[V živo] Anže Logar o volitvah v Ljubljani: “Vesel sem, da smo prevetrili ljubljansko kotlino”

dr. Anže Logar.

“Izrazil bi zadovoljstvo, da smo uspeli nekoliko prevetriti Ljubljano, na tokratnih volitvah je bila udeležba višja, kot na prejšnjih,” je za medije v pričakovanju rezultatov povedal kandidat za župana Ljubljane dr. Anže Logar. Logar je iz štaba pojasnil, da je s kampanjo popolnoma zadovoljen in da je skupaj z ekipo storil vse, kar je lahko. “To, da bo udeležba skoraj pod 50 odstotkov, je dober znak in vesel sem, da smo vsaj malo previharili ljubljansko kotlino,” je dejal dr. Logar. Dodal je, da so z ekipo “naredili vse, kar smo lahko, glede na omejena sredstva in glede na omejene človeške resurse”. Predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša je iz štaba dr. Anžeta Logarja komentiral, da je Logarjev rezultat napredek, to, da celotna vladna koalicija ni predlagala niti enega omembe vrednega kandidata, pa nakazuje na to, da so podarili svoje glasove Jankoviću. Opozarja na sicer dobre rezultate za SDS na ravni Slovenije, saj je dobila več glasov kot celotna vladna koalicija in tako še izboljšala rezultat od državnozborskih volitev. 

Boris Tomašič je v studiu Nova24TV povedal, da pričakuje, da bo po šele preštetih 80 do 90 odstotkih glasov jasno, ali je Zoran Janković prejel prek 50 odstotkov glasov. Najvišja udeležba, več kot 70-odstotna, je bila v Kobilju, najnižja pa v Vojniku, le 24,85-odstotna, tudi Ljubljana je na repu s približno 29,86 odstotka. Tomašič meni, da je prav Logarjeva kampanja pripomogla k nekoliko višji udeležbi, kljub temu pa je prenizka za normalno delovanje demokracije.

Voditelj Aleksander Rant je povedal, da je volilna udeležba v mestnih občinah na splošno ponovno nižja kot v drugih občinah. Sogovornika sta izpostavila tudi napetost pred volitvami v Mariboru, kjer se je kandidat Saša Arsenovič zahvalil partizanom, da nam ni potrebno govoriti slovensko, ni pa vedel niti tega, da je v mestu Trg Leona Štuklja, na drugi strani pa ima protikandidata, nekdanjega župana Franca Kanglerja, ki ima za seboj že vrsto uspešno izvedenih projektov.

Siol.net je objavil rezultate vzporednega glasovanja Ninamedie – v Ljubljani je zmagal Janković z 58 odstotki, sledi pa Logar z 31 odstotki. Tomašič je povedal, da sta prvi in drugi kandidat skupaj po podatkih vzporednih volitev prejela skoraj 90 odstotkov glasov, vsi preostali pa približno 10 odstotkov. Rant je izpostavil sodelovanje vseh levih strank z domnevno koruptivnim Jankovićem, tudi Levica, ki je na območju Ljubljane na parlamentarnih volitvah dosegla dober rezultat, se je na lokalne volitve podala s praktično neznanim kandidatom za župana.

Jankovićev nasprotnik še nikoli ni dobil tako visok rezultat
Znani ekonomist Rado Pezdir je iz štaba kandidata Anžeta Logarja v izjavi povedal, da prvi rezultati za Jankovićeve konkurente doslej še niso bili tako visoki, izpostavil pa je uspešnost povezovanja desnice in številnih civilnih iniciativ. Ljubljana je po njegovih besedah tradicionalno nagnjena na levo, zato ga presenečajo slabi rezultati na primer Levice in SD, kjer se morajo vprašati, kaj sploh želijo doseči v Ljubljani – biti del Jankovićeve grupacije?!

Foto: Nova24TV

Voditelj Rant je v studiu izrazil strinjanje s Pezdirjem glede potrebe po povezovanju tudi na desnici in ob tem izpostavil primer Maribora, kjer Slovenska demokratska stranka ni predlagala svojega kandidata, pač pa je podprla najboljšega. Tudi Tomašič je izpostavil, da je Logar po vsej verjetnosti dosegel najboljši rezultat v zgodovini dvobojevanja z Jankovićem na lokalnih volitvah. Glede na nizko volilno udeležbo v Ljubljani prav tako ne bo tako prepričljiva Jankovićeva morebitna zmaga.

Logar je iz štaba pojasnil, da je s kampanjo popolnoma zadovoljen in da je skupaj z ekipo storil vse, kar je lahko. Rant je v studiu razložil, da si Janković ni podredil le mestnih institucij, pač pa tudi medije.

Jankovića lahko premagajo le Ljubljančani
Pri navajanju rezultatov nekoliko težav povzroča katastrofalno delovanje spletne strani Državne volilne komisije, kar je ironično glede na Jankovićevo izjavo na eni izmed tehnoloških konferenc, da je edini župan, ki ne zna uporabljati računalnika. Po Rantovem mnenju to ni edino, kar ga postavlja v 18. stoletje, Jankovića zanima le sajenje dreves in urejanje bulvarjev. Tomašič komentira, da je Levica po napovedih rezultatov za mestni svet dobila kar 11,8 odstotka – v primerjavi s katastrofalnim rezultatom njihovega županskega kandidata. Janković je povedal, da so Ljubljančani izrazili željo, da bo mesto še naprej odprto, solidarno in “mesto heroj”, ob tem pa se vsem Ljubljančankam in Ljubljančanom zahvalil za podporo. Med drugim je z zapletajočim se jezikom napovedal tudi 500 projektov. Ob hladnih temperaturah pa ni bil odprt in solidaren njegov štab, novinarka Nova24TV Marjanca Scheicher je povedala, da je novinarje pustil čakati kar pred vrati!

Za dober boj je dr. Anžetu Logarju čestital tudi predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša, ki pa je izrazil specifičnost Ljubljane glede volilne kampanje. Po njegovih besedah lahko Jankovića premagajo le Ljubljančani, dvomi pa, da lahko katerikoli drug protikandidat uporablja metode kot Janković. Več bo povedal šele čez kakšno uro, ko bodo rezultati bolj jasni.

Predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša je iz štaba dr. Anžeta Logarja komentiral, da je Logarjev rezultat napredek, to, da celotna vladna koalicija ni predlagala niti enega omembe vrednega kandidata, pa nakazuje na to, da so podarili svoje glasove Jankoviću. Opozarja na sicer dobre rezultate za SDS na ravni Slovenije, saj je dobila več glasov kot celotna vladna koalicija in tako še izboljšala rezultat od državnozborskih volitev. Glede na rezultate v mestnih občinah pa po Janševih besedah SDS čaka še veliko dela, opazil pa je tudi izjemno dober rezultat SLS – po tem, ko je njeno vodenje prevzel Marjan Podobnik. Glede rezultata Jankovića je Janša komentiral, da se je to zgodilo zadnjič, po njegovem mnenju bo namreč prevladala teža dejstev. (Foto: Nova24TV)

Po 6 odstotkih preštetih glasov v Mariboru vodi Kangler, sledi pa mu Arsenovič. Zanimivo, v Destrniku bo župan ponovno Franc Pukšič. Tudi v občini Zagorje ob Savi bo delo nadaljeval dolgoletni župan Matjaž Švagan, prvi delni neuradni izidi iz Kopra napovedujejo zmago Borisu Popoviču že v prvem krogu. Delo bo nadaljeval tudi župan Kočevja Vladimir Prebilič, ki so mu volivci s 75 odstotki glasov namenili še tretji mandat, nekdanji poslanec in župan Janko Veber pa je glede na delne neuradne izide prejel 13 odstotkov glasov. Zanesljivo pa bo drugi krog v Kobaridu, po 100 odstotkih preštetih glasov je jasno, da se bosta tam pomerila Boris Kavčič in Marko Matajurc.

Višja volilna udeležba pozitiven premik Logarjeve kandidature
V štabu dr. Anžeta Logarja, ki pravi, da je bila kampanja v vsakem pogledu zmagovalna, vlada odlično vzdušje. Tudi Logar je izpostavil, da sta glede na podatke vzporednih volitev portala siol.net in Ninamedie le dva kandidata prejela skoraj 90 odstotkov glasov, kandidati vseh vladnih strank skupaj pa manj kot 10 odstotkov. Ker je preštetih le malo glasov, rezultatov ne želi nadalje komentirati, kot pozitiven premik pa je ocenil nekoliko višjo volilno udeležbo.

V štabu dr. Anžeta Logarja, kjer se je zbralo kakšnih 150 podpornikov, vlada prešerno vzdušje kljub zanemarljivemu številu preštetih glasov. Logar pravi, da čeprav si glede na vzporedne volitve ne more obetati drugega kroga, zgroženo ugotavlja, da je nepredstavljivo, da nas vodi koalicija, katere vsi kandidati za župane so skupaj zbrali manj kot 10 odstotkov glasov. Preden je odšel na volišče, je obiskal predavanje Jordana Petersona, ki je dejal, da smo rojeni, da nekaj naredimo. Čeprav Ljubljane ni uspel pozdraviti, pa izraža zadovoljstvo nad dejstvom, da jo je uspel vsaj prebuditi. (Foto: Nova24TV)

Franc Kangler je v Mariboru komentiral, da so rezultati le delni in da bo potrebno počakati končne rezultate, kljub temu pa je izrazil zadovoljstvo. Pravi, da je bila njegova ocena glede Fištravca, da nima možnosti za zmago, pravilna, prav tako pa je pričakoval izid glede Arsenoviča, ki se istoveti z Zoranom Jankovićem, za njim pa po njegovem mnenju stoji globoka država. Svojo zmago v prvem krogu je Kangler napovedal še pred vstopom Arsenoviča v igro, poudaril pa je, da živi in dela s srcem za Maribor ter za preprostega človeka. To je glavna razlika med njim in Arsenovičem, za slednjim po Kanglerjevih besedah namreč stojijo elite. Kangler, ki ga že podpirajo Nova ljudska stranka, Slovenska demokratska stranka, Nova Slovenija – krščanski demokrati in Slovenska ljudska stranka, se bo pred drugim krogom glede morebitnega sodelovanja pogovarjal tudi s Socialnimi demokrati, Stranko Alenke Bratušek in z DeSUS.

Po neuradnih delnih izidih je bilo največ županov izvoljenih iz vrst Slovenske ljudske stranke, kar 22, sledijo Socialni demokrati s 14 župani in Slovenska demokratska stranka z 12 župani. Glede na število mestnih in občinskih svetnikov močno vodi Slovenska demokratska stranka, ki je dobila 560 svetnikov, sledijo Socialni demokrati s 318 svetniki in Slovenska ljudska stranka z 241 svetniki. Vse preostale stranke, ki sledijo, so glede na neuradne delne izide dobile manj kot 200 svetnikov.

Voditelj Tomašič glede na podatke ugotavlja, da tradicionalne stranke s podpornimi mrežami pridobivajo podporo in dosegajo bistveno višjo podporo, medtem ko nove stranke izkazujejo nižjo podporo. Rant komentira, da se za ad hoc listami in kandidati, kot je Arsenovič, skrivajo pretežno stari strankarski veljaki.

J. Ž.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Krajše:
    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=FEVDALIZEM = …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

     • Get Smart

      Razen redkih izjem, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

      VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

      Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
      kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
      .

      Prosto po Pavelu:

      “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

 • Slehernik

  80% novic je iz volitev v Ljubljani, ne zavedate pa se, da 80% Slovencem dol visi za Ljubljano

  • ĐĐ Style

   100% Ljubljančanov boli K za ostale

   • Slehernik

    Zato vam tudi privoščimo jankovića še naslednjih 40 let :-)))

 • kraljica vesolja

  Hvala vsem Lublanćankam in Lublanćanom, nddje, dje.

 • ĐĐ Style

  ha ha ha ha ha ha ha ha ha

  • kraljica vesolja

   Spet smo zmagal, šta češ? Pa pivo, brate.

   • ĐĐ Style

    Sem že odprl, čeprav ponavadi ne pijem

 • kraljica vesolja

  Spušil si Logar, no. Ne moreš ti prot čefurjem, zapomni si to. Pa čim manj koke Evica, slabo nate deluje, prov vid se ti na kilometer, kok si zadeta

  • Van Der Waals

   ZOKI JE SRAMOTA ZA SRBE!!!

   • kraljica vesolja

    Verjetn.

   • ĐĐ Style

    Smo videli po rezultatih, da je Logar sramota za Slovence

   • Friderik Peršič

    Ti si sramota za vse …

  • ĐĐ Style

   Dobro ne moreš sedaj čefurje umešavat, v Ljubljani so v večini Slovenci je pa ogromno drugih. Odrastel sem z hrvati, srbi, muslimani in nikoli nisem imel težav z njimi, še danes so mi kot bratje. Prej me bo sosed Slovenec nategnil kot oni. Njihova beseda in prijateljstvo so nekaj posebnega.

   • kraljica vesolja

    Vsi smo mi čefurji za te fašiste, zapomn si to.

    • ĐĐ Style

     Ja razumem te, danes sem šel volit v trenirki

     • Friderik Peršič

      hahahaha

 • Foglof Tunek

  [V živo] Ne spreglejte prenosa in komentarja rezultatov lokalnih volitev na Nova24TV! Ne spregledajte, kako bo Zoki uničil Logarja :)

  • boogin1

   Lej, če si kriminalec, ki seveda podpiraš kriminalca, če si poleg tega še izdajalec potem imaš pač mišljenje kot ga imaš.
   28% je uraden izračun za kriminalca za leto 2014, 28% pomeni število volivcev-kriminalcev,
   ki podpirajo kriminal in ki so volili kriminalca 2014.
   Sedaj, ko gledam te številke iz leta 2014 sem si malo oddahnil, vendar je 28% kriminalcev v Ljubljani še vedno veliko, sploh glede na to, da je moralo ostalih 72% živeti pod mafijo. če je kriminalec dobil 46173 glasov od 228.635 volivnih upravičencev, to matematično ne pomeni 57,53% vseh Ljubljančanov, temveč pomeni, odstotek od tistih, ki so šli volit in odstotek tistih od tistih, ki so volili kriminalca. Ne glede na to, ali bo ponovno izvoljeni mafijski kriminalec, upam vsaj, da bo odstotek tistih, ki kriminalna dejanja podpirajo manjši kot prejšnje leta in še manjši ob volitvah čez 4 leta.

   • boogin1

    Komunajzli in kriminalci.
    Matematika vam gre slabo, laži pa tudi ne potegnejo.
    LOKALNE VOLITVE 2014
    VIR: https://volitve.gov.si/lv20
    5.10.2014-prvi krog-MESTNA OBČINA LJUBLJANA:
    Število volilnih upravičencev: 228.635
    Skupaj glasovalo po imeniku: 82.131
    Število oddanih glasov (za župane) 82.054
    Število neveljavnih glasov za župane: 1.797
    Glasovalo s potrdilom (za župane): 2
    Volilna udeležba (skupaj) 35,92%
    Kandidat: Zoran Jankovič
    Predlagatelj: JOŽE MERMAL IN SKUPINA VOLIVCEV
    Število glasov: 46173
    Odstotek glasov: 57,53
    Odstotek glasov: 57,53% pomeni odstotek od številka volivcev: 82131, ki so se volitev udeležili.
    Kar pomeni, da Zoran jankovič ni dobil podpore 57,53%, ker je 50% od 228.635 volilnih upravičencev: 114317,5 volivca.
    Še križni izračun % volivcev, ki so glasovali za ZJ:
    228.635 volilnih upravičencev =100%
    46173 glasov za ZJ = x %
    Izračun:
    64173 x 100 = 6417300 / 228635 = 28%
    Zoran-a Jankovič-a je za župana Ljubljane volilo 28% volilnih upravičencev in je na podlagi 28% glasov od vseh volilnih upravičencev postal župan mesta Ljubljane.
    Sprašujem se, koga je izbralo oziroma koga bi izbralo ostalih 72% volilnih upravičencev.

   • jovan jovan

    Anal- itik. Ti kar analiziraj! Ljubljana mesto heroj!

 • Van Der Waals

  SPET TA ZOKI ZMAGU PROKLET PEDRSKI MUSLIMAN!

  • Svele

   Prijava .vi cerkveni pedofili Janševi ki zlorabljate razne Črtomira in Jakobe boste v ali v prižon zaradi vašega sovražnega govora .

  • Svele

   Bolje peder musliman kot logar hlapec pedofil hahahhahah

  • žogica

   Si se zbudil, hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

 • garfi

  lublana ostaja Bulana

  • žogica

   Si prižgal svečko?

  • Svele

   Hahahhahahaha

  • kraljica vesolja

   Pol si na pravem mestu, bolnik moj dragi.

  • ĐĐ Style

   Ker Janši ne odgovarja rezultat smo sedaj vsi bolani, raje se vprašaj za svoje stanje preden analiziraš celo mesto.

  • žogica

   Letos že drugič globoko razočaran, garfi?

  • Svele

   Pejt v Barbarin hostel in si naredi toplo kopel.zacni se briti in spomni se da ste domosralci izgubili ter si z žiletko pretežni vrat

 • ĐĐ Style

  Ljubljana NE BO domosralsko gnezdo. Kje so tisti ekstremisti ki so trdili da bo Ljogar zmagal. Jutri pričakujem naslov o ukradenih volitvah in o raznoraznih prevarah, bla, bla, bla….

  • Steiermark

   Prav imaš, Lublana je že več časa, mesto , ki gosti najbolj odurno balkansko sodrgo in jugoudbovsko mafijo in tisti ki vse to zagovarjate, spadate v kategorijo odurnih balkanoidnih poniglavih smrduhov……

 • Svele

  Domosralci vabljeni na ekskurzijo blajburg v Barbarin hostel kjer boste proslavljali poraz jajahhahaha

 • Smrt Janšizmu in Janšistom

  Spoštovane gledalke in gledalci,

  vabljeni, da od 19. ure dalje spremljate prenos rezultata lokalnih volitev, kjer vam bomo zagotovili najbolj jokajoče informacije o stricih iz ozadja ter analizo volitev. Oddajo bosta vodila Boris Tomašič in Aleksander Rant.

  Vabljeni k ogledu!

  • Foglof Tunek

   Smrt janšizmu, svoboda Slovencem !!!

   • Svele

    Tako je smrt jansevikom svoboda Slovencem ne pa hlapcem

 • žogica
 • ĐĐ Style

  Mogoče bi v LJ imeli drugi krog če Logar nebi bil iz SDS-a

  • Svele

   Prasec pedofilni Janšev mel 30%

   • ĐĐ Style

    Mobiliziral je vse svoje volilce, pa mu ni ratalo.

    • Sani Rijavec

     ĐĐ Syle, kot komentator si se mi zdel okej. Ampak tega kretena podpirat, svalkota al kaj je, je pa..no coment.

     • kraljica vesolja

      Sani, Sanele, nemoj, da sramotiš svoju bosansku mater.

     • ĐĐ Style

      Saj ga ne podpiram, na živce mi gre ko začne omenjat otroke, sem ga že parkrat opozoril. Nekje obstaja meja

     • Svele

      Igre bez Granica

     • Svele

      Kje sta retard otroka Janeza Janše črt in Jakob so ju cigani ukradli ali murgeljn Milan zaprl ali pa cerkveni strici iz ozadja vzel jahahahha

   • Sani Rijavec

    Ti pa že nehi pretiravat.
    Take kot si ti bi bilo nujno potrebno izsledit in jih strogo kaznovat. Sploh ni važno, na tak način o bilo komu, je nesprejemljivo.
    Itak si se pa dobro kamufliral, ker javno si verjetno priden prikriti psihopat.

    • Svele

     Sociopat.si pa upaš če me toliko koliko kanček poznaš .najdi me .preden jaz

     • Sani Rijavec

      Ma takih božčkov kot si ti se milimeter ne bojim. Vem da si nič od nič.
      Veš kva te doleti…preštej kosti.
      Kreten skriti.
      Pravi deci se obnašajo povsem kontra kot ti.
      Itak si pa še pri mamici skrit.
      Fotr te je pa verjetn odjebu še preden si se rodil.

     • kraljica vesolja

      Sani, zdi se mi, da je on frajer, da mu ni para. Čutim, da je ta prav dec. To babe začutmo.

     • Sani Rijavec

      Hahaha….nehi no.ne me smejat. To je še otrok. Ampak kakšen otrok?
      Nevzgojen in katastrofa za prihodnost. Čim manj takih debilnih mulcev , bolje bo v Sloveniji. V poboljševalnico pa lopato pa kramp v roke.
      Tok cajt bi ga kloftal, da bi zgubu do zadnjega zobe.

     • kraljica vesolja

      Nekak dvomim.

     • Svele

      Hahahhaha gdebsi ti ratovao u diznilendu

     • Svele

      Kosti štejejo potomci domosralcev hahahhahhaha ti je Janez vrhu kost od očeta iz hudo dobre jame za glodanje hahhaha gotof si

     • Sani Rijavec

      Si se mal usrau smrdljivec.

     • Svele

      Tvojemu otroku v usta hahahhahhaha je navajen tvojga dreka hahhahahah

     • Svele

      Tvojim otrokom v usta hahhahah

     • Svele

      Pejt v ciganski šotor daj si ruto na glavo in boš mel prihodnost .gledanje v karte hahhahahha

     • Sani Rijavec

      Jej. Tebe bi s prvim živcem stolku da bi cvilu k odojk. Odjebi raj, da se ne boš predolg zadrževak v coni kjer te lahko izsledimo.

