[Video] Poglejte, kako si je Tanja Fajon naredila sramoto v Evropskem parlamentu: S primerjavo varnosti v Parizu in Budimpešti napadla Orbana, a brcnila v temo

Tanja Fajon v EU parlamentu s plakatom SDS Kje smo varnejši (vir: twitter)

Evroposlanka Tanja Fajon je v svojem govoru v Evropskem parlamentu povedala, da bo podprla poročilo Sorosove plačanke, nizozemske poslanke Zelenih Sargentinijeve, ki želi Madžarski na podlagi neosnovanih obtožb o nespoštovanju “evropskih vrednot”, ki niso nikjer definirane, odvzeti pravico glasovanja.

“Ta razprava je proti vaši politiki nestrpnosti, laži in ustrahovanja,” je poslanka SD Tanja Fajon v Evropskem parlamentu začela svoj govor, ki ga je naslovila na madžarskega premierja Viktorja Orbana.

Vse, kar je izustila Fajonova, so podtikanja in sprenevedanje Sorosove plačanke Judith Sargentini, ki je napisala poročilo o stanju svobode medijev in akademske svobode ter ravnanja z manjšinami in iskalci azila na Madžarskem in podala predlog o sprožitvi 7. člena, ki bi Madžarski odvzel pravico do glasovanja v Evropskem svetu. 66-stransko poročilo nizozemske evroposlanke je namreč polno domnev, možnosti, dvojnih meril in neosnovanih obtožb na račun Madžarske.

Fajonova še ni prebolela predvolilne kampanje SDS
A to ni ustavilo Fajonove, da ne bi nadaljevala s svojim bojem z mlini na veter v Evropskem parlamentu. Tako se je obregnila ob Orbanovo uspešno volilno kampanjo in dejstvo, da so se v SDS zgledovali po “sestrski stranki” Fidesz ter svoje sporočilo v času pred slovenskimi državnozborskimi volitvami osredotočili na vprašanje varnosti in migrantske krize.

Da bi demonstrirala, kako prav je imela SDS in kako prav je imel madžarski Fidesz, je Fajonova v Evropskem parlamentu vsem poslancem pokazala primer plakata SDS iz predvolilne kampanje. Na eni strani je bila slika do zob oboroženih policistov v Parizu, ki oprezajo za teroristi, na drugi strani fotografija nasmejanih turistov v Budimpešti. Na plakatu je pisalo: “Kje smo Evropejci varnejši?”

(Vir: Twitter)

Glede na serijo terorističnih napadov, ki so zajeli Pariz v zadnjih dveh dneh, v katerih je bil obakrat napadalec afganistanski migrant, se zdi, da je bilo sporočilo SDS in Fidesza svojim volivcem še kako na mestu. V Parizu teroristi, ki so v državo prišli z izbruhom migrantske krize, turiste in poštarje koljejo sredi belega dne. V Budimpešti se to ne dogaja.

Ideološko naravnano poročilo
Fajonova je zavrnila Orbanovo trditev, da poročilo Sargentinijeve žali Madžare, in izjavila, da je “ta kampanja tista, ki žali, žali vse Evropejce in proti temu se moramo boriti, ne proti Madžarski”. Zaradi tega namerava v četrtek tudi podpreti omenjeno poročilo.

Nizozemska evroposlanka Zelenih Judith Sargentini (Vir: Twitter)

Velika večina navedenih obtožb v poročilu Sargentinijeve je zgrajenih na levičarski progresivni ideologiji. Tako v poročilu med drugim kritizirajo Madžarsko zaradi “preozke definicije družine”, ki ne vključuje homoseksualcev, pretiranega boja proti terorizmu in pranju denarja s povečanim finančnim nadzorom nevladnih organizacij ter strožje zakonodaje za delovanje tujih univerz v državi.

Po drugi strani bi zaradi določenih obtožb lahko lansirali podobne ukrepe tudi proti Sloveniji. Namreč, v poročilu obtožujejo Madžarsko jemanja otrok staršem, ki ne zagotavljajo primernih razmer za otrokovo rast in razvoj, ravno tako pa obtožujejo Madžare, da so njihovi državni mediji preveč enostranski v poročanju. Na misel prideta primer koroških dečkov in nedavni pogrom nad dr. Jožetom Možino. Da o stanju slovenskega krivosodja ne izgubljamo besed.

Dvojna merila, kje so sankcije za države Zahodne Evrope?
Podobno poročilo bi lahko uvedli tudi proti Franciji, saj Madžare dolžijo pomanjkanja občutka za romsko skupnost, ki se še ni integrirala v državo. Francozi so problem romske integracije rešili z izgonom iz države. Ravno tako v poročilu obtožujejo Madžarsko antisemitske retorike.

Izraelski premier Benjamin Netanyahu (Vir: Twitter)

Potemtakem podobni ukrepi ne uidejo veliki večini držav Zahodne Evrope, kjer antisemitska retorika ni ostala zgolj pri besedah, temveč je že davno prešla v dejanja. Belgija, Nemčija, Francija, Švedska in Velika Britanija so vse države, v katerih se napadi na pripadnike judovske skupnosti od začetka migrantske krize samo še krepijo. Šlo je tako daleč, da je izraelski premier Benjamin Netanyahu jude v Evropi pozval k selitvi v Izrael. Dobršen del judovske skupnosti v državah Zahodne Evrope je sledil njegovemu pozivu.

V Evropskem parlamentu pa je na isto temo spregovoril evropski poslanec dr. Milan Zver, ki je ves čas obdržal pokončno držo. Več o njegovem govoru, v katerem se je tudi izjavil: “Ko je šlo za eklatantno kršitev vladavine prava v Sloveniji, ta ista evropska levica ni reagirala, ker so bile tam na oblasti leve stranke. Večkrat sem na tem mestu že omenil, da so tik pred volitvami nezakonito zaprli vodjo slovenske opozicije Janeza Janšo, mu nato odvzeli še mandat …,” ter se vprašal: “Kje ste danes, ko bi potrebovali jasne odgovore od malteške in slovaške vlade glede preiskovanj umorov novinarjev?”, preberite TUKAJ. Prav tako se je odzval na govor Fajonove. Poglejte, kaj je zapisal na twitterju:

Ivan Šokić

 • Wqx Htr

  fajon kuzla, cipa,…

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Kdo je izglasoval to “kurvo” v Evropski parlament?. Ne spomnim se, da bi kdaj imeli glasovanje, katero bi ji omogočilo ta položaj. :)

  PS: Slovenijo v EU predstavljajo ljudje, kateri niso bili izbrani z strani državljanov. :) #KarmaIsABitch

  • Miroslav

   Druže TITO NE TAKO GOVORIT.

 • Silos

  Še ena iz one opcije,ki misli,da je najbolj pametna!

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Krizo z migranti financirajo judovski lobiji. Če je Netanyahu pozval jude v Izrael(kateri ni država) lahko pričakujemo vojno v Evropi v naslednjih par let. :)

  PS: Takrat bo šele anti-semizem postal popularen. 100x hujši, kot pod taktirko Hitlerja. :) #InPravJeTako

  • אדוני

   Poskušaj tvoje napovedi preprečit z modrostjo in dobroto in ne spet izlivati ŽOLČ nad verujoče.

 • אדוני

  Oh, ta naša Tanja – zakaj nam delaš sramoto ??? :(

 • Andrej

  V Evropi se je globoko zakoreninila politika izključevanja. Po njihovo je treba izključit vse tiste, ki so na volitvah dobili večino in z njimi na noben način sodelovati. To pa so v glavnem staroselci, ki še vedo, kaj je to SRAMOTA. Ti novodovni kvazi liberalci spreminjajo pravila, po katerih SRAMOTA postane VREDNOTA, ki ji je potrebno slediti.

  • אדוני

   Dobro si ugotovil ! :(

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Jebala te SDS in Janša. :)

   PS: SDS ni desna stranka, ampak sekta. Desne stranke imaš v Avstriji, Italiji,… :)

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Se ti zdi?? Kje maš svoje skisane možgane komunistični diktator???

   • if

    Če bi bili pametni, modri, take izjave ne bi objavili.

   • Fosa Stefan

    jebala te fajonka in to od ozad splastičnim kurcem, nastavlja pa imamom in eritrejcem, auspeha n nikjer, razen da temo izganja z metlo, namesto, da bi prižgala luč,… ker pri svetlobi jo je pa sram njenih dejanj

   • sanguis sacrum

    spet si ustal z levo nogo…

    • Steiermark

     ne, pomotoma je “vstal” na posušenega in padel ter si razbil betico…..

   • Miroslav

    Isto si mislil kakor TITO desnih strank ni bilo samo leve komunistične stranke.

   • Steiermark

    Samo duševno mrtev člove laho zapiše kaj takega , kot kracaš ti – ti nisi samo duhovno in duševno mrtev, si živi mrlič, ki je priklopljen na aparate in se premika s pomočjo aparatov!

   • Andrej

    Ej, stari, ti si ta parav. Samega sebe ocenjuješ. A je tudi za to kriv Janša?

  • Steiermark

   iztebki marxizma – komuizma, ki je ponovno vstal iz prahu! Vendar , mislim, da je to “ponovno vstajenje”, kot pri na smrt bolanih, ki tik pred izdihom ponovno “zaživijo” in nato jih ni več…..

 • Jan Oz

  Kje je Orbanova replika.? Brez dvoma veliko bolj zanimiva in argumentirana, kot populistične floskule sprevržene levice….za bruhat Tanja.

 • Darth Vader

  ona je čarovnica….temačna, prazna oseba, ki za svoje ubrogo kruhoborstvo na odru za mikrofonom streša prazne, 100x izrabljene, neuporabne floskule….in ker se je za dnar prodala hudiču jo moti svetloba…..saj veste…..vampirji v družbi pa te zadeve……

 • Caetano

  Sramota za evropske vrednote in civilizacijo je ze to, da so osebe kot je Fajonova v Eu parlamentu.

  • Vera

   Naši levaki so jo izvolili .

  • večni srb

   A drugi so pa v redu, kaj pa delajo takega, da je tebi všeč?

 • Boy

  V naslovu manjka evropska poslanka in sorosova plačanka Tanja Falot

 • Jan Oz

  Stvari so veliko bolj resne, kot si mi sploh lahko predstavljamo.
  Vojna bo v Evropi, tak je tudi plan sil iz ozadja, 100%. To je tudi glavni cilj migrantske politike. Tanja in njena struja so le lutke, saj niti ne vedo ….

 • althar

  Še zadni zamahi z repom protidemokratične EPP/S&D hidre, ki se je zaredila v EU parlamentu. Po naslednih evropskih volitvah bo desne dvoživke zamenala zaresna desnica in demokrature v Bruslu bo konec.

 • Mirko Zidenjsek

  Nagnat jo delat na 3 izmene

 • Jan Kovalski

  Lahko bi Fajonova pokazala še judovske sinagoge v Franciji pred katerimi stražijo oboroženi vojaki, ki ščitijo judovske vernike pred napadi norih muslimanov. V Franciji Judi niso več varni, komaj mogoče malo bolj kot so belski kmetje v Južni Afriki.

 • Mirko Zidenjsek

  Seveda bo vojna med ZDA in RUS,vendar v Evropi.Jenkiji dobro kuhajo stvar in porivajo Eu v vojno.Me prav zanima ,kako bodo nasi politicni veleumi reagirali,ko bo NATO rekel 1000 fantov na rusko mejo.Mi nismo vedeli,mi nismo….,mi nebi…….Upam samo,da bodo Rusi toliko pametni in bodo udarli na ameriski teren…

  • Morala

   Eh, kaj pišeš?….haha, ti bi Ruse kar poslal na ameriški teren….

 • Boy

  Skupne evropske vrednote so po mnenju Tanje Falot teror in zajedalski migranti.

 • Republic Commando

  A mi lahko en od levih razloži, zakaj toliko podpirate migracije?? V čem je fora?? Razsvetlite me.

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Kje ljubijo napade na nedolžne ljudi. Tako radi vidijo nože in sekire ter povedi “Alah je velik”.

 • Mirko Zidenjsek

  Njej pa res pristojijo vse socne balkanske kletvice, kot so nekaj o mami,o psu,o konju,o lekarni,o Hitlerju

 • dob

  Fajonka, kaj ko bi z istim žarom, s katerim napadaš Orbana kot diktatorja, nagovorila EU, naj prisili Slovenijo v podpis resolucije o izenačitvi vseh diktatur: nacizma, fašizma in komunizma? Tako, kot so jo podpisale druge članice.

  Skupne evropske vrednote….?!?

  • Vera

   Bravo dob !

  • Gavtroža

   o Fojonova ni vedno besed, ni vredna počenega usranega groša

   • večni srb

    Točno tako, Fajonova je ista, gre zgolj za drugo vrsto neumnosti.

  • večni srb

   Razen nekdnajih velikonemških satelitov, te slaboumne resolucije ni in nikoli ne bo podpisal nihče drug,. ker enačiti norost in izrojenost z zavoženim režimom pač ne more biti isto.
   V članicah podpisnicah niso izvedli nobenih referendumov, peščica šalabajterjev je nekaj podpisala in zdaj to vsiljujejo kot univerzalno modrost, kar pa je dejansko totalitarno.

   • Republic Commando

    Komunizem ni norost? Koliko ljudi je komunizem pobil samo v usssr? Aja sej res, dvakrat vec kot nacizem. In to svojih ljudi, ker so mislili drugace

    • večni srb

     Komunizem je ideja, nikjer ni zaživel v praksi, ker je povsod najprej nastala neka praksa, šele potem so jo narodi počasi začeli spreminjati.
     Ti ne razumeš kaj je pomenilo Rusko cesarstvo, ki se je raztezalo kar čez tretjino kopne mase planeta, predstavljaj si kakšni tektonski premiki so bili potrebni, da se je razgradil primitivizem in je tako ogromna skupnost lahko napredovala v moderno dobo. Rusija je bila neprestano v vojnah, če s epa raztezajo čez 12 časovni hpasov, kar pomeni, da mejijo na polovico planeta, vsak sosed je želel od njih svoj kos.
     Druga stvar so tvoje osebne travme in frustracije, komunisti niso niti približno pobili toliko svojih ljudi kot je to naredil Hitler, s svojim zakonom o rasni higieni, potem ko je nacionaliziral vso zasebno lastnino nemcev.

