Šokantno: Poglejte, kako je srbska mafija na čelu z Milanom Mandarićem izčrpala Olimpijo, “pufe” pa pušča Jankoviću

Foto: STA

Bojan Požar je danes na svojem blogu o političnem zakulisju Slovenije pisal o predsedniku Olimpije Milanu Mandariću in njegovem domnevnem izčrpavanju kluba. Srbski milijarder Mandarić naj bi se počasi poslavljal od Olimpije in slovenskega nogometa – odšel naj bi najkasneje po koncu te sezone, krogi okoli ljubljanskega župana Zorana Jankovića pa že ocenjujejo, da bo odhod Mandarića iz Olimpije in Ljubljane stal 4 do 10 milijonov evrov!

Ta trenutek ljubljanski klub samo Milanu Mandariću  torej predsedniku kluba, dolguje okoli pet milijonov evrov, piše Požarreport. Medij razkriva, da je Mandarić že od bivšega lastnika, kralja banan Izeta Rastoderja, prevzel posojila v skupni višini treh milijonov evrov. En milijon je Rastoderju plačal takoj, plačilo preostalih dveh milijonov pa se je malo zavleklo, zato se je Rastoder po Ljubljani pritoževal, “da mu Mandarić ne plača denarja”.

Srbski tajkun namerava Ljubljano zapustiti najkasneje poleti, še prej pa želi obubožano Olimpijo prodati naivnim Indijcem (foto: Izidor Kordič).

Ravno zaradi tega naj bi Mandarić takoj postal upnik ŠD NK Olimpija Ljubljana in bil po odstopni izjavi Rastoderja – na občnem zboru članov kluba – izvoljen za predsednika društva.

Požarreport navaja, da naj bi Milan Mandarić klub prevzel z načrtom, da njegova družba MM Šport d.o.o., katere edini lastnik je Mandarić, postane lastnik Olimpije. Najprej je bila pripravljena sprememba statuta društva (objavljen je tudi na uradni spletni strani ŠD NK Olimpija Ljubljana), ki ima zdaj le 17 članov, pod Rastoderjem pa je društvo imelo 270 članov.

Vodstvo kluba (društva) je izglasovalo, da društvo proda 49-odstotni delež v družbi Nogometno moštvo d.o.o. Mandariću oziroma njegovemu podjetju MM Šport d.o.o., kar je še dovoljeval Pravilnik o licenciranju NZS. Cena pa je bila samo 1 evro. Ko se je 1. januarja letos spremenil omenjeni pravilnik NZS, je Milan Mandarić prek podjetja MM Šport d.o.o. kupil še dodatni lastniški delež družbe Nogometno moštvo d.o.o., zdaj ima 74 odstotkov in to spet samo za 1 evro! 

Milan Mandarić je Olimpijo leta 2015 kupil od “kralja banan” Izeta Rastoderja (foto: Izidor Kordič).

Kdo krši slovensko zakonodajo?
Bojan Požar
se tudi sprašuje, kako bo lahko Mandarić klub sploh prodal domnevnim indijskim snubcem, kaj sploh ponuja oziroma prodaja. Ker so vse licence za igranje in igralce vezane na društvo (klub), je namreč FC Olimpija d.o.o. dejansko brez vrednosti, poleg tega pa naj bi bila finančno zrela za stečaj, samega društva pa formalnopravno sploh ni mogoče prodati.  Za takšno potezo naj bi potreboval odločitev občnega zbora kluba. Mandarić pa naj bi sicer klub vodi tako, da kot predsednik nikomur ne polaga računov, zaradi česar dejansko krši slovensko zakonodajo.

Kam je “izpuhtel” denar od prodaje igralcev?
Ker je Mandarić klubu dal posojilo, ki ga obrestuje z visoko obrestno mero, višjo od bančnih, mu Olimpija dolguje vedno več denarja! Je pa Mandarić v vmesnem času prodal tri najboljše nogometaše Olimpije  Ezekiela Hentya za pet milijonov evrov, Andraža Šporarja za 3,5 milijona evrov in Miho Zajca za 1,5 milijona evrov. Toda od Šporarja si je na račun svoje zasebne firme, MM Šport d.o.o., nakazal 1,75 milijona evrov, od Zajca pa na isti način 750 tisoč evrov, trdi Požarreport. Vse to na podlagi “posebne pogodbe”, ki pravi, da mu pripada polovica kupnine od prodaje teh dveh ljubljanskih igralcev.

