Škrabec in Pogorevc sta v blejski vili priredila novo divjo zabavo za levičarsko elito – poglejte, kdaj in za koga!

Janez Škrabec je eden izmed najvplivnejših in najbogatejših Slovencev, zato ni presenetljivo, da ima v svoji lasti med drugim tudi prestižno blejsko vilo. In to, predvsem zaradi svoje lokacije, kar najbolj dih jemajočo – znameniti Beli dvor. Prenova stavbe, ki je bila v socializmu namenjena pisarnam, je bila izredno zahtevna in draga, pri njej pa so sodelovali najboljši italijanski mojstri. Blejski poznavalci ocenjujejo, da je vredna več kot tri milijone evrov, sicer pa je vila pogosto prizorišče luksuznih druženj levičarske kvazielite. Blejčani so jih nazadnje videli in slišali 21. junija letos; po naših informacijah je t. i. spoznavno srečanje na čast novemu predsedniku uprave Mercatorja, Hrvatu Tomislavu Čizmiću, organiziral neregistrirani lobist Marko Pogorevc, ki iz ozadja vse bolj vleče niti v Novi Sloveniji. Na zabavi naj bi bili prisotni številni klienti Pogorevčevih podjetij, vsi varni pred Nacionalnim preiskovalnim uradom (NPU). Med gosti je bil tudi razvpiti Matej Narat, bivši in večkrat ovadeni član uprave Nove ljubljanske banke, vpleten tudi v največjo slovensko bančno afero #iranNLBgate. Blejski sosedje sicer o Škrabcu bodisi ne vedo ničesar bodisi o tem ne želijo govoriti.

Naj spomnimo. Na Novi24TV smo že poročali, da se je ob predstavitvi knjige Jerneja Vrtovca na Škrabčevi domačiji v Ribnici pred tedni izbrano vodstvo Nove Slovenije  v prvi vrsti predsednica Ljudmila Novak – družilo in zabavalo tudi z nekdanjim predsednikom države Milanom Kučanom. Janez Škrabec je sicer širši javnosti znan kot menedžer srednje generacije (ribniški Riko) z dobrimi poslovnimi ter političnimi zvezami v Rusiji in Belorusiji (tudi s tamkajšnjim diktatorjem Aleksandrom Lukašenkom), v naši domovini pa je znan tudi kot ustanovni član Foruma 21, dober prijatelj Milana Kučana ter neke vrste filantrop in mecen kulture, znanosti in športa. A dobro obveščeni viri pravijo, da je vse prej kot samo to.

Škrabec med ustanovitelji Foruma 21, njegova zadnja naloga vezana na Novo Slovenijo
Ena glavnih nalog, ki jih je Škrabcu zadal Milan Kučan, je pridobitev Nove Slovenije na njegovo stran, rezultati njegovega lobiranja pa se v zadnjih mesecih kažejo tudi v javnosti, ko NSi postaja katoliško krilo Foruma 21 in nov, pomemben člen v t. i. mavrični koaliciji. Zato ne preseneča, da je v očeh voditeljev Nove Slovenija glavni sovražnik postal prav predsednik največje opozicijske stranke – Janez Janša. Nekaj podobnega se je poldrugo desetletje prej zgodilo tudi s Slovensko ljudsko stranko, ki je že leta 2000 potegnila usodno potezo s podporo Potrčevemu predlogu spremembe ustave z zakoličenjem izrazito neugodnega proporcionalnega volilnega sistema v slovensko ustavo, o čemer je že pisala Demokracija.

Nazadnje so Škrabec, Kučan in Novakova torej skupaj sedeli sredi junija na pogovornem večeru in predstavitvi dveh knjig o nadškofu in velikem Slovencu Alojziju Šuštarju na Škrabčevi domačiji v Ribnici, z gostom večera in avtorjema knjige Jernejem Vrtovcem in ljubljanskim pomožnim škofom Antonom Jamnikom. Vse lepo in prav, če ne bi Milan Kučan prek medijev vseskozi potvarjal zgodovino ter sramotil lik in delo velikega Slovenca Alojzija Šuštarja ter vse ostale, ki so si resnično prizadevali doseči spravo, pa jim tranzicijska levica tega ni dopustila.

Zadnja zabava na Bledu na čast novemu predsedniku uprave Mercatorja, Hrvatu Tomislavu Čizmiću
Samo dan pozneje pa je Škrabec vidne člane Foruma 21 in druge politične prijatelje povabil v svojo blejsko vilo Beli dvor, kjer je bil prav poseben gost Tomislav Čizmić. Na Bledu so naši viri opazili tudi Mateja Narata, bivšega člana uprave NLB (ki je bil večkrat ovaden), pa predsednika uprave Zavarovalnice Triglav Andreja Slaparja, sicer sina generala Janeza Slaparja, pa Tomaža Berločnika, ki je dober športni prijatelj ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Neuradno pa naj bi bil namen srečanja vendarle predvsem lobiranje, saj naj bi si Škrabec močno prizadeval, da bi pri Mercatorju dobil skoraj 100 milijonov evrov vreden posel izgradnje novega logističnega centra v ljubljanskem BTC-ju. Srečanja, ki jih v vili Beli dvor organizira Marko Pogorevc, so sicer že stalnica. Tako je bilo pred leti organizirano srečanje, ki sta se ga poleg Ljudmile Novak udeležila tudi Borut Pahor in takratni generalni direktor policije Stanislav Veniger, ki je danes –  kakšno naključje!  zaposlen prav na Zavarovalnici Triglav.

Na razvpitih zabavah v Belem dvoru pogosto tudi Katarina Kresal in Miro Senica
V Belem dvoru se torej pogosto sklepajo posli tranzicijske levice in vlečejo najpomembnejše politične poteze. Spomnimo samo na znamenito večerjo, ki naj bi jo Škrabec plačal decembra 2012, šlo pa naj bi za praznovanje sedemdesetletnice tedanjega ljubljanskega nadškofa dr. Antona Stresa. Kot je znano, pa je bil nadškof Stres dobrih sedem mesecev po tej večerji predčasno (in prisilno) upokojen. Govori se, da je bil kaznovan zaradi negativne vloge pri poslovanju mariborske (nad)škofije, kjer je bil med letoma 2000 in 2006 pomožni škof (in tudi generalni vikar), a Demokracija je poročala, da je bil povod v resnici drugje. Stres naj bi bil namreč po tisti večerji “preveč samostojen” (pokop škofa Rožmana, izstop iz Pena zaradi izključitve Janeza Janše).

Sicer so divje zabave slovenske elite po besedah sosedov na Bledu zelo pogoste. Pred leti sta na balkonu Škrabčeve vile med drugimi popivala tudi bivša ministrica Katarina Kresal in njen partner Miro Senica. Vila Beli dvor je kot nalašč za zahtevne okuse elitnih levičarskih petičnežev, saj se okrog nje razprostira kar 18 tisoč kvadratnih metrov parka, prehajajočega v gozd, zasnovala pa ga je v nasprotju z načrti slovenskega arhitekta Borisa Podrecce, ki je preuredil vilo, krajinska arhitektka Ana Kučan, ki je seveda hči Milana Kučana. Škrabec je sicer na svojo vilo, ki jo je pred leti odkupil od države, izjemno ponosen, zato v njeno notranjost občasno dovoli vstopiti tudi režimskim medijem. Povsem drugače je z njegovim dobrim prijateljem, privatizacijskim tajkunom Igorjem Lahom, lastnikom Vile Rog, ki novinarjev ni nikoli spustil čez svoje dvorišče.

L. S.

 • rubec

  Če te škrabec dobi v kremplje pravijo poznavalci potem en teden hodiš ves Bled. Če lahko hodiš seveda.

  • Steiermark

   Vprašanje je samo, ali po takšnih “divjih zabavah” hodijo “na široko” samo “imenitni gostje ali tudi njihovi kužki (ubogi)!

   • PG

    Kaj pa je zate imenitem gost? Je moral naročiti umor deset, sto, tisoč ali več Slovencev, kužki pa so ukaze izvršili.

  • PG

   Napaka, potem si Bled (blöd). Bled Bled

  • Ana Job

   Seveda zgoraj napisani so “levi” tudi v pravem dobesednem pomenu. Površen novinar L. S. pa zgleda ni toliko na tekočem, da bi vedel, da je pogosto gost na Škrabčevi domačiji tudi Franc Rode, ki tam vestno pljuva po Slovencih. Cerkev je sovražnik naroda ravno tako, kot levičarji. Ljudmila Novak je zelo slaba, moralno oporečna figura, ravno tako arogantni in nesposobni Tonin.

  • KAPIBARA

   Pa ne samo zaradi njega…

 • janez zorman

  Vsi skupaj študirajo, kako narediti škodo SDS; da bojo lahko naprej harali – po udbopartijskih načelih.

 • Slovenec

  Našteli ste bolj ali manj vse kapitaliste Slovenije. Da izvirajo pa iz levice (z Janšo vred) je pa itak jasno. Desnice namreč v prejšnjem sistemu ni bilo.

