Slovarček za povolilno razumevanje levičarjev in MSM

Luka Mesec (Foto: STA)

Medijski mainstream (MSM) po volitvah skupaj z levico uporablja cel kup novih besednih zvez ali pa so stari izrazi dobili povsem drug pomen. Za lažje razumevanje in prebijanje skozi kopico levičarskih fraz vam bo pomagal slovarček. Je nujno potreben, saj ko levičarji uporabljajo določen vokabular, ne mislijo nujno tistega, kar vam pravijo zdrav razum in izkušnje.

BEGUNEC – Ilegalni migrant, ki preplava Kolpo in je upravičen do socialne pomoči.

DEORBANIZACIJA – Odganjanje tujih investitorjev. Primer: venezuelski predsednik Nicolas Maduro je nacionaliziral ameriško tovarno Kellogg. Deorbanizacija je nasprotje od orbanizacije. (Glej tudi ORBANIZACIJA)

DOBER DRŽAVLJAN – Milan Brglez na “paradi ponosa”.

IMPERIJ ZLA – Skupina 25 odstotkov volivcev, ki so volili SDS.

IZKLJUČEVANJE – Napoved Janeza Janše, da se bo o oblikovanju vladne koalicije pogovarjal z vsemi političnimi strankami. Izključevanje je nasprotje od sodelovanja. (Glej tudi SODELOVANJE)

JAVNA LASTNINA – “Naša” lastnina. (Glej tudi SKUPNA ZASEBNA LASTNINA)

JLA – Nekdanja vojska Jugoslavije, ki je Sloveniji priskočila na pomoč pri demokratizaciji in osamosvajanju.

KONSERVATIVNO – Ne dovolj levo.

KULTURA POSILSTEV – Prepričanje, da so bele Evropejke same krive, če jih posilijo črnci.

KULTURNI RAZISEM – Zgražanje nad žensko, ki doji psa.

LAŽNA NOVICA – Ilegalni migrant Ali Bašar iz Iraka je posilil in umoril Susanno Feldman. Nasprotno od resnične novice. (Glej tudi RESNIČNA NOVICA)

LEVA VLADA – Rešitev za vse ekonomske, razvojne, demografske in druge težave.

LOČITEV CERKVE OD DRŽAVE – Odvzem volilne pravice katoličanom.

MANDATAR – Človek, ki ga za oblikovanje vlade določijo lobisti in globoka država.

MEDIJSKI IMPERIJ – Mediji okoli Nova24TV in Demokracije.

NESTRPNOST – Maša za domovino.

NEZAKONITO FINANCIRANJE VOLILNE KAMPANJE – Obstoj medija, ki ima konservativni svetovni nazor in je v večinski lasti madžarskega podjetja. (Glej tudi ZAKONITO FINANCIRANJE VOLILNE KAMPANJE)

ORBANIZACIJA – Prihod tujih investicij. Primer: gradnja tovarne Mercedes Benz v Kecskemetu na Madžarskem, kjer je dobro plačano delo dobilo skoraj 10.000 Madžarov. Orbanizacija je nasprotje od deorbanizacije. (Glej tudi DEORBANIZACIJA)

POGOVORI O NOVI VLADI – Mnenja Milana Kučana in Gregorja Golobiča.

POLITIČNI RASIZEM – Nasprotovanje idejam leve politične opcije.

PLURALIZEM – Izražanje levici enakih ali podobnih verskih, svetovnonazorskih in političnih stališč.

RASIZEM – Zagovarjanje evolucijske teorije.

RAZLIČNOST – Ljudje z različnimi osebnostnimi značilnostmi (barva las, spol, izobrazba ipd.), a minimalnimi razlikami v ideoloških pogledih na svet.

RESNIČNA NOVICA – Begunec Ali Bašar iz Iraka je v samoobrambi posilil in umoril Susanno Feldman. Nasprotno od lažne novice. (Glej tudi LAŽNA NOVICA)

REŠEVANJE ZDRAVSTVA – Sestanki Janeza Zemljariča v pubu Buldog na Viču v Ljubljani.

