Škandalozen odziv Term Vivat iz Moravskih Toplic: strankam, ki ne želijo skupnega kopanja z “rjuharicami”, očitajo, da so nestrpne do drugačnosti!

Foto: Škandal24

V zadnjih dveh dneh smo objavili kar nekaj člankov na temo “rjuharic” v nekakšni potapljaški obleki v enem od slovenskih zdravilišč. Kot so nam pojasnili viri, gre za Terme Vivat iz Moravskih Toplic, ki so avtorici fotografije, ki je bila objavljena v medijih, celo grozile s tožbo. Sedaj pa se je zapletlo še s stranko, ki je želela odpovedati rezervacijo v omenjenih termah, saj je naletela na aroganten odziv osebja omenjenih term.

Kot nam je pojasnila sogovornica, katere ime hranimo v uredništvu, so pred časom rezervirali tedenski termin, ki naj bi se začel jutri. Vendar je želela od vodstva hotela dobiti zagotovilo, da v bazenih ne bo imela opravka z “rjuharicami”, kot se v zadnjem času imenujejo ženske, ki uporabljajo za kopanje nekakšen “burkini”, ki naj bi bil prepovedan celo v Maroku, sicer večinsko muslimanski državi. Vendar je bil odziv zastrašujoč, saj so zagotavljali, češ to so naše kopalke, to je nekaj normalnega v vseh slovenskih zdraviliščih, problem pa je v strankah, ki menda “ne sprejemajo drugačnosti”?!! Kot nam je povedala naša sogovornica, je ne motijo muslimani, moti pa jo, da se nekateri v bazenu kopajo kar oblečeni. In odziv uslužbenke? Po njenem je potem sporno tudi kopanje moških v kratkih kopalnih hlačah, saj naj bi šlo de facto za isti problem.

Sogovornica nam je še pojasnila, da so doslej zelo radi hodili v Moravske Toplice in da so omenjene terme priporočali tudi gostom iz tujine, tokrat pa je nad njihovim odzivom skrajno razočarana. Kot pravi, zanje očitno niso vsi gostje enaki. Dejali pa so ji, da mora jutri, ko naj bi se začel njen termin v termah, znova poklicati, ob tem pa se boji, da bi ji zaračunali stroške, čeprav njihovih storitev ne bo koristila. Kakor koli že, očitno je denar iz arabskih držav nekaterim slovenskim turističnim ponudnikom tako dišeč, da so pripravljeni na ta račun žrtvovati svoje tradicionalne goste …

Na Terme Vivat smo tudi poslali vprašanja, odgovore še pričakujemo.

demokracija.si

 • Felikss_AH

  Burke, burkini in podobna Muslimanska modna oblačila so “praktična” zadeva… dokaz – “Woman takes a POO on busy hospital” – https://www.youtube.com/watch?v=aAsLjG3mn8M – Glede evidence iz Term se ni za razburjati, take “kopalke ” garantirano zadržijo “intimno rjavo vsebino” v primeru podobnega izpusta v bazenu… razen če ne gre za fekalnega storža, ampak za brozgo… kakor koli že, sprostite se in ne bodite tako dreko… pardon burkofobni za vsako “malenkost”

  • rubec

   Ko sem natanko v teh termah sokopalca sicer domačina vprašal kaj neki to na vodi plava mi je rekel da je to najverjetneje bograč. So tam domačini zelo ahlik če rečeš kaj čez bograč zato sem bil kar tiho.

   • RATATA

    Hohoho Rubec kurba, s tem madežem bograča si me spomnil na zelo pristno pričaran opis v dnevniku vojaka, kako so prišli do toplih obrokov na dolgotrajni fronti v prvi svetovni vojni.
    Takole je bilo, kot je rokopisno pripovedoval soldatov dnevnik: ko je komu granata razparala vamp, se je našel sestradan, ki si je v usta basal 37 stopinj toplo vsebino želodca. Seveda je takoj kozlal na 37 stopinj pogreto vsebino svojega želodca in na ta topel madež se je spravil naslednji lačen kamerat in ni bilo konca teh toplih obrokov ti povem… a že kozlaš?? Hahaha

   • dob

    Čudno. Meni so rekli, ko sem vprašal kaj to črnega plava na vodi, da se je preklal tanker in je spuščala nafta.

 • Krtača 20

  Lepo da ste pobrisal primitivne komentarje….vsaj neki. Ampak eden spodaj se je spet ukenjal….

 • УДБА

  Bravo! S tožbo se rešujejo take stvari, zato ker se ljudje drugače, nič ne naučijo. :)

  PS: Upam, da boste med tožene stranke dodali tudi Nova24TV, zaradi širjenja nestrpnosti. :)

  • mojadezela

   Marš!!!!!

   • УДБА

    Ste že kdaj slišali za kulturno obnašanje? :)

    PS: Vas “jamarje”, to ne učijo doma? :)

    • Artur

     Daj ne seri! Vidi ti vraga kdo koga opozarja na kulturno obnašanje in koga ne , pojdi na našo mejo s transparentom z zahtevo za kulturno obnašanje pa boš dobila svojo porcijo v “kulturnem” obnašanju od tebi ljube a zame primitivne parazitske drhali.
     https://www.youtube.com/watch?v=OfELHgWSc-A

     • УДБА

      S tem odgovorom ste dokazali, da ne premorete, kulturno se izražati. :)

      PS: Bo treba zopet, prebrati bonton obnašanja. :)

     • Artur

      Je.eš kulturo kadar se gre za varnost in narodno samobitnost za opozarjanje na narodno izdajalsko raboto in zagovarjanje muslimanskega abotnega početja, ki ne sodi v naš prostor..

     • УДБА

      Burkini so Islamske kopalke. Narejene iz materiala, kateri je primeren za kopanje. :)

      PS: Najboljše bi bilo, da prepovemo vse kopalke in se kopamo goli. :)

     • Artur

      Goli? zakaj pa ne bolje to kot nehigienične prešvicane, zamaščene, poscane in še z marsičem kontaminirane rjuhe .

     • УДБА

      Če bi se kopali goli, nobeden Slovenec, ne bi upal v bazen(majhen ponos). :)

      PS: Vsi priseljenci bi vam žene……… Vsi vemo, kaj. :)

     • borko

      rastejo v curo ne v pamet

     • Soave

      No kar izvoli. Prvo pa poizkusi pri muslimanih doma.

    • Soave

     No ja. . . . . .ti pa tudi pojma nimaš o kulturnem pisanju. Sam sebi daje pluse ?

  • stane

   Tudi ti se nisi nic naucil,da so sodisca pristranska, lojalna zlocinski komunisticni MAFIJI.

