Vlade še sestavili niso, pa so že “na nož”: Miha Kordiš iz Levice Židana označil za prodanega predsednika! Ali nas čaka najbolj nestabilna vlada v zgodovini Slovenije?

Foto: sta

Za stabilno vlado (razen v primeru ponovnih volitev) se je zaenkrat izgubila vsaka sled. Potem ko je Nova Slovenija sporočila, da se iz koalicijskih pogajanj pod okriljem Šarčeve LMŠ umika, je zavladala panika. Pisali smo že o možnih scenarijih, tudi o manjšinski vladi, v kateri bi lahko bil Šarec premier, s podporo Levice. A kaj, ko sta Levica in Židanova SD na bojni nogi in se javno zmerjata in kritizirata. Kordiš je Židana celo označil za prodanega predsednika in prav tako njegovo stranko SD. Če se tovrstni odnosi gradijo še pred sestavo vlade, kako nameravajo sodelovati v dobrobit države in sestaviti stabilno vlado? V sporu pa nista le SD in Levica, prenašati se ne morejo niti prejšnji koalicijski partnerji!

Po odhodu so v NSi dejali, da so bili ključen razlog za odstop ravno spori med nekdanjimi koalicijskimi partnerji, kjer naj bi bilo največ trenj med predsednikom SMC Mirom Cerarjem in predsednikom SD Dejanom Židanom. Že to kaže, kakšno je stanje med strankami, ki ponovno želijo sestaviti koalicijo. Spomnimo tudi, da je ob odstopu Miro Cerar tudi sam dejal “da različne skupine vidijo le sebe in svoj prav, vsak zahteva samo zase, tudi koalicijski partnerji” – mislil je seveda na Židana in Erjavca, ki bi sedaj spet rada “sodelovala”.

(Foto: STA)

Prejšnji koalicijski partnerji skregani med sabo
Razpad prejšnje vlade, ki so jo sestavljale SD, DeSUS in SMC, ki sedaj ponovno želijo “sodelovati”(!), nam je pokazal, kako nestabilna je bila, saj so si po razpadu vsi trije koalicijski partnerji metali polena pod noge in obtoževali drug drugega za neuspehe v takratni vladi. Cerar je dejal, da je bila SMC ves mandat še posebej od koalicijskih strank deležna hudih sprenevedanj. “Namesto da bi koalicijska partnerja pri tem pomagala, sta nas pri tem ovirala, kar je tudi dokazljivo,” je dejal. In sedaj bi Šarec z istimi ljudmi ponovno rad sestavil vlado (čeprav so se ti trije že izkazali za neuspešne), dodal pa bi še Bratuškovo in Levico Luke Mesca, ki ima povsem drugačen pogled kot vsi preostali. Če v prejšnji vladi niso bili uspešni, zagotovo tudi z “dodatki” ne bodo.

Tudi Levica in SD se ne preneseta
Če iz preteklosti lahko povemo, da so prejšnji (in morebiti zdajšnji) koalicijski partnerji na bojni nogi, pa lahko iz spodnje objave sklepamo, da je na bojni nogi z Židanom tudi Levica. Čeprav je Mladi forum SD povabil Levico in zapisal, da “sedaj je pa na tovariših iz stranke Levica, da prevzamejo odgovornost in skupaj pomagajo oblikovati levo-sredinsko vlado”, se po drugi strani javno kritizirata. Židan je namreč očital Levici, da je bila z njene strani ministrica Anja Kopač Mrak deležna neutemeljenih kritik, na kar se je ostro odzval Miha Kordiš iz Levice. Obtožil je Židana, da je “prodan predsednik” in da je prav tako prodana tudi njegova stranka SD. Za nameček pa je nanizal neuspehe Mrakove, kot so beg možganov, ustvarjanje revščine in zaščita kapitalistov, ter izzval Židana z vprašanjem, ali so to res neutemeljene kritike? Očitno je, da se stranki že sedaj ne prenašata; kako je mogoče, da bi njuno “sodelovanje” lahko po sestavi vlade Sloveniji prineslo uspeh?

(Foto: Twitter)

Na tranzicijski levici pa so kljub tako očitno slabim in nestabilnim odnosom med sabo pripravljeni storiti vse, da ne bo prišlo do ponovnih volitev, saj se zavedajo, da bo Janez Janša ob vsej njihovi “predstavi”, ki jo igrajo pred vso Slovenijo, dobil še več podpore, kar pa jim bo preprečilo načrte. Zato se na vse pretege trudijo sestaviti vlado, pa čeprav na silo. Zato nas morda zares čaka izjemno nestabilno obdobje.

A. G.

 • antimur

  Prvo kar je, stranke ki so uničile Slovenijo, SMC, SD, Desus, s svojimi podporniki kot je ZAB, nimajo v naslednji vladi kaj iskati, Levico je pa potrebno prepovedati ter barabe sodno preganjati zaradi delovanja proti državi, vsekakor jih pa pregnati iz parlamenta.

  • alborebeka

   Tako se govori zab ,smc, desus ,sd to so preverjeno sami levičarski odpad,zaviralci Slovenskega napredka ,če že naj se zgodi SDS,LMŠ ,NSI IN SNS ..pika!

   • Hun

    LMS, SDS….po takem vrstnem redu…pa Jajo bo pokleknu Serpetinsmu

    • mginko

     Ti si si neozdravljivo bolan. Še sreča, da so vrste, pardon ti si prvorazredni brez vrst. Brez vrst so samo za vas na psihiatriji, ker ste “vaši”.

     • Hun

      kje mas ti privilegij na Avstralsk klinik

     • Hun

      taprau govori o bolezni…ni jo hujse bolezni kot fanaticna zaslepljenost do Jajota…kok cajt ti ze traja…oa te se ni odzdravu

 • martina

  seveda pa nas zanima ali se je jelincic hecal, ko je izjavil, da sta sla s polonco dobrajc k pijanemu bizjaku in je trdil, da mu je eksploziv podstavil moris ali se ni hecal in zakaj gre zdaj v koalicijo z njim in ali mu je bilo to v bistvu vsec
  https://www.mladina.si/93601/nevarna-igra/

 • Aton

  Pa saj je res. SDjevci in Židan so izdali velike cilje komunistične revolucije. A smo se za to boril?

