Sedaj gre zares: Aleš Primc in Metka Zevnik ustanavljata stranko

Foto: 24kul

Po odmevnih in več kot uspešnih projektih, s katerimi sta vodji Gibanja za otroke in družine obvarovala Slovenijo pred sprevrženimi zakoni, ki jih je hotela slovenskemu ljudstvu vsiliti Cerarjeva vlada, smo končno dočakali trenutek, ko sta se najbolj vidna člana omenjenega gibanja odločila, da ustanovita stranko, poroča spletni portal 24kul.si. 

Aleš Primc in Metka Zevnik vabita vse Slovence, ki jim slovenske vrednote in tradicija kaj pomenijo, da postanejo ustanovni člani njune stranke Glas za otroke in družine. Dejansko sta bila in sta še Primc in Zevnikova glas mnogih otrok, ki jim vlada krši ustavne pravice, prav tako tudi glas družin. Poleg tega se močno zavzemata za družinske vrednote in da bi tudi stari starši črno na belem uživali pravice, kakršne jim pripadajo v razmerju do vnukov.

Mladi si zaslužijo boljše možnosti za zaposlitev
V programski deklaraciji, ki je v 38 točkah objavljena tudi na spletu, je mogoče prebrati, da se bo nova stranka zavzemala tudi za to, da bi vsi delavci za svoje delo dobili pošteno plačilo, ki bi omogočilo dostojno življenje, prav tako pa se bo stranka v gospodarstvu, poklicnem in visokem šolstvu zavzemala za zagotovitev razmer, ki bodo mladim omogočili zaposlitev, kar bo pripomoglo k temu, da se bo odseljevanje mladih v tujino zmanjšalo. Poudarjajo, da je treba ustvariti pogoje za uspešno gospodarstvo, saj le-to predstavlja najboljšo socialo.

glas

Poleg zavzemanja za pravično pravosodje poudarjajo, da se bodo v stranki zavzemali za to, da bosta kmetijstvo in podeželje s strani države deležna večje pozornosti. Med drugim dodajajo, da si starejši zaslužijo varno starost in zagovarjajo, da bi bilo v duhu zagotavljanja varnosti nujno, da se ponovno uvede obvezno samoobrambno usposabljanja za fante.

Navodila za sodelovanje pri ustanovitvi stranke:
1.   Natisnite in izpolnite obrazec ustanovne izjave s svojimi osebnimi podatki.
2.   Z izpolnheno izjavo pojdite na upravno enoto, s seboj imejte osebno izkaznico ali drug osebni dokument. 
3.   Na upravni enoti vam bodo izjavo overili. Cena overitve je 3 EUR.
4.   Overjeno ustanovno izjavo čimprej pošljite na naslov: Gibanje za otroke in družine, p.p. 2056, 1001 Ljubljana.
6.   K včlanitvi v Glas za otroke in družine, povabite svoje sorodnike, prijatelje, sosede, sodelavce…

 M. S., N. Ž

 • soc

  Želim jim vso srečo! Sem z njimi glede slovenstva in družine, nisem pa zagovornik socialne države – ta nas je pripeljala tja, kjer smo. Ne tič, ne miš. Partijski Novi razred je skrivaj spremenila v kapitaliste, nagnala sposobne mlade ljudi v tujino, ven iz uravnilovke, dobrohotno spremenila javni sektor v rakavo tvorbo…
  Bivša ex-komunistična Švica, danes grdi spaček srednje Evrope.

 • Fogglof Tunnek

  Sedaj gre zares: Aleš Primc in Metka Zevnik ustanavljata stranko… Sedaj pride trenutek resnice: Nič ne bo pomagala desničarska parola “Za otroke gre” … Nimate šans… levica bo z vami pometla !!!

  • Vera

   ” Levica ” naj gre tja , kamor sodi ! To pa je smetišče zgodovine !

 • Unikatna

  Avtohtoni Slovenci izginjajo pred vašimi očmi!

 • andy37

  Nikoli ne bom razumel slovenceljnov, da jih lahko nagne vsak, ki ima 5 minut časa! Baje bosta ata Primc pa mama Zevnik rešila Slovenijo. Enako kot je Erjavec rešil penzioniste! :-D:-D

  • Ruggedplant

   Primc in zevnikova sta v zadnjih 5 letih naredila za Slovenijo in prihodnje generacije več kot celotna komunistična elita v 70 letni enopartijski vladavini – povsem brez medijske in denarne podpore sta se za zaščito klasične družine dvakrat soočila z milijarderskim LGBT partijskim lobijem in ZMAGALA!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, ne nasedajte…”Glas za otroke in družine, GLAS.”… Hvala bogu, da sta koroška dečka že na varnem, da njiju ne dobita v roke Primc in Zevnikova, in njiju potisneta v roke pijančkof… Dečka sta srečna in lepo napredujeta!!!

  • Ruggedplant

   Bodi tako prijazen in po opravljeni potrebi počisti za seboj iztrebke v obliki “komentarjev”, ki jih puščaš na prav vsaki temi, hvala.

 • montyamp

  Dokler bodo stare sive PLAVE UDBOPARTIJSKE hijene mešetarile s pokradenim denarjem slovenskega naroda , bodo NORMALNE stranke težko preživele .

  Sodišča treba počistiti , politkomisarjev nasledstvo bo nadaljevalo svoje klanje , dokler jim narod ne stopi za vrat .

  Nekam mehka stvar je takšna stranka , za razbijanje murglosrbske mreže banditov .

  Romunski božič 1989 , prava stvar : : :

  https://www.youtube.com/watch?v=M20St4jzr1M

 • Fogglof Tunnek

  Glejte skom mate oprafka…”Glas za otroke in družine?”…Glede posvojitve vnukof s strani starih staršef je zadeva sledeča…Če babica in dedek posvojita vnuka, postaneta mama in oče??? Njegova teta, na primer, postane njegova sestra??? Pri dedovanju je to pomembno. Skratka, dobro je treba razmisliti o posledicah takšnih rešitef!!!

  • Vstajnik

   Meni se zdi to veliko manj stresno kot to, da otroka v vrtec pripeljejo stari starši, v vrtcu pa otroka ugrabi socialna in ga odpelje v neznano.

 • Olga

  Čestitke!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte SDS-ofci…Lojze Peterle vas opozarja: “Če držijo analize, ki jih jaz poznam, Aleš Primc ne nagovarja novih volivcev, ampak samo preliva volivce iz bazena, ki ga je nagovarjal že z referendumom. Tukaj sta podpornici njegovega gibanja SDS in NSi najbolj na udaru, kolikor jaz razumem, pa pri Janši pobere več kot pri Novi Sloveniji.”… No, ste vidli…razen če ne bo Primc Janezof kužek… “Daj Aleš, pridi k nogi !!!”

  • tarantela

   To bo odvisno od volivcev, kateremu bojo bolj ploskal. Nekdo, ki bo dobil dovolj glasov, se ne bo podrejal drugemu.

   • Fogglof Tunnek

    Ne vem če ni Primc podtakjenec? SDS lahko zmaga na volitvah, samo ka pa pol? Niše noče z njo iti v koalicijo…zato potrebuje podtakjence!!!

  • Fogglof Tunnek

   Aleš Primc: “V primeru, da ne zamenjajo Brgleza, bodo poslanci SMC, DeSUS in SD soodgovorni za fašizem, ki ga izvaja predsednik državnega zbora.” … Ste vidli, ista retorika kot JJ…”levi fašizem”… A zaj razumete ka hočem povedati?

 • tarantela

  Novi stranki želim veliko uspehov, sama se pa ne strinjam, da v politiko mešate krščanstvo, vera je eno, politika drugo, nismo vsi verniki.
  Prav tako naj se neka stranka ne vtika v željo ali ne željo po rojevanju, to je stvar posamezne ženske.
  Če bodo homoseksualci hoteli imeti otroke, naj si to omislijo medsebojno solidarnostno, tako zelo hudo pa ni narediti ženski otroka, čeprav ne čutiš želje po ženski. In obratno pri lezbijkah. Naj bodo medsebojno solidarni.
  Z drugim se strinjam.

  • Fogglof Tunnek

   Čuj tarantela…če poznaš kero lezbijko ki bi rada mela lepega otroka, jo pošlji k meni.

   • tarantela

    Bom, samo zdaj je mraz, pa ne hodim okoli pa še virusi kar mrgolijo, ni varno. Doma pa česa lezbičnega ne opazim.

    • Fogglof Tunnek

     Če maš rada lepe moške nasploh lahko tudi ti prideš k meni…se boma že zmenila… Jas mam rad fse ženske!!!

     • tarantela

      Hvala, zelo si prijazen. Ko mi bo šlo tozadevno za nohte, se Te bom spomnila!
      Tvoja hvaležna tarantela.

