Revija Ona in njena urednica Sabina Obolnar sta lep primer ideološkega agitpropa

Sabina Obolnar (foto: STA)

V Sloveniji imamo poplavo profesoric, doktoric, novinark in liberalnih levičark, ki se javno hvalijo, kako so napredne, strpne in vključujoče. Dokler seveda ne srečajo Angelce Likovič, verujočih ljudi ali drugačne verzije uradne zgodovine, ki ne povzdiguje herojstva partizanov in drugih dejstev, ki jih je uradno priznala partija. Najbolj ilustrativen primer take osebe je urednica revije Ona, Sabina Obolnar. 

Sabina Obolnar je urednica revije Ona, ki izhaja vsak teden kot priloga Dela. Bralci se lahko tako vsak ponedeljek seznanijo s primeri sovraštva, saj se skozi njene uvodnike in pisma bralcev demonizira, žali in ustrahuje vse, ki se v Sloveniji zavzemajo za materinstvo, pravico otrok do življenja in za lepo družinsko življenje.

V reviji Ona je samo oktobra in novembra namenoma objavila desetine lažnivih in nesramnih pisem o Angelci Likovič, v katerih jo javno zmerjajo samo zato, ker je v oddaji Tarča odločno povedala, da je splav umor otroka. Z objavo takšnih žaljivih in primitivnih pisem je Obolnarjeva pokazala, kako je nestrpna, nima srca za nerojene punčke in fantke ter spodbuja ščuvanje proti poštenim ženskam.

Anka Marinčič je za portal 24.kul zapisala, da so Obolnarjeva in njene ekonomsko privilegirane feministične aktivistke idejno ugrabile revijo Ona in jo spremenile v stroj za pranje možganov slovenskih žensk. “V tej reviji deli ženske na prave in neprave. Zanjo so prave ženske samo tiste, ki so za končanje življenja nerojenega otroka, ločitev, ne spoštujejo materinstva in očetovstva, ateistke in proti Bogu. Vse ostale ženske pa je potrebno žaliti in utišati,” je o enoumju in sovražnosti Obolnarjeve pisala Marinčičeva, ki priznava, da je revijo Ona brala dolga leta, danes pa ugotavlja, da se mora takšni politiki upreti.

Obolnarjeva pomaga pri padanju naklade Dela
“Zato Obolnarjevi in njenim aktivistkam sporočam, da sem sita takšne uredniške politike in da sem odpovedala časopis Delo. Obenem vse ženske vabim, da svojim prijateljem poveste, kaj dela Sabina Obolnar in kakšno nestrpnost širi časopis Delo. Povabite jih,  naj nestrpni časopis Delo ponosno odpovedo, denar pa raje namenijo za uboge. Na ta način se bodo najlepše zavzemali za spoštovanje žensk in vseh mater v Sloveniji,” je še zapisala Marinčičeva.

Revija Ona tako redno skrbi za strm padec branosti osrednjega časopisa Delo, ki je še leta 2005 izhajal v več kot 70 tisoč izvodih, sedaj pa je padel že pod mejo 30 tisoč. Največja slovenska medijska hiša namesto prenovljene uredniške politike, ki bi ustavila padec branosti, tako še vedno vzdržuje ideološko usmerjenost medija, ki jo rešuje tajkun Stojan Petrič s svojimi milijoni in z metanjem novinarjev na cesto. 

Roman Vodeb (Foto: STA)

Roman Vodeb (Foto: STA)

Roman Vodeb o Oni: “Nekoč je bila Ona spodobna ženska revija oz. priloga Dela. Pa ne zato, ker sem bil jaz njen reden gost. Vpliv feminizma pa je tudi to revijo oz. prilogo izmaličil – bolje rečeno: ideološko izmaličene so postale novinarke, ki pišejo za to Delovo revijo. A kako naj bo drugače, če se je ‘pokvarila’ glavna urednica Sabina Obolnar. Nekoč je domala blestela in se dolga leta upirala feminizmu, zato  je bila osovražena s strani feministk. Na koncu (jim) je podlegla, očitno s srcem, torej z užitkom. V svoji kolumni oz. uvodniku ‘t. r. njene’ One se je lotila  (beri: ga je napičila)  Aleša Primca, mojega sotrpina v borbi proti noveli ZZZDR, proti teoriji spola (gender) in proti feministično-LeGeBiTrovskim lobijem, ki otrokom jemljejo pravico do očeta in matere ter tradicionalne družine.”

M. P.

 • AlojzZ

  To je problem državne lastnine, ki postane lastnina glavne stranke. Skupaj z nepravno državo je to pač to! Tako imamo.

 • janez zorman

  Zaradi takih in podobnih partijskih grdavš, so propadle Delove revije. Največ pa je k temu pripomogla tista stara sfrezana samica iz “Jane”, ki se še vedno pojavlja na sceni.

  • gušto

   Ha, ha – dobra je ta. Misliš na Barbo Jeklinčkovo, kenede, ha, ha,

 • RATATA

  Kaj je ponoči me 00 in 01 izusteval markeš na prvem ra slo. Doktor bruha.

  • karpelec

   A si ponoči spet dežural?

   • karpelec

    A ti posodim eno kitico’? Jaz sem ponoči iz ene dve naradila.

    • RATATA

     As ti punca?

     • karpelec

      Dobro jutro!

 • soc

  Ni problema. Delo sem odpovedal takoj po skrbno zrežiranem udaru Markeša in Koširja. Ni stroška in ni mi potrebno nejeverno buljiti v laži in nebuloze družbenopolitičnih delavcev. Storite enako! In nehajte plačevati “prispevek” za javno hišo. Iz istega razloga.

 • Franc Šink

  Zaradi takih kot je g.Obolnar in njej podobnim je pored kondomov nujno treba vzeti tudi vrečko.

 • indijanka

  Bi mi rad kdo povedal, da Angelca Likovič ne bi prepovedala vsega kar nasprotuje njenemu razmišljanju, če bi imela moč? A ona je prava ženska? Feminilna..ki se prepušča? Brrrrr…No ja. Revij ne prebiram. Tudi instant knjig ne. Zakaj bi svojo radovednost prepustila razmišljanju drugih. Vsak izmed nas razmišlja skozi prizmo svojih doživetij. Moja so zame edinstvena. Neskončno rada prebiram knjige, ki mi pričarajo tisto, kar nisem doživela sama. Ubogi ljudje, ki pišejo cele članke o drugih. Čigavo življenje sploh živijo?

 • quetal

  Se ena, ki bi jo bilo potrebno fujtrat s tableti, da bi sploh prisla do ravnotezja nekega povprecnega cloveka.

