Sramotna bilanca Jankovićevega “izjemno uspešnega projekta” Stožice: 135-milijonska bančna luknja in nepoplačani podizvajalci

Foto: STA

Kakšna je bilanca “izjemno uspešnega projekta” Stožice, kot ga je na zaslišanju pred preiskovalno komisijo o ugotavljanju zlorab v slovenskem bančnem sistemu ter ugotavljanju vzrokov in odgovornosti za že drugo sanacijo bančnega sistema v samostojni Sloveniji, ki jo vodi poslanec SDS dr. Anže Logar, poimenoval ljubljanski župan Zoran Janković? 135 milijonov evrov globoka bančna luknja od propadlega projekta Grep, ki je prešla na t. i. slabo banko, 17 milijonov evrov nepoplačanih računov podizvajalcem s strani Grepa ter 13 milijonov evrov neplačanih računov podizvajalcem s strani Energoplana in Gradisa skupine G.

“Jaz se pišem Janković, kaj imam jaz s tem?” je bilo eno prvih vprašanj, ki jih je Janković naslovil na dr. Anžeta Logarja, kot da ne bi vedel, kdo na preiskovalni komisiji zastavlja vprašanja, in kdo odgovarja. “Ne vem, po kakšnem ključu sem danes tukaj,” se je še spraševal.

V nadaljevanju je preiskovalno komisijo označil za politični cirkus in večkrat ponovil že znane mantre, da on nima ničesar z bančno luknjo, za slednjo pa, da so krive banke in njihova vodstva, ki Grepu niso podelila potrebnih kreditov, s pomočjo katerih bi projekt pripeljali do konca – in to kljub temu, da je njegov dober prijatelj Zlatko Sraka, direktor Grepa in Energoplana, na zaslišanju pred dnevi dejal, da mu je Janković ponudil pomoč pri prepričevanju bankirjev, da bi mu podelili vedno nove kredite, vendar se je temu uprl tedanji predsednik uprave NLB Božo Jašovič, ki je Sraki na enem izmed sestankov zabrusil: “Jaz ne rabim Jankovića tukaj, vi se sami pogajate.”

Na trenutke je postal aroganten in vidno razburjen
Janković je na zaslišanje prišel v spremstvu odvetnika, ki mu je večkrat svetoval, naj na vprašanje ne odgovori. Za nekatere Jankovićeve posle sicer tečejo sodne preiskave, zato je Janković pri vprašanjih v zvezi z njimi uporabil danes že sloviti stavek svojega sina Jureta Jankovića“odgovor je enak prejšnjemu”. “Vem, da smo tu zaradi političnega cirkusa, volitve so tu,” je dejal že uvodoma ter napovedal, da bo odgovarjal le na vprašanja, ki se mu zdijo smiselna. Preiskovalni komisiji je v nadaljevanju predal vso dokumentacijo glede projekta Stožice vse od leta 1985, češ da tam najdejo vse, kar jih zanima.

Na trenutke pa je bil Janković med zaslišanjem vidno razburjen in aroganten. V nekem trenutku je celo zagrozil, da bo odšel iz dvorane, in dejal, da je predsednik preiskovalne komisije tisti, ki bi se moral naučiti olike. “Ko mi boste našli primerljivo dvorano in stadion na svetu, za takšno ceno, se pa lahko pogovarjamo o tem,” je še zabrusil dr. Logarju.

Za kosila so zapravljali astronomske vsote, račune plačujemo davkoplačevalci
Že omenjeni Zlatko Sraka je na nedavnem zaslišanju na preiskovalni komisiji priznal tudi, da so si vodilni možje pri gradnji Stožic tedensko privoščili za navadnega smrtnika nepredstavljivo draga kosila – kosilo za štiri osebe za kar 800 evrov, zraven pa so, seveda, sodili cigare in viski. “Na koliko večerjah in kosilih ste bili vi?” je zanimalo predsednika preiskovalne komisije. “Tudi slučajno ne mislim razlagati,” pa je odgovoril Janković in dodal, da dr. Logarju  predlaga, naj gre v Prijedor na čevapčiče, češ da imajo tam dober jedilni list. V zvezi z vplivnimi prijatelji pa je Janković še povedal, da lažje pove, kdo so njegovi sovražniki, kot pa kdo so njegovi prijatelji.

Foto: STA

Glede političnega udejstvovanja in Pozitivne Slovenije je Janković dejal, da ima danes, leta 2018, večji vpliv, kot pa ga je imel leta 2010, ko so gradili Stožice.

Osmoljeni podizvajalec Jankovića postavil na laž
V nadaljevanju je pričal še Ivan Hrženjak, eden od podizvajalcev pri projektu Stožice, ki je razkril, da do danes ni dobil vsega plačila za opravljeno delo in da zaradi tega še danes odplačuje kredite. Kmalu potem, ko so se dela zaključila in je projekt obstal, so po Hrženjakovih besedah tako Janković kot direktorja Grepa in Energoplana Uroš Vogrin in Zlatko Sraka podizvajalcem zatrjevali, da bodo poplačani. “Hodili so po objektu in govorili, da bo vse plačano, vse so obljubili,” je dejal Hrženjak. In kaj se je zgodilo pozneje, kaj se dogaja danes? “Danes niso več dosegljivi, ko kličemo na občino, nimajo časa, da bi nas sprejeli,” je še priznal Hrženjak.

Preiskovalna komisija pod vodstvom dr. Anžeta Logarja je tako zaključila z zaslišanji. “Sprememba glede odstopa predsednika vlade je dinamiko dela naše komisije rahlo spremenila. Sedaj prihajamo v fazo zaključevanja in potrjevanja poročila znotraj preiskovalne komisije, potem sledi potrjevanje na seji državnega zbora,” je že v petek napovedal dr. Logar, ki tudi poudarja, da bodo ugotovitve zaključnega poročila v nekaterih primerih zagotovo veliko presenečenje, saj bo dokument pokazal na stranpoti slovenskih bankirjev in tudi drugih javnih ali manj javnih sfer, ki so lomastile po dveh največjih državnih bankah. V naslednjem koraku pa bo preiskava izključna odgovornost organov pregona in sodstva, je še povedal predsednik Logar.

C. Š.

 • Poštenje velja

  Kompletna familia ctrl del.

 • črnaovca

  Vsaj spodoben stadion imamo

  • rabbit

   Če po tem pričanju včeraj , ko RTV SLO ni več prenašala seje preiskovalne komisije o zlorabah v bančnem sistemu še podpira župana Jankovića je pa navaden IDIOT.

   Poglejte si:.http://4d.rtvslo.si/arhiv/seje-pre

  • Stajerka

   kr plačajte si ga….in ga imejte…..skupaj z Jankovićem in Rastoharjem……opice+banane…..

  • KIKI

   Kje pa? Poglej malo naokoli lepinje! Sama svinjarija!

 • antimur

  Še enkrat se je Janković izkazal kot najbolj butasti balkanski nakladač, z močno kučkotovo podporo. Mislim pa, da je Kučan še bolj usekan kot ta pol pečena pleskavica, kajti kar je nastavil, se je po vrsti izkazalo za nesposobno omejeno levaško drhal, od Pahorja, Jankovića, Bratušce, Cerarja, menda nam po takšnem kolapsu ja ne misli podtakniti še Serpetinška.

  • samsara

   Gliha vkup štriha.

 • rubec

  Prašte ga za luknjo farmacevtke če se je spomni, slućajno.

  • Vera

   Ha, ha, ha , ha . Dobra fora .

 • totex39

  Res je grozno, da ne moremo pri nas normalno sezidati en stadion brez lopovščine, kjer morajo biti obvezno vpleteni mafijci, ki zahtevajo tudi za sebe svoj delež.

  • samsara

   Pri nas ne moremo niti ene makete železnice nabaviti brez prisotnosti pokvarjenosti.

  • Steiermark

   Kaj pa pričakuješ od okolja, kjer vladajo jugo mistri 10 %?

 • Stajerka

  nepomembno…….včeraj se je 99% Slovenije ukvarjalo z Zahovićem……ni pomembnih 135 mio lopovščine, še manj so bile pomembne grožnje z likvidacijo novinarjem s strani šerifovega sina in tasta…….
  pa naj še kdo reče, da NISMO DRŽAVA BEDAKOV……99% medijskih definitvno – žal so tudi ostali v večini……in na tem primeru je VIDNA VSA UMAZANOST MEDIJEV……

  pa še to…..lublančani in zoki….glede na vsesplošno hvalo – PLAČAJTE SI TE STOŽICE SAMI……ostala Slovenija se jim S PLEBISCITARNO VEČINO ODREKA……pa podizvajalce poplačajte – med njimi je ZELO MALO lublančanov……

 • Tweety Bird

  Zoki je za Janeza car. Je mnogo bolj inteligenten…in simpatičen :)… Oba pa sta lopova…sam da je Janša večji lopov :)

  • garfi

   je bilo kaj samomorov pri carju
   kako kaj Fak

   • Tweety Bird

    Jakov Fak? …ali… Fuck Jakov?

    • garfi

     fuck koga ste podkupili na hrvaškem

 • Osti jarej

  ….obupno in primitivno obnašanje….točno se zaveda,da mu nihče nič ne more

 • garfi

  mislim, da so bili tudi samomori neplačanih izvajalcev
  jankoviĆ morilec

  • Tweety Bird

   Kdo ima več skritega premoženja, Janša ali Janković? Kdo je večji lažnivec, Janša ali Jankovič? Kdo narod bolj deli, Janša ali Janković?

   • garfi

    ti

    • Tweety Bird

     Janez Janša ni prijavil nakupa trisobnega stanovanja v Ljubljani, ki ga je pridobil leta 2005. To je storil šele 15. 10. 2007.

     • garfi

      neverjetno
      še kaj

     • Tweety Bird

      Janez Janša ni v zakonskem 30-dnevnem roku prijavil najema hipotekarnega kredita v višini 135.000 evrov, ki ga je najel 1. 7. 2009.

     • garfi

      neverjetno
      še kaj

     • Tweety Bird

      Ivan Janez Janša komisiji ni prijavil pologa gotovine na transakcijski račun pri banki v višini 33.000 evrov leta 2005.

     • garfi

      koga ste podkupili na hrvaškem
      in kdo od vas udbomafijcev je hotel Vilija Kovačiča s 5. milijoni

     • No, pa je še bolj frišna novica. Si pa res kaveljc, da vse to zmoreš

     • Tweety Bird

      Janez Janša komisiji ni prijavil poroštva (dajalec zavarovanj) fizični osebi oziroma družinskemu članu pri najemu posojila v višini 125.000 evrov januarja 2012.

     • Steiermark

      daj spelji se, ogaba lažniva in natolcevalska!

  • Stajerka

   včeraj je to odločno zanikal…..da pismo navaja kot vzrok samomora dolgove na štajerskem koncu……JA, dolgove na štajerskem koncu in MILIJONE neplačanih terjatev v Stožicah……res moraš bit bedak, da ti ne potegne vzročna povezava…….in Zoki se je včeraj dobesedno norčeval iz naroda in družine pokojnega……verjamem pa, da si družina NOČE mazat rok s tem primitivcem….in PRAV IMAJO…..

   • Tweety Bird

    Janez Janša v zakonskem roku prijavil nakupa osebnega avtomobila znamke Volvo XC 70 za 46.000 evrov, ki ga je pridobil 15. 3. 2007. Prijavil ga je šele 12. 12. 2008, pri čemer je zavezanec v prijavi komisiji neresnično prikazal vrednost vozila na 14.500 EUR (vozilo je bilo kupljeno za 46.000 EUR).

    • ti pa imaš čist frišne novice. kako ti uspe takšna ažurnost ?

     • Tweety Bird

      Ivan Janez Janša komisiji ni prijavil poroštva stranki SDS pri najemu kredita v višini 500.000 evrov leta 2011.

     • Dej, piši, piši, hitr piši, vse kar veš o Zokitu in o Janši, da vidimo kdo je večji kaveljc, da rezerviramo vsaj tahujšmu plac na Dobu…. dej, dej, dej, hitro dej !

     • Tweety Bird

      Leta 2005 je Ivanu Janezu Janši podjetje Imos, d. d., prek povezanega podjetja Eurogradnje z odkupom in večkratnim preplačilom vrednosti nepremičnin dejansko do skoraj polovice sofinanciralo nakup stanovanja v Ljubljani.

     • dej, dej, dej, …….

     • Tweety Bird

      Kaj ti naj dam…jaz nimam luleka…imam luliko namreč :)

     • KIKI

      No, prosim, vrni se v kameno dobo…po moje je
      takrat JJ šoder preprodajal ! Napreden pač!

     • Steiermark

      bi se še pa ti oglasila, da bi “sofinancirali” tudi kurnik, zate in morda še štalo za tunekovo kozo…..potem bi pa vsi trije bili srečni, a ne….

     • Vera

      Zakaj te skrbi za Janšo ? Članek je o Jankoviću iz Saraorcev !

     • garfi

      koga ste podkupili na hrvaškem
      in kdo je hotel Vilija Kovačiča s 5. milijoni

     • KIKI

      On je vzel vsaj kredit, SMC in ostale leve stranke pa so si
      kar od proračuna jemali….

    • KIKI

     Klemenčič pa še do danes ni nič prijavil, pa na taki funkciji je
     sedel….za ženo on ne ve in ne odgovarja….

   • Stajerka

    ptič…..v kletki si…..pa črna rjuha ti je vzela svetlobo……

    • Tweety Bird

     A ti se sam sabo pogovarjaš? :)

     • Steiermark

      Tako ima vsaj enakovrednega in pametnega sogovornika, za razliko , če bi se pogovarjala s tabo, kuro zmešano!

 • Janez

  Mene bi ta kurba Srpska lepo prosil,če mu dovolim,da mi z velikimi črkami (pa ne v cirilici) napiše vse svinjarije,kar jih je v moji domovini Sloveniji počel vsa ta leta.

  • Tweety Bird

   Janez Janša ni v zakonskem roku prijavil prodaje kmetijskih zemljišč v skupni v katastrski občini Trenta, ki jih je prodal 20. 7. 2005. To pa je storil šele 15. 10. 2007.

   • garfi

    neka svinjarija okrog Jakova Faka
    fogloff fakar-tweety je vmešan kot pri zastavi
    Vilija Kovačiča so hoteli njegovi udbomafijci podkupiti s 5 milijoni

 • garfi

  neka svinjarija okrog Jakova Faka
  fogloff fakar-tweety je vmešan kot pri zastavi
  Vilija Kovačiča so hoteli udbomafijci podkupiti s 5 milijoni

  • Tweety Bird

   Jakov Fak ali Fuck Jakov ?

  • bodvid

   Fugl haloški ima še vedno močno zaprtje, ker ne je in ne pije odkar, mu je ušla uboga koza Julika.
   Tolaži ga Tweety Bird , ampak mu nič ne pomaga.
   Zaprtje še kar traja. Mogoče bo treba kanalce poklicat na pomoč.
   Zadeva je močno resna.
   Ogroženo je življenje.

 • Tweety Bird

  Brez desnosučnega sprenevedanja prosim!!! Prvak SDS Janez Janša organom pregona do zdaj ni znal prepričljivo pojasniti, od kje mu velike količine gotovine, s katerimi je najemal odvetnike, kupoval avtomobile in celo stanovanja :)

  • KIKI

   Zapoj še katero drugo pesmico ….jaz že danes več ne vem, koliko sem dal
   za mojega Pegeota. Vem le, da smo se malo pogodili in sem za kakšnega
   jurčka profitiral, če sem, seveda; saj v naši Sloyugi je že vse natega, tudi
   popusti in obdarovanja ob nakupih ! Me spominja, na čas, ko si poleg
   jugeca dobil še mlinček za kavo in si bil takooooo veeesseeeel! -Da si jugeca 3x preplačal, si kar pozabil, saj je bil na kredit na 10 let!

 • piko8

  Balkanski srbin v najslabši obliki, karkoli se je lotiv ta čefurski pokvarjenec so bila mafijaska posla in podkupovanje!
  Še pomnite tovariši, kako je sinček jurček po parkiriščih pobirav provizije za dogvorjene mafijske posle!!!!

  • bodvid

   pa ne gledat na vsako malenkost, no.
   Tweety Bird bo žalosten, če se boste ukvarjali s takšnimi malenkostmi.
   Jurček je postal že Jure in je spoštovanja vreden poslovni mož v Srbiji.

