[Video] Preiskovalna komisija Anžeta Logarja zbrala dovolj dokazov, da se krivce za bančno luknjo pošlje tja, kamor sodijo

Foto: STA

Preiskovalna komisija ima zbranega dovolj materiala, da se krivce za bančno luknjo po sodnem epilogu lahko pošlje tja, kamor sodijo, glede na škodo, ki so jo naredili, poudarja predsednik preiskovalne komisije.

Dr. Anže Logar je poslanec SDS in predsednik parlamentarne preiskovalne komisije, ki raziskuje zlorabe v slovenskem bančnem sistemu. Pogovor z njim je pred 11. kongresom SDS pripravila Klavdija Operčkal.

Za nastanek bančne luknje so po Logarjevih besedah odgovorni organi upravljanja in organi nadziranja bank, prav tako regulatorni organi in politika, ki je poskušala vplivati na vse te organe. ”Težava nastane, ko je treba poimenskim ljudem s tega seznama tudi dokazati krivdo,’‘ je dejal Logar. To pa je naloga organov pregona, policije, nacionalnega preiskovalnega urada, tožilstva in sodišča. Logar zagotavlja, da ima njegova komisija zbranih dovolj dokazov, da navedeni opravijo svoje delo in da zgodba dobi tudi sodni epilog, ”da bodo ta imena in priimki prvič – znani in drugič – poslani tja, kamor, glede na škodo, ki so jo naredili, spadajo.”

Med pričami, ki jih je zaslišala preiskovalna komisija, je bil tudi Boris Zakrajšek, ki je dejal, da gre za nesrečno zgodbo  imen ljudi, vpletenih v to zgodbo, pa ni izdal. ”To je značilno za t. i. bančno kliko, da drži skupaj do zadnjega daha,” pravi Logar, naloga organov pregona je, da bi to nekakšno kolegialnost razbili, kar bi se po njegovem mnenju hitro zgodilo, če bi bila ponujena neke vrste amnestija za tiste, ki bi bili pripravljeni obremenilno pričati za ostale bančnike.

Izguba “banksterskega” spomina ne bo škodila zaključnemu poročilu
Sodnica Deša Cener je za 7 mesecev zaustavila pridobivanje dokumentov, vendar ji je Logar hvaležen, ker je s tem povzročila to, da je šla komisija po vseh sodnih instancah do Ustavnega sodišča in ”na ta način uspela izoblikovati sodno prakso, ki vsem preiskovalnih komisijam tudi v nadaljevanju omogoča, da s to zakonsko ureditvijo pridobijo listinske dokaze, torej da zasežejo dokumente, ki so bili do sedaj nedosegljivi,” je pojasnil dr. Logar.

”Vsa vprašanja, ki jih postavljam na preiskovalni komisiji, imajo črno-belo podlago v dokumentih, ki so evidentirani, so zaseženi, in na podlagi teh dokumentov bo nastalo tudi poročilo preiskovalne komisije,” je razložil predsednik komisije in ob tem dodal, da so zaslišanja prič le dodana vrednost, v kolikor priče osvetlijo nekaj, kar koristi delu preiskovalne komisije, v kolikor pa se priče nečesa ne spomnijo, to ne škodi nastajanju zaključnega poročila.

O zmagi pravice odločajo volilci
Dr. Anže Logar je izpostavil tudi dejstvo, da se s številnimi pričami, ki jih je zaradi vpletenosti v bančne rabote zaslišala preiskovalna komisija, kriminalisti niso niti pogovorili. ”Z mojega vidika je to nesprejemljivo in to kaže na nek deficit v volji, želji in tudi namenu pregona organizirane bančne kriminalitete,” je kritičen Logar, ki meni, da bo potrebno s tem presekati in ta pregon postaviti v ospredje. Vse pa je odvisno od volivcev, če bodo na volitvah izvolili tiste, ki bodo ta projekt izpeljali do konca.

N. Š.

 • althar

  In kakšen bo epilog? Tožilstvo bo ugotovilo, da ni dokaznih standardov ali pa bo mlelo obtožbe do zastaranja. Če to slučajno ne bo mogoče, bodo na sodišču ugotovili procesne napake in uničili dokaze ali pa vlekli postopek do zastaranja.

  #udbosodje

  • učko

   To bo to, ja !!!!

