Vir s slavnega trajekta: “Poslanka Tomićeva me je videla, da jo fotografiram skupaj s psom, namočila pa je nekoga povsem drugega!”

Violeta Tomič (foto: STA).

Komaj verjamemo, da je možno, da levičarski mediji tako manipulirajo s svojimi bralci – a je res. Svet24 v današnji tiskani izdaji ponuja kup neresnic v zvezi z Brankom Grimsom in Violeto Tomić, prav tako režimsko trobilo Dnevnik. Resnica ju ne zanima, očitno pa ne cenita niti svojih bralcev, ki jim prodajata čiste laži. Poklicali smo tudi avtorja fotografij, ki nam je poslal nadvse zanimive fotografije Tomićeve na trajektu za Vis, ta pa nam je zaupal: “Poslanka Violeta Tomić dobro ve, da je ni slikal Branko Grims, kar si ni upala niti zapisati na svojem FB-profilu in dobro ve, da smo jo slikali za sosednjo mizo, to je dober meter in pol stran.” Medije, ki so naredili “fakenews” zgodbo je označil za piranje, ki so nekritično in brez preverjanja pograbili kost, ki jim jo je vrgla poslanka radikalne Združene levice.

Levičarsko glasilo Svet24 je svojo veliko naslovnico oblikoval kar na fotografiji, ki jo je dobesedno ukradel portalu Nova24tv, saj nas niso niti vprašali, ali lahko objavijo fotografijo, ki pripada našemu arhivu, niti na naslovnici niso zapisali, kdo je lastnik fotografije. A to je mala malica v primerjavi z vsemi lažmi, s katerimi so obtožili nič krivega poslanca SDS Branka Grimsa. Že na naslovnici so se namreč na debelo zlagali, da  je “nezaslišano”, da je Grims “posnel fotografijo, čeprav je bil z družino” ter nato z največjimi črkami na naslovnici udarno zapisali, “Branko Grims fotografiral hlačke Violete Tomić“. Že s tema povezavama, torej, da je fotografiral vroče hlačke poslanske kolegice in da je bil na počitnicah z družino, ko je to storil, dajejo vtis, da je Grims nekakšen perverznež, ki namesto svoje elegantne soproge raje fotografira igralko iz predstave Kurba.

Foto: printscreen

Svet24, nižje ne gre?
Laži in ukradene fotografije pa se nadaljujejo tudi v notranjosti, kjer so šli še dlje: “Grims je najprej ostrmel, nato pa je Violetino mednožje še fotografiral!” Ob tem seveda niso pozabili prilepiti “DRUŽINSKI ČLOVEK” in da ni mogel umakniti pogleda. Kako nizkotno so se spravili na Grimsa, ki je bil zgolj po naključju na istem trajektu kot Violeta, pa čeprav dobro vedo, da Grims ni posnel fotografij. To smo včeraj na naslovni strani našega portala zapisali že mi, takoj ko je Tomićeva obtožila Grimsa, da ga je videla s fotoaparatom. Morda je imel res fotoaparat, vendar pa fotografij ni posnel on. To je zanikal tudi sam na svojem Twitter profilu, kjer je zapisal, da Tomićeve sploh ni opazil na trajektu. “Z njeno sliko in objavo slike v medijih nimam popolnoma NIČ! Laž je nesmrtna duša levičarjev …!!”

Novinar Sveta24, ki je pripravil zrežiran napad na Grimsa, potem ko je Tomićeva vrgla kost na svojem Facebook profilu, je dobro vedel, da Grims s fotografijami Tomićeve nima popolnoma nič, saj je slednji to objavil na Twitterju v torek, ob 15.36, pa so ga vseeno razglasili za dežurnega krivca – ker je to priročno in ker očitno poslanci SDS dobro prodajajo njihove lažnive in zmanipulirane naslovnice. 

Črno na belem: Nova24tv bolj vplivna kot spletni Slovenske novice, Svet24, Zurnal24, Delo in Dnevnik
Sicer pa je objavljanje lažnivih zgodb v povezavi s poslanci SDS – še posebej “obožujejo” vodjo opozicije Janeza Janšo – postalo že modus operandi režimskih trobil. Komu naj Slovenci sploh še verjamemo, če v veliki večini zgodb, v katerih nastopajo člani SDS, poročajo tako pristransko, nepreverjeno in zgolj na podlagi sklepanj? Prav to je tudi eden od razlogov, da je Nova24tv že četrti najbolj bran medij v Sloveniji, po branosti smo prehiteli že celo spletne Slovenske novice, saj ne poročamo izkrivljenih in prirejenih resnic z zavajajočimi naslovi, ampak o dejanskem stanju. Spletni portal Nova24tv je po Alexi skupno (vključno z brskalnikom Google.si in spletnima stranema Youtube ter Facebook) 13. najbolj obiskana stran – za nami so celo omenjene Slovenskenovice.si (16. mesto), Zurnal24.si (19. mesto), Twitter.com (21. mesto), Svet24.si (29. mesto), Delo.si (38. mesto) in Dnevnik.si (50.mesto) – podatki na dan 9. avgust 2017.

Zgodbo o Violeti Tomić na portalu Nova24tv so povzeli tudi na portalu Zurnal24.si. Foto: printscereen

Dnevnik Grimsa označil za vohuna
Prav tako nizkotno je po Grimsu udarilo režimsko trobilo Dnevnik, kjer so ga že v naslovu označili za vohuna. Ob tem pa so v članku sarkastično zapisali: “Branko, sicer šef parlamentarne komisije za nadzor varnostnoobveščevalnih služb, je bil skupaj s fotoaparatom in družino očitno pod krinko dopusta poslan na Vis z vohunsko nalogo odkriti, kdo vse od članov ‘nomenklature’ letuje, kje in na kakšen način. Skratka, naš Branko je na počitnicah neznansko trpel, predvsem pa garal. Da je v javno objavljeno poročilo s poti pisal neumnosti in neslanosti, mu zato kot zvesti bralci njihove nove spletne strani ne bomo zamerili.”

Članek v Dnevniku o Grimsu. Foto: printscreen

Mainstream mediji izgubljajo vsako upanje kredibilnosti
Da tako Dnevnik kot Svet24 na veliko zavajata svoje bralce, pa nam je potrdil tudi avtor fotografij Violete Tomić, ki jo je v nič kaj damskih pozah ujel na trajektu za Vis. Njegovo ime in priimek še vedno ostajata znana le našemu uredništvu, saj svojih virov ne izdajamo. Avtor fotografij nam je povedal:“Poslanka Violeta Tomić dobro ve, da je ni slikal Branko Grims, kar si ni upala niti zapisati na svojem FB-profilu in dobro ve, da smo jo slikali za sosednjo mizo, to je dober meter in pol stran. To dokazuje tudi fotografija, ko sem slikal skupaj njo in psa, kar je poslanka med drugim tudi opazila. Žalosti me, da so tako pritlehno namočili nekoga, ki ga nisem niti videl na trajektu. Očitno so skupaj z mediji pripravili spin, v katerem jim je Tomićeva vrgla kost, mediji pa so jo povsem nekritično in brez preverjanja pograbili kot piranje. Žalostno, pri meni so izgubili tudi zadnje upanje kredibilnosti.”

Ta fotografija dokazuje, da je Violeta Tomić videla, kdo jo fotografira, saj je gledala neposredno v avtorja fotografij. (Foto: arhiv Nova24TV)

M. S.

 

 • pajot

  Tožit,Grims,tožit..tožit violeto,tožit slovenske novice,tožit delo,tožit dnevnik…vse po vrsti.

  • sprehajalec

   Tužiču sve po spisku, pravijo na jugu….

  • Kosobrin

   Kaj pa Violeta? Je ona na fotografijah, ali je Grims?

  • rrrrr

   Tožit? Ampak najbližje resno sodišče je v Monfalkonu, drugo v Železni kapli, tretje v Murazombateliju, četrto v Dugi resi, ..peto..

 • sprehajalec

  Na, pa imajo. Konec veselja, pa tožbe pa človekove pravice, pa Varuhi takšni in drugačni. Pa toliko cviljenja, pa veselja, pa zgražanja. Levičarji res spominjajo na trop ljubljencev, povsem so izgubljeni, ko je Vodja tropa ZKS šla v ilegalo. Neorganizirano bevskajo, skačejo okoli.

  Kaj so res mislili, da bi Grims upal narediti kaj takšnega? Da bi se spustil na takšen nivo? To lahko pomisli samo levičar, ker izhaja iz sebe in misli, da če on to počne, potem bodo tudi drugi takšni….

  • Aron

   Grims je podlež, čeprav družinski človek. Niti za trenutek ne dvomim, da ne bi bil sposoben storiti česa takšnega. Gre za mojstra manipulacij in propagande. Da je perverznež, ki bi fuflco druge ženske fotkal, ko je poleg njegova družina se sklada z njegovim karakterjem.

   • sprehajalec

    To je tipično levičarsko, ok morda ni AMPAK…..

    vedno ta ampak… Sposobnejših psihoanalitikov od levičarjev ni.

    je pa že lenin rekel, da je v boju z razrednim sovražnikom treba uporabiti vsa sredstva. Dovoljena in nedovoljena.

    • Aron

     Kakšen morda, gre za dejstva.

     Zakaj Grims letuje v komunističnem raju?

     • sprehajalec

      Ker je na misiji. Razbiti hoče komunistični mit, da je Tito bival v Pećini na Visu. V resnici je spal v luksuznem Hotelu ISSA. Zgodba o Pećini pa še danes privlači Levičarje in njihove izvoljene predstavnike….

     • Aron

      In svojo družino uporablja kot krinko? Psihopat je.

     • sprehajalec

      Verjetno bi ti sam tako storil, otroke in ženo pustil doma na vročini, sam pa šel na Vis. Še Violeta je vzela svojega ljubljenca zraven.

     • Aron

      Na službeno pot jih ne bi vzel, mogoče je zadeva primerna za KPK? Vročina pa je popustila,

     • sprehajalec

      KPK je na dopustu, tako kot Grims. On na misije hodi v neslužbenem času. Zaradi obilice dela mu to ne znese. Double ou Grims, kar sprijazni se.

     • Aron

      Družino vlači s sabo na misijo pod pretvezo počitnic? Psihopat, žena bi se verjetno že zdavnja ločila od njega, če je ne bi maltretiral.

     • sprehajalec

      Nekam dobro si seznanjen z družinskimi relacijami družine Grims?

     • Aron

      Jap.

     • sprehajalec

      ti je mladi grims nekoč prevzel današnjo gospo grims? odtod zamera?

     • Aron

      Ne bi je sa štapičem dirao…

     • sprehajalec

      te Branko bolj privlači ali kaj?

     • antimur

      Ne troblezaj več v prazno, govedo kučanistično. Samo neko bluzenje brez argumentov prihaja od tebe.

     • Aron

      Argumenti glede česa? Obnašaj se do pametnejših od sebe, murček…

     • Kosobrin

      Raje takega pridnega kužka vzame, kot kakšnega SDSOVCA! Je veliko bolj priden in pameten tudi.

     • sprehajalec

      če kosobrin SDSovcem očita pomanjkanje pameti, bo pa že nekaj na tem….

     • dare326

      Na Visu ni komunistov. So vsi odpeketali proti Srbiji, se ve kdaj.

     • Aron

      Kako ne? Kaj je pa Grims drugega?

   • diler resnice

    Niti za trenutek ne smomo podvomiti v tvojo razgledanost Aron( še najmanj tisti zgodovinski) na stopnji homo-sapiens in tvoji interpretaciji Grimseve družine v prispodobi Marije v naročju z podgano ! Kako so že včasih rekli:”Pamet v roke” !?

    • Aron

     Aaaaa se spomnim! Sedaj je ta prispodoba še bolj na mestu, dejansko je Grims ena podganica :))))

 • milanček

  prasica je prasica, a ne čefurka tomićeva!!

  • Goran Hvala

   Drgac imate pa nadvse zanimivo izrazanje desnaki….no ja sej vi lahko..v nedeljo pri masi vam je vse odpusceno al kako ze gre…heh

   • milanček

    cepec-slovnica!

    • Goran Hvala

     Pizdun slovenski….a zdej ti je po godu slovnica. ?

 • TOML

  A ni škoda časa za to zmešano komunistko?
  Že davno bi morala biti na psihiatriji. Zaprti oddelek.
  A zakaj?
  Zato ker svojo komunistično bolezen prenaša na druge.
  Ljudje ne vedoč zbolijo.

 • Okrs Bokers Flokers

  Prekleta cefurka, ja taki so ti cefurji, nateguni, laznjivci, lopovi. Podobnost z komunisticnim izrocilom ni zgolj nakljucna. To ti je spekter te rdece izdajalske cefursko komunajzerske drhali. Dol s čefurji!!

 • Lisjak

  Samo Slovenci znamo in zmoremo iz muhe naredit slona.

 • Goran Hvala

  Kak lahko ta slika dokazuje da je videla kfo jo slika…lahko da gleda psa saj ima gor ocala in ni mogoce videt kam gleda…no ce ni bil grims pac ni bil grims…kdo jo je slikal je men vseeno…lazejo pa tako levi kot desni…brez izjem…sploh pa kaj dela na visu grims??..a ni slovenc..zgleda da je izdajalc…tip hod na pocitnice v republike bivse juge namesto da bi sel na triglav ali v portoroz…

  • sprehajalec

   če pozorno pogledaš sliko z očali vidiš, da koketira s tistim ki slika. Tako kot pred TV kamerami, ko govori o venezuelcih. Grims je bil na Krmi trajekta. Pravi kapitani so tam…

   • Goran Hvala

    A je peljav svoje komunisticne prijatelje na izlet?

 • tomven

  Sodobni fotoaparati in pametni telefoni nimajo takega filtra, ki bi spustil skozi tako grdobo. Za tako fotko bi bila potrebna kaka stara poker kamera ali pa star Zenith, Seagull, Beirette npr…

  …ajde rdeči bebavi mediji, kdo pa bo slikal to krastačo, sploh ko gre na dopust…

 • antimur

  Pri levih fašistih, sploh pa, če imajo balkanski pedigre, brez laži, intrig in in zavajanj enostavno ne gre. Tomićka je prava prispodoba te levofašistične, antislovenske pošasti.

 • princeska

  Prosim bodite tiho o Violeti sedem dni na teden, poročate lahko le osmi dan, na dan, ko naredi res kaj koristnega.

 • Hribouc

  Volitve so za vogalom!

  Neverojatno. Tomićka si upa sama na Vis s kuzlo, jo slikajo, nasdijo pa ubogefga Grimsa, ki lahko zasluži z režimskim gobcem Svet24, če se če bockat spet po sodiščih!

  Ampa, v redu, Levuharka pa zna v stilu!
  Venezuelo bi reševala skupaj z Kordežemz Mesečnikom, ko je treba vrtet gobce!
  Zdaj ko Madurova Chavistična Venezuelija razpada, baba , vsa freh oddide na dopust v ustaško Hrvarško – brigajo jo načela in zdrava pamet.
  Važno je , da si jo je zluftala in namočila Grimsa!

  In podobno :
  Boštjan M.Zupančič me je navdušil ,podobno kot Kučanov Milanče iz Murgel, ko je protesno, groteskno odkorakal z Miloševićevega komunajzarskega zadnjega kongresa v glavnem mestu nemaproblema zgubarske Srbolandije…in ima, Janez prav, ni pomoči,
  BMZ se je zadrl v srca Slovenistancev, tudi meni s svojo človekoljubno, ekološko zdravilno metodo zmerjanja vlade in Cerarjevih nesposobnežev! Odličen kandidat za zradirat Pahorja- ta bo nehal tekat po Slovenistaniji, ko se bo zavedel nevarnosti, ki mu jo je navrgel štab iz Murgel!

  Misl’m, Janez se bo še en čas učil, ni kaj, Kučan je začel s knjižico pri sedemnajstih, ko je Janez komaj prišel od Birme!
  En žleht ko kurba, drug prostovoljec in narodni poštenjakar , skozi zid z glavo naprej, do druge Republike, komunistov ne zmanjka, tatov, kriminalcev in banditov, kruhoborcev in rentnikov Velikga Rdečega Korita ter potomcev Krvavih rok do komolcev tudi ne!

  PROPAD. Propad naroda je čisto blizu in 2.Republike ne rabi, Janez! Goni vse skup u Maloro!Folk je fuknjen do konca. Naj živi Multikorupcija satanistov, rdečih in črnih-pot v pogubo je zbetonirana in armirano zapečatena!

  Nihče ne piše kje dopustuje generalni direktor nekdaj velike RKC, C.Metodov trg1 – ali je šel po nakupih v Bohinj in zdraven izvaja monitorig z lubadarjem napadenih vrnjenih gozdov?

  BOG JE PRAVIČEN ! In ga nikoli ne mine narediti red v Vesolju!

 • Volkhv

  Pač srbkinja. Srbi na Hrvaškem niso ravno čislani :D

 • karpelec

  Tudi na dopustu se da koristiti za predvolilno kampanjo, kaj lepšega uživa in še zastonj je.

 • resnicaboli

  Jugolažnivka.

 • Rožle

  Laže k Duhec teče …

  • Osti jarej

   ..jo imaš še vedno v želodcu…le zakaj…hahhhahhhahhaaa…bojda si cvikač,da mu ni para

   • Rožle

    Bojda…ni razlike med tabo in njo …
    no, je ni …

    • Osti jarej

     ..rožletko,rožletko….fjolca ena….hehhhee…no,kako je že blo….smo brali na kurah…je duhi vse povedala

 • sprehajalec

  Violeta v soju žarometov, to ona potrebuje. Tako kot Levičar komunistični manifest.

 • Morala

  Mislim, da se g. Grims ne sme pustiti, ker to ni hec! To je blatenje!

  • Kosobrin

   Kdo je najprej blatil? Če bo Violeta tožila, se bo izvedelo, kdo je fotografiral in kdo je poslal fotografije v uredništvo. Tole ugibanje pa ni vredno nič! Nazadnje boste še rekli, da se je fotoaparat sam sprožil, se ne bi nič čudil!

   • von Rhein

    V tvojo skupino spadajo tisti,ki niso ugibali ampak so takoj,ko se je baba zlagala pričeli trditi kakšen pohotnež in prase je Grims. Ne ugibanje,trditve so banditska vrlina.

    • Kosobrin

     Daj dokaži, da se je zlagala! Dokaži! Rekla kazala se pogovarjajo samo ženščine ob nedeljah na trgu po maši!

     • Morala

      Njej boste verjeli, Grimsu pa ne?

     • Kosobrin

      Tako je. Grimsu pa ne!

     • Morala

      Resnica vas ne zanima…Potem tole kar ste zapisali zgoraj, velja tudi za vas: “Rekla kazala se pogovarjajo samo ženščine ob nedeljah na trgu po maši!”

     • Kosobrin

      Verjamem, da ga je videla fotoaparatom, kot je napisala. Toda, lahko je bil fotograf še kdo drug. To ve samo Nova. Če bo tožila, bodo raziskali, brez skrbi! Zato pa pravim, mi tega ne bomo rešili, lahko se samo kregamo med seboj. Kdo je poslal, tako sam ve in če bo potrebno, bo raziskala tudi policija. Ko bi le!

     • von Rhein

      Samo tisti,ki opankoviću verjamejo,da je šerif najlepšega mesta na svetu. Tako je to z verodostojnostjo podatkov.

     • von Rhein

      Verjamem,da so dokazi v uredništvu.

     • tramal

      Ti dokaži da nisi popoln idiot in da nisi posiu kučana .DOKAŽI.

   • Morala

    Grimsa blatijo in ga imajo za nekakšnega perverzneža. Grimsa ne more tožiti, toži lahko samo Novo24.

    • Kosobrin

     Lahko oba, če je prepričana, da je on fotografiral. Nova ima podatke, Nova ve, od kod fotografije.

 • David Štrovs

 • levičar in domoljub

  kva zdej, sm mislu da ste ta pravi domoljubi, in da dopostujete samo v Sloveniji, kle pa berem, da branko nosi denar hrvatom !!!! res ste navadni smrdljivi hinavci….

  • sprehajalec

   Za Violeto seveda ni problem, če ga nosi.

   • levičar in domoljub

    za levičarje se že ve da dopostujejo na hrvaškem, vi ste se pa kle hvalili, da niste taki, a se lažete al se delate norca ali kaj je narobe z vami ?

   • Kosobrin

    Ona ni SDS!

    • sprehajalec

     Zakaj ga ne nosi v venezuelo, kjer ljudje stradajo?

 • Osti jarej

  ….in,če vas vijolca toži?…ker ni dovolila objave fotografij…

  • sprehajalec

   Potem naj toži facebook in Zukenberga.

  • tramal

   Ma potegni ga ti kučanu potem pa toži kogar hočeš.

   • stajerc5

    Baje ji ne da vec, si je mlajso dobo!

 • FeriSS.H

  Prva napaka Nove je bila sploh objava fotk te raskrečene krave … ki ji je zdaj stopilo v glavo da se ima za neko sex atrakcijo. Ona trpi z istim fenomenom kot številne nagravžno zavaljene babe ki si nataknejo pajkice čez svoje valovite ala Michelin-reklama riti, in ponosno “rajcajo” zrak okoli sebe.

  S pozornostjo se samo dela VESELJE takim kreaturam, IGNORANCA pa ih dotolče do kosti. Mene boli K kje letuje ta golazen. Poleg tega na tisti fotki mi izgleda kot prenažrta krula ki sproščeno prdi in zasmraja morski zrak Dalmacije.

  Prdonjasta “slavljenka” je zdaj še udarna naslovnica tega portala … očitno vročina sproža požare tud v glavah …

  • von Rhein

   Za tole posebej velik plus.Zajeta je vsa resnica. In tudi neumnost,da se sploh kdo z njo ukvarja.

 • Kosobrin

  Saj nižje od tega, Nova24, pa že ne morete iti!

  • levičar in domoljub

   Boš videl, še nižje bojo šli….

  • tramal

   Nižje kot je grdi kučan velik ,ne more nobeden .

 • Vojteh Dovč

  pa še vedno ni objavljeno ” ime vira hranimo v uredništvu” bo kej al ne njokoti

  • sprehajalec

   Boš spet “likvidiral” Vojc?

