Razpoke v vladni koaliciji naraščajo! Kontič opozarja na nespoštovanje dogovorov!

Župan Velenja Bojan Kontič (Foto: STA)

Razpoke v vladni koaliciji so vedno večje in vodstva koalicijskih strank prejemajo podatke o tem tudi od strankarskih lokalnih organov. Kot primer lahko navedemo Bojana Kontiča, ki je kot župan Mestne občine Velenje in predsednik Območne organizacije Socialnih demokratov Velenje, v petek, 31. marca, naslovil pismo predsedniku Socialnih demokratov ter podpredsedniku Vlade Republike Slovenije Dejanu Židanu, v katerem je zapisal, da je treba spoštovati dogovore med koalicijskimi partnerji in ohraniti zaupanje. V nasprotnem, meni Kontič, nima nobenega smisla več, da se ohranja koalicija.

Župan Bojan Kontič je zahteval spoštovanje dogovora lokalne skupnosti z Ministrstvom za notranje zadeve Republike Slovenije, in sicer dosledno spoštovanje sklepov glede vzpostavitve Izpostave Azilnega doma v Velenju. To pomeni, naj ministrstvo zagotovi, da bo v Izpostavi Azilnega doma v Velenju nameščenih do največ 30 prosilcev za mednarodno zaščito, kot je zapisano v občinskih sklepih, in ne 150, kot se trdi v javnosti.

Kontič išče pomoč vodstva stranke in koalicije zato, ker se je znašel med tistimi župani, ki jim v civilnih iniciativah Bele krajine, Velenja in Lendave očitajo samovoljno ravnanje. Ker je Civilna iniciativa za Velenje zahtevala razpis lokalnega referenduma o sklepih, s katerimi so v občini Velenje sprejeli zavezo o sprejemu migrantov, mestni svet pa jih je zavrnil, ga je sodišče ponovno pozvalo o ponovni presoji, zato zdaj čaka na odločitev Upravnega sodišča RS. Župan Kontič je nato od državnega sekretarja na ministrstvu za notranje zadeve Boštjana Šefica zahteval, naj ne podpiše najemne pogodbe z lastnikom objekta, vendar tega niso upoštevali. “Tega ne morem razumeti drugače kot tako, da gre za nespoštovanje dogovorov in zlorabo zaupanja,” je Kontič napisal v pismu, ki ga je naslovil na Židana, predsednika SD.

Župani samovoljno zavračajo spoštovanje zakonodaje
Kot smo že poročali, v civilnih iniciativah Bele krajine, Velenja in Lendave opozarjajo na nedopustno ravnanje županov v njihovih okoljih. Kot so izpostavili na skupni novinarski konferenci v Ljubljani, se vse pogosteje dogaja, da župani ne delujejo v skladu z zakonskimi predpisi ali pa je njihovo delovanje na meji teh predpisov. Vlado pozivajo, naj ukrepa. V vseh treh iniciativah so, kot poroča STA, kritični do dogajanja ob vprašanju nastanitve migrantov oz. beguncev v njihovih občinah, pa tudi v nekaterih drugih primerih. Maja Kocjan iz Civilne iniciative Bela krajina je ugotavljala, da županom in županjam ni osnovna skrb blagostanje občanov. Kot je poudarila, je v Črnomlju, Velenju in Lendavi opaziti izrazito negativne trende natalitete, visoke stopnje brezposlenosti, izseljevanja mladih in odhajanje številnih na delo drugam, tudi v tujino.

Župani in županje pa ne le, da ne spoštujejo interesov in zahtev občanov, v določenih primerih ne spoštujejo niti sklepov občinskih svetov, v zakonskih določbah pa iščejo luknje in opravičila za svoja ravnanja, so kritični v omenjenih treh iniciativah. Vlado pozivajo, naj ustrezno ukrepa in župane, ki delujejo na takšen način, takoj razreši.

Civilne iniciative zato predlagajo odpoklic županov
V Civilni iniciativi proti migrantskemu centru v Beli krajini so po besedah Kocjanove Črnomaljci in Črnomaljke morali svoje nestrinjanje pokazati s protestom in zbiranjem podpisov pod peticijo, pozneje pa so začeli tudi z aktivnostmi za izvedbo referenduma. Po besedah Kocjanove, ki je tudi opozicijska občinska svetnica, se črnomaljska županja “kljub odločitvi upravnega sodišča, da je delovala nezakonito, še naprej obnaša in deluje nezakonito in išče vse možne načine in luknje v zakonu, da opraviči svoja dejanja”.

Od prejema sodbe jo pozivajo k ustrezni zakoniti odločitvi glede pobude za razpis referenduma, a v odgovorih prejemajo samo “nerazumljive, neutemeljene in nezakonite razloge”, zakaj se ti postopki ne nadaljujejo. S tem pa jim je onemogočeno kakršno koli izvajanje aktivnosti, je še pojasnila Kocjanova. Kot je še dodala, so na pristojno ministrstvo že vložili poziv, naj DZ predlaga županjino razrešitev, a niso prejeli nobene odločitve. Zoper županjo bodo vložili tožbo zaradi molka organa, razmišljajo tudi o vložitvi kazenske ovadbe.

V Civilni iniciativi proti vzpostavitvi izpostave azilnega doma v občini Velenje so se prav tako obrnili na Upravno sodišče RS. Upajo, da jim bo ugodilo, sicer jim, kot pravijo, ostaja še možnost pritožbe na Ustavno sodišče RS.

Kot je dejala Suzana Kavaš, so opozicijski občinski svetniki že v letu 2015 županu postavljali jasno vprašanje o poteku kakršnih koli pogovorov v zvezi s postavitvijo izpostave azilnega doma v občini Velenje, a je trdil, da ne. Nekateri zapisi pa po njenih besedah kažejo, da je bila Mestna občina Velenje ena prvih občin, ki je ponudila pomoč pri nastanitvi beguncev. Notranje ministrstvo je nato pogodbo z najemodajalcem podpisalo kljub nasprotovanju krajevne skupnosti in vloženi pobudi za razpis referenduma. Po besedah Mihaela Letonje se ljudje v Velenju ne želijo izpostavljati, ker se bojijo župana in morebitnih posledic, saj živijo v tem okolju.

Jože Cofek iz Civilne iniciative Lendava pa je spomnil na dogajanja iz leta 2015, povezana z namestitvenim centrom, ter med drugim izpostavil pomanjkljivo informiranje javnosti. Ob tem je bil kritičen še do nekaterih ravnanj župana, med drugim povezanih s postopkom objave namena kandidature za EPK 2025, koncesijsko pogodbo o daljinskem ogrevanju in soglasjem k nakupu deleža v Murskem valu.

Demokracija

 • althar

  Denarja je zmanjkalo, rdeča mafija je pokradla vse, kar ni bilo vzidano, zato bodo jeseni predčasne volitve in desnica pripuščena k zmagi, da spet malo napolni kašče.

  Upam, ampak res močno upam, da desni tokrat ne bodo ponovili napake iz 1990/92 in 2004/2008. Udbovsko zajedavsko omrežje je treba spodrezat neusmiljeno, dokončno in v celoti – rdeči rak mora stran, to je zdaj zadnja priložnost. Naloge za dosego tega cilja so znane in jasne ter izvedljive v relativno kratkem času.

