[Video] Janša ekskluzivno za Nova24TV: Mediji so želeli ustvariti vtis nepriljubljenosti Orbana, a so doživeli šok iz Madžarske

Janez Janša ekskluzivno za Nova24TV.

“Madžarska ni Slovenija, kjer so samo režimski mediji, saj so tam mediji, ki so naklonjeni vladi in opoziciji, vsi pa imajo približno podoben doseg. Zmaga je bila dosežena v nekem okolju, kjer so bili vsi informirani in so lahko presojali z lastno glavo, in kjer so lahko izbirali med zrnom in plevami in odločili so se za zrno,” je zmago Viktorja Orbana na madžarskih volitvah komentiral predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša. Stranka SDS in Fidesz sta namreč sorodni stranki in članici evropske skupine Evropske ljudske stranke.

Včerajšnje državnozborske volitve na Madžarskem so se za Viktorja Orbana končale več kot dobro. Orban je pozno zvečer razglasil zgodovinsko zmago, saj se je po skoraj vseh preštetih glasovih izkazalo, da je njegova stranka Fidesz izboljšala rezultat prejšnjih volitev in si zagotovila dvotretjinsko večino.

Madžari z visoko udeležbo porazili Sorosov imperij
Zmaga je po mnenju prvaka opozicije in tudi Orbanovega prijatelja Janeza Janše zgodovinska, in to ne le zato, ker je tretja po vrsti in ker je bila dosežena ob bistveno večji udeležbi kot pred štirimi leti, ampak tudi zato, ker je imel Orban proti sebi poleg domače opozicije tudi ves Sorosov imperij, katerega je porazil. Ta zmaga je pomembna ne samo za Madžarsko, temveč tudi za celotno Evopo in celotno zahodno civilizacijo. Razlogi za zmago niso bili samo makroekonomski rezultati, ki so izjemno dobri, temveč je šlo za obrambo evropskih vrednot – in Madžarska je še ena izmed držav, ki je na podlagi grenke izkušnje z migrantskim valom, ki mu Evropa ni bila kos, dokazala, da se je z novimi izzivi borila učinkovito in postavila dober zgled tudi preostali Evropi.

Madžarskih volitev se je udeležilo za slovenske razmere nedosegljivih 70 odstotkov volivcev, ki se niso pustili zavesti. Milijarder George Soros je spoznal, da niti kup denarja ne more kupiti glasov razumnih volivcev. Janša je dejal, da je Orban zelo nepriljubljen predvsem med tistimi, ki jih plačuje Soros, in med tistimi, ki bi si želeli, da je Evropa nekaj drugega, kot pa je Evropa od nekdaj bila – celina, na kateri si v miru želijo živeti suvereni narodi, brez tega, da bi za prihodnost gradili neko skupnost, kjer nacionalne identitete izginjajo v nekem internacionalističnem morju, ki se še dodatno krepi z nekontroliranimi migracijami od vsepovsod, predvsem iz tujih kultur. Ta gonja v levičarskih časopisih je bila razumljiva, ljudje na Madžarskem so vendarle lahko razmišljali s svojo glavo, saj del madžarskih medijev poroča objektivno in so bili seznanjeni z obema platema zgodbe. “Madžarska ni Slovenija, kjer so samo režimski mediji, saj so tam mediji, ki so naklonjeni vladi in opoziciji, vsi pa imajo približno podoben doseg. Zmaga je bila dosežena v nekem okolju, kjer so bili vsi informirani in so lahko presojali z lastno glavo, in kjer so lahko izbirali med zrnom in plevami in odločili so se za zrno,” je dejal velik prijatelj Viktorja Orbana.

Mediji so želeli ustvariti vtis nepriljubljenosti, a so doživeli šok
Z razočaranjem pa so zgodovinsko zmago spremljali slovenski mediji. Časnik Delo je na današnjo naslovnico zapisal naslov: “Fideszu manj podpore, kot so kazale ankete,” a resnica je, da so na Madžarskem, kjer je bila skoraj 70-odstotna volilna udeležba, volivci Fideszu namenili 133 sedežev v 199-članskem parlamentu, s čimer je presegel celo predvolilne napovedi. Glede tega fenomena je Janša izjavil, da mediji skušajo na vsak način ustvariti vtis, da je Viktor Orban zelo nepriljubljen. Janša je Orbanovo politiko ocenil kot domoljubno in patriotsko, kar pomeni, da imaš najprej rad svoje ljudi – in to je dolžnost vsake vlade, tudi slovenske -, kar pa ne pomeni, da sovražiš druge. Zelo težko je namreč imeti rad druge, če ne maraš sebe. “Očitke Orbanu naslavljajo predvsem tisti, ki ne vedo, kaj so, in svojo identiteto iščejo v raznoraznih blodnjah in izrojenosti. Šok, ki je prišel iz Madžarske, se je zgodil za tiste, ki so upali, da bo orkestrirana gonja po celem svetu rodila sadove. Madžari so dokazali, da znajo razmišljati, upajmo, da se bo to izkazalo tudi za Slovence na naslednjih volitvah,” je še dejal Janša.

Več kot očitno je, da na Madžarskem demokracija deluje in kjer ta deluje, socialisti zgubljajo. Naši mainstream mediji so povsem skregani z logiko, saj Madžarsko označujejo kot avtoritativno državo, Slovenijo pa kot demokratično, pri tem pa pozabljajo, da je pri nas volilna udeležba iz leta v leto slabša.

Peter Truden

 • Aron

  Madžarska, kot Rusija, potrebuje avtokratskega voditelja. Slovenija pač ne paše v ta politični prostor, nikakor pa se ne moreta primerjati Orban in Janša.

  • totex39

   Pri nas pa več desetletja vladajo pa se jih ne moremo znebiti, ker jih podpirajo taki kot si ti.

   • Aron

    Večina Madžarov je za Orbana, večina Slovencev pa je proti Janši. Preprosta matematika.

    • Valter BraniSlav

     SDS UNDER ROMANA TOMC!!!

    • Vera

     Negativno klimo v Sloveniji ustvarjajo mediji ! Realna slika je povsem drugačna , ker nas ne sprašujejo, koga bomo volili !

   • primsek

    banda rdeča komunajzarska, zdaj je njihovo zadnje zatočišče vodstvo SDS, tja so se poskrili potem, ko so Pučniku odvzeli stranko

  • Valter BraniSlav

   Jaz bi najraje imel nazaj Josipa Broza Tita. Sicer pa je Orban tudi odlicen.

 • Edi Puc

  mmmm…… mediji so imeli TRENIG, kako to izvajati v sloveniji. Prave VTISE bodo ustvarjali, ko se bo šlo pri nas zares.

 • Valter BraniSlav

  Tudi mi bomo Islam sunili v rit.
  Mogoce bom tudi jaz volil SDS?
  Stricek Ivan se bo obracali v krsti, stricek Edo pa v zari.
  ISLAM NE SPADA V EVROPO.
  NIKOLI NI IN NIKOLI NE BO.

  • Olga_10

   Ali se vam je prikazala Marija? Nisem si mislila, da se bom strinjala z vami.

   • Valter BraniSlav

    Edini vzrok je moj odpor do Islama in Sorosevih prostitutk kot Tanja Fajon.
    Ker sem sam ekonomist mi je Romana Tomc zelo blizu. Na zivljenje glede stvarno kot business woman. Ne steje kosti , se ne cmeri nad zal usodo, ne krivi Kucana za vse, in ne objavlja bedastih tvitov.

    Postavite nekdanjega Titovega prostituta JJ v ozadje in ROMANO TOMC na celo pa boste zmagali.

    ROMANA TOMC = MARIE LE PEN
    One zelo pametni zenski.

 • noričan

  Orban bi se od Jajota lahko kaj naučil : zaenkrat ima dvotretjinsko večino, Putin tričetrtinsko, janša pa 100% na volitvah v svoji stranki s tendenco 100% na volitvah. po Titejevih stopinjah naprej do tihe sobe v norišknici, pardon, sobice z jopico norcev v Noriškem kraljestvu

  • rubec

   Idiot, če hočejo tvoji starši dobiti socialno podporo morajo oddati vlogo za Imbecila. Pri obrazcih gre samo za malenkostne razlike.

   • lojze

    Baje je za imbecila dober kučan penicilin (nebesa v komunizmu!)!

   • noričan

    tvoj partijski šef ima potrdilo od psihiatra, ti pa si za Imbecila to očitno že pridobil, čestitke, navdušene piškice, ki sledijo grosupeljskemu pirhu, so itak baza vseh ustanov zaprtega tipa

    rubi si ga rubec
    ob janšino plešo
    drkađija je srečal
    tudi Đurićevo kresal
    za kredit, za janšo naprej!

    • rubec

     Verifaniteslo.

  • Soave

   Izgleda pa , da si le prebral knjigo, ko toliko govoričiš o njej ? Ti je všeč ?
   Tudi nadimek nosiš po knjigi ?

 • Miro

  Orban je desničar Janša pa ortodoksen komunist

  • rubec

   Vse jasno. Tebi za kosilo dostavljajo ortodoksno banano.

 • Zgornji

  GOOOOOOOOOOOODDD !!! ! !!! SUPERRR !!! ! !!! THANKS TO LORD GOD THAT OUR HUNGARYAN BROTHERS DIDN’T LOOSE ALL SANITY !!! ! !!! ALELUYAAA !!! ! !!!

 • Soave

  + + + + + + + +

  ” “Madžarska ni Slovenija, kjer so samo režimski mediji, saj
  so tam mediji, ki so naklonjeni vladi in opoziciji, vsi pa imajo
  približno podoben doseg.”
  In tako, dragi moji, nam še veliko manjka!!

 • Slovenec 33

  Ne morem verjeti, kako topoumni produkti usmejrnega izobraževanja tudi podnevi blejajo v luno.
  V okupirani državi, kar Slovenija je, vladajo okupatorji in izdajalci slovenskega naroda, katerim je edini cilj uničenje slovenskega naroda.
  Tudi Madžarska je bila okupirana, vendar so okupatorji odšli in dežala gre naprej.
  V slovenskih deželah pa osamosvojitev ni prinesla tudi osvoboditve, ker so okupatorji ostali v vseh vejah oblasti in še nadaljujejo z okupacijo ter zatiranjem.
  (Vlada, parlament, sodišča, organi pregona, pšredsednik države vodijo nadaljevanje okupacije)
  Leve stranke SMC, SD, DESUS, ZL in ilegalni strici s svojimi vzvodi oblasti in neomejenim denarjem, ki je bil pokraden davkoplačevalcem plačujejo te podlosti, ki poleg uničevanja Slovencev vodijo v državo nove okupatorje in jih mesečno finacirajo s pokradenim denarjem z vsotami, ki so več kot 4 krat večje od pokojnin slovenskih davkoplačevalcev.
  Dušebrižniki novih okupatorjev (AI, Sorošisti, Mirovni inštitut ter ostala idiotska zalega) si izmišljajo ugodnosti zanje, na račun slovenskih davkoplačevalcev seveda.
  Zato mi je Orbanov uspeh ulil upanje, da so spremembe v smer patriotizma v Sloveniji možne.

  • Olga_10

   Tako je!

  • Miro

   preseli se na Madžarsko

   • Peter

    Hm, kaj pa, ko bi se ti raje preselil v Afganistan in pustil Slovenijo Slovencem, no?

    • Miro

     pa Jajota s sabo vzemite

     • Olga_10

      Z Janšo nam je bilo in bo boljše. Z vašim Kučanom za “domovino s Titom naprej” pa veselo v komunizem enakih želodcev!

     • Miro

      pol pa le….. kar spokajte

     • Peter

      Bomo. Koga boš pa ti vzel s sabo, no?

     • Miro

      kot kaže bomo mi kar tukaj ostali… levica bo spet zmagala, torej zakaj bi hodil?

     • Peter

      Res je, da boste zmagali, kot ste v Venuzeli.
      Ampak zavedaj se, da kruha bo samo za tiste zraven, za useful idiots ga ne bo, no.

     • Miro

      jaz nisem pri koritu pa že kar dolgo dobro živim…. s politiko se ne bavim in nič mi ne manjka
      ti smrduh pa misliš da boš živel na tuj račun pa iščeš nekaj česar ni

     • Peter

      Očitno se baviš s politiko, če ne, ne bi sral tukaj, no.

     • Miro

      hahaha če je to politika, pol pa se

     • rubec

      Majmun, temu forumu nisi dorasel. En smrduh Peter ti je to že objasnil, Koliko smrduhov potrebuješ da boš pokapiral?

 • Franc Šink

  Imam dve vprašanji.
  Prvo je naslednje:Koliko so slovenski mediji odvisni od soroša?
  Drugo pa kdo nam zabija kajle v glavo.!!

  • Občasni Komentator

   Imam vprašanji. Pri dvojini je to dovolj, težko bi imel tri vprašanji.

   • Franc Šink

    Toliko si neumen da ne razumeš bistva.

    • Občasni Komentator

     Franc glavno, da ga ti. Hvala.

   • Peter

    Ja, logično. Kljub temu, da bi lahko rekel, imam vprašanji, je v navadi reči imam dve vprašanji.
    Koliko jih imaš pa ti ? Vprašanji, no.

    • Občasni Komentator

     Kar je v navadi, ni tudi vedno pravilno. Dvojina je ena lepih lastnosti našega jezika, in omenjeni primer nepravilne rabe je med najbolj pogostimi. Upam, da ni zamere, ampak skrb za jezik bi morala bit stalna.

   • Olga_10

    Raje odgovorite na (dve) vprašanji, kot da se greste lektorja.

    Ad 1. V 90 je imel Soros oz. njegov denar izjemen vpliv. Tako je finančno podprl prva leta “Mirovnega” inštituta. Žal tedaj še nismo imeli aplikacije Erar.oz. Supervisor, da bi videli obseg sredstev. Za zadnja leta poglejte omenjeni aplikaciji.

    Ad2. Kučan s F21 in novinarski aktiv 571.

    • Občasni Komentator

     Olga vprašanji sta bili več kot očitno retorične narave, kar implicira, da odgovor potrebujejo zgolje osebe kot ste vi. Hvala za pojasnilo.

 • Anton

  BRAVOO GOSPOD JANEZ JANŠA, KOT VEDNO PRONICLJIV, PREDVSEM PA ISKREN SOGOVORNIK

  • herman

   Se mi je zdelo, da nekje en drek pronica, ko tako smrdi.

 • Prdo

  Jajčjeglavi na orgijah pri obranu

  • Olga_10

   Židan polna luna na orgijah pri Kučanu!

 • Miro

  Janša ekskluzivno za Nova24TV: Mediji so želeli ustvariti vtis nepriljubljenosti Orbana, a so doživeli šok iz Madžarske

  bebec je to ekskluzivno izjavil!!! da ni izjava avtorsko zaščitena….verjetno je…

  • sumljivislon

   @
   kako si osamljen ..a peče ..FIDES/SDS 2018

 • Prdo

  Čobani lahko samo svoje ofce striže pa še te mu bežijo

 • Miro

  Janševa politična usmerjenost: kakorveterpiha

  • sumljivislon

   ..ŠE VEDNO PEČE…!!?

