Ali ima profesor Miha Kovač s Filozofske fakultete v genih, da laže, obrača besede in zavaja slovensko javnost na nacionalni televiziji?

Miha Kovač (foto: STA)

Profesor na ljubljanski Filozofski fakulteti Miha Kovač je v Odmevih širil laži o Janezu Janši, stranki SDS in televiziji Nova24tv v povezavi s holokavstom. Gre za čisti “fake news”, ki ga je pred njim ponavljala večina levičarskih medijev, levičarskih komentatorjev in profesorjev, ki očitno ne mislijo s svojo glavo, ampak svoja mnenja in stališča oblikujejo le na podlagi skrbno lansiranih lažnivih in zavajajočih člankov.

Miha Kovač, predstojnik oddelka za bibliotekarstvo, informacijsko znanost in knjigarstvo na ljubljanski Filozofski fakulteti, je v Odmevih izjavil, da se je stranka SDS v nekaterih svojih stališčih zelo odmaknila od desnih stališč in se priklonila skrajni desnici. “Zanikanje holokavsta je stvar, ki v Evropi absolutno sodi na skrajno desnico. Tega sicer niso počeli na kongresu, temveč na svoji televiziji. Trditi, da s tem izražajo zgolj svoje mnenje, je smešno, ker je holokavst dejstvo in v dejstvu ne moremo imeti mnenj, ki takšno dejstvo zanikajo.”

Zavestno lažejo ali svoje delo opravljajo nadvse malomarno?
Vendar pa gre za popolno laž. Na Novi24tv, s čimer očitno Kovač cilja s “na svoji televiziji”, tega niso nikoli objavili, je pa nadvse neprofesionalno, da levičarski mediji zadnje tedne širijo laži, prav tako levičarski komentatorji, da je šla televizija Nova24tv “v televizijski oddaji Sreda v sredo še korak ali dva, če ne celo tri, dlje. Boris Cipot je namreč v intervjuju z ekonomistom Bernardom Brščičem, nekdanjim državnim sekretarjem v kabinetu predsednika Vlade Republike Slovenije, ko je vlado vodil Janez Janša (leta 2012), od svojega intervjuvanca dobil naslednjo izjavo: ‘Nemški narod je žrtev židovskega vsiljevanja in kurjenja možganov s tako imenovano holokavstologijo. Sprašujem vas, kaj ima moja generacija Nemcev s Kajnovim znamenjem genocida, domnevnega, oziroma holokavstom. Dejansko gre za zelo perfiden način Židov, da so želeli nemški um zapreti, ustvariti kolektivno krivdo, in ustvariti načrt raznemčenja, razfrancozenja, razangleženja in vzpostaviti multikulti distopijo.'” Vendar pa gre v tem primeru – objavil je Portal Plus – za popolno laž, saj Nova24tv nima oddaje Sreda v sredo, na televiziji ne dela Boris Cipot niti kot stalno zaposleni niti kot honorarni ali zunanji sodelavec. Se pa Cipotova oddaja predvaja na nekaterih lokalnih televizijah, ki pa nimajo ničesar skupnega z Novo24tv. Zato se upravičeno sprašujemo, ali ti novinarji zavestno v javnosti razširjajo laži ali pa svoje delo opravljajo nadvse malomarno in ne preverijo niti osnovnih informacij, temveč samo čakajo, kako bodo kot sestradani psi planili po Janezu Janši, stranki SDS in vsemi, ki naj bi bili po njihovem sklepanju povezani z njima, pri tem pa ne izbirajo sredstev, temveč se poslužujejo celo laži, ki so preverljive že prek TV-sporeda.

Miha Kovač v Odmevih na TV SLO 1.

Seveda pa so na to planili tudi drugi mediji in ponavljali laži, vključno s Siol.net. Vendar, kot zapisano, gre za popolno blamiranje oziroma zavestno širjenje laži s strani Siola, saj se Sreda v sredo ne predvaja na televiziji Nova24tv, zato tudi Bernard Brščič tega ni mogel izjaviti na omenjeni televiziji.

“Fake news”, ki jih širi Primož Cirman na spletnem portalu Siol.net.

Prav tako napačno so poročali drugi levičarski mediji. Še posebej glasen je bil Dnevnik, ki se je že z naslovom Zanikovalci holokavsta na Janševi televiziji Nova24TV: holokavst označili za plod judovske zarote zlagal, kolikor je širok in dolg, saj omenjena televizija tega ni nikoli predvajala ali povzemala.

Izkoristili Brščiča za napad na verodostojnost televizije Nova24tv
Ne lažejo pa le o Nova24tv, temveč tudi vsepovprek posplošujejo Brščičeve besede, saj je v omenjeni oddaji le zagovarjal stališče, da ne morejo vsi Nemci kar kolektivno odgovarjati za dejanja nacistov, to pa je dejal z besedami: “Še večji občutek krivde je prisoten pri Nemcih, ne toliko zaradi kolonialne preteklosti kot zaradi prisilno vsiljenega pranja možganov v zadnjih osmih desetletjih. Nemški narod je žrtev židovskega vsiljevanja in kurjenja možganov s tako imenovano holokavstologijo. Sprašujem vas, kaj ima moja generacija Nemcev s Kajnovim znamenjem genocida, domnevnega, oziroma holokavstom. Dejansko gre za zelo perfiden način Židov, da so želeli nemški um zapreti, ustvariti kolektivno krivdo, in ustvariti načrt raznemčenja, razfrancozenja, razangleženja in vzpostaviti multikulti distopijo. Ta multikulturnost ne deluje.” Vendar pa so levičarski mediji povzeli le del tega odgovora in ga obtožili, da zanika holokavst, česar pa seveda ni storil, kar je sam tudi pojasnil v reviji Reporter.

Kovač odločno nasprotoval osamosvojitvi – in celo slovenski nogometni reprezentanci!
Miha Kovač, od katerega bi že zaradi njegovega doktorskega naziva pričakovali, da je razgledan človek, pa očitno verjame le tistemu, kar pišejo dominantni levičarski mediji. Sicer pa je eden tistih, ki je s svojimi prispevki poskrbel za vse drugo kot podporo Sloveniji in Slovencem v času osamosvajanja. V svojih zapisih v mesecih pred osamosvojitvijo namreč ni pozabil večkrat poudariti negativnih posledic, ki bi jih samostojnost lahko prinesla za Slovenijo. Tako je, na primer, v Mladini zapisal, da je ”pretirana fascinacija nad Zahodno Evropo lahko še kako škodljiva”. Kaj je takrat menil o osamosvojitvi, pa je zapisal kar s temi besedami: “Drugače povedano, vera, da bo Slovenija postala samostojna le, če bomo Slovenci dovolj trdni, nas lahko pripelje do mednarodne izolacije, kaosa in končno do tega, da bi se morali na kolenih vračati v Beograd: lepšega dokaza, da se lahko človek samostojno odloči le o samomoru, o vsem drugem pa se mora dogovarjati, si seveda ne bi mogli želeti.” Redno je kritiziral tudi vse poskuse Demosa za osamosvojitev, ostro pa je nasprotoval – kako bizarno! – celo vzpostavitvi slovenske nogometne reprezentance.

Njegov oče je bil partijski veljak in urednik Dela, ki je Janšo iz “včeraj na danes” izbrisal iz časnika
Miha Kovač je sicer sin Boža Kovača, partijskega funkcionarja in nekdanjega urednika Dela, ki je znal z novicami dobro manipulirati. V času njegovega urednikovanja je bil recimo aretiran Janez Janša. Bernard Nežmah v svojem delu Časopisna zgodovina novinarstva razkriva, da je “večerno Delo prineslo vest o aretaciji na kriminalni strani, toda v jutranji izdaji naslednjega dne, 1. junija, je bila vest umaknjena, kar se je zgodilo ob vrnitvi glavnega urednika Boža Kovača s partijske konference v Beogradu. Kovač je za Janševo aretacijo izvedel v Beogradu in je vest takoj prenesel tedanjemu predsedniku Zveze komunistov Slovenije Milanu Kučanu. In zdaj nastopi preobrat – časopisni urednik, ki je o dogodku informiral partijskega veljaka, je poskrbel, da njegov časnik o dogodku ni informiral javnosti. Na delu je bila torej logika, da v interesu slovenske partije ni dobro objavljati nekaterih vesti, čeravno so bile ‘breaking news’.” Nekako se nam vsiljuje misel, da ima Miha Kovač manipuliranje, laži in sovraštvo do Janeza Janše že v genih.

Stran 262 v knjigi Bernarda Nežmaha Časopisna zgodovina novinarstva, ki prikazuje, da je bila v večerni izdaji Dela na kriminalni strani objavljena vest o aretaciji Janše, v jutranji pa je bila zamenjana z dvema kronikama iz Maribora.

Resnica: SDS uvedla Dan spomina na holokavst, SD domuje v ukradeni vili Judu Feliksu Moskoviču
Na Kovačeve obtožbe se je že odzval prvak SDS Janez Janša, ki je na Twitterju spomnil, da je ravno stranka SDS uradno uvedla Dan spomina na holokavst v Sloveniji. “Zanikajo ga tisti, ki domujejo v vilah, ukradenih v taboriščih, ukradenim Judom.” S tem je želel opomniti, da je sedež stranke SD v vili Moskovič na Levstikovi v Ljubljani. To je Komunistična partija po vojni na silo odvzela Feliksu Moskoviču, ki so ga mrtvega obtožili kolaboracionizma in mu zaplenili premoženje. Delo piše (2010), da so odvzem že kmalu po vojni preklicali, vila pa je na koncu pristala v državni lasti. Moskovič je sicer umrl leta 1941 v Auschwitzu, kamor so ga Nemci deportirali skupaj z družino. Vlada pod vodstvom SDS je ustanovila komisijo za vrnitev zaplenjenega judovskega p’remoženja, prav tako je zahtevala, da se vila Moskovič vrne Judovski skupnosti Slovenije. In pazite to, zahtevo je zavrnila glavna opozicijska stranka SD.

Kovaču smo poslali vprašanja, povezana z njegovim zavajanjem na Odmevih na TV SLO 1, vendar do tega trenutka na njih še ni odgovoril. Predvsem nas je zanimalo, v katerem delu povedi je Brščič zanikal holokavst. Njegov odgovor bomo objavili naknadno.

Marjanca Scheicher

 • FORT WORTH

  Tega cloveka nisem nikoli prebavljal.
  Nekatere njegove izjave so tako blesave,da sem vsakokrat sokiran.
  Kako je sploh prisel do naziva profesor,ko pa je butast,kot noc ?!

  • francelj3

   Najbrž zato, ker je ta izdajalec Slovenije “profesor” na ljubljanski univerzi edvarda kardelja, najbolj gnili komunistični univerzi na svetu. Družboslovni del te univerze ni vreden niti imena devetletka. Samo poglejte Brgleza-Meduzo in druge efdevejevce.

  • Medeja

   Mislim da je čas, da za take in podobne Novatv sproži kazenske ovadbe zaradi klevetanja in laži. Pridrži se lahko SDS z vso pravico.Obtožiti neko stranko,da je zagovornik holokavsta je sprevrženo dejanje

 • Krtača17

  Nova24tv spet joka. Pa še čisto vsako novico tle gor smo vam razmontiral za laž, čisto laž, polresnico

  • francelj3

   Kaj tele krtače na tem forumu res ne morete prepovedati? Slabo mi postane, ko vidim, da so mu spet nekaj napisali.

   • von Rhein

    Ignore je zdravilo. To kar si napisal ga vzpodbuja.Verjame,da je dosegel svoj cilj.

   • Vili

    Pa jasno. Lahko bi vspostavili že enkrat sistem kako sme kdo razmišljati. V stilu Janše pač. Vs eostalo pa v taborišče in v peč!

    • francelj3

     Zaenkrat bo ignore dovolj, hvala (predvsem pa hvala von Rheinu za nasvet!). Pozneje, ko bo njegova klinična bolezen jasnejša, najbrž pride v poštev zdravljenje v Polju, če bo psihiater takega mnenja.

    • Lustrator

     Mi lahko zdajle črno na belem našteješ vse komuniste, ki so v zadnjih 70 letih zaradi svojega političnega prepričanja pristali v zaporu, ko že omenjaš neko imaginarno janševo prepoved drugačnega razmišljanja? Na drugi strani imaš takih primerov na stotisoče, na tej strani pa niti enega samega. Niti enega smega, pa še vedno tak strah pred Janšo in njegovo “cenzuro” – to meji na bolezensko paranojo, ne le genetsko privzeto strahopetnost komijev.

 • Franjo Trojner

  Jasno je, kot beli dan, da je politična levica preko svojih dominatnih medijev in vseh mogočih civilnih gibanj pričela z totalno medijsko vojno s katero želi na vsak način poraziti politične tekmece na bližnjih parlamentarnih volitvah. To bo zagotovo najbolj umazana in agresivna volilna kampanija do sedaj! Ne verjamem, da si stranka SDS in njen predsednik g.Janez Janša sploh predstavljata kako silno ju bodo medijsko napadli in kako se bodo ti srditi napadi samo še stopnjevali do predvečera samih parlamentarnih volitev. Ja, politična levica bo šla še enkrat v predvolilni boj z vsemi razpoložljivimi sredstvi in se tudi tokrat ne bo ozirala na legalnost le teh, tokrat hočejo politično desnico totalno razbiti in si tako zagotoviti vladanje za naslednjih 10 let. Glavni akterji na politični levici, predvsem oni iz ozadja, ki vlečejo vse niti dobro vedo, da politično desnico pri nas lahko dobesedno razcotajo, če jim uspe g.Janeza Janšo v javnosti tako zelo očrniti, popljuvati, da bi čim večji del volilcev totalno zmedli in jih tako obrnili zoper g.Janšo in stranko SDS, takšno podlo taktiko so zmagali na zadnjih in še katerih volitvah prej. Pred prejšnimi volitvami so g.Janeza Janšo strpali v arest, da so lahko nato zmagali na parlamentarnih volitvah, kaj vse hudega mu pripravljajo pred naslednjimi parlamentarnimi volitvami si sam ne morem niti predstavljati, vem samo, da zagotovo nič dobrega. Upam, da se demokratična pomladna politična desnica in predvsem stranka SDS in njen predsednik g.Janez Janša zavedajo resnosti situacije in imajo že v naprej pripravljeno strategijo na to totalno umazano medijsko in še kakšno vojno, ki jo je politična levica že pričela biti.

