Škandal: Policija aretirala Dragico Kotnik le dan po poteku suspenza – afera Baričevič se nadaljuje (z odzivom policije)

Preiskava je trajala dve leti čeprav ni bilo elementov kaznivega dejanja, kar je bilo za generalnega tožilca formalna podlaga za suspenz Dragice Kotnik.

Dobili smo potrjeno informacijo, da je policija danes zjutraj v Kopru, pred njenim stanovanjem, aretirala tožilko Dragico Kotnik, ki je preiskovala primer bulmastifi oziroma afero Baričevič. Spomnimo, tožilko je zaradi kazenskega pregona nekdanji generalni tožilec Zvonko Fišer suspendiral. Včeraj ji je suspenz potekel, danes bi se morala vrniti na delo. A še pred odhodom od doma so jo aretirali kriminalisti in odpeljali v Ljubljano. 

Kotnikova je že bila v postopku, saj naj bi medijem posredovala informacije o primeru Baričevič. Vzorci krvi, najdeni na kraju “nesreče”, naj bi dokazovali prisotnost tretje, še danes nerazkrite, osebe. Od takrat naprej je Kotnikova v nemilosti, preganja jo celoten sistem. Dragica Kotnik je pred leti dejala: “Zakonskih razlogov za preiskavo namreč ni bilo in jih ni za noben kazenski postopek. Gre za tipično politično odločanje, glede na to, da zakonski razlogi niso bili podani.” 

Napadena, ker je preiskovala nedotakljive
Dragica Kotnik trdi, da se je sistem zarotil proti njej, ker je pri svojem delu naletela na nekatere osebe v slovenski državi, ki so nedotakljive. “Prepričana sem, da zato, ker vodilnim osebam na policiji in tožilstvu ni bilo všeč moje delo v nekaterih primerih. To je nujno pripeljalo do odkritja vpletenosti oseb, ki se jih v Sloveniji ne preganja,” je še dejala Kotnikova.

Kotnikova je s svojim delom dregnila v ljudi, ki uživajo v Sloveniji popolno imuniteto. Dejala je, da je to posebno opazno v primerih mednarodnih trgovcev s prepovedanimi drogami. “Ko se je pojavilo ime sina znanega župana, policija njegove vloge ni hotela niti preveriti, prav tako ne sodišče. To je seveda mogoče zato, ker policijo vodijo strukture, ki jih je namestila politika. Ta neformalno obvladuje Slovenijo, ker tožilstvo ni neodvisen organ in ker sodstvo ni neodvisno in strokovno,” je še dejala Kotnikova.

Jasno je, da gre spet za nedovoljen pritisk na osebo, ki je svoje delo opravljala strokovno in dobro. Vse bolj jasno postaja, da smo ujetniki močnih igralcev iz ozadja, ki z denarjem in vplivom obvladujejo državo. Njihova imena pa ostajajo skrita ali neomadeževana zato, ker v svojih rokah držijo policijo, sodišča in tožilstvo. Na policijo smo poslali vprašanja, kakšni so razlogi za aretacijo Kotnikove.

Policija se je že odzvala. Zapisali so: “Policisti policijske postaje Koper so dne 29. 3. 2017, na podlagi trajne odredbe za privedbo, izdane s strani Okrajnega sodišča v Ljubljani, na domačem naslovu v Kopru, našli iskano osebo in sicer 54. letno drž. R. Slovenije. Oseba je bila s strani ljubljanskega sodišča iskana zaradi kaznivega dejanja Zloraba uradnega položaja ali uradnih pravic (I. odstavek 257. člena KZ-1) in drugih kaznivih dejanj. Iskana oseba je bila s strani policije, na podlagi veljavne odredbe za privedbo, v nadaljevanju privedena na Okrajno sodišče v Ljubljani.”

In spet smo pri vprašanju popolne usklajenosti dela policije in dobrega tempa aretacij. Zakaj je policija čakala tri leta z aretacijo? Zakaj so Dragico Kotnik aretirali ravno dan po izteku suspenza in ne že prej? Ponavljajo se zgodbe Magajna, Patria in druge. Tudi v primeru Patria je bilo vse načrtovano. Afera je izbruhnila tik pred volitvami 2008/2009, obravnave so se začele pred volitvami 2011/2012, Janšo so zaprli tik pred volitvami 2014. Naključje? Presodite sami.

A. R.

 • von Rhein

  V interesu preiskave policija ne daje pojasnil

 • althar

  Dildomafija bo zgleda po novem bolj primeren izraz za udbomafijo.

 • dež

  Tule so šli pa čez rob, mislim da poti nazaj ni več in bodo letele glave. In to številne.

  • Steiermark

   ja, kot ponavadi, zeljne….

 • if

  Slovenija se ne bo rešila, če bo volila po zgledu bližnih preteklih volitev.
  Voliti mora močno desno, sicer bo izgubila boj z zlom, ki je naročil aretacijo.

  • karpelec

   Ja pa sindikate prizemljit.

 • rubec

  Prvih sto mandatov bomo morali Janši dati mir. Toliko časa bo namreč potreboval da spuca to golazen.

  • rrrrr

   Pravzaprav Janši očitam le eno: Zadnji dan v totalitarni Jugi leta leta 1991 bi morali vsaj dest podgan od rdeče golazni na hitro evtanazirati in naslednji dan oklicati samostojno in demokratično Republiko Slovenijo.
   Deset zločinskih podgan na cca dva milijona nedolžnih žrtev bi nam ves svet zlahka odpustil.
   Slovenija pa bi imela svojo DOKONČNO REŠITEV.

   • Mojca pokraculja

    Priložnost zamujena, ne vrne se nobena !!!!

    • rrrrr

     Drži tvoj pregovor. Ampak demokrat, ki zaupa v dobro v ljudeh, tudi v te podganje izmečke , da se bodo le ti spremenili, opravičili sonarodnjakom za vse povzročeno zlo v totalitarni Jugi, pač ne more biti eksekutor.
     Temu bi lahko rekli naivnost ali pa visoka cena demokracije. ,,Kakor vam drago” bi rekel W. Shakespeare.

    • karlina

     TOČNO, PO TOČI ZVONITI JE PREPOZNO, MNOGO PREPOZNO !!!!!

   • Steiermark

    Če bi hotela imeti Slovenija mir in dokončno rešitev, bi morali tako evtanazijo izvesti, ne samo na desetih zločinskih podganah ampa vsaj 3 -4 generecije pred in za njimi – tako potomce, kot njihove podrepne revolucionarje , šele potem bi lahko upali, da se ne bi več “dgajali” razni lukci…..

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • althar

   Hehe, rubec, ta zmaga :-))

   • rubec

    hehe

    lp althar majfrend

  • rrrrr

   Sam Janša ma tut tle prste zraven. Un dildo so naredl iz Janšatove smreke iz Trente glih ene pet let preden je parcelo kupu….

   • rubec

    Tole sem tudi jaz že slišal 5xr vendar tega ne verjamem. To so samo navadna nadildovanja.

    • rrrrr

     Dobr, pol pa drgač. Je dirku Janša z unim Volvotam od brata po Rožn dolin, pa mu je skuču un bulmastif od tete pred feltne. Je preveč Janša zabremzu…ampak lohk bi ga zbou. Po ga pa Senica neb psa mau po one, pa neb pol tut kužman od besa tete rastrgu. Lih tok je Šiptar spet kriu, qua pa bremza.

     • rubec

      Si to notranjo informacijo od gospe Dragice dobil kajne? Je že prav da jo je danes janez spravil pod ključ, a zdaj bo lahko že vsak pravnik šaril po bremzah naših avtomobilov?

 • rrrrr

  Tudi ta brutalni napad krivosodnega podsistema režimske mafije na neposlušno in pokončno tožilko Dragico Kotnik kaže na to, da je v mafijski centrali zaznati vedno več strahu pred dokončnim propadom nedemokratičnega režima in vedno polnih davkoplačevalskih korit.

  In zakaj ravno ponovni pogrom nad gospo D. Kotnik? Ne boste verjeli, ampak D. Kotnik je hotela kot tožilka v primeru krvave rihte med pasjejebcem Senico in žrtvijo, tete Baričevič, samo dosledno, pravično in neodvisno ter v skladu z zakonodajo in Ustavo R. Slovenije opraviti svojo dolžnost tudi v tem primeru. Samo to!!!!!

  Vendar je ZAVESTNO in POGUMNO dregnila v najvišje vrhove krivosodnega nosilnega stebra starorežimskih gospodarjev Slovenije. Ti so želeli kri pokriti s preprogo, ki pa jo je tožilka Kotnikova trmasto odgrnila. Prislužila si je najprej tožbo, šikaniranje, suspenz, po njegovem poteku pa še akt mafijskega obupa, da so jo miličniki danes ugrabili in aretirali kar pred njenim stanovanjem.
  Ampak nekaj pa je pri tem le dobro. Vso solidarnost in sočutje z žrtvijo ( sledila bo akcija Odbora 2014), ampak ta akcija razkriva tudi nekaj drugega: gre za solo akcijo užaljenega krivosodnega ozadja, ki pa, po mojem vsaj, ni bila dobro usklajena s svetom starcem CK v Murgeldorfu. Nove sodene afere v poplavi vseh dotedanjih si rdeča mafija v času, ko se je odločila zamenjati Cerarja z drugim Pajapatkom, to je s predčasnimi volitvami, pač ne more RAZUMNO privoščiti. Če pa se je že zavestno in usklajeno odličila tako,je dokončno zrela za gerontologijo – oddelek za demenco.
  Pa tudi to je dobro!

  • Minovak

   Bravo rrrrr, razumno napisano, le, da je krivosodje z murgeljsko ebolo, še bolj pokvarjeno od najbolj črnih misli. Oni so profesorji za ISIS, ki se je učil iz njihovih učbenikov. Potrebno bo več kot le lepa beseda…!

 • Minovak

  Rdeči fašizem se je pod to aretacijo podpisal kot najhujši možni zatiralec demokracije in resnice. Priznali so, da so pasje..bci in to je javno priznanje. Vladajočo “elito” in vse, kar jih podpira bo potrebno resnično pripeljati na grmado, saj je po žledu ostalo dovolj…

 • dvanajstzvezdic

  Main stream mediji o tem nič na poročajo! Gre pa očitno za ustrahovanje omenjene tožilke. SDS in NSI zbudita se! Zadevo, če je resna, jo je potrebno postaviti na prioritetno mesto! Pasjejebce je potrebno odstranit iz javnega življenja.

 • odzunaj

  SLOVENCI, TO NI ŠKANDAL, TO JE DRŽAVNI UDAR !
  POLICIJA JE VODENA OD PARADRŽAVNE MAFIJSKE ZDRUŽBE !
  DOGODEK NE ZAHTEVA LE POSEBNO OBRAVNAVO IN RAZPRAVO VSEH MEDIJEV, ŠE POSEBEJ DRŽAVNIH.
  DOGODEK ZAHTEVA DVIG VSEGA SLOVENSKEGA NARODA !!!

  • Mojca pokraculja

   Živela Dragica Kotnik ! Ne ukloni se !

 • Mojca pokraculja

  Tale aretacija, mi “diši” na tisto, ko so aretirali Janeza Janšo davnega leta 1988. 31. maja zgodaj zjutraj so ga aretirali in odpeljali na sedež podjetja Mikro Ada …
  Živela Dragica Kotnik !

  • rrrrr

   Dobra primerjava. Pa še v nečem sta si oba primera podobna: mafija se najbolj znese na svoje odpadnike in tudi partijska Cosa Nostra pri tem ni izjema.

   Mladi Janša je želel takrat partijo demokratizirati, pa to seveda ni šlo, zato se ji je uprl. Rezultat? 25 let satanizacije ,,princa teme”.

   Dragica Kotnik se je leta 2010 postavila na stran zakona, ko je bila sodomijo, umor in droge vpleten prav vrh našega kripto/psevdo/kvazi pravosodja. Tudi ona seje uprla ukazomod zgoraj, naj afero utiša in s tem tudi pozornost javnosti. Rezultat? Šikaniranje, odstavitev, tožba s strani istega pravosodja, ki je avtonomno le toliko, kolikor skrbi za lastne ineterese.

   • Mojca pokraculja

    Kdorkoli pokaže s prstom na svinjarije ali v njih ne sodeluje, je potencialno ogrožen, da se aparat spravi nanj. Želijo imeti “pogrebni mir” da oddelajo svoje mafijske posle. Folk so tako strenirali in mentalno pohabili, da razmišlja samo še “vsegliharsko”. Ja bogve kaj je uzadi, kaj se je pa izmikala itd. Mimogrede, bi jo pa na silo privedel na sodišče, če se ni udeleževala obravnav kljub izkazani pravilni vročitvi vabila.
    Ta trenutek, bi morali biti protesti, pa ne tista peščica pred sodnijo, ampak masovno pred parlamentom. Se je zbudila Romunija pred kratkim, se je zbudila Makedonija….mi pa še kar spimo in sanjamo sanje pravičnega.
    Ni nam pomoči, Martinčič ima še kako prav , mafija ima državo.

    • rrrrr

     Odlično razmišljanje!

    • karlina

     +10, moj VELIK PODPIS

   • Mojca pokraculja

    Medtem sem prebrala, da je šlo za prisilno privedbo in ne za aretacijo.Je že na prostosti.
    Se pa sprašujem, je to zadnji udarec mafije?

 • antimur

  Zdaj je pa dovolj te levofašistične torture nad pravico, poštenimi državljani in nad vsemi, ki so proti tej poblazneli kučanistični drhali. Svetujem, da se končno zberemo vsi domoljubi, priporočljivo, da s potrebno opremo in da končno zmeljemo to kučanistično bando.

 • Brane Pomahaj

  Jure Jankoviććććć, sin znanega župana. Vsi vemo, ampak tako kot je napisano, je NEDOTAKLJIV!

 • montyamp

  Al kurćone , balkaski gnojevnik , ima zabitih HLAPCEV na vseh vogalih , tako da mu uspeva na norosti opranoglavih graditi državo nad državo .
  Dajte ga na kandelaber , boste videli da bo mir .

 • dob

  Znano je, da je prvi osebni računalnik na svetu nastal v garaži. Mnogo izumov v ZDA je nastajalo v garaži.
  Pri nas so garaže znane po drugih rečeh.

  • karpelec

   Brez vsemogočne garaže še marsikaj ne gre.

  • TomTom

   HOT (for)DOG mi pade na misel…

 • šmentanamuha

  O, to pa je pizdarija. Upam, da ji priskočijo na pomoč stanovski kolegi, ki niso pod vplivom režima. Kot kaže pa je v to zadevo res vpletena ta prava slovenska “elita”.

 • Brane Pomahaj

  Banditsko-ciganska država. Golazen od sodstva in tožilsva, policije, politikov… Sram me je, da se Slovenec, ker tako zabitega naroda kot je naš NI na svetu, verjetno v celem vesolju.

  • šmentanamuha

   Motiš se, to samozaničevanje pa je res značilno za Slovence. To je dresura. Ne meči se stran.

   • Brane Pomahaj

    To je enoumje kot posledica enega in istega pranja možganov že desetletja.

    • šmentanamuha

     Potem pa ne podlegaj tem stereotipom, ker prvič Slovenci še zdaleč nismo zabit narod, kar se da podkrepiti z mnogimi uspešnimi ljudmi in znanstveniki, ki delujejo po svetu. Smo tudi uspešni podjetniki, športniki, umetniki. Glede na maloštevilčnost smo v svetovnem vrhu uspešnih narodov. Zato ne jokat, naredi kaj. S takimi zapisi pa prej škodiš kot koristiš.

     • Brane Pomahaj

      Zanimiv je tvoj zapis “ki delujejo po svetu.” To vse pove. Mimogrede, pohvale športnikom, ampak to ni to, od njihovih uspehov se ne da živeti, razen, če si funkcionar na združenju in molzeš njihove zasluge. In ja, Slovenci smo butasti, ker vedno nasedemo. Osel gre enkrat na led, Slovenec že neštetokrat, pa ga še ni izučilo. Dan ko boš spoznal/a to dejstvo, bo še mogoče obstajalo upanje.

     • karlina

      No, zopet bodo naši komunisti večnega Kocjančiča predlagali za eno veliko funkcijo, pa ta baraba res ne misli odnehati, kot Kučan, Zemljarič, pa še veliko njim podobnih

     • karlina

      Točno, SLOVENCA , kot takšnega so uničili komunisti in prišleki iz bivše Juge, sedaj pa še migranti, mislim, da bijemo zadnjo plat zvona,

 • Brane Pomahaj

  Stenice in kresnice… to pove vse.

 • Antonius

  Ne zgražajmo se nad aretacijo tožilke Dragice Kotnik, nasprotno, veseli bodimo dokaza, ki nam ga ponujajo prav z njeno aretacijo. Dokaz tiči prav v dejstvu, ki nam je Kotnikova že povedala. TUDI POLICIJO OBVLADUJE POLITIKA.
  Gre pa moja zamera v drugo smer. Zamerim SDS, da preštevilnih krucinalij ne izpostavijo na predvolilnih soočenjih. Ljudem kratko razpolovnega spomina je treba prav tovrstne barabije ponovno osvežiti v spominu, da se bodo na volitvah z osveženim spominom pravilno odločali.