   • Miro

    umij se pa te ne bo peklo

 • Krtača 20

  Jest ne vem kaj bi jajo rad povedal s tem celodnevnim nabijanjem? Da je Orban dober tud za Slovenijo? Poznam eno stranko ki je pred vojno trdila da je dolfi idealen za slovence. Vsi vemo kako se je končalo.

  • Prdo

   Ja stiskali so se v barbarinem rovu pa v razna brezna skakali

   • MižekFiga

    To tebe še čaka!

   • Peter

    In to je kreativen in kulturen komentar levičarja?

  • Peter

   Se je že končalo? Kdaj?

  • MižekFiga

   Ta stranka je Levičarska in v Parlamentu govori i kaže violetno prevedene Dolfijeve govore. FUJ!

 • Prdo

  To je to in čelavi se strogo drži tega to kar sam počneš obtoži nasprotnika

 • Prdo

  Orban je diktator

  • MižekFiga

   Ti pa si “Prdo, smrdo”.

   • Prdo

    Ja

   • MižekFiga

    “Ja” iz “FDV” štale.

 • Aldo

  Mladina, Delo in Večer rdečih kmerov so brevir !

  • Prdo

   Ja edino Nova24TV je prava go go nora

 • FORT WORTH

  Se Madzari so nas prehiteli !
  Pokazali so, da znajo razmisljati, kaj je za njih dobro in, kaj slabo.
  Pomeni, da ima povprecni madzar inteligencni kvocient na visji ravni, kot pa Kucan in partija skupaj.
  Partijci se v Sloveniji še vedno igrajo partizane in nemce….
  SD z Zidanom je sla se dlje
  Zaceli so recitirati revolucionarja in morilca Kardelja.
  Budale gredo namesto naprej, NAZAJ !

  • Prdo

   Kardel je bil zakon pa maček pa Tito Rozman

 • Aldo

  Se opravičujem ker sem izpustil Dnevnik in Svet 24 !

 • Prdo

  Jajo mu leze v rit a jebe se njemu za praznoglavca

  • Peter

   Ja, ti si prvi na listi. Praznoglavec na kvadrat, no.

 • Jani Steiner

  A prdo sam sebi piše komentarje?

  • Prdo

   Ja

  • FORT WORTH

   Prrrrduc dozivlja orgazme z prdenjem po portalu…
   Balkanska posla…

 • Prdo

  A ste naivni jajo vas striže sto na uro

  • Peter

   Sto na uro ni nič za formulo, Formula 21 gre 4oo na uro, ovčka zbolejna, no.

  • MižekFiga

   Ampak iz NLB pa ni omogočal praznenje kot tvoji prihvatizatorji!

   • Prdo

    Ja on je brezmadežno spočet brez fleka

    • MižekFiga

     Ti pa “nadrkan” brezveznež!

 • MižekFiga

  Vsem zavednim (domobranskim) državljanom !!!
  Debata na nivoju goljufive komunistične STA je nepotrebna. Volitve bodo natančno odkrile vse FUJ balkanske kriminalce in maščevanje prijatelji bo sladko. So formalnosti in brez njih gre ne. To smo doživeli že pri osamosvojitvi. Osvoboditev pa je na obzorju. Revanšizem čaka in mora bit za 80 let tiranije, ropanja, poniževanja in še in še …

 • Zaskrbljen

  Izraz na obrazu heroja je pomilovanja vreden. Taksen je na vseh posnetkih, dobro natreniran. Revcek je verjetno utrujen od vseh teh bojev za njegovo svico.

  • Peter

   Verjetno res.
   Btw, kaj pa je to svico?

   • Zaskrbljen

    V mislih uporabi veliko zacetnico in sumnik :)

    • Peter

     Lahko, tako kot lahko v mislim uporabim, da pod herojem misliš vašega heroja, no.

     • Zaskrbljen

      Ne idoliziram nikogar. Tudi jezusa ali bude ne. :)

     • Peter

      In iz česa sklepaš, da drugi to delajo?

     • Zaskrbljen

      Nedolgo nazaj je bil cel cirkus. Procesije malikovalcev, opremljeni z raznimi simboli?

     • Peter

      Hm, na katerem hribu piše Naš Janša?

     • Zaskrbljen

      Govorim zase, ne za ljubitelje nekih velikih cloveckov, da jim kazejo pot. Ocitno so sami slepi. :)

     • Peter

      In kaj imam jaz s cirkusom, ki ga omenjaš?
      Tudi jaz govorim, zase, obtožuješ pa druge, da so masa. Zakaj ne pustiš drugim, da govorijo zase, čeprav govorijo tako, da tebi ne ustreza?

     • Zaskrbljen

      Zacetni komentar je letel na clovecka omenjenega v prispevku.

     • Peter

      Človeček? Zakaj? Ker se ne strinjaš z njim in njegovo politiko je človeček?
      Si res tako slep, da dovoliš, da politika razčloveči človečeka v tebi in nekoga, s katerim se ne strinjaš. politično ne strinjaš, imenuješ človeček?
      In ti se imaš za intelektualca, no?

     • Zaskrbljen

      Zakaj clovecek? S “prodajo duse hudicu” je pridobil dosmrtni mandat opozicije. Ne zato, ker je to dobro za slovenijo, ampak njegovo lastno rit. Politik laze, goljufa in prireja, saj je s tem omogocen njegov obstoj. Ironija pa taka. Jansa je najboljsi primer bleferja na dolge proge.
      P.S. Priimek jansa lahko tudi zamenjas za kaksnega tebi manj vsecnega.

     • Peter

      Lepo, da mi dopuščaš to možnost.
      Torej se na levih portalih javljaš s kritiko levih politikov, ki so prodali dušo hudiču?

     • Zaskrbljen

      Tudi :)

     • Peter

      A, na koga pa si se tam usmeril?
      Na levi jih je namreč precej več, kot na desni.
      Verjetno zato, ker ne odpuščajo napak in na vsake štiri leta volijo nov obraz, no.

     • Zaskrbljen

      Lep primer se spomnim. Nekaj let nazaj, sem sel po dolgem casu za 1.maj na roznik. Ob partizanskem zboru se prikaze jankovic in zagovarja pravice delavcev. :)

     • Peter

      In, ti na MMCju napišeš, da to pa ne gre skupaj (s čimer se več kot globoko strinjam), no?

     • Zaskrbljen

      Na mmc taksno pisanje ni mozno. Tam malikujejo jankovica in imajo bolj stroga pravila komentiranja. :)

     • Peter

      In zakaj potem pišeš sem in se delaš frajerja?
      Ker ti tam levi, odprti, demokratični, razumevajoči medij ne dovoli pisati kar hočeš?
      Fair?

     • Zaskrbljen

      Zakaj pa ne? Ogledujem si razlicne strani in ponekod komentiram.
      P.S. Zakaj domnevas, da vsi ljudje delujejo po dveh ideologijah in se drzijo svoje kot pijanec plota?

     • Peter

      Zato, ker si s svojimi “kometarji” naredil tak vtis. Simpl, no.

     • Zaskrbljen

      Ves, precej tezko je napisati pozitivno naravnan komentar ob novici, kjer je prisotno sovrastvo. Na novi zelo tezko. Skoraj vsak clanek poziva k delitvi naroda, sovrazen pogled na vecino prebivalcev slovenije, vztrajanje z zastarelimi pristopi k zivljenju in naravi… Pogosto deluje celotna stran kot da prihaja iz preteklosti, ki sploh ni obstajala ipd.

     • Peter

      Kot bi bral Nedelskega.
      Lepo si opran, spodobno, no.
      Si kdaj pomislil, da tudi druga stran deluje tako? Ne?

     • Zaskrbljen

      Sistem vladanja mi je dobro znan. Levica je necista kot desnica, saj gre za iste ljudi v ozadju. Nikar ne misli, da je to le interna igra slovenije.

     • Peter

      Kdaj si nazadnje doživel poslušati in videti kaj pozitivnega o SDS v osrednjih medijih? Nikoli, ampak, ker si n ato že navajen, se tega pač ne zavedaš. no.
      Spran si, čeprav misliš, da si kao nevtralen, no.

     • Peter

      Delitev naroda….kakšna glupa fora. Narod je rzdeljen v vseh državah, nekateri volijo nene, nekateri druge. In samo v dolini je to greh, ker bi morali vladati samo eni, no.

     • Zaskrbljen

      Obe strani sta del istega kovanca, istega lastnika. Deli in vladaj. Le da tokrat ni rim producent taksnega showa, ampak zdruzbe brez pravega drzavljansta – jim je vseeno za domaco grudo. ;)

     • Rožle

      Tut reflekse maš že na koncu …gor te nekaj sprašujem

  • MižekFiga

   Zamrznjen pa ni !!! Oglaša se domovinsko in smiselno!

  • Rožle

   Si ti sebe kdaj sploh u špegu pogledu … ?

 • Prdo

  Madžarski parlament bo sicer v torek začel obravnavo zakonskega paketa, ki naj bi podrobneje opredelil – predvsem pa zaostril – možnosti delovanja nevladnih organizacij na področju pomoči beguncem in migrantom. Tako bodo na primer uvedli “kazenski” davek v višini 25 odstotkov na vso materialno pomoč iz tujine. Kaj reči HITLER

  • Peter

   Kaj reči HITLER?
   Hitler reči howg, no.

 • Palček

  Ma dj Janez…ce imas Slovenijo vsaj malo rad…se umakni in prepusti komu ki je bolj po godu sl.volivca…vidiš da je treba nekaj spremeniti ….slabo nam kaze

  • milanček

   a si ti palček iz murgelj?

   • Palček

    Joj milan dj se zresni …pa ja vidis da nam bodo levi zopet vladali…

 • if

  Valček Na lepi modri Donavi avtorja Orbana, tokrati iz Budimpešte, igra optimistične note v okoliščinah splošnega napada norcev, trojanecv in okupatorjev na narode Evrope in evropsko kulturo.
  Med norce se uvrščajo volibvo, ki podpirajo levičarje in liberalce, med trojanec plačanci, ki za vsebino vsake mošnje prodajajo svoj podli know-how okupatorjem svobode. Slednji so inštalirani zunaj un znotrj napadanih držav.
  V Sloveniji so se okuaptorsko izrazili oblast Mira Cerarja&Njena ozadja, ko so z zlorabo masovnih migracij napadli ekonomijo, pravni red in varnost RS.

 • resnicaboli

  Točno tako pa so se ušteli HanziTV in Delo Madžari ne gledajo-berejo.

  • MižekFiga

   Iz STA kontrolirana in naročena propaganda.

 • Antonius

  Prepričljiva Orbanova zmaga na volitvah je imenitna prilika, da se s čestitko spomnimo tudi Merklove in Junkerja. Odjebita z vajinim vsiljenim multikultijem. Pa Sorosa vzemita s seboj, da vama bo v troje manj dolgčas.
  Kar je Madžarski že tretjič uspelo Slovenijo še čaka.

  • Peter

   Mi bomo pač rdeči otok osamelec sredi Evrope, dokler nas bo prenašala, no.

  • Steiermark

   Trdno upam in molim, da se uresniči – pravica, za nas, ki smo že od 45 leta dalje, neprenehoma zasužnjeni od njih, ko tastare rdeče morilske gliste pokrepajo, jih pa nadomestijo njihovi “mladiči”, nič manj krvoločni “sanjači o Venezueli”…..

 • milanček

  Orban, prva naloga je, da kućanovega prijatelja sorosa, vmes ga je še odlikoval, uničiš! Če boš pa imel čas, pa še tega golaznika kućana! Vsaj pomagal!

  • Prdo

   A to ne bo poceni 90k je premalo bo treba še zbirati če ne pa zamaške gluposti niso poceni

   • Peter

    Hm, te zelo srbi, da vaši niso pripravljeni nič dati svojim, še štoflcev ne, no?

    • Prdo

     Me ne sm ponosn da niso tok naivni

     • Peter

      Le bodi, na kaj dosti drugega kot zaveden levičar ponosen biti ne moreš, no.

     • Prdo

      Hahaha si neumen zakaj bi pa biu levičar

     • Peter

      Saj, res, no. Le zakaj bi biu, no.

     • Rožle

      A Prle bit ti pa več ne sede ?

    • Steiermark

     Ja, saj !je vendar jasno, da tale driskasta svojat, “nuca štoplce za ustavljanje driske, ki jim prehaja v krvavo grižo – potem jih pa čaka samo še Matilda

 • Miro

  in kaj bi Jajo sedaj rad povedal, ko je Orban zmagal????

  • Peter

   Da ni zmagala konkurenca?

  • Rožle

   Pritisni play in poslušaj Janšo … pa 3x da boš kej zastopu ..

 • Luka Marchessi

  Debil plešasti, ti boš meni govoril, kako naj se odločam in kako moram misliti?!
  Ti boš meni govoril, da se ne odločam pravilno?!?!
  Govno šiptarsko totalitaristično! Mrš pizda zjahana nazaj v tiste ciganske Grosuplje, da ne vidim več tega ksihta zjahanga v življenju!!

  • Zaskrbljen

   Mene moti predvsem njegov zaigrani, pomilovanja vredni obrazni izraz. Revez je, dejmo mu pomagat. :)

   • Steiermark

    Ali se zavedaš , da tebi in luki ni mogoče pomagat – gotovi ste, rdeči debili!

    • Zaskrbljen

     Nisem te zalil, zato ne vidim razloga za tvoje zalitve mene. Nisem debil, tudi rdec ne. :)

     • Steiermark

      Se ti opravičujem za “debila”, ki je bil namenjen predvsem Luki Marchessi, ko sta se tako krvoločno in nesramno spravila na JJ in na njegov “zaigrani, pomilovanja vredni obrazni izraz”! Sicer pa ne vem, ali nisi ravno ti “pomilovanja vreden” zaradi takšnega, brez osnove, žaljenja JJ!

  • Peter

   O, zelnata glava je spet tukaj.
   Vidim, da nadaljuješ svoj intelektualni pohod no.

  • Peter

   btw, 232 gluposti si že spravil skupaj, to pa ni malo za zelnato glavo.
   Kar tako naprej, pa jih bo kmalu 233, no.

  • Roman

   Tak komentar je pa res podn od podna,ne glede al mara al ne mara JJ.
   Pokazal si samo svojo primitivnost!

   • Luka Marchessi

    @disqus_j21Pkbziau:disqus KDO JE TEBE KARKOLI VPRAŠAL?!

  • Prdo

   Bravo

  • Steiermark

   S v špegl gledaš, da tako komentiraš? Kdo pa bo tebi in tebi enakim “ukazoval”, koga boš voli, najprej se pobrigaj, da bo vam, duševnim kriplom – lobotomirancem, sploh dovoljene voliti….. Še vedno niso ugotovili, ali spadate med nerazvite opice ali pa ste prišli , kot odpad, s kakšnega planeta!

   • Prdo

    Tebe čelo ni ostriglo tebe je obriu

   • Luka Marchessi

    @steiermark:disqus KDO JE TEBE KARKOLI VPRAŠAL?!

    • Steiermark

     Za koga pa se imaš, zmene, da bi morala imeti dovoljenje od tebe, da bi smela sploh kakorkoli komentirati? Svojo pripadnost opicam izpred Darwinove evolucije, vedno bolj dokazuješ!

