[Video] Janša po sestanku s Cerarjem in predsedniki parlamentarnih strank: Koraki za zaščito NLB in reševanje migracij so v pravi smeri, bo pa potrebno narediti tudi naslednje

Janez Janša (Foto: STA)

Predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša se je dopoldne v Ljubljani udeležil pogovorov s predsedniki parlamentarnih strank in predsednikom vlade, ki opravlja tekoče posle, Mirom Cerarjem. Sogovorniki so spregovorili o vprašanju migracij, kar so voditelji držav članic obravnavali tudi na mini vrhu EU v nedeljo, del pogovorov pa so namenili tudi vprašanjem, ki zadevajo NLB. Novinarje je nato zanimalo tudi dogajanje v povezavi z oblikovanjem koalicije in predvsem, če je Slovenska demokratska stranka kateri od drugih strank že posredovala koalicijsko pogodbo. “Kar se tiče koalicije, mi ne prehitevamo. Ta teden poteka oblikovanje stalnih poslanskih skupin v državnem zboru, potem bo verjetno predsednik republike naslednji teden opravil posvetovanje in šele po tistem se bo odločil, ali in komu podeli mandat, in šele po tistem pridejo na vrsto koalicijske pogodbe,” je dejal Janša in dodal, da ima Slovenska demokratska stranka predlog koalicijske pogodbe že pripravljen in če bodo dobili mandat oni, lahko na pogodbi začnejo delati že naslednjo uro.

V izjavi za medije po zaključenem sestanku je Janša ocenil, da je bil današnji sestanek o vseh temah vsekakor koristen. Ob tem je spomnil, da so v Slovenski demokratski stranki že spomladi opozarjali na odprtost teh problemov, še posebej v zvezi zaščito premoženja NLB. “Sedaj sta se dva problema povezala, torej prodaja NLB in zaščita tega premoženja, kajti brez zaščite bo cena bistveno nižja,” je ocenil Janez Janša. Ob tem je dodal, da so bili predsedniki parlamentarnih strank seznanjeni, da je ministrstvo za finance predlagalo nekatere ukrepe, ki po besedah predsednika SDS predstavljajo prvi korak v pravo smer. “Če bodo predloženi v času, ki ga zmanjkuje, jih bomo podprli. Je pa to šele prvi korak. Treba bo narediti tudi naslednje,” je povedal predsednik SDS in dodal, da bo v vsakem primeru zastavica glede NLB očitno padla še pred poletjem oziroma pred avgustom. Janša je zato tudi predlagal, da se o tej temi pogovorijo na tem sestanku in zato bo moral državni zbor, ki se je konstituiral in lahko tudi normalno deluje, svojo delo začeti opravljati čim prej.

Reševanje migracij v pravi smeri
Kar se tiče vprašanja migracij, je predsednik pojasnil, da je pogovor tekel predvsem okrog predlaganih zaključkov Evropskega sveta, kjer se predlaga nekatere skupne evropske ukrepe, ki so jih v Slovenski demokratski stranki predlagali že pred tremi leti. “Gre predvsem za tako imenovane triažne centre izven ozemlja Evropske unije,” je povzel predsednik stranke. Ob tem je dodal, da je v tem trenutku bistvo problema, s katerim se srečujemo, to, “da se ne loči med begunci, se pravi, med ljudmi, ki so dejansko pomoči potrebni in kjer je evropska solidarnost potrebna, in med ekonomsko migracijo, ki prevladuje in ki v teh zadnjih valovih predstavlja več kot 95 odstotkov vseh tistih, ki prihajajo v Evropsko unijo”. Tudi pri vprašanju migracij je predsednik stranke ocenil, da gredo predlogi v pravo smer, zato so predsedniku vlade, ki opravlja tekoče posle, predlagali, da te ukrepe podpre. “Smo pa nekoliko skeptični do hitrosti, s katero se vse to odvija na ravni Evropske unije, ker problemi so urgentni, stvari pa se odvijajo počasi,” je še dodal Janez Janša.