  SDS bi morala moderatorju na predvolilnem predstavljanju jasno v brk povedati, da zastopajo interes vseh državljanov Slovenije, zato hočejo spregovoriti o zlorabah in početju vseh vlad za katerimi stoji Kučan.
  Novinarjevo pristranskost je potrebno pred vsemi gledalci razkrinkati in se njegovemu sprenevedanju naglas upreti.
  Takle “kravalček” o razkrinkanju početja tv kanalizacij bi imel na volitve neslutene posledice.

  • mannuro

   Tudi jaz bi pričakoval, več “rabuke”. Vse skupaj je tako mlečno, da imam občutek, da je to vse ena igrica. Recimo, ravno danes, ko je aretacija, bi moralo pol slovenije stat pred sodiščem in jasno povedat, da karte na mizo, al pa ko pridete ven, nekak niste dobrodošli. Ja samo kaj, ko je v Sloveniji važna generacija “milenijcev” in to vse pove! Pač od zapečkarske spužve, ne moreš pričakovat kaj pametnega. To se je videli pri Velenjskih dečkih.. protestiralo je par starih ljudi, ostali so hodili mimo in prestrašeno zrli v tla

  • Olga

   Saj ravno SDS stalno očitajo, da se ukvarja s preteklostjo!

   • Antonius

    Olga, nikar v javnost z defetizmom. Poglejte na “planke” očitkov še z vedrejše, druge plati.
    Krvava preteklost lovi dediče levega političnega spektra, zato v begu pred njo zmerjajo SDS, da se ukvarja “samo” s preteklostjo.
    Levica javnosti ponuja, da se je treba ozreti naprej, edina stranka, ki zares gleda in ima program za naprej je pa SDS.
    Poudarek ni na očitku levičarjev stranki SDS, poudarek je na dejstvu, da je resnica o prek 600-tih moriščih, zločinski revoluciji in eNOBe ujela dediče levičarjev.

    Uživajte, ko levica v begu škriplje z zobmi, resnica jih pa med begom vse bolj v rit grize.

 • Dragan Krstič

  Popolni dokaz da nam vlada mafija.

 • Nata

  Ooooo, ja super. Suspenz je potekel, sedaj pa na juriš ?? Da ženska ne bo kvakala še naprej. Barabe !! Gospa Kotnik, držite se !!

  • Steiermark

   Ja, bomo morali postati malo bolj odločni, pred sodiščem in še kje!

   • Nata

    Predvsem po številu !

 • Mojca pokraculja

  Gre samo za vprašanje kdo bo koga. Se bo “narod” vzdignil in nagnal strah v kosti tej mafiji, ali bo počepnil in se bojazljivo skril .

 • Vlado77

  Očitno je res. Represivni aparat nekdo vodi na vrvice kot lutke. Seveda imamo še vedno policaje in sodnike in tožilce ,ki ne skrivajo , da so simpatizerji nekdanjega režima. Vendar so ne more trajati v nedogled. Upam , da so to zadnji trzljaji – upam na masovne proteste

 • Dragan Krstič

  Orwel 2017, Slovenia. Grozljivo kaj nam dela mafija.

 • Ryuk

  Tu imamo diktaturo. Totalitarni režim.

 • Vlado77

  Morajo se zgoditi protesti – te politike zastraševanje mora biti konec. Dokler se ne bo počistilo hlevov represivnega aparata do takrat bo ta država v krizi. Tisi ,ki spregovori ali kaj ve se ga preganja . Jasno je , da gre za ljudi iz prejšnjega sistema ali tiste ,ki imajo od teh koristi. Če se ne bo noč zgodilo bomo postali diktatura . Tudi Rusija ima pomlad 26.03.2017 Moskva 20000 ljudi na ulici 700 aretiranih , Skt.Petersburg 10000 na ulici proti Putinu in Medvedevu in korupciji . ne vem če Vlasta Jeseničnik kaj ve o tem. Očitno se še nismo rešili udbe

  • karlina

   Smo ze diktatura

 • www

  Vsa PODPORA gospe, naj ostane MOČNA.

 • Olga

  Dragico Kotnik preganjajo in šikaniranja zaradi sprevržene zadeve z Bullmastifi, ki so jih znani slovenci zlorabili za svoje seksualne užitke!???
  Sodnica, ki sprehaja Balkanske bojevnike in naj bi sprejela 20.000.0000 evrov, je še vedno na svojem stolu!
  Vsi, ki so nezakonito vodili politični konstrukt Patrio, so še vedno na svojem mestu?!!!
  Pa še in še in še…. Sramota!

  • Nata

   + + + + + + + + + +

  • Johan

   To delajo državljani in banda

  • tarantela

   Prosim, če mi v besedah napišeš količino denarja, ki naj bi ga prejela sodnica. Iz Tvojih številk si tega ne znam predstavljat. Za 20 milijonov evrov je ena ničla preveč…
   Hvala!

   • tomven

    Upam, da si tako, kot pri številkah, natančna tudi ko ješ regrat, da pomotoma ne ugrizneš v kak pasji drek.
    Lep dan.

    • tarantela

     Prmej, da pri Olginih številkah ne vem, kaj je prav. Nisem jaz kriva! Je res 20 milijonov podkupnine? Regrat mi raste pa na ograjeni parceli, ni cuckov.

     • Olga

      To niso moje številke! To je številka mafioza, ki je zaprt v tujini in je pripravljen pričati proti balkanskim bojevnikom, tihotapcem mamil! Po njegovih besedah ga sodnica noče vključiti v proces kot varovano pričo, ker on ve, da je prejela navedenih 20 milijonov evrov podkupnine!

     • karlina

      Ga bojo prej pospravili, kot ,da bo on kdaj pričal, verjemi.

   • Olga

    Hvala! Sem že popravila! Dvajset milijonov! Jaz si tudi ne znam predstavljati, ker jih nikoli nisem imela!

    • karlina

     In jih v tem svojem zivljenju tudi nikoli ne boš, itak, jih sama tudi ne maram, ker bi se pokvarila, kot vsak, ki jih ima, beremo zgoraj

 • Mojca pokraculja

  Vse bo jasno po tem, če bodo odredili 48 urno pridržanje. Ponavadi, največje kriminalce izpustijo po dveh urah, ko opravijo razgovor in ugotovijo , da ni razlogov za policijsko zadržanje.

  • mannuro

   Bojim se, da bo ta gospa v priporu, do zadnje minute, potem pa ji bodo pripor podaljšali, ker bo sodnica menila, da je begosumna. Vse kaže na to, ker je v obrazložitvi povdarjeno, da je prišlo do prisilne privedbe zaradi neudeleževanja obravnav. Tko, da .. se kej hitro to zna izcimiti.

   • Mojca pokraculja

    Vse bodo poskušali, to je zdaj že jasno. Želim in upam, da se najdejo odvetniki, ki jo bodo branili tako kot je spoštovani pok. Drago Demšar branil JBTZ-jevce. Da bodo sproti v javnosti razkrinkavali njihove rabote.

   • tohuvabohu

    Kolikor poznam prakso naših sodišč, jo bodo zadrževali v arestu zaradi ponovitvene nevarnosti, kot kažejo primeri Vodušek, Novič in drugi. Če je še tako kretenska obrazložitev, ji niti ustavno sodišče ne pride do živega, ker nižji sodniki pregazijo vsako zdravo pamet.

 • Nata

  Še pripomba. Jasno nam je s čem se levaki ukvarjajo.
  Kako in predvsem KDAJ.koga namočiti…………Narod crkava, ampak oni pa delajo s polno paro !

  • Mojca pokraculja

   Se bojim, da v kolikor ne bo zalegla tale “aretacija”, glede katere je povsem nepomembno iz kakšnih razlogov je bila odrejena, da bodo posegli po takšnih sredstvih kot so pri Ani Politkovski.
   Vsega so zmožni, nikogar se ne bojijo, ker jih nihče ne ogroža.

   • Nata

    Kar naprej govorijo o ” tajnah ” !! Po tolikih letih ? So sploh kaj delali ?
    Pa ja de !!!

 • sončnica

  …to se človeku,v tej vukojebini zgodi,če je pošten in govori resnico….mar bi švercala orožje in drogo,ali pa koga “ponevedoma”,nažrta,kot aksa,ubila….bi se ji ziher nič ne zgodilo…SRAMOTA!!!!

  • Johan

   V Sloveniji vlada udbo mafija

 • Rožle

  Kva morš bit to za ena golazen …
  da Bulmastifa žgeš od/uzadi…mu narediš uto s klima napravo…narod pa pred Karitasom crkava …

  • Johan

   To so vedno člani ortodoksne levice

  • mannuro

   take golazni ma Slovenija polno. Ni dovolj samo, da pse porivajo. Brezkompromisno porivajo tudi vse državljane, v vse luknje hkrati. Bogi pes je napadel nazaj in Baričević oz. tisto one, je dobilo, kar si je zaslužil. Zanima pa me, kdaj bodo Slovenci napadli te brezčutne izmečke?

  • sončnica

   …kwa morš bit to ena golazen,da psu daš meseno liziko lizat??!!…narod pa na socialkah….

   • tarantela

    Mam eno butasto vprašanje:
    A, če se to s cucki ne bi zgodilo, narod ne bi bil na socialkah?
    Ponižno prosim, ne me nabutat!

    • tohuvabohu

     Občudujem tvojo briljantno logiko, teatralna. Če dve dejstvi nista v vzročni zvezi, lahko obstaja tretje dejstvo, ki je vzrok obeh prvih dveh. Mislim, da oba veva, kaj to je.

     • tarantela

      Jest nimam več pojma o nobeni zadevi, je use zbrkljan. Pr enih komentatorjih so za usak drek krivi komunajzarji, pri drugih pa domobranci. Kako si naj ostarelo bable sploh pomaga pri taki šlamastiki.
      A veš, da je u Srbiji en komedijant ustanovu stranko pod namišljenim imenom in izkazalo se je, da ima prav zaradi tega uspeh pri volivcih. U nedelo bojo imel volitve. me zanima, kako bo uspel. Viš in zdej je povsod ena taka kolobocija, en lev, en desn, en izmišljen… Res je najbolš, de si petnošter kupm. Ampak pol bo pa spet dolgcajt. Bom kr tuki z vami.
      Sam ne me tepst!

     • 54321

      Sem in tja pa le vzemi v roke “petnošter”, da bomo lažje shajali. ;)

     • tohuvabohu

      Problem je ravno nasproten, kot se tebi dozdeva. Politične opcije si poenostavljeno predstavljamo razporejene na premici levo-desno, v resnici pa bi jih morali namesto kot točke na premici videti kot packe, ki se precej prekrivajo. Pa še te packe se premikajo sem ter tja, kakor veter potegne. Eni si poskušate vse skupaj preveč nazorno opredalčkati, potem ste pa jezni in razočarani, če ne paše vse v vaše koncepte.

    • sončnica

     …a,če bi ,po rožletkovo,bulmastifov ne žgali od uzadi,pa narod ne bi stal pred karitasom…aja?…on je še klimatizirane pesjake omenil

     • tarantela

      Sej pravm, de nč na zastopm več. Sm še iz prejšnih cajtov, k se je vedl, kako stvari stojijo al ležijo, zdej je pa use zmešan, ni čudn, de ma pol starejši rajš demenco, kt pa živt u takem sfecljanem svetu.
      Sej pravm…

     • von Rhein

      Postopoma opažam,da nisi samo naivna,imaš tudi smisel za humor. V tem postu ga izražaš z…se je vedl kako stvari stojijo ali ležijo….Bejž no,vedl se je. Vedelo se je odvisno koliko je bil kdo dojemljiv za nakladanje neumnosti.Tega kar je bilo potrebno vedeti še v posebnem uradnem listu ni bilo. Bogata priznanja vsem,ki so “vedeli” so bila :golaž,pivo,kranjska in dva deci.Vse na gratis bon.

     • tarantela

      Se mi zdi, da si po nepotrebnem greniš življenje.
      Lep dan Ti želim.

     • von Rhein

      Hvala za želje.Kolikor sem sledil tvojim mnenjem mislim,da si ga tudi ti.Pa ne po nepotrebnem;imaš potomce.
      Ja,še naknadno. Ne grenim si življenja,samo ob vsaki možnosti pljunem na “tekovine”

  • tomven

   Predvsem moraš biti bolan!

  • bad brains

   Si kdaj pomislil, da so pse uporabljali kot ” mule ” ?

 • domovina mili dom

  Ponovili bodo postopek, da bo zrežiran tako, da bo obsojena na 7 mesecev in ne bo več zaposljiva.
  Torej sedaj je trenutek, da se jo obrani in razkrinka kdo je v ozadju maltretiranja s pomočjo policije. Kot je omenil novinar, zgleda, da je bil prisoten pri tragediji nek znani politik.

 • Anton

  al Kresalova še hodi na swingarije?

  • Johan

   Da stalno bolj

  • xtc

   A LGFTB jevske misliš?:

 • FORT WORTH

  Sašo je v bistvu bila Saša.
  Zagovorniki CKZKJU gaj lobija , LGBT in pedofilskih migrantof…
  Kaj skupnega ?
  Ne ! Cisto nic !

  • Rožle

   Saška :) … pa to
   Saša je lahko tudi po srbsko moški ..

 • Rožle

  Nedotakljiva Afera …hov, hov, hov …!!!

 • Johan

  Dragica drži se ne bodo te uničili !
  Sramota za Slovenijo, to je dokaz, da v Sloveniji vlada radikalna levica in mafija

 • sončnica

  Samo čestitamo lahko našim nekdaj najjužnejšim bratom makedoncem, saj so cel mesec tisoči protestirali v zaščito svoje države. Ne dovolijo Sorošu in EU, da jim državo uničijo in podredijo zločinskim korporativnim namenom, hočejo svojo neodvisno državo. Ko je bil prejšnji teden na obisku v Skopju EUropski komisar Johaness Hann, so mu makedoinci pokazali svoje obilno sovraštvo do Bruslja, saj je namen teh hinavski pro fašistov Makedonijo priključiti Veliki Albaniji. Kar 200.000 na cestah jih je dalo Hannu vedeti, da naj na zločinske načrte pozabi.”Ne bomo dovolili, da bo Tirana naše glavno mesto, to bi bilo tako, kot bi Ameriko vprašali ali bo potrdila atomski program Severne Koreje!” je dejal eden izmed vodij protestov. Ne smemo pozabiti, da je vodja Albanije decembra že povabil vse strankarske prvake albanskih strank iz Makedoniji na pogovore, kjer jim je predstavil Tirana platformo, točno to, kar hočejo Soroš in Bruselj. Hann se s protestniki ni hotel srečati, je pa nazorno na Tviterju napisal – pot za Skopje v EU je odprta, Skopje, ne Makedonijo! Od vseh Bruseljskih vodij je edino Orban podprl nove volitve, ki bi bile poštene in bi bile usmerjene k neodvisni Makedoniji.

  Makedonci so tako Hannu kot pred njim Mogherinijevi dali vedeti, da ne bodo njihove lutke. Imajo mnogo tega, česar mi nimamo in smo srečni kot popolnoma odvisna in nesuverena država. Še več, pri nas protestniki celo podpirajo Sorošev in AlGoreov svetovni nateg, Pariški podnebni sporazum, kjer ni enega resničnega podatka o podnebnem stanju na našem planetu. Zato zgolj čestitke Makedoncem, tako se bori za svojo deželo! /virNeonNettle/

  • sončnica

   …ne pa trotlji pri nas….ki jih nategne en ,skor na mrtvo nabit džanker….

   • domovina mili dom

    In kaj ima ta slovenski komunistični represivni organ veze z Makedonijo in EU? A si hotel reči, da moramo tako kot Macadonci na ulice in vztrajati, da sesujemo ta rdeči kupleraj v Sloveniji?

    • šmentanamuha

     Sončnica ti je povedala, da je za svoj mili dom treba nekaj nardit, vsaj odit na ulice protestirat, ne pa doma drajsat fotelja in se delat pametnega.

 • sončnica

  ….spodaj nalimano…zgolj v vednost….njih ne bo nihče yebal

 • moat

  Če je nedolžna, zakaj se je izogibala sodnemu postopku? Vaš odgovor bo sicer, ker ji je bila zadeva nameščena (spet priročna politična gonja) in sodišču ne zaupa. Vprašajte Magjno ali je zaupal sodišču? pričakovano bi odgovoril, da ne, čeprav ga je oprostilo obtožb. In če bi A.R. preveril kdaj je bila izdana trajna odredba za privedbo mu ne bi bilo treba pisati neumnosti, zakaj je policija čakala tri leta, da osebo privede?

  • sončnica

   …zakaj je policija čakala toliko časa??

   • moat

    Ne bi vedel razloga, res, kot ne vem zakaj se je Kotnikova izogibala sodnim pozivom? Malce sem že namignil, eden izmed njih, verjetno najpomembnejši, pa je ta, da bi postopek zastaral. Tako to delajo tisti, ki vedo kaj delajo ali imajo denar in to za njih delajo odvetniki. Preveril pa sem, da se trajna odredba za privedbo izda v primeru, če se oseba izogiba pozivom sodišča. Logično ne? In policisti lahko takšno osebo, če jo vidijo privedejo kadarkoli želijo, medtem ko ostale odredbe zahtevajo od policije privod osebe na sodišče na določen datum in uro.

