Prijeli več kot 40 ilegalnih migrantov – štirje so se hoteli pretihotapiti kar v tovornjaku

Foto: Twitter

Policisti PU Novo mesto so imeli v četrtek polne roke dela. Obravnavali so 37 migrantov, ki so nezakonito prestopili državno mejo, poleg tega pa tudi poskus izmika mejni kontroli.

S PU Novo mesto so nam sporočili, da je v četrtek na mejni prehod za mednarodni cestni promet Obrežje nekaj pred 9. uro za vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila iz Srbije. Policisti so opravili mejno kontrolo priklopnika in na podlagi meritev z detektorjem srčnega utripa ugotovili, da se v priklopniku nahajajo osebe. V tovornem delu so skrite med tovorom našli dva državljana Afganistana in dva državljana Indije, ki so se skušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujce so predali hrvaškim varnostnim organom.

Pet migrantov nazaj na Hrvaško, preostali zaprosili za azil v Sloveniji
Med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju policijskih postaj Črnomelj, Metlika, Brežice in Krško pa so policisti omenjene policijske uprave izsledili in prijeli 37 tujcev, med njimi tri otroke, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Pet migrantov so predali hrvaškim varnostnim organom, preostali pa so zaprosili za mednarodno zaščito in policijski postopki z njimi še niso zaključeni. Med njimi so državljani Pakistana, Indije, Sirije, Maroka, Afganistana, Bangladeša in Alžirije.

M. S.

 • Špela Novak

  Vse glasnejše so govorice da so se SMC, SD in DESUS z Brusljem dogovorili, da jim ne bo potrebno privatizirati NLB, če bodo sedaj tiho sprejemali migrante in tega ne bodo problematizirali. Glede na to da vsak dan vstopi v Slovenijo vsaj 50 ekonomskih migrantov in da jih večina zaprosi za azil, uradne evidence pa še vedno kažejo da je migrantov v sloveniji manj kot 1000 izgleda da to kar drži. Preprosta matematika zadnjih 60 dni in število ki so medtem vložili azil pove da je migrantov pri nas vsaj 3.000.

  • bolimeđoko

   Ali ni naš predsednik v odstopu ??????????????????????????????????

   • Špela Novak

    Slovenija ima tehnično vlado SMC, SD in DESUS dokler ne bo potrjena v parlamentu nova vlada in ta tehnična vlada se dogovoraja vse z Brusljem kot do sedaj. Se pa kaj vpraša tudi potencialnega bodočega mandatarja in za Bruselj je to Šarec.

    • mona lisa

     Kakšen Šarec. Ta bebavko ki ga je podtaknil Kučko.

   • Capi

    Ne, cmero je že štiri leta v transu….hahahaha

  • mona lisa

   Sa je jasno vsak ki ilegalno prestopi mejo dobi azil. Teh je dosti vsak dan. Mi pa redimo to drhal. Samo da JJ zmaga to je edina rešitev.

  • stajerc5

   To niso samo govorice in dogovor je z Hrvasko vlado- brez Bruslja. Poglej si link!
   https://www.youtube.com/watch?v=OzUA8tAlV0E&feature=youtu.be

 • bolimeđoko

  KAJ POČNE naša NOTRANJA MINISTRICA…………….. Ej, SPANČKAŠ ????
  Bo spančkala tudi za prejem PLAČE ????
  To so NUJNI TEKOČI POSLI, ČE VEŠ, KAJ TO POMENI ????
  GRE ZA VARNOST DRŽAVE !!!!

 • mona lisa

  Pa kaj so vsi v tej zmešani državi znoreli. Kakšen azil? Marš nazaj. A ilegalno prestopijo mejo in prosijo za azil mi Slovenci pa jih bomo redili. Človekoljubnost ja a za koga. za te islamske borce ja a za domač narod pa niti slučajno. Delavci na minimalcu, upokojenci po 40 letih dela pa životarijo. Samo da je za te kozojebce denar. Želim da zmaga SDS in Janša počisti z vso sodrgo ki se je nabrala v naši državi.

  • totex39

   Še prevoze jim zrihtajo, samo da povejo, da hočejo azil v Sloveniji. Noro, vse se je obrnilo proti nam.

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!!

    • totex39

     Veš, še kmalu nam tudi “AMENNN” ne bo več pomagal.

     • Zgornji

      Vem. Ampak, čisto na Koncu pa Bo štelo Samo še Najmočnejše “Orožje”, ki pa se začne na črko “L” . Pa lep pozdrav do tedaj.

 • mona lisa

  UROŠ PALHARTINGER ( šest let je živel na območju islama ) je napisal odprto pismo evropski poslanki ge. Tanji Fajon glede vdora islamističnih hord na ozemlje EU.