     • Svele

      Množina .pedofili itek drugače ne morejo kot v skupinah na šibkejšega .te je brat od očeta zlorabljal.so ti strici povedali iz ozadja .prid če si upaš govno

     • Sani Rijavec

      Hahaha…..kam naj pridem. Dej a upaš naslov napisat. Ti pošljem zdele policijo na vrata, da bojo odpelak tebe pa tvojo mat. Iztrebek.

     • Svele

      Sem vedu da si nesposoben spedofiliran faranov fantek a se cuzas patrove ticke .hahahhahhaha policijo bi mi jz sesem mislu da boš prišel z svojo pedofilno družbo.prid na Tomačevo.aja sem cigo a si se usral

     • Svele

      A si upaš na cigana

     • Svele

      Kje si

     • Svele

      Daj svoj naslov ko si tolk pogumen in neumen hajjajajaj

     • Svele

      A drugače ne moreš.to dostikrat tvoja žena slisi

     • Svele

      Hahahha pes gonič si.ne pa sledilni

     • Svele

      Psi laju a karavane prolaze

    • Svele

     Smrt slovenskim dojenčkom akcija zamaški aja ti si ustasek

 • Sani Rijavec

  Dokler se Janša ne umakne, SDS ne more doseči nič. Pa ne samo SDS, cela desnica. Lahko mu bi bilo to jasno in če bi bil tok domoljuba bi to naredil ne jutri, ta trenutek. Vendar je verjetno preveč pohlepen oblasti, da bi bil tok deca in to naredil.
  Je pa naprimer Logar profesor doktor in še kaj za Šarca. Glede na to, da sta podobnih let je naprimer Logar nekajkrat bolj primeren za predsesnika vlade. Na vseh nivojih. Bolj razgledan, intiligentnejši in v primerjavi z Janšo človek kompromisov in ne zamerljiv. In pravi demokrat. Zelo velik potencial.
  Pa še nekaj, vse domobranske komentatorje bi bilo treba lustrirat brez kompromisno. In teme okrog tega bi bilo nujno treba prenehati zlorabljati za politične glasove.
  Dokler se to iskreno ne zgodi, Slovenci ne bodo pustili na oblast nobenega, ki na ta način razdvaja narod.

  • garfi

   udbaš

   • Steiermark

    jugoudbovski drekač, ki se predstavlja, kot “Slovenec”!

    • Friderik Peršič

     Vem nazi bebčki , da je danes za vami hud šok …ampak potolažite se , saj bo bolje , Janković ne bo več dolgo župan , samo še dva – tri mandate …

     • Steiermark

      balkanski krvoločni bebci in srbski ludožerci, ste dokazali, da se na lestvici civilizacije svoje rodne rase, nemorete pomakniti navzgor, ne gre in ne gre….. Še vedno, tako po 45 letu, žal tudi ddanes, se nemorete odpovedati ludožerstvu in ker morate to prikrivati, se zadovoljite tudi samo z jedenjem prstov vaših nasprotnikov….Revež, smiiš se mi, kljub tvoji agresivnosti in divjaštvu, rad bi bil člove, pa ne gre in ne gre….

     • Friderik Peršič

      Vprašanje zate …ali je Slovenija na Balkanu in ali so v SDSu posledično balkanci …?

  • macon

   To so bedarije. Janša ni vzrok, vzrok je leva režimska korupcija in kriminal, ki ne bosta šla nikamor. Janševega naslednika bodo hitro oblatili kot so predhodnike pa bo za vas, ki se nočete kregat, zadosti.

   Da se ja ne bi kregali, da bomo ja strpni in podobne neumnosti, na drugi strani pa milijardni kriminal. To ne gre nikamor, ker ga nekdo tako prosi, razumeš?

 • kraljica vesolja

  Spušil ste, in to je to. Dejte vsaj kt moški prenest poraz. Al boste spet dokazal, kakšne pičkice ste.

  • antimur

   Ne kapiraš, kar je za kučanista normalno, ti rezultati, vsaj v Ljubljani, zahtevajo drugačne prijeme, ki bodo pa za vas hudo boleči, kajti na slovenskem smo Slovenci in demokrati, ne pa kučanisti in čefurji.

   • kraljica vesolja

    Ti si tud čefur za fašiste. Ne tega nikol pozabit.

   • Svele

    Jansin pedofil

 • kraljica vesolja

  Sam res, zaskrbljujoče je, da je tale Logarček dobil 30 posto. Preveč.

  • Svele

   CIA jim je dala denar.samo Slovenci nimajo cene .hlapec pa ostane hlapec

  • ĐĐ Style

   Spet bo potrebno Orbanu vračat denar. Od kje????

   • žogica

    Đijana se bo spet javila….

    • ĐĐ Style

     Nimajo več kaj zastaviti, vse medije so že huni prevzeli. Mogoče bo pa cerkev zastavila kaj, oni so itak polni keša.

     • žogica

      Bojo določili, koliko mora vsak faran prispevati….

 • jovan jovan

  Luzerji sektaški! Nihče v Sloveniji vas ne mara! Doživeli ste polom na polno! Dokler bo ivan vodja sekte, nimate pogojev priti kjerkoli v Sloveniji na oblast.

 • ĐĐ Style

  Prvič v življenju spremljam novice na nova24, vsaj voditelja bi imeli z glasom na nivoju, če je bolan nima kaj praskat. Ali pa je pijan?

  • jovan jovan

   Žalisten je. Moraš ga razumeti.

   • Friderik Peršič

    Pijan od žalosti …

  • Steiermark

   Tudi zate velja isto, ko si “bolan” že od rojstva dalje!

   • ĐĐ Style

    Vem, da si z živci na koncu

    • Steiermark

     balkanski luzer, tolaži se….

 • Sani Rijavec

  Dokler se Janša ne umakne, SDS ne more doseči nič. Pa ne samo SDS, cela desnica. Lahko mu bi bilo to jasno in če bi bil tok domoljuba bi to naredil ne jutri, ta trenutek. Vendar je verjetno preveč pohlepen oblasti, da bi bil tok deca in to naredil.
  Je pa naprimer Logar profesor doktor in še kaj za Šarca. Glede na to, da sta podobnih let je naprimer Logar nekajkrat bolj primeren za predsesnika vlade. Na vseh nivojih. Bolj razgledan, intiligentnejši in v primerjavi z Janšo človek kompromisov in ne zamerljiv. In pravi demokrat. Zelo velik potencial.
  Pa še nekaj, vse domobranske komentatorje bi bilo treba lustrirat brez kompromisno. In teme okrog tega bi bilo nujno treba prenehati zlorabljati za politične glasove.
  Dokler se to iskreno ne zgodi, Slovenci ne bodo pustili na oblast nobenega, ki na ta način razdvaja narod.

  • žogica

   Pa še res je, 30 let bo še desnica v senci.

  • garfi

   udbaš

   • Sani Rijavec

    Dej ti pa tud spizdi. Svele pa ti.isto sranje

    • Svele

     Hahahhahhaha gotof si

     • Sani Rijavec

      Dej pejd čokolino popapat. Pa za spremembo si umij pred spanjem gnile zobe u gobcu iz kerga smrdi po človeškmu dreku. Itak si že pri teh letih škrbat.
      Izrodek, pleve človeštva.

     • Svele

      Dej Matjažek pelji se na grob očeta ki te ni maral .samo iz ozadja vzel

  • xxxxxx yyyyy

   Dokaj realen komentar

  • boogin1

   Dokler bo naš junak, osvoboditelj, heroj spoštovani gospod Janez Janša, do takrat bom član stranke SDS. Upam, da take iztrebke kot si ti, g. Janša toži za žalitve, da ti nikoli več ne bo prišlo na misel trosti svojih fašističnih komunazarskih traparij.
   Kdo razdvaja narod in ga uničuje, ga vi komunajzarski podganji iztrebki. Na zadnjih parlamentarnih volitvah, so vse leve komunajzarsko fašistične stranke razdvajale narod, saj drugega programa razen biti proti Janši niste imeli. Vem da imate mesarski komunajzelski klavci željo, da se ponovno odprejo jame in da bi radi utišali vse drugače misleče. Vaše fašistične in hujskaške komentarje objavlja, kar javna RTV s podporo komunajzarske fašistične vlade in razni bolani primerki v časopisu MLADINA. Fašistični, izdajalsko, mesarko klavski Komunajzarji ste vredni manj kot podganji iztrebki. V zgodovini ste pobili največ nedolžnih žrtev. Pravijo, da vsaj 100 Milijonov. Menim, da je ta številka prenizka in bog ve koliko je jam in brezen po bivši JUGI in po svetu, kjer so med nedolžnimi žrtvami otroci in ženske. Komunajzarji so že po naravi primitivci najnižjega razreda, najbrž se parijo med seboj in kotijo gensko poškodovane potomce. Hitler je bil po številu ubitih, preganjanih, mučenih,… napram komunajzajev nedolžno dete. Tudi zločini, ki so jih zakrivili domobranci so proti zločinom komunizma zanemarljivi. Komunajzarjem nobeno število nedolžnih žrtev ne pomeni nič, milijon, deset, sto in več milijonov, krvi pijanim komunajzarjem ne pomenijo nič.
   Ne mi nakladat, kako je Jankoviča volilo 58 % Ljubljančanov, če je na volišča prišlo nekaj več kot 30% volivnih upravičencev. Kar pomeni, da ostalih 70% ni volilo Jankoviča, pa najbrž tudi Logarja in ostalih ne. Koga bi volili ne vemo.
   Pri kriminalcih in mafiji v Ljubljani in Sloveniji je problem, da Slovenija nima mafije, mafija ima Slovenijo, da se lahko javno hvalijo s kriminalom, povrhu pa še volivci brez vrednot. Vendar kar počasi, totaliratistični komunajzarski režim v glavnem ni preživel še nikjer. Ponavadi ko mine doba komunajzlov, ostanejo za njimi zadolženost, obubožano ljudstvo in ponavadi gore trupel. Na koncu vam bo sodilo ljudstvo in bo vaš konec klavrn. Tisti, ki volijo kriminalce in komunajzle, sploh pa večina upokojencev, ki ima 500 EUR, imajo po mojem mnenju, vsaj še 250 EUR preveč, enako osebe na minimalcu, da končno spoznajo ves čar in raj komunizma, totalitarizma in tovariškega kapitalizma.

   • Sani Rijavec

    Bedak.
    Z veseljem grem na sodišče za to kar sem napisal.
    Nisem noben komunajzer, kreten.
    Janša bremza vse, in taki fanatični bolniki kot ti. In bremzal bo Logarja da napreduje, dokler se ne umakne.
    Škoda je Logarja za Janšev ego.

   • Sani Rijavec

    Preber si stokrat kaj sem napisal, mogoče ti prebije tvojo fanatično zakompmeksano glavo.
    Miljonkrat preber. Namest rožnga venca ber moj komentar.

 • kraljica vesolja

  Tale vaš voditelček je pa k en igralc v burleski.

  • ĐĐ Style

   A, ta ki ima kilo gela na glavi?

   • kraljica vesolja

    Ta, k liči na pedofila.

    • ĐĐ Style

     Tako pederajskato faco ima, nevem kako so ga konzervativni desničarji sploh spustili not. Verjetno je druge sram nastopat na taki televiziji.

     • Svele

      hahhahahhahhahhHHlu mogoče na večerno mašo pride v hozentregerjih hahhajajja

     • boogin1

      Od vas komunazelskih smrduhov drugačnih kometarjev tudi ni za pričakovati.

   • Svele

    Mocefit mladih vernikov nove tv jahajhahajjJ jz nc ne dam zunanjost ampak temu piše na čelu da je pedofil in da lahko to tudi dokaze

 • jovan jovan

  Smrt fašizmu-svoboda narodu! Ljubljana -mesto heroj je zopet zavrnila izdajalce!

  • macon

   Dvojni jovan, podpornik kriminala in korupcije, levi fašist. Zataknjen v času in prostoru.

   A je nezaslužena penzija dobra?

   • Svele

    Ti pa crkn za logarja .ko se boš bril zvecer se spomni da ste luzerji pušili Jankoviću Karinu in si prereži vrat hahahhaha

    • Sani Rijavec

     Dej spizdi tamau … a ti je mamica že pogrela čokolino. Smrkavc pritlikavi.

   • Steiermark

    balkanski mafijaš in komunist!

  • boogin1

   Butl, kje ti vidiš kakšen fašizem, ali si se zataknil v letu 45 in si še od takrat pijan od klanja nedolžnih ljudi ?

 • garfi

  lublana ostaja Bulana

  • Novakec1

   Edino zdravilo za lublano bulano je padec meteorita.

   • ĐĐ Style

    Na Trstenjakovo

 • ĐĐ Style

  Najbol patetično je ko rečejo da je Logar dosegel izvrsten rezultat, nagrada za drugo mesto ne obstaja. Sedaj bomo videli če ninamedia laže kot so na novi nonstop pametovali.

 • kraljica vesolja

  Od kdaj je ta Pezdirc za Janezka. To se prov vid, kva delajo pare. A se je prodal za ženino pa svojo službo. Pa liči mi na skinčugo grdo.

  • Svele

   Žena in on sta dobila šiht kje sta delala prej hahahhahha

 • garfi

  polno udbaških plačancev raja, ki so lagali,
  da je portal nepomemben
  udeležba na volitvah pove vse
  smo tik pred tem, da volitve ne bodo več potrebne ali možne

  • Svele

   Logar je zmagal hajahhahahhahaha

  • ĐĐ Style

   Ta portal je zelo pomemben za nas levičarje. Ni cenzure, pa jebemo vas v glavo

   • Svele

    Oni bi raje v ritko.zgodnja priucenost

   • macon

    Samo režimske ovce ste in hlapci, ki obožujete grobo moč. Tebi se zdi fino, ker si brez morale, meni se zdiš pa invaliden človek, pohabljenec.

    • ĐĐ Style

     Kdo je bila režimsak ovca ko je Janša bil glavni?

     • macon

      Moja podpora SDS ni brezpogojna kot je tvoja levim.

     • ĐĐ Style

      Tvoja podpora SDS-uje mus

    • Steiermark

     divjaki, z 7o IQ, ki drugega kot tega nasilnega in grobega izkazovanja fizične moči, pa četudi morajo svojemu tovarišu odgrizniti prst, del njihove divjaške in ludožerske kulture!

   • Steiermark

    vi sebe j….te v vaše prazne glave – vzajemno, oz si tovariško opravjate spolne usluge, med sabo. de nje nje….

  • žogica

   Kar seješ, to žanješ, sploh veš, kaj to pomeni?

   • macon

    Pomeni, da boš pristala v jami, ker ti in tvoji to sejete.

    • žogica

     Pomeni, da žanjete, kar že 30 let sejete. Že drugič v enem letu, katastrofa!

  • O’Brien

   Ja, vsake volitve so lahko zadnje, glede na razvoj. Žal se ljudje tega ne zavedajo. Važno je, da se mi.

 • ĐĐ Style

  Jutri bodo neko neumnost izmislili za nakazovanje prostovoljnih prispevkov. Jebat ga SDS je imel zelo drago leto.

  • žogica

   SDSov prostovoljni mus!

   • ĐĐ Style

    Ne, una fora je boljša – Spontano so začeli pošiljati denar.

    • žogica

     Hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii spontano……

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Kratko:
    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
     =FEVDALIZEM = …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • ĐĐ Style

  Kje so vsi desni komentatorji? Zgleda, da vnaprej pripravljen scenarij za komentiranje ne velja več.

  • garfi

   balkanec

   • ĐĐ Style

    Vsi smo Balkanci, jebi si mater

    • kraljica vesolja

     Najbolj okrutni fašisti so bli ravno tisti, k si niso priznal svojga porekla. POl so pa druge klal, da bi se nafilal, kok so oni neki več.

     • učko

      Fašist zate je kurac od tvojga bimbota, k je mehek pa majhen, pa te to tolk srbi, da kar boli !

     • kraljica vesolja

      A prov ne morš, da ne bi Srbov omenju, hahah.

     • Svele

      Spreobrnjenci so najhujši.sram jih je korenin hlapce

    • RTV greznica

     Samo 15% ozemlja Slovenije je na Balkanu tako, da Slovenija ni balkan in nikoli ne bo.

     • kraljica vesolja

      Za fašiste je to še preveč.

     • RTV greznica

      Fašisti so vsaj ljudje za razliko od rdečih prašičov.

     • kraljica vesolja

      TI za njih nisi človk, ampak prašič, k ga je treba ubit. Balkanski prašič, ja.

     • RTV greznica

      Briga me kaj si oni mislijo.

     • kraljica vesolja

      Zakva si pa dal fotko sebe za avatar. Hahaha. Te ja lahk vsak takoj spozna.

     • RTV greznica

      Je pa dosti lepši tale na moji sliki kot pa tisti, ki ga ti sproduciraš vsak dan.

     • ĐĐ Style

      Je pa del balkana tudi če bi bila samo 1 promil

     • RTV greznica

      Potem pa ne govori, da smo vsi Balkanci, ker nismo.

     • ĐĐ Style

      Jaz pa ti sva

     • RTV greznica

      Ti si jaz nisem.

     • ĐĐ Style

      Ti imaš v avatarju sliko dreka, avatar je simbol posameznika

     • RTV greznica

      Bolje drek kot komunajzar rdeči.

     • ĐĐ Style

      Lep večer gospod drek

     • RTV greznica

      Nisem gospod ampak samo drek.

     • ĐĐ Style

      Človek sam sebe ceni

     • RTV greznica

      Vem zato se ti ne ceniš rdeče prase.

 • garfi

  upam, da so Mariborčani manj balkanski kot lublanski Butalci

 • BorisDe

  Tisti, ki ima v rokah lgbt anomalije in muslije skupaj z njihovimi džihiji ter katarsko-savdske sponzorje, očitno še vedno zmaguje z lahkoto. TurĆin jankovićOGLU bo spet zmagal, mafija in korupcija bo vladala še naslednja 4 leta ter burke/nikabi bodo propagandno hodile povsod skupaj z njihovimi vahabiti opicami. ČESTITKE LJUBLJANA, sedaj pa brž zastavo bolanih sprijenih anomalij na ljubljanski grad namesto zastave Slovenije.

  • Sani Rijavec

   Žal. Naj se prašajo zakaj Zoki zmaguje. Zaradi domobranskih fanatikov. Katastrofa v kaj smo prišli. zaradi enih fanatikov imamo druge na oblasti, mafijce.
   Žostno. Propadl bomo

   • macon

    Glede na to, da ponavljaš plehke laži, ki smo jih že stokrat ovrgli, si samo en levičarski plačanec in je tole tvoje laganje pač taktika.

   • Steiermark

    Propadli ste že zdavnaj – duhovno ste mrtvi!

 • garfi

  zoki lublana je mesto heroj
  oćitno smo zopet v letu 45

 • ĐĐ Style

  Škoda, da ne bo drugega kroga, da ga Jankovič naščije z 70%

  • garfi

   balkanec

   • ĐĐ Style

    Zelo si me užalil s tem, ne vem če bom lahko spal

    • garfi

     balkaniĆ

     • ĐĐ Style

      Pedofilček cerkveni

     • garfi

      vse je boljše kot balkanec

     • ĐĐ Style

      Sem pričakoval, da boš podpiral pedofilstvo

     • garfi

      kaj si proti mavričarjem
      kaj je zdaj to

     • ĐĐ Style

      Mavričarji se ne zbirajo po cerkvah, dve vrstici gor si napisal da je dobro biti pedofil samo ni dobro biti balkanc. Garfi je pedofil!!!

     • Svele

      SDS javno priznava da so pedofilno združenje .Primc hoče sirotišnice napolnite da se bodo Janša in Cerkvenjaki izživljali .smrt pedofilom

    • macon

     Kaj imaš od tega, da vam viša komunalne cene, zapira ulice in odkrito krade javni denar? Zakaj ti je vse našteto v redu, da se tukaj zmagoslavno napenjaš?

     • ĐĐ Style

      Kdaj je nazadnje dvignil cen?

     • macon

      Zakaj ti je vse našteto v redu, da se tukaj zmagoslavno napenjaš?

      Po mojem si od pokvarjenosti okvarjen, možno, da kje kradeš.

     • ĐĐ Style

      Nisi mi odgovoril z konkretnimi podatki, ali pa kar nekaj nabijaš v prazno

     • macon

      Ne spakuj se, ker ti ne znese. Dobro veš, da vam je zvišal cene in nima zveze, če jih je zadnje leto ali pred tem.

      Vest mi enostavno ne bi pustila, da bi volil odkritega kriminalca. A si kdaj slišal za vest, moralo, etiko, osebno integriteto?

     • ĐĐ Style

      Podatke prosim? Če nekaj trdiš to podkrepi z podatki. Upoštevaj inflacijo!

     • macon

      Ne mi no blefirat, podpornik kriminala in režima. Ne vem, a se mi bolj smilite ali bolj gnusite. Stroški kriminala bodo na koncu na vaših plečih.

     • ĐĐ Style

      Podatki????? Nimaš???

 • kraljica vesolja

  Kva je pa s to plavušo. Marjanca, hahaha. Šajher. Sam to je pa res ta prav slovenski avtohtoni, haha, priimk. Spelte se , fašisti nemški, k i ste bili nekoč Judi. Mogoče.

 • garfi

  zoki se skoraj joka
  šteje nove milijončke

 • Black_hawk

  A bo drugi krog v Lj?

  • ĐĐ Style

   Ja, boj za tretje mesto

   • Black_hawk

    Bejž no :))

    • ĐĐ Style

     Za neumno vprašanje dobiš neumen odgovor

  • garfi

   smo v letu 45

   • Black_hawk

    ne no ;((

    • garfi

     ne no jokat

 • kraljica vesolja

  Kako Janezek joče, očitno, očitno, nekterim stvarem vlada sam Zoki. Mislim, pejt jokcat, no.