REVNI LJUDJE – Osebe, ki jih morate podpreti, razen če so kože bele barve, živijo v ruralnih okoljih in hodijo vsako nedeljo v cerkev.

RURALNO – Zaostalo.

SEKSIZEM – Ko moški povabi žensko na kavo.

SKRAJNA SREDINA – Nekaj, kar se zdi, da je na sredini, pa ni. 1. Točka, ki ni enako oddaljena od dveh ali več mejnih točk. 2. Nekaj, kar ni približno enako oddaljeno od izhodišča. 3. Politična skrajna sredina: koalicija LMŠ, SMC, SD, Desus in SAB brez Levice. 4. Podobne besedne zveze: demokratični socializem, koristen družboslovec, virtualna resničnost, glasna tišina, vroč led.

SKRAJNI (EKSTREMNI) – Anti-levičarski.

SKRB ZA SLOVENSKEGA DELAVCA – Jernej Štromajer na “paradi ponosa” z avstrijskim pivom Berg König iz avstrijskega Hoferja v rokah.

SKUPNA ZASEBNA LASTNINA – Faza v prehodu zasebne lastnine v javno lastnino. (Glej tudi ZASEBNA LASTNINA in JAVNA LASTNINA)

SOCIALNI DIALOG – Delitev davkoplačevalskega denarja.

SODELOVANJE – Izključevanje možnosti, da bi se o oblikovanju vladne koalicije pogovarjali z Janezom Janšo in SDS. (Glej tudi IZKLJUČEVANJE)

SOVRAŽNI GOVOR – Izražanje dvoma o levi vladni koaliciji.

SREDINA – Nekaj, kar se zdi, da je na sredini, in to tudi je. 1. Točka, ki je enako oddaljena od dveh ali več mejnih točk. 2. Nekaj, kar je približno enako oddaljeno od izhodišča. 3. Politična sredina: koalicija LMŠ, SMC, SD, Desus, SAB in Levice.

STRATEGIJA RAZVOJA – Centralno planiranje.

STRPNOST – Napoved uličnih izgredov, če bo predsednik vlade Janez Janša.

TRANSFOBIJA – Stališče, da morajo biti toaletni prostori za moške in ženske ločeni.

UDBA – S strani države financirana terapevtska organizacija, ki skrbi, da bi ljudje pravilno razumeli dogajanje okoli sebe. V sodobnem času delo Udbe nadaljujejo nevladne organizacije; na primer Mirovni inštitut.

VANDALIZEM – Upor na Vrhpolju, kjer so domačini z golimi rokami zaustavili tanke JLA. (Glej tudi JLA)

VEČNA RESNICA – Pisanje revije Mladina.

VOLITVE – Oblika kršenja človekovih pravic, kjer pri odločanju o sestavi novega parlamenta lahko običajni ljudje izpovedo svoja nazadnjaška desničarska stališča.

ZAKONITO FINANCIRANJE VOLILNE KAMPANJE – Obstoj medija, ki ima socialistični svetovni nazor in je v večinski lasti tajkuna z levim svetovnim nazorom. (Glej tudi NEZAKONITO FINANCIRANJE VOLILNE KAMPANJE)

ZASEBNA LASTNINA – Kmalu “naša” lastnina. (Glej tudi SKUPNA ZASEBNA LASTNINA)

ZMERNI – Človek levičarskih stališč. Obstaja tudi “zmerni desničar” oziroma “žlahtni desničar”, ki je pravzaprav socialist z nekaterimi neškodljivimi konservativnimi stališči.

J. B. / demokracija.si

 • Olga2345

  Resnica je laž in laž je resnica…

  • tohuvabohu

   Ivan Maček pa tat koles.