Požarreport za konec še opozarja, da so Olimpijo ogromno stale tudi odškodnine za odhode Ranka Stojića, Marijana Pušnika in Nenada Protege. In da bo po ocenah Zorana Jankovića dolg Olimpije po odhodu Mandarića znašal blizu 10 milijonov evrov!

Luka Svetina

 • Olga

  Ja “ubogi”, “pošteni”, “moralni” tovariš 10%… Tarantela bo v nezavest padel-a od žalosti!

  • Franc Šink

   Naj vsak dan ustane z levo nogo. Privoščim mu.

 • vsemojebabe

  … ga stakne nazadnje, ki bil mu je kos.
  (poezije, prosto po Prešernu: Smejoći mož)

 • Morala

  No, bo kar občina pokrila! Jej, jej…na vseh področjih “cuzajo” Slovenijo!

 • montyamp

  Srbe na vrbe .
  Po propadu Avstroogrske , so se ćobahi turških magarcev kar udomačili pod Alpami.
  Prekleti žvepleni halbmadžarskomurglosrbski pritlikavec jim pa po balkanskobojevniško na banditski način pomaga .
  Podrobnosti me sploh ne zanimajo , če so v bližini banditi , se ve , da kaj nuca iz tega ne bo .

  • Darth Vader

   mi mamo en pregovor…..”Bis hier hin reitet der serbische reiter un nicht weiter” in se ga kr držimo

 • Franc Šink

  Koliko odstotkov je pokasiral Z.Janković in koliko njegovi priskledniki. stroški tako ali tako MOL .Ljubljančani ste neumni ! Zakaj se pokoravate srbski mafiji.

 • radames

  Te pufe naj plača Janković osebno. Denarja ima več kot dovolj. Mi bomo pa vsaj zadoščenje dobili za njegove lopovščine.
  Torej, Srbin naj plača Srbinu, Slovence pa pustite pri miru!

  • učko

   Bo Milanček tako zrihtu, da frendu Zokiju ne bo treba nič plačat. Vse bomo plačali davkoplačevalci, kot vse do sedaj !!!!!!!!!!!

   • sunday

    milanček ni zokanov frend ampak bratranec!!!

    • radames

     Tista žlahtniška razmerja, ki so 100% preverljiva pa pišete napačno. Napišete, da sta Justin Stanovnik in Janez Stanovnik bratranca, kar ni res. Nista v žlahti. Pišete da sta Edvard Svetlik in Ivan Svetlik brata. Nista. Bratranca sta. Pišete, da je Goran Klemenčič sin Nade Klemenčič in Vlada Klemenčiča. Ni res. Niso v žlahti.
     Nikoli ne bom zapisal, da sta Kučan in Janković v žlahti. Ni preverjeno100% in meni se zdi, da je to izmišljotina, kakor so izmišljotine vsa tista žlahtniška razmerja, ki jih napiše Bučela na svojem blogu.
     Desni se trudimo, da pišemo po resnici in ne nasedamo raznim bajkam, kakršna je bajka o “NOB”.
     In ne pišemo po vzorcu EBP (ena baba prav).

     • učko

      Ejga, včasih pa mor’š s kakšno orenk primitivno in žavljivo-lažnjivo kakšenga levuharja udart po buč. Taka še najbolj boli !!!!

   • radames

    Nikoli mine pade na misel, da bi zapisal ljubkovalno ime za Jankovića.

 • totex39

  Vse povsod, kjer ima srbska mafija prste vmes je skrompirano in vse se enkrat podere. Ljubljančni pa še vedno verjamejo v svojega srbskega župana, ki jih bo kmalu pahnil v greznico.

 • Franjo Trojner

  Dolg bomo znova pokrili davkoplačevalci iz Štajerske, Koroške in Prekmurja! Mater nas vozijo žejne prek vode in to non stop. Ljubljana je ja glavno mesto oni ja morajo imeti lep nov stadion in prvoligaše v vseh športih, da lahko nato igralci iz Balkana mastno služijo, v teh klubih je Slovencev itak za vzorec. Pohlep po denarju je zjebalo košarko pa tudi nogomet in še kaj v LJ, amaterski šport je zdravilo za te pohlepne hijene.