 • rabbit

  Sabina Obolnar in njej podobne in podobni so Angelco Likovič vlačili po vse resnih in ne resnih medijih in ji dajali velik del medijskega prostora do takrat, ko je le ta pljuvala po Janezu Janši, ko enkrat samkrat ni naredila tako, kot so oni pričakovali, so jo medijsko umorili. Že videno. V slovenskih medijih dobijo prostor tisti,ki pljuvajo pa osebi,ki jim je trn v peti, če ne sami dobijo z isto mero in to se je zgodilo Likovički, Po svoje je dobila tisto kar ji gre. Metala je drek po drugemu, dobila ga je pa dvojno porcijo.

  • Primoz Papez

   Vsak novinar ima lahko svoje mnenje.
   Tudi v Demokraciji blatite druge ,ki noso po vaši volji….

   • rabbit

    Povej kdo je v Demokraciji koga BLATIL.

    • Primoz Papez

     Vse ki niso vaši,isto tudi nova tv

     • rabbit

      Pa ti ločiš med kritiko in blatenjem. povej kateri novinar in koga je blatil.

  • Primoz Papez

   Likovička je pa tako poglavje zase….

 • antimur

  Za takšne ideološko deformorane feminstke ni drugega zdravila kot ena krepka čez hrbtišče. Te samozvane “bojevnice za pravičnost”, so nepopravljivo prizadete s kučanističnim sranjem, tako da je nepopravljivo. Zato je edino zdravilo, da jim sodimo zaradi vnašanje sovraštva med Slovence in jim onemogočimo javno delovanje.

 • Olga

  Končno! Bodimo aktivni državljani! Odjavimo vse časopise in revije, ki nas kot bralce in kupce ne spoštujejo in celo žalijo!
  Prav zato ne razumem slovenske cerkve in vernih ljudi! Vedno znova nastavljajo lice in se gredo mostogradnjo! S hudičem, kar komunizem je, se ne gradi mostov! Kam vodi paktiranje s komunisti? V pogubo in prepad!
  Še Jezus je svetoval apostolom, da kjer jih ne sprejmejo, naj otresejo prah z nog in gredo naprej!

  • Hribouc

   Piši Zoretu kaj lepega.

  • Ruggedplant

   Paktiranje je eno, dialog je drugo. med tem je potrebno ločevati, sicer smo enaki kot komunisti, ki so obtožili Škofa Rožmana izdajstva zgolj zato, ker je komuniciral (kar je osnovna dolžnost vsakega predstavnika ljudstva, kaj šele Cerkve) z okupatorjem z namenom reševanja Slovencev in slovenstva. (No, seveda so z okupatorjem bili v redni navezi tudi partizani, a s prav nasprotnimi nameni (ovajanje, posredovanje spiskov za deportacije in talce), kar pa naši vrli zgodovinarji radi izpuščajo iz svojih pravljic, pa pustiva zdaj to).

   • Olga

    Kakšen pa je dialog cerkve s komunisti? Otroci ne morejo imeti verouka v šoli niti kot izbirni predmet!? Ne plačujejo po zakonu obvezne vsebine, ki so jih dolžni plačevati tudi zasebnem šolstvu!? Na vsakem koraku omalovažujejo Kristjane (Makarovičeva – “kristjani imajo plombo na možganih”)!? “Umetnike” plačujejo komunisti iz proračuna in to obilno! Brezjanska mati Božja s podgano v naročju!?) Ali se držijo sploh kakšnih dogovorov? Kaj so naredili s Kocbekom? Peterletom? Kaj delajo z Ljudmilo? Uporabi in zavrzi!
    Njihov moto je: ali si z nami ali si proti nam! Tako kot Islamisti! Vmesnih variant in sobivanja NI!

    • Ruggedplant

     Se strinjam s tabo – moj komentar je bil pravzaprav namenjen obojim, tako tistim, ki celotno Cerkev (del katere smo mimogrede tudi mi, oziroma v tem pogovoru jaz) po krivem obtožujejo sodelovanja s komunisti, kot tistim kristjanom, ki to dejansko počnejo v svetem prepričanju, da s tem delajo dobro delo, ker “ljubijo svojega sovražnika”. Potrebno je razlikovati med tema dvema pojmoma in se zavedati osnov Kristusovega nauka, ki je VEDNO v dialogu z grešniki, a se jim NIKOLI ne podredi zgolj zato, da bi mu ti lažje sledili.

     Ta pot seveda ni lahka, a je za kristjana edina dopustna.

     • fmg9

      Ja, nekje je treba potegniti črto med dialogom in podrejanjem… Na misel mi pade:

      Če vas kakšen kraj ne sprejme in vas ne poslušajo, pojdite od tam in si otresite prah z nog, njim v pričevanje.
      (Mr 6,11)

     • Olga

      Odlično! Točno to imam v mislih!

    • tarantela

     Omenila si 100% financiranje zasebnega šolstva. Morda ne veš, da v Ljubljani za Bežigradom v obnovljeni stavbi bivšega samskega doma nastajata šola in vrtec, ki ju ustanavlja Turek. Če bo njegov program enak obveznemu v slovenskih šolah, bo imel pravico do 100% financiranja iz državne blagajne. Kaj praviš na to?

     • Olga

      Ja, če bo učni program v slovenščini in sledil programu, ki ga predpisuje ministrstvo, potem je v redu! Če pa bodo otroke vzgajali proti duhu naše kulture in sožitja, potem je treba program ukiniti, ne samo nehati financirati!
      Gre za izbirni predmet, zato ne ne moti, če pride imam v šolo! Bolje je, da so otroci zaradi varnosti v prostorih šole kot pa da hodijo sami okoli!
      Seveda bo moral biti izvajan nadzor in inšpekcija, kaj imam uči otroke in da je to skladno z našo civilizacijo! Glede na dogajanja v zahodni Evropi sem sicer skeptična zaradi radikalizacije otrok! Islam rabi renesanso, v smislu ločitve vere od države!
      Katoliški obredi so v slovenščini, taki naj bodo tudi muslimanski, sicer naj vse financirajo sami! Jezik v šoli je slovenščina!

 • Antonius

  Sabina Obolnar je Femme fatale. Ko jo človek pogleda, ga mine seks, ko jo pa v Oni prebere pa Delo odpove.

 • Jovo Jamnica

  Likovičeva se je na Tarči, predvsem blamirala z izjavo, da odreka pravico do prekinitve nosečnosti ženski, ki jo je nekdo posilil. O tem, pa vse tiho je bilo…. Že videno

  • rabbit

   Saj ona se vse skozi blamira, ampak dokler je blatila Janšo je bila še kako sprejemljiva bila je povsod včasih sem se še ustrašila da bo s kakšne hrane skočila. Ravno v Oni je redno bila v pismih bralcev skoraj na vsake 14 dni.