  • Aron

   Slovenski PIS, še eni, ki bi postavili Kristusa za kralja države. Nič takega nimajo v programu, da bi me pritegnilo, razen pavšalizma in populizma. Poleg tega so njihova ‘udarna’ imena neprebavljiva, ampak za par procentov bodo že OK.

   • tarantela

    Ja, to je računica za združevanje desne strani. Demokracija je pač, vsak ima pravico in možnost.
    Sama sem proti vmešavanju cerkve v življenja ljudi, za to imajo svoje prostore, vlada in parlament morata biti versko neopredeljena, sicer bomo kmalu imeli vse vere v njem.
    Nikakor tudi ne sprejemam zahteve, da bi v šole vnesli verouk. Kako bo potem z ateističnimi otroki, jih bodo na silo vzgajali v krščanstvu? Mogoče s palico, kot so mojo mamo? Ko so že proti zakonu o prepovedi kaznovanja otrok!

    • Aron

     Seveda, gre za satelit ki bi pobiral glasove desusu in nsi. Vsakršnim pobudam, ki bi v temelju ogrozile sekularno državo (splav, verouk, pravice LGBT) pa se je potrebno jasno upreti. PS: Kaj pa samske osebe, jih stranka ne bo zastopala?

  • Ruggedplant

   Zelo dvomim, da so njihova ciljna publika brezbožni hedonistični komunisti, tako da se kaj prida najbrž ne bodo obremenjevali z izgubo potencialnega volivca, ki se bo tako ali tako odločil nekaj tednov pred volitvami, ko zopet padejo povelja v CK.

   • tarantela

    A sem hedonistka, če ne dovolim, da se mi kdo vtika v mojo onejčko? To, da je ravno krščanski bog pravi, me pa ne boste prepričali.
    Imam pravico do svojega mišljenja, Ti pa do svojega.

    • Ruggedplant

     Tvoja “onejčka” je tvoja stvar, človeško bitje, ki iz nje pride, pa pač ni ne tvoja, niti “stvar” in torej nimaš prav nikakršne pravice, da tega človeka ubiješ. V nasprotnem primeru se nikar ne čudi, če se bo našel kdo, ki se bo pač odločil, da mu tvoje življenje ne diši in ti ga bo v skladu s tvojo LASTNO ideologijo odvzel. In ne, to ni MOJE mišljenje, pač pa tvoje, le da naenkrat postane zadeva zelo drugačna, ko začne nekdo naenkrat tehati vrednost TVOJEGA življenja, kajne?

     • tarantela

      Oh, držati se za nitko življenja, je malo čudno dojemanje. Če mene ne bi bilo, ne bi bilo nič hudega, saj ne bi vedela, da me ni. V posmrtno itak ne verjamem.
      Zdaj bom pa malo groba. Kaj pa, če nočem, da se mi kaj zajeda v telo? Ali nočem ali nimam denarja ali pa je kakšen drug vzrok. To je moja stvar, kot je stvar moškega, če semenčice na desanko meče. To je bilo zares grobo, ampak moški bi morali to poskušati, pol pa nakladati. Mene ne bojo komandiral!
      Sicer pa imam otroke in rada jih imam.
      Ja, a migrante bi pa kar potolkli?

     • Ruggedplant

      “Kaj pa, če nočem, da se mi kaj zajeda v telo?”

      Zelo preprosto: potem pač ne počni tistega, kar povzroči, da se to “kaj” zaje v telo. Da pa bomo zaradi hedonizma in manjka osnovne odgovornosti začeli pobijati najnedolžnejša bitja, našo prihodnost, je neprimerno huje od Hitlerjeve genocidne ideje.

      “Kaj pa, če nočem, da se mi kaj zajeda v telo?” “Sicer pa ima otroke in rada jih imam.”

      Oprosti, ampak tule nekaj zelo močno ne štima.

     • tarantela

      Nisi bil nikoli noseč? Imej otroke, pol jih pa pod drugih zahtevaj, če meniš, da imaš pravico, ampak je nimaš!!! S svojim telesom pa lahko delaš kar hočeš, jaz pa s svojim!
      In: nalašč sem bila groba!!!
      Kaj pa tisti nedolžni otroci, ki od lakote umirajo v Afriki jih je na tisoče in tisoče; so po vsem svetu invalidi zaradi vojn; so po ulicah brezdomci. V Indiji so cele trume brezdomnih otrok. Najprej se za te pozanimajte, tu je svinjski genocid, pa se ne zganeš z enim samim prispevkom!!!

     • Ruggedplant

      Otrok NI del tvojega telesa, je individualno bitje in nimaš torej nad njim nikakršne božanske moralne nadmoči, pa če si to po zgledu vseh največjih totalitarcev še tako močno želiš.

      Revščina v Afriki in Indiji pa nima s tem pogovorom prav nič skupnega, ti pa rade volje o tem odgovorim na primernejši temi.

     • tarantela

      Z mojim telesom bom delala, kar bom sama hotela, če se na glavo postaviš, Ti pa daj s svojim.

     • fmg9

      Tarantela,
      deli ti s TVOJIM telesom karkoli…
      (večkrat si izpostavila željo po uživanju mamil tukaj na forumu… Glej, Tarantela, ti kar v tej smeri…)
      Samo otrok, ki odrašča v tvojem telesu, NI tvoj.

     • tarantela

      Čigav pa?
      Premalo me poznaš, travo bi lahko kadila, pa je nisem, mislim, da zafrkancije ne razumeš.
      O otrocih pa tole: Ruggel… je vprašal, kaj bi bilo, če bi mene kdo ubil. Nič ne bi bilo, včasih si želim, da bi zaspala in se ne bi zbudila, pa ne smem; že desetletja imam na skrbi bolnega otroka. Pol mi pa en cepec govori, kako naj živim, naj ga vrag pocitra!!!
      Najbrž je faliran far!

     • fmg9

      Hej, Tarantela, ne bi verjela, kako dobro te poznam ;)

      Zdej… Vem, da zelo trpiš. Ampak ventil, ki ga uporabljaš nima smisla.

      A si kdaj pomislila, da bi temu sovraštvu naredila konec?

     • Franc Šink

      A tudi pri Ruglu si bila?

     • tarantela

      Ma onile Ruggelplant zgoraj in spodaj, ma povsod lazi za mano, je dolgo za pisat. Aja Ruggedplant. v rit naj se piše!

     • fmg9

      Kaj pa, če nočem, da se mi kaj zajeda v telo?

      V kolikor človeškega otroka smatraš za “zajedalca” v tvojem telesu…

      Glej, Tarantela… Si kdaj razmišljala, da bi si poiskala strokovno pomoč?

     • tarantela

      Sem provocirala!!!

     • fmg9

      To vem. Vprašanje, ki ga moraš sama razrešiti je:
      ZAKAJ provociraš na tak način in s pristopom kot ga uporabljaš?

     • tarantela

      Zato, ker ima ta gospod, ki mu lepriciram, diktatorski odnos. Vsak bi moral ravnati po njegovem, drek naj si nariše in v rit naj se piše!
      Hm, dala sem si duška!

     • fmg9

      Po čem sklepaš, da ima “diktatorski” odnos?

     • Aron

      Ah ja, klene neoliberalne konzervativce tako zelo skrbi usoda tujih otrok, da bi gledali v vsako vagino. Seveda se vsa ta skrb neha ob rojstvu, ko je otrok prepuščen samemu sebi, kakšne vrednote že… No vsaj do polnoletnosti mora preživeti, da mu potem dajo puško v roko in ga prepričajo, da je treba za imaginarne ideale kot je patriotizem ali Bog vredno tudi umreti.

     • Ruggedplant

      “Ah ja, klene neoliberalne konzervativce tako zelo skrbi usoda tujih otrok, da bi gledali v vsako vagino.”

      Tako je. za razliko od komunistov, fašistov in nacistov, za nas vsako življenje šteje, še posebej pa tista najbolj nedolžna, ki niso nikomur nič storila in se ne morejo pred vašimi morilskimi rokami niti skriti, kaj šele braniti.

      ” Seveda se vsa ta skrb neha ob rojstvu, ko je otrok prepuščen samemu sebi, kakšne vrednote že…”

      Kdo to pravi? Sam se zavzemam za temeljito etičnomoralno in versko vzgojo že od zadnjega leta vrtca pa vse do končane srednje šole.

      “ga prepričajo, da je treba za imaginarne ideale kot je patriotizem ali Bog vredno tudi umreti.”

      Če ne bi bilo teh “imaginarnih idealov” in prednikov, ki so jih branili, te danes ne bi bilo niti na svetu, da bi lahko takšne norosti kvasil na tem portalu. Hvaležnost pa taka.

     • Capi

      Bravo, odlično si opisal lastnosti levih totalitarističnih osebkov/družin….
      Le zaključek zadnjega stavka si malo obrnil, da bi zameglil zadevo……
      To kar delate sami, podtikate drugim……nekam znano….

  • Nata

   zakaj pa ne ? Če je lahko celo v Ustavi zapisana pravica do svobodnega odločanja – torej so za splav?
   Pa ne bi smela ena uboga stranka ” vtikati “? Saj se ne vtika. To je mnenje.