  • alojz

   Butl. Magajno niso oprostili ničesar. Obtožb sploh nebi smelo biti. Če bi imeli samo indic bi zadevo vlekli še 50 let.

   • moat

    Vmes pa bi postopek zastaral vsaj nekajkrat. A si sploh kdaj prebral kakšen zakon? Vsako kaznivo dejanje ima zastaralni rok. In če sodišče Magajno ne bi oprostilo bi moral iti sedet! Malo si preberi zakaj so Magajno oprostili? Bistvo pri tem kazenskem postopku je, da je policija izgubila originalne diske z dokazi. Te originalne diske pa so pred tem presneli in ves sporni material še obstaja, vendar je Matoz vztrajal, da ta material ne morebiti več verodostojen dokaz, ker so originali izginili. In sodišče je tehtalo ali je sporen material, ki je bil posnet (kloniran) še velja kot dokaz in se je odločilo v prid Magajne. Vse imaš na internetu, ni potrebno nabijati v tri dni, res.

  • Mojca pokraculja

   Od kod tebi, da se je izogibala postopku ?! To oni pač govorijo, da upravičijo svoja dejanja. Folk na to nasede, Kotnikova bo pa potrebovala leta, da bo dokazala nasprotno. Tako je to, ajnfoh , preizkušen recept.
   Magajne pa sploh ne primerjaj, ker očitno ne razumeš poante “oprostitve”, ker to ni bila nobena oprostitev ampak so se sami zaje..li, in to so tudi vnaprej vkalkulirali v zadevo.

   • Franc Šink

    Hvala Bogu da je pravnica!

    • von Rhein

     Upam,da bo zahtevala primerjavo z vsemi,ki so se “izmikali” do zastaranja . Megleno se spomnim kako poceni jo je odnesel Jelinčič. Ne spomnim se primera,da bi rok zastaranja miroval zaradi tega,ker nekdo ni bil sodišču dosegljiv. Ta varianta,ki jo sedaj gonijo je neka nova pravna norma .

   • moat

    Preberi kaj sem o Magajni napisal Alojzu. Enako velja zate. Če ti ne meniš tako, potem navedi kakšen tehten razlog, zakaj se je izogibala pozivom sodišča? Zakaj meniš, da se je izogibal sodnim postopkom Bavčar, zakaj Janša noče prevzemati sodnega pisanja, ko pa ga prevzame celo izjavi, da ne upošteva sodišča (oziroma samo takrat, ko ga sodišče oprosti), zakaj je npr. Časar pobegnil v tujino in je zdaj, ko je obsojen razočaran nad državo, zakaj se je nekaj časa izogibal postopku tudi Lovšin in zakaj vsi prepišejo premoženje, za katerega ne vedo povedati izvora (z redno plačo ga ne bi mogli pridobiti niti do pokojnine), na svoje družinske člane? Veš odgovor?

    • Mojca pokraculja

     Najprej, kar sem napisala pred 4. dnevi, je bilo v trenutku, ko so bile informacije še zelo skope. Govora je bilo celo o aretaciji. Dejansko je šlo za privedbo na sodišče, zato, da se ji izroči vabilo za obravnavo za 12. 4. 2017. Kar po mojem skromnem mnenju ni zakonito, vroča se vedno po vročevalcu, če hočeš je to lahko tudi policija, vendar ne z aretacijo, privedbo. Privede se lahko na obravnavo nekoga, ki se izogiba, tako, da ga policija pride iskat na dom, nekaj ur pred obravnavo.
     Nadalje v tistem trenutku ni bilo informacij in so še danes pravzaprav nepreverjene, kdaj in kolikokrat se je izogibala prevzemu pisanj. Brala sem, ne vem pa ali drži, da se je v preteklosti redno dogajalo, da so D. Kotnik, policaji kar sredi lokala, ko je šla na kavo s prijateljico, vklenili in odpeljali na policijo. Brala sem tudi, da je imela nekaj časa začasno prijavljeno bivališče v Milanu. Razlogov je lahko več, zakaj je tako ravnala. Najbrž je niso vodili isti nagibi kot tiste, ki jih omenjaš. Zame D. Kotnik ni nobena kriminalna oseba, to pa zagotovo da ne. Prepričana sem, da dejanje za katerega jo bremenijo, ni bistvo, ampak vemo kaj je tisto kar jih žuli. No še medklic: zakaj pa Senica in Kresalka nista šla za pogrebom svojega dragega prijatelja/ljice?
     Dejstvo pa je, da ne verjamem nikomur več, posebno ne novinarskim vestem. Kaj šele sodišču, dokler ne vidiš/prebereš črno na belem, ne verjemi nič. To je moje pravilo.
     Glede ostalih primerkov, jih pa ne bi dajala v isti koš, ker so situacije zelo različne, postopki tudi, eden od njih že obsojen, drugi spet šele v preiskavi, tako da jih ne gre dajati na skupni imenovalec. Imajo pa skupni imenovalec in sicer bajno premoženje sumljivega izvora, pa ne le Časar,Bavčar itd. , so še razni Golobiči in drugi tiči, žal nedotakljivi. Kot zanimivost ti povem, da smo nekoč v 70-letih(včasu socializma) imeli Zakon o ugotavljanju izvora premoženja !!! No takrat so si pa razni obrtniki in podobni, saj privatnih podjetij ni bilo, izmislili razne tete in strice iz Amerike ali Nemčije, ki so jim posojali denar .

     • moat

      Sem že napisal, da se trajna odredba za privedbo lahko izda samo v primeru, ko se oseba izogiba narokom na sodišču. Pa saj sodišče ne more delati, če se oseba skozi izogiba narokom. Če ne verjameš sodišču potem verjemi odvetnikom, ki skrbijo za zakonitost postopka in varujejo svoje stranke. V primeru nepravilnosti se bodo hitro obesili na postopkovne nepravilnosti in zadeva bo padla. Tajo, da tudi če ne verjameš v delo sodišč, lahko verjameš v obstoj postopkovnih pravil, ki jih sodišča ne smejo kršiti, drugače zadeva pade.

     • Mojca pokraculja

      Bom spet vprašala, od kod veš, da se oseba skozi izogiba narokom? Se pravi permanentno ! Ne ti ne jaz ne poznava spisa, koliko je bilo obravnav, kolikokrat je bila odsotnost upravičena(bolezen), kolikokrat vabilo ni bilo uspešno vročeno, brez krivde stranke itd. Se bo pokazalo , ko bo sodišče ugotavljajo podaljšanje zastaralnega roka.
      Zadeve pa padajo skoraj izključno zaradi procesnih napak, saj se vsebinsko izogibajo odločati. Vse ostalo pa sploh ni vredno komentirati. Lahko se zapletava ampak glej, saj zadostuje, da pogledaš v sodbe/sodno prakso, pa ti je vse jasno.

     • moat

      To lahko izvem iz podatka, da je bila za Kotnikovo izdana trajna odredba za privedbo. L.P.

     • Mojca pokraculja

      Imaš podatek, kdaj časovno je bila izdana?

     • moat

      Žal ne, saj ne delam na sodišču. Vem samo v katerih primerih se sme izdati trajna odredba za privedbo. In to je izogibanje vročanju vabil sodišča. Torej, če se to počne konstantno, saj se pred izdajo trajne odredbe za privedbo, izda samo odredba za privedbo na določen dan termin (datum in uro). V vseh ostalih primerih sodišče pošilja le vabila.

    • Mojca pokraculja

     Moram ti odgovoriti še na tvoje vprašanje: če je nedolžna, zakaj se je izogibala ??? Ja sveta preproščina, a ti pričakuješ, da se bo pred tem sodstvom ( da ne rečem kakšnim) človek kar “razgalil in stopil prednje kot kakšen revolucionar iz prejšnjih časov” : Tukaj sem streljajte vame kolikor hočete !?!

     • moat

      Res ne razumem, kaj hočeš povedati. Zakaj bi se človek razgalil? Na sodišče pač moraš priti, če si v redu vabljen, kot priča, izvedenec ali osumljenec. To je bilo jasno tudi Janši toliko bolj bi morali biti Kotnikovi, ki pozna pravna in postopkovna pravila.

     • Mojca pokraculja

      Ali morda veš, koliko obravnav dnevno odpade zaradi neudeležbe,kljub temu, da je pač treba na sodišče priti?

     • moat

      Ne, ne vem. Če veš ti, povej. Če jih je precej, potem je to dejansko rak rana sodišč.

  • radames

   Moj odgovor. Zadeva je tako sramotna, da jo je treba na vsak način prikriti. Za to so dovoljena VSA sredstva!

   • moat

    Morebiti je nekdo res podobno razmišljal, saj originalni diski (dokazi) pač ne izginejo sami.

 • Fireblade

  pasjejebci levičarski… pfejjj komunistični revolucionarji imajo same pohabljene potomce.

  • karlina

   TOČNO

 • mannuro

  Slovenska država še nikoli ni padla tako nizko, kot danes. Za zaščito, pasjejebcev bodo raje “križali” tistega, ki jih je skušal to razkriti. Če to ni najbolj nizkotno dejanje v zadnjih, 30 letih, pa res ne vem, kaj bi lahko bilo še nižje. Policija bi se morala temu upret. Če se ni, ne vidim več smisla v policiji. Tudi narod bi se moral dvigniti, pa mislim da bo šlo po tistem znanem.. ah, pustimo malo, bomo videli kaj bo!

 • sončnica

  …itak je pa v tej vukojebini cca. ene 5000 kom. onetov tako ali drugače nedotakljivih….mednje spadajo tudi politiki

  • karpelec

   A misliš, da ti imajo onete- morda jajc nikakor ne.

 • totex39

  To zadevo bi bilo potrebno takoj dokončati, ampak ker pri nas deluje mafija, ki raje ljudi uničuje, nočejo da se prava resnica razkrije.

 • PID

  Vsi poznamo legendo o treh psih herojih, ki so se
  uprli izrojenim elitam v času, ko noben človek ni imel poguma pokazati ogledala
  povampirjeni eliti, ki odloča o življenju in smrti. Bulmastifi so jim pokazali
  ogledalo in ga razbili na njihovih maskah, ki so se nato zdrobile v prah kot
  odpadlo jesensko listje. S tem so se za vedno zapisali v naša srca, v srca
  ljudskih množic in srca delovnega ljudstva ter v želodce ljudi z rdečimi
  kravatami.

  Bulmastifi od takrat simbolizirjo brezkompromisno
  pasje uporništvo proti nečloveškemu sistemu, ki si jih je podajal od garaže do
  garaže. Bulmastifi so s svojim žrtvovanjem za nas zamajali celo »kaviar
  komunistično« vlado in razkrili mrežo spletk in prevar, s katerimi drži ozka
  elita v šahu našo družbo in našo usodo.

  Atlas, Atos in Joy počivajte v miru in hvala Vam.

  • šmentanamuha

   Hudo…

  • Franc Šink

   Mi kot normalni ljudje, tega ne bi nikoli naredili.

 • radames

  Mafija, ki ima državo po imenu Slovenija, vrača udarec!

 • Olga

  Ko pa vsi novinarji prej dobijo odločbe sodišč kot pa Janša, je pa vse OK?!!
  Je treba zaščititi “uglednega” Senico in “ugledno” Kresalko?!!

  • radames

   Iz Demokracije:

   “Zanimivo pa je, da se je kot tožilka sprva z zadevo Baričevič ukvarjala
   razvpita Branka Zobec Hrastar, znana iz afere Patria. Ko je Hrastarjeva
   zapustila tožilske vrste, je primer prevzela Dragica Kotnik, ki je
   opazila luknje v preiskavi. Kot je nedavno poročal portal Politikis, naj
   bi domnevno do nje pristopil novinar Lomovšek in jo poprosil za
   dokumentacijo. Kotnikova naj bi mu dokumentacijo predala, oba, tako
   Kotnikova kot Lomovšek pa sta se nato znašla v kazenskih postopkih
   zaradi uhajanja podatkov. »Lomovšek je v oddaji Eksploziv razkril, da
   gre za očitno politično motivirano ozadje pregona, saj naj bi novinarka
   RTV SLO Eugenija Carl v zadevi SCT tudi prosila tožilko, naj ji preda
   dokumentacijo za objavo, pa Carlove zato nihče ni kazensko preganjal.«”

   • šmentanamuha

    A tak, da je kamela Evgenija tudi imela prste vmes, pa nič? No, pa da vidimo, ako se bo razpletal tale klobčič.

    • Franc Šink

     Ta klobčič bo še zanimiv. Vse se plača in vse se vrača.

   • Olga

    Saj vemo, kdo je Hrastarjeva, vemo tudi kdo je Carlova..! Obe se prostituirata “našim”! Kotnikova je pa sposobna, natančna, nristranska in take je pa treba utišati! Saj vemo,po kom tolče sodstvo!

  • Vera

   ” Ugledna ” ? Zakaj ju pa potem baje ni bilo na pogrebu pri dragemu prijatelju ?

   • Olga

    Kdaj so pa koristoljubi in koritarji zvesti?

   • stajerc5

    Ob istem casu so tudi uboge pse pokapali.
    Tam sta bila…

    • von Rhein

     Ne reci,da sta nosila žare.

     • stajerc5

      To ravno ne vem, prevec varnostnikov in crne vladne limuzine…

   • radames

    Od tistega časa, ko naj bi ga domnevno videli na Oražnovi, ni bilo v nobenem mediju – do danes – kakšne njegove (Senicove) najnovejše slike ali video posnetka. Izgleda, da so ga psi kar orng zgrizli (morda tudi Kresalko), zato je razumljivo, da ju ni bilo na Baričevičevem pogrebu

    • Olga

     Nista bila v Švici?

     • radames

      Ja! Na zdravljenju, ne pa na smučanju.

   • karlina

    Sta bila na zdravljenju v tujini

 • domovina mili dom

  To je pa sedaj le povod v razkrinkavanje policije, tožilstva in sodstva. V ozračju je pozitivni naboj, kajti tudi levičarji so začudeni nad početjem policije. Tukaj so udarili tako mimo, da jih bo bolelo.

  • karpelec

   Tako dolgo bodo štrikali, da se bodo sami zaštrikali, da bi le bilo hitro, da ne rabimo past nastavljat.

 • tarantela

  Kaže, da imajo tile cucki še bodočnost kakšnih70 + let, tja preko tretje svetovne. A že majo spomenik?
  Sam uprašam.

  • von Rhein

   Ne bodi žaljiva z nazivom >cucki<. Pravilno je domači ljubljenčki. Vsakemu pudlu rečejo tako, pa da ne bi takim mrcinam.

   • tarantela

    Pardon, se opravičujem! Upam, da ne bom kaznovana zaradi nespoštljivosti…
    Pri meni so bili hišni ljubljenčki običajno otroci, v tem času pa… Ja, se vidi, da se staram.

 • Brane Pomahaj

  Tovariši nedotakljivi, se še spomnite??? En pesekasti pozdrav banditom, how how!

  http://www.publishwall.si/nssplohl/post/157164/dekadenca-psihopatstvo-in-ozadje-njihovega-lobija

 • Brane Pomahaj

  Gospo Kotnik je potrebno postaviti na mesto pravosodne ministrice! Ampak žal bo spet slavila mrhovinarska levica, je že vse naprej spisano.

 • Hun

  koprsko sodišče je znano da je najkoruptivnejše v Sloveniji….

 • soc

  Hkrati pa druga tožilka, Jankovićeva oboževalka Karin Erčulj, napreduje v sodnico in takoj uspešno brani hrbet tem istim strukturam – prav tako članek danes na Novi24.

  Z murgelsko partijo je tako kot z majhnim otrokom. Najprej so se poskrili in nato počasi poskušali vedno več. In več. In več. Niso jih dobili po nosu takrat, ko so ga prvič po osamosvojitvi spet predrzno pomolili iz grmovja, niso jih dobili, ko so se priplazili ven, zdaj so premočni in se zlahka delajo norca iz večinskih bebcev, ki ničesar ne dojamejo. Onih s troštevilčnim IQ je precej na njihovi strani, iz lastnih koristi, mafijskih slug in valptov. Tulečih v puščavi pa nas je malo. Premalo, da bi dobili na svojo stran bebce, ki formalno odločajo v demokraciji.

 • Rožle

  BTW..so že pogruntal..kam je čudežno izginil video posnetek nadzornih kamer..??

  • 54321

   Misliš, da jih to res zanima ?

   • Franc Šink

    oni to vedo !

  • stajerc5

   Pa ne, da mislis, da ze od ominoznega vecera ne vedo!???

 • Duhec

  Zaslišali jo bojo in spustli… mal preveč je ignorirala sodišče.