  • Dragan Krstič

   Jaz sem pesimist. Tudi če zmaga desnica te lopovske pokvarjene, kleptomanske rdeče hobotnice ne bo mogoče odstraniti iz državne uprave, sodstva, policije, medijev. Ta banda je popolnoma vpletena v vrh odločanja in 100 Janš ne more počistiti z njimi. Če si gledal včeraj na TV3 oddajo VVfaktor tudi leva politična komentatorja Aljuš Pertinač in Sebastjan Jeretič strinjata da bi bila vlada s premierjem Janšo najboljša rešitev za Slovenijo.

   • althar

    Jaz, nasprotno, nisem tako pesimističen. Udbomafijsko hobotnico drži pokonci stara garda, tista, ki jim tudi Kučan poljublja roko, na primer Zemljarič, Roter ipd., ki pa že vsa stoji na robu jame. Ko se odprodajo njihovi glavni napajalniki, bodo kmalu počepnili, mlajša garda pa enostavno nima več enake moči, poleg tega je na smrt skregana med sabo. Moč poslušnih lutk v sodstvu in državni upravi je seveda ogromna, a le dokler ubogajo tistega, ki pokliče po telefonu. In mlajše garde zajedavcev ni med temi, ki bi jih brezpogojno poslušali, vsaj ne v takem obsegu, kot to velja za stare prdce.

    Porezat udbomafijske korenine, zdaj ko so že precej na koncu, ne bi smelo biti težko in se da narediti dokaj hitro. Precej dlje pa bo trajalo spraviti socializem is Slovencev, to pa zagotovo drži. Prevzemanje odgovornosti za svoje življenje z države spet na svoja ramena, sprejemanje razbitja in privatizacije socialističnih monopolov, razmišljanje z lastno glavo – te stvari bo po 70 letih nasilnega odstranjevanja iz opranih slovenskih možganov precej težko in mučno spravljati spet nazaj. Ampak kulturni marksizem oz. politična korektnost tudi po svetu prejema zelo hude udarce, tako da bo, vsaj mlajša generacija, morda dokaj kmalu zapopadla, da suženjsko udinjanje vodilnim (para)državnim elitam ni edini možni način preživetja.

    • von Rhein

     Poglej kaj sem odgovoril(vprašal) B.Krstiču.

   • janez.pokoncni

    To 100% drži. Pot do ozdravitve bo ZELO DOLGA. 45 +26 let sistematičnega medijskega strupljenja se ne bo pozdravilo v parih mesecih ali letih. Edina realna možnost za hitro ozdravitev je v bistvu katastrofalna – vojna!
    Sicer pa bo zdravljanje potekalo po naslednjem scenariju, ko bodo seveda izpolnjeni zanj pogoji :
    – na prvem mestu zagotovo prekinitev strupljanja, kamor spada ukinitev RTVSLO in preprečitev prelivanja denarja iz “državnih” firm v “privatne” medije,
    – umik države iz gospodarstva in vse na to temo, kar ni UKINITEV državne lastnine, je in bo samo laganje tiste opcije, ki bo ta zmešan folk prepričevala, da ni z državno lastnino nič narobe smo dobre upravljalce moramo najti, blabla,
    – sprememba volinega sistema. Svaštarnica (koalcija na kolacijo) ne vodi nikamor ; “puno baba, deca kilava”.
    – sledi spopad z Javnim sektorjem in nešteto pijavkami priklopljenimi na državo,
    – spopad s sistemom vzajemnega ropanja, ki se kliče socialna država,
    – itd (naprej je brezveze naštevati, ker teh točk najini otroci ne bodo dočakali, pisati prognoze za pravnuke pa je brezveze).

    • Dragan Krstič

     Se strinjam vendar želim povedati to, da bo desnica takoj morala začeti z reformami kar bo boleče za ljudstvo, sploh nič pa za rdečo falango, ki se je nakradla dovolj denarja. Vendar pazi, rdeči mediji bodo takoj začeli rušiti desno vlado s hujskanjem ljudstva a sedaj pa imate desničarje, ki vam stiskajo pas. Dokler smo mi vladali ste imeli dovolj za preživetje, pod desničarji pa še tega nimate več. Nekaj podobnega se je že zgodilo z 2.Janševo vlado.

     • janez.pokoncni

      To, kar si ti napisal, so samo še dodatni razlogi, da moje naštevanje naprej ni imelo smisla.
      Da ne bo nesporazuma – točno tako bo, kot si napisal!
      Normalna vlada nas bo probala potisniti pol koraka naprej, čemur bo kaviar socialistična mafija nasprotovala in nas s podporo zblojenega življa vse skupaj kaznovala tako, da nas bo potisnila 3 korake nazaj.

     • dob

      Zelo dobro povedano.

      Kadar nekdo ravna z denarjem gospodarno, še posebno pa na državnem nivoju, to samo pomeni, da denar spremeni običajen tok. Prej je šel k lenuhu, ki si je s tem denarjem polnil žepe, potem pa tak lenuh ne bo več zadovoljen spremembo sistema.
      In bo sabotiral vsako spremembo v sistemu. Hotel bo nazaj sistem, na katerega je vajen.
      Tistih, ki si polnijo žepe s tujim denarjem je v Sloveniji ogromno. Varno so spravljeni po neštetih državnih službicah in vsi mislijo, da je dober položaj in mastna služba njihova človeška pravica. Ta ne bo mirno čakal, da Janša preusmeri tok denarja k tistim, ki ga ustvarjajo.

     • Karmen

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Dragan Krstič

   Preberi na Pozareportu kako se rdeče hijene pripravljajo na delitev plena na 2. tiru Divača Koper.

   • von Rhein

    Ciljaš na Šetinca? Če je to, bo treba priporočiti branje vsem.

    • Dragan Krstič

     Tudi, ampak pri nas je veliko ščetincev in Mojc, ki nam povedo na Hanzi TV kako
     nevaren je Janša.

   • althar

    Sem bral.
    Rešitev je preprosta: izdelavo projekta in gradnjo prepustiš tujim izvajalcem in cena pade za dve tretjini. Ali pa koncesija. Še prej pa resna analiza, ali je gradnja sploh potrebna.
    Samo prava moč niso ta mlad Šetinc, Štrajn ali Damjan. Ti so samo eksekutorji. Glavni denar in poveljevanje nad projektom pripada starim prdcem: Kučan je, na primer, “boter” tega ropanja, za njim pa se skriva udbovski gradbeni lobij. Brez njihovega vpliva se lahko Šetinc ali Damjan razpočita, pa ne bosta spravila ničesar skozi.

    • Dragan Krstič

     Boter ne rabi denarja zase ali za svoje potomce. Boter finančno skrbi za svoje politične somišljenike in še posebno za politične naslednike katerim je treba preskrbeti dovolj financ, da bodo še naprej gospodarsko in politično obvladovali Slovenijo. Nagrabili so milijarde, veliko so jih spravili v svoje žepe, še več pa je tega denarja namenjeno za “našo” stvar. Zato sem pesimist kajti kaj nam pomaga zmaga desnice brez nosilcev kapitala. Z denarjem kupiš vse kar si želiš.

     • althar

      To absolutno drži. Tudi sam že lep čas govorim, da naša desnica ne bo vredna kaj prida, dokler ne bo imela solidnega kapitalskega zaledja.

