Razlog za razrešitev direktorja Pošte Slovenije: “Imaš dobre rezultate, a si politično preblizu SDS!”

Aleksandar Kašeljević. Foto: STA

Že pred dnevi smo poročali o kadrovskem cunamiju na Pošti Slovenije. Ekonomist Aleksandar Kešeljević, eden od tvorcev gospodarskega programa Stranke Mira Cerarja, ki je bil sprva kandidat za ministrsko funkcijo, potem pa je zaradi spornega članstva v nadzornem svetu Infond Holdinga ter afere Groff izpadel iz ministrske igre, naj bi klicaril nadzornika Pošte Aleša Groznika in zahteval, naj odstavi generalnega direktorja Pošte Slovenije Borisa Novaka. Zaradi fiaska nadzornikov Pošte in vpletanja Kešeljevića v neodvisnost poslovanja gospodarskih družb v lasti države je bila  sklicana tudi izredna seja parlamentarne Komisije za nadzor javnih financ.

No, zdaj se je za vodilne res zapletlo. Iz neuradnih virov smo izvedeli, da naj bi predsednik nadzornega sveta Aleš Groznik generalnemu direktorju Pošte Slovenije sicer priznal, da ima zelo dobre rezultate poslovanja, vendar pa naj bi bil problem in posledično razlog za zamenjavo v tem, da je politično bolj naklonjen stranki SDS in ne trenutni vladi. To pa je popolnoma nesprejemljiv razlog za zamenjavo direktorja, ki dobro dela. 

V zakulisju te igre, kako se znebiti Novaka, pa se dogaja še kadrovski spopad za Pošto Slovenije, in sicer med strankama SMC in DeSUS na eni strani ter na drugi strani Socialnimi demokrati (SD). Že pred nekaj tedni naj bi prišlo do tajnega sestanka med vodilnimi v SMC in DeSUS, na katerem naj bi ugotovili, da ima stranka SD absolutno prevelike kadrovske apetite, predvsem pa so ti apetiti nesorazmerni v primerjavi s tem, kako majhno težo ima SD v koaliciji. Nadalje naj bi pri prihajajočih imenovanjih nadzornih svetov Telekoma Slovenije in Petrola SMC in DeSUS blokirala člane SD – ta stranka sicer tudi nima več dejansko pravega manevrskega prostora.

 • althar

  Tvorec gospodarskega programa SMC? Kaj takega, kot gospodarski program SMC, ne obstaja. Lutke nimajo programov, morajo samo brezpogojno izvajati ukaze iz ozadja.

 • Poštenje velja

  ćifurji raus

  • Svinsk zrezk

   kdo bo pa pol delal

   • stajerc5

    Muslici bojo pol delal, pol ko se bojo na svinske zrezke navadl, tak ko na snops, vedno ponoci- iza coska- kad me niko ne vidi!
    Praseto, cauiiiii….

 • Boco

  Kešeljević. To mi zveni kot en jugovič. Dajte Nova24 malo pogledat od kot sta ata in mama. Pa da vidimo kako zavedne slovence imamo v Cerarjevi SMC, najbolj etični stranki po Cerarju. Glede na število jugoviških poslancev pa sigurno najmanj patriotsko, domoljubno stranko.

  Na slovenski zemljici moramo vladat slovenci, ne pa jugoviči press.

  • Janez

   Volil boš pa Čefursko bando.

   • stajerc5

    Pa kak pod milo materjo lahko nekdo voli nekoga, ce ne ve od kod mu je stars1 ali pa stars2, Bog te nima rad!? Na obcini so me fprasal, ce sem oce, pa sem jih fprasal, ce mislijo stars ena- dva- tri-sti…, ker sem takrat pod mizo padu in nisem vec stel…Vse kar se spomnem so rdece gate od jebacev in dva sta mela se zvezdo na riti!
    Ja, pa se neki, drug dan mi je kelner reku, da so vsi govorili v cirilici! Kaj je zdej to, nimam pojma, ki je ta spraha doma…

 • totex39

  Ravno to nas vse povsod uničuje, ker so na vseh položajih nesposobneži in jugoviči, samo da so blizu rdeči levičarski vladi, zato pa počasi tonemo v tej nerešljivi “greznici”.

 • garfi

  še en dokaz, da nam vlada MAFIJA-tranzicijska levica

 • luckyss

  Itak vedno ene in iste osebe kolobarijo po državnih dobro plačanih službah..kar me spominja na sicilijansko mafijo…
  Vaš članek pa na basen o lisici in grozdju..patetično..
  Pač ni… ni, ni ;)

 • karpelec

  V katerem kotu so še našli pozabljenega siromaka, ki si želi lepe službe in ga ni požrl vladni sesalec.