  Nekatera dejstva:
  Po Koranu se Svet deli na Svet islama (Dar ul-Islam) in Svet vojne (Dar ul-Harab). Svet Islama je tam, kjer je kadarkoli v zgodovini bilo vzpostavljeno šeriatsko pravo. Muslimani morajo svet Islama braniti, ali ga ponovno osvojiti, hkrati pa osvajati nova ozemlja, vse dokler ne zavladajo nad celotnim planetom …
  Vsak Musliman ima dolžnost širiti Islam, to širjenje se imenuje Džihad. Džihad ni le vojna, kot se v Evropi zmotno predstavlja in prikazuje, Džihad je vsako širjenje Islama. Za Džihad se šteje naseljevanje na neislamska ozemlja, poročanje z nemuslimankami. Džihad je zanje tudi številčno rojevanje otrok, seveda pa je Džihad tudi njihova sveta vojna …
  Muslimanski moški se lahko poroči z nemuslimanko, ona lahko ohrani svojo religijo do smrti, otroci pa morajo biti muslimani. Muslimanke pa se ne smejo poročati z nemuslimani …
  Izstop iz Islama ni mogoč, odpadnik je označen za Kuffirja, sledi fatva, kar pomeni da lahko odpadnika oz. Kuffirja kdorkoli nekaznovano ubije …
  Po Koranu so vsi nemuslimani sužnji Muslimanom. Musliman lahko zasužnji ali ubije kateregakoli nemuslimana.
  Islamisti ki vdirajo v Evropo, širijo Islam in ničesar drugega. Ne mislijo delati, takoj postavljajo pogoje, zahteve, od neislamskega prebivalstva zahtevajo usluge, torej se že v samem začetku vedejo kot gospodarji nad neislamskimi prebivalci Evrope …
  Šeriatsko pravo ni del pravnega reda članic EU. Kjerkoli Muslimani vzpostavijo svoj kalifat in vzpostavijo šeriatsko pravo, vzpostavijo deželo Islama, ki jim potem pripada na veke vekov. Prav tako gre za kršitev ustave članic EU, napad na ozemeljsko celovitost, nedotakljivost, suverenost držav, . Jasno je da te horde islamistov ne spoštujejo nobenega pravnega reda drugih držav, ne spoštujejo državnih meja, njihova identiteta ni znana, ni znana njihova preteklost, …
  Omenil bi, da nočete dvigniti življenjskega standarda lastnim ljudem, za islamistične horde pa velikodušno razvežete mošnje, tolerirate jim kršitve zakonodaje, tolerirate vdor na ozemlje brez vsakega preverjanja identitete, … Hkrati pa pričakujete, da bomo ljudje, davkoplačevalci financirali lastno okupacijo, sprejeli nasilje islamistov, sprejeli nov način življenja – ki bo seveda prilagojen Islamu …
  Bizantinski cesar Manuel II. je v 14. stoletju glede nasilne narave Islama dejal, leta 2006 pa ga je citiral papež Benedikt XVI: “Pokaži mi, kaj je novega prinesel Mohamed, in videl boš le slabo in nečloveško. Vero, ki jo narekuje, pa širi z mečem.”
  Dar-ul-Islam je tam, kjer stojijo mošeje, ki so ene od znakov Dar-ul-Islama oziroma znak, da to ozemlje pripada Islamu. Zato je tudi Saudska Arabija Nemčiji ponudila izgradnjo 200 mošej.

  (Vir: Odprto pismo je bilo posredovano na zasebno sporočilo)

  POŠlJI NAPREJ! IN NE RECI, DA TO NI TVOJA SKRB!
  TO JE PROBLEMATIKA VSEH NAS – SLOVENCEV!

  • Tone

   Kdo pa je to prevedel iz madžarščine?

   • pajot

    majmun.pejd jest banane.

    • samotoje

     In to Rastoderjeve.

  • ljubinica

   Zadnjic sem na youtube poslusala nekega bosanskega poznavalca Islama. Resnicno strasljivo.

   • samotoje

    Neandertalsko. Islamsko ideologijo je povozil čas, problem so necivilizirani, fanatični privrženci.

  • Tone

   “Pokaži mi, kaj je novega prinesel Mohamed, in videl boš le slabo in nečloveško. Vero, ki jo narekuje, pa širi z mečem.”
   Prinesel nam je med drugim: arabske številke, matematiko, znanost, antično filozofijo, gotske cerkve, medicino, higieno, alkohol, …

   • pajot

    zajebi. Lažeš,kot pes teče. Začetki matematike,znanosti in kar je še tega,so izumili Indijci. Gotske cerkve so pa tvoji porušili,kretino.

    • Tone

     Ti seveda ne lažeš, da bi človek lahko lagal, mora tudi kaj vedeti. Matematiko so res izumili Indijci in Grki, a mi morda še dandanes ne bi znali kaj več kot seštevati in odštevati, če tega znanja ne bi ohranili in naprej razvijali Arabci.
     Gotika je nastala po prvih križarskih vojnah, ko so križarji v Evropo prinesli arabsko znanje in estetiko kamnitih čipk.

    • Franc Šink

     Vidiš da ni normalen.

     • Tone

      Mogoče res nisem normalen, je pa vse res, kar sem napisal.

 • ljubinica

  Ne mores verjeti ….

  A notranja ministrica v odstopu se dobiva placo? Kaj dela? Zakaj je nihce nic ne vprasa? Kje je Sami?
  A mislijo sprejeti vseh 50 000+ migrantov, ki se pripravljajo za vstop v Slovenijo, novo “obljubljeno dezeĺo” ….? Ali hocejo celo uresniciti Hanzkovo zeljo o 200 000 migrantih v Sloveniji?

  • stajerc5

   Pocakaj, da nam jih zacno vracati Nemci…

   • Tone

    Nekam se obirajo ti Nemci.

   • Zgornji

    Haaa, ja, takrat bo pa res “zanimivo” , … razen če jih nebodo kar tam , na licu mesta teleportirali v “višje dimenzije” … :-/ ;-) :-P :-(

  • samotoje

   Zelo dobra vprašanja, ampak do volitev – the answer, my friend, is blowing in the wind…

 • Zgornji

  TOREJ, V POVPREČJU NA DAN … KOLIKO ZLOBNIH MOHAMEDANSKIH POKVARJENIH PARAZITOV SI NABEREMO ???