 • Artur

  Bizarno: migrantoljubka Alja na Facebooku grozi s kazenskim pregonom vsem, ki kritično pišejo o islamu
  http://www.demokracija.si/fokus/bizarno-migrantoljubka-alja-na-facebooku-grozi-s-kazenskim-pregonom-vsem-ki-kriticno-pisejo-o-islamu.html

  • Soave

   Čudna ženska. Najbrž bo dobila dobro plačilo ?
   Slovenski jezik pa bolj slabo obvlada. Saj pravi
   ” objavite knjigo o kateri koli knjigi, ki daje sovražni govor “

   • Slovenec 33

    Ja tako se v okupirani državi obnašajo okupatorji.

    Ne morem reči veleizdajaci slovenskega naroda, ker ta oseba očitno ne ve, kaj je slovenščina.

    • Soave

     Drži. Lahko nas je strah. Samo poglej, koliko jih je samo v EU !!
     Že samo to, da lahko privlečejo svoje žene in številne otroke, je velika napaka EU.

    • Soave

     No, tole pa je poučno.

     Bi bilo dobro prilepit na vsak neumen komentar zagovornikov islamizacije v EU.

    • Stane

     Prav imas. Tega bi se morali zavedati vladajoci.

  • stane

   Ta Alja je ze prodana dusa IDIOTKA. Ni vredna,da po cesti hodi.

 • Ana Job

  “Islamske kopalke” spominjajo na tiste, ki so se nosile pred približno
  stoletjem in pol ter se še zdaleč ne uklanjajo zapovedi, da morajo biti kopalke
  vedno manjše, zato pa se njihovi možje ozirajo za sexy Slovenkami.

  • stane

   Ker doma ne vidi tistega kar je naravno.

 • tasilo

  Okej … se bom jaz prišel kopat v smučarskem kombinezonu, s smučarskimi rokavicami in z volneno kapo. Okrog pancarjev bom dal pa kar rokavčke, da me bo preveč dol vleklo.

  Me zanima, kaj bodo rekli ….

  • Soave

   Uh . . . . . . to bi pa bila sijajna domislilca !

  • stane

   Trije varnostnikite ven ne potegnejo.

 • Jovo Jamnica

  Da te na Nova vedli, keri rengira ove terme, kere je f štarti za bagatelo kupo f cajti debelih krav in novih tajkunof.. Če bi jas vedo takrat za tote terme, bi jih kupo in dans se z fecami apdekane kameltrajbarce nebi tam kopale.

  ————

  pravi Metod Grah, ki je leta 2005 od Zavarovalnice Triglav v Moravskih Toplicah kupil nasedli hotel. Družina Grah je Terme Vivat odprla leta 2006. Trenutno imajo 2000 kvadratnih metrov kopalnih površin, 400 postelj, okoli 90 zaposlenih, lani pa so ob 3,2-odstotni povečani rasti prihodkov zabeležili 66.000 nočitev. Z ogrevanim nogometnim igriščem, vrhunskim olimpijskim bazenom, lastnim lepotnim kirurgom in bazenom s črno termalno vodo želijo postati posebnost na termalnem trgu tega dela Evrope. Do leta 2016 nameravajo delež tujih gostov povečati s 30 na 70 odstotkov…
  ————-
  Moravske Toplice – Terme Vivat, ki so v lasti družinskega podjetja Grahovih Počitek – užitek, so v lanskem letu ustvarile dobre 4,3 milijone evrov prihodkov, kar je za 14 odstotkov več kot leto poprej, in 69.000 nočitev, kar je osem odstotkov več kot leta 2015.

  »Kot vidite, se nismo razprodajali, ker je rast prihodkov skoraj dvakrat takšna kot rast nočitev,« pravi direktor in soslastnik Term Vivat Metod Grah…

  • Slovenec 33

   Bi rekel, da je tale lastnik term Vivat po obnašanju idiot in o pomenu pojma patriotizem še slišal ni, če pa je, ga ni doumel.
   Najbolj verjetno je to nekdo, ki mu pojem kulturni profil slovenske krajine nič ne pove in zanj ni pripravljen nič narediti.
   Od brezobzirnega turbokapitalizma se noče ločiti, ker mu v glavi odzvanjajo okupatorski evrčki.
   Nič ni pripravljen narediti za slovenstvo, ker mu beseda Slovenija pomeni le geografski pojem.
   Ne zaveda se tega, da so slovenski narod začeli uničevati njegovi predniki, ki so izvajali genocid nad slovesnkimi rodoljubi, ku še vedno ležijo v več kot 600 moriščih po slovenski zemlji in novi okupatorji nedaljujejo to delo.

   Kakšna je razlika med patrioti so pa že stari Grki pojasnilli.
   Če kdo ne ve je razlaga v nadaljevanju (poenostavljena, da bo tudi kakšen idiot razumel).

   IDIOT -razlaga
   V času nastajanja grške demokracije pred davnimi leti, so se grški filozofi ubadali z lastnostmi Grkov, ki so hoteli živeti v demokraciji.
   Zelo znani grški filozofi so po opazovanju “demokratov” prišli do naslednjega zaključka – “demokrate” so razdelili na dva pola – Prvim so rekli PATRIOTI – zanje so bili patrioti tisti, ki so imeli radi svojo domovino, so bili ponosni na kulturo svoje domovine in so spoštovali svoje
   starše in njihove vrednote. Te so označili s PATRIOTI (slovenski prevod – domoljubi).

   Druge, ki pa so kazali popolnoma drugačen pogled na demokracijo so označili z IDIOTI.
   Torej, prva stvar je, da je pojem IDIOT kontra pojmu PATRIOT.
   Kdo so bili ti IDIOTI? to so pa bili “demokrati” ki so gledali samo na svojo rit, za vrednote svojih staršev jim je bilo malo mar, pljuvali so po svoji domovini in na splošno sovražili vse kar je bilo domoljubno.

   Vse to se je preneslo tudi recimo na današnji čas – ko se delimo na “leve” in “desne”.

   Torej, kdo mislite je po vaše domoljub oz. PATRIOT – Vam jaz povem – DESNIČAR.

   Kdo pa misilite je antidomoljub, deluje protinarodno, zanemarja vrednote naroda, ki mu
   pripada – uganili ste LEVIČAR ali IDIOT. Beseda IDIOT se v strokovni literaturi in še iz časov grške demokracije uporablja za označitev “levičarja” torej antidomoljuba.