     • Steiermark

      Srbin , vrni se v tvojo srbijo in s sabo popelji te zločince, borce in ostale, ki so v imenu tita, skupaj s srbi , klali poštene in zavedne Slovence, njihove otroke, jim posthumno odvzeli imovino – in to v mirnem času, ko so drugje po Evropi uživali v demokraciji, smo mi tavali v rdeče krvavi temi, do 1991, ko nas je Jože Pučnik v sodelovanju z odličnim strategom JJ popeljal v novo realnost, ven iz smrdljivega zočinsko morilskega psihopatskega komunizma! Vendar ste trdoživi, kljub vsemu ste se ponovno uspeli priplaziti nazaj in prevzeti oblast – vkrasti našo državo

 • Igor Kavalar

  Kva ona pije na šihtu, da verjame da je vstop in naselitev ilegalcev, da so to skupne evropske vrednote?

 • Cmerko

  skregani smo z Hrvati, Italjani nas bodo odpikal (imajo pravo desno vlado),Avstrijci so postavili mejne kontrole, še Madžari nas odpikajo potem pa imaste levuharji prostor za novo revolucijo.
  To levuharsko jalovo kuzlo je treba izgnat!

 • sanguis sacrum

  no, pa se je zgodil začetek konca EU…( 12.09.2018)

  • Simon Novak

   Res? Zakaj pa?

 • samotoje

  Ko slišim , da kdo izusti skupne evropske vrednote, dobim pike. Zmrači se mi pred očmi.

 • Garbage man

  prašičje oči ,ki tudi BEGUNCU povzročijo začasno impotenco, ta jeza jo poganja

 • Morala

  Ali so obravnavali poročilo o Madžarski ali poročilo o stranki SDS in JJ? Sramota in neumna primerjava!! Cjoj…

  • večni srb

   Dve neumnosti ne naredita en prav, seveda EU Nemčija ni imela nobene pravice izsiljevati članice, da morajo sprejeti par milijonov tujcev, vendar tudi Madžarska nima nobene pravice ločevati ljudi glede na ideološko opredelitev in gmotno stanje.
   Do danes ni niti en Evropski politik pojasnil kaj je pognalo te mase ljudi proti obljubljeni deželi, zakaj se jim sploh zdi Evropa obljubljena dežela in kakšna so pravzaprav enotna pravila priseljevanja ljudi izven EU, če ne vemo zakaj so prišli, tudi ne moremo vedeti kako reševati te probleme.

   • Republic Commando

    Komunizem nu norost? Koliko ljudi je komunizem pobil samo v usssr? Aja sej res, dvakrat vec kot nacizem. In to svojih ljudi, ker so mislili drugace.

    • večni srb

     Točno tako, koliko norcev je moralo umreti, da smo se rešili fevdalizma,
     katolibanov in izrojenih buržuazij, na neomejeni, večni oblasti.

     • Republic Commando

      Ce drugace mislis si norec?

     • večni srb

      Če res iskreno verjameš, da je zemlja ravna, si tehnično gledano nor.

   • Morala

    Najprej je potrebno se v ogledalo doma pogledati!!

 • Ryuk

  A je fajonka tudi išjas dobila?

  • rabbit

   Ja dvojnega.

 • terminalar

  Ne razumem, zakaj Fajonka drži sliko, ki nazorno kaže (ne)varnostno stanje oz. počutje v EU.
  Primerjavo bi razumel tudi retard.

 • Vera

  Naj ta Fajonova raje posvoji kakšnega malčka, če že svojih otrok res ne more imeti . Je pa že v letih, ko ji bije ” biološka ura “, včasih se kateri ženski zgodi, da zanosi celo v menopavzi ali še po njej . Naj me Bog usliši, ter ji naj podari nekaj najbolj dragocenega , kar bo jo odtegnilo od politike raje k materinstvu ! Res želim iz srca .

 • večni srb

  Meni se to kar dela Orban z tretjerazrednimi ne zdi nič kaj neosnovano, ker trpljenje ljudi je vedno dobra osnova za kritike, so pa poslanci parlamenta dolžni utemeljiti svoje trditve, da ne bodo izpadle neutemeljene.

  Neosnovano pomeni neutemeljeno, vsak dan je v naših medijih več tega prekletega hrvatizma.

 • Vince Blake

  Danes Madžarska, jutri kdo? Poljska? Morda Češka ali Slovaška? kaj bo še sploh ostalo od Evrope čez 10 let? Bruseljski pašaluk?

  • večni srb

   Nemčija in Francija sta dovolj, dejansko se vsi otepajo drugorazrednih držav, ki bi jih radi odstranili v neko višegrajsko skupino materialnih in intelektualnih ubogih revežev.

 • večni srb

  Kdo ne kolje madžarov sredi Budimpešte, kaj pa ta govori, a gremo gledat madžarsko črno kroniko?

 • šmentanamuha

  Mislim, da so histerične feministke in mavrični legebitrovci veliko večji problem, kot ilegalni migranti, ki jih ta sfrustrirana združba uporablja / zlorablja kot svoje orodje in orožje za uveljavljanje lastne lgbtqp agende.

  • večni srb

   Homoseksualnost je hedonistična anomalija, ki spada pod psihološke probleme posameznikov, ni nekaj, s čimer bi se ti rodili ali bi bili v to prisiljeni, zato nihče nima pravice zahtevati posebnih pogojev zgolj zato, ker je perverzen in moten.
   Krščanski odnos do homoseksualcev je pa še bolj ogaben, v Bibliji namreč piše, da jih je treba pokončati, to pa zagotovo niso evropske vrednote, ki naj bi temeljile na splošni etiki in človekovih pravicah. Homoseksualnost ni človekova pravica, je zgolj pravica posameznika, za katero je odgovoren vsak sam.

   • Republic Commando

    Kaj pa kaj koran pravi o gejih?

    • večni srb

     Odvisno, če je prerok žuljil lulčeka tudi mladim dečkom, potem verjetno nii nič slabega.

     • Republic Commando

      On je zuljil mlade lulcke in filal mladoletne cesplje.

   • šmentanamuha

    Zato pa je večina teh šla med levičarje-ateiste, ker potem mislijo, da je to, kar počnejo v redu oziroma jih nobena stvar ne obvezuje.

 • Felikss_AH

  Fajonara je trčena sto gradov… s tistim njenim “dokumentom” je pokazala da res nima tri čiste v glavi… zmerja VARNO Madžarsko in jo primerja z NEVARNO Francijo… kot kaj? … Francija je torej model kakšna mora biti Evropa. Upam da bodo njeno možganovino po njenem “izgonu” s tega sveta shranili v formalin in da bodo znanstveniki nekoč zmogli analizirati vzroke morbidne Levičarske blaznosti… in tako ustvarili Anti-Levuharsko cepivo

  Fajonova, njena kolegica Sargentinijeva in vse ostale Levuharice tega kalibra imajo nekaj skupnega – Neatraktivne, ZOPRNE, butaste, v glavnem brez otrok, latentno ali dejansko Lezbične in stavim da neizmerno sovražijo sleherno NORMALNO ali atraktivno žensko.

  • večni srb

   Zagotovo res, Francija je že zdavnaj prepovedala kose oblačil, ki jim pravimo burke, predmestje Pariza pa je en ogromen geto, kakršne lahko najdemo tudi v Italiji.
   Treba pa je vedeti, da so francozi, italijani in španci po izvoru arabci, za njih so migranti isto kot za nas balkanci.

   • Felikss_AH

    Vsaka ti čast avtohtoni… nisi določil Italijane in Francoze da so Srbi

    • večni srb

     Italijani, francozi in španci so nastali iz Rimskega cesarstva, najbolj multi kulti skupnosti na svetu, ker prej enostavno ni bilo še nobenih narodov. Pred rimljani oziroma plemeni primitivnih priseljencev, ki jih je cesarstvo zajelo, je bila v Evropi še ledena doba in razen neandertalcev, tu ni živel noben človek.

     Slovani smo pa nekaj drugega, madžari so spet nekaj tretjega, ne delijmo si vsi istega etničnega in kulturnega izvora.

 • Simon Novak

  Pa čudno, da nam vedno sramoto naredijo levičarji, ta desni pa nikoli…res čudno, mar ne?

  • večni srb

   Kakšna sramota neki, kdor kritizira madžarski totlaitarizem, ni popularen samo v EU ampak po celem svetu, ki je poln čudakov in migrantov.

 • Franc Šink

  Še sedaj ne razumem zakaj g.Fajon nosi spodnje hlačke SMB barve (vojaške ženske).???

  • večni srb

   A je bila tudi ona na Udba.net, morda kdo od ožjih družinskih članov?

   • Franc Šink

    Ee Srbine moj.

    • večni srb

     Nisem vedel, da te to rajca.

     • Franc Šink

      Vidim da poznaješ pederski jezik.

 • Vince Blake

  In medtem, ko se mi tule ukvarjamo s Fajonko in Madžarsko, so nam Euro posranci na tiho implementirali article 11, ki zna po mnenju kritikov pomeniti začetek cenzure in konec svobode interneta. A nova24 o tem ne piše. Le zakaj?

  • večni srb

   Absolutno bi se morali upreti vsakemu poskusu omejevanja pravice do javnega izražanja svojih misli, če se Evropske države ne morejo odkrito soočiti z lastno preteklostjo in zločini proti človeštvu, je itak bolje, da čim prej razpade kot pa, da eden drugega utrjujejo v lažeh.

  • Simon Novak

   Grims se še ni streznil.

   • Vera

    Prvo se mora napiti, kar pa ni v njegovi navadi !

  • Steiermark

   Zakaj, verjetno zato, ker se “oni” zavzemajo za cenzuro na spletu….. si pa res bogi…..

  • Jan Kovalski

   Saj ni bilo po tiho, je bilo kar glasno.
   Režim se čuti vedno bolj ogrožen, … od svobode.

  • Igor Kavalar

   Je bilo pričakovano, da diktatura elite ne bo popustila. Tudi na Youtube, Facebooku in Twitterju brišejo tisto, kar ni po njihovi volji. Bo pač treba ustanoviti nove vire obveščanja, ali iti underground kamor lovke ne sežejo!

 • RATATA

  fajonarka ima naslednico.
  Erika Štular

 • bednick

  Meni se je pogled ustavil na prvi fotografiji in kar nisem in nisem mogel naprej.
  A ima majčko od rdečega križa, a kdo ve?

 • Prle

  Govori se, da je omenjeni Zver več doma kot v eu parlamentu, prosto po Ivanu Janezu. Mi pa jih plačujemo in to odlično.

  • Republic Commando

   Lepo, da ze v startu priznas, da so to govorice :)

   • Prle

    Čim se govori je nekaj na tem,ane, drugače je bil pa slučajno viden,ko je najmanj pričakoval.

    • Republic Commando

     Govorice so govorice, ce mislis, da so resnicne, potem jih podpri z dokazi in dejstvi.

     • Prle

      O.k, ga bom drugič pofotkal, kot je Grims Tomičevo.

     • Republic Commando

      A ce ga enkrat pofotkas to pomeni, da je nonstop v SLO? Kaj potem pravis za Fajonovo, ki jo vidimo v veliko intervjujih v Rtv studiuin ob vsakih zborovanjih rdecih za migrante in raznih rdecih prireditvah? Daj umiri se mal

     • Steiermark

      Ga boš “pofotkal” v “mednožje”, kar ti pa pravgotovo nebo uspelo, ker je g. Zver pravi moški in nima potrebe po razkazovanju v javnosti in se pravgotovo ne razkreči , v javnosti, kot tvoja rodžakinja, ki si očitno tudi ob migrantsski krizi, z uvažanjem kamelarjev, ne uspe potešiti potreb – Dela pač napake, ker se razkreči na javnem mestu in to pri dnevni svetlobi, ko jo vsak vidi, kako ničvredna je, sicer se je že pohvalila, da se sedaj nastavlja na bolj skritih mestih, ob grmovju, kamor jo zalezuje jugosmrad s kratkimi tacami in jo slikari v mednožje. Uspeha pa še vedno ni! Morala bo počakati na temo in na prave migrante….

     • Peter Korosec

      opa, tudi to se je govorilo, da je Grims Tomicevo med noge slikal. Kaj pa je ven prislo? Da si je gospa tovarisica s pollazmi izmislila, tako da je Grimsa oblatla. 3 metre stran od nje, gleda v kamero, pa ne ve ce jo je slikal Grims al pa kdo drug. Se vam to zdi smesno?

 • BlackOpsSystem

  cipa

  • Steiermark

   soroševa in kameltreiberska!

   • Jovo Jamnica

    Pozdravla te Weber…

    • Steiermark

     Pa si res jasnovidec, da veš, da me pozdravlja , ne Weber ampak njegov landsman in soimenjak!

   • BlackOpsSystem

    cipa je cipa, pa jo obračaj kakor hočeš!!!

    • VERRZIFIKATOR

     Ta se vedno tam okoli tipa,
     da lahko obrneš jo pravilno,
     za sposobnost njeno opravilno
     termin da je tak: moralna cipa.

  • Simon Novak

   Ne govori tako grdo o svoji mami, crni.

 • Prle

  Kraljica Ha,ha,ha, baje jo je dobro spustila Orbanu, kajti glasovanje je bilo v njegovo škodo. Desnosučni pa v jok in na drevo.

 • Republic Commando

  Lol, Sargentinijeva je na koncu kar zajokala. Prava sjw snowflake :)

 • Simon Novak

  Kje pa je članek, da je Orban pušnil=?

 • Jovo Jamnica

  448 ZA : 197 Proti… 48 vzdržanih

  • večni srb

   Demokracija, kaj češ.

 • zaton

  Taki kot je Fajonova ne bi smeli sedeti v evropskem parlamentu, ker delajo škodo celi Evropi.

 • totex39

  Komunistka in plačanka Sorosa blati Orbana, ampak sramota je to, da v imenu vseh Slovencev.

  • Jovo Jamnica

   Tudi Weber??? V imenu vseh EPP???

   • totex39

    Kaj je z njim?

    • Jovo Jamnica

     Ne slediš dogajanju v EU parlamentu???