   • Rožle

    Tale pa že ni Voyc ..

  • Rožle

   As ferbc a .. še mal se načaki ..

  • Kosobrin

   No, saj na koncu bo Violeta kriva, ker so te fotografije pristale na Novi! To pa znajo tile pisuni, saj jih že poznamo. Oni nič krivi, tudi v 2.sv. vojni so bili božji voleki in prijazne ovčice! Človek bi bruhal od te žlehnobe!

   • sprehajalec

    Saj Violeta je to hotela. ona je igralka, čeprav slaba. Potrebuje soj žarometov in pozornost….

    V principu je samo v demokratičnem socializmu lahko igralka. Če bi bile tržne zakonitosti, odra tudi videla ne bi.

    • Kosobrin

     Ti se malo preveč sprehajaš, pa ti že malo škodi!

     • sprehajalec

      Te je tvoja spet spustila malo do računalnika? Daj ji reci, da te nazaj v klet zaklene, prosim.

   • tramal

    Vzemi si to prostitutko v obleki čarovnice domov.Prava je zate.

  • FUCK COMMUNISM

   Nepismen zabit komunajzar! Tipicno!

  • tramal

   Zabit miličnik z kumrovško šolo.

   • Vojteh Dovč

    še vedno ni objavljen— vir.—-vzami si en tramal itd

 • dr Janez Sveti

  Kakšna beda slovenskega žurnalizma!
  DR Janez Sveti genij

  • von Rhein

   Izvor je v Dolančevi posebni šoli za Bežigradom.

   • dr Janez Sveti

    Saj je vseeno.
    DR Janez Sveti genij

 • Michael

  Glej ga glej zlomka. Očitno tud desničarji dopust prezivlajo tam kjer se je Tito skrival. To bo JJ vesel.

  • von Rhein

   A nisi prebral,da je bil poslan kot agent,da ugotovi kdo nosi eure v croatijo.

   • stajerc5

    Kaj pa ti ves, kdo je za kom laufal! Coprnca je sama in jo v poletnih dnevih ne samo lufta, ampak bi tudi srbecico rada pregnala. Ce je pa res videla Grimsa, je pa morala obvezno vsaj luftat, ker cohat se pa res nebi spodobilo…

   • Kosobrin

    On jih nosi! Že spet ena od vaših laži!

  • Kosobrin

   In še včeraj so pisali, da DSD dopustuje samo v Sloveniji, ker so baje tako zavedni …. pri njih je tako vse laž!

   • levičar in domoljub

    Laž je nesmrtna duša JANŠIZMA !

  • Rožle

   A za halucinacije pa še nisi slišu ….?
   Sej pravm…drga ni hec …

 • Nikola

  Hahah, a vam je tole “mal” ušlo iz rok? Genjalci.

  • Aron

   Bumerang hahahahah :D

   • stajerc5

    Zakaj se pa smejes, saj si ga nazaj u prazno melono kasiral!?

  • levičar in domoljub

   Tako kot pri čušu, spet so se sami ustrelili v koleno :)

  • stajerc5

   Ooooo, vidi vidi, crnogorac se probudio! Valjda te je onaj zemljotres iz Kine probudio…

   • Nikola

    Ti vala pričaš ko da si naš, a ne štajerec :)

    • stajerc5

     Zemljo, naucio sam od mojih krampasa, lopatasa pa cak i bagerista. Ima i cak takvih sa skolom, boga mi!
     Malo jebeno jest, mi naucimo za mesec dva, a vi trebate…….., cekaj malo, razmisljam ko cmero……., eh jebi ga, nikad, nikad ne naucite Slovenski jezik!

     • Nikola

      Ojoj , štajerc, upam si stavit, da slovensko govorim bolje od tebe.
      Drgač pa, poznaš vic?
      Jesu ovi Slovenci glup narod, več 25 godina živim ovde a još nisu naučili naš jezik.

     • stajerc5

      Ja kak zdej, materin jezik si pa pozabo?

     • Nikola

      Sej se zavedaš, da obstajajo ljudje, ki govorijo več kot en jezik? Sam jih govorim kar 5. Pa ti?

  • FUCK COMMUNISM

   Kaj delas cefur v Sloveniji?!? Ce ti kaj ne pase, spizdi nazaj pod skalo izpod katere si prilezel!!!

   • Aron

    Nikola naj ostane, retardirancev tvojega kova pa reeees ne rabimo. Zberemo za karto?

    • FUCK COMMUNISM

     Tebe bomo prisilili, da bos cefurjem kufre cez mejo nosil, gnoj izdajalski!

     • Nikola

      Kdo vi? nisi še ugotovu da si v manjšini, hahah. A ti sploh veš kok je nas čefurjev prjatu? Če bo kdo koga kam nosu …..

     • FUCK COMMUNISM

      Ej, capac, zacni pakirat!

     • Nikola

      uh oh, kok ene jeze …. pejd na šnopc pa dam babo nabutat. To še znaš, za ostalo si neuporaben.

     • FUCK COMMUNISM

      Ne sod Slovencev po tvojih cefurskih razvadah!

     • stajerc5

      Ne vem zakaj mislijo, da ne morejo biti se enkrat izbrisani!
      Enkrat ni nobenkrat, nje-de!!?

     • FUCK COMMUNISM

      Ja, sam tokrat ne bodo izbrisani s spiskov…

     • Gru

      Kaj bos klal ljudi?

     • FUCK COMMUNISM

      Ti nisi clovk… torej!?

     • Nikola

      Ne sodim Slovencev ampak tebe, al haluciniraš ni misliš da govoriš v imenu vseh Slovencev?

     • FUCK COMMUNISM

      Ze razmisljas kako ti bo lepo, ko se bos spet za stalno naselil nazaj v tvoji obljubljeni cefurjadi?!?

     • Gru

      Oo kaj pa tebi cefurcek, kdaj se bos pobral dol? Golazen ena! ;)

     • FUCK COMMUNISM

      Ti bos tut cefurju pomagal kufre nosit, verjem!

     • Nikola

      Danes so dovoljene sanje, tko da ti kr sanji lupček.

     • FUCK COMMUNISM

      Ali sanjsko zivljenje v tvoji rodni cefurjadi, ali pa sus med oci. Celo toliko bomo “demokraticni”, da ti bomo dovolili izbiro!

     • Nikola

      Ubil me boš?

     • Gru

      Haha nima jajc za tako dejanje , sam rad piska na forumu ;)

     • FUCK COMMUNISM

      Ne bos sel nazaj v tvojo cefurjado??

     • Nikola

      Nikakor. Bom se pa potrudu, da ugotovim kdo si. To pa.

     • Aron

      Me ni strah, v Idriji boš pod trojnim ključem.

     • FUCK COMMUNISM

      Lahko da, ampak le potem, ko bos ti crkovina!

     • Aron

      Jao desničarček, dej pojdi nazaj na mamino dojko…

     • FUCK COMMUNISM

      Jaz ukazov ne sprejemam, ti jih bos pa kmalu!

     • Gru

      A si ziher? K jaz bi te rad najdu capac gnil , da te posljem na jug;)

     • Aron

      Če bi jih, bi bil drugače vzgojen.

   • Nikola

    Turist sm, tko k Grims na Visu. Šta fali? Super je kle. Še posebi tale portal.

 • levičar in domoljub

  Pizda moraš biti res primitivc, da nasedaš člankom dobitnice zlatega tiča in nebulozam enega in edinega dr. prištanaja. Še dobro da je samo 13 posto Slovencev tok zabitih/primitivnih.

  • sprehajalec

   Zlatega tiča si ji 100% fovš.

   • stajerc5

    Kaj bo fovs, ce ima pa svojga sam za scanje- pa se to samo po svojih cevljih, ker mu delj ne nese!

  • FUCK COMMUNISM

   Levicar in domoljub je oksimoron. To ne gre skupaj, razen ce imas hudo shizofrenijo…

   • levičar in domoljub

    A si že kdaj slišal za Slovenske Partizanke in Partizane ? To so bili ta pravi Slovenski domoljubi, to je ta pravo domoljubje !! Vi ste pa samo žalostni in jezni janševci, ki niste niti D od domoljubja !

    • FUCK COMMUNISM

     Kaj bi dal, da bi mi o slovenskih partizanih kot domoljubih govoril na stiri oci…

   • Gru

    Tudi desnicar in domoljub je oksimoron. Sam poglej kok so v SDS-u nesposobni. Tud ce mas hudo shizofrenijo nemores tega skup spravit ;)

  • Zgornji

   Še dobr da niso vsi taki pokvarjenci kot ti .

 • Kosobrin

  Enkrat bo moral nekdo tožiti Novo TV za vse grdobije, poniževanja in laži. Če bi bil jaz sodnik, bi vam tako kazen naložil, da se nikoli ne bi več pobrali! Sramota in smrad vejeta iz vaših čačkarij in fotografij!

  • sprehajalec

   Zato si pa samo do konca osnovne šole prilezel, kosobrin.

   • Kosobrin

    Tebe pa še v vrtcu niso hoteli.

   • stajerc5

    “Diploma” je iz vecerne sole!!

    • sprehajalec

     Bolj po Kumrovški diši, kot večerni….

     • stajerc5

      To ze, sam jo je zvecer delal, ker ga je blo strah ko cucka, da ga kdo ne vidi…

   • Kosobrin

    Ti si pa sodnik? Zelo slab sodnik moraš biti, zato pa je tako pri nas, kot je ….

    • sprehajalec

     Če bi bil sodnik, bi sedajle ležal nekje na eksotičnih morjih na plaži…. So namreč sodne počitnice.

  • if

   Ste član naročnikov in konstrukterjev afere Patria?

 • FUCK COMMUNISM

  Prekleta prasica nagravzna komunajzarska! Niti prebutat se te krastace ne da, ker se je garjavke ostudne ne bi dotaknil niti z meter dolgim kolom!!! Fuj!!!

  • Gru

   Prosim ce spakiras kufre in se poberes ti nagrazen cefur grd!!

   • FUCK COMMUNISM

    Pridi in me prisili, pa da te vidmo!

    • Gru

     Haha mali ne piski , pol bos pa joku k se bo zgodilo .ze to da te nemoti da sm ti reku cefur pomen sam eno. Ti si capac .

     Ps; kje te najdem da pridem?

     • FUCK COMMUNISM

      Poznam take usranete, sem se ze vozil zastonj, potem jih pa ni bilo niti za posmrdet.

     • Nikola

      Počaki še mal, mam ljudi, ki ga najdejo prek IPja. Popoldne bova mela podatek.

 • totex39

  Levičarji so pravi lažnivci in provokatorji, kajti hitro znajo povezovati stvari, ki niso resnične, tako delajo vse povsod.

 • črnaovca

  Tudi Branko je bil tam, ga je šef poslal na oglede če je Titov bunker še uporaben. Nikoli se ne ve kdaj kaj prav pride

  • sprehajalec

   Ker je na misiji. Razbiti hoče komunistični mit, da je Tito bival v Pećini na Visu. V resnici je spal v luksuznem Hotelu ISSA. Zgodba o Pećini pa še danes privlači Levičarje in njihove izvoljene
   predstavnike….

   • Kosobrin

    Ti si bil pa zraven?

    • sprehajalec

     Misliš z Grimsem ali maršalom?

     • Kosobrin

      V hotelu z maršalom si bil, da vse to veš.

     • sprehajalec

      Ne, ta mit sem osebno raziskal. Čudno se mi je zdelo, maršal pa pećina. Hrvatje pa tudi po resnici povedo v novejših časih.

     • Kosobrin

      Verjamem ti toliko, kot da bi mi zatrjeval, da je včeraj pri nas snežilo.

     • sprehajalec

      Sprehajalec može da bira, da bude i pametan i glup, kako mu više odgovara. Kosobrin nema izbora.

      Srbska narodna.

  • stajerc5

   A ves, da res ne vem, ce se tisti hotel stoji. Mogoce ga je slavna JNA zrusila(dokaze je treba uniciti!-arhivi!) preden je odplavala “kuci”!?

 • Osti jarej

  .. a gre še nižje

  • levičar in domoljub

   gre gre :)

   • Osti jarej

    ..ajde,no….a misliš :-)

 • Miha

  Itak da je bil Grims, perverzneš perverzni. Ko ga je Violeta razkrinkala je pa ogenj v strehi, ker nobena stranka ne mara takih idijotov. Grims lažnjivi kljukec.

 • Snorri Sturluson

  Levičarska posla……

 • Gru

  Haha vi ste medij ki se mu najvec Slovencev smeji kako ste nesposobni haha

  Ps; A vam je zgodba mal pobegnila iz kontrole ? Bravo Marjanca

 • Barbara

  Pozor obveščamo vse Slovence ki letujejo na Visu da se med njimi nahaja neveren perverznež, ki rad slika ženska mednožja. Njegovo ime je Branko Grims SDS. Če ga zagledate prosim obvestite policijo.
  Zaščitite svoje žene in otroke.

  • FUCK COMMUNISM

   Se mal, pa boste levuharji Janso obtozili slikanja Topickine smrdulje…

   • Nikola

    Kdo pa misliš da je Grimsu naroču, da mora na Vis. Ti res misliš da se lahko člani stranke velikega vodje kar sami odličajo kam bodo šli in kaj bodo počeli? Ti pa si naiven.

    • FUCK COMMUNISM

     Cefur, levuhar in zabit… potrjujes pravilo!

  • rrrrr

   Duhovito kot osmrtnica za lastno mater.

  • stajerc5

   Tvoja anonimiteta ti ne bo pomagala, ce te za tale komentar nekdo prijavi. Upam, da se tega zavedas.

  • radames

   Balkanski primitivizem na prvem tiru.

 • Friderik Peršič

  A bi lahko objavili kdo je avtor …? Ko ste že tako resnicoljubni …

  • Gru

   Kdo pa si ti da bi rad skrivnosten vir Nore24tv? No povej kdo ti ti Friderik ;)

   • Friderik Peršič

    Je bil kar Grrrims , zdaj se je pa malo podelal …

    • FUCK COMMUNISM

     Baraba, taxi vozis, a?!? Taxi Laguna… dobr to…

     • Gru

      Kaj se spet oglasas , sm ti reku da se poberi dol!! Ce pa rabis pomoc pa povej kam naj pridem ti stari cefur zblojen! ;)

     • FUCK COMMUNISM

      Se bos moral pa mal bolj pomujat, kot samo z bevskanjem, ti mala usrana rdeca pizda!

     • Gru

      Kaj je cefurcek te pece tazadnja, je blo naporno uceri? ;)

     • Friderik Peršič

      A ti dam še številko tablice …? Meni se ni treba skrivati , kot polovici bednikov tukaj …

     • Gru

      Ne se sekirat, k tuklele veliko bednikov grozi a pol ni nic ;)

     • korosec

      bom poklical tale taxi malo za rekreacijo#ure boksa

     • Friderik Peršič

      Hahahahaha , ti kar …

  • stajerc5

   Ko bo (ce bo) zadeva na sodiscu, bo tvoja srbecica potolazena!!! Do takrat je pa po zakonu oseba zascitena dajanja osebnih podatkov.
   Fridl, vse jasno?

  • Nada

   Nobeno uredništvo, ki je zavezano svojemu kodeksu, ne sme brez privoljenja tistega, ki je bodisi s fotografijo ali pismom opozoril na kakšen problem, ki ga je zaznal in želi zaenkrat ostati neimenovan (njegovi podatki se tako hranijo v uredništvu), le tega razkrivati javnosti. Dajati stopala nog na sedežno površino v javnem prevoznem sredstvu, čeprav po občem redu in odnosu do drugih potnikov to ni dovoljeno in to počne celo oseba, ki je poslanka v nekem državnem zboru, to pa vsekakor je problem v zvezi s katerim ima vsak, ki kje zazna takšno obnašanje, pravico, da obvesti medij ali več njih o tem.

   • stajerc5

    Hvaljen Jezus, da se se nekdo spozna na zakone in pravice.

   • Gru

    ” Dajati stopala nog na sedežno površino v javnem prevoznem sredstvu, čeprav po občem redu in odnosu do drugih potnikov to ni dovoljeno ”

    Kje to pise? ;)

    • Nada

     Vsa podjetja, ki opravljajo javni prevoz potnikov, ki je dostopen širši javnosti, imajo vkomponirana v svoja pravila tudi obnašanje potnikov v prevoznih sredstvih. Nikjer ni dovoljeno površin, ki so namenjene sedenju, uporabljati za stopala. Kako pa bi to izgledalo, če bi nekateri kar s stopali tacali po sedežih, drugi, ki pridejo za njimi, pa naj sedijo na takšnih površinah?

     • Gru

      Ponavadi so znaki kaj se nesme delat na javnih prevozih. Se nikoli na nobenem trajektu v sirnem svetu nism vidu znaka za to dejanje ;)

     • Nada

      Znaka, da se ne sme s kulijem pisati po sedežni prevleki, rezati z nožičem po njej, pljuvati po tleh in še kaj, tudi nisi videl in zato sklepaš, da če ni nalepke, da se to sme?

     • Gru

      Ja ;)

   • Jovo Jamnica

    Jas sn se pret mnogo letami pelo z cugom is Prištine proti Mariboru. F kupeji je polek sedo tut en šiptar, keri se je raskomoto, si sezu šuhe in noge položo na sosedni prazni sedeš. Tipu so zokne tak švasale, da sn mu reko, naj se nazaj obuje in da pol lahko noge nazaj na zic, makar so bli šuhi fsrani…

   • Friderik Peršič

    A res Nada , tudi če piše nebuloze …?

    • Nada

     Dokumentarna fotografija ni pisanje nebuloz. Mislim, da ga ni med nami, ki ne bi že slišal za tisto: “Ena slika pove več kot tisoč besed.”

     • Friderik Peršič

      Pod sliko ni besedila …?

   • Taxi

    Po tej tvoji logiki Nada lahko jaz obvestim vse medije v državi, ko boš ti naredila eno napako, recimo po nesreči parkirala čez 2 boksa na parkirišču. Kot drugo je bila pa ga. Tomičeva bosa in s tem ni umazala površine za sedenje. Pojdi enkrat pogledat recimo na naše vlake koliko ljudi sedi z nogami na sedežih in to z blatnimi čevlji.

    • Nada

     A tako, da je po vlakih? Vlakovno osebje (kaj so kondukterje povsem ukinili ali pa jih potniki ne poslušajo) nima več nobene besede, tako kot ne učitelji v šoli in zadeva postaja obče sprejemljiva, ali kaj? Sama se iz vlaka ne spomnim takšnih prizorov, res pa je, da se že dolgo nisem vozila z njim.
     Tomićeva pa ni inkognita oseba. Jo poznamo iz DZ in s kako nesramnimi besedami govori in označuje vse kar ni po ZL, zato se mi ne zdi zunaj okvirjev, če nasprotna politična opcija tudi prikaže, kako se zna razkomotiti na javnem prevozu. Saj ni bilo na zasebni jahti.

 • rrrrr

  Naš portal vse bolj rumeni. Prav v času kislih kumaric, ki ga utečeno negujejo in si ga lahko privoščijo dobro plačana režimska trobila, bi morala vsaj Nova24TV odpirati in objavljati za Slovenijo resnično pomembne teme in probleme!.
  V morju levega novinarskega gnoja bi take novice prav zablestele in dobile težo, zlasti v času dopustov. Ampak, ne!
  Sedaj že tretji članek o tej v Slovenijo pričifurjeni balkanski glumaški kanti za odrske odpadke, ki jo jeizvrglo celo zasnifano, degenerirano in samo sebi namenjeno Mestno gledališče ljubljansko…… Kakšno je vaše sporočilo?

  Bolje je molčati, če zmanjka novinarskega ,,streliva” !!!
  Lotite se raje krivosodja, rak rane Slovenije. Predvsem pa posnemajte kolege iz Demokracije, ki osamljeni orjejo ledino slovenskega raziskovalnega novinarstva po prekinitvi iz leta 1945 ( leto 0 ,,našega ” štetja )

  Aja, kdaj se boste opravičili na hitro odpuščeni, zelo pogumni, izkušeni, in čeprav na ,,ić” domoljubni ter inteligentni ex kolegici Piki Simić in jo spet povabili v svoje, predvsem pa NAŠE vrste?

  • Kosobrin

   Nikoli se ne bodo opravičili – veliko preveč pričakuješ od takih. Te ni še nič izučilo?

 • Olga

  Zgleda, da je Violeta obremenjena z Grimsom! Celo na počitnicah nadleguje družinskega človeka! Od nje kaj boljšega ni pričakovati!
  Kar se pa trobil tiče, so pa tako “zaskrbljeni” zaradi “neokusnih” komentarjev nad svojimi (levaskimi) botri in izbranci, da sproti pozabijo svoje laži in klevete o Grimsu in njegovi družini, o Janši in njegovi družini…! Podn!

  • Aron

   Grims fotka Violeto, sedaj ga pa ona nadleguje? Zblazneli ste…

   • Anton

    nič nismo zblazneli, očitno pa je da nekateri ne znate brati

    sarkazem press

    • Aron

     Nisem vam odgovarjal Anton, slabo vidite?

   • Olga

    Violeta laže, kot vsi levaki! Bi ji pa pomagate!

    • Aron

     Ne laže, Grims jo je fotkal, saj je bil na istem trajektu.

  • Gru

   Cak mal , a ni kao da SDS clani ne hodijo v Hrvasko na pocitnice. Kdo je zdaj kle nor? Olga ali Nora24tv?

   • Olga

    Verjetno je bil tudi Grims na Triglavu, sedaj je pa šel s svojo družino na morje! Na slovensko, s fekalijami onesnaženo, gre težko!

    • Gru

     Verjetno tudi desnaki lazejo , kje so bli ;)

    • Jovo Jamnica

     Saj lahko gre na morje. Anpak na Vis, k Titeku??? To si pa ot Grimsa nebi mislo.

