Saj ni res, pa je: Bog ne daj, da bi šel kakšen terorist iz Evrope, vse potrebujemo tukaj!

Po besedah etičnega preroka Mira Cerarja naj bi kolone na meji čudežno izginile. Nazadnje so se kolone vile nekaj kilometrov, danes pa so na izstopu iz države kolone dolge že več kot 10 kilometrov in se še podaljšujejo. Miro očitno ni razumel, da je namen Schengna preprečiti spornim posameznikom vstop v Evropsko unijo. Če želijo teroristi in podobni ven, pa naj gredo. A pri nas je ravno obratno.

Nas očitno bolj skrbi, da bo kakšen terorist zapustil Evropsko unijo. To bi bila ‘katastrofa’, saj levica za izvedbo svojega ‘načrta’ potrebuje več migrantov, več teroristov, zato morajo ostati vsi tukaj?! Najbolj pa v oči bode primerjava med aprilom 2015 in aprilom 2017. Na prvi sliki lahko vidimo kolone migrantov, ki mirno prečkajo mejo, policija pa nobenega ne pregleda. V Evropo smo spustili na sto tisoče ljudi, brez pregleda. Če pa hočete ta evropski zapor zapustiti – no, to je pa druga zgodba. Kot nazorno kažejo druge slike, vam to ne bo tako zlahka uspelo. Miro namreč varuje mejo – na napačni strani!?

(foto: Nova24TV/M. G.).

Spodnje fotografije pa so nastale na današnji dan.

Kot lahko vidite na fotografijah je kolona že pred postajališčem Grič, ki je od meje oddaljeno kakšnih 10 kilometrov. Fotografije so nastale danes, ob osmi uri. Trenutna kolona je tako že bistveno daljša. Slovenija strogo izvaja nadzor, vendar nam ni jasno, zakaj pri izstopu iz države. Ko začneš sodržavljanom preprečevati odhod, to že zelo spominja na neke druge čase, ko je bilo mejo skoraj nemogoče prečkati. A še enkrat poglejte zgornjo fotografijo iz leta 2015. Kje je bil nadzor meje takrat, ko je bilo to dejansko pomembno? Ko je mejo prečkalo pol milijona nezakonitih migrantov, med njimi tudi teroristi. Takrat je policija mahala z loparčkom in večino spuščala naprej brez pregleda. Noro.

A. R.

 • moon

  Nc noro. Vse balkance in blakanloverje je treba striktno pregledat.
  Drugace bodo Avstrijci nas. Pravzaprav je to cilj, da nas nabrcajo ven iz schengena.
  Mi pametni brezjajcni nevretencarji bomo pa spet podlegli Hrvatom.

 • Anton

  mene res zanima kako so ti ljudje dobili magisterije in doktorat.Ne res se ne hecam, in tokrat brez sarkazma!

  • rrrrr

   Brez sarkazma? Ti ljudje nazivov niso dobili kar tako. Morali so jih sicer kupiti, nekaj popusta je bilo le tedaj , če so jih naročili več hkrati. Ali pa v primerih , da si je vsa družina pred Božičem omislila novo izobrazbo: dva doktorata za ata in mamo, za hčerko magisterji, za Fidota pa diplomo o uporabi lesenih dildotov.
   Izobrazba Novemu razredu, bi rekel pokojni Đilas.

  • Borut Stari

   S pomočjo rdeče knjižice. Pri Cerarju pa mame.

 • janez.pokoncni

  A.R. povzel si “point”. Vem, da policija deluje po principu : logika je, da logike ni, a vseeno so tokrat s temi kretenizmi pri striktni kontroli IZSTOPA iz Slovenije “zmagali”.

  • sprehajalec

   Gre v principu za zlobo, ki je lastna le slovenskemu birokratu. Velikokrat se je to srečalo v življenju, V čem jaz vidim keč? Možnosti sta dve;

   1. Rečeno je bilo, da se skoncentrirajo na potencialno sumljivo skupino. Vsi vemo, da so to dvakrat zapečeni. Vendar tega nihče ne upa dati na pisno, tisti spodaj pa pravi “naj uni zgoraj povedo”. Zato gledajo vse.
   2. Možnost pa je, da si Slovenec v odnosu do Bruslja misli, daljše bodo kolone, bolj me bodo pohvalili, kako sem priden.

   • Borut Stari

    Pridno In uspešno bomo s kritjem EU nagajal Hrvaški. Slovenijo smo uspešno spremenil v moderno kon. taborišče. Tudi žica je že postavljena in striktni nadzor izstopa iz države. Nekako me to spominja na sistem prestopanja meje v 60 letih prejšnjega stoletja.
    PS: Za vse je kriv Janša, ker je spoštoval izid referenduma (66 % za vstop v EU in Nato ).

    • david23

     Dejstva so naslednja:
     – referendum o vstopu Slovenije v EU je bil dne 23. 3. 2003,
     – Slovenija je članica EU od dne 1. 5. 2004,
     – od dne 19. 12. 2002 do dne 3. 12. 2004 je Vlado RS vodil Anton Rop,
     – od dne 3. 12. 2004 do 21. 11. 2008 je Vlado RS vodil Janez Janša.
     Spoštovanje veljavnega pravnega reda je nagajanje sosednji državi? Od kdaj že? No, glede koncentracijskega taborišča ima vsak svoje občutke in mnenja – o tem je brez smisla diskutirati! Žica je bila postavljena iz drugih razlogov in z drugim namenom! No, razlika med 60-imi leti prejšnjega stoletja in danes je lahko bil tudi kakšen rafal na meji, ne? Torej pri 66 % volivcev, ki so glasovali za omenjeni članstvi bi pa naj ne spoštoval izida referenduma in kršil celotni pravni red te države, in sicer vključno z Ustavo RS, ali kaj (vau, hudi kriteriji spoštovanja pravne države!)?

     • Borut Stari

      Pol milijona migrantov je lahko s pomočjo policije brez dokumentov, nezakonito prečkalo našo in tudi shengensko mejo. Pa še organiziran zastonj prevoz so imeli. Sedaj pa ure čakamo, na izstop iz države. Zaradi striktno strogega nadzora vsakega posameznika. Zato mi ne bluzi o pravni državi in si preberi katere države,članice shengena tega ukrepa ne izvajajo, (tudi Madžarska npr). Vstopanje je nekaj čisto drugega kot izstopanje. Mar ne?

     • david23

      Oprosti, ampak kaj je tvoja sklepna misel? Navajanje dejstev (to še ni sklepna misel!)? Moja sklepna misel je bila, da je potrebno spoštovati veljavni pravni red, in sicer tako v primeru beguncev/migrantov in tudi v letošnjem letu (letu 2017), saj je bil pravni red (schengenski pravni predpisi povedano poenostavljeno) enak leta 2015, 2016 in 2017! Pravni predpisi o schengenskem območju pa veljajo tako pri vstopu, kot tudi izstopu. Da pa naša vlada in vlade drugih evropskih držav v primeru migrantov/beguncev niso spoštovale veljavnih pravnih predpisov o schengenskem območju je pa tako splošno znano dejstvo, pri čemer pa ni mogoče reči, da takrat in sedaj veljavni pravni red nista veljala, ali? Sicer pa bo vsak državljan te države lahko v volilni kabini razmišljal, ali je trenutna vlada zadostila njegovim željam v zvezi s hitrim prehodom meje z državami nečlanicami schengenskega območja ali ne, ne?

     • Borut Stari

      A rad bi mojo sklepno misel. Pravni predpisi veljajo za vse enako. Teoretično seveda. V praksi se pa različno izvajajo.Kar se pa tiče razmišljanja v volilni kabini bom rekel. Večina z mano vred ve kako in kaj preden noter stopi. Ker naša “štacuna” ne ponuja nič uporabnega bom oddal prazno ali glasovnico, ki bo neveljavna. Verjetno kar to zadnje, da ne bo izbral kdo namesto mene izbral. No, to je moja sklepna misel.

     • david23

      No, vsak seveda razmišlja po svoje, ampak kar se tiče vsebine drugega, tretjega in četrtega stavka odgovora bi rekel, da se to lahko imenuje le vdanost v usodo. Sam ne pristajam na to, da ni mogoče ničesar storiti, ker mislim, da pa vseeno ne živimo več v takšnem suženjstvu, kot je to obstajalo pred npr. dvatisoč leti, saj smo mnogi v času od takrat dali svoja življenja za to, da tega danes ni več! Zato govoriti, da se nič ne da storiti je najmanj žaljenje tistih, ki so v preteklosti dali svoja življenja za to, kar imamo mi danes.
      Kar se pa tiče nadaljevanja, bi pa po mojem mnenju šlo za nepoznavanje volilnega sistema, ker tudi, če volivec odda prazno ali neveljavno glasovnico, še vedno so relevantne le tiste glasovnice, ki so skladne z zakonom in torej štejejo! Torej izberejo drugi volilci namesto tega! Govoriti, da pa “štacuna” ne ponuja nič uporabnega je pa izmikanje temu, da bi potem sam kandidiral, ne?

