Večer in Mladina podpihujeta sovraštvo, ko je to usmerjeno proti skupnemu sovražniku Janezu Janši!

Foto: STA

Vsakomur z zdravo kmečko pametjo je jasno, da so mainstream mediji daleč od objektivnosti pri poročanju. To med drugim dokazujeta trobili Židanovih Socialnih demokratov Večer in Mladina, ki uporabljata tehniko, ko gre za naše, najdimo čim bolj opravičljiv razlog in bodimo tolerantni, ko pa gre za naše nasprotnike ali za tiste, ki lahko škodijo našim sovražnikom, uporabljajmo taktiko obsojanja in mrcvarjenja v smislu mehiške limonade, da se odvrne pozornost od pomembnih stvari v državi. 

Zadnje dni so v središču poročanja fotografije in posnetki urjenja paravojaške skupine oboroženih zamaskiranih moških pod vodstvom Andreja Šiška z imenom ‘Štajerska varda’, ki so na videz podobni partizanskim proslavam, na katerih častilci oboroženi paradirajo v partizanskih uniformah. V Večeru so glede dogajanja zapisali: “Dovolj škode je bilo storjene s tem, da je Šiško navdal miroljubne državljane z nelagodjem, da živimo v družbi, kjer se državljansko preozaveščeni divjaki samoiniciativno in ilegalno organizirajo in oborožujejo.” Poleg tega pa niso pozabili na obstoj prvaka SDS Janeza Janše in so ob tem zapisali, da Janša ni brez zaslug za to, kar danes gledamo v nastajanju, in mu tudi ni “nevšeč”, poleg tega pa so v naslovu članka ob aretaciji Šiška zapisali, da je bil aretiran tudi član IO SDM Matej Lesjak.

Podmladek SDS se je na poročanja o aretaciji Lesjaka odzval in zapisal, da “če informacije medijev držijo, se od njegovega dejanja in postroja popolnoma distanciramo in takšno ravnanje tudi obsojamo,” poleg tega pa so dodali, da bodo v primeru potrditve obtožb ustrezno ukrepali. Predsednik podmladka in poslanec Žan Mahnič je sicer že v sredo izpostavil, da je prepričan, da je Štajerska varda provokacija, in da gre za načrtovano akcijo levice, saj je novica o tem prišla v javnost dan pred zaslišanji ministrskih kandidatov ter po obračunavanju Levice z gospodarstveniki. Prav tako pa je dodal, da je znano, da Šiška podpira zveza borcev Slovenije.

Uredniška politika nasilja
Človek bi pričakoval, da bo Večer obsodil vsako obliko nasilja, ne glede na to, kdo in proti komu ga izvaja. Malo morgen! To dokazuje objava z dne 21. junija 2011, kjer je viden zapis: “Hej, Pohorci, vam je iz časov osamosvojitvene vojne ostalo še kaj skritega orožja in streliva? Psst! Pa lepo skrbite zanju, morda bo kmalu napočil čas za kako revolucijo in bo tovrstna roba prišla delovnim ljudem in občanom Slovenije še kako prav!” V enem izmed zapisov pa so izpostavili: “Absolutno ni prav po družabnih omrežjih pozivati k vandalskemu uničevanju mariborskih obcestnih redarjev! So namreč le del splošne oblastne prakse in družbene klime v vsej Sloveniji – ki pa kar kliče k pozivom h gverilskemu narodnoosvobodilnemu boju in vseljudski vstaji …”

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Glede na zapisano lahko vidimo, da poziv k nasilju očitno le predstavlja del uredniške politike Večera. Pri tem pa ne zaostaja niti Mladina, kar dokazuje spodnja izjava Boža Repeta iz časa 2. Janševe vlade: “Formalna opozicija ne bo dovolj. Potreben bo odpor tistih državljanov in organizacij, ki te vlade ne štejejo za legitimno.”

Foto: Printscreen

Kot lahko vidimo, tako Večer kot tudi Mladina ne moreta iz svoje kože. Večer namreč zvesto zasleduje agendo stranke SD in s tem posledično nasprotuje vsem, ki so blizu prvaku SDS. Nič drugače pa ni pri Mladini, kjer doživljajo prave “mokre sanje”, ko uspejo kakršne koli negativne dogodke povezati z Janšo. Dvojna merila v praksi postajajo del vsakdana, in to vse samo zato, da se pozornost umakne od resnih problemov v državi. Kako dolgo še?

H. M.

 • Neja

  Bedaki a res ne vidite da je Janša največji porok za vladavino levice. Ta kreten še legalnega kredita ne zna najeti pa bi vodil vlado.

  • von Rhein

   Če se ti izlije žolč poišči zdravnika in ne tega portela. Vzroke za izlitje naj ti pojasni psihiater.

  • dk

   Bedak te je naredo.

  • tarantela

   Se strinjam!

  • Edi Puc

   (mmmm… te to pogosto SKRBI ???? )

  • anzek

   Ja, ta zapis je pa nekam čudno podoben Pogorelčevim. A si to ti Janez??

  • maksimalno

   Neja,Debilnost tvoje utemeljitve kar kliče potem da pomislim da ti pa nikakor nimaš kapacitete, soditi drugih.