 • Božo

  Po moje ja glavni krivec Janša.

  • Vlado77

   Dobiš kaj keša za take komentarje?

  • Janez

   Ja.Tudi za točo na Idrijskem,bi pa le menda moral biti kriv gospod Janez Janša.,Pa za smrt onega v Zadrskem arestu,pa za invazijo podgan v Venezueli,pa še pa še…..

 • antimur

  Kaj pomaga zagnanost Anžeta Logarja, ko bodo Cerar, Brglez in koalicija naredili vse, da se bančnih kriminalcev ne odkrije. Posebno zagnan, da se vse skrije bo Klemenčič s svojo pravosodno drhaljo, ki jo že kar javno in brez sramu vodi kučanističen klan.

 • RATATA

  V Sloveniji so kriminalisti, pa tudi tožilci, po svojem načinu delovanju zelo podobni režimskim novinarjem (presstitutkam).
  Koga in kaj bodo, če sploh bodo “interviuvali” jim Nekdo naroči.

 • Hribouc

  Očitno odlično opravljena naloga!

  Četudi zmaga na volitvah Pravica v obleki tistih, ki bodo zagotovili razplet kurbarije rdečih banksterskih kriminalcev, kako bodo zadevo speljali, če pa vlada Udbokučanizem v Ljudski milici, v tožilstvu in v sodstvu?
  Povejte kdo bo razgonil špico kupleraja Kučanov Slovenistan?

 • komar marko

  nič ne bo. Vse že videno pri znanem ŠERIFU. Vse imajo v rokah!

 • samsara

  Ne vem, ne vem, če spoštovani Anže Logar ne dela računa brez krivosodja.
  Sfukatorji in tepihovalci press, v sodelovanju s, Procesne papake in zastaranje press

 • VRHOVNI SODNIK

  Te dokazi ne veljajo za krivosodje.

  • SDS je v mojem srcu

   Veljali bi edino, če bi bili banksterji iz SDS

   • Rdeče zvezdaš Zoran

    ITAQ.

 • joza joza13

  Druga republika.
  Prvo smo Slovenci s svojo pasivnostjo zajebali.
  Kjer je volja, se najde pot.
  Je volja?
  Težka bo…

  Vsekakor je Finski spin iz leta 2008 dosegel svoj namen.
  Takrat je bil ključni trenutek za Slovenstvo.

  Ne zaslužimo si svojega grunta, ker smo narod bebcev…

  • Winston Wolf

   Ključni trenutek je bila izdaja Cirila Pucka!
   Če bi takrat desnica oblikovala vlado bi se Slovenija razvijala povsem drugače.

   • Ana Job

    Pucko je od takrat naprej sinonim za izdajalca. Judeža.

   • if

    Zelo se strinjam. Takih trenutkov je bilo še nekaj.
    Vendar …!
    Resnici pripada lovorjev venec! To je moto dela demokratov!

    • dob

     kučan se gre “demokracijo” samo toliko časa, dokler ima za sabo večino uvoženih jugosov in pa seveda domačih levičarjev iz vrst kulturnikov, feministk, filozofske in LGBT scene. Oni bodo vedno glasovali za kučanovo nadomestno Jugoslavijo na tleh Slovenije.
     Ko pa bodo pravi demokrati v večni, in ta trenutek se bliža, bo pa rekel, da je to “zakon ulice”. In tedaj bo njegove rabe demokracije hipoma konec.

     Franco Juri (iz Jurskega parka Jurijev) je za BMZ-jeve izjave o sumljivo pogostih požarih industrijskih obratov s kemičnimi strupi , ter za opis širše vloge Veilove na trend upadanja rojstev v Evropi, izjavil tole:
     “Bedna demagogija nekoga, ki se sicer tudi profesionalno in po izobrazbi sklicuje na pravo in pravno državo, in ki je še vedno uslužbenec sistema, ki bi ga rad rušil z ljudsko vstajo. A la Miloševićevo proti-birokratsko revolucijo. Ma kdo, dr. Boštjan M. Zupančič? Ma lepo prosim…”

     V oči bije stavek ” …. ki bi ga rad rušil z ljudsko vstajo. A la Miloševićevo proti-birokratsko revolucijo.”