 • 5-RA

  Nič se razburjat…vse gre po planu. NLB ostane naš, vzamemo 50.000 migrantov in pol še par tisoč itd. Evroarabija v nastajanju.
  Čakam, da jih začnejo vseljevat v nepremečnine, ki jih lastniki ne uporabljajo za bivanje…vikendi, počitniške hiše itd.
  Zdej se grem pa počasi pripravljat za nocojšnji koncert.
  Moji dragi Slovenci sami smo si porinili nož med rebra….3.6.imamo še malo možnosti, da se zadeve obrnejo…če zamudimo še to priliko pa ne vem kdo nam bo lohk še pomagal.

  • Zgornji

   Če bomo hodili na koncerte , jo bomo odnesli slabo , ker odražajo neresnost, in tudi koncerti dandanes so že bolj zanič . Če si dovolj resen, se usedi za komp/ekran, in piši ter osveščaj ljudi po internetu , ne pa da ponočuješ za brezveze . Saj je tudi na radiu glasba, oziroma, jo najdeš na internetu.

   • bolimeđoko

    Še boljš pa je, da moliš k pravemu Bogu in ne “kr neki” pa šinfat. Kazen je vzgojna.
    Jo že vsi čutimo pa najbrž jih bomo morali še bolj dobit po buči, da bomo spregledali, kaj je prav.
    lp

    • Zgornji

     AMENNNNN !!! ! !!!

    • 5-RA

     A če te boli glava moliš ali vzameš tablet?
     Voda nam teče v grlo če bomo še čakali smo pogubljeni….pomoči od zgoraj očitno ne bo.

     • bolimeđoko

      Ko ti bo voda dovolj tekla v grlo boš tudi ti 5-ra molila.
      Si že slišala ti mačora “MOLI IN DELAJ !”

     • Zgornji

      Ja, na srečo bo večina preživelih Le Tistih ljudi, katerih osrednja tematika njihovih pogovorov je Bog :-)
      Ostalih 55 + % pa bo žal moralo oditi dol iz tega Božjega planeta še pred 2027.
      Lp do tedaj + mir naj vam bo :-)

     • Zgornji

      Pomoč od Zgoraj Bo, Ampak prej kot pred 2023 je pa Žal Res še Nebo .

    • Zgornji

     AMENNN !!! ! !!! TOOOČNO TKOOO !!! ! !!!

   • 5-RA

    bila je ironija na koncert rdeče zvezde, na katerega bodo zaslepljenci šli.

    • Zgornji

     Ajaaaaaaa :-) heh, no, pol je v redu , se opravičujem za mojo prehitro sodbo preko moje zmote. Lep preostanek dneva ti želim :-)

  • Tone

   A na Makarovičko?

   • Franc Šink

    Pejd jo danes poslušat, pod pogojem da imaš dober želodec.

    • Tone

     Od kdaj pa je treba imeti za lepe pesmi dober želodec?

     • Franc Šink

      Ona ni pevka, ona je politik

     • Tone

      Ona je pesnica, lepe pesi pa bodo peli drugi.

      https://www.youtube.com/watch?v=dSHJoRbfG4I

     • RATATA

      A to ni izzivanje?

     • Tone

      Ti si pa občutljiv kakor kraljična na zrnu graha.

     • RATATA

      Spet me izzivaš! S kraljično.
      Jaz sem lákmusov papír.

     • RATATA

      Našte tri lepe njene. Vsaj dve. No vsaj eno.

     • Tone

      Njenih pesmi ne poznam na pamet, ker nisem njen oboževalec. Mišljen je bil koncert, tam pa bodo sami taki, ki se jim zdijo tiste pesmi in skladbe lepe.

     • RATATA

      Kako lahko mešaš avditorij smrdečezvezdašice k svojim komentarjem? Se ja ne spodobi takšno izmikanje matr.

     • Tone

      Moram reči, da te ne razumem, zapičil si si nekaj v glavo in hočeš to na vsak način dokazat. Poglej zgoraj, od vsega začetka je bil mišljen “avditorij smrdečezvezdašice”.
      Spodaj imaš nekaj njenih pesmi pa si izberi najlepšo. Mislim, da bi ti bile všeč, če ne bi vedel, da so njene.
      https://www.google.si/search?ei=3IoIW_2WJomckgXrnqHwBw&q=svetlana+makarovi%C4%8D+pesmi&oq=svetlana+makarovi%C4%8D+pesmi&gs_l=psy-ab.12..0l4j0i22i30k1l4.14019.25468.0.59710.24.15.0.9.9.0.128.1572.5j10.15.0….0…1c.1.64.psy-ab..0.24.1800…0i131k1.0.EeSKADjDuBo

  • ljubinica

   Irska.
   Vdova dobi pismo od oblasti.
   Pisejo:
   Lansko leto vam je umrl moz. Odrasli otroci so se odselili. Zivite sami v veliki hisi.
   Po nasih informacijah je v hisi prostora za 6 do 12 beguncev.
   Tega in tega dne pridemo na ogled prostorov …..

   • ljubinica

    Priznam: Ko sem to brala, sem se spomnila na Kucana. S Stefko sta ostala sama v hisi …. Gotovo imajo prostora za ducat migrantov. Ce se malo stisnejo ….

   • Tone

    Tej vdovi je pa padla sekira v med.Tej vdovi je pa padla sekira v med.

    • RATATA

     A to ni izzivanje?

     • Tone

      Ne, ni. To je hec. Zlasti, ker je tisto pismo. ki ga omenja ljubinica, izmišljeno.

      Takšno “izzivanje” z nasprotne strani, te pa nič ne moti.

     • RATATA

      A pol so posnemali sistem komunistične agitacijske propagande. Aha. No če veš, da je pismo izmišljeno se ti moram opravičiti.
      Oprosti.
      Pa še ena lepa od dalmatinca.
      https://youtu.be/OlJ-pqy1b80
      A je to izzivanje?

