[Video] Janez Janša o marakeški deklaraciji: “Z ilegalnimi migranti bodo lažje razgrajevali družino in narod in zaradi tega je ta dokument škodljiv”

Foto: Urban Cerjak

Na marakeško deklaracijo se je odzval tudi prvak SDS Janez Janša, ki je v studiu Nova24TV med drugim povedal: “Marakeška deklaracija v tem trenutku predstavlja neko točko delitve na tiste, ki se zavedamo realnosti trenutka, ki se zavedamo demografske slike v mediteranskem bazenu in nasploh in ki se zavedamo tudi tega, da tega problema ni možno rešiti, če ga ne rešujemo na samem izvoru, v našem primeru predvsem v Afriki, kjer rast prebivalstva vsako leto dodatno eksplodira, in tiste, ki vidijo v uvažanju čim večjega števila migrantov iz tujega okolja nadaljevanje projekta iz komunističnega manifesta, kjer piše o neki socialistični brezrazredni družbi, ki jo bomo lahko ustvarili šele potem, ko bomo razgradili družino, narod, vero, zasebno lastnino in zasebno šolstvo. Zdaj so pač malo spremenili te prioritete, ampak razgradnja družine in naroda je še vedno prioriteta teh ljudi, ki se sedaj drugače imenujejo, je pa to še vedno politika kulturnega marksizma in za njih so ilegalni migranti potencialno novi volivci, ki ne bodo imeli korenin, s katerimi bodo lažje razgrajevali družino in narod in zaradi tega je ta dokument škodljiv.”

Predsednik SDS Janez Janša je prepričan, da je marakeška deklaracija za Slovenijo še dodatno škodljiva, ker je “razlika, ali nekontrolirane ilegalne migracije ogrožajo narod, ki ima sto milijonov duš, ali narod, ki jih ima dva milijona”. Žal je dejstvo, da Slovenci nismo največji, kar pa pomeni, da smo v teh primerih tudi bolj ogroženi. “Razprava o tem v Nemčiji ali Franciji je čisto nekaj drugega kot razprava v Sloveniji in večini drugih članic Evropske unije. To naša vlada popolnoma zanemarja.”

Janez Janša pa je spregovoril tudi o tem, da je marakeška deklaracija oziroma dogovor sredstvo nove delitve, ki je nepotrebna v tem času, ko je polno izzivov tako pred Evropo kot pred globalnim svetom. “Ta delitev se je začela že, ko je bila zadeva sforsirana, in glede na to, katere države so zraven in katere niso, lahko rečemo, da je to v tem trenutku predvsem neka koalicija nekaterih evropskih držav in arabskih držav,” je prepričan Janša.

Nemčija za marakeško deklaracijo skriva svojo slabo vest
Spomnil je, da še preden se je sploh začela debata v zvezi z marakeško deklaracijo, so odstopile ZDA, poleg pa ni niti Kitajske niti Brazilije. Še več! Odstopila je tudi Avstralija in sedaj še vsak dan ena od evropskih držav. “Dva dni nazaj je Avstrija, ki je predsedujoča Svetu EU, jasno povedala na zasedanju Evropskega parlamenta v Strasbourgu, da Evropa tukaj nima enotnega stališča,” je razkril predsednik SDS ter dodal, da države, ki marakeško deklaracijo podpirajo, to počnejo zaradi različnih razlogov. “Nemčija recimo to podpira zato, ker za to deklaracijo skriva svojo slabo vest zaradi tega, ker je leta 2015 povzročila neko krizno stanje, katerega posledica je tudi brexit, nekaj, kar je lahko začetek, se bojim, strateške katastrofe v tem delu tega stoletja.”

Marakeška deklaracija zamegljuje relativno jasno sliko, ki jo danes imamo
Janša je prepričan, da je ta  dokument “protisloven, škodljiv, ki briše nekatere jasne zakonitosti, ki so doslej vsaj obstajale”, ter da “ni res, da ta dokument predstavlja nek začetek globalnega urejanja tega vprašanja”. Obstaja namreč vrsta aktov, ki jasno določajo, kaj je migracija, begunstvo, pravica do azila, varna država, katere so obveznosti držav, ki so članice ZN … “V bistvu ta deklaracija ni korak naprej, ampak zamegljuje relativno jasno sliko, ki jo danes imamo, še posebej pa stanje, kakršno imamo v pravnem smislu v Evropi, kjer imamo dublinsko uredbo, ki natančno ureja, kakšen je postopek pri ilegalnih migracijah v državah članicah Evropske unije.”

“Motiv slovenske vlade je v zakrivanju svoje odgovornosti”
“Motiv slovenske vlade, ki je reciklirana vlada tiste vlade, ki je leta 2015 čez Slovenijo nekontrolirano spustila 500 tisoč ilegalnih migrantov, tudi nekatere teroriste, je v zakrivanju svoje odgovornosti,” pravi Janša ter dodaja: “Približno enak, kot je motiv nemške velike koalicije, ki ima tukaj velik delež krivde za stanje, kakršno je. Marakeška deklaracija v tem trenutku predstavlja neko točko delitve na tiste, ki se zavedamo realnosti trenutka, ki se zavedamo demografske slike v mediteranskem bazenu in nasploh in ki se zavedamo tudi tega, da tega problema ni možno rešiti, če ga ne rešujemo na samem izvoru, v našem primeru predvsem v Afriki, kjer rast prebivalstva vsako leto dodatno eksplodira, in tiste, ki vidijo v uvažanju čim večjega števila migrantov iz tujega okolja nadaljevanje projekta iz komunističnega manifesta, kjer piše o neki socialistični brezrazredni družbi, ki jo bomo lahko ustvarili šele potem, ko bomo razgradili družino, narod, vero, zasebno lastnino in zasebno šolstvo. Zdaj so pač malo spremenili te prioritete, ampak razgradnja družine in naroda je še vedno prioriteta teh ljudi, ki se sedaj drugače imenujejo, je pa to še vedno politika kulturnega marksizma in za njih so ilegalni migranti potencialno novi volivci, ki ne bodo imeli korenin, s katerimi bodo lažje razgrajevali družino in narod in zaradi tega je ta dokument škodljiv.”

Ljudje danes iščejo več sreče in boljše življenje v Evropi, a s tem Evropo spreminjajo v natančno takšno okolje, iz katerega želijo pobegniti.”
V oddaji Dialog (v celoti si jo lahko pogledate danes ob 20.10 na Nova24TV) pa je voditelju Aleksandru Rantu razkril tudi globalen pogled na samo situacijo in hipokrizijo teh, ki pravijo, da zaradi solidarnosti podpirajo marakeško deklaracijo: “Poglejmo številke o tem, koliko razvojne pomoči je katera država v zadnjih letih – ali pa katera celina je v zadnjih letih vložila v Afriko. Komunistična Kitajska ima program za Afriko v višini 60 milijard dolarjev. ZDA so sedem dni nazaj zato, da bi sledile Kitajski, povečale sredstva v svojem razvojnem programu za Afriko tudi na 60 milijard na leto.” Kaj pa Evropska unija, ki so je polna usta solidarnosti, in Slovenija? Slednja daje skoraj 2.000 evrov na ilegalnega migranta, ki prosi za azil, v bruto strošku. In Evropska unija? “Zadnji podatek je za leto 2016, v razvojno pomoč v Afriki je investirala 16 milijard, torej trikrat, štirikrat manj kot Kitajska, čeprav je to naš problem, ne kitajski,” pravi Janša ter doda, da se je treba pridružiti tem mednarodnim naporom. Ob tem je še zaključil: “Ljudje danes iščejo več sreče in boljše življenje v Evropi, a s tem Evropo spreminjajo v natančno takšno okolje, iz katerega želijo pobegniti.”

Posnetek poglejte tukaj:

M. S.

 • Imperial Commando

  Levićarji, predno se spet zatečete k dretju, žaljenju in ostalimi debilizmi, napišite vsak posebi zakaj podpirate to deklaracijo. Če ne morete tega razložiti se prosim vzdržite komentiranja.

  • alojz

   Tole je najboljši komentar danes. Žal je mnogim nerazumljiv ker ni napisan z rdečo.

  • Slovenka

   Všeč mi je, da pišeš levićarji, z mehkim ć, s čimer dobro poudarjaš njihovo protislovensko naravnanost.

   • janez cepec

    teb je očitno mehak ušeč, ke trdga probala nis

   • Friderik Peršič

    Tudi meni je to všeč ampak iz drugih razlogov kot tebi – tako ” demokrati ” dokažete , da vam je slovnica španska vas …

    • Imperial Commando

     Sem čisto pravilno napisal. Vi ste leviĆarji.

     • Friderik Peršič

      Levi Carji …? Ok , to se pa strinjam …

     • Imperial Commando

      Ne znaš brati?? LEVIĆARJI. Z Ć. In pol smo mi nepismeni hahahahaha

     • Friderik Peršič

      Jap , pa še opravilno nesposobni …vsakemu , ki voli politika , ki zagovarja kapitalizem bi odvzel opravilno sposobnost .

     • Imperial Commando

      cel čik sem skadil, ko sem čakal na odgovor, dobil pa vrstico in pol. Bravo levićar :)))) Si zelo sposoben ;)))))) PS. v kapitalizmu lahko vsak sposoben uspe, če ti in ostali levićarji pač niste sposobni ste si sami krivi:)

   • VERRZIFIKATOR

    Kot bi se obesil spet na klin,
    najbolj vneto tisti se oglaša,
    ki kot papagaj se oponaša,
    nemškega soldata mlajši sin.

    Kaj oglašanja je le gonilka,
    človek se lahko ob tem sprašuje,
    ah, odgovor jasen vendar tu je:
    ga poganja udbovska številka.

    • Slovenka

     Ja, ja, eni se čutijo že tako samozavestne, da se niti ne skrivajo več za demokratično masko, temveč odkrito razkazujejo svojo ljubezen do rdeče barve, in sicer njenega najbolj krvavega odtenka.

     • VERRZIFIKATOR

      Ko je Fritz postal tovariš Frici,
      vse bilo je vsem kristalno jasno,
      reči morali tedaj bi glasno,
      da na delu udbovski so klici.

  • soc

   Agitator po definiciji ni zavezan, da ve kaj govori. Niti v to, da verjame, kar govori. V bistvu je igralec, napumpan z besedami ali plačilom.

 • Andrej

  Zdaj bo ves živ ološ planil na to stran in utrujal. Prebrali tako ali tako ne bodo, še manj, da bi razumeli. To dokazuje, da je Janša zadel bistvo.

 • Boco

  Bo treba strnit vrste in stopit v bran nase domovine Republike Slovenije. Cim vec nas mora priti na protestni shod proti marakeški deklaraciji.
  Danes sta na TV Cerar in laznivi Erjavec zagovarjala to deklaracijo. Zapomnit si moramo kdo so izdajalci!

  • Jann SI

   Naj te raje skrbi tvoja penzija in zdravstveni sistem, ker to bo dejansko imelo vpliv na kakovost tvojega življenja. Tole z begunci je pa en tak velik votel bavbav, ki je odličen za mešanje megle in preusmeritev pozornosti od pravih težav.

  • janez cepec

   maš prou, jutr mate zbor u Begnah, ob 4h popoune. iz Lublane voz avtobus usako pouno uro, one way, only

 • Imperial Commando

  Sicer pa levićarska propaganda deluje na polno, zaj so se spravili še na osnovnošolske otroke na malih sivih celicah in jim razlagali kako je na svetu 85 miljonov ubogih beguncev od katerih je več kot polovica otrok..Za kozlat.

  • janez cepec

   glih za u male sive cipice si, čeprou, če dobr pomislem, si tud za tja prevelk kreten

   • Imperial Commando

    s takim komentiranjem samo potrjuješ, da levićarji argumentov nimate, da drugega kot žaljenje in dretje ne zmorete, . Bravo.

    • janez cepec

     pa kdo te žal? sam resnico sm povedu

     • Imperial Commando

      Zakaj podpiraš marakeško deklaracijo?

     • janez cepec

      zato, k jo ti ne, more bit ravnotežje

     • Imperial Commando

      Odgovor pravega levićarja. Hvala.

     • janez cepec

      U welcome

     • kmetec

      lol kakšen mongoloid, pa sej ne moreš verjet, no vsaj iskren si bil. You’re welcome gospod Cepec

  • Slovenka

   Tu pa imajo starši dolžnost, da otroke pravilno usmerijo.

 • bednick

  In to vse zaradi tega, ker se omogoča koritarjem na lahek način rešiti eksistenčne “težave”.

 • janez cepec

  kar se tiče razgradnje družine in naroda, so za to najbolj odgovorni: slovenska Cerku, potomci domobrancev in izdajalske golazni ter veliki luzer

  • Dragan Krstič

   janez cepec a si ti že kdaj slišal za Martina Čedermaca. Da ti pomagam; to je tisti komunist, ki je na Čebinah imel pozdravni govor za udeležence.

   • janez cepec

    zgleda, de s’ ti glih tak kristjan, kot tvoj pastir, ki hod u cerku zato, de se pokaže, pa pike nabira

    • Dragan Krstič

     Dej odgovor na tisto kar sem te vprašal!!!

   • janez cepec

    Čedrmac je biu u Cerkvi izjema, u manšini, ki pa žau ne potrjuje pravila. ostalo si pa tko use pomešu, ke si debil

    • Dragan Krstič

     Ko nimaš argumentov začneš z žalitvami. Kako značilno za levakarje. Pa še to ti svetujem da se izobraziš o tem kako so slovenski cerkveni dostojanstveniki in duhovniki v 18. in 19. stol. učili kmete neizobraženo ljudstvo moliti in pisati v svojem jeziku, bili piatelji, pesniki, slikarji, jezikoslovci itd. Nekaj podobnega kot ti in tvoji komunajzarji, hahaha.