 • Morala

  Apetiti, pohlep in želja po oblasti jih bodo uničili!! Sram vas je lahko, zamenjati nekoga, ki dobro dela!

 • janez55

  Saj se mi je zdelo, da je pošta preveč pod vplivom SDS. Zadnjič je en poštar ugriznil našega kužeka.

 • antimur

  To levofašistično drhal s pritepenci ter Kučanom z njegovo drhaljo, moramo dokončno opraviti, v nasprotnem primeru smo v 3,14zdi.

 • Dragan Krstič

  Aljuš Pertinač zamrznjen član SD je kot levosučni komentator včeraj na oddaji Bojana Požarja VV Faktor na TV3 povedal naslednje:
  -Cerarjeva vlada ima toliko pameti kot lišaj kalorij
  -Kešeljević je tretja liga predavateljev na EF
  Resnično neverjetno kako se že levi intelektualci norčujejo iz vlade SMC, SD in Desus-a.

 • dr Janez Sveti

  Ovi čifuri nam bodu čist zjebali Sloveniju!
  Dr Janez Haso Sveti

 • Olga

  So že vse pokradli, “moralneži”, pa je sedaj na vrsti Pošta Slovenije? Moti jih direktor, ker je blizu SDS in je pošten, pa ne bodo mogli mimo njega ropati in ga morajo zato zamenjati??!!!
  Vsi na volitve in naženimo tatinskim drhal!!!! Zapomnimo si lopove SDS, DESUS in SD!!! Na smetišče z njimi!

  • Vera

   SDS ni med lopovi Olga .

   • Olga

    Seveda ne!

  • Tomzi

   Pri SD si pomotoma pripisala še S.

   • Olga

    Sem popravila, hvala! Pravilno je SMC!

 • totex39

  Če začnemo realno študirati je mogoče to tudi pretveza levičarjev, da zanalaš nastavljajo te čefurje

  na mestih, kjer jim je omogočeno, da nas lahko uničujejo.

 • domovina mili dom

  Tu ni kaj polemizirati. Zajebal* so kar so uspeli. Potrebno je sestaviti spisek, koga in koliko so zamenjali levi udbomafijci. Ta spisek predstaviti ljudstvu. Tako, tukaj je spisek, zato smo v riti. Sedaj pa ljudje, a spucamo to, da rešimo Slovenijo pred udbomafijo? To je poslanstvo desnice.

 • Vera

  ” Kadrovska mafija SMC-ja deluje na Pošti Slovenije ” ! :(

 • orsa

  Nezaslišano, da bi odstavili direktorja, ki dobro dela in je pošteni. Kaj vse si pri nas dovolijo ti levičarji, cela lista jih je, ki so uničili slovenska podjetja.Take stvari se ne dogajajo v pošteni demokraciji, pri nas pa je to dvajsetletna praksa levičarskih vlad. Dol z njimi, Slovenci predramimo se in na ulico.

  • Ana Job

   Na ulico!

 • Ana Job

  Vse sposobne ljudi je potrebno odstraniti in inštalirati levičarske lopove. Potem bo vse ok.

  • FRANC3

   To se v Slo z malo prekinitvami dela že od leta 1945.

   • Ana Job

    Vem Franc in ni čudno, da hodi čedalje več izobražencev živet v tujino. Zaradi desnega prepričanja, skoraj nimajo možnosti dobrih služb,ki so rezervirane za levičarske bebce brez šol ali s šenkanim FDV faksom ali Ekonomsko fakulteto.

 • Coeus

  Tudi SDS ni bila nic boljsa… v svojem mandatu, ko so zamenjali kar prece dobrih direktorjev (se posebej v primerjavi z novo nastavljenimi), nekaj je seveda bilo tudi slabih, s svojimi nesposobnimi a poslusnimi je bilo pa to ok. To je sedaj ze ustaljena praksa slovenske politike… edino, da sedaj tat vpije, primite tatu… po naslednjih volitvah pa zopet “jovo na novo” ;)

  • Peter

   Glej, Coeus, ne vem s katerega planeta si ti padel v to dolino, ampak po vsakih volitvah in v vsaki državi stranke, ki so zmagale in ki tvorijo koalicijo, na odgovorna in seveda tudi dobičkonosna mesta nastavijo svoje ljudi.
   Problem je, če v neki državi tako dolgo vlada ena opcija, da je vse v njenih rokah, od gospodarstva, sodstva, policije itd…
   Ja?

