[Video] Janša: SDS z več kot petinskim porastom od zadnjih lokalnih volitev!

“Vsem, ki ste na lokalnih volitvah podprli Slovensko demokratsko stranko ter naše in skupne kandidate slovenske pomladi za župane, iskrena hvala. Junija smo začeli obrat, ki je včeraj še pridobil na moči in hitrosti. Slovenija še ni prebujena, se pa drami. Čez pol leta se bo na evropskih volitvah budnica še bolj okrepila in obrat bo prerasel v val. Ta bo nepovratno odnesel nesposobno garnituro globoke države, ki Slovenijo duši v birokratskih kleščah, ne-razvoju in protislovenski politiki. Vabim vse, ki imate Slovenijo radi, da postanete del tega vala,” je vodja najuspešnejše stranke Janez Janša po lokalnih volitvah komentiral politične razmere.

“Slovenski volivci so na lokalnih volitvah poražencem, ki so s pomočjo ekstremne levice sestavili vlado, izrekli odločno nezaupnico. Mediji njihov poraz blažijo z zmago Zorana Jankovića v Ljubljani, ki so se mu stranke vladne koalicije in nadkoalicijska levica sicer odrekli. Dejansko pa so prav oni z vložitvijo slamnatih kandidatov ali ne kandidiranjem omogočili zmago klientelizma, korupcije in primitivnosti v glavnem mestu,” je dejal Janez Janša.

Janša je med drugim dejal, da je Lista Marjana Šarca, ki je na junijskih državnozborskih volitvah izgubila volitve in danes vodi vlado, na lokalnih volitvah doživela popoln poraz.  V vseh 212 občinah so namreč prejeli zgolj 19 tisoč glasov in nobenega župana. Med šestimi strankami koalicije so namreč dosegli predzadnje mesto.

Med drugim je komentiral tudi rezultat koalicijske SMC, ki je pred štirimi leti prejela 100 tisoč glasov, “tokrat pa je padla na pičlih 30 tisoč in enega samega izvoljenega župana.”

Vlado vodi stranka brez legitimnosti
Volilni dan je po Janševem tako dokazal, da sta tako LMŠ kot SMC stvaritev globoke države, brez korenin v narodu in volilnem telesu, slovenske vlade pa še nikoli ni vodila vlada s tako pičlo podporo na nacionalnih in lokalnih volitvah. “Legitimnost predsednika stranke, katerega stranka je dosegla med 6 koalicijskimi strankami 5. mesto, je iz ničelne točke padla pod ledišče.”

Evropske volitve bodo prerasle v val, ki bo odnesel globoko državo
Na koncu je Janša izrekel naslednje besede: “Vsem, ki ste na lokalnih volitvah podprli Slovensko demokratsko stranko ter naše in skupne kandidate slovenske pomladi za župane, iskrena hvala. Junija smo začeli obrat, ki je včeraj še pridobil na moči in hitrosti. Slovenija še ni prebujena, se pa drami. Čez pol leta se bo na evropskih volitvah budnica še bolj okrepila in obrat bo prerasel v val. Ta bo nepovratno odnesel nesposobno garnituro globoke države, ki Slovenijo duši v birokratskih kleščah, ne-razvoju in protislovenski politiki. Vabim vse, ki imate Slovenijo radi, da postanete del tega vala.”

C. Š.

 • sds je zmagal, zato ima 12 županov!

  • večni srb

   12 županov, 12 apostolov, 12 modrih nasvetov za življenje. Pa pol premalo volilcev.

   • Amerikanc

    Slovenija je še enkrat dokazala, da sodi na zahodni Balkan. Pa ne zaradi pridnih Slovencev. Ampak zaradi udbomafije, ki skrbi izključno za svoje riti in za svoje nezaslužene bonitete. Zato so v Lj postavili na župansko listo največje luzerje, ki jih niti v Saraorcih ne bi izvolili, kaj šele v Lj. Tako so avtomatsko ukinili drugi krog, ki bi lahko bil med avtokratom in demokratom. Ponovno so dokazali, da jim mafijski stil vladanja ugaja, kar so prakticirali že po državno zborskih volitvah, ko so politične odpadnike (tako so povedali volivci) postavili za vladarje.

 • Dado

  SDS je zmagal, samo niso se še odločili, kje so zmagali. Največji luzer je prav Princ teme, ki po parlamentarnih volitvah ni niti upal poskusiti sestaviti vlade, FIASKO.
  Zatem je luzer SDS, ki je napadla Ljubljano z najmočnejšim orožjem, Logarjem in spet izgubila. S čim se lahko SDS hvali…. Da ima SLS največ županov v Sloveniji, in da kandidira že obsojeni bivši župan v Tržiču, ha,ha. Daj Janša skrij se nekam, a nimaš etike in morale. Nimaš ne. Kot Orban nima, zato se politiki istega kova družite.

 • večni srb

  Živimo v izjemno čudnih časih, kjer čedalje več držav izvoli na vrh najbolj avtoritarne populiste, ki so praviloma tudi brutalni serijski morilci, vendar proti opozicijam delujejo precej strpno. Recimo Filipinski predsednik Duterte, ki je kurbam, lopovom, skorumpiranim javnim uslužbencem in politikom najprej zaželel srečen božič ter veliko uspehov prihodnjem letu, nato pa je nadaljeval, da bo to tudi njihov zadnji božič, če ga ne mislijo nehati srat. Treba je vedeti, da je milostno usmrtil že več kot tisoč obsojenih kaznjencev in se ne šali: – https://youtu.be/HsujOGs5x10.

  Tip je nor, o tem ni dvoma, vendar pomislimo, da tudi Filipini niso preveč normalna država in da so pred njim pobili še več ljudi, pri čemer so državne rablje in teroriste celo hvalili in zagovarjali, medtem ko Duterte zgolj opravlja svoje delo. Celo filipinci pravijo, da jih je treba ostro zagrabit in likvidirat, ker eni so pa res kot živali, saj zato so ga nastavili.