  • garfi

   tvoj zoki se skoraj joka
   šteje nove milijončke

  • Steiermark

   spelji se pokveka srbska in s sabo odpelji vso vašo ddrhal, ki se je razpasla po naši deželi, ki nikoli ni bila vaša in nikoli nebo! Ali pa boste čakali, na neslavni konec, kot vaša jla vojska ubežnikov s polnimi hlačami, od strahu, ko so se ponoči plazili proti , v tujini najetim trajektom, ki so jih popeljali v njihovo “domovino”….seveda, ne brez naropanega imetja, ki so ga uspeli , med begom, naropati!

   • Svele

    Pedofili slovenski so zgubili

   • kraljica vesolja

    Mislim, da boš kr ti morala spakirat, Ostarajharka. Pa še vse te tvoje fašiste vzem s seboj.

    • Steiermark

     Res se mi smiliš, ko si dovolj zabita, da prav dobro in “častno” predstavljaš in zastopaš vašo čarapansko drhal, pri nas v Sloveniji! Le kaj vam roji po prazni glavi, da si dovoljuješ zmerjati nas avtohtone, posebaj na štajerskem , nas poditi iz našega doma…… In, naj te spomnim, da drugič kko boš po balkansko hotela zapisati moje ime (Steiermark) ali celo zapisati, da sem Ostarajharka, da se to ne piše, kaošto govoriš po srpski ampak, za to pisavo in jezik obstajajo pravila, ki nimajo nič za opraviti z vašim hieroglifskim zapisovanjem…..(Ostarajharka, bi se kvečjemu laho zapisalo Oestereich-arka…) Ne vem, odkod ti ideja, v tvoji prazni bučetini, da naj pa mi spokamo , tukaj smo mi avtohtoni in legalni lastniki ozemlja, tukaj smo doma , mi Štajerci in ne vi srbska golazen, katero je spustil na naše ozemlje, sam srbofilski zločinec maister….. on je velik krivec za stanje, kakršno imamo danes, v celi Slovenij, poleg smrdljivega razpadlega pedofila in pedrajzla tita……

     • kraljica vesolja

      Nemci tle niste avtohtoni in nikol ne boste. A ti je jasno to, babetina nemška. Pa sploh te ne berem, sam en stavk, pa še to je zame preveč.

     • Svele

      Če bi ti živela.na štajerskem bi te preč ubil kuzla švabska pedofilna cerkvena

   • Svele

    Svabica kje sta retard otroka Janeza Janše črt in Jakob so ju cigani ukradli ali murgeljn Milan zaprl mogoče so jih od Janeza strici iz ozadja vzeli cerkveni pedofilni hahhahahhaha

   • kraljica vesolja

    A si to ti, Marjanca.

   • Svele

    Kje sta črt in Jakob hAhjahahahahhah so ju cigani ukradli murgeljn Milan zaprl ali pa od Janeza pedofilni strici iz ozadja vzeli hahhahhaha smrt švabom svoboda narodu

    • Detektiv

     Povej, kje se dobiva, da te nalomim, da boš pol leta zavit v mavec, prekleto prase levuharsko!!!!! Povej, kje in kdaj, da vidim, koliko te je v hlačah, kljuse balkansko!!!!

     • Svele

      Zdaj in tukaj .kje si

 • Stric iz ozadja

  Tok se kregate nad tehnologijo drzavne uprave, medtem pa vam sumniki ne delajo in povsod pise 0.00.

 • kraljica vesolja

  Grda kravata, Janezek.

 • garfi

  kera rdeĆa faca

  • Svele

   Ko je ovde lud lazanja

 • učko

  Logar je zgodovinsko popušil. No, on tako kot njegov šef JaJo vse poraze preimenuje v zmage in tako gremo iz nove “zmage” v novo “zmago”, luzerji pofukani !!!!!

  • Svele

   Ajma luzer bejbi so vaj dont ju kil mi

 • Svele

  Janša je zmagal hajahhahahahhHahhab pedofili so premagali homoseksualce hahhajahajjaja

  • garfi

   tvoj zoki se skoraj joka
   šteje nove milijončke solznih oĆiju

   • Foglof Tunek

    Ka je maček…si nafukal? Je tvoj Logar popušil? :)

    • garfi

     šteješ milijončke ?

   • Svele

    Da se izogneš mačku ostani pijan

    • garfi

     vse je bolje kot balkanec

     • Svele

      Pedofil hajjajahahhaha

 • učko

  Da ena Ljubljana nima enga normalenga kandidata za župana je pa res sramota. Pfuj, pljuc, bljak !!!!! SAO-Čefurjana, Lopovići bojo spet na oblasti.

  • Svele

   Hlapci zapuščajo Slovenijo hauuahahha

 • Foglof Tunek

  Ka sn vam reko desnosučni? POPUŠILI STE !!!… A ste vidli kisli ksiht Janeza Janše na TV?

  … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  • ĐĐ Style

   Nekje , nekdo bo potreboval novo kuhinjo

   • Foglof Tunek

    Uboga Urška :(

 • Svele

  Snema so nov biografski film o Janši.naslov ne joči janez

  • Kataklizma

   V produkciji je tudi drugi del sage: “The mailman delivers only on Sundays: Empty mailbox, the saga”

 • učko

  Lubulana je hujš kt kakšen muslimanski geto v kakšni EU prestolnici !

  • ĐĐ Style

   Ja res je ,30% kolaborantov

 • kraljica vesolja

  Ljubljana je tam, kjer mora bit. V rokah SRbov, hahaha.

  • garfi

   balkanec

  • Black_hawk

   Ciganko kje pa vi živite, srbov ja ahhaa

 • Foglof Tunek

  Kdo je že pisal ZOKI SPOKI?… Kdo bo zdaj spokal? Logar?

  … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  • ĐĐ Style

   Mislim, da Olga

   • Foglof Tunek

    Maček garfi :)

    • ĐĐ Style

     JA možno, malce nižje je napisal da je bolje biti pedofil kot balkanc

     • Foglof Tunek

      Ja, je napisal. Budala desničarska mačkija !!!

 • Jaz

  Uh, dobro ste popusili in prav je tako dokler vas jj vodi. Zdaj bo pa treba se orbanu vracat nazaj denar.. Ni da ni…

  • Nata

   Seveda boš vračal. Tisti denar za 2 tir !!

 • učko

  Bo treba angažirat Thompsona pa zalafuat Olujo, pardon, Nevihto !!!!

  • jovan jovan

   Vam bo pomagal tudi HDZ z marakeško deklaracijo!

 • Foglof Tunek

  Zdaj spet kažejo štab SDS-a in Logarja na RTVSLO… Logar govori o zmagovalni kampaniji?????

  …ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  • Stric iz ozadja

   Tko kot v ZDA, vsi so zmagovalci.

 • garfi

  lublanski klošarji fehtajte pri zokiju
  tam so novi milijončki

  • Svele

   Pejt na volitve hahahhahahhHahhHah

   • garfi

    bil sem na vseh
    hahahhhaaaaaa

    • kraljica vesolja

     Pa na vseh spušil, žao mi te, brate.

     • garfi

      balkanec

 • kraljica vesolja

  A ta voditeljček je pa še mal humorista. Vidim, ja, iz priloženga. Mal manj kokirite, ker ste resno preveč očitni.

 • ĐĐ Style

  LJogar je spušil, zmagali smo. Za nocoj se poslavljam. Desni pojdite zamenjat gume, če zapada sneg boste spet krivili Jankovića da je preslabo spucano.

  Lep večer

  • RTV greznica

   Te je mamica nagnala spat.

  • garfi

   tudi če zmagate še tisočkrat še vedno boste luzerji

  • Imperial Commando

   Čestitam, slava kriminalu in korupciji! :))

 • Foglof Tunek

  Reakcija Logarja: “Jaz sem že zmagal, ne glede na rezultat volitev.”… ??????????

  I mean WTF. Ka je fukjen?

  • RTV greznica

   Itak, da je zmagal. V Ljubljani je 30% Slovencev in prav vsi so ga volili to je zmaga.

   • Svele

    A te je gospodar pobral z travnika

  • BlankName

   Ja

 • učko

  Logar je spet zmagau, ste videl njegov presrečni ksiht, kt od kakšenga debila ! Dr.Debilko, k misel da je zmagau, fuknenc !

 • Slovenka

  Ljubljančani, po rezultatih vzporednih volitev sodeč boste očitno že v kratkem pili scalnico. Nobene škode. Tisti, ki si izvoli Jankovića za župana, pitne vode ni vreden.

  • Svele

   Ja jansini pedofili bodo pili Ščavnica

  • RATATA

   Že sedaj, še vedno imajo nekateri v vodovodni pipi pol bara pritiska. In so ga spet povolili.

  • VERRZIFIKATOR

   OBČINSKE VOLITVE V BUTALAH

   Butale so vas, pa ji pravijo mesto,
   imele so svojčas diktatorja cesto,
   odveč ni podatek, da mesto je glavno,
   a tem bolj dodatek, da staro je, slavno.

   Slovele Butale so v rimski že dobi,
   a manjkalo nekaj je, kar se spodobi,
   brez pameti Rimci so stari ostali
   in mesto antično zato zakopali.

   So novi z vzhoda prišli prebivalci,
   spet mesto zgradili, ti stari Butalci,
   pred petsto je leti župana dobilo,
   stošestdeset let, kar je prvič volilo.

   Volila nekoč le uš je občinska,
   je taka postava bila pradavninska,
   v čigar se uš zalezla bo brado,
   ta mesto župana dobi za nagrado.

   Ponovno v Butalah so letos volitve,
   s pametjo slavno odraz pomiritve,
   Porečejo vodje: »Župana dobimo,
   drugače kot nekdaj ga sami zvolímo.«

   Zdaj skoraj nihče ne nosi več brade,
   brez brkov celo volilke so mlade,
   v Butalah zato se po novem glasuje,
   poprej pa obilno, vsevprek podkupuje.

   Takole zatrobil je hlapec občinski,
   ponesel v svet takšen odlok starešinski,
   v četrto butalski bo novi predstojnik,
   mesta župan – Cefizelj Razbojnik.

   Da on je Tepánjčan, ni pravi Butalec,
   neumno je bleknil nek izdajalec,
   to res ni pomembno, kje si se rodil,
   če duh te butalski nato je vzgojil.

   Kaj pravih Butalcev drugod korenine
   imelo doslej je, a to brž vse mine,
   če tu si modrosti se prave nalezel,
   nihče ti neumnosti več ne bo tvezil.

   Cefizlja zvolímo, ker njemu ni para,
   občinsko blagajno poprek nam razpara,
   kaj v njej bi denarce uborne hranili,
   še ti bodo preč, če bi ključ založili.

   Nespametno eden tako oporeka,
   da kasa občinska morda je zapreka.
   »Kar naj jo razpara, kaj komu je mar,«
   so rekli Butalci, »saj naš je denar.«

   »Kasa občinska nam ni več potrebna,
   vlaganja le še poštena, zasebna,
   zraven Cefizelj nikdár ni bil tat,
   je vendar razbojnik in znan demokrat.

   Natančno je znano njegovo zaledje
   in raziskano dogodkov sosledje,
   je sedem ubil jih ter ženščine tri,
   je vse transparentno, dileme tu ni.

   Zanj vemo vsaj vse, kar doslej je bil stóril.
   Kdo se pohvali, da več jih je umóril?
   Resnico prikriva vsak drug kandidat,
   kaj vemo, nemara še večji je tat.«

   Kar bodo zatróbila v en rog trobila,
   tako bo vsa srenja butalska volila,
   Cefizlja dosmrtno, je taka razsodba,
   le on za župana, to pravi nagodba.

   Butalec gre pač vsaj trikrat na led,
   preden od ničle začne šteti spet.
   »S Cefizljem vsaj vemo, da nič ne dobimo,
   z drugim katerim še tisto zgubimo.«

   Tako naj zgodi se, kar pamet veleva,
   volilec butalski naj nič ne okleva,
   Razbojnik Cefizelj izvoljen bo znova,
   živita naj stranka in kasa njegova!

   Odslej vse še bolje bo, kot se nam zdi,
   bo pamet razsajala več tisoč dni,
   v Butalah oglási se javna poslanica,
   leno pa skoznje se vije Ljubljanica.

 • učko

  Tale Čefuček Zoki je pravi fašistični-pederistični lopović. Bolje komunizam nego pederizam !

  • Svele

   A jansin pedofilizem vam je bolj po godu.hahhajaha godu hahahhaha

 • “Logar dosegel zgodovinski rezultat…”

  … drugo mesto.

  Čestitke vsem sodelujočim.

  .

 • kraljica vesolja

  Ampak ta nemška psica Štajermarkt trdi, da je to njihova država. Kr lastijo si Slovenijo tile fašisti, mate črno na belem.

  • Steiermark

   Da si sama to, kar si zapisala zame, to že dolgo vemo, da si srbijanska, tudi, da si pa tako zabita in nerazgledana, ter nepismena, da niti zapisanega ne znaš pravilno prepisati., pa vemo pravtako…. O psicah (srbskih, v Sloveniji), oz. kuzlah, kamor sama spadaš, pa nebom s tabo razpravljala! Verjetno misliš, da nisi sama psica, ker se po vaše bojda reče, takšnim, kot si ti:Đukela, polna garij! Jaz si lahko “lastim”, tako Slovenijo, kot še posebaj Štajersko, ker sem tukaj avtohtona in ne pritepena k……, kot ti in tebi podobni …..

   • Svele

    Pedofilka švabska .leteli boste spet v hudo dobro jamo.fritzli švabski

   • jovan jovan

    Kura jodlarska!

    • Nata

     Jugo petelinček !

 • RATATA

  zoran janković malo u hecu in malo u resu bo delal naprej z najboljšo ekipo v Sloveniji in okrog.
  Patake pato.

  • Sani Rijavec

   Haha..ja čist se mu fecla. Ne more pa skriti, da mu je Logar v resnici zelo všeč.

   • RATATA

    Ga je zavolu.

 • bubamara

  Katastrofa. Janković dobil manj kot 100%. Vendarle se Ljubljana prebuja.

 • jovan jovan

  Zgodovinski rezultat?! Muahahahahahaha…

 • Foglof Tunek

  Logar je dobil srebrno medaljo, no. Saj to je dobro… a ni?????… Samo fprašam.

  • garfi

   procenti te skrbijo
   odlično

  • Sani Rijavec

   Hahaha

 • Sani Rijavec

  Odličen rezultat Logarja.
  Čestitke.
  Janković pa naj neha nabijat, najboljša ekipa na svetu, najboljši najb….ker je presegu limit.
  Sicer pa tudi čestitke.

 • jovan jovan

  LL- luzer logar…..Ampak torto je pa dobil od ljubljenega vodje. Za zgodovinski rezultat! Ha ha ha ha..

 • kraljica vesolja

  Evo vam, osterajharska psica pluva po Maistru. Mah, zih je dons mal preveč spila, jst osebno ji oprostim. Pa vi, zavedni Slovenci.

  • Steiermark

   Izgleda, da si res sama , nepismena srbska psica ter da te imajo na kteni, kar na mrzlem, zato ti je še zadnja delujoča oz. edina deujoča celica tvojih malih možganov, zamrznila. Rezutat se vidi pri tvojem bolanem in sovražnem komentiranju – psička….

   • kraljica vesolja

    Ti si začela o Maistru.

 • if

  Zorana Jankovića v mesecu dni čakata dve sojenji.
  https://siol.net/novice/slovenija/zorana-jankovica-v-mesecu-dni-cakata-dve-sojenji-482936

  Kakšen bo rezultat teh “volitev”?

  • jovan jovan

   Zgodovinski. Za logarja. Muahahahaha…

  • Steiermark

   Sedaj bodo volilci Lublane imeli priložnost , da se opredelijo, za resnico in pravico in s tem dokazali ali spadajo med razvite Evropejce ali pa med zločinsko jugosrbsko mafijsko udbovsko bando, četudi kot “lakaji” opankarju!

   • jovan jovan

    Jodlarska dekla naj ne sodi o slovenskem glavnem mestu!

   • kraljica vesolja

    K ste vi še z rokam jedli, smo mi “viljuškom boc po boc”. Hahhaha, civilizirani Evropejci, sploh po Afriki, Ameriki, Indiji, Avstraliji. CIvilizirani Evropejci, poglej si, kako ste mel še leta 1958 črnce zaprte v živalskih vrtovih. Mrš, fašistka ignorantska.

    • Steiermark

     Čudno, da niste tudi svojih žrtev, katere ste kosali po Kočevskem Rogu in drugje, po Sloveniji, po 45 letu, ko ste jim izrezovali, živim, srce in jetra, jedli “sa viljuškama”….Takrat ste pa pozabili na “bonton” ali pa ga nikoli niste imeli in poznali. Divjaki in opice, kot ste, mislim, da tudi z gnojnimi vilami žrete, samo da si je za zabasat, kot vas uči vaš opankar…..

 • Logar homofob

  Tokrat sem se tudi jaz odločil ne iti na volitve, ker čutim negativno kampanjo desnice do istospolno usmerjenih. Prav je, da je v družbi neka izenačenost polov, da si kdo ne drzne posegati v usodo in življenje drugih, zgolj zaradi sovraštva.

  • Anton

   Iste pravice imaš kot vsi ostali. Lahko celo zanosiš s svojim partnerjem.

  • Nata

   Prav nihče ne posega v tvoje življenje. Pač pa ti sam misliš, da manjšina lahko komandira večino ?

  • boogin1

   Lej ljubček, če se je narava s tabo poigrala, to še ne pomeni, da je to normalno.

 • traktor

  Slovenci smo lenuhi, ne da se nam na volitve. Radi imamo korupcijo, krajo, kurbarijo, zlorabe in vse mafijske posle. Zato volimo, kar volimo.

  • slosin

   ….mali lopovi volijo velike lopove…najbolj očitno v najlepšem mestu na svetu…

   • učko

    to je to, ja !!!!

 • Svele

  Kje sta črt in Jakob hAhjahahahahhah so ju cigani ukradli murgeljn Milan zaprl ali pa od Janeza pedofilni strici iz ozadja vzeli hahhahhaha smrt švabom …

 • Svele

  Kje sta črt in Jakob hAhjahahahahhah so ju cigani ukradli murgeljn Milan zaprl ali pa od Janeza pedofilni strici iz ozadja vzeli hahhahhaha smrt švabom …mogoče sta se zaljubila v milutina trenirkarja hahahhahaha

  • Detektiv

   Povej, kje se dobiva, da te nalomim, da boš pol leta zavit v mavec, prekleto prase levuharsko!!!!! Povej, kje in kdaj, da vidim, koliko te je v hlačah, kljuse balkansko!!!!
   Če si dejansko tako pogumen tudi v življenju, mi boš izdal lokacijo, kjer se bova dobila na štiri oči!

   • Svele

    Hahhahauhaua pri Janezu doma .prijava policija ti bo prišla pol boš ti pol leta v mavcu.govno slovensko pedofilno incestno hahhajajjajja smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

    • ZatonMesecnikov

     Svele, opet tražiš batine?

     • Svele

      Batino mam jaz za tebe sam ti dobitek ustaški pedofil hahhahahah

     • Svele

      Od tebe prid

     • ZatonMesecnikov

      ukakio bi se Svele, da me sretneš…

     • Svele

      Dođi po porciju ili cirkuliši

     • ZatonMesecnikov

      Jak si sa tastaturom Svele. Pravi si balkanac…

    • Detektiv

     Sem vedel, da si navadno strahopetno balkansko pezde, ki se upa anonimno šopirit samo doma za računalnikom. Drekač zadrekan, poscan!!!

     • Svele

      Črt in Jakob se zbujata posrana in poscana zaradi murgeljna Milana hahahhahhaha

     • Detektiv

      No, če sam nočeš izdat lokacije, kjer bi se srečala na štiri oči, te bom poiskal jaz s pomočjo prijateljev, ki razpolagajo z opremo, katera jim omogoča, da na osnovi podatkov, ki jih v internet pošilja tvoj računalnik, natančno določimo lokacijo, na kateri se nahajaš. Pripravi se, ker z moje strani zate milosti ne bo, pa tudi če si 80+ starček. Dokler boš pisaril take stvari, kot jih pisariš trenutno, sam odgovarjaš za lastno usodo, ki se ti bo močno spremenila, ko te lociram in kasneje obiščem. Ti je jasno!?

     • Svele

      Ajde crtojebec pedofilni Janezov a si Darko njavro ali pa njegov podrepnik pridi hhahhahaa komaj čakam govno Janševo pedofilno da mi prideš na blizu hahhahahah pridi in zmoli se pedofil zadnjič

     • kraljica vesolja

      Kva pa, če je ženska. Kva boš nardil, junačino.

     • Svele

      Crkn in najdi me Janšev pedofil Slovenko incestni

     • Svele

      Ja kje si Janez blond z opremo pedofilno hahHajajaj ti otroci ne dovolijo

     • Svele

      Pedofili gotofi ste hlapci sorodniki hahahhahhaha

     • Svele

      Kako sva si različna hahahhaha govno slovensko incestno pedofilno hlapčevsko

    • boogin1

     To kar bo tebe doletelo, sploh ne bo prišlo na policijo, ker mrt.. ne govo….

   • Svele

    Odjebi pedofil hahahhahhaha sem prestar zate govno slovensko incestno pedofilno hlapčevsko hahahhahahhain cirkulisi

   • Svele

    Ti otroke lastne zlorabljas. a pedofil če se dobiva boš beZal govno slovensko pedofilno incestno hahhahahha boš kot tvoji domosralci taktični umik.a si ti tud not padu hahhahahah ne joči Janez

    • Detektiv

     Povej, kje se bova dobila, da se “pogovoriva” na štiri oči, kot to počno pravi dedci.
     Povej kje in kdaj in zagotovo pridem. Pa bova videla, koga je več v hlačah. Si pravi dedc ali si strahopetna baba? Posrane posrano zadrekano!

