Popravek: Nataši Pirc Musar ni všeč kapitalizem, rada potarna na Twitterju, njenega moža pa je politika med tranzicijo izstrelila med privatizacijske milijonarje.

Foto: YouTube.

Dne 30. 6. 2017 smo v elektronskem mediju www.nova24tv.si objavili prispevek z naslovom: “Nataši Pirc Musar ni všeč kapitalizem, rada potarna na Twitterju, njenega moža pa je politika med tranzicijo izstrelila med privatizacijske milijonarje.” V nadaljevanju objavljamo odgovor in prikaz nasprotnih dejstev Aleša Musarja: 

 

“Navedbe v prispevku nimajo nobenega temelja v dejstvih oziroma so izkrivljene do mere, da ne odražajo resničnih dogodkov in okoliščin.

 Aleš Musar ne upravlja premoženja, ki bi bilo vredno več kot 70 milijonov evrov, pač pa ima (so)upravljalsko vlogo le v skladu STH Ventures, DTK, ki ima bilančno vsoto okrog 3 milijone EUR. Njegov oče nikoli ni bil »v vrhu časopisne hiše Delo«, pač pa je bil osem let generalni direktor ČGP Delo. Torej ni bil direktor “režimskega medija”, kot to zapiše avtor članka, saj je bilo podjetje ČGP Delo neprimerljivo današnji družbi Delo d.o.o., imelo je več kot 2000 zaposlenih in je združevalo 14 različnih organizacij (TOZD).

Aleš Musar tudi ni bil s sošolci na maturantskem izletu v Rusiji. Šlo je za absolventski izlet (po zaključku fakultete, ne srednje šole), na katerem je s sošolci nočil v moskovskem hotelu “Internacionalnaja”, namenjenem povsem običajnim turistom in bistveno nižjega standarda od takratnih elitnih moskovskih hotelov. Za nočitev v njem niso bile potrebne nikakršne zveze in tudi niso bile uporabljene. Absolventi so potovali s turistično agencijo, ki je poskrbela za aranžma, vključno z izbiro hotela. V Rusiji je takrat Aleš Musar kupil in s sabo domov sam prinesel en samovar, in to za 80 rubljev (približno 8 dolarjev) v tedaj uradni državni starinarnici. Nikakor ne drži, da bi jih kupil več in posledično ni res, da bi za pomoč pri “tihotapljenju” novačil sošolce.

Aleš Musar svoje kariere ni začel v Aktiva Group, kot navaja avtor članka, pač pa je bil pred tem deset let zaposlen na Univerzi v Ljubljani. Ne drži tudi navedba avtorja članka, da ima Aleš Musar podjetja na Kanalskih otokih in v drugih davnih oazah. Aleš Musar nima ne na Kanalskih otokih ne v drugih davčnih oazah nobenega podjetja, v davčnih oazah nima nikakršnega premoženja. Prav tako niso resnične navedbe v članku o kreditih “na lepe oči”, že zato, ker sam v zadnjih 15 letih ni jemal nobenega kredita, podjetja, v katerih je imel upravljavske funkcije, pa so imele vsak bančni kredit dobro zavarovan. Vsi krediti so bili vselej poplačani.

Prav tako podjetja, v katerih je imel Aleš Musar upravljavske funkcije, niso kupovala nikakršnih zemljišč, da bi lahko “obogatela” z naknadno prodajo po 20-kratniku nabavne cene, kot piše avtor v prispevku. Pisanje avtorja o tem, da je “politika vmes priskočila na pomoč in spremenila namembnost zemljišča … iz 3. kategorije v 1. kategorijo” je popolnoma neutemeljeno, sama trditev pa nesmiselna.

S politiki Aleš Musar o svojih poslih in namerah ne razpravlja, zato je pisanje o tem, kaj naj bi se o njem govorilo o političnih krogih, plod ugibanj in nima nobene opore v njegovih resničnih namerah in ravnanjih.

Čisto na koncu popravljamo še netočno zaključno navedbo pisca prispevka, da je Nataša Pirc Musar kot turistična vodička spoznala Aleša Musarja. Soproga Aleša Musarja nikoli ni bila turistična vodička, je bil pa turistični vodnik (in je občasno še vedno) Aleš Musar.

Aleš Musar,
zanj po pooblastilu Odvetniška družba Pirc Musar & partnerji, o.p., d.o.o.”