  • Ruggedplant

   To je blamaža le iz tvojega vidika, ki se imaš očitnmo za vrhovno moralno avtoriteto, ki lahko odreja človeštvu kdo in pod kakšnimi pogoji se sme roditi in kdo ne.

   • moon

    Lej, sam se zavzemam za moznost splava do polnoletnosti, oz. dokler je otrok odvisen od starsev (pa to ne sme veljati samo za otroke vernih in neizobrazenih belcev) ;)

    • Ruggedplant

     ??

     • moon

      Ker ne vemo, kdaj se “pojavi” zavest (zagotovo se ne na dan rojstva), lahko prosto po levakih, podaljsamo moznost splava.. po zelji..

 • Hribouc

  Kakšna črnuhasta Babura.
  Na ksihtu je zapisano kaj je znotraj in znotraj je kup grauže.
  Take rabi ta čas, ampak tudi ta spudlana in skorumpirana nadloga bo minila.
  Ostala ji bo samo naduta žalost.

 • tarantela

  Čisto odkrito: tudi Likovička je vredna sama sebe s temi udejstvovanji pri razni šowih. Njeno mišljenje je njena stvar, mimogrede: A ima kopico svojih otrok? Če jih nima, naj jih ne vsiljuje drugim ženskam, vsaka je svojega telesa gospodarica. Moški si otrese onejčka, potegne gate gor in via, ženska naj se pa otepa s skrbmi. Sicer ima pa Likovička pravico do svojega mišljenja, Obolnarjeva pa tudi. Naklada Dela pa ne pada zaradi nje, ampak zaradi interneta, naklade padajo tudi pri drugih cajtngih Imeli smo tudi Demokracijo, Slovenca itd., pa jih je tudi pobralo. Pa še interneta takrat ni bilo…

  • Olga

   Demokracijo še vedno imamo, jo berem redno in je odlična!

   • tarantela

    Lepo, Ti jo privoščim, jaz potrebujem širše obzorje, ne samo eno stran.

    • Hribouc

     Širše obzorje, o ja?
     Tebi ga niti najdražji širokokotni , 360 stopinjski Canon ne razširi.
     Je kar je.

     • tarantela

      Amen! Ne veš, o čem govoriš, ker bereš samo desno usmerjen kot.

     • dr Janez Sveti

      Hribouc je Redneck :)
      Dr Janez Sveti vesoljc

     • Jovo Jamnica

      Ko sn to prečito, sn se tak smejo, da nisn eno uro k sebi prišo…

    • Olga

     Spremljam tudi ostale medije, vendar jih ne kupujem, ker barabije ne podpiram!

  • Ruggedplant

   Otrok nikoli ni bil in nikoli ne bo del ženskega telesa, kdaj vam bo to feministkam jasno? Vam je potrebno dobesedno narisati človeško anatomijo, da vam bo potegnilo, da gre že od same združitve jajčeca in semenčeca za svojo, ločeno enoto, ločen individuum, ločeno dušo, ločeno telo, ki je z žensko edino povezano, vsekakor pa ni njen del. Tudi mobitel ni moje telo, čeprav ga večino dneva nosim v žepu. So ženske, ki se onegavljajo z neodgovornimi moškimi kaj drugačne od njih? Po kakšni logiki naj bodo torej same opravičene odgovornosti?

   • tarantela

    Tole si pa izredno posrečeno prikazal, skoraj položil na tipkovnico za odgovor. Hvala!
    Torej mobitel ni Tvoje telo, ne del Tebe, čeprav ga nosiš večino časa v žepu, torej ga lahko odložiš, a ne? Jajčece je ob združitvi s semenčico ločena enota, ločen individuum itd, kar pomeni, ni del ženske ( tudi mobi ni, a ne?), torej ga lahko odloži. Prosim, sam si tako napisal. Sicer je pa ženska ločeno telo in nima moški pravice upravljati z njo, razen, če in ko sama tako hoče. Lahko se mečeš ob svet, ampak tako je.

    • Ruggedplant

     Definicija samostojnega telesa je torej “zmožnost odlaganja” ali kaj želiš z napisanim povedat? Saj ni res kaj vse človek prebere…

     • tarantela

      Prebrala sem, kar si napisal!

    • fmg9

     A dojenčka v naročju tudi lahko “odloži” – umori?

     • tarantela

      Tudi to se dogaja.

     • fmg9

      Vem. Ampak po tvoje naj bi ženska to imela pravico “odložiti”… ?

     • tarantela

      Ni kaznivo dejanje!

     • fmg9

      Če mati odvrže dojenčka v smeti in ga prepusti smrti je KD.
      Če pa isto stori, ko je še nerojen pa ni KD.

      Drži. Ne vidim pa razlike med obema umoroma. Zakaj je eno KD drugo pa ne?

  • Hribouc

   Pojdi v kiosk in si kupi Demokracijo, presenečen boš, lajnar.

   • tarantela

    Tu preberem isto.

 • Ruggedplant

  Zdaj razumete zakaj so v srednjem veku na grmadi kurili in v rekah utapljali čarovnice in ostale heretike? Res je, pri tem je umrlo in trpelo tudi nekaj nedolžnih (tako kot recimo v naši moderni “pravni državi”), a glavni moralni in kulturni temelji so se le ohranili in to v času, ko so izobraženi in višje omikani predstavljali neznaten del družbe. Danes pa živimo v inflaciji visokih nazivov (že vsak drugi je diplomant, vsak četrti magister in deseti doktor), torej takorekoč v državi “intelektualcev” katerih civiliziranost pa se ne more meriti niti s povprečno srednjeveško pijanduro, ki mu je bilo še kako jasno, da je je uboj nerojenega GREH, da je laž GREH, da je pederastija GREH, da je sovraštvo Boga in Njegovih zapovedi GREH. Upam si postaviti celo tezo, da živimo danes v najboljbolj razvrednoteni, najmanj omikani in najnižje civilizirani družbi v zadnjih 2000 letih. Morda so nam konkurenca edino dekadentni pozni Rimljani, ki so dobesedno zapili in “skurbali” svoj imperij.

  • Antonius

   Odličen prispevek, podpišem.