     • Luka Marchessi

      “opice izpred Darwinove evolucije”?!?!?!
      WHAT THE FUCK IS THAT!??!?!
      FUCK OFF BITCH.

     • Steiermark

      fuck off tito’s bitch…. No, ti si lahko tako opica kot titovo posiljeno in pedofilirano dete oz. njegova prostitutka. Da pa neveš kaj je to “opica izored Darwinove evolucije” je pa seveda razumljivo…… pri opicah se ne učite o svoji opičji zgoodovini!

  • totex39

   Očitno vsem duševno bolnim komunajzarjem gredo take podlosti najbolje, kar dokazujete z svojimi dejanji vsak dan.

   • Prdo

    Točno to največ kombijev je pa v SDS seveda oni so bili pod prisilo

    • Peter

     Ja, največ je Traficov, nekaj je Oplov, pa tudi kakšna Toyota Hiace se najde, no.

     • Prdo

      V glavnem trabanti

     • Peter

      Hm, te ljubijo levi, ki vabijo na svoje kongrese bivše STASIjevce.
      Daj, ljubček, malo pomisli, preden nabijaš, ok?

  • Rožle

   Maš prisluhe …kdo to teb govori ?

 • Vera

  ” Šok ” doživljajo pri nas tudi delavci z nizkimi prejemki, saj morajo letos plačati 100% več dohodnine za leto 2017, kot so je plačali lani za leto 2016. Slišala sem za več takih primerov , toda tega dviga dohodnine ne morem razumeti , ker so plače v JU bile več let povsem enake .
  Zato volimo desnico , kot so jo izvolili Madžari , ki so pametni !

 • Luka Marchessi

  Kratka anketa! Super zabavno!

  Za katerim rakom bi najraje videli da crkne Plešasti Pastir:
  1. Rak zdolgočasenega gobca
  2. Rak kurčeve kožice
  3. Rak pizde
  4. Rak pičke
  5. Rak dreka, ki polni možgansko votlino

  Vote now!!!

  • Rožle

   Ti se boš stegnu od overdosa …
   to je definitivno ..

  • Peter

   Super zabavno?
   Ko bom hotel kaj super zabavnega, se bova z rubecom dol usedla in kakšno rekla.
   Upam, da boš kdaj zraven, te bova zjebala u nulo, s tem tvojim smislom za humor, no.

  • pepino

   Luka, ti si neozdravljiv BOLNIK, takoj na Studenc.

   • Primoz Papez

    Pa da sevz Janezom pobijeta ce bosta skupaj v sobj..

  • ĐĐ Style

   Naj živi, nikomur ne želim bolezni, naj išče domneve in konstrukte še naslednja 4 leta. Takrat bo star 63, cajt za penzijo. Bo vsaj lahko kandidiru pri Erjavcu

  • macon

   Hahahahahaha, dobra. :)

 • if

  JJ je z direktom desnice zadel laž Levice.

  • Prdo

   A kak vas čelavi lepo molze hahaha sviđa mi se

   • Peter

    Če nimaš drugega veselja v življenju je tudi to dobro, rajtam, no.

 • Olga_10

  Murglska kloaka govori seveda o zmagi “popoluzma”!?
  Kdo pa so socialisti -levicarji – komunisti? Teroristi, ki živijo v preteklosti (NOB “antifašizem”), na oblasti ne naredijo nič (škodo in opustošenje), obljubljajo pa zlate gore (Venezuela, Kuba, Severna Koreja)!!??
  Volimo desnico in zaščitimo našo domovino!

  • Prdo

   Spet mamile žrla raj vami koko

   • Peter

    Podnapise, prosim, no.

 • pepino

  Joj, pa še včeraj je pri dnevniku poročal z Madžarske, kako Orbanu slabo kaže! Ha,,,,ha,,,,,Hanzi TV, spet ste ga popušili. Lahko vas je sram.

  • Primoz Papez

   Jajo je reku da je ze noc pejt spat…

 • Krtača 20

  Zdaj vemo kje se bojo desničarji počutl kot doma. Ne bo treba deleč. Na Madžarsko vas kipnemo. Boste še spotoma povedal kako je kej tam bit begunc. Orban bo vse zrihtu.

  • xtc

   Kipnal vas bo bankrot bebo.

   • Krtača 20

    A Orbanov bankrot. Sej je 300 evrov minimalca super plača tam. Kaj cviliš?

    • Peter

     Kako ste u Veleji?
     Mate 200 na knapa?

    • xtc

     Jep nasproti vašem opevanem ruskem raju s 180 destimi.

  • Peter
 • xtc

  Ja čas je ,da Slovencipovzamejo madžarske nauke in zrušijo kučanovo “demokratično diktturo”.

 • mare

  To se mediji po navodilih Evrope trudijo že zadnja 4 leta., ker Orban ne pleše po njihovem taktu, za razliko od naših Cmerarjev.

 • ĐĐ Style

  No saj vemo na kateri strani je bila Madžarska med 2.sv. vojno. Sedaj jim lahko prekmurje vrnete nazaj.

  • Krtača 20

   Ja sej, spet smo na starih potih. Upam da se ne bo res ponavljal.

  • Peter

   Ko pride prav čisto vsak drek, da zanikaš dejstva, no.

   • ĐĐ Style

    Da je madžarska bila članica osi, ni noben drek. In kaj točno sem zanikal?

    • Peter

     Glej, če prideš sem z normalnimi komentarji, pričakuj normalne odgovore.
     Če pa prideš sem srat, pa lahko pričakuješ kontro..
     Prav?

     • ĐĐ Style

      Če bi napisal Živel Janša , smrt komunistom, potem ne bi bila provokacija. Še nikoli nisi okrcal desničarje ko serjejo z kletvicami.

     • Peter

      Glej, sprijazni se z dejstvom, da si na desnem portalu, no.

     • ĐĐ Style

      Ja prav imaš, nisem še opravil tečaja pranja možganov in ko jebe moje svobodno voljo in pravico do svobodnega izražanja. Besedo “SVOBODA” najdeš v slovarju.

     • Peter

      Ja. Ne najdeš pa je v levih medijih, ki vas brišejo in zato prihajate sem izživljat svoje frustracije, no.

     • ĐĐ Style

      Moj problem

     • Peter

      Ja.
      Velkam, no.

 • if

  6. aprila 1941 so bili napadalci na KJU jugoslo komuunisti s Titom in Kardlejem na čelu in Madžarska!

 • Luka Marchessi

  Bravo Madžari!
  Še 4 leta boste na ekonomskem in socialnem dnu Evrope.
  Izjemno.

  • Rožle

   Če se boš tolk sekeru te bo še pobral …no, vsaj fentat te ne bo treba …

  • Peter

   Ne, ne bojo.
   Prehiteli nas bodo na vseh nivojih, mi pa bomo futrali Šamije in Marchesije.

 • if

  Madžari zaradi Orbana in zdravih volivcev zapuščajo dno, Slovenija levičarsko tone proti dnu!

  • ĐĐ Style

   Normalno, da tonemo, če pa desnica vedno meče sidro. Kup penzičev prazni na vseh svoje frustacije, ko jebe mlade – to bi moralo biti geslo desnice.

   • if

    O ta starih penzičih in penzijah tožite Erjavcu, ker ne razume kaj je 1000 evorv in zato ni sposoben izpolniti svoje obljube.

    • ĐĐ Style

     Preberi še enkrat in ne zahajaj iz teme.

   • Peter

    Kolikor vem, so penziči zbrani v Desusu, ke je vedno v vladajoči oaliciji.
    Nekaj je narobe s to tvojo modrodtjo, no.

    • ĐĐ Style

     Sem videl na protestih, ki jih je veliki (spontano) organiziral za vsako figo. Ne najdeš maldega niti med policaji

  • Luka Marchessi

   @disqus_BrDPtx1UcL:disqus na malce podatkov, da boš lažje utemeljil svoje trditve:
   https://data.oecd.org/hungary.htm

   Pismenost:
   HU : 32. mesto (od 38)
   SLO : 6 mesto (od 38)

   • Peter

    Grozno, nepismeni madžari pametnejši od pismenih slovencev, no.

   • ĐĐ Style

    Če bi statistiko in raziskave opravilo podjetej blizu Nove24, bi Slovenija bila pred Luxemburgom, vendar samo pod pogojem če je SDS na ablasti

    • Peter

     Spet si pameten.
     Pogoj si postavil ti in nihče drug. Je tako?

     • ĐĐ Style

      No sedaj boš imel mir, ker grem malce ven, pa se razpiši.

     • Peter

      O, hvala.
      Prav mir od tebe sem rabil, no.

    • Johan

     Lega jugoviča a imaš težave eno dozo droge kupi v jugi pa boš car juge

   • Krtača 20

    Važn da znajo molt, ne znajo matematke in sovražijo vse kar ni čokolom….

 • Krtača 20

  A pol boste dal desni kar Orbana na plačilno ups volilno listo ker s čelavim ne bo nič al kako?

 • Sadako

  Na Madžarskem imajo kar dve vrsti kristjanov in obe sta zaradi Orbana varni. V Sloveniji bi varnost lahko zagotovil samo Zmago Jelinčič.

 • Luka Marchessi

  Vas begajo rezultati volitev na Madžarskem?
  Tule je malce podatkov, ki osvetlijo ta konundrum:

  Pismenost:
  HU : 32. mesto (od 38)
  SLO : 6. mesto (od 38)

  Izobraženost (znanost):
  HU : 28. mesto (od 38)
  SLO : 6. mesto (od 38)

  Več na:
  https://data.oecd.org/hungary.htm
  https://data.oecd.org/slovenia.htm

  • Rožle

   Dostikrat kar sam seb razlagaš … ?

   • Luka Marchessi

    @disqus_UFFN0V0PZl:disqus zoprna tale statistika, a ne?

  • macon

   S slovensko družboslovno izobraženostjo se ne bi ravno hvalil, ker je samo v certifikatih.

 • Peter

  Če ne bi imel problemov z zmago neke opcije, ne bi kracal sem kopipejstov iz neke riti.
  Očitno ima neki Luka velike probleme z zmago Orbana na Madžarskem.
  In prav je tako, no.

 • Jožef

  Preletel sem večino slovenskih medijev.
  Nisem pričakoval, da bodo Madžarom peli slavospeve, ampak ugotovil sem, da so skoraj vsi talevi mediji ali slepi, ali gluhi ali pa nas imajo za popolne naivneže in slepce.
  Kaj ne vedo, da se da danes na internetu vse videti, slišati ali prečitati.
  Npr. Večer s pompoznim naslovom o Zahoviču, kot da je to pomembna tema za Slovenijo.
  Dejstvo je, da se vsi sosedi Slovenije odločno odločajo za desnico in ne za komunizem. Tudi slovenski narod je tako odločen, le tega si še danes mnogi ne upajo povedati ali izraziti na volitvah.
  Sam Bog se vas usmili, prestrašen narod slovenski.

 • ljubinica

  V normalni drzavi se oblast potem, ko vladajoca stranka oziroma koalicija zabluzi, zamenja.
  Na volitvah zmaga opozicija.
  Ampak ne v Sloveniji. V Sloveniji neuspasno vlado zamenjajo “novi obrazi”.
  To je … vse ostane isto.
  Kdaj bo preprosti slovenski clovek SPREGLEDAL?

  • Luka Marchessi

   Orbanovi delavci imajo 300€ minimalca.
   Super, a ne?

   • macon

    Odvisno od notranjih cen. Imajo tudi 4.2% nezaposlenost, 4% letno rast in kup greenfield investicij, pa ne za po 300 zanikrnih minimalcev za kemično lakirnico.

    V par letih nas bodo verjetno prehiteli, naslednja kriza s komunajzarji na oblasti nas bo pahnila daleč dol.

    • Peter

     He, sva pisala isto. Seveda, ljubitelji Savjetsko Sajuza so vedeli povedati, da oni pridelajo ne vem koliko hrane. Pozabili pa so povedati, koliko ljudi imajo, da ne bi slučajno kdo kaj računal.
     Luka je pač luka, za svoj snif je pripravljen kle nabijat in če mu admin to dovoli, pa naj, no.

     • dob

      Ko sem peglal, sem z enim ušesom spremljal soočenje po TV in tedaj sem slišal, da Luka propade, če ne bo 2. tira.

     • Peter

      Ampak mesec nam bo pa še vseeno svetil, no.

     • dob

      Mesec ne pomaga, če Luka pade!

    • Luka Marchessi

     OECD data:
     HU : projected growth rate : 2.8%
     SLO : projected growth rate : 3.4%

     Samo podatki, poba, samo podatki. Bo šlo?

   • Peter

    Boš imel jajca primerjati tudi cene ali pač ne, no?

  • Peter

   Društveno politični delavci, ne novinarji, no.

  • totex39

   Nikoli, saj vidiš po komentarjih kakšen bolan narod nas obkroža.

 • Ricardo Gonçalves

  Nudimo posojilo od 1.000.000 € ([email protected])

  Nudimo posojilo od 1.000.000 €
  Nudimo posojilo zaposlenim, nezaposlenim, upokojencem in študentom. Ugodne obrestne mere in odplacevanje po meri ter dogovoru. Kontaktirajte : [email protected]
  WhatsApp: +33789770894

  • rubec

   Dobrodošel Rikardo, končno en ta prav slovenec.

   Financiranje posojilo denarja za rešitev financne težave
   ([email protected])
   zdravo Prosim vas, da stik s tem radodarni in iskreni Gospod, ki je dopustil, da opravi svoj projekt in placati svoj dolgov, kar me posojilo v višini 51,000 €. Objavim to sporocilo, ker je naredil dobro in želim, da se boste koristi za tiste, ki so v stiski. Vsepovsod je svoj email: [email protected]

 • Luka Marchessi

  Vas begajo rezultati volitev na Madžarskem?
  Tule je malce podatkov, ki osvetlijo ta konundrum*:

  Pismenost:
  HU : 32. mesto (od 38)
  SLO : 6. mesto (od 38)

  Izobraženost (znanost):
  HU : 28. mesto (od 38)
  SLO : 6. mesto (od 38)

  Več na:
  https://data.oecd.org/hungary.htm
  https://data.oecd.org/slovenia.htm

  __________________
  * Za nepismene SDS-jevske ovce: konundrum = uganka

  • Rožle

   Te jebe mal a… pa se grizeš … ker pri nas zmaga zagotovo SDS ..

   • Peter

    Ful ga jebe. Prvleče na dan iz žil na petah ene statistike.
    Ampak, Orban je zmagu, hehe, no.

 • Peter

  Hehe, Orban je zmagu, Luka…

 • Peter

  V pričakovanju novih statistik sporočam našemu Luki Markeziju
  ORBAN JE ZMAGU.

 • Peter

  Ej, Luka, a že veš, Orban je zmagu in to z dvotretjinsko večino, Luka, no?

 • Luka Marchessi

  Še v slovenščini… ker ste pač nepismeni:
  https://sl.wikipedia.org/wiki/Seznam_dr%C5%BEav_po_BDP_na_prebivalca

  • Peter

   wikipedijo nam kle montira model.
   A si ti sam napisu ke al ti je kdo pomagu, no?