 • Kosobrin

  Prvi v službi resnice, no, povejte, kdo je poslal fotografije! Vsepovsod je pod fotografijo napisano “fotograf ta in ta”, samo v tem članku nas pustite brez tega podatka. Zakaj že? Tale Foto: arhiv ni dovolj, saj sami veste! Ne bo dovolj tudi za tiste, ki bodo raziskovali …

  • Gru

   Loh bi ze zacel da se novinarji podpisejo z celim imenom in ne kraticami. Lih desni o tem skos jamrajo na drugih portalih. A na njihovem je to dovoljeno ;)

   Ps; nikoli nebos zvedu kdo je avtor slike. In to je resnica ;)

 • Steiermark

  Babi gleda zloba iz njenih oči……človeka spreleti srh ob “srečanju z njo”!

  • Kosobrin

   Bejž no, Grims ima pa tako nedolžne očke …

  • Friderik Peršič

   Sem jo že srečal , nič pretresljivega …pa še nekaj , ženska si upa sama hodit po Ljubljani , kar se vašemu Vodji ne more zgoditi …

   • stajerc5

    Ponavadi so “taksne” same, ponavadi tudi zvecer, v mraku…

   • traktor

    Jasn, take grde babe se itak vsi bojijo.

    • Friderik Peršič

     Po tej logiki bi se vaš Vodja mirne duše lahko sprehajal …

     • traktor

      Sej me ni treba vikat, kr vi mi reč.

  • Zgornji

   Potrjeno !!!

 • Snorri Sturluson

  WOMENS MAGAZINE
  PAGE 14 YOU’RE BEAUTIFUL JUST THE WAY YOU ARE

  PAGE15 HOW TO LOSE WEIGHT FAST
  PAGE 16 CAKE RECIPE

 • Janez

  Šala!
  HUSTON, HUSTON !
  Problem – imamo !
  Gospa
  oz. “TAVARIŠČICA” POKOMUNISTIČNA, 53 LET ZL POSLANKA VIOLETA T. IN NJEN KUŽA !
  sta v medijih.
  Huda kiza svetovnih razsežnosti – je ns vidiku !
  Odnosi
  MED STRANKAMI SLO PARLAMENTA – SO NA VRELIŠČU.
  Posledice
  RAZBURJENJA ZL BOLJ “KOMUNISTIČNO” USMERJENE POSLANKE GE. OZ. TOV. V I O L E T E T.
  ZNAJO ČUTI TUDI
  V TURČIJI
  IN V VENEZUELI.
  SI ZNA – HLADITI SVOJO JEZO IN BOJEVITOST
  – PRI UBOGIH KURDIH,
  KI JIH TURKI IN ERDOGAN – TAKO GRDO ZATIRAJO. . ERDOGANU SE ŽE TRESEJO HLAČE.
  Pogumna
  ga. oz tov . ZL VIOLETA T. se že
  morda odloča za odhod v pomoč Delavski stranki KURDOV.
  HUDA
  SVETOVNA KRIZA ZARADI JEZE GE. OZ. TOV. VIOLETE T.
  SE ZNA RAZŠIRITI – VSE DO VENEZUELE !
  Tam v Venezueli je ga. oz. tov. ZL VIOLETA T.. – ŽE BILA – NA POLIT TURISTIČNEM OBISKU.
  ZDAJ
  SE ODLOČA ZA ODHOD TJA,
  DA SE BO PREDS. MANDURU
  POMAGALA BORITI PROTI ČUDAŠKEMU LJUDSTVU,
  KI K SOCIALNOSTI NAGNJENEGA PREDS. MANDURA BOGVEZAKAJ – NE MARA !
  Čudaki, ti Venezuelci!
  Saj jim bo velikodušna ga. z. tov. Violeta T.
  z ZL
  PAROLAMI
  ZAPOLNILA PRAZNE POLICE TRGOVIN V VENEZUELI. Čudaški Venezuelci.
  Imajo
  NAJVEČJE ZALOGE NAFTE NA SVETU
  IN PRAZNE POLICE V TRGOVINAH.
  A
  POGUMNA IN VELIKODUŠNA
  GOSPA OZ. TOV. ZL VIOLETA – BO TO ZBRKO V VENEZUELI – ŽE UREDILA ! Nč bat ! L.r. J. KOMENDA

 • von Rhein

  To še ni vse.Počakajmo nadaljevanje. Kmalu pride nova slika,fotomontaža ženskega telesa z violinto glavo. Nekdo,verjetno je bil pretihotapljeni udeleženec tabora v Lepeni,je na plaži posnel golo violinto in razposlal slike medijem.Predvsem pa članom SDS,ki redno plačujejo članarino. Na prvi seji parlamenta pa bo glasovanje na kateri steni naj slika visi.

 • tramal

  Kje je ta čarovnica pozabila metlo?

  • stajerc5

   Zakaj ni vzela podmornico…

   • Nikola

    podmornice*, Štajerc, koga ali česa …. zanikanje v rodilniku, …Sm ti reku, pa mi ne verjameš…

    • Jovo Jamnica

     On že dugo f tujini živi, tak, da njemi rodilnik pomeni maternico…

  • Janez

   KO SEM BIL V
   JLA !
   Sem slišal reakq : ” DA BI BILA ONA VJEŠTICA – METLA JOj NI NE TREBA”
   Nanašalo
   se je to na nastop HR PEVKE JOSIPE LISAC.. Ne na ZL go. oz. tov. VIOLETO T. L.R. J. KOMENDA

 • totex39

  Joj, kolko cajtngov imamo pri nas brezveznih!

 • Janez

  Najmanj !?
  ZDI SE ?
  KAR LAHKO
  PRIČAKUJEMO
  OD POGUMNE IN VELIKODUŠNE GE. OZ. TOV. – ZL. – VIOLETE T. – takoj po dopustu.
  Je?
  Se zdi – to !
  Da b imela v PARLAMENTU R. SLO
  VSAJ ENOURNO RAZPRAVO O FOTOGRAFIRANJU GOLE KOŽE NJENIH NOG !
  V času njenega dopustovanja
  Na Visu.
  In o
  Nedopustnem objavljanju slik njenih golih nog – v medijih !
  Verjetno bo predlagala
  PREDLOG ZAKONA?
  O PREPOVEDI FOTOGRAFIRANJA IN OBJAVE SLIK GOLIH NOG POLITIKOV,
  KI SO NA DOPUSTU?!
  Kaj se vam zdi.
  Skoraj 1000% prepričan sem, da lahko pričakujemo tak predlogg zakona ! L.r. J. KOMENDA

 • WatsonForus

  bo spet treba tožit levakarje.

 • Božo

  Kakšne psihopate imamo mi med poslanci. V vsaki normalni stranki bi takega perverzneža kot je Branko Grims takoj vrgli iz stranke.

 • Miha

  Napis pod zadnjo sliko pa kaže vso inteligenco Marjance:
  Ta fotografija dokazuje, da je Violeta Tomić videla, kdo jo fotografira, saj je gledala neposredno v avtorja fotografij. (Foto: arhiv Nova24TV)

  Ja saj Violeta pravi da jo je slikal perverznež Grims. Torej Marjanca to le potrjuje.

  • Mico Mitic

   Violeta pravi :) Ta uvožena ljubiteljica pasjega je res izvir resnice :)

 • joza joza13

  Pa saj niste normalni…
  Branko G je svoje povedal, avtor fotke tudi.
  Pa kaj vam ni jasno?
  To, da ona sedi kot “kuzla v rešetu”?
  Pa naj sedi, da se ne zna obnašati, je že ničkolikokrat dokazala.

  Sam ji na volitvah nisem dal glasu, mene in mojih ne predstavlja v DZ, ostali pa požrite slino…

  Tudi Hrčki so v skrbeh. Na Visu jim utegne uničiti sezono -;)

  Tudi sam grem konec tedna na Vis… Violeto slikat, pa psa njenega…

  A Viola zna plavat?
  Samo vprašam…

 • montyamp

  Violeta s trajektom potuje v Venezuelo ???
  Tam ji bodo od komunizma lačni , psa pojedli .

  • Jovo Jamnica

   Sina, nikol si nebi mislo, da tebe tut ova Vijoleta zanima… :-)

   • montyamp

    Se me ne zanimle , pesa mi je škoda .

    • Jovo Jamnica

     Kakega te ma? Vlkega? Kaj misliš, da mu ni dala dramamina, pa mu je na trajekti slabo gratalo ot guncanja??

     • montyamp

      Tam negi je na eni sliki .

     • Jovo Jamnica

      Ja. Saj to je moj problem, ker komente pišem edino prek diskosa. Tu se pa vidi en šmorn. Mala fotka pa naslof…

     • montyamp

      Neki svetločrni halbvelki terier .
      Samo ti povem , če misli naša politika delati s takimi kalibrami kak je tota grda baba , še jas ne gren več na volitve .

     • Jovo Jamnica

      Tota Vijoleta je prišla f parlament zarat našega blesavega volilnega sistema. Dokler bo taki sistem, kerega itak doben nea zastopi, tak dugo bojo sedeli f parlameni taki in onaki, sam oni ne, kere bi folk tam rat vido… F parlamenti sedi tut ena poslanka iz SMC, kera je not prišla zato, ker je dobla v Rušah ot žlahte 500 glasof. Zaj pa ti meni povej, kak lahko ona zastopa nekoga is Ilirske Bistrice, keri za njo, niti za Ruše še slišo ni???

     • montyamp

      Samo kak pa zaj volilni sistem zjebat ???
      Stari na volitve bote mogli it .
      Miljon vas nena gre , tote k…. rdeče pa me j… sto na uro .
      Mogoče pa se kaj gene .

     • Jovo Jamnica

      Ne gre z volitvami volilni sistem zjebat. To se more f parlamenti nardit. Not pa itak pridejo sami taki, kerim je edino za dobro plačo. Fse živo je treba spremenit. Če bi fsi šli na volitve, te bi ta levi še večji procent potegnali. Doben ot levih ni nikol folku govoro, naj za cajt volitef rajši doma ostanejo…

     • montyamp

      Dvotretjinska večina .
      Teška bo .
      Sam za foro pa je bojše it .
      Polpismenim Srbon v Lublani na roko narišejo koga treba obkrožit .
      Glas je edino kar imamo , če ne daš , zmagajo tisti ki dajo , te pa si na=bo .
      Ka si pogledno Daniele ???

     • Jovo Jamnica

      Spet smo pr Srbah. Pa ni še dobenmi kliknalo, da bi blo dobro Srbe na desno dobit? Če so tu, so tu. Treba jih je iskoristit, da volijo za ta desne. Naši tadesni pa špukajo po njih kuj tak, sam zato , ker so Srbi. Kaj v Švici se tut špuka po kerih, keri niso po rodu Švicari? To mislim, keri niso po rodu Retoromani, Francozi, Lahi al pa Švabi… Jas sn dost po Švici delo, pa nisn nikjer opazo take folklore! Uh, zaj so se mi glih zaluštali alplermakrone… :-)

     • montyamp

      Dobro zaj , proti Srbom .
      Lahko bi napiso širše , čifuron .
      Ni enostavno , sovraštva je toliko da te buje či te trofi .
      Veš bosansko srbski pravniki na vrhu krivosodja , to mene žgečka , pa še kurbe procesa ne znajo zmontirat .
      Mamo mi puno mladih nekontaminiranih pravnikof .

     • Jovo Jamnica

      Čuj, to mijadva neoma rešla. Mene itak zadne cajte bol zanima zgodovina Slovencof. Fsaki dan najdem na interneti kaj novega in pol lahko mojo teorijo sestavlam. To se meni dopade, ne pa tota tumasta politika, kero smo itak zašuštrali že tam, po letu 1830…

     • montyamp

      Zaj bomo mi to popravli .
      Boš vido , treba delat .
      Strpnost med lopovi === samomor nacije .
      Čuj , miljon krat midva , vse rešeno .

     • Steiermark

      Ti jovica bi rad srbe na “desno dobil”? Kako pa b i jih pritegnil? S titovo sliko in petjem bandiera rossa in “kunjenjem” temu psihopatskemu morilcu in pedofilu – pederajzlu, titu? Še vedno nisi razumel, da se “desnica” nemore pečat in si mazati imena s tistimi, ki poveličujejo pedofila pederajzla in množičnega morilca tita, ki je samo v Sloveniji dal poklati več kot 200.000 poštenih Slovencev in Slovenijo in Slovence podredil serbusom, turškim hlapcem! Sicer pa, kolikor se najde poštenih in željnih po integraciji v srednjeevropsko kulturo oz. sprejeti slovensko kulturo, so vsi, že zadavnaj na strani JJ in SDS. Žal je pa takšnih civiliziranih in tistih, ki razumejo še kaj drugega kot tisto: gde stavi nogu srbin, tamo je srpska zemlja…..zelo malo, glih za vzorec! Torej, izjema potrjuje pravilo……

     • Jovo Jamnica
   • Franjo Trojner

    On ni Sina!

    • Jovo Jamnica

     Franjo, nena se mešaj polek. Jas vem kak je njemi ime in priimek…

    • montyamp

     Franjo , ti si tudi Štajerc ???

  • samsara

   Od takšne zagovornice in podpornice ‘beguncev’, bi se pričakovalo, da dopust žrtvuje za nudenje svojih humanitarnih uslug v kakšnem begrantskem centru na jugu Italije ali morda kje v Franciji.
   Seveda v družbi svojih sotovarišic, kot npr. Evgenija Carl…

 • Hun

  jehovci desni

 • Rožle

  Pa kaj se tolk razburja, če so ji mal pozadino pofotkal …

 • Okrs Bokers Flokers

  S temi čefurji so sami problemi.

  • Gru

   Prav mas temu Grimsu je res treba prepovedat vrnitev v Slovenijo ;)

  • Okrs Bokers Flokers

   Izgnat iz Slovenije, saj samo kradejo, parazitirajo in nic dobrega od teh napolciviliziranih opic. Samo drek mesajo po Sloveniji, to ni vec za nikamor. Tovorni vlak pa via njihova vukojebina.

   • Gru

    Se strinjam vse napolcivilizirane opice od SDS poslat v Argentino in uzet drzavljanstvo. ;)

    • Mico Mitic

     Boš počakal, da ti jajca zrastejo ? Ali pa le tiho lajal iz luknje ?

     • Gru

      Ne cakam da kaksen desnak ustreli levaka , pol pa cistka :)

 • Jože24

  Prejšni teden najbolj brano “pir iz lidla”, ta teden bo “violeta na trajektu”? Katerim ljudem služi ta novica?

 • Mico Mitic

  Torej je ta ljubiteljica pasjega potrjena lažnivka. Normalno. Saj je levičarka.

 • Kosobrin

  Včeraj Violeta, danes Cerar in Ljudmila Novak, sedaj že razmišljajo, kdo bo na vrsti jutri. Podlo!

 • Franjo Trojner

  Ta tovarišica naj raje letuje tam od koder je doma ali Venezueli. Hrvati so že v EU in so se že nalezli malo civiliziranosti in se ravno te dni bojujejo proti nekulturnemu razkazovanju v javnosti. Upam, da ta hm, makce preveč sproščena slika državljanke Slovenije in čisto slučajno tudi poslanke v parlanentu v očeh hrvaške javnosti ne bo okrnila podobo tradicionalnega ideala povprečne Slovenske ženske, ker ta tovarišica po mojem skromnem mnenju nima z njo nič skupnega.

  • montyamp

   Kaj ti to pišeš o tisti srbski Hrvatici iz Bosne , ki ma pesa na trajekti za Venezuelo ???
   Tota je Slovenka tolko kot jas avion .

   • Gru

    Nism vedu da si avion ;) cestitke in kje letis?

 • Norm Kinley

  en star, dober vic:

  Se
  peljejo Američan, Rus in Slovenec z vlakom po Sloveniji, pa jim je bilo
  dolgčas….Pa vzame Američan cigaro, naredi dva dima, in jo vrže skozi
  okno. Druga dva ga začudeno gledata, pa pravi Američan; ja kaj, tega
  imamo pri nas preveč…..In se peljejo naprej….Nato Rus vzame vodko,
  exa 3-4 pozirke in flašo zaluča skozi okno, pa spet dva začudena
  pogleda, pa Rus odvrne: ahh kaj, tega imamo pri nas preveč….In se
  peljejo naprej, ko naenkrat pristopi zanemarjen, prepit, čuden “človek”,
  in pravi njim: MOLIM KARTU. Pa Slovenec meni nič, tebi nič, tega možaka
  zagrabi in bum, direktno skozi okno! Druga dva v paniki začudena? Kaj
  si pa storil? Pa pravi Slovenec, ah, tega imamo pri nas preveč….

 • Kosobrin

  Nekdo laže. Pravi, da ni Tomičeve niti opazil. Ona trdi, da ga je pozdravila, on pa je le medlo nekaj zamomljal.

  • von Rhein

   Tomićka laže. Njen stil.

   • Jovo Jamnica

    Saj fseeno keri laže. Men se dopade, da je Grims na dopusti polek Titotove špilje… :-)
    To pa doben nea zanika! LOL

    • von Rhein

     Mogoče je odveslal naprej na Palagružo. Tam je lep mir.

    • montyamp

     Haha , Grims tudi gre v Venezuelo .

     • Jovo Jamnica

      Ja. Sam ot zdaj dalje tak, da nebo doben nič vedo. Po mojo za pusta… :-)

    • janez cepec

     Grims je šeu dol sam ispitat situacijo, če se slučajn od vojske da golaž dobit, pa če pir Komunajzar strežejo, poj pa veliki vodja pride dol

     • Jovo Jamnica

      Pir komonajzar sn probo, pa se mi dopade. Zaj ga dam najprej v ajmar pun vode, da se nalepke odlepijo in ga pol pijem, bres, da bi me blo strah, kak bi me keri ot Janša stranke polek dobo…

     • janez cepec

      ma kva cvikaš, sej ga Janša tud duda

     • Jovo Jamnica

      Kero? A Pećko???

 • Zaskrbljen

  Ah, politika in te predstave za mnozice.
  Resnica je, da sta grims in tomicka seksala na wcju trajekta, potem pa nastanejo taksne zgodbice za lakomne.

  • Jovo Jamnica

   Kaj češ poveat zdaj? Da Grims jemle viagro???

   • Zaskrbljen

    Mah, vigra je problem, to moras k zdravniku, se onecastiti s spovedjo erektilne disfunkcije.
    Samo k podmladku zavije in dobi, celo zastonj, drugo obliko viagre – kokain. Juhej.

    • Jovo Jamnica

     Totih iskušn pa nimam. niti sajna se mi nea, če ti po koki stopi tut takrat, ko te nič nea rajca…

     • Zaskrbljen

      No, tako se govori. :)

 • Extreme Pain

  “Črno na belem: Nova24tv bolj vplivna kot spletni Slovenske novice, Svet24, Zurnal24, Delo in Dnevnik”
  Mi vas obiskujemo, ker ste pofukano zabavni.
  Mimogrede: stay tuned. Imamo EXIF data fotke s trajekta. It’s intereeeeeesting!!!

  • Gru

   To da ljudje hodijo na portal se jim smejat, nebodo nikoli priznali ;)

 • Borut Stari

  Dober in resen glavni in odgovorni urednik ne bi dovolil objave spornega članka, Prav bi bilo, da imbecilni članek ne bi bil nikoli objavljen in avtorica Marjanca Scheicher – samostojna novinarka ustrezno sankcionirana.To ni njen prvi in edini prispevek tega nivoja.

  • Kosobrin

   Taki prispevki so na Novi na dnevnem redu. Ne piše jih samo Marjanca, tu bi morali biti skoraj vsi sankcionirani. Včeraj na tapeti Violeta, prej Cerarjeva in Erjavčeva hči, danes Cerar in Ljudmila Novak, za jutri pa že glave skupaj tiščijo, koga bodo osramotili. Toda ti ljudje se še ne zavedajo, da sramotijo sami sebe! In da jim glasovi za volitve kopnijo!

   • Borut Stari

    Odgovornega urednika tudi, ker dopušča take in podobne objave. Antagonizem in kipeče sovrašvo ne bosta prinesla zmage na volitvah. Taki ljudje tudi ne smejo dobiti oblasti v roke. Žal so izgledi slabi.

   • Borut Stari

    Direktor Boris Tomašič in odgovorni urednik Miro Petek verjetno poznata, kaj je definicija demokracije. Demokracija ni to, da delamo kar hočemo ampak, da ne delamo tega kar nočemo. Upam, da se oba tudi zavedata, jim bodo na ta način delovanja, glasovi skopneli.

  • Gru

   Oni sankcionirajo samo une, ki se nestrinjajo z primcem teme 666 ;)

   • Borut Stari

    Jebal te princ teme in ti njega. V tem primeru gre za kodeks obnašanja in uredniško politiko. Nisem ne levičar ne desničar. Sem navadni jebeni slovenski upokojenec.Osebe ali stranke polne sovraštva niso in ne bodo nikoli dobili moje podpore na volitvah. Prenapetežev in ljudi polnih sovraštva ne maram v moji sveri in okoli sebe.

  • FUCK COMMUNISM

   A za levuharske in komunajzlarske nikoli dokazane klevete (beri za: kliniko v Avstraliji, zaostalost v razvoju Jansevih otrok, albansko poreklo, podkupnine na neznanem kraju, ob neznanem casu, od neznane osebe neznan znesek…) mislis enako?!? Najbrz ne! Dvojna merila si zatlaci v skrbavo gofljo!

   • Hun

    evo prezeči napadalec se ze oglasa.. zvesti pes Janši.

    • FUCK COMMUNISM

     Tako kot si ti zvest pes Kurcmanu, Turnsku, Zemljaricu, Stanovniku, Zajebankovicu, Topicki, Kordisu in ostalim rdecim pizdam

     • Gru

      Pizda cefurska pober se dol iz portala. ;)

     • Hun

      hov, hov…obiralec kosti desnaskega medija

   • Gru

    O spet ti ;) A se nisi ze pobral dol ti cefur zblojen. Dj povej kam naj pridem te spakirat ;)

   • Borut Stari

    Prenapetež in bedak. Ne štekaš navadnega kodeksa obnašanja. Imaš toliko izkrivljen in zmečkan karakter, da ti sovraštvo iz riti leze. Na napačno luknjo, seveda.

 • Kosobrin

  Eno pa zagotovo vemo – tisti, ki je poslal fotografije, je bil privrženec SDS. Bred dvoma, tu ni dileme. Domnevam pa, da jih na trajektu ni bilo veliko, ker le-ti preživljajo dopust v Sloveniji. Tako nam je poročala Nova! In mi jim seveda verjamemo.

