Tako je Janković izkoriščal mamico v stiski: Farmacevtka želela le “lep, topel dom” za svoja dva otroka, Janković izkoristil njeno stisko in zahteval spolne odnose

Zoran Janković (Foto: STA )

Ovadba NPU razkriva, da je župan Ljubljane Zoran Janković pri direktorju Lekarne Ljubljana Marjanu Sedeju farmacevtki uredil zaposlitev za nedoločen čas, v zameno od nje pa zahteval spolne odnose. Farmacevtka, ki je bila takrat v grozljivi stiski, saj se je ločevala, skrbela je za dva otroka, poleg tega pa ji je grozilo, da bo ostala še brez strehe nad glavo, je nato tudi podlegla pritiskom župana Jankovića. Kljub očitnim dejstvom iz ovadbe pa je kazenska obsodba Jankovića pod velikim vprašajem, saj je preiskovalna sodnica na predlog obrambe izločila najbolj obremenilne dokaze. 

Kazenska ovadba Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) razkriva, da je Zoran Janković julija 2014 izsiljeval farmacevtko s spolnimi odnosi, v zameno pa ji je bil pripravljen urediti zaposlitev za nedoločen čas v Lekarni Ljubljana. Farmacevtka je nato dvakrat tudi podlegla njegovim pritiskom, razkriva kazenska ovadba, ki so jo pridobili na spletnem portalu Podcrto z zahtevo po dostopu do informacij javnega značaja. Kazenska ovadba tako razkriva izkoriščevalski odnos župana do ženske v stiski, ki je bila v obravnavanem obdobju v postopku ločitve, skrbela je za dva otroka, poleg tega ji je grozilo, da bo izgubila stanovanje. Kaj bi torej lahko storila? Prepričana je bila, da bi lahko rešila svoj stanovanjski problem s posojilom za nakup stanovanja, saj če ne bi imela strehe nad glavo, bi ji socialna služba zagotovo potrkala na vrata zaradi skrbništva nad otrokoma, vendar pa so jo na banki zavrnili, ker ni imela pogodbe za nedoločen čas. Stisko nemočne ženske je izkoristil župan Janković in ji uredil zaposlitev tako, da je naročil Marjanu Sedeju, direktorju Lekarne Ljubljana, naj omenjeno farmacevtko zaposlijo za nedoločen čas. A ne zastonj …

Lahko bi jo zaposlili že maja 2014, a je niso
Ovadba NPU, ki temelji na prisluhih Jankovićevim pogovorom s farmacevtko, razkriva, da bi lahko omenjeno farmacevtko zaposlili za nedoločen čas že maja 2014. Takrat je namreč vodja poslovalnice Lekarne Ljubljana na Brdu v Ljubljani Minka Kordež vodstvu Lekarne Ljubljana predlagala, naj jo zaposlijo za nedoločen čas, a s tem nista soglašala pomočnica direktorja lekarne Spomenka Sluganović in strokovna vodja Mateja Praprotnik. Pogodbo so tako farmacevtki podaljšali še za eno leto, natančneje do maja 2015. Le eno leto obljubljene zaposlitve pa je bilo seveda za banko premajhno jamstvo, da bi materi v stiski odobrili stanovanjski kredit v višini 100 tisoč evrov, zato je stopila v stik z županom Ljubljane Zoranom Jankovićem, da bi ji pomagal pri pridobitvi zaposlitve za nedoločen čas.

Zoran Janković (foto: STA)

Spolne usluge od nje sprejel kar v svoji pisarni
Omenjeni spletni portal razkriva, da je 8. julija farmacevtka poslala županu SMS-sporočilo: “Pozdravljen gospod župan! Spet nujno potrebujem vašo pomoč…prosim kdaj se lahko oglasim pri vas? Lp.” Janković ni dolgo odlašal – po prisluhih sodeč jo je poklical nazaj še isto minuto. Dogovorila sta se, da se dobita v Jankovićevi pisarni na Magistratu še isti večer, kjer bi mu “predstavila svoj problem”, torej, da je v ločitvenem postopku in da je ostala brez stanovanja. Do srečanja je tudi prišlo, v ovadbi pa piše, da je nato Zoran Janković “v nadaljevanju njunega srečanja zahteval od farmacevtke obljubo spolnega odnosa, ker bo poskrbel, da se bo zaposlila v JZ Lekarna Ljubljana za nedoločen čas, obljubil ji je tudi, da ji bo pomagal pri ureditvi stanovanja”.

Farmacevtko pa je zaslišala tudi policija, kjer je ženska v stiski potrdila, da je Janković v nadaljevanju srečanja zahtevani spolni odnos tudi dobil.

Prišel je k njej v poznih nočnih urah
Vendar pa je očitno, da se Janković ni zadovoljil le z enkratno uslugo. Po prvem sestanku sta namreč pogosto govorila po telefonu, pogovarjala naj bi se predvsem o delovnem mestu v Lekarni Ljubljana in o stanovanjskem problemu. V ovadbi NPU piše, da ji je med pogovori “Janković večkrat povedal, da se želi z njo še sestati, da je za njegove usluge potem ona na vrsti, da jih vrne na način, kot si jih on želi, torej s seksom.” Župan je nato obiskal farmacevtko 28. julija 2014 v poznih nočnih urah.

Janković se je nadvse “potrudil”
Iz policijske ovadbe je moč sklepati, da je moral dati za zaposlitev za nedoločen čas v Lekarni Ljubljana svoje soglasje tudi župan Janković, saj je morala po Zakonu o uravnoteženju javnih financ vsako zaposlitev za nedoločen čas odobriti tudi občina, Janković pa je moral potem lobirati še pri direktorju Sedeju, da je farmacevtko tudi dejansko zaposlil. Petega avgusta je nato občina Ljubljana res sprejela sklep za izdajo soglasja za zaposlitev za nedoločen čas za mesto farmacevtski tehnik, ki mu je ustrezala izobrazba “Jankovićeve” farmacevtke, s Sedejem pa se je sestal dva dni kasneje.

Foto: Podcrto.si

Farmacevtka je odlašala in prestavljala “sestanek”, očitno se z Jankovićem ni želela sestati
A kot rečeno, Jankovićeve usluge niso bile zastonj … Ko je vse uredil je namreč farmacevtko opomnil, da je zdaj na potezi ona in da že ve, kaj mora storiti. Srečanja z njim si več kot očitno ni želela, zato mu je predlagala, da ga bo poklicala, ko bo podpisala pogodbo o zaposlitvi. Janković pa ji je odvrnil, naj naredi kakor hoče in da bo pogodbo podpisala še v tistem mesecu, poroča Podcrto. Policijska ovadba razkriva, da je v tem pogovoru Janković spet zahteval spolni odnos, in sicer je farmacevtki v telefonskem klicu dejal: “Sej sem ti reku. Tist kar sem oblubu takrat a.. sem nardiv, zdej pač si ti na potezi.” Kriminalisti so v ovadbi zapisali, da “utemeljeno sklepamo, da gre za spolni odnos”.

Farmacevtka je dobila pogodbo okrog 12. avgusta 2014, saj ga je takrat poklicala in ga vprašala, kdaj bi lahko prišla do njega. Iz ovadbe je sicer sklepati, da do tretjega spolnega odnosa ni prišlo.

Foto: Podcrto.si

Policija je ugotovila, da je Janković namerno vabil farmacevtko v svojo pisarno v mestni hiši v poznih večernih urah, da bi jo lahko izkoristil, “pomeni, da je izbiral ure, ko bi bil lahko sam z njo, še posebej pa je pri svoji zahtevi po nagradi oz. koristi v obliki spolne usluge, uspešno izkoriščal stisko ženske, ki se je ločevala, ki je ostala brez stanovanja, sama, z dvema otrokoma, ki je za pridobitev stanovanjskega kredita potrebovala službo za nedoločen čas. Dejstvo, da je bila resnično v stiski, izhaja iz telefonskega sporočila, ki mu ga je poslala dne 7. 8. 2014 ob 17.18, […] in napisala, da bo naredila vse, da bi svojim otrokom dala lep, topel dom.”

Je tožilstvo naredilo vse, da se bo ključne dokaze izločilo?
Jankoviću zaradi teh zahtev za spolne odnose grozi do štiri leta zapora in denarna kazen, Požareport pa je že pred časom pisal, da v kolikor bo Janković spoznan za krivega, mu zaporna kazen ne uide, saj ta člen kazenskega zakonika predvideva samo kazen zapora in dodatno denarno kazen. Postavlja pa se legitimno vprašanje, ali tožilstvo namerno ni obvestilo Jankovića, da bodo proti njemu pričeli s kazenskim postopkom. Preiskovalna sodnica je namreč ključne dokaze, ki ljubljanskega župana najbolj obremenjujejo, na predlog obrambe, izločila.

J. G.

 • althar

  “Sej sem ti reku. Tist kar sem oblubu takrat sem narediv, zdej pač si ti na potezi.”

  Neprecenljivo! Janković, car slovenske levice.

 • Duhec

  Podn od podna…. in to župan.

  • Osti jarej

   …valjda ne smetar

 • rrrrr

  Janković je podlasica. Ampak tudi Sedej ni nič manjša!

 • Osti jarej

  …toliko barabij naj bi mu očitali,dobili naj bi ga pa pri izkoriščanju uboge ženske ,od katere zahteva sex…zato,ker ji je zrihtal fajn službo za nedoločen cajt,na podlagi ketere naj bi si kupila stanovanje in še obljubo ,da ji ga bo opremil ,ji je dal….povejte no,koliko je takih,ki bi reklo ne,župan,ne hvala

  • Duhec

   In to stari prdci izkoriščajo… za bruhat. Škoda, da ga ni prjavla za posilstvo…

   • Osti jarej

    ..dej,dej…duhec…vsaka pametna bi vzdrževala stike z njim….stari prdec zgleda boljše,kot kak mladi prdec…na koncu so vsi prdci…samo,da eni nekaj veljajo

 • Novakec1

  On bo to sebi v prid naštimu za to da zmaga na volitvah, pri takih sloovcah mu bo ratal.

 • črnaovca

  Marsikatera koketira si premisli in potem trdi da jo je nekdo izkoristil. Za kaj se je pa ločevala?

 • zokispoki

  Baseballska palica za tako gnido ! Batine ! Nabit ga, kot konja, tega pokvarjenega merjasca, in ga odstraniti iz javnega zivljenja, cistokrvnega mesanca, bandita , cefurja in barabo !

  • Hun

   zoki je legitimno izvoljen župan…kakršni prebivalci Lj v velki večini tak je župan..kaj češ

   • zokispoki

    On je legitimno izvoljen kriminalc !

    • Hun

     velcome to Ljubljana…v njej se vse posluje prek vez in poznanstev..odraz tega je pa Zoki

 • Morala

  Pacek grdi!

 • Hun

  aha ona ga je osebno kontaktirala da rabi pomoč…kolk bodočih farmacvtk pa ima osebno prijatelstvo z Zokijam..res boga mamica

  • Gru

   Ej ce delas v lekarni dobis osebni kontakt zupana haha

   • Hun

    haha Zoki ve kje je dobra roba..zih ji je reku da naj z belo haljo, spodaj brez pride v pisarno

  • sprehajalec

   Zgodbe o Zokijevih “podvigih” in mladih ženskah oziroma pripravnicah, so že zelo stare. Pa vsaka je kaj dobila za lon.

   Komunistična propaganda je kasneje to obrnila, češ da gre za delavskega direktorja, ker je poznal mlade trgovke v mercatorju po imenih. Danes vemo zakaj jih je poznal po imenih….

   • Hun

    ženske padajo na moške na položajih…jebiga

    • sprehajalec

     Odvisno kako je to okolje razvito, kar se tiče dopustljivosti tega. Ko so ubogega Billa Clintona nekoč drkali zaradi Monike, so v Rusiji rekli, pa kaj ga drkajo, desc je, kaj bi dali, da bi našemu Borisu sploh vstal (Jelcinu takrat).

    • dob

     A kdaj pomisliš, da ima to kaj skupnega z izsiljevanjem?

     • Hun

      a ni že psiholig Vodeb pisal da moški že kot mulc začne mamo/ žensko izsiljevat oz. kupovat z kakcem/denarjem

     • dob

      Janković je odrasel človek. To bi moralo vejati za vse politike, še posebno tiste, ki so na visokih položajih, ker od njih pričakujemo da so odgovorni in se odgovorno tudi obnašajo. Ne otročje, kot se.

      Družba kot je naša, vodena od režima s komunističnimi izhodišči in prav takšnim dojemanjem sveta, producira pomanjkanje – NALAŠČ!
      V pomanjkanju se namreč šele dobro znajde.

      Pomanjkanje ustvari vakuum, v katerega padejo ljudje, ki bi sicer bili v normalnem okolju odvisni samo od svoje izobrazbe, znanja in sposobnosti. Ne pa od tega, kdo koga pozna.
      Človek z univerzitetno izobrazbo, nima kaj prositi okoli, naj mu zrihtajo službo. Kvečjemu njega prosijo naj pride k njim delat, ker ga potrebujejo! V družbi, ki plansko zatira samostojnost in svobodo ustvarjalnosti, kar počne kučanizem že desetletja, ki pošilja ljudi iz države, saj sploh ne razmišlja o tem, da bi država omogočila odpiranje novih delovnih mest (nima domišljije! Ko so ukinili carinike in udbo jim je takoj zmanjkalo polovico delovnih mest!)) , saj državna mafija skrbi, da pomanjkanje vedno obstaja, ker le v tem lahko izsiljuje in manipulira. Ko produciraš pomanjkanje, vedno ustvariš vakuum potreb, ki so nezadovoljene. In v tem vakuumu kraljuješ, manipuliraš, vladaš, ker omogoča izsiljevanje! Dokler je pomanjkanje, si močan in vladaš. Obilje bi ta razmerja ukinilo, zato ga ne sme biti, ne sme nastati. Ljudem je treba prepovedati biti odgovorni za svoje družine, kar pomeni, da jim moraš preprečevati to, da je demokracija funkcionalna in s tem orodje za boj Normalnosti proti parazitizmu in vampirizmu vladajoče klike.

      Tedaj seveda rabiš (uporabljaš) strice iz ozadja, ki jim fafaš kurca zato, da ti zrihtajo službico, da vzamejo tvojega starega fotra v dom za stare, da tvoja žena sploh pride ta pravemu zdravniku v roke in ima priložnost resne obravnave, ker če ne umre!

      V normalni družbi, ki je organizirana tako, da je delo cenjeno, da poslovanje poteka pošteno, poslovni odnosi so pošteni in izstavljeni računi PLAČANI! Korupcija se pa kaznuje in ni podržavljen način poslovanja in sploh funkcioniranja režimske mafije, ki si lahko vse dovoli brez kazni!
      Povpraševanje po delu v normalni družbi sreča normalno ponudbo! Ljudje normalno dobijo delo, ko ga iščejo, in ne čakajo deset let, preden se sprijaznijo a službico, ki ne odgovarja njihovi izobrazbi. Tako jih sistem ponižuje. In to samo zato…. da uganili ste, da povečuje vakuum potreb, ker potem laže izsiljuje in uveljavlja svojo moč!!!
      Produkcija pomanjkanja je politični program kučanizma! V komunizmu ni obilja! Ne more ga biti, ker je pomanjkanje programirano. Obilje bi ubilo diktaturo, tega pa diktatura noče, tega se boji, zato zmerja kapitalizem vseh oblik. Od skandinavskega do ameriškega. Rusko pomanjkanje in produkcija pomanjkanja v Venezueli (ki leži na največjih zalogah nafte na svetu) pa je zanje povsem sprejemljivo. Čudno, ne?
      Moč režim ohranja samo tako, da se pomanjkanje povečuje, ker potem lahko dozira zadoščenje kakor hoče. Z njim izsiljuje in tako režim vlada. Tako ohranja svojo moč.

      Vsi sistemi delujejo tako, tudi kapitalizem. Le da v razvitem kapitalizmu ni programiranega pomanjkanja, vsaj ne pomanjkanja dobrin! Oni vzdržujejo druge oblike pomanjkanja (Rolling Stones: I Can Get no Satuisfaction).

      V razvitem kapitalizmu obstaja pravni red, ki ščiti človekove pravice (svojih ljudi, ne tujih!). Pri nas pa seveda režim najprej poskrbi za človekove pravice tujcev, medtem ko vodjo opozicije brez dokazov vtakne v zapor. Njegove človekove pravice niso nič vredne. Afganistanske pridejo pred njegovimi.
      Potem se režim hvali s svojo humanostjo. Izmislili so si enakost, enakopravnost in človekove pravice vseh enako, da zaščitijo vse norosti, ker potem lahko računajo, da se njihove norosti nihče ne bo dotaknil in jih spodil tja, kamor spadajo: v zapor! Predvsem pa jih je treba zbrcati dol z oblasti!!!
      V njihovem miselnem svetu so vse norosti enake, enakovredne in imajo enako pravico obstajati. V mojem pa ne.
      Tisti, ki vodi državo, mora v ospredje dajati pamet in sposobnost organiziranja potencialov, naravnih in človeških, da se lahko normalno izražajo in skrbijo za svoje male. In sicer tako, da denar zaslužijo s poštenim delom, ne pa s prevaro, s korupcijo in z maltretiranjem ljudi! Kar (vse to našteto!) ta kurčev režim, pod upravljanjem milana kučana ves čas počne.

     • Hun

      se povsem strinjam zato tud SDS naj neha svoje otroke zaposlovat pri svojih v Bruslu

     • dob

      A SDS da ma otroke? S kom je pa poročena, pička jedna!

     • Hun

      ne delaj se butastega govno zahojeno…matr vm jebm desnicarsko, da ti jebm mater k te je rodila … ne delajte se poštene pa pridne…da ti jebm mater slovensko zahojeno pokvarjeno spederirano blogersko…da ti vsi šiptarji, makedonci, srbi …busanci perejo kurce v celi tvoji desnicarsko slivenski familiji….

     • dob

      Kok si lastni materi za svoj drek računal? A več kot tle?

     • Hun

      od danes naprej me je sram da mi je mat slovenka…ni večje šibkosti genetske imet slovenske gene…ti jebem mater k te je rodila …crkn gnoj blogerski smrdljiv

     • Hun

      visiš po cel dan na tem hujskaskem portalu…ajde nakupite se slovensi desničarji pa ns spucajte vse srbe, makedonce, crno gorce..k smo rojenu v zjebani vasi na jugu evrope…ajde majmun desnučarski ne pametuj z obsežnimi blogi..nared neki kar si skrito zelite kot hitler…ma jebal vm bomo mater vsem k štartate…pizduni gobezdlavi

 • Gru

  Haha zdj sele vidim. Punca se je locevala in ni hotela v najemnisko stanovanje, ampak je hotela kupit stanovanje. A ker ni mogla dobiti kredita, je sla direktno do zupana.

  Kdo od navadnih smrtnikov gre direkt do zupana z namenom da bo lahko kupil stanovanje? ;)

  Ps ; pa cist mi je vseeno ce ga zaprejo, sam bi loh se njo za tako dejanje ;)

  • sprehajalec

   levičar za levičarja vedno najde opravičilo, saj gre za skupen boj. Pa naj bo dejanje še tako sprevrženo.

   • Gru

    A si prebral zadnji del. Vse eno mi je za njega. Sam nism vedu da je ona se vecji lopov ;)

   • Hun

    to se ti tolaž…levičarji vs jebejo z pol resnicam ..desničarji uporabljate enake metode za kontraboj

    • sprehajalec

     Danes si ti levičar na Novi. Daj kakšen makedonski forum če si kje gor, kjer boš VMRO desničar. Da najdeva isto valovno dolžino….

     • Hun

      a je kje ksn sredinski forum..aja ravnovesje in mir bom nasel kje v hribih oz. naravi

 • Hun

  Melanny je Trumpa starga deca vzela iz ljubezni…seveda ce si desnicar in vrjames v božička

 • RATATA

  Ko sem kot mulc kaj ušpičil mi je matka jebala mater,
  dočim mi je pa foter jebal mater itak.
  Formalna šolanja sem uspešno zaključil in
  iz mene je nastal protikomunist, ki se preživlja z lastnim delom.

  • Hun

   tebe je zih balkanski fotr avtoritativno vzgojil …hahahhuhuhu

   • RATATA

    No, moj Patriarhat ti ne boš nikdar razumel. Še noben Uskok ga ni, saj z Balkonom nimam nikakršne zveze. Imam pa nasprotja, kar so dokazali že moji predniki s tisočletno vrhunsko obrambo pred balkanci, dokler niso zahrbtni levuharji začeli počenjat izdajstva in zajebal vse kar se je zajebat dalo. Težko bo popravit, vendar bomo že nekako s pametjo, močjo in pogumom, saj gre za pravico.