     • Borut Stari

      Dovolj sem star in marsikaj preživel. Vsaj enkrat pred, pred 27 leti sem bil v štacuni, ki je imela mojo izbiro. In nikoli več. Sem kupil in… falš roba. Niso izvedli tistega kar bi morali (so pa Poljaki in Čehi). Lustracijo. Da bi sam kandidiral? ne ga lomit! Nimam črednega nagona in pošteno povem nisem sposoben za politiko. Sem tehnično izobražen. To je pa ekzaktna veda.

     • david23

      Hja, o starosti je možno razpravljati z različnih vidikov, ampak o tem ne bi.
      No, če so Čehi in Poljaki izvedli lustracijo so tudi točno vedeli, kaj želijo doseči in so to tudi – za razliko od Slovencev – dosegli (menim, da bi takrat tudi v Sloveniji morali izvesti lustracijo, ampak je pač nismo, ker so podali tudi očitki o revanšizmu; kaj bi potem lahko očitali Čehom in Poljakom)! Aja, za politiko je treba imeti čredni nagon? Ja, če politiko pojmuješ s slovenskega pojmovanja, ampak nikakor če ga pojmuješ z npr. pojmovanja politike v Zahodni Evropi ali Severni Ameriki (tam gre ugleden član družbe v politiko, ker gre služit državljanom in ker gre izboljševati stvari za državljane in s tega vidika ga potem ocenjuje tudi družba!)! Zakaj pa tehnično izobražen človek ne bi mogel biti dober politik? Matematika je zelo uporabna v politiki, ampak po vsej verjetnosti se našim politikom o tem bolj malo dozdeva.

     • Borut Stari

      S tvojo sklepno mislijo se popolnoma strinjam. Zelo OK.

 • Aron

  Hoteli ste striktno spoštovanje Šengna, evo ga.

  • Johan

   Ti si pa res bedak !
   Šengen je potrebno varovati pri vhodu , ne pa pri izhodu, čim več jih odide tem bolšje za EU in Slovenijo

   • Aron

    Ne razumeš Šengna, ne?

 • Olga

  Cmero! Ven naj grejo hitro! Šengenska meja mora varovati državljane EU pred nezakonitim vstopom!!!! Le kako je ta končal šolo?!!!

  • Capi

   Mama mu je vse zrihtala….

  • tarantela

   Pomota!

 • Rožle

  Jest teroristom ne bi kaj preveč ponujal takih člankov ….

 • garfi

  butalce multikulti dobrote zabavajo
  ja noro

 • Solo

  Zajebavanje Slovencev na državni meji ima en sam namen – da bi tudi največji nasprotniki imigracije in islamizacije začeli naenkrat navijati za milejši mejni režim. Cerar bi to seveda takoj pograbil, spustil v državo spet milijon ali dva islamskih klavcev in se ob tem butasto (po komunistično) sprenevedal – saj ste vendar sami hoteli bolj prepustne meje…

  Poanta Schengna pa ni v tem, da zajebavaš lastne državljane, Slovence in Evropejce pri IZSTOPU iz države, ampak da preprečiš milijonom afriško-azijskih vojakov, teroristov, morilcev, posiljevalcev in džihadistov, da VSTOPIJO v Slovenijo in Evropo.

  • tarantela

   Oprosti, ampak menim, da ne gre za nobeno zajebavanje domačih. Enostavno morajo obstati v koloni tujih voznikov, ne gre drugače, preko vrste ne morejo. Direktiva je, da pregledujejo tudi pri izstopu, ker se nekateri jihadisti vračajo oz. bežijo pred policijo na vzhod in je treba vse pregledati.

   • kokobily

    Bi štimalo. če ne bi že Avstrijci (mejo imajo zaprto, namreč) že obavili to delo. Saj se “ta fuknjeni” ne množijo pri nas…

    • tarantela

     Karavanke so propustne. Nekateri se znajo izmuzniti čez. Pred leti, ko so bile meje bolj zaprte, so se Slovenci švercali v Avstrijo tako švercali. Odkar smo pa v EU, je meja kontrolirana na prehodih v Avstrijo, vmes pa ne.

   • Igor Kavalar

    Pregleda se jih pri vstopu v državo iz smeri Hrvaške, Madžarske, Avstrije, Italije. Pa nimaš problemov kolon pri izstopu. Če imamo pa en kup teroristov že tukaj, kot je zdej problem v Nemčiji, Franciji, Belgiji, Švedski se bi pa meja morala zapret za toliko časa v obe smeri dokler notranje sile ne počistijo z smetmi.

 • Antonius

  Moralni Cerar je nesrečen človek. Ženske od njegovega brezznačajnega dolgočasja bežijo z lastno pametjo se pa tudi ne more skregati, ker jo nima.
  On NE vlada, on samo svoj dolgčas preganja z vladanjem.

  • samsara

   Špila lutko enim tovarišem stričkotom. Jim dolguje…

 • Osti jarej

  …opozicija je “pametna” dokler ni pozicija….pol yebe narod ona

 • tarantela

  A sploh razmišljate? Pred časom ste šimfali, ker so spuščali čez mejo vse. po direktivi EU. Bile so kolone ljudi. Zdaj so po direktivi EU spet kolone, tokrat avtomobili. Kaj bi v tem primeru naredila stranka SDS? Lepo prosim za odgovor!

  • sprehajalec

   Tisti pred časom so vdirali v Slovenijo. Tile danes hočejo iz Slovenije.

   Geslo stranke SDS je, kdor želi zapustiti Slovenijo, jo lahko zapusti.

  • david23

   Hja, direktive so še vedno iste in pravni predpisi glede schengenskega območja tudi – torej klasično nespoštovanje veljavnega pravnega reda po slovensko!

 • David Lokatos

  POVELJSTVO DRZAVE JANEZU JANSI IN BO SVICA HOTELA BIT DRUGA SLOVENIJA!!!!!

  • tarantela

   Sladko sanjaj!

  • Osti jarej

   …dober vic

 • montyamp

  Potomci morilcev so pač mentalno pohabljeni od kvalitetne vzgoje in udbovske ljubezni .

 • montyamp

  Kaj pa ima Cerar s tem ???
  Žvepleni se pa še ni zbudu , ga je Rupel preveč na…. .

 • montyamp

  Krivi so policaji .

  Niso na pravi strani .

 • garfi

  Spoštovani,
  Odbor za varstvo človekovih pravic in temeljnih svoboščin – Odbor 2014 v četrtek, 20. aprila 2017, ob 17. uri vabi na shod za pravno in pravično državo pred Vrhovnim sodiščem v Ljubljani. Govorci na shodu bodo Ivan Kukar, Miro Petek in Aleš Primc.

  Ob 18.30 sledi javna tribuna z naslovom “Slovensko pravosodje v samostojni državi – od političnih procesov do procesov, kjer so agresorji (JLA) oproščeni”, ki jo pripravlja Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve v Muzeju slovenske osamosvojitve na Cankarjevi cesti 11 v Ljubljani.
  Gostje javne tribune bodo Ingo Falk Pasch Wallersberg, minister osamosvojitvene vlade, dr. Vinko Gorenak, poslanec DZ RS, Aleš Primc, predsednik Odbora 2014.
  Vljudno vabljeni!

  • rrrrr

   ,,En obisk na protestnem shodu velja več kot 1000 dobronamernih postov na Novi24TV” Franklin Delano Roosvelt RRRRR

  • luckyss

   Bodo tudi sendviči, sok in prevoz ?!
   Histerične jokajoče ženske pa lahko najamete iste kot običajno…so zelo opazne ;))

   • rrrrr

    V Sloveniji ne samo univerze, tudi pasje šole so NMS : ne dosegajo minimalnih standardov.

   • garfi

    pridi z rdečo zvezdo in jih boš dobil

 • rrrrr

  Norost sedanje vladne koalicije ob pregledovanju lastnih državljanov, ki izstopajo iz države, ne pa vstopajočih tujih šeriatarskih hord, se samo še stopnjuje. Zato tudi zdravljenje te norosti s kajenjem pipe miru v slovenskem parlamentarnem Wigvamu ne bo kaj prida pomagalo.
  Tako norost se da trajno pozdraviti le z nekaj dobro zadeganimi Tomahawki v blesare malega zlobnega poglavarja in četico njegovih senilnih rdečih vračev. Potem bo pamet nenadoma srečala tudi ostale rdečekožne kojote.