  Najbolj znan silak je itak naš zet Trump, njegova Amerika je ena vodilnih držav na svetu v izvajanju smrtnih kazni in nič ne kaže, da se bo ta trend počasi odpravil, prej bodo legalizirali marihuano v vseh zveznih državah kot ukinili smrtno kazen. Spet se je treba vprašat, je Trump tako dober animator ali je res psihopat, kar se mene tiče, je desetkrat bolj normalen od Obame in v višji dimenziji normalnosti glede na Busheve, po čudaštvu pa le nekaj korakov zadaj za Clintonovo, če jo človek bolj resno vzame in pozorno posluša.

  Velja omeniti še najmanj predsednika Brazilije, ki komaj čaka, da bo lahko začel legalno mučiti brazilce, narod pa mu navdušeno ploska, saj vedo, da si nič drugega niti ne zaslužijo. Evropa ima pa seveda Orbana, Erogana, merklovo, Pahorja, Koljindo… pa še cel kup tistih predsednikov nekdanjih sovjetskih dežel, nihče ne ve kaj se dogaja v tistih čiriklistanih.

  Zanimivo je, da se vsi ti avtoritarci ves čas samo šalijo, poznajo ljudi, naštudirali so sistem, najeli so številne politologe, filozofe, ideologe, propagandiste, evgenike, psihiatre,… ti ljudje potrkajo na vrata malih možganov min vrata se seveda na stežaj odprejo. Kako varno je porivati take mase ljudi proti robu nevzdržnega, kako visoko je danes postavljen prag bolečine povprečnega civilista, to je pa druga stvar.

  Nekaj se vsekakor dogaja, najbolj čudo od vsega pa je, da na svetu še nikoli prej v zgodovini, vse od nastanka planeta naprej, še ni bil tak mir kot prav zdaj.

  • Darth Vader

   si prebral kaj od kitajske…..recimo tale je zanimiva: Capital punishment in China can be imposed on crimes against national symbols and treasures, such as theft of cultural relics and (before 1997) the killing of giant pandas……noro a……se delaš norca iz državnih simbolov na kitajskem kot so zastava alpa pande…..te bo partija eksekutirala :) https://en.wikipedia.org/wiki/Capital_punishment_in_China

 • Dado

  Bravo SDS, tudi v Ribnici ste zmagali, tako kot v Ljubljani. Kot Srbi, ki slavijo kosovsko bitko, so pa izgubili bitko s Turki. Dokler bodo na vrhu SDS Janša alias Princ teme, Tanko, Grims, se nam ni treba bati za Slovenijo…….

  • Amerikanc

   Verjamem, da so Kontić, Janković, Popović, Arsenović,…vaši zmagovalci. Oni znajo z betonom,…za svoj žep na slovenske stroške.

  • Darth Vader

   zakaj pa imašzbrisan profil? a si fejk account?

 • Lojz

  Drugače povedano. Vsi ki še niste pripadniki sekte mate priložnost da to postanete, drugače vam bo žal.

  • Darth Vader

   zakaj imaš zbrisan profil…..a si lažen komentator?

 • Fjug

  Čaki mal a ni najboljši politik Orban ravno pohvalil Šarca kako dober predsednik vlade je. Kdo ima zdaj prav Orban ali Janša.

  • Amerikanc

   To je rekel Šarc v Orbanovemu imenu.

 • VERRZIFIKATOR

  Dadoje Dadič

  NOVI SLOG

  Novi slog se zadnji čas pojavlja,
  v slogu je ta slog dojenčka z dudo,
  dal umetnosti bi slog spodbudo,
  je dokaz, da se zaman postavlja.

  Novi slog v resnici ni novina,
  z novim le imenom se naslavlja,
  svoje šibke sile slog zapravlja,
  zdavnaj je presežen, zgodovina.

  Pred očmi ti v svojem slogu mala,
  rad bi preslepíl te, te zaslépil,
  besen je, da vse bi jih oslépil,
  ki spoznali so, da slog je šala.

  Novi slog prišel je, ni cinizem,
  cinično se sicer malce sliši,
  je umetnost to za slepe miši,
  pravijo pa slogu DADAIZEM.

 • Amerikanc

  Šarc je dobil čisto ZERO št. županov. Zanimivo ne ?

  • Zgornji

   JA, ZANIMIVO, … AMPAK, A TO POMENI, DA JE BIL RES SAMO NASTAVLJEN IZ OZADJA, ALI PA JE NAROD SPOZNAL, DA JE EN NAVADEN BLEFERSKI IDIOT ??

   • Steiermark

    Še to ni, za biti bleferski idiot, moraš imeti tudi kakšno sposobnost, ki je to govedo nima! Še hoditi ne zna, ko svoje dolge roke vlači po tleh, za sabo, kot to počnejo opice, manjka samo, da bo začel “čepe hoditi” –

    • Zgornji

     ;-))

 • Roman Benedik

  Janša ;17% ni nobena zmaga,pa še nobenega župana v mestnih občinah nisi dobil! Eu volitve pa so nepomembne!

 • Miro

  hahahah Jajo nehaj se že blamirat….. povsod zmaguješ, ljudje ne marajo levice ti pa sediš v opoziciji

 • Amerikanc

  Srbijanci resnično lahko slavijo veliko zmago. Po tokratnih lokalnih volitvah. Ne tako, namišljeno, kot na Kosovem polju, ampak resnično. Lepo so si pripravili teren s slovenskimi odbopartijskimi podložniki.

  • Darth Vader

   srbjance je vedno ujela ekonomska realnost…..tako v jugovini kot jih bo v sloveniji :)

   • Steiermark

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Miro

  Anže ni prišel zmagat, on je prišel prevetrit Ljubljano…. hahaha kera bebeasta

 • totex39

  Vse skupaj je ena farsa, kajti ko ti v občini za drugi krog SDS-ov svetnik nagovarja ljudi, da je bolje voliti SD kandidata kot pa neodvisnega, je res vprašanje česa se bojijo.

 • Mike Zulu

  Prodajanje megle. JJ prosim pojdi v pokoj zaslužil si si, desnico pa prepusti novim obrazom. Edino z novim svežim vetrom lahko na naslednjih volitvah konkuriramo in premagamo levakarje.

 • Občasni Komentator

  Se enkrat, lokalne volitve niso odraz nikakrsne podpore na drzavni ravni. Zakaj se poskusa zlorabiti te volitve za ta namen je jasno samo JJ. Pred leti, v casu prve vlade JJ so isto poizkusili levi, pa jih je JJ takrat kritiziral. Zdaj del enako. SDS ne zmaguje v mestnih obcinah in ce hoce na 9blast mora to spremeniti.