    • Hun

     no dj umir se mal napihovalec…velik sm prehodu po bosni, srbiji, crni gori ter makedoniji..nikjer ampak prou od nobenga balkanca v 40letih nism slišal da žal slovence…ravno nasprotno vsi hvalijo slovence še na mejah te s slovenskim pasošem nihče ne jebe tud hrvati ne

     • RATATA

      Kaj nisi imel avtomobila ali vsaj denarja za vozovnico da si moral hodit po Balkanu?
      Govorim o tistih Balkancih, ki so tu v Sloveniji, ki cuzajo socialo s svojimi lenimi babncami in naštepanimi ćefurskimi zabritimi froci.
      Ubijalska računica socialistov, ki jim dajejo pravice do vrtca, šolanja in raznih nadomestil – soc.transferjev. Če devet mescev dela ne plača tri jurje, potem je pa upravičen do prejemkov, ves čas imamo pa stroške z njegovimi mulci in babo, ki jih mirkamo, šolamo, hranimo in zdravimo.
      Nisem od včeraj, spremljam, vidim in vem.

     • Hun

      najbl izkoriščajo to šiptarji pa še oni počas zaposlujejo svoje babe…nism še vidu pravoslavca da doma skriva zavito svojo babo…se pa strinjam da je največ keiminalitete in soc. problemov v getovskih naselij…vidm pa da tud cistokrvi slovenci niste imuni na to…vse več potomcev priseljencev druge generacije, ki so uspesni se selijo v hiše…
      tud jaz vidm in se zavedam

     • RATATA

      Dobro

     • Gru

      Bolj slabo spremljas , vidis in ves ;p

     • RATATA

      Gde si gruiću bre
      si na godišnjem ili na bolovanju
      Aja, ti si itak nezaposljivo brezposeln izogibalec dela

     • Gru

      Ja tko to je, ko ti zmanjka argumentov, v tvoji glavi ratam nezaposleni cefur ;) Kj cmo domislija desnih pac ni vasa vrlina ;)

      Naj uganem kaj si ti. Stari zadrti dedc , ki mu uspeh drugih gre na zivce ;)

     • RATATA

      Uspeh se od uspeha zelo razlikuje. Tistemu, ki je uspel brez kraje, nategovanja ali izrabe prikoritenih političnih vezi uspeha nisem ne fouš, niti mi ne gre na živce.
      Tudi sam sem odvisen od uspeha uspešnih ljudi, saj lahko le pri njih kaj zaslužim. Neuspešnim tudi pomagam ampak za majhen denar, marsikaj pa jim naredim tudi neodplačno v upanju, da postanejo uspešni in me takrat ne pozabijo. To se mi je še vedno prej ko slej obrestovalo, da sem lahko tudi zaradi tega uspešen.
      Nisi uganil pač. Domišljijo imam hudo, za starega se pa malo pred petdesetim še nimam.
      Edino kar si prav napisal je to, da sem dedc.

     • Gru

      Se strinjam , sam od kje tebi , da sm nezaposlen cefur ? Zakaj ratam na temu portalu vedno nezaposleni pederski cefur, ce se nestrinjam z vsem napisanim? Ze zaradi takih izjav se normalni desnicarji zaceli izogibat SDS. Saj vedno ljudi , ki se z vsem nestrinjajo oznacujete za jugovice , nezaposlene in pedre.

     • Steiermark

      Ja, žal ste ta kategorija jugovičev, nezaposlenih in pedrov, najštevilčnejša… Pa še nekje si kiksnil: SDS-a se noben pošten in zaveden , z srednjeevropsko kulturo, ne izogiba, to velja za tvojo fantazijsko cmeravo in najbolj etično in moralno stranko tiče, ker zadnje čase, se njihov “priljubljenost” pomika pod podn – tja, kamor spadajo_ podn od podna!

     • Steiermark

      Kakšen uspeh pa? Aja, vi cmeravi sanjači, ki načrtujete uspehe za čez 50 let….. junačina, neboš ga dočakal!

  • dob

   človek z vestjo.

   • RATATA

    “Tehtam”, da me ne bi pekla, če jo res slučajno imam.
    O saj je, vem, da je, saj moram kdaj tudi kaj popravljat za seboj, pa ne zarad drugih, zaradi SEBE, ker tista vest ne da miru.
    Še nikdar ji pa tega, da peče in žre nisem zameril. Ne qrcam nje, Vesti, ampak sebe, saj sem jo kdaj v neumni naglici preskočil, potem se pa vrnem in ne skačem več, čisto počasi hodim skupaj z njo, umirjen in takrat ne more nikdar biti nič narobe.
    Vse je prav in ravno tako kot mora biti, čeprav kdaj ne izgleda tako na prvi pogled, sčasoma se pa izkaže, da je bilo, je in bo prav.

    • dob

     Človek, ki ima svojega Boga, se uči skupaj z njim. Nikoli ga ne pusti samega.
     Jaz si včasih rečem: moj notranji otrok je moj Bog!
     Ta hierarhija mi je všeč, da otrok vodi in poveljuje.

  • Ana Job

   In sposoben, inteligenten direktor s smislom za humor. In lepega izgleda. :-))

 • sprehajalec

  V Ljubljanskih službah povezanih z mestno občino ne smeš biti privlačna. Priporočam taktiko, ki so jo imele nemke ko je rdeča Armada prišla v Nemčijo. Pogled strogo v tla, umazanost in neurejenost.

  Ali pa Dolenjke v Sloveniji, ki so si jo nekoč mazale s kurjekom, da so odgnale pijanega in pohotnega desca.

  Ljubljanski Vladar ima očitno pravico do prve noči, kot nekoč graščaki. Pa še to zgodovinsko ni dokazano in potrjeno.

 • upornik22

  pol ni dober jebač če mora podkupit žensko da gre spat znjim………..mene dajejo use zastonj!! celo tiste ki so poročene z bogatimi

  • Hun

   ps k laja ne grize

 • karpelec

  V stiski je hudič še muhe žrl, kamoli, da ne bi enega črveka.

 • dob

  Tit Doberšek se vsaj poroči z njimi.

 • neny

  “Le eno leto obljubljene zaposlitve pa je bilo seveda za banko premajhna garancija, da bi materi v stiski odobrili stanovanjski kredit v višini 100 tisoč evrov, zato je stopila v stik z županom Ljubljane Zoranom Jankovićem, da bi ji pomagal pri pridobitvi zaposlitve za nedoločen čas.”

  Župani v SLO odločajo tudi o zaposlitvah….beda. Verjeten so večji del bolj ali manj enaki.

  • sprehajalec

   neny, sploh lekarne so v domeni Občine. tako je še iz socializma sem.

   • neny

    aja to pa tud mogoče. Ne vem.

    • sprehajalec

     Gre za Javni Zavod Lekarne, katerekoli že, katerega ustanoviteljice so zadevne občine. V Ljubljanskem primeru mestne občine Ljubljana. Zato je župan prvi poklican, da preiskuša “nov kader”.

  • Gru

   Beda je tudi da mati v stiski nezna najet stanovanja in hoce kredit za nakup stanovanja, ter govori da bo otroke izgubila ce ne dobi ktedita. In pol magicno osebno pozna zupana haha

   On pa tud pol hopa cupa takoj jo izkoristit. En vecji lopov k drug ;)

   • neny

    se strinjam. Čist DAMSKO. :)

 • soc

  Tisti dan, ko bo šel Janković sedet, se bomo zbudili v demokratični Sloveniji. Kjer sanje ne bodo dovoljene le en dan, saj bodo Murgle le še stanovanjska soseska kot vse druge.

  Pri šestdesetih me je optimizem že zdavnaj zapustil. Rdeča aristokracija Slovenije ne bo spustila iz rok brez potoka krvi.

  • Gru

   In kako si predstavljas da bo prslo do potoka krvi?

   • soc

    Predigro si lahko videl na mariborskih in ljubljanskih “spontanih demonstracijah” zoper nezaželene spremembe. Oblastniki pač ne bodo šli na cesto, poslali bodo svoje oprode in množico bebcev tvoje kategorije.

    • Gru

     In mislis da bo prslo do klanja?

 • Olga

  Kriminalec! Tisti, ki ga ne nameravajo obsoditi in hočejo izločiti obremenilne dokaze, so kriminalci na kvadrat!

 • Osti jarej

  …kakšno bedno sprenevedanje…ne bodite bolj papeški od papeža….aja…on ima šele masla na glavi

 • resnicaboli

  To je pa prava familija pokvarjena požrešna nemoralna in to se tolerira da je ta pokvarjen tip še župan. Kaj naj človek reče o takšni družbi??

 • Rožle

  Izkorišča pa res vse vrste farmacevtk …
  https://s18.postimg.org/c2m4jz8ax/Zoka_in_farmacevtka_nova.jpg

  • karpelec

   Kamor ga obrneš, vsemu je kos. Taki so redki, pa še zaščiten je kot kočevski medved.

 • WatsonForus

  le kaj je imel Sedej od tega ? fafing ?

  • Kosobrin

   Ločitev, če je žena pametna. Naj mu pobere in naj ga oskubi, kolikor lahko.

 • Osti jarej

  Vsi pišejo o dveh spolnih uslugah, ki jih je zahteval Ljubljanski župan, pa sta bili samo dve. Greš nekaj sto metrov stran, na več lokacij, pa imaš ponudbe spolnih uslug vsak dan. Vse so naslovljene na Bruselj in kar je žalostno je primerjava med županovimi in temi uslugami. Župan je uredil darovalki službo, ostale visoke politične prostitutke pa poleg spolne usluge za nadaljevanje službe nudijo tudi državna darila. Podjetja, ozemlje, denar, zlato. Zato je res neokusno spotikati se ob dve nekulturni zahtevi, ko pa je grozljivih ponudb vsak dan za vse medije, pa nič o tem!

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/312077/politicne-spolne-usluge-vsak-dan

  • Stajerka

   samo bedak lahko izjavi, da je IZSILJEVANJE nekulturna zahteva………

   • Osti jarej

    …če bi se ti,štajerka,obregnila v ostalo,kar je človek napisal in je prekleto kruta resnica,bi še ne rekla…tako pa flancaš traparije….tebe ali mene ne bi izsiljeval…sva prestari zanj…..drgač pa:roka roko umije,obe obraz….ona je dobila delo,puf in stanovanje,jankovič pa dvakrat njeno telo,duše pač ne….zadovoljna….drgač pa eno zdravomarijo zmoli…za oba,pa še zase

    • Stajerka

     ja, ja…….levaki odobravate umazana, tudi kazniva dejanja, le da je vaš…..pa četudi jugović……najlaže je prislonit človeka v stiski in potem izpast dobrohotnež….a nje, da je tak…..sicer pa v nadaljevanju sama potrjuješ, da sva prestari za takšno uslugo……torej bi lahko midve crknili pod mostom, pa ne bi imeli možnosti, da zadeve urejava v šerifovi pisarni……sicer ne vem zate, ampak Janković je po letih krepko pred mano…..je pa drugo vprašanje, kakšni so njegovi kriteriji……pri ženi ni bil ravno izbirčen – mogoče je na stara leta drugače…..pa ne verjamem, ker če bi bilo tako, potem se ne bi rabil posluževat IZSILJEVANJA, ampak bi se moral mladenk otepat na vsakem koraku…..pa več kot očitno temu ni tako……
     vtakni si ga nekam al pa ga povabi v posteljo….je pa SRAMOTNO, da ženska odobrava takšna dejanja……SRAM TE BODI!!!

     • Osti jarej

      …..kolikor vem,velja za žrebca….bojda so padle mnoge mlade in atraktivne bejbe in ne dvomim,da so od tega tudi kaj imele…čeprav ga ima(mo)te
      za navadnega balkanca,ne dvomim,da je velik džentelmen…od fovšije te bo razgnalo…aja….moj je mlajši od mene….torej si vtikam njegovega

     • Stajerka

      hahaha…..žrebec, ki mora žensko PRISILIT da mu da noge narazen……si kratka, al se samo delaš…….leta niso pomembna, pomembno je srce in duša……in tega šerif nima, če ima tvoj mladenič pa veš samo ti…….

     • Osti jarej

      …kje,porkamadona ,si pa pobrala,do jo je v kaj prisilil?….on je dal njej,ker ima to moč in možnost,ona njemu….pošteno…saj bi lahko odklonila službo in vse ostalo

 • Osti jarej

  …jankovič lahko…me zanima,če zmore cmiha,janko,borat….razen svojim kaj zrihtat

  • Stajerka

   mogoče mu je Karner zrihtal kaj močnega, da ne bi odpovedal…….

   • Osti jarej

    …najbrž ni edini,ki kaj vzame,če vzame…..nekateri imajo precej mlajše žene

    • Stajerka

     ti trdiš, da jankovič lahko…….potem ne more, ampak lahko tablete……

     • Osti jarej

      …nič ne trdim…ne polagaj mi besed v usta(tipke)…..ti kar nekaj forsiraš….brigaj se za svojega,če ga imaš in ne zganjaj fovšije…..dam daj..men je fer in dečva ziher ni trpela…pika

 • Stajerka

  pa zakaj vedno znova in znova v oči bodejo isti priimki…..PRAPROTNIK??!!……mogoče kakšno sorodstvo s Praprotnikom iz KPK – najboljšim sodelavcem Klemenčiča, ki sedaj na NLB pospravlja kar so ugotovili na KPK……ne vem – ugibam…..intuicija in babja radovednost :))

 • neny

  Ženska je malce tudi neumna. Zmenla sta se ali ne? Nimam besed…

 • pipin

  zastonj še maček ne gori, tut topel dom za dva otroka neki stane, dat noge narazen za 15 minut je še dokaj poceni, eni morjo delat 30 let

  • Stajerka

   wtf…..saj pa ni dobila stanovanja zastonj!!!!…..koliko razumem, ji je služba za nedoločen čas, omogočila najem kredita za nakup stanovanja…….

   • pipin

    no sej tut služba za nedoločen čas v javnem sektorju je več kot dobra partija za 15 minut noge narazen, koliko ljudi po šolah muzejih … dela leta in leta zastonj da bi dobili službo in koliko se jih odira v privatnem sektorju pa ne dobijo plače

   • Osti jarej

    ..ne bodi nevoščljiva

 • Osti jarej

  In Avstrijci bodo zaključili zgodbo naših izdajalcev v nekoč cvetoči tovarni sladkorja v Ormožu. Ormož naj bi postal logistično središče za sladkor namenjen Bližnjemu Sionističnemu Vzhodu in državam Cefte, nekoč Balkanske in Vzhodno evropske. Naši kmetje bodo še vedno ostali brez sladkorne pese, brez resnega dela, v tovarni, ki je bila prepovedana, pa se bo cvetoči posel za tujce še stopnjeval. Imamo pač izdajalsko sodrgo na oblasti že vsa leta od lažne osamosvojitve, ko smo skočili v sistem vklenitve z verigami. Avstrijci bodo lahko izkoriščali Ormoško tovarno, mi je ne smemo. Sem že pred dvema letoma in pol napisal o tem, kako nam je eu-nam-je-ukradla-tovarno-sladkorja-v-ormozu-in-kmetijstvo pa se nikogar ne prime spoznanje, da nam državo kradejo ob dovoljenju vrhovnih izdajalcev. Njihov razprodajalski izgovor je vedno – bomo imeli dostop do širšega svetovnega trga, tujci bodo vlagali v Slovenijo. Mi ne vemo kje je svet, je pa pri nas poceni delovna sila in je pranje denarja nekaznovano in lastnina ne sme biti v lasti državljanov, je zločinski kapitalizem sveta gora, pa ne vemo, kam nas pelje. Ja, nismo sposobni niti sladkorja pridelati, kaj šele ga prodati. Zato pa imamo Janšo pa Židana in Cerarja, ki skrbijo, da nam nič ne pripada. Da se nam kaj ne zgodi pa skrbi vrhunski komik!

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/312063/ormoz-biser-brez-slovencev

  • Gru

   Zakaj krivis EU, ce so pa Slovenski politiki podpisal da se tovarno zapre?

   • Osti jarej

    …dvomim,da si funkcionalno pismen…sorči…sicer bi napisano razumel

    • Gru

     Sorči , zgleda da res. Torej niso nasi politiki podpisal zaprtja tovarne?

     • Osti jarej

      ..ja…ker so navadni hlapci jerneji..v bruslju en birokrad “da tihega”..prdec…klele zveni pa kot grom…štekaš…mi smo pa tudi kreteni,ker jim to dovolimo in jih celo izvolimo…

     • Gru

      No to sm hotu rect, da imamo politike brez hrbtenice. Zato jz bolj krivim nase politike kakor EU. EU je samo to hotel , nasi pa so to naredili. Loh bi rekli ne in pomagal nasim kmetom.

  • tramal

   Popolnoma si zgrešil debato.Aja, ti si tisti z marsa.

 • Kosobrin

  Sedaj se bo zgovarjal, da to ni res. In uspel. Denar je seveda še vedno sveta vladar. Smili se mi samo njegova žena.

  • Janez

   KOSOBRINČEK !
   Daj no daj !
   Ti si tako star.
   Roke, pa glava se ti tresejo – vse si že pozabič.
   KAJ
   SE SPLOH ŠE SPOMNIŠ, KAJ SO ŽENSKE, SEX – GOTOVO DA NE.
   PRI
   TVOJIH 90 LETIH – LE – ROŽICE ! Za tvoji tavžent bolezni. A ne ? L.r. J. KOMENDA

  • Steiermark

   Zakaj se ti pa smili? Ali ne poznaš slovenskega pregovora, ki pravi: vsak ima to kar si zasluži! (njegova žena….)

 • if

  Znana vsebina dejanj na znanih krajih in ob znanih časih bo tokrat učinkovala v korist zdrave demokracije v RS! Vse ostalo so nepomembne podrobnosti.

  Janković, na potezi ste v korist zdrave demokracije!

 • MEFISTO

  Pravzaprav ne moremo trditi, da ji Jankovič ni pomagal v stiski.

  Na njej je bilo le to, da je tu pa tam stisnila zobe v dobri veri, da s tem pomaga svojimi otrokom.

  Uboga tehnica je imela občutek, da jo izrablja kak Osti jarej ali neny ali Kosobrin, ki imajo pa itak po svojem stvarniku enako kratke in mehke tičae.

 • Janez

  Ma, “OŠTJA” OSTI JAREJ !
  Ti
  Paa tu ok pišeš.
  V
  BOVCU NA TISTEM POSVETU O STAROSELSTVU SO REKLI , DA TA ” OSTI JAREJ”
  DA
  JE – ZELO ZNANA IN UPORABLJANA BESEDA – ” OŠTJA” Kaj se ti zdi ? L.r. J. KOMENDA

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Zgleda da se nima za bati da bi bil kdaj obsojen…
  https://www.youtube.com/watch?v=IRFW6Tw04VU

 • Ryuk

  faza 1: zmonopolizirati javno podjetje
  faza 2: izsiljevanje
  faza 3: sex in denar

 • kresnik

  Končno ga je nekdo razkril. Še se spomnim, kako je pred volitvami paradiral po Prešernovem trgu in nagovarjal stare ženice, ki so ga tako hvalile, kako je prijazen in prijeten mož. Vsi so ga hvalili, kako je oh in sploh sposoben… Kako so ga takrat na magistratu podprli umetniki, gospodarstveniki in politiki. Zabloda. Mi smo vedeli kdo je ta volk v ovčji preobleki. Čas je pokazal svoje in vsi ki so ga hipnotizirano hvalili, so zdaj rdečih lic pogreznjeni globoko v zemljo. Nad njim se pa razlega naš smeh. Hahahahahaha!!!!!!

  • samsara

   ‘Šarmer’ po zgledu kučana, njegovega političnega strica in ali botra.
   Čeprav sta mi sumljivo podobna, vizualno in psihološko. Oba mirne in najčistejše vesti…

 • TOML

  Jankovića ščiti komunistično sodišče,
  komunistično sodišče ščiti Klemenčič,
  Klemenčiča pa ščiti komi vlada @vladars.
  Pod to goro, pod to goro,…..zeleno! HA!

 • Janez

  NA !
  PA IMATE !
  LEVI PROVOKATORJI !ZELO
  “GRDEGA”
  “ŽAL” ŽUPANA – BAJE NAJLEPŠE LJUBLJNE ? L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  DAJ BO ŠEL ZOPRNEŽ V PENZIJO?
  Je le leto dni mlajši od mene. Pa sem že tretje leto v penziji.
  Igledam pa prcej bolje – kot on.

 • Samir Bamirovič

  JANEZ JANSA!|!!!!!!! HEROJ NA OBLAST IN POCISTIT S VSO TO NESNAGO!

  • Rožle

   SAMIRE ….EEE !!!!

  • Extreme Pain

   HEROJ ČESA?! JEBANJA OVC? JA, TO PA JA!!