     • Soave

      Napiši no. Ali pa povezavo daj.

 • Cmerko

  Ja jalove neizivete kuzle so najslabse.

 • Lustrator

  Kako pri zdravi pameti si komiji sploh drznejo javno govoriti o VREDNOTAH, kaj šele evropskih, ko pa sami že v svojem osnovnem statutu (marksovem manifestu) kršijo dobesedno vse tiste ključne na katerih stoji civilizirana družba – svoboda govora, pravica do privatne lastnine, veroizpovedi, večstrankarske parlamentarne demokracije, svobodnega trga, enakosti pred zakonom,…?

  Komiji se strastno radi obdajajo z raznimi čudovito zvenečimi samostalniki tipa svoboda, bratstvo, vrednote, tolerantnost, dialoškost, a v praksi niso doslej udejanili niti enega izmed njih – nasprotno: svojo identiteto utemeljujejo prav v nasprotjih naštetim pojmom.

  • Soave

   + + + + +

  • večni srb

   Komunistični manifest sta sestavila dva, Marx je prispeval svojo teorijo kapitala oziroma dela, ki ključno oblikuje tudi medčloveške socialne odnose, kar je nadaljeval Engels.
   Zdaj pa, Marx je bil slab filozof in dober znanstvenik, medtem ko je Engels zabluzil prav zaradi madžarskega imperializma oziroma njihovih genocidnih naporov proti slovanom. Zato je manifest čudna mešanica ekonomske teorije in kritike nacizma oziroma evropske politike, kar ga naredi kontroverznega in praktično neuporabnega.

 • večni srb

  Farage je načelno kul, saj so vsi angleži, en tak simpatičen slog obnašanja in retorike so razvili, prej so bili pa glavni pozerji francozi, italijani, španci, nemci… dolgotrajni mir, trgovina, izobilje, vse te stvari ustvarijo ugodno klimo za razvoj humanistike.

  Ampak te bučke o brexitu lahko prodaja komu drugemu, glavni razlog sta angleška buržuazija, ki v EU izgublja svojo identiteto ter privilegije in pa njihova angleška cerkev, ki se nikoli ne bo uklonila papežu oziroma priznala Vatikan za moralno avtorieto. če že rabijo migrante, jih je v britanskih kolonijah več kot dovolj, kot tudi vsega ostalega kar rabi moderna civilizacija za svoj razvoj.

 • totex39

  Za Fajonovo bi bilo bolje, da se resno zamisli iz katere države prihaja, kjer še vedno vlada komunistični režim in naj neha klobosati bedarije.

 • skorpijon93

  ja slovenci da boste vedeli na češkem,slovaškem,poljskem in sosednjem madžarskem nimajo muslimanov, tudi to je eden glavnih vidikov varnosti v državi da veste ! Češki pa lahko tako ali tako zavidate ker vas je prehitela na vseh nivojih in ovinkih , hahahah socializem stane !

  • totex39

   Imaš res prav, v teh državah prav uživaš ko ne vidiš teh tepiharjev in ravno to gre tem EU politikom v nos in hočejo na vsak način to “zrušiti”, z eno besedo barabe.

   • skorpijon93

    ja rasistične države ane :-), niso multikulturne pa gre eliti v nos, kaj čmo hahah

  • večni srb

   Nimajo še marsikaj, če so pa napol fevdalna, kmetijska dežela. Madžare je zdesetkala svetovna vojna, izgubili so več kot polovico ozemlja in polovico prebivalcev, čeprav so bili nekoč največji Evropski imperij, po številu prebivalcev takoj za Rusi in Nemci.

 • Asja

  Tanja Fajon je sramota od sramote!!!!!
  Pri vseh gnilih levičarjih še ena ultra rdeča baba, ki ji je cilj uvažanje migrantskih islamskih barab in naslanjanje nad ropanjem in klanjem nedolžnih ljudi v Evropi.
  Potem pa ko se bo spet kje v Evropi zgodil teroristični napad ali pa pokol nedolžnih ljudi, bomo z strani gnilobe od Fajonke poslušali nekaj podobnega kot: “da obžalujejo da se je to zgodilo…”, ali pa “moramo zagotoviti več varnosti …”, ali pa “ne smemo podlegati nasilju islamskih skrajnežev …” ali pa “takšna je realnost, žal se moramo vsi tega slej ko prej navaditi…”, ipd.
  Če je levičarski smrad od Fajonke primitiven, idiotski, nesposoben in kretenast, še ni nujno da smo v Sloveniji vsi takšni idioti.
  Sicer pa od levičarke kot je Fajonka tako in tako ni za pričakovat kaj pametnega!!!!!!

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Govorite proti migracijam, ampak podpirate bombardiranje Bližnjega vzhoda? Janšisti res nimate možganov. :)

   PS: Treba misliti z glavo. :)

   • Vinko

    Vsi migranti iz Azije, Afrike in islamskih dežel nikoli ne bodo spadali med evropske narode. In njihovo mesto je med njihovimi ki imajo takšno pokvarjeno kulturo in sistem za zatiranje žensk. Ko boš ti rdeča budala ki se enačiš z enimi največjim genocidnim zločincem na področju Jugoslavije vsaj malo izobrazil potem boš vsekakor še kako spoznal da za vsem bombardiranjem in uničevanjem stoji levičarsko ideološko sranje in takšni rdeči anarhisti kot si ti in ki mu možgani propadajo pri živem telesu. Ker pri takšnih rdečih idiotih kot si ti se človek res sprašuje, kje imate možgane? Verjetno kar v vsem dreku in smradu ki ga mečete po Sloveniji in slovenskem narodu!!!!

 • rabbit

  Že v osnovni šoli je izsiljevala učitelje za ocene, sedaj pa ni nič boljša. Kar se baba nauči to baba zna ta pa še posebno ne zna nič ker se v šoli ni nič naučila so ji vse ocene šenkali, ker so se bali njenega ateja.

 • skorpijon93

  Pojdite v prago ali budimpešto ali bratislavo, varšavo, nimajo muslimanov, niso kulturo raznoliki, nimajo prepovedanih območji,nimajo mošej, vsa mesta pa precej cenejša od ljubljane , ljubljančani lahko pražanom zavidate ! kaj boljšega pa tak niste vredni ! kakršni volivci tak župan ! na Češkem je izmed tujcev največ ukrajincev ali slovakov a še vedno manj kot v Sloveniji bosancev, tudi bosanci so naši slovenski mentaliteti in kulturi nekompatibilni, karf uvažate to dobite, jokcat ni vredno , če nisi pameten

  • večni srb

   V Ljubljani je kava 1 evro, trikrat cenejša od razvitih Evropskih prestolnic, kljub temu si je večina tretjerazrednih revežev komaj kdaj pa kdaj privošči, ker za isti denar dobijo sendvič in jogurt.

 • Stajerka

  ne vem…..mogoče mi je pobegnilo……a sta Francija in Belgija že UKINILI VIŠJO STOPNJO VAROVANJA???……če niso, naj to povedo zastopnici Soroševic pravic, ki so DALEČ od zahodnocivilizacijskih človekovih pravic!!!
  bo pa zanimivo videt, kako se bo SD, Fajon in njim podobni, sprijaznili z LOČITVIJO CERKVE/VERE OD DRŽAVE……v Islamu je država=vera…..oz. je celo vera več kot država!!!

  • večni srb

   Zelo preprosto, Evropa ni zgrajena na nobenih verskih temeljih temveč na imperializmu. Angleži ne bodo nehali, ne bi me čudilo, če bodo nekoč res zaprli še papeža, kot so nameravali bivšega nacista Ratzingerja, ki je pravzaprav zakuhal vse sodobne vojne na bližnjem vzhodu, ko je islam razglasil za duševno bolezen. Zakaj je sploh odstopil, morda v glavi ni preveč zdrav od pokanja nemških protiletalskih topov, s katerimi je klatil angleške bombnike.

 • skorpijon93

  Slovenija se lahko skrije pred ČEŠKO !

  • večni srb

   Češke in madžarske plače so enake naši socialni podpori.

   • Igor Kavalar

    Češka povp. plača je 932€
    https://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Czech+Republic&displayCurrency=EUR
    14% ceneje kot v Sloveniji, brez najema stanovanj

    Madžarska povp.plača 608€
    https://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Hungary&displayCurrency=EUR
    20% nižji stroški kot v Sloveniji brez rent stanovanj.

    Slovenska povp.plača 1021€
    https://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Slovenia

    Zdej je pa vprašanje koliko ljudi % v vsaki državi dobi povp. plačo v netu znesku. Za Slovenijo je znan podatek, da samo 30% ljudi doseže povp.plačo, vseh 70% dobi manj.

    Druga pomembna primerjava bi pa bila kakšno je bilo stanje v vseh 3 državah 25 let nazaj in koliko so katere države pridobile oz. Izgubile % proti drugi, po rasti neto plač in stroškov, ker nismo vsi štartali iz iste pozicije.

    • večni srb

     Danes mogoče res, koliko so zaslužili pa pred 3 leti?
     Čehi nimajo stabilne ekonomije, plače močno nihajo, bomo videli kako dolgo bodo tokrat zdržali.

     • if

      večni srb, nehajte s svojimi naklepnimi puhljicami!

     • Igor Kavalar

      Madžari kot Čehi so bili manj razviti kot Slovenija.
      3 leta nazaj je premalo za vzorec. Zdej ugibam, ampak če je Madžar imel prej 30% slovenske pov. plače in jo ima danes 60% ob nižjih stroških pomen, da smo mi nazadoval in enako je tudi za Čehe.

     • večni srb

      Mi smo zagotovo nazadovali, odkar je incestoidni Pahor začel objemati hrvatice, če jim je pa vse podarili v kunama, ki jih lahko poljubno fotokopirajo v Zagrebu. Nismo vsi slovenci potomci hrvatov, niti ne vidimo prihodnosti v katolibanskem zahodnem balkanu, temu tipu se meša.

      Dejstvo je, da je slovenska ekonomija visoko prenapihnjena, naše realne plače bi morale biti še nižje od čeških, ampak ekonomija ne deluje tako. Slovenija služi IZKLJUČNO od nemcev, vendar pod pogojev, da kupujemo skoraj vse od hrvatov, kar je kratkoročno in dolgoročno naš pogreb.
      Nekaj drugega se dogaja, statistika je največja kurba od vseh, kdo pa sploh pri nas dobro zasluži, vsaj pol naroda živi od socialnih prejemkov, subvencij in dotacij.

      Izvažamo predvsem znanje, se ti zdi, da so naši strokovnjaki in znanstveniki pametni ljudje? nekaj tu močno smrdi, prej bi rekel, da nas plačujejo za masovne evgenične eksperimente na ljudeh, ki niso dovoljeni praktično nikjer na planetu, naj vsaj dobro plačajo, barabe pokvarjene izrojene.

    • skorpijon93

     ti se lahk skriješ pred češko, zguba slovenska !

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Blagor Mađarski, Italiji, Avstriji,… kjer so prave desne stranke. Pri nas pa edina “desna” stranka ima na čelu obsojenega kriminalca, podpira nacizem, pedofilijo,… :)

  PS: Slovenija res nima sreče. :) #JebiSeJanšaInSDS

  • if

   Se zavedate, da se z izraženim opredeljujete za noro osebo!

   • večni srb

    Saj je vse res kar je naštel, le da ni tako kot je prikazano. najbolj tragično je prav to, da včasih mora biti malo kriminala, nacionalizma in tudi predofilije, če ne gre ravno za otroke.

    • if

     Kaj je res v zvezi s “Pri nas pa edina “desna” stranka ima na čelu obsojenega kriminalca, podpira nacizem, pedofilijo,… :)”

     • večni srb

      Janša je bil pravnomočno obsojen, tudi če ni bil kriv, skuša relativizirati nacizem, ker so pač nacisti hoteli uničiti vse konkurnečne socialistične smeri, porival je pa same mlade, lepe punce, je pa res čuden.

     • if

      Očitno ne razumete kaj govorite! JJ ni bil pravnomočno obsojen!

      JJ&SDS podpirata resolucjo o totalitarizmih. Ta resolucija postavlja komunizem, fašizem in nacizem na isti imenovalec. Relativizacije ni!
      Te resolucije ne podpira leva slovenska politka, ki je preko svojega know-howa nacistični prakolaborant.

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Vi, kateri podpirate kriminalca, ste nori! :)

    PS: Vse v zgornjem stavku drži. :)

    • if

     JJ ni kriminalec.

     Kriminalci so tisti, ki so naročniki protiustavne obsodbe in odvzetja poslanskega mandata, vključno z vami, ker podpirate kriminal.

 • VERRZIFIKATOR

  Fani Tančič

  SANJA FALKON

  Sanja tista večna je letalka,
  ki že leta po Evropi šviga,
  dnevnice si, plačo vztrajno dviga,
  teh zadev je dobra poznavalka.

  Se prijel je vzdevek je Falkon,
  bi priimku bil precej primeren,
  po naravi trmast, brezobziren,
  drugo reči je zaman, zastonj.

  Pravijo, da ni nobena tajna,
  da deklina sanja o falkonu,
  ko na letališkem je balkonu,
  v sanjah svojih vsa je neomajna.

  »Tudi jaz s falkonom bom letela,
  ne več z linijo evropsko redno,
  kot doslej sem se vozila vedno,
  zdaj le redke bom na krov sprejela.«

  Striček ji mendá je to obljubil,
  če bo več doma kot pa v tujini,
  več pri stričkih, v njihovi bližini,
  bojda za pilotko jo bo snubil.

  Sanja kapitanka bo postala
  in se zapisála v zgodovino,
  vrne naj se čimprej v domovino,
  na postlanem tu da bo pristala.

  Treba ni pilotskih ji izkušenj,
  le s falkonom dobro naj pozira,
  letanje pa sploh ne bo ovira,
  ves sistem vnaprej je preizkušen.

  Kot pilotko tu jo proslavijo,
  hvalijo tovarniška glasila,
  takšna so s komande navodila,
  vrabčki Sanji klanjat se hitijo.

  Da letalka je posebne vrste,
  poje se ji hvala neizmerna,
  poročila dnevna in večerna,
  delo zlahka da ji gre skoz prste.