 • Juhica SDH

  Stric Manda je prvo v Kopru naredil štalo, zdaj pa še v Ljubljani. Naslednja postaja pa je?

  • Novakec1

   Slo parlament.

  • učko

   Arest na Dobu. Tam mu bojo barabe naredile štalo !!!

  • Darth Vader

   1m2 veliko zemljišče poleg arkana

 • učko

  Rastoderja je zokijeva mafija prisilila, da je prodal Olimpijo. Matematika pa je čisto preprosta: “naši” komunjari rabijo glasove čefurjev, drugače ne morejo dobiti nikjer nobenih volitev. Glavna komanda za slednje je Zoki in kot tak ima v Ljubljani fevdalne pravice, oziroma lahko dela kar hoče. Tam je raj zanj in njegove frende, predvsem tiste z rodnega juga !!!!

 • sprehajalec

  4xC – CCCC, na katerega je Zoki pozabil. Samo Srbin Srbina Samari.

  Oni se poznajo dobro med seboj, Zoki je pa že malo pozabil, ker je med slovenskimi ovcami, ki jih z lahkoto striže. Zato se tako dobro počutijo tukaj.

  • Novakec1

   CCCSC; Samo srbin sloovco samari

  • radames

   Zoki???? Glej zgoraj!

   • Darth Vader

    je bolj primerno Zorangutan ane? :)

 • učko

  Sicer pa se Zokiju 10 milijonov ne bo ne vem kolko poznalo. Mala malca!

  • radames

   Zokiju???? A je to tvoj zelo dober prjatu, da ga kličeš z ljubkovalnim imenom???

 • učko

  Dokler boste nekateri slovenceljčki še naprej hlapčki tem balkanskim mafijcem, toliko časa bomo vsi skupaj žrtve in plačevalci njihovih računov !!!

 • Novakec1

  So bili tako zmenjeni, nič novega, tudi drugje se tako dogaja.

 • učko

  Vsi ti srbijančki se delajo tle nekaj pametne, zato gre Slovenija po poti nazaj na Balkan in ne v EU. Kako more tale naša južna brača bit bolj pametna kot mi. Srbija ima točno 3x nižji BDP/prebivalca kot Slovenija, preverite na Googlu! In zdej bojo oni tle pametoval in Slovenijo delal za njihov pašaluk !!?!!!

  • slosin

   …pa skos so lapal, kako jih SLO izkorišča. Čudno, a ne, sedaj, ko jih ne izkoriščamo več, imajo pa 3x nižji bdp. Pa enako velja za kockarje…

 • Novakec1

  Sem že večkrat predlagal ; z zakonom prepovedat fuzbal.

 • Solo

  Po razpadu Avstro-Ogrske 1918 je Slovenija postala vojni plen Srbije (in Hrvaške). Potem so nas po letu 1941 okupirali še komunisti. In to srbo-hrvaško komunistično okupacijo, imenovano “Jugoslavija”, Slovenci mastno plačujemo še danes, čeprav smo se leta 1991 kakor osamosvojili (zgolj na papirju). Plačujemo s človeškimi življenji, plačujemo s slovenskim ozemljem in morjem, ki sta čedalje manjša in manjša. In seveda plačujemo s slovenskimi milijardami, ki še vedno odtekajo dol po Savi, proti Zagrebu in Belgradu.

  Po 100 letih od razpada Avstro-Ogrske in 26 letih od razpada zadnje, komunistične Jugoslavije, bi bil že počasi čas, da Slovenci končno postanemo gospodarji v svoji lastni državi!
  Osvobodimo se komunistov in srbo-hrvaške zajedalske in plenilske golazni, ki vsi skupaj uničujejo in ropajo Slovenijo!

  • if

   Hvala za to razmišljanje!

  • tramal

   Hrvati so že davno hoteli svojo državo in so jo med drugo svetovno vojno že imeli,potem pa so komunisti pritisnili iz srbije in slovenije na njih.Če sedaj nebi bilo hrvatov vmes bi bili slovenci že zdavnaj severna srbija.

