“V Sloveniji ni boljšega kandidata za predsednika vlade, kot je Janez Janša”

Predsednik SDS Janez Janša (vir: twitter)

Spomenka Hribar se je počutila poklicano, da napiše pismo predsedniku Republike Slovenije Borutu Pahorju, v katerem mu polaga na srce, naj mandata za sestavo vlade nikakor ne podeli Janezu Janši. Sedaj pa je odprto pismo tako Spomenki Hribar kot Borutu Pahorju napisal Dimitrij Rupel, ki ugotavlja, da je mnogo let sodeloval z Janšo in se z njim tudi razhajal, a je kljub vsemu prepričan, da pri nas med vodji strank enostavno ni boljšega kandidata za predsednika vlade.

Dr. Dimitrij Rupel je spomnil, da je Borut Pahor že letošnjega 7. junija, torej le štiri dni po volitvah, neformalno napovedal, da bo “kot mandatarja za sestavo vlade predlagal relativnega zmagovalca volitev Janeza Janšo, 15. junija pa je bil – ob podpisovanju ukaza o sklicu prve seje državnega zbora – za spoznanje bolj zadržan: omenil je sestanke z vodji poslanskih skupin, na katerih bo ‘preveril’, ali obstaja možnost, da prvak zmagovite stranke dobi primerno parlamentarno večino, nakar je interpretiral Janšo”. Le dan pozneje pa je Sobotna priloga Dela objavila odprto pismo Spomenke Hribar Pahorju, ki ga je naslovila “Da ne bo smeh naših otrok in otrok naših otrok bolj grenak”, v pismu pa mu očita, da je Pahor podlegel vtisu avtoritarnosti in “močne osebnosti”. Rupel opozarja, da zadeve, o katerih omenjena pišeta oziroma govorita, “niso preproste, vendar so pomembne. Bojim se, da utegnejo povzročiti resne nesporazume in škodljive posledice”.

Rupel strne, da je glavno sporočilo odprtega pisma Hribarjeve, da Janša ni primeren za predsednika vlade, “kar pomeni, da bi predsednik vlade moral postati nekdo drug: bodisi Marjan Šarec, kateri drugi predsednik parlamentarne stranke ali nemara nekdo tretji. Ob tem sem se spomnil, da je Hribarjeva nekaj let nazaj za predsednico vlade predlagala Majo Makovec Brenčič“. Diplomat se ob tem sprašuje, ali se “predsednik republike pri predlogu mandatarja lahko izogne relativnemu zmagovalcu oz. upoštevanju njegove prednosti pri sestavljanju vlade. Če pogledamo druge demokratične države, bomo ugotovili, da to ni mogoče”.  Kot primera navede Nemčijo in Avstrijo, kjer po objavi volilnih rezultatov nihče ni dvomil, da je prva na potezi zmagovalna stranka. “Da bi vlado takoj po volitvah sestavljala drugouvrščena stranka, ki ima komaj polovico toliko poslancev kot prvouvrščena, je pravzaprav nezaslišano.”

Dimitrij Rupel (Foto: YouTube)

Zoranu Jankoviću je spodletelo, pričakovanj Milana Kučana ni izpolnil
Rupel se v odprtem pismu, ki ga je objavil spletni Portal Plus, spominja: “Nekateri so kot primer prevzemanja pobude s strani drugouvrščene stranke dajali Janševo koalicijo iz leta 2012. Pri tem pozabljajo, da je morala SDS, ki je za prvouvrščeno stranko zaostala samo za 2 odstotka, počakati, da je spodletelo Zoranu Jankoviću, ki so ga bili proti vsem merilom evropske politike – ali vsaj z dvojnimi merili – na nebo prikovali patentirani levičarski in drugi preganjalci Janeza Janše. Oktobra 2011 je Jankoviću oprostilo vse finančne domislice in se mu na Magistratu priklonilo 26 političnih zvezdnikov: Igor ArihFranjo BobinacRenata BrunskoleMarko BulcFrance BučarIztok Čop, Žiga DebeljakBranko Đurić-ĐuroVesna V. GodinaMiran GoslarRajko KendaAna Nuša Kerševan, Matjaž KmeclMateja Kožuh NovakMilan KučanMagnifico, Svetlana MakarovičJože Mencinger, Jože MermalJerca MrzelRanko NovakZoran PredinHerman RigelnikMojmir Sepe, Janez Stanovnik, Lojze Ude. Ne da bi pomislili, kako bi se znašel na bruseljskem parketu, so Jankovića prosili, naj prevzame oblast v državi. Po volitvah so nastopili zapleti, do nastopa vlade pa sta minila dobra dva meseca.”

Prvi zunanji minister Slovenije opozarja, da je Janša svojo politično kariero v Slovenski demokratični zvezi in v parlamentu začel pred 29 leti, v vsem tem času pa niti enkrat ni kršil temeljnih demokratičnih pravil. “So ga pa tekmeci in gospodujoči mediji vseskozi označevali kot negativca. Če nas ne prepričajo njegovi nastopi na t. i. soočenjih in če nam ni všeč njegov humor; če ne upoštevamo njegovega predsedovanja Evropskemu svetu leta 2008 in če nas ne zanimajo njegova knjižna dela, sta bila njegova nesporna dosežka pač organizacija vojaške obrambe in zmaga v desetdnevni vojni za Slovenijo. Janša po vseh kriterijih spada v Veliko generacijo, ki je ustanovila Slovenijo kot narodno državo.”

Spomenka (Diklić) Hribar in Milan Kučan (Foto: arhiv Demokracije)

Rupel svoje odprto pismo Pahorju in Hribarjevi zaključuje z besedami, da je “mnogo let sodeloval z Janšo in čeprav se je z njim tudi razhajal, ugotavlja, da trenutno v Sloveniji ni boljšega kandidata za predsednika vlade, ki ima za povrh še to prednost, da je zmagal na volitvah”. Opozarja tudi na t. i. “medijsko masažo” in dolgoletno ponavljanje enakih argumentov, od katerih pa niti eden ni prestal sodne preizkušnje. Dejstvo je, da Janša ob sestavljanju vlade potrebuje koalicijskega partnerja. “Če to ne bo hotel biti Šarec, ki si po vsem videzu želi postati voditelj še bolj kot Janša, bi bil primeren Miro Cerar, da o Mateju Toninu sploh ne govorim,” še dodaja.

J. G.

 • šmentanamuha

  Cenim, da je Rupel to napisal in se povsem strinjam z njim.

 • bednick

  Imam recept za današnje kosilo:
  svinsko majhen kotlet in poražen krompir.
  Interesenti naj me kontaktirajo na mail.
  Še skrivnost:
  kosilo za jutri:
  žabji kriki.

  • stajerc5

   Pomeni, da imas muslice na obisku, ker je Bajram in so “navalili” na svinjsko meso! Na sljivovic ne pozabi!

 • Duhec

  Skoz cmeranje.

  • WISKY 1000

   Ti komunajzar vozi na 24 kurnik,tam ti je mesto.

 • Olga2345

  Bravo Rupel! Janez Janša je edini sposoben uspešno voditi Slovenijo v teh ekstremnih časih, tega se zavedajo tudi njegovi nasprotniki, zato pa napadi nanj, od skorumpirancev med politiki, ki z NE Janši želijo omogočiti Murgleoneju in njegovi kliki privilegije in krajo naprej, do z glivicami okuženega Štefaneca, Prelesnikova, Diklićeve….!
  S pomočjo Sorosova krvavega denarja, skorumpirana Fajonka in Vajgl uvažata divjake, levicarske potencialne volivce, da bi povzrocili kaos in uničenje slovenske nacionalne države!

 • Vera

  Ne samo , da je Janša najboljši kandidat za premiera , temveč ima tudi svoje člane odlične, ki mu bodo pomagali , kot ministri , drugi pa kot odlični poslanci. Bog daj, da Janši uspe sestaviti koalicijo, ker v nasprotnem smo Slovenci povsem izgubljeni na celi črti .

  • Puki

   Molite, upanje umre zadnje….

  • Janko Gedlička

   Morda pa potrebujemo dno, da bo med ljudmi vzvalovalo in jim ne bo več vseeno. Preveč jih je na volilni dan ostalo doma.

 • Olga2345

  V evropskem parlamentu je preko 200(!) Sorosovih plačancev,med njimi sta tudi Fajonka in Vajgl! Proti vsem je treba sprožiti preiskavo zaradi KORUPCIJE in jim dosmrtno prepovedati delo v politiki!

 • WISKY 1000

  Škoda,da ta baba in njej podobni še tlačijo lepo slovensko zemljo,katero si jo nikoli niso zaslužili.

 • Grega

  Bravo Rupel!

 • žogica

  Totalno ste izgubili kompas! Rupel je bil včasih težek komunist, dokler je imel korist, potem se je pa “spreobrnil”! Sicer pa čakamo jajota, da sestavi vlado, pa ga ni nikjer, se je že vrnil iz Madžarose, saj je dobil navodila, kako in kaj!

  • šmentanamuha

   Rupel se je spreobrnil, ti pa se še vedno nisi.

   • žogica

    Tudi jajo se je spreobrnil, to so najslabši ljudje, kar jih poznam (spreobrnjenci). Jaz nisem bila nikoli komunist, v prejšnjem sistemu sem bila še premlada, sedaj pa komunistov itak ni, to samo vas strašijo….

    • tohuvabohu

     Kako da ni več komunistov? Ti si živ primer.

     • xtc

      Ne on ima duševnomotnjo socializma.

    • Soave

     ” Spreobrnjenci ” nam vladajo že 26 let. Saj si tudi ti stavkala, ali ne ? Torej, le nisi zadovoljna z njimi.

    • FUCK COMMUNISM

     1. kongres levice… nikjer slovenske zastave, nikjer slovenskega grba, nobene slovenske himne! Bilo pa ja polno rdecih zvezd, dvignjenih pesti in internacionala. In kreteni ne nosijo nic drugega, kot zvezde. Zdej pa mene zanima a si slepa al zabita. Bojim se pa, da kar oboje…

     • Dostmamrecesijeinpičkarije

      Zabita je k stumater.

    • tramal

     In ti kvakaš na tem portalu ki imaš še sedaj plenice.Reci mami da te sprevije,potem pa spat

     • žogica

      A ti že imaš pa spet plenice, ali kako?

    • SIMON ROZIC

     …no, potem pa so levaki z rdečo zvezdo na riti
     in mafijskimi manirami! (UDBA)

 • montyamp

  Voda na mlin komunističnemu udbofašizmu , je prav njihovo nasilno obnašanje .
  Tistim ki bojkotirajo volitve , se politika zaradi naslednikov zločinskih zazidarjev živih Slovencev , gabi in poštenim ljudem obrača želodce .
  Stvari so odšle tako daleč , da se mirnega življenja lačnim ljudem gabijo tudi tisti , ki se za dobro vseh nas , borijo proti udbopartijski teroristični celici , ker posledično zaudarjajo po unterhund ober banditizmu .
  Sanjaštvo , ki je na smrt skregano z realnostjo , naredi Sloveniji danes toliko škode kot vlade polne UDBOVSKE DECE , saj so s svojimi izgubljenimi iluzijami temelj zmagam energično atentatorski zlobi .

 • Prle

  Ha,ha,ha, bivši zapornik nikoli oproščen, človek, ki je več po sodiščih kot pri Urški v postelji, pač ne more biti predsednik vlade.

  • šmentanamuha

   Kako da ne, Nelson Mandela je po 30 letih zaporniškega življenja posta predsednik JAR in velika osebnost afriške zgodovine. Tako bo tudi z Janšo. On je v tem trenutku edini, ki je sposoben dobro voditi državo.

   • Prle

    Mešaš pojme, zakaj je bil zaprt Mandela in zakaj Ivan. malo poguglaj.