  • Hun

   SDS si pozabu oment..ostarele komunjare..Vinko, Grims, Tanko, Sircl, Jajo…

 • alborebeka

  Ti trije lopovi zgledajo kot revolveraši iz obračuna pri “Ok Koralu” ali pa “Točno ob poldne” samo tam so dobili po pizdurini in končali v zabojih iz lesa.

  • Hun

   se dva arestanta iz desne strani se jim prdruzta…pa bodo prava tolpa ropov postnega vlaka..drzavljanom bo pa ostal na konc mesca ” Za pest dolarjev”

 • Bozz

  Porast prekarnosti, beg možganov, ustvarjanje revščine, neposredna zaščita pohlepnežev (ne bom uporabil besede kapitalist, tudi Miha Kordiš rabi kapital, da preživi čez dan) nasproti dela, je vse posledica komunizma in socializma, ki ga furamo v naši državi in na zahodu, če za glavno merilo vzamem ZDA, že od 1913. Kje Miha Kordiš vidi kapitalizem? Kapitalizma ni več v ZDA od 1913 dalje.

  Če ne bi videl imena Miha Kordiš, bi mislil, da je ta komentar napisal kakšen desničar. Razen tistega srpa in kladiva seveda. Miha Kordiš (in levičarji na splošno) ne pozna osnovne razlike med komunizmom in kapitalizmom ali pa se kot kakšen dobri stari prebrisan komunist poslužuje taktike, tega kar si kriv sam oz. tvoj sistem, ki ga zagovarjaš, obtoži nasprotnika (kapitalizem). Torej to je dokaz, da so levičarji ali hudo sprani od lastne propagande ali pa zavestno zavajajo oz. lažejo in krivijo kapitalizem za napake, ki izvirajo v resnici iz komunizma.

  Je pa tudi dobra taktika. Ustvari novo levo stranko (Levico), uniči staro levo stranko (SD), ki se je ljudem na levi zamerila in jovo na novo, zafrkavaj ljudi v glavo z istim sistemom (socializem/komunizem), ki je bil tudi jedro stare leve stranke, naslednjih 26 let.

  • AlojzZ

   Ljudje ne bi nasedli, če bi imeli pravo osebo. Tako pa …

   • Hun

    taprau se oglasa..ti nasedas ze dolg

    • Fosa Stefan

     diskreditacija pa likvidacija Avtor kučan, kaj si ti dobrega naredil za slovenijo, kaj je kučan naredil dobrega za slovenijo pa šidan, pa cmerar, pa erjavec pa mesec
     LAŽ IN KRAJA JE NESMRTNA DUŠA KOMUNISTA , HUNA

     • Hun

      se Janso v ta paket komunustov vrz k s napisal pa bo krog sklenjen…od ’91 majo Slovence za norca..povj kva so nardil ZEROOOOOOO…bedaki pa se kr upate..za hlapca rojeni, za hlapca vzgojeni

     • Hun

      naj huj od vsega je da tti vols za svojo stranko sploh ni vazn kero…ze 20let pa ni sprememb…ker stos je da ns majo vse za norca..skregal so ns . namest da krivis svojo stranko krivis mene sodrzavlana..

 • šmentanamuha

  Gud njuz.

 • dr Janez Sveti

  Nove volitve nas čakajo.
  Dr Janez Sveti vedeževalec

  • Hun

   pizda s ti pametn k ovca

   • AboMir

    Ne znaš pa se ti kulturno pogovarjat, kajne ?

  • Hun

   cakas ti ze 20let…dobre zivce mate hlapci

   • xtc

    In to nam zaupa beograjski drekopobiralec in čistilec sekretov tam?

 • AlojzZ

  Brez skrbi! Ko bo treba, bodo Mesečniki volili “pravilno”. Vsi!

  • Hun

   sektask volte ze 20let u prazno..kurba trmasti pa ste vztrajniki

   • xtc

    Težava je ,da kmalu nebo v prazno-se pa vedno bolj poraja med narodom kaj storiti z levaki?

 • Miha

  Jajo pa je še kar naprej pasiven ko morski ježek in kaže kup papirja z naslovom koalicijski sporazum.

  • pajot

   Daj,svetuj kaj naj stori. Da bo aktiven.

   • Hun

    ovca svetujm teb da glavo pomoc v ledeno Soco da se zbudis od spanja leta ’91

    • xtc

     Torej ti še kaar spiš torej v 88?

   • samotoje

    Dobra!

  • Novakec1

   Se mu mal hebe za slolandijo, ma v Avstraliji že vse zrihtan.

  • xtc

   In čaka ,da se levi pobijete med sabo,tako delajo intiligentni.

 • VERRZIFIKATOR

  Pepe Levičnik

  V NEKI SO REPUBLIKI

  V neki so Republiki Banana
  sprli fantje se za senco odsla,
  eden reče drugemu: “Brez posla
  židana navlaka si prodana.”

  Drugi fant nad istim se huduje,
  zraven zmerja kroto še rjavo,
  ta študiral, pravijo, je pravo,
  je v Republiki čedalje huje.

  Pa potem sestavljali so vlado
  isti fantje, kajpak v osla senci,
  ker zavezani so eksistenci,
  skupaj so sestavili parado.

  Gre po cesti, regiment maršira,
  a čedalje bolj se robu bliža,
  še cestišče se pod njimi niža,
  da parado sproti že požira.

  Kaj s korakom našim je narobe,
  španovija butcev se sprašuje,
  le zakaj vsak čevelj se sezuje,
  le zakaj gre čisto vse po gobe?

  Ah, zakaj le, opica se smeje,
  ki banano ravnokar si lupi,
  kdor bedake takšne si zakupi,
  bo čez mesec v blatu najpozneje.

  Nese v levo vam korak edino,
  ni naravnost trase in ne tira,
  leva noga lastna je ovira,
  šli ste zdavnaj, gumpci, v zgodovino.