 • opazovalec

  Bom dodal k tej kvazi analizi samo nekaj. Stranki NSi in SLS sta se kar dobro odrezali, toda pozor, Lista Zorana Jankoviča je samo v eni občini dobila skoraj toliko glasov za Občinski svet kot omenjeni stranki skupaj v vsej Sloveniji. Nikaor prosim ne ocenjevat uspeha/neuspeha po številu dobljenih župano ali svetnikov. Končno razpolaga MO LJ s proračunom večjim kot v polovici občin skupaj. In prav stranki SDS ni uspelo v nobeni MO zmagati.
  Resnični zmagovalec volitev so “nestrankarske” liste!

 • Anton

  BRAVOOO spoštovani, eminentni, Gospod Janez JANŠA, kot vedno pronicljivo, zadel si v srčiko teme, oz kot bi v prispodobi dejal zadel si na glavico žebljika.

  sarkazem press

  • Slovenec sem

   Ti se boš moral pustiti malo poučiti, kaj je sarkazem.

   • Kataklizma

    Ne glede na to kaj je sarkazem, prekleto ubogo zveni, ko se hvališ z 20imi leti porazov.

    • Anton

     v kolikor bi bil povprečni volilec Slovenije sposoben kritične samorefleksije, omenjen osebek nikoli nebi bil v položaju za župana metropole in več kot sarkazem si naši levičarji pač ne zaslužijo

     sarkazem press

     • Kataklizma

      Mislim, da ni težava v samorefleksiji (ker je veliko ne premorejo ne eni ne drugi) … tu se gre za izbiro manjšega zla … in osebne/družinske izkušnje (tragedije) … v kolikor bi bili vsi sposobni samorefleksije, ne bi volili nikogar, ki je že več kot 5 let v političnih igricah.

 • Slovenec sem

  Duha slovenskega volilnega telesa še vedno najbolj simbolizira izvolitev Jankoviča v Ljubljani v prvem krogu in uvrstitev Karbe v Ljutomeru v drugi krog.

  Tako volijo samo bedaki.

 • Lisjak

  Kar se pa tiče evropskih volitev in kandidatov bo živi polom,če bodo kandidirali isti SDS-ovci,ki so danes v Evropskem parlamentu.

  • totex39

   Da ne govorimo o levici, kjer so še večji nesposobneži ne naredijo praktično nič za Slovenijo, samo za migrante pa so zelo agilni.

   • Zgornji

    TOOOOOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!! PO NJIHOVIH DELIH JIH POZNAMO, DA SE JIH SAMO ŠE ZLOBA DRŽI !!! ! !!!

   • Tomaž

    Kaj zmeraj iščete svoje težave v drugih. Kaj pa je Zver naredil več kot podpovprečen Slovenec, da ždi in se debeli v Bruslju 10 let. Ali ima v Sloveniji in v EU v 30 letih kaj pokazat. Popolnoma nič!

 • Tomaž

  Tipične Janševe zavajajoče analize.SDS vedno zmaga, tudi če je 20 let samo v opoziciji. Edini pravi pokazatelj kdo so zmagovalci volitev je znesek povprečnine,ki ga obvladujejo posamezne stranke. Vsota povprečnine pokaže s čim razpolagaš oz.koliko ljudi vodiš. In tu je SDS veliki poraženec. Ljubljana Maribor, Celje Koper Nova gorica Novo nesto Murska Sobota, Ptuj=sds brez županov in to je 3/4 GDP in povprečnin Slovenije. Če zmagaš v zakotnem Dupleku in Destrniku ni enako kot v Mariboru in Kopru, to je vsakemy jasno, razen večnemu zmagovalcu- looserju ne. Neodvisne liste so ustanovljene in zmagujejo ker presegajo volilce samo ene stranke. To je formula za uspeh.Janša cvek !

  • Jovo Jamnica

   1. Duplek ni zakotn, ampak je predmestje Maribora.
   2. Župan Dupleka, Mitja Horvat, nima s SDS nič skupnega.

   • Amerikanc

    Saj vemo da je Duplek rdeč, zato pa Kangler raztura v MB.

   • Tomaž

    Ni Point zakoten ali ne, pač župan majhnega kraja nima take teže / povprečnine, kot velike mestne občine.

  • tramal

   Neverni tomaž ,pa še bedak povrhu.

   • Tomaž

    Ali imaš toliko inteligence, da lahko en sam stavek spraviš skupaj, malo več od primitivizma ki ga kažeš.

 • Slovenec sem

  Na uho mi je prišla strogo varovano informacija.

  Ameriško obrambno ministrstvo je sklenilo vojaško posredovati v Ljubljani, kjer so volivci znova izvolili dosedanjega župana. in v občinah, kjer so za župane izvolili kandidate SD ali jih spravili v drugi krog.

  Če ni bilo milosti za talibane, je tudi ne sme biti za telebane, je odločno je pri zaščiti zdrave pameti odločno ameriško obrambno ministrstvo.

  • Kataklizma

   A ti jo je palček Smuk prišepnil?

 • Lea Pralines

  Ja kdo pa spet lapa v nebo?Nikdar ne boste vladali sloveniji…dokler bo janša vodja teh nesrečnikov!Spet so vsi drugi krivi in zanič,pa parv on je že kar nekaj časa na smetišču zgodovine,saj se ga v bistvu zmeraj manj spomnemo.Sam dobro ve koliko je ura njemu in njegovi stranki…se je videlo že na teh volitvah v ljubljani v katerih jih je scat peljal nafijozo,ki ga je v preteklosti evidentno sral….Kot pribito drži janša,kar si vsa leta sejal ,sedaj žanješ…v politiki si žal popušil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Slovenec sem

  Ko spodaj berem komentarje enega in edinega, ki pa uporablja množico nickov, opažam, da samo njega moti Janez Janša, ker je preveč vrhunski politik.

  Samo za dobrim konjem se dviga prah.

  Levičarska kljuseta pa požirajo ta prah.

  • Grog

   Ali pa , samo stari konj bremza pohod do zmage ;p

   • Slovenec sem

    Prjatu razumni, mar te ni sram s tako neumnostjo replicirati samemu Slovencu?

