Šerif Ljubljane: “Tovarišice in tovariši, prihaja nov čas, nova ureditev, kjer bomo tudi mi imeli svoj delež!”

Zoran Janković (foto: STA)

Na letošnji prvomajski prireditvi na ljubljanskem Rožniku, ki jo je v svojem znanem vulgarnem slogu povezoval Boris Kobal, je “slavnostni govornik” Zoran Janković v nekakšnem mitingaškem predvolilnem nagovoru izpostavil glavne točke svojega političnega programa. Govor je pričel s parolo “Delu čast in oblast” ter napovedal skorajšnji zaton kapitalizma, ki se mu po njegovo čas izteka, zamenjale pa ga bodo nekakšne socialistične zadruge, ki jih je predstavil kot rešitev za Mercator, dokler je bil ta še v slovenskih rokah. Janković je v govoru na Rožniku pozival k nestrpnosti in odpravi sankcij proti Rusiji, ob tem pa dejal: “Tovarišice in tovariši, prihaja nov čas, nova ureditev, kjer bomo tudi mi imeli svoj delež!”

Spregovoril je o Junckerjevem obisku in sporočilih, ki mu jih je predal.  Združil jih je v  zahtevo za odpravo sankcij proti Rusiji, ki jih menda tako nihče ne spoštuje, ampak so bolj za okras; ukinitev polovice sredstev za obrambo in Nato, denar pa naj se nameni področjem, ki so v vojni; rešitev migrantske problematike in prevzem odgovornosti za klimatske spremembe.

Zoran Janković (foto: STA)

Med vidnejšimi točkami njegovega programa se najde še zahteva za takojšnji pričetek gradnje drugega tira in infrastrukturni projekti, dvig minimalne plače in pokojnin, ureditev mestne kanalizacije in infrastrukture. Tudi najnovejši Jankovićev politični program je sestavljen iz navideznega zavzemanja za delavstvo, zavitega v lažne obljube in preživele parole.

Janković “Vabim vas na Pot spominov in tovarištva in zagotavljam, da v Ljubljani ne bo domobranskih spomenikov. Ne bo jih!”
Janković v svojem nagovoru, ki je bil mešanica razpihovanja ideološkega sovraštva s slavljenjem partizanstva in hvaljenja socialističnega gospodarstva, ni pozabil na svoje nasprotnike. Javno je kritiziral delo opozicije v mestnem svetu ter ljudem govoril, da SDS nasprotuje projektu, vrednem več kot 10 milijonov evrov, za kar naj volivci kaznujejo SDS na prihodnjih volitvah. Nato je ljudi povabil na Pot spominov in tovarištva, ob čemer je zatrdil, da v Ljubljani ne bo domobranskih spomenikov. Ob tem je dodal, da “Mi sprave ne potrebujemo, mi jo živimo in ne dovolimo, da kdorkoli spreminja našo svetlo zgodovino.”

(Foto: STA)

Leta 1991 ne bi nihče verjel, da bomo po več kot 25 letih imeli župana glavnega mesta, ki bo za politične cilje skrajne levice spodbujal tragično delitev slovenskega naroda.

Janković je svoj “govor” zaključil s pozivom godbi, da zaigra himno Ljubljane: “Hej, brigade”
Janković je v svojem govoru tri- ali štirikrat postregel z znano parolo: “Delu čast in oblast!” Ob tem je seveda “pozabil” na družino štajerskega podjetnika, ki je zaradi njegovih neplačil za delo v Stožicah storil samomor, pozabil na obrtnike, ki so zaradi njegovih “mutnih” poslov pri gradnji Stožic in drugih nasedlih projektov ostali brez prebite pare, pozabil delavce iz južnih republik nekdanje Juge, ki jih je policija pospremila iz države, da jim Jankoviću za njihovo garaško delo ni bilo treba plačati. Konec govora je zaključil s pozivom orkestru, naj zaigra in zapoje “ljubljansko himno” Hej, brigade.

Zoran Janković s pomočjo lažne mitologije zlorablja čustva ljudi. Računa, da bo ostal nedotakljiv
V zadnjih štirih letih so se kriminalisti v institucijah ljubljanske občine oglasili vsaj štirikrat in iskali dokaze, ki bi podprli sume kaznivih dejanj ljubljanskega župana in nekaterih njegovih sodelavcev. Jankovićeve posle, povezane s projektom Stožice, so kriminalisti preiskovali dvakrat. Na podlagi tega so napisali tri pakete ovadb. Še vedno traja postopek v zvezi s sumi preslepitve pri pridobitvi posojila in goljufije pri pridobivanju evropskih sredstev, kjer je nato sodišče uvedlo preiskavo proti Jankoviću in še devetim obdolženim.

Drugi paket ovadb se nanaša na sume zlorabe položaja in pranja denarja v poslu med Grepom in Energetiko ter znana verižna nakazila med MOL-om, Grepom, Bazo Dante, KLM Naložbami in županovim računom. Tudi preiskave iz decembra 2015 niso dočakale sodnega epiloga. Kriminalisti so na podlagi prisluhov županu tudi v mestni hiši preiskovali sume dajanja in jemanja podkupnine (menda v zvezi s posli med MOL in KPL, policija pa sumi, da je Janković zahteval provizijo), zlorabe položaja oziroma posredovanja pri zaposlitvi javne uslužbenke (farmacevtke v Lekarni Ljubljana) ter posredovanja pri javnem razpisu Vodovoda-Kanalizacije.

Janković zaenkrat kljub množini ovadb in gori dokazov ostaja nedotakljiv. Smo pa v zadnjem času priče ponovni neutemeljeni preiskavi vodje opozicije. Preiskovanje očitnih  zlorab oblastno-gospodarskih navez Jankovića in ostalih privilegiranih skrajnih levičarjev se bo lahko začelo šele z nastopom nove, demokratične vlade.

Franci Donko

 • althar

  Janković itak pobere svoj delež pri vsaki ureditvi. Slejkoprej pa bo pobral svoj delež tudi pri zaporniški ureditvi.

  • KIKI

   Naj se ti besede pozlate!

  • Steiermark

   upajmo!

 • Jožef

  Ljubi Slovenci, kako dolgo še boste klečeplazili pred Srbi. A nismo šli iz Yuge na svoje, da bi se s tem rešili Srbske nadvlade. Meni je vseeno, ali je to, kar pišem sovražni govor ali ne, nikoli se ne bom sprijaznjil s tem, da nam v samostojni Sloveniji še naprej vladajo Srbi. Če je Jankovič Slovenec, naj menja mehki ć z našim slovenskim Č. Sicer pa, poštenjak takšen kot je, nebi smel nikoli – nikoli biti niti župan, kaj šele predsednik vlade. A je Slovenija še Slovenija ali pa smo srbska enklava ali provinca. Slovenci, ki imate še kaj med nogami, zbudite se! Ženske pa boste tudi morale malo razmisliti, kajti pri Srbu ženska nikoli ne more biti glava družine ali tista, ki podpira tri vogale pri hiši. Slovenija je Evropa, Srbi soi pa še vedno na Balkanu pod okriljem Rusije.

  • Steiermark

   Nekaj si spregledal: četudi si svoj “mekani č” spremeni v trdega, ostaja vseeno srbin, predvsem po kulturi in mentaliteti, tisti tapravi, ki sovraž i Slovence, našega denarja pa ne! Kar se pa “žensk”, ki se spetljajo z balkanci tiče, pa naj povem samo to, da se prave in normalne Slovenke nikoli ne mešajo s temi primerki, kot je ta njeee…..Ker enostavno, naša zahodnjaška kultura nikakor ni kompatibilna z neko bizantinsko, kjer so ženske, kot pri muslijih, drugorazredna bitja, ki nimajo nobenih pravic! Tako je bilo in tako bo ostalo na vekomaj, pa se naj zagovorniki Darwinove teorije na trepalnice postavijo!

   • karlina

    TOČNO, mi tudi na misel niso nikoli prišli juznjaki, niti na misel, pa so imeli pod našo hišo delavske barake, ampak so se bali očeta, kot hudič kriza, da bi si kdaj upali zazvizgati ali osvajati SLOVENSKA DEKLETA . Vedno sem se čudila znankam, ki so norele za temi juznjaki, po poroki pa jokale in se tolkle po glavi, prav jim je.

  • sumljivislon

   FOTO: Sprevrženo: Slovenijo zajela epidemija rdečih zvezd http://dlvr.it/P2zW79

   View image on Twitter

 • totex39

  Srb Janković spada v murgelski klan, ki mu omogoča in pomaga pri njegovih nečednih poslih, za kar ne bo nikoli odgovarjal.

 • traktor

  Čelepanger,dober,da ni zaključil govora z ono Na slovenskome smo mi gospodar.Mafijc.

 • soc

  Od umora Cankarja na Kongresnem trgu preko mamilaške in izsiljevalske mafije dandanašnji pa vse do posiljevanja prestolnice slovenske države z vulgarnim komunizmom s pozicije vsemogočne oblasti. Srbi. V mestu mojih pradedov, mojem mestu.

  Precej srbskih prijateljev imam tam doli pri njih. In na Hrvaškem. Tule nobenega. In tako bo ostalo.

 • soc

  Srbska mafija je poleg ZZB NOB druga vojaška roka murgelske oligarhije, ki bo posredovala v primeru poraza na volitvah. Bojte se jih.