 • Morala

  Haha…Pahor…

  Predsednik republike Borut Pahor meni, da je globalni dogovor ZN o migracijah za Slovenijo sprejemljiv.
  https://siol.net/novice/slovenija/pahor-dogovor-zn-o-migracijah-je-za-slovenijo-sprejemljiv-482961

 • Jann SI

  Ah Janša, ko bi se tako goreče boril še za pravice delavcev, pa za dostopnost stanovanj mladim, itd itd.. bi mogoče še vse skupaj vžgalo. Tole konstantno strašenje z migranti pa je res že mal ceneno in žalitev intelekta volilcev.

  • Imperial Commando

   Ko si ti tak intelektualc nam razloži, zakaj podpiraš to deklaracijo. Izvoli….

   • Jann SI

    Kot prvo sem jo dejansko prebral, za razliko od tebe, in dejansko ne vidim nobene grožnje, ki nas bo jutri pokopala. Če hočeš s tem strašiti ljudi pa je seveda priročna. Pa niti ni pomembno, kdo je za, kdo ni. Gre za dokaj nepomembno zadevo, ki niti ni pravna zavezujoča. Če jo bodo še ultra desni katoliški Hrvatje podpisali, pa res ne more biti tak bav bav.

    • Imperial Commando

     ZAKAJ PODPIRAŠ DEKLARACIJO. KATERE TOČKE SO TI VŠEČ??

     • Jann SI

      Na kratko, ker je njen namen boljše upravljanje z migrantskimi tokovi. Nekaj kar se je potrebno vsekakor lotiti. Najlaže je pa skoz neki bentiti in v vsem videti teorijo zarote.

     • Dragan Krstič

      Pa ti veš kakšno diskrecijsko pravico ima afriška izvoznica učenjakov Povej vseved.

     • Imperial Commando

      A to je zate boljše upravljanje z migrantskimi tokovi? To , da morajo vsi migranti v državi kjer želijo živeti dobiti socialno podporo, to ,da vsak migrant lahko kompletno družino pripelje v državo kkjer se je ustalil, to ,da moramo omogočiti liberalizacijo vizumskega sistema, to, da morajo države v katere so migranti namenjeni jim takoj izdati dokumente, to ,da otroci migrantov takoj dobijo državljanstvo države, v katero so starši namenjeni, to, da se migranti in prebežniki obravnavajo enako???? NE SERI.

     • Dragan Krstič

      Jebeš upravljanje z migrantskimi tokovi. Da ti povem kaj pomeni diskrecijska pravica afriške izvoznice migrantov. Ima pravico sama določiti koga bo poslala v Evropo ker ima pravico izobražen kader in kader s poklici zadržati doma, šodr pa poslati v Evropo v breme davkoplačevalcev. To je nadzorovana migracija.

     • RATATA

      Pojma nimaš bebo primitivni. Ne oglašaj se!

  • Vera

   Janša ni v vladi , če to sploh razumeš . ” Šestorček ” nam vlada s Šarcem in Mescem na čelu .

 • Janez

  “Dok traje obnova – nema odmora”
  Ubogi ” janez cepec”
  mora nenehno “obnavkjati ” = krpati potapljaočo se barko komunizma.
  Prej
  o OK dr. A. Logarju – zdaj pa o “Marakešu”
  Pesmica
  za “janeza cepca”
  HODIL JE HODIL
  ZAJČEK NA ZELJE,
  NI POZNAL PRAZNIKA – NITI NEDELJE ! L.R. Janez K. Komenda

  • janez cepec

   ojla, ejga, lejga, Johan aus Begne, pa kje s’ biu do zdej? bojda so te mel zaprtga, pa de so poskuse na teb deval. elektro šoki, pa take stvari. so djal, de škodvat ti ne more, pomagau pa očitno tud ni. poj so pa roke dvign, pa križ naredl čez tebe, češ, fant je upokan do amena, ni mu pomoči. vatever, usen sm veseu, de si spet med nam, je blo kr mau dougcajt, k smo sm od vel’kiga luzerja nebuloze poslušau, zdej mo pa še tvoje

 • Foglof Tunek

  Marakeška deklaracija bo podpisana ali pa je ne bo !!!…Pika !!!

  • Dragan Krstič

   Čuj to si pa dobro pogrunto. Kolk časa si pa rabil za to?

   • Foglof Tunek

    V petih sekundah :)

 • Foglof Tunek

  (EKSKLUZIVNO)

  “Slovenija bo decembra v Marakešu sodelovala pri sprejemanju dogovora ZN o migracijah, je po seji vlade sporočil zunanji minister Miro Cerar in poudaril, da je to politični dokument, ki ne terja sprememb nacionalne zakonodaje in vsaki državi dovoljuje, da ohrani polno suverenost.”

  PS: KAPISH???

  • Janez

   Slovenije v Marakešu ne bo.
   Slovenija trdno stoji pod Triglavom, Karavankami itd.
   Le
   kaka “vprašljiva pokomunistična duša” bo tam – a ne ? L.r. Janez K. Komenda
   P.s.
   Tebi tri nasilne, nedelovne afrikance na dom, da jih bošživel in delal zanje.

 • Slehernik

  JJ pelji nas v svetlo prihodnost. Mi smo s tabo

  • Foglof Tunek

   JJ te lahko odpelje v kravjo rit…kapish?

   • lojze

    Kako je tam notri, Tunek? Kapish!

 • Imperial Commando

  Zaenkrat levićarski komentarji lepo kažejo, da argumentov nimajo, samo dretje in žaljenje. Bravo levićarji. LoL

  • Foglof Tunek

   Čuj smrduh desničarski…Miro Cerar je zavrnil kritike opozicije, zlasti SDS-a, na račun dogovora in pofdaril, da je ta pozitiven, ker prinaša več možnosti, da bomo skupaj z drugimi preprečevali množične migracije, kakršnim smo bili priča leta 2015… Kapish?

   • Imperial Commando

    Aja , a zato se migranti enačijo z begunci? Ne seri, Try again.

    • Foglof Tunek

     Čuj budala, dogovor ne fspostavlja nobene nove kategorije migrantof in tudi pravice do migriranja ne opredeljuje kot temeljne človekove pravice. Poleg tega ločuje med legalnimi in nelegalnimi migracijami. Kapish?

     • Imperial Commando

      Se vidi , da je niti prebral nisi, sam bluziš. Ko boš dejansko vedel kaj komentiraš se oglasi, do takrat si na ignore.

     • Foglof Tunek

      Ma nimaš pojma… če bojo skušali nezakoniti migranti priti fSlovenijo ali sosednje države, bomo fse države sodelovale pri tem, da to preprečimo, ker Slovenija ne bo zmogla sama… Kapish?

   • lojze

    Spet zmerjaš, res ne znaš drugega. Saj z zmerjanjem res kažeš le svojo sliko (oliko, politiko), normalnim na tem portalu pa to ni všeč

    • Foglof Tunek

     A si ti normalen? Če si desničar, fsekakor nisi :)

     • lojze

      No, vidiš, spet dokazuješ svojo inteligenco. Sicer pa: mene si prepričal, niti Bog ti ne more pomagati!

     • Foglof Tunek

      A v boga tudi verjameš? Ne nisi normalen :)

     • lojze

      No, naj ti bo, še tokrat in sapienti sat! Tvoj vzornik Tito se je Bogu na smrtni postelji v UKC Ljubljana spovedal in ga prosil odpuščanja. Jaz sem pa kot agnostik prepričan, da naš Bog tistemu, ki v njega iskreno verjame, daje odgovor na veliko vprašanj. Od naju dveh se mi zdi, da si vernik ti, ki verjameš (ponavljam verjameš!), da bo tvoja ideologija prinesla boljši jutri in to po načelu danes je za nas (komuniste, socialiste) dobro (ker vam krademo bodočnost), jutri pa vas čakajo nebesa in sedemindevetdeset devic. Po tvoje: Kapish?!

 • Stefan Fidler

  In zakaj že je sam osebno Janez Janša bil pred leti to podpisal..zakaj že???

 • gorenc

  Levičarji tega nčejo razumeti,ker ne marajo Slovencev,raje imajo za soseda islamca kot pa Slovenca.Ne zavedajo se da brez Slovencev Slovenije ne bo več,Spremenili jo bodo v revno državo kot so afriške države.

  • Slovenc

   Zanimivo glede na to, da so taglavni lopovi v drzavi prav slovenceljni…

   • Jann SI

    Točno to, mene je čedalje bolj strah teh “tapravih” Slovencev, ki se skoz tolčejo po prsih.. Ponavadi so precej zaplakani, hodijo v Cerkev, se ukvarjajo zmeraj s sosedi in opravljajo vse po vrsti. Povrh so še skoraj vsi zapiti in hladni ljudje. Posebej so dovzetni za teroij zarot in zafrustrirani do konca. In kot je že nekdo napisal, za vse večje hudobije, kraje so v Sloveniji krivi kar “tapravi Slovenci”, bogati beli moški.

 • Janez

  Tunek !
  Afrikanerji – naj napolnijo tvojo hišo,
  dajo tvojo kozo Julliko na raženj itd.
  Kajbodo stoorili s Teboj – pa ne vem. L.r. Janez K. Komenda

  • janez cepec

   CAPS LOCK ti je crknu, al je pa s tabo neki narobi

   • bednick

    ahahah

   • Foglof Tunek

    Z njim je nekaj narobe :)

    • janez cepec

     zgleda, de elektro šok ni pomagu, bojda je sam zihrnge vun pometau, ko so ga prklopil na štrom

 • Djuro Sumar

  Verjeli ali ne, ampak strinjam se z Janšo, da je potrebno to problematiko reševati na njenem izvoru. Razlikujeva se le po tem, kako.

 • Foglof Tunek

  Čujte, desnosučni nimate pojma… Če bojo skušali nezakoniti migranti priti fSlovenijo ali sosednje države, bomo fse države sodelovale pri tem, da to preprečimo, ker Slovenija ne bo zmogla sama… Kapish?

  PS: Zato moramo nujno podpisati Marakeško deklaracijo !!!

  • Imperial Commando

   SE vidi , da ti in ostali levićarji nimate pojma in sploh deklaracije prebrali niste! Deklaracija omogoča migrantov na vse možne načine lažje prehajanje med države , kakšna obramba meje neki NE SERI LEVIĆAR.

  • Janez

   Ja !
   K tebi v Haloze naj islamiste kar naselijo, mislim – v tvojo hišo.
   Spekli in pojedli bojo tvoje koze,
   Tebe pa odvadili pitja šmarnice. A se jih veseliš ? L.r. Janez K. Komenda

  • Dragan Krstič

   Čuj, jas sn jo že včera podpiso. Sem jo natisno in prisno prst spodaj, dans pa sem jo uporabo na WC-ju.

 • samsara

  “Marakeška deklaracija zamegljuje relativno jasno sliko, ki jo danes imamo”

  Širjenje in spodbujanje slepil na kolektivnem in osebnostnem nivoju, z namenom promoviranje egoističnih idej ter uresničevanjem egoističnih interesov spodbujevalcev slepil, je enako goljufiji in kraji.
  To je pridobivanje nečesa na račun tretjega, na nemoralen način.

 • Friderik Peršič

  No , Velikemu Vodji je treba nekaj priznati – odlično pozna Komunistični manifest , hahaha …

  • janez cepec

   koko ga ne bo, sej ga je študiru, drgač pa je biu je in bo ljubitelj in gojitel del in lika druga Tita.

   • Friderik Peršič

    Po obnašanju je bližji Stalinu …

    • janez cepec

     zna bit, de maš prou, en mau pa rad kopira tud Kim IL Sunga, no ja, sej svojih idej tko nima, tipičn star komunajzar

 • soc

  Partijska (globoka) država ima veliko srečo, da je JJ ciničen intelektualec. (Kot sem tudi sam.) Ni populist tipa Orban. Očitno ne pretirano razumskemu volilcu v Republiki Sloveniji (posledica uničenja narodove inteligence 1945 in agresivnega naseljevanja balkanskih fizikalcev) cinizemj, logika in ostrina duha ne ustrezajo. Prebudil bi ga le populistični nakladač, potencirani Šarec, ki bi zagovarjal Janševe, naše vrednote.

  Edinega pravega populista samostojne Slovenije, Krambergerja, so Kučanovi “naši” hitro eliminirali. Že vedo, zakaj. Jelinčiča pa so ves čas imeli pod kontrolo zaradi starih grehov.

 • Imperial Commando

  Levićarji spet dokazujete, kok ste mentalno hendikepirani. Nobenih argumentov, samo cviljenje in dretje ter pisanje debilizmov.

  • Imperial Commando

   Sem ti že spodaj napisal, preberi te točke in točke marakeša.

 • Artur
  • RATATA

   Vidiš to je pa neumnost! In to huda neumnost!
   Zaradi takšne razklanosti se popolnoma nič ne premakne, pokomunisti pa vladajo in demolirajo Slovenijo in slovenski Narod!!!

   • Artur

    Imam občutek, da večina zombiranih Slovencljev 75% že sama ne ve kaj bi rada, ko bo udarilo dvomim, da jih bo to dvignilo pokonci predvidevam, da bo eno samo zagovedno jamranje in jadikovanje in zvračanje krivde eden na drugega samo ne na izvor (komunističnega zla) zla. Do zdaj se še niso dokazali v “streznitvi”, ko nam “gnojnica” že do grla sili. Na protestih v sredo pa tak itak degenerirani antifafavci s katanami in koli ipd. bodo spet v veliko večjem številu rovarili zaščiteni z našimi policajzli. Živi bili pa videli.

    • RATATA

     SODIT je prekrasna slovenska beseda, ki je zapisana v tistih Brižinskih dognano v slovenskem jeziku (prepis starejšega besedila v desetem stoletju).
     Sodit živim in mrtvim bo prišel nekdo.
     Andrej Šiško bi sodil vsem levim in desnim.
     OK ampak to se ne govori! Tako dobiš sovražnike med levimi in desnimi in postaneš izoliran!
     Bi pa bilo tako tudi najbolj prav in pravično. Sodit seveda in nedolžen ne bo obsojen, kriv pa obsojen bo!
     Kdo bo pa sodil je pa drugo vprašanje, ki pa niti slučajno ni razrešeno!! in v tem je problem.

