Tako je znana režimska novinarka Meta Roglič na novinarski konferenci o nezakonitem migrantu Ahmadu branila Mira Cerarja

Foto: Twitter

Slovenke in Slovenci smo včeraj doživeli novo razočaranje nad Mirom Cerarjem. Da veliko posluha za svoje državljane naš premier nima, je znano, saj je število ljudi, ki živijo pod pragom revščine ogromno, razmere na otroški srčni kirurgiji še vedno niso urejene, mladi perspektivni kadri pa delo še vedno hitreje dobijo v tujini kot v Sloveniji. Na novinarski konferenci ni presenetil samo Miro Cerar, ki je jasno pokazal svojo dvoličnost v primeru nezakonitega migranta Ahmada Shamieha, ampak je presenetila tudi novinarka Dnevnika Meta Roglič, ki je po novinarski konferenci branila premierja in tako poskušala utišati našo novinarko, ki mu je želela postaviti vprašanje.

Rogličeva, novinarka režimskega medija, ki je še pred časom prav v tem mediju javno obračunala z uglednim pravnikom Boštjanom M. Zupančičem, ima očitno dvojna merila. Če je bila kritična do nekdanjega sodnika, ki je opozoril na neučinkovitost državnih institucij, ki kljub ekološkim nesrečam velikih razsežnosti, kot sta, denimo, tisti v Kemisu in Ekosistemih, niso ukrepale, začenši z iskanjem odgovornih za požare, pa ni znala biti kritična do predsednika vlade, ki je v isti sapi govoril o spoštovanju odločb sodišč, hkrati pa že v naslednjem stavku dal jasno vedeti, da jih sam ne bo spoštoval. Še več. Ne samo, da ni izpostavila te dvoličnosti in od predsednika vlade zahtevala jasnega odgovora. Ko mu je vprašanje v zvezi s primerom nezakonitega migranta Ahmada in spoštovanja sodišč želela zastaviti naša novinarka, jo je želela utišati z besedami: “Saj je že vse povedal.”

Od kdaj je Rogličeva, novinarka Dnevnika, v PR-službi pri gospodu Cerarju, ne vemo, a že zavoljo svojih bralcev bi se lahko osredotočila na izključujoče se izjave premierja in ne na delo novinarjev drugih medijskih hiš.

Ahmad Shamieh (Foto: Twitter)

Najprej so bila vprašanja predvidena, nato so si premislili
Na včerajšnji novinarski konferenci je Cerar sicer spregovoril o primeru nezakonitega migranta Ahmada Shamieha, za katerega so kar tri sodišča odločila, da mora zapustiti Slovenijo, saj je za njegov primer pristojna Hrvaška, poleg tega pa je v Slovenijo prišel še nezakonito. Deportacijo so preprečili koalicijski poslanci (torej tudi Cerarjevi) in poslanci Levice, ki so Ahmada skrili v Državnem zboru, natančneje v pisarni stranke SD, kamor sta ga v torek zjutraj pripeljala poslanca Jan Škoberne (SD) in Miha Kordiš (Levica).

Kot smo že pisali, je na novinarski konferenci Cerar pokazal kar tri obraze:
– Obraz, ki je govoril, da moramo spoštovati odločbe sodišč.
– Obraz, ki je govoril, da bo vlada naredila vse, da Ahmad ostane v Sloveniji.
– Obraz, ki je okaral poslance, ki so Ahmada pripeljali v Državni zbor, saj naj bi šlo za predvolilno kampanjo.

Pred samim začetkom novinarske konference je ob strani stala tudi Cerarjeva piarovka, tista prava, ne Rogličeva, in imela v rokah mikrofon, ki ga po koncu izjave običajno ponudi novinarjem, da lahko zastavijo dodatna vprašanja. No, kmalu po prihodu naše ekipe v prostore vlade je piarovka zapustila prostor in se, malo preden je pred novinarje stopil Cerar, vrnila brez mikrofona. Očitno so se pri Cerarjevih ustrašili vprašanj. Kljub temu je po koncu njegove izjave naša novinarka zastavila vprašanje, saj je želela razčistiti predvsem izjavo glede spoštovanja odločb sodišč, ki jih vlada očitno ne bo spoštovala. Odgovora žal ni bilo, saj je Cerar samo odkorakal iz prostora. No, nato pa se je oglasila Rogličeva, da ja ne bi kdo posumil, da je bila to ena izmed najbolj bizarnih novinarskih konferenc v Cerarjevem mandatu.

Novinarska vprašanja smo včeraj po končani novinarski konferenci predsedniku Vlade RS dr. Miru Cerarju poslali preko maila, a odgovora še nismo prejeli.

B. V.

 • Lilika

  Točno tako, kot sem se bala, da bo. Feministkam je vseeno, če imajo muslimani po štiri žene, po možnosti stare dvanajst let, vseeno jim je, če ženskam odrežejo ščegetavček in vseeno jim je, če jih pretepajo.
  Okoljevarstvenikom je vseeno, če njihovi onesnažujejo okolje in papež podpira muslimansko zavzetje Vatikana. Vse te ljudi so nastavili tisti, ki so povozili sv. Miklavža Teslo in skril njegov patent, ki je bil darilo od Boga, da bi rešil Zemljo.
  Toda oni so ga skrili in zato se bo zgodilo tisto kar se bo moralo.
  Muslimani bodo zavzeli Vatikan in Rim, vulkani se bodo aktivirali, potresi bodo vedno močnejši in pogostejši, viharji in nevihte bodo vedno močnejše in pogostejše, morja se bodo dvignila, temperature se bodo dvignile in Zemlja bo postala pekel. To pa je tudi želja tistih ki so postavili lažnega papeža, čeprav je gospod Benedikt XVl. še vedno živ in čeprav je ob odstavitvi Benedikta XVl. v baziliko svetega Petra v Vatikanu udarila strela. Tako, da veste, da je imel sveti Malahija prav in bo zadnji papež črni (satanov) papež.
  Ker cerkev (Karitas) jemlje denar od ubogih žensk s 400 evri pokojnine, da kupuje stvari migrantom, ki imajo sami velikokrat dražje mobitele, kot so avti tistih žensk. To je desna stran. Desna stran, ki je šla volit Marjana Šarca, ki bi odstranil ograje na meji, da bi bilo v Sloveniji več dela na črno in več brezposelnih. Toda na drugi strani Alp je Sebastian Kurz, ki bo itak ob Šarčevi zmagi in odstranitvi bodeče žice na meji s Hrvaško, postavil eno veliko debelo ograjo na Alpe. Potem pa adijo Slovenski delavci migranti v Avstriji in nakupovanje kvalitetnih izdelkov po nižji ceni v Avstriji.

 • Ana Er

  To ni bila samo ena izmed najbolj bizarnih novinarskih konferenc v Cerarjevem mandatu, ampak je bizarna vsa situacija, Cerar je pa njen soustvarjalec.
  Ampak jaz pravim, da je v vsaki slabi stvari potrebno najti čimveč dobrega, Tudi v primeru Ahmed. Če drugega ne, je idealen za pridobivanje glasov za SDS, kajti vemo, da vsak glas šteje. Pa čeprav mnogi ne marajo g.Janše se jim sedaj odpirajo oči in vidijo, da druge alternative ni. Novi obrazi ne vzbujajo več zaupanja. Tako je g.Ahmed pravzaprav nehote vstopil v začetek predvolilne kampanje, ki jo marsikdo od nas že težko pričakuje.
  Hja, morda malce ironično, ampak človek bi lahko rekel, da so Škoberne, Kordiš, Cerar pravzaprav dezerterji v svojih lastnih strankah oz. agitpropi za SDS.
  Torej, le tako naprej, ne bomo pozabili, ne tega, ne ostalih stvari.

 • Darth Vader

  Zdi se, kot da je kriminal, da beli ljudje sploh obstajajo, ko smo belci
  globalna manjšina 7% prebivalstva. Ampak to je strategija, pripeljite
  prebivalce dežel tretjega sveta, napolnite jih z vsem tem rasizmom in
  sovraštvom, za zaveznika jim dajte veliko birokracijo in globoko državo,
  na ta način boste nevtralizirali avtohtono prebivalstvo na tem
  področju. Postane pa še slabše. Polovica nove populacije zagovarja
  socializem, kolektivizem, korporatizem, kot svojo mamico, saj verjamejo,
  da jim to zagotavlja kos kruha. Na ta način nikoli ne sprejmejo idej
  zahoda, ki umirjajo vetrove tiranije, niso tolerante in sistemsko
  inducirane do tiranije. In to je načrt, to je globalizem. To počnejo. Ne
  morete iti do Severne Koreje, ne morete iti do Kitajske, kot nekdo iz
  Afrike, kot nekdo iz Severne Amerike. Ne morete iti do Kitajske, da bi
  tam rodili otroka in bli svobodni ter prejemali socialo. Vrgli Vas bodo v
  ječo, pretepli in se Vam smejali. Več v videoprispevku s slovenskimi
  podnapisi…. https://ambasador21.wordpress.com/2017/11/08/podpredsednik-eu-priznal-obstoj-nacrta-za-genocid-nad-belci-v-evropi/

 • zokispoki

  Ne prevec modri sin telovadca, je uvedel DDR propagandne metode. Tako, da bi se lahko pocasi tudi preimenoval v Miroslava Honeckerja.

  • Mojca pokraculja

   Ljubkovalno TRABANT!

 • antimur

  Da nezakonitega pritepenca branijo barabe pred izrekom slovenskega sodišča in to od vlade do levega dela poslancev, je izdajstvo, ki ga je potrebno kaznovati. Ker do zdaj od teh idiotov ni bil še nihče kaznovan, jim je močno zrastel greben, rušijo in smradijo po Sloveniji karkoli jim zapaše, to je slabše od anarhije, zato jim bomo morali pokazati, da na slovenskem najprej branimo Ustavo RS, zakone in pravilnike, ter se tega dosledno držimo, ne pa da lahko skupina evforičnih zakajenih levaških poslancev (kdor ni zakajen, je pa alkoholno omamljen) okupira zaradi nekakšnega muslimanskega dezerterja parlament. Volilci tem barabam nismo dali takšnega mandata, to je državni udar. Groza in nepojmljivo dejstvo je pa to, da spizdnjeni Cerar to požegna. Ja, kje pa je tvoj glas Pahor, ali si zopet samo obljubljal.
  P.S.: Odvratna Rogljička je pa ena izmed bande 571, ki ji je potrebno med prvimi pokazati, kako se ravna s takšno golaznijo.

