Vse več sumov, da je bila Jankovićeva zmaga v prvem krogu pogojena z množičnimi prijavami stalnega bivališča v Ljubljani, kar je sprožilo nedavno stavko na UE Ljubljana! Podobna manipulacija napovedana tudi za Maribor!

Foto: STA

Po nedeljskih lokalnih volitvah, na katerih je najbolj izstopala nova velika zmaga Zorana Jankovića, so se pojavljala številna ugibanja o tem, kdo je pravzaprav sploh volil Zorana Jankovića. Kot trdijo naši viri, je njegova zmaga na skrivnosten način povezana tudi z nedavno stavko na Upravni enoti Ljubljana.

Kaj se je dogajalo v začetku novembra? Sindikat delavcev UE Ljubljana, ki sicer sodi pod Sindikat državnih organov Slovenije (sodi v sestav Zveze svobodnih sindikatov Slovenije), je namreč razglasil stavko delavcev, ki so morali tudi po koncu uradnih ur delati več ur, da so lahko obdelali vse čakajoče stranke. Po naših podatkih naj bi šlo predvsem za prijave stalnega bivališča, zlasti s strani tujcev. Čeprav naj bi količina dela že dlje časa – menda celo več let – presegala zmogljivosti uslužbencev na UE Ljubljana, naj bi se razmere kritično zaostrile po koncu letošnjega poletja. Zato so preobremenjeni upravni delavci napovedali, da bodo ob koncu uradnih ur striktno zaključili z delom, ne glede na to, koliko ljudi je še v čakalnici.

Vendar v začetku novembra še nihče ni pomislil, da bi šlo lahko v tem primeru tudi za naval zaradi prijave novih prebivalcev Ljubljane z namenom, da bi glasovali za Zorana Jankovića. Naši viri pa opozarjajo, da se dogaja prav to. Vendar naj ne bi šlo le za tujce, ki menda lahko glasujejo na lokalnih volitvah, ampak tudi za številne pristaše tranzicijske levice, ki imajo hiše izven Ljubljane (tudi na obali), v Ljubljani pa imajo stanovanja. Na svoj naslov naj bi tako prijavljali celo sorodnike. In to je tisto, na kar je v soboto v Makolah opozoril tudi Roman Leljak: Sloveniji se “dogaja” dediščina okoli 60 tisoč agentov komunističnih tajnih služb, njihovih sorodnikov in potomcev, ki so bili na račun tega ves čas privilegirani in finančno dobro preskrbljeni. Eden od njih naj bi se, kot trdijo naši viri, celo hvalil, da je svoje stalno prebivališče septembra letos “začasno” prijavil v Ljubljani skupaj s sorodniki. Svoje dejanje je obrazložil z besedami, da “Ljubljana nikoli ne bo od BELČKOV, zato ker smo jih pregnali.”

Na enem naslovu prijavljenih tudi več tisoč oseb
Kot je znano, je stavka v UE Ljubljana sicer zamrznjena, odkar je s funkcije načelnika upravne enote odstopil Lovro Lončar. Obstaja sicer sum, da se je to zgodilo tudi iz političnih razlogov, saj je bil Lončar v svoji preteklosti že sekretar poslanske skupine SDS ter državni sekretar v kabinetu predsednika vlade (v času, ko je to funkcijo opravljal Janez Janša). Zaradi tega je režimski tisk problematiziral imenovanje Lončarja na funkcijo načelnika UE Ljubljana.

Zanimivo je, da je danes že poslanka SDS Karmen Furman izpostavila vprašanje, kako na upravnih enotah spremljajo zlorabo instituta prijave prebivališča? “Obstajajo primeri, da je na enem naslovu trgovine prijavljenih več sto oseb, ali pa ima v proizvodni hali nekega podjetnika prebivališče prijavljeno več tisoč oseb,” je dejala. Tudi pravnica Lucija Ušaj je na twitterju opozorila na manipulacije glede prijave stalnega bivališča.

Koliko oseb je bilo na novo vpisanih v volilne imenike na območju MOL?
No, z našega uredništva pa smo danes na različne naslove poslali novinarska vprašanja, med drugim tudi na sindikat. Zanima nas seveda, kateri so glavni razlogi za stavko, ki je bila napovedana nekje v začetku novembra – ali to pomeni, da se je v zadnjem mesecu dni pritisk na delavce UE Ljubljana dodatno povečal. Vprašali smo tudi, na katerih oddelkih UE Ljubljana se je pritisk strank najbolj povečal. Podobno vprašanje smo naslovili tudi na UE Ljubljana. Vprašanja smo poslali tudi na Državno volilno komisijo in sicer o tem, koliko oseb je bilo od začetka oktobra 2018 na novo vpisanih v volilne imenike na območju Mestne občine Ljubljana.

Za zdaj smo odgovore prejeli le z Državne volilne komisije, od koder so nam odgovorili na podlagi 5. člena zakona o lokalnih volitvah imajo pravico voliti in biti voljeni za člana občinskega sveta (ne pa za župana) tudi polnoletni državljani druge države članice Evropske unije, ki imajo stalno ali začasno prebivališče v RS. “Pravico voliti člana občinskega sveta (ne pa biti voljeni) tudi polnoletni tujci, ki imajo stalno prebivališče v RS. Pri volitvah županov je krog volivcev, ki imajo pasivno volilno pravico ožji od kroga volivcev, ki imajo to pravico pri volitvah v občinski svet. Pravico voliti župana imajo namreč samo slovenski državljani,” so nam pojasnili na DVK. To naj bi pomenilo, da tujci vsaj teoretično ne bi mogli voliti Jankovića. Vprašanje pa je, kako dosledno to upoštevajo na samih voliščih, kjer praviloma tujcu lahko vročijo volilni list za volitve članov občinskega/mestnega sveta,

Z manipulacijo bodo poskušali tudi v Mariboru
A nekaj je jasno – na podoben način bodo verjetno skušali doseči zmago Saše Arsenoviča v drugem krogu županskih volitev v Mariboru. Gre torej za še en umazan način manipulacije z volitvami. Ob tem velja spomniti, da so očitno iz volilnih potreb zaprli tudi Andreja Šiška, da bi trasirali pot Arsenoviču, saj bi Šiško lahko aktiviral volivce iz navijaškega nabora Viol. Zato naši viri opozarjajo, da bodo Šiška izpustili iz pripora šele po končanem drugem krogu volitev.

Foto: STA

Ob tem naj spomnimo tudi na podatek, ki ga je sicer objavil že Požareport, namreč da je bila Arsenovičeva mama Alemka Arsenovič sodnica na mariborskem sodišču, v teh dneh pa se z imenom in priimkom ter fotografijo pojavlja tudi v reklamnem predvolilnem časopisu Saše Arsenoviča, ki so ga pred prvim krogom volitev – brezplačno – prejela vsa mariborska gospodinjstva. Prav dejstvo, da je bila mati sodnica, naj bi tudi botrovalo dejstvu, da primer Arsenovičevega “ljudožerskega” napada na natakarja sodno ni bil obravnavan, saj noben mariborski odvetnik po poročanju Požareporta ni želel prevzeti tega primera. Za Arsenovičem, ki je sicer uradno kandidat SMC, stojita praktično celotna leva “vstajniška” scena, globoka država in tudi razvpiti Gregor Golobič.

Skratka, resnica o tem, kako mafija politično obvladuje Slovenijo tudi preko manipulacije na volitvah, vse bolj prihaja na dan.

Demokracija

 • Slovenec sem

  Jim je mar zmanjkalo mrtvih duš?

  • jovan jovan

   ….Slovenec tja!

  • Steiermark

   So takoj poskrbeli za nove “mrtve duše”! Sicer pa, kaj pa lahko pričakujemo od prevarantov in nadmudrovalcev – vse to imajo v svojem genskem zapisu!

 • Friderik Peršič

  Halo …? A je tam psihiatrija …? Zakaj ne napišete na katerem naslovu je prijavljenih več tisoč oseb …?

  • Duhec

   Na sedežu Nove.

  • Olga2345

   Vprašajte udbomafijo v Murgle!

   • Friderik Peršič

    Ah Olgica , kako je zate vse simpl …

   • Steiermark

    prešić kliče na pomoč……

    • Friderik Peršič

     Polpismenost …?

  • Marijan Tončić

   V Piranu, Luciji ob Betonarni. Ampak čakaj malo najprej grem prebrati pravilnik o volitvah, ker kot volilni komisiji nam niso povedali, da dfržavljani EU in državljani tretjih držav, ki imajo začasno ali stalno prebivališče v volilnem okraju lahko volijo samo svetnike in v svete krajevne skupnosti.

   • Friderik Peršič

    Ja , samo to ni Ljubljana …

    • Friderik Peršič

     In če so res dobivali vse tri listke je pa to orenk kiks …

     • Marijan Tončić

      Imeli smo priprave predsednikov in namestnikov in gospa sodnica ter ostale administratorke niso nič omenile, da bi morali selektivno deliti dva ali tri lista, no pri nas smo imeli še tri listke za Italijansko skupnost

    • Marijan Tončić

     Priznam, da sem prebral tako 5. kot 153. člena in moraš biti odvetnik, da razumeš kaj tam piše.

 • največji ljuzer jjajo

  tole je do konca bebavo, tole z goljufijo, to je janšistično kalimerovstvo, zanikanje realnosti, psihoza : saj ima SDS svoje člane v volilnih enotah, ali tudi oni goljufajo in mižijo? če ja, potem so podgane začele bežati s potapljajo ladje, vsi se umikajo v noriško kraljestvo, tam je janšističnim piškicam edino mesto za politični azil. nastanili jih bodo pa v stare noriške dvorce, Trate, Ormož, Hrastovec, Idrija, Studenec pri Ljubljani

  • Manipulirajo z naivnimi bralci.

   • Steiermark

    Manipulirajo z naivnimi bebci – vami!

    • Jp, to sem mislil napisat, hvala za popravek.

     • Steiermark

      Za “misliti” moraš imeti, kot predpogoj, zdrave možgane!

     • Friderik Peršič

      Mislim , da si ravnokar dokazal(a) da temu ni tako …

  • Olga2345

   Resnica je huda reč! Mafijanković je goljufal na volitvah!

   • tarantela

    Napiši prijavo, al pa nehi nakladat.

   • Steiermark

    Ne samo na volitah, to počne odkar se zaveda svojega hlapčevanja rdeči jugosrbski mafijski kamarili!

  • Marijan Tončić

   Izdajalec naroda, ne JJ ampak ti Ljuzer, ki si brez jajc ali jacevodov in ne upaš pisati z lastnim imenom in priimkom

 • Slovenka

  Strah pred Logarjem in morebitnim drugim krogom je bil očitno res velik.

  • Friderik Peršič

   Hahahaha , ja kje pa …?

   • Slovenka

    ????????????????

  • VERRZIFIKATOR

   ZA DANAŠNJE RAZMERE

   V snegu vermaht še celo počiva,
   razen kajpak tam pred Stalingradom,
   na pokopališki pa pod gradom
   komzomolec se naprej preriva.

   Nisem Fritz, zavpije v smrtnem strahu,
   Miroslavljev sem, tako da veste,
   sem podpornik Stalinove ceste,
   valjam zanjo se celo po prahu.

   In po vojni tole vam obljubim,
   zatajim še lastnega očeta,
   partija je meni namreč sveta,
   če je treba, škornje vam poljubim.

   Ni potrebe, se odgovor sliši,
   le zakaj bi lastne nam izdajal,
   če pa že tako bi rad ovajal,
   naglo se po vojni v udbo vpiši.

   • Friderik Peršič

    Genialno …kdaj bo nadaljevanje …?

   • Steiermark

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • VERRZIFIKATOR

     Tile križci so pa kot grobovi,
     prav simbolno, Steiermark, jih rišeš,
     in na grob lahko jim vsem napišeš:
     udbovski utišani topovi.

     Kdaj sledilo bo nadaljevanje?
     Danes se ne da mi z njim pečati,
     mater ki spodoben je prodati,
     bom pa kmalu, pač glede na stanje.

     • Friderik Peršič

      Razmišljaš o zbranih delih …?

     • VERRZIFIKATOR

      Delo zbrano vajenček napiše,
      svinjarija, le ovadbe same,
      mu agent iz rok pisanje vzame,
      mariborski striček pa podpiše.

     • Friderik Peršič

      Saj ne da bo kdo to bral , še manj pa kupil …ampak lepo bo videti na knjižni polici …

  • Občasni Komentator

   in ti dejansko, kar tako slepo verjameš v to novico? Bog živi vas Slovenke prelepe žlahtne rožice…

   • Slovenka

    Si pripravljen dati za Zokija roko v ogenj, da je tip brezhibno pošten in da v njegovem imenu ni bilo nobenih volilnih mahinacij? Zakaj pa ne, pravico imaš do svojega mišljenja tako kot jaz in vsi drugi. Srečno.

    • Občasni Komentator

     absolutno ne, naj se preverijo tovrstni dvomi. A si ti slepo prepriana v SDS?

     • Slovenka

      Mimogrede, če ima SDS kakšne postopke na sodišču, ti tečejo in ne pozabi, SDS na sodišču nima privilegijev tako kot Jankovićev Zoki, kjer sodišče njemu v korist uniči dokaze, če je potrebno.

      Nisem slepo prepričana v SDS, mi pa ta stranka od vseh najbolj ustreza, ker je resna, energična in ponuja mnogo pametnih rešitev. Ne pozabi, idealnih strank na tem svetu ne boš našel, pa tudi na onem svetu ne pričakuj preveč.

 • Duhec

  Nepomembno. Zmagal je in pika. Za Jankovića je vedno štela samo zmaga, Logar si je pa želel le sodelovati. In je. Vsi veseli in srečni.

 • Vera

  Sama sem takoj posumila, da v Ljubljani ni bilo vse čisto, ker je bilo pri Logarjevi stojnici veliko ljudi pri Jankovićevi pa enih par. Tudi barva volilnih listkov je bila črno-bela samo v Ljubljani . Zakaj ne povsod enake ? Nihče me v nasprotno ne bo prepričal, da je Janković res izvoljen samo od resničnih prebivalcev Ljubljane , ampak še iz drugih krajev, ki so se začasno prijavili v Ljubljani . Zato tako širok nasmeh na soočenjih Srba Jankovića iz Saraorcev, ker je vnaprej vedel kako bo zmagal . To ni volja ljudstva ! Tudi v Mariboru se jim želi podtakniti Srba Arsenovića, ki je baje Jankovićev kolega, zadolžen pa skoraj za 9 milijonoiv evrov . V Sloveniji nam naj tudi na občinah delajo , sedijo ” slovenski župani “, ne tujci !

  • Friderik Peršič

   Halo , psihiatrija …?

   • Duhec

    Hahahaha

   • Steiermark

    lahko kličeš kolikor hočeš, niti najboljši psihiater ti nemore več pomagati! Gotof si!

  • O’Brien

   Res je. Janković je v petek na Wolfovi sameval.

 • Olga2345

  Razveljaviti sporne volitve! Ovaditi in kaznovati odgovorne!

  • Friderik Peršič

   Obesiti na Tromostovju …?

   • Olga2345

    Janković si je postavil kandelaber z zvezdo!

  • Na osnovi babje čenče? Super.

   • Friderik Peršič

    Ja , Olgica bi to po kratkem postopku …ali pa izgnala nazaj v Srbijo .

    • Olga2345

     Enkrat ste že leteli!

     • Friderik Peršič

      Že večkrat , tudi v New York …

   • Olga2345

    Na osnovi prijav stalnega prebivališča sto in več oseb na enem naslovu in to pred volitvami! To je kaznivo dejanje!

   • O’Brien

    Ti se vedno aktiviraš, ko gre zares. Torej gre zares.

    • Aktiviram se 5.15 zjutraj ko spijem kavo.

 • samsara

  ‘Nadmudrivaći’ v akciji.

 • Duhec

  Te izgovore se vse spomni vaš bolan Janša. Zdej je pa res cajt, da ga zamenjate.

 • Zdaj so postali že vedeževalci, vedo kaj se bo v prihodnosti dogajalo v Mariboru.

 • Duhec

  Janši se je do konca odpelalo. Ta ogroža vse okoli sebe.

 • Duhec

  Hahahaha. Pa takih fanatičnih sledilcev res ni nikjer. SDS sekta.

 • Beli Sneg

  Ne vem zakaj reakcija šele sedaj. Več nas je na spletu opozajalo da se je stavka sprožila prav zaradi navala prijav začasnega prebivališča. Zdaj je prepozno. Zlorabe pa bi bilo potrebno kaznovati.

  • Friderik Peršič

   Zakaj pa na spletu …? Zakaj ne stopiš do prve policijske postaje in vse skupaj prijaviš …? Najhujša stvar , ki bi se ti lahko zgodila je ta , da pokličejo fante v belem …

   • Beli Sneg

    Imamo tako sposobne presstitute, da so o stavki poročali. Nobenemu pa ni bilo v interesu odkriti pravega vzroka za stavko, niti vodnjem. To so upognjene slovenske hrbtenice. Jaz na policijo nisem imel kaj poročati, ker sem lahko samo predvideval za kaj gre. Dokaze bi bilo treba iskati na UE.

   • Folk je bolan ratal

   • Steiermark

    Tako ste pač naučeni, da ko se kdo oglasi in pokaže s prstom na bandite in prevarante, takoj se ga onemogoči – prijavitelja, nato pa sledi lažna obtožnica, proti njemu…. kot v primeru, orožja na mariborskem letališču, ko so lopovi, krivi za zločin, poleg izdajstva Slovenije, tudi za prekupčevanjem z orožjem, krivdo prevalili na prijavitelja, JJ! To znate dobro – balkanci pač in udbovci! Fuj in fej, golazen!

 • Bandit123

  Zoki je zmagal, ker se njegova matematika izide v končnem rezultatu. Janezova pa ima dobre vmesne čase, na koncu, pa jo zmanjka. Opletate z nekimi insinuacijami po sistemu rekla, kazala. Imena in številke na sonce, pa da vidimo koliko jih je kdo kje prijavil.

  • montyamp

   Po tvojem še IVAN KRAMBERGER živi .
   Sigurno je atentat bil insinuacija , murglosrbi so ja najbolj poštena gamad na planetu , zato so jih Amerikanci zbombardirali .

   • jovan jovan

    Lepo je Kramberger opozarjal na “spreobrnjene Janeze, včeraj komuniste, danes cerkvene”! Butl!

    • montyamp

     In zato , ker je izdal Janeza , so ga murglosrbi zaklali .
     Janeza pa se bojite , kot hudič križa .

     • jovan jovan

      Ti pišeš iz Idrije ali s Studenca?

 • Marija

  Stara praksa rdečih že leta 45, po poročanju Vestnika, brisali iz volilni imenikov volilce za katere so aktivisti povedali, da niso za njih. Pred volitvami se pojavi članek bo zmanjkalo volilcev, da naj na terenu malo upočasnijo brisanje in poskrbijo, da bodo ta pravi zares šli voliti. Knjižnice imajo še arhive Večera na mikrofilmih samo prebrati je potrebno. ) Že 90 leta bi jim morali pobrati iz rok volilno komisijo, vse volitve so prirejene. Sicer je tudi Bučar napisal v knjigi(tega ni nikoli govoril):napaka države Slovenije je, da je umeščena v upravo stare države.

  • Saj ima SDS svoje člane v volilnih enotah, ali tudi oni goljufajo in mižijo?

   • O’Brien

    Hej, manipulator. Pišemo o prijavah stalnega bivališča. Tega volilne komisije ne preverjajo. Ampak ti to dobro veš.

 • Mogoče je ona Dijana Đuđić spet uvažala delovno silo iz juga.

 • Janez

  Literarna šala o Tuneku št. 2.
  Tunek
  Briše, briše, briše
  kot obseden “umazanijo” s svojega plačevalca !
  A mu početje mu slabo uspeva !
  Njegov plačevalec in politični idol
  je le še bolj “umazan”.Tunek – se “malo dojemljiv – kot je” – čudi:
  ‘ pa saj sem vse kar mojemu idolu zadnji čas očitajo – zbrisal z njega”
  Zakaj je še vedno tako “umazan”?!
  Mimoidoči
  Tunku reče:”ja novo umazabnijo si zbrisal – ker pa je bila spodaj “stara umazanija” – je pač – ta stara “umazanija” prišla na dan,
  Podobnost s Tunkom z Nove24tv je naključna. l.r. Janez K. Komenda

 • Miha

  Po vsakih izgubljenih volitvah SDS lajna isto musko. Kriv je DESUS, pa trenirkarji pa tujci (čeprav ne morejo voliti župana), samo SDS ni nič kriv da so spet popušili. Pač ljudje vas ne marajo, ker ste kreteni.

 • jovan jovan

  Matr ste butasti! Popušili ste na polni črti in sedaj so krive kvazi prijave bivanja v Ljubljani!? Kaj pa v ostalih mestnih občinah? So se tudi tam prijavljali tujci? Slovenija vas ne mara! Sekte Slovenci ne maramo! Enostavno kot fižol! ivan naj prevzame krivdo in odstopi. On je cokla, ne samo sekte, celotne desnice! V ljubljanskih četrtnih skupnostih ste pogoreli na polni črti! Tako bo tudi v Mariboru!

 • Marija

  Vučko (vidni član LDS) je problem in še “jugo” upravne enote.

 • montyamp

  Poštenje in strpnost sta v 100 letih s pomočjo rdeče bande uničili slovensko državo .
  Sovraštvo , nasilje in banditizem živijo v UDBOVSKI DECI , to je posledica velikega medvojnega in povojnega zločina .

  • jovan jovan

   Poln hobec žalitev in groženj vas je na tem portalu! Tu ste zadnji, ki lahko govorite o poštenju in strpnosti! Kdo vam je kriv, da vas Slovenija ne mara! Le kdo?!

   • montyamp

    Le zakaj Gospod , o le zakaj polovica ŠTAJERCEV DELA V AVSTRIJI ?????????????
    Verjetno zaradi udbovskih dobrot gošarizma .

    • jovan jovan

     Kakšno zvezo imajo slovenski migranti s sektaškim nepoštenjem in nestrpnostjo?!

     • montyamp

      DRžavo ste uničili .
      Saj budalo sploh šteti ne znaš do toliko , kot ste retardi sproducirali bankrotov na tem prostoru .

     • jovan jovan

      Ja, predvsem v letih 06-08, za celih 30 milijard! So pa res retardi vladali!

     • montyamp

      EDINA , ENA IN EDINA NORMALNA VLADA V
      SLOVENSKI ERI .

     • fankovič

      Ker smo mi to dopustili, kako dolgo še?

     • Steiermark

      kdo je pa nas kaj vprašal in kdo nas sploh obravnava, kot ljudi in ne kot suznje…..kdo nas kaj vpraša glede podpisa marokeškega sporazuma…. Mi smo, kot izgleda, od nelegalnih in neizvoljenih barab postali nepomembni za njih, oni odločajo sebi v prid in nam v škodo! Komunajzarsko balkanske opice pač, ki so prevzele “vodenje” planeta opic, kjer opice komandirajo in izkoriščajo brezpravnega človeka!

