[Video] Janković propada: na vesti ima življenja, v maloro je šel tudi družinski posel!

Foto: Demokracija

Bela Ljubljana. Bo držalo, smog, oznaka za mešanico dima (angleško smoke) in megle (angleško fog), bo prihodnjih nekaj mesecev prekrival Ljubljansko kotlino, saj Zoran Janković kot župan za bolj zdrav zrak v mrzlem delu leta v treh štiriletnih mandatih ni naredil ničesar.

Ljubljančani celo trdijo, da je bil zrak v mestu pred prihodom šerifa iz Saraorcev bolj čist. Bela Ljubljana je v času županovanja Jankovića postala krvavo mesto. Pod površjem prenove cest in pročelij hiš, Potemkinovih vasi Jankovićevega županovanja, so ječale človeške stiske, ki jih nihče ni slišal. Ivan Selinšek, direktor podjetja Varkos Selinšek, katerega delavci so delali vse dni, plačal pa jim je lahko le 40 odstotkov tega, kar bi jim moral, ker naročniki niso poravnavali obveznosti, psihološkega pritiska ni zdržal. Marca 2010 je iz obupa dvignil roko nadse. Zoran Janković pa je iz namenskih sredstev, ki jih Selinšek in delavci niso dobili, jedel po najdražjih restavracijah v mestu. In nima dovolj (čustvene) inteligence, da bi sploh dojel, kaj je storil.

Selinškovo podjetje je bilo podizvajalec podjetja Grep (Gradis-Energoplan), ki je gradilo Športni park Stožice. Jankovićev prvi veliki projekt, kjer naj bi po napovedih mestnega šerifa skozi javno-zasebno partnerstvo nastal moderen športno-trgovski kompleks. Danes, po osmih letih, ko se Janković poteguje za četrti mandat v mestni hiši, obratujeta samo športna dvorana in odprti nogometni stadion, v delu, kjer bi moral obratovati trgovski center, pa je mesto duhov. Še vedno je gradbišče, ki nedokončano propada. Deli so še vedno označeni s plastično oranžno varovalno ograjo. Tam je najbrž nevarno, na tak način pa se odgovorni skušajo znebiti odgovornosti, če pride do najhujšega …

500 delovnih mest, ki jih ni
Center Stožice je Janković odprl avgusta 2010, tik pred lokalnimi volitvami, na katerih se je potegoval za drugi županski mandat. Državna Slovenska tiskovna agencija je ob Jankovićevem odprtju dvorane avgusta 2010 poročala: “Je del športnega centra v Stožicah, ki je bil ena od predvolilnih obljub ljubljanskega župana Zorana Jankovića. Pogodba za gradnjo športnega centra med Mestno občino Ljubljana in podjetjem Gradis skupina G je bila podpisana 28. marca 2008, graditi pa so ga začeli leto pozneje. Gradnjo centra, ki premore tudi stadion, ob njem pa bo v prihodnje predvidoma zrasel še trgovski center, zlasti v zadnjem času spremljajo očitki o nejasni finančni konstrukciji projekta.” Uporabnega dovoljenja, ki ga je Janković napovedoval za 30. junij 2008, niso dobili vse do nekaj ur pred odprtjem kompleksa in prvo tekmo.

Foto: STA

Odprtje trgovskega centra, ki naj bi meril skupno okoli 70.000 kvadratnih metrov trgovskih površin in imel 140 trgovskih lokalov, obljubljal pa je tudi 500 delovnih mest, je Janković načrtoval za oktober 2011. Danes, oktobra 2018, na spletni strani Stožic beremo obljube, ki jih nikoli ni izpolnil, čeprav je župan že 12 let, nekdanji predsednik vlade Borut Pahor pa je rešitev za Jankovića, potem ko so ga zapustili partnerji iz Srbije, leta 2009 iskal celo v Libiji pri diktatorju Moamerju Gadafiju: “Celoten kompleks zajema nogometni stadion, večnamensko športno dvorano, kmalu pa bodo obiskovalcem na voljo tudi zunanja športna igrišča. Center je zasnovan zelo sodobno in z veliko mero interakcije med programi športne in komercialne dejavnosti, vse to z namenom, da v čim večji meri prispeva k boljšemu zdravju in dobremu počutju vseh obiskovalcev Centra Stožice.” Osem let po odprtju Stožice niso pripomogle k boljšemu zdravju nikogar, kot smo spomnili uvodoma, so uničevale življenja. A očitno Janković zaradi masla, ki ga ima na glavi, ne spi slabo. Takšni so pač ljudje brez vesti in občutka za sočloveka. “Mesto je svoje dobilo,” se je 19. marca letos pred preiskovalno komisijo o ugotavljanju zlorab v slovenskem bančnem sistemu v parlamentu, kjer je bil zaslišan kot priča, bahal Janković.

Bahavi Janković: Imam več vpliva
Pogoje, ki opredeljujejo pravice v javno-zasebnem partnerstvu, so opredelili, potem ko je mestna občina dobila, kar je želela. S tem je bil zasebni partner v izrazito podrejenem položaju, je v parlamentu Jankovića opozoril Logar, mestni šerif pa je znova pokazal svojo brezčutnost, ko je ob tem dejal: “Jaz sem župan mestne občine Ljubljana in skrbim za korist Ljubljančank, Ljubljančanov (…) Mi je žal, da sta šla v stečaj, a Ljubljana je svoje dobila.” Zoran Janković, ki v svojem napuhu očitno sporoča še, Ljubljana, to sem jaz, je torej dobil, kar je potreboval. Da je to dosegel, je svoj in vpliv svojega zaledja, kot je opozoril Logar, zlorabil do zadnje kaplje, zanj so spreminjali zakone, uredbe, pošiljali inšpekcije in zapirali ceste. Jankovićev napuh se je ob tem še razbohotil, ocenil je, da je svoj vpliv leta 2010 še povečal. “Po mojem imam več vpliva kot leta 2010,” se je leta 2018 v parlamentu napihoval Zoran Janković.

Anže Logar ga je opozoril, da je bila gospodarska škoda, ki jo je povzročil davkoplačevalcem in podizvajalcem s projektom Stožice, enormna. Stadion bi bilo ceneje zgraditi z davkoplačevalskim denarjem, pa še manj tragedij bi bilo. A Janković je dejal, da je svoje dobil, drugo ga ne zanima: “Mestna občina je dobila prepotrebni stadion in dvorano, želja se je začela že leta 1985. Dobili smo vse, kar je bilo treba. Trdim, da so krive banke, ki so ustavile projekt. Banka, ki da sto milijonov kredita na zasebnem delu, pa ne da zadnjih 15 milijonov, ko je projekt 85-odstotno končan, se mora vprašati o svojem statusu, kaj si želi.”

Gluh za žrtve, jedel za njihov denar
Javni del objekta je stal 114 milijonov evrov, torej bi nas stadion in dvorana, če bi bila financirana direktno iz proračuna, stala 105 milijonov evrov, kar je dobrih 50 evrov na prebivalca oziroma davkoplačevalca, je izračunal predsednik komisije. Iz naslova bančnih posojil Grepu in lastnikoma Gradisa skupine G in Energoplana pa je nastala davkoplačevalcem neto 135 milijonov evrov visoka luknja, ki smo jo že morali zakrpati. “Samo pri Grepu je ostalo za 17 milijonov evrov neplačanih podizvajalcev, skupaj z Energoplanom in Gradisom skupino G 30 milijonov evrov, da o propadu cele serije manjših podjetnikov in osebnih tragedijah sploh ne govorimo,” je skušal človečnost v Jankoviću zbuditi Logar, ki je izračunal, da je skupaj 165 milijonov evrov padlo na davkoplačevalce. To je 56 odstotkov več, kot je Janković predvideval v svojem javno-zasebnem partnerstvu.

A Janković je dobil svoj predvolilni projekt za volitve 2010, prevarani in izkoriščeni podizvajalci ga ne zanimajo, branil se je: “Ne vem, kaj ste se vi s tem vprašanjem lotili mene. To morate vprašati tistega, ki je dal in vzel kredit.” Janković je tako zaverovan vase, da je na Logarjevo vprašanje, ali njegove krivde pri tem torej ni, odgovoril: “Popolnoma nič.” In Jankovićeva ocena projekta, ki ni končan, ki je povzročal takšne osebne stiske, da so ugašala življenja, podjetja, katerih delavci so delali, pa niso dobila plačila? “Uspešen projekt.” Od katerega se je tudi dobro najedel. Grep je v letu in pol iz sredstev namenskega kredita za Stožice plačal 131 večerij in kosil v najdražjih restavracijah v mestu, med drugim v Asu, JB, Cubu, Maximu, ki so stala tudi po 1.700 evrov, na njih pa je po besedah Zlatka Srake pogosto jedel tudi župan Janković. Ko je Logarja zanimalo, kolikokrat je Janković jedel na račun sredstev, iz katerih potem niso bili poplačani podizvajalci, kredite pa so morali sanirati davkoplačevalci, tudi tisti z najnižjimi prihodki, je županu narasel greben in razpetelinil se je: “Tudi slučajno ne mislim razlagati. Tudi slučajno ne.” Njegov čustveni domet je celo tako omejen, da očitno povezav ni doumel, ampak je vprašal: “Kaj pa ima to veze sedaj?”

Sin Jure brez zavor: “Ubij ga”
Zoran Janković letos ni bil prvič pred parlamentarnimi preiskovalci. Leta 2011 zaradi povezanosti družinskih poslov prek podjetij Electa, ki sta jih po očetovem prevzemu vodenja mestne občine na sosednjem naslovu od očetove pisarne (vsaj na papirju) upravljala sinova Jure in Damijan Janković, ki s svojim obnašanjem in posli, katerih dolgove za neuspele projekte in razsipno življenje plačujejo davkoplačevalci, polnita medije.

Sin Jure se je v medijih, potem pa še na sodišču znašel po lokalnih volitvah leta 2010, ko je na volilni večer novinarju Jaki Elikanu, ki je v svojem novinarskem delu razkrival umazane Jankovićeve družinske posle, grozil s smrtjo, ko je prijatelju pokazal na Elikana in dejal: “Daj, ubij tega.” Županov sin in novinar sta se leto kasneje poravnala, s čimer se je Janković znebil kazenske ovadbe za grožnje. Ni se pa tako enostavno znebil vabila pred parlamentarno preiskovalno komisijo, ki jo je vodila poslanka SDS Alenka Jeraj, saj se je zaslišanju izogibal toliko časa, da mu je grozila policijska prisilna privedba. Jure Janković je pred parlamentarne preiskovalce stopil v družbi odvetnika Aleksandra Čeferina in na štirideset vprašanj preiskovalcev odgovarjal z besedami: “Odgovor, enak prejšnjemu,” zaradi česar je komisija vprašanja posredovala sodišču in od njega zahtevala, da ga zasliši. Šlo je za vprašanja, povezana z nakupi zemljišč na Smodinovcu (denimo, ali si je za nakup parcel sposodil denar od Marjana Pišljarja), poskusi spremembe njihove namembnosti s pomočjo njegovega očeta Zorana Jankovića, ali ima sam, njegov brat ali oče na Cipru v lasti ali solasti kakšno podjetje.

Foto: Demokracija

Čeprav je ves čas zanikal, da bi bil lastnik katerega od ciprskih podjetij, vpletenih v sporne posle z nepremičninami na območju Ljubljane, so kasneje objavljeni dokumenti pokazali, da je za en dan, od 26. do 27. maja 2009) Jure Janković bil direktor podjetja Blue Train Investments Limited na Cipru. Transakcije so pristale tudi pod drobnogledom urada za preprečevanje pranja denarja. Drug nepremičninski ciprski posel Jureta Jankovića, ki je zanimal preiskovalce, je bilo njegovo lastništvo ciprskih podjetij Disonco Investments, ki so imela v Sloveniji podjetja Tabia, Hotel Cubo in Trstenjak 2000, vsaj eno od njih pa je imelo v Ljubljani parcele, ki so postale zazidljive v županskem mandatu očeta Jankovića. To pomeni, da je čez noč vrednost za kvadratni meter narasla z 20 na 300 evrov, torej se je podražilo za petnajstkrat.