    • antimur

     Norec nizkointeligentni, sicer pa drugačnih podpornikov kučanisti tako nimajo. Primitivci, ki po osemidvajsetih letih demokracije državljane delite izključno na leve-desne, za rezultate se vam jebe, glavno, da so vaša rdečezvezdaška golazen, ki vam bo še naprej garantirala privilegije, ropanja, homoseksualnost, multi-kulti, jugoslovanarstvo, predvsem pa antidomoljubje. Potem so primerni vaši pokvarjenci za vladanje, ti isti, ki so Slovenijo dobesedno zmasakrirali, od Ceraja, Židana, Erjavca, Bratušce, Mesec je preveč butast, da bi ga sploh omenjal. Pokvarjeni in neprebavljivi Cerar bluzi, da še ni končal dela, kaj nas bi zdaj rad še pobil, drugo je že opravil.

     • Jakob Kovač

      In z vsemi se vaš vodja dogovarja za koalicijo-zopet vas bo prodal rdečim ,kot je bil sam!

    • tohuvabohu

     Mandela je bil terorist, potem se je pa umiril.

     • Steiermark

      Mandela ni bil samo terorist, če pomislimo, od kod mu vsi milioni, ko jih je zapustil svoji najmlajši ženi, ki je ob njegovi 100 letnici (bil je zelo blizu), ko ga je v svoje naročje sprejel njegov vladar satan, večmilionsko bogastvo! Od kod, če je pa bojdda prebil za rešetkami kar 40 let od svojega življenja in do tarat, ko so mu ponudili “hotelsko gostitev” za rešetkami, živel v kolibi, kot večina njegovih sonarodnjakov?

    • xtc

     Ja Mandela je zaj**** JAR,JJ pa rešil SLO Yugovine.

    • Šobar Davorin

     Morebiti ima pa Prle kakšne še nerazkrite podatke. De je Mandela kasiral priveznino tam v JA, pa morbit na Balkan prodajal orožje, ukradeno pri TO Slovenije, sicer kupljeno z našim denarjem. Poklej je pa pojoči major Troha na TV izjavil:”Videl sem kovčke z denarjem”. Pa je bil za vsem skupaj le Mandela. Historia Moderna.

  • MižekFiga

   GRS pomeni Gobec, Rit in Sapa. Prdotu Prletu pa še sapa smrdi.
   Ne jezim se, ampak čudim, da se taki tipi kot ti primitivno oglašajo.

  • xtc

   Tudi NIKOLI MU NI BILO NIČ DOKAZANO-he,he,he.

   • Steiermark

    Dokazov ni bilo, kljub podkupovanju krivopričevalcev, nekje, na neki “inštanci” (če prej ne, pa v Bruslu), pa se najde kakšen sodnik, brez rdeče megle v glavi, ki prepozna te perverzne fantazije rdečozvezdaških in kratkonogih opic, (s svojimi velikimi poki, ki se jim izjalovijo v navadne smrdeče prdce, jugokomunajzlarskih izmečkov) ki “zatevajo obglavitev” največjega borca za svobodo in samostojnost, v Sloveniji!

  • tohuvabohu

   Saj te bo pobralo, hohohoho.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Pri nas imamo briljantna sodišča. Obtožijo te za stvari, ki so se zgodila nikjer in nikdar. To moraš biti res genij, še večji pa če temu verjameš.

   • pupa

    Tisti ki temu vejame je diplomiran BUTEL kot se je lepo izrazila gospa Vera Mejak.

  • pupa

   Vemo vse komu je JJ “trn v peti” ne pozabit , da bo moral nekdo polagat račune glede zapora JJ, Toneta Krkoviča, Iva Crnkoviča, Milka Noviča……..

 • Kučko pod pručko

  Janševa Viktorija ali kar naša Matilda

  To, kar je povedal Rupel, ni nič novega. To vsi Slovenci že dolgo vemo in to je jasno tudi najbolj zagrizenim Janševim nasprotnikom. Tudi slepcem.To hudičevo dobro ve tudi murgelski uničevalec Slovenije, vendar naredi vse, da bi Janši onemogočil prevzem vlade.

  Zakaj se Tamalmu pletejo tako pokvarjene misli v njegovi potuhnjeni buči? Tu ne gre za ideologijo, ne za rdeče ali bele, ne za domobrance in partizane, ampak preprosto za oblast. Gre za to, da vlada ljudstvu in se dela najbolj pomembnega. Kučan je egoist na najvišjo možno potenco, ki se bori proti demokraciji, da bi ostal na tronu.

  Kljub njegovim krčevitim prizadevanjem pa bo njegove ere kmalu konec. Ali ga bo odnesla Janševa Viktorija ali pa preprosto kar Matilda!!!

  • Janko Gedlička

   Me pa čudi, zakaj tamal ne tišči pod medijske žaromete človeka, ki bi bil za ovce potem, ko bi ponj prišla Matilda, njegov edini primeren naslednik, “oče naroda”. Tako bi zavaroval nagrabljeno za svojo udbomafijo in njen edino zveličaven red. Kaže, da je za takšne potrebe težko najti neomadeževanega. Jankovic kot kaže ne bi več vlekel.

   • Kučko pod pručko

    Janko, pozdravljen. Čisto slučajno sem med maili zagledal tvojo repliko na moj današnji prispevek o tišlerju in šivilji, ki pa ga na Novi ne vidim. To se je zgodilo prvič in ne vem, zakaj je do tega prišlo. Veseli me, če so ti moji komentarji všeč in če tudi tebi sem ter tja ob resnih prispevkih polepšam dan tudi s kakšno pesmico ali parodijo na račun murgelskih uničevalcev Slovenije. Hvala ti za pohvalne besede, ki mi bodo vzpodbuda, da bom še vztrajal med domoljubi na Novi.

    Strinjam se z vsem, kar si napisal, predvsem pa me je zbodlo tisto o razočaranju po volilni nedelji. Takrat sem bil z ženo in sinom na Rodosu, še prej pa smo na predčasnih volitvah oddali tri glasove za SDS. Po večerji smo odšli v lokal pri Kosti, kjer smo imeli v načrtu, da bomo veliko zmago desnice proslavili s steklenico šampanjca. Ko pa smo zvedeli, da sta zatajili tako NSi kot tudi SLS, sem vedel, da bo Janša zelo težko sestavil vlado, če pa jo le bo, ne bo mogel uresničiti vseh zavez. Bili smo potrti in tako smo namesto drage penine popili le pivo, ki smo si ga itak privoščili vsak večer. Tri slovenske zastavice pa so ostale položene na naši mizi, namesto da bi vihrale na vidnem mestu.

    Tudi naslednji dan sem bil prav slabe volje in mi nasmeha ni mogel pričarati tudi osebni praznik, ki sem ga imel. Nekoliko bolje sem se počutil šele 5. junija. Kakorkoli že, vse tri zastavice, ki smo jih prinesli v Grčijo, so tam tudi ostale. So na vidnem mestu in sem prepričan, da bo še marsikomu ob pogledu nanje zaigralo srce.

    Toliko, Janko. Še enkrat ti hvala za dolgo pismo in imej lep večer!!!

 • Kučko pod pručko

  Briljanten um

  Pred leti mi je zelo razgledana in pametna znanka, ki je sicer privržena levakinja, rekla naslednje: “Janša ima briljanten um!”

  Taka izjava veliko pomeni, sploh pa, če jo slišiš od nekoga, ki Janše sicer ne mara!!!

  • žogica

   Ima “briljanten um”! V 30tih letih, en velik nič od tega “briljantnega uma” !

   • xtc

    Bo pa kmalu PM tako ali drugače.

   • macon

    Zabito teslo kot si ti ne moreš zaznati ničesar briljantnega, ker nimaš s čim.

   • Alojz Veselič

    Zato pa mora Šarec vzeti stvari v svoje roke ki je serpentinškov UM briljanten ????!

  • Šobar Davorin

   Poglej v knjižico z naslovom “Svet kot zarota” gospe Spomenke Hribar. Potem pa še v: Majmonides; “Vodnik za zmedene”. In v razpravo Leona Festingerja o kognitivni disonanci.

   • Soave

    Si pa dobro naložil. Vse te omenjen knjige tebi nič ne pomagajo, saj vemo, katera disonanca pri tebi prevladuje !

   • branči

    preberi še tisto”intelegenca za telebane”, mogoče ugotoviš kaj koristnega

 • Delta

  V kolikor bi bil volilni izid obraten, bi vsi mediji v Sloveniji skočili v zrak in kričali o teptanju demokratičnih vrednot, o kršenju osnovnih civilizacijskih pravil in podobno. Verjetno bi nekje našli še kakšen zakon, ki bi bil pri tem kršen. Šarčevo sestavljanje koalicije za vsako ceno je bolj škodljivo za ta narod kot kadarkoli prej, saj dokazujemo, da gre nekaterim samo in zgolj za to, da bodo imeli še naprej neoviran dostop do virov, ki jih ropajo že desetletja. In to so viri, ki jih napajamo državljani. Vprašati bi se torej morali, kdo so v resnici “ovce” in njihovi pastirji.

 • RATATA

  Na smrtni postelji se baje mnogi pokesajo za raznorazne drkarije.

  • stajerc5

   Na zalost imamo mi od tega samo orlova muda ili muda od labuda…

  • samsara

   Psihopati pač ne.
   Tega preprosto niso zmožni, to jim ni dano, zato pa so psihopati.
   Prirojen možganski defekt. Neozdravljivo.

 • MižekFiga

  Samo en nasvet še velja, kako čimprej izvesti romunski scenarij.

  • MižekFiga

   KER, čakanje na srbijansko krivosodje in srbijansko tožilstvo v Sloveniji nima sadov (se ne mrda)!

   • pupa

    Kaj lahko pričakuješ od sodnikov ranga Murglove. In vendar tudi taki sodijo in jim je zagotovljen trajni mandat,

 • Šobar Davorin

  Gospod diplomat Rupel so nekdanji diplomat. Upokojeni diplomat. ijj je bi že dvakrat predsednik. Vlade. Nje. Pa obakrat odletel. Je bil tudi dvakrat abrambni minister. nje. Pa je tudi od tam odletel. Štirje štrbunki! In ga ni spametovalo. Pa gospoda diplomata očitno tudi ne. De ni to nemara že faza, ki jo je podal poročnik Dub, ko ga je dobri vojak Švejk, ordonanc enajste marškompanije odkril v sobici gospodične Elle. Takole je povedal poročnik Dub: “Maroški sultan je pokopana veličina”. Pa še ena, ljudska. Kmet, ki je zagonil kmetijo, je ne bo več postavil na noge.

  • Šobar Davorin

   De ne omenjam orožja, milijončke za priveznino, krajo orožja TO, kupljenega za naš denar in prodanega privatno skuzi mejo. Pa še nekaku nedokončane, zastarane Patrije….

   • Soave

    Malega šefeka vprašaj, pa tov. Izetbegovića. . . . . . .aja, ta je žal umrl.

   • pupa

    Toliko vam je pomenila klinika v Avstraliji, za degradacijo JJ, že dolgo ste o tem kar tiho. Karkoli spregovorite se poserjete po glavah tako, da mi že monitor zaudarja

   • slosin

    vse dokazano, a ne tov Čoban?

   • tramal

    In kje je ostalih 33 miljard ,ki so jih pokradli komunisti in 70 miljard ki so jih znosili ven.Pravi si čoban.

   • rubec

    Majmun, si to ti?

  • tasilo

   “Pa še ena, ljudska. Kmet, ki je zagonil kmetijo, je ne bo več postavil na noge.”