     • kraljica vesolja

      On je tolku take pičkice, kt si ti, k si bil še u pelenama, hahah.

     • Svele

      Hahhahhahahahj dej zimo kje kdaj pedofil

     • Svele

      To govoriš svojim in sosedovim otrokom koga je več v hlačah pedofil Janez Janša.hajjajaja

     • Svele

      A to govoriš tudi svojim in sosedovim spedofiliranim otrokom koga je več v hlačah a si to slslusal od fotra ali pa od strica iz ozadja hahhahahah Mars govno crkn pedofil fritzl naj ti Bog ubije otroke da ni nadaljevanja tvoje izrojene slovenske podvrste amen Bog me ima rad

   • Svele

    Hahhahahah si pa upaš pedofil sem prestar zate hlapec Jernej da si navs štale skuru

   • Svele

    Kaj se skrivaš ti mene moraš najti.hahahahgovno hlapcevsko incestno pedofilno tradicijo Slovencev hahhaha

   • Svele

    Vi ste izdajalci

   • Svele

    A John tetovator pedofili Janševi

 • O’Brien

  Pravi rezultati so tukaj. https://volitve.gov.si/lv2018/rezultati/obcina_ljubljana.html

  Začetek je odličen.

 • Janez

  No ja !
  Naj kar bo še zadnjič župan,
  bo vsaj lahko hodil po sodiščih, pojasnjeval te pretekle nemarnosti.
  Sploh
  ga bo pa odnesel tuđisti kanalizacijski projekt čez vodozbiralno območje.
  Z. J.
  je človek pred penzijo, dr. A. Logar in njegova generacija pa so prihodnost. L.r. Janez K. Komenda
  P.s.
  V Ljubljani se pač prestrašeno drenja pri penzionističnem
  in ostalih javnih koritih še veliko z raznimi packarijami obremenjenih pokomunistov.

 • žogica
  • jovan jovan

   In pojejo “Mi se mamo radi”! Muahahahaha…

   • ZatonMesecnikov

    Bolje to, kot pa Užičko kolo v štabu Zokana, Jovice…

    • jovan jovan

     Na prejšnjih volitvah je ivanova sekta tudi plesala kolo! Muahahahaha…. Užice so vas zhebale! Hahahahaha…

     • slosin

      dej opankar vtihn že….

     • jovan jovan

      Muahahahaha…LL- luzer logar! Hahahahaha….

    • Svele

     Pedofil zaton pedofilov ti je socialna vzela otroke

    • žogica
     • ZatonMesecnikov

      Ni v ritmu. ples je na mi se imamo radi, dodan je pa šerif Konjević. levičarčki ste polni nekih fintic. Kot pravi Luka Polmesec so vse dovoljene….

     • žogica

      Kaj se razburjaš, jajo pleše foxtrot, hihihiiiiiiiiiiiii!

     • ZatonMesecnikov

      Definitivno ga bolje pleše, kot ti. hihihihihihi

     • žogica

      Odlično pleše, ko mu levičarji igrajo, hihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiii

     • ZatonMesecnikov

      Če pa pade iz ritma, ga pa zaprejo levičarji, hihihihihihi…. Kar 2x so ga zaprli.

     • žogica

      Še ga bojo….

     • ZatonMesecnikov

      Vsaj ubili ga niste levičarji, kot ste izvedli leta 1945 genocid nad delom slovenskega naroda. Morda ima Ivan janez še srečo, da je živ.

     • žogica

      Izdajali ste bežali………

     • ZatonMesecnikov

      Izdajali komunizem in revolucijo…

   • žogica
  • Anton

   A kurijo knjige?

   • žogica

    To početi je velik greh!

    • Anton

     Ne če kuriš domobranske pravljice.

 • Anton

  Od danas ko prića srpski taj je naš, ko ne taj je vaš. Volio je i Šami. Druže tito mi se ti kunemo. Srbija do Rovta.

  • jovan jovan

   Ti si rovtar iz rovt? Muahahahaha….

 • Slovenka

  Anže si v vsakem primeru zasluži spoštovanje. Kandidiral je proti kandidatu, ki ga globoka država podpira na vsakem koraku in ga dobesedno krmi z zlato žličko, da ne govorimo o tem, kako ima uglajeno pot na sodišče, kjer se bodo vse pravde končale v njegovo korist. In kaj je storil Anže? Poskrbel je, da se je slišal v počefurjeni, balkanski Ljubljani glas zavednih, kulturnih Slovencev, da so se oglasili ljudje, ki jim je mar za zeleno, čisto, slovensko Ljubljano. Ljubljana bo slej kot prej slovenska.

  • jovan jovan

   In zelena, čista, slovenska Ljubljana je volila za Zokija! Ker je zelena in čista tudi zaradi njegovega županovanja. Kljub temu, da je logar glasoval proti Ljubljani. Izdajalec ne more biti župan mesta heroja.

   • Nata

    Pa ja de?? Zelena in ” čista ” je samo okoli Magistrata !!
    Še kam drugam pokukaj, no !

    • jovan jovan

     Ljubljana je eno najbolj čistih mest na svetu!

     • Steiermark

      v vašem malem svetu, ki sega samo do vaše smrdljive srbije, je pravgotovo čisto, če pa se spucate še vi, bo pa kar bleščalo od čistoče! Pa opankarja ne pozabiti vzeti s sabo…..

     • jovan jovan

      Takoj, ko se naučiš slovensko! Avstrijska dekla!

     • kraljica vesolja

      Ona sovraž Slovence, to ji je prirojen, ostarajharski psici.

     • Steiermark

      Kaj je kuzla srbska, ali ni noben cucek na cesti “u vašjo ljubljaniii” na razpolago, da te pomiri in zadovolji?

     • jovan jovan

      Nosijo jodlarski psi irharice?

     • Steiermark

      To bi ti moral vedeti in tvoji, ko jih natepavate po garažah!

     • jovan jovan

      Ti si samo skozi ključavnico gledala, ali si bila tudi ti aktivna? Vem, da te še pes ne poščije!

     • Steiermark

      srbski? Vas se tuddi z večmetersko palico, nikoli nisem in se nebom dotikala – fuj golazen!

     • jovan jovan

      Srbski je zate nedosegljiv. Avstrijski mešanec te noče poscati, kaj šele avtohtoni balkanski!

     • kraljica vesolja

      Ne vem, Urška je mela prakso pri psojebcu. Nanjo se obrni za vse informacije.

     • Steiermark

      Zakaj pa meniš, da bi Urška morala odgovarjati glede “psojebca”, pri katerem je delala prakso? Saj vendar ni bila prisotna v garažah, kjer vi opravljate “prakso” na psih? Govedina pasja, nehaj nakladat, tukaj si v Sloveniji, živiš od Slovencev in pskusi , vsaj ne pljuvati v krožnik, iz katerega žreš! Pa v garaže nehaj zahajati, ker ti škodi pri tvoji edini celici malih možganov…. Pa še to te bom opozorila, da zlorabljeni psi znajo biti tudi nevarni….

     • kraljica vesolja

      Če se že gremo, vi, osterajharski hlapci, žvite na moj račun. Če bi žvela od vas, fašistov, bi crknla od lakote.

     • Steiermark

      Ti si duhovno že zdavnaj crknila, tako kot tvoji rodžaci in vsi živite na naš račun, kot vedno prej , tako tudi ddanes, 28. let po osamosvojitvi, žal ne osvoboditvi, ker se golazni nismo rešili……bizantinski.zajedalci ste se razpasli povsod, potrebna bo poštena deratizacija!

     • kraljica vesolja

      Dosadna si ko proliv u PM. Sam tok. Pa gute naht, Švebin. Eni mormo jutr zgodi ustat, da nardimo neki za vaše sociale, za sociale za nesposobne Slovence, k si še šihta ne znajo najt. Pol pa žvite na račun čefurjev, k delajo. K mam filing, da sam še čefurji delajo, Venčki ste pa prefini, ste raj na sociali. Lahko noč, ljubica draga.

     • Steiermark

      turški hlapec , ne misli, da smo na istem nivoju, z vami, ki še vedno živite tam, kjer so vas turki zapustili, iz obupa…..

    • VERRZIFIKATOR

     Janko Šuštar iz glavnega mesta

     MEŠČAN IN ČEVLJAR

     K šuštarju se purgar je zatekel,
     tožil nad obutvijo neznosno,
     in preklinjal tam čez pismo rosno,
     da se je premnogokrat opekel.

     »Kaj narobe je, gospod Filister?«
     vpraša šuštar je malomeščana,
     »saj obutev vaša je izbrana,
     nosi jo celo zdaj kak minister.«

     Dobro namreč šuštar naš je vedel,
     kje Filistra najbolj bo oplazil,
     snob pa tega sploh ne bo opazil,
     purgar zlepa se ne bo zavedel.

     »Žuli me in mi škropi med prste,
     mesto blatno je in pa smrdljivo,
     za obutev ni zadovoljivo,
     dolge so povsod čakalne vrste.

     Bi popravili mi obuvalo,
     ki doslej sem dvanajst let ga nosil?
     Bi, gospod čevljar, lepo vas prosil,
     če bi to storiti se še dalo.«

     Zdaj čevljar obutev mu pogleda,
     ki takoj na njem jo je opazil,
     saj je z obuvalom brozgo gazil,
     vprašal, ali sebe se zaveda.

     »Ali veste vi, gospod moj dragi,
     da bo treba se pač preobuti?
     V temle obuvalu v zimi kruti
     šlo ne bo več, kakor ne v nesnagi.

     Čeveljce obuli ste pretanke
     in dodobra jih doslej znosili,
     človek božji, saj ste izvolili
     mesto škornjev strgane opanke.«

   • boogin1

    Mesto heroja, ja pa ja, si s tem mislil tiste, heroje, od leta 45, kos ste na deset tisoče ndeolžnih poklali in zmetali v jame in ste od taktar naprej vsak dan pijani krvi ? Na žalost ste spet čefurji izvolili župana, Slovenci pa kot po navadi niso šli na volitve.

    • jovan jovan

     Pa si res boooogi! Mt5,3

    • kraljica vesolja

     Nedolžni izdajalci. A ti sploh obstajajo. Izdajica je najhuj možno, prav Dante.

   • Slovenka

    No, no, oko malo vrzi na Rožno dolino, še malo pa bo čisto pozidana, to, kar se pa Ljubljančanom obeta sedaj na vodovarstvenem področju, namreč kanalizacijska cev, je pa čisti presežek. Če bo ta kdaj, Bog ne daj, počila, bodo Ljubljančani pili scalnico.

   • Steiermark

    smrduhi volijo in izvolijo smrduha, da gredo lahko naprej v svojem stilu – navadah, da se ne počutijo neprijetno ob pravem Slovencu, ki ima evropsko kuturo in pamet. So pač navajeni manir, kot vsi turški hlapci: jedva čekam subote da se okupam….(duhovnega čiščenja pa ne poznajo, zato pa volijo kriminalce…)

  • Steiermark

   Ne samo spoštovanje ampak tudi občudovanje, da je takšen idealist da se je spustil v boj, za vračilo mesta Slovencem – Lublančanom, čeprav vsi vemo, da je praktično, cela Slovenija, za Slovence, izgubljena! Potrebna bo temeljita deratizacija….

 • Mare

  Zokiiiiiii zmagali smo.

  • Matt von Glanz

   vaš demon

 • učko

  Evo kam je pripeljal balkanski naci-populizem! V lopovizem ! In pol se nekateri čudjo, da Zlovenija ni Evropska država, ampak Balkanska ! Čefurski nacisti za vsako ceno volijo svojga levuharskega režimskega lopovuha. Balkan jih je poln kt potepuški pes bolh. Što južnije to ružnije to tužnjie. Južnjaki rinejo na razviti sever, da ga potem “pojužnijo”. No mal jim pr tem pomagajo tud klimatske spremembe, lol !

  • jovan jovan

   Ti si “tko en mal poupismen”! Pravi sektaš.

 • Black_hawk

  24ur so pa kar zablokirali, se bojijo rezultata :))

 • Gkgv

  Haha še desnica je volila Zorana. On je najjačejši.

 • Anton

  Od danas ko prića srpski taj je naš, ko ne taj je vaš. Volio je i Šami. Druže tito mi se ti kunemo. Srbija do Rovta.

 • luckyss

  Pravzaprav vas ne razumem…Slavite Logarja, ker ga je v prvem krogu krepko povozil nek blesavi južnjak Janković…
  Kdo bi vas butaste ovce razumel…

  • Anton

   Vsaj tiho bi bili.

   • luckyss

    Zakaj….saj ne žalujejo, po članku sodeč si vsevprek čestitajo…res so zmedeni, milo rečeno..

    • Anton

     Jaz predlagam sds u da se popolnoma umakne iz Slo politična scene.

     • jovan jovan

      Odličen predlog!

     • Anton

      Nekateri kar ne razumejo poraza. Že 45 leta so nas dosti pobili. Mo smo izdajalci in smo lahko samo tiho. LJUBLJANA ima vso pravico da v njej ni nobenega slovenca ker je lahko kakšen janševc vmes.

     • luckyss

      Ja, komu se bomo pa potem smejali ?!

     • Anton

      Saj je še nsi pa podobnik se spet smeši v sls.

     • žogica

      Končno si nekaj pametnega napisal, čestitam!

     • Anton

      Predlagam tudi da nas vse pobijejo. Al pa če ss kar sami….. brez veze čakat na izumrtje.

  • Morala

   Sem že nekaj časa nazaj napisala, da Logar ne bo zmagal, ker je preveč jugovine v Lj.

   • luckyss

    Problem ni v kandidatu,, ampak v tem kdo ga podpira…

    • Morala

     Saj, Jankovića podpirajo v večini južnjaki in levica…Me zanima kdo je zmagal v našem Mariboru?

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Saša Arsenović. :)

      PS: Ne bo zmagal obsojeni kriminalec Kangler. :)

     • Steiermark

      V Sloveniji, zadnja leta zmagujejo samo tapravi – neobsojeni kriminalci in ludožerci, vaše rase!

     • jovan jovan

      Misliš ivana? On je tudi zmagal.

     • luckyss

      Seveda govorim o Logarju, ki bi imel več šans kot neodvisen kandidat ;)

     • jovan jovan

      Če ne bi že bil v sekti…..Tako mu tudi “kvazi neodvisnost” ne bi pomagala.

     • luckyss

      Glede na vsebnost alkohola v tamkajšnjem zraku in posledično amnezijo, se ne bi čudil, če bi v drugem krogu zmagal Kangler…
      Bomo pač Maribor preimenovali v Butale…
      Pa sem mislil, da so Ljubljančani najbolj butasti ;)

     • Zora

      Se vidi da ne veš nič in ne razumeš da ljudje volijo župana na podlagi tega da izpolni svoje obljube in ureja mesto tako, da je urejeno in boljše za živet. Jankovič je to naredil, zato ga ljudje volijo. Ti si iz Maribora tam že 50 let ni nihče nič naredil tako da mariborčani sploh nimate pojma kako zgleda župan ki je učinkovit….

 • Anton

  Ivan Tavčar je bil župan Lj. Zdaj pa taki nespoštljivi čefurji.

 • Foglof Tunek

  Čujte, Logar je dobil srebrno medaljo, no. Saj to je dobro… a ni?????… Samo fprašam.

  • Anton

   3/4 se nasf jef žef obesilof.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Kdor ne skače ni Slovenac! :)

  PS: Hahahahahahah! :) #ZokiCarPobjeda

  • Anton

   Zoki nas objeda. Smrt janšizmu

 • Anton

  Zgodovinski poraz. To bi morali vedeti.

 • Foglof Tunek

  Logar je zadovoljen z volilno udeležbo v Ljubljani, ki je višja kot pred štirimi leti???… Aha, zato je zadovoljen…jas sn pa mislil, da je zmagal :)

  • Anton

   Ne luzer je popušio! U lj se više ne traži šmarnice.

  • slosin

   ti nimaš s čem mislt in ni čudno, da si se spet zahebal…značilno za pivce šmarnice…

   • kraljica vesolja

    S čim. Jooj, kok vas rada popravlam.

 • Svele

  Ljubljana spet homoseksualna.pedofili cerkveni desni vzgajani v vectisocletni incestni pedofilni folklori hlapcev spet pušili hahhahahha logar in ostali vabljeni ekskurzija bleiburg v Barbarin hostel hahhahahah na skupinski fašistični samomor hahhaha

 • Krtača 20

  A bojo zdej desni nehal rezgetat in za ene šter leta začepil betice?

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Zoran Janković župan najlepšega mesta na svetu. :)

  PS: Janko, nemože nam niko ništa, jači smo od sudbine. :)

 • Mirkoca

  Pezdir :)

 • jovan jovan

  Kako luzerji iz izgubljenih volitev naredijo zmago? Vprašajte na Trstenjakovo! Muahahahaha…

 • Matt von Glanz

  v tem mandatu ga bomo videli v zaporu, zapomnite si!

  • jovan jovan

   Ne damo ivana! Bomo zopet okrog sodišča hodili, če bo treba!

   • Matt von Glanz

    Zokija, butl

    • jovan jovan

     Butl? Butl si ti! Muahahahaha….

     • Matt von Glanz

      Jovane čobane ni ti konca dokler ninas praznega lonca spelji

     • jovan jovan

      Muahahahaha…..Ni čudno, da še dobljene volitve izgubite, ker ste tako butasti! In ti si pravi dokaz za to!

     • Matt von Glanz

      To je stanje korupcije v tej drzavi in ti si dokaz za to. Za sluzbo si pripravljen vsega, še havanko potegniti vasemu zmuzljivcu

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Brez Janše mi živeti ni! :)

    PS: Hahahhaha! :)

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Imam informacijo, da so se telefonske linije ustanove Psihiatrične bolnice Polje “sesule”. Zdravniki svetujejo, da uporabite vrv. :)

  PS: Janšisti, seveda. :)

  • garfi

   Kangler
   auč

 • garfi

  Mariborčani so pametnejši od lublanskih balkanskih Butalcev
  upam, da bodo kamenjali plačane fstajnike v obrambo Kanglerju

 • Tetka iz ozadija

  Za prelepo Slovenijo je pomebno to, da nobena janšistična svinja ne bo nikoli ne predsednik vlade, ne premijer in ne župan glavnega mesta. In hvala bogu je že nekaj desetletij tako in še nekaj desetletij bo tako.

 • luckyss

  Če bi v Sevnici za župana kandidiral Donald Trump, mu ne bi uspelo, če bi ga podprla SDS…
  Vam je sedaj bolj jasno , ovce ?!
  Narisati vam tule ne morem, da bi doma pobarvali in potem morda celo “skapirali”..;)

  • jovan jovan

   Sekta über alles!

  • garfi

   pa kdo misliš, da verjame tvojim udbaškim manipulacijam
   potrjeni lažnivec pod sto imeni

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  V Ribnici je od nekdaj vladala SDS. Zmagal je kandidati Liste in “pojebal” SDS-ovca. :)

  PS: 100% udeležba. Lista 74%, SDS-ovec 17% in ostali. :)

  • garfi

   Kangler
   auč

 • kraljica vesolja

  Slovenci dragi, spušili ste. Od čefurja Zokija. A se jočete, kokr Janezek pa Anžetek.

  • garfi

   Kangler
   auč

   • kraljica vesolja

    Kangler je maribosrski Zoki. A ni, no. Glavo ma že srbsko, hahah.

    • garfi

     Mariborčani so pametnejši od lublanskih balkanskih Butalcev
     upam, da bodo kamenjali plačane fstajnike v obrambo Kanglerju
     v drugem krogu

  • Montana

   Od danes naprej ste ljulbančani : LJUBLJANKOVIĆI!

   • slosin

    večina je že balkanskih opankarjev in dvomljivega poštenja, sicer nebi volili kriminalca ….

   • Svele

    A vi Slovenci slovenkoviči

  • učko

   Jesmo pušili, al kleknuli nismo, je reku Milošević, k je prosu Clintona, nej stopi na stol.

 • jovan jovan

  Sekta je “popušila” na polni črti!

  • garfi

   pušaĆ

   • jovan jovan

    logar! Ha ha ha ha….

 • učko

  Da nam u 21 stoletju vladajo balkanski primitivci in lopovi, si pa ne bi mislu. Še mal, pa nam bojo musliči zapovedoval, da se mormo metat na kolena, pa glavo dol, pa rt gor, pa take oslarije. Evo, to so pa posledice “migrantske politike” !!!! Zapečeni nas bojo sfukal s svojim primitivizmom !!!!!

 • Foglof Tunek

  Čujte, Logar je zadovoljen z volilno udeležbo v Ljubljani, ki je višja kot pred štirimi leti???… Aha, zato je zadovoljen…jas sn pa mislil, da je zmagal :)

  • garfi

   skrbijo te procenti
   odlično

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Glede na to, kako so “sfukani” v glavo, SDS-ovci, verjetno misli, da je zmagal. :)

   PS: Kot Janša, kateri misli, da je premier SLO. :)

 • učko

  Živimo v diktaturi primitivizma, kej čmo !

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Zoran je še enkrat zmagal kriminalca Janšo in zblojeno sekto. :)

  PS: SDS temna zgodovina Slovenije. :) #Končno

  • garfi

   Mariborčani so pametnejši od lublanskih balkanskih Butalcev
   upam, da bodo kamenjali plačane fstajnike v obrambo Kanglerju
   v drugem krogu

   • Djuro Sumar

    Kangler je še hujši lopov kot je Jankovič. Problem nastane, da so tudi njuni nasprotniki lopovi.

