Zgodovinski dogodek, ko so predstavniki pomladnih strank stopili skupaj: S skupnimi programskimi točkami bodo spremenili Slovenijo!

Prvaki petih strank z desnega političnega pola so danes na javni tribuni v celjskem Narodnem domu razpravljali o tem, kam naj gre v prihodnje Slovenija. Pogovor je pripravil Inštitut dr. Antona Korošca, po besedah udeležencev pa želijo s tem v politični prostor pravočasno, torej pred volitvami, lansirati razpravo o ključnih vsebinskih vprašanjih.

V zvezi s tem, ali tribuna pomeni napoved združevanja strank na politični desnici, prvak SDS Janez Janša meni, da je sodelovanje teh strank, ki lahko svoj program uskladijo v skupnega, glede na slovenski volilni sistem, nujnost, če želi Slovenija napredovati.

Janša: Največja množična krivica se dogaja upokojencem
Po besedah predsednika največje opozicijske stranke je v današnji razpravi in programih strank najti stične točke na vseh ključnih področjih. Med drugim delijo podobne poglede na ureditev gospodarskega in poslovnega okolja, v katerem bo lastnina spoštovana in bodo solidarni, a le do tistih, ki si sami res ne morejo pomagati.

Največja množična krivica se po njegovem godi nekaj sto tisoč upokojencem, ki za minulo delo mesečno prejmejo po nekaj sto evrov, na drugi strani pa so nekateri deležni mnogih privilegijev. “Potrebna je izravnava v smer pravičnosti in v skupini teh strank, mogoče pa še pri kateri, vidim potencial, da to naredimo,” je dejal Janša in dodal, da dokler tega in dokončne tranzicije Slovenije ne bomo izpeljali, vse dotlej ne bomo normalna država.

Ob Janši so se javne tribune udeležili še predsedujoči NSi Matej Tonin, predsednik SLS Marko Zidanšek, predsednik stranke Glas za otroke in družine Aleš Primc in predsednik programskega sveta NLS Franc Kangler. Vsi skupaj so poudarjali, da delijo poglede na družinsko politiko, Janša pa je zavrnil, da bi kdorkoli od njih stal na kakšni ekstremni nacionalistični poziciji glede odnosa do ljudi druge nacionalne pripadnosti.

Za neodvisno in dobro sodstvo
Tako kot prvak SDS, se tudi Tonin zaveda, da med peterico strank poleg skupnih točk obstajajo tudi razlike. Med skupne točke je dodal še debirokratizacijo države in reformo šolstva, med razlikami pa je izpostavil odnos do upravljanja državne lastnine in reforme sodstva.

Kot je dejal, v NSi ne želijo, da bi upravljanje državnih podjetij iz rok levih predali v roke desnih, prav tako si ne želijo, da bi slabe sodnike zamenjali z “našimi” sodniki, pač pa je treba za državna podjetja poiskati čim boljše lastnike, v sodstvu pa poskrbeti za neodvisne in dobre sodnike. Po njegovem še vedno prevladuje socialistični duh. Sodstvo ne izloča slabih sodnikov, trdi Tonin.

Kangler je zagovarjal skrb za pravno in pravično državo, saj bo potem manj težav tudi na drugih področjih. Sedanji oblasti očita, da je povsem pozabila na malega človeka, igra se z zdravstvom, vojsko, policijo. “Očitno si nekdo želi, da se sistem zruši. Zato je prav, da jim jasno damo vedeti – če smo se za Slovenijo borili leta 1991, se bomo na demokratičen način tudi zdaj,” je še dejal Kangler.

Kmetijstvo je ključna panoga za preživetje
Zelo vesel nad povezovanjem na desnici je bil njegov zaveznik v nedavno sklenjeni koaliciji Združena desnica Aleš Primc, za katerega je tribuna v Celju zgodovinski dogodek, ki bo po njegovem vzbudil novo upanje med Slovenci, poroča STA. Dotaknil se je tudi kmetijstva, ki je po njegovem ključna panoga za preživetje, a se morajo kmetje danes več časa kot s svojo dejavnostjo ukvarjati z birokracijo.

Zidanšek je med bistvenimi točkami naštel varnost, gospodarstvo in lokalno samoupravo, posebej pa je poudaril potrebo po spremembah zakona o tujcih, da bi omejili priseljevanje tujcev, ki imajo pri nas že svojce, s tem pa znižali pritisk na slovensko socialno blagajno. Današnje srečanje je zanj pomembno sporočilo, da se tudi na desni sredini znajo pogovarjati, zato verjame, da jim letos skupaj lahko uspe prevzeti upravljanje države. Prav tako je zanj pomembna ekonomska svoboda, hkrati pa imamo previsoke davke. “Bistveno pa je, da povežemo ljudi, dajemo novo upanje, tiste, ki niso volili, spomnimo, da prihaja nov čas, da premagamo tisti del volilnega telesa, ki se na volitvah zmoti. Ni več časa izgubljati še štiri leta.”

C. Š.

 • 2x smo jih že imeli, pa nič od njih, da o ostalem ne začnemo.

  • Minovak

   Ko je bila vlada JJ, je bil tudi največji BDP, kot kdajkoli v Sloveniji, kljub temu, da so nenehno dobivali polena pod noge (45:45) v parlamentu) in niso mogli uveljaviti zakonov, ki so bili dobri za ljudstvo, pač zaradi gole zavisti levakov, ker tega niso sami predlagali ali pa kar tako, da nagajajo. Zavedaj se, da je bila vsa gonja proti SDS sama laž, kar so levaki na koncu morali priznati. Sicer pa so levaki na oblasti 24 let in prav toliko časa tonemo…no, kje bomo začeli ali končali…?

   • In zdaj boš rekel da je bil BDP kot je bil zaradi janeza in ne zaradi vsega kar se je naredilo prej?

 • Jan Kovalski

  Aha, vidim, da je Potonin sestavljal sedežni red. Natančno se vidi hierarhija, koga je postavil na rob mize.

 • Jan Kovalski

  Tonin je po srečanju dejal, da bo verjetno on bodoči premier, ki bo sestavljal vlado. Očitno je to strategija stranke pri NSi, menijo, da bodo tretji, na tviterju je drugi član stranke napisal namreč tole:

  Jernej Vrtovec: “Vlade ne sestavlja vedno le največji ali drugi. Na letošnjih volitvah bo o sestavi vlade odločala tretje uvrščena stranka ” https://twitter.com/NovaSlovenija/status/971435250386599942?s=19

  • karpelec

   Ja, tudi Ljudmila je trdila, da bo predsednica vseh Slovencev in…

 • Božobožo

  Vse že videno. Kregarija se je začela takoj po koncu zadeve. Nič ne bo iz tega.

  • učko

   So se že začel “naprdevat” en čez druzga. Zdej se je Tonin samo postavu nad Janšo. Pa Janša se na Tonina pošči ko’ cucek na regrat !

 • Jakob Kovač

  sami asi!

 • učko

  SERONJE !!!!

 • učko

  Tonin, Kučanov ritoliznik ! Upam, da “žlahtno konservativni” stranki, po meri Udbo-mafije NSi in SLS sploh ne prideta v parlament !

 • učko

  Dokler ne bomo imeli politične opcije, ki se bo na nož spopadla z Udbo-mafijo, bomo imeli v politiki “status quo”, nobenih sprememb!

 • učko

  Več kot četrt stoletja po totalnem debaklu “pomladnih strank” so se zdej tle zbral eni politični luzerji, k’ se ne bojo mogli zmen’t o popolnoma nobeni stvari !

 • tarantela

  Aj, Tonin, nič ne bo z mestom premiera! To Te samo nategujejo, prvi bo Janša, to je samo bombica, da bi ljudje šli volit desne, ampak tako bo še NSi izgubila simpatizerje!!!

  • učko

   NSi je itak na parlamentarnem pragu in ni noben “magnet” za desne volivce. Taki kolaboranti z režimom niso priljubljeni pri “desnih”.

  • Nšo-či

   Pozdravček. Upma, da si ok.

 • Beli Sneg

  Kako pa je z levimi? Že najmanj dve leti skup v parlamentu sedijo, zato da stolčke zase držijo, za rajo jim pa dol visi. Eden drugega videt ne morejo, ampak vse za oblast. Izgleda da jih boste še enkrat volili? Slovenija rdeča planšarija.

 • učko

  Nobena “desna stranka” se ne zna potegn’t za delavca, ki je čedalje večja žrtev levuharske politike in njenega partijsko-mafijskega korporativizma. BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI! BEDAKI!

 • učko

  JaJo, Tonin in Kangla, tistga Primca nit’ ne bom omenjal, če mene plačate, vam napišem “pravi skupni politični program” in vam svetujem, kako se obnašat’ pred kamerami. Zdej delujete kot cepci, žal !

  • MEFISTO

   A jim ne bi za svoj boljši jutri napisal program pro bono oziroma za božji lon?

   • učko

    Ja, bi jim, če bi videl, da so se zresnili in lahko tak program tudi uresničijo. Ker največji problem je v implementaciji.

 • Miro

  garnitura na sliki so garancija da slovenijo vrnejo za najmanj 100 let v zgodovino….
  na levici pa slika ni dosti boljša….

  • macon

   A vrnili nas bodo na 80% avstrijskega bdp na človeka izpred 100 let in vsemi jugoslovanarskimi in komunajzarskimi blodnjami? Takoj sem za.

 • Vojteh Dovč

  Janša: Največja množična krivica se dogaja upokojencem.
  -spet neka topla voda . to velja že 20 let. in še slabše bo

 • MEFISTO

  !8 komentarjev, 14 jih je nakracal eden, edini in povsod ter vedno pričujoči, ki bo s svojimi amaterskimi političnimi analizami še nadaljeval.

  Mislim, da bo Tonina še promoviral za premiera.

 • Janez

  Ko je Tonin rekel da bil on najboljši predsednik vlade, je Janšo skoraj kap. Faca se mu je čisto zmračila. Zdaj samo še čakajmo kontra udarec.

 • Polde

  Res ste se najdl, ja !

 • MEFISTO

  Naj mi Bog in Sveta Trojica odpustita, toda za Tonina ocenjujem, da je že oddan.

  Ljudmilo Novakovo so dali na čevelj in jo kozmetično nadomestili s Toninom, ki bo do konca izpeljal njeno politiko.

  Ni bil programski vzrok, da se je v Novi Sloveniji znebili, ampak nuja, sicer bi zanesljivo ostali pred parlamentarnimi vrati.

  Tonin je po mojem skromnem mnenju le slepilo.

  Mislim, da se bo do volitev sam razkrinkal in da se bo tudi Nova Slovenija njegovim ambicijam navkljub borila za prestop parlamentarnega praga.

  • FORT WORTH

   Delim mnenje.
   NSI je splezala SDS-u na hrbet.
   Tonin je pokazal svoj znacaj.
   NSI bo spet verodostojen partner, ko bodo umaknili Tonina in na njegovo mesto postavili moza vrednega zaupanja.

  • Prle

   Kot Bog ti odpuščam, saj ne veš, kaj pišeš, za kazen zmoli 100 očenašev.

   • karpelec

    O, prerok, zgodaj si začel dopoldanski šiht.

    • Prle

     Čestitke za 8. marec, ja zgodaj je treba začeti, saj je treba svinčnik našpičiti.

     • karpelec

      Hvala za čestitko, pa le ne pozabi vseh svinčnikov.

     • Prle

      Ni za kaj, a je vizita že mimo?

     • karpelec

      O,ja , je,če ni šablonsko. Z vizito pa še nisem začela, ker so pacienti še na terapiji.

     • Prle

      Ja, s pacienti je vedno problem.

  • Johan

   Prav imaš, včeraj je imel takoj ločeno mnenje za sodstvo.

 • Novakec1

  Levake trebuh boli od režanja. Zatiskate si oči pred problemi v slolandiji, stran gledate in pred kamerami leporečite in probate drugič nategnit sloovce.

 • Anton

  Bravo Gospod Janez Janša, iskrenost je vrlina ki je sedaj čedalje bolj ogrožena, posebno v tem modernem svetu,in ti si eden od redkih politikov, ki poveš kot se za gre in verjamem da marsikoga tvoje besede prizadanejo, ker sebe oz svoje bližnje prepoznajo v tej zgodbi in prav je tako, da se nalije ljudem čistega vina. Dovolj imamo sladkobnostnih besed, govoričenja v “tri krasne” z vrst levice, zadnji čas je, da se vzpostavi mehanizem reda in discipline in to na vseh področjih družbenega delovanja, da se prične politike, politične stranke soditi po njih dejanjih kaj so storili oz izpolnili od tistega kar so obljubili in temu primerno nagrajevati/kaznovati.

  Kar tako naprej Gospod Janez Janša odločno, predvsem pa iskreno, kot si delal do sedaj, jaz pa obljubim, da bo moj glas v teh bližajočih se volitvah pripadal eni in edini pravi pomladanski stranki in to je SDS in tebi!

  Opomba: Ali je mogoče si ogledati video z omenjenega dogodka?

  tokrat brez sarkazem press

 • MEFISTO

  DESUS se je okrepil s sosedom velikega nekdanjega in bivšega drugorazrednega prdesednika in “skoraj” generalnega sekretarja OZN, če ne bi dobil najmanj glasov, Ladom Leskovarjem.

 • Prle

  Vsak ta drugi je bivši obsojenec,lahko bi se poimenovali Društvo luzerjev. Vsi skupaj ne bodo dobili 9%, ha,ha,ha.

  • učko

   Jah, tud’ Putinovi nasprotniki in tekmeci so vsi “obsojenci”, ker jih je Putinov režim naredu za take.

   • Prle

    Tukaj jih ni naredil režim, ampak so oni skušali pretentati režim, to je razlika. Je pa dejstvo, da so se s tem zavezništvom sami zategnili vrv okoli vratu.

    • učko

     V tem primeru ni blo nobenga “zavezništva”, pač pa nasprotovanje in s tem zamera mafijskemu režimu, ki ima v rokah med drugim tudi sodstvo.

     • Prle

      Kako ima režim v rokah sodstvo, če pa padajo vse tožbe proti Ivanu Janezu, Kanglerju, Bavčar je že na odprtem oddelku, Kordež se prosto sprehaja na okoli, da o Kraševcu ne govorim.