  • macon

   Posredovali so že pri metanju granitnih kock v policaje pri parlamentu. Začuda ni bilo nobenih imen in procesov, imeli smo samo neznane “skrajne desničarje”. Zato se Tošić ali “Čelavi” mirno sprehaja po Ljubljani in ima skupaj z bando lokale ob Ljubljanici od občine v najemu.

   • samsara

    Pravno pa jih je (metalce granitnih kock…) zastopala in branila tovarišica VGŽ, cmerarjeva družinska prijateljica.
    Bila je uspešna in zdaj ministrica uživa nagrado.

 • Demonkrat

  Kdo so to MI?

 • tasilo

  Pa nej pridejo, nje, pa nej pogledajo, nje, pa jih vabm na soočenje, nje, pa bom jest povedu svoje pa oni svoje, nje, de. Tle ni neč spornga, de, nje, če vi men zdej govorite ot kurupcije, nje, vam povem, nje, da u Sloveniji ni kurupcije neč, nje, de, sej je kle use jasn, nje.

  Pa še to usem povem, nje …
  — “treće: ja tvrdim za sebe, nje, i to je muja poruka svugda gde se nalazim … da sam čistokrvni mJešanac …” @ 1:53
  — “tako da … Ljubljana je moj grad … ja sam čistokrvni mJešanac ” @ 2:29
  https://www.youtube.com/watch?v=t4YoUkQrcrw

  PS: Bodit pozorni, kako je voditelju vzelo sapo @ 2:02 , ker “Srbin” Zoki na srbski televiziji po HRVAŠKO(!) reče, da je “mJešanac”.

  • KIKI

   Zakaj budalo srbsko ne skrajša naše muke in z enim stavkom prizna:
   TO SAM JA , IDIOT I LOPOV!

   • tasilo

    Zato, ker lopov je, kriminalec velikega kalibra je; idiot pa ni. Samo pokvarjen je ko prasica. To pa še ne pomeni, da je idiot. Očitno nekaj dela zelo pametno, zvito in premeteno, da še ni v arestu. Ne?

    Hočem le povedati, da ni prav prascu reči idiot. Prasec je prasec in prascu je treba naravnost reči prasec.

 • Stajerka

  Štajerci bi rekli: “Da si ne boš kaj naredo?!”

  Zadnji Kučanov levak, ki je tako očitno razdvajal narod je izgubil volitve. Oba, Kučan in Tuerk, sta imela dolge nosove – Janković je lahko samo župan Lublane, pa še to tako dolgo kot vladajo levaki. Cerar mu je stisno 300 mio eur, s tem ko je oropal ostale občine. Sram vas je lahko močvirniki….res vas je lahko sram v dno duše. Glavno mesto, pa takšno leglo izdajalstva slovenskega naroda!!! In potem bo en Zoki govoril o domobrancih……marš pokvarjenec zahojeni, skupaj s političnimi kolegi!!!!

  Lublana NI Slovenija in NIKOLI NE BO!!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=JsZAJ6PuSO8

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • antimur

  Temu pokvarjenemu in kriminalnemu čefurskemu kretenu, se je že popolnoma utrgalo. Do kdaj bomo Slovenci prenašali to norčevanje iz Slovencev in Slovenije.
  P.S:3,14zda čefurska, vsaj za 1.maj bi lahko na ljubljanski grad izobesil slovensko zastavo.

 • sunday

  on baraba svoj delež že ima in to največjega našega – slovenskega – baraba srbakarska!!!

 • TOML

  Zdaj, ko je Janković zafural vsa svoja podjetja in Ljubljano spravil v bankrot,
  tuli, da kapitalizem propada.
  On propada, ne kapitalizem.

 • TOML

  Prej ali slej bo povohal pest, če ga sodišče ne bo spravilo v red.
  Ljudje bodo prihrumeli na Magistrat, tako kot v Makedoniji v parlament

 • TOML

  Komiji vse nam ukradejo in zdaj bi še svoj delež.
  Tukaj se lahko postavi enako vprašanje kot 1945.
  Ali želijo morda tudi življenja zavednih Slovencev?

  • FORT WORTH

   Hocejo !

  • moon

   he, he.. kateri so pa po letu 1945 se ostali?

 • macon

  Najprej se bo stegnil kučan, njegov boter in čuvaj. Potem bo imel Zorangutan težave s svojim levim bratstvom, kjer je marsikomu v svoji primitivni samopašnosti stopil na nogo in ledvico.

  • Novakec1

   Posere se na levico, desnico, slolandijo v celoti, on sedaj paktira s šejki in musliči.

 • TOML

  Kaj je Janković za en koji kurac,
  da bo določal kakšni spomeniki bodo stali in kakšni ne.
  Saraorsko rdeče govedo pa res ne bo o tem odločalo

 • TOML

  Klošar od Kobala že 30 let prodaja isto meglo, menja samo imena.
  Živi pa na naš račun.

 • TOML

  Janković tuli kapitalizem propada.
  Enako so tulili 1945 leta, privatnikom kradli podjetja,
  lastnike pa metali v jame.
  Ustavite fašista Jankovića!

  • Caetano

   Rdečega fašista!

   • TOML

    Fašist, ki se gre protifašista.
    Čisti primerek ANTIFE.

 • janez.pokoncni

  Tovarišice in tovariši, prihaja nov čas, nova ureditev, kjer bomo tudi mi imeli svoj delež!

  Sebe “tlačim” prej med pesimiste kot optimiste (realisti ne obstajajo;)), ampak prvič po letu 1992 čutim, da res prihaja nov čas povsem nasproten, kot ga najavlja Janković. Kaviar socialistična mafija je pokvarjena, zlobna, brezkompromisna, itd, ampak “glupi” niso in mislim, da se tudi oni zavedajo svojega labodjega speva.

  • macon

   A bi se ti zavedal? Valjajo se v bogastvu, keš pičke jim jih vlečejo, idioti jim ploskajo, delajo kar jim paše. To so sami močni afrodiziaki in hočejo le več, več, več.

   Poleg tega so to v glavnem sami zarukani bedaki oziroma največ povprečneži, ki se jim hitro zmeša. Ko berem vsebino Pavijankovićevega govora, mi je jasno, da ni povsem “diht”.

   • samsara

    Navsezadnje gre za polpismenega ‘predupokojenca’, ki se skozi življenje in šolanje v Sloveniji ni zmogel, oz. ni hotel naučiti niti povprečne slovenščine. To pa zato, ker je predšolsko obdobje preživel ‘u Saraorcima’.
    Sam gobec, blef in še kaj za kompletno skazo, kot prenekatere ‘drugove’ in tovariše.

  • KIKI

   “Pusti narod, narod je glup!” Kučanova izjava!

 • rubec

  Hahahahahaha, ke čifur. Še malo pa boš v kehi in ko boš nekoč na odprtem oddelku ti bomo čez ograjo metali najboljšo solato na svetu.

  • sprehajalec

   Pa jankovićevci se je bodo držali, tisti rdeči lazarji, ki jih je Zokane uvozil v Slovenijo iz Španije na solati.

 • FORT WORTH

  Poleg nakradenih 300milionov € zdaj ta idiot zahteva se dodaten delez ?!
  Aja ?

 • Lisjak

  Čefurji nas jebejo v glavo Slovenci jih pa volijo,zdaj se je pa treba vprašat”Kdo je tu zmešan”?

  • janez cepec

   TI

   • sprehajalec

    Janez, ti pomoje še ta rdeče lazarje žreš, samo da so Zokijevi…

    • janez cepec

     to je po tvoje, jebeš použa, če nima bajte

     • sprehajalec

      Še k nam pridi, da se jih boš malo napasel iz vrta.

 • Olga

  Tovariš 10% rabi nov bankomat? Bosta z Kučanom ustanovila sindikat odpisanih komunistov?

  • Franc Šink

   Komunisti niso nikoli odpisani, vsaj v Sloveniji ne. Na žalost.

 • VERZIFIKATOR

  Eviva Budallitas

  ZORO – STRIPOVSKI JUNAK

  Saj še pomniš, kdo je Zoro,
  če stripe plehke kdaj si gulil,
  berilo slabe vrste žulil,
  imel pa knjige za pokoro?

  Pogled mu venomer enak,
  čez oči ima prevezo,
  pod krinko skriva tip pretvezo,
  da lopov ni, da je junak.

  Te torej Zoro ta je vzgajal,
  maskiranec okrog oči,
  ta lik nedozorelih dni,
  ki glave prazne je napajal?

  Kdo od vas pa sploh še pomni,
  kaj pomeni Zoro špansko,
  je vprašanje to postransko,
  vsak le drugo si zapomni.

  Veš, da Zoro za nos vlekel
  vojsko je in policijo,
  zgodbe stripov govorijo,
  da je vsakič vsem utekel.

  Ni sistema bil nasprotnik,
  denar mu zlasti ni smrdel,
  sposodil si je ali vzel,
  na lastno pest, gospod zarotnik.

  Ni Zoro kakšen Robin Hood,
  ki revnim bi zastonj delíl,
  kar pri bogatih bi dobil,
  to zanj nevreden bil bi trud.

  Igra, se ve, aristokrata,
  ki vskoči, uredi zadeve,
  nespametne navduši reve,
  češ, tu pa res ne gre za tata.

  Ker Zoro lastno ima družino,
  je najprej zanjo mu skrbeti,
  sinovom dati, in ne vzeti,
  nato je skrb za domovino.