   • Rožle

    Še en lev plagiator JBG

 • Peter

  Brw, a že kdo ve, kdo je zmagu na volitvah na Madžarskem?
  Gledam kle ene statistike enga lukata, pa sem ziher, da Orban ni. Zmagu, no.

  • rubec

   Sicer ni bilo na volitvah in ni bilo na Madžarskem. Zmagala je Žuža. Rekla je da je zanosila, jaz pa da ne.

   • Peter

    A, zato te ni več pr Joži, no.

 • Luka Marchessi

  KUPNA MOČ:
  HU : 47 mesto.
  SLO : 36 mesto.

  A bo šlo?

  Vir:
  https://sl.wikipedia.org/wiki/Seznam_dr%C5%BEav_po_BDP_na_prebivalca

  • FORT WORTH

   Zdaj naredi primerjavo kupne moci se za :
   1.) Orbana
   2.) Kucana

   • Luka Marchessi

    @forth_worth:disqus zakaj pa? Resno?!

    • FORT WORTH

     Ce se ze gres statistike, nam pa se to objavi, lepo prosim.

     • Luka Marchessi

      @forth_worth:disqus tebi koncept statistike ni jasen, a ne?

     • FORT WORTH

      Vidim, da je tebi.
      Zato sem te pa prosil…
      Bo slo ??

  • totex39

   “Poseremo” se na tako komunistično statistiko, ker vemo da je lažna, kdaj pa so že prikazali resnico, nikoli.

   • Luka Marchessi

    @totex39:disqus Bravo, ovca! TO!!!

    • totex39

     Saj vemo, da ste butasti, ni treba, da še nam pišeš.

  • Rožle

   Ti kar še limi, da ti bo pritisk zrastu vsaj na 180/110

 • Peter
  • sodnikisozločinci

   Ta komad bi morali predvajati po zvočnikih vzdolž celotne meje. Noben migrant je ne bi prestopil, zanesljivo. Kakšen talent!

 • Peter

  A se bo najdu kdo, ki bo razložu Lukatu, da je Orban zmagu, pa če se razpoči kle, no.

 • Luka Marchessi

  Zabavno, kako opranoglavim ovcam niti hard data ne pomaga…

  • FORT WORTH

   Ampak res si cisto pravo teslo…
   Hehehe

  • tohuvabohu

   Hard data so za trde butice.
   Čuj, če zmaga Šarec, boš ti minister za informacije?
   Hehehe, Lukec in njegov Šarec.

 • Peter

  Pet minut, pa Luka še ni vletel z novo statistiko, ki bi nam povedala, kako slabo gre Madžarom.
  luka, si se že sprijaznil, da je Orban zmagal, no?

  • Rožle

   Je šou na eno črtico …

 • Peter

  Se še komu zdi, da ima luka markezi problem z demokracijo?
  Na volitvah je zmagala neka stranka in on nam ves čas skuša dopovedati, da so ljudje, ki so glasovali zanjo, butli.
  OK; luka, ti si edini pameten. Najbolje, da volitve ukinemo in boš ti povedal, kdo naj vlada, prav, no?

 • Peter

  Kot sem že rekel, volite levico.
  Potem bo Luka Markezi minister za drogo, no.

 • Krtača 20

  Narod v Sloveniji na referendumu 2x za drugi tir. Smc za drugi tir. Sđs – referendum bomo ponavljali tolikokrat kolikor bo potrebno da bo po naše, se pravi proti.

  • tohuvabohu

   Kaj pa je to Smc?

   • Krtača 20

    Samo golo dejstvo.

    • tohuvabohu

     A je Cerar res gol?

    • tohuvabohu

     Kmalu bodo lahko spet šli v Koversado in uživali v brezdelju.

    • tohuvabohu

     Kdo je ukradel Mirku srajčico?

 • žogica

  Ekskluzivno na Orbanovi NOVI se javlja Slovenski Orban !

 • realnost

  Če bo pri nas podobno visoka udeležba na volitvah potem bodo levaki odpadli kot knof od gat… haha

  Zat bodo režimski mediji delali vse na tem da se ljudje nebi udeležili volitev s slogani vsi so enaki, stranka neopredeljenih jim bodo najdražji……

  • Luka Marchessi

   Ne, miško. Lepo vreme bo, pa boste SDS-ovci šli raje v hribe, kot na volitve.
   In potem bodo krivi mediji, Kučani in ne vem še kdo. Samo vaše lene riti ne.

   • realnost

    malo vas je, malo…. Po novem lahko uvažate nove volilce samo še z avionom…. Noben sosed vas ne mara….

    • Peter

     Zato pa imajo tako radi Ruse, no.

 • Peter

  Nekaj časa sem se trudil brati skupinico prej blokiranih.
  Pa se hitro opazil, da nima smisla.
  sem bom raje naročil na Nedelskega, bo isto, no.
  Ni mi jasno, od kje njihova silna volja pojavljati se tukaj.
  Ni mi pa jasno tudi, kako veliko je vesolje, no.

 • Krtača 20

  Jajo je tko vzhičen da bi človk reku da ga Orban hrani… Ups saj res, orban je lastnik nove, more bit vzhičen….

 • Peter

  Orban je zmagu, no.

  • rubec

   Peter, počakajmo na končne izide saj volilna komisija še ni prejela glasov iz romunske Transilvanije. Tamkajšnji župan Pista in njegova žena Zsuzsa se običajno odločata zadnjo minuto.

 • Luka Marchessi

  https://imgur.com/a/gyBfQ

  Po 4 urah 175 ogledov in 6 x like.
  Naročnikov: 983

  Močni ste, močni! Veliko vas je!
  Jebe vas statistika, ovce. Jebe…

  • Rožle

   190/120

   • Luka Marchessi

    @disqus_UFFN0V0PZl:disqus sprosti se… vse je ok. Ne meri si več tlaka.
    SDS bo pušila… uživaj v večeru…

    • Rožle

     Tebe je res fino gledat kako te pobira .. :)

     • Luka Marchessi

      @disqus_UFFN0V0PZl:disqus CMOK!!! ❤️❤️❤️

 • Peter

  Glejte, jaz pa mislim, da imajo naši osrednji mediji, tako kot vedno, čisto prav.
  Orban je na Madžarskem izjemno nepriljubljen, no.

  • realnost

   ja celih 30% ga ni hotelo volit… Za komije je popularen le tisti ki dobi na volitvah 118%….

   • realnost

    ….seveda če ni njihov… Njihovemu je za popularnost dovolj če dobi par sto glasov…..

  • žogica

   Vaš Orban v Sloveniji je pa res nepriljubljen, vedno zadnji med dvajseterico politikov, SDS pa ima 12% ! Veselite se bebci z opranimi možgani !

   • rubec

    Opica, če slučajno hoče oče tvoj še imeti stik, vprašaj orangutana kaj neki mu bilo je všeč na krokodilu.

    • žogica

     Ja vaš Slovenski Orban bo pogrnil, kot vedno, zato se veselite danes in častite njihovega Orbana. Ti orangutan si pa poišči svojo opico !

     • rubec

      bu

  • sodnikisozločinci

   Našim osrednjim medijem pošiljam jaz produkte svojega osredja, tako sprednjega kot zadnjega. Da ne misliš, da so mediji osrednji zato, ker so produkt Kučanovega osredja?

   • Peter

    Ponavadi napišem “osrednji”…Na žalost pa jim večina dolinčkov še vedno verjame, no.

 • Rožle

  Še pomnite kakšno prednost ter tudi suvereno zmago so levaški mediji prepisali Hillary Clinton … !?

  • Luka Marchessi

   Ne. Povej!

   • Rožle

    Dej mi telefonsko ….

 • Rožle

  Mokrenje Lukeca ter njegovih levih ovčk je zagarantirano do zgodnjih jutranjih ur, ….
  ,ko je.. J.J na naslovnici … BEEEE !!! …

 • Peter

  Luka Markezi, a si že slišu?
  orban je zmagu z dvotretinjsko večino, no-

  • Republic Commando

   Je slišu. zato se mu pa trga :)

 • Peter

  Mogoče pa Orban ni izjavu, da je treba ukinit izvoz, pa je zato zmagu, no.

 • Tweety Bird

  POZOR POZOR POZOR

  Janez Janša spet ne govori resnice…skratka LAŽE !!!… Ampak laž ima kratke noge :)

  • Rožle

   Če ma kdo kratke noge je to sam Milan Kučan ….

   • Tweety Bird

    Res je. Ampak naš Milan bo poskrbel, da bo levica spet zmagala :)

    • Rožle

     Letos vas bomo gledali pod prste ….

     • žogica

      Orbanu so tudi….

     • Rožle

      Ja a ni prou ?

     • žogica

      Prou, prou, pa skušaj pisati v SLOVENŠČINI, je zelo zaželjeno….

     • Rožle

      Ma nemoj loptice

    • Olga_10

     Levica bo s Kučanom zmagala samo na Dobu…

   • Republic Commando

    Kdor ne skače nč ne vid, hej hej hej! :)

 • Tweety Bird

  Kje klerodesničarji vidite, da Madžarska napreduje? Na njihovih provladnih propagandnih portalih…takšnih kot Nova24tv? WTF !!!

 • Tweety Bird

  Zanimivo, ravno Madžari, ki so se v Evropo priklatili iz Azije in sem sploh ne pašejo… sedaj najbolj ljubosumno in sebično varujejo svoje meje.

  • Peter

   Ja, zanimivo.
   Ni pa narobe. Ali pač?

   • Tweety Bird

    Malo je sicer žalostno, da ob vseh drugih temah Orban volivce zlahka lovi na temo migrantov in da je to ljudem postalo bolj važno od oligarhije, ki se je razpasla okoli njega. Isti kur** kot pri nas Janša :)

    • Peter

     Hehe, poln si dreka.
     In na katere teme pri nas lovite vi, no?

 • Peter

  O, tumpek se je vrnil z zasluženega dopusta.
  Velkam, no.

 • Peter

  Ljubosumno varovanje mej, ščitenje svojega naroda pred pritepenci, to je greh.
  A ne, tumpek, no?

 • Stajerka

  lewaki bodo doživeli še marsikatero, za njih, neprijetno presenečenje…..za normalne ljudi pa so se stvari KONČNO pričele postavljat na pravo mesto……

  Nemško notranje ministrstvo za izgon antisemitskih migrantov
  Nemško notranje ministrstvo je podprlo predlog Osrednjega sveta Judov v Nemčiji, ki predlaga izgon migrantov, ki ne spoštujejo nemških vrednot. Sem spada tudi antisemitsko izražanje oz. delovanje.
  Zato predlaga, da se takim osebam odreče gostoljubje: »Tisti, ki zavedno in nenehno kršijo naše družbene vrednote, bi morali odkloniti pravico do bivanja.

 • Peter

  Btw, tumpek, orban je zmagu.
  Z dvotretjinsko večino.
  Jasno, da boste v dolini spet zmagali vi.
  Smo pač Unicum, no.

 • Get Smart

  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

 • Tweety Bird

  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer LEVICA = LUKA MESEC, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM LEVIČARSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  LGBT,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do migrantov,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Tweety Bird

   Kaj nas uči janšizem, njegova vera in nauk?

   1. Ne imej drugega boga kot Ivana Janeza.
   2. Ne delaj si podob ničesar, kar ni podoba pedofilske katoliške cerkve in njene kaviar
   satanistične zvezde.
   3. Ne izgovarjaj po nemarnem imena domobranskih klavcev in izdajalcev
   4. Spominjaj se Janeza Janše, po njem imenuj ulice, trge, ceste.
   5. Spoštuj trgovca z orožjem in mu postavi spomenik…in njegove apostole gorenaka, grimsa, primca, kanglerja, mahniča…in tako dalje do vasleta.
   6. Ubijaj Slovenke, Slovence in njihove otroke, in jih izdaj nacistom.
   7. Zadevaj se s kokainom..
   8. Kradi Slovencem orožje in ostalim poštenim ter delavnim državljanom.
   9. Laži in pričaj po krivem proti ljudem.
   10. Želi si in ukradi vse, kar pripada poštenim ljudem.

   Pamet v glavo… VSI VOLITE LEVICO !!!

 • Tweety Bird

  Če že ne brišete laži tega klerofašističnega psa @Get Smart, tega mekanocurnega nastavljaća
  dupeta gazdi, ko vam serje po glavi,
  ga pač ne, ker so vam utupili v glaviće, da ima lahko tudi JANŠISTIČNA JUGOKOMUNISTIČNA LAŽ
  pravico do bivanja (btw, NIMA JE, oz. je ne sme imeti, ker gre za PROTIČLOVEŠKO
  DELOVANJE).

  Toda ne smete dovoliti, da Get Smart, nastavljaćica dupeta tako nagnusno potvarja RESNICO,
  ki jo predstavlja uporabnik v službi neresnice.

  Razumemo?
  Na svetu ni kakega ZDRAVORAZUMSKEGA razloga, da bi gostili
  JANŠISTIČNE JUGOKOMUNISTIČNE laži, blatenja, podtikanja, potvorbe …

  Gre za Slovenijo…. VSI VOLIMO LEVICO. NAJ NAM MESEC SVETI !!!

  • Rožle

   A bi ti rad, da te kdo bere …ali NE ???

 • Peter

  Baje, kot trdi tumpek, se je pri nas razrasla oligarhija.
  Se strinjam, se je.
  Kakor vem in če malo zračunam, je oligarhija, ki vlada, leva.
  Torej, tumpek, hej mašinca v boj proti oligarhiji…če ni naša, no?

  • Tweety Bird

   Desnica nujno potrebuje zunanjega sovražnika. Brez tega ne more zmagati.

   • Peter

    In ti misliš, da si ti bedni provokatorček ta sovražnik?
    btw, dobro pobirate fore iz SFRJ in JNA, no.

   • Rožle

    “Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti,
    mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira…”

 • Peter

  Tumpek.
  Glej, služba je služba, razumem.
  Te je Alenka kaj omenila v svoji knjigi, no?

 • Tweety Bird

  Prebivalcev Madžarske je bilo nekoč 10,7 milijona, danes jih je 9,8 milijona. V kontekst migracij postavite sami. Peter in Rožle?

  • Peter

   Tumpek, plačanček, kot si ti, pač ni relevanten sogovornik.

  • Rožle

   Tunnek si spet prišel igrat profesorja na portal .. ?
   Nije ti to kviz …

  • Peter

   Tumpek, Orban je zmagu na volitvah.
   Si že sliušu, no?

  • branči

   te je en sam kljun(gobec) kakor kosa rit! bo trb dobiti novega delodajalca, ta je v zadnjih vzdihljajih, pa plačani več sigurna…

 • Get Smart

  @Nova24tv

  Če že ne brišete laži tega MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA psa, tega mekanocurnega nastavljaća
  dupeta gazdi, ko vam serje po glavi,
  ga pač ne, ker so vam utupili v glaviće, da ima lahko tudi MURGL JUGOKOMUNISTIČNA LAŽ
  pravico do bivanja (btw, NIMA JE, oz. je ne sme imeti, ker gre za PROTIČLOVEŠKO
  DELOVANJE).