     • učko

      Janeza niso hoteli narediti za mučenika, ker je bil obsojen brez dokazov, torej po krivem. Bavčar sedi, ker sta s Šrotom “solirala” in nategnila Kučana in Jankovića. Bavčar ve veliko o raznih primerih, predvsem okol Krambergerjevga, tako da se je pogodil z mafijo na tak način. Kordeš pa je bil itak Kučanov človek, ki pa je v privatizaciji tudi nekaj naredil proti svojemu botru in mora sedaj malo sedet.

     • Prle

      A Putin je pa imel dokaze?

 • Ana Premuž

  Če mene kdo vpraša bo tako ,nekateri od teh ne bodo prestopili praga v parlament to se lahko zgodi celo NSI , odžrli pa bodo Janši volivce in na žalost on to ve .Lepo praznujte DAN ŽENA danes dame ,fantje in možje pa ne pozabite na nas .

  • MEFISTO

   Imaš v mislih Dan AFŽ?

   Mi praznujemo materinski dan.

   • Ana Premuž

    Jaz pa oboje ,meni moj mož stalno prinese rdečo vrtnico kakšen AFŽ zamene je dan žena , če vas to moti no ja .

    • FORT WORTH

     Pa znas juho skuhat ?

     • Ana Premuž

      Stara bom 56 let , delala sem pa vRESTAVRACIJI CENTER v Mariboru , verjetno znam še kaj drugega kot samo juho , danes bom skuhala govejo juho , vam napišem kaj dam vse v lonec , goveji golaž polento in zeleno solato . Po poklicu pa sem slaščičarka , še kakšno pecivo morda.

     • FORT WORTH

      Potem bi ti tudi jaz vrtnico prineso… (:-)))
      https://m.youtube.com/watch?v=rqo2kofpWrw

     • Ana Premuž

      Kakor , da ste jo hvala za lepe besede .

 • Če je Bog na svetu, potem NSi ne sme priti v parlament!
  No, sicer bo pa čez 3 mesece vse jasno.

  Je pa Tonin že takoj 1.dan začel s svojo krtovsko nalogo po direktivi Kućana spodjedati bodočo koalicijo. S tisto izjavo, da bi bil le on najbolj primeren za mandatarja je vse povedal …

  • totex39

   Mogoče pa je Tonin s to izjavo hotel narediti uslugo tistim volivcem, ki niso naklonjeni Janšu, da bi vse skupaj speljal na drugačen način. Mi pač lahko samo razmišljamo o tej njegovi potezi.

  • realnost

   Tale trol-nin pa ni gladek. Njegov miselni domet je Šarac in komaj čaka da nese svojih par glasov k temu kurčanovem novem novem novem obrazu.. Vse že videno na par volitvah, tudi tokrat do pikice enak scenarij. Janšo in SDS bodo režimski mediji linčali en teden pred volitvam!!!

   Predlagam da se desne stranke takoj ogradijo od tega krta, ki bo delal samo še škodo Sloveniji.

 • Ooooo, tole pa je najsrečnejši dan za mene, ko vidim spet skupaj ljudi, ki mislim, da jim ni
  vseeno za Slovenijo.
  Še mi dajete upanje !
  .
  Srečno SLOVENIJA !!!

  • Prle

   Upam, da ti je prišlo, ko si jih videla skupaj.

 • FORT WORTH

  Kje je pa Pozar ??

 • Krtača 20

  Tole mi deluje kot zadnja večerja. Pa jajo na sredin ko en Jezus….

  • Pred začetkom pa so vse fino počistili s krtačo, da je bilo sveže ozračje in zadovoljni ljudje. :)

   • Krtača 20

    Pol so pa s taisto krtačo še pleše spoliral. Krtača je itak za pucanje.

  • slosin

   vosu, na zadnji večerji jih je bilo 13…

   • Soave

    + + + + + + +

  • Prle

   Jajo sedi na sredini, zato, če bi začele padati klofute ne bi bil on prvi na vrsti.

   • Soave

    Se ti ne zdi, da je ta človek prejel že nešteto klofut ??
    Ma, pojdi se solit. Premisli pa vseeno malo, kaj napišeš.

    • Prle

     Pa ne da se ti smili. človek,ki ne ve od kod mu vreča denarja se ti smili, ob tvoji penziji.

     • Soave

      Vsako besedo obrneš, ali ne ? Nisem nič pisarila o usmiljenju !!

  • Janez

   Ja pripravlja se ZADNJA VEČERJA za levake ,komunjare,stare in nove ,za mafijo inUDBO.

  • žogica

   Verjetno je bila zadnja večerja v tej sestavi !

 • Krtača 20

  Povzetek razprave, da ne bom predolg: bullshit

 • pravapot

  VPRAŠANJE za komentatorje —- Kdo izmed navzočih strankarskih voditeljev ima figo v žepu?

  • FORT WORTH

   Trenutno verjetno samo Tonin.
   Zidansek nima vec moznosti.
   Parlament je zanj nedosegljiv…

  • Ana Premuž

   Tonin

  • Prle

   Primc ima v žepu že gnilo figo, Ivan Janez pa v hlačah. Kdo bo preveril?

 • Grenze

  Komunistom in njihovim podrepnikom pa tresejo glave in roke ko gledajo tole sliko sploh ta majhnemu pinču pi gleda kot prase pred zakolom !!!

 • Olga_10

  Čestitke! Čas je za Slovenijo! Volimo desnico in ne Kučanovih kukavičjim jajc!

  Upokojenci pa naj le volijo Erjavca, da jim bo vzel še tisto bedo, ki jo imajo in jo dal “našim”!???
  Od upokojencev pričakuješ modrost in konzervativnost, ki se z vzgledom prenaša na nove rodove in ne stila “še kikl’co prodala bom….”!

  • žogica

   Kaj se ti sekiraš za upokojence, saj dobivaš socialno pomoč. Pa ne še zadnje kiklce prodat za Janeza.

 • Mike Zulu

  Kdaj boste dali v program predlog o ukinitvi finaciranju tistega satanističnega legla od RTV??!?!?!?..dokler ne začnete razmišljat o tem, in o novi strožji azilni zakonodaji se bom še zelo dobro zamislil ali se mi sploh da it na volitve

 • bednick

  V socialni državi so spremembe nemogoče.
  Je pa res, da optimizem ne škodi.

  • Iva

   V socialistični, kjer vlada monopol kontinuitete, MIX starih tovarišijskih obrazov in novih mask s F21 lobiji iz ozadja.
   SMRT GLOBOKI DRŽAVI, SVOBODA NARODU!

 • Prle

  Če ima Ivan Janez kaj soli v glavi,naj se losa obeh rdečekravatarjev saj nista pokazala spoštovanja do njega.

  • žogica

   Brez skrbi, Janezek bo itak hotel biti glavni, če ne bo po njegovem, bo vse šlo v franže.

 • if

  Demokratizirati državo mora biti strateški cilj desne politične Slovenije!

  Levičarji nikoli ne bodo demokratizirali drževe, ker so sami vir nedemokracije izrežene v obliki socilaističnih procesov, ki jih generirajo, vgrajujejo in vsiljujejo državi..

  Ti procesi rezultirajoi v zajedalskem in nerazvojno usmerjenem bančništvu, srmaotno nizkih pokojninah in minimalnih plačah, razsutem zdravstvu, uničenem pravosodju, v od nedemokracije odvisnih medijih, v razsutem šolskem sistemu,

  Junijske parlamentarne volitve bodo zadnja priložnost, da RS mirno izvlečemo iz levičarske močvare!

 • MEFISTO

  Da ne boste doživljali orgazmov s s sedemdesetletno Ano Premuž, vam naj povem, da je to le eden od nickov enega in edinega ter povsod pričujočega, ki pa rad nastopa kot ženska.

  Kaj mislite, zakaj!

  • Jovo Jamnica

   Jas sn v Jugi dostkrat jedo makaronflajš, gori f prvem štoki restavracije Center. Garantiram ti, da to ni zglealo ko makaronflajš one flajš…

  • Ana Premuž

   To je bilo zelo nesramno ,sem ženska tudi poročena mati dveh otrok in rojena pa sem 3. 8 62 v Mriboru , nikoli ne pišem nesramno in ne žalim nobenega .Če pa bi me radi osebno spoznali pa sploh ni problema pa pridite v Maribor pa bomo videli . Bom pa možu povedala ,da sem od danes naprej moški .Hvala za žalitev.

   • Prle

    Glede na to, da si tukaj bolj frišna, te moram opozoriti na Mefista, osebku s tem nikom ne moreš zameriti,saj se nahaja na zaprtem oddelku na Polju ( psihični bolniki).

    • Ana Premuž

     Ne zamerim jaz nobenmu nič , je pa res, da zelo poredko pišem in komentiram , moj pokojni šef v restavraciji Center Zupanič Bojan je reko tak Ana za tebe bomo rabli tri krste v dveh bo tvoj jezik veni pa ti , včasih bi verjetno preveč napisala .

   • MEFISTO

    Nisi sam kriv, če si nož, ki na obe strani reže.

    V Maribor grem sicer rajši kot v Ljubljano.

    Če bi pa hotel tebe videti, bi moral zaviti proti Gorenjski.

    Sicer ti pa nista prišel kot slučajno na pomoč Prle, ki je tudi eden od tvojih ničvrednih nickov.

    • Prle

     Jasno, da greš raje v MB, saj ti Ljubljana daje zatočišče na Polju. Kdo za vraga, ti na zaprtem oddelku dopušča dostop do interneta.?

    • Ana Premuž

     Ni mi sicer jasno zakaj mi ne verjameš ,da sem ženska tudi ne vem zakaj bi vi morali na Gorenjsko ,če bi me hoteli videti stanujem v Mariboru na Studencih v bližini Planet Tuš , ni mam nobenega nicka se ne skrivam za njimi ,ker se nimam zakaj to je moje ime in priimek , nož na dva kraja zakaj lahko me pa najdeš tudi na facebucku prijavi se na moj profil paboma tam prijatelja

 • Caetano

  Vsi bi morali biti trdno za razgradnjo udbomafije in proti nadaljnji islamizaciji ter s tem v povezavi za pridružitev Višegrajcem. Slovence je treba nagovarjati s takim programom.

 • AIRWAYS

  Upam, da res.

 • soc

  Dren na politično korektni desni sredini. Klavrno je, da se panično zagovarja pred upokojenci in balkanci, da ne bi izgubljala njihovih (menim, da vnaprej izgubljenih) glasov. S tem odvrača od sebe narodno zavedne in aktivne državljane, ki ne verjamejo v socialno državo, manjšinske pravice južnih in na stežaj odprte meje za kakršnekoli priseljence.

  Za koga bomo volil taki? Po francoskih, nemških, avstrijskih in italijanskih izkušnjah gre za vsaj 20% volilnega telesa. Ali bomo razočarano ostali doma? Za naivne bodo Murgle itak revitalizirale Padalca.

  • Soave

   No ja ?? In kako – po tvoje – potem naprej ?

   • soc

    S stranko, ki ji dol visi za politično korektnost, ki posamezniku nalaga skrb zase kot imperativ, ne pa kot možnost, ki je ponosna na slovenstvo in njegove krščanske korenine, ki zahteva popolno delovanje pravne države in jamči zanj, ki vidi nacionalni interes le tam, kjer je interes naroda in ne posameznih izbrancev. Liberalna v ekonomiji, konzervativna v vrednotah.

    Kje je?

    • Soave

     Mislim, da bo to drugi korak.
     Če nam prvi uspe.

    • stajerc5

     Ceprav se mi grauzajo dolocene besede JJ-a(juzna braca pa to…), je to pravzaprav edina pot, da se se pobere kaksen yugoglas pri volitvah.
     Politka je kurba….

    • Soave

     Vse drži. In jaz sem nekje napisala morda je to naslednji korak. Nič ne bomo morali preskočiti.

  • FORT WORTH

   Da so penzije velikanski problem je vsem jasno.
   Jasno je tudi, da so pomladniki vodili drzavo le cca 6 let od 27.
   Ce bi bilo obratno bi penzije znasale min 300-400€ vec na penzionista.
   Stvar je zelo preprosta :
   Ni gospodarstva – ni sociale…

   Vso zahodno EU so zgradile desne vlade.
   Zato je tam neprimerljivo boljsi standard, kot bilo kje na vzhdu EU.

   • žogica

    Napletaš iluzije, zdaj si že ratal iluzionist.

 • Iva

  SMRT GLOBOKI DRŽAVI, SVOBODA SLOVENIJI!

 • montyamp

  KOMUNISTI :
  — SO KRADLI IN BILI ZLOČINCI
  — KRADEJO DANES IN SO ZLOČINCI DANES
  –ČE JIH IZVOLITE BODO KRADLI , KRIVO SODILI , IN UBIJALI POLITIČNE NASPROTNIKE ŠE V BODOČE .

  ŠAREC JE KOMUNIST , KI BERE BERILO V CERKVI , DOMA PA ŠTUDIRA MARXIZEM-LENINIZEM-UDBOTITOIZEM IN JE STALINIST V PRVI VRSTI.
  JE TUDI PRODUKT RTV-HANZA-KURBENHAUS PROPAGANDE,
  NOVI OBRAZ ŽVEPLENEGA PRITLIKAVCA IN MURGLOSRBSKE KOKAKARTELNE TRANZICIJSKE PREVARE …

 • montyamp

  Imamo odprta vprašanja .
  Kako iz komunistov napraviti resnicoljube in demokrate ???
  Kako iz magarca narediti dirkalnega konja ???

  • Coeus

   Prvo vprasanje res ni tezko.
   Komunista vclanis v SDS pa avtomatsko postane “resnicoljub” in “demokrat”, ceprav pojma nima ne kaj je resnicoljubnost ne kaj je demokracija.
   Najboljsi primer tega je prvi med enakimi – Jansa.
   Drugo pa posredno odgovori na prvo.
   Iz magarca ne mores narediti dirkalnega konja. Lahko ga sicer poimenujes “dirkalni konj” ampak je se vseeno magarac… podobno kot so SDS-ovski komunisti, kljub temu, da se razglasajo za “resnicoljube” in “demokrate”, se vedno samo komunisti ;).

   Boljse vprasanje bi bilo: kako mora biti nekdo neumen, da tem SDS-ovskim “resnicoljubom” in “demokratom” verjame, da niso komunisti?