  • Krtača17

   Pljuvat po drugih ni problem. Zdaj pa pride čas ko boste morali svoj pljuvalnik zagovarjat in to z dokazi. In ne s takimi, pobranimi iz konteksta in janševimi lepljenkami. Sicer se je pa janša propagande učil v ckzkj ampak se je bolj slabo naučil.

   • Franjo Trojner

    Daj nea bluzi! Tvoji ljubljenčki so celo noč dokaze kurili, da jih nova demokratična oblast zaradi pisnih in filmskih, da tudi zvočnih materialov, ki so pričali o njihovih zlodelih ne bi poklicala na odgovornost in jim sodila. Ti tvoji ljubljenčki, katerih ideologijo častiš preprečujejo, da se javno objavi še tistih par listin, ki jih jim ni uspelo skuriti, čuj in do sedaj odkritih več, kot 600 prikritih morišč so gotovo dokazi, ki zelo na glas obtožujejo in terjajo odgovornost in pravico, mar ne? Zato ti nea več bluzi o dokazih, ker trdni dokazi iz polpretekle zgodovine, pa tudi propadle tranzicije zagotovo tvojo ljubljeno politično opcijo zelo resno komprimitirajo.

    • von Rhein

     Kako se ti sploh zdi vredno ukvarjati s tem zblojenim provokatorjem?

     • Medeja

      Je pač plačanec in mora denar,ki ga dobi zaslžit s tem da provocira po portalih. Še ena od komunističnih for.

     • von Rhein

      Ignore in bo mir pred njim.

     • Krtača17

      Ti bi pa na ignore a? Najprej bi malo pljuval pa lagal, ko je treba predstavit dokaze je pa ignore? Tipično desnakarsko. Zato boste pa zgodovina.

     • Franjo Trojner

      Dosti je bilo molčanja in gledadanja vstran, zdaj gre zares! Ne bi se nekega jutra rad zbudil v državi podobni Mandurovi Venezueli. Tem zblojencem je v tej totalni medijski vojni, ki so jo zelo agresivno nastavili vedno in povsod potrebno povedati kar jim gre, hja drugače neresnice toliko časa ponavljajo, da v njih verjamejo in jih nato v našo zgodovino zapišejo, kot resnična zgodovinska dejstva.

     • von Rhein

      V določenem smislu imaš prav. Toda posameznikom,ki imajo v glavi beton ne moreš dopovedati nič. Vedi,da tudi drugi strani ne koristijo,so prebutasti.Izkoriščajo jih za število pri čevapčičijadah na Rožniku.

    • Krtača17

     Bom samo ponovil. Dokazi so vaša šibka točka. Samo gobec vas je. Kar na dan z njimi a vem da je samo prazno bevskanje janševega ščeneta.

    • francelj3

     Zanimivo je, da so celo najbolj ortodoksni zločinci (=komunisti), to se pravi Vzhodni Nemci in Rusi, ohranili arhive. Pokurili so jih samo naši demokratični, človekoljubni, samoupravni, titoistični zločinci.

 • RATATA

  Spet slike lažnjivih smrduhov za “dobro” jutro. Seveda je lažnjivec, tako kot vse komunajzerske svinje!

 • domovina mili dom

  Perfidno ti komsomolski novinarji “uturjajo” v praznoglave slovenske glave parolo: nazaj v komunistični raj.
  Njihove novice in laži so finejše od najfinejše svile.

 • Demonkrat

  Komunističnega socializma nočemo več,prav tako nočemo vse kar ima korenine iz tega zla

 • Anton

  kdo je komunist?, to je tisti ki laže, krade, tisti, ki je prisesan na državno korito, skratka delomrznež. Za časa 2 sv vojne in po njej je bilo znano da so komunisti zažigali hleve in kozolce. Skratka komunist je bil ničvrednež in tak je ostal, gene so njih potomci podedoval in kajpak jabolko ne pade daleč od drevesa. Odličen “vzor” temu je naš predsednik, največji etik in moralnež med etiki gospod Cmerar ups Cerar.

  sarkazem press

  • Vili

   Škoda ker nimaš dovolj jajc da bi se srečal z mano iz oči v oči in mi to povedal v obraz. Bojim pa se da bi po taki izjavi rabil zdravniško pomoč. Ti namreč. Ne jaz!

   • Anton

    zakaj se zatekaš k govorici nasilja?. Mar niste vi levaki prav tisti, ki ste sinonim za strpnost?

    sarkazem press

   • Lustrator

    Poslušaj komsomolec, ne želi si srečanja iz oči v oči z domoljubi. Pred 70 leti ste panično tekali v gozdove proti pol slabše oboroženim domobrancem (pri nas) in četnikom (v Srbiji) in enako bi bilo tudi danes, če bi se demokrati seveda posluževali taktike nasilja, a se bojim da nam kmalu v samoobrambi ne bo preostalo drugega.

 • centurion

  “…Ali ima profesor Miha Kovač s Filozofske fakultete v genih, da laže, obrača besede in zavaja slovensko javnost na nacionalni televiziji?…”
  Za one, ki še tega ne vedo(tudi levaki tega foruma)
  je odgovor, ki se nanaša na vprašanje v naslovu kratek:
  JA!
  To ima vsak komunist že v genih, sicer ne bi bil komunist.

  • opazovalec

   ker se genskega zapisa ne da izbrisati, imajo to v krvi tudi “bivši” komunisti, se pravi je IJJ po defaultu KOMUNIST?. Preljubi centurion, malo previdnosti bo potrebno v bodoče, te bodo vrgli iz stranke.

   • alojz

    Bom drugače povedal. Komiji so ugotovili, da JJ nima pravih genov za komunista zato so ga iz partije zabrisali.
    To bo bolj točno.

    • opazovalec

     Zakaj pa je potem ponižno prosil za ponoven sprejem?

   • centurion

    Se vidi, da si gensko ti opica.
    JJ dokazljivo ni bil sprejet v to združbo,
    ker gensko ni bil kompatibilen s komiji…..

    • opazovalec

     tipični odgovor nekoga, ki je ostal na vmesni stopnji do primatov.

 • von Rhein

  Pri vseh teh “eminentnih” lažnivcih je zanimivo to,da s svojim delom niso prispevali nič kar bi bilo vredno,da jih vrivajo pred mikrofone ali kamere.Sicer tisti,ki to počnejo so ista pasma,pa vseeno bi se lahko zavedali,da se proti plačilu ponudi lahko novica brez laži v osnovi ali temelju na katerem se vsa zgodba gradi.
  Tudi vprašamo se lahko kdaj se bodo današnji “transporterji) laži pričeli zavedati v kakšni gnojnici so jih naučili plavati njihovi učitelji in mentorji , rdeči banditi.

 • Olga

  Z doktorati s Filo in FDV faksa si človek očitno lahko obriše zadnjo plat!
  Kovač ne samo, da laže, on je celo plačan za to! Zanimivo pa je, da Židovska skupnost paktira s komunisti, torej zločinci! Sicer pa je madžarski žid in nacist Soros sam izdajal Žide!

  • Anton

   komunist je najbolj sprevženo bitje, katerega je nosila Zemlja v vsej epohi Zgodovine!

   aja glede diplome, pa ti moram le replicirat, papir ne priporočam za brisanje “tzadnje”.

   sarkazem press

   • opazovalec

    A to velja tudi za Janšo, saj je bil nekoč ponosen komunist, komisar četice na poti v Jajce?

    • Anton

     ti si odličen primerek opisa komunista

    • von Rhein

     Kako priročna je tista vaša modificirana zgodba o njegovem “romanju”. Ste tako butasti?Po moje ne,samo pokvarjeni in zlonamerni. Leta,vzgoja,vzgledi,prisila po potrebi,večne laži ,resnična zgodovina do katere ni bilo pristopa. Vse to je vplivalo na odnos in ravnanje mladine. S cirkusi mahanja z zastavicami in neprekinjenimi prenosi štafet,ki so jih pošiljali iz vsake tovarne,hriba ,rudnika itd. TOREJ ..POPOLNO PONEUMLJANJE. S časom,ko človek odraste,začnejo ga zanimati stvari v osnovi,zanima ga razvoj dogodkov,zakaj in kje so nastali vzgoni ,spozna mnogo tega kar spremeni njegov,v mladosti PODTAKNJEN,odnos in vedenje.

     Ker si opazovalec tega nisem napisal v obrambo tistemu zgrešenemu romanju.Napisal sem zaradi mnogih drugih romanj in udeležb pri poceni (v kvaliteti) cirkusih v katere so nas silili od sprejema v pionirsko organizacijo dalje. Nekaterim je uspel pobeg iz tega lažnivega sveta,nekateri na žalost še vedno iščejo svoj jaz v nadaljevanju.Pri tem se niti ne zavedajo,da podpirajo uničevalce njihove domovine.Odmislim tiste katerih njihova domovina ni Slovenija .

    • Olga

     Niste vreden, da omenjate njegovega imena! Sicer pa, kot vedno deset komunističnih navodil…Prozorno! Ko ste komunisti ogroženi! Laž, laž, laž… Laž je nesmrtna duša komunizma!
     Janša vas je očitno že zdavnaj spregledal! Spoštujem njegovo delo in pokončnost!

    • Vili

     Njegova diplomska naloga je pa sploh remek delo :) Nekaj o socalizumu kot najvišji stopnji razvoja človeka in o teritorialni splošni ombrambi je kvasil :)

     • KIKI

      Moderno za tiste čase…sicer nisi prišel niti stopničko naprej! Hail Tito!
      Hail Kardelj! Hail komunistčna banda! (žal je še danes tako)
      “Poglej!” , je rekla moja mami, ko je gledala v belo oblečenega “generala” na Galebu “Tito hoče bit kot Goering!” In res, vse je kopiral od osovraženih Nemcev, tudi lastno propagando!

     • Lustrator

      Takrat je vsak človek kvasil kar je pač MORAL kvasiti, če je želel narediti šolo, sploh pa družboslovno. Če si želel priti do izobrazbe (ali zgolj ne pristati v zaporu) si moral na družboslovnih fakultetah pač hvaliti samoupravni socializem (danes je podobno), če si želel kakorkoli delovati v politiki, pa si MORAL biti v partiji. Vse ostale poti so se končale z izključitvijo ali zaporom.

      Kar je patetično pri vsem tem, je to, da tovrstne nebuloze omenjate prav tisti, ki leta 2017 v samostojni Sloveniji bojda povsem neprisiljeno DEJANSKO verjamete v njih.

    • Celofiz

     Nekateri spregledajo prej, nekateri pozneje, nekateri pa nikoli. Sic !!!!

   • Olga

    Hotela sem le plastično opisati “vrednost” tega papirja!

  • KIKI

   …In tovariš Kučan mu je okoli vratu obesil orden….??? Miha, piši kaj o tem!

 • Antonius

  NOVA, ne povzdigujte lažnivca v profesorja. Dr. Miha Kovač je samo predavatelj, ker mu do profesure manjka še profesorski naslov.
  Se je pa v partijski maniri razpaslo, da uslužnim in “zaslužnim” doktorjem družboslovnih smeri podarjajo častno profesuro.
  Kaj naj bi to pomenilo, bi se morali spraševati doktorji naravoslovno tehničnih smeri, ker med njimi ni najti tovrstnih zaslužnih profesorskih nagrajencev.
  Sicer pa, ko so nekoč nazaj na tv skupaj spravila Kovača in Nežmaha je kovač samo prazno govoričil, Nežmah je pa veliko povedal.

  • Vili

   Upsssss…. A to si mislil na Janšo s šiptarskim častnim doktoratom. Benti. Tudi on še upošteva tele partijske manire. Kot sem slišal je sprejel tale častni dotorat! :)

   • Antonius

    Povprašajte koga pametnejših od vas, kaj razlikuje čast od zaslužnosti in kakšno finančno posledico prinese “šenkano” podarjena profesorska zaslužnost.

    Bemtiš, “Upsssss…. . a ste na rajsnedl z biciklom zapelu??!!

   • Lustrator

    Malo se pozanimaj o renomeju te albanske fakultete, ki je podelila ta doktorat in za kaj ga je podelila in prepričan sem, da v bodoče tega “argumenta ne boš več uporabljal”. Namig: slovenske fakultete se lahko po svetovnih lestvicah pred omenjeno lahko le skrijejo.

    Ko bo kakšen komu dobil častni doktorat iz katere izmed tujih renomiranih univerz, se pa oglašaj.

   • fikus

    Ga hočeš tudi ti?