    • Friderik Peršič

     Po mojem delajo tam zaradi plač , ne verjamem da zaradi štajerske varde …saj si imel njih v mislil , ko si omenjal ” gošarje ” …?

    • Steiermark

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, najbrž delajo zato, ker so jih z domov spodili jugogastarbeiterji, ki živijo od sociale, oni pa, pregnani na delo v Avstrijo, morajo nositi davke domov in preživljati svoje družine!

 • Slovenec sem

  Ne pozabite!

  Jutri bo ob 10.uri protestni shod pred državnim zborom proti sprejemanju vseh migrantov.

  • Duhec

   Niti 20 vas ne bo.

  • Friderik Peršič

   Imate pa srečo , baje bo lepo vreme …

 • Če se bo sedaj nenadoma povečalo število prijav stalnega bivališča na mariborski UE, potem je nekaj na tem

  • jovan jovan

   50.000 jih je že na Obrežju. Čakajo na vstop. Vprašaj Grimsa.

   • tarantela

    he.he…

 • Beli Sneg

  Čakaj ne govorimo o štetju? Govorimo o prijavah začasnih bivališč.
  Sramota je, da lahko na lokalnih volitvah volijo tudi tisti, ki niso
  državljani Slovenije. Dovolj je samo če so prijavljeni na lokaciji.
  Potrebna bi bila sprememba zakona, da se izognemo manipulacijam.

  • jovan jovan

   Kdor ima začasno bivališče nima avtomatsko tudi volilne pravice. Iščite krivca za volilni poraz pri sebi!

   • Minovak

    Lahko voli na lokalnih volitvah, na državnozborskih pa ne. Imamo pa najbolj butast volilni sistem, ki dovoljuje, da vlada tisti, ki je dobil malo več glasov kot nič. Živimo tu, kjer ima mafija svojo državo in ne bo dolgo, ko bomo osamljeni kot Severna Koreja, ampak to hoče ljudstvo, butasto ljudstvo.

    • jovan jovan

     Lej, na mojem naslovu je živel tujec, uradno prijavljen in ni NIKOLI dobil volilnega vabila. Kako je pa zakonsko to urejeno, mi je pa vseeno.

   • Beli Sneg

    Narobe sem zapisal, gre za stalno bivališče vendar brez državljanstva.

 • Slovenec sem

  Prosim za odgovor!

  Je portal NOVE24TV res psihiatrična urgenca za psihiče, za katerimi se skriva eden in edini z zasnežene Gorenjske?

  • jovan jovan

   ….Slovenec tja!

  • Dado

   Skriva se eden SAMOOKLICANI novinar. Zagovarjal ga je celo Gorenak v parlamentu, češ svoboda pisanja…. No to je itak politika SDS, ni važno, le je res, važno, da nasprotniku vzameš točke……

 • abc

  HAHAHA Res ste na nizek nivo padli. Kaj vse si boste še izmišljali za svoj poraz v Ljubljani, začeli ste pa že udrihati po Arsenoviču, ker se vam je začelo malo svitati, da bo v mariboru v drugem krogu zmagal.

  • jovan jovan

   Tako butastega članka pa že dolgo ne! Arsenović bo zagotovo zmagal, ker kanglo podpira sekta. Sekti pa rejting vztrajno pada!

   • Duhec

    Kako da ne?! Vsak dan jih maš. Una dildo Marjanca je pisala še najbolj pametne članke, ki jih najdeš na Novi.

    • jovan jovan

     Ok. Toda tale je biser “raziskovalnega” novinarstva!

    • Steiermark

     O vas in vaših podganah je težko pisati “pametne člalnke”, če to niste, še posebaj ker ste na nivoju , z IQ 40 – 70, kot vaši trikrat zapečeni bratranci!

     • jovan jovan

      Tangice imaš tudi iz irha?!

  • Steiermark

   Ali misliš, na Dantejev 9. krog? Ta ludožerska pošast bo obležala v zadnjem krogu , pri svojem gospodarju satanu!

   • abc

    Zmagal bo Arsenovič, ker Kangler je itak dobil večino glasov od sektaških ovc, katere so ga morale iti volit, po ukazu njihovega velikega vodje. V drugem krogu je tako ostalo malo sektašev, ostali normalni volilci bodo pa volili Arsenoviča, ne pa Kanglo, ki jih je že enkrat okrog prenesel.

    • Steiermark

     Samo bedak lahko takšne idiotarije trosi…… Kdo je “odnesel” Kanglerja in na kakšen način? Morda z volitvami oz. odpoklicem s položaja ali z vašimi, balkanci, opremljenimi, kot musliji, s kamenjem, ko ste ga hoteli kamenjati in mu grozili s smrtjo – vse ponazorili z obešanjem lutk z glavnega mosta, ter mu celo hodili razbijati na vrata in mu direktno groziti! Nasilna balkansko komunistična ludožerska drhal!

     • abc

      Kangli se že na faci vidi da je lopof. Gotofi ste !

     • Steiermark

      Tebi se pa najbrž, na faci ne vidi, da si balkanski ludožerec in idiot!

     • abc

      Švabica, to ti misliš. Sem Slovenec s slovenskimi koreninami ( da ne bo pomote ), toda nisem nacionalist ter zagovedan nestrpnež, oboževalec nacizma in ne podpiram potvarjanja zgodovine 2 sv. vojne pri nas. Za razliko od tebe, ki veličaš Hitlerjeve kolaborante s svojimi lažmi.

     • Steiermark

      ignorantsko zagovedno in lažnivo teslo….

     • abc

      Pozabila si napisati čefur, Balkanec, levak, komunist,,, Očitno je zate še prezgodaj. Ja pa sajres, Švabi začnejo ponavadi ob devetih delat.

     • Steiermark

      z bebci ne debatiram, jih blokiram!

  • Steiermark

   ste jih že dovolj, preselili iz Lublanskega naslova na Mariborskega? Sicer pa ste špecialisti, da jih uspete spraviti kar 1000 na en naslov firme, ali 100 kar v prodajalno!

   • abc

    Ja itak, da smo spedialisti, ne pa vi nesposobnjakoviči luzerski, samo jamrat znate, pa druge ljudi obtoževati za vaše neuspehe. Luzerji!

 • Dado

  Desnica je “PUŠIKARA”, ha,ha. Kaj je desnca zbezlala. Princ teme razglaša zmago, pa so v resnici izgubili na celo črti. Celo tradicionalno Ribnico so izgubili, kjer je vladal SDS in do letos prvi vojak SDS ;Matjaž Tanka. Sedaj so si izmislili spremembo bivališč, Vse bi si izmisliti, samo PORAZ-a ne priznati. Kriv je PRINC TEME, nikjer ga ne marajo, ker samo pljuva, dela razdor in z mašinerijo SDS in mediji straši ljudi.

  • Vera

   Ne žali , saj te pravice nimaš !

 • Olga2345

  Mariborčani! Preverite vpise stalnih bivališč v mestu! Kanibal Arsenović bi rad bil enak MafiJankoviću!

  • jovan jovan

   Olga, te se pa še ti tam prijavi!

  • Duhec

   Hahahaha. Olga verjame napisanemu. Mater ste idioti.

   • Friderik Peršič

    Veš kaj je še bolj zanimivo …? Teh deset modelov , ki ji je to lajkalo …

    • Friderik Peršič

     Devet , Olga se sama lajka , hahaha …

     • Steiermark

      Še bolj je pa “smešno”, da vam bebcem nihče ne laika , hi hi hi…..

  • sašo

   Polpismenemu do grla zadolženemu Arsenoviću je dovolj da izjavi d amu ej Janković vzor in da je SRb…ostalo majmune z juga ne zanima in gredo volit tega siromačeka, ki bo kot župan obogatel kot druže Janković…sramota, Slovenijo še smao lahko reši …propad…te se bo čefurska banda odselila na sever.

 • Janez

  LITERARNA ŠALA O TUNKU ŠT. 1.
  Ex agent Tunek pri zdravnikuu.
  Prosto po W. Wilderju, režiserju filma
  “NEKATERI SO ZA VROČE”
  ” literarni lik. Tunek pride k res dobremu zdravniku,
  ki je diskreten ig ga je treba drago plačati in mu reče:
  “GOSPOD ZDRAVNIK,, DAJTE MI LEPO VAS PROSIM POMAGATI.
  TAKE TEŽAVE IMAM Z ODVAJANJEM VODE, URINA,
  SPLOH NE MOREM VEČ OBVLADOVATI VEČ ODVAJANJE URINA,
  URIN MI UHAJA, VEDNO SEM VES POSCAN. Tako ne gre naprej, smrdim, čudno je videti,
  jaz sem veliko med pomembnimi ljudmi.
  ZDRAVNIK RESNO POGLEDA TUNEKA IN MU REČE:
  ja gospod, a ne veste, da so težave z odvajanjem urina –
  – pogosta težava moških v letih.
  Koliko ste pa Vi gospod Tunek – pravzaprav – stari?!
  Tunek močno zardi – do barve RDEČE zvezde in rečče:
  “Veste gospod zdravnik, jaz sem ex tajni agent, nisem vajen, ne smem dajatati osebnih podatkov.
  Zdravnik Tunka strogo pogleda in reče:
  “NO – TELESNO ZGLEDATE PRECEJ ZMAHANO,
  Z VIDIKA MEDICINE – STE STARI NAD 80 LET,
  IZTROŠENI.
  Gospod Tunek

  – dosti ste lulal !

  nič se ne da narediti !”
  Vsaka
  podobnost z realno osebo,
  ki se na Novi24tv podpisuje kot Tunek – je zgolj naključna. L.r. Janez K. Komenda

 • Olga2345

  Zato pa na voliščih “varujejo” (skrivajo) podatke volivcev! Prikrivajo zlorabe levičarjev (komunistov)!

  • O’Brien

   Saj res. Prikrivajo imena zgornjega in spodnjega na seznamu. Da ne bi videli, kdo je še prijavljen na istem naslovu. Varstvo osebnih podatkov, my ass.

   • Friderik Peršič

    Pri nas ne skrivajo nič , videl sem , da sem prišel prvi na volitve …

 • Olga2345

  Mafijankovića v rest, skupaj z uradniki, ki so držali štango goljufiji!

  • Duhec

   Zakaj???

   • Olga2345

    Zaradi goljufije!

    • Duhec

     Kje jo vidiš? A si si ti izmislila to zgodbo???

     • Olga2345

      Tika taka…

     • Duhec

      Ok, tud ta tika taka je pr teh letih znak norosti.

     • janez cepec

      teb tika teka, če neuš šporgeta spucava, desc se, bojda, že maje iz štrije preke dom. spet jih boš fasava, ke okol kepe. no ja, sej škodvat ti ne more

     • Olga2345

      Vam gre na živce! Ljudje so bili 1991 naivni, danes nismo več! Komunist=nacist=fašist!

     • Steiermark

      pri tvojih, pa ja ne, bistrosti?

     • Steiermark

      Ne tresi se še od strahu, ker ste razkrinkani! Morda se bodo pa tako, kot vedno za rdeče in opankarske bosse, dokazi izgubili ali pa celo zastarali!

    • Zaradi babje čenče?

     • Olga2345

      Zaradi korupcije in zlorabe položaja!

    • Steiermark

     smrdljivi duhec, ki izhaja iz r….ti kratkonoge podgane, ne razume, kaj je to goljufija, ker se pri njih ne imenuje goljufija ampak “nadmudrivanje” in “sfukavanje”!

 • montyamp

  BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT – BANKROT …………………………………………………………………………

  • janez cepec

   kva s’ pa use zapiu, pijanduro jedna

 • tarantela

  Za prmej, da vas ne zastopim! Kle neki jokate zarad poraza na volitvah, Janša pa v drugem prispevku pravi tole:
  “SDS velika zmagovalka tudi na tokratnih lokalnih volitvah: Izvoljenih kar 54 županov s podporo SDS! Koalicijske stranke doživele poraz!”

  • jovan jovan

   Zato ima sekta 12 županov, SD pa 14!

   • tarantela

    Ne znajo štet.

   • komar marko

    TUMPKO, FOGL TUMPEK, zakaj samo lažeš?

    • Steiermark

     drugega ga niso naučili, s slovensko krvjo umazani banditi!

   • komar marko

    sekta marmeljadarjev ima samo enega šerifa!

    • jovan jovan

     Pa še ta je ćelav!

     • komar marko

      napaka, ta je sa mEKANIM, tako kot ti! Ko moraš svirati frulice!

   • janez cepec

    ma zmagal so, majo večino. od 212 županov je 12 komadov večina, ane?

    • jovan jovan

     Ja, dobrih 83%!

    • ĐĐ Style

     Ja to je približno 50,1%

  • Duhec

   Janša ma bipolarno motnjo. Zato enkrat tko bevskajo, pol pa spet drgač.

   • Steiermark

    Izgleda, da so te v garažah popolnoma uničili, ne lajaš samo, tudi grizeš – tako kot tvoji jugoćefutarski idoli, ki nam jih vsiljujete! Ali bomo res pristali na lestvici držav, kjer vladajo ludožerci, kot nekoč v nekaterih afriških državah, kjer so voditelji grizli in žrli ljudi istočasno pa “prijateljevali” z pedofilskim ludožercem titom!

  • Steiermark

   Saj tudi ste, dožieli poraz, sicer pa povej, kje, razen tam, kjer je imela svoje umazane krvave tace nad vsem, jugočefutarska mafija, je še zmagala antislovenska balkanska drhal?

 • jovan jovan

  Kakšna bedarija! Vredna tega portala in ovc, ki mu slepo sledijo. Naslednja faza je skupinski sektaški samomor?

  • montyamp

   V garaži si spet ???

   • jovan jovan

    Iščem štrik, tebi v dar. Če pride do neizogibnega….

    • komar marko

     a ti ni ostal CUGL od koze JUlike! Kar korajžno. Te bo zdržal!

     • jovan jovan

      Tudi zate ga bo dovolj. Z montijem se dogovori!

     • komar marko

      TUMPKO,FOGL,saj veš da te čaka moj špičak! Kapiš!

     • jovan jovan

      Z mehkim ne boš nič opravil. Tako kot doma ne moreš! Menda Tunek ravnokar popravlja tisto, kar si ti slabo doma opravil!:))

     • montyamp

      Viktor , to si spet ti ???
      Keri te je vun spustu ???

   • Steiermark

    Morali bi preveriti ali niso tudi po garažah teh jugoposestnikov psov, prijavljeni njihovi sužnji, z balkana…….

  • janez cepec

   ne,ne, use je res, je Grimsov Brane povedu, de so večina imigrantov iz Kladuše, bojda jih je blo okol 50 jurjou, pičili čez slovensko mejo, pa so se, at takoj, šli parjaut na upravno enoto u Jeblano. ker pa niso bli usi do šestih zvečer fertik, je tri dni prej odstopu načelnik Lončar, delavci so pa začel strajkat, kot so napovedal že šternajst dni prej

   • Steiermark

    cepec, ni potrebno, da se še dodatno smešiš s svojimi izjavami zabiteža v jugostilu! Že brez tega se te prepozna….

  • Aron

   Se malo. Se mi zdi, da morajo pusiti se ene volitve.

   • Minovak

    …da se boste lahko spet podpisali pod svoje uboštvo na pameti…

 • Minovak

  Ko bo mafijec pojasnil, kje je 16 mio. €, ki so “poniknili” z žegnom sodišča, potem bom morda še v kaj verjel, a ti milijoni se ponavljajo, sodišče pa tudi, so pa verjetno tudi malo porazdeljeni po plavih kuvertah, toda ti milijoni so OBSTAJALI, sedaj jih pa ni več…no ja, pravzaprav so….na Cipru. IN TO STE VOLILI… hvala vam “dobri” someščani, a to je bil tudi moj denar.

 • jovan jovan

  Menda je Trump slišal za tole pogruntavščino in že uvaža migrante iz južne Amerike, če hoče čez 2 leti zmagati. So že ns meji ZDA. Mu je Jankovič svetoval….

 • ĐĐ Style

  Res je, baje se jih je 100.000 prijavilo na novo. Res ste ovce desni.

  • Minovak

   Ne, dva sta manj…kaj pa zdaj?

 • sašo

  Sramota za Slovenijo, Srbska kmeta , zadolžena do grla, bosta na krilih nacionalističnih priseljencev vodila največji mesti . Čisti južnjaški nacionalizem, zabiti volivci ki volijo IĆ- e in nič drugo jih ne zanima, ter nekaj slovenskih hlapcev okoli njih . Najboljše da Slovenijo preimenujemo v Srboslavijo.

  • jovan jovan

   Ajde bre Aleksandre, ne seri!

   • sašo

    Kjer hodi noga nacionalističnih srbov, so vedno težave, vi ste izgubili vse možne vojne pa vam hudič in vaša pokvarjenost ne dasta miru, a ne pozabite, vi boste še prej propadli kot mi,saj več nihče ne želi živeti v srbiji.

    • jovan jovan

     Ma ko te šta pita?!

     • Minovak

      Nerazumljiv jezik…

     • jovan jovan

      Poguglaj. Pardon, podudlaj.

     • Minovak

      Tukaj tudi Google odpove.

     • jovan jovan

      Samo da ti ne boš! Odpovedal!

   • Minovak

    PREVEDI…tukaj je Slovenija, jasno?!

    • jovan jovan

     Kaj naj ti prevedem, če ti je vse jasno?!

     • Minovak

      Vidiš, da nič ne razumeš…pričakovano.

     • jovan jovan

      Pa res ne razumem, kako ste lahko sektaši tako butasti! Ne nori, BUTASTI!

     • Minovak

      Vem, da ne veš zakaj, ampak kar tako, a ne…

     • jovan jovan

      A ja, kar tako ste butasti, za “mimogrede”!

     • Minovak

      Boš moral kar pri sebi pomesti, potem pa deli umotvore, tako pa…

  • Steiermark

   To nam je začel pripravljati že sam Maister, ki je to drhal pospešeno vlačil v Slovenijo, predvsem na Štajersko, od koder je izganjal avtohtone Štajerce, nemškega rodu, jim odvzemal službe, imetje ter isto dodeljeval srbski in ostali balkanski drhali!

   • Friderik Peršič

    Hahahaha , a zdaj je pa že Maister kriv , ti pa res ne moreš skriti svojega hlapčevskega odnosa do nemških gospodarjev …

    • Steiermark

     tepec balkanski, nam Štajercem niso bili Nemci gospodarji, bili smo do 1918 leta, do okupacije s strani maistra, ki nam je storil zgodovinsko krivico, z okupacijo , bili enkovredni in enakopravni z vsemi v AO, tudi Kranjci so imeli isti status! Ko se je pa ta drhal balkanska, po maistrovi zaslugi, privlekla k nam, z namenom ropanja in klanja, smo pa postali Štajerci, v svoji domovini, na svoji zemlji, kot avtohtoni narod, zasužnjeni od balkanske drhali! Odvzeli so nam pravice, ki pritičejo avtohtonemu narodu – od kulture, do jezika in vedno so živeli in še danes, na naš račun – zasužnjenih! Pojdi domov, ker ti štajerski in slovenski zrak, škodi! Preveč pritiska ti v prazni glavi povzroča….

     • Friderik Peršič

      Hahaha , enakopravni in enakovredni …daj , zaupaj mi , katere tablete že jemlješ …?

     • Steiermark

      Ne upaj, da bi tebi in tvojim pomagale! Takšnih, ki bi vam koristile ali vas celo popeljale v normalo, NI in nikoli nebo!

 • ĐĐ Style

  Slovenija ima 212 občin, SDS ima župana v 12-tih. V ostalih 200 občinah so se na novo naselili cca. 3 mil. ljudi.

  • Kučan je kriv.

   • ĐĐ Style

    Pozabil sem na Kučana.

    KUČAN JE KRIV !!!! BREZ JANŠE MI ŽIVETI NI !!!!

 • Dado

  Gašper Blažič vas nateguje s svojimi članki in komentarji. To je medij za ovce, ki nasedejo in hočejo verjeti, da so desničarji boljši, pošteni in te zgodbice.

  • Steiermark

   Dvomim, da je to medij za ovce, ker vi, rdeče ovce sledite, na lastno željo, lažem in podtikanjem!

 • Na volišču se sproti beleži koliko je glasovalo žensk, koliko moških, koliko v kateri od štirih starostnih skupin, koliko naših državljanov in koliko tujcev, vse se ve, ni potrebno zdaj tople vode odkrivati.

  sds člani v volilnih komisijah so vse to beležili, sodelovali pri štetju, in nato vse potrdili z svojim podpisom – niso opazili 3 milijone tujcev?

  • O’Brien

   Ti pa danes delaš trojno izmeno, poznavalec.

 • montyamp

  ATENTAT – ATENTAT – ATENTAT – ATENTAT – ATENTAT – ATENTAT

  Kadar so stvari preveč očitne, je treba sklepati v nasprotni smeri. Kdor se ima namen maščevati, bo to storil čimbolj prikrito in bo ustvaril okoliščine nepredvidene “nesreče”.
  Golub , dan pred zaslišanjem padel s strehe , med padanjem dobil par smrtnih udarcev s kijem , ……….. kriminalist, ki mora na pomembno pričanje zaradi prikrivanja dokumentov o pranju denarja, pade s strehe, ki jo popravlja,
  Aleš Debeljak, ki je na fakulteti javno povedal, da je islam grožnja za Evropo, je obtičal sredi avtoceste s prazno gumo in nenadoma je pridrvel mimo tovornjak, ki ga je pomendral, ko je stopil iz avta, da vidi, kaj se je zgodilo,
  Ivana Krambergerja je “po nesreči” ustrelil pijani lovec, ki se naslednjega dne niti ni več spomnil, kaj bi se naj dogajalo,
  Danilo Slivnik je naredil “samomor” z dvakratnim strelom v tilnik, ker je en njegov sorodnik nekaj mešetaril z poživili za športnike (ne vem, točno),
  znanstvenika in direktorja Kemijskega inštituta, Janka Jamnika, je z dvakratnim strelom v glavo iz maščevanja pokončal, debelušni nekdanji sodelavec, ki je v osmih minutah pridrvel s kolesom od doma, kjer je še malo pred tem gledal TV v pižami. V temi je natančno nameril in prosil Jamnika, naj stoji pri miru, da ga ne bo zgrešil.
  Golub , dan pred zaslišanjem padel s strehe , med padanjem dobil par smrtnih udarcev s kijem , ………..

  Če se kdo spomni še kakšnega primera, naj ga dopiše. Ni problem v udbo komunistih, ki so zbrani pod zastavo levice, da za svoje rabote uporabljajo takšne metode, problem je v neumnih ljudeh, ki jim nasedajo in celo vedno znova volijo. Najprej naj se vsak volilec zamisli nad sabo.

 • Aron

  V kaksni deluziji zivite, to je ze zrelo za zaprti oddelek. Zupana lahko voli samo slovenski drzavljan. Kaj vam pri tem ni jasno?

 • Slovenec sem

  Nisem še dobil odgovora na vprašanje, ali je ta portal res psihiatrična urgenca za psihiče, kakršni so ĐĐ Style, jovan jovan, tarantela, Duhec, dado, Miha, trikotnik in drugi častiti nicki.

  Pri nas gre pa res vse zelo počasi kot so počasne pameti tudi zgoraj omenjeni in neomenjeni.