  • Vesna Kovač

   Briljantno!!

   • VERRZIFIKATOR

    Hvala, Fesna.
    Dobro najbrž tista se izteče,
    ki je spisana v časovni stiski,
    in o takšne vrste tudi driski
    človek zlahka naglo se izreče.

  • tasilo

   Oba imata to lastnost,
   ki reče se ji gizda,
   v resnici pa tekmujeta,
   kdo bo večja …

 • Novakec1

  Deset posrancev bo zahebalo slolandijo do konca, ni nam pomoči avtohtonci, čim prej se spokat nekam na varno al pa šarce nabavt.

  • AboMir

   Pa so govorili, da nočejo biti za “peto kolo” – zdaj bodo za DESETO. :)
   Hmmm – kako že rečejo tisto o “zarečenem kruhu” ?

 • Joško

  V kateri evropski državi še vladajo skrajne levičarske stranke? V nobeni in tudi v Sloveniji ne bodo. Mislim, da Evropa ne bo dopustila, da bi se znotraj nje naredila Venezuela, Belorusija,…, zato gremo na predčasne volitve in pometemo z levaki.

  • pajot

   Evropa ne bo dopustila? Dopušča Evropa invazijo muslimanov,pa ne bi tega? Jebe se Evropi za nekakšno levoqurčno,komunajzarsko deželico.

 • xtc

  Karkoli bodo levifašisti zložili skupaj nebo imelo trajnosti par mesecev prva tuja ostra zahteva in ukrep bo kurnik razsula to je realnost,levaki vedo ,da so na naslednijh predčasnih volitvah GOTIFI,to sta jim že povedala Pezdir in Lahovnik.

 • elh.

  Ja pa kaj, če se zmerjajo med sabo.
  Kolk bodo pa izvoljeni imeli visoke plače, če jih morebitne nove volitve ne prinesejo v parlament?
  To je edino merilo.

  Bodo zdržali štiri leta, tako ali drugače, še vseeno bolje kot brez plače. Medtem si bodo pa že kaj izmislili, da si bodo zagotovili preživetje tudi v prihodnje. Ko se navadiš določenega razkošja ni poti nazaj.

  Do državnega udara, ki bi to trdovratno, plesnivo smetano lahko pljusknil iz površja, itak ne more priti, četudi bi šlo vse v maloro.

  • Hun

   ne omenjaj tale spodn odstavk…ker je kazniv dejanje od 1-10 let zapora..
   folk k bo pocas spregledal bo pizdarja

 • marker

  To medsebojno zmerjanje strank je samo predstava za javnost, češ kako smo državotvorni. Celi Šarčevi koaliciji je skupno samo to, da v upravljanju države nočejo sprememb in ohranitev privilegijev, ter da Janša ne sme proti na oblast, ker on pač hoče spremembe in ukinitev neupravičenih privilegijev.

  • Hun

   najvecje ovce so tiste k volljo ze ’91 pa niso v drzavni sluzbi…te so najbl kratko do zdj popusil

  • Hun

   Jansa je v zgodbi …kaj je stabo..tud Jansa je del UDBA briljantnega plana..ce se kdo vrjame da sta Jansa pa Kucan sovraznika je slepc

   • xtc

    Tak kot si ti.

   • domovina mili dom

    Torej se imamo radi vsi.

    • Hun

     politiki ns ocitno nimajo prou radi…a se ti ne zdi

     • domovina mili dom

      Odvisno s katerega zornega kota gledaš.

     • Hun

      ne rabs gledat levo pa desno..glej u vreco prazna je…ficnke so nm pobral…sj cist enostavno poglj na konc mesca kok se ti je znesk povecal…od kar je € valuta

     • Hun

      mozn da ti s srcem ocenjujes politika pr dnar ga mors z razumom

  • domovina mili dom

   Al kućone še ni rekel zadnje besede. II.tir še mora dati 1 milijardo v žep udbomafiji.

   • Hun

    kdaj bo pa Jansa zapru Kucana…tej pravlci o stricih ze dolg casa nasedas

    • domovina mili dom

     Pri takih volivcih nikoli.

     • Hun

      zmenn.lp

 • Hun

  Pr ns tko ne steje as u opozicij al pozicij…delijo si vsi…ce ksn novinar zvohlja korupcijo pa en na druzga kazejo…ustaljena praksa..komunisti so krivi prau Jansa…levakj pa Jansa je kriv..

  Najbl smesn je to da so bli vsi politiki u yugi rojen, razn Mahnicov pa Mescev..

  Rdece knizce prec fuknl pa nardil plan ker partijski macek bo del mnozice nagovoru..
  Janseve ovce so ble na zacetk social demokrat slovenije od Drnovska pa LDS
  Pol so se spomnel da mora bit desna stran opozicija mocna je Jajo social prec fuknu..pa ovce naredu desnicarje prot komuniznu…Drnovskovi pa levicarji oz. tezki komunisti, morilci, udbasi…Jajo si je itak zavedne revne vernike izbral tiste gorecneze k mu sledijo ze iz JBTZ afere..revni verni pa posten so za vabo prjel o mucenistvu…

 • Franjo Trojner

  Kot vse kaže bomo državljani prisiljeni iti na ulice, da bomo s protesti dosegli tisto, kar smo izglasovali na volitvah!
  G. Janez Janša in stranka SDS je nesporna znagovalka volitev in to z takšno večino, da bi že kakšna dva tedna sama vladala, če bi danes že bil uzakonjen večinski volilni sistem, ki smo ga volilci v preteklisti že potrdili na referendumu in bi po USTAVI že zdavnaj moral biti uzakonjen!
  Politična levica v Sloveniji ne upošteva na referendumu izražene volje ljudstva, ne upošteva SLOVENSKE USTAVE in ne na volitvah izražene volje ljudstva, kar pomeni, da je politična levica danes na las podobna tisti totalitarni izpred leta 1991.
  Ves čas naša samostojnosti politična levica grobo izigrava in duši našo na novo nastalo mlado demokracijo, z demokratičnimi prijemi se totalitarne pllitične levice, ki ne spoštuje volje volilcev in niti USTAVE ne, kot vse kaže ne da premagati, torej nam preostanejo samo še protesti, motike in vile, mar ne?
  Predrami se Slovenec, da se pod totalitarno politično levico na oblasti kmalu ne zbudiš v novi Venezueli!