   Zadnji stavek definitivno velja za zadnjo koalicijo in posebej za stranke, ki so jo sestavljale: SMC – SD – DeSUS. Velikopotezno in kolosralno so zajebali, pa spet rinejo nazaj — in spet razlagajo, da bodo (če pridejo h koritu) še enkrat tako zajebali ali pa še malo bolj.

  • šrauf

   Torej KOMUNISTI so eno državo že zagonili,za drugo pa so tik pred tem!!

 • Steiermark

  Da je JJ najbolj sposoben in primeren za predsednika vlade, vemo vsi pravi in pošteni, v Sloveniji!

 • xtc

  Definitivno trditev popolnoma drži.
  Baje se levi že pobijajo med sabo in so pogajanja obstala.
  Bolj ali manj je zadeva JASNA,JJ BO mandatar alui po 1 drugen,tretjem krogu ali pa po ponovnih predčasnih volitvah,kjer bodo levi punili še bolj.
  Dejansko je zadeva taka in realnost tudi.
  Tako LMŠ kot SMC in druge leve stranke naj bi vse bolj pretresale notranje razpoke,tako da razsip ni več nemogoč.
  Četudi bi Šarcu,nekako uspelo skrpati neko manjšinjsko vlado,pa se bo zaradi notranjih napetosti in zunanjuh dejavnikov-težav razletela po parih tednih.
  To opozarja vse več političnih analitikov,ki zadeve gledajo trezno.
  Je pa seveda še ena možnost,da bi ob vseh polomijah levih,Kučan zorganiziral ulico in izsilil izredno stanje in začel z zapiranjem njemu nenaklonjenih,s sedajšnjo sestavo vlade.

  • stajerc5

   Ta zadnja varianta mi je najbolj vsec, ker bo potem govorila ulica! Ampak, zdaj bo vse, popolnoma vse, drugace na ulicah, sploh tistih temnih, mamico jim…

  • Slovenka

   Iz tvojih ust v božja ušesa.

  • Steiermark

   Prekleta naj bo ta satanova kratkonoga svojat in njihova satanska ideologija – levaška!

 • FORT WORTH

  Pa, kje se še kdo od yugopartije, ki bi še poizkušal uplivati na voljo ljudstva in poizkušal z raznimi odprtimi pismi manipulirati in zavajati ??
  Pa od, kje se je zdaj privlekla tale Spomenka Diklic Hribar ??
  Pa, zakaj se ima ta zenska ??
  Celo zivljenje je bila na plečih volilcev in davkoplačevalcev in nikoli ni nič koristnega naredila niti v yugovini, še manj pa v Samostojni Sloveniji !!
  Pa v kakšni drzavi sploh mi zivimo ??

  Končno se je aktiviral tudi Rupel…

 • Osti jarej

  …..se strinjam….z lahkoto……karizmatičen,pameten,sposoben…..ampak vprašanje je,če je res kaj več pripravljen storiti za domovino in narod,kot ostali…..vprašanje

 • totex39

  Lahko smo ponosni, da imamo človeka, ki se že desetletja bori z ljudmi, katerih ideologija ne spada v današnji čas oziroma ne v Evropo. Njegova vztrajnost je nepopisna, noben politik mu ne doseže te kvalitete, kot jih ima on, zato je tudi edini, ki mora biti predsednik vlade Slovenije.

  • Jakob Kovač

   Malo morgen

   • FUCK COMMUNISM

    Privilegiji? Benificirana delovna doba? Visoka penzija za malo dela?? Kaj te matra, kolina komunajzarska????

    • Jakob Kovač

     Jaz nisem nikoli bil komunajzer za razliko od tvojega šefa in še sedaj bi šel v koalicijo z bivšimi tovariši,samo oni nočejo!

 • SIMON ROZIC

  Na dan VELIKEGA SREČANJA PRI ŽUPANU LJUBLJANE, tovarišu
  Jankoviću , si lahko kot na pladnju spoznal vse bivše, obstoječe in bodoče
  kriminalce. Oj, da sem imel vsaj kakšno “repetirko” pri roki, da jim izprašim
  tiste opičje riti, da se nehajo vsaj za nekaj časa sliniti okoli Murgeljskega palčka.
  ..glede na sojenja umorov na naših hitrih sodiščih, bi se še sedaj, 7 let po
  dejanju sproščeno sprehajal po “Ljubljan” , ali pa bi bil že po kratkem odvzemu prostosti (zaporu) , zunaj!!!!
  Glej, pa sem se žal tisti dan od groze umaknil na domači “cekret” in “kozlal”
  od jeze…

 • PIA PlA

  A fortiori!

 • Krtača 20

  A to desni na glas onanirate?

  • FUCK COMMUNISM

   Ja! Zdej se pa postrgej, bebec!

 • Rotar Jakob

  janša bo pometel s kurćanovo zločinsko udbomafijsko teroristično bando ki gnjavi kz slovenistan!

 • Stajerka

  lewakom se rola…..res jim kuzla skače v zadnjo in to upravičeno……radi bi se kregali, pljuvali in tolkli po Janši zaradi njegove nestrpnosti, skrajnosti in izključevanja, pa NE dobijo priložnosti…..in prav je tako!!!……Janši se vidi in pozna, da je prvovrstni strateg…….
  Šarec & lewaška co. je prav ironična, ko tolče po Janši zaradi skrajnosti, istočasno pa imajo pogovore z Jelinčičem……na takšnih dejanjih je viden domet lewakov in inteligenca lewega volilnega telesa…….da o skrajni Levici ne govorimo – ti pa so ortodoksni skrajneži, samo v drugo, antinarodnostno smer……

 • elh.

  Rupel se v ključnih trenutkih vedno odloči za pravo smer. Je pa politik, diplomat in demokrat in ne zavraža pogovore z nikomer, ko gre za Slovenijo. Vsa leva scena pa zavrača drugačemisleče, jih ignorira in bi nas najraje ukinila, če bi mogla, računa na to opcijo. Želi si pogojev enopartijskega sistema, ko so počeli kar so hoteli. Zdaj smo temu zelo zelo blizu in osrednji mediji so jim popolnoma pokorni, kar v poznih 80- ih niso bili, ljudstvo se pa v veliki meri požvižga in si domišlja, kako pametno ravna.

 • opazovalec

  “V Sloveniji ni boljšega kandidata za predsednika vlade, kot je Janez Janša”

  In kaj je rekel taisti Rupel nekoč:

  Dimitrij Rupel, 1995

  Janez Janša je demagog. V politiki nesramen in rad podtika. Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren. Ne išče svetovalcev, ampak vernike. Ne išče sodelavcev, ampak služabnike.
  Janšev načrt je spraviti slovenske oblasti v težave, pa naj nas stane kar hoče. Njegov cilj je Sloveniji povzročiti čim več zmešnjav in sporov.

  • Franc Šink

   Saj je tudi rekel da se v njihovi karieri tudi razhajala.

  • Vera

   Kjer se nikoli malo ne skregajo, si niso nikoli dobri ! ( slovenski pregovor ) .

  • rubec

   Idiot, si to ti?

   • opazovalec

    Ni kaj, lep dokaz intelektualnega nivoja, pravzaprav samorefleksija nivoja, zvestih ovčk stranke, ki je zmagala na volitvah.

    • rubec

     Pozabil si na vam levakarskim tako ljubo besedo Diskurz. Daj se spelji bebo.

     • opazovalec

      Pokorno javljam, da se že speljujem na povelje

 • Mojca pokraculja

  Rupel, zakaj nisi tega povedal pred volitvami !?

  • Vera

   Tudi sedaj ne škodi pozitivna beseda ! Sem slišala Rupla .

 • Miro

  hahahah pa dejto nonehajte se sramotit s takim poniževanjem….. pa nej ta Jajo sestavi vlado ali pa naj gre v Lepeno in se z najvišjega hriba dol vrže

  • Lustrator

   Sramotiš se v tem primeru le ti – napisal si oster komentar, a popolnoma brez vsebine in argumenta, ki bi na kakršenkoli način omajala naslovno tezo – dejstvo.

 • luckyss

  Dobro…nekaj sarkazma ali ironije nikoli ne škodi…
  Da pa pišete takšne naslove, pa ni za nikamor….k sreči vas je le slabih 13% idiotov..

  • macon

   K sreči levajzarji z vso propagandno mašinerijo delate iz idiotov genije, ki pa potem v praksi pokažejo vso svojo idiotskost in koruptivnost, da lahko en obramboslovec proti vašemu cvetoberu izpade kompetenten in konsistenten.

   Konsistenca in levi, kaj je že to?

   • luckyss

    Nikoli nisem trdil, da so trenutni “levaki” nekaj kar bi si želel videti na čelu vlade…
    Bi pa sigurno vsak ljubljanski klošar na tem vodilnem mestu naredil manj škode za državo in državljane kot zgoraj omenjeni..

    • macon

     Vsakič, ko pogledaš avtocestno vinjeto, pod Janševo slikco v kotu prižgi svečko in zmoli molitvico zahvale. Če se malo voziš, ti je prihranila stotine, če pa veliko pa tisoče Eurov.

    • freedomfighter

     Ljubljanski klosar je v zivljenju najbrs vec delal kot tri cetrt poslancev…eno vprasanje…a je je bil janez jansa sploh ze kdaj v sluzbi…privatni sektor pa to ker jaz ljudem ki nikoli niso delali ne zaupam

     • luckyss

      Ja, je bil, ko so preko neke firme švercal programsko opremo za prve računalnike ali nekaj takega..
      Torej odgovor, v službi je torej bil..kar pa se dela tiče ;))

     • freedomfighter

      Hahah ja se mi je zdelo

     • macon

      Res ni mahal s srpom in kladivom, kar sta edini delovni orodji za vas v času in prostoru zaostale komunajzarje.

     • freedomfighter

      Hahaha kar brani velikega vodjo…lahko gres se v sluzbo namesto njega ce ti je tako vsec hahah

     • Lustrator

      V Sloveniji pred letom 91 sploh nismo imeli privatnega sektorja. Tistih nekaj odstotkov kolikor ga imamo danes in ni posredno ali neposredno povezan z državo, pa praktično ni omembe vreden.

      Dobro jutro realnost.

     • freedomfighter

      Oh ja dobro jutro realnost kot prvo nismo leta 91 , kot drugo privatni sektor je bil ze v jugi ne vem kje so bili tvoji zaposleni moji niso bili nikoli zaposleni v drzavnih podjetjih…mogoce v 60 kasneje pa sigurno ne in kot tretje ce v 30 letih svobodne slivenije nisi najdel sluzbe v privatnem sektorju to dosti pove o tebi in tvojem vodji…za samostojne podjetnike najbrz pijavka javne uprave najbrz se ni slisala

     • Lustrator

      Si res tako naiven ali namenoma zavajaš? Tudi če je le slednje, velja pravzaprav oboje – če res verjameš, da boš lahko s temi neumnostmi napel mene, si MOČNO NAIVEN.

      Seveda da nismo v letu 91, čas je šel naprej, politične in gospodarske strukture pa so takorekoč identične kot takrat – resničnega privatnega sektorja skorajda NIMAMO. Privatni sektor namreč v normalnem svobodnem trgu, pomeni sektor, ki ni niti posredno niti neposredno odvisen od države, tega pa pri nas z zelo redkimi izjemami ni. Režimski gospodarski subjekti niti približno niso samo javni sektor ter podjetja, kjer ima država večinski lastniški delež, ampak vsi subjekti na trgu katerih poslovanje je tako ali drugače povezano/odvisno od (ne)naklonjenosti režima: bodisi je država (in vse davkoplačevalske podstrukture) kupec ali prodajalec temu podjetju, kreditodajalec, porok, lobist, ali pa na podjetje ključno vpliva preko subvencij, inšpekcij, davčne zakonodaje, specifičnih posebej spisanih zakonov,…

      Ko vzameš v obzir vse te vplive, ki ključno vplivajo na (ne)konkurenčnost podjetij na trgu, boš imel zelo velike težave najti sploh kakšno uspešno vsaj srednje-veliko podjetje (obrtniki so povečini druga zgodba, a v masi BDP-ja in števila zaposlenih zanemarljiva) ali sploh delodajalca, ki je DEJANSKO popolnoma neodvisno od režima. In to je tudi razlog za to, da imamo v Sloveniji ne glede na idealno geostrateško lego tako nenormalno malo tujih podjetij ali vsaj inesticij v naša podjetja.

