Tedensko tviter dogajanje: Od Klemenčičeve zlate role do “ustavne sodnice Evgenije Carl”

Foto: STA

»Minister za zdravje opozarja: Elektronska cigareta lahko povzroči, da izgledate nažgani kot aksa.«

Afera ‘Minister Hik Klemenčič’, ki je prejšnji petek poskrbela za dobro plačano zabavo in smo jo plačali davkoplačevalci, je na Twitterju odmevala še v tem tednu. »Blaženo stanje«, kot je opito stanje ministra za pravosodje Gorana Klemenčiča v državnem zboru (DZ) poimenoval vodja opozicije Janez Janša (@JJansaSDS), pa ni zmotilo režimskih medijev. Namesto, da bi zahtevali odgovornost za njegovo obnašanje, so mu nekateri z vsemi štirimi stopili v bran. Janez Poljanšek (@vztrajnik) je opozoril: »Minister Klemenčič pijan v DZ, kako to da “neodvisni” mediji @Zurnal_24 @svet24_si @Delo @Dnevnik_si o tem nič ne pišejo? #banda.«

V obrambi ministra je prednjačil POP TV, ki je v boj, v živo pred kamere, poslal celo komentatorja Dejana Steinbucha (@DejanSteinbuch), ki je nato na strani Portal PLUS‏ (@PlusPortal) hitel razlagati, »zakaj je javno podprl Gorana Klemenčiča in zakaj bi iz načelnih razlogov to storil še enkrat«. In to šele nekaj dni potem, ko so iz ministra izhlapele takšne ali drugačne substance in so povzročile različna občutja med državljani, od (po)smeha pa vse do zgražanja. »Našteje usodne napake vlade, opravičuje Klemenčičev spodrsljaj, za vse pa krivi Janšo! Prijem, ki mu pooblaščena stroka pravi “strategija”!« je Steinbuchove umotvore na POP TV komentiral Anton Urankar‏ (@1535Priman). »#FakeNews @24ur_com počakala 3 dni, da se je Hik minister Klemenčič streznil, potem pa naredila pralno akcijo«, pa je o ravnanju komercialne TV tvitnil predsednik SDS Janez Janša (‏@JJansaSDS).

Klemenčiču je v bran stopil tudi podpredsednik DZ in poslanec SD Matjaž Nemec (@MatjaNemec), ki je v tistem času za Klemenčičevem hrbtom vodil sejo DZ. Poslanki SDS Anji Bah Žibert (@ANJABAHZIBERT) je Nemec na Twitterju odgovoril, ko ga je opozorila, da se je zlagal za @24ur_com in da bi jo kot podpredsednik DZ moral zaščititi, ko ‘jo je Klemenčič ob njegovi mizi grabil in potiskal v kot’: “@24ur_com Lepo vas prosim. Alkohol, nasilje, laži,.. pa šele ponedeljek je. Miren večer želim«. Bah Žibertova mu ni ostala dolžna: »@MatjaNemec hvaležna, da nisem vaša žena. Kot poslanka, ženska in mati sem globoko prizadeta. Vaša vloga kot podpred. DZ je, da zaščitite P« (poslance, op. p.). Na poročanje POP TV in odziv poslanca SD Nemca pa se je med drugim odzval tudi poslanec SDS Franc Breznik‏ (@FrancBreznikSDS): »@24ur_com in @MatjaNemec želita povedati, da ni kriv alkohol, ampak je to, njegovo “naravno” stanje. Sporočata nam, da je Klemenčič nor. Hvala.«. »Ne nasedajte 24(k)ur. Na posnetku @Nova24TV glede ministra Klemenčiča vse vidno, vse jasno. #AlkoPohod«, pa je opozoril PortalPolitikis (‏@PortalPolitikis). In da ne bomo krivični, minister Klemenčič je opozoril, da živimo v zmoti, saj je bila za njegovo čudno obnašanje kriva elektronska cigareta in ne alkohol. Zato je na mestu zapis Borisa Tomašiča (@NeMaramButlov), ki je tvitnil: »Minister za zdravje opozarja: Elektronska cigareta lahko povzroči, da izgledate nažgani kot aksa«. Sicer pa je imel »min. Klemenčič zaradi “live” tvitanja @JJansaSDS lepo priložnost, da ga z analizo krvi učinkovito demantira. Zakaj tega ni storil?« Tako Anamarija Novak‏ (@AnamarijaN0vak).

