[VIDEO] Tako vam lažejo naši osrednjih mediji: “Merklova ponudila Šarcu pomoč pri reševanju meje s Hrvaško!” V resnici pa …

Foto: epa

Slovenski mediji so o srečanju predsednika vlade Marjana Šarca in nemške kanclerke Angele Merkel poročali kot o velikem preboju slovenske diplomacije, saj naj bi nemška kanclerka ponudila pomoč pri reševanju vprašanja meje med Slovenijo in Hrvaško, kar so prosto interpretirali, kot da se je Merklova postavila na stran Slovenije. V resnici se ji zdi pomembnejše vprašanje brexita.

“Merklova ponudila pomoč pri reševanju vprašanja meje med Slovenijo in Hrvaško,” so zapisali v naslovu članka na spletni strani nacionalne televizije, s čimer so pokazali, da jim ni do natančnega poročanja, temveč zgolj do lažnih novic.

(Foto: epa)

Nemška kanclerka Angela Merkel je v svoji izjavi za javnost o srečanju s slovenskim premierjem Marjanom Šarcem povedala, da je Slovenija del Zahodnega Balkana, ki Nemčiji povzroča skrbi. “Nemčija bo ravno tako podprla vse napore, da se zgladi spor o meji med Slovenijo in Hrvaško.”

O pogovoru s Šarcem v zvezi s slovensko-hrvaško mejo je bila Merklova jasna. “Želimo biti konstruktivni glede te zadeve v prihodnje, kakor smo bili v preteklosti, a seveda bomo branili naš položaj.” Z drugimi besedami, Nemčija se tako kot do sedaj ne misli mešati v spor med Slovenijo in Hrvaško, a si želi, da bi državi našli rešitev.

https://twitter.com/LahovnikMatej/status/1050883271440117760

Ob tem je dodala, da obstaja arbitražna razsodba, o kateri bi morali govoriti, kako jo implementirati, a v luči EU mejni spor med Slovenijo in Hrvaško po njenem mnenju ni največji problem. Več pozornosti, je povedala, bi bilo potrebno nameniti razpravam o brexitu.

Na vprašanje novinarke, ali Hrvaška krši evropski zakon, je nemška kanclerka odgovorila, da ne misli pred novinarji podajati ocen, če pa sprejmejo njeno osebno mnenje, je potrebno, da se državi usedeta za mizo in se razumno dogovorita. “Ponujena pomoč”, kot so temu rekli na RTV, se je na koncu izkazala za preprost nasvet.

Dejstvo, da nemška kanclerka lahko na srečanju s slovenskim premierjem brez najmanjših težav oceni, da je spor, ki naj bi bil ključen za slovensko zunanjo politiko, v resnici trivialen, je velik udarec za slovensko diplomacijo. Kaže na to, kako Slovenijo dojemajo v tujini zaradi zgrešenih poskusov nekdanjega ministra za zunanje zadeve Karla Erjavca. Dejstvo, da so slovenski mediji o tem pripravljeni izkrivljeno poročati, pa kaže, da raje kot resnico širijo laži, s katerimi netijo potreben prepir, ki na koncu škoduje samo Sloveniji, saj se slepi edino slovensko javnost.

Ivan Šokić

 • Delta

  Če ne bi bilo tam Polone Fijavž, potem Angelca o kakšni arbitraži ne bi slišala niti besede, tako pa je pač slovenska režimska wanna be novinarka reševala neuspelega komedianta pred domačo blamažo.
  Če bo kdo pogledal celoten posnetek izjave po srečanju, bo videl, da so imeli Nemci samo dva cilja na tem sestanku: (1) Sporočiti, da moramo prevzeti več migrantov (2) Zagotoviti glas podpore nemškemu stališču do Brexita. To je vse. Arbitaraža my ass.

  • večni srb

   Merklovo ne zanima naša pavica do skupnega morja, njo zanima kdaj bo prenovljena železnica, ker jo rabijo za vozi robo iz Kopra in Istre čez Alpe. Kupijo to, za eno marko, ampak samo, če bodo vlaki res potegnili težo z določeno brzino.

 • Franjo Trojner

  Lažniva rdeča banda nam je zaradi odsotnosti LUSTRACIJE ukradla državo! Kamorkoli pogledaš sam razkroj, samo razsulo, samo napizdovanje, same fake novice!
  Za takšno izprijeno, globoko, komunajzersko državo se leta 1991 nismo borili. Slovenci so leta 1991 dali svoja živlenja za prvo demokratično državo vsega SLOVENSKEGA roda, pa poglejte v kaj se je izrodila. Če bi vsi ti, ki so leta 1991 dali živlenje za našo samostojno demokratično državo Slovenijo danes od mrtvih vstali bi nam pljunili v ksiht, ker smo dopustili, da nam država znova v kremplje preoblečenih zadrtih komunistov pade. Ko pa bi videli kako slabo je država poskrbela za njihove vdove in otroke bi pa verjetno čisto ponoreli, ob pogledu na naše uradne državne proslave kjer se tare rdečih zvezd pa bi zagotovo pobesneli.
  Kako je mogoče, da smo možje SLOVENSKEGA rodu tako zelo odpovedali, da nam državo, demokracijo, modrost, načela, tradicijo, navade, nacionalni ponos in ineres tako na hitrco brez našega upora vrag jemlje?

  • večni srb

   Tudi ti ne razumeš, da je največji problem Slovenije danes Piranska uvala, nuklearka in vsi kraji ob meji s Hrvaško, jebo te komunizem.

   • Steiermark

    Srbin, ne vtikaj se v debate, ki jih ne razumeš, ker si pač zadrkani srbin! Največji problem Slovencev in Slovenije, ste vi srbska ćefurska drhal, ki še vedno, od 1918 leta , ko vas je v Slovenijo spustil maister, vaš oboževalec – divjakov, navdušen nad vašo srbsko divjaško “kulturo”, na nivoju opic! Z vseh koncev, kot podgane, uničujete našo deželo in naše ljudi – kulturo! Slovenija je v trenutku rešena, če se vi in vaši potomci poberete iz Sloenije, s sabo pa še odpeljete (kot oktobra leta 1991) vse ddruge jugo in arabsko črnske pritepence, vsi pa ste v Sloveniji, po zaslugi komunajzarske jugosrbske golazni, ki vedno bolj in odkrito steguje s krvjo umazane kremplje, po naši domovini! Fuj, idiot!

    • večni srb

     Najbolj se vidi srbstvo v Piranskoj uvali, v nuklearki in v vseh krajih ob meji s tvojo drugo domovino. Medtem ko nam ustaši zemljo kradete in zastonj napajate Zagreb z našo elektriko, ri nabijaš po svoji večnih srbih, ker nočeš na zdravljenje za travmami iz otroštva.
     Leta 1991, se je v Slovenijo pretihotapilo več sto tisoč tvojih zemljakov, danes nam delajo vse kar ste poblazneli ustaši obtoževali srbe, pa očitno ni bilo res. Srbi so kolonizirali to ozemlje po razpadu Rima, del slovanskih plemen so asimilirali germani in romani, del pa madžarski mongoli in arabci ob obali, katerih potomka si. Slovenci smo slovani, ga ni med nami, ki ne bi imel hrvaškega ali srbskega prednika v žlahti, pa če se postaviš na glavo in eksaš liter šnopsa, ko tega ne more nič več spremeniti.

     • Steiermark

      kreten, ti si pa potomec tistih, ki ste se, potem, ko so vas turki zapustili, “asimilirali” v opice! Nehaj se napihovati in se prodajati za Slovenca, ko nimaš niti genov, še manj pa kulture, Slovenske! In slovanski opičjeki ste ravno vi, jugosrbi, vedno znova vas izda delovanje genov, ko ne uspete obvladovati svojega divjaštva in umske zaostalosti, ter ko mislite, da če se proglašate za Slovence, da v stilu komunajzlov, laž, ki jo stokrat ponovite, potem postane resnica! Izberi si samo svinjski hlev, kjer boš nadalje lahko prebival in po svinjsko modroval ter se edino tam,, tui upravičeno počutil “doma”!
      Pa še to, jaz Hrvate spoštujem, bolj kot vas, pobesnele jugosrbske koljače, ki ste po 45 letu klali zavedne in poštene Slovence, njihove družine – majhne otroke, starce itd. zato me tudi užalit nemoreš, če me imenuješ za Hrvatico, pa čeprav se trudiš v nedogled, to nikoli nebom, ker sem echte Štajerka, bi se mi pa gnusilo, če bi me proglašal za tvojo “rođakinjo – srbijanko”……

     • večni srb

      Ti ne spoštuješ hrvatov ampak ata in mamo, ki sta hrvata.
      Težko se znajdem ob taki poplavi dezinformacij, ampak če srbom očitaš maščevanje za ustaški genocid, verjetno nisi preveč pametna.
      Kar se kulture tiče, lahko gremo primerjat Ljubljano, Zagreb in Beograd, pa mi sama povej kaj je zate kulturno. Vsa tri pa lahko primerjamo recimo s Trstom ali Celovcem, pa poglejmo kdo je večji humanist. Pa še tvoje rovte lahko damo zraven, za vic.

     • Steiermark

      Kreten, če ne zastopiš, ti nemorem pomagati! Nehaj že ponavljati svoje mantre, nič ti nebo pomagalo, srbski idiot si se rodil in takšen boš tudi umrl…… Lajaj še kolikor hočeš, pa dejstva, da sem po materi in očetu ter ostalih prednikih prava Štajerka, germanskega rodu, to kar ti, četudi se boš še 1000 krat rodil , nemoreš postati – najprej moraš doživeti evolucijo po Darwinu! Kreten zagamani!

     • večni srb

      Tvoje ime in imena tvojih ožjih sorodnikov povedo vse o tebi na to temo. Ne mene grdo gledat, jaz nisem tvoj ata.
      Mogoče še vedno ne razumeš, če si štajerka, si slovenka, slovenci pa smo narod potomcev hrvatov in srbov.

      Recimo, da ti je dejansko ime Kunegundijada in si frau iz đermani, potem pa sploh čestitam, da si se preselila v tako zahojene rovte, ena redkih. Po kaj si sploh prišla sem, zmerjat vse kar je slovensko, zgleda, pa pijača je pri nas tudi poceni.