    Vsi se ti smejijo in obupujejo nad teboj.

    • Cucurbita Pepo

     Za mene je slovenec pameten in kritično razmišljujoč človek

     • Slovenec sem

      Katere narodnosti si pa potemtakem ti?

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Ovčarske?

  • Kataklizma

   HHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHA, prah se dviga tudi za dezerterji, ki bežijo od pravice!

 • Dado

  Ha,ha, SDS je izgubila na županskih volitvah, pa mora Janša nekaj reči, da ne bodo njegovi videli, kako je slabo. Naprimer v Ribnici je SDS izgubila vse, do letos pa je bila SDS glavna z vodjo Tankom, kot tudi v Ljubljani, kjer ima Jankovič absolutno večino iv svetu n je SDS samo zaradi lepote v svetu. Seveda bo primc teme POTOLAŽIL SVOJE LJUDSTVO.

 • karpelec

  Kaj pa še to pomeni kar slovenski volilec obkroži, ko pa je v resničnosti vse drugače in se razvija po svoje.

 • Kataklizma

  JJ, ti si pa še vedno v ozadju, na smetišču politike … lahko zapakiraš kakorkoli hočeš, drek je drek, zlato pa ni za vsakega.

  • tramal

   Ja ,kar naprej še ostani drek

   • Kataklizma

    V redu, debeločrevni izcedek!

 • Slovenec sem

  Po nedeljskih volitvah so bile znova težave s štetjem.

  Župane se je volilo po večinskem volilnem sistemu.

  Zato je res čudno, da se je tako zavlačevalo z volilnimi rezultati, celo z delnimi, saj je bilo štetje glasovnic in ugotavljanje volilnih rezultatov nadvse preprosto.

  Pretekla leta smo izvedeli za delne rezultate že kmalu po 19. uri.

  Tudi volilna oddaja na neodvisni TV SLO je bila bolj podobna levičarski predvolilni kampanji kot pa spremljanju volilnih rezultatov.

  Dobil sem občutek, da želijo še po končanih volitvah vplivati na volilne rezultate.

  Morda jim je celo uspelo.

  Ljudska oblast in režimski mediji nas res imajo za telebane.

 • Zgornji

  AMENNN !!! ! !!! AMPAK VERJETNO PA TEGA TA NAŠ ZABIT NEUMEN , BUTAST BEDEN POKVARJEN IN MRTEV NAROD NE BO ZMOGEL DOUMETI , KER SE JE PREVEČ ZARIL V ZLOBO IZ LASTNE POKVARJENOSTI KI MU POTISKA SLEPOTO PRED OČI !!! ! !!! Žaaal . Žal nas bo iz tega verjetno lahko rešila Samo Huda Kriza, le, da bomo pri tem tudi mi vmes malo ( ali pa tudi precej ) trpeli.

  • Cucurbita Pepo

   Zabit, neumen, butast, veren.

 • Bandit123

  Naj blebeta o nekih teorijah zarote, vladati ne more, če bi še raje. Te njegove številčne mahinacije so brez vrednosti. Naj se kar on tolaži z njimi.

  • Slovenec sem

   Prjatu razumni, a si ti kaj v sorodu z umetnikom123 in pravim123, s katerima tolčete po isti tipkovnici?

   • Bandit123

    Jaz tolčem po svoji.

    • Slovenec sem

     Vem, da tolčeš po svoji tipkovnici pod množico nickov.

     Tudi sicer si tolkel po svoji, dokler ti ni ušla.

 • Cucurbita Pepo

  Z Janezkom se otroci v peskovniku nočejo igrat.

 • tarantela

  Je, še Trump jim je poslal čestitko!

 • tramal

  Spet ,komunistične zgube .Taki drekači so komunistični volilci ,da so raje podprli kradljivega srba jamroviča,kot kandidata svoje stranke.

 • jovan jovan

  SDS pogorel na celi črti
  Padec trdnjave: Po treh mandatih župana Levstka prepričljivo premagal nestrankarski kandidat Samo Pogorelc.

  • Slovenec sem

   Kaj bi dal, da tvojo stranko vodi kak Janez Janša, ne pa nekakšen agrarni komunist, iz katerega se norčuje cela Slovenija in zamejstvo, pa še cela EU.

   • jovan jovan

    …..Slovenec tja! Edini opran komunist je ostal na čelu sekte. Zato pa ste luzerji, čeprav vam nora24 pere možgane, kako ste zmagali! SD ima 2 župana več kot sekta. S tem da v 11 MO nimate niti 1 župana. Luzerji, z ivanom na čelu.

    • Slovenec sem

     SDS bo v drugem krogu še pridobila nekaj županov.

     Dotlej bodo pa že marsikaterega župana SD občani že pregnali s funkcije.

     • jovan jovan

      Žalostnega tiča tožba! He he he he…

 • Celcar Mojca

  Bravo SDS! Edina stranka, ki ima upravičen dvig podpore!

  • Tomaž

   Kje pa ima dvig podpore V Dupleku in Destrniku ali morda v Kopru, Kranju Maribou,i Murski soboti, Novem mestu Velenju Celju Mariboru ali v Ljubljani?
   Matematika ti ne gre preveč dobro. Župan Dupleka ni enako županu MESTNE OBČINE z desetkrat več prebivalci. Ena ni vedno enako ena gospa Mojca !

  • jovan jovan

   SD ima 2 župana več kot sekta! Matr vas farbajo!

 • jovan jovan

  “V vseh 17 ljubljanskih četrtnih skupnostih je največ odstotkov glasov dobila Lista Zorana Jankovića. SDS se je županovi listi še najbolj približala v Sostrem, kjer bo ob morebitni podpori svetnikov iz vrst SLS in NSi imela en glas več od županovih svetnikov.”

 • Kučko pod pručko

  Popoln polom je v Ljubljani doživel prav s pomočjo Murgel oklicani vladar Serpentinšek. Njegova LMŠ je osvojila enak rezultat kot Lista pešcev in kolesarjev.

  Za tako odmeven dosežek lahko kamniškem klovni samo čestitamo!!!

  • jovan jovan

   vseh 17 ljubljanskih četrtnih skupnostih je največ odstotkov glasov dobila Lista Zorana Jankovića. SDS se je županovi listi še najbolj približala v Sostrem, kjer bo ob morebitni podpori svetnikov iz vrst SLS in NSi imela en glas več od županovih svetnikov…..