 »Klemenčič bo za svoj film prejel zlato rolo«

»Video o Klemenčiču ima po dveh dneh na spletu že več ogledov kot večina slovenskih filmov. Klemenčič bo za svoj film prejel zlato rolo«, je tragikomedijo na Twitterju komentiral Miro Petek (‏@miro5ek). Zdaj je tudi »lažje razumeti, zakaj levičarje moti snemanje sej DZja«, pa je opozoril Mark Toplak‏ (@mark_toplak) in prilepil povezavo na posnetek Nove24TV, ki je posnetek opitega slovenskega ministra tudi poslala v svet. Tednik Demokracija (@Demokracija1) se je v rubriki Rumeno celo malce pošalil z zapisom: »Je alko-ministra Klemenčiča navdihnil sedaj že pokojni belgijski kolega Michel Daerden?«

Vse več pa je bilo tudi pozivov k odgovornosti ministra za pravosodje Gorana Klemenčiča. Med pomembnejšimi tviteraši se je oglasil tudi predsednik Odbora 2015 Željko Vogrin‏ (@VogrinZeljko), ki je zapisal: »Ali je Cerar že zahteval odstop Klemenčiča. Minister v eni preteklih vlad je zaradi vožnje pod vplivom alko. odstopil?«

»O Klemenčiču, ki je lahko škodljiv in ne samo žaljiv, sem v knjigi kar precej pisal – s konkretnimi podatki,pa je s tvitom opozoril Dušan Mohorko‏ (@MohorkoDusan). Mohorko je je imel namreč v mislih knjigo z naslovom Kriminalist in odvetnik, kjer je del svoje poklicne poti predstavil z opisi posamičnih primerov, pri katerih izstopa ponudba za 10 milijonov dolarjev, ter različna še neodkrita ozadja.

Tako je »pravosodni minister Goran Klemenčič znanemu izrazu, da so komunisti “pijani od oblasti”, dal še dodaten pomen«, pa je zadel žebljico na glavico Darko Bulat (‏@darkob). »Mnogo komunistov je bilo pijanih predvsem od krvi, kot družba imamo zato še danes mačka, nasledniki režima pa so še kar v deliriju«, se je na Bulatov tvit odzval Alpine Patriot (‏@AlpinePatriot) in si prislužil številne všečke, kar pomeni, da je stanje v državi resnično katastrofalno. Žal.

»Če bi transparentnost dela policije bila enakovredna odprtosti dekolteja notranje ministrice, bi to bilo blagodejno tudi za pravno državo.«

V kakšni državi živimo, pa je razkrila tudi sredina seja Komisije DZ za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (KNOVS), na kateri so sodelovali celo ustavni pravniki. Tema so bili, ponovno, skrivni predpisi policije. »Vse bolj se razkriva politična policija znotraj @policija_si«, je med sejo tvitnil njen član Janez Janša (@JJansaSDS). Portal Politikis (‏@PortalPolitikis) pa je poročal: »Paradržava kaže moč: KNOVS še po 3M (!) od @policija_si ni dobil zahtevanih INTERNIH pravilnikov. Koga se ščiti in kako visoko? #ZadevaOrnig«.

Številni odzivi na Twitterju so opozarjali, da sejo spremlja veliko ljudi. Kako tudi ne, ko pa je dogajanje na seji kazalo, »da policija dela na način stare Ozne, Udbe po ustnih ukazih in tajnih odredbah. Prej jih je vsaj ZK nadzirala, zdaj 0«, je zgrožen ugotavljal Marko Štrovs (‏@MStrovs). Janša (@JJansaSDS) mu je to potrdil: »Še danes obstajajo podobni oddelki, kot so bili v SDV, še danes delajo isti ljudje, nadzor pa je slabši kot pred 1990. #KNOVS«. Oglasil se je tudi Franc Kangler‏ (@KanglerFranc), ki ga je zanimalo, »zakaj ne upa direktor policije Marjan Fank pred komisijo? Sramota za demokracijo«, je tvitnil in dodal, »da si Fank ne upa gledati resnici v oči« ter da je bil Fank »prejšnji teden ovaden na SDT«.

Člani KNOVS so nato soglasno sprejeli sklep: »MNZ naj nemudoma posreduje tajni predpis @policija_si glede prikritih preiskovalnih metod«, so tvitnili v stranki SDS @strankaSDS).

Sejo je sicer začinil tvit Janeza Janše (@JJansaSDS), »odprtost in transparentnost na napačnem mestu«, in je bil odziv na objavljeno fotografijo notranje ministrice Vesna Györkös Žnidar, ljubiteljice globokih dekoltejev. Portal Politikis (@PortalPolitikis) pa je tvitnil: »Če bi transparentnost dela policije bila enakovredna odprtosti dekolteja notranje ministrice, bi to bilo blagodejno tudi za pravno državo«.