   Po moje precej bolj, kot da mislis, da je magarac dirkalni konj :D

 • montyamp

  Demokracija je za komuniste propad .
  Zato komunistični slovenistan crkuje .
  To so dobri znaki .

 • Franc Bizjak

  Nekateri prvaki desnih strank, ki so se zbrali v Celju, so vse prej kot “moja intimna opcija” vendar, če je to pot, ki nas lahko pripelje iz kriminalne komunistične brozge v kateri se Slovenija utaplja že preko 70 let jih vse absolutno podpiram

 • Prle

  Tonin spet stavi na napačnega konja.

  • Soave

   Pusti Tonina pri miru in si kakšno veselo zaigraj !! Saj menda znaš .

   • Prle

    Zakaj naj bi ga pustil pri miru, človek si z druženjem z Jajotom koplje jamo, je pa res, ni je stvari, ki je ne bi znal.

    • Soave

     Pa ne da te skrbi zanj, ker bi rad ušel politiki, ki je imela stranko pod kuratelo nekaj zadnjih let ??

     • Prle

      To bo njegov politični pogreb, če se bo držal Jajota, ker slednji prinaša nesrečo.

     • Soave

      Saj je sedaj tudi počasi izgubljal volivce .

     • Prle

      No zdaj jih bo dokončno. Tonin je največje razočaranje. Tako mlad, pa tako Jajotov.

     • Soave

      Logika da te kap !

     • Prle

      Nikar, kdo bo pa penzijo prejemal.

     • Soave

      Hja. . . . . . . če bi bila borka, moji vnuki. Tako pa ne bo nič.

  • žogica

   Tonin bi rad Šarca, Janez se ga pa boji….

 • VERRZIFIKATOR

  O dogodku je poročala tudi turška nacionalna televizija MMC.

  ERDOGANOVA TE-VE

  Erdoganova te-ve zapoveduje,
  kar se malce zdi opozicijsko,
  ciljaj s poročili vedno nizko
  in prikaži, kot da je najhuje.

  Erdoganova te-ve ti prikazuje
  eno stran brez madeža in srage,
  drugo, kot da leglo je nesnage,
  s tem o sebi največ izpričuje.

  Erdoganova te-ve postavlja
  si merila neprofesionalno
  in oddaja že nadvse banalno,
  s tem ko ene vedno zapostavlja.

  Erdoganova te-ve napade,
  kjer že senca dvoma se pokaže,
  natolcuje, blati, večno laže,
  ve, z lažjo da sama končno pade.

 • Soave

  + + + + + + + + Aleš Primc, ” za katerega je tribuna v Celju zgodovinski
  dogodek, ki bo po njegovem vzbudil novo upanje med Slovenci ”
  Saj tudi je ta tribuna zgodovinski dogodek !! In Upanje v bolše čase.
  Upam pa, da se Slovenci zavedamo, kako globoko v blato so nas komunjare pripeljali.
  Zato bo začetek težak, saj so prav na vseh važnih mestih ta pravi ljudje.

  • Prle

   Tudi začeti vam ne bo treba, ker do začetka sploh ne boste prišli, če pa rad sanjaš pa sanjaj, sanje niso prepovedane.

   • Soave

    Seveda !!
    ” Jutri je nov dan “. . . . . . . zelo prozorna prerokba Kučana

    • Prle

     He,he,he, sanjaj še kar naprej.

     • totex39

      Prle to niso sanje, to mora biti realnost.

     • Prle

      Vsak neopredeljen volivec ve, da Ivan Jajo ni rešitev.

     • totex39

      Na žalost nimamo boljših od njega. Pol pa predlagaj boljšega!

     • Prle

      Ne moreš po načelu.: Bolje išta nego ništa, zato pa smo tam, kjer smo.

     • totex39

      To ni načelo, ampak resnica, da ni boljšega od njega. Sprijazni se s tem dejstvom.

     • Soave

      Komu pa odgovarjaš ?? Kučan je prav vse uresničil. Tudi to o ” svoji intimni opciji !” Smo že Juga v malem. Ti to odgovarja, da boš imel v parlamentu jugo manjšince ?
      Pa še nasvet. . . . . ti kar čiči in čaki. Pisal boš še vseeno lahko. Kot do sedaj .

     • Prle

      Saj so že sedaj mahnić, matić, janshari…..

     • Steiermark

      jugoiztrebkom je za Slovenijo vseeno oz. na živce jim gre, zato se borijo, za priznanje “manjšin”, to kar niso, ker so samo privremeni radnici u inustranstvu, da bi nam preko teh, počasi, dokončno in popolnoma zavladali. Že sedaj imamo predstvnike teh jugomanjšin, kot pos(r)ance v parlamentu, pa se le ti , neznajo niti izraziti po slovensko, pa njasibo to iz čiste ignorance, ki jo premorejo ali pa iz zaničeanja Slovenije in Slovencev, kot so se norčevali na začetku osamosvojitve, ter odklanjali legalizacijo bivanja v Sloveniji, nazadnje so se pa z komunističnimi ravbarskimi ludožerci zlizali in nas tožili za “odškodnino” – posledica takšnega ravnanja pa je arogantno ravnanje solatjeka, v glavnem mestu Slovenije! Vsem tem, s solatjekom vred, bi priporočala, da si izberejo svojo novo lokacijo, v lublanskem živalskem vrtu……sem slišala, da so izpraznili hlev od kamel, ki so jim menda dali novo stanovanje, z steklokeramično kuhalno ploščo in tv, z velikim ekranom…… pohitite, razni prleti in ostala jugonesnaga, mesta so še na razpolago….

     • Soave

      + + + + + + + + ZOO

    • totex39

     Ko je to prerokoval je točno vedel, kaj bo naredil v Sloveniji. Naselil bo čimveč jugovičev, da se bo lahko spet čutil, da je v mali “jugoslaviji”.

     • Soave

      + + + + + Drži ! Sramota !

   • totex39

    A tebi pa se ne zdi, da so v državi končno potrebne spremembe. Dosti je teh levičarskih – postkomunističnih vlad.

    • Prle

     Ti dam prav, ampak zaenkrat ne vidim rešiteljev ne na levi in ne na desni.

     • totex39

      Sigurno obstajajo ljudje, ki bi s to nesnago pometli, samo možnost jim je treba dati in ne ovirati kot je pri nas v navadi.

     • Prle

      Pa smo spet pri sanjah.

 • žogica

  Zgodovinski dan se je zgodil 7.3.2018, jaz jim predlagam, da ga že drugo leto naredijo za državni praznik, dela fraj !

  • Prle

   Pa vse udeležence proglasiti za Svetnike.

   • žogica

    Pa izbranci dobijo spomenike.

    • Prle

     Pa svoje ulice….

     • žogica

      Pa mesta in vasi, gozdove in goščave….

     • Prle

      Skratka čaka nas raj, ne bo nam treba delati, davke bodo plačevali samo ekstremno bogati…….

     • žogica

      Recimo jim nesmrtni luzerji !

     • Prle

      Politični mrtvaki.

     • žogica

      O yess !

   • Lustrator

    Da bi jim postavljali spomenike tako kot vi partizanom in vodilnim revolucionarjem bi pa morali pobiti še nekaj desettisoč Slovencev, kajne?

  • stajerc5

   Tipicno za balkanskega lenuha! Povej raje, kateri dan v letu bi delal!!!

   • žogica

    Jaz delam pet dni v tednu….itd.

 • Adijostevi

  Murglski Serpetinšek Šjarac -šiptarac je že napovedal, da ne gre v koalicijo z SDS.
  Ja ti prokleti KLOVN, pa kdo te bo volil buzo. Ti si bluzič brez programa, brez TOVARIŠEV iz ozadja sploh ne obstajaš.
  JOJ JOJ tovariš Šerpetinšek spizdi!!!!
  Ker si sramota za Slovenijo

  • FORT WORTH

   Hehehe +++

  • Prle

   Lahko je vse, samo, da ni bivši arestant.

   • FORT WORTH

    Restant te je naredo.
    (:-DDDDD

    • žogica

     Janez, ga je naredu?

     • MEFISTO

      Komu ga je naredil?

      Ani Premuž?

     • žogica

      Sprašujem?

     • Ana Premuž

      Kaj jaz tebe danes toliko motim.

     • RATATA

      Ne jemlji tako osebno!!

     • Ana Premuž

      Glej taka pač sem , jaz ne žalim nobenega pa nimam rada , da kdo mene.

     • Ana Premuž

      Če se ne znate lepo obnašat , me pustite na miru sem vas morda jaz kdaj žalila , kolikor jaz vem ne in vas tudi ne bom kljub tem žalitvam ,ki ste mi jih danes napisali sem pa na mojem facebucku napisala danes , da me je mefisto spremenil v moškega in da sem po novem iz Gorenjske

     • FORT WORTH

      Ti pa nisi delala v Centru…

     • Ana Premuž

      Seveda da sem v restavraciji center v slaščičarni .

     • FORT WORTH

      Ne, ne, ne in ne !!!

     • Ana Premuž

      Sem prej sem se pisala Gabor

     • FORT WORTH

      Zsa Zsa ???
      (:-DDDDD
      Daj tunek odj.

     • Ana Premuž

      To si meni napisal

     • Ana Premuž

      Postavi vprašanje kdo od tvojih je delal tam ali celo ti ne bom ti dala miru sem zdaj preveč radovedna

     • Ana Premuž

      Daj no kaj je zdaj zakaj ne odpišeš

    • Prle

     Tebe pa izbeglica iz Iraka.

   • Lustrator

    To sektaški komiji izvajate na volitvah že skoraj 30 let in kam nas je to pripeljalo? Volili bi tudi rdečeritega šimpanza, če bi vam botri preko medijev tako ukazali, samo da ni Janša (oziroma kdorkoli bi utegnil ogroziti partijski primat s kakršnimikoli SPREMEMBAMI).

   • Steiermark

    Ne , ni bivši, verjetno pa je bodoči, tako kot vsi vi, rdeči kriminalci….

  • žogica

   Ste upali na Šarca, ON je pokončen mož, ne shirana biljka !

   • stajerc5

    Zame je pizda in bo to ostal, dokler se ne slece v kurbnhauzu in dokaze nasprotno!

    • žogica

     Šarec vsekakor prihaja, vam je prav ali ne !

     • stajerc5

      Njemu prihaja in pride samo v Murglah!

   • Steiermark

    četudi bi mu njegovi rodni turki, kol zabili od spodaj navzgor, tale pokveka še vedno ne bi bila “pokončna”, ker je še vedno v svoje svetu, kjer se še vedno hodi po 4……

  • FORT WORTH

   Na soocenja bo klown poslal nadomestnega klowna.
   Kaj pa bo sam natvezil ??
   Se svojega porekla ne ve…

 • žogica

  Kaj na Novi ni Janez nič čestital SVOJIM ženskam za praznik?

  • stajerc5

   Se ni prisel tako dalec, ker ze celi dan pise cestitke Cmerkotovim prileznicam! Baje mu je ze trikrat zmanjkalo kartic….

   • žogica

    Nisem vedela, da je Miro tako aktiven….

    • stajerc5

     Ja, edina aktivnost v stirih letih…, mogoce se malo rocnega dela zraven!

     • žogica

      Aja, kak zaštrikan šal….

  • Minovak

   Samo zaslužnim…na materinski dan, kot se spodobi materam.

   • žogica

    Smo žene in matere, praznujemo danes in na materinski dan, torej smo zaslužne, po tvoje !

    • totex39

     8. marec je socialistični praznik, kje ga pa še sploh praznujejo.

     • žogica

      Ti sigurno živiš v S.Koreji, kar tam ostani.

    • FORT WORTH

     Pejt čorbu za covjeka skuhat, ce ne te bo vun nagnao.

     • žogica

      Danes je bila kisla repa z fižolom…., čorbe pri nas ne kuhamo.

  • herman

   Si ne upa, ker jih je preveč in bi ga Urška z valjarjem.

   • žogica

    Kar naj ga Urška pameti nauči.

 • stajerc5

  Zanima me, kje je bil “plemeniti”? Je bil ali ni bil povabljen? Je bil na Obali pri vili, ker je dobil novo posiljko ljopatasev ali je bil na caju v Murglah?

  • anzek

   “Plemeniti” ne spada med desnico in tudi nikoli ni spadal med desnico!!
   Jelinčiča je postavil Kučan!! “Plemeniti” je imel vedno takšne poslance, da bi jih z lahkoto uvrstil med skrajno levico.
   V življenju je potrebno vedno opazovati kaj kdo dela in ne kaj govori!!

   • stajerc5

    Kot da nisi precital mojega komentarja do konca….????

 • herman

  Junija bo pa počil ta lonec in pravljice bo konec.

  • dob

   Mrš, irendenta!!!

 • Krtača 20

  Upam da so se dogovoril kje bo sedmina. Pa še janša bo mel družbo ko bojo plesal kolo žalosti. Janković pa lahko Danijelo zrihta po socialni ceni.

  • herman

   Vprašanje, če se bodo sposobni dogovoriti o sedmini. Se bodo prej skregali.

 • piko8

  Toplo podpiram združitev na denici, to nam daje upanje!
  Bi se pa distancirav od Tonina, on je kukavičje jajce iz murgl!
  Glas za Nsi je izgubljen glas!

 • Olga_10

  Končno so se naše stranke združile v veliki koaliciji z imenom Bela garda!

  • Lustrator

   ?? Kakšno zvezo imajo zgornje politične stranke z vojsko ruskega carja med oktobrsko revolucijo?

   • sprehajalec

    Politični cilj omenjene vojske Ruskega Carja, je bil identičen političnim ciljem enot, ki so se tudi pri nas imenovale Bela garda, oziroma so jih tako imenovali Komunisti.

    1. Anti-Boljševizem
    2. Anti-Komunizem

    Obe vojaški formaciji sta torej družila enaka politična cilja.

    • Lustrator

     Komunisti tudi govorijo demokratom (SDS) v enem trenutku fašisti, v drugem nacisti, v tretjem celo komunisti, pa to še nič ne pomeni. Za komije je tako ali tako črno belo in belo črno, zato nimajo njihova poimenovanja toliko kredibilnosti kot lanski sneg. V Sloveniji imamo problem med drugim tudi zato, ker je velika večina (celo nekomunistov) kar nekritično prevzela komunističen izrazito ideološki novorek na praktično vseh področjih družbe – od pojma konservativizem, liberalnost, narod, svoboda, tovarištvo, kolaboracija, fašizem, socializem, kapital, oblast, levo, desno, kler, pa do bele garde oziroma vaških straž in še bi lahko našteval.