   • Coeus

    Padanje s planetov ipd. neumnosti raje prihrani zase in za svoje bliznje, ce to tolerirajo… s taksnimi izjavami samo kazes svoj nivo, pa res ni nobene potrebe.
    Kot si sam ugotovil je to standard v marsikateri drzavi… pri nas morda se malo bolj ekscesno, ker je precej podjetij se vedno v drzavni lasti. Problema pa ne vidis… ni tezava v tem, da je ena opcija na oblasti tako dolgo… problem je v nesposobnosti druge “opcije” in v tem, da ko so ze dobili priliko, so hoteli v 4 letih notri spravit vse za 14 let nazaj in se za ene 20 let naprej, ker so ocitno vedeli, da ne bodo dolgo na oblasti. Ko pa se to dogaja “nasim”, kot v tem primeru, pa je to naenkrat popolnoma nesprejemljivo. Ce bodo slucajno se kdaj zmagali bodo pa seveda zopet v najkrajsem moznem casu pocistili in nastavili svoje in bo vpila druga stran… Da so pa eni bolj nesposobni od drugih pa je tako ali tako jasno ;)

    • rrrrr

     Lepo si treščil Petra. Sedaj to dokaži skadrovskim seznamom v vseh vladnih, polvladnih, nevladnih službah in nebodigatreba inštitucijah, ki ga je postavila vladna koalicija v letu 2004-2008. Navedi tudi eno (1) samo ime, k se je po devetletnem rdečem cunamiju še ohranilo? In, zakaj si tiho?

     • Coeus

      Kar se seznamov tice, verjetno celo obstaja kdo, ki jih dela tako na levi, kot na desni strani, ce te toliko zanima si poisci. Sam se s tem ne ukvarjam pretirano in ne sledim, kdo je na kateri poziciji zaradi katere stranke in se tudi ne mislim… se manj pa slediti temu kdo je “neodvisen ampak ozenjen” s katero od politicnih opcij, da ima polozaj in privilegije. Upam, da ti to odgovarja tudi na vprasanje o navajanju imen… mocno pa dvomim, da recimo Nika Jansa in Tadej Tanko nista vec na plinovodih ali po novem v kateri drugi drzavni firmi, kamor sta jih namestila oceta…

     • rrrrr

      Hvala, ker potrjuješ moja predvidevanja. Običajno lajanje leporečnega in dobro preskrbljenega levičarja v bledo luno. Prazno luno, namreč….
      Sicer pa , rad bi srečal vsaj 1 (enega ) navijača tranzicijske neolevice pri nas, ki bi vsegliharstvo podkrepil z relevantnimi dokazi. Pa ga ne bom, misija nemogoče. Pa vseeno hvala za tvoj odgovor.

     • Coeus

      Sedaj pa res ne vem… ali ne razumes ali noces razumeti poante… mislim, da je prva opcija. Nisi navedel niti enega argumenta in vse kar premores, je oznacevanje drugace mislecih za “levicarje” na tak ali drugacen nacin. Takole lovljenje za slamice v obupu in nemoci je naceloma prav zabavno…
      Ampak na malo bolj resno noto… tako kot ti, bi tudi jaz rad srecal vsaj enega navijaca desnice, ki bi svoje nakladanje in mantricno ponavljanje produktov JJ in SDS, podkrepil z relevantnimi dokazi. Ampak za razliko od tebe, ki si navijac desnice, jaz nisem navijac levice. Zame so vsi ista nesposobna banda, katere cilj je skanalizirati cim vec drzavnega premozenja v lastni zep in ki ima vsaka svojo bazo neumnih a vernih ovcic, ki je na desnici samo malo bolj fanaticna kot na levici.

      Aja, ko si z vsem tako na tekocem in vse ves… kje sta potem trenutno zaposlena Nika Jansa in Tadej Tanko?

     • rrrrr

      Nika Janša je zaposlena v Inštitutu za enakoprravnost deklet, žena in babic, Tadej tanko pa je sekretar v Cerarjevem ministrstvu Za zmerni napredek. Koiotus, zadovoljen?