Današnjo vajo na avstrijsko-slovenski meji na avstrijski strani v zvezi z ilegalnimi migracijami pa je predsednik stranke komentiral z besedami, da bi glede na situacijo v Avstriji, Avstrija takšno vajo bolj potrebovala okoli okrožja Dunaj kot pa na meji s Slovenijo.

Predlog koalicijske pogodbe že pripravljen
Novinarje je nato zanimalo tudi dogajanje v povezavi z oblikovanjem koalicije in predvsem, če je Slovenska demokratska stranka kateri od drugih strank že posredovala koalicijsko pogodbo. “Kar se tiče koalicije, mi ne prehitevamo. Ta teden poteka oblikovanje stalnih poslanskih skupin v državnem zboru, potem bo verjetno predsednik republike naslednji teden opravil posvetovanje in šele po tistem se bo odločil, ali in komu podeli mandat, in šele po tistem pridejo na vrsto koalicijske pogodbe,” je dejal Janša in dodal, da ima Slovenska demokratska stranka predlog koalicijske pogodbe že pripravljen in če bodo dobili mandat oni, lahko na pogodbi začnejo delati že naslednjo uro. Na vprašanja o tem, da so bili v preteklem tednu že opravljeni vsebinski pogovori s predstavniki Nove Slovenije, in ali bodo v tem tednu potekali še kakšni pogovori z drugimi strankami, pa je predsednik stranke Janez Janša dejal, da je bilo pogovorov sicer več, “je pa samo Nova Slovenija prišla z odprtimi vprašanji, torej, so vedeli, kaj piše v našem programu, mi smo vedeli, kaj piše v njihovem, kje so stične točke in razlike”.

Pripravljenih imajo 14 pogajalcev z ekipami in programi
Po besedah predsednika SDS bo glede na situacijo, kakršna je, nek pogovor v širšem obsegu z ostalimi strankami s tem v zvezi ali pa s ciljem oblikovanja koalicijske pogodbe možen šele v drugi fazi. “V prvem krogu je najprej testiranje, ali so stranke pripravljene na podpis koalicije in ali imajo ustrezne kadrovske vire za ta mandat. To namreč ni samo mandat, v katerem bo treba voditi Slovenijo, ampak ponovno Svet Evropske unije, torej ni pomembno samo to, da nekdo nekaj napiše na papir, ampak je pomembno tudi, ali imajo ljudi, ki so sposobni voditi ne le ministrstva, temveč tudi ustrezne sestave sveta EU,” je povedal Janša, ki je obenem tudi dodal, da bodo vsebinska usklajevanja prišla na vrsto, če se bo v prvi fazi ugotovilo, da takšna  pripravljenost za sodelovanje obstaja. “Mi imamo pripravljenih 14 pogajalcev z ekipami in programi in več ali manj lahko ta proces zelo hitro izpeljemo,” je ob tem še dodal.

Sestankovanje levih in levosredinskih strank, ki smo mu priča v zadnjih tednih, pa je predsednik stranke komentiral z besedami, da so vsi pogovori koristni. Če se kakšna dilema odpravi prej, preden stečejo formalni postopki, toliko bolje, bodo ti postopki hitrejši. Če se ugotovi, da lahko nekdo drug sestavi večino, ne pa mi, ki smo zmagali na teh volitvah, prej, potem se mi s tem ne bomo niti ukvarjali, torej noben pogovor ni odveč, je zaključil Janez Janša.

C. Š.

 • VERRZIFIKATOR

  Mira Postržin

  OSTRŽKOVA IZPOVED

  Tega nam Collodi ni zapisal,
  pa v resnici se je dogodilo,
  se Ostržek je razjokal milo,
  ves obraz lesen se mu je kisal.

  Da cekine je zakópal v banko,
  kjer lisjak in maček sta jih vzela,
  njega sta na limanice ujela,
  je zapiskal zdaj Ostržek tanko.

  In da bi najraje emigriral,
  ker bi se mu dobro le godilo,
  dal Ostržek je zagotovilo,
  da prebežnike bo še podpiral.

  Da aktivne bo iskal rešitve,
  zdaj, ko ga nihče ne jemlje resno,
  ko obdobje je zatišno, vmesno
  in ko bose njega so trditve.