  • Hun

   ti si slep k kura ceb Jansa hotu vlado bi vs ze nagovoru za na ulco..prek vztrajniskega odbora..razmisl mal buca

  • domovina mili dom

   Komunisti oblasti ne bodo izpustili, ker njihovi botri še niso vsega pokradli.

   • xtc

    Tudi NE bodo nova kriza jih bo prehitela.

    • domovina mili dom

     Si optimist. Dobro je to.

 • Anton

  po mojem mnenju bi se morala sestaviti sledeče koalicija,in sicer SDS+NSI+SNS+SMC+2 poslanca ki prestavljata manjšino=48 sedežev, več kot dovolj, da se konča ta bizarnost

  sarkazem press

 • domovina mili dom

  Kučan na dolgi rok zelo dobro počasi pripravlja komunizem. Tile opledeni opranoglavi mladci lepo počasi trenirajo in se utrjujejo v politiki. Ja dragi volivci zopet nas čakajo kolhozniški kotli, pa uboji iz teme.

  • xtc

   Definitivno ni nič od tega to je isti konec kot Yuga,vse to ekonomsko ni vzdržno,pa če še tako dokazuješ,kajti prihajajoča recesija,bo to hitro počistila,kajti v bistvu smo obstali po drugi JJ jevi vladi z reformami-torej prišlii nikamor

   • domovina mili dom

    Komunisti vedno delajo revolucijo v krizi. Sedaj pa nastopi trenutek resnice in sicer, kdo je hitrejši pri info ljudem za krivdo njihove nesreče. Če bo desnica sposobna prehiteti komuniste in ljudi prepričati, da je njihove nesreče kriv komunizem, je uspeh zagotovljen.

    • xtc

     Se jim ni preveč treba imajo Venezuelo dnevno na tapeti.

    • Mojca pokraculja

     Resnica je ves čas tu, le videti jo je treba. Spregledati resnico v casu revolucije? Težka zadeva.

 • xtc

  No nekaj postaja ljudem vse bolj jasno,da SLO levaki niso nobena garancija za SLO prihodnost,sedaj so nekako v istem stanju kot 89,ko so ppočasi razheblali Yugo na enak način.
  Predčasne volitve so NUJNE,da se zadeva stabilizira,volilci so sedaj lahko priča izključevalski,hujskaški in narodno izdajalski levi politiki,ki se za namen podobno kot v WW2 preriva po klanih in strujah med sabo in to kar javno,kar im bo na volitvah prineslo še manj in verjetno razsip vsaj dveh levih strank in izginutje še dveh.
  Definitivno utraleva vlada ne bo imela nikakršnega roka trajanja,kot ona brez podpore SDS ,ki ji podpora rase.
  Seveda je treba opozoriti še na eno levo abotno mantro,ki so jo začeli kriliti na ves glas-Češ vsi tisti ,ki niso šli volit ,so apriorij proti JJ.Hm,do pa pravi ,da niso apriorij proti levim?
  Skratka neumnost,kdor se ni udeležil je pač pravno gledano vzdržan-neopredeljen,čeprav osebno mislim ,da bi morale biti volitve obvezne.
  Dejstvo pač je ,da se bodo ljudje pač morali pričeti vesti državotvorno kot v drugih EU državah in pričeli voliti v večjem številu in tako dosegati spremembe in začeti ignorirati Kučanovo leve mantre ,ki jih širijo levi propagandisti in njihovi oštirski pomočniki;”Kaj hoditi na volitve,saj so vsi ist,še nasjbolje je ,da so levi napreji”,to je mantra ,ki jo širi Kučanov klan,da ljudi odvračajo ljudi od volitev,med tem ko pa svojo bazo trdo pozivajo na volitve interno.
  Dejstvo je ,da bo morala desna vlada,ki bo prevzela pogorišče po divjanju levih,poleg nujnih reform opraviti tudi z zakonom o pospravi totalitarnih simbolov,čaščenj le teh in prepovedi v javnosti uporabe le teh in odstranitev le teh iz javnosti,to je pomembno zato,ker s tem se bo pomembno omejil “našizem” in “vemo kdo je zmagal TM” in bo morala pričeti levica konkretno politično tekmo z programi ne z ideološkimi debilizmi,ki po uvedbi zakona in odstranitvi vse te krame iz javnosti,pač nebo več uporabna,ampak bo treba začeti z konkretnimi programi in predstavitve le teh ljudem,kot bo morala desna včlada sprivatizirati Telekom,Banke,Bolnice in vse ostalo,šele takrat bodo ljudje lahko realno pričeli ocenjevati programe strank,ko bodo odstranjena ideološka meglenja in naslanjanje lenuhov po JS in državnih firmah in ko bo treba za plačo nekaj storiti in ko bodo ljudje res pravi davkoplačevalci in izenačeni.

  • Vera

   Največ lenuhov je v državnih službah, ne v ” javni upravi “, ker tam se mnogo kje dela po normi, plača pa je minimalna .

 • Gr Enze

  TA LEVI SO VSI ENAKI PRODANI LAŽNIVCI

 • karpelec

  En kuhar in 5 pokuševalcev ne more skuhati dobre juhe, ker vsak s svojimi sestavinami spreminja okus izdelka. To je enako; veliko bab in kilavo dete. Naravnost smešni so v svoji vnemi, da bi sestavili vlado, ko pa sestavine niso kompatibilne z njimi. Med njimi velja tihi dogovor: ti drži, jaz bom spusto, pa ni važno kaj.

 • Dillinger

  Kordiševi občasni “izpadi” mi sicer ne sedejo najbolje,vendar je tokrat zadel žebljico na glavico,
  lahko bi še kaj dodal,kaj sočnega npr,kar Židan itak ne bi razumel,je prebutast!