  • Aron

   Vprašanje na mestu je, zakaj toliko SDSovcev in njihovih simpatizerjev dopustuje v komunistični meki na Visu?

   • Gru

    Ker je tam tako lepo da se splaca biti neposlusen in it na pocitnice na Vis ;)

   • Friderik Peršič

    Ker pogrešajo komunizem …?

    • Aron

     Ker so še vedno komunisti?

     • Friderik Peršič

      Wannabe komunisti …

 • montyamp

  Tomićka je rojena v znamenju kozoroga , kot makarovićka kućan zemljarić masleša fišer al capone kos mao zedong turnšek biziljeva ………….
  najbolj zlobni ljudje
  astro diagnoza

  • Jovo Jamnica

   Jas sn tut kozorok, pa nisn zlobn…

   • montyamp

    Stari , kda boš kafe plaču ???
    Ti razložim kaj sem napisal .

    • Jovo Jamnica

     Konc mesca grema z ženo na dopust f Črno Goro. Napiši mi na mejl, da si uskladiva termin.

     • montyamp

      ok

    • Steiermark

     či češ, da te toti zastopi, kar si napisal, potem boš pa moral še kaj več kot “kafe” plačat…..

  • KIKI

   Ostale zblojene gene so pa pr “cganih” pobral!…

 • Hun

  nov24tv naj da podatke kok nesposobnih desnakov SDS-a ima hiske v Kroatiji in kolk jih dopustuje tam….nova24tv je manipulatorski portal za desne ovce

  • montyamp

   Ka ti pa si leva ofca ???

   • Hun

    ne jst sm kozorog oz. ovn po horoskopu

    • FUCK COMMUNISM

     Ti si zabit k kurac. Nic vec in nic manj kot to

     • Gru

      Uf cefur zblojen spet tezis Slovencem. Kje te najdem da te spakiram ;)

     • FUCK COMMUNISM

      Ti si tok zabit, da tut ce ti dam koordinate, se bos znasel v Kurcmanovi riti.

     • Gru

      Ti pa tok trd u glavo , da nelocis kdaj porivas zensko in kdaj tipa. Sj vemo da ti pasejo tipi , loh priznas. Cefur zblojen. Itak pa si neupas povedat kje si, k mas polne gate dreka ;)

     • KIKI

      Saj od tam Gru prihaja in nas poizkuša vsak dan maltrertirati po njegovem diktatu! Moč navade! Mislim, da je eden od Kučanovih tajnikov in ritoliznikov!

    • montyamp

     Stari , nena rini v težave .

    • Zaskrbljen

     Kaj zdej a kozorog al oven? Je precejsnja razlika.

     • Hun

      jarac

     • FUCK COMMUNISM

      Ti si le kurac od jarca… vec te ni!

     • Hun

      jebo ti jarac mater

     • FUCK COMMUNISM

      Je rekel jarac… vedno bolj v drek lezes… haha

     • montyamp

      Njegova mati se ne jebe z budalami , tako da odpadeš .

     • Hun

      vazn da se tvoja guzi z budalam da si ti extrabudala izpadu…svasta picka rodi

     • Zaskrbljen

      Pa mogo bi da odgovoris slovenacki, jebo te. :))

 • montyamp

  Če gre Violeta ponoči po Ljubljani s psom in jo najdejo komunisti , babo prvežejo psa pa nategnejo .

  • Gru

   Da negovorimo kaj bi naredili domobranci ce jo najdejo. Oba nategnejo pol pa se psa pojejo ;)

   • FUCK COMMUNISM

    No, pa dajmo govort o tem kaj bi domobranci naredili… a gremo primerjat stevilo in razseznosti partizanskih in domobranskih hudodelstev?!? Prekleta svojat nagravzna izdajalska levuharska! Zatolct vas je treba tako kot ste vi desettisoce nedolznih Slovencev – zenske, otroke, starce, celo take, ki so vam rdecim pizdam pomagali. Gnus clovestva ste!

  • FUCK COMMUNISM

   Hahaha

  • KIKI

   Zato pa je ciganica tako histerična in laja levo, desno, kakor se ji zahoče!…
   Od nekdaj je bila lažniva in sprevržena!

 • xtc

  Branko je ostrmel, ob pogledu……………
  No ja verjetno ga je šokirala grozljiva razklopotanost osnovnega sredstva,še dobro ,da mu niso mogli ob tako grozljivem pogledu nuditi prve pomoči,zelo verjetno pa še bo lep ćas moral jemati antidepresive zaradi,groznega dogodka. inšokantnega pogleda.
  Sicer pa še dobro,da se ni Violeta spomnila,da jo ni slikal karJJ.
  Sicer pa mora biti stiska že res huda in vročina,da mora osnovna sredstva takole raztegovati po javnosti,da se bi jo kateri usmilil,očitno paje pogled le prevelik šok in ni interesentov za tovrstno ponudbo.

 • Hun

  jst pa misl da se je Grims napalil na đukca od Tomičke

  • Gru

   Psss ne tega Marjanci povedat ;)

  • Mico Mitic

   Kot smo lahko prebrali, pasje kurce sesajo vaše matere po garažah. Saj ni, da bi ti bilo nerodno ?

   • Hun

    evo ga srbin k spila slovenca..kurcodudlarskipasjikurbinsin

 • Hun

  nova24tv sebi lahko preimenovala v vohunski medij…NovaUdba24tv

  • herman

   Ne žali udbe, ki ni imela tako amaterskih špicljev kot je Grims.

 • FUCK COMMUNISM

  Velika razlika med Novo in ostalimi levuharskimi portali je v tem, da je na Novi levuharjem dovoljeno srat, na levuharskih portalih pa desnakom ne! Kje je rdeca cenzura je ocitno! Komunajzli, jebite si mater!

  • Gru

   Ej cefur , kaj neznas brat. POBERI SE DOL IZ PORTALA!

   • FUCK COMMUNISM

    Dej peder, da se ne bos razpocil! Na takole bevskanje reagirate samo levuharji, jaz se poserjem nate!

    • Gru

     Res da se poserjes name, saj si pozabu plenico zamenjat pa je polna dreka. Pa se rit te pece, k je bla noc dolga. A n Cefur od kretena ;)

  • montyamp

   Morilci vzgajajo narod , ker njihovi otroci od sile nategujejo pse , bodo še narod zjebali kot svoje mladiče .

   • Hun

    desni podmladek je tud lepo vzgojen na kokinem stimulansu

    • FUCK COMMUNISM

     Ja, zato levuharji v parlamentu ne dovolite testiranja za droge… Se faktov ne znas skup spacat, budala

     • Hun

      SDS podmladek je bil ujet na delu….to je dejstvo

     • Gru

      Aja a zato ker pomladek SDS snifa koko, levi nedovolijo testiranja. Clovk bi reku da levi bolj skrbijo za vas pomladek kokr vi.

     • FUCK COMMUNISM

      Prihaja cas, ko vas bomo spucal! Vse do zadnjega!

     • Gru

      Ti bos prej crknu od starosti , preden pride ta cas ;) cefur zblojeni!

     • Mico Mitic

      In to napiše anonimni rdeč pankrt z juga :))

     • FUCK COMMUNISM

      To ni pomembno, vazno je, da ta cas pride!

  • Hun

   se prau mors ti sam seb jebat matr k si komunjara…pa Jansi partijcu tud posledicno jebes mater

 • KIKI

  Navadna, domišljava, temnordeča kurba! Z lahkoto jo označiš tako, ker to sama želi in
  izraža!

  • Kosobrin

   Navaden, pisan, domišljav petelinček šašerl si pa ti, Kiki- riki!

 • Extreme Pain

  Tole je screen shot EXIF date izvorne datoteke dotične fotografije.
  Branči…. nekatere stvari se bo treba še naučiti. Recimo brisanje digitalnih sledi. It’s an art.
  http://imgur.com/a/OJ4y8

  • Gru

   Ups bi rekel princ teme 666 ;)

  • levičar in domoljub

   he he pol jo je pa res on slikal. Jao grims z družino slika mednožja, jao jao jao….

  • tasilo

   He he, zanimivo.

   Ampak, emm, daj nam še razloži, kako si pa TI prišel do original fotke (oz. izvorne datoteke)?? A z lahkoto ali si se kaj matral? Was it an art or was it … errr … fumus vaginalis?

   • Extreme Pain

    Večina social media strani objavi “stripped” datoteke zaradi prihranka pri velikosti. EXIF v bistvu ni pomemben za praktično nikogar, zato večina soc medijev EXIF odstrani kot odvečno težo. Nekatere strani pa tega algoritma nimajo.
    Samo potruditi se je treba in najti SM, ki ne odstrani EXIFa. Yes… it’s an art.

    • tasilo

     Praviš: “EXIF v bistvu ni pomemben za praktično nikogar …”

     EXIF (in metadata) podatki so lahko zelo pomembni in zelo zgovorni. Zato pa jaz pred kakršnokoli objavo na SM za vsak primer vedno sam pobrišem vse EXIF in metadata podatke (v ustreznih programih ali aplikacijah). BTW, kateri SM ne odstranijo EXIF?

     • Extreme Pain

      Neosvežena verzija Instagrama za Android, recimo. V7.21.0 in nižje.
      Najboljše je iz PS izvoziti for web. To odstrani vse razen slikovnih bitov.

 • Rožle

  Cucek je skor iste sorte k Bulmastif … no ja dimenzije …

  • Gru

   Grims je skor na pocitnicah v Sloveniji ;)

 • Gru

  Evo gremo se spet ene igrice ;)

  Vsi desnaki napisite vse zalitve za levake.

  In vsi levaki vse zalitve za desnake ;)

  Da se zmenimo do konca ze enkrat.

  • Gru

   Bom jz zacel . SDS fani ste ovce ;)

   • Viktorh

    Tik – tak, še 27 dni, pa…

    • Gru

     Gres v pokoj ;) cestitam.

  • FUCK COMMUNISM

   Jaz vas izdajalskih levuharjev ne bi rad samo zalil…

   • Gru

    Vec za kakor nas zalis itak nimas jajc . Cefur beden. ;)

    • FUCK COMMUNISM

     Vidim ja! Ti, usran levuharski homic, seveda kazes veliko vecjo korajzo!

     • Gru

      Seveda samo malo lajas pederski cefur. Vec si itak neupas k nimas jajc ;)

 • Extreme Pain

  Tole je screen shot EXIF data izvorne datoteke dotične fotografije.
  Branči…. nekatere stvari se bo treba še naučiti. Recimo brisanje digitalnih sledi. It’s an art.
  http://imgur.com/a/OJ4y8

  • Jovo Jamnica

   Uff. To pa boli…

  • Nikola

   Hop cefizelj! Extreme Pain res. Apply water to burned area. Raped. Aua!

  • FUCK COMMUNISM

   Hahahahahahahahaha glej glej, kako so levuharji popadli po eni servirani zmanipulirani slikanici. Pa tega normalen clovk ne more verjet…

   • Gru

    O papak mali, a ze brises svoje izjave? ;)

    • FUCK COMMUNISM

     Seveda, cefur usran! Zato, da te iritiram! Caki, jih bom se ene par, da bos lahko bevskal!

     • Gru

      Haha a te pece ritka pederski cefur. Pa si ponesreci zbrisal komentar namesto svoje anale ;)

     • FUCK COMMUNISM

      Nekam veliko ves o pederajsarstvu. Ocitno se nisem zmotil, da si rdecuharski peder!

     • Gru

      Ja tko to je k se clovek z tabo pogovarja. Tok ves o pedrih da probas vse naucit kako fino ti je ko ga fases od zadaj. Sj bo , enkrat boss ze priznal ;) pedre cefurski.

 • Janez

  No !
  ZDAJ PA IMAMO !
  Hud
  “PPOLITIČNI” SPOR ZARADI SLIK NEKE PALUBE NA KATERI JE BILA ZL – VIOLETA T. !
  Ta
  SPOR BO MOČNO POMAGAL
  PRI RAZREŠEVANJU ŠTEVILNIH NEUREJENIH
  PROBLEMOV DRŽAVE IN LJUDI V R. SLO. SE ZDI. TUDI SLIKE V MEDIJIH? L.r. J. KOMENDA

  • Jovo Jamnica

   Ta post si naslovil eksplicitno na urednika Nove???

   • Janez

    Ne !
    JE ZA BRANJE VSEM.
    OB ŠTEVILNIH NERAZREŠENIH PRIMERIH UMOROV !
    Imamo zdaj
    izgleda še primer – špasnih fotk neke ZL OSEBE,
    KI ZA SLOVENIJO ? Ali je kaj obetavna ? Ne vem, bomo videli. L.r. J. KOMENDA

    • Jovo Jamnica

     Če je bila Grimsu zanimiva, potlej že ni špasna. Ka-li??

     • Janez

      Ah ne !
      FOTKE SO ŠPASN !
      Sama Zl Violeta T. MI NI NIČ ŠPASNA ALI ZANIMIVA.
      JAZ
      TEHNIČNO NISEM DOSTI PODKOVAN !
      Ali ?
      SE DA TISTE DIGITALNE SLEDI
      – TUDI PONAREDITI ?
      Če veš – nam povej ! A ne?! L.r. J. KOMENDA

     • Jovo Jamnica

      Verjetno se da. Samo, potlej moreš pa podatke, ki so predstavleni prav dobro poznat iz kakšnega drugega vira. Pa še natančen čas fotografije, kateri sovpada z zgodbo.

     • Janez

      AH !
      Tak cirkus !
      ZARADI FOTK ENE ZL POSLANKE, KI POLEŽAVA NA NEKI PALUBI.
      V
      DUBROVNIKU REČEJO “OVO LJETNO SUNCE – PA NAROD POLUDI”
      BODO
      ŽE EU ALI R.SLO MNZ FORENZIKI – POGRUNNTALI – KAJ. JE Z ZADEVO ?
      Naj
      Vedno
      In v vsem – izključno prava resnica – pride na dan. A ne ? L.r. J. KOMENDA

     • Jovo Jamnica

      Ta resnica je prišla na plano šele v tretjem članku. Velikokrat ne pride nikoli! Sramota je seveda laž. Laže lahko le tisti, ki resnico pozna. In tukaj je bilo vpletenih veliko bolj ali majn pomembnih, ki so lagali.

     • Janez

      Ne vem !
      Dostikrat ljudje ne vedo, ne vemo kaj je resnica.
      Govori se po občutku o tesnici.
      O
      DEJSTVIH – SE PS RESNICA SEVEDA DA UGOTOVITI !
      Kar naj se.
      A MORA BITII PREVERJENA ! S strani netangiranih ! A ne ? L.r. J. KOMENDA
      P.s.
      NAJ SE UKVARJAJO S TEM PLAČANI IN POOBLAŠČENI ZA TO.
      JAZ KAJ NAPIŠEM – ČISTO PRIVAT, NENAROČENO, NEPLAČANO.

 • terminalar

  Za pokazat se, je bila italijanska poslanka Ilona Staller alias Cicciolina , ne pa tale plesniva stara kljuka.

  • Jovo Jamnica

   A ti dvomiš v Grimsov okus???

   • Mico Mitic

    Zakaj ? Saj je samo smeti slikal. Kar pač ne sodi na trajekt.

    • Jovo Jamnica

     A z menoj korespondiraš??? Je terminalar tudi tvoj nicname???

 • samsara

  Naj Grims odškodninsko toži vse po vrsti.
  Dober biznis pravzaprav in še reklama.

  • Gru

   Ubistvu ga lahko tozi Violeta. Saj je Nora24tv pozabila odstranit EXIF data izvorne datoteke ;)

   • Mico Mitic

    Ponaredek :) Že dokazano. Eh. Še laži vam ne grejo več :)

    • Gru

     Ze dokazano hahahaha. Dokazano je samo da ste SDS fani ovce ;)

     • Mico Mitic

      Nikar se ne trudi res. Ovca ti je mama.

     • Gru

      Beee a si se najdu med zapisom ;) ovca ena ;)

   • FUCK COMMUNISM

    Lepo si se napiflal, peder mali. Tako kot vase rdecuharske parole!

    • Gru

     Hvala ti pa nafila v tazadnjo , cefur pederski. Ti pase k ga fases a n ? ;)

     • FUCK COMMUNISM

      Ne vem, ga se nikol nisem. Mi kaj tako odvratnega niti na misel ne pade… tebi, peder perverzen, pa ocitno veckrat… veliko pove o tvojih ostudnih spolnih preferencah. Fuj!!!

     • Gru

      Haha pa lih ti skos pedre omenjas. Ocitno lazes k ta portal. Sj vemo da ga rad fases, loh priznas ;) peder cefurski ;)

     • FUCK COMMUNISM

      Ti si ze mrtev, sam zavedas se tega se ne

     • Gru

      Ja kako ves? Cefur mali.

  • Jovo Jamnica

   Težka bo… .-)

 • samsara

  Eh, čas razkoračenih Tomićk.

 • Mico Mitic

  Primitivizem rdeče karbe iz ZL je samo slika primitivizma levice. Kot recimo ljubezen do pasjega.

 • Mico Mitic

  Makarovička in Tomička in pes. Sex simboli levice.

  • Gru

   Grims perverzni simbol desnice ;)

   • Mico Mitic

    Saj ni Grims razkazoval razjebane pizde.

    • Gru

     Jo je pa sliku , k ga rajca. Kljub temu da je z familijo ;)

     • Mico Mitic

      On da je slikal ? No, saj anonimno lahko napišeš karkoli želiš :)

     • Gru

      Tole je screen shot EXIF date izvorne datoteke dotične fotografije.
      Branči…. nekatere stvari se bo treba še naučiti. Recimo brisanje digitalnih sledi. It’s an art.
      http://imgur.com/a/OJ4y8

     • FUCK COMMUNISM

      Lepo si ponovil, bednik!

     • Gru

      Jz vsaj to znam peder cefurski ;) ne pa ti k ga znas samo fasat od zadaj ;)

     • FUCK COMMUNISM

      Ajde, toplovodar, a bo kaj od tvoje groznje, da me poisces, al bos spet samo eden tistih, ki serjejo tu gor!?!?!?

     • Gru

      Ce si pa neupas povedat kje te najdem pedercina navadna. Povej pa pridem ;)

     • Mico Mitic

      To je prirejen screenshot. Pa saj to že poznamo :)

     • Gru

      Kako ves da je prirejen?

     • FUCK COMMUNISM

      Pazi: na Novi lahko napises kar zelis. Na njihovih rdecuharskih portalih je pa, tipicno, levuharska cenzura…

     • Mico Mitic

      Revčki omejeni, ki se morajo skrivati da lahko lajajo :))

     • Gru

      Buhu ker Nora24tv nima kesa za administratorja pa mislis da ste kj boljsi. Prej revni haha

 • if

  Ženska je sebe svobodno izpostavila ogledu javnosti in njenim zapisnim napravam.
  S svojo zunanjo nekontrolirano držo, trajno je zapisana na spletu, je samoocenila svojo kultiviranost.

  Današnja javnost bolj učinkovito opravlja svojo funkcijo kot paparazzi, ker lahko v vsakem trenutku izbere znano osebo in poudari, izpostavi njena nekontrolirana izrazna sporočila.

  Prav to se je zgodilo Tomićevi. Postala je žrtev svoje notranjosti, najšibkejšega člena svoje osebnosti!

  • tasilo

   Kazenski zakonik …

   Slikovno snemanje
   149. člen

   (1) Kdor neupravičeno slikovno snema ali naredi slikovni posnetek drugega ali njegovih prostorov brez njegove privolitve in pri tem občutno poseže v njegovo zasebnost, ali kdor takšno snemanje
   neposredno prenaša tretji osebi ali ji takšen posnetek prikazuje ali ji kako drugače omogoči, da se z njim neposredno seznani, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta.
   (2) …
   (3) Pregon za dejanje iz prvega odstavka tega člena se začne na predlog.

   • if

    Naj se uveljavi vrednost najšibkejšega člena Tomićeve osebnosti!

   • Mico Mitic

    Ne velja za javne osebe. Nikar ne kopiraj nekaj, kar ne razumeš :)

    • tasilo

     Aha. Ti pa toliko obvladaš, da nam boš zdaj razložil, kje KZ piše o tej “tvoji” izjemi. Ker kot eksperni pravnik boš zadevo seveda strokovno temeljito argumentiral. Anede? :)

     • Mico Mitic

      Torej je prepovedano slikati poslance, pevce, igralce … In njihove slike objavljati ?

     • tasilo

      Pa ja nisi tudi ti eden tistih, ki nekam dregne (ali zbode), potem pa kmalu ne razume več dobro, kaj se dogaja?? — Če imaš namen razpravljati — in če poznaš osnovna pravila trivija in premoreš nekaj debatnih manir –, argumentiraj s podprtimi trditvami (zakoni, predpisi, sodna praksa …), ne z vprašanji. Če me hočeš pa le zajebavati, pa nisi naletel na pravega. ;)

     • von Rhein

      Na žalost je slovenska sodna praksa in z njo sodnice vred večina)tako zblojena,da se o njej ni možno pogovarjati na temelju prava.
      Če je nekdo javna oseba ,ki s svojim ravnanjem tudi vpliva na dogodke v svoji okolici,se namerno ali nenamerno izpostavlja na neprimeren način ,ni ovir,da javnost o tem ne bi bila obveščena in ravnanje te osebe je dovoljeno ocenjevati v smislu poštenja in morale.
      To velja v normalnih pravno grajenih skupnostih. Slovensko pravo je večinoma skrpucalo boljševiškega in samoupravnega prava.
      Nisem zagovornik MM,on ima lastno mnenje s katerim se samo strinjam.

 • Mico Mitic

  Zakaj pa bi bil Grims kriv za nastavljanje stare rdeče karbe? Take so po mamicah. Partijske karbe pač.

  • Gru

   Ti pomagam k neberes vseh

   Tole je screen shot EXIF date izvorne datoteke dotične fotografije.
   Branči…. nekatere stvari se bo treba še naučiti. Recimo brisanje digitalnih sledi. It’s an art.
   http://imgur.com/a/OJ4y8

   • Mico Mitic

    Tole je prirejen screenshot :) Tako da se nikar ne trudi. Samo smešen si.