   • Olga2345

    Ki jih vozijo kure…

 • janez cepec

  dobri pastir, ki pelje svoje zblojene ovce u prepad – Janez Janša
  dobri pastir, ki misli, de bo popelju SLO u prepad – Janez Janša

  • sprehajalec

   Kwaj zej janez, še kr čakaš svojo partijo, dau red nardila? Sam kwa kje slovenija du grla zapufana, partijc pa funkcionirajo sam na puf….

  • xtc

   A ti to o vašem čonanu Milanu?

 • sprehajalec

  Orwel je še kako aktualen za današnje naše razmere, kjer se je iz partije izvalila radikalna levica Che guevarta in Pol Pot tipa. Takšen in v tem kontekstu je treba razumeti tudi gornji besednjak.

  Njihova ideologija je nikakršna, praktično ne obstaja. temveč je skupek nečesa nedefiniranega in nedoločenega. Predvsem pa je proti vsemu. Še najlažje bi današnjo Polmesečevo levico in podobne združbe primerjali z nekdanjimi Anarhisti, s katerimi so že v Španiji učinkovito obračunali Komunisti v tako imenovani državljanski vojni v okviru državljanske vojne. Bistvo njihove ideologije je nek nedefiniran Cilj, za katerega dosego so dovoljena vsa sredstva.

  Nasploh je zaničevanje starega in tradicionalnega značilno za vse t.i. socialiste. Tako za Polmesečevo Levico, kot nekoč tudi za Delavske socialiste v Nemčiji, Kot je pel znan napev himne Mladine delavca in socialista Adolfa; Es zittern die morschen Knochen – že trepetajo gnile kosti…..

  V imenu tega nedefiniranega cilja je dovoljeno vse, kot je izjavil nekoč nek intelektualec, kritik Levičarjev, iz Juga. #Lahko spečeš pa poješ dojenčka, če je to za višji cilj je to dovoljeno#

  Če parafriziramo Luko Polmeseca POP TV 31.05.2018

  #Če to stori desničar, gre za ostuden kriminal, če to stori levičar, je to obramba civilizacijskih vrednot#.

  Kaj pa so te vrednote in kako si jih on predstavlja, pa ve seveda in sproti določa le on. Zato so takšne ideologije, kot jo pri nas predstavlja Levica, drugje pa Antifa hudo nevarne. So bile že včasih, tako tudi danes.

 • Aton

  Granitne kocke – demokratično sredstvo prepričevanja…

  • sprehajalec

   Težava je, da naša družba, infiltrirana z 70 letno levičarsko tradicijo in indoktrinacijo na te tipe gleda dobrohotno. Vse veje oblasti, saj so same šle skozi ta proces.

   Njihov odnos je povsem identičen gledanju Partije v 70 letih na “poredne ZSMS mladince”, ki so bili še bolj levičarji od partijcev samih in so hoteli še bolj levičarsko partijo. Z naklonjenostjo. namesto da bi jih sunili v rit, tako kot to počnejo zrele družbe.

 • Aton

  Koroška dečka – zdrava vzgoja socialističnih vrednot!

 • Aton

  Magna – prispevek k čistemu okolju in zaščiti vode v ustavi!

 • macon

  CIVILIZACIJSKE VREDNOTE, NAPREDNOST, HUMANIZEM, RAZVOJ- levičarstvo

  SOVRAŠTVO, NESTRPNOST, NAZADNJAŠTVO, RAZDVAJANJE, RASIZEM, FAŠIZEM, SOVRAŽNI GOVOR- vse kar je proti levemu oblastnemu režimu, pod to padejo tudi ne dovolj režimski levičarji

 • Berija

  Zastrašujoče vendar realnost to je skrajna Orwelovizacija družbe ni čudno da na volitve ne pride več ljudi saj je jasno že v naprej ne glede na rezultate bo zmeraj ista “sredinsko levičarska” druščina priplavala na površje samo malo zarorirajo…

 • Olga2345

  Predvojne države so dobro vedele, kam spadajo komunisti (levičarji)! Za zapahe!
  Nasi predniki so iz prve roke videli, kaksna groznja je Stalin s svojimi učenci, komunističnimi revolucionarji, od faliranih študentov, delomrznežev, tatov.., zato so se zločinskemu komunizmu uprli, za ceno lastnega življenja!!
  Tudi Američani so se bali komunistov, danes vidimo, zakaj!