     • Steiermark

      Kakšen zahojeni kreten srbski moraš biti, da ne zastopiš, tega kar sem ti že večkrat povedala, da: l. Slovenci nikoli niso bili niti z vami, niti z Hrvati povezani, gensko, kulturno itd., da nikoli nisem imela slovenskega priimka, niti imena, ravno tako moji starši in predniki ter da se ni nobeden od njih preselil v “te rovte” (izraz ni naš)ampak da tukaj živimo, že tisočletja, kot avtohtoni Štajerci, germanskega rodu! Ti pa lahko , seved, napišeš, iz kakšnih zaostalih balkanskih hribov, ki so bogu za hrbtom, kjer še danes, tvoji rođaci živijo pod eno streho, s kozami in prašiči, brez elektrike, vode in kulture – navad, ki so značilne za civilizirane ljudi. Ti se pa lahko svojim rodžacem pohvališ, kakšno srečo imaš pri Slovencih, da imaš celo “kupatilo te da jedva čekaš subote, da se okupaš”! In tvoji rođaci, ki se vsake toliko zaletijo v steno, da pade z njih drek, namesto, da bi se tuširali, ker pač tuša ne poznajo, ti bodo zavidali! Še cigani, ki so se pritepli v Evropo, pred , pribl. 1000 leti, so naprednejši od vas, imate pa skupno to, da “niste došli, da rade, nego da zarade” i pljačkate…oboji!

     • večni srb

      Hja, včasih smo manj delali in več zaslužili, celo toliko, da smo se lahko vozili v Avstrijo po čokolado, videorekorder in vedro pomaranč. Danes se človek spravlja s biciklom v dolino, po zaloge za cel teden, dokler še trajajo akcije.
      Katera imena so sploh tipična za štajerske dežele, če ne slovanska, govoriš kot, da smo slovani od tam pregnali nemce.
      V kakšnem smislu slovenci nismo slovani, mogoče misliš na langobarde, kelte in ilire, ker pred njimi so tukaj živeli samo neandertalci, ki pa res niso bili ljudje. Zakaj imajo nekateri potem neandertalske gene, pa tudi ni jasno, zgleda se je neka evropska veja doseljencev uspešno parila z njimi, njihovi potomci pa so danes bolj majhni in čokati, z bolj ravnim čelom in bolj poraščeni.

      Napiši prosim par tipičnih štajerskih imen, ni treba tvoje, lahko samo podobna, da lahko vidimo razlike. A si Jožica, mogoče Francka?

     • Steiermark

      Vi, balkanski ološ, nikoli niste delali, da bi si “zaslužili” več ali manj, vedno ste bili privilegiranci in socialni podpiranci, vozili pa ste se z mercedesi in imeli socialno poporo, ki je bila višja od plače, ki smo jo , kot pošteni delavci, dobivali, vrtec ste imeli zastonj in tudi jezika se vam ni bilo potrebno učiti, zato ga še danes ne znate…….Če vam kaj ni pasalo, ste se takoj obrnili na zk ter nas, avtohtone tožili, da smo nacionalisti – kot da bi bilo to , da se nekdo zaveda svojih korenin in pravic v svoji deželiT…. Tudi na štajerskem opažam veliko balkancev, ki živijo na izredno visoki nogi, dela npr. samo njihova baba, imajo po 2 avtomobila visokega razreda, veliko novejšo hišo, z vsemi komoditetami, sami pa ne delajo že več kot 20 let in živijo zelo dobro, tudi po več kot 4 x letno si privoščijo počitnice v raznih eksotičnih destinacijah, v dvoje, včasih vzamejo s sabo tuddi svojega pankrta…. V Sloveniji bo potrebno ustanoviti kakšno komisijo ki bo ugotavljala, od kod njim toliko denarja…..Ker sem imena takšnih zasledila, kot soddelavce udbe – Udba 2000, sumim, da so še vedno in dobro plačani od njih. Verjetno tudi ti srbin spadaš mednje!

 • večni srb

  Ampak zahodni balkan sploh ne obstaja, Merklova bi mogoče rada, da bi .nastal. Pod hrvati, jasno, ker so zgledni katoliki.

  • ježodež

   No, s to ugotovitvijo se ne strinjam, ker Merklova je, če kaj – protestantka, protestanti pa ne marajo katolikov, ampak živijo v luteranskem prepričanju.
   Luther je bil izobčen, ker se je uprl papežu.
   Zakaj naj bi zdaj Merklova, ki je hči protestantskega pastorja, gojila simpatije do hrvaških katolikov pa ne razumem.

   • Anton

    Zaradi morja.

   • večni srb

    Rekel sem zgledni katoliki, ne samo katoliki.

 • večni srb

  Tudi Šarca skrbita bosna in Makedonija, srbi nočejo v Nato.

  • janko

   Bosna je pa muslimanska in tudi ne bo šla v EU, bo ali pa je že turška. A imam prav, Srbi?

   • večni srb

    Niti ne, bosna je bosna, jaz edino ime te republike pišem z malo, ker bosna ni država, Bosna in Hercegovina je pa isto kot bi rekli Srbija in Hrvaška, kar je oksimoronizem.
    500 let pod turki je naredilo svoje, bosna se odloča med islamom in brezverjem, ker ne moreš rušiti mošej in tam graditi pravoslavne cerkve, lahko bi samo rušili. Ne verjamem, da turki gledajo na bosance kot na svojo manjšino, ker potem je itak pol evrope Turčija. Niso imeli rasne teorije ampak so se borili za Alaha in plemenske fore, to niso nemci, islam tam varuje bolj Savska arabija oziroma ZDA, ki tako omejujejo srbe. S pomočjo nemcev, ki so center Nato območja, organiziranega okoli baz zaveznikov, ki so osvobodili Evropo po 2.sv.

    Makedonija je pa v podobni situaciji, če bi začeli izseljevati albanske muslimane, bi postala še ena srbija oziroma bi šli na kose enako kot nekoč Slovenija, ker bi potem tudi Bolgari in Grki pristavili svoj piskrček, ampak vsaj ne bi bilo treba rušit muslimanskih mošej, ker jih je tam občutno manj.
    Kako dopovedati bosancem, da je za njih najbolje, če ostanejo bosanci, makedonci pa makedonci, morda religija in država nista tako pomembni kot vsakdanje življenje in blaginja. Bodo pač bolj multi kulti, saj katolibanska naveza tudi ne bo asimilirala EU, širjenje ateizma bi lahko zaustavil edino Bog. Pa ga ni, če je obstajal, so ga že zdavnaj ubili izumrli rimljani.

 • svatne

  Mediji
  poročajo o obisku našega PM pri kanclerki Merklovi. Gospa Merkel je v izjavi za
  medije posebej izpostavila, da bo “Nemčija podpirala vse napore, da se mejni
  spor med Slovenijo in Hrvatsko reši.”

  Gospa kanclerka ve, kaj govori, saj je državni sekretar v nemškem zunanjem
  ministrstvu, Ernst von Weizsäcker, oče nekdanjega predsednika Zvezne republike,
  Richarda von Weizsäckerja, maja 1941 osebno podpisoval dokumente, o državnih
  mejah Primorske, Krajnske in Štajerske (nekdanjih dežel habsburške Cislajtanije)
  z novo nacistično zaveznico Nezavisno državo Hrvatsko. Ne gre dvomiti, da so ti
  dokumenti vsak trenutek pri roki nemške kanclerke. Zelo pa velja dvomiti, da se
  slovenskemu PM o tem sploh kaj sanja, čeprav so takrat časopisi v Ljubljani o
  vsem tem obširno poročali.

  Šentflorjanarija pač.

 • montyamp

  Murglosrbski HLAPEC je bil razkrinkan .
  Nemci že dolgo opazujejo stare partijske fosile v Sloveniji . saj niso neumni , da bi verjeli prežvečenim metodam udbovskih morilcev , ki so kot člani CENTRALNOG KOMITETA SAVEZA KOMUNISTA YUGOSLAVIJE ŠE LETA 1988 podpisovali likvidacije , katere je z neuspelimi atentati na terenu izvajala UDBA , z idioti iz zahodnobalkanske vukojebine in to na Škotskem .
  https://novice.svet24.si/clanek/slovenija/581b33b70704f/informator-hanzi-in-prezivela-zrtev-atentata-udbe
  Šef slovenskih komunistov je bil takrat Milan Kućan .
  Partija je nadzirala UDBO .
  Milan Kućan je izgubil spomin , katerega zadnje čase išče v Rusiji .
  Iz Rusije se preko bank vračajo njegovi spomini v Slovenijo .

 • mali49

  Tudi sam sem poslušal in gledal dnevnik in se čudil, ka je govorila kanclerka in pa komentar naše novinarke. Čisto zavajanje TVS. Ravno tako na POP tv. Čisto zavajanje javnosti.

  • pesjanar

   Da si zaslužiš plačo moraš tulit v režimski rog pa naj bo to RTV ali oni drugi turški rtv posredniki in seveda barovci…

 • tarantela

  Ma, kje ste prebrali napisano o “velikem preboju”!? Ta portal je sestavljen iz domišljijskih domačih nalog za peti razred devetletke.
  Zakal pa te zadeve okoli piranskega zaliva ni rešil Janša, ki se je tudi na veliko dogovarjal s Hrvati?

  • komar marko

   ker ste organizirali VSTAJE. Pač, brez KORITA ne znate živeti. Malo tu,malo tam, pa sepreživi! A prepoznaš?

  • učko

   So ga prehitro odšlepal na Dob. Hrvati svoje polovice Piranskega zaliva ne bodo dali pa, če grejo za to v vojno z Rusijo. To je vsakomur jasno, samo našim levuharskim pobalinarjem ne. Zakaj bi Hrvati dali svojo polovico, zakaj že? Za to ker so tam eni premalo sposobni bumbarji to mejo tudi na drugih mestih na kopnem prav trapasto speljali!? Slovenci imamo pot na odprto morje, torej ni problema, ne obstaja!

   • komar marko

    natanko tako-Arbitraža ni zavezujoča- Zato pa je JJ hotel na sodišče, rdečkoti pana arbitražo. Jejha ta,kakoso nategnili neuk narod in še vedno zavajajo!

  • Darinka Igličar

   Ker so ga LEVI prej odstavili. Od takrat naprej so SLO ZAVOZILI.

 • Anton

  Nemci nas imajo za Romune.

  • komar marko

   malo drugače to gre. Nemci imajo Avstrijce za cigote, torej kam mi spadamo če so oni že cigoti?

   • Anton

    Mi spadamo med komuniste.

    • komar marko

     jap vedo zakaj je potrebna ponovna kontrola na MEJI!

     • janko

      Ja, zaradi naše vlade = na vajetih udbe, starih krvavih komunistov!!
      Meja med Evropo in Balkanom je reka Kolpa! Korpus se razlikuje.

   • Franc Šink

    Med migrante.

 • Zora

  Zakaj bralci nore24 nikoli ne pomislijo da laže kot pes teče. Zakaj se jim zdijo verodostojni osebki kot so Šokić, A. B. in ostali ki nimajo niti toliko jajc da bi svoje laži podpisali? Pa ste res taki verniki in naivci, da karkoli vam tukaj servirajo vzamete za čisto resnico? Ali res ne morete verjeti da bi lahko Slovenija imela zaveznico? Ali si je ne zaslužimo?