Urad za preprečevanje pranja denarja je Jureta Jankovića obravnaval tudi zaradi neverjetnega trošenja. Pri družinski Electi je mesečno dobival 1.015 evrov plače, v štirih letih je davčni upravi prijavil le 53 tisoč evrov prejemkov, potem pa 9. in 10. aprila 2009 s svojega transakcijskega računa različnim družbam in fizičnim osebam nakazal 668.000 evrov. Davčnemu uradu je zamolčal tudi šest računov v švicarskih bankah, decembra 2010 pa je v enem dnevu porabil 44 tisoč evrov, z Dinersovo kartico več kot 30 tisoč evrov in 14 tisočakov z Mastercardom. Furs mu je odmeril plačilo več kot pol milijona evrov davka, po podatkih za leto 2016 pa ga ni plačal, saj je bil s 594 tisoč evri pri vrhu sramotilnega stebra davčnih neplačnikov.

Od Jureta terjal Pišljar, od Damijana Avstrijci
Poleti 2012 se je ob drugi dražbi njegovega polovičnega deleža v Electi pokazalo, da se je Juretu Jankoviću dokončno zalomilo, saj na dražbi za njegov delež v Electi, ki so ga skušali na dražbi prodati za 2,3 milijona evrov, ni bilo niti enega dražitelja, zato je odvetnik Marjana Pišljarja, ki mu je Jure Janković dolgoval tri milijone evrov, zahteval novo cenitev. Ker je imela Electa Holding 8,7 milijona evrov dolgov samo do Zorana Jankovića, so mediji takrat ocenili, da podjetje dejansko ni vredno nič. Pišljar je Jankovićevega sina Jureta zaradi dolga deložiral tudi iz hiše v Grosupljem, prodal mu je tudi mercedes G AMG.

Letos spomladi so skušali Jankovići izvesti manever poenostavljene prisilne poravnave, s katerim bi se Jankovićev poslovni sistem Electa, ki ga sestavljajo Electa Inženiring, Electa Naložbe in Electa Holding, znebil 16 milijonov evrov dolga. S prisilno poravnavo bi se znebili od 90 do 95 odstotkov dolgov, obvladovali pa bi jih prek prijateljskih upnikov, ki so pred tem odkupili terjatve do vseh treh podjetij. Upniki Electe Inženiringa so sicer septembra lani potrdili poenostavljeno prisilno poravnavo družbe, v kateri bodo navadni upniki do konca leta 2020 10-odstotno poplačani. Višje sodišče v Ljubljani je junija ugodilo pritožbi avstrijske družbe Heta Asset Resolution in razveljavilo sklep okrožnega sodišča o začetku poenostavljene prisilne poravnave nad družbo Electa Holding ter zadevo vrnilo prvostopenjskemu sodišču v nov postopek. Enako je maja odločilo tudi glede Electe Naložb. Heta, slaba banka nekdanje banke Hypo, je v pritožbi spomnila, da je že pred uvedbo postopka poenostavljene prisilne poravnave vložila predlog za začetek stečaja, in zatrdila, da se dolžnik s prisilno poravnavo le »brani« pred stečajem, saj da s predloženo poravnavo ni mogoče doseči realnega prestrukturiranja.

Letos je sodišče na zahtevo sestrskega podjetja Heta, družba za upravljanje TCK, sodišče pričelo z osebnim stečajem Damijana Jankovića. Stečajna upraviteljica Sara Pušenjak je v začetku oktobra objavila končni seznam preizkušenih terjatev, iz katerega izhaja, da starejši brat Jureta Jankovića, ki je svoje stalno prebivališče prenesel v hrvaško Savudrijo, dolguje nekaj evrov manj kot 5,5 milijona evrov, od tega 1,3 milijona evrov tudi Družbi za upravljanje terjatev bank (Dutb), 2,3 milijona evrov TCK in 1,2 milijona Heti. Za 258 tisoč evrov terjatev je prijavila Nova KBM, za 315 tisoč evrov pa NLB Leasing v likvidaciji. Mediji so pisali, da terjatve Hete izhajajo od osebnih poroštev za posojila Electi in Bazi Dante. Baza Dante se je v javnosti omenjala predvsem v povezavi s podjetjem KLM, ki je bilo v lasti ljubljanskega župana Jankovića in je tudi pristalo v stečaju. Policisti so namreč v več hišnih preiskavah iskali dokaze za utemeljitev suma pretakanja denarja med Mestno občino Ljubljana, Bazo Dante, KLM in Grepom. Med drugim so preiskovali transakcije iz leta 2011, ko je Grep, ki je v partnerstvu z Mestno občino Ljubljana gradil športni objekt Stožice, družbi Baza Dante posodil 500.000 evrov, ta pa je nato prek asignacij plačala določene račune Electe. Baza Dante naj bi tudi jamčila za posojila KLM pri Factor banki.

Meseni užitki in roka pravice
Zoran Janković kot župan ni skrbel le za svojo vnovično izvolitev in družinske posle, ampak tudi za svojo meseno srečo, kar so pokazali prisluhi, v katere se je ujel v povsem nepovezani zadevi. V zameno za seks je farmacevtki Lekarn Ljubljana Katarini Ravnikar uredil službo za nedoločen čas. Ko se je začel postopek, pa še občinskega odvetnika Miho Kozinca, kar je še en primer, ki kaže na domačijsko poslovanje ljubljanskega župana. Odrešila ga je tožilka Blanka Žgajner, znana že iz napake v zadevi Balkanski bojevnik, ki je zamudila rok za vložitev sodne preiskave. In prisluhi so bili uničeni.

A upanje, da bo moral tudi Zoran Janković odgovarjati za nepravilnosti, ki jih je počel, umre zadnje. Konec septembra je postala pravnomočna obtožnica v zadevi Stožice, ki jo je tožilstvo vložilo 18. maja letos. Šest let po hišnih preiskavah pri družini Janković. Obtožnica devetim fizičnim osebam očita več kaznivih dejanj, med drugim zlorabo uradnega položaja ali uradnih pravic, goljufijo na škodo EU, preslepitev pri pridobitvi posojila ali ugodnosti in ponareditev ali uničenje poslovnih listin. Poleg Jankovića naj bi bilo tožilstvo ovadilo še njegovega strankarskega kamerada iz Pozitivne Slovenije Romana Jakiča kot nekdanjega direktorja Zavoda Tivoli, Uroša Ogrina in Zlatka Srako iz podjetja Gradis-Energoplan (Grep), ki je gradilo Stožice, in nekdanjega direktorja Javnega podjetja Ljubljanska parkirišča in tržnice Sama Lozeja, ki zadnja leta vodi družbo Energetika Ljubljana-Termoelektrarna Toplarna Ljubljana. Pravnomočna je namreč tudi obtožba specializiranega tožilstva zaradi domnevnega jemanja podkupnine oziroma prejema donacije družbe Gratel za obnovo ljubljanskega gradu, je maja poročal časnik Delo. Zoper ljubljanskega župana je odprtih še več drugih (pred)kazenskih postopkov. Je pa ljubljansko višje sodišče aprila lani Jankovića pravnomočno oprostilo obtožb o zlorabi položaja v zadevi Niš, ko je bil še predsednik uprave družbe Mercator.

Druženje z mafijko
Maja 2014 se je Zoran Janković pri odkritju Njegoševega spomenika takole zapletel v pogovor z razvpito svetovalko na črnogorskem veleposlaništvu v Sloveniji Dušanko Pešić-Jeknić, ki je bila po službovanju v Italiji, kjer je med letoma 1994 in 2003 trgovska predstavnica Črne gore v Milanu,  pred tamkajšnjim sodiščem obtožena tihotapljenja cigaret in udeležbe pri mednarodnem kriminalu. Leto pred srečanjem z Jankovićem na fotografiji se je pričelo sojenje, v katerem je bila obtožena. Mediji so poročali, da je Italijo na hitro zapustila, za seboj pa pustila dokazna gradiva za preiskovalce v tako imenovani aferi tobačne mafije. Operativni center Direkcije za antimafijo (DIA) v Bariju naj bi bilo s tožilstvom v Neaplju več let zbiralo podatke o aktivnostih Jeknićeve v Milanu. Iz obtožnice, kjer so prepisi pogovorov, izhaja, da so ji za potrebe preiskave več let prisluškovali. Mediji so poročali, da jo italijanski organi pregona smatrajo kot vplivno, ker je imela tesen odnos s pomembnimi predstavniki črnogorskih institucij.

Demokracija

 • Dado

  Povejte kje je SDS prala denar……. Pri mafijki iz BiH. Jankoviču ni bilo potrebno pri mafiji najemati kredite, ha,ha,ha. Saj ima SDS dr. Logarja , finančnega strokovnjaka in je “okregal” svojega “bos”a Ivančka. Ti, ti šef, kaj pa denar pereš v bosni, pojdi raje na NLB……..

  • Fosa Stefan

   kakšna kriminalna združba je ta sds. najela je 150.000,00 € kredita in ga v celoti vrnila

   zoki-spoki je samo za večerje porabil cca 1.500.000,00 , napravil zasebno in preko pdjetij za 200 miljonov € neplačanih terjatev, to pa res ni veliko denarja, za take malenkosti pa ga ja ne boste jebali
   treba ga je nagradit in mora takoj zamenjati šarca-vranca. zoki spoki za predsenika vlade, šarca za župana ljubljane janšo pa v zapor. lopov tipa janša se pa ja ne more prosto sprehajati po ljubljani
   kako si upa logar tako neuspečnega zoki-spoki sploh zasliševati ali po cmerarjevo; kako si je logar upal jankoviču zastavljati NESPODOBNA VPRAŠANJA
   BRAVO hun, bravo dado,….imate telo človeka, pamet pa od gliste,…tudi jankovič nima rad pijavk ali glist v svoji riti, potem on ne more izkoriščati drugih
   bravo masleša, bravo klemenčič, bravo florjančič bravo blanka,…. kako uspešni,spoštovani in predvsem PRAVIČNI ste vi ljudje ne pa janša. sedaj še BOG razmišlja, kako bo povečal ugodnosti v nebesih (ali morda v PEKLU) za tako uspešne jankoviče

 • Hun

  Lord of the rings !!!

  “It came to me, my own, my love, myyy preccccccciiiouuuussss … ”

  Ko te Satan skuša s skušnjavo…oblast in materialno satantsvo, ko jo okusiš, ko te obsede se ji stežavo upreš..njami

 • večni srb

  Dajte si že dopovedat, nihče se ne ubija zaradi denarja.

  Kaj to pomeni, da je pokojni podjetnik prejel samo 40% itak trikrat precenjenega računa, več kot dovolj za plače delavcev, na svoj dobiček bi moral pa še malo počakati, itak že tistih 40% običajno pokrije vse stroške projekta. Bo ostalo dobila pa družina, ki je verjetno nasledila tudi podjetje pokojnega, nočem ugibati o razlogih samomorilcev, ampak večkrat se zgodi, da se ljudje zapletejo še v kakšne druge stvari, morda kakšne igralniške dolgove ali droge, ko se jim zalomi edini obetaven posel, pa se jim podre cela piramida in naenkrat ne vidijo več prihodnosti. Ponavljam, ne vem, ugibam pač, verjetno se mu ni cel svet vrtel okoli enega naročila občine,sploh pa ne okoli enega Jankoviča, ki je samo eden v verigi poslovnih partnerjev.

  najceneje je, če se plača s kešem, ampak očitno nihče v državi ni videl perspektive v še eni napol zapuščeni športni dvorani, kakršne so pognale v vseh večjih industrijskih centrih po Sloveniji. Pri nas še po 20 letih ni zasedenih niti 20% lokalov, ker občinske oligarhije nočejo, da bi se razvili svobodni trgi, lokale hočejo oddati svojim do takrat jih pa verjetno tržijo kot garancije za kakšne verižne kredite. Občina jim je zadnja skrb, sicer pa dvorane imamo, kadar jih rabimo, pridejo prav, čeprav zelo redko, ker je ni občine v Sloveniji, ki ni imela te potrebe urejene že za časa Jugoslavije in so te gradnje navadno šponanje, da bi zgledali bolj podobni razviti Evropi. Razvoj mora bit, sicer pa je Jankovič lepo povedal, odkar so Stožice spet postavljene, so gostili že na milijone obiskovalcev, torej korist zagotovo je.