     • Tone

      Lepo od tebe, da ne zahtevaš dokazov, ki jih nimam. Samo mislim, da irske oblasti niso tako neumne, da bi pisale taka pisma.
      Komunisti so se bolj malo sami izmislili. Kar se tiče propagande, so se največ naučili od Vatikana. Tudi samo besedo in funkcijo so si leta 1622 izmislili tam z ustanovitvijo oddelka za propagando Sacra Congregatio de Propaganda Fide.
      Tudi kar se tiče političnih zapornikov so imeli obilo zgledov pri absolutističnih monarhih od Francije do carske Rusije. Mogoče je glavna napaka komunistov ta, da so bili tako neinventivni.
      Ne vem, zakaj bi bila ta lepa pesmica izzivanje. Meni se ni težko opravičit – tudi na tem portalu že večkrat – navadno pa uporabim manj čustveno obliko: se oproščam.

     • RATATA

      Vatikana pa oba ne marava kot kažem

     • Ana Job

      Tudi jaz ga ne maram, smo že trije.

     • Tone

      Jaz zase ne bi mogel reči, da ga ne maram, mene zanimajo samo dejstva. Sicer pa si je tisti oddelek izmislil orgle v cerkvi, baročno glasbo in umetnost – brez tega niti Bachove glasbe ne bi bilo.

     • RATATA

      Tone, če se boš vzrl vase, boš ugotovil, da bi meni in vsem, ki pljuvamo po komunistih in njihovih potomcih ter njih preimenovanih naslednikih našel vzporednice in pripadnost
      Domobrancem (in s tem fašizmu in nacizmu) ter RK Cerkvi.
      To se opazi v tvojih komentarjih, ki tako kot komentarji vsakega kažejo na potek smeri tvoje (in vsakega drugega) misli.
      No pri meni pripadnosti ne prvim in ne drugi nikakor ne boš našel, saj nisem hrvat (za ilustracijo navajam Hebrangove besede: “NDH nam bo prinesla Bosno, NOB pa Istro”).
      Sem pač deželan zedinjenih slovenskih dežel, ki po internacionalnem pravu po stotih letih še vedno obstajajo, čeprav jih komunisti, njih potomci in preimenovani nasledniki na hrvatskem in pri nas sabotirajo, o njih lažejo in dejstva potvarjajo ter zamolčujejo. Pri tem jim pomaga Cerkev in EU, ki je posredovala celo v maju 1991, da so po upiranju vendarle morali S.Mesića potrditi za predsednika predsedstva sfrj, da je lahko sprožil vojno!!!

     • Tone

      To je pa prekomplicirano za moje preproste možgane.

     • RATATA

      Spet izzivaš.

     • Tone

      Ne, res si prekompliciran zame. Od tistega zgoraj nič ne razumem.

     • RATATA

      Takšno “izzivanje” z nasprotne strani mi paše ravno toliko, kot tebi paše triinsedemdesetletno izzivanje in poneumljanje folka s strani KP.
      Posnetki nasilja muslimanov v Angliji, Franciji, Nemčiji, Belgiji, na Švedskem, v Italiji…., ki jih ti in tvoji nočete pogledati ne lažejo in niso izmišljeni!

 • Capi

  Vse kar bo prišlo tako ali drugače čez čez našo južno mejo, bo ostalo tukaj. Italijani jih imajo preveč, Madžari vemo kakšno stališče zavzemajo, severni sosedje pa jih ne bodo sprejemali………..pa imamo poligon za islamiste pripravljen……..Bo treba vnuke začet učit preživetja v vojnih okoliščinah……

 • bojan

  Lepo si bo slovenija nabrala azilanov … kar je huje kot zamašek

 • RATATA

  Čez par let bomo vsi muslimani, ker dopuščamo da imamo na odločevalskih položajih pokvarjene prodane lažnjivce, lopove in morilske nastavljence!
  ##Italijanski nadškof Carlo Liberati je javno pozval italijansko vlado, naj nemudoma ustavi dotok ekonomskih migrantov v državo, v kateri prevladuje sekularna družba, saj bodo po njegovih besedah na Apeninskem polotoku kmalu zavladali muslimani. Čeprav so levičarski mediji njegovo izjavo označili za kontroverzno in nestrpno do migrantov, je nadškof Liberati v resnici samo na glas povedal tisto, česar si povprečen Italijan v javnosti ne upa, da ga ne bi levičarji označili za nestrpnega. Nadškofa skrbi predvsem nekontrolirana rast števila migrantskih kampov, ki jih odpirajo v Italiji in drugod po Evopi. Po njegovih besedah bo Evropa zaradi neumnosti svojih vladajočih elit kmalu povsem islamizirana.##

  https://youtu.be/OzUA8tAlV0E

  • Tone

   Govori za sebe!
   Nekateri nimamo namena postati muslimani.

   • RATATA

    Niti komunist nisi imel namena postati, pa si to postal in ostal.

    • bolimeđoko

     Uffff, kaj bo pa zdaj. Bogi Tona.

     • RATATA

      Tona ni bogi. Če bi bogi bil, bi se ne repenčil in ne navijal za sprejemanje muslimanarskih kameltrajbarjev.

     • samotoje

      Sicer ne vem, kaj pisari Tone, ker je pri meni blokiran, ampak tvoj odgovor je dober.

     • RATATA

      Če imaš blokiranega, potem točno veš, kakšen je način njegovega provociranja.
      Tudi jaz sem ga imel dolgo blokiranega, pa sem ga odblokiral, ko se je pojavil na Slovenec.life, da ga enmal spremljam, če se bo kaj poboljšal.
      Ampak se mu vedno bolj fuzla!
      Njegove izjave so čedalje bolj provokativne in protislovensko, celo protibelsko usmerjene.
      Pravi brezsramni in nerazsodni kvazi humanitarec / refjugiwelkomers je!