     Mnenje svetovno priznanega in znanega pravnika, specialista s področja vprašanj človekovih pravic, ki svetuje ljudem, naj v obrambo svojih OSNOVNIH pravic, ki bi jim jih moral zagotavljati pravni sistem (recimo dihanje čistega zraka, čista pitna voda, čista tla in posledično zdrava hrana) naj gredo protestirat na ulice, Juri enači z Miloševičevimi demonstracijami.
     Medtem pa rušenje legalno izvoljene Janševe vlade, ta isti Juri, ne vidi kot iz Murgel ukazano izvedbo državnega udara.

  • if

   Prihodnost je v načelu “Kjer je volja, se najde pot”, obup v načelu “Ne zaslužimo si svojega grunta, ker smo narod bebcev…”.
   Uporabimo prvo vedoč “Težka bo…”, upoštevaje tudi načelo pokojenga JFK “Mi gremo tja, ker je težko in ne zato, ker bi bilo to lahko”.
   Druščina, pogum!

 • Bald Eagle

  Preiskovalna komisija Anžeta Logarja zbrala dovolj dokazov, da se krivce za bančno luknjo pošlje tja, kamor sodijo

  Dokler na policiji, tožilstvu in sodstvu ne bo izvedena politična lustracija, toliko časa se bodo kriminalci, ki so izvrtali bančno luknjo, svobodno gibali med nami in se nam vsem smejali v brk.
  Upam samo, da se bodo ljudje toliko streznili do naslednjih volitev v DZ, da bodo večinsko podprli drugo, desno politično opcijo, ki je garant, da se bodo začele v državi stvari spreminjati in premikati v pravo smer. V smer napredka in razvoja te države in njene družbe. Vse tiste, ki pa so tako ali drugače oškodovali to državo, pa obsodit na dolgoletne zaporne kazni in jim pobrati vso protipravno pridobljeno premoženje.

  • Ana Job

   Pozdravljen Baldeagle, ko bodo oblečeni v “črtaste hlače” bomo res verjeli, da so jih pritisnili. Lp ;-))

   • Kosobrin

    Ampak, čisto vse krivce! Saj se strinjate, kajne, Ana Job?

    • Ana Job

     Seveda se strinjam. Ni me potrebno vikati, Kosobrin. Lp

    • dob

     Pri kateremu bi pa ti začel?

 • Ana Job

  Nikar se ne veselimo hitro, poglejte Senico, koliko ima masla na glavi pa, kako je izmuzljiv. Tukaj je problem sodstvo ki je popolnoma v udbovskih lovkah. Veselili se bomo, ko bomo videli sliko, kako gledajo izza mreže. Takrat bomo res verjeli!!!

  • mannuro

   Tudi najbolj prepričan vase, naredi kdaj napako. Vse se da, če bo volja!

   • Ana Job

    Ja. Upam, da jih res zatlačijo v kletko. ;-)

    • mannuro

     kakšne kletke! 100x že pa še enkrat! Za žice, lopate v rokein naj enkrat zaslužijo svojo hrano z svojim potom.

     • Ana Job

      Ene par komadov bi jih mogli k tebi poslati, bi delali, da bi teklo od njih, hahaha ;-)))

     • mannuro

      Ne to pa ne! Tu so v čuzah luksuzne razmere. :) Saj je treba na Dobu sezidat novo krilo čuze… Evo, vam gradbincev. Tovšakovo pa postavite za Sklaventreiberja – ona ima metode, kako se jih obdrži vitke. :)

     • Ana Job

      Ja, Tovšakova jim še sklad za pogrebe izropa. Čarovnica, grda stara!

     • mannuro

      Evo pravo deklico zanje! To bi zgledalo kot oštir in oštirka, ki sta ga sisala iz lastnega soda, pa kompenzirala en drugemu. Na koncu sta si bila bot, sod je bil prazen.. edin dnarja ni blo!

  • rrrrr

   Ana, spet si nezgrešljivo zadela črno: SODSTVO !!!!!

 • Osti jarej

  ..ja,to bo…če pa nihče drug ne mrdne…..to kar dela ta komisija,bi morala opravljati kriminalistična policija,tožilstvo in vse kar zraven spada…prav nihče ne bo sankcioniran…..če pa že,je pa treba iz celic,sob in apartmajev vse mize ven pospravit

 • Sredina

  Upam da čimprej pride do tega

 • PLavi-mil

  A niso nastavili najbolj “pametnega” možganskega trusta Medel Dolfija, ravno zato, da ne bodo kaznovani, g. Logar vsa čast vam, ampk je to za to skorumpirano vlado Sizifovo delo, komaj čakam, da pridete na oblast, da pozaprete vse banksteje.