   • Mico Mitic

    Tvoje matere nismo jebali. Zaradi njenega vonja po jugu ne.

   • Steiermark

    Kje so pa tebe “spočeli”, v garaži? Preveriti bi bilo potrebno glede “očetovstva”, glede na to da lajaš!

    • Extreme Pain

     Ja, preveri.
     Kaj samo “treba b bilo” “moramo” “bomo” “nujno je”.
     NAREDI, KAJ KOJI KURAC OTRESAŠ PIČKIN GOBEC?!

   • Samir Bamirovič

    TEBE CAKA PEKEL!

 • Stajerka

  kaj pa kaj počne Jurček……v rojstni domovini župankovića???…..mater je pokvarjen res je…..še familijo ebe na suho…..ženo ponižuje, sinove izkorišča za svojo lopovščino in jih namaka v marmelado…….pokvarjen, da bolj ne more bit……pa verjetno je to kaplja v morju – verjamem, da obstajajo še bolj nizkotna dejanja, spretno prekrita javnosti…….bo Kućan uštimal, da bo vse OK…..če ne drugače pa s četico koraka….sicer pa Zoki že napoveduje ponovno zmago na volitvah……pa da vidimo, koliko % volilcev bo pridobilo potrdilo o inteligenci, ki presega celo samega g. Osla, ki gre samo 1x na led:)))

  • Steiermark

   žal ga bodo in ga “volijo” jugomagarci, ki so skoncentrirani okrog njega in od katerega in nasplošno, imajo od tega koristi! Teh magarcev pa je na pretek, v Sloveniji in so imeli že za časa smrdljivega titovega komunizma, prednost pred nami, avtohtonimi v Sloveniji!

 • FORT WORTH

  Srpski “jebac” mora prosjaciti za fuk zensko v nesreci…
  Toliko o balkanskih magarcih-muškarcih. (:-DDDD

  • Stajerka

   ++++++……to je poanta, ki je večina NE dojame…..

  • neny

   Kot vsi. Slovenci ste boljši? :))))

   • Steiermark

    Probaj, da boš lahko verjela!

    • Hun

     kermu ti ližeš rit avstriskemu šefu

   • tramal

    Ti ne moreš vedeti ker si srbijanska cipa.

    • neny

     Ej primitivko . Slovenska kri teče mojih žilah, prodan ste pa vsi. Pezdeti, govna, egoisti, politiki, ritolizci, vsi.

    • Hun

     srbijanska cipa bi bil ti če bi se srečal z srbinom kot jih zanicevalno imenujes

  • samsara

   “Neki ma ta naš Zoki…”, je na svoje FB profilu zapisala tožilka Karmen Erčulj.

   Očitno še ena od dovzetnih za ‘šarm in vrline’, kot jih kaže njej zanimivi tičko.
   Pač odvisno od nivoja parcepcije, zavedanja in afinitet, kot jih posedujejo in (samozavestno) izkazujejo posamezni ljudje.

  • Hun

   ocitno niso vsi levicarji pasjejebci..aja to so samo cistokrvni slovenski levicarji…

   • FORT WORTH

    Baricević pa slovenac ???!!

    • Hun

     hrvaškega rodu…hrvati in slovenci so itak dnk bratje oz. sestre

     • FORT WORTH

      Hrvati in srbi imate veliko vec skupnega,kot si sploh lahko zamisljate.
      Edina razlika je,da hrvati rinejo na zahod vi,srbi pa v bedo k rusom.

     • Hun

      vcasih rd brcas v meglo….ti siptar pa itak hinavsko rines tja kjer ti bo fino

     • FORT WORTH

      Siptar sladoljedar te je naredu…hehehe

     • Hun

      a bi ti rad kroglo al iz avtomata..hehe

     • FORT WORTH

      Daj ne nabijaj,ker ste ze enkrat leta 1991 dobili po kvadratnih bucah…hehehe

     • Hun

      Slovenci prot Hrvatom in srbom nimamo pogojev tud ce golih rok pridejo nad nas…to je DEJSTVO!!!

 • Stajerka

  glede na to, da šerifove lovke sežejo do pekla……farmacevtki predlagam, da za ponovne usluge pri šerifu uredi prenos kredita na DUTB……

 • neny

  Punca mama bi rabla Melanijo za svetovalca. :)

 • upornik22

  očitno slabo natepava drugač bi bla ženska tiho!!

 • terminalar

  ehh, ne moralizirajte preveč, takle se dogaja vedno in povsod. Škoda, ker ni bilo režiserja iz MB šole.

 • Jože24

  Zakaj bi se trudu s farmacevtko, če gre lahko v Wellcum :), ne verjamem zgodbi.

  • Rožle

   Zoki Mija ti tut verjame …majke ti

   • Osti jarej

    ..zase se brigej

    • Rožle

     Sej se …. kva pa sanjaš

    • tramal

     A tudi ti si mu dala .Zakaj ne poveš prostitutka.

   • Ana Job

    Stara vešča že nič ne vidi in ne sliši več.

 • WatsonForus

  Neki ma ta naš Zoki …

  Tako je pred časom na svojem Facebook profilu zapisala ljubljanska tožilka Karmen Erčulj

  hmmmm, ali ona to ve iz prve ……

 • MEFISTO

  Na Požarju sem pred časom bral, da je ljubljanski kalif poklical farmacevtsko tehnico in se ji najavil.

  Tehnica mu je odgovorila, da je pijana in da naj ne hodi.

  Janković je kljub temu prišel in zgodilo se je, kar se ima zgoditi, če je ženska pijan, rit pa prodana.

 • Extreme Pain

  ZAKAJ BI SE DOBIL V MESTNI HIŠI ZA FUKAT?! NE ME JEBAT, NO… ŠE NAJVEČJI LUZERJI GREJO V HOTEL.
  FAK, KR NEKI SPET
  PLUS: NOVA24TV JAZ RES UPAM, DA VAS BO JANKOVIĆ TOŽU. DO GAT USRANIH. JASNO?!

  • Mico Mitic

   Hlapček rdeči, da se ne boš pokakal. Svojo pol-inteligenco dokazuješ s tem, da niti ne veš, da ni nova24tv prva objavila te resnice. In da je to le prepis uradnega zapisnika NPU. Še kaj ?

  • terminalar

   Pazi na zdravje in počutje, mali. Lahko te kap (ne možganska) od vsega tega vzneburjanja.

  • radames

   Tožu bo tebe, ker ga kot njegov zagovornik nisi imenoval “ZOKI”.

  • Steiermark

   Potem pa mu bodo zadostovale, kar njegove, posrane gate in nebo potrebno drugih tožit!

 • Mico Mitic

  Zoran Jankovič je navaden gnoj. To je s tem dejanjem tudi sam dokazal. In takšnega primitivca lahko podpira samo gnoj.

 • Rožle

  Pogoj, da lahko sploh pridejo farmcevtke k Zokiju na razgovor je obvezen še v Murglah pregled …

  • Mico Mitic

   Ja, ampak tam samo malo poslinijo.

  • radames

   Zoki????? ZOKI?????? Lahko, Jankovič, mafijanković, opankar, primitivna opica, balkanski primitivc, “zoki” pa nikakor ne!
   Lej, “Zoki” je ljubkovalno ime zanj. Tako ga
   kličejo prijatelji in zatreskanci vanj. Dajmo se zmenit, da ga z
   ljubkovalnim imenom ne bomo imenovali. To zahteva dostojnost, poštenost
   in pokončnost Slovencev! Dajmo se zavedat, kaj pomeni izranost jezika!

 • Mico Mitic

  Ker izjave in prijave farmacevtke kot dokaza ne morejo izbrisati, se bojim, da bodo izbrisali kar ubogo žensko. Tudi njena otroka ? Jankovićeva mafija je vsega zmožna.

 • MEFISTO

  Osti jarej obžaluje, da ni Janković.

  Ko se spomni, da se mu pri ženskah ne dvigne, pomirjen napiše še en neumen komentar.

  • Osti jarej

   ….protezar dementni….ženska sem…ŽENSKA..a zdaj vidiš brat

   • tramal

    Dvospolnik

 • MEFISTO

  Ko vidim na gornji sliki Jankovića, se mi farmacevtska tehnica resnično zasmili.

  Ženska je živ dokaz, kako se je mati pripravljena žrtvovati za svoje otroke.

  • Gru

   Hm glede na to da bi loh stanovanje najela. Je ta mati pripravljena se zrtvovati za kredit in ne otroke. Jankovic pa je itak lopov ;)

  • tohuvabohu

   Je dala na tehtnico svojo čast in svojo familijo.

  • mitja kunstelj

   če bi poznal Katarino, bi požrl svoje besede.

   • tramal

    Kaj se ti oglašaš ko pa poznaš samo pedre in pesojebače.

    • mitja kunstelj

     A ne! Katarinco tud poznam, zelo dobro.

  • Steiermark

   Škoda, da je ženska bila prepuščena na nemilost tej srbsko turški odvratni pošasti…zagotovo ji je to pustilo hude posledice, s katerimi se bodo morali ukvarjati psihiatri…….to je isto, kot posilstvo ali pa “prodaja” za suho skorjo kruha!

   • Alois Kuhelj

    Ce bi ta srbska posast bil clovek in bral komentarje na raznih cajtungah,bi se skril v luknjo in nikoli vec silil v javno zivljenje.Iz komentarejev se vidi vsa sramota te pozasti!!

 • antimur

  Kje ste pizdunke, ki se borite za ženske pravice ? Kje si varuhinja človekovih pravic? Ali samo takrat dvignete svoj vreščeč glas, ko je v igri kakšen kučanistični nasprotnik. Kako je še lahko takšna levofašistična sodnica, ki želi uničiti tako očitne dokaze, zaposlena kot sodnica. Potrebno bi jo bilo zajebati v najglobjo in najtemnejšo ječo, ne pa, da obrača svoj kučanistični gobec.

  • samsara

   Udbomafijskopartijski dekret jih je utišal, koklje.
   Pa preko daljinca so jih izklopili za vsak slučaj.

 • Kučko pod pručko

  Od swingerja Avrelija, preko pasjejebstva in Tiča do Opankovića

  Si predstavljate, kakšen pogrom bi tardeči mediji naredili na Janšo, če bi od kake ženske, ki bi v svoji stiski za preživetje zahteval njene spolne usluge? Delo, Dnevnik in vsi preostali Murgle Press mediji od Jane, Lady pa do Cicibana bi kar tekmovali, kdo bi ga bolj oblatil. Še isti večer, ko bi se zvedelo za afero, bi o tem v špici Dnevnika poročal Igor E. Bergant, v Odmevih pa bi z zasmehovanjem briljiral Slavko Bobovnik.

  Celotna 571 mašinerija bi prišla na svoj račun, če bi ga dobili s hlačami dol ali pa, da bi ga zalotili med swingerji, kot smo Avrelija Jurija. Takrat bi Društvo slovenskih novinarjev pozabilo na svojo etiko in pozvalo vse tiste pisune, ki še niso izlili svoj gnev na prvaka opozicije, naj to nemudomoa storijo.

  Če pa bi Janša pasjejebsko tiščal 42-centimetrskega gumi-dindlna v bulmastifove riti, bi bilo huje kot vesoljni potop!!!

 • Ana Job

  Spolne odnose naj bi zahteval tudi od celotne rokometne ekipe. Vlačil naj bi jih po vseh blejskih privat penzionih, tista , ki ni dala naj bi jo vrgel iz ekipe. Fuj! Ogaben, grd, pohoten star dec!

  • Steiermark

   …..z nagravžjo napihnjeno in raztegnjeno turško faco…….

 • terminalar

  Žurnal24: Janković dvakrat sprejel spolni odnos v zameno za ureditev zaposlitve
  haha, sprejel, njee

 • Kučko pod pručko

  Glavno, da je Zoki družinski človek!!!

  • radames

   Zoki????? ZOKI??????
   Lej, “Zoki” je ljubkovalno ime zanj. Tako ga kličejo prijatelji in zatreskanci vanj. Dajmo se zmenit, da ga z ljubkovalnim imenom ne bomo imenovali. To zahteva dostojnost, poštenost in pokončnost Slovencev! Dajmo se zavedat, kaj pomeni izranost jezika!

   • Kučko pod pručko

    Radames, v tem primeru razumi ljubkovalno ime Zoki kot delanje norca iz tega srbjanskega opankarskega župana. Konec koncev sem tudi jaz Kpp, pa ne iz ljubezni do murgelskega pritlikavca, ampak se iz njega in njegove majhnosti v vseh pogledih delam norca!!!

    • radames

     V imenu vseh žrtev, tudi smrtnih, za katere je kriva jankovićeva samopašnost, ga jaz nikoli ne bom imenoval z ljubkovalnim imenom. Tvoji izgovori nimajo teže.

     • Kučko pod pručko

      Za nobene izgovore ne gre, prijatelj. Bolj jasno, kot sem ti povedal, ti žal ne znam!!!

   • tohuvabohu

    Nasproti magistrata je bil svojčas grafit “Zoki nima za burek”.

 • Janez

  Ali!
  KDO KAJ ŠE VE ?
  – O PRIKRITEM “ČUDNEM”” POČETJU. ” ŽAL” ŽUPANA MOL?
  Jaz
  In moja prijateljica T.
  SVA CCA DVE LETI NAZAJ ČISTO NEHOTE VIDELA “ŽAL” MOL ŽUPANA Z. J. !
  Kako je na parkrišču pred LUTKOVNIM GLEDALIŠČEM –
  OB SVOJEM MERCEDESU – STAL, TELEFONIRAL Z MOBIJEM IN NEKOGA ČAKAL.
  Čez cca 10 minut pride majhen, droben star možiček – z ogromno torbo iz usnja.
  “ŽAL” ŽUPANU MOL Z.J. TA MOŽIČEK IZ TORBE DA VEČ CM DEBELO KUVERTO
  “ŽAL”
  MOL ŽUPAN Z. J. TO – DEBELO KUVERTO – VRŽE V SVOJ ATO – SE POSLOVI IN ODPELJE !
  Je
  OPISANO
  – ABSOLUTNO RESNIČEN DOGODEK . Čudna srečanja MOL ŽUPANA – NA PARKINGU !
  Če
  JE KAKA URADNA OSEBA
  Z ORGANOV MNZ ZAINTERESIRANA? S prijateljico T.
  Lahko dava tudi uradnopisno izjavo. Na poziv na najbolj svež moj zapis TU ! L.r. JANEZ KOMENDA

 • Okrs Bokers Flokers

  Predlagam stalno opominjanje predvsem njenima dvema otrokoma. Upam, da sta sinova, klena Slovenca. Naj izvesta, da je njuno mater izsiljeval polciviliziran srbski opicnjak, to jima povejte. Da jima jr srbin dobesedno izsiljeno posilil. SRBIN, razumete? Ma mu grem kurbi cefurski lopovski opicji ubit vse, vso srbsko drhal, njega pa kurbo srbsko obesim na telegraf stango sred lublane. Prokleta opica, srbe na vrbe, preklete cefurske opice! Crkni srbin, crkni!

  • mitja kunstelj

   sinova sta dvojčka, letnik 2010, naredil pa ju je srbin U. Raspet

 • radames

  Mene samo zanima, kdaj bo tale, skupaj z drugimi pralci denarja in mafijci, ki jim ni para na svetu – VISEL. Zaporne kazni za njih so premalo. Vsi bi morali biti izpostavljeni ljudskemu srdu in viseti tako, kakor so njihovi pajdaši obesili lutke pod dravskim mostom v Mariboru.
  Teh opic imamo čez glavo dovolj. Treba bo pripraviti štrike! Nekoč se bo narod zbudil. Tedaj pa tem mafijcem ne bo lepo.

 • Zaskrbljen

  Baje jankovic zahteva spolne odnose z vsakim s katerim posluje.
  To so balkanski poslovni obicaji.

  • tohuvabohu

   V Srbiji bi lahko postal minister za spoljne odnose.

 • if

  Ljubljančani, opazujte stanje ljubljanske zastave na ljubljanskem gradu. Poročajte, v kateri barvni odtenek prehaja!
  Spletna kamera je predaleč, da bi pričakovani barvni pojav lahko brali z vseh koncev RS.

 • mitja kunstelj

  O županu nič dobrega, balkanski šerif jezdi dalje. Katarina Ravnikar je znana kurba, “Spet rabim vašo uslugo!? Kakšna je bila pa prva usluga? Izguba strehe nad glavo? Na Kogojevi 10 je imela lastniško 1 sobno stanovanje. Bilo ji je premajhno, zato je šla županu nastavit pizdo. amen

  • FUCK COMMUNISM

   Upam, da vse zenske vidijo kaj mislis o njih in da bos do konca zivljenja le se meckal pajaca, ker ti nobena ne bo vec dala. Primitivc fuknen!

  • Duhec

   Narkomanski prasec…

   • mitja kunstelj

    Domobranski sluz

 • neny

  Tale iz trga bi se morala pogajati vsaj za tri stanovanja, namest tega, da se sprehaja po sodiščih, portalih, kjer se vsi zavezujejo k morali, bedniki pač.

 • alojz

  In potem si je nadure pisal za delo pozno v noč.

 • Franjo Trojner

  Povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si! Bato ni nič kriv, to kar počne je za njegovo družbo in podpornike nekaj normalnega. Za njega in njegove je etika in morala pa tudi pravna država nepotrebna navlaka, oni prisegajo edino na pravo gnezdo.

 • Janez

  Kaj pa ?
  O DO SLOVENCEV PO RODU – ZAGOTOVO – NEENAKOPRAVNEM ZAPOSLOVANJU !
  V
  MOL ZAVODIH INV MOL PODJETJIH – KDO KAJ VE?
  Med šoferji
  LPP MESTNEGA PROMETA – SKORAJ ? SPLOH NI VIDETI SLOVENCEV? L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  KAJ PRAVI URAD
  – ZA ENAKE MOŽNOSTI.
  INŠPEKCIJA ZA DELO , R. SLO STRANKE., Javen problem je to ? L.r. Janez KOMENDA

  • janez cepec

   Janez, pejd se ti butnskalo, pa pust politko prmir, k si prveč fuknen, de bi vedu zakuga se gre

   • Janez

    Za kaj se gre?
    V
    VEČINI SLO POLITIKE SE GRE ZA DO NAS SLOVENCEV
    – ZLONAMERNE LOPOVŠČINE ? Za kaj pa ? Ti “pametnjakovič” ? A ne ? L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    BOMO NAREDILI IZ SLOVENIJE DEŽELO – NA KATERO BOMO LAHKO PONOSSNI !
    Hočemo konec eh pokomunitičnih umazanij.

   • Viktorh

    .Tik – tak, še 26 dni, pa…

 • Franjo Trojner

  Ta sex ni bil zastonj, davek sta morda že plačala?

 • Božo

  Ma vsi politiki so isti. Un psihopat Grims slika mednožja starih žensk na trajektu ko je na poti v komunistično meko.

 • radames

  Janković! Se ti zavedaš, kako s svojo pojavo na Magistratu žališ vse prebivalce Slovenije? Slovenci že dolgo nismo bili tako žaljeni, kakor smo žaljeni s tvojimi javnimi nastopi, izjavami in nesramnim režanjem.
  Če hočeš v ne tako daljni prihodnosti sebo dobro, se poberi iz Slovenije. Si prototip za vse kriminalce, ki izčrpavajo našo državo. Za tak sloves si kriv sam. So še mnogo hujši kriminalci in mafijci, se pa ne pojavljajo v javnosti. S tvojo nesramno pojavo v javnosti pa si sam zbijaš ugled in si nalagaš sloves hudega mafijca, ki govori eno, delam pa hudičeva dela. Bolje, da se pobereš. Nisi zaželen!!!

  • Prle

   Janković je legitimno izvoljen župan mesta Ljubljana, kaj pametuješ?

   • tohuvabohu

    Kaj pomaga, če pa ni legalno na oblasti? Ker bi moral iti že zdavnaj sedet, da bi lahko prišel ven pred smrtjo.

    • Prle

     Ivan je sedel , pa se ni nič popravil.

   • Viktorh

    Tik – tak, še 26 dni, pa…

   • Steiermark

    “legitimno”, od magarcev! Od kdaj pa imajo magarci volilno pravico, pri nas v Sloveniji?

    • Prle

     Baje od takrat, od kar so ovce dobile volilno pravico.

 • Franjo Trojner

  Njo, ki je za uslugo počepnila, bi tudi morala doleteti kazan, mar ne? Ali pa je že dovolj velika kazen, da se je star slinast bato slino po njeh?

 • terminalar

  Žurnal24: Janković dvakrat sprejel spolni odnos v zameno za ureditev zaposlitve

  haha, sprejel, njee,… zveni, kot da bi ga ona nabrisala.

  • janez cepec

   je djau, če že glih morm, njeee

   • Viktorh

    .Tik – tak, še 26 dni, pa…

  • Osti jarej

   ..ja a ona pa njega ne bi mogla dol dat?