     • Coeus

      Nadvse… hvala. Sem mislil, da se ne bos se nizje spuscal, kot si se ze in delal norca iz sebe… ampak roko na srce… resno pa tega nisem pricakoval. Ti le zivi v prepricanju, da so “nasi” boljsi od “vasih”… ignorance is bliss :)

 • montyamp

  To je murglosrbski moralno etični program , kateremu mora 3.14zda od Cerarja prikimavati .
  Ja , saj se ve kdo ga je spravil na položaj , oblast vendarle .
  Ja , na oblasti je pa
  MURGLOSRBSKA UDBOPARTIJSKA TERORISTIČNA CELICA .
  Če ne verjamete , vprašajte HANZI PROSTITUCIJO .

 • Fogglof Tunnek

  Janez Janša je s političnim kadrovanjem uničil del javnega gospodarstva. S funkcijami v gospodarstvu, v nadzornih svetih in v upravah podjetij so bili nagrajeni njegovi politični somišljeniki in neizvoljeni kandidati za poslance SDS. Ko je bil Janez Janša na oblasti je zamenjali fse t.i. leve direktorje, ki so kljub dobrim poslovnim rezultatom odstopali iz osebnih razlogof. Intereuropa, kamor je postavili svojega strankarskega kolega, bifšega prodajalca orožja Andreja Lovšina, je imela zaradi zgrešenih investicij v Rusiji leta 2009 in 2010 več kot sto milijonof ojrof izgube… Luka Koper, ki jo je prevzel njegov strankarski kolega Robert Časar, kasneje obtožen zlorabe položaja, je zaradi zgrešenih investicij v dveh letih imela več kot 60 milijonof ojrof izgube, na začetku pa je imela več kot 240 milijonof ojrof privarčevanega denarja… Gremo naprej… HIT, kamor je postavil Jano Grbec, članico strokovnega sveta stranke, se po letu 2007 utaplja v izgubah, skupaj te znašajo že več kot 50 milijonof ojrof… Casino Ljubljana, ki ga je Grbčeva vodila za tem, je prišel v stečaj. Vidite moji dragi…to so grehi za nazaj…tak je Puklasti uničeval Slovenijo, zaj pa gob** odpira!!!

  • macon

   Koliko ti še manjka do skupnih 5 milijard? Štiri in pol levičarskih?

  • Dragan Krstič

   Drekec pekec iz Haloz, govora je o SMC, SD in Desus koaliciji, retard iz Haloz pa o Janši.

 • Tetka iz ozadja

  Lepo je biti antijanšist

  • Viktorh

   ..še posebno, če si duševno omejen kot ti.

 • Peter

  Lepo je biti pro-kućanist.

 • Viktorh

  Slovenije: “Imaš dobre rezultate, a si politično preblizu SDS!”

  To je dobra obrazložitev, pravi argument.

  Da, da, tovariši, pred desetletji so mi rekli ob reelekiciji: imaš hercmano. Res je, nisem bil član partije.

  Še pomnite, tovariši?

 • Fogglof Tunnek

  Resnica o Ivanu Janezu! Janša je omogočil tajkunizacijo… v času mandata SDS-a je blo izpeljanih več kot 200 menedžerskih prevzemof, za katere je odgovoren Janša. Na ministrstvu za gospodarstvo so prenovljeni zakon o prevzemih, ki je sporne menedžerske prevzeme “za en ojro” prepovedoval, pripravili že leta 2004, a zakona Janševa vlada ni sprejela. Čepraf so deževala opozorila o spornih prevzemih… čepraf so mu pisma pisali ekonomisti… čepraf je javnost vedela, kdo je dejanski lastnik Pivovarne Laško ali Istrabenza… čepraf je njegov generalni sekretar vlade iz SDS-a, Božo Predalič, tudi sam sedel v nadzornem svetu Istrabenza v času menedžerskega prevzema, je molčal. Zakonodaje nato ni popravil zaradi izčrpavanja podjetij, ampak šele 28. novembra 2007 ali tri leta prepozno in deset dni po znani izredni seji v parlamentu, ko se je javno razšel z Boškom Šrotom zaradi kritičnih člankof, objavljenih v “njegovem” Delu (gnes ma Novo24tv)…. Skratka, Janša je omogočil tajkunizacijo!!! Bobu bob!!!

  • Minovak

   F.T. – tvoje razglabljanje o nasprotni strani tvojega prepričanja, teži k temu, da si bil tudi sam vpleten, ker toliko vse veš, končno pa, zakaj se nisi oglasil, ko je bil čas za to…? Smrdi na začetek plačane predvolilne..a ne. Sicer smo pa tega navajeni od levakov, ampak vedno laži…ali morda že veš, kaj se je skuhalo o Janši v Murglah?