  • janez cepec

   čestiti ti sam seb, pa svojim zblojenim ocam iz pastirjeve črede. spet ste dubl večino, spet ste zmagal, pa mate od 212 županov 12 zmagovalcev nekje na periferiji. keri luzerji

 • Slovenec sem

  Skregano z dobrim okusom je, če se SDS omenja v istem sestavku, v katerem se govori o zavrženi škodljivi SD.

  • jovan jovan

   SD ima več županov kot sekta!

 • Slovenec sem

  NSi bo morala še enkrat zamenjati predsednika, če bo hotela doseči spodoben volilni rezultat.

  • jovan jovan

   Vrniti Milki mandat! Zgodilo se jim je podobno kot sls, ko so “odstopili” R.Žerjava! “Kdor s sekto spi, se poscan zbudi!”

  • janez cepec

   SDS tud

 • Artur

  Povej mi s kom se družiš pa ti povem kakšen si:

  Kaj je Novi svetovni red-trilaterale :
  https://www.youtube.com/watch?v=ZTn1m19XGVE

 • janez cepec

  vel’ki luzer je spet zmagu volitve. od 212 županov jih je dubu 12. matematka ga jebe. ker kreten

 • Janez

  “Volivci” Z.J.,
  ki ga “volijo” so gotovo taki kot ljudje v BGD.
  Leta 1975 sem korakal, moral korakati t.i. “strojevi korak” na paradi
  ob 30. obletnici konca 2. Sv. vojne.
  Mi JLA vojački smo korakali, beograjčani so pa peli :
  “DRUŽE TITO SAMO RECI, RADIČEMO 6 MESECI,
  AKO DODEŠ SA KARDELJOM, RADIČEMO I NEDELJOM, AKO DODE I JOVANKA, RADIČEMO BEZ PRESTANKA.
  Leta 2918
  v “PREVRTLJIVEM” BGD POJEJO VERJETNO – DRUGAČNE PESMICE.
  Čim nekdo ni več na oblasti – ga popljuvajo. L..r, J.anez K. Komenda

  • janez cepec

   zdej pa korakaš u Begnah po krugu, pa prbližn po svojih besedah meketaš modre misli vel’kiga luzerja, k’ si jih slišu od vseštevilčnejših SDS sostanovalcih u tvoji sobi

   • Janez

    V zmoti si.
    Prejle sem bil pri svoji dohtarci v KR.
    Sem dobil napotnico za preventivni pregled prostate itd.
    A
    ti greš k
    dohtarju le če te mrtvo pijanega iz jarka prepeljejo na
    SNMP URGENCO ?
    Tak vtis daješ, vdan v usoodo:”držijo me v rokah, jaz j. Cepec moram mlatiti naokrog. Glava me boli, malo mi plačajo, vsi me zafrkavajo.
    Hm, najbrž si mazohist – to so taki, ki uživajo, če jih matrajo. L.r. Janez K. Komenda

    • janez cepec

     zadeva j’ sledeča. če sm jest dones pjen, bom jutr trezn, če s’ pa ti trapast, pa si, boš jutr še glih tko fuknen

 • Slovenec sem

  Sprašujem lastnika nicka, ali je jovan jovan nekakšen glasnogovornik te njegove množice nickov?

  Zakaj to ni janez cepec, ki že z imenom oznanja pamet te družine.

  • janez cepec

   ti praveš, de s’ iz mojga nicka spoznov kakšna familja, de smo, koko nej jest iz tvojga pogruntam, de ste ti, pa tvoja familja navadni kreteni?

   • xtc

    Dej no nehi a so te spet iz Begn na Polje dal na terapijo?

    • janez cepec

     ne, tebe so iz Pola u ZOO transferiral

     • xtc

      A tja te tud na ogled postavijo?
      V fogležu al na ketni v “ludački košulji”?

     • jovan jovan

      Posranc! :))

     • xtc

      Ti a maš drisko ?
      A ti pošljem plenice?
      Čankar Balkanski.

     • jovan jovan

      Posranc. Z dilo okrog vratu. :))

  • xtc

   Saj je isti.

 • xtc

  Realnost za socialiste v EU je precej črna,krepijoi se vse bolj izdatno desne stranke. in trenda se ne da več ustaviti.
  Zato levake skrbijo EU volitve dsaj bi se utegnil EU parlament pomakniti večinsko prek 2/3 v ostro desno in to na račun osipa podpore socialistom,Alde in strank tipa CDU,kar bi prineslo zelo verjetno spremembe zakonov in politike EU in EK,kajti tudi pre Webru je treba biti previden ali ni morda bolj primeren kak bolj desno usmerjen politik glede EK,ki bi morala strmeti k tem ,da v njej ni socialistov in ALdejcev ter podtaknjencev tipa Merckel ali Macron,le tako se lehko začne EU osvobajati in čistiti vseh nadlog.
  Če bo znala SLO desnica zastaviti zadeve pravilno,kot je videti na obojih zadnjih volitvah,je možno ,da SLO levica v EU parlament stiši zgolj enega poslanca ali pa še tega ne kar bi bil izreden uspoeh za SLo.
  In ,če bi desnica imela v EU parlamentu več kot 2/3 bi lahko zlahka z zakonom prepovedali uporabo vseh totalitarnih in zločinskih simbolov po EU,kot tudi prireditve v čast poveličevanja zločinskih sistemov in politikov,ter odstranitev teh obeležij na EU nivoju z zakonom.
  Sicer pa kdor pazljivo opazuje dogajanja,mu ne uide tudi zadnji dve kolumni Šurle iz Reprterja,ki postajata vse bolj Srpentinčko reklama in hvala,čeprav ni omenjeni storil nič,kaj pomembnega razen ,da je odslovil Betondelija,katerega pa se je moral znebiti ravno zaradi varnosti,saj je bil precej podoben “Aferi na dveh nogah”,udarci pa leteli po Posvojenčku.
  Je pa precej zanimivo pisanje v Reporterju ,ki pod lastništvom kučanovega tajkuna Odlazka vse bolj leze proti levi glede spora med AB in Posvojenčkom,kajti AB naj bi se videla zopet kot predsednica vlade in naj bi minirala Posvojenčka,pri tem pa naj bi ji pomagala Kučan,Golobić inše Kumer,mogoče je bil ravno aferaštvo Betondellija namerno,da so strele letele v Posvojenčka,ki naj bi ga želeli zamenjati.
  Če to torej držinebo dolgo,ko bo vzniknila kaka afera zoper njegaKajti ni ustavil prodaje NLB(ni je mogel) in zunanje politično ni dosegel nič v korist SLO velice,zato bi AB res utegnila po nalogu ozadja rušiti Posvojenčka ali pa gre za spin Reporterja.
  Definitivno pa bi bilo rušenje Posvojenčka lahko hud polom,saj je malo verjetno,da bi AB podprli za premieko saj imajo vsi do nje zamere,nove volitve pa polom za levico kot tudi AB,ki se šlepa na isti volilni podstati kot Kahl in utegne to bazo še bolj razbiti,skratka vse leve stranka imajo velike notranje težave in afera,ki bi nemarautegnila pokopati Posvojenčka je afera Koprivnikar-Muha,če bi Posvojenček zaščitil Muhovo,ki je v hudih težavah in ne odredil njene odstavitve,ki je ravno razlog za prebeg le te v LMŠ,kar bi Posvojenčka porinilo v vrtineckorupcije in kriminala,skratka zanimivo stanje.