   Dodal bom samo majhno pojasnilo k pederastiji in grehu.
   Pederastija ne more biti greh, ker gre za anomalijo, ki je sicer nenormalna a je kljub temu naravna.
   Zagovorniki istospolnosti se precej sklicujejo na primere iz živalskega sveta. Z opicami /bonobi/ ali psi opravičujejo normalnost v istospolnosti, ne da bi vedeli, da v tem primeru sploh ne gre za kakršnokoli spolnosti. Gre za urejanje odnosov in priznavanje svoje podrejenosti višje rangiranim v tropu.
   Imel sem mladega nemškega ovčarja, zato zelo dobro poznam obnašanje psov, ko se med seboj “rangirajo”. Prijateljev starejši kuža Kuvaš je mojega Sara samo enkrat postavil v vlogo podrejenega, potem se pa nikdar več nista ukvarjala s tem, komu je kdo v njunem odnosu podrejen.
   Tudi nenormalnost je sestavni del vsega naravnega. Naravno je, da nam istospolniki vsiljujejo svoj abnormalni seks, nenormalno pa je, da jih heteroseksualci ves čas strpno poslušamo in prenašamo.
   Naravna danost je tudi Obolnarjeva. Piše o odnosih med ljudmi in seksu ne, da bi vedela in poznala človekoljubje in ljubezen.

   • Ruggedplant

    Se strinjam z dopolnitvijo – v srednjem veku homoseksualnost še ni bila znanstveno raziskana in zato niso ločevali prirojene homoseksualnosti in tistega čemur danes pravimo LGBT agenda pri čemer gre za ideologijo totalitarnega vsiljevanja nazorov manjšine preko nazore večine. Pri tem iz naravne anomalije najprej izpelje ideologijo, svetovni nazor in jo s svojo revolucionarno militantno retoriko vsili v družbo preko diktata “strpnosti”. LGBT-jevcem in moralnim izprijencem, dekadentnežem srednjega veka je (bilo) večinoma popolnoma vseeno za usode dejanskih homoseksualcev – manjšina je (bila) le krinka za dosego cilja – zrušitev družbenega reda in njegovih vrednot preko relativizacije in posledično v anarhičnih razmerah zavzetje njenega obglavljenega vrha. natanko enak modus operandi imajo tudi komunisti, prej pa so ga imeli nacisti in fašisti. V srednjem veku so se dobro zavedali družbenih posledic tovrstnih kričačev in so vse skupaj ovrednotili kot greh, danes pa smo zavzeli drugo in precej pogubnejšo držo – besede greh, hudič ter navsezadnje Bog smo dobesedno izvrgli iz vseh strokovnih in političnih debat in na ta način vzgojili tisto pravo Zlo v samem osrčju družbe. Zlo namreč ni nič drugega kot odsotnost dobrega in je najbolj prisotno prav takrat, ko se o njem najmanj govori.

  • xtc

   Jep in to z dečki:
   Pozabil si dodati tole;da je ta “visokointiligentna in izobražena družba” v bistvu na nivoju srednjega veka bleščeči nazivi in titule ;a ko bi morali živeti od lastnega znanja in dela ne državnega korita in vezanih poslov tja bi pomrli od gladu;saj jih v realnem (zasebnem) sektorju ne moreš uporabiti v večini primerov za popolnoma nič razen za nezaželjen strošek:

 • Hribouc

  Al grše od nje bilo ni nobene-kako , vendrale, naj ne bo feministka.Z užitkom, ki napiči vse kar je nižje in bolj drugačno od nje, je krasno razpolagati. Sploh, če tako naročijo ideološki razvratni lastniki aparthajda Slovenistan. Dokler gre, gre.

 • RATATA

  Če drugega ne se vsaj sekira tale obolnarca + muči jo nespečnost (podočesni kolobarji). Ne bo dolgo, čeprav ji prebavni trakt deluje dobro.

  • rubec

   Vsak ki bere njeno sranje prej ali slej obolni.

   • pajot

    he,he,he…

 • dr Janez Sveti

  Koga se pa sekirate za to kar je rekla ena vaška obrekljivka ali druga? Novinarji so pač obrekovalci.
  DR Janez Sveti genij

 • if

  Ona! ONA!
  Hvala!
  Neaktualni rumenili rdeče barve s črno projekcijo!

 • garfi

  dodal bi še komentatorko majo sunčič v reporterju
  Janša je establišment in sedaj sesuva še Trumpa in SDS
  baba je znorela ali pa ima steklino

  • nevtrino

   Hudir, da sem se prestrašil, ko sem zagledal foto …

  • slosin

   Sem bral njene nebuloze v Reporterju. Nekdo je rekel, da je Makarovička baba, ki je dopoldne jezna nase, popoldne pa na cel svet…Sunčička se razlikuje od Makarovičke samo po tem, da je že dopoldne jezna na cel svet….

 • Osti jarej

  ..poslanci sds proti temu,da bi si sužnji spočili in bili frej še2.januarja….taisti dan je parlament bajta strahov…kar pomeni,da so vsi poslanci na dopustu…kene?!?

  • nevtrino

   Vsaj malo se lahko vsak sam razgleda naokoli. V nobeni sosednjih držav, niti v Hrvatski, niti na primer v Deutschland, ni 2. januar praznik. Ma kje smo pa mi, v jugobutalski Sloveniji, kje ?

   • Osti jarej

    ..aja…pa se razglejmo…islandci so že davno tega,pozaprli pokvarjene bankirje… + politike

    aaajjjaa…dojčland angela je zapovedala,da imajo frej 6.januar…pri nas pa delamo…mislim…pa kaj si oni dovolijo….naši gor kličejo,uni pa vsi doma??…si predstavljaš,da džoni nujno rabi geli…ona je pa na fidžiju?!?

    • nevtrino

     Malo se zberite pred pisanjem, no …

     • Osti jarej

      ..mar meniš,da smo v nuk.u….se po “govorcih” v dz vižam…še kaj?!?

     • Osti jarej

      …seveda….6.je petek….je džoni že frej

     • tarantela

      A princ? Kje pa je?

  • Ruggedplant

   Zato ker jim je bolj kot za populistične puhlice mar za državo, ki z vsakim prostim dnevom (med drugim tudi zaradi enormnega javnega sektorja) izgubi ogromno milijonov, ki jih nima niti za ceste, kaj šele za socialno ogrožene, ki jih je iz dneva v dan več. Komunistom vam še kar ni jasna logika skupne sklede iz katere lahko vzameš samo toliko kolikor si vanjo dal, kajne?

   Sicer pa imaš tudi sama pravico do dopusta, če ti ga odobri delodajalec, čemu torej jamraš?

   • Osti jarej

    ….pejd no,pejd…na dobravco rožce nabirat….termin skupna skleda,ki jo polnijo oni,ki si niti dopusta ne morejo vzeti,pa 90 njih,vseh skupaj,prekleto dobro pozna……

   • tarantela

    V javnem sektorju morajo nekateri presneto trdo delati za minimalno plačo!! Ne boš rekel, da medicinske sestre, negovalke, strežnice niso hvaležne za prost dan? Vse to je, poleg drugih, javni sektor!