 • Prle

  Dobronameren nasvet za oba zgoraj omenjena,seveda,če hočeta zmagati na volitvah:
  1.Poročita se,seveda eden z drugim
  2.Posvojita svoje vnuke
  3.Pojdita na volitve in zmagajta
  Ko zmagata se mi lahko preko tega portala zahvalita.

 • Duhec

  Tipična desna stranka, ki nima šans…

 • Get Smart

  V stanje oziroma v vseskozi napredujoče nazadovanje nas ni pripeljala nekakšna “socialna država”, karkoli naj ta floskula (sociala=družba = “družbena država” = WTF???) pomeni, ampak nas vseskozi vodi MURGLSRBSKO JUGOKOMUNISTIČNO in kaviar KOMINTERNISTIČNO uničevanje, kraja, ROPANJE, morjenje in kar je še kominternističnih in jugokomuističnih ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU, ki jih izvajajo člani KOMINTERNE in tukaj predvsem KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE.

  Ker se KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji trenutno imenuje SD (Socialni demokrati — Socialna Država nje, njen podmladek SKOJ pa trenutno SMC, Socialno Murglski center), lahko sicer govorimo, da nas je do tod pripeljala oz. nas vodi Socialna država nje, toda moramo to karseda natančno povedati, prikazati, pojasniti, sicer gre le za škodljivo floskulico in prenos dejanske KRIVDE dejanskih KRIVCEV (zločincev proti človeštvu — tu predvsem proti Slovenstvu) na nek abstraktni pojem tipa socialna država nje.

  Zaradi ozaveščanja ljudi bo prišla prav še kakšna podrobnost, recimo o tako imenovanih “novih obrazih”:

  SMC SD ZL DeSUS ZaAB PS LDS … —

  ki so vse le “novoobrazne maske” stare “organizacije” KP Jugoslavije in njnega podmladka SKOJ
  (SKOJ Savez komunističke omladine Jugoslavije > USAOJ > USAOJ + SKOJ > USAOJ > NOJ > SKOJ + USAOJ (NOJ) > NOJ > SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije) > ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije, 1990) > LDS (Liberalno demokratska stranka, 1992) > LDS (Liberalna demokracija Slovenije), potem so tu še njeni novi izrastki (obrazi): zares, mladi, zeleni, rjavi, sns-srbski nacionalisti jelinčići, unije, Šoltesi, Bratuške, IDS-ji, TRS-i, Violete Tomić … = SKOJ

  KPJ:

  KPJ > ZKJ > ZKS-SDP > SDP > SDP Slovenije > Združena lista > ZLSD > SD (Socialni demokrati).

  Kljub vseprisotnosti tovariša Milana Kućana, predsednika predsedstva Centralnega komiteja KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki je mimogrede tudi predsednik FORUMA 21, tukajšnjega jugokomunističnega prihvatizacijskega oddelka,
  v primeru “organizacije” KPJ ne gre za “one man bando”, ampak za KOMINTERNISTIČNO izpostavo, ki na tem prostoru sliši na ime KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE, ki se je, kot avtor pravilno ugotavlja, v času 70-letne totalne TOTALITARISTIČNE diktature zaredila v vse pore telesa.

  Kot že rečeno, je kominternacionalizem oz. tukaj njegova različica MURGLSRBSKI JUGOKOMUNIZEM, seveda skupaj z vsemi svojimi metastazami širom telesa (umori, pokoli, ropi, laži, pedrolezbofilstvo, pedofilstvo, muslićkulstvo …) pač PATOGEN, je zajedalski parazit v telesu, ni kakšna levanka rukić ali desanka šakić, ampak je kužna klica, je virusni patogen kot aids — Aktivirani imunski deficitni sindrom.

  Je okužba ne le levanke rukić in desanke šakić, virus “smrtnega neprijateljstva do ljudi” je razpašen po celotnem telesu, obe nogi, glava in vsi ostali organi so okuženi.

  Brez zdravljenja, torej brez odprave vzroka, torej brez odprave kominternistično MURGLSRBSKO-RVACKO JUGOKOMUNISTIČNEGA patogena, bo telo podleglo.

  Prvi korak na poti okrevanja je zavedanje bolezni.
  Če ne vemo, da smo bolani, se tudi ne zdravimo, kajne.
  Kominternistični in tukaj predvsem MURGLSRBSKI JUGOKOMUNISTIČNI agitprop (jugokomunistična agitatorska propaganda) želi prepričati ljudi, torej telo (v naši prispodobi),
  da ni bolano,
  da je pač takšno, da je virus sestavni del telesa,
  da je takorekoč levanka rukić, ki da se v ničemer ne razlikuje od desanke šakić, ki da sta “isti” nje
  in da je virus (MURGLSRBSKI JUGOKOMUNIZEM) takorekuč NUJEN sestavni del organizma.

  Ja res?

  Ni.
  Vsaj ne zdravega telesa.
  Je pa nujni sestavni del bolanega telesa, okuženega telesa, telesa, ki se ni zmožno ubraniti zajedalcev.
  Prvi korak v procesu ozdravitve je torej RESNICA o bolezni.
  Ozaveščanje o bolezenskem stanju.

  Sledi odkrivanje VZROKA — ta je za obravnavano bolezen že znan in sliši na ime KOMINTERNACIONALIZEM Komunistične internacionale oziroma njegove lokalne različice MURGLSRBSKE KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.
  Sledi terapija.
  En obisk pri zdravniku in odstranitev enega majhnega dela okužbe (vrnitev srbske armije u otađbinu nje) pač ni dovolj, nujno je okrepati pri centrih razrasta — “žariščih”, ta pa so, kot izhaja že iz prispevka, takorekoč vse “javne službe”, kamor je PARTIJA zasejala seme zla (UDBA, KOS, …),
  začenši pri t. i. 3 “vejah oblasti”, ki si KPJ po kakor štetju kakor volitev določi:
  — Državni zbor – zakonodajna oblast
  — Vlada RS – izvršna oblast
  — sodna oblast

  Vse to je trenutno pod totalno kontrolo TOTALITARISTIČNEGA MURGLSRBSKEGA JUGOKOMUNISTIČNEGA KUŽNEGA patogena.

  Za odpravo te kuge obstajata 2 svetovno znana načina:

  1. organizacija POŠTENIH VOLITEV in predvsem POŠTENEGA ŠTETJA
  (kar ob totalni splošni in še posebno medijski okupaciji okupaciji ni tako enostavno, kot se sliši),

  2. če ne gre zlepa, gre z grda.

  Kuga totalno kontrolira tudi t. i. 4. vejo — MEDIJE,
  vendar pa moramo te ločevati:
  RTV SLO in STA sta OKUŽENA — sta sestavni del okuženega telesa in pomembno žarišče, vendar pa sta ozdravljiva,
  POOP Kanalizacija je v lasti KOMINTERNISTIČNE kuge,
  Planet je kominternistični hibrid, ki pa parazitira samo in le na blagajni, na ljudeh,
  skoraj vsi radiji in pa takorekoč vsi časopisi:
  Delo, Dnevnik, Nedeljski, Večer, vse njihove revialne izdaje, pa Mladine itd. od primorskih do prekmurskih glasil … pa so V LASTI KUŽNE JUGOSLAVIJE, v lasti,

  ti niso ozdravljivi, jih bo pa zdravo telo izločilo kot vse ostale sekrecije oziroma bodo v zdravem telesu pocrkali, saj bo vsako od teh zarejališč watchdogićev v PRAVNI DRŽAVI crknilo že po pri objavi LAŽI, za katero bodo morali odgovarjati.

  Z besedami Človeka:

  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Fogglof Tunnek

   Pa ka nakladaš? Niše te ne bere.

 • Fogglof Tunnek

  OMG…Aleš Primc se podaja v politično tekmo. V programski deklaraciji Gibanja za otroke in družine lahko preberemo, da je Bog en sam, da bi prepovedali splav, v ustavo bi zapisali, da je zakonska zveza izključno skupnost enega moža in ene žene… Vračamo se v srednji vek!!!

  • Fogglof Tunnek

   Čujte…”Bog je en sam,” ki je zapisan v drugi točki programske deklaracije??? Politična stranka, ki ima kot programsko točko zapisano, da je Bog en sam, je popolnoma onstran modernega razsvetljenskega razumevanja političnega in trdno na strani fundamentalizma… Tudi islamisti se derejo “Alahu akbar”… V čem je Primc drugačen?

 • Antonius

  Cena overovitve podpisa je 3 evre !!! ????????????????