      Po drugi strani pa je res, da ima tudi “levica” svoje težave. Udbomafiji zadnje čase denar hitreje kopni, kot ga v teh oteženih okoliščinah (zunanje zadolževanje države se po dosegu Maastrichtske meje bolj ali manj ustavlja, vazalne banke so nelikvidne, pokradene vazalne firme in mediji delajo izgubo in propadajo po tekočem traku itd.) lahko nakrade.

     • Dragan Krstič

      To kar si napisal potrjuje moj upravičen pesimizem. Da desnica prevzame oblast v popolnoma izropani državi zna biti samomor desnice, kajti takoj mora začeti z bolečimi reformami ki jih bo občutilo tudi obubožani državljani. Jaz ne vidim drugega kot takojšnje razlastitve tistih, ki so kradli družbeno premoženje, je pa to kar revolucionarno in za EU nesprejemljivo.

     • althar

      Razlastitev seveda ne bo, razen če uspejo dokazat krajo, v kar pa dvomim.

      Ampak še vedno je ogromno državnega premoženja, ki ga morajo prodati že zato, da porežejo udbomafiji seske in to jim bo zagotovilo sredstva za nekaj časa. V tem času pa – privabljanje tujega kapitala ter deregulacija in s tem vzbrst zadušene domače podjetniške pobude.

      Desnica bi rabila kapitalsko podlago predvsem v propagandne namene. Ampak kolikor vem, imajo sedaj stvari napeljane iz tujine, poleg tega je aktivnih čedalje več prostovoljcev. Še posebno problemi z migranti so pripeljali ogromno sveže moči iz povsem nepričakovanih smeri. Aja, in Cerkev se spet aktivira. Ne boš verjel, ampak cerkveni so seznanjeni z Bannonom in Breitbartom, hehe…

    • janez.pokoncni

     A lahko vprašam ZAKAJ bi ti (ali jaz) sploh moral graditi 2. tir?

     • Johan

      Preprosto, da se lažje krade in dodajajo Anexsi !!!!

    • Johan

     Točno tako, Kitajci bi naredili dva oprtna tunela i vso infra strukturo za 900.000 miljonov. Provizije NE ŽELIJO PLAČEVATI, SD in ostala levica krvavo rabijo denar !

   • karpelec

    Jankovič pa že potuje po Sloveniji( M.Sobota) in lovi volivce po njej in že išče ministre za svojo vlado.

    • Dragan Krstič

     Čimveč muslimanov bo Cerar v državo pripeljal več volivcev bo imel šerif. Me zanima če sam plačuje svojo kampanjo ali pa MOL.

     • karpelec

      V slogi je moč. Tudi nasmeh in obljube so za enkrat dovolj. Samo ne smemo jih prezreti, pa čeprav so na obrobju.

    • Slovenka

     Bog se usmili Slovenije.

    • von Rhein

     Kje? V rodni Pušči? Baje je njegov fotr hodil tja prodajat lubenice.

     • karpelec

      Na TV idea na keteri so se rausali z odkupom.Sicer pa ljubljana je njegova, osvojit mora še provinco s promocijo priprošnjika in pa botrčka, da se počasi osvoji teritorij.Z variantami na IMM se ne miruje,(samodanijanša).Pajek plete mrežo na več načinov, pa tudi, če Pušča.

 • Antonius

  Pri Cerarjevem koritu nimajo na programu nobenih dogovorov. Tam se levičarski prasci samo drenjajo za vsak grižljaj, ki jim ga uspe ukrasti iz korita.

 • Olga

  Sprevrženo, čisto po LEVAŠKO! Pri migrantih “morajo” dosledno upoštevati zahteve EU??!
  Pri obsodbi zločinskega totalitarnega komunističnega sistema in kaznovanju vseh, ki ta sistem propagirajo, pa ne?!?
  Zavajanje javnosti na kvadrat!
  Vlado in župane smo izvolili zato, da ščitijo naše interese in ne zato, da drug drugemu po hierarhiji do EU lezejo v rit!
  Zato je prav, da vlada in župani, ki kršijo svoje obveze do volivcev, VSI ODSTOPIJO!
  Orban nam je dokaz, da država LAHKO in MORA ščititi svoje interese!

 • janez zorman

  Bojan Kontič. Tovariški pozdrav. Podobno kot v zaupnih partijskih depešah med raztrganci.

 • totex39

  No vsaj nekaj, da nekateri, ki delujejo v koaliciji poslušajo tudi glas ljudstva, ter le priznajo, da je nekaj narobe v njihovhi lažnih dogovorih.

  • goldhorn

   Tole je le predvolilna gesta. Rad bi se svojim potencialnim volivcem predstavil v lepi luči.

   • totex39

    Ja tudi to je mogoče, kmalu bomo videli pravo resnico.

 • rubec

  V tej Stranki Debilov so sami debili kar po svoje niti ni čudno. Pravzaprav je logično.

 • Dragan Krstič

  Kontič kao rešuje svojo rit pred meščani Velenja. Jaz mu ne verjamem da je to iskreno kar govori sedaj.

  • Franc Šink

   Verjetno tega pisma sploh ni poslal, ali pa je dogovorjeno.

  • KIKI

   Rdečega Kontiča je potrebno skontirat! To bojo storili kar domorodci Velenjčani, ki ga imajo
   že “pun kurac”!

   • Slovenka

    Še je sploh kakšen Slovenec v tem Titogradu ali je že vse počefurjeno?

 • MižekFiga

  A mu je Tito na glavo padu?
  Upajmo, da meščani še niso pozabili “Nabijanje na kolac”!

 • tarantela

  No, tale naslov zgoraj so mokre sanje nekaterih…

  • FORT WORTH

   Ja,pri tebi so tudi mokre sanje. (:-))))

   • Franc Šink

    Z suho češpo med nogami.

    • FORT WORTH

     Kako si sploh upas pomisliti na,kaj takega ti nemarnez no ? (:-)))))

     • karpelec

      Saj misliti ni greh.

     • FORT WORTH

      Hehehe

 • Krtača17

  Spet smo izvedeli nekaj ekskluzivnega iz novinih virov haha. Kako pa kaj tista ekskluzivna novica napreduje o razpadu vlade?

  • MižekFiga

   Odkar jim je pri Jeklenem Janezu spodrsnilo, RAZPADAJO!

  • Johan

   Krtača peder je spet prdnil na roso !

 • črnaovca

  Tale ksiht bom natisnil in dal navrh predala s sladkarijami, ko bodo otroci odprli predal se bodo tako ustrašili da bodo kar pozabili na to kaj je notri. Veliko Boter pri TEŠ 6 in tretji razvojni osi ki se bo gradila po najboljši zemlji in v najdražji varianti. Zanimivo bi bilo vedeti koliko zemljišč je v njegovi lasti na bodoči trasi. Dajmo raziskovalni novinarji v službi resnice. Kajti kot poslanec je imel dostop do informacij in je lahko pravočasno nakupil poceni zemljišča

  • herman

   Ti si pa gotovo iz Primčeve stranke, ko se zavzemaš za takšno nevzgojno strašenje otrok.

   • črnaovca

    A misliš da bi jih preveč ustrašil in bi doživeli šok. Ne iz Primčeve pa nisem toliko nor pa tude ne da bi gledal in poslušal one stare koklje, rad bi videl vzgojo in uspehe njunih otrok

   • Johan

    Ne iz SD-ja

  • Hanza Gorenjski

   Dovolj je, če daš predal svojo sliko…

   • črnaovca

    Bi tale tvoja bolj ustrezala,

 • Franc Šink

  Vse kar temelji na laži se prej ali slej poruši. To velja tudi za SD.