     • Ana Job

      Šiško že ima sovražnike med levimi in desnimi. Vprašati se moraš kdo ga je pred leti preganjal?

     • Ana Job

      Šiško že ima sovražnike med levimi in desnimi. Vprašati se moraš kdo ga je pred leti preganjal, da boš razumel njegov gnev. Očitno so zamere prehude, da bi prišlo do sprave. Njegov boj z mlini na veter, me spominja na roman Sam proti Palermu. Težko pot si je izbral.

  • Dolgo nisem bil na protestih

 • Imperial Commando

  Ker vidim, da ste leviĆarji že začeli limati linke do rabatskega sporazuma, vam povem, da preden se veselite, ker je kao Janša podprl isti sporazum kot marakešgega, PREBERITE OBA .

 • Janez

  Tunek ?
  Že pridno futra
  svoje koze, da bo priredil pojedino,
  ko bo islamiste sprejel v svojo hišo.
  Šmarnico pa bojo sllavnostno zlili v gnojnico.
  Zdise mi, da se Tunek že uči molitvic.
  Trkanje s čelom ob tla – ppa
  se zdi,
  dela Tuneku precej težav, ker ima – se mi zdi – trebuh
  Tunek ,
  Če se motim – me popravi. L.r. JanezK. Komenda

  • janez cepec

   Johan aus Komenda, CAPS LOCK ti je crknu

   • šrauf

    CEPEC men laufa!

    • janez cepec

     sam de ti laufa

  • šrauf

   O,Janez kako je v Komendi? Ali je Drolc še živ?

   • janez cepec

    sej ni u Komendi, u Begnah je

    • Dragan Krstič

     A s ti stalno v Begnah? A s na zaprtem?

     • janez cepec

      ne, ti si tam

     • Dragan Krstič

      Koko pa pol Drolca puznaš? A s pr nemo krave pa ovce pasu?

     • janez cepec

      ne, ti s’ jih

     • Dragan Krstič

      Kva a s ti mau prfuknjen. Na morem oboje nankrat. Udloč se kva.

   • Janez

    Glede Drolca
    ne rečem – nič.
    Se pa angažirajo mlladi.
    S Komendo je vse OK.
    DUHOVNO NAJVIŠJI KRAJ V SLOVENIJI JE.
    Jaz
    bom posodobljeno obnovil ORLE dr. J.E. Kreka,
    ki so v Komendi telovadili že 1910. leta in leta 1938
    DOGRADILI ŠE DANES LEPI KMEČKI DOM.
    V katerem je zdaj – Občina Komenda. L.r. Janez K Komenda

  • Foglof Tunek

   Čuj Janez L.r. Komenda… fse je relativno. Fprašaj Janšo :)

 • Van Der Waals

  JZ NE DAM AFRIKI NITI CENTA POMOČI!!! PROKLETI ČRNUHI!!!

 • Mimoidoči

  Beseda relativno mi gre na živce. Relativno jasna slika… kaj to pomeni? Da je slika obenem jasna, pa vendar ni jasna. Ja kaj je potem?

  • Foglof Tunek

   Tudi Janez Janša je bil relativni zmagovalec…pa ni precednik vlade… ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

   • janez cepec

    hehehe, USSOS

  • janez cepec

   a veš kva j’ relativno? ralativno je, če daš levu glavo u gobec, pa ma lev glavo u gobcu, pa ti maš glavo u gobcu, sam lev je relativno u bolšm položaju. kapiš?

   • Mimoidoči

    kVa? Prosto po fantazerskem metafiziku Einsteinu…

    • janez cepec

     no ja, Berto j’ imu eno drugo razlago, verjetn bi se pa tud s to strinju

   • Foglof Tunek

    Čuj, tudi Janša je bil v relativno boljšem položaju pa je na koncu popušil… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • Foglof Tunek

  Čujte voluharji desnosučni, ni nobenega razloga, da bi Slovenija odstopila od tega dogovora. Izstop Afstrije in Madžarske ni v korist niti teh dveh držaf niti celotne evropske niti globalne skupnosti. Kapish?

  • Mimoidoči

   Ko boš ti imel deset Pakijev doma pri sebi, se oglasi, drugače pa zapri svoja relativno neumna usta.

   • Foglof Tunek

    Desničarji ste vedno relativni zmagovalci pa nikoli ne vladate :)

    • Mimoidoči

     Bo vsaj relativno jasno kdo je kriv, ko bo država naposled propadla, imela polno Pakijev znotraj svojih meja, in bo cel halo po državi. Takrat bodo ljudje dojeli, nikoli več levice. Tako kot so Poljaki in Madžari, ki so malo bolj trpeli kot mi pod levico.

  • Janez

   Ja !
   Tunek !?
   Koze Ti bodo poklali in pojedli.
   Pa vsa Tvoja šmarnica – bo šla v gnnojnico.
   A?
   Ne veš tega? L.R. JanezK. Komenda

  • branči

   koliko te je stala tazadnja karta za na fuzbal, pa ni važna katera tekma! si de drl, da ti grlo oslabelo? tle se lahko preseravaš kolikor hočeš razen naročnine za internet, ki ti ga tako ali ali tako pokrije država, lahko prišparaša vsak dan za liter šmarnice!

  • šrauf

   Ti samo poglej ameriške indijance,kako so profitiral ,ko so velikodušno sprejeli evrposki šoder po letu 1492.

 • Foglof Tunek

  Sveta resnica:

  Mednarodni dogovor o varnih, urejenih in zakonitih migracijah, kot je uradni nazif marakeškega dokumenta, določa 23 ciljef za varnejši in bolj urejen pretok ljudi. Dogovor, katerega pripravo je Slovenija podprla, pofdarja suvereno pravico držaf, da same oblikujejo lastne migracijske politike !!!

  PS: Kot lahko sami vidite… Janez Janša laže in zavaja !!!

  • Imperial Commando

   Zakaj v dogovoru 45x piše “zavezujoče” če pa ni zavezujoč?? LEVIĆARJI LAŽETE STO NA URO

  • To je dobro, da državi ostane suverenost da sama oblikuje mig. politike.
   Vsaj nekaj. V tej EU kjer nam diktirajo vsako malenkost.

  • šrauf

   Avstrija ,Madžarska ,Amerika….. oblikujejo lastne migracijske politike !!! Kje je tu problem?

  • tramal

   Za varnejši in bolj urejen pretok ljudi .A ti bedak ,res ne kapne da je napisano za varno in najhitrejšo pot divjakom migrantom v evropo .Vse ostalo je olepšana farsa.

 • Zvone

  Šareni je itak kot predsednik samo lutka v kucanovih rokah ko Cerar pred njim ..NOBENA Vlada nebi smela podpisati marakeskega sporazuma, če ni dobro za slovenski narod… Upam, da Šarec bo imel tolk jajc, da vsaj zadnji trenutek tako odloči…zdej bo pokazal kolk mu je mar za slovenski narod ..

 • Imperial Commando

  Fak kok ste leviĆarji smešni in patetični. Samo dretje, cviljenje, žaljenje. NITI ENEGA ARGUMENTA ZA NISTE PODALI. Vi ste norci, na čelu z vašim liderjem Tunekom. RDEČI NORCI

  • Foglof Tunek

   Fse sn ti lepo argumentiral…sam ti si debil in nič ne razumeš. Desničar pač !!!

   • Imperial Commando

    Nisi nič argumentiral, samo dereš se kako je ta sporazum dober za nas. TO NI ARGUMENT.

  • Aron

   Kakšen argument za? Ni dovolj že to, da se koooončno problem migracij rešuje globalno in ne lokalno? Če je tvoj argument kulturni marksizem, si patetičen ti. Zabavno vas bo gledati na protestih, neizobražene ovčke :)))))

   • šrauf

    In kako se po tvoje problem migracij rešuje globalno, “izobražena” ovčka?

    • Aron

     Z ameriskimi bombami zihr ne, srauf.

     • večni srb

      Pardon, metali so nemške bombe, za katere je dele izdelovala tudi Slovenija – zgodba o uspehu.

 • Janez

  Tunek ?
  Ti
  bi bil pa res .čisto pravi !
  Za najti v Sahari tiste kamele-velblode,
  ki jih je pokojni Gadafi podaril preds. B. Pahorju oz.R. Sloveniji.
  A
  se ti kaj sanja kje so zgdaj tiste živali ? L.r. Janez K. Komenda

 • Hkgz

  Jajo popušil si volitve zgin.

  • Olga2345

   Gospod Janša je na volitvah zmagal! Podpora se mu še še zvišuje!

 • Foglof Tunek

  Tudi Angela Merkel je rekla… “Nacionalizem v Evropi ne sme več dobiti priložnosti. Moramo biti enotni in solidarni, migranti niso naši sovražniki. Marakeška deklaracija je zelo dober dokument.”

  PS: Tak SDS-ofci…pa ste spet dobili po pički !!!

  • etrusk

   Ni več dolgo , ko boste vi zarukani rdečuhi krepko dobili po pički,

  • Foglof Tunek

   Kasneje je precednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker dejal, da se z besedami nemške kanclerke strinja. Po njegovih besedah je storila praf, ko v času begunske krize ni zaprla meja Nemčije. Zgodovina bo potrdila, da je imela praf!!!

   • šrauf

    Zgodovina je potrdila da so imeli Ameriški indijanci prav ,ko so sprejeli Evropejce?

  • šrauf

   Bivša Juga je tudi svoje dni bila bratska, solidarna, enotna…. vsaj v bolnem umu vas levakov. Koliko je pa to DEJANSKO bilo ,smo pa videli po letu 90.

  • Franc Šink

   Si mislil na FDV-ofci?

 • Krtača 20

  A mormo res vsakič zvedet kdaj je šel ta pajac jajotov čez usta kakat?

  • Olga2345

   Cerarjev pajac?

 • Janez

  Daj,
  Tunek – prosimo Te uredi, da se tista dva, uradno, državno podarjena velbloda-kameli
  vneseta v to Mrakeško pogodbo !
  V Libiji je zdaj tak kaos, da brez vnosa v “MARAKEŠ” mednarodno pogodbo,
  mi Slovenci nikoli ne bomo mogli dobit tistih dveh kamel.
  Ki sta uradno od R. Slovenije.
  Saj razumeš a n?
  Ti si prijatelj z vsemi tam v Libiji, Tebi jih bojo že dali. L.r. Janez K. Komendae

 • koza

  mene tudi zanima kaj pravijo Avstrijci, ve kdo kaj, ali je to vprašanje za njimi oz. nimajo težav s tem, da ne grejo v ta experiment oz. ne bodo sprejeli kataloga želja Afrike oz. ZN

 • Foglof Tunek

  POZOR POZOR POZOR !!!

  Janez Janša poziva k demonstracijam zaradi marakeške deklaracije!?!?

  Pozivam fse ljudi dobre volje, da imamo protidemonstracije, proti skrajni desnici in ksenofobiji. Zraven lahko prinesete tudi kamnite kocke…pa štrike. Ene bomo obesili za noge…pod tromostovje !!!

  • Olga2345

   Edino kar je v Sloveniji skrajno, ste levi fašisti!

   • Svele

    Pridružila se boš dreku v hudo dobri jami

   • večni srb

    Ampak to je zagotovo res, vi samo nakladate in druge ščuvate na greh.

  • koza

   če svojih nočejo, kaj bomo mi z njimi; bi te pa vprašala, če bi bil za to da se gre po kristjane v Kolumbijo, preden jih mafija ugrabi za svoje rabote; na Al Jazeeri sem gledala posnetke, fajn ženske, delovne, lušne, tudi dedci niso slabi; …
   https://tribun.hr/arapske-zemlje-odbacile-ideju-eu-o-izgradnji-prihvatnih-centara-za-imigrante-na-svom-teritoriju/

  • Svele

   A pride tud Janša .a se bo skrival pedofil haha

 • Krtača 20

  Desni so (normalno da) proti tej deklaraciji ker le ta najostreje obsoja trgovanje z begunci in zahteva sankcije. Vsi pa dobro vemo, da tam kjer je šmuglanje in nategvanje nedolžnih ljudi, tam je jajo. Spomnimo se primera patrija pa đuđić pa divje lastninjenje in kraja premoženja itd….

 • Olga2345

  Marakesko deklaraciji se je treba upreti! Vse pametne države od nje odstopajo! Vsakega, ki bi si drznil podpisati Sorosovo skropucalo, je treba zaradi veleizdaje in korupcije postaviti pred sodišče in za rešetke!

 • Caetano

  Sem pogledal celoten video prispevek. Popolnoma točno povedano! Bravo Janša! Še posebno pohvalno, da je napadel tudi nemške filoislamiste in jih obsodil za brexit in slabitev EU. Naša vlada se obnaša podobno kot nemška in prikriva z Marakeško deklaracijo svojo odgovornost za islamizacijo Evrope in uvažanje jihada.

 • Janez

  Daj, daj no Tunek !

  Zrihtaj raje,
  da se tista dva velbloda-kmeli uradno vrneta v Slovenijo.
  Šele,
  ko Ti osebno to zrihtaš
  bomo sploh kaj dali na Tvoje govorjenje in na dogovore iz afriškega konca. L.r. Janez K. Komenda

 • Foglof Tunek

  “Dokument je pravno nezavezujoč in ne prinaša novih mednarodnopravnih obveznosti. V Marakešu bo sprejet z aklamacijo, in ne s podpisom.”

  Tako da nehajte že delati paniko. Izjemno ne pomembna zadeva, ki ne prinaša nič novega. Kapish?

  • Krtača 20

   Osnovne življenske resnice jajotu niso šle nikdar dobro od rok. Pa če Urška še tolk mol.

   • Foglof Tunek

    Naj ga Urška rajši v rit brcne…marš gnida plešasta…spizdi !!!

    • Krtača 20

     Sej ne ve. K sta oba glih fuknjena.