  Howgh, govoril sem.

  • luckyss

   Bolje bi bilo. če bi bral Marxa namesto Maya ;))

   • rrrrr

    Pošteno od tebe, da si nam to priznal. Zato kar lepo ostani pri K. Maju. V njegovih knjigah je veliko več resnice in manj krvi kot v tistem drugem nemškem Karleku, mojstru tragikomedije.

    • luckyss

     Niti tega nisi sposoben razbrati, da tebi svetujem Marxa..sicer pa sem v bistvu sam kriv..bi pač moral upoštevati tukajšnjo zaplankanost preden napišem kaj podobnega..

     • rubec

      Niti tega nisi sposoben razbrati da te rrrrr zajebava. Takoj za sedmico je jebat levaka v glavo nekaj najlepšega.

     • luckyss

      On v bistvu zajebava le samega sebe..pa je skupaj z vami prebutast da bi to dojel…

   • Levicar nikoli!

    Pisarije obeh so pravljice. Raje berem Mayeve pravljice, kot pravljice Zida Marxa.

   • stajerc5

    Sploh nisem vedel, da so bratje Marx napisali knjigo. Kdo, Gauco ali oni gluhonemi?

 • Demokrat

  Hrvaška ni v EU?

  • Vera

   Je v EU-ju samo v schengnu še ni .

 • montyamp

  Te kolone ???
  To še niti svinjarija ni .
  Svinjarija je , ko udbopartijska teroristična celica ,
  s PLAVIM na čelu bataljona ultraidiotov ,
  ustreli Krambergerja ,
  krivdo pa naprti pijanemu lovcu ,
  ki na 2m še slona ne bi zadel .

  • Vera

   Bog že ve .

  • luckyss

   Res je, Bavčar je bil v helikopterju, ki se je odpravil na prizorišče zločina že preden je padel usodni strel..

   • stajerc5

    Kosarkas je ze takrat hodil z zvirantom v isti puf na pasjo vzgojo, nisi vedel?

 • Demokrat

  Oba imava iste sanje.
  Oba, ki sva verjela vanje.
  S teboj, bom šel po isti poti … a a a
  Evropa 92.

  Za svet, ki bo pozabil meje.
  Povsod, nas isto sonce greje.
  Zato, žive naj vse dežele … a a a
  Evropa 92.

  Svobodni gremo naprej.
  To niso sanje, ker ne bomo več sami.
  Enotni gremo naprej,
  roke podajmo si, ves svet bo z nami.
  Ničesar več se ne bojmo,
  slovensko pesem zapojmo… za nas.
  Evropa 92.

  Svobodni gremo naprej.
  Vse naše zvezde so na eni zastavi.
  Močnejši gremo naprej
  in na tej poti nas nihče ne u’stavi.

  Ničesar več se ne bojmo,
  slovensko pesem zapojmo… za nas
  Evropa 92.

  Ničesar več se ne bojmo,
  slovensko pesem zapojmo.
  za nas …
  Evropa 92.

 • luckyss

  Znano je, da na tem portalu prevladujete tisti, ki ste “bolj počasni ali posebni”, če se milo izrazim…
  Gre za novo uredbo EU in o spoštovanju le-te..tukaj slovenčki ne moremo kaj veliko debatirati.. Logičnost teh uredb pa je seveda druga zgodba glede na to, da smo nedolgo nazaj uvažali borce ISISa, ki so lahko hodili na dopust v Evropo brez vsakih dokumentov….
  Poleg tega sedaj Hrvateke držimo za jajca povsem uradno, ker nam gneča na južni meji ne bo prinesla neke škode, medtem ko za hrvaški turizem to lahko pomeni katastrofo..politično in finančno..
  Zaključek je torej sledeč…Cerar tokrat izjemoma “fura” najboljšo možno politiko..na teh straneh pa se avtorji takšnih člankov in hišni pisuni pač še bolj blamirate kot je to običajno..
  Ovce butaste ;))

  • Levicar nikoli!

   Ti si zelo ocitno tako pameten, da ko se gres na skret usrat, ti iz riti leze marmelada…

  • tohuvabohu

   A si ti iz Bohinja in si najbrž iz svoje glave naredu svinjak?

  • Levicar nikoli!

   Tebe bi blo dobr v resnici videt, kako “hiter” si ti… pokroviteljski pezdetek.

   • luckyss

    Ti bi že ležal preden bi me videl, če govoriva o hitosti udarca…..;))
    Sicer pa inteligenca (na kar si verjetno mislil) na teh straneh ni pomembna…;)

 • Demokrat
 • domovina mili dom

  Vlada kakršna je, je zamenjala vhod z izhodom. Bog nas var, da bi Croati dobili kakšnega terorista. Če pa Cerar kaže mišice proti Croatom, je pa to zelo butast način. Izpadel bo bedak, kajti EU bo lepo razložila, da je ukrep namenjen v vhod v Šengen. Pa bomo Slovenčki spet izpadli bedaki, kot pri teranu itd.
  Če je Cerarja kaj v hlačah naj odkrito pove Croatom kaj jih čaka v sezoni, če se bodo preseravali.
  Zraven je pa še drug ukrep. Slovenci naredijo 1,5 mio nočitev. To pomnožite v povprečju 100€ na noč.

  Croatom dajemo denar, da nas potem jebejo v glavo.

  • luckyss

   Za tebe bom pisal bolj počasi, ker očitno bolj slabo bereš…
   Gre za novo uredbo EU, ki jo moramo spoštovati, sicer se bo schengenska meja prestavila na avstrijsko južno mejo..No, potem pa bomo v riti, oz. na Balkanu…Potem pa boste spet jokali in stokali, kot po drugi sv. vojni..

   • domovina mili dom

    Bolje je biti na repu, kot pod repom dogajanja

   • tohuvabohu

    Spoštovanje uredb je lepa stvar, izvajanje pa bolj grda.

 • skispagat

  Beden članek in bedni komentarji.
  Dejstva so da nam Hrvatje ves čas nekaj poskušajo ukrast, spomnite se koliko ozemlja so nam že pokradli zdaj nam poskušajo še polovico piranskega zaliva, pa NLB, pa teran itd … Slovenci jim pa vsako leto v zameno rešimo turistično sezono, mi smo še vedno glavni in najboljši gostje na Hrvaškem pa naj oni govorijo kar hočejo. Velika večina tistih ki potuje na hrvaško gre čez slovenijo in mi nimamo nič od tega. Hrvaška pač deluje na način da poleti ko je turistična sezona polnijo blagajno čez zimo pa to počasi trošijo in takle čas je blagajna že skoraj povsem prazna.
  Jaz mislim da je edino pravilno da malo zapremo prehod proti Hrvaški da jim na ta način pokažemo da nismo ravno takšne ovce in da se tudi oni malo razmislijo kaj pomeni takšen ukrep skozi vso sezono. Vsaj 30% ali več slabša sezona kot ostala leta kar pa pomeni lahko tudi kasnejši bankrot države. Za Slovenijo takšen ukrep pomeni sicer dolge čakalne vrste na naših tleh ampak tudi boljšo turistično sezono ker veliko Slovencev bo iskalo alternativo za dopust doma v planinah ali na našem morju tudi kakšen tujec bo razmislil o Sloveniji.
  Tako da edino pravilno da se meja malo zapre in vztrajati je potrebno kar tja do srede Julija.
  Tisto o teroristih je pa ena navadna traparija ki ji ljudje očitno verjamete sodeč po tem članku in komentarjih. Milijon ljudi je šlo skozi državo brez dokumentov vsaj 10% od teh pa je radikalnih islamistov.

 • totex39

  Dejstvo je pač, da naši policaji izvajajo schengenski odlog ne glede kako ga razumejo. Zanimivo bo videti, kako ga bodo izvajali ko se bo ta množica,( mogoče z kakim skritim migrantom) ponovno vračala V NAŠO DRŽAVO.

 • Solo

  Slovenska mejna kontrola.

  Primer A) avtohtoni beli Slovenec/Evropejec, državljan Evrope in EU, z veljavnim potnim listom ali izkaznico, brez kriminalne datoteke, vzoren davkoplačevalec, z družino gre na krajši dopust iz Slovenije na Hrvaško – SKRAJNO SUMLJIV, trikrat preveri dokumente, zaslišaj, drkaj v glavo, sleci ga do gat, preglej vso prtljago, razstavi avto na prafaktorje…
  .
  Primer B) temnopolti bradati neevropejec, brez kakršnihkoli dokumentov, moški brez družine, vojaške starosti (18 do 35 let) s pogledom norca, agresiven, neubogljiv in nespoštljiv, kriči “Alahu Akbar”, Koran v roki, nož za pasom, v torbi kalašnikov, v žepu 10.000 evrov – mah, TOTALNO NESUMLJIV in NENEVAREN, spusti ga brez pregleda v Slovenijo, daj mu azil, zastonj stanovanje in halal hrano, 40″ LED TV in 2.000 evrov mesečne žepnine, zgradi mu džamijo…

  A že štekamo vzorec?