  Kaj potem, če sanja ni pilotka,
  naj le pridno se doma pojavlja,
  fraze naj pilotske prav ponavlja
  in drži se vsakega napotka.

  Ni hudir, da dvigne se letalo,
  da falkon obdržal se bo v zraku,
  da lebdel na rdečem bo oblaku,
  kratko bo povsem zadostovalo.

  Naj tako po nebu plavem pluje,
  daje vtis, da sama pilotira,
  naj v kabini medijem pozira,
  vrne se potem lahko na tuje.

  Zdavnaj zmanjkalo je že pilotov,
  zdajšnji so le mali kaskaderji,
  manekeni, gumpci in pozerji,
  ki usmerja združba jih falotov.

  Sanja kot ulita mednje sodi,
  saj njen cilj leteči je falkon,
  tudi če v resnici bo le dron,
  ki ga drugi kot igračko vodi.

  Danes so dovoljene ji sanje,
  a že jutri novi svit napoči
  in podnevi zlahka se razloči
  razne Sanje, Vanje in pa Tanje.

  Naj falkon roji ji le po glavi,
  konec bo njegov nedvomno tak,
  kot tovrstnih je letalcev vsak,
  še prekmalu ptiček strmoglavi.

  Že v tovarni, ko ga naredijo,
  vanj vgrajena takšna je napaka:
  če pilotka kdaj po svoje kvaka,
  skupaj jo s falkonom sestrelijo.

 • Haloški Tunek

  (EKSKLUZIVNO)

  Evropski poslanci so na plenarnem zasedanju v Strasbourgu s 448 glasovi za in 197 proti potrdili poročilo nizozemske poslanke Zelenih Judith Sargentini o domnevnem kršenju temeljnih evropskih vrednot na Madžarskem.

  • večni srb

   Hvala Bogu, šele sedaj bo lahko cel svet videl kaj jeOrbannaredil z madžarskimi državljani tretjega razreda, pod posebno zaščito države in česa se pravzaprav boji, ko skriva odročne gulage za bodečo žico.

   • Haloški Tunek

    SRAMOTA DOLOČENIH SLOVENSKIH POSLANCEF !!!

    Slovenski poslanci večinsko (4:3) proti poročilu??????

    Od osmih slovenskih poslancev v EP-ju so skrajni desničarji ala Milan Zver, Romana Tomc, Patricija Šulin in Lojze Peterle (vsi EPP) glasovali proti poročilu. Franc Bogovič brez jajc (EPP) se je vzdržal… medtem ko so ga liberalni in napredni levičarji Tanja Fajon (socialisti in demokrati), Igor Šoltes (Zeleni) in Ivo Vajgl (Alde) podprli!!!

    • večni srb

     Same nemčuraske k*, levi in desni, tam so samo zato, da nam Nemčija ne prekine naročil, od katerih živi naša policijska džamaherija.
     Drugič bodite pa bolj resni na volitvah za evro poslance, čeprav razumem, da itak nimamo izbora, ve se kdo nastavlja naše politike in predstavnike ljudstva.

  • garfi

   ČUJTE “Haloški Tunek” je član levofašističnih L-unatikov luke meseca in del 13. protiSlovenske vlade
   – laže, grozi in svinja s seksom tudi pod imeni “Twety Bird”, “Foglof Tunnek”….
   – že leta z lažmi ruši in napada svojega razrednega sovražnika JAneza JAnšo in SDS
   – pomagal je kamenjati Kanglerja in ta je sedaj oproščen vseh obtožb zaradi katerih so ga zrušili
   – v “šarčevi” vladi je sedaj tudi njihova zamaskirana in oborožena teroristična ulična banda antifa
   – trenutno že grozijo, da bodo podjetnike z bajoneti pregnali v morje in kasneje vsakogar, ki se jim bo uprl še posebno Slovence
   – občudujejo Venezuelskega diktatorja Manura in iz tega socialističnega raja sedaj bežijo milijoni
   za rešitev lastnih življenj
   – iz Slovenije hočejo L-unatiki luke meseca narediti Venezuelo
   rdeČĆa buržuazija press

 • Haloški Tunek

  Če bi pri nas prevzel vlado skrajni desničar Ivan Janez Janša, bi mi čez leto dni doživeli isto usodo kot sedaj Madžari !!!… Hvala levici !!!

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Ne smete širiti laži. SDS in Janša niso “ta desni”, ampak sektaši. :)

   PS: Desne stranke imate v Avstriji, Italiji,… :)

   • Haloški Tunek

    Pol pa naj bojo sektaši…kokainci…neodomobranci…skrajno skrajni desničarji…itd. itd.

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Najbolj jim ustreza ime – ustaše. :)

     PS: Po njihovoj brači. :)

     • Haloški Tunek

      Orbanova politika je sramota za madžarki narod…kot pri nas Janševa politika, ki je sramota za slovenski narod!!!

      Ja, ustreza jim ime ustaše. So edina stranka ki podpira Thompsona.

     • if

      Orbana je podprlo dve tretjini ljudi!
      Vi trdite, da je Oorbanova politika sramota za madžarski narod.

      Ob navedenih dejstvih se z izjavo umeščate med norce!

     • večni srb

      Miloševič je zmagal s 100%, užival je celo 120% podporo, preden so ga zgrabili in odpeljali naravnost v Hag.

     • if

      Milošević&Njegova Srbija : Orban&Njegova Madžarska = Nedemokracija : Demokracija

     • večni srb

     • tohuvabohu

      JBT Tompson. Zmanjkuje idej?

  • garfi

   ČUJTE “Haloški Tunek” je član levofašističnih L-unatikov luke meseca in del 13. protiSlovenske vlade
   – laže, grozi in svinja s seksom tudi pod imeni “Twety Bird”, “Foglof Tunnek”….
   – že leta z lažmi ruši in napada svojega razrednega sovražnika JAneza JAnšo in SDS
   – pomagal je kamenjati Kanglerja in ta je sedaj oproščen vseh obtožb zaradi katerih so ga zrušili
   – v “šarčevi” vladi je sedaj tudi njihova zamaskirana in oborožena teroristična ulična banda antifa
   – trenutno že grozijo, da bodo podjetnike z bajoneti pregnali v morje in kasneje vsakogar, ki se jim bo uprl še posebno Slovence
   – občudujejo Venezuelskega diktatorja Manura in iz tega socialističnega raja sedaj bežijo milijoni
   za rešitev lastnih življenj
   – iz Slovenije hočejo L-unatiki luke meseca narediti Venezuelo
   rdeČĆa buržuazija press

   • večni srb

    A ti praviš zase, da si boljši, kako točno pa?

    • garfi

     Tumpek izgini

  • tohuvabohu

   To bo na naslednjih volivah, ki bodo kmalu. Temu se reče madžarski scenarij. Hvala levici, ki nas vodi v to smer.

 • Haloški Tunek

  Niso problem migranti, problem so nestrpneži in nacionalisti !!!… Kapish?

  • večni srb

   Ja in ne, kdo je pa začel?

   Ko je bilo treba pomagati Bushu, ni bilo nobenih kritik, zdaj pa naj še pospravijo tisti drek, ki so ga naredili za sabo.
   Dejstvo je, da so migranti na stopnji fevdalističnih ovc, globalni svet se tako ne more razvijati, vse te verske džamaherije je treba razgnat, ampak mogoče niso našli ravno prave načine.

  • garfi

   ČUJTE “Haloški Tunek” je član levofašističnih L-unatikov luke meseca in del 13. protiSlovenske vlade
   – laže, grozi in svinja s seksom tudi pod imeni “Twety Bird”, “Foglof Tunnek”….
   – že leta z lažmi ruši in napada svojega razrednega sovražnika JAneza JAnšo in SDS
   – pomagal je kamenjati Kanglerja in ta je sedaj oproščen vseh obtožb zaradi katerih so ga zrušili
   – v “šarčevi” vladi je sedaj tudi njihova zamaskirana in oborožena teroristična ulična banda antifa
   – trenutno že grozijo, da bodo podjetnike z bajoneti pregnali v morje in kasneje vsakogar, ki se jim bo uprl še posebno Slovence
   – občudujejo Venezuelskega diktatorja Manura in iz tega socialističnega raja sedaj bežijo milijoni
   za rešitev lastnih življenj
   – iz Slovenije hočejo L-unatiki luke meseca narediti Venezuelo
   rdeČĆa buržuazija press

  • tohuvabohu

   Problem si ti in tebi podobne rdeče izdajalske gnide.

  • WISKY 1000

   upam,da te na….ejo.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Včeraj je Šiško dejal novinarjem “Stranka SDS in Janša živijo v letu 1941. Mi živimo v letu 2018. Mi nimamo nič z stranko SDS”. :)

  PS: Svaka čast Šiško. :)

  • garfi

   hahaha
   totalitarni zločinski mrtvak razlaga sedanjost

  • WISKY 1000

   svaka čast,je že v čuzi,enkratno,upam,da tam ostane,hi,hi,hi…..

 • luckyss

  Vplivni evropski politik je dejal, da država, ki dovoli financiranje “nevladnih organizacij” od zunaj, ni samostojna in neodvisna..
  Sicer pa “fafajonova” niti ne laže tako obilno, ker imamo Slovenci 0,4 migranta na tisoč prebivalcev, Orban pa 0,7…
  Če mene vprašate pa sta že dva preveč, zato ker nismo prva varna država in zato ker imamo svojih revežev dovolj in ne rabimo nekih podsaharskih mladcev, ki bodo v deželi Kranjski zaradi svoje nekontabilnosti delali le sranje..

  • večni srb

   Vsako leto se k nam preseli 40.000 hrvatov, bosancev in albancev, zakaj to za slovenske politike ni problem?

   • luckyss

    Ja, ta “tačivša probljem” je res bolj nevaren in je ne vem zakaj je nekje v ozadju..
    Sam bi za pogoj državljanstva zahteval vsaj znanje slovenskega jezika…kot imajo to normalne države, npr. Švica

    • večni srb

     Amak zakaj samo njih, je to morda kaj povezano z nacističnim zahodnim balkanom, Piransko uvalo, nuklearko in vseh krajih ob meji s Hrvaško?

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Židovski lobiji so premočni. Netanyahu že pozive žide, da se vrnejo v Izrael(ni država). :)

   PS: Priprave na vojno. :(

  • garfi

   to pride v paketu leWiČĆar, ki laže o merlakovem helikopterju

   • luckyss

    Daj nehaj s tem helikopterjem…Janša in on njegov idiot sta pač umorila Slovenca, ki je hotel prestopiti na našo stran…To je Janez najprej zanikal, potem pa potrdil…
    Rabiš morda linke do obeh izjav ?!

    • garfi

     lažeš o rdečem križu
     lažeš o vsem
     IZGINI

     • luckyss

      Jebi ga…dejstva ostajajo..

     • garfi

      IZGINI LAŽNIVEC S SVOJIMI DEJSTVI

     • luckyss

      Saj vem…dejstva vas jebejo…nimate odgovora..

     • garfi

      ODJEBI S SVOJIMI LAŽMI

     • luckyss

      Si lahko morda izjemoma bolj originalen ?!

     • garfi

      ne razumeš laž te bo spremljala

     • luckyss

      ;(

     • WISKY 1000

      delat se zgubi komunajzar

  • stajerc5

   A sebe in ostale cefurje ne stejes ali kaj!???

 • žogica

  Nekaj zdrave pameti v EP pa še le premorejo!!!!!!!!!

  • večni srb

   Dolgo je trajalo, ampak saj Evropska sodišča tudi počasi meljejo, vendar temeljito.

   • garfi

    leWiČĆarji uničite česarkoli se dotaknete

 • garfi

  sorosova plačanka razlaga totalitarne vrednote €U posrancev

 • WISKY 1000

  babo pod ključ,ključ pa uničit.

 • garfi

  ČUJTE “Haloški Tunek” je član levofašističnih L-unatikov luke meseca in del 13. protiSlovenske vlade
  – laže, grozi in svinja s seksom tudi pod imeni “Twety Bird”, “Foglof Tunnek”….
  – že leta z lažmi ruši in napada svojega razrednega sovražnika JAneza JAnšo in SDS
  – pomagal je kamenjati Kanglerja in ta je sedaj oproščen vseh obtožb zaradi katerih so ga zrušili
  – v “šarčevi” vladi je sedaj tudi njihova zamaskirana in oborožena teroristična ulična banda antifa
  – trenutno že grozijo, da bodo podjetnike z bajoneti pregnali v morje in kasneje vsakogar, ki se jim bo uprl še posebno Slovence
  – občudujejo Venezuelskega diktatorja Manura in iz tega socialističnega raja sedaj bežijo milijoni
  za rešitev lastnih življenj
  – iz Slovenije hočejo L-unatiki luke meseca narediti Venezuelo
  rdeČĆa buržuazija press

  • luckyss

   Ja, Kangler in Primc…idiota na kvadrat…Ptičje hišice in senene bale po 500 evrićev..”za otroke gre” banda pedofilska..

   • garfi

    IZGINI S SVOJIMI LAŽMI IN VSEMI NICKI

   • Krtača 20

    A ni mel Kangler tud eno šlogarco? Vse mu je narobe sšlogala….

    • luckyss

     Ona je vsaj pogoltnila…
     Če veš kaj mislim ;))

     • Krtača 20

      Jebela…topli obrok bi mogu računat ne pa sdo.

     • WISKY 1000

      bumbar

   • WISKY 1000

    bolek

 • Dragan Krstič

  Iz oči te rdeče čarovnice veje sama zloba in sovraštvo. Sicer nič čudnega. Kot pravi gospa advokatinja Ušajeva za te leve politike in političarke brez potomstva velja življenjski moto: za menoj potop.

 • terminalar

  Fajonka ne obtožuje Madžarske, ampak Orbanovo politiko. OK. Ampak očitno je pozabila, kako so se Madžari odločili na letošnjih volitvah.

  — “Na madžarskih parlamentarnih volitvah je po preštetih 70 odstotkih oddanih glasovnic pričakovano največ glasov dobila Fidesz, stranka madžarskega premierja Viktorja Orbana, in sicer nekaj manj kot 50 odstotkov. Sledijo skrajno desna stranka Jobbik z 20 in socialisti (MSZP) z 12 odstotki glasov.”