  Ker je novo nastajajoča stranka v popolnoma neenakopravnem položaju nasproti strankam, ki so bile ustanovljene pred zadnjimi volitvami, bi moral Primc nemudoma zahtevati ustavno presojo, zaradi finančnega omejevanja izrekanja z Ustavo zajamčene pravice o podpori novo nastajajoči stranki.
  Socialno ogroženim se z naloženim plačilom odreka pravica enakopravnega sodelovanja pri ustanavljanju nove stranke.
  Občina je dolžna zagotoviti vse tiste usluge, zaradi katerih občinsko javno upravo iz proračuna plačujemo.
  ‘cerarjevi gredo z onemogočanjem demokratičnih pravic tako daleč predaleč, da bi moral nekdo nekomu njih, vsaj domine preložiti.

  • janez zorman

   Ja res. Rdečkarji, ko so se iz stranke ZKS večkrat levili iz ene v drugo ZKS, so odnesli s seboj v parlamentarno demokracijo (z razliko od ostalih) ogromno premoženja v obliki poskritega in pokradenega denarja, veliko nepremičnin in še marsikaj za kar ne vemo. Tudi veliko bronastih kipov svojih idolov še imajo po Sloveniji. Če vse pretopijo in vržejo za propagando, lahko celo zmagajo na volitvah.

  • tzt

   Država je pogoltna in je zvišala tarifo overovitve podpisa na UE z 1 € na 3 € – 300 %. Socialistom prijazna javna uprava.

 • Ruggedplant

  Močno upam, da se bo vsaj destina tistih, ki so na referendumu podprli njun trud za ohranitev družine, spomnilo na to pomembno zmago tudi na prihodnjih volitvah, ne pa da bodo SPET volili isto opcijo, ki je protidružinski/protičloveški zakon skozi zadnja vrata sploh izsilil. Če bo temu tako, bodo ena močnejših strank v parlamentu, a saj približno vemo kako deluje spomin rdeče ribice slovenicus – že v nekaj mesecih pozabi vse ter znova in znova voli za svoje krvnike, branilce pa ožigosa z zlonamernimi izdajalci.

  • Fogglof Tunnek

   Ja ja… Bog je en sam…pa to…

   • janez zorman

    Ja, na Dedinju je tvoj Edini !

    • Fogglof Tunnek

     Hvaljen Jezus…

     • janez zorman

      Za Domovino s Titom naprej !

     • Fogglof Tunnek

      Molimo…

     • Nata

      vse štiri od sebe ??

     • Prle

      Muslimanka?

     • Nata

      sijajne komentarje imaš !

     • Prle

      Ma ne?

    • Vera

     Ja tam je v krsti baje ( mivka ) ne strohnelo truplo .

     • karpelec

      …brez ene noge, ki je ostala v Ljubljani.

     • Franc Šink

      V formalinu.

 • soc

  Največji hec je človeku gledati, kako se najbolj razpišejo na to temo murgelski troli (štajerski provokator) in vsegliharji (primerek razreda Arachnid). Pa deca, saj bodo pobirali glasove na desnici, na vaše res ne računa nihče izven pojavnih oblik ene in edine prave partije.

  • Ruggedplant

   Ni 100% nujno… Če se bodo slovenclji spomnili po čigavi zaslugi je padel protidružinski zakon Cmerarjeve zločinske koalicije, se zna zgoditi presenečenje. A žal na to ne gre najbolj realno računati, ker je večina že pozabila kaj je obkrožila eno leto nazaj, če pa amnezija ne bo dovolj učinkovita, pa so tu za vsak slučaj še mainstream mediji, ki jim je doslej z eno samo izjemo 2004 vselej uspelo z uspešnim spinom nekritično maso ovčic speljati iz toplega hleva v prepad.

 • Vstajnik

  Desnica potrebuje nekaj podobnega kot je bila DL, Šušteršič bi bil odličen predsednik stranke. S tem, da bi mogla stranka že na začetku povedati, da ne gre v koalicijo z levico. Tako bi se vedelo kam pes taco moli, ne pa pri DL ko so se zaradi dileme glasov vzdržali tako levi kot desni. In to je edini način, da se dobi glasove med levico in Janšo. In teh glasov ni malo.

  • Fogglof Tunnek

   Desnosučni, poslišajte Fstajnika…on ve…

  • Ruggedplant

   Se strinjam – a Šušteršič žal že kot človek ni primeren za vodjo stranke (strokovnost je drugo), poleg tega pa ni nobeno naključje da tisti, ki je stranko ustanovil in jo preko medijskega PR-a spravil skozi parlament, nastavil na mesto predsednika Viranta. Se pa strinjam da bi zelo potrebovali tudi stranko, ki bi ji bil gospodarski razvoj v smeri libertarne smeri ekonomije, osnovna prioriteta. Koalicija SDS, Primc in Libertarci bi bila za Slovenijo zmagovita, je pa res, da bi po njih žgali z vsemi topovi in bi bilo le vprašanje časa kdo bi se prej zlomil – Primc ali libertarci. se bojim da kar slednji.

   • Vstajnik

    Osebno ne vidim nikogar, ki bi Šušteršiču segel do kolen. Za mene je zelo dobro nastopal. Pa tudi se mi zdi, da bi bil sposoben sodelovati z SDS.
    Vprašanje pa je, če se njemu ljubi ukvarjat s temi stvarmi.

    • Ruggedplant

     Enostavno ni kaliber za voditelja stranke in pika. Nima karizme, ni dober retorik vajen javnih nastopov in nima niti pol toliko hrbtenice kolikor jo zahteva vsakodnevni boj s povsod-prisotnimi lovkami rdeče hobotnice. To je jasno dokazal, ko je bilo najbolj ključno – ko je Kretenčič v imenu KPK na križ pribijal tedanjega predsednika vlade, Virant pa izvajal svoj vnaprej natreniran Judežev poljub.

 • janez zorman

  To bo pa hud udarec za Ljudmilino ZKS.

 • Kučko pod pručko

  Pri vseh novih strankah, ki se pojavljajo na desni strani, me vedno skrbi, koliko je v njih res domoljubnega naboja, predvsem pa, ali so njihovi voditelji dovolj trdni, da ne bodo podlegli sladkim ponudbam iz Murgel. Takšno razmišlanje ima trdno osnovo na izkušnjah s SLS-jem, ki je bila ustanovljena kot vseljudska slovenska stranka, pa sta jo brata Podobnik po domoljubu Omanu uničila, dokončno pa se je približala levici z Zagožnom, Bogovičem in Žerjavom na čelu.

  Nič boljša ni bila niti NSi, saj je Peterle izdal Slovensko pomlad, zanesti pa se ne moremo niti na Novakovo in izdajalskega Tonina. Sprašujem se tudi, kako bi ravnala Jelinčičeva SNS, če bi bila jeziček odločanja. Čeprav mu tega ni bilo nikoli treba kazati, sem mi zdi, da bi Plemeniti v kritičnem trenutku pokazal lojalnost Kučanu.

  Aleš Primc in Metka Zevnik dajeta največji pomen slovenskim vrednotam in tradiciji. Upam, da sta res takšna in da v primeru uspeha na prihodnjih volitvah ne bosta pomagala murgelskemu veleizdajalcu dokončno razrušiti Slovenije. Res upa, da bosta dovolj trdna!!!

  • Fogglof Tunnek

   Tudi Primc in Zevnikova bota podlegla šarmu našega Milana iz Murgel… Štefka jima skuhala bo čaj in bo fse OK !!!

  • janez zorman

   Plamenjak bo glasove prodal za hruško betona !

 • Fogglof Tunnek

  Primc: “Bog je en sam.”… Res pa je, da je tovrstni fundamentalizem tudi močno aktualen pojaf, ki ga spremljamo tako na Bližnjem vzhodu kot globalno, ne glede na vrsto edinega boga, na katerega se ne najbolj inteligenten Aleš sklicuje… Pričakujemo lahko, da bojo tako kot pri podobnih fundamentalističnih gibanjih po svetu prva tarča pravice žensk, posebej pravica do svobodnega odločanja o rojstvih svojih otrok. Obnovila se bo žalostna razprava o domnevno “sramotnem ustavnem členu,” ki to svobodo jamči.

  • tarantela

   Mogoče bi se kdo potrudil in poguglal, kaj se dogaja v Salvadorju z ženskami, tudi če ima spontan splav, dobi 3 leta aresta, ker ni bolj pazila, da ne bi do tega prišlo. Tam so zapori polni žensk. Priporočam ogled! Krščanstvo na višini, ni kaj!

   • janez zorman

    A je Salvador blizu Vaše Venezuele, kenede ?

    • tarantela

     Salvador je krščansko kapitalistična država.

 • Fogglof Tunnek

  Zanimivo politično fprašanje je, kakšen odnos bojo do nove stranke zavzele uradne ustanove slovenske katoliške cerkve?… Pri referendumu je bilo mogoče videti, da so povezave s Cerkvijo fsaj neformalno precej močne… ampak po drugi strani bi odkrita podpora Katoliške cerkve radikalno fundamentalističnemu programu pomenila dodaten odmik od zmernejše linije papeža Frančiška in dodatno odtujitevf dela vernikof, ki so jim tako skrajna stališča nesprejemljiva… Ljudmila Novak, nima te kaj biti strah !!!