    • garfi

     ti si najhujši L-opof

     • Djuro Sumar

      Jaz ne kandidiram .

   • Sani Rijavec

    Ti in tebi podobni so razlog, da imamo Jankovića in da bo v Mariboru Arsenović… Šmrkljavec spelji se, ker škoduješ Sloveniji in njenemu obstoju.

   • bubamara

    Kangler ne bo preživel eno leto županovanja. Fstajniku so že na štartu.

 • Grog

  Hahaha ;)

 • Djuro Sumar

  Ne razumem, kako je lahko zgodovinski rezultat, če izgubiš volitve.

 • dk

  Vsa smrdljiva zalega se je v Ljubljani zbrala s čefurj in fagooti vred proti dr. Logarju, pa jim je vseeno nagnal strah v kosti, da si še dolgo ne bodo opomogli. Rajši imajo Spolnega izprijenca, kriminalca, srbskega pritepenca, kot pa poštenega domoljuba dr. Logarja. SDS pridobiva vse večjo podporo med državljani.

  • Slovenka

   Povej mi, s kom se družiš, in povem ti, kdo si. Ljubljančani so svoje povedali.

   • Svele

    Povej mi koga fukas in ti povem da si pedofil jansev

  • jovan jovan

   Iz katere vukojebine si se pa ti “zalegel”?!

  • Djuro Sumar

   Torej ti je jasno, kakšna baraba je šele Logar, da imajo rajši Jankoviča.

   • slosin

    druže sekretaru, ne lapaj budalaštine…

    • Djuro Sumar

     Vedno imam prav.

    • Steiermark

     on ne razume, da je “sekretar” lahko le na sekretu…..

   • Svele

    Hahhahhahahahj bravo.

  • Steiermark

   Mislim da zanemarjaš resnico, kakšna je struktura prebivalstva v Lublani, potem, ko so tito in ostala levaška drhal masovno naseljevali sovražnike Slovencev v Lublano in druga mesta, z namenom, da se spremeni struktura prebivalstva in s tem zagotovijo volilce zase, sedaj že nadaljujejo z uvažanjem kozjeljubskih posiljevalcev in morilcev… glavno je, da imajo zagotovljene volilce in da se zaradi teh izprijencev, ki jim je morala in poštenost odveč in ni del njihove kulturno etične prtljage…..de nje de de…

 • jovan jovan

  Od zgodovinskega poraza do sektaškega velikega uspeha je dovolj en sektaški korak!

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Janšisti, še sanjali boste Jankovića. :)

  PS: Sad počinje jebačina SDS-ovske bagre. :) #ViveLaJanko

 • Foglof Tunek

  Ka zdaj, smo zmagali al nismo? :)

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   POBJEDA!!!!!! :)

   PS: Janko do kraja! :)

 • Foglof Tunek

  Janko je spet zjebal Janeza :)

 • učko

  JaJo pa Logar lahko pobereta sam tiste glasove, ki bi drugač šli h kakšenmu bolj normalenmu kadidatu !

 • skorpijon93

  sramota ljubljančani, podpirate primitivizem in korupcijo nič čudnega da se letno izseli več kot 8.000 državljanov slovenije ker tukaj ni bodočnosti s takšno politiko , zbrcat vas v rit, niste vredni ! tako slabo po osamosvojitvi še ni bilo, slepci , zbrcat vas v rit

  • slosin

   vse kaža, da si boljšega župana ne zaslužijo…

   • skorpijon93

    primitivci si boljšega župana ne zaslužijo ampak samo brco v rit !

 • učko

  Jurček Čefurček si lahko obeta nove milijone, njegov čale-čača mu jih bo zrihtu !

 • skorpijon93

  ljubljančanom bi privoščil en velik potres pa da odnese tudi mošejo, ki tam nima kaj za iskat ! izdajalci !

  • Grog

   Pa zelo si zelis cim vec mrtvih ljubljancanov.

  • Svele

   Hahahhaha smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha tibbi pa se potres hahahhahah

 • bubamara

  Zoki care pobedio sa 100 procenata. Trubaću već sviraju Zokijev ćoćek.

  • RATATA

   Šumadijski rokenrol.

 • Foglof Tunek

  Zmaga normalnosti v Ljubljani. Bravo Ljubljančani za pogum ! Stranka, ki ruši Lublano, jo ponižuje, razglaša za ne-prestolnico, želi imeti v tej “ne-slovenski” Lublani svojega župana ?? Če bi Ljubljančani izvolili Logarja, bi bil to vrhunec mazohizma. Župan Janković je edini dokazal in dokazuje, da se da s pametnim in modrim upravljanjem res nekaj narediti za mesto.

  • boogin1

   Komunajzl blesavi, tvoji komunajzli rušite vse kar je slovenskega, kriminalec čefurski je iz Ljubljane že naredil balkan, kmalu pa bo to kamelotrajbarska vas.
   Če si kriminalec, seveda podpiraš kriminalca, in če si poleg tega še izdajalec potem imaš pač mišljenje kot ga imaš.
   28% je uraden izračun za kriminalca za leto 2014, 28% pomeni število volivcev-kriminalcev,
   ki podpirajo kriminal in ki so volili kriminalca 2014.
   Sedaj, ko gledam te številke iz leta 2014 sem si malo oddahnil, vendar je 28% kriminalcev v Ljubljani še vedno veliko, sploh glede na to, da je moralo ostalih 72% živeti pod mafijo. če je kriminalec dobil 46173 glasov od 228.635 volivnih upravičencev, to matematično ne pomeni 57,53% vseh Ljubljančanov, temveč pomeni, odstotek od tistih, ki so šli volit in odstotek tistih od tistih, ki so volili kriminalca. Ne glede na to, ali bo ponovno izvoljeni mafijski kriminalec, upam vsaj, da bo odstotek tistih, ki kriminalna dejanja podpirajo manjši kot prejšnje leta in še manjši ob volitvah čez 4 leta.
   Komunajzli in kriminalci.
   Matematika vam gre slabo, laži pa tudi ne potegnejo.
   LOKALNE VOLITVE 2014
   VIR: https://volitve.gov.si/lv20
   5.10.2014-prvi krog-MESTNA OBČINA LJUBLJANA:
   Število volilnih upravičencev: 228.635
   Skupaj glasovalo po imeniku: 82.131
   Število oddanih glasov (za župane) 82.054
   Število neveljavnih glasov za župane: 1.797
   Glasovalo s potrdilom (za župane): 2
   Volilna udeležba (skupaj) 35,92%
   Kandidat: Zoran Jankovič
   Predlagatelj: JOŽE MERMAL IN SKUPINA VOLIVCEV
   Število glasov: 46173
   Odstotek glasov: 57,53
   Odstotek glasov: 57,53% pomeni odstotek od številka volivcev: 82131, ki so se volitev udeležili.
   Kar pomeni, da Zoran jankovič ni dobil podpore 57,53%, ker je 50% od 228.635 volilnih upravičencev: 114317,5 volivca.
   Še križni izračun % volivcev, ki so glasovali za ZJ:
   228.635 volilnih upravičencev =100%
   46173 glasov za ZJ = x %
   Izračun:
   64173 x 100 = 6417300 / 228635 = 28%
   Zoran-a Jankovič-a je za župana Ljubljane volilo 28% volilnih upravičencev in je na podlagi 28% glasov od vseh volilnih upravičencev postal župan mesta Ljubljane.
   Sprašujem se, koga je izbralo oziroma koga bi izbralo ostalih 72% volilnih upravičencev.

   Pri kriminalcih in mafiji v Ljubljani in Sloveniji je problem, da Slovenija nima mafije, mafija ima Slovenijo, da se lahko javno hvalijo s kriminalom, povrhu pa še volivci brez vrednot. Vendar kar počasi, totaliratistični komunajzarski režim v glavnem ni preživel še nikjer. Ponavadi ko mine doba komunajzlov, ostanejo za njimi zadolženost, obubožano ljudstvo in ponavadi gore trupel. Na koncu vam bo sodilo ljudstvo in bo vaš konec klavrn. Tisti, ki volijo kriminalce in komunajzle, sploh pa večina upokojencev, ki ima 500 EUR, imajo po mojem mnenju, vsaj še 250 EUR preveč, enako osebe na minimalcu, da končno spoznajo ves čar in raj komunizma, totalitarizma in tovariškega kapitalizma.

   • Zora

    Pa kje ti živiš??? V kurniku?

 • RATATA

  Razmerja:
  Slovencev u Lublan (tudi v Sloveniji) je toliko kot kopnega na planetu Zemlja.
  Vse ostalo so ćifutarji in lewuharji….

 • skorpijon93

  v zagrebu janković nebi nikoli zmagal ! to je možno samo pri nas ! tudi muslimanov je v zagrebu manj kot v lublani

  • jovan jovan

   Preseli se. S sektaškimi referencami te takoj sprejmejo v hdz. V Zg imajo že dolgo džamijo…

   • skorpijon93

    ti se preseli mrha hudičeva , te brcnem

    • jovan jovan

     Jej, jej, ti boš brcal? Zadnjič te je baba čez celo vas za ušesa vlekla, da so se še kure smejale! Sedaj boš pa pogumen?! Muahahaha…

  • žogica

   Ti si na Trstenjakovi?

   • RATATA

    On je gospod Trstenjak.

 • bubamara

  Evo sutra u osam prijemni ispiti novih farmacevtica kod Zokija i Mermala.

  • RATATA

   Mermal je neki bolan. On sam opazuje.

 • RATATA

  Čifutar bo načeloval Lublan,
  Koperu i Mariboru. Ejejej

  • bubamara

   Srbi so dobri gospodarji. Slovenci so bili vedno dobri samo za delo.

   • RATATA

    Jaz sem bolj slab za delo, sem pa dober gospodar. A sem potem srbijanc??
    A potemtakem nisem Sluenc?
    Si ti jovan jovanović zmaj?

   • slosin

    jok, zdej, ko jih slovenci ne izkoriščamo več, bi nas pa ja lahko šišal v BDP-ju…pa imajo 3x nižjega…samo nekaj čez 6.000 eur…

   • Sani Rijavec

    Srbi dobri gospodarji…hehe.
    A se hecaš. Očitno slabo poznaš trenutno situacijo. Vučić in ostala srbska trenutna politična smetana je sprevžena do amena, pedri in lažnivci in korupcija brez primere, kaj tako sprevrženega težko najdeš v Evropi pa še kje širše. Malo se pozanimaj pri kakšnem pravem Srbu. Ne piši neumnosti.

    • bubamara

     Srbi v SLO so gospodarji Slovenčkom. Pusti Srbijo.

     • Sani Rijavec

      Je precej bolj kompleksno kot ti to poenostavljaš. Sloveniji vlada udba…je precej Slovenčkov zadi, ne boj se. Slovenci so bili vedno glavce. Janković je lutka….
      Če bi bili Srbi dobri gospodarji, bi Kosovo danes bilo Srbsko, da ne razlagam dalje, kaj so zajebal, ker niso dobri gospodarji.

   • Sani Rijavec

    V Srbiji je Vučić prevzel vse medije skoraj, pederiše se na polno, totalni šizofreni psihopat. Volitve so totalno skorumpirane in zgoljufane. V Urugvaju ima že pripravljeno politično zatočišče, ker narod ko mu bo prišlo na rob ga bo odnesel dobesedno. Čeprav je tud raja povsem zgubljena v Srbiji. Žal.

    • Svele

     Hahahhaha fritzli slovenski znajo samo zlorabljati otroke z župnikom.hajjajajaj večtisočletno incestno pedofilno hlapčevska slovensko tradicijo.vsi hlapci sorodniki hahhahah plitek genetski bazen kriv za izumrtje hlapcev

     • Sani Rijavec

      Ti si že crknu.sam tega ne veš, ker si crkovina. Nimaš šans mali, ti si zguba in sramota za lastno mat in sramota za narod od kjer prihajaš.
      Smrdi ti iz ust, sem prepričan, da takega smrada ne najdeš. Crkovina si.

     • Svele

      Kako si uganil da sem mali in da mi smrdi iz gobca.tisi jasnovidechahhahaha

 • žogica
 • Josip Broz Tito(УДБА)

  V štabu Jankoviča se vrti užičko kolo i Mile Kitić,…. :)

  PS: Janša se je tudi pridružil zabavi. :) #Hahahah
  PS: Link: https://www.youtube.com/watch?v=DpiSbWQ_bZk

  • kraljica vesolja

   MItar Mirić valjda ” Ne može nam niko ništa”.

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    U Fužinama grmi. :)

    PS: HAhahahahahah! :)

 • luckyss

  Logar dosegel zgodovinski rezultat dvobojevanja z Jankovićem

  Vam jaz napišem naslov članka, ki bo bolj dostojanstven in ne bo takoj vsakemu jasno, da ste bebave ovce ?!
  Torej…

  “Kandidat SDSovc je dosegel dober rezultat kljub temu, da so mu na hišnem portalu Nore tv s svojimi hišnimi komentatorji krepko zbili “rejting”…

  Janez je še enega mladca, ki bi lahko nekoč ogrozil noriško kraljestvo poslal v pozabo…
  Ampak za vas ovce je to že višja matematika ;))

  • kraljica vesolja

   Točno tko. Poražence se hitr pozab. Logar, uživi, dobr te je Janezek shebu.

 • Mike Zulu

  Ma dej Janez za dobro Slovenske desnice odstopi že enkrat, zaslužil si si za mirno penzijo daj mladim šanso. Prosim no

 • skorpijon93

  LJUBLJANČANI POJDI SI OGLEDAT PRAGO , DA BOSTE VIDELI KAJ JE ZGLED ! primitivci lublanski

  • Josip Broz Tito(УДБА)
   • skorpijon93

    pa kaj boš ti primitivec, samo enkrat še sliko pokaži pa ti jo razbijem, primitivc, saj ni čudno da se slovenski državljani vse bolj izseljujejo !

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Ajde, Ajde, ko ti neda ljubavi? Pa tata! :)

     PS: Hahahahahahahahah! :)

    • O’Brien

     Svetujem gumb blokiraj. Končno imam mir pred levaškimi bedaki. Nekomu govoriti o Pragi, ki ne upa pogledati dva metra od praga ni smiselno.

     Pravi rezultati so tukaj https://volitve.gov.si/lv2018/rezultati/seznam_obcin.html

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      You cant handle the truth! :)

      PS: Coward! :)

  • Grog

   Kje pa si ti doma?

 • Miccy

  Če želite izvedeti, zakaj dr. Logar ni bil izvoljen za župana, si poglejte predhodne komentarje in vsekakor reakcije na moj komentar. Ni nas bilo malo, ki smo že dlje časa opozarjali, da se z zlivanjem gnojnice po vseh, ki niso za SDS, uničuje desna politična opcija ter uničuje možnost za sodelovanje. Res je zelo žalostno brati, kako podel in maliciozen odnos imate tukaj do ljubljanskih volivcev.

  • jovan jovan

   Zaradi takega odnosa tudi ivan, kljub zmagi, ni in ne bo nikoli več mandatar.

   • Steiermark

    jovan, raje se brigaj za svoje jovane, v svoji otačbini – nam boš naredil veliko uslugo….

    • jovan jovan

     Jodl dekla, pejt spat! Imaš irharce?

    • jovan jovan

     Dekla jodlarska.

  • kalavnik

   Cestitam za zmago.

  • slosin

   dej no dej….gnojnico so začel prvi zlivat levuharji po vsem, kar ni levo (predvsem po SDS) in še dodatno oprali glave slovenski raji…

   • Miccy

    Aha. In jim je treba zato vrniti? Denimo kot neki Steirmark tukaj meni vrača s “smetmi”, “kupom gnoja” ipd. Zakaj že? Ker se ne strinjava. In ker se ne strinjava, me je potrebno žaliti?

    Se ti ne zdi, da SDSovci pljuvate v lastno skledo?

  • slosin

   …žalosrno je to, kakšen odnos imajo ljubljančani do poštenja…

   • Miccy

    Zavrnili so SDS. To je to.

  • Grog

   To nebodo niti zdaj dojeli ;) kj cmo taki so ;p

  • Steiermark

   “Podel in maliciozen odnos” do “lubanskih volilcev” je samo vaše ogledalo! Ne prepoznate svoje podobe v špeglu….. žalostno! Danes ste jo potrdili in potrdili ste dejstvo, da raj pijete jankovićevo scalnico iz vodovoda, kot pa da bi se zbudili in zahtevali novega župana, ki bi resnično, za naše glavno mesto, tudi kaj koristnega naredil! To vas ne zanima, ker ste pač navadni duhovni revčki in še vedno “obožujete” tistega, ki “kaj ima” četudi na kriminalen način, kot pa nekoga ki bi vam vrnil spoštovanje v same vase in vas podučil o vrednotah in vam resnično olajšal življenje….. čisto po balkansko! Fuj, smeti, ki ugonabljate našo Slovenijo!

   • Grog

    Prav lepo si potrdil , kar je napisala ;)

   • Sani Rijavec

    Spelji se ti. Ti in tebi podobni ste razlog, da Logar danes ni dobil drugega kroga…. Vi ste razlog s svojim mračnim fanatizmom, da nam vlada leva mafija. Ker Slovenci tvoje temačne filozofije in razdvajanje s preštevanjem kosti do onemoglosti v politične namene, ne bodo nikdar sprejeli, da jim vlada.
    Ti je jasno. Spel se.

    • Steiermark

     Vas moti opazovanje lastne izmaličene podobe v špeglu…..

     • Sani Rijavec

      No dej bod tok domoljuba pa zgin iz scene. Pa vse mračnjake povabi s seboj.

     • Sani Rijavec

      Zaradi takih kot si ti imamo tud Svelete in podobne kretene. Isti ste. Sprevženi. Samo, da se ti finga delaš. Pederčina si.

     • Sani Rijavec

      Zjebal ste celo desno sceno.
      Marš

    • Miccy

     Čeprav se na trenutke bojim, da počno to nalašč in s tem pasivizirajo desne volivce ter omogočajo izvolitev leve politične opcije. Kdo bi vedel, zakaj je mediju v lasti SDS svinjanje, kot smo mu to priča, v interesu?

   • Miccy

    Ti to mene uvrščaš med smeti? In ob naslednjih volitvah pričakuješ moj glas? Ti to meni o balkanstvu, duhovnih revčkih ipd?

    Saj… Kot se je opazilo včeraj, so volivci še kako razumeli sporočilo, ki ga širite

    • Steiermark

     Bodimo si na jasnem, da zame ne šparaj “svojega glasu”, ker ga jaz in moji favoriti, od smeti ne potrebujejo, ker oni se ravno borijo za boljše življenje Ljudi v Sloveniji in za čisto Slovenijo, brez smeti! Od divjakov in smeti pa nihče v Sloveniji ne pričakuje nič dobrega niti normalnega! Uživaj s smetmi, smet!

     • Miccy

      Hvala! Mene se sicer tvoj odgovor z žaljivkami ne tiče, saj se ne najdem v njem. Prepričana pa sem, da so mnogi, ki bi sicer v Ljubljani volili SDS oz. g. Logarja, izbrali Jankovića ravno zato, ker se jim ves čas, že nekaj let, sporoča, da so “kup gnoja” in to ne samo zavoljo svojega izvora.

     • Steiermark

      Žaljivka je za nas avtohtone to, da vas moramo gledati – prenašati!
      Da pa so vsi, ki so dali glas čobanu, navaden smrdljivi gnoj, kot on, to dokazujejo-te, sami, ker vas nič drugega ne zanima, kot koristi, etike in morale pa ne poznate – za vas je prava španska vas, sicer tako perverzno pokvarjenega lopova, ne podpirajo pošteni in zavedni ljudje, v Sloveniji!

  • Sani Rijavec

   Bravo. Lustrirat je treba vse mračnjaške fanatike.

  • samotoje

   Sočustvujem s tvojo žalostjo, ki je posledica “podlega in malicioznega odnosa do ljubljanskih volivcev”. Kar te lahko tolaži je lahko dejstvo, da večina “podlo in maliciozno obravnavanih ljubljanskih volivcev” ni Slovencev.

 • kraljica vesolja

  Volilci so odločili. Temu se reče demokracija. A če vam ni všeč rezultat, se bomo pa zmerjal. To pa res ni civilizirano, evropejsko, demokratično.

  • garfi

   pravi kdo

 • O’Brien

  V Mb drugi krog? https://volitve.gov.si/lv2018/rezultati/obcina_maribor.html

  Zakaj Lj tako počasi šteje?

  • slosin

   čefurji štejejo bolj počas…

  • dk

   Če pa so mentalno zaostali.

 • Anton

  Kdaj bo selitev Zastave v Lj. Cukrarno?

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Malo za sprostitev. :)

  PS: Link: https://www.youtube.com/watch?v=f46LkPDypSY

 • skorpijon93

  češka je ena najmanj zadolženih evropskih držav javni dolg znaša le 34 % BDP, Slovenija pa ne ! Slovenija je leglo korupcije,mafije in nič čudnega da imamo težave z begom možganov kot še nikoli po osamosvojitvi, toliko se jih izseljuje, pa še z muslimani nas posiljuje ! na češkem muslimanov ni, nitijih ne marajo

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   V Češki je povprečna plača 600$, pokojnina 400$. Ne hvala. :)

   PS: Neverjetno! :)

  • žogica

   Ti maraš sam sebe?

  • Luka Slovenski?

   • jovan jovan

    Luka slovenski je en navaden fejk feget!

  • bubamara

   Nimajo pa visokih plač in socialnih transferjev kot Slovenija.