  • O’Brien

   Blokiram. Nisem psihiater.

  • ĐĐ Style

   Ta portal ni urgenca, ta portal je CIRKUS

   • Slovenec sem

    Cirkus, kakršnega ste naredili psihiči, ki se na ta način sproščate in zdravite.

    • jovan jovan

     ….Slovenec tja.

    • xxxxxx yyyyy

     Ma če nora24 tv piše bedarije ne vem kdo je psihič

  • jovan jovan

   …..Slovenec tja!

 • ĐĐ Style

  Danes je gužva na Tobačni, jutri se gremo vsi v MB prijavit, da bo Arsenović zmagal.

  Živel tovariš Kučan.

  • jovan jovan

   Boš ti peljal? Kje se dobimo?!

   • ĐĐ Style

    Gremo z vlakom, da bo manj gužve na cestah, cca- 80.000 ljudi

    • jovan jovan

     Ok. Če gremo preko Zagreba, lahko poberemo še onih grimsovih 50.000. Ni vrag, da ne bi Arsenović zmagal!

    • FRANC3

     Gužvo imaš ti v glavi.
     Slovenci imamo gnečo.

     • jovan jovan

      Sektaši imate gnečo v glavi, če ima kateri slučajno 2 sivi celici!

     • ĐĐ Style

      Jedi govna, upam da ti kdo prevede

  • Slovenec sem

   A nicki tudi lahko samostojno brez glavbnega psihiča prijavijo stalno bivališče v Mariboru?

   • jovan jovan

    ….Slovenec tja!

   • ĐĐ Style

    YES

 • sašo

  Pa ni čudno da v Mariboru in v LJ zmagujeta srbska kmeta, saj pa je 3/4 prebivalcev omenjenih mest kmetov z juga. Če ne bi bilo študentov z cse SWlovenije v omenjenih mestih, bi mislil da si v Kosovski mitrovici in ne v Sloveniji.

  • jovan jovan

   Opet ti Aleksa?!

  • največji ljuzer jjajo

   zato pristni logarjevi kmetje iz stranke SDS popušijo na vsakih mestnih volitvah, ker je tam kmetavzom najmanj. SDS je stranka z najnižjo izobrazbo članov in podpornikom, zato v univerzitetnih mestih nima kaj iskati, kot tudi ne na državni ravni, rezultati so dovolj zgovorni in nobeno Novino kalimerovstvo in noriške teorije zarote tega ne morejo spremeniti

   • sašo

    Vidiš, tipična ovca…v Ljubljani 3/4 Bosancev, en z večjo izobrazbo kot drugi,kaj ? Kot migranti z Afrike,s mai dr.znanosti…hahaha..povprečen volilec slovenske levice je srbski, bosanski in šiptarski kmet ki ne ve šteti do 5 . Vi pa se hvalite z izobrazbo peščice slovenskih volivcev, hahaha..v povprečju ste po izobrazbi levaki še nižje od kmeta z 2 letno kmetijsko šolo.

 • macon

  Zanimivo, vendar bi rabili konkretne cifre. Koliko na novo prijavljenih, stotine in več na katerem naslovu?

  Verjamem v vso možno zlorabo levih režimcev, ker delujejo kriminalno.

  Spodnji levi idioti ste pa en večji gnoj kot drugi. Sami umazanci.

  • Steiermark

   Umazanci in ludožerci!

   • Friderik Peršič

    Njam ,njam …

  • ĐĐ Style

   Cifer nikoli ne boš dobil , kerj je članek plod domišlije.

   • xxxxxx yyyyy

    Ja eni skoz sanjajo vsako stvar je kriv milan sam čakam da je kriv ker so naši u nogometi izpadli

   • macon

    Sprejemam, da je to možno in bom točno tako sprejel, če ne bo cifer. Spomnim se 50.000 migrantov, ki bodo zdaj zdaj vdrli prek meje.

    • ĐĐ Style

     Po moji izračunih, bi se moralo na novo prijaviti 31000 volilcev. Ne verjamem, da je imela Ljubljana v tem letu rast prebivalstva 15%

     • macon

      Začasna prijava ni nujno, da bi ti ljudje tam živeli. Strinjam se, da je ljubljanski milje levičarski oziroma kot je napisal pisec na Financah: tretjina je meščanska, tretjina revolucionarna, tretjina pa priseljenska.

 • Steiermark

  Pa so nas zopet “nadmudrii”, tako kot balkanski izmečki znajo! Upajmo, da se v Mariboru to nebo ponovilo! Zanima me pa, zakaj takoj ne gredo v akcijo in odkrijejo tiste stotine in tisoče , ki so za stalno prijavljeni na enem naslovu, po trgovinah ipd.? Naj se vsaj tukaj izkažejo in naredijo red, ter odvzamejo stalno bivališče tem “nadmudrovačem”, ki pomagaju čarapankoviću in drugim gnojem z balkana, uničevati našo domovino, Slovenijo!

  • jovan jovan

   Dekla jodlarska, samo še tebe se fali! Kako kaj avstrijski mešanci?!

 • sašo

  Ljubljana ima župana ki s ehvali s tem da ne ve prižgati računalnika…toliko o splošni razgledanosti in o odprtosti srbskega nacija na čelu Ljubljane..nekaj ideološko opranoglavih ljubljanskih pijančkov in horde južnjaških kmetov , recept za zmago. Če bi se Janković pisal Novak, ne bi nikoli postal župan LJubljane.

  • jovan jovan

   Aleksandre, budi sretan!

 • xxxxxx yyyyy

  Pa daj priznajte že enkrat da ste zgubli…
  Ubogi kalimero

  • Stajerka

   zakaj bi zgubli??…..lewica je doživela knock-out na lokalnem nivoju…..samo SDS ima cca 530 mestnih svetnikov od 850 skupnih…….daleč zadaj pa lewaki……

   • xxxxxx yyyyy

    Ja itak v 2000 žepnih občinah ki jih je desnica ustanovila ko je bla na vladi da si statistiko popravlja

    • Stajerka

     ja, itak…..zaleti se nekam……malo poglej kolko so dobile vladne stranke + Levica = KATASTROFA…..preden skočiš, reci HOP!!

     • xxxxxx yyyyy

      Boli to ker ste spet kao dobli ma globoko slišite glas spet smo pušnili

   • jovan jovan

    V vseh 17 ljubljanskih četrtnih skupnostih je največ odstotkov glasov dobila Lista Zorana Jankovića. SDS se je županovi listi še najbolj približala v Sostrem, kjer bo ob morebitni podpori svetnikov iz vrst SLS in NSi imela en glas več od županovih svetnikov.

 • Joško

  Levaki so spet navalili, kot mutasti na telefon. Lopate v roke, pa sneg čistit’.

  • sašo

   Kdo je prvi znanilec pomladi ? Zvonček ? Ne…Bosanec z lopato v roki na cestišču ;) .

   • jovan jovan

    Aleksa, pa ti si Bosanac?!

 • ĐĐ Style

  SDS trdi da so totalni zmagovalci volitev, sedaj pa to. Zakaj je SDS dobil samo 12 županov?

  V ljubljani je 227.481 volilcev. Udeležba cca. 45%. = 102366 aktivnih volice. 60% za Jankovića je cca 60.000 in 30% za logarja je cca. 30.000 volilcev. Po trditvah nove24 je Jankovićeva zmaga pogojena z množičnim prijavam, se je na novo prijavilo najmanj 31.000 Ljudi.

  Kdo koga tu J?

  • garfi

   ti

   • ĐĐ Style

    Res izčrpen odgovor.

 • Janez

  Tunek !
  Piše v svoj pametni telefon med hojo po stopnicah.
  Spotakne se, pade, se kotali navzdol po stopnicah.
  Ves potolčen in krvav se na dnu stopnic zadere:
  Na pomoč, kje je kdo,
  Janša, sdsovsci – so me spotaknili !
  Podobnost s Tunkom, ki piše na Nova24zv – je slučajna. L.r. Janez K. Komenda

  • xxxxxx yyyyy

   Bravo zgodba za na nora24tv dnevnik

 • Stajerka

  samo nekaj…..na KOZLANJE mi gre fotkanje Cerarja in ku**čenje Arsenovića……CERAR V MB NI PRIŠEL NITI 1X KOT PREDSEDNIK VLADE…..da o objemanju z Jankovićem ne razpravljam……in, JA, na kozlanje mi gre, ker bom MORALA VOLIT KANGLERJA……

  • sašo

   Ste že pogoreli v Mariboru, ker je Maribor poln šiptarjev, Bosancev in Srbov, ki bodo še bolj množično šli volit svojega polpismenega kandidata..SLovenci se jim bodo pa pridružili, samo da ne bi Kangler zmagal..in to je to..zabiti Slovence in kmet z juga, volilna zmaga levice, zoper to se ne moreš borit, ker neumnosti ni mogoče premagat čez noč.

   • Stajerka

    ne vem no……da bi Šiptar volil Srba?…..mislim, da vseeno niso taki bedaki kot Slovenci :))

    • sašo

     Poglej si v Ljubljani, tam ni šiptarjev, muslimanov in srbov, ko se je treba iti boriti za južnjaka so vsi eno…vprašaj malo po burekdžinicah in sladoljedarjih koga so volili…in kdo jim bo postavil džamijo..kaj mislite kaj sledi v Mariboru po zmagi Srba ? Velika podkupnina Srbu in potem gradnja džamije..muslimanske fakultete, ki je že bila v planu itd..vsi so oni eno, ko se gre za proti slovenstvo.

     • Stajerka

      mislim, da v Lublani odloča neaktivnost Slovencev……Janković je dobil 60% pri 45% udeležbi…..po domaće, dobil je 61.000 glasov od 227.400 volilnih upravičencev……

   • Ne tujci, Slovenci se sprašujejo le zakaj pri vragu bi kdo volil Kanglerja?
    A očitno se še kar najde stare garniture ki ga volijo ker računajo na razne koristi.

    • sašo

     Mojster, kangler ni pošten, a je že enkrat nehbal in kdo ima malo pameti v glavi bo vedel da si ne bo upal še enkrat delat sranj.e…sicer pa ko smo pri tem …hm..na protestih zoper Kanglerja je bilo 1000-2000 ljudi, večina protestnikov je bila tam zaradi radarjev, čisto banalno, nekaj je bilo plačancev s strani levice oziroma prostovoljcev . kangler še ni bil obtožen v niti eni točki od vseh mogočih obtožnic, torej…kdo bo odgovarjal za gonjo zoper njega ? NIhče, namen je bil dosežen.
     Toliko kot je Kangler storil za MB ni storil še nihče in ne bo, sploh pa ne zadolženi srbski grizoprstec, ampak ja, glavno je obkrožit proti Kanglerju, ovce . Sami si kopljete jamo.

     • Na vrhuncu protestov je bilo kar krepko več ljudi kot 2000, trg je bil poln, in okolica, ko se praznuje novo leto na trgu, in takrat jih je manj kot jih je bilo na protestih, jih je kar kar močno preko 2k,…… jih je bilo 10k? 20k?

     • sašo

      Na tekmi Maribor : Gorica se zbere 4000-5000 ljudi, sem ti povedal dovolj ?

     • Na protestih pa 20.000?

     • sašo

      Moglo bi se, ja…zdaj če se je vas zbralo 4000 ( od tega 2900 zaradi radarjev, kar je levica dobro izkoristila ), je to koliko ? 2 odstotka vseh volilnih upravičencev ? Daj ne smeši se s temi protesti.

     • 20k ni hec.

 • Na volišču se sproti beleži koliko je glasovalo žensk, koliko moških, koliko v kateri od štirih starostnih skupin, koliko naših državljanov in koliko tujcev, vse se ve, ni potrebno zdaj tople vode odkrivati.

  sds člani v volilnih komisijah so vse to beležili, sodelovali pri štetju, in nato vse potrdili z svojim podpisom – niso opazili 3 milijone tujcev?

 • sašo

  Srbski nacisti delajo točno to za kar so bili poslani že v Jugoslaviji, skregati Slovence in prevzeti oblast, Srbi so bili vedno prefrigani, čeprav si jih na koncu vedno med seboj popušijo.

  • xxxxxx yyyyy

   Ta ki krega narod je vaš furer jj

   • sašo

    Ja, res, če ne bi bilo njega, potem s e več ne bi imeli zakaj kregat, bi že hodili naokoli s sklonjenimi glavami in se v šolah učili cirilicu.

    • xxxxxx yyyyy

     Ma budalo jaz sem v jugo vojski v srbiji dobil svečano zaobljubo v slovenščini

     • sašo

      ja ja, hlapec srbski…nekoč se vas bodo vaši vnuki sramovali, slovenski levičarji, ko se bodo s tujine spominjali kako ste uničili slovenski narod in ga dobesedno prodali južnjakom. Velika žalost bo to in eden prvih proadov evropskega naroda v novejši zgodovini.

   • macon

    Furer je v tvoji glavi, ker država za vas levičarje funkcionira samo s furerji.

   • Steiermark

    No, če ne znaš izraziti, po slovensko, kaj si hotel “povedati” ti lahko pomagam jaz! Sedaj si v Sloveniji, kjer je uradni jezik slovenski in če se hočeš po slovensko izraziti, moraš upoštevati tudi pravopis , ki pri tebi zelo šepa, kot pri opanaroviču, ko nazadnje, po polurnem klobasanju, poslušalci niso razumeli ničesar…..nje de de de….

  • Steiermark

   ja, če to delajo v družinskem krogu, sin – oče – mati – hči itd. potem je logično, da se tudi med sabo “zadovoljijo”, z opankarovićem vred…

  • jovan jovan

   Koliko puta si ti pušio! Dobro da svet ne zna….

   • sašo

    5 – krat tvoji mami..ups, zdaj vsi vejo da je tvoja mama pede.r in da si posvojen s strani dveh toplih bratov.

 • Janez

  Tunek !
  Bistro razmišlja.
  Dr. Logar je dobil 30% – KRIV JE SDS ! L.r. Janez K. Komenda

 • Terminator

  Čefurje smo že enkrat nagnali iz Slovenije,očitno bo treba vse skupaj ponoviti.

  • sašo

   Prepozno, tsiti ki imajo škarje in platno v rokah jim ugaja da se Slovenija spreminja v Jugoslavijo, ni vprašanje načelnosti, jugonostalgije, je vprašanje denarja . Poglej predsednika Levice, naokoli se vozi s pregrešno dragim Mercedesom…kje je tu načelnost socializma, skromnost šiptarske jugoslavije ? Ampak ovc je pač preveč v Sloveniji, ljudje bodo samega hudiča volili smao da bi dajali kontro JJ in SDS-u. Čas je da se na desni pojavi nova, močna stranka, ki bi pometla z vsemi, tudi z levico.

   • Steiermark

    Še ena? Dvomim, da je kdo sposoben sestaviti na desnici pravo in SDS konkurenčno stranko! In zakaj naj bi se sestavila nova stranka na desni ? To so scenariji, po katerih agitirajo levaki, proti SDS in JJ, ker se zavedajo, da je on najmočnejši in najsposobnejši ter da je z njim na čelu, države, korupcije in ropanja konec, v Sloveniji! Zato pa se borijo s takšnimi idiotskimi idejami, da bi oslabili desno sredino, SDS!

    • Terminator

     Ne potrebujemo nobene stranke,Slovenci se moramo organizirati sami in narediti red v državi,leta 90 ni bilo nobenih strank,tiste ki so nastale potem so samo izkoristile stanje,kakršno je bilo in ga izkoriščajo še sedaj.

     • Steiermark

      Saj tudi ne mislim, da potrebujemo novo desno stranko, ki bi “oponirala” SDS in JJ! Zavedati pa se moramo, da je on naš osamosvojitelj in da gre zelo, zelo v nos levi jugokomunajzarski “nadmudrovalsko” roparski “eliti”….kot , med drugim, tuddi Don Opankaroviću!

    • sašo

     Zakaj ne ? Treba je ustanoviti stranko v kateri bodo ljudje enakopravni, v kateri s ebodo počutili vsi pomembni, ne zgolj lider..JJ ima najmočnejšo stranko v Sloveniji, a kje je smisle če zaradi njegovega načina komunikacije hodijo ljudje na volitve zgolj in samo zato ( govorim o večini volilcev levise, ki so SLovenci ) da bi dali glas proti Janši in ne ZA levičarje . To je narobe in bi s emoglo končat, mogoče je JJ najboljše za SDS, je pa najslabše za slovensko desnico.

     • Ne razumeš v čem je point.
      Tisti Slovenec, ki danes da glas hudiču “samo da ni Janša” je že v osnovi izgubljen, ker se ne zaveda kaj dela. Tak tudi ne bo dal glasu katerikoli stranki na desni, ker bo vedno “scal proti vetru”.

      Med slovenci je žal preveč takih, ki zaradi neke svoje trme vedno žagajo vejo na kateri sedijo. To je problem, ne pa Janša ali neobstoj neke nove stranke.

   • Terminator

    Nič ni prepozno,stanje,ki je sedaj je popolnoma isto,kot pred letom 1990,samo sedaj nam nekaj vsiljuje še EU.Treba je vse skupaj ponoviti in izpeljati do konca.
    Prva stvar pa je nagnat ves čefuraj nazaj od koder je prišel,ampak res vse do zadnjega.

    • sašo

     Ni res, takrat je bilo v Sloveniji mogoče 150.000 južnih priseljencev, danes jih je krepko čez 500.000, ki se nimajo za SLovence, to je 174 države in če k temu dodamo SLovence ki jih lastni propad navdaja z vzburjenjem in pasivnost tistih ki jih politika ne zanima, so dejansko južnjaki že v večini.

     • Steiermark

      saj tudi niso Slovenci, ker slovenstva ne pridobiš z državljanstvom ali fintirano registracijo , kot stalnega prebivališča. Ne smemo pa pozabit, da je v Sloveniji veliko takšnih, ki so jih na svet spravile njihove matere, zakompleksane ali odslužene k….., ki so si edino balkanca lahko dobile za “moža”….. In takšn izmečki, ki so “rojeni” v Sloveniji med balancem-ko, nikoli ne postanejo Slovenci ampak čistokrvni in po kulturi , balkanci – srbi – musliji itd.!

   • Friderik Peršič

    Tisti Mercedes je bil taksi , E klasa , star pet let …še kaj ?

    • sašo

     Dovoj, da izpadeš budalo, noben socialist se ne bi smel prevažat vavtu ki simbolizira kapitalizem in bogatstvo. Še kaj ?

   • ĐĐ Style
  • macon

   Nagnali smo samo usrance v uniformah JLA, ki so se v veliki meri priplazili nazaj po boljše penzije kot bi jih dobili v Srbiji. Tukajšnji komunajzeraj jim jih rad plačuje na račun nas vseh, saj so sami njihovi podporniki.

   • Terminator

    Ja takrat,ko so prišli čefurji prosit naj spustimo njihove otroke,bi morali pospraviti vse in se kaj takega ne bi dogajalo,naredili smo veliko napako.

    • Friderik Peršič

     In kako bi ti to pospravil …?

     • Terminator

      Z mitraljezom.

     • ĐĐ Style

      Fašist

     • Terminator

      Fašisti so otroški vrtec.

     • ĐĐ Style

      Ti si za otroški vrtec, sanjač

     • xtc

      Vprašanje,smo enkrat že videli kako ste bežali nazaj v Srbijo.

     • Terminator

      Mislim,da bodo spet.

     • xtc

      Zakaj?
      Samo nazaj jih pošlješ ,od koder so prilezli JNA golazen.

     • Friderik Peršič

      Pa ne da res misliš , da si anonimen …a veš kaj je IP naslov …?

 • garfi

  pričakovano
  rdeČĆkarji še nikoli niso zmagali pošteno
  polovica Ignorantov še vedno ne hodi na volitve ali pa je tudi to režirano

 • luckyss

  Vi res niste pri sebi, ko takšne pišete, da se vam krave v štali režijo ;
  Sprijaznite se z dejstvi….
  Če bi v Ljubljani bil Jankovičev protikandidat iz neke normalne stranke, bi bil drugi krog in potem bi bilo vse odprto..
  Tudi Kangler bi v Mariboru dobil več glasov, če ga ne bi “podprl” SDS…tako pa bo v drugem krogu krepko popušil..

  Na koncu bom res začel verjeti, da je Janez Kučanov dvojni agent…Samo škodo si delate v korist levakov..
  Ovce bedaste…

 • sašo

  že če samo pogledaš otrojke z mešanih zakonov, vsi protislovensko nastrojeni, tu rojeni, slovenskim materam..pa s tremi prsti v zraku glumijo srbina. Braća Dragić recimor.

 • Janez

  Ja, ja Luckyss,
  SDS
  pa jaz Janez K.KKomenda smo krivi,
  da nihče več ne hvali J. V. STALINA IN J.B. TITA !
  Kako zmoreš biti – tako – bister ! Pravi genij si ! Ni dvoma. L.r. Janez K.Komenda

  • luckyss

   Ti nisi nič bolj kriv kot ostale hišne ovce, ki s svojo “kulturo” komentiranja uspešno odvračate morebitne bodoče simpatizerje stranke SDS..Seveda veliko prispevajo tudi avtorji “člankov” ;)

 • Na volišču se sproti beleži koliko je glasovalo žensk, koliko moških, koliko v kateri od štirih starostnih skupin, koliko naših državljanov in koliko tujcev, vse se ve, ni potrebno zdaj tople vode odkrivati.

  sds člani v volilnih komisijah so vse to beležili, sodelovali pri štetju, in nato vse potrdili z svojim podpisom – niso opazili 3 milijone tujcev?

  • ĐĐ Style

   Pri meni so zapisali število črt na trenirki

  • O’Brien

   O, si se pa aktiviral. Nova24 naj natančno razišče, ker ti se aktiviraš samo pri velikih temah. Spomnim se te iz debate o ukradeni judovi vili ki je pristala v rokah naslednikov komunistov. Pogodbe na SD še niste našli?

   Pa ne začenjaj s Pirati, tisto že poznamo.

   • Dedič je vilo prodal, da te spomnim.

    • O’Brien

     1946 je bila vila nacionalizirala, ker je skurjeni lastnik sodeloval z Gestapom.

     Prijava stalnega bivališča je vedno bolj jasna.

 • ĐĐ Style

  V ljubljani je 227.481 volilcev. Udeležba cca. 45%. = 102366 aktivnih
  volice. 60% za Jankovića = cca 60.000 in 30% za logarja = cca. 30.000
  volilcev. Po trditvah nove24 je Jankovićeva zmaga pogojena z množičnim
  prijavam, se je na novo prijavilo najmanj 31.000 Ljudi.

 • garfi

  če “zmaga” Ćefutar v Mariboru
  bo pač treba poiskati radarje zanj
  menda je takšna praksa

  • milanček

   kakšne radarje, laser, da je zadetek 100%

 • garfi

  večni srp-Ćefutar briše komentarje vsakih nekaj sekund

  • ĐĐ Style

   Mi vidimo vse, globoka država nam je to omogočila

   • garfi

    slepec

 • ĐĐ Style

  Največji poraženec volitev je SDS, samo 12 županov od 212-tih. Po besedah SDS-a je 12 od 212 večina. Matematika ,sedi 1.

