Sobotni “ulov”: Policisti odkrili 50 ilegalnih migrantov, vsi so zaprosili za azil

Migranti so nas opazili in nas klicali na drugo stran reke Kolpe. (Foto: Nova24TV).

Po naših zanesljivih informacijah naj bi policisti zgolj na območju ene policijske uprave v soboto ujeli kar 50 nezakonitih migrantov.

Medtem ko slovenska levica s Cerarjem na čelu molči, kako množično vdirajo migranti v Slovenijo, pa to še ne pomeni, da se to ne dogaja. Dovolj zgovorna so vsakodnevna policijska poročila, ki razkrivajo, kako množično v Slovenijo derejo migranti z Bližnjega vzhoda in od drugod. Kot je v navadi, jih velika večina zaprosi za mednarodno zaščito, nato so odpeljani v enega od azilnih domov v Sloveniji.

Pravi naval migrantov pa naj bi se zgodil to soboto, 19. maja 2018. Zanesljiv policijski vir nam je namreč sporočil, da so samo ta dan ujeli 50 nezakonitih migrantov – in to zgolj na področju PU Novo mesto -, ko so prečkali reko Kolpo. Vsi so po navedbi našega vira zaprosili tudi za azil. Ob tem se sprašujemo, koliko migrantov je šele pobegnilo naprej?

Informacijo preverjamo na PU Novo mesto. Več sledi …

M. S.

 • Zgornji

  PA NAJ ZAPROSIJO ZA AZIL TAM OD KODER SO SE PRIPLAZILI !!! ! !!! ALI PA V SAVDSKI ARABIJI !!! ! !!! PA BOMO KMALU VIDELI REZULTAT !!! ! !!!
  MENI SO V NEKI FIRMI REKLI, DA ZAPOSLUJEJO SAME “DOBRE LJUDI” .
  AMPAK, NAŠA BOLANA DRŽAVA PA UVAŽA SAME SLABE LJUDI , DOBRE PA “IZVAŽA2 , OZIROAM, KAR SAMI POBEGNEJO !!! ! !!!
  ZATO BO PA KMALU ZELOOOOOOO HUDO V TEJ DRŽAVI, ČE SE STVARI NEBODO KORENITO SPREMENILE !!! ! !!!
  Žaaal.

  • karlina

   Zgornji, nočejo zaprositi v tujih državah za azil, ker jim “humanitarne ” organizacije povedo, kje dobijo največ denarja in Slovenija je zanje pravi raj, zanje, ne za nas -drugorazredne. Mimogrede, zakaj že, je levica na hitro sprejela zakon o povišanju socialne pomoči-če si mislil, da so dobri do drugorazrednih državljanov, si se zmotil-zaradi migrantov. Pa še to, zakaj jih bogate arabske države-NE MARAJO, oz. vzamejo samo prave-zdravnike, inženirje, ves ostali smrad, pa gre v Evropo. Veš zakaj-zato, ker vedo, da so leni, leni, leni, nič drugega, brez izobrazbe, brez kulture, razviti na ravni pračloveka, oz. manj, pračlovek je znal delati. V svojih državah zaposlujejo na
   veliko Indijce, ki so -pridni, izobraženi, pošteni, kulturni, predvsem pa-nemuslimani. Ne govorim kar nekaj na pamet, iz glave, pač pa sem to videla nedavno na televizijskemu programu-TRAVEL.

   • Zgornji

    Ja, to že vemo, da Samo Golazen gomazi k nam , in Ne Ljudje , temvem SAAAME ZVERI !!! ! !!! Ampak, da imamo pa tako Pokvarjene Hinavske voditelje, je pa tudi že precej Zlobe !!! ! !!!

 • von Rhein

  Tega ne razumem več. Če jih ujamejo v bližini meje morajo povedati ali vsaj pokazati smer iz katere so se privlekli. Aretirati,po potrebi natakniti plastične lisice,jih odpeljati na prvi mejni prehod in izročiti hrvaški policiji.Oni nimajo zaščitenih meja z Bosno,od tam prihajajo in tam naj zaprosijo za azil. BREZ USMILJENJA. Edino v primeru žensk z otroci,ampak oni ne plavajo preko Kolpe.