  Še nekaj ni nam pozabiti,
  da Zoro zgolj cenen je lik,
  da stripi imajo svoj cenik,
  za likom pa so drugi skriti.

  To avtorji so teh vrst stripov,
  ki Zoru so življenje dali,
  se z njim in s tabo poigrali
  in Zoro plod je takšnih tipov.

  Bolj zgodba zdi se ti neumna,
  tem večji Zorov bo učinek,
  tem ravnejši se zdel ovinek,
  za njim pa publika brezumna.

  Pogumna hotel bil sem reči,
  da zgodbi vsakokrat nasede,
  premami slika jo, besede
  pač tega ni moč oporeči.

  Ker bralec, vemo, si, razsoden,
  in veš, kdaj Zora odložiti,
  se branja pravega lotiti,
  že veš, da za smeti je goden.

 • sunday

  zokan in kučkin, kralja tatov slovenije!!!

 • Morala

  Kakšen delež? Kam pa kam se vam mudi, saj ni več nič ostalo!

 • vsemojebabe

  Kaj tip ni že dovolj nakradel?
  Kdaj se bo ta tovariš znašel v zaporniški celici, bo morala prej slovenija postati del Srbije?

 • sprehajalec

  “Tovarišice in tovariši, prihaja nov čas, nova ureditev, kjer bomo tudi mi imeli svoj delež!”

  Na vseh družbenih področjih se bo izgleda zapisal v zgodovino Zokane z zlatimi črkami, ekonomiji, upravi, politiki, sedaj pa še v politični ekonomiji. Če mu ne suflira Mencinger glede slednje, ampak to zgodovina pozabi.

  V privat življenju pa z zlatim kurcem.

 • Razocarana

  Bila sem na Rožniku in v živo slišala njegov govor, iz katerega je jasno da se pripravlja na volitve. Upam samo, da čeprav je njegovih volicev dovolj da ga spravijo v metno hišo, le teh premalo da ga spravijo v parlament in da bo popušil na veliko. Slovenija je že tako izropana, da so njegovi prsti zadnje kar javna blagajna potrebuje.

 • TOML

  Zokić dela finte,
  da nam krade kinte,
  hej brigade tuli,
  da neuke s tem zakuri,
  ko pa vse pokrade,
  sodišču da nagrade.

 • Caetano

  Svetlo zgodovino ja. Krvavo in pometeno pod preprogo do nedavnega delno pa še vedno.

 • Slovenec 33

  V nobeni normalni državi se poturica nebi mogel več iti politika.
  Ker je Slovenija okupirana in kjer okupatorji in izdajalci slovenskega naroda ne spoštujejo nobenih etičnih in moralnih norm pa lahko še naprej tak človek prodaja meglo.
  V normalno državo ne vabijo novih okupatorjev, kot je ta poturica izvedel s podpisom papirjev za izgradnjo islamskega verskega centra z minaretom, ki kvari zgodovinski in kulturni profil slovenske pokrajine.
  Pri teh nedelih mu podporo dajejo vse veje oblasti in topoumni produkti usmerjenega izobraževanja.
  Poturica – je izraz za Srba, ki je prestopil k Turkom v času okupacije Srbije s strani Otomanskega cesarstva- tolmačenje je za topoumne produkte iusmerjenega izobraževanja, ki ne doumejo stvarnosti.

 • učko

  Komunisti, ki so zločinski Hitlerjevi sodelavci in Stalinovi hlapci, so v predvolilni boj zopet potegnili svojega balkansko-podalpskega nacija Jankovića.

  • TOML

   Janković ni nacionalist, on je komunist internacionale.
   On je za komunizem po celem svetu.
   Nevaren kot pravi ruski komunisti.

   • učko

    Nacionalizem bo izrabil za svoje in kominternovske cilje !!!!

 • Sredina

  “Leta 1991 ne bi nihče verjel, da bomo po več kot 25 letih imeli župana glavnega mesta, ki bo za politične cilje skrajne levice spodbujal tragično delitev slovenskega naroda.”

  Res je, smo pa dobili vodjo opozicije, velikega vodjo SDS, brezmadežnega Ivana Janeza, ki deli narod z ideološkimi temami (NOB, osamosvojitvena vojna, arhivi, povojni poboji) ter totalitarnimi idejami in prijemi. Poleg tega ga vodita revanšizem, sovraštvo do vseh drugače mislečih. Po glavi mu ne gre drugo kot vsemogočni Kučan, zlorabe v slovenskem pravosodju, proti njemu naperjena državna uprava…

  • Nata

   To niso ideološke teme, ampak Zgodovina, ki jo levaki kar uspešno pometajo pod preprogo!

   • Sredina

    Ne to so ideološke teme, ki ne spadajo v politiko.
    V politiko spadajo pogovori o gospodarskih temah, pogovori o sodelovanju z drugimi državami, sklepanje zavezništev (in ne iskanje sovražnikov vsepovsod). Pogovarjati se je treba o prihodnosti, o pokojninskem sistemu, o zdravstvenem sistemu, o fiskalni politiki, o investicijah v infrastrukturo, o digitalni tehnologiji, o obrambi, o pravicah delavcev…

    • if

     Brez znane preteklosti ni mogoče načrtovati dobre prihodnosti!
     To načelo je upoštevati, če želimo obdelovati področja, ki jih omenjate in pridelovati plodove!

    • Nata

     Ja imaš prav. Saj v parlamentu lahko delajo, za kar so pristojni !! Kdo jim pa brani ? Tudi opozicija – SDS- dobro dela. Vlaga veliko predlogov in pripomb na zakone. Če temu kaj slediš, je jasno, kdo svojega dela ne opravlja. Pozicija se kar naprej prepira. Zakaj neki? Razpravlja med seboj kdo bo koga? Lepo, koristno vladanje!!

     • Sredina

      NI res koalicija se ne krega, ampak deluje bolj kot glasovalni stroj Vlade. In to da ne sprejmejo nobenega predloga opozicije se mi ne zdi prav, ker je kateri izmed le-teh res na mestu. Ampak je pa res da SDS vedno ko dobi priložnost, če ne pa na posebej sklicanih izrednih sejah, razpravlja o ideoloških temah.

     • Nata

      Ker vseeno dobro delajo. Sds mislim, je prav, da izrabijo vsako priliko . kar naj spominjajo na mnoge nepravilnosti iz preteklosti. Saj si ne izmišljujejo!

    • Nata

     Ja imaš prav. Saj v parlamentu lahko delajo, za kar so pristojni !! Kdo jim pa brani ? Tudi opozicija – SDS- dobro dela.

    • Anthon

     Točno to sem ti nekoliko višje želel povedati. Iz pravljic na ekonomski faks.

  • Anthon

   V tvojem svetu so bile povojne morije očitno tematika pravljic za lahko noč, ki so ti jih pripovedovali kot otroku. Tako postane človek zblojen.

  • Senta Šetinc

   Ojoj, spet eno tako ukalupljeno gledanje. No ja …

 • učko

  Režim je zadnjih 25 let načrtno izganjal Slovence in navažal Južnjake za to, da bojo v Ljubljani ustvarili novo čefursko enklavo, podobno SAO Krajina !!!! Nacionalizem bo njihovo glavno orodje in orožje. Že sedaj se to dogaja, sicer na bolj “latenten” način. Ko bo čas, bojo sprožili nacionalne spore po celi Sloveniji, potem pa kot tisti gasilci, ki najprej zakurijo ogenj in nato “herojsko” gasijo, zopet prevzemali absolutno oblast !!!!

 • if

  Janković, zrušili bomo spomenike klavcev slovenskega naroda in uničevalce slovenstva.
  Kidrič bo padel na Trgu sveta Evrope, Kardelj in njegova druščina bodo padli na Trgu republike!
  Laž nima bodočnosti, Janković je njen pripadnik!
  Ljudje, ki volijo Jankovića, volijo laž, antislovensko, volijo balkansko mafisjski know-how!

  • Sredina

   A ni trg Sveta Evrope?

   • if

    Imate prav. Sem popravil napako.

  • Triple6

   Spisek njegovih volilcev pa najdeš na JSS MOL.

  • Nata

   ++++++++++

 • KIKI

  Županova skrb!

  Ni še dolgo, kar sem ovce pasel,
  v opankah sem v mladosti rasel,
  ker moja mama se je Srbu davno dala,
  da lahko je mene domovini darovala:..

  Tam na tržnici prodajal sem solato,
  spoznam se še na kupus in na zelje,
  a prevara mi postala veliko je veselje,
  ko mi politika je izpolnila moje skrite želje…

  Postavila me je v Merkatorjeve vrste
  proizvajali smo čvrste ekonomske krste,
  vsi dobro vejo, da Srbin najprej sebi daje,
  a tebi ono malo, “ako išta slučajno ostaje”…

  Zdaj sem župan in jebem celo mesto,
  tlakujem sebi dolgo, večno zlato cesto,
  zase in za svoje ljubljene potomce,
  pa za ljubljene še murgelčanske borce,

  Skupaj se mi vsi močno borimo,
  da kak milijonček evrov ne izgubimo;
  krademo lepo, a moramo le pohiteti,
  nihče ne sme nam niti centa vzeti!

  Korito se državno hitro prazni,
  in mi, prijatlji živimo malo v bojazni,
  da pride “kdo” ki hoče nam vse vzeti,
  nas pa za rešetke Doba vse zapreti!