  • Lustrator

   Izvoli, demantiraj katerikoli citiran stavek Ruplovega pisma in zraven dopiši KDO in ZAKAJ bi bil po tvojem mnenju boljši mandatar. Za pomoč si lahko vzameš v roke statistike mandata 2004-2008 in jih primerjaš s KATERIMKOLI obdobjem v zadnjih 80 letih, če ti kaj pomaga.

   • pupa

    Preveč pričakuješ od takih lažnjivih šalabajzerjev, ki so bili nameščeni, ker so zagotovili Šetincu, da sovražijo JJ.

 • Brane

  Ravno Rupel je svaril pred Janšo, zdaj pa spet drugače poje…se mu že izplača:)

  • luckyss

   Edini pošteni demokrat je bil Pučnik, pa še tega so na grob način “zjebal”..Janša in njegova klika..tudi z osebnimi grožnjami..

   • slosin

    kdo in kje je pa tebi pamet z=bal…?

   • pupa

    Povprašaj Gorazda Pučnika, če bi potrdil tvoje laži.

    • luckyss

     Tebi še očitno ni nihče nastavi pištole na glavo…
     Meni so jo že, pa so se usrali, ko sem jim povedal, da naj kar pritisnejo, če imajo jajca…Banda presrana klerofašistična brezjajčna..

     • pupa

      Če lažeš o J. Pučniku ni težko anonimno lagat o pištoli.
      Zato so vse tvoje izjave neverodostojne.

     • luckyss

      V bistvu se nisem pogovarjal s teboj..Tisti, ki jim je bilo namenjeno so že dojeli poanto..

     • xtc

      He,he,he,če misliš tisto,vodno,ki ti jo je nastavil sosedov mulc verjamem v tvoj besednjak.
      Či bi ti kdo nastavil pravo,bi ti d***** tekel čez obe hlačnici v potokih.

   • pupa

    Vprašaj Pučnikovega sina Gorazda, če bo potrdil tvoje laži.

 • freedomfighter

  Hahaha toliko clankov o velikem vodji ne vidis niti v severni koreji…zgleda so se novinarji nove ucili novinarstva v pjongjangu hahaha

 • kata

  Tu je navodilo za g. Rupla. Napačno je zapisal mešani zbor 26 terice. Direktorja Gorenja in Krke sta poslala popoldansko pismeno podporo(Radio, TV Slo, Finance). Osebno se nista udeležila, sta kalkulirala…..da joj ne udže). Informacijo podajam, ker se
  franček na to rad pritoži.

 • pupa

  Ne samo Rupel tudi Žiga Turk nekdanji dvojni minister v Janševi vladi je. na svojem Twittu povedal, da je JJ LEV MED POLITIKI.

  • luckyss

   “da je JJ LEV MED POLITIKI.”
   Seveda je to res…Kašen pa naj bo najbolj zagnan Titov omladinac, politkomisar poti v Jajce, itd…
   Kot lev ?!…res težko bi bil desen ;))

   • pupa

    Če si bolj zadovoljen s politiki alla Cmerar naj ti Bog pomaga.

    • luckyss

     Ni kaj posebnega, a vsaj očitne škode ne dela…Ekonomski pokazatelji pravijo tako, ne jaz..

     • pupa

      V svoji denarnici in na moji mizi nisem še občutila njegovih ekonomskih pokazateljev.

     • luckyss

      Če bi delala, bi tudi občutila…
      Pasivnost nikjer ne šteje denarcev…

     • pupa

      Misliš morda, če bi delala pri DNEVNIKU? Po delnicah DNEVNIKA in izplačanih dividendah vem kako “zelo ste delovno zagnani”. Finančni pokazatelji povedo vse o vas.

     • luckyss

      Sem mislil na konkretno delo, ki ga verjetno tudi ti obvladaš..okopavanje krompirja npr..

     • pupa

      Obvladam tudi okopavanje krompirja pa še marsikaj zame je vsako delo častno in vsako nedelo nečastno.

     • luckyss

      Imam nekaj originalnega “cvetnika” in Igorja”…za seme…vendar je drag..
      23 evrov komad…

     • pupa

      To pomeni, da tudi ti okopavaš krompir glede na ceno, če ti rata prodat si morda veliko bolj uspešen kot v pisanju.

   • bednick

    Jao, jao, ful popuščaš.
    Pa kwa tumbaš eno in isto z osnovnošolskimi frazami.?
    Kdo ti daje plonk ceglce?
    Mater si ratal gnil.
    Pejt na dopust!

    • luckyss

     Resnice ni treba “plonkat.”..Lahko ti prilepim kakšen link s posnetki tistih časov in dokumentov o JJu…
     Če želiš…

     • bednick

      Hvala, ni treba.
      Ampak prežvekuješ hujš k govedo.

     • luckyss

      No, vsaj kakšno pismo naslovljeno Titu…a lahko ?
      ;)

     • bednick

      Če imaš kakšno pismo Jovanki, daj, drugo pa ne.

     • luckyss

      https://www.dnevnik.si/1042518116
      Za začetek najbolj nedolžna zadeva, kar mi jih je uspelo najti…
      Lahko stopnjujeva..

     • pupa

      In Dnevnik je tisti medij ki gre največ v prodajo in ima največjo naklado zaradi njegove verodostojnosti. Se ne čudim, če ima pisune tvojega kova.

     • bednick

      Daj še kaj iz Mladine.

     • luckyss
     • bednick

      Hudoooooo!

     • luckyss

      Ja, dejstva pač…dokumenti…

     • bednick

      Ok, so se mu pač nekaj zamerili in je prestopil na drugo stran.
      A kaj veš kdaj in kje in zakaj je prišlo do konflikta?

     • luckyss

      Jožef Školjč mu je “održrl mesto” za katerega se je JJ gnal…
      Ampak je bil za CK KPS preveč ekstremen…To je vsa resnica..
      Sedaj pa adijo…imam pomembnejše opravke ;))

     • Krtača 20
     • luckyss

      Ja, v bistvu gre za prikritega ko…ups… humorista..
      Končno so mu uspele sanje…ima strani in TV s katerimi se niti “Pavliha” kjer je želel biti urednik ne more primerjati…;))

     • bednick

      Bi reku, iz majhnega raste veliko.

     • pupa

      In janez Janša je zato politično degradiral Školjča mogoče celo likvidiral, glede na to, da ga ni nikjer za videti.

  • Vera

   To samo pomeni, da je načelen , strog do sebe in do drugih, ne pa zloben .

 • gorenc

  J.Janša je absolutni zmagovalec volitev, ne pa relativni z njim se ne more primerjati noben od kandidatov.Vlado bi lahko sestavil sam brez levičarjev,ker jih ne potrebuje.

  • luckyss

   Še Hitler je prišel na oblast na legitimen način…dajmo še Janši priložnost ;))

 • bednick

  Če bo Janša sestavil vlado, bo v njej kar nekaj trojanskih konjev.

  • luckyss

   Vsekakor bo v tem primeru konj na vladi..

   • karpelec

    Boljše konj, kot polizan cucek.

 • Slovenka

  Domovina prihaja k pameti. Zadnje čase ima dobre članke in pametne komentarje. Pa se le premika. Tudi na desnici: https://www.domovina.je/zdaj-sarec-ni-vec-glavni-faktor-zlomiti-je-treba-cerarja-do-kam-namerava-razdrobljena-levica/

 • Lustrator

  Sem ter tja (ko ne igra vloge profesionalnega politika in diplomata), uspe Ruplu zapisati oziroma povedati celo kaj pametnega. A žal so ti prebliski iskrenosti bolj redki, kot ne.

  • Vera

   Bolje manjkrat, pa tistikrat odlično !

   • Steiermark

    Vera, ne smemo pa pozabiti, da med temi redkimi prebliski pa je imelo ravno Ruplovo ddelovanje proti JJ, katastrofalne posledice……. Torej za takšne bi bilo bolje, da se sploh ne spuščajo več v politiko, če ne znajo ločiti osebnih interesov in to kar je dobro za vse!

 • Krtača 20

  Janša je tolk sposoben, da bi odpustil tudi lasten narod, sam da bi vladal……
  Radi imamo na vladi ljudi, ki svoje volilce zmerjajo z zombiji, novinarke s kurbami, govorijo da štruce kruha iz kant ven gledajo, zapirajo kulturna ministrstva, razprodajajo slovensko imetje, švercajo orožje, za svoje povzpetništvo tudi pospravijo kakega Slovenca itd….

  • pupa

   JJ zna v pravem času reči bobu bob in ne zavija resnice v celofan in prav je tako.

 • tramal

  Da je Janša najbolj sposoben vedo že vse države pa tudi naši komunajzerji zato pa se ga vsi bojijo in so proti njemu.Komunizem se je že stokrat sesu sam vase tako bo tudi tokrat. Vsi komunajzerji bi radi bili glavni in na koncu se skoraj pobijejo med sabo.

 • Tweety Bird

  “V Sloveniji ni boljšega kandidata za predsednika vlade, kot je Janez Janša”

  … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ..pič** vam mat***** klerofašistična in lažniva !!!

  • pupa

   A si prevzela smeno od ščeneta luckyssa?

   • Tweety Bird

    Čuj pupa, si za en čudovit lezbični seks? Just joking :)

    • pupa

     Veš ti po tiho zaupam, da imam čudovitega moža in nisem nikoli v življenju imela takih deviacijskih želja

     • Tweety Bird

      To sploh ne deviacija ampak popestritev. Ženske znamo ženske najbolje seksualno potešiti. Čudoviti orgazmi :)

     • pupa

      Še nisem vedela nobene kokoši, ki bi naskakovala drugo kokoš ampak so se predvsem nastavljale petelinu. Po opravljenem delu so od zadovoljstva zaprhutale s perutmi.

     • Tweety Bird

      Velja enkrat poskusiti pupa… boš videla, da bo čudovito. Tvojega čudovitega moža boš lahko marsikaj novega naučila v seksu… zlasti oralnem :)

     • pupa

      A si se ti naučila oralnega seksa pri podpisnicah gornje peticije? Verjamem če imajo te možače može v takem stanju kot ima Gabrova,

     • Tweety Bird

      Glej, seks med ženskami je najlepši. Pa sploh ni nujno, da so lezbijke. Vprašaj moške. Oni uživajo ob pogledu dveh žensk, v strastnem objemu. Resno.

     • pupa

      Kdaj boste v Ljubljani imeli parado? Letos Tiča ne bo morda bosta prišla sinova, če jih je lepo vzgojil.

     • Tweety Bird

      pupa, jaz imam občutek, da si ti starokopitna katoličanka…ki zna samo na hrbtu ležati svojemu možu…brez orgazmov. Punca, malo se sprosti in eksperimentiraj. Seks je čudovita in zelo kompleksna veda :)

 • Sredina

  Tega kameleona Rupla pa tut sam takrat vn potegnete ko vam paše…

  • Tweety Bird

   V izjavi, ki jo je podpisalo 28 različnih in svobodnih intelektualcev, pozivajo k oblikovanju levosredinske koalicije. Menijo namreč, da v našem proporcionalnem volilnem sistemu mandat za sestavo vlade ne pripada avtomatično zmagovalni stranki, ampak tisti, ki je sposobna stranke med seboj povezati in sestaviti vlado. Sam naš desničarski gnoj, z Ruplom na čelu, tega noče razumeti.