   • komar marko

    Boljše vprašanje. Kaj se KUHA za naslednje volitve, ker ta REPERTUAR vključno z neko ZEMLJICO se je izpel!

 • komar marko

  No lepo je bila nekaj dni nazaj opisana PRIHVATIZACIJA.Dokončno so lastninili NACIONALIZIRANO premoženje. Gospodarje so pospravili, hlapci so zavladali. Izmislili so si PATRIJO, da so lahko spet kradli. Kaj pravite, kateri HEROJI so to bili?

 • komar marko

  Neki prihvatizator nekega javnega skladišča, ki je danes sodoben center je nekoč izjavil: NI BILO MORALNO, JE PA BILO LEGALNO. Le katerega združenja je član? Le zakaj se pri TEŠ 6 leta 2010 niso oglasili in so tičali glavo v pesek kljub opozarjanju RADIČEVE!

 • komar marko

  Glede TEŠ 6 so na preiskovalni komisiji lepo povedali da RABOTE izvirajo iz leta 2010. Kaj pravite, kdo je takrat vladal?

  • Peter

   Janša?

   • komar marko

    dam ti čisto desetko.

    • Peter

     To pa res ni za desetko.
     Saj vemo, kdo je kriv za vse, kar je narobe v dolini, no…

  • Dragan Krstič

   V Halozah je vladal Drekec pekec alias Fogoff Tunnek, vse udbovce tam ima pod sabo pa koza Julika je čisto nira nanj.

 • Fogglof Tunnek

  Nekoč je Janševa vlada ob nelegitimnem prevzemu oblasti zatrjevala, da pravic prebivalstva z varčevanjem ne bo treba krčiti, nato pa je ploščo obrnila. Odločila se je za terapijo s šokom, saj je nameravala z varčevalnimi ukrepi poseči v skoraj fse pore socialne države… Lagali so nam v obraz. V javnosti govorili eno, za našimi hrbti pa delali drugo. Zaradi napačne finančne politike, je Janša dovolil, da se je neto zunanji dolg Slovenije v času od 2004 do 2008, v zgolj štirih letih, povečal za 10,1 milijarde ojrof. Še leta 2004 nam je bila tujina dolžna več kot milijardo… v zgolj štirih letih pa smo porabili 10 milijard ejrof več, kot smo jih ustvarili… Janez Janša…”hvala ti lepa” !!!

  • Minovak

   F.T. – ali si ti spal zadnjih 10 let ali si končal šolo, ko ste prišli do 10 v matematiki? Malo poglej koliko smo zadolženi danes, pa počasi, prej pa vzemi kakšen Persen. Poglej na link, pa počasi…
   http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/slovenia

   • Peter

    S tumpekom se pogovarjajo samo še njegovi klovni.
    Vsi ostali ga ignoriramo, no…

    • Minovak

     Imaš prav, on je maškara za vedno…

     • Peter

      Ne, on je tako pameten, da se lahko pogovarja samo še sam s sabo.
      Kar sicer tudi počne…

     • rrrrr

      Ne samo, da se pogovarja sam s sabo, tudi skrega se.Zadnjič se je pa še sam sebe eno na gobec. Ne, pardon, dve…

 • komar marko

  saj en več ali je pijanček naravno ubrisan ali je ubrisan zaradi plačila? Kaj porečete?

 • komar marko

  Malo šole za rdečkote:

  Kaj je javni dolg?
  Po določbah pakta o stabilnosti in rasti se dolg sektorja države (v nadaljevanju javni dolg države) izkazuje po metodologiji nacionalnih računov (ESA95). Po tej metodologiji javni dolg države obsega dolg državnega proračuna, občinskih proračunov, zdravstvene in pokojninske blagajne ter javnih skladov in zavodov.