 • neny

  Slovenija ponovno si pridobila. Zoki je postal žrtev spolne zlorabe.

  • radames

   Dol z mafijci, ki imajo vso podporo komunistov, njihovih potomcev in dedičev, in dol s klavskimi komunisti, katerih lažna “NOB”, je DANES garant za njihovo oblast in izživljanje nad državo in njenimi ljudmi.

 • Prle

  Janševe ovce so spet fovšeritne, ker je župan mogoče seksal.

  • Viktorh

   Tik – tak, še 26 dni, pa…

   • Prle

    ……prideš iz umobolnice ti.

  • neny

   haha sam je tud fehtal.

 • FeriSS.H

  Ma jebo vas Janković in njegovi jebaćki nagibi … Clinton je posiljeval 13-letnice pa ne vem če se je o tem pisalo tu.

  Mene bolj zanima katerim izvajalcem Jankovićevih projektov ta NI PLAČAL DELO in MATERIAL, Katere Poštni Predal-Firme so bile “NOSILCI” njegovih projektov … kaj Janković-Mafija kuha glede MultiRasnega onesnaženja Ljubljanistana … s katerimi Pedri se druži … in podobne nejebaćke teme …

  • Olga

   Preusmerjate temo?

   • FeriSS.H

    Kaj je torej bolj pomembno, tale že neštetokrat omenjana fuk-fehtarska zgodbica … ali pa še NIKOLI OBELODANJENE Kraje in Prevare firme Janković … V enem starem filmu …. tema WW2 in okupacija Damlacije s strani Italijanov … domačinka se kavsa s Talijanskim oficirjem … mož papan se jezi … stara soseda z okna pa tolaži Kornuta z – “Pizda nije sapun da se troši” … Bo kar držalo, žensko mednožno orodje se ne obrablja … denar pa kar kopni … zgineva kot listje na vetru

    • exposingtruth9

     Že ko je bil Janković na čelu Mercatorja je toliko ljudi ogoljufal ampak tisti, ki so ga izvolili za župana in še celo takrat v parlament, niso vedeli ali jih pa ni zanimalo.
     Janković ja bandit in parazit najhujše sorte.

 • montyamp

  37 % volilna udeležba v Ljubljani .
  Potem pa imate jahalne vaje po pisarnah solatarske elite .
  Na volitve bo treba .

 • MEFISTO

  janez cepec in Prle ter ostali, kje imate Fooglofoveba Tunneka?

  Govori se, da ste ga enostavno ubili, ker naj bi se odslužil in ker naj bi bilo zanj škoda suhega kruha in vode ter sončne svetlobe, ki mu je svetila, in zraka, ki ga je dihal na škrge!?

  • Gru

   En desnicar ga je pretepu, zdaj lezi v komi. Mogoce se bo zbudu iz nje, mogoce pa nikoli. Bomo vidli.

 • Najplemenitejši

  Saj babe ni nihče silil, naj vzame službo. Bi šla pa v kakšno tovarno za trak in dobila minimalca. Dobre službe ne dobiš kar tako in en fuk za to res ni veliko.

  • Gru

   Sj je imela sluzbo ;)

  • dob

   Še dobro da si najplemenitejši, kakšen bi šele bil, ko bi bil pokvarjen.

  • MEFISTO

   Kako pa veš, da je bil samo en fuk?

   A šerif ne zmore več?

   • Steiermark

    verjetno ga je opankarovič na pomoč poklical….

  • if

   S svojo ste se nizko samoecnili.

  • tramal

   A si mu ga držal ,da veš da je samo enkrat lukno najdu.

  • exposingtruth9

   Torej eno osebno vprašanje, ti bi seksal z moškimi, če bi ti to garantiralo službo ??

 • delaware

  kje je furs?to je delo na črno…

 • montyamp

  Se pravi , preden komunist doma psu postavi hišico , mora pes zdržat boljševiški napad na pozadino .
  Res so ubogi tile vajenci stalinove glistavosti .

  • Steiermark

   mogoče jih pa na tak način razglistujejo, kot je tito njih!

 • delaware

  ja, neki pa ima, tale naš zoki….

  • montyamp

   Ja zoki ma , daleč domov .

 • MEFISTO

  Gledam Jankovićevo faco in fantaziram, kako bi se na ta fris prilegala kak trda pest.

  • Prle

   Samo, da ti ne bo prišlo na njegovo sliko.

   • Viktorh

    Tik – tak, še 26 dni, pa…

    • Prle

     ….. postal boš Ivanova ovca ti.

 • Prle

  Je pa res, če ženske vsaj ne vprašaš ali bo dala, ne boš nikoli vedel, kje vse bi dobil.

 • Rožle

  Izkorišča pa res vse sorte farmacevtk …
  https://s18.postimg.org/c2m

 • dob

  Če bi policija, ki je ugotovila zlorabo položaja in izsiljevanje, spisala prijavo zoper Jankoviča, in bi potem tožilstvo deponiralo njegovega kurca na sodišče, nakar bi še sodišče sčasoma izgubilo corpus delikti, kot vse ostalo pri Jankoviću, potem bi namen bil dosežen brez obsodbe!
  Pol ga zaradi mene lahko tudi spustijo domov ali pa ga povsem oprostijo, ker brez kurca ni možnosti ponovitve!

 • Steiermark

  Za Kanglerja so upoštevali “dokaze” iz ptičje hišice, za tega jugo f. fehterja pa ne velja prav nobeden dokaz….zakaj pa ne?

 • Janez

  Šala.
  “FOGGLOFF TUNNEK” ?
  Baje ustanavlja
  NOVO SSLO PRAVO DELVSKO KOMUNISTIČNO STRANKO – KOT SE ŠIKA.
  No?
  Malo še premišljuje,
  če bi jo le ne usmeril v stil”žal” MOL ŽUPAN&BARJANSKA COMP.
  IMETI
  PRAVO DELAVSKO STRANKO, REŠEVATI Z OK KONCEPTI – DELAVSKE PROBLEME. To je težko.
  Verjetno?
  SE BO TUNNEK&COMP. RAJE ZGLEDOVAL PO EX KP, ZK&BARJANCI KOMPANIJI !
  Z
  MANIPULACIJAMI ITD. DIREKT NA OBLAST ! Delavci – naj se? Praskajo. L.r. J. KOMENDA

 • Prle

  Janković je pameten, žensko nategne pa je, Ivan Janez pa, kar je nategnil je oženil, ha,ha,ha.

  • Janez

   KDAJ ?
   BOŠ REGISTRIRAL SVOJO NOVO : KOMUNISTIČNO PARTIJO R. SLO ?
   A?
   Boš kar – v nedogled?
   Na tem portalu “afne guncal” .
   ZA NOBENO RESNO REČ NISI. Nič ne bo iz tebe. L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   NO TAAKLE — STAR PIJANEC . To že boš.
   https://www.google.si/search?q=pijanec+budi+pijanca&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwjB3ZHl4szVAhUHXRoKHep7AjgQ_AUICigC&biw=1280&bih=800

   • Prle

    Vidim, da si že precej star belogardist, kajti mešaš velike in male črke, nekatera celo odtipkaš dvakrat, mogoče celo jeclaš, verjetno so te starši zasluženo tepli po glavi, tvoja sporočila so nejasna, verjetno še sam ne veš, kaj bi rad povedal. Demenca?

    • Janez

     TI SI NAJBRŽ – DEMENTEN?
     Nisi odgovoril !
     “KDAJ BOŠ REGISTRIRAL NOVO KOMUNISTIČNO PARTIJO SLOVENIJE”?!
     PA ?
     KAKŠNA BO. Stalina grdodobo
     – je hvalabogu žal nekaznovanega Matilda pobrala. Že 1953. leta.
     Ti?
     BI PA ŠE KAR FURAL KOMUNIZEM. Slišim.
     Kdaj boš registriral
     : KOMUNISTIČNO PRTIJO SLOVENIJE. Slaba bo zagotovo. L.r. J. KOMENDA

     • Prle

      V šolo pa nisi, kaj dosti hodil, kajne? A si si plenico danes že zamenjal?

     • Steiermark

      A ti, čefur, pa “jedva čekaš subote”, da ti jo zamenjajo ter da te pošpricajo z vodo?

     • Prle

      A še vedno velja rek: Samo Štajerke na vzemi za ženo?

     • Janez

      Jaz sem plesalec
      v kondiciji – skoraj kot Elvis . Nesiveč.
      RAZNE – NEPOBOLJŠLJIVE
      LENE
      NEMARNEŽE Z JUGA ZDA – JE ŽE ELVIS ZAFRKAVAL, LETA 1970. L.R. J. KOMENDA
      P.S.
      ELVIS O “LAZY” OČETU IN BRATIH , ZA KATERE MORA SUŽENJSKO DELATI
      – NA KETNI – MAMA !
      NJEGOVE PUNCE !
      Polk Salad Annie, ELVIS THE BEST !
      Če nisi kot Elvis, se ne pogovarjam s teboj !
      https://www.google.si/search?q=polk+salad+elvis&oq=polk+salad+elvis&aqs=chrome..69i57j0l3.12761j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

   • Alois Kuhelj

    Mati groza,da te kap,izgleda da je tunneka kap!!…Janez tistega tvojega linka,ki ga stalno pripenjas,pa ne mrem odpret,sem probal za nesteto krat,pa nic!!

  • exposingtruth9

   koliko si jih pa ti ?
   a vi ljudje ste kot tisit bogi cuckoldi samo gledate kako drugi na polno to delajo in njim še to preko davkov nehote neprostovoljno plačujemo.

   se pravi ti se hvališ z “dosežki” drugega, to je tebi življensko zadovoljstvo hahaha dekadenca na kubik.

 • Johan

  Zato bodo Slovenci uničeni, ker z njimi operiraj jugoviči !

  • terminalar

   Ti paraziti so že od razpada AO monarhije dalje.

   • Prle

    Večna opozicija je hudič,ha,ha,ha.

    • komar marko

     Tunko, saj pozanš način, da dobiš kar želiš. Koza JUČIKA je bila podhranjena. Le zakaj?

     • Prle

      Imaš kakšne podatke, da nisi slučajno poslal agenta Grimsa, da bi jo poslikal. Javi. če prideš do kakšnih informacij.

  • komar marko

   SLO nardo bo uničen, ker so zagospodarili HLAPCI. kaj je bilo z gospodarji se ve in kaj se še vedno dogaja. Po naredbi komijev, so namesto gospodarjev uvozili nadomestek gospodarjev. zato pa že vsak drugi MOLI!

 • Duhec

  Ja itak… za vse je kriva ženska.

  • komar marko

   a se nisi ti hvalila, da si najbolj obveščen človek v SLO! Torej tvoje navedbe držijo! Diamanti razširjajo noge!

   • Duhec

    Če je blo tko, kokr je napisano, je ta star prdec izkoristil mlado lepo žensko v stiski in bi se ga moral obesit za jajca.

    • komar marko

     jaz sem pričakoval kako informacijo od tebe, ne pa, da je zadeva zastarala! SI SE HVALILA!

     • Duhec

      Sam enkrat sm naletela na Jankovića… in takrat sm se z vsemi na policiji in tožilstvu skregala oz rekla, da če bi ljudje vse vedli, bi bingljali z vej in škoda, da ne.

     • komar marko

      to pomeni, da te je sam gobec!

     • Duhec

      Lol… pa kaj naj pišem. Briga me za vse skup…. majo kokr hočjo met oz kokr se jim dovoli. Itak, da bojo to do konca izkoristli.

     • exposingtruth9

      To si dobro napisala, Imajo toliko kot se jim dovoli !
      itak da bojo do konca izkoristili…..in to tudi ves čas počnejo.

    • neny

     duhec pa prosim te. Ne vem kaj ti je – real life je to. In res je butast tole po cajtngah vlačit. Punca je lahko samo naivna ali pa nora…. Tretje možnosti skoraj nima.

     • Duhec

      Jst je ne sodim…. ma dva otroka. Ne zanima me zakaj je bla prepričana, da je to edina rešitev. Zanjo zdej…. najslabša.

     • neny

      to je mogla vedet prej…in dat v javnost, ne pa potem….., če je to že hotla.

 • Hun

  pravilno Zoki …le tako naprej še jst te pridm volt na naslednih volitvah…idemo srbija do tokija

  • Duhec

   Ja sej bo spet župan…. če bi se ga pa zaprlo, pa neb bil. Še Leka je utihnu oz se zdilu.

   • Hun

    boli me kurac…se teb loh jebm mater ceprou ne ves sama kam naj ti ga zapizdim al na levo al desno stran

    • komar marko

     če imaš bolečine potem obišči DOHTARJA in ne da nas sprašuješ kako te naj ozdravimo!

     • Hun

      fukam ti mater slovensko

     • komar marko

      z bolečinami, bolj težko. Še en KRIPL!

     • Hun

      z bolečino do krvi ti jo bom v rit fukal .. slovenec smrdliv

 • Duhec

  Jankovićeve žene pa to ne moti…. šteje sam dnar.

  • komar marko

   ja od česa se pa živi. A ti živiš od lubezni? ja se mi je zdelo zakaj mora dragec ob nedeljah delati! Kruhek je hudiman!

   • Duhec

    Nehi no…

    • komar marko

     kaj naj neham. zaradi gnara se MIŽI. Tko kot ti!

     • Duhec

      Nism mela tako mnenje o teb…

     • komar marko

      ha, ha, ha, ha.

  • chico

   Ali si to Virantova sestrična ?

  • Osti jarej

   ..a imaš ti reveža,ki nič nima?

   • Duhec

    Ne. Bogat je. Sam jst tega nism vedla…. je pa šolski primer naduteža in skopuha. Sam to rabš cajt, da spoznaš.

    • komar marko

     hja. BOGASTVO je v glavi. Pa ne bom nadaljeval! Vidiš, sama si potrdila moje spodnje navedbe.

     • Duhec

      On je ful brihtn. Ni pa človek. Vsaj za moje kriterije ne.

     • Čistilec

      Te bo že naučil reda, kot se spodobi za take bedaste frače. Ti potrebuješ dedca s trdo roko, da te poduči manir.
      Očitno si na takega tudi naletela.

     • neny

      katastrofa….kaj rab fotra?

    • Osti jarej

     ..pol ga pa nogiraj…moj ni bogat ,je pa neskončno velikodušen in radodaren

    • Čistilec

     Tekala boš pa še vedno za njim, kot cucek, ko ti bo metal drobtinice.
     Pa tudi on bo slej ko prej spregledal, če že ni in ti pokazal vrata.

  • Olga

   Tudi Kučanove ne! Je zadnjič v dokumentarcu na Hanzi, kjer so polirali lik Kućana, izjavila, da bi mu pripela medaljo…ni povedala kam in kako… Saj vsi vemo za Furlanovo…

 • Janez

  DRAGI MOJI POKOMUNISTI !
  Obveščam vas – iz zanesljivih virov ,
  DA
  JE NAJVEČJI BOLJŠEVIŠKO KOMUNISTIČNI ZLOČINEC – S T A L I N – škripnil 1953 !
  Njegov učenec
  – t.i. “MARŠAL TITO=WALTER J. WEISS, poljski Žid, agent in zločinec pa – 1980. leta.
  Danes
  Je 10.8.2017 – SE VAM NE ZDI? DA VAS JE POVOZIL – Č A S ! L.r. Janez KOMENDDA

 • Osti jarej

  Nekdanji Ustavni sodnik Ernest Petrič je povabljen, da na volitvah pomaga Borutu Pahorju prepričati svetovno javnost v nujnost njegovega drugega mandata. Vse bo podkovano z mednarodnim pravom, v zameno pa so mu obljubili, da bo lahko nosil rumeno kravato. Potem pa se čudijo, zakaj nekateri moški tako radi nosijo kravate. Ko pa jim pomagajo, da kljub neznanju izpadejo lepi in primerni za predsednika. In z njo dobijo tudi Cerkveno zagotovilo, da bodo vsi verniki glasovali zanj, čeprav so ti že davno vpisani v seznam udeležencev na jesenskih volitvah, ki so glas že oddali. Je že Marx vedel, ko je pisal Manifest, da mora ustvariti komuniste, saj so vodilni v tej dobičkonosni panogi vedno pripravljeni igrati kameleonsko vlogo. In nazdravite še vi obema Marxovima uslužbencema.

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/311627/zdruzena-rumena-kravata-do-novega-predsednika

 • Osti jarej

  Bitka med Rothschildovo Banko Slovenije in Rothschildovim višjim birokratom Antonom Ropom iz EIB se nadaljuje. So ga označili kot neprofesionalnega, nespoštljivega do bančnih kodeksov in ga označili kot hinavskega. Zato mu še naprej ne bodo dovolili delati kot nadzorniku v Banki Slovenije. Sicer je znano, da je Anton Rop, kljub navedenim lastnostim, častni podpredsednik Rothschildove EIB /Evopske Investicijske Banke/, torej z dokazi Banke Slovenije izpolnjuje vse zahteve Rothschildove dinastije za višje delovno mesto. Se bo kdo vprašal zakaj pa potem Banka Slovenije tako nasprotuje Antonu Ropu? Ker so neprofesionalni, nespoštljivi in zavajajo Sovence, saj razglašajo glavno slovensko banko kot slovensko, pa so v njej le slovenski hlapčki zaradi lepšega videza. In to je igra Rothschildov, ustvari medijsko pozornost, ki z resnico nima nobene povezave in mi si zato lastimo ves slovenski denar. Preko davčnih oaz so ga odpeljali iz naših trezorjev, nekaj malega od 75 milijard pa so dobili naši izdajalski pralci denarja. Ampak, če ustvarijo profesionalost banke Slovenije, ki na istih merilih zavrača neprofesionalnost, poštenost in hinavstvo, potem bo raja mislila, da so profesionalni, pošteni in iskreni! In denar bo še naprej odtekal, množično!

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/311481/anton-rop-kot-rothschildov-kader-ne-sme-v-rothschildovo-banko

  • Janez

   Ja?
   ZAKAJ?
   PA TI TU?
   Pisariš za par evrov, če pa poznaš tako bogate ljudi. Meni si ? Čuden. L.r. Janez KOMENDA

  • Janez

   To se grozno bere.
   JAZ BOM DAL MOJ DENAR KAR V ŠTUMF. Ti banksterji so nori.. L.r. J. KOMENDA

   • Prle

    Da ne bo strgan, ta tvoj štumf.

 • Janez

  “OSTI JAREJ”
  OZ. TI “OŠTJA”
  A?
  Ti veš , zakaj “žal” MOL ŽUPAN – SPREJEMA DEBELE KUVERTE – KAR NA PARKINGIH ?
  Sva
  GA NEHOTE VIDELA Z MOJO PRIJATELJICO GO. T. !
  Na parkingu PRED LUTKOVNIM GLEDALIŠČEM. Dve leti nazaj. Naj kdo to pojasni. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  S PRIJATELJICO GO. T. – RADA PRIČAVA O TISTI DEBELI KUVERTI, KI JO JEE VZEL MOL ŽUPAN.

  • Janez

   Glede?
   “Žal” preds. PAHORJA SEM MNENJA,
   DA JE KOT MANEKEN – ZAA V PENZIJO.
   G. DR. E. PETRIČ – PA JE SPLOH? Penzionist. A ga skrbi za penzijo? Mene tudi. L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   O ROPU PA TISTIH ROT- BANKIRJIH. Kaj nas pa to briga?

   Aja !
   JAZ SEM !
   Za
   DAMJANA MURKA !
   Prijazen, mlad očka. Ok v vseh pogledih. VAS BO ODVADIL ALKOHOLA.

  • Osti jarej

   ..sta podala ovadbo?…potem,ko sta vse vsaj fotografsko dokumentirala>?

   • Janez

    Lahko jo podava !
    Kot dva poštena, nekaznovana državljana Slovenca.
    Lahko prepoznava drobnega starčka
    – z ogromno usnjeno torbo.
    A ni tako, da na parkingih posluje mafija. Župani pa na občinah.? L.r. Janez KOMENDA

    • Prle

     Kdo bo pa poslušal takšnega klovna,kot si ti in kdo pravi da si pošten. Nisi pošten, ampak omejen.

     • Janez

      Jaz!
      In vsi, ki me poznajo – to o moji poštenosti vedo. Kaj bi ti tu rad?
      Zagovarjaš lopove na položajih. Ali kaj ? Bedna služba. L.r. J. KOMENDA

     • joza joza13

      Kaj je Prlek?
      Si zokijev oproda? A se moraš boriti zanj, da mu ponovno dokažeš lojalnost?
      Pojdi mu ga raje cuznit, da ne bo izsiljeval mladih mamic v stiski…

     • Prle

      On kot prav moški jo je pač vprašal, če bi mu dala, a ti nisi še nobene ženske vprašal, če bi ti dala. Kdor ne vpraša, nikoli ne bo vedel, kje je kaj zamudil.