     • Tone

      Ali mi lahko kdo razloži, s čim in kako provociram.
      Če ti praviš, da bomo čez par let vsi muslimani, jaz pa pravim, da ne bom – v čem je tu provokacija?

     • RATATA

      Provociraš Tone. Provokator si in privoščljivec.
      Če meni, ki komentiram kot RATATA (nick je odprt) na komentar odpišeš na kratko “tudi arabci imajo dvojino, v Sloveniji se bodo počutili kot doma”, je to provokacija. Še več, to je napisano v privoščljivem tonu in navijaško, češ, naj pridejo, da boš videl, da imam prav.
      Provokacija je tudi tvoje hvaljenje arabcev, ko naštevaš, kaj vse smo od njih dobili. Od številk do higiene in alkohola…, kar je zame, prezrcaljeno v današnji čas bedarija in iskanje nekih opravičil in izgovorov, zakaj bi jih sprejeli.
      Bedarija je to, učeni Tone, brez smisla, občutka in čuta za kogarkoli drugega, bližnjega, sorodnega. Daješ mi občutek, kakor da nimaš nobenega svojega, ti sam si pa razpadel in notranje nagnit, le glava in prsti na rokah ti še funkcionirajo, da lahko tu provociraš.
      Ceni me Tone, ker sem ti odgovoril. Umirjeno, kar zame ni značilno na tem portalu.

     • Tone

      Seveda cenim tvoj umirjeni odgovor, kot tudi vsako drugo kulturno komuniciranje.

      Za provociranje sta potrebna dva – tisti, ki provocira in tisti, ki se počuti provociranega. Če ni nikogar, ki bi se počutil provociranega, je provokacija jalova. Mene, na primer ni mogoče sprovocirati, ker na begunce, komunizem, rdečo zvezdo, kako stranko in druge take reči, ki tukaj dvigajo temperaturo, nisem čustveno vezan, ne prizadene me, če kdo o tem slabo govori.

      Ne rečem, da včasih tudi ne provociram. Koga, ki preveč vsiljuje svojo zahojenost, Sicer pa ne. Arabcev nič ne hvalim, Samo spomnil sem, da prihajajo iz krajev, kjer se je rodila človeška civilizacija. Kot sem že povedal, bi želel, da bi nasprotovali priseljevanju iz razumnih razlogov kot je, da imamo svojih problemov dovolj, da ni dobro mešati kultur itd., ne pa zato, ker gre za zapečence, živali, manj vredne, nekulturne ljudi, posiljevalce…, ker to preprosto ni res. Kdor tako govori o drugih ljudeh, degradira samega sebe.

     • RATATA

      Tistih tisoč napadov na ženske v Nemčiji že na Silvestra 2015 ni nič?
      Uničevanje obcestne, ulične in mestne infrastrukture, zažiganje avtomobilov, vlamljanje in kraje, pretepi, posilstva in umori ni nič?
      Preveč primerov, posnetkov kamer in pričevanj ljudi s katerim prihajam v stik poznam, da bi se strinjal, da to ni, oz. je nič!
      Včerajšnji primer, ki je dnevni na Opčinah nad Trstom za katerega sem izvedel od zobozdravnika, je zelo pripoveden, saj mi je povedal, da na desetine zapečenih mladih moških ob lokalih in trgovinah vsiljivo prosjači ta denar in zalezuje mimoidoče ter šibkejših ne pusti naprej dokler jim nekaj ne dajo. Policije pa od nikoder.
      Najbolj mi gre pa na živce, če nekdo navija za nekaj, kar bo moral plačati in bo zaradi tega trpel nekdo drug!

     • Marjan

      Življenje vas desnuharjev je res kurac vredno, da cepite norosti od jutra do večera. A ste vsi invalidi al kak je to?

     • RATATA

      Zakaj se iz invalidov norca delaš krepec prfukjen, to se ja ne spodobi! A ti nista očija tega privzgojila ko ste se skupaj v kadi namakali in si lulčke cuzali(?) preklet butefur ćefurantsk!! Spizdi k spomeniku v Dražgoše in puzaj golazen smrdljiva!!!

     • Marjan

      Raje ga vtaknem tvoji v usta, da mi ga dobro popedena, pol pa še u rit.

     • Tone

      Midva nikoli ne bova prišla skupaj, zato to najino dopisovanje počasi zgublja smisel
      Predlagal bi ti samo še, da nekaj dni bereš samo časopisno rubriko Kronika, pa potem na podlagi prebranega oceniš Slovence. Nedvomno boš ugotovil, da smo Slovenci lažnivci, prevaranti, tajkuni, nasilneži, tatovi, morilci in posiljevalci.
      Točno to počneš, ko iščeš informacije o migrantih,
      Če hočeš dobiti realno sliko, je treba ugotoviti, kaj počnejo vsi prebivalci. V tem primeru pa boš ugotovil, da je delež kriminalitete migrantov daleč pod povprečjem Slovenije. In tudi Evrope.

     • RATATA

      Jaz nisem matematik, pa vendar te lahko inštruiram matematiko in statistiko, kombinatoriko, verjetnostni račun in razsodnost.

     • Marjan

      Že Jesus je bil zapečenc, pa se gredo nekaj zdaj.

     • Ana Job

      Tone, kaj si mislil s tem “tudi arabci imajo dvojino, v Sloveniji se bodo počutili kot doma”? Tega tudi jaz ne razumem. Bi ti te živali sprejel med nas? Nimamo dovolj služb, naši ljudje odhajajo v tujino, težko nam gre, ker imamo draginjo, kaj misliš glede teh moških, ki prihajajo v hordih in posiljujejo evropske ženske?