  • Nata

   ++++++++++

 • Nata

  Ja, za, vraga no ? Kdeo pa so to, mi vsi? Tovariši imajo ze sedaj raj! Tisti, ki nismo tovariši in tudi ne dovolimo, da nas tako imenuje, pa bolj tenko piskamo!Pa tisto ” himno ” tudi nismo izbrali !!
  Njegov moto – delu cast, pa nas si vtakne za titovko !
  Se pa bojim, da kašne demokratične vlade ne bomo dočakali!

 • učko

  Janković = Slovensko-čefurski Milošević!

 • jan

  Ni samo Janković problem – problem so predvsem tisti, ki nasedajo nastopačem in bleferjem njegovega kova.

  • sprehajalec

   Prihod na sceno je imel impozanten pred leti, ko so ga pripeljali pod roko, češ “ta je pa ta prav”. Spomenka, pa Murgl’c, pa Mencinger ga je za kravato vlekel, pa Iztok Čop. Za njimi se je pa hulil takrat slavni Miško Miško Mause, ki je takoj nafilal aktovko s 30 milijončki kot gospodarski minister, pa tekel kao v Cimos. Vprašanje, kje so končali milijončki.

   Samo ljudje imajo kratek spomin, da je kar groza.

 • if

  Janković govori o novem redu. Klasični repertoar socilaističnih floskul!
  Janković je županski neokomunist Ljubljane.
  Ta samovšečnež meni, da bo spreminjal zakonitosti, čeprav mu kašča nese le do pravil, ki ustrezajo njegovi kliki.

  Njegov čas pohaja. Povzpetneži padejo nenadoma, nenadejano!

  • Olga

   Vse kar Janković reče, je treba vzeti kontra!

  • KIKI

   Globoko upam, da imaš prav!

 • VERZIFIKATOR

  KUČKA I SLUGA

  Ako ne znaš šta je kučka,
  evo kratkog objašnjenja:
  ona što muškarce mijenja,
  kojoj se za móral fučka.

  Kučku možeš sresti svugdje,
  premda malena je jako,
  može s njom da radi svako
  ovdje svašta pa i drugdje.

  Kučku takvu dobro znate,
  premda brzo sjedi, stari,
  nimalo za to ne mari,
  jer ju sluge vjerno prate.

  Vjerno prate, ližu ruke,
  ovisni o njoj u svemu,
  ližu s ruku gorku kremu,
  svjesni dobro svoje bruke.

  Svoje bruke i sramote,
  ako kučka drugog nađe,
  vještijeg za krupne krađe,
  svjesni vlastite golote.

  Jedan od njih, nazvan Janko,
  najviše se toga boji
  da mu kučka dane broji,
  jer će onda pjevat tanko.

  Propali su onda dvorci,
  i automobili skupi,
  ako Janko glavom lupi,
  eno karte: Saraorci.

  Karte vozne jednosmjerne,
  dok se ona s drugim ljubi,
  Janko sluga službu gubi
  kod te svoje kučke vjerne.

 • Čas je da se vsaj tista peščica narodnozavednih Slovencev dvigne in pove, da je čas da smo na slovenskem mi gospodar ne pa ljudje, ki so kontinuiteta tistih, ki nas že od konca prve svetovne vojne tlačijo in posrbljajo. Kje smo tisti ki še čutimo in rečemo da smo Slovenci!

  • Senta Šetinc

   TAKO JE!

  • učko

   Cmerko to sigurno ni !!!!!!!

 • učko

  Janković nam bo “zrihtu nje” najboljši sistem. Namesto tržnega kapitalizma njegov “čefursko kolhozniški lopovizem” !!!!!

 • tasilo

  Mater, zaradi tega prasca bo treba napisati še pregovore na novo:

  — Kdor drugemu jamo koplje, je Zoki.
  — Zoki zokiju ne izkljuje oči.
  — Iste sorte zokiji skup letajo.
  — Grdi zoki lepo mesto najde.
  — Šticunga ne pade daleč od Zokija.
  — Če gre bik, naj gre pa še Zoki.
  — Po Zokiju zvoniti je prepozno.
  — Zoki dlako menja, nravi nikoli.
  — Zoki dela dolg.
  — Vsak Zoki svojo malho hvali.
  — Kar seješ, to Zoki žanje.
  — Vsak zoki nekaj stane.
  — Dobra vaga k Zokiju pomaga.
  — Kakor se obrneš, imaš vedno Zokija zadaj.

  Basni pa drugič.

  • FORT WORTH

   Dobro da si presaltal iz pravopisa na pregovore (:-)))

   • tasilo

    Jaz raje šlatam ko šaltam.

    • FORT WORTH

     Ja verjamem.
     Prosim,bodi milostljiv z naso novo. Samo eno imamo.
     Obljubi,da se bos potrudil.

     • tasilo

      Emm … Če misliš Hanibala Lectorja, je tule zraven in pravi, da se bo še malo bolj potrudi, ko že ravno tako lepo prosiš; kajti to, kar napiše, je že zelo prizanesljivo proti tistemu, kar se mu zapodi skozi misli v prvem trenutku. Ampak, veš, Nova se mora pa tudi začeti truditi, vsaj malo za začetek, vsaj kakšne najhujše cvetke naj popravijo in napak, o katerih večkrat piše, ne delajo več. Zlomka, nekatere napake so prav osnovnošolske! Jezik je eden od konstitutivnih elementov vsakega naroda. S tem ni heca. Drugače bo spet snel rokavice, pravi ;-)

      Jaz, Tasilo, ki sem sicer zadolžen za vse druge neumnosti razen jezikovnih, pa lahko le povem, da je ta Hanibal ena taka hecna beštija, ki se včasih strga s ketne in ga je včasih kar težko ujeti in pripeti nazaj. Ampak če bo Nova vsaj malo pridna, bo tudi on bolj priden.

     • FORT WORTH

      Ok

     • Senta Šetinc

      Kak lektor ne bi bil odveč pri Novi, to vsekakor drži. Fino bi bilo, ko jim nihče ne bi mogel (vsaj) na jezikovnem področju ničesar (večjega) očitati. dovolj je namreč že vsega tega , kar si nasprotniki Nove izmislijo kot očitek na vseh drugih področjih. Večina izmišljenih, krivičnih stvari, ki pa jih natolcevalci ponavljajo do nezavesti.

     • tasilo

      Jezikovno bi morala biti Nova popolnoma brezhibna, saj stavi na — in toliko pridiga o — Sloveniji in slovenstvu.

      Drugo pa je, da imajo preveč pamfletarjev, ki z navidezno perfidnim, dejasko pa precej cenenim in butastim, pretirano dramatičniim tonom (sam mu rečem verbalni priapizem) pretiravajo. Veliko prispevkov je preočitno in vpijoče tendencioznih in pristranskih, brez uglajenosti, šlifa, rahločutnosti in pretanjenega “serviranja” sicer dobrih idej. Veliko preveč je tudi kalimerovstva. Zdaj bom zapisal veliko herezijo, vendar se od režimskih medijev lahko marsikaj naučijo, kajti režimski mediji so perfidnost izpopolnili do konca. Nasprotnika najlažje premagaš z njegovim orožjem.

      Dejansko bi rabili dva ali tri hude strokovnjake za medije, novinarstvo (pa ne FDV-jevce!) in politični marketing. Zanesenjaki in naturščiki ter premalo usposobljeni/sposobni “kao” profesionalci, na katerih precej vse temelji, so sicer simpatični, marsikdaj pa naredijo več škode kot koristi.

      Za začetek bi bil pa že lektor dovolj, drži.

     • indijanka

      Lepo prosim…ne vzemi mi Hanibala Lektorja. Novo bogati.

 • učko

  Najbolj razvpiti režimski lopov bo vpeljal nov družbeni red, lopovizem.

 • učko

  Janković kot lopov je nedotakljiv, ker je “režimski lopov”, ne kakršen koli lopov !!!!

  • Olga

   Nihče ni nedotakljiv! Palica se namaka, a šerif ne ve!

 • učko

  Janković frajerja špila z davkoplačevalskim denarjem. Lako je tako !!!

  • Olga

   Zaprimo pipico! Janša mu jo je že!

 • tasilo

  Šerif Ljubljane: “Tovarišice in tovariši, prihaja nov čas, nova ureditev, kjer bomo tudi mi imeli svoj delež!”

  Zoki, jaz nisem noben tovariš. Jaz pošteno delam in pošteno zaslužim.

  • von Rhein

   tasilo,cenim tvoje prispevke,toda…prosim, vsaj ti ne imenuj tega “Viervaterschakala” zoki. Pritepenec,ki niti malo ne kaže hvaležnosti tistim zaradi katerih sploh obstaja in katerim lastnoročno krade iz denarnic,računov ali kar btw.iz žepov.

  • Mojca pokraculja

   Ja bl “pošteno” kot njegova snaha, to pa že ne.

   https://www.instagram.com/ursulagawish/

 • rubec

  Še dobro da čapcu ne pade na misel uvesti 90 letko v osnovne šole, da bi jo tudi njegova polpismena noukoment sinova lahko končala.

  • KIKI

   A ni Jurček doktoriral oz. pripravljal magisterij, če prav pomnim?
   Kolk je le to “ata” stalo ? Kakšen velik apartma v Celovških dvorih
   za tovariša “profesora”, a njee?