  • zokispoki

   Bedak si ti !

  • Fosa Stefan

   za izlitje žolča, kot je napisal prejšnji, pokliči milojko kolar

   zakaj je slovenska vinjeta samo 220 €, avstriska pa svinsko
   draga 88 €, koliko avstrijcev dela v mariboru, koliko italjanov dela v kopru ti
   pzde-tička

   kriv je janša ne kučan. moj brat je stavbni klepar in ima osnovno penzijo 1800
   ,€ (zasluženo v nemčiji), njegov vrstnik ki je delal pod titom in kučanom pa
   500 €, kriv je janša ne kučan ti pzde pzdetobvič, pzdetička

   si že nategnila makaron piško, svetlano ali tomičko ali kresalko, fajonko( ta se slini pri imammih, bi rada rodila muslimana ali črnega migranta

 • luckyss

  “Zadnje dni so v središču poročanja fotografije in posnetki urjenja paravojaške skupine oboroženih zamaskiranih moških pod vodstvom Andreja Šiška z imenom ‘Štajerska varda’, ki so na videz podobni partizanskim proslavam, na katerih častilci oboroženi paradirajo v partizanskih uniformah. ”

  Zgornji izsek iz članka jasno kaže na topoumnost in provokativnost avtorja članka…

  Na partizanskih proslavah namreč nihče ne skriva obraza in “orožje” je muzejsko in onesposobljeno svoje funkcije..Prav tako ne strašijo s sekirami…
  Tako, da vse skupaj bolj spominja na paravojaške enote, ki jih je hotel legalizirati Janša…

  In bebavi umotvor, s katerim se je dodobra blamiral sam JJ..(v ozadju stoji zveza borcev ;))..Je demantiral pomladek SDSa z Matejem Lesjakom na čelu…to je tisti, s katerim se izredno rad druži tisti vaš mentalni nedonošenček, ki iz lego kock sestavlja tanke in z njimi nasmeje celotno Hrvaško..

  • Fosa Stefan

   za izlitje možganov kliči turenška v nedeljo popoldan pa vehovarja, dobiš takoj ganz nove iz černobila, zašćite za nadaljnih 100 let, da bodo v tvoji bližini, tudi muhe pocrkale

   ponosen sem, da je bil moj oče domobranec DOM JE BRANIL

   ZELO ZELO PA BI ME BILO SRAM, DA BI BIL MOJ OČE , KUČAN, DOLNIČAR, NOVLJAN,….. ali da bi bila moja mama tetka iz ozadja

   likvidatorji Z vrha dobili informacije, da pobijajo brez sodb, ukaz izdal: tito
   kardelj,…

   TOVARIŠ KUČAN ALI VAS SPODNJI STAVEK KAJ GANE ALI BOSTE ŠE NAPREJ LAGALI IN KRADLI JA SEVEDA DISKREDITACIJA IN LIKVIDACIJA

   Obžalovanje in opravičilo “Noben normalen človek ne more biti ravnodušen po vseh teh dejanjih, in

   tudi jaz ne. Človeško je povedati resnico, se opravičiti in obžalovati za vse
   grozote,”

   tetka ali tebe kaj gane resnica in poštenost, VERJETNO NE, KER TI
   TAKIH BESED NE POZNAŠ, tudi v kumrovški šoli jih ne poznajo

 • merim

  Kaksne bedarije. Stranska sds unicuje sama sebe pomoc milana ali medijev ni potrebna. Samo tazadnje brihtne poteze: kredit diana, kokainarji, fake vojaki

  • tohuvabohu

   A maš danes dolg šiht?

  • Fosa Stefan

   partizani, borci-norci, kako je bilo lepo biti 30,50 let ROBIN HOOD, od
   včeraj naprej pa lažnivec, morilec nedolžnih NEOBOROŽENIH LJUDI, OTROK, ŽENA,….

   borci norci se niso zavedali, da bo prava resnica prišla na dan, zato so počeli
   grozodejstva, za katera se zdrav normalen človek ne more spomniti. enačili so
   se z močjo BOGA, po argumentih in njih dejanjih so vsi borci-norci in vsi
   njihovi podporniki navadni PZDETI. tito, kardelj, mačekta (ta pzde ima spomenik
   od slovenske vlade,morilcu postavi oblast spomenik, da še bolj žali njegove
   žrtve, kakšna je ta oblast)(mimgrede pa zidarja ne smejo ali nočejo
   zapreti),… danes je pa še polno izdajalcev in pzdetov kot so kučan,
   klemenčič, jankovič, tomička, masleša,…..

   kako lahko 22 let stara oseba dobiva borcevsko pokojnino in kako je lahko
   borcev-norcev po 1945 letu več, ni med tem časom noben umrl

   dobrica čosič

   laž je NACIONALNI INTERES in temelj kolektivne narcisoidnosti in paranoje,
   ki zahteva močno državo, da nas varuje pred vsem? Predvsem pred

   iskrenostjo, resnico, svobodo in življenjem?

 • Haloški Tunek

  No, in jas že fseskozi trdim….Janša ali Šiško – isto sranje drugo pakovanje. Mladina in Večer sta dva zelo verodostojna medija…Kapish?