  Toda ne smete dovoliti, da ptićica nastavljaćica dupeta tako nagnusno potvarja RESNICO,
  ki jo predstavlja uporabnik v službi resnice.

  Razumemo?
  Na svetu ni kakega ZDRAVORAZUMSKEGA razloga, da bi gostili
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNE laži, blatenja, podtikanja, potvorbe …

  Gre za Slovenijo.

 • Get Smart

  DEJSTVA — vedno preverite, če neka trditev drži, če je RESNIČNA.

  Ker imamo opraviti s prvorazrednimi verniki zločinske satanistične genocidno
  in etnocidne sekte JOSEPH BROZ TITOVE Jugoslavije (velike serbuslavije),
  jim bomo rekli kar 10 komunistično socialističnih stožiško MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH
  zapovedi:

  1. Ne imej drugega boga kot JOSEPHA BROZA TITA.
  2. Ne delaj si podob ničesar, kar ni podoba pedofila JOSEPHA BROZA TITA in njegove kaviar
  satanistične zvezde.
  3. Ne izgovarjaj po nemarnem ime klavca in pedofila J0SEPHA BROZ TITA.
  4. Spominjaj se JOSEPHA BROZA TITA predvsem 25. 05., po njem imenuj ulice, trge, ceste.
  5. Spoštuj klavca in pedofila JOSEPHA BROZA TITA in njegove apostole kućana, jankovića,
  golubića, pahora, šoltesa, maslešo, semulića, isajlovića, mišića, jakića, pličanića,
  lukšića i tako dalje do tokija.
  6. Ubijaj Slovenke, Slovence in njihove otroke, ali pa jih žive betoniraj.
  7. Nečistuj s psi po garažah.
  8. Kradi Slovencem in ostalim poštenim ter delavnim državljanom.
  9. Laži in pričaj po krivem proti ljudem.
  10. Želi si in ukradi vse, kar pripada poštenim ljudem.

  Pamet v glavo.

  • Rožle

   Si ti 100% , da nisi
   JANEZ KOMENDA ?

 • Rožle

  Hmm …Get Smart ima tudi dosti materiala …

 • Get Smart

  Vedno pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Po delih jih boste spoznali.
   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

 • Peter

  Oj, Zoki…iz Veleja…kej mate tam za eno ulico št 2…
  Pa kolk te plačajo no, tkole, po nicku, dej povej, no…

  • Rožle

   Kje pa je Đouker ?

   • Peter

    Ja, tm, no.

    • Rožle

     Aha, dost blizu …

 • Tweety Bird

  Me prav zanima, koliko podpornikov Orbana se zaveda, da brez migrantov ni niti Orbana? Njegova celotna politika temelji na ustrahovanju z migranti, ki jih na madžarskem praktično ni in tja niti nočejo, obenem pa iz madžarske bežijo še najbolj sposobni Madžari. Skratka, konec migrantske krize bi bil tudi konec za Orbana in tega se sam zaveda. Množice slaboumnih oz. verjetneje samo neizobraženih volivcev ga je volila…kot pri nas volijo ovce neizobražene Janeza Janšo :)

  • Peter

   Kako sem vesel, da v dolini množice izobraženih volivcev voli nov obraz na vsakih volitvah.
   Te je alenka omenila v knjigi ali ne?
   Sam tolk da vem, a se pogovarjam s slavno osebo al ne.
   Sluvenski Kardašijan, no.

   • Tweety Bird

    Orbanov moto: Podpirajmo politiko izseljevanja in omejimo priseljevanje.

    • Peter

     Si že slišu: Orban je zmagu. Z dvotretjinsko večino.

 • Peter

  Tumpek, si že slišu, Orban je zmagu.
  Pa če se razpočiš, no, zmagu je.
  Z dvotretjetinsko večino, tumpek, no.

 • Peter

  Ampak je treba priznat tumpeku, bori se za svoje…akhm, svojo plačo…no.

  • Tweety Bird

   Res je, moj Tunek, kot šolnik, ima kar lepo plačo. Tudi moja je solidna :)

 • Tweety Bird

  Ljudje razmišljajte, narava vam je dala to sposobnost, enim bolj (levici), drugim manj (desnici)… zakaj nasedate populistom ala Orban in Janša? Saj če sešteješ ena in ena je vse jasno :)

 • žogica

  Slovenski Orban ne bo imel te sreče, da bi tlačil ljudi in teptal demokracijo .

  • Tweety Bird

   Orban : Ne dovolite migrantom vstopa na Madžarsko

   Ja, si že predstavljam trume beguncev, ki si rečejo: rad bi živel na Madžarskem. My ass! Tole je popolnoma transparentni populizem.

   • žogica

    Absolutni populizem, ampak ljudje nasedajo…

    • Tweety Bird

     Zabiti desničarji…isti kot Janševe ovce :)

     • Peter

      In tako si ti predstavljaš intelektualno debato?

   • Peter

    Populizem, hm, je vzdevek politiki, ki tebi ni všeč.
    Če nekdo vpije velkam refjuđis pa to ni populizem, ne kje, pa.
    To je…no tumpak, pa mi ti povej, kaj je to, no.

    • Tweety Bird

     Desničarji ste populisti…vedno bili in vedno boste :)

     • Peter

      Jeftino. Nevredno odgovora.
      Poskusi še enkrat, tumpek, no.

 • Peter

  Tumpek, mi znaš razložiti, kaj je populizem in kaj ni, no?

  • Tweety Bird

   Noriška trobila ala Novatv so populizem… sponzorirana z madžarskim denarjem :)

   • Peter

    Tumpek, read my lips, mi znaš razložiti, kaj je populizem in kaj ni, no?

    • Tweety Bird

     Populizem so noriška trobila, sponzorirana z madžarskim denarjem, jasno. Ker pa ne znam madžarsko, ne vem, če so tudi Orbanova trobila na tako zanikrnem nivoju, kot so noriška… torej oceane daleč od profesionalnosti, tako vsebinsko kot oblikovno… že pismenost je komaj komaj zadostna, kaj šele stil.

     • Peter

      Aha, torej populizma na levi ni. če prav razumem, no.
      In glede na to, da rad kopipejstaš iz mladine, tudi to ni populizem?
      lej, vprašal sem te na splošno, kaj je populizem, ne zanima me tvoje politično prepričanje.

     • Tweety Bird

      Donald Trump, Marine Le Pen, Geert Wilders, Orban, Janša… vsi ti desni populisti ne predstavljajo samo nevarnosti za mir in socialno povezanost, ampak tudi za gospodarski razvoj.

     • Peter

      Akhm, tumpek, imaš problem?
      Že nekaj časa te sprašujem, kaj je populizem, pa se nekoliko izogibaš odgpvoru.
      V mladini ni linka, no?

   • Rožle

    Pa ne da si ti tudi Luka Marchessi, ker te ni … ???

    • Peter

     Kabli iz veleja se kar topijo, no.

     • Rožle

      Pravi Šeytan :)

     • Peter

      Ne razumem, zakaj si je en tak beden provokatorček zaslužil tak naziv. Kakšen šejtan, vajenček za služabnika v peklu je, no.

   • pupa

    Tvoji mediji, če so dobri se ne rabijo nič bat konkurence Ti jih kar beri, jaz osebno sem bolj zadovoljna z konkurenco.

 • Tweety Bird

  Nemški minister za gospodarstvo Sigmar Gabriel meni, da desničarski populisti, kot sta ameriški milijarder Donald Trump ali vodja francoske desnice Marine Le Pen ali Orban… ogrožajo gospodarski razvoj.

  • Peter

   OK, hočeš zapisnike sej CK ZKS?
   Ti si začel z neumnostmi, no.

   • Tweety Bird

    Desničarski populisti obljubljajo svojim privržencem vrnitev v pravljični svet, v katerem se gospodarsko življenje odvija zgolj znotraj meja lastnega naroda. Kapish voluhar?

    • Peter

     Aha, levi realisti pa obljubljajo svojim privržencem nebesa ala Venuzela?

    • Rožle

     Ivo Bajec ti bo komentiral šah …boš ti vidu pol dolgcajt

    • Peter

     Zgubljaš živčke, tumpek…lepo. Dolga je še noč, no.

  • Nora24wc

   Ptička moja, pusti sedaj te smrdljive janševce. Mene zanimaš ti :)) Nisem tako lep, velik, debel in dolg, kot ta tvoj tunnek, ampak sem njegovo čisto nasprotnje, saj veš, alter, nekaj drugačnega, bolj zanimivega, tudi polt imam malo bolj temno kot tunnek, sem bil že na svojem vikendu na morju pa to… Če te zanima mi sporoči na privat, Če ti pa tuunek zateži, da ne smeš z mano, mu pa kar povej, da me v petek ob dvanajstih v centru haloz (glavni vodnjak) ne bo !! Baje je res močan….

  • FUCK COMMUNISM

   Ej krastaca zabita, kdo pa so to “populisti”?!?!?

  • sprehajalec

   Gre za osebo, ki je najmanj kompetentna za sodbo o drugih. Sigmar Gabriel je človek, ki je eden najbolj osovraženih v Nemčiji. zaradi njega je nastal danes masovni klic med nemškim ljudstvom:

   Wer hat euch verraten? Sozial Demokraten! Kdo vas je izdal? SD – Socialdemokrati.

   Poleg tega je navaden primitivec, ki svojim političnim nasprotnikom kaže fakiča.

   https://www.youtube.com/watch?v=023irbpve80

   Trump je gospod napram Sgmarju. Če bi Trump kazal fakiča, nima v Ameriki šans….

 • učko

  JaJo bo pa na volitvah popušil. Da ga ni sram !

 • Peter

  Torej, levi realisti, alalunatik in njegova starka, menijo, da je venuzelski vzorec pot v prihodnost. Miljarde naftnih zalog, bogata peščica, reven narod. In avijon za predstavnike slo levice, da jih obišče in se prepriča, da to deluje…no.

 • Peter

  Torej, tumpek, kaj je populizem?
  Sprejmem tudi kopipejst z vikipedije, samo nekaj že daj od sebe.
  Če si že prej nabijal o tem, no.

 • Peter

  A: Torej, tumpek, kaj je populizem?
  B: Donald Trump, Marine Le Pen, Geert Wilders, Orban, Janša… vsi ti desni
  populisti ne predstavljajo samo nevarnosti za mir in socialno
  povezanost, ampak tudi za gospodarski razvoj.

  Ima še kdo vtis, da sem na Polju, no?

 • Peter

  Torej, tumpek, desni so populisti, ker se borijo za oblast?
  Torej, levi se za oblast ne borijo? Ker če se, so tudi populsiti?
  Preveč zate, razumem, no.

  • Rožle

   1 + 1 = zmer 2, … razen po levaško, … može i sedam ako jim zatreba i to …

 • Peter

  Ok, tumpek, o populizmu pojma nimaš.
  Si slišal u Nedelskem pa se ti je zdel fajn pa zdej usake tolk časa mal sem napišeš.
  OK, tvoj problem, kredibilnost, kar se tiče populizma, je šla po gobe tvoja, ne moja, no.
  Zlo radi na levi nabijate o delitvi naroda.
  Kaj ti, kot kredibilen komentator meni lahko napišeš o tem, no?

 • xtc

  Ja danes je težek dan za levake poraz proti Orbiju,Judje so jim malce raztrelili teroristične prijatelje v Siriji i nmalce stresli Putike in obramba ni tako zanesljiva kot so Putike tulile.

 • Rožle

  Lewaki še tko boste bežal k Viktor Junaković…
  sam mal še počakte da raja ene 3 dni prazno slamo pofruštka…kwa bote letel.. …

 • Peter

  OK, dnevnika je konec, dobili ste svojo dozo novic, je bilo kaj populizma, tumpek, ti si strokovnjak za to vprašanje.
  Ni bilo? Vse korektno, sredinsko, uravnoteženo, nobenega deljenja naroda?
  btw, tumpek, je proslava v držahošah deljenje naroda ali ne, kaj praviš, no?

  • Rožle

   Ta tut na črtice rine ???

   • Peter

    Šmarnica. Velejska, no.

  • sprehajalec

   Avšička je še, kako je resnica o NOB samo ena na Hrvaškem, pa naj dajo mir s spreminjanjem zgodovine. Pa kako je fino in enkratno biti Rom.

   Medijsko poročanje mora biti pedagoško, v svojem poslanstvu spremeniti slovenskega človeka. Ga preoblikovati iz “zatohlega” in “zaostalega” v nekaj nedefinirano “boljšega”.

   • Peter

    In to bo spremenila tov Avšić?

    • sprehajalec

     Avšićka je glasnogovornica teh sil progresa. Pa še predvaja in oblikuje oddaje uredniku in stričkom všečno. vse s ciljem “narediti zatohlega Slovenca” boljšega.

 • Občasni Komentator

  drugače JJ je videti nekam postarano. Tudi videz brez kravate mu ne leži najbolj. Tako me spominja na kakšnega sindikalista. Skratka kravato in nazaj v bolj eleganten moški slog. V času, ko je bil premier je bil lično oblečen. Ta ohlapen nov slog mu za moje pojme ne pristoji ravno najbolj.

  • Rožle

   Ti si pa vsak dan na portalu …pol že ne moreš biti občasni komentator …

   • cosmosjasnovidec

    Imaš prav.
    Narobe si je napisal nick,ker je mislil napisati “občasni bedak” tako,da bi mi mislili,da je samo občasno usekan čeprav je usekanost njegova doživljenska stalnica.
    Saj veš levak-bedak se nikoli ne more spremeniti,ker je trešnjen že od rojstva.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

   • Občasni Komentator

    Oh Rožle oprosti. Povej mi kako naj se preimenujem. bom to nemudoma storil, da ti bo lažje. Še nov vzdevek ti bom povedal, da mi boš lahko spremljal prisotnost še naprej. Vedno sem si želel osebnega tajnika in sedaj je tu Rožle. Bogu hvala.

  • učko

   Jah, res je. Zgleda ko kakšen stari šiptarski čiko. Sam bela kapca mu še manjka na glavi !

   • pupa

    Bi mu lahko posodil svojo belo kapco.

 • Peter

  Je kdo kje videl tumpeka, no?
  Tak čuden občutek imam, da takoj ko besede nanesejo na kaj konkretnega, kar nekam zgine, no.

  • učko

   Tumpeka boš začutu, ne vidu !!!!

   • Peter

    Čuden komentar.
    Lahko nekoliko pojasniš?

    • cosmosjasnovidec

     Ker je “tumpek” levuharski LGBT buzič je imel Učko v mislih,da ga boš začutil ko se ti prikrade od zadaj za hrbtom.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

   • montyamp

    A s ga že , da veš ???

  • Rožle

   Lohka pa da je spet u štal na sex pauzi .. …

   • cosmosjasnovidec

    Po vsej verjetnosti ga je zaradi Orbanove zmage zadela kap.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • Republic Commando

  Tako kot so navijali za Clintonovo in stalno govorili , da je v prednosti. Takrat so bili tudi v šoku :)

  • ĐĐ Style

   Ti si bil najbol v šoku, ko si izvedel da napadelec s kombijem ni bil musliman.

   • Peter

    Kako veš, Gregor Golobić, kaj je nekdo mislil, no?