 • Steiermark

  Ta je pa resnično “gotof”….. postaja vse bolj agresiven in sovražen do normalnih ljudi, katere bi rad zasužnil do konca, po balkansko, kot turški hlapec. Zanimivo pa je, da toliko laja in tuli proti kapitalizmu, katerega – tovariškega in “prihvatizatorskega” pa je sam, največji predstavnik, v Sloveniji (ne slovenski). Ali na Polju nimajo kakšne kletke proste?

 • Dragan Krstič

  Tip se norčuje iz tepčkov ki ga poslušajo, na koncu mu še ploskajo. A je lahko raja še bolj butasta kot je.

 • tasilo

  Baje, da že v šoli je bil napadalen,
  potuhnjen in čuden in asocialen
  in sploh marsikdo že takrat je dejal,
  da bo ta pankrt nesrečno končal.
  Se mama uboga je bridko jokala,
  prosila, molila, ob tla se metala,
  a kot iz gospodka bi zrasel gospod,
  tako iz falotka je zrasel falot.

  —————————————————————
  He he, ste mislili, da ima to kaj z Zokijem?? Naka.
  Tako se začne Balada o Trobcu od S. Makaroviqi.

  • samsara

   Vsaka podobnost pa je seveda zgolj slućajna, de?

 • cosmosjasnovidec

  Hehehehe.Tale lopovska copatarska nesnaga se že kar javno norčuje iz ljubljančanov ti ga pa še vedno prenašajo in mu celo ploskajo.

  • samsara

   Vedno ‘već’ je lublanćaninov in zoki je njihov, oni pa zokijevi. Nič drugega tu ne šteje, saj niti ne znajo dobro šteti, pa tudi ne da se jim, saj jim ni treba.
   Poleg tega, pa se vedno najde dovolj copatarskih, omejenih Slovencev, tudi jugonostalgikov, ki vneto ližejo podplate vsakomur, ki ni Slovenec, še posebej pa Balkancem. Pa trudijo se pačiti po njihovo ob vsaki priložnosti in se pri tem počutijo počaščene in imenitne.

 • centurion

  Prekleti balkanec.
  Qwa je naredil za Ljubljano?
  Džamijo.
  In kaj kani Kućan z njim narediti iz Slovenije?
  Politično islamabad
  ekonomsko pa Mercator.

 • centurion

  Nova ureditev že dolgo funkcionira v Sloveniji,
  sicer bi bil ta ćarapan na doživljenjski robiji.

 • Janez

  Labodji spev ?
  Pardon – labodi : poslovilno krakanje postaranega “gospodin-tavarišča” ?!
  Kdaj?
  Bo šel v penzijo !
  Lepo mi je – ker nimam RTVSLO – pa ga nikoli ne vidim. Lepo mi je – brez “župana”.L.r. Janez KOMENDA

 • garfi

  ROP STOLETJA
  Dejan Steinbuch: BISTVO PROBLEMOV V SLOVENIJI JE PLENILSKI POHOD, 18. minuta in naprej
  ni ne belogardistov ne partizanov, nobenih ideloških konfliktov, migrantov, beguncev
  GRE SAMO ZA DENAR IN DELITEV PLENA, pa ne Janša in SDS, da ne bo pomote
  VSAJ 100 MILIJARD SO UKRADLI RDEČI KRIMINALCI
  09.03.2016 Nova24TV: Oddaja Hobotnica
  18. minuta in naprej
  https://www.youtube.com/watch?v=6raxuvcQPMo

 • centurion

  Okrog Ljubljane drogovi z rdečo zvezdo,
  nasred Ljubljane ISIS zastava na minaretu.
  To je prvomajska obljuba Žepana nikoli streznjenim
  ljubljanskim ovcam.
  Samo ne ga vsiljevat ostalim Slovencem, domoljubom.

  • KIKI

   Bomo že našli še kakšen “fraj” kandelaber za LJ kadavra!

 • sprehajalec

  Gre za kulturološke razlike, zato Zokane uspeva v Sloveniji pa še marsikdo,oziroma vsaj predsedniki raznoraznih sindikatov.

  Vzgoja in genetski zapis “pater familias” podrazumeva močnega gazdo doma za mizo. Ki ima v rokah TV daljinca, ima zadnjo besedo, pa da je južna pravočasno in podobne fore. Take družbe rojevajo diktature in “močne osebe” ki odločajo.

  Drug tip familije, ki se je razvil na severu Europe in tudi pri nas so zametki, pa je “demokratis” oziroma za TV daljinca v rokah so mukotrpna pogajanja, nasilje je izključeno. Gre za neskočno parlamentiranje o vsaki stvari, da se spravi skozi. Iskanje kompromisov, pogajanja, za avto, seks, dopust, južno.

  Sedaj kratkoročno je pater familias učinkovitejši. Ni pogajanj, ni dogovarjanj, ni ničesar. Vprašanje pa, če je ekonomičnejši, saj gre na prvo žogo, pa hitre jeze je. Ljudje tukaj bi rekli, da zna biti odločen.

  Drugi vidik, ki pa nagne tehtnico v demokratis, pa je, ekonomičnost takšne družbe, saj so izdatki pod opazovanjem, ne tako kot sedaj v prestolnici, zapufavanje brez nadzora, pa na dolgi rok severne družbe dokazujejo svojo ekonomsko in družbeno superiornost nad južnejšimi. Na koncu koncev bodo sentimentalke vekale, da so južnejše bolj čustvene pa temperamentnejše, pa strastne in da to pogrešajo. Protiargument pa je, da južnjaki derejo vedno na sever, nikoli na jug.

  • rubec

   *************

  • tasilo

   Zadnji stavek pa zmaga. A viš, he he, ravno južno od nas izvira rek:

   Što južnije – to tužnije.

   • učko

    Što južnije, to ružnije !!!

 • centurion

  O domobrancih in spomenikih je ta četnik v eksilu zadnji,
  ki bo o tem pridigal.

  • Igor Kavalar

   Janković ni četnik, bo pa prvi srb, ki bo muslimanom zgradil džamijo in prišel v Guinessovo knjigo rekordov.

   • tasilo

    On zase sicer ponosno pravi … https://www.youtube.com/watch?v=t4YoUkQrcrw

    — “treće: ja tvrdim za sebe, nje, i to je muja poruka svugda gde se nalazim … da sam čistokrvni mJešanac …” @ 1:53
    — “tako da … Ljubljana je moj grad … ja sam čistokrvni mJešanac ” @ 2:29
    https://www.youtube.com/watch?v=t4YoUkQrcrw

    PS: Bodi pozoren, kako je voditelju kar sapo vzelo @ 2:02 , ker “Srbin-made-in-Saraorci” Zoki na srbski televiziji po HRVAŠKO(!) reče, da je “mJešanac”.

    • Igor Kavalar

     Čistokrven mešanc. Za tako pasmo pa še nisem slišal.

     • tasilo

      Nemci rečejo “echtes Viervaterhund” (rasni pes štirih očetov). V prenesenem pomenu pa je to oznaka za pritepence. Zoki se kurči s tisto krvjo, s katero mu najbolj ustreza.

   • KIKI

    Zgradil bi tempelj tudi hudiču! Ciganu umazan denar ne smrdi!
    Njegovi prsti so lepljivi od dreka! Ko caplja po Ljubljani, za njim
    smrdi kot v greznici, ogaben smrad dreka, pomešanega z žveplom!

    • karlina

     On je ze zdavnaj prodal svojo dušo hudiču, če jo je sploh kdaj res imel.

   • mannuro

    Torej! Ni srb. Je bosanc ali kosovar rojen v Srbiji!

 • Antonius

  Za 200 milijonske posle, ki jih je Janković kreditno obesil za vrat Ljubljančanom je v stvarnem deležu zahtevanih procentov v svoj žep pobasal kar zajeten znesek konkretnega.
  Ne pravijo mu zastonj mister 10 procentov.
  Kako s kreditov obereš vrhnje, bo vedel vsak, ki je mimo uradnega računa doma, ceneje plačal vodovodarja.
  Jankovića spustiti v politiko je neumnost, primerljiva s spustitvijo podgane v shrambo.

  Domobrance pa ceneno šinfa zato, ker upa, da je partizanskega, partijskega in udbovskega podmladka toliko, da ga bodo na volitvah, ki se počasi napovedujejo, podprli.
  Zapomniti si je treba, kar je Jankoviću pred tv kamero zabrusil Tone Rop. On ga je namreč postavil v Mercator za direktorja. Janković je pa potem Mercator spravil v pufe, ki so na koncu rezultirali s ceneno prodajo Todorićevemu Agrokorju.
  Janković je toliko ekonomista, kot je Bratuškova magistra.
  Pamet v roke je rekel butelj, potem je pa na glavo skočil na beton. Janković, ekonomist pač?!

 • Igor Kavalar

  Jaz mislim, da je on zgrešu poklic, ker takega stand up komika svet še ni videl.

  • Hribouc

   Hudičev komik.
   Kobal isto- podla podlasica!

 • Volkhv

  Jaz pa mislim, da je čas, da Rusija prekliče vse odnose z srbsko mafijo, kar jih tudi pozivam.

  • xtc

   Komunisti naj prekličejo samega sebe:Ti si i diot:

   • Volkhv

    Ajde seronja primitivni, da ti raztrgam ta goltanec, te vabim v Lendavo. Povej uro in čas in dobiš me v celoti. Komaj čakam.