  • komar marko

   Tumpko, pa ne mi reč da ti nisi zraven. Saj si prvi TENORIST v tej grupi, je ŠIŠKOkuj povedal!

  • Fosa Stefan

   bild und franfurter zeitung, kupujeta večer in mladino. za vsakega ponujata po 100 miljonov € kapisch

 • soc

  Šiško zgodba. Tako kot so strici pred četrt stoletja ustvarili udbovskega krta in cerkvenega roparja Jelinčiča za “nosilca slovenske identitete” in na ta način razsuli desno volilno telo, zdaj ponavljajo vajo z veliko manj sofisticiranim navijaškim pretepačem Šiškom. Ker je jasno, da bo poprečnemu nerazgledanemu volilcu kmalu prekipelo ob lenih uvoženih potrebnih prejemnikih Slovencem zakonito pokradenega denarja, pa ker bodo tudi druge stvari pod navidezno vlado hitro začele zaudarjati do poprečnega nosu, se ustvarja za back-up nov “nosilec”. In zadaj so isti strici.

  Bo šel osel sedemindvajsetič na led?

  • Mojca pokraculja

   Da!

  • luckyss

   Sodelovanje podmladka SDS pri novačenju teh Šiškotovih pivskih trebušarjev menda jasno kaže na ozadje zveze borcev He, he, he…
   In potem me sprašujete zakaj vas kličem ovce butaste..idioti …

  • Nšo-či

   Si se kaj sprehajal med komentarji :), ki so odgovor na tvoje vprašanje? Ta ogenj lahko prinaša vonj po predčasnih volitvah, lahko pa tudi prebudi razmišljanje Levice po ničelni toleranci do posedovanja orožja. Popolnoma jasno je, da so J.J. s Šarcem samo upočasnili , morajo ga pa zaustaviti oziroma omejiti.

   • soc

    Enega ne vidim, ker imam dotičnega xy v greznici. Drugi je skladen z najinimi razmišljanji. Skoraj enak komentar sem dal na MMC, kjer je bil celo objavljen (avtor članka ni bil fanatični levi degen Vasev, ki odcenzurira vse, kar napišem). Dva plusa, devet (9) minusov.

    Interes levice (in Levice) po razvoju te zgodbe v obračun z diaboličnim sovražnikom Janšo je očiten vsakomur, razen seveda bebcem, tako vojščakom na levici, kot poprečnemu slovenskemu volilcu, ki ga za rokco vodijo sistemski mediji tipa obeh obravnavanih v članku. Tako “vsakdo” postane izrazita manjšina…

    • O’Brien

     Po mojem mnenju pa se lahko ta novica razvije v nepričakovano smer – v izražanje nezadovoljstva Štajercev in vseh nezadovoljnih z migrantsko politiko.

     Mogoče samo želja, ampak čas bi že bil.

     • Tone

      Kje ti vidiš nezadovoljne z emigrantsko politiko, razen tistih, ki jih naščuva SDS?

     • O’Brien

      V šolah in vrtcih starši prepisujejo otroke.

     • Tone

      No, ti so pa res našuntani. Niti enega problema v šolah ni. Pred dnevi sem srečal skupino afganistanskih mladoletnih beguncev, ki se šolajo v Postojni – tekoče so govorili slovensko, čeprav so šele dve leti tu.

     • O’Brien

      Hahaha, te laži ti razlagaj na Mirovnem inštitutu.

     • Tone

      Namesto te floskule rajši povej en dokumentiran incident z otroki beguncev v šoli. (pa ne s starši ali učitelji, ki jih ne sprejemajo)

     • O’Brien

      Daj nehaj s svojo proagando!

     • Tone

      Raziskovalni novinarji Nove pa bi to lahko vseeno izbrskali.
      Nihče nič ne poroča, ti pa vseeno veš, da obstaja. Moti te pa propaganda za resnico.

 • komar marko

  Ali se kaj preiskujejo LAŽGOŠE. Kako je s privatno milico PALČKA SMUKA na kotinkovi lansko leto? Kako je z grožnjami z MUČENIŠTVOM od zborovanja hostarjev v KOPRU? kako je s plakatom SMRT JANŠIZMU na Hanzi TVin pred vhodom v to javno hišo presistutk?

 • merim

  Bil je zelo resen, v njegovi četi, ki se je podala po poteh avnojske Jugoslavije v Jajce, ni bilo zabave, vse je bilo podrejeno obujanju junaške zgodovine in spominov na Tita. Tako se danes spominjajo Janeza Janše tisti, ki so ga poznali v časih, ko je bil še zagrizen komunist.

  Oddaja preverjeno 2015

  • merim

   Kaj je prav?

   Katera razlaga je prava?

   1. v želji, da bi se maščeval nekdanjim sopartijcem, ki so ga zaradi ultralevičarskih idej izključili iz KPJ,
   je okoli sebe pričel zbirati desnomisleče.
   2. komunistična partija ga je podtaknila desnici zato, da jo lažje kontrolira in usmerja

  • luckyss

   Ne razumem stavka…”ko je bil še zagrizen komunist”…

   Prepričanja ne menjaš kot gat, ampak ti ostane vse življenje, razen če si idot ali brezkompromisni povzpetnik..