 • Demokrat

  Orban je evropski mesija .On je že na začetku vedel kam pes taco moli

 • zaton

  Bolje bi bilo ko bi varovali zunanje meje Evrope in nobenega od teh prišlekov ne spustili v Evropo in jih že na morju vračali nazaj od koder so prišli, kot, da poostrujejo nazdor znotraj meja Evrope. Teroristi so že na tleh Evrope, žal.

 • janez zorman

  Spoštovani komunisteki; kje ste bili takrat, ko smo v Avstrijo hodili po osnovne jestvine in tehnično blago, vrsta na meji pa je bila od Tržiča pa do Ljubelja ?! Aja, vi ste imeli privilegij, pa so vas srbijanski cariniki na slovenski meji prosto spustili v Raj, …a ne ?

  • KIKI

   Sem “enga” zapriseženega rdečega vprašala na to temo, pa se siromaček nič
   ne spomni! Svaka je imel sicer na carini, hčero na občini, tašča je hajlala že
   mrtvemu Titu na vsaki proslavi in brale pesmice, ki jih je v njegovo čast
   sestavila kar sama …Imeli so vsega v izobilju: od kave, pralnih praškov,
   kozmetike, nobel italijanski oblekic za otroke in odrasle, pri domačem mesarju
   pa goro najboljšega mesa izpod pulta privatnega mesarja…
   Po domače: jebala se jim je Milka Planinc!!!

 • Morala

  To ne spada pod to temo ampak tole pa morate prebrati. Zakaj so imeli na internetne strani Slovenske vojske fotografijo dveh hrvaških vojakov, ki so jo po opozorilu zamenjali?!
  To pa je packarija!

  “Stranka Slovenskega Naroda / SSN
  19 ur ·
  Prvovrstna svinjarija!
  MINISTRSTVO ZA OBRAMBO REPUBLIKE SLOVENIJE VABI KANDIDATE ZA VOJAŠKI POKLIC V HRVAŠKO VOJSKO
  Tukaj si lahko preberete elektronsko pismo ogorčenosti poslano MORS in Generalštabu Slovenske vojske v celoti:
  From: SSN, Predsedstvo
  Sent: Thursday, April 13, 2017 2:29 PM
  To: [email protected]
  Cc: [email protected]
  Subject: Neprimerna fotografija
  “Spoštovani,
  V SSN nam ni jasno ali gre za kolaboracijo, provokacijo ali za temeljno nevednost zaposlenih, ki si ne zaslužijo zaposlitve v Slovenski vojski oz. v MORS (ni navedeno kdo je urednik internetnega portala “Postani vojak”).
  Zahtevamo, da TAKOJ umaknete fotografijo dveh hrvaških vojakov (torej vojaške pripadnike države, ki nam od leta 1991 zaseda del Piranske občine) z internetne strani Slovenske vojske (portal “Postani vojak”). Naše potrpljenje toleriranja zanikrnosti, ki se dnevno dogaja in so za to odgovorni posamezniki oziroma njihovi nadrejeni v SV ali MORS, ki niti ne ločijo uniforme vojakov, kaj šele da so usposobljeni za bolj zahtevne veščine ali delo, počasi poteka…
  Povezava na neprimerno fotografijo: https://www.postanivojak.si/…/lahka-raketna-baterija-zracne…
  Z vso resnostjo,
  Miha Majc, član predsedstva SSN” Vir:FB

 • boogin1

  Poslanci v Bruslju se norčujejo iz državljanov EU. Nova Direktiva je ponovno udarila po poštenih državljanih EU, katere bodo preverjali na mejah in jih označila za potencialne teroriste. Za kaos in nedavna teroristična dejanja so odgovorni izključno poslanci v EU parlamantu, predvsem z nepremišljeno migrantsko politiko, ko so EU preplavili z nezakonitimi migranti, ustvarili kaos, sedaj pa želijo svojo zgrešeno politiko oprati z zavajanjem in pritiskom na državljane EU s preverjanjem na mejnih prehodih in sprejemanjem raznih direktiv, ki na teroriste in kriminalce ne bo imela nobenega učinka.
  Ko bo na mejah milijon znanstvenikov iz muslimanskih držav brez dokumentov z enakimi imeni rojenimi na isti dan, jih bodo brez preverjanj spustili v EU oziroma so to že storili. Najbolj zaskrbljujoče od EU poslancev in nekaterih komentatorjev pa je, da celo verjamejo, da bo to pomagalo. Teroristi in kriminalci se požvižgajo na dokumente in ne berejo in ne upoštevajo pogojev za prehod meje. Enako kot s sprejetjem nove orožne zakonodaje, ki velja za vse legalne imetnike državljane EU, saj terostisti in kriminalci ne odhajajo na upravne enote po dovoljenja za nabavo orožja, ne berejo zakonov in jih sprejetje raznih direktiv sploh ne zanima. Državljane EU bi moralo biti strah pred takimi poslanci, ki najbrž tudi druge zakone škodljive in ne v korist državljanom EU sprejemajo s tako lahkoto in na pamet, ne rešujejo pa dejanskih problemov in zadev za katere so sploh dobili mandat.

 • antimur

  Bolj kot teroristi, Slovenijo ogrožajo levaki, predvsem ZL, z njenim fašističnim in butastim članstvom, pa kakšen omejeni Möderndorfer, plagiatorka in do skrajnosti avšasta kristjanofobka Bratušca, oficirski potomci na vsemogočih položajih, čefurski poslanci in župani in pa vsi, ki sledijo sovražniku Slovenije, pokvarjenemu Kučanu. Ko se bomo rešili te golazni, bo Slovenija zopet zadihala s polnimi pljuči in dokazala, da brez tega balasta zmoremo vse. Zato Cerar organiziraj konvoje, pa izgini skupaj z naštetimi iz Slovenije na balkan, lahko v Rusijo, Severno Korejo, Venezuelo, ali pa kar direktno k razpadajočemu Sorosu.

  • domovina mili dom

   Da mu ta sodrga ne pobegne, je zaprl meje za izhod.

  • janez cepec

   najbelj Slovenijo ogrožajo takle KRETENI kot si ti, ker apriori za use pizdarije, ekonomsko krizo, migrante, vreme, to, de ti ne ustane več, kriviš komunajzarje. pa ti si totaln IDIJOT. zarad takeh kot si ti, pa sevede vaš ljubljeni vodja smu u qrcu. pa kva majo eni butasti posranci, pa Kučko z migrantsko krizo. obrn se na Merklco pa EU, ki ste jo, ovce zaplankane, tko hvalil, ko je vaš Prerok, kao vodu EU. ma sej brez veze, de ti še kej rečem, Bunksl naumn

   • tohuvabohu

    Uredi se, cepec, ali pa utihni. Kdo pa bo bral te tvoje kretenske izpade brez repa in glave.

    • janez cepec

     sva zlo na nivoju

     • tohuvabohu

      A bejž?

   • Levicar nikoli!

    Desnaki so bili od 1991 na oblasti skupno manj kot dva mandata, vse ostalo levuharji. Za razumet zakaj je drzava v totalnem podnu, mislim da ta podatek zadostuje… Pa ne samo ekonomskem podnu, tudi na moralnem, eticnem, socialnem, rasnem, nacionalnem in kulturnem podrocju je drzava v popolnem dreku.

    • janez cepec

     problem je ločet desnakarje pa levakarje, ker so večina bivši komunajzarji, dones so pa tko ket tko usi eni pizdeki, pa nej bojo levi al pa desni.

     • Levicar nikoli!

      Zato je potrebna lustracija! Zanjo nikoli ni prepozno!

     • janez cepec

      ja bo mau problem, če bomo lustracijo izvedl, kdo bo pa poj u parlamentu sedeu. sicer se ljubljenmu vodju ne bo nč spremeniu, sej ga že zdej ni kej dost tam

     • tohuvabohu

      Ti bedak sploh ne razumeš, kaj je lustracija.

     • janez cepec

      dobr, de si ti o vsem poučen. sej to veš, ane? če vosu na svet u Liplc pogleda, ni Lipicanc, ampak še skoz vosu. kapiš?

  • KIKI

   Odlično! Žal le sanje, tvoje, moje, Slovenske!!