 • wowoo

  Dan D – Kozlam!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, upokojenka, nekdanja učiteljica JJ in tv komentatorka reality showof, borka za človekove pravice nerojenih otrok Angelca Likovič je že tudi na okopih… Bakle je že prižgala!!!

  • tarantela

   Ona bo svetila pri…

  • Nata

   Tako je prav !! Boš tudi ti kje – na okopih ?

  • domovina mili dom

   Pokazala ti bo luč in pot, po kateri se skušaj napotiti v lepšo demokratično prihodnost.

  • Fogglof Tunnek

   Angela podpira, da tudi posiljena ženska mora roditi????

   • komar marko

    In zakaj ne sme imeti svojega mišljenja. In zakaj je tvoja odločitev pravilna, da si vsak dan NAŽGAN, Julika pa mora okoli SOSEDOV fehtati. samo tvoje mišlenje je pravilno. Tipičen RDEČKAR, ki zatira demokracijo in UVELJAVLJA DELEGATSKI sistem!

 • Novakec1

  Vsaka KS bo mela svojo stranko. Slolandiji manjka diktator ki bo z železno disciplino in roko red naredu. Amen. Demokracijo si pa v ritnik vtaknite.

  • janez zorman

   Dolanca ni več !

 • Olga

  Levake je že strah!

  • Prle

   Prav imaš,levake je tako strah,da niti tega ne vedo več,ali je Aleš Zevnik ali Primc in Metka Primc ali Zevnik,nujna tašča pa Angelca s kmetije in Big brotherja,skratka cela štala.

 • Igor Karlić

  Ja pa srečno!

 • xtc

  Vsaka stranka ;ki spravlja levake od korita in njihove desne podrepnike je dobrodošla:
  Vendar pa se Primc mora zavedati;da jezdenje zgolj na par temah predstavlja težavo in bo treba kaj kredibilnejšega;definitivno paPrimceva stranka pomeni zaton hlapčevske Nsi:
  Vendar pa me še vedno razjeda dvom;koliko je Primc DEJANSKO DESEN;DA NE BO OB PRAVEM TRENUTKU PODPR mALEGA Napoleona?:

 • tarantela
  • komar marko

   Ali je to od Hude jame ali Golega otoka kaj drugače. Da bi te stvari obsodila, te še nisem zasledil?

   • tarantela

    Zaradi Golega otoka sem šla v Demos, bila sem v njem od začetka!!! Brala sem Torkarjeve Dachauske procese, sem skor popenla. Ob Hudi jami pa spat nisem mogla, ko sem videla skladovnico dekliških kit. Torej me ne sodi po tem.
    KO so razsuli DEMOS, vsi so hoteli biti glavni, se nisem več šla. Bila sem do pred malo več kot enega leta privržena SDS, potem sem nekaj izvedela od verodostojne osebe in sem otrpnila, v SDS ne verjamem več, tudi ne volim je, dokler se nekatere stvari ne bodo spremenile. Če bi bral moje komentarje kmalu po odprtju tega portala, bi videl, da sem verjela v SDS, žal…
    To je vse.

    • komar marko

     hja. Jaz nobenemu ne verjamem, ker doživljam različne stvari. Poznam zagovornika SDS, druagče ti pa takoj zasadi nož v hrbet ali te proda za en EUR. Poznam veliko rdečkotov, ki ti kradejo znanje in ti ga prodajo nazaj kot svojega, so pa total nesposobni. Za vsako stvar pa se prepričam sam, BREZ VERODOSTOJNIH OSEB, ki jim preprosto ne verjamem, nobeni! PRAV?

     • tarantela

      Žal, meni ni nihče nič “prodal”. Verjamem osebi, ki je zelo verodostojna.

     • komar marko

      v VERODOSTOJNE osebe ne verjamem, ker jih ni. zaupam samo NEKAJ ljudem iz ožjega kroga. Preveč stvari vidim kako potekajo. če si pošten nimaš NIČ.

     • Jovo Jamnica

      Jaz sem bolj pošten od tebe, ker sem bolj reven kot ti…

     • komar marko

      imam samo žuljave roke in utrujeno glavo, pa so prazniki pravkar minili. No ja, mal sem se poredu, pa jetra tudi malo trpijo.

     • Jovo Jamnica

      Veseli me, da mi daš fsaj enkrat ot ta prve prau… :-)

     • komar marko

      kje si pa to opazu?

     • Jovo Jamnica

      Ja, napisal sem, da sem bolj pošten od tebe, pa se mi nisi po robu postavil…

     • komar marko

      na osnovi česa to sklepaš, da si bolj pošten. Ali nimaš žuljavih rok in utrujene glave in poledično misliš, da si bolj pošten?

     • Jovo Jamnica

      Neeee, bolj reven sem od tebe. Ti pišeš, če si pošten, nimaš nič. Torej, ker tako ti, kakor jaz, nekaj imava, sem sklepal, da sem pač bolj pošten, kakor ti, ker imam manj, kakor ti… Kapiš?

     • komar marko

      Ha, ha, ha.ostal sem brez besed. Da pa ne bo nesporazuma, sem zelo BOGAT. Pa ti ne izdam kako. Verjamm, da si tudi ti in tako naj OSTANE. Pa peč pejt zakurit lenuh!

     • Jovo Jamnica

      Za to imam ženo… :-)

     • komar marko

      bolj majhno pa na bito, glih za za šporhetu, da bi pa s tabo okoli hodila pa tud ne izgleda, da bi šporhet s sabo vlaču! kanede!

     • fmg9

      Tarantela, pa se ti zdi, da na podlagi tvojega “obširnega” znanja, znaš presojati verodostojnost tvojih t.i. “verodostojnih” virov?

     • rrrrr

      Vprašanje na mestu

    • Nata

     kdo pa je razsul Demos ????????

     • tarantela

      Sami so se razsuli, veliko takih, ki bi bili radi prvi, pol je blo pa več strank in več sranja!

     • Nata

      No, kolikor se jaz spominjam, je šlo v Demos vse kar leze in gre. Ljudje so se v Jugi navadili hinavčiti, pa so to prakticirali še naprej!
      Samo hinavčenje v muziki je bilo za bruhati. Poplava božičnih plošč izvajalcev, ki. . . .
      Ma, saj nima smisla. Jaz nisem prav nič pozabila tistih razmer in se še danes sprašujem, kako to, da so nas takole nategniti. . . barabe.

     • baubau

      demos že od stare Grčije dalje ogrožajo in sesuvajo le nasilneži,vandali in vseh sort teroristi…

     • Nata

      Se strinjam!!

     • Borut Stari

      Fovšija, zdraharji in podtaknjeni krti. Predvsem slednji. Predsednika države velikega spletkarja ni treba sploh omenjati.

     • Nata

      ++++++++++ ja. Kratko in jedrnato!

    • baubau

     Taranteli:Če je tisto “nekaj”tako zelo “verodostojno” si skupaj z ono drugo “verodostojno osebo”,ki ti je tisti otrplost povzročajoči podatek zaupala-DOLŽNA javno posredovati Slovenskim ljudem-sicer boš skupaj z njo in drugimi otrplimi molčečneži nič manj kot soodgovorna za zlo in slabe posledice .te zaradi vajinega strahu?zdaj še neznane zlorabe! Dokler pa ne spregovorite javno in jasno,ter ne ponudite dokazov za svoje trditve pa imam vse to za manipulacijo in obrekovanje.

    • Janez

     Malo si zmedena.Ti rabiš psihiatra

  • Duhec

   Očitno res… haha. Pa sej ga ne bo bliz parlamenta.

 • domovina mili dom

  Vso srečo in uspeh na trnovi poti v demokracijo.

 • totex39

  Upamo, da bosta dovolj pogumna in vse zastavljene cilje svoje mlade stranke res uresničevala in ostala trdna pri svojih načelih, tako kot je to stranka SDS.

 • komar marko

  Upam, da zraste v POŠTENO stranko SLOVENCEV. Preambula statuta te stranke mora imeti zahtevo, da je rdečkotom prepovedan vstop v to stranko.

 • Duhec

  S Primcem v kameno dobo… bravo. Nič čudnega, da zmaguje levica.

  • fmg9

   Tvoj primer je zanimiv, Duhčeva…
   Zdej, popravi me v kolikor se motim, ampak, kot si sama dejala si ti bila celo vesela, ker si naredila splav…

   • Duhec

    Drži.

    • komar marko

     Stvar okusa. To je tvoja odločitev in HM…….te kdo obsoja ali pljuva?

     • Duhec

      Ne poslušam drugih. Zame je blo to ok. Pravilna odločitev.

     • komar marko

      vidiš. in zakaj drugim ne prepuščaš njihovega gledanja na stvar in njihove usmeritve. zakaj si proti demokraciji. Tvoja odločitev je OK, njihova pa našačna! NAROBE. Pusti jih in jih podpri, če bodo uspeli, bodo.