  — “Po preštetih 96,24 odstotka glasovnic ima Fidesz 133 sedežev v parlamentu od 199.”

 • garfi

  Soros: Am I the Devil?….. No. He just works for me!
  Kučan: Me plačuje Soros?….. Ne. On samo dela zame!
  soros je Psihopat, ki podpira vse zlo tega sveta
  kot so “nevladniki” za rušenje držav
  kot je podpora lgtb pedrov in ukradene celotne mavrice
  kot je podpora splavu in prodaja delov nerojenih umorjenih otrok
  kot je leWiČĆarska teroristična banda Antifa
  kot je financiranje fajonke in mnogih drugih €U posrancev
  kot je totalitarizem zamaskiran v liberalizem
  kot so “humanitarci” vključno s karitasom
  kot so fake news msm lažnivi mediji vključno z rtv
  kot je spletna cenzura in cenzura v socialnih omrežjih
  itd
  https://www.youtube.com/watch?v=tIEFHG22SNQ

 • Krtača 20

  Se vid da ste desni navadni geliptarji. Edini problem ki ga uspete videt so migrantikučan in udba. Pol vam pa že štrika zmanjka. Če bi blo to res, bi vam človk še verjel. Sam kaj ko jeod leta 2016 vse kar napišete na tem portalu laž. Resničnih problemov se pa ogibate ko hudič križa. Po čigavem naročilu? Udbe?

  • garfi

   Soros: Am I the Devil?….. No. He just works for me!
   Kučan: Me plačuje Soros?….. Ne. On samo dela zame!

   • Krtača 20

    Udbo si pozabu bebo.

  • luckyss

   Enkrat komunist..vedno komunist
   Vprašaj Janeza…..

   • WISKY 1000

    bolek

  • Republic Commando

   Pri vas je pa edini problem Janez :)), BTW si že preštel koliko je stolpnic v Caracasu?

  • WISKY 1000

   lolek na kratko

 • jalencvetoc

  c︀︀o︀m︀e t︀o︀ m︀︀y s︀︀e︀x︀y ︀h︀o︀m︀e︀m︀a︀d︀e – p︀o︀r︀n w︀︀i︀t︀h m︀y ︀b︀i︀t︀c︀h︀e︀s︀.
  ︀S︀en︀d m︀e ︀︀sm︀t︀h︀︀, I r︀︀ea︀d︀y t︀o ︀d︀a︀t︀e︀ ̩▶️ k︀︀s︀︀︀e︀n︀i︀y︀a︀.︀n︀a︀︀m︀e︀/︀p︀︀h︀︀o︀t︀︀o︀5︀7︀5︀︀5︀︀9︀︀0

  • eantonyony

   ︀th︀i︀s i︀s t︀h︀e b︀e︀s︀t I︀’︀v︀e s︀︀ee︀n︀

  • terminalar

   Ni šans, politika je največja kurba.

   • Tom Žnidarčič

    Politika je zelo prefinjena veščina!!!! Politikant tipa Kučan, pa je kurba!

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  tanja Fajon prazna glava.

  • WISKY 1000

   in to kuro plačujemo,fujonka

 • montyamp

  Orban je car , Kučan pa zločinec .

  • WISKY 1000

   dajo na….e dvakrat pečen

 • žogica
  • Republic Commando

   In kaj zaj hočeš?

   • žogica

    Spomnim vas…..

    • Republic Commando

     A na to , da ste levi največji hipokriti , da ste glasni samo pri cerkvenih pizdarijah, hkrati pa podpirate masovno uvažanje vere , katera je že v fundamentih pedofilska?? Ne rabiš, to že vsi vemo.

  • Artur

   Vprašanje od Republic Kommanda : zakaj podpirate ilegalne migracije ?

   • žogica

    KDO?

    • Artur

     Republic Commando • 2 uri nazaj
     Še kar mi noben od levih ni razložil zakaj toliko fanatično podpirajo ilegalne migracije?? Ko nekdo napiše , da prinašajo samo kriminal in vse ostalo slabo, se derete , da je to laž, NIKOLI pa ne napišete , zakaj so migracije dobre in zakaj jih podpirate. Torej še enkrat, zakaj podpirate ilegalne migracije?

 • Gr Enze

  KOMUNISTKA FAJONKA BO GOBCALA O VREDNOTAH ??? ŠE HUDIČ V PEKLU SE JI GOTOVO SMEJE !

 • Republic Commando

  Še kar mi noben od levih ni razložil zakaj toliko fanatično podpirajo ilegalne migracije?? Ko nekdo napiše , da prinašajo samo kriminal in vse ostalo slabo, se derete , da je to laž, NIKOLI pa ne napišete , zakaj so migracije dobre in zakaj jih podpirate. Torej še enkrat, zakaj podpirate ilegalne migracije?

  • stajerc5

   Morajo cakati na odgovor Centrale iz Murgl! Se prdnat ne upajo brez dovoljenja…

  • Artur

   Zaman čakaš na kakšen validen odgovor od njih multikulti paranoidna šizofrenija jim ne omogoča, da bi “trezno” razmišljali.

 • Gr Enze

  ČE NE BI BILO KOMUNIZMA BI BILA FAJONKA KLOŠARCA

  • žogica

   Če bi imel en delček Fajonkine pameti, bi bil človek!

   • garfi

    Tumpek izgini

   • šmentanamuha

    Fajonka je dokazala samo, da je prbita u glavo, to pomeni tipična butasta levičarska skwo, ki so jo odbrali z negativno selekcijo.

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     “skwo”? :)

     PS: Janšisti, že govorite v drugem jeziku? :)

     • šmentanamuha

      Dej seronja, ne deli se pametnega.

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Kaj pa pomeni? :)

      PS: Upam, da ni primitivno. :)

     • šmentanamuha

      Zagotovo ni, tako kot ti.

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Ta stavek pa ni smiselen. :)

      PS: Kdo ni, kot jaz? :)

     • WISKY 1000

      ti si loj

     • šmentanamuha

      Hvala za pomoč, Josip Broz Bukkake je vedno bolj brezvezn.

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Bukkake Freak si ti. :)

      PS: Jaz to ne prakticiram. Vsaj s tipi, ne. :)

     • šmentanamuha

      Seveda, ti jih raje naskakuješ.

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      A si ti prizadeta?

      PS: Ne vem ali ne znate brati ali ste neumni. :)

     • šmentanamuha

      Udba Bukkake Gang bang strokovnjak, ne da se mi s tabo. Skrivnost privlačnega moškega je v njegovi inteligenci. Tega verjetno še ne veš, zato odjebi, ker si nezanimiv.

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Na vašo žalost inteligentni moški se ne ukvarjajo z neinteligentnimi ženskami, kar ste vi večkrat dokazali, da ste neinteligentni. :)

      PS: Pathetic Bukkake Freak! :) #Hillarious

     • WISKY 1000

      glavno,da bodo kmalu volitve,levaki počasi in sigurno pripravite svoje riti.

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Swing in a miss! :)

    PS: Pa sem proti SDS-u. :)

    • WISKY 1000

     sds je zakon in rešitev za tebe

  • stajerc5

   Kako lepo govoris o tisti, ki bi za smetisnimi kantami cakala na stranke…

 • Artur

  Benito Musolini bi bil ponosen na njih, če bi bil še živ fašistične metode identične.
  ANTIFAIL: Benito Reborn
  https://www.youtube.com/watch?v=jNWAIJfzGZc

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Odlomek komentarja uporabnika “pupa” pod temo Novića → “smo mu večkrat pisali kakšno kartico in ga vspodbujali naj ne obupa. tisti, ki verjamemo v Božjo pomoč pa smo tudi zmolili kakšen Očenaš za njega in njegovo družino”

  PS: Neverjetno! :) #Hillarious

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Glede Tanje, pa lahko samo povem, da upam, da se v temni ulici sreča z krdelom islamskih skrajnežev. :)

  PS: Potem pa v jok in na drevo. Če se živa reši. :)

  • moon

   NO.. mogoce pa to caka…. nedoj….a ?

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Z tisto ogromno plačo si lahko privošči “gang bang”. :)

    PS: Ne rabi vabiti horde ekstremistov v EU, zato ker ni spolno zadovoljena. :)

  • WISKY 1000

   vsaj nekaj pametnega ti je kapnlo.

 • skorpijon93

  Slovenci zgube, se lahko skrijete pred čehi !

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Tam, kjer je povprečna plača 600$. :)

   PS: Res bolje, da se skrijemo. :)

   • totex39

    Ne govori nekaj na pamet ko ne veš kakšno je življenje tam. Vse stvari so cenejše od hrane, stanovanj, da o davkih ne govorimo.

    • skorpijon93

     seveda, se vidi da je tito ljubljenec pa nima pojma, butelj slovenski ! češka ima najnižji delež revščine med eu državami, se lahk skrijete !

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Povprečna plača v Češki je 600$. :)

     PS: Vi res nočete sprejeti resnice. Ne vem zakaj. :)

   • WISKY 1000

    pojdi nazaj v bosno,jasno

 • skorpijon93

  slovenci zgube zgube, sama juga , se lahko skrijete pred češko,slovaško !

 • Valter BraniSlav

  Ta stara baba brez otrok se bori za Madzare?
  Madzari so se na volitvah izjasnili da hocejo Orbana in ne narodnih izdajalcev kot je placanka Fajon…
  Kaj si ta jalovka domislja da je?

 • skorpijon93

  Češka ima najnižji delež revščine med vsemi evropskimi državami,slovenija pa ne, avstrija pa ne, belgija, švedska ne, se lahko skrijejo ! večina evropskih držav prezadolženih, ravnonasprotno na češkem, ki je ena najmanj zapuffanih in ima nizke davke, v sloveniji je vse na glavi pa še izseljujejo se državljani kot še nikdar prej !

 • Olga2345

  Fajonka je itak Sorosova placanka, zato njene “ugotovitve” NE presenečajo!
  Skrajno levicarsko Sarčevo vlado bo treba očitno špecat v Bruslju! Uporabljajmo metode levičarjev!

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Primi se šporeta, kurvetino. :)

   PS: Jebo te, Soroš. :)

   • Olga2345

    Resnica boli!

   • WISKY 1000

    KOMUNAJZARSKA KULTURA BOLEK

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Edino to razumete. :)

     PS: Zato, ker ste neizobraženi, pa to,… :)

 • skorpijon93

  Madžarom ge dobro, belgijcem, luksemburžanom pa ne !

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Povprečna plača v Mađarski 500$. :)

   PS: Da o pokojninah ne govorimo. :)

   • skorpijon93

    čuj ti brozek , rajše mam madžarsko kot belgijo ali druge zahodne države pa še sosedi smo, kaj ti ni jasno ?

    • WISKY 1000

     PUSTI TO KOMUNAJZARSKO UDBO

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Potem pa via Mađarska. :)

     PS: Nobeden te ne bo pogrešal. :)

 • Haloški Tunek

  Ne smemo dovoliti, da se ustvarjajo diktature v osrčju Evrope. Danes Orban in Janša…jutri novi Hitler !!!

  • WISKY 1000

   BOLEK

  • totex39

   Če bo šlo tako naprej bo potreben en tak, da vas bo malo”zrihtal”.

 • skorpijon93

  češki gre dobro, ima najnižji delež revščine med evropskimi državami, slovenija pa ne, avstrija ne., belgija ne !

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   V Avstriji plača 2.000$. V Češki plača 600$. Povprečna plača. :)

   PS: Ti si res en “hoot”. :)

   • skorpijon93

    delež revščine je najnižji na češkem, ti si res en hoot !

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Kdor ne dela, nima denarja. :)

     PS: Logično. :)

 • ĐĐ Style

  Zakaj te novice ne moremnajti na Nova24, če trdijo da niso ne levi in ne desni in v službi resnice https://www.24ur.com/novice/svet/katoliski-duhovniki-v-nemciji-zlorabili-vec-tisoc-otrok.html

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Te teme pri Novi24TV spadajo pod rubriko – Restricted. :)

   PS: Tako kot novica o članu SDS-a, kateri je bil aretiran zaradi pedofilije. :)

   • Haloški Tunek

    Ali pa tisti SDS-ofci ki so člani Šiškove varde…

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Pa še ta je izdal vse člane Varde. :)

     PS: Izdajalstvo jim je res v krvi. :)

     • Haloški Tunek

      Bo spet potrebno jame aktivirat.

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Tupson bo napisal novi hit na to temo. :)

      PS: Barbara kliće! :)

   • ĐĐ Style

    Se opravičujem v imenu leve opcije ker sem dreznil v osje gnezdo nezmotljivih in brezmadežnih desničarjev. Duhovniki so verjetno bili levičarji.

 • Haloški Tunek

  Čujte, po mojih osebnih izkušnjah je potrebno biti na budimpeštanskih cestah zelo pazljif…da te ne okradejo… praf tako ob koriščenju storitef…da te po domače ne prinesejo okoli kljub večinsko avtohtonemu krščanskemu prebivalstvu. V Nemčiji npr. podobnih skrbi nimam, kljub množici migrantof. Kapish oprode klerofašistične?

  • ĐĐ Style

   Madžarska je evopski Hollywood za porniče.

   • Haloški Tunek

    No, saj to pa ni tako slabo. Make love, not war !!!

  • slosin

   treba biti pozoren, da te ne okradejo…..posebno, kadar si ti tam…

 • skorpijon93

  na sosednjem madžarskem,poljskem,češkem,slovaškem muslimanov praktično ni če gre verjeti popisu , tujcem se ne prilagajajo, tam ne boste videli uvoza iz bosne kot poceni delovno silo, če imajo , imajo raje ukrajince, slovake na češkem, pa še teh manj kot v sloveniji bosancev

  • Haloški Tunek

   Tudi ti se prilagajaš Janezu Janši.

 • Haloški Tunek

  Ja, Madžare je res lahko sram…pa SDS-ofce tudi !!!

  • skorpijon93

   kaj je si fauš ??? blagor dejstvu da so madžari naši sosedi pa hrvati :-), pa ne pozabi, mamo madžarsko manjšino, mamo skupne vrednote !

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Hrvati bodo okupirali Ljubljano, pa še zmeraj boste mislili, da so na vaši strani. :)

    PS: Neverjetno! :)

    • skorpijon93

     neverjeten si ti ! podpiram hrvate, čehe,slovake !