 • von Rhein

  Kotnikova je v suspenzu, ki bo trajal do konca kazenskega postopka, so pojasnili. “Kazenski pregon v tej zadevi še ni zastaral, ker zastaranje ni teklo v času, ko se je tožilka izmikala sodišču,” so navedli. O tem, koliko časa zastaranje ni teklo, pa bo po njihovih navedbah moralo odločiti sodišče, pred katerim teče kazenski postopek.(Iz MMC)
  …………………….
  Je kdo presenečen?
  Ne bruc na PF,vsak osemletkar ,ki zna logično sklepati bi hitro ugotovil,da gre za podtaknjeno zadevo.Kakšno izmikanje neki? To so načrtovali in mirno lahko rečem,da je bila pošta dostavljana na način otežave sprejemanja. Ja,je pa v skladu s pravno prakso mafijske golazni.

 • soc

  Berem komentarje in si rečem:

  Pravzaprav smo lahko srečni in zadovoljni, da se zoper slovensko/balkansko mafijo (rdečo aristokracijo) necenzurirano izkašljujemo vsaj na tem portalu in nas le-ta pusti na svobodi. In žive. Prejšnja in predprejšnja generacija tega razkošja ni imela, mlajša trditve ne bo razumela.

  A s skeptičnim dodatkom trditvi sami: zaenkrat…

  • Nata

   + + + + + + + + +

  • tarantela

   Ne vem, koliko si star, v prejšnjem sistemom so bili tudi dobri satiriki, posebno v Beogradu. Bili so precej pogumni, posledic niso čutili. Si gledal kdaj, kako je bil oster “Gradžanin Pokorni”

   • von Rhein

    Ali TOF?

    • stajerc5

     Ja-ja, scenarijsko prirejeni in udboprefiltrirani stari stosi so seveda delovali na od straha posran narod, ali na jugu ali pa pri nas.
     Zaradi kaksnega “kao” premocnega so pa proforma (za se vecji strah narodu) tudi koga zaprli za noc ali dve.
     Tak smo imeli!

     • von Rhein

      Dolanc je vedno govoril,da rad bere vice na njegov račun.Torej…bil je eden izmed prvih,ki so razumeli”svobodo govora”.Tudi skozi humor:-)

     • stajerc5

      Ce nebi dozivel, bi se se mogoce nasmejal…

     • Franc Šink

      On se je samo naslajal

    • Nata

     Hi. . . . hi. . . . predvsem ta, ja !!

    • Ana Job

     Na Bledu je Tof fotografiral gole otroke v kabini, čolnarji so ga segnali in hoteli pretepst, da ne upa več k jezeru. Manca Košir se je pa par let nazaj na obali slekla do golega in tam nekaj časa taka stala ,je pa tolk grda, da jim je tudi apetit vzelo za nekaj časa in se še nekaj časa niso mogli pomiriti, hahaha. Levičarji so res popolnoma degenerirani!

   • radames

    Dva posta nad tvojim si preberi “posledico”.
    In nehaj s tvojim nabijanjem! Posledice so bile za nekatere zelo hude.
    Vitomil Zupan je šel na Goli zaradi morbidnega štosa.
    En dan prepozno si rekel “Živel Stalin” in si že imel počitnice na Golem otoku.
    In nehaj prepričevati sebe, da ni bilo nobenih posledic. Tudi kugla v glavo. Jebenti, ne zajebavaj se, PAZNICA V AUSCHWITZU!!!

  • Mojca pokraculja

   Imajo vse pod kontrolo. Za vsak slučaj. Ornikov je kolikor hočeš.No eni tega itak ne bodo razumeli, pa ni nujno, da so mlajši.

  • radames

   Ker nisem mlajša generacija

   Sophie Scholl iz Celja

   Elza Premšak je bila delavka v celjski tovarni emajlirane posode.

   Ko je po vojni od prijateljev izvedela za usodo vrnjenih vojnih ujetnikov, je o njej spregovorila in obvestila zahodno javnost.

   V demokratični družbi se zdi njeno dejanje državljanska dolžnost, tedaj pa je zahtevalo izjemno redek pogum.

   Sodišče v Celju jo je zanj 22. maja 1947 obsodilo na smrt. Le tri dni pozneje, 25. maja 1947 je bila Elza Premšak ustreljena. Stara je bila 33 let.

   (v vednost by Ana Jud: Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije, )

 • Rožle

  Škoda, ker teli ubogi Bulmastifi niso prišli do besede … vam povem, da bi bila zgodbica še kako zanimiva …

  • stajerc5

   Nic zgodbica, rooomaaann!

  • TomTom

   A veš kaj bi psa povedala:
   “Hov hov.” A v rito te je? “Hov hov”. Pa je bil kdo še zraven? “Hov hov”. A je bil tisti ta plešasti odvetnik? “Hov hov.” A si ga ugriznil? “Hov hov”. A je bila kdaj kresalko pod tabo? “Hov hov hov”…

 • asdfg

  Kaj se pravzaprav dogaja v moji državi ???

  • RATATA

   Čista jeba!! …. če je Slovenija tvoja država seveda…

   • asdfg

    Mislim, da je še. ???

  • xtc

   Tisto kar je povedal restant iz Urogvaja:

  • Franc Šink

   Barabije.

  • radames

   Jaz sem se to vprašal, ko so za zločine proti človečnosti ovadili Mitjo Ribičiča in zaradi “pomanjkanja dokazov” ovadbo zavrgli. Zaščitili so odgovornega za množična pobijanja!!!! Potemtakem ni noben problem zaščiti barabe za mnogo manjša zla dela. Vedo, da jim nihče nič ne more. In se izživljajo nad nami. Če je dovoljeno MNOŽIČNO ubijati, je dovoljeno vse!!!!!

   • karlina

    TOČNO, sama sem ze tisočkrat napisala in bom še enkrat-ti potomci starih komunistov so še hujši, mnogo hujši, predvsem pa zelo, zelo nevarni-do svojih ciljev preko trupel, kot njihovi predniki, vendar sedaj vse delajo javno, vsem na očeh, kar je še bolj nevarno.

  • karlina

   Misliš reči, v tej drzavi, ki ni več moja, ker so jo ukradli

 • xtc

  Kotnikova ni bila aretirana v tri dni ;očitno razpolaga z nečim;kar hudo obremenjuje tiste ;ki so tole zrežirali;zelo verjetnoima tudi kaj kje varno spravljeno in do tega bi radi prišli:
  Zelo verjetno tudi kdo drug hrani še kakšne konkretne dokaze za pravi čas: zato se tudiAfrea na dveh nogah ne upa vrniti v politiko:
  Težava Oražmove je v tem ;da naj bi tja in vikend pokojne(ga) hodilo kar nekaj ljudi z elite;ki je bližje levici ne samo tisti ;ki je ogrižen bežal s črnim terencem:Seveda pa je zelo težko spregledati podrobnost;ki veže vse tele stvari;stična točka Baklanskega BOJEVNIKA;oRAŽMOVE IN Umora JAMNIKA JE ISTI KROG LJUDI SKUPNA TOČKA PA HEROIN IN KOKAIN;priljubljen med ljubljansko pravno in drugo elito in njih otrocih:čE STE MISLILI ;DA JE mARTINČIČ BLEFIRAL STE V HUDI ZMOTI:
  vENDAR PA JE V ZMOTI VSAJ ZARADI NEČESA;DVAJSET MILJONOV PODKUPNINE JE DEFINITIVNO PRIŠLO VsLOVENIJO NEKOMU(NI NUJNO;DA SODNICI KI JO OMANJA Martinčič:
  kAJTI GLAVNA TEŽAVA JE V TEM ;DA bOJEVNIKI DRŽIJO V ROKAH SEZNAM NAROČNIKOV KOKAINA IN DRUGIH DERIVATOV ;ki se razteza vse od politikov;podjetnikov;zdravnikov;poslovnežev;pravnikov;sodnikov itd in njihovih sorodnikov in ;če zadeva pride na plan bo uničujoča:
  Jamnik je verjetno bil del te zgodbe;ki je očitno kradel ali pa ga je začela peči vest in Novič je bil izvrstna tarča;seveda je treba vedeti ;da so naseznamu naročnikov tudi ljudje iz policije in drugih državnih organov;če zadeva eksplodira je za levico pogubna_zato bo šlo tule na nož;če ima Kotnikova vsaj nekaj trdnega v rokah so mrtvi mislim pa ;da Kotnikova VE VEČ KOT POVE:
  Seveda pa bojevniki oskrbujejo tudi LGTB sceno zato je zadeva hudo vroča;kajti utegnejo se razkriti vse povezave;ki do sedaj še niso vidne in stvari;ki še niso rešene ali pa čudno zaključene;zadeva je precej večja kot se zdi:

  • von Rhein

   Dvajset miljonov? Ja super.Aktivirati Ferlinca naj napiše obtožni predlog.V tem primeru ima znan znesek,neznana kraj in čas lahko prepiše iz primerka Hrastar.

  • domovina mili dom

   Če ne gre na klik, kopiraj v raziskovalca. Se splača pogledati in poslušat. Je dolgo, pa vendarle.
   http://www.topnews.si/2017/03/29/video-mitja-lomovsek-o-dragici-kotnik-in-aferi-bulmastifi/

  • Mojca pokraculja

   Odlično. Kotnikova marsikaj ve, le vprašanje je ali bo vzdržala te pritiske. Pomagalo bi ji, če bi ji dali kar se da “naglas” povedati, da smo z njo ! Sem že preje napisala, pa še enkrat, kje ste odvetniki ? Povzdignite glas, tako kot pred skoraj 30-mi leti.

  • Franc Šink

   Martinčič sploh ne blefira .od nekoga je sprejela najmanj 100 mio .Samo njej ni ostalo skoraj nič. kam pa ostali denar? To pa vemo vsi!

  • karlina

   Hvala za tako dobro razlago, vse to sem si tudi sama mislila.

 • TomTom

  Senica in Kresalka se udeležujeta sex orgij. Pri bulmastifih je bil Senica zraven. Nihče ni nedotakljiv. Bojo pa kdaj kakšni drugi posnetki pricurljali iz kakšne druge orgije. A ne, senička?
  A ketno za svojo kresalko si že pošvasal?

 • Rožle

  Kresalka in Senička …sta se pa takoj po incidentu odpravila v Švicarske Alpe ..

  • xtc

   Sta pač navdušena alpinista:

  • Franc Šink

   In še gor iskala pse.

  • Vrhovni sodnik

   Gor so Bernardinci, vse jasno, pa to.

   • Rožle

    U sodu majo pa tabelga …

  • radames

   Na zdravljenje poškodb od psov. Od takrat do danes ni niti ene najnovejše slike ali videa od Senice. Izgleda, da so ga fajn zgrizl.

 • Vrhovni sodnik

  Psi so kar lewakom prirasli k srcu, zdaj jih že dojijo : https://www.dnevnik.si/1042766922

  • von Rhein

   Ja,hibridna družina je naslov slike. Nekoč bo mnogim žal,da je tista zadeva iz Mein Kampf propadla.

  • Nata

   Pišuka. . . sem videla ! Za crknit. Silna umetnost, ki jo podpira Ministrstvo ??

   • Vrhovni sodnik

    Nata sta 2 sliki, klikni gor na puščico.

    • Nata

     No, druge pa nisem videla.
     Ogorčena sem bila nad dolgoveznostjo komentarja. Kako so se razpisali !!!
     Pa kakšne neumnosti so napisali.
     Sramota !
     To vse nekam pelje. To mene najbolj skrbi.

  • rubec

   Zato pa meni hibridni avto stalno cvili. Že na servisu so mi rekli da je to normalno.

  • indijanka

   A ti tut ne razumeš humanizma za izbrane ? Čudim se mu že dve dni.

  • Rožle

   Hvala Bogu, da s takimi umetniki nimam več opravka …

 • xtc

  Še hujše je to ;da se sledi “snega” vlečejo tudi v bankirske kroge in to tiste;kiupravljajo z državnimi in narodnimi financami:
  Skratka zelo nerodno bo;če se razve;da je tudi sneg delno odgovoren za bančno luknjo;ki jo flikamo:

 • Franc Šink

  Hvala gospe Kotnik za pogum!!

  • karpelec

   Slovenija rabi vsake toliko časa žrtveno jagnje.Oltar žrtvenikov ne sme biti prazen, ker se lahko razvadimo.Za žrtve je pa neprijetno. Poduk ostalim ali pa je na vidiku nekaj drugega.

   • macon

    Šeligo je v eni noveli zapisal, da mora biti kri žrtev čista, ker žrtev lopovske umazane krvi ne bo sprejeta.

 • TomTom

  Pri TEŠu nobenega obsojenega, “balkanski bojevnik” noben obtožen-ključni priči ne dajo zaščite, za izropane banke nobenega obtoženega, Zidar igra košarko, psi lajajo, karavana gre dalje. Še en običajen dan v prečudoviti deželi Sloveniji, z ne tako čudovito mafijo.

  • Ana Job

   Welcome to the jungle, we got funny games….

 • Rožle

  Na Kurah so ostal samo 3-je moji komentarji od 10 .. .
  Čudno res , da se sploh, da komentirat tovrstni članek …

  • Franc Šink

   Ne se sekirat! ni v skladu, njihove “uredniške” politike !

 • PLavi-mil

  Malo je pogumnih ljudi, med njimi je tudi ta gospa, zato se ji pa dogaja druga Patria.

 • garfi

  ne niso aretirali kućana
  lgtbz je aretiral Slovenko

 • Rožle

  CIN, CIN …CINNNNNNNNNNNN……..!!!!

 • Iza Demos

  Mene pa zelo jezi, ko ljudje namigujejo, da nekaj vedo in imajo dokaze, a jih ne morejo pokazat/izreči, ker jim to politiki ne dovolijo/se jih bojijo. Če jih imaš, pa če si že začel javno na to kazat mej jajca/jajčnike pa to direktno povej t.j. spelji do konca. Saj imamo novo 24TV, pa Požareport pa Demokracijo, če gre za leve svinjarije in RTV SLO pa Mladino, če gre za desne svinjarije.

  • luckyss

   O.K….da se takoj prizemljimo….Sta sinička in kresnjena nekakšen normalen par ?!

   • karlina

    Ita, da ne ,samo na papirju, on svoje…. ona svoje…

 • luckyss

  Težka svinjarija se dopušča ..
  Ko sem takrat na MMC vprašal kje so posnetki uličnih kamer, so me dali za eno leto v karanteno…
  Lezbijka, pasjejebec in oseba, ki se v spolnosti še išče so se šli težko svinjarijo…
  Še večja svinjarija je, da to dandanes še sploh ni razjasnjeno..banda…privilegirana..pokvarjena..

  • Igor Kavalar

   Ejga raj zamenjaj avatar, da ga ne bo kdo izmed elite zlorabu. Wuf wuf.

   • Rožle

    Da ga ne bo …
    “Pridi, pridi ..boš kostko :) “

    • luckyss

     Fantje ne se hecat..Kresalovo poznam osebno, ker je iz mojih koncev…
     In ta stvor je bila slovenka leta…to je res bolno ali bolano…adijo pamet..

     • Igor Kavalar

      Če je pa tko lepa..no. to odtehta marsikej ;)
      A se jo spomnete, k je sedla na napačno klop na sodišču?

     • luckyss

      Tukaj je res “adijo pamet”, tudi če pozabiš da je “blond”

     • Rožle

      Slovenka leta … in je tudi odletela

     • macon

      Odletela je v od države financirano sinekuro, njen zavod za sodno mediacijo, ki ga je ustanovila skupaj z Zalarjem. Zaradi najema kompanjonove bajte za NPU bi morala pred sodišče.

  • Rožle

   Na Kurah te za tako predznost pobrišejo za vse večne čase …

   • luckyss

    Tam sem začel kot “Luckys” in sem sedaj pri Luckysss..;))

    • Franc Šink

     Še vedno si navaden pes.

     • šmentanamuha

      To zdaj je bilo nepotrebno, Franc Šink.

 • Aton

  Borci za človekove pravice., razni Hanžki bodo lepo tiho…
  In tudi noben pisun jih ne bo nič vprašal!

  • FRANC3

   Ker so njihovi med osumljenimi.

 • rubec

  Sem že pred časom opozarjal da se tole na Kotnikovi ne bo umirilo. No, danes se vidi da sem imel prav. Tako kot vedno hehe.

  • Krtača17

   Mislim da je v interesu celotne Slovenije da se to odprto razčisti. Kaj je pa dejansko v ozadju….

  • Rožle

   Mislš rečt na Oražnovi ???

   • Franc Šink

    Ne on misli na RTV.

 • Miran Pavličič
  • von Rhein

   Hvala za smerokaz. Odlično.

 • luckyss

  Sprevržena politika osebkov, ki si niti naziva človek ne zaslužijo…
  Ribarijo v kalnem in nafukavajo narod…enkrat “desne” drugič “leve”..
  Ampak oni niso problem, ker za takšne obstajajo ustrezne ustanove..
  Problem je butast in naiven narod..

  • Fogglof Tunnek

   Psi ne lajajo, karavana gre naprej……

   • garfi

    ZoofiL=Fogglof Tunnek=luckyss=LEVI FAŠIZEM
    manipulacija “Psi ne lajajo, karavana gre naprej……”

    • luckyss

     Glej mucek..tu ne gre za neke zarote med komentatorji, ampak za izmenjavo mnenj…
     Prav bedasto deluješ s temi svojimi plašnicami..
     Poskusi razmišljati s svojo glavo, izven politike..