   • KIKI

    Še Cerarjevi mamici Zdenki bi bil všeč….

 • janez cepec

  u glavnem, sej se Logar trud, sam use je džabe, dokler komisija nima neke represivne funkcije. tko se mu je pa Zoki u gobec smejau, pa uhka mu dokaže, kok je pokradu, pa če ni represalij se Jankoviču sladko jebe. zato so pa use te komisije stran metanje dnarja in pesek u uči naivnim ovcam, predvsem pa predvolilna kampanija.

  • Amerikanc

   Po svoje imaš prav, a če ne bi gledal včerajšnje “komisije”, ne bi nikoli verjel, da je človek v sami biti, lahko tako pokvarjen.
   Imam občutek, da se ga na Magistratu vsi bojijo in da takoj počepnejo pred njim.

   • rabbit

    Vi še ne veste kako je ta človek primitiven in pokvarjen. Enkrat na sestanku je enemu od prisotnih zazvonil telefon med njegovim velecenjenim govorom, človek je primitiven do amena ta oseba ni bila ne človek ne žival tako ga je poniževal pred vsemi.

  • Krtača 20

   …. Po principu samo da se radi….

  • KIKI

   Zelo verodostojna komisija iz katere bojo lahko represivni organi
   ( pa ne sedanje vlade) marsikaj počrpali ! Za ljudstvo je tudi prav, da
   kdaj izve resnico!

  • KIKI

   Pa vas nikoli ni nič sram? Ni je države, razen Balkanskih in Ruskih,
   ki bi tako stoično prenašala te kriminalce in mafijce! Vsi bi že bili na
   hladnem ali pa izgnani iz države .

 • Amerikanc

  Sinoči na TV Nova, je pokazal svoj pravi obraz. V zavedanju svojega “velikega” jaza, je odvračal tudi pomoč odvetnika. Priznal je celo, da so stranko PS, skupaj z udbomafijskimim partijskimi strički, ustanovili samo zato, da bi uničili slovensko pomlad z SDS na čelu
  Pokončni ljudje, tudi če imajo kakšno neposredno korist od njega (ravnatelji, farmacevtke, uprava,..), ga po včerajšnjem ogledu, verjetno ne bojo več volili. Človek je popolnoma “zglajzal” in ne loči več resnice od “lopovščine”. Hvala mu, saj je širša javnost le tako lahko spoznala, da njegove nagrade niso šle v prave roke – ne kot gospodarstveniku, ne kot politiku.

  • samotoje

   Sem gledal do bridkega konca in se strinjam s tabo. Če bo ta še enkrat postal župan, bo treba določiti drugo glavno mesto.

   • Steiermark

    Mislim, da je to mesto že zapečateno, ker je enostavno, po titovem navodilu, tako kot velenje, koper, celje itd. preplavljeno z balkansko sodrgo, ki drugega kot “nadmudrivanja” in življenja na tuj račun – naš – ne pozna in ne sprejema! To je glavno mesto jugovine in jugovičev! Lublana, mi nikoli ni bila všeč, po teh spoznanjih pa mi je še bolj oddaljena in ne spada v mesta, ki bi jih kdajkoli lahko vzljubila! Je izgubljnena za Slovenijo in Slovence, posebaj pa za nas Štajerce nikoli ni obstajala in po vsem tem, kar moramo mirno in tiho opazovati, kako čobani z najvišjih mest, ropajo in uničujejo, naše ljudi in našo deželo!

  • KIKI

   Ogaba od ogabe, ostudna mafijska faca, ki bi ji takole po srbsko
   pristojalo jabolko v rilcu, lepo garnirane dobro pećene betice na
   pladnju na eni izmed požrtij (večerij) slavnih Stožic!!!

  • Steiermark

   Mislim, da se zastonj veseliš, da bi vsi ti njegovi podporniki, po včerajšnjem javnem prikazovanju jugobebca v svoji najbolj “blsesteči podobi”, ki jo lahko doseže, sploh kaj razmišljali in razumeli! On ima podpornike, ki so ravno tako kot on, nepošteni , bebasti in koristolovski, pa četudi se zavedajo (?) da je to del paradržave – mafije, ki uničuje in potaplja , našo, nam vkradeno, Slovenijo!

 • rubec

  Meni je na traktorju izginil ležaj. Če ga ni glih ta odvetnik spizdil in zdaj kao gleda na uro.

  • samotoje

   **********!

 • Johan

  To je prispevek za mafijo

 • Bald Eagle

  Če kdo, potem si pa tale baraba opankarska srbska zasluži sojenje po hitrem postopku in takojšnjo exsekucijo. Če že kriminalca srbskega pokvarjenega ščitijo levičarska omrežja, katerim ta opankar pripada, upam, da se najde upnik, ki mu je ta kriminalna pošast uničila življenje in ga pospravi po hitrem postopku pod zemljo. To si tudi zasluži ta arogantnež srbski nič vreden in pokvarjen.

  • Steiermark

   Resnica o Slovencih je takšna, da raje “sodijo sebi”, zaradi krivic, ki so jih prestali in se sramujejo pred svojimi delavci, da jih nemorejo plačati, zaradi srbskih barab, medtem ko se te balkanske barabe, ki so jih pripeljale do odločitve – samomora, idiotsko režijo, kot kakšen prašič na žaru in se krohotajoče praskajo po svojem prašičjem vampu, Sramu pa, kot prašiči, pač ne premorejo, ker bi se sicer speljali v svojo srbsko jugoluknjo in se skrili pred celim vesoljnim svetom!

 • garfi

  Vili Kovačič
  Naj povem, da nas je globoka država hotela podkupiti. Na sestanku, na katerem je bil tudi BMZ, so nam ponujali 5 mio € za večino v svetu stranke. Oseba, ki nam je dala tako ponudbo, je tudi povedala, da globoka država lahko kogarkoli likvidira. To je zanjo mala malica.
  https://www.casnik.si/globoka-drzava-lahko-kogarkoli-likvidira-to-je-zanjo-mala-malica/
  globoko grlo press

  • domovina mili dom

   Sumljivo je, zakaj niso povedali, če so priče, kdo je ta kurir z denarjem. Samo razkrivati in razkrivati. Tako se bo nehalo.

 • garfi

  mafija murgelska je že likvidirala precej motečih
  po vzoru putna
  hvala Butalci za mafijsko državo

  Globoka država morda ustrahovala Zupančiča
  Zelo verjetno je, da je bil BMZ ustrahovan, morda z razkritjem kakšnih njegovih grehov. To je sicer najbolj učinkovit način, s katerim globoka država – udba s pomočjo medijev drži ljudi v šahu. Ampak tega jaz ne vem, ne bom raziskoval. Tudi nimam časa. To ve le on sam. BMZ je postal karikatura samega sebe, epizoda z njim pa poduk nam in drugim, da je treba biti pri kadrovanju skrajno previden. Kajti kot so rekli nekdanji komunisti, so »kadri naše največje bogastvo«. So sredstvo za razbijanje demokracije na skriven način.

  • janez cepec

   kok de so tebe zgrešl?

   • garfi

    tebe ne bodo

 • Artur

  Anžeta Logarja za predsednika vlade .

  • janez cepec

   zakuga, kva j’ pa naredu dobrga? pa kva prredsednik države uhka nardi dobrga za državlane. nč. za to pa mamo tacga klovna na čelu države. isti kurac kdo je, usi so strošek

   • Artur

    Prečitaj si zgoraj.

   • Andreja Trilar

    ti si res cepec

 • Olga_10

  Ko bo Janković sedel, bo sodstvo dokazalo, da je neodvisno! Slovenija je postala, tudi zaradi krivosodja, leglo balkanske mafije!

  • Mitja Osterman

   To se pa popolnoma strinjam

 • marker

  To ne more biti res. To je eden najboljših projektov ljubljanskega župana. Pa uspešni projekt Elekta s petnajstimi milijoni itd.
  sarkazem press

 • domovina mili dom

  Nekaj je na njem. Je rekla sodnica.

 • VERRZIFIKATOR

  Zorro Jankozoglu

  ŠEL JE MIMO TURŠKEGA POKOPALIŠČA

  (balkanski dvanajsterec -težko prevedljivo iz balkanščine)

  Šel je mimo turškega pokopališča,
  ni se, kot navada je, nič nanj ozrl,
  briga ga za Turka, ki je tam umrl,
  zanj so nogometna namreč le igrišča.

  Pa je vprašal zadnjič ga mimoidoči:
  »Reci vendar, pa saj to ni turško groblje,
  sam beton je in vse izkopano globlje,
  videz daje, kot da polje je po toči.«

  Tu da zakopani mnogi so milijoni,
  ni bilo mu treba pripovedovati,
  videti bilo je, kot da sto bomb hkrati
  bi odvrgli tja sovražni avioni.

  So se ob betonu modre glave zbrale,
  le kako gomilo to imenovati,
  pa potem sklenile so v en glas vse hkrati:
  »To Opankarjeve slavne bodo Žale.«

 • tasilo

  “Odgovor je enak prejšnjemu.”

  Aha. Buča ne pade daleč od bukve.

  • Krtača 20

   Kaj majo pa tukaj čevapi veze z marmelado?

   • tasilo

    Ja … a ne razumeš?! To, kar imajo marmevapi veze s čelado.

    • Krtača 20

     Ja ja sej res. Zdej razumem, sam morš še mal s palco mahat okol. Sej res no, kako mi je mogl to uidt.

  • samotoje

   “Drvo na drvo”, bi rekel Haso.

 • Krtača 20

  Hahaha Logar bo partnerje peljal na štacjon na lepinjo pa deci rakije pa bo. Tko se dela posel ja…

  • Tweety Bird

   Logarja je Zoki čist zjeb*** he he :)

   • Krtača 20

    Baje je zoki logarja zaslišval in ne kontra.

    • Tweety Bird

     …hahahahahahahaha…

 • Tweety Bird

  Bald Eagle v vzporednem vesolju (tam je namreč levičar) • 33 minut nazaj

  Če kdo, potem si pa tale baraba grosupeljska albanska zasluži sojenje po hitrem postopku in takojšnjo exsekucijo. Če že kriminalca grosupeljskega pokvarjenega ščitijo desničarska omrežja, katerim ta voluhar albanski pripada, upam, da se najde upnik, ki mu je ta kriminalna pošast uničila življenje in ga pospravi po hitrem postopku pod zemljo. To si tudi zasluži ta arogantnež grosupeljski nič vreden in pokvarjen.

  • slosin

   vou, pomanjkanje seksa povzroča hude frustracije…

  • Andreja Trilar

   ti pa ze dolg nisi. . . .od leta 45????

  • Bald Eagle

   S takimi posti, javno kažeš svoj podhranjen intelekt in svojo zaostalost. Ne premoreš drugega, kot kopirat poste drugih in spreobračat besede po lastnih standardih, ki so nizkotni. Stara praksa levuharskih blaznežev, ki sami niso sposobni spesnit niti enega vsebinsko sprejemljivega komentarja. Kot papige ponavljate vsebino, ki so jo sestavili drugi. To je tudi ves vaš domet. Saj ni čudno, ko pa ste “diplomirali” na hostni fakulteti in to “znanje” se prenaša iz roda v rod. Zato levuharske gnide nikoli niste znali ustvariti nič, le rušenje in laganje vam gre odlično od rok.
   Pa tudi tega bo kmalu konec. Ko se enkrat na oblasti zamenja politična opcija, je z vami za vse večne čase konec. Tega se tudi zelo dobro zavedate, zato pa vas v predvolilnem času grabi strašanska panika pred izgubo oblasti, ker se dobro zavedate, da boste končali na cesti, ker nesposobne lenuhe nihče ne namerava več zaposlit. Obsojeni ste na životarjenje in tavanje skoz vaše bedno življenje.

 • Montana

  Drage dame iz zanesljivih virov vem, da ima janković mehkega.

  • Tweety Bird

   Jaz pa iz zanesljivih virov vem, da ima Tunek trdega :)

  • marker

   Drži! Zato ga pa ni sodišče preganjalo zaradi farmacevtke.

   • rabbit

    Ga ne več je Žgajnarca toliko časa zadevo prelagala iz predala v predal da je zastaralo.

    • samotoje

     Očitno je vedela.

 • Tweety Bird

  Kaj pa Janševa draga potovanja v Dominikansko republiko, na Mauritius, v Južnoafriško republiko po mnenju KPK niso bila plačana z računa, čeprav je Janša tako trdil!?!?

  • učko

   Idiot ! Kwa ma to s čim veze, kako si ti don’s plačal, da te je en u r’t pofukal ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Tweety Bird

    Ima veze ima. Zoki je bil pred komisijo vedno suveren in odločen…a jecljavi Janša pred komisijo takrat ni znal pojasniti vrsto plačil v zneskih, ki so dosegali tudi več kot 100 tisoč evrov. V kontradiktornem in neprepričljivem pričanju pred KPK se ni spomnil točnih zneskov, in na kakšen način je kril stroške svojih potovanj, nakupov stanovanj, avtomobila in plačila odvetniških storitev.

    • učko

     Opanković ni nič “suveren”, nego samo balkansko brezobrazen, ker ve, da mu kučanovo sodstvo ne bo skrivilo lasu !

     • Tweety Bird

      Ne nakladaj idiot. Janez laže kot pes teče!!! Sprva je na primer trdil, da na svojem računu ni imel več kot 15 tisočakov, že nekaj minut pozneje pa je dejal, da je 140 tisoč evrov za nepremičnino v Trubarjevem kvartu plačal s svojega tekočega računa!?!?

     • Korenjak

      Tisti, ki naklada in laže, si le ti. Hemafrodit iz Metelkove oziroma uredništva Mladine, ki si bilda svoj ego s cenenimi provokacijami. Drugega leftardi itak niste sposobni.

  • komar marko

   njumu je Nicolás Maduro posodil svoj JUMBO avion. saj veš. Mesečniki ste se že večkrat vozili z njim!

   • Tweety Bird

    Čuj komarček, Janša je pred Klemenčičevo komisijo tudi trdil, da je bilo 5000 evrov are v gotovini za nakup hiše v Šentilju zahteva prodajalke. “To je bila laž,” je o tem pozneje za nacionalko dejala prodajalka hiše Vojka Rauter Čelešnik in dodala, da denarja Janša sam ni hotel nakazati prek banke. ZAKAJ LE??? UMAZAN DENAR?

    • komar marko

     tunko,pozabil si da je s KEŠEM plačal tudi sladoled za otroke. Tudi tisto je bil denar od pranja v NLB s strani mafije. Da ne boste pozabili!

  • plavi-mil

   A je letel s falkonom, tako kot tvoji levi fašisti?

  • xtc

   Koliko so ta potovanja draga je relativno-definitivno niso tako hudo ,če si jih lahko privošči Tomička,pa še katera leva poslanka in skoraj vsaka pofukla iz rtv ekranov,je vprašanje zakaj je potem ravno pri JJ tak problem.

 • Tweety Bird

  Pustimo Zokija, raje se posvetimo Janezu. Janša se na zaslišanju KPK tudi ni spomnil od kod mu je leta 2007 na račun pri NLB kapnilo kar 33 tisoč evrov. Sprva je dejal, da dvomi v to, da bi prejel takšen denar na račun, nato pa je dejal, da mu je morda ta denar posodil brat. Naknadno pa se je spomnil, da ni šlo za posojilo brata temveč očetovo dediščino!?!?…I mean WTF…Janezek niti lagat ne ve, tako nespsoben je :)

  • freedomfighter

   Kok si ti en provokator

  • slosin

   butelj, seveda je 135 mio manj kot 33.000 eur…kolk od teh 33.000 je šlo na slabo banko…

  • Schemva Miro

   Tukaj je beseda o Jankoviču,ne o Janši,teslo zabito,že par ljudi te je opozorilo na to,pa še kar serješ,če ti je Jankovič tako všeč,da nočeš o njemu govoriti,bodi tiho,najbolje pa bo,da se spelješ s tega portala in to za vedno,ker smo te že vsi siti,govedo zahojeno.

 • freedomfighter

  Zalostno da smo rabli v ljubljani balkanskega kriminalca da se je kaj naredilo s krajo seveda ampak kaj so nam pa prejsni posteni zupani dali…nic

  • rabbit

   S tujim kurcem po koprivah maht zna vsak. Prejšnji župani skradli niso zase kot krade mafijankovič.