  • freedomfighter

   Ja pa vseeno so dobile leve stranke na parlamentarnih volitvah vec glasov kot desne…in v evropi ne mesati evropske desnice z skrajno desnico…evropska desnica ima vec skupnega s social demokrati kot pa afd in podobnimi

 • Artur

  Davidi Icke o Religijama i Krscanstvu
  https://www.youtube.com/watch?v=xkgl93h2Qnw

 • Janez

  Sedim na balkonu bloka v Stožicah
  in gledam na jamo iz katere štrlijo betonski nosilci in je zdaj polna smeti,
  snega, vode.
  Morda bi se tam dalo urediti en akvarij za eksotične ribe, orke, plazilce, legvane itd.
  Bi jih otroci potem hodili gledati – tja
  – poleg “želvice” od Z.J. stadiona. A ima kdo boljšo idejo? L.r. Janez K. Komenda

  • janez cepec

   ma ne me jebat, iz Begn se ne vid u Stožice

 • Artur
 • Janez

  LITERARNA ŠALA !
  Vsaka podobnost s spodaj sposojenimi liki iz realnega življenja – je naključna.
  Liki v pravljici so tvorba moje fantazije. Nič nimajo z realnimi osebami iz stranke LEVICA.
  Ugibam,
  kaj zdajle počnejo “naši nadebudni” “fake – levičarski” “fake politiki”
  1.
  Ubogi LEVICA L. Mesec najbrž-morda pije tretje veliko pivo in otožno očita kolegoma
  (fdv) kardeljastima “dohtarjema”:” zdi se mi, da so me na “fdrvb” faksu zavajali., tako so hvalili Kardeljevo samoupravljanje, ko sem ga pa jaz omenil v Parlamentu so se mi pa vsi le posmehovali”
  Zdaj me še zafrkavajo, naj mi LEVICA” vrnemo 3,4 miliona evrov, ki smo jih vzeli iz žepov davkoplačevalcev – za tisti LGBT referendum, ki smo ga zgubili.”
  Ne vem, kaj naj rečem?
  Dajta, vidva, ti dr. M.V. T. si na “zavedel” v tisti brezvezni zakonn o “OSEBKIH” – ti mi povej.
  Dr. M.V. T. pa reče:”hja, ne vem, meni se je moj zakon zdel tako lep in velikodušen, tako skladen s teorijo spola in tako moderen itd.” ‘ Mogoče sem se motil, jaz tako slabo razumem ljudi, rad ima kardeljeve in druge družboslovske spise knjige. Morda je imel pa Kardelj prav, ko je pred smrtjo napisal, da nobena država ne more človeku dati sreče. Jaz imam tako rad Kardelja, ljudi pa ne razumem”
  Davkoplačevalci naj kar plačajo, če ne marrajo mene in Kardelja. Me nič ne briga kaj oni govorijo. Važno je to – kar govorim jaz.”
  “Luka M.” le zasanjano pogleda svojega ” idejnega vodjo” in srka 3. pivo dalje.
  In reče:” ni nič ažno, pivo plačano iz moje posklanske plače je vseeno dobro” itd.
  Nadaljevanje sledi.
  V
  ZGORNJI LITERARNI TVORBI, PRAVLJICI – JE RESNIČNO LE TISTO O LEVICA Luku Mescu in o treh velikih vrčkih piva.
  Lani poleti sem namreč jaz l.r. podpisani na svoje oči videl poznanega javnega človeka
  LEVICA Luko Mesca,
  kako je v lokalu Pelikan pod Metalko v centru LJ
  – brez zadreg posrkal TRI VELIKE VRČKE PIVA – vase. L. R. Janez K. Komenda

  • največji ljuzer jjajo

   levica je dobila na lokalnih volitvah v mestih več kot na državnih, to so torej perspektivne stranke

 • Vera

  Kaj nam pomaga, če Šarec, Erjavec , Bratuškova in še kdo niso dobili več svetnikov, ko pa je za župana Ljubljane prirejeno zmagal Janković, kot na državnozborskih Šarec s 13 % no podporo . V Sloveniji je očitno pomembno kdo volilne lističe šteje in prireja, ne voli !

 • največji ljuzer jjajo

  to je potem tudi nezaupnica SDS, saj je SLS dobila največ županov in je tako postala najboljša in najbolj perspektivna stranka desnice. SDS se torej izteka rok trajanja, vsaj njenemu šefu, ker puši iz volitev v volitve, pa še denar bo moral vrniti Đurićevi in Orbanu, to je bil kredit za drugi tir, zdaj pridejo počasi obroki in obresti
  sramota je, da imamo polikomisarja brigade Ivo Lola Ribar na čelu stranke danes, skoraj 30 let po osamosvojitvi. res je čas, da se osvobodimo komunajzarske navlake in šiptarske noriške piške

  • tramal

   Bedanec .Najboljši Janša je že petindvajset let najboljši in na političnem prizorišču,komunajzerji pa zdržijo par let .V tem času je propadlo več kot deset komunajzerskih strank,pa stokrat ste se preimenovali .Gnijete komunajzerji in smrdite od znotraj navzven.