  • komar marko

   jap, so dali za drugi tir,Paše KOzo Juliko imajo v varni hiši pred tabo!

   • Haloški Tunek

    Čuj komar kužen, vas ni sram, da so se še evropski konzervativci distancirali od Orbana, ki dejansko postaja diktator in tepta demokratične vrednote, na katerih temelji EU. Orban in Janša sta namreč najboljša prijatelja !!!

    • ĐĐ Style

     Pipi in Melkijad

     • Haloški Tunek

      Prasca umazana :)… pa ne mislim na Pipija in Melkijada :)

    • komar marko

     res je,oba sta spoznala,da je potrebno vas NABRCATI. Edino takrat ste pridni, drugače samo kradete in lažete!

    • totex39

     Ne, ravno nasprotno evropski pajaci postajajo diktatorji. Orban pa je pravi demokrat, pa spreobračaj besede kakor hočeš.

    • KP

     Kaj tepta? Katere vrednote? Je to,da vi prasci levuharski dvolični odobravate nasilno islamizacijo Evrope kakšna posebna vrednota? Takoj sem te postudiral,da si en navaden levuharski čefutarček. Migrantek,malo zapečen.

  • centurion
 • žogica
 • komar marko

  Čudno, za DRUGI TIR jeORBAN super fant. Še malopa bo zaprlPIPICO, in rdečuhi bodo POKREPALI! Kapiš TUMPKO, tudi ti!

 • komar marko

  A ničudno,rdeči KRADEJO,zaplembo premoženja so pa izvedli za desne. za RDEČE pa uničujejo dokaze.

 • Olga2345

  Glasovanje je pričakovano! Vse glasovalce, ki so glasovali proti Orbanu, je treba preveriti, saj jih je preko 250 na Sorosovem plačilnem seznamu! Tudi Fajonka!

  • žogica

   Bodo Orbana preverjali, na vašo žalost!

   • Olga2345

    Mislite Kučana?

    • žogica

     Kučan uživa v penziji…

    • KP

     Kurčana? Je še živ?

 • ĐĐ Style

  Desni so optimistični v enaki meri kot so bili spomladi leta 1945, konec te zgodbe poznamo. Izdajalcev in kolaborantov nihče ne mara, vprašajte Angleže, Američane ali pa Švabe. Še švabi vas ne marajo čeprav ste zaprsiegli 20.4.1944 Furerju.

  • DMB

   Ne pozabi da so Nemci in komunisti podpisali pakt dosti prej BND

 • Olga2345

  Bodo levičarji tudi Sorosovo premoženje (inter)nacionalizirali? Pa Kućanovo in foruma 21?

 • ĐĐ Style

  Juncker je imel prav https://youtu.be/juFxBhDSK9s

 • Olga2345

  Je FURS že pregledal finance Sorosovih plačancev v Sloveniji?

  • žogica

   Kako pa kaj tvoje in jajotove finance?

   • ĐĐ Style

    Jajo ima račun v Prijedorju, tam FURS nima nima kaj praskat. Znani DR. davčnih utaj in ugledni zapornik mu je zrihtu.

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Sem prepričan, da to ni edini račun. :)

     PS: Ne pozabite na njegove sorodstvene veze na Kosovu. :)

     • alojz

      josipe
      kumrovec ima svoju banku na otoku Sv,Grgur.Tamo ima tvoj idol puno skrivenih blaga,idi i izkoplji kosti nevinih ljudi moguče i tvojih preci

    • žogica

     Menda tudi Olgica dobi kaj od tega, da ga tako nezemeljsko obožuje!

     • KP

      Dvomim,da še kdo obožuje vašega Titeja,odkar je splošno znano,da se mu je posušil lulek… Aja,še kaj nosiš tangice,Papak?

  • alojz

   sorosovi plačanci (beri kučanovi) so za enkrat še nedotakljivi

 • tramal

  Za tako zabito komunajzerko ,je pa res bolje da nima otrok.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Včeraj je Šiško dejal novinarjem “Stranka SDS in Janša živijo v letu 1941. Mi živimo v letu 2018. Nočemo imeti nobene povezave z stranko SDS”. :)

  PS: SDS, res ste stekli pes, Slovenske politike. :)

  • KP

   Misliš leta 1018?? Bolnik si.

  • Simon

   Ti si šele eno komunistično govedo in enak tistim, ki so po 2.svet.vojni ropali in klali nedolžne ljudi in vse kar jim je prišlo pod roke. Le sebe vprašaj zakaj večina pametnega človeštva ne mara zločinskih in roparskih komunistov ali pa preoblečenih levičarjev. Vsi komunisti ali levičarji in še posebej ti, so le parazitska svojat, ki samo uničuje vsako družbo in narod v katerem se pojavi.
   S teboj vred take miselno premaknjene še za hlevski gnoj niste vredni, da o tvojem in levičarskem smradu niti ne komentiram. Prasec rdeči le poglej si kako ste Jugoslavijo pripeljali v kaos in bankrot, da o zdajšnjem ropanju in uničevanju Slovenije in slovenskega naroda niti ne komentiram.
   PS: če si ti, vsi tvoji levičarski bedaki in rdeča politika z amaterskim klovnom na čelu stekli psi, je nujno da si poiščeš pomoč med strokovnjaki za zatiranje škodljivcev in nalezljivih rdečih bolezni!!!!!

 • ĐĐ Style

  Koliko migrantov si pa želi biti na Madžarskem?

  “zero, zip, zilch, nada, nič”

 • šmentanamuha

  EU postaja totalitarna tvorba, ki nam bo kmalu nataknila zanke na vratove. Povezovanje z Višegrajci je za nas smiselna rešitev.

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Swing in a miss! :)

   PS: Pojdite spati. Dovolj ste se osramotili za danes. :)

   • slosin

    tud ti! Pa da si jutr ob 6h za mešalcem malte…

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Ne ukvarjam se s tem. :)

     PS: Ne bodite ljubosumni na druge, ker ste neuspešni. :)

     • Anton

      Vemo, ti si šlosar…

     • KP

      Vem da se s tem še ne ukvarjaš. V Zokijevih mestnih firmah težko napreduješ do kakšnega mesalca malte. Saj sva se že zadnjič pogovorila in ja,ostan kar pri metli še en čas. Pač nisi farmacevtka.

   • Anton

    Nogo so ti že odrezal naj ti se jezik in prste. Logaška klavnica še stoji kar pridi, potomcev tvojih klavcev je vedno več.

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Imate prav. Vsako let nas je več in vsako leto smo močnejši. :)

     PS: Ne bomo bili usmiljeni do vas. :) #VivaLaKučan

     • KP

      Kaj neki maš ti levuharsko čefutarski pederček bit do koga usmiljen? FU.NJEN SI ,TOTALNO.

     • Anton

      Kot nacistov in komunistov po letu 38

    • alojz

     anton

     misliš korenčane

     • Anton

      Ja korenčan je dal svojo bajto in gnojna jama da so tam izvajali revolucijo na notranjskem.

     • alojz

      mama mi je povedala ,da so tam dobesdno klali nasprotimisleče med klanjem pa je nekdoi igral na harmoniko ,da se kričanje ni slišalo iz hiše.

     • Anton

      Vse to je res. Klavci so še znani, pod novo bajto je grobišče, gozdovi okrog polni trupel…
      Čez cel Logatec pa nasrani partizanski spomeniki kateri zakrivajo prave žrtve revolucije.

     • alojz

      ja res žalostno.moja babica je bila rojena v žibršah.vsi so se poznali med seboj.Jaz sam ne vem kje je bila hiša korenčanov…menda gostilna (moja pokojna mama je natančno vedela pa mi hotela nikoli pokazati rekoč da je bolje da ne vem).ja in KLALI so nedolžne ljudi.Sedaj se pa Turnšek oglaša ki je rojen tik pred vojno,moja mama pa jo doživela v naljepših letih (rojena je bila l.25.Imela je dva brata oba nosilca spomenice pa sta mi oba povedala ,da se je po vojni dogajalo morišče.Če ti sosed ni bil všeč si ga naznanil in ga ni bilo več.oba se nista upala to javno povedati,ker bi jih likvidirali Kardelj,ribičič in ostali ne morem verjet kako so glasnitisti “partizani”ki so rojeni po vojni..ja pa čedalje več jih je.

     • Anton

      Žibrše so še danes čisto rdeče. Sami partizani in ovaduhi. Tvoja babica je bila verjetno Rupnik,Storževa, kot se reče po domače?

   • xtc

    A si se?
    No torej spatkučanova pokveka!.

   • šmentanamuha

    Ti pa znaš utrujat …

  • Darth Vader

   Politični projekt Intermarium za vzpostavitev tampon zone med Nemčijo in Rusijo, ki bi varovala integriteto držav centralne in vzhodne Evrope je še zelo živ na poljskem in vpliva na miselno naravnanost tistih, ki oblikujejo zunanjo politiko Varšave. Josef Pilsudski, ki je vodil državo po WWI je bil pri vzpostavitvi tega projekta neuspešen. Načrt je bil, da vzpostavio proti-rusko zavezništvo, ki bi bilo pod pokroviteljstvom Poljske, baltskih držav, Finske, Belorusije, Ukrajine, Češko-Slovaške, Madžarske, Romunije in Jugoslavije in bi se razprostiralo med Adriatikom, Baltikom in Črnim morjem. Leta 2005 je Jaroslaw Leszczynski dobil idejo o vzpostavitvi četrte poljske republike – naddržavni skupni prostor, ki si ga delijo Poljska, Ukrajina, Belorusija in Litva in je
   zasnovan na osnovi Rzeczpospolita. Obeti vzpostavitve takšne povezave držav centralne in vzhodne evrope združene pri svojih proti-ruskih politikah so se pregovarjali že lansko leto na forumu bivših predsednikov Poljske, Ukrajine, Moldavije in baltkih držav, ki je bil 9-10.3.2017 v Kaunasu. Obisk predsednika Trumpa v Varšavi leta 2017 je ponovno ogrel pogovore o Intermariumu. https://ambasador21.wordpress.com/2018/06/02/poljska-zeli-stalno-amerisko-vojasko-prisotnost-in-je-pripravljena-placati/

  • VIKTORE

   Ali nas niso ravno psevdo osboboditelji nagnali vanjo?

 • Milomilo

  In ki je tu sramota?

  • KP

   Ki??Sramota tukaj si ti,čefutarček.

 • skorpijon93

  naša soseda je madžarska in ne nizozemska, plunem vam v obraz nizozemci, mi smo slovani, za boga ! moji sorodniki so hrvati,čehi,slovaki,poljaki in ne neki nizozemci

 • skorpijon93

  nizozemska se lahk skrije pred češko !

 • dr Janez Sveti

  Razvoj, ki so ga doživele dežele vzhodne Evrope, po spremembi družbene ureditve je dokaz, da je levičarstvo neuspešno in škodljivo za razvoj demokracije ter ugodnega življenja državljanov.Zahodne države so šle v neko smer, ki nam kaže, da gredo v katastrofo. Torej, sem za to, da smo bližje našim SLOVANOM, kakor takoimenovanim zahodnim demokracijam.
  DR Janez SVeti genij

 • xtc

  Definitivno EU razpada in brez raufnk industrije ne bo šlo-sicet pa,kdo v zgodovini se je sekiral za 5-50 ali 500 miljonov?

 • montyamp

  Orban je demokrat , UDBOVSKA DECA so zločinci .
  Fuj fej ………………

 • KP

  Večina da jih je glasovala proti Orbanu? Res čudno,ne? ČE Evropa razpade,razpadeoo tudi njihove bajne place. In s kakšno pravico si tale Fafajonka sploh dovoli omenjar gospoda Orbana?? Ona je ena čisto navadna rdečuharska k..a !

  • VIKTORE

   Zakaj se skrivati za psevdonimi in raznimi namišljeimi nazivi. Če bi govorili resnico, se ne bi ničesar bali ! Takšna politika iz ozadja je ogabna, nevredna komentatorja.

   • KP

    Zakaj se skrivaš? Pezde!

 • ZatonMesecnikov

  Pa kaj se tale gre? naj se distancira od slovenskega naroda, ki ga NE zastopa tam v Bruslju. Zastopa sebe in svoje levičarske prednike, kominternovske internacionaliste. Madžari so trpeli pod komunizmom 35 let, potem se pa najde neokomunistka iz Slovenije, pa jim soli pamet.

  Halo Fajonka, ko se je leta 1956 Imre Nagy, ki je proglasil izstop Madžarske iz Varšavskega pakta pa prosil v imenu Madžarske Nato Pakt da jih sprejme v članstvo. In po sovjetski intervenciji, ko so potekali boji v Budimpešti na koncu zatekel po Azil na Jugoslovansko poslaništvo, so ga ti izročili Sovjetom. Ki so ga potem likvidirali.

  Fajonka, ti si najmanj kompetentna, da soliš pamet Madžarom v Bruslju. tvoji levičarji so se leta 1956 POSRALI na Azil. In ti imaš direktno nasledtsvo s to isto partijo, ki je leta 1956 to storila. ne se brukat in ne brukaj Slovenskega naroda pred Madžari Fajonka.

  • KP

   Verjemi,da Fafajonka za te dogodke še nikoli ni slišala.

   • ZatonMesecnikov

    Ja, izgleda že tako…

  • KP

   Kaj da dela? Bruka? Bruha? Mhm….

 • ZatonMesecnikov

  Neokomunisti Fajonkinega tipa zamerijo Madžarom padec železne zavese leta 1989.

  Ko so vzhodnonemški turisti v Trabantih (na Madžarsko so lahko šli, naprej ne) stali pred madžarsko avstrijsko mejo v dolgih kolonah. Madžari jih po sporazumu z Vzhodno nemčijo niso pustili naprej. Madžarski parlament je takrat dolgo v noč zasedal. Na koncu je sprejel zgodovinski sklep z besedami: Madžarska ni in ne bo nikogaršnji policaj. Kdo želi madžarsko zapustiti, to lahko stori. In zapornica na meji se je dvignila, proces padca železne zavese se je začel.

  Fajonka in tovarišija še danes ne morejo odpustiti Madžarom to “svojeglavost”. Takšni so bili Madžari takrat, takšni so ostali še danes. Fajonka zamisli se!