 • ĐĐ Style

  Logar je dobil 29%, SDS je dobila 19% v mestnem svetu. To pomeni, da je 10% Logarjevih volilcev volilo za druge

 • Janez

  Luckyss
  je včeraj izgubil precej denarja v Casinoju hotela Lev.
  Na koncu je klel:
  “Preklete SDS “OVCE” IN J. JANŠA
  JE KRIV, DA NIČ NE DOBIM NA AVTOMATIH. L.R. Janez K. Komenda

  • ĐĐ Style

   Janša je najel kredit od mafije in obtožil Kučana ko so ga dobili

   • Janez

    A misliš,
    DA JE JANŠA KRIV TUDI ZA DANAŠNJI SNEG?
    In da tebe zebe v noge ?
    Jaz mislim, da je Janša tega kriv. L.r. Janez K. Komenda

    • ĐĐ Style

     Za sneg je kriv Kučan, to prevzamemo mi. Za provizije je kriv J. Tako trdijo Finci.

 • sašo

  večni srb…Seveda jih ne rabimo v tolikšni meri, ti ljudje nam nižajo standard, ke so pripravljeni
  delat za manj kot minimalno plačo…od njih imajo koristi le
  kapitalisti…mi imamo od njihovih 4-5 članskih družin ki pobirajo
  socialne prispevke, kvečjemu debeli minus..pa niso vsi isti, ampak
  večina pa..

 • žogica

  Janša še vedno v šoku!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=DpiSbWQ_bZk

 • Janez

  A je SDS IN G. J. JANŠA
  KRIV
  ZA VERJETNO ” NEPOTREBNO” OGRAJO NA IŽANKI,
  NA ODSEKU OD ČRNE VASI-BARJA DO ODCEPA ZA VAS MATENA ? L.r. Janez K. Komenda

  • jovan jovan

   Drži se ti Komende in tam piši bedarije.

   • Janez

    Če ne poznaš tiste več km dolge ograje – potem ne veš o čem pišem.
    OGLEDATI SI JO POJDI.
    Jaz sem občan LJ. Pravicoo imam pisati o LJ. Tu plačujem davke. L.r. Janez K. Komenda

    • jovan jovan

     Črna vas ne leži ob Ižanki!
     Lepo, da plačuješ davke v Lj. Ti kar piši. Se vsaj nasmejimo!

     • Janez

      No, ja !
      Pa od t.i. MOKARJA do odcepa za Mateno. L.r. Janez K. Komenda
      Tam pešcev praktično ni.

     • jovan jovan

      So. Tudi kolesarji so! In graben.

 • mapu

  O, joj koliko je tem portalu levuharjev….

 • Jovo Jamnica

  Hahahaha, super članek! Čim bol je treba špukat po Arsenoviči in det bo glih zato ziher v drugem krogi zmago…

  • Steiermark

   Ti kot balki ga boš gotovo podprl…..sicer pa je tvoj “koega”, a ne, saj si tko govoril! Nobeden pravi Štajerc, pa tudi ne Slovenec, nebi takšne drhali podpiral…..

   • Jovo Jamnica

    Uroš, z tebo se mi nea da gnjavit…

    • Steiermark

     Bogi, bogi, zopet te preganja Uroš? Tukaj bom izkoristila priliko in poprosila koga, ki razen tebe pozna tega Uroša ali pa celo Markota, da ti pomaga in te spravi v kontakt z njim! Saj drugače se ti zna ftrgat, do konca!

 • Janez

  Jovo Jamnica !
  Za vse slabo v Mariboru si ti kriv,
  ker si Štajerec — pa nič pametnega nenarediš za dobro Maribora. L.r. Janez K. Komenda

  • ĐĐ Style

   Drži se Komende

  • Jovo Jamnica

   Janes, nea palamudi. Jas nemrem žopana volit v Maribori, ker mam stalni naslof v opčini Duplek…

   • Friderik Peršič

    A ni Kangler iz Dupleka …’

    • Jovo Jamnica

     Kangla ma več stalnih prebivališč!

 • Glede na reakcije pod člankom vam uspešno poraz na volitvah zavijajo v celofan nekih zarot.
  Stranka se je slabo odrezala, bobu bob, in ni to konec sveta.
  Mogoče bi bilo smoterno razmislit o spremembah, na več področjih, ker tako kot se dela, ne vodi nikamor.
  A to so zadeve o katerih odločajo drugi, ne vi ki tu komentirate.

 • Janez

  Jovo Jamnica !
  Ima zasluge,
  da Drava teče skozi Maribor.
  On je preprečil SDS , da bi jo , Dravo, preuusmerili v Ljubljano. L.r. Janez K. Komenda

 • janez55

  Tale Zoki je pa res nesramen. Za volilno zmnago se sploh ni zahvalil OrbaNovi24TV, ki mu ves čas dela takšno promocijo

 • Jovo Jamnica

  @večni… Brez skrbi, vse sn prečito…

  You cannot reply to a post that is not active.

  ———————–

  Lahko pa vplivaš, če boste v Dupleki rekli, da bi okoliški kraji imeli
  več koristi od Kanglerja, ki ga itak že poznate in vam je pisal edino
  položnice, bodo tudi v centru razmislili.

  ——-

  Opa, sem že blokiran, naslednji 14 dni gre za res, nočejo nobenih obstrukcij.
  Saj prav, s tako zavoženo propagandno mašinerijo, jim ne ostane drugo kot,
  da terajo isti program vse do izteka poslovnega načrta, zdaj je prepozno
  za kakršne koli spremembe.

 • Cmerko

  Poserjem se v vaso cifursko ljubjano.
  Je kot ena zasvinjana ulica Dunaja ali Budimpeste.
  Balkansko selo cefurjev birokratov in udbovcev.

  • jovan jovan

   Iz katerega “čučavca” si pa ti prilezel, ko si tako posran?!

   • xtc

    A v čučavcu živiš?
    Bi rekel,to je za vas necivilizovane čefurje prava zadeva ,mi civilizirani imamo WC školjke.

    • jovan jovan

     Ti civiliziran?! Muahahahaha….Ti si še večji humorist kot avtor zgornjega članka!…. In snami si pokrov od školjke. Ta ni za okoli vratu!

     • xtc

      A imaš obute ćanke čefur,ko greš na ččavac ,da se uvatiš za krivine,da ne padneš u njega?
      He,he,he revčki ubogi čankarski,ki ste 91 bežali kot podgane v Srbijo potem pa lezli nazaj,ker je tu bilo bolje kot v vaši “ljubljeni otađbini” sedaj delate isto greznico tu ,delajte si jo doma.

     • jovan jovan

      Greznica se s Trstenjakove razliva! Zato ste popušili oboje volitve. Srbe si pa lahko v rit vtakneš! Obilo užitkov ti želim.
      jj :)))

     • xtc

      Greznica ste JNA drhal,ki je 91 pods*** bežala v Srbijo navadni pos** nič od naroda podn od podna.

     • jovan jovan

      Saj pravim, da si Srbe v rit vtakni! Ob obilici užitkov! Bedak. :)))

     • xtc

      Saj si pravi čefur ne moreš skrit.

     • jovan jovan

      Kaj pa, če sem čefurka? Ali pa Arabec? Morda sem pa iz Kungote. Mor’bit’ pa iz Tolmina. Ti si pa evidenten! Bedak. :)))

     • xtc

      Še vedno pa si le čefur in to ne moreš skrit.

     • jovan jovan

      Ti pa evidenten…
      posranc! :)))

     • xtc

      Gle smrad te izdaja še preko neta se širi.

     • Jože

      Preštevanje prebivalstva Slovenija
      Slovenec20% ,pol Slovenec pol Bosanac<30% KRIŽANEC SLO / SRB 50%

  • Fhhhhanc Bhhhezveznik

   Bolje ne bo nikoli. Ovćetina janšistićna

  • Friderik Peršič

   Dragi moji , pred vami je tipičen primer zafrustriranega prebivalca okolice Ljubljane . Oče ga je preveč mlatil po glavi , mati pa se je vdajala pijači …in občasno še poštarju .In posledice so ostale …

 • Primorec 81

  Predlagam da se vsi sds in verniki nove24 prijavite v Maribor da bo Franca zmagu….

 • ĐĐ Style

  večni srb • nekaj sekund nazaj
  Jaz
  pa vseeno mislim, da bi morali pustiti vse komentarje pri miru. Bom
  povedal zakaj, ker je dinamična interakcija več umov, v realnem času,
  najboljša možnost za instantne korekcije propagande volilnih štabov, ne
  glede na usklajenost s programi tujih gospodarjev, ki morajo razumeti,
  da so lokalne volitve kritične za vzdušje med vollci, ko se bo
  podpiralo nove gospodarje Evrope in njihove celostne rešitve vprašanja
  starih problemov. Volitve so, nihče se ne spomni kaj vse so nabijali
  kandidati pred izvolitvijo, ne splača se staviti na konja, ki očitno ne
  more zmagati.

 • xtc

  Mislim ,da bi bilo treba preveriti koliko je bilo na novo vpisanih v volilni register in zadevo preveriti ter primerjati z leti ko ni volitev,če je razkorak prevelik razveljaviti volitve v tistih občinah.

  • ĐĐ Style

   Se strinjam, kaj pa če se razkrije, da je nova24 lagala? Razlika je 30.000 volilcev

   • xtc

    Obstojajo pravni postopki ,a ne?
    Torej ,če je v volilnem letu skok le preočiten gre za manipulacijo,saj se da ugotoviti koliko se jih letno preseli in dobiti neko povprečje.

    • ĐĐ Style

     Seveda se to da ugotoviti. Zakaj nova24 tega ni ugotovila? Če pišeš članek kjer nekoga obtožaš nekaj, preveri podatke. Janković je logarja premagal za cca 32.000 , kar pomeni da je LJ beležila 15% rast prebivalstva pred volitvami.

     • xtc

      Glej za to so komisije in postopki,ko bo čas utegne biti tudi previrjanje po uradni dolžnosti realnost.

     • ĐĐ Style

      No tvoj odgovor mi je povedal, da trenutno se s tem ne bo nihče ukvarjal ker vsi vemo da je to pač novinarski trač. Realno pa je da vsakdo ve , da v zadnjem mesecu se ni 31.000 ljudi na novo prijavilo v LJ.

    • Olga2345

     Zdaj se bojo pa isti odjaviti in prijavili v Mariboru?

     • ĐĐ Style

      Smo se že

     • Steiermark

      verjetno nebo problema za te jugoprevarantske opice, dobiti drugih prevarantov, ki se bodo morda kar s primorske ali velenja “preselili” v Maribor, da bodo potrdili “legalnost” izvolitve ludožerca, njihovega rodžaka! In tako se pripraljajo na zadnje poteze pri ponovni okupaciji Slovenije! Ampak to še ni zadnja poteza teh izmečko, zadnjo bo imela Matilda!

     • Jože

      Matilda ,ki bo sigurno prišla po tebe, a te boš tudi kričal KORUPCIJA
      lp
      Joško

     • Steiermark

      Ne bom, “kričala”, korupcija… ker jaz imam čisto vest ter se ne bojim “odhoda” v onostranstvo, kjer vsaj nebom soočena z vami, jugokripli in izdajalci slovenskega naroda in naše domovine – mir bom imela pred vami! Pa še ena zadeva je, očitno je med mano in vami velikanska razlika v letih, zato bi bilo bolj smotrno, da se vi, zmeneti in jugobebci pogledate vase in se pripravite za odhod z Matildo, ki vas pa nebo pospremila drugam, kot k vašemu gospodarju satanu!

  • jovan jovan

   Najmanj 50.000 grimsovih.

   • xtc

    A si nazaj v čučavac padu?

    • jovan jovan

     Ja. Sem tebe posranca ven “vleku”!

     • xtc

      Ne nisi imel obutih ćank vaše ga TM.

  • Olga2345

   Natanko tako! Gre za korupcijo!

 • Glede na reakcije pod člankom vam uspešno poraz na volitvah zavijajo v celofan nekih zarot.
  Stranka se je slabo odrezala, bobu bob, in ni to konec sveta.
  Mogoče bi bilo smoterno razmislit o spremembah, na več področjih, ker tako kot se dela, ne vodi nikamor.
  A to so zadeve o katerih odločajo drugi, ne vi ki tu komentirate

  • Olga2345

   Odobravete laž, krajo in zlorabe?

   • Ne, zato ne volim tvoje stranke.

    • Olga2345

     Zato volite goljufa, tatu in posiljevalca matere samohranilke v stiski?

     • ĐĐ Style

      Sama mu je dala, kdo ti je kriv da te nihče ne povoha

     • Olga2345

      Kriminalec zagovarja kriminalca!

     • ĐĐ Style

      Ali je bil v zaporu??? Poznaš ti katerega politika , da je bivši zapornik?

     • macon

      Ko kogarkoli zapre režimska država, mu je to samo v dodatno referenco za integriteto in poštenost.

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Sama ovčetina. En bolj blesav kot drug. Vi prosite, da vas nategujejo.

     • macon

      Čehi so imeli Havla, mi še zmeraj kučana. Čehi so debile tvoje sorte verjetno že utišali, zato pa napredujejo in so nas že prehiteli.

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Ja mene bi utisali v komunzmi kot Václav H.

     • Friderik Peršič

      Se pravi , ko ( če ) bodo Jankovića zaprli , mu bo to v plus …?

     • macon

      Seveda, če bo obtožen, da je na neznanem kraju od neznanega človeka ob neznanem času na neznan komunikacijski način prejel obljubo koristi za druge oziroma kaj podobno absurdnega.

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      https://youtu.be/imanmnbkfIo

      Marljmeljadar..je angleček.

     • macon

      Njen problem, samo plačal ji je iz državnega položaja in bi v vseh demokratičnih državah nemudoma letel iz položaja in se še srečal s sodnikom.

      Aja, mi smo vendar levičarska vukojebina, ne pa demokratična država in ti si komunajzar, ki mu je to všeč.

     • Nope, volil sem poštenega človeka in dobro delovno listo .

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Olga še danes ostarela devica. No vsaj ona misli da je brezmadezno spocela.

     • O’Brien

      Trikotnik živi v ukradeni vili in voli samo SD.

    • macon

     To so ti tvoji povedali, tisti z malo več kot eno možgansko celico za avtomatsko krmiljenje dihanja pa rabimo kaj več kot na neznanem kraju, ob neznanem času, od neznanega človeka, na neznan komunikacijski način prejem obljube koristi za druge.

   • Jože

    Olgica
    a to misliš zato ker v mb ni zmagala tvoja priljubljena stranka sds
    lp
    Joško

 • Janez

  Ja,
  Jovo Jamnica?
  Kako pa da ti nisi kandidiral v Mariboru?
  Da vas morajjo ljudi iz MB ” reševati” en kmetovalec iz Dupleka, pa en
  gostinec, prišlek od Bog ve kod,
  ki še tega ne ve ,
  kdo je bil L. Štukelj.
  A tebe je pa žena k radiatorju priklenila ? L.r. Janez K. Komenda

  • Jovo Jamnica

   Janes, maš srečo, da sn ful dobre volje. Drugač se sploh nebi meno z tebo. A ti Kanglara poznaš osebno??? Poznaš osebno Arsenoviča, ki je mariborski meščan??? No vidiš. Jas obadva poznam osebno. Tisto z Štuklom pa je bil neke vrste lapsus, ker Arsenovič je govoro o ulici Leona Štukla, ki je v Maribori res ni. Je pa tudi dvorana Leona Štukla… Fprašanje novinara se je namreč glasilo: Po katerem znanem Mariborčanu bi poimenovali kakšno ulico v Mariboru. In Saša je odgovoro… po Leonu Štuklu.

 • Olga2345

  Kjer je Janković so laž, goljufaija, kraja in zlorabe doma!

  • žogica

   Pravljica za lahko noč, samo zate Olga!

 • žogica

  KAJ SE CMERITE, NA LOKALNIH VOLITVAH 2018 ZMAGAL SDS, hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihiiiiiii https://www.youtube.com/watch?v=YPQouWMkBvc

  • Olga2345

   Podpirate laž, goljufijo, kraje in posilstvo matere samohranilke v stiski?

   • žogica

    Pravljica za lahko noč, samo zate! https://www.youtube.com/watch?v=YPQouWMkBvc

    • Steiermark

     ščenetom, brez morale in kulture ter nagnjenostjo k pedofiliranju, se to zdi smešno. Pa ni! Prav žalostno je, da se niti zavedate ne, kako nizko ste, nižje od živali!

     • žogica

      Tudi ti ne maraš njegovih pravljic?

 • jovan jovan

  Kdo iz demokracije je avtor zgornjega umotvora? Kaj takega pa še ne! Samo “xtc” je še bolj butast!

  • ĐĐ Style

   Majer

   • jovan jovan

    Na nivoju! :))

  • xtc

   He,he,he obup a ne čankar-podobni triki so zelo znani iz držav Afrike,kjer so danes na oblasti nasledniki Titekovih vajencev.
   Če si butl ti pač nihče ne pomaga.
   Je pa res ,da bi bilo smiselno,če gre za enormna odstopanja in anomalije zadevo preveriti.
   Kajti,hudo nerodno je ,če je na naslovu proizvodne hale prijavljenih par sto ljudi,torej kje so pa stanovanja a v strojih?

   • jovan jovan

    Posranc! Deska ni za okrog vratu! :))

    • xtc

     A desko imaš okrog vratu,od kdaj pa čankarji hodite na WC školjke vi samo “čučite.

   • Fhhhhanc Bhhhezveznik

    A ti znas spesnit komentar brez “butl, bebo…” ti zrel za štemplanje njuške.

    • jovan jovan

     Opravilno nesposobne ne smeš štempljat! Ni lepo.

     • xtc

      Vemo imaš izkušnje s tem imaš številko v ušesih.

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Takim najbolj zależe “sarajevska” po zadku blesave glave.

     • xtc

      Ja nekako tako ste počeli nad neoboroženimi v Srebrenici-z lepim se hvališ čoban.

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      To je “vzgojna”, ki smo jo nekateri “fasal” ze v otrostvu.
      Kam si pa ti v skrajnost zasel. Se pa jasno vidi, da nisi ravno pri sebi.

    • xtc

     Ne more si kaj ,da ti nebi obrazložil kaj si,ker je tvoj IQ tak ,da se tega sam ne zavedaš.

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Nadpovrecna ovccetina je se kar ovca. Tudi ce ti zvonc obesjo okol vratu, da se ne zgubis

     • jovan jovan

      On nosi dilo od sekreta okrog vratu.

     • xtc

      Vicim ,da te dildoti zanimajo,he,h balkanska pede*****?

     • xtc

      A to vam je Milan naredu?

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Bebo, si pozabil.

     • xtc

      A svojega pastirja zmerjaš z bebotom?

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Ne, ker ne zmerjam svojega Jaz z bebotom.
      Vem pa, da ti svojega pastirja malikuješ.

    • Imperial Commando

     če mu jovan pravi ,da je butast, zakaj mu nebi odgovoril na istem nivoju????

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Igraraja kaj je bilo prej, kura ali jajce . V Jajce nekateri, vem, da so/ste romali.

     • Imperial Commando

      Imaš nickname primeren tvojim komentarjem :)

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      https://youtu.be/ypP7eBBAJNA

      Samo zate. Da boš lažje. Zaspanćal.

  • freedomfighter

   Ja xtc ima vedno podatke ki jih drugi nimajo hahaha

   • ĐĐ Style

    XTC je desna udba

    • xtc

     A ti je plenica spustila,kot kameratu?

 • xtc

  Podobni triki so poznani iz afriških držav,kjer vladajo nasledniki titovih vajencev.

 • janez55

  Prijave stalnega bivališča pred volitvami je treba preveriti tudi v Šentilju pri Velenju, kjer prebiva Ivan Janša in kjer kandidatka SDS za velenjsko županjo ni dobila niti 16 % glasov. Velika večina njegovih sokrajanov je tudi tam glasovala za rdečega Kontiča.

  • xtc

   Tam živi že več let butl.
   Zakaj Kontič?
   Velenje je poleg Ljubljane,Kopra kraj z največ Yugoviči-volilno bazo levice,počakaj ,da začno Kitajci reorganizacijo Gorenja,pa da zaškripa v Rudniku in Teš.

   • jovan jovan

    Posranc, še enkrat preberi kaj je napisal janez 55. :))

    • xtc

     A tvoj drugi bebavi nick-čefur?

 • Olga2345

  Kaj delata volivna komisija in policija, saj gre za zlorabe lokalnih volitev in lažne prijave bivališč v Ljubljani?

  • slaipowi

   A ti res misliš, da kdo bere tvoje nebuloze? Sama si daješ všečke. Baba nepotešena in zmešana.

  • ĐĐ Style

   Postrezi nam z številom lažnih prijav, prosim.

   • slaipowi

    Čaki, da Janez zračuna. Šele potem bo ponavljala

 • O’Brien

  Ali ste opazovalce iz Sveta Evrope obvestili? http://www.mju.gov.si/si/novinarsko_sredisce/novica/10392/

 • tomaž muhič

  kaj nj rečm? aplavz za še en člančič k ste ga spacal skupi (avtor je očitno vesolc ker nima ne imena ne priimka). le tako naprej. od poraza do poraza do končne zmage

 • Janez

  Literarni štos !
  Tunek sedi na kavi pred Slaščičarno Maximarketa !
  Ves zatopljen je v branje Mladine.
  Tunkovo nogo
  EN KUŽEK od dame, ki sedi pri sosednji mizi -TUNKOVO NOGO
  – ZAMENJA ZA STEBER IN POLULA TUNKOVO NOGO.
  Tunek
  se zdrzne, brcne kužka
  in zakovne: PREKLETI SDS PES,
  ŠE TI ME ZAFRKAVAŠ ! P.rekleti SDS, prekleti J. Janša ! L.r. Janez K. Komenda
  P.S.
  PODOBNOST S TUNKOM, KI PIŠE NA NOVO24TV – JE SLUČAJNA

 • Olga2345

  Opozicija naj sproži v državnem zboru vprasanje nezakonite manipulacije z glasovi! Verjetno so enako goljufali na državnozborskih volitvah in vlogo republiške volilne komisije in ostalih vplivnih komisij!

  • jovan jovan

   100%. Če ne bi goljufali, ivan ne bi zmagal?

  • Miro

   olgica a ne vidiš da te teli na Nori TV na suho nategujejo

   • slaipowi

    Olgica bi rada vidla da jo kdo nategne. Pa je nihče ne mara, ker je tako zagovedna.

   • Olga2345

    Mislite vas Milovan iz Murgl? Za levičarje je znana anomalija amigdale!

    • slaipowi

     Imam prav, Olgica? Ti bi tudi na suho, pa te nihče noče.

   • jovan jovan

    Mogoče ji pa paše?! Vsaj nekdo….

    • Olga2345

     Pejte v beograjski pašaluk, pa nastavite svojim! Koze so pa tudi blizu! Pa divjaki tudi!

     • slaipowi

      Pozabila si si dati všeček. Takoj popravi, koza

     • jovan jovan

      Olga, bi raje “mravljinčarja” ali “čeladarja” ?