   Če ste študirali na FDV, se oproščam, ker tam namensko tega NE UČIJO, saj bi bili
   kontradiktiorni svoji ideji – učijo levičarstvo in ne morejo takoj žaliti sebe z IDIOTOM.
   OSTRO PROTESTIRAM, da besedo IDIOT smatrate kot žaljivko, ker to ni. IDIOTI SO V
   RESNICI LEVIČARJI.
   IDIOT je kontra PATRIOTU in obratno.
   Da pa beseda IDIOT danes dobi neko negativno konotacijo, pa jaz nisem kriv…..Če označuje pripadnika naroda, ki hoče narodu škoditi, potem je pa res pravi IDIOT….. torej logično, da beseda IDIOT pomeni slabšalno akonotacijo in pravilno označi levičarje, torej antidomoljube.

   • Jovo Jamnica

    Uh, v filozofiji nisem glih doma, ker sn strojni tehnik (klučavničar) po izobrazbi. Bi pa dodal eno svojo kratko miselno predvidevanje: Če bi s pomočjo časovnega stroja mogel obiskati grškega cinika Diogenesa in mu opisal kozmopolitanca današnjih dni, bi Diogenes verjetno odgovoril, da je oblečen v kozmopolitanca, pa tega sploh vedel ni.

  • Soave

   + + + + + + + Hu ? Ko se bo razvedelo da se muslimanke lahko kopajo b burkinkah, bo denarja, kot pečka..

   • Stane

    Upam,da jih na triglavskih jezerih ni. Se ni

 • Artur

  Kdo ve koliko te njihove rjuhe zadržijo in koliko se precedi, da se ne pozna kadar jim uteče tako kot spodnjem primeru?
  https://www.youtube.com/watch?v=oEsfNhRteOU

 • УДБА

  Burkini so posebne narejene Islamsko kopalke. Ne vem zakaj taka “gonja” proti termam. Če vam terme, niso všeč, jih ne obiščite. :)

  PS: Vi “janšisti” se tako ali tako, kopate v blatnih lužah, tako da ne rabite skrbeti, za obiskovalce term. :)

  • Jovo Jamnica

   Jas nisn Janšist, pa bi tut prepovedo tako kopanje…

   • УДБА

    Jaz vas razumem, ampak Islamske kopalke so narejeno za kopanje v vodi, tako kot navadne kopalke. :)

    PS: Lastnik določa pravila. To je na njemu. :)
    PS: Nisem Islamske vere. :)

    • Jovo Jamnica

     Za večino je to moteče in tut če bi se pojavla kaka kopalka al pa kopalc na bazenu bres fsega, bi to ne blo sprejeto, kot nekaj normalnega. Gre za standard. Je pa res, da se na divjih FKK lahko kopajo tut f kopalke oblečeni…

     • Stane

      V gojzerjih in ovcjem kozuhu. Me zanima ce bi lastnik dovolil.

    • Pesjan

     Ti ki se predstavljaš z “švajsanimi”črkami se nimaš kaj buniti,kopaš se ne, ker se bojiš za tvojo četniško kučmo-šubaro noge pa ti verjetno smrdijo saj jih nisi opral od zadnje balkanske vojne…….

     • УДБА

      Tvoja mati, žena, hči mi jih vsakič opere, ko konča s profesionalno opravljenim blowjobom za 2$. :)

      PS: Res je prava profesionalka. :)

    • Gery Novak

     Lastnik ne določa pravil ampak zakon, ki je v ustavi zapisan in se ga mora držati vsak lastnik ali upravljalec kopališč. Če zakona ne poznate si ga poiščite v ustavi in dobro preberite, ker tu veliko vas stopa v bran islamu pa pojma nima o naši zakonodaji, kakor tudi islamisti ne, ali pa muslimani, če hočete.

     • УДБА

      Privat ustanova ima svoja pravila. :)

      PS: Janšisti premalo ste izobraženi, da bi vi meni, pamet solili. :)

     • Terminator

      Torej po tvoje se bo vsaka privat ustanova odločila ali bo sprejemala te zadekane goste ali ne.

     • stane

      Tudi izobrazeni vam levakom ne morejo soliti pameti,ker jo nimate.
      Pejt v k mesarju pa si kupi pameti,pa povej,da je za tebe. Bos vec dobil. Bumbar zahublani!

    • xtc

     Zanimivo ko kak lastnik kakega takega spodi pa se derete da gre za rasizem hipokriti.

    • Stane

     Ja za kopanjem v prahu s protiprasnim filtrom.

  • xtc

   Ne to NE SODI semkaj in kdo jih želi tukaj naj odide domov TAKOJ.

   • УДБА

    Vi tako ali tako, term v svojem življenju, niste videli. :)

    PS: Janšisti počasi izgubivate, vsako bitko. :)

    • Soave

     Kaj skupnega pa imamo janšisti s temi težavami v termah ?

     • xtc

      Lewve blodnje.

  • Soave

   Oh, a res ? Že to, da morajo babnice biti zadekano od nog do glave, dedi pa lahko skačejo okoli v kopalkah, veliko pove o ” kulturi ” muslimanov.
   Tebi pa svetujem enako glede tega portala. Ne obiskuj ga ! Večina bomo zelo zadovoljni.

   • УДБА

    Muslimani so vsak ohranili svojo kulturo. Ponosne Slovenke in ostale ženske, pa se oblačijo kot cenene prostitutke. :)

    PS: Za pravo Muslimanko ne moreš reči, da je prostitutka, za Slovenko in ostale pa lahko. :)

    • Soave

     Cenene prostitutke ? Si ti ženska ? Razočarana morda ?
     Če gledaš, koliko pravic imajo muslimanke, so bolj uboge, kot prostitutke. Le te lahko s svojim poslom tudi prenehajo, muslimanka pa je večna sužnja možakarjem.

     • Stane

      Res je!

    • Terminator

     Muslimani naj ohranjajo svojo kulturo v svojih državah,tukaj je Slovenija in ni in ne bo muslimanska država,tudi ti se spokaj tja in tam ostani.

    • stane

     Muslimanka je prisilna prostitutka mozu,kar je se slabse kot javna.

 • xtc

  Tožit toplivce zaradi higiensko spornega ravnanja in inšpejcijo ter zapret toplice,do nadaljnega.
  Ljudje pa naj masovno odpovedo rezervacije.

  • Stane

   Zanimivo!!!!!!

 • joza joza13

  V Moravskih me ne bo… hohohoho
  Lahko, da jim je obisk&promet rastel do sedaj. Poudarek je na pretekliku…

  • Terminator

   Mene ne bo v nobenih,niti na Hrvaškem ne.

   • stane

    Zakaj ne na Hrvaskem?
    So ti vzeli najlepsi del piranskega zaliva? Hrvati niso krivi. Oni so samo vzeli kaj so dobili od butastih SLO vladarjev.
    Pogledal sem zgodovino SLO . Vedno so bili krivi slo vladarji,da smo izgubili del ozemlja.