  • komar marko

   da razčistimo.Mi normalni SLO državljani razumemo govor in ne rabimo, da nam nekdo nekaj polaga v USTA. Torej kje je trditev Merklove o podpori naši državi. Samo to hočemo slišati in ne LAŽI! Kapiš! Veš ZORA svanula a suza mi je opet iz oka………. Kapiš drugič!

  • janko

   Vedno sem si o vsaki stvari hotel ustvariti svojo, čimbolj realno predstavo.
   Tudi glede komunizma in levičarstva. Ena sama negativnost. Večina tukaj pisanega je ravno to, kar sem občutil in mislim čez pol stoletja.
   Da bi lahko Slovenija imela zaveznco, celo zaveznike? A si ne zaslužimo?
   Z našimi levičarji, otroki komunistov, ki niso zmožni odgovornega življenja, saj ne znajo delati, zapravljajo ozemlje, samostojnost, denar ljudi, zavajajo, ovirajo… pozitivnega pa ne vidim nič, res nič!?
   Kdo bi imel take friende? V Evropi ga ni!

  • Darth Vader

   takšne opice kot si ti, najdejo zaveznike samo v radikalnih islamistih in iranski islamski mafiji

  • Darinka Igličar

   Zora ves kaj govorijo v Nemciji da so levi zavozili Slovenijo in smo nepomembni

  • Jože Kovač

   Slovenija ima zaveznico v Rusiji, saj je bil Kahel večkrat v Rusiji, kot na morju. Slovenija pa nima urejenih meja s Hrvaško, ker so takrat, ko je bil čas, da se jim da veto na vstop v EU, dokler niso meje urejene, politiki raje imeli vikende na Hrvaškem kot Slovenijo. In cona B STT VUJA bi po londonskem sporazumu morala pripadati SLOVENIJI. Če bi bili zavezniki v WWII pošteni pa še fašistično okupirani Trst in Gorica, pa Celovec, Beljak in vsa koroška do Drave, saj so se Avstrijci šlepali na protinacizem na edini partizanski enoti, ki je delovala v Avstriji, to je Koroški odred, ki pa je bil izključno sestavljen iz Slovencev s slovenske strani Karavank, samo nekaj podpore v logistiki je imel pri koroških (avstrijskih) slovenskih kmetih. Zaradi specifične lege Slovenije bi jo vsi radi imeli, hvala bogu da nimamo naravnih bogastev, kot sta nafta in plin, ker bi namesto osamosvojitvene vojne od leta 1946 dalje imeli državljansko vojno, pa nas tudi v tem primeru nihče ne bi maral.

 • učko

  Nemci naše komunajzarske vlade glih ne “obrajtajo”. Merkelca in Junker-Drunker sta se do Šarca obnašala oholo, to je videno tudi iz prispevka, ko Merkelca po rokovanju in slikanju ne oddide skupaj s “sogovornikom” s prizorišča, ampak ga pusti tam kot presica drek, kar je milo rečeno nevljudno. No, Merkelca ima slabe izkušnje tako s Trumpom kot s Putinom, ko sta se ona dva neprimerno in podcenjevalno obnašala do nje, pa vseeno tudi sama prakticira to govnarijo !!!!!!

 • komar marko

  no Poglejte to karikaturo od včeraj.
  https://www.slovenskenovice.si/tag/karikatura

 • Jernej Ferenc

  Mesec izvoz je ahilova peta drzave aja 12milijard prometa naredimo z Nemcijo. Komunisti vi ste butli z ZL vred

  • Silos

   Ali sploh ve kaj je Ahilova peta,po mojem ima trn v peti in slamo v glavi !

 • učko

  Plenković je kmalu po “razsodbi” arbit. sodišča rekel, da je pripravljen na neko vrsto soupravljanja morja skupaj Hrvaške in Slovenije v tem delu od Piranskega zaliva pa do Vrsarja. To bi dejansko pomenilo neke vrste “kondominij”, od katerega bi imela tudi Slovenija največ koristi. No, ta izjava je bila podana samo enkrat, takrat bi morali “naši zagrabit” za to ponudbo, pa so se slepo oklepali arbitraže, ki pa nima nobene vrednosti. Pa kaj bo “našim” tistih par metrov na drugo stran piranskega zaliva, če pa bi v dogovoru s Hrvati lahko bil teritorij “koriščenja” veliko večji. Sicer pa: NAJPREJ JE POTREBNO JADRAN OBVAROVATI PRED PREVELIKIM PLENJENJEM !!!!!!!

  • janko

   Naši levičarji jim bodo vse pustili, samo zaradi RAJE they need the time. Komyji so mojstri terorja nad lastnim narodom, sicer pa zgubarji vseh zgubarjev, bedaki N 1!

 • sanguis sacrum

  Kwa je baba..

 • O’Brien

  Novinar Mladine je iskren o svojem delu. Nova24, naredite prispevek o tem, da bo jasno, zakaj tako poročanje v medijih. http://www.novinarji.si/studentski-izdelki/2017/11/vasja-jager-objavim-lahko-le-pet-odstotkov-tega-kar-vem/

  • Slehernik

   “Novinar Mladine je iskren…” tu sem nehal brati

   • O’Brien

    Škoda, ker je RES iskren in še sam ne ve, kaj je povedal.

 • von Rhein

  Nemški mediji so obisk Serpentinška ocenili za nepomemben in o njem niso poročali.

  • Steiermark

   Še dobro, da niso poročali o njem, sicer bi še mi, v Sloveniji “ostali odprtih ust”, kot merklca ob obisku tega iddiota, ki nam dela sramoto po celi fronti………

 • Darth Vader

  to je tako, ko se iz dejanskega luzerja, kar Šarec je, poizkuša narediti velikega človeka…..ne gre na umeten način :) štejejo dejanja in šarčeva bodo bolj klavrna….najbrž se bo zapisal v zgodovino, kot idiot, ki je dopustil fiskalni kolaps države :) politična korektnost je skregana z realnostjo :)

  • branči

   kaj ti pomaga,tudi še stori samomor iz zasede? slovenijo bo zjebal, posledice bomo nosili državljani ne on!

 • ZatonMesecnikov

  Čë lažejo Levičarji, to počnejo v obrambi civilizacijskih vrednot. (Luka Polmesec, predvolilna soočenja, 2018)

 • Black_hawk

  Mediji lažejo kot leta 1975, če zmaga JJ imajo novinarke žalostne obraze, to veliko pove, se ni dosti spremenilo.

 • Edi Puc

  .. jeb… evropo, slovenci bi morali preklicati soglasje za vstop v EU. čez da smo bili zavedeni ali kaj podobnega….

 • črnaovca

  In, če smo natančni, je tudi rekla da se taki spori ne rešujejo javno. Toraj kaj bi še radi, logično je da se nihče ne bo postavil na nobeno stran kajti v Evropi dosežeš kaj samo s trdno in pokončno držo ter skoraj izsiljevanjem. Mar bi vztrajali in ne spustili Hrvatov v EU. Saj bi se res vsem zamerili a vprašnje je se zameriti in rešiti svoje težave ali biti lep in vljuden pri tem ti pa drugi kradejo zemljo

  • Steiermark

   Čarovnica, si se prijavila na “kongres čarovnic”, ki bo 31. 10. ?

 • sloustava

  Presstitucija, zamislite si, kaj delate bodocim rodovom! Tudi vasim!

 • Black_hawk

  Lažejo, lažejo, lažejo…

 • centurion

  Zadnja novica STA. Povzema Delo, POP TV, Dnevnik, Rtvslo, Mladina.
  Angela Merkl zaprosila Marjana Šarca za pomoč Slovenije pri
  sanaciji nemških bank in dolgoročno pomoč pri reševanju
  nemškega gospodarstva.
  Premier RSlovenije Marjan Šarec je v skladu s poblastili, ki jih ima
  nemudoma ponudil 350milijard EUR kot prvi paket ukrepov pomoči
  Nemčiji.
  V zahvalo za to gesto, bo kanclerka Merkl dopuste preživljala na Šmarci.
  Dobro jutro, Slovenija.
  Danes je nov dan…

  • von Rhein

   No,no,za tedensko bivanje v Snoviku bodo že našli v proračunu.

 • Antonius

  Piranski zaliv in stik z odprtim morjem sta cena, ki jo bo Slovenija plačala za Pahorjevo objemanje z Jadranko Kosor.
  Seveda gre krivda za nepotreben račun vsem, ker so na referendumu podprli Pahorjevo objemanje s Kosorjevo. Svoj del krivde nosijo tudi vsi, ki so referendum *prešpricali*.
  Najbrž Merklova ni pozabila pohvaliti našega PM humorista, ker šerijatarskim one še naprej podeljuje slovenski azil.

  • VERRZIFIKATOR

   Ni pozabila. Dokaz je tukaj, čeprav je danes prišel z zamudo.

   Marjanca Žarec

   PRI RAVNATELJICI

   So k ravnateljici ga poslali,
   fanta, ki je v razred komajda začetni
   prejšnji mesec vpisal se, prevzetni
   v obravnavo so ga naglo dali.

   Prav prevzetno, češ naj tam pokaže,
   kakšni da njegovi so talenti,
   kakšni dobro znani kvocienti,
   naj pokaže, videz da ne laže.

   Angelska se mu pisarna zdela,
   ko k ravnateljici je pritekel,
   jakno še pred vrati urno slekel,
   vtis da naredi, se trudil scela.

   A ga ženska silno je oštela,
   češ kaj delaš ti fantíč nesrečni,
   tvoji so uspehi podpovprečni,
   včasih je za takšne šiba pela.

   V šolo našo si prišel z Balkana,
   tudi če z zahodnega, vseeno,
   mu napela jih je prav pošteno,
   da kot juha zdel se je postana.

   Ko z obiska končno se je vrnil,
   na pomoč prišla je sedma sila,
   prvošolčku brž zagotovila,
   da vse v svoj prid nujno bo obrnil.

   Vrnil se je v razred brez blamaže,
   kaj bilo je zgoraj, ni povedal,
   se pa razred dobro je zavedal,
   da pol šole za ubožca laže.

 • Cmerko

  Kmalu boste lagali se samo sebi in balkanskim pritepencem.
  Slovenci bomo odsli.
  Dost mamo.

 • Black_hawk

  Je Merklici kdo povedal da razen slovenske politike Slovenci večinsko delimo progermanske vrednote, imamo 1000 letno skupno zgodovino, Germanija je zakon!!!

  • Steiermark

   Njej je to več, kot očitno, nepomembno, saj se ona sama, v imenu Nemcev odpovedala progermanskim vrednotam……

   • Black_hawk

    Veliki nemški narod bo moral opraviti z njo in njej podobnimi, ni še vse izgubljeno.

    • Steiermark

     Srčno upam, da imaš prav.