  • indijanka

   Motiš se. Željo po svobodi preganjanje ni zmanjšalo.Vedno so obstajala srca pripadna desnici.

   • Slovenec

    Srca pripadna levici najdeš tudi med mnogimi ameriškimi milijonarji pa so kljub temu še vedno kapitalisti. Ne mešaj “to, kar si” s “tem, kar bi rad bil”….

    • indijanka

     Bi rad povedal, da je nasilje vladalo srcu in razumu naroda?

    • WatsonForus

     mal te zgodovina jebe – tam skoraj nihče ni obogatel čez noč ! tudi Billy ne

     • Duhec

      Čez noč glih ne, so izjeme…. v par letih pa. Brez problema…

     • Slovenec

      Čez noč obogati vsak lopov, ki mu uspe rop, lol …

  • WatsonForus

   ti pa si res “slovenec” – bravo – zaradi takih je SLO u “ku…”

 • tarantela

  Od foušije lahko zbolite. Vse stranke prirejajo požrtije. Ko je v ZDA zmagal Trump, so nekateri vzhičenci priredili svojo slavnostno požrtijo v oštariji nad Sevnico. a to je samo majhna zadevica. Ob koncu leta imajo vse stranke, društva itd požrtije. Stranke pa tako velike, da bi reveži v nezavest popadali, če bi videli. Da ne bo pomote: Bila sem na eni desni požrtiji ob kongresu, zato vem, o čem pišem. Druge stranke počnejo isto.

  • WatsonForus

   tudi za tebe velja

   poglej si v žep in razmisli koliko tvojih cekinov je v tej vili – če sploh lahko to dojameš?

  • Nata

   Primerjava je slaba , veš ?

   • tarantela

    Imaš prav! Stranke prirejajo požrtije z denarjem iz proračuna, tile gor si jih pa plačujejo sami.

    • Duhec

     Haha… to jim bo pognalo kri po žilah.

    • Nata

     Sami ??

  • von Rhein

   Bila si na eni desnih požrtij,praviš. Ali plačuješ članarino?

 • Demonkrat

  Tile se imajo za elito.?O moj bog .

  • Nata

   Dobro vprašanje. . . . . odgovor pa vemo ! Saj so elita . Elita KPS !!

  • Duhec

   Pa naštej svojo elito… pa vila mora bit lepa. Mogoče mal manj od te, ki je res čudovita, presežek.

 • Duhec

  Uživajo sadove svojega dela… itak, da se morjo sprostit.

  • WatsonForus

   leva roka desni žep!

   • Duhec

    Če maš dokaze, jih prijavi.

    • WatsonForus

     komu ? levi policiji ? ne se hecat !

     • Duhec

      Niso vsi levi…. so tud pošteni.

     • WatsonForus

      dej odgrni zavese izpred oči !

     • Capi

      Ne sme, se privaja na burko …….

  • totex39

   Bilo jim je omogočeno, da so lahko kradli in prišli do takega premoženja.

 • Majda

  Iztocnica je samo ena: volivec in volivka! Ce se odlocimo temu narediti konec, imamo skarje in platno v svojih rokah. Na referendumu najprej in nato na volitvah! Boste dvignili riti in sli volit ali se boste “napenjali kot zabe ” v zavetju doma, na kavcu? Ce vam je mar za otroke, nenazadnje tudi zase, potem smo enotni:imamo Slovenijo v srcu!

  • Sarkazem

   Jaz pa v poštene volitve prav nič ne verjamem. Ob toliko poneverbah in goljufijah, ki se vsakodnevno dogajajo pri nas, je ponarejanje volilnih rezultatov najbolj enostavna in najlažja rabota!

 • Aron

  A ko pa se SDSova Bolek in Lolek udelezita gala vecerje v cast Melaniji in jih napolno opevate, je pa vse Ok? Hipokriti.

  • WatsonForus

   a si sploh prebral članek ? – kaj je vsebina? vila ali posli ?

   • Aron

    Kaj ima veze vila? Živimo v demokraciji in času privatne lastnine- vsak lahko kupi nepremičnino, če si jo lahko privošči. Da pa se v takih prostorih dogajajo dogodki, kjer se lobira, pa ni nič novega. A izgleda, da je to sporno samo, ko to delajo sovražniki, ko se SDS blamira na tujem na takem dogodku, se pa hvalite :)))

  • Nata

   No, ja ? Tale primerjava je pa res – kr neki, no !

  • antimur

   Očitno imaš doma v istem žaklju shranjene in jabolke in krompir. Levaški opranoglavec.

   • Aron

    Ne ne, samo lobiranje je očitno dovoljeno samo, ko se elitističnih zabav udeležujejo ‘vaši’. Takrat so vas bile polna usta hvale.

 • Duhec

  Za SDSovce je greh bit bogat…

  • WatsonForus

   poglej si v žep in razmisli koliko tvojih cekinov je v tej vili – če sploh lahko to dojameš?

   • Duhec

    Za dobro jutro jokate in se zgražate, ker ma nekdo vilo… vi niste k od kapitalistov.

    • WatsonForus

     lej , jaz nič ne jokam , jaz vem samo da je to dejstvo in sem se sprijaznil s tem, Vem pa tudi to , da če bo še večina takih kot si ti, razmišljala tako kot ti , bo ta vukojebina počasi nazadovala in raja bo postala še bolj revna, dokler ne bo dosegla kake Venezuele.

  • FUCK COMMUNISM

   Nam desnakarjem je greh, ce je baba kosmata. Ti gresis!

  • janez cepec

   razn če nisi dosmrtni predsednik te združbe

 • piko8

  To je “elita” levih kradlivcev in kopačev bančne luknje pod pokroviteljstvom murglčana milana kuçana!

 • Fogglof Tunnek

  Hvala bogu…nič pa ne pišete o bulmastifih…pa to…

  • Duhec

   Zlorabljeni psi naj počivajo v miru… o Saški bi pa res lohk kaj napisali.

 • Anton

  ko ga naslednjič srečam Škrabca na Šmarni gori, ga moram pobarat naj še mene povabi na kak party

  sarkazem press

 • Demonkrat

  To te mine apetit

 • totex39

  Tajkuni se srečujejo na zabavah in kujejo kako bi še pokradli kar je ostalo, a tej bandi res ne more noben nič več, imajo res vse pod nadzorom.

  • Duhec

   SDSovci bote začeli protestirat… zdej ste že proti kapitalu, za socializem.

   • totex39

    A si se vprašala kako so prišli do tega kapitala.

    • Slovenec

     Tako kot vsi drugi kapitalisti.

     • totex39

      Si tako naiven ali pa se delaš.

     • Slovenec

      Si tako naiven ali pa se delaš.

     • Stajerka

      med naivnostjo in norostjo ni primerjave……bukof les :))

    • Steiermark

     Za rdeče jugomafijske priležnike, ni važno kako so pridobili premoženje (največkrat z umorom legitimnih lastnikov, ki sopridobivali svoje premoženje s pridnim delom in iz generaicije v generacijo….), važno je samo, da so si ga “prihvatizirali tapravi”, medtem ko so večino slovenskega ljudstva pahnili v bedo, kot to znajo samo levaki, po vzoru 6. največjega množičnega morilca in roparja, zločina tita!

     • totex39

      Tako je, vsi tajkuni pri nas so na tak način obogateli, ker jim je bilo pač to omogočeno.

 • antimur

  NSi si lahko popravi izdajalsko ime stranke samo s popolno prenovo, predvsem pa, da se znebijo vostva stranke, Peterleta, zahrbtne izdajalke Novačke, Tonina itd. Sicer pa dvomim tudi v ostale člane, kajti na svojem kongresu so večinsko podprli izdajalko Novačko za novo predsednico. Menim pa, da je nekaj članov, ki bi jim človek lahko zaupal, predvsem Mojca Dolinar Kuclar, Iva Dimic, morda Horvat…

  • Slovenec

   Kako je sedaj s tem? Ali so vsi ostali izdali SDS ali je SDS izdal vse ostale?

   • kokobily

    Če izaš zdravo pamet, je vseeno, ali to narediš z leve, ali desne…

  • janez cepec

   use navedeno bi uhka uporabu tud za stranko SDS, s tem, de ne bi blo treba it tok u širino, če se velikega disidenta znebite, pa ste zmagal. pa to resno mislem. dokler pa tega ne nardite, bojo tardeči vladal. jebat ga, sami ste krivi

 • AlojzZ

  Vse zagrete komentarje opozarjam, da ne žalijo pokojni kapitalizem. Pokojni zato, ker je uradno umrl leta 1913, ko so ustanovili posebno banko FED. Od takrat naprej vladajo svetu banksterji.

 • janez cepec

  pa kva je, desnakarji, a ste fouš, ke vas ni povabu. sploh pa kva pizdite, se j’ Pogorevc taprau desnakar, se j’ baje kuhan in pečen u Vatikanu je pać pršlo mau več pomembnih modelov na fgešto, ne tko, kot če vaš veliki disident organizira žur, pa pride ene par zavednih ovac iz črede, pa še ti zato ke morjo, de se ne bi zamerl pastirju

  • WatsonForus

   ne nismo , sam tvoj žep je tam zdraven , ampak ti se tega ne zavedaš :)

   • janez cepec

    si mislu de je, pa ni biu, mi ni mč not padl

 • Slovenec
  • von Rhein

   Preseravanje (po tvoje bedak) je dokumentirano. Imaš kakšen posnetek preseravanj tvojih izbrancev na volilnem listku?