    • Jovo Jamnica

     Hiter si. Zdaj mi pa še prosim, kakšnega slovenskega vladarja predstavi…

     • stane

      Zadnji so bili levaki-komunisti pri osamosvajanju SLO. Piranski zaliv,Trdinov vrh,zaselki ob Dragonji. Se prej po letu 1945:Tito,Bakaric,Kardelj ukradli Slovencem Istro do reke,tri otoke. Se prej 1929 in se prej Zagorje,Sisak(slov.Sisek), leta614 Hrvati pobrali SLO OZEMLJA od severne Bosne(Bihaca) do skoraj sedanje meje.
      Vse po zaslugi SLO nesposobnih vladajocih opic. Imas dovolj, kolega?

     • Jovo Jamnica

      Hvala. Pravkar sem ga izbrskal iz literarure. Bojda je bil to Kralj Matjaž. Sam eni pravijo, da je bil vlaške in ne slovenske krvi.

     • Stane

      Bila je Karantanija. Bili smo slovinci(slovenci). Se bi lahko pisal, pa je brez veze.

     • Jovo Jamnica

      Ni tako brez veze. Zanima me, če je bil naprimer Valhun kralj. Potem me zanima, je bil slovenskih korenin ali ne… recimo, v smislu Arnulfa Koroškega.

     • Stane

      Od leta 614 pa do sedaj(razen ko smo bili pod avstro-ogersko monarhijo) so bili SLO vladarji. Malo pozabim imena. Upam,da razumes. Star sem 63 let. Lp

     • Jovo Jamnica

      Jas pa 62… LP

     • Stane

      Cestitam! Se delas? Jaz se.

     • Jovo Jamnica

      Sevea. Še kakih pet let me čaka…

     • Stane

      Za naso nesreco niso krivi tujci. Oni samo vzamejo kar jim je ponujeno. To ni zlocin.

     • Jovo Jamnica

      Ne pristajam na tezo… priložnost dela tatu, ker je ni mogoče rabiti v vsakem primeru.

     • Stane

      Dokazano je,da najvisji organi EU dovoljujejo kraje ozemelj. Nic ne ukrepajo,da se kraje ne bi vec dogajale.Tudi jaz nisem pristas : prilika dela lopova.
      Resnica je pac taksna.

    • Terminator

     Če noben Slovenec ne bi šel na Hrvaško vsaj eno sezono,bi Hrvaška čudežno spremenila odnos do Slovenije in pozivam vse Slovence,da naslednje leto ne gredo na dopust na Hrvaško.

     • totex39

      Samo tega pa se butasti Slovenci ne bodo nikoli odrekli, ko jih samo poslušaš kakšne izgovore imajo zakaj hodijo tja na morje te lahko kar glava boli.

     • Stane

      Ne bodi tako zleht! Ne unicuj nase piranske prijatelje. Pa se za naso nataliteto skrbijo z uvozom migrantov. Uh kako mas prav!

 • Sisi

  Sprašujem se v kakšni državi živimo, da take in podobne članke pišejo izobraženi novinarji, komentirajo pa ji pametni ljudje, ki ne poznajo osnovnih zadev? To je možno samo na takem portalu in nikjer drugje. LP!

  • Soave

   Katere osnovne zadeve pa so to ? Ali lahko malo razložiš ? Se vidi, da prav nobenih portalov ne poznaš !

   Živimo pa v podaljšku komunistične Juge.

   • stane

    Res je tako!!!!!!

  • stane

   Portal ni kriv,ce ti ne poznas kaj je to varnost,higiena,evropska kultura i.t.d. Da bi se pa morala slo kultura umikati pred invazivno kulturo pa ne bo slo pri tistih,ki dajo kaj na domoljubje.
   Zakaj se je pa zacela na veliko pojavljati (vsiljevati) muslimanska kultura pa mislim,da ves.

  • rubec

   LP? Tovrstne reakcije so možne samo iz Ljubljanskega Prometa. Je jankovič obljubil višji regres?

 • Caetano

  Veseli me, da je ta portal anti-islamističen, proti jihadu in šeriatu. Niti v vseh muslimanskih državah niso dovoljene burke in podobne stvari.

  • Soave

   + + + + + + ampak Slovenceljni so znani po tem, da so bolj papeški od papeža.

   • stane

    Zakaj? Ker se kulturno umikajo invazivnim ljudstvom,ces;pametnejsi popusca?
    Posledice bodo katastrofalne za komplet narod.
    Zakaj ze? Ker nimamo radi sami sebe! Zakaj se? Smo prevec dobri gostitelji! Zakaj se?
    So butasti in kratkovidni!
    Zakaj se?
    Ker vidijo denar in ne vidijo lastnega propada. To se ze dogaja. Odgovorni za taksno stanje pa nic.

    • Soave

     + + + + + Zakaj odbovorni nič ne ukrepajo ?
     Zato, ker imajo še veliko več od svojega molčanja, kot butasti narod !

     • Stane

      Res je!!!!!

 • Terminator

  Ne hodite v nobene terme,pa se bo stvar hitro spremenila.
  Ne verjamem,da bodo preživeli brez domačih gostov.

  • stane

   Lepo svetujes! Domacini bi se po tvojem morali umakniti zavojevalcem. Kje pa ti zivis. Z zakonom prepovedati take nenormalne pojave tako kot v Avstriji,pa bo mir.

   • Terminator

    Točno tako,samo z zakonom tega ne bodo prepovedali,dokler ne bodo videli,da je nekaj hudo narobe in najbolj enostavna rešitev je,da v nobene terme nihče ne pride in verjemi mi,da se bodo stvari hitro začele spreminjati.

    • stane

     Glede na to,kako je vodstvo term butasto,bo s tako skodljivo prakso nadaljevalo na skodo nas domacinov.
     Tako ne gre. Zakone je treba spostovat, tudi s pomocjo varnostnikov.

     • Terminator

      Imaš prav,samo v to jih je treba prisiliti.

     • Stane

      Ja, to ni tezko. Samo terme bi jih moralo placati. To je pa malo tezje pri pozeruhih.

     • Stane

      Preko zavarovalnice. Zaradi varnosti prebivalstva.

 • RATATA

  A v domobranski uniformi se lahko kopam v Vivatu?

  • УДБА

   Vi se boste “kopali” v Postojnski JAMI oblečeni v domobransko uniformo. :)

   PS: Funny shit! :)

   • Soave

    Ga vsaj zeblo ne bo.
    Si ti danes dežurna oseba komunajzerjev ?