 • komar marko

  In resnica o PUFU:
  V obdobju Pahorjeve vlade od konca leta 2008 do 30. aprila 2011 se je zunanji dolg naše države eksplozivno povečal, s 3,7 na celih 10,6 milijarde evrov (skupaj za 6,9 milijarde). Podatki BS torej povedo, da je Pahorjeva vlada v nekaj več kot dveletnem obdobju povečala zunanji dolg države do tujih upnikov za približno petkrat več kot v celotnem štiriletnem obdobju Janševe vlade.
  Zamolčana resnica o zunanjem dolgu države
  Janševa vlada se je v tujini v letih 2007 in 2008 zadolžila za 1,4 milijarde evrov, s čimer je večinoma odplačala notranji dolg države s tedaj višjimi obrestnimi merami. Takratna zamenjava cenejšega zunanjega z dražjim notranjim dolgom je imela za posledico, da se skupni državni dolg v letih 2007 in 2008 ni povečal, hkrati pa so se zmanjšali proračunski izdatki za obresti. Mimogrede: izdatki državnega proračuna za obresti so se po letu 2008 zaradi eksplozivne rasti državnega dolga močno povečali, s 325 na 480 milijonov evrov konec leta 2010.
  V nasprotju z Janševo je Pahorjeva vlada z izdajo državnih obveznic, ki so jih kupili tuji vlagatelji, financirala večji del novonastalega javnega dolga po letu 2008. Pod Pahorjem se je skupni javni dolg države povečal za 8,2 milijarde evrov, od česar državne obveznosti do tujih vlagateljev dosegajo kar 6,9 milijarde evrov.
  To je kruta in po letu 2008 povsem zamolčana resnica o zunanjem dolgu slovenske države, o katerem molčijo celo mencingerjanski ekonomisti, ki sicer nenehno bruhajo ogenj o zunanjem dolgu.
  Bankrot pod Pahorjem
  Zunanji dolg slovenske države je močno narasel prav pod Pahorjevo vlado in našo državo izpostavil velikemu tveganju, da v prihodnosti ne bo sposobna vrniti dolgov do zunanjih upnikov in bo bankrotirala. Tuji upniki v nasprotju z domačimi ob zapadlosti državnih obveznic vedno zahtevajo poplačilo dolga.

  • Dragan Krstič

   Ja ampak nekaj je pa treba priznati. Finančni minister Bajuk je dovolil preveč garancij države za nenormalno zadolževanje bank v tujini. Se strinjate gospod Komar?

   • komar marko

    Država ni dala nobene garancije za zaodlževanje bank v tujini- Izčrpali so nas TAJKUNSKI krediti, ki jih ni bilo mogoče vrniti s strani prihvatizerjev. Ena bombica je bila tudi LESENA PATRIJA, ki pa na srečo ni bila realizirana doma!

  • Coeus

   Lepo sfrizirane stevilke in zmanipulirane, da potrjujejo vaso tezo… ker pa poizkusate dajati vtis, da veste o cem govorite, pa se malo napisite o rasti skupnega dolga Slovenije do tujine (javni + zasebni dolg do tujine) v obdobju 2004 do 2008 in malo analizirajte te stevilke v ekonomski luci in tudi njihovem vplivu na ostale vlade po 2008. Da vam malo pomagam… skupni dolg je v casu 2004 do 2008 narastel in cca 15 mrd na cca 40 mrd… kako je mogoce, da se je ravno v tem obdobju skupni dolg do tujine prakticno potrojil, kar se ni zgodilo niti prej niti kasneje? A bo slo??

 • komar marko

  SAMO ZA RDEČKOTE.
  V samostojni SLO sta PLUS proračun imela edino PETERLE in JANŠA. Še kdo kaj ne ve?

  • Dragan Krstič

   rdečkote + vijoličaste. Tunnek od pijače ni rdeč ampak že vijoličast.

 • pajot

  Borisu Novaku so podaljšali mandat za naslednjih pet let.

 • Fogglof Tunnek

  V SDS niso pretirano zaskrbljeni zaradi čedalje obsežnejšega bega možganof v tujino. Imajo velik nabor svojih otrok in funkcionarjef, s katerimi bodo zapolnili izpraznjena mesta… Eni se sicer drogirajo s kokainom, a bo šlo… V SDS-u fse vleče močno v desno…to se že pri hoji vidi !!!

  • Dragan Krstič

   Ma ne, to ti narobe vidiš ko spiješ par šnopčkov pol pa 3 litre šmarnice za poplaknit.

   • Peter

    S tumpekom se pogovarjajo samo še njegovi klovni.
    Vsi ostali ga ignoriramo, no…..

   • komar marko

    No v tujino bežijo desni izobraženci. Rdečkot z levo izobrazbo FDV pa ostajajo doma, tako da se ni bati za PROPAD SLO!

   • tomo

    Za tako majhne rdečkaste možgančke, kot jih ima tumpek je že 0.3 šmarnice preveč…….

 • komar marko

  bolje da si na koki kot pa da obdeluješ kužite. A imam prav?