    • Ruggedplant

     Drži. A so za svoje delo še vedno v povprečju bolje plačani od realnega sektorja, da o dopustih, varnosti službe in ostalih benefitov javnega sektorja niti ne omenjam. Zdaj pa zavoljo pravičnosti pomisli in naslikaj še najbolj ogrožene poklice realnega sektorja in si predstavljaj kako bodo ves ta izgubljeni denar prinesli v proračun zato, da boste lahko ovčice z užitkom pojedle še en populističen Cmerarjev bombonček kot opravičilo za posilstvo demokracije na volitvah.

     • tarantela

      Če meniš, da sem ovčica kogarkoli, potem menim enako za Tebe. Pa da končava s tem. Bi mogoče pomislil, da sem prosta padalka? Hvala! V realnem sektorju so zaposleni ljudje odvisni od lastnika firme, saj ste desni za kapitaliste, a ne? Zdaj pa reci, da je kapitalist boljši za delavca, mislim tistega pravega delavca, ki mora vsak dan na šiht in oddelati svojo normo. Ko se lastniku zlušta, proda firmo in grejo lahko delavci žir nabirat. Poskušam razumeti obe strani. Veliko je bilo besed o zabušantih v javnih oz. državnih podjetjih, češ, da se s privatnim kapitalom to preprečuje. Drži, nastaja pa drug problem: ko gre firma v remengo, se mora za te odpuščene delavce spet pobrigati država oz. sociala in dobrodelne organizacije. Torej v osnovi v obeh primerih za ljudi plača davkoplačevalec, torej tudi lastnik privatne firme.

     • slosin

      Ja, desni so pri nas za kapitaliste. Niso pa za take kradljive mešetarje, kot jih imamo pri nas in jim nekateri pravite kapitalisti…

     • Ruggedplant

      “Drži, nastaja pa drug problem: ko gre firma v remengo, se mora za te
      odpuščene delavce spet pobrigati država oz. sociala in dobrodelne
      organizacije. Torej v osnovi v obeh primerih za ljudi plača
      davkoplačevalec, torej tudi lastnik privatne firme.”

      Tega problema v pravem kapitalizmu ni – trg dela je namreč tako svoboden in fleksibilen, da vsi ti delavci najdejo novo službo kot bi mignil – še več, v pravem kapitalizmu sposobne delavce še med časom službovanja pri enem podjetju snubijo pri konkurenci. Nizka obdavčitev dela, državno nevmešavanje v gospodarstvo in sproščena zakonodaja glede zaposlovanja in odpuščanja (kar so temelji kapitalizma) imajo za posledico izredno nizko brezposelnost, izredno nizka brezposelnost pa ima za posledico, da davkoplačevalcu (tudi lastniku privatne firme) ni potrebno v socialno blagajno vlagati skoraj nič, pa je še vedno poskrbljeno za najšibkejše. Ti je zdaj jasna ta preprosta paradigma? Ja, tako preprosta je formula do uspeha, ki jo imajo po vsem zahodu in severu, le pri nas je tak tabu, da se zaščiti nesposobne državne managerje in lene delavce vajene dela “po socialistično”.

     • Aron

      kapitalizem propada, poglejmo samo v ZDA, kjer ob nizki brezposelnosti več kot 20% otrok živi v revščini. skupno število revnih je preseglo 50 mio američanov. 40% brezdomcev je zaposlenih! tvoja paradigma plenilskega kapitalizma torej dokazano ne drži, ne razumem, zakaj bi morali vztrajati pri paradigmi, ki je propadla?

     • Ruggedplant

      Kapitalizem propada? kje že? Na tem planetu? Mi znaš mogoče našteti vsaj 5 razvitih nekapitalističnih držav na svetu? Pojem “plenilski kapitalizem” si prav tako lahko nekam vtakneš, ker je to komunistična skovanka, ko so Sovjeti mislili, da bodo hladno vojno dobili z izzumljanjem sočnih zmerljivk namesto z zdravim gospodarstvom.

      Ko navajaš te podatke o ZDA, se sproti pozanimaj tudi mejo pod katero v ZDA nekoga označijo za “reveža”. Če verjameš ali ne, je ta prag višji od povprečne plače v Sloveniji in tako lahko mirno rečemo, da živi vsaj nekako 70% Slovencem pod pragom revščine (v ZDA jih je 16%), enako in še huje pa velja tudi za vse preostale komunistične sisteme po svetu. Ta meja je v ZDA $11,670 letno – torej plača, ki bi si jo želel marsikateri Slovenec, ki se nima niti pod razno za reveža. Tudi cene osnovnih življenjskih potrebščin so v ZDA nižje, tako da tudi ta izgovor odpade. Je pa res, da je za ameriški standard vsak % zaskrbljujoč, saj stremijo k višjim ciljem. Če ne bi bilo tako dobrodušne politike odprtih vrat pod demokratskimi vladami, bi bila sicer ta številka gotovo precej drugačna, saj velik del revnih predstavljajo priseljenci, ki si šele ustvarjajo standard v ZDA, saj so začeli iz ničle.

      Izvoli, imaš žogico.

     • xtc

      Tebi propada podstrešje najbrž je razkrita streha ali pušča_ljubi bog ;kje se vzamete vsi ti bedaki?

     • Aron

      problem je pa kje?

     • xtc

      Se res vidi ;da streha pušča:

     • radames

      Reinkarnacija Mencingerja. Tapravi Mencinger je že zdavnaj trdil, da bodo USA bankrotirale in propadle. V resnici pa so najmočnejša država na svetu. Industrijsko močna, gonilna sila napredka v svetu.

      Kar vidim te, da si pripravljen potrditi, da je Slovenija še boljša od USA.

     • Aron

      kako najmocnejsa, sej trump pravi da so luzerji, da samo izgubljajo? govora je o ljudeh ves, pustimo stat abstraktne pojme kot je drzava.

     • if

      tarantela: “Zdaj pa reci, da je kapitalist boljši za delavca, mislim tistega pravega
      delavca, ki mora vsak dan na šiht in oddelati svojo normo. Ko se lastniku zlušta, proda firmo in grejo lahko delavci žir nabirat. ”
      ___________________________
      Ko slovenski “kapitalist”, entiteta slovenske levice, stopi v akcijo, propade firma, ukrade premoženje, delavci ostajajo brez vsega. Primerov je mnogo.
      Ti delavci potem odhajajo čez Karavnake h kapitalistom pravega kova. Srečo imajo torej severnoobmejni ljudje.
      Komitragično je, da mnogi v Sloveniji volijo nove obraze nesposobne voditi dejavnosti trga, hkrati preklinjajo voljeni “kapitalizem”, ki jih je oropal blaginje, jih pustil živeti od žira in za svoje preživetje svoje delo prodajajo zdravemu kapitalizmu, ki živi bolje zaradi neumenga slovenskega volivca in nesposobnega slovenskega “kapitalista”, uzurpatorskega plenilca.