 • skorpijon93

  Slovenci, zgeldujte se po češki

  • garfi

   ostao sam samo ja

  • Black_hawk

   Ta rezultat je res korak v pravo smer ja, Češka, Poljska nas bodo pojedle, in še takrat bodo ljudje govorili, samo njega bomo volili beda!!!!!!!!1

  • bubamara

   Čehi živijo kolikor zaslužijo z delom. Ne hvala.

  • žogica

   Ti živiš tam, da si tako pameten?

 • Osti jarej

  …tanja gobec zgleda krasno

  • bubamara

   Do naslednjega kozarčka.

 • garfi

  zadnji Ljubljančan: ostao sam samo ja

  • O’Brien

   Nas je več. Počakajmo na rezultate.

  • jovan jovan

   Ti Ljubljančan?! Muahahahaha… Dobrih 64% za Zokija! He he he he he….26 svetnikov!

   • garfi

    muha ?

    • jovan jovan

     Te obletava. Ne čudi se. Saj veš, da gre muha na drek!

  • luckyss

   Gasi svjetlo kad odlaziš…

   • garfi

    ktj

    • luckyss

     itb

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Dosti je bilo. Zdaj se bom pridružil zabavi pri Janku. Dosti farmacevtk, odvetnic, študentk,…. Ufffffff. :)

  PS: Vi pa uživajte v porazu! :) #lahkoNoć

 • garfi

  L-eWiČĆarji so tako navdušeni nad solzavim balkaniĆem zokijem,
  da so pozabili na Maribor

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Kratko:
    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=FEVDALIZEM = …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • skorpijon93

  češka je zgled za Slovenijo, so nam podobni, nimajo muslimanov, živijo lepše kot sloveniji, stopnja revščine najnižja med eu državami, zadolženost nizka, nimajo problema z izseljevanjem

  • bubamara

   Čehinje so res dobre.

   • jovan jovan

    Rade dajo.

 • Get Smart

  Udeležba 30% …?

  TOTALITARISTIČNO kaviaržido KOMINTERNISATIČNO oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNO kao ŠTETJE:

  “Ni važno, kako se voli, važno je, kdo šteje!” (tako uči JOSEPH STALIN).
  In kaj na to pravijo MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki:

  »Vi ste bili opazovalci za čas volitev, zdaj so volitve končane, zdaj štejemo in nas ne smete motiti.«
  .
  Razumemo?

  • Vse liste predlagajo ljudi v volilne komisije po vseh volilnih okrajih itd

   Daj se malo informira.

   Danes tudi sdsovci štejejo glasove.

 • skorpijon93

  češka je zgled za Slovenijo, so nam podobni, nimajo muslimanov, živijo lepše kot sloveniji, stopnja revščine najnižja med eu državami, zadolženost nizka, nimajo problema z izseljevanjem, da veste !!

  • jovan jovan

   Fejk luka drkadžija!

 • skorpijon93

  češka je zgled Sloveniji, Slovenija pa je propadla mafijska država iz katere se vse bolj izseljujejo, življenje je drago !

  • jovan jovan

   Fejk luka drkadžija!!

 • Van Der Waals

  NAJVEČJA PREDNOST LEVIH FAŠISTOV JE V TEM DA DELAJO PO PRINCIPU… DELI IN VLADAJ. SEVEDA PA TO NOSI POSELDICE V ZADOLŽENOSTI DRŽAVE!

 • skorpijon93

  nič čudnega da je Plečnik bolj cenjen in spoštovan v pragi kakor v ljubljani, samo poglejte župana ljubljane, ljuba žalost !

 • garfi

  kad se vozakam po zokijevima gradževinama odzvanjava
  ovo je najlepše mesto

 • žogica

  ŽE DRUGIČ V LETU 2018!!!!!!!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=DpiSbWQ_bZk

 • garfi

  od sada pričam samo srbski
  hoču table u cirilici I to odmah
  ostao sam samo ja

 • jovan jovan

  Zokijevi so dobili 26 svetnikov, v prejšnjem mandatu jih je bilo 22. Desnuh je po TV pohvalil desnico, ki da se je konsolidirala! Zato tako “slab” uspeh Jankoviča! He he he he…Butli!

  • žogica

   Hvalijo pač sami sebe, če jih nihče drugi ne, kaj češ!

  • garfi

   jovo kada ćemo plesati kolo

  • Van Der Waals

   so šli vsi pedri in lezbike na volišče v ljubljani… SE VE KDO PLAČA KDO PIJE.

   • jovan jovan

    So šli na torto. Na Trstenjakovi! Pije ivan, plačujete pa sektaši! Luzerji!

   • jovan jovan

    So šli na Trstenjakovo. Na torto.

 • skorpijon93

  ljubljani resnično privoščim potres da se vse zruši, letno pa državo zapusti več kot 8.000 državljanov ob taki gnili levičarski politiki kot jo mamo ni nič čudno ! prav vam je in privoščim vam, pa tavajte

  • jovan jovan

   Fejk luka! Izgubljen na netu.

  • Sani Rijavec

   Kako imaš lahko take želje.? A te ni nič sram kaj želiš ljudem? Te ni nič strah, da te bo bumerang posesal?

   • Svele

    Hahahhahhaha nisem sam Bog pobij vse ljudi na tem planetu daj en vesoljni potop pa naj preživijo eni pastirji koz. HajjahahJj

    • Sani Rijavec

     Bog bo tebe kaznoval za vsako tvojo besedo mali, ki jo zlorabljaš proti otrokom. Jokal boš in prosil da si niti ne predstavljaš, kakšne muke te čakajo.

     • Svele

      Jutri bodo tvoji Pankrti umrli amen bo dam jim en teden življenja da se poslovila od njih .Bog prosim pobij te mlade hlapce od đanija rijevca hajjajajja en teden imaš Bog ne ima rad

     • Sani Rijavec

      Kako boš jokal in se ob tem spominjal dni ko si svinjal tu gor.

   • skorpijon93

    ne nič me ni sram ! sram je lahko posrane lublančane ki volijo korupcijo in mafijo !

    • O’Brien

     Ali ostanejo doma.

    • Sani Rijavec

     No potresa normalen človek ne želi nikomur. Predvsem pa ne Sloveniji.

  • O’Brien

   15.000!

  • Svele

   Bravo zdaj boš videl univerzalno resnico in ljubezen.ce ne znajo v miru in ljubeZni živeti pol sploh ne bodo živeli Bog prvo pobij vse dojenčke da ne bodo toliko trpeli kot mi govna človeška amen hvala Bog na usliseni zelji

  • Svele

   Dva škorpijona molita .hahhahahha zdaj se bo začelo hahahhahahJ štirje jezdeci apokalipse hahahhahahhain ubijanje mesarjenje pohabljanje sadistično izživljanje vse boste gledali moji dragi slovenščina ulicah boste trgali meso z sebe amen

 • garfi

  od sada samo muzika trubača
  ajmo

 • Djuro Sumar

  Desničarji na vsakih volitvah dosežejo cca. 25% (takšna je pač podpora klerikalcev) in ta rezultat vedno razglašajo za zmago.

  • garfi

   ko so to desničari

 • Svele

  Hahhaha še en se mi je pridružil molitvihahahhah.bog pobij te hlapce fašistične cerkvene potres poplave viruse .pobij vse fašiste janso in njegovo družino amen Bog podari jim kojsno smrt ali pa zelo kratko življenje in neozdravljivo bolezen amen crknte Janševi podporniki

  • garfi

   svele ti si bolestan

   • Svele

    Na pravom si mestu

    • garfi

     najlepše mesto

   • kraljica vesolja

    Škorpija prav “jubljani resnično privoščim potres da se vse zruši, letno pa državo
    zapusti več kot 8.000 državljanov ob taki gnili levičarski politiki kot
    jo mamo ni nič čudno ! prav vam je in privoščim vam, pa tavajte”. A temu pa ploskaš, hinjo. Svele vam na vsako vašo žaljivko sam vrne z isto mero. Zih je SRbin pravi, hahaha. Ovca hinavska si in boš.

    • garfi

     daj pričaj srbski, da te razumije ljubljana

   • Svele

    Boš videl da boš prosil za stare čase da bi bil bolj strpen kot si zdaj .ali prekasno Marko na Kosovo stožec.zdaj boste gledali kako vam najljubše ubijajo amen

    • Sani Rijavec

     Lej…Janković osebno bi ga teb zaril med rebra. A verjameš?

     • Svele

      Kaj prosim

     • Sani Rijavec

      Aha….kaj. boš vidu kaj

     • Svele

      Ti si nesposoben svoji zarint mogoče kakšni kobili v Stožicah ali pa v cerkvi kakšnemu fantiču govno pedofilno .poslovi se od bliznjbl haug

     • Sani Rijavec

      Aha

     • Sani Rijavec

      Boš

   • Svele

    Itekako bolestan od vas fasista

  • Sani Rijavec

   Ej mali, a ti mogoče ne veš kdo je tvoj fotr?
   Je bilo naenkrat v tvoji mami sperme od večih kurcev in si zato tok zakompleksan?

 • Black_hawk

  Kar se dogaja, da bo periferija še bolj “zjebana” kot že ni sedaj, korupcije še več, slabega upravljanja še več itd…to ste izvolii,, to imejte.

 • Primorec 81

  Nova24 spet ste izgubili, Zoki je spet zmagal ….

  • garfi

   gde je ta utakmica

 • garfi
 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • garfi

  “Užičko Kolo” Branimir Đokić i Zoran Rakočević – kompozitor (Milija Spasojević)
  https://www.youtube.com/watch?v=PCrNORbMuR0

 • Lonz

  SDS pušiona

 • Zora

  Puklasti je spet nekaj jamral in stresal svoj cinizem. Kaj čmo, drugega ne zna. Bravo Ljubljana!!!

  • Black_hawk

   Bravo Ljubljana za???????????????????’

 • Get Smart

  MURGL JUGOKOMI LAŽNIVA in LOPOVSKA pussi ZorankaJanković vedno kao zmaga s

  30 % kao udeležbo nje.

  Ker ni važno, koliko ljudi pride, vedno je 30 % nje,
  ker toliko glasovnic pripravijo “u tržićima” nje.

  10 % max dodajo ta pravih in to je to:

  TOTALITARISTIČNO kaviaržido KOMINTERNISATIČNO oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNO kao ŠTETJE:

  “Ni važno, kako se voli, važno je, kdo šteje!” (tako uči JOSEPH STALIN).
  In kaj na to pravijo MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki:

  »Vi ste bili opazovalci za čas volitev, zdaj so volitve končane, zdaj štejemo in nas ne smete motiti.«
  .
  Razumemo?

  • Get Smart

   Ja, BRAVO Lublana, ki je oddala svoj glas za ČLOVEKA Anžeta.
   .
   Ampak zaenkrat glasovi ljudi ne štejejo, ker “šteje” MURGL KOMI JUGA nje.

 • macon

  Žepan vam bo navlekel par tisoč primitivnih muslimanov in le glejte, da boste ob tem rajali in se veselili. In sicer:
  -ko bo narasel kriminal
  -ko bo vsepovsod nasmeteno
  -ko si ponoči marsikje ne boste več upali hoditi

  To so vse stalnice evropskih mest in žepan vam bo ustregel in pripeljal to obogatitev, saj ste vendar napredni, multikulturni in strpni. Vem, da boste iz riti privlekli vse mogoče racionalizacije in kleli opozicijo ampak realnost bo samo ena in zaslužena.

 • RATATA

  Sostro še vedno ne bo dobilo kanalizejšn.
  Ker niso sprejeli strojanovih cigajnarjev.
  Zorangutan je mož beseda. To je rekel takrat ko so strojane odklonili.
  Zajebi slovenac!

 • žogica
 • kraljica vesolja

  Lahko noč, hlapci. IN lahko noč tudi tebi Svele.

  • Svele

   Lahko noč moja kraljica

  • učko

   Čefurska aroganca izbija na plano. Pol pa cviljo, da smo mi fašisti !

 • “Janša o volitvah v Ljubljani: Jankovića lahko premagajo le Ljubljančani”

  Ljubljančani so izvolili Jankovića.

  .

  • učko

   JaJo čefurjev ne smatra za Ljubljančane.

  • Krtača 20

   Kva pa ta šiptar zna druzga kot pluvat po volivcih. Spomnimo se kako je svoje volivce zmerjal z zombiji.

 • Slovenka

  Mimogrede, kako je z rezultati v občinskih svetih? Se že kaj ve?

 • Get Smart

  Še pomnite, kaj smo N-krat pokazali in dokazali:
  pesjad vedno govori o sebi le poslušati jih morate, še posebej, ko so v zanosu nje:
  ja, SERBUS=hlapec nje.

  Za SERBUSE=hlapce rojeni, MURGL JUGOKOMI biča in natepavanja dupeta željni in vajeni.

 • Get Smart

  Jih pa pse, naj so MONO tunfek oto đinius ali katerakoli MURGL JUGOKOMI MONO-pasma,
  kar berite, saj se ti psi – watchdogi si pravijo – vedno spovedujejo.

  Poglejte samo tega MONO-ritarda otić–tunfića nje, kaj pravi:
  –da je opranoglav,
  –da ko ga gazda u dupe, on natepava ovco
  –da je primitiven pes, ki ga gazda enkrat sa desankom, drugič sa levankom
  –da je garaža greznica, ampak on bo tam do konca svojih pasjih dni
  –da jih pse v garažah zavajajo z lažmi o dežurnem krivcu JJ-ju
  –da jih ostudno natepavajo z lesenimi palicami
  –da je v rito pičen transićiran ritard
  –da je gnida … ubogo pseto, psa so degradirali na pasjo gnido …

  Saj ni lahka tem psom, toda garaže po lastni volji ne bodo zapustili, zato jih pač ljudje ne moremo pomilovati nje

  Pamet v glavo.

  • Sani Rijavec

   Dej odjebi ti. Zaradi tebi podobnih, nam ti ki jih omenjaš v svojih komentarjih, tudi vladajo.

 • Get Smart

  MURGL JUGOKOMI pussi ZorankaJanković vedno kao zmaga s

  30 % kao udeležbo nje.

  Ker ni važno, koliko ljudi pride, vedno je 30 % nje,

  ker toliko glasovnic pripravijo “u tržićima” nje.

  10 % max dodajo ta pravih in to je to:

  TOTALITARISTIČNO kaviaržido KOMINTERNISTIČNO oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNO kao ŠTETJE:

  “Ni važno, kako se voli, važno je, kdo šteje!” (tako uči JOSEPH STALIN).
  In kaj na to pravijo MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki:

  »Vi ste bili opazovalci za čas volitev, zdaj so volitve končane, zdaj štejemo in nas ne smete motiti.«
  .
  Razumemo?

  • Get Smart

   Pussić mekanocurni, ki pravi, da je manjšina v garaži (btw, da ga potolažimo, nisi manjšina, vsi tvoji tovariši psi so kastratki kot ti)
   bi rekel, da je naravno, če desetkrat vržeš kocko in destkrat pade 3 nje.

   Pa naravno nje, ko zna zna nje.
   Ah, ti pohabljeni psi.
   Pomni, ta MURGL pesjad je pesjad posebne sorte,
   ker tisti pravi psi (Atos & co.) so se GAZDI UPRLI,
   ti mekanocurni nastavljaći dupeta pa se ne bodo nje.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    Razen redkih izjem, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

    VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

    Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
    kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
    .
    Prosto po Pavelu:

    “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

 • učko

  Volilna udeležba spet tam okol 36%! Slovenci nimamo kej volt, sam drek na politični sceni. Dreka pa ne bomo hodil volit! Logar, govnaru jedan !

  • O’Brien

   V Ljubljani je bilo 10 županskih kandidatov. O čem ti to blodiš?

  • Den456

   Učko marš pod pručko. Tam ti Kučan gor sedi in v usta ti prdi.

 • skorpijon93

  potres v ljubljano, naj jo poruši ! plečnik se v grobu obrača ko vidi današnjo lublano, nič čudnega da je v pragi veliko bolj cenjen

  • Hun

   Mal preber kdaj bil potres v Lublan in ker arhitekt je bil izbran za obnovo.

 • skorpijon93

  na češkem za primerjavo na letošnjih predsedniških volitvah skoraj 67 % udeležba , v Sloveniji še dolgo tako visoko ne bo, krivi ste sami

 • Krtača 20

  Hehehe jajo že nabija o ukradenih volitvah. Ker bebec

 • žogica
 • učko

  Jurček Čefurček bo spet poln dnarja, milijoni mu bojo gledal iz žepa. Čača Zoki bo use zrihtal, nč bat.

 • V Mariboru je kandidat desnice enako zasedel drugo mesto?

 • učko

  Logar se pa kar kezi kt kakšen telebanar, pa roke menca, butel !

 • Krtača 20

  Tako desni. Zdaj pa spat. Jutri zarana na šiht pa police s sranjem filat. Pa čist sklonjenih glav in tišina!

 • skorpijon93

  a se čudite glede na volitve v ljubljani , ko zmaguje kriminal in korupcija, da se vse več poštenih, pridnih državljanov izseljuje iz države , ker pač tukaj nimajo prihodnosti, v tako primitivni in pokvarjeni družbi ne in ljubljana je lep primer, sram vas bodi !

 • Beli Sneg

  Ste slišali zdaj bomo za omejene lahko rekli: ta je pa tak bedak, kot Slovenec na volišču.

 • skorpijon93

  še malo pa bo biti Slovenec v Ljubljani preganjano, zanesljivo z jankovićem naprej, primitivni do skrajnosti, fuj vas bodi, potres bi poslal nad ljubljano, kakršni volivci takšnen župan

  • Hun

   Dj sinko Lukec( ti je ime Luka ane?)umir golobrada lička, da ti ne bodo zazarela. Mors se mal żgancev pojest, da se ti kurja prsa dokoncno razvijejo.

 • Get Smart

  Čemu bi se čudili? Ljudje se čudimo čudesom ne pa VSAKDANJOSTIM.
  .
  MURGL JUGOKOMI pussi ZorankaJanković vedno kao zmaga s

  30 % kao udeležbo nje.

  Ker ni važno, koliko ljudi pride, vedno je 30 % nje,

  ker toliko glasovnic pripravijo “u tržićima” nje.

  10 % max dodajo ta pravih in to je to:

  TOTALITARISTIČNO kaviaržido KOMINTERNISTIČNO oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNO kao ŠTETJE:

  “Ni važno, kako se voli, važno je, kdo šteje!” (tako uči JOSEPH STALIN).
  In kaj na to pravijo MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki:

  »Vi ste bili opazovalci za čas volitev, zdaj so volitve končane, zdaj štejemo in nas ne smete motiti.«
  .
  Razumemo?

  • Get Smart

   Pussić mekanocurni, ki pravi, da je manjšina v garaži (btw, da ga potolažimo, nisi manjšina, vsi tvoji tovariši psi so kastratki kot ti)
   bi rekel, da je naravno, če desetkrat vržeš kocko in desetkrat pade 3 nje.

   Pa naravno nje, ko zna zna nje.
   Ah, ti pohabljeni psi.
   Pomni, ta MURGL pesjad je pesjad posebne sorte,
   ker tisti pravi psi (Atos & co.) so se GAZDI UPRLI,
   ti mekanocurni nastavljaći dupeta pa se ne bodo nje.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    Razen redkih izjem, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

    VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

    Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
    kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
    .
    Prosto po Pavelu:

    “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

    • Get Smart

     Jih pa pse, naj so SANIJI RIJAVCI MONO tunfek oto đinius ali katerakoli MURGL JUGOKOMI MONO-pasma,
     kar berite, saj se ti psi – watchdogi si pravijo – vedno spovedujejo.

     Poglejte samo tega MONO-ritarda otić–tunfića nje, kaj pravi:
     –da je opranoglav,
     –da je sam kriv za svoje raztureno dupe – ubogo pseto
     –da ko ga gazda u dupe, on natepava ovco
     –da je primitiven pes, ki ga gazda enkrat sa desankom, drugič sa levankom
     –da je garaža greznica, ampak on bo tam do konca svojih pasjih dni
     –da jih pse v garažah zavajajo z lažmi o dežurnem krivcu JJ-ju
     –da jih ostudno natepavajo z lesenimi palicami
     –da je v rito pičen transićiran ritard
     –da je gnida … ubogo pseto, psa so degradirali na pasjo gnido …

     Saj ni lahka tem psom, toda garaže po lastni volji ne bodo zapustili, zato jih pač ljudje ne moremo pomilovati nje

     Pamet v glavo.

     • freedomfighter

      A si cist zivce zgubu hahaha

 • Foglof Tunek

  Totalni poraz SDS sekte na lokalnih volitvah po fsej Sloveniji. Janez, je mogoče čas za odhod?… Kurba plešasta že odstopa dvajset let… bi pa kar naprej nastopal v gledališču, sam kart za predstavo ne proda dovolj. Niso več zanimive njegove tragikomedije…no, nekaj abonentof se vedno najde, ki pozabijo, kaj so za kosilo jedli… BANDA DESNIČARSKA Z LOGARJEM NA ČELU… POPUŠILI STE… SPET !!!

 • Foglof Tunek

  Tako desnosučni, zdaj pa spat. Pa brez nočnih mor, vem da je hudo ko si poražen !!!

 • Get Smart

  Jih pa pse, naj so MONO tunfek oto đinius ali katerakoli MURGL JUGOKOMI MONO-pasma,
  kar berite, saj se ti psi – watchdogi si pravijo in sektaši – vedno spovedujejo.