 • KIKI

  Kdo je tale Krešeljević ? Kdo ga nateguje oziroma koga on
  nateguje, da je tako dobro zapisan v rdečem raju?
  No, če bi bila še Alenčica na vladi, bi se razumelo,
  zdaj pa, upam, da se ni spravil na kakšno Kozlovičko
  ali Lipicanerko ali kakšno ministrico z modernim mednožnim
  centrom (na sumu imam Gjerkešco ali pa staro Milojko,
  ki je že vse skozi dala ) “Boh ve!?” Upam, da ni kar v naročju
  samega centralnega boga Mirčeka in si vzajemno menjavata
  pi…..e!?)

 • Fogglof Tunnek

  JJ je najprej pred 20 leti začel obračunavat s svojimi strankarskimi kolegi. Dr. Jože Pučnik je bil prvi v vrsti, za njim Hvalica, fse ostale si je pa podredil kot vojake v svoji stranki , kateri še danes delujejo kot vojaki. Takrat nismo še niti slutili kakšno DRŽAVLJANSKO VOJNO NAM PRIPRAVLJA Janša, ker narod je bil do takrat precej enoten, spravljen, bil je Dr. Pučnik, Dr, Alojzij Šuštar, Drnovšek in Janez Podobnik, Hvalica, Kučan in še ker so držali narod složen skupaj. AMPAK ZA NAVIDEZNIM MIROM SE JE DELALA NEVIHTA V BOLANI GLAVI. Ko si je podredil stranko po SS vojaški doktrini je ZAČEL OBRAČUNAVAT Z FSO OSTALO SLOVENIJO. NSI je bila prva njegova žrtef ki je z lahkoto padla. Hvala bogu, da so SLS volilci spregledali brezglavo NORIJO noriškega kralja!!!

 • Peter

  Tukaj pod mano, en kuža laja.
  Zgleda, da gospodarjev ni doma, no…

  • tomo

   ne laja več….samo še otožno cvenka……..

   • Peter

    Saj ne boš verjel, ampak super se je ujelo tole, res en kuža laja nekaj nadstropij niže…

    Če pa tale drugi tukaj spodaj, samozvani car portalofff otožno cvenka….ne vem, mogoče bi bil že čas, da sam opazi, da se je izpel in da ga nihče ne jemlje resno, hihihi, no.

 • črnaovca

  Dobri rezultati, ko ti poštarji stavkajo in na vasi všasih niti pošte ne dostavijo, to ima lahko v glavi samo nekdo ki ne ve kaj se mu dogaja v firmi ali pa je toliko butast da ne razume. Briga me kdo in kakšne barve je direktor le da ne bomo na koncu te boge pošte, ki je delovala že v času rajnke Avstrije in morda celo bolje kot danes, še pokopali

 • Fogglof Tunnek

  A se še spomnite kadrovanja leta 2012, za časa Janševe vlade oz. takratne koalicije?…Zanimif je bil primer kadrovanja v DeSUS-u. V NSi in SDS so nagradili bifšega patrijca, v Listi Virant svoje sorodnike in prijatelje, v DeSUS-u pa so kadrovali po načelu kontinuitete. Državni sekretar v kabinetu predsednika vlade Janeza Janše je tako postal Ljubo Jasnič, generalni sekretar stranke, ki je v Janševem kabinetu “skrbel za koalicijsko pogodbo”. Zanimivo ftem primeru pa je, da Jasnič in Janša nosta sodelovala prvič. Poznala sta se že precej časa, njuni poti sta se prvič križali že daljnega leta 1977, ko je bil Jasnič predsednik Zveze socialistične mladine Slovenije (ZSMS), Janša pa se je kot odposlanec ZSMS in kot komunistični “komisar” udeležil marša skozi Kozaro, Jajce, Drvar, Srb in Bihać, po poteh delegatov na II. zasedanje Avnoja v Jajce…hahahahahahahahahahaha… Prokleti čelavec!!!

  • Anton

   O ne!!! Zdaj ne bom nikoli več volil JANEZA.

 • Peter

  Baje je cucku, ki spodaj laja ime Car. Car portalofff, ki ga nihce ne bere, nihce ne sljivi in nihce ne jebe.
  Je pa Car…al pa Sultan, al pa Piki, no…

  • tomo

   Nihče ga ne bere, ker piše proti levi oz. je polpismen, laže kot pes teče, za jebača ima pa svojega klona, torej se jebe sam s sabo………..