   • Solo

    Hrvatje so nam pokradli že za vsaj dve Sloveniji (nekdaj) slovenske zemlje, vključno s celotno Istro, Kvarnerjem, Reko, Slavonijo in Zagrebom vred – ter pobili ali pohrvatili tam živeče Slovence. Da nam zdaj kradejo še Piranski zaliv in zadnje koščke slovenske obale in morja, je le nadaljevanje te večstoletne hrvaške kraje. Toliko o Hrvatih kot “tamponu pred Srbi”…

    Slovenija je pa severna Srbija (ali srbska banovina) že vse od vstopa Slovenije v državo SHS 1918. Med Hrvati in Srbi ni nobene bistvene razlike – oboji so tatovi slovenske zemlje, roparji slovenskega premoženja in morilci Slovencev.

  • Komunisti so vsi izdajalci Slovenstva.

 • sunday

  in sedaj??? “nikomu ništa” – saj brez sodelovanja z zokanom ne bi šlo – razplet poznamo – raja pa še kar hajla za zokana in bando!!!

 • RATATA

  Zakaj mi morate te fotografije ćefurjev kazat(???) Dejte mal zameglit porkamadona banda hidičeva, a ni dost da že njihova imena omenjate? Saj vem kako zgledajo ćapci!

 • Antonius

  Ne samo naiven, še neumen za povrh je vsakdo, ki verjame, da je prišel Mandarić v Olimpijo ustvarjati “fuzbal”. Denarja vendar ne ulagaš v nekaj, kar bo za vekomaj v polovični lasti državnih športnih društev.
  Že ves čas dopovedujem nekočnemu vrhunskemu “fuzbalistu”, da je za Mandariča Olimpija pralnica denarja. Seveda se denar pere bistveno lažje, če ga skupaj pereta dva mekana ć.

 • Hanza Gorenjski

  tito – partija, tito – kriminal…

 • Juhica SDH

  Nos ima pa kot gozdna goba.

 • soc

  Ljubljana je raj za srbsko mafijo in Srbe nasploh. Tale oglas za višjo managersko pozicijo v ogromnem novem Miškovićevem hotelu v LJ, Intercontinentalu, pove vse. Inšpektorat za delo pa nič. Cenjenega bralca opozarjam na nujni (edini) jezik v ljubljanskem (Republika Slovenija, Slovenija uradni jezik, v tej verigi jezik sporazumevanja angleški) in nujno dodatno izobrazbo, požarno varnost… Mišković + Janković.

  http://www.zaposlitev.net/delo-oglas-vodja_recepcije__2234775.html

  • samsara

   Nekako v znanem balkanskem stilu, “Prićaj srpski, da te razume celi svet”.
   Sicer pa, osnova za odziv pristojnih inšpekcijskih služb, se mi zdi.

   • Darth Vader

    pristojne inšpekcijske službe bodo iskale uporabnika soc in samsaro, ker sta to javno razkrila :)

 • xtc

  Briga me naj gre ta propali klub v adijo in kdor ga hoče naj ga financira iz lastnega žepa:

 • dr Janez Sveti

  A ni nogomet neka zabava, kjer vsi lovijo eno žogo gledalci se pa pretepajo?
  DR Janez Sveti šahist

  • slosin

   Kolk jest vem, je to menda nek šport, kjer 11 dobro plačanih bedakov leta za eno žogo…

   • von Rhein

    Oprosti,leta jih 20,dva pa gledata in občasno žogo primeta.Ali pa tudi ne.
    Koliko jih leta v slovenački ligi pa ne vem.

    • slosin

     Možno, ja, na balkanske športe se ne spoznam…

  • radames

   Fuzbal je šport, ki je do zdaj zahteval največ človeških življenj.

 • Stajerka

  pufe pa pustil Jankoviću……a se norca delate z davkoplačevalcev????……toliko pufov in minusa kot je Janković obesil na hrbte poštenih ljudi, jih je sposobna samo ona druščina na Siciliji……samo tisti na Siciliji se morajo skrivat, delajo v ilegali…….Zoki je pa glavni šerif……bruh, nje-de…..

  • sunday

   še oni na siciliji so bolj pošteni, imajo tudi svojo čast, niso rdeči zato jo tudi imajo!!!