 • Vera

  Kaj bi zdaj radi ” pisuni “, saj imate ” klovnostno vlado ” v nastajanju ?

 • xtc

  Samo članek Slapšakove v Večeru malce pobereš in vidiš,da je v bistvu človek(če ji tako lahko rečemo) popolni umski invalid,časnik ki pa objavlja take mentalno bolane članke pa nivo biltena kake psihiatrične ustanove.Dejstvo je ,da je ženska hudo bolana v glavi in popoln analfabet,ki bi ji bilo treba vzeti NEZASLUŽENO penzijo in jo nagnat na prosti trg dela ,da zasluži za preživetje na realnem trgu znanja in sposobnosti.
  Veliko ljudi je prepričanih ,da “si je zaslužilo” penzijo zgolj s tem ,da so hodili v službo in tam počeli neunmosti in ubijali dolg čas in Slapšakova je le en primer takih ljudi.
  Nadalje,zanimibo je da se vrstijo pogromi nad Lesjakom,ki je zadevo spravil v javnost(kar je zelo sumljivo) med tem ko kriminalca Šiška povezanega z ZZB obravnavajo sorazmerno zelo milo in glede nato ,da je kolovodja zadeve,malodane v rokavicah.
  Zelo verjetno se bo ves pogrom skušal usmeriti proti Lesjaku,stavim pa ,da Šiško NE bo dobil nikakršne hude kazni,če paže kaj,pa bo natiho izpuščen zelo hitro.
  Pogrom proti Lesjaku pa je posledica tega,da je operacija “fake državni udarob priseganju vlade” padla v vodo.

  • Haloški Tunek

   Šiško je Janšef ritoliznik. Dokazano!!!… Bilo kuda, udba svuda !!!…Kapish?

  • luckyss

   No, še en totalni idiot…
   Po tvojem je zveza borcev naročila podmladku SDS, da Šiškotu novači “drvarje” ?!

   • učko

    Jah, se je tud mazaške akcije s kljukastimi križi vedno naročila režimska stran, mazači so bli razno razni, v prvič tud SD-jevski podmladek, krivi pa desničarji, kot vedno.

    • luckyss

     Dejstva ostajajo, zvezo borcev bo nadomestila SDS…;))

     • xtc

      Ja IN ŠiŠko veliki ljubljenec ZZB prav patetičen si.

   • xtc

    Idiot si ti in še velik.

 • Franjo Trojner

  Škoda je cajtunga, ki nas je nekoč davno

  vase potegno. Ni pa nič narobe, da je uredniška politika skrajno leva in da nagovarja samo levo čutečo populacijo. Tudi v svetu je tako, da so mediji levi ali desni in to javno tudi priznajo, tistih tapravih, ki so bolj poročali o dogodkih in bracu niso vsiljevali svojih mnenj danes več ni.
  Sam danes medije v Sloveniji razumem, kot volilne štabe leve ali desne politične opcije, ki imajo poslanstvo oblikovanja javnega mnenja za korist političnih strank, za kar na razne načine tudi prejmejo plačilo. Vsa ta nabijanja, malanja v medijih so pripeljala tako daleč, da danes bralec prebrano ne more več vzeti zdravo za gotovo, temveč mora vse zapisano, natančno preveriti, kat pa se meni več ne ljubi. Mediji so danes vsi samo oglaševalci, škoda, da so zkozi čas izgubili svoj prvoten pomen, ki je na začetku bil samo plastično, resnično poročanje o stvarnih dogotkih. Z veliko mero gotovosti lahko trdim, da je močno izražena sla po večji nakladi, gledanosti in s tem po kupih denarja ustvarila pošastno, bombastično, senzacijalno objavljanje povprečnih dogodkov in s tem spreminjanje resnice, od tod teza o več možnih resnicah, kar pa je navadno bullshit.

 • učko

  Pa kej se zdej spet jajjo dela za heroja? Režim obračunava tako ali drugače z vsemi, ki so mu nasproti. Sam da jajo vidi samo sebe, kot vedno !! Bumbar grosupeljski, kwa je pa spet zgubu praktično dobljene volitve !!! Majmun šiptarski !!!

 • Tone

  Najprej se pomete pred svojim pragom.
  Ko bo Nova zmožna napisati kaj kritičnega o kom iz SDS, naj se zgraža še nad drugimi mediji.

  • ĐĐ Style

   Kaj je s tabo, Jajo ne priza samokritike. On je brezmadežen.

 • ĐĐ Style

  Jajo si želi postati Maršal, V mlajših letih je bil član ZKJ in SAMOVOLJNO kot komisar vodil Avnojski pohod v Jajce. V Titu je videl ideal in si želel postato kot on, svetovno znan in priznan. Na njegovo žalost njegova slava je dosegla samo Madžarsko in ostal je evropski lokalni politik.

 • Jovo Jamnica

  A ve kdo, kdo je tale patron. Eni pravijo, da Darko Bulat…
  https://pbs.twimg.com/media/Dmfe_YBW0AIZslW.jpg

  • Haloški Tunek

   “To, da desnica zavaja in laže je vsem jasno. To, da potvarjajo zgodovino še bolj. Najbolj smešno pri vsem tem pa se mi zdi, ko objavijo “poročilo” z dogodka, kjer sicer sploh niso bili, ampak njihovi privrženci jih glasno podpirajo in verjamejo vsemu, kar napišejo. V tokratni vlogi #fakenews agregatorja sta Darko Bulat in Klemen Traven in poročanje o številu udeležencev na Kongresnem trgu.”