   • pupa

    Poveš še kdo so podpisniki, da bomo vedeli komu se zahvalit za tako razlago in kdo bo kriv za pogreb. Je morda med podpisniki tudi “akademik” Pierazzi

    • Tweety Bird

     Med podpisniki so:

     dr. Metka Mencin Čeplak, dr. Božo Repe, dr. Vlado Miheljak, dr. Peter Klepec, dr. Marko Milosavljević, dr. Milica Antič Gaber, dr. Marta Verginella, dr. Rajko Muršič, dr. Zdenko Kodelja, dr. Darko Štrajn, dr. Boris Vezjak, dr. Tanja Rener, dr. Rudi Rizman, dr. Svetlana Slapšak, dr. Igor Ž. Žagar, dr. Niko Toš, dr. Urša Opara Krašovec, mag. Sabina Autor, dr. Miha Fošnarič, dr. Barbara Rajgelj, dr. Marjan Šimenc, dr. Jože Pirjevec, dr. Darja Zaviršek, dr. Renata Šribar, dr. Karmen Klavžar, dr. Božidar Flajšman, dr. Valerija Vendramin dr. Gorazd Kovačič in dr. FOGLOF TUNEK !!!

     • pupa

      Kje pa si ti? Kako, da nisi podpisala? Sem vedela da Pierazzi ne sme odmanjkat saj je dobil akademski naslov pod pogojem, da sovraži JJ. Me čudi, da med temi podpisniki ni “akademika” Zorana.

     • Tweety Bird

      Jaz podpiram mojega Tuneka…on pa je podpisnik. Sam uradno je dr. Anton Tič :)

     • pupa

      Štetje ti glih ne gre dobro kaj?

     • slosin

      intelektualci hahaha….rdeči butli, ki bodo nagnani od korita, če bo vlado sestavil Janša…….

 • Tweety Bird

  28 ntelektualcev, ki pozivajo k oblikovanju levosredinske koalicije še pravijo…”Seveda bo takšna koalicija zahtevna, kot je zahtevna demokracija sama po sebi. Od koalicijskih partnerjev bo zahtevala veliko politične modrosti – a koalicija s politiko nestrpnosti, izključevanja, laži in ščuvanja ( SDS-opomba Tweetike) bi pomenila zgodovinski poraz mlade demokracije ter verjetni poraz in odhod na smetišče politične zgodovine tistih strank, ki bi obrnile hrbet svojim volivkam in volivcem.”

  • xtc

   Tvoje teorije ni-saj je večina političnih analitikov že napovedala, ,da vlade brez JJ ne bo,ker se bo vsaka sesedla v parih tednih.
   Tudi spor v soboto je nakazal ,da je neka velika leva koalicija utopija zaradi preveč strank in prevelikih zahtev vsekh takoda Tunnek NIŠTA OD LEVE vlade.

   • Tweety Bird

    A ti bi raje imel koalicija s politiko nestrpnosti, izključevanja, laži in ščuvanja???

    PS: btw, jaz nisem Tunek :)

    • xtc

     Tunnek naj bolj izključujete levi in to se vam vse bolj utepa-treba se bo sprijazniti ,DA bo JJ mandatar.

     • Tweety Bird

      Jok brate odpade :)

      PS: btw, jaz nisem Tunek :)

     • xtc

      Tunnek,zanikaš neizbežno realnost za katero veš ,da prihaja kmalu-nič ne pomagajo tvoja oklepanja slamice brezupneha upanja v nerealno.

  • Jakob Kovač

   Tudi kvazi intelektualci naj gredo v rit!

 • xtc

  Dejstvo je ,da se Kučan in Golobič oklepata vsake slamice,da bi se ognila neizbežnemu mandatarstvo JJ ali po treh krogih ali ponovnih volitvah.
  Zelo verjeten pa je razpad levega bloka saj se vsi bojijo nestabilne vlade in bi stabilno koalicijo,da preživijo 4 leta.

  • Tweety Bird

   Johan, razen svečkarskih ovc, nima nobene druge podpore…he he …

   • xtc

    Ohranjaš si lažno upanje čeprav veš ,da bo JJ mandatar.

    • Tweety Bird

     Nikoli JJ…gotof je :)

     • xtc

      Zanikanje realnosti ti nič ne pomaga Tunnek-neizbežna je-preje se boš prijaznil manj boš hodil v apoteko.

     • Tweety Bird

      Moj Tunek ne rabi hodit v apoteko po viagro…kot ti. Njemu vsak dan picek stoji :)

     • xtc

      Tunnek ne po viagro,tista ti davno več ne pomaga,po ono drugo ,da si živce umiriš in sprijazniš z realnostjo ,ki te čaka.

 • Osti jarej

  …a mileta kuću je pa heksenšus mlatnil takrat

 • Tweety Bird

  Čujte desnosučni voluharji… kaj bi pa naredil Janez če bi prišel na oblast? Vam bo dal avstrijske plače in penzion? Bo kar naenkrat zdravstvo BP? Bo Hrvate nateral na upoštevanje arbitraže? Se vam bo čez noč prikazala Indija Koromandija? Nazadnje je precej klavrno zaključil mandat…2004-2008, ki ga samo sekta in on vidi kot uspešnega. Škoda, da nobeden ni vprašal naših “supergospodarstvenikov” na soočenjih kaj si mislijo o tistem času. Sama TAJKUNIZACIJA !!!

  • FORT WORTH

   V Sloveniji so tajkuni 100% rdeci in iz kucanovega gnezda.
   In samo opica taka, kot si ti, misli, da je Jansa omogocil krajo rdecim lopovom.

   • Tweety Bird

    Največ tajkunov se je “rodilo” za časa Jovanovega vladanja. Voluhar grosupeljski !!!

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Replika. Morgelstadt je v vodstvu s tajkuni. Ti tič pa nekam odlet, najbolj v levo.

    • pupa

     Ali imaš dokaze z navodili ki jih je dal bankirjem JJ in imena in priimke tajkunov tistega časa, ki pripadajo levi opciji in demokratičnim pomladnim strankam. Te informacije pri delovanju Logarjeve komisije nisem zasledila pa tudi moderni Dolfe ni nič konkretnega povedal.Koliko sem sledila medijem prevladujejo levuharji tako številčno kot finančno.

     • Tweety Bird

      Prvič: To ni res kar si napisala !

      Drugič: Kako si pupa…a se bova kaj dobili. Tudi tvoj mož in moj Tunek bosta lahko gledala :)

     • Dostmamrecesijeinpičkarije

      Ti Tunek, a si že naredila zanko z vrvi, da se boš obesila na mariborski most???

     • pupa

      Poišči si Čakića na paradi ponosa bo naredil red v tvoji zmedeni glavi.

     • Tweety Bird

      No no, da ne bo pomote…jaz imam moške zelo rada…seveda Tuneka. Sam kakšne seksi luštkane ženske se tud ne branim :)

 • Tweety Bird

  Desni, kaj pa mislite o Jožetu Pučniku… ki mu je Janez Janša stranko ukradel?

  • xtc

   Kaj mislimo?
   J Pučnik bi bil ,danes zelo ponosen na dosežke JJ in SDS,ki jo je JJ ob predaji predsedstva iz strančice naredil v strankarsko velesilo v SLO.

   • Tweety Bird

    Je rekel xtc in se skozlal…kot punčka Reagan:

    https://www.youtube.com/watch?v=8QjrBjdb2T8

    • xtc

     Tunnek resnice pač bolijo,Pučnik je ustanivil strančico,ki je dolgo vegetirala,ko je krmilo prevzel JJ je stranka postala SLO velesila in seveda ,da ne pozabim Pučnika ste obmetavali z identičnim repertoarjem kot JJ,to ga je potrlo ampak JJ vas pa nabija,na puno na k*****

     • Tweety Bird

      Njegov k***** je baje mlahavi. Tako pravi, baje, Urška :)

     • xtc

      Zdeluje vas pa dobr z njim,a ne?

     • Tweety Bird

      Nič ne čutimo :)

     • xtc

      Boste,kmalu ,ko prevzame vlado.

     • pupa

      In sinova mu je naredil poštar ali dimnikar? Mogoče pa Janković veliko pofukeljn.

     • Tweety Bird

      Eni pravijo, da sta sinova precej podobna Zokiju. Baje :)

     • xtc

      He,he,he,ki je tak kot Dunulo-le slini se še.

     • Tweety Bird

      …ha ha ha ha ha ha …vsaka ti čast…si me nasmejal :)

     • pupa

      Bojda bo šla Urška z Zokijem na parado ponosa ali bi vi uživali za vas bi to bila bomba vest.

  • pupa

   Povprašaj tudi ti Pučnikovega sina Gorazda, če bo potrdil te tvoje laži.

 • Janko Gedlička

  Žal pa je dolgoletna orkestrirana medijska masaža volivcev (in posledično tudi nevolilcev) v koprodukciji s fizičnim (zapor) in psihičnim tudi medijsko podprtim maltretiranjem Janše in njevove družine, pripomogla k slabšemu volilnemu rezultatu, kakršen bi bil v enakovrednih pogojih političnega delovanja.

  • xtc

   Niti ne,JJ rase, zakaj?
   Ljudje so postali neubčutljivi na leve blaznosti,ki nimajo nikoli nobenih dokazov,levim se je začela utepati lastna norost in to vedno bolj.

   • Janko Gedlička

    Zelo bi me veselilo, če bi tvoje besede vse bolj meso postajale. Upanje umre zadnje. Sicer pa se na dolgi rok matsikaj zgodi. Moja sedaj pokojna stara mati je dala skozi staro avstroogrsko, staro in novo Jugoslavijo, meni pa je govorila: “Le počakaj Jankec boš videl tudi Jugoslavije ne bo več.” Mislil sem si, kar sanjaj. Pa je imela prav, čeprav tega ni več dočakala. Je pa bila kar blažena, ko je umrl tito, ki ji je “ukradel hišo”.

  • Tweety Bird

   Zakaj pa JJ maltretira slovenski folk? ZAKAJ?

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    A veš, kok si zabita?? K noč.

    • Tweety Bird

     No, te pa ti povej zakaj JJ maltretira slovenski folk?

     • Dostmamrecesijeinpičkarije

      V vaših lewuharskih glavah JJ maltretira. Kdaj vas bo srečala pamet??? Nikoli, ker možgani ne delujejo, saj jih je nadomestila slama.

   • xtc

    Južnjaki niste Slovenci,če govorit ne znate slovensko večinoma.

 • žogica

  Le kaj se obeta Ruplu, za tako osladno izjavo, verjetno kak ministrski fotelj! Aha, minister za zunanje zadeve, bo potoval po svetu in bo ženi Marjetici kupil metlo!!!!!!!!

  • Tweety Bird

   Temu voluharju se že možgani kisajo. Alkohol…pa to…

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Pejt na magnetno resonanco, da bodo posleli tvojo slamo.

   • žogica

    Rupel je tipičen primer, da alkohol scvre možgane!

    • Tweety Bird

     Poglej mu ksiht od blizu…vse žilice ima popokane… Na zdravje Dimitrij !!!

     • xtc

      Ja tud Kučan je zelo zabuhel pa Štefa še bolj kot Rupel.

     • Tweety Bird

      Milan in Štefka pijeta čaj….in bereta knjige zgodovinarja Repeta :)

     • pupa

      Bereta in to večkrat isto knjigo, ker sproti pozabita prebrano stran knjige.

     • Tweety Bird

      Daj pupa, ali bove ali ne bove. Saj veš na kaj mislim. Izjasni se :)

     • xtc

      Jep!
      Baje sta “Zweitakterja” lafleta na “mešanico šalca čaja 2 l vina in deci šnopca.

