[Video] Džihadisti Islamske države so amaterji v primerjavi s komunisti iz leta 1945!

Foto: epa

Nekdanji direktor službe za povojna grobišča Marko Štrovs je v knjigi z naslovom Neme priče – masovni poboji nasprotnikov komunizma opisal odkrivanje posmrtnih ostankov, dogajanje med vojno in se osredotočil na žrtve komunizma, med njimi na civiliste, protikomunistične sile, vojne ujetnike in pripadnike italijanske in nemške manjšine. Štrovsova glavna teza je, da je bil viden velik poudarek na genocidni politiki, s pomočjo katere se je tedanji jugoslovanski partijski vrh reševal potencialne opozicije, ki bi lahko ogrozila njegovo vladavino. Ob tem pa poudarja, da so džihadisti iz vrst teroristične skupine Islamska država v primerjavi s slovenskimi komunisti iz leta 1945 pravi amaterji, saj so slednji v samo dveh mesecih pobili več kot 100.000 ljudi.

Pravnik Marko Štrovs je nekdaj vodil službo za povojna grobišča, ki se je ukvarjala z odkrivanjem grobišč iz vojnega in povojnega obdobja. Najbolj znan pa je po odkritju Hude jame, izpraznjenega rudnika, za katerega se je izkazalo, da je prikrito grobišče nekaj tisoč žrtev povojnih likvidacij.

V knjigi na 500 straneh, ki jo je izdala založniška hiša Nova obzorja, je Štrovs sistematično obdelal odkritja, do katerih je prišel na podlagi večletnega dela na tej problematiki. Pri tem se je dokopal do podatkov o konkretnih lokacijah masovnih grobišč, nacionalni pripadnosti žrtev in povzročiteljih masovnih zločinov. V knjigi je mogoče zaslediti nazive partizanskih vojakov, ki so izvajali likvidacije, prav tako pa sta v njej objavljena tudi popis vse poznane literature o povojnih likvidacijah in popis tekstov iz mednarodnega prava, ki se nanašajo na obravnavo in ravnanje z vojaškimi zaporniki in postopanje v času vojne.

Foto: Wikimedia Commons

Odločitve o likvidaciji sprejete v Ljubljani
Štrovs meni, da je odločitev o likvidaciji vseh tistih, ki so nasprotovali partizanom, temeljila na prepričanju, da bi lahko oni in njihovi morebitni potomci predstavljali potencialno opozicijo komunistov v povojni Jugoslaviji. Odločitev o tem pa naj bi bila po njegovih besedah sprejeta v Ljubljani na sestankih Josipa Broza Tita, politbiroja in partijskega vodstva s poveljniki Oddelka za zaščito naroda (OZNA) in Korpusa narodne obrambe Jugoslavije (KNOJ), v katerih so bile likvidacijske čete zadolžene za ubijanje ujetnikov. “V Ljubljani so se tako s Titom dogovorili za končno rešitev vprašanja opozicije, ki je nasprotovala komunistom,” poudarja Štrovs in ob tem opozarja, da so tudi na tedanjo partizansko vojsko nanašale določbe Ženevske konvencije, saj so jo zavezniki priznavali kot zavezniško vojsko.

Kardelj in Tito (Foto: Twitter)

V morijo vključevali celo 15-letnike ali duševno zaostale osebe
V organizacijo in izvajanje smrtnih kazni so bili vključeni slovenski partizani, v posamezne primere množičnih umorov pa so vključevali celo 15-letnike ali duševno zaostale osebe. Kljub temu, da so o likvidacijah Hrvatov na območju Tezna pri Mariboru javno spregovorili tudi lokalni likvidatorji, pa se je o tem v glavnem molčalo v atmosferi strahu. Vendar pa je bilo med tedanjimi pripadniki KNOJ zaznati primere samomorov. Štrovs je glede likvidatorjev po navedbah hercegovina.info povedal, da ljudje, ki jih imamo za dobre in uslužne, v vojnih razmerah ponorijo, ko dobijo licenco za ubijanje, in postanejo podobni tistim, ki jih v normalnih pogojih spravljajo v psihiatrične ustanove.