  • KIKI

   Debilno mahajočega Medendorferja bomo zaposlili, uporabili za menjavo plenic v domu dementnih
   bankirjev! Mirne duše mu lahko serjejo pod nos, vse bo prenesel, samo da so njegovi!

 • Goran Hvala

  Za kej tazga bi vam pa se jst ploskal…ceprav sem totalno kontra sds-u….sam da pa strpajo v zapor krivce za bancne luknje pa sam aplavz…pravilno…

  • Aron

   jp, to je popolnoma logicno. isto velja zame, barabe v zapor cim prej cim dlje.

   • xtc

    Ja seveda,sta pozabila dodati ,da one “ta desne” druge pa ne,seveda pa desnih ni ,ker levaki vsekozi bančništvo trdo držijo v rokah splohNLB.

    • m&m

     Oh, no – ne misli, da je Arhar izjema.

   • m&m

    Barabe naj vrnejo denar, ki so ga pokradli, kaj jih bomo še zastonj futrali po zaporih !

  • tohuvabohu

   Verjamem, da misliš iskreno. Žal pa glavni kolovodje nikoli ne bodo odgovarjali.

 • PRIČEVALCI

  Kolkr sem prebral nimate nobenih konkretnih imen ….. mešanje megle, tako kot ostale stranke. To, da je bančna luknja in da so vsi kradli (VSI), to že vemo …

  • centurion

   Ja prasec buzerantski LEVI,
   VSI levaki, VSI do enega.

  • Mario11

   tvoj IQ je bolj nizek vidim…pa to..

   • Kosobrin

    Po čem to sklepaš, me pa res zanima.

 • xtc

  Logarju kapo dol,a koristi kaj malo,razneDaše,Fišerji,Masleše itd ,bodo na ukaz Murgelj varno poskrbeli,da nobenemu od akterjev nebo nič hudega,nanazadnje so financirali “naše”

 • Kosobrin

  Upam, da vse krivce, g. Logar! Čisto vse!

  • m&m

   Logično, da čisto VSE .

  • rrrrr

   Točno tako, vse! Sedaj smo preganjali nekrive krivce, odslej bomo celo krive krivce. Torej vse. Bravo, Kosobrin. Ta portal ti je že nekoliko razširil obzorje. Ne popusti, še delaj na sebi!

   • Kosobrin

    Jaz sem vedno za pravico. Kaj pa je krivec drugega kot kriv? Za krive krivce pa še nisem slišal. Če si krivec, si kriv. Toda, jaz sem napisal čisto vse … Ne vem pa, če se ti z menoj strinjaš – morda nimava istih v mislih ….

 • Novakec1

  Strel v prazno, une cigote ki po štacunah kradejo bodo prej pozaprl.

 • domovina mili dom

  Sodniki, policaji, tožilci so bili od te udbomafije nastavljeni. A upate, da bodo obsojali svoje šefe. Pa kje živite, v Sloveniji? Ah dajte no, to Jamajka, pardon, Venezuela.
  Za nobeno ceno, tudi za ceno življenj ne bodo udbaši pustili, da bi desnica prevzela vajeti in naredila red. Že pri banalnih osnovnih načelih se vidi, da policaji preganjajo samo nekomuniste.

  • Tetka iz ozadja

   In tako je tudi pravilno.

   • m&m

    Kaj je pravilno ?

 • mannuro

  Čestitke, g. Logarju in komisiji. Tistim, ki so v dvomih. Tudi to je kazalo na samo še eno komisijo. Vse se da, če je volja.

 • dr Janez Sveti

  NIKOLI! Nikoli ne bomo videli NIKOGAR iz mafijske hobotnice, ki so ukradli milijarde v zaporu!
  DR Janez Sveti vidoviti

  • MEFISTO

   Manjka ti ena pomembna vejica.

   Ne morem verjeti, da se to lahko zgodi svetemu dohtaju.

   • indijanka

    Oo Mefisto. Kako si me razveselil. Ena vejica. Potem je mogoče danes malce zmeden in sem pretiravala.

   • RATATA

    Ti tudi veš, da v zaporu ni milijard.