  • karlina

   Tudi jaz ne razumem, oz. sedaj že razumem-TAKŠEN UKAZ JE PRIŠEL OD ZGORAJ, OD IZDAJALSKE LEVIČARSKE BANDE, ker jih je satan Soros mastno plačal, morajo sedaj zaradi njegovega denarja, čeprav je krvav, na hitro v državo spustiti čim več teh zveri, to je PRAVI ODGOVOR. Pa razne “humanitarne” organizacije, ki jim že v Bosni povedo, oz. jim kažejo pot, kako v Slovenijo in tudi povedo, koliko denarja bodo dobili, to sem nedavno nekje prebrala in verjamem, da je tako. Največja Sorosova plačanca v Sloveniji pa sta Fajonka in Vajgl.

 • test

  zadnji cas, da pride sds z janso na oblast. pa to je noro. pa kaj mora slo res biti zbirni center soncne uprave za balkan in sedaj se afriko in bv??

  • karlina

   Ampak, od 1.1. do sedaj so nam jih vsilili že več tisoč, do volitev pa jih bo še par tisoč, če bo šlo tako naprej in kar naenkrat jih bomo imeli več 10.000 , halooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Igor Kavalar

  Iz kvote 27 beguncev kar naj bi jih sprejela naša država smo že na koliko 1000-1500 naseljenih +500.000 ilegalnih vstopov ?

  • test

   kje pa stejes se vse srbe, bosance, crnogorce, albance jn kaj vem kdo se, ki so se navlekli v drzavo v zadnjih 20l?

   • Igor Kavalar

    Jah glej ti so večinoma prišli po legalni poti. Mi se pa pogovarjamo o ilegalcih, ki so jih spustil notri brez pasušev in viz iz Afrike in Arabije in ki nimajo niti pravice vstopa, pa jih naseljujejo in zaposlujejo.

    To bo treba vse razveljaviti in jih poslati nazaj. Kdor se bo pa upiral ga bomo pa z silo odstranili po hitrem postopku.

    Če bi bilo pa po moje, pa nebi v državo spustu nobenega, ker imamo 80.000 brezposelnih pa 350.000 jih živi na pragu revščine.

    Torej dokler tega problema ne rešimo znotraj, bi v našo državo migriral lahko samo kader, ki ga potrebujemo npr. znanstveniki, inženirji. Sej to se določi kvota koliko viz bo podeljenih in normalno, da bomo najprej izbiral znotraj Evropskega bazena.

    • samotoje

     Močno bo treba zaostriti pogoje za izdajo delovnega dovoljenja in posledično dovoljenj za prebivanje, predvsem pa bodo morali inšpektorji pregledati tudi že izdana dovoljenja. Zanimivo bi bilo tudi pregledati notarsko overjanje pogodb o nakupih podjetij (kupci so predvsem Šiptarji in Bosanci). Dobesedno pred nosom nam kradejo državo.

     • Igor Kavalar

      Dosti tujcev predvsem iz Bosne jih tudi pride tako, da se vpišejo v šolo, riskirajo tm okoli 300 evrov in pridobijo študentski status in začnejo delat takoj brez znanja slovenščine po študentskih urnih postavkah, ki so večje kot jo dobijo ostali zaposleni, ki nimajo statusa (državljani Slovenije), je pa res, da mislim, da nimajo plačanega ne prevoza in tudi ne malice.

      Medtem ko od nas pri objavi zaposlitvenih oglasov na našem zavodu za zaposlovanje za Nemčijo, zahtevajo švabi znotraj EU držav minimalno znanje B1, drugače se sploh prijaviti ne moreš.

      Tako da fajn sranje so naredili tile levičarji na oblasti. Perfektno za izkoriščanje delovne sile!

     • samotoje

      Ja, veliko čiščenje bo potrebno in huda čistila.

     • karlina

      TOČNO !!!!!

    • karlina

     točno-+ 10 !!!!!

 • šmentanamuha

  Ne gre za to, ali je SDS idealna ali Janša brezmadežni, je pa v tem trenutku edina stranka, ki lahko zbere dovolj podpore in ima zelo dobro pripravljen program na vseh bistvenih področjih, ki jih je treba urediti. In nenadzorovane migracije so na prvem mestu. To je invazija na državo in v vsaki normalni državi, bi se voditelji zdrznili in pripravili za obrambo. Predvsem pa je treba bistveno znižati standarde nastanitve azilantov, ker je to nedopustno, da se vsiljivci nazadnje gredo pri nas socialne turiste na naše stroške. Ukinitev kvot in hitra deportacija za oportuniste. K nam lahko prihajajo samo kot turisti na SVOJE STROŠKE.