  Pepe očka stran se je obračal,
  ko je slišal lutko, fantalina,
  bi najraje stepel pobalina,
  saj kot državljan bo sam vse plačal.

 • Delta

  JJ zna med vrsticami povedati več, kot bi večina drugih povedala v poplavi besed.

  • Tweety Bird

   Res je…med vrsticami se bere… še naprej bom kradel, še naprej bom lagal, še naprej bom lepil in diskreditiral moje nasprotnike. Skratka, pri Janezku nič novega :)

   • Steiermark

    Nisem vedela, da ti tunek kradeš lažeš, lepiš in diskreditiraš svoje nasprotnike….. Ojej, to je pa res hudo, mora zelo boleti, ko se pogledaš v spegl…..

  • Krtača 20

   Če ne zna naravnost, tud med vrsticam ni treba.

   • WISKY 1000

    Leve kure,petelini,vozite na 24 kurnik.

    • Steiermark

     Ne bodi no tako grob, do reveža, ki še tistega, kar je povedano ali zapisano ne razume, kajšele, da bi razumel ali zaznal sporočilo med vrsticami.

   • Franc Šink

    Izloči te besede “med vrsticami”.

   • stane

    Modrost komunikacije, kar pa ti ne bos nikoli razumel.

  • Vera

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Gavnar

   Na KPK je odgovarjal samo v medvrstičnem sistemu:
   aaaaaaa, uuuuuuuuuuu, ooooooooo !

 • Hun

  hahaha…Jansa ko vlada al je pred vrati vladavine..rata strpen in umirjen kot pravi vladar..

  • sprehajalec

   To naredi modrost in neprecenljive izkušnje….

   • Hun

    tocn tko…pa Urska k milino prnese…ni vec tok zategnjen

    • sprehajalec

     Tudi staro muho težko ujameš. Mlade muhice pa neumno letajo okoli glave in pikajo. tako je narava naredila, da modrost pride z leti…

     • Hun

      se strinjam

   • Hun

    vlada bi bila uspesna seveda brez podtikanj…SDS/ SMC, NSI+?

    • sprehajalec

     Tako je objabil Reporter….

     • Hun

      zanumivo

    • Gavnar

     Cmerora sanjajo ?
     Sramota !
     Še Bratuško naj vzamejo.

     • Hun

      kaj bi ti SD v koalicij?

  • Gavnar

   Glavno, da je pred zaprtimi vrati !

 • pajot

  Če Slovenija ne bi imela Janeza Janše,bi si ga morala izmislit.

  • Tweety Bird

   Mi vsi smo Janez Janša…he he… :)

   • WISKY 1000

    Vi ste tepci

    • Steiermark

     mogoče je pa nora kura mislila na one tir balkanske pedre, ki so se preimenovali v JJ!

     • stane

      Preimenovali v JOVO JANKOVIC!!!!!!!!!!!!!!

     • Steiermark

      Zaenkrat vem samo za tri pederčke, ki so se preimenovali po našem JJ, verjetno bi si želeli postati takšni kot je on, vendar je to za tekšne pezdete, ki morajo krasti dobro ime in se poimenovati po njem, nedosegljivo!

   • joza joza13

    Ohoho, hoho, hoho…
    veliko ti še manjka!

   • dob
    • Mojca pokraculja

     hahahahaha..ahaha

 • WISKY 1000

  Ofce leve,vi si našega Janeza ne zaslužite,vi si zaslužite onega v Venezueli

 • Olga2345

  Janez Janša zna in dela! Bravo Janez Janša!

 • Franc Šink

  Da g.Janša tako se dela. Predvsem mirno in preudarno.In nobenih izključevanj.Oblikovanje neke vlade ni majhna stvar.

  • Vera

   Njemu je to že dobro znano, zato bi moral biti v vladi, če že ne premier .

 • xtc

  Dejstvo je ,da bo NLB šla tako ali drugače,je pa očitno JJ doumel,da so v igri bolj ali manj dve opciji,prva je levaki se bodo pobiliže v koalicijskih pogajanjih in jih zminirali ali pa skrpali bodo nek preriv rdeči kurnik,ki bo po parih tednih razpadel.