  • Franc Šink

   Židanu pripeljati bolno žival, je mučenje živali.

 • Ryuk

  Enkrat za spremembo se s kordišem strinjam. Tajkuni in menedžerji iz foruma 21 – vsi, ki so lastninili in kradli premoženje slovencev – so res najbolj skoncentrirani v SD-ju.
  Tudi slepa kura zrno najde.
  Ni pa kordiš rešitev za takšne anomalije v slovenski družbi.

 • macon

  Ščegevarček in Levica bodo očitno zaščitili delo proti kapitalistom in potem bo po njihovo manj bega možganov in prekarnosti. To si predstavljajo z nabitjem dodatnih davkov in omejitev kapitalu, verjetno bo kapital to kar mirno gledal in pridno vlagal ter plačeval absurdne kazni in davke.

  To bo sijajno ukrepanje za zmanjševanje revščine, grdi kapitalisti bodo sprejeli vsak izmislek Levice z aplavzom in prepevanjem Bandierre rosse, noben ne bo šel stran, pridno bodo razvijali demokratični socializem po dekretih smrkavih levih fanatikov iz ljubljanskih levih faksov in ostarelih jugonostalgikov.

  • xtc

   Vsi kujete v nebo moč levih blaznežev,ja ampak ti blazneži imajo moč le v SLO,če slučajno mislite,da bodo tujci mirno in brez ukrepov gledali razrast EU Venezueke ste v hudi zmoti,sicer pa je nekaj,če re pozno jeseni Nemčija v recesijo,ne mislite si ,da bodo levaki z lahkoto najemali kredite,kajti hoditi po kredite,k tistim,ki jih zaheblavaš in uničuješ firme in jih izčrpavaš-NE BO ŠLO.

   • Novakec1

    Zato pa filajo slolandijo z kozjejebci, sovražniki levih , desnih, srednih….

  • Slovenka

   Ne samo da nihče od kapitalistov ne bo šel stran, pod Levico se nam obeta naval kapitala v Slovenijo, ker bo vsak komaj čakal, da dela pod pogoji, ki jih postavlja Levica. Sloveniji se obeta zlata doba.

  • Slovenski štor

   Mesečniki bi navijali davke v neskončnost…zato potrebujejo demokratični socializem,družbeno lastnino in poslušno,kimajočo rajo(tisto,ki se ne bo mogla izseliti),migrante…Pozabljajo pa,da to ni devetnajsto stoletje,ko sta Marks in Engels pisala Komunistični manifest.Venezuela je pred nami…..
   Kdor more naj si priskrbi vsaj nekaj arov vrta,da bo za salato,paradajz,krompir,korenček…..
   Macon,Slovenka pravi:Sloveniji se obeta zlata doba.
   P.S.Mesečnikom se je lahko igrat politiko in govorit o socializmu,dokler jih nad vodo držijo kapitalisti(Slovensko gospodarstvo).

 • totex39

  Kordišu in njegovi Levici niti najmanj ni zaverjeti, kajti tudi njegove občasne izjave proti, so zelo dvolične, dobro vemo kaj lahko pomenijo te njegove besede, spet ene vrste napeljevanja volivcev v napačno smer, kar so že dokazali pri teh volitvah. Ne jim nasedat z posameznimi dejanji, ki jih ne bodo nikoli uresničili.
  Komunist ostaja komunist!

 • Artur
 • Nšo-či

  Pogajanja Velikih z nizkim volilnim % so zabavna. Škoda, ker ni neposrednega prenosa. Ljudje bi z navdušenjem opazovali tovrstni resničnostni šov. Šarčeva ideja o projektnem sodelovanju naj bi bla velika rešiteljica pat pozicije. Kordiševo privijanje Židana so torej zametki te velike ideje. Ta Levi bodo torej na glas zmerjali vlado, ko bo pa napočilo glasovanje o vladnih predlogih , bodo pa glasovali ZA. Projektno. Po Levo torej.

  • rrrrr

   Ves svet nam zavida: dobili bomo veliko slabšo vlado kot si jo zaslužimo, izkupiček volitev pa si bomo bratsko razdelili osveščeni, neprištevni in volilni abstinenti.

   • Soave

    + + + + saj to je pa tisti šmorn !!
    Tole nadaljevanje ” bratstva ” mi gre že pošteno na jetra .

 • Jaka Sraka

  Ti, levičarski strankarski pimpeki pač niso dorasli delu, ki ga opravljaju

 • Olga2345

  Predstava za javnost…dva leva fašista se bosta že zmenila…

 • plavi-mil

  Ne boste verjeli, ampak tudi največji levaki in častilci rdeče zvezde si želijo, da bi vlado sestavil JJ, ker vedo, da si bodo, če pride mesečnik na oblast RIT brisali z listjem.

  • Novakec1

   Si jo ne bo treba ker če nimaš kaj jest tud srat nimaš kaj.

  • Slovenski štor

   Jaz si tega ne želim, v tej situaciji.Vzadi imajo že priprave za novo vstajo in “jebanje” Janše.Janša bo vsega kriv.Edina prava “rešitev” je leva-leva vlada.Ljudje moramo do konca “popenit”, samo to lahko “odnese” leve stranke.Vse drugo je nategovanje in životarenje.
   To ni poceni,je pa učinkovito.Končno mora levica plačati “ceh”.

 • lado

  SAMI STE KRIVI, VOLILI STE SPET IN SPET TO RDEČO V, VENEZUELSKO GOLAZEN !!!!!!!! CELO PODVOJILI SO SEDEŽE !!! NI VAM POMOČI IN J…SE GNOJI LENI !!!!!A KAZNOVAT IN POTOLČT TO RDEČO GOLAZEN , TO PA NE !!!!!!! SE JIM KAR SMEJE ,KO VIDIJO , DA LAHKO ŠE NAPREJ DELAJO ŠE VEČJO SVINJARIJO !!!!! AH RADARJI ….KRETENI !!!!! UPAM , DA PRIDE DO NOVIH VOLITEV , KAJ PA VI , LENUHI !!!??????????