    • ĐĐ Style

     Interna zadeva, prosim ne mešaj se

     • Peter

      Gregor, poklići ga na mobi, pa se interno zmenta, no.

     • ĐĐ Style

      OK Peder

     • Peter

      Ni problema. Mi veš ti razložiti, kaj je populizem?
      In delitev naroda?
      Ti si bolj odprte glave kot tumpek, vidim, no.

     • ĐĐ Style

      Narod je že razdeljen, tako da ne več pametovat.

     • Peter

      In zakaj je, razdeljen, no?
      pa btwm preden začneš nabijat, kar se tiče podpore levim ali desnim je narod razdeljen v vsaki državi. Samo v dolini se to šteje za greh. Iamš kakšno idejo, zakaj je to tako, no?

     • ĐĐ Style

      Povsod na svetu je narod razdeljen, npr Republikanci in Demokrati. Po eni strani me boli kurac za leve in desne. Na volitve grem samo z enim razlogom in to je , da dam glas proti SDS. Verjami mi ogromno je takih. SDS ni tako nedložna kot se predstavlja. Kako in zakaj se mi ne da razlagat svojega mnenja, ker je danes ponedeljek in je zame najbol naporen dan kar se tiče službe. Zato lep večer še naprej, grem poiskat kaj bolj sproščenega.

     • Peter

      Ni problem.
      Kar se mene tiće, dragi Gregor Golobič bi šel lahko iskat to že prej.
      Nekaj bolj sproščenega, no.

     • ĐĐ Style

      Kar se tiče Golobiča nikoli ga nisem podpiru nekak antipatičen mi je kot Janša. Mi si vsaj upamo kritizirati svoje, nihče me ne bo izključil iz ničesar. Ali kot je v navadi pri SDS-u, da tožijo poslance, ki jih zapustijo oz. se spametujejo. Lep večer.

     • Peter

      Ja, ĐĐ je GG po slovensko. Kaj si pa ti mislil povedati s svojim nickom, je pa tvoja stvar, ne moja.

     • ĐĐ Style

      Prvo je bilo JJ STyle, vendar je nekomu šlo v nos in sem zamenjal v ĐĐ Style. Prevzeto je pa od tu https://youtu.be/dMlG9REYnME

     • Peter

      Torej, si zame GG, če ti ni všeč gregor, si lahko gozdno gospodarstvo, no.

     • ĐĐ Style

      Naj ti bo , sedaj pa res LP

     • Peter

      Ni problem. Rad se pogovarjam z ljudmi, čeprav mislijo drugače.
      Ne maram pa zaslepljencev. Tako, kot tudi ti ne,
      In ti se tako trudiš biti drugačen, da daješ vtis da si zaslepljenec, no.
      LP.

    • Rožle

     A tale un zares Orangutan … ?

   • Peter

    Gregor, kaj so povedali na Hanzi? Ali imaš rajši Poop TV? Populist zmagal na Madžarskem, fašizem na pohodu, skrajna desnica…

   • Republic Commando

    Kaj lapaš, a sem priznal al nism? Si živčen fašist rdeči?

    • ĐĐ Style

     Nisem videl, resno

     • Republic Commando

      Pa poglej in si ne delaj sramote. Prav patetično izpadate danes.

     • ĐĐ Style

      Pravim ti , da nisem videl, ker nisem imel časa iskati komentarje.

     • Republic Commando

      Potem pa ne lapaj! Napisal sem “zgleda , da res ni bil muslič” Zgleda sem napisal , ker se bi lahko še kaj spremenilo a očitno je res švabo . PRIZNAM? V REDU? fak ej

     • ĐĐ Style

      Lepo od tebe, pa ne mislim ti nabijat v nos

 • Rožle

  Tunnek pusti ubogo Juliko že pri miru …
  https://s28.postimg.org/7nzmn0ysd/Tunek_plus_Julka_pru_ka.jpg

 • Peter

  Torej, tumpek, kaj je populizem?
  S podvprašanjem, kaj je populizem v Sloveniji?
  In s podpodvprašanjem kaj ni populizem v Sloveniji.

  Lahko se razpišeš precej na dolgo, ker vem da si enteletktualc, ki rad razpravlja o teh vprašanjih. Te pa opozarjam, da bom prvih nekaj besed dal na net in preveril, da ne kopipejstaš iz mladine.
  Rad bi spoznal tvoj intelektualni domet, če ne zameriš, no.

 • montyamp

  Sn vam reku da bom volu Orbana .

  • Krtača 20

   Ni treba razlagat. Že vemo. Pa dolfija pa duceja….

   • Republic Commando

    Levaki ste danes še bolj patetični kot sicer.

 • cosmosjasnovidec

  Levuharji,komunajzerji ter čefutarji imajo danes dan žalovanja ter vsi sedijo za mizami in si grizejo nohte razen nekoliko nepomembnih levičarjev kateri klamfajo tukaj na portalu.
  To so levuharji ter čefutarji katere imajo malo bolj napredni levaki od njih za hlapce ter vodilne poskusne pasjejebce katere pošiljajo v izvidnico.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Peter

  Pa kaj Nova delate našim levim komentatorjem?
  Čim spravijo skupaj več kot deset besed kopipejst iz nedelskega al maldine ji zablokirate.
  Niste fer, no.

 • Peter

  Tumpek si še ni opomogel od dnevnika?
  Madona, pa kaj ste jih fiksal dons, no?

  • Rožle

   Tunnek je še kar u štali …

 • Prdo

  Zanimivo oba zagreta komunista

  • Rožle

   Prle čedalje slabše ti gre izbira Nicka …

   • Prdo

    Jbg če pa ni več idej

  • Republic Commando

   A res? Razloži zakaj.

   • Prdo

    Zato ker sta

    • Republic Commando

     Si pokazal ves inteligenti domet povprečnega rdečega fašista :)

    • Peter

     To si ti kaj sem pa jest?
     (direkten prevod iz vrtca 7 komisarjev skoja, dva štiriletnika, no)

 • ĐĐ Style

  Zanimljivo, da se zmaga orbana slavi bolj kot pa če bi zamagala SDS. Madžari so itak ekonomsko v kurcu. Od Orbana itak nimam ničesar, raje se sikirajte za Merklovo. Kakor ona zaigra, tako evropa pleše. Orban je pa član orkestra brez talenta (niko i ništa). Sedaj pa resno, lep večer še naprej.

  • Republic Commando

   Kjerkoli ne zmagate vi, rdeči fašisti, smo veseli. Lep večer

  • sprehajalec

   Danes in večaraj si gledal RTV, džidži, kjer so te naučili, da je madžarska gopsodarsko v khurcu.

   če malo poguglava in dovoli, da te jaz poučim. Madžarska plačuje ob isti stopnji zadolženosti GDP (narodni dohodek, da boš razumel, saj si nevešč jezikov) 5 milijard obresti na leto. Slovenija pa 1,6 milijarde.

   Naredimo sklepni račun. Če bi imela Madžarska 2 milijona prebivalcebv in ne 10, bi plačeval 1 milijardo obresti na leto glede na svojo zadolženost.

   Slovenija plačuje 60% več na 2 milijona prebivalcev. čemu džidži?

 • tetka z ozadja

  Kako kaj janšisteki, Orbanu je ratal, vam pa pač ne bo. No ja, saj to pa sami že veste.

  • Peter

   Važno, da je tebi ratal.
   Vlečt partizansko penzijo.

   • Republic Commando

    Za igranje tabornikov in skrivanje po šumah lol

 • Luka Marchessi

  Tole je za popizdit zabavno (tako svet vidi Orbana):
  https://www.youtube.com/watch?v=YfZbo8wcPzg

  Res toplo priporočamo ogled!!!

  • Republic Commando

   Tako ga vidite vi, rdeči fašisti, kar je totalno irelevantno :)

   • Prdo

    Tako ga vidijo normalni le svije ga vidijo kot prase

    • Republic Commando

     Levi in normalno. To je kot + in – :)

     • Luka Marchessi

      @republiccommando:disqus + in – se privlačita. Teslo zafukano.
      Še sam sebe zjebeš v istem stavku, gnoj zabit.

     • Republic Commando

      Plus pa minus sta nasprotje. bo boljše če napišem črno in belo? :)

     • Republic Commando

      Dan in noč?

     • Republic Commando

      Toplo in hladno?

     • Republic Commando

      Visoko in nizko?

     • Republic Commando

      Staro in mlado?

     • Republic Commando

      :) :) :)

    • sprehajalec

     Prdec, tvoji so madžarom ukradli nekoč Vojvodino in vanjo navlekli Đođoše iz hercegovine…

     • Prdo

      Aja sm misli da so tam slovenci

     • sprehajalec

      kajkavce so pa štokavci že prej pregnali ob turških vpadih. Bila je slovenska Vojvodina in slavonija nekoč…

   • Luka Marchessi

    @republiccommando:disqus vsaj do konca poglej, gnoj zafukan.

    • Republic Commando

     Zakaj naj gledam leve retarde, gnoj rdeči pasjejebi.

    • Republic Commando

     Ti kar glej in si daj na repeat pa si drkaj malega tiča svojega. Imbecil rdeči

  • sprehajalec

   Važno, da ga ljudstvo ljubi marđesiću.

   Levičarji pa vladajo s strahom in “ljudstvo jih ljubi” zaradi strahu za svoje življenje. Pol Pot, Broz itd….

   • Luka Marchessi

    V katerem tisočletju si ti ostal?

    • sprehajalec

     20 stoletje marđesiću. Ti bi kar pozabil za nazaj, “pa gledal naprej”.

     • Luka Marchessi

      Kaj pa … recimo 2. stoletje. Ali pa, ne vem, 14. stoletje?

      A TO BI PA KAR POZABIL?!?!? ŠETAĆ?
      Joj joj…

 • Prdo

  Čelavi se druži sam s tistimi kateri so priznali Palestino sramota za celo vas

  • Peter

   Lako prosim za podnapise, no?

   • Prdo

    Neznam albansko

    • Peter

     O, pa še duhovit si ne samo pameten, no.

     • Prdo

      A to si pa razumu ok saj bo sm počas pa bo

     • Peter

      Če pa prdo reče da počas pa bo, alamuvera, pol ma da bo, no.

 • montyamp

  Če bi pasjejebski murglosrbi imeli ” o ” od ORBANA , bi Slovenci imeli vojsko .Pod rdečimi ultrafašisti se dušijo vsi resorji . Slabi provokatorji so indikator propada zazidarskega imperija .

 • Luka Marchessi

  Tole je za popizdit zabavno (tako svet vidi Orbana in Madžarsko):
  https://www.youtube.com/watch?v=YfZbo8wcPzg

  Res toplo priporočamo ogled!

  • Republic Commando

   LOL, patetika Lukeca na vrhuncu! :)

 • Roman Benedik

  Pa kdo pravi,da so v SLO samo režimski mediji???Saj imate celo kopico sds-ovih.Če jih pa ljudje ne berejo ,pa je to problem urednikov in novinarjev.Vsa čast Orbanu,on je res zmagovalec.Janša pa večni luzer in jokica

  • Peter

   Aha, dragi Roman, torej, pride ura sedma, in slovenski janez se vpraša, katerega od kopice sds-ovih medijev si bom ogledal danes? Bo to PopTV ali 24 ur alu RTVSLo…?
   Se tebi sanja, kaj pomeni “osrednji medij”?

   • Prdo

    Saj je nora 24 tud režimski

    • Peter

     Vidim, da uživaš, ker ti namenjamo pozornost, ki si je kot najbolj beden provokatorček ne zaslužiš.
     Mi lahko poveš še enkrat, kaj si hotel povedati, no?

     • Prdo

      A ne gre jbg verjetno je blo preveč belila

    • Republic Commando

     Režimski je tisti mediji , ki dela za trenutno oblast. to je RTV

     • Prdo

      A ok sm mislo če pišeš kot nora tv pristransko da složiš nekemu režimu desnice pa sm se zmotu

     • Republic Commando

      Režim je tisto kar je trenutno na oblasti. Kaj ti ni jasno?

 • tetka z ozadja

  Janšisteki, ker vam je pluvanje po NOB in po vsem kar ni janšističnega, bil več ali manj strel v koleno vam predlagam v naslednjem sklicu parlamenta, da malce pregledate Napoleonove čase. Ker bo predstavnikov janšekov občutno manj kot sedaj, boste lahko v bolj prijateljskem vzdušju delovali. Če vam bomo dopustili boste lahko še ustanovili npr. “Napoleonovo komisijo”, kjer boste ugotovili, da pa Kučanov prapradedek ni bil dovolj zvest Napoleonu.

  • sprehajalec

   Slabo kaže tetka. trik s serpetinškom ne bo uspel in bo izgleda SD, stranka kontinuitete in progresa ter internacionale morala v ogenj.

   kaj je edino pravilno. tisti ki je skuhal, naj tudi posreba…..

   • Republic Commando

    Danes so takoj objavili anketo v kateri Serpentinšek prepričljivo vodi :) pranje možganov par excellence :)))

    • Peter

     Aha, še dobro. Dobim viski, če zmaga, no.

   • tetka z ozadja

    Meni je samo pomembno, da janšek izgubi, kdo bo pa zmagal mi je pa popolnoma vseeno.

   • Prdo

    No to se pa strinjam tist k je skuha l probleme z begunci najt o sa rešuje

    • lokec

     Sedaj si še prdo ko bo pa Janša zmagal boš pa samo še prdec

  • Republic Commando

   LOL, se vidi , da vam voda teče v grlo :) Danes ste za crknt smešni :))))

  • Peter

   Tetek je spravil skupaj več kot enovrstičnico.
   Mogoče pa se nam časi z levico v vodstvu res zjasnijo, no.
   Volite levico, no, tetek je levec.

 • Prdo

  Ampak ga je orban kr dobr pritisno na teh orgijah mu skoraj oči vun fuknalo

  • Novo Jutro

   Ogabno primitivno.

 • montyamp

  Madžari delajo s komunisti kot svinje z bučami .
  Butasti Slovenci pa bandite še volijo .

  • Republic Commando

   BUTASTI LEVIĆARJI

 • montyamp

  Tako bo zmagala SDS Z JANEZOM JANŠO .

  • tetka z ozadja

   Pa upaš stavit?

   • montyamp

    Ja , jaz dam dr.. , ti pa zobe v njega .

    • tetka z ozadja

     Enega sem že dobil, da je stavil z mano, in še kakega bom.

  • Prdo

   Haha spet bo veslo sisa

 • Peter

  Meni je samo pomembno, da janšek izgubi, kdo bo pa zmagal mi je pa popolnoma vseeno.

  • žogica

   Saj bo !

  • Prdo

   Meni sploh nč ni jasno kje je bla ta tekma?

   • Peter

    U Grasuplam.

    • Prdo

     A u grosuplama

   • Peter

    Teb itak nikoli ni nič jasno, no.

  • Republic Commando

   Nekako tako razmišljajo ja:) Nima veze kdo zmaga, pa tudi če še 5 miljard pokradejo, samo, da Janša ni . :)

 • Peter

  Joj, kam sem padel…ukvarjam s s tetekami…jebat ga, včasih je dolgčas, no.