 • Gr Enze

  SERPENTINŠK NAJ GRE PASTI KOŠTRUNE NA VELIKO PLANINO BUTELJ NEUMNI TILE PISUNČKI REŽIMSKI PA Z NJIM ZA PASTIRČKE LAŽNIVCI USRANI RDEĆI

  • Black_hawk

   Dejansko edini pravi levičar, pastir po izobrazbi, take rabimo hehee. Levica vi ste sila :))

  • Simon Novak

   In ta falirani komik vas je nagnil kot v risanki, absolutne zmagovalce volitev…sedaj vas bodo še na županskih volitvah v največjih mestih nagnili kot v risanki, natural born losers ste, ne pa zmagovalci, ha ha ha

   • Gr Enze

    SIMON NOVAK TI SI RDEČI BEDAK PRI TEBI BI BILO VSEENO ČE BI IMEL NAMESTO PRAZNE GLAVE NA VRATU BALON , KER ITAK NE MISLIŠ Z SVOJO PAMETJO , KER JE NIMAŠ !!!

    • Simon Novak

     Še vedno peče, mar ne, pa še dolgo vas bo, ha ha ha

 • totex39

  Mogoče mu je celo povedala, da smo Zahodni Balkan, ko še vedno lahko EU povzročamo skrbi in to zaradi komunističnega režima, ki pri nas vedno bolj vreje na površje.

  • Simon Novak

   vreje Kaj pa je to?

 • Silos

  Druga fotografija ” poglej g.šarec pozabil si si zavezati rdečo kravato “!

 • SLO84
  • Artur

   Že podpisal , vsak zaveden ozaveščen državljan bi moral to podpisati .

   • Simon Novak

    Floki vedno podpiše prvi

    • Artur

     Vsi pametni samo troli “Simoni Novaki” ne .

     • Simon Novak

      Sedi, Floki

     • Simon Novak

      Sedi, Floki

  • Simon Novak

   Komaj čakam

 • bubamara

  Ne vem kaj naj si mislim. Šarec sestavlja stavke iz raznih EU zakonov in pravilnikov. Majhni smo, majhni.

  • Simon Novak

   To pa je res novica dneva, da smo majhni

  • MižekFiga

   Zares in simbolično je majhen samo gospod tov. ddr. Kučan. Še bolj predstaven je naziv “pritlehen”. Ta komunistični vampir deluje prikrito samo iz ozadja. Njegov poverjenik Cerar je v svojem prvem letu goljufivega vladanja napovedal temeljite spremembe v STA, MMC in ostalem lažnivem informativnem komunističnem obveščanju. RTV, društvo pisateljev, društvo novinarjev niso izjema!

 • xtc

  Posvojenček in njegova druščina rdečih debilov ne razume,da so bitko s Hrčki izgubili in bolj bodo trmarili več bodo zapravili podpore v EU pač nimajo nikjer.
  Seveda pa je drugo vprašanje nekaj,kar je merckelcia ponujala na ne javnem srečanju-zelo verjetno so posvojeni Bosanček in komunistična druščina v SLO zelo primerno uporabni za Merckelco,ki bi lahko izdajalski levi bandi obljubila par sto miljonov EUr,da bi iz Nemčije k nam navlekli par sto tisoč drhali,Merckelca pa politično rešila rit doma pred AfD ,ki vse bolj dohitevaa CDU,kar ogroža Merckelco,s tem bi rešila delno svoj politični obstoj SLO narodnim izdajalcem pa omogočila mokre sannje nove volilce.

 • bednick

  ““Merklova ponudila pomoč pri reševanju vprašanja meje med Slovenijo in Hrvaško,” so zapisali v naslovu članka na spletni strani nacionalne televizije, s čimer so pokazali, da jim ni do natančnega poročanja, temveč zgolj do lažnih novic.”
  —————————————
  Iz tega naslova na MMC ni mogoče sklepati, da bo Nemčija le SLOVENIJI ponudila pomoč!!!

  Tale Šokič je mal ta-desnega Karbe.

 • totex39

  Sedaj se res vidi, da Slovence hočejo pregnati iz lepe dežele, ki smo jo razvijali z svojimi žulji in denarjem in jo spremeniti v priseljensko državo vseh možnih narodnosti.

  • Simon Novak

   Komaj sedaj?

 • Artur

  In te podgane satanistične narodno izdajalske nam hočejo preko Marakeške deklaracije brez zadržkov vsiliti še več šerijatarskih izrojenih pošasti .
  http://www.balkanspress.com/index.php/vesti/svet/1645-nenormalna-praksa-devojcica-9-god-umrla-od-krvarenja-nakon-prve-bracne-noci
  https://www.youtube.com/watch?v=ZIIdrybYoXo
  https://www.youtube.com/watch?v=TNVVDDpz47I
  POBUDA ZA ODSTOP RS OD GLOBALNEGA MIGRACIJSKEGA PAKTA OZN V MAROKU 10. decembra 2018
  https://www.pravapeticija.com/pobuda_za_referenfum_o_podpisu_globalnega_migracijskega_pakta_ozn_v_maroku_10_decembra_2018

  • Simon Novak

   Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, zahojenec

   • Artur

    To je vse kar si sposoben komentirati na moj prispevek zblojena komunjara ?
    Ponavlajš se kot stara plošča, trde substance ne popuščajo ?

    • Simon Novak

     Sedi, Floki

     • Artur

      Mater kakšna “kapaciteta” IQ-ja. A te je danes trda substanca prijela maksimalno ?

     • Simon Novak

      Floki, ne razburjaj se, nedelja je in sonček sije

     • Artur
   • tramal

    Papagaj ,a samo en stavek so te naučili.

    • Simon Novak

     To je več stavkov, še tega ne znaš prešteti, zahojenec

 • Vera

  Še nekaj o naših lažnih medijih . Zjutraj rada poslušam radio Ognjišče( zaradi lepe slovenske glasbe ) , kjer sem pri poročilih slišala , da so na Bavarskem večino na volitvah dobili krščanski demokrati . Potem sem na drugi postaji ( radiu Maribor ) slišala, da so največ glasov dobili ” zeleni ” , krščanski so pa baje velika poraženka . V enem jutru pa taka laž Radio Maribor spada pod RTV SLO . Se kdo čudi ?

 • Simon Novak

  Če osrednji mediji lažejo, se samo zgledujejo po vas, NoraTV

 • branči

  če niste sposobni očistiti tega portala, predlagam, da nehamo komentirati! pol naj nova24 objavlja samo prispevke norega simona!

  • lojze

   Saj tudi mene moti norost Simona, mislim pa, da je to plačana norost dežurnega udbaša globoke države. Možak je najbrž ex miličnik ali pa iz takšne družine. Takšne “norosti” se namreč podedujejo in privzgojijo.

   • Simon Novak

    Brankec, Lojzek, Floki, pomirite se, nedelja je, zunaj pa sonček

    • lojze

     Si dežuren vse nedelje?

     • Simon Novak

      Lojzek, vzemi tablete in idi počivat…ampak samo tiste, ki ti jih je veterinar predpisal, da se ti ne bo še poslabšalo

    • tramal

     Ti imaš vedno oblačno v glavi.Sama megla pameti pa nikjer.

  • Artur
   • branči

    obširna razlaga, žal jih ne bo veliko,ki bi to prebrali, še manj pa tistih “z lastno glavo”

   • Soave

    No, kateri troli smo pa mi ? Tisti zaradi zabave ?

    • Artur

     Troli ne zabavajo, ampak zajebavajo . Mi gotovo ne spadamo med njih čeprav večkrat kaj krepkega rečemo a praviloma upravičeno.

  • Simon Novak

   Tebe bi morali sčistiti iz Slovenije, zahojenec…če pa je tu zbirališče samo istomislečih, pa napiši, govedo Brankec…pa če boš ti nehal komentirati, potem se je očiščevanje tega portala že začelo

   • macon

    Simonće debilće, atomski zdesna!

    Kaj moraš storiti? Brž, da ne bo prepozno.

  • Vera

   Blokirati ga , pa boste imel mir .

   • branči

    je in ni preprosto! portal je javen zapis, kaj pa vsi ostali? da neha drakati,je lahko le polna blokada, ki jo izvede admin!, toliko onesnaženega portala (svele, simon, učko, tunek…) ni na netu!

 • dob

  Šarec se je slikal s Kanglo Merkel

 • Haloški Tunek

  Verodostojni mainstream mediji fSloveniji:

  RTV SLO: Angela Merkel: Arbitražno razsodbo je treba spoštovati !!!

  POP TV: Marjana Šarca je v Berlinu z vojaškimi častmi sprejela Angela Merkel. Voditelja sta pohvalila gospodarske odnose med državama, Merklova pa je Slovenijo pohvalila za ‘branjenje schengna’. Kanclerka je ponudila pomoč pri vprašanju reševanja meje med Hrvaško in Slovenijo in poudarila, da je treba arbitražno razsodbo spoštovati.

  PLANET TV: Hkrati je poudarila, da javno o tej problematiki ne želi razpravljati, saj da se pred novinarji ta tema zagotovo ne bo razrešila. Je pa na novinarsko vprašanje potrdila, da je nemško stališče jasno – arbitražno razsodbo je treba spoštovati.

  DELO: Angela Merkel: Arbitražno sodbo je potrebno dosledno spoštovati.

  • branči

   in vse to je pojasnila v štajerščini, tako da jo je lahko vsak bedak v halozah preko svoje šporheta lahko razumel? zraven je pa še dodala, pijte šmarnico, dva soda na dan, imata odrešenje od neumnosti!

  • antimur

   Kako pa Slovenija brani schengen, tako da na stežaj odpira meje muslimanski okupatorski podivjani drhali. Saj so že vsi multi-kulti norci podivjali in ponoreli.

  • tramal

   Ja ,to pišejo in lažejo komunistični mediji.

 • Simon Novak

  Lahovnik, Schengen je na meji s Hrvaško

 • branči

  ko ti je sogovornik mentalni invalid, je le omika tista, s katerim sploh še nadaljuješ pogovore, ki jih zavijaš v celofan pred pogledom javnosti! superiorni pogled nad bedno osebo, je le iztržek tega, kaj bo revež prosil za milostni sprejem v klub velikih! nudit nima kaj, lahko le slepo izvršuje ukaze gospodarja!

 • Artur

  Kdo je spletni trol in kako se mu zoperstaviti.
  https://metinalista.si/kdo-je-spletni-trol-in-kako-se-mu-zoperstaviti/

  • Soave

   + + + +

 • Domus Lubus

  Res je, RTV nam, čeprav jo vsi financiramo in to
  neprostovoljno, servira laž za lažjo z edinim namenom, da nam še vedno vlada
  kučanova udbokomunistična banda. Kot Slovenec se ponosen, da imamo Novo 24, ki
  je zrasla s pomočjo prispevkov malih ljudi, da razširja resnico med slovenski
  narod. Naučila nas je, kdo so dobri in kdo so slabi. Zavedati smo se začeli, da
  je dobro in prav sovražiti drugačne, homoseksualce, feministke, sprevržene
  pisatelje, muslimane, volilce levice in tudi prišleke iz nekdanjih jugoslovanskih
  republik in njih otroke. Sploh njih otroci so težava, so kot posejano tuje seme, ki se
  divje razrašča in se ga je vedno težje znebiti. Grabijo zase sonce, vodo, zrak,
  zemljo, ter uničujejo in preraščajo vse kar je dobrega in domačega.