»Če je @vladaRS v SDH imenovala Željka Puljića, lahko tudi Evgenija Carl postane ustavna sodnica.«

In ponovno smo pri zdajšnjemu ministru za pravosodje Goranu Klemenčiču. Slednjega je omenil Bojan Požar (@BojanPozar), ko je objavil daljši prispevek, ki je razgalil Željka Puljića, kandidata  Cerarjeve vlada za SDH, da je koruptiven. »Tako je dejal Goran Klemenčič – leta 2012!«, je pripisal Požar. Janez Janša (@JJansaSDS) pa je Požarjev tvit pomenljivo komentiral z besedami: »Seveda. Samo za take, ki so Zares koruptivni, Hik in ostali super moralni ministri tudi glasujejo«.

O Puljiću je obširno, s še več podatki, pisala tudi Nova24TV.

Boris Tomašič ‏(@NeMaramButlov) je povezavo na članek komentiral z besedami: »To je človek, ki naj bi nadzoroval 12 milijard evrov vredno državno premoženje«. Prispevek bi moral biti osrednja novica vseh osrednjih medijev v Sloveniji. V njem lahko med drugim presenetljivo beremo: »Tako je bilo Puljića videti na številnih obiskih v Rusiji pa v Iranu, kjer je v Teheranu skupaj z Rikom, družbo, v lasti Janeza Škrabca, znanega podpornika Foruma 21 in Nove Slovenije, ustanovil celo skupno pisarno.«

»Karlovi upokojenci, ki potrpežljivo čakajo obljubljenih 1000 € pokojnine, so navdušeni. Pravi človek na pravem mestu«, pa je o Puljićevi kandidaturi tvitnil vodja opozicije Janez Janša (@JJansaSDS) in hudomušno dodal: »Če je @vladaRS v SDH imenovala Željka Puljića, lahko tudi Evgenija Carl postane ustavna sodnica. #odkomedijedotragedije«.

Članek, ki je vsekakor vreden vnovičnega branja: http://nova24tv.si/aktualno/to-je-clovek-ki-naj-bi-nadzoroval-12-milijard-evrov-vredno-drzavno-premozenje-korupcija-hisne-preiskave-kazenska-ovadba-clan-nadzornega-sveta-probanke/

 »To je bil moj prvi in zadnji partijski sestanek«

 

Da na tranzicijski levici potekata »boj in mesarsko klanje« za državne milijone oziroma milijarde, je poleg Puljićeve kandidature nakazalo tudi dogajanje okrog prodaje Cimosa, ki je prav tako zaznamovalo burno tedensko dogajanje na Twitterju. Matjaž Han iz SD (@strankaSD) je očital koalicijski stranki SMC: »Če se je lahko sprejel poseben zakon za Magno Steyr, se lahko tudi za reševanje #Cimos in delovnih mest«. Vodja opozicije Janez Janša mu je jasno odgovoril: »Mi pa predlagamo zakon, na podlagi katerega bodo izgubo v #Cimos pokrili izključno tisti, ki so jo naredili. #Jamnik&comp iz @strankaSD«.

Tviteraše pa je razburila tudi zahtevana visoka plača predsednice Zdravniške zbornice Slovenije Zdenke Čebašek-Travnik, nekdanje varuhinje človekovih pravic. Nova24TV‏ (@Nova24TV) je objavila povezavo na kolumno Mira Petka z naslovom »Pohlep je edini bog Zdenke Čebašek-Travnik«, kjer je avtor zapisal, da Čebašek-Travnikova »ponujenih zelo spoštljivih 8.000 evrov plače s cinizmom zavrača in vztraja pri 10.000 evrih«.

Nova24TV je v tem tednu razkrila tudi vrtoglave številke, ki jih »posvečenim« izplačuje ministrstvo za kulturo. Prav tako so na omenjeni TV razgalili aktualnega ministra Toneta Peršaka, da se je moral vpisati v stranko DeSUS, da je lahko zasedel funkcijo »ministra za kulturni boj«. Peršaka sicer poznamo iz zgodbe izganjanja Janeza Janše iz Slovenskega centra Pen, združenja pisateljev, pesnikov in publicistov. Peršak se je na takratni občni seji Pena celo pridušal, da je ‘potrebno voditi NOB’. To je razkrila novinarka Demokracije Petra Janša (@petra_jansa), ki je ob tem na Twitterju zapisala, da je bil to »njen prvi in zadnji partijski sestanek«. Nikakor pa ne dvomimo, da v Sloveniji resnično poteka nekakšen NOB. Kdo bo zmagal tokrat? Upajmo, da resnica in pravica!