  • karlina

   TOČNO+10 !!!!!

 • Dilinger

  Kam jih dajejo?

  • Igor Kavalar

   Azilni centri + pohlepni privatniki aka izdajalci, ki jim država plačuje iz naših žepov zato, da jih namestijo!

   • twintop1

    Razne gostilne so podpisale pogodbe od 1000000-do več evrov,verjetno na leto da kuhajo za migrante.

    • Igor Kavalar

     Aha hvala za informacijo.

    • karlina

     Za nas-drugorazredne, pa je meso vsak dan dražje, predvsem govedina, kuretina, zajčje meso, ki ga največ požrejo MIGRANTI !!!!!!

   • karlina

    TUDI, ampak , če mene vprašaš, v azilnih domovih ne ostanejo dolgo, saj zahtevajo takoj-LUKSUZ !!!!

  • Anton

   V logaške vojašnice.

  • stajerc5

   Mogoce jih bodo zaceli dajati v prazne kasarne, ker je vojska tako ali tako v k…u!!

   • karlina

    Sigurno ja, v najboljša stanovanja, ki so jih vzeli nam, drugorazrednim-o zgodovina se zopet ponavlja, kot po letu 45 in z najboljšo opremo, ki jo večina drugorazrednih državljanov, lahko samo sanja, verjemi. Te zveri so prišle iz jam, hočejo pa imeti luksuz, pa z njim niti ne znajo delati, vse bodo uničili.

  • karlina

   To tudi mene zanima in poznam odgovor-v nepremičnine, ki so jih muslimanski šefi v Ljubljani, kupovali in jih še kupujejo na veliko. Pa v tista stanovanja, ki so jih zasegli na dražbah, drugorazrednim državljanom, za majhne zneske.

 • sprehajalec

  Erjavec, pizdun, kje se sončiš? Kje je kakšna akcija pritiska na Bosno in Hrvaško? Kje je Ograja?

  • Anton

   Nima časa, pravkar dviguje plače upokojencem.

  • stajerc5

   Mislim, da isce device po Plastelini…

 • Vince Blake

  Zdaj pa nečesa na razumem. Če jih Avstrijci lahko vrnejo nam, zakaj jih mi ne moremo vrniti Hrvaški? Kateri zakon to prepoveduje?

  • Hopla

   Prvi vstop oziroma prisotnost v EU prijavijo v Sloveniji. Hrvatje jih pa pred tem “ne vidijo”.

   • Olga2345

    Zakaj bi jih “videli”? Je slučajno sirski brivec že na Hrvaškem?ko jih bomo začeli vračati, jih bodo “videli”….

    • test

     naja trudijo se ravno ne, prej bi rekel, da jim kazejo celo pot v slo. kapirajo pa ne, da se jim bo to prej kot dlej mascevali…. tako kot takrat, ko so jla tanke spustili iz vojasnic

    • karlina

     TOČNO, Hrvati brcajo migrante v Slovenijo, k sebi pa rajši vabijo trume turistov, mimogrede, pa ravno največ levičarjev iz Slovenije vsak vikend drvi na Hrvaško, kjer imajo svoje vile, že od leta 45 dalje, ja , tudi to je odgovor, zakaj se ne želijo zameriti Hrvatom, tudi pri arbitraži-vile, vile na Hrvaškem nočejo izpustiti iz rok, obnašajo se, kot, da so v svoji državi, resnično. Sem se pred dvema letoma pogovarjala s Hrvatom in sicer v Umagu-Pelegrin, kjer je naselje bogatih slovenskih komunistov in povedal mi je, da se do domačinov-Hrvatov, ki so tam doma od vekomaj, obnašajo, kot , da bi bili oni tujci in ne obratno, so arogantni , nesramni, vzvišeni -nam je vse to poznano, mar ne.

   • test

    saj ocitno jih tudi Grki ne vidijo, a ne?

    pa kdaj se bomo slo naucili, da se z balkanci ne mores dogovarjat. njim je nacionalni sport nategovanje in iskanje bliznic. potrebno je zapret mejo diht in spremenit azilni postopek. vsak, ki poskoduje mrezo, pa takoj obsodit in izgnat iz drzave.