N. Ž.

 • Valter BraniSlav

  Ne serjite ga s preteklostjo, sicer ne boste mogli sestaviti vlade. Zelim Vam vse najboljse, na volitvah sem dal glas SDS, ceprav mi Jansa ni simpaticen. Je pa res da so vsi drugi od njega slabsi.
  S svojim vecnim pljuvanjem po partizanih, komunistih, Srbih in istospolnih odbijate ljudi. Ce boste zopet v opoziciji si boste sami krivi.

  • Steiermark

   Morda se res odbija koga, ob razčiščevanju oz. želji po razčiščenju preteklosti, zločinske titove drhali, ampak, tega še nisi ugotovil, tako ne ti, kot tvoji rodžaci in zločinski pederajzli kardeli itd. , samo vi, ki spadate v kategorijo teh zločincev oz. njihovih potomcev! Ampak zapomni si, Gospod na vaša – njihova “dobra dela” nikoli nebo pozabil – če ne prej, boste pa na koncu svojega zemeljskega življenja, pristali pri ssvojem črnem gospodarju, satanu in tam poplačali svoje dolgove! Narod, ki pa nam takšne nakaze kar naprej voli in izvoli, četudi po “stalinovo ali tržiško”, vam bo pa sledil…..

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Mogoče pa bo Nova24 spreobrnila saj enga komunistka. Velik dosežek.

 • Valter BraniSlav

  Zanimivo je gledati stricka Eda kako s strahospostovanjem gleda svojega sefa Josipa Broza. Oba s Pepco sta se ga bala kot se pes boji gospodarja. Sta pa zato imela pod seboj toliko drugih ki so se bali njuh dveh.
  No ce bi bil danes Josip Broz se ziv, bi ga prav tako s strahospostovanjem gledala frau Merkel. Nobenih migrantvo mu ne bi posiljala, niti pod razno. Vsaka diktatura ima tudi pozitivno stran in glede na situacijo v SLO kjer prevladujejo budale in klovni, mislim da nas narod za demokracijo se ni zrel.
  Slovenci bi potrebovali novega prosvetljenega diktatorja, nekoga takega kot Trump, Orban ali Josip Broz. Ce se nekoga ne bojite se samo zrete med seboj, medtem pa v drzavo vdira Islam…

  • KAPIBARA

   Za oba odgovora “+”..

  • lili pili

   Jansa bi rad bil novi tito, pa se v njegove sole je hodil, je primeren, samo hitro, ker bo ze 60 let star…

   • Steiermark

    “Nove titote”, krvave psihopate imamo na tisoče, in nam ponovno obljubljajo klanje in pospravljanje v rudnike, le da med temi ni naš odrešitelj – osamosvojitelj JJ ampak tvoji psihopatske rdeče socialistične, največkrat čefurske zveri, ki nam vsiljujejo svoje brate, po islamu in klanju, ker so edini , ravno tako kot oni in njihovi očetje revolucionarji, kvalificirani za izvedbo klanja nad poštenimi ljudmi!

    • lili pili

     Umiri se, jajo je siptar in prav privoscimo vam takega voditelja saj vas ni vec kot 220.00 pa se starostna sruktura je porazna..

   • Steiermark

    pilić, zakaj vi ki javkate o želji po diktatorstvu JJ, enkrat za vselej, tudi ne precizirate oz. navedete dejstev po katerih prištevate našega osamosvojitelja in zavezanega človeštvu – ljudem, česar nam tvoj veliki pedofilski pederajzl in množični morilec, ni priznaval, ko je na svojih več kot 700 množičnih moriščih – grobiščih, pospravljal naše prednike, zavedne Slovence?

    • Capi

     Pilić ti ne more dat odgovora, ker ga ne ve…….on samo na pamet trobi tisto kar se je napiflal…….

    • lili pili

     Veliko casa nima vec, stara se, sep. Bo star 60 let, za njega glasujejo vsi, ki so obozevali titeka.

     Jj ga je posral ko se je odmaknil od rdece zvezde, ce se ne bi, bi bil ze zdavnaj dosmrtni predsednik slovenijeeee

   • Tomi

    A veš, da imaš že po cipresah vonj? Daj se pred smrtjo raje pomiri s svojimi žrtvami.