   • freedomfighter

    Kradli res niso ampak tudi delali niso nic in jaz kot ljubljancan raje vidim da se mesto razvija s korupcijo kot da se sploh ne razvija…se pa veselim dne ko bom lahko volil postenega in sposobnega kandidata z dobrim razvojnim programom za mesto in ljubljana ima dober razvojni program tezava je res samo jankovic sam

    • samotoje

     Pristajaš na korupcijo, samo da se Ljubljana razvija(karkoli to pomeni)? Potem je Mafijanković zate idealna izbira.

 • FUCK COMMUNISM

  Pofukankovic ima ze kriz na celu, le tolk je zabit, da se tega ne zaveda!

 • plavi-mil

  Ne kažite mi tega lopova.

 • Krtača 20

  Dejmo še mal drugač gledat na vse skupi. Kakšn kosil preveč se je pojedu nič ne rečem, podizvajalci so nardil tud samomor tud zelo grdo. Ampak štadijon stoji sicer ne čist dokončan ampak v funkciji. Vsaj večji del podizvajalcev je dobil poplačilo. Največji osmoljenec so banke. Ljubljana ma štadijon, banke pa imaginarne minuse na računih ki jih z lahkoto lahko brišejo sam nečejo. In zdaj hodijo okrog kako bi kot ta zadnji fukfektarji potegnil kak fičnk tko mal na počez. Če se je že koga nategnil, se je vsaj bankirje. Mi je pa hudo za nepoplačane podizvajalce.

  • FUCK COMMUNISM

   Men je pa hudo, ker ti se dihas. Lepo bo, ko ne bos vec!

  • Joško

   Janković ni nategnil bankirjev, ampak vse slovenske davkoplačevalce, ki pokrivamo bančno luknjo.
   136 miljonov je bilo iz projekta Stožice prenesenih na slabo banko!

   • Krtača 20

    In kdo je ustanovil slabo banko?

  • Schemva Miro

   Bedak prtegnjeni,kdo pa plačuje te milijonske minuse,zahojen si do amena

 • slosin

  …kaj si brunda Zorangutan, ko gre skozi bukovo hosto…..moja generacija….moja generacija…

 • Tweety Bird

  Več kot 2600 evrov naj bi Janša povprečno zaslužil na mesec v zadnjih 35 letih. Spomnimo, da je bila še leta 1991 povprečna mesečna plača v Sloveniji 157 evrov :)

 • Mitja Osterman

  Saj je vendar Zoki Kralj

 • mapu

  Tale op…..k, ki je sam rekel da bo šel na drevo, mu svetujem, da tam ostane do konca svojega zavoženega življenja.
  Sploh se ne zaveda koliko Ljubljančanov bi bilo srečnih.

  • slosin

   cajt bi že bil, da ga Ljubljančani malo namočijo na Špici v Ljubljanico tako, kot včasih peke, ki so pekli prelahke štruce..

 • ponosen_Slovenec

  g. Logar za predsednika vlade.

 • neny

  Na konc boste še jokali tud za Zokijem.

  • Bald Eagle

   Ti to resno, neny? Kdo pa je še kdaj jokal za kriminalcem, razen kriminalcev in banditov samih?

   • neny

    saj so vsi ali ne. Me kr zanima kako se bo godilo raji, če bo res desno prevagalo.

    • Bald Eagle

     Kako se narodu godi pod levimi vladami, vsi dobro vemo. Čas je, da damo priložnost še desnici, da pokaže koliko je sposobna. Politično kolobarjenje je tradicija v vseh zahodnih demokracijah. Predvsem je to dobro iz higieničnih razlogov, da se politična opcija na oblasti menja vsake toliko časa. Se ti ne zdi tako?

     • neny

      Aha, folk dela zdaj 12 ur, potem bo pa 24 premalo.

     • Bald Eagle

      Ne delaj prehitrih zaključkov. Si med leti 04-08 morala delat 24 ur dnevno? Nisi. Pa še s lastno plačo si si v tistem času lahko privoščila več kot kdajkoli prej ali pozneje.

     • neny

      jaja….. podjetniki so se metali ven, da jim gre kao boljše, raji pa je šlo slabše.

     • Bald Eagle

      To je pa čista laž. Vsem je šlo takrat bolje kot kadarkoli prej ali pozneje. To so dokazljiva in preverljiva dejstva.

     • neny

      ma daj…neke penzije ste jemali ljudem, ki so delali v slo za jugo – NESLOVENSKA podjetja in se upokojili v SFRJ. itd…
      in dalje. Podjetniki so bili boss, delavec nula.

     • Bald Eagle

      Penzije so se v tistem času najbolj povišale. Preverljivo dejstvo.

     • neny

      Ja enim se je vzelo…

     • Bald Eagle

      Komu se je vzelo? Bodi bolj konkretna.

     • neny

      NAPISANO.

     • Bald Eagle

      Vsak ,ki si je penzijo zaslužil v Sloveniji, jo je dobil in v tistem času so mu jo tudi povečali. Kdor pa je delal za yugo podjetja, ki so mu prispevke plačevala v kaki od drugih yu republik, pač v Sloveniji ni upravičen do penzije, tako preprosto je to. Najbolj pa zbode dejstvo, da imajo nekateri penzije, ki so bili zaposleni v agresorski vojski. Takim bi pa bilo potrebno penzije v Sloveniji ukinit in naj jim jih izplačujejo tiste republike v katere je vojska plačevala prispevke v pokojninski sklad. To bi bilo edino pravično, vse ostalo je krivično.

     • neny

      vem za konkreten primer, ko je gospa delala v eni kem. tovarni s sedežem v Sloveniji, ja včasih je bila pač ena država in vi to vse po svoje….. Za bat se je.

     • Bald Eagle

      Česa se imaš ti za bat? Si tudi priseljenka v Slovenijo, ki je delala z yu podjetja in so ti prispevke plačevali v kaki drugi yu republiki?

     • neny

      Ne nisem nobena priseljenka in tudi ta gospa ni bila oz ni.

     • Bald Eagle

      Si po rodu Slovenka?

     • neny

      absolutn da.

     • Bald Eagle

      Potem pa začni že enkrat razmišljat tako, kot prava Slovenka, ne pa da z nostalgijo žaluješ za neko propadlo tvorbo in zločinskim enopartijskim režimom.

     • neny

      Zdaj ko ste vse pokradli pametujete. Sram vas je lahko.

     • Bald Eagle

      Kdo je vse pokradel?

     • neny

      kreditodajalci in zlezli Bruslju v rit.

     • Bald Eagle

      Največ se je pokradlo v času drnovškove vlade v 90-tih. Takrat je tista opcija, ki jo ti tako slepo zagovarjaš in ji poješ prave slovospeve izvedla rop stoletja v Sloveniji. Divje je olastninila večino takratnega državnega premoženja. Saj verjetno veš, kako je vse potekalo ali ti moram tudi to podrobneje obrazložit?

     • Schemva Miro

      Ti pa imaš zgrešene pojme,vsak butelj ve kdo krade,kdo pa je na oblasti večino časa od osamosvojitve?

     • KIKI

      Ja, za 25% in potem še eno malenkost pri Pahorju in nikoli
      več, tovarišice in tovariši levosučni! Vse sta sami požrli!

  • KIKI

   RRRRRRRRRRR! Velik banket v Ljubljani!

  • xtc

   Jep!
   In to od sreče takoj ko izvemo ,da sta se z Matildo vzela dosmrtno.

 • bubamara

  Kdor je mislil, da bo zaslužil na tem projektu, kjer so posel talali vrhunski nategatorji, je bil milorečeno naiven.

 • učko

  Čefurković je naredu tolk škode, da je iz Slovenije, al’ pa ‘saj iz Lublane naredu mal Srbije !

  • neny

   Malo Yuge je pa še le ostalo.

   • Bald Eagle

    In ta ostanek yuge ta narod tepe iz dneva v dan vse bolj in bolj.

    • neny

     seveda. Švica nas bo rešila jarma z dvojnimi kamni.

     • Bald Eagle

      Rešijo nas lahko le sposobni ljudje na vodilnih položajih in nič drugega.

     • neny

      veš da. S trilijon zakoni tudi po tržnicah.

     • Bald Eagle

      Kakšnimi triljoni zakoni neki? Ne nabijaj no bedastoč. Samo striktno spoštovanje obstoječe zakonodaje nas lahko reši hudega.

     • neny

      Kakega hudega? Zakaj ste odstranili Cerarja?

     • Bald Eagle

      Nihče ga ni odstranil, sam je vrgel puško v koruzo.

     • neny

      kdo je pa ne bi pod tako direktivo?

     • Bald Eagle

      Kako direktivo? Misliš na njegove koalicijske partnerje? To so pa ja sami levičarji.

     • neny

      Sprenevedanje za otroke.

     • Bald Eagle

      Potem pa ti zelo slabo dojemaš situacijo, če tako misliš. Nekdo ti vztrajno pegla glavo.

     • neny

      joj. Pravkar pa res en.

     • Bald Eagle

      Torej opravljaš kar dva dela hkrati? Pišeš in …..? Posveti se raje v celoti tistemu, ki te….., bo več koristi, pa še oni bo bolj vesel.

     • KIKI

      Res ne vem kaj sta imela z liderjem Kučanom?!

     • neny

      ja po eni strani en, po drugi pa še en. Kuči je mogoče pogrnil v matematiki.

     • xtc

      Cerarja?
      Vprašaj Kučana zakaj ga je nagnal,a ti še vedno tupo misliš ,da je Cerar odšel prostovoljno-odplaknil,ga je poraz in kapitulacije Ermance v Bruslju NLB odhaja,Kučan pa je znorel-to je razlog nagnatja Cerarja ne Drugi tir.

     • neny

      hm…. z lepim se hvališ. Vse boste uničli.

     • Bald Eagle

      To so dejstva, kar je napisal xtc.

     • neny

      ja ja….cerkvena.

     • Bald Eagle

      Ne blodi neny. Začni enkrat trezno in realno razmišljat. Čas je že, da se ločiš od socialistične miselnosti, ker je to preteklost, ki se nikoli več ne bo ponovila. Čas je, da greš s časom naprej, ne pa da dopuščaš, da te je čas že povozil.

     • neny

      ja Američan.

     • Bald Eagle

      Po rodu čisti Slovenec.

     • xtc

      Si mislil zapisat bommo uničili-in lepo vam uspeva levaki škodljivi.

 • Samo Miklavčič

  S tujim kurcem je lahko opletati po koprivah

  • Prle

   Tvoj sigurno ni tako dolg, da bi lahko opletal.

 • učko

  Ta idiot je zajebau tolk milijonov, da ogromno ljudi strada zaradi tega in še dolgo bojo stradali !

  • Olga_10

   Kriv je tudi smrti podjetnika, ki mu ni plačal opravljenega dela!

   • Prle

    Tako kot je Ivan Janez kriv smrti pilota helikopterja Merlaka.

    • Olga_10

     Merlak je bil sovražni vojak! Debata o Jankoviću nima nič s tem!

     • Jana učak

      Olga pa je nore gobe in blebeta!!!

     • Bald Eagle

      Nore gobe ješ ti, izdajalka slovenskega naroda in Slovenije. Raje se poberi tja od koder se je agresorska vojska privlekla v Slovenijo. Za take kot si ti v Sloveniji ni in ne sme biti prostora!

     • stajerc5

      Si ne upa domov, ze na meji bilo to govno saslik!

    • Bald Eagle

     Pravilno, da je dal JJ ukaz, da se zruši helikopter agresorske vojske na Slovenijo. Jasno, da tebi to ne gre v srbsko čefursko bučo, ker še vedno častiš poraženo JA. Ti si zapečen čefurski petokolonaš in take je potrebno odstranit iz Slovenije.

     • stajerc5

      Mater, ce bi bil v tistem helikopterju, bi imeli danes mir pred njim!!!

    • xtc

     Nehaj z izdajalcem Merlakom,dobil je tisto kar je izkal-le blefiral je JNA oficirčič.

   • učko

    Ta se je sam fentau! Če bi jest biu na njegovem mestu, bi roko dvignu nad Opankovićem, ne nad sabo !

    • Olga_10

     Podjetnik je bil časten človek! Najel je kredit, ki ga ni mogel vračati! Plačevati ni mogel zaposlenih! Čutil je veliko odgovornost, ki ga je zlomila!

     • učko

      Ta ni bil časten, bil je neumen ! Če bi Opankoviću razčefukal z lovsko puško ksiht, bi bil dejansko časten, tako pa je bil mevža !

     • stajerc5

      Tocno, ce ze grem, vzamem se vsaj enega zraven!

   • Steiermark

    Bog ve, koliko je umrlo še drugih, na enak način ogoljufanih privatnikov, ki niso mogli preživeti tako strašnega goljufanja in uničevanja Slovencev in slovenskih podjetnikov, s strani mistra 10 % in njegove združbe……

 • mapu

  Največja baraba v Ljubljani, le koliko časa bo še na svobodi.
  Komaj čakam dneva, ko ga bomo videli v lisicah.
  Preveč se je vsega nabralo.

 • xtc

  Ko bo tegale Cigankoviča edem ornk pritisnil po tistem grdem pevskem društvu,mu bo pogum hitro usahnil.

 • milanček

  Janković, zapomni si današnji datum, balkanski bojevnik, če bo tosič sedel, bo tvoja familija ležala v trugi!

  • žogica

   A si ti tudi mafijaš, samo vprašam?

   • stajerc5

    Kdo je pa tebe spet nasel v jarku in te napumpal!?

  • Steiermark

   bojo pa skupaj “počivali” lopovi balkanski!

 • milanček

  Pa še to janković, tvoj zaščitnik kućan bo za svojo zaščito podpisal tvojo smrtno obsodbo s strani vaše, ponavljam, vaše , mafije! Juhuhuhu, začelo se je!

  • neny

   Kučan je nula prit vaši LOPOVSKI, NAVGRAVŽNI, PEDOFILSKI, KAPITALISTIČNI cerkvi……

   • sprehajalec

    neny, čas je da greš k spovedi. Toliko grdih besed in grdih stvari si držala v rokah in ustih. Čas za kesanje neny?

    • neny

     Ti se pa skrij raje mafiji pod kiklo, namesto da pišeš neumnosti pod mojimi komentarji.

     • sprehajalec

      So tako neumni tvoji komentarji, da se ne morem zadržati. Mamljiva si neny s svojo neumnostjo….

     • neny

      Ma dej kaj delaš tukaj, pojdi v Ameriko pamet solit, nihče te ne bo poslušal, ker take ovce pa spet niso, čeprav so.

     • RATATA

      Poljanšek ma pa novo vižo, sam jo še nima.

     • Bald Eagle

      Neny, Američani imajo dosti soli v glavi, jim ni potrebno pameti solit. Balkan je pa druga zgodba. Tukaj pa večini kar konkretno primanjkuje soli v glavah.

     • stajerc5

      Ne manjka soli, manjka glava….

     • Korenjak

      Sprehajalec: na internetu je lahko navidezna prsata blonkinka v resnici koker-španjel, ki mu je dolgčas… Poglej tole zabito “nany” raje skozi prizmo internetne navideznosti…. že vidiš “koker-španjela”?

   • Bald Eagle

    Neny, kot kaže ti je oni, ki si ga prej omenila dobro speglal možgane, da trosiš take neumnosti.

    • neny

     Američan vtihni že in me ne kopiraj.

     • Bald Eagle

      Zakaj neny, saj ti nisem storil nič žalega. Le nekaj sem te vprašal.

     • sprehajalec

      Neny samo pri tvojih levičarjih izgleda zažigaš s svojimi argumenti? Drugače pa živčna rataš.

      Drugje pogoriš. Levičarstvo je res manjši IQ. Bolj te opazujem, bolj sem prepričan v to…

     • Bald Eagle

      Hehehe, jaz to že dolgo vem, hehehe.

 • Anton

  Janković najbrž ne pozna niti osnov ekonomije dobro, čeprav je študiral iz te profesure,kako je lahko projekt opredeljen po njegovem kot uspešen oz kot pravi cerlo kot zelo uspešen če so dani pisni dokazi, ki potrjujeo,da je iz navedenega projekta nam davkoplačevalcem ostal miljonski puf. Na vse to pa kot češnja na smetano doda, da je na projekt(beri studion Stožice) zelo ponosen. Resno gospod Janković, vi ste zelo ponosni, ker ste nam davkoplačevalcem in stem tudi vsem svojim podpornikom oz volilcem zapustili dolg? resno gospod Janković, vi ste zelo ponosni, na vse nesrečene zgodbe vzvezi z podizvajalci, Gospod Janković čemu taka aroganca, prosim skulirajte se.

  sarkazem press

 • neny

  Cerkev ima denar, zato bosta Kučan in Zoki pogrnila. .