   • Slovenec

    Preseravanje zato, ker naj bi zbirali za “pomoč ljudem v stiski” (in to v ekskluzivnem hotelu na Bledu ob bogati večerji in kulturnim programom) pa do danes niso povedali niti koliko so zbrali, niti komu v stiski so pomagali. Verjetno zopet Rajkotu …

    • von Rhein

     No ja,vsaj tega nisi napisal,da so dokapitalizirali kliniko na petem kontinentu.

     • Slovenec

      Ne. Tam so orožje prodajali. Verjetno za dobrodelne namene …

     • von Rhein

      Ja,aboriginom. Pa nekaj zamenjave je bilo opravljeno.Zato bo slo vojska kmalu oborožena z boomerangi.

     • janez cepec

      ja nek morjo dobir orožje, sej je ostalo veliki diktator use pošenku na jug, saj tko zgleda, de je šenku, k ni država nubenga dnarja od tega dobila. de nebi slučajn kdo pomislu, de se ga j’ kešna Dojč marka prlimala, al mu pa u žep padla. nit pod razno, vsaj tko prav, mu je za verjet, ane?

 • Slovenec

  Dragi moji janšisti. V Sloveniji imamo kapitalizem, bogate ljudi, ki imajo vile, jahte itd… Če komu kaj ne paše naj gre v S. Korejo.

  • von Rhein

   Tudi tam imajo bogate ljudi. In kaj bi pridobil s selitvijo? Prav tako plačeval banditom za njihov luksus.

   • Slovenec

    In kje je sedaj problem, če imamo v Sloveniji tudi bogate?

    • von Rhein

     Zame nikjer dokler ne stegujejo kremplje direktno na moj TRR.

    • antimur

     Ni problema z bogatimi, problem je, ker je večina slovenskih bogatešev mafijcev, ki so se obogatili iz našega denarja, katerim drži štango slovenski kriminalec št.1, to je Kučan, na katerega so pa nalepljene vse socialistične stranke. Ali bodite kapitalisti, ali pa socialisti, nikakor pa ne kriminalci.

     • Slovenec

      Tudi kriminalci so kapitalisti po svetu. Začenši z ZDA pa vse tja do Italije …

     • antimur

      Problem je v tem, da so tudi socialisti kapitalisti ( predvsem kriminalci in zločinci) in to od Kube, južnoameriških držav, ne nazadnje Tito, Putin itd. Verjetno si kakšen podpornik ZL, da ti te zadeve ne grejo v tvojo ultrasocialistično bučo.

  • Stajerka

   hahaha…..razlika med kapitalizmom in zmazki je samo v eni temeljni resnici…..in to je: POŠTENO DELO……dobro bi bilo, da vse pokvarjence pošljemo v S.Korejo, kjer je to ustaljena praksa…….

   le kje na zemeljski obli bi našli deželo brez kapitalizma???…..mogoče veš ti-jaz zanjo še nisem slišala!!

   • Slovenec

    Kaj misliš koliko kapitalistov po svetu je prišlo do premoženja s poštenim delom? Kolk s pa ti stara, da s tolk naivna?

    • Stajerka

     ogromno…..in kaj je zate pošteno delo???…..abstraktna umetnost, katere definicija je neznanka ljudem tvojega kova!!!

     • Slovenec

      Ja kwa s pa zdej hotla povedat. lol ….

     • Stajerka

      KAJ je zate pošteno delo???……ti garantiram, da jih je ogromno, ki so na takšen način prišli do bogastva……zaj pa na plan z besedo – kaj je zate pošteno delo kapitalista??

     • Slovenec

      Kaj misliš koliko kapitalistov po svetu je prišlo do premoženja s poštenim delom? Kolk s pa ti stara, da s tolk naivna?

      Kaj je pošteno delo? Da sediš v mercedesu al pa na jahti, pa yebeš druge da delajo zate za male pare. Prispevke jim pa itak ne plačaš. TO JE POŠTENO DELO KAPITALISTA!

     • Stajerka

      OGROMNO……definiraj pošteno delo!!!
      se mi je zdelo, da sta zate abstraktna kombinacija poštenost in delo……oboje ti smrdi!!!

     • Slovenec

      Kaj je pošteno delo? Da sediš v mercedesu al pa na jahti, pa yebeš druge da delajo zate za male pare. Prispevkov jim pa itak ne plačaš. TO JE POŠTENO DELO KAPITALISTA!

     • Stajerka

      ne….to je “pošteno” delo slovenskega mafijca……pošten kapitalist – plačuje davke, nagrajuje delavce, o neplačilu davkov in kreditov pa NE upa niti pomislit kaj šele udejanit……
      sem vedla, da ti pamet nese samo do poštenjakof v F21……zmazki in sramota človeške rase…….niste vredni pol počenega piskra mlaćne vode!!!

     • Slovenec

      Kolk s pa ti stara, da s tolk naivna?

     • Stajerka

      jaz mislim, ti pa očitno blestiš v demenci ali neumnosti…..ni pomembno, si eden izmed tistih, ki jih levaki dobro futrajo z novimi facami……spomin zlate ribice in logika osla…..

  • slosin

   …jagenjček, a ti veš, kaj je kapitalizem…?
   Pa tem bogatunom se ne reče ljudje…to so rdeči prašiči…

   • Slovenec

    Seveda vem, saj že 40 let delam v kapitalizmu. Kako dolgo pa ti? Če sploh delaš, seveda …

    • slosin

     …tvoj fotr je s tabo po plotu scal, ko sem jaz že delal…
     In ti da delaš! Ne se hecat. Kdaj pa, če si kar naprej tu gori in fekaliziraš po tem portalu….

     • Slovenec

      Kje si pa delal? V socializmu? A te kapitalisti niso potrebovali?

 • Demonkrat

  Zgled kapitalista je bil Josip Hutter.Samo kaj ko so ga pregnali.

 • Stajerka

  vila je po navedenem sodeč novogradnja……..KDO pri vragu si je privoščil izdat dovoljenje na blejski obali/brežini????……a ne tolčejo vedno nekaj o obalnem pasu in zaščiti vode, ki bi naj bila javno dobro???….in potem se iz naroda še tako nardijo norca, da iz Ustave RS delajo tragikomično zgodbo…..sicer pa, če je bila arhitektka Kučanova, potem bi bila gradnja dovoljena tudi na sedanji lokaciji Aljaževega stolpa……
  je pa očitno, da je NSi pričela s koriščenjem uslug za zaslužen dvig roke, vreden 5.000 eur/mesečno……seveda se ob tem poraja vprašanje: “Kaj je bilo prej: kura ali jajce?”

  • Slovenec

   Če ima cerkev sredi jezera bajto postavljeno zakaj pa je ne bi imel kdo še ob jezeru?

   • Stajerka

    hej…..tabletka kliče!!!
    v času Terezije še niso natolcevali o vodi kot javnem dobrem…..ampak je to bilo samoumevno, tudi krompir je bil samoumeven, da narod ni stradal……kaj pa DANES???…..polni gobci in krožniki elite – dolgi nosovi in prazni krožniki naroda….

    • Slovenec

     G20 bo čez vikend rešil nastali problem. Nč bat ….

     • Stajerka

      pusti G20…..Slovenije, po zaslugi takšnih kot si ti, ne bi pustili čistit niti ostankov izpod miz……

   • Demonkrat
  • von Rhein

   Če se orientiram po sliki na kateri je grad na drugi strani jezera, je vila nekje nad hotelom Toplice. Če odmislimo grad je od tam eden najlepših razgledov.

 • Slovenec

  Kdo je kradel se ponavadi vidi čez čas, ko se njegovi otroci kopajo v denarju. Jankovičevi in Janšini imajo že danes polno rit vsega, Titovi pa še danes ne.

  ŽIVEL JOSIP BROZ TITO!

  • von Rhein

   Bej no,nakladač. Vsi,ki ste bili titovi otroci imate vsega dovolj.

   • Slovenec

    Kar imamo smo si prislužili s poštenim delom. Kdor si ni, ni Titov otrok!

    • von Rhein

     Glede na to kakšne včasih klatiš bi te že davno moral dati v družbo s tumpekom,cepcem in krtačo. Pa imaš poseben privilegij….humor te rešuje.

     • Slovenec

      Tebe ne more pa nč več rešit …

     • von Rhein

      Tepec.Namesto,da bi sprejel kot kompliment se pa jeziš. Prezgodaj je za take napade,umiri se.

     • janez cepec

      teb tud humor ne pomaga, sam sicer misleš, kok si “nabrit”, si pa en čist navadn zaplankan koštrun u lasti dobrega pastirja

 • janko

  Razkošna zabava…. ja, denarja imajo veliko, od Škrabca. Tudi SDS bi morala graditi gospodarsko krilo! Denar je še vedno sveta vladar.