    • lili pili

     Vsi gremo na vecno pot tudi tiiii

     • Tomi

      Za razliko od tebe bom šel s čisto vestjo in čisto preteklostjo.

     • lili pili

      Ce si volil za jajota, nimas ciste vesti, mogoce imas cisto preteklost iz sedanjosti pa bos sel v pekel…

  • Steiermark

   med temi, ki si jih naštel, kot velike “prosvetljitelje in diktatorje” je tako velika razlika, da je nikoli in nikdar nebi mogli premostiti, in se povzpeti na zločinsko psihopatstvo titek, katerega “gospodar” je bil in je ostal, sam satan!

 • Olga2345

  Komunisti=nacisti=fašisti=Islamisti! Tito=Hitler=Kučan!

 • totex39

  Ravno zaradi tega, pa jih tako podpirajo, da bodo imeli več takih, ki nas bodo lažje uničili.

 • Franc Šink

  O tem se že dolgo brezplodno piše.Nobenemu še ni padel las z glave .Do kdaj ?

  • Steiermark

   Do takrat, ko bomo imeli v Sloveniji vedno več psihopatskih in zabitih volilcev, ki vedno znova volijo in “izvolijo” potomce ali ideološke naslednike teh psihopatskih morilcev, partizanskih komunistov in jim s tem priznavajo tudi posebne bonitete, ki bi pa moral biti, za take, edino, šus med oči (kot so to počeli oni, če že ne, da bi jih razrezali z žepnim no, in bi se nad njim navdduševal srbski sfukator – tepihovalec, ali pa ono, ki je javno gobezdalo o “naravnem pravu” ali pa drugorazredniku) ki še se vedno plazijo, po položajih na vrhu državne uprave od koder vabijo k nam, da bi namesto njih, z nami opravili trikrat zapečeni mohamedanci…..

  • Soave

   Pisalo se bo še naprej ! Plešasti pa zaradi tega ne bodo postali !

 • miki

  good job partizani. The winners take it all. Golazni na tej strani je to kristalno jasno. #luzerji #Izdajalci.

  • sprehajalec

   Miki Šarac?

   levičarska oblast v Sloveniji temelji na moriji otrok…. namesto njih bi pa uvažala arabske..

  • X-Plosiv

   izrodek fašistični upam da se cvreš v peklu…

  • montyamp

   Ti se boš tudi skrival kot žvepleni pritlikavec .

 • Antonius

  Ej, ej N.Ž. Tale naslov je malce onkraj zdrave pameti. **Džihadisti Islamske države so amaterji v primerjavi s komunisti iz leta 1945!** Amaterstvo me moti! Nihče od šerijatarjeve roke umorjenih se ne bi strinjal, da ga je na oni svet spravil nekakšen amater.
  Bolj kot more *amaterstvo* ločiti ISIS od komunistov, jih združuje krvavi masaker, ki so ga bili prvi in drugi sposobni narediti nad ljudmi.
  Morilci niso *manj* ali *bolj* zverinski in krvavi, so samo zverinski in krvavi. Ločujejo se samo po sredstvih s katerimi so izvajali svoj sadistični zločin.

  • Steiermark

   Za razliko, od slučajih morilcev, so tile z krvavo zvezdo, pravi psihopati , ki so se sadistično naslajali nad trpljenjem Ljudi, njihovimi žrtvami!

   • Antonius

    Res je! Morilska sadistka Milka Planinc je leta ’82 postala celo predsednica Zveznega izvršnega sveta ali ZIS. Predsednica jugoslovanske vlade, bi ji rekli danes.

   • Zora

    Ti gotovo veš, si bil zraven kako so se sadistično naslajali. Nimaš pojma. To bi verjetno počel ti če bi lahko. Pojdi nazaj v gostilno s svojimi umotvori alkoholik primitivni.

    • Steiermark

     zora, če hočeš izvedeti, kdo je slaboumni in primitivni alkoholik, se poglej v ogledalo, pa boš imela ta zblojeni stvor v polnosti! Sicer pa, naj te popravim, glede spola, sem rojena ženska in tudi ostala ženska – ne spadam med vas, zblojene in psihopate!