    • Gru

     Kako ves da je prirejen?

     • Mico Mitic

      Ker ga objavi anonimni rdeč hlapec :)

     • Gru

      Hm nism jz prvi objavil tega ;) pejt mal nizje po forumu ;)

    • m&m

     Gru je kurji TROL.
     Rad bi bil petelin pa je samo ena stara posrana 24kURa, ki ne nese več jajc.

     • Gru

      Haha hvala cefur zblojen ;)

 • Marko

  Haha kakšni glupani so na NoviTV. Pa še lažnivci ko so nas prepričevali da ni slikal psihopat Grims.
  Lahko bi posneli film z naslovom Psihopati, kurbe in lažnivci.

 • Metka

  Ko sem mislila da ne more biti huje, vas še osnovnošolci ujamejo na laži. Medij brez kredibilnosti in poslanec brez kredibilnosti.

 • Mico Mitic

  Ko je avtor videl velikost luknje pred sabo, je bil pač prepričan, da so že prišli do titove špilje in je slikal. Človek se pač zmoti.

  • FUCK COMMUNISM

   A si predstavljas smrad po gnilih ribah v okolici…?! Ogabno!!

   • Mico Mitic

    Uboga žival :)

    • FUCK COMMUNISM

     Krastaco je treba prijavt zaradi mucenja zivali.

   • Duhec

    Grozljive izkušnje…

    • FUCK COMMUNISM

     Muca moja, a si koncno nazaj! Pogresal sem te! ;)

     • Duhec

      Hahaha… nehi no.

 • Mico Mitic

  Zakaj pa se rdeče karbe ne bi smelo slikati ? Pustimo ob strani, da je res katastrofalno zjebana, ampak to na levici štejejo za borbene rane.

 • Duhec

  Očitno Grimsi nima okusa za ženske… pa lohk bi vedu, da proti njeni mrcini nima šans. Butl….

  • Mico Mitic

   Seveda. Za to luknjo moraš imeti cev za greznice črpati.

   • Duhec

    Ok…. zdej pa še Grimsija skritiziraj.

    • Mico Mitic

     Kaj pa ima on s tem ?

     • Duhec

      Hahaha…. pol pa nič. Bedno je, da je cela štala zarad dveh fotk, ki nista nič posebnega in že dva al tri dni se o tem piše. To Novi sam škodi…

     • Jovo Jamnica

      Škodi seveda kompletni desni opciji. Nasprotniki bodo to nemarnost vlekli na plano ob vsaki priložnosti…

     • m&m

      Daj, daj, noben normalen, ki pozna Grimsa in pozna leve cajtnge temu ne bo verjel.

     • Jovo Jamnica

      Levih cajtngof že dugo nea čitam. Kaj se je kaj spremenilo??? No, fčasih sn take štorije čito na Svet24, dokler ni Nova začela.

     • m&m

      Pa kaj si ti mrzel, ali vroč ?

     • Jovo Jamnica

      Nea vem, kaj češ z totim fprašajnem…

     • m&m

      Najprej odgovori, pol pa boš zvedel, kaj čem ” z totim fprašajnem…”

     • Jovo Jamnica

      Vroč. Si zaj cufridn???

     • m&m

      Te tvoje kitajščine ne razumem. Najbrž si ciganom ušel.

     • Jovo Jamnica

      Fala Bogi, da nisn uskokom!!! Kaj zaj, zaj niti vroč veš nea zastopiš???

     • m&m

      Potem si tole : http://shrani.si/f/2Q/qz/35ndBEDu/gay-couple-kissing.jpg
      In, kaj počneš tukaj ?

     • Mico Mitic

      In s tem pokazali svojo omejenost :)

     • Janez

      Škodi ji nič.
      Namreč Nođvi24tv – samo gledanost povečuje.
      S
      “ŠKODO” SO PROBLEMI.
      EX KP, ZK IN NJIH NASLEDNIKOM – SE ZDI, DA BOLJ MALO “ŠKODI”
      RESNICA
      O BRUTALNIH
      NESODNIH VKPB STALIN, TITO POMORIH LETA 1945. L.R. J. KOMENDA
      P.S
      ŠELE SPLOŠNA OBVEŠČENOST IN SPLOŠNA OZAVEŠČENOST – ŠKODI ZLOBNEŽEM.

     • Gru

      Visja ogledanost ni samo pozitivna ;)

 • Mico Mitic

  Ko je tovarišica v kursadžijah razlagala, kako si jo luftira, sem mislil, da je to pač del njene vloge. Zdaj vidimo, da je to res del njene “higiene”.

 • Miha

  Grims psihopat in lažnivec. Zgleda da bo to novi Rupar. Prevarant kot vsi v SDS.

 • Mico Mitic

  Res pa je, da bi tudi jaz slikal to luknjo, če bi jo kje videl. Samo za opozorilo sinovom, kaj jih lahko doleti če ne bodo pazili.

  • Duhec

   Pravi moški ženske spoštuje…

   • if

    … toliko, kot ženska sama sebe.

   • Mico Mitic

    Ženske ja. Ne pa to na sliki.

   • m&m

    Ženska si mora spoštovanje pridobiti, če želi biti spoštovana.
    Pa, kaj je s tabo ?

    • Gru

     Sj bontona ocitno nepoznas ;)

 • ogledalo

  Grims na vohunski misiji?! Ha ha ha….

  • Duhec

   Ja…. in mu je takoj vse padlo v vodo.

   • Mico Mitic

    Če bi morali svoje priimke pisati, vas nikjer ne bi bilo :)

   • Jovo Jamnica

    Ja. Plava zdaj na vodi, kot kos stiropora…

   • ogledalo

    Jbg, se je uštel.

 • m&m

  Baba si je zaželela, da se o njej piše pa je nastavila fračo.
  Kupite, poceni !
  Je pred iztekom roka…… kupite, kupite !

  • Gru

   In Grims se je takoj zagrel za fraco, pa s familijo je na komunisticnem dopustu ;)

   • m&m

    Pejd ti TROL nazaj na 24kUR. Tukaj si čist odveč.

    • Gru

     Haha ne hodim na 24kur ;) Loh pa gres ti nazaj na Reporter ;)

 • Božo

  Jao jao Miro Petek kot odgovorni urednik bi moral nakaj narediti ko ujamejo tvoj medij na taki laži. Ampak sem prepričan da ne boš nič naredil, kajti tvoj šef Janša je isti psihopat.

 • Mico Mitic

  Po vseh teh zgodbicah rdečih karb-novinarjev v takšne pravljice niti njihovi 4 bralci ne verjamejo več.

  • m&m

   Noben normalen tega ne verjame. Verjamejo samo leve 24kURe.

 • Mico Mitic

  Sicer pa, za primitivnost rdeče karbe na sliki nikakor ne more biti kriv avtor. In je prav, da se vidi, kaj vse imamo v parlamentu. Od kamelarjev do kamel.

 • Janez

  NO JA ?!
  TAKE “DIGITALNE SLEDI” SE VERJETNO DA TUDI PONAREDITI !
  Jaz tehnično – nisem toliko podkovan.
  BODO ŽE POOBLAŠČENI, NAJBOLJE TUJI KRIMI TEHNIČNO FORENZIČNI EXPERTI !
  Ugotovili? KAKO JE Z DIGITALNIMI SLEDMI TEH –
  FOTK
  – O NIČ POMEMBNEM POLEŽAVANJU NEKE
  ZL PARLAMENTARNE OSEBE NA PALUBI NEKEGA TRAJEKTA.
  ALI !?
  BO ?
  V KONČNO REALNO RAZKRITJE
  IN OBSODBO VEDNO VEČIH NEPOJASNJENIH UMOROV V R.SLO ?!
  Tudi
  VLOŽENEGA TOLIKO TRUDA
  KOT
  SE ZDI
  V
  MORDA PONAREJENE “DIGITALNE SLEDI” TEH ZL V.T. FOTK ?! L.r. Janez KOMENDA

  • Norm Kinley

   ne obremenjuj se. Poglej pod IPTC image date created: vse lepo in prav, datum 8.6, potem pa poglej čas, kdaj je slika nastala….ja, 17:07……..

   Ammm, kdaj je že šla Violeta na trajekt?

   PONAREDEK, ne nasedaj, ket te hočejo nategnit, in Grimsa v drek potisnit.

   • Jovo Jamnica

    Hehehehe, če je blo fse glih po voznem redi, te bi blo malo knap, pa še vedno v okviru voznega reda. Fotkano je blo op sedemnajst pa sedn minut.. Sam nikol ni fse glih najbol po voznem redi, sploh če je gužva…

    Split 15:00 < Vis (Vis) 17:20

 • Jovo Jamnica

  Še vedno čitam na diskosi debeli naslof, keri je najbrš laž- Kdaj se bo to spremenilo, al pa prišo vun novi članek z poprafkom???

  • m&m

   Najprej bo treba tega mal pršraufat, da boš spet ta prav ratal.

   • Jovo Jamnica

    Daj, nehaj me že z totimi tvojimi rebusi mantrat. Nea se mi da…

    • komar marko

     ti pa nehaj s tvojim NEUMNIM narečjem!

     • Jovo Jamnica

      Nebom!!!

     • komar marko

      jaz te pa bral ne bom!

     • Jovo Jamnica

      Nea rabiš. Se nea sekiram za to…

     • komar marko

      potem se ne podpisuj pod moje zapise!

     • Jovo Jamnica

      Blokiraj me. Glih bom tebo obogo, močvirnak…

     • Duhec

      Pa sej tebe večina tud ne…

     • Jovo Jamnica

      Ja. Sam on se pol ful sekira… ROTFL

     • Duhec

      Zgleda…. osovraženi s tem nimamo problemov.

     • m&m

      Kaj si ti večina ?

     • sumljivislon

      NE BOM …narazen ..pejt.. !! boš

    • m&m

     A, pa razumeš ti, kaj ti pravim, a ? A delaš se, ko da ne znaš šteti do 5.

 • Marko

  Tak članek dobiš samo ko povežeš perverzneža/pedofila z porno igralko. To pa lahko dobiš samo na Nova TV. Blamaža na kubik.

 • m&m

  A bi rad dobil hudiča v hišo. ?

 • komar marko

  no kultura rdečuhov ni nikoli povohala. Preprosto. GOSPODARJE so pospravili!

 • Duhec

  Lol

 • komar marko

  zanimivo je gledati kulturo rdečuhov. Go tovarišica v štiklih in pelcmantlnu leti iz FIHARMONIJE v CD pa ne zaradi kulture, temveč MI SMO ELITA.. saj ne moreš verjeti kaj se ima vse za kulturne.

  • Gru

   Ker desnih kulturnikov pa je res ogromno ;)

   • komar marko

    hja, a mi navedeš enega rdečuha, ki je v kulturi kaj naredil???????????

    • Gru

     Plečnik ;)

     • Nikola

      Ups, sej res …

   • komar marko

    a si mislil titega rdečega kulturnika, ki mu še vedno visijo ukradene slike doma . pa MILICIJA to ve pa nič ne ukrene!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Gru

     Ne ne unga belega kulturnika , ki je izdal lastno mamo ;)

  • Jovo Jamnica

   Ki te ti si zaj??? Mi smo na Titotovem Visi z Grimsom, keri baje ni tam, anpak na Palagruži…

   • komar marko

    sam da nisi v TITOVEM JAJCU, pa je vse v redu!

    • Jovo Jamnica

     Pusti ti mene. O Grimsi se menimo.

  • m&m

   To so ti Tič-ice

  • Duhec

   To je novodobna dama…

   • komar marko

    dama??????????????????? ha, ha, ha, ha

    • Duhec

     Ja no…. tko si pravijo. Dame in gospodje…. ne vem, nism iz takega testa.

     • komar marko

      jap, tako zahtevajo od osebja, da se jih časti po BOŽJE!

     • Duhec

      Mojmu očetu so take hodile posrane in jih je nagnal…

   • komar marko

    ja tako DAMO sem na tržnici poslal v izhodišče, kjer je s svojimi parklji prešlatala vsako solato, pa je ni vzela.

 • Duhec

  Sreča je za vsakega specifična… precej relativna. Pomemben je pa občutek…

 • m&m

  Vsak je svoje sreče kovač. Probaj, saj probat ni greh, samo potem ne joči.

 • Janez

  PO MOJE !
  VERJETNO?
  SO TISTE – ” D I G I T A L N E ” SLEDI PONAREJENE. Upam, da kmalu zvemo !
  OD
  KAKE URADNE OSEBE Z IMENOM IN PRIIMKOM.
  IN
  NE OD TEH ANONIMNIH, VERJETNO PLAČANIH PROVOKATORJEV
  NA
  TEM OK DOMOLJUBNEM PORTALU..

  Jaz pišem pod vzdevkom in nimam nobenih slabih namenov – do nikogar.
  Anonimno, z vzdevkom – le zato, ker če bi pisal pod svojim pravim imenom !
  POTEM SE PA LAHKO RES VSAK PSIHO BOLNLIK, KI JE TOLIKO PRI SEBI, DA BERE IN PIŠE TU – VSAK?
  Skratka – psihič – se lahko spravi nad dobronamernega komentatorja. L.r. J. KOMENDA

  • Norm Kinley

   Seenkrat….Poglej IPTF image created…Pise da ob 17:07 uri….

   Kdaj je sla Violeta na trajekt? A ni šla ob 11 zutraj?

   FAKE NEWS človek…..Jih moras poznat te rdečuhe, katerim je laž nesmrtna duša. Uglavnem, ponarejeno….

 • Duhec

  Ne. To mi je mim…. ne afnam se.

 • dare326

  Grims je od poslancev SDS tisti, ki najbolj pije kri levici, zato imajo presstituti odvezane roke za orkestrirane napade nanj. Četudi bodo izgubili tožbe, se to ne da primerjati s škodo, ki jo ustvarijo. Najbolj smiselno bi bilo proti lastnikom medijev vložiti tožbe v tujini, kjer imajo vsi tudi registrirana podjetja. Na slovenska sodišča se ni več zanašati.

  • Duhec

   Na kaj oz koga se pa lohk zaneseš?! Razen nase…

 • komar marko

  hja, kaj je dama. To je NAZIV za osebe, ki so vredne, da se jim reče človek. Taka dama je bila gospa AVSENIKA in gospod je bil njen mož SLAVKO. Oba sta vredna naziva ČLOVEK! Kdor jih pozna, mi bo PRITRDIL!

  • m&m

   Pa ena lesena figura je tudi dama, he, he,

   • komar marko

    pa ti si tud mal lesen! Mogoče včasih celo bukov!!!!!!!!!!!

 • Janez

  KOMAR MARKO !
  Tisti, ki te živcira – naj kar piše “f narečji” ! Se vsaj takoj ve kdo je.
  Normal,
  Navaden komentaator kot jaz – se ne bi toliko trudil – z narečjem
  To?
  Je seveda spregledana ” psih finta ” tistih, ki so včasih nosili brčice.
  In jih je bjih šef Dolanc – kregal – zaradi brčic.
  Češ!
  “PO BRČICAH VAS VSI TAKOJ SPOZNAJO. KAKŠNI “KONSPIRATIVCI” PA STE ” l.r. J. KOMENDA

  • komar marko

   janez prav imaš. Si prebral REPORTERJA in Pezdirja o sedanji UDBI!

   • Janez

    Ne !
    Časopisov – ne berem veliko.
    Sem realno načitan
    Ex ok knjižničar – pa že od prej napamet vem,
    kakšne “finte” vse uporabljajo ? Za psiho “manipuliranje”
    Naj
    KAR MANIPULIRAJO, ZMANIPULIRALI – BODO SEBE. Bumerang efekt. L.r. J. KOMENDA
    P.s. g.
    Pezdirja pa ? Vem zanj, vem za njegova novejše javno povedane stvari. Osebno ga ne poznam.

  • Jovo Jamnica

   Sram te naj bo, da me za hrptom šinfaš. To si nikol nebi mislo ot tebe…

   • Duhec

    Lol…. men je reku, da mu ne smem več replicirat. Ko bi vedu, da niti enga komentarja nism prebrala do konca…

    • Jovo Jamnica

     Eh, Janez aus Komenda je maskota. Poskrbi za dobro voljo. Nič drugega… :-)

   • Janez

    Se!
    KAR SAM RAZKRIVAŠ !
    Vsak sam – svojo podobo nosi. Ti že veš kdo si in kaj počneš. Tvoja stvar. L.r. J. KOMENDA

    • Jovo Jamnica

     To pa drži… Anpak fseeno ni lepo za hrptom opravlat. To delajo, saj veš kere. Jas tebe nikol nea šinfam, sploh pa ne za hrptom, ker se to nea spodobi. Če maš težave z razumevanjem mojega matrnega jezika, ti prec prevedem v tebi razumljiv jezik.

     • Mico Mitic

      Nekdo, ki se izdaja za Štajerca, bi moral vedeti, da noben Štajerc nikoli ne bi uporabil besede prec. Slabo ti gre

     • Jovo Jamnica

      Hehehehe. Ogromno berem starih besedii, takrat, ko je slovenski jezik zvenel še več ali majn nepopačeno, brez južnih vplivov. Primer iz leta 1800:
      ——————–
      –na sodne dan , De sem tok ’ ſapellan . 5. Kumej se je nozh ſt ’ rilla , Pod oknam ſte ſhe bli , Vſtan ’ gori klada gnila ! Peid ’ s ’ nami , ſte rekli . Prez ’ sem poſt ’ lo ſapuſtil , V ’ perloſhnoſt se s ’ vam ’ spuſtil , Tam ’ sem jeſt vezhkrat , tu fallil , Kar b ’ szer ſturil na bil . 6. Per tem ’ sem se..
      ——————-

     • Janez

      Ja, ja !
      Je že ok. Le tvoje bolj “zvodniške nakane” preprečim – a ne ?
      Dve
      LJUDSKE MODROST IZ KOMENDE !
      1.
      “Hiša mora imeti streho” – a le poštena hiša.
      Lopovske hiše se lahko, jih je sploh – treba – razkriti. In prebivalce – odgnati.
      2.
      VSAKOGAR OGROŽA TO – KAR FURA, VOZI !
      Kdor vozi avto- ga ogroža – avto. Kolesarja – ogroža – kolo. Pešce – pa – peš hoja.
      Lopove ogrožajo – lopovščine itd.

      SKRATKA : POSVETIMO SE RAJE PRAVIM LOPOVOM, ŠE NE RAZKRITIM REALNIM MORILCEM.
      Tale
      poležujoča 53 letna ZL dama ? A je upravičena – tolikšne pozornosti?
      Saj
      BO TAKOJ PO POČITNICAH VLOŽILA
      OSNUTEK,
      PREDLOG ZAKONA – DA NJENIH GLIH NOG SE BREZ NJENEGA PRIVOLJENJA
      – NE SME
      – SLIKATI, SPLOH PA NE JAVNO – OBJAVLJATI.
      Bo,
      vložila tak predlog za kona. Lahko smo vnaprej prepričani. L.r. J. KOMENDA

     • Jovo Jamnica

      Samo predlog: Lopove ogrožajo – lopovščine…
      ———————
      Kar tesno mi pri duši rata, ko berem Slovencu tuje besede. Poskusi kedaj naprimer z:

      …razbojnik, nepridiprav, nebodigatreba, zmikavt, tolovaj, tat, ravbar, porednež… nečednosti, stranpoti,

     • von Rhein

      Kaj so vpili udeleženci vseslovenskih demonstracij na prehodu leta 12 na 13? Kaj je pisalo na kartonskih škatlah?In od kje so izrazi uvoženi?

     • Jovo Jamnica

      Temu nisem kriv jaz. Proti temu se borim že mnoga leta.

     • von Rhein

      Pohvalno,da nisi kriv in pogumno,da se boriš.Bodi vztrajen.

  • m&m

   Dobro si ga pogruntal.

 • Žiga Murn Lindič

  Eno vprašanje… Kako veste, kam glede, če nosi sončna očala… Grims pa očitno čuti jugobostalgijo, le kdo bi mu zameril…

 • Duhec

  Vsi na dopustu, ko bi moral žret travo… groza kaj je v parlamentu.

 • Miha

  Zakaj Grimsova žena noče več seksati z njim. Ker vedno ko mu prihaja sope Violeta, Violeta.

  • m&m

   Jaz pa slišim pravit : ” Branko čuvaj me pred tistim grdim, kosmatim, smrdljivim Mihom.

 • Johan

  Gadna je ko pas, lahko se pederači z denarjem od Slovencev !

 • Barbara

  Lepa reklama za kristjana. Med dopustom z ženo in otroci fotografira mednožja drugih žensk in slike pošilja medžarski TV. Ko ga pri tem dobijo laže in taji. Spolni izterjenec in lažnivec.

  • von Rhein

   Malo bolj dosledno prosim. Ni slikal mednožja (kdorkoli),slikal je razkrečeno babnico,ki se je zvalila na sedež kot bi bila na Savi pri Tomačevem. Iz tistega ventilatorja na hlačnici pa ni videti nič pohujšljivega,žaljivega . Videti je samo razkrečeno babnico na sedežu,ki je btw.poslanka v slovenskem zakonodajnem telesu.

   • Hun

    bolano ti si pa bolnik k to zagovarjaš….desnaki delate zdraho za druzga niste sposobni

    • von Rhein

     Kaj bi rad povedal s tem?Da si ti zdrav?In čuvar miru,da ni zdrahe.

 • Duhec

  Moški, ki ne znajo al pa niso sposobni jokat mi niso všeč…

  • m&m

   Mora znat tudi po kolenih plazit ?

   • Duhec

    Nehi težit… ne, nikoli. Mora met svoj ponos…

  • FUCK COMMUNISM

   Kaj pa pokazat, da mu je tezko in hudo, ampak brez joka?!

 • Okrs Bokers Flokers

  Jah, ce tisti imgur drži, je ta cepec Grims res en defekten zabit cepec. Enako tale marjanca, ce slucajno laze. Naj gresta oba nekam….. Sedaj pa ze mene zanima, kako je s tem.