  • Bald Eagle

   Prej ko se bo to zgodilo, bolje bo.

  • sprehajalec

   Cerkev ima malo denarja. Ni zastonj izraz “reven kot cerkvena miš”.

   Si kdaj slišala naprimer izraz “reven kot miš v mestnem partijskem sekretariatu”? Ga ni, ker tm niso nikoli bili reveži…

   • neny

    sem ti rekla – pod kiklo.

    • sprehajalec

     Bilo kuda, sprehajalec i neny svuda…

    • Bald Eagle

     Neny, ti nosiš kiklo ali hlače ali pa kar gola hodiš po stanovanju?

     • stajerc5

      Dokler ne primem od odspredaj in odzadaj, in to naenkrat, ne bi bil siguren pri nasi neny! Kaj pa ce primes za “oboje”!??

     • Bald Eagle

      Kdo bi vedel, pri levuharjih je vse mogoče, hehehe.

    • sprehajalec

     Kako naj zdržim pod tvojo kiklo neny? Vonj po ribah in zatohlosti. Se bom še zadušil…

     • Bald Eagle

      Hahahahaha, dobro si ji povedal.

     • neny

      klona. :)

     • Bald Eagle

      Kako hudiča si pa to ugotovila? Hahahaha.

     • neny

      TI BOGA MORAŠ BIT PAMETEN A NE?

     • Bald Eagle

      Samo to pa ni kar tako, da sva človeška klona. Takih primerov pa še ni na svetu, razen naju.

     • neny

      vidva pa Doly.

     • Bald Eagle

      Neny, kaj pa če bi bila še ti moj klon? Bi videla kako izgleda svet skoz moje oči. Bila bi pozitivno presenečena, resno.

     • neny

      pol bi bila kapa SDS.

     • Bald Eagle

      Bila bi mnogo več od same kape. Pa tudi brezskrbno bi lahko začela živet in dojela kako je lepo imeti mnogo sredstev.

     • neny

      ja normalno, če bi kr kradla.

     • Bald Eagle

      Nikoli v življenju nisem ničesar ukradel.

     • neny

      Zakaj si pa v sdsu potem?

     • Bald Eagle

      Kdo pa pravi, da sem v SDS? Sem njihov simpatizer in volilec.

     • neny

      pod Rodetovo. Maš dosti prostora.

     • sprehajalec

      Rode ima še hlače spodaj. Ti pa nimaš nič. Zadušil se bom pod tvojo…

 • neny

  Cerkev je heroj, pa Hitler tudi. Oba/1.

  • Bald Eagle

   Tebi je pa voda zavrela v glavi, da take pokaš.

   • neny

    sds ekonom.

    • Bald Eagle

     Ti že para seka ven na ventilu od vretja vode?

     • neny

      teb seka ameriška para….hehe

     • Bald Eagle

      Sem že toliko časa v Sloveniji, da se mi je nabralo že kar dosti slovenske pare.

     • neny

      ja od sedenja….

     • Bald Eagle

      Zelo malo sedim. Sem zelo aktiven človek, predvsem kar se športa tiče.

     • neny

      SE MI ZDI JA…..:)

     • Bald Eagle

      Lahko se tebi zdi karkoli, vendar je tako, kot sem napisal. Sem rekreativni športnik.

     • Korenjak

      He he he… si morda v kakšnem sorodu s tistim razvpitim nogometašem, Cimeritičem…? On tudi rad pozdravi starše, še posebej mamo in atija…. pa boli ga koleno, še posebej noga. :-)

     • Bald Eagle

      Ne ukvarjam se s profesionalnim šprtom, temveč rekreativnim.

     • neny

      24 ur na Novi.

     • Bald Eagle

      Neny, zelo malo sem prisoten pri komentiranju. Včasih si pa vzamem kakšen dan za komentiranje, to pa drži. Med poletnim časom pa sploh ne komentiram, ker počnem vse kaj drugega.
      Lahko te povabim na čoln, ker sem velikokrat na slovenski obali. Saj si primorka živeča na obali? Vsaj tako si nekoč napisala.

     • RATATA

      Pokozlala ti ga bo.

     • Bald Eagle

      Saj verjetno res, ker ni vajena plovbe s čolni. Bi morsko bolezen reva fasala.

     • RATATA

      Kuzla je fajhtna, žre pa pomije.

     • Bald Eagle

      Ohohoho, ta je pa močna, huhuhu.

     • neny

      prijeme pa mate – kje so vas to učili, no kje?

     • RATATA

      Na sestankih zsms sem moral bit prisoten do svoje polnoletnosti. A zdaj veš frdirbanka?

     • neny

      Vaš Noris.

     • RATATA

      Hranim meč mojih dedov iz noriškega jekla.

     • neny

      25 ur na dan je malo.

     • Bald Eagle

      Kaj imaš v mislih s tistimi 25 urami?

     • neny

      Od ratata naprej….

     • Bald Eagle

      Kaj ima ratata veze z mano? Je samo moj spletni somišljenik in prijatelj.

     • stajerc5

      Eagle, tale neny se je zatipala, ona bi bila rada nanny, pa sluzbe ne dobi!
      Skoraj tri leta sem rabil, da sem jo razumel kaj hoce!

     • Korenjak

      menopavza + demenca = neny

     • neny

      Ti še rabiš mleka popit Štajerc.

     • Bald Eagle

      Si ti že starejša gospa neny?

     • neny

      imam jih pol manj od tebe.

     • Bald Eagle

      Kako pa veš, koliko jih jaz štejem, da tako ven butneš.

     • neny

      70 , drugi klon pa manj.

     • Bald Eagle

      O, neny, to pa ni lepo od tebe, da si me tako postarala. Precej manj jih štejem.

     • stajerc5

      V kateri Tunguziji si pa ti doma, da vidis Stajerca z mlekom v roki!???

     • RATATA

      Povej ji, da če Štajerc v Dravo pade, pol jo spije iz navade, druge pol jo pa pusti, da si špricer naredi hehe

     • stajerc5

      Magar sem Stajerc, tega se nism cul! Ahahahaaa….

     • RATATA

      Alfi Nipič

     • RATATA
     • stajerc5

      Super, hvala! Veliko casa me ni doma in sem jo zgresil.

  • Korenjak

   Nenči, nerad delam reklamo drugim, zato prosim to vzami le kot nasvet: http://www.menopavza.net

   • neny

    hehe…..še boš počakal.. Kaj si na viagri?

 • Anthon

  Ker pri nas ne deluje pravna država, očitno lahko vsak brezvestnež poka frise, kolikor hoče.
  V kakšni pol-demokratični državi takšne stvari ustrezno razrešuje ne kakšna državna institucija, ampak po barabinstvu enakovredna druščina. To edino daje rezultate.

 • Anton

  jaz še enkrat več trdim, da v primeru Zorana Jankovića, ne gre za nikakršno zgodbo uspešnega poslovneža, to potrjuje kar nekaj propadlih projektov, od Mercatorja, do sedaj aktualnega studiona Stožice. Dejstvo, ki potjuje, da primer Stožice ni ekonomično , gospodarko premišljen projekt, je vtem, da ni bil suportiran od strani tujih bank, niti ena tuja banka, ni podprla te nesrečne zgodbe (beri projekta), podprle pa so ga domače banke, kar kaže na dejstvo, da gre za političen projekt.Če bi bil gospod Janković,v tujini, pravgotovo nebi bil menedžer, pravtako nebi bil nikoli postavljen za župana, o tem sem sveto prepričan in gospod Janković, se lahko le zahvali, da živi v Sloveniji kjer ima očitno zelo dobra poznanstva, ki mu ščitijo hrbet ves ta čas.

  sarkazem press

 • Stane

  Jankovič je eden največjih gangsterjev kar jih trenutno pozna Slovenija, ki so ga postavili murglski strici iz ozadja. Je oseba ki bi že zdavnaj morala odgovarjati za svoje nikoli pojasneno premoženje in njegov vpliv pri vseh mahinacijah. Sodstvo in organi pregona se vseskozi obračajo vstran in se sprenevedajo kot da se nič ne dogaja. Jankovič pa zlorablja vse kar mu je na dohvat roke. Če nič drugega se tudi za laike iz neba vidi njegovo kriminalno delovanje. Sramota za državo in njene institucije!

  • RATATA

   Zahvalimo se eLDeeSovcu tonetu roparju, ki mu je odskočno desko podstavil, da se je dobro odrinil.

 • FORT WORTH

  Tale vehementni opankar je zgubljen v casu in prostoru.
  Vse tako zgleda, kot da je on izprasevalec, Logar pa osumljenec.
  Morali bi mu jasno in direktno povedati, kdo in zakaj je prisel na zaslisanje !

  • RATATA

   Res škoda, da mučenje ni dovoljeno. Lahko bi lučke ugasnil.

 • bubamara

  Res je čudno, da se v vseh letih kar sta Janković in Ogrin harala po SLO gradbeni sceni, ni odpeljalo kakšnemu obrtniku, ki sta ga uspela spraviti na kant. Če že sam ni imel jajc, bi pa riskiral 300€. Za ta denar drogeraši delajo čudeže.

 • dr Janez Sveti

  Lopovi kradejo takrat ko lahko.
  DR janez Sveti genij

  • RATATA

   Poštenemu ni žal, da ni lopov.

   • Tweety Bird

    Janezu ni žal, da je lopov :)

    • RATATA

     Hu d fak is Janez?

     • Tweety Bird

      Fakin Janez Janša :)

     • RATATA

      Aja, zanj ne vem, o sebi vem pa vse. Pa o tebi tudi, ptič gripozni.

     • Tweety Bird

      Tebe najbolje pred zid in…RATATA :)

     • RATATA

      Ptiča je manj škoda kot mene, ki plačujem davke in prispevke.

   • dr Janez Sveti

    V državi, kjer se pošten začne spraševat ali je modro biti pošten, je nekaj hudo narobe.
    DR Janez Sveti genij

 • Tweety Bird

  Desnosučni držite gobce. Projekt Stožice je bil uspešen, saj je z njim Ljubljana dobila svoje, za neporavnane dolgove in bančno luknjo pa so krive banke, ki niso odobrile dodatnih posojil za dokončanje projekta. Kapish?

  • neny

   Točn tako.

   • Tweety Bird

    Če bi Janković bil leta 2012 premier, bi bilo drugače…mnogo bolje. Celotna Slovenjia bi bila ena velika Ljubljana :)

    • FORT WORTH

     Prej srbija…

    • Korenjak

     Misliš, zapufana do amena, vodena avtokratsko po mafijskih načelih? Ne hvala hemafrodit Tviti. Ne pozabi: glavno mesto pokrajine Štajerske je Graz, kjer si delo služi skoraj 40.000 Slovencev – ki se ne vidijo kot “Podravska regija” ampak kot “Štajerci”.

     Samo v zadnjih štirih letih je Maribor trajno zapustilo 7,5% celotnega prebivalstva (oziroma 29,4% delovno zmožne populacije). Ti ljudje s trdim delom prispevajo k temu, da imaš ti lahko socialno podporo, bereš Mladino in serješ drugim po glavi.

     Na srečo: denarja ni več, Slovenija je obubožana. Ti pa: živi še naprej od dima iz Metelkove.

     • Tweety Bird

      Ljubljana je najlepše mesto v Evropi. Kapish?

     • Korenjak

      Ljubljana je vse kaj drugega, kot lepo mesto. Tej gnojni jami se izogibam na daleč, tako kot večina Štajercev. Živite pa itak na naš račun, gnilobe lene.

      Ali veš morda, zakaj imajo vse ljubljančanke male joške z velikimi bradavicami? Ker imajo vsi ljubljančani male roke z velikimi gobci.

     • sunday

      je, če nisi še nobenega drugega videl in ti ga nisi !!!

     • sunday

      dobro povedano, ampak po nekih podatkih pred kratkim je v avstriji 60000 slovencev (štajerska, prekmurje) in če ti vsi pridejo nazaj, kaj bo tukaj – revolucija, saj to kar se tukaj dogaja ni vredno imena država, tako kot ne ta srbojocker zokan funkcije župana, ker je zavozil celotno ljubljano in slovenijo zraven, seveda ob pomoči botrv iz foruma 21 !!!

    • Franc Vidrih

     Poglej izven centra Ljubljane pa boš videl kakšna bi bila Slovenija, sicer iz Haloz zaredi šmarnice ne vidiš in ne razmišljaš realno. Tudi tista je čisto mimo , več denarja iz bank za Stožice. Več denarja za Jankovičeve projekte, več provizije za Jankoviča. Šmarnica kvari razum, beli prah pa še kaj več.

    • sunday

     zadolžena in razprodana nekajkrat – no, zokana že več bilo ne bi, ker bi ga ubili, saj bi imeli čez 50% DDV, ti pa bi lubje žrl !!!

  • FORT WORTH

   Projekt brez dokoncane financne konstrukcije ni dober projekt.
   In takega projekta je zmozen samo taliban in yugomanager ter kucanov opankarski magionicar.
   Ti se razumes na finance, kot neny na krivi kurac…
   Hehehe

  • Korenjak

   Ja, to je logika nekoga, ki živi pri mamici in še nikoli ni poskrbel za lastno streho nad glavo ali hrano sam. Ki je vajen, da drugi skrbijo zanj.

   Tebi – in lažnivemu Opankarju – je seveda samo po sebi razumljivo, da bodi za vajine potrebe poskrbeli drugi, mar ne? Saj sama nista sposobna vrta prekopat in solate posadit – sta oba namreč zaprisežena levičarja (beri: lažnivca in tatova).

 • luka globus

  Ampak je pa čedalje bolj prasici podoben :)

  • Tweety Bird

   Kaj si pa ti? Merjasec?

   • luka globus

    Lep, mlad in ne kradem

 • Krtača 20

  Desni, ni greh če narod zdajle na volitvah nategne janšo. Greh in prekršek je ko janša nateguje volivce.

  • Korenjak

   Greh je, ko lastni državjani kradejo in goljufajo druge državljane – kar levaki počnete nagonsko: lažete in kradete kot srake drugim, ker sami niste sposobni preživetja. Bi rad dokaz? Najdi mi enega delodajalca iz privatnega sektorja, ki bi zaposlil kretena tvoje sorte.

   • Krtača 20

    Roko na srce. Povej mi kako bi lahko v majhni Sloveniji prišli do denarja za investicijo štadijona? S samoprispevkom? A obstaja firma ki ima tolk keša da tak projekt skešira?

 • Krtača 20

  Poznam enega pezdeta ki je ustanovil slabo banko. Namig začne se z jj:
  http://www.mladina.si/171482/banka-kriminalcev/

 • MEFISTO

  Jankovića bilance ni sram.

  Torej zanj, za Tweety BIrda, Krtačo 20 in za druge odličnike iz tega gnezda ni sramotna.

  • Get Smart

   Ja, Mefo, točno tako, NE MORE JIH BITI sram,
   saj delajo ČASTNO za njihovo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   SRAM je občutek, čut, čutenje ZAVEDANJA LASTNEGA nečastnega, napačnega ravnanja.
   S pojmom sram torej označujemo tisti občutek, ki ga čuti tisti, ki JE ZAGREŠIL nečastno,
   napačno ravnanje.
   Slediš?
   Kako bi za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO bila lahko LAŽ ROP UMOR nečastna dela,
   če pa so njihove zapovedi in le to jih gor drži?

   Zaradi totalne JUGOKOMUNISTIČNE kontrole šolstva in medijev je pojem sram v javnem
   diskuru sfejkan, kot je sfejkanih še ogromno pojmov.

   PAMET v glavo.

 • Get Smart

  Saj ni težko, le malo truda, pa bo:
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Kaj smo torej rekli?
   Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

 • Tweety Bird

  Janković je izrazito dominantna osebnost, nima težav s sprejemanjem odločitev, jasno izraža svojo voljo. Vodi ga razum in intuicija? Zoki je rešitev za Slovenijo :)

  • RATATA

   Janković je šele v Sloveniji prvič asfalt videl.

 • Krtača 20

  Ni kriminal če janković nategne bankirje (death to moneychangers) . Kriminal je ko janša ustanovi slabo banko.