 • Krtača 20

  Kaj spet jokate domobrančki? Dobil ste zasluženo plačilo. Za šter leta sodelovanja z okupatorjem, pobijanje ljudi, talcev, izgon v taborišča in na rusko fronto pa je pošteno plačilo samo smrt.

  • sprehajalec

   Plačilo za izdajo Partije in Revolucije.

   Dobro, da so bili slovenski komunisti v svetovnem merilu relativno maloštevilni, saj bi svet še danes objokoval gromozanske morije otrok. ker kdor Izda Partijo in revolucijo, zasluži smrt, pa še njegova žlahta.

  • montyamp

   Za komuniste in partizane ki so med WW2 čuvali Slovenske železnice Hitlerju , dajejo borčevske penzije danes mogoče Nemci ???
   Le zakaj imajo pravi izdajalci , ki so za uzurpacijo obasti v Sloveniji sodelovali s Hitlerjem , danes še četrto kleno v pokojninskih prevarah ???
   Provokatorji , ko bo prišel čas , se boste skrivali kot Kućan med osamosvojitveno vojno .

  • slosin

   jokcaš ti, komunajzarček! Komunizem vam je škripnu pa ne boš tega nikoli prebolel… Edino venezuelski Maduro vam je še v uteho….

  • tramal

   Štiri leta ste se skrivali v goši ,sedaj pa že sedemdeset let partizanske maškare letate po celi sloveniji kot stekli psi in jeste ter pijete na račun pomorjenih otrok,nosečnic in starcev.

 • lili pili

  Vseh zgoraj navedenih 100.000 je bilo v sluzbi hitlerja, bili so placani, da so klali, ubijali, pozigali stiri leta.

  Maja 45 je prislo do poracuna….

  • Steiermark

   Zagovedni in lažnivi bedak!

   • lili pili

    Kaj si imel koga v zgornjem kompletu…

  • sprehajalec

   Dobro da so sovjetski komunisti bili bolj civilizirani od slovenskih komunistov, saj bi po tvoji logiki poklali vse otroke v nemčiji.

   • slosin

    po vojni se je iz ujetništva vrnilo iz SZ več nemških vojnih ujetnikov, kot iz yuge….Še Stalin je bil bolj človeški, kot Ttitek….

    • sprehajalec

     Ja umrljivost je bila tam 30% v Jugi pa 50%, največ na svetu. Marši smrti po celi Jugi.

     • slosin

      Tabela:Usoda nemških vojnih ujetnikov

      Država Vseh ujetnikov Umrli v ujet. % umrlih
      —————————————————
      Francija……….937.000………24.178…………2,6
      ZSSR…………3.060.000…1.094.250……….35,8
      Jugoslavija…….175.000………90.000………51,4
      V. Britanija….3.635.000………..1.254………..0,03
      USA…………..3.097.000……… 5.802………..0,2
      drugje…………..190.000………13.703………..7,2
      ———————————————————-
      Skupaj………11.094.000……1.219.187…….11,0

   • lili pili

    Saj jih tudi slovenski niso, ce bi jih, bi ze zdavnaj izumrli mar ne.. kako pa si ti prezivel

    • sprehajalec

     Moji so bili NOB.

     • lili pili

      Ja v cem pa je polj problem

     • sprehajalec

      Spoznanje, da je bil NOB nateg in krinka za Državljansko vojno in Komunistični prevzem oblasti. In pobnijanje na koncu, prikazano kot obračun z kolaboranti, v resnici pa je šlo za razredni boj in revolucionarni teror. Spoznanje je bilo zelo zgodaj…

     • lili pili

      Eni prej drugi pozneje, vse v zivljnju je boj, tudi trenutno aktualno svetovno prvenstvo, pa v sluzbi, …

     • sprehajalec

      Tudi tisti boj naj bi imel neke civilizacijske in moralne dosežke 2000 let razvoja. Pa je poteptal vse v nekem imenu novih, ki pa jih ni zgradil….