  • von Rhein

   Že,že,ampak komunajzarska laž se ne zruši.Samo preoblači se.

 • sprehajalec

  Čas za Nov Obraz?

 • Franc Novak 1979

  Ja gospodje iz SD in ZL in ostalih ljudstvofilskih strank in strančic ali se boste enkrat tudi vi tako odločili, kot se je ameriški predsednik Donald Trump: https://www.almasdarnews.com/article/trump-keeps-pre-election-promise-donates-3-months-salary-national-park-service/. Seveda bo to lahko naredili tudi desni politiki, kot podpora Trumpu, a tega od njih nisem pričakoval.

 • von Rhein

  V nasprotnem, meni Kontič, nima nobenega smisla več, da se ohranja koalicija.
  …………………………………
  Edini smisel je bil ,da pokradejo čimveč davkoplačevalcem,instalirajo svoje nesposobneže na dobro plačana delovna mesta in se igrajo medsebojno trgovino.Torej,brez smisla že v začetku.

  • KIKI

   To že tako in tako pridno počnejo in se z vso silo prerivajo ob
   že skoraj praznem koritu! Svinje nemarne, rdeče!

 • AboutTown

  @sprehajalec:disqus
  Naš veliki prijatelj in Profesor Sprehajalec se ni izneveril svojim skrivaškim domobranskim koreninam.
  Po širokoustenju in napihovanju je dobil preprosto vprašanje, na katerega še vedno ne zna odgovoriti.
  Bravo! Take ljudi rabimo. To je naša prihodnost. Izmikanje, skrivaštvo, oportunizem… Lepo!

  • sprehajalec

   Pst, moje korenine so tehnično borčevske, samo so moji predniki že zelo zgodaj spoznali zablode Borčevstva in komunizma, ter vso zlaganost NOB.

   Zopet izzivaš, potem jo dobiš po phički, kot turški petelinček, z rdečim grebenom na glavi skačeš v druge. Potem pa cviliš, Ivan Janez, pa ta desni…..

   Lepo sem ti povedal;

   ZUC – Zoning Update Committee (po domače skeniranje terena za vojaške namene)

   je premetenka besede

   CUZ – ljubkovalni vzdevek za oneta od AboutTownovega soseda, s katerim je dotični v ljubezenskem razmerju.

   • AboutTown

    Narobe. Pojma nimaš. OK? A boš še izzival? Ne veš niti kaj je zuc, pa se napihuješ.
    Bednik, da ti ni nerodno, ogaba desničarska.

    • sprehajalec

     zate je pomemben CUZ, njega se primi danes popoldne.

    • Janez

     In ti pezde si sam sebi rekel,da si komentator.

   • FORT WORTH

    Pusti tega siromaka. Z vsemi se je ze sprl.
    Vse lazi,ki so jih gradili se jim sesuvajo.
    Zivcki jih pa izdajajo no… (:-))))

    • AboutTown

     Ne, pikec. Samo poker se gremo.
     In @sprehajalec:disqus ima slabe karte, pa si ne prizna…

     • FORT WORTH

      Kaj pa ti sploh ves,kaj je poker no ?!
      Karte imate slabe pa vi…

     • AboutTown

      A… ne še ti, no… sami pametnjakoviči… fak, no…

     • Hanza Gorenjski

      seronja

     • AboutTown

      OK.

     • Hanza Gorenjski

      ..ti pa znanje..

     • AboutTown

      Šššš…

 • AboutTown

  @sprehajalec:disqus
  Komedija s Profesorjem se nadaljuje. Nekako ne popusti… revež.
  Očitno ga starši niso naučili kako se sprejme poraz.

 • AboutTown

  @sprehajalec:disqus
  Naj ti bo, reva uboga…
  Zuc je “zaščitnik ustja cevi”, po domače “zaštitnik usta cevi”. OK?
  Pa še slikica, da ne boš neumen umrl (tista prirezana zadevica na koncu cevi):
  http://www.zastava-arms.rs/sites/default/files/styles/galleryformatter_slide/public/bgp.jpg
  ali pa
  http://i54.tinypic.com/11kyqvq.jpg

  OK? Zdaj pa PROSSSSSIM utihni.

  • sprehajalec

   Gre za slovenski novorek, to kar ponujaš in ZUC. Nihče ne ve zanj. Nekje si izbrskal shemo kalašnikovke, pa se sedaj ustiš z njim.

   Kaj je včasih pomenil izraz BHD v strateški vojaški shemi.

   • AboutTown

    “Nihče ne ve zanj.”?!
    Ne, kreten napihovalsk domobranskii!
    TI NE VEŠ! OK?! TI!!! JASNO?!
    Kakšen slovenski novorek?! Debil usran. Priznaj, da pojma nimaš, pa bo.
    Zdaj pa utihni, pizdunček usrani.

    • sprehajalec

     Pripadnost Kultu častilcev Rdeče Zvezde ti očitno škodi.

     1. si vulgaren
     2. nevljuden
     3. glup
     4. nemoralen

     Torej imaš vse atribute, ki so na splošno značilni za pripadnike tega kulta.

     • AboutTown

      Ja… seveda. Ti pa si nadut, samovšečen, nevzgojen in razvajen desničarček.
      Papa.

     • sprehajalec

      Častilci kulta Rdeče Zvezde so tradicionalno imeli problem, če so imeli opravka z Gentlemanom. Nekako se nikoli niso znašli, manire, pa učeno govorjenje.

      To je tako, če Hlapec zajaha konja.

     • Hanza Gorenjski

      Očitno ti nagaja pimpek.
      Mokro krpico položi na njega pa te bo milio.
      Samo ne predolgo, da otroci ne bodo smrkavi, šupko.

     • AboutTown

      Vidim, da imaš izkušnje. Lepo.

     • Hanza Gorenjski

      A nisi opazil, da je pošteno omejen.

 • David Lokatos

  Tukaj smo samo DOMOBRANCI! Ce komui naj ustreza,naj gre drugam! ENOSTAVNO!

  • sprehajalec

   Še en levičarski krtek se je pojavil. Prepoznaš jih, da nimajo zgodovine foruma.

   Dokler bo Nova bo svoboda govora in misli. Če NOVE ne bo, bo zopet enoumje, kot zadnjih 70 let.

   • AboutTown

    Svoboda govora je tu zato, ker nimajo denarja za admina. Simple as that,

    • von Rhein

     Svodo govora ,ki jo ti poznaš in kot kaže zagovarjaš (če upoštevam kolekcijo žaljivk) bi lahko rešil tudi kakšen prostovoljec. Bolj zanimivo je videti kaj vse se je izleglo in na kaj lahko računamo,če bi oblast prevzela pomlad. Na granitne kocke za obrambo tekovina.

     • AboutTown

      Tudi za prostovoljca ni denarja.
      Kako pa lahko letni čas prevzame oblast, pa ne bi vedel.

     • von Rhein

      Vse o.k. Marsikaj ne veš pa klatiš naprej in nazaj.Pomembno je,da si sam s seboj zadovoljen.Za večino tukaj si itak nezanimiv.

     • AboutTown

      Očitno nisi v večini.
      Sicer pa se pravilno slovensko napiše “Marsičesa ne veš”, ne “Marsikaj ne veš”. A ne domoljub?

     • von Rhein

      Drecksack.Zapomni si kako ti je ime. To je vse.Ne spadaš v kategorijo oseb s katerimi bi,ali polemiziral ali se prepiral.