  • Je sds goljufala leta 2004?, ker ne verjamem da so pošteno…

 • Miro

  hahahah, pa dejte se nehajte blamirat bedaki

 • Olga2345

  Srbi so ubili Ivana Cankarja, ker je nasprotoval kraljevini SHS! Danes uničujejo Slovenijo in jo poskušajo z Murgleonejem odvleči na balkan!

  • ĐĐ Style

   Kučan je kriv!!!

  • Večina naroda vas ne mara, saj ni tako težko..

  • slaipowi

   To ti je namignil kakšen SDS-ovski kvazi zgodovinar. Ti pa ponavljaš kot papiga

  • slaipowi

   Bravo Olgica. Spet si si dala všeček. Tako se dela na vaši strani

 • Foglof Tunek

  A desnosučni res ne morete prenesti poraza v Lublani? Bogi :(

 • ĐĐ Style

  SDS je zmagovalka lokalnih volitev od 212 občin so dobili 12 županov kar predstavlja večino. ČESTITAMO!!!

  • slaipowi

   Pridružujem se čestitki

   • ĐĐ Style

    V ostalih 200-tih občinah je krivo predvolilno priseljevanje.

    • slaipowi

     Tako je rekel vožd in Olgica bo ponavljala. Melanija pa serje čisto zlato in ščije šampanjec z zlatimi lističi (po Olgino). Ne ji zamerit, je pač bolana

     • ĐĐ Style

      SDS še v Velenju kjer je šef doma niso dobili župana, kriv je Kučan

  • Zmaga je zmaga.

  • Jože

   to če preračunaš znese cca 17%
   če bi bilo 50% plus 1 bi danes že skakali kot nori zdaj se pa skrivajo
   lp
   joško
   čestitke jij

   • ĐĐ Style

    Od kje si dobil 17%

   • ĐĐ Style

    Vidim, da si spremenil z 17% na 6%, čestitamo. 6% je ogromno, samo 94% je bilo boljših od SDS-a

 • Janez

  Vsekakor se pa strinjam,
  da je cenjeni g. J. JANŠA – ” KRIV”,
  DA JE EX “ŽAL” PREDS. MILAN K. NAPISAL DEBELO KNJIGO “PRVI PREDSEDNIK”,
  PARDON — TO KNJIGO. JE PO “NAROČILU” NAPISAL USLUŽNI UNIV. PROF. DR. B. REPE.
  Brez pravega osamosvojitelja g. J. Janše
  – te debele knjige ex KP, ZK IN PRDS. M.K. – NE BI BILO !
  G. J. Janša je “kriv” in ima “zasluge”,
  da je ex preds. M.K. DAL NAPISATI KNJIGO vprašljivo knjigo”Prvi predsednik”. L.r. Janez K. Komenda

 • Torej, v 200 občinah je stranka sds izgubila, oz. ni zmagala, zaradi priseljevanja tujcev?
  Sure.

  • ĐĐ Style

   V celoti niso dosegli niti 1%

 • Jovo Jamnica

  Keri krele spema @večni srb????

 • Olga2345

  Razveljaviti volitve in kaznovati vse, ki so vpleteni v nezakonit posel v zvezi z stalnimi prebivalisci tujcev! Preveriti vse volivne imenike!

  • slaipowi

   Kje je tvoj všeček? Joj joj joj. Janša te bo okoli ušes.

  • slaipowi

   Si ga že prillimala. Pridna ovčka.

   • Jovo Jamnica

    Hahahahaaaaa… pa še res je…

  • ĐĐ Style

   Olga neveljavno glasuje sama zase, standardna fašistka

   • slaipowi

    Pridna janšistka.

   • Olga2345

    Napad je najboljša obramba, a ne ne udbaš?

    • slaipowi

     Popuščajo živci, domobranka? Apaurin popustil?

    • ĐĐ Style

     Nam komunistom in udbašem je vse dovoljeno , globoka država, saj veš.

    • jovan jovan

     Ima ud? Kako veš?

  • Verjetno je to Dijana Đuđić. To je počela že prej.

   • ĐĐ Style

    Revna milionarka Dijana

    • A dobrega srca, posoja tudi edini pravi stranki sds.

 • slaipowi

  Ampak nekaj je pa treba priznati. Vztrajni pa so v Sekti Desnih Sralcev. Vsak poraz razložijo kot zmago in ovce verjamejo ter ponavljajo. In dokler bodo ovce verjele bodo “zmagovali” na njihov način. Čestitke še enkrat ob vseh čudovitih zmagah zadnjih let.

  • ĐĐ Style

   Kaj ti še ne veš, da je Slovenija svetovni prvak v nogometu. No tako bi si nova24 razlagala, na srečo nimajo rubrike šport.

  • žogica

   Na svoj način že “zmago” praznujejo 30 let, tudi jaz jim čestitam!

  • Friderik Peršič

   To se vleče še od njihovega prvega idola , Dolfeta …on je še leta 45 blebletal o zmagi in tisočletnem rajhu …

 • freedomfighter

  Kaksen uzitek je gledati sdsjivce ki za svoj neuspeh krivijo prav vse razen sebe hahaha smeh…ce vas tako skrbijo volilne goljufije potem pripelite kaksne mednarodne opazovalce ne pa da sami jamrate

 • Janez

  Opazil sem,
  DA SE V SLOVENIJO PRISELJUJE
  VSE VEČ
  GOSPOSKIH RUSOV.
  DAnes sem z dvema gosposkima Rusoma govoril pri eni ruski zdravnici v Kranju.
  Baje
  gosposki Rusi kupujejo MERCATOR.
  V LJUBLJANI PA JE NA GOSPOSVETSKI ŽE DOLGO
  RUUSKA TRGOVINA
  “GOSPOD GURMAN” – KJRR LAHKO KUPITE PIVO – ” K O M U N A J Z E R” L.R. Janez K. KOMENDA

  • Tudi v Mariboru imaš rusko trgovino, imajo zanimive stvari, in?
   Imaš polno trgovin vseh možnih znamk in porekla, čar demokracije in globalizacije, a ni to fletno?

 • ĐĐ Style

  Citiram z YouTube in umiram od smeha HA HA HA

  “Slovenska demokratska stranka je zmagala na lokalnih volitvah leta
  2006, leta 2010, leta 2014 in zmagali smo tudi letos,” je v nagovoru
  poudaril predsednik SDS Janez Janša.

  • žogica
  • slaipowi

   Janša naj še kar bo predsednik te sekte. Tako nas večina ve koga ne bomo nikoli volili. Ko bo šel na smetišče s svojimi jastrebi tipa Grims and co. bo pa dilema.

   • Olga2345

    To se pa strinjam

  • jovan jovan

   “Skoraj sem sexal včeraj, skoraj sem sexal danes. In tako sexam skoraj vsak dan!”….xtc&co.

 • Občasni Komentator

  NOva24 neznosna lahkota izmišljanja zgodbic….Omenjate Šiška, ki je prejel 641 glasov. Torej ta ni v zaporu, ker bi bil politično nevaren, ampak zato ker je oblikovanje paravojaških formacij protiustavno.

 • Olga2345

  Srbi so umorili Ivana Cankarja, ker je bil proti srbski diktaturi v kraljevini SHS! Povedal je, da nimamo z Balkanom nič skupnega!
  Danes Slovenija xpzivi maso srbsksrbskih parazitov, ki uničujejo Slovenijo! Janković je že en tak! Vsi se zbirajo okrog murglskega zločinca!

  • ĐĐ Style

   Kod je sedaj kriv Janković ali Kučan odloči se.

   POZABILA SI SAMA SEBI PRILIMAT LIKE

  • slaipowi

   Je rekel ljubiteljski zgodovinar Janshari, pritegnil mu je pa kvazi zgodovinar Granda. Olga pa ponavlja. Seveda se Weber in Orban strinjata.

  • slaipowi

   Kje je všeček? Imaš spomin kot zlata ribica. 2 sekundi. Obvezno si moraš na svoj post to prillimati drugače ne bo sendviča in stekleničke vode na naslednjem mitingu stranke Sloveniji Delam Sramoto.

   • ĐĐ Style

    Če bi jo kak črni ilegalec nategnil z batino 30cm bi jih začela zagovarjat

    • slaipowi

     Pa je noben ne mara. Olgo na mejo in smo varni. Ne rabimo ne ograje ne vojske, da nas obrani pred migranti. Olgina slika na vsakih 10km meje opremljena z njenimi komentarji bi bila dovolj.

 • Janez

  Pijte pivo
  “K O M U N A J Z E R ”
  prodajajo
  ga v ruski trgovini na Komenskega v trgovini “Gospod gurman” .
  Priročno darilo
  je to pivo ” KOMUNAJZER”
  za “naše” oboževalce J.V.STALINA, J.B.TITA, ki pišejo tu na portalu
  in za ostale ostarele ex KP, ZK komuniste, ki jih je veliko. Se zdi. L.r. Janez K. Komenda

  • slaipowi

   Tudi v Lidlu ga imajo bućman nerazgledani

  • ĐĐ Style

   V Lidlu ga dobiš govedo

   • Janez

    Jaz,
    Alkohola sploh ne pijem.
    V ruski trgovini so ga imeli najprej.
    Blagovna znamka – ” KOMUNAJZER” – JE RUSKA.
    VsiRusi niso komunisti ali pokomunisti. L.r. Janez K. Komenda

 • šmentanamuha

  Aha, zdaj razumem, zakaj je naš komentator @Simon Novak, ki ga že nekaj dni ni na spregled, tako suvereno trdil, da bosta zmagala Jankovič v LJ in Arsenovič v Mb.

  • ĐĐ Style

   V MB na upravni enoti stoji skupaj z nami

   • šmentanamuha

    Kadar nekdo tako prepričljivo trdi, da lahko nek neznanec, ki ga še mesec dni nazaj nismo poznali, zmaga na volitvah, to po meni, da nekaj ve, česar drugi ne vemo. Kaj si tudi ti postal Mariborčan za 2 meseca?

    • Brezno

     Sds: za poraz rojeni.

     • šmentanamuha

      Tudi iz poraza se učimo. Sicer pa je SDS dobil odličen rezultat na nivoju celotne Slovenije. Ljubljana je pač preveč potujčena zaenkrat. Zato se ne veseli prehitro.

    • Arsenoviča poznamo Štajerci že dolgo, in večini nam je ok kaj vse je naredil v totem mestu.

     • šmentanamuha

      Dobrih gostincev je kar precej, celo boljših. Ne vem, v čem bi tale ljudožerec odstopal od drugih uspešnih podjetnikov, ker je odprl nekaj kafičev? Imaš pa res nizek prag zahtevnosti.

  • Ker ve da večina ne mara sds?

   • šmentanamuha

    Prozorno, to si ti, Simon Novak, v novi preobleki?

    • Ne, jaz sem trikotnik.

     Slabo vam kaže, in če ne bo neke spremembe, bo samo še slabše.

  • Jovo Jamnica

   Kaj pa to? Ne boš nič komentirala???
   ———
   Ja,ja. V Maribori se je zgodlo nekaj interesantnega. SDS na čelu z
   Zinrajhom je dobla v mestnem sveti opčine sam 3 (tri) mandate. Tako
   slabega rezoltata v Maribori še SDS ni zabeležo. Baje bojo zdaj
   raspravlali, zakaj se je to zgodlo. SDS v Maribori je hotla nastopit z
   svojim kandidatom, Ko so f centrali to zvedli, sta Janša in Zver takoj
   skočla v Maribor in jim zabičala, da jim kaj takega ja nebi prišlo na
   misel. No, 10.oktobra so pol opčinski SDS reveži sestankovali in
   sklenli, da morajo poslušat centralo in potpret NLS Kanglara. Blamaža,
   da te kap. Pol pa še dans v Večeri vidim Kanglara, ker se je plasiro v
   drugi krog namesto Fištre, kak nazdravla z gorilami dozdajšnega žopana
   Fištre. Pelko, Zadravec, Kovačič).Tak se to dela f politiki.

   https://static.vecer.com/images/slike/2018/11/20/5430889.jpg

   • šmentanamuha

    Kaj naj komentiram. Verjetno je večina tistih, ki je glasovala za Kanglera, glasovala tudi za njegovo listo. Na soočenjih se je lepo videlo, da je Arsenovič nabičldana marioneta, saj pogosto niti ni vedel o čem je govora in kaj govori. Kangler je bil suveren, nasmejan, vljuden do drugih kandidatov, skratka, stvari so mu jasne. Fištra pa je imel najboljše EPP spote. Tudi sicer, se je na soočenjih dobro odrezal v primerjavi z Arsenovičem, tista scena z ženo pa je bila po moje preveč. Pa ne reci, da bi rad mel še eno slabo kopijo Jankoviča v MB?

    • Jovo Jamnica

     Če bi živel v Mariboru, bi za župana izbral Arsenoviča. Prav neverjetno je, da sta lahko bivša tenisača iz TK Branik, ramo ob rami tekmovala za župana Maribora. Požarov Domanjko je dobil 295 glasov, Saša pa neverjetnih 17.041.

     • šmentanamuha

      Če bi Domanjkota forsirali meinstrim mediji, bi bil podoben rezultat, samo v tem je fora. Če je folk kupu Cerarja, bi kupu kogar koli, ki bi bil protežiran s strani glavnih medijev. Totalitarno vzgojenim državljanom je sporočilo teh medijev kot ukaz, seveda na nezavedni ravni. Žal je tako. Zakaj pa tebe fascinira Arsenovič? Meni deluje kot ekonom lonec, v katerem je preveč pare.

     • Jovo Jamnica

      Mene Arsenovič ne fascinira. Poznam in Domanjka in Arsenoviča osebno in ti povem, da je Arsenovič prav prijeten, vljuden in nasmejan patron. Ne morem pa vedet, če bo dober župan. Za Kanglo pa že vem, da je bil zanič. (“Ke pa te mam jas ot tega???)

 • Jovo Jamnica

  Ja,ja. V Maribori se je zgodlo nekaj interesantnega. SDS na čelu z Zinrajhom je dobla v mestnem sveti opčine sam 3 (tri) mandate. Tako slabega rezoltata v Maribori še SDS ni zabeležo. Baje bojo zdaj raspravlali, zakaj se je to zgodlo. SDS v Maribori je hotla nastopit z svojim kandidatom, Ko so f centrali to zvedli, sta Janša in Zver takoj skočla v Maribor in jim zabičala, da jim kaj takega ja nebi prišlo na misel. No, 10.oktobra so pol opčinski SDS reveži sestankovali in sklenli, da morajo poslušat centralo in potpret NLS Kanglara. Blamaža, da te kap. Pol pa še dans v Večeri vidim Kanglara, ker se je plasiro v drugi krog namesto Fištre, kak nazdravla z gorilami dozdajšnega žopana Fištre. Pelko, Zadravec, Kovačič).Tak se to dela f politiki.

  https://static.vecer.com/images/slike/2018/11/20/5430889.jpg

  • Komanda iz centrale, demokracija na višku. Čestitke stranki sds.

  • ĐĐ Style

   KAKO???? Če Janša trdi da so zmagovalci

 • “Čeprav je SDS skupaj dobila skoraj 128 tisoč glasov, kar je skoraj 30 tisoč več kot leta 2014, ima njen rezultat več lepotnih napak. Njeni kandidati ne vodijo nobene od mestnih občin, v katerih živi kar 34 odstotkov volilnih upravičencev. SDS tako s 537 mandati, ki jih ima v občinskih in mestnih svetih, vse bolj postaja stranka podeželja”

  Zanimivo branje

  https://siol.net/novice/lok

  Ampak, zmaga je zmaga. Bravo stranka sds!

 • Brezno

  Kuga je desnuharski luzerji ajga a ste zopet popusili?

 • antimur

  Kriminalec Janković ima popolnoma vse pogoje za spletkarsko, lažnivo in zahrbtno delovanje, je balkanec, rdeči fašist ter ljubljenec zločinca Kučana.

  • Brezno

   Pusač

 • Brezno

  Bravo sdsarji zopet ste zmagali na volitvah, kot pravi bog ivan. Cestitke!

 • Olga2345

  Malo me sicer čudi, kako je 12 županov lahko zmaga ampak Nova24tv že ve in jaz ji 1000% verjamem.

 • Janez

  Jaz sem mnenja,
  “DA JE
  SDS
  POVZROČILA 2. SVETOVNO VOJNO”” !
  Tunek,
  a se strinjaš z menoj ? L.r. Janez K. Komenda
  P.s.
  seveda – “šala”

  • Brezno

   Desnuharji so popusili ze v 2 vojni, pa spomladi na volitvah so pa v nedeljo spet kdaj so najslednje volitve?

 • Olga2345

  Nova24tv, takim zgodbicam še jaz ne verjamem več. Kdaj boste postali resen medij?

  • Brezno

   Ovcke je treba futrat…

 • Dado

  GAšper Blažić ali ne ustrezam tvojim načelom, da je resnica v desnih medijih revica…… Nova24TV in Demokracija, ker mi vztrajno brišeš komentarje ? To je , pomeni , demokracija po SDS-esovsko velika revica. . Mogoče te povabim na kavico, saj drugače deluješ zelo v redu. Ne bodi presenečem….

  • antimur

   Ne bluzi, levi mediji drugače mislečim niti ne pustijo blizu, pa kje živiš, ali si eden tistih, ki jih kučanistična golazen in Janković uvažajo za začasno prijavljene Ljubljančane, da jim dajo glas. Za vso zlobo boste še krepko plačevali.

   • Dado

    Jaz sem eden tistih, ki nekam zapeljejo prijatelje, na kavico, itd

 • Brezno

  Jao desnuharji konec je z vami. Se na vasi strani nova24 vas je ostal sam par komadov olga janez antimur pa se kak kmecki vascan. Konec je, konec

 • Janez

  “Brezno”
  se zdi – misli –
  da je SDS
  KRIVA,
  DA JE DR. LOGAR DOBIL 30% GLASOV 18.11. 2018. . Se zdi. L.r. Janez K. Komenda

  • Brezno

   Dj nehi pit vaski pijancek

  • Olga2345

   To je res, res pa tudi da je SDS dobila pol manj. Logarja za predsednika in Janšo v pokoj.

   • slaipowi

    Končno ena pametna od tebe Olgica.

    • Jovo Jamnica

     Hehe… vedno morš avatar kontrolirat, če je kaj sumlivo napisano…

     • slaipowi

      Ne razumem kaj naj kontroliram

     • Brezno

      To je fake olga ojlala

     • slaipowi

      Kako veš

     • Brezno

      Po avatarju

     • slaipowi

      Mi je Jovo razložu

     • Brezno

      Za tebe bi pa reku da si fake levicar, po pameti bol spadas med desnuharje

     • slaipowi

      Ti si pa kaj?

     • Jovo Jamnica

      Jas sn tut desnuhar…

     • Brezno

      Ti si fake desnuhar

     • Jovo Jamnica

      Ni res. Sem nacjonalist in mi je identitarno gibanje pri srcu. Zato že po difoltu ne morem biti levuhar…

     • Brezno

      Mogoc si desnicar. Sds ovce so desnuharji

     • Jovo Jamnica

      SDS kot stranke me ne moti. Motijo me njene glavešine in nasilni komentatorji z njihovih vrst. Drugače sem pa leta 1992 volil SDSS z dr. Jožetom Pučnikom na čelu. Takrat sem se še nagibal k nemškim socialdemokratom. Pozneje pa sem zavil desno, saj mi je bilo grozno, da smo dobili samo 3.4 %. Od takrat se tudi več ne udeležujem državnozborskih in predsedniških volitev, županskih pa izjemoma.

     • Jovo Jamnica

      Če daš kazalček miške na avatar, se ti pojavi okence s številom komentov in všečkov. Takoj se vidi, da je avatar in nick name fake…

     • slaipowi

      Ha ha, pa res. Nisem vedel.

     • slaipowi

      A to se tudi da naredit? Tale nora24 je pa res en “resen” medij. Ho ho ho

     • Jovo Jamnica

      Ma, to je šala mala. Samo dokaj otročje. Po mojem mnenju. Sem pa pred leti nekajkrat te fore poskusil in je bilo zabavno.

  • ĐĐ Style

   Stranka SDS je v mestnem svetu dobila 19%

 • Slovenec 33

  Slovenija je okupirana država v kateri vladajo okupatoirji in veleizdajalci slovenskga naroda.

  Kaj res ne veste, da se na naslove praznih stanovanj v Ljubljani za potrebe volitev napiše po nekaj 10 imen, ki nato volijo po nareku

  Kolikor vem, mora biti volilni imenik javna listina, dostopna vsem, ker je to edini način legitimnosti volitev.
  Zadnje volitve potekajo tako, da član volilne komisije s kartonom zakrije ostale volilce na strani pospisovanja udeležbe, da se ne vidi, koliko imen je na enem naslovu.

  Tako se izvajajo nelegitimnost in ponarejenje, ter kraja volilnih rezultatov, ki so zvezda trajnica rdečih verskih blaznežev in njihovih potomcev, ki na tak način nadaljujejo z okupacijo slovenskih dežel.

  • Brezno

   Daj dokaz blefer

   • Slovenec 33

    Ko mački stopiš na rep ta zamijavka, levuh v enakem slučaji pa pobleja.

    • Brezno

     Daj dokaz bleferćina

    • Steiermark

     če že ne zalaja, zaradi zlorabe v garaži…..

  • domovina mili dom

   Opankarji so nam vladali in nam še vladajo s pomočjo slovenskih izdajalcev.

  • ĐĐ Style

   Preveri javno dostopne podatke o prebivalstvu na upravni enoti in potem z temi podatki piši tu. Mi bomo pa tiho.

   • žogica

    Ne zna, pomagaj mu!

 • Brezno

  Kaj pravi pa bivsi milicnik gorenak na zmago zokija?

  • žogica

   Se še zdavi od šoka, počakaj enih par dni!

 • Brezno

  12? Kajjjjj?? 12 zupanov je dobla sds????? 12????

  • Zmaga je zmaga, kaj je ti murgleonski levičar, a?!

   • Brezno

    Ajga 12 od 212 se nikol ni bla zmaga razn za desnuharje

    • Totalna zmaga, vprašaj sds.

     • Brezno

      Z desnuharji se ne pogovarjam, desnuharjem ukazujem

     • Franc Vidrih

      Ukazovali ste do leta 91, potem ste morali pa spokati. Zgleda, da bo treba vajo bolj radikalno ponoviti in kriminalcem zapreti meje.

     • Brezno

      Zgini u stalo in skidaj gnoj!

     • Franc Vidrih

      Leta 91 smo skidali veliko gnoja pa ga bomo še, tudi ti prideš na štalne vile.

 • Janez

  “Brezno ”
  Resno misli,
  DA STA
  SDS
  IN
  G. JANEZ JANŠA – KRIVA,
  da ga danes zebe v noge !
  SDS IN G. J. JANŠA STA “RES GROZNA” L.r. Janez K. Komenda

 • domovina mili dom

  Seveda je to preverljivo. Zahtevati podatke UE zadnjega pol leta, Frekventnosti po mesecih prijav bivališč. v mestih. Če bodo to blokirali, kot tajnost se ve, da je na delu mafija in je poneverba resnična.

  • Brezno

   Ajt preveri in javi ugotovitve

   • domovina mili dom

    To bo naredila murglska policija. Na veliko poroča o tem RTV, POP tv.