Petra Janša

 • Unikatna

  Katastrofa in prava žalostna scena v Slo prostoru! Mamljive milijarde, pa še te bodo pospravili v svoje sefe. :)

 • VERZIFIKATOR

  Don Steinbook

  KAMNITA KNJIGA
  (indijansko ime)

  Steinbeck, pravite, da tip se piše?
  To gotovo bo pomota kakšna,
  čudna namreč so imena takšna,
  ki usoda nam jih slika, riše.

  Steinbeck vendar je pisatelj znani,
  ta pa je v pisanju neokreten,
  za nesmisle venomer dovzeten,
  in da ste ga srečali v Ljubljani?

  Dovolite, prosim, pojasnila,
  to ime je rdečih Indijancev,
  bralstva našega zvečine znancev,
  njih imena bodo govorila.

  Indijansko je Kamnita knjiga,
  kakor Stein je kamen, knjiga Buch,
  Karla Maya bral je, ni od muh,
  praska tam se, kjer ga nič ne briga.

  Velik Indijancev je podpornik,
  zagovornik njih alkoholizma,
  krivda to da je kapitalizma,
  Indijanec rdeči mu je vzornik.

  Vrli knjigovezec naš kamniti
  zadnjič zagovarjal bil je vrača,
  ki pijan pred javnostjo se zvrača,
  češ da moral vrač se je naliti.

  Hrbtenica da ga je izdala,
  z viskijem da vzel je dve tableti,
  indijansko rekel: »To ne smeti«,
  vedel se potem je kot budala.

  Da pa je dejansko vrač asket,
  v indijanskem svetu pravoznalec,
  njih justice prvi razlagalec,
  kajpak, kadar v hrbet ni zadet.

  Kdo podtaknil bil je vraču viski?
  Ve se, kavbojska pač garda bela,
  da na delu bi šamana ujela,
  klonil žal asket je pod pritiki.

  To razlagal je Kamnita knjiga,
  poznavalec dobri indijanstva,
  ki zanika vrste vse pijanstva,
  češ da to nikogar nič ne briga.

  Skratka vse se skriva v hrbtenici,
  ta pa vedno bolj se lomi, sloči,
  Indijanec joče se po toči,
  ko puste ga na cedilu strici.

  Je Kamnita knjiga poznavalski,
  tudi njega muči hrbtenica,
  se razburja, kje da je pravica,
  vsi da so pokvarjeni, hinavski.

  Zdavnaj se že zlomil je Kamniti,
  zdaj k šamanom se po svet zateka,
  hrbtenica pa mu le oteka,
  v strahu je, kdaj vsi ga bodo siti.

  Kaj je krivo hrbtenice zloma?
  Kar Kamnito knjigo pač zadeva,
  v javnosti se raje ne pogreva:
  Indijancu manjka da – diploma.

  ŠE ODLOMEK IZ NJEGOVE KNJIGE:
  “A naj jim zaupam še nekaj: Klemenčiča bi zagovarjal tudi v primeru, če bi se izkazalo, da je bil dejansko pijan, ker bi pred sejo zaradi hudih bolečin v hrbtenici vzel dva ketonala in ju poplaknil z viskijem. Kajti če bi minister koga užalil ali se obnašal nedostojno, potem bi bilo utemeljeno tudi vprašanje opravičila ali celo odstopa (če bi šlo za ekstremni primer). Toda nič od tega se ni zgodilo. Eden redkih ministrov v feminizirani Cerarjevi vladi, ki je imel slab dan, naj bi postal ventil za vse nekopičene in v določenih primerih razumljive poslanske frustracije.”

  • hunt

   iz sskj : “v zvezah: ekspr. judežev denar ali judeževi groši denar, pridobljen z izdajo, lažjo; ekspr. judežev poljub hinavski, ……………………eh, šajze

   • VERZIFIKATOR

    Ne gre mešati z Indijanci Judov
    in niso vsi med njimi uboge žrtve,
    za sabo puščali so vedno mrtve,
    ubijali rdeči s sečnjo udov.

    Kar pa Judežev denar zadeva,
    tu ni razlike v narodih nobene,
    le Marsovec, ki rase je zelene,
    morda za zdaj se zanj še ne ogreva.

  • tohuvabohu

   v feminizirani Cerarjevi vladi
   Steinbruch, pazi se, Maja Sunčič te bo raztrgala.

 • hunt

  Sej, ne morš verjet……………………………..in tej tragikomediji ni videti konca…….