  • Tweety Bird

   Zato ker je Janša slab :)

  • FORT WORTH

   Dej bukovina spel se s tega portala na kure pa tam pametuj o jankovicevih zablodah.
   Tako dober manager je, da mu mora drzava odpisovati dolgove, ker ustvarja izgubo namesto dobicek.
   Budala na kubik in ti z njim !!

 • bubamara

  Zoki pravi: če sem ti kaj dolžan, greva pa na sodišče po resnico. Hahaha.

  • neny

   Vaš gre po svečkarje, polna Ljubljana iz cele Slovenije. Katastrofa. Oznanijo pa po cerkvah.

 • Get Smart

  Sicer pa, če še niste vedeli: gre za
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNO “SOCIALNO ČUTEČNOST” nje.
  Najprej tovariš Milan Kućan:

  »Jankovića vidim kot takšnega kapitalista, kot človeka, ki je pokazal socialno
  ozaveščenost«

  (tako torej Milan Kućan, PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v SLoveniji
  in tudi predsednika JUGOKOMUNISTIČNEGA združenja
  FORUM 21 (tov. Janković je SOUSTANOVITELJ FORUMA 21 nje),
  ki združuje vse “socialno čuteče” MURGL JUGOKOMI TAJKUNE,
  na katere je MURGL KOMI JUGA prenesla lastništvo UKRADENIH podjetij).

  Kaj pa na to poreče murglska psevdostroka oziroma tovarišica dr.kađinica Vesna Vuk Godina:

  »Točno, to je Janković, to je tisto, kar Janković ima. Janković ima en adut, ki ga drugi
  nimajo: socialnost«

  (tako torej tovarišica Vesna Vuk Godina, ki vam ta prvorazredni murglsrbski
  JUGOKOMUNISTIČNI agitprop kretenizem še dodatno potrdi:

  »To je ta dimenzija, ki je drugi voditelji v Sloveniji nimajo«

  (tako torej poznavalka MURGL SRBO RVACKO kaviarŽIDO JUGOKOMUNISTIČNE
  SOCIALNE ČUTEČNOSTI drugarinica Vesna Vuk Godina).

  Pamet v glavo.

 • Tweety Bird

  MLADINA: DUTB ni samo zgrešen koncept, kot so že od začetka opozarjali strokovnjaki ali sindikati, ampak je institucija, zgrajena na kriminalnih osnovah, s pomočjo tedaj vladajoče politične stranke. Stranke SDS!!!

  • RATATA

   Mladina je po osamosvojitvi začela lagat!

   • Tweety Bird

    Ustanovitev slabe banke (DUTB) je bil rop stoletja.

    • RATATA

     Možno. Predlagam ti, da si perje namažeš z đankovićevo spermo, se ti bo svetilo in vodoodporno bo.

    • Korenjak

     Seveda! Stotine milijonov, ki so jih z preplačanimi žilnimi opornicami lastniki Mladine (delno seveda) kanalizirali nazaj v Mladino za to, da ta spaček sploh preživi na trgu.

     Ker je Mladina registrirana kot medij, lahko javno preberemo, da mesečno prodajo manj kot 2.300 izvodov – od česa se le financirajo?

     No, Tviti – ali bolje Grega Repovž – nam boš pojasnil, kako se na Mladini v resnici financirate?

    • Krtača 20

     Tako kot fiskalno pravilo ki ga je šel en butl podpisovat. Sam ljudem to dopovedat….

    • xtc

     Definitivno NE-če bi šlo po zahodnih in Islandskih pravilih privatizacija za keš in levakom brca v rit na cesto in zapore.

  • Korenjak

   To, da si del uredništva Mladine (katere lastnika sta Marc Medical, ki za 14,8 večjo ceno od tržne lupi zdravstvo z žilnimi opornicami ter špreko davčnih oaz tudi komunistični bankomat NLB), že itak vemo. Le da še nisi opazil, kakšno sramoto jim delaš, ne reklame.

   Sicer pa: bolj boš omenjal Mladino, bolj bo ljudem jasno, kdo jim krade in zaradi koga nimajo človeka dostojne zdravstvene oskrbe – ker se denar, ki ga ljudje sicer naivno namenjajo za svoje zdravje, pretaka v komunistični agiprop.

   • Krtača 20

    Jebe se teb za to. Tebe jebe to da ne kapne v tvoj žep.

 • Krtača 20

  Dokler je janša v politiki, se janković nima česa bat..

  • Korenjak

   jasno! Saj to je sam priznal v intervjuju za hrvaško TV: dokler je sovražnik Janše, se mu ne bo nič zgodilo. Pa kljub javnemju priznanju, kako pravzaprav kot politik deluje, se še vedno najtete nore ovce, ki blejate svoj bla bla bla še naprej… Ej, Krtačka: denarja zmanjkuje in kmalu ga ne bo več kje ukrast. Potem pa tudi ti ne boš imel več časa viseti tukaj. :-) Preprosto: tako kot je nekoč bankrotirala ZSSR ali Jugoslavija, tako ste bankrotirali tudi vi – samo še opazili niste, da vas je pokopala navadna ekonomija.

   Pa SMRT KOMUNIZMU – SVOBODA NARODU.

   • Krtača 20

    Zakaj se potem oklepate janše? A si ne želite rešitve problemov?

    • Korenjak

     Nihče se ne oklepa Janše, pederčina neumna. To so blodnje, ki bi jih radi razširili naokoli (kot bedarija, da je SDS kult osebnosti, Stranka Mira Cerarja ali lista kamniškega konja Šarca pa po vaše seveda ni in ne more biti kult osebnosti).

     SDS je stranka, ki za razliko od ostalih lahko položi čiste račune in ima daleč najbolj številno članstvo od vseh strank v Sloveniji.

     In to vas – pederčine levičarske – najbolj boli: trdno jedro neke stranke, 45.000 + članov, medtem ko sami ne znate povedati niti, odkod se SMC financira ali koliko članov ima.

     To, da si ti trajno “skrtačen” in miselno zreduciran na kult osebnosti, da projiciraš svoje ideološke frustracije o enem vodji na opozicijo, je pač tvoj problem (in tvojega psihiatra ali veterinarja, kdor te pač zdravstveno oskrbuje).

 • Grenze

  Baraba za ubit !!

 • Krtača 20

  Še švarceneger v Kalif forniji se je nategnil z javno-zasebnim partnerstvom. Že od vsega začetka sem govoril da je to nateg. Janković je to samo sebi v prid obrnil. Uspešen trgovc ni kaj.

  • FORT WORTH

   Ja, samo on zna iz + delati – .

   • Krtača 20

    To zna pa janša

    • Korenjak

     In Janši so pravkar v umetni prisilni poravnavi oprostitli 16 milijonov EUR….? Ti se očitno ne zavedaš, da bo ta denar, ki ga je FURS izgubil (še enkrat: v namerni, umetni prisilni poravnavi), preprosto dobil v državni proračun z drugimi sredstvi?

     Ali drugače povedano, ti bedak zarukani: te “oproščene” jankovićeve dolgove bomo posredno plačali nato mi vsi.

     • Krtača 20

      Potem je jasno. Banke so odpadle, je naša last. Death to moneychangers!

  • RATATA

   Pojdi do njega in mu povej, da rabiš zaposlitev za nedoločen čas, pa te bo nategnil. Prekleta prasica nagraužna.

   • Krtača 20

    Faf faf faf

    • RATATA

     Hahaha super odgovor, domfrca u nizkih vrtljajih

 • neny

  Upam, da bo Kučan še dolgo živ.

 • Aresnica

  Poglejte bedaka tovariša Jankoviča – Saj ni res, pa je._

  https://www.youtube.com/watch?v=SzeUItDQAkI
  ___________
  Lep pozdrav

 • Get Smart

  Saj bo šlo, gremo po vrsti:
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   NASPROTJE pa?
   Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,
   je
   AGITROPAGANDA KOMINTERNE = pranje možgančkov, laž, zavajanje …

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

 • Krtača 20

  Če smo davkoplačevalci dokapitaliziral nlb, kdo je potem lastnik? Kdo bo odločal o tem ali se prodaja ali ne? A bo to jajo? Hahahaha

  • neny

   Če še ne veste gremo nazaj v srednji vek. JJ je cerkev in cerkev so ljudje.

   • Krtača 20

    Haha plačval bomo pa s hostijam pa s ta zadnjimi.

    • Korenjak

     Ti ne boš plačeval z ničemer, ker ne boš imel. Tisti, ki imamo, bomo pa v prihodnosti za menjalno sredststvo uporabljali kriptovalute, da se izognemo vašim “obdavčitvam”. Tako preprost bo to.

     • Krtača 20

      Ti boš ena kriptonategvaluta. Sam šalter ti ugasnem, pa mej miljon kriptovalut, sam pr men boš lačen.

     • Korenjak

      Tebi in ostalim levičarskim parazitom je “šalter” ugasnil že v času prve krize, 2008. Od takrat dalje lahko opazujemo, kako plenite še zadnje, kar lahko, kako se panično borite za “nacionalni NLB”.

      Naslednje krize pa hvalabogu ne boste preživeli. Mi jo bomo brez vas. Kriptovalute so samo orodje.

     • Krtača 20

      Orodje za bedake. If you dont hold it you dont have it. Boš spoznal..

     • Korenjak

      Kaj bom spoznal, bedaček? Po vsem komentarjih ti še ni potegnilo, da razvijam bc sw?

     • SmashFascism

      boš pač dubo dve šafle

     • žogica

      Ti pa živiš v svetu kriptovalut, v tebe se bo pa Janez zaljubil.

  • Korenjak

   Ti si idiot, ki si domišlja, da je lastnik banke. Pojdi tja, pa vzami kos svoje lastnine, če lahko?

   Niste slovenski levičarji zastonj “nacional socialisti” oziroma navadni nacisti: komunistična oligarhija si lasti to banko, jo uporablja kot zasebni bankomat, agitprop budale tvojega kova pa bi nas rade prepričale, da je to “naše”…

   Pa kdo ti verjame, budalo komunistično?

   • neny

    KDO PA JE LASTNIK BANKE, KRTAČA JE ZASTAVIL PRAVO VPRAŠANJE.

    • Korenjak

     Ljudstvo je lastnik banke po tvoje, mar ne? Tako kot ljudstvo piše sodbe v imenu ljudstva morda?

     In kateri predstavnik ljudstva je kdaj bil v vodstvenem položaju NLB?

     Ne, to NLB ni last ljudstva, nikoli ni bil.

     To je last posvečene elite, ki temu ljudstvu s prisilo brutalno vlada že od leta 1945.

     • neny

      vse je bilo v redu dokler je ni razbil vaš lider, ovce zabite.

     • Korenjak

      ajde, dementna pičkurina, dovolj je bilo. Ženskam delaš sramoto, niso vse take zabite kurbe, kot bi ti rada pokazala.

     • Bald Eagle

      Kaj je razbil naš leader? Povej konkretno, kaj je razbil? Dovolj je bilo skrivalnic. Z besedo na dan.

   • Krtača 20

    Še enkrat te vprašam. Če vložim denar recimo v hišo, avto itd in jih kupim, kdo je lastnik? A potem sosed lahko odloča o tvojem avtu al pa jajo? Rad bi te spoznal, a ženo tud posojaš?

    • Korenjak

     Daj ne serjita z Neny. Kolikšen lastnik NLB pa si ti ali jaz? Kako lahko to lastninsko pravico uveljavljamo?

     Za razliko od hiše ali avta, ki ga kupim, je to nemogoče.

     Komunisti že od leta 1945 kradete kot srake, vsem pa razlagete, kako smo mi vsi lastniki tega nakradenega. Le da le posvečeni uživajo sadove nakradenega.

     Če še nisi bral Orwellove Živalske farme, je sedaj skrajni čas, da se lotiš branja.

    • RATATA

     Ma kak gnar si ti kam vložil(?) še za lastno preživetje nimaš, da ti moramo socialne transferje nakazvat.

    • SmashFascism

     ti spa mal prfuknjen

 • Get Smart

  Gre za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO “SOCIALNO ČUTEČNOST” nje.
  Najprej tovariš Milan Kućan:

  »Jankovića vidim kot takšnega kapitalista, kot človeka, ki je pokazal socialno
  ozaveščenost«

  (tako torej Milan Kućan, PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v SLoveniji
  in tudi predsednika JUGOKOMUNISTIČNEGA združenja
  FORUM 21 (tov. Janković je SOUSTANOVITELJ FORUMA 21 nje),

  ki združuje vse “socialno čuteče” MURGL JUGOKOMI TAJKUNE,

  na katere je MURGL KOMI JUGA prenesla lastništvo UKRADENIH podjetij).

  Kaj pa na to poreče murglska psevdostroka oziroma tovarišica dr.kađinica Vesna Vuk Godina:

  »Točno, to je Janković, to je tisto, kar Janković ima. Janković ima en adut, ki ga drugi
  nimajo: socialnost«

  (tako torej tovarišica Vesna Vuk Godina, ki vam ta prvorazredni murglsrbski
  JUGOKOMUNISTIČNI agitprop kretenizem še dodatno potrdi:

  »To je ta dimenzija, ki je drugi voditelji v Sloveniji nimajo«

  (tako torej poznavalka MURGL SRBO RVACKO kaviarŽIDO JUGOKOMUNISTIČNE
  SOCIALNE ČUTEČNOSTI drugarinica Vesna Vuk Godina).

  Pamet v glavo.

 • Krtača 20

  Logar je čista zguba

  • SmashFascism

   gostilno so mu že zaprl

 • Krtača 20

  Nekaj se bo treba zavedat ljudje. Banka v službi ljudi in ne ljudje v službi banke, potem bo bolje.

 • Matija

  Kako pa izgleda cerkveni projekt z Zvonovi? Lih tok da lahko primerjam za jankovičevimi projekti

  • Krtača 20

   Uni pa marija k sebi, vse za vatikan.

  • Korenjak

   Koliko vem, so dobro nategnjeni “Zvonovi” svoje pufe kar lepo poravnali iz svojega, cerkvenega premoženja. Kje ti vidiš paralelo z dolgovi, ki jih je Jankovič zapustil davkoplačevalcem?

 • ĐĐ Style

  Janković – Janša isti kurac, samo drugo pakiranje.

  • RATATA

   Poet pa nisi.

   • ĐĐ Style

    Se držim realizma

    • RATATA

     Realizem bi ti dal vedeti, da si umsko v totalni pizdi. Zaprosi za pomoč. Je brezplačna.

     • ĐĐ Style

      Kako veš , da je brezplačna. Ali rabim kartico SDSa, baje imate neke količinske ugodnosti

     • SmashFascism

      ne, za bebče je zastonj..

     • ĐĐ Style

      V Avstraliji, na kliniki?

     • Korenjak

      Natanko tako! Janša ima za take kliniko v Avstraliji. Za točen naslov pa vprašaj nekdanjega novinarja Dela (Kurba, Karba… nekaj takega… pogooglaj)…

     • ĐĐ Style

      Sem slišal, da desničarji hodijo samo venetrinarjem, ovca je pač ovca

     • SmashFascism

      ja un fajmošter z Dela bo vedu kje je, že ima napotnico za kje.

     • RATATA

      Če ne bi biu umsko upizdi, bi imel kartico in obratno, če bi imel kartico bi to pomenilo, da umsko nisi upizdi. Pomagamo pa vsem, saj nismo komunajzrji, ki le za svoje uglaupohabljence skrbijo da so umsko totalno upizdi.

     • ĐĐ Style

      Kartica je samo potrdilo, včasih smo za nekoga ki je malce butast rekli da ima potrdilo. Sedaj je lažje vsi ste na enem kupu in vas ni teško prepoznati. Povprečno stari 60 let in želite maldim ukazovati kako naj živijo.

    • Korenjak

     Social realizma.

  • Krtača 20

   Hja, blizu, sam da janković je večinoma nategnu banke, jajo pa cel narod. Jankovič je vsaj par ploščic po lublan položu. Jajo je pa razprodal fabrke za bakšiš pa ljudi na cesto fuknu.

  • učko

   sranje se rima s pakovanje ! Al pa: drek pa kaka se skup namaka !

   • SmashFascism

    opankar serje jajo pa zapakira…

    • učko

     Jajo je na koncu zapakiran in dostavljen na Dob !

  • SmashFascism

   No je pa opankar profesor za jajota.