    • indijanka

     vau..to pa ni lepo :)

     • RATATA

      Kaj ni lepo (?) A do Mefista, ki se važi, da je opazil manjko vejice ali ni lepo do svetega J., ki je bil površen?
      Jaz sem prej opazil kot Mef!
      Genij pa ne sme bit površen, saj razni Mefisti samo čakajo na to!

     • indijanka

      :) lohka je pa komentar pisal med masažo ali kakšnim drugim opravilom in je komentar genialno zapisan v danih razmerah.

     • RATATA

      Jaz sem s fonom na hrbtu in brez špegl za na bliz, pa tega obešam na veliki zvon, niti se ne opravičujem za negenijalne komentarje, kajti če bi imel tupkounco in tavelik ekran pa še špegle in … če bil bi genij, bi napisal genijalni komentar z vsemi vejicami in smeškoti.

     • indijanka

      A očala za na blizu že nosiš? Hmm..ja. Pol pa glej telefon od daleč :).

     • RATATA

      Telefon od daleč gledam samo kakšen nov model, ki je še v auslogu.

     • mannuro

      Ha ha.. ta je originalna. Jaz se raj stran obrnem, ker vem kaj to pomeni.

     • RATATA

      Vedno sem imel slabe telefone, zanalašč.
      Kolikor se je dalo sem se oklepal enega navigatorja s tipkami, saj nisem hotel po šipci praskat (tudi s sulicami/starimi smučmi sem zavlačeval karseda dolgo preden sem si nabavil tiste s povdarjenim stranskim lokom).
      No zdaj imam vse ampak ne najboljše, ker se mi zdi pedrsko, če bi imel hahaha

     • mannuro

      ja. .navadno je tako. Jaz tud sovražim te telefone. .sam kaj, ko pa ti kur.. mala sledi, kakorkoli greš. Zadnjega sem pozimi razbil, ker sem nekam lezel po hribih pa cepnil. Tko da.. ja. Zame edin Asus – preživi vse moje neumnosti, pa dovolj pocen, da se ne grizeš, ko je hin.. ostale neumnosti pa.. sem nekak imun.. razen pri strojih. Sam tisto je pa delo, pa ni neumnost ;) Drugač pa, zadeva ki mi dobro služi, tiste se ne znebim, za boga ne.. tut 18 let starega avta, od moje pokojne ne. Vsi ostali so se že zdavnaj parkrat menjal.. tista Astra pa ostane, tolko časa, da mi jo prepovejo. Takih stvari ne delajo več + lahko sam popraviš kar hočeš, pa prebavi tudi vodo…

     • mannuro

      Ja, to je lastnost dedov, ki preveč delajo in premalo spijo.. pa preveč bulijo v velke ekrane.

     • mannuro

      izogibaj se velikim ekranom, pa pametnim komentarjem.. če so prveč kunšt jih noben ne razume, potem je pa težko zakomplekanemu lewaku dopovedat – da ga pravzaprav podjebavaš že celi dan, on pa te resno jemlje :))

     • RATATA

      Veš, da sem se res že mnogokrat zapletal po nepotrebnem. Toda takrat sem se moral. Zdaj sem pa pametnejši, saj iz minute v minuto napredujem, tudi z dobrim poslušanjem nasvetov tistih, ki mi hočejo dobro. ;-)

     • mannuro

      He he.. bravo.. ti kar poslušaj dalje. To počnem tudi jaz, ha ha.. tudi takrat, ko kako dobim pod rebra.

   • dr Janez Sveti

    Ostala je na drevesu.
    DR Janez Sveti Jelovica

  • rrrrr

   Miljard se po navadi ne krade v zaporu. Celo pri nas ne…..

 • Olga

  Čestitke gospod Logar! Vsi na volitve!

  • Primoz Papez

   Ponovno Olga če grejo vsi na volitve sds ne pride v parlament….

   • m&m

    Upam, da ne misliš, da si ta “VSI” , to TI.
    Zaradi takšnih in podobnih, kot si ti, trpijo mnogi Slovenci in Slovenke bedo in človeka nevredno življenje v revščini, katere si sami niso krivi.
    Sramuj se, ko se ” s polno ritjo” norčuješ tule po portalu iz poštenih in obubožanih Slovencev !