 • šmentanamuha

  Fajonka je v resnici vredna samo za polovico moškega. verjetno so mohamedanci pisali šeriatsko pravo na primeru žensk kot je Sramota Fajon. Prekleta krava zahojena.

 • montyamp

  Pri muslimanih hodijo tako ftrgane babe , pred moškimi , samo po minskem polju .

  • Tom Žnidarčič

   Očitno nisi nikoli bil malo pobliže seznanjen z življenjem v muslimanski družini!!!!!!!!!!!!!

   • KAPIBARA

    Kot si zgoraj omenil, si ti bil..
    – pa kaže, da ne uspešno..

 • šmentanamuha

  Upam da bo Fajonka dobila en knock out na gobec od kake razsvetljene muslimanke, ki se želi rešit izpod šeriatske torture. Ej, to pa bi blo nekaj.

  • Tom Žnidarčič

   Dobra ideja! Bom mojo ženo začal nagovarjat, da bi to bilo dobro za narod! Moja, ups sedaj že bivša, je muslimanka, ma sem ziher, da bi Fajonki kislino zlila na obraz!

   • šmentanamuha

    Potem pa le …

   • KAPIBARA

    …sedaj že bivša..
    Kaj a si jo v burko tlaču in ji “dopovedoval” vse vrline muslimanskih žensk…
    :-) – sam hec

 • Miha

  Velika večina je podprla predlog proti Orbanu, tako da je bila sekta SDS spet osamljena. Fajonka je torej imela prav.

  • Tom Žnidarčič

   Tega, pa ti še ne veš, tako kot tudi jaz ne vem, da ni imela prav! Bomo samo še en maučk počakal!

  • Peter

   Ti član levičarske parazitske sekte raje poglej svoje rdeče stenice. Fajonka še nikoli ni imela prav, kot tudi nisi podoben človeku ampak kroničnemu parazitu!!!

 • RATATA

  Sarkozy je že leta 2005 povedal, da je v Franciji potrebno narediti mešanico z migranti. Če ne zlepa, pa zgrda!
  Noben se ni prav posebno obregnil v to.
  Plan zamenjave etnije in izdelava zmešane rase.
  Slovenija je sploh okužena z zmešanostjo še od prej.

  • samotoje

   Tukaj se lahko globalisti na glavo oz. na globus postavijo- Evropa bo ostala celina nacionalnih držav. V globalnosti: nacionalnosti je namreč ves štos. Nacionalne države za globalne multinacionalke predstavljajo še zadnjo oviro na poti do ustvarjanja ene multikulti pomešane srečne globalne vasi. Trenutni Bruselj je v službi teh prizadevanj.

   • RATATA

    Je! Identitarci postajajo vse bolj aktivni.
    Internet bo zjebal globaliste.
    Pretiravajo!
    Tega navadni nočemo!

   • večni srb

    Obstajata samo dve realini alernativi, združene države Evrope ali sveto rimsko cesarstvo germanskih narodov, v vsakem primeru pa bo cel svet komunističen ali socialističen, sicer ne bomo preživeli kapitalizma.

    • Darth Vader

     dream on…..kapitalizem je 10000x superiornejši od vseh sistemov komunizma in socializma skupaj :) zdaj vsaj vemo na kaj večni srb drka :)

 • УВБ-76

  eAA6nypzmVu9lQfw8+YaUl3BruuOWoyL7AW55Zwm16lwGnMrV+IjUHDCo+L/Bfi/eRKT
  I665Zs+FMbk=

 • УВБ-76

  JQNhJGh0mVvsnh9TgkBzP2qjPDX5CTm6l9TahFZBSA72rM8vsKUIejIiuY06pIQLynuC
  RZ23klyvM6+IcHIJlQ==

 • WatsonForus

  upam da Fajonko kaki migiči obdelajo v zahvalo za njen trud.

 • žogica
 • samotoje

  To, kar se te dni dogaja v evropskem parlamentu je največja sramota, ki jo je stara celina doživela po 2. svetovni vojni. Ob tem, da tam ni niti enega državnika, ampak so sami politikanti in birokrati. Kar nekaj je tudi odsluženih politikov, ki so se jih njihove države elegantno rešile. Zadnji državnik v EU je bil Prodi, potem pa je šlo strmo navzdol. Drznejo si obtoževati Madžarsko in njenega predsednika vlade, da ne spoštujeta “evropskih vrednot”?! Najhujše leglo nespoštovanja vsakršnih vrednot je Bruselj. Sram naj jih bo. In čestitke našim poslancem za NE tej sramoti.

  • večni srb

   Zdaj imamo še večji problem, večina slovencev ne podpira naših populistični poslancev, njihov ne je slovenski da.

   • Darth Vader

    večina slovencev…..50%……..ne podpira ničesar in nikogar…..ko so volitve oni podpirajo svoja debilna življenja……med tednom delam za vikende sem na morju življenje……alpa med tednom delam za vikende uživam življenje……prazno, dolgočasno…….predvsem pa od socializma močno poškodovano psiho….

 • RATATA

  Zakaj pa kažete židovsko zastavo in netanjahuja?

 • УВБ-76

  XQFrw3t6mVv/BpgpSHeSWSFMLhnQcd2d3wXAveLvevBZqa4WyZ6UiVpDsAzupvBmkiBD
  0h/hozKpbFsb/LANzgDRYMu1Z8Ts63zIZND1j98Nnq4Dvjy6FTUDVGlGFT09qxu8HStH
  2wiqdnZxqzPjm0ybstHdpm/m4zJLMdbT0pogU/VoqUow5pZXuZS6PuMroiUuJJJnrfUd
  vie0I7taEYUg3F5dT5+NJL09EixGroul3X4SerlNSazfHobSiXFr8njnHh2O6SRwAY//
  +rotABZb5zI8Jk1H60UfVNyb6qPdEJTi52Akh/AzdLxwja+XcMEaba/xNd5Hjw50/xev
  qNtYCmNpxUSZMfTlBOBCueuOHBW2Oje03OvpI2ctCxurZzUS0g==

  • RATATA

   Jebi se prasec!!

  • Warrior princess

   9h5dj0d21g1139%&#€& fu55ckhh0ff!!!!!!!!!!!!!

 • RATATA

  Dalajlama je dejal, da bi se morali begunarji ki so prigomazeli v Evropo vrniti domov.

  • večni srb

   Pa nepalci bi se tudi lahko vrnili iz Kitajske, sicer ne bo imel več vernikov.

 • Delta

  Po sliki sodeč je Tanja Fajon želela izraziti strinjanje s tem, da je Orbanov model za Evropo neprimerno boljši in varnejši, a je žal v nadaljevanju ob glasovanju pritisnila na napačen gumb. S to kompleksno tehniko imajo komibani itak vedno velike težave, saj so že od nekdaj zagovorniki enega samega glasovalnega gumba.

  • večni srb

   Zakaj se mi sploh sekiramo, če so Nato in nemci ustvarili in povabili migrante, ne razumem kaj bi rada Fajonova, zgleda bi rada tudi drek žrla, če bi potem zgledali bolj podobni razvitemu zahodu, od kaerega se prav zato vse bolj ločimo.

   • Darth Vader

    normalno, da ne moreš razumeti fajonove :) tako izgleda, govori in deluje opica, kar fajonova je, ki je na plačilnem seznamu ultra-globalistov in uresničuje njihovo politično agendo in ne pro-slovenske politične agende :) kurbica po domače

    • Tone

     Tako kot Fajonova misli večina v EP.

 • rebula7

  Madžarsko gospodarstvo je razvito.Slovenija je nazadovala na vseh ravneh.Skoda da Slovenijo vodi Kucanova Mafija Korupcije Pohlepa in Lazi 27 let.Vsa podpora Madžarskem predsedniku.

  • večni srb

   Ni se težko hitro razvijati, ko si na dnu, ampak financiranje raznih paravojaških skupin, zasebnih milic in postavljanje bodeče žice zagotovo niso investicije, ki bi privabile evropske in svetovne investitorje, brez njih pa bo madžarska še dolgo fevdalna džamaherija.
   Plače imajo 400 evrov, kolikor pri nas znaša socialna, ni čudno, če gre ves denar za fašizem.
   pri tem velja omeniti še, da za Madžarsko velja isto kot za Slovenijo, to sta državi, od koder beži največ državljanov ven, nihče noče živeti v vojaško policijskih džamaherijah.

   • KAPIBARA

    Ta “naša” socialna ne bode dolgo 400 še tam do janaurja

 • Jan Kovalski

  Lahko se tudi reče, da je Fajonka naredila dobro reklamo za madžarski turizem.
  Ena poslanka pred njo je tudi izjavila, da rada letuje na Madžarskem.

  Fajonka je sicer glasovala v škodo Madžarske istočasno pa je oblatila francoski turizem.
  S fotografijo oboroženih vojakov na ulicah Pariza, ki varujejo civiliste je naredila slabo reklamo za Pariz in Francijo. In tako se je uspela zameriti tako Madžarom (glasovanje) kot Francozom (vojaki na ulicah)

  Točno tako deluje slovenska levičarska politika, potem pa se čudijo, da nas nihče ne mara.

  • Tone

   To je tvoje otročje sklepanje. Raje poišči kakšen vir, ki dokazuje, da se je res zamerila francozom.

   • KAPIBARA

    Mene je že prepričala, da bom planirani izlet v Pariz sigurno “izpolnil”

    • Tone

     Parižani pa v jok. Pariz ima trenutno problem, tako kot v drugih mestih, s prevelikim pritokom turistov. Če bo Fajonin nastop res deloval v tem smislu, utegne od Pariza prejeti še kakšno priznanje,

 • Valter BraniSlav

  Madzari so glasovali za Orbana ki ima 5 otrok in ne za jalovo izdajalko Fajon…

  • Simon Novak

   Kakšno globokoumno razmišljanje

  • Tone

   Zakaj pa niso raje glasovali za kakega Cigana, ki jih ima petnajst?

   • Valter BraniSlav

    Zato ker niso narod hlapcev tako kot smo Slovenci.

    • Tone

     Saj res, hlapci imajo po navadi več otrok kot gospoda.

     • Valter BraniSlav

      Poanta je v tem da Imajo Madzari nekaj kaj primanjkuje Slovencem:
      SAMOSPISTOVANJE.
      Zato oni ne bi volili Ciganov ali se pustili komandirat teti Geli tako kot Slovenci.

     • Djuro Sumar

      Manjka jim pa nekaj, kar ima večina Slovencev. Pamet. Odšteti moraš seveda člane stranke SDS.

     • Valter BraniSlav

      Pamet za kaj?
      Za matematiko, jezike ali za dobro zivljenje?

     • Djuro Sumar

      Pamet je pamet, obstajajo pa še talenti za različne stvari.

     • Valter BraniSlav

      Jaz pameti ne rabim.
      Imam denar. Veliko denarja…

     • Djuro Sumar

      Ne sekiraj se, saj je nimaš.

    • Djuro Sumar

     Če si ti hlapec, tvoj problem, jaz sem ponosen Slovenec, ki razmišlja s svojo glavo. Če dobro premisliš, so hlapci prav Madžari, ki hlapčujejo nekim preživetim idejam.

     • Valter BraniSlav

      Hlapci ste Slovenci ki stalno zivi it’s v SLO….
      Tega vi sami ne opazite ker je to za SLO normalno…

     • Djuro Sumar

      Ti si bogatun samo v svojih sanjah. Poznam kar nekaj bogatih, pa se nihče ne zabava na NOVA24TV.

 • M. Ritchie

  Res ne razumem, kaj je tako slabega naredil Orban, da ga ena navadna kura tako grdo napade. Nekdo, ki tako ogabno izda svoj lasten narod! Prodana dusa, Sorosova! Kot narod res nimamo nobene prihodnosti.

  • Tone

   Večina v EP je dala Fajonki prav. Tudi mnogi poslanci skupine, ki ji pripada Orbanova stranka.

  • Djuro Sumar

   Če ne razumeš kaj je slabega naredil, ne moreš razumeti popolnoma ničesar. Pravzaprav si ti prodana duša.

 • Djuro Sumar

  Madžarska bo morala slej kot prej izstopiti iz EU, sicer jo bomo morali izključiti, kar bo zanje mnogo bolj neugodno.

  • Darth Vader

   eu se bo na krilih dolžniške krize (beri skoraj 200% zapufanost BDP Italije…..in okoli 120% zapufanost BDP Španije) zaradi osnovnih tržno-kapitalističnih ekonomskih zakonitosti sesula sama v sebe konec leta, ko ECB preneha kupovat obveznice evropskih držav oziroma ko se izteče QE program v ECB in bodo ljudje, kot je fajonova marginalizirani po naravni poti :) bebo :)

   • Djuro Sumar

    A to se bo zgodilo že konec rega leta? In kaj ima Fajonova pri tem?

    • KP

     Kaj pa imaš ti?? Bedak!

     • Djuro Sumar

      Daj mi razloži zakaj misliš, da sem bedak. Ali si prebral moja vprašanja? Preprosto si ugotovil, da sem bedak.

     • KP

      Ne mislim,vem to.

     • Djuro Sumar

      Kaj si potem šele ti.

  • Olga2345

   Hahahahahahahahaha

   • Djuro Sumar

    Res ne vem kaj je tukaj smešnega. Ali misliš, da se bo celotna EU prilagodila Orbanu? Si pa res naivna, da ne rečem butasta.

  • KAPIBARA

   Tipični recept komunjara, če si se jim po robu postavu..

   • Djuro Sumar

    Ne vem kaj imajo tukaj zraven komunjari. EU vodijo desničarji, Madžarska pa je še malo bolj desničarska. Nobenih levičarjev, kaj šele komunistov.

 • pajac debeli

  Levica je tumor druzbe

  • Olga2345

   Maligni!

 • Goran Hvala

  janseviki niste nikjer varni..to je res. :-).

  • Olga2345

   Grozite?

  • Silvo

   Ti levičarska fašistična prasica goni se v Severno Korejo in tam mahaj in grozi poštenim ljudem če si upaš. Ker le tja spadaš in v njihova delovna taborišča, dokler ne crkneš!