     • garfi

      poglej pesjan, vi manipulirate in lažete

  • garfi

   in ti levuhar tretjič po “sredini”

  • šmentanamuha

   Daj kakšen pameten nasvet, da ne boš samo lajal in renčal na komentatorje, ti bomo z veseljem prisluhnili.

 • zaton

  Kotnikova kot tožilka, ki se je ukvarjala s primerom bulmastifi, ve imena udeleženih v aferi in se akterji bojijo, da bi njihova imena prišla na dan, zato jo je potrebno utišati in jo aretirati.

  • šmentanamuha

   Upam, da se ji slučajno ne zgodi kakšna “nesreča”.

   • karlina

    A veš, da sem se tudi jaz ze to spraševala, kot pri Slivniku, recimo

  • karlina

   itak, sem ze zgoraj napisala, da jih je verjetno kar nekaj iz F21

 • zaton

  Če ne delaš po nareku mafije, si “pečen”.

 • garfi

  ZoofiL=Fogglof Tunnek=luckyss=LEVI FAŠIZEM
  manipulacija “Psi ne lajajo, karavana gre naprej……”

 • Fogglof Tunnek

  Nekaterim je tako zastaralo, da lahko nemoteno igrajo košarko…nekateri so v vikend zaporih…nekateri so na prostosti zaradi ustavnega sodišča…nekateri prepišejo premoženje na ženo in se papirnato ločijo, žensk pa se ne preverja od kod jim premoženje…..še vedno bananastan oz. Slovenijastan !!!

  • garfi

   ZoofiL=Fogglof Tunnek=luckyss=LEVI FAŠIZEM
   manipulacija “Psi ne lajajo, karavana gre naprej……”

 • garfi

  vsekakor lajamo, premalo nas je
  “Ribarijo v kalnem in nafukavajo narod…enkrat “desne” drugič “leve”..” in trolli vsegliharsko
  po sredini

  • luckyss

   Mogoče pa je ravno izraz “vsegliharstvo” pokazatelj največjih ovc ?!
   V bistvu je to neka trditev, ki nikjer nima nobene osnove razen pri praznih glavah…kot da bi Picassoja označil da je umetniški vseglihar ;)

   • garfi

    levuharski pesjan VRNITE 100 MILIJARD ki ste jih ukradli !!

 • Fogglof Tunnek

  Itak smo že na psu in z razkrinkanjem ali nerazkrinkanjem tote zadeve se ne bojo rešili glavni problemi… Klero-desnica spet dviguje glavo kot strupena kobra in še bomo bolj zabredli v gnoj če slučajno prevzame oblast !!!

 • Fogglof Tunnek

  V toti zadevi nikoli in nič ni bilo jasno in tudi ne bo. Zdi se mi še najbolj nenormalno, da inšpektorji sploh
  niso pregledali prvo nadstropje hiše v kateri se je po fsej verjetnosti zgodil umor.

  Sašo Baričevič je bil znanstvenik ali znanstvenica in je delal fsemogoče preizkuse, da bi pomagal pomoč
  potrebnim, pa naj se še tako zdi fse fkup noro!!!

  PS: Tak, zaj pa grem nazaj v gorico trave kosit…da bojo trseki šmarnice lepo rodili !!!

  • asdfg

   Oho, ti pa si zgoden… že travo kosiš bimbek

   • Rožle

    Ne, on jo sam kadi … Je samo uporabnik in ne pridelovalec …

 • AlojzZ

  Me prav zanima, če bo veliki osvoboditelj Slovenije, to je sam gospod Janez Janša, organiziral kakšne proteste … koristilo bi mu v predvolilnem boju.

  • asdfg

   Kje pa so tvoji protestniki ? Ti pa spiš, matr ti…….

   • Drago Stubljar

    treba bo spet v partizane nAGNAT TOTU BJELU GAMAD ARGENTINA FUJJJJ

    • karlina

     Vas pa v bivšo jugo, kajne

     • Drago Stubljar

      mrssss

  • von Rhein

   Vsaka organizacija protesto bi bila riskantna.Spomni se dogodkov na Kotnikovi,kdo na strani borcev za ilegalne naselitve je stal v prvih vrstah.Zamaskirani,oboroženi,agresivnega nastopa. Zgodil bi se množičen pretep.leva stran s pomočjo policije in nekaj Pravih Slovencev na desni.

  • Drago Stubljar

   smece kaki gospod jj lopov hahahahha

   • Franc Šink

    Še enkrat.Koji si ti kurac.

 • Anthon

  Bo kdo oporekal, da to ne sodi v ta kontekst, a veeno: Bralcem polagam na srce, da zaradi lastne moralne higiene polagajo večjo pozornost na tista gospodinjstva in znance, ki niso očitni posttotalitarci (slednji so itak znani), a so naročeni na največje dno od glasil, to je na ND. V takšnih “prijaznih in uglednih slovenskih družinah”, kjer običajno ob nedeljah tudi hodijo k maši, namreč na svoj sofisticiran način tiči nekdanji režim, da ne rečem Udba. Kajti kdor zmore brez moralnih in občečloveških zadržkov prebirati tekste iz te literature, je enako nekritičen tudi do drugih nizkotnosti, ki jih postotalitarci počenjajo ljudem, in morda celo sodeluje pri tem.

  Naj se nihče nikoli več ne zmoti ob kakšni priložnosti, ko se predlagajo kandidati za razne civilnodružbene dejavnosti, za razne svete ipd, da takšne “ugledne” ljudi smatra za indiferentne, ker takšni niti po pomoti niso.

  • von Rhein

   Kaj je ND?

   • Anthon

    Nedeljski…

    • von Rhein

     Hvala.Več kot dve desetletji ga nisem pogledal.

     • karlina

      enako

    • radames

     Cajtng za polpismeno rajo.

     • Ana Job

      Moj pokojni dedek je rekel, da še za rit obrisati ni dober!

     • karlina

      Bravo, ni kaj dodati, res je.

    • Franc Šink

     dnevnik.

  • mannuro

   kaj ND še obstaja?

   • karlina

    Sem ga odpovedala ze pred 20. leti, ko sem ugotovila, kakšen medij je.

 • dr Janez Sveti

  Vsak drek slej ali prej priplava na površje. Samo vprašanje časa.
  DR Janez Sveti brezčasni

  • mannuro

   ta že dolgo plava po površju, pa ga je več, kot je bila največja katastrofa izlitja nafte v morje.

  • Aton

   Potem imamo polno dreka na površju. So what!

   • dr Janez Sveti

    Imaš prav. So What!
    DR Janez Sveti Jebesemi

 • centurion

  Državni udar v Sloveniji se nadaljuje.
  Slovenska policija je poden, podna in nadaljevanje
  zloglasne UDBE.
  Lahko pričakujemo eksekucije in likvidacije?
  Rdeča kamarila je v zatohlem ozračju anarhije zčutila,
  da lahko dvigne stopnjo represije nad demokrati.
  SLOVENCI-DOMOLJUBI KAJ ŠE ČAKAMO?

  • luckyss

   Morda Novega Hitlerja, da ponovno povijete rep med noge ?!

   • centurion

    Mrš pseto zlorabljeno.
    Križanec pocestnice in bulmastifa!

   • if

    Hitler je kolaboriral s Titom, šefom KPJU.

 • Bogomir Senekovič

  Več kot očitno in naivno sodolujejo policija, tožilstvo in oblast. Z roko v roki si lastijo državo in njih podložnike. Nič ne spremeni dejstev o novi državi, dokler akterji bivšega režima ustvarjajo tempo in utrip delovanja inštituta države. Že po smrti Ivana Krambergerja, po epizodi Depalja vas, aferi Baričević, razvpiti aferi o Patriji, o mnogo nesojenih primerih gospodarskega zla in neizvrševanju kazni za Zidarja, Bavčarja ter kopico drugih pravnih anomalij, se k sreči očitno pokazuje moč in nehotenjem oblasti in njenih pomagačev, da se z okorelimi vodji oklepamo kot pes uši, tudi za ceno žrtev in napredka. Premalo se je boriti za boljši jutri samo na volitvah, dokler klika, katera vodi marijonetno politiko iz ozadja še diha svež zrak. Samo po vzoru nepokorščine in z izlivom vse “gnojnice”, ki je premoremo pred parlamentom ter njihovimi oprodami, lahko zasvinjamo zrak tistim, ki ga neupravičeno dihajo. Sodba v imenu ljudstva in za ljudi, bi se temu reklo!

  • Ana Job

   Bravo!

  • karlina

   Če bodo volitve šele drugo leto, bo šla ta drzava v franze, vzel jo bo dokončno hudič, ni druge, kradejo, lazejo, da ne govorim, da se vsak mesec zadolzujemo, to ne more peljati nikamor. Postali bomo druga Venezuela, kajti S. Koreja smo ze.

 • andreas82

  Čakamo na odziv Janeza Janše. Boga ni, vse je dovoljeno.

 • Ana Job

  Kako zelo bizarno!!! Slovenija je postala leglo mafije iz juga! Kekec Fišer je pa marioneta s katero upravljajo drugi. Vodja pisarne na sodišču je pa njegova žena, ki ima zaključeno le osnovno šolo. To ti je eno fino sodišče! Vstani slovenski narod! Naredimo našo deželo zopet slovensko!!!

  • andreas82

   daleč je za nas pomlad….samo na slabše gre, država vidno propada.

   • Ana Job

    Pomlad je blizu. Ne smemo dovoliti, da nam dežela propada. Izvoliti moramo JJ, ki ima izredno dober program, kaj bo naredil z izmečki, ki nam uničujejo slovensko deželo.

    • andreas82

     Ja samo kdaj pa bo to? Pa tudi če danes prevzame, koliko je zafurano, ne vem, če bo to kdo rešil. Narod si je to izvolil, najbolj boli ko je večino vse zasluženo.

     • Ana Job

      Že če umazane izmečke umakne od korita, da ne bodo nadaljnjo okuževali, bo JJ zelo veliko naredil.

  • if

   Poudarili ste moto celotne Zdravice, ki je v 6. členu ustave RS definirana kot slovenska himna!
   Ukrepajmo skladno z ustavo!

  • domovina mili dom

   Govorice so, da hoče sodna oblast prevzeti dejansko vladanje v Sloveniji.

   • Ana Job

    Na slovenskih sodiščih ni pravice, vlada popolna anarhija. Kradejo oporoke jemljejo podkupnine…. To ni nobeno sodišče ampak gnezdo kurb, pijancev in mamilarjev.

    • dvanajstzvezdic

     Še kurbe si zaslužijo več spoštovanja, se vsaj ne delajo da so svetnice.

    • mannuro

     Nekako se s tabo res ne morem bolj strinjat. Ko sem bil zadnjič na enem od sodišč v Ljubljani, zapisnikarka ni bila slovenka, dejansko jo je morala, sodnica stalno popravljati, kar je bil po svoje paradoks. Pravzaprav je bila bolj tragi-komedija, ker tisti kisli obraz je res povedal vse. No, na koncu, naj bi počakali na spis, da bi se naj podpisali. Samo, ko sem dobil tisto, me je skoraj kap. Bil je neki zmazek, kjer je bil pomešan tekst enega prejšnih obravnav, z našo. Takrat sem imel dovolj Slovenije za vse večne čase!

     • Ana Job

      Tudi na drugih sodiščih ni prav nič bolje. Polpismene zapisnikarje imajo. Pa tudi tožilci in sodniki niso dosti boljši. Vse skupaj je nacionalna sramota, ki kliče do neba! Na evropskem sodišču smo zelo slabo zapisani.

     • mannuro

      hm. zanimivo. Zanima me samo, kako to, da ob takem sodstvu, kot je v sloveniji se ne najde,.. ne heroj, ampak tisti, ki je popolnoma ponižan in stlačen v kot, da ne spusti take “ustanove” v luft? Slovenci res vse dopustimo? Nevem, očitno sem že predolgo stran, od te greznice.

     • Ana Job

      A veš, da se jaz to večkrat vprašam. Če bo šlo tako naprej, se to lahko zgodi v bližnji prihodnosti.

     • mannuro

      Kjer živim imamo za takšne ljudi posebno besedo – Amokläufer. V Sloveniji ta izraz ne obstaja. Žal, se bojim, da bo še dolga pot. Ljudje nimajo niti za vsakodnevni obrok, pa nič. Sociala je 200 EUR ali pa še manj, pa nič.. nevem no

     • Ana Job

      Upanje, da bo bolje moramo imeti. Ne smemo države spustiti iz rok, napeti je treba vse sile in se boriti,da se znebimo zajedalskih škodljivcev. Po volitvah bi moral JJ sklicati referendum, glede volilnega sistema. To, kar je zdaj je en navaden cirkus. Preprosto je nemogoče delat.

     • mannuro

      Pod pogojem, da bo seveda zmagal! Npr. na zadnjih volitvah so mi poslali glasovnico tako pozno, da tehnično nisem mogel glasovati po pošti, niti se prijavit v volilni imenik v sloveniji, ker je bilo prepozno. Torej, poslužujejo se vseh umazanih in protizakonitih metod, samo, da se onemogoči poštene volitve. In mislim, da je že tudi za naslednje volitve pripravljen, “paket” kako onemogočiti desnico.

     • Ana Job

      Na to veliko nepravilnost, bi bilo treba javno opozoriti javnost. Napiši to na Nova tv, da bodo ta problem javno izpostavili in da se takšna dejanja prepreči v prihodnosti. Ker zdomci ste bili že od nekdaj zelo zavedni Slovenci.

     • mannuro

      Za bodoče, sem sklenil, da se bom neglede na to, kar bodo in kako bodo pošiljali materiale, pravočasno vpisal v volilni imenik v Sloveniji in tudi fizično volil tam. Mislim, da bo to edino pomagalo.

     • asdfg

      In odvetniki jim držijo štango.

     • Polona Sajovic

      Sem Slovenka in sem dala na sodišče prijavo za zapisnikarico (ker mam to šolo). Prvi spis sem natipkala 296 udarcev (250 je minimum). Drugi test ne vem koliko sem pisala, a mislim, da slabše. Seveda jaz službe nisem dobila. Nikoli jo ne, čeprav se vedno prijavljam na razpise…. Nimam službe. Tako da jaz pojma nimam po kakšnem ključu lahko dobijo take ženske službo….

     • mannuro

      Očitno čisto enostavno. Kriterij je sorodstvo ali pa.. tega raje ne bi v javnosti :) Ob takem sodnem sistemu lahko človeku pridejo na pamet najbolj izprijene in pokvarjene misli, pa se bo na koncu izkazalo, da je imel prav.

     • karlina

      To sem dozivela tudi sama, kar se tiče tipkaric, no vsaj sodnico sem imela SLOVENKO, res je absurd , da so na sodišču zaposleni ljudje, ki ne znajo niti slovensko, da o izobrazbi niti ne govorim, mogoče kakšen strojepisni tečaj. Sem dozivela, ko sem se pred leti prijavila na prosto delovno mesto tipkarice, bolj iz radovednosti, kako priti do sluzbe v drzavni upravi, brez vez in poznanstev, sem dozivela tako grozno aroganco in nesramnost dveh, ki naj bi bili iz kadrovske, pa mislim, da tudi nista bili Slovenki ,se je takoj videlo, da sem ob njunem spraševanju, zanju vedela preveč stvari, kar se tiče dela in takšnih itak ne zaposlujejo.Pa takoj se je videlo, da so imeli ze zdavnaj izbrano eno svojih, ker sem ze naslednji dan dobila negativni odgovor, na razgovoru pa so mi lagale, da mora priti na razgovor še kar nekaj zensk.

    • karlina

     Bravooo, ni kaj dodati +10. Sem bila pred dvemi leti na sodišču, zaradi osebne tozbe, ki se mi vleče ze nekaj let, pa ne bi o tem, kajti vem, da imam sama prav in bom vztrajala dokler bo mogoče. In sem na lastne stvari videla dogajanje, katastrofa, to pa res ne moreš verjeti-v slabi uri, sta iz pisarn večkrat prišli ven delavki, po vodo, pa kavo, pa zopet vodo, pa, ni da ni. Nakar je ena vprašala drugo, če ima kaj vroče in koliko ima stopinj v pisarni. Da ne govorim, da so šle v tem času mimo mene tri delavke, trikrat na čik-pavzo, itak se je videlo, ker so imel cigarete v roki, pa prismrdele nazaj po tobaku. Sodnik in sodnica sta se na hodniku pogovarjala na glas, da smo lahko vsi slišali, kam gredo na dopust, kje so bili, kakšno jahto imajo, skratka, katastrofa, da ne govorim, ko sta zaključila, sta šla v svoje pisarne tako počasi, kot, da nista v sluzbi, pač pa nekje na dopustu. Se prav nič ne čudim, da vse zadeve trajajo toliko časa, nič več. Tudi pri moji zadevi mi odgovorijo po skoraj enem letu, ko ze mislim, da so name pozabili. Se pa bojim, da bo moj primer trajal do moje smrti, ker bodo vlekli dokler se bo dalo.