     • Krtača17

      Seveda ne. Saj ne moreš, ker preprosto nisi v Sloveniji. Briga tebe za Slovenijo. Ti bi tko mal iz Nemčije mal drekal po Sloveniji. Ti kar tam po Nemčiji razglabljaj.

     • von Rhein

      Za spoznanje boljši si od te rdeče spake,ki sem jo brcnil na ignore. Ampak…ne pretiravaj.

     • sprehajalec

      Previdno krtača. Vi na javnem se napajate iz pufov, pa denarnih transferjev gastarbajterjev.

      Tako je bilo tradicionalno že v pokojni Jugi.

     • AboutTown

      Očitno spadam, a ne, pizda desničarska nemškutarska?
      Zdaj pa odjebi in se ne javljaj več. Jasno?

     • von Rhein

      Ne zaradi tvojih navodil.Zaradi tvojega gnilega balkanskega primitivizma greš na ignore,ker drugje nimaš prostora. Lahko še kaj napišeš,imel boš zadnjo besedo Drecksack,bral ne bom ker boš že “odjebal” sam sebe….ne pozabi tabletke.

     • Hanza Gorenjski

      A si se prišel sem usrati kot običajno.
      Edino to, da te je strah in na koncu sranja drek odneseš s sabo in zbežiš v temo kot tvoji komunisti.
      Odjebi govnač.

     • AboutTown

      Povej kje in kdaj se dobiva. Samo kje in kdaj. Brez gobezdanja, jodlanja in ostalega. OK? KJE in KDAJ.

     • Hanza Gorenjski

      Downtown Ljubljana, nocoj ob 21:00. V roki bom držal Reporterja.

     • AboutTown

      Kaj je to downtown?

     • Hanza Gorenjski

      Žal, s plebejci, pomanjkljivo izobraženimi se ne družim.
      Saj razumeš, dam nekaj nase, ti pa le pojdi pod Tromostovje, da se osrečiš.

     • AboutTown

      AAahaha!! Pussy!
      Se mi je zdelo, da se boš usral in našel nek skrivaški poscan belogardistični razlog.
      Da ti ni nerodno pred samim sabo, smrad pritlehen pofukan desničarski.

     • Hanza Gorenjski

      A bejš no, sirotek rdeči?
      A ti ni nerodno, da ne veš kaj je Downtown ?
      Jasno, tipičen rdeč nastopač, gobezdač kot naš premier. Najbolj pa me spominjaš na prostaškega opankarja, ki svojo pomanjkljivo razgledanost nadomešča z ošabnostjo.
      Spelji se, pionirček in naprej onaniraj.
      Bodi pa tako prijazen in svoj, smrdljivi ejakulat odnesi s sabo.
      A bo šlo, fantič?.

     • AboutTown

      Ne, ne bo šlo, pizdunček.
      Downtown na Dunajski (Bratovševa) je že par let zaprt, ja? Jasno?!
      Zdaj pa hitro povej, kje te najdem, usrane zahojeni.

     • Hanza Gorenjski

      Res si beda, pravi šupko, ki želi delovati kot intelektualec, obnaša pa se kot plebejec, prostaško, primitivno, ogabno.
      Res mi je logično da sodiš le po Tromostovje.
      Pridem na most, požvižgam, pa se javi izpod stopnišča. Izmeril bom tvoj izdah, da se prepričam.
      Čao, šupko.

     • AboutTown

      Za uvod, da ne boš tako pofukano zabit hodil pod Tromostovje:
      http://www.sciencealert.com/swearing-is-a-sign-of-more-intelligence-not-less-say-scientists
      Sedaj pa, dragi pizdolizec, lahko načneš poljubno temo. Verjemi mi, da te sesujem kot igračko. A bo, kručič?

     • Hanza Gorenjski

      Torej, nisi za srečanje, ki si si ga želel?
      Ne na eni, ne na drugi lokaciji.
      Ostane ti le še to, da me jutri poiščeš v DZ, kjer se lahko sestaneva.
      Tisto, o tvojem sesuvanju pa raje obdrži zase, vsaj do jutri, ko se boš javil na recepciji DZ. Povej le svoj nick iz te strani, informator te bo poslal k meni.
      Lep večer ti želim, šupko.

     • AboutTown

      Zmenjeno. Jutri ob 11.00 sem na DZ.
      Glej, da boš tam. Pa kakega odvetnika ne pozabi. JA? Super.

     • Hanza Gorenjski

      No, mimogrede, ko se rad spotikaš v slovnico,
      – menijo se kokoške, ker se ne znajo dogovarjati,
      – tudi dogovorjena še nisva…,
      – sporočil sem ti le možnost, da se jutri javiš v DZ, se predstaviš in napotili te bodo k meni, šupko.
      A ti je jasno, gobezdač, čefurski?

     • AboutTown

      Na, pizdolizec:

      1. Poduk o slovnizi za domobranske začetnike:
      http://bos.zrc-sazu.si/cgi/neva.exe?name=ssbsj&tch=14&expression=zs%3D91401
      Ja?! Štekaš, pizda?

      2. Vem, ker si usrana pička.

      3. Povej uro. Jaz sem tam ob 11.00 do 14.00. Lahko pa pridem tudi prej. Da “me napotijo k tebi”. Ja?!
      Samo sporoči kdaj. Samo kdaj. Kje že imava. Bo šlo?

      Slovnico boš moral pa še izpiliti, pizdunček smrdljivi lažnjivi. A se razumeva? A sva zmenjena, kokoška? A?!

     • Hanza Gorenjski

      Res si poden od podna.
      Jutri se javi, žal pa ti ne morem zagotoviti…saj veš, ti sodiš na psihiatrijo, ne v politiko.
      Čao, šupko.
      Ljubčeka pa dobiš jutri od varnostnika.

     • AboutTown

      Ja. OK. Veš kdaj sem jutri na Šubičevi. Se vidiva.

     • Hanza Gorenjski

      Velja 3,14zda rdeča. Pred tem pa se skopaj v peroksidu, posipaj se z DDTjem, da ne boš prinesel s sabo scabiesa in uši.
      Čao, šupko.

     • AboutTown

      Cmok, pizdunček.

     • Hanza Gorenjski

      Hvala za pedrski pozdrav. Obdrži ga za svojega ritoliznika.

     • AboutTown

      Prepozno… sem ti ga že dal.

     • Hanza Gorenjski

      No, nastavil sem ti rit, sedaj pa si jo že pol ure perem s peroksidom, šupko.

     • AboutTown

      Povej, ko ti bo začelo goditi.

     • Hanza Gorenjski

      Za uvod, da ne boš tako pofukano zabit hodil po močvirju, šupko, ti svetujem, da se greš stuširat, pa v posteljo, ker si preveč zapit, šupko.

     • AboutTown

      OK. Hvala za uvod.
      Kaj pa naprej?

     • Hanza Gorenjski

      =biSe! 3,14zda rdeča!”

     • AboutTown

      A si jezen? Ubogi pusi usrani.

     • Hanza Gorenjski

      No, če ne prej, se boš streznil jutri pri varnostniku…, hi, hi.

     • AboutTown

      Hi, hi…
      Daj ne laži si, pizda voluharska zapečkarska.

