Predsednik DZ Brglez slovesno otvoril srečanje starodobnikov, ki je potekalo na posestvu, posutem s črnimi gradnjami, in naletel na zgražanje občanov

Foto: Facebook/@Eko resort pod Veliko planino

Gradbeni inšpektor je odločil, da mora Matjaž Zorman, direktor družbe Palmieri, d. o. o., ki je na kmetijskem zemljišču postavila 17 črnih gradenj, te odstraniti do 6. avgusta letos. Gre za znameniti Eko Resort pod Veliko Planino, kjer se je kljub znanim dejstvom o nezakonitosti objektov predsednik Državnega zbora (DZ) RS Milan Brglez skupaj z županom Kamnika Marjanom Šarcem udeležil uradne otvoritve Evropskega srečanja starodobnikov, ki je potekalo prav v tem kampu. Tako je svetu in ljudstvu poslal sporočilo o nepotrebnosti spoštovanja zakonov Republike Slovenije, ki jih pod njegovim predsedovanjem sprejemajo poslanci DZ RS. Na to je opozoril tudi eden od državljanov Slovenije, ki je Brglezu poslal protestno pismo.

Zorman se je pričakovano na odločbo gradbenega inšpektorja pritožil, prav tako tudi na del, ki mu naroča, da mora do sredine junija odstraniti kozolec, in to na svoje stroške. V spornem kozolcu poteka gostinska dejavnost, piše časnik Delo, naš spletni portal pa je že  julija lani poročal, da kozolec ni zgrajen skladno z gradbenim dovoljenjem. Zakonodaja je namreč zelo jasna: na kmetijskem zemljišču je prepovedano postavljanje vsakršnih objektov, ki so v nasprotju z občinskim prostorskim aktom, kar velja tudi za nezahtevne in enostavne objekte. Znotraj tega tudi ne ustreza kozolec večjih dimenzij, ki ga je Zorman postavil v Etnokampu, saj zakon za pomožni kmetijski objekt določa največjo dovoljeno višino do vključno 6 metrov.

Več o tem si lahko preberete na tej povezavi: Etnokamp Velika Planina je v celoti črna gradnja

Foto: Facebook/@Eko resort pod Veliko planino.

Kršitvam ni videti konca – odločba kmetijskega inšpektorja že pravnomočna
Omenjeni časnik še piše, da so jim na ministrstvu za okolje in prostor pojasnili, da gradbena inšpekcija o nedovoljeni (beri črno) gradnji vodi ločena postopka – enega za hišice, drugega za kozolec. Zorman in inšpektor se sicer ne strinjata predvsem glede tega, ali so hiške mobilne ali ne -, medtem ko investitor zagovarja stališče, da so, se inšpektor s tem ne strinja. Dokaz za to naj bi bila že električna napeljava prek prostostoječih elektroomaric na delu zemljišča. Pričakovano pa se je investitor na odločbo inšpektorata pritožil, pričakuje pa predvsem pomoč ministrstva za okolje in prostor, saj naj bi izvedenci gradbene stroke govorili drugače kot gradbeni inšpektor, ki je pri Zormanovem projektu ugotovil celo vrsto nepravilnosti. Da Zorman ne deluje v skladu z zakoni, pa je ugotovil tudi kmetijski inšpektor. Ta je že lani izdal odločbo, da mora družba Palmieri odstraniti gramoz, površino pa nasuti z rodovitno zemljo. Odločba je tudi pravnomočna.

Foto: Facebook/@Eko resort pod Veliko planino.

Je Zorman povabil Brgleza, da bi ta vplival na odločitev ministrstva za okolje in prostor?
Očitno pa je, da kršenje zakonov, kar črnogradnje zagotovo so, podpira predsednik državnega zbora Milan Brglez. Zakaj bi se sicer udeležil otvoritve Evropskega srečanja starodobnikov, ki je potekalo na tem posestvu, in celo prerezal otvoritveni trak? Morda pa se odgovor skriva v možnosti, da je Zorman na prireditev povabil Brgleza prav z namenom, da bi posredno vplival na končno odločitev ministrstva za okolje in prostor, naj razveljavi odločbo gradbenega inšpektorja o nezakonitih gradnjah? To ugibajo tudi nekateri od navzočih na uradni otvoritvi eko kampa.