 • Fireblade

  veselje v mali yugoslaviji :))

 • albusa aquilae

  Superhik, po masli puter,watchpsice, psihočebašek,nekoruptivnoetičnipuljitch..sem mislil, da nižje ne moremo…pa očitno nismo še dosegli dna…

 • rubec

  Evgenija Pokapi Carl misli zase da govori a kot sem jaz videl bolj piha. Njej bi torej bolj kot mikrofon pasala trobenta.

  • karpelec

   Za trobento ima preslaba pljuča.

   • rubec

    Potem pa eno palico. Tri luknjice da bo piščalka ima že sama.

    • karpelec

     Dobro si to odpihnil, da ni zatrobilo.

  • RATATA

   Veš, saj si grem na živce, ko se le poredko kaj spomnim. No, sem se pa že zadnjič za tole evgenijo spomnil, da v bistvu sopiha in je zato donfrca.
   Seveda nisem tega napisal, ker bi me buh štrafal, zato povem le tebi.

 • tarantela

  Izjemno “konstruktiven članek”! Ha-ha…

  • hunt

   torej, ti je le kapnilo…..

 • centurion

  Ufff, fotka carice Carlice mi bo polepšala vikend….
  Ko jo pokažem sosedovima podivjanima in popadljivima rotvajlerjema,
  bosta v uti cvilila s tacami na očeh ves teden….
  Slovencem pa
  lep sončen dan!

 • Fogglof Tunnek

  Pa to ne moreš verjeti…tako dolgi članek o neki opitosti Klemenčiča ki sploh ni bla dokazana???… Ko pa se je poimensko razkrilo kdo fse snifa kokain na posnetku, pa nekaj dni portal NoveTV sploh ni “deloval”??????… Niti ene besede od takrat pa do danes na tem portalu, a posnetek so kazali in komentirali praf fsi mediji… FSI !!!

  • FORT WORTH

   Kolikor vem je Cus ze pred casom izstopil iz SDS tudi zaradi filmcka,ker je vedel,da bo slej ko prej prisel na plano. Pa ceravno to nima nikakrksne povezave s stranko,ker se ni dogajalo ne v parlamentu in ne na sedezu.
   Je v parlamentu UŻGANI Kremenčkov Goran tudi odstopil ?!
   Bil je in je se vedno na ogled celotni Sloveniji !

   • Fogglof Tunnek

    Lažeš in spinaš zadeve… kajti čarovniški proces proti Goranu Klemenčiču, ki je za medijsko svobodo v primeru poročanja o delovanju sodišč, zlasti pa za demistifikacijo sodiških obrazof naredil več kot fsi njegovi predhodniki v četrt stoletja fkup… je najmanj krivičen, če ne celo ciničen in podel… JJ je dosegel dno !!!

    • FORT WORTH

     Aja Kremenko se ga je nacuzlau , Jansa je pa krif. (:-)))))))
     Mu je Jansa nalival v goltanec ?
     Pa tudi elektronke mu ni prizgal.
     Daj lepo te prosim pa ka si ti ja nor da take idiotizme pises ?!

     • Peter

      Ne, ni nor. Plačan je, da provocira.

   • Peter

    Ne odgovorajaj plačanemu provokatorju!

   • primsek

    Klemenčiču se vsaj leteči sloni niso prikazovali

 • karpelec

  A ste videli, da ni res , da politika ničesar ne naredi za kulturo. Namesto kulturnikov služi polemike in zlate role, ter povzdiguje politike v nesmrtne vode. Še Hollivud je amater proti njim.

 • Olga

  Hik minister in kompanija sodijo zaradi zlorab sodstva v zapor! Vsi moramo na volitve in Cirkus Mira Cerarja postaviti na smetišče!

 • primsek

  kdor se tvitov oprime, bo s tviti tudi pokončan. kot njihov vzornik, slovenski zet, kot mu pravijo kmetiči, ki je odvisen od tvitov, je nekaj podobnega z iznoriškim. drugi del Kraljestva se dogaja v obliki tvitov in namesto, da bi z njim zaslužil denar za volva in počitnice v dominikanski, zdaj iz vreče od patrie plačuje za svoje duhovitosti. to je požrtvovalnost! le tvitaj, le tvitaj, pomlad je že tu! kuku

 • Slovenec 33

  Spet ste pisali zanana dejstva, ki dokazujejo, da nikjer na svetu okupatorji in izdajalci svojega narpoda ne spoštujejo nobenih etičnih oziroma moralnih norm in da je tudi v Sloveniji tako.
  Topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma pa tukaj spodaj s svojim blejanjem dokazijejo, da imajo pike na nivoju številke čevljev in da ne doumejo pojma domoljubje.