     • Hanza Gorenjski

      No, kot drogiranec, alkoholik, gotovo veš, da streznitev pride šele zjutraj. Takrat pa je mnogim žal, nekaterim je to spoznanje usodno.
      Kolikor vem po tvojem IPju, bo tebi ZELO NERODNO, čeprav ne boš prišel v moj hram, ker te je strah in sram, drkač.
      Žal, marsikdo je že prijel na mojo provokacijo, ne le ti.
      Sedaj pa začni odštevati, šupko.
      Jaz sem zaključil za nocoj, ti pa še lahko onaniraš, šupko

     • AboutTown

      Lej, kreten zafukan. Nehaj si lagati o DZ in mojem IP. Ja? Ker izpadeš še bolj patetično usran, kot si že. A ti je jasno?!
      Zdaj pa odjebi, pizda smrdljiva.

     • Hanza Gorenjski

      No, ta tvoj cmok pa le podari svojemu toplemu bratcu, šupko.

     • cosmosjasnovidec

      Kaj se pederišeš stvor komunajzerski???
      A boš prišel kar na berglicah?
      Povej meni kam naj pridem pa ti zarinem tiste tvoje berglice v tvojo smrdečo buzerantsko komunajzersko rit,da se boš spomnil kako si pobijal otroke v času diktature tvojega pedovilskega diktatorja “tita” kateri te je še takrat naskakoval v nabijal v rit.

     • AboutTown

      Jutri ob 18.00, Biljardna hiša. OK?

     • Hanza Gorenjski

      Bolj si navajen na naslov v Oražnovi ulici…, a ne, šupko?

     • AboutTown

      A te še kar psi preganjajo? Revež.
      Biljardna pa je sicer na Parmovi. Ja? OK.

     • Hanza Gorenjski

      No, kolikor vem, si bil ti tam stalni gost.

     • AboutTown

      Aahahahaa… ker je tudi Zavod za zaposlovanje na tej ulici, a ne? Aaahaha! Izjemna šala…

     • cosmosjasnovidec

      A si si že spravil k sebi svojo buzerantsko rit,ker hodiš na široko kot krastača po snidenju tvojih istosponih buzerantskih butalcih.

     • AboutTown

      Ahahhaah!! Top!

     • Hanza Gorenjski

      Saj ni, besni, ker ni zadovoljen s sabo.

     • cosmosjasnovidec

      Ciganski pedofilski porivalec kokoši v rit levak bedak se kar vrinja v komentiranje čeprav nima o ničemer pojma.
      Tukaj pa njega in ostale levake trtiramo kot navadne pljunke na cesti kar tudi so.

    • cosmosjasnovidec

     In kdo je tebe kaj vprašal pedofil ciganski???
     Mrš.

     • Tetka iz ozadja

      Mi je všeč, da lahko dva ali trije preprosti antijanšisti totalka sprovociramo portal.

     • sprehajalec

      To so tvoje mokre sanje tetka. V bistvu ste dobrodošli, saj z vsakim postom razgaljate vso bedo antijanšizma. Vaš antijanšizem in njegov domet je navzgor limitiran z dometom IQja antijanšistov. Tako da visoko ne seže.

      V pricipu ste sami po sebi dobra reklama za Ivana Janeza z vsakim vašim prispevkom na temle portalu.

   • dvanajstzvezdic

    Tiste ljudi, ki so se v državljanski vojni (1941-1945) imenovali domobranci, so komunisti po uspeli revoluciji strahopetno likvidirali, zahvaljujoč angleški vojski, ki je razorožene domobrance izročila Titovim komunistom. Med vojno partizani niso imeli čisto nobenih vojaških uspehov nad domobranci. Naj mi kdo našteje kak partizanski uspeh. Slovenci po vojni zaradi genocida nad domobranci nimamo praktično nobenih povezav. Samo domobranstvo pa samo po sebi, —samo ime nima nobenega slabega prizvoka. Za mene je domobranec tisti, ki brani dom, družino, narod, za razliko od komunistov oz njihovih ideoloških naslednikov. Nas desničarje ni potrebno biti sram, če nas leva drhal enači z domobranci. Bog, družina, narod (vsaj zame) pomeni biti domobranec.

    • sprehajalec

     Tudi Vlasovce so Angleži izročili Sovjetom, pa so ti potem pobili le najvišji vrh, generala Vlasova in najvišje oficirje, ostale so poslali v gulage. Angleži so Norvežanom izročili tudi norveške pripadnike SS divizije Wiking, pa Norge. Norvežani niso nikogar likvidirali. Pa Francozom so izročili francoske SS pripadnike Charlemagne, pa Alzacien. Tudi Francozi niso nikogar ubili. Pa Holandcem, pa Belgijcem so izročili zajete holandske in belgijske pripadnike SS divizij Valonien, pa Flandrien. Tudi oni niso nikogar ubili.

     Angleži so potem izročili tudi zajete pripadnike SS divizije Handžar, pa Slovenske domobrane Jugoslovanom. Ti so pa vse pobili.

     Odvisno, kam so Angleži koga izročili.

     • Tetka iz ozadja

      O Franciji se zelo motiš.

     • sprehajalec

      Povej tvojo zgodbo.

     • sprehajalec

      Moje številke so 750 obsojenih in usmrčenih v Franciji. So tvoje kaj višje? Sploh tiste, ki se tičejo Charlemagne in Alzacien?

     • dvanajstzvezdic

      Razlika med tedanjo Francijo in tedanjo Jugoslavijo: V Franciji so se šli izključno odpor, v Jugi pa revolucijo

     • sprehajalec

      Tako je, kjer so bili komunisti vodje nekega odpora, so se šli Revolucijo in prevzem oblasti. Sam odpor je bil drugotnega pomena, ker so računali na Rdečo Armado.

      Do leta 91 so odkrito govorili o Revolucionarnem boju in žrtvah revolucije. Po tem času so spremenili terminologijo, radi bi izbrisali revolucijo in so iznašli nov slogan “Upor”. Revolucije naenkrat ni več.

      Tragedija pa je, da imajo šolstvo v rokah (mošnjiček z Javnim je v njihovih rokah) in šopajo mladince v glavo z uporom, tako kot so prej generacije z revolucijo.

    • Tetka iz ozadja

     Pozabil pa si povedati, da so bili plačani z rajhmarkami. Izdali so svojo domovino za DENAR ne zaradi ideologije. Nagnusno dejanje.

     • dvanajstzvezdic

      Izdali? Koga so izdali? Koga pa so izdali revolucionarji. Aja oni niso izdali, oni so likvidirarali zaradi revolucije in sle po oblasti. Nagnusno

     • Tetka iz ozadja

      Svojo domovino so izdali za prgišče rajhmark.

     • dvanajstzvezdic

      Se mi je zdelo, da bo retoričen odgovor. Vidiš kje vam zmanjka konkretnih odgovorov. Glej jaz ne poveličujem nobeno stran. Govorim samo o dejstvih. Dejstvo pa je da se je komunistom jebalo za narod. Pazi, govorim o komunistih, ne pa o navadnih partizanih. To je potrebno ločit

     • sprehajalec

      Lire tetka. Tudi partizani so imeli lire.

     • Tetka iz ozadja

      Po kapitulaciji Italije 1943 l ni nihče na ozemlju današnje Slovenije uporabljal lir. Preveri preden zapišeš

     • sprehajalec

      Poleg partizanov, tukaj domobranska plačna lestvica.

      Denarna enota za vse prejemke so lire. Noče prilepiti. mesečno plačilo navadnega vojaka je bilo 228 lir.