    • karlina

     Povej, kdo bo zaprl mejo, če levičarji odločajo, da je NOČEJO, razumi-NOČEJO !!!!!

   • Vince Blake

    No, tudi če jih ne “vidijo”, jih to ne odvezuje odgovornosti vzeti jih nazaj. Bo kar menda odgovor Olge bolj pravilen. Zgleda ni politične volje za to. Po tistem, kar sem videl v primeru “Sirskega Brivca”, me to sploh ne čudi.

    • karlina

     TOČNO in s tem umazancem ahmadom, so predvsem Hrvaški dokazali, kakšni veliki ljubitelji migrantov so.

  • Olga2345

   Zaradi levičarjev! Odklonili so predlog SDS, da jih na meji zavrnejo in vrnejo na Hrvaško! Torej kriv je SMC s celo levičarsko hordo! To delajo namerno in to je terorizem!

   • karlina

    TOČNOOOOOO !!!!!!

  • karlina

   IZDAJALSKI, LEVIČARSKI !!!!!!!

 • Olga2345

  V Bosni se “zbirajo”, ker gredo “na zahod” – v Slovenijo (!)!?? V Sloveniji jih policaji šaflajo in tiste,ki jih ne zgresijo, s taksijem odpeljejo v azilni dom…, drugi hodijo peš po Sloveniji….!??
  Takoj po volitvah je treba raziskati levičarsko Sorosovi navezo v Sloveniji in jih postaviti pred sodišče zaradi anarhizma in ogrožanja države in državljanov!
  Volimo SDS!

  • karlina

   Skrivajo jih v muslimanskih skupnostih, ki so na Jesenicah, Kranju, več v Ljubljani, Kopru, Celju, pa še kje, saj se verjetno nihče več ne sprašuje, zakaj že, so muslimanski šefi, kupili in še vedno kupujejo nepremičnine v Sloveniji, oz. jih dobijo na dražbah, ko nam, drugorazrednim državljanom , jemljejo nepremičnine za dolg, ki je včasih, manjši od 1.000 evrov. Mimogrede, zakaj že, se je bencin kar naenkrat močno podražil, pa dopolnilno zd.zavarovanje, zakaj je govedina in kuretna, tako draga, vsak dan bolj, zakaj se zajčje meso skoraj več ne dobi nikjer-ODGOVOR VEŠ SAMA.

 • ljubinica

  Noro.
  Kdo zahteva od slovenske drzave, da sprejema muslimanske migrante?
  Zahtevajmo odgovor od Cerarja.
  (A ni nekoc govoril o 20 “beguncih”, ki naj bi jih sprejela Slovenija?)

  • Olga2345

   Levičarji!

  • karlina

   ODGOVOR JE NA DLANI, SOROS, KER KER SO LEVIČARJI IN LAŽNE HUMANITARNE ORGANIZACIJE-NJIHOVI PLAČANCI IN TO NISO MAJHNI DENARJI ,VERJEMI . ZA DENAR LEVIČARJI VSE, PA ČETUDI JE KRVAV !!!!!

 • šmentanamuha

  Cerar je izdajalec, to vidi tudi slepi.

  • karlina

   TOČNO TAKO in sliši, kaj gobca in laže, tudi , oprostite-nemi.

 • Mariza Petrovcic

  Ne razumem zakaj jih ne vrnejo na Hrvasko ali bih

  • karlina

   Ni kaj razumeti-KER JIH NOČEJO, OZ. NE SMEJO-TO JE LEVIČARSKI UKAZ, verjemi, čim več teh zveri pred volitvami v državo, saj veš, kravavi SOROSOVI plačanci, MORAJO nekaj za njegov denar narediti in to je to.

 • marker

  Na vlak z njimi in poslati k Angelci. Saj jih je ona vabila.

  • karlina

   Ja, sedaj jih pa že pošiljajo nazaj v državo, kjer so se prvi popisali in leta 2015, je bila v večini to država -SLOVENIJA !!!!

 • von Rhein

  Montenegro: Stacheldrahtzaun gegen Migranten (Kurier)

  Mogoče bo to pomagalo,da se zniža število vsiljivcev.

 • sprehajalec

  Dunaj, Avstrijec na cesti z nožem ubil svojo ženo.

  No vidite, bi kričali levičarji.