  • Hun

   kdaj bo ta dan, ko bos ti iz besed presel k dejanjem..ob sv.Nikoli

   • sloustava

    Tokrat ti dam prav. Dokler ne o narod vsaj dosegel kriticne mase, bomo bevskali na forumih. Ampak, Hun, nekaj pa drzi. Ni vec dalec ta dan, Veliki pokovec, Golobic, Zemljaric, presstitutke in presstituti nam ga priblizujejo blazno hitro. Taka dejanja namrec niso voda na mlin “humanitarian”, Sorosu, Kucanu, …ravno obratno. Tukaj in zdaj tudi najbolj moderndorferski butl vidi in spoznava, da ga imajo mafijci, udbasi, barabe, ustavni pravnik cemerar, za bedaka, ki ga voli! Slovencelj, se bos zdaj zbudi, ko ti je vladajoca elita pokazala in dokazala drugorazrednost. Tvoji so zulji, njih je denar!!

   • MEFISTO

    Postal si nespodoben.

    Kot zaklet ateist se sklicuješ na svetnike.

    • Hun

     zakleta je tvoja cela familija

 • Zgornji

  DEMONCRATS ALL ARE HYPOCRITES EVIL SPOILED DEADSOULS … !!! ! !!!
  NITI Z POHARJEM NI NIČ, NITI Z CMERARJEM, NITI Z JANŠO, NITI Z ŠARCEM, NITI Z KUČANOM, NITI Z PEDERLETOM, NITI Z KRAMBERGERJEM, NITI Z NOBENIMI PODOBNIMI OBRAZI KI SE KAŽEJO KOT DOBRI !!! ! !!!
  ČEPRAV JE BIL IVAN KRAMBERGER NAJBOLJŠI OD VSEH DO SEDAJ, PA JE BIL ŠE VEDNO PRESLAB, KAJTI PREMALO SE JE ZAVZEMAL ZA ZDRAVLJENJE SPOLNIH IZTIRJENCEV POZNANIH KOT PEDRI !!! ! !!!
  AMPAK, NISO GA NAŠI VLADNI POKVARJENCI ZLOBNI UBILI ZATO KER BI BIL PRESLAB, TEMVEČ ZATO KER JE BIL ŠE VEDNO PREDOBER , KER JIM JE PREDSTAVLJAL GROŽNJO !!! ! !!!
  PA ČEPRAV JE BIL ŠE VEDNO PRESLAB ZA NAROD , JE BIL ZA VLADAJOČE POKVARJENCE ŽE PREDOBER !!! ! !!!
  IN, SLEP ZABIT SLOVENSKI NAROD TEGA TAKRAT NI PREPOZNAL, IN SE NI TAKOJ UPRL SVOJIM ZATIRALCEM IN ZAVIRALCEM !!! ! !!!
  ZATO JE VSESKUPAJ ŠLO SVOJO POT , SAMO ŠE NA SLABŠE IN SLABŠE , …

 • MEFISTO

  Še vedno trdim, da takega premiera kot je Cerar še nismo imeli in upam, da ga ne bomo nikoli več imeli.

  Zakaj bi nam šlo dobro, če nam gre lahko slabo.

 • Antonius  VERZIFIKATOR

  Marjeta Ragljič

  MIRHAD IN MARHETA

  Zgodba je današnja bližnjevzhodna,
  Mirhad v njej nastopa, neodločnež,
  si domišljal biti je mogočnež,
  kar se izkazalo je kot blodnja.

  Moral Mirhad bi po normah pravnih
  šeriatskih in ne vem še kakšnih,
  skratka po pravilih teh in takšnih
  par korakov narediti javnih.

  Bi razsodbe moral se držati,
  potepuhov da se ne sprejema,
  neprimernih zgledov ne posnema,
  moral Mirhad lasten zgled bi dati.

  Ko se, glej, mu v hišo pes zateče,
  Šami kličejo vsi potepuha,
  Mirhad tam skrivaj za cucka kuha,
  ko po njem je vprašan, nič ne reče.

  Glavo čisto med ramena stisne
  kakor cucek Mirhad pritajeno,
  da deluje še bolj nebogljeno,
  komaj kakšno hipokritsko pisne.

  Ni mu treba, saj zanj aktivistka,
  vsa razjarjena in vsa zagreta,
  po imenu znana kot Marheta,
  vrže v boj se kakor džihadistka.

  Mirhada s telesom besno brani,
  bolj kot da bila bi mu soproga,
  takšna je od nekdaj njena vloga,
  saj pri Mirhadovih je na hrani.

  Mirhad v dnevnik si samo zapiše,
  en sam bo zadoščal mu podatek,
  da Marheti pasji gre dodatek,
  lizanje spet na račun gre hiše.

 • sloustava

  Volivec in volivka, vidva sta kriva za sranje in stanje v drzavi. Ocitno vama ni dovolj ustavni nespostovalec Zakonov, hlastata po novem klovnu. Po navodilih Velikega pokovca delata, saj ne priznavata Slovenije za svojo domovino, intimno to nikoli ni bila vajina zelja. Kaj reci na to? Pustita Slovenijo in pojdita v Sirijo. Ociscevanje SDSa in NSIja se zacenja!

 • upornik22

  ahmeda in njegovo družino, žlahto sprejmemo pod eni pogojem :
  1. da sprejme našo vero(se pravi da pusti muslimansko vero ter sprejme našo vero)
  2. sprejme naše zakone ter zavestno jih upošteva
  3.sprejme naše običaje ter kulturo
  4 odlično znanje slovenskega jezika ter pisanja.
  5. da kot vsak državljan plačuje davke ter tako pripomore naši državi da postane stabilna in gospodarsko najmočnejša država.
  6. da nima kriminalne preteklosti.
  7.da ne izvaja nobene katere grožnje nad slovenijo in državljane tej (terorizem)

  • MEFISTO

   Nobenih pogojev mu ne boš postavlajal.

   Vrniti ga je treba tja, odkoder je prišel.

   • opazovalec

    Mefisto, tebe je tudi potrebno brepogojno vrnoiti tja od koder si ponovni prišel.

    • MEFISTO

     Prjatu razumni, Gorenjci niste slovenski državljani, torej nimate besede.

     • Jovo Jamnica

      Sevea je met slovenskimi državlani na Gorenskem še vedno dost Slovencof. Slovenski državlani v deželi Štajerski, keri majo uskoške korenine, pa Slovenci ziher niso..

     • rrrrr

      Uskoške korenine? Misliš lutkopodmostomobešenjaške in granito bacaške? Uskoki so bili vendar ponosni ljudje, saj so hrabro pobegnili pred Turki iz svojih gorečih vasi.

     • Jovo Jamnica

      Povdarek je na …so bili… mogoče???

     • KIKI

      A zgodovina ti tudi ni šla? Ja kaj pa potem znaš?

     • Jovo Jamnica

      Lahko daš kaki protiargoment???

  • terminalar

   Seveda, vzemi ga k sebi in začni z uvajanjem.

  • Sašo

   Pod nobenim pogojem ne potrebujemo Ahmeda, ne njegove družine, ne njegove spreobrnitve vere. Imamo že dovolj Ahmedov tu pri nas, z Bosne in s Kosova.

  • mona lisa

   Ja pa kaj še vso njegovo bližnjo in daljno familijo. Boš delal zanje. Muslič se nikoli ne spreobrne.

 • Antonius

  Ja, načela so pogoj za študij na FDV. Manj, kot jih imaš, lažje diplomiraš.
  Meta Roglič se ne zanaša na svoje *čelo*, ker je svoje poštenje že davno nazaj prodala tistim iz začelja.

  • opazovalec

   “Ja, načela so pogoj za študij na FDV. Manj, kot jih imaš, lažje diplomiraš”:

   A je to veljalo tudi za Velikega sina slovenskega naroda imenovanega tudi Janez?
   A bo to veljalo tudi za mahnjenega Žana?

   Samp vprašam premodri Antonius, pa brez zamere za navedene.

   • Antonius

    Obramboslovci zaidejo v časopis samo takrat, ko novinarji o njih kaj zapišejo.
    Sicer bi lahko obramboslovcem študijske prostore dodelili tudi na ekonomski fakulteti, pa zaradi tega obramboslovci ne bi bili ekonomisti.

    Toliko brez zamere na vprašanje od *premodrega* Antoniusa, slabemu *opazovalcu*.

    • rrrrr

     Streljati s tankom v Šmarno goro ima večji učinek kot šolati Opazovalćeka.

   • von Rhein

    Slabo opazuješ razvoj diplomantov FSPN in FDV. Naj ti bo v pomoč tole. Po kkončanem šolanju se diplomiranci delijo na:
    – tiste,ki so zadovoljni,da niso padli “po štengah”,in
    -tiste,ki kmalu ugotovijo,da je bil ves študij en sam nateg.
    Prvi rabijo vodiča,ki jih potem vodi skozi življenje in kroji še naprej (tako kot v posebni Dolančevi šoli),njihov pogled na svet.
    Drugi ugotovijo,da je ves študij ena sama izguba časa in pričnejo iskati nove vire izobraževanja,najdejo marsikaj kar jim je bilo prej zamolčano in pričnejo razmišljati ,kasneje tudi ravnati, samostojno .
    Prvi in drugi pa dokazujejo,da je med njimi v razumevanju slovenske politike velika razlika.Prvi se postavijo v vrto,ki pelje do korita iz katerega žrejo najbolj ubogljivi in priviligirani,drugi gredo hrabro na novo pot,ki ni lahka.

    • Jovo Jamnica

     Eni so šli na FSPN, Titova 102, štundirat obramboslovje tut zato, da so eskivirali 12 mescof JLA in so računali na cekin iz njim takrat klup fsemu lube države, ot kere so dobli gnar za živlenje na politični sceni…

     • von Rhein

      Ciljaš na Kacina kot reprezentančni primerek? Verjetno,ker ostali so dosegli v primerjavi z njim mnogo manj uspeha v zvezi s pridobitvijo cekinov in “gnarjem” za življenje na politik sceni.

     • Jovo Jamnica

      Pisal sn v množini. Torej???

     • von Rhein

      Jaz sem predtem tudi pisal o množini,ki se deli. Vsaka množina ima svojega značilnega zastopnika za primerjavo.

     • Jovo Jamnica

      Jas sn mislo na presek množic…

     • von Rhein

      Potem sklepam,da nisi diplomant FSPN.

     • Jovo Jamnica

      Jas sn industriski strojni tehnik, predizobrazba strojni klučavničar…

     • rrrrr

      Ti si bolj presečna množica med dvema. Tisto, dobroživeti in drugo, nič razumeti.

     • Jovo Jamnica

      Niti prvo, niti drugo nea odgovarja dejstvom…

     • rrrrr

      Dobro, potem samo presečna. Ampak močno presečna, ni tak, moj Jovek?

     • Jovo Jamnica

      …zapletaš se…

     • von Rhein

      Cenim,da si na svoj poklic ponosen. Za razliko od Anderliča,ki je vedno lagal,da je strojni tehnik.Ali,če hočeš več;od Ertla,šlosarja v ŽJ,ki je po enem letu prišel nazaj z izobrazbo za katero nekateri rabijo 4 leta rednega roka.