  • Olga2345

   Zato levičarji (komunisti, neokomunisti) odklanjajo vsako avtoriteto (oblast – desno, cerkev..), diskreditirajo vse, ki jim niso po volji (Janša, Orban, Trump..), saj ne marajo močnih, neodvisnih voditeljev..Rajši imajo “nove” obraze v politiki, kot Bratušek, Cerar, Sarec, …, ki jih kahko podkupijo, izsiljujejo in obračajo po svoje!

 • Prik123

  Se popolnoma strijam to je vladavina delomrznežev in nesposobnežev… in seveda izprijene inteligence, ki je nujno potrebna za vzdrževanje sistema sami smo že enkrat doživeli ta komunistični raj…

 • xtc

  Ja komunisti so iztirjena drhal.

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Kdaj bodo pa iztrebljena drhal????

 • garfi

  pravkar komunajzarska drhal val202 ščuva k novi revoluciji preko študentov
  ko so Banditi na oblasti so tiho
  sedaj, ko so na volitvah končno popušili bodo pač izvedli nov državni udar
  verjetno s sindikati in plačanimi zombi vstajniki

  • sprehajalec

   Tako bo. ZZB pa Žerjavisti, pa vstala primorska, pa prosvetnice na cesti, pa gasilci, pa miličniki, pa vojaki, pa Javni pa sestre, doktorjem pa advokatom je pa itak tradicionalno dobro.

   Volilna baza levice, saj ima ona mošnjiček.

   • garfi

    zanesljivo
    grozijo pa tudi z obrambo demokracije kar je seveda njihova demokratura

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  A pizda pri lewuhih pomeni kaj drugega kot pri desni??????

  • Franc Šink

   Da pri levuharjih je pička.

  • Pesjan

   Pomeni organ kje lewuhi shranjujejo in čuvajo svoje možgane……

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Lewuhow nikoli ne razumem, ko preklinjajo.

 • samotoje

  Končno! Zdaj lahko končno poslušam z mojim denarjem ( in vseh vas, seveda) plačane presstitute in vso ostalo inteligencijo (tako pravi Cigan Feri, moj prijatelj) in mi ni treba samo debelo gledati in se čuditi. Hvala za odličen in absolutno koristen pripomoček.

 • PIA PlA

  Dobre. Še nekaj cvetk:

  – Kakšno pravico ima vlada spremeniti zakonodajo samo zato, ker menijo, da je to potrebno?
  – Obstajata dve vrsti resnice. Obstajajo resnične resnice in plasirane resnice.
  – Bil sem v Latinski Ameriki, Venezueli; obžalujem, da se v šoli nisem naučil latinščine, da bi se lahko pogovarjal s temi ljudmi.
  – Če ne uspe, tvegamo neuspeh.

 • Gr Enze

  LEVE VOLUHARJE BO TREBA UGASNITI !

  • piko8

   Apak čist zares UGASNT !!!!!

 • sanguis sacrum

  Uff. Lopovi..

 • Vera

  O proslavi , ki nam je pred govorom predsednika države kazala posnetke II.sv.vojne pa nič nikjer . Kaj pa naša osamosvojitev ? Zakaj so spet v prvi vrsti samo tisti,ki so bili proti samostojnosti ? Kako dolgo se bodo iz nas domoljubnih Slovencev, še norčevali ? Dovolj je ! Sramota za vlado in za vse, ki so ta zmazek od proslave pripravili .