   • Terminator

    Ti se očitno ne kopaš nikjer,glede na to kako smrdiš.

  • Soave

   Seveda !! Samo gojzarje doma pusti !

   • RATATA

    To pa že ne! Imam vedno spucane, z globinom namazane in zglancane. Prav primerni so za talati šuseupizdo hahaha

    • Soave

     Škoda jih je za one zadekane rite.

     • RATATA

      Šuhe od vojske naprej rad pucam in glancam. To me pomirja enako, kot brušenje arsenala nožev.

  • samotoje

   Škoda, da je nimam. Imam pa pionirsko kapo, rdečo ruto, modre hlače in belo srajco. A je to v redu?

   • RATATA

    Seve, da je uredu, če mene ni tam v domobranski z gojzarji na spodnjih tacah in flašo pira v zgornji hehe

 • Gery Novak

  KOPALIŠKI RED TERME DOBRNA
  1. Obiskovalci bazenskega kompleksa so dolžni spoštovati kopališki red in kopališke oznake.
  2. Vstop v bazenski kompleks je mogoč samo z elektronsko zapestnico.
  3. Z zapestnico je omogočeno poslovanje v okviru kompleksa (plačevanje hrane in pijače v Pool baru).
  4. Izguba zapestnice se zaračuna 10,00 €.
  5. Otroci do 7. leta starosti lahko vstopajo v bazenski kompleks samo v spremstvu odrasle osebe. Otrokom
  do 1. leta starosti ne priporočamo kopanja v termalni vodi.
  6. V bazenu je obvezna uporaba kopalk. Majhni otroci morajo v bazenu nositi neoprenske kopalke ali kopalne
  pleničke. Vstop v oblačilih (majčke, spodnje perilo, bermuda hlače,…) ni dovoljen. Oblačila in obutev je
  obvezno shraniti v garderobi kopališča. Uprava ne odgovarja za stvari, ki se vnašajo na kopališče.
  7. Pred vstopom v bazenski kompleks je obvezno tuširanje in uporaba dezinfekcijskega prehoda.
  8. Vodja organizirane skupine obiskovalcev se mora z reševalcem iz vode dogovoriti o varnostnih ukrepih in
  posebnih željah skupine.
  9. Po sončenju na terasi, obisku savne ali masaže se morajo obiskovalci pred vstopom v vodo ponovno
  stuširati.
  10. Zdravstveno občutljivi obiskovalci se morajo pred vhodom v vodo javiti reševalcu iz vode.
  11. Vstop v savne v kopalkah ni dovoljen. Obvezna je uporaba brisače ali rjuhe.
  12. Obiskovalci so dolžni skrbeti za osebno higieno in higieno v bazenskem kompleksu, predvsem pa z
  ničemer ne smejo onesnaževati kopalne vode.
  13. Obiskovalci se morajo ravnati po navodilih kopališkega reda, kopaliških znakov ter navodilih in opozorilih
  reševalcev iz vode. Obiskovalci ne smejo uporabljati naprav in objektov na kopališču v nasprotju s
  predvideno uporabo oziroma tako, da ogrožajo druge kopalce ali sebe.
  14. V bazenskem kompleksu kajenje ni dovoljeno, kot tudi ne vstop pod vplivom nedovoljenih poživil ali
  alkohola.
  15. Vnos hrane in pijače v bazenski kompleks ni dovoljen in se sankcionira z odhodom iz kompleksa.
  16. Zaradi zdravstvenih razlogov je v bazenu s temperaturo nad 34 oC uporaba omejena na maksimalno
  15 min. Glavni zdravilni dejavnik termalne vode je kalcij-magnezij hidrogenkarbonatna alkalna
  akratoterma s temperaturo vode na izviru od 35 do 36,5 oC.
  17. Obisk in uporaba naprav na bazenskem kompleksu je na lastno odgovornost.
  18. V primeru kakršnih koli nejasnosti ali težav se obrnite na najbližjega uslužbenca Term Dobrna.
  19. Izmenjava zapestnic med obiskovalci ni dovoljena. Zloraba se sankcionira z odvzemom.
  20. Z globo najmanj 400 eurov se kaznuje za prekršek posameznik:
  – če se ne ravna po določbah kopališkega reda, opozorilnih znakih v kopališču ter po navodilih in opozorilih
  reševalca iz vode v kopališčih;
  – če uporablja kopališke naprave v nasprotju s kopališkim redom oziroma tako, da s tem ogroža druge kopalce ali sebe ali če namerno ali iz malomarnosti onesnažuje vodo in druge površine kopališča.
  21. Na kopališču se morajo obiskovalci ravnati po naslednjih kopaliških znakih:

  • stane

   Zakaj pa vodstvo term ne spostujelastnega pravilnika in popusca oz.dovoljuje tujerodnim kulturam krsitve ?

   • Soave

    Zaradi denarja.

    • Terminator

     Res je,samo nobeden domači gost ne pride,pa se bodo prisiljeni odločit,kateri jim več pomeni.

     • Soave

      + + + + +

      Uh, si prepričan ? Jaz ne preveč. Lahko pa te toplice dokončno izgubimo s tem, da se umaknemo. Bodo postale muslimanska destinacija.
      Najbolje bi bilo tako, kot so nekateri že svetovali.

      Da se gremo kopat v Adamovih in Evinih oblačilih. Ali pa v kavbojkah. Nekdo je celo predlagal, da bi poizkusili kot znani smučarski narod, v popolni opremi za – npr. smuk !!

     • KP

      Enega prašiča jim not zatrkljat. Če za kopanje ni glih nekih pravil.

 • soc

  Znani udbolevakarski aktivist na tem forumu, Musarjev Jurček (tudi Djuro Sumar poleg ostalih prijavljenih in neprijavljenih nickov), je ob prvi objavi fotografij usklajeno z režimskim pravorekom napisal:

  “Sumim namreč, da tole sploh ni posneto v Sloveniji, kajti stranka SDS se poslužuje vseh mogočih metod zastraševanja in netenja sovraštva.”

  Seveda se v nadaljevanju na to temo ni več oglašal. Klasika tega gnezda.