     • sprehajalec

      Tako je, besednjak nekih preteklih časov, se je preprosto prenesel v nov dan junija 1991 in uporabil v novih razmerah na načine, kot je bil v preteklosti uporabljan v starih razmerah. Smernica je bila globoko zakoreninjena z Levo = dobro, desno = slabo. Ta vgrajen pogojni refleks je celo pomladne stranke zavedel, da so vtaknile v nazive strank “socialen” na začetku. Ker biti označen za desničarja, je bilo nekaj hudo nevarnega.

      Če je leta 1911 Ruska socialdemokratska stranka postala Komunistična Partija, pa je pri nas Komunistična Partija 80 let kasneje postala Socialdemokratska stranka.

   • domovina mili dom

    S temi boloti se ne moreš pogovarjati.

  • Tweety Bird

   Domobranci :)

  • sprehajalec

   Kot Belo Gardo so jih prepoznali Komunisti leta 1941, svoje stare nasprotnike iz Državljanske vojne v Rusiji, ki so jo Komunisti od tam zanesli na slovenska tla, z namenom sovjetizacije Slovenije ter njeno vključitev v Zvezo sovjetskih socialističnih republik.

   Zgodovina je lahko zelo preprosta, če le niso vanjo vključena Kardeljeva Zbrana dela.

  • domovina mili dom

   Bolje bela kot rdeča garda.

 • Miran

  Tipična desnica takoj so se skregali. Še sami se ne znajo zmenit pa bi vladali celi državi.

  • Lustrator

   Naj živi enoumje, kajne? Le zaklaj bi se kregali in odkrivali demokracijo, če pa imamo lahko enega Tita, eno partijo in en velik zapor po imenu Jugoslovenija.

   • Miran

    Mi smo že desetletja ven iz juge. Janša in SDS pa sta še kar tam in pri komunizmu.

    • Lustrator

     kako smo ven iz Juge, ko pa večina državljanov še vedno pozirtivno govori o množičnem morilcu, diktatorju in pedofilu, na ulici pogosteje vidiš psihopata s Titovo, Guevarino ali Jugo zastavo kot s slovenskimi grbi, še vedno imamo tričetrt gospodarstva državnega, vključno z bankami, zdravstvom in izobraževanjem? Kako če imamo še vedno aktivno udbo, ki članom partije ureja milijonske posle z državo in teroristi, nelustrirano sodišče pa zapira osamosvojitelje in ostala nečlane partije, ker se pač nočejo ukloniti rdečemu monolitu, ki tako v politiki, medijih, sindikatih, gospodarstvu in pravosodju neprekinjeno vlada že 70 let?

     Dragi Cmero, danes je Slovenija globlje v Jugi kot je bila v osemdesetih!

     • učko

      Pa ni rešitev v pluvanju po zgodovinskih osebnostih in ideološki ikonografiji! Zdej so ta rdeči fašisti še veliko hujši, pa jim nihče tega ne prepreči, kaj šele takrat v Jugovini. Pa zdej “oprav’te” z njimi, če mor’te !!!!

     • Lustrator

      Se strinjam – rešitev ni v pljuvanju, ampak v zapisu lustracije v samo jedro pravosodja, demokracijo in protitotalitarizem pa v jedro ustave. A dokler ne bo imel SDS v parlamentu 70% lahko o tem le sanjamo.

    • domovina mili dom

     Ha ha ha.

   • domovina mili dom

    “Pa nič razmišljanja, saj tito razmišlja namesto nas”.

 • Lustrator

  Dobra poteza. Če ne zaradi drugega, zato da so še enkrat komijem zaprli bevskajoče gobce, ki že 3 desetletja plozajo o tem, da Janša ni pripravljen na sodelovanje in da celo uničuje konkurenco, čeprav je ravno nasprotno; je prvi in doslej edini premier, ki je na koalicijska pogajanja povabil prav VSE stranke (komiji že avtomatsko vnaprej vedno izključijo glavno opozicijsko stranko – če je ne bi, pač ne bi bili komiji), s tokratnim srečanjem pa dobesedno iz blata rešuje vse ostale demokratične strankice, ki jim je tovrstno povezovanje edina možnost za vstop v parlament – vključno z do SDS izrazito sovražno Nsi, ki bi se še en teden nazaj onegavila s Šarcem, danes pa se spet spominja volilnega telesa, ki jih je sploh spravilo v parlament.

 • črnaovca

  Tudi l.90 so stopili skupaj in kaj je nastalo? Za njih niti ne tako slabo saj so si napolnili žepe, le revnih je več kot takrat

  • Lustrator

   Tako močno boli, ker so ti uničili Jugovino, BDP in standard pa je v cca 10 letih zrasel za NEKAJKRAT? Je pa gotovo, da bi danes bili vsaj tako visoko kot Avstrija, če ne bi takoj po 90 letu oblast spet nazaj v roke prevzela komunistična partija in nadaljevala s podobno politiko pod drugim imenom.

   • učko

    Jap, bom zgoraj napisal.

  • stajerc5

   Ne se zezat, v yugi ni bilo revnih, ker jih ni smelo biti. No, nekako tako kot z nezaposlenimi, nje!?

 • Pavla

  Janša in SDS sta del problema ki ga imamo zato ne moreta biti del rešitve. Volimo Šarca.

  • učko

   Kurac Palac Šarac je Kučanov cep’c! Pol je že boljš, da vol’š SD al’ pa LDS al’ pa ZL, isti kurac !

  • Lustrator

   Aha: torej je OPOZICIJA del problema, zato je potrebno voliti POZICIJO (Šarca podpirajo izključno komunisti), da bo prišlo do SPREMEMB?

   Sote pred 4 leti na enak način nategnili z Mirokotom in te daje nostalgija po novem posilstvu?

   • AlternativaZaSlovenijo

    Problem ni Kučan, problem so ljudje. Za Kučanom pride novi kučan: Drnovšek, Rop, Pahor, Jankovič, Cerar….. in vedno kučana volijo Ljudje. Če ukineš enega kučana pride drugi kučan, ker ga zopet izvolijo ljudje. Kučan je kot ptič phenix. Morfij, deluje, ko bodo ljudje spoznali da morfij ubija, se bo morda obrnilo drugače, ampak dokler morfij daje lagodje, ni šans. In kaj dela desnica? Nič, govori, da je morfij slab, samo nadomestila za ta morfij pa nima. Če pa bereš ta medij (ta portal), pa imaš občutek, da ti namesto morfija ponujajo heroin. Verjemi, da bi se ljudje radi zbudili, samo so preslabotni, da bi opustili drogo. Nimam občutka, da si politiki (pa naj gre za desne, še manj pa za leve) želeli svbodne ljudi. Z svobodnjaki nimaš kaj počet.

    • Lustrator

     S prvim delom se definitivno strinjam in to poudarjam že ves čas – glavni krivci za uničenje tega naroda tako v identitetnem kakor gospodarskem smislu, so vsekakor ljudje – nepoučeni, apatični, zmanipulirani, nekritični, boječi do sprememb, skratka revčki.

     Drugi del pa je popolnoma mimo – demokrati (ti jim praviš desnica) že 30 let zastopajo in tudi javnosti predstavljajo (kolikor jim pač mediji dopustijo brez diverzij in manipulacij) zdravo alternativo, vizijo demokratične, prostotržne, konkurenčne k razvoju usmerjene Slovenije z močno domoljubno hrbtenico in pogledom uperjenim na zahod, kamor civilizacijsko tudi spadamo. Če ti to v vsem tem času še ni postalo jasno, se bojim da tudi sam spadaš v zgoraj omenjeno skupino revčkov, ki v silni medijski relativizaciji resnice ne loči več med črnim in belim, med dobrim in zlim, med komunisti in demokrati, med stagnacijo in napredkom.

  • anzek

   Na volitvah bomo v prvi vrsti lahko prešteli bedake!! Šarec je izbranec globoke države, katero pooseblja Kučan!!
   Izgleda, da si že na tem spisku!!

 • domovina mili dom

  Zanimivo kako razmišljajo ljudje. Zgleda , da so nekateri Slovenci mazohisti. Bolj ko nas komunisti iz leta v leto, na suho jebejo, bolj boli, bolj so mazoti za njih. Res smo sprevržena družba.

 • učko

  Janša je bil glavni razbijalec Demosa in Peterletove vlade za to, da je bil lahko v naslednji, Drnovškovi vladi spet obrambni minister. Kwa bo zdej ta izdajal’c spet naredu ?!!!!

  • Lustrator

   Janša je razbil Demos? S katerega planeta je pa tebe naplavilo, da pišeš takšna protislovja?

 • domovina mili dom

  Je Peterletu dal roko kučan in mu čestital za razbitje demosa.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Ne izgledajo mi, da bi pozabili na razprtije in stopili skupaj, preveč mrke face kažejo. Plen se deli po zmagi, pri desnici pa imam občutek da si hočejo plen (figurativno rečeno) razdeliti še pred lovom. Bo lisica kar sam padla v zasedo?

  • Lustrator

   Tudi ti “alternativaZaSlovenijo” mi s svojim zaletavanjem v vse kar diši po spremembah ne izgledaš kot kakršnakoli alternativo – vsaj ne za Slovenijo.

   To, da na slikah vidiš mrke obraze, je le znak DEMOKRACIJE, torej da ne gre le za umetno lutkovno predstavo za javnost kakršnih smo vajeni s strani Kučanovega klana, ampak za srečanje strank med katerimi še vedno SO razlike in se imajo o njih namen tudi pogovarjati. In hvala Bogu da razlike so, vsaj še nekje v tej naši enoumni Orwellovski deželi, pomembno je le, da se dogovorijo vsaj o nenapadanju med samo kampanjo in poudarjanju poenotenih stališč glede rešitve Slovenije iz rdečega totalitarnega zla. Nič več in nič manj.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Čuj, morda me občutki varajo, ampak sem doživljal čas ko se je rojeval DEMOS, in je bila klima čisto drugačna. Zdi se mi, da je takrat v Slovencih vel zdrav duh. Problem ni v Kučanu in levih medijih, problem je v duši Slovencev in Slovenk. Duhovnih vrednot ni, so izginile s potrošniško družbo, gledanjem telenovel in pranjem možganov s strani ustvarjalcev javnega mnenja. Možgani so se na off. Desnica, če temu lahko rečeš desnica je pa smo neko kvazi dopolnilo demokraciji, nesposobna za nič,razen za ustvarjanje puhlic.

    • Lustrator

     Klima je bila v časih osamosvajanja drugačna prav zaradi zanosa drznih domoljubov (ti jim praviš desnica, jaz demokrati), ki so prestrašenim 5 desetletij teroriziranim socialističnim tlačanom pokazali, da se da partiji tudi upreti in odvreči utež po imenu Jugoslavija, ki je toliko desetletij zavirala evropsko Slovenijo.

     A ta klima je hitro minila, ko smo bili rešeni vojne nevarnosti, izglasovali lastno državo, a v politiki, predvsem pa parapolitiki obdržali staro komunistično udbovsko podzemlje, ki je staro partijo le podtalno “prešvercalo” v novo državo pod novimi imeni t.i. “levice”. Da narod tega ni prepoznal, pa ni kriva nikakršna “potrošniška družba” (lepo te prosim, saj živiš v socialističnem bananistanu, ne New Yorku), ampak globoka subtilna komunistična indoktrinacija, ki je vse od 50ih let prejšnjega stoletja načrtno brisala temelje Slovenčeve identitete na čelu z moralnimi vrednotami, ko je Boga naenkrat zamenjal Tito s svojo brezbožno materialistično ideologijo. Če misliš, da je bil slovenski človek po 50 letih mrcvarjenja in genocidne negativne selekcije že med vojno in takoj po njej še vedno mentalno in duhovno zdrav in da ga je v enem letu med 90 in 91 naenkrat skvarilo “potrošništvo”, se močno motiš. Korenine so bile izruvane že mnogo prej s politicidom nad temeljnimi gonilci razvoja (tako duhovnega, kakor gospodarskega) in kasneje subtilno strahovlado, ki je iz pokončnih Slovencev vzgojila strahopetne pokorne sužnje povprečnosti in praznine – torej hvaležno publiko brez katere se ne obdrži noben totalitarizem.

  • Poštenje velja

   Mislim da so pravi plenilci dokazano na drugi strani.
   Samo en opankar je uplenil več ko ti vsi skupaj!!!

   • AlternativaZaSlovenijo

    To nedvomno drži! Levi plenijo že od leta 1941.

 • Poštenje velja

  Kakor koli rešitve ni.
  Levaki so uspeli. Ni varjante , smo preveč zadolženi in skregani ter počefurjeni.
  Dokler se bomo lahko sposojal bo še šlo , nato sledi izstop iz EU revolucija in ponovno plenjenje.
  Zato rešeitve ni razen vse prodat in do časa oditi v tujino. Vprašajte malade kaj je njihov cilj?
  50% se jih bo izselilo.

  • Lustrator

   Na nas, resničnih domoljubih pa je, da to (kljub slabim izgledom!) preprečimo. naši predniki so se za ohranitev lastne vere, jezika, vrednot, tradicije in zemlje borili do zadnje kapljice krvi, nekateri pa bi odnehali predno se je prava vojna sploh začela? Točno to tudi hočejo rdeči okupatorji, če jim sam misliš dati to slast, kar izvoli, jaz bom na okopih do zadnjega izstreljenega strela.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Hm, v prvi sv. vojni smo prelivali kri za Franza, v drugi pa za Joškota. A sem kaj zgodovinskega izpustil, razen tega, da smo sprti (razdeljeni na dva tabora) že od leta 1848 dalje?

    • stajerc5

     Moja babica je bila “kocar”, ena krava, en cuncek, en travnik, ena njiva in brajda za 50 litrov vinceka ob cerkvenih praznikih. Do svoje smrti se ni smela umakniti slika od Maricke Treze in Franc Jozefa.
     Ti to kaj mogoce pove, kako je bil kdo zadovoljen z “nasimi” kasnejsimi vladavinami?