  • “Zavedati smo se začeli, da
   je dobro in prav sovražiti drugačne…”

   “Zavedati smo se začeli, da je dobro in prav sovražiti drugačne, homoseksualce, feministke, sprevržene pisatelje, muslimane, volilce levice in tudi prišleke iz nekdanjih jugoslovanskih republik in njih otroke.”

   “Sploh njih otroci so težava..”

   “Grabijo zase sonce, vodo zrak,…”

   • KP

    Končno si ugotovil,papak…

   • branči

    sonce zrak, to je zastonj, voda se že plača! osnovno pravilo, če ti ni jasno je: pustim druge pri miru, dokler oni pustijo mene! ko ti drekači začnejo srati na glavo, kaj ti preostane? umivanje, da ti ne onesnažijo vsakodnevnega dihanja, ali se upreti pa naj serjejejo drugim, ki jim je to vseeno! slovenija je mentalno zaostala in to se ne da spremeniti!

  • Ubogi, težko ti mora biti v živlenju, sovražiti vse ki niso kot ti, huh…

   Buh ne daj da bi šel kdaj malo v svet, delat ali kot turist, sovražil bi vse okoli sebe…

   • tohuvabohu

    Dobro te je nategnil, hehehe. Škoda, ker po internetu še ni možno prenašati vonjav, sicer bi se vidva lahko prepoznala po vonju.

 • “Merklova ponudila pomoč pri reševanju vprašanja meje med Slovenijo in Hrvaško,” so zapisali v naslovu članka na spletni strani nacionalne televizije..

  Kje tu avtor članka vidi da kdo trdi da se je postavila na slovensko stran?
  Ta Ivan si kar izmisli nekaj, katastrofa od članka!

 • Rupnik

  očitno nobenega ne moti,da nas je židovska vlačuga postavila iz srednje evrope,v zahodni balkan

  • Soave

   Brez tiste – vlačuge – dobro napisano !! Balkan smo in bomo še naprej ostali !

 • Haloški Tunek

  Kako naj rečem no…Šarec in Merklova bota Hrvačko zjebala in stem posredno tudi našo posrano in izdajalsko klerodesnico!!!

  • branči

   čr ti šporhet štajka, probak z mikrovalovko! ma možnost povečanja zvoka in izostritev slike!

  • montyamp

   Kardelj je začel , Šarec bo končal .
   Banda komunistična .
   Hehehe , izpod HItlerja pod titabandita , jaki napredek , serpentinšek pa je
   YACKPOT .

   • Haloški Tunek

    Ko Marjan tako stisne roko Merklovi, stisne tud svečkarje, ampak pri srcu!!!

 • Haloški Tunek

  Čujte, Šarec se na političnem parketu znajde in obnaša ter komunicira bolje kot fsi dosedanji premierji, ki so samo jeclali. Tisti ki ga obmetavate s tišlerjem ipd. pa vedite, da se človek kali pri konkretnem delu. Pa Serpentinšek mu je lahko samo v čast. Takih fsestranskih ljudi je malo na svetu… Kapish?

 • Haloški Tunek

  Čujte, desni sektor nikakor ne more doumeti, da Šarcu kar lepo uspeva med evropskimi voditelji. Seveda je to razumljivo, saj so razni portali resnice in njihovi sateliti ustvarili dogmo, da je edino Janez sposoben česa takega in da ga cela Evropa neizmerno ceni in spoštuje. Koliko je ftem resnice se je pa videlo ob volitvah, kjer so naslovi vodilnih agencij o Janezu res govorili v samih superlativih…ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha … če verješ !!!

  • branči

   očitno ti je še mikrovalovka odpovedala poslušnost! ne prostane ti drugega kot, da trto prepleteš v ekran, buljiš in čakaš, da vanj useka strela! samo še frankenšatajn je bolj neumen od tvojega trolanja!

 • Haloški Tunek

  Lepo je videt kako se Marjan rokuje z EU veljaki. Janez se še z afstrijskim Kurtzem ne more. Janša se lahko rokuje samo s svojim kurcem…ki mu več ne stoji !!! Boga Urška !!!

  • branči

   kupi si vibrator, ti bo julka hvaležna!

   • tohuvabohu

    Julika je pokojna. Našli so jo zadavljeno. Mediji o tem niso smeli poročati.

  • montyamp

   1.10.1960 si že v bazi podatkov .

  • učko

   hehehe

  • garfi

   kaj se kurčiš Bandit

 • montyamp

  HALOŠKI TUNEK
  ANTON PAJNKIHER
  Hehehe , Radojčič vas je izdal .
  Nissn si mislu da take pizde sploh obstajajo na tem svetu .

  Ok, Viktor: rojen 01.10.1960 v Nadolah, Haloze, končal vojaško gimnazijo FRS v Lj, Vojaško Akademijo kopenske vojske, smer zveze, specializiral elektronsko izvidništvo v okviru vojaške obveščevalne II. Uprave GŠ (to ni Uprava varnosti ZSLO), 8 let delal v JLA kot častnik v Lj.

 • KP

  Mlahedravi haloški lulek,umiri se že…

 • KP

  Fsi fsa fsu fso??? Tale Čefutarski Lulek ne more skriti svojega čefutarskega izvora,čeprav se zelo trudi.

 • garfi

  fake leWiČĆarji in fake news

 • von Rhein
 • Olga2345

  Murglski mediji z lažmi bildajo murglskega klovna Šarca! Laž je nesmrtna duša komunizma!
  Nemcem se fučka za zadnjo komunistično luknjo v evropi, ki za njih predstavlja eno srednje veliko mesto! Sicer pa so komuniste imenovali banditi in še prav so imeli!

 • “Merklova ponudila pomoč pri reševanju vprašanja meje med Slovenijo in Hrvaško,” so zapisali v naslovu članka na spletni strani nacionalne televizije..

  Kje tu avtor članka vidi da kdo trdi da se je postavila na slovensko stran?

  Ta Ivan si kar izmisli nekaj, katastrofa od članka!

 • totex39

  Druga slika vidno ponazarja Šarčev čudni pogled ko mu je Merklova z prstom odkrila nekaj na rokavu, kaj bi to lahko bilo, samo mislimo si lahko.

  • macon

   Smrkelj, ker si debil briše nos z rokavom.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Merklova ima novega hišnega ljubljenčka. K nogi Marjan priden priden.

 • zoltan

  Slovenski Gospod Bean na obisku pri Angeli Merkel.

  • Osti jarej

   …če bi imel atkinsonove igralske sposobnosti,bi snemal v holivudu….glih samo za v mafijastansko politiko je dober

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Najbolj bedno je da slovenski politiki ne obvladajo angleškega jezika. Sramota na kvadrat. :)

  PS: Karte za cirkus po 5$. :)

  • ZatonMesecnikov

   Važno da obvladajo “srpski” Udbice. To je pri levičarjih odločilnejši kriterij.

 • Osti jarej

  …kje hodi ta serpentinšek…mater mu jih bom naplozala

  https://www.slovenskenovice.si/images/slike/2018/10/12/o_367947_1024.jpg

  …postava pa taka….ne veš al je ona ,al on

  • tohuvabohu

   A si ti njegova tašča Vida?

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Šarec ni sposoben voditi države Slovenija hoče Janeza Janšo.

  • freedomfighter

   Ja slovenija ze mogoce slovenci pa sigurno ne

   • tohuvabohu

    Slovenci imajo raje udbomafijo na oblasti.

    • freedomfighter

     Ja njihova demokraticna pravica a ni tako

 • Osti jarej

  …po kućiju so vrtne palčke začel delat…….bojda jih bodo začeli na islandijo izvažat…..

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Po kučiju so tudi začeli delati lojtre za borovnice obirati.

 • lokec

  Šarec je pri Merklovi deloval čudno okorno. Rahla simulacija Drnovška. ha ha

  • freedomfighter

   Uff kje so ze dobri stari casi drnovskove vlade

   • večni srb

    kakšni dobri časi, a ko se je kradlo tako, da narod ni nič vedel o tem in so se pripravljali današnji grdi časi?

    • freedomfighter

     A sedaj se pa ne krade…pa poglejdolg v casu drnovska pa danes

   • tohuvabohu

    A si se kej ogrebu, siromak?

    • freedomfighter

     A si mi fous

 • Garbage man

  Marijanu alias šiptarski bastard se vidi da nosi pamperske ,ki ga tiščijo

  • Haloški Tunek

   šiptarski bastard? Misliš na Ivani Jansha…Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj?

   • Garbage man

    Mislim na šiptarskega bastarda in njegovega strica HT

 • tramal

  S tem ko je merklova rekla da smo balkanci ,pove vse ,pa lahko komunisti še tako lažejo in potvarjajo.

 • tohuvabohu

  Glede na to, da trdijo, da je mejni spor razrešen in je treba le še implementirati odločbo sodišča, bi moral Šarec Angelikino ponudbo “pomoči pri reševanju spora” z gnusom zavrniti. Šarec, Cmero in ostalo morje vladnih bedakov ne razume niti teoretičnih pojmov, kaj šele da bi se znalo obnašati na mednarodnem parketu (beri preprogi, hehe).

 • Haloški Tunek

  Šarec je v Berlinu požel mnogo zanimanja in simpatij pri Merklovi in Junkerju. Sloveniji se obetajo boljši cajti zlasti pri fprašanju preseljevanja in arbitraže.

  • večni srb

   A je povedal Merklovi, da se borimo na sodiščih za nacionalno ozemlje, ki ni bilo nikoli del Hrvaške in so ga prvi okupirali šele ustaši in narod ne priznava republiških meja po črti vojaških območja garnizij JNA? Ker, če tega ni rekel, potem dela za hrvaško navezo.

 • Haloški Tunek

  Čujte, odkar je mel Janša oprafka z Mercatorjem in s prodajo zapornikoma Bafčarju in Šrotu pod mizo, gre fse nafzdol!? Tako kot se je kriza v EU začela od njegovega predsedovanja EU… tako kot je bil razcvet tajkunof v letih 2004-2008 !!! Zato desnosučni držite gobce… Kapish ?

  • večni srb

   Kaj smo pa dobili za Merkator, za prvo verigo trgovin na planetu, ki je propadla potem, ko so zelo drago prodajali poceni robo, verjetno zvrhano balo fotokopiranih hrvaških kun.
   To sta dve stvari, zakaj smo sploh prodajali in zakaj prav hrvatom, ki so tako zastonj dobili naše najbolj pomembne trge in kose slovenskih zemljišč. Pa še kaj smo od tega dobili, evre ali kune?