     • lili pili

      Vsi, ki spreminjsjo svet zelijo pisati zgodobino na novo, tudi nekateri nasi osamosvojitelji…

     • sprehajalec

      zagotovo je treba “na novo napisano” zgodovino od leta 45 naprej očistiti napak….

     • lili pili

      Vazno da drzi do 45 leta.

     • sprehajalec

      Ja, le pravilno je treba uporabljati izraze;

      NOB = Državljanska vojna med Komunisti in Antikomunisti
      Revolucija = Boj proti fašizmu
      revolucionarni teroro in obraču z razrednimi sovražniki = obračun z kolaboranti in izdajalci

     • lili pili

      Ni slabo

  • montyamp

   Ti boš prej preminil kot te bosta našli pamet in resnica .
   Če danes ne vidiš kaj ste komunisti iz države naredili , vprašaj 30 000 tistih ki se dnevno vozijo na delo v Avstrijo .
   Le zakaj se Avstrijci ne vozijo po vsakdanji kruh v tvojo vukojebistansko s 700 morišči posejano gnezdo stalinove glistavosti ???
   Če bi topoglavost bolela , ti dneva več ne preživiš .

   • lili pili

    Pridejo pa avstrijcinz veseljem na pocitnice v slovenijo, vec jih pride k nam kot nasih tja…

    Zakaj pa…. veliko morirsc je tudi na podrocju avstrije ampak se s tem ne obremenujej, gledajo naprej in tukaj tici odgovor na tvoje vprasanje..

    • David Hitler

     ich würde dich nur etwas fragen und denk mal nach denk mal hart nach warst du dabei als diese Schlachten angefangen hat du kommunistenschwein du Volksverräter also ich gebe dir ein guter Rat Pisse nicht gegen den Wind wenn du keine Ahnung hast du bolschewist

     • lili pili

      G.s.u.k.

  • slosin

   prvo preber ‘Neme priče’, pol se pa še kej jav…Znanje, ki si ga pridobil o NOB od tršice v osnovni šoli, danes ne zadostuje več…

   • Tomi

    Kako bo pa bral in kaj razumel, če je funkcionalno nepismen.

   • lili pili

    Se krd drzi, 2.000.000 pobitih s strani okupatorejv in njihov7h sluzabnikov na podrocju bivse juge, pa nekaj cez 200.000 hitlerjevih po maju 45.

    Razlika je ocitna

    • slosin

     al si nepoučen al pa lažeš ko luckysis teče….Jožek je hotel uturiti mednarodni skupnosti 2 mio pobitih jugoslovanov, pa mu ni ratalo…Štel je še otroke, ki bi jih imeli padli, na koncu se je pa izkazalo, da gre za dober mio …Še kaj?

     • lili pili

      Pa se vedno vec kot so jih partizani na koncu vojne….. torej nekdo je moral placati na koncu

  • xtc

   Ne klati oslarij tepec zahojen,kaj sta imela hribarja in še podobni z hitlerjem?

   • lili pili

    Nekaj je bilo tudi nedolz7h, pobitih iz ciste hudobije, vecina pa je dobila ….

    • xtc

     Večinoma nedolžni,predvsem opozicija-politična,ki je ogrožala vzpon levo lumpenproletarjata na oblast.

     • lili pili

      Mogoce dva tri tisoc ostalo pa.

      Saj tudi vecina pobitih talcev med vojno ni imela nic z nob pa so morali umreti, saj nisi pozabil..

     • Anton

      Z vozovi so vozili dojenčke v Teharjeh. Prokleti kolanoranti nedonošeni.

     • lili pili

      Malo si zamesal iz teharja so jih vozili na petricek pri celju, tam je bil center za otroke, ki so jih vzeli starsem na teharju.

      Bo v redu, te se kaj zanima, posnet je bil tudi dokumentarni film o tem, govorili so tudi preziveli otroci…

     • Anton

      Tja so vozili preživele. O umrlih v Teharju pa niso posneli filma.

     • lili pili

      Ga verjetno tudi ne bodo, na teharju po pojih seznanjih ni umrlo veliko otrok, ker so jih takoj odpeljali…. so pa umirali tudi na petricku..