  • Anton

   defekten zabit cepec.???

   kaj naj bi to pomenilo, da obstajajo tudi pametni in tako drugačni cepci?

   sarkazem press

 • Okrs Bokers Flokers

  Marjanca, razkrij fotografa takoj! Ker tole prepucavanje je sumljivo….. Ce tisti imgur drzi, jo je slikal direkt Grims in oba z Marjanco lazeta!

 • cploger

  P3dr1, bulmastifi in pra51c3, to simboli so levice.

 • uros breznikar

  Ma ta stvar je sla predalec, noben medij ne bi smel to objavit… Kaj je narobe sploh da je tako sedela…Pa da ne bo pomote poslanka je drugace tako mimo da glava pece… Razocaran sem pa nad Novo da je sposobna taksne stvari objavljat.

 • uros breznikar

  Če je to domet novinastva tukaj….potem morajo biti lastniki te televizije zelo zaskrbljeni

  • von Rhein

   Domet tukaj je samo povprečje dometa slovenskih medijev. Vsebina komentarjev je res malo tako…tako. Tudi drugje je podobna in bi bila še slabša,če ne bi brisali njim vsa nevšečna mnenja.

   • Prle

    Ti tudi nisi ravno vzor.

 • matjazr7

  Hmm, pa je Marjanca “zaklala” NovoTV in posredno SDS. Sem že včeraj pomislil, kaj je bilo treba tega članka. Sedaj sploh ni pomembno kolikokrat boste objavili, da ni kriv Grims, ker bodo tudi ob 19.00 na 24kur povedali, da jo je slikal ravno Grims. Verjetno tudi na SLO1. Ima pa samo 24kur bistveno več gledalcev kot NovaTV, tako da se bo takoj dobra polovica Slovenije zgražalo nad Grimsom. Za v bodoče, če bi Marjanca namesto žaljivega članka objavila kaj v stilu “ZL in SDS vsaj na dopustu zbližujeta stališča”, bi verjetno naredila več škode levici, kot je je sedaj desnici. Bo potrebno tudi na NovaTV malo samocenzure, pa kak rumen članek manj. Osebno se mi zdi, da ste zadnje čase malo zašli. Če se boste spravili na nivo osebnih obračunavanj, boste hitro propadli. Namesto, da bi z resnim raziskovalnim delom ciljali na neopredeljene volilce, postajate vedno bolj rumen in umazan medij, tako da boste še kakšnega prepričanega pred odvrnili, kot pridobili nove. Jemljite to kot dobronamerno kritiko.

  • von Rhein

   Prijetno je prebrati normalno mnenje brez začimb. Če bi se povečalo število piscev tvojega kalibra bi počasi pokali vsi provokatorji,vsi,ki hodijo izzivat in osebki,ki je pluvanje po drugačnih mnenjih njihov šport.

  • ogledalo

   Glede na članke in primitivizem so najslabši “rumeni tisk” v Sloveniji. Bolj nizko ne gre!

 • Janez

  RAZPLET TELE MALO

  BURLESKNE PERPETIJE
  S TEMI FOTKAMI – BO PA ZANIMIV ! Upajmo tudi , da tudi
  – vsem normal Slovencem ? KORISTEN !

  NEKDO JE TU NEKAJ SKRAJNO NEKOREKTNGA POČEL . Želel ?
  S TEMI “ŠPASNIMI FOTKAMI” NEKOGA – PONIŽATI ALI CELO DISKREDITIRATI.
  ČE
  GRE PA ZA “SAMODISKREDITACIJO” – BOMO PA TUDI – IZVEDELI ! L.r. Janez KOMENDA

  P.S.
  PRILAGAM V LINKU PESEM, SVARILO V PRED ZAPADANJEM V IRACIONALNOST JE.

  KI JE NIHČE NE ŽELI PETI.
  JE NAMREČ
  PESEM REALNEGA MORILCA, KI SE

  NAPOL KESA ZA UMOR ŽENSKE, KI
  GA – PAČ – NI MARALA.

  NIHČE JE NOČE PETI. – TE PESMI. TUDI DANES NE.

  A KOT SVARILO PRED SLABIMI POČETJI – PESEM POZNA VSA LATINSKA, ŠPANSKA AMERIKA.

  – PESEM REALNEGA MORILCA “LA LOPEZ PEREYRA”
  POJE SUPER LJUDSKI PEVEC – JORGE CAFRUNE 1935-1978

  RES SLABA STORJENA DEJANJA V STORILCU POVZROČIJO ?!
  “OB-ŽALUJOČO NEMOČ, RESIGACIJO”=” PIADOSO RESIGNACION” NA KONCU PESMI.
  PESEM
  REALNEGA MORILCA “LA LOPEZ PEREYRA ”
  , ARGENTINA, SALTA, CCA LETO 1900.

  https://www.google.si/search?q=la+lopez+pereyra+2.+jorge&oq=la+lopez+pereyra+2.+jorge&aqs=chrome..69i57j33.24424j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • ogledalo

  Ime mi je Grims, Branko Grims, 007…..ha ha ha ha ha….

  • Janez

   Ja, ja !?
   SE VID VSAJ DVA TIPA BREZ DELA POSEDAJOČA NA KLOPI POD STOPNICAMI.
   TUDI DEČKO Z MOBITELOM V OSPREDJU.
   INDICI KAŽEJO NA POTVORBO, NA ZREŽIRANO ZADEVO ?! Dokazati bo treba.
   Le glej,
   Da ne boš takole škripal z zobmi
   in jokal sam nad seboj kot avtor te pesmi ” LA LOPEZ PEEYRA” . L.R. JANEZ KOENDA
   P.S.
   DOKAZATI BO TREBA. KDOR JE KRIV BO V
   “OBŽALUJOČI RESIGNACIJI=PIADOSO RESIGNACION”
   KOT V SPODNJI PESMI STORILEC REALNEGA UMORA.

   https://www.google.si/search?q=la+lopez+pereyra+2.+jorge&oq=la+lopez+pereyra+2.+jorge&aqs=chrome..69i57j33.24424j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Jovo Jamnica

   Še huje. Prebral sem, da je Branislav. Če bi meni starši takšno ime dali, bi se tisti hip, ko bi bilo mogoče, oglasil na upravni enoti in vložil zahtevek…

   • Mico Mitic

    In zato ti svoje ime skrivaš ? Kakšno pa je ? Qrbinsin?

    • Jovo Jamnica

     Moje ime je iz slovenskih logov. Pravzaprav eno maloštevilnih originalov. Na to sem izjemno ponosn!

 • luckyss

  V bistvu ne verjamem da je Grims tako butast, da bi se res šel fotografa, vendar pri politikih nikoli ne veš…
  Sicer pa ste že dolgocajtni s tem mednožjem…..

 • Antonius

  Kot žensko sem jo branil pred zlobnim zmerjanje, za politični odstrel poslanke Violete Tomić pa tudi jaz dodajam svoj podpis.

  • Janez

   ++++, lep podrav !
   Gre verjetno bolj za
   POIZKUS “ODSTRELA” SDS POSLANCA G. GRIMSA !
   MENI
   SITUACIJA NA FOTKAH IZGLEDA – ZELO “ZREŽIRANA”.
   TRIJE MLAJŠI MOŠKI POSEDAJO TAM.
   Bo pokazala preiskava. G. Grims – ni imel motiva – za slikanje in objave tega.L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   POVZROČITELJ
   TE GROTESKE
   BO PEL TOLE PESEM “KRIVCA” “LA LOPEZ PEREYRA”

   https://www.google.si/search?q=la+lopez+pereyra+2.+jorge&oq=la+lopez+pereyra+2.+jorge&aqs=chrome..69i57j33.24424j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

   • Jovo Jamnica

    Branko Grims‏ @BrankoGrims1 17h17 hours ago

    Tak nivo zavračam. Edina posledica takih objav in teakcij je samo to, da se ne pogovarjamo o resnih problemih, kot je terorizem islamistov.
    ———————-
    Branko Grims‏ @BrankoGrims1 18h18 hours ago

    Levičarji, dobro veste, da če bi jaz odločal o spornem članku, ga nikoli ne bi objavil! Vaše laži o meni so zato še toliko bolj umazane.
    ———————-

    https://twitter.com/brankogrims1

    • Gru

     Prvic da se strinjam z Grimsom ;)

    • Janez

     Pa?
     ŽELIMO URADEN KOMENTAR URADNE OSEBE Z IMENOM IN PRIIMKOM. NA TV !
     Netrudi se preveč.
     Vsi vemo,
     da so igralke šolane za nastopanje
     v režiranih prizorih. Gopodje, ki se jih prepozna po brčicah – pa tudi. L. J. KOMENDA
     P.S. UBOGI NEDOLŽNI KUUŽA.
     POVZROČITELJ TE
     BURLESKE S FOTKAMI
     BO PEL TO PESEM.
     https://www.google.si/search?q=la+lopez+pereyra+2.+jorge&oq=la+lopez+pereyra+2.+jorge&aqs=chrome..69i57j33.24424j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

     • Jovo Jamnica

      Janez, saj tega ne limam samo tebi na vpogled.

 • Jana učak

  Tem vašim priznanim šalabajzerskim, polpismenim pisunom je še vročina zameglila pamet! Joj prejoj!!

  • rubec

   Daj opica spizdi.

 • joza joza13

  “Nova24tv že četrti najbolj bran medij v Sloveniji” !!!
  To je informacija z utežjo !

  “Spletni portal Nova24tv je po Alexi skupno (vključno z brskalnikom Google.si in spletnima stranema Youtube ter Facebook) 13. najbolj obiskana stran – za nami so celo omenjene Slovenskenovice.si (16. mesto), Zurnal24.si (19. mesto), Twitter.com (21. mesto), Svet24.si (29. mesto), Delo.si (38. mesto) in Dnevnik.si (50.mesto) – podatki na dan 9. avgust 2017.”

  Hehehe,
  sedaj razumem okrepljene aktivnosti, v večini polpismenih aktivistov z levega bloka, na tem portalu…, hehehe!

  Bravo Nova!!!

  Omg, že 600 komentarjev na temo “vroča violina”.
  Pa le preluftala si jo je – zasmrajenko…

  • Gru

   Nerazumes , brani so zato ker se jim ljudje smejijo kako nizko so z clanki padli. Je uporabnik matjazr7 malo nizje lepo napisal ;)

   • joza joza13

    Nekako se moraš tolažiti, ja -;)

   • Mico Mitic

    Ko vidimo osebke kot ti, ki več časa kot svoji družini, namenite nova24tv, se vam lahko samo smejimo :)

  • Jovo Jamnica

   Če se tebi zdi normalno… potlej naj bode tako. Na linku si odpri na gumbu
   Alexa Rank History Chart… Last 30 Days
   ——————-
   Date……. Rank Delta

   July 16th 13,526 48,831
   ——————–
   http://siterank.today/siteinfo/nova24tv.si

  • Janez

   Tudi !
   JAZ SEM MNENJA, DA NAM LEVI PROVOKATORJI – ZELO POMAGAJO.
   VERJETNO – NAS IMAJO – TUDI ZELO RADI.
   Samo, da tega še ne vejo. Da nss imajo – radi – namreč ! L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   ELVIS PRESLEY
   IMA ME RADA – SAAMO – TEGA ŠE NE VE !

   https://www.google.si/search?q=she+loves+me+elvis&oq=she+loves+me+elvis&aqs=chrome..69i57j35i39j0l2.21839j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Gru
  • Joze24

   Samo jaz sem Jože

   • joza joza13

    Ti si Felix, ali pa Ibrahim…-;)

 • janez55

  Tole Marjanco bodo dali v formalin kot praktični dokaz, da so vsi vici o blodinkah resnica.

  • Janez

   ZAKAJ?
   Saj je samo objavila par slikic z letovanja ZL javne osebe.
   NIČ TAKEGA, POSNETKI Z JANEGA MESTA, NE IZ POSTELJE ZL V.T. L.R. J. KOMENDA

  • m&m

   A, še zdej se z Marjanco ukvarjaš ? Res te bo treba dati v formalin, ali pa v naftalin.

 • luckyss

  Upam, da ne boste po ustaljeni praksi iz tega naredili nadaljevanke. ki se bo končala s “Kučan v tangicah”
  ;))

  • Olga

   Mislim, da je bila gospa Furlan v tangicah… Štefka je tako navdušena, da je zadnjič na Hanzi, v dokumentarnem filmu tandema Repe – Pašek “poliranje vojaka Kučana”, možu obljubila medaljo. Ni pa povedala, kam jo bo obesila in kako močno bo vrvico od medalje zategnila……

   • luckyss

    Ja, tja kjer itak že davno vse visi ;))

 • Mico Mitic

  Vsi levičarji v bran stare pizde z juga. Tovarišem pač primankuje kaj bolj užitnega.

  • Aron

   Bolje kot podpirati perverzneza, ki v druzbi svoje druzine fotka mednozje druge zenske.

   • Olga

    UDBA?

 • xtc

  Branko je ostrmel ob pogledu na………………
  Hja prizor ,ki ga je videl ga je verjetno spomnil na filmJaws.

  • Olga

   Ste bili zraven, da do potankosti “veste” vse….

   • xtc

    Ko pogledaš zgoraj je grozno in zgubano,kako mora zgledati še le spodaj ubogi Branko vsaj par mesecih na antidepresivih zaradi nočnih mor.

 • Aron
  • Olga

   Najbolj elegantna je seveda Štefka….

 • Najplemenitejši

  Iz zanesljivih virov vem, da Branko ni prvič zalezoval žensk!

  • komar marko

   sistem zalezovanja, ovadb in afer je lastnost RDEČKOTOV!

  • sale

   brannko ma rad otroke

   • komar marko

    tudi to drži! S svojimi otroci zelo uživa!

   • Janez

    Kako kaj ?
    Baje. Si dober režiser – prizorov za kompromitiranje ? L.r. J. KOMENDA

   • Friderik Peršič

    Za otroke gre …tuje , po možnosti …

  • Janez

   Ja?
   Pred poroko – je gotovo kaj hodil okrog bodoče žene. Verjetno. L.r. J. KOMENDA

  • xtc

   Ja nažalost je tudi to počel tvoj oče,mar bi raje dece,vsaj kar se tvojega nastanbka tiče.

  • Jože24

   A ti si v stranki?

  • Duhec

   A to bi naj blo zalezovanje??? Hmm… kaj pa, če sta se slučajno srečala???

  • sprehajalec

   Veš koliko jih je napičil šele tvoj Che Guevara….

   Pravi desc in komunist.

   • Duhec

    Zanimivo, ko se moški zgražate, da jih je nekdo preveč… a niste večji frajerji, če jih ne morte preštet???

    • Zgornji

     Meni je žal za vse tiste ki sem jih , … če bi lahko še enkrat izbiral , jih sploh nebi !!!

     • Duhec

      Hahaha

 • komar marko

  na sliki se opazi, da je lastnik kužita le temu preventivno zatisnil nosek!

 • Janez

  “JOVO JAMNICA ITD”
  RAJE
  NAM POVEJ ?
  KAKO- DOMNEVNO – STE REŽIRALI
  Sodelovali so !?
  Trje mlajjši moški? In kdo še ?
  KAKO STE VERJETNO – REŽIRALI .?
  FOTOGRAFIRANJA NA PALUBI TRAJEKTA POLEGAJOČE ZDOLGOČASENE !
  ZL – DAME S KUŽKOM !
  Daj no !
  Resničen scnarij bo dosti boljzanimiv – od tege, ki nam ga vsljuješ ! L.r. J. KOMENDA
  P.s.
  POVEJ NAM NO!
  Saj nas imaš hudo rad
  – le ti tega še ne veš. Da nas imaš rad.

  IMA ME RADA – LE – DA TEGA ŠE NE VE.
  ELVIS PRESLEY. THE BEST.

  https://www.google.si/search?q=she+loves+me+elvis&oq=she+loves+me+elvis&aqs=chrome..69i57j35i39j0l2.21839j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • komar marko

  NOVICA je prava. Kure so že v akciji. Rdečkoti se vračajo z dopusta da zaščitijo TEKOVINE.

  • Duhec

   Grims je naredu novico iz bednih fotk…

 • Marjanca

  Jao boga žena ki ima takega perverzneža za moža.

  • xtc

   In kaj je perverznega?
   To ,da se neka “zlaufana tovarišica” razteguje na javnem prostoru in prosjači ,da se vendar naj kdo usmili njene stiske,ker že imajo “lagri” že precej lufta in ni zanimanja več?

   • Zgornji

    Lagerji so fuč , ja , … ampak bolj fuč so tisti ki jih ima v fuč buč … !!!

 • luckyss

  Branku se je ob pogledu na “domnevno kosmato žvau” samodejno dvignil……telefon…
  Sedaj imamo pa “probljem”….mastifi, garaža, itd…to so vendar le “levaki” mar ne…”desnaki” so bolj kulturni…deški pevski zbor, ministrantje, ipd..
  Res poskušam ujeti slog tukajšnjega komentiranja, pa vidim, da mi ne gre…torej lahko noč, pa kakšno mednožje v pomoč :)

  • Janez

   Ja, ja !
   “POSEL” – TI VEČ NE “LAVFA” !?

   EX KP. ZK- VSE DOZL – JEV – NIHČE VEČ – NIČ VEČ NE VERJAME !

   Celo ?
   Zdi se celo “james bondom” nihče več nič – ne verjame ?
   Se zdi.. To ? Je hudo.

   HUDO, ZA ZJOKAT SE
   – IZGUBIL SE JE OBČUTEK ZAUPANJA ITD. Ti bo ELVIS POVEDAL ! L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   ELVIS THE BEST
   “YOU ‘ VE LOST THAT LOVING FEELING”
   O “UMIRANJU” LEPE STVARI – ZAUPANJA, LJUBEZNI !

   https://www.google.si/search?q=you+lost+that+loving+feeling+elvis&oq=you+lost+that+loving+feeling+elvis&aqs=chrome..69i57j0l3.31405j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

   • luckyss

    Ja, ja..saj bo…

    • Duhec

     Elvisa si morš zarolat, da boš razumel.

 • PRIČEVALCI

  A da ste “poklicali avtorja fotografij”? Koga to? Branka Grimsa?

  • tramal

   Škoda slike da bi slikal drek.

 • Duhec

  Poročen moški v zrelih letih, z družino…. slika poslanko, ki nikoli ni trezna. Nora oba…

  • Janez

   HUDO !?
   A JE TOLE ZAROTA PROTI ? ZL,
   ZAROTA – PROTI
   ZL ? Daj povej. Zanimivo postaja. L.r. Janez KOMENDA

   • Duhec

    Ne vem kaj majo in me tud ne zanima… je pa vse skup bolano.

  • Janez

   Ja?
   Ampak
   – tale tvoj zapis
   “SLIKA POSLANKO, KI NIKOLI NI TREZNA” ( avtor Duhec”) Je pa hud.
   Saj?!
   te bo še tožila. Ja z ne vem , kako je z alkoholom in ZL V.T. ! L.r. J. KOMMENDA

   • Duhec

    Pijanka me bo tožla??? Nehi no… ta vrat od sodišča ne najde.

  • sprehajalec

   Trobiš naprej svojo, kot je v okolju iz katerega izhajaš v navadi. Do konca, imaš prav ali pa ne ni važno.

   • Duhec

    Ma Grims jo je…. butl se kr neki zapleta z Novo vred.

    • sprehajalec

     ma kakšen Grims, sploh tam ni stal, ampak je bil na krmi, kot se za poslanca spodobi. ne pa kot krava čez klop stegnjena.

 • Mamas & Papas

  Hčeri sem povedal, da mi je vseen s kom se bo poročila ……. sam, da ne bo busanc al pa janšist. Drgač pa vseen …

  • sprehajalec

   Afganistanec iz Kotnikove bo potem prava izbira….

   • Mamas & Papas

    Tud o.k. …. sam, da ni busanc al pa janšist.

    • sprehajalec

     Ok, srečen zakon potem…

     Samo on se po pravili ne more poročiti, če se tvoja hči ne spreobrne med mohamedance….

     • Mamas & Papas

      Tud o.k. …. sam, da ni busanc al pa janšist.

     • sprehajalec

      Pa nidžab pa burka pa to. Da boš prej poskrbela, da bo pripravljena.

     • Mamas & Papas

      Tud o.k. …. sam, da ni busanc al pa janšist.

  • tramal

   Zraven tako tumaste mame bo sigurno dobila najbolj črnega afričana ki bo verjetno še ljudožerc povrhu.

   • Mamas & Papas

    Tud o.k. …. sam, da ni busanc al pa janšist. Ti si verjetno janšist, ker ne ločiš spolov.

    • tramal

     Brez skrbi saj je noben bosanec tudi nebi hotel da o SDS sploh ne govorim .SDSovci jemljemo samo normalne ženske.

   • Zgornji

    Ja, sej spola pa itak nebo ločila , ker jih dandanes nezmorejo več razločno ločevati … samo da bo nekaj črnega … :-P

 • Branko Paparazzo

  Violeta Tomič: “Končno se odpravim na dopust. Kot ponavadi vstanem ob 3h zjutraj in lovim trajekt ob 9h. Toda gneča je bila neznosna, tako so me pustili v koloni, prepoln trajekt je odplul, zato sva z Budo čakala celih 6h na žgočem soncu naslednjega. Zelo neprijetno. Potem se končno izčrpana namestim, ko zagledam Branka Grimsa s fotoaparatom.”

 • Duhec

  Če si na dopustu gledajo med noge, kaj se pol dogaja v parlamentu, ko bi naj delali…. pa ne. Jih nikjer ni…

  • sprehajalec

   Če že v parlamentu od Violete ni nič, jo pa vsaj na dopustu pokaže…

   • Duhec

    Kje si kaj vidu??? Kr neki si domišljate…

    • sprehajalec

     Z dobrim softverom se danes vse da.

     • Duhec

      Hahah…. za to češplo?! Ok, če bi bla huda…. pa ni. Leta nardijo svoje…. pa ta je še vsega hudiča metala vase.

     • sprehajalec

      Vidim neko tekmovalnost v tebi?

      Monitor, Monitor na mizi povej, katera najbolj dišečo češpljo v deželi ima tej..
      Monitor tako odgovori,
      Ti, Duhec naš, nobena češplja v deželi tako ne diši….

     • Duhec

      Joooj…. noro.