    • Brezno

     A o novi pusijoni sdsa?

     • domovina mili dom

      Kajenje je smrt za cigareto.

     • Brezno

      Volitve pa za sds

 • Black_hawk

  Nekaj hudo ne štima, glede na to da imajo Ljudje ZJ poln kufer! Te volitev so bile hud nateg!

  • ĐĐ Style

   To je nova24 napisala , da ga imajo ljudje poln kufer

   • Black_hawk

    Seveda ga imajo, agitprop ga pa rešuje!!

    • ĐĐ Style

     Volitve so pokazale nasprotno. SDS-a imajo poln kufer 12 županov od 212 je cca 0,6°% v celi Sloveniji

     • Black_hawk

      Zaupati mesto čarapanom, ja izvolite!!

 • Janez

  “Brezno”
  JE DANES SLABE VOLJE !
  “Prodajal” je svoje
  “politično prepričanje”
  – pa mu nihče ni hotel NIČ DATI – ZANJ !
  Tudi za
  pomanjkanje evrov v žepu pisca “brezno”
  sta – se zdi – po mnenju “brezno” KRIVA
  – SDS
  IN G. J. JANŠA. Ja, ja, SDS in g. Janša sta res “grozna” L.r. Janez K. Komenda

 • Brezno

  V katerih vaseh je sds sploh dobila zupane?

 • Roman Benedik

  Zakaj bi povprečen LJ prebivalec volil Logarja?

  • Brezno

   Vprasanje za milijon dolarjev

  • Black_hawk

   Zakaj ga ne bi?

   • Brezno

    Odlicen odgovor!

 • “Čeprav je SDS skupaj dobila skoraj 128 tisoč glasov, kar je skoraj 30 tisoč več kot leta 2014, ima njen rezultat več lepotnih napak. Njeni kandidati ne vodijo nobene od mestnih občin, v katerih živi kar 34 odstotkov volilnih upravičencev. SDS tako s 537 mandati, ki jih ima v občinskih in mestnih svetih, vse bolj postaja stranka podeželja”

  Zanimivo branje:
  https://siol.net/novice/lok

  Ampak, zmaga je zmaga. Bravo stranka sds

  • xtc

   Siol?
   He,he,he kdo še bere to?
   Nekako zgubaški projekt kot Delo.

   • ĐĐ Style

    Večina

    • xtc

     Sej ste bili v Yugi “večina” samo ne najdem te vaše Yuge več nikjer na zemljevidu.

     • ĐĐ Style

      Kar nekinakladaš o yugi

     • xtc

      Tudi tam ste kar zmagovali in vodili,kot sedaj samo Yuge ne najdem ,kam ste jo dali?

     • ĐĐ Style

      Tudi Janša je zmagal, pa je Šarec glavni

     • xtc

      Jep!
      Samo ne dolgo,kot v v Yugi ne,glede na to kako ste flancali narod o večnem socializmu.

   • Dejstva, cifre preberi model.

    • xtc

     Podobno ste trobili v vaši SFRJ,kako je končalo vemo.

     • Dejstva so dejstva, cifre so cifre, pa če se zjočeš ko ne bo pomagalo.

 • ĐĐ Style

  Čestitam zmagovalni stranki SDS ker je pobrala 6% vseh županskih mest. 6% zgleda malo, vendarle po izračunih desnice je to zmagovalna večina. Ostalih 94% pripada poraženim strankam in kandidatom

  • Imperial Commando

   Tebi pa danes prihaja že celi dan :))

   • ĐĐ Style

    Veselim se zmage SDS-a

    • Imperial Commando

     lepo ;)

     • ĐĐ Style

      Hvala

     • Imperial Commando

      Te lahko nekaj čisto človeško vprašam: Kaj te je prepričalo , da si volil Jankovića?

     • Brezno

      Najlepse mesto na svetu!

     • Imperial Commando

      Ko prideš v Šentvid zgleda kot da si v Romuniji??

     • ĐĐ Style

      Janša

     • Imperial Commando

      Janša kaj?

     • ĐĐ Style

      Janša in stranka SDS me je prepričala. Ne zajabavam se! Na 24ur zaslediš kritiko na Jankovića, Logarja, Janšo, Šarca…….. Na nova24 pa je samo napadanje ene strani. Nisem misli volit , odločil sem se po zaradi naslovov člankov podobnim tem.
      SDS bi daleč prišla, ljudje ne marajo Janše in to jih duši. Ogromno ljudi v kolici in službi poznam, ki so mi rekli da grejo na volitve zarad Janše, to ti resno povem.

     • Imperial Commando

      Pa saj ni Janša kandidiral. Logar je kampanjo vodil povsem korektno, brez nizkih udarcev.

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Logar je Jankovića na preiskovalni k. zasliševal in poniżeval s političnim tonom. Nič kaj profesionalno izkoristil moč uradne funkcije.
      Janković ga je Janši “smestil” še enkrat v Lublani. To je vsa ringaraja.
      Zemla je pa vedno okrogla.

     • Imperial Commando

      A na zasliševanju bi mu moral dati čajček pa liziko??

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Saj je dobil Logar liziko pa čajćwk.

     • Imperial Commando

      Meh beden si

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Tale “beden” ti nekam levakarsk zveni.

     • Imperial Commando

      Čes pa res, kar nekaj bzvz nabijaš. otrok

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      On men otrok, ti pa prosiš za dudo.

     • Imperial Commando

      Samo potrjuješ , da si beden :))

     • xtc

      V ZDA bi tvoj Jankovič z familijo vred prebival kje v arestu v Arizonski puščavi,z tablicami okrog vratu “guests of IRS”.

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      God bless Slovenija za Zokija.

     • xtc

      Saj bo samo ne tako kot mislite.

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Jaz mislim nase. Ne na Jankovića.

     • xtc

      Ti sploh ne misliš-vegetiraš.

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Ti pa gnojis pa nic ne zraste, vse oveni.

     • ĐĐ Style

      Realno malce sem pogledal Logarjev program. Nadgradnja obstoječih stvari v LJ, nič inovativnega. Poglej malce članke za nazaj pa seštej Logarjeve pa Jankovićeve. Odkrito se je videlo po pisanju desnih medijev da je cilj rušenje Jankovića. Janković se je dnevno pojavljal na nova24 po trikrat, Logar pa samo toliko da se je kaj lepeka napisalo o njem. Janković je ogromno naredil, sem prepričan da je tudi kaj pobasu. Drugi bi bili isti, če delaš v tovarni čokolade boš sigurno kdaj vrgu kaj v gobec.

     • Imperial Commando

      Mah mediji, vsak piše za “svojega”kaj je čudno tu? Tudi RTV je največ člasa, sicer po njihovem pozitivnega, namenil propagiranju Jankovića, ostale kandidate smo komaj kaj videli. In kaj je toliko naredil? Je kje kakšen projekt, ki je bil izpeljan brez nepravilnosti( neplačani podizvajalci, aneksi, izbire najdražjega ponudnika…) in ker v LJ dobiš občutek, da župan deluje samo v strogem starem jedru. Resno sprašujem, ker hočem videti, ali obstaja konkreten razlog , da tako goreče podpirate Zorana, ali je spet tista “sam da ni Janša”.

     • ĐĐ Style

      Nisem goreči Jankovićevpodpornik. Dokler bo Janša za vse svoje težave krivil druge bodo Jankovići in podobni zmagovali.

      Ta članek preberi: brez konkretnih podatkov, številk, dokazov. Ta članek me je pritegnil v satiričnem pomenu in se mi pisci smilijo. Resen raziskovalni novinar bi lahko preveril za koliko se je povečalo število prebivalcev v LJ. To je javna informacija.

     • Imperial Commando

      Čaki čaki, a levićarji pa lahko za vsa sranja vaših krivite Janšo?? Na rtv je en napisal komentar pod bratuškovo, da je ubistvu Janša kriv, da smo ostali brez madžarov, ker če nebi kao SDS se šel tako negativno propagando proti Bratuškovi bi bila že zdavnaj v EU parlamentu in se te neumnosti nebi dogajale:)) Crknusm skor od smeha .:)))A če Janša danes odstopi in vodstvo prvzame Logar boste levi zadovoljni? Ali bo potem”sam da ni Logar”?

     • ĐĐ Style

      Tako kot vi Kučana

     • Imperial Commando

      nisi odgovoril. a boš rekel, da Kučan ne odloča o vseh poslih leve politike?

     • ĐĐ Style

      Tako kot Janša o vsh poslih desne politike, sajse spomnite Ljudmile ko jo je Janša skurcu. Pa “Kučan nima sina a ima Tonina”. Kasneje se je Tonin vrnil nazaj v gnezdo.

     • Imperial Commando

      Se pravi priznaš, hvala. Na drugo še zmeraj nisi odgovoril.

     • ĐĐ Style

      Srček, tudi ti si 3/4 mojih vprašanj izpustil

  • Tudi jaz jim čestitam za zgodovinsko zmago, 12 županov ni hec. Pogumno naprej!!

   “Stranka podeželja”?

   • ĐĐ Style

    Samo še 200

 • xtc

  Očitno tale zadeva hudo iritira levake ,da so kot sršeni,no eden se že pod več nicki dere ,da je posran in opravilno nesposoben,naj mu že nekdo pokliče negovalko ,da mu zamenja plenice,kolikor vidim pa so d***,čučavci in straniščne školjke njegov fetiš umsko bolno balkansko ščene.

  • ĐĐ Style

   Več imen kot več nickov smo imeli na volitvah, tele neumno. Mi smo večina

   • xtc

    Jep!
    Idiotov,tud v Yugi ste bili,kako se je končalo pa vemo.

    • jovan jovan

     Eni idioti se prodajajo za desničarje. Posranci. xct&co

     • xtc

      Hja Yugo ste zapravili Čankarji,no a ti pokličem negovalko,da ti zamenja plenico,da se ne boš ves čas drl da si pos*** Čefurčič?.

     • jovan jovan

      Posranc, wc desko si snami z vratu! :))

     • xtc

      A ti pokličen sestro ,da ti končno zamenja pos** plenice in da tablete,da ne vidiš ljudi z deskami?
      Smiri se čankarski čefurčić.

  • O’Brien

   Bodi pozoren na @Trikotnik. Velik poznavalec kraje Judove vile, ki so jo zadržali potomci komunistov.

 • Brezno

  Kuga je pušaći a ste zopet popušili?

  • xtc

   Kolikor vem ima opozicija več kot pozicija,
   LMŠ v Ljubljani kot neko društvo.

   • jovan jovan

    Posranc, wc deska ti preprečuje, da bi videl dlje od svojega nosa. SD 14 županov, sekta 12 in nobenga v mestnih občinah.

    • xtc

     Zate je Ljubljana mesto?
     He,he,he tipičen čankarski čefurčič-Ljubljana je malce večja vas,bebčkom čefurskim je zraslo to v glavi ,da je metropola.

 • Janez

  “Tunek=Brezno”
  se zdi, da misli,
  da je veliko glasov – “volilna zmaga”
  in da
  veliko glasov – pomeni — DOBREGA KANDIDATA.
  18.11. JE NEDVOMNO “SLABŠI” KANDIDAT DOBIL VEČ GLASOV !
  OD
  NEDVOMNO BOLJŠEGA – KANDIDATA !
  Mimogrede: tudi Hitler he bil izvoljen z zelo veliko večino glasov !
  Po
  prevzemu oblasti,
  PA JE BIL HITLER NA OBLASTI
  SPLOH
  – BREZ GLASU – PROTI ! Kdo ve zakaj.
  A
  vse to je “preveč” za zmožnosti razumevanja” pisca “brezno” – se zdi.
  In
  tud za visoko Hitlerjevo volilno zmago sta “kriva” SDS in g. J. Janša. L.r. Janez K. Komenda
  p.s.
  Moj tekst je seveda parodija pisca “brezno”

  • Brezno

   A si bil ti nakladac slucajn na kakmu shodu sds mladine da si bel pod nosom?

   • Janez

    Ne.
    Jaz nisem član SDS.
    STAR PA SEM 66 LET IN SO BOLJ BELI BRKI NEKAJ NORMALNEGA.
    Lase imam pa temne, malo siveče.
    TI
    SE ŠE POKAZATI NE UPAŠ. Bogve zakaj ? L.r. Janez K. Komenda

  • Black_hawk

   Slab primer si dal Hitlerja, ki je najmanjše zlo med diktatorji, bil država in narod vse v enem, kaj je bil pa Broz Slovencem, smo ga kdaj izvolili?

 • Zanimiv info bi bil koliko sds folka se je pred volitvami prijavilo v Ljubljani.

  • ĐĐ Style

   Ne oni tega ne počnejo

   • Brezno

    Vse bice in dedki so sli volt za sds. Tu se je pa koncalo.

    • Janez

     Ne !
     SD “bice” in dedi niso. Verjetno so volili za 65 Z.J. ?! L.r. Janez K. Komenda

   • cosmosjasnovidec

    Ne počnejo izprijenih zadev tako kot ti kateri fukaš svojo staro in sestro nesnaga čefutarska in katerima si naprckal čefutarske pankrte smrdljivec neotesan.
    Odjebi čefutina.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

  • cosmosjasnovidec

   V tvoji prazni čelavi pritegnjeni buči se nenehno prijavljajo tvoji psihično zabiti prividi pritegnjenec butasti.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • Anton

  Nekaj je verjetno res. Komunisti nimajo nobene morale.

  • xtc

   Sej je tud 45 niso imel ,ko so goljufli s kuglicami-v resnici pa volitve izgubili.

   • Anton

    Res je. Nas pa že 3 generacije =BEJO.

 • xtc

  Levake skrbijo EU volitve,saj rezultati obojih volitev ne kažejo ravno najbolje za njihove morebitne kandidate,saj se lahko zgiodi zaradi razpršenosti levice,da v EU parlament pride zgolj eden ali pa nobeden levi poslanec.
  Realno ima možnost le SD,LMŠ zagotovo NE,kot tudi SMC inSAB ne.
  TO levake iritira na mrtvo.
  Realno bi glede na zdajšnje rezultateSDS dobil enako ali še enega poslanca,z pravimi prijemi NSi dva ter še SLS enega,težava levih je,da če predlagajo vsak svoje je zagarantiran polom za vse.

 • branči

  vsaka volilna komisija vodi statistiko: spol, starost in državljanstvo volilca! bi bilo težko dobiti podatke za volitve župana ljubljane? ajde novinarji, zahtevajte podatke in nam nalijte čistega vin!

  • Res je, vse se beleži.
   Samo lažje je trobit po medijih kot dat podatke na platno.

   • branči

    ne, da se trobi, samo podatkov nihče noče dati! bi jih bilo sram, da se izve, da so si čefurji župana izvolili sami po svoji volji!

    • Zato ima sds samo 12 županov v Sloveniji?

    • Fhhhhanc Bhhhezveznik

     Po kateri volji si ti izvolil svojega kandidata. Ovčetina.

  • žogica

   To pričakujemo od vas, ki ste dali to v javnost, čakamo!

   • branči

    povej vučkotu, da ne bo zadrževal v svojem predalu!

    • žogica

     Ne blefiraj!

  • O’Brien

   Saj so. Preberi članek. Zanimivo pa bi bilo izvedeti, koliko novih prijav stalnega bivališča je bilo v Lj.

   • Volilcev stranke sds?

    • O’Brien

     A ti tudi verjameš, da ima volilna komisija podatke o tem, koga so volili novi Ljubljančani? Pa še spol in starost?

     • jaz Vem, da se beleži spol, starost, in državljanstvo volilcev, ne pa koga so volili. To je volilca svobodna olja.

   • branči

    če si dobro prebral, so vprašali, koliko je bilo prijavljenih novih oseb! jest ti govorim o statistiki celotnih oddanih glasov!

    • O’Brien

     Ne razumem. A ti misliš da imajo podatke o tem koliko farmacevtk je volilo Jankovića?

     • branči

      predpostavka je, da so državljani tretjih držav (nimajo slovenskega državljanstva) volili za jankovića! ponavljam predpostavka, ker volja posameznega volilca ni transparentno razvidna!

     • O’Brien

      Niso državljani tretjih držav, ampak Slovenci, ki so se prijavili pri prijateljih v Ljubljani. Vsaj jaz tako razumem.

      Levaki so se na polno angažirali. Telefonarili, podarjali kupone, tudi prijava stalnega bivališča se mi ne zdi neverjetna, zato čakam številke.

 • Brezno

  Predlagam nov slogan stranki sds:

  Sds. Za poraz rojeni.

  • Imperial Commando

   Si že porabil vso socialo, da celi dan tu čivkaš?

   • Brezno

    Uuu kera nizka

    • Imperial Commando

     Pa že

    • KP

     U,kera nizka… si s Fužinama ???

 • Koliko sds volilcev in sds kandidatov si je pred volitvami spremenilo naslov bivališča nekam v LJ občino?

 • cosmosjasnovidec

  Sem takoj napisal,da so volitve v Ljubljani bile prirejene komisije pa vse podkupljene tudi z strani SDS.
  Podatek sem dobil tudi iz zaupnega vira kateri je sodeloval v eni izmed komisij in tudi sam prejel podkupnino.
  Copatar “jankovič”je za podkupovanje porabil milijarde seveda državnega oziroma davkoplačevalskega denarja.
  Denar pač naredi svoje in ni ga kateri bi se mu odrekel.Seveda one v komisiji boli kurac kateri zmaga glavno je da si napolnijo žepe.
  Brez direktnega video nadzora volilnih mest od začetka do zaključka volitve v Sloveniji nikoli ne bodo zakonite.
  V Avstriji se je dogajalo enako dokler niso namestili video nadzora saj so volili neupravičeni volilci pa volilni lističi so se prirejeni zamenjali z originalnimi tako kot se dogaja na naših voliščih.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Milijarde, torej tisoče milijonov?

   Idi do zdravnika. V tvoje dobro.

   • cosmosjasnovidec

    Če bi bil zarukan kot ti bi ga že zdavnaj poiskal in si ne bi delal sramote pred javnostjo.
    Sicer pa driska zabita levuharska drži svoj čobanski gobec,če nimaš pojma jebal ti pas mater zabito tako kot si ti prašičjinaskakovalec domačih živali.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Jože

     serator

  • Jože

   seronja

   • cosmosjasnovidec

    Me veseli.
    Jaz sem pa Cosmosjasnovidec,če nisi do sedaj vedel prečitati.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • Koliko sds volilcev in sds kandidatov si je pred volitvami spremenilo naslov bivališča nekam v LJ občino?

  • O’Brien

   Manj kot Jankovićevih. Številke še čakamo.

   • Če se prav spomnim, so že bili primeri glede bivališča sds kandidatov.

    • O’Brien

     Ja, saj so na UE zaradi preobilice dela celo stavkali. Čakam na podatke o novih volivcih v Lj., kandidate poznamo.

    • KP

     Daj,drekač čefutarski,bodi raje tiho.

  • cosmosjasnovidec

   V čefutarsko mafijsko gnezdo se pa ja ne bo nihče prijavljal bumbar zabit.
   Enako se dogaja z Mariborom kjer je folk zarukan kot so žabarji v Ljubljani in bo volil čefutarskega ovčjejebskega ljudožerskega mafijaša gnilobo”arsenoviča” kateri jih mora okrasti,ker je do vratu v dolgovih.
   Taki bedaki so enaki tebi kot vidiš sam po sebi in tvojih zabitih nesmiselnih komentarjih,da si prizadet kot kamelotrajbarski muslič očitno si pa tudi mešanec tako,da ni nikakršen čudež za tvojo prizadetost.
   Z tem se pač moraš sprijazniti,ker so tudi tvoji starši bili mutasti zahojeni kreteni tako,da tudi ti ne moreš biti pameten.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Boljše to kot bale sena?

   • Brezno

    In ka bos zdj naredu ti gnojkidac?

    • cosmosjasnovidec

     Tvoji kurvetini sestri zabil kurca v lape tebi pa kanto za smeti buzerant zahojeni.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

 • Janez

  Zdajle je na Nova24tv!
  Prispevek o tem,
  koliko zapletov je povzročil MOL župan Z.J. .v Stožicah.
  Jaz vsak dan
  lahko gledam z mojega balkona v Stožicah
  gradbeno jamo z jezerom smeti itd v nedograjenem kompleksu gradbišča Stožice.
  Tudi za te
  zaplete je – ” KRIV ” – SDS – a ne? “Brezno”?! Kaj se ti zdi – “brezno”?!. L.r. Janez K. Komenda

  • Občasni Komentator

   meni se zdi, da nakladaš 500/h. Namreč v času JJ vlade, nihče niti omenjal ni prihajajoče krize. Virant (JJjev minister) ustvari plačni sistem, katerega breme še zdaj nosimo. Nastopi kriza in se vsi projekti sesujejo. Po celem svetu. Ekonomija se dobesedno ustavi. A to so krivi levi, konujazarji ali desni lastniki bank? A je Janković kriv za ta obrat. Kaj se ti zdi – Janez lastnoročni iz vukojebine

 • O’Brien

  Prodaja volilnih glasov je donosen posel. Največ pripravljenosti za prodajo pri 18-30 letnikih, cena 100 evrov. https://www.theeuropean.de/egidius-schwarz/12789-an-und-verkauf-von-waehlerstimmen

  Študenti in mladi zaposleni. Ali so to novi stalni prebivalci?

  • Brezno

   Ne.

 • 12 županov ni slabo, zakaj panika? Čestitke sds za zmago.

 • Brezno

  Jansa je izgubil se v domaci vasi.

  Za Kontiča SD je v Šentilju glasovalo 219 krajanov ali 41,32 odstotka, za Kavaševo SDS pa 144 volivcev ali 27,17 odstotka.

  • KP

   In od kje pa si se ti privlekel,smrdljivec čefutarski,da nam boš pametoval?

   • Fhhhhanc Bhhhezveznik

    Iz Brezna?

   • O’Brien

    Vila SD.

  • V domači je tudi izgubil? huh, to ni dobro, ne ni..

 • Janez

  “Brezno”?!
  Kaj pomeni beseda “udbomafija”?! Prejle jo je uporabil nejk lastniik parcele v Stožicah.
  Daj nam jo Ti razloži.
  Kaj pomeni – beseda – ” udbomafija”
  Ti
  to zagotovo zelo ddobro veš !
  A
  je tudi za – “udbomafijo” KRIV
  SDS in
  g. J. Janša? Daj nam Ti to razloži – no. L.r. Janez K. Komenda

  • Brezno

   Desnuhar=luzer

   • KP

    Brezno? Si želiš brezna,čefutar? Kot želiš…

 • Peter

  Je res tako težko zmagati. če imaš na svoji strani vse “osrednje medije”, no?

  • In večino naroda?

   Ne, a zaspati na lovorikah zmage se ne sme

   • O’Brien

    Z novimi Ljubljančani v stanovanjih levaških prijateljev pa kaže, da res. Koliko je prijavljenih na tvojem naslovu?

    • Jože

     20000 slovencev uz argentine

     • O’Brien

      Koliko novih volivcev pa je na tvojem naslovu?