   Slovenija izvaža skoraj vse samo v Nemčijo, kupujemo pa samo od hrvatov, po neki logiki, so njihove paštete enako kvalitetne od evropskih in nam so zato njihovi podpovprečni prehrambeni izdelki nemalokrat celo dražji od priznanih globalnih blagovnih znamk. Hrvati z enormnimi dobički financirajo asimilacijo Slovenije, tuje korporacije pa polete na Mars.

  • garfi

   ČUJTE “Haloški Tunek” je član levofašističnih L-unatikov luke meseca in del 13. protiSlovenske vlade
   – laže, grozi in svinja s seksom tudi pod imeni “Twety Bird”, “Foglof Tunnek”….
   – že leta z lažmi ruši in napada svojega razrednega sovražnika JAneza JAnšo in SDS
   – pomagal je kamenjati Kanglerja in ta je sedaj oproščen vseh obtožb zaradi katerih so ga zrušili
   – v “šarčevi” vladi je sedaj tudi njihova zamaskirana in oborožena teroristična ulična banda antifa
   – trenutno že grozijo, da bodo podjetnike z bajoneti pregnali v morje in kasneje vsakogar, ki se jim bo uprl še posebno Slovence
   – občudujejo Venezuelskega diktatorja Manura in iz tega socialističnega raja sedaj bežijo milijoni
   za rešitev lastnih življenj
   – iz Slovenije hočejo L-unatiki luke meseca narediti Venezuelo
   rdeČĆa buržuazija press

 • Haloški Tunek

  Fse je jasno. Bitko v Dražgošah ste dobil, vojno pa zgubili…gamad desničarska !!!

  • Steiermark

   tunek , “rukni” še kak štamprli, da ti zapolni prazno betico, morda boš potem, kot pravi kozjej….ec z rdečo zvezdo lažje “razumel” vaše “bitke”, takrat, ko ste bežali pred nemci, poprej pa jih sprovocirali , saj je takrat, predvsem, v lažgošah, plačal , vaše grehe, nedolžni narod v Dražgošah! Za takšne tvoje izjave bi ti morali soditi zaradi soražnega govora in nazadnje te bi morali izročiti tistim, ki so utrpeli posleice vašega zločinskega banditskega delovanja, ko ste tekli z repom med nogami, v gošo, kjer ste se poskrili in izognili Nemcem, ki bi se z vami kar na licu mesta “pogovorili” in vam kazen naložili – vam osebno, ne pa vašim talcem……Drhal kozjejebska….

   • Haloški Tunek

    Po tvojem pisanju imam ponoven dokaz, da smo vas premalo zmetali v brezna. Je pa še prostora !!!

   • večni srb

    Lažgoše so zanimiva tema. Slovenci smo tam zmagali. Partizani so premagali postajo milice v Dražgošah, ki jo ne upravljalo par tujih nacistov, represijo nad prebivalstvom pa so zganjali namesto njih domači izdajalci. Partizani in par zavednih domačinov so se obranili pred njihovim napadom, padli so slovenci na obeh straneh, fašisti so poklicali okrepitve in partizani so se morali umakniti drugam. Fašisti, njihovi sodelavci in ovaduhi pa so se maščevali nad zavednimi slovenci in domačini, ki s partizani sploh niso sodelovali. Kdo je tu nor?

    Najprej je treba vedeti zakaj so se slovenci razdelili na izdajalce, upornike in malo na obeh straneh, poleg okupacije in izbrisa vseh slovenskih dežel, so nacisti izvajali Zakon o rasni higieni, ki je razslojil prebivalstvo na tri razrede državljano. Prvi razred so bili potomci tujcev, taki kot si recimo danes ti, drugi razred so bili podobni tebi, vendar so imeli več nezaželjenih ras med predniki in zato niso bili prvorazredna kri, kot sem na primer jaz, tretji razred so bili pa slovenci, ki so imeli preveč genov manjvredni ras človečnjakov oziroma so bili kriminalci, neozdravljivo bolni ali duševni bolniki, prvorazredni slovenci so ukazovali drugorazrednim slovecem, naj gredo za okupatorja in njihove privilegije, pobit vse tretjerazredne slovence. Še enkrat te vprašam, kdo je tu nor?

  • freedomfighter

   A so nasi desni ze kdaj kaj zmagali edino kdo bo hitreje na dnu brezna

 • Haloški Tunek

  Šarec se je izvrstno odrezal pri Angelci. Me je pozitivno presenetil. Pri tem ne smemo pozabiti dobrega vladanja predhodnega predsednika vlade Cerarja. Že spet je nekdo ukradel pozornost Velikemu vodji.

  • Steiermark

   ha ha ha, do onemoglosti nas boš nasmejal…….kreten kozjejeb……ski, s svojim pravtakšnimi idoli!

  • freedomfighter

   Avstrijci se ze pritozujejo nad tvojim komentarjem…vidimda si tudi ze dobil zalitev od slovenske izdajalke steiermark ki za slovane trdi da smo turki in balkanski divjaki…toliko o slovenskih nacionalistih ta zebska trdi da smo germani hahah bolano

  • garfi

   ja zvišal je pokojnine za 20 € v štirih letih BANDA USRANA

   • Haloški Tunek

    Tebi bo za 20 ojrof zmanjšal penzijo…baje :)

    • garfi

     baje si zoofil

     • Haloški Tunek

      baje…sam ne drži :)…razen ko se moja Julika preobleče v srnico…in po meni “skaklja”…

     • garfi

      ne drži kar pišeš
      same laži in propaganda

 • garfi

  ČUJTE “Haloški Tunek” je član levofašističnih L-unatikov luke meseca in del 13. protiSlovenske vlade
  – laže, grozi in svinja s seksom tudi pod imeni “Twety Bird”, “Foglof Tunnek”….
  – že leta z lažmi ruši in napada svojega razrednega sovražnika JAneza JAnšo in SDS
  – pomagal je kamenjati Kanglerja in ta je sedaj oproščen vseh obtožb zaradi katerih so ga zrušili
  – v “šarčevi” vladi je sedaj tudi njihova zamaskirana in oborožena teroristična ulična banda antifa
  – trenutno že grozijo, da bodo podjetnike z bajoneti pregnali v morje in kasneje vsakogar, ki se jim bo uprl še posebno Slovence
  – občudujejo Venezuelskega diktatorja Manura in iz tega socialističnega raja sedaj bežijo milijoni
  za rešitev lastnih življenj
  – iz Slovenije hočejo L-unatiki luke meseca narediti Venezuelo
  rdeČĆa buržuazija press

  • Haloški Tunek

   To je čista laž !!!

 • Olga2345

  Merkla ima še zdaj odprta usta, saj takega idiota se ni videla!

  • Miro

   je, Jajota….

 • Get Smart

  Drago pseto oziroma MURGL JUGOKOMUNISTIČNA gamad, kot si pes sam praviš.

  V Dražgošah ni bilo kakih desničarjev, ampak so v OKUPIRANI Sloveniji (v Dražgošah)
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNI psi tvoje pasme zvabili okupatorja (torej vaše tovariše NSDAP =
  NACIONAL SOCIALISTIŠE Dojč Arbeit Partei = KOMUNISTIČNA PARTIJA NEMČIJE =
  predsednik nastopljena lutka = dejansko punčka, namešemljena v fantaka = transić = HITLER)
  v vas Dražgoše na način, da so dali povod svojim tovarišem iz Nemčije, da so se znesli nad prebivalci vasi, ker naj bi slednji gostili MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pesjad.

  Edine bitke, ki so jih na slovenskih tleh bili SLOVENSKI VAŠKI STRAŽARJI proti
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNIM psom, so jih slovenski fanti vse dobili,
  razen takrat,
  ko je MURGL JUGOKOMUNISTIČNA četa na pomoč poklicala bataljon MUSOLINIJEVIH FAŠISTOV, torej znova MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH tovarišev =

  MUSOLINI = italijanski SOCIALIST = KOMUNNIST
  HITLER = nemški SOCIALIST = KOMUNIST
  ŠARAC = MURGLsrbski-šipac = MURGL JUGOKOMUNNISTIČNI SOCIALIST = KOMUNIST.

  Po njihovih delih jih boste spoznali.

  • Miro

   tole pa ni samo alko? kaj močnejšega si zaužil

   • Haloški Tunek

    Kokain!!! V SDS ga je kolko češ :)

    • Miro

     bojim se da so njegove težave globje

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje
   kurtzu = prodajanje magle=
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Steiermark

   Odlično napisano, vedar je to tem pezdetom in psetom, ki so orientirani na rdečo zvezdo in balkan, nerazumljivo – njihov IQ je pod 70 , kot pri podsaharskih opicah!

   • večni srb

    Meni se zdi kot bi dialektiko v realnem času na portalu presekale reklame.

 • Get Smart

  @nova24

  Ni vse, kar je “v Sloveniji, zato tudi že kar “slovensko.
  KOMINTERNISTIČNO je KOMINTERNISTIČNO,
  JUGOKOMUNISTIČNO je JUGOKOMUNISTIČNO,
  srbsko je srbsko, rvacko je rvacko, MURGLSKO je MURGLSKO …
  Skoten osliček v Lipici ni “lipicanski konj”, ampak je “oslovski mladič”!

  MESSI ni španski nogometaš,
  RONALDO ni italijanski nogometaš.

  ŠARAC je MURGL JUGOKOMUNISTIČNA lutka,
  ŠARAC je SRBSKO-ŠIPSKI premier v Sloveniji,
  ŠARAC je MURGL JUGOKOMUISTIČNI premier v Sloveniji

  je lahko premier Slovenije, ker je tak uradni naziv funkcije,
  NE MORE pa BITI in NI slovenski, ker pač ni.

  Je pes iz iste garaže kot tunće, je torej MURGL JUGOKOMUNISTIČNO LAŽNIVO, lopovsko pseto.

  .
  Slovensko je tisto, kar je v lasti Slovencev, ali pa tisto, kar sledi SLOVENSKI KULTURI
  in v okvirih države Slovenije lahko zadevo poistovetimo s SLOVENSKO POLITIKO,
  torej z DELOM POŠTENIH LJUDI ZA SLOVENIJO (v Državnem zboru so to predstavniki
  SLOVENSKE DEMOKRATSKE STRANKE, torej Janez Janša idr., izven zbora pa še drugi ljudje),
  to pa je:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik,
  ki smo jih Slovenci podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje
   kurtzu = prodajanje magle=
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Haloški Tunek

  Svečkarji lažnivi, se vidi kako pišete komentarje. Ste podn od podna, izdajalci fehtarski klerofašisti !!!

  • oto

   Tako je, bravo Tunek!