 • Anja Kovacic

  JANEZ JANSA pridi takoj na oblast in pocisti s vso to NESNAGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • janez cepec

   tapr bo tebe poslou u Begne, mau gor pod hribe, de si mau odpočiješ, umsko mislem

   • tohuvabohu

    Spet te je nategnu, cepec.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  desnicarji so pa fous, ki nimajo dnarja za zurke haha

  • Demonkrat

   Ja zdravstvo je v izgubi.Kmalu več ne bo za plače

 • Franjo Trojner

  Vsi ti niti vlečejo v naši državi, so vzporedna oblast! Ti odločevalci, so nedotakljivi tajkuni, ki se poigravajo z državo in s tem vsemi nami, z edinim ciljem polnjenja svojih računov in večanja bogatstva. Omrežje politične levice jim je omogočilo nadzor doma ( kapital, sodstvo, policija, mediji), kakor tudi povezavo navzven v socialističn/neuvrščen svet, kar so dobro izkoristili za svoje tajkunske posle in nas zaradi svojih osebnih gospodarskih interesov povezali z Rusi tako močno, kot smo to bili med drugo svetovno vojno. Te pa ni čudno, da nas razvit zahodni svet z ZDA na čelu zelo čudno gleda. Vedno bolj nas bije glas banana republike kjer pravna država ne deluje in vlada korupcija, nepotizem, sliši secelo, da smo mafijska država, kar nas domoljube , ki smo tudi z orožjem v roki izborili naši državi samostojnost in demokracijo zelo boli. Vse kaže , da svojega boja nismo dokončali, zato bo treba tokrat v boj na volitvah, to pomeni, da moramo oditi množično na volitve in dati glas politični desnici, ki je edina zmožna naredii to deželo znova SLOVENSKO, PRAVNO in VESELJA IN BLAGOSTANJA POLNO!

 • TOML

  NSi je čist zaribala.
  Postala je klub komi elite.
  Ne volte teh komi hlapcev.

  • janez cepec

   SDS ma komija za večnega predsedsednika, koko gre pa to skep?

 • Antonius

  Ma kakšen kaviar, sperma je glavna predjed na Škrabčevih blejskih zabavah.

  • janez cepec

   koko pa to veš, a si biu tam za to, de si jim ga fafu, Bunksl naumn?

   • Stajerka

    še vedno bolje fafanje, kot how relaksacija :))….

    • Slovenec

     Joj …. zdej si me pa vzburila, Štajerka …. mislim fafanje, pa to …. a obvladaš? Če, pol lohk obogatiš s poštenim delom!

     • Stajerka

      a res…..how???

    • janez cepec

     ti že veš, jest pač ne

   • Antonius

    “cepcu” pa res ni smiselno razlagati, čemu služi kontraobveščevalna.

    • janez cepec

     a če ga enmu podudaš, se to zdej reče, de si kontraobveščevalc. no ja, pa nej bo po tvoje. maš pa res oprane tisteh mau sivih celic

     • Antonius

      Zastavili ste mi vprašanje, “kako pa to veš” in sem vaši pameti razumljivo na najbolj preprosti način odgovoril.
      Žal, bolj preprosto ne znam. Ostali boste na nivoju cepca, pouličnega fafanja, dudanja in cenenega blebetanja.
      Nekaj vam gre pa imenitno od rok. Novi 24tv pridodate kar precej prepotrebnih klikov, kar ji v posledici navrže zanimanje zainteresiranih za naročilo plačljivih reklam.

     • janez cepec

      ma boli me ĐŽoko za reklame, sploh pa gre dnar večinskemu lastniku Nove 24, članu foruma 21, Kučkotovmu tajkunčku Petriču. kdo j’ zdej tle kreten? dej razlož mi, čim bolj preprost, de bom skontu, če moreš, kaj si kot kontraobaveštajac pametnga zvedu? a vam bojo velikega disidenta spet zaprl, al kuga?

     • Antonius

      Držite se še naprej za vašega erjavčka Džokota in bodite srečni z vašim lažnivim nakladanjem.
      Včeraj, 6. julija, 2017, sem v družbi soustanovitelja Nove 24tv v prav prijetnem razpoloženju in pogovoru spil 2 nefiltrirana Uniona.

      Pa še malenkost o kontraobveščevalcu. Jaz informacij ne iščem, meni jih prinesejo.

     • janez cepec

      mora, de se te je orng prjeu, tale Union, baj de vej, na Laško prešalti, je boljš, pa ne de bi reklamo devu, de se ti še dones pozna, ke take ven mečeš. mora pa, de si jak obveščevauc, k ti info prnašajo, a poj si tadrug, kuj za velikem diktatorjam?

  • Anton

   Tonin ima priskrbljeno kariero, ker je dobro zapisan pri murgljskemu generalu. po končani politični karieri, ga čaka udobni naslonjač v kaki državni firmi, po možnosti banki

   sarkazem press

 • Olga

  Policija naj pride in jih vse z maricami odpelje na Dob!

  • von Rhein

   Maricami?Luksus. V tistih kočicah v katerih vozijo govedo v klavnice.

  • janez cepec

   če bojo mel kej placa, bi mimgrede še vašga večnega predsednika pobral, de ne bojo dvakat vozil. šparamo, ane?

   • Stajerka

    seveda, naj ga poberejo……Jankovića ste spet pustili pred vrati – marice in sodišča……ni kaj – saga balkanskih nedotakljivežev se nadaljuje……Mehičani imajo limonade, Slovenci imamo A je to???

  • Slovenec

   Marica naj pride in vse policaje odpelje na Dob!

   • Andrej

    Popravljam Slovenec Mavrica je že prišla in se dobro počuti v
    blejskem ….plaraju!

  • KIKI

   O tem bo odločalo tožilstvo in sodišče ob Svetem Nikoli!

 • Slovenec

  Nč ….. grem en mal na Bled. Mejte se.

  • Stajerka

   rep med noge in gremo……vedno ista zgodba – nardite pizdarijo in spizdite……

   • slosin

    …to taktiko imajo še iz časov NOB…

    • janez cepec

     ne, rep med noge so tvoj predniki stisn, k’ so jo 45. čez Karavanke u Jodland letel ke snete skire

     • slosin

      …tvoji so letal 4 leta po hostah pred mojimi in jim kazal podplate…..

     • janez cepec

      ah jebat ga, mamo pa dvojn štetje, pa dobre penzije, to j’ pa tud neki

     • slosin

      ..lepo no, da priznaš, da ste pijavke….

     • janez cepec

      ma kašne pijavke, zaslužil sm, izboril smo si to, vi kolaboranti ste pa misl, de vam bo u Jodllandu bol, pša ste se tud tle zajebal. luzerji

     • slosin

      Ma kaj zaslužl,zajebal ste! Iz SLO ste naredil Komunajzardol..No, k sreči ste že vsi na plenicah…

  • karpelec

   Že zdavnaj bi moral biti tam, te močno pogrešajo.

   • KIKI

    Kaj rabijo čistilca? Bo hitro napredoval, če ga vzamejo; Karlekov brat je
    iz hišnika v nekaj tednih že napredoval v receptorja,s aj so ugotovili, da je
    celo polpismen…Poskusiti ni greh!

    • karpelec

     Ne varnostnika, pa se ni izkazal, ker je v hotelu grm kar zaspal in pustil oglednike preblizu.

 • Slovenka

  Enaki ptiči skupaj lete.

  • Slovenec

   …. samo v južne kraje. Doma pa kokr kdo …

   • Slovenka

    Ko bi le ti ptiči,ki jih imam v mislih, odleteli v južne kraje in jih ne bi nikoli več videli v Sloveniji.

    • Slovenec

     Moj tič tud leti tu pa tam v južne kraje …

  • Andrej

   Tiči enakih ptičev imajo skupno gnezdo ! Samo , da se ne bodo streljali na
   pompoznem stopnišču ukradene vile , tudi maestro je streljal na nekem stopnišču na Bledu !

 • karpelec

  Žlahtna desnica je po J.Pogorelčevo, samo ena in edina in kot taka ima edina dostop v blejske sobane in nikakor ni kompatibilna z desnico J.Janše, ki je za njih in levico zelo moteč politični subjekt.
  Mantra, ki je postala stalnica Nsi-ju in levici zadnje čase vse bolj pomembna in ponarodela.

  • janez cepec

   pokaž mi enga, s kere kol strani, desne, stredine, al leve, k’ bi biu kompatibiln z velikim diktatorjem. ga ni, on je eden in edin, k use ve, k ma use prou in je nezamenljiv in večen. čak mau, tak je biu Tito, aja sej, Ivaček je biu pa njegov pionirček, kot omladinac pa vodič po poteh Avnoja, dones pa je skrbnik in gojitel lika svojga vzotrnika – Titeka

   • tohuvabohu

    Čudak. Normalen komentator se trudi, da bi imel čim več bralcev, ti pa obratno. Prvič, neprestano goniš ene in iste obtolčene kozlarije, drugič, nisi sposoben napisati enega normalnega teksta.