 • domovina mili dom

  Novinarji dajte že enkrat raziskati to EU direktivo. A v njej piše, da se mora na Šengenu izvajati kontrola za izhod ali vhod v Šengen. Če hočejo teroristi zbrisati iz Šengna hvala Bogu.

  • Morala

   Stališče Evropskega parlamenta, sprejeto v prvi obravnavi dne 16. februarja 2017 z namenom sprejetja Uredbe (EU) 2017/… Evropskega parlamenta in Sveta o spremembi Uredbe (EU) 2016/399 v zvezi z okrepljenim preverjanjem v ustreznih zbirkah podatkov na zunanjih mejah
   P8_TC1-COD(2015)0307

   (1) Izvajanje mejne kontrole na zunanjih mejah je še vedno eden izmed glavnih zaščitnih ukrepov na območju brez nadzora na notranjih mejah in bistveno prispeva k zagotavljanju dolgoročne varnosti Unije in njenih državljanov. Takšna kontrola se izvaja v interesu vseh držav članic. Namen takšne kontrole je med drugim preprečiti kakršno koli grožnjo notranji varnosti in javnemu redu držav članic, ne glede na izvor takšne grožnje, tudi kadar taka grožnja prihaja od državljanov Unije .

   Več na:
   http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+TA+P8-TA-2017-0047+0+DOC+XML+V0//SL&language=SL

 • Levicar nikoli!

  Ce nekdo ne izgleda, ne govori, ne razmislja in ne deluje prav inteligentno, potem po vsej verjetnosti ni prav prevec inteligenten. Cerar je tak.

  • janez cepec

   če ti izgledaš, govoriš in deluješ butast, si BUTL. tko j’ to

   • Levicar nikoli!

    Napise nekdo, ki se v nicku imenuje cepec… Komentar s tezo, pac…

    • janez cepec

     imen ne moreš sam zbirat, ane?

     • Res si cepljen Cepec, če ti je morala mama še nick izbrat.

     • janez cepec

      je… ga, hec more bit

     • tohuvabohu

      Lahko, lahko. Ti jih zbiraš: fogl, cepec, krastača, tarantela, Maja Novak, pa še veliko drugih si jih zbral, prismoda.

     • janez cepec

      ti s’ pa isti paranoik kot Mefisto, al pa ljubljeni vodja, vama se dan na dan Petrouc pa ostali prkazujejo, ljubljen’mu pa Kučko. enkat se bo Prerok u špegu pogledu, pa bo Kučkota not zagledu, jebenti, se ga bo fršlok zadeu

     • Krtača17

      Pa vsi od a do ž vas zjebajo u nulo hahaha

     • janez cepec

      zmeri popušijo, pa se kr ne morjo navadet, al pa, kva pa če so mazohisti, pa jim to paše?

     • Krtača17

      Hehehe. Sadist pa mazohist se mučita. Pa prav mazohist sadistu: prosim muči me. Sadist pa nazaj: ne! …in oba uživata…

 • resnicaboli

  Bom kar povedal primer na malem mejnem prehodu kjer v glavnem mejo prečkajo domačini so prejšnji petek vsakega pri izhodu preverjali preko računalnika čeprav skoraj vsakega vidijo najmanj dvakrat na dan. Kdo je zdaj tu nor policaj ali tisti ki je to ukazal ali pa kar oba?

  • KIKI

   Vidiš, to pa je natančnost.!..Me vse spominja na Gruntovčana Dudeka,
   ki je “šmuglal” bicikle…

 • KIKI

  Sprašujem se, če bo dovolj “črnih” porivačev za naše nedojebane babe
  iz rdeče kvote? Da se ne bo potem Poropatova zgovarjala češ, da v vojni
  smo vsi enaki…tak, ko takrat, ko je partizan Miha posilil njeno mamo, pa so
  babica rekli: ” dajte mene, v vojni smo vsi glih”…ne vem pa, ali jo je, ali ne!
  Še vedno ima čas, da se gresta s Carlovo Evgenijo in Tomičko nastavljat tam
  na mejo s Hrvaške strani proti Sloveniji. Tako jbojo punce vse migrante in begunce
  pregnale in mi bomo rešeni vsaj za Veliko noč!
  Že v naprej se prijaznim tetam iz zahvaljujem. Naj ne pozabijo zaračunati vsakemu
  vsaj 30 eur, če ne bo šlo, bo krila država iz državne blagajne!¨Davčne blagajne
  tokrat niso zahtevane, ker so punce “naše”

  • janez cepec

   kdo j’ tvojo mat posilu, de je se je tak izrodek skotu iz tega akta? zdej, pa glede na use zgorej povedano, si potrebna, ket 100 hudiču, smo djal učas, tko de se zmen z Tomičko pa še kešno drugo, pa pejte skup pecat, sam ne vem, če bo zate dost 30 ojru. dej žakl na glavo, pa 200 ojru u roko, poj te bo pa mrbit kešn škilast potrebn migrant žvajznu

   • KIKI

    Butec! S Krtačo se zmenta, no! Gliha skup štriha, a njee?

    • janez cepec

     kašn odgovor je pa to?

 • Krtača17

  Pa saj ste desničarji hotl met kontrolo. Kaj vam zdej ni jasn? Sploh pa pošten desničar ne sme na Hrvaško. Pošten desničar je zabarikadiran med štiri plote in plašnicami na očeh. Kaj zdaj vekate otročki?

  • janez cepec

   pošten desničar na Nova 24 u službi resnice, dan na dan posluša intervju z ljubljenim vodjem, ob enem pa ga glede na Prerokove globoke misli vzneseno na roke meče. z desno sevede, Boh ne dej, de bi levico uporabu.

   • Levicar nikoli!

    Rajs si ga na roke mecem, kot da bi smrdljivo levicarko prtiskal. Fuj!!!

    • Krtača17

     Pol pa uspešno metanje na roke. Boš pa še dolg sam. Pa še žulj fasu…

     • Levicar nikoli!

      Rajs sam, kot s smrdljivo zabito grdo levicarko!

     • domovina mili dom

      Morš bit mal previden. Ker ni več moderno biti moški ženska, te lahko nagovarja tisto one.

     • janez cepec

      a s’ z one vašga ljubljenga vodjo mislu?

     • Levicar nikoli!

      Take perverzne odvratnosti se greste levuharji zelo radi, tko da bi jaz na tvojem mestu rajs goflo zaprl…

     • Krtača17

      Tole bo pa treba h spoved. Pošten desničar ne sme tko govorit. To je velik greh. Župnik bo fajn kasiru.

     • Levicar nikoli!

      Se ti vidi, da nisi prevec brihten, ker da je nekdo desnicar, se ne pomeni, da je veren. Potegni glavo iz riti, svetloba zna blagodejno delovati na tvoje gnile mozgane.

     • Krtača17

      Hja pol s pa avtomatsko levičar po vaših standardih.

     • Franc Šink

      Zakaj toliko sovražiš Cerkev?

     • Franc Šink

      Ma njih zanimajo samo psi.

     • domovina mili dom

      Harmonijo med moškim in ženskim spolom omogoča srednji spol.

     • Levicar nikoli!

      Kaj takega obstaja samo v glavah levuharjev.

     • domovina mili dom

      Jim ne moreš dopovedati. Ko bodo dojeli, jih bo peklo pri činkulah, da bo veselje.

    • KIKI

     Kak si pa ti izbirčen!..Poglej, Krtača te vabi!. To je velika čast!
     Samo ne bruhat, prosim…..

   • Krtača17

    Ma to je švabarski ološ, ti auslenderji pa gasterbajterji k ne vejo a so nemci al busanci al slovenci. Pa hodjo hujskat na ta portal ker bojo zamudl na burek v baščaršijo.

  • Levicar nikoli!

   Ja, posten levicar se pa z odprto glavo kavsa z vsem kar leze in gre; svi bosi I goli, pa ko sta voli. Tako je pri vasem levuharskem fuku, gospodarstvu in politiki. Res ste “napredni”. Bebec!

 • Vrhovni sodnik
  • montyamp

   TO JE BIL FOGGLTUNNČ .

   • Krtača17

    Temu desnakarji pravte babo podret.

 • Vrhovni sodnik

  Vesele Velikonočne praznike vam želi cmerarjeva vlada, darila vas čakajo na meji, MI in ostale nevladne organizacije vam bodo delile vodo, ki pa na žalost ne bo brezplačna, niste emigranti, žal

  • Krtača17

   Ja pa bradonje bojo gratis zrihtale zastonj jajca a ne….ampak sam za bjonde.