     • Ana Job

      Karlina, srčno upam, da boš dočakala pravico in da se ta sodniška anarhija ne bo več dolgo vlekla, ker to kršenje človekovih pravic ni podobno več ničemur. Od zapisnikarice v Ljubljani, sem celo slišala, da naj bi se sodniki in odvetniki celo dogovarjali, češ ta ima dosti denarja, dajmo zadevo nadaljevati ali obnovimo postopek. Tako je to, če vladajo levičarji.

   • karlina

    A mogoče še ni

  • Rožle

   Tis men neki znana ?!

   • Ana Job

    Tukaj smo si vsi znani :-)

  • šmentanamuha

   Ana Job, ne uporabljaj imena Kekec v takem kontekstu in ga ne dajaj v nič. Pljuvaš v svojo skledo. Fišer je lahko kvečjemu Rožle.

   • Ana Job

    Hvala za opozorilo, takoj spremenim. :-)

 • domovina mili dom

  Kako ogabno kučanovi mediji objavljajo novico. “Gre za 54-letno državljanko Slovenije, ki jo je ljubljansko sodišče iskalo zaradi zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic ter drugih kaznivih dejanj”.
  Ponižujoče do obisti. Si ne upajo napisati imena. Upam, da se bo razkrila ta tragedija. Kateri pesjan ima takšno moč, da ne pusti raziskati do konca to deviantno dejanje.

  • karlina

   O, ljubi Jezus, pa saj vendar ja vsi vemo, kdo vleče vse niti, ampak res čisto vse niti iz ozadja v tej drzavi, Bog si vedi, koliko ljudi iz F21 je bilo vpletenih v tej nagnusni zadevi, sem trdno prepričana, da vse smrdi samo zaradi tega.

 • baubau

  Sluge pokorne bandam,ki so si razdelile državne fevde,s takimi potezami nikakor ne morejo osramotiti spoštovane gospe Dragice Kotnik,temveč le sebe in diktatorje,ki se jim hlapčevsko klanjajo..Poznamo resnico!

 • branči

  Kaj nam pravi slovar knjižnega jezika za besedo foglof: oseba, ki ima obraz koze in ustnice kot riba. Vsaka slučajnost s komunističnim komentatorjem na tem portalu – po komentarjih sodeč je ista!!!!

  • TomTom

   Foglof tunek pa ni oseba ampak je diagnoza

  • antimur

   Z eno razliko, da koza in riba imata vsaj malo pameti, ta kreten Tunek je pa medicinski fenomen, saj je brez možganov. Samo takšni izrodki še lahko podpirajo Kučana in njegovo bando.

 • Drago Stubljar

  KAKA SMRAD TOTA TV JJ HAHAHAH

  • Montana

   Kaj pa, če ovohavaš smrad lastnega sovraštva?

  • Franc Šink

   Res si zloben. in zafrustiran. Koji si taj kurac?

   • RATATA

    Tipično uskoško ime i prezime prave slave iz Bele Krajine. Spet bi pretepal in moril slovenske kmete.
    Žedan slovenaćke krvi.

  • radames

   Zakaj pa?

  • rubec

   Putuj dalje čovečuljak.

  • RATATA

   Uvod….
   Štubljaru Dragoslave brate tvoje sestre Nesreće slovenaćkoga naroda, koji je primio tvoga starog deda – “ponosnu” izbeglicu iz Bosne:
   Gnus prekleta ćefurska se oglaša. Sploh ne vesš a si srb al hrvatar. Prasec cigansk. Prodana lažnjiva duša. Lažeš svojim pohabljenim bebavim otrokom o nekem ponosu smrduh nagravžn, v resnici ste pa vsi prekleti zajedavci in turški hlapci od nekdaj. Zahrbtna golazen smdljiva komunajzerska.

   • Drago Stubljar

    jebo sam ti mater belogardisticn kaj se skrivas

 • Fogglof Tunnek

  Čujte,saj veste jast fse kresnem kar leze tak po levaško.Kapiš!
  ŽIVEL LDS!!!MOJI PASJEJEBCI LEVAŠKI!!!

 • Montana

  Samo še en dokaz, da Slovenija NI pravna država!

  • RATATA

   Niti prava država ni!

   • karlina

    Sropucalo od drzave, mimo drzave še šla ni

  • karlina

   Saj nikoli še ni bila

   • Montana

    RES JE!

 • Nata

  No, upam, da boste kaj več napisali. Na levih trobilih smo slišali vse mogoče.
  Da ni hodila na obravnave, da je bila nekaj let v bolniški ? Da so jo iskali celo v tujini, da bi jo odpeljali na zaslišanje. . . . . .. Pišite prosim. Hvala

  • rubec

   Res je to da je bila na bolniški ker je imela obe roki v gipsu. Notranji nadzor je pokazal da je med bolniško mazala palačinke. Fišer je potem odredil dodaten nadzor notranjega nadzora kjer so ugotovili da jih je ona tudi spekla. Pa kaj si ta Dragica umišlja, da smo mi bebci in da se ne bomo spraševali kako lahko oseba ki vleče bolniško zaradi rok v gipsu brez težav peče palačinke in jih tudi maže?
   O marmeladah bom kakšno rekel ob naslednji aretaciji. Stay tuned.

   • Nata

    Prav !

  • tarantela

   Ženska je že nekaj let v suspenzu, ko bi morala na sodišče, je bolna, sicer pa se izmika prejemanju vabil, daje napačne naslove, skratka: izmika se. Delala je v sodstvu, zato ve, kako to gre. Sicer je pa obtožena, ker je dala Požarju podatke, ki ne bi smeli biti javni zaradi preiskav. Obtožena je še neke druge zadeve, sem pozabila.

   • Nata

    Eh, pa verjameš ? Tri leta naj bi bila v bolniski, vendar zaradi suspenza dobiva polovično placo ?
    Kako, če je v bolniški ?Naložili so, dobro naložili. Tukaj nekaj smrdi. Do neba tarantela !!

    • tarantela

     Ni bila na bolniški, ves čas je bila v suspenzu in je še, samo, ko bi morala priti na sodišče, je prinesla potrdilo, dane more hoditi tja, ker je bolna, no, ko je hodila pred sodišče z Odborom 2014, pa ni bila bolna. No se bo izmazala, saj ima šole za to.

     • Nata

      O, ne skrbi, saj jo bodo poizkusili osračkati na vse načine. Šole ji ne bodo pomagale.
      Pač pa ljudje s protesti pred sodiščem, pa naša tednika in ta portal.
      Počasi gre vse skupaj, ampak čedalje več svinjarij prihaja na dan.
      Ker ne odgovoriš na nobeno vprašanje, ne bi več razpravljala.

   • Nata

    Pa še pripis. Kaj pa so naredili s temi silnimi podatki, zaradi katerih je bila suspendirana ? Izgleda, da so bili važni ! Ali vemo kaj novega, kar bo pripomoglo h končanju te zadeve ?

   • karlina

    Si pa zelo, zelo seznanjena o vsem, kar se tiče gospe Kotnik, delaš mogoče na sodišču, samo vprašam

 • Janez

  Zanesljivo !
  se spomnim !
  Da je na dan dogodka na POPTV ali RTVSLO !
  Policist novinarju v TV REPORTAŽI rekel, da ima pogrizeni dr. B. tudi eno UREZNINO POD RAMO !
  Od
  tega dogodka – je že dolgo !
  Preveriti bi bilo TV poročanje tistega dne !
  Ali pa vprašati novinarje,
  ki so bili tiisti dan tam – na kraju dogodka. 99% verjetno. L.r. JANEZ KOMENDA

 • totex39

  To se lahko človeku samo zagravža kakšne pasje jebce imamo vse povsod.

 • Dragan Krstič

  Tumpek iz Haloz že ves dan tuhta kako bi Janšo vtaknil v komentar o Kotnikovi. Če bo pogruntal, se bo javil.

  • janez cepec

   +IĆ, ti bom pa jest povedu, tale ovca dobrega pastirja, je glih taka kot pastir sam, kajti namreč, ne javlja se na pozive sodišča, a misle, de je neki več če je iz iste črede kot vaš Žalostnio Sova. če te sodišče pokliče,. je red, se se odzoveš, ane, al pa je tud taka, kot vaš Prerok, ki ne prizna sodišča, če mu to ne paše, sevede. uglavnem, podn o podna in to nej bi bla tožilka. sej ni čudn, ćče je sodstvo u kurco, če mamo take kure za toživce.

   • rubec

    Če si hotel da ne pozabimo da si tepec, ti je naj te pomirim, ratalo zelo dobro. Čestitke.

    • janez cepec

     a s’ ti spet iz Begn spizdo, al kuga?

     • Rožle

      Neki se ponavlaš …
      kuga in kolera … al samo kuga

     • janez cepec

      kot vaš prerok, že 25 let eno in isto klobasa, pa ga še kr polsušate

     • Rožle

      Itaq …vam levakom že 25 let nabija eno in isto pa še kar vam ne potegne ke u zabito betico …

     • janez cepec

      kdaj bo vam potegnil, de ste vojsko zgubl, pa dejte to moško prenest, sej bi se uhka navadl, mate izkušne, luzerji

     • rubec

      Če je klobasa dobra jo pač ješ pa čeprav 25 let. Jih vam v Hrastovcu na pogosto menjajo?

   • Dragan Krstič

    Prvič, ti cepec, najprej se nauči slovenskega jezika, šele nato slovnice.
    Drugič, ti rdeči ritoliznik polpismeni, ko bo tvoj ljubljanski šerif in njegova sinova kdajkoli
    stopili pred sodnika, potem bom verjel v pravno državo in ne državo v kateri vlada tvoja mafija. Ali si kdaj delal v realnem sektorju? Vse življenje si na grbi delavskega razreda, kar narediš, ali si naredil je mogoče zalivanje fikusa v tvoji pisarni in lizanje riti nadrejenih
    rdečih mafijcev.

    • janez cepec

     a ti to sebe opisuješ?

     • Dragan Krstič

      Žalostno je dejstvo, da oseba na +IĆ slovenščino bolje obvlada kot ti, polpismena mediokriteta z Gorenjske janez cepec. Priključi se kakšni skupini migrantov pri pouku slovenskega jezika. Mogoče ti bo pa do konca tečaja uspelo kaj bolje obvladati znanje vsaj jezika, če že slovnice ne. Slovenska slovnica je precej trd oreh za vas malo retardirane osebe.

     • janez cepec

      videm, de je teb, ta tečaj ki ga omenjaš dobr deu. sam povej, kje ste ga mel, al u Begnah, al na Studenc?

     • Dragan Krstič

      Ti boš moral kar na oba tečaja in v Begunjah in na Studenec, če ne bo izboljšanja
      pa pojdi še v Hrastovec. Tam učijo tiste res najbolj zarukane tvojim intelektualnim sposobnostim primerljive.

     • janez cepec

      ti že veš, zgleda, de si tam šnel kurz naredu, vseen te pa morm pohvalt, kukr en taspojdn, kr obladaš jezek, no ja, za silo

     • Dragan Krstič

      janez cepec, preden greš na tečaj učenja ti vseeno priporočam obisk pri kakšnem nevrokirurgu. Potrebuješ namreč, da ti slamo, ki jo imaš v glavi zamenja z možgani, tudi ovčji bi bili dovolj dobri zate. Boš lažje sledil pouku in ti marsikatera
      danes nerešljiva uganka ne bo več tak problem.

     • karlina

      +++++++++ moj poklon

 • realnost

  K sreči obstajajo pokončni ljudje, ki se uprejo režimski sodrgi. Spet bo moral odbor2014 v akcijo v podporo Kotnikovi proti komunistični kontinuiteti.

 • Krtača17

  Ne bom preveč pameten in ni direktno povezano s tole afero. A sigurno bi imela policija, inšpekcija in ostali marsikaj videti na odvetniški zbornici, njihovih članih, odvetnikih. Če bi se pošteno lotili zadeve, bi imeli dobro afero. Za začetek recimo kako se izdajajo računi (ki se ne – utaja davkov), kako se nateguje stranke v postopku itd. Odvetništvo je časten poklic so zapisali na odvetniški zbornici a se bojim da je daleč od tega. Glede na to da se za utajo oglobi babico za prodajo peteršilja za 2evra, ne razumem ne poštenih odvetnikov, ne sodnikov, ne policije, ne novinarjev in ne ustreznih inšpekcijskih služb da v tem primeru kjer se pretaka resen denar, nihče ne ukrepa!? Aja saj res, odvetništvo je časten poklic.

 • garfi

  to je del mafijskega ustrahovanja
  več Dobovšek
  http://audio.ognjisce.si/oddaje/Pogovor_o/2017

 • Fogglof Tunnek

  Ka imata Kotnikova in Janez Janša skupnega? A vam povem?… Oba sta se izmikala sodišču, in ona je nastopala na Janševi Nove24tv !!!… Torej nič kaj prida…ne en ne drugi !!!

  • garfi

   Fogglof Tunnek • 17 minut nazaj
   SPOROČAM, da zapuščam Nova24TV… Niste bli kos mojim komentarjem…jokcali ste adminu…blokirali bi fse ker ni desničarsko!!!… Vete ka…jeb*** vam desničarsko mater!!! Adijo za vekomaj !!!

   • Fogglof Tunnek

    To je čisti falsifikat…totalna neresnica oz. laž !!!… Garfi zakaj tako grdo lažeš?

    • garfi

     profesionalni lažnivec zakaj lažeš

 • Fogglof Tunnek

  Takšna ne bi smela biti nikoli več tožilka…kapish?… Ampak ona lahko dela neprofesionalno, protizakonito, ona je naša (desničarka)… kajne “spoštovani” internetni zagovorniki tote tožilke???

  • garfi

   Fogglof Tunnek • 17 minut nazaj
   SPOROČAM, da zapuščam Nova24TV… Niste bli kos mojim komentarjem…jokcali ste adminu…blokirali bi fse ker ni desničarsko!!!… Vete ka…jeb*** vam desničarsko mater!!! Adijo za vekomaj

   • Fogglof Tunnek

    Čujte, to je čisti falsifikat…totalna neresnica oz. laž !!!… Garfi zakaj tako grdo lažeš?

   • Rožle

    A ni tole jokal že par mescov nazaj … ?

    • Fogglof Tunnek

     Ne…to je laž!!! Bom dokazal:

     garfi • 17 minut nazaj
     SPOROČAM, da zapuščam Nova24TV… Niste bli kos mojim komentarjem…jokcali ste adminu…blokirali bi fse ker ni desničarsko!!!… Vete ka…jeb*** vam desničarsko mater!!! Adijo za vekomaj !!!

     Vidite, tudi jas se lahko zlažem.

    • garfi

     ja, imam njegovo zdravstveno kartoteko

  • dvanajstzvezdic

   Ker zakoni ne veljajo za levaški gnoj in ker se levaški gnoj ščiti kot zlato je potrebno delati po vesti ne pa samo po mrtvi črki zakona

 • garfi

  Fogglof Tunnek
  SPOROČAM, da zapuščam Nova24TV… Niste bli kos mojim komentarjem…jokcali ste adminu…blokirali bi fse ker ni desničarsko!!!… Vete ka…jeb*** vam desničarsko mater!!! Adijo za vekomaj

  • Fogglof Tunnek

   Čujte, to je čisti falsifikat…totalna neresnica oz. laž !!!… Garfi zakaj tako grdo lažeš?

   • garfi

    Fogglof Tunnek • 7 minut nazaj
    Spat se spravite gnide desničarske… Lahko noč !!!

 • garfi

  levofašistični ZL lažnivec Fogglof Tunnek
  Fogglof Tunnek • 2 uri nazaj
  Breitbart News???..hahahahahaha…skrajno desničarske lažne novice… in garfi, cosmosjasnovidec in xtc temu nasedajo…in Nova24TV… Bogi !!!
  Fogglof Tunnek • 2 uri nazaj
  POZOR: “Barack Obama je tik pred odhodom iz Bele hiše terorističnim organizacijam nakazal več kot 220 milijonov dolarjev.”
  ČISTA LAŽ !!! Lažne novice !!!
  in resnica
  On Monday the Associated Press reported that as one of Barack Obama’s final actions in office before the inauguration of President Donald Trump, he released $221 million to the Palestinian Authority.
  The money came from federal aid the US provides to the West Bank and Gaza, aid that totaled about $355 million in 2015. The sum released by Obama during his last hours in office had been held up by a bipartisan group in Congress, including Reps. Ed Royce of California and Kay Granger of Texas.
  http://www.businessinsider.com/obama-queitly-sends-221-million-to-palestine-2017-1
  https://apnews.com/b8446cbf5b504b1abaf49eb0d646367b/US-sent-$221-million-to-Palestinians-in-Obama's-last-hours

 • garfi

  Foglof Tunek | torek, 24. marec 2015, ob 10:48:00
  Naravni zakoni???…joj joj joj…in to propagirajo pri mašah, kjer zagovarjajo družino z materjo devico, otrokom pa spočetim s strani svetega duha, ki ga je vzgajal skupaj s krušnim očetom. A to je tudi tradicionalna naravna družina? Ma totalno ste fukkjenni…budalle prvi klase!!!