 • RATATA

  V zadnjem obdobju se mi nič ne izide po mojih željah.

  Na državnozborskih volitvah sem goreče želel, da se ne bi prebili v državni zbor;
  pred koncem svetovnega prvenstva v nogometu sem hrvatski srčno želel uvrstitve na četrto mesto;
  pred podražitvijo mesa, sem si želel pocenitev…

  Vse mi gre narobi matr božja.

  • joza joza13

   Pridejo boljši cajti…

  • slosin

   …bod no optimist…nikol ni tako slabo, da neb mogl bit še slabše…

   • RATATA

    Mam občutek, da sem na tem svet samo zato, da fajn nafukam hehe

    • slosin

     …menda je že Platon ugotovil, da je določen del ljudi namenjen za sužnje…

     • RATATA

      Eh suženj pa res nisem(!), saj sem Freiherr. Bi pa vse drugače speljal, da bi bilo boljše navadnim Slovencem.

    • Slovenski štor

     Če lahko,se popolnoma strinjam.Enak občutek.O,kako je lepo.

     • RATATA

      Kar enmal kičasto.

    • Ana Job

     Zato, ker ti tako paše in se smiliš sam sebi.

 • slosin

  slovenčeki, vidite, kaj volite ….A ni Mesečnik razlagal, da če ponoviš poizkus z istimi parametri (strankami) , ne moreš pričakovati drugačnih rezultatov….?

  • Dragan Krstič

   Kje pa, zdej bo čist drugač, saj bodo imeli pomočnike v Mesečnikih.

 • hle

  Zdaj pa tega res ne razumem kakšna nesoglasja a ne koordinira vsega skupaj Milan Kučan

  • Slovenski štor

   Za komuniste in dediče je to normalno.Se tudi takrat pred davnimi leti,so se med seboj hudo dajali.Takrat v javnost ni moglo veliko priti,ker so imeli Udbo in še kaj.Notranje pa so reševali konflikte na “tovariški” način.Kdo se je komu zameril in je zgubil podporo,ga je pač “uzela magla”.
   Če nimate časa za branje,si poglejte vsaj film:Moj ata socialistični kulak.Potrudit se morate,da si dogodke predstavljate na višji ravni….Na višji ravni je tako in tako bil v večini lumpenproletariat,ki se je temu primerno obnašal.
   Danes je to malo bolj v “javnosti”,metode in načini so podobni.Izvedba primerna trenutku in fantaziji izvajalcev.
   Ozadja so,koordinacija je,izvaja se….za rajo pa mora biti predstava,saj bi drgače norela.To pa ne gre.

 • Soave

  + + + + + +

  Hm. . . . . saj oni vendar nočejo stabilno vlado, no !!

 • slosin

  a se motim, če rečem, da Janša spet razdvaja narod…?

  • šmentanamuha

   Seveda se motiš …

 • tramal

  Bog nas reši te komunistične golazni.Od prvega do zadnjega so vsi umsko prizadeti da o njihovih volilcev sploh ne govorim da nimajo niti kanček pameti.

  • Gavnar

   Še SDS ima komunistično golazen za samo vodstvo stranke.
   Če jih ukinemo nam ostane še kdo ?
   Mesec ?

   • if

    Z vašim odgovorom se umaščate med mesečnike, med ljudi, ki so podvrženi vplivu Lune, med praktično neuprabne osebe, oziroma med osebe, ki potrebujejo varstvo, sicer lahko sebe ali druge spravijo v življenjsko nevarna stanja.

    • Gavnar

     Žal je golo dejstvo, da je več komunistov v vodstvu SĐS-a,
     kot v stranki Lune Meseca.

     • AboMir

      Vprašanje je, kaj ti smatraš pod pojmom komunist ?
      Tega starejšega, ki ima izkaznico ZKS, ki je uradno več ni, dejansko pa je še kako živahna in ŽILAVA.
      Ali smatraš, da nekdo, ki nima izkaznice ZKS, (ampak izkaznico Levice, ali …..), ker je še premlad, a razmišlja komunistično pa NI komunist.
      Zelo se motiš GAVNAR !!! Spregledan si že zdavnaj.

     • Gavnar

      Tega starejšega, ki ima izkaznico ZKS, ki je uradno več ni, dejansko pa je še kako živahna in ŽILAVA.
      Sedaj pa je poglavar v SDS-u.

   • Slovenski štor

    Še en,ki ne razume ali ne more razumeti problema oz.fenomena Slovenije.Še edenen,ki podpira globoko državo,da “jebe” nas-rajo.
    Če si del nas-raje,ti čestitam, kako lahko sam sebe maltretiraš.
    Si mazohist?

   • Pesjan

    Nisem vedel da zna primitivna golazen na bazi ščurkov tipkati…..

    • Gavnar

     Tisto, kar tvoji riti Vinko dela na zborih SDS-a,
     žal ni tipkanje ?
     Ampak ker vama paše, ne bom obsojal.

   • Jaka Sraka

    Brigaj se zase in za svoje komunistične zločince – kriminalce.

    • Gavnar

     Saj bi se,
     pa mi jih je večina ušla v vodstvo SDS-a.

  • Jaka Sraka

   Bog usliši naj to prošnjo.