     • sprehajalec

      Sem spregledal, Tetka spet laže. plačani so bili z Lirami,

 • xtc

  Kinta Kuntič je le še en navaden levi šmirfink in nič drugega:

 • Aton

  Očitno mu je premalo kapnilo!

 • Krtača17

  Razpoke v vladni koaliciji pa počeno lobanjsko dno na desnici. To je pa rezultat desnih politikov.

 • Sredina

  Je reku da bo enoumje če NOVE ne bo več hahah
  SDS točno ve kako to zgleda, tko da se ne bo težko navadit, če bo prišlo do tega haha

 • VERZIFIKATOR

  Afroameriška

  KINTA KONTE SE PRIDUŠA

  Kdor je bral in gledal Korenine,
  Kinta Kunteja bo pomnil vedno,
  sužnja, ki se zdelo mu je vredno
  se upreti v dobro domovine.

  Kinta Kunte, Konte po domače,
  znana afrikanska je osebnost,
  ki jo zaznamuje ta posebnost,
  da je slednjič sedla med nergače.

  Med nergače, ker ni šlo drugače,
  ker je skupnost lastna ponorela,
  skoraj že pravico v roke vzela,
  pokazala, kdo zdaj nosi hlače.

  Konte slednjič se ji je pridružil,
  češ, preveč je novih Afričanov,
  na plantaži ne držé se planov,
  upa, da medaljo bo zaslužil.

  Jo zaslužil, ko bo val ustavil
  prišlekov iz Afrike prevroče,
  upa, da je zadnji hip mogoče,
  preden kredibilnost bo zapravil.

  Kinta Konte zdaj bi bil upornik,
  da domači ne bi ga izdali,
  kam na hladno Konteja poslali,
  ki nekoč bil šefov je podpornik.

  Tihe sklepal Konte je kupčije
  in prilizoval se gospodarjem,
  rad okitil fant bi se z denarjem,
  zganjal iz rojakov bi norčije.

  Zdaj, ko voda v grlo je pritekla,
  Kinta Konte dela se junaka,
  a še vedno iz ljudi bedaka,
  češ da s šefom sta močnó se sprla.

  Kinta Konte človek ni svoboden,
  suženj lastne večno bo partíje,
  pred občinstvom glumi razprtije,
  gleda nejeverno kot zaboden.

  Konte se po črnsko priduša,
  da preveč je črnih sovaščanov,
  vendar ni odstopil fant od planov,
  rdeča in kosmata uborna duša.

 • Janez

  Ali?
  Ne bi ?
  Lepa Šaleška dolina ?
  1. Enkrat le – prenehala s tem izkopom lignita ?
  Ki je kot vemo, napol lesen, malokalorični premog, ki daje – le – veliko pepela.
  In umazanije.
  2.Ali ne bi – domačini iz lepega Šaleka – enkrat?
  Le odstranili tistega grdega ” ogromnega dinozavra od termoelektrarne Šoštanj”
  Ki le kazi lepo okolico, povzroča stroške itd.
  In ki je dolgoročno – breperspektiven, neracionalen, neekonomičen, nedonosen itd.
  3. Ali ne bi ljudje iz lepega Šaleka – končno le ne našli kakega ok pravega domačina,
  obrtnika, podjetnika, ki se je z lastnim delom in znanjem uveljavil – nekaj jih je takih !
  In imenovali, izvolili lastnega zagretega, domačina – župana – brez vmešavanja strank !
  Kot je “zloglasna” SD !?
  Ki samo blefira: v umazani veleindustriji, lignitu – iz ex KP, ZK časov – ni perspektive za ŠALEK !
  Preberite knjigoRdeči baron Nestla Žganka ! Ex župana Velenja, poučna je
  Perpektiva Šaleka, Mozirja iin teh krajev je:
  V obnovii kmetovanja, onrti, turizma itd. Z družiniskimi malimi podjetki. Itd.
  Ne pa!
  S temi fosilnimi megalomanskimi KP, ZK politinimi tovarnami, premogom, TE Šoštanj itd.
  Ta
  Lepi konec naše Slovenije kar dobro poznam, ker imam nekaj dobrih znancev tam.JANEZ KOMENDA

  P.S. PA V DOBRNO – HODIM PLESAT, PLES OB ŽIVI EVERGRIN GLSSBI.

  • RATATA

   Bravo Janez! Komenda! Veselica! Petek, sobota, nedelja. Za Slovence!

  • Slovenka

   +5

 • Tetka iz ozadja

  Se boste morali desničarji pač sprijaznit, da predčasnih volitev ne bo. In vi ne morete prav NIČ storiti za to. Popolnoma NIČ. Verjetno vas to furstrira, ampak tako pač je.

  • if

   Frustrira propadanje države. Vzrok? Volivci vašega tipa!

   • Tetka iz ozadja

    Spet volilci krivi, ker nočejo volit velikega vodija.

    • if

     Volivci, ki volite vzrok nazadovanja, ste odgovorni za nazadovanja.
     Veliki vodja Milan Kučan je glavni voljeni vzrok za nazadovanje Slovenije.

     • Tetka iz ozadja

      Milan Kučan je po vaših besedah najvplivnejši mož v Sloveniji in regiji. Velik je ta Milan.

   • cosmosjasnovidec

    Kaj se sploh ukvarjaš z to komunajzersko gnido saj vidiš,da bluzi vedno enako.

    • Tetka iz ozadja

     Jaz nisem kumunist (komunisti so našli zatočišče v stranki SDS). Jaz sem le preprost antijanšist tako kot preostalih 85% Slovencev.

     • cosmosjasnovidec

      Tvoj nick že pove vse in tvoja nakladanja.
      Da si antijanšist je popolnoma tvoja odločitev,da pa nisi levak in komunajzer pa govori nekomu drugemu.
      Prečitaj si nekaj tvojih komentarjev za nazaj.

  • cosmosjasnovidec

   Ni potrebno,ker slabše kot je več tako ali tako ne more biti levaki in komunajzerji pa z vsakim dnem čedalje bolj stiskajo sami sebi zanko okrog vratu.
   Bližajo se časi ko se bo pričelo z njimi obračunavati na enak način kakršnega so uporabljali oni nad nedolžnimi žrtvami predvsem pa poboji otrok.
   Preklete strahopetne svinje se na druge niso upale kot na neoborožene in majhne otroke prekleti smrad komunajzerski gnili,da bog,da pocrkavanje vse komunajzerske golazni.
   Ti si pa prav tako ziher ena izmed teh komunajzerskih gnid.
   Mar v piz.. materino krava debela.

   • Tetka iz ozadja

    Mi smo nad vami že kakih 70 let in še veliko let bomo. In ti lahko besniš le v zavetju svojega doma. Skratka nič ne moreš.

    • cosmosjasnovidec

     Ti kar sanjaj in moli k svojemu drekaču tovarišu komunajzerski gnidi izdajalcu Slovenije “milanu kurčanu”,da ne bo prišlo do državne ali europske vojne dokler še smetite in tlačite to zemljo.
     Kajti,če se bo zgodilo še za časa vašega zasmradovanja tega planeta bomo obračunali obenem tako kot z musliči tudi z vami komunajzerska čefutarska zalega.