  • primsek

   iznoriški fantast je hodil na najbolj butasto in najbolj režimsko smer na FDV. obramboslovje. kljub visokemu čelu je v diplomi prepisoval Kardelja, Leskoška Luko in Marxa. potem je šlo s FDV samo navzgor

   • Slovenec 33

    Saj sem vedel, da imam prav.
    Blejanje na blejanje, na blejanje,….

 • Peter

  Tumpek, s kom se boš pa danes kaj pomenil?

  Včeraj si tisto z MejkSLOgrejt tako vrhunsko izpeljal, da nismo niti pomislili, da bi bil lahko to ti, ki se pogovarjaš sam s sabo, hihihi, no..

  • Make SLO great again

   Lej, levičar ne bi nikoli prilepil križa v svoj avatar.

 • FORT WORTH

  Ja no pijandura se ga je nacuzlala in to na delovnem mestu v parlamentu , zaj smo pa mi in opozicija krivi (:-))))))

  • Fogglof Tunnek

   Čuj, kaj je za oblastno oligarhijo lepšega od takšne plehke opozicije, ki vedno skoči na prvo žogo, ni pa sposobna zaznati dejanskega manevra nekje v ozadju!…He he, stem si desnica koplje svojo lastno jamo… Cmero pa dela svinjarije… REŠI NAS LAHKO SAMO ZDRUŽENA LEVICA…in njim podobne stranke.

   • FORT WORTH

    He he he a zdaj si pa malce obrnil plosco ?!
    Vi od ZL cimprej odplavajte v Venezuelo.
    Ljudje tam nimajo vec niti za hrano pa sedijo na nafti. Njihov predsednik avtobusar pa se ukvarja s karteli in z velikimi kolicinami droge.
    Tako nekako je tudi pri nas , ko komunisticna oligarhija prodaja fse , kar so nasi predniki na delovnih brigadah-udarnisko skup spravili.

    • primsek

     tipično, kako radi privleče amerohlapčiči Venezuelo za vzor. in pri tem spregledajo, da so KOlumbija, Honduras in Nikaragva, popolnoma kapitalistične države, presteljene z ameriškim vplivom, bolj kriminalne, z večjo stopnjo revščine in celo lakote, z večjo količino demonstracij in z bolj nedemokratičnim zatiranjem le teh. kot so fantje vzeli puške in italijanske izkaznice in se pod imenom MVAC borili za domovino, zdaj v istem hlapčevskem besednjaku ponavljate proti Venezueli in Kubi usmerjene propagandne parole. pridni, od Gorenaka Piškotka! kot je tipično, da so mediji prvi dan vedeli, kdo stoji za atentatom v Maleziji, včeraj je tip od policije izjavil, da so našli živčni strup – in da je torej krivec S Koreja -prej pa ne, ker je bil v tako malih količinah. hahah, najprej mediji objavijo da gre za severnokorejsko zaroto, po desetih dneh pa najdejo dokaz. alternativna dejstva pa to

     • FORT WORTH

      Za vzor ?!
      Pa saj je Venezuela vas vzor !
      Kordis , Tomic in vrla delegacija so sli prav v Venezuelo pogledar kako deluje demokraticni socializem. In kaj so videli ? Bedo gor in dol , kamorkoli pogledas.
      Aja pa v Grciji so tudi bili pri Ciprasu in kaj so tam videli ?
      Spet obubozani narod s sirizo na oblasti.
      Baje bodo grki v kratkem prevzeli Ameriski $.
      Prav tako ima Crna Gora raje € , kot nic vredni kurcevi srbski dinar…

     • primsek

      meni Venezuela ni vzor za nič drugega kot pljuvalnik za tiste, ki jih razmere v kapitalističnih Hondurasu, Kolumbiji in Nikaragvi v zadnjih desetletjih ne zanimajo. pa bi jih že zaradi primerjave kriminalitete, standarda človekovih pravic, demonstracij proti vladam in stopnje revščine morale. zaradi primerjave.

     • slosin

      No,no! Počasi…Nihče ne trdi, da se imajo povsod v kapitalizmu lepo…Dejstvo pa je, da komunizem nikjer v svetu ne funkcionira…Seznam uspešnih kapitalističnih držav je kar dolg, seznama uspešnih komunističnih pa še nisem videl.Pričakujem, da ga boš tukaj podal….

     • Peter

      Oh, saj poznaš delovanje agitpropa, no.
      Ti rečeš, da v Venezueli, kljub temu, da imajo nafto in to ohoho nafte, ljudje stradajo. Agitrpopovec te najprej nazja, da si amero suženj, potem ti zmeče ven dejstva, da nočeš govoriti o Hondurasu, Kolumbiji itd..(ne vem od kje mu to, no).
      Bistvo vsega pa je, da mu njegovo levosučno srce ne dovoli priznati, da v Venezueli ljudje kljub velikim količinam nafte stradajo, ker so na oblasti levi, no.
      Ima potem smisel se pogovarjati z agitpropovci?