     • žogica

      Bi rabil eno posebno kremo proti kapilaram, hihiiiiiii!

     • Tweety Bird

      Žal krema več ne bo pomagala…pa tudi jetra so že načeta.

    • pupa

     To pomeni, da ima možgane, tistemu ki jih nima niti alko jih ne mora uničit.

     • žogica

      Torej, ti jih nimaš!

     • pupa

      Če jih imam na vem, ker jih nisem še videla. Bogve kaj se bo pokazalo pri obdukciji. Alko celo življenje v čezmernih količinah, pa prepuščam tebi in drugim pijančkom.

 • Tweety Bird

  Janez Janša je kao fdv intelektualec, ki fura nek skrajni komunizem preimenovan v janšizem… 30 let filozofira na naš račun. Jože Pučnik se obrača v grobu.

 • xtc

  Levim je dobesedno sfuzlal,potem,ko jim je par političnih analitikov tudi iz njihovih vrst,po sobotnem prepiru med levaki za stolčke jasno povedalo-da stabilne vlade oz,vlade brez JJ NEBO,kvečjemu nestabilna leva vlada,ki bo padla v parih tednih in nove volitve na katerih bo Levica dobila bistveno manj.
  Oklepajo se raznih slamic lažnega upanja,čeprav vedo,da je leva velika koalicija nemogoča zaradi skreganosti,grabežljivosti,koritarstva in ,ker so stranke pravzaprav enako močne,kar povečuje abnormalne apetite in izsiljevanja in premalo je vladnih mest za vse,ki čakajo na stolčke in koristi.
  In anti JJ pač ne more biti vladni program,ki drži koalicijo skupaj.
  Je pa še en analitik pravilno omenil,da,če se levica ne bo prestrukturirala in odvrgla zgodovinsko zablodele ideološke floskule,bo kmalu skoraj popolnoma izginila zaradi teh norosti v obskurnost.

 • žogica

  Torej desnuhi, mandatarja in zunanjega ministra že imate, kaj pa naprej?

  • Tweety Bird

   …prst v rit… ha ha ha ha ha ha ha …

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Levi boste dobili sredinca v rit.

    • Tweety Bird

     Glej, meni tudi včasih Tunek potisne prstek v mojo ritko…pa še kaj. Če je narejeno z občutkom in z ljubeznijo je lahko užitek fantastičen :)

    • pupa

     Saj boš šla na parado ponosa morda boš pa tam srećala kašne Čakića , da te bo dobro popedenal tako kot Tiča. Tič je tako užival da je iz užitka izkrvavel.

     • pupa

      Pomota se oproščam odgovor je bil namenje Tuneku v podobi ptićke.

     • Tweety Bird

      Ku ku pupika…tu sem. A bi rada od mojega Tuneka “Tiča”…saj o Tiču rada pišeš. Ni problema…samo bom jaz zraven…menage a trois :)

     • Dostmamrecesijeinpičkarije

      Sem si kar mislil, da je odgovor namenjen temu lewuharskemu Tuneku, ki nima vse tri čiste.

    • žogica

     Tvojega?

   • pupa

    Saj imaš skozi prst v riti, ker drugače bi drekec frčal in smrdel vse okrog tebe, od takega napenjanja.

  • Duhec

   Oni bojo meli svojega poglavarja. Jansa in pika.

   • žogica

    Eden edini, tako, kot je bil Tito!

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Levi so na koncu z živci. Navijajo za Šarca od murgleskega starca.

 • Duhec

  Sledijo clanki o vseh, ki obozujejo Janso. Tiste, ki ga pa ne se jih bo pa seveda pribilo na kriz.

 • Tweety Bird

  Kako je JJ zmagovalec, če ne sestavlja vlado? Torej je poraženec. To pa sem tudi pred volitvami trdila :)

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Vendar si se nategnila.

   • Tweety Bird

    A bo sestavil vlado?

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Tiček rumeni, bo, bo. 1000%.

     • Tweety Bird

      …odpade.

    • xtc

     Definitivno,čene po tretjem krogu po predčasnih volitvah in to Kučan ve zato nori.

     • Tweety Bird

      Jok brate…

     • xtc

      Boleče spoznanje,kaj kmalu.

 • pupa

  Imam občutek, da se je kučan spet s pantakanom posul po jajcih, ker so prilezle na ta portal vse njegove sramne uši ali picajzli

  • Soave

   + + + + + + + dobra !! Picajzli !

 • slosin

  jest kr grem od tuki, brdek pa žogica spet serjeta….smrdi, smrdi…

  • Tweety Bird

   Kdo je to brdek ?????

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Tunek je plačan, da serje po portalu.

   • Tweety Bird

    Plačuje me Milan murgelski…osebno :)

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Sam glej, da ti ne daje ponereje €, pardon dinarje, ker v Murglah ne poznajo napredka.

     • Tweety Bird

      Lepo zaslužim :)

     • Dostmamrecesijeinpičkarije

      A ti daje bitcoine. Lahko bi napisal bitkojne, samo potem bo kdo mislil, da si kobila, ne pa rumen murgelski tič.

     • Tweety Bird

      Biti ali ne biti…kojn… šejkspir-hamlet…ha ha ha ha ha ha ha ha …

   • xtc

    Tičje gripi izgublja razum potem ko je toliko stavil na faliranega tišlerja,sedaj bo pa JJ mandatar.

    • Tweety Bird

     Jaz vedno stavim na LEVICO…naj nam MESEC sveti !!!

     • Dostmamrecesijeinpičkarije

      Tvoj Mesec predstavlja temno stran Meseca. Tisto, na kateri hočejo pristati KItajci.

     • Tweety Bird

      Kitajci so svetovna velesila :)

     • pupa

      Tebi mesec sveti samo ob mlaju, glede na tvoje razmišljanje

 • xtc

  Smešno je to,ko že levi analitiki sami priznavajo ,da vlade brez JJ NE BO ali pa za par dni.

  • Tweety Bird

   Kvazi-levičarji niso nobeni levi analitiki…kapish?

   • xtc

    He,he,he in to priznavajo tudi vse bolj intelektualni levičarji-potem ko so videli sobotno mesarsko klanje med levimi,saj so vsa pogajanja med njimi propadla.

    • Tweety Bird

     Brez skrbi…smo vas in še vas bomo :)

     • xtc

      JJ vas bo kmalu.

     • Tweety Bird

      Bo kar čičal v opoziciji. Bo imel več časa za Urško :)

     • xtc

      Ja tam boste čičal tako bo.

     • Dostmamrecesijeinpičkarije

      Ura je 2 minuti do polnoči. Ding-dong, ding-dong.

     • Tweety Bird

      Ni res…ura je ta trenutek točno 18:29 :)

     • Tweety Bird

      Je že 18:30 :)

 • xtc

  Vse bolj se sliši iz ozadja,da bi v drugem krogu,ko bi se glasovalo za poizkus Šarca,baje ,ko bo glasovanje tajno zmanjkalo kar nekaj glasov zanj in to baje iz LMŠ,SMC in ZAB

  • žogica

   A ti si spet v ozadju?

   • xtc

    Saj bo JJ kmalu v ospredju,živčen?

    • žogica

     Janez, zakaj le?

     • xtc

      Živčna sta Kučan in Golobić itervjuji ju izdajajo kot zelo živčna hujskača.

     • žogica

      Ti bereš Kučanove intervjuje, si njegov privrženec?

     • xtc

      Berem hujskaštvo,delitve in laži ,ki jih širi CK predsednik.

 • žogica

  Pa saj neki je že klicaril okrog, mogoče nima pravih številk, pomagajte mu!

  • Tweety Bird

   Vroči telefon: 090 6969 :)

   • žogica

    To je rešitev za njega!

    • Tweety Bird

     Sprostitev kar prek telefona :)

     • žogica

      Vauuuuu, še Urška bo vesela!

 • Krtača 20

  A bi mi desni lahko prišepnili kje se da kupit kako božjo janševo podobco? Al grem rajš Rodeta vprašat?

  • Tweety Bird

   Mislim, da na Trstenjakovi…v eni majhni trgovinici v Grosuplju in direkt pri njegovi ženi Urški :)

   • borko

    kjer koli

  • žogica

   A so ga že na križ pribili?

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Se boste prej levi obesli s Tunekom na most. Prej, ko se boste, prej bo mir.

  • Mojca pokraculja

   kaj bi spraševal. Začni jih delat, zihr boš zabogatel.

 • xtc

  Po sobotnem levem mesarskem klanju med sabo za stolčke so pogajanja propadla nazaj na začetek.
  Baje se v LMŠ vse bolj puntajo ,saj je jasno,da Šarec ne bo Mandatar in pritiskajo za koalicijo z SDS Šarec pa bi bil kulturni minister ali pa se mu bo zgodila stranka.

  • Slovenka

   Je to mogoče? Kaj bodo pa strici rekli?

  • Steiermark

   serpentinšek bi bil primeren za ministra za šiptarsko in jugo kulturo – t.j. nekulturo!

 • rubec

  ŽIVEL JANEZ JANŠA IN BINE MATOH.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  SDS bo zmagala. Lewuharski Tunek bo pogrnil po celi črti. Lewuharski Tunek bo zapustil Slovenijo. Lewuharski Tunek se bo zavil v večni jok. Dajmo naši SDS!!!

  • Tweety Bird

   Če bo moj Tunek zapustil Slovenijo, bom jaz ostala sama :(

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    To je moja največja želja. Naj ta trapast tič odleti. ASAP!!!

   • xtc

    Tunnek bo odšel s tabo vred (alliasom) delat “halal” samomor na PP.

    • Tweety Bird

     Alahu akbar :)

     • Dostmamrecesijeinpičkarije

      A maš slučajno tud črno zastavo?????

   • Steiermark

    in na razpolago boš imela množico divjaških posiljevalskih migrantov, ki bodo tuneka, predobro, nadomestili….. za vsa slučaj si daj vrečo na glavo, da jim bo šlo lažje od rok, posiljevanje, ker vemo, da oni ženske zaničujejo in raje izberejo koze ali pa svoje pripadnike moškega spola….Naj jih počaka še tunek, da bo vsaj enkrat v življenju prišel na svoj račun!

 • Občasni Komentator

  med naslovom prispevka in tistim kar je povedal Rupel je pomembno razhajanje. Rupi je rekel “pri nas med vodji strank enostavno ni boljšega kandidata za predsednika vlade.” Definitivno je pa v Sloveniji veliko sposobnejših od Janše in drugih političnih strank vendar se s politiko nočejo ukvarjat. LP, VH

  • borko

   no kdo pa naštej,,,,govoriš v prazno

   • Občasni Komentator

    najprej ti utemelji lastnosti JJ.Dejansko meniš, da je med vsemi Slovenci le JJ sposoben oblikovati in voditi vlado in da mu obramboslovje kot temeljni background to omogoča. Pa kaj še. Marsikateri podjetnik in obrtnik bi se tega lotil boljše ali vsaj enako dobro. Dej ti naštej lastnosti JJ, da vidimo kdo govori v prazno.

    • borko

     je najbol sposoben politik v sloveniji in to je dokazal…ti pa kar trobi svoje naštel pa nisi nobenega

     • Občasni Komentator

      ne ni tega dokazal. tebi ne mislim naštevat nekih dejanskih imen. Če si ti prepričan, da je en obramboslovc tako dober, zakaj potem vsi pljuvajo po družboslovju. Janša je bil dober politik, ampak je zagledan vase, in ga boli za Slovenijo, za desnico in SDS in mu je izključno do tega, da se ga časi kot Boga. Še enega kulta osebnosti pa res ne rabimo. Zato menim, da je daleč od sposobnega, in zlasti trdim, da je čista laž, da je najbolj sposoben za predsednika vlade.