 • Triple6

  “pufe” pa pušča Jankoviću

  A je mogoče MOL lastnik NK Olimpija? Koliko pa je NK Olimpija (FC olimpija d.o.o.) dolžna MOL-u za najem igrišča v Stožicah in za najem trening poršin na stadionu v Šiški? Ali pa je MOL to “ČASTIL”? Če je MOL oz. Šport Ljubljana to plačeval, je to svinjarija. Profesionalni šport krade denar amaterskemu športu in športu mladih. Ali pa je kdo dobival najemnino kar na svoj račun, saj ne bi bilo prvo nakazilo iz kakega kluba na kak račun funkcionarju po “nategunski” pogodbi, za neko delo, ki ga sploh ni treba opraviti.

  • Darth Vader

   saj ni panike……vam bodo v lj dvignili prispevke (komunala, nsuz…), da bodo pokrili izpad dohodkov iz naslova najema Stožic in trening površin v Šiški…..aja…..od kje pa misliš da pride denar za amaterski šport in šport mladih? a) sposodijo si ga v nemčiji? b) sposodijo si ga pri ECB? c) zbere se ga preko nenormalno viskokih davkov znotraj Slovenije?

   • Triple6

    Saj v Ljubljani itak plačujemo najvišje prispevke za vse komunalne storitve, zdaj nam bojo nabili še davek na nepremičnine in na kocu še števce za dihanje. Delno denar za amaterski šport in šport mladih dobivajo iz davkov in glavarine občanov, ki živijo v tisti občini, kjer ta društva delujejo, en del ga prihaja iz Fundacije za šport, ki se napaja iz Loterije Slovenije, del pa iz športne loterije, pa še denar MŠŠ, ki tudi financira šport, ampak zdaj so se opredelili bolj za vrhunski šport, lokalni klubi odpadejo kot knof od gat. Seveda imajo uspešni profesionalni klubi svoje sponzorje, ki lepo perejo denar preko klubov, lokalni mogočneži pa pristavijo svoj lonček.

 • radames

  Jaz sem že kot otrok skoraj kozlal, ko sem slišal besedo fuzbal. In ta fuzbal mi krepko dol visi. V skoraj tričetrt stoletja nisem bil privatno na niti eni fuzbal tekmi. Na žalost sem bil pa precejkrat službeno. In to so bili najbolj žalostni dnevi mojega življenja.
  Pogoj za fuzbal tekmo bi moral biti 25cm snega na igrišču.

 • cosmosjasnovidec

  Hehehe ta je pa dobra.
  Metanje peska v oči davkoplačevalcem.
  Copatar čefutarski lopov “janković” prav dobro ve kam so v sodelovanju pospravili pokraden denar.Seveda bodo vse skupaj krili davkoplačevalci.
  Na očeh celotne Slovenije copatarska gnida “janković” krade že leta pa se nič ne ukrane niti kljub dokazom ne pride pred sodnike skratka vse ima podkupljeno z zaledjem komunajzarske gnide “milana kurčana”.

 • Juhica SDH

  Kako pa je s podkupovanji sodnikov? A to je stric tudi počel?

 • črnaovca

  Čefurji raus

  • učko

   Že dolgo nas oni izganjajo v Avstrijo in Nemčijo, tule pa naseljujejo “njihove”! Kučo-Zokijeva politika !

   • Novakec1

    Pred dvanajstimi leti sem se odselil iz počefurjene žabje prestolnice, začel se je pa že perej, nadaljevalo pa z Kresalko, Krivicem in odpisanimi/izbrisanimi…..

  • tramal

   Pa kje vidiš ostale jugo narode.Vsi ki kradejo ,preprodajajo mamila,izsiljujejo in katerega spravijo na oni svet,vsi so srbini.,

 • Vlado77

  Nogomet nas (Slovence) ne zanima in mi je čisto vseeno ali je Olimpija ali ne . Pod nobenim pogojem pa ne bi smeli obremeniti davkoplačevalce za te mafijske zadeve. Ne gledam Olimpije niti nobenega nogometa . Je itak na ravni neke vaške lige. Sploh pa je nogomet , daleč najbolj koruptiven in pokvarjen šport ( profesionalni) . Veliko dogovarjanja o rezultatu , plačevanje igralcev in sodnikov. – zame ni šport . Če ga Slovenci nimamo ne bi bilo nobene škode. Če pa ga želijo naj si ga plačajo tisti , ki jih to zanima – s svojim denarjem

  • učko

   Ko boš plačal vse tole sploh ne boš za to vedel! Pa tudi tebe ne bojo vprašali, če si pripravljen plačat !!!