 • Slovenski štor

  Vsa ta politična “kolobocija” v Sloveniji je posledica nerazvite politične kulture družbe-države.Petinštirideset let socializma in kasneje “nadgradnje” samoupravljanja s sebi lastno politično kulturo ne more biti temelj politične kulture v osamosvojeni Sloveniji z novim družbenopolitičnim sistemom in gospodarstvom.Dokler ne bodo sprejeta in udejanjena pravila normalne demokracije,bo problem v Sloveniji vse večji.Kdor tega ne opazi ima velik problem.
  Kako sestaviti vlado s strankami,ki so se štiri leta v koaliciji(2014-2018) “nategovale” in ne sodelovale?Sedaj,v novem mandatu bo pa boljše?To v naši “politični kulturi” preprosto ne gre.V normalnih državah,preprosto povedano,je to zelo enostavno.Ko koalicija zabrede v težave,razpade.Predsednik vlade odstopi.Volitve.Pogajanja in zgodi se koalicija “istih” strank z novo koalicijsko pogodbo,programom…Zadeva gre.Pri nas to ne zdrži,ko se stranke v koaliciji sprejo,ne odstopijo.Še več, vztrajajo,mečejo polena pod noge,”država” jih ne briga,samo,da imajo privilegije,koristi in njihovi služijo.Mesec dni pred iztekom normalnega mandata,predsednik odstopi(iz taktičnih razlogov).A je to normalno?In kako bodo ti isti ljudje, sposobni sestaviti normalno,stabilno koalicijo in vlado?Saj to je noro.In nor je tisti,ki bi šel s temi skupaj.V taki “španoviji še pes crkne”.
  Da bo absurd še večji,pojavijo se “avtoritete”,ki pričakujejo sestavo vlade in silijo v vlado “žlahtno desnico” NSI,da se reši “sranje”.Samo mislim si lahko,kaj ji obljubljajo.Pri sebi si pa mislijo v stilu:eh,krščanerji so vedno reševali “slovenska sranja”,saj so ponižni,bogaboječi,empatični,naivni,krotki,razumevajoči in dmoljubi.Jih bomo že “nasrali”,ne prvič.Srčno upam,da NSI ne nasede!
  Reči je treba,bobu bob.Trideset let “ukradene države”,”globoke države”,sestopajočih in nazaj stopajočih je dovolj.Izčistiti se je treba.Janša za vse ni kriv.V okviru pravil,ustave,zakonov smo vsi enaki in to izvajati.Reforma pravosodja je nujna.Spremeniti volilni sistem.Nujne reforme….
  Takoj: v takšnih pogojih kot so,stabilne vlade ni možno sestaviti.Potrebne so nove volitve.Ker vem,da nismo “normalna” država,je to skoraj nemogoče.Možno pa je “dovoliti” naj leve stranke(sredine ni!,dajmo to že enkrat razumet) in levica sestavijo vlado,ki se bo maltretirala,dokler “ljudstvu ne poči fim”.Težave in socialni problemi bodo tisti,ki bodo “ljudstvo” pripeljali v “slepo” ulico in mora “počit”.Volilno telo potrebujeje čas,da se regenerira.
  Vem,to ni poceni,je boljše kot vse drugo.Ali se res hočemo naprej mrcvariti,životariti in omogočati “hijenam”,da služijo na nas,raji?

  • garfi

   izvajajo tudi zamenjavo prebivalstva tako, da časa ni več

 • lado

  KAR STE VOLILI , TOOO IMATE , BEDAKI DEBILNI !!!!!!!!!! ZDAJ BO KORDIŠIĆ ŠE POVEČAL UVOZ HALALOVCEV , POTEM STE PA ZMAGALI , NORI NAROD !!! VAM JE VŠEČ MORIJA IN GROBOST- KOMIJI , !!!! DA SE NEBI FIZIČNO KAJ UPIRALI , KER POL TAKEGA “UGODJA” NE BOOOO !!!!!!!!! KAR GOBCAJTE , GNOJI LENI IN POVEJTE SVOJIM OTROKOM IN UNUKOM , DA STE JIH POSLALI V GENOCID !!!!!!!!!!! RDEČI PRASCI , PUJSI OPROSTITE !!!!!!! PIŠITE NAPREJ BLEJAČI ……..

 • garfi

  po njihovih pokvarjenih nasmeških se vidi, da so vsi prodani

 • garfi

  POZIV MLADIM, REVNIM, NEOPREDELJENIM, UPOKOJENCEM… za nove volitve !!!
  POJDITE NA VOLITVE IN PODPRITE SLOVENSKO SDS !!!
  MULTIKULTI JE NATEG LEWIČĆARJEV-GLOBALISTOV-VELEIZDAJALCEV !!!
  NE BOSTE DOBILI BUREKA AMPAK BURKE !!!
  NAMESTO VAM GREDO STOTINE MILIJONOV ISLAMISTOM !!!
  protiSlovenske stranke šarec-sd-smc-desus-bratušek-levica… !!!
  World Cup 2018 Victory Riots (RIP France)
  https://www.youtube.com/watch?v=vJOrwDuU3Cc

 • Pesjan

  Židan bi lahko posnemal Neaplčane ti so natisnili na WC papir Ronaldovo sliko in papir gre super v prodajo,Židan kot predsednik straniščnih demokratov bi naredil revolucijo v oglaševanju stranke,papir je barvan tako da se ne vidi dreka in bi služil njegovim zvestim privržencem za večkratno uporabo-priporočljivo.

 • MižekFiga

  DRAŽI ME MISEL, DA ŠE NOBEN OD NJIJU NI RAZLOŽIL KAJ JE NA TEMNI STRANI LUNE?
  Miki in Ježek sta pred mnogimi leti napisala in narisala sceno. Se kdo spomni?

  Vredno je ponovitve!

 • Poštenje velja

  LEVA GOVEDA

 • milanček

  Slovenci, siguren sem v slovenski narod, seveda v domoljube, zavedne, prišel bo dan ko bodo ti uničevalci naše lepe domovine plačali za vse svinjarije, ki so kih in jih počnejo! Kućan, prihaja tvoj čas pokore!!!!!!!!!!!!

 • Hribouc

  Udbokučanska revolucija žre svoje otroke!

  Ustvarja se enotna komunistična stranka Udbokučanistana, samo kozu od rdečih kapitalistov Židan-Teranček, ne vidi dva prsta pred čelom!
  Ko odslužiš, te odsekajo, Dejan.

  Vidi se že kdo so novi precedniki prave rdeče stranke komunistov jurišnikov-bajonetarjev!