     • Anton

      No, saj zakaj bi sploh snemali filme o nekaj mesečnih kolaborantih.

     • lili pili

      Kakor koli bili so ljudje, slovenci, nic krivi…

  • tramal

   Res si zaostal umsko .A plačani so bili zato da so se borili za svojo državo .Domobranec pomeni braniti dom in jaz sem ponosen domobranec tako kot tisti ki ste jih pomorili.

   • lili pili

    Ja malo preveri, domobranci so dobivali poleg vsega ostalega se denR, placo in to iz ss blagajne za severno italijo.

    Bodi se bolj ponosen ko sedaj tudi to ves, oficirji so dobivali zelo solidne place…

 • montyamp

  Kdo je pri nas na oblasti ???
  Zazidanih potomci zagotovo ne .
  Na oblasti imamo marionete vajencev komunistične morije , ki se je klanja naučila pri Stalinu .
  Zato je Slovenija v novem bankrotu , ker mladiči vzgojeni z morilsko ljubeznijo , ne morejo biti drugo kot čustvene razvaline , ki skrbijo za uničevanje države in izvoz slovenskih bolnih otrok na zdravljenje v tujino .
  Na juriš gošarska omladina v novi spopad za oblast , kjer se vsakič znova dokazuje da HLAPEC ni rojen za vodenje države ……………………….

 • Poštenje velja

  Balkan je prazen in kmalu bo tudi zlovenija.
  Ostali boste samo se levuharji in siptarji .
  Potem pa uzivajte v podalpski zatohli vukojebini.

  • totex39

   Saj barabe ravno to hočejo, da se Slovenci izselimo, da v tej lepi deželi zavladajo sami priseljeni mrhovinarji.

   • Goran Hvala

    ja to je skrit nacrt…. sej ves. zemlja je ravna. . pa lizardi nas vodijo….tak da zgleda da so si dal nacrt da unicijo slovenijo… :-)

    • Tomi

     Sploh ni skrit, to počnete že kar odkrito. Kuščarji se pa prikazujejo tebi, verjetno z navodili. In ni načrt uničiti samo Slovenijo ampak vse nacionalne države.

 • Clemen J.

  Ni slabših kot so komunisti, ki so izkoristili tako hitlerja kot po vojno stanje, ko so po 2 sv vojni pobili 100 miljonov nedolžnih ljudi!

 • Goran Hvala

  pred komunisti so bli se hujsi.. vsake 50let nazaj…in tako dalje v zgodovino.
  komunisti so za asirce pravi amaterji.

  • xtc

   Nobeni sekti ni uspelo po svetu v tako kratki dobi pobiti toliko ljudi kot komunistom in socialistom vseh vrst.

   • Friderik Peršič

    No , jaz poznam eno sekto , ki to zelo uspešno počne že dva tisoč let …

  • slosin

   komunisti v 100 letih od ideje nastanka komunizma 100 mio pobitih, v glavnem lastnega naroda…brez dvoma imajo rekord..

   • Burek Burecki

    LOL dej preuci malo zgodovino in uvidel bos, da je zaradi “demokracije” ala kapitalizma pomrlo dost vec ljudi…

    • slosin

     aja, zgodovino, katero pa ? A mogoče Repota? V obdobju 100 let so kumunajzarji rekorderji….

     • Friderik Peršič

      Hhahahahahaha , daj no …100 milijonov ? Daj zaupaj nam , v kateri šoli imajo tako bedne prfokse za matematiko …no , vedno obstaja tudi možnost , da v šolo sploh nisi hodil in si kar preskočil na faks , tisti od Velikega Vodje …

    • cosmosjasnovidec

     Daj ne bluzi prismuknjenec kaj imaš pa ti pojma o zgodovini zabitež?
     Menda ne boš sedaj trdil,da si se v posebni šoli za duševno prizadete katere 1.razred si obiskoval 8.let učil zgodovino?
     Še slovensko pisati in govoriti se nisi naučil ne,da bi se kaj drugega glista komunajzerska pedofilska.Daj poberi se teleban.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

 • Rotar Jakob

  kim v koreji uporablja kurćanovo likvidatorsko taktiko proti nerdečim!