     • neny

      to je res, ne glede na to katero stranko podpiraš,

     • fmg9

      Koga pa poslušaš? Samo sebe?
      Egoistično.
      Zate ni bilo to samo ok. Ti si občutila pri tem veselje.
      Zdej…. to pa je (hud) problem, Duhčeva.

     • Jovo Jamnica

      Egoist ni tisti, ki živi, kakor sam hoče. Egoist je tisti, ki od drugega zahteva, da živi, kakor egoist hoče…

     • fmg9

      V tem primeru je egoist je tisti, ki ubije človeka (s potencialom) zato, da bi se dobro počutil.

     • Jovo Jamnica

      No vidiš. Jaz se pa s tem ne strinjam in zato me ne bo na volišču. Ne bi volil niti Primca, niti SDS. Še vedno čakam, da se pridružim skupini, meni primernih…

     • fmg9

      Kakšna je (naj bi bila) ta skupina?
      Pivo ter pohanje ganđe?

     • Jovo Jamnica

      Kakršnakoli že bo, bom skrbno pazil in pozorno bral mnenja. Če ti bo všeč, me tam ne bo…

     • fmg9

      :) Kaj je meni všeč pa kaj ne, ne bo pri tem ničesar spremenilo ;)

     • Jovo Jamnica

      Pri meni bo. To je point!

     • fmg9

      Kako, če ne veš? Lahko samo ugibaš in v najbolšem primeru sklepaš na podlagi lastnih izkušenj…

     • neny

      … napake imajo oboji. Splav je pa zadnja tema v 21 stoletju in ta portal ni namenjen osebnemu oglaševanju za splav…. to pa res ne. -;)

     • neny

      psihiatra bi pa morala.

    • fmg9

     Smem vprašati, zakaj si bila tako vesela nad tem?

     • Duhec

      Ker s tem moškim niti pod razno nism hotla otroka. In je vedu, sm zanosila in se takoj zmenla za splav.

     • fmg9

      Zakaj sta pa seksala?

     • neny

      Kaj pa si že iz pododnišnice Duhec? -:) Men si fulila, da splava ne greš delat haha, ampak da greš rodit. Stand up. Moškega pa tud nabrcaš, vse to imaš na boardtable Nova. Enkrat si me celo nadrla, ker sem te v tej tvoji zmešnjavi resno vprašala ali ti to resno – greš res rodit pa nisem zastopla… ti si pojava. Za jutri te je treba vprašat kako bo vreme. Če bo sončno je zate ziher dež.

     • neny

      pa kaj ji res verjameš? -:) lahko da ima več otrok in več splavov…

     • fmg9

      Verjamem glede česa?

      Problem glede Duhčeve je v tem, da je občutila “veselje”, ko je naredila splav.
      Zdej… To je težek problem….

     • neny

      jaz sem z njo diskutirala dvakrat, dokler se je zdelo verjetno. Ne ve kaj piše, na žalost, saj so vse njene zgodbe kontroverzne….pa nisem napisala nič novega. Enako sem odgovorila tudi njej.

     • fmg9

      Glej…. Kaj naj rečem? …. “U redu” je. :|
      Duhčeva zadeve ni skrivala od samega začetka.
      Njena zgodba pa je žalostna… :(

     • neny

      hm…. jaz sem svoje napisala, bil je še eden, ki je to ugotovil. Splav je pa za žensko tako….naredijo jih tudi po deset in jim ni nič, zato se mi nobena ne smili v tem pogledu, ker ne prenesem takih butastih bab. – :)

     • fmg9

      IQ pri tem ne igra nobene vloge – zlo je pač zlo.

      Ne pa misliti, kot si napisala: “jim nič ni”.
      Seveda jim je.
      Vsak dan.
      Dan na dan.

      Moram pa reči, da meni se smilijo.

     • neny

      imaš prav, da je to sočutja vredno in za jokat do neba….Le da ne pomaga. Pretežko za razlagat…

     • fmg9

      Imaš prav.
      Pretežke zadeve, sploh pa za tukaj diskutirat…

  • komar marko

   joj Duhec. Ima samo program, pač tak kot je. zakaj si proti demokraciji. Pač oni zagovarjajo svoje videnje. Jaz v tem ne vidim nič narobe. Saj ne bomo omejili splav. Jaz vidim to stranko kot vzpodbujevalec rojstev, kar pa je v SLO nujno potrebno. Da ne bo tako kot na KOSOVU!

  • garfi

   ti si levica v kameni dobi

 • komar marko

  No se je že začelo pljuvanje. Ne dojame se kaj je demokracija. Pač bo ta stranka nagovorila del populacije, ki je drugačnega mišljenja. Kaj je temu narobe. Mediji pa pluvajo enako kot pa ANGELCI. kaj je s tem narobe. zakaj ne pljuvajo po mesečnikih, ki hočejo TUJCE in živeti od nedela po programu PUF na PUF, na doktrini marksizma, da pač VZAMEŠ KOLIKOR RABIŠ! In to medijo podpirajo!

 • komar marko

  In zakaj se SLO ne bi zavzemala za več rojstev. zavzemamo se za izbeglice in njihov program 10 otrok na par! Pri nas se iz takih norčujemo. Ali veste koliko je bilo SRBOV na KOSOVEM leta 1910 in koliko jih je danes napram Kosovarjem?

 • Franjo Trojner

  V sloveniji mamo sedem parlamentarnih
  strank od tega je samo ena, ki predstavlja žlahtno desnico in eno, ki bi to rada bila pa ji nikakor ne uspeva saj jo vztrajno nosi v tako imenovano levo sredino, preostale so bolj ali manj stranke tranzicijske levice. Glede na vrednote za katere se zavzema Primčeva stranka v nastajanju bo zagotovo konzervativna, kar pomeni samo plus za slovensko politično desnico. Toda v tem trenutnem šalabajzerskem volilnem sistemu , ki omogoča, da levica vedno trdno obdrži oblast v svojih rokah bi bilo dobro in modro, da se ustanovi še kakšna konzervativna stranka, kar bi kasneje ob ugodnem volilnem rezultatom omogočilo trdno desno.koalicijsko vlado, kar ta trenutek Slovenija nujno potrebuje. Trdna desna koalicijska vlada bo in je porok za izpeljavo nujno potrebnih reform, ki bodo slovensko.državo obdržale in tudi približale kulturno, civilizacijsko, gospodarsko itd zahodni razviti civilizaciji/ svetu.. Do sprejetja novega volilnega sistema se bomo torej šli še naprej in do konca igrali slepe miši, saj pred volitvami ni znano, kdo bo s kom v koaliciji in smo.prav iz tega razloga volilci vedno nategnjeni, zato srčno upam, da naslednja desna vlada uzakoni na referendumu že potrjen večinski volini sistem in tako omogoči, da bo na volitvah volilcem jasno, da bo njihov glas za najboljši volilni program pomenil tudi realizacijo zmagovitega volilnega programa.in takrat tudi z nizke volilne udeležbe več ne bo saj bodo volilci vedeli, da vssk njihov glas zares šteje in dejansko pomeni vpliv na razmere in prihodnost naše države.

 • tzt

  Reporter bilda NSi ego. Zaman jih postavlja v soj “desne sredine”. Žal se vsta ta kamarila še ne zaveda, da so navadna “žlahtna murgelska desnica” katere pa nihče ne rabi. Peterle je skupaj s pajdaši Novakovo in Toninom še drugič izdal pomladno opcijo. Tokrat zadnjič. Nihče jih ne bo pogrešal ob naslednjem sklicu.

  Zevnikovi in Primcu želim čim več sreče in političnega prostora.

  Reakcije levičarjev so po komentih sodeč boleče pekoče. Kot, da bi jim nalili Varikine v anuse.

  • Slovenka

   Odlično, tudi sama sem prebrala zmazek v Reporterju tako kot ti in nisem mogla verjeti svojim očem. Je mogoče, da je Reporter tako nizko padel? Občutek imam, da že nekaj let sistematično objavlja pogovore z bojda desnimi politiki, ki imajo en in isti, že stokrat prepoznan imenovalec: Janša mora iti in bo desnica zacvetela. Ali so res tako bedasti ali pa podkupljeni, da nočejo priznati, da je prava desnica ta trenutek samo SDS – Primc se bo moral najprej še malo dokazati – vsa ostala bojda desnica pa je komunistično kukavičje jajce. Kdaj bodo vsi ti bedniki končno priznali, da se nobeden od njih ne more meriti z Janšo ne po pameti, ne po intelektualni ostrini, ne po bralni kilometrini, ne po razgledanosti, ne po doslednosti, s katero stopa po začrtani poti, in ne po stoicizmu, s katerim prenaša udarce usode. Naj se vsi ti spletkarji z Reporterjem vred sprijaznijo, da je Janša najsposobnejši politik na Slovenskem, ki se lahko primerja z Antonom Korošcem, Janezom Evangelistom Krekom, z Rudolfom Maistrom, da je, skratka, edini politik na desnici, ki je kos levakarskim omrežjem, ki kot pajčevina objemajo našo ljubo Slovenijo in ji pijejo kri.