    • janez cepec

     spet si me prebreu, pa nis tak vosu, ket zgledaš

  • Andrej

   Še kiklico prodala bo , za novo knjigo dala bo , da bo v ukradeni vili zopet kul!Desnica po Ljudmiianki , na naše SV sosede se pač ni zanesti , zažrli so
   se v tkivo rdečih parazitov in jim vztrajno pomagajo pri pitju življenskih sokov opeharjenih državljanov , ki jim slepo verjamejo !

   • karpelec

    Linija najmanjšega odpora na oblasti je, poglobi že izkopano korito, kar je lažje kot kopat nekaj svojega in novega.

 • KIKI

  Ah, kako naši tovariši uživajo med svilenimi rjuhami, na mehkih pokradenih preprogah,
  čudovitih slikah…pač v vsem, ki diši po razkošju in buržuaziji , ki so se je pravočasno otresli
  in zasedli brezsramno njihova mesta! Komunistični zločinci! Nikoli niso ustvarjali, le ropali
  in za plen ubijali nedolžne!

 • soc

  Tri milijone za super obnovljeno graščino na najlepši blejski lokaciji, obdani z 1,8 hektara lastnega parka??? Ljudje božji, med 8 in 10 je realna ocena. Drugo pa je seveda, kolikšna bo uradna ocenjena vrednost ob obdavčitvi nepremičnin. Tam okrog 700.000, saj hiša je stara in se utegne zrušiti sama vase…

 • RATATA

  Dinamit je zelo poceni.

 • Božo

  Divje zabave pa vi ste hujši od Hopla.

 • janez cepec

  ajde nej pove, tale vaš raziskovalni novinar, kandidat za Pulitzerja, k se še podpisat s ceumu imenam, zgleda, ne zna, kva j’ blo tok divjiga na tej zabav? a j’ biu zraun, a je čez ograjo špegu? Bunksl naumn

  • tohuvabohu

   Če misliš, da kdo bere tvoje kozlarije, se motiš, teslo.

   • janez cepec

    ja ti, idijot, jih očitno bereš

    • tohuvabohu

     Eden ni nobeden.

 • Fogglof Tunnek

  Levičarji pač znamo uživat… desničarji pa se pač zadevate s kokainom!!!… Zdaj razumem zakaj ima Janez večkrat neke čudne steklene oči… snif snif snif…najbrž !!!… Tudi Gorenak in Grims imata neke kalne poglede… hahahahahahahahahahahahaha…

  • janez cepec

   ne, ne, Ivan pa že ni tak, oči ma steklene pa rdeče od tega, k ma zmeri šipo odprto u avtu, de uhka roko ven drži, pravjo, de j’ to frajarsk, poj pa ga prepiha.

  • slosin

   …kokain so kamilce proti rdečem klistirju, ki ga uživate rdeči zadrogiranci…

  • tohuvabohu

   Še najbolj pa uživate v klanju. Tudi od tega lahko postaneš zasvojen.

   • janez cepec

    ja zna bit, praš mau tvoje prednike, k so po Urhu, pa še kje drugje haral

 • Franjo Trojner

  Glede na komentarje Foggla so kumunjare še danes zadete od vseh zaužitih substanc na tajkunsko/kumunistični orgiji.

 • Duhec

  In kje so slike s te zabave??? Ste pa ja prvi, z ekskluzivnimi novicami in slikovnim materialom?! Spet vas ni blo blizu…

  • janez cepec

   novinar ni mu fleša s sabo, pa glih takrat je sliku, k so luč ugasn. uči se še, sej bo

   • Duhec

    Vse lepo in prav…. sam to glede novinarja, na Novi jih ni.

    • janez cepec

     koko jih ni, kdo pa poj producira vse te silno udarne novice. pa ne de se neki zumislejo, Bog ne dej, de bi po naročilu pisal?

     • Duhec

      Itak…. Janša jim je šenku 3000 evrov…. zdej morjo pisat po nareku.

     • janez cepec

      ah to pa ne verjamem, sej Janša nima tok dnara, de b’ ga kr tkole razmetavu ke okol, pa tud prkazu ni tega izdatka nikjer

     • slosin

      kretenčino, ti morš po diktatu to prebirat…

     • Duhec

      Kreteni ste mi pač zanimivi… dokaz kako se narava poigra. A to se med sabo natepavate???

     • A, tudi lažeš ?

  • tohuvabohu

   A si ti pismena? Odgovor je preprost in nakazan v članku: dostop do notranjosti vile je omogočen samo režimskim časnikarčkom.

   • janez cepec

    ja koko pa poj ve, de j’ bla divja zabava?

    • Duhec

     Sej ne ve… pač si je izmislu…

    • Alois Kuhelj

     Kaj qurac,jest sm jim povedou,sm biu zraven,najprvo pod drogo,pol pa pijan,de sm sam sebe vikou!!

   • Duhec

    Pravilno… a bi se morali z vsakim družit??? A to slučajno nepovabljenim daje pravico, da si kr neki izmišljujejo???

 • Viktorh

  Sreča, da je tu dovolj nezahtevnih bralcev, ki jim je zaradi dolgega časa pomembno le to, da lahko pišejo, kar jim pade na kraj male pameti, pa niso nadzorovani.

  Če pa bi bili zahtevni, razgledani bralci, za kar se imajo, potem zagotovo ne bi bili tu.

  • slosin

   Čak mal, kaj pa ti delaš tu…predvidevam, da nisi zahteven..

   • Viktorh

    Sem iz statistike in evidentiram debile – cajtfrtrajberje.
    Verjetno si opazil, da so tu v večini.

    • Duhec

     Tebe, možganskega trusta še tvoj SDS cvetličar Božo osmeši… neki nista prjatla?!

     • Viktorh

      Če že hočeš vedeti je ta gospod Doctor of Science moj osebni prijatelj.
      Ti je lažje, bimbo?

  • Slovenec

   Sreča, da je tu dovolj nezahtevnih bralcev, ki jim je zaradi dolgega časa pomembno le to, da lahko pišejo, kar jim pade na kraj male pameti, pa niso nadzorovani.

   Če pa bi bili zahtevni, razgledani bralci, za kar se imajo, potem zagotovo ne bi bili tu.

   • pupa

   • Alois Kuhelj

    Kva pa pol pcnes tle???

   • slosin

    jao,jao…pa ravno ti si moral to napisat..

  • Alois Kuhelj

   Bravo Viktor ++++++++++++++++++++

 • luka globus

  Zjutraj so poleg mačka imeli tudi vnete ritke ;)

 • dob

  Kako je to lepo, ko se komunisti proletarci dobijo pa kaj dobrega pojejo in popijejo.
  Nimajo vsak dan kaviarja na mizi. Samo ob vikendih, pa v sredo in petek, drgač pa ne.

  • Jurij Musar

   Verjetno so imeli tudi kakšne striptizete, da je bilo tako divje.

   • Duhec

    Ja in…. pa kaj, če so ble???

    • Jurij Musar

     Tile na NOVA24TV bi že morali vedeti, saj oni pisarijo kako divje da je bilo.

     • Alois Kuhelj

      Ja jurcek,kaj visis na tem portalu day in and day out,le kolk ti placajo,saj ne rabis dodatka pri taki visoki penziji??

     • Jurij Musar

      Vsi klerikalci na tem portalu veste kakšno imam penzijo. Na portalu pa visim točno toliko, kolikor mi paše. Priznam, da se včasih zelo zabavam, ko berem nekatere desničarske sovražne, neumne in nekatere popolnoma brezvezne komentarje. Pa čez dan je tako vroče, da sem rajši doma v hladovini.

   • sprehajalec

    levičarjem se to ne spodobi, saj gre za moralne ljudi. Oni to počnejo drugače, kot Zoki naprimer.

  • Slovenka

   Ubogi reveži, le kako zdržijo?

 • garfi

  elita levičarskih plenilcev

  • Jurij Musar

   V kapitalizmu ni pomembno kaj si, pomembno je le bogastvo. Prav zaradi tega RKC tako zelo ljubi kapitalizem.

   • garfi

    ja levićarska je in ljubi kapital

    • Jurij Musar

     Si pa za vice. RKC levičarska. Hahahaha

     • garfi

      tudi ti ljubiš kapital

     • Jurij Musar

      Neumna ugotovitev. Vsakdo potrebuje denar za dostojno preživetje.

     • garfi

      kapital ustvarite in zaslužite
      to pri vas levićarjih ni možno saj ste popolnoma nesposobni in negativna selekcija

     • Jurij Musar

      Vsekakor bolje od neumne selekcije, kamor spadaš ti.

     • garfi

      saj negativna selekcija ste tudi neumna selekcija

     • Jurij Musar

      Tole je pa falsifikat.

     • garfi

      tudi falsifikat levice ste, lažni levićarji-tovarišijski kapitalisti

     • Jurij Musar

      Bedak, ki trdi, da je RKC levičarska organizacija, pač nima pojma o tem, kaj je levica in kaj desnica. Pojdi v cerkev in moli za svojo grešno dušo.