     • Tone

      Kaj sem mislil s tem, da imajo tudi Arabci dvojino, ne vem, ker je že dolgo tega, sgurno pa ne to, kar mi pripisuje Ratata. Treba bi bilo pogledat kontekst, na katero izjavo sem tako reagiral. Če Ratata pove, pod katerim člankom je bil ta komentar, bom šel pogledat in pojasnil.

      Tebi, Ana, bi pa priporočil, da se odločiš, zakaj ni dobro, da sprejemamo migrante. Ali zato, ker so živali in ne bi bilo primerno, da se mešajo med nas ljudi, ali zato, ker imamo tudi sami težave z brezposelnostjo in revščino. Eno ali drugo. Nič nimam proti, če se kdo zavzema, da migrantov ne sprejemamo, čeprav sam mislim, da bi tistim, ki jih do nas pripelje resnična stiska, morali dati zatočišče. Nikakor pa ne sprejemam, da se o teh ljudeh govori kot o hordah, ki vdirajo k nam samo zato, da bi tu živeli na račun našega socialnega sistema, so kriminalci in posiljujejo evropske ženske, preprosto zato, ker to ni res. Poskusi nekaj dni brati v časopisu samo rubriko Kronika in si na podlagi tega ustvari mnenje o Sloveniji in Slovencih. Postali bomo dežela tajkunov, tatov, posiljevalcev in morilcev. Točno to se dogaja, ko ljudje berejo samo portale kot je Nova, ali podobne madžarske, nemške ali švedske medije.

      Draga Ana, včasih se pokažeš kot razumna in draga ženska, spet drugič, posebno, ko omenjaš južnjake ali migrante, pa se izražaš tako, kot ne bi pričakoval niti jbolj prostaškega furmana. Težko si predstavljam, da ista ženska lahko uživa ob glasbi, ki jo objavlja Peter in ljudi, ki jih ne pozna in ji niso naredili nič žalega, imenuje živali.

     • Tone

      Tukaj pa komentarji kar izginjajo in se spreminjajo. Kaže, da imajo nekateri dobre zveze.
      Kaj sem mislil s tem, da imajo Arabci dvojino itd. se ne spomnim, ker je že dolgo tega. Treba bi bilo pogledati v kakem kontekstu je bilo rečeno. Če Ratata pove pod katerim člankom je bil ta komentar, bom pogledal in pojasnil.
      Če bi izgnali vse azilante, ki smo jih do sedaj sprejeli, se stanje naših ljudi in upokojencev ne bi niti za malenkost spremenilo. Jaz bi v zvezi s tem raje počakal, da minejo volitve. Begunci in sociala so le predvolilna propaganda.

     • Marjan

      Anči, bodi pametna in naj te tvoj rajš pele kam, da tle ne gniješ med temi trotlni starimi, ki jim je odklenkalo.

     • Ana Job

      Itak. Si ti tudi star trotl, da si tukaj in nadleguješ druge?

     • Marjan

      Jest sm plačan na uro in na število komentarjev. Tebe je pa škoda za med to staro domobransko golazen.

     • Marjan

      Mislim pa, da si ena desnuharska pička, esdeesovska in ti janšari plačuje na uro.

     • Ana Job

      Ti neumna vreča dreka, ne vem kdo te je izpustil iz zaprtega oddelka. Ne ogovarjaj me!

     • Tone

      Za trenutek pa le odblokiraš, da vidiš, kaj piše, kaj ne.

     • Tone

      Lažeš. nikoli in nikjer nisem navijal za sprejemanje muslimanarskih kameltrajbarjev.

     • Tone

      Kaj, izpisal se bo iz neobstoječe partije. Ne tako kot nekateri, ki bi bili še zdaj notri, če jih ne bi vrgli ven.

     • Ana Job

      Glede muslimanov ti, dam prav, tudi sama nimam namena postati muslimanka. Lahko pa ponosno rečem, da politika ni imela prstov nikdar pri mojem poslu, tako da lahko vsakemu pogledam v obraz in rečem NIMAM ZVEZ V POLITIKI in to me zelo veseli, da nisem nikomurl nič dolžna.

    • Tone

     Mislim, da obstaja večja verjetnost, da si bil komunist ti, kot jaz.

     • Ana Job

      Kot komunist je začel celo prvak stranke esds.

  • Ana Job

   Ti kar bodi musliman, če se boš podredil. Tukaj podpiram Toneta, da govoriš zase. Če bo treba se bom z orožjem v roki borila za svoje versko prepričanje. Kar se pa tiče pa*peža, pa je ljudi po vsem svetu zelo razočaral.

   • RATATA

    Kaj pa ti lapaš punčara(?)
    A sklepaš zavezništva s starimi kumunajzarji internacionalisti in slavilci ter častilci vsega, kar se je tujerodnega priteplo v slovenske Dežele?
    Spodbujaš podpornika in slavilca ideologije tistih, ki so za časa delanja jugoslovanskega naroda npr. v Bosni živečim pomuslimanjenim dodelili nekakšno titulo bošnjaškega naroda,
    slavilca tistih, ki so z nasilno revolucijo, poboji in pregonom prevzeli oblast, prekucnili sistem, domovino in gospodarstvo,
    skoraj popolnoma ukinili slovenskega kmeta in iz njega naredili odvisnega delavca, našuhtanega proletarca,
    ki so s ciljano vzgojo in prikrojenim izobraževalnim sistemom ustvarili na stotisoče v glavi popolnoma pohabljenih nerazsodnih lenuhov in nevednih bebcev nezmožnih preživljanja sebe, ki se niti ne zavedajo, da svojo odvisnost od tiste vsiljene jim socialnosti ne bi potrebovali, če bi se ne pustili podrediti zavoljo teh uničujočih privilegijev.