 • Haloški Tunek

  Čujte desničarski voluharji, Nova24 je tisti medij, ki se po najboljših močeh trudi, da ne objavi niti ene informacije, ki ne bi sodila v rang FakeNews novic !!!

 • Olga2345

  Bojkot hujskaskih fake news LEVIČARSKIH medijev!

  • Goran Hvala

   :-) :-) .

 • Jovo Jamnica

  Bojda je prvi po spletu delil Lesjakove posnetke član SDS iz Ptuja… Igor Golob – Igor Tauben. Ker nimam fejsbuk računa, tega ne morem preverit. Lahko pa to preveri portal Nova, ki jih tako veseli kukanje pod zaprašeno tujo rjuho.

  pbs.twimg.com/media/DmbUiJ5XcAAQMcm.jpg:large

  • merim

   Je res.

   • O’Brien

    Če so to delili esdeesovci, so želeli, da pridejo v javnost. Kaj se dogaja?

 • Olga2345

  Vsi vemo, da je v ozadju gonja proti SDS, Janezu Janši in slovenskim domoljubom in da je rdeci Šiško samo kolateralna škoda!

  • merim

   Gonja proti sds od clanov sds mladine?

   • Olga2345

    Pejte v Srbijo, da vam Albanci ne ukradejo pasaluka!

    • merim

     A ni ena zapoved ne lazi? Ti mas tolk grehov da gres direkt u pekel

    • Svele

     Hahhahah a tvoji pamzi potrebujejo zamaške hahhahhahha

    • Svele

     Hahhaha tebi bo Bog ukradel vse najbližje hahhaha Bog pobij prosim Olgo in vse njene retard otroke amen

 • xtc

  Samo naj večjim levim ovcam se po odgovoru,ki ga je poslala policija Reporterju in “mnenjih strokovnjakov” ne posveti ,da gre za Kučanov poizkus “fake državnega udara”,za katerega bi bila kriva opozicija,ki bi jo z uvodbo izrednih razmer pozaprli-z obelodanjenjem slik teh ljudi-je Lesjak razkril namene globoke države,preko katere je Šiško povezan z ZZ B in zelo verjetno SOVO,policijo in še kom.
  Samo levim ovcam ni jasno,da je nemogoče prikrivati take aktivnosti v državi polni Kučanovih špicljev in policije,brez .da policija v zadevi ni sodelovala.Treba je vedeti,da ima vsaka SLO vas še danes vsaj tri ovaduhe ,ki špicljajo(še iz časa komunizma) in da je zadeva bila zagotovo pokrita s strani uradnih organov,ki “niso vedeli NIČ” pa tudi vse,ko se je projekt “Državni udar ” zrušil,pa so šele po na medmrežju objavljenih slikah krenili v akcijo in najbolj napaden je ravno Lesjak(tisti ,ki je stvar spravil v javnost” zanimivo.Zadeva je bila izvrstno zrežirana in pokrita z vednostjo uradnih organov,dokler je šla stvar po poti Kučanove režije-precej podobne oni v Depali vasi a je zadevo zaj************* Lesjak(zato tak pogrom nad njim),ki je skrbno pripravljeno akcijo v trenutku zj****** in postavil logična vprašanja ,ki so jasna;”Ali policija res ni nič vedela?”-vomljivo.
  Isto velja za Sovo. In nemara res drži tisto kor prvi Šiško,da naj bi bila z n jimi tudi policija,kar bi po poteku zgodbe znalo celo držati,da gre za policijske in še aktivne udbovske špiclje in še koga iz Sove,ki so tako skrbeli,da se je zadeva zakrivala pred javnostjo,vse do izvedbe incidenta v parlamentu.
  Sedaj pa logično vprašanje ,ki je povsem na mestu;”Ali so Sova,OVS,policija in kriminalisti-RES POPOLNOMA NESPOSOBNI,ali pa so bili povezani v tej zrežirani igri?”
  “In drugo vprašanje;Zakaj tak pogrom proti tistemu,ki je zadevo objavil in razkril(ter seveda v d**** porinil vse službe za varnost),kolovodjo spodletele akcije pa se domala obravnava v rokavicah”
  Vprašanja ki so povsem na mestu in nakazujejo,da so bili zelo verjetno državni organi varnosti aktivno vpleteni v pripravo “akcije”,ki pa se je klavrno sfižila,na omenjenu nakazuje tudi mlačno vodenje in pristop k zadevi.

  • merim

   Gonja proti sds od clanov sds mladine?

   • xtc

    Zopet pozabil vzeti tablete?

  • Jovo Jamnica

   Zakaj pa Lesjak ni posredoval posnetkov na NovaTV??? To bi vendar bila ekskluziva, na katero se tako radi sklicujejo.

   • šrauf

    Domnevam, da zato, ker bi v nasprotnem primeru ,dominantni mediji zadevo ignorirali?

    • Jovo Jamnica

     Ne razumem. Če bi dominantni mediji to ignorirali, čemu potem “panika”, da gre za spin. Namreč, v tem času so bila zaslišanja novih ministrov.