 • rastan

  glede na to, da je šporarja prodal švicarjem za tak denar, šporar pa ene tekme ni odigral, saj je “poškodovan” že prišel v švico, se res lahko vprašaš za kake posle gre. Dejansko je oškodoval olimpijo za velike denarje, saj je prodal najboljše igralce in totalno oslabil klub. Kje je tu tožilstvo.

  • Novakec1

   Kaj nam pa morete, morete….

 • Oregon

  no, koncno eden ki je zrihtal šerifa. Sicer se tud ta ne bo sekiral, ker denar ne bo šel iz njegovega žepa. Še za lastne pufe ne gre, kaj bo šele za tega, društvenega. Torej: svetovni prvak je Mandarič. :-)

  • Novakec1

   Zna malo modernejši PS zalaufat kot zoki

 • soc

  Janković, Mandarić, Rastoder, Mišković – v Ljubljani smo ne le staroselci, temveč Slovenci nasploh ogrožena zvrst. Balkanska svojat nas je od 1918 do danes s pomočjo kvizlingov tipa Korošca – Kardelja – Kučana sesula v nulo in prevzela pozicije avstroogrske aristokracije izpred prve vojne.

  • Novakec1

   Pozabu si Zahota

  • Srečko Starič

   kaj čakate mesijo…ljubljana sesa Slovenijo ŽAL…kje ste pravi Ljubljančani…

   • samsara

    So bolj ali manj, le še, Lublaćanini.

   • Anthon

    Ljubljansko prebivalstvo je bilo tako kot primorsko obmejno prebivalstvo po II. svetovni vojni sistematično naseljevano po komunističnem vzorcu. Dobrih 25 odstotkov Ljubljančanov (morda izjemoma 30) bi lahko v idealni volilni situaciji volilo demokratične stranke. Ostali so vezani na rdeče korenine, bodisi direktno finančno bodisi nepremičninsko in še kako drugače. Naivno je verjeti, da bodo te generacije demokratično normalizirale naše glavno mesto. To je nekakšnen mini Krim v SLO, če uporabim to približno prispodobo.
    Prebral sem idejo Soca, da bi cela država volila župana glavnega mesta. Menim, da bi bila to neka rešitev, čeprav bi tako izvoljeni župan lahko zlorabljal svojo politično težo. Zato bi morali ob tem še razmisliti o njegovi pristojnosti, ki bi morala biti omejena kot pristojnost predsednika države. Dejansko operativo pa bi morda dali podžupanom, izvoljenim tako kot se sedaj voli župan. To so moje ideje glede na situacijo.

 • Solo

  Opažam čedalje več pljuvanja po Ljubljani in Ljubljančanih iz ostalih delov Slovenije. Ne delajte tega. To medsebojno lokal-nacionalistično sovraštvo spodbujajo jugo-komunisti, ker želijo, da smo Slovenci skregani med seboj. “Deli in vladaj” je njihovo načelo. Ko se Ljubljančani in Štajerci (Primorci, itd,…) spopadate med sabo, je to voda na mlin jugo-komunističnega okupatorja Slovenije. Slovenci pa moramo biti enotni, če se želimo osvoboditi okupacije, in stremeti k skupnim slovenskim ciljem, ki nas povezujejo, ne pa razdvajajo.

  Razumeti morate, da je Ljubljana totalno okupirana od komunistov in ćefurjev. Komunistov je v LJ veliko, ker je pač v ljubljanskih Murglah glavni komunistični štab. Ćefurjev pa zato, ker jih komunisti že desetletja načrtno in masovno uvažajo (tako kot zadnji dve leti džihadiste) in naseljujejo še zlasti v glavnem mestu. V Ljubljani je sicer tudi veliko slovenskih domoljubov in antikomunistov, vendar so žal v manjšini in zato na volitvah vedno preglasovani. Jankovića ne volijo zavedni domoljubni slovenski Ljubljančani, ampak prevladujoči komunisti in priseljeni jugovići. Pravi avtohtoni Ljubljančani so tukaj žrtve.