  • Hun

   kar se bo po “tvoje” oz. bilo koga zgodilo…ni se dejstvo, bebo

 • žogica

  Danes sem slišala en resnični vic o vašem princu: saj Janša bi, pa ne more, hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

  • BolimeĐoko

   Torej meniš, da ima enake težave, ko ti ? hi, hi…

   • žogica

    Brez skrbi, jaz jih nimam, hihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

    • sprehajalec

     Za zaslužek na cesti jih pač ne smeš imeti Žogica, hihihihihihihihi

 • Vera

  Redki so takšni,kot naš Janez !

  • žogica

   Hvala Bogu, da so redki!

 • tasilo

  Nujno morate dobii lektorja … res, čim prej. Vzemite v roke časnik DELO iz ’70 in ’80 in boste opazili enako dikcijo, formulacijo stavkov, frazeologijo, enaka skrpucala, mašila in balast kot v znamenitem (pardon, zloglasnem) glasilu Socialistične zveze delovnega ljuCva!

  Že takrat so lektorju zavijali z očmi in popizdevali … Hudiča, le kje najdete te jezikovne bebce?!?! Pri meni pis(d)un, ki od sebe otrebi tak jezikovni zmazek, ne bi delal niti 5 minut, eh, niti 5 sekund.

  Aja … ŽIVEL JEZIK Socialistične zveze delovnega ljuCva!

  • Capi

   Tasila za preCednika…..hahahahahahaha….

  • elh.

   ///////////Že takrat so lektorju zavijali z očmi…//////
   Pravilno:
   Že takrat so lektorji zavijali z očmi…

   • Capi

    Tasilu Doben ni kos…….hehehe

   • tasilo

    Lapsus calami. Hvala!

    Pa še en je //morate dobii lektorja// -> dobiTi

    • Nšo-či

     Tebi je očitno lažje. Sama tega članka sploh ne zastopm. Berem ga že drugič.

     • tasilo

      Avtorjeve inicialke pomenijo Cepec Šarlatanski.

      Njegovi/njeni prispevki so VEDNO taka katastrofalična jezikovna skrpucala in žalitev za inteligenco, da ne bi smel/a na nobenem mediju dobiti službe, drugačne od “sanitarnotehnične”.

      Taki pis(d)uni so S R A M O T A za vsak medij, ki dá kaj nase. Škode ne delajo le jeziku, temveč tudi mediju.

      Minister Biščak pa nič.
      Minister Petek pa nič.
      Nihče nič …

      Hmmmm.

 • Morala

  “Kar se tiče vprašanja migracij, je predsednik pojasnil, da je pogovor tekel predvsem okrog predlaganih zaključkov Evropskega sveta, kjer se predlaga nekatere skupne evropske ukrepe”…

  ES vam bo oz. nam bo vsilil te migrante – po vsej EU!!! Tako, da to ne gre v pravo smer…

  • stane

   Okoli migrantov je bilo povedano,da bi migrantom pomagali izven EU. To isto je J.Jpredlagal ze pred 3 leti. Ne razumes kaj slisis.

   • Novakec1

    So jodlarji slolandijo že zbrcal ven iz €U, samo mi tega še ne vemo.

   • Morala

    Sem razumela, le ti ne razumeš kaj ES, Juncker, Merklca nameravajo…

    JJ me je glede Avstrije razočaral!!!

    • Stane

     Vem kaj zelita,mozgansko pohabljena Merklca in pijani junker.
     To,da zelita zrtvovat SLO JE POPOLNOMA JASNO. Temu se mora SLO upret. Sem preprican,da pod vodstvom J.J.do te svinjarije ne bo prislo.

 • Gavnar

  Ker ni sposoben sestaviti nove vlade,
  se s Cmerarjem raje ukvarja s hasoti.

  • Olga2345

   Šarec?

  • branči

   a poznaš tist vic “hik, puk, čačača” da ti prišepnem: je… se govno komunajzarsko!