    • radames

     Prost dan??? V bolnišnici??? Plačane nadure in praznik, če sploh je!!!
     Tudi jaz sem imel tako službo. Nedelje in prazniki. Še globoko v Jugi pa je bila nedelja plačana kot običajen delovni dan.

   • xtc

    Ne narobe razlagaš;komunisti;ko v skledi ki so jo spraznili z nedelom in krajo res ne vzamejo več ven;se pa takoj;četudi s silo naselijo v drugo in skušajo žreti tam na silo:

  • nevtrino

   Sicer se pa v tem članku sploh ne obravnavajo prazniki….

 • Osti jarej

  ..itak vemo,da folku mečejo bonije….sebi pa plače višajo z vsakdanjim,večurnim,praznim blebetanjem,brez kakršnegakoli oprijemljivega ,dobrega rezultata za narod

  • nevtrino

   Sicer se pa v tem članku sploh ne obravnavajo kakšni prazniki …

   • Osti jarej

    ..ja,in…kaj se pa pritožuješ…vsaj ne boš sam na portalu

    • nevtrino

     No, če je pa to za vas argument… Potem tudi ostalo vaše izpostavljanje ni tako čudno …

     • Osti jarej

      ..seveda je,argument,…celo oprijemljiv…sicer lahko debatiraš sam s sabo,kot oni ,ki ima ene deset nickov….a to ni ravno priporočljivo…ne,ne,zaradi mene…zaradi tebe samega….

 • Osti jarej

  ..khm….na gospodov dan imajo tud od narave dano pravico?!?…..nebroj jih na ta dan mora delati

 • Osti jarej

  ..ma jebe se temle brbljačem za narod….s plačo od 3-5 jurjev,jim pri tazadnji dol visimo…..ampak se morajo delat,da delajo…

 • Osti jarej

  ..tole sem pa zasledila pod člankom na reporterju…navajam/limam komentar: Živjo, ali lahko kdo posreduje sledeče vprašanje v DZ in ga zastavi Vladi republike Slovenije: “V kolikšni meri se je slovenski finančni in gospodarski sistem pod okriljem države Slovenije, uporabil za transfer ilegalnega denarja za Clinton fundacijo ter s tem predsedniško kampanijo Hilary Clinton, ki je prihajal iz arabskih držav ter, koliko denarnih tokov preko slovenskega sistema so izvedle organizacije pod okriljem multimiljarderja George Soros-a, ki so združene pod Open Society in Amnesty international filantropske organizacije, ter kdo, z imeni in priimki je te transakcije odobril ter kdo, z imeni in priimki, je bil tudi delni prejemnik iz kvote teh transferjev kapitala.” hvala v naprej in lp

  • Osti jarej

   ….sej lahko tudi kakšen poslanec sds.a vpraša..ane?!?

   • nevtrino

    To pa res, na dnevnem redu bi lahko bila ta vprašanja, namesto 2.januarja …

    • Osti jarej

     ..točno…ampak to je pa utopija…..celo najvišjega ranga…,če se tako izrazim…..očitno se raje odločajo za”lagane teme”….pri takih ni treba uporabljati tistih par sivih celic….

     • gušto

      A, ti bi rada šok ?

     • Osti jarej

      …njihov šok,ker bi morali misliti s petimi?…jp….a si predstavljaš?…k roboti,k se jim vžge procesor

   • tarantela

    pol pa ne boš zvedla!

    • Osti jarej

     ..misliš..ne dočakala? :-)

     • tarantela

      Tudi to!

 • Osti jarej

  a milka je pa na prižnci?

 • Osti jarej

  ..-.zdaj pa jas vas fprašam:kdaj bo tem mešalcem megle jasno,da smo mi,narod R.Slovenije, njihov delodajalec….??

  • tarantela

   Kaj boš spraševala, saj še folku ni jasno, se jim niti ne šajna!

  • baubau

   Ko jih boste brez milosti odpustili.

 • slosin

  Ona, Obolnarjeva….Ne se hecat.Ko gledam sliko, bi rekel, da je to ON..?

 • tomven

  Ravno se me prenehale tlačiti nočne more, pa jo takoj užgete s sliko obolnarjeve… bom spet moral v predolge čakalne vrste?

  • karpelec

   Pusti čakalne vrste. Na pohodu in na nebu je polna luna, pa bo popustilo.Sliko pa prekrij z nečim lepim.

 • gušto

  Matr je grda ta baba, kt smrtn greh.Ponoč bi se je ustrašu.

 • Aton

  Srbijanka

 • tohuvabohu

  Priloga Ona je samo obešalnik za reklame. Zlasti za prikrito oglaševanje. Namen uvodnikov Obolnarce, ki se tu valja že dve desetletji, je samo dajanje videza, da gre za nekak medij. Bljak. Sploh je pa Ona leglo praznoverja in šarlatanstva.

 • Osti jarej

  ..a,lahko, lepo prosim,še hanko spregovori?!?…pa še dddddr.modeldolfe

 • baubau

  Kdo vam je pa kriv,če ste si sami naročili ono in delo na dom? Jaz ju ne maram niti zastonj.

  • Osti jarej

   ..sej je ne…klele bluzijo….kot bi se nič pomembnega ne dogajalo v butnskaliji…..no,saj se ne….vse je isto,ka i lani…saamooo iiimeee mooojjjee iii ime tvooojeee,u ljubavi…više ne stojeee

 • Aron

  ena ekstremistka proti drugi? nevem no, tudi RKCjev portal 24kul je leglo neresnic, znanstveno dvomljivih raziskav ipd… bi rekel, da gre za nestrpen portal, ki demonizira zagovornike pravic žensk in vse, ki se ne strinjajo s cerkveno družinsko doktrino. angelca je podala javno izjavo in odzivi so bili pričakovani. če angelca kritike ne prenese, javno soočanje mnenj pač ni zanjo.

  • tohuvabohu

   A ti ločiš kritiko in medijski linč, sirotek?

  • Nata

   Navedi kakšen nesresničen, nestrpen članek!!

   • Aron

    strehovec je zastopnik zavoda, ki je lastnik portala. sestej ena plus ena.