  Nein, bom rekel jaz. Ta Avstrijec je bil Turek. Z uvozom Turkov se uvaža Turčija in njene navade…

  http://www.krone.at/1711026

  Prav samokontrola, obvladovanje jeze in strah pred roko pravice, dela Europejce socializirane, kot posledica 2000 letnega procesa. Oni še na začetku tega procesa niso.

 • mapu

  Le kam gredo ti migranti, če sta meji z Avstrijo in Madžarsko zaprti menda ja ne ostanejo pri nas…

  • Olga2345

   Ja kam pa?

  • karlina

   jap, točno tako, pravilen odgovor, sedi 5

 • Novakec1

  Zakaj jih pa lovijo, saj so samo u “prolazu”, če jih ne ujamejo ne morjo zaprosit za azil. Razen če nimajo kakega tajnega ukaza?

  • Olga2345

   V “prolazu” ne morejo biti, saj so Avstrijci in Madžari zaprli meje….

   • Novakec1

    K Lahom so vrata odprta, naši jih mislijo pa zaklent, butalci.

    • karlina

     Ne, ne, nasprotno, Italijani jih masovno mečejo iz države, oz. jih NOČEJO !!!!!

   • karlina

    TOČNO, pa tudi Italijani jih brcajo v Slovenijo.

  • karlina

   Pa saj zato se gre-namerno jih ujamejo in peljejo v azil, tako jim je naročeno, da mora priti pred volitvami čim več migrantov v državo, v slučaju, če zmaga SDS, kajti tistih, ki so že zaprosili za azil, verjetno ne morejo več izgnati iz države. To je vse z namenom, pri levičarjih ni nič slučajno, verjemi, nič ni slučajno !!!!!

 • Frank Novak

  …”Policisti odkrili 50 ilegalnih migrantov, vsi so zaprosili za azil”…
  TOREJ PETDESET NOVIH VOLILCEV LEVICE… Vsaj na zacetku. Potem bodo muslimani levicarje poklali… Musliji nikogar ne sovrazijo bolj kot ateisticne levake ki podpirajo enakost spolov in spolnih orientacih. Torej tri stvari ki jih musliji najbolj sovrazijo….

 • Olga2345

  “Po naših zanesljivih informacijah naj bi policisti zgolj na območju ene policijske uprave v soboto ujeli kar 50 nezakonitih migrantov.”
  Strosek “ulova” za slovenske davkoplačevalce: skoraj 100.000 evrov mesečno! Da o ostalem sploh ne govorim!
  V Bosni se zbirajo, Bosanci prosijo za pomoč EU….
  Mesečnik pa razlaga, da SDS “spet straši”…
  Vsi na volitve! Volimo SDS in zavarujemo Slovenijo!

 • Slovenka

  So kakšne možnosti, da ‘begunci’ namesto azila dobijo eno na gobec in brco v rit, ki jih bo odnesla preko Kolpe?

  • cosmosjasnovidec

   Te možnosti ni,ker je vse skupaj stvar dogovora in metanje peska v oči državljanom.
   Vse tole so navadne levuharsko manipulacijske finte saj na tak način Slovenija sprejema kamelotrajbarsko muslimansko golazen kar je dogovor in ukaz med prasetino “angel merkelco” in posrancem tovarišem “cmerotom”kateri se je pred njo posral v hlače.
   Zakon veleva za take ilegalne prestopnike meje takojšen ABSCHIBUNG na licu mesta tale policijska strahopetna posrana golazen jih pa vlači v azilne domove kjer seveda zahtevajo azil za katerega niso več upravičeni z ilegalnim prehodom meje.
   To seveda vedo vsi musliči že v njihovih državah potem jim še razložijo hrvati kateri jih napotijo v Slovenijo.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • karlina

    TOČNO, veš kaj, po pravici povem, da si želim, da bi nekdo od levičarskih politikov in t.i. “mirovnikov in humanitarcev, ki so plačani s satanističnim, krvavim SOROSOVIM denarjem, naletel na kakšnega migranta, ki bi ga napadel, vem, ni lepo, ampak na žalost , MORAJO NA SVOJI KOŽI izkusiti-“prijaznost” teh zveri.

  • Jozko

   Ni mozno. Branil bi ga policaj.

   • karlina

    Se bojim, da res.