  V kredite se ne spušča, kot župan je bil dolžan usklajevati alternativne vire financiranja, kar je dejansko storil,medtem ko so projekte in predračune potrjevali občinski odbori, z Logarjem na čelu.

  Odgovoril je tudi čemu vsi ti čudni postopki proti njemu, menda se je spravila nanj neka Janševa tožilka, saj je on tudi ves čas v nekih postopkih, iz druge strani iste pravice. Jankovič zato ne bo odstopil, Janša pa tudi ne, kot tudi ne odstopijo župani praktično vseh velikih metropol po svetu, ki so vmešani v najhujše mafije in milijarde prevare. Kje pa je drugje mafija kot v največjih mestih, lepo vas prosim, to pomeni, da NIHČE ne more delati normalno, ne župani, ne vlada in tudi ne sodišča, mafija je povsod, če so pa skoraj vsi javni uslužbenci in politika nepotistično nastavljeni. Bo Jankovič eden redkih županov, ki bo kdaj odgovarjal za kakšne malverzacije, tega ne vem, najbolje bi bilo, če se postavi v vrsto ker pri nas imamo res veliko občin.

  In na koncu še posli kot običajno, do katerih sem najbolj skeptičen. Nobenega javnega razpisa ne more izvajati ena sama oseba, pri nas ne obstajajo podjetja, ki bi pokrivala vse dejavnosti v eni hiši, bančni sistem je navaden kaos, državna kontrola pa simbolična, ampak zapomnite si te besede, če je doslej šlo vse skozi, potem tudi zdaj ne bodo našli nič takega, ker je vpletenih preveč ljudi. Simpl kot pasulj, zakon je zakon edino, če velja za vse enako. Državo pa le imamo.

  Edini način, da se začnejo razpletati zarote je dovoliti in pomagati posameznikom, da začnejo uveljavljati svoje (evropske) pravice in zahtevajo odškodnine za zločine, ki so jih povzročile lokalne post socialistične oligarhije, narod od tega ne bi imel v bistvu nič, same probleme, vendar bi se sčasoma vse razvedelo i nbi jih dobili vse do zadnjega, s prejšnjimi župani in garniturami vred, tudi cele družine. Dokler pa ne bo pravih žrtev in resničnih tožnikov, tudi fašizma še ne bo konec, pri čemer je zelo pomembno kaj bo naredila politika, ker noben človek sam tega pri nas ne zmore. Če sploh to hočemo, ker še enkrat povem, državo pa če imamo. (pljuc*)

 • Novakec1

  Propadu je zato ker je ves nakraden cvenk prekanaliziru v davčne oaze, FURS se lahko sam ob tla meče, no ja najbrž so mu še pomagal. Naivni ste če mislite da je konec z njim, zna poskrbet za “svoje”

  • SIMON ROZIC

   …to se barabi posreči samo zato, ker naše sodstvo, naša država
   ne zna poskrbeti za svoje državljane!
   Globoko upam, da bo nekultiviran, ogaben mafijec čimprej “mrknil”, de?

 • AlojzZ

  Propadal? Ja, sicer si ga želim pred sodiščem, ampak tega filma še ne bomo gledali.

  • Slovenec sem

   Nekatere najhujše kriminalke sploh ne prihajajo več na naša platna.

 • Slovenec sem

  A govorite o ljubljanskem županu v odhajanju?

  Z najnovejšim javno zasebnim partnerstvom si je zagotovil dohodke še dolgo po volitvah, ko bo končno popušil.

 • BlackOpsSystem

  Na zadnji sliki se zokiju prou vidi na kaj misli…….!!! Prvo vsaj duvanje pol pa zaposlitev za določen čas!!!

 • Garbage man

  Nobenih “s slovenskimi nick name ” ni tukaj ! ?????????????

  • Svele

   Sami americki

 • Sani Rijavec

  Na žalost se bo njegova vladavina nadaljevala.
  Izvoljen bo v prvem krogu od jugičev, partizanov in večine tistih, ki slabo spremljajo dnevno politiko in novice pri nas. Torej zmagal bo v prvem krogu.
  To je današnja Slovenija. Janković je povedal, zakaj je nedotakljiv …

  • VERRZIFIKATOR

   Pojem je vprašljiv nedotakljivost,
   saj kdor kuge enkrat se dotakne,
   ta se črni smrti ne izmakne,
   boljša zanj je torej izmuzljivost.

   Če pa že dotakniti potreba
   takšne brez primere je ogabe,
   če ne moreš mimo več barabe,
   na daljavo stori, kar je treba.

 • VERRZIFIKATOR

  Letošnja novoletna

  Danko Mankovič

  ODŠTEVANKA 2018

  Začel odštevati je prvi Danko,
  mu tokrat opravilo ni dišalo,
  vedoč, da bliža se, da le še malo
  je časa, ko nastavi sebi zanko.

  Ne ve, kako in koliko še časa
  takole si sekunde bo odšteval,
  prisilno turbo-šlagerje prepeval
  in upal, da jim aplavdira masa.

  Ne ve, a ve, da pride zagotovo
  trenutek, ko z resnico se sooči,
  ko ta trdó od fikcije ga loči,
  odštevanko ko bo začel na novo.

  Glasove ko nemirno si prešteva,
  opaža, da se povečuje manko,
  v najlepšem mestu ko postopa Danko,
  se čas mu neusmiljeno odšteva.

 • Steiermark

  Za takšne iztrebke z gornjih fotografij se lahko samo tako izrazim: ugabno – fuj in fej!

  • Svele

   Fuj in fej prva homoseksualna poroka med bratcema hahhahahha črt in Jakob sta se poročila hahahhahhaha mladi hlapci opuščajo vectisocletno pedofilno incestno folkloro Slovencev hahhahahah postajajo homoseksualci hahhajahha

 • Miro

  kolikor se že trudite, Zoki bo ostal župan Ljubljane

  • učko

   Jebo te Zoki u dupe prljavo čefuraćku !

   • Miro

    no vidiš , si se le izkakal in povedal svoje želje, ki jih imaš v podzavesti

   • Svele

    Ti imaš raje deske riti na oltarju z Janšo in patrom hahhahahha pedofili Jezusovi crt sin valjhuna Kajtimara zlovenskeha naroda

 • sloustava

  Eno vprasanje imamo: bi Jankovic placal pufe mojim, vasim otrokom?

  • Svele

   Tvoji otroci bodo zapufani da bodo morali cuzati duhovniku za sendvič

 • janko

  Novi programski shemi: ne levo in ne desno, ampak po resnici – dosledno slediti; ne žaliti, ne si ustvarjati sovražnikov; skratka, zagotovo edino pravilno – dosledno po krščansko; vse drugo pomeni propad!

 • učko

  Skupno vsem tem “glupavim lopovićem” je to, da so zaradi vladajočih mafijskih režimov, tako v Zloveniji kot v Črni gori, pač nedotakljivi. Dokaze o kriminalu in korupciji so na vsakem koraku, ker tem telebanom pač ni treba biti kej veliko pameten. In kot je Janković dejal na HRTV, “on je najviše protiv Janše, stoga ga neče nikad za ništa osudit”.

  • janko

   Ja, to je to! KOMUNIZEM!
   Komunizem = POOSEBLJENJE ZLA!!!!!!!!!!
   Podobne svet uničujoče učinke pa ima današnji socializem.

   • Friderik Peršič

    Daj Janko , vzemi v roke kakšno knjigo , pa boš videl , da komunizma sploh še ni bilo , socializem pa vidiš kje …?

    • janko

     Poznam vse to, socializem na poti v obljubljeni raj na zemlji – komunizem! Tako so nas učili v šolah!
     Z izrazom socializem pa mislim poleg soc. držav še posebej levičarske stranke in politike v Evropi. Še malo, pa bomo želi kar ti sejejo.

   • VERRZIFIKATOR

    Fritzi Ajhtaler

    SPET OGLASIL SE JE KOMENTATOR

    Spet oglasil se je komentator,
    velik bil podpornik je maršala,
    toda to nikakor ni več šala,
    oče bil je nemški okupator.

    Zdaj oglaša se iz vseh sivin,
    da je fant napreden, zase misli,
    skremži vsakič se obraz mu kisli,
    saj je nemškega soldata sin.

    So ubili rdeči njemu strica,
    teto in še njuno hčero mlado,
    on pa se odpravlja na parado,
    fant v družini je bolezni klica.

    Naj o njem še z rimo nadaljujem?
    Ne, upira se mi takšna misel,
    z njim imeti posel je nesmisel,
    raje se od takšnih ograjujem.

    • Friderik Peršič

     Ti kar nadaljuj , uživam pri branju …

    • VERRZIFIKATOR

     Tetka da bila je partizanka,
     udbovček pa strašen njen možiček,
     ve se, kakšen bil je tisto tiček,
     ne ostane namreč nič neznanka.

  • Svele

   Hahhahauhaua hlapec podizvajalec v lastni moji deželi

 • učko

  Janković je kapitalen primerek, ki dokazuje, da Zlovenija ni normalna evropska država, pač pa mafijska država !

 • učko

  Jankovič zagovarjajo tukej gor samo KRETENI !

  • Svele

   Bolje kreteni kot pedofili cerkveni Janševi.jahahhahajah odpira se javni WC nad hudo dobro jamo hahhajahha vabljen ves Janšev domosralski drek pedofilni zastonj tečaj letenja za domosralce hahahhahhaha

 • učko

  Jankovića volijo itak samo čefruji (zemoti) in glupavi Zlovenaci !!!! IDIOTI in KRETENI !!!!

  • Miro

   predlagam da svoj nick spremeniš v bučko ali še bolje v bučman…..kreten zahojeni

   • učko

    Če bi ti biu v mojem klasu, bi ti najprej iz glave izbil vse tvoje idiotlarije, in nazaj zbrcal vsaj mal pameti, ki jo normalen človek rabi, da lahko funkcionira kot človek !

    • Miro

     tvoj “klas” je na psihiatriji

  • Svele

   Bolje zemo .kot pa črt in Jakob hahhahahah vse ostane v družini hahhahahhHa vsi hlapci sorodniki hahhahah vzgajani v vectisocletni incestni pedofilni folklori hahhahhaha zlovencec hahahha

  • Friderik Peršič

   Kaj je Bučko , te boli , ker bo tvoj idol spet popušil …?

 • Kučko pod pručko

  Propada še ni, bo pa prišel. Zagotovo

  Da Janković propada, je malo prezgodnja ugotovitev na Novi. To se še ne bo zgodilo vsaj dotlej, dokler bo živ njegov politični boter in sovražnik Slovenije, šef legla udbomafije. Dokler bo hobotnica v Murglah migala vsaj s še eno lovko, bo balkanski mafiozo varen. Njegova edina briga je, da z vsemi močmi dela proti Janši, s tem pa proti boljši, bolj pošteni in naprednejši Sloveniji.

  Spomnimo se vseh njegovih grehov, ki nikdar niso bili kaznovani na nobenem od sodišč. Največkrat se je zataknilo že pri policiji, ki ga ni smela preiskovati, kot bi vsakega poštenega državljana, ali se je spis izgubil ali založil pri tožilcih, ali pa so naši vrli sodniki ugotovili, da Jebanković sploh ničesar ni kriv. Zelo veliko je dokazov za to trditev, še najboljši pa je njegovo stalno izzivanje organov pregona, naj ugotovijo, če je res kaj napačnega storil. To izjavlja, ko se ostudno smeji v kamere televizije in s tem izziva slovensko javnost.