     • garfi

      ne hodim v cerkev in vem, da ste levićarji povsod in pod nešteto maskami

     • Jurij Musar

      Res ne vem zakaj bi se morali skrivati za maskami je pa tudi res, da se mnogi sploh ne zavedajo, da so levičarji.

 • Jurij Musar

  Ste želeli kapitalizem in sedaj ga imamo že 26 let. V kapitalizmu uspejo le najboljši, večina pa se bori za preživetje. Torej bi me lahko vsaj tu in tam kakšen desničar razumel, zakaj sem proti kapitalizmu.

  • domovina mili dom

   Ironija je, da tvoji tovariši žro iz kapitalistične mize. V tem je poanta. Če si levičar, bejž od obložene mize, razdeljuj hrano med reveže, daj polovico plače med reveže. Nato pa govori, da si, so levičarji.

   • Jurij Musar

    Niti z besedo nisem omenil, da so levičarji. Očitno so kapitalisti, vsaj nekateri od njih. Nikakor pa ne razumeš, kaj pomeni biti levičar. Treba je organizirati državo tako, da imajo vsi obloženo mizo in ni potrebe po razdeljevanju hrane, ne pa tako kot v kapitalizmu, ki ustvarja 1% multi bogatunov, ostali pa so siromaki, njihovi sužnji.

    • domovina mili dom

     Očitno si frutek generacija in ti je ZF osnova. Je ni in je ne bo države, ki bi vsi imeli obloženo mizo. Že zaradi evolucije in gensko podedovanih lastnosti to biti ne more.
     Z delom imaš polno mizo, z lenuharjenjem pa prazno.
     Zdaj pa ta glavno. V socializmu je finta , ki se ji reče: vsi imamo vse, pa nobeden nič.
     Torej komunisti- socialisti imajo parolo, da je kapitalizem gnil-hudoben…., med tem pa rdeča elita živi kot kapitalisti tam nekje v umetno osovraženi Ameriki.
     Z drobtinicami s svoje rdeče obložene mize nategujejo vsegliharje in ostale šalabajzerje, da jim verjamejo.
     Torej, če se zavzemaš za konkurenčnost, za pravičen zaslužek, za svobodno ustvarjanje, seveda brez vtikanja države, za privatno lastništvo, si kapitalist? Ah daj no daj.

     • Jurij Musar

      Samo v vednost. Rojen sem leta 1948, tako da sem marsikaj doživel. Ti pa rajši razmišljaj o parolah klero kapitalistov in ne piši neumnosti o levičarjih.

     • domovina mili dom

      Biti levičarski kapitalist, to pa je podn od podna.

     • Jurij Musar

      Ne obstaja levičarski kapitalist. Kapitalist je kapitalist. To, da kapitalist govori, da je levičar je popolno zavajanje okolice.

     • domovina mili dom

      Člani F21 so levičarji.

     • Jurij Musar

      Oni sami sebi pravijo, da so levičarji, ti pa to verjameš.

     • domovina mili dom

      Zakaj ne bi verjel, če jim je šef predsednik CK KPS

     • Jurij Musar

      Pozabljaš, da je minilo 26 let od razpada KPS in da živimo v kapitalizmu. Zakaj pa verjameš vsem tistim bivšim komunistom, ki vladajo v stranki SDS. Jaz ljudi sodim po dejanjih in ne po tem kaj so bili oni, njihovi očetje, matere, strici in tete.

     • domovina mili dom

      Dajanja so v pomoč presoji.
      Jaz vedno volim tiste, ki so osvobodili Slovenijo in,ki se borijo za slovenstvo.

     • Jurij Musar

      To je tvoja pravica. Jaz pa volim tiste, ki želijo dobro vsem ljudem sveta.

     • domovina mili dom

      Vse dobro za Slovence in državljane Slovenije.

     • Alois Kuhelj

      Ja jurcek,tudi moja hcerka je tudi rojena 1948,zivi v Silicon valley in ni tolk prfuknjena kot ti!!

     • Jurij Musar

      Za tvojo hčerko ne vem, po tvojih komentarjih sodeč si ti prfuknjen za oba

  • sprehajalec

   Sami tvoji Jurij, zbrani. Ker dobro vem kako je vsaj eden od njih prišel do premoženja in kdo je stal za njim, lahko rečem samo, dajte nam kapitalizem avstrijskega tipa.

   • Jurij Musar

    Nihče vam ne bo ničesar dal, se bo treba malo bolj potruditi. Pamet v roke, pa bo šlo. Z jokanjem in stokanjem se nič ne doseže, kvečjemu pomilovanje.

 • Duhec

  Slogan SDSa… z Janšo v prepad al pa z Janšo brez možnosti za zmago. Je podobno in gre v uho…

  • Janez

   TUNNEK ?
   A SI NA TEM POSNETKU – TI !
   Pa kak tvoj kolega !
   A GRE ZA ” DELO”
   PO DOMAČE IN V LEVIČARSKEM STILU:
   “PREVAŽAJMO HLODE NA KOLESU IN V PIJANEM STANJU”? Reci ! L.r. J. KOMENDA

   P.s. VIDEO – “LEVIČARSKA LOGISTIKA”

   http://www.mojvideo.com/video-dva-pijanca-in-hlod-za-crknit/bb2a95e79248486a5f6d

   • Duhec

    Kr neki… poznam dve bibliotekarki. Niti približno nista tolk zarukani…

 • domovina mili dom

  Vsi tajkunski bogataši so obogateli s komunističnim blagoslovom . Zato gostijo rdeče barone. Ritolizniki pa se samozadovoljujejo z drobtinicami z rdeče bogatunove mize.
  Ironija vsemu pa je, da komunisti polna usta sociale živijo kot ameriški kapitalisti.

 • Slovenec

  Nemška vlada je danes sklenila, da skrajno desničarske stranke ne dobijo več denarja iz proračuna, pred kratkim pa JBTZ osebam podelila pravico do poroke in posvojitve otrok. Pozdravljam. Tudi pri nas bi bilo za premisliti o podobnih ukrepih, če se že zgledujemo po Nemčiji.

  • Slovenec

   LGBT …. pardon.

 • karlina

  Sami LGBT

  • Friderik Peršič

   Ti boš že vedla …

 • Slovenec

  “Škrabec in Pogorevc sta v blejski vili priredila novo divjo zabavo za levičarsko elito – poglejte, kdaj in za koga!” …….. ??? ……

  Kje se pa da pogledat, Nova24TV?

  • Duhec

   Niso bli povabljeni…

   • Slovenec

    Ja, kwa pa pol pišejo, da se da “pogledat”?

    • Duhec

     Pač lažejo… sej ne prvič.

 • Duhec

  In zakaj neb smel uživat??? Pa dejte še vi…

  • Slovenec

   Uživanje je greh …

   • Duhec

    Ok…. pol dobesedno živijo sam za Janšo.

 • Duhec

  V nos vam gre vila… to je vse.

  • Slovenec

   Je prebahačasta za Slovenca ….. bi mogu bit Nemc pol bi pa blo u redu za njih.

   • Duhec

    Zakaj??? Jst mu jo prvoščim… res je noro lepa.

    • Slovenec

     Pa drgač, Duhec? Biznis laufa?

     • Duhec

      Na porodniški sm. Zdej ne delam…. ko bom konc. Komi čakam. Zoprno je bit skoz doma. Jst sm navajena hodit po svetu…

     • Slovenec

      Čestitke in veliko zdravja obema ….. al vsem trem?

     • Duhec

      Hvala. Ja štirje smo. Pa skor bi nas blo pet… pa sm se zbudla v mlaki krvi. To je lajf…. dons si, jutr ze pa lohk že ni… jst se tega dobr zavedam. Vsi bi se morali…

     • Slovenec

      Pol pa še enkrat veliko zdravja in sreče vsem.

     • Duhec

      Hvala enako.

   • sprehajalec

    Bi bila vsaj pošteno plačana oziroma z denarjem poštenega izvora…

    Tako je pa kot da bi Al Capone kupil vilo…

 • Duhec

  Denar mora krožit… če neb bli tolk zadrgnjeni, bi mogoče prispel še do vas.

 • Duhec

  SDSovci bi novo Jugo, ker smo tam baje bli vsi revni…. se bo treba odločit.

  • slosin

   ….sds bi novo jugo…pa teb ženska se je že čisto zrolalo..

   • Olga

    Kaj lahko pričakuje človek od levakov na portalu? Laž in krajo Nickov!

  • macon

   Treba se bo odločit, da so lopovi za v zapore. Tebe pa očitno ne zanima, kako je bil denar pridobljen.

 • dr Janez Sveti

  Mene niso povabili, ker nisem gay.
  DR Janez Sveti Strejt

 • soc

  Zanesljivo daleč najbolj upravičena interpelacija doslej, ki bi morala dobiti vsaj tričetrtinsko večino v parlamentu. Ženska je popolnoma nesposoben aparatčik, nastavljen, da obvezno ne naredi ničesar. Pa na ledvicah čutim, da roko roko umije in da bo koalicija glasovala kot utečen stroj, z nekaj izjemami, ki bodo prej zapustile dvorano. Senci malih Murgel in stare Zemlje sta dolgi…

 • milanček

  škrabec je gej , njegov oče, že starejši gospod se zaveda in sramuje tega in vse stavi na vnuke! Iz zanesljivih virov, Ribnica ja majhna!