    • Ana Job

     Podpiram svoje interese, ki so protimuslimanski in ne vključujejo rdeče zvezdašev, ki harajo skupaj z zorangutanom na mestnem trgu. Preziram župane, ki govorijo srbsko-slovenščino in ne želim, da Sloveniji vladajo klani oziroma, kar ti je ljubše, udbomafija in mafija??? Kaj je bolje?

     Tudi jaz sem razočarana nad Slovenci in večkrat se vprašam, če je ta narod sploh kaj vreden, da je izvolil tako debilne predstavnike vlade, kot so Cmerar, Kahl in ostali… Mogoče si nismo zaslužili samostojne države, ker je preprosto ne znamo voditi.

     Nisem pa nikdar sodelovala čez mejo na velikem mitingu komunistične omladine in izvajala koreografije v čast praznovanja dneva mladosti, kar si počel ti. Tudi političnih zavezništev nisem nikdar sklepala, do vsega sem se pregrizla skupaj s svojo družino. Nikomur ničesar ne dolgujem. Sem svobodna oseba in rada imam dem*okracijo za katero se bori tudi prvak esds in sicer je ta dem*okracija ravno znotraj esds članov najbolj pomanjkljiva, kar sem občutila na kanalu Pia, kjer so me kartelno grobo napadali in razen Manurra nisem imela nikogar, ki bi bil moj iskreni prijatelj, kajti poskrili ste se kot zajci.

     Slovenec.life je DE*MOKRATIČEN in ni totalitaren kanal, kot je bil tisti prejšnji na katerega sem bila povabljena. Mi ne preganjamo nikogar, nismo nestrpni do drugače mislečih in tudi članek lahko napiše kdorkoli želi, a očitno ga razen mene, Nate in Marka ni nihče sposoben. Torej hočem povedati, da me osebna napadalnost zelo moti in da se zame ni nihče potegnil v kolikor je Indijanka vedno iz srca rada povedala, “da me podpira, vse lajka, čeprav je popolnoma nasprotna meni.” To veliko pove o človeku. To zame ni nič drugega, kot hinavščina, tudi ti si se vedno zelo rad skril med napadi name. Zato, dragi komentator Ratata, ne obračunavaj z ljudmi na osebnem nivoju, kot primer, to da je Tone sam in da nikogar nima, da je znotraj gnil človek, da mu delajo samo še prsti … Itd. To veliko pove o tvoji notranjosti in o tvoji osebnosti. Kdor ne spoštuje sebe tudi drugih ne more. Imam rada pogumne, nehinavske, kulturne in direktne ljudi z lastno oblikovanim mnenjem in sprejmem ga četudi je diametralno drugačno mojemu. Človek sem in nikdar ne bi nikogar izpostavljala po imenih, kar počnejo tukaj nekateri samozvani desni ljudje.

     Zaradi takega sovraštva ljudi med seboj, Slovenija še dolgo ne bo napredna, de*mokratična dežela, ker tega ni sposobna izvesti niti izobražena elita.

     • RATATA

      Ja bravo.
      Moja objava, da bomo čez par let vsi postali muslimani je v bistvu izjava italjanskega nadškofa, ki jo je n24tv objavila 17.januarja 2017 (http://nova24tv.si/svet/italijanski-nadskof-izgubil-zivce-zaradi-lastne-neumnosti-bomo-cez-nekaj-let-vsi-muslimani/)
      Besedilo sem celo prilepil za mojim uvodom.
      Preveč mravljinčaste prste imam, da bi pisaril na dolgo o časih ko sem jih imel šestnajst in o čem sem takrat razmišljal, o tem kakšno državo smo imeli v tistem obdobju in kje so bile meje.
      Na kratko lahko le potrdim, da se ne čudim, da sem imel Toneta blokiranega, saj s predstavljanjem svojih protidomovinskih in protinarodnih prepričanj ni za drugam kot za na šit listo, prav tako kot vsa ostala soroševa kaviar socialistična, elgebitovska in refjuđiwelkomrska ćefurska golazen zbrana na fdv, ff, umanoteri, mirovnem inštitutu in drugih financiranih civilnodružbenih in kvazi humanitarnih združenjih, ki so tako škodljiva za Slovenijo in Slovenski narod, da bomo ravno zaradi njih izginili.

 • Artur

  Pet migrantov so predali hrvaškim varnostnim organom, preostali pa so zaprosili za mednarodno zaščito in policijski postopki z njimi še niso zaključeni. ???!!!
  Ma kakšno zaščito in azil presneto ? Za zapečene parazitske ekonomske migrante ? In tako vsak dan ? Do kdaj še bomo dovolili to narodno izdajo barabam narodno izdajalskim hudičevim komunajzlskim ?

  • bolimeđoko

   Menda, jih celo policija prevaža. Bo treba mal “pretipat” Šefico.

  • Tone

   Dokler ne zmaga fašizem.

   • RATATA

    A to ni izzivanje??

    • Tone

     Ne, to je prerokba.