  • stajerc5

   Malo si mi sumljiv, Gorenjec? Saj ves, sosedova voda je boljsa, hehe…

 • if

  Miro je politični impotentnež!
  Mir je ciljno stanje normalne družbe, države.
  Miru Miro ne zmore dolgoročno zagotavljati, ker zaradi impotence nima ustrezne trdnosti, ki jo sicer državnik mora imeti, da vzdružje državo v demokratičnem stanju.

  • stajerc5

   Eh jebi ga, zaradi katere potence ga pa vsaka baba vsako leto zapusti?

 • Vrhovni sodnik

  Pošteni Slovenci bi na križu raje vidli kar nekaj SLO politikov

  • Levicar nikoli!

   S tem bi prizadeli postene verne Slovence. Najboljs, da visijo z okoliskih ulicnih luci….

   • Vrhovni sodnik

    Maš prav, tud kandelabri so dobri za njih

    • stajerc5

     Pa ponoci morajo na njih in za njih vecne luci goreti, zaradi mene tudi v obliki zvezde…Bi rad videl, koliko jih bo se z zvezdo na sufecah mahalo okoli!?

  • stajerc5

   To ze, ampak jaz osebno bi z prijateljem Walterjom zraven dezural, da ne bi kdo od mrtvih vstal!

   • Vrhovni sodnik

    ++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10

 • domovina mili dom

  Na vse zadnje ima Miro prav. Ljudem hoče dopovedati, sicer na neroden način, pojdite na zahod, tam je bodočnost. Balkan pa prepustite v svoji……

 • Vrhovni sodnik

  Zakaj so feminstike vabile emigrante, rabijo ljubimce https://www.facebook.com/iownnature/videos/1887019068251253/

 • Dragan Krstič

  Naši ta rdeči bi se radi prikupili Merkelci in Junckerju za služne v Bruslju. Hebi ga, volitve se bližajo, šans pa za izvolitev vedno manj.

  • domovina mili dom

   Problem je, da selektivno lezejo v rit Bruslju. Ko je treba obsoditi komunizem, stisnejo piz** , ko je treba muslije nahranit, pa so Bruslju globoko v danki.

  • janez cepec

   mau se spoun, +IĆ, koko so vaši desnakarji s pastirjem na čelu se slinl EU še do nedavna, pa se zamisl, če maš s čim mislt, sevede

   • Dragan Krstič

    Oooo, janez cepec tebe pa douh ni blo. A so ti kej na mužganh pupravlal? Pa kula t morm povedat: jast nč ne mislm, jest menim. Ti pa sam mislš zato s pa u glavo bulan. Ne smeš tolk mislt se t bo čist sfuzlal.

  • Franc Šink

   Dunajski kočijaži.

 • luckyss

  Bolj kot berem te komentarje, bolj mi je jasno zakaj ta stranka nima nobenih šans za zmago na volitvah..
  In prav tale portal s svojimi (večinoma) debilnimi članki in “hišnimi” komentatorji še naprej vztrajno zbija svoje “rejtinge”..
  Vsakemu telebanu je jasno, da gre za ukrepe EU, ki jih Slovenija mora spoštovati, sicer bo schengenska meja kar naenkrat južna meja Avstrije, mi pa na Balkanu…
  Kaj naj rečem drugega kot – ovce butaste…

  • Ruggedplant

   Tebi pa ni najbolj jasna razlika med vroki in posledicami, kajne? Spominjaš me na ogorčene Grke, ki so vili pesti k nebu, ko jim je EU naložila stroge finančne ukrepe, prej pa so desetletja živeli kot kralji na račun nas bedakov davkoplačevalcev.

   • luckyss

    Očitno so tenzije v Bruslju da se schengenska meja postavi na avstrijsko južno mejo in da se “prvoligaši” na ta način odcepijo od bivše “Juge” precejšnje..
    Svojo nalogo so s pomočjo ZDA opravili, razbili so dokaj močno (tudi vojaško) in motečo Jugoslavijo, ki bi lahko rotirala proti Rusiji in jo razdelili na posamezne med seboj sprte vazalne države, ki so dobrodošle le še kot poceni delovna sila..Saj smo precej bližje kot Kitajska ;)
    Vsako upiranje uredbam EU je gospodarski samomor in tokrat Cerar vodi edino možno in pametno politiko..
    Vas tukajšnjih komentatorjev pa res ne razumem…si želite nazaj na Balkan ?!
    Pa saj vsi skupaj ne zmorete ene konstruktivne debate, le eno samo jamranje in pljuvanje vas je ..
    Skratka ovce brez prihodnosti..No, mogoče boste imeli “srečo”, da se boste ob kakšni vojni lahko spet kolaborirali z okupatorjem..
    To pa je tudi vaš skrajni “domet”….
    Sedaj pa le pluvat in jamrat ;))))

    • Ruggedplant

     Ko že pomislim, da si napisal najbolj nor možen komentar, me vsakič znova presenetiš s še boljšim. Ni mi jasno kako ti uspeva res. nekdo, ki ima dovolj časa, bi lahko naredil pamflet s cistati tovrstnih totalitarnih apologij in bi imeli naši potomci obilo zabave ob prebiranju teh muzejskih biserov povsod drugje že davno izumrle ideologije. Meni vse to žal ni tako smešno, ker si dejansko moram z vami deliti tla te naše domovine in za vašo norost zapravljati svoj težko prislužen denar.

     • luckyss

      Si opazil, da le bluziš neke ideološke fore…sigurno ti je foter “komunist”…(ali vsaj bivši, sedaj pa prefarban) ..
      Tu naj bi komentirali vzroke in posledice zastojev na meji…

 • Vrhovni sodnik
 • Barbara rov

  Kolegi, Merkel je ta leva, pa to…Morda izvira iz desne strani, ampak se je konvertirala, po domače je…emigrirala…pa to…

  • janez cepec

   Janša je tud ta lev, pa to… Morda izvira iz desne strani, pa ja de, sej biu fotr domobranc, ampak se ke konventiru, Janša namreč, je… emigriru.. pa to…

   • barbara rov

    To da je Janša emigriral že vemo, zgleda pa da bo kar tu ostal…Smo pa tudi vsi mi emigrirali iz Yuge v SLO…pa to…

    • janez cepec

     pejd nazaj u jamo

     • barbara rov

      Ti pojdi nazaj na tečaj bontona, pa le hitro, pogrešajo te tam, pravijo, da si prekmalu vrgel puško f koruzo, pa to…

  • radames

   Ti maš pa tam okoli 13 let, ane?

   • barbara rov

    Ko bi jih imel vsaj. Jih imam pa več s tem pa tudi bolečine f križu…

 • Borut Stari

  Not jih je prišlo (2015) in potovalo čez Slovenijo okoli 500 tisoč migrantov na nezakonit način, brez dokumentov s plačanim prevozom proti Đermani. Danes imamo tako, strogi nadzor pri izstopu preko Shengenske meje Slovenija Hrvaška vendar eksplicitno v smeri Hrvaške. Meja s Hrvaško je postala podobna meji z Italijo in Avstrijo pred 50 leti.

 • Vrhovni sodnik

  A.Kopač se ustraši sebe https://www.facebook.com/An

 • Ruggedplant

  To kar se dogaja je sicer bolno in uničujoče za vse poštene Evropejce – teroristi so več ali manj itak že vsi tu, imeli so več kot dovolj časa (beri: desetletij), da so si tu uredili kompleksno teroristično mrežo praktično od Uzbekistana pa do VB.

  Če je kaj dobrega v vsem tem, je to, da bo zdaj morda vsaj delček rdečekožcev na edini njemu razumljiv način spoznal kaj si je zakuhal z izvolitvijo Cmerarja in brezglavo “we dont need money, we just need refugees” politiko. Zaradi tega je bilo žal pobitih na stotine Evropejcev, na tisoče je ranjenih, milijoni pa živijo v dnevnem strahu do naslednjega terorističnega manifesta Religije miru in multikulturne obogatitve, mi pa bomo tako kot “v dobrih starih časih” znova na mejah stali kot prismojeni, a če je vse to potrebno, da rdeča ideologija poje sama sebe, potem naj pač bo tako. Je pa žal v glavnih naših presstitutnih pjongjang kvakalih že opaziti novi spin, da za vse to niti malo ni kriv Cmerar, ampak (kako priročno) EU, ki je dal to navodilo. ZAKAJ ga je dala, pa se seveda nihče ne sprašuje. Vzročno-posledična logika pri komunajzlih žal ne deluje niti na nivoju vrtčevskih otrok, ki se že kar dobro zavedajo, da bo imelo igranje z ognjem zelo pogosto pekočo posledico.

 • Krtača17
  • janez cepec

   kozje, ne ovčje molitvice jim bere

   • Levicar nikoli!