     • joza joza13

      On je pa res en fejst dec, kar lepijo se nanj…, še posebej, ko temperatura prestopi 23 st. C in zoki postane v faco krvavo rdeč…

  • Prle

   A je tvoja prijateljica, mogoče tipkovnica?

   • Janez

    Ta – tipkovnica je tvoja.
    najbrž edina oseba, ki ti ne more reči – ne.
    Gospa T. je realna garaška in poštena ženska. L.r. J. KOMENDA

    • Prle

     Gospa tipkovnica, jo pa lepo naslavljaš, ni kaj.

 • ljubinica

  Zanimalo me je, kako so novico o Jankovicevi podlosti predstavili na neodvisni, javni RTV.
  Pogledam MMC: niti besede.
  Poklic presstituta je res beden …

  • Prle

   Tako je beden, kot ti sama.

   • test

    bebec, zdaj mi razlozi, zakaj naj bi bila ona bedna?? mater ej, tri desetletja ze klacim to zemljo pa v vsem tem casu se nisem uspel srecat enga levicarja ki bi imel iq vecji od 90.

    • Prle

     Bebo, s kakšnim inštrumentom pa meriš IQ, pa ne da vsakemu levičarju, ki ga srečaš vtakneš svojega malega testkota v danko?

     • test

      ga cutis ne? ma prav v danki ne. budala, cel dan ze seres po forumu, mogoce bi bil sedaj ze cas, da gres pogledat, ce se ti slucajno rit ni zaspilila na zlomljenem stolu. da ne bos razmisljal prevec abstraktno, mogoce te zato boli anus…toliko o tvojem iq ter mojem instrumentu…fak ej to res boli ce si zabit ko zrebl v les

   • Duhec

    Zakaj žališ žensko, ki je ne poznaš???

    • Prle

     A je to žalitev? A ti tukaj koga poznaš?

     • Duhec

      Je ja…

     • Prle

      Ni, ne…

     • chico

      Si pogledal pod rep ?

  • MEFISTO

   Ne bodo je predstavili!

   Preprosto, mar ne?

  • Nata

   Poročila na Pop TV.

  • ljubinica

   Zgornji komentar dopolnjujem:
   To, kar so objavili Pod crto, je prvovrstna politicna bomba. Na vsak nacin za prvo stran.
   Pa na 1.strani nicesar.
   Potem sem pa na nekem twitteju prebrala, da pise MMC o tem v rubriki Crna kronika !!!!
   Spomnimo se, kako je Patria leta in leta kraljevala na prvih straneh vseh MSM medijev.

 • slaipowi

  Če je to res, je vredno vsega obsojanja in obsodbe na sodišču. Nerodno je le to, da je F. šla kar k županu po pomoč pri zaposliitvi s “čistimi in poštenimi nameni”. Bejž no bejž. K županu, ki ima moč. Je bila podtaknjena? Ali pa je keš pička? Tudi to je sprevrženo za moje pojme. Kljib temu ali pa še bolj za to ker ima 2 otroka. Kar tako je prosila župana za uslugo? Japajade…

 • Prle

  Zgodba je podobna, kot tista o Ivanovem denarju, ki ne ve od kod mu, tako bo tudi s to zgodbo. Pozabila se bo, če se je Ivanova naj se še ta.

  • joza joza13

   Ja, res je.
   Janša je kriv, ker je Jankovič kreten, ki si mora plačevati fuk.
   Prav imaš ti Prlek, ja -;)

   • Prle

    Kot berem, ga je dobil zastonj, lepo od tebe je, da si mi dal prav.

    • joza joza13

     Slabo bereš, slabo…

  • chico

   Ivanova se nima kej pozabljat, ker je nikoli ni bilo. To je tvoja in tvojih konstrukcija.

 • ok

  Ženska, ki nekomu da seksat v zameno za neko njeno korist, ni nedolžna Sveta Marija.

  • test

   o cem to opravicuje opankarja? ce je tako butasrt, da pade ns eni taksni…potem je zadnji cas , da gre iz politike. ps nikjer ni napisano, ce je opankarja zapustila zena???

  • antimur

   Nima pa državne funkcije, (niti po balkansko ropati proračun) kaj ste levaki že res brez vsakega razuma in logike, kadar branite svoje kriminalce.

 • tramal

  Tega srbijanskega klovna je potrebno zapreti v samico do smrti ,da ne bo več komu škodil.

  • ,

   mati mu je Slovenka, žena tudi.

   • Rožle

    Samo njegova glava NE …

    • hm

     A je ženska, ki mu je dala zaradi koristi, nedolžna svetnica?

     • Rožle

      A mislš, da je tvoja …?
      Pravm, da mu je betica …Srbska …

     • opa

      Bolje taka kot copatarska.

   • joza joza13

    Žena mu je ušla.
    Mati je pa morala biti kurbus in ne Slovenka, sicer se ne bi s srbom spečala.

    • opa

     vse slovenske ženske obožujejo Srbe. Tud črnce po novem. Mati mu je prava Sl, ki kot vsaka, obožuje južnega.

     • joza joza13

      Bejš no. A si z Vrbe padu?
      In kljub temu si homič? Aja, ne… psice so ti še ljubše…

   • tramal

    Potem pa se mu naj pridružita v arestu.

 • Janez

  Kdaj?
  64 letni MOL “ŽAL” ŽUPAN ODIDE V PENZIJO ? Ali v zapor? Ljubljani bo bolje brez njega.
  Kaj?
  Pa?
  FOGGLOFF TUNNEK ? A ga je res fršlok, kap zadela?
  Upam,
  da ne ob branju kakega mojega zapisa. Sem human.
  Sem !
  za lepe manire. I n za milo dete ce D. MURKA – KOT PREDSEDNIKA. L.R. Janez KOMENDA
  P.S.
  LOPOVOV , LENUHOV – JE PREVEČ. Pravi Elvis.

  https://www.google.si/search?q=polk+salad+elvis&oq=polk+salad+elvis&aqs=chrome..69i57j0l3.12761j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • ok

  Ženska, ki nekomu da seksat v zameno za neko njeno korist, ni nedolžna Sveta Marija

 • exposingtruth9

  naj ugibam…spet bo izvoljen na naslednjih volitvah in KRADEL bo še naprej NA POLNO !

  in kaj boste vi revčki naredili, spet boste samo jokali in pravili ah saj nekoč se mu bodo uprli….to govorite že mnogo let in ENI in ISTI KRADEJO NEOMEJENO !

 • Kje so zdaj protesniki da tega potrebneža odnesejo iz mestne hiše. A bo mogoče kdo pristavil svojega ježka, da se nabere skupina ljudi. Kako gre že to..a je treba preje kaj tringelta dat?

 • mtb

  Mimo teme, ampak še kako aktualno, uredniki, preberite si to – Venezueli prijateljska vlada RS nima posluha za podelitev državljanstev slovenskim potomcem v Venezueli. Vir; Siol.net
  http://siol.net/novice/slovenci-v-tujini/slovenci-v-venezueli-strah-nasilje-in-hudo-pomanjkanje-slovenija-pa-nic-446766

  • xtc

   Seveda ne ,so Slovenci,če bi se razglasili za Sirce,Turke,Palestince,Irance,Pakistance,Afganistance ali pa Maročane itd,bi jih vozili kar s falconom in celoIAA floto noč in dan.

  • Keuder

   proklete prasice izdajalske levičarske, polciviliziranim čefurjem pa talajo državljanstva ko nori. Prokleti izdajalci. Slovenci, ko bo pokalo, OBLJUBITE MI, da niti ena srbska pička ne bo šla nazaj v rodno domovino…..

   • exposingtruth9

    kaj boš pa naredil proti temu ??

 • Keuder

  Lubi moji Slovenci, tole spet postaja aktualno. Če je kakšen srbjanček tukaj vmes, pa še toliko bolje:

  Bojni grom ali Srbe na vrbe

  Krvava pesem do nebes upije ;Kri Ferdinandova je vmes, Zofije.
  Zvali ste nas dolgo dni na klanje…Iz dolge vstali smo noči in spanja.
  S kanoni vas pozdravimo, vi Srbi,Dom hladen vam postavimo ob vrbi…
  V imenu Božjem pride k vam armada,Pogledat, kaj se sveti tam z Belgráda
  Očistimo vam sveti križ od praha,Za nas je bojni grom in piš brez stráha.
  Nožnicam meč izderemo bliskávi,Da préstol vam operemo krvavi.
  Z zeleno vas odenemo odejo,Na veke vam zaklenemo vso mejo.
  Pravično stare plačamo dolgove,Zmagalci spet se vračamo v domove.

  • !!!!!!!!

   ” Srbe na Vrbe” je nezakonita ustaška parola. Upam, da bo uredništvo ukrepalo.

  • fino

   psihopatek sploh se ne zavedaš kaj nakladaš, tole tvoje sranje je prijavljeno.

   • sprehajalec

    Ti poezija ne sede v ušesa ali kaj?

    • .

     kako je tvoj fant danes? Si rekel, da si homoseksualec.

     • sprehajalec

      Prijetno je ohlajen.

      Tvojega Palestinca pa zebe, si ga kaj ogrel, oziroma kresnil, da vama bo toplo?

     • .

      S čim si svojega dragega ohladil?

     • sprehajalec

      Z ventilatorjem, lepo piha med noge ko sediš za mizo.

      Bi rad prevaral svojega Palestinca, ko se tako živo zanimaš? Swinganje? Boš še kakšen Aids širu okoli. Tički kot ti, ste najbolj rizični….

     • _

      Ne hvala.

     • sprehajalec

      Seveda si ti homoseksualec, vedno je tako, ker si glasen okoli tega. Malo tipaš, po portalu, če bi se dalo kaj ujeti.

      Si že kaj razmišljal o zdravljenju te tvoje bolezni? Kakšna hormonska terapija?

     • .

      Ti si en velik, velik bolnik. Resen bolnik.

     • .

      Zdaj pa dovolj in nehaj zajebavat. Lp

     • sprehajalec

      Razmisli o zdravljenju. Medicina sovjetske zveze nekoč naprimer, je naredila velike korake na tem področju. V državi ni bilo niti enega homoseksualca. Obstajajo učinkovite metode za ozdravitev.

   • Okrs Bokers Flokers

    Srbjancek, si uzaljen?

    • hm čak mal

     Jankovićeva mati je Slovenka, rodila ga je slovenska ženska. Poročen je s Slovenko.

     • zokispoki

      Kljub temu je cistokrvni mesanec, razen Kurcana , najvecji pesjan od vseh politikov v Zloveniji ! Za takega pizduna je skoda aresta !

    • :-)

     Južnjak ti j..be mamico, ko te ni, pa sploh ne veš.

  • :-)

   ti bi v resnici rad cuzal hitlerjevega tiča, to so tvoje sanje

 • xtc

  Jankoviču gredo levaki maximalno na roke a afera mu bo precej uničila moč,kakorkoli že.

 • MEFISTO

  Iz Murgel je že dospela tajna depeša, naj se strogo kaznuje vsakogar, ki bo širil resnico o Jankoviću.

  • neny

   Za razširjanje resnice se bo treba lepo podat v mišje luknje k zaposlenim na Mol-u? :)

 • Rožle

  Tunnek je pa na Visu …obvisu ..?!

  • Rdeče zvezdaš Zoran

   Lohk bi tud bla res Violeta Fogel, vsaj po izrazoslovju sodeč.

  • chico

   Tunnek je fotograferu špilju

 • SDS je v mojem srcu

  Šeytan, nič te ni videt tukaj, to je sramota, da mu ni para, še večja je pa za tožilko, ki bi morala zapustiti službo.

 • domovina mili dom

  Ej Slovenci. To je finta komunistov. Ta prvo svojega navidezno na pranger dajo, da potem usekajo po svojem nasprotniku. Vemo pa koga se komunisti bojijo kot hudič križa.

  • RATATA

   Res je finta.
   Ona je morala dat, da je dobila.
   Najprej sta oba obljubila.
   Pogodba je bila jasna.
   Treba jo je izpolnit.
   Đankyević sklepa samo donosne pogodbe zase.

   • ljubinica

    Ona je morala dat, da je dobila ….
    Aja?
    A je mogoce Jankovic lastnik tiste lekarne? A kar Jankovic nastavlja ljudi?
    Seveda bi bilo Jankovicevo ravnanje podlo tudi v primeru, ce bi bil lastnik …

    • RATATA

     Oba sta se kajkavsko dogovarjala in dogovorila.
     Rajši počakajmo, kako se bo odvijal sodni postopek, kot sem nekje že zapisal, saj je zelo sumljivo. Potem se nam bo morda dalo totalno skregat, ali pa za to ne bo potrebe.

     • ljubinica

      Saj je ja jasno.
      Kaj je sumljivo?

     • RATATA

      Po ločitvi ostala brez stanovanja z dvema otrokoma
      Ja kako v socialistični Sloveniji ???
      Potem tisti, ki ima stanovanje v katerem je prej bivala z njim in otrokoma ni otrokoma oče.
      Sto jurjev kredita ???
      Ej ne da se mi naštevat vseh pomislekov….
      Kar naenkrat Akanalizacija POPadljivci Rtvslovjevci objavljajo vso korespodenco med pogodbenikoma…. halo….. delajo na procesni napaki in na sesutju dokazov.
      Kozinc eLDeeS ovski njen odvetnik…???? ne ga srat no!!!…
      Tožilka … ???
      Počak rajš ! Prosim.
      In na kaj posumi in malo zatri svoja ženska čustva, ker kaže, da jih imaš preveč in te lahko vsak komunajzer nategne.

 • zokispoki

  Nekaj tukaj smrdi in ne stima. Kako je lahko Kozinc, sicer ciganov prijatelj , ki tudi sicer precej posluje z MOLOM, odvetnik apotekarke ? Samo vprasam…

  • RATATA

   Malo bo treba počakat, saj so naveza zorangutan in oba odvetnika skupaj s tožilko.
   Tukaj sploh ni tapravega oškodovanca.

   • chico

    Najprej jo je nategnu šerif, zdej jo bo pa še ennnnn ….

    • :-)

     prava s. c/pa

   • _

    orangutan te je naredil ampak ti še tega nisi dojel.

    • RATATA

     Predlagam, da počakava še eno leto, če še takrat ne bom dojel, me boš zopet spomnil.

  • chico

   Ker kasira od obeh strani….. hi, hi…..čudno ne ?

 • Viktorh

  Tik – tak, še 26 dni, pa…

 • Viktorh

  .Tik – tak, še 26 dni, pa…

  • dr Janez Sveti

   Kaj je s tabo? A ti je ura padla na glavo?
   DR janez Sveti urar

 • Rdeče zvezdaš Zoran

  Sposojen oglas iz twitterja:

  Iščete zaposlitev za nedoločen čas?

  Bi radi topel dom za svoje otroke?

  Ste lepa in atraktivna?

  Pokličite zdaj.

  Zoki čaka.

  • RATATA

   Dej mi cifro.

   • Rdeče zvezdaš Zoran

    T: +386 (0)1 306 10 10
    E: [email protected]

    • RATATA

     Dol mi je fuknu slušalko.

     • ,

      ne serji no

  • Okrs Bokers Flokers

   Dobra, hihi… Zoki the čefurski kurbir

  • Ana Job

   Sem lepa in atraktivna. Haloooo? Ali bi mogoče popazili na moje tri mačke, ker grem na morje??? Rabijo topel dom. ;-)

   • dr Janez Sveti

    Povej, kam jih pridem iskat.
    DR janez Sveti Pitbull

    • Ana Job

     Moji mucki se s pitbuli ne razumejo. Bo hudič. Hvala vseeno.

     • dr Janez Sveti

      Jaz sem posebne sorte pitbull. Mačjeljubi. :)
      DR Janez Sveti Muri

     • Ana Job

      Nič ti ne verjamem. ;-)

   • Rožle

    Sej on ma enga mačkona, ki jih bo čuval :) …

    • Ana Job

     Kar tebi jih bom prinesla, boš lepo skrbel za njih in še pridni so. :-)

 • TOML

  Jankovićev lulček,
  je kot metuljček,
  farmacevtke onegavi,
  sodišče pa ga ne pospravi.
  Sodišče je od njega pašaluk,
  zato zahteva še en fuk.

  • RATATA

   Še melodijo hehe

 • VERZIFIKATOR

  Janko Zorenčič

  MED DVEMA TEHTNICAMA

  Janko se zatekel je v tehtánje,
  kaj in kje mu vaga več prinaša,
  spolzko zadnje čase ga zanaša,
  ni stabilno, trdno njega stanje.

  Kdo presodil bo o stanju laže
  kakor sodna vaga nepristranska,
  da je stvar stabilna, velikanska,
  sodna veja oblasti pokaže.

  Brez razprave ona to presodi,
  sedmi sili razloži natanko,
  nekaj da ima v resnici Janko,
  nekaj je na njem, pa kar že bodi.

  Meriti ne gre in pa tehtáti,
  sodi se od daleč, le na vtis,
  ni potreben preizkus, ugriz,
  sodbo zmore kar na cesti dati.

  Vseeno se Janko opoteka,
  ni stabilno, trdno njega stanje,
  stvar presodi drugo naj tehtánje
  vaga v hiši, kjer je apoteka.

  Tam bi stehtal stanje svoje Janko,
  sodna da se potrdi presoja,
  koliko zares premore loja,
  ko se tu zaplete v grdo zanko.

  Ne samo, da hotel brez plačila
  naj opravi drugo se tehtánje,
  da se uredi njegovo stanje,
  kar zastonj bi vzel si fant zdravila.

  • albanska

   si ušel iz norišnice spet

   • VERZIFIKATOR

    Ajo nuk do të jetë fundi i gëzimit,
    gjithmonë e njëjta do të merret,
    Ajo është e gjatë e regjistruar,
    budallenj janë më të mëdha më të lirshme.

 • centurion

  Eno vprašanje:
  Ali je opanković zrihtal kakšno fukaro tut svojemu
  podporniku Kučanu?
  Pa pručko, da bi lahko dosegel obljubljeni sad.
  Ah ja, ko leži v pojstli je enak o visok, kot priležnica….

  • :-)

   Albanc je tud tebe naredil ampak ti mati molči. Slovenske babe so precej navihane.

   • centurion

    Tebi je mater bumastif v garaži naskakoval…
    Uspeh kurbe in psa je viden v tvoji obliki in IQ.
    Ti pa, kot levičar nadaljuješ tradicijo z sajenjem sadik v ritke …
    Pa psa pozdrav smrduh….
    Lahko noč vsi krščanski….

    • ,

     ko boš pančkal si zamisli hitlerjevega tiča, tebe to uspava a je tko?

 • ljubinica

  Kje so ogorcene izjave afzjevk?
  Svetlane Slapsak, zenskega foruma SD, Musarce, Mirovnega instituta, itd. Itd. Itd ….

 • VERZIFIKATOR

  Eviva Budallitas

  ZORO – STRIPOVSKI JUNAK

  Saj še pomniš, kdo je Zoro,
  če stripe plehke kdaj si gulil,
  berilo slabe vrste žulil,
  imel pa knjige za pokoro?

  Pogled mu venomer enak,
  čez oči ima prevezo,
  pod krinko skriva tip pretvezo,
  da lopov ni, da je junak.

  Te torej Zoro ta je vzgajal,
  maskiranec okrog oči,
  ta lik nedozorelih dni,
  ki glave prazne je napajal?

  Kdo od vas pa sploh še pomni,
  kaj pomeni Zoro špansko,
  je vprašanje to postransko,
  vsak le drugo si zapomni.

  Veš, da Zoro za nos vlekel
  vojsko je in policijo,
  zgodbe stripov govorijo,
  da je vsakič vsem utekel.

  Ni sistema bil nasprotnik,
  denar mu zlasti ni smrdel,
  sposodil si je ali vzel,
  na lastno pest, gospod zarotnik.

  Ni Zoro kakšen Robin Hood,
  ki revnim bi zastonj delíl,
  kar pri bogatih bi dobil,
  to zanj nevreden bil bi trud.

  Igra, se ve, aristokrata,
  ki vskoči, uredi zadeve,
  nespametne navduši reve,
  češ, tu pa res ne gre za tata.

  Ker Zoro lastno ima družino,
  je najprej zanjo mu skrbeti,
  sinovom dati, in ne vzeti,
  nato je skrb za domovino.

  Še nekaj ni nam pozabiti,
  da Zoro zgolj cenen je lik,
  da stripi imajo svoj cenik,
  za likom pa so drugi skriti.

  To avtorji so teh vrst stripov,
  ki Zoru so življenje dali,
  se z njim in s tabo poigrali
  in Zoro plod je takšnih tipov.