     • Foglof Tunek

      Meni se Urška smili, no. Jas bi jo potolažo, tak po haloško…brez kondoma:)

     • Krtača 20

      Bi vsaj enkrat doživela nebeško razsvetljenje pa vse božičke vidla obenem….

     • šrauf

      Mokre sanje dveh mehkih cur…

     • Svele

      Ursula delala pripravniško pri baricevicu psojebcu.ni edini bil psojebc

  • šrauf

   Tipično levaško! Sprejmeš nekaj ,kar že v naprej veš ,da ne boš spoštoval….kot npr. avnoj-ski zakoni: spoštovanje zasebne lastnine,svobodne več-strankarske volitve….

  • večni srb

   Ampak mi smo proti, torej deklamacija.

 • Olga2345

  Hrvati pišejo, da je Slovenija podpisala marakesko deklaracijo!!???

  • Foglof Tunek

   Tudi hrvati jo bojo podpisali…

  • žogica

   Od kdaj pa ti verjameš Hrvatom, kdaj ti paše, a ne?

  • koza

   Verjetno, ker je Plenki rekel, “tak bo kot bom jaz reko”. Govori kako dobro čuvajo mejo, a tu pa vemo da ni tako, danes jih je novina Guardiana vprašal zakaj policija ne pusti turiste preko meje v Hr.? Kdo je tu nor? ova dva spodaj pa …

  • večni srb

   Verjamem hrvatom!

  • Svele

   Slovenske pedofile je strah emigrantov in normalnega seksa hahahhaha hvala bogu da boste izumrl hahhahahahhHlapci

 • Foglof Tunek

  (EKSKLUZIVNO)

  Ustvarjanje panike na podlagi manipulacije s pomočjo laži in polresnic za potrebe predvolilnega in povolilnega boja SDS, NSI in SNS. Stavim, da 99% paničarjef, ki tukaj komentirajo o koncu evropske civilizacije in podobnih neumnostih, deklaracije ni prebrala, ampak se je “informirala” na podlagi izjaf Grimsa, Janše in podobnih populističnih manipulatorjef. Slovenci, ne nasedajte Janši…on laže !!!

 • Duhec

  SDSovci so vedno proti. Pa še sami ne vejo zakaj.

  • Foglof Tunek

   Zato ker je JJ tako reko…

 • žogica

  NAJPREJ SI PREBERITE, KAJ MARAKEŠKA DEKLARACIJA SPLOH JE, POTEM NASEDAJTE SVOJEMU LUZERJU! https://www.24ur.com/novice/slovenija/kaj-je-marakeska-deklaracija.html

  • večni srb

   Saj vemo kaj je, kup populističnega dreka, za katero se skrivajo mračni načrti vojaško policijskih sil.

   • žogica

    Se ti ne zdi, da je v tvojem življenju preveč mračnih misli….

    • večni srb

     Niti ne, saj ni tako težko pogruntati očitno, samo opazovati in razmišljati je treba, kar pa seveda ne gre, če živiš v totalitarnem okolju in se družiš s samimi debili.

     • žogica

      Imaš prav, Janševa diktatura in enoumje, delata veliko škodo Sloveniji.

     • večni srb

      On je samo reakcija, ne more pozabiti, da ga je Kučanova fašistična udba rekrutirala točno z določenim namenom, ampak zdaj ga ne rabijo več. Imajo SLS, ki je bistveno bolj ubogljiv, razlika v imenu stranke je samo v eni črki, odkar je SDS spremenil “socialna” v “slovenska”.

     • žogica

      Ti si velik diplomat, v SDSu bi lahko zamenjal Janšo!

 • Foglof Tunek

  Še Kahl Erjavec vam je povedal: “Zaradi marakeškega sporazuma ne bo niti enega migranta več in niti enega manj.”

  • Mojca pokraculja

   Kaj pa je to Kahl? Moška oblika od kahle!

  • večni srb

   Kdor verjame Erjavcu, je lobotomiziran.
   Po definiciji, če te kdo vedno nategne in mu še vedno nasedeš, si tehnično nor.

 • večni srb

  Najprej moramo seveda domnevati, da sta družina in narod pravi vrednoti, pa očitno nista, čedalje več ljudi se posere na tiste hinavske, lopovske cigane.

  • Svele

   Izvini brate jel imaš sta protiv cigana.hahahhaha ziher nč ucinkovitega

   • večni srb

    Vidim, kaj je družina naredila iz tebe, meni to vse pove.
    Prave cigane pri nas varuje vojska, ki je tudi glavni razlog, da so in bodo še dolgo cigani.

 • večni srb

  Dokler smo vztrajali v Jugoslaviji, nismo imeli problemov z nekontroliranimi migracijami, Rusija ima še danes mir. Pardon, Ruska federacija, ne Rusija.

 • žogica

  Najbolj bedno pa je, da hoče s pomočjo migrantov priti na oblast, to je edina opcija, ki mu še preostane. Pokvarjen človek igra pokvarjeno igro!

  • Foglof Tunek

   Bravo žogica. Točno tako :)

  • šrauf

   Najbolj bedno je ,da hočete s pomočjo migrantov ostati na oblasti,to je edina opcija,ki vam še preostane.

   Pokvarjenci po sebi ocenjujejo druge press

   • žogica

    Ne znaš samostojno napisati en stavek, pravi janšist!

  • večni srb

   Ne boš verjel, temu se reče politika. Kakšni lažnjivi prasci so to, a ne.

   • žogica

    To je politikanstvo, ja!

    • večni srb

     Pri nas je vse politika, tudi kadar se greš usrat na svojo WC školjko.

     Vse za državo, nič proti državi, nič izven države, državo pa le imamo. Kaj ti ni jasno?

  • Imperial Commando

   Levićarji hočejo migrante , da dobijo novo volilno telo. EVO.

   • žogica

    Nobeden noče migrantov! Po tvoje bo janša rešil Slovenijo pred migranti, a bo Slovenijo ogradil z zidom ali kaj……. Celotna EU in ostali svet morajo stopiti skupaj………..Janša pa izkorišča migrante za zastraševanje in nabiranje politikanskih točk……, za janšo so migranti politični kapital, ki pa ga bo končno in za večno pokopal!

 • Janez

  Ti !
  Tunek !
  Ja normalno, da nas skrbi,
  ko imamo pa za zunanjega ministra nenavadnega “kardeljastega” pravnika dr. M. Cerarja,
  ki je. Izgubil pravdo proti vrlemu penzionistu gospodu Viliju K.,
  K. Erjavec pa v nad 20 letih niti pokojniskega sistema v lastni R. Sloveniji – ni porihtal !
  A?
  Kaj veš ?
  A LEVICA L. Mesec še vedno kar PO TRI VELIKE PIRE NAENKRAT SPIJE?
  Lani
  jih je v lokalu Pelikan (pod Metalko v centru LJ)
  en poletni večer pred mojimi očmi ! ? L.r. Janez K. Komenda

  • večni srb

   Erjavec je navaden mesar, Cerar je vsaj videl od znotraj neke šole.

   • žogica

    Ne ješ mesa, ne maraš mesarjev?

    • večni srb

     Na obrambnem ministrstvu, se jim reče kanibali.

     • žogica

      Ljudožerci, po domače!

  • Common Sense

   Dvomim za Lukca, da je sposoben tri pire spit in ostati na nogah. Iskreno, meni se zdi en tak metro seksualni bejbi boy. Vprašanje, če se brije. Ker njegova mama potrjeno mu pere gate čez vikend.

   • Janez

    Ah !
    Jih je spil, sem ga videl na svoje oči.
    Pri tretjem pivu se je pootročeno režal in opletal z rokami
    In nekaj nakladal nekemu tipu neevropskega videza.
    Pred cca 2 mesecema pa sem ga videl,
    kako je dolgo debatiral v slaščičarni pri Maximarketu, z nekim
    možakarjem srednjih let, poslovnega videza. L. Mesec je tistemu gospodu
    v glavnem – bolj kimal.
    Ali
    Bodo poslanci in podporniki LEVICE
    iz svojih žepov vrnili škodo nam slovenskim davkoplačevalcem,
    ki so jo povzročili
    z od njih vsiljevanim nam t.i. LGBT referendumom? L.r. Janez K. Komenda

  • Svele

   Strah ima velike oči.

 • večni srb

  Pardon, Slovenija ni evropski policaj in nismo spustili čez nikogar, vsi migranti so vstopili v EU preko Hrvaške in Madžarske, milijoni ostalih pa so porinili čez Italijo, Portugalsko, Francijo, Anglijo, Poljsko…

 • Common Sense

  Lahko ga imate radi ali pa ne. A rad bi videl nekoga, ki bi znal argumentirano povedati v čemu konkretno se Janša moti oz. zakaj nima prav? No, ĐĐ Style, Foglof Tunek, Kraljica vesolja, Luckyss in ostali, če za trenutek odmislite mržnjo do JJ, zakaj Janša nima prav? Odgovor: ker je Janša, kajneda? ;)

  • Svele

   Mene si pozabil hlapec.a te je strah

   • Schemva Miro

    Ti si pa tako ali tako norec izven okvirjev.

 • večni srb

  Ali maorska delklaracija deluje v obe smeri, se lahko grem nažret kot krava v Savdsko arabijo in grabit pingvinke za šiško? Če da, potem podpiram.

 • večni srb

  Kako je Janševa vlada izkaza spoštovanje do temeljnih zahodnih etičnih vrednost in domovine, smo najlažje videli med neustavnimi in nemoralnimi deložacijami celo veteranov, ki so jim pustili samo kar so lahko stlačili v en nahrbtnik.
  Ne samo janševa, a vendarle, tudi SDS se poserje na vse kar je slovencem sveto, vsaj v praksi so to dokazali, isto kot vsi ostali f* v našem političnem prostoru. pa ni bilo nobenih beguncev, vojska je rabila denar za municijo, ki so jo popokali čez vikend.

  Vsi naši politiki so popolnoma izgubili stik z ljudstvom.

 • večni srb

  Koliko da Slovenija enemu migrantu?

  Nič. OK? Nula, vse poberejo državni teroristi. zaradi migrantov, ki se Slovenije izogibajo kot hudič križa, smo torej financirali fašizem, ni čudno, da zdaj Merklova že odkrito poziva k enotni evropski vojski in omenja brutalne reforme, s katerimi si želijo podrediti nekdanje velikonemške satelite. Ker za to gre, takoj po brexitu, kaj pa bo drugo EU kot nekdanji 3.rajh, tudi če imajo dežele danes drugačna imena.
  Kar se tiče naših neonacistov, če niste po rodu nemci, se bo tudi za vas kmalu vse spremenilo, po sebi pljuvate.

 • Foglof Tunek

  Marakeška deklaracija bo podpisana ali pa je ne bo !!!…Pika !!!

  • Common Sense

   Grem stavit, da si že nekaj šmarnice spil. Si, ne? ;)

   • Foglof Tunek

    Gnes samo pol litra :)

  • večni srb

   A jo rabimo, je to res naš problem?
   Problem Slovenije je okupacija in asimilacija strani hrvatov ter 40.000 hrvaških, bosanskih in albanskih migrantov, ki se vsako leto preselijo k nam. Začelo se je pa takoj po osamosvojitvi, ko sploh še nismo bili v EU in so bili edini evropski migranti balkanci.

   • Foglof Tunek

    Slovenija bo decembra v Marakešu sodelovala pri sprejemanju dogovora ZN o migracijah, to je politični dokument, ki ne terja sprememb nacionalne zakonodaje in fsaki državi dovoljuje, da ohrani polno suverenost. Kapish?

    • večni srb

     Niti ne, če se pogajamo, potem so nas že prodali in se morajo samo še dogovoriti za ceno.
     To pomeni, da bodo zaklali tudi tebe, po domače povedano, po vseh ovcah bo šlo, ker neofašisti ne prenesejo ovc.

   • Schemva Miro

    Za Hrvate ne bi rekel,Bosancev je zmeraj več,masovno pa se priseljujejo Šiptarji,ki imajo cel kup otrok,vidiš Šiptarko,ki poriva voziček,v njem dojenček,drugi že hodi ob vozičku,tretji se pred njimi pelje s skirojem,četrti pa je že v trebuhu,mogoče sta celo dva.

    • luckyss

     Zakaj pa misliš, da bo ta vlada rezala socialo ravno pri “velikih družinah” ;)

    • večni srb

     Hrvaški bosanci so za mene bosanci.

 • večni srb

  kako bomo torej vzgajali domoljubje in družinske vrednote, najbrž z državnim terorjem in represijo, saj drugače itak ne znamo.

 • Svele

  Kaj pedofil se zivi sem slišal da je fental družino in sebe hahahhaha

  • Foglof Tunek

   Kateri pedofil je to?

  • FORT WORTH

   Pedofil te je naredo !!
   (:-DDDDDDDDX

 • Svele

  A to on živi v svoji pravljici hahhajaha

  • večni srb

   A ti ne, so tableti popustili?

  • Foglof Tunek

   Kdo? A je pedofil?

 • Foglof Tunek

  Čujte, desnosučni nimate pojma… Če bojo skušali nezakoniti migranti priti fSlovenijo ali sosednje države, bomo fse države sodelovale pri tem, da to preprečimo, ker Slovenija ne bo zmogla sama… Kapish?

  PS: Zato moramo nujno podpisati Marakeško deklaracijo !!! IN PIKA !!!

  • Janez

   Ja Tunek,
   kar zavzemi se še Ti !
   Sicer boš imel hišo hitro polno islamistov.Popapcali Ti bojo koze,
   kaj
   bodo počeli s Teboj – pa lahko ugibaš ! L.r. Janez K. Komenda

   • večni srb

    Ne razume, da bosta vojska in policija rekrutirali migrante kot sodelavce in ovaduhe, potem bodo policaji branili njih, ne našega Tuneka.