 • Gery Novak

  HIGIENSKI RED NA KOPALIŠČIH
  Osnovna higienska pravila ravnanja za kopalce oziroma obiskovalce
  bazenskega kopališča
  Pravilnik o minimalnih higienskih zahtevah, ki jih morajo izpolnjevati kopališča in kopalna voda v
  bazenih, Ur. l. RS, št. 59/2015 – 29.člen
  Upravljavec bazenskega kopališča mora zagotavljati higienske zahteve na bazenu oziroma kopališču.
  Higienske zahteve upravljavec določi s higienskim redom. Ta je del kopališkega reda, ki mora biti
  objavljen na vidnem mestu kopališča.
  Upravljavec bazenskega kopališča naj v pripravo konkretnih pravil za zagotavljanje higienskih zahtev
  na bazenih oziroma kopališčih, ki jih upravlja, vključi najmanj naslednja osnovna higienska pravila
  ravnanja za kopalce oziroma obiskovalce:
   Pred vstopom v bazen se vsakič oprhamo, tudi po uporabi stranišča;
   Pred vstopom na kopališče oziroma bazen uporabimo stranišče;
   Bazena ne uporabljamo, če imamo drisko ali smo jo imeli v zadnjem tednu;
   Če smo negotovi glede drugega obolenja, upoštevamo navodila svojega zdravnika;
   Izogibamo se požiranju kopalne vode, v vodo ne izkašljujemo, ne izpihujemo iz nosu, ne spiramo
  ust, ne izločamo urina in blata;
   Opozorimo osebje, če opazimo v vodi ali na kopališču izbljuvke, iztrebke ali druga onesnaženja, ki
  tja ne sodijo;
   Otroke pogosto vodimo na stranišče oziroma takoj, ko na to opozorijo;
   Če je možno, naj bodo mali otroci v ločenih bazenih za male otroke;
   Otroci morajo biti ves čas pod nadzorom;
   Otroci do tretjega leta starosti morajo uporabljati kopalne plenice ali kopalke;
   Otroku takoj zamenjamo plenico, ko je potrebno, na mestu, ki je za to določeno (ne na bazenski
  ploščadi);
   Po iztrebljanju in pri previjanju otroku temeljito z milom umijemo zadnjico, prav tako tudi svoje
  roke;
   V bazen ne vnašamo hrane in pijač in ne umazanih predmetov.

 • Gery Novak

  4256. Pravilnik o ukrepih za varstvo pred utopitvami na kopališčih, stran 11589.
  Na podlagi drugega odstavka 32. člena Zakona o varstvu pred utopitvami (Uradni list RS, št. 42/07 – uradno prečiščeno besedilo) izdaja minister za obrambo v soglasju z ministrom za zdravje in ministrom za šolstvo in šport
  P R A V I L N I K
  o ukrepih za varstvo pred utopitvami na kopališčih
  I. SPLOŠNA DOLOČBA
  1. člen
  (vsebina pravilnika)
  (1) Ta pravilnik določa:
  – vrste kopališč;
  – organizacijo in red na kopališčih;
  – dovoljeno število obiskovalcev;
  – potrebno število reševalcev iz vode na kopališčih;
  – opremo in sredstva za reševanje iz vode;
  – oblačila z oznakami reševalcev iz vode in redarjev;
  – kopališke znake.
  (2) Ta pravilnik ne ureja kopalnih območij, določenih s predpisi o vodah ter območij vodnih površin in priobalnih zemljišč brez upravljavca, ki so nastala neorganizirano, kjer kopanje ni prepovedano in se na njih kopa večje število ljudi.
  (3) Ta pravilnik ne ureja bazenov s površino vodne kopalne površine (v nadaljnjem besedilu: kopalna površina) do 30 m2, savn, parnih kopeli oziroma kopeli z vročim zrakom in podobnih prostorov, katerih osnovni namen ni plavanje oziroma kopanje.
  II. VRSTE KOPALIŠČ
  2. člen
  (vrste kopališč)
  (1) Kopališča se delijo na bazenska in naravna kopališča.
  (2) Bazenska kopališča so dvoranska kopališča in kopališča na prostem.
  (3) Naravna kopališča so kopališča na morju, na stoječih in tekočih vodah.
  3. člen
  (velikost kopališč)
  Po skupni velikosti kopalne površine se kopališča razvrščajo na:
  a) bazenska
  +—————-+——————+————————–+
  | vrsta kopališča| dvoranska | kopališča na prostem |
  |velikost | kopališča | |
  |kopalne površine| | |
  +—————-+——————+————————–+
  | majhna | od 30 m2 do 500 | od 30 m2 do 1.200 m2 |
  | | m2 | |
  +—————-+——————+————————–+
  | srednja | nad 500 m2 do | nad 1.200 m2 do 3.000 m2 |
  | | 1.000 m2 | |
  +—————-+——————+————————–+
  | velika | nad 1.000 m2 | nad 3.000 m2 |
  +—————-+——————+————————–+
  b) naravna
  +—————-+————-+————-+—————–+
  |vrsta kopališča | na morju | na stoječih |na tekočih vodah |
  |velikost | | vodah | |
  |kopalne | | | |
  |površine | | | |
  +—————-+————-+————-+—————–+
  | majhna | do 8.000 m2 | do 4.000 m2 | do 1.500 m2 |
  +—————-+————-+————-+—————–+
  | srednja |nad 8.000 m2 |nad 4.000 m2 | nad 1.500 m2 |
  | |do 15.000 m2 | do 8.000 m2 | do 3.000 m2 |
  +—————-+————-+————-+—————–+
  | velika | nad 15.000 |nad 8.000 m2 | nad 3.000 m2 |
  | | m2 | | |
  +—————-+————-+————-+—————–+
  4. člen
  (kombinacija kopališč)
  (1) Kopališča so lahko kombinacija različnih vrst kopališč, določenih v drugem in tretjem odstavku 2. člena tega pravilnika oziroma v prejšnjem členu. Pri opredelitvi vrste kopališč mora biti upoštevana površina oziroma velikost posameznih vrst kopališč in temu prilagojen vrstni red navajanja.
  (2) Kadar je kopališče kombinacija več različnih vrst kopališč, je treba natančno opredeliti območje posamezne vrste kopališča.
  (3) Kadar je kopališče kombinacija naravnega in bazenskega kopališča, se pri razvrščanju po velikosti upošteva kriterij, ki velja za bazenska kopališča.
  III. ORGANIZACIJA VARSTVA PRED UTOPITVAMI IN RED NA KOPALIŠČIH
  5. člen
  (odgovornost)
  (1) Na kopališču je za varstvo pred utopitvami odgovoren lastnik oziroma upravljavec kopališča.
  (2) Reševalec iz vode je odgovoren za vzdrževanje reda v skladu s kopališkim redom, reševanje iz vode in dajanje prve pomoči. V skladu s tem pravilnikom mora biti stalno prisotno predpisano število reševalcev iz vode na kopališču med obratovalnim časom, razen na kopališčih, na katerih v bazenih skupna kopalna površina ne presega 200 m² in globina vode v nobenem delu ne presega 1,35 m, kjer prisotnost reševalca iz vode ni predpisana.
  (3) Kadar prva pomoč reševalca iz vode ne zadošča, mora lastnik ali upravljavec kopališča zagotoviti, da je o dogodku takoj obveščena usposobljena zdravstvena organizacija.
  6. člen
  (naloge reševalca)
  (1) Reševalec iz vode opravlja naslednje naloge s področja varnosti na kopališču:
  – neprekinjeno opazuje kopalne površine in bazensko ploščad;
  – rešuje iz vode;
  – daje prvo pomoč;
  – vzdržuje red v skladu s predpisi in kopališkim redom na kopališču;
  – odpravlja vzroke, ki bi lahko privedli do nastanka nevarnosti za obiskovalce.
  (2) Reševalec iz vode v času, ko je odgovoren za opazovanje kopalne površine in drugih nalog iz prejšnjega odstavka, ne sme opravljati drugih nalog.
  (3) Vzdrževanje reda v skladu s predpisi in kopališkim redom ter odpravljanje vzrokov, ki bi lahko privedli do nastanka nevarnosti za obiskovalce, lahko opravlja tudi redar, ki mora imeti stalno telefonsko zvezo z reševalcem iz vode.
  7. člen
  (pooblastila reševalca)
  Reševalec iz vode ima pooblastilo, da:
  – ugotovi istovetnost kopalca ali obiskovalca, ki krši določbe predpisov o varstvu pred utopitvami in ga prijavi pristojnemu inšpekcijskemu organu ali policiji;
  – prepove uporabo objektov in naprav za kopanje osebi, ki s svojim ravnanjem očitno ogroža lastno varnost ali varnost drugih;
  – zahteva, da kopališče zapusti oseba, ki kljub opozorilom ogroža varnost in krši kopališki red.