 • Miha Kovač

  če oddaja res ni bila predvajana na novi TV, se vsem prizadetim za izrečeno iskreno opravičujem, očitno sem nasedel poročanju drugih medijev. Sicer pa vztrajam pri tem, da je izjava Bernarda Brščiča nedostojna in da pomeni zanikanje holokavsta. In ni res, da me je nova tv prosila za pojasnila, saj nisem dobil nobenega tovrstnega sporočila,

  • von Rhein

   Za tole pa priznanje in hvala za upanje,da vsi le niso odšli tako daleč v svojem zaletavem in lažnivem zavajanju širše javnosti. Sicer ne pomaga veliko.Pomagalo bi,če bi se gospod profesor opravičil preko medija na katerem je podal izjavo.
   Mogoče boste tudi vi,gospod Kovač nekega dne ugotovili,da večini slovenskih medijev ne gre nasedati.
   Pozdrav. A k.

   • Mare Kranjc

    Ali kdo verjame, da je to resnični tovariš Miha?

    • barbara rov

     Saj lahko preverimo…

     • stajerc5

      Preveri in javi, jaz ne vem kako!

     • barbara rov

      Kar po emailu ga vprašamo.

  • KIKI

   To ni opravičilo, to je čisto, vase zavarovano, prepotentno zavajanje!!! – tovariš Miha!

   • Krtača17

    Miha se je pač opravičil. Kdaj se je pa Nova za vse svoje dokazane jim laži? Nisem prebral nobenega opravičila nikdar. Torej? Kaj spet zavajaš?

    • barbara rov

     Kdaj se boš pa ti opravičil za svoje laži?

  • stajerc5

   Kaj ko bi ti, Kovacev Mihec, poslal opravicilo na urednistvo in bi se sele potem ukvarjali s tabo!!!

 • primsek

  Genetika je očitno res huda reč. Uboga Žan in Črtomir, kaj vse ju še čaka, ko bo očka na službeni poti na doberDobu

  • von Rhein

   Ukvarjaj se s svojo genetiko,do zanimivih ugotovitev,ki te bodo postavile na ustrezno mesto ,boš prišel.

   • Miha Kovač

    ti se pa vprašaj, zakaj se upaš komunicirati samo anonimno. odgovor ni v genetiki ampak v hlačah.

    • barbara rov

     To je res, vam dam prav. Za javno sporočanje iskrenih misli res rabiš jajca. Ampak, poglejte von Rheina. Napisal je 3000 iskrenih ali pa vsaj precej iskrenih misli. Sedaj pa da se vi dokažete, pa napišite nekaj tisoč iskrenih misli, ampak brez samo cenzure, pa se podpišite z lastnim imenom in priimkom. Pa da vas vidimo.

     • Miha Kovač

      za mano je več ko tisoč časopisnih člankov, nekaj deset znanstvenih člankov in štiri knjige, od katerih je ena napisana in objavljena v angleščini. Vse kar sem napisal sem napisal iskreno in se pod to tudi podpisal. in ja, če ga polomim se opravičim. zato me ne gre primerjati z anonimnimi strahopetci na takihle spletnih forumih, niti s tistimi, ki slike nacističnih zločinov prikazujejo kot žrtve komunistov. Sicer pa na anonimnih forumih sodelujem le kadar je to edini način, da se opravičim, saj mi nova tv te možnosti ni dala. Zato zbogom.

     • stajerc5

      Kaj ko bi ti, Kovacev Mihec, poslal opravicilo na urednistvo in bi se sele potem ukvarjali s tabo!!!

     • von Rhein

      Uh,preveč. Je pa med njimi tudi precej pobalinskih.

    • von Rhein

     Na to vprašanje sem dobil odgovor že davno. Gre za vprašanje zaščite in varnosti,čeprav samo do neke meje.Ko bom imel zaščito tudi v Murglah in nobenih groženj, bom komuniciral z naslovom in tel.številko.
     Tebi pa svetujem ,da isto o vsebini hlač poveš tvojim študentom,ki se oglašajo anonimno po forumih. Tovariš vzgojitelj.

 • vsemojebabe

  En kovač konja kuje, koliko laži še potrebuje?

 • Vili

  A je Novi 24 TV malo stisnilo ritko,ko jim je postalo jasno, da tako težka izjava ne bo šla kar tako mimo?

  • Krtača17

   Samo še čakamo lahko kdaj bo padla kakšna ovadba za tele pisunčke na tem portalu.

   • Olga

    Mislite, zaradi vas? Vse kar delate na tem portalu je deset komunističnih navodil – laži in sčuvanje! Smo vas že zdavnaj prebrali! Podn!

  • goldhorn

   Preberi si Brščičevo kolumno, Nikjer v njej ni zanikal holokavsta.

  • Mare Kranjc

   Katera izjava? Ker te izjave ni, ne podtikaj nekaj, kar se je zgodilo le v vaših izrojenih možganih! Sklepam, da ne poznaš zgodovine, zato te razveselim s podatkom, da so vaši “slavni” partizani, po umiku Nemcev, nadaljevali “židovsko končno rešitev.” In so bili zelo uspešni pri tem. Uspeh so proslavili v vili bogatega Žida, ki je umrl v Auschwitzu, nato pa so jo podarili današnjim Socialnim Demokratom, ki nočejo slišati ničesar o vrnitvi ukradene lastnine zakonitemu lastniku.

 • totex39

  Tovariša bi lahko bilo sram, da hodi naokrog s tako komunistično “opranimi” možgani in še sramota je, da lahko kot profesor širi svojo lažno obzorje mladi generaciji.

  • KIKI

   Zelo “zanimivo” bi bilo poslušat njegova predavanja, polna sovraštva do
   lastnih ljudi in nebuloznimi lažmi o velikem edinem zveličavnem komunizmu!
   Dobro bi bilo ugotoviti, koliko njemu podobnih profesorjev še tava po faksih in
   trosi na vsakem koraku sovraštvo do demokracije?

  • stajerc5

   Si lahko predstavljas, kaksen profesor je, ce je med predavatelji ala Opankar!

 • Ryuk
 • dvanajstzvezdic

  “Slovenec že mori Slovenca, brata –
  kako strašna slepota je človeka!” . Takole pravi Prešern v Uvodu (Krst pri Savici). Do kdaj?

 • TOML

  Zaradi takih butlov in lažnivcev, kot je komi Kovač,
  ki predavajo našim otrokom po fakultetah,
  dobimo ven degenerirane otroke, proletarce in Kučanove vojščake.
  Take kvazi profesorje je treba obsodit in jih nagnat s fakultet.
  Ker gnoj lahko dela edino gnoj!

 • althar

  Laž je nesmrtna duša komunizma.

 • Stajerka

  mislim…….a res ne mislite prenehat in enkrat presekat…..za VSELEJ – OBOJI…….holokavst, povojni poboji……za holokavst odgovorni sedijo, Nemčija se vsaj trudi – priznava napako, jo ostro obsoja……
  kaj pa slovensko morišče???……KDAJ boste rekli bobu-bob???…..imamo žrtve, imamo zločince – nimamo pa sodišč!!!

 • Borut Stari

  Razmerje moči in vpliva med Novo24TV in režimskimi mediji je v velikanski premoči slednjih. Vendar ta v strahu pred resnico. skonstruirana spletka kaže na pravilen pristop Nove v svojem poročanju. Začeli so se je bati. Plačevanje smetarjev in provokatorjev za provociranje na portalu kaže na to kako jim v grlo teče voda. Bil sem za to, da moderator deluje v smislu preprečevanja nespodobnega pisanja, vendar pa odprt portal omogoča, vpogled v vso njihovo umobolno narav.

  • dr Janez Sveti

   A si sploh kdaj pomislil, da se ljudje ne strinjajo s povedanim in zato pišejo nasprotne komentarje?
   A si sploh kdaj pomislil, da je Nova24tv pač skupek slabih zgodbarjev, ki ne pišejo oziroma prepisujejo drugo kakor o islamistih in partizanih? Za božjo voljo a ni nobene teme o sedanjosti slovenskega gospodarstva, in podobne teme, ki bi pritegne razumne bralce in simpatizerje. Tako se pa tukaj zbira ena skupina zmešanih komentatorjev, ki ne znajo pisat drugega kakor o temu, kako bi izgnali, pobili in podobno vse, ki niso po njihovem merilu. Komentarji so načeloma namenjeni izmenjavi mnenj in ne žaljenju, ter grožnjam.
   DR Janez Sveti Resen Dan

   • barbara rov

    A si ti pomislil da mi vemo da si nategun?

    • karpelec

     A si mislil: malo tu, malo tam, potem pa hitro kam drugam?

    • dr Janez Sveti

     Ne veš. Misliš da veš. Velika razlika prijatelj.
     DR Janez Sveti genij

   • antimur

    Ti teleban sveti, ali si kdaj pomislil, da kučanistični mediji predvsem napadajo SDS in Janšo, tega pa ne, je preveč za tvojo profesorsko “pamet”. Zato ne serji po tem portalu s tvojimi bedarijami.

    • Krtača17

     Seveda kućanistični mediji imajo močan vpliv tudi v Franciji pa Švici in Nizozemski. Vse to pokrivajo. Boj se Kučana bebec!

     • antimur

      Ne mešaj se v zadeve, ki jh ne kapiraš. Tudi Novo 24 ne berejo v Franciji, Švici, Nizozemskem…Drži se raje murgelskega okraja, za kaj drugega si prebutast.

    • dr Janez Sveti

     Pišem kar mislim in uživam ko vas dražim. Ta portal ima eno dobro lastnost in ta je da ni omejitev v komentarjih. Tudi če mene blatijo v njih! To je pozitivno.Moje kritike so dobronamerne, saj recimo Dela in Mladine že veliko let ne berem.
     DR Janez Sveti genij

   • Anton

    ejej, zopet si me razočaral “genij”

    sarkazem press

    • rrrrr

     Dr Janez, Dvanjstzvezdic in Jovo Jamnica so vsaj kolikor toliko spodobni in usposobljeni manipulatorji. So srednje dobro nagrajeni režimski delegati CK iz ljubljanskega morosta, glasniki preživelega socializma, branilci privilegijev že tretje generacije krvosesov prisesanih na slovensko nacionalno telo. Predvsem pa so ,,motilci” resnih in osveščenih komentatorjev na NoviTV24 (vsaj zase prepotentno menijo, da so v tem uspešni).
     Verjemite, najbolj uživajo če na svoje polresnice, verjetne resnice in neresnice pritegnejo cel grozd naših komentarjev, ko jim naivno odgovarjamo in jim razlagamo stvari, ki jih tudi sami zelo dobro poznajo . Debata pa zato skrene u tri krasne Terčkove. Seveda je njihov namen jasen: ODVRNITI POZORNOST OD BISTVA V PRISPEVKU Nove24TV IN ZAMEGLITI NJEGOVO SPOROČILNOST TER SKRHATI NJENO OSTRINO.
     Takrat doživijo dnevne polucije, ki jih posredno plačujemo davkoplačevalci ( in ne CK).!!
     TAKIM NE BOMO ODGOVARJALI in sami od sebe bodo ugasnili.
     O drugih trolih v stilu ,, šiptar JJ, komunist JJ, JJ romar v Jajce, belogardisti, desne ovce…itd) pa je glede na njihov človeški, izobrazbeni in kulturni domet škoda kakršnekoli besede.

     • von Rhein

      10x plus.

    • dr Janez Sveti

     Običajno smo geniji nerazumljeni.
     DR Janez Sveti Trma

   • totex39

    Dobro, da imamo Novo24TV, ki piše o vseh teh stvareh, kajti v drugih medijih tega nikoli ne zasledimo. Da pa se v komentarjih prepletajo grožnje kot jih omanjaš ti, pa je kriva resna situacija, ki jo imamo v Sloveniji.

    • dvanajstzvezdic

     Ampak s tem se izpričuje samo to, da tu na tem portalu nismo nič boljši od onih levih portalov in njihovih komentarjev.

    • dr Janez Sveti

     Ah, daj no. Grožnja je grožnja. V Sloveniji živimo odlično, zato se volilci tudi tako odločajo. Samo logiko vključi in ti bo jasna situacija.
     DR Janez Sveti davkoutajevalec

   • Lustrator

    Ne. Nekaj je nasproten komentar, ki s konstruktivno kritiko, predvsem pa vsebinsko argumentacijo skuša omajati zapisana stališča, drugo pa je smetenje z raznoraznimi tisočkrat slišami partijskimi floskulami, primitivnimi poskusi žalitev in praznim provokacijam, ki niso prav nič drugega kot smetenje. Zelo pogosto med tovrstne komentarje uvrščam tudi tvoje – le da še nisem prepričan ali to počenš zgolj iz hudomušnosti in provokatorstva ali pa si dejansko tako zaveden. Lepo te prosim – če pa na Novi ne prebereš dovolj tem o slovenski (gospodarski) sedanjosti in prihodnosti, potem pa res ne vem kakšen zaslon imaš in na kaj pravzaprav sploh klikaš.
    Menda pa ti je pri vsem tem jasno vsaj to, da ko govorimo o gospodarstvu v Sloveniji, moramo VEDNO zraven obdelati tudi politično ozadje, ker je to (žal) vedno prisotno in to je tudi VEDNO vezano na preteklost. Kdor dobro pozna le trenutne posledice, ne bo brez poznavanja vzroka, le teh nikoli odpravil.