 • Janez

  UF, UF !
  TOLE PA POSTAJA VROČE !
  Poslanci, baje alkohol, fotke za diskreditacijo . Hudo !, L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  TIME OUT ZA LEPO PESEM.
  ELVIS – THE BEST.

  https://www.google.si/search?q=you+lost+that+loving+feeling+elvis&oq=you+lost+that+loving+feeling+elvis&aqs=chrome..69i57j0l3.31405j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Branko Paparazzo

  Vir iz slavnega trajekta: “Poslanka Tomićeva me je videla, da jo fotografiram skupaj s psom, namočila pa je nekoga povsem drugega!”

  Kdo pa je ta vir? Kaj nima imena in priimka?

  • Duhec

   Vir noče pozornosti… haha kt otroci. Nardi pol pa rep med noge, nism jst.

   • Branko Paparazzo

    Seveda ne, če mu je pa ime Branko piše se pa Grims.

  • m&m

   Levaki ste se tole namislili, ki nima blage veze z realnostjo.
   Če bi se že kdaj odločil, čeprav je to izključeno, ker Branko je srečno poročen, bi se najbrž odločil za neko mladenko, ne pa……. oh, s čim se hvalite.

  • sprehajalec

   Kdo pa je ta vir? Kaj nima imena in priimka?

   Vi bi spet likvidirali ali kaj?

 • Branko Paparazzo

  Če bi Branko priznal, da je slikal, bi cela stvar bila obrobna novička. Tako je pa potunkal sebe, Novo24 in SDS v to godljo in izpadel lažnivec, Nova24 pa tretjerazredna trač spletna stran, ki trosi laži v imenu desnice.

  • m&m

   Bolnik. daj poskrbi za svoje zdravje.

   • centurion

    Ne more sqm.
    Lj.Polje pa prepolno levakov.
    Ne zmorejo.

 • Snorri Sturluson

  Po moje je bil Thompson

  • Mamas & Papas

   Branč je bil …. kolk janšistov pa misliš, da se je furalo s tem trajektom?

   • Snorri Sturluson

    Kaj pa če je bil Gotovina?

    • Mamas & Papas

     Ne, ne …. Brane je bil. Ni druge.

     • Snorri Sturluson

      Ne vem no.

     • Mamas & Papas

      Jst vem.

     • Snorri Sturluson

      Na podlagi česa?

     • Mamas & Papas

      Na podlagi podatkov.

     • Snorri Sturluson

      Katerih?

     • Mamas & Papas

      Nova24TV.

     • centurion

      Nedeljski press.

 • centurion

  Violeta je igrala Kurbo.
  Kurba tudi je.
  Kot politična kurba se razkazuje s psom-
  Pred leti se je kurbala s Kordišem v Venezueli-
  sedaj je dober hrvaški Vis in pes mešanec.
  Razkazovala je svojo postonjjsko jamo in kaj želite tu razlage?
  KURBA, ki bo kmalu brez dela…

 • Bald Eagle

  Čas bi že bil, da umaknete slike te gnusobe ogabne pokvarjene levičarske. Pritepenke tomićka in jasna murgelj predstavljajo vso bedo in odvratnost levičarskih gnid. Potem se pa najdejo idioti in jim namenijo toliko glasov na volitvah, da se taka beda znajde v slovenskem parlamentu. Le kam pluje uboga Slovenija, ki ji krojijo usodo na najvišji instanci balkanski pritepenci. Grozljivo!

 • Mamas & Papas

  Branč, usr’o si motku …. priznaj.

  • Snorri Sturluson

   Podatki?

   • Mamas & Papas

    Podatki.

    • Snorri Sturluson

     Ja podatki

 • Mamas & Papas

  Lej ga Brane, če nauš priznau, bojo vsi janšisti izpadli lažnivci!

  • Snorri Sturluson

   Bo Vinko forenzično to pregledal

  • centurion

   Sam, da niso pedri…
   In zoofili kot levaki.
   Baričević pa to., pa ti….

 • Mamas & Papas

  Pazi to:
  En sam janšist na trajektu (Brane) s fotoaparatom v roki in ena sama združenolevičarska Violeta v kratkih gatah (za nepoučene – janšisti in združenolevičarji so smrtni sovražniki). Ostalo pa vse Švabi, Italjani, Madžari, Čehi, Poljaki, Nizozemci . Nova24 dobi frišne slike Violetinih gat še predn trajekt pristane (za nepoučene – Nova24 je janšistično trobilo). Nova24 trdi, da je slike slikal “VIR”. itak, da je vir.

  Kolk je 1 X 1 ? Grims, valda! Madžar kr ni kriv ….

  • Snorri Sturluson

   Ni wifi na trajektu

   • Mamas & Papas

    100 m pred pristaniščem že vleče.

    • Snorri Sturluson

     Je zakodirano

     • Mamas & Papas

      Ti vlečeš pa na pol metra. Odkodiran.

     • Snorri Sturluson

      ?????

     • Mamas & Papas

      Od kdaj pa za SMS v SDS potrebujete WI-FI?

     • Snorri Sturluson

      ??????????????

     • Mamas & Papas

      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • janez cepec

      kuga pa, če ga je Violeta Brankotu potegnila?

 • Rožle

  ” Minđa na 100 i jedan način ” …

  • m&m

   свака могу слободно у пећину

 • Kosobrin

  Violeta in Grims imata pokvarjene letošnje počitnice. Kriva je pa Nova24, “prva v službi resnice”.

 • Mamas & Papas

  Rožle stoposto ni biu, ker ne zna slikat.

  • Prle

   On slika samo fantke na plaži.

 • Olga

  Tomicka rabi reklamo, saj so volitve blizu, pa nima šans, pa se je nastavljala…

  • Goran Hvala

   Evo moj glas ze ima…sam zarad luftanja ki gre v nos cistunom…:-)

   • Zgornji

    Še en pokvarjenec več ?

 • Prle

  Povsem je jasno, da je agent Grims dobil nalogo od Ivana, da ga obvešča, kaj dotična počne, s kom se videva itd., vse te podatke bo potem Ivan uporabil, ko jo bo hotel dobiti na svojo stran, saj mu bo zmanjkalo glasov. Vprašanje je, če jo bo Grims mogoče po Ivanovem nalogu celo kje na plaži spolno izkoristil.

  • m&m

   Nalogo imaš ti in tudi fino kasiraš, da se valjaš tule po portalu in smradiš…….uf, sve Prljavo.

   • Prle

    Jebi ga, vse skrite naloge so nekako zasmrajene. Ali tvoja ni?

    • m&m

     Moja je javna. Ali ne vidiš ?

     • Prle

      Pa ne da ti zastonj tukaj drekaš? Si pa res ovca.

  • janez cepec

   ne, ne, Branko j’ šu pogledat, če se da od vojske golaž dobit, pa če pir Komunajzar točjo

   • Prle

    Baje je prvi v sds probal omenjeni pir, res pa je da mu ga je prinesla njegova žena.

    • cosmosjasnovidec

     Očitno sta ti kurojebec in “janez cepec” po domače klican kravonategovalec največja čefutarska zahojenca na tem portalu.
     To sem sedaj opazil za vaju butla psihično prizadeta.Hehehe

 • Olga

  Levaki! Vam nič ne nuca dežurstvo na portalu! Resnica gre med ljudi! Ljudje niso slepi in gluhi! Še vaši vam ne verjamejo več!

  • Prle

   Med ljudi ja, med ovce pač ne.

   • Goran Hvala

    Se prav med ene 20.000 folkca…dolga bo dolga da se oprime…:-)

   • cosmosjasnovidec

    K tebi gre vse čefutarski kurojebec.

 • Jurij Musar

  Branko Grims “dopustuje” na Visu po nalogu SDS z nalogo vohuniti za komunajzarji. Kupili so mu tudi foto aparat, da bo vse dogajanje dokumentirano. Ampak kaj ko se ni mogel upreti čarom Violete Tomić in se tako razkril, še preden je prispel na VIS.

 • sprehajalec

  Grims je šel pogledat na Vis, kje je spal Maršal. Po komunističnem izročilu je namreč spal v Špilji.

  http://www.tz-vis.hr/userFiles/fotografijeCMS/591_titova-spilja.jpg

  Druga bolj resnična teorija je, da je v resnici prebival v Hotelu ISSA, saj je bil otok trdno v anglo ameriških rokah in nevarnosti s strani Nemcev, ni bilo;

  http://photos.uniline.hr/slikeobjekta/UVIS-006/005/Interijer4XL.jpg

  Torej kaj bi vi izbrali če bi bili Maršal, Pećino ali ISSO? Kolikor poznamo Maršala in njegov okus, je bila izbira ena sama….

 • Adolf Hitler

  Drolja!

  • Prle

   A Grims?

   • cosmosjasnovidec

    A je tebe kdo kaj vprašal kurojebec čefutarski cigan?

    • Extreme Pain

     TIŠINA, PIČKA KOZMOJEBSKA!

     • Zgornji

      Kaj si ti en pokvarjenec !!! :-P

   • Adolf Hitler

    Ne ampak ta komunajzerska prasica lezbaraska smrad!

 • Janez

  MORDA?
  DOBRODOŠLA AFERA !?
  Verjetno gre za režirano situacijo:
  – fotke so narejene iz sedečega položaja, verjetno od sosednje mize?
  – na fotkah so tudi trije mlajši moški: dva na klopi pod stopnicami in tisti z mobijem.
  – med vsako posamično fotko je nekaj časa vmes, slikal je nekdo, ki je dlje sedel tam.
  Ali?
  Gre za željo diskreditirati ?
  – SDS IN G. GRIMSA ali
  – MORDA ? ZL in go. V. T.
  Ali?
  MORDA CELO VPLESTI
  – NAŠE “SOVA” LJUDI ?
  Jaz tega seveda – ne vem. O ” “SOVI” SEM NORMALNEGA MNENJA NAJ BO KAR ČIMBOLJŠA !
  – A VSESLOVENSKA IN
  – BREZ VPLETENOSTI V STRANKARSKE IN DRUGE OZKE INTERESE
  – RAZNIH OSEB ALI OZKIH KROGOV.
  Če
  JE TOLE SLIKANJE ZREŽIRANO IN OD KOGA NAROČENO ?!
  Bo že pokazala uradna preiskava ?!

  – nekdo spodaj je trdil da so ” digitalne sledi na fotografijah ” z mobija g. Grimsa !
  – seveda so take “digitalne sledi” lahko tudi – ponarejene, zrežirane.

  Itd. Itd.
  STVAR JE OČITNO
  “ZRELA” ZA RESNO PREISKAVO S STRANI ABSOLUTNO NETANGIRANIH URADNIH OSEB.
  Končno ?
  Lee gre za dva poslanca:
  g. Grims – pa sploh – vodi pomembno Parlamentarno komisijo. Torej ? L.r. Janez KOMENDA
  P.s.
  SKRATKA? Uredno, pa tudi po resnici. – o zadevi.
  KOT PRAVI ELVIS – Z RESNICO LJUBEČIM OBČUTKOM.
  ELVIS
  IS THE BEST ! Še vedno.

  https://www.google.si/search?q=you+lost+that+loving+feeling+elvis&oq=you+lost+that+loving+feeling+elvis&aqs=chrome..69i57j0l3.31405j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Miha

  Haha še perverzneš Grims se zgraža nad pisanjem nove tv. Zgleda da so se odločili da bo Marjanca žrtveno jagnje, kanonfuter ali pa kmet na šahovnici.

  • janez55

   Marjanca ne more bit jagnje. je lahko le žrtvena kura.

   • Janez

    Ah !
    Daj no !
    A se nameravaš
    spremeniti v pujsa? Ali pa to – s človeško podobo – že kar si ! L.r. J. KOMENDA
    P.S.

    ONA OK DELA POD POLNIMI PODATKI. TI PA SVINJAŠ – ANONIMNO. Nepošten se zdiš.

  • Viktorh

   Tik – tak, še 27 dni, pa…

  • Janez

   NE BO DRŽALO !
   Ga.
   M. S.
   GOTOVO VELIKO PRISPEVA K DOBRI GLEDANOSTI NOVE24TV.
   LEPO ,
   Z LEPO IZGOVARJAVO IN ZVONKIM GLASOM – VODI OK POGOVORNE ODDAJE.
   O
   OSTALEM SE BODO PA V REDAKCIJI NOVE24TV – ŽE SAMI ZMENILI.
   KOLIKOR VEM !
   Ima ga. M. S. UREJENO OSEBNOO ŽIVLJENJE, JE MLADA MAMI ITD.
   MLAJŠI?
   Naj bodo zaposleni in naj se razvijajo. Kot smo se mi – pred 30 leti. L.r. J. KOMENDA

 • VRHOVNI SODNIK

  Nova, a bi že nehal s to kurbo

  • Jezus Kristus

   Ona ni kurba, pač le usmiljena sestra

   • Rdeče zvezdaš Zoran

    Dobra Đizus, +++++++++++++++++++ 10

   • Zgornji

    Bolj Pokvarjena Krava :-P

  • Rožle

   Se kregata 2 kurbi …
   Pa pravi kurba kurbi kurba …

 • SDS je v mojem srcu

  Se je pa za začuditi, kako ni šla h kolegom v Venezuelo na dopust, jim bi vsaj psa podarila, da bi imel kaj jesti.

  • Janez

   To!
   SEM SE PA TUDI. JAZ ŽE ČUDIL !
   Kako?
   1. – da ZL – JI NE GREDO S SVOJIMI PRAZNIMI P A R O L A M I
   – POLNITI P R A ZN E POLICE TRGOVIN – V VENEZUELO !
   ZL PAROLE SO PROTIUSTAVNO – SOVRAŽNE DO VERE (npr. ” kleroofašisti “)
   Ali?
   Zlasti me čudi – zakaj ?
   2.
   ZAKAJ?
   “NAŠI” – ” Z L ” -JI NE GREDO POMAGATI
   – DELAVSKI STRANKI. KURDOV ?

   Delavski stranki ubogih Kurdov ,
   ki jih Turki že desetletja iztrebljajo, zatirajo
   – na vse možne načine. !
   Kako ?
   PAPIRNATA?
   IN BREZVSEBINSKA
   – LE DEKLARATIVNA
   IN NEUPORABNA JE PROGRAMSKA VSEBINA STRANKE – Z L ?! Mar ne? L.r. Janez KOMENDA

  • Rožle

   Kdo ji bo pa pol tamalo hladil … ?

 • Goran Hvala

  Itak da vsi beremo novo…zastonj se nasmejis….svoj cajt sm bil prijavljen na take novice da sm se krohotal..zdej mas pa vse na enem mestu…

 • Rožle

  Naj bo rajš vesela, da jo lahko sploh še kdo pofotka …

  • Zgornji

   Jaz jo nebi nitit v sanjah , ker mi je škoda aparata že v sanjah za tako kravo, kaj šele v resnici … !!!

 • cosmosjasnovidec

  Ta čefutarska prasica mešanica med kitajsko in severnokorejsko podgano pa res ni vredna omembe na portalu.

  • Zgornji

   Ja, skorajda res ne , … ampak, … razkritje tudi ni tako slabonamerno … :-)

 • Mamas & Papas

  Branko je biu. Se sploh nimamo kej pogovarjat. Laž je itak nesmrtna duša janšizma.

  • SDS je v mojem srcu

   Seveda je bil na trajektu, se ne bomo nič pogajal

   • Mamas & Papas

    Pa sliku je tud. Se sploh nimamo kej pogovarjat.

    • SDS je v mojem srcu

     Mene, ko sem ribe lovil

    • Mario11

     iq=0

 • Mamas & Papas

  “Trpeče počitnice vohuna Branka.” – tale pa zmaga. De sm jst janšist, bi se šou u tisto Titotovo lukno na Visu skrit za par let, dokler se tale bruka ne poleže. Pa to se ti ja cela Slovenija smeji. Sramota, ej ….

  • VRHOVNI SODNIK

   Ti se pojdi raj v hišo cvetja na steno prlepit, pa oživlji Tita.

   • Mamas & Papas

    Sramota, ej …. skrij se raj.

    • SDS je v mojem srcu

     Resnica boli šeytan

     • Mamas & Papas

      Seveda, za to se pa raj skrij. Sramota, ej …..

     • SDS je v mojem srcu

      Kwa čem se skrivat, vidiš kakšen orel me čuva

  • Alois Kuhelj

   Tebi se pa ne smeji samo ampak delas celi Sloveniji sramoto.A te nic sram,ker se je tvoj vodz skraj celo drugo vojno skrival v luknji na Visu,pol se pa ustite kako je zmagal drugo svetovno!!

 • Mamas & Papas

  Branko, sicer šef parlamentarne komisije za nadzor varnostno obveščevalnih služb, je bil skupaj s fotoaparatom in družino očitno pod krinko dopusta poslan na Vis z vohunsko nalogo odkriti kakšne gate nosi Violeta.

  Sramota, ej. Ceu svet se nam smeji.

 • Mamas & Papas

  Pol pa še tole …. za povrh …..

  “FOTO in VIDEO: Damjan Murko uradno začel predsedniško kampanijo.”

  Kot da nam ni že Grims naredil že dovolj sramote, ej.

  • Rdeče zvezdaš Zoran

   Ti bi moral kandidirat, z Rožletom te podpreva, zmaga ti je zagotovljena

   • Jezus Kristus

    Sin moj, on se je že men zaobljubil, nič nav s kandidaturo.

 • Mamas & Papas

  Janšisti hodijo na Hrvaško na dopust. Kera sramota, ej ….

  • Jezus Kristus

   Sin moj, vem, da ti je hudo, ker ne moreš na dopust, pridi v naše naročje, bomo poskrbeli za tebe

 • Mamas & Papas

  Prvo slike Erjavčeve hčere, pol Cerarjeve, zdej še pa gate od Violete. Pa kwa še ni noben janšist vidu ženskih gat? Mislim, kera sramota, ej ….

 • Mamas & Papas

  Moramo pod nujno obvestiti Bruselj, da so SDS-ovi poslanci voajerji in da naj vse ženske v Evropskem parlamentu POD NUJNO začnejo nosit burke! Pa da si jo ne bi kera evropska poslanka slučajno luftala – P-R-E-P-O-V-E-D-A-N-O!!! …… mislim …. ej ….kwa nej še rečem? S-R-A-M-O-T-A!!!

  • VRHOVNI SODNIK

   Matr si pa padu, zdaj že gnile pičke zagovarjaš

   • Extreme Pain

    KOJI JE KURAC TEBE OPICA KAJ VPRAŠAL?!?!
    TVOJA NALOGA JE DA SE MI KLANJAŠ, GNOJ USRAN

    • SDS je v mojem srcu

     Bomo to v Bruselj poslal, kako se kandidat za poslanca ZAB obnaša

    • Rdeče zvezdaš Zoran

     AUUUUUUUU DRAŽA, ALA SI SE PROMENIO

    • Jezus Kristus

     So tabletke popustile, bo treba močnejše

    • mginko

     Od kar resnica prihaja med narod in rdeča medijsaka propaganda ne uspeva več, tebi in enakim levakom vre v skisanih možganih. Pač ste zunaj, ker psihiatrije so zatrpane. Počasi vas možganska kislina spreminja v gnoj – kar je že skrajni čas.

    • Bald Eagle

     Čefurji se boste klanjali Slovencem, sicer vam bomo vsem napravili kolumbijske kravate, gnoji čefurski!

    • m&m

     A, se ti blede ? Kje vidiš kakšno opico ? Včasih ste videli bele miši.. A to zdele pa vidite že opice.? Mrš u kletko !!!

    • FUCK COMMUNISM

     Kmalu bo tvoja naloga, da bos goltal govno nas desnicarjev! In verjemi, goltal ga bos z uzitkom!

     • Extreme Pain

      SHUT THE FUCK UP.

     • FUCK COMMUNISM

      Hahahaha, en levuharski drek misli, da bo meni ukazoval. Prit pa me prsil, fuckin’ faggot!

 • Mamas & Papas

  Bizarno: Šef parlamentarne komisije za nadzor varnostno obveščevalnih služb skrivaj slika spodnjice turistk na Hrvaškem, ter jih objavlja po spletu.

  Bizarno, ej ….

 • Rožle

  A Šeytan je zdej ZA ZL …nič več AB ?
  To bodo batine …ko sliš Šivlja, da peca Tomićko…

  • VRHOVNI SODNIK

   Saj si to kopiru, jutr Lenki pošli, bo pokov po šeytanu

  • Kosobrin

   Ta “šivilja” je bolj priljubljena od vašega velikega vodje – po vseh anketah do sedaj! Kdo je zašil hlače, ki jih imaš sedaj na sebi? Šivilja! Zakaj žališ šivilje? Brez njih bi nag hodil po svetu! Rožle, Rožle, nisem te tako učil!

 • Mamas & Papas

  A si predstavljate afero, da bi takole janšisti zasačili Cerarja kako na hrvaškem trajektu slika spodnjice turistk?

  Groza, vam povem. GROOOOOOOZA!

  • VRHOVNI SODNIK

   On jih v Č.G.

  • Kosobrin

   Nova 24 bi eksplodirala od gneva!

  • Janez

   Ampak to se ni zgodilo.

 • Mamas & Papas

  Zato pa sem hčeri povedal, da mi je vseen s kom se bo poročila ……. sam, da ne bo busanc al pa janšist. Drgač pa vseen …

  • Jezus Kristus

   Žal te ni poslušala in se je s 1, ki si ga omenil

   • Mamas & Papas

    Pa že zadel si. S Slovencem, ki ni janšist. Neskončno me je osrečila. Sedaj lahko v miru umrem.

    • VRHOVNI SODNIK

     Lohk bi že včeraj

     • Zgornji

      Ja, bi vsaj Manj škode naredil na Planetu …

    • FUCK COMMUNISM

     Ne bos crknil v miru! Obljubim!

 • Mamas & Papas

  A si predstavlate, da vam lastna hčer pripelje domov janšista?!! Kakšna sramota za družino …..

  • Branko Paparazzo

   Grozovita sramota. Si ne morem predstavljat.