 • Nata

  Joj!!! SREČNO !

 • Droid

  In kaj novega prinasa v ze tako zatohlo politicno ozracje? Tudi, ce mu uspe preiti magicno mejo in vstopi v klub? Tako kot vsi novi(?) do sedaj – igraj svoj fagot pod naso taktirko ali pa nisi del orkestra.

 • Droid

  Slovenci lahko samo cakamo spremembe na evropskem parketu. Sami ne moremo in zdi se tudi nocemo boljse glasbe. Samo menjava posameznih clanov evro ansambla ne spremeni popolnoma nicesar. Potrebna je menjava celotnega orkestra, z dirigentom vred. Tudi glasba je ze precej mucna, temacna. Torej potrebujemo: novega skladatelja, novega dirigenta, celo zasedbo dvorane…
  Slovenija je na tem parketu z ostalimi igralci kot mravlja proti slonu.

 • Fogglof Tunnek

  Sedaj gre zares: Aleš Primc in Metka Zevnik ustanavljata stranko… Sedaj pride trenutek resnice: Nič ne bo pomagala desničarska parola “Za otroke gre” … Nimate šans… levica bo z vami pometla !!!

  • garfi

   tako kot je Hillary pometa s Trumpom

  • Janez

   Prav z levico bomo desni kmalu pometli.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, ne nasedajte…”Glas za otroke in družine, GLAS.”… Hvala bogu, da sta koroška dečka že na varnem, da njiju ne dobita v roke Primc in Zevnikova, in potisneta v roke pijančkof… Dečka sta srečna in lepo napredujeta tam kje sta!!!

  • Rožle

   Pa koga ti tole prepričuješ take neumnosti na demokratičnem portalu …
   tukaj niso uporabniki portala 1000 let za leseno žlico kot na kurah…

  • garfi

   Foglof Tunek | ponedeljek, 23. marec 2015, ob 13:41:11
   Prosim, da strnete vrste in ostro rečete: “V strankah ZL, DeSUS, SD in ZaAB ostro obsojamo uporabo sovražnega govora in širjenje neresnic, ki se jih ob zagovarjanju referenduma poslužuje RKC, s podporo SDS-a in NSi-a!”
   ozna sve dozna press

 • Fogglof Tunnek

  Glejte skom mate oprafka…”Glas za otroke in družine?”…Glede posvojitve vnukof s strani starih staršef je zadeva sledeča…Če babica in dedek posvojita vnuka, postaneta mama in oče??? Njegova teta, na primer, postane njegova sestra???… Pa vi desničarji bote na koncu še uzakoniki incest!?!?

  • if

   Incest je biološka zadeva, ne pravna!

  • Fireblade

   diareja spada v cicibana

  • dvanajstzvezdic

   Ostaneta babica in dedek, samo dobita enake pravice in dolžnosti kot mati in oče.

  • Janez

   Bedak.

 • Droid

  Potrebujemo dve vladi. Ena naj bo za ruralno in druga urbano okolje. V mestu je kurbarija, na vasi spodobnost prilagojena skupnosti. Kdor zeli trusc, hrup, seks in droge zivi v mestu; tisti, ki pa tega noce zivi na vasi.

  • Franjo Trojner

   Čuj ti mestni Droid, tebi tvoje droge že škodijo, da imaš v mestu trušč, smog in droge ti dam prav in če ti uživaš v tem tudi prav a tisto o seksu pa že negira tvoje ime, mar ne?

   • Droid

    Primeren citat dani situaciji: Kaj vendar gledaš iver v očesu svojega brata, bruna v svojem očesu pa ne opaziš? 4 Ali kako moreš reči svojemu bratu: ›Pústi, da vzamem iver iz tvojega očesa,‹ če imaš sam bruno v očesu? 5 Hinavec, odstrani najprej bruno iz svojega očesa in potem boš razločno videl odstraniti iver iz očesa svojega brata.

 • Primoz Papez

  To bi bilo smeha v parlamentu če bi prišla notri…
  Dva vesela smeškota …mogoče bi se še Janez kdaj nasmejal….

  • garfi

   zaskrbljen si

  • Janez

   Si ti škodoželjni papež kaj pomislil kdo bi se smejal ob prihodu gospoda Primca in gospe Zelnik v parlament? Saj nikogar od teh povzpetnikov in brezveznikov v parlamentu ne bo.No kdo bi se potem smejal debil.

 • if

  Nastajajoča stranka naj med svoje cilje umesti tudi ohranitev slovenstva kot prioriteto RS!

  Slovenija, še nimaš dovolj klofut raznarodovalnega levičarskega režima?Zadeva je šla že tako daleč, da na volitvah slovenstvo bije boj preživetja v odnosu do neslovenstva!
  Neslovenstvo je tisti del državljanov z volilno pravico, ki voli proti kasičnim vrednotam slovenstva, ki jih odlično povzema celotna Zdravica Franceta Prešerna, katere tekst je himna RS, kot pravi ustava RS.

 • neny

  Za SDS je to v redu stranka za sodelovanje. V smislu slovenskih vrednot in tradicije.

  • Prle

   Nažalost edina.

 • Slovenka

  Končno. Vsekakor hvalevredno dejanje, če se bosta Primc in Zevnikova sposobna obdati s pravimi ljudmi. Saboterjev in podtaknjencev naj se bojita kot hudič križa. Moj nasvet je, naj pazita zlasti na Angelco Likovič, to žensko namreč gledam z veliko mero nezaupanja, kot hudobno spletkarko, ki ima lepe zasluge za to, da v 2008 NSi takrat še pod Andrejem Bajukom ni prišla v DZ, kjer bi bila v tistih časih krvavo potrebna. Tedaj v stranki še nista strašila Luda Mila in Tonin Fakin, tako da bi se takrat še dalo narediti kaj pametnega.

  Držimo pesti, da se bosta Primc in Zevnikova izognila čerem in si prizadevala za kvaliteto.

  • Prle

   Naj se oženita,da se ne bosta prej skregala.

 • Fireblade

  brezveze, sigurno ne bodo za njih glasoval lumpen proletariat.

 • Fogglof Tunnek

  Očitno SDS nova fronta… OBLAST; OBLAST; OBLAST… Za fsako ceno, tudi z zlorabo otrok.

  • plamen100

   Kako pa lahko SDS zlorablja otroke, ko pa je ves politicno ekonomski sistem in tudi delo zotroci preko CSDjev in komplet zaposlenimi na tem podrocju v 20 letuh vladanja vzpostavil levifasizem? Res mi gredo na bruhanje taksne bolane fore. Levifasisti vladajo 20 let in in so tudi levifasisti najbolj odgovorni za to propadlo izkoriscevalno t.i. drzavo. Da bi to vedel bi 91 bil za to da se slovenija razdeli med italijo in avstrijo ter madzarsko in da je konec tega izkoriscanja slovencev. Danes zaradi levega fasizma ljudje v Sloveniji marsikje slabse zivijo kot v Jugi, to je realnost in uspeh levegafasizma!

  • garfi

   ja zlorabljaš čisto vse

  • Steiermark

   Glej, kaj se je tebi dogajalo, kot otroku, pod pedofilom titom, ko je zlorabljal – beri: posiljeval, majhne dečke, deklice, in nasploh vse kar mu je prišlo v njegove umazane satanistične kremplje, kar mu pa ni “samo prišlo” pod kremplje, so jih pa na silo privedli in po posilstvu tudi usmrtili! Saj razumemo, da ti je bilo hudo in da sedaj doživljaš štokholmski sindrom, vendar ti tukaj mi nemoremo pomagati, pomaga ti lahko le kakšen dober strokovnjak, za podstrešje…..vendar zaradi tega, nimaš pravico pljuvati po normalnih ljudeh, ki hočejo preprečiti zlorabe, ki si jih bil deležen ti, titov pionirček in mnogi drugi! Bog vam pomagaj! Pijača – šmarnica, ti nebo!

  • dvanajstzvezdic

   Levica: OBLAST, OBLAST IN ŠE ENKRAT SAMO OBLAST…. Za vsako ceno, TUDI PREKO TRUPEL.

  • Janez

   Si napisal za vsako ceno,tudi z zlorabo otrok.Tele mamino.

 • Fogglof Tunnek

  Joj, joj kateri klovn se oglaša za novo stranko???… Totemu voluharju bi morali prepovedati javni nastop, da o stranki ne izgubljam besed….

  • garfi

   tudi Trumpa ste zmerjali s klovnom

   • Fogglof Tunnek

    Saj še vedno je…

    • garfi

     ….predsednik

  • neny

   kaj te briga? Proti drugim strankam je super.