    • Nata

     hvala.Pravzaprav sem mislila , da je laični teolog. Pa nestrpnost ?

 • Kat Wilson

  lol. Te krote nisem nikoli marala, ko pa se je lani postavila v bran “beguncem” pa me sploh ne briga več kaj ima za povedati, ker ji itak manjkajo možgani.

 • radames

  Kdor je še naročnik Dela, je degeneriran človek. Jaz sem ga odpovedal 2011. Revije Ona pa nisem nikoli bral.
  Komunizem jim je zgradil ogromno bajto, ki jo danes tako obskuren časnik ne potrebuje več. Kajti komunisti so mislili, da bo njihova oblast večna!
  ODPOVEJTE DELO!!!!

  • tarantela

   Berem Delo, tale portal in še kakšnega, poslušam radio Slovenija, gledam tv Slovenija, poslušam radio Ognjišče…, vse odvisno od časa.

   • komar marko

    in poskušaš malo nas zabavati. Kanede? Si že spekla piškote?

   • xtc

    In to je napisal slep in gluh ;ki vse to počne ob svojem času_he;he:

   • radames

    Jaz sem Delo odpovedal še pravočasno. Kajti čez nekaj časa se je Garba ogabno razpisal o nekem očetovstvu.
    Od TV gledam pa samo TVD in Odmeve. Pač poklicna “deformacija” in solidarnost.
    Je pa dobro, da sem v penziji. Če bi bil še v službi, se ne bi mogel več zadržati. Napizdil bi tele iz rdeče falange. Nekoč smo s kolegi Kolarjevo, ko je bila še državna sekretarka. Palamudila je nekaj o plačilih pri podaljšanju vozniških dovoljenj.

   • Nata

    Ke daj !! Dobro je videti in slišati na svoja ušesa !!

  • gušto

   Zakaj, ko pa je dober za podkurt , he, he….

   • Nata

    res je dober ….pa še za kaj !
    Ampak pri nas ga kupujemo . Dobro je vedeti in videti , kako različno pišejo mediji o raznih zadevah .Kako nekatere stvari enostavno zamolčijo! Kako je že rekel Primc o molku ?
    Na Demokracijo smo naročeni , Reporter in Družino pa tudi sproti kupimo . Torej ………

    • Wizeman

     …vam ni rešitve. To bo jok in škripanje z zobmi….

     • Nata

      Ne bo, ne bo ! Ko ne bomo zmogli več, pač ne bomo več. . . . karkoli že.
      Če pa si drugače mislil , pa ne bomo škripali, ampak pač še malo počakali na boljše čase. A ne ??

   • Johan

    Reklame razrežem in fino kurim, partiskih časopisov ne berem več od leta 1990.

    • Wizeman

     kaj potem delaš na tej strani? A ni to stran najbolj partijskega trobila v SLO?

 • komar marko

  jap sem naročen na delo, samo ga skoraj ne berem. Najprej pogledam avtorje in preskočim članek. Tako imam še največ dela z osmrtnicami in zadnjo stranjo ter športom. Glede urednice pa ne bi izgubljal besed. Edina rešitev je, butn skala, ker edino tam bi FEMINIZEM in politomisarstvo ZLETELO iz buće. Me ne čudi, da ni spet v tisti ŠTRIKANI obleki v kateri je pozirala skoraj desetletje. Pač pisunčki so družbenopolitični delvci. Kdo je že to rekel?

  • Novakec1

   A ga imaš potem namesto Palome?

 • komar marko

  dejansko pa so mediji v rokah elite za poveličevanje njih dejanj. In družbeno političnoi delavci hodijo na sprejeme oligarhov kjer jih častijo po BOŽJE, dam pa nosijo vrečke z različno vsebino. Le kako ima lahko časopis pisunčke, ki že nekaj desetletij pisunajo eno in isto kljub spremembi sistema. VSE VEDO, za vse čase!

  • Primoz Papez

   kaj pa dela nova24 vsak dan isto pisanje……..

 • samsara

  Komunistično rdeč odtenek las. Kako značilno.

  • Endri Susilo

   A kaj boljšega ne najdeš. No, saj ni težko. Ponovi kaj iz članka in pritrdi, da se strinjaš. Izpadlo bo veliko bolje.

   • samsara

    Si že preteklost, ‘oladi dećko’.
    Šit lista.

 • Nata

  Žal ima tudi ga. Likovič eno zoprno napako ! Preveč je odkrita ……preveč naravnost pove ……prav nobene diplomacije ne zmore .

  Veliko škodo si je naredila s tisto nesrečno izjavo o otroku , ki je posledica posilstva .
  Saj , glede nedolžnega otročička ima prav . Nič ni kriv, tako , kot mati ne !!
  Pa vendar je bolje , da ga ni , saj bi stalno spominjal na težko doživetje.
  In ker takile časopisi samo iščejo ” napake ” so krepko zagrabili za nesrečno besedo – ljubiti tudi takega otročička.
  Je bilo pa zanimivo , da se je v teh pismih oglašalo veliko moških ??
  So s tem malo potolažili svoje frustracije ? Saj vemo , da radi kažejo svoj ” moč ” !!
  Babo bom ” nabrisal ” , saj je itak ” potrebna ” ???
  Pa brez zamere .

  • Jovo Jamnica

   …— Nečeš me? — je dejal topo in neumno in potem se je zasmejal: — Kaj pa, da me češ! Čez šest tednov bo poroka, z mojstrom sem že govoril! Na, cmokni me enkrat! — in nagnil se je k njej.

   Ona je postala rdeča togote.

   — Viš ga, topoglavca; vzamem naj te, ko te nečem, ne?! Da bom
   tako stara in razcunjena, kakor Kotnikova Barba, he?! Skupaj smo v šolo hodile, pa kaka je, kakor strašilo! Tri pankrte, pa pijanega dedca! Nič jesti, nič obleči, samo palico in klofute vsak dan! Ne boš ne! Povedala sem ji, pa je rekla, da imam prav, da si lahko vse prste obližnem. Njena teta je imela tudi srečo, pa je še zdaj mlada in lepa. Gospod me hoče iz mesta, da veš! Tisti, za katerega šivam. V židi bom hodila, frajlo bom igrala, v kočiji se bom lahko vozila! Pa da naj tebe vzamem!? He, he, tako zabita pa vendar še nisem! —…
   —————————————
   http://nl.ijs.si/imp/wikivir/dl/WIKI00487-1900.html#pb.018

   • Nata

    + + + + + + + + + + + + Hvala za posleno . Že dolgo je nisem prebirala. Te črtice so sijajne .
    Vidi se , da je veliko preživela .
    Torej ? Potrebno se bo zopet malo posvetiti knjigam , ne da se kar naprej jezim tu , na portalu.
    Je v tem pisanju kakšen nauk zame ?