   • Haloški Tunek

    Čuj oto…ka se ti pišeš Pestner? :)

    • oto

     Hehehe, Oto je ime mojemu mačku, mislim žverci, ne onemu od šmarnce :))

    • Steiermark

     V kateri institucije ste običajno zaprti: na Lublana Polju ali Hrastovcu – oto, tunek, srbin?

     • oto

      Za vse vas, ki ste zaprti v noriškem kraljestvu, je Hrastovec Hilton.

     • Steiermark

      No, potem pa je tudi prav, glavno da se v Hrastovcu počutiš, kot gost prestižnega hotela Hilton. Naj te potolažim, da imajo nekateri še hujše fantazije, kot imaš ti, domišljajo si celo, da so Napoleoni, titoti ali pa kar haloški tuneki s kozo juliko! No, ti si še zelo skromen, pa ne pozabi jih prosti, da ti povečajo dozo zdravil!

     • oto

      Tvoj gnev mi je najboljše zdravilo, hehehe, pokam od smeha in streljam z očmi, da solze padajo.

  • večni srb

   Ne razumejo ali nočejo razumeti in mislijo, da bo laž postala resnica, če je dovolj dolgo ponavljaš?

 • oto

  Tunek ima čist prav! V noriškem kraljestvu brbota od nevoščljivosti, Šarec se je izvrstno izkazal in predstavil v Evropi, kar je najpomembneje, ni pljuval po domačih političnih nasprotnikih, kot to počne, če ima vsaj 5 minut časa, noriški kralj, ki se je, za razliko od Šarca, mdr. že večkrat blamiral zaradi svojega (ne)znanja angleščine. Bravo Marjan!!!

  • večni srb

   Marjan je rekel, da ga skrbita bosna in Makedonija, ampak očitno nismo več v Jugoslaviji in ne razumem kakšno vezo imata ti dve državi s Slovenijo?
   Za bosno, je menda zadolžen Kučan.

   • Haloški Tunek

    Ka si jezen, da ni omenil Srbije? Velikosrbski nacionalizem…ki bi najraje poklal fse Albance in Bošnjake? Balkanski sod smodnika?

    • večni srb

     Kje je pa to rekel, jaz sem gledal včeraj video na Youtube, ki ga je priložil Jovo oziorma kaj je že, tam ni nič omenjal nobenih srbov. Če imaš link na cel posnetek oziroma reportažo, kjer je to rekel, me zanima.
     Srbija je edina nekdanja republika, kjer do danes skupaj živijo vse mogoče jugoslovanske rase in religije, če se motim, me popravi.

     Smisel srbskega nacionalizma pred razpadom je bil zavarovati milijone srbov, ki živijo v Sloveniji, na Hrvaškem, v bosni in pravzaprav v vseh nekdanjih republikah. Miloševič ni nikoli prestopil nobenih državnih mej, Srbijaje bila oproščena vseh obtožb o agresiji na drugo državo, povsod so podpirali samo prebivalstvo, ki je bilo po rodu srbsko in so trpeli democidno udbaško nasilje. Ampak niso zahtevali nobenega ozemlja, človekove pravice, enakopravnost med državljani in politično demokracijo pa, ja vidiš kakšen mir imajo danes recimo hrvati, kjer živi ogromno srbov, pa tudi bosna zaenkrat še ni razpadla na etnično prečiščene celote. Bo razpadla, če jih bodo pumpali nacional socialisti s takimi forami kot jih širiš ti, to je pa res.

     • Haloški Tunek

      Ni on tega reko…to sn reko jas :)

     • večni srb

      Saj potem si isto napumpan kot desničarji, radikalna levica so še večja goveda, ker mislijo, da jih je napadel Miloševič. Tako je takrat bobnala sovražna vojaška propaganda iz nacionalke, noč in dan so nabijali po srbih, čeprav so nas napadli hrvati, kar so danes nesporna dejstva.
      Levica sovraži srbe zaradi Kučana, ki se je ustrašil Miloševiča, on je madžarski bosanec, s Srbijo ni nikoli razvil diplomatskih stikov, kot jih je recimo negoval Drnovšek. Zaradi Kučanove fobije, izgubljamo edinega zaveznika na balkanu, poleg tega posredno omogočamo krepitev hrvatizma, ki ga je pri nas vsak dan več in nam očitno ni prinesel nič dobrega. Sploh ne trdim, da binam šlo pod srbi bolje, pravim samo, da smo lahko slovenci edino, če se do srbov obnašamo enako kot do hrvatov in tudi ne vidim razlogov zakaj se ne moremo. Če pa bolj verjameš ubogemu revežu Kučanu…

     • marker

      Balkanska morija se je končala šele potem, ko je NATO razbil energetske in infrastrukturne objekte po Srbiji. Zato o nedolžnosti Srbije zavajaj koga drugega.

   • oto

    Ne skrbi le Marjana, mislim da kar celo Evropo. Na obeh območjih je precej napeto, kot nam je znano.

  • Haloški Tunek

   Čuj oto, jas mam večkrat praf…sam desničarski klerofašisti tega ne dojamejo :)

 • Haloški Tunek

  Čujte desnosučni…bolečine so neznosne, ha? Janša zmaga na volitvah…zaradi dementnih ofc…gnes pa je SPET v opoziciji. Fse ga jebe…sam on ne Urške več !!!

  • večni srb

   Parlament so mu ukradli levičarji, župane mu bo vzela pa SLS, če se ne bodo začeli bolj pametno boriti na teh volitvah.

   • Haloški Tunek

    Prvi korak k zmagi je zamenjava Velikega Vodje. Fuknit ga vun iz SDS za vekomaj…prepovedat mu se ukvarjat z politiko. Doma pa naj kupi vibrator Urški…tič mu itak več ne stoji. Ad acta!!!

    • večni srb

     Ampak Janša je uveljavljena blagovna znamka, v katero je bilo vloženo ogromno časa, truda in sredstev, ne mi govorit, da politični brand nima vpliv na mase.
     Levica je prav ravnala, ko je najprej sprovocirala radikalno desnico, ki je seveda takoj napadla levo ideologijo, kar jih je združilo proti pravi edini opoziciji v državi. zato zdaj levaki volijo leve, desnica pa SLS, ki se dela nevtralno, saj sledi tradiciji nekdnajih gospdaorjev slovenske zemlje. Če se bosta polarizaciji nevtralizirali, bodo spet imeli večino v parlamentu prav veliki kmetje in industrijalci, ki izvažajo izključno v Nemčijo in sodelujejo pri njihovi diplomaciji. V SLS je največ kvazi strokovnjakov, samo zato še obstajajo, ke rimajo lovke razpredene povsod, saj so se prvi okoristili s tranzicijo, pa skoraj nimajo članov. SLS so opravilno nesposobna opozicija, na katere levičarji gledajo kot na komunistične kmete, pa so daleč od tega, prav oni najbolj strašijo občane z janševci. Medtem SDS izgublja lokalni vpliv po celi državi, novi SDS-ovci ne nastajajo več, zato peša tudi vpliv v parlamentu, so pa edini, ki imajo dovolj ljudi, sredstev in znanja za vlado. Levi bodo volili leve župane, desni pa SLS in NSi, pomeni vsaj naslednja 4 leta se ne bo nič spremenilo, kar za Janšo pomeni penzijo. Bo pač stric iz ozadja.

 • Haloški Tunek

  Čujte, hrvački Hrčki majo rajši Karitas helikopterje, mi napredni Slovenci pa keš. Plenkovića ne bojo nikoli sprejeli takole v Berlinu, ker je lažnivi ustaš in kateri se spreneveda z arbirtražo, kot tudi cel njihov politični vrh. Kje so zaj Sabiri in drugovi? So si prebrali članek o razmerah v njihovih bolnicah, kjer na živo ženskam čistijo maternice? Pacovi podganji. Za Hrvate je samo nogomet pomemben, ustaške pesmi in simboli… in staro orožje!!!…Kapish?

  • Steiermark

   No, tebi se pa vidi, da si preživel “čiščenje maternice”…. no posledica na glavi pa ti je vsekakor pustilo in to so dosmrtne!

 • Garbage man

  Bastard je bastard – kompleksi ker ni očeta, .Iz kontejnerja otrok ima pa še večje travme, ker ne pozna ne matere ne očeta. Smili se mi

 • Garbage man

  Bonsai je crknu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Steiermark

   Bojo ga probali oživit…..

  • večni srb

   Ne verjamem, dokler ga osebno ne vidim položenega v zemljo.

   • Garbage man

    Bonsai je v zemlji !!!!!!!!Crknu mi je pa, ker sem mu prepeval domobranske pesmi ….

    • večni srb

     Dokaži, da je res mrtev, pokaži mi vsaj njegov grob, kjer so pokopani njegovi ostanki, sicer ga boš še dolgo videval povsod po svetu.

     • Garbage man

      Mislim, da bi vi troli KPS morali malo bolj poznati slovenščino (slovenački)

     • KAPIBARA

      Ne bo šlo mimo tebe, bo na vseh , čez celo stran, naslovnicah, s črnim robom..

 • Get Smart

  Ko MURGL JUGOKOMUNISTIČNI psi drkajo na USTAŠE, četnike in podobne drkancije,
  morate vedeti,
  da je USTAŠIZEM v Rvackoj ustanovil MUSSOLINIJEV vajenec, MUSSOLINIJEVA LUTKA,
  mussolinijev nastavljnček Pavelić.

  MUSSOLINI je italijanski SOCIALIST = KOMUNIST
  HITLER je nemški SOCIALIST = KOMUNIST
  Pavelić = čefuski bastard = kao rvacki SOCIALIST = KOMUNIST …
  vse to so LUTKE
  kaviarŽIDO KOMINTERNE.

  Naj vas ne zavede, da se ti psi grizejo tudi med sabo.

  ČETNICIZEM je KOMUNIZEM = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO gibanje,
  ki kao navija za kralja nje – ja, katerega?
  KARA (turško ČRN) ÐORÐE (juraj) = kaviarŽIDO KOMINTERN “žlahtni desnići”
  prosto po MILANU KUćANU.

  Črni Ðuro je turški serbus, ki je za TUREK (turek je PODJEMNIK KOMINTERNE)
  kradel konje Dunaju, kot so oni temu rekli.
  Ker pa so Dunaj takrat Komunjare že okupirale, ČRNI ÐuRO ni kradel konjev Dunaju, ampak poštenim ljudem.
  Za zasluge ga je KOMINTERNA naredila za KAO-kralja novo KOMINTERNISTIČNE vukojebine JUGOSLAVIJE.

  Pamet v glavo inn ne nasedajte MURGL JUGOKOUNISTIČNIM provokatorjem,
  ki serjejo po spletu.