  Bolj zgodba zdi se ti neumna,
  tem večji Zorov bo učinek,
  tem ravnejši se zdel ovinek,
  za njim pa publika brezumna.

  Pogumna hotel bil sem reči,
  da zgodbi vsakokrat nasede,
  premami slika jo, besede
  pač tega ni moč oporeči.

  Ker bralec, vemo, si, razsoden,
  in veš, kdaj Zora odložiti,
  se branja pravega lotiti,
  že veš, da za smeti je goden.

  Avtorček njegov pozabljen,
  teh cenenih slik kreator,
  namreč vse bolj imitator
  sam je sebe, ves obrabljen.

  Pa sklenímo torej z Zorom,
  plehkih stripov starim likom,
  ne nasedajmo več trikom,
  stvar konča se pač z zaporom.

 • _

  Moški zapomnite si, če se vam neka ženska ponuja ( ker ima menda stisko), greste lahko v zapor, če vzamete kar se ponuja.

 • janez55

  Čeprav tudi jaz ne odobravam Jankovićevega početja, me pa vendarle firbec muči, kdo od tistih, ki tule moralizirate, ga ne bi tudi sam z veseljem namočil, če bi bila prilika. Kurbarija je bila in bo. Je pa res, da v zrelih demokracijah politik, ki ga dobijo s spuščenimi hlačami, sam odstopi.

  • na sodni dan bo gorelo

   Na svetu je nažalost ogromno vlačug. Moških po svetu to ne moti.

 • nestekam

  “Lahko bi jo zaposlili že maja 2014, a je niso

  Ovadba NPU, ki temelji na prisluhih Jankovićevim pogovorom s
  farmacevtko, razkriva, da bi lahko omenjeno farmacevtko zaposlili za
  nedoločen čas že maja 2014. Takrat je namreč vodja poslovalnice Lekarne
  Ljubljana na Brdu v Ljubljani Minka Kordež vodstvu Lekarne Ljubljana predlagala, naj jo zaposlijo za nedoločen čas, a s tem nista soglašala pomočnica direktorja lekarne Spomenka Sluganović in strokovna vodja Mateja Praprotnik.
  Pogodbo so tako farmacevtki podaljšali še za eno leto, natančneje do
  maja 2015. Le eno leto obljubljene zaposlitve pa je bilo seveda za banko
  premajhno jamstvo, da bi materi v stiski odobrili stanovanjski kredit v
  višini 100 tisoč evrov, zato je stopila v stik z županom Ljubljane
  Zoranom Jankovićem, da bi ji pomagal pri pridobitvi zaposlitve za
  nedoločen čas.”

  Hm zakaj je niso hoteli zaposliti?

 • nestekam

  “Lahko bi jo zaposlili že maja 2014, a je niso

  Ovadba NPU, ki temelji na prisluhih Jankovićevim pogovorom s
  farmacevtko, razkriva, da bi lahko omenjeno farmacevtko zaposlili za
  nedoločen čas že maja 2014. Takrat je namreč vodja poslovalnice Lekarne
  Ljubljana
  na Brdu v Ljubljani Minka Kordež vodstvu Lekarne Ljubljana predlagala,
  naj jo zaposlijo za nedoločen čas, a s tem nista soglašala pomočnica
  direktorja lekarne Spomenka Sluganović in strokovna vodja Mateja
  Praprotnik.
  Pogodbo so tako farmacevtki podaljšali še za eno leto, natančneje do
  maja 2015. Le eno leto obljubljene zaposlitve pa je bilo seveda za banko
  premajhno jamstvo, da bi materi v stiski odobrili stanovanjski kredit v
  višini 100 tisoč evrov, zato je stopila v stik z županom Ljubljane
  Zoranom Jankovićem, da bi ji pomagal pri pridobitvi zaposlitve za
  nedoločen čas”

  Hm zakaj je niso hoteli zaposliti?

 • VERZIFIKATOR

  Še ena njihova

  Izet Zoranović iz Stožica

  CINCAR I ŽIVODER

  »Ko će koga živog da odére?«
  pita cincar, trgovačka duša,
  glas svog srca cincarskoga sluša,
  sluša, pri tom tiho pare pere.

  »Živoderu, je si l´ spreman sada?«
  cincar turskog pita Izet-agu,
  da na dógovor ne baci ljagu,
  aga njegova je glavna nada.

  Živog njegov órtak turski dere
  svakog koga na svom putu sretne,
  kažu da su njemu ruke spretne,
  nema veze što je druge vere.

  Cincar kaže: »Vera nema veze,
  svi smo isti, svi smo istog roda,
  svako ód nas istim putem hoda,
  jedan drugom čistimo deréze.«

  On se od Turčína na razdvaja,
  posao ga s Izet-agom druži,
  svakog da odéru na toj pruzi,
  deranje ih ljudi uvek spaja.

  Dúgačka je živoderska lista,
  spisak kome nikad kraja nema,
  sad se samo produžetak sprema,
  bálkanska su posla uvek (č)ista.

  • mojca od albanca

   nima talenta

   • VERZIFIKATOR

    Kjo nuk ndihmon se kjo grua shqiptare,
    që shkreton gjithë rreth raportit
    për shkak se ajo ende Savages dirja,
    ajo është plehra, ngarkesave, bora vitin e kaluar.

  • mojca od albanca

   nimaš talenta

 • luckyss

  Kar se tiče farmacevtke bi prišla v poštev tista trditev, da je vsaka kurba, le cene so različne….
  Jankovič pa je itak lopov, tu ni dileme….lahko bi bil tudi desnega porekla, ampak ima veze na levi ;))

  • _

   bravo

 • čak mal

  a bo neka baba vedno takole klicala naokoli, ko bo imela keš “stisko”!?

 • Nada

  “Jankoviću zaradi teh zahtev za spolne odnose grozi do štiri leta zapora in denarna kazen,”

  Torej po zakonu bi moral biti Jankovič Dedek Mraz (morda Božiček), ki je dolžan ženski, ki ga pride prosit in mu ob tem še pove, da je pripravljena storiti vse, če ji ugodi, zastonj zrihtati službo tam kjer jo ona želi?

  • haha

   tako si zamišljajo adolfovi

   • Nada

    Morda gre za nekaj podobnega kot pri Al Caponeju, ki so ga tudi zašili po nekem drugem prekršku in ne po tistem, ki je bil glavnica njegovih nezakonitih in drugače spornih ravnanj.

 • čak mal

  Kam pa pridemo,če bi vse ženske ” klicale Jankovića”, ko imajo stisko z kešem?!?!??!

  • chico

   Kam pa pridemo, če ga nobena ne bi klicala, ko pride v stisko ?

   • .

    možno da ga ni

 • .

  :-)

 • hm

  Omenjeni spletni portal razkriva, da je 8. julija farmacevtka poslala županu SMS-sporočilo: “Pozdravljen gospod župan! Spet nujno potrebujem vašo pomoč…prosim kdaj se lahko oglasim pri vas? Lp.” Janković
  ni dolgo odlašal – po prisluhih sodeč jo je poklical nazaj še isto
  minuto. Dogovorila sta se, da se dobita v Jankovićevi pisarni na
  Magistratu še isti večer, kjer bi mu “predstavila svoj problem”,
  torej, da je v ločitvenem postopku in da je ostala brez stanovanja. Do
  srečanja je tudi prišlo, v ovadbi pa piše, da je nato Zoran Janković “v
  nadaljevanju njunega srečanja zahteval od farmacevtke obljubo spolnega
  odnosa, ker bo poskrbel, da se bo zaposlila v JZ Lekarna Ljubljana za
  nedoločen čas, obljubil ji je tudi, da ji bo pomagal pri ureditvi
  stanovanja”.

  A še kdo verjame, da žena marija ( mija) potem ne bi kaj sumila?!

  • chico

   Poznaš ti njune dogovore ? Iz tega ne moreš popolnoma nič sklepat.
   In, kaj če Mija sumi ? Misliš, da se Zoki za to sekira ?

   • b

    na svetu je ogromno moških, ki varajo, noben se ne sekira za ženo

 • Rožle

  Zokan yebe vse po spisku …Sve što mrda i ne mrda …
  https://s18.postimg.org/c2m4jz8ax/Zoka_in_farmacevtka_nova.jpg

  • _

   to je slikano ko je bila gej parada. Jankovič ni gej.

   • Rožle

    Nimaš ti pojma ….
    Ni Gey…on je vsestranski …multikulti ..deklica za vse ..

    • cosmosjasnovidec

     Res je.
     On je vsespolnež od buzeranta,pedofila skratka vse kar obstaja.
     Ko se hodi buzerirat k njegovi levaški komunajzerski enakospolni eliti se preobleče v žensko nesnaga buzerantska čefutarska.

     • e

      NAJ TE TOŽI za te krute obtožbe, kretenček.

     • e

      pofafaj ga hitlerju katerega obožuješ.

 • dr Janez Sveti

  Jaz sumim, da je tole izmišljotina. Jankovič je baraba, ni pa neumen. Dobi lahko veliko dobrih in lepih žensk, če le pomigne s prstom in mu ni potrebno za seks iskat ločenke v stiski, ki se prodaja za službo. Koliko žensk v stiski poznate in so pripravljene zaradi možnosti za službo seksat z nekom?
  Od kje ubogi mamici v težkem materialnem stanju, ki rada seksa za denar, denar za odvetnika (zelo dragega) ??
  DR janez Sveti genij

  • Rožle
  • chico

   dr Janez Sveti naivc, ali pa kr neki

   • dr Janez Sveti

    Odgovor primeren tvojemu IQ.
    DR Janez Sveti genij

  • Bald Eagle

   Zakaj sodišče zahteva uničenje vseh dokazov v tej zgodbi? Se gdo česa boji, bi preveč razkrili in razgalili do obisti srbskega kriminalca?

   • chico

    S to zahtevo je Jankovič vse potrdil.

   • !

    a slovenceljskih kriminalcev pa ni al kaj??? Zbudi se, revček.

   • dr Janez Sveti

    Imenovat župana za kriminalca, brez dokazov ali obsodilne sodbe je žalitev. :)
    DR Janez Sveti puno čita

    • Bald Eagle

     Dokazov zoprer srbskega skorumpiranca in barabo je več kot dovolj, da se ga obsodi na dolgoletno zaporno kazen in odvzem vsega proti pravno pridobljenega premoženja.
     Zakaj se ga sodno ne procesira, je pa druga znana zgodba.

     • dr Janez Sveti

      Menda je tudi na Marsu voda, samo ni je še nihče pil.
      DR Janez Sveti vesoljc

     • Bald Eagle

      Te smem vprašat, če se udeležuješ volitev v DZ in če se, koga voliš?

     • dr Janez Sveti

      SDS in Janšo. Samo zato, da nagajam “novim obrazom”, ki se mi gravžajo, ko mi lažejo v oči. Janšo vsaj poznam in je predvidljiv. Na njemu mi ni marsikaj všeč, vendar razumem, da je politik in seveda zato nikoli ne moreva bit prijatelja, ker politiki so avtomatsko riti lažljive.
      Zadovoljen?
      DR Janez Sveti klasični SDS volilec

    • ljubinica

     To, kar so objavili na portalu Pod crto, je dovolj natancno, da lahko Jankovica mirne duse oznacimo za prasca in kriminalca.

     • dr Janez Sveti

      A ves kaj so vse pisali za Janšo..otroke žre, ženo po štengah meče, klinika v Australiji….NO?
      Eni ste res zabiti. Vidite samo tisto,kar želite in ne vidite gozda zaradi dreves!
      DR Janez Sveti genij

     • ljubinica

      Ne primerjaj neprimerljivega.
      To o Jansi so bile udbovske izmisljotine. Brez dokazov in argumentov. Z lune se je videlo, da gre za lazi.
      Pri Jankovicu so pa na ogled policijski prisluhi. Jankoviceve lastne besede.
      Zato levaki: nehajte s svojimi umazanimi manipulacijami.

     • ljubinica

      Pri Jankovicu gre za prisluhe. Njegove lastne besede.
      To ni tako kot udbovska izmisljotina “klinika v Avstraliji” …

  • ljubinica

   Ha ha
   Zdaj se bodo spravili nad ubogo zensko ….

   • dr Janez Sveti

    Se ne čudim.
    DR Janez Sveti poznavalec

  • Hun

   jst sm mnenja da je vse res…sm pa tud mnenja da naj krivdo nosi “mamica” k je dala za fukat za pridobitev službe

   • m&m

    Pomisli, če bi bila to tvoja sestra, ali mati v takem položaju. Bi govoril enako ?
    SOOČENJE !!!

    • Hun

     zal moja mama in sestra ubereta težjo in pravičnejšo pot…nista kot tvoje

   • šmentanamuha

    Krivda je obojestranska, se men zdi.

    • Hun

     sj tko sm mislu..nova24tv je pa manipulativno porocal čes uboga “mamica”…izkoriščena..

     • šmentanamuha

      ja, tukaj se strinjava.

 • Bozz

  “Farmacevtka želela le “lep, topel dom” za svoja dva otroka”

  Zakaj se je pa potem ločila ženska? Jo je mož prevaral, tepel njo in otroke, zlorabjal otroke ali je sama kaj ušpičla al kaj, da je zapustila prejšen topel dom? Za tango sta potrebna dva.

  • Kosobrin

   Lahko bi si poiskala tudi kakšno drugo službo, ne bi bilo potrebno ravno v lekarni! Koliko ljudi dela povsem nekaj drugega kot tisto, za kar so se izobrazili!

 • Kosobrin

  Sramota za oba.

 • Jana učak

  Ja kje pa je že ta razvpita nevidna farmacevtka? Joj pa to res verjamete???!!!

  • Kosobrin

   Do sedaj nisem. Ko pa vidim kopijo iz sodišča, pa ni dvoma več!

  • tramal

   Črno na belem je dalo sodišče dokumente na vpogled ,ti kura pa še kar živiš v sanjah.

 • Blizzard Man

  vidim da jih dosti dvomi oz mislijo da je to izmišljotina, nekaj je na tem, če pa je izmiljotina, kdo pa potem ima tako moč v državi da se na tak način spravla na jankoviča, podtika dokaze in laže, to ne verjamem, za janšo sn že prej vedo da je vse skup farsa, preden je us kaj reklo, naj pri zokiju preučijo vse dokaze in ga obsodijo če je kriv, naj traja postopek 4 leta ali več če je potrebno, za vse enaki vatli.

  • dr Janez Sveti

   Te igre so strateške in niso enostavne. Poglej kariero Jankoviča in koliko denarja je do sedaj”obrnil”. (Mercator, Stožice,ljubljanska čistilna naprava -150 milijonov.itd) A misliš, da je on sam tak genij?? :)
   DR Janez Sveti genij

   • Blizzard Man

    ja že že, ampak če se izkaže vse skupaj farsa, da so dokazi ponarejeni ali prirejeni bo zoki z vsemi topovi tožil ljudi ki ga bremenijo zarad razžalitve, blatenje dobrega imena, jih vlačil po sodiščih, po medijih, kdo bi rad bil v taki situaciji, tak da tu je lahko dvojni oz obratni efekt, zadeva definitivno ni enostavna, po mojem mnenju je on premočna in prevplivna osebnost da bi se kar tako iznenada nekdo spomnil, zdaj ga bomo pa rušili na tak ali drugačen način.

    • chico

     In, če se izkaže, da je res pa jih uničil. Ne flancaj, no.

     • Blizzard Man

      ne vem, predvidevam, jaz če bi bil na njegovem mestu bi naredil to, pa ne v tem smislu maščevanje, uničil jih bom ker so mi podtaknili, pravičnost pač mora bit ne, prej ali slej, čeprav v tej državi primanjkuje pravičnosti pa še kaj, najdite mi človeka ki bi pustil da se blati njegovo ime ali da se mu pač ne vem dogaja po krivici, hitreje bi skočli na noge kot zajec.

  • cosmosjasnovidec

   Tole ni nobena izmišljotina vse kar je je to,da so med sabo vsi povezani in podkupljeni zato ga tudi kot policija tako sodišče ignorira.Taka izsiljevanja sexa kot je opisano so enaka kot posilstva in za tako dejanje se določi pripor.
   On ga nikoli za nič ne dobi izsiljevanj za sex in pa tudi posilstev ima pa ogromno na grbi vendar se vse pomete pod prag.

 • cosmosjasnovidec

  Preiskovalna sodnica je ključne dokaze izločila.To ni nič čudnega,ko pa ima smrduh sodišče vso podkupljeno in tudi to preiskovalno sodnico hodi natepavat za denar kot je razvidno.
  Prekleta čefutarska podganja nesnaga se bo spet izvlekel kot vedno do sedaj.
  Da se vsaj ne najde nekdo in mu razbije to čefutarsko veliko betico,da bi gnoj posiljevalski crknil saj je tole izsiljevanje farmacevtke bilo enako kot posilstvo policija pa psihičnega iztirjenca še vedno pusti na prostosti.
  Tole sigurno ni samo en tak primer in je vprašanje koliko jih je še bilo.

  • Bald Eagle

   Očitno bo potrebno, da bomo slovenski domoljubi morali vzeti stvari v svoje roke in enkrat za vselej obračunati s to komunajzerko in čefutarsko drhaljo, kot se spodobi.

   • fgd

    ti si albanc ampak ti še mati ni povedala

    • Bald Eagle

     Albabnc tebe jebe v rit, še prej pa je to storil tvoji čefurski kurbi.
     Ti boš pa kmalu čefur, ki bo hodil okoli s kolumbijsko kravato.

     • jhk

      kurba je ravno tista ki se je na skrivaj dala dol z albancem :-)

     • Bald Eagle

      Albanci jebejo vso tvojo makedonsko familijo, ker jim reveži nesposobni to dopuščate. Je tako jhk alias hun?

     • :-)

      mal heca mora bit :-) mal sem se zmotu, sem mislu, da zagovarjaš komuniste, nisem dobro bral, sori

     • Bald Eagle

      Le beri moje prejšnje poste, boš takoj ugotovil, da sem eden tistih, ki smo najhujši nasprotniki komunizma in vsega, kar ima po njem smrad.

     • :-)

      res je, da si Makedonci preveč dovolijo :-)

     • Bald Eagle

      Makedonci preveč popuščate albanski drhali, ki vam bodo kmalu uzurpirali državo, če se ne boste odločno uprli.

     • Hun

      pri kosovarjih je cenjen Janša

     • m&m

      ti pa pri ciganih

     • Hun

      pa se res je…

     • Hun

      brcaš v temo americano

     • Nata

      No Hun ? O žalitvah pa bolje da ne pisarimo, ali ne ?
      Pa ne bom nič pogrevala. In tudi komentirala ne bom od danes naprej tvojega pisanja.
      Obljubim. Tisto včeraj je bilo pa kruto. V sodelovanju z nekom ” drugim “.
      Lep petek ti želim

     • Hun

      kr bot uzaljena jst sm bil tud..razlika pa je da so tvoji kameradi pri žaljenju ekstremno smrdljivi zravn pa se rasistični…ampak ti njih ne boš opozorila ampak jih upvotala..itak pa brez veze da se delamo prijazne ker je to sam krinka…na tem portalu je sama negativa…

     • m&m

      zakaj pa hodiš sem, če imaš takšno mnenje ? Nihče te ne sili.
      “Po slabi družbi rada glava boli” – išči dalje !

     • Hun

      tud po dobri družbi mam mačka…zato da sprostim ventile in se vm najebm mal mamice

     • šmentanamuha

      Uf, kakšna pozitiva…

     • Nata

      lp

     • Hun

      drgač je izvirno sicilijanska kravata…kolumbijci so kopiral to ekzekucijo za cinkatorje od cosa nostre

 • Janez

  Z JAVNIMI PROTESTI
  HUDA SRAMOTA !

  ZOPER MANIPULACIJO
  – S SODNIM PRMEROM : MOL ŽUPAN – ZLORABLJENA FARMACEVTKA ! L.r. Janez KOMENDA

  • hg

   misliš da drugi župani ne delajo sranja

   • Bald Eagle

    Nekateri so delali dobro, pa jih je ulična drhal odgnala.
    Srbska spaka, je pa eden najhujših kriminalcev in skorumpirancev, pa še kar naprej veselo županuje Ljubljani.
    Take stvari veliko povedo o mentalnem stanju levičarske golazni, ki poštene in sposobne župane na silo odganja, kriminalcem, kakršen je opankar, pa drži štango. Ogabno.

   • Janez

    NA MOL ŽUPANA – SE OSREDOTOČIMO !
    Je
    TREBA VZTRAJATI
    Z ZADEVO – ” FARMACEVTKA” . Tp ga bo spravilo v PENZIJO ! L.r. J. KOMENDA

 • ljubinica

  Vse kaze, da bodo levaki zupanove umazanije pometli pod preprogo.
  Za njih to ni nic takega … Takih svinjarij so navajeni ….
  ZOKI ÑEKI MA!!!
  So torej vse zenske, ki jim je Zoki “zrihtal” drzavno sluzbo, dobile sluzbo na enak nacin?