  • Miža

   Res je, iz osamosvojitvene vojne niso nič pokazali, kazali pa so tiste, ki so se 2015 valili čez našo mejo, predtem pa pokritizirali žico.
   Če samo pomislim, da se je 1991 kar nekaj vpoklicanih sodelavcev bojevalo za Šentilj, edini mejni prehod, ki ga JLA ni uspelo zasesti in s kakšnim ponosom so pozneje pripovedovali o tem.

  • KAPIBARA

   Vera prvi vrsti dela tik tak- tik tak

 • Ales

  Ta lažnivi medij in vse njegove podpornike je potrebno ugasniti in to čisto ugasniti, ker ste velika sramota za nas prave ponosne Slovence. Delate nam sramoto doma in v svetu.

  • Korenjak

   Mladino misliš? Ni treba; samo korupcijo v zdravstvu odpravimo, da se jim zapre finančna pipica in bodo sami odmrli.

  • Artur

   Levajzli, Komunajzli ponosni Slovenci ??? Hahahahahahahahaha !

   Ta lažnivi medij in vse njegove podpornike je potrebno ugasniti in to čisto ugasniti ???!!!

   Da nebi slučajno kdo od nas ponosnih nekomunajzlov bil seznanjen s hotenji in “pobožnimi” željami vašega Palčka ?

   ”Samostojna Slovenija bi bila najbolj črnogleda varianta … Vendar moramo narediti vse, da Jugoslavija bo,” Milan Kučan, 26. 10. 1988.
   ”Slovenske identitete, naj si še tako domišljamo, da je, v Evropi in svetu ni, vsaj ne kot del nečesa avtonomnega in do kraja razpoznavnega. Je predvsem identiteta Jugoslavije ali celo Balkana,” Milan Kučan v Ljubljani, 8. 2. 1989.
   ”Jasno je, da mi iz Jugoslavije nočemo in ne želimo, in da nas kljub takim amandmajem iz nje nihče nima pravice poditi,” Milan Kučan v Beogradu, 28. 9. 1989.
   ”Za nikakršen odhod in odcepitev iz Jugoslavije ne gre. Z dopolnili smo ustvarili pomembne pogoje za prihodnost, za socializem po meri ljudi,” Milan Kučan, 2. 10. 1989.
   ”Naša opredelitev je nedvomno Jugoslavija. Mi razumemo in sprejemamo Jugoslavijo za svojo državo in si je ne pustimo vzeti,” Milan Kučan v Beogradu, december 1989.
   ”O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti,” Milan Kučan, 31. 1. 1990.
   ”Zame je merodajno predvsem vprašanje, ali Slovencem res ni mogoče živeti v Jugoslaviji,” Milan Kučan, februar 1990.
   ”O odcepitveni poti nisem nikoli govoril, o njej pa so govorili mnogi politični ljudje v Sloveniji,” Milan Kučan, 20. 4. 1990.
   ”Očitajo mi, da sem bil proti odcepitvi. Še zdaj sem,” Milan Kučan, 23. 12. 2015.
   Maruša Gorišek

 • VERRZIFIKATOR

  Je v slovarčku ta vrzel očitna,
  ki jo treba brž bo dopolniti,
  pameten pomeni norec biti,
  je vrzel povsem neizpodbitna.

 • Zora

  Samo nekdo ki se podpiše z J. B. lahko napiše take neumnosti in laži. S tem ne razlaga resničnih pomenov izrazov ampak lastno razumevanje, ki kaže na njegovo primitivnost in zaostalost in v največji meri lažnivost. To da nora24 objavlja takšne članke kot nekaj verodostojnega je totalno dno nekega medija. Lahko vas je sram ( pa vas verjetno ni, ker ste brez sramu in brez vesti)

  • Pesjan

   Zora uboga reva ti je zmanjkalo banan,samo pazi da pred uporabo odstraniš nalepke,ker boš v nasprotnem mislila da ti padajo ven božje podobice,to pa se za levičarsko cipo ne spodobi.