    • Jovo Jamnica

     Ne zate, za “dedce”… ;-)

   • neny

    vau…prvič vidim tole super za brat…

  • Karmen

   Malo se motiš. Hvala Bogu za nesplavljenega otroka, ki so ga pri prijateljih posvojili. Mati – biološka je bila posiljena.

   • Nata

    Ja, lahko se motim , saj je to , kar sem napisala samo moje mnenje .
    Nepotreben vihar v kozarcu vode ! Gospa bi prav gotovo lahko malo drugače povedala .
    In , ja hvala Bogu , da obstajajo taki srečni primeri , kot si opisala.
    Vendar smo ljudje…………da ne naštevam , kaj vse si privoščimo .
    Šikaniramo , se norčujemo , pljuvamo prav po vsakomer .
    Torej , misliš da tak otrok v svojem življenju ne bo slišal kakšne opazke ?
    Sploh , če bi morda bil plod posilstva enega musija ?

    • Karmen

     Tudi ti imaš prav. Sploh glede ljudi. Otrok bi v svojem okolju povsej verjetnosti doživljal to kar si napisala.

     • Nata

      In to je tisti glavni pomislek za moje pisanje.
      Ljudej so kruti in ne morejo iz svoje kože – žal !
      Verjamem , da je otročka težko gledati čisto posebej , kot bitje , ki ni nič krivo in si zasluži življenje !! A bi tako moralo biti !!

 • Johan

  Grozno ko vidiš stvorek levice !

  • Olga

   Huje je, ko bereš!

 • Tetka iz ozadja

  Nova TV ali se zopet ukvarjate z drugimi mediji,tokrat celo z rumenim časopisom.Vrjetno ste ljubosumni,ker drugi mediji so sposobni pritegniti oglaševalski denar v nasprotju z vami.

  • Nata

   Ma , saj je malo pozno , pa vendar……..
   Drugi mediji imajo oglaševalce zaradi sposobnosti ???
   Ojej !!! Se ti ne zdi , da si podjetja v ” naših ” medijih ne upajo ??
   Kje pa ti živiš ?

   • Tetka iz ozadja

    Tudi malce pozno,pa vseeno.Oglaševalci ne gledajo ali ima neka medijska hiša sposobne novinarje ali ne,ampak gledajo koliko gledanost ,poslušanost,naklado itd.imajo določeni mediji.In če imajo ti mediji sposobno vodstvo bodo hitro pridobili oglaševalce.In ne verjamem da imajo tuji proizvajalci,ki oglašujejo v slo medjih kakršne koli ideološke razloge,da oglašujejo v določenih medijih.Je pa res,da se v “vaših” medijih (ki jih ni tako malo) proizvajalci resnično ne upajo oglaševati,ker se bojijo še tako majhnega bojkota njihovih izdelkov.Pa naj bodo to tuji ali pa domači proizvajalci. Zadovoljna ???

    • Nata

     No , pa saj ne pišem in protestiram zaradi svojega zadovoljstva
     .In ja , res je vse , kar si napisal .Imajo zeloooooooooooo sposobno vodstvo !Sposobno samo v eni zadevi – da so ta pravi .
     Naših je pa kar malo v primerjavi z levimi . Imamo kakšen dnevni časopis ?
     Če si vsaj pribl. moja generacija , dobro veš kako je bilo z dnevniki na desni po osamosvojitvi . Prklemano žalostno .

     • JJ

      A to je časopis ali pa tv ali pa internetni portal….Ma nič od nič….tema čista.Sam sovraštvo širijo in nič drugega. Kot desni lider JJ

     • Nata

      A res ? Kaj pa ti delaš ? Nadel si si malo čuden nick
      Si tak kot tisti trije umetniki ,? Tudi tebi kaj plača država ?

 • Wizeman

  Samo tri besede naslova je treba prebrat, pa takoj veš, kateri “medij” je objavil “članek”…….. Vso žveplo je že v naslovu, ti je takoj jasno, da je Peklenšček na delu. Ajajaj, pa tako ste pobožni…

  • Nata

   Ideološki agitprop? Kje je kaj žvepla ?

 • wowoo

  Spet ste dosegli (Nova24TV) dno dna!!! Pismo, po defoltu ste kao pobožni, v resnici pa hudičevo hudobni ;) Pa še to! Brigajte se raje za svoje članke, večina njih brez repa in glave, pa še hudobija, zatohlost, pristranskost… skače iz vsakega vašega članka!

  • Karmen

   In kaj si ti sploh hotel – hotela povedati??

   • wowoo

    Če znaš brati sem “HOTEL” povedati ravno to kar sem napisal!!! Eh Karmen… ;)

    • Karmen

     Vse kar je resnica, je za vas hudobija, zatohlost, pristranskost…

     • wowoo

      G.Karmen sedaj je demokracija in g.Oblonar ima pravico pisati to v kar je prepričana! Če komu ni to všeč naj napiše svoj komentar pod članek, ali pošlje svoje nestrinjanje po pošti. Da pa se Nova 24 TV ukvarja v svojih člankih z nestrinjanjem z konkurenčnimi mediji in to na hudoben, zatohel, pristranski … način je pa res poden!!! Obstaja toliko tem in dilem, da s takimi “mašilnimi” članki samo kaže na svojo nesposobnost oz. nesposobnost svojih novinarjev. LP ;)

     • Karmen

      Ha, ha, ha, naj napiše komentar pod članek. Saj ga ne bodo objavili. Levi časopisi ne objavljajo komentarje drugače mislečih. Za razliko od desnih. Ti si brez problema objavil svoj komentar na Nova 24, ker spoštuje demokracijo in resnico. Je pa dobro, da napiše tudi takšne članke, da tudi mi, ki ne beremo One, zvemo kaj pišejo drugi.

     • Nata

      Oprosti , da se vtikam.
      Zatohlost , pristranskost ? Ali to velja samo za Novo ?
      Aja, Ona je pa napredna ?
      Vso pravico bi imela , ko bi bil to njen časopis !
      Nestrinjanje smo pa že pošiljali , pa tam ” nimajo dovolj prostora “.
      Nova pa piše , kot piše.
      Ko bodo dobili denar od države , tako kot ostali , si pa morda bodo lahko privoščili kaj več .
      Mene veseli , da se je Tv Nova postavila na noge . To je bil tudi glavni namen .

  • JJ

   wowoo • 2 dni nazaj,
   bravo….točno tako.Potem dajo pa Angelco Likovič za primer…..Marš…..
   Karmen…joj,joj boga a ne…..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!