  Poglejte samo tega MONO-ritarda otić–tunfića nje, kaj pravi:
  –da je opranoglav,
  –da ko ga gazda u dupe, on natepava ovco
  –da je primitiven pes, ki ga gazda enkrat sa desankom, drugič sa levankom
  –da je garaža greznica, ampak on bo tam do konca svojih pasjih dni
  –da jih pse v garažah zavajajo z lažmi o dežurnem krivcu JJ-ju
  –da jih ostudno natepavajo z lesenimi palicami
  –da je v rito pičen transićiran ritard
  –da je gnida … ubogo pseto, psa so degradirali na pasjo gnido …

  Saj ni lahka tem psom, toda garaže po lastni volji ne bodo zapustili, zato jih pač ljudje ne moremo pomilovati nje

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Razen redkih izjem, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

   VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

   Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
   kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
   .
   Prosto po Pavelu:

   “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=FEVDALIZEM = …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Zora

  Dobro bi bilo, da bi prevetril še svojo glavo, da nebi bila tako polna napuha in vpliva od puklastega.

 • Imperial Commando

  Čestitam ljubljanski levićarji, uživajte v še enem mandatu škandalov, korupcije, Juretovih miljončkov, nategnjenih podizvajalcev, kulturne obogatitve, spolnih napadov, đamij, skratka kriminala . Vam privoščim ! :))

  • Foglof Tunek

   Boli?

 • Get Smart

  Jih pa pse, naj so ZORO, pardon, seveda
  transićirana ZORICA nje ali
  MONO tunfek oto đinius ali katerakoli MURGL JUGOKOMI MONO-pasma,
  kar berite, saj se ti psi – watchdogi si pravijo – vedno spovedujejo.

  Poglejte samo tega MONO-ritarda otić–tunfića nje, kaj pravi:
  –da je puhoglav,
  –da je že puklasti od nastavljanja dupeta gazdi
  –da je opranoglav,
  –da ko ga gazda u dupe, on natepava ovco
  –da je primitiven pes, ki ga gazda enkrat sa desankom, drugič sa levankom
  –da je garaža greznica, ampak on bo tam do konca svojih pasjih dni
  –da jih pse v garažah zavajajo z lažmi o dežurnem krivcu JJ-ju
  –da jih ostudno natepavajo z lesenimi palicami
  –da je v rito pičen transićiran ritard
  –da je gnida … ubogo pseto, psa so degradirali na pasjo gnido …

  Saj ni lahka tem psom, toda garaže po lastni volji ne bodo zapustili, zato jih pač ljudje ne moremo pomilovati nje

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Za tiste, ki še ne vedo:

   VSE TO SO NAVEDKI = so spovedi ZORIC ÐINIUSOV OTIćEV TUNFIćEV
   itd.
   saj poznate te MURGL JUGOKOMI pudlice, ki tu usmrajajo splet
   z MURGL JUGOKOMI govni nje.

   VSE to so se ti garažni psički spovedali.

 • Foglof Tunek

  Saj, veste, obstaja tisti stari pregovor, če neka žival laja kot pes, grize kot pes, hodi kot pes in maha z repom kot pes obstaja teoretična možnost, da ni pes. Obstaja možnost, da je Get Smart :)

 • žogica
 • BlankName

  Merry *ckin’ christmas

 • Foglof Tunek

  Totalni poraz SDS sekte na lokalnih volitvah po fsej Sloveniji. Janez, je mogoče čas za odhod?… Kurba plešasta že odstopa dvajset let… bi pa kar naprej nastopal v gledališču, sam kart za predstavo ne proda dovolj. Niso več zanimive njegove tragikomedije…no, nekaj abonentof se vedno najde, ki pozabijo, kaj so za kosilo jedli… BANDA DESNIČARSKA Z LOGARJEM NA ČELU… POPUŠILI STE… SPET !!!

  • Steiermark

   ogaba, blokiran si!

   • Foglof Tunek

    Fuck off !!!

 • Get Smart

  Jih pa pse, naj so ZORO, pardon, seveda
  transićirana ZORICA nje ali
  MONO tunfek oto đinius ali katerakoli MURGL JUGOKOMI MONO-pasma,
  kar berite, saj se ti psi – watchdogi si pravijo – vedno spovedujejo.

  Poglejte samo tega MONO-ritarda otić–tunfića nje, kaj pravi:
  –da je puhoglav,
  –da je že puklasti od nastavljanja dupeta gazdi
  –da je opranoglav,
  –da ko ga gazda u dupe, on natepava ovco
  –da je primitiven pes, ki ga gazda enkrat sa desankom, drugič sa levankom
  –da je garaža greznica, ampak on bo tam do konca svojih pasjih dni
  –da jih pse v garažah zavajajo z lažmi o dežurnem krivcu JJ-ju
  –da jih ostudno natepavajo z lesenimi palicami
  –da je v rito pičen transićiran ritard
  –da je gnida … ubogo pseto, psa so degradirali na pasjo gnido …

  Saj ni lahka tem psom, toda garaže po lastni volji ne bodo zapustili, zato jih pač ljudje ne moremo pomilovati nje

  Pamet v glavo.

 • Beli Sneg

  Zakaj nihče ne pove, da je razlog, da je toliko neodvisnih kandidatov, stigmatizacija Janeza Janše. Poznam primere, ko je prvi mandat župan kandidiral na listi SDS, v drugem mandatu se je zbal da ne bo izvoljen in glej ga zlomka, postal je neodvisen. No, hvala za tako pokončnost. Se pa tudi novi nočejo politično profilirati na desno, ker je gonja ala desno prehuda in manjše možnosti za zmago.

 • Get Smart

  Pomni:
  Razen redkih izjem, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

  VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

  Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
  kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
  .
  Prosto po Pavelu:

  “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

 • Foglof Tunek

  Tako desnosučni, zdaj pa spat. Pa brez nočnih mor, vem da je hudo če si poražen !!!

 • Foglof Tunek

  Pomni:
  Saj, veste, obstaja tisti stari pregovor, če neka žival laja kot pes, grize kot pes, hodi kot pes in maha z repom kot pes obstaja teoretična možnost, da ni pes. Obstaja možnost, da je Get Smart :)

  • Foglof Tunek

   Jas na primeru Logarja fsekakor sklepam, da če nekdo laja kot Janša, grize kot Janša, hodi kot Janša in maha z repom kot Janša obstaja velika praktična možnost, da je to nekdo drug iz SDS, na primer Anže Logar.

 • Get Smart

  Pustimo uboge garažne MURGL JUGOKOMI kastrirane pudlice in se posvetimo številkam.

  MURGL JUGOKOMI pussi ZorankaJanković vedno kao zmaga s

  30 % kao udeležbo nje.

  Ker ni važno, koliko ljudi pride, vedno je 30 % nje,

  ker toliko glasovnic pripravijo “u tržićima” nje.

  10 % max dodajo ta pravih in to je to:

  TOTALITARISTIČNO kaviaržido KOMINTERNISATIČNO oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNO kao ŠTETJE:

  “Ni važno, kako se voli, važno je, kdo šteje!” (tako uči JOSEPH STALIN).
  In kaj na to pravijo MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki:

  »Vi ste bili opazovalci za čas volitev, zdaj so volitve končane, zdaj štejemo in nas ne smete motiti.«
  .
  Razumemo?

  • Get Smart

   Pussić mekanocurni, ki pravi, da je manjšina v garaži (btw, da ga potolažimo, nisi manjšina, vsi tvoji tovariši psi so kastratki kot ti)
   bi rekel, da je naravno, če desetkrat vržeš kocko in desetkrat pade 3 nje.

   Pa naravno nje, ko zna zna nje.
   Ah, ti pohabljeni psi.
   Pomni, ta MURGL JUGOKOMI pesjad je pesjad posebne sorte,
   ker tisti pravi psi (Atos & co.) so se GAZDI UPRLI,
   ti mekanocurni nastavljaći dupeta pa se ne bodo nje.

   Pamet v glavo.

 • Beli Sneg

  Admin predlagam da te blef komentatorje ala Foglof, Getsmart…odstranite. Je neberljivo…

  • Foglof Tunek

   Tak gledaj, da ne bom jas tebe odstranil…za vekomaj…Amen. Naj ti bo zemlja lahka…kapish?

 • jovan jovan

  Sekta ni dobila niti ene mestne občine. Toliko o “intelektualnem” dometu sektaških kandidatov.

  • Foglof Tunek

   A se je od sektašef že kdo obesil…storil samomor? Samo fprašam :)

   • jovan jovan

    Čakajo na donacije!

 • Stric iz ozadja

  Vsi smo zmagali.

 • Ivan Friderik Novak

  Čestitke dr. Logarju za srebrno medaljo . . . .

  • cosmosjasnovidec

   Kljub temu,da je izid volitev bil že zaključen preden so se sploh začele je Logar dosegel še velik uspeh.
   Z pošteno udeležbo na volitvah ne more zmagati nekdo kateri nima podkupljene komisije ter ostalih udeležencev.
   Kako pa misliš,da zamenjajo ter podtaknejo volilne lističe.Kaj pa je copatarski čefutarski nesnagi “jankoviču”dati kar nekaj milijard za podkupnine,ko jih je tako ali tako ukradel državi v teh 4 letih bo pa nakradel še enkrat več kot je do sedaj.
   Ljubljana je res bolana v njej pa sami psihični bolniki kar se je spet dokazalo.Kreteni butalski zahojeni.Naj jih kar čefutarska golazen ima še naprej za poteptane ovce preklete bedake zabite.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

  • lili pili

   jajo mu bo podelil bajvisje sds odlikovanje podn od stare kahleee

 • cosmosjasnovidec

  Hehehehe,da so žabarji pritegnjeni v nulo je vedno bilo jasno ampak,da so tako fuknjeni pa ni nobene logike.Tista njihova norišnica Polje seveda nima prostora,da bi lahko sprejela vsaj najhujše izpahnjence.
  Vse skupaj pa tudi nakazuje kako so Ljubljano povsem okupirali balkanski čefutarski smradi.
  Krive so večinoma slovenske ženske prasice katere so navadne nesnage in se parijo z čefutarsko golaznijo,ker ne morejo dobiti pametnega poštenega slovenca saj so to le prostitutke in jih nihče noče imeti.
  Potem so pa še istospolni levaški buzerantje ter pedofili kateri se buzerirajo z čefutarji kateri so pa vsi dvospolniki ostane še pa prašičja muslimanska nagravžna nesnaga tako,da so vsi kompletni.
  Preveč je v Ljubljani čefutarske nesnage katero je potrebno stirati nazaj v svoj čobanski balkan drugače Ljubljani grozi totalen propad.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Domoljub

   Zacni.

   • cosmosjasnovidec

    Brez skrbi,da bi že davno začel,če bi živel v Ljubljani.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • Pika

  Polom SDS samo to bom rekla.

  • Cmerko

   torej zamaga sd ???
   pardon zmaga čefurjev, musličev birokratov in priseljencev
   POSERJEM SE NA SLOVENIJO IN SLOVENCE.
   99 % JH JEŽE ODŠLO NEKATERI ŠE BOMO IZ TE BODALPSKE POČEFURJENE VUKOJEBINE.

   • Pod Alpske. .

   • cosmosjasnovidec

    Res je.
    Sami posrani strahopetni hlapci na vse strani.
    Boli mene gospod penis že za vso Slovenijo in kdo je in kdo ni v vladi in tako naprej.
    Jaz imam vsega dovolj tako,da nimam nikakršnih skrbi glede tega,če jo bodo povsem pokradli mi ne bo manjkalo nič.
    Tistim pa katerim bo so si pa sami krivi kar kaže tudi njihova zahojenost ter strahopetnost,da si ne uredijo reda ter samo jamrajo za računalniki.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

   • abc

    Kaj še čakaš. Spel se že, posrancev ne rabimo v Sloveniji.

  • Beli Sneg

   Kaksen polom. Po številu ž upanov so tretji. Koliko županov ima pa serpentinskova stranka?

 • Samo migranti še lahko pomagajo desnici, zato tudi nemški desni CDU vabil migrante, agenda, vzpon desnice.
  #teorijazarote

 • abc

  Sem bil 100% prepričan, da bo Jankovič Logarja gladko pojedel za malo malico že v prvem krogu, tako kot sem že napisal pred volitvami. Sedaj boste pa spet krivili komuniste, levake, čefurje, verjetno še migrante itd.

  • na Kučana si pozabil.
   ; )

  • cosmosjasnovidec

   Kdo drug je pa priredil izide volitev kot pa ti katere omenjaš.
   Zmaga copatarske čefutarske nesnage “jankovića “je bila določena še preden so se volitve pričele.
   Potrebno je bilo samo zamenjati volilne lističe,ker so komisije podkupljene pa ni problema.
   Brez direktnega video nadzora kamer od začetka pa do konca glasovanja se v Sloveniji ne morejo izpeljati poštene volitve.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Vse liste in vse stranke, kandidati, predlagajo kandidate v volilne komisije, tako da, če kdo goljufa, se drugi strinjajo s tem, očitno.
    Samo dvomim da so od sds predlagani v komisije goljufal, ali?

    • cosmosjasnovidec

     Denar naredi svoje in tako je tudi z komisijami SDS.
     Tistemu v komisiji ni pomembno kdo zmaga na volitvah ampak mu je bolj važno koliko denarja si potrpa v žep.
     Edina poštena volilna udeležba bi bila postavitev ter direkten prenos volilnih mest neposredno od začetka pa do konca preštevanja listkov drugače pa ni šanse,da bi potekalo vse tako kot mora.
     Poznam jih kar nekoliko v komisijah na volitvah in za nobenega ne bi trdil,da je čist.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

   • abc

    bla bla bla bla, sam lajaš non stop. A misliš, da je v Sloveniji tok blesav narod, da bo volil politike, ki pripadajo nestrpnim, nacionalističnim, hujskaškim strankam. A ti še sedaj ni jasno, da je takšnih volilnih nestrpnežev pri nas okrog 25% in , da je to premalo za zmago. Pojdi raje spat, pa lahko noč bebec.

    • cosmosjasnovidec

     Bebec ti je tvoj stari pedofilski pasjejebec kreten zabit.
     Ravno ti boš meni nekaj nakladal peder zahojen jebo ti pas čefutarsko mater buzerant spizdi spat in ne pozabi na tablete iztirjenec.
     Tukaj spodaj vidiš moj pripis kaj naredim z vami golazen butalska.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

     • abc

      S spodnjim pripisom še dodatno potrjuješ svoje primitivne, prostaške besede navedene zgoraj. In taki primitivci, nestrpneži in nacionalisti mislijo , da bodo znagali na volitvah. Pa saj je večina slovencev normalnih in ne daje glasu in podpore skrajnežem. V usta pa ti ščij svoji mami, ženi in otrokom ( če jih sploh imaš ).

 • Nekaj bo treba spremenit, tako ne gre več dalje ; )

 • Janez

  Biti pokomunist je žalostno !
  Poglejte Tunka !?
  Kaj vse stori za male pare za druge,
  ko pa ga niso naučili, da bi bil sam, samostojno samozaposlen.
  Živeti
  škodoželjno do drugih, ohranjati stare laži itd. Kakšna beda!? Lahko noč. L.r. Janez K. Komenda
  P.s.
  Pokomunisti ohranjajo glavo nad vodo, na oblasti – ne zaradi svojih “sposobnosti” ampak, ker so z uporabo grobe, nesodne sile v preteklosti vzeli nam ostalim ljudem možnost biti sproščeno aktiven, izražati, to kar res misliš itd. Od tod nizka udeležba, nezainteresiranost. Pokomuniste takointako volijo le tisti, ki od “vodilnih pokomunistov” pričakujejo kako korist.
  “Pokomunistična ljubezen zaradi koristi” – se zdi. Res bedno.
  Ne verjamete: v LJ Desusa, SD , LMŠ , SAB LEVICE – jih je sploh kdo volil – pa tako “slavne”, celo vldne stranke so !? Na smeh mi gre. Kaj vse ljudje ne storijo za “ljubi kruhek”, za status quo.
  Ohranjanje “mrličev pri življenju” se na dolgi rok ne izide !

 • Jovo Jamnica

  Pa v Lublani niste resni. Kanglar je dobo v Maribori na račun SDS več glasof, ko Logar v Lublani. 14000 : 13000

  Zgodovinsko!

  • Poraz v obeh mestih, dvomim da se motim.

   • Jovo Jamnica

    V Maribori je dobo Požarof kandidat Domajnko samo 290 glasof… hahahahahaha. Tote bo Kangla kasiro v drugem krogi, ostalo pa tema. Saša je premago Kanglara z 38:31, z tem, da se je pojavo na sceni pret tremi tedni.
    To te vbuje, če te trofi.

    • Ja, res je, in drugi krog bo še hujši, desna je zgubila Maribor in Ljubljano. In v tej smeri se bo nadaljevalo..

     • Jovo Jamnica

      Pa to še ni fse. Ko gleam mestni svet, vidim, da je dobla stranka SDS sam 3 mandate. Isto ko stranka peceklistof in pešakof… hahahahaaaaaa

     • Mogoče jih reši samo še grupe migrantov, ki jih desna CDU ravno s tem namenom uvaža v EU, vzpon desnice. Zato merklova uvaža kar uvaža..
      Ker v normalnem svetu, jim ne bo ratalo, nikoli.

     • Jovo Jamnica

      Ne vem, ne vem. Na Reporteri čitam, kak Orban kritizira SDS, ker so mu kao z referendomom minirali posl z drugim tirom. Pa še Šarca hvali. Bog ve, kaj je Janša na Trilaterali govoro…

     • večni srb

      Le zakaj,m jaz sem ves čas govoril ,volite župane SDS, ŽUPANE; ne samo strankarske poslance, zdaj bo šlo pa samo še navzdol, ker nimajo več nobenega lokalne vpliva, pomeni tudi novih generacij podpornikov ne bo več.

      Kar je še veliko huje, okrepili so SLS, po mojih izkušnjah, jim oni delajo več problemov kot komunisti.

    • večni srb

     to je dobra novica ,enostavno ne maram SLS, v nobeni njihovi inkarnaciji in čas bi bil, da se tudi ostali zbudijo in začnejo podpirati resne stranke ali pa pustijo politiko pri miru.

 • janez cepec

  na zahodu nič novega, je djau gun. LUZERJI 4 ever

 • janez cepec

  Logar je kolateralna škoda vel’kiga luzerja, k’ se je ustrašu, de ga bo zamenu na mestu dosmrtnega predsednika stranke in z njim na čelu bi SDS uhka prevzela ablast. to pa Kučkotu ne ustreza, zato je Janša, kot petokolonaš komunajzarjev Logarja žrtvovou. slava mu

 • Friderik Peršič

  Čestitke vsem bebčkom , ki so potihem upali , da bo replika Velikega Vodje prilezla do drugega kroga …

 • Janez

  Kakšne blodne interpretacije !?
  Vso
  srečo pri ” oživljanju mrličev” Lahko noč. Ni te vredno brati. L.r. Janez K. Komenda
  P.s.
  Skrivnost je v tem, da imajo ljudje radi “žive mrliče”. Živi aktivni, pošteni itd. ljudje so “precej bolj naporni”. Ni zaslug oz. so minimalne – v pozitivnem delu. “Zasluge” so v blokadi “boljših” od “živih mrličev”. Tudi npr. Hitler je bil izvoljen z veliko glasovi, mar ne ? Tunek – lepo sanjaj svoje utvare.

 • Hun

  Dr. Logar bi bil vsaj mjcken doktorsko bl izvirn : spremenil prometne zastoje, cakalne vrste v ordinacijah, zivo, pestro vzdusje v mestu…s takim povprecnim doktorskim umom, kaj naj recem. Posten in mrtvilast domoljubn kadr.

 • Čuj, pr nas sneži.

  • Rožle

   Ma naj te zameče do vratu …

 • Jovo Jamnica

  Mater suzno. Toti pa štejejo čudno. Logar je v pol ure skočo is 13000 na veš ko 20000 glasof. Čudno, čudno…

  • Mah, goljufanja ni, Oz. težko, vse liste stranke dajo svoje ljudi v te volilne odbore, vsak vsakemu gleda pod prste

   • Jovo Jamnica

    Če je goljufanje, potem pač SDS pri goljufanju sodeluje.

    • Mogoče rezultati od neke skupnosti pridejo kasneje in…

     • Jovo Jamnica

      Ja, možno je marsikaj. Saj ne mislim gnjavit, sam, kaj se pač menimo…

     • Bil sem danes v volilnem odboru, člani različni, vsak vsakemu gleda pod prste, štejemo skupaj, ah in oh..
      Vse prešteto, podpisano, zapečeno, ni guljufije.

     • Jovo Jamnica

      Morem ti verjet na besedo. Ni druge.

     • Lahko ti opišem cel postopek in različno pripadnost folka, ne moreš.

     • Jovo Jamnica

      Eh, ni treba. Saj nisn tak zagret, kot zglea… Pa fseeno hvala.

     • večni srb

      Saj to se ne dela pred celo komisijo, vmes je čas za malico, mogoče se kam skoči na hitro, po zaprtju volišč imajo pavzo, niso ves čas skupaj, seveda se da marsikaj. občinske volilne komisije pa večkrat volijo največji in najbolj skorumpirani javni uslužbenci.

 • lili pili

  Jajo je takoj po volitvah podelil logarju najvisje odlikovanje sds ki se mu rece podn od stare kahleee in vi su mo ploskali hura

 • Jovo Jamnica

  Aha. F tem je fora. Janša je za Reporter izjavo:

  Janša: Če se Janković včlani v SDS, bo lahko odločal o mojem nasledniku – dvomim pa, da ga bomo sprejeli

  … in takoj so Logari cifro popravli. LOL

 • Rožle

  gnila vlada …
  gnili zakoni …
  gnil pravosodni sistem …
  gnila država …

  uspeh zagarantiran, ….