 • Olga2345

  Fajonka je navadna Sorosova placanka POLITPROSTUTKA! Kamor pridejo levičarji, vse propade! Tudi OZN se potaplja in izgublja verodostojnost, saj so sami skorumpiranci!

 • Republic Commando

  Odgovora zakaj levi podpirajo migracije itak nisem dobil. Bedniki levi itak drugega kot vleči domobrance iz naftalina ne znajo ( kreten ĐĐ Style)

 • totex39

  Fajonova si naj zapomni, da jo bodo te težke besede, ki jih je izgovarjala enkrat hudičevo teple.

 • tarantela

  Kle morte navijat za Orbana, vam portal plačuje!

  • sloustava

   Pojdi v Pariz! Jaz grem v Budimpesto, mesto brez Sorosa in njegovega krvavega denarja! Sta si pa Nizozemka in Fajonka zelo podobni…! Tako po izjavah kot ksihtu, obema se vidi pomanjkanje znanja in samskost…kjub morebitnim “partnerskim vezam “.

   • Tone

    Kolikor vem, v Budimpešti še vedno deluje Sorosova univerza, tako da boš Sorosa in njegov denar srečal tam in ne v Parizu.

  • BlackOpsSystem

   ti pa pejd komentirat na 24kurcev in slovenistanske novičke!!!!!

  • Dragan Krstič

   Na stadionu v Stožicah.

 • mona lisa

  Take kot Fajonova delajo vse proti državi. Ljubiteljica migrantov.

  • BlackOpsSystem

   je tako grda in antipatična, da je dojela, kdo jo bo z veseljem prepognil.

   • VIKTORE

    Je to pomembno za nekega politika, da je le, simpatičen ipd. Od njega pričakujemo tudi kaj več,

  • Dragan Krstič

   Ljubiteljica priboljškov iz Sorosove denarnice.

 • KAPIBARA

  Ali se je ta že vprašala, kam bo šla živet, ko se ji izteče to zajedanje v Bruslju- drugod..?
  V Slovenijo ??
  Bode popluvana vsak dan, na vsakem koraku, ji tudi hišica na Zbiljskem jezeru ne bode nudila zavetja

  • BlackOpsSystem

   hahaha dobra, samo nisi dovolj široko pomislil….kam skrivajo skorumpiran denar, ki ga složno pokradejo….v davčne oaze po celi zemeljski obli….tja bodo šli!!!

   • Mojca pokraculja

    Skrivajo ga tja kjer nihce ne more odkriti njihovih racunov. Rusija, Azarbejdan…

    • Maca

     Kar bližje je treba iskati. Namig : Luxemburg.
     Ko zmaga zdrava pamet, upajo, da bodo pripuščeni (kot zaslužni izdajalci svojega lastnega naroda ) na tiste številne pokupljene otoke v ………….

     • Mojca pokraculja

      so si ustvarili karanteno v vseh pogledamin

   • KAPIBARA

    Kaki jezni Slovenec, pojde za njo..

  • Tone

   Kje si se pa ti učil manir?

   • KAPIBARA

    Pojdi se uči pljuvat..
    Manire so ja valda tvoja vrlina…

 • BlackOpsSystem

  A ta lajdra samo oralno angleščino govori???!

  • Dragan Krstič

   Angleščino se je učila že kot novinarka v Bruslju ko je bil tam poslanec parlamenta tudi Pahor. Po francosko se je pa učila ker je Pahorju likala srajce in hlače vključno s spodnjimi v njegovem bruseljskem stanovanju. Ja nič, za kariero se je treba žrtvovat in ne imeti samo 8 urni delavnik.

  • VIKTORE

   Kdo pa je to, ki se tako olikano izraža o poslanki? Zakaj se skriva za lažno identiteto, če pozna primer, se nima ka bati, da bomo vsi spoznali pravičneža!

   • KP

    Daj prasence čefutarsko levuharski,kako že praviš,da se pišeš,pa kater naslov imaš?? Prasec dvoličen. Nagnat bi vas bilo treba. Golazen nehvaležna!

 • Zgornji

  KEEEEEEER PODEN OD FAJONSKEGA BABJEGA SKRETA !!! ! !!! E PA, ČINI MI SE , DA JE I OVAJ FAJON DOŠAO OD DOLE NEGDJE … !!! :-P

 • Tone

  Kaj pa če bo v sramoti zaradi primitivne propagande SDS?

  • VIKTORE

   Zgleda , da je v Sloveniji edino JANŠI kršena človekova pravica, da je sodišče krivosodno samo v njegovem primeru, itd. Državljanom pa se dozdeva, da je edini človek v Sloveniji ,ki je bolj zaščiten kot najdragocenejši medvedi. Zanima me, ali še vedo plačujemo izredno zaščito “g. JJ”? Policijsko, časnikarsko in sodno??? Nikoli se mu nič ne zgodi, pa v vsaki packariji se pojavlja njegovo ime, nenazadnje tudi v primeru Šiško. Ali so res samo drugi “grešniki”, on pa je svetal nedolžneš ?

   • Kje je razlika izmed njiju? Oba sta prošiptarski kukavičji jajci.

    • KP

     Kaj si pa ti za eno čefutarsko budalo?

 • zoltan

  Zaprite te kure Judith Sargentini, Tanjo Fajon in vse njene privržence za 24 ur v te migracijske centre med to hordo muslimanskih gnid pa da vidimo potem njihovo lajanje v Evropskem parlamentu.

  • Jože Kovač

   POtem ne bojo nič lajale, saj jih bodo slabovidni migranti kar potešili. Saj kadar je baba tečna, je najbolje ena posteljna vaja, kenede?

  • Tone

   Ti še nisi videl niti emigrantskega centra niti te “horde muslimanskih gnid”.

   • zoltan

    Tone tej hordi muslimanskih gnid sem gradil domove, delavna mesta na njihovem ozemlju za časa bivše Yuge in kaj je ta horda muslimanskih gnid naredila iz tega, danes ogroža moj dom.

    • Tone

     Te domove in delovna mesta so porušili Bushevi avioni, ljudi preganjajo razni ekstremisti, ki jih plačujejo Bushevi prijatelji Saudijci, dodatno zmedo pa delajo Talibani, ki so jih izurili ameriški inštruktorji in Turčija, kije članica nata, tako kot mi.
     Tvoj dom pa je ogrožen samo v tvojih prividih.

    • Djuro Sumar

     Tisto kar si zgradil, rušijo zahodni imperialisti z ZDA na čelu.

   • KP

    Ti pa,saj si verjetno prišel z njimi,dol z Vukojebine…

    • Tone

     Migranti prihajajo iz krajev, ki so zibelka civilizacije in krščanstva.

 • Olga2345

  Zadnje poglavje “levičarjev”, saj bodo izginili skupaj z islamizmom in kulturnim marksizmom!
  Gre za hordo Sorosovih plačancev, ki so popolnoma odtujeni od potreb in želja ljudi!

  • Tone

   In potem bo zavladal vrli novi svet enoumja.
   Pa saj to smo že imeli, od Fernetičev do Tajvana.

  • Djuro Sumar

   Od želja nekaj sto pripadnikov SDS.

 • boogin1

  Od mene je prejela v neki drugi zadevi dokument po elektronski pošti. Objavljam majhen del poslanega pisma. Celotno besedilo sem objavil na neki spletni strani, seveda odgovora od nje nisem dobil.
  Za tiste ki ne bodo razumeli spodnjega, bom razložil v bolj preprosti obliki. Na primer, da EU želi zmanjšati delež in uvesti strožji nadzor in poostriti zakonodajo za voznike, ki nimajo narejenega vozniškega izpita, pa se vseeno vozijo po cestah, si oni predstavljajo tako, da poostrijo in uvedejo strožji zakon za voznike, ki imajo veljaven izpit in so dobri vozniki.

  Direktiva se sklicuje na »nedavna teroristična dejanja«, pozabljate pa, da so teroristična dejanje povzročili in v njih sodelovali med drugim tudi nezakoniti migranti, potencialno so lahko to tudi tisti, ki so jih tudi na shodu v Ljubljani vabili v Slovenijo, med njimi tudi slovenska poslanka, saj so vsa teroristična dejanja storili in so zanje odgovorni prav ljudje iz muslimanskih držav iz katerih migranti prihajajo.

  Državljane EU ogrožate in delujete proti njim najprej z vabljenjem nezakonitih migrantov v Slovenijo in EU, ki potencialno predstavljajo grožnjo za teroristične napade in kriminalna dejanja. Kot da to ni dovolj delujete proti sodržavljanom in državljanim EU
  Najbolj tragično in žalostno pri vsem tem pa je, da v potrebnost in v uspešnost teh odločitev celo verjamete.

  Državljane EU bi moralo biti strah pred takimi poslanci in predstavniki držav, kot ste vi, ki najbrž tudi druge zakone škodljive in ne v korist državljanom EU sprejemate s tako lahkoto in na pamet, ne rešujete pa dejanskih problemov in zadev za katere ste sploh dobili mandat.

  Za tako delovanje in zavajanje od državljanov Slovenije niste dobili mandata. Mandat ste dobili od volivcev zato, da boste delali za dobro državljanov SLO in EU.

  Direktivo ste več kot očitno potrdili, da je nekomu všečna oziroma pokorno potrjujete nesmiselne ukaze, ne glede na to, da delujete v škodo lastnim volilcem in otežujete posest zakonitim imetnikom orožja, ki niso problematični.

  Ker ne vi ne slovenski poslanci v EU parlamentu ne delate v prid Slovenskih volivcev in državljanov EU, ki so glasovali za vašo kandidaturo in za kandidaturo EU poslancev, se pri tem sprašujem za koristi in interese koga sploh delate ?

  • Djuro Sumar

   Ti bi bil dober politik. Nakladaš in nakladaš, pa nič ne poveš.

 • stojci
 • Franc Ložar

  Kura je pač Rdeča Kura!

 • Olga2345

  Kdaj bojo Fajonko in Kučana priprli policaji zaradi rušenja ustavnega reda z zamaskirano in oboroženo Kućanovo vojsko, teroristično Antifa?

  • črnaovca

   Malo sem gledal to razpravo pred prazno dvorano, sramota in tako so plačani

 • črnaovca

  Ne vem kje sem varnejši a se v Parizu kljub vsemu bolje počutim, manj moreče.

 • Boris_j

  Vsaka skupnost ima pravila. V Orbanovem fevdu veljajo taka kot si jih sam izmisli, v EU pa neka druga. Kar trdi Sargentinijeva glede madžarskih medijev, o napadih na pravice migrantov, napadu na univerze in še mnogo več, je še kako res. Orbanistična psihoza in politizacija madžarske družbe seže v vse sfere, celo do Centralne banke in spreminjanja ustavnega reda.

  A vse to izveste, če berete še kaj drugega kot pa le SelektivneEvidence24TV. EU skupnost takega usekanega viktorijanstva v 21. stoletju pač ne bo mirno gledala. Povsem prav, da mu dajo to vedeti in da tudi ukrepajo.

  • Olga2345

   Mislite terorista Kučana z Antifa? Oboroženi s katanami rušijo ustavni red v Sloveniji! Izvršili so že državni udar!
   Orbana je izvolil madžarski narod in se opredelil PROTI nezakonitim migracijam!

   • Djuro Sumar

    To, da so Grki izvolili Ciprasa je bila pa napaka kajne.

  • Olga2345

   V EU so obsodili tudi komunizem in ga izenačili z nacizmom in fašizmom! Kdaj bodo začeli Šarčevi kaznovati komunistične zločince in preprečili propagiranje zločinske totalitarne idologije?

   • Tone

    V EU so samo sprejeli neko neobvezno deklaracijo, ki so jo izsilile baltske države, da bi zamaskirale svojo nacistično preteklost.

   • Djuro Sumar

    Tega ti ne boš dočakala, prej bomo v demokratičnem socializmu, kot da bi obsodili voditelje naše socialistične Slovenije.

  • KP

   Kakšna pravika veljajo v Eu?? Da se lahko prestopniki prosto gibljejo preko šengenske meje? Ma daj,čefutar,rajši bodi tiho.

   • Djuro Sumar

    Katere prestopnike imaš v mislih?

    • KP

     Kdor prečka mejo brez dokumentov,oziroma ali ilegalno je prestopnik. Dvakrat. Prvič,ker je prestopil mejo. Drugič,je prestopnik,ker je v prestopku,ker je ilegalec. Pretežko?

     • Djuro Sumar

      Zakaj torej kompliciraš in pametuješ, preprosto napiši migranti. Sicer pa jih na vseh mejah policija lovi in postopa z njimi po zakonih. Če jih seveda ujame. Ne vem kaj je tu spornega. Vem, da je zate pretežko, ampak poizkušaj večkrat, morda ti pride.

   • Boris_j

    Beri še kak drug medij in boš ugotovil kaj vse zganja divji Orbić. Skozi leta se je nabralo ogromno.

 • Olga2345

  Kdaj bojo Fajonko in Kučana priprli policaji zaradi rušenja ustavnega reda z zamaskirano in oboroženo Kućanovo vojsko, teroristično Antifa?

  • domovina mili dom

   Ko bodo Slovenci travo jedli. Morda, morda……Venezuelska dolga noč se je pričela.

   • Djuro Sumar

    Treba bo paziti, da ne bo pošpricana z Boom efektom.

   • Tone

    Ali se tukaj zbirate samo taki domoljubi, ki želite ljubljeni domovini in narodu, da bi čim prej propadla?

  • Boris_j

   Nikoli. Daj poskusi napisati ne tri tehtne stavke, ampak tri tehtne besede. Brez strica Kučana vmes.

 • Gr Enze

  FAJONKA DOBRO SI ZAPOMNI , SLOVENIJA NI TVOJA AMPAK NAŠA KOMUNISTI STE BILI IN STE ŠE PROTI SLOVENSKI SAMOSTOJNOSTI IN ČE TE BOM KDAJ KJE SREČAL TE BOM TAKO KLOFNIL ČEZ USTA , DA JIH NE BOŠ MOGLA DOLGO DOLGO ČASA ODPRET !

 • Lea Pralines

  BRAVO TANJA!!!!!!!

 • Lea Pralines

  HVALA BOGU D AIMAMO ENEGA NORMALNEGA POSLANA V EVROPI…BRAVO TANJA1!!!!!!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!