  Zato nehajte pljuvati vsevprek po Ljubljančanih, ker niso vsi enaki in ni njihova krivda, da so okupirani. Okupirana je tudi cela Slovenija, vendar se to v Ljubljani najbolj pozna.

  Iz istega razloga je tudi popolnoma nesmiselno medsebojno kreganje, kje v Sloveniji bo azilni dom in kam bomo naselili migrantske opice, bodisi v Črnomlju, Velenju, na Škofijah, v Ljubljani, Celju ali Mariboru – in potem poslušamo patetične izgovore domačinov, češ, pri nas ni primerno zaradi tega in
  tega in onega, dajte jih raje v kakšen drug slovenski kraj…
  Narobe! Edini pravilni odgovor je NIKJER V SLOVENIJI!!!!!! Nikjer v Sloveniji nočemo migrantske golazni! Pa ne zato, ker ta ali oni kraj ni primeren, ampak zato, ker JE TUKAJ SLOVENIJA in TUKAJ ŽIVIMO SLOVENCI in nočemo nobenih neevropskih, semtisko-afriških priseljencev!!! Še zlasti ne takih, ki so naučeni, da sovražijo in pobijajo bele ljudi ter uničujejo našo kulturo, državo in civilizacijo!
  V naši neposredni soseščini ne divja nobena vojna in zato ni prav nobenega razloga, da bi Slovenija (po diktatu Bruslja) sprejemala in naseljevala v svoje kraje kakršnekoli azilante in migrante. Še posebej, ker to sploh niso migranti in še manj begunci, ampak vojaki islamsko-črnske antievropske in antibelske
  vojske, ki so nas prišli iztrebit – na povabilo njihovih ziokomunističnih kolaborantov.

  O migrantih moramo nujno razpisati referendum, kjer bomo Slovenci (ne pa izdajalska komunistična Cerarjeva vlada) odločili, da nočemo NOBENIH (NIČ, NULA) migrantov NIKJER v Sloveniji! Basta!
  Do takrat se pa Slovenci nehajte kregati med sabo in bodite enotni proti
  skupnemu sovražniku – jugo-komunističnemu okupatorju Slovenije!

 • Vera

  Zelo pozno ste razkrili tega ” Mandarića ” ! Kako vam v Ljubljani ni bilo jasno,da nekaj ne štima, ko je Olimpija samo izgubljala tekmo za tekmo ? Hvala Bogu navijamo pri naši hiši za Maribor že od nekdaj.

 • soc

  V Ljubljani lahko tudi čudovito živiš. Če si hkrati
  – kolesar
  – družboslovec
  – uslužbenec javne uprave, po možnosti mestne
  – naročen na Delo
  – vegan
  – ljubitelj nogometa
  – istospolno usmerjen
  – otrok srbskih partijskih staršev (glede na prejšnjo točko je oče že pokojni) z zvezami v podzemlju…

  … in pogosto zahajaš v kavarno Zvezda.

  Žal sem negativen na vseh točkah. Zato mi je Ljubljana pod Jankovićem nočna mora.

 • tramal

  Ve se da srbska mafija že skoz krade slovence z jankovičem na čelu.Saj ne bo plačal janković temveč zabiti ljubljančani ki volijo srbina za župana.Srbini so vsi povezani in bodo skoz kradli slovenijo z podkupljivimi slovenskimi komunisti.

  • domovina mili dom

   Žal grehe balkansko udbovske mafije plačujemo vsi Slovenci. Zato bi morali močvirskega župana voliti vsi Slovenci.

 • Novakec1

  Z mečkatorjem bodo isto naredil, sloovce za denarnice se primte.

 • mapu

  Sami balkanci nakupu…

 • albusa aquilae

  neki pa res ima, tale naš…..

 • lauraas

  Mir si moraš izboriti.

 • Hribouc

  Stožice v 500milijonski luknji, Olimpija v razsulu…to so rezultati poslovanja BANDE.

 • mapu

  Olimpija bo zaživela, ko se bodo od tam pobrali balkanci….

 • tramal

  Že dolgo srbini vodijo celo ljubljano in ne samo nogometni klub .Dokler bodo ljubljančani volili solatarja srbina za župana bo pač tako ,naj plačujejo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!