Foto: Facebook/@Eko resort pod Veliko planino.

Svojo dvoličnost pa je pokazal tudi župan Kamnika Marjan Šarec, ki je bil prav tako navzoč na otvoritvi kot eden glavnih gostov, v medijih pa priznava, da je omenjeni kamp črna gradnja, in sicer z besedami, da je v postopku sprememba občinskega prostorskega načrta. “O prostorskem aktu bo najprej odločal občinski svet, nato ga bomo poslali pristojnim državnim službam. Ali se bodo v vlogi soglasodajalcev strinjale s takšnim prostorskim aktom, na to pa ne znam odgovoriti,” je za Delo povedal Šarec.

Kakšno sporočilo daje Brglez s pojavljanjem na otvoritvah, kjer stojijo črne gradnje?
Nad Brglezovim razkazovanjem na tleh očitnega kršilca zakona pa se zgražajo nekateri Gorenjci. Robin Majnik iz Stahovice je tako predsedniku državnega zbora napisal celo javno pismo, v katerem Brglezu sporoča, da “ste me hudo prizadeli kot legalista, demokrata, državnega uradnika in seveda kot državljana, saj ste s svojo prisotnostjo na prireditvi v Godiču, ki se je odvijala na objektih, ki nimajo ustreznih dovoljenj države, da bi lahko sploh obstajali, dali svetu in ljudstvu sporočilo o nepotrebnosti spoštovanja zakonov Republike Slovenije, ki jih pod vašim predsedovanjem sprejemajo poslanci DZ RS. Vaš gostitelj je seveda v hudi stiski, zato vas je tudi najverjetneje povabil na prireditev, ki ste jo vi, z vašo prisotnostjo, na nek način spravili v neke želene “pravne okvirje” slovenske tranzicijske prakse in tudi na nek način “moralnopolitično” odpravili vse negativne odločitve pristojnih državnih organov, zoper katere se je vaš današnji gostitelj pritožil”. Ob tem je Brgleza še vprašal, zakaj ni odšel na obisk v Bohinj, “ko so nekemu ubogemu natakarju zrušili skromno brunarico, kjer je skromno domoval? Odgovorite na to vprašanje ljudstvu, ki vas plačuje, da odločate v imenu njega in na njegov račun”. Jezni državljan še zaključuje, da ga je sram vsega tega, “zato iskreno upam, da se bodo vaši kolegi poslanci, v samem hramu demokracije, ogradili od vas kot prvega med njimi”.

M. S.

 • dr Janez Sveti

  Investicije pomenijo razvoj. Razvoj pomeni, priliv denarja in delovna mesta.
  DR Janez Sveti poslovnež

  • Demonkrat

   Pa če tudi v minus.

   • Novakec1

    J prakso nabiru pri Stožcah.

    • Demonkrat

     Samo dragi Bog ve koliko je tako donosnih projektov

     • karpelec

      …pa še njegovim očem je marsikaj skrito.

  • von Rhein

   Za pojme slovenske politike priložnostna fraza.

  • dež

   S tem se vsi strinjamo, a ne moreš na črno zgraditi tovarne za 100 zaposlenih. Se nisem podrobno poglabljal v zadevo, a na prvo žogo bi rekel, da se pregovarjajo o oslovi senci.

   • dr Janez Sveti

    Se kar strinjam, da je zelo narobe, da država tujcem pomaga na škodo državljanov in hkrati zatira domače podjetnike z birokracijo ter davki.
    DR janez Sveti Bister

  • Borut Stari

   Razvoj,priliv denarja in delovna mesta, če ideja ni “naša”, lahko v Sloveniji uniči zlobni in žleht sosed. Če sosedu crne krava naj crkne še meni. Da ne bo mogel mleka fehtati. Takle mamo.