  • karlina

   So, če bo na volitvah zmagala SDS, oziroma, DOMOLJUBNI SLOVENCI, bi MORALI ITI NA CESTO V LJUBLJANO, kot leta 2015, ampak sedaj bolj množično, kajti do volitev je še točno 14 dni in sedaj začnimo računati-14×50, najmanj =700 novih migrantov, pa bo sigurno številka še večja. Že sedaj jih imamo v Sloveniji več tisoč in kar naenkrat jih bo več 10.000, če bo šlo tako naprej, pa se še poletje začelo ni. Tudi, če, oz. MORA ZMAGATI SDS, ne bo začela takoj z delom, ker ne more , pa še počitnice bodo kmalu in do jeseni bo KATASTROFA, RESNIČNA KATASTROFA !!!!! Vse naše sosede se resno pripravljajo na najstrožjo varovanje svojih mej, svoje države, z vojsko , rezervno policijo, kaj pa SLOVENIJA, nič od nič. Pred dnevi sem brala izjavo Gyerkeševe, ki je dejala ,da stanje obvladujejo in da ni nič katastrofalnega, kar se tiče migrantov. Pred dnevi sem prebrala komentar ene levičarke, ki je dejala, da so vse laži in da je v Sloveniji samo nekaj čez dvesto migrantov. HALOOOOO !!!!!!!

 • cosmosjasnovidec

  Sprva je še vse skupaj nakazovalo na manjše probleme naseljevanja te muslimanske golazni v Europo sedaj se je pa izkazalo,da je vse skupaj seveda po nezanimanju levaških vlad ter namenom naselitve muslimanske morilske horde v EU ušlo popolnemu nadzoru.
  Dragi moji prijatelji komentarji so že nepomembni ter seveda nekoristni a vam svetujem (tistim kateri razumejo Nemščino),da poslušate nekatere tuje radijske postaje Avstrijske itd.kjer boste izvedeli ogromno resnice ter prikritih zadev katere so prepovedane za objave.
  Ravno danes sem poslušal intervju Avstrijskega policaja kateri se trenutno nahaja v zaporu,ker je ustrelil kamelotrajbarskega migrantskega musliča kateri mu je v trgovini večkrat zabodel ženo pred njim (bila je trgovka mati 4.otrok).
  Zabodel jo je samo zaradi tega,ker je zahteval GOVEJE MESO HALAL in,ker takega posebaj niso imeli se mu je utrgalo ter jo je zabodel še preden je utegnil ukrepati njen mož sicer policaj katerega je prav tako porezal po roki.
  Ta je stekel v avtomobil po pištolo in musliča dvakrat ustrelil a kot trdi še takrat ni bil mrtev in je obležal na tleh.
  Za ženo več ni bilo pomoči,ko je prispela reševalna služba saj je imela cirka tri vbode in je izkrvavela.
  Ko je prispela policija bi naj baje musliča pokončala ona,ker se je dvignil ter z nožem spet napadel enega policaja.Tako je izjavil mož policaj te pokojne ženske a kot pravi mu je popolnoma vseeno kako je bilo in kako se bo izteklo,ker je vlada popolnoma na strani kamelotrajbarjev katere policija po njihovem ukazu mora pri vseh kaznivih dejanjih le aretirati tudi,če je napadena in to zato,da ne pride do incidentov z katerimi bi jih v arabskih državah obtoževali raznih diskriminacij,rasnosti itd.
  Tega policaja so pa vrgli v zapor zaradi tega,ker naj bi kot ga bremeni obtožnica posedoval pištolo katero ni imel legalno prijavljene oziroma to pomeni,da jo je imel nelegalno in kot stoji v obtožnici se še domneva sum za nekega drugega ubitega kamelotrajbarskega musliča kateri je nekje bil ubit krivca pa niso našli.Sedaj bodo z to pištolo naredili teste ter analizo ali je bil kamelotrajbar ustreljen z njo.
  Tako je nažalost tako se dogaja kamelotrajbarska muslimanska drhal kar vre v Europo čeprav levuharji vedo,da seveda pobijat europejcev samo zaradi tega,ker so katoliške vere in za to prekleto svinjsko muslimansko drhal navadne živali kot nas imenujejo.
  Pa pri pizdi materini kaj se dejansko sploh dogaja ali kaj razmišlja tale vlada katera kljub vsemu spušča to morilsko golazen v EU.
  Zakaj prasci molčijo z njihovo namero in se ne izjasnijo ter pojasnijo kaj so jim državljani storili,da jih hočejo pobiti samo zaradi tega,ker jim arabci dajejo denar,da se sprejema ta svinjad seveda z namenom zavzetja Europe kar je arabcem že stoletja interes..
  Ne bom pisal kaj bom naredil,ko se bo pričelo obračunavanje med nami in musliči vem pa,da mi nobeden krivec za vse ne bo ostal dolžan prav ničesar čeprav ga sedaj boli kurac za vse in si prekleta svinja misli,da je zaščiten.
  Če se morebiti zgodi komu kaj od mojih bližnjih ter daljnih v familiji tem prascem kateri so vlačili to golazen sem niti pobeg v tujino ne bo koristil,ker jih bom tako dolgo iskal,da jih najdem kjer koli se bodo nahajali in tole si sedaj svinje svinjske naj prečitajo in se zavedajo,da nisem edini takšen tukaj v Sloveniji in jih bo slej,ko prej doletelo tisto kar so si sami zakuhali in namenili nedolžnim predvsem nemočnim državljanom kateri niso v stanju,da se tej kamelotrajbarski muslimanski drhali uprejo in se branijo pred njo.Nihče nikakor več ne more trditi nasprotno kar sem napisal,ker je dokazano,da se vsak dan pobije masovno število europejcev v javnost pa pride samo tu in tam kaka taka novica tako,da sem povsem 100%,da se umori z strani musličev dogajajo tudi pri nas a je objava resnice strogo zaupna ter prepovedana kar je torej že dokaz,da Slovenija je že država pod vladavino diktature in je res kar se je do sedaj samo še predvidevalo.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • karlina