  • garfi

   rotacrem | torek, 24. marec 2015, ob 11:24:22
   A ti smetilec misliš, da si na Dnevniku? Tu ni avtomatskega cenzorja, če ne veš, hehehe.

   • garfi

    Foglof Tunek | torek, 24. marec 2015, ob 11:42:41
    Tuneka redkokdaj cenzurirajo…ker piše samo resnico…in zgolj resnico…in nič drugega kot resnico!!!… Tak, zaj pa grem fklet na dva deci šmarnice…majke mi…

 • garfi

  Foglof Tunek | torek, 24. marec 2015, ob 10:52:53
  Komentar je krsil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.
  Foglof Tunek | torek, 24. marec 2015, ob 19:07:27
  Komentar je krsil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.
  Foglof Tunek | torek, 24. marec 2015, ob 19:19:32
  Komentar je krsil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.
  http://www.delo.si/novice/politika/prekinitev-zbiranja-podpisov-za-referendum-najbrz-ze-v-nekaj-dneh.html

 • garfi

  in tunek se naliva

  • dvanajstzvezdic

   Jebeš tuneka…..Dragica je pomembna.

   • garfi

    pridi na shode odbora2014

    • dvanajstzvezdic

     Kdaj?

 • dvanajstzvezdic

  Mainstream mediji so opravili svoje poslanstvo. Glavni poudarek je njeno sodelovanje z Odborom 2014 in podpori JJ. Namesto da se nekateri pretirano ukvarjate z idioti tipa foglov tunek se raje posvetitve z argumenti za omenjeno tožilko. Kje je Primc? Kje je Janša? Janez takrat se je tožilka postavila na tvojo stran. Jo boš pustil na cedilu?

  • janez cepec

   še usac’ga je, ko ga ni več nucu, ne vem zakuga bi bla ona izjema. vesela nej bo, de se ni še kej zmislu o nje, pa de ji ni še kešno dodatno pizdarijo prpopu, tak je on, se je pr komunajzarjeh učiu

 • Vrhovni sodnik

  Srečajo se cmero, župankar in pony, pa prav cmero, po naslednjih volitvah bom spet premier, pa prav župankar, jaz bom premier, cmero mu odgovori, jaz bom premier, mi je sam bog to povedal, pa se oglasi pony, jaz ti tega nisem rekel.

  • dvanajstzvezdic

   Kaj ima to veze z aretirano tožilko? Pa kva je vam?

   • RATATA

    Melanholija mu je.

   • Vrhovni sodnik

    A si ti šerif kle, seveda ma vezo, vsi 3 opisani so krivi, da so jo privedli, pa drugič v prijaznejšem tonu, lohk kej prileti.

    • dvanajstzvezdic

     Ma nemoj, lahk prileti tud nazaj!

     • Rožle

      Ti tale plastična čelada nou nč nucala …

     • dvanajstzvezdic

      Zgodbo o Kekcu in Bedancu oz. Pehti poznaš. Zakaj je že Rožle ostal doma ? Točno, odgovor pravilen….da je čuval Mojco

     • Vrhovni sodnik

      On je Bedanc maskiran v Rožleta, ne vesel se preveč.

     • dvanajstzvezdic

      A ne v Pehto? Kako mu je pa to ratal? Moraš bit pa res idiot da enga debeluha ali debeluhinjo zamenjaš za enga suhca.

     • Vrhovni sodnik

      Ne moreš našmu Rožletu rečt idiot, to prvič ni lepo, niti si to zasluž, za tvoje zdravje bo bol, če se mu opravičiš, ker on zna čarat, ti bo po bukovi elektrodi strelo poslal, si že vidu kakšnega, ko ga 15m V užge.

     • Rožle

      A ni tebe Mojca čuvala …?

     • dvanajstzvezdic

      Je, je, ko sem bil še v plenicah in dudlal, me je čuvala moja starejša sestra Mojca. Prav, da sem bil miren, grizel sem samo slike tov Tita.

     • Vrhovni sodnik

      Saj vem, mal smeha ne škodi.

     • Vrhovni sodnik

      Sprejem samo bankovce po 500, drobiž mi ne nos.

     • dvanajstzvezdic

      Trenutno živim na kreditu. žal, se boš moral sprijaznit z drobižem. Bo pa dovolj za eno kavo za na pot.

     • Vrhovni sodnik

      Ko si pošten po vedu, te bom jaz s kavo častil, si bil ti prej nobody

     • dvanajstzvezdic

      Glej, nobody je perfect, jaz nisem nobody, torej nisem perfect.

 • cosmosjasnovidec

  To kar tale skorumpirana svinjad dela v Sloveniji se ne dogaja po vsej verjetnosti nikjer.
  Na vsak način hočejo pomesti pod prag “baričevičko” njene pse ter sodelujoče od “antipatičnega stenice,kresalke,policistov” in še kar nekaj levakov iz vlade naprej pri teh gnusnih posilstvih ubogih psov.
  Prav dobro se ve kdo je bil zraven in kljub umoru Baričevičke katero so fentali psi (vsaka jim čast) ter pogrizenemu “stenici” po stegnu in rokah kjer so vidne tudi sledi se umor ne raziskuje.
  Dragico Kotnik so pa po sunzpenzu seveda aretirali takoj sedaj,da ne bi nadaljevala z raziskovanjem.
  Njena največja napaka je pa bila,da o tem,ko je bila v suzpenzu ni seznanila EU sodišča o celotni skorumpirani zadevi vlade in policije Slovenije.

  • Fogglof Tunnek

   A tebi je tudi Baričević dildota vrit potiskal?…Samo fprašam ker si pač pes?… Pa brez zamere.

  • karlina

   Ampak ima sedaj še vedno čas, da to stori, če je pametna in dovolj pogumna.

 • dvanajstzvezdic

  Mainstream medii so v rokah mafije. Znotraj sodstva so pa ogromne mučke. To najbolje opisuje vrhovna sodnica Barbara Zobec v prejšnji številki Reporterja. Citiram”Če so človekove pravice v Sloveniji kršene
  politiku, ki pripada desnici, so sodniki, ki to ugotavljajo razglašeni za desne. Slovenija pač.” Konec citata.
  Še en citat: “…gre za slo po vodilnih položajih (znotraj sodstva), vladanju, po oblasti”…. konec citata.
  Je mogla imeti tožilka precej pogumu predvsem pa vesti, da se je šla javno izpostavljat na odbor 2014. Njeno neodzivanje na vabila smatram kot bojkot na sodni sistem. Jaz bi naredil isto.

 • Fogglof Tunnek

  dvanajstzvezdic, spat se spravi in zapri greznico… kapish???

 • Fogglof Tunnek

  Neverjetno. To je očitno ta efekt nedotakljivih in edinih poštenih. Fsak svobodni državljan republike Slovenije, ki se ne odzove na vabila za obravnavo na sodiščih je v končni inštanci obravnavan tako, da se mu začasno odvzame prostost in privede na sodišče. Ali je omenjena gospa torej nad pravnim redom? Je tudi ona “nedotakljiva”? Na sodišče bi šla in dokazala svojo nedotakljivost. Tako pa jo mora pač marica pripeljat…. Kapish???

  • janez cepec

   ne ona je iz Prerokove črede, zanj in za njegove ovce zakoni ne veljajo

   • Fogglof Tunnek

    Gamad je gamad in bo gamad ostal !!!

  • dvanajstzvezdic

   Če bi bila sodišča in celotni sodni sistem vsaj profesionalen, bi to še šlo. Če pa veš kako deluje ta usrani sodni sistem, potem pa jebeš in to dobesedno tak sodni sitem. In na tvojo nesrečo poznam ljudi (sodniki) ki delajo (več ali manj je večina posranih od strahu) v tem usranem sistemu. Tisti ki se uprejo jim pa grozi poklicni umor. Tako da ne kvasi svoje levaške fore .Kapish!

   • Fogglof Tunnek

    A nisem reko SPAT???

    • dvanajstzvezdic

     Bi še kaj rad izvedel ? Samo vprašaj. Sem imel opraviti z sodnico polno privzetnosti in napuha (v realnosti) kjer bi ji prisodil IQ na nivoju telebanov. Ko jim poveš argumente in potem ne najdejo protiuteži v svojih “pravniških” bučah, so kot cucki, ki čakajo na gospodarjev bevsk.

 • cosmosjasnovidec

  Sicer je pa tole enaka zadeva kot z ciganskim kozjim porivačem ter ostalih domačih živali v rit “foglofim tumpekom”.
  Tudi on spolno zlorablja vse domače živali (divjih se boji in tudi ujeti jih ne more razen ubogih ježev iz katerih kuha Ježeve ciganske golaže).
  Nekajkrat ga je prebutal domačin kamor je ali še pa hodi natepavat koze “Julike” po celih vaseh kokoši z njegovim ciganskim bratom prismuknjenim “aboutownarjem” kateri še je baje bolj prismojen kot tumpek.
  Sedaj sta se že spravila na prašiče in krave kjer so ju zadnjo krat zalotili zraven ter naklestili kot hudiča.
  Domačini podajajo prijave na policijo ta pa ne stori nič,ker te levaško osmojene cigane ščitijo enako kot kamelotrajbarske muslimanske parazite.
  Zakon ne velja za poštene ljudi v Sloveniji to je povsem razvidno.

  • Fogglof Tunnek

   Pssst čuj, a tebi je tudi Baričević dildota vrit potiskal?…Samo fprašam ker si pač pes?… Pa brez zamere.

  • karlina

   No, pa naj še kdo reče, da niso podobni muslimanom, ki se tudi spravljaljo na zivali, vsi so isti.

 • Fogglof Tunnek

  Hja, to se zgodi, če se ne odzivaš na vabila sodišča in dvigaš pošte. V fsaki normalni državi bi jo dali v pripor, tu pa bojo zadevo očitno res pripeljali do zastaranja…pa Janez Janša bo zrihtal pri ustavnem sodišču.

  • dvanajstzvezdic

   Vklopila se je mainstream mašinerija, samo to vedi: Na koncu zmaga RESNICA, pa lahko bluziš do onemoglosti na tem portalu in se postavljaš na trepalnice. Komunizm crknu, pa bo tud ta levaška gamat v Sloveniji , slej ko prej.

   • karlina

    podpis

 • Fogglof Tunnek

  Tudi ne razumem kaj ima Janša stem. Ali ni v interesu javnosti, da se zadeva razišče? Fsi desnosučni na tem portalu zaprite goflje, z vašim liderjem vred, in pustite sodišču, da svoje delo korektno opravi !!!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte,jast fsak tretji den na široko hodim od toga dildota tak po kavbojsko .Kapiš!
  ŽIVELA LDS!!!ŽIVELI MOJI PASJEJEBCI LEVAŠKI!!!

  • dvanajstzvezdic

   Ubogi psi!

   • karlina

    Točno, tako sem jezna, da bi napisala kaj grdega , pa ne bom, izprijenci , izprijeni. Sem se pa spomnila, ko smo bili pred leti na Hrvaškem v mestu, ki je točno nasproti Brionom in neka gospa mi je dejala, vidite, tam so pa Brioni, kjer so imeli svoje orgije komunisti, vem tudi za imena iz Slovenije, ampak ne smem povedati.

    • dvanajstzvezdic

     Jaz sem se dolgo časa izogibal trdim besedam, ampak ko enkrat prekipi pa prekipi. Vem da preklinjati ravno ni gentlemensko, posebno ne v družbi dam ampak pokrov ti pri takih nečloveških izpadih nekaterih dobesedno odleti do plafona. Nobody is perfect. I’m not nobody :-)

  • Vrhovni sodnik

   Tablete še primejo

 • Fogglof Tunnek

  Živela svoboda. Eni imajo radi moške, drugi ženske, eni imajo radi mucke, drugi kužke. Imeti rad nekoga je lepo. Problem ni ftem, da je nekdo imel rad kužke, ampak v tem, da ni vedel kaj je to ljubezen. Ljubezen ne išče svojih užitkof in zadovoljitef svojih potreb, ampak ljubezen išče zadovoljitef potreb ljubljenega. Ftem tiči problem. Kužki so hoteli iti na sprehod, gospodar je pa hotel nekaj drugega.

  PS: Tudi ljubezen med garfijem in cosmosjasnovidcem je lepa…ko ga garfi zabije cosmosu on pa zatuli v luno…auuuuuuuuuuuuuu

  • dvanajstzvezdic

   A to so tvoje mokre sanje (pederestija). Pa potem v takih sanjah ejakuliraš? Sam vprašam?

  • asdfg

   Kaj ti dans koza Julika ni htela dat, ka si smrdel po kozlu Jaki, ha, ha, ha, …..
   Ah, tebi pa fse praf pride, a ?

  • Rožle

   Itaq…vas levakov ni nč sram kaj natepavate …

 • Janez

  Malo šale — za oddih od težka teme
  A ?
  Tu kdo ve ?
  Kaj pomeni beseda ” klerofašist”
  Kdo? Pa so to klerofašisti ?
  A imajo pri tej zadevi s psi – tudi svoje prste zraven ? A klerofašist je komunist? JANEZ KOMENDA
  P.S.
  A KDO VE?
  Sploh ne razumem te besede..

  • mannuro

   Pojem klerofašist označu je človeka, ki bolestno sovraži vse, kar ima krčanske korenine in svoj lastni narod in njegovo kulturo.

 • Viktorh

  In to se dogaja v moji domovini.
  Sram me je, da imamo oblast enako oblasti po II. SV, ki je maltretirala, zapirala svoje državljane, jih brez procesov likvidirala…

  Da, da, tovariši, vas ni sram, ne sramujete se svojega početja, naslajate se nad tem, da lahko mimo zakona maltretirate svoje sodržavljane zato, ker so se uprli mafijski državni upravi.

  Prej ali slej bo prišel čas poračuna.

  • janez cepec

   ti, tovariš komunajzarski UDBOUC, če teebe ni sram, kerga pa nej bo poj. kot pa praveš, za take pizduhe kot si ti prhaja čas plačila. it’ your turn. stay tuned

   • asdfg

    spet maš puno rit šmarnce. kake vun mečeš pijanica.

   • karlina

    si pa verjetno nekoga zamenjal z Viktorjem, kajne

    • janez cepec

     ne b’ reku, bo kr držau, use kar sm napisu

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ samo, da še dodam, kar vedno ti napišeš-še pomnite tovariši

   • janez cepec

    moč navade, kva pa nej prčakuješ od bivšga komunajzarja. tko so se pozdravlal po vojsk špicli, pizduhi, pa likvidatorji, use to j’ pa Viktorh biu. no ja, dons je še sam en zapit pizduh

 • Fogglof Tunnek

  DILDO MI PAŠE!!!

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ, pa to.

 • karlina

  Če mene vprašate, zivimo v drzavi, ki si lahko poda roko s S. Korejo. V samem vrhu politike se dogajajo tako svinjske stvari, da verjetno mnogo, mnogo stvari ne bomo nikoli izvedeli. Samo Kučan in Janković, bi morala biti ze zdavnaj v zaporu, pa da ne govorim o balkanskih bojevnikih. Sedaj mi je šele postalo zelo, zelo kristalano jasno, zakaj so bili levičarji proti testom na droge v parlamentu. Sram me je, resnično me je sram, da zivim v takšni drzavi, ki jo na vseh področjih obvladuje politična mafija.

  • Zgornji

   Postali Smo država Bolnikov-Idiotov !!! ! !!! Žal.

 • VERZIFIKATOR

  Miran Seničar

  BASEN O SINICI

  Letela, glej, čez mero je sinica,
  na strehi pasje hišice postala,
  se podlo v brk ljudem posmehovala,
  češ kaj mi more vaša vsa resnica.

  »Mirna sem sinička nebogljena,
  to zapomnite si vsi po vrsti,
  so lepljivi sicer moji prsti,
  kot sem sama dokaj zamaščena.

  A ko se godijo lumparije,
  naj bo jasno vsem vam moje stanje:
  spravi se sinica v mirovanje,
  in uradno níkdar zraven ni je.

  Vse o meni, kar vi govorite,
  je natolcevanje brezpredmetno,«
  to dodala z mero je prevzetno:
  »kaj lahko, ljudje, mi sploh storite?«

  Kresala so se mnenja o sinici,
  kresale čudne vedno se razprave,
  češ da ptička zunaj je postave,
  ne doseže zlepa je pravica.

  Kar iz neke temne se garaže
  pasji lajež sliši ves zategel,
  kot bi pes ponórel, se izpregel,
  lajež grozoviti pač ne laže.

  Tole je uspelo razvozlati
  poznavalcem divjega renčanja,
  pasjega v trikotniku divjanja,
  tak pomen besedam pasjim dati:

  »Enkrat pobegnila si, sinica,
  neverjetno srečo si imela,
  v drugo čaka stvar te nevesela,
  ko razve o tebi se resnica.

  Ta ne bo z lažjo se nič kresala,
  bo prepozno vsakršno kresanje,
  obudila, sraka, boš kesanje,
  žalostna, da živa si ostala.«

 • primoz

  Ko človek misli,da je naše pravosodje že doseglo dno ME VEDNO ZNOVA PRESENETIJO!!