 • Vojteh Dovč

  tisti ki zgublja se vedno pizdi.
  blablalblabla

 • Peter

  Res ste lahko ponosni na zmago. na svoji strani imate policijo, tožilstvo, sodstvo, medije…pa še vseeno vam sovražniki poberejo skoraj 30%.
  Slabo vam gre tole, jaz se ne bi hvalil, no.

 • jovan jovan

  Na mariborski upravni enoti so že vrste! Menda jih pride še 50.000.

  • To so tisti Grimsovi? Zamujajo že nekaj časa, od prejšnjih volitev!

 • KP

  Lahko se tolažimo tudi s tem,da čefurji manipulirajo,a jaz osebno mislim in vem,da je problem večji,da niso samo prijavili stalnega prebivališča,ampak da je tega nehvaležnega gnoja pri nas v Ljubljani že toliko,da je že prišlo čez kritično točko. Poti nazaj ni. Na žalost.

  • Brezno

   Ti ne ves nic. Drzi se lopate.

  • Dokler bo sds kot je, ne bo potrebe po enem osebku da se zaradi volitev kam prijavi.

 • Peter

  Kljub temu, da imate na svoji strani policijo, tožilstvo sodstvo in medije, morate še goljufati.
  Res se člahko hvalite z uspehom, no.

 • Janez

  “Brezno=Tunek”
  je – se zdi – že zapravil ves svoj denar za ta mesec.
  Pa mora ves dan viseti na tipkovnici in pisat na portal ok Nove24tv.
  Tudi
  ZA TO JE – KRIV
  SDS in
  “grozni” g. J. Janša.

  SDS IN G. J. JANŠA STA “DEŽURNA KRIVCA”
  – OČITNO – ZA VSE TEŽAVE, KI JIH IMA “BREZNO=TUNEK” Se zdi ! L.r. Janez K. Komenda

  • Tuneka ni že nekaj ur ti pa se ponavljaš na 20min.

   • O’Brien

    Ti pa res vse veš.

 • Gr Enze

  ALI BO TREBA PONOVITI LETO 1991 ? OČITNO DA !!

  • Fhhhhanc Bhhhezveznik

   Zjutraj, ko ti bo budilka zvonila boš spet ponovil. Ovčetina.

 • Nšo-či

  Vsak dan bolj občudujem Anžeta, da se je po robu postavil Šerifu, Hvala, Anže, da si začel prebujati ljudi. Vsaka tiranija enkrat doseže svoj konec.

  • Peter

   Veš, ko ti neka “intelektualka” (res dela na položaju, ki zahteva visoko izobrazbo) začne razlagati, da se njej zdi, da g Janković vse svoje življenje žrtvuje za Lublano, da je tako nesebičen itd…kaj lahko narediš drugega, kot da si modro tiho in upaš, da jo bo nekega lepega dne srečala pamet, no.

   • Nšo-či

    To je moral biti pa zanimiv pogovor. Nisem še srečala osebe, ki bi pohvalila Zokija. Niti tisti ga ne pohvalijo, ki se štejejo za levičarje, kaj šele sredinčki.

    • p

     Ni bil pogovor. Sem modro molčal, kot sem rekel, in si mislil svoje, ne izgubljam več časa z zblojenci, no.

     • Nšo-či

      Nekoč sem skozi okno pisarne opazovala sajenje dreves v v škatle v asfaltu. Takrat sem ponoči sanjala, da so se drevesa prebudila in ga preganjala. Posadili so jih v beton in smrad, zato da izgleda lepo in jim omejili korenine in rast.

     • Peter
     • Nšo-či

      Ha..ha. Tega pa nisem brala. A o Bohinju je ? Oo zanimivo.

     • Peter

      Zbirka Magna Purga, avtor Kostja Gatnik, slikar, tam nekje v 70 letih…

     • Nšo-či

      Premajhna sem bila :). Bom poiskala .

    • Peter

     Samo še ena žrtev “osrednjih medijev” več, no.

     • Nšo-či

      A misliš, da bere? Ali celo sliši?

    • alojz

     gledal sem reportaže raznih TV pa je kar nekaj ljudi pohvalilo Jankovića.Sicer ga ne prebavljam ampak to je samo odgovor na komentar

     • Peter

      Če bi mediji obravnavali tov Jankovića enako kot šefa opozicije, bi jih bilo malo, ki bi ga hvalili, no.

     • Nšo-či

      Res? A taki normalni? Ne spremljam televizije. Zdi se mi, da ga podpirajo le tisti, ki so mu hvaležni za osebne usluge.

     • Peter

      Zato ga pa ne podpiraš. Če bi gledala Poop in Hanzi, bi bila goreča oboževalka, no..

     • Nšo-či

      Sem zadnjič gledala film o Jane Goodall. S hčerjo. Še ona se ni žrtvovala, ampak je uživala v svojem poslanstvu.

  • Tiranija? Vedno izvoljen od ljudi ni tiran.

   • janez55

    Izvoljen od ovc pa je.

  • O’Brien

   @Trikotnik je danes dežuren.

   • Čuj, spijem še en pir, pa grem malo kidat da neo vjutro panika, pa ti?

  • janez55

   tudi Janševe tiranije v stranki bo enkrat konec in SDS bo dobila normalnega predsednika Logarja.

   • KP

    Zase skrbi,čefutar. Pozabil si si dat všečka. Bumbar!

   • Vera

    Kdaj in nad kom Janša izvaja tiranijo ?

   • veliko ljudi misli da je janez minus za stranko, seveda verniki trdijo drugače.

    • janez55

     verniki morajo verjeti v edinega boga, drugače jih izobčijo.

    • KP

     Kaj misliš ti,cigan nehvaležen,je povsem brezpredmetno…

     • Jaz mislim drugače, Janša še 20 let na čelu stranke, novim zmagam nasproti!!

     • KP

      Ponovim?

  • Fhhhhanc Bhhhezveznik

   Tole je pa za na božićnu voščilnico.

   • KP

    Božićnu???? Ahaha. Čapac sa mekanim. Idiot!

 • KP

  Sedaj pa ja že vsi vemo,kako tu gor takoj prepoznaš zabitega čefurja ali pa smrdljivega čefutarja. Sami sebi pribijajo všečke. Kot naprimer čefurček ,ki bi šel izgleda rad v Brezno…

 • alojz

  zdaj je kar je ..prej bi se oglasili

  • O’Brien

   V Avstriji so volitve razveljavili.

   • Jovo Jamnica
    • O’Brien

     Seba je super, proti marakeškemu sporazumu in vsemu kar škodi.

     • Jovo Jamnica

      Seba je Marakeško deklaracijo potpr junija. Proti je bla edino Madžarska. Takrat jih je blo Za – okrog 190. Medžari so pritisnili na Kurza zato, ker dnevno migrira v Austrijo iz Madžarske, več tisoč ekonomskih migrantov. Nikakor se niso mogli sprijazniti z grozečo perspektivo, saj bi sčasoma lahko prišlo do izenačitve statusa azilantov in ekonomskih migrantov na trgu dela. V podobni godlji je tudi Slovenija, ki premore veliko število ekonomskih migrantov v Austrijo in Italijo… Razumeš, kaj hočem povedat??? Četudi nekaj držav ne podpre te, kakor pravno ne zavezujoče deklaracije, bo kolo mlelo naprej, saj bo večina držav verjetno zadevo vsaj podprla.

     • O’Brien

      Pa saj ste neverjetni. Janša jo je podprl 2006, Seba junija, kaj pa bo pol sploh decembra?

      Ti kar laži, Avstrija sporazuma in migrantov ne bo sprejela. In prav nič jim nihče ne more. Mejo bodo zaprli, vojsko imajo.

     • Jovo Jamnica

      Gre za one, ki so že v Austriji in še nimajo Austriskega državlanstva. Kaj je res tako težko razumet, zakaj gre??? A ti misliš, da je Soros prišel na obisk Kurzu kar tako, zaradi lepšega??? Austrija je zdaj “spustila kajlo” Orbanu, ker mu je popustila pri Marakeški deklaraciji. Univerzi CEU, ki ima sedež v Budimpešti, je ponudila fenomenalne prostore na Dunaju. Drugo leto se Soros seli iz Budimpešte na Dunaj.

     • O’Brien

      Fundacija Soroša gre v Berlin https://www.google.com/amp/s/www.haaretz.com/amp/world-news/europe/billionaire-george-soros-moves-foundation-from-budapest-to-berlin-1.6529977.

      Marakeš ne govori o tistih ki so v državi, ampak novih, zato te ne razumem. Tudi za migrante v Avstriji pa se zadeve zaostrujejo.

     • Jovo Jamnica

      Ne govorim o fundaciji, ampak o CEU univerzi, na kateri “domuje” tudi naš zgodovinar Luka Lisjak Gabrijelčič, svojčas alfa in omega desničarskega portala Konservativna, ki je žal z odhodom Luke v Budimpešto… zaspal. Ne misli si, da ti, kakor jaz veva kaj se v resnici dogaja. Nikjer ni objavljenega govora, ki ga je Janša imel pred dnevi na srečanju Trilaterale, objavlja pa se vse od Petersona…

     • O’Brien

      Glede Petersona imaš prav, ampak mene moti molk PRED nastopom. Kolikokrat pa pride kdo iz sveta k nam, zadeva pa je bila pripravljena kot tajna. To bi morali bolj reklamirati (Nova24 ni prej nič pisala) in o odgovornosti govoriti PRED volitvami, ne pa PO.

      To ni bilo prvič. Tudi Primc je zafural državnozborske, sploh so krščani ena velika žalost v Sloveniji. Skupaj z NSI.

     • Jovo Jamnica

      Kot zanimivost… Včeraj sem objavil link s Kurzevega twittera in komenta nisem podkrepil s “škandalozno” ali “ekskluzivno”. Danes so to objavili na spletnem Reporteru, pod naslovom:

      M. M. 21. nov. 2018 6:00

      Nož v hrbet: Orbanov prijatelj Kurz je gostil Orbanovega največjega sovražnika Sorosa

     • O’Brien

      Haha, so pa smešni s temi novicami. Avstrijci so zviti, naredili bodo samo in točno to, kar jim paše.
      Glede Marakeša so se odločili za zavrnitev. Kot vsi pametni. https://spletnicasopis.eu/2018/11/21/po-zda-in-izraelu-se-avstralija-zavrnila-migracijski-pakt/

     • Peter
     • Jovo Jamnica

      Hehe… evo ti asociacija…

      https://www.youtube.com/watch?v=VPRwzB_1YEk

 • KP

  Kriminalec je zadnjič po Tv žrebal stanovanja za mlade družine,kot bi jih sa Jurečekom zgradila z lastnimi rokami in iz lastnega žepa. Fore za telebane.

  • Boljše če bi jih kar dodelili komu?

   • KP

    Kaj je bilo????

    • Ti praviš da žrebanje ,jaz sprašujem, če bi bilo boljše da jih kr dodelijo komu?
     Saj pa sem preprosto napisal .

     • KP

      Aja,da bi jih kar dal vam čefurjem? Saj bi jih,če bi mu ratalo,ali pa kaki babi,za spolne usluge.

     • Narobe razumeš stari, pismo, pa saj ni tak težko, boljše da žreba med folkom kot da kr podeli nekim svojim.
      Bo počasi?

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Debilko. Ovćetina.

  • Fhhhhanc Bhhhezveznik
 • Stranka sds je zmagala, to je edino kar šteje.

  • O’Brien

   Šteli bomo nove prijave na UE.

  • Nšo-či

   Edino kar šteje je Ljubezen. V politiki pa Poštenje..

   • Fhhhhanc Bhhhezveznik

    Vse bodo do poroke nedolžne prej, kot bo v politiki postenje.

    • Nšo-či

     Hun?

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Japonka?

     • Nšo-či

      Slaba maškarada in zanimiva sinhronizacija brisanja profilov.

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Tko pa zgleda ko tableti popustijo.

     • Nšo-či

      Pššštttt….al pa tut ne, saj že vsi vedo, da to veš s prve roke.

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Ovčetina. Si danes na protestih?

     • Fhhhhanc Bhhhezveznik

      Pššttt. ti delaj svojemu možu, ce ti drugo kje ne utiša, utesi, potesi.

   • Šteje ljubezen, fer odnos, .. sam žal dandanes tega ne najdeš povsod, v politiki pa sploh ne. Poglej članke tukaj.

    • Nšo-či

     Tvoja odgovornost so tvoji komentarji in ne članki.

     • Res je.

      Še posebej pa dejanja, pomagam starejšim, pogozdujem, sadim, kasneje delim, ….

     • Nšo-či

      To, kar si zapisal, da delaš je izjemno in zelo spoštujem. Je pa nenavadno, da ti to ne pripomore k rahločutnosti.

     • Ne poznaš me, zato midva težko o tem

   • xxxxxx yyyyy

    Politika pa poštenje ni takih

  • Jože

   kje pa kdaj nazadnje

 • pajac debeli

  Od kdaj imajo ilegalci volilne pravice? Ce si tujec si tujec, ce si drzavljan drzavljan. Drzavljani imajo volilne pravice ilegalci jih nimajo.

  • francelj3

   Ko bi vsaj bilo tako, pa ni.

 • Janez

  Ti ” Trikotnik”
  A POTEM JE PA RES,
  KAR SEM ZAPISAL V MOJI
  – LITERARNI ŠALI.
  Da je šel človek z veliko “nicknami” – najbolj znan ko F..Tunek DANES
  K ZDRAVNIKU
  IN DA SE MU JE ZGODILO – TOLE:
  Tunek reče”
  “Gospod zdravnik, dober, drag zdravnik ste, dajte mi prosim pomagati !
  meni sicer moja tito-stalin ideologija zagotavlja – nesmrtnost,
  ampak – eene težave imam, dajte mi prosim pomagati !
  Prav zoprne težave imam:
  URIN mi je začel nekontrolirano iztekati, prav zoprno,
  ves sem poscan in smrdim – dajte mi kaj pomagati,
  jaz sem cele dneve med pomembnimi ljudmi – ne morem biti tak –
  poscan, smrdeč med njimi.
  DOBRI, DRAGI ZDRAVNIK RESNO POGLEDA – “TUNKA”
  IN REČE:
  “ALI VI GOSPOD NE VESTE DA JE NEKONTROLIRANO UHAJANJE URINA
  POGOSTA TEŽAVA – MOŠKIH, KI SO V LETIH?

  Koliko ste pa vi pravzaprav stari – goospod “Tunek” ?!

  “TUNEK” ZARDI DO BARVE KP RDEČE ZVEZDE IN REČE :
  “VESTE GOSPOD ZDRAVNIK – JAZ SEM EX TAJNI AGENT – NISEM VAJEN IN NE. SMEM DAJATI OSEBNIH PODATKOV DRUGIM.
  Dobri, dragi zdravnik – “Tunka”
  resno pogleda in reče : ” vaše zadeve me nič ne zanimajo ”
  “”ZGLEDATE PRECEJ ZMAHANO, V SLABI ZDRAVSTVENO-TELESNI KONDICIJI.
  Z ZNANSTVENO MEDICINSKEGA VIDIKA

  STE STARI – NAD – 80 LET,

  REALNA LETA – NISO VAŽNA, IZTROŠENI STE”

  – “DOSTI STE – LULALI – gospod Tunek”
  Medicina vam več ne more pomagati ; DOSTI DOLGO STE – LULALI !”

  Vsaka reč ima svoj čas” Tu ni kaj.
  P.s.: po šali Billy-ja Wilderja, režiserja filma NEKATERI SO ZA VROČE.
  Šala je literarna,
  Nobene povezave nima z realno osebo,
  ki piše pod nickom Tunek – na težm portalu Move24tv.
  Napisal sem jo, ker sem danes z mojo zdravnico
  debatiral o moji prostati,
  s katero je hvalabogu – vse ok.Lahko noč vsem. L.r. Janez K. KOMENDA

 • Jovo Jamnica

  Hahahahahaaaaa… z naskokom najbolši GIF, ki ga je objavila Erika Planinšec na twitteru

  https://twitter.com/NovakBozidar/status/1064955535076876288

 • “Mazej-Kukovičeva, je toliko bolj presenetljiva, saj ta doslej ni živela v Ljubljani, kandidat za župana pa mora imeti stalno prebivališče v občini, v kateri kandidira.”

  Sds ni samo volilcev od drugod, sds je tudi kandidate od drugod, in zdaj…

  • Lahko noč.

  • O’Brien

   A to je iz zaloge ne gledamo preteklosti, vidimo samo prihodnost?

   Preverba vseh novih Ljubljančanov, Durs zaračuna davek od najemnine in ponovitev volitev.

   • Ne, to je od tu, jočejo o kamenckih a sami so skale

    • opazovalec

     Kaj skale, to so prej skalne gorsk verige. Tudi županski kandidat Arhar ni pred kandidaturo za župana nikoli imel stalnega bivališča v Ljubljani. še sam je rekel, da mesto dobro pozna iz Študentskih časov in od dnevne vožnje iz Cerknice v službo na banki(ah). Bo že potrebno malce več previdnosti dragi Demokracijsti, prede se nekoga obtožuje z nesmiselnimi obtožbami, sami pa predlagajo formalno v zadnjem hipu prijavljene županske kandidate.
     Če se poziva k preverbam prijav za te volitve, dajte preverit še dve prijavi kandidatov/k, ki niso nikoli živeli v Ljubljani!

 • Mojca pokraculja

  Zakon o volitvah je treba dati pod vprašaj .
  Za začetek pa bi bilo treba zahtevati avtentično razlago določbe, ki uvaja volilno pravico za tujce.
  Naslednje vprašanje je, kako UE lahko na nekem naslovu, kjer je bodisi stanovanje, bodisi neko podjetja, sprejme prijave tolikega števila oseb, ko je fizično nemogoče, da bi tam bivale. Ne more biti prijava tujca samo formalnost prijave naslova, za prijavo mora dejansko obstajati možnost, da prijavitelj tam tudi resnično biva.
  Sicer bi se pa morali zganiti policija in inšpekcijske službe. Tiste, ki dovoljujejo prijavo na njihovem naslovu, pa naj obravnava davčna služba.

  • Janez

   Hvala.
   Uppoštevanjja potreben zapis. L.r. Janez K. Komenda

  • Domus Lubus

   Zakon o volitvah je trreba prirediti tako, da Janša vedno zmaga, kajti na njemu sloni prihodnost Slovenije. On je resnica in on je pravica. Dokler imamo njega, drugih ne potrebujemo. Naj bo demokracija, a taka da bo on na oblasti.

   • Mojca pokraculja

    Po tolikih letih prirejanja “demokracije” za kučana in njegove , je pa že čas, da je še malo “demokracije ” priprejene tako, da bo JJ zmagal, se ti ne zdi ?
    Keč je v diktaturi, ki ne dovoli, da bi prišla demokracija do oblasti. Ampak to je najbrž za ene pretežko !

   • Vili

    Zakon o volitvah že desetletja NI BIL spremenjen. Natanko tak je kot je bil in je bil tudi za janšiste v redu tam kjer so bile izvoljene janševe ovce.

  • Če kandidata prijaviš teden pred volitvami na naslov v Ljubljani ni sporno? Al je sporno?

   • centurion

    Spo ren si ti, ki podpiraš sporno.
    OSEL.

   • Mojca pokraculja

    Kakšnega kandidata ? Si mislil ” volilca” ? Bosanca, Srba, Albanca, jugoslovenarja in vso njegovo žlahto s tujim potnim listom ? Prijaviš ga na naslov npr. Bilečanska 2, na tem istem naslovu jih je pa že prijavljenih 100 komadov. In tisti pri katerem so se prijavili ima 2 sobno stanovanje ? A je kaj sporno ?
    Neee, kje pa, taka so pravila, tak je zakon ! Zakone pa postavlja in jih razlaga mafiozo jankovič in mafijska država !
    Dej trikotnik, da ne boš ratal šesterokotnik na kvadrat !

    • Ne, sds je prijavil na LJ naslov kandidatko za županjo teden pred volitvami.
     Če se ne spomniš po brskaj malo, očitno imaš net.

  • centurion

   Južnjakom je treba volilno pravico preprečiti, saj
   enkrat serejejo v Sloveniji, pol pa volijo v jugojebini.
   Pa še v kakšni krajini, srbski, musli ali kosovarini.
   RAUS ĆEFURJAD.

   • xxxxxx yyyyy

    Ma ti si šel u k rac

    • centurion

     …ti pa v garažo….

   • Samo ste pa dali na zelo pomembno mesto, zelo pomembno mesto, minister za notranje zadeve, hrvata, rojenega v Čakovcu, Dragutin Mate, član stranke sds, ampak to je verjetno ok.

    • centurion

     Tudi vam ,varovancem inštituta Lj.Polje odvzet
     volilno pravico.
     In pravico izražanja brez predhodnega elektošoka.

     • Miro

      Pol Jajo & Co ostanejo brez glasov

  • Vili

   Ta razlaga je že dana in je jasna. Tako kot kjerkoli drugje imajo na lokalnih volitvah pravico voliti in biti voljeni stalno prijavljeni prebivalci neke občine oziroma krajevne skupnosti. Tako je povsod na svetu. Na državnih pravilih je zadeva vezana na državljanstvo. Štekaš razliko? A ne? Saj se mi je zdelo, da ne boš razumela a sem vseeno poskusil :D

   • Mojca pokraculja

    Štekaš razliko med tujci in slovenskimi državljani ? Štekaš razliko med stalnim prebivališčem in začasnim bivanjem- BIVANJEM- ne prebivališčem!? No poskusi še enkrat !

 • cosmosjasnovidec

  Copatarska čefutarska podgana “jankovič” je po narodnosti srbski šiptar je bila objava na enem Srbskem portalu.
  Šiptarji ter čefutarji mu gonijo svoje ženske,da mu fafajo kurca,ker fukati ne more brez viagre za usluge jim pa dodeli neprofitna stanovanja.Nažene jih na volitve čeprav nimajo niti državljanstva in so do volitev neupravičeni.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Domus Lubus

   Vi ste zares objektivni in zapišete kar je res, brez dlake na jeziku, čeprav mnogim to ni všeč. Ste eden večjih idologov desnice, ki vstaja pod taktirko Janeza janše in Marjana Podobnika. Vaše besede se bodo zapisale v zgodovino. O vas se bodo učili otroci v šolah.

   • Jovo Jamnica

    Super. Odkod se ti jemlje… LOL

   • xxxxxx yyyyy

    Ne razumem ali je to sarkazem ali ti to resno???

    • O’Brien

     Samo blokiraj.

  • Lea Pralines

   …ja vse drži,samo on je sedaj župan s 5ooo e na mesec,kaj si pa ti malinovec?lahko samo pizdiš in se napihuješ,za kar pa jankoviča boli kurac….ha ha ha ha ha

  • Lea Pralines

   drži,samo tak čefur jebe še tebe malinovc…

 • xtc

  Slo levaki so isti kot oni bleferji,ki so spušili na sodniji glede kreditov v CHF,blefirajo blefirajo,ko bodo zalezli,do kamor ni več daleč,pa bo zopet kriva EU,ZDA in JJ
  SLo levi tepčki,pač mislijo,da je najpomembnejše ,da so na oblasti a ko bo udarila kriza in bo obljubjenno volilnim ovcam treba izpolniti nebo nič od niča,in ovce se bodo razteple.