 • xtc

  Seveda prihaja nov čas;v katerem ne bo mesta za socializme in RAZNE čANKOVIČE:
  Ko bo narod ugotovIil kam familija Ćankovič do slehnega sodi ipd bo tudiSloveniji lepša:

 • xtc

  Čankar se bo repenčil in nastegoval Ljubljanske bebave ovčice vse dotlej dokle ne bodo nekomu enostavno popustili živci zaradi nategov in vso drruščino z Zokijem in varnostniki vred spustili čez ročne veščine;nato bo kokodakanje hitro utihnilo:

 • Igor Kavalar

  Šerif Ljubljane: “Tovarišice in tovariši, prihaja nov čas, nova ureditev, kjer bomo tudi mi imeli svoj delež!”

  Najraje bi razbil šparovček in ga nafutrov z kovanci, da ga mine pohlep.

 • barbara rov

  ”tovarišice in tovariši” HA HA HA HA HA HA!!! Sestra ali imamo še enega popotnika, ki se je izgubil v času?Enim se je očitno čas ustavil tam nekje v poznih ’80 ali pa na začetku devetdesetih!!! Pa kaj je z vami ljudje, no, a je koka popustila?

 • učko

  Komunisti, Hitlerjevi sodelavci in Stalinovi hlapci nam demokracije ne bojo dal !!! Januković in Kučan kot frontmena zločinskega vladajočega režima, finančno izčrpavata državo, izganjata Slovence in uvažata emigrante, svojo vojsko !!!!!!

 • učko

  Janković sporoča Slovencem, da Ljubljana sploh ni več njihovo glavno mesto Slovencev, sploh ni več slovensko mesto, ampak čefurska enklava, SAO Čefurjana !!! Tko, nje, se nimate več kaj sekirat za to, kar se tam dogaja !!!!

  • KAPIBARA

   Misliš: Gubernija

 • zokispoki

  Za začetek bi bilo treba tega ćefurja dobro premlatit, ko takole stresa nebuloze in plahta vernike rdeće zvezde. Jim je pozabil povedati, da jim je ravnokar spulil 18 milijonov, direktno iz njihovih obubožanih denarnic ! Če ga oblasti nočejo procesirati in posledično zapreti, saj ga očitno ščiti božja murgeljska roka, je treba preveriti, če obstajajo kakšne alternativne rešitve !
  Pa ne mi govoriti o demokraciji in pravni državi. Ravno s to barabo, stoji, ali pade pravna država.
  Očitno je že padla !

 • von Rhein

  Kadar vidim,da se nekje pojavi ta ogabni stvor , vidim sliko plazilcev,ki so ga prišli prosit,da kandidira za neko murgl-serbo stranko. Skupaj na sliki so lep dokaz kdo so banditi,ki so uničili Slovenijo.

  • KIKI

   Takrat, ko so bili tako lepo zbrani “na klopci” pri cigotu, bi mi kakšen
   kalašnikov res prav prišel!!!!

 • Levicar nikoli!

  A se takih govorov in izobesanje komunajzarskih simbolov ne da prijavit na kaksno EU instanco, da bi tam vedeli kaj rdece podgane tukaj delajo?!?!?!

  • von Rhein

   EU instance dobro vedo kaj rdeče podgane počnejo. Imajo jih med seboj.Vajgl,Fajonka in x število po uradih.

   • učko

    Zato pa je prišla komanda iz EU, da se slovenske banke prodajo, še posebej NLB. Pa so rdečkarji to spet zablokiral, da bojo še naprej kradl milijarde !!!!!!!!!

    • Mantadea

     Preko udbaske banke perejo tudi denar iz kriminalnih poslov, kradejo pa neomejeno.

  • učko

   To je nič v primerjavi z milijardami, ki so jih pokradli in jih še vedno kradejo prav zdaj !!!!!!!!!!

  • KIKI

   Upam, da ima kdo od nas kaj pameti in vez, da to prijavi!
   Vem pa, da se EU gladko fučka za tole zgubaško
   balkansko vukojebino, naši predstavniki pa se v parlamentu
   podrepno slinijo “ta glavnim”. Poglejte ogabnega Vajgla, bebavo
   Fajonko, napihnjeno Bulčko …v glavi rdeča zvezda, v denarnici
   pušeljc evrov! Taki se za nas ne bojo borili, ker se bojijo za lasten
   obstoj! Zver in desni pa tako vejo, kaj se tu dogaja, pa so
   zaradi premalega interesa EU do nas, nemočni!

   • Mojca pokraculja

    Sory, samo bolj pravilen zaključek bi bil : vejo kaj se tu dogaja, a se jim sladko j..e ! Žal je tako !

    • von Rhein

     A Šulinovi tudi? Meni je všeč.

     • Mojca pokraculja

      Po pravici povem, ne vem. Jasno je to, da oni sedaj živijo v drugem svetu, normalnem, v primerjavi s to norostjo, ki jo mi živimo.

     • von Rhein

      Vem,vem Mojca. Poslanci SDS se mi zdijo nekako megleni. O Vajglu pa raje ne napišem mnenja.Spomin mi seže v čas,ko je bil zunanji.Bogovič..butl.Fajonka…pokvarjrna vliznjenka. Šoltes…nedifinirano agregatno stanje.

   • Vstrajnik

    “Upam, da ima kdo od nas kaj pameti in vez, da to prijavi!”. KIKI a si misil usmerjenim organom in krivosodju? Taka prijava pri rdečih leži v predalu in se nabira prah.

  • Mojca pokraculja

   Škoda cajta s prijavami, vzet stvar v svoje roke, pa mu spomenike na poti tovarištva in spominov podret. Čez noč, tako kot so to storili pred davnimi leti, ko so odstranili neke nagravžne kovinske konstrukcije z rdečimi zvezdami. Če me spomin ne vara, je to zrihtal neki Lesar. Enkratno, joj kolk so skakali v luft !

   • Nejc Ornik

    Te “jambore” bo ponovno postavil v maju. Je 1. maja obljubil…

    • Mojca pokraculja

     Kr nej jih pol postavlja, užitka nam pa ne bodo vzeli, ko se bomo smejali njihovemu jadikovanju in zgražanju.

 • von Rhein

  “Jaz imam Janeza (Janšo) rad. Tako ga imam rad, da bi mu večkrat rožce nosil. Res, res, tako ga imam rad”.

  To je bil vic dneva na Rožniku. Sicer ne vem v kakšnem smislu spada v praznovanje praznika dela. Vem pa,da je gostilniški zabavljač Kobal pripravljen ustvariti še kaj bolj neumnega. Ne zaveda pa se,da bi na njegove ostanke redkokdo prinesel rožico.Večina bi hodila tja scat.

  • Vera

   Kobal sodi v nek drug prostor in kraj , kjer ne bo imel več nobene besede !

 • dvanajstzvezdic

  Ne se razburjat! Njegov čas se je izpel, gre za poslednji labodji spev. Bojim se samo, da bo po tem spevu še več gnoja in bomo padli še v večji podn, predno se bomo končno osvobodili lažnih tovarišev.

 • učko

  Janković ni več zadovoljen s svojim deležem 10% u kešu od vsacga posla u Čefurjani ! Zdej bi rad še več !!!!!!!!!!!!!1

 • Hribouc

  Sanja svinjo svoj kukuruz!

  Baraba računa, da bo spet vladoval v novonastajajoči sovjetski republiki, ko bi naj rdeča Banda v diktatorski in nasilniški maniri prevzela vso oblast. Udbokučanisti so pozabili pomembno dejstvo, namreč, da jih bo Trump sesul, ker Sevnica nikoli več ne bo rdeče leglo antičloveškega kriminala!

 • Borut Stari

  Kot vedno, bo še naprej tako, kot že 70 let, odločal o slovenski oblasti CK Partije, danes kar CK v Murglah. Točno tako kot je rekel S. Dolanc. Zdaj smo na oblasti mi in če ne bi bili mi, bi bil nekdo drug. Tega pa ne bomo nikoli dovolili, Lutkar v Murglah pridno vleče vrvice tako, da voliteve letos in drugo leto ne bo dobil nihče, ki ni iz njegovega hleva.Ne moreš verjeti,kako zsidranih je tistih 60 % glasov pravilno razpršenih po slovenskih glavah.

  • Vstrajnik

   Državljani, ki tega ne razumejo ali nočejo, že plačujejo ceno danes, vnuki jo bodo nadaljevali.
   Žal mora prit ljudem zaradi bede trebuh do zemlje, da bodo začeli razmišljati drugače, ne vem pa če bodo tudi odločali. Za zdaj ne kaže.

 • sumljivislon

  KDAJ MU BODO OPERIRALI – KILO……………FOTO: Sprevrženo: Slovenijo zajela epidemija rdečih zvezd http://dlvr.it/P2zW79

  View image on Twitter

 • domovina mili dom

  Misel. Kako bi se počutili komunisti, če bi si po letu 45 domobranci prisvajali zmago nad poraženo okupatorsko vojsko.
  No tavarišči, tako se mi domoljubni Slovenci, ki smo zmagali v edinstveni bitki za samostojno Slovenijo v njeni zgodovini, počutimo sedaj, ko si vi balkanski kolaboranti prisvajate zasluge za osvoboditev Slovenije.

 • Vera

  Tov. Janković : Tebe bi morala čakati celica na Dobu , ne županovanje v našem slovenskem glavnem mestu ! ” Svoj delež ” si pa izbori v Saraorcih v Srbiji , ker Sloveniji si ti dolžan , ne mi tebi ! ! !