   • ĐĐ Style

    Ko vam človek omeni velikega čelavega se vam takoj strga

    • SmashFascism

     sej razumem da sta z opankarjem sonarodnjaka

     • ĐĐ Style

      Kaj si ti sonarodnjak čelavega, Kosovarji ste zajebani

     • učko

      500 let so jih Turki onegavili, zdej jih pa šipci, pa so še kar ponosni na to !

   • učko

    On je doktorat iz geliptersta naredu pri Kučanu. Da ni pr’ njem dobr’ zapisan, bi ribal skrete in pobiral žajfo na Dobu !

    • SmashFascism

     a opankar gre v arest

     • ĐĐ Style

      Ne, čelavi bo šel v naslednjem mandatu levice, čez par mescev

     • SmashFascism

      ja kaj pa se ti je Židan zamero.

     • ĐĐ Style

      Kučan je dal komando, da mora veliki čelavi nazaj v zapor.

     • SmashFascism

      res da si ga židan zasluži, pa ne bo šel

     • ĐĐ Style

      Torej si podpornik SD-ja, če je on tvoj veliki vodja, sorry nisem vedel.

     • SmashFascism

      jaz sem podpornik SDja, moti pa me ta bedak

     • ĐĐ Style

      Prej, da si podpornik velikega vodje

     • SmashFascism

      le zakaj bi maral bit s tabo

     • učko

      Kje je kakšen “veliki” pa še čelavi ?

     • ĐĐ Style

      Čelavi z Doba

     • SmashFascism

      misl na židana, je kot gora, obritoglav, pa bebast..

     • učko

      Dokler bo Kučo žiu, ne !

 • Krtača 20

  A zdej pa enim desnim ni všeč da smo davkoplačevalci lastniki banke? Ehjejejej, sej ste mel šanse, tri miljardice s tošlna pa bi bla sam od jajota. Prašte pr & urđić d. O. O.

  • Korenjak

   Ni mi všeč, da lažeš. Daj pojasni, kako si ti lastnik banke in kako o njej odločaš? Kako si odločal o lastniških stvareh (naprimer: dokapitalizaciji)? Kako lahko prodaš tvoj košček lastnine v NLB, za katerega trdiš, da ga imaš?

   Resnica je, da nimaš v NLB (kot vsi drugi ne), prav nobenega lastništva. Lastnik je država. Lastnik države pa je (komunistična) mafija iz ozadja, ki rada preko svojih glasnikov (politkomisarjev) naivnemu ljudstvu prodaja komunistične pravljice o skupni lastnini.

   In to z logiko boljševizma ali zgodnjega jugo-socialnizma. Retardi z vonjem po naftalinu.

   • SmashFascism

    sej ne laže, tumbek je..

   • Matija

    Znaš ti našteti kako komunistično stranko v Sloveniji?

    • Korenjak

     Seveda: od SD do Združenih glist, isto sranje, drugo rdeče pakovanje….

     • Matija

      No vidiš kake neumnosti serješ. Komunistične stranke v Sloveniji ni, če odštejemom tisto neumnost od Lenardiča.

     • Korenjak

      Seveda. Tudi Mafija v Sloveniji ne obstaja, ker se niso nikoli registrirali v sodnem registru. Ja, kar policaje vprašaj – ste očitno enako pametne sorte.

     • Matija

      A je mafija politična stranka?

   • Krtača 20

    O njej odločajo naši predstavniki, ablast v našem imenu. Drugače se pa marsikaj zavaja in narobe interpretira, beri pere množice. Živa zmešnjava, kakor kateremu desnemu veljaku pač najbolj odgovarja zaradi točk.

    • Korenjak

     Res “ablast” (s tem bi rad po Mladinino asociiral na Janšo), ki je imela en mandat in pol, odloča o NLB? Komu lažeš tako očitno še predvsem ob zavedanju, da nobena SDS vlada ni posegla v kadrovanje na NLB?

     Se zato, ker ima “ablast” SDS tako bori, da bi NLB končno privatizirali (beri: iztrgali iz krempljev mafije)?

     Še enkrat: Krtaček skrtačeni? Koga ti farbaš? Nas bralce tega portala, ki se ti smejimo ves čas ali v resnici prepričuješ zmedenega sebe in ostalih 40 lopovov, kolikor vas še Ali Baba Cmerar premore?

 • Get Smart

  Saj bo, saj bo, nič bat, le v SVOJO ZIBKO pogledat.
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Kaj pa v garažnih serbusnih jaslicah mekanih curic?
   Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

   • učko

    Kurba si spet zatežu! A ne znaš bolj na kratko in jedrnato kej povedat ! Pa če bi blo še duhovito, madonca no !

   • Matija

    Pretirano ponavljanje povzroči kontra reakcijo. Mogoče sem ti prvič verjel, danes ti sigurno ne.

    • Get Smart

     Poglej, MURGL JUGOKOMI zlorabljen stekli kužek!
     Koga zaboli, kaj ti “stekli pes” verjameš?

     Če ne bil bil MURGL JUGOKOMUNISTIČNI PES, bi pač preveril DEJSTVA,
     slediš, pseto,
     PREVERIŠ, ali drži, kar piše!

     In kar sem jaz napisal, so DEJSTVA. DEJSTVA ne rabijo vere.

     Seveda pa lahko ti v MURGL JUGOKOMI garaži še naprej furaš svojo vero v MURGL JUGOKOMI troedinost TITO—PARTIJA–JUGOSLAVIJA
     in še naprej nastavljaš dupe gazdi.

     • Matija

      No ja, glede na to, da si ti eno spolno in možgansko zlorabljeno dete iz cerkve, te nekako razumem. Smiliš se mi, res. Ne predstavljam si, da bi ga moral enmu faru cuzat. Te občudujem, da si še nisi žil prerezal.

 • Get Smart

  Tov. ĐupLJanković je SOUSTANOVITELJ FORUMA 21 = kapitalističko društvo nje,
  kaj se MURGL JUGOKOMI pederćine oz. mekanocurne nastavljaćice dupeta
  ne BORITE kao PROTI KAPITALU, proti kapitalizmu blablabla?

  Se, se, borijo se zato, da kapital LJUDI prenesejo na RAČUNE MURGL KOMI JUGE nje.

  • Get Smart

   Ono KROŽNO SOCIALNO čuteće gospodarstvo nje.
   in MURGL JUGOKOMUNISTIČNA “SOCIALNO ČUTEČNOST” nje.
   Najprej tovariš Milan Kućan:

   »Jankovića vidim kot takšnega kapitalista, kot človeka, ki je pokazal socialno
   ozaveščenost«

   (tako torej Milan Kućan, PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v SLoveniji
   in tudi predsednika JUGOKOMUNISTIČNEGA združenja
   FORUM 21 (tov. Janković je SOUSTANOVITELJ FORUMA 21 nje),
   ki združuje vse “socialno čuteče” MURGL JUGOKOMI TAJKUNE,
   na katere je MURGL KOMI JUGA prenesla lastništvo UKRADENIH podjetij).

   Kaj pa na to poreče murglska psevdostroka oziroma tovarišica dr.kađinica Vesna Vuk Godina:

   »Točno, to je Janković, to je tisto, kar Janković ima. Janković ima en adut, ki ga drugi
   nimajo: socialnost«

   (tako torej tovarišica Vesna Vuk Godina, ki vam ta prvorazredni murglsrbski
   JUGOKOMUNISTIČNI agitprop kretenizem še dodatno potrdi:

   »To je ta dimenzija, ki je drugi voditelji v Sloveniji nimajo«

   (tako torej poznavalka MURGL SRBO RVACKO kaviarŽIDO JUGOKOMUNISTIČNE
   SOCIALNE ČUTEČNOSTI drugarinica Vesna Vuk Godina).

   Pamet v glavo.

 • ĐĐ Style

  Živel tovariš Ivan Janez učenec velikega Maršala Josipa Broza

  • Matija

   Veliki vodič socialistične mladine po poteh avnoja

   • ĐĐ Style

    Veliki zagovornik Marxizma in revolucionar

 • Bald Eagle

  Naj mi nekdo razloži, kako je mogoče, da lahko opankarju sodišče briše konkretne obremenilne dokaze, ki so ga močno obremenili koruptivnega dejanja, kar je težko kaznivo dejanje.
  Nekateri zabiti blazneži, pa njegove kriminalne rabote do onemoglosti opravičujejo. Le kakšna golazen tepta to našo slovensko zemljo, se sprašujem!? Kot kaže ne bo druge možnosti, kot pa da to golazen kriminalno levuharsko čimprej pospravimo na svoje mesto-pod zemljo.

  • Matija

   Isto kot je mogoče da sodišče oprosti lopova janšo

   • Bald Eagle

    Razpolagaš s kakimi konkretnimi obremenilnimi dokazi zoper Janšo? Jaz jih nisem videl, pa mnogi ugledni in spoštovanja vredni pravni strokovnjaki tudi ne.
    Dokazi zoper jankoviča pa so bili javno objavljeni. Torej?

    • Matija

     A ti si Jajotov odvetnik?

    • Matija

     A ti razpolagaš s kakmi obremenilnimi dokazi zoper Kučana, Mačka, Kardelja, Kidriča,…. katere nonstop neki obsojate. Pa jaz še nisem videl obremenilnih dokazov pa spoštovanja vredni pravno strokovnjaki tudi ne.

     • ĐĐ Style

      Oni ne rabijo dokaza, kar Jajo reče to je za ovce sveta beseda. Teško je razumeti enoumje.

     • Bald Eagle

      Kako bom le razpolagal, ko pa so večino dokazov uničili. Najbolj obremenilnega pa niso mogli uničit. Trupla, razmetana po celi Sloveniji so najbolj obremenilen dokaz zoper vse naštete.

     • Matija

      Trupa, razmetana po celi Sloveniji so samo zgovoren dokaz, da je bila Slovenija najbolj okužena z izdajalskim klerofašizmom.

     • Bald Eagle

      Budalo zabito neuko opranoglavo. So bile ženske, otroci in starci izdajalski klerofašisti? Jame so pa polne njihovih trupel.
      Da te ni sram spesnit tako neumnega komentarja. Dejanjsko pa s takim načinom razmišljanja samo kažeš nizkotno stanje lastnega duha in opranoglavost, ki si jo fasal v enopartijskem enoumnem režimu.

     • Matija

      Budalo zarukano neuko opranoglavo, v jamah ni trupel nedolžnih otrok in žensk oziroma ravno toliko, kot so jih vaši klerofašisti sproduciral.

     • Bald Eagle

      Na lastne oči sem jih videl kar lepo število. Lažnivec lažnivi komunajzerski.

     • Matija

      Kolioko nedolžnih umorjenih otrok in žena s strani belogardistov in klerofašizma si tudi videl? Da te slišim pizda klerikalna izdajalska

     • Bald Eagle

      Nobenega, gnoj zabit komunističen.

     • Matija

      Ma marš pizda izdajalska lažniva. S švabi ste veselo filal živilske vagone smer taboriša, ali pa jih streljal.

     • Bald Eagle

      Veliko bolje bi moral poznati zgodovino lastnega naroda. OF je bila maska za pobijanje tistih, za katere je partija domnevala, da ne bi sprejeli komunizma. Pobijanje se je začelo leta 1941, in se nadaljevalo celo vojno in seveda še po vojni. Šlo je za partijski načrt, kako z zastraševanjem in eliminiranjem političnih nasprotnikov priti na oblast, kar se je tudi zgodilo.
      Temu nasilju so se uprli ljudje po vaseh, kamor so “partizani” hodili ropat, požigat in pobijat, šele sredi leta 1942, ko so organizirali vaške straže, do tedaj je partija to dejavnost opravljala nemoteno – žrtve so v vsaki vasi in ljudje dobro vedo, kako je to šlo in kdo je kriv. Tako je partija namesto skupnega odpora proti okupatorju izzvala bratomorno vojno – načrtno in namerno, kot Kardelj sam piše o takratnem dogajanju.

      Toliko o vzroku in posledeici. Samo da komunistični gnoji tvoje sorte niste sposobni tega dojet, ker ste preveč indoktrinirani. Indoktrinacija vam pa mrači razum, ki vam ga že sicer primanjkuje.

     • Matija

      Lej, teslo, teh vaših hokuspokusov in priredb zgodovine sem se že naprebral in naveličal teh laži. Miljonkrat sem že svoje povbedal in teleta tvoje vrste ste mi že miljonkrat plasirala laži tvojim podobne. Ne bomo prišli skupaj, nikoli.

     • Bald Eagle

      Seveda da ne. Samo javno opravičilo na kolenih za vse storjene zločine vas lahko reši revanšizma, do katerega bo slej ko prej prišlo.

     • Matija

      hahahaha, lej bebo. Kot prvo, najprej se boste vi opravičevali za svojo kolaboracijo….. kot drugo, lepo te prosim, dej začni s tem revanšizmom, dej da te vidim pizda usrana izdajalska…. te nabrcam k posranga ščeneta

     • Bald Eagle

      Mogoče se kmalu srečava v real life, da te lahko počim v sredino čela, gnoj komuajzerski zahojen.

     • Matija

      Tudi jaz si tega želim. Prosim, podaj mi kak svoj e-mail, da preko njega naprej naveževa kontakt in da se srečava.

     • Bald Eagle

      Te bom že jaz poiskal, ko bo primeren trenutek in ti preluknjal komunajzersko betico. Svojih osebnih podatkov pa javno ne razkrivam.

     • Matija

      Hahahha, revše eno, tak si k tvoji tastari tabeli, posrani do vratu. Lej, pezdetek, komi čakam in upam, da me boš našel, da ti grkl potegnem ven…

     • Bald Eagle

      Jaz si rok ne mažem s komunističnim drekom, zato se te osebno ne bom niti dotaknil, temveč bo 9mm svinec naredil svoje in drek razmazal po tleh.

     • Matija

      Z 9mm tudi jaz razpolagam, pa kakim 308win in 338 lapua magnum tudi. Pa da te vidim.

      p.s. je pa večji užitek z golimi rokami

     • Bald Eagle

      Poleg 9-ke, ki jo imam prijavljeno hranim še marsikaj drugega. O tem pa javno ne mislim razpravljat. Vendar ni niti pomembno kaj poseduješ, pomembno je koliko si vešč rokovanja s temi stvarmi. Tukaj pa stavim veliko vsoto denarja ,da mi ne sežeš niti do kolen. Si zame pravi amater. V to sem več kot prepričan.

     • Matija

      Ti kar bodi prepričan vase. Kot sem ti rekel, lahko se soočiva, če te je kaj v hlačah.

     • Bald Eagle

      Saj se bova, bodi prepričan v to. Ko bo pravi čas. Trenutno bi bil lahko obtožen storitve kaznivega dejanja, naklepnega umora, zato bom raje počakal na bolj turbolentne čase, ki se bodo zelo kmalu zgodili. Takrat bo mogoče marsikaj v tajnosti storit in se ne izpostavljat.

     • ĐĐ Style

      Lažeš kot pes, par dni nazaj si trdil da si v USA. Potem si trdil drugače, sedaj trdiš da si videl trupla. Menjaš zgodbo kot Jajo raspoloženje.

     • Bald Eagle

      Trdil sem in še danes trdim, da sem živel v USA, sedaj pa že kar nekaj časa živim v Sloveniji. Nauči se brat, preden stresaš umotvore na ta portal.
      Trupla pa nisem videl v času tega zločinskega početja komunističnih banditov, ker me takrat še ni bilo na tem svetu.

     • ĐĐ Style

      Kdaj si jih videl? Nazadnje si mi trdil, da dobro poznaš delo Islamistov in da si opravljal neko tajno delo v USA. WANNABE ĐEJMS BOND

     • Bald Eagle

      Kaj sem jaz počel v US javno nisem in tudi ne bom komentiral. Muslimane pa zelo dobro poznam. Predvsem njihov način razmišljanja, zato ni težko predvidet njihovih namenov.

     • ĐĐ Style

      Zadnjič nisi pisal da poznaš Muslimane, ampak da zelo dobro poznaš Islamiste in da si se ukvarjal z njimi. Vse obveščevalne agencije na svetu ne morejo predvidit njihovih namenov in en bald eagle je razotkril tajno taktiko, NOT

     • Bald Eagle

      Ne poznaš me in o meni ne veš ničesar. Pojma nimaš kdo stoji za mojim nickom.

     • ĐĐ Style

      JANEZ, to si ti. Ah sedaj ti še manj verjamem. Velika živina se ne raspravlja po drugorazrednem portalu.