 • večni srb

  Narobe, Afrika je dolgoročni načrt evropskih imperialistov, danes se vlagajo trilijoni v Indijo in Brazilijo. Pojma nimam od kod SDS črpa tiste dezinformacije, mogoče so na vezi z Jezusom osebno.

 • Peter

  Zakonca Login petič zapored na vrhu najbogatejših Slovencev

  Iza in Samo… Login…
  Lahko bi bila tudi Iza in Samo Vošignmašin…

  • Schemva Miro

   Kaj pa ti bluziš,a si temo zgrešil.

 • Foglof Tunek

  Čujte voluharji desnosučni, ni nobenega razloga, da bi Slovenija odstopila od tega dogovora. Izstop Afstrije in Madžarske ni v korist niti teh dveh držaf niti celotne evropske niti globalne skupnosti. Kapish?

  • večni srb

   Seveda moramo odstopiti, razen če nisi latentni peder, ker potem ti je ta delkaracija pisana na kožo.

 • Foglof Tunek

  Sveta resnica:

  Mednarodni dogovor o varnih, urejenih in zakonitih migracijah, kot je uradni nazif marakeškega dokumenta, določa 23 ciljef za varnejši in bolj urejen pretok ljudi. Dogovor, katerega pripravo je Slovenija podprla, pofdarja suvereno pravico držaf, da same oblikujejo lastne migracijske politike !!!

  PS: Kot lahko sami vidite… Janez Janša laže in zavaja !!!

  • večni srb

   Zakaj rabimo deklaracijo in tam zapisan kup populističnega dreka, če so očitno pomembni samo posamezni zakonski akti.

 • luckyss

  Vsem normalnim državljanom je jasno, da ne potrebujemo nekakšne deklaracije, če že imamo ustrezno zakonodajo…Ki pravi, da se mejo prehaja na mejnih prehodih z ustrezno dokumentacijo….
  Če kdo beži pred vojno ali političnim preganjanjem se šteje kot begunec do prve varne države..
  Vse ki prehajajo preko “zelene meje” se vrne v državo od koder so prišli…Prošnje za azil se prav tako izdajajo v prvi varni državi, itd..

  Janez sedaj sicer pametuje, vprašanje pa je kako bi on reagiral v dani situaciji, če bi bil na oblasti..
  Mislim, glede na to da se je preventivno trikrat vsral, ko je mama Merkel enkrat prdnila..

  • večni srb

   zakaj sploh obstajajo meje za ljudi, ki so svobodni in niso nikomur nič dolžni?
   Jaz sem prevozil celo Evropo, ne da bi enkrat samkrat pokazal osebni dokument, sicer sem imel potni list v žepu, a vendarle, kakšna je sploh razlika?

   • luckyss

    Zato, ker se nekateri preprosto ne prenašajo..versko ali nazorsko…
    Naši pradedje so kurili kresove, da so se pravočasno organizirali v obrambo pred Turki…danes “kurimo kresove”, da jim kažemo pot…kdo je torej tu nor ?!

   • Foglof Tunek

    Mi imamo tudi mejo fHalozah. Ne more fsak k nam priti…zlasti če je desničar!!!

    • večni srb

     Jaz sem povezan, imam svoje kanale za šmarnico, dobim iz prve roke.

     • Foglof Tunek

      Ti ne piješ šmarnice…ti piješ mekano rakiju…kapish?

     • večni srb

      Tudi, ampak se mi rakije ne ljubi švercat 500 kilometrov, za dva litra se pa ne splača.
      Moja veza ima šmarnico posajeno okoli bajte, in to ta rjavo.

     • luckyss

      Šmarnica je zelena ali pa je ni …polna metanola, da glavca boli ;))

     • večni srb

      ja, ti ne veš, ampak poznamo več vrst šmerjaka, rjava je še bolj nasičena z metilnim alkoholom, od katerega lahko celo oslepiš. Pribije pa kot sto mater.

     • luckyss

      Poznam samo rumeno in zeleno…rumena je očem prijaznejša..

   • Sabina

    A mi lahko pomagaš? malo preveč jih je v moji skupini, mi daš svoj naslov ker imamo dve družini z otroci, pa vidim da si dober čovjek ki bi lahko pomagal

    • večni srb

     Ni problema, punce bom prostituiral, fantje bodo šli pa šivat copate za Nike in zgladat skupaj iPhone.
     Ti očitno ne veš kam bi z leglom.

 • Darth Vader

  vas zanima vpogled v psiho psihopata in sociopata v politiki? zanimivo
  branje: “Globalisti razkazujejo večino, če ne kar vseh izdajalskih
  znakov narcisoidnih sociopatov, vključno s tem, da so prikrajšni za vest
  in moralni kompas. Medtem, ko obstaja veliko definicij tega, kar bi nas
  delalo človeške, obstajajo neke univerzalne zahteve neodvisne od
  kulture: namreč zahteva po nečem podobnem duši. Kaj sestavlja dušo? Kaj
  pa osnovna želja, da smo pravični do drugih, čeprav to pomeni,
  da ne bomo vedno dobili tega, kar želimo? To je dobra začetna točka a
  obstajao še druge stvari, ki sestavljajo dušo. Psihologi in znanstveniki
  so preko več desetletij opazili vzorec prirojenih osebnostnih
  lastnosti, ki je zvezana v človeško psiho, lastnosti prisotne v ljudeh
  od trenutka rojstva dalje, ki stojijo izven vplivov socialnega okolja.
  Carl Jung je bil največji strokovnjak na tem področju “arhetipičnih
  lastnosti” saj je uredil obsežen katalog študij iz celega sveta vključno
  s študijami plemenske Afrike. Pomemben del arhetipičnih lastnosti ali
  prirojenega znanja in lastnosti je občutek za dobro in zlo; Rojeni smo z
  razumevanjem, da so določena obnašanja konstruktivna medtem ko so druga
  destruktivna in odvratna. To je najverjetneje vir tega, kar poimenujemo
  “vest”. Na žalost niso vsi ljudje rojeni z vestjo. V nekaterih ljudeh
  se razlika med dobrim in zlim ali pa med konstruktivnim in destruktivnem
  obnašanju zamegli oziroma je presoja neodgovorna. Jung in drugi
  psihologi označujejo ta marginalni mindset naše vrste kot “potencialni”
  sociopati in psihopati. Skupaj jih je v povprečju okoli 10% v vsaki dani
  kulturi ali etnični skupini. Mnogi med njimi ostanejo “potencialni” in
  bolj ali manj neškodljivi skozi celotno življenje razen vkolikor
  določeni nestabilni okoljski pogoji zagotovijo gorivo za njihovo
  aktivacijo. Okoli 1% jih je rojenih kot popolni sociopati in psihopati.
  To so takoimenovani “ne-ljudje”. Vzrok leži v tem, da ekstremna
  narcisoidnost in sociopatija nista tradicionalni “duševni bolezni” ampak
  vgrajene osebnostne lastnosti. Več: https://ambasador21.wordpress.com/2018/11/15/brandon-smith-globalne-elite-niso-cloveske/

  • večni srb

   Tako je, ljudje se ločimo od živali zato, ker imamo zavest.
   kaj je zavest, pa zaenkrat ne ve nihče na tem svetu.

 • Lea Pralines

  ..bravo samo da se odprejo vrata muslimanom,to je vera in naša prihodnost in prihodnost za janšo…ha ha ha ha

  • večni srb

   Velika večina muslimanov so taki kot jaz in ti, poserejo se na vse religije.
   Niso pa enako vzgojeni, poglej si hrvate, bosance in albance, v njih ni nobene vere in duhovnosti, to so v glavnem razvajena in primitivna goveda. Isti so kot naši zarukani in zavoženi kmetavzarji, v glavnem.

  • luckyss

   Njemu je pač vseeno za vero ali politično pripadnost…

 • Foglof Tunek

  POPTV: Predsednik republike Borut Pahor ocenjuje, da je globalni dogovor ZN o migracijah za Slovenijo sprejemljiv. Je prvi resen, sicer nezavezujoč poskus mednarodne skupnosti, da usklajeno ureja problem migracij, je pojasnil in spomnil, da smo pred nekaj leti “sami izkusili, kaj pomeni, če so glede masovnih migracij države prepuščene same sebi”.

  • večni srb

   Verjamem hrvatom! Pardon, Pahorju!

 • Janez

  Malo šale !
  Tinek, Luckyss?
  Ampak pprav nihče ni povedal, KJE STA TISTI DVE KAMELI-VELBLODA,
  ki ju je leta 2009 preds. B. Pahor dobil v uradni, državni dar od ex Gadafija?
  Z
  ljudmi od tam se R. Slovenija ni znala dogovoriti niti o dveh kamelah.
  Kako
  se bo pa o tisočih migrantov ?!
  Kdo
  OD ZAGOVORNIKOV MIGRANTOV IN POKOMUNISTOV
  bo šel v Libijo – po tisti dve kameli ? L.r. Jannez K. Komenda

  • luckyss

   Tisti kameli sta mu bili podarjeni simbolično…torej on je bil lastnik, kameli pa sta bili v Libiji…
   Da boš lažje razumel…ti si sicer poročen s svojo ženo, “zakon konzumirajo” pa drugi…
   Seveda malo šale ne škodi ;)

  • večni srb

   verjetno jih je dal evtanazirat, saj veš kakšen je Pahor.

 • Dragan Krstič

  Z Marakeško deklaracijo bi se afriške države rade odkrižale prevelikega števila prebivalstva ki se množi kot podgane.Ker Evropske države se zavezujejo da ne bodo sprejemale afriških migrantov z visoko izobrazbo in poklici ker želijo napredek tem državam. Torej v Evropo bodo z nadzorovanimi migracijami pošiljali šodr, ki bo v breme davkoplačevalcem srednjega in nižjega socialnega sloja in nikakor bogatim elitam. Še to bi dodal da je za Slovenijo bolje uvoziti 10.000 migrantov iz BV kot 1.000 iz Afrike.

  • večni srb

   Zakaj jih potem ne selijo v Mongolijo, tam je še ogromno prostora.

 • žogica

  EKSKLUZIVNO SAMO NA NOVA 24!!!!!!!!! MARAKEŠKA DEKLARACIJA– ZA SLOVENIJO JO JE LETA 2006 ŽE PODPISAL JANEZ JANŠA! S SVOJO VLADO! http://donmarkom.blog/2018/11/11/marakeska-deklaracija-za-slovenijo-jo-je-podpisal-janez-jansa-s-svojo-vlado-ze-leta-2006/

  • luckyss

   Ja, res je…zato sem spodaj napisal, da, ko je frau Merkel prdnila se je Janša preventivno usral…

   • žogica

    Ja, tudi danes bi jo z veseljem podpisal, če bi le bil na tem položaju……. Sedaj je ubral povsem nasprotno taktiko……, vse za oblast, podgane ga pa oblegajo!

    • luckyss

     85% Slovencev to vemo…

     • žogica

      15% jih pa živi v Noriškem kraljestvu, kjer kraljuje ON in lepo živi, njegovi podaniki pa životarijo!

     • luckyss

      Ja tako izgleda fevdalistična idila, če poseduješ dovolj butaste ovce ;)

   • večni srb

    Ni opazil niti grožnje globalne ekonomske krize in recesije, jebeš takega predsednika.

 • Razocarana

  Največji problem ni sama marakeška deklaracija, ampak spremljajoči UN pakt o globlnih migracijah ki se bo 10.12. sprejemal skupaj z deklaracijo. In ko države odstopajo od deklaracije izstopajo zaradi tega UN pakta, kar je jasno iz člankov tujih medijev.
  Kar ni razumljivo je to, zakaj to ni jasno iz slovenskih medijev. Razumem zakaj to zakrivajo osrednji mediji, Cmerar, Šarec in njihovi podrepniki, ne razumem pa zakaj to počnejo tudi nasprotniki deklaracije.

  • večni srb

   Ker imamo močno diplomatsko skupino v UN, sicer smo del problema.

 • večni srb

  Ne glede kako se bo to končalo, lahko že danes z gotovostjo rečemo, da od evropske tradicije, religije, domoljubja in domoznanstva ne bo veliko ostalo.

 • ĐĐ Style

  Mi lahko kdo pomaga. Nikjer na nova24 ne najdem ničesar od te zgodbe https://www.zurnal24.si/slovenija/stranka-nsi-zal-je-prepozno-da-bi-kandidata-umaknili-ali-zamenjali-319178

  Ker nora24 trdi da je objektivna in v službi resnice bi pričakoval ažurnost.

  • luckyss

   Ja, tega desnaka bi bilo treba dati pod ključ v ustrezno ustanovo, ne pa da kandidira..in ga celo zagovarjajo..

   • ĐĐ Style

    Ja to vem, me pa zanima zakaj tega ne morem prebrati tu na tem portalu. Mogoče pa nova24 piše samo tisto kar jim paše?

    • luckyss

     Dobro jutro;)

     • ĐĐ Style

      SARKAZEM!!!

     • luckyss

      Temu se “učeno” reče retorično vprašanje in seveda je tudi sarkazem ali vsaj ironija…;)

     • ĐĐ Style

      Lahko bi tudi rekli, da je paradoxalno. Ko nekdo nekaj trdi in prav nasprotno dela..

     • luckyss

      Temu pa se “še bolj učeno” reče politika ;)

 • Janez

  Luckyss !
  Nimašš prav !
  Tak dar je pravi.
  Gadafiju je R. Slovenija oz. B. Pahor podarila enega lipicanca.
  Tudi GB kraljici so ga.
  Podarjena žival je last tistega, ki mu je bila podarjena.
  Luckyss – pojdi reševati tisti dve Pahorjevi kameli.
  Baje
  sta še živi ! L.r. Janez K. Komenda

  • večni srb

   Bravo Janez, točno tako, Pahor je zadnji sprejel Gadafija živega, ugibaj kdo ga je izdal. Za dve kameli.