     • Jovo Jamnica

      Sevea sn ponosn. Še bol pa na moj hobi, keri je zgodovina. Pijanček Andrlič ni meni doben faktor. Ertl pa je že pot rušo…

     • KIKI

      Slovenščine pa v šoli niste imeli? Ali si jo redno “šprical”?

     • Jovo Jamnica

      To je moja matrna špraha. Zborno slovensko pa znam bol, ko pa bi se to ot naravoslofca z sredno izobrazbo pričakovalo. Tut na to sn ponosn!

     • KIKI

      Aaaaaa!, že razumem: “piši kao što govoriš !” , jel tako, burazeru?

     • Jovo Jamnica

      Ajde KIKI. Znam tut tak!

      Strma in kratka ulica v neuglednem predmestju. Tako skrita, da je vanjo
      težko celo zaiti. Ni slepa in vendarle se vanjo zvečer vračajo samo
      zato, da bi jo zjutraj zapuščali. Tjakaj “Snaga” ne zaide. Jesenskega
      listja je rešuje veter, a snega in ledu, pomladna odjuga. In vendar
      otroci uličice niso ošabni. Dovolijo tudi vrstnikom pomembnih in
      očiščenih ulic, da se sankajo po njihovi ulički. Razumejo jih…

     • KIKI

      Potem pa je res čudno, da nisi postal – TITO!? Tvoja izobrazba presega
      njegovo!

     • MEFISTO

      Pravzaprav se ti res ne pozna, da si strojni inženir.

      Za strojnega ključavničarja pa nisi sposoben.

     • Jovo Jamnica

      Kolk jas vem, si ti delo celo živleje ko neki čato. Tak, da nea sodi drugih po sebi…

     • rrrrr

      Niso bili v JLA, so pa njeno železnino in ciganovino leta 1991 nagonili iber di grence. Kakšno vodno pištolco so pa v Dupleku le pustili. Namerno. Ni glih nevarna!

     • Jovo Jamnica

      To ne negira dejstva, kerega sn gori zapiso…

    • rrrrr

     Nad vrati FDV stoji velik napis:,,Vi, ki vstopate, opustite vsako upanje. Še iz vsakega odličnjaka naredimo bedaka!”

    • KIKI

     Odlično von Rhein, samo ono opazovalno teslo žal ne bo nič
     razumelo!..In takšnih kretenov je pri nas ogromno!.

     • Antonius

      Opazovalec je poniknil, ker se sedaj namesto njega po portalu razmetava njegov preimenovani *advokat*.

 • MEFISTO

  Sliši se, da bo vlada posla v Sirijo 250 sedežni avion, da bo pripeljal vsaj del njegove družine.

  • Duhec

   A ti si pa sam oz maš sam Novo?!

   • MEFISTO

    Genij,kaj si hotel vprašati?

    Mar ne veš, da lahko en norec vpraša več, kot lahko devet pametnih odgovori?

   • xtc

    Seveda!
    Vsak jutr Novo kavo-a ti kar zoc od predvpedčerajšnega žreš?

  • KIKI

   Ne vem, če ne bo premajhna kapaciteta …In če so vsi tako lepo rejeni…?

   • von Rhein

    Antonov?

 • Pavel

  Zopet lov na čarovnice!
  Kdaj boste zopet objavili kako izmišljeno zgodbo, kot o posilstvu roma na o.š. Ste že prav zanimivi za branje, v smislu kakšen smisel za nabijanje in blatenje imate ?

  • sprehajalec

   Resnice včasih režejo huje kot nož, Pavel. In bolj bolijo.

   • Pavel

    Kako pa si zaznal pri meni bolečino. Imaš stekleno kroglo “v imenu resnice” ?

    • sprehajalec

     Zaznal sem jo v tvojem postu Pavel. Brez bolečine, se ne bi oglasil.

  • KIKI

   Ne beri, če ne razumeš! Prestavi se na Mladino in Delo! Tam so tvoji
   somišljeniki!

   • MEFISTO

    Kako si drzneš tako arogantno govoriti z najbolj strpnim med strpnimi samim možem tisočerih nickov!

  • Duhec

   Sam laži so jim še ostale… idioti so uničl stranko in celo desnico. Zdej pa lažejo in stokajo…

   • Pavel

    …in nabijajo po čez

 • xtc

  Ne Cerar ne kdor koli nima kaj opletati-sodišča so odločila čefur mora ven takoj.
  Če bi bila policija kaj vredna,bi si priskrbela nalog in šla po čefurja v parlament ,ga počopatila in vrgla čez mejo,poslancema pa spisala masne globe in postopek pred sodiščem zaradi oviranja dela državniih organov-parlament pa bi moral takoj odvzeti imuniteto omenjenim klovniom in jih v štirinajstih dneh izločiti iz parlamenta zaradi hudih kršitev zakonodaje in nespoštovanja sodišč in pravne države.
  V kolikor poslani ovirajo izvršitev sodbe sodišča tiste ,ki to počno aretirati in odvzem poslanskega mandata-poslanci so zato ,da spoštujejo zakone in ustavo.

 • althar

  Javna delavka.

  Presstitutka je menda po novem prepovedana beseda press

 • Olga_10

  Levičarske kriminalce med novinarji, politiki in sodniki je treba nagnati, saj ne spoštujejo niti “cesarja” (zakonov, ustave), niti Boga, saj so brez morale in pameti! Žene jih samo Sorosov krvavi denar!
  Če ne želimo, da nam uničijo prihodnost in državo, jih moramo na volitvah obvezno nagnati in to za zmeraj! Komunizem je rak!

 • Sašo

  Miro je rekel da se gre za posebne okoliščine in da lahko on pač kot glavni kavboj dela kar se mu zljubi. Ampak MIro, zares so posebne okoliščine, si videl kako debel je Ahmed ? Dan poprej si pa očital tistim ki že živimo stalno v Sloveniji, da smo preveč bolni. Miro Miro, potem pa vztrajaš da pri nas ostane debeli Ahmed ? Malo si kontradiktoren, kaj ?

  • KIKI

   Miro je velik narcis in pravi drekač! Ni za med ljudi, ker jih ne mara
   in se mu že od malih nog gabijo!…razen izbrancev iz “višjih” maminih
   krogov!

 • Zima prihaja

  Poklicna deformacija .Tisto kar mislijo pišejo govorijo so prepričani da je edino zvelicavno in da raji to paše in ugaja .Očitno da ne .Dokaz ,raja odhaja na delo v tujino ker tukaj je vse za …takšno kot pač je.

 • MEFISTO

  Ahmad ima rad Slovenijo.

  Tisti, ki so mu omogočili zastonjkarsko bivanje pri nas, pa je nimajo.

  • Sašo

   Saj je niti on nima rad, pač to more govorit v kamero, ima rad zadrogirance z Roga in z Metelkove, ki se radi tako ali drugače razdajajo muslimanom.

   • Jovo Jamnica

    A ti si misliš, da ovi refček ve, kak ma slovenska država pohištvo pošlihtano??? To komaj dans ve fsaj 60% slovenskih državlanof, keri so ostali doma na dan volitef. Pa še to jih je blo 70%, ker je država manipolirala z številkami, oziroma jih je prikrojila, da nebi blo prevlke sramote na metnacjonalni ravni..

    • FORT WORTH

     Neuradno je bilo na volitvah za predsednika drzave manj, kot 30 procentof volilnih upravicencef.

     • Jovo Jamnica

      Sevea. V Maribori op 17.30… 27.01%, op 19.05 pa 27.66%. Pol pa so popravli na 38.66%…

    • neny

     on ni refček, je kar pameten debelušček. Za naše butle.

     • Jovo Jamnica

      Ti nea glih zastopiš, kaj pomeni beseda refček f štajerskem dijalekti…

     • neny

      Kak nea zastopiš? Slišiš dobro, le vedeti nočeš. :)

  • Duhec

   Kdo daje teb lenuhu pravico, da sodiš kaj on dobi al pa ne zastonj?! Brigaj se zase…. pa tle gor vas je tko večina SDS socialcev.

   • MEFISTO

    Bedak, mar ti sploh veš, s kom govoriš?

    Nekaznovao komunicirati z velikim, učenim in modrim Mefistom je zate velika čast, ki je nisi vreden.

 • mona lisa

  Zakaj si poslanci ne odpeljejo v svojo pisarno vseh lačnih Slovencev, ki živijo ne po svoji krivdi v revščini? Danes Ahmad jutri bo jih privlekel sem celo četo, katere bomo mi preživljali. Seveda ima Ahmad rad Slovenijo saj živi na naša stroške.

 • milanček

  je tako na veliko odprla svoj pokvarjen gobec, da bi lahko celga kućkota dol požrla! Mora pa biti hudičevo zajebano za njenega partnerja, spati s tako gnilo osebo, groza!

 • Duhec

  Bolš bi blo, da vas skrbijo novinarke in novinarji Nove, ki bojo z ukinitvijo te greznice trajno nezaposljivi… tko kot SDS komentatorji, ki tle visijo dneve in noči. Beda od življenja….

  • MEFISTO

   Lahko je vam nickom moža tisočerih nickov, ker vas je toliko, da lahko dan in noč dežurate na portalih in svet osrečujte s svojimi bedastimi prispevki.

   • Duhec

    Bolnik….

    • MEFISTO

     Revček, ker imaš takega stvarnika.

    • Olga_10

     Resnica je, da ste res bolniki vi…in ne tisti, ki vas je razkril! Beda! Bolniki!

     • Hun

      hujskasi TV hisi prispevajo le hujskaski bolniki tvojega kova…delas se pa neko dobrohotno osebo..sram te he lahko

     • Olga_10

      Zato kradete Nicke? Resnica je hujskaštvo?

     • Hun

      lažš prasica lažniva

  • Janez

   Nova24tv ne bo ukinjena.
   Jo bomo že mi vzdrževali s rispevki iz naših žepov.
   A?
   Si kdaj že kaj doniral Novi24tv. Stalno visiš na njenem portalu.Ne bodo “ohrn” L.r. J. KOMENDA

   • Karmen

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Hun

    prispevaj ti pol penzije cerkvi pol pa svojemu vodji…pa se naslajaj se naprej

  • von Rhein

   Ja,res je problem. Nova ima hitro lahko težave s kritjem stroškov.Ne novinarjev,ostalih,če nekomu prdne v glavo,da je preveč obiskana. Ti si vsaj v prednosti,da ti zatočišče na MMC ,ki ga vsi imetniki štekdoze financiramo,ostane.