 • stajerc5

  Vse v redu in prav, bravo Jansa!
  Ta odstavek ali mogoce res povedana beseda, mi pa disi na: Ni tic ni mis!
  “Današnjo vajo na avstrijsko-slovenski meji na avstrijski strani v zvezi z ilegalnimi migracijami pa je predsednik stranke komentiral z besedami, da bi glede na situacijo v Avstriji, Avstrija takšno vajo bolj potrebovala okoli okrožja Dunaj kot pa na meji s Slovenijo.”
  Meni se prav nic ne dopade… Vlada gor, Vlada dol, to ni to kar bi pricakoval od njega.

 • žogica

  Janša bi, pa ne more! A ve kdo kaj o tem?

  • janez cepec

   temu se reče impotenca

   • žogica

    A misliš, da je jajo impo……?

  • bednick

   Jaz bi tudi pa mi kurba ne da.

   • janez cepec

    dnar pokaž, ejga, dnar

    • bednick

     Tolk sem suh, da si pri kurbah sposojam.

     • janez cepec

      jah, jebat ga, poj pa desanka šakić pride u poštev

     • bednick

      Šakič s trdim ……………………..Č

     • janez cepec

      al pa levanka pestić

     • bednick

      Bi šlo, samo nimam več domišljije.
      Ko zaprem oči, si mi prikaže ena stara pa ful debela.
      Imaš kašen nasvet?

     • janez cepec

      kam pa pridemo brez domišlija? na ljubljenga vodjo pomisl, pa de videš, kva se bo zgodl.

     • bednick

      To bi bila verjetno zadnja faza pred Begnam.

     • janez cepec

      zna bit, ja

     • janez cepec

      ti, a si ti tud z leti skoz bel močan u roke. jest sm učas tamauga cepkota u roke uzeu, pa ga nism mogu kej dost krivit, dones mam pa tko močne roke, de ga, siroto, kr zvijam, sem pa tja

     • Novakec1

      A Šarać?

     • Stane

      Skoc v Kolpo bos moker,v druzbi s crnuhom

 • montyamp

  Današnjo vajo na avstrijsko-slovenski meji na avstrijski strani v zvezi z ilegalnimi migracijami pa je predsednik stranke komentiral z besedami, da bi glede na situacijo v Avstriji, Avstrija takšno vajo bolj potrebovala okoli okrožja Dunaj kot pa na meji s Slovenijo.
  Vajo bi morali Avstrijci imeti na Kolpi .
  Janša , ne vleči se v tazadnje najbolj garjavim hijenam ki so uničile Slovenijo .
  Nisem volil SDS zato da se boste z zagarantiranimi 4 letnimi plačami danes lizali z banditi , kot je to bilo v Časar ……………. praksi .
  Ne me basat, saj še ni pretekel mesec po volitvah .
  Kaj bi bilo s 50 tisoč Slovenci ki živijo od Avstrije ???????????????????????????
  Eno tako še pa me ne boš pozabil .

 • Tweety Bird

  Samo eno nedolžno vprašanje…”A že ima Janezek 46 glasov ali ne?”

  • Tweety Bird

   In ta teden vrača JJ mandat… to je bilo za pričakovati..ni treba bit znanstvenik, da pogruntaš to :)

   • Striker

    Če bo JJ prevzel mandat, bomo res videli, da je samo željan oblasti, saj bo naslednje štiriletno obdobje katastrofalno za članice EU, ki so na robu Schengena. Slovenija je najbolj izpostavljena In če bo počilo, bo konec oblasti za večno za vse, ki bojo vladali kaotični državi. Že mažem orožje, da se rja ne prime in se bomo hitro organizirali v vaške straže.

    • Stane

     Bumbar, bodi vesel,da se kdo zanima za varnost za vse nas. Najprej varnost potem je sele mozen napredek.

     • Striker

      V EU varnosti za Evropejce NI več. Napredek pa se spreminja v nazadovanje. Ko si uvoziš 10% nepismenih, ne moreš pričakovati, da bodo oni nosilci napredka.

     • Stane

      S temi nepismenjakovici nasilnimi ni napredka. Pod varnost spada tudi to,da se teh migrantov resimo in jih posljemo v drzave izvora,zavarujemo meje. Upam,da ne bo prepozno.