  • samotoje

   Aha, zdaj mi je vse jasno. Ti bi rada/rad oz. rado imelo takšno obrazložitev, kot si si jo zamislilo in misliš, da lahko gledaš v glave ljudi.¸Težka bo, ampak za vsako bolezen rožica raste. Svetujem veliko branja tujih in naših medijev in veliko kvalitetne literature. Jančar je spet dobil Kresnika. Od njega se uči. Potem boš morda uspelo spraviti skupaj kaj bolj koherentnega, kot je tale bogpomagaj. Ostalo ti je pa Irena povedala.

 • Zora

  Osebki, ki komentirajo na tem portalu so v večini neuki in neizobraženi primitivci, verjetno tudi pijanci, drugače si ne morem razlagati nivoja njihovega razmišlanja in poznavanja razmer in zgodovine Slovenije. Svoje mesto so našli v sds. JJ privlači takšno volilno bazo. Enako gre z enakim.

  • Irena

   Vam mora biti zelo hudo,da je potrebno tako zmerjati drugače misleče.Je pa lepo,da berete Novo24, samo ne pomaga,če ne primerjate informacij.Se pa strinjam z vašo navedbo,da gre enako z enakim. Isti ptiči letijo skupaj. Lep dan še naprej

   • Zora

    Tukaj ne gre za drugače misleče. Gre za laži in deskriditacije ki jih širi ta medij. Pa za grozljivo spoznanje na kako primitivnem nivoju so komentarji. V tem času ko lahko vsak napiše svoje mnenje imamo vpogled v glave ljudi. Kar jaz vidim je strahotna revšičina, neizobraženost, gnev, agresija, primitivizem. Ker se Slovenija utaplja v alkoholu so take misli posledica razkrojeneh umov alkoholikov.

    • Irena

     Jaz berem laži na vaših medijih oz. se takih tem sploh ne dotikajo. Kar je za vas laž je zame resnica,tako da prosim ….
     Ne uporabljam pa vašega žargona od primitivizma dalje. Pa še to,jaz,če mi nekaj ni všeč,pač ne berem oz.preskočim, tako kot bom sedaj vas.

  • Cyclopean

   Odseli se v Venezuelo

   • Zora

    V Venezueli vlada anarhija, korupcija… nič od tega si ne želi levica. Seveda pa ti tega ne veš, ker ne premoreš kritičnega premisleka primitivec.

    • Cyclopean

     Zbudi se lolek bolek pa ne piši neumnosti.

    • exposingthetruth1111

     kaj pa je pripeljalo do zmede in anarhije v Venezueli ? anti marskistična družba ali marksistična družba ?

   • Zora

    Odseli se ti v Venezuelo. Tvoj intelekt je ravno za tja.

  • Pesjan

   Zora to si slišala v tvojem kuplaraju oziroma mirovnem inštitutu,da pa so ti joške uokvirili v kvadrat to pa ni nič sicer pa bi tvoja slika iz peder parade kljub temu zaokrožila po spletu,saj takih žaklov ne vidiš vsak dan,to pišem popolnoma trezen,saj sem že trezen par desetletij,v nasprootju z levičarji ki se že skotijo mrtvo pijani.

   • Zora

    Pesjan, tako ime si lahko nadane samo nekdo ki nima prav veliko inteligence. Primitivnež zapiti.

  • X-Plosiv

   marš u kučo…

  • Martuljek

   odličen avtobiografski opis!

 • Open mind

  Popravek;
  Sovražni govor: Nova24tv in 98% njihovih komentarjev.

 • VERRZIFIKATOR

  VEČERNA ZORA

  Jutranja dviguje, glej, se zora,
  ko tovarišica gre na delo,
  praznik je, povsod okrog veselo,
  ona pa težačiti spet mora.

  K težkemu se zopet delu spravlja,
  socializem ta se imenuje,
  sproti si naloge izmišljuje
  in preteklost za nazaj popravlja.