  • Korenjak

   Duhec, poglej tole: https://www.worthofweb.com/calculator/

   Popolnoma od politike neodvisen izračun vrednosti določene domene glede na število obiskov. Prosim, začni sistematično vpisovati: mladina.si (42.000 USD), vecer.si (45.000 USD), delo.si (900.000 USD) on nova24tv.si (krepko čez 2.000.000 USD).

   Številke ne lažejo: Delo, Mladina, Večer in podobna režimska trobila so v zatonu, Nova24tv pa ima meteorski vzpon, čeprav je med navedenimi najmlajši medij.

   • Hun

    botri iz mađarske vm injekcirajo financno pomoc…ste kot migrantje na sociali

    • Korenjak

     Ne, to ni posledica finančne pomoči, bedak. To je samo gola statisika obiska strežnika nova24tv.si in ta obisk preračunan v USD.

     • Jovo Jamnica

      Daj, zračunaj mi zaj is totih podatkof tota 2 meljona dolarof.

      Daily visitors: 11 869
      Daily pageviews: 32 048

      —————
      http://website.informer.com/nova24tv.si#tab_stats

     • Korenjak

      ..pa si ti sploh pogleda graf spodaj (od Alexa.com)….? Ali ti sploh razumeš, kaj so to page ranks, page hits… mislim, da ne. Tvoj domet razumevanja računalništva je očitno enak rabi slovenskega jezika v javnem prostoru.

     • Jovo Jamnica

      Alexa je komercjalna zadeva. Če se z njihovo objavo ne strinjaš, jim plačaš in oni spremene podatke, dok si reko piksla…

 • neny

  Super. Zavzeli so se za Sirca, ki pravi, da se ni hotel postaviti na nobeno politično stran v svoji državi, raje je spizdil, celo bal se je, da bi slučajno branil državo njegov sin. Ta gospod bi se moral zavedati, da se tudi mi ne postavljamo na nobeno stran, celo bojimo se, da bi ostal pri nas, kamor namerava privleči še družino….na čigave stroške? V SLO se baje razdaja s čim? S čigavimi sredstvi operira v centru za ekonomske migrante? Zanj veljajo po zadnjih napovedih gospodarja vlade posebne okoliščine. Neopravičeno. Minus točka za nevretenčarja.

  • MEFISTO

   Nič se ne boj, zanj, za njegovo številno družino in še številnejše sorodstvo bodo poskrbeli iz svojega žepa levičarji s prvo podpisanimi Duhcem, Jovom Jamnico in opazovalcem ter ostalimi nicki moža tisočerih nickov.

   • Jovo Jamnica

    Čuj, zakaj maš vejico za …Nič se ne boj??? :-)

    • MEFISTO

     Ne morem in ne smem učiti takega slovenista in gramatika, kakršen si ti!

     • Jovo Jamnica

      No, morm te pohvalit, da si namesto slavista, napiso… gramatika. To je nazadne pr Slovencih uspelo spoštovanemu Pohlinu v 18.stoletju. Preje smo mi Slovenci, še pret letom taužnt, rekli zapisniku… gramota

   • Korenjak

    Žal ne. Levičarji ne prispevajoj v državno blagajno, samo kradejo iz nje (z lopato za sneg). Šlo bo iz tvojega in mojega žepa in žepov delovnih ljudi, kot vedno….:-(

    • Karmen

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Hun

    vsaj vejce se nauc postavlat, ker si tok zavedn Slovenc

  • Morala

   Zakaj se boji, da bi ga Hrvaška izročila Siriji? Sigurno je kaj storil, da se boji!?

   • neny

    …..;)..hm, zato pa tako vztraja pri butalcih.

 • MEFISTO

  Meta Rogljič je zaprisežena režimska novinarka.

  Sprašujem vas, ali je to grda ali lepa lastnost.

  Da je koristna za žep, ne dvomim.

  • FORT WORTH

   Nisem se videl lepe in prijazne levakinje.
   Ali je grda, kot smrt in poizkusa opozoriti nase z lezenjem v riti veljakom za drobtinice, ki jim padejo z mize,
   ali je butasta in drgne eno in isto, kar so ji narocili in ne razmislja s svojo glavo.
   Ponavadi tudi kuhati ne znajo, ker se sklicujejo na enakopravnost, kadar jim tako pase…

   • Sergio

    Zanimivo dejstvo je, da prav občinstvo na tej strani ne razmišlja z lastno glavo, ampak naseda populizmu in podpihovanju sovražnosti…kritičnosti do novic vam manjka

    • neny

     Osebno sem komentirala na povzetkih iz novic.
     SIOL…..Dnevnik…..24ur
     Ta Sirec je nategun. Nisem politični supervizor, sem tudi nestrankarska.

     • von Rhein

      In ostala pred vrati portala.

    • FORT WORTH

     Kakemu populizmu ???
     Kritizirat pojdi na kure.
     Tam pisejo o Severini in temah, ki so ti blizu…Hehehe

   • Hun

    potem ti spadas na levo stran, zarad svoje vizualne grdobe

    • FORT WORTH

     Mogoce, ampak z levaki nimam in nocem imeti popolnoma NIC.

 • Darko Bukovec

  Sej ti Sirijci in ostali muslimani, oni vsi odidejo nazadnje v Nemčijo in ostale bogatejše države. Pač Slovenija jim premalo socialno pomaga…lol. Pri nas v glavnem ostanejo le ti iz Bosne in ostali Balkanskih držav.

  • Zima prihaja

   Saj tudi Slovenci gredo tja na delo kar v precejšnjem številu .

   • Olga_10

    Brez izobrazbe?! Haha!

  • neny

   Brez potrdil, ki jih seveda nima ne bo nikoli videl Nemčije, zdaj ne več.

  • Olga_10

   In čakajo islamsko prevlado…Islam je samo eden, je rekel Erdogan! Torej so naši bivši “bratje” le peta kolona!

 • Anja Kovacic

  VEN CRNUHE IZ SLOVENIJE!!!!!!!

  • Občasni Komentator

   Mislim, da tudi tako fejst našminkane ne sodite v Slovenijo

  • Sergio

   Zapri oči, dvakrat globo vdihni in izdihni, odpri oči in poglej kaj si napisala

  • Valter BraniSlav

   V Slovenijo crnke… za pozivitev slovenske bledolicnosti… SEVEDA NE CRNE MUSLIMANKE !!!

   • Srečo

    Črna ženska,beli moški,zelo lepi otroci,gremo še mešati slovenci

    • Valter BraniSlav

     lepi in pametni, tako kot so moji…
     mesanica Slovenske krvi (50%), Spanske (25%) in krvi indijancev Venezuele (25%).

 • mirodel

  Se pridružujem mnenju pisca, nalil nam je čistega vina.

  • Korenjak

   Čistega piva, poglej sliko zgoraj, odprta steklenica Zlatoroga in na široko zevajoča “novinarka” (beri: presstitutka), ki najbrž kriči: “Za Ahmada! Gremo naši! Na zdravje!”

   • mirodel

    Spomnim se še ene novinarke izpred let na Direktu, ki se zdaj ne oglaša več, je pa tole “presstitutko” pred leti močno obdelala …… Je kar zadela.

 • Olga_10

  To vlado bodo morali zaradi veleizdaje Slovenije in njenih interesov postaviti pred sodišče!

  • FORT WORTH

   Ce bi take stvari poceli v njihovi ljubljeni yugovini ne bi vec videli svobode.
   Kibla v sobi s 50 zaporniki bi bila njihov wc.
   Drzavo nam vodi revolucionarni podn od podna.
   Ti ne spostujejo nic, razen svojih osebnih interesov.
   In njihova neizmerna pokvarjenost se še poglablja !

   • Hun

    yugonostalgik

    • Olga_10

     Ste vi!

  • Karmen

   Imaš čisto prav. Vendar vsi vemo, da do tega nne bo prišlo. Če bi to bil Janša in SDS, JA TAKO PA NE. TUDI kUČAN JE IZDAJALEC SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA , PA MU ŠE DO DANES NISO SODILI. Kdaj so pa komunisti že odgovarjali za svoja kazniva dejanja? ŠE NIKOLI.

   • Olga_10

    Pa še bojo! Genocid ne zastara!

 • PLavi-mil

  Rogljičeva, Carlova in podobne režimske prestitutke lajajo s karavano, ko pa jim vrneš, pa užaljene, depresivne vlagajo tožbe, da si lahko dajo joške popraviti.

  • Korenjak

   Nimajo kaj popravljat, tega niti tajska plastična kirurgija ne zmore. Odškodnine zagonijo za alkohol, da vsaj za hip pozabijo, da so v resnici zgolj in samo cenene “presstitutke”.

 • soc

  “Novinarsko” drhal, zbrano v DNS in F571, vzorno plačujejo njihovi murgelski lastniki. Ne vem, zakaj se čudite, da takole opravičijo svojo plačo in sinekuro z obrambo trdnjave. Vsaj to je pošteno v njihovem početju!

  • Nov Zaveza

   Preklete svinje levaške s FSPN, edini oddelek, ki je bil tam kaj prida, je obramboslovje, kjer je doštudiral naš Janez Heroj Grosupeljski nesmrtni, s tezami Marxa, Kardelja in Leskoška Luke

 • Artur

  Podpredsednik EU Frans Timmermans o načrtu genocida nad belci
  “Raznolikost je sedaj v nekaterih delih Evrope smatrana za nevarnost. Raznolikost prihaja z izzivi ampak raznolikost je usoda človeštva. Tudi v najodročnejših delih sveta ne bo naroda, ki v svoji prihodnosti ne bo videl raznolikosti. V to gre človeštvo. Tisti politiki, ki poizkušajo prodati svojemu elektoratu družbo, ki je izključno sestavljena iz ljudi iz ene kulture, je predstavljena kot prihodnost osnovana na preteklosti, ki ni nikoli obstajala. Zato te prihodnosti nikoli ne bo. Evropa bo raznolika, kot vsi drugi konci sveta. Edino vprašanje je, kako bomo ravnali s to raznolikostjo. Moj odgovor na to je, da naše vrednote odločijo, kako bomo ravnali s to raznolikostjo in ne, da se bomo odpovedali vrednotam in zavračali raznolikost. To nas bo uničilo kot družbo. Če to ne bomo naredili pravilno, iskreno verjamem, da Evropa ne bo več Evropa, katero smo zgradili. Evropa ne bo ostala mesto miru in svobode zelo dolgo.”
  https://www.youtube.com/watch?v=Xw5mjj9Zz60
  Zdaj pa si malo osvežimo spomin ,ali se je kdo iz opozicije javno odzval na to ? Recimo Janša , za CETA-TTIP korporacijsko navdahnjena EU poslanka Romana Tomc ali je temu EU podpredsedniškemu govnu kontrirala javno v EU parlamentu ali kako drugače ali pa ga po “damsko” poslala v tri p.m . ali se je do tega javno opredelil in kritično nasprotoval še kdo iz opozicije ? Seveda ne, vsi so v istem EU- NWO tiransko fevdalnem klubu , da o komunjazlih ne govorim, vsi podrejeni v tem klubu morajo izvajati navodila nadrejenih za narod pa vsem bolj “dol visi “

  • Mojca pokraculja

   V redu, toda zakaj izpostavljaš le Romano Tomc, jaz se ves čas sprašujem kaj sploh počnejo vsi (ostali) poslanci v EU. Nikoli nobenega posnetka njihovih razprav v parlamentu, nikoli nobenega njihovega govora, pravzaprav saj sploh ne vemo ali se udeležujejo sej in kaj sploh počnejo v Bruslju? Najbrž šopingirajo in hodijo pa sprejemih in zabavah.