   • dr Janez Sveti

    Ni res. Če tako svet vidiš, je tvoje življenje ena sama nesreča in težava.
    DR Janez Sveti vesoljc

    • Borut Stari

     Ne ne vidim. Tako štalo imamo in v njej sta moja in sosedova krava.

     • dr Janez Sveti

      Kupi ovce..:)
      DR janez Sveti svinjski pastir

  • karpelec

   …ja za posvečene. A si jim dal blagoslov?

   • dr Janez Sveti

    Potrudi se biti med posvečenimi in nehaj biti celo življenje žrtev, ker se mi zdi, da v tej vlogi uživaš.
    DR Janez Sveti Gazda Jezda

    • karpelec

     Vsaka vloga je častna, včasih je je med posvečenimi, včasih izven nje, a vendar uživam v njej, ker mi paše na kožo in smatram, da je prava.

 • AlojzZ

  “Predsednik DZ Brglez slovesno otvoril niz črnih gradenj in naletel na zgražanje občanov”

  Bomo videli na volitvah, če je resnično bilo zgražanje.

 • Hulk

  Ideja je sicer super glede ekoresorta. Vendar bi se moralo pridobiti dovoljenja. Prav zanimivo bo spremljat kako se bo razvilo.

  Sarec pa itak tam ze dela kampanjo za predsedniske volitve. Samo se odobritev na levici caka.

 • Krtača17

  A cel ekoresort je črna gradnja?

 • Darth Vader

  rušenje ustavnega reda je prioriteta levičarjev, podobne zgodbe pri pripravi DIP – državnih investicijskih projektov se dogajajo tudi pri projektu svetovnega dne čebel, saj določene občine nimajo ustrezne dokumentacije ki se z uredbo o DIP zahteva in katera je za določeno oceno višine investicije potrebna (razne finančne projekcije itd..), prav tako pa se, ker se mudi s krajo, ne upošteva smernic nosilcev urejanja prostora, ki so jih izdali….prihaja tudi do težkih kršitev OPN-jev torej občinskih prostorskih načrtov…..udeleženi v tej kolobociji so največkrat osebki is socialnih demokratov ter nekih “kvazi” neodvisnih list in seveda SMC……značilno pa je, da se sprejemajo rebalanski proračuna skoraj vsake 2-3 mesece, kjer svetniki dobijo gradivno na mizo 48h pred samo sejo, kar je seveda v neskladju s pravilniki občin, projekt pa ima ob vsakem rebalansu dvakrat višjo ceno, kot v prvotni oceni……

 • totex39

  Neverjetno kaj so pri nas vsega zmožni tudi občinski veleumni možje. Najprej sodelujejo pri projektih in nato še pri gradnji, ko pa je že vse zgrajeno pa začnejo z vsemi “topovi streljati” proti. Taka nesposobna dvoličnost, ki vlada pri nas je res sramota.

 • črnaovca

  Človek ima idejo, denar in voljo nekaj storiti. Res je da so te hiške teoretična mobilne vendar se v praksi bolj kot ne pustijo na enem mestu, torej gre za obvod zakona. Inšpektor se ima za pametnega a je dovolj butast da ne vidi kako uničuje podjetniško pobudo

  • dež

   Navaden prepir o oslovi senci. Ampak pri nas je vse možno, nenazadnje to lepo kaže nedavni primer s prodajo stanovanjske hiše zaradi ene položnice.

   • alojz

    Bo porušil vse skupaj pa šel prek meje postavit. Takrat bo šele foušija gorela.

    • KIKI

     Lahko pa bi potem tam, na tem izpraznjenem mestu postavili tisto Magna lakirnico,
     ki nam jo tiščijo na Štajersko! …Mi smo za! Ubijte soseda!