  Je sedanjost, kar težko prenaša,
  se ob njej zateka le v besnjenje,
  v prazno in ihtavo govorjenje,
  že ob zori v tem prav vse prekaša.

  Delo težko, malo pa denarja,
  čudno ni, da vsevprek le preklinja,
  da težko se sama s sabo strinja,
  zora je, pri njej večerna zarja.

 • Prle

  Luka vas F..A. Ha,ha,ha.

 • Sredina

  Ja žalostni ste že no, da ste tko obsedeni z levico…

 • lado

  ne vem zakaj se spuščate v polemiko z onem zorćiću !!!!!!!!! pa prlićić isti !!!!!!! jih bolijo laži 24kur,pa grejo sem gor !!!!!!!!!!!! ja lenuhi so zmeraj gnojnico delali,zato jih ne “ŠMIRGLAJTE”!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANE trćićev mešanec !!!!!????????

 • garfi

  udbomafija je izgleda naredila novo afero s plakati v titovem velenju,
  da so lahko napadli SDS ob sestavljanju nove vlade

 • janko

  Mesečnike takoj prepovedat, ukinit, nagnat iz parlamenta in v tovarno za tekoči trak! Obvezno! Prepovedat jim trajno VSAKRŠNO politično dejavnost – na podlagi zdravniškega izvida!

 • Get Smart

  Samozvana ovca janko bre: ne po naravi, pač pa po vseživljenjskem pranju možgančkov si ti ritardirano tele, ne pa ovca. OK, lahko tudi ovca, saj blejaš (PONAVLJAŠ za MURGL JUGOKOMI agitpropom) drkancije, ki ti jih je v izprani glavić natrosil MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop.

  SLOVENCI nismo razdeljeni na dva pola, karkoli naj bi to za kretenčke pomenilo,
  ampak smo SLOVENCI tisti, ki igramo ZA SLOVENIJO, po starodavnih SLOVENSKIH pravilih, ki smo torej
  POŠTENI PRAVIČNI RESNICOLJUBNI SVOBODOLJUBNI ČLOVEKOLJUBNI …
  in kar je še SLOVENSKIH večTISOČletnih značilnosti, ki smo jih SLOVENCI PODARILI svetu – govorimo o “kulturi ŽIVLJENJA”.

  V Sloveniji pa seveda nismo samo (OZAVEŠČENI) Slovenci, pa recimo ritardi tipa jankonti in ostali dnevno pumpani v glaviće z JUGOKOMUNISTIČNIMI LAŽMI,

  ampak je KOMINTERNA v Slovenijo v zadnjih 100 letih UVOZILA in tukaj nasrala “od oka” nje ++++ 400.000 sereorskih govana in ostalih SRBO RVACKO kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNIH bastardov,

  ki seveda NISO SLOVENCI, niso pripadniki naroda, ampak so pripadniki KOMUNISTIČNE INTERNACIONALE oz. njenega tukajšnjega oddelka
  MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE, ki torej igrajo za

  MURGL KOMUNISTIČKO JUGOSLAVIJO, seveda po starodavnih
  KOMINTERNISTIČNIH pravilih: LAŽ rop UNIČEVANJE umor POSILSTVO
  pasjejebstvo pedofilstvo pedrofilstvo = nastavljanje dupeta gazdi …
  skratka govorimo o “kulturi SMRTI”,
  o KOMUNISTIČNI = KOMINTERNISTIČNI = MURGL JUGOKOMUNISTIČNI
  “kulturi SMRTI”.

  Drkancije o bla bla prepovedih, o bla bla mesečnikih, o željenih odstopih so drkancije hude sorte, saj niso kaki mesečniki, ampak ZLOČINCI PROTI ČLOVEŠTVU, niso nastopili, da bi lahko odstopili, ampak SO NASTOPLJENI,
  “nastopi” in “ODSTOPI” jih CENTRALNI KOMITE MURGL KOMI JUGE itd.