  Z dnem uveljavitve tega pravilnika preneha veljati Pravilnik o razvrstitvi kopališč in organizacijskih ukrepih za varstvo pred utopitvami (Uradni list RS, št. 88/03 in 56/06) ter III. in IV. poglavje Pravilnika o tehničnih ukrepih in zahtevah za varno obratovanje kopališč in za varstvo pred utopitvami na kopališčih (Uradni list RS, št. 88/03 in 56/06).
  40. člen
  (začetek veljavnosti)
  Ta pravilnik začne veljati petnajsti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
  Št. 007-81/2007-8
  Ljubljana, dne 23. avgusta 2007
  EVA 2007-1911-0011
  Karl Erjavec l.r.
  Minister
  za obrambo

  Soglašam!

  dr. Milan Zver l.r.
  Minister
  za šolstvo in šport

  Soglašam!

  Andrej Bručan l.r.
  Minister
  za zdravje
  https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2007-01-4256?sop=2007-01-4256

 • METULJ

  HIGIENSKE RAZMERE V KOPALIŠČU TERM VIVAT V MORAVSKIH TOPLICAH SO TOREJ USTREZNE ?

  KOPALCI, NADALJUJTE VSTOP V KOPALIŠČE V TEH TOPLICAH OBLEČENI, NETUŠIRANI, V KOPALKAH, TUŠIRANI, VSE MALO MEŠANO, HEH!!

  VODSTVO HOTELA DOVOLJUJE TO!! VODSTVO HOTELA BO OČITNO KAZENSKO PREGANJALO VSE, KI PIŠEJO IN SLIKAJO NEHIGIENSKE SITUACIJE V TEM KOPALIŠČU!! (NAMESTO DA BI SE OPRAVIČILI OBISKOVALKI KOPALIŠČA, KI JE OPOZORILA JAVNOST NA TA PREKRŠEK!)

  SLOVENSKI DRŽAVNI INŠPEKTORAT NIMA PRIPOMB NA TO!!

  SLOVENCI VPRAŠUJEMO ODGOVORNE V DRŽAVI SLOVENIJI, ZA KONTROLO HIGIENSKIH RAZMER V TERMALNIH KOPALIŠČIH V SLOVEIJI SLEDEČE:

  ALI JE DOVOLJEN V TERMALNIH KOPALIŠČIH VSTOP OBLEČENIM KOPALCEM, IN POSLEDIČNO ALI JE DOVOLJENO NETUŠIRANIM KOPALCEM VSTOP V BAZEN S KOPALKAMI, KI POKRIVAJO CELO TELO ( DA NE GOVORIM O VSTOPU S POHODNO OBUTVIJO)?

  PA RAZISKOVALNI NOVINARJI, KAJ PRAVITE NA TO?

 • Mirko Zidenjsek

  Treba se je zacet kopat v kavbojkah in to ko je najvec ljudi na kopaliscu in je problem resen.Pa da jih potem vidim,kako bodo meni prepovedali kopanje v hlacah,rjuharicam pa pustili.

  • traktor

   Ko jih vidiš slečeš še gate in se gremo nudiste,pa da vidimo.

 • Gr Enze

  ALI SO TO CIGAJNARSKE TOPLICE ????

  • Terminator

   Očitno so.

 • terminalar

  Ni problema dragi Vivat, razumemo, da denar ne smrdi, ampak potem napišite na vrata “Muslim guests only”.

  • Aron

   Je dovolj Guests only. Pa kakor komu paše. Če bi v bazenu videl zamaščenega in smrdljivega terminalarja, pač ne bi šel v ta bazen.

   • Stane

    Nafilal bi ga z nitrorazredcilom.

 • jovan jovan

  Večina kopalcev slovenskih term ne uporablja tušev, wc pa zgolj za opravljanje velike potrebe. Raje najprej dvignite nivo higiene domačinov in ostalih obiskovalcev, potem pa se spuščajte v take in drugačne “kopalne obleke”!

  • mona lisa

   Ne mešaj jabolk in hrušk. S tako na sliki tudi jaz ne bi želela v bazen in odslej se bom teh term definitivno nadaleč izogibala.Tako oblečeni nimajo kaj delati v Evropi.

  • stajerc5

   O,kako si drug jovance? Si si danes ze obrnil gate na drugo stran?

   • jovan jovan

    Ne nosim gat. Habit!

  • Terminator

   Glede na smrad,ti tudi domačega tuša ne uporabljaš,govno čefursko.

   • jovan jovan

    Govno te je naredilo monocefalnega čefurskega sektaša!

  • čopkovseved

   Zagotovo v termah skoraj ni človeka, ki se ne bi tuširal. Očitno sodiš po izkušnjah iz svojih domačih banj!

   • jovan jovan

    Seveda se tuširajo, ko gredo domov, da sperejo fekalije s sebe! Kako veš, da imamo doma banjo?! Eno in eno tuš kabino!