     • AlternativaZaSlovenijo

      Hja, glej saj ne povelečujem nobeno vladavino. Če nek vladar pošlje v smrt na milijone ljudi, prej pa je bil kao Vladar, potem za tega “Vladarja” ne moreš reč, kot da je bil navaden tiran. Vsi vladarji so bili samo navadni smrtniki, ki so zagrašili (nekateri več drugi pa manj) zločine nad človeštvom. Nastradali so pa vedno “kocarji”, ki so dali življenje za svojega vladarja. Za kva nek?

     • stajerc5

      Vse zastonj. Ce te, res simply razlage ne razumes, hmmm, pozabi.

    • Lustrator

     Kri smo na prvem mestu prelivali zase, za svoje družine, za svoj narod, šele potem za cesarja. V 2. svetovni vojni pa so eni branili domove pred komunizmom in pojugoslavljenjem, drugi (nahujskani in prelisičeni s strani beograjskih, predvsem pa moskovskih agentov!) pa so napadali za privilegije – popolnoma neprimerljivo s 1. vojno.

     Kar pa se tiče “sprtosti” – na svetu ne poznam ene same družbe, ki ne bi poznala polarnosti: konservativci vs. liberalci, saj je to nekaj najbolj naravnega, za demokracijo pa le koristnega. Slovenski narod je vedno v zgodovini znal v ključnih trenutkih skupaj stopiti vse dokler te delitve ni zamenjal komunistično vsiljen: naši – vaši, torej komunisti – demokrati, internacionalsocialisti – domoljubi. Šele ta delitev je postala usodna za slovenski narod, ker ni niti najmanj normalna: komunističnega pola v 21. stoletju sredi Evrope sploh ne bi smelo biti niti v fosilu. Šele ko bo komunizem v Sloveniji lustriran tako kot je bil v ostalih ex rdečih državah, bomo dobili tisto zdravo narodovo delitev znotraj demokratične opcije: konservativci – liberalci. In zato pravim, da lahko Slovenci zaenkrat še sanjamo o tovrstnih dveh taborih, saj imamo v realnosti še vedno vsaj 70% komunistov in 30% demokratov znotraj katerih so nekateri konservativci, drugi pa liberalci.

   • župnik cefizelj

    ti boš mokril plenice in bežal v avstrijo ob prvem izstreljenem metku. po stari desnakarski maniri boš šepajoč in prestrašen zatajil svojo domovino.

    • AlternativaZaSlovenijo

     A dej cefizelj ne bluzi in se ne delaj hrabrega. Če si ti tak neustrašen dec, da se ne bojiš za svoje življenje,si navaden cepec ali pa lažnjivec prve klase. Ko da “neustrašni” partizani niso bežali s strahom za svoje življenje pred Nemci, pred močnješim. Daj ne seri!

     • župnik cefizelj

      to je samo odgovor na zgornjo trditev o okopih do zadnjega metka.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Slab odgovor, kot da desničarji ne smejo braniti svojo domovino.

    • Lustrator

     Malo si pomešal zgodovinska dejstva – partizanski klavci so bežali in se skrivali celo vojno, “pogumno” so planili na juriš šele, ko so se čez Jugoslavijo začele valiti horde še bolj blaznih sovjetskih rdečih zverin. Žal pa so podobno mero “poguma” takrat prikazali tudi zavezniki, ki so previdno čakali na pragu Jugovine, namesto da bi takoj po kapitulaciji Nemčije udarili še po Titu in Stalinu.

  • AlternativaZaSlovenijo

   A misliš, da če si zadolžen, da lahko izstopiš iz EU-ja? To bi bil totaln kolaps. Za mlada pa bi tažko kaj rekel. Mnogi so razvajeni in v svoji razvajenosti pričakujejo da se jim bo streglo iz leve in desne
   Je pa res, da je problemov ogromno v tej državi: totalen kolaps zdravstrevnega sistema, totalen kolaps pravne države, totalne kolaps vojske in kar je najhuje; šolski sistem je iz leta v leto slabši.

   • Poštenje velja

    Žal bo totalen kolaps (kot venezuela).
    Mladi pa tako, pametni in delavni že sedaj odhajajo, gnide in levoroki teoretiki pa ostajajo.
    Stanje bo samo še slabše. Samo počakaj da Nemčija malo kihne…… bodo zmanjkalo
    predvsem za biroktate ki jim pripada. Če mu ne boš mogel dati ti bo pa na silo vzel.
    Zgodovina se ponavlja. Moj stari oče Let 1901 je dejal SLOVENC SLOVENCU RABELJ:
    EDINO ZA HLAPCA JE DOBER!

    • AlternativaZaSlovenijo

     Ma se kar strinjam s tabo. Kolaps se že dogaja, mainstream mediji pa še vedno delijo uspavalna sredstva plebosu. Da pa smo Slovenci rablji drug drugemu, tudi drži. Ma ne razumem zakaj?

     • župnik cefizelj

      slovenec je bil tisočletje hlapec in še vedno goji to miselnost in sorodne vzorce. goljuf, tihotapec, utajevalec davkov in pregovorni lenuh to so besede, ki najbolje opišejo slovenca. delavnost in redoljubnost so bile mitske sanje bratstva in jedinstva. slovenec pa v družbi z ostalimi balkanskimi plemeni enak po dejanjih in obnašanju.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Ne vem, a samega sebe opisuješ? Jaz nisme goljuf , niti tihotapec niti utajevalec davkov. Do sedaj (resnično in samo resnično govorim) sem plačal vse davke in nobenega nisme ogoljufal. Nisem pa svetnik, to pa priznam, noben od nas ljudi ni svetnik. Imaš pa mnoge, ki so taki,kot jih opisuješ. Ampak take najdeš povsod tudi med Nemci, Italijina, Rusi, Kitajci. Zdi se mi, da Slovenci zadeve potenciramo.

     • župnik cefizelj

      Govorim za večino populacije. žal smo plačniki davkov v manjšini. si kdaj uporabil kakšno storitev brez računa? kar je res, je res. povprečen slovenec ustreza mojemu opisu. sestava dz-ja pa ustreza sliki slovenstva, pa če ti je prav ali ne. primitivnost, zahrbtnost in hinavščina so vrline slovenceljna.mnogim ni všeč slika, ampak takšna je. poglej koliko je kriminalcev v dz-ju pa je moj opis še zelo prijazen!

     • AlternativaZaSlovenijo

      Glej tako ti bom odgovoril: Na druge očitno impliciraš tisto kar pri sebi zaznavaš, da je slabo ali pa sem prakticiraš. Realna slika je pa čisto drugačna. Mimogrede, nikoli nisem uporabil stroritev brez računa. Krimnilacev v dz-ju (če vzamemo exstrem) je 80, Slovencev je pa 2.mio.

     • župnik cefizelj

      samo opazujem mojo okolico. dz je pa pomanjšana slika slovenskega naroda. tako pač je. tudi meni ni všeč, samo očitno je meni podobnih premalo, da bi imeli svoj glas v dz-ju. če je osnovna politična delitev še vedno utemeljena na mahničevi doktrini iz 19. stl, potem je vsem jasno, da je z nami nekaj hudo narobe. če je politični program vseh!!!! strank sestavljen iz populističnih puhlic brez resne vizije in se na koncu vse konča pri partizanih in domobrancih preprosto nismo zreli za kaj več. pač katolibanska vukojebina primitivcev in tercialk.

 • garfi

  rdeČĆkoti ne bo vam lahko

  • župnik cefizelj

   edini rdečko je grosupeljska komunjara in osamosvojiteljski poscane ivan janša

   • garfi

    hop cefizelj

 • Janez

  Predstavljajte si da je Tonin predsednik vlade in da ga vsi drugi z Janšo na čelu poslušajo. Sliši se kot pravljica.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Ja, sliši se kot “pravljica” z nesrečnim koncem.

  • stajerc5

   Grozljivke so tvoja opsesija, nje-de?
   V kateri “mazo” sceni se pa ti nahajas? Kje ti bolj pase, po butari ali po tistem mestu, kjer ti niso jajci zrastli?

  • Vera

   To bi bila grozljivka, ne pravljica !

 • župnik cefizelj

  tole pa meji na fantastiko. ivan janša, da sodeluje v enakopravnem združenju!? že njegova telesna mimika pove, da komaj kroti tirana v sebi. kot zvesta komunjara in učenec akademije đerđinskega bo od tega združenja ostalo bore malo. desnakar ni vajen sodelovati on samo hlapčuje in se udinja tujemu gospodarju. enkrat pod rdečo zvezdo, danes pod razpelom si desnakar zopet koplje prerani grob. tole je navadna farsa!

  • garfi

   premal šmarnice rdeČĆko

   • Franjo Trojner

    Toti nea pije šmarnice, toti je brez šmarnice pravi cefizelj, joj kaki bi šele bil, če bi glaž šmarnice spil? Ko pujček?

 • Franjo Trojner

  Je novi Demos na obzorju? Verjetno ne in
  tudi prav je tako, ker je bilo znotraj Demosa nastavljenih kr nekaj špilferderberov z udbovskimi zadolžitvami, kot se ve danes, katerim je uspelo zavreti lustracijo, demokracijo, uničiti tranzicijo in pravno državo.
  Moralno, etično in higienično je, da stranke politične desnice pred parlamentarnimi volitvami javnosti, volicem odkrito, jasno, nedvoumno povedo za kaj se bodo v predvolilnem boju zavzemale in na katerih skupnih točkah/reformah so pripravljene na volitvah in po volitvah na sodelovanje. Prav in dobro je, da bo vsaka stranka desnice sama zase pripravila svoj volilni program in bomo volilci na desnici imeli izbiro, ob morebitni sestavi desne koalicije pa na osnovi predvolilnih programov že skoraj čistopis koalicijske pogodbe. Tak transparenten način vladanja/uresničevanja koalicijske pogodbe bo slehernemu volilcu, javnosti in medijem omogočilo sprotno ocenjevanje izpolnjevanja koalicijskih zavez morebitne nove desne vlade/koalicije.
  To odkritost, jasnost, volilni program z težo in zavezami na volitvah sam pogrešam pri vsej široki paleti levih strank! Tako stranka SMC, SD, kot Desus nikoli navolitvah ne podajo časovnice iz katere bi bilo jasno razvidno do kdaj, če sploh kaj bodo v naslednjih 4 letih kaj spremenile, izboljšale. Takšnih slepih miši, trosenja prazne megle, kot se jih vedno gredo na volitvah stranke politične levice zadnje čase še posebej stranka ZL si enastavmo ne moremo več privoščiti, ker na koncu vedno slabo potegne država in z njo vsi mi državljani.
  Zadnji čas je za spremembe, za odkritost!
  Pred volitvami želim, da vse stranke volilcem direktno, jasno in glasno povedo za kaj se bodo zavzemale in v kolikem času bodo izvedle posamične najavljene reforme:
  – reformo pravosodja
  – pokojninsko reformo
  -zdravstveno reformo
  – davčno reformo
  – bančno reformo
  – reformo trga dela
  – reformo javnega sektorja
  – reformo šolstva
  Vem, da stanje duha v Sloveniji ni naklonjeno reformam. Toda brez nujno potrebnih reform enostavno ne bo šlo, danes smo na primer sami priča razpadanja zdravstvenega sistema, kar povzroča obup in jezo pri slehernemu državljanu, mar ne? Reform se volilci ne bi smeli bati, reforme morajo biti izpeljane iz razloga, da omogočijo družbi, slehernemu državljanu v državi nekaj več, nekaj boljšega! Vem, da se politiki bojijo reform, ker za njihovo izpeljavo potrebuješ vizijo, znanje in vztrajnost , pa tudi zalomi se rado hitro kaj. Sam bebavi Juncker ve zakaj se politiki nerado lotevajo reform, zato jezapisal »Vsi vemo, kaj je potrebno narediti, vendar ne vemo, kako biti ponovno izvoljen potem, ko smo to naredili«.
  Bodite pošteni politiki levice in javnosti povejte kako boste ravnali v primeru :
  – novih masovnih ilegalnih migracij
  – kaj z je z azilno politiko
  – kakšni so vaši pogledi na zloglasno teorijo spola
  – kako gledate na tradicionalno družino in kakšne pasti nam spet pripravljate
  – kakšni so vaši ukrepi za dvig rodnosti
  – kako in s čim mislite preprečiti beg mladih izobraženih v tujino
  – kako mislite zaščititi našo suverenost nad celim ozemljem in morjem
  – kako urediti razmere v SV
  – kako umiriti apetite vedno na stavko pripravljene sindikate javnega sektorja
  – kaj storiti za dvig domoljubja in zaščite nacionalnega interesa……itd..
  Ogromno ste nam dolžni odkrito povedati pred volitvami levičarji in in na osnovi vaših stališč vam naj vaši volici dajo svoj glas, ne pa, kot do sedaj, ko vas mediji preko TV ekranov samo lepe prikazovali, svojih stališč pa niste nikoli obznanili nato pa v vladi mimo volje ljudstva svojo voljo za katero niste dobili podporo niti svojih volilcev samovoljno izvajali.
  Dovolj je trosenja prazne megle in lažnih obljub, čas je, da se SLOVENIJA IN ŽELJE SLOVENSKEGA NARODA KONČNO POSTAVI NA PRVO MESTO!
  Komur danes Slovenija ni na prvem mestu bo 10.06. 2018 na dan parlamentarnih volitev pogorel! Da to je dejstvo, ki se ga morajo politiki v Sloveniji zavedati, če ne, jih po volitvah v parlamentu več ne bo.

 • Miran

  Janši se je točno videlo da bi vse druge tri najraje utopil v žlici vode.

  • garfi

   Miranu se je točno videlo da bi vse druge tri najraje utopil v žlici vode.

   • Franjo Trojner

    Mirani se že zdaj gate tresejo pred sodelujočo politično desnico! Miran se v resnici Vebra in Mesca boji, ki Židanu v zelje hodita. Bahavi visoko leteči brbljivi, preprljivi Rjavec pa je s svojimi rusofilnimi dejanji stranko Desus že itak pred parlamentarni prag spravo, niti Donćić ata mu kaj prida ne bo pomago. SMC in Cerar so pa že itak od samega začetka aut, v čem se za čuda in edino v Sloveniji strinjajo prav vsi!

  • žogica

   Saj jih bo, slej ko prej….