  Ko pa se bo stegnil največji med najmanjšimi, bo fukfehtar res propadel. Do tega bo prišlo zagotovo, saj je že dokazal, da je njegovo menedžerstvo nično, saj mu propade vse, česar se loti. Takrat ga bodo strpali v arest, če jo prej ne bo popihal nazaj, od koder se je v Slovenijo pritepel!!!

  • Miro

   kaj bi Jajo dal, da bi imel enega takega “superstrica”, ki bi mu pomagal zmagat. Zmagat tako dA BI vladal in ne da bi sedel v opoziciji….
   kar se pa fukfehtarstva tiče, je pa jasno, da ima normalna nagnjenja..

   • Svele

    Janšo CIA drži za posušena muda hahhahahah.

   • Svele

    Janši se dviga samo pri mlajših(v cerkvi) hajjahhahA smrt pedofulom

    • Friderik Peršič

     Hahahaha , pa ti res nisi normalen …

 • učko

  Pejte na portal bizi pogledat in vtipkajte Electa. Tri firme, na nobeni praktično nobenega “prometa” pač pa samo milijonske “izgube”. Že tukej se vidi TOTALNI BALKANSKI KRETENIZEM DRUŽINE JANUKOVIĆ !!!!

 • Lea Pralines

  pa kje so sodniki in sodstvo…NE RAZUMEM KAKO LAHKO TAKA BARANA JANKOVIČ SPLOH ŠE HODI PO LJUBLJANI.TOLIKO KAZENSKIH OVADB,PA NIČ,,,VES ČAS NATEGUJE LJUDI ,PA NIČ.iZVAJALCEM ZA STOŽICE JE DOLŽAN KUPE DENARJA KER JIH JE NATEGNIL,PA NIČ.KO TAKO GLEDAM TE BARABIJE SEM RESNIČNO PODVOMIL V POŠTENO SODSTVO REPUBLIKE SLOVENIJE.UPAM DA PRI TEH VOLITVAH ODLETI IZ ŽUPANSKEGA STOLČKA,IN DA GA ŽE ENKRAT ZAPREJO ZA SVINJARIJE KI JIH DELA…

 • Franc Šink

  Jankoviča čaka 7 suhih krav in še kakšno tele zraven.

 • Miro

  Bučko oz Bučman , ker si kreten, ti nikoli ne bo jasno, da Jankovič samo izkorišča gnilo zakonodajo, ki je v Sloveniji. v neki drugi državi bi sedel, ker pa pri nas vlada mafija, leva in desna, pa se mu ne bo naredilo nič. ker mu NIČ ne morejo….

  • učko

   V Zloveniji ni tolk gnila zakonodaja pač pa tožilstvo in sodstvo, ki sta v krempljih mafije, ti Mirko Pasjejebec !

   • Miro

    a maš še kaj…. takega na tvojem nivoju?

    • učko

     Veš kuga ti bom reku! Jest sem zate super profi, sam če se hočeš z mano pluvat, te bom pa s plunkom nokautiral ! RAZUMEŠ ??!!!!!

     • Miro

      ne razumem! razloži,tako kot to razlagaš svojim na psihiatriji

     • Svele

      Hahhahahah za vas hlapce pedofilne domosralske če Zokiju umre ena krava greste plesat in opijat se nad hudo dobro jamo hahhajahha

   • Svele

    Barbara brezbrigar ne more nič Janši pomahati

  • macon

   Desne mafije ni in je ne more biti, ker nikoli ni imela pogojev za nastanek.

   Vsegliharstvo je zadnji izgovor amoralnih levih ničvrednežev. Vsi so enaki, torej naj kar naši levi večno vladajo.

   Taka predstava seveda nima zveze z eksaktnimi zadevami kot so cifre, ker so pet milijard po bankah pokradli levi, ker v zdravstvu pri nabavah kradejo levi, ker so iransko milijardo oprali levi, ker plačilno nedisciplino in pravni nered ustvarjajo levi, ker nam davke višajo levi.

   • Miro

    kje je pa desnica? v cerkvi moli….

 • Kučko pod pručko

  Česar se Zoki loti, vse mu propade,

  normalno bil že zdavnaj bi v bankrotu,

  a stric iz Murgel njegov zadetek je na lotu,

  zato veselje zaenkrat nam odpade.

  • Miro

   evo pa sta vas spet zjebala….

  • VERRZIFIKATOR

   Kdor se zadnji smeje … ni K….

 • Antonius

  Penismanković ni vreden komentarja, on si zasluži zapor. So pa komentarja vredni Ljubljančani, ker so si za župana kar trikrat izvolili kriminalca. Dvanajst let po njegovi prvi izvolitvi za župana, se sedaj poraja upanje, da bodo Ljubljančani končno srečali svojo pamet, ko bodo volili novega župana.
  Bolj pronicljive so v dvom spravile že Jankovićeve finančne mahinacije po bivši Jugovini, ki jih je spravil za vrat zlorabljenega Mercatorja. Šele odprodaja v dolgove potopljenega Jankovićevega Mercatorja je pokazala pravo vrednost najboljšega soseda. Naslednik Žiga Debeljak zaradi neuspešnega reševanja po Jankoviću zavoženega Mercatorja niti omembe ni vreden.
  No, ja, seveda, potem se je pa s pomočjo Kučanovih, spravil finance urejati še na županstvo v Ljubljani.
  Tudi Ljubljano, je v zahvalo volivcem, uspešno zadolžil.
  Volite dr, Anžeta Logarja, da posiljevalski kriminalec zgubi vpliv na vzvode oblasti, ki ga rešujejo pred zaporom.

  • Svele

   Pedofilijus.si pofledal kdo tankosic je

 • učko

  Slovensko “sodstvo” je Jankovićevim pankrtom odobrilo “osebni stečaj” pod takimi pogoji, da se jim odpiše 18 milijonov evrov. Že čez pet let pa bojo lahko normalno, vsem na očem, te milijone zopet razkazovali in jih zapravljali. To pa je KUČANOVSKO SODSTVO, JA !!!

  • Miro

   zbudi se no bučman

   • učko

    Če me boš “budil” te bom zbrcal!

    • Svele

     Vi začnevsi

 • Foglof Tunek

  A res, Janković propada? Kako? Tako, da bo zmagal v prvem krogu? Sam fprašam !?!?

  • Miro

   revčki so besni, ker vedo, da bo spet zmagal in da mu noben nične more

   • Foglof Tunek

    Logar se zna obesit v lublanskem parku…če bo Zoki zmagal v prvem krogu :)

    • Miro

     pa še ene par ovc tukaj gor…. ne vem komu se bom pa pol smejal

     • Foglof Tunek

      Neprecenljif prizor v lublanskem parku…kako bele ofce visijo na drevesih…

      …. beeeeeeee baaaaaaaaa janšaaaaaaaaaaaaa …

     • Miro

      na žalost premal dreves

     • Svele

      Zoki jih bo posadil

     • Svele

      Beli začnevsi prvi bodo.mi viseli bodesmo

     • Svele

      Črt in Jakob sta se poročila hahahhahhaha prva homoseksualna poroka med bratcema hahhahahha Zoki ju je poročil na ljubljanskem gradu hahhahhahahahj mladi hlapci opuščajo vectisocletno incestno pedofilno tradicijo hajhahha postajata homoseksualca

    • Miro

     kako misliš “če bo “….. seveda bo

     • Foglof Tunek

      No pač…malo upanja jim pa le moraš dati :)

     • Svele

      Ob upanje ostane zadnje

 • Foglof Tunek

  (EKSKLUZIVNO)

  Čujte, Trst bo popoldne prizorišče fsedržavnega shoda neofašistične skupine Casa Pound in v odgovor tudi zborovanja italijanskih protifašistof iz številnih organizacij, združenj, sindikatof, društef in šol, ki se jim bojo pridružili tudi enako misleči iz Slovenije… Tudi SDS-ofci grejo na shod, sam oni bojo na strani Casa Pound-e !!!

  • Foglof Tunek

   Fašisti so bili zavezniki nacistof. Italijanska država bi morala shod prepovedati, a ga ne, kar zgolj dokazuje, da je tudi italijanska vlada organ, ki je blizu fašistični ideologiji…Zelo podobno je na Hrvačkem… tam so ustaši…pri nas neodomobranci !!!

 • Miha

  Zoki je plačal vse kar je moral, niso pa plačali gradbeniki svojim podizvajalcem to pa ni njegova krivda ampak od države ki to dopušča. Isto se je zgodilo podizvajalcem pri Celovških dvorih, Nokturnu nad Koprom, Vegradu, SCT ….

  • totex39

   Kdo pa ti je te bedarije povedal, da tukaj to pišeš, ti si očitno eden od tistih norih volivcev!

   • Svele

    Za dan svetih moraš biti spoštljiv do sovražnikov tudi če so domosralci.mrtvi so jahhahHhahajhahh

    • učko

     je reku peder čefurački pedofilski SVele !

 • Korl

  Vi desnjaki se spet ukvarjate z drugimi, namesto s svojimi bedniki ki so krivi za vaš položaj. Ba vrhu mate luzerja, ki je zmagal na volitvah ne zna pa sestaviti vlado.

  • učko

   Mah kurac je on kakorkoli zmagau, ne ga srat !!!!! Dr.JaJo, doktor luzerskih znanosti !

   • Svele

    Kako je šla prva homoseksualna poroka med bratcema hahhahahha a je bila noč težka

    • učko

     Pedri čefurački ste najbolj nagravžni pedofili !

  • Janez

   Ko boš osvojil “pravopis”,se pa spet oglasi,če si za tvoje pametovanje dovolj plačan.

 • Svele

  Janši nc ne pomaga barbara brezbrigar hhahahHha

  • Foglof Tunek

   Barbara ga lahko Janezu potegne…na kolenih :)

   • Miro

    ne bi jaz reskiral,,,, poglej njeno zobovje

 • RATATA

  Psevdonim za poslovanje, sodstvo in politiko v osamosvojeni Republiki Sloveniji je Zoran Janković.

 • totex39

  Čeprav ima veliko masla na glavi, lopov je volivcem še vedno izbira, kar normalni človek težko razume.

  • Foglof Tunek

   Popravek:

   totex39: “Čeprav ima veliko masla na glavi, Zoki je veliko naredil za Lublano, kar normalen človek razume.”

   • totex39

    Se ne vprašaš, kako je prišel do tega denarja, si eden od tistih, ki spadajo v tisti rang, ki sem ga opisal zgoraj.

   • centurion

    ANTON PEINKIHER,
    normalen človek razume stvar,
    če bere od strani 190 dalje…

    https://hrcak.srce.hr/file/119825

 • ĐĐ Style

  Očitno ankete kažejo slabo Logarju, desnica napada z vseh strani.

  • Primorec 81

   To imaš prav, Zoki ni neki poštenjak ampak tudi ne tako pošast kot jo opisuje nova24, upam da jih bo kdaj tožil ker očitati nekomu človeška življenja je nesprejemljivo in še en kup laži in vse to zaradi volitev ….prav zaradi tega ga bom volil, ker prej nisem hotel na volitve, zdaj ko to berem ga bom volil….

   • Svele

    Janša je orenk več ljudi pobil ubil sadistično se izživljal.kocevski rog je poln trupel če bi lahko Kunstelj govoril pa noce

 • Občasni Komentator

  če tako mislite kampanjo dobit ste pa smešni

 • centurion

  “…nastala davkoplačevalcem neto 135 milijonov evrov visoka luknja…”

  “…obljubljal pa je tudi 500 delovnih mest…” …za 135 milijonov eurov….?
  Na koncu pa ene deset varnostnikov….
  Vložek vreden presežkov.
  Za ta vloženi denar, bi morali imeti Slovenci v Stožicah
  silicijevo dolino…
  10 milijonov po glavi, no..