     • borko

      a bejž

     • Občasni Komentator

      no pa dej naštej dejstva njemu v prid

 • Tweety Bird

  Dost je bilo, ne da se mi več komentirat. Grem k mojemu Tuneku, picek mu stoji. Adijo :)

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Posprav picka od tega ficka.

 • Marko

  Problem je da nihče od omenjenih noče sodelovati z Ivanom in njegovo skrajno desnico.

  • Olga2345

   V Sloveniji imamo samo skrajno levico, od SD do Polmeseca!

   • žogica

    V Sloveniji imamo samo skrajno desnico, ki je nihče ne mara, kako, da vam še ni jasno!

    • slosin

     teslo, kako, da je desnica dobila 30+ % na volitvah, če jih noben ne mara…?

     • žogica

      SDS je skrajna desnica, to bi pa lahko vedel!

     • slosin

      teslo, pojma nimaš, bolš da si tiho, ker ne veš kaj blebetaš…

  • Mojca pokraculja

   Prosim definiraj skrajno desnico. Resnično bi rada slišala kaj je zate skrajnost.

   • dob

    Skrajnost je, če ne dovoliš kučanu oprat miljard skozi državno banko!
    Kdo si to upa njemu prepovedat, jebemumast! To je skrajnost.

    • Mojca pokraculja

     Jebemumast, skrajnost vseh skrajnosti!:))

 • ĐĐ Style

  Predlagam aneksiranje Slovenije s strani Hunov, naj nam Orban sveti

  • žogica

   S svečo?

  • KP

   Ti bi aneksiral Slovenijo k Srbiji?

  • Republic Commando

   Bolje kot pa vaša jogojebina. Prledlagaj kaj o migrantih raje. A so še kr fantomska grožnja? Če ne pa spizdi na hanzi in tam modruj. Lolek rdeči, ni ti pomoči :)

 • Olga2345

  Zaradi korupcije je treba ovaditi vse, ki delajo proti Sloveniji, za udbomafijo s Kučanom!

  • totex39

   Se strinjam, samo vprašanje je, ko jih bomo ovadili, kdo jim bo sploh sodil, če imamo skorumpirana sodišča in delujejo prid udbomafiji.

  • Domus Lubus

   Ovaditi in kaznovati vse, ki niso volili SDS.

   • Olga2345

    Ne gre za volitve, gre za delovanje proti interesom države PO volitvah! “Interes” “NE Janša”, pomeni DA udbomafiji s Kučanom, kar je za državo pogubno! Vzrok: korupcija!

 • janko

  NE leve opcije več, ne več leve vlade! Nikoli več!!
  Tako kot tokrat, pa še niso levičarski predstavniki nikoli zavajali in trmoglavili. In komy doktorji s podpisi, vse skupaj ni nič drugega kot napori, da se nič ne spremeni. Tisoči ki imajo slabo vest, se čutijo ogrožene – SAMO to je!

  • radames

   Logika globoke države.

 • Tweety Bird

  Goran Injc, dramaturg in umetniški vodjo Slovenskega mladinskega gledališča, je začel po elektronski pošti prejemati sovražna pisma državljanov Republike Slovenije. Napadajo ga z nedopustnimi rasističnimi zmerljivkami. Te zrcalijo skrajno desničarsko in nacionalistično nasilnost, zgrešeno razumevanje funkcije javnih kulturnih in drugih ustanov, predvsem pa trenutno nestrpno javno vzdušje, ki mu je dala zagon naelektrena predvolilna kampanja v Republiki Sloveniji…Prekprokleta gamad SDS-ova. In vi nam bi radi vladali???

  • Tweety Bird

   On je samo eden v vrsti, tu so še Svetlana Slapšak, Barbara Rajgelj, Robert Waltl. Oni doživljajo hude napade zato, ker so mogoče drugačni od tega, kar je dojeto kot splošno sprejeta matrica iz strani desnosučnih.

   • Olga2345

    Skorumpiranci širijo sovraštvo in izključevanje v zameno za nezasluzene privilegije!

    • žogica

     Nihče vas ne mara, fuj!

  • Olga2345

   Sovraštvo in izključevanje širi samo levičarska svojat (po Trčku)!

   • žogica

    No nehaj, ti zajedalka desničarska, lahko te je sram, tvojega gnusnega jezika!

    • janko

     Tebe in fogla naj bo sram, gamad rdeča!

     • žogica

      A ti si pa gamad bela pokvarjena!

 • Tweety Bird

  Goran Injac: “Resnično menim, da se dogaja skrajno nevarna stvar in ljudje se sploh ne zavedajo, kako nevarna je ta stvar in kako daleč lahko gre. Vsi napadi, ki so se dogajali na Neslovence, in v tem primeru name, so se začeli dogajati v času predvolilne kampanje, ko je takšna vrsta govora nekako postala dovoljena. Če imate vi določeno politično privolitev in določeno politično dovoljenje za takšne stvari, potem to lahko postane standardni način govora in izražanja svojega mnenja. In če se bo nadaljevalo in se politično zadeva ne prepreči, bomo podobno slišali tudi s televizije.”

  Ste prebrali desnosučni? Zamislite se…in se sami polijte z gnojnico. Lahko vas je sram !!!

  • učko

   Ah, to je un brezveznjaković, ki ga je Mandarić ustoličil na čelo Olimpije in na vsak način mora biti Srb. Hrvata, ki je Olimpijo dvignil iz pepela je nagnal. Že pred njim je bilo veliko Srbov na čelu Olimpije, pa so “popušili”, ker se bili nesposobni ali pa se niso znali obnašati.

   • Tweety Bird

    Goran Injac: “Mene izjemno skrbi to, da sta v zadnjem soočenju predvolilnih kandidatov Janez Janša oziroma slovenska desnica govorila o Mladinskem gledališču in zagovarjala neonacistično skupino, ki nas je napadla v Brnu.”

    PS: Gamad desničarska in klerofašistična !!!

    • učko

     Ah, to je un peder, ki ga je celo Srbija izobčila. Pa je prišel delat mednarodno sramoto Sloveniji. Nazadnje na Češkem, če se ne motim. Pička balkanska majmunska, pederska !!!!

  • janko

   Utihni, fogl, delat pejt, za drugo nisi, pa še za delo ne vem če.

   • Tweety Bird

    Moj Tunek je svoje oddelal za to šolsko leto. V petek se mu začnejo poletne počitnice :)

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     A ne ponavlja razreda?? Saj je mel slovenščino in matematiko 1.

  • učko

   Injac ti ga je uturil ud uzad, zdej se ti pa fajn zdi.

 • Olga2345

  Diklićka za 25 let dela, od 52 leta starosti (!) uživa nezasluženo pokojnino, sporno tudi po zakonu, ki ga je sprejelo ustavno sodišče! Tovarišico je strah tistega, ki namerava narediti red v pokojninski blagajni, Janeza Janše! Zato pa takšno sovraštvo in laži dementne tovarišice iz Murgel…

 • Vrhovni sodnik
 • Tweety Bird

  Samo, da vas obvestim, da bratje Rusi igrajo tekmo zato moramo za njih navijati…na SLO 2 :)

  • Vrhovni sodnik

   srebrnibreg
   19.06.2018, 20:00:32
   -6
   Samo, da vas obvestim, da bratje Rusi igrajo tekmo zato moramo za njih navijati.

   • učko

    Ta “ptič” je pofukana papiga !

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Rusi so daleč od bratov. Ne poslušaj Pahorja opranoglavka.

  • xtc

   Upam da puhnejo,kot ti s Š bosančkom.

 • žogica

  Takšni pokvarjenci, kot ste spodaj, pa res ne boste vladali v Sloveniji, nikoli!

  • učko

   Đogica, komu ti skačeš po palčki?!

  • xtc

   Kmalu ,kmalu in to z blagoslovom Trumpa.He,he,he tonete vse bolj.

   • žogica

    Si ponosen na Trumpa, ki materam jemlje otroke, uživaš v njihovi bolečini!

    • xtc

     Glej bebček vprašaj se koloko materam so Lenini,Stsalini,Kučani in Titeki pbrali otroke nato pridi in se napenjaj debil.

     • žogica

      Pa Hitler, pa beluharski domobranci….. Da si debil, vem, da si pa debil vseh debilov, si pa pokazal zdaj! Ali si še čisto mlečen, ali pa star zahojen debil, ki so mu že čustva čisto zakrknila….

  • Sodni dan

   Lahko si pameten kolikor hočeš, vaša levosredinska koalicija bo propadla kot muha enodnevnica!

   • žogica

    Pametna sem, ja!

    • Sodni dan

     Sodni dan prihaja!! NLB ste že rešili pred hrvaškimi rubeži ali čakate na šank koalicijo in točaja Serpentinška da vam kak vic pove?

     • žogica

      Prihaja Šarec, brez skrbi!

 • Gr Enze

  KOMUNISTI SE GOSPODA JANEZA JANŠO TAKO BOJIJO , DA SE KAR TRESEJO IN JEJEJECCCCLLLLJJJAAAAJJJJOOOO ( JECLJAJO ) IZ DOBRO OBVEŠČENIH VIROV SEM IZVEDEL , DA SE JE MOČNO POVEČALA PRODAJA PLENIC ZA ODRASLE OSEBE OBEH SPOLOV !!!

  • žogica

   Ti si že v plenicah, oh bogi si!

  • Marko Repovš

   JJ je edini bivši komunist med predsedniki strank.

   • pupa

    Krščanska vera odpušča nepremišljene zlasti mladoletne napake, če se človek iskreno pokesa. Slovenci smo v večini kristjani. Zato je JJ še bolj naš, ker se je vrnil k svojim koreninam.

   • Steiermark

    ti pa nisi edini bebec med komunisti, vsi ste, namreč, bebasti in pogoltni!

 • xtc

  Sedaj pa realno-Nemčija je že začela kašljati-slabo za levake,sedaj bo treba dokazati ,da rast ni uvožena ampak nsša.
  Nadalje,JJ naj bi Trumpa seznanil z pranjem denarja v NLB in kolovodji ter obljubil ureditev zadev z POP tv,ki jo levi branijo na vse načine zkršenjem zakona.
  Realnost v SLO je lahko hitro drugačna,če ZDA izdajo tiralice za šefe in pralce denarja za Iran v NLB-če se Kučan znajde na listi je s SLO levaki konc in to vedo,ker je Trump obljubil izdatno podporo EU desnim strankam,so komunisti na trnih in vlada majava,ko bodo zaropotale ZDA bodo posrani levi kot vedno.

  • Steiermark

   upajmo, da čimprej!

 • lili pili

  Zdi se mi, da ima janez vsak dan bolj sploscen obraz, verjetno od brc v gob…, ki jih dobiva od ostalih politicnih strank…

  • Sodni dan

   Ne se trudit, tudi tebi bo enkrat zemlja rahla !

   • lili pili

    Tistim, ki so pod znakom, ki ga uporabljas, je ze zdavnaj postala dom za vekomaj…

  • centurion

   Hmm ti imaš tko gobec mal na psa.
   Seveda.
   Ni bil bulmastif na mamici.
   BOKSER.(hovhov)
   Pa lep nisi, da bi te gospodarji božali.
   Garjav, po mami.

   • lili pili

    Vas boli komga brcajo a ne auuuuu

    • centurion

     Lilićpilić, ga donc fafaš bulmastifu, al je Kućan
     prpeljal čivavo, velikosti in višine radi.
     Smrdi ti po pasji spermi iz gobca, kot se za pravega levaka šika.
     Čist mamin si, po zadahu, hehehe.
     Pejt no spat.
     V garaži je huj kot pr plavžu….

     • lili pili

      Pa jansa, da bi s takim vladal kot si ti ne bo mogel nikoli…..