   • m&m

    In prav to se je tebi zgodilo, o o o o o…… grozota, ni za govort, ……sej se boš
    zdej še fental……

  • Zgornji

   Še hujš pa če mi pripelje črno pederko , … ampak, to se mi Nemore zgoditi, ker Nebo tolk Slabo vzgojena, da nebi vedela kaj kam spada !!! ! !!!

  • Janez

   Neizmerno bi bil vesel.To so pravi ljudje

   • Janez

    Tega nisem pisal jaz. Vsei moji zapisi so opremljrni z L.R. J.KOMENDA

  • Darth Vader

   100% boljše, kot da mi pripelje domov balkanca ali pa muslimana

  • FUCK COMMUNISM

   Preklet kreten pokvarjen! Rajs mas cefurje, kozjejebce in ostalo sodrgo, kot pa od tebe drugace mislece Slovence. In vi pedri levuharski se imate za domoljube!?!?

 • Branko Paparazzo

  “Vir, ki ga ne želimo razkriti. ….” obstaja lepa angleška beseda za to – bullshit!

  • Kosobrin

   Ga bodo pa drugi razkrili, če ga vi nočete!

  • Kosobrin

   Če nekaj ne želiš razkriti, pomeni, da veš, pa nočeš povedati zaradi nekega, zate pomembnega vzroka ….

 • Janez

  POSVETITE SE RESNICI le prava in nepotvorjena resnica – ODREŠI ! L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  PESEM
  OTROK CVETJA IZ 1960.. LET.
  JONI , MARY IN MAMA CASS
  https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&biw=1280&bih=800&tbm=vid&ei=UJmLWb_NEML1atbwveAM&q=I+SHALL+BE+RELEASED+mama&oq=I+SHALL+BE+RELEASED+mama&gs_l=mobile-gws-serp.3..41j0i19k1.45040.49112.0.51085.5.5.0.0.0.0.266.862.0j4j1.5.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..0.5.860…0j0i30k1.tQ5dEeJNhpo

 • Zgornji

  A niii škoda aparata za Tooooooolk Grdo baburo … ?? :-P
  Sej jaz vem da sem grd, ampak, v primerjavi z tole spako sem pa še vedno Lep … :-/
  Ma , ker norec bi taki dal mednožje za uporabo, bi moral biti totalno slep , ali pa pokvarjen bolj od stare ribje konzerve !!! ! !!!

 • Kosobrin

  MiSLIM, DA BI ZARADI TEGA ČLANKA IN POROČANJA, NEVREDNEGA POŠTENEGA, DOBREGA NOVINARJA, MORALO DRUŠTVO NOVINARJEV SLOVENIJE ODIGRATI SVOJO VLOGO!

  • Darth Vader

   mislim da je popolnoma vseeno, če se vržeš v tla in spizdiš nazaj preko kolpe

   • Kosobrin

    Če se vržem v tla, ne bom mogel preko Kolpe. Sicer pa tam nisem bil že leta in tam nisem nič pozabil! Lep dan ti želim, lahko pa skočiš ti, si hiter in boš takoj tam!

    • Darth Vader

     mi smo že od nekdaj tukaj, ne rabimo hodit v tuje države odžirat delo in socialo njihovim prebivalcem

     • Kosobrin

      Potem pa tudi mene ne sili tja, ker sem sin Slovenca in Slovenke.

     • Mico Mitic

      Ja, uvoženih :)

     • Darth Vader

      tko kot ahmed ane…..v akvariju……

     • Kosobrin

      Meni je vseeno, lahko je tudi Ahmed, samo da je človek, kot je treba. Jaz ne gledam nikogar po narodnosti, barvi in podobnih zadevah, zame največ šteje to, če je človek dober in pošten.Drugo ni omembe vredno. “Slovenec sem, Slovenec sem, tako je mati djala, ko me je dete pestovala …” Tudi to z zanesljivostjo vem, čeprav mi hočeš ti pripisati nekaj drugega. Sramuj se!

     • Darth Vader

      to kar ti govoriš američani prikupno imenujejo virtue signaling, race baiting ter še kakšen pprimeren izraz bi najdl za to….če bi bla kurbica tomićka poštena, bi delala za svoj narod, tko je pa še bosance zatajila

     • Kosobrin

      Nehaj bluzit!

     • Janez

      A?
      Tak sin, morda LGBT?, ki bi naselil 2 miliona recimo Turkov – v Slovenijo? L.r. J. KOMENDA

 • Darth Vader

  mala armada socialističnih papkov, ki pljuvajo po kapitalizmu in slovenstvu je spet na delu…..zadnjič mi je en levičarski debil razlagal, da je kapitalizem v kurcu in je kapitalizem kriv za vse….a tip dela pri merlaku na bitcoin borzi, uporablja iphone7ko in vozi nemški avtomobil……skratka IQ sardelce……

  • slosin

   …in debil s kognitivno disonanco gre med malco na hamburger in coca colo…

 • leva desnica

  to je konec SDS na Visu

 • Kosobrin
 • Kosobrin

  Sploh ni gledala neposredno v fotografa, ampak je videti, da gleda dol.

 • Marko

  Mogoče pa ima Grims fetiš na stare ženske. grem stavit da če bi pogledali fotke na njegovem telefonu bi našli polno fotk mednožin starejših žensk. Psiho..

  • AIRWAYS

   Ne sodi drugih po sebi… Ob svoji tako lepi ženi nima potrebe gledat drugih.

 • delaware

  je potrebno dvakrat razmislit, preden se usedeš na take sedeže..candida, coli, gljivice…pa to..

 • Razocarana

  Nikomur ni mar za Violetine spodnje hlače. Nova bi naredila bolje če se že mora ukvajati z Violeto, da se osredotoči koliko migrantov je iz solidarnosti, ki jo je tako zahtevala od drugih, Violeta že vzela k sebi, in na njeno sanjanje kako se bo dalo zaslužiti z migranti, nekaj o čemer je javno blebetala v Tarči.

  • Darth Vader

   določene agencije imajo načez azilante v Logatcu…..za minimalca jih vozijo delat v fabrke, v katere nihče več noče, ker so lastniki poznani po izigravanju delovne zakonodaje, davčne zakonodaje in nasploh barabe…….tko gredo ob 5h zjutraj iz logatca in se vrnejo okoli 6-7h zvečer nazaj v azilni dom logatec……tko da o tem je govorila violetica……o sužnjelastniških prednostih……za podjetja katera v tržnem kapitalizmu propadejo, ker pridejo na slab glas

   • Razocarana

    Ni čudno potem da je več kot polovica azilnih vlog zaustavljena, kar se zgodi ko ‘azilanti’ izginejo iz centrov. Glede na to kako migrant zahtevajo stvari v Nemčiji, Švedski, ipd, in kako nasilno odreagirajo ko ne dobijo zaželjenega, so prišli v Evropo zato da se prisesajo na socialo ne zato do bi delali.

    • Darth Vader

     tudi oni ne marajo socializma in komunizma, kot ga živi slovenski narod…..zavedajo se, da je to enosmerna vozovnica v absolutno revščino…..no nekaj teh azilantov pa določeni delodajalci, kateri bi v primeru prostega trga zaradi slabega glasu že propadli, uporabljajo za prisilno sužnjelastniško delo….in mislim da je v tem tudi del poante…..torej podjetja sumljivih lastnikov sumljivih poslovnih praks, podjetja za katera se ve, da izigravajo delovno-pravno zakonodajo, katera so na slabem glasu do te mere, da ne dobijo niti enega zaposlenega več, se obračajo na azilantske domove, kjer nato te ljudi vozijo na bolj ali manj prisilno delo v te določene fabrke……

  • Kosobrin

   Zaenkrat imamo za azilante še dobro poskrbljeno in dovolj prostora, da ni potrebno nikoga nastaniti po domovih. Toda, kdor hoče nagajati, nagaja.

   • Razocarana

    Seveda je za migrante dobro poskrbljeno, saj iz tega naslova določeni prav dobro služijo na račun davkoplačevalcev. Zato bi bilo prav da se migrante začne talati dolečenim humanitarcem ki jih tako zelo hočejo v Sloveniji, da pokažejo to svojo dobrodelnost in humanitarnost iz prve roke, ne samo da jo zahtevajo od drugih.

 • primsek

  Sluzek Girmsek Paparazzo bo pač plačal odškodnino za vohljanje. Da si to privošči ob svoji službi in plači pa kaže, da se retardirane gnusobe izpod Beranekovega plakata ne ustavijo samo pri žaljenju ampak tudi oprezajo. Fotografija z Brezij in potem montaža z Goebelsom sta v tem primeru dovolj povedni

  • Janez

   Ali ?
   ŽE USTANAVLJAŠ URADNO?
   NOVO STALINISTIČNO – K O M U N I S T I Č N O PARTIJO SLOVENIJE?
   Ali?
   Pa boš kar do smrti deloval – takole skrito, anonižmno. V ILEGALI ? L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  ALI JE ŽE KAKŠNA
  URADNA REAKCIJA KOGA OD VPLETENIH.? Ali kdp ve ? L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  MNENJA TEH PLAČANIH LEVIH BEVSKLJAČEV – NISO NIČ VAŽNA.
  KDO.
  JE SLIKAL – MORA POTRDITI MNZ.
  ALI JE G. GRIMS – ŽE KAJ REAGIRAL?

 • Janez

  TISTE “PODATKE”
  DIGITALNE SLEDI TEH FOTOGRAFIJ,
  KI
  JIH JE VČERAJ NA TEM ZAVIHKU NEKDO OBJAVIL – NE MOREMO ŠTETI – KOT URADNE !
  Saj
  R.SLO MNZ ORGANI – MENDA NE DELUJEJO – ANONIMNO, POD VZDEVKI !
  Ali pa MNZ ?
  Deluje – pod vzdevki? MISLIM, DA NE. L.r. J. KOMENDA

 • FUCK COMMUNISM

  Nekje spodaj je en zahojen levuhar napisal, da se Topicka lahko sama sprehaja po Ljubljani in da se ji nic ne zgodi, Jansa pa da si ne upa… Naj se kuzla mimo mene sprehodi…

  • tramal

   Seveda se ji nič ne naredi ker vsak beži od te smrdljive babe.

 • Anton

  naj bo gospe Tomić za vse pritlehne besede oproščeno, kajti znano je, da omenjena feministka,ne zmore obvladovati svojih čustev, pameti pa tako ali tako nikoli ni imela v izobilju.

  sarkazem press

  • Janez

   JA!
   ZA STAREJŠE FEMINISTKE JE ZNANO, DA SO ŽALOSTNO, OSAMLJENO
   TAVAJOČE SAMKE.
   ONA?
   Ima vsaj psa. MORDA?
   EDINI PRENESE NJENE – ZL PO-KOMUNISTIČNE GOVORANCE GE V. T. L.r J. KOMENDA

  • Kosobrin

   Bejž no!

 • Andrej Črepinko Andrej

  A mu je prišlo ko je slikal!

  • FUCK COMMUNISM

   A tebi bi ob pogledu na tako ostudno grdo babo?!?!?

   • cosmo

    Grims ni čisto normalen, njegovo potenje in držanje roke v žepih na sejah parlamenta kažejo na iztirjenca

    • FUCK COMMUNISM

     Dej ne seri neumnosti!

    • AIRWAYS

     Ne sodi drugih po sebi…

  • Adolf Hitler

   Mislm da nit enem nebi ustal ob tej plesni pizdi ki zaudarj ko sam hudič hrpa govnov widerliche fettfass

 • FeriSS.H

  Apsolutno NAJBOLJ IDIOTSKA tema tega portala še vedno zažiga … paradox v tem primeru pa je da velika večina ljubiteljev tega dogodka NISTE budale … vleče pa vseeno

  Diametralno nasprotno tem primeru je blog Kavarna Hayek na primer … po moji oceni verjetno NAJBOLJ kvaliteten Slowenische Sprache blog kar ih je … glede na kvaliteto in aktualnost tem, bi se morala stran tam sesuvati pod navalom … pa se vsega tu in tam najde kakšen komentar.

  Nova je parkrat resda poskušala prenesti nekaj postov iz Kavarne … in nič več…

  Malo drugače je z absolutno najbolj kritično temoi 21 stoletja – POPLAVA “imigrantov” in “beguncev” … interes komentatorske scene je soliden, a se Nova24 VZTRAJNO TRUDI čimpreje umakniti temo z naslovnice

  Pa zdaj razumi to …

 • Janez

  AMPAK?
  “JAMES BOND” – ALI KAJ ŽE JE ?
  KI
  JE VČERAJ NA TA PORTAL OBJAVIL DOMNEVNE “DIGITALNE SLEDI”
  TEH
  FOTK POLEŽUJOČE ZL – POSLANKE V. T. !
  Kdaj !?
  Bodo
  PA TVOJE ” D I G I T A L NE SLEDI ” – POSTALE URADNE. Ne nam govoriti,
  da uslužbenci
  organov MNZ ?

  OBJAVLJAJO “DIGTALNE SLEDI SPORNIH FOTK” – kar anonimno. Pod vzdevki. ?! L.r. J. KOMENDA

 • Extreme Pain

  Če morda koga zanima znanstven pristop k stvari.
  http://danesjenovdan.si/razglednica-z-visa/
  Če metode SCAN ne poznate, se malo pozanimajte. Ne bo škodilo. Predvsem notoričnim lažnivcem iz desnice.

  • primsek

   Lepi dokazi, samo kaj, ko imamo opraviti z verniki, ki se jim zdi kepa sluza lepša, četudi počne gleduške stvari in za dosego ciljev namoči poslanko, ki počiva na klopi na trajektu. kot je rekel že Škrat Murgelj na pogovoru s Pahorjem v Novi Gorici ob aferi Depala vas : tej opciji so dovoljena vsa sredstva, najprej diskreditacija, potem likvidacija. Grimsek sluzasti Paparaco dela za orbanovske portale s tretjerazrednimi pisuni tudi na počitnicah, da pa preureja svoje izjave, je pa jasno. Moralni poden, na portalu od podna

  • Janez

   Ja?
   POVEJ RAJE KDAJ BODO URADNO ” DOKAZI” PODANI !
   In?
   Kdaj in kdo bo prijavil – g. GRIMSA.
   TUDI, ČE BI SNEMAL ON. SDSJA – TO NE PRIZADANE. VSAKDO JE OSEBA
   ZA SEBE.KOLIKO MORILCEV IN LOPOVOV JE BILO V KPS – PA BI KPS? Nekateri še kar hvalili.
   Extreme Pain?
   Le glej, da se ne boš – nasadil – z vsiljevanjem neverodostojnih “dokazov” !?
   Nasadil – samega seme – na kol.
   Tako kot – v LINKU. Pa bodo – bolečine “Extreme Pain” A ne? L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   EXTREME PAIN
   https://www.google.si/search?q=kol+nasaditev+na+kol&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjQ8Mzwhs3VAhUHJlAKHRYhD6EQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=2jmOVQxM9Nmt-M:

 • Janez

  DOKLER
  NEKI VPRAŠLJIVI – ” D O K A Z I ” NISO JAVNO,
  URADNO PREDSTAVLJENI,
  VSEMU PREBIVALSTVU NA TV – NISO VREDNI NIČ ! ” N U L A”. ” Kapish” l.r. J.KOMENDA

 • Adolf Hitler

  Gdo pa bo fotograferal to Dreckschleuder že ko jo pogledaš na kilometr te srat prime kaj šele ko bi jo pogledal v pizdo mislim da bi kozlal fuj droljača!

 • Janez

  Meni !
  JE STVAR SMEŠNO- GROTESKNA ?
  Zakaj?
  NAJ BI G. GRIMS SLIKAL – ZL VIOLETO T.. NI RAZLOGA, NI MOTIVA.
  LE !
  Tveganju in očitkom o nadlegovanju – se bi izpostavljal?
  Saj?
  Ga. ZL V. T. JE TAM PAČ LE POLEŽAVALA, NORMALNO NA TRAJEKKTU. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  NEKDO HOČE OBLATITI G. GRIMSA.
  ZAKAJ NAJ BI JO SPLOH SLIKAL? Tiste fotke so navadne, poležavanje. Ne prizorri izpod tuša.

 • Janez

  Ja?
  MENI SE ZDI TOLE – ZELO NERODNO, HUMORISTIČNO NERODNO !
  NERODNO REŽIRAN POIZKUS !
  DISKREDITACIJE
  G. GRIMSA
  IN
  NOVE24TV !

  Vendar je se zdi bumerang – že usekal – tistega, ki ga je vrgel.
  Bo
  Novi24tv – tole ? LE KORISTILO?
  Gledanost bo še večja.
  Pa – DOKAZI BODO. KAKO GRDO NOVO24TV – NWPADAJO !?
  Meni se zdi tako !
  TISTE “DIGITALNE SLEDI” NAJ URADNO POTRDI – NA TV – KDO Z MNZ. L.R. J. KOMENDA
  Tu ?
  Na temm portalu govoriti – o “-dokazih” – JE BLEF..

 • valentin

  Za nekatere so njene hlaćke najšibkejši člen, ha, ha ,ha….

 • trobenta

  Stavim, da Grims tiste ku..be še pogledal ni…

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! :-)

 • Sloustava

  Hlapci rezima, presstituti in presstitutke, prav smilite se mi. Vas “jeb…”, da je SDS edina stranka, ki je ze osvobojena lazi? Infantilnost je pac najvisja stopnja, ki jo presstitucija Sveta24 doseze. Pa se tega niso sposobni vsi presstituti. Clovek se nehote vprasa: how low can you go?! Pravijo, da ima celo Murphy svoj poden. Jaz trdim, da ga levaki nimate!

 • Zgornji

  Ha , ha, a že spet ta Zlobna Grda faca violetna kle okoli strašiiiiiii … !!! ! !!! ;-D ;-)) :-P

 • tarantela

  Tale trebušček je tud u redu:https://www.youtube.com/watch?v=qCqWicyNhWQ

 • Šobar Davorin

  že videno. V Arhivu RS.

 • Jurij Musar

  Tale vir naj nam zaupa svoje podatke pa bo stvar rešena.

 • mapu

  Le kak lahko v parlament pride ena slaba igralka, je čist navadna kruhoborka, ki bi naredila čisto vse, da bi še naprej grela stolček.

 • mapu

  Še pes je bolj zanimiv…

 • VERZIFIKATOR

  Njen vpis v Dnevnik:
  Malce pozno, a vendar.

  Tomo Vijolič

  VOAJER IN GRIMASA

  Cipa šla je na rutinsko delo,
  tja, kjer se navadno razkazuje,
  za drobižek kjer se jo kupuje,
  delala grimaso neveselo.

  V dnevnik sproti si je zapisala,
  da krivica spet se ji dogaja,
  ker se z leti le težko prodaja,
  čisto sama tam da je obstala.

  Ur je celih dvajset, zraven štiri,
  svetu se nastavljala brez haska,
  a ko malce se preveč popraska,
  tole cipi končno se primeri.

  Eden da jo vendar opazuje,
  eden se je malce je usmilil,
  s fotoaparatom tja poškilil,
  kjer se s psico ona razteguje.

  Bo zaslužek tole končno dnevni,
  v dnevnik je osebni napisala,
  dvajset ur in štiri sveto stala
  vsaj zaman ni v drži tej pohlevni.

  On pa slika in se stran obrne,
  zmotil namreč se je kardinalno,
  vse na sliki je katastrofalno,
  iz obupa hitro pivo zvrne.

  Voajer, zdaj razkriči se cipa,
  videla njegovo sem grimaso,
  jaz pa vso sem dala svojo maso
  na ogled, kriči in tam se tipa.

  Je grimaso tisto prepoznala,
  ki tako jo, cipo, ponižuje,
  v dnevniku se besna vsa huduje,
  češ zaman sem na ogled se dala.

  Obtožuje fotografa cipa,
  voajerja, bil da je z družino,
  a da slikal drugo je skupino,
  njej privoščil kanček ni otipa.

  Dnevniško sprevrženo pisanje
  znane cipe ultravioletne
  naj skazi zdaj dneve mu poletne,
  v takšno vrgla se je packa stanje.

  Ve predobro, da je on ni slikal,
  ki ga lajdra s tem je obtožila,
  rada bi ga zopet očrnila,
  češ da vanjo ni pogleda vtikal.

  Ni ga pritegnila kajpak nase,
  ve, da mož pošten ob njej se zbruha,
  mulo cipa zdaj na vso moč kuha,
  dela vsak dan grše le grimase.

 • Pezde

  A je sploh važno kdo jo je slikal? Stara baba se je na javnem mestu razgalila, kakor poceni kurba in to pred družinami z majhnimi otroci. Več, kot očitno je, da nima moralnih načel, jebe se ji za vse, medijem laže In to naj bi bila poslanka in uradna oseba, ki zastopa ljudstvo? Bananistan!!!

  • JJ

   Ti pa že dolgo nisi pizde videl….a ne Pezde

   • Pezde

    Tako grde pa res ne. Smrduharica Violeta ni bila nikoli dovolj privlačna, da bi se lahko prodajal za denar, zato se je odločila za komunizem, da bo vsaj tako prišla do njega.

   • Brane Pevec

    Primeren vzdevek!

 • janez55

  Ste pa res čudni! Grims je po pomoti pritisnil sprožilec na fotoaparatu, ker je mislil, da slika bančno luknjo.

 • Branko

  Grims je psihopatski pedefil ki slika vse kar diši po goloti. Straši obvarujet svoje otroke pred to pošastjo.

  • Aurelius

   Brankec, čestitam: v dveh stavkih s skupno osemnajst besedami si uspel narediti samo štiri slovnične napake. Lep dosežek, kar tako naprej!

 • JJ

  Nova24 = Svet24 in obratno……tako da novinarji in novinarke Nova24 ne nabijajte……ker niste nič drugačni ne vi in ne vaši liderji Janez,Branko in drugi…..Saj veste kakšen je odmev v hribih,ko zakličeš komunisti ali fašisti ali belogardisti…..Odmev ki se sliši je ….ISTI,ISTI,ISTI

  • Aurelius

   Še en vseglihar, sicer pa to sploh ni važno – glavno je, da smo mi boljši!

 • MEFISTO

  Mar sploh veste, da je Violeta Tomić morala postati poslanka?

  In zakaj boste vprašali.

  Zaradi pufov, tudi meddržavnih, ki jim je bila kos le s poslansko plačo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!