  • Janez

   Bravo Rožle !
   Še ti možgani špilajo !
   Isto spodaj trdim jaz:
   če za “mrtveca” mrliški oglednik, grobar, “zdravniki in sodniki” trdijo, da je živ !
   In isto (“vzpodbujeno”)) trdijo tudi mediji.
   In če se “še mrlič” dela živega.
   Potem se kar precejšnjemu številu naivnih in “koristno” samozavedenih – zdi in trdijo,
   da je ” mrlič živ”. Mar ne?
   Cesarjeva nova oblačila – smo temu rekli z Andersenom.
   O cesarju samo otrok reče, da je nag.
   Tunek pa vzklika: “kako lepo oblečen je naš cesar”! Ubogi Tunek, ubogi Tuneki.
   Kako
   hudo bodo razočarani, ko se jim cesar pokaže – “nag” . Lahko noč Rožle. L.r. Janez K. Komenda
   P.s.
   Poglej na moj portal SLOVENIANA , na sloveniana.si

   • Rožle

    Lahko noč ..
    hvala ..si bom pogledal ..

 • Gledam zdaj.. za več kot 20.000 glasov je premagal Logara? Huda.

  • Rožle

   Še eno đamijo več bi jim obljubu pa bi jih blo 30.000 ..tuj tuj tuj

   • Ja rozle popušli ste, videotekar še pomaga kaj?
    #jež

 • Rožle

  Jest bom dau zastavo na pu droga…
  k sem Avtohton Slovenc…ostali si pa trenirke do kolen zavihite ……

  • Jovo Jamnica

   V Dupleki je moj Horvat premočno zmago. Jas sn mirn… LOL

   • Horvat keri Horvat

    • Jovo Jamnica
     • Dobro se je odrezal, ne poznamsicer
      Lokalna pobuda, nič strank? Super.

     • Jovo Jamnica

      Ma, sposobn mladenič, čeprav ni domorodec. To je njegof drugi mandat. Grajfoner pa je stari Duplčanar.

    • cosmosjasnovidec

     Tisti kateri je naskakoval pse dokler ga niso po kurcu pogrizli..
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

     • Te vaše blodnje me ne zanimajo.

     • cosmosjasnovidec

      Očitno ne vidiš,da nisi na 24.kurji ampak na Nova24 kjer blodenj ne boš našel razen od nekoliko levakov-bedakov,čefutarjev ter komunajzlarjev kateri so na dopustu iz psihiatrije.
      Po tvojih komentarjih vidim,da si tudi ti eden izmed njih.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • Vidim tvoje komentarje, zblojene, in ne, prihrani jih za svojo družbo.

   • cosmosjasnovidec

    A je cigan?
    Cigani imajo večina skoraj vsi priimek Horvat.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Jovo Jamnica

     Me ni briga. Sam, da je vredi…

  • Ti zastave sploh nimaš, niti droga, zamenjal si ju za 2 VHS kadeti od ježa

 • Beli Sneg

  Če se na portalu RTV komentatorji večinsko zgražajo nad zmago mafijozota, že drži, da je večina njegovih volilcev polpismenih juznakov. Na žalost. Taki na portalih ne komentirajo.

  • A ni RTV za Jankovića in Kučana in sorosa in… ?

   • cosmosjasnovidec

    So ampak jih imajo že tudi na RTV poln kurac,ker so to golazen spoznali do potankosti.
    Copatarski čefutar “janković” jim pa ni vsega plačal za manipulacijsko zavajanje folka glede volitev sedaj so pa jezni na pasjejebskega lopova.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Oh, le kako? Če pa Kučan obvladuje RTV, tako vsaj berem tu na Novi.

  • večni srb

   Ne verjamem, saj so v Ljubljani tudi reveži, Jankoviča je podprla cela javna uprava, cel represivni aparat in celo cerkev, pa ne samo katoliška stolnica.

 • Rožle

  V Lj. je uvožena volilna sila naredila svoje ..
  in znano je podgane kako se množijo ..
  V bodoče se nam še slabše piše

  • Res je, samo slabše se vam piše na volitvah. Se strinjam.

   • večni srb

    Na žalost, imaš prav, te volitve so spravile stranko na kolena, lahko se jim zgodi, da bodo šli po poti SLS in NSi.

 • Rožle

  In će bi zmagal Logar v LJ ,…
  bi pa granitne kocke letele … balkansko lewaški primitivizem ne pozna meja
  PA SAM DA NI SDS … IN JANŠA !!!

  • Če …

   • Rožle

    SDS je zmagala na volitvah … in kaj je potem sledilo ..
    lewaško mutivodarstvo ..

 • Janez

  Slovenci smo bili
  že pod hujšim potujčevanjem s strani ex SFRJ !
  Za direktorico Študijske knjižnice v KR
  so kar po stalinistično nastavili ženo nekega JLA oficirja,
  ki slovensko sploh znala ni !
  Pač !
  Dopolnitev Zakona o lokalni samoupravi z
  MOŽNOSTJO – V E T A ! ZDA sistem – pač !
  In z določili o
  MOŽNOSTIH ODSTAVITVE ŽUPANOV !
  Pa bo !
  Mar ne.
  Ta Z.J. bo par let še brkljal – nato pa gre v penzijo. Lahko noč vsem. L.r. Janez K. Komenda

  • 2018 smo, zbudi se.

  • večni srb

   Kako je pa delovala knijižnica, so bili bibliotekarji v redu in prijazni, si našel knjige, ki te zanimajo in ni bilo težav z izposojo?

   Ko te poslušam, mi deluje, da si se hodil v knjižnico pogovarjat s knjižničarkami, za take stvari, imajo po navadi organizirane bralne krožke, verjetno deluje v Komendi tudi kakšno domoznansko društvo, kjer si lahko vse kar hočeš biti.

 • Dado

  Končno. Zdaj ste siti. Logar na TVS daje izjavo in potem gleda dol. “Ne bom komentiral vzporedne” . V tem članku pa drugače pišete, kako je bilo preperno., ha,ha,ha. Seveda je dol gledal,, ker so ga na SDS napumpali, da bo premagala Jankovića. PUŠI KARA SDS. Zdaj imate., kar ste iskali. MISLITE, da je pljuvanje in kritizerstvo način vladanja. JANKOVIĆ VAS LAHKO NAUČI VSEGA. Ljubljančani so povedali tudi : Ne bomo volili stranko, ki je med ekonomsko krizo klicala EU trojko v Slovenijo. Beri JANŠA. Princ teme ……

  • Daj no, ne bodi preveč direkten
   ; )

  • Janez

   Saj nihče ni govoril,
   da bo dr. Logar zmagal. Tebi se blede.
   Jaz sem realist – pomladno stran je, bo treba še okrepiti !
   Zato sem ustanovil SLOVENIANO.
   Tebe ne bom nič vpraševal za mnenje.
   Ja Srbi niso fašisti: Mihajlovića so 2015 rehabilitirali.
   Kdo
   je fašist v Sloveniji – pa sam ugani. Vprašaj svojo senco. Slabo sanjaj ! L.r. Janez K. Komenda

   • Hun

    50€ bi su po rakov jelš talat cgojnerjm. bi bil đango z okovi na Dobi. rakom zvizgaje

 • Janez

  Hja no !
  “Sindikat zlobnih” je vedno močan.
  V Italiji je to mafija – ščiti pač interese zlobnih.
  A mafijci se radi pobijajo med seboj.
  Mafija v ZDA pa izumira. Tudi v R.S. bo – izumrla. Nč bat. L.r. Janez K. Komenda

  • večni srb

   Pri nas ni mafija problem, rabili bi jih, to je pa res, naš problem so fašisti, cela država je ogromen kup fašističnega dreka, tu nam še mafija ne bi znala pomagati.

   • Rožle

    Itaq .. ni hujšega od rdečih fašistov ..

    • večni srb

     So, so, desni so popolnoma isti drek, imaš pa prav, da vsaj ne skrivajo kaj so in kdo so, levičarji se pa delajo, da niso fašisti, zato zgledajo še slabši, pa vsi vemo komu rit ližejo in zakaj.

   • Janez

    O mafiji pri nas bom vprašal kakega netangiranega strokovnjaka, ne tebe. L.r. J.K. Komenda

    • večni srb

     To ti verjamem, zgled asi povezan, jaz ti povem edino, da je fašizem vladavina nedotakljivih družin, ki si podredi ves državni aparat, ti pa si kar misli svoje, mene boli k* kaj se tebi zdi in kaj ne.

  • Hun

   a mafija je tud u kriz. zih je komunist konsigleri pa blagajnik ljevak.
   pa jankovic zepan aja zupan ne zepan…

 • večni srb

  kako to mislite, SDS ni predlagala nobenega od svojih članov za županskega kandidata, ker so predlagali najboljšega, ja potem se naj pa še Janša včlani v SLS, pa naj bo Kangler predsednik namesto Janše, če se vam zdijo hinavski in pokvarjeni gospodarji slovenske zemlje boljši.

 • večni srb

  Tudi sam misli, da je bil Logar dober kandidat, kot sem že prej rekel, več kot pošteno se je boril, dajal je vtis vljudnega in izobraženega mladega gentlemana, ni si pomagal z vulgarnostmi in pretiranimi zarotami, več v taki situaciji verjetno ne bi zmogel nihče v SDS.

  Volili aparat SDS je pa popolnoma zanič, dejansko ne poznam nobenih podrobnosti, povem samo kakšen splošni občutek sem dobil, kandidati bi se veliko bolje odrezali, če bi jih organiziral boljši volilni štab. manjka tudi občutka pripadnosti stranki, zagrizeni so člani še preveč, ker so napumpani s sovražno vojaško propagando, ampak od tega ni nič, niso pa solidarni in srčni, kjer se ne borijo za svoje ljudi, ne more biti uspehov.

  • Janez

   Ja !
   Seveda, dr. Logar je bil dober kandidat. Boljši od kogarkoli.
   Predober za pokomunistično LJ.
   TUDI MARIJA TEREZIJA JE BILA DOBRA, NAJBOLJŠA VLADARICA DOSLEJ.
   Ker
   je bila tako dobra, pokomunista dr. Cerar in preds. Pahorlani,
   leta 2017 NISTA ORGANIZIRALA PROSLAVE 300. OBLETNICE NJE ROJSTVA.
   Slabši
   ne proslavljajo dosežkov boljših. Tudi ti ne.
   “Mali ljudje, so pač – mali ljudje” – pregovor. L.r. Janez K. Komenda

   • večni srb

    Pri nas se poserjemo na avstroogarske veljake, ker so nas zlorabljali za hlapce in kanon fujter, za njih slovenec ni bil nič, sicer se pa strinjam s teboj, ne moremo vedeti več o nekdanjih gospodarjih in njihovi kulturi, če se nič ne pove, verjetno so naredili tudi kaj prav, ker zarukani hlapci itak niso imeli nobene narodne časti in ponosa.

   • BlankName

    Zakaj bi naj Slovenci proslavljali obletnico Habsburške monarhinje?

  • Zanimiva analiza.

 • Janez

  Spodnjega trobezljača ni vredno brati !
  Ker niti toliko korajže nima, da bi povedal kdo je in
  koliko mu plačajo, za te ničvredne pisarije.
  Kdo plača – bo pa takointako Davčni urad ugotovil.
  Glede Srbov.
  Pravi Srbi so pošteni: Mihajlovića so leta 2015 rehabilitirali.
  Ta zdrahar
  le trobezlja pravi Srb pa sploh ni. Ni ga vredno brati. L.r. Janez K. Komenda

  • večni srb

   Razumem predvsem, da ne preneseš nobene kritike na svoj račun, tudi če gre samo za malenkostne opazke, sicer si pa pravilno ugotovil ,da jaz nisem pravi srb, in se tudi ne trudim biti.
   Jaz sem post deist Janez, to je nekaj kar še nisi videl, ker ne moreš videti ,če sem si pa sam to izmislil.

   • Rožle

    Ti si —
    Večni neandertalec …

    • večni srb

     Saj si ti tudi neke sorte trilobit, ne moreš skriti ukrivljene hrbtenice.

  • Hun

   sm su na wc scat. pa skilm na smart. f. vidm kniznicarja nocn tć. zvrgioli brez prateza u gofla. aus dau ze gmah pa se ulegu zmolu voštja naš…pa se skoutram po plesat gau zakoutrou, zadihtou.

   • Janez

    No !
    Ngvauunezgugavsedolodtlepabošmugmahpredmano. L.r. Janez K. Komenda

 • večni srb

  Migranti so stali SDS dve izredno pomembne, če ne celo zgodovinsko usodne volitve.
  Zakaj toliko energije za karavane duhov, ki so nas prešli kot sence, če bi se spravili na 40.000 migrantov iz hrvaške, bosne in Albanije, bi imeli mogoče danes Ljubljano in še marsikaj čez.
  Ker to je okupacija in asimilacija slovenskega naroda, muslimani so pa predvsem problem zahodne Evrope, katerih posledice ne bomo čutili še lep čas.

  • Poserjemsenavse

   Ne bo se menda na svoje brate spravo,ipak Šipci skup držijo ko zagusti

 • Ni smešno, ni žalostno, takšno je življenje.

  • Novakec1

   Tragikomedija. Zaustavite Zemlju, silazim.

 • Novakec1

  Popušanac drugič, škoda si boljše deloval.

 • Miro

  hahahah SDS je “zmagovalec” tudi kadar zgubi…. no in sedaj je Kučan, neslovenci, nepismeni in kdo ve kdo še, kriv da kljub “zmagi” Anžejček ne bo župan…. no ja, so pa prevetrili Ljubljano, to je pa tudi uspeh

  • Olga2345

   Koliko glasovnic so tokrat nadomestili? 10%? 20%?

   • Občasni Komentator

    nad državno zborskimi volitvami se nič nisi pritožila

 • Olga2345

  Dvomim v rezultate volitev! Trdim, da volilne “komisije” goljufijo!

  • Miha

   Če sekta ne zmaga, ker jo volilci ne marajo, potem gre za goljufijo, ker ne razumeš kako je možno da ljudje ne obožujejo princa teme ane.

   • Olga2345

    Udbomafiji ne zaupam! Upravičeno!

    • Pika

     Potem si pa v napačni stranki, ker je večina bivših partijcev.

  • Volitve so bile ponarejene in ukradene, a očitno Slovenci verjamejo vsakemu ‘dreku’, ki jim ga servira globoka država. Celotna SDS srenja pa tudi brez zadržkov potrdi laž,, ki se ji reče “rezultat volitev”.

   • Občasni Komentator

    a potem tudi državno zborske na katerih je zmagala SDS?

    • opazovalec

     Ne ga srat. Če zmaga SĐS je vse v redu, če pa ne zmaga pa naša Olgica trdi, da so volitve ponarejene. Bo že sam Logar presodil, kaj je (če je) bilo narobe, pa ni videti da bi se pritoževal, še Veliki Vodja se ne pritožuje nad štetjem.

     To je tak, če Ninamedia ugotovi dober rajting stranke SĐS se hvalijo, če pa napove beden rezultat se pa oglašajo forumaši in trde, da so to izmišljotine… Kje je sedaj oni butec, ki je napovedal veliko zmago (sicer dobrega kandidata Logarja) na osnovi meritve javnega mnenja!

  • Zgornji

   Možno tudi :-/

 • Lojz

  Tole je bila taka pušiona, da je celo Noratv prenehala oddajati novice iz volitev. Logi je prevetril Ljubljano Jankovič pa je dobil rekorden rezulatat in zmagal v prvem krogu.

  • Olga2345

   S pomočjo “štetja” in izsiljevanja tistih, ki so odvisni od občinskega proračuna?

 • Lea Pralines

  ŠKODA JE LOGARJA…SAMO VSI SMO VEDELI,AMPAK PRAV VSI DA BO NA VOLITVAH IZGUBIL.zGUBIL PA JE SAMO ZARADI NEOTESANEGA IN VEDNO ŽALJIVEGA NEGATIVCA J A N Š E !!!! IN TO BO V VSEH STVAREH,KJERKOLI BO SODELOVAL JANŠA…..10000%,pa to niso janševe murgle pa komunajzarji pa bla bla bla vedno njegove shizofrenične fore,da so vsi proti njemu…to je dota katero si je čez leta upravičeno zaslužil.V podn pa vleče vse okoli sebe,to pot žal Logarja,ki bi ga večina volila,raje kot tega kriminalca jankoviča,ampak v sranju je manjše sranje glas za jankoviča kota zajanševega Logarja.ŽAL!

  • O’Brien

   Ljubljančani se bodo zbudili, ko jim iz pip ne bo več tekla pitna voda, ampak odplake, ulice pa bodo polne burk in preprodajalcev opiatov. Žal.

   Do bridkega konca torej. Streznitev bo, bojim pa se, da takrat več ne bo volitev. Lastniki preplačanih nepremičnin bodo na sodišču tožili, da niso vedeli, da lahko njihova vrednost pada tako nizko in zahtevali razveljavitev nakupnih in posojilnih pogodb.

   • Nata

    + + + + + + hm. . se bodo zbudili ? In koga bodo obtožili ? Samo enkrat lahko ugibaš !

  • Poserjemsenavse

   Točno tako,ampak tega ne bojo spoznal dokler ne bo dosmrtni na britofu

   • Minovak

    Ti boš pa takrat že pisal v cirilici in hodil pozimi z opanki, ter prepeval sevdalinke…

    • Občasni Komentator

     tako dolgo to razlagate, pa vendarle LJ nima opanke, ni se spremenila v nekaj tujega….potrebno je poiskat argument, zakaj v mestnih občinah desnica ne more imeti zmage. Primerjave lokalnih in parlamentarnih volitev pa so čisto mimo. To se ne dela, ker ne odraža dejanske situacije. In poglej kaj JJ dela? Točno to. LJ je močno napredovala v preteklih treh mandatih, ima neverjetno dober turistični trend in je na TA ocenjena zelo visoko, ter hočeš nočeš je večkrat dobila pomembne nagrade. Z opanki ali sevdalinkami ampak uspešna pa je.

 • terminalar

  Oblast je očitno ok. Zamenjati je treba folk.
  Slovenci neizmerno ljubijo čefurje.

  • Zgornji

   TOČNO TKO !!! ! !! OČITNO !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!! Žaaal – Mrtev Narod Smo postali !!! ! !!!

 • Hribouc

  Ljubljana & Maribor:
  Gorje delovnim in prizadevnim, gorje nepodkupljivim , gorje neskorumpiranim, gorje poštenim…
  ———————————————————————————————————————-

  Slovenci – prvo-drugi samomorilski folk na svetu.
  Bolano,
  umazano, zapufano, žleht, foušljivo, praznoglavo, skorumpirano,
  gobezdavo, pohotno, grabežljivo in butnskalsko satanistično.
  Potrebna
  sta še vsaj dva Cankarja, trije Rebule in pet Slomškov, še en
  Kramberger in še dva Janeza Janša, da se ta ruknjeni folk popravi.
  Očitno, da v slovenski glavi zmaguje”Nema problema” zabloda!

  Srbijanska jebivjetar filozofija kot “Ko to tamo pjeva? Odgovor: Bećki konjušari !
  Časa je zmanjkalo, kompanija!
  Pride potres.

  • Zgornji

   AAAMEEENNN !!! ! !!!

 • Te volitve so zgoljufane. Pa ne govorim le za Ljubljano, ampak za celo Slovenijo. Kdor verjame tem številkam je bedak, ki si zasluži, da ga globoka država obere do kosti.

  • Zgornji

   A misliš ? No, možno je tudi , da so že res tako Prepokvarjeni … Jaz bi jim celo verjel …

 • Ob vsem tem nezadovoljstvu nad mafijozom, gre le 40% ljudi volit in od teh 60% glasuje za kriminalca.
  Pa kdo temu verjame??
  Ljubljana se mora pogrezniti v svoj lastni drek. Naj en zamaši Savo tam malo naprej od Litije da se ta kotlina potopi !!!

  • Zgornji

   ;-)

 • althar

  Logarjevih 30% je kar lep rezultat za čefursko mesto.

  • Zgornji

   AMENNN !!! Žaaal.

 • Poserjemsenavse

  Če ne bi bilo Janše,bi Logar dobil 50 %,tak pa se vam Januković lahko samo poščije pa vaših zahojenih domobranskih glavah…

  • Minovak

   Da ne bi začel o rdečih kolaborantih, ti pa še to ne veš, kdo in zakaj so bili domobranci…

  • Vera

   Dr. Anže Logar je samostojna načelna izobražena oseba , ki bi stranko SDS itak zapustil, če bi mu levaki pustili, da bi se povzpel na premierski stol, za katerega je še kako primeren in sposoben !

 • kalavnik

  Kerga kurca je prevetril Logar? Lublano? Ta je prevetrena ze od 91 dalje z vetrom z juga.

 • župnik cefizelj

  desnakarska golazen na čelu z ivanom janšo se je spet posrala v hlače kot pred turjakom. logar posušena sliva je v tipični maniri sđs-ovskega vodje po otroško cepetal kot da ga že dve letgi nadlegujejo farovški picajzli (baje mu jih je pri zadnjem ljubljenju podtaknil strehovec).
  bravo rdeča ljubljana! zvezda na vsako ulico!

 • Kataklizma

  Lastna hvala, cena mala.

 • Zgornji

  AMPAK LJUBLJANČANI STE RES UREZANI , … TOOOLK VAM JE ĐANKOVIĆ ŽE ZAPUFAL VSESKUPAJ, A VI GA JOŠ UVJEK VOLITE , … TOREJ LJUBLJANE NI VEČ, … JE SAMO ŠE NEKA “ČEFURJANA” IN TO PRECEJ USRANA … !!! ! !!!

 • Ivan Friderik Novak

  Dober boj, srebrna medalja . . .
  Ha, ha, ha, . . .

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!