    • dr Janez Sveti

     Ne strinjam se z gospodarsko politiko in zakonodajo ki je trenutno v veljavi. Se pa prilagajam, saj nimam nobenega namena po politični poti spreminjat tovarišijski kapitalizem in ropanje državljanov. Dokler večini takšen sistem odgovarja, nebo sprememb!
     DR janez Sveti vesoljc

   • Borut Stari

    Kakorkoli. Vsi skupaj pa imajo (imamo) vpliv na scenarij našega gledališča v državi. “Če bi vsi ljudje bili pametni, bi vsaki drugi znorel. J.Hašek v romanu “Dobri vojak Švejk”. Še dobro, da smo vsak enota zase. Vsi smo ljudje, vendar vedno bolj redko najdeš v tej skupini človeka.

   • Borut Stari

    Še enkrat sem prebral tvoj odgovor in malo res pomislil.Zelo dobra analiza in njen opis. Žal mi je, da sem prvi odgovor napisal po malomarno in nekritično prebranem tvojem komentarju mojega.
    Sprejmi opravičilo. Moram napisati, da me je sram moje malomarnosti.

    • dr Janez Sveti

     Ne hecaj se. Piši kar želiš. Mene ne moti nihče, saj nisem jaz Bog, ki bi odrejal, kaj in kako naj ljudje razumejo svojo realnost.
     DR Janez Sveti vesoljc

   • fikus

    Zdej pa si dokazal, da si vesoljni genij.
    Matr, le kako ti je tole ratal.

    • dr Janez Sveti

     Enostavno. Saj sem genij.
     DR Janez Sveti Prijazni

 • Krtača17

  Janši bi moral sodit za poveličevanje izdajalcev ter hujskanje in zavajanje javnosti. Poleg tega pa še za cel kup laži. Skratka tak osebek se lahko zarad mene dosmrtno zapre. Tele tičke novinarčke tega portala pa na prevzgojo če niso pripravljeni spacat enega kolikor toliko objektivnega članka.

  • dvanajstzvezdic

   Ne seri ga več, tvoje sranje zaudarja že do Kolpe.

   • Krtača17

    Resnica boli…samo desne.

    • dvanajstzvezdic

     Ti si še daleč od resnice, si pa v utvari tako globoko da bo težko priplezat iz tega brezna zla.

     • Krtača17

      Da bo šel vaš ljubljeni za rešetke kmalu ne bo nobena utvara. Tak osebek tja sodi.

     • dvanajstzvezdic

      Glede na tvojo “pravičnost” in “resnicoljubnost” in “iskrenost” bi rekel da res.Samo pazi vseeno na svojega mamona, ki te z vsakim tvojim pisanjem in tvojo “resnicoljubnostjo” vedno bolj vleče v še večjo utvaro-tvojo resnicoljubnost.

     • Krtača17

      Žal so dejstva, dejstva. In ti jih nimaš prav veliko. Prazno mlatenje slame.

     • totex39

      To nimaš prav, to so dejansko zgodovinska dejstva, katera vi očitno ne morete priznati, da so se res dogajala, zato je vaše mišljenje o vsem tem tako temačno in lažnivo.

     • Krtača17

      V vseh svojih člankih zanikate holokavst in poveličujete prav tiste ki so ta holokavst omogočali. Boš rekel da ni res?

     • totex39

      Ne, to ni res, si slabo prebral ali pa spet ena od vaših fraz ko spreminjate resnico v laž.

 • Aron

  Navkljub kritikam je potrebno biti korekten in stopiti v bran Nove in SDS, ko je to potrebno iz vidika novinarske etike. Rafali, ki zaradi Brščiča letijo na Novo in SDS so neupravičeni in so del politične igre. Vsakomur je jasno, da SDS ne goji antisemitizma (medtem ko je vsaka kritika zionizma nujno potrebna!), je pa izgleda to prikladen material za nove napade. Volitve se bližajo, zato bo takih aferic vedno več, velja za vse politične opcije in njihove medije.

  • Lustrator

   Navkljub tvojim dosedanjim komentarjem na tem portalu, ti moram tokrat čestitati za zdravo mero objektivnosti – morda boš ščasoma spoznal, da je zelo velika večina tovrstnih medijskih pasjih bombic na račun Janše čista manipulacija oziroma partijsko obračunavanje z edinim resnim poltičnim nasprotnikom establishementu. Naslednja stopnja pa je spoznanje, da je pravzaprav velik del imidža, ki ga imaš podzavestno o SDS-u prav mozaik tisočev teh majhnih laži, ki smo jih na nezavedni ravni deležni (smo bombardirani) na redni osnovi – npr. da gre za stranko izključevanja, deljenja, usmerjenosti v zgodovino, maščevalnosti, metanja polen pod noge in podobno. Dejstva namreč govorijo prav nasprotno – ti očitki dejansko držijo prav za politično opcijo, ki obtožuje.

   • Aron

    Ne bi rekel, da bo šlo tako daleč- še vedno mislim, da SDSova politika in njeno vodstvo ne odraža mojih političnih preferenc. AMPAK, nikoli ne bom apriori obsojal določene področne politike samo na podlagi ideologije.

    • Lustrator

     To tvojo izjavo bom presojal v vseh tvojih nadaljnjih komentarjih in te nanjo opozarjal, prav? še sanja se ti ne kako daleč je šlo v tej naši Sloveniji – večina neodvisnih analitikov se strinja, da je danes stopnja partijskega monopola nad “resnico”, način obračuinavanja s “političnimi desidenti, pluralnost družbe in svoboda govora na opazno nižji ravni kot v 80 letih v komunistični Jugi! In tu ne gre za nikakršna mnenja, pač pa za dejstva podkrepljena s primeri o katerih lahko na dnevni ravni prebereš v tistih redkih neodvisnih nerežimskih medijih, ki jih premore ta naša žalostna država.

  • Anton

   Brščič je zgolj instrument za napad na sds od strani levakov, to si zelo dobro uvidel.To da pa so levaki mojstri twistanja z besedami pa nam more že biti krepko jasno.

   • Lustrator

    Meni ni. Mojstri so le v očeh zdravorazumsko podhranjenih butalcev, ki nasedajo tem do neba vpijočim pasjim bombicam – neposrednih besednih soočenj z drugačemislečim pa se izogibajo kot hudič križa. Tako na zasebni, kakor na javni ravni.

 • dvanajstzvezdic

  Imam eno vprašanje. Če me občutek ne vara (lahko pa me), a nismo zdajšnje generacije nekako ponosne na Slovenijo in ji želimo vse najboljše in ali si ne želimo neke bratske solidarnosti med nami Slovenci (tudi sestrske s Slovenkami… s temi morda še kaj več). Levi, desni srednji! V čemu je problem? Ali res politiki ne premorejo toliko pameti in narodove zavesti, da bi enkrat končno pokazali narodu svojo zrelost in s tem dokazali da ga legitimno zastopajo v parlamentu (ne glede na politično prepričanostjo, versko pripadnost…) Pa če oni niso toliko pametni zakaj potem ljudje prenašamo te slabe navade politikov na nas in naše potomce. Priznati moram: ne verjamem nobenemu mediju več (vključno z novo24), ne verjamem nobenemu profesorju ali kvaziprofesroju, ki se pojavi na kakršni koli tv. Pa kam ste prišli tudi novinarji???
  Žalostno, zares žalostno, da nas trgajo narazen neke ideologije in da ne znamo komunicirat strpno in spoštljivo do svojega brata,sestre, sonarodnjaka.

 • antimur

  Kovaču pri njegovi zabitosti, nerazgledanosti, predvsem pa kučanistični zlobi, ne pomaga nobena izobrazba, tudi fizično iz sebe izžareva kretenizem.

 • Sredina

  Vam je povedu kar je res in zdej vas to boli?! Nori ste vsi po vrsti
  Če pa žže govorimo o tem komu je laganje v krvi, ste pa to zagotovo vi, če mate pa vsaj zelo zelo bujno domišljijo

 • Anton

  no pa sej če malce premislim smo se res prenaglili, s svojim odzivom na odkrito provokacijo s strani Kovača. Mi desnica, moramo biti vzgled strpnosti, kulturi,če so že levaki očiten zgled nestrpnosti, manipulacij. Ne smemo se spustiti na njihov raven komuniciranja, kajti oni to želijo. V bodoče apeliram na vse domoljube, da ignorirajo komentarje levakov.

  • Krtača17

   Ko zmanjka argumentov se po dobri stari navadi domobrančki potuhnete. Že videno.

   • dvanajstzvezdic

    Se popolnoma strinjam z Antonom, samo na tole ti bomo pa odgovoril, a ti, ko tebi zmanjka argumentov in nimaš nič bolj pametnega za povedat, nimaš nič drugega kot da iz svojega pokvarjenega naftalina vlečeš nekoga (domobranca), ki formalno niti ne obstaja več.Že videno!

    • Krtača17

     Zakaj jih pa potem desni tako vneto zagovarjate? Ti šment. Boš spet rekel da jih ne?

     • dvanajstzvezdic

      Če se ne strinjam z medvojno in povojno revolucijo in povojnimi masakri in izvensodnimi poboji nad domobranci a zato vneto zagovarjam domobrance? In če sprašujem po vzrokih za nastanek domobranstva in jih na nek način potem razumem, ali potem po tvojem zagovarjam domobranstvo. Ne, zagovarjam pa ljudi, ne glede na stran, ki so bili po krivem obsojeni oziroma sploh niso imeli možnost obrambe. In obsojam vse tiste, ki tako početje (razne fojbe in jame) opravičujejo. Ne razumem take zaslepljenosti. Ne razumeš, da taka zaslepljenost ni nič drugega kot navadno suženjstvo neki ideologiji (karšnikoli). Tvoje početje ni čisto nič drugega kot netenja sovraštva, ker ustvarjaš neko navidezno stanje z nekimi domobranci, ki jih ni. Če so domobranci sodelovali z okupatorji, kdo hudiča danes sodeluje z okupatorjem in ali smo v kakšni vojni? Ne nismo, sami ti in tebi podobni (na levici in desnici) ustvarjate neko navidezno resničnost, podlago za ustvarjanje konfliktov.

     • Krtača17

      Blablabla. A vidiš? Brez veze.

     • dvanajstzvezdic

      Ja vidim, da z zaslepljenci in provokatorji v svoje lastne utvare nima smisla razpravljat, sva končala, si dokazal za kaj ti gre!

     • Krtača17

      Śe dobr da si naveliču, ker tvoje trolanje res ne paše nikamor.

  • Mare Kranjc

   Nobeden se ni prenaglil. S komunisti je potrebno ravnati vsaj tako, kot so oni ravnali s Slovenci, od leta 1941 naprej! Ker pa normalen in civiliziran človek seveda tega ne more početi, je malo grdih besed za provokatorja, ki se lažno izdaja za tovariša Miho, malenkost!

   • Anton

    ne moreš voditi dialoga z jezikom srčnosti in iskrenosti z nekom, ki tega ne premore.Ves dialog je že apriori voden k neuspehu.

   • dvanajstzvezdic

    O Kovaču je najbolj argumentirano napisal Antonius. Se strinjam, da je potrebno povedat v obraz človeku to kar je ampak samo, če imaš trdne argumente.

 • Anton

  http://www.rtvslo.si/crna-kronika/sodba-v-zadevi-istrabenz-pravnomocna-bavcarju-petletna-zaporna-kazen/423135#comments

  naš ljubljeni šerif iz Ljubljane pa pravnomočno odpuščen, pa še rečte da pri nas pravosodje ne deluje

  sarkazem press

  • KIKI

   Šerif opankarić je za marsikoga en mini “bankomatek”…zase vzame 99%, ostalo
   veličastno podeli med “brate”, ki mu bojo do smrti hvaležni…”Srbska. mafijska posla!”

 • Rožle

  Višje sodišče v Ljubljani je potrdilo
  obsodilno sodbo za nekdanjega predsednika uprave Istrabenza Igorja
  Bavčarja, ki bo moral v zapor za pet let. …..

  • KIKI

   Vikend paket ali kaj bolj resnega? Po moje bo hitro postal direktor
   Doba; ima neke organizacijske sposobnosti, se pravi, da bo iz enega
   zapora naredil dva (pod nujno!), za kar mu bo LJ banka dala
   nepovraten kredit, a njedee?
   Pogoj: Jankovića pusti pri miru!
   Vaš Milan Kučan

   • Krtača17

    Pravjo na Dobu da za žajfo pobirat pa mogoče bo…

    • Rožle

     Maš pa dober okus …

     • Krtača17

      Hehehe

 • Vojteh Dovč

  sigurno je Kučan kriv za to!!!

  • Lustrator

   Za neargumentirane kretenizme v tvojih komentarjih prav gotovo.

   • Krtača17

    Saj je Janša rekel tko? A zdaj Janši ne verjamete več?

    • barbara rov

     A ti sovražiš Janšo?

     • Krtača17

      Če bo sedel na Dobu ga bom vzljubil.

 • Anton

  zanimivo, predvsem pa del odlomka kjer govori Stane Granda

  https://www.youtube.com/watch?v=K0YHXvv4EKg

  od 1.25 dalje

 • Olga

  Vsa podpora gospodu Brščiču! Zame je pravi intelektualec! Resnica je resnica, pa kakor koli jo izkrivljajo komunisti, pride vedno na dan!