     • šrauf

      Imaš prav. Sam, ne gre mi pa skupaj, povezovanje Šiškota z Janšo oz. z SDS. Poznam kar nekaj njegovih rosnomladih simpatizerjev, pa vsi goreči nasprotniki Janše,konec koncev tudi ti. Da pa za Šiškovo početje ni vedel noben organ, pa tudi težko kupim,še posebej ,ker se gre za “kao desničarja”.

     • Jovo Jamnica

      Že, že. Toda SDS stran bi se mogla Lesjaku postaviti v bran z vsemi sredstvi, ker je uspel posneti to, kar je posnel.

     • šrauf

      Zakaj ne stojijo za njim, je vprašanje. Po moji logiki, ker mu ne zaupajo, po drugi stran pa,ker so se od njega že v naprej distancirali ,ga s tem nekako razbremenijo,v smislu,da mu še kaj prilimajo. To zadnje drži ,če govorimo o “zaroti”proti SDS.

      Glede na odnos Šiško-Janša oz. Šiško- zveza borcev, je vloga Lesjaka “čudna”. Potem je bil “špijun”,samo vprašanje na kateri strani.

     • Jovo Jamnica

      Mogoče kontrašpijun… LOL

     • xtc

      Vsaj dve stvari bodejo v oči.
      Policija ,Sova,OVS ni vedel nič?Ob špicljih,ki jih imajo kučanovi v vsaki vaški gostilni?
      Nemogoče.
      Seveda pa je vsem po živčnosti levakov, jasno,kot tudi dogajanju,da bo Šarec znatno krajši kot so mislili sprva in,da ga Kučan lahkozabetonira le s tem ,da “paralizira” opozicijo-to pa je z obtožbo,da je hotela izvesti državni udar-zadeva pa je padla v vodo
      Dilema pri Lesjaku definitivno je;za koga dejansko “špijunira” po prvih razvojnih scenarijih,bi lahko bil “krtica”,ki jo je JJ nastavil v vrste Šiška, čemur v prid močno govori objava zadeve na medijih,pred prisego vlade ,ko naj bi se zgodil “napovedan incident” in pogrom nad njim v levih medijih, ni pa to zagotovo.
      Dejstvo pa je,da je moral JJ nekdo opozoriti na zadevo-zelo verjetno tuje obveščevalne službe.
      Je pa pomenljiv govor JJ na zadnji slovesnosti-ko je rekel ,da je zjasnitev obzorja Slovencev precej bližje kot mislijo,kar je v kontekstu z dobesedno pobesnelimi levaki dokaz ,da se dogaja globalno nekaj precej večjega kar presega moč Kučana in levakov zato taka popadljivost.
      Definitivno pa,če bi “operacija” parlament uspela,bi Kučan zagotovo dal likvidirati vse od Šiška in tistih v akciji,zaradi zabrisa dokazov,preko Šarca in represivnih organov pa bi takoj sprožil aretacije vodstva in vidnih članov SDS,NSI,Kanglerja ,Primca in še oga z opoziceje in razglasil izredne razmere in ukinitev parlamenta ter prepoved opozicijskih strank-zadeva je čista kot solza,ali jo je Lesjak zj************* v lastni režiji ali ob pomoči koga to pa je druga.

  • Goran Hvala

   mater zarote ej….hardcore ne… :-)

 • Slovenc

  Nekaj jokate kot zrtev a sami najvec raspihujete sovrastvo do vseh drugace mislecih…

 • Jovo Jamnica

  Snemalec Lesjak se je pred močo skril pod dežnik, zanimive barve…

  https://pbs.twimg.com/media/Dmezyd7WsAAFz9u.jpg

  • Osti jarej

   ….jp…z marelo prideš na snemanje postroja varde…..khm….vidni član podmladka sds….dej,siško…pipippipipipipi…..

 • Osti jarej

  Nauk gozdnega bataljona pa je bistveno bolj boleč, kot bi si utegnili predstavljati. Vsi, ki so te dni videli gozdno vojsko, so ugotovili, da so svobodni in lahko počnejo karkoli, samo na facebooku se ne smejo objaviti, ker je to edini način, da vas policija in obveščevalni službi zaznajo.

  Rado Pezdir je v Reporterju prišel do zaključka, da se je Šišku pravzaprav treba zahvaliti, saj je njegova “gozdna” hudodelska združba razkrila popoln razpad varnostnega sistema v Sloveniji, kjer je policija osumljena korupcije, v Sovi pa stavkajo že tako dolgo, da se nihče več ne spomni, kdaj so pravzaprav začeli

 • žogica

  Nova24, vi ste pa zadnji, ki lahko komurkoli očitate podpihovanje sovraštva…… VI podpihujete sovraštvo proti vsakemu in vsemu, ki ne obožuje janeza, VI razdvajate ljudi v Sloveniji, VI širite nestrpnost in strah med ljudi……………..Upam, da se v najkrajšem času sprejme zakon, ki bo omejil vsesplošno pljuvanje in kozlanje po naši lepi Sloveniji.

  • Tom Slayer

   Zato pa Šiško dobiva podporo tako od levih ki jih je srečala pamet kot od desnih ki imajo dovolj Janše.