  • Viktorh

   Potem pa res potrebuje vilo daleč od domačega kraja, da se nemoteno sestaja s prijatelji.

   • milanček

    Soproga od škrabca, samo na papirju, živi ločeno življenje, a cekini morajo brez zamude prispeti vsakega prvega v mesecu!!

 • Friderik Peršič

  A je na Bledu snežilo …?

  • Friderik Peršič

   Pa kdo bo kidal po takšni vročini …

 • Johan

  Slovenec, duhec in ostali debili, za vas je Severna Koreja in peder z dolgim, ha ha !

 • črnaovca

  Treba ju je popljuvati posebej Pogorelca ki je dal velikega vodjo na čevelj ko ga je vabil v svojo stranko in mu obljubljal vse mogoče, človek je pač navajen misliti s svojo glavo. Škrabec je bogat a vsaj ve od kod mu denar

 • manusaci

  a Škrabcu pa ne raziskujejo izvor premoženja…bolj jih zanima tista podrtija v Trenti….

  • karomio

   Jasno, da ja. Kje ti živiš ? Škrabčevo premoženje je nula proti Trenti, ja.

  • Slovenec

   On je dobil nepovratna sredstva, imajo vse podatke, drgač pa reče, da mu je Lukašenko posodil

 • PG

  Kakšna pa je bila cena za odkup? Verjetno je vilo dobil za drobiž, če računamo, da je poleg še 1,8 hektarov zemlje.Poznam tipa, ki je v zahvalo za delo pri udbi, dobil zemljišče za gradnjo hiše za 1000 DM in to v turističnem kraju na Obali!

  • Ana Job

   Verjetno za podoben drobiž, kot Klemenčič Zidar. Njuna vila je bila v GURSU smešno ocenjena, da bi jo lahko odkupil vsak povprečnež.

   • PG

    Drži, še nekaj takih je po Sloveniji, ki se lahko za svoje domove ali vikende zahvalijo prav Udbi in svoji pokorni pripadnosti rdečkarjem.

   • Slovenec

    Tebi jo bi jaz poklonil, ko maš tko lepe lase

    • Ana Job

     Ti si pa zelo prijazen, Slovenec. :-))

     • Slovenec

      ITAQ, HA,HA,HA

     • Ana Job

      Ja, saj mi smo prijazni, za razliko od opankarjev, ki v Ljubljani zganjajo pravi fašizem.

     • Slovenec

      Vse na terat vključno z lewaki

     • Ana Job

      Točno! Enkrat bo že bolje. Vdali se ne bomo. ;-))

     • Slovenec

      Kje imaš mašinco

     • Ana Job

      V omari za orožje. Lahko še tebi dam katero, če nimaš? Hahaha ;-)))

     • Slovenec

      RATATA

     • Ana Job

      Hitra in učinkovita.

     • Slovenec

      Nisi razumela, kje je RATATA

     • Ana Job

      Veliko dela ima. :-)

     • RATATA

      Kuga je?

     • slosin

      pa temu jest še fižola neb zaupal, kaj šele mašinco…

     • Ana Job

      Slovenec se Mal heca včasih, drugače je na naši strani.

     • slosin

      ma on ne ve čisto točno, na čigavi strani je. Izgleda, da je jezen na vse….verjetno je vzrok njegova neuspela pevska kariera…Če ga bomo še mal provociral, bo začel pljuvat še sam po sebi…

  • slosin

   ..jest pa partizančka, ki se je med vojno skrival pa bežal, po vojni, ko je gradil hišo, je dobil pa badava tovornjak ceglov….

 • Sredina

  Ste fauš, k niste povabljeni? Kdo se bo družu s takimi primitivci, ki vse zmerjajo s komunisti, v vseh vidijo zarotnike in sovražnike slovenskega naroda itd.

  Bote mogl kako svojo zabavo nardit..in koga boste povabl? Podmladek in boste skupi snifal? Grims se jim zihr večkrat pridruž, glede na njegov steklen pogled, stalno tresavico, vedno je neki čudno zamišljen in se smeje sam sebi, jeclja, vsepovsod vidi rdečo barvo, pa bi lahko še naprej našteval…

  • janez cepec

   ja tko j’ to, če veliki diktator fešto nardi, pride ene par zblojenih ovac in koštrunov iz njegove maloštevilne črede, ki tko nimajo kam it, pa še pod mus morjo pridet, če ne sledi kazen. poj pa, k so že glih zlečeni, za bolš počutje mau posnifajo, pa velikem disidentu u rit lezejo. zabava, de je kej, če j’ pa glih divja, bi mogu pa avtor prispevka povedat

  • pupa

   Ko bom v moji državi dočakala dan, da bodo morali vsi politiki in vidni uslužbenci javne uprave obvezno vsake dve leti na pregled in s potrdilom dokazovati, da niso niti tisti dan niti daljše obdobje pod vplivom narkotikov in drugih opojnih substanc bom z veseljem zaploskala in rekla pa sem le dočakala. Sicer bo neka “elitna” familja v središču Slovenije izgubila glavni vir dohodka vendar se bo to zares moralo zgoditi, če slovenski narod in Slovenija kot država da kaj nase

  • zokispoki

   Biti na veselici s pederajzi, ni ravno nek presezek, ce se ne motim. Ravno nasprotno, kaj jim pomaga ves blisc, ce so pa dusevni revezi ?!

   • janez cepec

    kot rečen, ti že veš, take zabave mate janšisti

    • zokispoki

     Gotovo ne tako dekadentne, kot tvoji pedri in pasjejebci !

   • Krtača 17

    Hehe ampak foušija te pa daje da nis povabljen. Drgač bi se ti jebal. Sam sebe si izdal.

   • Sredina

    Ni treba vseh s seboj primerjat. Če ste vi manj inteligentni, ne pomen, da so vsi. Če bi bli res tko neumni, ne vem če bi prilezl do tam kjer so…po drugi strani ste pa vi kje?

    • zokispoki

     Ja do kje so pa prilezl, no ? Ce je kdo bolj pokvarjen, sluzast in sprevrzen, to se ne pomeni, da je bolj inteligenten ! Je pa res, da je vprasljiva tvoja inteligenca, ce ta pokvarjena govna zagovarjas !

     • Sredina

      Enkrat so že mogl bit bolj pametni, da so vas okrog prnesl

     • zokispoki

      Ja saj so tebe tudi. Samo da si ocitno prebukov, da bi to razumel v sirsem kontekstu. S pomocjo taksnih gangsterjev, sicer pohlevnih Kurcanovih hlapckov, smo prisli do tu, kjer smo, namrec na rob propada . Oni naj se mirno guzijo med sabo, s psi,s komur koli, in naj srecno zivijo v oblakih …

     • Donald J. Trump

      Hahaha ja sredina, ti ne razumeš širšega konteksta. In ta je, da so za vse krivi levi, rešijo nas pa lahko samo desni. To je ta “širša perspektiva” :D

  • Slovenec

   Kakšna sredina si ti, ti si prfuknjen lewak

   • Sredina

    Boli ne?

 • garfi

  levićarji “sovražijo” kapitaliste in ljubijo naš kapital

  • Olga

   V svojem žepu!

 • Osti jarej
 • milanček

  buzerantje, a niste mogli vzet sabo še gašperja tiča, pa bi bil še vedno živ, edino škrabec in pogorevc bi imela razturene riti! A, sem pozabil še na viranta, ta je pa cvetka med buzeranti, ga ne marajo ker je izdajalec, se rad hvali od koga je vse dobil šus!

 • Ivan Friderik Novak

  NSi je še vedno boljša (normalnejša) stranka kot skrajno neoliberalna SDS.

  • Mico Mitic

   Seveda. Zelo lepo hlapčuje murgl mafiji. Za denar vse.

  • karomio

   imaš pa slab okus.

  • Oregon

   za partijo je celo odlična…

  • AIRWAYS

   NSi je nenačelna stranka, ki se prodaja za drobiž. Lahko bi rekli, da je stranka političnih prostitutov.

 • Mico Mitic

  Bulmastife so jahali v garaži ali na vrtu ?

  • luckyss

   Ali ministrante v zakristiji..banda pedofilska..
   Ne lepit etiket ..pokvarjenci ne poznajo političnih barv…
   Razen, da se nekateri odločajo za poklic, ki mu pritiče tudi celibat..
   “Levičarji” pač oglašujejo homoseksualnost…”desničarji” pa ta svoja nagnjenja prikrivajo..kot npr njihov idol Hitler..
   Je pač dejstvo, da normalen moški ne bo izbral celibata, razen, če ima namen “trenirati” deški pevski zbor” ;)))

   • Tačka

    dirigeeeent luuuuckkyss, vuf hov vuf hov vuuuuuuf

 • Olga

  A je to elita?! Bolj ne spominja na udbomafijo po svojem delu!