    Cepec vedno ostane cepec, pa ce se clovek se tako trudi, da bi to spremenil…

    • janez cepec

     jest se nč ne trudem, se j’ pa ulik vašeh desnakarjev, z ljubljen’mu vodjem na čelu spremenil iz trdih komunajzarjou u kao “demokrate”

  • Levicar nikoli!

   Ti pa si budala! Brezmejen kreten! A ti kurba bos govoril o velikih vodjih, ko je pa vasa levuharska komunajzarska zgodovina (in sedanjost) prezeta s kulti osebnosti?!? Ste tastarmu z zastavcam mahal ko govedo. Se riti bi mu nastavljal, v upanju da bi vas nabrisal, da bi potem vasim tolovajskim tovarisem lahko razlagal, kako vam je pasal. Tastar je sam prdnu, pa ste ploskal kot picke! Idiot!

   • luckyss

    To me spominja na teater pred sodiščem ;))

    • Levicar nikoli!

     Sej tut bo teater… ko vas bo levake narod na sodnijo dal zarad veleizdaje!

     • janez cepec

      ker narod, a tale mejhna čreda zblojenih koštrunov in starih ovac?

     • Levicar nikoli!

      Se bos pac se bolj cudil, kako si pristal v kehi, kamor so te spravili zblojeni kostruni in stare ovce. Ker ni pa bitja bolj zabitega od levicarja! Sam tega ti levuhar, jasno, ne mores razumet!

     • janez cepec

      jah, če bom u takmu restu, k je biu vaš preropk, mi ne bo hudga

     • Levicar nikoli!

      Ne skrbi, ne bos. Bo tak temen, vlazen, zatohel in s pravimi resetkami. Pa vase ljubljene migrante ti bomo not nastavil, da te bodo lahko noc in dan buzeriral!

   • janez cepec

    taki ste zdej vi, če vaš tastar, večni predsednik stranke, imitator in gojitelj lika J.B. Tita Ivanćek sam pomisle, že skočte in izpolnite ukaz. če pa še prdne, potem vam pa usem po vrst začne prhajat, ovce zavedene

    • luckyss

     Res sem se moral nasmejati, temu najbolj realnemu komentarju danes ;))

     • janez cepec

      ja taki so, na žalost, dobr je, de jih je mau, pa de jih kej dost resn ne jemlemo več, so bel za folkloro, z Prerokom na čelu. no ja on je maskota

     • luckyss

      Meni se pravzaprav smilijo, ker se ne zavedajo, da s tem portalom najbolj škodijo SDSu..
      Sem zadnjič napisal, da bo Kučan uničil SDS s tem, da je infiltriral bivšega skojevca v sam vrh stranke…teorija zarote ;))))

 • Borut Stari

  Na čakalne vrste smo državljani v Sloveniji že navajeni.

  • barbara rov

   Važno, da ni čakalne vrste za pivo pred šankom kaj?

   • janez cepec

    no, tle te pa tud jest podprem

   • Borut Stari

    Seveda jih ni. Na drugi strani šanka so gostinci ne pa državni uradniki. Sicer je potrpljenje božja mast. Potrpežljivosti zmanjkuje. Ko je zmanjka bo počilo. ljudjem se bo ekrat le utrgalo. Vsako elastiko lahko nateguješ dokler ne poči.

 • Franc Šink

  Nič ni noro.Kajti to je tukaj normalno.

 • Vrhovni sodnik

  Tole nam pripravlja cmerotova vlada in Šefiq z uvažanjem emigrantov https://www.facebook.com/SlovenskaNarodnaStraza/videos/454077208116529/

  • luckyss

   Ne vem…uvažanje migrantov in zaostrovanje kontrole na mejah nekako ne paše v isto solato..;)

   • Levicar nikoli!

    Dej ti men, ti mozganski trust, povej zakaj mora vasa levuharska vlada preverjat ljudi na IZHODU iz drzave?!? Da jih na vhodu, se razume, ampak, da jih na izhodu, je pa samo kurcevo izzivljanje nad ljudmi. No, seveda, tipicno za levuharje…

    • luckyss

     Kot prvo…ne morem razumet, da človek, ki je očitno pismen ne more razumet, da gre za DIREKTIVO EU…
     Kot drugo…Gre za preverjanje, oz. vnašanje podatkov državljanov EU..Prevedeno zate to pomeni…
     Večina teroristov je že državljanov EU in ti potujejo v in iz Evrope in dobro je imeti podatke o teh tipih…
     Tisti borci ISISa, ki smo jih prav tako po navodilih EU veselo sprejeli, pa se seveda ne bodo silili v ospredje in bodo zaenkrat v ilegali..
     Bom napisal “strici iz ozadja”, da boš lažje razumel..;))

     • Levicar nikoli!

      Normalen voditelj neke samostojne drzave (reciva mu Viktor Orban, npr.), evropsko direktivo vtakne prvemu evropskemu parazitu v rit in dela v dobro drzavi. Vi levuharski pizduni pa lizete evropske riti. In sreco imas, da si na internetu. V resnici bi bil veliko manj pokroviteljski. Peder!

     • luckyss

      Sem ti že napisal, da je tvoja latentna homoseksualnost tvoj problem…
      Kar pa se tiče možnosti Slovenije, da bi se takrat uprla EU, so v bistvu nične..
      Mogoče bi lahko kvečjemu preletavali mejno področje s pilatusi (če jih že niso požrle miši) in upali, da migranti umrejo od smeha..
      Ja, lahko je lajati iz opozicije, ko si na oblasti pa ližeš uvelo ročico Frau Merkel…kot JJ..

 • Feriss.H

  Sprejeta besedila
  Četrtek, 16. februar 2017 – Strasbourg Začasna izdaja
  Okrepljeno preverjanje podatkov v ustreznih zbirkah podatkov na zunanjih mejah ***I

  CITAT – “Izvajanje mejne kontrole na zunanjih mejah je še vedno eden izmed glavnih zaščitnih ukrepov … Takšna kontrola se izvaja v interesu vseh držav članic … ne glede na izvor takšne grožnje, tudi kadar taka grožnja prihaja od državljanov Unije” – HOPA!

  Kakšen EU novinar, tak ki še premore kakšen gram zdrave pameti, bi moral takoj navesti listo državljanov Unije ki EVIDENTNO ogrožajo EU in iz čiste zajebancije predati prijavo na Policijske Direktorate držav EU, Europol, in še objaviti listo na Internetu.

  LISTA MAVRIČNIH EU NEO-KOMUNISTA –

  Merkel, Hollande, Juncker in skoraj celoten EU parlament, Vlade Nemčije, Francije, Italije, Švedske, tudi Španije in Grčije, ter glavna Šengenska “obrambna tehnična ovira” Slovenistan ki je spustila skozi več kot pol milijona evidentiranih ali ne-evidentiranih nasilnih vdorov. Po klasifikaciji grožnje kot so jo definirali v Strasbourgu bi vsi ti Loji morali biti aretirani in promptno procesuirani v skladu z Zakoni in Predpisi Unije.

  Glede na milo zakonodajno farso bi vsi ti “prekrškarji” itak bili “oproščeni še v predkazenskem postopku”, a že sama ZAJEBANCIJA bi simbolno eksplodirala po Internetu.

  • janez cepec

   če smo jih Slovenci tok spustl, poj so jih tud Jodlarji, pa Švabi tud, ka-li? a te pa niso poj nč zajebal?

   • Levicar nikoli!

    Te mogoce krotovici tipicni levuharski credni nagon?!?

    • janez cepec

     mene ne, če tebe, ti s u čredi dobrega pastirja

     • Levicar nikoli!

      O te, te! Ze samo razmisljanje o credi vec pove o tebi, kot si sploh lahko mislis. Ti si mislit ne mores, seveda, ker si levuhar. Zate razmisljajo tvoji kulti osebnosti.

     • janez cepec

      vpraš mau tvojga luzerja, ups liderja, pšo kermu kustu osebnosti se on zgleduje?

 • Hun

  očitno desnaki ne potujete nikamor…ste taki domoljubi da ne vidite dlje od svojih zabačenih vasi

  • Levicar nikoli!

   Vi levuharji ste pa taki svetovljani, da bi se lastne babe v nevarnost migrantom dajali. Barabe!

   • Hun

    to se pa zahval ZDA in EU koaliciji…desnaki mate tok masla na glav kot levaki…mi ki ne volimo nismo nič krivi …

    • Levicar nikoli!