 • MEFISTO

  Dr. Anže Logar spada tudi v intelektulno elito desnice, kakršne ne bodo nikoli imeli na levici.

 • Miro Jereb

  Verjetno zato že gradijo nov zapor blizu Ljubljane…..

 • Miro Jereb

  Prevetriti ni dovolj…rabimo TCUNAMI da odnese vso to bagro…torej na volitve VSI …

 • dule5

  to bo podobno kot pri Janši pri Patriji.
  Na koncu bo zastaralo. Je pa, dovolj, da je predvolilni prdec s Trstenjakove

  • radames

   Posluš, ti. Dej ti plačuj bančno luknjo, mi imamo takih cepcev kot si ti, dovolj. Boš plačeval ali ne boš? Drugače pridemo k tebi in ti poberemo čisto vse imetje (tudi gate) ter to imetje prodamo. Tako bi morali narediti z vsakim, ki nasprotuje raziskavam o kopanju bančnih lukenj (ni samo ena!!)
   Če si brez imetja, te bo pa čakalo delo na javnih delih. Odplačal boš!!! Si razumel?

 • indijanka

  Smo pri točki, ki bi lahko združila Slovence. Vsi bi si morali želeti, da se pohlepne bankirje in politike ožigosa in kaznuje. Anže je odlično opravil svoje delo. Ga bomo tudi mi?

 • radames

  Še enkrat: gospod Anže Logar vedno bolj dokazuje, da ima integriteto, nastop in karizmo za prihodnjega prvega ministra v slovenski vladi.

  • m&m

   V SDS je, kar nekaj takšnih. Najboljši kader je v stranki SDS.

  • VIKTORE

   kar si bo s tako slabo in enostransko taktiko zasliševalca zapravil…

 • učko

  Ta lolek ni naredu in dosegu nič !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • m&m

   Bi bil rad tudi ti takšen lolek, kajne ….. pa si le lulek, he, he

 • Šobar Davorin

  jest od totiga našiga sodstva ne prčakujem nč normalnga. Je kuker ene menjačica. Ameba. Se menja kukr tauladajoča politka hoče. Piše, recimo, Richard Schneider u soji knigi iz naslovam “Kraj zločina: Hypo Alpe Adria” na strani 81 natančnu naslednje: “…Podkupnina je znašala 250.000 US$ na ladjo. Ta denar je bil namenjen obrambnemu ministru, Janezu Janši…”.Pa kaj se je zgodilu: je opisanu u knigi Mateja Šurca iz naslovam “Prevarana Slovenija” na straneh 334 inu 335 natančnu takule: “…Barbara Brezigar zavrgla vse policijske izsledke…”. Pa novejši praunuhistorični dogodek: sodnica odredila uničenje dokaznih materialov proti seksualnim željam gospoda gradonačelnika ljubljanskega…

  • VIKTORE

   Zakaj se ne zasliši B. Brezigarjeve, če je javna tajna,”da je zavrgla vse dokazno gradivo oz. policijske izsledke…” Najlaže se je skriti in v miru čakati, da se vihar poleže. Je pa pozabljeno, da pod sumi tli še naprej in v nekem določenem času se ogenj razširi tudi na takšne skrivače, ter jih postavi na plano.Vse knjige tuje in domače pa menda ja vse ne lažejo !? Kako je lahko človek,ki ga bremenijo takšni sumi še sploh v pravosodni službi ???

 • domovina mili dom

  Dokazi so na mizi. Represivni organi jih ne znajo uporabiti. Uporabljajo in od reagirajo samo na nenapisane čveke, na neznanem, na neznan ………To je njihova edina sposobnost.
  Ti čuj, si slišal 200 K ne zna pojasnit, mater ga moramo sfukat.
  Ti, a je bil res naš vpleten v krajo milijard, u piz**, daj to mormo nevtralizirat.
  Pust se bo že polglo. Sam tih mormo bit in nič nardit.

 • Borut Stari

  Psi lajajo, karavane pa gredo naprej. Rezultat bo itak, tresla se gora, rodila se miš. Naivneži ste, če mislite drugače. Je pa dovoljeno, saj je demokracija?

 • baubau

  In kdo ter jih bo ovadil?

 • VIKTORE

  Prazni upi. Se je že pospravilo kar bi otežilo desne in tudi leve v spregi denarja in enakih interesov! Predobro ste prepoznavni.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!