 • Darth Vader

  Bernard Brščič je kr legenda, on bi mogu bit predsednik NSi pa bi bla NSi desnice vredna stranka….

  drgač pa…..teroristični napad v Manchestru, kaj so Vam zamolčali? Videoprispevek s slovenskimi podnapisi https://ambasador21.wordpress.com/2017/05/24/teroristicni-napad-v-manchestru-kaj-so-vam-zamolcali/

  • Lustrator

   Podpišem. Da bi Nsi spet postala zares žlahtna krščanskodemokratska stranka bi na čelu potrebovala nekoga Hojsovega ali Brščičevega kova (tudi Dolinarjeva bi bila odlična izbira). A to je interna stvar članov te stranke, ki se se tiče njih samih – za razliko od njih in ostalih manj prikritih komijev, nekateri namreč razumemo demokracijo in nam je popolnoma jasno, da se nimamo kaj vmešavati v notranje zadeve drugih strank tipa “SDS ne zmaga le zato, ker je na njenem čelu Janša”. Upam le, da se njeni člani dobro zavedajo dejstva, da jih bodo ljudje sodili glede na tisto višje vodstvo, ki ga bodo sami izbrali. Če sta torej na čelu stranke Ljudmila ali Tonin, naj ne gledajo čudno, ko bodo označeni za previrantski partijski privesek ne glede na to, da je morda večina njihovega navadnega članstva poštenih krščanskih domoljubov. Verjamem tudi, da je v SLSu še nekaj poštenih domoljubnih kmetov, a dokler bodo na čelo svoje stranke volili murgeljske hlapce, jih bomo po njih tudi sodili. Vse imajo v svojih rokah.

 • hermannn

  Kovač (Mihec) je trd seveda komunist, torej ekstremistični levičar, kar pa seveda skriva in si že dolga leta skuša v javnosti ustvariti lik zmernega, sredinskega intelektualca. Možakar ni ne intelektualec, ne sredinec, ampak ena navadna”murgelska” lutka. O njegovi etični drži pa kar nekaj pove tudi njegova lastna ex-družinska romanca.

 • janez zorman

  Kovač v svoji ihtavosti, večkrat pomeša stranke z podobnimi začetnicami. Glede na to, da so komunisti zaplenili židovsko hišo Moskoviču, je verjetno pomešal SD in SDS. Kaj mu pa moremo, če ga “udbopartijski atej” ni naučil demokracije.

 • Krtača17

  Torej gre bavčibavči v zapor. Pet let je res mal kratka doba. Take tiče bi mogl že 91ga leta pohopat. Krog okrog janše se krči. Kmalu kmalu bo na vrsti… Al za eno al pa za kako drugo stvar… Pravici bo zadoščeno. Desni pa v jok.

  • Olga

   Vaša intimna opcija bo na vrsti! Kučan! Krog okrog komunistične Slovenije se krči! Veleizdajalca Kučana do smrti v zapor zaradi udbaških zločinov, veleizdaje Slovenije, kraje orožja teritorialne obrambe in sodelovanja z nacistom, špekulantom in rusilcem demokracije in krivcem za smrti nedolžnih Evropejcev, med njimi tudi našega mladega policista!!!! Nismo pozabili! Komunizem je zločinski sistem in v EU prepovedan!

   • Krtača17

    Teb se krči okrog možganov

    • fikus

     Ravno tebi podoben, je tvoj komentar.

  • sprehajalec

   ha, ha, Bavči je kar naenkrat od Janše, desničar. Že videno pri levičarjih, vsak ki jim ne ustreza postane desničar. Ha, ha…

   Krtača, ponavljaj za menoj. BAVČAR IGOR – BAVČI = LDS LEVIČAR, TACENSKI MILIČNIK, KI JE PO DEFOLTU MORAL BITI V PARTIJI. Kolikor mi je znano, nikoli ni iz nje izstopil, tako kot naprimer disident IVAN JANEZ.

   To tudi pojasnjuje dolžino postopkov pri Bavčiju, ker Levičar še ni spravil za zapahe svojega Levičarja.

 • Lisjak

  Tako dobrega intervjuja kot ga je imel Boris Cipot z Bernardom Brščičem že dolgo nikjer ni bilo in ga verjetno še dolgo ne bo.

 • Olga

  Slovenci! Ne nasedajmo več lažem! Ne zgovarjajmo se na druge! Moč je v našem glasu! Vsi na volitve! Volimo desnico!

  • Slovenec

   Ravno zato, ker ne nasedamo lažem Slovenci NE bomo volili SDS-a!!!!

   • Olga

    Jaz naslavljam samo domoljube in pokončne ljudi, ki imajo Slovenijo v srcu! Takšen je tudi naš Ibro!

    • Krtača17

     No ti to sigurno nisi. Pašeš bolj h janezovim radodajkam.

     • Janez

      REDAKCIJA !
      BRIŠITE TEGA ” KRTAČO” HUD – BRESRAMNEŽ JE. Žali ženske.
      Predvsem je dokaz ,
      Da vsakemu zlobnežu !
      – pa spet ni dovoljeno pisati na ta ok domoljubni portal ! Mar ne ! L.r. Janez KOMENDA

     • sprehajalec

      Spravlja se na tistega, kjer si upa.

     • fikus

      Misli, da so vse ženske, kot njegova koza.
      Atlih pa res ni

     • Olga

      Ste advokat in to brez argumentov? Pravilno: ženska ima prav! SDS je odličen izbor!

   • Janez

    Ne nasedajte komentatorju z vzdevkom ” Slovenec”
    Nikjer ne dokaže,
    Da je Slovenec !
    Če pa je Slovenec
    in je iz ex KP, ZK strani – je pa bllefer TE STRANKE NIKOLI NISO BILE – DOMOLJUBNE.
    SLOVENSTVO
    JIM JE BILA POSTRANSKA STVAR , Ali pa so ga zatirali !
    Kar so
    – lahko dokazljiva dejstva.
    POTRUDI SE BITI POŠTEN –
    – KOT SE ZA NAS SLOVENCE SPODOBI – “SLOVENEC” ČE SI SLOVENEC”Janez KOMENDA

    Gotovo j

   • montyamp

    Čuj ti izbrisanec , tako kot ti je norel od enga udbovca pes .
    Čez dva dni je crknil .

   • dvanajstzvezdic

    Od kje tebi pravica, da odločaš v mojem imenu koga bom ali ne bom volil? A te matra domotožje po totalitarizmu?

   • garfi

    Zlovenci ne boste volili SDS

 • Slovenec

  Ali imajo novinarji Nove24 v genih, da lažejo, obračajo besede in zavajajo slovensko javnost na tem portalu?

  http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/holokavst-med-mitom-in-neizpodbitno-resnico-pogrom-nad-bernardom-brscicem/

  • Olga

   Ajde “Slovenac” u Srbiju!

  • dvanajstzvezdic

   Bom ponovil vprašanje na katerega se spretno izmikaš. Od kje tebi informacija da je Janša Albanec? Če ne zavajaš potem že enkrat odgovori na to vprašanje.

   • barbara rov

    Bom odgovoril namesto njega…Ta informacija je prišla direktno iz njegove domišljija…

  • Viktorh

   Če imaš ti genski feler, ni nujno, da ga imajo drugi.

   • Krtača17

    Glede na razvitost in umsko zaostalost bi rekel da desni genov sploh nimate….

  • barbara rov

   Veš kaj, ko zaslediš kako laž, kar opozori, nič bat…

   • Slovenec

    A ti si pa rudar drgač?

 • Slovenec
  • Ryuk

   Nekdo tukaj sploh ni prebral člankov. Ali ju pa ne razume. Ta dva članka ne zanikata holokavsta, temveč govorita o svobodi govora.

   • Krtača17

    Ja to bo ja hahaha

   • Viktorh

    očitno tudi ti NE razumeš…

 • fikus

  Od kdaj pa imajo na psihiatričnih oddelkih naših klinik pacienti možnost uporabljati neomejeno internet ?
  Neverjetno, kako nekatere ni nič sram lagati celo na nacionalni TV.
  Kaj je postalo z našim narodom.?

  • tohuvabohu

   Nič nepredvidljivega. Če kdo misli, da je 45 let udbopartijske tiranije ostalo brez posledic, se moti.

 • Fogglof Tunnek

  Čuj Marjanca Scheicher, a te resnica boli? Miha Kovač je zelo cenjen na področju informacijske znanosti, je verodostojen in ne laže…kapish? Ta portal je do fsega sovražno nastrojen…niti ene…NITI ENE pozitivne stvari ne najde v delu vlade…niti ene pozitivne stvari za migrante… nič nič nič…
  Marjanca, ukvarjaj se rajši erotičnimi sejmi, z LaToyo, z dildoti…politiki pa pusti pri miru!!!

  • Rožle

   Ti strojnik …
   Kako to, da raje pišeš pravljice … kot pa, da se držiš svoje stroke ?

   • fikus

    To so rdeči “pravljičarji”, ki so napravili šnelkurs o tem, zato njihove izjave so neverodostojne in iz vidika resničnosti neuporabne …..beri lažnive.

  • Janez

   Ti!
   Zoprnež od F. TUNNEKA
   – PA PUSTI – OK ŽENSKE – PRI MIRU !
   Gospodična ima ravno tliko pravice do objavljanja – kot ti !
   A?
   Si sovražnik žensk ? Se jih bojiš. Te nobena ne mara?
   NRMALNE ŽENSKE
   NE MARAJO NOTRANJE UMAZANIH MOŠKIH – kar jr prav ! A ne ? L.r. JAEZ KOMENDA

  • tohuvabohu

   Ahahaha, če eno lažnivo rdeče govedo izdavi, da je Kovač verodostojen, potem bo že držalo …
   Kaj si pa ti našel pozitivnega v zvezi z migranti, prismoda?

 • Anton

  mene bolj kot ta relativno nepomembna zadevca, po domače rečeno bombica, bolj zanima razprava in to sedaj aktualna, referendum o drugem tiru.

  • KAPIBARA

   Si že dal glas ZA referendum

 • Silka

  Banda komunistična, bo s svojimi oprodi in lažmi naredila vse, da bi še bila enkrat na oblasti, toda NE BO JIM USPELO.

  • Krtača17

   Bo bo.

   • Janez

    Ne !
    Ne bo !
    Dosegli bomo izločitev strank, ki se niso odrekle KP, ZK TOTALIITARIZMU. Janez Komenda

    • Fogglof Tunnek

     Bo bo.

     • Janez

      Oh?
      NE ZAMUDI ITI V “HIŠO CVETJA” V Bgd. – POČASTITI TISTI ŽAKELJ PESKA !
      Ki
      JE V GROBNICI,
      V KATERI NAJ BI BILI OSTANKI ČLOVEKA

      ZNANEGA KOT “MARŠAL TITO” !
      Saj žakelj peska ali “maršal Tito” ?
      A se razlika opazi.?
      NO – ŽAKELJ PESKA NI NIČ ZLOBNEGA…MARŠAL – P JE BIL , l.r. Janez KOMENDA
      P.S.
      MARŠAL TITO PA JE BIL – KAR ZELO ZLOBEN EGOMAN.

     • Janez

      Ti!
      Dobro poznaš ex KP, ZK polit zločinski totalitarizem !
      Boš pomagal, da ga ne bo več nazaj?
      A ne Tunnek ?
      Naj ex “maršal Tito” kar bo ? Vreča peska. Saj je bil – materialist. Janez KOMENDA

  • Olga

   +++++++ poglejte levake, kako so živčni!

 • Rožle

  Bavačar In Dimitrij sta si zelo podobna …
  ko ni druge, je spet SDS njihova zaveznica ..
  levaška dvoličnost ..

 • montyamp

  Genetsko strukturo podalpskega prebivalstva je z ustanovitvijo KPS leta 1920 začel razjedati utopični univerzalizem , ki je na smrt skregan z realnostjo kot so komunist-fašisti s poštenjem in resnico .
  KRI NI VODA .
  Banditski morilec ne more vzgojiti normalnega naslednika , saj od morilske ljubezni skurjeni možgani ne morejo napolniti duše otroka z drugim kot vampirskimi vzgibi , katerim potem hlapčujejo neligitimno izvoljeni predstavniki murglosrbskih ultraidiotizmov .
  Neobvladljivo izkrivljeni neuravnovešenci ki paradirajo na
  HANZI RTV – CENZURA IN LAŽI NA POLOŽNICE ,
  indoktrinirajo ubogi lačen narod za denar katerega si je slednji moral ob vsej revščini , trgati od ust .
  Barbari so prišli , poklali in odšli .
  Komunisti so najhujša oblika zla , ljudi pripravijo do tega , da se sami pokončajo .

  • Krtača17

   A to ti vsak dan pred špeglom zjutri govoriš sam sebi? A pa si si že začel verjet? Ker drugi ti prav gotovo ne. Božec…

 • montyamp

  LAŽ JE NESMRTNA DUŠA MURGLOSRBSKEGA FAŠIZMA .

 • sprehajalec

  Opozarjal sem pisca članka, naj se te teme izogiba. Štab levičarskih umov (kljub omejenemu dometu), bo naredil vse kolobocije, da očrni slovensko desnico pred EU, kjer je to vprašanje Tabu tema. O tej temi se ne razpravlja in tako pač je. Nobena javna oseba, ki se dotakne holokausta izven predpisanih smernic v Eu ne preživi.

  Nova, toplo priporočam, da se v bodoče izogibate holokausta v besedni zvezi, ki je tudi v najmanjši meri lahko razumljena dvoumno. Stotine penzioniranih partijcev samo čaka na to.

  Čeprav se samo partizansko gibanje nima za pohvaliti z rešitvijo nobenega slovenskega Juda. Sedem Slovencev, posameznikov je dobilo naziv Pravičen med narodi (Righterous among the Nations) Naziv, ki ga Izrael podeli vsakemu, ki je dokazano rešil Juda ali več njih med vojno. Enega ali tisoče njih. Najbolj znana nosilca sta naprimer, Oscar Schindler, Raoul Wallenberg. Največ je ta naziv dobilo Poljakov, 6600, Nizozemcev, 5500, Francozov 4000, Nemcev 500. 115 Hrvatov, 135 Srbov….