   • Artur

    Zakaj izpostavljaš le Romano Tomc ? Pa prav ona bi se morala odzvati na to EU genocidno agendo, prav ona bi morala, če ne že zaradi poslušnosti do tiste gamadi tam gori vsaj tu kakšno kolumno na tem portalu objavit v zvezi s tem in se kritično opredeliti do tega, za ostale EU poslance že vemo, da so prodane duše tako pa imam občutek, da so vsi “noter” , že od vsega začetka in zganjajo od zgoraj zrežiran teater za naiven narod.

    • Jovo Jamnica

     To piše v aktoalnih australskih cajtngah, f kerih komenterajo nzmago Pohara na naših precedniških volitvah…
     …Yet Slovenia, a country the size of New Jersey, has struggled to find its place in the European Union, with its leaders refusing to partner openly
     with other Central European countries like Hungary and Poland, which
     are striving to be one of the 28-member bloc’s core decision-makers,
     along with Germany and France.

  • Morala

   Ne, ni se odzval nihče zato menim, da po tihem vsi podpirajo!!

   • Artur

    Namesto te naše narodno izdajalske bande z njenimi Presstituti je bolje, da poiščemo druge, da nas ozavestijo v zvezi s tem kot napr Aex Jones :

    Zdi se, kot da je kriminal, da beli ljudje sploh obstajajo, ko smo belci globalna manjšina 7% prebivalstva. Ampak to je strategija, pripeljite prebivalce dežel tretjega sveta, napolnite jih z vsem tem rasizmom in sovraštvom, za zaveznika jim dajte veliko birokracijo in globoko državo, na ta način boste nevtralizirali avtohtono prebivalstvo na tem področju. Postane pa še slabše. Polovica nove populacije zagovarja socializem, kolektivizem, korporatizem, kot svojo mamico, saj verjamejo, da jim to zagotavlja kos kruha. Na ta način nikoli ne sprejmejo idej zahoda, ki umirjajo vetrove tiranije, niso tolerante in sistemsko inducirane do tiranije. In to je načrt, to je globalizem. To počnejo. Ne morete iti do Severne Koreje, ne morete iti do Kitajske, kot nekdo iz Afrike, kot nekdo iz Severne Amerike. Ne morete iti do Kitajske, da bi tam rodili otroka in bli svobodni ter prejemali socialo. Vrgli Vas bodo v ječo, pretepli in se Vam smejali.

    Preučeval sem Rusijo, Švico, Južno Afriko, Nigerijo, Brazilijo, Mehiko in mnogo drugih držav, Severno Korejo. Če Vas ujamejo v Mehiki dobite 6 mesecev do 1 leta težaškega dela, mučijo Vas in poberejo Vam ves denar, če imate srečo pridete ven. V Severni Koreji pridete noter na turistični vizi.Gledajo vse kar izgovorite, vladni agent Vam sledi z svinčnikom in papirnatim blokom, zapiše vse kar izgovorite, govori z vsemi s katerimi Vi govorite. VICE je naredil, so potovali po državi, so nam pokazali, da vse kar počnejo je, da sledijo, kaj so jedli, kdaj so šli na WC, kaj so počeli. Če Vas ujamejo, da počnete nekaj, česar nebi smeli, da fotografirate nekaj, ste poslani v taborišče smrti. V ZDA Vas pošljejo nazaj, ko ste možgansko mrtvi. In potem poslušam, da je Amerika ta rasistična, umazana luknja, ter da nismo dovolj odprti. Bolj smo odprti kot nekoč, ko so Vas zadržali v azilantskem domu, da so se lahko prepričali, da nimate bubonske kuge, tuberkuloze ali karkoli je že bil primer. Sedaj Vas samo spustijo naprej, imejte brezplačno svoje otroke, če pa poizkusite postati legalni državljan, Vam to otežijo, kot se le da. Omogočijo Vam pa, da zelo na lahek način pridete sem ilegalno, ker želijo ta veliki pod-razred, katerega nadzorujejo in izkoriščajo. Nato pa se obrnejo in pokažejo s prstom na belo populacijo in zgleda občasno statistično, nič v primerjavi z azijci, kateri statistično imajo nekaj bogastva, nato pa govorijo “poglejte, ukradel si to.” Ravnokar ste priši sem in že so tukaj zlobni beli ljudje, ki Vam povzročajo težave. Ryan je apeliral na Trumpa naj zadrži črtanje DACA – Dreamer Act. Razumem, da ljudje pripeljejo s seboj nekoga, ki je star 1 leto in so tu že 20 let in so OK in so amerikazirani zakaj nebi mogli biti državljani? Zato ker nato ljudje pripeljejo s seboj otroke samo zato, da so rojeni tu, da so državljani. Nato pa so izkoriščeni, saj jih levica napolni z polno anti-ameriških smeti. In potem imamo vrh EU, čez nekaj trenutkov bomo predvajali posnetek podpredsednika EU, ki pravi, da “evropa ne bo prenehala biti raznolika” in pravi “nobena država ne bo ostala kot je bila”. No tu je problem. Ti odločaš, ti govoriš, da je program, ki bo naredil evropo ne-evropsko. Nato pa je skupina, katero pripelješ, proti vsem anketam in mnenju ljudi, nepripravljena, neprofesionalna, brez sposobnosti, 80+ % je moških v najboljših vojaških letih, 10 milijonov njih v zadnjih 5 letih. Vseskozi sem govoril o 5 milijonh, kot številki katero sem imel. Zgodaj letos so objavili podatke, 10 milijonov v zadnjih 5 letih pripeljanih preko programa Združenih Narodov – vodja programa Peter Sutherland je dejal, da je evropa preveč bela.
    Poglejte, nisem rasist, vendar ko poslušam, da je nekaj preveč belo, ali pa da smo belci slabi, to je povsod po novicah, belce se pretepa in napada CNN pa govori “ooo ubogi beli ljudje”. Na določeni točki imam tega absolutno dovolj. To so globalne korporacije, ki ne želijo nobene kulture, v nobenem narodu, želijo jih razdeljene in osvojene, kot stolp v Babelu, da jih nadzorujejo in priznavajo, da je to načrt. Nato pa sedijo in Vam žugajo s prstom, kot Stephen King, ki je izza velikih vrat, visoke ograje, z oboroženimi varnostniki in on želi odprte meje. Michael Moore ima 6 oboroženih varnostnikov, velike zidove, vendar govori, da bi Vi morali plačati zato, da nekdo živi v Vaši hiši. To so samo ljudje iz esablišmenta.
    George Clooney je prodal svojo graščino v Angliji ter nato še eno v vzhodni Evropi, ker se je pojavilo preveč muslimanov. Celo dejal je, da je preveč nevarno. Medtem ko on evakuira področja, za katera želi, da ostanejo odprta, po tem, ko je bila Evropa 100x napadena s strani muslimanov, je razobesil belo zastavo, čas je za Vas da vdrete, imamo ženske, imamo vse, vse je zastonj, pridite sem. Medtem ko Evropa odpira vrata preko Turčije in Sirije, oni živijo za visokimi zidovi, so hipokrati, prevaranti. Evropa ne bo prenehala biti raznolika. Prenehala biti, nato pa imajo vse te čudne oddaje BBC, kjer prikazujejo, da so bili starodavni rimljani črni, starodavni britanci črni, poglejte prizor iz viktorijanskih časov, kjer je polovica prebivalstva črnega ali azijskega. Zdi se, kot da je kriminal, da beli ljudje sploh obstajajo, ko smo belci globalna manjšina 7% prebivalstva. Ampak to je strategija, pripeljite prebivalce dežel tretjega sveta, napolnite jih z vsem tem rasizmom in sovraštvom, za zaveznika jim dajte veliko birokracijo in globoko državo, na ta način boste nevtralizirali avtohtono prebivalstvo na tem področju. Postane pa še slabše. Polovica nove populacije zagovarja socializem, kolektivizem, korporatizem, kot svojo mamico, saj verjamejo, da jim to zagotavlja kos kruha. Na ta način nikoli ne sprejmejo idej zahoda, ki umirjajo vetrove tiranije, niso tolerante in sistemsko inducirane do tiranije. In to je načrt, to je globalizem. To počnejo. Ne morete iti do Severne Koreje, ne morete iti do Kitajske, kot nekdo iz Afrike, kot nekdo iz Severne Amerike. Ne morete iti do Kitajske, da bi tam rodili otroka in bli svobodni ter prejemali socialo. Vrgli Vas bodo v ječo, pretepli in se Vam smejali. Trdi so, imajo mreže proti samomorom v svojih tovarnah, mreže proti samomorom na razglednih točkah, pobijajo kristjane in budiste. Islamisti so trdi, in globalisti so v zavezništvu z islamisti in komunisti in drugimi, ki so odporni na te srčne zadeve. Vedo pa da so kristjanski zahodni narodi na široko odprti in govorijo nam, da naj imamo ogljikove davke, svetovno vlado, seksualizirajmo 5 letnike ali pa Vas bomo označili za rasiste in homofobe. Povprečni američan pa se je ulegel na hrbet in se temu podredil, samo zamahinte s svojo čarobno palčko in mi povejte, da sem spuščen, trendovski, recite mi da sem politično korekten. Vse bom storil, tudi samemu sebi in svoji družini, ker želim biti sprejet s strani vladajoče strukture, ki si želi mojega uničenja, to so sami priznali. Ko bomo v naslednji uri začeli z Vašimi telefonskimi klici, bom rpišel do te izjave EU birokratov. Veste kaj, dajmo narediti to zdaj. Tu imamo podpredsednika Evropske Unije, ki govori, da Vas bomo islamizirali, in mimogrede, to so objavili na Švedskem, muslimanom je dovoljeno posiljevanje, saj je to del njihove kulture. Tu je posnetek. “Raznolikost je sedaj v nekaterih delih Evrope smatrana za nevarnost. Raznolikost prihaja z izzivi ampak raznolikost je usoda človeštva. Tudi v najodročnejših delih sveta ne bo naroda, ki v svoji prihodnosti ne bo doživel raznolikosti. Družba, ki je izrecno sestavljen iz ljudi iz ene kulture, je predstavljena kot prihodnost osnovana na preteklosti, ki ni nikoli obstajala.” Stisnite pavzo. Ste opazili “preteklost” prevrtite nazaj 5 sekund prosim, “preteklosti, ki ni nikoli obstajala.” Zato Vam v vseh teh oddajah BBC prikazujejo stvari kot je Rim, sami črnci oziroma polovico črncev, Anglija napol črna ali piramide beli ljudje, črni ljudje, vsi. Ker nihče ni imel države, nihče ni imel kulture, ker globalizem tega noče na svoji poti, želi, da preprosto sprejmete plastični A.I. korporativni, Amazon je Vaša kultura, Apple je Vaša kultura, samomorilske mreže, prisiljeni splavi, vsiljeno drogiranje zaposlenih, to je ok, ker smo liberalni, smo liberalni, odpovejte se svoji kulturi, vzemite znamenje zveri, sprejmite svetovno vlado. Nato pa se ti ljudje vsi izvzamejo in EU Komisija, od davkov do regulacije, imajo diplomatsko imuniteto, tam so kot bogovi, ki Vam govorijo, da boste to sprejeli. Tu je. “Prikazujejo prihodnost na osnovi preteklosti, ki ni nikoli obstajala.” O da, nikoli obstajala…”Zato te prihodnosti nikoli ne bo.” Oh, stisnite pavzo! V noveli 1984 mučijo Winstona, govorijo mu da svoboda ni nikoli obstajala, nikoli ni bilo matere ali očeta, nikoli ni bilo družine. 2+2 ni nikoli enako 4. Preteklost nikoli ni obstajala, kjer je bila Evropa bela, nikoli ni obstajala preteklost, kjer si bil lahko lastnik pištole, nikoli ni obstajala preteklost, kjer so lahko matere skrbele za svoje otroke ne ne ne. Otroci so se vedno rojevali v tovarnah – Pogumni Novi Svet. Se zavedate, da je to poenoten kult, ki Vam govori, kaj je realnost. Vsi drugi ljudje v množici vedo, da mašujejo pri moči. Vsi se zavedajo, da so tehniki znotraj bojevanja. Nadlajujmo. “Bomo raznoliki, kot vsi drugi konci sveta. Če to ne bomo naredili pravilno, iskreno verjamem, da Evropa ne bo več Evropa, katero smo zgradili.” Stisnite pavzo! Japonska ima 99.99% japoncev.Kitajska ima 99% kitajcev. In prevzamejo svoje sosede in jih naredijo kitajce – Mongolija, Tibet…Ampak tile govorijo “povsod drugje, povsod drugje” Ne! Nigerija je 100% nigerijcev. Brazilija je brazilska. Samo v Evropi je to ljudje, in to zato, ker je tam moč, bogastvo in kultura. In ko se globalisti polastijo tega, je meja nebo. “Raznolikost je sedaj v nekaterih delih Evrope smatrana za nevarnost. Raznolikost prihaja z izzivi ampak raznolikost je usoda človeštva.
    Tudi v najodročnejših delih sveta ne bo naroda, ki v svoji prihodnosti ne bo videl raznolikosti. V to gre človeštvo. Tisti politiki, ki poizkušajo prodati svojemu elektoratu družbo, ki je izključno sestavljena iz ljudi iz ene kulture, je predstavljena kot prihodnost osnovana na preteklosti, ki ni nikoli obstajala. Zato te prihodnosti nikoli ne bo. Evropa bo raznolika, kot vsi drugi konci sveta. Edino vprašanje je, kako bomo ravnali s to raznolikostjo. Moj odgovor na to je, da naše vrednote odločijo, kako bomo ravnali s to raznolikostjo in ne, da se bomo odpovedali vrednotam in zavračali raznolikost. To nas bo uničilo kot družbo. Če to ne bomo naredili pravilno, iskreno verjamem, da Evropa ne bo več Evropa, katero smo zgradili. Evropa ne bo ostala mesto miru in svobode zelo dolgo.”