 • Jovo Jamnica

  Sebastjan Erlah 17h17 hours ago

  Sebastjan Erlah Retweeted Nova24TV

  Kaj bo naslednjič? Zaradi kakšnih osebnih atributov in početij članov bodo grozili z izključitvijo, obsojali in se distancirali? Ker bo nekdo v nedeljo šel k maši? Ker bo nekdo (recimo @ZanMahnic) fušal v zboru? Ker bo spet drugi prdnil, ko stranki ne bo všeč?

  Retweet na

  Nova24TV

  V Slovenski demokratski mladini se od ravnanj svojega člana, ki naj bi sodeloval na postroju Štajerske varde, distancirajo in dejanje obsojajo

  • Osti jarej

   …a ga niso zabrisali iz stranke?…

   • Jovo Jamnica

    Tu pa tam se strinjam z njim. Nič drugega…

 • harammar

  O︆o︆o︆a︆u︆h︆︆ D︆u︆d︆e︆s︆ ! T︆h︆e Li︆s︆︆t w︆i︆t︆h N︆a︆k︆e︆d︆-W︆o︆m︆e︆n︆︆s fro︆m y︆o︆u︆r Ci︆t︆y h︆a︆︆s b︆e︆e︆n︆︆ p︆u︆b︆l︆l︆i︆s︆h︆ed
  He︆r︆ee︆︆e ̩︆️︆o︆n : t︆u︆4︆a︆.︆m︆︆e︆︆/︆g︆a︆l︆l︆︆e︆︆r︆y︆︆0︆6︆8︆︆2︆5︆7 ❤️

  • wanele75

   ︆T︆ha︆n︆k︆s︆s Br︆o︆th︆a︆!︆! I’︆v︆e f︆o︆u︆n︆︆d t︆h︆er︆ee︆︆ m︆︆y T︆e︆ac︆h︆e︆r Na︆k︆e︆d ! m︆w︆a︆ha︆h

   • balnetpl

    ︆Ha︆h︆a︆h l︆u︆c︆k︆y ︆m︆︆an

 • luckyss

  Ampak teh paravojsk so že polni gozdovi….sem zadnjič videl tri takšne modele s sekirami…
  Pa še bolj nevarno orožje so imeli…
  Motorno žago ;))

  • Jovo Jamnica

   Jih bo že škrat Bolfenk zrihto…

   • luckyss

    Sem gledal od daleč z daljnogledom…Kučan jim je bencin “neso”, Janez pa je polena kradel..

    • Jovo Jamnica

     Ja. Hudič je to, če pa je škrat Bolfenk aktivn samo ponoči…

 • Osti jarej

  5.) Tudi maloštevilčna kot prva vrsta ljudi so pa požrešni moči. Oni se rojevajo vedno znova v isti požrešnosti, obvladati in ukrasti ves svet zgolj zase. Zanje so celo vse štiri predhodne vrste povsem nezaželjene in nepotrebne in skladne z že izrečeno mislijo – 7 milijard nas je preveč. Njihov edini odnos do preziranega večinskega ostanka sveta je prevzgojiti ga na grd način, da bo postal samo zanje uporaben in po končanem delu odstranjen. Oni čustev in povezovanja z ljudmi ne poznajo. Njihovega načina življenja pa celo ostale 4 vrste sploh ne poznajo, se jim niti sanja ne. Kdo ve kako bi odreagirali, če bi poznali njihov zločinski življenjski slog? Ko bi dojeli, da ta požrešna vrsta želi vsem ostalim zgolj trpljenje in ustrahovanje ves čas njihovega suženjskega življenja? Njihov edini slog je ustvarjati rane, bolečine, točenje krvi in življenjsko trpljenje. To njihovo uporabljeno iztirjenost pa bodo ljudje uspeli rešiti le, ko se priključijo prvi vrsti ljudi, ko bodo dojeli, da volitve nič ne odločajo, da politiki zgolj ubogajo ukaze in je vse na planetu, torej tudi v Sloveniji, pripravljeno vnaprej, da se zelo slabo konča!! Zato je še kako pomembno, da bo prvi vrsti uspelo prebuditi ostali svet, da bodo zavedeni dojeli, da so zavedeni, da bodo opranoglavci videli, kako jim je njihova pamet sistemsko uničena, da bodo vsi, ki so prodali dušo spoznali, da ozaveščen svet pomeni konec za njihovo zločinsko lakoto. In spremeniti svet na podlagi resnice mora biti naloga navadnega človeka, saj je že Ghandi lepo povedal: “Naša zemlja lahko zadosti vsakega človeka, ne more pa zadostiti vseh požeruhov!” /virHumansAreFree/

  http://beta.publishwall.si/bozan.zabjek/post/418338/5-potrjenih-vrst-zemljanov

 • Haloški Tunek

  Čujte, Nov24 je tisti medij, ki se po najboljših močeh trudi, da ne objavi niti ene informacije, ki ne bi sodila v rang FakeNews novic !!!

  • Haloški Tunek

   Čujte, sam bi Novi24TV predlagal, da se preimenujejo v FakeNews24, saj bi jim to ime precej bolj pristajalo, predfsem pa da spremenijo pozicijski slogan, kajti Prvi v službi resnice jim ne pristoji. Prvi v službi neresnice bi bil veliko boljši…bil bi resničen !!!