  • vsemojebabe

   Je, ustavi konje. Nekako mi uspe kupiti park pred sodiščem v Ljubljani. Tja postavim mobilne hišice, potem pa iščem za to gradbeno dovoljenje. Hišice bi oddajal in si obetam dober zaslužek. Potem pa pride nek inšpektorček in mi prepove postavitev mobilnih hišic, čeprav mi je predsednik sodišča zagotovil, da so hiše tam lahko. Kaj misliš, kdo bo izgubil? In kdo bo povrnil stroške moje izvirne podjetniške pobude, kajti hiške bi oddajal za mogočne denarce pravdarjem.

   • Krtača17

    Problem je, ker nam ni poznana cela zgodba. Lastnik trdi da je dovoljenja imel. Pridobljena so bila še po starem prostorskem aktu. Potem pa naj bi občina spremenila ta akt in hišice so postale črna gradnja. Verjetno je bila še kaka hišica postavljena tam kjer nebi smela bit ali pa preveč Kdo točno ga je v tem postopku pihnil, tisti bo kriv.

    • janez zorman

     Nategnili so ga na Občinskem svetu in to na pobudo “zblojenega” soseda.

    • Hulk

     Imel naj bi dovoljenje samo za kozolec. Nič drugega nima. Agencija za vode mu ne bo dala dovoljenja.

     • indijanka

      Hmm..a Majnikova nova hiša stoji pa na zemlji druge kvalitete? Koliko je pa njegova ta stara hiša oddaljena od vode? Jst sem zato, da podrejo njegovo. Koristi samo njemu. Zormanovo posestvo pa Kamniku.

   • KIKI

    Nabavi si davčne blagajne in stvar je rešena!!!

 • vsemojebabe

  Gradbena dovoljenja so hudič; eni jih dobijo, kjer jih drugi ne morejo.
  Da pa se Brglez norčuje iz zakonov in misli, da so ti samo za reveže, je pa že itak znano.

 • montyamp

  Na katerih izkopavanjih ste našli tega Brgleza ???

  • Franc Šink

   Neanderthal.

   • KIKI

    Kar v špirit z njim!!!

    • tohuvabohu

     A da ga bomo lahko gledali še tisoč let?

 • indijanka

  Je Robin Majnik neposredni sosed Zormana ali demokrat? Zame je sosed. Večina meščanov, ki so svojo knjižnico poimenovali po Balantiču navija za Zormana. Zelo glasno. Ki mimogrede ni noben levičar ampak nasprotno. Pa ta hecna namigovanja v članku o otvoritvi srečanja Evropskih starodobnikov. No, od izginotja prikupnih gosk za katerima je ostalo samo perje, še otroci navijajo zanj in ne nevoščljivega soseda.

  • janez zorman

   BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne poznam Zormana, ki bi bil levičar; saj živega ne !

   • Steiermark

    janez zorman, če ti ne poznaš zormana, ki bi bil levičar, živega, ti jih pa jaz lahko kar nekaj (zormanov) levakov predstavim…..

    • janez zorman

     Ja, sorry, tisti iz parlamenta je tudi črna ovca !

  • Mojca pokraculja

   Priznam, da prav nič ne razumem kaj si hotela napisati oziroma sporočiti. Dejstvo pa je, da se oblast vedno, ampak res vedno, “lomi” na črnih gradnjah. Spomnimo se na Mali Vrhek pod Kureščkom.

   • indijanka

    Mojca..oglej si spletne strani Eko Resorta, ki oživlja zaspano mesto, ki bi bilo lahko turistični biser. Podjetnik s projektom želi z domačim okoljem deliti svoj uspeh na popolnoma drugih področjih. Namesto, da bi mu mesto pomagalo, mu en sam človek neprestano postavlja birokratske ovire. Meni se zdi, da so vse inšpekcijske službe že obiskale to mesto. Kot vse zgodbe, ki so spremljale projekt sedaj verjamem, da se bo tudi ta zgodba odprla meje maščevalnosti in nobene nevarnosti za okolje. Si pa izjemno želim, da bi tudi stranka ugotovila, da je nekdo politiko izrabil v osebne namene.