 • Sergio

  Kire daritvene žrtve ste, kake krivice se vam dogajajo, da se kej takega zgodi…ja to je treba vsaj članek če ne kar knjige o tem pripetljaju napisat! Za vse so krivi vsi ostali, ki nimajo SDS izkaznice, o tem ni dvoma!

 • Janez

  Črnuha takoj izgnat tja,od koder je prišel.Ugotovit vse stroške,(vseh treh sodišč),in te naj Cerar,Škoberne in Mesec povrnejo državi iz lastnega žepa.Če pa jim kaj ni jasno je pa treba še nje postavit k črnuhu in “marš” v njegovo vukojebino.V proračun pa povrniti stroške za hrano,bivanje in druge ugodnosti ki so bile nudene Črnuhu.Za Slovence pa ni denarja.

 • Hun

  ce kdo zivi na racun davkoplacevalcev ze od osamosvojitve so to poslanci SDS stranke

 • Nova Zaveza

  Ne smemo popuščati. Na podlagi dobri zgledov, kakrkšni so recimo izbrisani, za katere so se zavzele najbolj levičarske organizacije kot Evropsko sodišče za človekove pravice, pa uatavno sodišče in podobne leve falange, vidimo, da se da vztrajati. mi moramo po svoji poti, ki jo je začrtal nesmrtni voditelj Janša, pa naj nas stane kolikor hoče; evropske kazni in odškodnine nas ne bodo uklonile, mi bomo šli z Višegrajsko skupino v Novo Evropo, zgrajeno na protikomunizmu, antisemitizmu, homofobiji!! To so svetilniki, ki svetijo našemu svetlemu vodji, da se mu blešči visoko čelo, ta priključitev Vzhodu mora biti naša prioriteta, tam mormao iskati standarde, ki so drugačni kot v razviti in razvajeni Evropi!! Zato moramo tudi objqavljati le na portali,ki jim imajo v lasti Madžari, Slovaki in Poljaki. Po njihovem zgledu moramo prirejati procesije in blagoslavljati nosečnice in se zavzemati za pokop nerojenih otrok, spermijev in tamponov, šele takrat bo dostojanstvo prevladalo nad levičarsko modernostjo, takrat bo zmagalo podeželje in kmetija z živino nad intelektualizmom in meščanskostjo!! Z Janšo proti takšni kmetiji in takšnim pokopom kondomov naprej!!

  • soc

   Osebni prijatelj v naslovu omenjene režimske novinarke? Ali kar ona sama? Vsekakor pa revše, ki je do obisti prepojeno s FDV-jevsko ideologijo neomarksistične “naprednosti”. Pod budnim očesom naprednih novinarjev pojdimo skupaj in z enakimi želodci prek faze džamij nazaj na drevesa, kajne?

   • cos

    Medtem ko smo mi dali fotografijo iz osebnega arhiva, ko smo bili še mali zverjasec, in ta dokazuje, da nismo anonimni, ka-li?

  • von Rhein

   Samo pogledal sem kateremu tepcu je ta gnili humor všeč.

   • samotoje

    To niti humor ni. To je ena velika, patetično zblojena žalost. Pretresljivo.

    • von Rhein

     Pozabil sem besedo humor dati v narekovaj.

 • Morala

  Nedopustno, nepravično in takoj odvzem poslanskega mesta vsem, ki so ga pripeljali v parlament, ga skrivali pred policijo in z njim pili kavo!! Sem mislila, da je migrant ekspert za slovenski jezik, sem ga pa razumela le tri besede!

  Politične točke si naj nabirajo z drugačnimi dejanji, ko bodo spoštovali odločitve sodišč in delovali v dobro vseh državljank in državljanov Slovenije!

  • Sergio

   Js poznam enega, ki je ekspert v spoštovanju odločb sodišč…mogoče lohk on pomaga…

 • Sergio

  Sm slišu eno teorijo pa kateri naj bi bil tudi on črn ponoči

  • škale

   kot vsaka krava, pardon, vol

 • primsek

  Janša je ponosen nanj in na vseh ostalih dvanajst, ki dežurajo cele dneve na potralu, medtem ko gre življenje mimo njih. Pri tem se zvijačno smehlja, ko slovenskega naroda sinovi zvesto služijo njemu, kriminalnemu šiptarju in psihotiku, ki jih lovi na ceneno domoljubje, medtem ko poskuša čim bolj oslabiti državo z razprodajo gospodarstva : Mercator, NLB, Helios, etc. To je tisto domoljubje, ko mahaš z zastavo in se držiš za srce, zemlja, na kateri stojiš, hiše, ki jih vidiš in voda, ki jo piješ, pa je že razprodana, profiti preko Simiča, SDS, pa oprani na Cipru, Panami, v Luxemburgu

  • tohuvabohu

   Pozabil si omeniti orožarsko afero, Patrijo, romanje v Jajce itd. Simića si pa vtakni v svojo smrdečo rdečo rit.

  • von Rhein

   Zanimivo bi te bilo videti kako izgledaš v tej tvoji bolečini. Upam,da ne kot kombinacija zgornjih slik.

   • škale

    medtem ko je tvoja fotografija pristna, namesto nekakšnega karantanskega panterja zdaj končno zmaj iz grba mesta Gradec (Graz), pa še ta kastriran za vso vitalnost, ko so komentirali heraldični strokovnjaki; domoljubni fejk s priklanjanjem regijskih prestolnic na Avstrijskem

 • Občasni Komentator

  takšno nespoštovanje odločbe ustavnega sodišča je nepojmljivo v katerikoli državi, ki su upa reči, da ima pravni red

  • Commie Disposer

   Je pa doktor prava s sexy nasmeškom že najbolj pozvan kaj je prav

 • Občasni Komentator

  O tem tipu ne vem nič, in nikoli pavšalno ne sodim ljudi. Dobri so kot so dobra njihova dejanja. Vendar v tem konkretnem primeru, in ne glede na to kakšen je ta gospod, on preprosto nima zakonske podlage za bivanje v Sloveniji, in tudi za kakršnokoli posledično odločbo vlade o njem. Torej včeraj bi moral zapustiti Slovenijo. To kar je narejeno je zame čista zloraba DZ, moram pa jim priznat, da kljub temu, da se z dejanjem ne strinjam, spoštujem jajca, ki so jih imeli, da so to storili. Je pa seveda pol vprašanje, ali bi isti DZ dal varstvo tudi npr. Janezu Janši, če bi se isti odločil tako izogniti prestajanju kazni.

  • samotoje

   Za zlorabo prostorov slovenskega parlamenta za samopromocijo in manifestacijo pobalinstva ni treba imeti jajc. Da sta pa to naredila Kordiš in Škoberne, pa pove o njiju več kot vse psihoanalitične raziskave.