  • Foglof Tunek

   Ka pa Ankaran? Ankaran je pa zelo razvit. Druga Lublana :)

   • centurion

    Pridemo pogledat ob priliki, ko bomo na obali.
    V hotel ADRIA.
    Na terasi bomo projecirali na platno tekst
    od strani 190 dalje….

    https://hrcak.srce.hr/file/119825

    • Foglof Tunek

     V hotelu Adria je ta trenutek kar nekaj turistof. Za ta letni čas zelo pohvalno :)

     • učko

      Če boš ti not pršu, bojo usi ušli, govno smrdljivo !

 • RATATA

  Predolga klobasa je ta prispevek.
  Vsaj tri ali štiri krajše naredite iz njega, bo večkrat lušn.

 • totex39

  Levičarji, ki se delate, da ste tako pametni, pa dajte odgovorite, zakaj mu je država odpisala toliko milijonov????

  • Miro

   zato, ker mu noben nič ne more , samo zato. Razlog pa je v gnili zakonodaji……

   • macon

    Lažeš, kradeš, bolhe ješ.

    Zaradi režimske vzporedne države z drugačno obravnavo za “naše” in ostale. Odkrita zloraba vidna z Lune.

    • Miro

     ja tam pa ti živiš. na luni

     • macon

      Miro Stenica, to so eksaktni procesi z redosledom dogodkov. Ti lahko samo nabijaš in opletaš.

     • Miro

      pišeš na previsokem “intelektualnem” nivoju za mene

     • učko

      Mah ti si neki INTELEKTUANALAC bre Mujo, pardon Miro Pasjejebski

     • Miro

      hahaha tvoj besednjak je pa res ozko omejen…ali je to posledica intelektualnega nivoje, ali so v tebi skrite fantazije, ki jih ne moreš uresničit…. predlagam da greš v cerkev, kjer ti bodo pomagali, čeprav ti verjetno zoofilskih užitkov ne bodo mogli ponudit……

     • Svele

      Ti pa Učko črtojebec Janšev pedofilni hahajjajajja

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Zato, ker se je Janković znašel in izkoristil situacijo v svojo korist. :)

   PS: Vi je ne bi? :)

   • Osti jarej

    ….pola sebi,pola šarcu svome…nje

   • O’Brien

    In zakaj bi volivci tega lopova še podpirali? Razen Kučana in Anite Ogulin.

  • Lewuh

   Kako si lahko tko pameten, če še odvodov in integralov ne poznaš???

   ————————————————————————————————————————-

   NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

  • Svele

   Ker moramo uničiti Slovence pedofile

 • ĐĐ Style

  Naj vam bo jasno desni, Zoki ni primer poštenja je pa manjše zlo napram Janše preoblečenega v Logarja. Mi dovolujemo samokritiko na levi strani in če nekdo serje mu to očitamo. Na desni strani je samokritika strogo prepovedana, razen v primeru če nekdo postane preveč nevaren vodstvu desnice. Takrat ga zrežejo v prafaktorje. Saj se spomnite afere z pomladkom pa pedofil iz Prekmurja. Kako gladko so jih odjebali.

  • macon

   Kakšna samokritika, gre za odkritega kriminalca od Mercatorja dalje, na občini je samo modificiral metode. Zakoni se zanj ne izvajajo, tožilstvo in policija namerno mižita na oba očesa, ker sta zlorabljena in blokirana.

   Tega ne moreš zagovarjati in se izgovarjati, ker je očitno in odkrito. Nehaj drkati z Janšo, montirani Patria proces vas je razgalil. Pred tem pa bulmastifi in “vstaje”, če ste pod Drnovškom še približno vzdrževali videz spodobnosti.

   • Svele

    Hhhhajajja kočevski rog poln trupel ki jih je Janša dal pobit.zdaj bo govoril o pobojih v Kočevju.jaha Hitler Adolf in poljski vojaki haha

    • učko

     sanja govno čefuračko pedofilsko Svele

     • Svele

      Zbog svega toga Vinča se smatra jednom od najnaprednijih praistorijskih kultura. Smatra se da je trajala hiljadu godina.

      “Krivac” za njen nestanak, ali i za pojavu ratova, bio je bakar. Dok su se stanovnici Vinče bogatili nakon otkrića bakra praveći od njega nakit i oruđe, drugi praljudi su ga koristili da naprave oružje i na silu otmu bogatstvo Vinačancima koji nisu bili vični borbama. Tako je otpočela postepena propast vinčanske civilizacije.

   • Svele

    Sem sliši da je fotr od Janše bil alojzi hiter.hahahaa.alojz hiter.pisal pravljice v zaporu hahaha

   • Primorec 81

    To ni res kar si napisal kolikor vem iz medije sta ga policija in tožilstvo ovadila za več kaznivo dejanja, zdaj je na sodiščih da ga procesira, če je kriv seveda….

    • macon

     Ja, menda so ovadbe, samo ne začne se noben proces. Zunanjih ovadb je menda na desetine, kaj so spisali tožilci ne vem, sodniki so naredili točno nič.

     Aja, nazadnje so sodniki pobrisali dokaze v zvezi z izsiljevanjem farmacevtke za seks.

     • Miro

      kučan ga varuje…..

 • bubamara

  Če je Selinšek dobil 40% plačanega, je še dobro odnesel. Ferotehna iz Krmelja, ki je gradila streho dvorane je dobila komaj 30%. Podjetja ni več, kot tudi nekaj njenih podizvajalcev in dobaviteljev materijala. Tako poceni ni bila zgrajena nobena dvorana na svetu. No, mogoče v S.Koreji. In Janković ima vso podporo občanov. Torej tudi občani podpirajo ciganske posle.

  • učko

   Bubika, Ferotehne ni neč, je pa namesto njega Feroholding! Kozolc je pa dobu vse plačano, stečaj Ferotehne je bil sam za to, da je lahko drugim ostal dolžen. Namreč Kozolc je bil Jurčkov “jagerski mentor”, ko je Jurček Čefurček delal izpit pri lovcih. So bli pa seveda drugi, ki so pri Zokiju popušili totalno !

   • Svele

    Haha ubogi Janezek vzgajan v vectisocletni incestni pedofilni folklori hahhahhaha

    • učko

     jesi en Glupan čefurački pedofilski !

     • Svele

      Haha hlapec Jernej punta

     • Svele

      Jesam jesam ali nisam pedofil Janša ki zlorablja tvoje samorastnike hajajjajha

   • bubamara

    Plačano je dobil začetno ceno, ki je bil tretjina končne. Seveda, da je denar zadržal samo zase, ker je bil na vrhu lestvice.

   • Svele

    Jernej da si navs štale skuru hahaha

    • učko

     Kwa ti veš glupan čefurački, tvoje pedofilske sanje ti uničujejo še tist mal mozga k ga maš. No sej ga nimaš, tam not u glau maš bl drek !

     • Svele

      Pedofil si ti in tvoj hlapec od fotra ne mešamo ti se u veru pedofilnu

     • Miro

      a to letošnjo šmarnico piješ al maš kaj starejšega…..

     • Svele

      Pedofil EK hlapcevski vzgajan v duhu cerkve pedofilne domosralske incestne.ne joči Janezek.

     • Svele

      Pejt na Dunaj iskat pravico.pa vrn se nazaj da zakuril lastno štalo jhahahahha

 • Grog

  Saj ga nemaram , a kle ma prav ;)

  ” Banka, ki da sto milijonov kredita na zasebnem delu, pa ne da zadnjih 15 milijonov, ko je projekt 85-odstotno končan, se mora vprašati o svojem statusu, kaj si želi.”

  Zakaj je banka zabremzala zadnjih 15 milijonov in sla zaradi tega 165milijonov v minus ???? Kdo je to banki narocil???? Kdo je raskiral banko , da okrivi Jankovica ?????

  Glede druzenja z mafijko , pa je loh SDS samo tiho ;p

 • Svele

  Naj pridejo. Hahhahhajah
  cosmosjasnovidec
  cosmosjasnovidec pred 12 urami
  Kaj je tebi smešnega gnojnega prašičja čefutarskega?
  Očitno ti ga tvoja stara čefutarska prasica v kurvetini sestra fafata tukaj zraven računalnika prekleti muslički izprijeni.
  Taka ste golazen čefutarska, da se v družinah parite med sabo kot podgane.Prekleti cigani muslimanski izrodki te zemeljske oble.
  ————————————————– ———————-
  Vsakemu levaku, komunajzerju, čefutarju in seveda musličku se poščim v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Svele

   Janša dej smiri se.

   • učko

    je rekao govno čefuračko pedofilsko SVele i usrao se u gaće

    • Svele

     Janša zahteva prima note .na poroki črta in Jakoba .prva cerkvena homoseksualna poroka med bratcema hahhahahha

  • Svele

   Ooo piss fetish ;)

   • Svele

    Pisa on retard familija Janša in mouth haha cosmojasnoslepec

 • Amerikanc

  Tone Rop: ” Jest s`m te nastavu, politka te je nastavla”. To je prava resnica o Zokitu in njegovih mahinacijah; pred in po Merkatorju

 • Svele

  cosmosjasnovidec
  Kaj pa cviliš nesnaga čefutarska muslimanski prašič.
  Prekleta svinja muslimanska čobanska kateri si svoji stari muslimanski kurvetini ter sestri naprckal čefutarske pankrte,da vlečete otroške dodatke boš cvilil tukaj.
  Pizda ti materina izrodek prašičji muslimanski,če bi vedel kdo in kje si bi prišel ti odtrgal to zabito čobansko bučo ter ti jo zatlačil v tvojo buzerantsko rit tako,da bi takoj videl tvojega prašiča alaha.
  Smrdljivec čefutarski kozojebski.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • bubamara

  Janković je grobar SLO trgovine in slovenskega kmeta. Projekt Mercator je bil požegnan s strani nacionalnega interesa in tako dobil ogromne kredite za širitev po Sloveniji in balkanu. Najprej je Janković pokupil vse male trgovce in s tem stisnil dobavitelje ob zid, ker je postal edini SLO trgovec na Slovenskem. Potem je začel z prodajo poceni zelenjave in sadja iz Španije in Italije. Še dodaten udarec za kmeta. Širitev na Balkan je pa sploh poglavje zase. Gradnja mega centrov je pomenila tudi osebno korist Jnakovića in njegovih gradbenih baronov. Projekt Mercator je bil načrt nacionalnega interesa, da postane največji trgovec na balkanu. Projekt je seveda propadel. Financirala ga državna banka, ki smo jo morali davkoplačevalci sanirati. Projekt tudi ni bil ekonomsko vzdržen. Ko je Janković zapustil Mercator je bilo podjetje zadolženo za več kot 2 milijardi €. Žalostno je, da Slovenci mislijo, da je Janković uspešen poslovnež.

  • tohuvabohu

   Epilog Mercatorjeve zgodbe nacionalnega interesa je viden sedaj, ko prodajajo Mercatorjeve centre osovraženim tujcem.

   • Miro

    zahvaljujoč “ekonomskem” guruju Jajotu

    • tohuvabohu

     Ja, Janša si je izmislil nacionalni interes, a ne, indijanček?

     • Miro

      howk

   • bubamara

    Nauk zgodbe hež da je treba postaviti Todoriću spomenik, ker nas je rešil propadlega Jankovićevega projekta.