 • janko

  NaJ LEVIČARJI končno že PRISLUHNEJO NAM NEPOLITIČNIM DRŽAVLJANOM SLOVENIJE, KI SI POŠTENO, TRDO IN ZA CENO LASTNEGA ZDRAVJA SLUŽIMO VSAKDANJI KRUH IN PLAČUJEMO DAVKE: DOVOLJ JE!
  Zaupali smo jim SKRB za nas in jih dobro plačujemo z našim nelahko prisluženim denarjem – IZGINITE IZ POLITIKE – ZA VEDNO!
  DOVOLJ JE BILO VAŠIH 25 LET NEGATIVNOSTI IN UNIČEVANJA!! DOVOLJ JE! NE NAM VEČ LAGATI IN NAS UNIČEVATI!
  Ni za misliti, da boste v prihodnje boljši!
  Ljudje, nam ovcam pa tudi velja: VEDNO VSI NA VOLITVE!!

 • Morala

  Kako bodo vladali, če se ne razumejo? Vsak zase in ne za dobrobit Slovenk in Slovencev…

  • AlternativaZaSlovenijo

   Točno tako.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Živimo v kapitalizmu, kapitalizem je in bo. Naša problem je samo ta,da levica prodaja buče o socializmu, ljudje jim pa nasedajo o socialni državi, pravični državi, slabih in izkoriščevalskih kapitalistih. Ampak ravno levica (tista,tranzicijska) je najbolj izkoriščevalska zalega kapitalistov, ki so si svoje privilegije in kapital ustvarili s krajo in svojimi zaščitniškimi zakoni. Podporniki in najbolj glasni PRovci so pa razni FDV-jevci ala Kordiš, ki v svojem življenju ni ustaril nič-razen niča in revolucionarnih puhlic.
  Opcija Slovenije po levici je samo še Venezuela, Kitajska je nedosegljiva, razen da nas tam prodajo kot zastonj delovno silo. Ups, pozabil na Korejo, Kubo….

 • Get Smart

  Kapitalizem je kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNA drkancija, je floskula za pranje glavićev ljudem in kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNIM oz. tukaj predvsem MURGLJUGOKOMUNISTIČNIM mekanocurnim pussićem.

  .
  Če pa želimo koliko toliko normalno razumeti poturjeno flanco “kapital” oz. če to floskulo ljudje razumete kot kao LASTNIŠTVO NEČESA (denarja itd.),
  kar pa pojem sam po sebi seveda ne pomeni, kajti vedeti morate, da so vse kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE floskule namenjene le PONEUMLJANJU
  in v skrajni sili, da ti jih dežurni POLIT-KOMISAR kao raztolmači,
  kaj so kao hoteli povedati s tem in tem (kot pri pesništvu nje),
  toda na svetu je tudi in predvsem RESNICA = je tisto vse, kar je
  in ne le pesniško drkanje.
  Sledimo?
  Ne? Pa si poglejmo, kdo so NAJVEČJI KAPITALISTI v Sloveniji =
  vsi so zbrani in združeni v združenju FORUM 21.
  .
  Predsednik FORUMA 21 je tovariš MILAN KUćAN, ki je čisto slučajno nje še

  predsednik predsedstva CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v SLOVENIJI.
  Banke so v lasti KUćANOVEGA ZETA in SEMULIćA, kao sindikata nje,
  ves ostali NAJVEČJI KAPITAL, ki ni uradno s sedežem v Sloveniji,
  ga je MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA prepisala na svoje
  kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE tovariše:
  – Pivo (LAŠKO, Union … Perutnina Ptuj, Industrija jekla … sledimo/ VSE to je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA ukradla SLOVENIJI
  in prenesla LASTNIŠTVO na KOMINTERNO),
  – Mercator, Droga, Kolinska … je prenesla na nabiralnik KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v RVACKOJ
  – Fructal, Merkur … na SRBSKI oddelek KPJ, potem imamo še cel kup kao
  mešanega lastništva, naprimer GORENJE …

  ki je malo v lasti kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNIH skladov, malo v lasti JUGOKOMUNISTIČNIH nabiralnikov v RVACKOJ, malo v SRBIJI i tako dalje do tokija.
  Tako je tudi z uradnim lastništvom vsega ostalega NAROPANEGA v Sloveniji,
  banke, zavarovalnice …

  .
  Če ne boste odprli oči, se OKUPACIJE še dolgo ne bomo osvobodili.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili
   svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
    detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
    sviranje kurtzu, prodajanje magle
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
    transićizem,
    feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
    globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Get Smart

  S pojmom kapital je podobno kot s pojmom puška.
  Menda razumete, da je kretenizem trditi, da je puška kriva. Puška je orodje, denar je orodje.
  .
  Kriv je vedno, vedno, vedno, samo in le tisti, ki DELA krivico. On dela nje.
  Ta, ki dela krivico, dela krivo delo, je KRIV.
  .
  Puška ni kriva, puška ne ve, kaj je po človeško PRAVO vs. KRIVO,
  kapital ne ve, kaj je po človeško PRAVO vs. KRIVO,
  krivec pa še kako dobro ve in DELA namerno proti ČLOVEKU,
  ker je, kot si kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE kreature celo same pravijo,
  “SMRTNI NEPRIJATELJ LJUDI” – ta dela krivo in je kriv.
  .
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

  .
  Kdo ROPA UNIČUJE Slovenijo, TEPIHUJE in SFUKUJE ljudi?
  .
  Ne puška, ne kapital, ne les, ne kamen …
  ampak
  SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
  = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI in tu MURGL JUGOKOMUNISTIČKI aparatčiki,

  za SERBUSE tekovina revolucije rojeni serbusi = WATCHDOGOVI = psi čuvaji tekovina revolucije,
  skratka MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA (njeni člani in simpatizeri nje).

  • Get Smart

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   Krivi so ZLOČINSKIH del nad prebivalci Slovenije a i šire nje.
   .
   Sledimo?
   .
   Ni vam nek bla bla bla KAPITAL nabil dolgove na vrat,
   ampak so vas in vaše še NEROJENE VNUKE
   zadolžile
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNE KREATURE =
   = zgoraj navedeni lumpenproleteri =
   = lopovi, roparji, lažnivci, morilci, pedri, transičci, pedofili …
   Vse to so različni oddleki WATCHDOGOVSTVA novega svetovenga reda.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!