     • RATATA

      … je prerokba …” in tisti, ki se bodo imenovali protifašisti bodo največji fašisti!” To je uresničena prerokba

 • samotoje

  Ob vsem, kar že vemo o islamski invaziji in islamu, bo treba v Sloveniji razčistiti še eno zelo pomembno stvar- kdo je dal podjetjem z nizko dodano vrednostjo pooblastilo, da uvažajo delovno silo, ki je civilizacijsko popolnoma nezdružljiva z našo kulturo in tradicijo? Vsakomur, ki zna šteti do pet (sem ne štejem leve politike), mora biti jasno, da bodo ti ljudje vedno tujci. Niti se niso pripravljeni integrirati (kaj to sploh je?) niti se zaradi prevelikih razlik ne morejo. Kakšno ceno bo moral slovenski narod še plačati, preden bo jasno, da na neizobraženi delovni sili ne moremo graditi ničesar? Dileme ni oz. je- identiteta naroda, zaradi česar smo šli na plebiscit, ali gospodarska rast na osnovi slabo plačanih nezahtevnih del? Top strokovnjakov pa nismo sposobni plačati. Kaj je bolje- da za slovenskega upokojenca plačuje nekdo s 6-7 tisoč evri plače ali trije s 600 € in pravico do vseh možnih socialnih podpor?? In tole, kar se zdaj plazi v Slovenijo niti po 6oo € plače ni prišlo. Prišli so po socialo. Preprosto ne smemo dovoliti, da nam razni “gazde” spreminjajo identiteto države.

 • Poštenje velja

  janša”’ čas je da naredimo zid!

  • Franc Šink

   Skrajni čas.

 • elh.

  Uvažati primitivnejše kulture je oslarija prve klase.

  Že če samo iz stališča pravic živali ocenimo tole invaziranje Slovenije je stvar nesprejemljiva.

  Stranke, ki so za migrante, njihovi predsedniki, osebno sodelujejo pri zatiranju in mučenju živali, ki nujno sledi pravici do izvajanja veroizpovedi in prepuščanja države šeritatizaciji.

  Kužke in ostale ljubljenčke spreminjajo v umazane živali, živali za zakol bodo prepustili še večjim krutostim, kot jih te že skusijo samo za domačo populacijo. Znaten korak nazaj za pravice živali.
  Ali o tem sploh razmišljajo v čem sodelujejo? Ko nas bodo ti izrinili, bodo vse živali prepuščene tem divjakom na milost in nemilost. Tudi v tem sodelujejo ljubitelji mladih vsega lačnih moških migrantov. Ne bodo se znašali samo nad ljudmi, tudi nad njihovimi živalskimi ljubljenčki. Vemo, kdo jih welcoma, ta pomaga pri halal mučenju in pri zmanševanju živalskih pravic, kot civilizacijskega dosežka. Po zaslugi levičarjev, tudi katoliške cerkve pod zadnjim papežem.
  Kot ni zmernih muslimanov ni tudi zmernih levičarjev. Takoimenovani zmerni samo stran pogledajo, ko skrajni mesarijo.

  Se vozi en bedak naokoli z registracijo: KR – HALAL.
  Ambicije imajo velike.

 • Olga2345

  “Med njimi so državljani Pakistana, Indije, Sirije, Maroka, Afganistana, Bangladeša in Alžirije.”????? Po kakšnem ključu jih policaji triažirajo? So to cerar-erjavec-plenkoviceve kvote iz Bosne, ki bodo “rešile” levičarje pred prodajo NLB bankomata?!!!!! So to “ubogi begunci” ali nezakoniti migranti”???????!!!!!!
  Ljudje, zakaj sploh rabimo potne liste, vozniška dovoljenja, osebne???? Ko nas policaji ustavijo, prosimo za azil….

 • Olga2345

  Kučana, Cerarja, Erjavca, Fajonovo je treba urgrentno odpeljati na Dob!
  Kaj počne prva policajka??!! Se je odklopila od policije in izvaja, namesto varovanja meja, uvoz divjakov d.o.o.???? Koliko tisoč jih je že v Sloveniji???!!

 • Olga2345

  Slovenija je sprejela 70.000 Bosancev, ki so med vojno prišli v Slovenijo in jih je večina ostala v Sloveniji, zato imamo “kvot” dovolj! Ne rabimo nobenega migranta več in to je treba sporočiti Junkerja in EU! Dovolj je!
  Izetbegoviću, ki jih vlači v Evropo in hvali Erdogana, češ da je od boga poslan, je treba vrniti tudi zalogo od prej…

  • Franc Šink

   Olga tu pa malo utihni.vsi bosanski begunci so že odšli.

   • Olga2345

    Ali niso vsi v parlamentu? Za koga pa opanković gradi dzamijo?!

    • Franc Šink

     Pa ne pa ne blodi tu je portal resnice.

     • Olga2345

      Murgl, Matić…..Tomić…

     • Franc Šink

      Sigurno misliš na dve zblojene babe in enega srbina.

 • Franc Šink

  Prav zanima me kašna bo Slovenija čez deset let.

  • stajerc5

   Ti imas pa zelo rad horor filme- grozljivke, nje?

  • ljubinica

   Upajmo, da ne taka, kot je danasnja Svedska.
   Danes na Svedskem upravlja s svedsko kulturno dediscino pakistanski imigrant, sociolog, ki o svedski zgodovini in kulturi nima pojma in ga tudi ne zanima:
   Qaisar Mahmood.
   Za razjokat …. kam so prisli Svedi.

 • xtc

  Težava zabitih Slovenceljnov je v tem,da bodo Avstrijci mejo neprodušno zaprli ob meji in po Sloveniji pa se bo nagnetlo te drhali ,da bo joj.
  Če boš npr šel v Avstrijo praktično nebo stati na nobeni pumpi proti njej od Rač napreje,sploh,če boš imel A tablice na tovornem vozilu,za Slovence pa od Pesniškega ringa,jih boš takoj imel na podvozju,Avstrijci pa talali kazni za po jurja in po parih še v Avstrijo ne boš smel zaradi te nadlege.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!