 • Svele

  Točno je torej, kar je izjavil agent Saša Gjud, sin frizerja s Kongresnega trga:« Partizane je treba vse pobiti, kar mi tudi naredimo. Vse, ki jih ujamemo, enostavno ustrelimo, ne pa kot Nemci, ki jih odpeljejo na delo.«
  To se tudi sklada z izjavo lopova Lada Škofiča, ki je bil prej domobranec na Primorskem in je sedaj agent – izzivač.
  Hvali se da zvabi partizane na nek samoten kraj, kjer jih potem pobijejo. Množe se pritožbe zoper Razbregarja, štajerskega begunca Ajleca, olaka in Bizovičarja. Razbregar je neko jetnico v zaporu posilil, medtem ko je drugi detektiv stal na straži. Zato so pa jetnice lopova tako preteple, da se je komaj rešil in je moral v bolnico. Zlasti od 1.5. dalje se je mučenje v zaporih stopnjevalo. Iz šole v Dravljah so ljudje po množičnih aretacijah slišali stokanje nečloveško mučenih in tudi strele. Na Policiji pretepajo in mučijo z električno strujo. 30.6. je bilo poslanih 300 ljudi, med njimi 120 žensk v 6 vagonih v Dachau. Tam je ob pričetku invazije na zapadu zavladalo med interniranci veliko veselje in mnogi interniranci so hoteli vdreti iz taborišča. Hitlerjevske zverine so po poročilu nekega železničarja iz Koroške, Slovence zdesetkovali in jih 113 ubili.
  Ker je smert ing. Kotlovška zbudila veliko ogorčenje, postopajo lopovi na Policiji bolj previdno. Vendar pa se še vedno sliši iz zasliševalnice igranje radia, ko pretepajo ljudi, ki morajo ležati na podu na trebuhu na otomani, da jih z bikovkami in obteženimi jermeni pretepajo po zadnji plati. 16 letno dekle Omharjevo so tako pretepli, da je imela zbite vse podplate in se ji je na tilniku zbrala kepa strnjene krvi. Morala je biti operirana. Jetično učiteljico so tako pretepli, da je nevarnost za njeno življenje. Neka ženska je znorela in je v umobolnici.Neko ženo sta zasliševala Maks Rant in še neki drugi Policijski lopov tri dni zaporedoma. Pretepla sta jo tako da je dobila podplutbe po celem telesu. Zaprta v temnici je morala ležati na tleh brez hrane in vode. Grozila sta ji s smrtjo, če ne bo izdala komunistov.
  Neko nad 60 let staro žensko so tako stepli in zmrcvarili da je padla v nezavest. Poklicni zdravnik pa je izjavil:«Kaj to videl sem še hujše primere, saj to bandita ne boli. Bandita nima smisla obvezovati, ženske so še hujše kot moški. Če ji daš 100 do 200 na zadnjico, pa si ti smeji.«
  V istem času je bilo ustreljenih pri Sv. Urhu 31 ljudi, v znani gramozni jami pa 8 ljudi. Gotovo so med njimi mnogi izmed progrešancev in še marsikatera druga žrtev. Med njimi so tudi ljudje iz Štepanje vasi:Ignac Nagrašek, Miha Jakopin, Anton Jereb, Franc Anžič… Med njimi so tudi sledeči pogrešanci:
  · Marjeta Hočevarjeva, mati 5 otrok, Kmetica iz Velikih Lašč, 30 letni Anton Jelenc, ki se je vrnil iz internacije, 34 letna učiteljica Anica Gale iz Grosupljega, Tanko iz Vinic pri Sodražici, Andrej Škrabelj, 48 leten, ki je izginil že ob božiču, Franc Dolanc, 42 letni delavec z Viča, Škerjanc z grosuplja, Stane in Ivan Velovec iz Žužemberka, Erjavec s Plešivca.
  V Ljubljani sta 12.12. izginili kmetici Mrharjeva iz Dolenje vasi pri Ribnici in njena hči. 20.12. je izginil Alojz Prijatelj, kmet iz Vinic pri Sodražici in Mira Lenardičeva z Ježice. Našli so truplo ustreljene 21 letne Mare Zupančičeve.
  Izginil je sluga tiskovnega urada, dalje učitelj Vili Zupan iz Vodmata, njegov brat iz Most in 22 letna Zorka Dolničar.
  9.2. naslednje leto so našli truplo ubite Polonce Kocjančičeve.

 • Svele

  To so družine ki jih prednik od Janše zverinsko mrcvarili.

 • učko

  Tako kot so bile zgrajen jankovićeve Stožce so bli zgrajeni tud objekti v Sočiju. Takrat je to komentiral celo Igor E. Bergant. Gradili so ga delavci iz celotne regije tamkajšnjih držav, ki mejijo na Rusijo. Delati so morali na črno, drugače ni blo šans. Ko so zgradili pa so prišli na gradbišče ruski specialci s psi in jih kot delavce na črno razgnali nekaj tudi aretirali. To je bilo Rusko plačilo delavcem, ki so gradili olimpijske objekte v Sočiju !!!!!!! Še enkrat: vse to je komentiral na RTVS Igor E. Bergant !

  • Svele

   Hahhahahah Zoki zadnjič povozil do smrti slovensko nosečnico.se ena uničena slovenska družina

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Janković heroj Ljubljane. :)

  PS: Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine. :)

  • macon

   Le ubiraj močne strune, Udbice, moralo pa prepusti bolj moralnim od vas, torej vsem. :)

   Nekoč nisi dokončal pubertete kot bi jo moral in si še zmeraj navdušen nad obeležji surove moči: črne uniforme in rdeče zvezde, kufri denarja in napumpani egoti. Pravi človek za vse režime si.

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Kot namestnik predsednika “deep state-a SLO”, sem kar na močni poziciji. Komaj čakam, da “rikne” moj šef. :)

    PS: Potem ste ga najebali, Janšisti. :) #MyTimeMyMoney

    • Osti jarej

     ….katerega….jih je pa kar nekaj…na obe strane pola

  • Osti jarej

   …dej,dej….kaj da ne…..tist(i)a na sliki zvrne tebe in njega…oba naenkrat

   http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2018/04/zoran-jankovi%C4%87-LGBT.jpg

 • učko

  Vsi Slovenci, ki podpirate ćefuraćkog lopova Jankovića ste KRETENI in Zlovenaci. Vse čefuračke budale, ki to počnete, mate pa olajševalne okoliščine in ste samo ĆEFURAĆKI IDIOTI ! KAPIŠ !?!!!

  • Miro

   pa pedofile si pozabil napisat …kreten zahojeni

   • učko

    Miro Pasjejebski, ne se preveč jezit, ker ti bo še bolj zrastla tvoja pederska rit. Od jeze se to menda dogaja. Nivo mojega pisanja tukaj pa je na nivoju vašga IDIOLA Janukovića!

    • Miro

     sedaj si pa tako intelektualno “odskočil”, da ti ne morem več sledit….
     so ti pa morali res veliko hudega zgoraj našteti naredit, da jih vseskozi omenjaš… ali pa so to tvoje skrite fantazije….pa lep dan bučman

 • Olga2345

  V pravni državi bi sedeli skupaj z mafiozom in Murgel!

  • žogica

   Kaj je Olga, a te Murgle spet preganjajo?

   • Miro

    nepotešenost

    • žogica

     Aha, revica je!

     • Miro

      ja , čudno,da je tako, pri vsej tehniki ki je na voljo

     • žogica

      Mogoče je “premlada” za tehniko!

     • Miro

      al pa ma predebelo kožo, pa ji ne pride do živega

    • Svele

     Doma ima pedofile

   • Olga2345

    Stražište, da vam kdo mafioza ne odpelje? Avstrija, kjer so pod njegovo komando ordinirali udbovci, ima DESNO vlado!

    • žogica

     Se mi smilijo Avstrijci, pa Italijani, poglej kaj se jim dogaja.

   • mona lisa

    Tudi tebe bi mogle kot vsakega poštenega delovnega Slovenca.

    • Miro

     to bo Štefka metin čaj skuhala

     • žogica

      Si ga ne zasluži….

    • žogica

     Mene nihče ne preganja, v glavi si pošlihtaj stvari!

   • Svele

    Hahhahahah črt in Jakob se zbujata posrana in poscana zaradi zgodbic Janeza Janše hahhahahah o murgeljnu Milanu hajjahahha

  • mona lisa

   Točno tako.

 • žogica

  Sem radovedna, koliko je tu gor Ljubljančanov? Saj bodo sami poskrbeli zase in izvolili svojega župana, ki pa sigurno ne bo Anže Logar!

  • bubamara

   Sigurno ne bo. Ljudje v LJ so bili vedno malce drugačni od periferije. Poštenje in delavnost nista bila nikoli lastnosti ljubljanćanov.

   • žogica

    Ti se pa res spoznaš na vse, super! Največji izziv današnjega časa je, da se naučimo sprejemati “drugačnost” v vseh pogledih….

    • tohuvabohu

     Sprejemati “drugačnost”, hehehehe, prismoda. Mafijanković je drugačen v vseh pogledih razen v enem. Trikrat lahko ugibaš, v katerem.

   • Miro

    hahahahah…..

  • tohuvabohu

   Prismoda, če naj verjamemo vam rdečim vedeževalcem, volitev sploh ne rabimo.

  • marta

   Mene pa še bolj skrbi tale podatek:
   SURS: v prvem polletju se je število prebivalcev Slo zmanjšalo za skoraj 1900, število tujih državljanov se je povečalo za več kot 5000.
   1. julija v Sloveniji 126.923 tujcev, kar je 6,1 odstotka vseh preb. Slovenije.
   2.070.050 nas je, kar je 3170 več kot pol leta prej.

   In večina od tega se drenja v Ljubljani. :(

   • Miro

    to je pa ja pozitiven podatek, da sploh kdo hoče živet tu

   • žogica

    Zakaj te skrbi?

    • marta

     Zato, ker tebe NE SKRBI !

     • žogica

      Hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, to pa je odgovor, čestitam! Otroci v vrtcu, znajo odgovoriti na vsako vprašanje, ki jim ga zastaviš…..

    • mona lisa

     Zato ker se tujci širijo kot rak ki bo uničil slovence.

     • Svele

      Črt in Jakob imata raka na modih hahhahahhaha

     • Svele

      Zoki je včeraj na gradu označil prvo homoseksualno poroko med bratcema hahhahahha črt in Jakob sta dahnila usodno da .Janša bo zahteval prima note

     • žogica

      Zakaj bi te želen “nekdo” uničiti? Živimo v 21.stol., svet je postal globalen, odprt…., tudi naša mala Slovenija se ne more izogniti temu vplivu. Globalizacija je prinesla veliko prednosti, pa tudi pomanjklivosti, ki nam mogoče niso po volji, ampak vedno je tako….. Naučimo se sobivanja, strpnosti, spoštovanja……, saj smo VSI samo LJUDJE. Spomni se na naše ljudi, ki živijo v tujini, kako se počutijo, s kakšnimi problemi se ubadajo……., ni jim lahko! SLOVENCI imamo svojo domovino (državo), svoj jezik…….., torej nas nihče ne more uničiti!

     • Osti jarej

      …kako filozofsko razmišljanje…ane…žogica…..vsi smo ljudje,a daleč od tega,da bi bili enaki….enako preskrbljeni,enako obravnavani…kjerkoli….od zdravstva naprej…enako spoštovani……kajti….v mafijastanu velja;večja baraba kot si,več kot pokradeš,poneveriš,prihvatiš….boljši človek si in globje se takim priklanjajo slinasti brezhrbteničarji,ki dobijo,ali pa bi zgolj radi košček tistega,kar lahko da….pa da…..ampak ne revežem……a meniš,da jankovič enako dobro sobiva s kučanom in z enim mujotom,ki je garal na gradbišču velečudovitih,nič propadajočih stožica….ali pa z onim,ki mu je s potrojenim tempom,na plus38 stopinj,pomagal nabirati predvolilne glasove…..da ceste že zdaj kažejo razpokani vzorec kubistične umetnosti, valjanja vrelega asfalta,eliti pač ni mar

     • žogica

      Kapitalizem nam je prinesel še večjo neenakost, kot smo jo imeli kdaj koli. Časi v katerih živimo, so zelo neprijazni do ljudi in vse to se občuti v današnji družbi, ki je postala nestrpna, žaljiva…… in ko vmes poseže še politika, imamo to, kar imamo…..

   • Svele

    Janeza je strah .ne joči Janezek vsega bo hitro konec

  • Svele

   Nijedan

   • Osti jarej

    ..morda pa je žogca ….doma v bližini magistrata ,v enem ogromnem meščanskem stanovanju…prjatla z zoknijem

 • Garbage man

  Mene zanima če mu je tudi miha nastavil danko, da dobi posel?