 • valentin

  Na papirju je za javnost izrecno zapisano, da imata levica in desnica vsaka svoj pogled na razvoj in usmeritev družbe. Sledilci zato lahko izbirajo med dvema popolnoma nasprotnima pogledoma na njihov jutri. Levica in desnica imata drugačen pogled na denarne tokove, vojaško udejstvovanje, gospodarski razvoj, svetovne dogodke. Edina skupna točka jim je služenje gospodarjem, ki obvladujejo svet, zato je ta različnost v ideološkem in delovnem izrazoslovju lahko označena z eno samo besedo – enako. Vsakemu članu levice ali desnice je dovoljeno razpravljati do točke, ki koristi gospodarjem, sicer jim je nadaljnja pot prekrižana za vedno. Vsi hodijo na sestanke k istim gospodarjem po navodila, kako naprej, zato je ta raznolikost na papirju tako občutna. Besedi se namrečzelo razlikujeta, saj ima levica šest črk in desnica sedem. Pri tem skupne redne večerje na istih lokacijah sploh niso pomembne za ustvarjanje te različnosti. Ker je propaganda sistemska znanost za laži,sta levica in desnica torej sistemsko orodje za podporo te laži.

  • lojze

   Torej praviš, da je aleš musar nataša pirc musar, oziroma, da je nataša pirc musar aleš musar in, da
   je to na papirju za javnost izrecno napisano, da ima levo roko, ki je desna in desno, ki je leva in obe služita istemu gospodarju – z eno samo besedo- enako. Bravo valentin!!!

   • valentin

    Natanko tako, kradeta lahko z levo ali z desno roko in sploh ni važno za kaj se proglašata, zame sta “ljubitelja” denarja, orodja v lasti hudiča, ki trenutno vlada svetu. Ne prosi me, da ti še hudiča definiram, hvala ! ! ! ( hudič _duhovno bitje, ki obvladuje človeški um )

 • domovina mili dom

  Skrajšana oblika: se ne tušira, pa je moker. Ne pije iz pol praznega kozarca, ampak na pol polnega. Ni milijonar, ker ima samo 2,9999 miliona prihrankov. Ni spremenil iz ene v drugo kategorijo zemljišče, ker ga o tem niso obvestili. Ni kaj.

  • valentin

   In je kapitalist, a kapitalizma ne mara.

   • domovina mili dom

    Ni kapitalist, ker je levičar.

    • valentin

     Levičar je lahko kapitalist ! Kako opredeljuješ stanje osebe, ki si lasti 2,9999 milijona kapitala ?

     • domovina mili dom

      Morda me nisi razumel. levičarja daš iz kože, pa še ne bo priznal, da ropa rajo v imenu sociale, ki si jo sam sebi kopiči.

 • Franjo Trojner

  Kak se je pa tota zredila. Toti pa res vsi silni milijoni samo škidijo.

 • neny

  Eliti je pa res vseeno o kakem sistemu govori, če so koristi.

  • valentin

   +++++++

 • učko

  Nataši Pirc Musar ni všeč kapitalizem. Njej je všeč Kučanovski lopovizem. Razumljivo da bolj ne bi moglo bit. Je pa baba “iste kategorije” kot una debela Metka iz ekonom-faksa !

 • karlina
  • Morala

   Ne, no…kar žalosten postaneš, ko vidiš koga vse vlačijo v Slovenijo!!!

  • valentin

   No in kako lahko opredeljimo tako osebo ? Levičar, desničar, kapitalist, komunist, baraba ….

   • janez.pokoncni

    Kaviar socialist !
    Osnovni pogoj za levičarja je nizek IQ, ki pa ga ta tip verjetno ne izpolnjuje. Levičarji po prepričanju so brez izjeme vsi zelo zabiti ljudje, to je dejstvo. Ne ti ne nihče drug ne zna našteti treh pametnih levičarjev, ki v levičarske nebuloze verjamejo. Predvsem v Sloveniji mrgoli precej inteligentnih demagoških barab, ki so po političnem prepričanju barabe, prodajajo pa se kot kvazi levičarji.

    • traktor

     Tako je. Tisti nabriti se izjavljajo za levičarje le zaradi osebnih koristi. Komot je nafukavat glupe. Ko je treba pa komu pomagat z delom, s svojimi sredstvi, takrat levičarjev ni na obzorju.

    • valentin

     Ja, preprosto baraba.

   • Jurij Musar

    Tebe je lažje opredeliti: bedak.

 • montyamp

  Skrijte pse , otroke , živino .