  • dvanajstzvezdic

   Zraven pravosodja pa še novinarstvo tip tvslo in poptv

   • Rožle

    As biu ti prej uporabnik “tečnež” ..?

    • Vrhovni sodnik

     Ne, on je bil nobody, v Avatarju je imel pa plavga ostržka.

     • dvanajstzvezdic

      Kolkrat moram povedat, da nisem nobody!!! MImogrede, jaz nikoli ne lažem!

     • Vrhovni sodnik

      kwa si po horoskopu.

     • Rožle

      Upraša se ga ..kwas pod mikroskopom ?

     • dvanajstzvezdic

      Zakva pa ti sam ne uprašaš? Pa menda si dec? Naj ti odgovorim… pod mikroskopom sem kup celic tako kot ti.

     • dvanajstzvezdic

      Ej, preveč brskaš, a če povem, mi boš napovedal prihodnost? Samo jaz v te reči ne verjamem.Mimogrede pa nisem bistven jaz pač pa gospa o kateri govorimo in za katero smatram, da je poštena. In poštenje pri meni edino velja.

     • Vrhovni sodnik

      ITAQ, ti si dec ne pa tvoja.

     • dvanajstzvezdic

      Seveda, pravi deci pustijo “tvoje” (žene, sestre, hčere) lepo pri miru.

     • Rožle

      In kaj si bil prej za en uporabnik ?

     • dvanajstzvezdic

      Kdaj prej, prej me nikoli ni bilo, vedno sem bil in sem dvanajst zvezdic.

   • Iva

    Na Delu ni možno komentirati, moja jutranja komentarja pa sta izpuhtela. Se bojijo, da bi kdo prebral drugačno mnenje? Komu je napoti D. Kotnik?!

    Dragica Kotnik: “Zadeva Baričevič je tipičen primer, v katerem je redna policija naredila vse, da se smrt zdravnika ne preiskuje ….. Sprašujem se, zakaj so (policisti in kriminalisti) preiskovalnemu sodniku s kraja poročali, “da so lastni psi zgrizli svojega lastnika in da zato tu ni nobenega storilca”, niti omenili pa mu niso evidentnih okoliščin za dokaz o tem, da je v času dogodka tam zagotovo bila vsaj še ena oseba … ”

    Tudi ZADEVA umor Janka Jamnika je tipičen primer, v katerem je NPU(!) naredila vse, da se NE BI razkrilo pravega morilca in naročnikov! ZAKAJ?

    • dvanajstzvezdic

     Take afere same po sebi dajejo vedeti, da so v ozadju dogaja nekaj umazanega. Mainstream mediji pa utihnejo, umolknejo. Ljudje (večina) pozabi , preprosto a učinkovito. Praktično v Sloveniji nismo prišli do dna niti eni samcati aferi in to je dovolj zgovorno, da si človek postavi zaključek, da v tej državi vlada mafija.

  • Zgornji

   Amennn !!!

 • traktor

  Pasjejebci. Zbor.

  • Zgornji

   … pa tud “kozjej…e” imamo , … pa zgleda da bomo še kaj dobili … :-/ :-P :-( :-P

 • Fogglof Tunnek

  Škotska skupina Oi Polloi, ki spada med anarhopunk ali punk rock bende, je na nastopu v tovarni Rog v Ljubljani eno od svojih pesmi posvetila Janezu Janši. Prvi mož Škotof Deek Allen je na odru zafpil: “Janez Janša fu*k you you fu*king a**hole.”

  PS: Prevod njegovega nagovora občinstva verjetno ni potreben.

  • Rožle

   Se mi je kar zdel, da nisi ti samo na šmarnici ….
   ampak tudi na trdi drogi ….

  • Janez

   Uh !
   Fovšija !
   Je pa res huda bolezen !
   Ampak !
   Izgleda – da si danes – mlad !
   Pa mi povej – ti to gotovo veš !
   Kaj je to ? “Klerofašizem”?
   Res ne vem: a inkvizicija, lov na čarovnice – ali kaj ?
   A?
   So bili
   grofje s Turjaka ” klerofašisti” ?
   Cerkev, kapelo – so na grau Turjak imeli – t.i. “turško ječo” pa tudi.
   Uboge roparske in morilske Turke – so vanjo metali. In so kar umrli v njej .JANEZ KOMENDA

   P.S. res ne vem: a so bili grofje s Turjaka že leta 1600 – klerofašisti? Nekaj mi ne štima.

   • dvanajstzvezdic

    V Sloveniji so si to zmislili, ravno tako kot belo gardo. Bela garda je bila pa ruska vojska, ki se je borila proti boljševikom. V bistvu so bile na začetku vaške straže, ne pa bela garda.

    • Janez

     Točno tako !
     Prav veš – točno !
     O tem pišem v zavvihku o KPS nssodndm umoru zmagovalca iz Planice !
     Te fante iz ZL – ali kar že so !
     Malo “mešam z njihovimi “papagajsko” na FDV ali kje -indoktriniranimi besedami !
     Ki jih sploh ne razumejo !
     S čim vss zavajajo na šolah kot je FDV – našo ubogo mladino ! Hvala. JANEZ KOMENDA

 • Fogglof Tunnek

  Malo glasbe za lahko noč…taka melanholična, umirjena… in domoljubna.. ILLEGALCI-PATRIOT

  https://www.youtube.com/watch?v=TJoNqGqaox4&spfreload=10&bpctr=1490824851

  • Rožle

   Ne moreš ponoč muzke nažigat …

  • Janez

   Ti pa si !

   Excentrik, a imaš kot zmaji iz pravljic – več glav ?!
   Prav bedna montaža.
   A si “fovš” ok pravemu moškemu, Janši !
   Ki ima celo mlsdo družino ?!
   Ja, ja !
   To bo fovšija – tebe zvija. Pa še veliko težav. Katere – pa veš ti ! L.r. JANEZ KOMENDA

   P.s. pa bi res rad videl tvojo sliko? A si kot Notrdamski zvonar ?

  • Fogglof Tunnek

   …satirično oko…pa to…

  • Janez

   Boljša je tale !

   Google okence, vneseš: Cambalache Libertad Lmarque 1993 .

   Po slovensko Cambalache – STARINARNICA – umazanije vsake vrste !

   Protihitlerjevska, protistalinska, proti mafijska pesem-tango iz 1934 od ES. Discepola.
   Ta pesem je duhovno osvobodila Argentino –
   -evropske šare: komunizma, fašiizma itd.
   Vse to je – stara vedno ista umazana šara – pravi genij od ES. DISCEPOLA ! JANEZ KOMENDA
   PS.
   malo vaje iz španščine, ok, lep jezik. Argentince – je ta pesem osvobodila are iz Evrope, ZDA.

 • Janez

  Lepa pesem !
  Tole spodaj !

  Seveda nimam dokazov !
  A !
  Meni se le zdi,? Da ni šlo toliko za abnormalen, bizaren sex – pač pa za BIZNIS !?
  Dr. B. ,
  Je spadal-a zagotovo med poznavalce !
  super dragih hormonskih medikamentov, celo dlake na bradi, redko brado – je imel-a
  Ti horrmonski preparati se gotovo dobijo – so v tujini ? Dokaj cenejši.Zlasti na črnem trgu.
  Meni osebo !
  Se zdi bolj verjetno , da so bili ti pravzaprav – transportno sredstvo,. ” Posoda” za šverc ?!
  Samo domnevam. Ne vem.
  V pse, v njihovo črevesje so morda tlaačili medikamente, denar itd. v PVC ZAVOJČKIH.
  IN ?
  Je tisti “dildo” pač – služil za tlačenje teh zavojčkov – pse ?
  Samo
  domnevam, ne vem. Dr. B. je bila le odgovorna medicinska oseba. Z obvezami. L.r. JANEZ KOMENDA
  P.S.
  In verjetno ne kak prepotenten sex manijak. Sploh pa – “srednjega spola”
  Kaj se vam zdi?

  • Fogglof Tunnek

   Čuj Janez, maš doma bulmastifa?…Če ga mqaš, fkradi ženi dildota pa gremo…hipa cupa u krevetu!!!…Takoj boš postal popularen čez noč. Na Novitv boš gost, in v SDS te bojo sprejeli… hahahahahahahahahahahahaha…

  • KAPIBARA

   Prve dni po pasjem ?? masakru, so vsi “veljaki, hodili ko zombiji po LJ.
   – Kaj si nisem shranil takratnih posnetkov “zombije”, kot da jim kaj manjka

 • Rožle

  Fogglof Tunnek
  eno uro nazaj

  Živela svoboda.
  *********************************

  Tako je …Edini portal, ki ti pusti v izobilju svobodo govora …!

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ, mladenič.

   • Rožle

    Hvala .. :)

 • Fogglof Tunnek

  NISVA KRIVA
  (by Ivan Janez & Igor Bolani Srček)

  Nisva kriva, nisva kriva,
  sva le kljukca dva lažniva.
  Prav vse vlečeva za nos,
  skrbiva le za lasten voz.

  D’narci naju ne skrbijo,
  saj kar sami priletijo.
  Nič ne veva res od kod,
  verjetno prav od vsepovsod.

  Verjetno dar je od Božička
  ali od kak’ga druzga tička.
  Naju to sploh ne zanima,
  dokler vse je fajn in prima.

  Kaj vas briga najin d’nar,
  izlet na daljni Zanzibar,
  dobri avti, fešte fine,
  in darila za pingvine.

  Midva sva vse zaslužila,
  ko sva z delom se trudila.
  Prav pošteno in legalno,
  d’nar dobivala sva stalno.

  Častno dava pionirsko,
  staviva kar celo Irsko.
  Midva dva sva poštenjaka,
  klena ljudska korenjaka.

  Nisva kriva, nisva kriva,
  sva le kljukca dva lažniva.
  Laževa se dan in noč,
  ne pomaga nič pomoč.

  Ovce naju pa častijo,
  prav po božje naj’ slavijo.
  Prav vsakič vol’jo naju,
  kot da vladala bi v raju.

  Za naju zdaj se prostor išče,
  kjer zgodovine je smetišče.
  Za naju prihodnost res je siva,
  pa čeprav res … Ej, ČASTNA TITOVA, … nisva kriva!

  Lahko noč, Foglof Tunek

  • Janez

   A!
   Ti veš ?
   Kako izgleda “turška ječa” na gradu Turjak ?!
   Le pazi, da te kaki tvoji ZL stallinski dogmatiki – kot revizionista – ne vržejo kdaj ?!
   V “turško ječo” !
   Taka je ! Kdaj si jo pojdi na grad Turjak pogledat. Res je tam.
   “Turška ječa” na Turjaku – oken – sploh nima. Vrat tudi – ne !
   Le eno lino na stropu, da so skoznjo metali uboge, roparske in morrilske Turke vanjo.
   To – je “ječa – za umret”
   A te na kkaj spominja !
   Na ex KP STALINSKO Hudo jamo – morda ? Tista – je pa res še hujša od “turške ječe”
   A so bili grofje s
   Turjaka 1600 že – “klerofaššisti” ?
   Ja kaj so bili tisti iz Hude jame KP stalin satanisti” Huda jama je večja. JANEZ KOMENDA

  • cosmosjasnovidec

   In kdo je tebe kaj vprašal porivalec koze v rit in stekel pedofilski levak?????
   Ravno ti imaš kaj pojma o takih zadevah teslo zabito

   • Iza Demos

    Ampak je pa dobra tematska struktura pesmi in tudi rima mu pokima…………………………..

 • Janez

  Pa ?
  Saj tu je govora !
  O ok gospe D. Kotnik – tožilki, ki jo nekaj – “manipulirajo” ali kaj.?
  Ne o Janši in o Bavčarju !

  Ne dajte se “zmanipulirati” !
  Spoštovana gospa !
  VztrajnIki
  Imamo občutek za pravo pravico in resnico. Vso srečo ! vztrajnik JANEZ KOMENDA in mnogi !

  • Janez

   Smo “zmerni optimisti” !
   Glede korekt izida težav, ki jih ima spošt. gospa Kotnik.
   Saj ?
   Ali niso ob prehodu na demokracijo v R.SLO – tudi izrazito ex KP, ZK ljudjs govorili, da so za ločitev med oblsastmj – striktno. Vsaka veja oblast – naj bi bila avtonomna, samosfojna, neodvisna itd.
   Torej ? Naj bodo tudi v tem primert – take: ločene, avtonomne !
   – zakonodajna,
   – izvdršilna in
   – sodna veja oblasti !
   Primer dr. B. ss nam od zunaj zdi – nejasen. V Parlament z njjim ! L.r. JANEZ KOMENDA

 • MižekFiga

  Ste pozabili kako je Kresalka postala predsednica LDSa?
  Danes do riti obgrizen (v Švici nazaj zašit) je njen formalni življenski partner poravnal neke LDS pufe, pa so jo zato LDS idioti izvolili za predsednico. Kolega Zalar in Kresalka sta postala pravosodni in policijska ministrica (oba v isti politični stranki). V navezi z takratnim presidentom Türkom sta najbolj odgovorna za sedanjo tožilsko zmedo. (Fišerja je bilo nemogoče odstavit!).

 • Veritas

  Vse te resnične afere, ki so vsebinsko pomembne iz različnih vidikov, imajo skupen imenovalec. Mainstream levičarski mediji ustvarjajo virtualno resničnost in z kvazi pomembnimi novicami, medijskimi spini in preusmerjanjem pozornosti hočejo doseči ravno to – skriti skupen imenovalec. Zloraba pravnega sistema, zloraba oblasti… toda če pogledate globje so pri vseh teh aferah lepo vidne struje, ki so pripete na mrežo udbaških kadrov oziroma povezav, ki izvirajo iz komunističnih časov… in če še bolje pogledate je to vse skupaj tako prepleteno, da enostavno ne smejo pustiti padec prve domine.

  Konkretno: vez med afero bulmastifi in balkanskim bojevnikom je jasno kokain. Slednji pa je bil kot orožje jasno ves čas domena Udbe. Torej zraven brez problemov prištejemo še patrijo, depalo vas… Udbi in komunistom je šlo zgolj za oblast, pravico do absolutnega vladanja in iz tega izhajajočih privilegijev. Kdorkoli dregne v to, se celoten sistem obrne proti njemu. Problem je, ker se tudi javni uslužbenci zavedajo, kako sistem funkcionira in od njega profitirajo – enako je bilo v komunizmu (vsakemu racionalnemu človeku je bilo jasno, da udba s svojimi rabotami financira preobsežen javni aparat in njegove privilegije). Znano je, da kokainske podkupnine hranijo precejšenj del sodstva in policije. Da ne omenjamo zdravniški ceh in odvetniški ceh kot redna uporabnika kokaina… verjetno ni odveč pripomniti kako se običajno kakršnekoli orgije dogagajo pod vplivom drog… če pa so v igri psi, verjetno še toliko bolj… občutek nadvlade, nadmoči je zasvojljiv že sam po sebi… kokain pa to seveda le še potencira… te perverzne občutke.

  No vam bodo seveda vedno znova servirali le eno… lažen občutek krivde in lažen občutek nemoči… skozi te iste medije in izobraževanje seveda. Vedno pa na koncu ostane posameznik sam s svojo vestjo in pametjo. Če razume bistvo demokracije, sodeluje pri zamenjavi oblasti. Če ne razume, uživa v trpljenju. To je tudi lakmusov papir zdravja kolektivne zavesti oziroma bolje rečeno kolektivne podzavesti po Jungu. Skratka ljudje tukaj so bolani. Tako je tudi celotna situacija tukaj bolana. Pametnemu dovolj.

  • Iva

   Zelo dobra analiza.

   “Vedno pa na koncu ostane posameznik, sam s svojo vestjo in pametjo. Če razume bistvo demokracije, sodeluje pri zamenjavi oblasti.”

   Točno tako. Na žalost primanjkuje pameti in vesti, zato se vrtimo v začaranem krogu. Upanje umre zadnje.

   • Veritas

    Točno. Problem je v kateri točki pride do kritične mase – ta ni enaka 50%… kvečjemu je večja in to je problem. Višji kot je procent, večji je potem odklon v drug ekstrem. Enostavno nabiranje kritične mase traja predolgo oziroma tako dolgo, da se nabere preveč svinjarij in revolt je premočan. V takih primerih potem pride do raznih revolucij… za katere pa je že Kafka lepo rekel, da za revolucijo vedno ostale le nov sluz nove birokracije… Pa si spet praktično na istem. Zato pametni v štartu reagirajo in so pronicljivi/lucidni… v štartu vedo kaj je narobe in kaj prav. Tako so tudi posledice napačnih odločitev zreducirane.

 • Drago Stubljar

  tudi barbaru brezigar je treba zapret za sverc oruzja z jj

 • Zgornji

  NAKLJUČIJ NI , KER NE OBSTAJAJO !!! ! !!! AAAAAAAMPAK, BAAAAAAAAAANNNDA POKVAAAAARJENA PARAZITSKA DA NAS TAKOLE ZLOBNO ZATIRAJO IN MOLZEJO , … !!! ! !!!
  NO, SAJ, BODO ŽE ŠE “NAPROSILI” … IN TAKORAT BO HUDO HUDOOO … !!! ! !!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!