 • Snorri Sturluson

  V Avstriji tudi tako do službe?

 • Anton

  on izkorišča ne zgolj mamice, temveč tudi naivnost Ljubljančanov

  sarkazem press

  • Zgornji

   AMENNN !!!

 • ljubinica

  Kak PODN so slovenske feministke, to je neverjetno ….
  Njihov “feminizem” je samo orozje v boju za oblast. Za oblast levakov.
  Musarca tiho.
  Obozevalka Zokija Godina tiho.
  Zenske z Mirovnega instituta tiho ….
  Aktivistke iz SD tiho ….
  FUJ.

 • Upam, da se zaveda da se z nemu dol dajejo, zaradi koristi in ne, zato ker bi bil pravi moški…grd je, zavalen, boh ga vedi kaj je šele tam spodaj..

 • Kosobrin

  Ta človek je nedotakljiv. Boste videli – veliko grmenja, malo dežja. Nikoli ne bo sedel. Njegovim otrokom pa z nič dela kapljajo denarci na račun. “Odgovor je enak prejšnjemu” – in tako v nedogled … Pokvarjenci.

  • Kosobrin

   Te kopije iz Sodišča povejo vse – da je res en pacek.

  • tramal

   Da še ti kdaj pametnega napišeš pa si nisem mislil

   • m&m

    Tudi moj + je dobil.

 • Snorri Sturluson

  Ženska je bila precej bom rekel nerodna.Sama bi morala posneti ta pogovor in ga izsiljevati .Dosti smo se naučili iz tega primera kako se streže takšnim zadevam
  My name is Al ,Al Capone.
  Cinizem press.
  Dirty Harry

  • m&m

   Kadar si v stiski nisi vedno dovolj priseben, da na vse pomisliš. Jaz ženski verjamem.
   Zaradi otrok je pristala na izsiljevanje. Sramota, da ob taki priložnosti nekdo, ki ni “vsakdo” , sploh tako razmišlja in tudi izkoristi.
   Sramota.

   • Snorri Sturluson

    Mar si je res vsak sam kriv za svojo bedo , revščino…..?

    • m&m

     Si je in si ni – odvisno od primera do primera. Nam to ni dano poznati resnico.

     • Snorri Sturluson

      Ko v državi vlada red, je sramota biti reven. Ko v državi vlada kaos, je sramota biti bogat.

  • tramal

   Drugi dan bi bila mrtva.

   • Zgornji

    JA, IN TO V NEZNANOSUMLJIVIH OKOLIŠČINAH … POZNAMO JIH ZDAJ BARABE HINAVSKE ZAHRBTNE ZLOBNE … UBIJALI SO ŽE V ČASU HANOHITOV !!! ! !!!

 • Brane Pomahaj

  To, da so dali povzetek obtožbe v javnost je edini način, da se izve za svinjarije tega Cigana! Sodišče je že reklo, da se mora vse takoj uničiti in na temu bodo delali.

  SODBA V IMENU !LJUDSTVA!, se pravi vsi mi, v imenu katerim se naj bi sodilo, pa zahtevamo še objavo vseh prisluhov!

  Murgelsodstvo ne bo dovolilo njihovega Opankarja obsodit!

  • ljubinica

   Mislim, da imas prav. Nekomu na tozilstvu je jasno, da je edini nacin, da se tej barabi pride do zivega, da se dajo prisluhi v javnost ….

 • Vlado77

  Kam smo prišli. Groza. Zoki dela kar hoče . Očitno ima zveze na sodišču in tožilstvu. Zadeve kljub dokazom ne gredo nikamor. Vse naše feministke -večinoma leve molčijo. Mlada ženska v stiski potrdi seksualne odnose in ni dvoma , da je to plačilo za službo in nič se ne zgodi. Sodnica ne vem po kakšni metodi zavrže ključne dokaze in Zoki se lahko smeji kot klovn na TV. Butasti žabarji pa ga bodo ponovno izvolili. Morda bo kakšen le podvomil o njegovih sposobnostih. Vendar s pomočjo režimskih medijev in tišine ženskih aktivistk ne bo nič zgodilo. Zoki komot izkoristi naslednjo mlado mamo ali žensko. Morda bo katera ,ki nima predsodkov kar sama ponudila spolne usluge . Zokiju se ni za bat glede sexa. Ovce – žabarji ( večina) pa nima nič proti oziroma jih ne zanima in bi volili tega neslovenca še 100x . I to samo za to ,ker urejuje mesto s njihovim kešom . Pri tem kaj propade in se kakšen obesi – kolateralna škoda. Režimski mediji pa se s vso silo vržejo na tiste , ki niso “naši” beri levi. Magajna je imel hude težave ,ker naj bi prenesel sliko mlade ženske zgoraj brez na računalnik – sick. To si je “zaslužil” ,ker ni volil za zakon po volji stranke SD. Torej pri nas preganjamo nedolžne in ne preganjamo perverzne kriminalce.

 • šmentanamuha

  Tale skrivnostna farmacevtka (a sploh vemo, kdo je) je ocenila, da je fuk z županom najkrajša pot do njene službe. Če je ni posilil, razumem to, kot njen pristanek na županovo ponudbo, kar je bila njena zavestna odločitev. Tiste fore o “toplem domu za otroke” meni ne boste prodali. Če je bil “posel” dogovorjen in je ona dobila službo, bi lahko vse skupaj požrla in bla tiho. Če bi imela nekaj dostojanstva, pa v to kupčijo niti ne bi šla. To lažno čistunstvo pa mi ne sede. Če bi izsiljevanje prijavila takoj, ko ji je to predlagal ali pa bi mu nastavila zanko in pridobila dokaze, potem pa hop in gremo na policijo, bi ji človek še verjel. Konec koncev ga je sama prosila, da ji “zrihta” službo, a ne. No, pa je “zrihtal”, po Jankovićevo, seveda. In ona je rekla DA. Tako da, prostituti in prostitutke, posle jebanja nema kajanja, bi rekli Srbi.

  Mene bolj skrbijo Jankovićeve rabote z migranti kot pa tale radadam farmacevtka.

  • ljubinica

   Zalostno, da se zenske spravljajo na zenske.
   A ne vidis, da farmacevtka v tej zgodbi ni pomembna. O njeni morali sodisce nima kaj razpravljati.
   Gre za kriminalno in svinjsko ravnanje zupana Ljubljane.
   Zupan je s pozicije moci izkoristil zensko.
   Drzavne sluzbe samovoljno deli v zameno za seks.
   In ti tu ne vidis kriminala?
   A se po tvoje tudi profesor in studentka lahko dogovorita: jaz tebi dobro oceno – ti meni seks …
   In nikome nista?

   • šmentanamuha

    Takšne službe ji ni bilo treba sprejeti, kot se tudi nobeni študentki ni treba dajati dol s profesorji za izpite. Kdor sprejme tako ponudbo, sprejme tudi posledice, enako če je ne sprejme. Odide z dvignjeno glavo in ohrani ponos. Če pa že, pol nej se ne cmeri. Tu ne gre za mladoletno osebo. Ona je za službo ponudila seks. Zelo preprosto, tako kot se onegavijo razne pripravnice in karieristke za napredovanje v službi (tudi med moškimi so takšni, da nebo pomote). Verjetno pa ji zdaj, ko je službo dobila, ni bilo več za stvar, Jankovič pa je hotel še repete (ugibam). In zdaj bi ona igrala žrtev. Ne gre tako. Za svoje dejanje je polnopravno odgovorna in se mi prav nič ne smili. Zdaj bi pa rada še medaljo za pogum? Take hinavščine ne maram, sisterhood gor ali dol. To je vprašanje osebnega dostojanstva.

    • ljubinica

     A ti se spravljas na zensko?
     Zoki je pa maco?
     Zoki neki ma?
     To, kar je naredil Jankovic, je kriminal. Po nasem kazenskem zakoniku. To celo baraba Jankovic ve in zdaj trdi, da je izmisljeno ….

     • šmentanamuha

      Nisi pravilno razumela mojega stališča. Jankoviča ne zagovarjam, kje sem to zapisala, ampak ona je pri polni zavesti (nihče ji ni držal pištole na sence), pristala na zahtevano plačilo za uslugo. Lahko bi rekla, ne hvala, in ponosno odšla. Za svoje otroke bi tako naredila več, kot si misliš. In zakaj mora špilat neko farmacevtsko tehnico prav v Ljubljani? Taki bedn job si lahko najdeš kjer koli, če si sposoben. Ampak ona je do svoje brezvezne službe prišla s pičko, ker ni sposobna kaj več, in to je to. Zdej pa nehi moralizirat.

     • ljubinica

      Kar slabo mi je, ko berem, kako se zenska osredotoca na nemoralnost tiste uboge farmacevtke ….
      Saj ne gre zanjo.
      Jankovic je v preiskavi, za Jankovica je spisana obtoznica ….
      Ti pa o farmacevtki ….

     • šmentanamuha

      Kar se tiče tega seksa, je ona prav tako nemoralna kot on. Že to, da hodi k županu (VIP) spraševat za službo farmacevtske tehnice (torej ima neko skromno srednjo šolo), kaže na njen preračunljiv karakter. Potem pristane na ponudbo, kjer je seks plačilo za uslugo. Kaj naj si zdaj mislim o taki osebi? Mediji to prikazujejo kot bistvo obtožnice.
      Dober odvetnik lahko prav zaradi njenega načina iskanja službe in nato privolitve brez prisile, doseže umik obtožnice. Zoki ji je samo “zrihtal” službo, kot je obljubu. Kaj je tu kaznivega? Je pa nemoralno, z ene in z druge strani, se strinjam. Ne poznam pa vsebine obtožnice. Če je glavna točka seksualne usluge v zameno za službo, lahko tožijo tudi njo zaradi ponujanja spolnih uslug vzameno za službo. kar najmanj kar je, je to nestrokovno kadrovanje. To pa je škodljivo početje. In od kdaj lahko Zoki kadruje v farmacevtskih podjetjih? Pa jaz nisem odvetnik, zdaj si pa predstavljaj, kaj lahko naredi iz tega dober odvetnik.

     • ljubinica

      Saj v bistvu ti verjamem …
      Sposoben odvetnik bo poskusal potunkati farmacevtko …
      Se spomnim, kako so poskusali umazati tisto ubogo sobarico, ki jo je v US brutalno napadel bankir Strauss-Khan …
      Mocnim je vse dovoljeno.

     • ljubinica

      Ampak v U S so se feministke postavile na stran zrtve, pri nas so pa na strani prasca Jankovica ….
      PODN.

     • ljubinica

      Videla sem tudi en video, v katerem se Hillary na ves glas krohota, ko pripoveduje, kako uspesna je bila kot mlada odvetnica , ko je resila bogatega pedofila pred obsodbo … O trinajstletnici si je izmislila umazane lazi, ces da je otrok zapeljal starega pohotneza ….

     • šmentanamuha

      Ja, tako je, tako delujejo stvari. In zdaj se feministke mečejo ob tla, ker Hilarija ni njihova predsednica… Nič ni tako, kot se zdi.

     • šmentanamuha

      Pa ne no, pa menda ja nisi kupila tiste o sobarici. To je bilo nekaj podobnega kot obtožnica proti Assangeu, ker sta ga tožili dve, ker ga ni hotu dat ven, ko jima je blo dost. Tisti bankir zagotovo ni kaka perla, ampak sobarica mu je tam nastavljala po naročilu in plačilu (pa ne njegovem), ker so ga hotli odstranit in so ga…mal si naivna, se mi zdi.

     • ljubinica

      Bog se usmili …
      Kaj pa ti prebiras? Kaksne rumene smeti?
      Tisto zadevo sem spremljala, v tujih medijih, in sem tudi primerjala s clanki v Delu, Mladini …. Nasi so se vsi postavili na stran bankirja, zato ker je kao socialist ….
      Enako kot zdaj pri Zokiju ….

     • šmentanamuha

      Če si spremljala, potem tudi veš, da so obtožbe proti njemu opustili, ker so ugotovili, da je bila sobarica plačana prevarantka. Če si spremljala delo in Mladino, to ni najboljša referenca. Kot vidiš, ne poznaš zaključka, takšno je poročanje levičarskih medijev. Kdo je na čigavi strani, ne šteje, svoje je reklo sodišče, ki je Straussa oprostilo potem, ko je odstopil kot finančnik. In to je bila prava agenda.

     • ljubinica

      Ja zadevo sem spremljala.
      Bankir je brutalno napadel nic hudega sluteco sobarico.
      Nato so o njej njegovi pristasi sirili ogabne lazi. To, kar si napisala, je samo ena od lazi ….
      Sobarica je bila revna priseljenka, na sodiscu je pristala na poravnavo. Koliko ji je bankir za to placal, ni znano …
      Po tem sramotnem dogodku je Strauss-Khan mrknil ….

     • rabbit

      A se ne spomniti še enkrat so ga zaprli tokrat Francozi z hujšimi obtožbami o razvratu in korupciji bil sicer oproščen (denar kupi vse) ampak kakšen prasec je pa so izvedeli vsi in sedaj ne dobi nobene službe več.

     • šmentanamuha

      Hm, mislim, da je mrknila sobarica s precej zajetnim kupčkom denarja, Strauss je pa po nekaj letih oproščen. Takšen je bil epilog.

     • ljubinica

      “Zoki ji je samo “zrihtal” sluzbo. Kaj je tu kaznivega?”
      Slovenija se ne more izvleci iz dreka korupcije in nepotizma zato, ker ljudje sploh ne razumejo, kaj je pravna drzava.
      Zoki zrihta sluzbo v zameno za seks …. pa Slovenka misli, da je tako prav ….

     • rabbit

      Točno tako, vsakemu Slovencu, bi moralo biti jasno, da je on dobil seks poleg tega pa še nekaj milijonov za zraven od raznih poslov in vse je korupcija, zaradi katere trpi naš davkoplačevalski žep.

     • šmentanamuha

      Katera Slovenka, a ta farmacevtka? Ne vem, kaj je po poreklu, prej bi rekla, da ni Slovenka.

     • ljubinica

      Ne, tebe sem mislila. Tvoje besede sem citirala. Domnevam, da si Slovenka.

     • šmentanamuha

      Predvidevam,da ti nisi Slovenka, ker slabo razumeš moje zapise.

     • ljubinica

      Ha ha ha ha ha ha
      Sele zdaj sem “si prisla gor”, zakaj si tako nakurjena na to ubogo farmacevtko.
      Mislila si, da je “cefurka”.

     • šmentanamuha

      Če je tako uboga v svoji pameti, kot si ti, potem razumem, zakaj se je morala fukati z županom. Meni ni bilo potrebno. Tebi pa tudi dvigalo ne bo pomagalo, ker preprosto ne razumeš zapisanega. Verjetno sta sonarodnakinji.

     • modrec

      Šmentanamuha a pa meniš, da dovolj dobro argumentiraš?

     • modrec

      Kaj ma to veze kaj si?

     • šmentanamuha

      V naši državi ima vsaj tričetrt oseb, ajde polovica, v javnem sektorju “zrihtane” službe, tako ali drugače.

     • ljubinica

      Domnevam, da si med tistimi, ki imajo “zrihtano” sluzbo.
      In zato menis, da je v redu, ce Jankovic rihta sluzbe mladim farmacevtkam ….
      Ampak s tako mentaliteto ne bomo nikoli pravna drzava.

     • šmentanamuha

      Zelo se motiš, sicer pa ugotavljam, da sploh ne razumeš, kaj napišem. Mlada farrmacevtka, si je službo zrihtala s svojo pičko, kar pomeni, da je s tem nelojalno prišla do službe. Zdaj pa nehaj težit. Pa malo razmisli, preden repliciraš. Zgoraj sem dala še en malo bolj obširen pogled na to zadevo z drugega zornega kota.

    • rabbit

     Ne vem kako si podučena s policijskim postopkom, ker se je farmacevtka ujela v prisluhe jo je policija po nalogu tožilstva tudi zaslišala in ona je povedala svojo stran zgodbe zanimivo je , da od Jankovića nikoli ni bilo zanikanja tega on samo govori jaz bo na sodišču dokazal, da je nedolžen, če je res naj dovoli objavo prisluhov, če je tak šerif, ki misli, da ni naredil nič narobe. Ampak ne on ,čaka, da bo sodišče preko njegovih vez te prisluhe uničilo.Kolikokrat so razni mediji spraševali v kateri fazi je postopke pa niso ne na policij ne na tožilstvu nič hoteli vedeti in so samo čakali, da dobijo priložnost, da se prisluhi uničijo.

  • ljubinica

   Se to: Farmacevtka je bila tiho. Mirno je pozrla ponizanje. Zadeva je prisla na dan preko policijskih prisluhov Jankovicu …

   • šmentanamuha

    Le kdo bi prisluškoval, če ga ne bi na to opozorili. Ženska naj si poišče drugo službo in razmisli o svojih nespametnih potezah. Poznam primer, ko se je ena (južna sestra) dala dol z na WC-ju s kondukterjem vlaka, da ji ni bilo treba plačati karte. Bila sem priča dogodku. Tko da ne preveč moralizirat o ženskah, ki iščejo topli dom in podobna jajca.

    • ljubinica

     Zakaj komentiras zadeve, ki jih ne poznas?
     Jankovicu so prisluskovali zaradi njegovih drugih rabot in slucajno se je v prisluhe ujela farmacevtka ….
     Predmet policijske preiskave in sodstva ni morala farmacevtke, ampak kaznivo dejanje Jsnkovica.

     • šmentanamuha

      Okej, ne poznam podrobnosti, ampak nimam simpatij do osebe, ki s pičko pride do službe. Zame ni žrtev. Tako da s tem zaključiva. Jankoviča pa le naj stisnejo za jajca, ker je problem že to, da kadruje po ljubljanskih podjetjih v stari partijski maniri.

     • ljubinica

      Vse feministke so zdaj tiho ko riti.
      Spomnimo se njihovega vpitja zaradi “seksizma” pri raznih politikih (desnih seveda), zaradi “seksizma” so prisilile k odstopu prejsnega predsednika PEN ….
      Zdaj pa nic …
      Mislim, da sta razloga dva.
      1. Jankovic je nas, levicar. Jankovic spada v Kucanovo omrezje.
      2. Pojav razdeljevanja sluzb, polozajev, napredovanj … v zameno za seks je pri levakih splosno razsirjen. Feministke to vedo, so tudi same pri tem udelezene …. se pa bojijo, da bi se v javnosti nacela ta tema ….

     • šmentanamuha

      Se strinjam.

     • rabbit

      Bolj zanimivo je od koga je dotična farmacevtka dobila županovo mobilno številko, ker edino logično je, da jo ji je dala oseba, ki je na enak način že prišla do službe. In ji tudi povedala za tak način kako priti do službe za neodločen čas. Osebno celo poznam primer kako je župan od nekoga zahteval podkupnino za določeno storitev vendar ta oseba na to ni pristala, ni ga pa niti prijavila, ker ve da bo ta oseba umazana in ne župan.

     • šmentanamuha

      No, torej je vedela v kaj se spušča in je zavestno šla v to igro. To je tudi moj point v zadevi. Če obtožnica temelji na tem, bo padla. Morda hočejo celo namerno zaviti v to smer, da se ne bi lotili pravih krapov, ki plavajo v globini.

     • rabbit

      Imaš samo delno prav, ker potem je tudi prav, da šef nadleguje svoje zaposlene pa saj so podpisali pogodbo pa vedo v kaj so se spustili. Nikoli ti ne želim, da prideš v tako situacijo jaz pa jo poznam zelo osebno od ene moje prijateljice, ki je bila v težki situaciji in bilo je podobno kot pri županu. Ne moreš govoriti dokler nisi v tej situaciji lahko pa je pametovati. Še zmerja večjo odgovornost nosi tisti, ki dela s položaja močnejšega. Posebno če je to politik, najvišjega ranga.

     • šmentanamuha

      Popolnoma drži, kar praviš, Dvomim pa, da bi kdo podpisal pogodbo o nadlegovanju v naprej. In to je drugačna situacija. Pa se mi ne da več tega mlet, ker sem svoje stališče že pojasnila, svoje pa bo reklo še sodišče, če bo do sojenja prišlo.

     • rabbit

      A ni čudno, ko se tak škandal zgodi npr. v Italiji z Berlusconijem se spomnim kakšen gnev je to sprožalo pri slovenskih novinarkah, intelektualkah ipd. Sedaj, ko imamo ravno tak oz. še hujši škandal pri nas in vse tiho je bilo pri nas pa na sramotilni steber damo nekoga, ki je žrtev v tem primeru, ker Janković je deloval s pozicije moči in ne s pozicije dveh, ki privolita v spolni odnos. Janković je zahteval proti uslugo in ker ženska denarja ni imela je to zahteval v naturalijah.