  • Svele

   Črt in Jakob bosta fehtala službo pri zokiju

   • Garbage man

    Danes bo pa padlo 10 € , a ne četnik svele ? nadure ?

    • Svele

     Vi pedofili bi fukali tudi zmrznjenega cetnika če ne bi bilo v cerkvi zadosti crtov in jakobov

    • Svele

     A ves da bo Janša uvedel prima note.prvo bo uporabil na prvem homoseksualne poročenem parumed bratcema črtu in Jakobu hajjahH

    • Svele

     Delaš za buđav lebacbhahhahah hlapec podizvajalec v lastni moji dezelici

 • mona lisa

  Če Ljubljančani spet volijo tega lopova potem so res totalni idioti. Vsa družina bi morala za zapahe saj imajo vsi krvave roke od nedolžnih žrtev.

  • Svele

   Zadnjič je Zoki povoil do smrt slovensko nosečnico.se ena slovenska in slovenski dojenček manj zaradi zokija in stozic

  • domovina mili dom

   Idiotu še lahko izmeriš IQ, ker mu lahko določiš idiotizem. Kdor voli posiljevalca, izterjevalca, izsiljevalca, “pola sebi pola šarcu daje”, pa ni izmerljivosti. Je nič, je zombi.

   • Svele

    Janši dela samo pedometer

 • Svele

  V zameno za seks je farmacevtki Lekarn Ljubljana Katarini Ravnikar uredil službo za nedoločen čas. Ko se je začel postopek, pa

  • Svele

   Nova TV bo obubožala kot cerkveni pedofilni mis.hahhaha tožbe bodo padale hahahhH

 • Svele

  Katarina bo zdaj tožila Janševo pedofilno fašistično novo TV v službi pedofilije

 • Svele

  Forza Katarina

 • Franc Vidrih

  Nekateri hvalijo Jankovića kako je bil uspešen v Mercatorju. Vemo kako, za pobiranje provizij z vseh strani. A ni čudno, da njegove privatne firme propadajo in mu morajo, po naročilu globoke države, banksterji odpisati milijone dolgov. Tako uspešen je di capo, tudi kot župan Ljubljane.

 • Svele

  Kako se je Darko njavro družil z pokojnimi .Mišo hhahahhahahha veso hahhaha Mitja bi znal veliko pov dati

 • xtc

  Balkanski lososerji,kiaterim so Avstruijci pokazali,kako “uspešni poslovneži so”,Slovenceljnom v nauk.

 • domovina mili dom

  Butlom se bodo “vremena zjasnila”, ko bodo za ljubljanske pufe dobivali položnice samo ljubljanski mafijski podporniki. Od takrat naprej izsiljevalec ne bo več izvoljen.

 • Osti jarej

  …boli njega džoko….pa vse ostale politike takisto

 • Svele

  Janša in cerkev zahtevata prima note nad prvim homoseksualnim parom poročenim med bratcema hahhahahha črt in Jakob sta dahnila usodni da pred Jankovićem na ljubljanskem gradu hajjajajhaha

  • Foglof Tunek

   No no…prvič, to je incest…in drugič, kako bosta imela svoje otroke? A bosta posvojila…in če bosta, koga?…To so fprašanja ki se mi porajajo :)

   • Svele

    Prosim ne .naj se ti nič ne poraja .ostani tak kokr si bil prej da me povedes spet na pravo pot če skrenem

   • Svele

    In oprosti se bom vzdržal kokr tok .sej mi gre na bolje hvala

 • Foglof Tunek

  A res, Janković propada? Kako? Tako, da bo zmagal v prvem krogu? Sam fprašam !?!?

  • Garbage man

   Ker bojo ponaredili volitve in ker bojo vsi pedri glasovali zanj

   • Svele

    Ja mal vas je premalo pedofilov da zmagate a sem to napisal hahhaha da zmagate

   • Simon Novak

    Ne rabi Zoki ničesar ponarediti, ha ha ha…pa vidim, da si zahojeni đesnjaki že pripravljate teren, ko boste 19. 11. spet Kalimerkoti in jokali, da so vam ukradli volitve v LJ in MB (pa ne bojte se, mogoče boste dobili župane v par vukojebinah, če vam jih ne bo “ukradel” SLS

  • Garbage man

   BTW ,kakšen je občutek ,ko veš da so ti štete ure ,glede razkrinkanja ????

   • Svele

    Se mene razkrinkaj prosim .pa Janševe pedofile cerkvene nemastna muda

   • Osti jarej

    …in ti….kolikokrat si že nick name zamenjal

  • Osti jarej

   …morda pa razpada

 • Svele

  Kako bo Katarina imela debelo denarnico hahhHHh od zokija in nove tv

 • FreedomAndDemocracyNOT

  dokler je vecna zelja sveckarjev, da se igrajo z jajcki od janse, nikol ne bojo vodil drzave NIKOL

 • učko

  In kdaj bo tega balkanskega Gadafija doletela usoda originalnega primerka?

 • učko

  Svele še kar naprej sanja farški kurac. Njegov problem je v tem, da si tistga dela ne pere, pol ma pa probleme, pa tukej gor jokca in foušari !

  • kraljica vesolja

   A veš, kako je Gadafi končal. Z bajonetom u riti. Zdej pa….. A bi ti to rad delu al boš ti TA Gadafi.

   • učko

    Nej nekdo drug opravi ta posel, jaz si ne bi rad mazal rok, če se le da ne!

    • Svele

     Ti ga ne bi z bajonetom.sam je orenk prestar za tvoje fantazije

  • Svele

   Hahhahahah no zdaj si na pravi poti samo da navs pohodu mojga dreka

 • Bonifacij

  Saj ni sam kriv. Opičnjak je takšen po naravi, pokrade kar more. Krivi so volilci, ki ga volijo, namesto, da bi ga strpali v živalski vrt

  • Svele

   Hlapci ne znajo pobirat banan.hahahhaha zato pa prihajajo hčerke in sinovi AFRIKE

 • Get Smart

  Seveda je sereorski lopov sam kriv, saj sam sodeluje v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM ropanju in uničevanju Slovenije.

  Sokrivi so tudi volivci, ki pa so v primeru te zločinske kreature, seveda v preko 90 % vsi člani MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.

  Dopuščamo možnost, da je kakih 10 % ljudi zaradi nevednosti, ne zaradi sodelovanja pri ropanju Slovenije, lahko oddalo svoj glas za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO lutko, seveda pa njihovi glasovi niso odločilni, saj odloča ŠTETJE “u tržićima”, “u murglama” = že priparvljene fejk glasovnice.

  Slediš, Bonifacij?
  Če krade (kraja je kaznivo dejanje = krivda = je KRIVIČNO DEJANJE), je torej kriv.
  In ta lopovski izmeček je še kako kriv.
  Sklicevanje na naravo je bulšitizem. V naravnem okolju bi ta MURGL JUGOKOMUNISTIČNA spaka čistila stranišča zunaj ali na Dobu,
  ropa lahko zato, ker je član roparske združbe (=socialni problem, ne naravni) = natančneje SOCIALISTIČNI=FAŠISTIČNI=KOMUNISTIČNI= MURGL JUGOKOMUNISTIČNI problem, ne naravni.

  JUGOKOMUNIZEM ni naravna (Božja) danas,
  ampak izdelek satanistične sekte = satanovo delo nje.

  • Get Smart

   Spomnimo na 10 komunistično socialističnih stožiško MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zapovedi – ki jih lahko dnevno občudujete:

   1. Ne imej drugega boga kot JOSEPHA BROZA TITA.
   2. Ne delaj si podob ničesar, kar ni podoba pedofila JOSEPHA BROZA TITA in njegove kaviar
   satanistične zvezde.
   3. Ne izgovarjaj po nemarnem ime klavca in pedofila J0SEPHA BROZ TITA.
   4. Spominjaj se JOSEPHA BROZA TITA predvsem 25. 05., po njem imenuj ulice, trge, ceste.
   5. Spoštuj klavca in pedofila JOSEPHA BROZA TITA in njegove apostole kućana, jankovića,
   golubića, pahora, šoltesa, maslešo, semulića, isajlovića, mišića, jakića, pličanića,
   lukšića i tako dalje do tokija.
   6. Ubijaj Slovenke, Slovence in njihove otroke, ali pa jih žive betoniraj.
   7. Nečistuj s psi po garažah.
   8. Kradi Slovencem in ostalim poštenim ter delavnim državljanom.
   9. Laži in pričaj po krivem proti ljudem.
   10. Želi si in ukradi vse, kar pripada poštenim ljudem.

   Pamet v glavo.

   • kraljica vesolja

    Kako se ti da tok nakladat. Pa kaj ti pomen ta vzdevek.

    • Svele

     Viđi budalu vzdevek pomeni njegov

 • kraljica vesolja

  HInjoti, kokrat ste bli že u Stožicama na raznoraznih tekmah pa na koncertih Helenčinih pa od Čukov.

  • Svele

   Pa na Janu ciganu.zivel Jan Plestenjak

  • učko

   Ko jebe, bolš bi blo kje drugje kt pa tam !

  • Clemen J.

   Nobenkrat, ne mislil financirat mafije.

  • tramal

   Kurvetina ,nauči Slovenački.

 • Bald Eagle

  Tega srbskega kriminalca bi bilo potrebno poslati v krtovo deželo. Dokler bo na svetlobi, toliko časa bo rovaril proti slovenski državi in ljudstvu.

  • Simon Novak

   Boš ga ti, zahojenec=?

   • Bald Eagle

    In še tebe zraven, čefur zagovedan neumen!

    • Simon Novak

     Vzemi tablete, ki ti jih je predpisal tvoj veterinar, in pojdi počivat, zahojenec

     • tramal

      A v umobolnici ti pustijo samo ta stavek napisati .Ta je že sto peti.

     • Simon Novak

      Če pa me skrbi za tvoje duševno zdravje, upam, da si že vzel tablete…pa narobe si štel, 109-ti je že bil, zahojenec zahojeni

  • centurion

   Hejla,
   Bald Eagle, ti mal štekaš zadnje čase.
   Pozdravljen na pravem kanalu!!
   Lp
   centurion

   • Bald Eagle

    Malo sem omejen s časom. Vendar še vedno kaj napišem, ko se najde za to primeren čas.

    • centurion

     +++++++++++

 • Bonifacij

  Get smart, sploh ne razumeš.

  Če pes požre klobaso je seveda kriv. Ampak krivit ga ne moreš, ker veš da bo požrl kar more. Živali se pač ne morejo kontrolirati, sledijo nagonu in ne razumu. Opičnjak iz Sereorcev pač krade, tako kot ti dihaš, njega ne boš prepričal naj bo pošten. Ne moreš. Takega prepričevat naj dela pošteno je kot da bi opico učil pilotirat avion.

  Pravi problem je zdegeniran in pokvarjen folk, ki podpira kriminal, polpismena opica z Magistrata je zgolj simptom bolne družbe. Njega krivit za korupcijo je kot da bi mlatil po oslovi senci.

  • Svele

   Osla ne moreš mlatiti lahko ga zvabiš z korenčkom ti zdegeneriran venceljn z okvarjenim genomhahhajuaua zaradi plitkega genetskega bazena ki slediš nagibu jansevim crednem pedofilnim pa mlatis po oslovi senci lep pozdrav nad hudo dobro jamo

 • Iztok Kresnik

  Pozdravljeni kdo so volilci Zorana Jankovića to so večinoma ljudje z juga V Ljubljani pa ja tako nalo Slovencev

  • ĐĐ Style

   Dolenci?

 • lokec

  Pa zakaj ne bi dali za župana enega kmečkega poba.

  • učko

   Pa Janković je seljačina ! Iz Saroaoca rodom !