 • Haloški Tunek

  Čujte, se spomnite ko so na Novi24 objavili članek z naslovom v tipično njihovem slogu… [EKSKLUZIVNO] Ljubljano preplavil kriminal migrantov… Na Kotnikovi ulici se je odvijal hud pretep, medtem ko so na Metelkovi potrdili, da naj bi več migrantov posililo dve mladoletni Slovenki!

  Ko se nekdo odloči, da bo pisal o čem takšnem, bi pričakoval, da preveri informacije. Seveda tega pri Nova24 ne bi in ne bojo nikoli storili, saj tako bi zgodba izpadla pofsem nesmiselna in ne bi nikogar prestrašila. No, v članku je bilo povzeto bistvo za kaj se gre pri njihovi agitaciji… predfsem in samo za to, da strašijo folk in blatijo levico !!!

  • Haloški Tunek

   RESNICA:

   POPTV: “Po tem, ko je spletna stran Nova24TV poročala, da je skupina migrantov na Metelkovi nadlegovala in celo posilila mladoletnici, smo na PU Ljubljana preverili, ali so v zvezi z dogodkom dobili kakšno prijavo. Na PU Ljubljana so povedali, da prijave o posilstvu niso prejeli, niti o takšnem dogodku niso bili obveščeni. Policisti so začeli preverjati navedbe o domnevnem dogodku, da bi ugotovili resničnost navedb v novinarskem prispevku, pri tem pa ugotovili, da na Metelkovi tega dogodka nihče ni potrdil.”

   • Haloški Tunek

    Čujte, toliko o fakenews novicah, ki jih fsak dan objavljajo na Nova24. Poleg tega pa vedno znova skomignem z rameni, ko se spomnim, da Žiga Turk sodeluje v skupini strokovnjakof Evropske komisije za spopadanje z lažnimi novicami in spletnimi dezinformacijami. Ja, praf ste prebrali. Žiga Turk se bori proti fakenews, medtem ko je njihov portal Nova24 največji ustvarjalec fakenews fsebine fSloveniji. Ja, to se lahko zgodi zgolj in samo v Sloveniji …

 • Haloški Tunek

  Desnosučna falanga…GOTOVI STE !!!…Tak, zaj pa grem fklet gledat kak mi vreje nova šmarnica. Mater bom ga pozimi pil !!!…NA ZDRAVJE !!!!

  • tohuvabohu

   Levi fašisti nimate nobene pravice stranki SDS karkoli očitati. Leta 1941 ste bili ilegalci, ki ste serijsko klali poštene Slovence, partizanske horde so bile samo krinka za revolucijo, udba je 45 let terorizirala narod, leta 2012 ste zganjali kraval, nasilje in upor proti LEGALNI oblasti, Antifa ščuva narod proti domoljubom, zdaj pa še dajete potuho prenapetim kvazidomoljubom. Sram vas bodi, opice. Smrt fašizmu in komunizmu!

   • Tone

    Jaz, ki sem levičar, nisem leta 1941 nikogar serijsko klal.

    • tohuvabohu

     Si pa podpornik.

     • Tone

      Koga ali kaj podpiram in kako?

   • rusko

    Janšo v pokoj brez pokojnine.

  • lumpi ževe

   Opozarjam da se med negativne posledice alkohola prištevajo tudi blodnjavost, možganska atrofija, motnje spomina in splošno zmanjšanje miselnih sposobnosti. (No, saj je očitno)

 • B.V.

  Večer je kot Mladina skrajno levičarski medij, ki zavaja Slovensko javnost. Večer zaradi tega že ima težave in propada zato se mora združiti še z enim drugim levim medije Dnevnikom skupaj pa bosta propadla tudi v kratkem. fake news mesiji pač ne bodo preživeli.

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • tohuvabohu

  Če bi rad kaj bral o JJ, pojdi na dominantne medije, teliček. Samo Delo na leto objavi v povprečju 500 (z besedo petsto!) mazaških člankov na njegov račun.

 • xct

  BTW, in kdo je ta Janez?!

 • Olga2345

  Počitnice so se koncale. Leva fašisticna vlada nima vizije, pa je treba spuščati meglo.
  Bojkot murglske kloake!

 • Jožef

  Mainstream mediji vam bodo tako dolgo grenili življenje, dokler jih boste vi ljudje podpirali tako, da plačujete naročnino na kabelski in kupujete mainstream časopise in revije.
  Nehajmo uporabljati mainstream nedije in odpovedati kabelsko televizijo, dokler nam bo vsiljen prigram pop in kana a.
  Sami smo si krivi, rečimo ne in pika.

 • Tanja Bor

  Šiško 2018 = Jelinčič 1992. Ne nasedajte, levi so dojeli razpoloženje volivcev in pumpajo novega kradljivca glasov za ohranjanje režima.

  http://topnews.si/2018/05/03/video-skandal-v-predvolilni-oddaji-vroci-stol-ali-kako-sta-se-udarila-andrej-sisko-in-zmago-jelincic/

 • xct

  In kdo je ta “janez janša”?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!