     • šmentanamuha

      V italiji je bila zadeva še bolj prozorna. Ona prostitutka se je Z Berlusconije lepo fino dol dajala, ker je bil to za njo dober biznis. Novinarji so skakali v luft tako kot pri Clintonu in Moniki, čeprav je bilo vse skupaj postranskega pomena. Zdaj, ko je prišlo na dan, kaj se dogaja na tistem pedofilskem otoku, pa je vse tiho.

     • ljubinica

      Trda ko beton …
      A res ne razumes, da je zrihtati nekomu drzavno sluzbo v zameno za seks KRIMINAL?

     • šmentanamuha

      V tem primeru je tudi ona sokriva. Raje naj ne vlaga kakšne tožbe, ker ga je tudi ona podkupila s seksom.

    • modrec

     A to je rekla kazala?

     • šmentanamuha

      Sem lepo napisala, ti morda še rabiš sliko.

     • modrec

      Ne ni potrebe, samo vprašam te ali ti lahko verjamem?

    • rabbit

     Janković se je s farmacevtko ujel v prisluhe potem, ko je pristojno sodišče izdalo sklep o prisluškovanju in to na podlagi izjave Meminovča šefa KPL, ki je pristal v zaporu zaradi korupcije in goljufij. On je policiji povedal, da ljubljanski župan Zoran Janković od vsakega posla, katere naročnik je občina zahteva podkupnino ponje pa naj bi na razna ljubljanska parkirišča hodil županov sin Jure in tako je je Janković ujel v prisluhe.

     • šmentanamuha

      Super, torej naj ga dobro stisnejo zaradi korupcije in goljufij. Vendar iz poročanja veje vtis, da je problem v sporazumnem seksu daj-dam, ki je bil preračunljiv z obeh strani. In na to imam pripombe.

     • rabbit

      Veš tukaj ne gre za daj dam ampak gre za pozicijo jaz sem moč in oblast tako, če hočeš službo boš naredila to ali pa službe ne bo, pa misliš, da je to osamljen primer. Govori se, da je tako delal že v rokometnem klubu Elekta Krim in katera ni hotela spati z njim je morala iti.
      Res pa je da med Slovenci, ki so tako ne najbolj dojemljivi za kriminal bolj veselje brati o seks aferi kot o korupciji v županovanju Jankovića.

     • šmentanamuha

      Potem pač ne hodiš k Jankoviču po službo, če pa kljub temu greš, si si sam kriv. Mislim, da na sodišču tak izgovor, ne zdrži.

     • rabbit

      Sem ti že povedala lahko je pametovati,dokler nisi v povsem isti situaciji, ki ti načenja živce in so od tebe in tvojih dejanj odvisna druga življenja. Še vedno kriv je tisti, ki hoče to izkoristiti in to je v tem primeru bil ZORAN JANKOVIĆ in nihče drug.

     • šmentanamuha

      Dobro, naj povejo svoje še organi pravice in resnice.

     • rabbit

      Pa ti resno misliš, da bo v primeru Janković slovensko pravosodje sposobno neodvisne presoje, če pa prej tožilka sedaj sodnica Erčulj Karmen, ki je bila celo tožilka v njegovem primeru izjavi (na svojem Facebooku profilu): Tožilka Karmen Erčulj se je tako zagledala v Zorana Jankovića, da ga je celo imenovala »naš Zoki« in priznala, da »nekiiii ma«.

     • anzek

      Vidim, da si z informacijami o mafijankoviću na ti, pa prosim za tvoje mišljenje:
      Svoj čas so krožile govorice, da mu je mafija ugrabili enega izmed sinov in je v kratkem času moral izpljuniti milijonček kot odkupnino. Je kaj na tem? Imaš kakšne informacije?

     • rabbit

      Za to informacijo ne vem vem pa veliko o Jankoviću in njegovih umazanijah. O njem se veliko izve od zaposlenih na raznih službah MOL-a, holdinga, bivših Mercatorjevih delavkah (niti približno ni bilo tako kot so prikazali v medijih, da so delavke jokale za njim). Sem pa slišala o eni preiskavi v zvezi z mamili, ko so se kriminalisti pogovarjali o vpletenosti enega od Jankovičevih sinov, o tem je govorila tudi tožilka Kotnikova. Je pa res da je Janković bolj zaščiten kot kočevski medved in njegove zadeve gnijejo po raznih predalih od policije do sodišča. Če bi bila jaz v primeru, da moram komunicirati s tem umazancem, vzamem s seboj kamero za snemanje vse lepo posnamem in kaj bi hodila na policijo vse se lepo objavi na netu pa naj vsi vidijo kakšen umazanec je ta župan.

     • anzek

      rabbit, hvala za odgovor.

      Meni je vse skupaj sumljivo, dobro, afera “farmacevtka” je samo ena izmed mnogih in je trenutno vroča. Nič se ne govori o izsiljevanju rokometašic za spolne usluge,… Mi je pa nenavadno (informacija požarreport), da je odvetnik farmacevtke Kozinc, ki je hkrati tudi uradni odvetnik MOL-a. Kaj bo MOL plačal odvetnika farmacevtki?

      Ostale korupcijske “rabote” so ostale v ozadju, o njih, kot, da jih ni, tudi s strani tožilke so prekrite, kje so policijski posnetki Jurčka s polno vrečko denarja….jih ni.

      Da ni to vse skupaj samo dimna zavesa pred afero ki jo javnost še ne pozna?

      Tudi afera v zvezi s pranjem denarja v NLB-ju, kot, da je že pometena pod preprogo.

     • ljubinica

      Oprosti, da se vmesavam …
      Res si trda.
      A res ne dojamas, da je to, kar pocne Jankovic z zenskami, kaznivo?

    • modrec

     Zakaj naj bi si poiskala drugo službo?

  • valentin

   Zame ni toliko sporen dogovor oz. pristanek na vzajemno zamenjavo, če bi ne bilo nadaljnega izsiljevanja v spolne odnose, ki mu jih druga oseba ni bila več pripravljena nuditi. Gre se za Daj – Dam in konec.

   • šmentanamuha

    To je kupila v paketu. Verjetno ni preveč bistra oseba.

    • valentin

     Ali pa je naivno mislila, da si Tić njene piške ne bo več zaželel,
     a, ko si ga je namočil si je sladice še bolj zaželel.

    • modrec

     Kako veš kaj je kupila?

     • šmentanamuha

      Pri katerem izviru si pa ti pil svojo modrost?

     • modrec

      Šmentanamuha a ti si na moje vprašanje odgovorila z vprašanjem???
      No jaz ti bom pa kar odgovoril glede na tvoje vprašanje, da to naj te ne skrbi!

 • Hun

  je pa Žgajnarjeva zaprla gobce desnim zvestim steklim psom, Olgi, Rožletu, Ratata…ki so na pamet”argumertirano” trobil da je Žgajnarjeva podkupljena s strani režima, ker je pušnla tud pr procesu balkanski bojevnik…jst sm komentiral da je tožilka pa č nesposobna za večje procese oz. velke ribe

  • m&m

   Imaš pa izrazoslovje.

  • ljubinica

   Ta poteza Zgajnarjeve je pametna.

 • Hun

  zdj vsaj vem zakaj so sam luštne v lekarnah…Zoki ma vsaj okus za ženske

  • ljubinica

   Kaksne so pa na MOL?

   • m&m

    Tam so brez okusa. Je že vse probal.

   • KIKI

    Same brente, ki jih Mija zbrala, pa je baje tudi te že vse preizkusil na
    “županskem” testu , ki pa ni najtežji: “kiklo gor, hlačke dol!” On ne more
    preveriti n.pr, pismenosti, ker je sam nepismen…

  • modrec

   Okusa ni problema imet.

 • Olga

  V normalnih državah bi pokvarjenec že zdavnaj odstopil!

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! PRI NAS SE JE PA POKVARJENCEV ŽE TOOOOOOLIKO NAGNETLO NA VODILNIH POLOŽAJIH, DA ŽE DRUG DRUGEGA ŠČITIJO, IN TO POMENI ZAČETEK KONCA SVETA …

   • Olga

    Vremena Krajncem bodo še zjasnila..!

    • Zgornji

     Jaaa, Olgycaaam, … naj bi se vsaj malo, … Aaampak, na žalost pa Šele po Koncu Sveta , … ko bo Konec tega “Velikega Čiščenja” ki se bo odvilo v naslednjem desetletju na temu Božjemu planetu in za seboj pustilo cca 55 % mrtvih na planetu.. Šele zatem bo posijalo Pravo Sonce Sreče za vse preživele ki bodo Večinoma Boljši ljudje …
     Lp do tedaj :-)
     Mst :-)

  • valentin

   Saj ne živimo v normalni skupnosti.

  • KIKI

   O kateri državi govoriš Olga? V naši vukojebini je barabinstvo visoko cenjeno,
   če ne, bi opankar ždel v zaporu že kakšnih 10 let! -Torej bi že pogojno odslužil,…

  • rabbit

   V normalni državi bi Janković, niti ne izvolili. .

 • valentin

  Ne vem zakaj nekateri žensko v stiski enačijo s kurbo, potem je vsaka ženska, ki je
  kdaj imela več kot 2x spolni odnos kurba, naše matere, žene ? Bodimo korektni.
  Tip, ki se svojega vpljiva poslužuje in izkorišča pa je baraba, prasec….

  • šmentanamuha

   Jaz pa ne razumem, zakaj je šla službo farmacevtske tehnice iskat k županu MOL. Kaj je on dal razpis? kako ji je sploh padlo na misel, da je šla k Jankoviču? Je morda vseeno imela kakšne skrite namere, saj to ni običajna pot do službe.

   • m&m

    Kot Ljubljančanka, je šla med drugim iskat pomoč tudi k svojemu županu.
    Zakaj pa ne ?

    • KIKI

     Tudi jaz bi se napotil k njemu, s pištolo v žepu! Zdaj vem!

     • m&m

      Zdaj pa si tak, kot njegov tast.

    • šmentanamuha

     Ljubljančani si torej hodite rihtat službe k Jankoviču, hm, zanimivo.

     • m&m

      Župan mora biti seznanjen s problemi ljudi v njegovem šeriferijatu.

   • KIKI

    Nad mestnimi LJ lekarnami že od Jakličevega direktorovanja opankar drži svoje tatinske parklje nad vsem, kar mu prinaša čisti denar; to ve vsa vesoljna Ljubljana, za to se ne sprenevedaj”šmentanamuha”, ki gotovo tudi sama plaziš osebno še po bolj umazanih iztrebkih kot je ta vaš župan! …Danes bi ljudje naredili vse za “ljubi kruhek” in to tovariš LJ prašič dobro ve in s pridom izkorišča, prav tako vse svoje ritoliznike in mrčes, ki se okoli njega zbira!!!

    • šmentanamuha

     “…za to se ne sprenevedaj”šmentanamuha”, ki gotovo tudi sama plaziš osebno še po bolj umazanih iztrebkih kot je ta vaš župan! …”

     ??? do tega zaključka si prišel, ker…si tako pameten? Se lahko farmacevtka zglasi tudi pri tebi, ji bo “zrihtal” službo?
     Mimogrede, Zoki ni moj župan.

     • KIKI

      Pa tudi če ni tvoj župan, nimaš nobene pravice razmišljati o krivdi
      ženske osebe, ki poišče tudi takšno “zadnjo rešitev” ! Ko gre za
      lasten obstoj in obstoj otrok, ljudje v stiski upajo vsaj, da do zlorabe
      človeškega dostojanstva ne bo nikoli prišlo ! Kdo torej nosi krivdo v tem
      primeru, te vprašam, šmentanamuha? Upam, da nisi poleg vsega še gluha !??

     • šmentanamuha

      Bomo videli, kako bodo razmišljali na sodišču. Mi tu smo lahko samo za ali proti.

     • valentin

      Pravilno razmišljaš !

    • Nata

     No, no?? Zakaj pa taka jeza? Tudi jaz se sprašujem, kaj je ta mamica v stiski pričakovala od tega posranca nesramnega ? Ob 21h zvečer? V njegovi pisarni ? Če sem prav razumela , ga je še klicala.
     Jaz že razumem, da v sili človek marsikaj naredi, pa se vseeno vprašam, je bilo vredno ?? Kaj pa otroci ?
     In hudo me skrbi, da bo uboga ženska na sodišču izgubila.

   • valentin

    Janković ima kremplje povsod po Ljubljani in tudi v lekarnah. Stiska in sila kola lomi, kot pravimo, a njena odločitev je bila očitno napačna, ko imaš lumpenproletarca za kompetentno, časti vredno in zanesljivo osebo.

 • Okrs Bokers Flokers

  Kaj se vrbe že sadijo? Skrajni čas, da ne bodo zrastle prepozno.

 • ljubinica

  Kak aroganten balkanski primitivec je Jankovic, se kaze tudi v nacinu komuniciranja s farmacevtko.
  Ona je spostljiva in ga vika.
  On jo pa po balkansko tika … kot da bi kdaj skupaj ovce pasla v njegovih Saraorcih ….

  • janez cepec

   ja tiste, k’ jih žvajznemo, ponavad tikamo

   • MEFISTO

    Moškega ali žensko?

  • ljubinica

   No, primerjave nisem najbolje izbrala.
   Zoki s tikanjem farmacevtki da vedeti, da je on boss, ona pa uboga revica, v podrejenem polozaju …
   Kot fevdalec in tlacanka ….

  • Pezde

   Tut slovenski kmeti dostikrat tikajo vse po vrsti. Se mi zdi, da je to bolj stvar, kje si odraščal pa kako so te vzgojili. Očitno je Zoki en navaden hinavski kmetavzar.

   • ljubinica

    To bi bilo zanimivo izvedeti: ali Jankovic kar vse po vrsti tika ali si pa to domacnost dovoli samo do farmacevtk.

 • Dav Lob

  Ta baba je se bolj nemoralna kot jankovic.
  Picko je nastavila za sluzbo.To so najbolj ogabne in izprijene zenske.

  • m&m

   Ti pa sploh nisi moški, ampak ogaben nemoralnež, ki misli le na sebe in svoj profit.

   • modrec

    Dober komentar m&m

 • Bastian

  Ampak Jankovic res nekaj imaaa. Farmacevtka je dobila službo, una druga pa ……

  • Borut Stari

   Izraz na Jankovićevem licu nazorno kaže, ko je je po seksu zvedel, da je fasal sifilis

 • levičar in domoljub

  Zoki fuka mlade farmacevtke, grims pa samo na skrivaj slika stare babe v mednožja in to ko je zraven njegova družina. Kdo je zdaj car, kdo pa lipe ?

  • modrec

   A ti sploh veš kaj in na kakšen način sploh opredeliš carsko?

 • šmentanamuha

  Pa dajmo na zadevo pogledat še z drugega zornega kota.
  V primeru farmacevtskega fuka imamo vsaj dva problema.

  1. Če je bil to razpis in je ona s seksom prišla do službe, so izviseli vsi (vse) tiste, ki niso vedele, še za ta dodaten pogoj, kar pomeni nelojalno konkurenco in privilegiran položaj v odnosu do ostalih. To je najmanj. Recimo, da je bila vsaj ena kandidatka, ki je imela boljše strokovne pogoje, pa ni bila izbrana, ker ni vedela, da mora še na sprejemni izpit k županu (ker ji tega niso povedali). Na delovno mesto je torej prišla oseba, ki je imela slabše pogoje, se je pa naprej pririnila s seksom.

  2. Če razpisa ni bilo in so ji to delovno mesto v podjetju umetno ustvarili, čeprav ga niso potrebovali, je to še hujše, saj je takšno delovno mesto odvečen strošek podjetja. V tem primeru je ženska dobila delovno mesto, ki ga v bistvu niso potrebovali samo zato, ker je dala županu noge narazen. To pa je korupcija (podkupovanje) tudi z njene strani in naj raje ne hodi na sodišče. Predvidevam, da so te lekarne v državni lasti ali lasti občine.

  Kaj porečejo na to iskalci dela, ki so na zavodu in župana njihove spolne usluge ne zanimajo?
  Če drugega ne, je to vsaj krivično do njih. Se vam radodajka, ki je zavestno izbrala takšno nelegalno ponudbo še vedno smili? Sam ne mi rečt, da se vsi v Ljubljani hodijo fukat z Jankovičem, da dobijo službo. Vsaka odrasla oseba, ki je opravilno sposobna mora prevzeti odgovornost za svoja dejanja. Slej ali prej.

  Nismo več v fevdalizmu, kjer je prva poročna noč pripadala graščaku, ki je bil tudi lastnik tlačanov in njihovih duš. Danes obstajajo institucije, kamor se lahko obrnemo po pomoč. Če pa je Jankoviču uspelo iz Ljubljane narediti tlačanski fevd, so pa za to v veliki, morda največji meri krivi volilvci sami, ker mu z vnovično izvolitvijo dajejo to moč.

  • ljubinica

   Sem ti ze rekla: Zakaj komentiras zadeve, ki jih ne poznas?
   Saj je vse skupaj natancno opisano na portalu Pod crto.
   Tam si poglej, namesto, da tule bluzis in ugibas ….

  • modrec

   Zakaj bi gledal iz drugega zornega kota, a misliš, da je ta drugi zorni kot pravi?

 • MEFISTO

  Daj – dam je obče uveljavljena navada.

  Zadnjič je na Prešernovem trgu nek uvožen klošar prosil janeza cepca za en evro, pa mu je bil janez cepec pripravljen dati le 50 centov, če mu ga potegne.

  • modrec

   Ali je tvoj komentar na nekem nivoju?

   • m&m

    a ti si kar sam pluse talaš, ha, ha,

 • Pezde

  Zoki doma impotenten, pa misli, da ga bo rešila menjava partnerke. Prestar je pa premajhnega ima, zato mu ne pride, ker ne obdrgne dovolj. Ma ne sekiri se Zoki, pejt zapravljat denar pa se vozit v svojem novem Audi-ju in si boš spet dvignil ego. Smola Zoki, ampak narava ne da vsakemu. Zato so pa izumili denar in avte, da lahko taki reveži nadoknadite.

 • Borut Stari

  Po moje bo afera z Jankovićem končala tako, da bo ljubljanski šerif še vedno župan. Ali celo po naslednjih volitvah mandatar. Seveda na ponovno prošnjo slovenskih VIP osebnosti. V Sloveniji ima mafija svojo državo. Mamica, politično zlorabljena farmacevtka pa le kolateralna škoda.Vse skupaj bo umrlo na tnalu pozabljivosti.

 • valentin

  Obsojanje osebe, ki je žrtev je povsem napačna. In na tisto noro vprašanje zakaj je nesrečna ženska iskala pomoč pri županu Ljubljane je trapasto. Menda bi morala poiskati pomoč pri mestnem klošarju. kajti takšen tip kot je Janković ne bi smel postati župan, a so ga Ljubljančani izvolili, ki pa so tudi zelo “fejst” ljudje.

 • Hribouc

  Zakaj afera “Farmacevtka”?
  Od kot naziv ? Od Levuharskega Agitpropa Hlapci 571?
  Da se še dodatno ožigosa žrtev? Protestiram.
  ——————
  Zakaj ne: Afera Fukfehtar ?

 • Billy Catch

  fztfzfzt v test

 • Kosobrin

  Kako žalostno.

 • marinabong

  Večsektorskem investitor skupine iščejo zanesljivo projekt prevozniki. Smo sklad donosne projekte v kratkem, srednjeročno in dolgoročno. Bomo raje sektorjih: – industrija – uvoz-izvoz-Real estate-promet-telekomunikacije-ect…

  Pišite nam na naš e-mail: [email protected]
  kmalu se vidimo…

 • Janez

  Tisti “farmacevtki”
  se opravičujem za spodnji zapis.
  Le ponazarjam, kakšen obrat interpretiranja so zmožni mediji – tudi delati.

  ZAČUDA DANES
  V TABLOIDIH NI MASSTNIH NASLOVOV !
  V MOL
  JE MLADA MAMICA . I Z S I L I L A
  ZAPOSLITEV S ” P O S I L S T V O M ” 30 LET STAREJŠEGA 64 LETNEGA MOŠKEGA !
  Začuda?
  Vidi se, da je v javne MOL zavode nastavljenih veliko neslovencev !
  Bi
  bilo informativno preveriti tudi način zaposlitve teh ljudii ? Se zdi. L.r. Janez KOMENDA

 • marinabong

  Večsektorskem investitor skupine iščejo zanesljivo projekt prevozniki. Smo sklad donosne projekte v kratkem, srednjeročno in dolgoročno. Bomo raje sektorjih: – industrija – uvoz-izvoz-Real estate-promet-telekomunikacije-ect…

  Pišite nam na naš e-mail: [email protected]
  kmalu se vidimo…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!