 • Tweety Bird

  Zmagovalec je tisti, ki pride do 46 glasov, pa naj bo to Šarec, Janša ali Krambergerjeva opica. Tisti lahko sestavi vlado in imenuje mandatarja. Vse ostalo je lapanje v prazno. Kapish?

  • Tweety Bird

   Dajmo, Serpentinšek, reši nas pred Janšo in njegovim janšizmom !!!

   • Poštenje velja

    Spet si zgresu portal.
    Za toplovodarje je 24 kur.

   • WISKY 1000

    Lolek,a klovn te bo rešil?Imaš pa res vakum v zelniku

   • Stane

    Serpentinsek se bo usral,tako kot ti KRETENSTAN.

  • Ponosen Slovan

   @markopantani:disqus žal ne razumejo. Ne razumejo osnovnih konceptov demokracije. Oni so prepričani, da je Janša (niti ne SDS) veliki zmagovalec.

   • piko8

    Mislim, da tebi ni jasno, kaj je demokracija!!!
    Ti razumeš samo murglsko kučanistočno AVTOKRACIJO!!!

   • Novakec1

    Če je to demokracija si jo lahko nekam vtakneš, pa vazelin uporabi da ne bo bolelo.

  • Stane

   V tem sistemu ni izrazena volja volivcev. Narod je prevaran,zato so volitve zelo slabe. Moral bi biti vpeljan vecinski sistem ne pa ta goljufivi proporcionalni. Zato toliko zmede.

 • Tweety Bird

  Veliki Diktator !!!

  • Open mind

   Se vidi, da se zgodovina ponavlja.

  • Stane

   Ja tvoj kucko+jankovic+ostali lopovi!!
   Ja seveda brez tebe ne greee…..
   Opica rdeca!!

 • Tweety Bird

  Zmagovalci so v vsakem primeru naši “strici iz ozadja”… kajti stranke, ki so pod njihovim vplivom, bodo v vsakem primeru v vladi … v levi ali v desni koaliciji… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  • Novakec1

   To imaš pa prav, na žalost in veselje zmagovalcev na volitvah.

  • šmentanamuha

   In ti se veseliš, ker ….?

  • Matt von Glanz
  • Stane

   Ja kriminalci brez meja!!!!!!

 • Tweety Bird

  Janez Janša: “Če se ugotovi, da nekdo drug lahko sestavi večino prej, ne pa mi, ki smo zmagali na teh volitvah, potem se mi s tem ne bomo niti ukvarjali.”

  Neverjetno strpnost in razumevanje kaže Janša zadnje čase….me prav zanima kdaj bo spet stopil nazaj v svojo kožo? Sedaj je še vedno v ovčji…sam v očeh mu vidim tiste tri številke… 666 …

  • Forex Svetovalec

   A kot v svojem partnerju?? Nekoliko neprinerno za moj okus.

  • Soave

   Slabo vidiš !!

 • Hribouc

  Management par Excellance

  A Kučanov Šarac že ima pripravljenih 14 pogajalcev in vodij skupin in programe za pogajanja?
  ————————————————————————————————————————-
  Odg.: Niti ne. Ima pa 14 na roko popisanih prtičkov s sestankov v Murgeldorfu.

  “FakYU Serpentinšek PRESS”. Mi smo program, mi, ljudje smo program. Šalabajza ne poznamo!

  • WISKY 1000

   Ta klovn naj gre nazaj levemu hribarju

 • večni srb

  Zakaj se sploh še sprenevedamo, tako bo kot bodo nemci rekli, sicer bo bankrotiralo naše celotno gospodarstvo. Nemci bodo vervdtmo tudi edini kupci NLB, oni rabijo vlado, ki bo zavarovala njihove investicije ter ustretno politiko. Mi se bomo že prilagodili.

  • Štalmajster

   A Nemci ? Ti si še le en trot hujskaški…..pojdi raje ovce čuvat. A se tebi sanja čigave so “nemške” banke, “nemške” firme,…….

 • Funkl

  Vse se vrača… Kdo je spljuval vse, ki niso volili “zanj”, 2004,2008 in 2012 ???