  Pamet v glavo, ljudje, pamet v glavo!

 • Get Smart

  Dober prispevek, ker je seveda resničen. Ima pa uturjeno vam napakico, ki se je morate NOVA24, JB in ostali pač ODVADITI = govorimo o JB idr. ljubi okrajšavi (tujemu = INGLIŠ kao akronimu) MSM nje (V A T de F A K) in seveda o tej kao besedni zvezi “MAIN STREAM” (= glavni tok).

  IZBIJTE si iz glavićev to floskulo MSM in izbijte si LEVIćijstvo in DESNIćiJSTVO.

  Messi vs Ronaldo, Argentina vs Portugalska, Barca vs Real …
  SLOVENIJA vs MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA …
  Sledimo?
  Ne igra levi Messi proti desnemu Ronaldiju, ampak kot zgoraj stoji.
  Pa jebali vas levići i jebo vas MSM in ostale KOMINTERNISTIČNE poturancije.
  .
  .
  Pa a si boste vtepli v glaviče DEJSTVA?
  .
  MSM = mainstream mediji = bulšit razumevanje bulšitizma = ker
  NISO MAIN stream,
  ampak so KOMINTERNISTIČNI in MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stream,
  ki želi in razglaša SVOJ jugokomunistični tok kot main stream.

  Kaj propagirajo kot “main stream”?
  LAŽ rop UMOR uničevanje PEDROFILIJO pedofilijo …
  =
  VSE to je KULTURA SMRTI = MRTVI TOK = mrtvi stream = stranski stream.

  Razumemo?
  Kaj je “MAIN STREAM” v Sloveniji? Kakšni smo VEČINA (GLAVNINA ljudi)?
  KAKŠEN je naš GLAVNI TOK MIŠLJENJA?
  = poštenost, pravičnost, resnicoljubnost, svobodoljubnost, človekoljubnost …
  skratka KULTURA ŽIVLJENJA
  Slediš?
  KAKŠEN PA je MURGLK JUGOKOMUNISTIČKI stream?
  Kot rečeno in NA VSAKEM koraku DOKAZANO:
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stream = LAŽ rop UMOR uničevanje PEDROFILIJA pedofilija PASJEJEBSTVO …
  Sledimo?
  Ti tokovi oz. ta tok je glavni tok samo in le v MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH garažah in v glavićih za SERBUSE rojenih JUGOKOMUNISTIČNIH ritardov,
  ki so bili narejeni zato, da gazdi nastavljajo dupe in biča vajen ter željan SERBUSNI hrbet.
  Sledimo? Katero DEJSTVO vam ni jasno?
  PUSTI floskule tipa “MSM”, main strem bla bla bla, povej JASNO in GLASNO:
  = MURGL JUGOKOMUNISTIČKI stream =
  = SERUSNO-RVACKO kaviarŽIDO itd. skratka JUGOKOMUNISTIČKI stream =
  = SERBUSNO-RVACKO kavirŽIDO itd. skratka KOMINTERNISTIČKI stream =
  = SD (+ DesUS) = KPJ = KOMUNISTIČKA partija JUGOSLAVIJE =
  = LDS (+ POZITIVNA SRBIJA šoltes ZaresGOLUBIć Cerar ŠARAC … i tako dalje do tokija) = SKOJ = Savez KOMUNISTIČKE omladine JUGOSLAVIJE.

  KAKŠNI, kateri, čigavi MEDIJI?

  Vsi mediji, ki podpirajo MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stream,
  so V LASTI, razumete, V LASTI, še V LASTI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE
  =
  poop kanalizacija DELO dnevnik NEDELJSKI večer MLADINA jana LEJDI …
  vse to je V LASTI ((( FORUMA 21 = Komunistička partija JUGOSLAVIJE v Sloveniji ))),
  edina večja medija, ki nista v lasti, sta pa v TOTALNI OBLASTI
  MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, sta RTVSLO in STA.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!