 • Franc Bizjak

  Prav je, da se zločinska vloga komunizma in komunistov nikdar ne pozabi. Nemalo takšnih in drugačnih nesreč in problemov je ogrozilo človeški rod nedvomno pa ostaja komunizem vsaj po številu mrtvih in ostalega gorja, ki ga je povzročil zlo, ki je daleč na prvem mestu in presega vsa ostala zla, ki so kadarkoli prizadela človeštvo. To seveda ni slučaj. Komunisti, kot nosilci te ideologije so bili vedno ljudje s človeškega dna pa naj gre za voditelje teh zločinskih sistemov ali pa za pripadnike te ideologije na nižjih ravneh. Ko to človek enkrat dokončno spozna ga komunisti z ničemer več ne morejo presenetiti pa naj gre za njihove na novo odkrite zločine iz preteklosti ali pa tiste, ki jih šele pripravljajo in katere nekoliko bolj butasti med njimi radi napovedujejo in z njimi grozijo ob sleherni priliki. Stvar posameznika pa je, kako se misli pred njimi zavarovati.

 • xtc

  Ja komunisti insocialisti so duševni bolniki in psihoti,če samo pogledaš SLO levico le ta ne odstopa od teh parametrov.

  • Zora

   Od teh parametrov edino ti ne odstopaš s svojimi projekcijami na druge. Če bi bil sedaj v položaju teh morilcev bi verjetno moril s še večjo slo sedanje levičarje, ki nimajo ničesar skupnega s povojnimi poboji.

   • xtc

    He,he nimajo nič ,a ne?
    Glej bebo,kdo so Šoltesi,Kidriči,Mački,Ribičiči,Dolničarji itd itd?
    Nič krivi?
    ja potomci malo še pa vseslo ponavljajo isto mantro staršev in sorodnikov.
    Praviš nimajo ničesar skupnega?
    Vsa SLO levica se sklicuje na komunistične “vrednote” krvave NOB in nje zločinstvo in malikuje zločince in morilce terprisega na Tita in KP.Dovolj?

   • sprehajalec

    Pravzaprav bi najraje videli, da ne bi imeli ničesar skupnega. Pa imajo. Ker teh pobojev niso nikoli obsodili, pa še danes slavijo vojsko, ki je te poboje zagrešila. Resnica o hudi jami jih je naprimer tako vznemirila, da so jo zaprli nazaj, pa zagradili dostop do nje.

   • tramal

    Imajo klavce za očete in jabolko ne pade daleč od drevesa

   • ljubinica

    Da sedanji levicarji nimajo nic s povojnimi moritvami, seveda ni res.
    Saj zlocince se vedno castijo.
    Nosil bom rdeco zvezdo. Drazgose. Tito v Velenju, Kidric pred predsednisko palaco. praznik “dan upora” . Mladi forum. Levica.
    Nasprotovalje sprejemu resolucije o totalitarizmih ….
    Privilegiji: Zveza borcev, borcevske “pokojnine”

 • Burek Burecki

  Itak za vas so isis bratje katere financirajo vasi ameriski ter zidovski idoli….

  • xtc

   Preje bi rekel ,da so s Talibani,Al Khaido i Iranom trer hesbolahom in Hamasom,bližje vam.

  • tramal

   Vi komunajzerji ste za pet stopenj večji morilci kot isis in jih lahko imate za male brate,ker so se te morije naučili pri vas

  • cosmosjasnovidec

   Hahahaha.
   Takega pasjejebskega bedaka popolnoma butastega kot si ti čefo pa težko najdeš celo med levuharskimi zahojenimi kreteni.
   Napiši še kaj pritegnjenega,da se imamo vsaj iz koga smejati in norčevati.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • Anton

  Kako peče resnica… Bog ve koliko morilcev še trpi za nepriznanjem resnice.

 • Ales

  Pa vi na nori str čist noro, a ne znate kaj pametnega pisat,?? Iz ljudi ki berejo to delate psihične invalide.

  • Matt von Glanz

   Res je, da so partizani imeli kompleksnejse resitve za genocid kot dzihadisti, ki delajo bolj na imidzu kot pa na masi odstranjenih.