 • 12 občin je koliko glede na št. vseh občin v Sloveniji?

 • exposingthetruth1111

  Zakaj bi to bilo presenečenje.
  Še nekaj za vas EUfile, ali kdo od vas ve da obstaja Evropsko državljanstvo ?
  no kateri vete, vete tudi da takšne vrste državljanstev podarja Bruselj.

  Kaj je Evropsko dravljanstvo, kaj to pomeni ?

  Pomeni to da tista oseba, ki ima takšna državljanstvo, da se lahko svobodno in prosto giblje po EU članicah in ima praktično vse pravice kot pravi državljan svoje matične nacionalne države. Sicer ena pravica še jim baje manjka to je da bi lahko šli volit za nacionalne parlamentarne in predsedniške volitve, imeli so pa že na teh naših lokalnih volitvah kot jih že imajo vrsto let. Namreč nekdo ki ima Evropsko državljanstvo lahko že zdaj normalno gre volit ali kandidairat na lokalnih volitvah(bodisi za župana ali občinski svet). Tako da so tudi na teh volitvah pri nas v Sloveniji glasovali muslimani/arabci, Afričani in vsi ostali NeEvropejci z Evropskim državljanstvo, kateri je pogruntavščina Bruslja.

  Zdaj vidite da Bruslje dela 100% na vso moč da bodo nacionalne države izbrisane in da se bodo državljanstva nacionalnih držav izbrisale, saj Evropsko državljanstvo bodo podeljevali oz jih že podeljujejo Bruseljski birokrati in njihov marksistični EU parlament.

  • In tako so nas prepričevali da naj gremo v EU, da naj gremo v Nato ..

   • Mimogrede, v pro propagando se je vložilo milijone, 3.5mil. verjetno več, vse ki so izrazili dvom, ali bili proti je ves režimski medij označil za uh in ah

  • O’Brien

   To je že dolgo, poznam. Tako lahko volijo tudi slovenski državljani, ne potrebuješ nobenega posebnega kao evropskega državljanstva, je pa bedarija, ker ne poznaš lokalne scene. Saj je še mi ne, če se preselimo v novo občino. Ja, bedarija na kvadrat, ki omogoča zmage takim kot Janković.

   • Vili

    Zadeva je tako enostavna , da bolj enostavna ne more biti. Na LOKALNIH volitvah lahko volijo ljudje s STALNIM prebivališlčem v Sloveniji v tisti občini kjer to stalno prebivačišče je. V tem primeru celo argenstinski “Slovenci” ne morejo voliti.. za razliko od volitev predsednika države ali pa parlamenta!

  • pajac debeli

   Kaksno EU drzavljanstvo? Saj EU ni drzava ampak ekonomska cona. Edino drzavljanstvo, ki ga imajo vaflji v Bruslju pravico izdajati je Bruseljsko.

   • Vili

    Ojej. Dobro , da te imamo. Sedaj pa pojdi razložit klapci v Bruselj kaj da je kaj, ker pač tam pojma nimajo :D Moj nasvet. Če si neizobražen, ne kaži tega pač tako javno naokrog!

 • Lea Pralines

  uf kako vas je scat peljal levičar jankovič…bruka od bruke!!!!sicer se je že naprej vedelo,tako kot pri državnozborskih volitvah,da zmagajo LEVIČARJI,in tako bo naslednjih 100 let.Lahko še tako jamrate in žalite in pljuvate dr,prof.jankoviča…ne sežete mu do jajc.Lahko pa ga prosi vaš janša za šolanje,oz.politično šolanje,ki bo v kumrovcu,če pa se jih bo prijavilo preveč is SDS a,pa bo imel jankovič šolanje kar za Malim grabnom v Ljubljani.Pohitite s prijavami.Tečaj je 12o e po glavi!!!

  • Dado

   JANŠA je že bil na šolanju v Kumrovcu, pa tudi na spominskem izletu

   • Lea Pralines

    seveda saj je bil goreči član zveze komunistov….MALO JE ŽE POZABIL,PA STRAH GA JE KER BI GA KOMUNISTI NAGNALI,ZATO JE ŠEL RAJE MED BELČKE…BILO KUDA KIKI,OZ.JANŠA SVUDA……sedaj trenutno na smetišču zgodovine…ha ha ha ha ha je spet popušil…da pa je popušil,pa kriv ves svet….ha ha ha

 • žogica

  KONTIČ SLAVIL TUDI PRI JANŠI DOMA!!!!!!!!!!!!!!

 • holzer

  Ta članek se bere kot napeta kriminalka.
  Če so navedbe v tem članku resnične,bi bilo potrebno volitve v Ljubljani takoj razveljaviti.
  Vse vpletene,odgovorne za to afero ustrezno kaznovat in prepovedat vsakršno javno delovat.
  Ponoviti volitve pod nadzorom opazovalcev EU.

  • Lea Pralines

   BRAVO HOLZER,KAKO SI PAMETEN BRAVO! VOLITVE VSE RAZVELJAVI,VSE KAZNOVAT PA POKLICATI OPAZOVALCE EU,LAHKO JE TUD JELINČIČ,KI IMA IZKUŠNJE,TI PA BODI PREDSEDNIK!! ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ah aha ha ha ah aha ha ha ha ha ha ha ha ha bebo

 • Grog

  Misel celega clanka ;)

  ” Pravico voliti župana imajo namreč samo slovenski državljani,” so nam pojasnili na DVK. To naj bi pomenilo, da tujci vsaj teoretično ne bi mogli voliti Jankovića. Vprašanje pa je, kako dosledno to upoštevajo na samih voliščih, kjer praviloma tujcu lahko vročijo volilni list za volitve članov občinskega/mestnega sveta,”

  • In kjer sedijo člani sds v volilnih komisijah.

 • Jovo Jamnica

  Hahahahahaaaa, kaj sn našo na Požarovem twitteru… Kak pa ovi mrhovinar vozla naivni folk… Ne daj se, Milan(Balažic), generacijo moja…

  https://twitter.com/BojanPozar/status/1064809735155793920

  ——————-

  Evropa zdaj” pa ima kajpada tudi bolj prizemljene cilje, namreč uveljaviti novo generacijo političnih voditeljev, simbolni tim, ki ga slovenska partija ponuja volilcem: Mitja Žagar (cilji in vrednote), Mirjana Križman (državljanske svoboščine), Milan Balažic (večstrankarska demokracija), Lojze Ude (federacija), Vlado Klemenčič (gospodarstvo), Vili Rezman (ekologija), Peter Bekeš (politični sistem), Marija Cigale (socialna politika), Milan Bratec (kultura), Bojan Požar (šport), Franci Pive(izobraževanje), Ciril Baškovič (znanost), Lev Kreft (civilna družba), Lenart Šetinc (obveščanje), Stane Bačar (obramba), Borut Pahor (zunanja politika), Sonja Lokar (demokratični socializem) in v prvi vrsti Ciril Ribičič, ki ga Kučan določi za “prestolonaslednika”…
  ————
  Besedilo je spisal Milan Balažic v publikaciji TEORIJA IN PRAKSA
  let. 39, 4/2002 str. 559-578

 • Je že kdo omenil, da je sds ne samo volilce, celo kandidate za župana uvažala od drugod?

 • + napovedana? Ja kdo pa jo je napovedal?

 • Janez

  Realen pogled pokaže
  da so t. i.
  – Ex KP, ZK “fake- levičarske” stranke postale strančice,
  – male skupinice ljudi, ki ne morejo prepričati ne sami sebe, ne nikogar.
  – Nimajo mreže.
  Le nekaj starih že ” zelo ugaslih žarišč” je še:
  – v Velenju, a tam bod SD v 10 letih “izumrli”. Zdi se, da
  – na “fdv” že prevladuje nekomunistična, netotalitaristična mlada ekipa
  Itd.
  Dobro smo vas ex KP, ZK
  – mi, raznorazni “nekardeljanci” – vas – “razrukali”: ni dvoma,
  — realne skupine, poklicne – se formirajo po lastnih in ne po ideoloških vidikih itd.
  In ?
  Neko noč,
  ko vse bo proč,
  Vam navček – bo zapel.
  In ne bo več- moj ljubi Edi, niti Tito, niti Lukec, sploh ne – B.P.
  Ne bo več “židana”, niti okrogle volje teh,
  – ki so v “kom-soc” verjeli itd.
  In – mi bomo veseli,
  Ljudje so doumeli,
  da ste jih “za norce” imeli.
  In boste – izviseli. Mi pa zapeli .
  Kako je že rekel Ben Hur:
  ” klic, vrisk veselja do nebes
  – se bo začul – ko se bo sesedel (vkp/b) Rim”
  Itd.itd.
  Lahko noč vsem ljudem dobre volje. . L.r. Janez K. Komenda

  • Janez

   Tunek je se zdi na “servisu”,
   “Trikotnik” je zaspal, Jovo Jamnica – tudi, se zdi.
   Ni pa dvoma,
   Za utrujenost naštetihPA JE – “KRIVA” – SDS.
   Po njih mnenju.
   Kdo pa naj bi bil “kriv” za vse kar je v R. Sloveniji – narobe.?
   Ex KP, Zk – “nikoli “niso ničesar krivi”.
   “Kriv” je lahko le SDS – PO MNENJU TUNEK && ŠTEVILČNA COMP. L.R. Janez K. Komenda

  • joza joza13

   Bravo, si se pa z analizo orng potrudil!

 • oto

  Spet nabijate in lažete, ozkoumni, kot vedno. Saj Logar je čist uredu tip, edina njegova napaka je njegov šef, če bi zamenjal stranko, bi lahko gladko dobil volitve. Preprosto.

 • joza joza13

  Tole z Ljubljano in kao stavko JU mi je že takrat – v začetku novembra zasmrdelo točno po tem golažu, ki se ga sedaj omenja…, pa sem si rekel – pa menda ja ne!!! Valjda ima sds pregled tudi nad temi zadevami (“uradno” priseljevanja zaradi volitev), tudi Novi 24 TV se, žal, takrat ni zdelo vredno raziskati omenjene informacije, ampak je peljala svojo kampanjo (žal negativno kampanjo proti mafijankoviču).
  JJ in Logar, če to bereta – bemti, zaposlita v stranki enega orng psihologa, da vam bo ustavil konje takrat, ko vas bodo emocije spet zanesle v negativno kampanjo!!! Negativna kampanja je manjša teža uteži, ki je potrebna do zmage, pa še takrat ne sme biti kot negativna kampanja s strani stranke!. Na DZ volitvah ste to prakticirali, na lokalnih – v Lj, pa ne več…
  Če sem jaz dober, sem dober in bom dober tudi brez, da nasprotnika očrnim –
  narod tega ne mara.
  T.i. novih/začasnih volilcev se je prvi posluževal že v Vuk v Zavrču – v Halozah in zadeva ni nič novega, drži pa, da nihče tega takrat ni posebej izpostavljal in problematiziral, ker je menil, da mu lahko ta praksa še kdaj koristi.
  In kdo jo je izkoristil?
  Ja mafija, valjda.

  • Novakec1

   Demokracija je ena velka svinjarija. V vesolju povečini vse funkcionira po nekih zakonitostih, kjer je kaos je pa pogubno za vso bližnjo okolivo.

   • joza joza13

    Imamo pa izkušnje s totalitarizmi, ki so tebi očitno ljubši…

    • Novakec1

     Socializem je bil ena najboljših oblik demokracije. Ta definicija je vsevesoljska ane.

     • joza joza13

      In zakaj ne greš v Venezuelo?
      Tudi monarhija je bila nekaterim všeč, drugim pa lesena žlica… odrasti že enkrat Novak. Socializma ni več in vedi, da socializem ni oblika demokracije.

     • Novakec1

      Be, be, be….bec

   • večni srb

    V vesolju, ne vlada kaos temveč entropija, ki bo naposled ubila tudi tebe in mogoče celo mene.

 • BlackOpsSystem

  Če bi jih bilo strah, bi vsi drugače delovali!!!!!

 • Miro

  1. Zoran Janković JOŽE MERMAL S SKUPINO VOLIVCEV 61.287 60,47 %
  2. DR. ANŽE LOGAR KONFERENCA MO SDS LJUBLJANA 29.880 29,48 %

  razlika je 31.000 glasov in ti so se na silo prijavili…..hahahaha

  • mona lisa

   Tudi štetje se lahko priredi.

   • Tudi opozicija sodeluje pri štetju.

  • xxxxxx yyyyy

   V soboto so jih prijavljali ,a ne veš na UE so pa nadure šopali polovico zaslužka pa so morali v murgle nest ha ha
   Ma kašne zgodbice pišejo na nora tv

  • Gašper

   Zoki je že vnaprej vedu koliko jih mora naročit ;)

 • Vili

  In potem trdite , da manjka v Ljubljani stanovanj? Logar natančneje :D Z drugimi besedami… Dajte no, dajte se prijaet malo v roke. SDS je doživel (že spet) blamažo a sedaj to blamažo SDS trobilo še dodatno blamira. Pa izmislite si vsaj kake malo bolj prepričljive razloge zakaj Janšisti niso uspeli v rdeči trdjavi!

  • slosin

   seveda jih manjka…..pri takem tempu priseljevanja balkancev v lj, jih bo vedno primanjkovalo …

 • antimur

  Kako ne bi ponarejali volitev, če se spustijo tako nizko, da celo brišejo všečke na komentarjih, ki jim niso po volji. Zato apeliram na uredništvo, da se proti takšnim zlorabam zoperstavi, ne gre se za število všečkov, ampak zato, da bi se ta kučanistična golazen še na takšnih nepomembnih zadevah ne izživljala in kradla.

 • david23

  “Obstajajo primeri, da je na enem naslovu trgovine prijavljenih več
  sto oseb, ali pa ima v proizvodni hali nekega podjetnika prebivališče
  prijavljeno več tisoč oseb,”
  Ok, naj mi nekdo, prosim, pojasni na podlagi katerega člena katerega zakona upravna enota dovoli takšni prijavo stalnega prebivališča!

 • Slovenec sem

  Bližata se nam dva največja praznika, 29.novemeber – Dan republike in 22. december – Dan JNA, takoj po Božiču pa še rojstni 90. rojstni dan znamenitega Slovenca.

  Sprašujem Tuneka, ki sliši na množico imen, ali je že potegnil iz naftalina svojo majorsko uniformo in jo pregledal, če jo niso preveč načeli molji.

 • trumpet2018

  za vzor so jim bili američani. Demokrati, oziroma levo usmerjeni v zda namreč vedno goljufajo na volitvah : pred tednom so odkrili hude kršitve na volitvah v Kaliforniji, za časa Obame so volili ilegalci, pa tudi tisti ki so bili že zdavnaj mrtvi, to je navaden kriminal naših levih fašistov na oblasti in zloraba oblasti.

 • Miccy

  Spet ena v nizu #FakeNews. Kako potem razložiti poraz SDS v Celju, 4 glasove svetnikov naspram 10 Macedonijeve liste v Novem mestu, zgolj 1 glas v občinskem svetu in poraz kandidata SDS v Murski Soboti, na Ptuju je Čuš dobil več glasov kot SDS, v Kranju celo kandidat SAB? Potemtakem so se volilvci SDS “preselili” tja, kjer so zmagovali in kjer domnevno ni bilo goljufij, ki so, spet domnevno, tam, kjer SDS izgublja, bile?

  • Celo nek Čuš je na Ptuju dobil več glasov kot sds?

   • Miccy

    Andrej Čuš – 2.439 glasov, kandidat SDS – 1.094. Prvemu se je za borih 200 glasov izmuznila uvrstitev v 2. krog volitev. Lista Andreja Čuša ima tudi 1 svetnika več kot SDS.

    • Katastrofa.

     • Miccy

      Za SDS res.

     • xxxxxx yyyyy

      Vse ki razmišljajo z svojo glavo jih vržejo iz sds ostanejo samo pravoverni

   • xxxxxx yyyyy

    Zanimivo ne

  • KAPIBARA

   Govora je za LJ in MB..

   • Miccy

    Pri čemer se skuša prikriti, da je SDS dobila slab rezultat v skoraj vseh mestnih občinah…

    • slosin

     pri čemer je treba omeniti, da je v mestnih občinah največ rdečih opranoglavcev…

     • Miccy

      Prosim te! Vsakdo, ki ni član, simpatizer ali volivec SDS ni kar opranoglavec, rdećkar ipd. Potemtakem so “rdeči opranoglavci” tudi v Kopru, Murski Soboti, Celju, Kranju, Novem Mestu, na Ptuju ali kako? Kjerkoli SDS izgublja, so krivi “rdeči opranoglavci”?

     • xxxxxx yyyyy

      Na podeželju pa rumeo modrih( beri belih ) opranoglavcev

  • xxxxxx yyyyy

   Itak da je tako sds je zmagal samo v žepnih občinah ki so jih same ustanovile ko so bile na oblasti da si statistiko popravljajo

   • Miccy

    Statistika za mestne občine je porazna za tako veliko stranko, kot je SDS.

 • Radolf Mitler

  Vsem, ki so se množično prijavljali pred volitvami bi jaz dal stalno prebivališče na Žalah!

 • Andrej

  Že davno so nam razložili: kdor laže, ta krade. Zoki in udbomafija delata oboje. Dobro so preštudirali Machiavellija:
  Nekatere najbolj znane maksime (življenjska vodila) iz dela se danes pogosto navajajo, navadno pri grajanju političnih voditeljev:

  ->»Bolje je vzbujati strah, kot biti ljubljen,« čeprav ni bolje biti osovražen, niti se izogibati čednosti in pravičnosti, če to ne ogroža moči.

  ->»Cilj posvečuje sredstva.« Tu je potrebno omeniti, da je ta navedek pravzaprav napačen prevod Vladarja. Besede, o katerih govorimo, so natančneje prevedene: »V dejanjih vseh ljudi, posebej vladarjev, ki niso zavezani apelacijskemu sodišču, moramo vedno gledati na konec. Naj torej vladar zmaguje in vzdržuje državo; njegove postopke bodo imeli za vredne in vsakdo jih bo poveličeval, zakaj množice vedno navdušuje površinski izgled stvari in izid podjetja.«

  Bistvo torej ni v nenravnosti ali sprijenosti vladarja, temveč v tem, da njegovo nravnost omejuje njegovo izpolnjevanje dolžnosti do države. Končno Machiavelli anomijo (je stanje družbe, v kateri ne obstajajo ali ne delujejo zakonski predpisi niti po običaju urejena razmerja -običajno pravo. Pogosto gre za neusklajenost med pojmovanji posameznikov ali skupin v družbi, odsotnost skupno priznanih pravil medsebojnega ravnanja) ki je za državo in državljane najbolj pogubna.

  • večni srb

   Obstaja še en vodič za srečno avtoritarno življenje, Sun Tzujeva mojstrovina Umetnost vojne, ki je v bistvu ista filozofija kot je opisana v Machiavellijevem Princu.

  • črnogled

   Že davno so nam razložili: kdor laže, ta krade….Kdor pa krade,mu je laže.

 • večni srb

  Gneča na upravnih uradih vedno pomeni le eno, popolnoma nesposobnega šefa.

 • Beli Medo

  Ob podpori celotne levičarske kamarile bi te navedbe znale hudičevo držati!

 • mona lisa

  Meni se že dolgo dozdeva da so vse volitve prirejene tako da zmaga Kučanova mafija. Le pri zadnjih državnozborskih volitvah se jim ni izšlo pa so potem pač bojkotirali zmagovalca. TO NI VEČ PRAVNA DRŽAVA. In verjamem da bodo v Mariboru tako zmanipulirali da bo zmagal zadolženi, ljudožerski Arsenovič, ki je po meri levakov.
  Spet so nategnili ljubljančane zdaj se pripravljajo da nategnejo še mariborčane. MAFIJSKI POSLI!!!!!!!!!

  • večni srb

   Meni se bi zdelo čudno, če bi se dolg sina sodnice spremenil v kazenski primer, pomeni da je slaba sodnica.

 • večni srb

  30.000 tujcev bi pomenilo tudi, da se je v Ljubljani prodalo 30.000 burekov več kot običajno, na dan. Lahko bi preprosto preverili koliko bureka se je prodalo pred volitvami.

 • KAPIBARA

  Pri teh volitvah ni bilo pokvarjenega dvigala, je bila pa kraja nekaj 100 glasovnic..

 • KAPIBARA

  Nihče, ki NE vplačuje v državni budžet, NE BI smel imeti volilne pravice !!
  Tako mladina, kot upokojenci..

  • večni srb

   Zakaj je to problem, kupiš žvečilni, vzameš račun in postaneš vplačnik v državni proračun.

   • KAPIBARA

    Pa bolj podrobno: Kdor “z rokami” ne vplačuje, nima pravice– tako levi, kot desni in vsi vmes..

  • Glasovnice iz Argentine in drugod?

   • KAPIBARA

    Beri spodaj

  • Olga2345

   Kateri upokojenci?

   • KAPIBARA

    Vsi, ki ne delajo več

  • mona lisa

   Trap vsi tudi upokojenci vplačujejo v državni budžet. Ko kupiš kruh plačaš kos državo. zato ne trapaj.

  • Diaspora?

 • večni srb

  Jankovič ni zmagal zato, ker je tako zelo dober človek in župan, zmagal je zato, ker opozicija ni proizvedla nikogar boljšega.

  • mona lisa

   Zmagal je ker si je privlekel dodatne volilce na svoji strani ima islamovce, levake homoseksualce in vse srbe ki jih je uvozil.

   • xxxxxx yyyyy

    A res verjameš vse kar piše nova24tv?

    • vreči proč 3 milijone

     Vsaj to verjamem, da je nekdo delal samomor zaradi njega.

   • Budisti, hare krišnovci in jehove priče so tudi volili Jankovića?

 • althar

  Hehe, stara praksa levičarjev: če volivci niso primerni, jih zamenjamo.

  Zato rabimo vse te mohamedance press

 • jovan jovan

  Na mariborski UE je že tako velika gneča, da naročajo tujce za 3 tedne vnaprej.

 • Olga2345

  Razveljaviti volitve v Ljubljani!
  Preiskavo o prebivališčih mafijankovićevih “volivcev” (plačancev)! Preiskavo o vpletenosti uradnih oseb na upravnih enotah v Ljubljani in Mariboru! Kaznovanje tistih, ki so zlorabili zakone in nezakonito prijavljali tujce! Kaznovanje volilnih komisij, ker niso preverile volivnih imenikov!

  • Zaradi fb objave? Sliši se verodostojno.

  • Gašper

   Zakaj ne podajo prijave?

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
     FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Jožef

  Zakaj zmaguje zoki in mariborski prstojedec, si lahko ogledate ameriško nadaljevanko Narkos.
  Ta dva plus koperski in velenjski prosperijao z podobnimi metodami. Razlika je v drogi in umorih. Sistem obdržanja na oblasti pa podoben.

 • Dado

  SDS je izgubila tudi v Ribnici. Tam je veliko let vodila SDS, njen vodja je bil Jože (ga) Tanka, tudi župan je bil, sedaj SDS-a ni več v večini. Izvoljen je bil nov župan, ki ni SDS. Torej naj se sumi tudi v krive volitve v Ribnici. KJE JE TANKO, naj pojasni PORAZ V RIBNICI……..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!