    • sprehajalec

     Mi morda ne. Bodo pa bankirji, to prekletstvo vsakega levičarja. So že Jugo spravili v grob. Sedaj pa čakajo na svoj trenutek…

    • dvanajstzvezdic

     Bili ste 45 let nad nami duhovno in materialno. Leta 1991 ste izgubili monopol nad duhovnim. Ostalo vam je sam še nekaj materialnega, ki pa ga tudi izgubljata. Ko boste še to izgubili in kaže da ga boste, potem boste v totalnem gnoju. Ostane vam morda samo še to, da se spajdašite z novimi prišleki iz vzhoda, ampak biološka ura vam dela tika taka

  • sprehajalec

   Levičarji naj kar imajo oblast in župco pojedo sami, vročo, kot so jo skuhali.

   Neprecenljivo bo videti sestre, pa gasilce, pa žerjaviste, pa policiste v ponošenih čevljih, pa penzionerje po “novem” z polno delovno dobo in 400 Euri. V lovu na “Nov obraz” ali pa kar bi bilo pa biser vsega, na Meseca&Violeto.

   Po vsem tem, pa pride čas za desnico. Ni še čas.

   • Tetka iz ozadja

    Vaš čas na čelu z velikim vodjem, pač nikoli ne bo prišel.

   • Tetka iz ozadja

    Ker smo Slovenci trmast in ponosen narod, Janšeta pač nikoli ne bomo več izvolili. Vem da vas to boli, ampak tako pač je

    • sprehajalec

     Saj pravim, čas je za Nov obraz. Nestrpen in radoveden sem že, koga bodo Spomenka, pa Mencinger, pa Čop, pa Murgl’c tokrat pripeljali pod roko. Pa potem slast izbire ekipe, pa koalicija, pa ploskanje in ovacije, ko bo “Novi” šel po nov Kredit. Pa glasno in ponosno rekel “NE” Troiki.

     Bo tokrat Miško Miško Mause iz Kopra na najvišjem stolčku? Bo Zoki tokrat, pod sloganom “Preiskušeno je najboljše”?

     Komaj čakam na novo opereto.

 • montyamp

  Razpoka v razpoki , luknja v luknji ———– komunizem .

  • komar marko

   luknja v luknji je naš BANČNI SISTEM, ki so ga rdečkoti vztrajno kopali!

 • Novakec1

  Glede na faco bi reku da so ga fejst lulat pelal, njegovi prijatli.

  • cosmosjasnovidec

   Brez skrbi,da ga niso in je tole samo farsa.
   Lahko ga edino skrbi.če ne bo izpeljal kar je obljubil levaški vladni sodrgi,da bo moral vrniti denar od podkupnine,če ga že ni spravil kam v drugo državo.

   • Novakec1

    Taki drobiž pokasirajo in se ne sekirajo zaradi tega.

 • domovina mili dom
 • Novakec1

  Levakom in desnakom tu spodaj se je čisto odpulilo.

  • komar marko

   In kaj si ti? TROTKO?

   • Novakec1

    Sredinec ti kažem.

 • komar marko

  Glede preiskave o TEŠ se norčujejo iz HANŽKA, da je postavljal taka vprašanja rdečkotom, da ja ne bi zasli na napačno pričanje. Več jih je spraševal o VREMENU kot pa o TEŠ? Ko so golobčki prišli na vrsto so samo dokazali, da so jih nagnali od korita, zato pa so srali okoli in okoli!

 • cosmosjasnovidec

  Koladja tone tako kot “kontič”podgane zapuščajo ladjo.
  “””On je predlagal ne pa zahteval” naj se pogodba z lastnikom ne podpiše.
  Hahahaha kakšno metanje naivnim Velenjčanom peska v oči.
  Sedaj se bodo pomirili,ker so videli,da levaški prašiček ni kriv,da jim bodo namestili kamelotrajbarske musliče.
  Ubogi čefutar “kontič” je bil le orodje v rokah levaške vlade od katere je podkupnino prejel po nedolžnem.Hehehehehe

 • cosmosjasnovidec

  Danes sta zapuščala parlament levaška cigana :
  “pedofilski porivalec kokoši v rit abouttown in njegov brat kozojebec foglof tumpek””.
  Ker so imeli nočno žurko in snifanje kokaina levaški vladni istospolni uslužbenci sta iz parlamenta prišla in hodila naprej na široko kot krastači.

  • Fogglof Tunnek

   SPAT SMRAD PASJI !!!

   • cosmosjasnovidec

    Kozojebec “tumpek” na tako nekulturno,prostaško,povsem neizobraženo in zahojeno izjavo ti moram pritisniti (-).

    • Fogglof Tunnek

     Ka te je gnes kaj nabil garfi… v rit ?… Z olagumijem ali brez?

     • cosmosjasnovidec

      Ne spreminjaj teme in ne bluzi zaman,ker vsak ve,da so buziči edino levaki bedaki in tukaj razen vas levakov ne boš našel nobenega istospolnega toplovodarja.
      Tako,da take nesmislice pišeš sam sebi zato si še bolj nepomemben vsem pametnim na tem portalu.
      Bi ti pa svetoval,da pojdi in se vrži pod tovorni vlak potem pa pridi in nam povej kako je bilo in,če si pridobil kaj pameti v betico.

     • Fogglof Tunnek

      Torej te gnes garfi ni nategno?…si neke slabe volje?… Bogi.

 • dob

  Tale Kontič je ena risanka, tko kt cela ta država!
  http://shrani.si/f/37/pa/38ZQ3YRy/sam-the-eagle.jpg

  • RATATA

   Ko sem izvedel, da so v cisterni v Dobovi odkrili neke prihajače sem se spomnil na Doba. Žalostno, da se nisem že prej. Lažem!

 • RATATA

  S tem si je priskrbel štiri petinski alibi.

 • janez55

  Pokažite kakšnega župana SDS, ki bi si v času, ko je bila njegova stranka v vladi, upal napisati kaj tako kritičnega na račun vlade.

  • sprehajalec

   Ni bilo potrebe Janez. Takrat je bil čas prosperitete. Ko je Pahor prevzel oblast, je začel vlak drveti navzdol.

 • Zaskrbljen

  Ne se sekirat, desni boste zmagal na naslednjih volitvah. Levi so ze opustili volitve, ker ni primernega kandidata, stranke, programa, postenja…. Desni ste bolj trdih buc, zato vas to spoznanje sele caka. Volitve so navadna farsa. Politika je igra, reziser je skrit..

  • RATATA

   A ti še vedno pastorko ponujaš?

   • Zaskrbljen

    Precej cudno vprasanje s strani kristjana

    • RATATA

     To si mi sam povedal. Sicer ne vem koliko ji je res podobna, pa vendar se to ne spodobi. Tudi za komunista ne.
     Kako pa veš, da imam vse zakramente in da živim po božjih zapovedih? A si udbovec?

     • Zaskrbljen

      JA, ne-komunisticni udbovec

     • RATATA

      Grem takoj k družini, da jo zaščitim.

     • Zaskrbljen

      Ne se bat, pridem s cvetjem in oljcno vejico

     • Zaskrbljen

      Opazam da posiljam s slikco napacno sporocilo. Caki bom dal svojo.

     • Zaskrbljen

      No, a sm fajn dec?

     • RATATA

      Pametno. Manj spotikajoče!
      Jaz imam slavno potrjevanje na knežjem kamnu pri Gospe Sveti.
      Ker sem bolj grd…

     • Zaskrbljen

      Ne tko razmislat! Vsak clovek je lahko lep. Knezji kamen je le kamen.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!