 • garfi

  Tonin se bo moral opravičiti Janši
  do takrat se bo napihoval kot največja žaba

  • Vera

   Tonin bo vd. predsednik NSI-ja do znanega rezultata volitev, potem pa bo spet krmilo prevzela Ljudmila Novak , tako so si splanirali, ker drugače ne bi Janše izključeval že sedaj .

   • garfi

    nedvomno bo delal probleme
    udbašev v nsi tudi ne primanjkuje

 • Popolna svežina.

 • toxico

  kaj sem tukaj narobe napisal

  Spoštovani,

  Komentiranje na naših portalih je moderirano in deluje v skladu s pravili, ki določajo njihovo objavo.Vaš komentar ni v skladu s temi pravili in smo ga zato tudi izbrisali.

  Izbrisan komentar: noro in žalost socialna bi morala biti 400€ pokojnina 700€ minimalna plača pa 1000€

  Pravila za objavo komentarjev si poglejte TUKAJ.

  Lep pozdrav,
  uredništvo 24ur.com

  • Jovo Jamnica

   ??? Tu je portal Nova24

   • stajerc5

    Zanimivo, toxico sploh ni bil toksicen!

  • stajerc5

   Nimam pojma, je pa mozno, da je SD zasedel sedez Nove! Moram hitro v kurnik pogledati, kje kaj kure frcijo…

  • Morala

   Haha, kaj tole so ti tam zbrisali ? “Izbrisan komentar: noro in žalost socialna bi morala biti 400€ pokojnina 700€ minimalna plača pa 1000€”

   So prizadeti…Ne moreš verjeti!!!

 • Občasni Komentator

  JJ zamenjajte pa se lahko resnično veselimo nekaj novega in dobrega. Z JJ ne morem reči, da je to RIGHT CHOICE. Žal…tip je zamerljiv in z njim ni napredka

  • Vera

   ” Tip ” ima rad urejeno državo, ne propadlo ! Na volitvam obkrožimo SDS .

   • žogica

    SĐS ?

    • stajerc5

     Jeeebo te bog, pa ti drzis Tastatjur od ciriljic!?

     • žogica

      Moj tastjar je v vseh jezikih.

     • stajerc5

      Pa kaj ti pomaga, ti niti enega ne zmores!

     • žogica

      Nimaš pojma !

  • Lustrator

   Tako zamerljiv, da je po osamosvojitvi dal državljansko pravico vsem, ne glede na to od kod so se prišvercali v Slovenijo in ali so do Slovenije sploh čutili kakršnokoli pozitivno čustvo? tako zamerljiv, da je v letih 2004-2008 VSEM SLOVENCEM v povprečju zvišal standard skoraj za toliko kot ga je rdeča kamarila v nadaljnjih letih uspela znižati? Zamerljiv toliko, d aje kot edini premier na koalicijska pogajanja povabil predstavnike prav vseh strank, medtem ko tega ni naredil niti en “nezamerljiv” rdečko?

   Prodajaj svoje nebuloze komu drugemu. No, je pa definitivno res, da ste komunisti ugrabili že praktično vse opozicijske stranke, le še SDS vam manjka – v tem smislu pa verjamem, da ti je hudo ker ni napredka – 30 let ga poskušate uničiti z najnizkotnejšimi udbovskimi metodami, pa se še kar ne da…

   • Občasni Komentator

    Pa takšni kot si ti ste pravi komunisti…slepo verjamete v vodjo in to kaj vam govori….Zgradil si je kult osebnosti in ti to podpiraš…brezmadežen….v zaporu je bil….a bombaški proces ti je kaj znan? beri malo zgodovino….kako nas je JJ pripravil na prihajajočo krizo 2009? Z Virantovo predvolilno pravljico o enotnem plačnem sistemu, ki nas jebe še danes…povabil je vse ho ho ho…in ti verjameš da je to genuine? pa dej no…škoda časa

  • MEFISTO

   Ti nisi občasni komentator!

   Ti si nick moža tisočerih nickov, ki vsak dan naštepa minimalno 1.000 komentarjev.

   • Občasni Komentator

    Ti si pa bolan…MEFISTEK

  • komar marko

   uf, glede na to da ste se spravili tudi na njegovega dvoletnega sina preko javnih medijev samo dokazuje kako NIZKO ste se pripravljeni spustiti inkaj vse narediti, vse zaradi OBLASTI in MALHE s sladko marmelado.

   • Jovo Jamnica

    Gdo se je spravo na njegovega sina??? Par čudakof tipa Voje. Še Kunstl se je posipo z pepelom, da je nasedo čenčam!

    • komar marko

     a ni dovolj. Kdo je gonilv medijih ko je plačal letalo, da se je lahko zaradi bolezni vrnil z dopusta?

     • Jovo Jamnica

      Ja no. Fsak si tega nemre privošit, če mu dete začne kašlat na dopustu, dauč ot doma. Majo pa baje tut v Grčiji dohtare. Ko sn še mali bia, sn na morji vedno angino faso, pa smo šli k dohtari, pa mi je dohtar pretpiso take, z čokolado oblite peneceline, pa pač nekaj cajta gledo morje in čako, da ozdravim. To je trajalo kaka dva dni… pol pa spet čof v vodo.

     • komar marko

      jap samo naši s FALCONOM na naše stroške si lahko privoščijo, kanede.

     • Jovo Jamnica

      Čuj, nea vem. Vem sam, da eni si lahko…

   • Občasni Komentator

    komar marko ne nalagaj…ker mojster si ti, da greš v bran JJ in kaj imaš ti mene naslavljat v množini? Skratka s..p..i……i

  • tramal

   Čuj ,bilo kdo bi bil na desnici na oblasti ,tega bi vsi komunajzerski mediji napadli z vseh topov

   • Občasni Komentator

    Ma kaj me briga za njih. Oni napadajo tako ali drugače. Želim si pametnega in dobrega vodjo desnice. Kako je z levimi je njihov problem.

 • KIKI

  A ne bi raje vse bivše in sedanje stare merjasce od Kučana, Tuerka,
  pa Gasparija, Kocijančiča, Dragonjo, Zemljariča , Bavcona, Udeja,
  vse bančne F21, gospodarske mafijoze F21 ..Jankovića..skupaj zbrali
  in zaključimo to pravljico o bodočnosti, ki ni vredna nič, dokler se ti
  osebki in njihovi oprode še premikajo po Sloveniji!

  • Vera

   Pozapret jih .

   • MEFISTO

    Zakaj pozapreti, da bodo še naprej živeli na naš raćun?

    Krampe in lopate jim bomo dali v roke, pa hajd na izgradnjo drugega tira.

    S svojimi trdimi glavami bodo lahko prevrtali vse nepotrebne tunele..

    • Lustrator

     Briljantna ideja!

    • Vera

     Imaš še kako prav .

  • antimur

   Popolnoma se strinjam, dodal bi še samo, da jih moramo dokončno umiriti, ker tej golazni ne pride do živega nobena prevzgoja, normalni postanejo šele, ko zadnjič pihnejo.

 • MEFISTO

  Nahajamo se sredi procesa osvobajanja.

  Mož tisočerih nickov se je že osvobodil zadnjih ostankov pameti.

  Ga bomo posnemali?

  • Jovo Jamnica

   Jaz bom volo Magajno…

   • komar marko

    kdo pa je to?

    • Jovo Jamnica

     Ti bo Mefo povedo. Baje sta vlka prjatla…

     • MEFISTO

      Vidiš, da si gorenjski butl.

      Mefisto ne mara krščanskih socialistov, zato mu tudi Tonin ni pri srcu.

     • Jovo Jamnica

      Saj sn napiso… baje

 • Jože

  Bravo Desnica ! Tonina za predsednika vlade !

  • komar marko

   Za začetek naj uživa ŽGANCE!

  • Vera

   Si pozabil, da je Tonin Kučanu dal povečati pokojnino za 1.600 evrov mesečno ? Tonin je zato njegov nastavljenec in Serpentinšek tudi .

 • žogica

  Koga ali kaj pa osvobajate, lahko pomagam?

  • komar marko

   osvobajamo se Lopovskih Dečkov Slovenije,
   oziroma ljubitelje marelade oziroma šerifov!
   FEMINIZMA in hlapcev z vakumom med ušesi!

   • žogica

    Janeza tudi, ste končno prišli k sebi !

 • tetka z ozadja

  OK, vi se kar ukvarjajte z zgodovino, mi bomo pa izvolili vlado, ki se bo ukavarjala s prihodnostjo.

  • Steiermark

   S katero prihodnostjo? S tisto, ki je levaki nimate, ker niste sposobni niti počistiti krvave preteklosti in katera, vas, iz istih, razlogov ne zanima? Kar sanjaj, in si voli svoje ludožerce in njihove potomce, da ti boddo še naprej gospodovali! Izvoli! Mi, poštenjaki in tlačeni, jih nočemo, ker v celi zgodovini, odkra rdečuhi obstajajo, še niso nikoli “pokazali”, da jih, razen siromašenja naroda in basanja njihovega denarja, v svoje žepe, prav nič ne zanima!

   • tetka z ozadja

    OK, vi se kar ukvarjajte z zgodovino, mi bomo pa izvolili vlado, ki se bo ukavarjala s prihodnostjo

    • Steiermark

     Ponavljaš se kot papagaj, se vidi, da napisanega ne razumeš!

     • komar marko

      kako naj razume, če mu pa vsako nedeljo na BRIFINGIH naložijo na USB ključek.

     • Steiermark

      Potem pa ga je potrebno opozoriti, da mu čip ne dela!

     • komar marko

      ja pa terapijo BUTN SKALA!

     • tetka z ozadja

      Vas jezi, ker naslednja vlada ne bo desna vlada-spet. :-)

    • totex39

     A tako kot je sedaj, ki bo kradla še kar naprej.

    • Steiermark

     Kdor nima preteklosti, tudi bodočnosti nima!

  • komar marko

   čudno, maškareda v LAŽGOŠAH so prihodnost. Koliko bo LAŽGOŠ še letos, vsak mesec kakih DESET.

  • tramal

   Vi komunajzerji ste še v kameni dobi in razumljivo da nimate zgodovine in se morate ukvarjati vsaj z fevdalizmom

 • Tweety Bird

  Zgodovinski dogodek, ko so predstavniki klerofašističnih strank stopili skupaj: S skupnimi programskimi točkami bodo spremenili Slovenijo v Vukojebino.

  Po Evropi se tudi krepi desnica… PRIPRAVITE SE NA 3. SVETOVNO VOJNO !!!

  • Steiermark

   Ali jo vi, potomci ludožerskih komunajzlov, napovedujete?

  • komar marko

   jap ste že PETA kolona, vi ste najhujši!

   • Tweety Bird

    Takšnih kateri imajo proslave na Grahovem in Rovtah nočemo na čelu vlade.

    • komar marko

     jaz navijam za tiste MAŠKARE iz LAŽGOŠ! Si dobil spomenico?

     • Tweety Bird

      Ne, nisem dobila spomenice… ampak desnica v poziciji vladanja???… upam da nikoli več !

     • komar marko

      Jap TUDI tebe DESANKA odrešuje od kar je KOza v varni hiši. Torej?

     • Steiermark

      Tale kura, bo kmalu dobila spomenik in ne spomenice – spomenik pa tisti, na britofi, tako kot njeni , večina, že pokojnih ludožercev z rdečo zvezdo!

 • MEFISTO

  Twety Bird, ki ima odsluženega pimpeka, pa bi bil zato rad ženska, sluti, da se bliža konec sleparske in plenilske levice, pa je zato še bolj napadalen.

  Kot zver, ki je v zadnjih vzdihljajih najbolj nevarna.

  • Jovo Jamnica

   Kaj pa če je Tunek Magajna??? Socjalist je. Možno pa, da tut k maši hodi, tak ko Šarec.

   • komar marko

    Tunek je za MESECEM. Preverjeno!

    • Jovo Jamnica

     Socjalisti so fsi glih…

     • komar marko

      odšli smo iz YUGE, samo YUGA ne more iz TUNKOTA!

     • Tweety Bird

      Komarček, ti in Jovo pustita mojega Tuneka pri miru…kapish?

     • Jovo Jamnica

      Si mu dans kupla rožo???

     • Tweety Bird

      Tunek je pred leti meni odtrgal cvet…danes pa mi ga je poklonil. Bom ga zvečer zmasirala…na pravem mestu :)

     • komar marko

      kako se pikavca masira?

     • Tweety Bird

      Jajčke bom mu zmasirala…pa “glavo”…

     • Jovo Jamnica

      Upam, da z levo roko…

     • komar marko

      Pa kaj sva midva kriva če pa je TUNKO zaradi pikavca postal TETKA!

  • komar marko

   ker je zadeva odslužena je sklenil, da je sedaj tudi dober če je TETA.

  • Tom Žnidarčič

   Uuuh, mefisto, mislim da se motiš! Pod drugim nikom se je spomnem še iz mmc in 24, je tam dosti bolj primitiven-na.

 • tramal

  Smo ena zadnjih držav v evropi ki ima levo komunajzersko oblast.Seveda so prišli na oblast z goljufanjem ,zavajanjem in zaprtjem opozicijskega voditelja Janše

  • totex39

   Njihova dejanja so umazana in take vlade Slovenija ne sme več imeti.

 • Tweety Bird

  Serpentinšek 15%, Levica 10% SD, 6%, Desus 6% …

  Dobski rezident in SDS 10%, NSi 5%, zavaljeni Primc 0,5%, Kangler 0%, Zidanšek 0% … zdaj pa si izračunajte!!!

  • komar marko

   a to je raziskava od MESEČNIKOV ali od LUNATIKOV?

   • Tweety Bird

    Naj MESEC sveti :)

    • komar marko

     samo preveč TAVATE potem v temi. To je potrebno zdraviti. Oni dan je neki otrok v RUSIJI zmrznil ko ga je mESEC nosil!

  • MEFISTO

   Računanje ti nikoli ni šlo, zato pa imaš malo penzijo.

   Pa še za ta drobiž si hvaležen Karlu Krjavlu.

   • Jovo Jamnica

    Komu si pa ti hvaležn??? Baje maš enako izobrazbo ko Požar…

   • Tweety Bird

    Še začelo se ni prav in že kaplar prevzema liderstvo….po vokaciji in prioriteti pri medijih…..Tonin, Tonin zabiti….stranko boš zavozil, o ostalih marginalcih je pa škoda besed!