 • Dragan Krstič

  Somalec kot migrant že 6 let živi na Švedskem, že 6 let nezaposlen v breme davkoplačevalcev, ima 6 otrok starih od 2 do 19 let zahteva od države veliko hišo..Danes objavljeno na Voice of Europe.. To bomo dobili tudi mi z Marakeško deklaracijo. Ne verjemite levičarjem. Ne znajo drugega kot lagati in zavajati.To pa je tudi odlika mohamedancev.

 • Novakec1

  Deklaracija je kot paket. Ve se da je v njem nekaj manjših paketov, kaj je pa v njih pa tud Sveti Pero ne ve.
  Bo polno presenečen ko ga bodo odprli naši bumbarji.

 • Janez

  Meni se zdi oz.
  ZELO ODLOČNO SEM MNENJA,
  Da politiki, ki so takointako dobili majhno podporo na volitvah imajo
  VELIKO PREMALO KONKRETNE ODGOVORNOSTI.
  Npr.
  Ex ZL, LEVICA so nam leta 2012 vsilili referendum o t.i. LBGT,
  KI SO GA IZGUBILI
  IN
  NAM VSEM DAVKOPLAČEVALCEM POVZROČILI ZA KAR 3, 4 MILJONA EVROV ŠKODE.
  Ali
  Bi ne bilo prav,
  da ta strošek stranka
  LEVICA IN NJENI PODPORNIKI
  – PLAČAJO IZ NJIH OSEBNIH ŽEPOV ?!
  Resno mislim: Luka M., dr. V.. T. , dr. Trček, M. Kordiš itd. Iz njih žepov. L.r. Janez K. Komenda

  • večni srb

   Kaj pa Pahor, ki ga je izvolila komaj petina državljanov, pa še takrat je večina glasovala po politični direktivi.
   Danes je pa vrhovni poveljnik vojske, ki je sam sebi razglasil izredne razmere in poslal vojsko nad civile, prav zato.
   Janez zgolj opravlja svoje delo in straši ljudi, da ima fašist mir.

 • večni srb

  Jaz nisem ne krščan, ne musliman, ne budist in tudi ne pripadam scientološki cerkvi ,nisem niti ateist, koji k* bi potem mene morala skrbeti Evropska verska tradicija?

  • luckyss

   Ker vojna ne vpraša ali si pravoslavec ali musliman…
   Najebeš v vsakem primeru…

   • večni srb

    Narobe, naša zgodovina nas uči, če jih ne moreš premagati, se jim pa pridruži.

 • Get Smart

  Zato, ker je evropska tradicija sprejela SLOVENSKO tradicijo,
  ki je KULTURA ŽIVLJENJA.

  Medtem ko je slovenska tradicija KULTURA ŽIVLJENJA,
  so ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = budizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =
  kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
  =
  SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.
  .
  Zato bi vsak človek moral in mora sprejeti KULTURO ŽIVLJENJA,
  kot mora
  vsak TRANSIć in njegov večni SERBUS sprejeti KULTURO SMRTI.
  .
  Zato.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
    =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

    transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
    kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
    ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji =
    fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
    ženskih bolečin in užitkov,
    fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

    pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
    potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    =
    enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
    osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Bonifacij

  In potem bi nam tale debilni romar v Jajce po vsem kar je povedal vsiljeval še migrantske kvote.

  Pa kdo je tukaj nor??? Manjkajo samo še slaboumni verniki v nekega fiktivnega Kristusa, da muslimanom operejo noge….

  Edina rešitev za Evropo je, da nagoni farbasto drhal nazaj tja od koder je prišla, Zraven pa še levičarske bacile. Tudi tiste prefarbane .

  • koza

   Jajce ima tudi drug simbol.

  • večni srb

   Slovenija je že bila obsojena zaradi democida, ne moreš kar vse povprek izganjati ljudi, to delajo samo fašisti.

 • Aresnica

  Same leve SLO ovčke, ki podpirajo vede ali (torej plačanci, ki jih je na tem portalu kar nekaj.(tudi kakšen levi poslanec) nevede SLOmafijskotajunsko OMREŽJE – sanjajo gospoda Janeza Janšo – podnevi in ponoči- se ga bojijo kot hudič križa.-_- Kdor se bo na to oglasil bo potrdil mojo tezo.

  _______________
  Lep pozdrav

 • Foglof Tunek

  Podpisali bomo Marakeško deklaracijo in pika!!!… Ma ko vam jeb*** desničarsko mat***. Na demonstracijah bote biti kot kristusi… Kapish?

  • koza

   kaj bi raje plesal – salso ali trebušni ples z rjuho ?

  • garfi

   POZOR POZOR POZOR !!!
   “Foglof Tunek=Haloški Tunek” je član levofašističnih L-unatikov luke meseca in del 13. protiSlovenske vlade
   – laže, grozi in svinja s seksom tudi pod imeni “Twety Bird”, ….
   – že leta z lažmi ruši in napada svojega razrednega sovražnika JAneza JAnšo in SDS
   – pomagal je kamenjati Kanglerja in ta je sedaj oproščen vseh obtožb zaradi katerih so ga zrušili
   – v “šarčevi” vladi je sedaj tudi njihova zamaskirana in oborožena teroristična ulična banda antifa
   – trenutno že grozijo, da bodo podjetnike z bajoneti pregnali v morje in kasneje vsakogar, ki se jim bo uprl še posebno Slovence
   – občudujejo Venezuelskega diktatorja Manura in iz tega socialističnega raja sedaj bežijo milijoni
   za rešitev lastnih življenj
   – iz Slovenije hočejo L-unatiki luke meseca narediti Venezuelo
   rdeČĆa buržuazija press

 • Foglof Tunek

  POZOR POZOR POZOR !!!

  Janez Janša poziva k demonstracijam zaradi marakeške deklaracije!?!?

  Pozivam fse ljudi dobre volje, da imamo protidemonstracije, proti skrajni desnici in ksenofobiji. Zraven lahko prinesete tudi kamnite kocke…pa štrike. Ene bomo obesili za noge…pod tromostovje !!!

  • učko

   Mah, ni on sposoben povabit eno skupino ljudi na burek !

   • večni srb

    Če niso šli na ulice za najmanjše in najšibkejše med nami, tudi zdaj ni treba, kar naj dobijo kar so si zaslužili.

  • garfi

   ČUJTE “Foglof Tunek=Haloški Tunek” je član levofašističnih L-unatikov luke meseca in del 13. protiSlovenske vlade
   – laže, grozi in svinja s seksom tudi pod imeni “Twety Bird”, ….
   – že leta z lažmi ruši in napada svojega razrednega sovražnika JAneza JAnšo in SDS
   – pomagal je kamenjati Kanglerja in ta je sedaj oproščen vseh obtožb zaradi katerih so ga zrušili
   – v “šarčevi” vladi je sedaj tudi njihova zamaskirana in oborožena teroristična ulična banda antifa
   – trenutno že grozijo, da bodo podjetnike z bajoneti pregnali v morje in kasneje vsakogar, ki se jim bo uprl še posebno Slovence
   – občudujejo Venezuelskega diktatorja Manura in iz tega socialističnega raja sedaj bežijo milijoni
   za rešitev lastnih življenj
   – iz Slovenije hočejo L-unatiki luke meseca narediti Venezuelo
   rdeČĆa buržuazija press

  • Janez

   Ja !
   Zberi dobro voljo !
   In
   Odidi v Libijo iskati tisti dve kameli.
   Lahko
   ostaneš kar tam v Libiji.
   V Sloveniji te ne bo nihče pogrešal.
   Priredili ti bomo ognjemet v slovo in zaigrali pesem
   – TO
   JE TA DAN, NE BO GA NAZAJ ! Dolgočasen si, kar začni pakirati ! L.r. J. K. Komenda

   • večni srb

    Še kamele ne Pahor bi smel sprejeti, od kdaj je pri nas dovoljen uvoz eksotičnih živali?

 • učko

  Drrrrrrrrrmmmrrrrrrrrrrr.JaJooooooooo spet pametuje namesto, da bi kej pametenga počeu, bizgec. Spet nabira populistične točke !

  • večni srb

   Časa ima še točno 4 dni, potem se verjetno začne razkroj SDS in združitev z SLS.

 • večni srb

  Jugoslavijo nazaj, pa Maslešo za sodnika, zadolženega za meje, in ne bo nobenih migrantov več.

  • večni srb

   Hecam se, nihče ni tako nor, da bi oponašal tistega morilskega debila.

 • garfi

  POZOR POZOR POZOR !!!
  “Foglof Tunek=Haloški Tunek” je član levofašističnih L-unatikov luke meseca in del 13. protiSlovenske vlade
  – laže, grozi in svinja s seksom tudi pod imeni “Twety Bird”, ….
  – že leta z lažmi ruši in napada svojega razrednega sovražnika JAneza JAnšo in SDS
  – pomagal je kamenjati Kanglerja in ta je sedaj oproščen vseh obtožb zaradi katerih so ga zrušili
  – v “šarčevi” vladi je sedaj tudi njihova zamaskirana in oborožena teroristična ulična banda antifa
  – trenutno že grozijo, da bodo podjetnike z bajoneti pregnali v morje in kasneje vsakogar, ki se jim bo uprl še posebno Slovence
  – občudujejo Venezuelskega diktatorja Manura in iz tega socialističnega raja sedaj bežijo milijoni
  za rešitev lastnih življenj
  – iz Slovenije hočejo L-unatiki luke meseca narediti Venezuelo
  rdeČĆa buržuazija press

 • garfi

  kaj z veleizdajalskimi leWiČĆarji je nekoliko nižje napisal Foglof Tunek
  gre seveda za uničenje naroda tako, da bodo večno na oblasti

  • večni srb

   A misliš, da splošna korupcija, fašistična represija, deložacije in vsa ostale svinjarija pa nima nič s tem?
   Lepo te prosim, Slovenija je najbolj democidna vojaško policijska džamaherija v EU, če gre tebi fino, to še ne pomeni, da niso fašisti uničili že tisoče slovencev ,levi in desni fašisti.

 • žogica
  • koza

   Kaj pa je bilo lani na Malti?

   • žogica

    koza!

    • koza

     kaj to je vse kaj znaš napisat? Ja kaj je bilo lani na Malti, tam so se že dogovarjali o Afriki, da bodo ne vem kolko denarja dajali, pa afrikanerji nočejo imeti niti kampov, samo gnar, raje gor furat; sicer pa …

     • žogica

      Prava koza!

  • garfi

   Aleš says:
   12. november 2018 at 18:42
   Enostransko in zavajajoče. Situacija se je od leta 2006 bistveno spremenila. Z uničenjem Libije s strani zahodne koalicije zla, se je odprl afriški čep, kar je Gadaffi v enem svojih zadnjih intervijujev tudi sam zatrdil. S tem se je odprla prosta pot za ilegalen pretok ljudi v EU, kar je Salvini pred kratkim ustavil, nadaljuje pa se v Španijo, kjer vladajo socialisti. Vsi ključni dogodki današnje krize (beri invazije) se začnjejo s t.i. arabsko pomladjo, torej po letu 2011 in z začetkom vojne v Siriji, v letu 2006 bi nepodpis te birokratske megle nesel v svet čisto drugačno sporočilo, kot pa tale trenutni kvazi nezavezujoč “dogovor”, ki ni drugega kot zelena luč za totalno raznarodovalno politiko.

   • večni srb

    Saj vsi diktatorji grozijo isto, če jih ogrožajo tuje sile, pač poženejo krdelo v stampedo.

  • O’Brien

   Kakšna blodnja pa je zdaj to? Ali je tako težko razumeti, da gre za drug dokument?

   Ali pa verjamete, da Janša potuje v času in je pred 12 leti podpisal dokument, o katerem Šarčeva vlada debatira 2018?

   • večni srb

    Je bil predsednik EU ali ni bil?

    • Slovenec

     Kakšen predsednik EU? Če neka država predseduje EU,
     se ni njen premier avtomatsko
     predsednik EU.

    • O’Brien

     EU nima in ni imela predsednika.

     Z vso resnostjo torej trdiš, da je bil dokument podpisan 12 let pred njegovim nastankom?

 • garfi

  PETICIJA SLOVENSKI VLADI K PREKLICU PODPISANE MARAKEŠKE POLITIČNE DEKLARACIJE Z DNE 3. MAJA 2018 IN ZAHTEVA PO ODSTOPU OD GLOBALNEGA DOGOVORA ZDRUŽENIH NARODOV ZA VARNE UREJENE IN ZAKONITE MIGRACIJE
  https://www.pravapeticija.com/peticija_za_odstop_od_podpisa_marakeke_deklaracije_11_in_12_decembra_v_maroku

  POBUDA ZA ODSTOP RS OD GLOBALNEGA MIGRACIJSKEGA PAKTA OZN V MAROKU 10. decembra 2018
  https://www.pravapeticija.com/pobuda_za_referenfum_o_podpisu_globalnega_migracijskega_pakta_ozn_v_maroku_10_decembra_2018?a=2

  “Migracijski pakt OZN predstavlja nevarnost za ves svet. Združeni narodi nameravajo celoten svet spremeniti v globalno migracijsko družbo. Naj omenim, da je v ZN kar 65 % islamskih držav. To je potuhnjen načrt za islamizacijo Evrope in sveta.
  Pri tem zloveščem načrtu sodelujejo NWO globalisti, levičarji in islamisti.”
  https://www.pravapeticija.com/pobuda_za_referenfum_o_podpisu_globalnega_migracijskega_pakta_ozn_v_maroku_10_decembra_2018?a=2

  • večni srb

   kaj točno misliš s tem, da so tudi krščane nekoč lobotomizirali in jim lagali, da so zdaj krščani in lahko vsako govedo to poljubno spreminja?

 • garfi

  NUJNA DRŽAVLJANSKA AKTIVNOST ZA OBRAMBO SLOVENIJE !!!
  Peticija proti nastanitvi prosilcev za azil v izpostavi azilnega centra na Debelem rtiču
  https://www.pravapeticija.com/peticija_proti_nastanitvi_prosilcev_za_azil_v_izpostavi_azilnega_centra_na_debelem_rtiu
  potrditev oddane peticije je potrebna v prejetem emailu

  • večni srb

   Nehaj spamat, tako boš dosegel ravno obratni učinek, saj imamo politiko za take reči.