 • garfi

  to je komunajzarska taktika z lažmi
  in oni so skrajneži in populisti v čisto vsem

 • Fogglof Tunnek

  Haloze express:

  Tunek: “Verjamete, da je možno ljubiti dva moška hkrati?”

  Marjanca: “Verjamem, da nekatere ženske to lahko počnejo, jas bi tudi lahko. Celo tri hkrati!!! Najbolj mi je fšeč menage a trois…tudi z vami g. Tunek. Ste mi zelo simpatični moški, kljub temu, da ste levičar jas pa strastna desničarka.”

  • garfi

   spet široko hodiš

 • garfi

  to je tudi taktika trollov tunek krtača cepc z lažmi
  in oni so skrajneži in populisti v čisto vsem

 • garfi

  SDS je nevarna murgelski mafiji in drugim kriminalcem
  ker imajo v krempljih tudi v rtv bodo svinjsko lagali in manipulirali naprej
  jugordećuhi so po vojni svojim žrtvam zaplenili premoženje v desetisočih primerih
  in ponovno bodo, če jih ne doleti roka pravice
  sem proti vsaki popustljivosti do kaznovanja svinjarij

 • Fogglof Tunnek

  Haloze express:

  Tunek: Ga. Marjanca, kaj je največja neumnost, ki ste jo storili v imenu ljubezni?

  Marjanca: “Da sem možu v pravem striptiz klubu plesala striptiz… on pa mi je za spodnje perilo zatikal denar.

  Tunek: “Samo to”?

  Marjanca: “Enkrat sn poskušala imeti seks z garfijem, pa je mačkon tako debeli, da mu nisem mogla najti tiča…čist not mu ga je potegnilo. Sn ga v mačkijo rit brcnila in odšla…po zlatega Stojana.”

  • garfi

   ti Koza spet ni dala ?
   očitno te je začopatilo društvo proti mučenju živali
   poklical sem jih

 • Fogglof Tunnek

  Haloze express:

  Tunek: “Za ohranjanje zakona je treba dnevno vložiti veliko energije in truda. Kako to storite sami?”

  Marjanca: ” Z možem si redno izkazujeva majhne pozornosti in si uresničujeva skrite želje, od šlatanja do francoskih poljubof. Če njega ni mislim na vas g. Tunek in se igram z mojim zlatim Stojanom.”

  • garfi

   svinjaš in kozlaš , da je potrebno poklicati čistilni servis
   vidim da imaš Mačka po šmarnici

 • samotoje

  Kovač? On ne loči med lažjo in resnico. Zato je stalen gost na TV. Nežmahu je bilo oni dan očitno nerodno, ko je poslušal Kovačevo laganje in nakladanje.

 • piko8

  kovaču je bila v zibelko položena laž “porola komunizma”, laži, kradi in ubijaj poštene delavne Slovence !!!!

 • stajerc5

  Kovac ni enako Kovac! Primerjajte Stanislava Kovaca, ex- Finance, z tem duhovnim revezem!

  • Lustrator

   Bravo, dobra paralela. Skoraj sem pozabil nanj – je sploh še kje javno aktiven?

   • stajerc5

    Vem ne, ampak mislim, da je odsel nekam v tujino. Tako dober ekonomist nima nobenih problemov z dobro sluzbo, v tujini- seveda!!

 • Janez

  REDAKCIJA !
  Dajte – kar vrzite dol tega zlobnega klovna od Tunnka – dol s portala !
  Več kot milion-krat – je dokazal ?
  Da je le ? Navaden zloben provokator !
  Naj?
  GRE ČASTITI !
  TISTO “VREČO PESKA=MARŠAL BROZ” V “HIŠI CVETJA” V BGD. L.R. Janez KOMENDA

  • Fogglof Tunnek

   Marjanca Scheicher – od Kešpičke do novinarke v službi resnice… hahahahahahahaha …

   • Nata

    Izgleda, da ti je ženska zelo všeč. Stalno pišeš o njej.

  • Nata

   No, jaz imam predlog. Zmenimo se, in ga vsi ki ga ne želimo brati, blokiramo !

 • Slovenec

  Ravno zato, ker ne nasedamo lažem Slovenci NE bomo volili SDS-a!!!!

  • Rožle

   Duhec3 02.11.2013 23:43:02
   Itaq…. AVE SDS

   • Slovenec

    Napisal sem “Slovenci”! Za Muhića, Duheca, pa tud za Zagorja (če še ta člouk sploh žvi) mi je pa vseen koda bodo volili …

  • sprehajalec

   Slovenac, danes si pa v akciji? kamor kliknem udari ven tale fusbalska žoga…

  • Minovak

   Slovenec – koliko ti je za to plačal murgeljski palček in ali imaš od ure ali od enega zmazka? Vem, da rdeči fašisti plačujejo take brez IQ-ja in uporabljajo za svoje podle namene (preverjeno), zato ti priporočam, če že ne maraš svoje države in se iz tvoje oprane glave cedi pralni prašek, potem tiho sedi v kot in tam sedi do konca svojih dni. Rešitev zate in za nas!

  • šmentanamuha

   Katerim lažem? Dobro bi bilo, da to podkrepiš s konkretnim dejstvom.

 • Fogglof Tunnek

  Vir Mladina: Nova24TV, medij v službi resnice, ima novo pridobitev. To je 34-letna novinarka in pisateljica Marjanca Scheicher. Njenega imena še nismo zasledili v »resnih« medijih, saj je večji del kariere sodelovala s tabloidno revijo Nova, kjer je ustvarila mariborskega »slavčka« in samopromotorja Damjana Murka. Napisala je tudi njegov življenjepis. Ni pa pisala zgolj o njem, zanimajo jo veliki zvezdniki, napisala je tudi knjigo o pornesi La Toyi in še nekaj erotičnih romanov. Med najbolj razvpitimi sta dva dela knjige Kešpička, pa tudi delo Obsedenci, ki govori o najboljših prijateljicah, starih od 25 do 30 let, ki sta še vedno samski in na lovu za bogatimi poslovneži. Glede odprtosti do seksualnosti je nekje na ravni Vesne Vilčnik iz kluba Češplja, ki je med tem Novo24TV že zapustila.

  • Nata

   Ti posluš ! Nehaj nakladati !
   Če ne bi bilo takih , kot si ti ( in izgleda , da vas je veliko ), ki obožujejo pornografijo in bog ve kakšno muziko poslušaš. . . . . . . .tudi La Toye, pa Murka ne bi bilo. Umetniki – prav vseh vrst – so brez publike ničle. Potem tudi M. Scheicher ne bi imela priliko pisati o njih.

 • Janez

  REDAKCIJA !
  PREPOVEJTE VZDEVKE, KI OMOGOČAJO ŽALJENJE – IMENA NAŠEGA NARODA.
  Ta !
  Zlobni klovn oz. Zlobna nakaza z vzdevkom “aSlovenec” to počne ! L.r. JANEZ KOMENDA

  • Fogglof Tunnek

   A zaj je treba že Slovenca skinit?…Pje Janez Komenda, ti si bolj radikalen kot tvoj soimenjak Janez iz Grosuplja!!!

 • Fogglof Tunnek

  Haloze express:

  Tunek: “ga. Marjanca, od kod veste toliko o seksu? Ste pravi ekspert na tem področju?

  Marjanca: “Imela sn najboljšo učiteljico na svetu, celo sma v sorodu. Evo poglejte kdo to je…fsi jo dobro poznate:

  http://www.google.si/search?q=Marjanca+Scheicher&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiL29jKqYjUAhWBFSwKHWYCCvIQsAQILA&biw=1366&bih=638#imgrc=_ludjfQZrRA73M:

 • Fogglof Tunnek

  Pje ima Nova24tv perspektiven kader… Marjanco Scheicher, pa osla Donkey-a…

 • Fogglof Tunnek

  Od rumene estrade do resnega, verodostojnega novinarstva v službi resnice je samo korak…a ne Marjanca???

 • Fogglof Tunnek

  Marjanca Scheicher je napisala biografijo o Damjanu Murku in pornesi La Toyi…a danes pa se ukvarja z g. Miho Kovačem, profesorjem Filozofske fakultete????… Pje, gnes bi fsi radi bili intelektualci, pa makar imajo dokončano sam O.Š.

  • Olga

   Prevod: Marjanca je naredila odličen članek in zadela žebljico na glavico! Mimogrede je zadela se Tunekovo komunistični betico! Bravo Marjanca!

 • Janez

  REDAKCIJA !
  KAR DOL S PORTALA !
  GA DAJTE – TO PLAČANO “SRAKO OD F. TUNNEKA !
  “TUNNEK !
  Ti si pa res ena navadna – klada lesa od “osebeka” ki nosi hlače .
  A bogve, če upravčeno nosi – moške hlače.
  A!?
  Si ženskam fovš njih ženskih čarov? S tem ni nič narobe.

  Bukoov hlačman – pa je pač. Le bukov hlačman. Neobdarjen od narave. L.r. JANEZ KOMENDA

  • sprehajalec

   Bolj se jeziš, bolj je srečen. Takšen karakter je, pije drugim energijo in to ga poživlja. Pravi levičar je.

 • dob

  Darko Štrajn je javnosti lepo razložil na TV kako to gre! Na jasno vprašanje, če je Janša terorist, je odgovoril: seveda je!
  Skratka. Če imamo komunistično diktaturo, je to demokracija.
  Demokracija z več strankami (takimi, ki niso samo komunistične) torej večstrankarski sistem, je pa terorizem.

  Mi ‘mamo se štrajn, pa če vam prav je al’ nee….!

 • Janez

  Ja?
  F. Tunnek pa “kardelj” dr. Štrajn !
  Pač . Jamrajo, stokajo, spuščajo razne glasove itd.
  Saj?
  Pujski tudi cvilijo – ko jih odstavljajo od seskov ! Mar ne ? Le za to gre.
  Ne uspeva jim več prodajati !
  pokvarjene ex KP, ZK robe ? Ex KP, ZK ” klopotcev” iz Jajca. Zato “cvilijo”? L.r.JANEZ KOMENDA

 • Slovenec 33

  Ker imajo topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma prednostno pravico blejenaja v mainstream medijih, izgubljajo pravi pomen slovenske besede, kot so pravičnost, etika, morala in domoljubje.
  Njihov novi pomen je v fdvističnem novoreku popolno nasprotje prvotnega pomena istih besed.
  Na ta način izgleda pri površnem poslušanju in branju nihovih izcedkov, da ti topoumni produkti usmerjenega izobraževanja celo kaj pametnega povedo, ampak samo izgleda.

 • if

  Vsebina članka popolnoma demantira Miho Kovača, izpostavlja ga kot neverodostojno osebo, kot nedemokrata, kot osebo nespopobno korektnega dojemanja zgodovine in sedanjosti, kot lakaja laži, potvorbe!

  Nacistični holokavst so vzdrževali tudi komunisti v času veljavnosti pakta Hitler – Stalin. https://www.youtube.com/watch?v=9XHu9CX0y9A (od 6:55 naprej).

  Stalin kot šef Kominterne je bil nadrejen Titu in Kardelju. Kot šefa KPJU oziroma KPS sta bila hkrati člana Kominterne in posledično del sistema, ki je vzdrževal nacistični holokavst.

  Kovač&Nazorsko njegovi vključno z aktualno oblastno vrhuško generirajo laž, da vzdržujejo laž!
  Čas, resnica in tehnologija so njih nasprotniki, zato Slovenija z njimi nima prihodnosti!

 • Krtača17

  V tem članku je čutiti strah sdsovcev da izgubljajo tla pod nogami. Zato zdaj izgubljajo še pamet. Na pravi poti smo. Totalitarci kot so sds v parlamentu nimajo mesta. Razen če želimo ponavljat zgodovino in odpirat hude jame. Izbira je na strani volivcev, ki pa niso teleta kot sdsovci strumno razglašajo.

  • Olga

   Prevod: SDS bo dobila večino na volitvah! Privilegiji adijo!

   • Krtača17

    Seveda! Sds po vsakem vlečenju črtic zmaga.

 • komunist

  Gospod profesor Kovač je povedal samo resnico, ta pa hudo boli, kajne desnuharji?!

  • rubec

   Bili boli priznam. Ampak zobozdravnik pravi da zaradi kariesa.

  • Olga

   Tovariš Kovač je govoril “resnico” po komunističnih navodilih, ki jih vodi laž! Laž je nesmrtna duša komunizma! Komunizem je zločinski sistem! Vsako poveličevanje je kriminalno dejanje in kaznivo!

  • Fogglof Tunnek

   …boli boli, joj kako boli…hahahahahahaha… prekprokleti voluharji desnosučni…

   • Nata

    Ja, kaj za hudirja te pa tako boli ? Vas levosučne kar naprej nekaj boli !Pa, kaj je to prekprokleti ?

   • fikus

    A te boliiii……jej, si bogi, bogi…..pejd hitr do dohtarja! Lohk je neki ZLO resnega….

  • Karmen

   Ne morem zastopiti, kako lahko tako lažeš.

 • Fogglof Tunnek

  Miha Kovač nikoli ne laže…je preveč pošten človek !!!

  • montyamp

   Haha , prvi pošten komunist .
   Ga bomo dali v šnops .

  • Nata

   Da ne laže ? Ja, potem pa le ima kakšno gensko okvaro !?