     • Bald Eagle

      Kdo trdi da se za mojim nickom skriva kaka velika živina? Sem čisto preprost človek z svojimi specifičnimi izkušnjami v življenju.

     • ĐĐ Style

      Oprosti ne smatraj to kot žaljivko, ampak sedaj si že mal tečen. Lep večer še naprej

     • Bald Eagle

      Potem pa me ne vleci za jezik in ne bom odgovarjal takih stvari. Nikakor pa ne smatram za žaljivko, če mi nekdo reče, da sem tečen. Saj smo kdaj vsi tečni. Ni tako?

     • ĐĐ Style

      ŽE DOSTKRAT SI DOKAZAL DA SI KRONIČNI LAŽNIVEC

     • Bald Eagle

      Naprimer?

     • ĐĐ Style

      Saj sem ti napisal, ko si trdil da dobro poznaš delo Islamistov, sedaj si pa videl otroke in ženske v grobnicah. Nihče pa ne pomisli, da je večina v teh grobnicah Ustašev. Ivan vas je vse prepričal da so vsi Slovenci. Ti si pa šel še korak dlje in trdiš da si jih videl. Kot da so razstavljeni v muzeju.

     • Bald Eagle

      Sem trdil, da sem jih videl v živo? Videl sem pa fotografije, ki v javnosti niso bile pokazane in na katerih se jasno vidi, da gre za otroke. Ostalo mi je pa razložil strokovnjak tega področja.

     • centurion

      Matija, že ime ni normalno, ker ga je nosil tudi Maček, zabiti
      priučeni tesar, je ravno tako dokaz, da so norci najbolj okužili in
      z usranim semenom onesnažili Slovenijo.

     • Matija

      Ime Matija je povsem slovensko ime, ki se ga je pred 30+ leti precej uporabljalo, tudi Gubec je bil Matija,… tako da nimam razloga, da bi s ega sramoval. Tisti Maček pa je v prvi vrsti Ivan, torej laji na Ivane.

  • Krtača 20

   Dokler je jajo v politiki se zoki nima česa bat….

   • Bald Eagle

    In ti tako stanje zagovarjaš? V demokratičnih državah ima vsak pravico biti politično aktiven državljan. Torej si posredno le priznal, da je Slovenija še zelo daleč od demokracije, dokler jo vodijo levičarski blazneži, podpira jih pa zabito in opranoglavo volilno telo.

    • Krtača 20

     Nič ne zagovarjam. Bomo pa ob volitvah ljudje poizkusili izboljšat stanje.

     • Bald Eagle

      Na kakšen način pa to planiraš?

     • Krtača 20

      Z volitvami za začetek. Obkrožil bom….. Ne janšo hehehe

     • Bald Eagle

      In na tak način misliš, da bo prišlo da kakšnih sprememb? Saj pri zabitih ovcah ni nič čudnega, da bodo volile drugačno embalažo z isto vsebino. To je že postala stalna praksa zabitega volinega telesa.

     • Krtača 20

      Se pravi bi bilo prav da obkrožim isto sranje isto pakovanje? Jaz bom obkrožil drugo sranje drugo pakovanje. Sori.

     • Matija

      Aja? Če pa nisi zabita ovca pa obkrožiš Janša?

     • Bald Eagle

      Nikoli v življenju nisem volil proti nekomu temveč vedno za nekoga. Do takega spoznanja pa je očitno pri levuharskih opranoglavcih še dolga pot.

     • Matija

      Jaz tudi vedno volim za nekoga… volilni listki namreč ne omogočajo, da bi volil proti nekomu..

     • Bald Eagle

      Večina vas vpije, da boste volili kogarkoli, samo da ne bo Janša, pa četudi oni drugi nima nobenega programa, Janša pa predstavi odličen program njegove stranke, ki je razvojno naravnan. Demokratična nepismenost pač .

     • Matija

      Ne. Mogoče ima SDS kak osnutek dobrega programa ampak večinoma strelja mimo, mimo volje večine volilcev. Janšata pa osebno poznam krepko preko 30 let in definitivno on ni primeren za nekega liderja, sploh vplivnega.

     • Bald Eagle

      Si mu bil v času enopartijske diktature kak nadrejeni politični funkcionar in mu na smrt zameril, ker je uspešno demontiral vašo zlagano komunistično pravljico?

     • Matija

      Ne, bil sem priča, ko so ga lopovi zbrcal iz svojih vrst, ker je bil še za njih prevelik lopov.

     • Bald Eagle

      Lažnivec. Prečital vas je v dno pokvarjenih duš in vam obrnil hrbet. Kasneje pa demontiral vaš bloden zločinski režim. Zaradi tega taka zamera do njega.

     • Matija

      Tako je tebi povedal in ti mu verjameš, ker si naivna ovca, hahahahaha

     • Slovenka

      No, no. Ne pretiravaj.

     • rabbit

      No pa povej kaj je leta 1986 Janša ukradel me res zanima.

     • centurion

      Lahko Požar.
      Požar bo marsikoga skuril.

    • Matija

     V demokratičnih državah ima vsak pravico biti politično aktiven državljan in tudi vsak državljan ima pravico, da ga kritizira.

     • Bald Eagle

      V demokratičnih državah, kjer je volilno telo politično ozaveščeno in demokratično pismeno, kritike usmerijo na tiste, ki imajo vodilne položaje-to je vladajočo koalicijo in ne opozicijo, kot je to praksa v Sloveniji. Slovenija je čista preslikava dolgoletne vladavine enopartijskega totalitarnega režima, posledica pa je demokratična nepismenost in politična neozaveščenost volilnega telesa, ki ne zna ločit vladajoče koalicije od opozicije. Žalost.

     • Matija

      Sej, ko ste bili vi na oblasti, smo vas tudi kritiziral, pa vam ni bili všeč in s te nas zmerjal s komunajzerji,…

     • Bald Eagle

      Osebno sem vedno kritičen do tistih, ki imajo oblast v svojih rokah, kajti oni so odgovorni za stanje v državi. Pa naj si bo to dobro ali pa slabo.
      Ko pa se odpravim na volitve, volim program neke stranke in ne ime, kot to počnete demokratično nepismene ovce. Imena me ne zanimajo pretirano, zanima me program, ki ga predstavlja neka stranka. Zame je samo program relevanten.

     • Matija

      Jaz tudi volim tisto stran ki zagovarja meni všečen program, tako kot ti.

     • Bald Eagle

      Katero stranko si pa volil na zadnjih volitvah?

     • Matija

      Tisto ki krepka večina

     • Bald Eagle

      Torej stranko ustanovljeno mesec dni pred volitvami brez kakršnegakoli programa. Se mi je zdelo, da je tako. Samo tepci lahko storijo tako neumnost.

     • Matija

      Ne, tepec opravilno nesposobni, pozanimi se, kaj smo Slovenci v krepki večini volili.

     • Bald Eagle

      SMC.

     • Matija

      Res si opravilno nesposoben. Da ti pomagam, kaj smo Slovenci v krepki večini volili? Nobene stranke, nič od naštetega,….. to je bil najbolj množičen izbor na volitvah.

     • Bald Eagle

      In si ponosen na bojkot volitev? Kaj misliš, kaj bi se zgodilo, če bi vsi bojkotirali volitve? Zavladala bi anarhija. Torej si anarhist, ki podpira anarhijo. Nezrelo razmišljanje.
      Jaz pa vedno trdim, da je najslabša oblast boljša od brezvladja in anarhije.

     • rabbit

      Matija, če bi bil pameten bi vedel, da tisti, ki ne gre na volitve da svoj glas avtomatično tistim, ki so zmagali, ker glasa zoper njih ni bilo.

     • centurion

      Od Šarca je dober.
      Pa kratek…

   • centurion

    Dokler so taki volilci v državi, kot si ti, ni strahu za
    ustanove za mentalno zdravje, da ostanejo brez posla….

    • Korenjak

     Žal je zdravstvo jama brez dna. Bi pričakoval, da te skrtačene sprejmejo v oskrbo, ampak saj veš…. pod vladavino kulta osebnosti Mira Cerarja so se čakalne vrste v zdravstvu povečale za 60% – ni šanse, da bi Krtaček kdaj prišel na vrsto na stroške zdravstva, za samoplačniško pa itak nima denarja.

  • PIA PlA

   Kako je pa mogoče, da sodišče 100% spremeni svoje mnenje?
   Balkanske bojevnike so najprej oprostili, zdaj so vsi obsojeni, pa ni bilo novih dokazov, le stare so v drugem primeru upoštevali, v prvem pa ne. Če so naša pravna država eminentni pravniki, kot je Cerar, potem smo lahko tam, kjer smo.

   • rabbit

    Denar, denar in še enkrat denar.
    Da pa to pri Balkanskem bojevniku ni ravno tako uspelo ima pa novinarka Petra Janša s svojim vsako tedenskim pisanje, kako v Urugvaju sedi oseba, ki ve vse o trgovini z mamili v Sloveniji in so žrtvovali te ljudi, da lahko trgovina nemoteno teče. Bomo pa videli kaj bo na drugi stopnji. Naj pa Petra še kar naprej opozarja na to dejstvo.Sem pa slišala da je v balkanskega bojevnika vpleten tudi sin šerifa iz Ljubljane pa so ga izbrisali iz vseh zapisnikov.

  • rabbit

   Jankovič je na hrvaški javni televiziji na vprašanje ali se ni ne boji zapora rekel: Ne nič jaz sen nasproitnik politike Janeza Janše in meni se ne more nič zgoditi. S tem je vse povedal on lahko redi belega dneva pred magistratom pred občinstvom domačinov in turistov posili žensko pa se mu ne bo nič zgodilo. Kdo ga pa podpira podpirajo ga ljudje, ki jim je zrihtal udobne službice v katerih nič ne delajo plača pa je vsakič 5 v mesecu. Enostavno. Pa še nekaj ko so županske volitve se kar slučajno poveča število ljudi, ki so vpisani v volilne sezname, moj sorodnik , ki je v volilni komisiji pravi da so v volilne sezname v Ljubljani vpisani ljudje, ki potem na državo zborskih ali drugih volitvah ali referendumih niso.

 • Krtača 20

  Zakaj je moral jajo ustanovit slabo banko?

  • neny

   Brez kreditov je ne bi bilo.

   • Krtača 20

    In spet smo davkoplačevalci vložil miljone v njeno ustanovitev! Saj pravim. Treba bo Islandije, par bankirjev pa janezov v arest, par tujih hijen nasuvat v rit in povedat kdo je tu gospodar, potem bo mir. Pa nej se un junferej iz eu oddrajsa po svojem pjanskem nosu nekam.

    • Korenjak

     Za milijarde vržene vstran z dokapitalizacijo bank pa te boli tvoj pederski kurac ali kaj bi nam rad povedal….?

     • Krtača 20

      Za začetek si oglej Grčijo, sam da pri nas v mili obliki. Kdo je že klical trojko? Kdo je vrtal luknjo? Kdo je potem druge obtožil nesposobnosti? Namig, začne se na jj

     • Korenjak

      Kakšno zvezo ima to z več milijardno luknjo v bankah, ki smo jo nato prisilno krpali in jo bomo še, veš očitno samo ti in tvoja kradljiva kamarila.

      Jasno kot beli dan, že od leta 1945: za vse so krivi zunanji, notranji sovražniki, velekapitalisti, iredenta… bla bla bla… samo nikoli pa niste krivi komunisti na oblasti.

      Čudno – za normalne ljudi, za ideološko skrtačene pač ne.

     • Matija

      A ni hecno, ta miljardna luknja se je pojavila po vaši vesoljni vladavini, prej je ni bilo

     • rabbit

      A dej no kaj pa 1993 isti komunistki pokradli.

     • Krtača 20

      Daj mi še nekaj razlož. V banko smo zmetal miljarde. Bruselj bi jo rad kupil pa za par miljončkov. Kdo hudiča krije razliko? Spet davkoplačevalci? A tko bi vi a? Dej povej no? Enim zastonj banka, nan pa kredit – banka. Matr to pa ste opice.

     • Korenjak

      Bruselj ne želi ničesar kupiti, zakaj tako telebansko lažeš?!?

      Nihče ne želi NLB, tako kot za Telekom ni kupca. Zajebali ste (leftardi), kar se je zajebat dalo: vaši “paradni konji” so v resnici na trgu nefuncionalni, ekonomsko nevzdržni in niso vredni niti evra. Za vsakega kupca so to trojanski konji in zdrav trg se na prodajo NLB ali Telekoma sploh ne odziva. Poglej raje zadnji poskus prodaje Telekoma.

      Ti kar vrži v to “našo” banko še dodatne milijarde, ampak ne na moj račun.

      Skratka: enkrat samkrat v življenju pomisli, da ne rabimo vsiljenega kolektivizma (nacional socializma) z zlaganim družbenim lastništvom (tebi se res pozna, da si dete socializma), ampak prosti trg.

    • xtc

     Z Drnovškom si pozen z Milanom pa ne upaš kaj ne pos**********?

 • neny

  Zakaj plačujemo 90 ljudi, če jih misli samo 10?

  KDO JE UNIČIL SLOVENSKE BANKE
  Vir: FINANCE – 2013

  Pa ne sedanja vlada in novi poslanci, ampak tisti, ki so vodili državo v času razsipavanja s krediti in prilagajanjem zakonodaje trenutnim potrebam posameznikov. Poslanci so prisegli, da bodo delali skladno z ustavo in svojo vestjo. Kaj se zgodi, ko zakoni padajo na ustavnem sodišču? Nič. Kaj se zgodi, ko poslanci volijo tako, kot jim svetujejo? Nič. Ali gre za usklajeno delovanje? Zakaj plačujemo 90 ljudi, če jih misli samo 10? Kdo postavlja vodstva državnih podjetij? Politika!

  Poleg veliko dobrega in nujnega dela vlada tudi škodo, predvsem ko retroaktivno posega v lastninske pravice državljanov, ne zaveda pa se svojih obveznosti iz naslova lastnine, ki jo ima v upravljanju. Pravniško razlagajo, da moramo ločiti pravo in nepravo retroaktivnost. V vsakem primeru gre za postoportunitetno delovanje. EU nas ne sili v protipravno ravnanje. Država zlorablja svoj položaj kot zakonodajalec, da ohrani svoje lastniške koristi, noče pa slišati za dolžnosti, ki izhajajo iz premoženja. To je tudi v EU nedopustno. Tam država pomaga privatnim bankam, svojih pa ne zlorablja.

  Nimamo težav zaradi svetovne krize

  Težave državnih bank niso zaradi krize v svetu, ampak krize vrednot politikov, ki so nastavljali uprave in nadzornike. Vsakdo, ki izgubi vsaj evro v banki ali podjetju, mora tožiti upravo in nadzorni svet, ker če je škoda velika, nikakor ne bodo mogli dokazati, da so ravnali s profesionalno skrbnostjo poslovno-finančne stroke in zato objektivno in solidarno odškodninsko odgovarjajo. Krivde jim ni treba dokazovati, je samoumevna. Po ZFPPIPP.

  Ali potrebujemo državna podjetja?

  Normalne države imajo podjetja in banke najmanj zato, da ti prispevajo v proračun in je zato potrebno manj davkov. V Sloveniji imajo državne banke in podjetja državo, da jih financira, zato morajo biti davki višji. Državnim podjetjem v infrastrukturi je posel dan, pa kljub temu država od njih nima koristi. Celo škoda bo zelo velika, ker se jih tam preveč pase. Prodati vse, kar je državno, ker so vrednote tistih, ki razpolagajo z državnim premoženjem, skrajno izkrivljene. Politikom le toliko premoženja v upravljanje, kot so si s svojim delom zaslužili. Eni so v politiki že od plenic.

  Hočemo družbo bogatih ali revnih?

  Ustavno sodišče bo povedalo, ali želimo sodržavljane, ki so kreativni in znajo poskrbeti tudi za druge in s tem prispevati h koristi družbe, ali ne. Ljudi zaposlujejo pametni, skrbni in podjetni, teh pa morda v Sloveniji nočemo več. Dejstvo je, da je več ljudi zadolženih, kot tistih, ki varčujejo, in politično logično je treba prisluhniti večini.

  Država je kriva za škodo, zato naj jo plača sama

  Kjer je država lastnik banke, ta banka ne potrebuje državne pomoči, ampak je že naloga lastnika, da jo dokapitalizira.