   • garfi

    večni neandertalec

  • Krtača 20

   Če te jest pokrtačim se boš sijal ko jajotova balin kugla.

 • Get Smart

  Morda še besedica dve o “potovanju v jajce”, ki tako rajca brezjajčne murglskosrbske
  jugokomunistične mekane curice, transiće nje, kao umetnike sviranja kurcu svojim gazdam in predvsem nastavljača dupeta gazdi.
  .
  Leta 1977 je bil Janez Janša najstnik v KOMUNISTIČNI DIKTATURI
  imenovani SFRJ (SOCIALISTIČKA federativna republika JUGOSLAVIJA).
  Takorekoč vsi mladinci in pionirji Jugoslavije so
  hodili v Jajce in Kumrovec, kjer naj bi se po LAŽNIVI AGITROPAGANDI rodila PEDOFILSKI pederast, klavec ter KOMINTERNOSVSKI agent Josepha Stalina,
  torej tovariš WALTER WEISS = JOSEPH BROZ TITO in njegova pedofilsko klavska
  KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA.
  V času jugoslovanske diktature seveda niso bili splošno znani pedofilski in klavski podvigi tovariša JOSEPHA BROZA TITA, kakor je to znano danes in je zato
  po Ustavi Republike Slovenije prepovedano častiti
  PEDOFILA, klavca in POSILJEVALCA otrok JOSEPHA BROZIćA TITA,
  kot to počno MURGL JUGOKOMUNISTIČNI udbovčki = predvsem gre za mekanocurne četrta liga pussiće = transiće nje, ki
  usmrajajo splet s svojimi
  MURGL JUGOKMUNISTIČNIMI sekrecijami in kakor počno njihove gazde, ki se pod jugoslovanskimi in komunističnimi simboli zbirajo
  v Stožicah ter prisegajo pedofilu in klavcu JOSEPHU BROZU TITU.
  .
  JANEZA JANŠO je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA še kot mladinca izključila,
  in sicer LETA 1983 = še vedno v času JUGOKOMUISTIČNE diktature,
  ker ni želel
  slediti MURGL JUGOKOMNNISTIČKOM marksističko-lenjinističko nauku
  in ga je RAZGLASILA za “neprijatelja države KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.”

 • Imperial Commando

  Še zmeraj noben leviĆar ni povedal , zakaj podpira to deklaracijo :))) Samo lajanje pa cviljenje :)))))

  • večni srb

   Ker so jim tako rekli, saj celo življenje niso in ne bodo delali nič drugega, dokler jih ne bodo izdali in zajebali njihovi.

 • Krtača 20

  Baje da je po Marakeški deklaraciji možno tudi vračanje domobrancev v matične domovine. To je v Brazilijo, Argentino…..

  • večni srb

   Sploh jih ne bi smeli spustiti v državo, saj so že takrat obstajale legalne poti za pridobitev državljanstva.

  • Janez

   Kaj pa ?
   Selitev oboževalcev Stalina in Tita
   v daljnovzhodne gulage ?
   Ali to tudi predvideva ? Ali selitev k Manduru v Venezuelo? Smešen si. L.r. Janez K. Komenda

   • Imperial Commando

    Ni smešen , je patetičen in mentalno hendikepiran .

 • Dragan Krstič

  Tisti ki znate nemško si oglejte 3 video razlage nemške opozicije o tej deklaraciji, ki bo udarila samo srednji in nižji sloj prebivalstva EU, bogataške elite ne bodo izgubile nič, lahko samo pridobijo.
  Poglejte: MIGRATIONSPAKT DER ELITEN

  • večni srb

   Kaj to tebe skrbi, potem bomo skupaj udarili po fašističnih oligarhijah, več nas bo, bolj bo pestro in veselo.
   A ko so hrvate, bosance in šiptarijo vlačili knam, da bi zjebali komuniste, je bilo pa v redu?

  • Hun

   “Bogataške elite”
   Total marxisticna izjava

 • učko

  Evo, zdej Logar naklada pri Eriki, kako je največja napaka v Ljubljani bila to, da za projekte ni širokega soglasja, LOL ! Če bi on pršou na oblast, no sej ne bo, ampak samo hipotetično, bi doživu totalno in “ŠIROKO NESOGLASJE”, ker bi mu šmokljanu nametal tolk polen pod noge, da bi mu okol rit gorela. Kaj ti pizgec naklada, svašta !

  • Dragan Krstič

   učko tvoje čudovito leporečje me spominja na tvoj prejšnji nick Sredina pod katerim je vlogirala ena večjih pijavk državnih jasli Nataša Briški. Zagotovo se ne motim.

 • Dragan Krstič

  Pod neopredeljenim in nedefiniranim pojmom kontrolirane innadzorovane migracije se skriva marsikaj kar pokvarjeni politiki nočejo povedati.

  • učko

   Točno tako, zakaj EU birokracija že takoj ni vsaj predlagala ukrepe, ki naj bi jih države članice upoštevale vsaj kot smernice, če že ne obvezne aktivnosti. Zato, ker so pizde kot so Merkelca pa tist poljubljaški pijanc tolk hipokriti, da imajo ene svoje kretenske računice, ki pa jih ne izdajo v javnost.

 • Roman Benedik

  Migrante je vabila Merklova,ampak sedaj ravno JJ podpira kandidata Merklove za predsednika EU.Razumi kdor more

  • Dragan Krstič

   A to misliš na Webra?

   • Imperial Commando

    Sproti si neki izmišljuje ;)

  • if

   Razumemo, ker moremo in zmoremo. Weber ni Merklova.

   • večni srb

    Ne, verjetno je novi Hitler.

  • xxxxxx yyyyy

   Veter je zapihal v drugo smer

  • večni srb

   Slovenija izvaža skoraj izključno samo v Nemčijo, kupujemo pa skoraj vse samo od hrvatov, ki nas kupujejo in uničujejo z našim, torej nemškim denarjem.

 • Janez

  Tunku !
  Ni treba nič razumeti !
  Napiše – kar mu plačajo – a ne ?
  Tunek ?
  No?
  Koga ogroža nas milion Slovencev ?
  Jaz bi rekel, da smi mi ogroženi – a ne ?! L.r. Janez K. Komenda

  • večni srb

   Že prej je bil drek, današnji sovražnik Slovenije pa je nedvomno vojaško policijski aparat fašistov.

 • Imperial Commando

  Lol, še na levićarskem RTV ste leviĆarji v manjšini glede marakeša :))))))

 • xtc

  Realno;Opice pač ne morejo delat raket in Hi -techa,kot levaki ne oboji sodijo v kamneno dobo in na palme.

  • večni srb

   Za zmago v političnih debatah, rabiš danes samo nekaj retoričnih spretnosti, tečaj iz javnega nastopa in povezavo z Google, v ušesno slušalko.

 • sunday

  kako teh izdajalcev ni sram, da podpisujejo nekaj čemur nasprotuje celoten narod – vsi ljudje, vsi slovenci smo proti temu, res je, da je nekaj polpismenih ekstremistov in tistih brez možgan ter tisti, ki jim je um opran za, ampak teh je 10% – vsak normalen, razgledan in pismen je PROTI, čeprav ni slovenec in moramo biti PROTI !!!

  • večni srb

   Ne razumeš, boli nas kurac, ker ste nam zajebali celo življenje in uničili vse kar nam je bilo sveto.

   Sami ste.

   • sunday

    ti moraš najprej kurac imeti, da te bo lahko bolel !!!

    • večni srb

     Probaj najprej ti ,če boš preživel, se bom mogoče še jaz upiral.

 • Slehernik

  JJ edini naš politik poštenoh nazorov in pokončne drže! Ukaži in sledili ti bomo!

  • xxxxxx yyyyy

   Ovce

  • Hun

   Kam v Pekel?

 • Olga2345

  Čestitke Nova! Odličen intervju z gospodom Janezom Janšo!
  Človek res pogreša vrhunsko poznavanje in predstavitev domačih in tujih političnih razmer, kar ima v malem prstu gospod Janez Jansa in zdravo pamet, ki je slovenska levičarska vladajoča svojat (po Trčku) ne premore niti za trohico!

  • večni srb

   Če je to res, potem volite župane SDS namesto pobratenih SLS, s katerimi se boste verjetno združili po volitvah.

 • Olga2345

  Vladajoča svojat (po Trčku) meče milijone za uvoz tujerodnih divjakov in želi v isti sapi ukiniti dodatke za velike družine, za porodniški dopust, za zasebno šolstvo in ostale socialne transferje slovenskim državljanom!??? 1963 evrov na divjaka, za upokojence pa ni denarja?!!!
  Izdajalec Cerar celo želi podpisati marakesko deklaracijo in podpret uničenje slovenske države?!!!! Takšnem osebek sodi za zapahe do smrti skupaj z udbomafijcem in veleizdajalcem iz Murgel!
  Dol z lutkami in lutkarjem! Dol z zločinskim komunisti, prebarvanimi v levičarje!

  • večni srb

   Vsako leto se k nam seli 40.000 hrvatov, bosancev in albancev, samo med osamosvojitvijo smo jih sprejeli več sto tisoč, ki so prišli zamenjat potomce srbov.
   Posledica je bila sodba proti Sloveniji, za masovne zločine proti človeštvu oziroma democid.
   Denar za upokojence je pobral vojaško policijski aparat, ki vleče tudi 2.000 evrov na migranta.

 • xxxxxx yyyyy

  Sej je jj podpisal Rabatsko deklaracijo ki je predhodnica Marakeške a to nič ne omenja

  • večni srb

   Takrat mu nato soldateska še ni poslala stampedo pol milijona čobanov čez kmetijo.

  • Imperial Commando

   PREBERI OBE! pizda ste levi debilni ej!

 • abc

  Bolj je star, bolj je sladoledarju podoben.

  • Slovenec

   Vsak naj pogleda sebe in svoje napake.

  • RATATA

   To pa sploh ni res debilović kretenski!

   • abc

    Vsake oči imajo svojega malarja, pametnjakovič.

    • RATATA

     Pametnjakovič se meni piše z veliko začetnico! Kapish?

    • janko

     Ja, levičarske oči malajo samo eno barvo – ardećo!

 • Slovenec

  Preden se bodo naivni ljudje zavedali bo Slovenija do konca potujcena, moralno in
  materialno uničena.

  • večni srb

   Najlepši primer asimilacije migrantov v Evropi je od nekdaj srbsko Kosovo.
   Albanci niso nič krivi, da imajo dve državi, oni so samo vzeli kar so jim dali agresivni nato fašisti, Srbija mora biti pa zdaj itak tiho.
   Slovenija je profitirala, Fajonova si je skupaj s šiptarijo ustvarila celo kariero, mi pa smo deležni poceni materialov iz srbskih rudnikov.

   • Mimoidoči

    Deuteronomij 28
    15 Če pa ne boš poslušal glasu GOSPODA,
    svojega Boga, da bi vestno izpolnjeval vse njegove zapovedi in zakone,
    ki ti jih danes zapovedujem, bodo prišla nadte in te zadela vsa tale
    prekletstva.

    43 Tujec, ki je v tvoji sredi, bo stopal nadte više in više, ti pa se boš pogrezal niže in niže.
    44 Posojal ti bo, ti pa mu ne boš posojal; on bo glava, ti pa rep.
    45 Vsa ta prekletstva bodo prišla nadte, te preganjala in zadevala, dokler ne boš pokončan, ker nisi poslušal glasu GOSPODA, svojega Boga, da bi izpolnjeval njegove zapovedi in zakone, ki ti jih je zapovedal.
    46 Na tebi in tvojem zarodu bodo kot znamenje in čudo na veke.

  • Mimoidoči

   Deuteronomij 28
   15 Če pa ne boš poslušal glasu GOSPODA,
   svojega Boga, da bi vestno izpolnjeval vse njegove zapovedi in zakone,
   ki ti jih danes zapovedujem, bodo prišla nadte in te zadela vsa tale
   prekletstva.

   43 Tujec, ki je v tvoji sredi, bo stopal nadte više in više, ti pa se boš pogrezal niže in niže.
   44 Posojal ti bo, ti pa mu ne boš posojal; on bo glava, ti pa rep.
   45 Vsa ta prekletstva bodo prišla nadte, te preganjala in zadevala, dokler ne boš pokončan, ker nisi poslušal glasu GOSPODA, svojega Boga, da bi izpolnjeval njegove zapovedi in zakone, ki ti jih je zapovedal.
   46 Na tebi in tvojem zarodu bodo kot znamenje in čudo na veke.

   Naprej 2. svetovna vojna in sedaj tole kar je pred nami. Ljudje še vedno nočejo kar je prinesel Primož Trubar.

 • ljubinica

  Demografija je usoda.
  Africani, ki prodirajo v Evropo, se ne bodo asimilirali. Ne bodo postali Evropejci, ampak bodo Evropo spremenili v Afriko …
  Globalisti/levicarji sirijo propagando, kako je migracija nekaj dobrega, “diversity” je moc, “diversity” je napredek ….
  Realnost je pa cisto nekaj drugega.
  Nek Ramzpaul je na twitterju objavil 2 fotografiji, na levi Pariz 1914, na desni Pariz 2014. Zraven pripis: Je za to padlo 1, 4 milijone Francozov?
  Usulo se je cez 1000 komentarjev.
  Desni seveda, kako grozno je to, Francija je storila samomor itd.
  Ampak zanimivi so levi komentarji: Niti eden ne govori, kako imenitna je “diversity”.
  NITI EDEN! Vsi levaki pisejo: prav jim je, zaradi kolonializma; to je kazen; karma itd.

  Uradna propaganda je cista laz.

  • večni srb

   Evropo čaka isto v kar so hrvati, bosanci in albanci spremenili Slovenijo, le da smo mi takrat proporacialno sprejeli več migrantov kot jih je danes Evropa.
   Adijo Gibraltarska uvala, nuklearke in vse dežele ob meji z Afriko.