   • Občasni Komentator

    To se ne strinjava…nič strašnega seveda…marsikaj smo že videli po parlamentu tega pač še ne

 • Duhec

  Na Novi si upate… če bi ga pa srečali, bi bli pa tiho kot ritke.

  • FORT WORTH

   Ti bi ga ogovorila ??
   Bi ga mogoce vprasala, ce ti pokaze dokumente o njegovi izobrazbi npr. letalskem inzenirju ali dr. znanosti…hehehe

  • tohuvabohu

   Nehaj, tudi ti bi se usrala …

 • Izaija
 • Miha

  Tako se tlakuje pot v novo diktaturo.
  Utišati je treba ljudi, ki imajo drugačen svetovni nazor ter drugačen pogled na dogodke. Svoboda govora je vedno manjša, davki in revščina pa vedno večji.
  Zbudite se, ljudje.

 • tohuvabohu

  Ko pride lev(ak) …

 • von Rhein

  „Ich fühle mich
  nicht als Deutscher“

  To je izjavil Boris Beker (Ne počutim se Nemca). In samo finančne probleme ima za katere je sam kriv. Koliko Slovencev lahko reče ,da se ne počutijo (več) Slovenca zaradi bolj pomembne stvari. Zaradi banditske politike potomcev najbolj goljufivih primerkov komunistov in njihovih derivatov.

  • Jovo Jamnica

   Jas sn se počuto Slovenca v Jugi in sn Slovenc tut v državi Sloveniji. To nima veze z politiko!

   • von Rhein

    Jz še kje drugje,predvsem pa v jugi in jla.Brez problemov ni šlo.

    • Jovo Jamnica

     Tut Beker je pr enih Švabah pogrno, ko je po pojstli skako z zamorko…

     • von Rhein

      On je to skakanje z negro kompenziral s Slovanko.

     • Jovo Jamnica

      Kaj ma zaj to veze, da se on pač nea čuti Švaba???

     • von Rhein

      Odnos do vsega kar te obkroža. Tudi negri,ki prihajajo s čolni se ne počutijo Gambijce,Nigerijce itd. Tudi varovanec tvojega someščana se ne počuti več Sirijec ampak kar naenkrat slovenac.

     • Jovo Jamnica

      Počaki mal, ti bom našo en link, pa ga prečitaj. Me zanima, kaj boš reko. Upam, da bojo na Nova pustli objavo linka…

     • von Rhein

      Medtem,ko čakam razmišljam.Ali res v MB ni več pravih Štajercev,takih,ko sem jih nekoč poznal.Takih,ki bi temu Škornetu slekli kožo.

     • Jovo Jamnica

      Škobrnetu?? Boli me briga. Evo, našo sn:

      Luca Kaiser, študent politologije, sin koroškega deželnega glavarja, koroški Slovenec brez slovenskih korenin

      https://www.vecer.com/teorije-krvi-ne-bom-nikoli-razumel-6328996

     • Korenjak

      vecer.com ima obisk, kot mladina.si – beri: nikakršnega. Kredibilnost so si že zdavnaj zapravili z lažmi in manipulacijo. Poslujejo z zgubo in morajo za to odpirati restavracije v centru mesta, ki jih nato sami reklamirajo. Bralci tiskane verzije pa so samo še dementni upokojenci, ki so pozabili odjaviti naročnino.

      Samo kot zanimivost: kljub odjavi vdovi (moji sosedi), že tretje leto pošiljajo kar dva izvoda. Ker še vedno kuri na drva, papir prav pride…. :-) bere ga pa ne.

     • Jovo Jamnica

      In kako ma zaj to vezo z debato???

     • Korenjak

      Da je režimsko trobilo, imenovano Večer, kjer intervju dela odcvetela presstitutka Predanova, skrajno nekredibilen vir informacij.

      Večer samo pokriva lokalno mafijo, nič drugega. No, ker se tukaj dičiš z (zlagano) štajerščino: koliko in kdaj je Večer razkril naprimer namerne stečaje, v katerih je izginilo mariborsko gospodarstvo?

      Nismo slepi: gopodarski sodnik Matjaž Štok je mož urednice Večera Zore Štok. Vse te povezave, prijateljske ali sorodstvene, so oropale Maribor. Zatorej: nikar ne navajaj te novinarske kloake kot referenco. Še revija CIciban je bolj kredibilna od njih.

     • von Rhein

      Plus zato,ker vidim,da oder gledališča poznaš in pričakujem še kaj ,zame novega.

     • Korenjak

      Čisto nič novega ni, da sodnik Matjaž Štok rad namaka v Roccotu. :-) To ve pol Maribora, samo njegova žena gleda vstran.

     • von Rhein

      Mogoče.Takrat,ko je namočena.

     • Jovo Jamnica

      Tip zglea čita Škandal… ROTFL

     • von Rhein

      Napisal je,da nekaj ve pol Maribora. Pomeni,da je Škandal zelo iskan in pol MB dobro obveščenega. Če ti vsega ne veš pa tudi nič hudega,veš več kot 3/4 tistih,ki ste tukaj na isti valovni dolžini.

     • Jovo Jamnica

      Kaj maš ti z ovimi Večerovimi pisuni… jas nea vem. Če pa išeš zgago, te pa si poiši onega probisfeta Dragaša, pa ž njim debetiraj do nezavesti, če češ. Mene to nea zanima. Linka nisn tebi ponudo!!!!

     • von Rhein

      Hvala.Preletel na hitro (sprehajam se med www) in zdi se mi zanimiv intervju.Rano za potrebe PRENOVITELJEV,ki so razbijali po Velikovcu. Fant je pač samosvoj in kar je najbolj pomembno….za Slovence neškodljiv. Samo s svojo glavo razmišlja.Dokler bo.

     • Get Smart

      Wow.
      In to celo z veliko začetnico????
      Kje na svetu pa živijo te sljovanjke?
      Česa takega na svetu seveda ni.
      So recimo Slovenke,
      tu v Sloveniji, na Slovenskem, pa gor na Slovinskem, pa tudi širom sveta, potem
      so na svetu lahko JUGOSLOVANKE, če se kake uboge revice identificirajo s KOMINTERNISTIČNO tvorbo JUGOSLAVIJO,
      v kateri so jih rodili,
      čeprav bi seveda morale biti JUGOSLAVANKE,
      toda sljovanjk pa ta svet res ne pozna.

      Pamet v glavo, ljudje.
      Pamet v glavo.

     • von Rhein

      Rusinje so Slovanke. Če niso Azijke. Malo več pameti v glavo.

     • Jovo Jamnica

      To je stvar debate, ker je termin -slovan- češkega izvora, tam iz 19. stoletja. Mi Slovenci smo bili pleme in smo si pravili Sloveni. Tako so nas tudi imenovali Rusi, potem ko so vsa plemena združili. Ta plemena so pozneje Rusi imenovali skupno – slavjani. Srbi še dans rečejo ruskim slavjanom – sloveni, saj smo jim takrat, ko so trčili z nami, povedali, da smo mi SLOVENI!!!

     • von Rhein

      Pričakoval sem,da bo Get Smart kaj napisal.Odrešil si ga.

     • Get Smart

      Torej se ne delaš, pač pa si jugoslovanski bebči.
      Bebo, če so Rusinje, so pač Rusinje,
      ne pa kake slovanke;
      slovank je na svetu točno toliko, kot je sljovanjk,
      Opranomožganskost jugoslovanskih pionirćetov je takorekoč brezmejna. Ajd, drkaj naprej sa tvojim jovom.

  • Korenjak

   Nekoč sem bil zelo ponosen, da sem Slovenec. Še danes sem ponosen na svoje korenine (jezik in družino), se pa globoko sramujem “države” Slovenije. Večino dela opravljam s tujci, kjer se ves čas nerodno opravičujem, da pa res nisem iz tega legla, da sem tujec v tuji deželi…. :-( Žal, ne morem se identificirati z mafijsko državo, ki je po statistiki ESČP najhujši kršitelj človekovih pravic, v isti sapi pa ta ista mafijska država plačuje preštevilne “nevladne” organizacije, ki so jih polna usta “človekovih pravic”. In to je samo eden izmed razlogov.

   • Jovo Jamnica

    Kaj je zaj??? Si že zračuno ta novo vrednost Nove??? Doli sn ti ponudo neodvisni link…

    • Korenjak

     Ne, nisem “zračuno”, ampak sem le komentiral izračun najstarejšega in najbolj kvalitetnega servisa “worth of web”. Saj bi ti posredoval podatke od alexa.com, ki so precej podobni, ampak gre žal za plačljivi servis in najbrž nisi njihov naročnik (jaz namreč sem), da bi lahko preveril točnost mojih navedb. Zato sem raje uporabil izračun brezplačnega spletnega servisa worthofweb.com.

     • Jovo Jamnica

      In kaj je z mojim linkom narobe??? Zakaj ma čist druge podatke, ko pa recimo zblojeni siterankz…

      Daily Unique Visitors 87,451
      Daily Pageviews 524,706

      —————-
      http://siterankz.com/siteinfo/nova24tv.si

     • Korenjak

      Zato, ker tvoj link v resnici ne vodi nikamor. Očitno pa ga niti pogledal nisi ali pa ga pač ne razumeš. Poglej še enkrat, spodaj imaš graf (za telebane) od Alekse. Približen izračun si lahko glede na ceno google addwords nato izračunaš sam. Prideš do podobnih podatkov, kot worthofweb.com.

     • Jovo Jamnica

      Kaj se butla delaš. Kaki brskalnik te nucaš??? Men še prek TOR otpre ovi siterankz, če kliknem na link. Ko boš peš prišo do tote strani, kera bazira na Alexi, te si otpri v onu… 365 dni. Tabela ti pokaže podatke za celo lansko leto. Poglej… 15.7.2016… Alexa rank – 62.357 in pol 16.7.2016… Alexa rank – 13.526!!!!! V enem dnevu…

 • samotoje

  Meta Roglič (da ostanem pri temi) je bila, je in bo predpražnik za vsako oblast. Prototip socialistične novinarke, ki od tu dalje ne bo nikoli prišla.

  • von Rhein

   Ne prehitro.Poglej Fajonko.

  • Jovo Jamnica

   Ja in??? Nisn prej za njo vedo, pa se mi tut zaj za njo glih fučka…

  • Commie Disposer

   Kurba se reče

 • Peter

  Jest bi tud tkole upii če bi roge pred mene postavl, no.
  Lokalpatriot.