  • Janez

   Bodiva konkretna ! Pustimo dr. Kovača !
   Dr. Jovan I. DERETIĆ ,Srb – pravi: Maršal Tito je bil WALTER J. WEISS po arhivih CIE.
   Poljski Žid.
   Iz ZDA POSLAN DELATI ZBRKO
   IN POSLAN POSLABŠEVATI MOČ LENIN-STALINOVE RUSIJE ! Laž? Res? L.r. Janez KOMENDA

 • montyamp

  Komuniste je Bog naredil iz tistih odrezkov , ko je vrtal luknje v pasje r.ti .

  • Lustrator

   Heheheh, močna!

 • montyamp

  Levičar ki ne laže je tako desničar .

 • montyamp

  Stalin je svoje maturante tito-kardelj-kidrić-maćek … učil takole :
  Laž ima vedno večji učinek kot resnica,važno je priti na oblast , četudi preko trupel .
  Bataljon laži varuje resnico .

 • Nata

  Saj o M. Kovaču res ne izgleda izgubljati besed. Vemo kdo, ali kaj je !
  Pa vendar prav nič ne škodi in je za marsikatere, ki res pojma nimajo, kaj in kdaj je ta mož povedal. Zato še pišite.
  Me pa zelo moti to seks- packanje nekaterih spodaj. Prav zvito speljejo pozornost od članka. In, mi nasedemo. In, se kar nekaj v tri dni prepiramo.
  Tunnek je velik , nesramen provokator.

 • Janez

  MONTYAMP – bistro razmišljaš !
  Se strinjam.
  Zlobni STALIN najprej Kominternovce in slo t.i. “španske borce” poslal v Španijo.
  Pod
  direktnim NKVD VODSTVOM IN NKVD KONTROLO – SO POLIT MORILI VERNE ŠPANCE.
  KO
  O OROPALI ŠPANSKO DRŽAVNO ZLATO . IN KO JE STALIN TO ZLATO DOBIL !
  Je STALIN
  t.i. Kominternovce in
  slo “španske borce” – pustil ? NA CEDILU. TAK JE KOMUNIZEM-STALINIZEM? L.r. Janez KOMENDA

 • Krtača17

  Važno je da smo antijanšisti močnejši. Vse desno janšistično nabijanje na tem portalu sploh ne pride do izraza.

 • MEFISTO

  Geni so seveda že pomembni, toda njemu se očitno to tudi splača.

  Pri rdečkarjih, kolikor jih je, s Krtačo17 in Tunnekom vred, ni mogoče računati niti na minimalno poštenje, sicer bi bili pošteni in ugledni desničarji, kakršni smo mi.

  • Krtača17

   Bog ti požegnaj eno lepo oblazinjeno sobico v Begnah….

 • ljubinica

  Na naslednjih volitvah bom volila tisto stranko ki bo imela v svojem programu ukinitev obveznega placevanja rtv.
  Naj si svojo laznivo levakarsko propagando financirajo levaki sami …

 • karlina

  Barabe laznjive, zato ze nekaj let ne gledamo MURGELJ TV, čeprav jo moramo PRISILNO PLAČEVATI !!!!!!

 • Johan

  Tip je zabit in slabo umn ima pa gangreno od radikalne levice.

 • Johan

  A KJE PA VIDITE PROFESORJA, JAZ VIDIM SAMO PRDECA

 • Aton

  Kovač je v služi pri mafiji. Če bi bil tečen, bi ga čakal primer Magajna.

 • šmentanamuha

  Privilegiran komunajzl Miha Kovač v pravi partijski maniri….ni kaj dodati. Partijska hobotnica je še vedno živa, čeprav izvaja mimikrijo. Očitno je Janša res edini pravi lider v Sloveniji, sicer se ga rdeči ne bi tako besno bali in se ga poskušali znebiti. Njegov nastop na kongresu je bil zelo državniški, podprt z Orbanovim obiskom, tako da imaj kar nekaj razlogov za zaskrbljenost.

 • Janez

  Ja?
  Stvar z Židi od leta 70 naprej, ko so bili izgnani iz Jeruzalema – ni čisto enostavna !
  Kot
  Ljudstvo imajo – Židje – veliko kvalitet – in veliko temnih plati.
  Opomba g. B. Brščiča, da se zaradi holokavsta nad Židi
  – blokira normalen razvoj narodne zavesti starih EU narodov – ima precej osnove. L.r. JANEZ KOMENDA

 • ljubinica

  Saj da so komunisti judom po vojni pokradli vile je popolnoma v skladu z njihovo mentaliteto.
  Komunisticni pisatelj misko kranjec v noveli rezonja na svojem naslika oduren lik prekmurskega judovskega trgovca.
  Rezonju uspe ukrasti njegov denar ….
  Zaradi tatvine ga nikoli ne pece vest. Saj se je jud dokopal do bogastva z izkoriscanjem revezev kot je rezonja ….
  Rezonja si je le vzel kar je njegovega …

  • Krtača17

   In?

   • ljubinica

    Ha ha
    Komi krtaca se leta 2017 odobrava plenjenje bogatih judov …
    Saj je prav a ne da se v vilo judovskega kolaboranta moskvica naseli kidric …

 • Krtača17

  Šmentanamuha, največji partijc se je zmimikriral prav v sds hahahaha

  • šmentanamuha

   Bivših partijcev je gotovo vsaj še polovica Slovenije, če ne več, tako da očitanje partijskega članstva nekak ni najbolj na mestu. Zdej če misliš, da te levi partijci vodijo v lepšo prihodnost, jih boš pač podpiral, jaz jih ne več. Na levi ne vidim nobenega kompetentnega voditelja, samo še podgane, ki slutijo, da se je Titanik začel potapljati.

   • Krtača17

    A desni partijci so pa za podpret? Hahaha

 • David Lokatos

  JANSO na povelsjtvo Slovenijein krimal izgine v 1 mesecu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Tetka iz ozadja

   Saj je bil, pa je njgov Časar takoj pokradel Luko Koper

 • Rožle

  Naravno odvajalo …

 • VERZIFIKATOR

  Mihael Božo Vokač

  KOVAČEVA ŽRTEV

  Nastopil včeraj vaški je kovač,
  nabijal s silo vso po nakovalu,
  orodje bi polomil v jezi kmalu,
  prilival k ognju kakor star nergač.

  Delal vtis, da je zelo načitan,
  skliceval se namreč je na knjige,
  a imel povsem je druge brige,
  dal produkt od sebe neužiten.

  Je iz knjig povzeta dejstva mešal,
  jih obdeloval prav po kovaško,
  z njimi se šopiril nastopaško,
  stiskal jih, ožemal, tudi prešal.

  Mešal dneve v tednu je nenehno
  in imena svojih naročnikov,
  koliko da podkoval je bikov,
  hvalil se kovač je prav prilehno.

  Se obril je kakor kak zapornik,
  žrtev ubogo ves čas izigraval,
  vse variante spretno preigraval,
  kot da sam Mefisto mu je vzornik.

  Malo še, pa delal bi se mrtev,
  sam osmrtnico bi si napisal,
  se pod njo premišljeno podpisal:
  zapoznela holokavsta žrtev.

  • VERZIFIKATOR

   Le od kod je ta pritlehnost vzeta?
   Ah, seveda, gre za atavizem,
   cepljenost na totalitarizem,
   dediščina genska od očeta.

 • TOML

  Komunistični profesor Kovač bo moral provizijo,
  ki jo je prejel za nagravžno laž vrniti, ker ga je NovaTV rakrinkala.
  Čestitam NovaTV in čim več tega!
  Kovaču pa predlagam, da dudo, ki jo ima v riti,
  vtakne v rdeči gobček.

  • Krtača17

   Ko se boste vi na novi opravičl recimo šahistki z Madžarske, pa vojski pa policiji pa…. no pol bi pa mogoče blo pošteno da si zaslužite opravičilo. Drugače pa ker si nepismen:

   Miha Kovač
   10 ur nazaj
   če oddaja res ni bila predvajana na novi TV, se vsem prizadetim za izrečeno iskreno opravičujem, očitno sem nasedel poročanju drugih medijev. Sicer pa vztrajam pri tem, da je izjava Bernarda Brščiča nedostojna in da pomeni zanikanje holokavsta. In ni res, da me je nova tv prosila za pojasnila, saj nisem dobil nobenega tovrstnega sporočila,

   • Krtača17

    Tko da TOML, parkrat si nas že nategnil. Tokrat je bilo zadnjič! In ja, dolžan si opravičilo človeku.

    • Duhec

     Morš pa priznat, da ma opičje nizko čelo ta Miha…

   • Andreja Knego

    In? TOML ni nikjer trdil, da se Kovač ni opravičil!???
    Omenjal je le razkrinkanost in rdeče noske. Kaj si hotel pojasniti s svojim odgovorom?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, SDS na čelu z Janezom Janšo se poigrava z nacionalističnimi strastmi v trenutku, ko begunska kriza v Evropi doživlja enega bolj dramatičnih vrhuncef… Zanikajo holokavst kot podlaga za zanikanje “holokavstva” nad muslimani. Miha Kovač dobro ve kam pes taco moli !!!

 • Adolf Hitler

  Juden Antifa pseto

 • TOML

  Se je Kovač že opravičil za vsa zavajanja, ki jih je izrekel?
  In za vse svinjarije, ki je učil naše otroke?
  In ker je nasprotoval osamosvojitvi?
  Rdečega kretena obsodit in nagnat!
  Takoj!

 • Fogglof Tunnek

  Takoj preklopite na Kanal A…Trebušak bo povedal kako na vaši Nova24tv zanikate holokavst…Hitro, zaj trenutno so reklame!!!

  • tohuvabohu

   SDS je uradno uvedla Dan spomina na holokavst v Sloveniji. Zanikajo ga tisti, ki domujejom v vilah, ukradenih v taboriščih umrlim Judom. https://twitter.com/jaka_dolinar/status/866754991117217792

   • Fogglof Tunnek

    Ka zaj osel, gledaš Kanal A…kaj leti iz gobca Brščica???

    • tohuvabohu

     Molči, govedo zarukano. Kdo te je pa kaj vprašal?

   • Adolf Hitler

    Was hast du gemeint Holocaust oder holohaux!

    • tohuvabohu

     Zakva prašaš?

 • Tetka iz ozadja

  Kako kaj sodrga SDS-ovska, prišel sem samo, da vas malo zajebavam.

  • Fogglof Tunnek

   SDS-ova sodrga zanika holokavst…fse so povedali na Kanalu A !!!

   • sprehajalec

    Se ti je ponovno dvignil, kljub tvojim 40 letom? Posveti se kozi Juliki, ne pa flancati o stvareh, o katerih nimaš pojma…

  • sprehajalec

   Oziroma mi tebe…..

  • Srečko Starič

   Zajebava te tvoja mama ko te je rodila…

 • Fogglof Tunnek

  Na Kanalu A sn temeljito poslušal Brščiča in je jasno rekel tudi tote bedede “domnevni genocid”… Ma to ti je klero-desničar, klero-fašist in klero-nacist !!!… Proti Brščiču je že podana kazenska ovadba…Upam da bo mastno plačal za svoj umazani gobec !!!

 • totex39

  Kakšna svinjarija in agonija iz strani levičarskih medijev in to na A- kanalu, kjer spet lažejo, da je Janša tisti, ki pravi, da holokavsta ni bilo. Očitno se približujejo volitve in ga je potrebno očrniti.

 • Fogglof Tunnek

  Nemška zgodovinarka se je javila in ostro povedala, da slovenski komunisti niso nikoli sodelovali z nacisti…NIKOLI. To je potvarjenje zgodovinskih dejstef… Janez Janša je veliki lažnivec!!!

 • Fogglof Tunnek

  Nemško sodišče v mestu Verden je zaradi zanikanja holokavsta 88-letno Ursulo Haverbeck obsodilo na dve leti in pol zaporne kazni!!!… Zakaj sta še Brščič in Janša na prostosti???

 • Jožef

  Bog čuvaj Slovenijo, Slovence in njene pokončne domoljube. Usmili se tudi izgubljenih ovc, katerih um se je totalno pomračil.

 • Fogglof Tunnek

  Posebne zakone, ki kaznujejo zanikanje holokafsta, imajo med drugim, Afstrija, Belgija, Češka, Francija, Izrael, Madžarska, Nemčija, Poljska, Romunija in Italija.

  FSloveniji je zanikanje holokafsta od od 01.11. 2008 inkriminirano kot kaznivo dejanje…297. člen – z dveletno zaporno kaznijo se kaznuje tisti, ki javno širi ideje o večvrednosti ene rase nad drugo ali daje kakršnokoli pomoč pri rasistični dejavnosti ali zanika, zmanjšuje pomen, odobrava, omalovažuje, smeši ali zagovarja genocid, holokavst, hudodelstvo zoper človečnost, vojno hudodelstvo, agresijo ali druga kazniva dejanja zoper človečnost…. Z Brščičem in Janezon takoj v zapor…LAŽETA !!!

 • dvanajstzvezdic

  Fogglov Tunek! Ti si na robu živčnega zloma, po mojem se ti je pa že čisto odpeljalo

 • Stane

  Ima ivan janša v genih, da javno laže in zavaja državljane z bedarijo o sodelovanju nacistov in komunistov? Tolikokrat je že ponovil omenjeno laž, da ji celo sam verjame. Le dokazov zopet nima. Morda mu bo ‘zgodovinar’ leljak kako pomagal. Lažnivci smrdljivi! Posranci.