 • garfi

  OPOZORILO – LEVI FAŠIZEM !!!
  NAŠI LEVIČĆARJI SO DEL GLOBALISTIČNE TOTALITARNE MAFIJE NWO
  POČNEJO ISTO KOT NJIHOVI NWO LEWAKI AMERIČANOM
  HOČEJO NAS OZNAČITI ZA NACISTE in zanetiti vojno (akcija titovo velenje)
  Trump namreč uničuje njihov imperij zla, POZIVAJO K NASILJU IN MEČEJO DOMOLJUBE IZ RESTAVRACIJ
  NAŠI MEDIJI SO TIHO !!!
  Support Trump? Then You Need To See This, EVERYTHING Is NOW At Stake…
  https://www.youtube.com/watch?v=oxZF1NP4V5s
  Emergency Briefing! Concerning Civil War! – ALEX JONES INFOWARS
  https://www.youtube.com/watch?v=WCvtEiiWpvA

  • Štalmajster

   Nič presenetljivega. Poglej kak dokumentarec, kaj se je dogajalo v Nemčiji pred vzponom nacional-socialistov.

 • garfi

  DRŽAVLJANSKA VOJNA V AMERIKI !!!
  NAŠI MEDIJI SO TIHO !!!
  https://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel/videos?app=desktop

 • WISKY 1000

  Janez je doktor in predsednik za vse ovce rdeče

 • Goran Hvala

  tipi se sam nekaj pripravljajo….pazi…pripravljajo…:-)

 • Jimi

  No Janez je že SIJ Rusom dobro prodal,tako da so imeli že naslednje leto več dobička, kot pa je znašala kupnina za celotno slovensko jeklarstvo…. Z NLB pričakujemo enako potezo genija….

  • Amerikanc

   Sam si si odgovoril. Samo državnim komi partijcem vzameš lastnino iz rok in firma zadiha. Če pokradeš ves dobiček sproti, ne more biti prikazanega dobička.
   Ne slišim, ne vidim in ne berem kakšnih slabih komentarjev glede ruskih lastnikov.

 • Stane

  PREDSEDNIK STRANKE S D S.

  Mama mia

 • Soave

  + + + + + + “Mi imamo pripravljenih 14 pogajalcev z ekipami in programi in več ali manj lahko ta proces zelo hitro izpeljemo,” je ob tem še dodal.
  Sedaj pa pamet v roke , prosim. Samo umakniti se ne ! To kučanova falanga komaj čaka.
  Jaz osebno bi se poizkusila zmeniti z SMC, Nsi. . . . . .
  Prosim, ne me kregat, dragi komentatorji. Umik bi v tem času pomenil ponovno vladavino komunistov, ki o do sedaj pojedli še vsako besedo , ki so jo dali.
  In bi sedaj radi še naprej packarili. Mi in naša domovina ne more več čakat, da jo bodo do konca izropali.

 • Soave

  Pa še tole prilagam. Za opomin in spomin, kako hitro ti lahko nekdo skoči v hrbet !!
  https://www.casnik.si/necisto-v-sredi/

 • garfi

  ALARM !!!
  NAČRTOVAN LEVI GLOBALNI FAŠIZEM-REVOLUCIJA NA POHODU !!!
  leWiČĆarji so od globalistov plačani veleizdajalci in uvozniki islamistične golazni
  komunajzarska rtvZLO SKRAJNEŽE-šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-itd predstavlja kot sredino, pravo sredino SDS pa zmerjajo z radikalci in zanesljivo tudi z nacisti
  nevarni časi so saj so komunajzli del TOTALITARNIH globalistov in njihov cilj je uničenje svobode, domoljubov, držav, narodov, družine, kristjanov, pravih vrednot
  naci plakati v titovem velenju niso naklučje, gre za isto usklajeno globalno vojno, kar leWaki počno v Ameriki
  NEVARNOST DRŽAVLJANSKE VOJNE V AMERIKI IN PRI NAS PRAVEGA DRŽAVNEGA UDARA
  https://www.infowars.com/
  BREAKING! Trump Prepares Rex 84 Martial Law, Stop Fall Of US – ALEX JONES INFOWARS
  https://www.youtube.com/watch?v=cssfD0KlHxA&t=3059s

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!