   • Lea Pralines

    …si pa res pravi kikiriki,zelo moder tekst…bebo

 • Fhhhhanc Bhhhezveznik

  https://youtu.be/v9bIcUYcT7A

  Sramota. V tem tisocletju govort komunisticno- rusko zlomljeno anglescino.

  • FRANC3

   Si poslušal šiviljo Alenčico Brtušek: We niiiiid tajm, sex ….

   • Fhhhhanc Bhhhezveznik

    Princeso Alenčico naj hipnotizira čim prej nekdo v trnuLJćico. Naj “odmori” malo.

  • Anton

   vaš šerif iz Ljubljane pa sploh nič ne zna po angleško,niti po slovensko to je šele katastrofa.

   sarkazem press

   • jovan jovan

    Se strinjam. Je en tak “anton”!

   • Fhhhhanc Bhhhezveznik

    Moj šerif. Si se zajebal, resnično.

   • Lea Pralines

    …JE PA ŽUPAN!!!!!kaj si pa ti malinovec,ubogi tonček pizdič….

   • Fhhhhanc Bhhhezveznik
  • Olga2345

   Bratuškova? Škarec in Milovan ne govorita tujih jezikov…

   • Fhhhhanc Bhhhezveznik

    Ti govoriš?

 • jovan jovan

  Nezaupnica pa taka! SD ima dva župana več kot sekta, ki ni dobila niti ene mestne občine! Čestitke za “zmago”!

  • Olga2345

   Mislite mafijankovića z goljufijo z volivci – tujci, ki so jim dodelili stalno prebivališče v Ljubljani?!! Enako se dogaja verjetno tudi v Velenju! To niso župani, to je levičarska mafija!

   • jovan jovan

    Bravo Olga! Višje od ribice ne gre?

    • Olga2345

     Imate BSE?

 • Olga2345

  Srečno Janez Janša! Srečno SDS! Srečno Slovenija!

 • Stric iz ozadja

  Kaj ti to pomaga, zato da uveljavis svoj vpliv v mestnih svetih se moras povezati z neodvisnimi (taksnimi in drugacnimi, baje tudi z desne), katerih stevilo vedno bolj narasca (primer Nova Gorica, kjer imajo taksne in drugacne liste 17 sedezev, vse politicne stranke (tako leve kot desne) pa 15 sedezev.

 • Boštjan Ivković

  Bravo, SDS!
  V vseh sosednjih državah je zaradi migrantov prišla desnica na oblast, samo pri nas imamo ”sposobnega” Janšo.

  • lokec

   Pa bi volil Tonina. Aja ti bi rad levo Desno stranko. Reci Kučanu da bo desen.

  • KP

   Samo mi imamo Kučkota,pa Zlokita,pa polno vas,čefurjev….

  • šmentanamuha

   Zakaj je zdaj Janša kriv, če ti voliš druge, potem pa pričakuješ, da bo On urejal stvari, čeprav dobro veš, da jih v opoziciji ne more?

  • Olga2345

   Ste volili Ljudmilo murglsko?

 • Janša: SDS z več kot petinskim porastom od zadnjih lokalnih volitev!

  12 županov ni slabo.

 • Bandit123

  Janez sam sebe tolaži, a saj mu drugega ne preostane. Na Evro volitvah se bo že pokazalo, koliko je kaj vredno.

  • Olga2345

   Trdi podpornik murglske mafije!

 • jovan jovan

  Najboljši! Vedno. Tudi kot luzerji!

  • Olga2345

   Srbi? Še danes slavijo “zmago” na Kosovu, pa so se skrčili na pašaluk! Hahahahahahahahaha

   • jovan jovan

    Kaj imajo Srbi skupnega s sekto?! A ja, prištinske doktorje!

 • Mike Zulu

  Brez JJa bi to leto desnica sestavljala vlado, in Logar bi vodil Ljubljano. Zapomnite si to..Janez pojdi že enkrat v pokoj

  • šmentanamuha

   Tvoje mokre sanje in tvojih levih prijateljev. Janez je v najboljši politični formi: zrel, prizemljen, premišljen, urejen (družina, otroci), skratka, najmočnejši protikandidat levici. Če volivci tega ne dojemate, potem naj vas tlači nasilna totalitarna levice. Ampak pol ne jamrat. Še po desetih letih, ko ni več premije, jamrate, da je Janša kriv za vaše tegobe: Če je tako, potem se vam prav godi. To ti govorim kot večna volivka proti Janši, ampak od letošnjih volitev nič več. Skuliraj se malo.

   • oto

    Eeej, muhca, raje se ti skuliraj. Praviš “urejena družina, otroci..”….. Kaj pa soproga Urška, ki jo tvoj omiljeni mlati, kot boksarsko vrečo, mm? A to je pa prav, al kaj??!!!!

    • šmentanamuha

     Urška ne daje prav nobenega vtisa, da jo kdo mlati, prav nasprotno, stoji mu ob strani, ženstvena, lepa in odločna. Ti pa se hraniš z drekom, ki ga proizvaja Mitja Kunstelj, propadli narkoman, ki ne ve, kateremu gospodarju naj služi. Zavist je strup za možgane in telo, zato pazi, kaj razmišljaš, hudoba.

    • Olga2345

     Mislite Milovana iz Murgel? Zato Štefka pije?

  • KP

   Daj si všeček,Papak opankarski.

  • Slovenec

   Ja, najbrž. Potem pa svizec…

  • Olga2345

   Brez vas bi bila Slovenija Švica!

  • Common Sense

   Vem, da to ni popularno, a jaz mislim, da bi vse stranke naredile dobro, če bi bolj promovirale svoje mlajše člane. Mladi imajo drugo energijo, zanikanje tega je zanikanje narave. Starejši so jim lahko v oporo z nasvetom. To je neka naravna pot v življenju. Logar je pokazal neko svežino in tudi zato dosegel odličen rezultat v pregovorno rdeči Ljubljani. Sicer pa mislim, da nikoli ni odvisno od ENEGA človeka kakšna bo vlada. To je veliko poenostavljanje. Mnenja sem, da če JJ ne bi bilo, bi radikalni levičarji našli koga drugega, da usmerijo svoje napade vanj. Problem je v GLAVAH. Te so v dobršni meri oprane in tega se ne da spremeniti čez noč. Oprane možgane spremeni a) čas (50-100 let) b) huda naravna nesreča c) huda gospodarska kriza d) vojna.