 • tomo

  Ja, tako se bo začelo…….zdaj, ko se je začel ta komunistični ostanek pasjega iztrebka z njegovim podmladkom vred zavedati, da na prihodnjih volitvah ali pa že prej ne bo več …”izvoljenec naroda”….oz.jim v grlo že teče voda, se bodo poskušali infiltrirati v vsa večja državna podjetja, vmes pa poskrbeti še za javni sektor oz. “svoje”. Upam, da bo prednostna naloga JJ, vse te razne iće in komunajzarske podrepnike PO NAJKRAJŠEM POSTOPKU sterati od koder so prišli……….v PM.

 • SloBoySMC

  Po mojem se gre bolj za to da SD ful prevec funjcij zaseda glede na svojo moc v koaliciji in bi rad Cerar mal meje postavu.

  • tomo

   cerar se še ne zaveda , do kod seže SD hobotnica….v resnici je SD z svojimi komunističnimi lobiji precej globoko zažrta predvsem v državni proračun…….

   • stajerc5

    Nehaj debatirati z od smarnice skozlanim tunekom, oprosti- samo nasvet…

    • tomo

     Kdaj si pa nazadnje zasledil , da debatiram z tumpekom????

     • stajerc5

      Samo ne reci, da nisi cekal kdo je Sloboy…

     • tomo

      Se pardoniram, res nisem pomislil na to…..sem premalo na forumu, pač delo…..tale kozojebec se pa itak predstavlja z vsemi nicki kar jih je, tako da……goni ga v pizdo materino…………

     • SloBoySMC

      Joj ne me primerjat z zoofili in pedofili.

     • stajerc5

      Primerjati, hehe, zakaj primerjati…?

     • SloBoySMC

      Ker Tunek mi je sam reku da je zoofil in pedofil. Pa kao prfoks od glasbe

     • Jovo Jamnica

      Ti še ne veš, da je stajerc5, špecjalist za nicke. On zavoha iza vogala, kateri je Tunek. Boljši je od Mefista. Ne me prosim, zdaj vprašat, kdo je Mefisto.

     • SloBoySMC

      Mefisto si mi ti reku da je dusevni bolnik. Stajerc pa je pac mim udaru in to ful.

     • Jovo Jamnica

      Nanu. Saj sem povedal, da je boljši od Mefista.

     • SloBoySMC

      Nanu?

     • Jovo Jamnica

      :-) Dobro vprašanje! Veš, sem Štajerc in zato se mi velikokrat zgodi, da uporabim kak nemški izraz. Pomeni pa nekako… no,no

   • SloBoySMC

    Je nekaj na tem ja

 • cosmosjasnovidec

  V mlajših letih je bil ciganski kozojebec v rit “foglof tumpek” partner tovarišu”milan kurčanu”in,ker nikakor ni mogel zanositi je zaradi tega “fogla”zapustil in vzel Števko. “Fogl”je pa nadaljeval svojo istospolno buzerantsko kariero in tako prišel v ciganskih krogih do naziva ciganski play gay “foglič”.

  • SloBoySMC

   Ti pes pa znas bit strupen ha ha. Pol pravis Kucan ni mel fotrnice pa ga je zapustu. Lol

 • AlojzZ

  Sprašujem admina, ali se zaveda, da je z dopuščanjem takega pogovora uničil Nova24TV komentiranje?
  In da je to namen nekaterih komentatorjev? Da so celo plačani za tak način pogovora?

  • goldhorn

   Podpis! Komentarji morajo biti na nekem nivoju.

 • Ivan Friderik Novak

  Parlament bi moral nujno sprejeti zakon. ki bi prepovedoval kakršnokoli financiranje političnih strank s strani pravnih oseb.
  (Imen ne navajam.)

 • tarantela

  No, pa ste na NOVI spet udarili mimo, Boris Novak ostaja direktor še za nadaljnjih pet let.

  • goldhorn

   Morda pa so ustavili konje, ker je zadeva prišla v javnost?

 • Iza Demos

  Tresla se je gora, pa nič od tega. Pa tako udarno, dramatično zgodbo ste spesnili. Vse v imenu resnice. Ni kaj, ……………….
  Le kje ste dobili vse te informacije/izmišljotine?

 • xtc

  Ravno to so razlogi zakaj je treba večino firm sprivatizirati:

 • lado

  sami ćefurji ,a nismo v SAMOSTOJNI DRŽAVI!!!!! pa še pri pahorćiču halo VOLIMO DESNICO PA SE ZNEBIMO VSEGA KAR NI SLOVENEC-KA!!!! ja tud pahorćića inkomunistov ala “pisatelj”svetina

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!