 • cosmosjasnovidec

  To je povsem normalno saj so pa đihadisti vzeli za idole komunajzarskočefutarsko drhal od katere so se učili po sestavljenih učbenikih katere jim je ta golazen dostavila z orožjem vred katerega so jim dostavljali z avioni z Zagrebškega letališča za zamenjavo pranja pokradenega denarja NLB.
  Tovariši “kurćan,pahor,janković” skratka vsa možna ostala golazen,da ne naštevam naprej.
  Ne odgovarja niti se nobenega nič ne vpraša ampak je kriminalec celo še naprej predsednik Slovenije.
  Pa kje na svetu je kdo slišal za kakšen tak primer?
  Namerno sabotiranje in onesposobitev SLO vojske,da se ne bi mogla vmešati,ko bo napadla muslimanska drhal SLO državljane je že višek izdajalstva.
  Policija je na strani vlade in se seveda ne bo vmešavala kar je tudi že sedanji dokaz uvažanja kamelotrajbarske golazni v azilne centre vojska pa državljanov ne bo imela braniti z ničim.
  Vojska bo seveda skušala zaščititi državljane saj se edino na njo lahko računa policija jo bo pa po ukazu izrojene drhali v parlamentu napadla ter skušala onemogočiti kar se lahko tudi zgodi saj policijo nenehno oskrbujejo vojsko pa tlačijo tako,da so že bosi ter seveda brez municije ter sredstev za obrambo.
  Spomnimo se,da se je taka zadeve že pojavila,za časa osamosvojitve kjer je manjkalo samo za širino lasu,da se SLO vojska ter policija (sestavljena še iz bivših miličnikov) nista spopadli po ukazu “kurćana” vendar so spoznali,da bi jih takrat TO in ostala vojska zmlele v prah in so dali rep med noge.
  Kdor tega ne vidi kar se dogaja je lahko le popolnoma slep ali pa fuknjen v nulo.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Rdeči Ferdo

   Bebo! Kdaj si bil nazadnje pri psihiatru?Vsakemu cosmosjasnovidscu se poserjem v usta in mu poščijem družino.

 • Resnica res peče

  Najprej malo zgodovinsko dokazljive resnice
  IS = domobranci, ustaš i& četniki
  In nova če se ne motim zagovarjate čiščenje pripadnikov IS ali pač ne ?

  • Hribouc

   ISIS …. Komunisti & VOS IN KPS / KPJ !
   / ni debate , sploh pa za 1941-1943 ! /

 • Matt von Glanz

  Komunisti so imeli sovjetski poslovni model, prišel je z navodili za teror in Endloesung. Bili so na usposabljanjih!

 • Hribouc

  Pomanjkljiv naslov
  Džihadisti Islamske države so amaterji v primerjavi s komunisti iz leta 1945!

  Ne! Prav je najmanj : 1941- 1947

  Močno zlagana NOB OF Revolucija 1941-1991

  Kako se je Notranjski odred boril z okupatorjem 1941 – 1942 v okolici Krimske jame?

  Trije otroci, osem žensk, sedemnajst moških” Antropološka analiza posmrtnih ostankov je pokazala, da je v Krimski jami svoje življenje končalo osemindvajset oseb: še nerojen otrok (32 tednov), enomesečni dojenček, dve- do triletni otrok, osem žensk starosti od 16 do 35 let ter sedemnajst moških starosti od 11 do 50 let. Mladoletnih oseb je tako devet, mladihodraslih je štirinajst, starejših od 30 let pa pet.

  http://www.politikis.si/2016/10/krimska-revolucionarna-jama-vsako-noc-je-pozrla-koga-iz-nasih-krajev-tudi-otroke/

  Po Notranjskem odredu se še dandanes imenuje osnovna šola Cerknica !

  • Resnica peče

   zanimiva teorija daj razlož ti to angležem in angleški kraljici, američanom, francozom in ostalim da jih ne naštevam, ki so se klanjal NOB…………drgač pa si spet zamešal lončke kajti dejstva govorijo da je IS = domobranci, ustaši, četniki….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!