   GROZLJIVOOOOO , GROZLJIVOOOO, to , kar si napisal, verjamem, da je resnično. čisto vsak dan se dogajajo umori po celi Evropi, pa levičarski mediji ne pišejo o tem, ker so plačani od SATANA SOROSA , TO JE DEJSTVO, je pa tudi za vse to, kar se dogaja v Evropi, kriv predvsem in res v glavnem, Erdogan in bogate katarske države, ki nočejo imeti teh lenuhov v svojih bogatih državah, zaposlujejo v glavnem Indijce, ker so pridni, ponižni, kulturni, vse , kar ta golazen ni, ker so še 100 let za opicami, verjemite, to se bo nadaljevalo, če v Sloveniji ne zmaga SDS, samo ta stranka nas lahko odreši teh zveri iz vzhoda. Samo Orban je tisti, ki bi MORAL BITI PREDSEDNIK EU IN VERJEMITE, V EU SE DANES NE BI DOGAJALO TO, KAR SE DOGAJA. Kolikor mi je znano, pijanec Junker nima otrok, Merklova pa tudi ne in prav fučka se njima za bodočnost naših in vaših potomcev.

 • karlina

  PA TO NI VEČ NORMALNO, HALOOO, DRAGI DOMOLJUBNI SLOVENCI, VSE TO FUTRAJO NA NAŠ, NAŠ DENAR !!!!!!!

 • plamen100

  Izrojena levica to skozi skriva kot enako skrivoma razmesca migrante po celi Sloveniji. V zadnje je bila odaja na federalni bosanski TV iz Sarajeva, Kladuse. Receno je bilo, da dnevno pride v BiH 150 novih migrantov in jih hkrati toliko zapusti BiH v smeri Hrvaske. Gre zanklasicne migrante, ki niti pod razno ne prihajajo iz vojnih obmocij ampak so navadni ekonomski migranti, katerih del ostane tudi v BiH se zlasti Pakistanci, ostali Avganistan, Albanci, Iranci, Tunizijci, podsaharska afrika pa zelijo v Francijo, Nemcijo nekateri pa so omenili da bu bili zadovoljni tudi s Slovenijo. Skratka vsaki dan jih vstopi. V Slovenijo najmanj 100 ujamejo pa jih 20-30. Ni pa prav nobene razlike med migrantom na zeleni meji in migrantom ki priden direktno na mejni prehod, ce zahteva azil, kar pa itak vsi naredijo ko jih primejo.

  • karlina

   TOČNO, če mene vprašaš, v državo Slovenijo ne vstopajo legalno, pač pa kar legalno, saj so jim meje na široko odprte, zakaj, veš in vemo odgovor.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!