  PRIHAJA TROJKA VONTA – MUSAR-VLASTA

 • RealRevolution

  Le na koliko medijskih his pa bi moral Janez Jansa pisati zaradi popacenih in zelo nekorektnih clankov,ki jih je malo morje.
  Rezimski mediji,multinacionalke…
  SVET24 pa so rumene novice,ker radi packajo.

  • Janez Posavec

   Janezu Janši je dosti da Twitne, pa že PIŠE BEDARIJE, ne da bi še pisal na Medijske hiše. Nekateri pa ste res za vice. Pa kaj so / ste nekateri ljudje res toliko zaslepljeni z njegovo ideologijo, in si zamišljate, kako bi bilo lepo če bi spet on VLADAL? UPAM DA SE TO NE BO NIKOLI VEČ ZGODILO. KONEC !!

 • Rožle
 • Olga

  Musarjeva si je kariero zgradila s pljuvanjem po vodji opozicije Janši!

  • janez.pokoncni

   Khm …
   Trenutno so v opoziciji : SDS, NSi in Komunisti. Janša je vodja najmočnejše opozicijske stranke in ne opozicije.
   Opozicija skoraj nikjer in nikdar nima vodje. Ni potrebe po njem, ima pa vodjo vedno koalicija.

   • Olga

    Sem popravila! Hvala! Želela sem napisati opozicijske SDS! Lapsus!

  • Jurij Musar

   Ti pa ne moreš iz svoje kože in še naprej trosiš sovraštvo brez vsakršnih dokazov, na osnovi, ena baba rekla, kazala.

   • Olga

    Odvetnik? Partijski kamerat? UDBA? Najbolj žalostno je, da krivosodje dela po vaši shemi!

 • janez55

  Pisuni Nove24TV, glede na to, da se razglašate za medij v službi resnice, morate objavljati nekam veliko popravkov svojega fake pisanja.

  • Olga

   Ste prepričani, da je popravek resnica?! Nova se le drži novinarske etike in zakonov in popravke objavlja, za razliko od Murglske kloake, ki popravkov sploh ne objavlja in se celo na razsodbe sodišča, ko bi se morali opravičiti, ne opraviči! Ali pa to naredijo tako sramotno kot v primeru gospoda Rodeta!? Njim je seveda, ker so “naši”, vse dovoljeno?!!!

 • Olga

  Če desni izražamo svoje mnenje, je sovražni govor!!?? Če levi izražajo svoje mnenje podkrepljeno z deset komunističnimi lažmi, diskreditacijo in zlorabo naših Nickov, je pa to njihova pravica?!
  Dragi levaki! Ne bomo več tiho! Navadite se!

 • DOMOBRANEC & GAY

  Melania Trump toži vašega Bojana Požarja…
  Njena odvetnica je *drum roll* Nataša Pirc Musar! Ahahaha!!!
  How about that!

  • učko

   Trumpić-Tupić je pač na drugem bregu, kar se mene tiče. Upam, da ga bojo “Nixnoli” u arest kot veleizdajalca ZDA in demokratičnih interesov !!!!

  • Janez

   AH !
   ŠE VEDNO SI V JUTRANJEM RAZPOLOŽENJU !?
   Kakšna je bila pa kaj voda v tistti reki ? Kako ti sploh uspe kaj napisati ? L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   TUNNEK SE JE KOPAL.

   http://www.mojvideo.com/video-pijanec-budi-pijanca/c2b4135ea0bb7a72c154

   • DOMOBRANEC & GAY

    @disqus_eev1Hxt3T2:disqus
    Ko se boš stegnil mora nekdo od svojcev nujno darovati tvoje možgane znanosti.
    Ker “možganov”, ki uspejo zmetati skupaj toliko nekoherentnih in nepovezanih besed, kot tvoji, enostavno ne smemo pustiti neraziskanih.

 • Olga

  Popravek je pa resnica, čista ko “suza”?!

 • EOL
 • RATATA

  Ni se pa tale Musarćić opredelil ali je ćefur ali ni. Sumljivo.

 • MEFISTO

  Za familijo Pirc – Musar lahko rečemo, da je politično uravnotežena družina.

  Mož tajkun, žena pa skrajna levičarka proti plačilu.

  Pravzaprav imamo in smo imeli že več uravnoteženih družin.

  Zanimivo bi vam bilo pripovedovati o primeru, iz katerega se je rodil nadvse dejaven in brihten fantič, katerega starše sta bila tudi na različnih bregovih.

  Eden od staršev partizan, drugi pa vpliven uslužbenec v štabu generala SS in policije Erwina Roessenerja najprej na Bledu in potem še v v Ljubljani.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!