Primčeva stranka Glas za otroke in družine podpira referendum o drugem tiru

Stranka Glas za otroke in družine podpira referendumsko pobudo proti spornemu vladnemu zakonu o drugem tiru. “Podpiramo zbiranje podpisov za referendum in bomo v tem zbiranju tudi sodelovali z društvom Davkoplačevalci se ne damo, ki ga vodi Vili Kovačič. Referendum je zdaj najcenejši način za preprečitev kraje gromozanskih količin denarja s strani vladnih elit, saj ta denar nujno potrebujemo za pomoč slovenskim družinam in razvoj Slovenije,” je sporočil njihov predsednik Aleš Primc.

V stranki Glas za otroke in družine menijo, da je treba sporni vladni zakon zavrniti, ker:

– je predvidena trasa po mnenju strokovnjakov veliko predraga (najmanj za 500,000.000 evrov); 

– je projekt tako nedodelan, da bodo vladni izbranci prek korupcije in izsiljevanj z aneksi dodatno obogateli, še bolj kot pri projektu TEŠ 6;

– ker Slovenija proti Kopru potrebuje sodobno, varno dvotirno progo, ki bo omogočala potniški in tovorni promet (tega sporni vladni projekt ne omogoča).

C. Š.

 • MižekFiga

  Pošteno, pravo krščansko demokracijo sem pogrešal od Bajukove smrti do ustanovitve stranke GOD. Pričakujem Vas v koaliciji za EU Slovenijo. Privoščim Vam veliko volilnih glasov, saj je prva izkušnja z Demosom še živa. Ampak samo prva, ker je Petrle kot predsednik vlade namerno zamočil nadaljevanje. Je dobil za nagrado sedež v EU parlamentu!

 • MladiLiberalec

  Govoriti o korupciji v primeru drugega tira je velik populizem saj projekt sploh ni stekel in nadzorni organi tudi opravijo svoje delo praviloma.

  • garfi

   liberalno opravite delo in izgine milijarda

  • Janez

   Daj !
   PIŠI ZABOGA BOLJ INTELIGENTNO.
   ČE SE BERE TVOJE ZAPISE – SE IMA VEDNO OBČUTEK, DA JIH JE NAPISAL – NEK ROBOT.
   ALI
   LUTKA, KI MIGA NA UKAZE IN GIBE – LUTKARJA. VODJE LUTK. L.R. JANEZ KOMENDA

   P.S. POJASNI 42 MRD€ DRŽAVNEGA DOLGA. KAKO JE DO NJEGA PRIŠLO, KO PA IMAMO TAKO
   “IDEALNE, POŠTENE IN PO TVOJE – SPOSOBNE” OBLASTNIKE.
   Komaj verjamem, da zmore kdo tako nerealno razmišljati – kot ti .

 • Janez

  Jaz
  Sem podpisal za referendum o 2. tiru.
  ZA POVEČANJE ŠTEVILA PODPISOV
  PRIPOROČAM NAVEZAVO NEPOSREDNIH STIKOV S KRAJI, Z. VASMI – NPR. Z GASILSKIMI DRUŠTVI !

  Ob soglasju z župani seveda. L.r. JANEZ KOMENDA
  P.S.
  NE POZABIMO NA OBNOVITEV ZVEZE DRUŠTEV “ORLI”

 • Olga

  Bravo!

 • Anton

  jaz sem svojo državljansko dolžnost opravil danes, stem apeliram še na vse ostale domoljube, zavedne Slovence, katerim ni mar, kako oz komu se razpolaga naš davkoplačevalski denar, naj to storijo tudi sami v okviru časovne zmožnosti, vsekakor pa v okviru zbiranja podpisov za referendum. Tu ne gre za bele in rdeče, naše in vaše, komuniste, domobrance, kot nam hočejo misel, da gre za nagajanje s strani opozicije vsiliti mediji. Gre za preprosto dejstvo/a, zakaj plačati neko storitev, projekt, za več denarja, če ga konkurent opravi za bistveno manj?Ali ste vi, karakteriziram, ko ste gradili hišo, delali hišo na temelju zgolj enega predračuna, ko ste hišo dajali pod streho, ste povpraševali po ceni zgolj pri enemu izvajalcu, mar ni bilo tako da ste vkoliko je bilo le mogoče zbijali ceno? Tako se moarte vprašati, saj koncev gre tudi za naš davkoplačevalski denar, ki ga bomo morali plačevati za nadaljnih 45 let, in tu/takrat vas nihče ne bo vprašal po politični pripadnosti, plčaevali bomo vsi naši in vaši, beli in rdeči, komunisti in nekomunisti.In navsezadnje ob vsem tem me krepko žalosti apatičnost mladih, študentov, bodočih intelektualcev, kako z malo interesa, skoraj empatije, včasih tudi pomanjkanja razuma spremlja politično dogajanje v državi tej, kar se konsekvenčno kaže tudi pri zbiranju podpisov za 2 tir, pri obstoječem (vladnem) načrtu, ki je še enkrat naj poudarim strokovno nedodelan in preplačan, kar je primerjalna analiza pokazala, krepka odstopanja.

 • Janez

  Kdo ?
  Za vraga. – pa je ukinil stare ok proge v
  – KRANJSKO GORO in iz
  – VELENJA V SLOVENJGRADEC. Ali kdo ve? L.r. Janez KOMENDA

 • tarantela

  Lepo! Ko bo zmanjkalo nafte, bo gospod Primc postavil električne polnilnike za tovornjake in šleparje. Si lahko mislite, kakšne vrste bodo pred polnilniki, ta zadeva namreč traja in traja in še traja, preden je akumulator napolnjen. In veliko velikih akumulatorjev…Jej, jej, jej!!!

 • garfi

  drugi zlati tir za mafijo
  STE ŽE PODPISALI ZA PROTIMAFIJSKI REFERENDUM ???
  tudi stojnice so pred upravnimi enotami
  http://www.publishwall.si/referendumdrugitir
  upravne enote informacije
  http://www.upravneenote.gov.si/

 • garfi

  Spoštovani,
  Odbor za varstvo človekovih pravic in temeljnih svoboščih – Odbor 2014 vabi na zadnji shod za pravico, resnico in pravno državo pred poletnimi počitnicami. Na shodu, na katerem nas bodo nagovorili Alenka Jeraj, Jurij Pavel Emeršič in Aleš Primc, se bomo spomnili tudi tretje obletnice ustanovitve Odbora 2014. Vljudno vabljeni v četrtek, 8. junija 2017, ob 17. uri pred Vrhovno sodišče v Ljubljani.
  http://odbor2014.si/

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!