   • Osti jarej

    …župan,ki je videl solato rast

 • Osti jarej

  …gliha skupaj štriha….mafijastan……dobro nam došli mafijci…..pri nas se lahko sprehajate pod pravimi imeni

 • Simon Novak

  Anže s svojo falango luzerjev (Tonin, Podobnik, Jelinčič, Požar in “za otroke gre” Primc) nima za burek proti Zokiju, pa lahko vi tukaj objavite še 1000 takšnih člankov do 18. 11.

 • Simon Novak

  Pa pozdravljam vse 3 Anžetove volivce s pesmico: Biče bolje, neko viče

  • Svele

   Mrtvo slovo na papiru

 • Osti jarej
 • Kosobrin

  Nič ne propada, saj vse kaže, da bo še enkrat župan. Zakaj je tako, pa tudi jaz ne vem.

 • Svele

  Kolikogod mu jada zelite tolikogod mu Bog zdravlja dade

 • Svele

  Žive naj vsi narodi.kje se je tvoje seme Prešernovo uničilo z strani sovraga

 • Svele

  Zaton mesečnikov pijemslovensko žlahtno vinsko kapljico frakelj dalmatinske travarico pišem in razmišljam v slovenskem jeziku občudujem ( svojo) ona ima mene slovensko boginjo in tebe sovraga

 • ĐĐ Style

  Nagadno vprašanje. Kje je bil Janša na današnji dan leta 1979? Namig približuje se 29.11. Namig 2: AVNOJ.

  Nagrajenec dobi moj glas na LJ županskih volitvah 18.11.

  • centurion

   Kje je đđstyle danes, 3.11.2018 ob 17.12???
   Namig -Polje, kdo bo tebe ljubil.
   Namig 2. Oražnova ulica.
   Oba odgovora štejeta.

   • ĐĐ Style

    Ti se paodlično spoznaš na lokacijo psihijatrije.

  • macon

   Po tvojem pisanju sodeč si ti še zmeraj tam kot leta 1979. Oziroma si iz Jajca odkorakal v Krulac.

  • Common Sense

   Hey ĐĐ style, brez zamere, ampak kaj ima JJ s tem? Imam občutek, da če JJ od jutri ne bi več obstajal, bi ti sicer bilo najprej toplo pri srcu, a takoj potem bi se ti izgubil smisel življenja. Mogoče JJ ni ravno najbolj “likeable”a čisto preveč ga tlačiš v vse živo. Chill out, man;)

   • Svele

    Brez Janše mi živeti ni.hahayhaha pa jz prej ne prej zdej mu privoščim njemu in njegovim bližnjim privošcim vse naj naj vam pisunom pa.drek da vam leže iz ust aja saj vam leze

  • tramal

   Opica in kje si se ti skrival.Mami pod janko.

 • ljubinica

  Pravkar sem prebrala, da mafioza javno podpirajo protestantski skof Geza F., pravoslavni paroh, muslimanski mufti in katoliski zupnik v Berlinu ….
  To so znamenja moralnega razkroja slovenske druzbe.
  Murgle uzivajo.

  • Simon Novak

   Ti pojma nimaš, če še enega članka na RTV ne moreš najti

  • Svele

   Vorziht murgeljn est unter daine midhen bed

  • oto

   Geza je, za razliko od tebe, pameten mož.

 • centurion
 • Bonifacij

  Podpora cerkvenih parazitov levićarjem ni nobeno presenečenje. Oni so ideološki bratranci. Eni obljubljajo lepšo prihodnost v nikoli doseženi bodočnosti, drugi po smrti. V sedanjosti pa oboji živijo od dela tujih rok. Oboji so tudi verniki, eni verujejo v neke stare pravljice, drugi v blodni socializem. Isto govno, samo drugače zapakirano.

  • Svele

   Se opravičujem

  • tramal

   A blodiš. Cerkvi verniki dajemo prostovoljno ,bandit srbski pa ga nam ukrade.Ogromna razlika.

 • tramal

  Te grdobe na slikah ,še v živalski vrt nebi zapru,ker bi vse živali okužili.Smrdijo na sto kilometrov.

  • Svele

   Dej cefur spizdi

   • cosmosjasnovidec

    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

  • oto

   Tramala se drž in nehaj onesnaževat.

  • Simon Novak

   Ja, Anže ima tak učinek

 • oto

  V osnovi se strinjam z večino navedb v članku, zlasti glede razvajenih in protežiranih mladih Jankovičev, tudi glede opeharjenih podizvajalcev pri projektu Stožice, naj država nekaj naredi in ukrepa glede tega, ni pa čisto res, da je Jankovič onesnažil LJ s smogom. Zelo dobro se spomnim svojih študijskih let v 90-ih, ko so županovali neki drugi, se ne spomnim, kateri. Tudi takrat sta bila megla in smog stalnica v jesenskem in zlasti v zimskem času, medtem je na Gorenjskem sijalo sonce, mal pred ali po tunelu Peračica se je vedno zjasnilo. Tudi Kranj je bi prelit s sivino, že takrat. Torej, ne obešajte vremensko-okoljskih sprememb Jankoviču.

  • macon

   Po mojem je bistveno manj kurjenja s premogom in drvmi ter boljši avtomobili, da je manj smoga. V devetdesetih je bilo v Ljubljani dosti več meglenih dni kot danes, ob takem času se je razjasnilo po poldnevu.

 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje kurtzu = prodajanje magle=
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem =
   SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Spomnimo na 10 komunistično socialističnih stožiško MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zapovedi – ki jih lahko dnevno občudujete:

    1. Ne imej drugega boga kot JOSEPHA BROZA TITA.
    2. Ne delaj si podob ničesar, kar ni podoba pedofila JOSEPHA BROZA TITA in njegove kaviar
    satanistične zvezde.
    3. Ne izgovarjaj po nemarnem ime klavca in pedofila J0SEPHA BROZ TITA.
    4. Spominjaj se JOSEPHA BROZA TITA predvsem 25. 05., po njem imenuj ulice, trge, ceste.
    5. Spoštuj klavca in pedofila JOSEPHA BROZA TITA in njegove apostole kućana, jankovića,
    golubića, pahora, šoltesa, maslešo, semulića, isajlovića, mišića, jakića, pličanića,
    lukšića i tako dalje do tokija.
    6. Ubijaj Slovenke, Slovence in njihove otroke, ali pa jih žive betoniraj.
    7. Nečistuj s psi po garažah.
    8. Kradi Slovencem in ostalim poštenim ter delavnim državljanom.
    9. Laži in pričaj po krivem proti ljudem.
    10. Želi si in ukradi vse, kar pripada poštenim ljudem.

    Pamet v glavo.

 • cosmosjasnovidec

  Da je z prihodom copatarja tovariša “jankovića” v Ljubljano zrak onesnažen bo držalo oziroma ga onesnažuje celotna čefutarska “janković” čobanska drhal.
  V kolikor bi jih prebivalci Ljubljane izgnali iz nje bi se ozračje čudežno spremenilo in v trenutku bi lažje dihali čeprav jo enesnažuje še ostala balkanska ter muslimanska golazen.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Nace

  Matr se bojite Zokija, vsak dan mu furate zlagane novice. Logarju se hlače tresejo, ker kaže da bo Zoki zmagal že v prvem krogu.

 • x-man

  prekleti mafijec naj zgine nazaj v srbijo!

 • Mimoidoči

  “nekdanji predsednik vlade Borut Pahor pa je rešitev za Jankovića, potem ko so ga zapustili partnerji iz Srbije, leta 2009 iskal celo v Libiji pri diktatorju Moamerju Gadafiju:”

  Medtem pa v davčnih oazah milijarde… odrska predstava za idiote.

 • von Rhein

  Bodimo pošteni,priseljeni cigo je bolj malo kriv.Žre in pobira davek s pomočjo lublanskih volilcev. S tem ne mislim manifake,gjurote ipd.,mislim tiste slovenceljne,ki so plazili do njega s prošnjo naj gre v politiko in take,ki jih sedaj pogosto vidimo na posnetkih ko odgovarjajo na vprašanja…koga boste volili za župana? Odgovarjajo…ja opankoviča,velik je naredu za ljubljano.

  • Get Smart

   Posploševanje, kolektivizacija krivde, relativizacija DOKAZANIH ZLOČINOV lažnivega lopova itd. PO DEFOLTU ni poštenost.

   Floskulic in poturancij se morate ljudje odvaditi,
   ker si žagate vejo, na kateri sedite.

   Pamet v glavo.

   Seveda je sereorski lopov sam kriv, saj sam sodeluje v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM ropanju in uničevanju Slovenije.

   Sokrivi so tudi volivci, ki pa so v primeru te zločinske kreature, seveda v preko 90 % vsi člani MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.

   Dopuščamo možnost, da je kakih 10 % ljudi zaradi nevednosti, ne zaradi sodelovanja pri ropanju Slovenije, lahko oddalo svoj glas za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO lutko, seveda pa njihovi glasovi niso odločilni, saj odloča ŠTETJE “u tržićima”, “u murglama” = že priparvljene fejk glasovnice.

   Slediš?

   Če krade (kraja je kaznivo dejanje = krivda = je KRIVIČNO DEJANJE), je torej kriv.

   In ta lopovski izmeček je še kako kriv.

   Do njega so plazile kaviaržidoKOMINTERNISTIČNE kretaure,
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNE kreature

   ne pa nekšni slo sa vencaljima.

   Če magarca skotijo in vse življenje živi v Lipici,
   zato še NI LIPICANAC nje, tudi lipicancalj ne, nje

   ampak je MURGL JUGOKOMUNJARA, je kaviaržidokominternacionalac,
   svetovljan, evropljan, srbijancalj, rvatoncalj …

 • Get Smart

  PONOVIMO že milijontič to zadevo za otroke, ki sedijo na ušeskih in bi radi bili poštenjakarLJNJi nje.

  Posploševanje, kolektivizacija krivde, relativizacija DOKAZANIH ZLOČINOV lažnivega lopova itd. PO DEFOLTU ni poštenost.

  Floskulic in poturancij se morate ljudje odvaditi,
  ker si žagate vejo, na kateri sedite.

  Pamet v glavo.

  Seveda je sereorski lopov sam kriv, saj sam sodeluje v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM ropanju in uničevanju Slovenije.

  Sokrivi so tudi volivci, ki pa so v primeru te zločinske kreature, seveda v preko 90 % vsi člani MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.

  Dopuščamo
  možnost, da je kakih 10 % ljudi zaradi nevednosti, ne zaradi
  sodelovanja pri ropanju Slovenije, lahko oddalo svoj glas za MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNO lutko, seveda pa njihovi glasovi niso odločilni, saj
  odloča ŠTETJE “u tržićima”, “u murglama” = že priparvljene fejk
  glasovnice.

  Slediš?

  Če krade (kraja je kaznivo dejanje = krivda = je KRIVIČNO DEJANJE), je torej kriv.

  In ta lopovski izmeček je še kako kriv.

  Do njega so plazile kaviaržidoKOMINTERNISTIČNE kretaure,
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNE kreature

  ne pa nekšni slo sa vencaljima.

  Če magarca skotijo in vse življenje živi v Lipici,
  zato še NI LIPICANAC nje, tudi lipicancalj ne, nje

  ampak je MURGL JUGOKOMUNJARA, je kaviaržidokominternacionalac,
  svetovljan, evropljan, srbijancalj, rvatoncalj …

  • Get Smart

   A je res težko razumeti, da faking MESSI ni ŠPANSKI fudbaler.

   pa jebala vas španska vas, a ste res tako oprani ali kaj.

   MESSI je argentinski nogometaš v ŠPANIJI,
   ni španski.
   RONALDO je portugalski nogometaš v ITALIJI,
   ni italijanski.

   KOLIKOKRAT še?
   Kolikokrat še?
   zakaj enkrat ni bilo dovolj?
   Ker oprani glavići, napolnjeni z vseživljenskimi kaviaržidokominternističnimi in MURGL JUGOKOMUISTIČNIMI lažmi, poturancijami, floskulami in ostalimi smetni TEŽKO PREPOZANJO RESNICO.

   Zato morate odpreti oči in PAMET V GLAVO.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!