     No, ce ne volis levuharjev in si doma, je vse OK…

     • Vrhovni sodnik

      In šejtanu ti verjameš, ha,ha,ha, kandidiral je na listi ZAB

   • luckyss

    Tiste stranke v parlamentu niso niti L od levice…
    Prav takšni stremuhi in bebci so kot desnaki…

 • tramal

  Ubogi komunistični cmerarji.Vsi teroristi potencionalni njihovi volilci jim bodo pred volitvam pobegnili.Je pač tako da se volitve bližajo zato pa jih lovijo na meji in jim govorijo naj ostanejo vsaj do volitev.

  • radames

   Izid arbitraže je jasen. Hrvati imajo vse zahteve rešene v svoje dobro, Slovenija pa je izgubila dobršen del svojega ozemlja. Zdaj je na vrsti pubertetniško zajebavanje Hrvatov: pregledi na meji z dolgimi zastoji.
   Cmerar pa si je izmislil štorijo o varovanju šengenske meje. Ni slučaj, da se je tole začelo izvajati tik pred velikonočnimi prazniki.
   Mi pa gledamo kot teleta, namesto, da bi vlado postavili na hladno.

   • janez cepec

    jasno j’ blo že od začetka, de je arbitraža najslabš za nas. če bi slučajno dobil, Dudeki tko ne šmirglajo arbitraže, če bomo pa, pa zgleda, de bomo zgubl, smo pa najebal kot žuti- tko j’ to, če mamo kretena boli ga Đoko za zunanjega miniostra, en kup diplomacije po politični liniji, pa dva kupa idijotskih pravnikov. tle smo, kjer smo

    • Levicar nikoli!

     Zdej si pa prvic nekaj pametnega napisal! Vidis, sej znas… ;)

     • janez cepec

      jest vedno povem resnico, kritiziram leve in desne, čeprou nism ne eno ne drugo, sej za to jih uhka, sam s to razliko, de jest prznam, de j’ Cmerarjeva vlada za en qrc, ti pa še kr poveličuješ ljubljenga vodjo, pa ne videš, kam nas bi zapelu. sicer je pa mu prilko, pa nio nč naredu

     • Levicar nikoli!

      Ocitno sem te prehitro pohvalil… Prosim, navedi kje, s cim, kako in kdaj sem hvalil “ljubljenega vodjo”, kdorkoli to ze je, ker ce tega ne navedes, bo to spet tipicno levuharsko natolcevanje! Ajde, z besedo na plano!!!

     • janez cepec

      ja za use, praveš, de so levičarji krivi, kar kol nej se že zgodi, desnakarji ste čisti kot angelska ritka, brez napak etc. kar se pa ljubljenga vodje tiče, se pa ne sprenevedi, dobr veš kdo j’ to, vaš Prerok, dobri pastir, pesnik in pisatelj, poslanec, politik u zaporu, bivši komunajzar, vodič po poteh Avnoja, pa kva vem kva še use

 • Caetano

  Imejte lepe in mirne praznike. Me te dni ne bo na forumih. In prosim ne pozabite vsaj kristjani na vse preganjane kristjane in tudi druge v teh dneh, ki trpijo pod islamisti.

 • koza

  kaj niste slišali Karla, da bodo ovirali promet v poletih mesecih, no malo je pohitel, ha, ha; sicer pa, če vidiš familijo pusti, če pa sta dva, trije tipi pa preveriš; jaz sem svojo hčero morala švercati, ker sva osebno pozabili pri babici, jaz se spomnim pred mejo, mala kje je osebna, uf, 300 km pa ne grem nazaj, noga na gasu mi je tak skakala, srce pa še bolj, sem rekla, uleži se in se delaj, da si bolna, če te bodo opazili, ker so temna stekla zadaj, sin je spredaj sedej, na silo sem se smejala, v ozadju pa groza, bolj sem se bala mojih, ker če pridem do slo. meje, sem praktično doma; me pa v obdobju po Oluji niso spustili iz Hr., ker “si nisem bila podobna” na dokumentih, oh ti groza, imate še kaki dokument, sem v jezi rekla ne, ded pa ja vozniško – ista slika, pa še sva imela eno grozo, ko so Slo cariniki štrajkali, smo stali med mejama 3 ure

 • Hun

  kot kristjan vsem kristjanom na tem forumu želim mirne praznike in zdravja

  • Dragan Krstič

   Ti si tolk kristjan kot jaz musliman.

   • janez cepec

    + IĆ, prej b reku, de s’ ti pravoslavc, če se nis sevede kameleonsko preobleku u musliča, kukr mate navado. ućas pa s’ sevede biu komunajzar, kenede?

    • Dragan Krstič

     Janez cepec, glede na tvoje globokoumne bloge bi rekel da si ti pravzaprav jane kreten in ne janez cepec.

     • MEFISTO

      Cepec je boljši izraz in neukemu ljudstvu več pove o njegovih možganskih kapacitetah.

   • Hun

    ti si tud eden med tistimi zagrenjenimi starostniki ki ste z lastno strahopetnostjo zafural svoje zivlenje

 • učko

  Kretenski levuharski režim rabi kretene, ki bojo ustrahovali prebivalstvo, da se le-to ne bi obrnilo proti zločinskemu vladajočemu nam režimu !!!!!

  • janez cepec

   ne kretenou je že dost tle, eden od njih si ti, BUNKSL

   • Aurelius

    Seveda pa med kreteni prednjačiš ti, ki si cepec od spred in od zad !!!

 • učko

  Ćefurji so očitno že premal, in režim se čuti ogroženega, zato ima namen uvažati 2,5x žgane. Kot tolpe in s podporo režimske policije, sodstva in tožilstva ter ostalih plačancev bojo “kontrolirali” prebivalstvo !!!!

 • učko

  Vladajoči neo-pro-komunistično-kkučanistički režim vidi v 2,5x žganih emigrantih svojo zvesto vojsko, ko bo zmanjkalo denarja za njihove zveste birokrate !!!!

 • RealRevolution

  Ce bo pa tu pokalo bojo pa levicarji:
  Hop in rep med noge v drugo drzavo.
  Saj nimajo pojma ,drzavo pa vlecojo v to smer pospeseno.

 • Janez

  Vesela novica !
  V današnjem rdeče rumenem SVET 24 tabloidu na prvi strani piše

  MELANIJI TRUMP NIHČE NE SEŽE DO KOLEN .
  Mišljeno je lepo oblačenje.
  A
  vseeno.
  POKOMUNISTIČNI, PROKUČANSKI TABLOID – HVALI MELANIJO – POSREDNO TRUMPA?!
  Ali?
  To pomeni,
  da se naši pokomunisti – od Putina – odvračajo – se obračajo k TRUMPU ? L.r. JANEZ KOMENDA

 • cosmosjasnovidec

  Ni vse ravno tako kot se piše in govori,ker se nekaj plete med Slovenijo in hrvaško verjetno zaradi arbitraže.
  Hrčki so slovenijo pohodili na vseh črtah saj so hodili jokat v Bruselj Nemčijo k (Hitlerjevi hčeri nacistki merkel) itd.Slovence obtožujejo,da prepuščajo nezakonite migrante na njihovo stran in veliko zadev,ker hočejo kredit in vstop v schengen.
  Vendar to res nima nobene velike veze glede teh kolon v hrvaško smer ampak pritegnjena levaška SMC vlada hoče na ta način pokazati slovencem oziroma jim nakazati povračilne ukrepe kako se lahko dogaja,če se folk ne strinja z njo ampak z načelom Mađarov in Orbana kateri je uvedel tak postopek
  Seveda pa Mađari v svojo državo ne spušćajo teroristov kakor Slovenija in iz države jih ne zanima ali,če jo zapuščajo.
  Pri nas pa sedaj izgleda tako,da namerava Slovenija na mejah poloviti teroriste in jih namestiti v Slovenske zapore ali azilantske domove.
  Vse tole je eno veliko preseravanje SMC katera je zavozila in na vse načine hoče,da jo ljudstvo vrže do konca ven to pa se ne zgane.Tako bi si namreč oprali roke za vse kar so storili ter pokradli in tudi izgubo Piranskega zaliva katerega so hrčkom že prodali.

 • freedomfighter

  dajte no vsi tako glasni zdaj če nas pa vržejo iz šengena pa ne bo slišati konca kako je kriva vlada sploh ne vem kaj ljudje hočejo

 • Nataša Valant

  Oh, dajte no ! Ne skrbet ! Čez 14 dni, ob prazniku Dela bo na mejah prav vse v redu.. Če bo šlo še tako naprej, bodo še te praznike za Veliko noč ukinili.
  Kako prav jim pridejo islamisti !! Barabe.

 • terezija

  Prav vam je. Kar čakajte kolaboranti, ki tatovom slovenskega ozemlja nosite denar. Ogabni ste.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!