  • radames

   Čefur NE SME biti žepan Ljubljane!!!
   Slovenski narod mora NUJNO Jankovića spravt v Srbijo!!!

   • airways

    Prostovoljno ne bo šel, ker mu je prelepo tu. S silo….

 • tramal

  Prav žalostno je da en pritepen in umsko bolan srbin lahko tako zavaja ljubljančane da ga volijo.Morali bi ga posaditi na en star bicikl pa da goni direkt do beograda brez povratka.Seveda brez nakradenega denarja.

  • Mantadea

   Veliko slovenckov ga voli zato, ker jih njegovi psihopati podkupujejo z ukradenim denarjem zavednih in postenih Slovencev, tistih ki smo proti mafijskim pokvarjencem. Name se je spravila srbska mafija, me okradla in ze veckrat hotela ubiti, ker sem se postavila zase. Vem, da nimam moznosti, ker njihovi umazani kremplji segajo do vrha oblasti.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • radames

  Najbolj kretenski narod na svetu je slovenski. V pametnem in ponosnem narodu ne bi našel niti enega človeka, ki bi 1. maja šel na Rožnik. Vzrok bi bil to, da tam govori Janković.
  Poleg tega. Če so tam ljudje in ga poslušajo, so zato, da vanj že med govorom mečejo gnila jajca.
  Pri nas pa nič! Kot ovce stojijo na Rožniku in poslušajo enega najhujših tajkunskih kriminalcev, ki ga sodstvo nikakor noče vzeti v svoje roke.
  Kdor je bil na Rožniku in poslušal Jankovića, je KRETEN! Mi je zelo žal. Nekaj jih poznam, ki so tam bili.

  • Mojca pokraculja

   Hehehe, kretenom se gre za hrano in pijačo, sam da je zastonj !

   • von Rhein

    Požrli so vse pokvarjeno meso,ki je bilo vgrajeno v čevapčiče.Za kazen.

   • zaton

    Zoki jih je po nagovoru povabil na “pljeskavice i čevapćiće”.

  • dvanajstzvezdic

   Kolk folka od oka je pa bilo tam? Čisto za info.

   • radames

    Če je bil eden, je preveč!!!

  • karlina

   Pa saj na Rozniku so vedno eni in isti-rdeči, komunisti in predvsem SRBI !!!!!

 • janez zorman

  Kobal igra samega sebe v Štoriji !

  • karlina

   točno

 • Nata

  Ne gre in ne gre mi iz glave ta Jankovićev nagovor.!!
  Ravno on je največji kapitalist – v slabšalnem pomenu ! In si upa ljudem – pa čeprav tistim tovarišem na Rožniku – flancariti o novi ureditvi ? O boljših časih ?? To naj pove svojim puncam iz Mercatorja, ki so menda jokale za njim !!
  Ta človek mora imeti ob sebi eno mogočno ” štango “, da si toliko upa.
  Bomo sploh kdaj izvedeli, kdo v Sloveniji, ali pa od zunaj, vodi naše politične tičke ?

  • Karmen

   Ko sem pred dvajsetimi leti pustila službo in ostala doma, je bilo potrebno gledati na vsak tolar. Zato sem hodila po fasungo v LIDL v Gorico. Nekega dne tam srečam trgovko iz Merkatorja, s katero sva se tudi malo poznali. Me je prosila, da naj ne povem sodelavkam, kje sem jo srečala, da ne bo izgubila službe.

   • Nata

    Ja no !! Brez komentarja. . . . . .

 • Solo

  “Ne dovolimo, da kdorkoli spreminja našo svetlo zgodovino.”

  Ja, vaša zgodovina je tako svetla in ste nanjo tako zelo ponosni, da ste uničili preko 90% udbovskih arhivov, preostanek pa anonimizirali in praktično zaprli za raziskovalce. Da ne bi slučajno kdo preveč brskal po tej vaši “svetli zgodovini”…

  Nismo Slovenci tisti, ki hočemo spreminjati zgodovino. Spreminjate (in skrivate) jo tovariši komunistični klavci, katerih “svetla zgodovina” je odgovorna za preko 700 (do sedaj odkritih) množičnih morišč, kjer ležijo kosti zverinsko pobitih Slovenk in Slovencev – žrtev komunističnega genocida.

  Te žrtve so bile pobite na skrivaj, v konspiraciji in pod okriljem noči, pometane v globoke kraške jame, zagrebene v tankovske jarke, zazidane za številnimi stenami rudniških jaškov, brez označenih grobišč, poboji so bili prepovedana tema – vse to najbrž zato, ker so bili tovariši komunistični klavci tako zelo ponosni na svojo “svetlo zgodovino”, da jo že 72 let potvarjajo in skrivajo pred očmi javnosti…

  • Karmen

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • garfi

  nova ureditev je komunajzarski NWO
  globalni komunizem
  soros jih plačuje bandite

 • Franc Šink

  Kako je sploh prišel do Slovenskega državljanstva? tistega za 600 tolarjev? In kako to da ima dvojno državljanstvo? Kandidat za policista ali vojaka pa ne župan je pa lahko ali kaj?

 • zaton

  Glej glej, kdo razlaga delavcem o izkoriščanju in kapitalizmu. Gospod, ki ni plačal podizvajalcem del v Stožicah. Ko vidim ta hinavski obraz, me nekam prime.

  • baubau

   Naj vam Bog pomaga,zaton:kje pa vidite na njem gospoda?

  • karlina

   Veselim se dneva, ko bo na njegovem obrazu izginil ta nagravzni, prisiljen nasmeh, resnično.

 • barbara rov

  samo eno vprašanje imam. Če že visijo zastave na LJ gradu, zakaj ne visi Slovenska zastava??? A je kaj narobe z njo?

  • zaton

   Očitno ne bo visela, dokler bo na prestolu župan na pol srbskega porekla. Važno, da visi mavrična.

   • von Rhein

    Na pol srbskega,na pol ciganskega.

  • macon

   Rdeča gospoda se podela na slovensko državo in njene simbole, hkrati pa častijo jugoslovanske simbole in državo. To tudi javno kažejo.

   Temu potem radi rečejo naprednost in liberalnost.

  • Gru

   Nic ni narobe z njo, kdaj pa bi ti dovolil ljubljansko zastavo viset na gradu????

   • zaton

    Slovenska zastava je naš državni simbol in zato bi morala viseti na gradu, vendar ne bo, dokler bo župan glavnega mesta Srb.

    • Marko Lesar

     Vsi govorite o Srbu. On ni Srb je Romunski cigan, t. I. AROMUN ali bolj znano kot Cincar. Vthpkajte na Wikipediji. To sem zvedel od Srbov v Beogradu.

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   V glavnem mestu, kjer je zupan SRB, je vse jasno.

 • Hribouc

  Banditski štab Rdečega Gulaga Udbokučanistan mu spiše govoranco in zagnani apartčik zvesto izpoli voljo glavnega udbaša in pove vsakoletno rdečo poslanico hudičevega miru slovenistanskemu ljudstvu.
  Seveda ga držijo v šahu in on mora gobezdati, kar mu je naročeno.
  Ko crkuje Rdeča zverina, dobro mlati z repom po okolici, ne tako za hec , kot pravi Janša!
  JANŠA, bodi skrajno previden in obvesti Evropo in Svet, da zver naklepa zlodejske stvari !
  Zver se bo vedno odločila za zločin in ne za pogin.

 • neny

  Basen o Zokiju, Hanibalu in Kučanu

  Nekega
  dne najde Hanibal Zokija na skednju kjer dela kar dela…

  Že
  pomoli jezik v…, ko zagleda pred seboj velikega Hanibala.

  ≫Zgini, to je moje p…!≪ zarenči Hanibal. .

  ≫Tega ne verjamem!≪
  reče Zoki. ≫Tebi ljudje ne dajo mleka, ne p….≪

  ≫P…
  je tu, torej je moja!≪ odgovori Hanibal. .

  ≫Tako pa ne gre! Razdeliva si jo,≪ predlaga Zoki.

  ≫Velja!≪ reče Hanibal čez nekaj časa. ≫Ampak jaz začnem!≪

  ≫Ne, jaz začnem!≪ ≫Ne ti, jaz!≪
  kriči Hanibal.

  Tako
  se nekaj časa prepirata. ≫Pst, nekaj slišim!≪ zašepeta Haniabal.

  Tudi
  Hanibal sliši korake.

  ≫Hitro stran!≪
  zavpije Hanibal.

  ≫To je Kučan!≪ Brž se skrijeta v slamo.

  Kučan pa zadovoljen
  oddela svoje
  hehehe

 • Diagnostik

  Sam ta zoki je pa tak klovn, ne razumem kako ga lahko ljudje sploh še povohajo.

  • montyamp

   Saj ga ne vohajo ljudje ,
   Srbi ga vohajo .

   • karlina

    V Ljubljani, kjer jih je največ, vsi SLOVENCI, so ze skoraj zaradi njega in njegovih, zbezali ven iz Ljubljane, kar je grozljivo in zelo, zelo, zelo zalostno.

 • Levicar nikoli!

  Prihaja nov cas ja… ko boste rdecuhi mrtvi!

  • Aron

   Kopljete jame?

   • Levicar nikoli!

    Ne, vi si jih sami. Ce si jih pa se ne, jih pa se boste!

    • Aron

     Pozivaš na genocid?