     • primsek

      Od kje mu to? nekaj sem le videl sveta in ne verjamem tistim, ki mislijo, da je black tie dress code birmanska obleka. Oni namreč vedo vse o Venezueli, pač kot raztrosniki novic medijev pod ameriškim vplivom. Agitprop? Verjetno izhajete iz lastne izkušnje in podrejenosti Gorenovim piškotkarskim navodilom sami, pa se vam zdi, da vse ostale napeljuje kdo drug? Lakota v Venezueli? A to je kakšno pustno pretiravanje? Ali ste mislili Haiti in Honduras?

    • Peter

     Moj stric je sprevodnik na avtobusu, pa sm mislu, d bi ga poslau za potprecednika u Venuzelo, no.

   • Capi

    Saj v enem delu komentarja bi se celo strinjal s tabo #prej ko pride ZL na oblast, prej bo konec te agonije, ki jo doživljamo že skoraj četrt stoletja#

 • toxico

  če bi bilo normalno bi odstopil ker je bil pijan

 • toxico

  prijavit inšpektoratu za delo ker je bil pijan na delovnem mestu

  • RATATA

   To je odgovornost delodajalca!
   Kdo je delodajalec?

   • karpelec

    Delodajalec še preučuje.

    • RATATA

     Naj me vpraša, mu vse povem

     • karpelec

      Ne rabi nobenga vprašat, naj odreagira takoj, kar pa ne more, ker ima za svoje vklopljen ABS.

 • indijanka

  Gre pri tem nastopu za politično ali človeško vprašanje? Vsebino ali nastop? Elektronsko cigareto ali pijačo? Je to sploh pomembno. V Butalah bo pač potreben zapisan zakon. Zakon o mejah spoštovanja. Zakon o tem, kako naj se tisti, ki v imenu ljudstva in ne svojem imenu vodijo ta narod obnašajo na svojem delovnem mestu. Da bi jih ljudje lahko spoštovali, da bi lahko sprejeli njihovo vsebino. Kako lahko jemlješ resno nekoga po takem nastopu?

  • Peter

   Ne rabim zakona, da vem, da kot pravosodni minister v parlamentu ne morem nastopati, če sem zadet.
   Kakršna država, takšni politiki. Neresni, neumni, nesramni…
   Sicer so pa predstavniki ljudstva tako ali tako prepričani, da zakoni za njih ne veljajo, no.

   • indijanka

    Prav imaš. Samo to ni smešnica Gorana Klemenčiča. To je zgodba nesposobnosti tistega, ki je sejo vodil. Očitno so drug drugemu ne glede na prepričanje največji nasprotniki. Še mi stopimo skupaj, pa se niti ne poznamo.

    • Peter

     … Očitno so drug drugemu ne glede na prepričanje največji sovražniki ….

     Tega pa ne razumem. Sejo je vodil njihov in ni ukrepal…

     • indijanka

      Notranje rivalstvo ;).

     • tohuvabohu

      To je podobno kot s cenzuro na spletih portalih: če brišeš rdeče opice, jim narediš uslugo. Naj se vidi njihov vnebovpijoči primitivizem!

     • RATATA

      Kaj bo ukrepal, ko je pa ata žene zidar graščak?

   • Janez

    Sem mislil ,hik,da ne bo hik nihče v parlamentu opazil hik,kajti tam jih večina hik spi.A glej ga hudiča hik SDS nikoli ne spi hik in opazil me je gospod Janez Janša.Pravzaprav zavohal me je hik,čeprav je bil več kot trideset metrov stran hik

 • luckyss

  Dajte končno uvedit alko teste in teste na droge ob vhodu v parlament…
  Takole na pamet ugibati kje je več “zadetih” na levi ali desni res nima smisla..;))

 • Borut Stari

  Minister Klemenčič izjavi, da je bila za njegovo čudno obnašanje na seji DZ kriva elektronska cigareta in ne alkohol.
  Zato bi bilo na mestu opozorilo: »Ministrstvo za zdravje opozarja,elektronska cigareta lahko povzroči, da izgledate nažgani kot aksa«.

  • Franc Šink

   Od nekega tujega obveščevalca sem slišal,da najmanj 6 poslancev “šnifa”.

   • Franc Šink

    Pozabil sem napisati Poslancev v RS Sloveniji(od tega je 1 Ženska!