    • tzt

     Upanje umre zadnje. Kruta resnica ne dovoli uspeti posameznikom kateri niso na pravi strani. Ali pa niso poskrbeli s provizijami dovolj podmazati koruptivne birokrate.

     • Zgornji

      Ja, je bolj tista, ta zadnja varianta … Pokvarjen folk na vseh vogalih … Žal.

    • Mojca pokraculja

     Hvala, prijazna si, bom pogledala kasneje, nič ne poznam te zadeve.

    • samotoje

     Žal, pojma nimaš.

 • centurion

  V Sloveniji veljajo zakoni naravnega prava,
  prosto po Brglezu.

  • samsara

   Kar bi utegnilo zanj nekoč postati neprijetno.

 • Viktorh

  Bravo, tito – partija!

 • montyamp

  Zakoni veljajo samo za antikomuniste .
  Morilsko-ovaduški mladiči živijo v paradržavi .

 • janez zorman

  Tokrat je MS nasedel govoricam nekaj nevoščljivih sosedom ali celo enemu daljnemu sosedu, saj neposrednih sosedov Eko resort praktično sploh nima. Škoda da ste nasedli “sosedu”, ki je bil ali je celo še, celo član pomladne stranke. Res škoda, da se tudi VI trudite zatreti podjetniško pobudo, ki jo Kamnik z okolico tako zelo potrebuje. Zaradi enega “jeznega” oz. “bolanega” občana ste spisali negativno zgodbo, ki se bo zaradi vaške nevoščljivosti odvila v sosednji občini ali celo čez mejo. Res škoda za tako raziskovalno novinarstvo. Indijanka spodaj Vam je lepo napisala; malo se zamislite in pojdite po sledeh projekta in ne nasedajte zblojencem.

  • alojz

   Bo ta podjetnik postavil kozolec na oni strani meje. Potem bo šele hudič in foušija.

  • Stajerka

   čak malo…..pol pa dajmo VSI gradit sredi njiv, gozdov in travnikov……saj ne bomo nikogar motili, pa še ENORMNIM dajatvam pred gradnjo se bomo izognili…….

   • janez zorman

    Štajerka, glede na napisano očitno ne poznaš zadeve oz. terena pred nastankom parka. To je malo širši obrečni pas, ki je bil praktično neprehoden in zanemarjen, danes pa je to park in mini živalski vrtiček, kjer se sprehajajo živali vseh sort in je velika zanimivost tako za otroke kot za odrasle.

  • Hulk

   Sosed ni več član pomladne stranke. Bi je izključen kolikor mi je znano že par let nazaj.

 • Borut Stari

  Ja, eden od krožkov kolektiva ritoliznikov za medsebojno občudovanje.

 • Stajerka

  morala&etika po načelu dr. prava v pravni državi…….ma, se norca delajo……od onega reveža pa hočejo 17.000 eur za rušenje lope, ki ni bila njegova, ampak državna……
  pa razumi kdor lahko, jaz ne razumem…….žalostno, res žalostno

 • RATATA

  Serpentinšku iz “pozitivne Slovenije” ni uspelo zrihtat župankoviču, da bi njegova Lublana mejila na Avstrijo. Pe še vedno frajari, namesto da bi ldi zabaval, za kar je rojen s svojim reduktorjem vred.

 • althar

  Primera sicer ne poznam prav dobro, a dozdeva se mi, da ta “črna” gradnja niti približno ni tako škodljiva za okolje, kot sta denimo “siva” gradnja Magna Steyr in “bela” gradnja Kemis. Če je podjem blagoslovil Brglez, še ne pomeni, da je zato kaj narobe z njim.

  • slosin

   Sam park je super. Kolikor vem, ga kar precej pogosto obiskujejo otroci iz okoliških vrtcev in šol. Z dovoljenji je pa mogoče res kaj narobe….pa z bližnjimi sosedi (mislim, da sta dva) tudi….