    • komar marko

     jap MESEC ki hoče ustaviti IZVOZ. A so še kje taki OSLI!

     • Jovo Jamnica

      Mejsnc je reko, da je Slovenija talec izvoza. Sam to nea fsak zastopi. To pomeni, da če se Sloveniji izvoz zalomi, smo nasankali.

     • komar marko

      poslušaj še enkrat in ne zavajaj!

     • Jovo Jamnica

      Nebom… poslušo!

     • komar marko

      potem slabo dojemaš!

     • Jovo Jamnica

      Nena se ti sekiraj za mojo dojemanje. Jas sn cufridn sam z sabo…

  • Sodni dan

   Nikakor ne kje je ostalih 53 posto rjavec mogoče ! Še 2 mesca ima da nakaže 1000e penzije.

  • žogica

   Pretežko za njih….

  • Jovo Jamnica

   Čuj, Primc pa Kangla sta fkup. Slabo ti to gruntaš… Če bo Primc dobo 0,5, bo isto dobo tut Kangla in obratno.

   • Tweety Bird

    Vem da sta skupaj…prokleta luzerja :)

    • Jovo Jamnica

     če veš, kaj pa te bedarije pišeš???

     • Tweety Bird

      Daj Jovo, da še tebi ne bom rekla luzer. Ti itak nisi naš, ti si tudi bolj desno usmerjen :)

     • komar marko

      Saj to se kuj opazi. MODRI zapisi s težo!

     • Jovo Jamnica

      Sevea. Če sn pa nacjonalist. Sam benevolentn…

 • Stric iz ozadja
  • Tom Žnidarčič

   Ooo, je, je, pa še kako je! A ti misliš, da nas bo en mrhovinar peljal žejne čez vodo?

 • tetka z ozadja

  janšisteki, to se morate bedno počutiti, ko dobro veste, da desnica ne bo vladajoča. Ampak vi ne morete proti temu popolnoma NIČ. Popolnoma nemočni ste, pravzaprav popolnoma nesposobni. Shit, luzarji ste celo življenje.

  • učko

   Tetko, lahko da boš presenečen !

   • Tom Žnidarčič

    Ne, mislim, da ne bo presenečen, ker nam je vsem zaenkrat še predobro. Tudi škoda bi bilo pripustit desnico k oblasti samo za en mandat, kajti v tem stanju, kot država je sedaj, desnica kaj več kot za en mandat nima šans, pa še celga verjetno nebi izpeljala. Stvari je treba jemati z razumom in slovenčki se z njim nismo srečali, na žalost.

 • Sodni dan

  Se mi zdi da se veter nekoliko obrača . Socialisti gredo na smetišče kot v večini evropskih držav, Cerpentinšek potegne slabih 20posto, Cmerč pa penzjoner Rjavc pa vsak po 5 . Za desnico ostane več kot dovolj. Bomo videli kaj nam bo prinesla pomlad ter potem vroče poletje.

  • žogica

   Kakor koli računate, seštevate, odštevate, delite, množite…………, ne bo se vam izšlo, je že vse zračunano !

   • Sodni dan

    Zaostal si kot ugleda na celi črti . Poglej malo dlje od vaške gostilne! Sosednje države so že dojele kdaj boš le ti človek ubogi!

    • žogica

     Kaj pa tebe matra, slovenščino se najprej nauči, pol pa piši….., pa na gostilno ne pozabi.

   • Tom Žnidarčič

    Kaj je zračunano bomo šele po volitvah videli in na 75let tradicije, se nam nič obetavnega ne obeta.

 • komar marko

  jap Lopovski Dečki Slovenije. Kdo je že to?

 • Tweety Bird

  Pa kaj je sedaj to Tonin? Ma ti kurba nisi normalen, s kom bos šel v koalicijo, s samimi zgubami in oporečniki tipa Kangler, Janšev ritolizec Primc, ki sanja z odprtimi očmi in neki momljač, ki ga prvič vidim. Pa kaj se norca delate ? Vi ja niste normalni, koliko sem imela upanje, da se bo kaj spremenilo, ko je šla Ljudmila iz stolčka šefa NSi, pride Tonin na plan s temi padalci, ki so Janševe oprode. S tako koalicijo strank vi ne boste nikoli zmagali na volitvah, ker je zraven Janša, zapomnite si nikoli ne boste vladali, dokler bo Janša zraven…in prav je tako !!!

  • komar marko

   jap a si dal za kako mašo da ne bo.

   • Tweety Bird

    Čuj komarček, dokler bo čelavi doktor iz prištine, občasni kreditojemalec na sivem trgu itd, prvak desnice, ne bo desnica nikoli zmagala na volitvah, to mora biti vsakomur jasno, zato na levici že praznujemo… pa Korlič tudi, spet bo v vladi :)

    • komar marko

     posluš TROTEK. VSAKEGA na desnici boste popljuvali. VSAKEGA ker ste mnenja, da ste dani od LENINA oziroma BOGA Marksizma in o temu govori 13 BULA!

     • Tom Žnidarčič

      Ne nasedaj mrhovinarju! Zdaj je začetek lomastenja po Toninu, zato, da boš ti nasedel.

     • komar marko

      jaz sem delal to državo in ne hodim na volitve!

     • Tom Žnidarčič

      Alora lulat in spat.

     • komar marko

      Malo pazi! Prav!

     • Tweety Bird

      Ti pa nehaj grozit :)

     • komar marko

      Tunko, saj veš da NOROSTI ne prenašam, sploh pane od GOLOPUHECA!

     • Tweety Bird

      Tako gledaj, da ne bom spustila Tuneka nad tabo. Od njega boš dobil batine…tak po haloško…brez milosti :)

     • Tom Žnidarčič

      Sem ga že povabil v Hrpelje, pa ga ni na spregled.

     • komar marko

      Če imaš še kaj v sodu in kaj obešenega ni nobena težava.

     • Tom Žnidarčič

      Ja je težava! Ti misliš da ti moje zaloge pripadajo, jaz pa mislim, da ti ne! In po stari navadi, jaz sem primeren za neki rov, Barbarin, bi mi bil v čast.

     • komar marko

      kaj me ti OBTOŽUJEŠ? O čemu pišeš? A misliš da jaz trosim take norosti. Tudi ti se umiri za začetek!

     • komar marko

      hja,veš praviloma TALAM. Prav!

     • Tom Žnidarčič

      A ti pomotoma misliš, da zna tudi kaj druzga?

  • Tom Žnidarčič

   Saj sem že zdavnaj rekel, da se bo Toninovo sodelovanje ocenjevalo na podlagi pljuvanja po njem! Ampak mrhovinar še ni znamenje Toninove neoporečnosti!

 • komar marko

  SD pravkar potrdila, da bo JJ sestavil vlado. Torej MESEČNIKI!

 • Tweety Bird

  Sami bleferji in populisti….kot da gledaš kup najstnikov ki lažejo drug drugim kako bejbo so podrli…..Šarec jih bo pregazo ko plitvi potok…hahahahahahahahahahahahahahaha…

  • komar marko

   MODELDOLFE je že vloižil prošnjo za članstvo. Kaj pa ti! Lahko jim boš sviral FRULICE, saj trdiš da si UMETNIK!

   • Tweety Bird

    Moj Tunek je umetnik…učitelj glasbe :)

    • komar marko

     se je pohvalil, da FRULICE tudi rad svira! Ha, ha, ha

     • Tweety Bird

      Tudi to je deloma res…ta male, v prvem razredu, res uči blokflavte oz. frulice ;)

     • komar marko

      Jap svira mALE frulice. SVIRA!

 • Jožef

  Zadnji čas, da stopijo skupaj in se poenotijo (zbogajo) in hura !!!! na volitve.
  Zmaga mora biti naša – na desni, seveda !
  Leva opcija je imela več kot dovolj priložnosti, da nam izpolni obljube iz leta 90, pa nič od tega, samo Dražgoše in pa migranti.

 • Tweety Bird

  Tonin: Levi delijo, mi ustvarjamo… Kangler: Ne bomo pozabili na malega človeka.

  Seveda ne bodo pozabili na malega človeka, saj bo mali človek ustvarjal za velike. Desni niso nikoli znali deliti dobiček ali ugodnosti med ljudi, zgolj zase, za gospodo, cerkev, Janšo…

  • komar marko

   Tunko,ko je JANŠEK vladal so se penzije dvignile za 25%, ko pa vi, so padle za 8%, zato ne LAŽI!

   • Tweety Bird

    LAŽEŠ :)

    • xtc

     A ti to samemu sebi?

    • komar marko

     TUNKO, KOMARJI radi pikamo in smo ljubitelji RESNICE!

     • Tweety Bird

      Čuj komarček, desnosučni imate malo možnost… če JJ odstopi pred volitvami. Dokler bo on povezovalni člen na desni, ne boste dobili volitev.

  • xtc

   Butec neumni dobiček je za tiste ,ki so lastniki,seveda pa dobri lastniki,vedno del le tega namenijo dobrim delavcem(ti pa po prepričanju zopet niso levičarji),edino levičarji ne morejo deliti dobička,preprost razlog za to je,ker ga nikoli ne ustvarijo,zelo radi bi pa delili tisto,kar sami niso zmožni ustvariti.

   • Tweety Bird

    Levičarji smo ljudski…pravi socialisti… Vi pa ste požrešni desničarski kapitalisti :)

    • xtc

     Narobe levičarji ste požrešni in lopovi,delili bi tisto kar sami ne zmorete ustvarit,dobiček-k večjemu pričakujete,da bodo oni ,ki delalo dobiček pokrili vaše izgube zaradi nesposobnosti in kradljivosti?
     A za tole debilno pesmico si rabil celih 10 minut?

 • Tweety Bird

  Marjan Šarec 100% ne bo šel v kompanijo z ljubljenim vodjo. To pomeni, da je pravljice za desnico konec! GAME OVER !!!… Za vekomaj :)

  • sprehajalec

   Marjan Šarac – Komik Serpentinšek, je danes govoril neumnosti v avstrijskih časopisih. Avstrijsko notranje ministrstvo je zaskrbljeno, zaradi pričakovanega povečanega pritiska Slovencev na avstrijske meje v iskanju preživetja, vkolikor Serpentinšek prevzame oblast.

 • xtc

  Zelo pomembna razprava vendar pa v tej združbi nimajo kaj iskati tiste stranke,katere se ne strinjajo s tem ,da je treba krvavo komunistično NOB obsoditi,privilegije od nje odpraviti in obsoditi,vse stranke,ki pa se sklicujejo na njene vrednote in naslednice zločinske KPJ NOB pa z ustavo prepovedati kot te simbole.

  • Tweety Bird

   Kaj pa Grahovo…in domobranski spomeniki?

   • xtc

    Kaj je narobe z Grahovim?

    • tohuvabohu

     To, da je na privatni zemlji, za razliko od gošarskih. Rdečkarji pa vsi poscani od jeze in ljubosumja.

   • sprehajalec

    Tuppek, predlagaj torej družbeni konsenz. Podrejo se vsi spomeniki, tisti v Grahovem in 2600 uradnih spomenikov NOB. Da ne bo hude krvi zaradi spomenika v Grahovem v prihodnosti.

 • komar marko

  TUNKO, v tej debati danes si izpadel popoln LUZER v stilu MESEČNIKOV. Iz vas nikoli ne bo nič pametnega,zato vas prosim, zakurblajte vaše metle in poletite na LUNO,da bomo imeli mir,

  • Tweety Bird

   Sami desničarski strokovnjaki na kupu. Še se bomo smejali !!!! ☺

   • komar marko

    ajde lepo se imej. Pa prosim začni rabiti PAMET. No ja upam da ti jo je BOG kaj naklonil, veš ta stvar pa je na svetu KONSTANTNA, zato niste krivi, če niste med prejemniki teh dobrin!

   • xtc

    Jep!
    EU se že smeji vas množično pošilja na odpad.

 • janko

  Čudovito! Kakšna slika, kak dogodek! Upam da je v njih ostalo še toliko naših avtohtonih slovenskih lastnosti, da bo ta bodoči Demos stal inu obstal!!

 • Tweety Bird

  Dokler je bil Janez na oblasti, se ni bilo treba držat za denarnice…so bile prazne. Po njegovem večletnem političnem porazu… pa so se spet nekako napolnile :)

  • xtc

   Ja res je z Janezom Drnovškom,ki ga je Pezdir lepo opisal z looserjem in p**** se je začelo ropanje Slovencev,ki je nekako obstalo 2-4-8 nato pa zopetkrenilo pod Pahorjem,AB in Cerarjem.

  • Novakec1

   Je enim, predvsem levosučnim kradljivcem orengi, ostali so pa še večji reveži.

  • sprehajalec

   Ja, puf je pa šel od 8 milijard na 40 milijard. Dobro ste si napolnili denarnice levičarji Javni.

 • hermannn

  V spremembe bi verjel, če ne bi bilo zraven tega Tonina, tako pa, kot bi imeli ob sebi uno kahlo iz Naklga.

 • Tweety Bird

  Ko so desni strici iz ozadja odžagali Ljudmilo Novak, ki je rekla da lahko sodeluje z SDS-om a brez Janše, in nastavili Tonina je bilo jasno, da je to zadnji obupan poizkus, da Janša pride na oblast. Škoda za NSi, da se je vrnila pod okrilje SDS.

  Milan Kučan nima sina, a nič ne de, ima Tonina, je tvital Janša. Sedaj pa preobrat. Njihove glasove zmernih sredinskih desničarjev bo utegnil dobiti Serpentinšek oz. Šarec…. IVAN JANEZ JANŠA JE GOTOV !!!

  • xtc

   Ja res je JJ bo počasi gotov,zaključena bo Trenta,propadla bo.

 • Tom Žnidarčič

  Tweetijem in podobnim, sploh nima smisla replicirat. Argument, je za njih neznanka.

 • stajerc5

  Pravkar poslusal ORF1, avstrijci nam verjamejo kar se meje tice prav toliko kot verjamem jaz ciganu, ko mi prodaja bakrene zlebe “pazi bre, sa racunom”!!!!

 • hermannn

  Pravzaprav je zadnje upanje, da na kongresu nsi sreča pamet in vrže tega petokolonaša iz vodstva. Bojim pa se, da je večina tam kontaminiranih z ex udbo.