 • Prdo

  Če Janša zmaga bomo spet drugi kot švica

  • Peter

   Ne bom jest kle švicu. Nej zmagajo talev, bomo žvel od pufov pa nu treba švicat, no.
   Volite levico, pa ne boste švica-l, no.

   • Prdo

    Tebi nič ni prof sploh me nimaš rad

    • Rožle

     Aha ti si Štajerc ..

  • Rožle

   A je bilo kaj alkohola danes pri tebi … no v tebi ?

   • Prdo

    Ne uživam premehkih drok

    • Rožle

     drok …kva je to?

     • Prdo

      Kaj

     • Prdo

      A si ti tudi vido

 • montyamp

  Saj so komunisti v redu , samo dvakrat na leto jih prime morilska topoglavost , ki jih vsakič drži po pol leta .
  Pametni Slovenci so bili po WW2 poklani-izgnani-zazidani , zato imamo danes visok odstotek samozapravnih ultra izkrivljenih zazidarskih mladičev .

 • Peter

  Socializem je v bistvu fajn zadeva.
  Samo prej ali slej je treba pufe začet vračat, no.

 • žogica

  Danes vam je Orban zrihtal veselico, jutri je nov dan, jamranje in verbalno nasilje bo vaša glavna tema.

 • Prdo

  Zakaj ma pa Janjša pinki srajčko

  • Luka Marchessi

   White balance ga je zajebal!
   Zjutraj je bila baby blue.

   • Prdo

    Hahaha je

 • Luka Marchessi

  Žal moram ponovno pomagati @republiccommando:disqus s ščepcem osnovnošolske fizike:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Electric_charge
  Nekako ne razume, da se (+) in (-) privlačita. Je pač zafukano teslo…

  • Prdo

   Težka bo

 • Johan

  Bravo Madžari in in absolutni zmagovalec Viktor Orban, TAKE VODITELJE RABIMO !

  • Prdo

   Ja tuji vodje so vedno zakon

  • Luka Marchessi

   @disqus_w4phg9gdPG:disqus za absolutizem si par stoletij prepozen. Mi smo šli naprej.

 • Peter

  Socializem je v bistvu fajn zadeva.
  Samo prej ali slej je treba pufe začet vračat, potem se pa začnejo problemi, no.

 • tetka z ozadja

  Kako pa kaj janšisteki, se vam cedijo sline po Madžarski oblasti?

  • Prdo

   Ja pridružimo se višegrajcem in napadima Rusijo

  • Peter

   Provokatorček. Niti ne tako slab, no
   Partizanska penzija pride, vsak mesec?

 • Peter

  Meni se zdi fajn grški primer.
  Sposojaš si, kot da jutri ne obstaja, sposojen denar porabiš, kot da jutri ne obstaja.
  Ko pride čas, da je treba sposojen denar vrniti, začneš vpiti o grdih kapitalistih, ki za vraga, lej no, hočeejo svoj denar nazaj.
  In spraviš nore ljudi na cesto, ki so pripravljeni podpreti tvojo teorijo, da sposojenega denarja ni treba vračati.
  Lunatik je dolinski primerček take “politike”.
  Volite levico, mogoče pa vam ne bo treba vrniti, tega, kar ste si sposodili, no.

 • Luka Marchessi

  Orbanova zmaga je največji uspeh SDS v zgodovini!

  • Prdo

   Ja sodelovanje na prvih internacionalni orgijah

  • tetka z ozadja

   Ta je pa dobra, a v Sloveniji se jim obeta popoln poraz. Koga bodo obdožili za poraz še razpravljalo.

   • Prdo

    Hm mali škrat ali udbomafija hm

    • tetka z ozadja

     Ali pa mediji, ali pa sodišča itd., nazadnje pa bodo tožili volilce.

     • žogica

      Pa kolo bojo plesali, kot pred štirimi leti !

     • tetka z ozadja

      Igrala pa bo skupina Viktory.

     • Prdo

      A letos je denarja bo danijela

     • centurion

      Ampak tebe res ohka nabija v zid vsakdo, loptice glupa,
      made iz bosna…

     • žogica

      Bosanc si, saj tudi vi plešete kolo? S svojim vulgarnim besedičenjem pa delaš sramoto svojemu narodu.

     • Prdo

      Mislim da Janša sploh nima zmage v načrtu poraz mu še več evro prinese npr bosanski kredit nazadnje ga sploh ne vzame in njegove ovce mu dajo 100kevrov super ideja

     • Luka Marchessi

      @disqus_nAtUuzvPXK:disqus Exactly. Nabral si je dovolj ovc za 15% in lepo življenje. Več ne rabi niti noče.
      Ampak ovce tega ne poštekajo.

     • Prdo

      Ja vsake tok odigra žrtvo pa je na konju za ka bi se zajebavat z nekim vladanjem

     • tetka z ozadja

      Pa od kje tebi 15%?

     • Luka Marchessi

      @tetkazozadja:disqus Res je veliko… mogoče pretiravam… ampak po mojem bodo nabrali (relativno na udeležno) cca tam nekje.

   • Peter

    Nisi slab.
    braniš svojo partizansko penzijo. dokaj dobro, za razliko od ostalih, no.

   • Luka Marchessi

    Kučanistična-murgelsko-levuharska-antikrščanska-komunajzerska-udbo-mafija…

    • tetka z ozadja

     in še in še in še…..

     • Luka Marchessi

      @tetkazozadja:disqus ja… nimam toliko shizofrene domišljije, kot SDS-ovčki.
      Oni bi dodali še kak vezaj…

 • Peter

  A. Luka še ni posnifal svoje doze za nocoj?
  Podčrtane in v boldu, no?

  • Prdo

   Luka kopar

  • centurion

   Ne.
   Najprej kozo pofuka.pol psa, bulmastifa, pol
   mu namenijo gospodarji levice in garaže
   eno črtico.

 • Laž ima kratke noge

  Še dobro, da Slovenija ni Mađarska….. koga bo Janez obdolžil za svoj neuspeh na prihajajočih volitvah? Medije, sodišča, partizane, komuniste, Titeja…. ???

  • žogica

   Vse……

  • Prdo

   Tudi rdečo kapico pa snegulčka in 7 palčic

 • Peter

  Glejte, če bi meni sistem zagotavljal okoli 2 kile ojrov na mesec samo zato, ker je neki moj stric nekega neugotovljenega dne na neugotovljenem mestu nesel košarico s pošto za neugotovljene četo neugotovljenega bataljona, bi bil danes tudi verjetno tukaj Tetek iz ozadja. Jebat ga, no.

 • tetka z ozadja

  Se mi pa zdi, da je teh janšistekov približno toliko kot jehovcev, pa še enako so nadležni.

  • Luka Marchessi

   Nova24TV ima na YT pod 1000 naročnikov.
   Najbolj usran slovenski vloger jih ima več.
   Res jih je velko.

  • Peter

   Hm, odkar sem te odblokiral, si napredoval-
   Si bil na kakšnem tečaju?

  • žogica

   Saj se jih vsak izogiba….

   • tetka z ozadja

    Kot kuge.

  • garfi

   šc murglaš

 • Peter

  Aha, ofenziva iz veleja…
  Ja, lejte, mejte si svojega titeka…

  Ti spodaj, si blokiran. Trenutno jih ni veliko, samo najbolj glupi.
  Bodi posnosen, no.

  • žogica

   Vi pa svojega Orbanovega Janeza….

 • Peter

  Vidim, da se imate fajn, se zabavate.
  Velkam, no.

 • Luka Marchessi

  Kaj je zdaj Janševčki?! A se vsi z vlakom na šiht vozite pa ni signala, ali kaj?

  • žogica

   Nimajo za bencin…

  • centurion

   Luka pesefuka…
   Dežurni v garaži, pol ko je mater popedenal…
   Pravi levak vdno za mt poskrbi od zad…

 • garfi

  kaj je zdaj leviČĆarĆki
  vsaj na Madžarskem ste popušili

  • Prdo

   Jebeš mađarsko mi sMO v Velenju glavni

   • garfi

    spet prdec iz murgel

  • Luka Marchessi

   @disqus_Wrgbp5j7dU:disqus resen udarec, ni kaj.
   Kot bi rekej Debilni Pastir: “Ta zmaga je pomemna za celotno zahodno civilizacijo.”

   • garfi

    dotolčemo vas maja
    boste spet sorosovi vstajniki-zombiji

    • Luka Marchessi

     Zmenjeno.

   • centurion

    Orban je edino upanje za pse,
    da jih ne boste taki levičarji ko ti fukali v garažah….

 • Peter

  Pa kje ste vsi, samo dva ste skupaj spravili za danes, no,
  Zmankuje denarja?

 • Peter

  U mojim cipelicama..
  baj velejćanin, hehe, no.

  • žogica

   Janševec je iz Velenja?

 • ĐĐ Style

  I’m Back Milan vam bojebu znanje

  • Peter

   A ja?

   • ĐĐ Style

    Me zanima koliko boste glasni, ko boste sestavljali vlado, hehe.

    • žogica

     Ne bodo imeli materiala.

    • Peter

     To boste delal vi.
     Titanik naj bo vaš do dna, no.

     • ĐĐ Style

      Končno si skapiru kdo bo sestavljal

     • Peter

      Jasno, Janković, , de. Moguć de ne zna glih najbol seštet, al je najbolji meneđer na balkanu i šire, no.

     • žogica

      Hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, vas je strah, saj sploh niste sposobni, tako povej, bebec !

 • Peter

  Gregor Golobić od LSD nam bo jebu znanje, zdej se pa paste, no.

 • garfi

  leviČĆarji bodo Slovence kmalu razglasili za fašiste
  že bluzijo o neofašizmu v njihovi €U
  pol pa nova revolucija, ko za staro niso odgovarjali

 • Peter

  Oj, joker, te je omenla alenka al te ni, no?

 • Luka Marchessi

  Plešasti Pastir: “Ta zmaga je pomembna za celotno zahodno civilizacijo.”

  Po mojem on sam sebe trolla ali je pa stalno napohan.
  V normalnem stanju ne moreš tega izjaviti…

  • ĐĐ Style

   Baje so v Londonu, PArizu, Berlinu, Amsterdamu….. ljudje množično organizirali shode in na transparentih nosili natpise Brez Orbana mi živeti ni. Če bi pa jajo zmagal, bi Se Atlantina pojavila nazaj.

   • Luka Marchessi

    :D :D :D

   • Peter

    Misliš na Londosnistan, Paristan, Berlinstan, kjer ljudje ne morjo domov..
    Useful idiots je rekel Lwnin takim, kot si ti, no.

    • ĐĐ Style

     Britanci so preklicali Brexit, Merklova je začela graditi novi zid. Švica se je pridružila EU, vse to zahvaljujoč tako velikemu voditelji tretje velesile na svetu. Dosti sarkazma. Na nemških, ameriških, angleških portalih je novica o Orbanu nekje v ozadju. Če bi jajo zmagal bi bila novica nekje med črno kroniko in osmrtnicami.

     • Peter

      Tudi če bi se hotel ali želel strinjati s tvojo oceno, si s poimenovanjem liderja opozicije povedal vse. Si pač zblojen produkt nedelskega & Hanzi TV in Poop tV.
      Kaj si mislim o tebi je moja stvar. Mi je pa žal. da so osebe, ki so sposobne spraviti skupaj več kot dva stavka taki opranci kot si ti, no.
      Pa srečno hodi.

     • ĐĐ Style

      Tebe najbolj moti poimenovanje JJ-a. Zakaj ti omenjaš Hanzi TV, se gremo dvojnih standardov. Naj ti nekaj neverjetnega povem. Novice na TV že ene 5 let ne gledam, cajtunge pa nisem kupil olala. Vse kar zvem je prek neta, ker moje delo je 100% odvisno od neta. Se pa ne ukvarjam z Slovenskim trgom.

     • pupa

      Sem slabo informirana. Mi poveš če je pahorček že dobil ČESTITKE SLOVENSKEGA ZETA za izvolitev?

     • ĐĐ Style

      Trump nezna niti izgovoriti besede Slovenija, una njegova pa itak glumi Avstrijko

   • Prdo

    Hahaha dobra

  • Prdo

   To je njegova igra s katero drži svoje volilce namerno spodbuja nove stranke na desni da ne bi imel preveč volilcev in potem bo lažje znova zaigral žrtev seveda desne ofce ga bodo ob porazu še bol finančno podprle

  • garfi

   nisi normalen, da bi sodil

   • Štalmajster

    Ne razumeš zgodovine. Orban daje kajlo Sorošu, to je ….. “izvoljenemu ljudstvu”.

  • centurion

   Orban je edino upanje za pse,
   da jih ne boste taki levičarji ko ti fukali v garažah……

  • pupa

   Pa kaj te toliko moti plešasta Goranova buča.

 • Peter

  U mojim cipelicama..
  ima mjesta za jednog velenjćanina…

 • freedomfighter

  Hvala bogu je zmagal pro eu kanditat in ne neki seperatist

 • Luka Marchessi
 • garfi

  Orban BRAVO
  leviČĆarji so penasti

 • garfi

  JAnez JAnša

  • Luka Marchessi

   Ja, ja…

   • garfi

    tvoja jaja

    • Luka Marchessi

     Lepa so, hvala!

     • garfi

      Orban te drži

  • ĐĐ Style

   jaNEz

   • garfi

    JAne

   • centurion

    bosance u LANCE, srbe na VRBE!!!!

    • ĐĐ Style

     Desne v Hungary

 • Peter

  Ne vem ali naj rečem da mi je smešno ali da mi je žalostno, da si ljudje, slovenci, samo zato, da bi nasprotovali desnici, želijo, da bi prišli v naše kraje tujci, ki z nami in našo kulturo nimajo nič.
  Pa misliš ĐĐ, da bo pomagalo, da boš rekel, da si bil proti, ko bodo začeli s svojo versko vojno?
  Kako neskončno slep moraš biti, da prodaš svojo dmovino tujcem samo zato, da ne bo vladala tebi neljuba političnba opcija?

  • Prdo

   Kateri tujci misliš tisti katerim smo uničili države

  • ĐĐ Style

   Imamo zmagovalca, sem se spraševal kdo bo prvi začel z islamisti.

   • centurion

    bosanec, šuti i k nozi!!!!

    • ĐĐ Style

     Kaj vas Orban ni povabil na fešto, a mate pedofili v nedeljo zopet zbor

     • centurion

      Garaža pozor!
      Bulmastifi spremni.
      Nočas jebe ĐĐ iz vukojebine bosna.
      Jebe i vlastitu majku-posebna tačka većeri…

     • ĐĐ Style

      Dej v enem jeziku napiši, to ni nič. Neka mešanica Slosrbaščine. Ker razumem oba jezika to tvoje izgubi duhovitost. Jedi govna-to pomeni v Bosanskem jeziku, da si zelo duhovita osebnost.

     • centurion

      Tvoj jezik na fuđinama.

     • ĐĐ Style

      Sem kr ene 15 km od fuđin

     • Republic Commando

      Ejga, debil rdeči, tvoj oča je največji pedofil. Te je očitno redno fuku v rito ko si bil majhen. Druge razlage ni.