  • Fogglof Tunnek

   Zato so se odzvali na Kanalu A… Trebušak je rekel, da SDS-of lider in njegova privatna televizija nonstop potvarjajo zgodovino in če se nihče ne odzove na take laži, postanejo normalne. Zato so se morali odzvati. Upam, da se bojo oglasili še na rtv.slo in Planet TV !!!

   • Stane

    Pozdrav od ivana z doba.

  • dvanajstzvezdic

   Stalin-Hitler. Angelo Vode pred vojno in vojno komunistko so Slovenski komunisti poslali v zapor, ker je obsodila paktiranje Hitler-Stalin. Najbolj verodostojen dokaz.

   • Stane

    Povej zgodovinarjem v Nemčiji. Sporazum o nenapadanju ni kolaboracija. Kolaboracija je tisto, kar so počeli domosranci z Nemci. Pomagali so pobijati sodržavljane.

    • macon

     Sovjeti so pošiljali Nemcem surovine, skupaj so razkosali Poljsko, nacisti so se celo urili v Sovjetski zvezi. Sodelovali so.

    • dvanajstzvezdic

     Ha, ha ha…očitno ne gledaš nemških dokumentarnih oddaj, temelječih na zgodovinskih dejstvih. Preprosto povedano, tvoje znanje o zgodovini je zeeeeeloooo klavrno

     • Stane

      Dobro, da je tebi vse jasno in da obvladaš. Očitno pa sektaši še kar hočete spreminjati zgodovino , tako doma kot v regiji. O tem pišem in ne o SZ.

     • dvanajstzvezdic

      Glede na to kako je bila potvorjena zgodovina s strani slovenskih revolucionarjev, gre samo zato, da vam damo “sektaši” vedeti, da ne kupujemo več revolucionarnih buč.

  • dvanajstzvezdic

   Mimogrede, ko govoriš o domobrancih. Katero leto se piše in ali je kje kakšna okupacija tujih sil?

   • Stane

    Kje pa kaj piše o domosrancih? Svečkar, očala zamenjaj. No, tu se pa lahko strinjam s teboj , posranci- domosranci.

    • dvanajstzvezdic

     Lepo so te naučili lagati. Samo spomin imam pa dober kljub tvojim kasnejšim popravkom.

  • Karmen

   Dokazov cele kupe. Pri nas partizani, so oni povedali, da so komunisti do napada SZ s strani Nemčije, sodelovali z Nemci. Pri nas so komunisti napisali sezname za izgon ljudi, da so Nemški oficirji lahko dobili dobre hiše in stanovanja.

 • Fogglof Tunnek

  Na Novatv pravijo, da nobena od trditef Brščiča in tudi sklep ne fsebujeta elementa, ki bi nakazoval, kar se avtorju očita, torej zanikanje holokavsta… K temu se je, če podrobno pogledamo izjavo, izdal z uporabo pridevnika “domneven” v sintagmi “s Kajnovim znamenjem genocida, domnevnega.”… Torej ne lažite in priznajte, da ste fsi na Nova24tv fašisti, z desnosučnimi komentatorji vred!!!… Samo poglejte si izjave vašega liderja Ivana !!!

  • dvanajstzvezdic

   Čisto udbovske metode….priznajte…. itd. A si ti tista udbovska svinja, ki je zahtevala priznanje od ljudi na najbolj krut način?

 • dvanajstzvezdic

  Moram pa priznati, da je zanimivo opazovati vso to levo histerijo, ki samo dviga rating Bršiču.

  • Fogglof Tunnek

   Brščič…napiše se Brščič…

   • Janez

    Ti !
    Tunnek !
    Tole tudi – ima vonj – po holokaustu !
    Kaj pa ?
    ČE TEBE ENI “ŽIDJE” NE – HOLOKAVSTIRAJO ?!
    Glej !?

    Original Jožeka Broza !

    – pol Hrvata, pol Slovenca – je že 1913. leta polžid Jshua Ambros-Meyer “holokavstiral”,

    – pozneje je pa ta zlobni Joshua – “holokaustiral” bogve koga še vse ?

    – napol ali čista “žida” Josef KLEIN in WALTER J. WEISS sta bogve kako bila vpletena v
    “holokaustiranje” protikomunistov, protistalinistov iz ex YU itd.

    Tole s tem ” holokaustir anjem” ni čisto ? Enostavna stvar?
    Ex KPS, KPJ
    JE “HOLOKAUSTIRAL” EX YU NARODE,
    NI MU JIH HVALABOGU – POVSEM JIH “HOLOKAUSTIRATI”.
    A?
    Tebe so od nas Slovencev – čisto “holokaustuizirali”Če
    Boš pa te dni šel na romanje v “HIŠO CVETJA” V BGD – TE ČAKA TAM “VREČA PESKA”
    A!
    Boš častil?
    In žaloval – nad vrečo peka v “HIŠI CVETJA” V GROBU J. BROZA !
    To?
    Ne bo ravno telesni – ampak duhovni “holokaust” F. TUNNKA &COMP. L.R. Janez KOMENDA

  • Stane

   Sektašem se nič več ne dvigne. Še najmanj “rating”.

   • dvanajstzvezdic

    Verjamem, da se ti ne dvigne

 • TOML

  Se je Kovač že opravičil za vsa zavajanja, ki jih je izrekel?
  In za vse svinjarije, ki je učil naše otroke?
  In ker je nasprotoval osamosvojitvi?
  Rdečega kretena obsodit in nagnat!

  Takoj!

 • Fogglof Tunnek

  Brščičef govor je nakazoval kar nekaj antisemitskega razpoloženja. Citirani pasus, ki fsebuje tezo o prisilni holokavstologiji, je že po sebi takšen: “jude nam prikazuje kot zarotnike, ki zlorabljajo holokavst za svoje perfidne sodobne namene.”… Ste vidli gnoj desničarski?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, homofobna je tudi Brščičeva reakcija, usmerjena v direktorja Judovskega kulturnega centra v Ljubljani, Roberta Waltla, ki je javno naznanil njegov pregon:

  “Pedrovski multikulti aktivist Waltl si domišlja, da bo ustrahoval Bernarda Brščiča. Ne bo. Kot to ni uspelo Klemenčiču, ne bo tudi njemu.”… In to vam je intelektualec???

 • komar marko

  no fakti so, da so JUDE, ki so jih rešili iz taboriš preganjali po celem svetu po letu 45. Preprosto, nihče jih ni maral. Fakti pa so, da je uzakonil HOLOKAVST prav Janša in rdečkoti so te stvari dolgoa leta zanikali. Sedaj so si to prisvojili. Enako praznik Prekmurcev in Primorcev ter TIGRA!

  • Krtača17

   A ti moram spet podat dokaz da si se zlagal al boš sam priznal laž?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, NOVA24TV je na seznam svojih ideoloških sovražnikof poleg komunistof, partizanof, feminističnih gibanj, istospolno usmerjenih, borcef za pravice manjšin, zagovorniko svobodne odločitve o rojstvu otrok, pripadnikof nekrščanskih veroizpovedi, ekonomskih migrantof, beguncef itd. očitno dodala tudi JUDE !!!

  • Janez

   Vi !
   Ex KP, ZK – STE PA NAD 70 LEH – “HOLOKAUSTIZIRLI” ? Nas Slovence, vernike . Dejstvo.
   In?
   Še bi nas radi.
   A ste se sami
   “holokausizirali” iz naše prijetne skupnosti
   domoljubnih Slovencev. Šleka pac – prav vam je. Vedno manj vas je. Hudo.L.r. Janez KOMENDA

  • Janez

   Še !
   Nase razširi !
   Plačanih provokatorjev – pa tudi?
   Nič radi ne vidimo. A te še nismo – “holokaustizirali” – se tega bojiš ? Reci.L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   POTEM IMAŠ PA ŽE VELIKO GREHOV ZOPER NAS SLOVENCE. TUNNKA TUDI? Nevšečen.

  • Anton

   A je julika židovska kurba?

  • Taisia

   res je najpametneje budalo spilat, samo ne bo šlo v nedogled

 • komar marko

  samo za rdečkote. Obisk SLO s strani TUMKOTA ureje kardinal RODE. Sam zamislite si, ko se bosta lepotici MELANI in URŠKA sprehodili po rdeči preprogi. Rdečkotom bo tako vroče, da ne bodo potrebovali ŠTEFKINEGA čaja. palček Smuk, bo pa od zavisti stal na PIROVSKI KIŠTI. Drugorazredni pa bo pobegnil na drevo!

  • sprehajalec

   Rdečkarji bodo pa organizirali demonstracije z zahtevo po povišanju plač ameriškega proletarjata.

   • komar marko

    rdečkoti bodo jokali, ker se bodo maškarade in rdeče zastave prepovedale. Bodo spet protesti!

  • Stane

   Da ne bo tako kot na Trumpovi konvenciji in “Melanijinem plesu ” v ZDA, ko ste sektaši bili z dolgim nosom izven kategorije!

 • Iva

  Ko je Kovač v Odmevih lagal, da stranka SDS zanika holokaust, sem pričakovala od voditeljice vprašanje, kdo od vodstva je v imenu stranke to zanikal. Zakaj vprašanja NI BILO je vsem funkcionalno pismenim jasno.
  No, od Kovača in RTVSlo bi stranka SDS morala zahtevati javno opravičilo v ODMEVIH!!!

  • Margu501

   Je bila sinoči v odmevih objavljena zahteva SDS, o popravku neresničnih navedb M.K.

 • Drago

  Nepoboljšljivi levi skrajnež, ta Kovač. Ta se ne bo spremenil niti takrat, ko ga bo hudič jemal.

 • Stane

  SF-SN

 • Janez

  TUNNEK SPET LAŽE !

  Verjetno so mu ex KP, ZK- ji poškodovali psiho.!

  Nad ubogim F.TUNNKOM !
  So najbrž ex KP, ZK- ji izvedli – -“DUHOVNI HOLOKAVST” Zgleda ?
  Vrgli so mu glavo
  v EX KP, ZK

  – “KREMATORIJ ZA SEŽIG NEKOMUNISTIČNIH VSEBIN ! Iz Tunnkove glave !
  In ?
  Saj vidimo – kaj imamo :

  – TUNNKA, KI NI ZAVEDEN SLOVENEC,
  – TUNNKA, KI NIMA NOBENE VERE OZ. JE
  – TUNNEK – “FARIZEJ ?” DOVOLJENO JE, KAR NI IZRECNO PREPOVEDANO !
  AH?
  NAD KOM VSE SO PA VKP B, KPS, KPJ STALINISTI IZVAJALI ?
  – FIZIČNI HOLOKAVST
  – DUHOVNI HOLOKAVST.
  Tega ? JA PA PREVEČ, DA BI O VSEH KOMUNISTIČNIH HOLOKAVSTIH PISAL !

 • Aresnica

  Obvestilo:Ta bebasta tovarišijska ovčka Miha Kovač hodi na obisk tovarišice Nataše Pirc Musar _ kaj češ – omrežna golazen se skup zbira…………………………
  ____________
  Lep pozdrav

  P.s.: Res sem grobo napisal ampak tovariš Dragan Petrovac prijatelj tovariša Miha Kovača je na MMCju pisal o golazni, ki se zbira pred sodiščem v Ljubljani.

 • Adolf Hitler

  Kann mir jemand sagen was für eine Unterschied gibt zwischen Holocaust und Nikolaus die gibt’s nicht Punkt!

  • tohuvabohu

   … was für einen Unterschied …
   Nije žvaka za seljaka, rečejo Hrvatje.

 • Štalmajster
 • Hribouc

  Lažejo, kradejo, zavajajo, uničujejo, razčlovečujejo, dolžijo po krivem, obsojajo po kriven , itd, itd, so anti Božji, torej satanovi, na žalost in hudo!
  Ne jenjajo, nočejo videti, slišati, kaj šele razumeti, so trdosrčni betontanc.
  KATASTROFALNO.

 • Hribouc

  Še enega je razkrinkal g.Omerza!
  PIRJEVCU JE ZLETELA SVINJSKA MASKA S KSIHTA!
  Slovenec, tudi sodelavec italijanske tajne službe.Halo!?
  Zavedni Pirjevec. Veliki Primorec. GIUSSEPE PIERAZZI.

  Avtobiograf tamalega škrata iz Murgel, slovenistanski vodilni zgodovinozlagatelj, laški špicelj.
  Komunist je lahko rdeči fašist in ta je še črni fašit hkrati !
  Hudič je razkrinkan!
  Hvala, g.Omerza, epohalno!

 • janko

  Naj že enkrat CRKNEJO komunizem, socializem, islamizem in slovenska prestrašenost!!
  BRCO V RIT VSEM LEVIČARJEM!! Gnoji levičarski = kuga Slovenije!!

  A ta je profi, deluje mi kot bebo….

 • milanček

  ta idiot zabiti, je lahko kao profesor-ha-ha-ha, samo na kao fakulteti-filozofski!

 • WatsonForus

  Skoraj vsi na FDV imajo v genig rdeče laži!

 • Joško

  Miha, včasih si napisal kak resen članek in povedal kaj pametnega, na stara leta pa iz tebe vedno bolj bruhajo laži, levičarska ideologija,… Nič čudnega, da ima FF vedno manjši ugled.

 • Vinko

  Sramota da ima FDV takšne levičarske sprijence kot je Miha Kovač. Svoje oprane in lažnive možgane je tako in tako povzel po svojem rodu. Žalostno da je ta levičar še vedno profesor na FDV in eden od levičarskih plačancev ki z svojo gnilo retoriko vnaša smrad med narod. Sicer pa od levičarskih zadrgnjencev tako in tako ni za pričakovati.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!