    • Franjo

     ne sodi ostalih po sebi

     • jovan jovan

      Kaj se pa ti oglašaš, če nimaš kaj povedati?!

 • mona lisa

  To je kriminal in ogabno. Vsi drugi gostje bi morali iz term Vivat in nikoli več iti tja.

  • Terminator

   Jaz tam nikoli nisem bil in nikoli ne bom,pa tudi v druge ne grem preventivno.

 • Slovenija od kje lepote tvoje

  Jest mam delovni pajac za oprat mi nov treba dama bom su ke

  • zokispoki

   Ja, to pa je svinjarija, kaj si ti zblojenci privoscijo. Kako pa naj vem, da nima orozja pod rjuho? Se pocutim varnega? Nikakor ne ! Jih pa te, zblojene komunajzarje v necem ne razumem. Njihov veliki junak in idol je, ce se popolnoma ne motim, enonogi marsal, klavec in povojni zlocinec, Tito Josip Broz, ki je takoj po vojni, prepovedal burke in podobne maskare, s popolnoma jasnim argumentom, da so zenske enakopravne in jih burke zatirajo. O temu sploh ni bilo nobenih debate, to je bilo siroko sprejeto, kot izrazito progresivno, moderno, in dokaz vrhunske etike in morale petokrake falange. Torej, komunjare, kriminalc, Titoist Zokl, feministke in ostala zbloda, kaj je sedaj s to recjo ? Po moje, je en teden pustnih maskar na leto, vec kot dovolj, de, v zaprto kopalisce pa to ne sodi ! Navsezadnje se ne pride nihce kopat v smucarski bundi in iberhozah ! Banda pokvarjena !

   • Franjo

    ne vem kaj ti je maršal tito kriv pri telih burkah, to da je izdajalce pobil je pa čisto v redu. še preeč jih je ušlo

 • Borut Zabret

  Nestrpni in hujskaski slovencki gledajo samo kako drugacne diskriminirat!

  • čopkovseved

   Slovenci nismo nestrpni, ampak zagovarjamo svoje vrednote in si jih ne bomo nikoli dovolili odvzeti! Prepoved vseh rjuharic v Sloveniji in pika, če ti pa kaj ni jasno spokaj k svojim multikultivatorjem na jug!!!!!!!!!!!!i

  • Soave

   Povabi jih v svoj bazen

  • Routar

   Posluš ti cepec zaroblen. Umi si svoj umazan klun in pojdi zmerjat kam drugam. Boš vidu svojga Slovenčka !

 • Delta

  Torej se bomo v slovenskih termah odslej namakali po rahlo spremenjenih navadah. Na dopust v termah vzemite s seboj vse umazane cunje in dozo Ariela. Po tem, ko boste v bazenu končno poskrbeli za klorirano čistočo svojih oblačil, spustite v vodo tudi svojega cucka, ki vam bo hvaležen za kakšno urico plavanja. V kolikor vam bo medtem dolgčas, se lepo naslonite na rob bazena in si prižgite cigaro. Bazenske mojstre ali varnostnike, ki bi se utegnili obregniti ob vaše nove navade opozorite na strpnost in toleranco do drugače mislečih in do vaših običajev. Če tudi to ne bo zaleglo, potem pač oznanite, da ste istospolno usmerjeni in da vas diskriminirajo. Takoj bo mir in lahko boste oprali drugo rundo umazanega perila.

 • Anja

  Večkrat grem v Vivat na kopanje. Naslednjič kar direktno po fitnesu v opremi.

  • stane

   Te bodo rjuharice ven vlekle,ker bodo mislile,da ne vidis dobro. Drugih tko ne bo.

 • totex39

  Lahko, da je v ozadju povsem nekaj drugega in sicer ni za dvakrat reči, da toplice prevzemajo musliči iz arabskih držav in to je samo začetek privajanja, kako bodo v bodoče izgledale “Terme Vivat”.

 • Tomaž

  Zidana v vodo med rjuharce. In fajonko za povrh. Sodnik pa Križanič

 • samotoje

  Če ne pristajamo na islamizacijo Slovenije, ne pristajamo na noben atribut te skrajno sprevržene nasilne ideologije. Slovenske terme se bodo morale odločiti, kako se bodo zaposleni obnašali do svojih gostov. Aroganca in primitivizem se splačata samo enkrat. Kako je lahko Grah direktor česarkoli?

 • mapu

  Mene te terme več ne vidijo!

  • slosin

   mene nobene, v katerih se kopajo v žaklih…

   • stane

    Nerodno je,ko ne ves kaj je v zaklu. Lahko naredi bum

 • KP

  Se mi pa čedalje bolj zdi,da je v tem žaklju Židan. Izgleda kot Michelinova maskota.

 • južnificirana_si

  v nekaterih bazenih pa domorodcem ne dovolijo se kopat niti v kopalkah dolgih kot kratke hlačke

  • stajerc5

   Vidim popolnoma pravilno. Ali prave kopalke ali pa za potok ali reko.

 • Breskvar D (Dusan)

  Direktor term Vivat je nesposoben in nezrel za opravljanje svoje funkcije. Poleg tega je izdajalec, kar ste že ugotovili večinoma v komentarjih. Torej ne vem, kako je mogoče, da še ni odstavljen.

  • Slovenski štor

   Če je solastnik ali celo večinski lastnik?Problem ni,če je direktor,problem je,ker se krši zakonodaja in se s tem favorizira določene vrste potrošnikov.Po drugi strani pa se grozi in izsiljuje s tožbami,da bi ljudje bili tiho.V privatni inciativi je veliko tega možno,po drugi strani pa veljajo stroga pravila glede enakopravnosti potrošnikov…Kar se tiče fotografiranja,je zadeva še bolj enostavna.Če je fotografiranje prepovedano,potem je jasno.Jasno je tudi,če ni nobenega znaka prepovedi.Če ni znaka,potem lahko direktor grozi kolikor hoče,toži kolikor hoče…na koncu tožbe ne more dobiti.Menim,da je direktor svojemu podjetju naredil “medvedjo uslugo”.Razen,če se Terme Vivat spremenijo v firmo za goste iz Saudove Arabije in podobnih držav.V tem primeru pa bi znalo biti povsem nekaj drugega.Verjetno bi dobili v objekte veliko pozlate,veliko še dražje opreme…verjetno kje v bližini novo klavnico….farmo in verjetno še kaj.Veste za denar se dobi marsikaj.Nekim je denar celo bog.In jim ne gre zamerit.Jaz v njihovi družbi sicer ne bi rad bil.Gotovo bi se takšnim ljudem, kot je ta direktor,izognil.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!