   • KIKI

    Upam, da imajo pastirske kočice na Veliki Planini gradbeno dovoljenje,
    če ne – stran z njimi !?
    Naših okoljevarstvenikov, urbanistov, ministrov za okolje in prostor in
    ostalih “nebodijihtreba” tako ali tako ne razumem: “eni” imajo lahko kar
    hočejo , drugim izpod “trupla” podirajo in jemljejo domove …Saj ni težko
    razložiti: DENAR JE SVETA VLADAR ! – in če kaj cankne v tvoj žep, se stvari
    kar hitro uredijo, ali pa, če imaš srečo in si član F21, potem si lahko zmisliš
    tudi “štalo” ob skupščini !

 • Franc Šink

  Če bi se to dogajalo v Hočah. problema ne bi bilo. In še nekaj. Svobode v Sloveniji še ni in je nikoli ne bo Ne osebne ne gospodarske, ne…!

 • karpelec

  Nora hiša. Nikoli ne veš kdo pije in kdo plača, vsi se pa radi slikajo, pa ni važno na čigavi račun.

 • Margu501

  No tu sem pa res v dilemi, kako odreagirat. Prejšnji teden, ko je bilo objavljena vest o odločbi inšpekcije sem se postavila v bran podjetniku, ki ga birokrati ovirajo pri postavitvi projekta, v dobro turizma v tem delu prelepe domovine. Mislim, da bi tu morali ostati na strani podjetnika in Brglezu, ki očitno nima pojma kaj predstavlja, samo nastavit ogledalo, poslušnega apartčika.

 • Artur

  Kaj, ko bi kritiko preusmerili tudi na strupeno svinjanje našega zraka s strani Nato zločinske bande in žegnanje tega s strani naše izdajalske politikantskega podna. Danes banda pri nas prav izdatno svinja po našem nebu. Kdaj se bodo nekateri naši vidni politikantski državljani nehali iti zatupljene podkupljene zombije in enkrat udarili po mizi v prid prenehanja te Nato barabije ?
  http://shrani.najdi.si/?21/Ze/gQDwdKr/p5220019.jpg

 • if

  Brglez je neposredni kršitelj ustave, ne le nižjih aktov, je hkrati ortodoksni nedemokrat in aparatčik.

 • WatsonForus

  Morš bit samo taprave barve – RDEČE – pa lahko vse delaš.

 • Rožle

  Šarec baraba ena …kaj se fotkaš z Brglo rdečo…?
  Tako ne boš nikol predsednik države …

 • Nata

  Saj to ni res! Kakšno šlamastiko imamo v naši državi !!!
  Ampak. . . . ve se, kdo pije in kdo plača, pa gre vseeno karavana veselo dalje.Sploh, če si pod patronatom pravih oseb.Saj tov. Šarec že obljublja spremembo namembnosti zemljišča ???Vse skupaj malo dolgo traja, saj hišice že nekaj časa stojijo !
  Zanima me, kako se je ta etno kamp sploh lahko začel graditi ? So sosedje zamižali ? Saj po navadi Slovenci takoj prijavijo, kadar kdo kaj popravlja.
  Ampak, ljudje božji, oz. Nova ? Tako enostransko pa zopet ni.Meni so tiste hišice všeč. Več takega bi si želela. Pa mi je prav vseeno. . . . . .ali je lastnik rdeč, bel, črn. . . ..po prepričanju !

  • Novakec1

   A v lublani bulani je pa vse OK?

   • Nata

    Tule ni govora o L. !!
    Ko bo, bom z veseljem čivkala. Proti lj. kavboju !
    Prav ?

 • Olga

  Po vojni in med vojno so ljudem ukradli premoženje in jih ubili! Sedaj pa kmete enostavno razlastninijo, tovariši kot je samodržec Brglez!
  Za njih denar nastaja kar v koritu in bankomatih kot je NLB, hrana pa se kar sama pridela v blagovnih centrih!
  Skrajni čas je, da jim damo vsem nogo! Vsem, tudi Židanu, ki ropa slovensko kmetijstvo z gozdovi vred!