  • xtc

   Ja Tonina bi res kazalo vreči.

   • ĐĐ Style

    Kučan nima sina, a zato ima Tonina. Zajebano, ko nekdo sam sebe ugrizne za jezik.

 • Krtača 20

  Zakwa pa ni Kangler une svoje šlogarce vprašu kakšen bo razplet tele sedmine? A se boji prihodnosti? Ampak tko bi si vsaj pot pršparal da ne bi za brez veze hodu kele….

 • ĐĐ Style

  Zanimljiv sedežni red, hmmm. Bi pa bil bolj zanimljiv če bi jih bilo 7. Le kdo bi sedel v sredini. Realno vsi Kekci za mizo v najbolj mokrih sanjah 25% SKUPAJ.

  • žogica

   Sedem bi jih moralo biti, pravljično število 7, bi jih rešilo, tako pa……megla.

   • ĐĐ Style

    V vsako slovensko vas Iskrin radar.

 • žogica

  Ali bomo imeli državni praznik, na včerajšnji zgodovinski dan? 7.3.2018 se je zgodil državni praznik, prost dan !

  • ĐĐ Style

   Domobranski dan zmage nad anifašistično fronto. Čudno mi je , da niso sestanek organizirali 20.Aprila.

   • žogica

    Mogoče ga bojo takrat ponovili…., če bojo še skupaj….

    • ĐĐ Style

     Realno ,Tonin je edini realen člen v tej burleski. Vendar je ogromno izgubil od lastnih(NSI). Prodal se je nazaj Janši, kontra od Novakove.

     • žogica

      Točno to, naredil je veliko napako….

     • montyamp

      Zaj bo še Janši zrihtal penzijo .

     • ĐĐ Style

      Edini politik z desne strani, ki nekaj velja in bi še daleč prišel. Na žalost bo njegova kariera kot predsednik NSI zelo kratka. Desnica bi lahko bila zmagovalna opcija, vendar jih Janša bremza na polni črti. Nikoli ne bodo dojeli,da ljudje ne volijo za levico ampak proti Janši. Mene to sicer ne moti, te volitve so že naše.

 • montyamp

  Serpentinšek – Stalin v hlapčevanju žvepleni murglosrbski hunti udbopartijskih fosilov na koka-betonski pogon , je uničevalna kombinacija za Slovenijo , katero že 100 let napadajo komunistični ultra-idioti .

  • žogica

   Se ti ne zdi, da take idiote, kot ste vi, redkogdaj vidiš.

   • montyamp

    Le zakaj zbeži vsako leto 8 000 Slovencev iz države ???
    Mogoče pred zazidarskimi mladiči .

   • xtc

    Ja tisti,ki ste zaprti v Polju res redkokdaj,vi vidite le verterje in psihiatre.

    • žogica

     A ti sii tam, je veliko psihiatrov?

 • Krtača 20

  Sej veste spet un star vic. Pridejo Kangler pa Janša pa …….. do glavne kurbe šajhrce v javno hišo pa pravjo – mi bi mal jebal. Pa prav ta glavna kurba, vi ste pa svoje že odjebal. Aja? Kolk smo pa dolžni?

 • stajerc5

  Zdaj pa kar direktno med ucke tistih, ki se se vedno ukvarjajo z posrano pticko ITD:
  Lahko mi je..te ma…co, vse kar hocete, samo, ne razumem dolocenih(spodaj omenjenih), da se daste provocirati in na izliv najvecje zlovenske Kloake odgovarjate! Ne, to ne razumem, dokler mi nekdo ne pove, da gre samo za stevilo klikov za Novo!

  sprehajalec
  xtc
  komar marko
  in celo
  Viktorh…
  Ne razumem vas!

  • ĐĐ Style

   Živjo Ivan, kako?

   • xtc

    Drnovšek se ni predstavljal z Ivanom,BTW.

    • ĐĐ Style

     Te niso učili, da ne skačeš v besedo.

  • xtc

   Malce zabave ne škodi.

 • resnicaboli

  Slika ne laže na desni so trije desni na levi pa trije kučanovi.

 • žogica

  Zgodil se je zgodovinski dan, megla se spušča !

  • xtc

   Ja vemo vidimo v Murglje.

   • žogica

    Kaj se dogaja v Murglah?

    • xtc

     Meglo spuščajo.

     • žogica

      Vsepovsod sama megla !

  • stajerc5

   A ste jamo skopal v mocvirju, da se lahko spusca?

 • Olga_10

  Spet logoreja levakov…Ker nimajo argumentov, tupijo svoje komunistične laži in floskule! Dol z levičarji, ki ropajo in uničujejo Slovenijo!

  • ĐĐ Style

   Olga – šporhet, je spet ketna predolga.

 • Krtača 20

  Gotofi so….

  • žogica

   Še ne dojamejo.

   • garfi

    GOTOF SI
    fogloff pimpek zl

    • Tweety Bird

     Tunek pesnik: “Levica je kraljica, desnica pa le za svoj žep švica!”

     Hehe, kdo bi si mislil, da je celo malo pesnika v meni…

     • garfi

      tunek ne more
      nič ne bo v tebi

 • Tweety Bird

  Če je to cvet politične desnice v Sloveniji je nekaj res hudo narobe. Vodja desnice je dosmrtni komunistični predsednik…pohodnik v Jajce…malikovalec Josipa Broza Tita :)

  • xtc

   Ja ,če je cvet politične levice madžarski rom,šef CK in udbsaš in se levica sklicuje na zločinsko KPJ Nob,potem je z njo RES KONEC.

   • Tweety Bird

    Edini program desnice je divja privatizacija na vseh področjih, in teorije zarot o udbomafiji, Kučanu in podobne neumnosti.

    • xtc

     No kolikor vem je bila utemeljiteljica divje privatizacije ravno LDS Drnovškova vlada-sicer pa kolikor mi je znano Drnovšek ni bil desničar in LDS ne desna stranka.

     • večni srb

      Verjetno so se jim pridružili zato, ker jih niso mogli premagati.
      Drnovšek je bil zadnji politik, ki je dobro sodeloval z Janšo.

 • montyamp

  Panika u murglama .
  Žvepleni skače pod posteljo .

  • žogica

   U murglama, kje je to?

  • ĐĐ Style

   Hahaha, te že vidim, solzne oči, razočaranje nad velikim satanom, strah, nervoza. Tvoje nebulozne povedi govorijo o tem, kaj se trenutno s teboj dogaja.

   • xtc

    Mislim ,da Kučana hudo skrbi kajti očitno NLB,A Banka in Sava Re nepreklicno odhajajo na prodaj,z njimi pa njegova moč.

    • ĐĐ Style

     Veliki satan si neizmerno želi delček provizije od prodaje, zato pa tako zagovarja prodajo NLB-ja

     • xtc

      He,he,he kolk % pa ima Bruselj od prodaje?

 • Tweety Bird

  Hahahaha, same kredibilne osebe… Desničarski prašički se že ravsajo h koritu! :)

  • ĐĐ Style

   Kako da je Primc prišel brez Norme, a se samo meni dozdeva, ali pa je res zatreskan v njo.

   • Tweety Bird

    Mislim, da celo med molitvijo seksata :)

    • ĐĐ Style

     Sedaj pa moraš jurja nakazat pa šopek rož. Takšna so pravila, nisem si jih izmislil.

 • ĐĐ Style

  Kučan nima sina, a zato ima Tonina. Živel Janez Janša!!!

 • sunday

  ob izvolitvi levistov nam bosta vladala dva terorizma – komunistični in islamistični, zato RAZMISLI !!!

  • ĐĐ Style

   Janez nehaj zastraševati.

  • večni srb

   Nič dva, samo navaden fašizem bo še naprej, kot običajno.

 • večni srb

  Nekaj se dogaja v šrotovem Celju.
  Aja, Janša je zraven, sem že mislil, da imajo spet shod neonacistov in ustašev.

  • Tweety Bird

   Dže si ti bre :)

   • večni srb

    Mirë se vini në zogun Tweety Bird, por ju jeni edhe këtu, mirë të përgjigjeni.

 • ĐĐ Style
 • večni srb

  Kaj čaka pa na celjskem tiste, ki se zamerijo fašistoidnim oligarhijam in si sami ne morejo pomagati, pomagalo se jim ne bo več, kaj pa se bo naredilo z njimi?

 • montyamp

  Zbrani udbovci ,
  Žvepleni pritlikavec , Gregor , Golobić , Drago Isajlović, Janez Kocjančič, Herman Rigelnik, Drago Kos , Anton Ribnikar, Jurij Detiček, Anton Peinkiher , Janez Zemljarič, Borut Jamnik, Matej Narat, Marko Jazbec, Tomaž Kuntarič, Tomaž Berločnik, Peter Kotar, Saša Geržina, Robert Golob , Igor Rojs………………. , so naredili iz Slovenije sramoto času in prostoru .
  Sam Bog je poslal 6 osboditeljev v Celje .

  • ĐĐ Style

   Osvoboditelji, ki so se na koncu skoraj poklali.

   • večni srb

    Saj je še čas…

  • večni srb

   Bog nima časa, zato je poslal v Celje bračo Šrot.
   Eden je pod zemljo, drugi v restu, tretji pa je doživljenjski župan, ki si je podredil vso gospodarstvo, upravo in povezane državne službe, zgleda.

   • stajerc5

    Ko bo imel Bog dovolj casa, ti bo poslal enih par Zimsekov na obisk! Kapis?

  • Domus Lubus

   Bog je v Celje poslal samo šest osvoboditeljev. Udarno trojico Peče, Rupar, Pukšič, pa je prihranil za poletje. In ti bodo zmagoslavno porazili levico. Če bo božja volja, se jim pridruži še Srečko Prijatelj.

 • večni srb

  Če iščete glavnega krivca za skrajno korupciojo in izrojenost Slovenije, začnite pri Šrotu.
  Med drugim, je bil tudi glavni nadzornik banke Celje, katere dolgovi so pokopali celjsko dolino.
  Plačilo položnic ni noben kriterij, saj smo lahko videli na primeru Vaskršič, da lahko vsak cigan napiše položnico in izsiljujeje plačilo.

 • montyamp

  Če iščete odgovor na vprašanje , kaj je bilo prej kura ali jajce ???
  Najprej so bile kure in jajca , potem so prišli komunisti in vse pokradli .
  Tito-bandito je zidal zaklonišča , njegovih vajencev mladiči pa danes crkujejo na EU kredite .
  Bunker Konjica 4,6 miljard dolarjev
  Bihač podzemno letališče 8,5 miljard dolarjev
  Split podzemna luka 5 miljard dolarjev .
  Preračunano v stanovanja po 50 000 dolarjev , bi z zneski porabljenimi za idiotske gradbeniške manevre , lahko zgradili 362 000 stanovanj .
  Avtomobilov za 10 000 dolarjev bi lahko kupili miljon osemstodesettisoč ( 1 810 000 ) .
  PARADAJZARJI , TITOBANDITO JE VAŠ IDOL .
  Hahaha , luzerji banditi …………

  • večni srb

   TIsta zaklonišča za primer jedrske vojne so zgradili v par letih, ko so bili projekti zaključeni, pa se je končala hladna vojna.
   Zaklonišča so izdelana iz navadnega armiranega betona, samo vrata so jeklena, bolj poceni gradnja skoraj ne obstaja.

   • montyamp

    Poceni gradnja , ja .
    Je pa relativno veliko koštala , za yu vukojebino .
    Kmetje pa orali s kravami .

   • stajerc5

    Ne morem verjet, vsepovsod si bil….
    Se nisi cekal, da smo te pogruntal kot malo prepotentnega ficfirica?

 • večni srb

  Šrot je pravnik in si je podredil kompletno pravosodje, z gestapo in plačanci vred, ne verjamem, da obstaja en sam normalen odvetnik, kaj šele vse drugo, tako da bo reforma pravosodja verjetno še malo počakala.

 • večni srb

  Kdo se bo boril za Slovenijo, veterane ste izdali in uničili že pred desetletji, ne verjamem, da so naštancali dovolj novih bebcev, sicer pa jim bomo pred volitvami razložili kaj jih čaka, da si ne bo kdo od mladih delal kakšnih nevarnih iluzij.
  Davke pa le nabijmo, saj so celjani vse prodali hrvaškim okupatorjem in Heinikenu.

  • stajerc5

   Ne seri srbine, 25 000 veteranov se vedno uziva z norimi penzijami in v spominih klanja in pobijanja zavednih Slovencev!!!!!!

  • Schemva Miro

   Daj spelji se že s tvojimi srbskimi fintami na balkan,pa tam pametuj,tukaj te ne rabimo.

 • Iva

  SMRT GLOBOKI DRŽAVI, SVOBODA SLOVENIJI !

  https://www.youtube.com/watch?v=hyTM604G2-U
  https://www.youtube.com/watch?v=09JbDAsHEHg&t=251s

  AnzeLog na zaslišanju Ivana Vizjaka: Niste odplačevali niti glavnice niti obresti za kredit, ki ste ga dobili pri banki #NKBM, hkrati pa ste sedeli v nadzornem svetu te iste banke in bili celo delni lastnik te banke. #kriminal #korupcija #BančnaLuknja

 • Šobar Davorin

  Nekaku me skrbi. Tota “zgodovina”. Pa Orbana & Erdogana niso povabili?

 • črnaovca

  Janez oprosti in ne zganjaj hivaščine do upokojencev katerim si ravno ti naredil anjveč škode, najprej tvoj ZUJF in potem pokojninski zakon v katerem je ostal člen ki vsako leto znižuje % odmere. Danes dobič še samo pol tistega poprečja ki ti ga zračunajo na dobo 18 let. Pri tem je najbolj žalostno da je večina najvišjih plač v tem obdobju še v bivšem socializmu ki ga ti vedno pljuvaš.

  • učko

   Jap, rdečuharji so si lepo zrihtali penzione na račun vseh ostalih. Sam za to ni kriv Janša, ki bi jim te nezaslužene privilegije odvzel, če bi jim mogel, pa jim ne more. Lahko se pa znižuje ostalim upokojencem, to pa ni problema.

  • Jožica Jerin

   Spoštovani, mislim, da ste zamenjali ime, če se kdo dela norca in zganja hinavščino, je to sigurno g. Karel Erjavec, lep večer vam želim

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!