 • luckyss

  Sta prišla tudi ona dva kekca iz SDS v pogrebnih oblekah ?!
  Ali pa sta končno pogruntala kaj pomeni “Black Tie Dress code “,,,Kmeti zarukani…

  • Janez

   Pa?
   ZAKAJ PA TI PIŠEŠ ?
   Ko imaš pa tako zmedeno glavo !? Res – ubogo – pišeš ! Č.r. Janez KOMENDA
   Aja?
   SI PADEL KOT OTROK Z BALKONA – NA GLAVO – BAJE ?

   • Olga

    Še zdaj trpi skupaj z levaki in NSI, ker so izviseli pri Trumpu!

   • Robi Drago

    Če ima pa prav

 • sunday

  vse pobiti in jih skupaj v luft spustiti – najboljše bi bilo tja poslati nekoga z jopičem – ko bo najbolj veselo pa buuuum!!!

  • cosmosjasnovidec

   Ja in ravno takrat,ko bi se na takih mestih moral najti kamelotrajbarski muslimanski teroristični samoraztreljevalec pa gnusobe ni.

 • Olga

  Zbor tatov in kriminalcev na kupu!

 • Rožle

  Marko Pogorevc…a to je un k je enkrat glih na eni taki žurki eno Južnjakinjo mal bolj na silo položu .. ?

  • karomio

   A jo je silu, al po nesreč posilu :)

  • cosmosjasnovidec

   Ja to je tale posiljevalska nesnaga.Seveda mu kot policaju na visokem položaju niso sodili in so vse pometli pod prag.

   • karomio

    Zato, ker je svoje cajte bil tud on pometač.

   • Donald J. Trump

    Pozabil si napisati, da je edini ki nas lahko reši, samo Ivan JJ.
    Na temu portalu lahko dnevno vidimo desničarje, ki si jih krožno eden drugemu drkajo in s tem potrjujejo sami sebe. Zakaj? Ker se realnost ne sklada z njihovimi paranojami, in zato nujno potrebujejo takšne portale, da se izživijo nad “tistimi drugimi”. Čestitke res.

    • Rožle

     Lepo si opisal levake na tem portalu …

    • cosmosjasnovidec

     Kdo še nas lahko reši pred levaki razen Trumpa katerega ti sramotiš z fotografijo mi še trenutno ni povsem jasno.
     Razen tega se levaška gnusobna golazen vedno hočete izvleči ven,ko vse uničite in pričakujete,da vas bo nekdo drug vlačil iz dreka.
     Marš nazaj v riti iz katerih ste popadali ven golazen.

     • Donald J. Trump

      Ja res, kdo razen Trumpa, sodno dokazanega prevaranta, goljufa in lažnjivca.
      Sicer pa nivo razprave na tem portalu povsem ustreza intelektualnemu dometu povprečnega komentatorja, kar si dokazal tudi s tem “pamfletom”

 • Krtača 17

  Levi žurajo in uživajo, desni pa sam foušaritnost zganajo. Spotoma še kakšnga klera odstavjo kar jim je lohk sam v plus. Psov pa ni, tko da bojo zdej desni dežurni za pojahat hahahaha

  • Rožle

   Sej ti si levak …uživej ne ..!

  • cosmosjasnovidec

   Baričevičevih psov katerih ste levaški izprijeni buzerantski mrhovinarji hodili porivat seveda več ni.
   Zaradi vas gnusobe gnusne buzerantske so jih po nedolžnem pobili.

   • karomio

    Ubogi psički. :(

   • Robi Drago

    Ti si bolan

    • cosmosjasnovidec

     Nisem,ker nisem levaški istospolni buzerant kot si ti.

   • Goran Hvala

    Kaj pa kaj tvoj pes?..kolkrat na dan ga naskocis ali on tebe?..sej ga mas se v profilni slikci…..baje da vsi sklepamo po sebi kar pisemo…to mi vsakodnevno tukaj gor dopovedujete…se pravi si ti se najvecji pacek glede izjav…o ti ti…sej se ni treba sprenevedat ker vsi vemo kaj si…

    • cosmosjasnovidec

     Izprijenec levaški porivalec domačih živali v rit,če bi že rad vedel sem tudi pri društvu za zaščito živali in,ker nisem levaški psihični bolnik kot ti mi kaj takega nikoli sploh na misel ni prišlo kot tebi in ostalim levaškim pasjejebcem.
     Torej,ko najdem kakega takega kateri zapostavlja živali mu kar razbijem gobec in upam,da mi tudi ti enkrat naletiš na pest buzič.

     • Goran Hvala

      In zakaj sklepas da jaz sem?..aja ker si desni jasnovidec in ves o meni stvari za katere se sam ne vem…ocitno ta desni v tem blestite…drgac pa enga stavka ne spravis skupaj brez zaljenja in sinfanja….res pravi slovenc bi lahko reku.. Zarad takih jaz raje zamolcim da sm slovenc pa recem da sm nekje iz evrope..

 • DOMOBRANEC & GAY

  Če ima nekdo na Bledu vilo za 3 mio €, potem ni kvazielita, ampak elita.
  Sicer pa ne razumem zakaj vas privatne zabave motijo. Razen, da ste nevoščljivi…

  • cosmosjasnovidec

   Nevoščljiv si samo ti,ker so levaški pedri na zabavo poklicali “krtačo 17,janeza cepca,prleta,huna,slovenca” in tako naprej.
   Vse istospolne guzaške levake rezen tebe,ker si pregrd,da bi te lahko uporabili,da bi jim ga vsaj fafal gnusič gnusni čefutarski.

   • karomio

    tale je “Slovenskega ” rodu. Glih kar je prlezu iz pojstle.

   • Robi Drago

    Bedak, čisto po Slovensko povedano

    • cosmosjasnovidec

     Te je naredil zato pa si levaški istospolni ritoporivalec.

  • Bozz

   A si ti res vesel? Gay namreč pomeni vesel.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Pikec, dvomim, da mi lahko poveš kaj novega o besedi “gay”. Ampak lepo, da se trudiš.

  • KIKI

   V vrsto, prosim ! Od odzadaj!

 • cosmosjasnovidec

  Pozneje bo pa spet objava koliko jih je posrana napihnjena gnida “pogorevc”posilil.

  • karomio

   Hja veš, to pa je služba. Nimaš kej. Komanda pade.

 • LEVI TELEBAJSEK

  sem slišal, da je leva falanga z Murgelj zaplesal ob drogu.

  • KIKI

   Kaj pa naj bi opice počele, ko vidijo drog, na vrhu droga pa rdečo zvezdo?

 • lili pili

  Ta zabava ni nic proti tisti, ki jo je v rimu imel tajnik vatikanskega sekretarja, saj so morali vec udelezencev odpeljati na urgrnco zaradi predozira ja in orgijjj. Ta tajnik naj bi v kratkem postal skof. To.iko o dekadentnih zabavahh…

  • KIKI

   A si bil tam??? Ali je bila tovarišica Carl ? ali kakšen zaprisežen novinarček Dela?

 • mtb

  Hmm, pa ne da sta to tista dva, ki sta se držala za rokici ?

 • milanček

  za dobro Slovenije in slovenskega naroda mora kućan pasti!

 • VERZIFIKATOR

  Janez Grabec

  KDO TAM ŠKRABLJA?

  Kdo le tam je zopet zaškrabljal,
  to škrabljanje je precej domače,
  izvajalec, vidim, nosi hlače,
  torej on je, ki tak zvok je dal.

  Zaškrabljalo je po domačiji,
  kamor mož obiske redno vabi,
  vedno nove namreč goste rabi,
  tam škrablja se vselej na gostiji.

  Je škrabljanje tole dobrodelno,
  vedno najde glasbe se ljubitelj,
  pa kak majhen pa zelen voditelj,
  je na domačiji umetelno.

  Le na kaj spominja to škrabljanje?
  Sliši kdaj kot cvenka se žvenket,
  pa je zgolj prijateljski klepet,
  takšno družno tamkaj je igranje.

  Na stežaj odprte če so duri,
  tam hladnó je kakor ruska zima,
  gospodar s škrabljanjem le pokima,
  da toplo, prav vroče se zakuri.

  Ne pogreje jih kozarec vina,
  če povabljeni so tja mužiki,
  se vrstijo vedno glasni vzkliki,
  greje pa človeška jih toplina.

  Ko toplina z rublji se pomeša
  in s škrabljanjem glasbe na brenkalo,
  vse se med seboj bo pomešalo,
  domačija prav nič ne pogreša.

  Kaj združuje, vabi na obisk?
  Kdo bi vedel, pravijo pa eni,
  na zabavi tamkajšnji nobeni
  da ne manjka tople roke stisk.

  • KIKI

   To je škrabljanje za naše dnarje!……Veliko ga je že odnesel neznanokam, pa nihče nič ne vpraša!?

   • VERZIFIKATOR

    Na toplo, dragi Kiki, kaj sprašuješ,
    saj veš, da hladnega prav nič ne mara,
    po toplem najprej vsakogar pobara,
    tja, kamor le z letalom odpotuješ.

 • Je pa morala bit huda in pomebna zabava da si je prislužila svoj članek. Zdaj se ukvarjate že s privat zabavami, kar pogumno naprej! : ))

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!