 • Sodni dan

  Bil za vikend na Hrvaškem, vsi v dresih zastave zunaj, ogledala na avtu prelepljena v šahovnico.To so pravi patrioti, ne pa mi ko vsak na svojo rit gleda. Nismo vredni svoje države na žalost! Ne držimo skupaj in nismo vsi za dobro in pravično državo, to so pokazale tudi volitve! Sram nas je lahko da smo tako mačehovski do države, ki je vzgajala naše prednike in nas same. Upam na predčasne volitve, Serpentinška pa tja kamor spada, v gledališče namreč!

  • žogica

   Prav razmišljaš, samo se vprašaj, zakaj je do tega prišlo, oziroma kdo je to sproduciral. 25 let je s svojimi dejanji zastrupljal Slovenijo in uspelo mu je! Sedaj bi pa on vladal Sloveniji, NE !

   • Sodni dan

    Tako ugotovili smo da je Janša vsega kriv. Za vikend se obeta Slabo vreme- Janša kriv, še vladajoča koalicija ne zaščiti NLB-Janša kriv, zdravstvo na dnu-kriv je Janša. Migranti plavajo v Kolpi-Janša je kriv. Državni praznik pride na ponedeljek-Janša je kriv. Jutri sonce vzide ob 5ih- Janša je kriv! Konec je tega krive so samo leve vlade, ki so nas z nesposobnim vladanjem pripeljale do tam kjer smo zdaj!

   • slosin

    teslo, 21 let vladavine nesposobnih levuharjev….kriv je Janša, ker so levi nesposobni…a drži?

    • žogica

     No ti rdeči vrag, Janša je naredil razdor med Slovenci s svojo hujskaško politiko in sedaj bi on vladal v Sloveniji, NE!

    • Steiermark

     levaki, da so nesposobni in zabiti, to je jasno, še bolj kot to, so pa požrešni in brez zavesti po pripanosti Sloveniji…..njim je važno samo to, da še naprej zasužnjujejo slovenski narod in si prilaščajo miliarde, ki jih še niso uspeli pokrast…s krediti itd., ne pozabimo na 100 miliard ki jih je ušiva jugoudbovska drhal izropala iz Slovenije, tudi preko nlb, igralnic, kjer so in verjetno še vedno, tesno, z roko v roki sodelujejo z italjansko mafijo! Levaška drhal, ja! JJ je edini, ki bi bil sposoben to drhal odstraniti in onemogočiti, ravno zaradi tega pa so se aktivirali vsi zločinski zaviralci svobode, blagora za Slovence…… Dol z njimi, tudi s kratkonogo podgano, če nebo šlo drugače, bomo pa morali izvesti “upor proti levemu okupatorju”, po vzoru kmečih uporov, ko so šli kmetje kar z vilami, in drugim poljedelskim orodjem nad svoje gospodarje, ki so pa za razliko teh rdečih zvezdarskih barab, zahtevali samo desetino, tile pa kar od ust trgajo, poštenemu in delovnemu Slovencu!

   • centurion

    Kurba, a si spet dežurna v ustanovi?
    A te pes obdeluje?
    MRŠ u murglstan!

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Navijam za JJ, ti si pa svojga Kućana utakni nekam. Najbolj da tja uzadi. Trapa.

    • žogica

     Ti lahko navijaš za koga hočeš, ampak nič od tega!

  • Jože24

   Mi nismo na svetovnem, mimogrede :)

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Pri nas imajo raje rdečo zvezdo, kot pa slovensko zastavo.

   • Steiermark

    jugobalkansa drhal….

  • Steiermark

   Ne govori o drugih, kaj si kdo zasluži, ampak zase! Mi ki smo izglasovali večinsko podporo JJ, se nemoremo prištevati k izdajalcem, ki pa so večinsko tujega porekla, jugomigranti, ki nam jih je podtaknil že pedofil tito, po osamosvojitvi pa so ravno oni, na veliko uvažali migrante, svojo braćo, ki nam , danes, preprečuje demokracijo in pripadnost in kulturo, ki ni njihova in ki je tako oni, kot musliji , ne sprejemajo! Same me ni imeti za kaj sram, ker se tako, kot velika večina pravih , avtohtonih v Sloveniji, borim za obstoj srednjeevropske, ne balkanse, kulture ter uveljavitev demokracije. Tistim, ki pa vse to ni prav, pa se naj poberejo!

 • rebula7

  DRAGI G.JANSA IMASTE VSO PODPORO ENAKO KOT LETA 1991 .DOVOLJ JE RDECEGA ZLA 27 LET KI JE SLOVENIJO PAHNILO V REVCINO IN BEDO.NAVEDBA DA OBUDIMO RESNICO——Predsedstvo RS je 18. marca 1991 v vedno bolj zaostrenih razmerah
  ustanovilo Operativno koordinacijsko telo za primer izrednih razmer,
  ki sta ga vodila Igor Bavčar in Janez Janša. Usklajevalo je varnostne
  in obrambne priprave in med vojno opravljalo naloge štaba vrhovnega
  poveljnika. Glavni oboroženi sili Slovenije sta bili teritorialna
  obramba in policija. Pomembne naloge pri varovanju življenj in dobrin
  so imele Civilna zaščita ter kriminalistična služba in VIS. Taktika
  obrambe Slovenije je temeljila na dokumentu iz aprila 1991, ki je
  govoril o možni razdružitvi z obrambnega vidika. V primeru oboroženega
  nastopa JLA je bilo načrtovano blokiranje vseh enot in vojašnic v
  Sloveniji, ustavitev prodorov JLA s hrvaške smeri in aktivni nastop
  tam, kjer bi bile slovenske obrambne sile v prednosti.CE BI BILO POTREBNO SE 1000 VOLITEV GLAS PRIPADA VAM IN STRANKI SDS DOBRIH IN POSTENIH LJUDI PRAV TAKO PA VSEM PRIDNIM POSTENIM DELOVNIM LJUDEM CELOTNE PRELEPE DEZELE SLOVENIJE .PRELEP POZDRAV VSEM .

  • žogica

   No nehaj nakladati, ti in tvoj dragi gospod Janša se speljita v Madžarose, pa bo mir v Sloveniji!

   • Steiermark

    Najprej se speljite vi, jugosi, kot je vaš kratkonogi šef udbe, njegov nečak, razni sfukatorji in tepihovalci, nazaj, na vaš balkan in tam zgnijte v svoji zlobi in uničevalskem zlu! Ste navadni satanovi pankrti! JJ pa je bil in bo ostal, za večne čase Gospod Janez Janša v Sloveniji, njegovi domovini! Vaša, očitno, ni in nikoli nebo!

    • žogica

     Veš kaj, jaz nisem noben jugos, sem Slovenka, moja domovina je Slovenija, jasno? Ravno taki gnili in zlobni izmečki, kot si ti, delajo največjo škodo Sloveniji, če ti ne paše živeti tukaj, če si nezadovoljen, pakiraj, nobene škode ne bo! Tega svojega gospoda JJ pa vzami zraven, srečno pot!

     • Steiermark

      Vem, da bi vam jugoizmečom zelo odgovarjalo, ko bi vsi avtohtoni v Sloveniji , z našim edinim poštenim in zavezanemu Slovencem – avtohtonim v Sloveniji, odšli iz Slovenije! Vendar se ti ta film nebo uresničil….. mokre sanje jugosov so to, kot tiste, takrat, od vašega liderja miloševiča, ki je Slovence podil v Avstrijo! Kreten, babji ali ne, me ne zanima, odvraten jugokreten si in če se ti in tebi podobni spokate od kod ste prišli, bo edino prav in zaželjeno! Nehaj opletat s svojim kravjim jezikom in telečjimi možgani – balkanskimi!

     • žogica

      Ti se imaš za Slovenca, ti si avtohtono šiptarsko tele, ki nima svojega življenja, svoj bes in sovraštvo pa otresaš na vsakega, ki ti prekriža pot….Očitno si odslužena lutka na socialni pomoči, nobeden te ne mara, nobeden te ne pogreša, tako, da se komot odpraviš na jug in tam ostaneš. Amen!

     • Steiermark

      na balkanu je mesto tebi in tvojim hijenam z rdečo ludožersko zvezdo, simbol prepoznavanja takšnih telet, kot si ti, da nebom po nepotebnem žalila šiptarjev! Odslužena budala si pa ti s tvojimi vzorniki, kot je tvoja svijetlana itd., nihče tebe ne pogreša, še cucki v garaži se tresejo ob misli, da si ti v bližini…..Balkanska napihjena žogica, ki si domišlja, da je Svet …. debilčić….

     • žogica

      Čistokrvna šiptarka ali mogoče bosančica,si se že ugnezdila v Sloveniji, ampak boš morala spokati, jajo ne mara tujcev v Sloveniji. Do sedaj si se šlepala s socialno pomočjo, z otroškimi dodatki (če imaš otroke)……, enkrat se vse lepo konča, če pride Janša na oblast, boš letela, kot raketa na JUG.

     • Steiermark

      jugogovedina srbskega izvora, kaj te muči? Tvoje poreklo, ker si srbijanka in ne šiptarka , torej turkinja? Mislim, da biti šiptar , ni nič sramotnega, nasprotno od tvojega turškosrbskega porekla! Vi izločki govedine, se pa res nimate kaj za preseravati po naši deželi, Sloveniji, iz katere se pa bojite izgona, prav zaradi JJ! Seveda to srbskemu lenemu govedu kot si ti, ne gre dol, da je nekdo , avtohtoni v Sloveniji, sposoben preživeti z lastnim ddelom in brez privilegijev, ki jih imate vi, zagovedna goveda, srbi! Nikoli in nikdar, hvala Bogu, nisem bila odvisna niti od Slovenije, še manj pa od socialnih transferjev. Ti tega nemoreš trditi, ker si srbijanka, ki ne zna živeti po zakonu in civilizacijskih normah, ki veljajo pri nas, v Sloveniji….. odkotali se v kanalizacijo, zagovedna in še kaj drugega, srbska budala, ki si domišlja, da nas, avtohtone v Sloveniji, lahko tudi komandira! Bruh srbijanski odkotali se domov, v srbijo!

     • žogica

      Ti si avtohtono srbsko budalo, še nisi desegla dna, še kar kozlaš po portalu? A misliš, da ti je v Sloveniji vse dovoljeno, čeravno koristiš vse privilegije, ki jih mi Slovenci nismo deležni ( po pravici povedano, raje delam in fajn živim), nisi zadovoljna z ničemer in tu gor kozlaš in blatiš Slovenijo na vse možne načine,tudi tega bo enkrat konec. Čeprav se skrivaš za fasado “avtohtone”, ja si avtohtona jugovička, katerega koli porekla (načeloma nimam nič proti tistim, ki so sprejeli način našega življenja in spoštujejo Slovenijo) in morala se boš obnašati “normalno” do vseh ljudi in spoštovati našo domovino, ne pa pljuvati in kozlati po njej! Sicer pa, z ljudmi na takem nivoju, kot si ti, ne želim imeti nobenega stika!

  • opazovalec

   A si se ti napil rebule. I. J. Janša ni nikoli bil ustanovni član DEMOSA in je imel do leta 1991 bolj stransko vlogo, kao abrambni minister, kjer se je celo izkazal. Toda kmalu je pokazal, da ne pozna meja kompetenc abrambnega ministra.

   • WISKY 1000

    komunajzar,kaj ti je zgoraj zakuhalo?

 • Jože24

  Smeh, sedaj pa že sami sebe farbate no :D

 • piko8

  Jugobalkanska svojat z narodnim izdajalcem milanom kuçanom na čelu SPIZDITE NA balkan!!

 • WISKY 1000

  Normalno,da ni boljšega od Janeza

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!