  • Cucurbita Pepo

   Ali pa za dlje časa v zapor.

 • Olga2345

  Velik poklon in vse spoštovanje gospodu Janši in SDS! Pogumno naprej! Ste edina zanesljiva skala demokracije vvsloveniji, zato pa taki napadi komunističnih zločincev, premalanih v levičarje in ostalih prisklednikov!

 • Kučko pod pručko

  Plaz drvi proti MUrglam

  Vedno več nas je. Vedno več takih, ki imamo Slovenijo radi, se zanjo bojimo in hkrati borimo za njeno lepšo prihodnost. Janševa primerava z valom me spominja na kepo snega, ki se zvali z vrha hriba in postaja vse večja, mogočnejša ter se spremeni v pravi plaz. Drvi v dolino in kmalu bo dosegla Murgle. Zasula bo rdeči brlog zla in poteptala Kučanov štab udbo-mafije na prafaktorje.

  Vsega tega se Pritlikavec zaveda, kar je razvidno tudi iz njegovih vsak dan bolj paničnih reakcij. Žel bo tisto, kar je dolga desetletja sejal, tega pa je bilo veliko. Slovenci smo si zapomnili vseh njegovih protidomovinskih izjav, veleizdaj, govoričenj, groženj, kriminala, likvidacij, kraj, ropanja našega premoženja, predvsem pa uničenja domovine z vedno slabšimi vladami. Zapomnili si bomo povsem nesposobnih garnitur Pahorja, Šivilje, Cmerota in sedaj Serpentinška. Ne nazadnje pa si bomo zapomnili tudi njegov prezir do slovenskih nacionalnih simbolov ter poveličevanje jugosrbskih in komunajzarskih rdečih zvezd, od katerih še danes steče kri.

  Kratkonogi, pazi se, ogromna kepa drvi proti tebi in prav malo časa ti je še ostalo. Ne boš ji ušel. Zanesljivo ne!!!

 • Common Sense

  Imel srem srečo, da sem lahko dobil karte za predavanje Jordana B. Petersona v Ljubljani. Na koncu je bil običajen Q&A session. Nekdo je postavil vprašanje, kako se zoperstaviti radikalni levici in jugonostalgikom? Njegov odgovor je enostaven in zelo logičen: “Someone has to come up with a better platform, better story.” Združena desnica mora znati povedati večini (ne samo svojim privržencem) dovolj privlačno zgodbo, vizijo, da bo prepričala še teh dodatnih 10-15% volilcev. Več v prvem koraku ni treba. A zgodbe prodajajo, NE programi. Ljudje ne berejo programov, kupijo pa zgodbo. Kupijo osebnost, kupijo integriteto, kupijo upanje. O tem bi se morali na zmerni sredini pogovarjati in dogovoriti. Nato pa akcija. To ne bi smela biti raketna znanost. Nekaj se v tej smeri premika, zadnji primer je Logar v Ljubljani. 30% v rdeči Ljubljani je fantastičen rezultat.

  • Cucurbita Pepo

   Strankarski mediji, sovraštvo do LGBT, nasprotovanje splavu, zavračanje globalnega segrevanja, koalicija z RKC, pretiran strah pred begunci, veliki vodja več na sodišču kot v parlamentu, Itd… desnico, ki bi te pojme razčistila na znanstven/kritično razmišljujoč način, podprem brez problema.

   • Common Sense

    Fair enough. Se pa verjetno zavedaš, da je zgoraj našteto tudi stvar percepcije. Ne vem kdaj je kdo v Sloveniji, npr. iz SDS zavračal dejstvo globalnega segrevanja. To dela Trump. A tega (vsaj po mojem vedenju) ne dela nihče v Sloveniji. Ti veš? Praviš “pretiran” strah pred begunci. To je subjektivno. “Pretiran” v primerjavi s čim? Trendi so jasni. Ker imam tehničen faks, vem kaj pomeni trend, sploh v daljšem časovnem obdobju. A razumem, da se tebi zdi pretirano. Meni se naprimer ne. Politiki so pa plačani, da poslušajo eni druge. Trenutno se ne poslušajo. In to ni okay. Eni opozarjajo, drugi se delajo gluhe. Sovraštvo do LGBT. Skromno menim, da je sovraštvo pretežka beseda. Če namreč jaz rečem, da se mi transgender zdi (tudi) mentalna bolezen (kakor je še vedno po uradni klasifikaciji WHO), sem torej sovražen do LGBTQ (pozabil si Q)? Tudi prav, a jaz menim da nisem. Meni je vseeno kaj kdo počne v spalnici, s kom spi in s kom se prijema za roke. Dokler se imajo ljudje radi, je vse v redu. Ne zdi pa se mi primerno, če se daje tej tematiki nadvpoprečen prostor v družbi. Ker to je moja percepcija, da smo v zahodnem svetu izgubili kompas. Pač subjektivno doživljanje dogajanja. A jaz mislim, da večina, velika večina ljudi v Sloveniji samo hoče živeti v miru, imeti primerne dohodke, ob tem da delajo nekaj smiselnega, kar jih izpolnjuje. Večina želi dobro svojim otrokom, želijo imeti poštimano partnersko (ali zakonsko) zvezo in nekaj prostega časa, da se ukvarjajo še s čim izvan dela. Pa še kaj se najde… ampak ljudje sploh niso tako zelo zahtevni. Samo pri nas manjka državnikov, imamo pa same politikante, ki ne zmorejo pokazati vizije folku. Ne zmorejo jih navdušiti in potegniti za sabo. Potem pa se ukvarjajo eden z drugim, namesto, da bi se vsak najprej s sabo. V glavnem, nisem hotel zanikati tvoje percepcije. Je kakršna je in imaš pravico do nje. Lep dan še naprej. P.S. O strankarskih medijih pa res ne bi;)))) Think Dnevnik, Delo, da sploh ne omenjam Mladine;) A ni šans, da tam objaviš svoj komentar. Tu si ga lahko. Tudi to je razlika;)

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!