 • Rožle
 • garfi
  • Fogglof Tunnek

   Grem kozlat…

   • if

    Fogglof Tunnek, tudi vaši zapisi kažejo, da imate težave s kozlanjem.

   • Steiermark

    kozlaj pri tebi doma, ne pa po tem portalu!

  • Steiermark

   Grafi, levakarji se sedaj zanašajo na muslije, da bodo dvignili rodnost, zato, rodnosti Slovenk ne potrebujejo, pravzaprav ni zaželjena!

   • garfi

    ja izvajajo genocid že 70 let

 • Fogglof Tunnek

  Ena gnida bo zaj pri Slaku lapala, 24ur zvečer… glejte!!!

  • garfi

   je to levičarski sovražni govor ?

   • Fogglof Tunnek

    Zakaj…nobenega imena nisem omenil…?

    • garfi

     mogoče Fogglof Tunnek

 • Mihec S’kumarc

  Dve novici, bogokletni za levičarje, pa je tudi za njih preveč.
  Še do kšnega samomora zna priti.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, besedo GOD večkrat čujem v porničih kot pa v cerkvi…Oh my GOD…Za reklamo lahko Primc uporabi kar kak insert iz omenjenega filma… Tudi LaToya lahko fstopi v stranko… “Oj moj BOG…Aleš!!!”

  • garfi

   GODOF SI

  • Droid

   Sicer se strinjam s prvim delom tvoje objave, vendar zaboga bodi na nivoju kulturnega pogovora. Medsebojno spostovanje je vse kar potrebujemo.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, zaj pa grem na Juliko… Lahko noč!!!

 • marker

  ZL je v predvolilni predstavitvi obljubljala zmanjšanje plač poslancem. Ko so prišli v parlament, so na te obljube popolnoma pozabili. Sicer pa kaj drugega v programu, kot legalizacijo konoplje niso imeli.
  Bojim se, da vsak nov obraz, ko prvič prejme poslansko plačo, pozabi na obljube volivcem, ki so ga izvolili in skrbi samo da mu mandat mirno in nemoteno teče do konca brez hujših pretresov.

 • Iza Demos

  A nista fejst? A je gospa, ki pravi, da je tudi otrok zaplojen v posilstvu “otrok ljubezni”, že podpisala pristopno izjavo? Sem mnenja, da lahko s svojim pogledom veliko prispeva k bistveno večji rodnosti, kot jo imamo danes in s tem k preživetju slovenskega zdravstvenega in pokojninskega sistema ter slovenske kulture.

  • radames

   Pred mnogimi leti sem na TVSLO gledal film v katerem ruski vojak leta 1945 v Nemčiji posili žensko. Ženska rodi in z ljubeznijo vzgaja otroka.
   Je pa res, da takrat še ni bilo LGBT, feministk, spremembe spola po želji in podobne neumnosti. Če bi vse to bilo, bi takrat ti degeneriranci ostro protestirali na RTV.

   • Iza Demos

    Osebno ločim besedno zvezo “otrok ljubezni” od besedne zveze “z ljubeznijo vzgajati otroka”. Gre za bistveno razliko. Ko bi rodila v posilstvu zaplojenega otroka bi ga z ljubeznijo vzgajala, čeprav nikoli ne bi pozabila na grozodejstvo, ki mi je bilo storjeno. Tako kot nikoli nisem pozabila trenutka, ko sva s partnerjem zaplodila najinega “otroka ljubezni”, ki sva ga z ljubeznijo vzgajala in vzgojila v človeka z veliko začetnico.

 • Coeus

  Dolgo je Jansa rabil, da je zacel uporabljati podobne strategije, kot “levicarji” preko katerih ima toliko za povedat. Tole ustanavljanje “satelitov” oz. podružnic desnice, da bo morda kdaj zopet lahko sestavil koalicijo, prihaja verjetno nekaj mandatov prepozno. Žal pa zopet ne bomo dobili nič uporabnega, še manj pa pametnega oz. koristnega (kar velja za vse stranke, tudi tiste na levici)… zgolj eno disfunkcionalno SDS podružnico, katere predsednik bo demagog in homofob s posebnimi potrebami… ceprav me bolj kot na homofoba spominja na soseda glavnega protagonista filma American beauty ;)

 • dr Janez Sveti

  Dva Slovenca, tri stranke.
  DR Janez Sveti genij

  • dvanajstzvezdic

   V končni fazi, zakaj pa ne. Vprašanje je smo kdaj se bodo pojavili na black-listi tega portala.

 • moat

  GOD in Primc lahko predstavljata nevarnost tudi za Janšo, čeprav bi skupaj lahko tvorila koalicijo, drži. Samo čas bo pokazal ali je temu tudi dejansko tako. Moje mnenje je, da bolje Primc, kot Janša (verjetno bo tako ob tej novici o novi stranki na desnici razmišljalo tudi veliko pristašev SDS). Če bo Primc bolj priljubljen kot Janša pa bo itak izdajalec, tako kot vsi ostali, ki so od Janše odšli.

  • Anton

   intuicija mi pravi, in intuicija me zelo redko pusti na cedilu, da v gospoda Primca ne kaže polagati prevelikih upov. Toliko

 • tarantela

  Primc že obljublja, da bojo vladali skupaj z NSi in SDS.

  • dvanajstzvezdic

   Kje ?

   • tarantela

    Je že mimo seja.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, na nekaterih forumih se že najde komentarje, češ kako je imel lep govor o Bogu, družini, otrocih ipd. Bravo, g. Primc. Naivneže ste si že pridobili na svojo stran. Upam, da je takih naivnežef, ki ne ločijo med iskrenostjo in pokvarjeno igro, čim manj.

  • tarantela

   Glej 3. program RTVSLO, so združili moči SDS, NSi in Primc. Primc je že napovedal: “Ko bomo mi vladal…”

  • FRANC3

   Mokre sanje levakov.

 • Olga

  Dobrodošla v bitki za demokracijo! Antipropaganda LEVAKOV je že na delu! Že videno in PRIČAKOVANO!

 • tarantela

  Bog je poslal Kordiša, he-he…

 • Anton

  morda bi bilo pri nas res smiselno povzeti vzorec politične “ideje” zgolj 2dveh političnih strank, kot jih imajo v ZDA (demokrati in liberalisti), stem je vsaj omogočena večja verjetnost, da se izpeljejo prepotrebne reforme, kajti v primeru večstrankarskega volilnega sistema imamo situacijo, ko ždi v koaliciji 3/> strank in ko je potrebno izpeljat nrp. pokojninsko reformo gospod Erjavec dvigne roko v znak protesta in prične izseljevati s svojim odstopom, kot kak užaljen otročič. Podobno sd, in ostali.

 • Janez

  Bodita korajžna ,predvsem pa pripravljena,da bo po vama letelo in padalo z vseh koncev.Korajža velja.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, tak nekaj me zanima…ka sta mogoče Aleš in Metka na skrivaj ljubimca? Ve kdo kaj o tem?

  • Fogglof Tunnek

   On ma fetiš na starejše, ona na mlajše?.. Ne vem no…zato fprašam…Morda se pa motim…morda so to samo natolcevanja…pa to…

  • Ludvik Poljanec

   pa kaj bi bilo narobe ,če sta.????

 • Franjo Trojner

  Po nekaterih komentarjih sodeč je v Sloveniji dovoljeno/priporočljivo/moderno in napredno ustanavljati samo leve politične stranke. Če je temu tako, potem tudi demokracije ne potrebujemo in želimo. Če danes pogedamo našo poltično sceno, se veliki večini levih strank in njenih voditeljev vleče rep globoko v totalitarno komunistično Slovenijo/Jugoslavijo in edino takratno stranko.KPJ/KPS in še prenekatri vidni politik z tistih totalitarnih časov še dandanes vedri na politični sceni in vodi ali iz ozadja usmerja politiko satelitskih strank nastalih iz partije in prav iz teh ideoloških /civilizacijskih razlogov, razlik novonastale politične stranke na desnem političnem polu v Sloveniji niso zaželjene. To pa pomeni, da se slovenska levica ob sestopu iz oblasti ob nastanku nove prve samostojne demokratične države Slovenije z demokratizacijo države/družbe nikoli ni sprijaznila in ne strinjala, kar danes potrjujeje tudi zafurana tranzicija in pinovno.dvigovanje in poveličevanje glave in ideje komunizma.

 • Ludvik Poljanec

  Sem vesel nove stranke vendar vsi ,ki so se ZAVZEMALI ZA NEKAJ niso storili pozneje nič za Slovence. Politična floskula-zavzemati se- je politični samomor.To floskulo poslušam že 50 let.

 • Primoz Papez

  Pri meni je družina na prvem mestu…
  Ne bog kot je včeraj dejal g.Primc…
  Živi v svojem svetu…

 • Hun

  na tem portalu ste nekateri baje “samooklicani strokovnjaki” kdo je lev in kdo pravi desn….pa me zanima kam uvrscate “bodoco” stranko…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!