     • dvanajstzvezdic

      Nad slovenskim narodom levičarji izvajate genocid od leta 1941 dalje.

     • Mojca pokraculja

      Si zamenjal osebo, Tunek ves čas poziva k genocidu. Ti pa nič !

 • airways

  Jankovič je lutka in pa politični oportun. Vse za dober biznis, vse za dober denar! Čas bi že bil, da pove koliko je zaslužil z odobritvijo gradnje džamije!

 • Hun

  vidm da Slo desničarjem Srbi delajo hude travme…

  • dvanajstzvezdic

   Slabo vidiš, nabavi si špegle!

   • Hun

    ti pa “muda”

  • Okrs Bokers Flokers

   Vsakemu normalnemu proevropskemu narodu gre parazitski srb na k.. Ac. Tako pač je, drhal nima v civiliziranih delih sveta kaj delat. Pa saj veš, kdo in kaj je srb. Parazit, nategun, egoist, ki ne ve, kje mu je mesto.

   • Hun

    zadnjji tvoj stavek in opis karakterja človeka zasledim danes v velki večini tudi pri Slovencih s tem da radi svojo rit vlečejo ven s cinkanjem…

  • Diagnostik

   Niso vsi Srbi slabi, samo je pa res, da so nas skoraj asimilirali v jugoviče.

 • Vstajnik

  Ta pa res provocira. Taki slej kot prej tudi najdejo.

 • Okrs Bokers Flokers

  Dajte no. Kdo ne pozna srbjanca? 40 let sem na svetu, pa vem, da so to sami mutibariči, lopovi, hrbtoštihači. Srb je luzer, je polciviliziran bebec. Nategun, lopov. S Slovenci smo cca 150 let narazen, industrijske revolucije sploh imeli niso, torej ditektno iz turške pašaluške plemenske ureditve v socijalizem. Srbu je delo španska vas, so kot virus, pride, parazitira in ščuva. Laže, krade, nateguje. Pa saj so tudi pri nas večinoma paraziti, neizobraženi, polpismeni, kateri tvorijo vsa socijalna blokovska baljanska socialna legla. Srbu nikol ne zaupat, pa poglejte dejstvo, skupaj z rdečo sodrgo so pobijali nas Slovence, da lahko namesto doma v njihovi necivilizirani vukojebini, kjer nič nimajo, danes parazitirajo Slovence. Ljudje božji, poglejte obmorsko regijo, kjer ni več slovenske besede, pa 11.000 prejemnikov socijalne? In v to leglo parazitskega legla se spreminja Slovenija. Slovenec, zbudi se! Ta drhal polcivilizirana mora jit!

  • Diagnostik

   Ne bomo se jih več znebili, lahko samo upamo, da se bodo naslednej generacije asimilirale.

   • karlina

    ziher ja

  • domovina mili dom

   Problemi so z vsemi, ki še imajo plemenske nagone. Upajmo, da bodo enkrat socializirani na neki točki civilizirane omike. Do takrat pa na volitve, da se ti plemenjaki iz vučitrnovske palanke socializirajo s krajnsko klobaso.

 • Okrs Bokers Flokers

  Te dni vas prihod v prelepo gorenjsko mesto Kranj pozdravi plakat, na kateremu je naslikan nek debel, zanemarjen, podplut umetnik. Spodaj piše ŠERIF KONJEVIĆ. Skor sem kozlal, od gnusa, ali pa samo zaradi primitivzma, frend bi se skoraj polulal od režanja, potem pa smo se zamislili vsi v avtu, kam to pelje? Sedaj ta njihova “kultura” prihaja med nas, Slovence. Nekoč ponos slovenske kulture, danes Kranj leglo šerifov in podobne gamadi. Slovenci, kaj je z vami narobr, da to polcivilizirano leglo bebcev toleriraš? Ja hudiča, tok gnusne stvari pa res nikoli nisrm ptičakoval, in to na Gorenjskem, slovenski prestolnici kulture in dobrega okusa. Globoko sem razočaran, da se zemlja in okolje, za katerega so se borili moji predniki, spreminja v belo leglo majmunskega čefurja? Slovenec, a si na glavo padu?

  • FORT WORTH

   Najdes v Kranju lokal,kjer pripravljajo kranjske klobase za hitro jed ?
   Najdes pa zato burekdzinice in vseh vrst muslimanskih lokalov,kjer prodajajo in ponujajo svoje balkansko-turske jedi…in tako je po vsej Sloveniji.
   Dzamija je samo pika na i.
   Slovenija je ze osvojena…

  • francelj3

   Kaj že pomeni gamad, prosim? In v katerem jeziku?

 • domovina mili dom

  Slovenska zastava še ne visi na gradu. Kdor se sramuje slovenske zastave, naj se odpelje tja kjer sodi.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Franjo

  če bo pregnal domobransko zalego, bo čisto ok

  • Diagnostik

   Kako jih bo pa pregnal? Z gnilo solato iz mercatorja? ;)

  • Olga

   Podpirate genocid in komunistične zločince?

 • mapu

  Kako mi gre ta človek na bruhanje, podlasica…

  • Okrs Bokers Flokers

   Srbski karakter je bil poštenemu, pridnemu in delavnemu Slovencu vedno oduren.

  • učko

   Režimski ritoliznik !!!! Kučanu oblizal vse hemeroide !!!!!!!!!

   • ogledalo

    Učko, te je šefe iz anusa na prostost spustil? Samo vprašam….Se spoznaš na riti.

 • učko

  Tale “Yugo-šerif” je še bolj nagravžna zadeva kot tisti muslo-župan v Londonu !!!!

 • albusa aquilae

  Iz solate je zrasel, v solati bo končal…

 • albusa aquilae

  Mene samo zanima, zakaj na ljubljanskem gradu ne plapola slovenska zastava?
  Kako je to sploh možno???

  • karlina

   preberi si članek, ti bo vse kristalno jasno

 • PikaPolonica

  Men se je zameril, ko je odobril gradnjo džamije v središču Lj., prov grdo zgleda. Ne vem ali denar danes res vse kupi? Vsaj bi odobril, da se postavi ob obrobju Lj.

 • Janez

  Pa?
  Zrel za v penzijo ! Naj odiide čimprej. Dober župan je bil Ivan Hribar – ne pa tale ???!
  Nas Slovencev ta “naključnež” na položaju – niti najmanj ne zanima.
  Čez 5, 10 let ga več ne bo.
  Kaj si le domišlja. Mi Slovenci bomo svoje stvari uredili po svoje. Bye, bye ! L.r. JANEZ KOMENDA

  • Janez

   Bedasta parola !
   Delu – pošteno plačilo !
   Oblast – pa pod strogo kontrolo prebivalstva,
   z mmožnostjo razrešitve oblastnika.
   Ne bi ga šel gledat na Rožnik – niti – če bi delil denar. Stresal je čenče. L.r. Janez KOMENDA

  • karlina

   Vsak zupan, ki ima SLOVENSKI PRIIMEK, je tisočkrat boljši od tega pretepenega SRBA !!!!!

 • baubau

  po pričakovanju-ogabno.

 • hribovc

  mafijanković tak pač je, vedno hoče dobit’ svoj delež… xx.posto press

 • ogledalo

  Smrt fašizmu-svoboda narodu. Zapret vse lopove, ne glede na politično barvo, če dočakamo dan, da jih ne bo oproščalo nobeno, niti ustavno sodišče!

 • slosin

  Nagnusnež solatarski….
  A mu mogel kdo zabrisat pirovske flaše v srbijansko betico…

 • Fireblade

  To da je bebec se vidi na 1000km. Nima smisla komentirat njegovega dela in parol, ker rezultati kažejo polomijo, ki nastaja okoli njega in jo plačuje še bolj bebava proletarska raja, ki ga podpira ali pa tudi ne.

  Problem je, da so srbijanci okupirali Slovenijo in javni sektor!!!!!!! Kdaj se bo te ljudi spokalo na najnižja mesta in debalkaniziralo to ozemlje??? -ić -ić ić ićićićićići dobivaja plače iz proračuna zato da uničujejo to državo??? Pa kaj je z vami slovencelni?? Pa ne mislim na vse, so ljudje, ki so iz balkana prišli v slo, da bi živeli v drugem sistemu in želijo dobro tej državi, ampak ti so redkost.

 • Hribouc

  Ko nesposobnežu in bleferju, naplavini banditizma in korupcije popustijo zavore, se pokaže poblaznelost časa zablojene rdeče kaste koritarskih kriminalcev in v katerem popolni, izpričani, stokrat potrjeni luzerji besnijo v nebo.
  Čas se je iztekel, pa ne dajo svetu biti svet, niti ljudem, da bi bili ljudje!
  Račun je katastrofa.
  Bodočnost je izhod v Dobrem.

 • kolesar

  Zakaj smo se odcepili od “bratskih republik, če nam še vedno Slovencem solijo pamet prišleki, ki so s praznim nahrbnikom zasedli vodilna mesta in še danes se šopirijo z govorancami, ki ne spadajo v današnji čas. Same hej brigade, na juriš, hej tovariši……..ponavljajo kot papige, pa tudi v Slovenij živijo že polstoletja in še večina ne zna ali noče uporabljati jezika države v kateri jim daje kruh. Še hujše je, da nekateri pravi Slovenci podpirajo in zagovarjajo izjave, da prihajajo novi časi, kaj bomo šli spet v hosto istrebljati drugače misleče??????????.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!