  • centurion

   Biti moraš peder in kozo in pesojeb kot levimodeli na tem forumu.
   Njih želja je to.

 • garfi

  naši leviČĆarji izgubijo sorosa in brezposelnost se bo podvojila

 • ĐĐ Style

  ZGRADILI BOMO ZID IN MADŽARI BODO PLAČALI ZANJ

  • Prdo

   To zid miru

  • Prdo

   In čez zid bomo Janši ste metali

  • garfi

   zid okoli murgel

   • stajerc5

    Nic okoli, cez murgle!!!

 • Peter

  Tam nekje okoli leta 2008 sem na MMCju napisal, v rubriki, v kateri se je potem sto tisoč dolinčkov zgražalo nad zidovi v Izraelu, da bo tudi Evropa gradila zidove.
  Tako pač je, zid pomaga, nič drugega, no.

  • Prdo

   Zidan

  • ĐĐ Style

   Serješ po portalih SINCE 2008, si dobl za 10-letnico jubilejno nagrado od Jajota, 20dag Ogrske salame pa položnico za donacijo.

   • Peter

    Aha, hočeš biti malo duhovit, vidim?

    • ĐĐ Style

     Ne to je resno vprašanje

  • stajerc5

   Ampak Jezek te je pa nesel za par deset let, de!
   Mi osli smo se mu pa smejali, ko je on resno mislil…

 • garfi

  Orbana v murgle

  • centurion

   Raje par Patriotov…

  • Luka Marchessi

   @disqus_KgD04JajKN:disqus nima revež denarja za hišo v Murglah.

   • garfi

    nismo vsi lopovi

   • figar

    ne, garfi bi nekoga naselil v Bavčijevo vilo, ki sameva medtem ko je on na Dobu in čaka prijatelja Janeza

 • Luka Marchessi

  Janez Janša se bo dal preimenovati.
  Po novem bo Zmago Janša.
  To mu je svetoval Viktor Orban.

  • centurion

   Ti tut.
   LUKA KOZOJEBI.

  • centurion

   pa i LUKA MAMOJEBI po novem…

   • ĐĐ Style

    Cent turi on

  • ĐĐ Style

   Kaj pa Zmago Victory – dvojna zmaga tudi če izgubi. – in – je +

  • lokec

   Saj bo imel prav.

 • Peter

  Izraelci so ugotovili, da ne pomaga nič drugega kot totalna fizična delitev. 10 m betona, nadzorovani prehodi.
  Čez 10 let bo to tudi v Evropi.

  • ĐĐ Style

   A z Hungary?????

   • Peter

    Glej, GG, vztrajen si. To je lep čednost, ki pa ne zakrije tega, da si jeftin provokatorček.
    Kot sem že rekel, rad se pogovarjam z ljudmi, ki so kaj doživeli in imajo kaj povedati.
    Ne maram pa enovrstičnih provokatorčkov.
    Ugani, v katero kategorijo spadaš, no.

    • ĐĐ Style

     Nisi napisal, kje se bo ta zid nahajal, ker berlinski služi samo še za turiste nam malce razloži.

     • Peter

      Si že doživel vhod v Betlehem? Si videl tiste desetmetrske zidove, ki
      delijo ljudi? Si videl to in se vprašal, zakaj je to treba? Si živel med
      ljudmi, katerim ta zid pomeni varnost in jih ločuje od samomorilskih napadalcev, Nisi, jasno, da nisi. Deli ljudi tisti zid, ker če jih ne bi, bi samomorilski borci za svobodo vska dan pobijali civiliste.In čez deset let bodo taki zidovi v Evropi delili tisto, čemur se danes reče no-go zone od Evrope, kot si jo mi predstavljamo, pa če si še tako zatiskaš oči.

     • ĐĐ Style

      Vprašaj se kaj je povod, da so samomorilski napadalci sploh nastali.Kaj se zgodi ko ljudje nimajo več kaj izgubiti?

     • Peter

      Oh, klasičen tanjug, itak, no.

     • ĐĐ Style

      Verjetno si ti eden od tistih, ki trdijo da si Palestinci samo želijo Židovske zemlje. No v enem delu se strinjam s politiko vašega bivšega šefa, kateremu ste prisegli na njegov rojstni dan na Bežigrajskem štadionu.

     • Peter

      Si lahko še bolj jeftin?

     • ĐĐ Style

      A bi rad , da pluvam čez murgle. To pa ni jeftino, ali pa Golobič. To tudi ni jeftino. Dej Peter pojdi se umit z mrzlo vodo. Mene obsojaš a isto počneš, samo ne vidiš ker si preveč zagret.

     • Peter

      Akhm, že mogoče.
      Ampak, ti si začel, no.

     • ĐĐ Style

      Začel sem, ampak se nisem tebi direkto obrnil, odogovoril si mi z Golobičem in potem se je plaz utrgal. To sedaj ni važno. Važno je da sva poklepetala in pa še ena stvar, ne vem če si opazil. Ostala sva sama in zato ti pošiljam svojo najljubšo melodijo , da neboš reku da sem pizda in lahko noč. NI FORA https://youtu.be/O4irXQhgMqg

     • Peter

      Imam svoje najljubše melodije in me melodije drugih ne zanimajo, no.

      Lahko noč.

     • ĐĐ Style

      hehe kok ste trmasti, lahko noč

     • Peter

      hehe, pa še za konec ne bi govoru v prvi osebi ednine, no.
      Zakaj imate ta problem, no?

     • ĐĐ Style

      To je bilo mišljeno v množini, vi kot desni in ne vi kot ti

     • Peter

      Narobe, jaz sem bolj lev kot ti. Samo v dolini je vse zmešano.

     • ĐĐ Style

      Če si ti bolj levi, sem po tej čudni logiki na tvoji desni

     • Peter

      Jaz se zavzemam za to, da je delavec pošteno plačan za svoje delo, da sociala in zdravstvo delujeta, da šolstvo da otrokom vizijo in prihodnost, da ljudje po 40 letih dela zaslužijo pošteno penzijo, da …
      Ja, sem levićar, samo ne dolinski, kjer so levičarji jankovići, zemljarići, kocjančići in podobni, no.

     • ĐĐ Style

      Kar se tiče Jankoviča, ga videti nemorem. Preveč si je vzel vladanje nad Ljubljano v svoje roke. Danes sem ga videl v centru, po nekem gradbišču je skaku, po njegovi faci sodeč je bil neki nadrkan.

     • Peter

      Zanimivo, da si omenil en del Lublane, ki ga jaz nisem.

     • Peter

      Mogoče 20, 000 USD, ki jih dobi družina samomorilca s strani Hamasa?
      Seveda, tega ti ne veš. Boris Vasev o tem ne poroča, no.

     • ĐĐ Style

      AAAAAAAAAAA vse je v dnarju , ko se pa Izraelski buldožer zapodi čez Palestinsko naselje je pa samo iskanje bližnjice.

     • Peter

      Seveda je vse v dnarju, sovražmo šejtana, ampak če da kašne dolarje, jib pa vzamemo, ne?

     • ĐĐ Style

      Tudi za Bosansko orožje

  • samotoje

   Meni se zdi 10 let kar veliko. Vsaj za nekatere države.

   • Peter

    Ja. Ko bodo spoznali v Evropi, da je to edini recept, bo prepozno, no.

 • garfi
  • figar

   z zgornjim muckom si je spet nekdo rit obrisal

 • Luka Marchessi

  Nič, SDS-ovčki.

  Ponovno ste bili patetično zabavni, nekako tako kot cirkus spak iz 19. stoletja! Super ste. Res hvala!

  V zameno sem vam pomagal z nekaj statističnimi podatki, nekomu od vas pa celo z osnovnošolsko fiziko. Upam da cenite moj trud!

  Over & out, bitches!

  • Republic Commando

   Lejga fašista rdečega retardiranega kako se trudi biti relevanten:) Sem te pa vsaj naučil novo besedo :)

 • ĐĐ Style

  Naj delo odložita oba volilca stranke SDS, lepe želje in veliko sreče v življenju vama želi leva politčna opcija in vama pošilja naslednjo skladbo https://youtu.be/TubjPsm2L8I?t=2m4s

  • Peter

   Nice try, to smo delali že nekaj časa nazaj.
   Za izvirnost se bo treba malo bolj potruditi, no.

   • ĐĐ Style

    Efekt je dosežen, pač človeško je nepriznavanje poraza, te popolnoma razumem.

    • Peter

     Oho, nice try.
     Še vseeno pa se bo treba za izvirnost malo bolj potruditi.
     Vidim, da ti dela problem izvirnost,
     Floskule z vseh strani obvladaš, ko pa je treba napisati kaj svojega, pa so malo tenak, kaj praviš, no?

     • ĐĐ Style

      Vsakič ko zanikaš potrjuješ moje besede.

     • Peter

      Tudi za bosansko orožje?

     • ĐĐ Style

      Ja, tudi za to

  • ĐĐ Style

   Še jajo je na koncu videa čudno pogledal in si misli “What the fuck”

  • Republic Commando

   Kaj nisi rekel ,da greš spat?? Patetični strahopetni rdeči fašist. SAm bežiš, kot tvoji predniki po gmajnah. :)

 • šmentanamuha

  Janša je trenutno najbolj normalen in sposoben političen voditelj v Sloveniji. Če je taka tudi večina volivcev, potem SDS mora zmagati, da vrne državo v tirnice normalno delujočega tržnega gospodarstva in naredi red v državi. Lunatično razgrajanje zafiksanih levičarjev je naredilo toliko škode, da je ogrožena država v njenih temeljih. Janša ni idealen, je pa v tem trenutku najboljši. To sem povedala kot dosedanja antijanša volivka.

  • MižekFiga

   Najslabši ste spreobrnjenci!

   • herman

    gori je poturica od Turčina.

   • šmentanamuha

    Politika ni navijanje za svoje nogometno moštvo ampak pogled v prihodnost. Moja ocena je, da ima SDS najbolj realen in v prihodnost usmerjen dobro premišljen program, ki je izvedljiv v dobro vseh nas. Sicer pa te prispodobe s spreobrnjenci ne razumem. Kako potem imenuješ tiste, ki evforično volijo nove obraze, čeprav nimajo ničesar pokazati. Tvoj komentar je prav otročji. Zato pa so volitve, da se politike in stranke brez idej, ki samo še škodo delajo, zamenja.

  • bi jo

   v zadnjih letih opleta tam pri 11 pa do 16 % volilnega telesa. trenutno tam pri 11%-ih.

 • Republic Commando

  Luka Marchessi in ĐĐ Style sta taprava ritopika, drug drugemu dajeta pluse in skupaj spravita rdeče možgane za en kvazi komentar :) Še kakšen rdeči ritopik naj se jima pridruži in bodo mogoče nabral mozga za en cel konkreten komentar :)))

 • Grenze

  Pri nas se lahko zgodi isto če ne bo goljufije , kajti komunisti so barabe in upajmo , da se to prepreči spomnite se Tržiča ????

  • primsek

   seveda, tam je goljufal komunjara Pavle Rupar, uporabnik kokaina in kriminalec, SDS

 • sodnikisozločinci

  V nas bije srce ljubezni do Janše in domovine.

  • :-)))

   hahahaha

 • Diagnostik

  Me prav zanima koliko časa bodo še sds ovci v Bruslju ponižno kimali vsakemu slaboumju ki pride iz evropske ljudske stranke, ki najbolj navijajo za islamizacijo Evrope. Orban se vsaj bori za svoje državljane.

 • mojev2

  Komunisti so barabini najhuše vrste,so lenuhi,požeruhi in za svojo rit najbolj skrbijo.Se zgražajo nad Madžarsko ,ki jo odlično vodi g. Orban.To je država ,ki si jo lahko želijo vsi pametni in domoljubni ljudje.
  Levičarstvo v Sloveniji je najslabše vrste v Evrop.

  • jovan jovan

   Preseli se. “Standard” in desničarske ideje so tam na višku! Da o korupcji ne govorimo. Tudi v tem nas menda prekašajo,

 • Sredina

  Glede svobode medijev pri nas in na Madžarskem:
  https://freedomhouse.org/report/freedom-press/2017/hungary

  “Hungary’s largest independent daily, Népszabadság, which had uncovered a string of scandals involving the ruling party, was unexpectedly suspended in October. Soon afterward, its parent company was sold to a firm linked to an ally of Prime Minister Viktor Orbán.”

  “Government-affiliated owners also purchased a number of regional newspapers and a major business weekly, and a progovernment tabloid was launched in the fall.”

  https://freedomhouse.org/report/freedom-press/2017/slovenia

  Dokler bo tale drekač lahko govoru kar hoče, če je res ali ne, nima kej govorit o svobodi in uravnoteženosti medijev

  ČE si janša po orbanovsko predstavlja svobodo medijev, potem pa res bolš da nikol ne pride na oblast več, kaže odlično

  • Marijan Tončić

   Gospa Sredina, kaj ste pismenaa ali se samo delate, da znate pisati in morda brati?

   • Sredina

    Diskreditacija je torej vaš edini odgovor?

    Vsebinskega niste zmožni…

    • Marijan Tončić

     Diskreditacija tega, da si niste prebrala obtožnice Patrija in sklepov sodišča. Ali da nasedate temu, da je največ kreditov gospodarstvo najelo v času prve Janševe vlade…………. s tem dokazujete da tudi gospodarstvo in finance vam ne ležijo. Podpirate pa kredite po letu 2008……… ko nikakor niso bili več upravičeni. No ja, bolje da nehava s to komunikacijo, da se ne bova slučajno srečala v naslednjem življenju. Kaj fotka te lepe blondinke je sposojena ali ste to vi?

  • Marijan Tončić

   To je nekaj podobnega, kot v času ko je Janševa prva vlada vodila 6 mesecev E svet in so naši časopisi spregledali vse dogodke okoli tega in udarjali od spodaj, zgoraj, ze leve in desne po ne vem kakšnih zatiranjih medijev doma in na koncu poslali peticijo lažnivih in / ali kvazi novinarjev na morje Evropskih naslovov klako Janševa vlada cenzurira vse medije. Moraš biti velika budala, da tega ne vidiš ali nisi videl. Da ne govorimo o gonji otroško inscenirane Patrije, ne prebrane obtožnice proti JJ in ostalim obtoženim. Kako je lahko takšen idiot, da se ne pozanima in ne spozna sam resnice. Če bi sam našel punco da skače po sosedovem fantu in bi mi ona rekla, da to ni res, kaj bi verjel? Ja sunul bi jo v ta zadnjo in če bi se dalo posadil sosoedovo punco na moja kolena, da skače gor pa dol, če ne pa bi poiskal drugo, trtrtjo ali neko od 4 miljard, ki jih je na svetu.

 • jovan jovan

  Šok bo pri nas doživel ivan, ko bo zopet izvisel na volitvah

  • Mitja Osterman

   Ubogi revež bo hodil še bolj kripavo in zgrbljeno kot sedaj

 • lado

  jović,na fužine boš po volitvah dobil NAPALM!!!!! KOT VSI PRITEPENI ČEFURJI,GNOJI LENI!!!!!! KARTELNI!!!!!!!! DOBITE PORCIJO

 • Kosobrin

  Saj bo v Sloveniji tudi šok ….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!