 • Get Smart

  Becker je polpismen zblojenček, ki ne razume, da Nemčijo kot tudi Slovenijo fura KOMINTERNA;
  Sloveniju seveda tepihuje in sfukuje lokalni MURGL SRBSKO RVACKI kaviaržidovski oddelek
  (SMC SD DeSUS LDS zares Levići Verniki v Šoltesa… = KPJ).
  Torej, jasno je, da se nihče od ljudi ne more počutiti takega, kot so KOMINTERNISTIČNE KREATURE, ki svet ustvarjajo po svoji podobi, ki je podoba, KOT CELO SAMI PRIZNAVAJO:

  “SMRTNIH NEPRAIJATELJA LJUDI”.

  Slediš? Kaj reče kak zblojenček, je lahko zanimivo le, da vidiš, kaj meni kak zblojenček, ne pa da neko mnenjčece polpismenega bivšega vrhunskega športnika in kasneje podpovprečnega kvartopirca repredstavljaš kot nekakšno dejstvo in nato v take kozlarije po nemarnem vtakneš še pojem slovenskosti.
  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Na pojmu komunizem ni česarkoli slovenskega, saj gre za kaviaržidovski izum. Je torej lahko in tudi je kaviaržidovski, kominternistični, kominternacionalistični itd.
   Organizacija, ki na tem prostoru skrbi za ČUVANJE TEKOVINA KOMUNISTIČNE REVOLUCIJE, sliši na ime, ki so si ga povrh vsega sami nadeli:
   KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE, ki jo vodijo kaviaržidovski “smrtni neprijatelji ljudi” in njihovi derivati ter v 90 % pridruženo članstvo SRBSKI LUMPENPROLETERI
   (serbus je za serbusa rojen nje, biča vajen in željan).
   Torej je lahko in tudi je JUGOKOMUNISTIČNI KOMUNIZEM,
   je “kultura smrti”
   .
   .
   Slovensko pa je tisto, kar je v naši (SLOVENSKI) lasti in/ali smo SLOVENCI ustanovili/ustvarili, kar gojimo.
   Slovenci gojimo
   “kulturo življenja”:
   – sobivanje ljudi
   – pošteno delo
   – Resnico
   – pravico
   – SVOBODO
   in kar je še obče znanih človeku prijaznih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI.

   Pamet v glavo.

   • von Rhein

    Ja,drži,slovenske značilnosti. In kaj si dobil? Tekovine.

  • von Rhein

   Pač nisi razumel poante kaj in zakaj kdo kaj reče.

   • Jovo Jamnica

    Jao, zaj jih boš pa slišo ot Borota Gorjanca… LOL

    • von Rhein

     Meni je v debati dobrodošel vsak (dokler imam čas) ,ki se zanimivo predstavi.Ne glede na nick.

     • Jovo Jamnica

      A debatiro boš ž njim??? No, toti film pa bi rat vido…

     • von Rhein

      Lahko ga gledaš dokler se ne strga. Če me nekdo ogovori postavljam meje jaz. Na prvi pogled zanimiv,ker lovi svoj rep.

     • Jovo Jamnica

      A zaj si pa na mene jezn???

     • von Rhein

      Tega ne pomisli več.Še na tiste (2),ki sem jih vrgel na ignore nisem jezen.Ti si “klepetalnik”tukaj za katerega bi lahko rekel…menjava dres po tekmi.Samo za spomin,nikoli za lastno uporabo..

     • Jovo Jamnica

      Dobro no. Filozofirat se mi glih nea da. Klepečem pa opčasno rat. Si opazo, kak na mojo klepetavost ahtajo tu na Novi??? Onega Anton aus Tirol so f šusi zbrisali… LOL

 • Artur
 • Commie Disposer

  A je Ahmad zabuhel od svinjine , alkohola ali krofov pečenih na svinjski masti?

  • Korenjak

   Joj ne… temu v Rogu strokovno pravijo “zelena lakota”. Ko jih po prvem jointu zagrabi želja po hrani (konoplja je ravno zato odlično in naravno sredstvo po kemoterapiji, ker vzpodbuja tek).

  • KIKI

   Ne, ne, saj mu Tomička kuha….samo jagnjetino, pa ovčetino, pa imenitne
   sladice, pa malo cvička (če hoče bit Slovenc, si ga mora dat na zob in –
   , vr…t na roke! ), ga je prepričal levi lobi z Kordišem in onim bedakom iz
   SD ja ! Upam, da bo vrnil vsaj rjuho…

  • Bozz

   Dobro so ga poredili.

 • piko8

  Levi “FAŠIZEM” je v porastu: Slovenke in Slovenci vile, lopate in kose vroke in spucat ta balkanski gnoj iz Slovenije!!

  • Artur

   No pa dajmo !

 • Izaija
 • Get Smart

  Azija je geografski pojem, štekaš, bebći. Zemlopisni.
  Rusinje (ki so
  lahko zemlopisno/geografsko pripadnice države imenovane Rusija, lahko
  pa so pripadnice rusinske kulture, lahko tudi oboje), ki živijo na azijskem kontinentu, so
  (zemlopisno) tudi Azijke.
  Opranost jugokomunističnih pionirčkov je brezmejna.

  • Jovo Jamnica

   Čuj, z kom se te ti zaj meniš??? Morš večkrat sem prit, da se ajnfaraš…

   • radames

    Smetilče na tem forumu še ni v polni formi. Še tipa teren.

 • Get Smart

  Torej, jasno je, da bebći nisi razumel “poante”, kot rado naonanirčkaš.
  Poanta je, da na KOMUNIZMU ni česarkoli slovenskega,
  zato se SLOVENCI,
  za razliko od vas jugoslovanćetov, lahko vedno in povsod počutimo Slovence, ker
  pač sledimo svojim SLOVENSKIM VREDNOTAM:

  Za opranoglavo jugoslovansko pionirčad še enkrat:

  Na pojmu komunizem ni česarkoli slovenskega, saj gre za kaviaržidovski izum. Je torej lahko in tudi je kaviaržidovski, kominternistični, kominternacionalistični itd.
  Organizacija, ki na tem prostoru skrbi za ČUVANJE TEKOVINA KOMUNISTIČNE REVOLUCIJE, sliši na ime, ki so si ga povrh vsega sami nadeli:
  KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE, ki jo vodijo kaviaržidovski “smrtni neprijatelji ljudi” in njihovi derivati ter v 90 % pridruženo članstvo SRBSKI LUMPENPROLETERI
  (serbus je za serbusa rojen nje, biča vajen in željan).
  Torej je lahko in tudi je JUGOKOMUNISTIČNI KOMUNIZEM,
  je “kultura smrti”
  .
  Slovensko je tisto, kar je v naši (SLOVENSKI) lasti in/ali smo SLOVENCI ustanovili/ustvarili, kar gojimo.
  Slovenci gojimo
  “kulturo življenja”:
  – sobivanje ljudi
  – pošteno delo
  – Resnico
  – pravico
  – SVOBODO
  in kar je še obče znanih človeku prijaznih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI.

  • Jovo Jamnica

   Čuj, na Požari si dans bol dugo prihefto…

  • Novakec1

   Tebe je čas povozu sto na uro, teh vrednot ni več, so šle z osamosvojitvijo v maloro.

 • garfi

  leviĆarski Banditi valijo krivdo za svinjarijo teš na Janšo in Bajuka
  s priporočilom za lustracijo na volitvah

 • Valter BraniSlav

  Znanih je na tisoče primerov, ko so sodišča res naredila krivico Slovencem, pa omenjeni levi politiki niso stali za nikomer. Na stotine slovenskih družin so izselili, ker so bile bankam dolžne nekaj 1000€. Vlada je molčala, levica tudi. Ko smo se npr. trudili, da se koroška dečka vrneta starim staršem, so temu celo odkrito nasprotovali.

  KAJ VAS CUDI DA JE V SLOVENIJI SLOVENEC NAJMANJ VREDEN? MI SMO NAROD HLAPCEV, NAROD BREZ SAMOSPOSTOVANJA. LEVI PLJUVAJO PO DESNIH IN UVAZAJO MUSLIMANE DA BI ZAJEBALI DESNE, DESNI PLJUVAJO PO NOB IN ISTOSPOLNIH… tako se obnasajo hlapci. Hlapcka se vedno da zmanipulirati drug proti drugem… Hlapcek ne vidi dolgorocnega skupnega interesa pac pa le kratkotrajni uzitek ce zajebe drugega hlapca, kajti proti gospodarju se dobro trenirani hlapcek ne upa nic….

  „Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!“

 • janez zorman

  O ta pjača !

 • dr Janez Sveti
  • FORT WORTH

   Labilnost in tavanje v utopiji…
   Ti si veckrat na dan razocaran…

   • dr Janez Sveti

    Bodi iskren!
    A so zapisali nepreverjeno zgodbo..beri LAŽ? So! Torej podpiraš laži. Saj sem vedel, da si pravi komunist. Tudi če je lopov je ok, samo da je naš!

    DR Janez Sveti genij

    • FORT WORTH

     Ja, zdaj si me pa razkrinkal…hehehe
     Ti samo pazis, kdaj se bo kaj ponesrecilo.
     Lepo je bilo obrazlozeno in opravicili so se tako, kot se spodobi.
     To se lahko zgodi cisto vsakemu od nas.
     Aja, pa preden vrzes naslednji kamen pocisti pred svojim lastnim blatnim pragom, ker si ze tako do kolen in se cez v blatu…Hehehe

     • dr Janez Sveti

      Ti o mojem pragu nimaš blage veze. Tebi se niti sanja ne, kdo in kaj sem. Torej nehaj pisat o tvojih zgrešenih zaključkih.
      Kar se tiče Nove, pa povem, da se prevečkrat “zmotijo”. Podpihujejo z izmišljenimi ali polresničnimi zgodbicami nizkotne strasti, pri veliki večini svojih podpornikov-primitivcev. Tukaj uvrščam tudi tebe.
      DR Janez SVeti genij

     • FORT WORTH

      (:-DDDDD Se enkrat :
      Preden vrzes naslednji kamen, pocisti pred svojim lastnim blatnim pragom, ker si ze tako do kolen in se cez v blatu…

     • dr Janez Sveti

      Zakaj kopiraš in objavljaš enake neumnosti večkrat? Si jih nisi zapomnila ali..? Povej, če ne pišem resnice?
      DR janez Sveti genij

     • FORT WORTH

      Si predvsem skodozelen genijalec in isces dlako, kjer je ni.
      Napisal sem ti ze, da so se opravicili.
      Kritiziraj srbsko – zdraharske laznive kure.
      Tam imas lazi na pretek !

     • dr Janez Sveti

      Zakaj? Ne hodim na kure. Tukaj pa lahko kritiziram in ne vem kaj tebe to moti? A te moti tudi sonce, ki ne sveti dovolj pozimi?
      DR Janez Sveti genij

 • delaware

  Uff..noč čarovnic 2017 je menda že mimo…kdo je zdaj ta..?

 • mginko

  Še ogrono € je ostalo od opranega denarja NLB za nagrajevanje rdečih podložnih zombijev.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!