  • Get Smart

   FAŠIZEM = KOMUNIZEM = italijanski SOCIALIZEM.
   Saj je menda oziroma bi moralo biti vsem znano, da so tovariši
   Fasci Italiani di combattimento
   le zares novoobrazna maska italijanskega KOMUNIZMA
   oziroma njegove novo-obrazne maske “socialismo” nje:
   Partito Socialista Italiano.

   FASCI Italiani di Combattimento je torej oddelek italijanskega SOCIALIZMA, torej oddelek
   italijanske
   SOCIALISTIČNE stranke (Partito Socialista Italiano). Oddelek je nastal s kakor združitvijo
   dveh kakor odcepljenih KOMINTERNISTIČNIH socialistov (podobno kot se odcepljajo in nato
   združujejo SD, DeSUS, LDS, Zares, PS, ZL, SMC …),
   in sicer Olivettijevega Fasci d’Azione Internazionalista in
   Mussolinijevega Fasci Autonomi d’Azione Rivoluzionaria,
   ki sta se nato združila v Fasci d’Azione Rivoluzionaria.

   Po I. sv. vojni se ta oddelek KOMINTERNE preimenuje v
   “FASCI Italiani di COMBATTIMENTO” – skrajšano FASCI (faši) oziroma FAŠISTI.

   “Kardelj se je junija 1942 zadržal v Ljubljani “pre svega zbog veza što smo ih
   uspostavili sa Italijanima.”

   “19.11.1942 Dolomiti – IO OF, prejme pismo Kardelja, ki naroča, da je treba na vsak
   način okrepiti akcijo med italijanskimi vojaki, za katere so v Ljubljani ustanovili
   poseben komite, ki bo za njih izdajal 14 dnevni bilten v italijanščini” (Jesen 1942,
   Korespondenca Kardelj – Kidrič).

   E. Kardelj poroča Titu (14.12.1942): “Že sedaj imamo Italijane, ki dajejo podatke,
   nekateri tudi bombe. Če bomo utrdili naše položaje pri Italijanih, bo na kraju naš
   posel veliko lažji.”

   “Od vojakov je intendancija organizirano odkupovala čevlje, večje količine pušk in
   municije. Vse to blago so italijanski vojaki pripeljali iz Ljubljane na Brdo pod kozolec,
   kjer so ga prevzeli boljševiki.”

   “General Cerutti se je leta 1943 trikrat pogovarjal z boljševiki. Pod Hmeljnikom
   (9. maja), pri Dolenjem Kamenju (30. maja) in v Straži pri Novem mestu (13. junija)!
   Po pogovorih v Straži so boljševiki dobili 3 vagone italijanskih uniform, streliva
   in orožja. Cela Dolenjska pa je njuhala tobak.”

   “V Stomažu je Guido Cerutti pred množico ljudi padel v objem Kvedru in ga začel
   objemati in poljubljati. Kvedru in Novljanu je bilo nerodno, kaj si bodo mislili
   Vipavci, češ kako ste se pa vi borili tam dol na Dolenjskem s temi Italijani,
   ki vas zdaj objemajo in poljubljajo.”

   Zločinec Ivan Maček – Matija v svojih spominih leta 1981: »Ceruttiju in njegovima
   spremljevalcema smo potem postregli s pijačo, da so si nabrali moči za odhod.«
   .
   .

   Tako,
   kot lahko vidite, so se kaviaržidovske in MURGL SRBSKE JUGOKOMUNJARE “borile proti
   fašizmu” nje.

   • Get Smart

    Kardelj = MURGL JUGOKOMUNISTIČNI madžarski kaviarŽIDO bastard
    EDWARD KARDALY.

    Nepismen ritard, lutka, ki jo je CK KPJ nastopil. Take so vse kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE lutke.

 • Get Smart

  DEJSTVA, ljudje, dejstva štejejo.

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Saj ni težko.

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje
   kurtzu = prodajanje magle=
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Janez kao Janša

  Nemcija je jasno izrazila svoje uradno stalisce, da je potrebno arbitrazno odlocbo implementirati.

  Ne vem kje vi zivite…

  • večni srb

   Kaj oziroma kje točno, morda bi radi uzakonili meje, ki jih je okupirala ustaška NDH, med 2.sv.
   Nedvomno je namreč, da je Slovenija imela odprto morje še iz časov 1.jugoslavije, sploh pa istrani in dalmatinci niso bili del nobene hrvaške države, do Jugoslavije.

  • Olga2345

   Spet en murglski plačanec, ki brez sramu zlorablja ime uglednega slovenskega politika in podtika laži v tujem imenu…

  • večni srb

   Zakaj lahko meja z Italij opoteka po špici rta, meja s Hrvaško pa ne?
   Hrvaška nam ne oporeka pravice do slovenskih krajev, oni se sklicujejo na pomorski zakon, ki ureja mejo pod določenimi koti, ki se v našem primeru križajo z italijanskimi preden trikotnih doseže mednarodne vode. če pa vztrajamo pri nedoločenih republiških mejah, saj SFRJ nikoli ni odrekla ozemlja Sloveniji temveč so bile v Piranu vrisane le meje vojaške garnizije JNA v Zagrebu, potem se mora tudi obalni pas zaključiti isto kot pri Debelem rtiču in imamo torej zelo širok pas slovenskega morja, ne pa zgolj kondom.

  • stajerc5

   Srbo-oto-tunek-jansa, kaj se mi v familiji ne narezimo, ko vas beremo- (seveda, dokler se ne prijavim), ker se po prijavi vedno najdete v kanalizaciji. Jezus, prav luskani ste, skoraj kot eden edini, ampak, mozno je pa tudi, da imamo vec taksnih komediantov kot je kranska srapotulja, a ne, nje-de!???

 • Olga2345

  Spet udbaš na delu, saj je treba zaščititi murglskega idiota!

 • Olga2345

  “Če bo bo, če ne bo, ne bo” je bila tema “izčrpnih” pogovorov…

 • Olga2345

  Cirkusant se je “odločil”…Haha Hahahahahahaha

 • Olga2345

  Evropski uniji bo Šarec nekaj dal??? Nezakonite migrante?!! Hahahahahahahahaha

 • Olga2345

  Kanclerka je verjetno lahko ugotovila le, da jo je Slovenija res presenetila, saj ji je poslala še večjega idiota kot sta bila Bratuškova in Cerar!

  • Gavtroža

   Zelo dobra ugotovitev

 • garfi

  meja za gLobaListe ni potrebna

 • Get Smart

  Šokić!

  Ni vse, kar je v Sloveniji, zato že kar slovensko.
  Ni vse, kar je v Španiji, zato že kar špansko. MESSI ni španski fudbaler.
  Ni vse, kar je v Italiji, zato že kar italijansko. RONALDO ni talijanski fudbaler.

  MEDIJI “v Sloveniji” so poročali bla bla bla …
  Še bolje, ker je pač natančneje in NEDVOUMNO:

  MURGL JUGOKOMUNISTIČNI mediji v Sloveniji so poročali …
  kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI mediji v Sloveniji so poročali …

  V Sloveniji je 99,99 % medijev V LASTI kaviarŽIDO KOMINTERNE oz. MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  Od recimo jim večjih medijev sta uradno slovenska le RTVSLO in STA,
  seveda pa sta oba medija pod TOTALNO MURGL JUGOKOMUNISTIČNO kontrolo
  in tamkajšnji SAMOIMENOVANI “watchdogi”* delajo za svoje MURGL JUGOKOMUNISTIČNE gospodarje = “čuvaju tekovine revolucije”* = so vojaki revolucije oz. po JUGOKOMUNNISTIČNI delitvi dela: “družbenopolitični delavci* KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE”

  MILAN KUćAN: “Druženopolitični delavec je namreč vojak revolucije.”

  * – watchdog je watchdog, ni novinar. Novinar je tisti, ki ima primerno izobrazbo in opravlja poklic prinašalca NOVIN = NOVIC = torej tistega, kar resnično je na tem svetu, ne tistega, kar MURGL JUGOKOMUNISTIČNI CENTRALNI KOMITE določi v svoji obkrožnici, ki jo potem psi raznašajo okrog.

  Pamet v glavo.

 • Garbage man

  Fašisti in šivinisti ker se spravljate na šiptarja

  • Haloški Tunek

   Na Ivani Jansho.

   • Olga2345

    Na Milana Kučana!

 • Kosobrin

  Vam ne verjamem niti če mi voščite “dober dan”!

  • Olga2345

   Lahko noč!

 • samotoje

  Merkel je bila še kar prijazna do zahodnega Balkanca in pokroviteljska. To se je videlo od daleč. Verjetno se je nekaj minut prej pozanimala, kako se tip piše.

 • Amerikanc

  Samo en dan je bil “fantastičen dan” ! Na žalost vseh nas.

 • Slovenka

  Za njih smo Zahodni Balkan??!!!???? Prekleta golazen komunajzarska, kam nas je pripeljala!!!!!!

  Smrt komunizmu – življenje slovenstvu!

  • Gavtroža

   čestitka

  • macon

   Mi smo globlji Balkan od večine Balkana, ne samo zahodni Balkan. Poglej levo politiko ali pa forumske leve trole, sama sodrga.

   • Slovenka

    Pravzaprav imaš prav. Tudi na Balkanu se bolj ali manj uspešno jemljejo v roke, samo pri nas še kar vztrajamo na poti pogube. Še malo, pa ne bomo niti več Balkan, ampak si bo treba za nas izmisliti poseben geografski pojem.

 • Cmerko

  Laž je nesmrtna duša komunizma.

 • Slovenka

  Za njih smo Zahodni Balkan????!!!!???? Prekleta golazen komunajzarska, kam nas je pripeljala!!!!!!

  Ta zapis želim malo popraviti. Komunisti ne bi nikoli mogli tako uspešno stiskati Slovenije, če jim pri tem ne bi pomagali deli desnice. Med drugo vojno so to bili krščanski socialisti, potem Peterletovi in Podobnikovi, nato Virantovi, pa tudi NSl se utegne ob pravem času vdati sirenskim glasovom, SNS pa je tako ali tako komunistična izpostava.

  Kako naprej?

 • Andrej

  Naši “državni”, v resnici pa režimski mediji so profesionalci. Oni znajo poročati. Primer iz davnih let, ki kaže, da se pri nas ni še nič spremenilo.
  Sta tekmovala Tito in Gorbačov. Rus je zmagal, a pri nas so poročali takole:
  Naš ljubljeni Tito je dobil srebrno medaljo, Gorbačov je bil pa predzadnji.
  Tako gre to pri nas.
  A mislite, da bo Merkelca na diplomatskem srečanju rekla: vi Slovenci ste brezupni osli?
  Povedala je, a na diplomatski način.

 • Osti jarej

  …slikca zgoraj…..a nis dal slinčka gor…..porkadrek

 • Osti jarej

  …sicer pa…lažejo nam vsi mediji…ne zgolj osrednji….futrajo nas z drekom…..

 • Maca

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!