  Evropske smernice pozivajo najprej lastnike, da dokapitalizirajo banke, če ti ne morejo, je jasno, da bi v alternativi šla banka lahko v stečaj. Ker pa država želi obdržati banko, ji ponudi državno pomoč, da ta preživi, s tem da razlastnini lastnike in podrejence. Slovenija je lastnica NLB in NKBM, zato drugi in tretji manever nista potrebna, saj je naša država že na prvem mestu dolžna dokapitalizirati, in ne pomagati. Zato bi bilo razlastninjenje podrejencev v državnih bankah v nasprotju s smernicami EU. Pri nas je morda zgolj naključje, da je vse, kar je državni lasti, najslabše.

  Lastnik ima vse vzvode vodenja in nadzora, zato je kriv za škodo. Med seboj pa naj se dogovorijo, kdo med njimi bo plačal škodo. Vlada poziva privatne lastnike kapitalsko neustreznih bank, naj jih dokapitalizirajo, naj najprej sama dokapitalizira svoje banke, potem državna pomoč ne bo potrebna. Tiste strateško nepomembne banke pa lahko kupijo večje in problem je rešen.

  Popravek zakona o bankah je kriminal nad državljani Slovenije

  Zakon posega v lastninsko pravico ljudi, ki znajo sami poskrbeti za svojo pokojnino in ne računajo v celoti na državo. Kje je danes Erjavec, ko je treba ščititi pokojnine? Ali pokojninski skladi niso del pokojnine? Erjavec skrbi samo za to, da bodo upokojenci glasovali za Desus, nič pa ne naredi za to, da bi ljudem svetoval, naj tudi sami poskrbijo za svoje tretje življenjsko obdobje. Dejstvo je, da bodo pokojnine jutri zgolj socialna podpora, ker denarja ne bo. In tisti, ki bodo kaj imeli, bodo brez pokojnine. In vsi bomo veseli, ker bo zato manj kriminala. To grem stavit.

  Ljudje, zbudimo se, tudi tisti, ki danes nismo oškodovani, ker bomo s podporo političnim igram danes, jutri v drugi zgodbi oškodovani vsi.

  • Krtača 20

   Neny, obstaja preprosto pravilo (v vseh panogah). Če imaš zaposlenih sto ljudi, ti bo koren s sto ljudi opravilo polovico vsega dela. Ostalo polovico pa preostanek ljudi. Pod koren vstavljaj poljubno število zaposlenih in boš videla da drži.

   • Korenjak

    V vajinem komunizmu že mogoče. Le da sta vidva oba tisti odcepek 90% lenuhov.

    • Krtača 20

     V kapitalizmu sine je tako.

     • Korenjak

      Sine? :-) Res je, da že močno zaudarjaš po cipresah ampak tvoj sin pač ne – naju razkorak v inteligenci močno razlikuje in midva si pač ne moreva deliti istih genov.

      Po tem, ko je propadlo vsako socialistično gospodarstvo, bi mi rad dopovedal, da so lenuhi pravzaprav v privatnem sektorju…?

      Ti in tebi podobni levi voluharji živite na tuj račun že celo življenje, tako kot celo življenje že ponavljate mantre, da vas v tem lenuharjenju pravzaprav izkorišča grdi velekapitalilme. Hvalabogu, parazit, so ti štete zadnje ure.

 • stajerc5

  Je kdo gledal srecanje opozicije na Kurbnhauzu?
  Dvakrat sem zamenjal ajmer za kozlanje….

  • žogica

   Kje je bila opozicija na Kurbnhauzu, kje je ta vaša slavna hiša? Jaz imam ajmer pripravljen.

 • Oregon

  pa kako prese je to????? Nepojmljivo. Pa kaj vi volite Ljubljančani???? Kaj je z vami???

  • Matija

   Jah, če že hodijo v LJ v službe in po denar potem je higienično, da za njih tudi volijo

   • Oregon

    hahaha, aja, saj res, to je tako kot ce vidie enega ki krade iz torbic na plazi in ti da enmal stran, je higienicno da to gledas se naprej:-9 Ful dobr!!

 • neny

  DESNI KOMENTATOR, ki ostane brez argumenta, diskreditira žensko s kurbo. Srednji vek, bedaki.

  Pa komu bi vi radi bili za vzor kao domoljubi. Ljudje, ki so se borili za Slovenijo pred cca 7o let, si pa res zaslužijo dvojne pokojnine in ne samo eno, glede na to kakšni ste vi ljudje in s kom ste držali. Z gestapom. Cerkvenega se moraš bati, to je že star pregovor, ma ni zastonj.

  • RATATA

   Zakaj nam ne zaupaš dogodka, ki ti je to hudo traumo povzročil? Lažje te bomo razumeli.

   • neny

    ma ja udbaš, ponižuješ pod enim nickom in zablokiraš….., zato sem napisala tle. Res ste podgane – se mi gladko j. za take bedake primitivce desne.

    • Korenjak

     Če bi ste tebi “gladko jebalo” ne bi 24h bluzila tukaj. Tebe samo grabi panika, ko bodo tvoja privilegirana pokojnina šla dobesedno v kurac s tabo vred.

     • neny

      to pa res….:). bojite se pa resnice kot hudič križa…..tuki sem dvakrat na mesec, navalite ko mutavi.

     • Bald Eagle

      Kaj pa je po tvoje resnica? Mi lahko to svojo trditev malo bolj podrobno utemeljiš?

     • neny

      mja resnica je JJ…. tako kot tvoja, mentalni revež.

     • Bald Eagle

      Zakaj ti JJ tako sovražiš? Tudi tovrstno utemeljitev bi rad slišal. Ti je osebno kaj hudega storil ali zaradi česa se ti je tako zameril?

     • stajerc5

      Saj ni na njega jezna, na Ursko, na Ursko!

     • Bald Eagle

      Haaahaaaa, to bo ja, kako se nisem tega spomnil?

     • stajerc5

      Bos videl, sedaj ko je prisla v mislih do njega, bo nehala pisati! Slika na nahtkaselc, masina brumbrum in z JJ-jom v raj!

     • stajerc5

      …mja, samo pomislis na JJ-a, pa se ti ze sline cedijo, nje!?

     • neny

      Kaj pa tebe briga moja pokojnina????

     • Bald Eagle

      Če pa take ven stresaš, da normalnega človeka glava peče ko prebira tvoje umotvore.
      Malo si se pa le zlagala, da si tukaj dvakrat na mesec. Bolje bi bilo dvakrat na teden, pa še to sem malo rekel.

     • stajerc5

      Ne jo zaliti, dvakrat na mesec velja. Enkrat prvih 15 dni, potem pa drugic drugih 15!!

    • RATATA

     Prav imaš, da si daš duška in ne trpiš zavržena v samoti hladne neprofitne garsonjere.

   • Rožle

    In tudi nyey bo lažje

    • RATATA

     Seveda, le dobro ji hočem.

  • Korenjak

   Ne, spodaj se bere, da je Neny ena stara dementna kurba. Ne posplošuj tvojih lastnosti na vse.

 • Krtača 20

  Bom čist na kratko vprašal čemu misle janez vladat če bo vse razprodal? A misli da ga bo kdo od domačih še poslušal? A misli da ga bojo v Bruslju še toleriral in trepljal po rami potem ko bo vse njihovo? Da ni to mogoče namen desnih….

  • Korenjak

   Ti si očitno plačan – pravi lastniki slovenske državo so mafijci in nihče drug. Prav nihče ne bo pogrešal tega, če lastništvo naprimer NLB preide v tuje roke – vsaj davkoplačevalci ne bomo več rabili dokapitalizirati “tvoje” banke.

   To je namen vas “levih” leftardov: da to ostane “naše”… torej vaše. Tatovi ste in nič drugega…

 • Get Smart

  Zapomnimo si:
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Tudi o nasprotju.
   Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,
   je
   AGITROPAGANDA KOMINTERNE = pranje možgančkov, laž, zavajanje …

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

   • Matija

    Ej., bebo, ponavljaš se

 • Get Smart

  Naš ono KROŽNO SOCIALNO čuteće gospodarstvo nje.
  in MURGL JUGOKOMUNISTIČNA “SOCIALNO ČUTEČNOST” nje.
  Najprej tovariš Milan Kućan:

  »Jankovića vidim kot takšnega kapitalista, kot človeka, ki je pokazal socialno
  ozaveščenost«

  (tako torej Milan Kućan, PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE
  JUGOSLAVIJE v SLoveniji
  in tudi predsednika JUGOKOMUNISTIČNEGA združenja
  FORUM 21 (tov. Janković je SOUSTANOVITELJ FORUMA 21 nje),
  ki združuje vse “socialno čuteče” MURGL JUGOKOMI TAJKUNE,
  na katere je MURGL KOMI JUGA prenesla lastništvo UKRADENIH podjetij).

  Kaj pa na to poreče murglska psevdostroka oziroma tovarišica dr.kađinica Vesna Vuk Godina:

  »Točno, to je Janković, to je tisto, kar Janković ima. Janković ima en adut, ki ga drugi
  nimajo: socialnost«

  (tako torej tovarišica Vesna Vuk Godina, ki vam ta prvorazredni murglsrbski
  JUGOKOMUNISTIČNI agitprop kretenizem še dodatno potrdi:

  »To je ta dimenzija, ki je drugi voditelji v Sloveniji nimajo«

  (tako torej poznavalka MURGL SRBO RVACKO kaviarŽIDO JUGOKOMUNISTIČNE
  SOCIALNE ČUTEČNOSTI drugarinica Vesna Vuk Godina).

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Drug đupLJanković je SOUSTANOVITELJ FORUMA 21 = kapitalističko društvo nje,
   kaj se MURGL JUGOKOMI pederćine oz. mekanocurne nastavljaćice dupeta
   ne BORITE kao PROTI KAPITALU, proti kapitalizmu blablabla?

   Se, se, borijo se zato, da kapital LJUDI prenesejo na RAČUNE MURGL KOMI JUGE nje.

 • Rožle

  Čelo bo zdej še za druga posla “zapjevao” o Zokanu ..

 • cosmosjasnovidec

  Tole je del pokradenega z strani te copatarske čefutarske podgane “jankovića”.
  Pokradel in oškodoval je Slovenijo že za toliko,da sam nima pojma več koliko tako,da sam sebi verjame,da niti centa,ker je poštenjak z dolgimi lepljivimi prsti.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • neny

  Še bo treba parkrat prebrati Rokomavhe. Vrhunska knjiga.

 • FUCK COMMUNISM

  Dokler se tej cefurski podgani ne bo nic zgodilo, ko bo stopil na ulico, toliko casa bo tako kot je. Ko bo prasec dobil nekaj majhnega, rotirajocega in prekleto hitrega v celo… e, Slovenci moji, takrat bo pa drugace!

 • Slovenka

  Le kam je zginil običajni širok nasmeh?

 • neny

  e petrček…..tud ti maš blocket.

  Hvalisavi primitivci me ne ganejo. Za v štalo ste pa čist okej. Ko se taki začnejo pa slinit, so še bolj ogabni.

  • Bald Eagle

   Pa ja menda ne živiš v štali?

 • Jan Kovalski

  Janković: “Ne vem, po kakšnem ključu sem danes tukaj,”
  =======
  … saj bi vendar moral biti v arestu.

 • Jan Kovalski

  Le zakaj se je Janković spraševal “po kakšnem ključu” se je znašel na preiskovalni komisiji, če je s seboj pripeljal advokata. A tudi v kino in na pojedine hodi s svojim advokatom?

 • Jan Kovalski

  Torej, glede na to, da je Janković s seboj pripeljal advokata je jasno da se je prav dobro zavedal zaradi katerega “ključa” se je znašel na preiskovalki.

  • rabbit

   Istega, ki je včeraj branil Tosića v zadevi Balkanski bojevnik.

 • Jan Kovalski

  ” “Danes niso več dosegljivi, ko kličemo na občino, nimajo časa, da bi nas sprejeli,”
  =================
  Torej. Zafurali so podjetje, ustvarili milijonske izgube, danes so pa nekje na neki občini namesto v zaporu. Pa taka država mora propasti.

  • rabbit

   Samo Snaga ima 7 milijonov izgube, ki pa jih prikazujejo zgolj 3 milijone.

 • Rožle

  Edino kar sem se strinjal s skrajno primitivnim Zjokanovičem na zaslišanju ….
  da je Virant izdajalec …

 • Darth Vader

  kakšen balkanski primitivc je tip…….ološ da te kap…….jankoić for prison 2018

 • Olga_10

  Včasih so na županskih mestih sedeli sposobni in ugledni ljudje, ki so delali za mesto in bili vzgled svojim meščanom!
  Janković je sramota za Ljubljano in celo Slovenijo! Njegovo “delo” je en sam lopovluk in korupcija!
  Sprašujem se tudi o zdravju tistih, ki so izvolili takega “župana”! Kaj sporočajo sebi in drugim? Kaj sporočajo svojim otrokom??

  • MižekFiga

   Izbral in ustoličil ga je zamrznjeni komunist tov. ddr. Kučan in njegova informacijska služba!
   Korupcijo in klientelizem ima v svojih pokvarjenih genih. Sedanja oblast mu je že pripravila zatočišče (Rusija (Sibirija), Novi Sad ali Bermudi ?).

 • mona lisa

  Jankovič se dela norca iz cele Slovenije. Prav tako politiki.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! Žal.

 • if

  Projekt Janković je posledica nedemokracije!
  Kdor vzdržuje in voli projekt Janković, je nedemokrat, protislovensko usmerjena oseba in vir neprihodnosti slovenstva in RS!

  • Mojca pokraculja

   Čisto preprosto je produkt diktature in mafije, ki jo vodi raznorodovalec Slovenije.

 • Jan Kovalski

  Potem, ko mu je SKB banka odpisala milijon DEM se je zgodba nadaljevala takole kot tukaj obujata spomine dva akterja:

  https://www.youtube.com/watch?v=MzhbR7N9FeI

  • Takšni bankirji morajo takoj zapustit šefovsko mesto in iti pred sodišče, da jih obsodi..
   Oni podarjajo, mi bomo pa plačevali. Ja, ali ste čisto nori, ali mislite, da je narod nor ?
   Če hoče bankir podarjat, naj podarja svoje, ne pa MOJE !!!

 • Radolf Mitler

  Srbendarska lopovska kretenoidnoidiotska svinjska kreatura od človeka.

 • Sintaks

  Jankovič je gangster ki bi že zdavnaj moral biti zaprt. Z svojim kriminalnim delovanjem, pokvarjenostjo in zaslombo murglskih stricev iz ozadja in koristoljubcev uničuje Slovenijo in slovenski narod. Je kot rak-rana ki vidi le svojo dobrobit in koristoljubje.
  Tudi to kar je naredil iz LJ zelo nazorno pokaže kakšen je njegov lopovski pedigre. Če bi imel nekdo ki je pošten ves ta kapital kot ga je imel Jankovič, bi bila LJ veliko bolj urejena in prijaznejša kot je sedaj.

 • mapu

  Kaj pa lahko pričakuješ od cigana. Cigan je cigan, spozna se kako je treba krast.
  Žalostno je to, da tudi njegovi mladiči niso nič boljši.

 • Olga_10

  Glavno mesto preseliti iz Ljubljane v Celje ali Maribor!
  Ljubljana je z izvolitvijo Jankovića za župana, dokazala, da ni diht! Takšnega vedenja na preiskovalni parlamentarni komisiji si ne bi dovolil nihče, kaj šele osebek, ki je do vratu dreku in sodi v vsaki pravni državi za rešetke do smrti!

 • Sodni dan

  Za vas Ljubljančane je Zoki še predober !Kar se pa legitimnosti projekta tiče pa mislim da ni za razlagati , bančna luknja propadla podjetja, nepoplačani podizvajalci, samomori še bi lahko našteval. Pelte si ga domov preden dobi lisice ter enosmerno za Dob!

 • Olga_10

  Mar ni Ljubljana “in” po kokainu v kanalizaciji? Mogoče je pa Jankovićevo obnašanje posledica kakšne substance? Spomnimo se hik ninistra pokojne vlade….

 • Slovensko zastavo izobesit na Ljubljanski grad.

 • Radolf Mitler

  Jankovič! Če tole bereš: enkrat boš prišel na vrsto – matilda čaka nate.

 • Zgornji

  NOOOOOOO : EVOTIGANA !!! ! !!! :-P

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!