 • Rožle
 • baubau

  anarhija stare bande

 • radames

  Večina teh starodobnikov ni taka, kot kakšni starodobni opli, peugeoti, dekave-ji, ki jih lahko kupijo in vzdržujejo normalni ljudje. Starodobniki zbrani v Godiču so v glavnem zelo visokega ranga, ki si jih lahko privoščijo le imoviti ljudje. Tudi ta podatek pove, zakaj so se zbrali kar na mestu črnih gradenj, kjer jih je “blagoslovil” kar predsednik Državnega zbora, Brlez.

 • cosmosjasnovidec

  Te črne gradnje ne bodo nikoli odstranjene to je več kot sigurno.
  Če se kmetje ne bodo zbrali skupaj ter šli in požgali ter razmetali te gradnje bodo za vedno ostale tam.
  Kmetje tam okrog so pa prav tako neki loleki,ker še tega niso naredili in sedaj prebutali “brgleza” ter vse prisotne kateri so se udeležili tega srečanja.
  Folk si nikakor ne vtepe v glavo da se z to golaznijo ne da drugače urediti kot z nasiljem že iz razloga,ker se javno norčujejo iz Slovencev.

  • Novakec1

   Vzroki da se državljanska vleče v nedigled.

 • samotoje

  Že od malih nog je Zorman lahko počel, kar je hotel in tudi dobil, kar je hotel. Zakonito ali ne. Podedovana sposobnost. Zakaj zdaj ne bi ugnal nekaj podeželskih “zarukancev”, ki mu po pokvarjenosti niti do kolen ne sežejo? Eko resort, lepo vas prosim, zakaj ne kar Eco resort in rural environment? Da ne bo pomote- poznam ozadje, ospredje in stranpoti tega “projekta” in drugih podvigov “obetavnega podjetnika”. Brglez in šarec sta stopila na sila spolzek teren.

  • Novakec1

   Kaj nam pa morete…..

   • samotoje

    Tudi takim se enkrat zalomi. Tokrat sta Šarec in Brglez zašla v napačen hlev.

 • Marela

  http://www.kamnik.info/protest-obcana-javno-pismo-robina-majnika-predsedniku-drzavnega-zbora-dr-milanu-brglezu/

  Tukaj je originalno pismo.

  Bi bilo pa lepo, ce bi bilo podatki točni in če bi vprašali še drugo stran za pojasnitve – s tem mislim g. Zormana.

  Ne vem, ampak članek mi zgleda kot srednješolska seminarska naloga, ki je copy paste iz različnih virov in še malo besede zasukane in dodane. Če ste novinarji, greste lahko tudi malo na teren.

  Recimo, G. Majnik NI doma s Stahovice, ampak je v Godiču in je neposrednji sosed Eco resorta.

  Pa še nekaj: lepo bi bilo, če bi se avtorji člankov podpisovali z imenom in priimkom.

 • Novakec1

  Zato ker ni naš pa hitro porušit?

 • Zgornji

  Heh, zanimivo, ja, … saj nevedo kaj bi , … še nevedo kaj bi sami z seboj, … kaj šele z tujim premoženjem, … fovšija na veliko, … rušiti ali ne … ? No, ko je enkrat nekaj zgrajeno, je bolje to uporabiti v kake Koristne Namene , mar ne ? :-)

 • Maja

  No meni pa ni vsec da se podjetnost nekoga in njegova turisticna zgodba ( uspesna ) spodkopava . OCITNO Je nekaj narobe z predpisi , ce so odstanljive brunarice crna gradnja ::Se malo pa bodo to sotori… Nej spremenijo predpise alpa omogocijo legalizacijo s placilom mastne globe Tako pa uspesno zgodbo podjetnika spet rinemo v tujino .:Tm ne bo placeval davkov SLOVENIJI

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!