  • Mimoidoči

   Ja, demokrati, sedaj odkriti socialisti/komunisti, so se dolgo trudili poneumiti črnski in ostali folk in uspelo jim je:
   https://www.youtube.com/watch?v=g_a7dQXilCo

   • Hun

    Komunisti so že v ZDA. Proklete ovce zblojene trapaste

 • Jovo Jamnica

  Kdaj se je začelo?? Leta 2007!!

  The Rabat Process is a platform for political cooperation amongst the countries along the migration route between Central, Western, Northern Africa and Europe.
  Since 2006, the Dialogue promotes policy-making on migration issues, through an approach that includes the link between migration and development.

  ————–
  7. 5. 2007 Integracijska hiša v Ljubljani


  V skladu z Uredbo o pravicah in dolžnostih beguncev v Republiki Sloveniji se beguncem
  nastanitev v integracijski hiši zagotovi za obdobje največ enega leta od dneva pridobitve statusa begunca, potem pa si morajo urediti zasebno nastanitev, za kar so upravičeni do denarnega nadomestila za zasebno nastanitev, če so brez prihodkov in prejemkov. Denarna nadomestilo za zasebno nastanitev se jim izplačuje največ za obdobje treh let od dneva pridobitve statusa begunca.

  Trenutno je v Republiki Sloveniji 115 oseb s statusom begunca.

  ————-

  http://www.mnz.gov.si/si/novinarsko_sredisce/novica/5426/

 • Zgornji

  TOOOOOOOČNO TKOOOOOOO , AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!! AMPAK , ZABIT NAROD KAKRŠEN SMO POSTALI , TO ŠE DOOOOOOOLGA LETA NE BO DOJEL !!! ! !!! Žaaal.

 • Jovo Jamnica

  7. 5. 2007 Integracijska hiša v Ljubljani

  …Z vzpostavitvijo integracijske hiše je Ministrstvo beguncem omogočilo, da si s prehodnim bivanjem v njej olajšajo prve korake na poti k samostojnemu življenju in integraciji v slovensko družbo. S tem so razbremenjeni težav pri iskanju zasebne nastanitve in se lahko lažje posvetijo urejanju dokumentov, potrebnih za življenje in delo v Republiki Sloveniji, učenju slovenskega jezika, iskanju zaposlitve ali nadaljnjemu izobraževanju.

  ————–

  http://www.mnz.gov.si/si/novinarsko_sredisce/novica/5426/

  • Janez

   Kakšni begunci ?
   Je v soseščini Slovenije pa je kakšna vojna.
   Kdo?
   Je avtor tega teksta? L.r. Janez K. Komenda

   • Jovo Jamnica

    Kako, kdo je avtor??? Vlada Republike Slovenije v letu 2007!!!

   • večni srb

    Leta 2007 je bila vojna ,ko so američani in evropa vzeli Srbiji Kosovo, ampak ne razumem zakaj so se potem selili k nam albanci, iz Albanije, kjer že od Mussolinijeve oblasti naprej ni bilo nobene vojne.

 • Janez

  Ali ?
  Kdo od tukaj prisotnih pokomunistov in protislovenceve – kaj pomeni arabska beseda
  “FIDAJ” ?!
  Meni se zdijo vsi, ki so bili prej komunistično, zdaj so pa pokomunistično usmerjene prece
  j taki
  “fidaj” stil – iščejo pač – gospodarja !
  Gospodarja – ki mu bodo radovoljno sledili !
  Kaj
  torej pomeni beseda – “fidaj”?!
  Kdo v Sloveniji torej je – – “fidaj” ? Kateri sloj ljudi, realno spada, so primorani
  ali so “radovoljno”
  v kasti, v sloju – ” fidaj, fidaji” Kdo ve ? L.r. Janez K. Komenda

 • večni srb

  Kaj bo šele z američani, če se bodo odločili za posredovanje v južni Ameriki, jih bo čakalo na mejah sto milijonov katolibanov, ki se množijo kot zajci.
  Me zanima kaj bo potem problem, ko se bodo otepali krščanskih hord.

 • večni srb

  Koliko pomoči je zahod zdeval v Afriko?
  Če bi kila kave stala 100 evrov, kilogram materiala za zaslone mobilnih telefonov pa tisoč evrov, potem smo mi njim dolžni vsaj še enkrat več.

  Koliko pomoči je Evropa zmetala v Slovenijo?
  Jaz nisem dobil popolnoma nič, še vzeli so mi, jebem jim mater nacistično.

 • Janez

  Ah !
  Lahko noč vsem.
  Ce kdo hoče vedeti moje mnenje o
  temah kot so migracije itd. – naj pogleda na mojo SLOVENIANO.
  Tam
  imam argumentirao obdelanih kar precej tem.
  Pri
  teh t.i. migracijah – vsaj povem dosedanjo zgodovino od križarjev dalje.
  Večini naših
  “predobro” plačanih politikov se niti ljubi ne pogledati v zgodovino.
  Zdi se, da se jim niti ne zdi treba razmišljati o
  realnih dimenzijah t.i. migracij.
  In
  zdi se mi, da prav zato – HVALABOGU – ne bodo dolgo – v slovenski politiki. L.r. Janez K. KOMENDA

 • Mimoidoči
  • Janez

   Ja!
   “Keš” je zadaj.
   Verjetno gre za prikritto ” plačano ” trgovino z ljudmi. J.K. Komenda

   • Mimoidoči

    Razodetje 18
    11 Tudi trgovci zemlje jokajo in žalujejo za njim, ker nihče ne kupuje več njihovega blaga:
    12 blaga iz zlata, srebra, dragih kamnov, biserov, tančice, bagra, svile in škrlata; pa vsakovrstnega dišečega lesa, vsakovrstnega orodja iz slonovine, vsakovrstnega orodja iz najdražjega lesa, brona, železa in marmorja;
    13 pa cimeta in balzama, dišav, mire in kadila, vina in olja, najboljše moke in žita, goveda in ovc, konj in voz, sužnjev in človeških duš.

    • Janez

     Tudi jaz že od nekdaj misllim, čutim, da je človek,
     ki ne dojema, ne čuti t.i. razodetih resnic – kar zelo prikrajšan, zamejen.
     Žal
     je takih , ki se jim nič ne razodeva (razen njih lastnih ego koristi) tudi v sedanji slovenski politiki in celo v sedanji slovenski vladi,
     ki naj bi bila naša – preveč, veliko preveč.
     Moj
     osebni vtis. Lahko noč. Janez K. Komenda

 • sunday

  sem za referendum – rezultat bi bil zelo podoben tistemu osamosvojitvenemu, zato se ga levisti bojijo, tako kot se bojijo vsega kar je pošteno in dobro za narod !!!

 • Franjo Trojner

  Če bi se Cerar, ko je bil predsednik vlade pol toliko časa ukvarjal z nujno potrebnimi reformami, kot se je z ilegalnimi migranti, bi danes Slovenija bila uspešna, moderna in blagostanja polna država. Popolnoma Isto , kot je v prejšnem mandatu počel Cerar, počne danes predsednik vlade Šarec, vse aktivnosti te leve Šarčeve koalicije se znova vrtijo samo okoli ilegalnih migrantov, nujno potrebne reforme pa stojijo! Kar je pričakovano, saj je Šarčeva leva vlada/koalicija v celoti sestavljena iz levih strank prejšne luzerske leve Cerarjeve vlade/koalicije+ instant stranko LMŠ + miceno ZAB in ekstremno ZL.
  Res pa je tudi, da za izpeljavo nujno potrebnih domiselnih reform potrebuješ kadre, ki imajo domišljijo, vizijo, izkušnje , modrost, pa tudi jajca, da si upajo in seveda želijo kaj spremeniti na bolje,. Vse našteto pa ni imela leva Cerarjeva vlada/koalicija in nima tudi ta leva Šarčeva vlada/koalicija, kar se vsak dan znova potrjuje v dolgih monologih Cerarja, Rjavca, Židana, Mesca in Šarca v njim servilnih medijih, v katerih non stop opravičujejo, zagovarjajo ilegalne migracije. Na predolge čakalne vrste v zdravstvu, na procesiranje vseh odgovornih za bančno luknjo, na procesiranje odgovirnih za oprano 1 milijardo € v državni banki, na 400 000 revnih državljanov, na mizerne penzije in plače, na prevelik javni dolg, na vedno bolj globoko/nepravno državo in izpeljavo nujno potrebnih reform, se pa namensko pozablja, zanemarja, ker to odgovarja omrežjem, ki so to levo luzersko Šarčevo vlado/koalicijo, kljub hudem porazu na volitvah mimo večinske jasno izražene volje volilcev postavila.
  Ta luzerska leva Šarčeva vlada/koalicija večinske podpore državljanov Slovenije zagotovo NIMA! Luzer Šarec, ki je z svojo stranko LMŠ močno poražen na volitvah je postal predsednik leve vlade z 10 % podporo volilcev, kar pomeni, da mu državljani ne ZAUPAMO! V kategorijo luzerjev na volitvah sodijo prav vse stranke Šarčeve vlade/koalicije, kar za Slovenijo, državljnke in državljane Slovenije ne pomeni nič dobrega, mar ne?
  Sam verjamem, da se bo sam predsednik vlade Šarec, kot njegova leva vlada/koalicija kmalu srečala z prevaranimi in razjarjenimi državljani Slovenije!

 • Valter BraniSlav

  Narod hlapcev ne zna reci NE!

 • pajac debeli

  Na referendum, pa ce zmagajo, potem naj podpisejo.

  • Zgornji

   TOČNO TKO !!! ! !!! BREZ REFERENDUMA JE TO IZDAJA NARODA !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

 • mona lisa

  Kako lahko ta pokvarjena samooklicana vlada odloča o o tako pomembnem kot je ta deklaracija. Če to naši politiki sprejmejo potem so krvniki slovenskega naroda in jih je treba primerno kaznovat.

  • Zgornji

   TOOOČNO TKOOO !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

 • pajac debeli

  Samo na en način se da z ˝migranti˝
  https://www.youtube.com/watch?v=7U9lVjZg-Kg

  Želim vam lep Petek kolegi nacijonalisti in domoljubi in DEUS VULT!

 • opazovalec

  Ni kaj s temi migranti (oni dan sem prebral, da jih bo v EU prišlo 3,7 milijarde, samo v Slovenijo 20 miljonov) so sami problemi. še veliki Vodja ima z njimi hude probleme. Danes govori eno, leta 2007 pa povsem drugo (ne pozabimo, Slovensko povezovanje s to deklaracijo se je začelo s prvo vlado VV)

  Nekaj povzetkov iz govora IJJ 9.12.2007 v Lizboni (zasedanje prezidentov držav in vlad EU-Afrika)

  “Človekove pravice so nedeljive. Njihovo spoštovanje pa je temeljni princip vsake humane družbe/…/Dobro urejene migracije so priložnost za vse. Za države izvora in ciljne države/…/Ne smemo se navaditi na podobe obupanih in izčrpanih migrantov, pogosto naplavljenih na obale Sredozemlja. Te podobe pričakujemo v nekih drugi partnetstvih…”

  Več v Dnevniku 16.11.2018

  • slosin

   mišek, ne vem če si opazil, od l.2007 so se zadeve korenito spremenile…

 • Taylor Andrew James

  Janez, zakaj potem ne organizirate protestov?

  • Zgornji

   Zato ker jih bodo ljudje Sami .

 • Get Smart

  Kaj pa rešiš s protestkom?
  A bodo M URGL JUGOKOMUNISTIČNE kreature kar spremenile svoj odnos do ljudi in bodo kar nehale lagati, krasti, ropati, moriti, uničevati vse, kar je slovenskega in vse, kar je delo poštenih človeških rok?

  Otročički se morate odvaditi ponavljati poturjene floskulice in se odvaditi jamrati, kar je prav tako poturancija.
  Če pa meniš, da je protestek rešitev, ga pač ORGANIZIRAJ in ne jamraj okrog, da nekdo nečesa kao ne organizira bla bla bla,
  še posebej pa ob človeku, ki ti je organiziral EDINO ČLOVEŠKO stranko v Državnem zboru Slovenije.

  Nič jamrat, nič sračkat po spletu s šnelkursadijskimi natolcevalskimi psevdoretoriškimi vprašanji, ampak osveščati ljudi, oznanjati RESNICO o MURGL JUGOKOMUNISTIČNI ZLOČINIH proti SLOVENIJI, proti SLOVENSTVU, proti vsem LJUDEM v Sloveniji.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
    =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

    transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
    kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
    ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji =
    fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
    ženskih bolečin in užitkov,
    fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

    pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
    potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    =
    enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
    osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     Krajša različica, za tiste, ki ne umedu da čitaju brzo nje:

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.

 • janko

  Ukrajina je evropski, krščanski, delaven in omikan narod. Evropski levičarji (Merkla, Makron in ostale bogate države pa uvažajo barbare – muslije, črnce in arabce. To je uničenje Evrope, večje kot ga je naredil Hitler!

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • Dado

  A ni škodljiv, ker neobvezen- deklarativen…. A zdaj je janša ploščo obrnil, ker so mu pravniki povedali, da deklaracija ni pogodb, ki je zavezujoča, da deklaracija ni ratificirana v parlamentu, da bi bilo obvezno izpolnjevati, kar je bilo sprejeto…….. ha,ha,ha Janša, to o družini pusti Primcu in Likovičevi Slednja je s podporo SDS kandidirala za predsednico države z izjavo, da morajo biti posiljene ženske srečne in roditi otroka. Slednje je verjetno všeč Strehovcu, župniku…. Ki pa se nikoli ni izjasnil glede spolnih zlorab župnikov v Sloveniji…. ALI spolnih zlorab župnikov v ZDA, Avstraliji, Venezueli, Nemčiji……itd. itd. A za Strehovca so spolne zlorabe sprejemljive ????

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!