    • herman

     Franc, povej temu obveščevalcu, da je slabo obveščen, ker jih je veliko več.

     • Franc Šink

      Dopuščam to možnost Da! To je samo dokazljivo

 • luckyss

  Nekateri pijejo rdeče, drugi vlečejo belo, tretji kadijo zeleno…Tretjina je “clean”, to so tisti,ki so že po naravi “premaknjeni”…
  Ovce pa hvalite vsak svoje :)) S takšno državo si res ne moremo veliko pomagati..

 • Peter

  Jp, nekateri pa so prepričani, da jim vsegliharstvo prinaša status nadovce,no….

  • Lokomotivführer

   Sem pred leti rekel enemu “usegliharju”, da je nadpoprečna ovca…, je bil kakšno dobro minuto še kar vesel in ponosen, … sedaj me pa že leta ne pogleda,.. ker se boji, da bo dobil certifikat “dolga lajtnga”

 • Unikatna

  Je kdo od vas gledal EMO? Ali je res bila kuhinja pri izboru?

  • Peter

   EMO dela lonce, torej bo že kaj na tem, no…

   • Unikatna

    Je nekaj na tem ane :)

  • Johan

   Jugo in arabic že dolgo dolgo ne gledam več, to je SRAMOTA za SLOVENCE !!

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ, vse je bilo zmenjen, vse strokovne
   žirije so enotno dale zmago Omarju, kar se še ni zgodilo, potem je glas ljudstva 72 točk dobil edini možni, ki ni Omarju vzel zmage, vsak drugi če bi dobil te točke bi bil 1. Verjetno lewaki upajo, da bodo kamelarji, ki so v EU glasoval za Omarja

  • Make SLO great again

   ja, ampak sem gledal še malo druge države. Mislim, da so nekatere države poslale res kvalitetne pesmi. So pa letos naredili zelo lep oder ne? Mislim da takega še niso za na emo. Pohvale.

 • xtc

  Vnormalni državi bi Klemenčič že pisal odstop;na pritisk predsednika vlade;ki bi imel ogromne težave zaradi pijnega pravosodnega ministra(kar je vnebo vpijoč škandal);ki bi verjetno tudi uničil vlado:
  Vse ostalo kar piše še zraven;pa naj vam bo v poduk zakaj nebomo v tujini v nobenem sporu nič uspeli_z vso tole prtljago postajamo podobni kaki afrički diktaturi;ki se utaplja v revščini:

  • Peter

   Mango ripablik, no.

  • VERZIFIKATOR

   Ni replike tu nobene treba,
   zgolj slučajno tipko sem pritisnil,
   no, si bom pa hitro nekaj zmislil:
   koliko še manjka do pogreba?

   In da bo po afriški navadi?
   To je logično, kot je sobota,
   da pa ne zgodi se nam pomota:
   saj ni govora o naši vladi.

   Kaj, kako da vendar ne o naši?
   Kaj potem vključuješ se v debato?
   Ne želim vas spravljati v zagato,
   govor je, se ve, o vladi vaši.

   Kar je vaše, pravite je naše,
   tukaj ste krepko se pač zmotili
   in prav radi bomo vam pustili,
   da počistite za sabo vaše.

 • učko

  Tale režimska zamortizirana cip(res?)a bi lahko že h pameti prišla in nehala srat skoz usta !!!!

  • Franc Šink

   V obraz res ni prikupna,kakšno ima pa rit pa ne vem.

 • Peter

  Pogrešam kakšno dobro monodramo, no.
  Tumpek, bo kaj? Včeraj si super začel, čakamo nadgradnjo, hihihi, no.

  • RATATA

   Sem slišal od starega prof.dr-ja neko definicijo njegovo,
   da semo pri monodrami avtor ni zlorabljen in umetnik ni posiljen,
   v vsem ostalem uprizarjanju pač.

 • janez55

  Sodeč po tem, kako izgleda na posnetku, tudi Vasko Simoniti uporablja elektronsko cigareto.

  • Janez

   Kdo pa je Vasko Simoniti?Ali imamo dva ministra za pravosodje?

 • Peter

  No, zdaj je tumpek postal janez 55, najnovejši nick našega plačanega provokatorja.
  Ne nasedajte, no.

 • slosin

  Kakšen je šele ta Klemenko, ko pokadi ta pravo cigareto, če ga že elektronska tako vrže…

  • Peter

   Boh ne dej, d mu kšn kšno travo not prmeša, no…

  • Johan

   Ne pišite oslarije, cigareta nima NOBENE VEZE !

  • Franc Šink

   tak kot vedno.

  • rubec

   Hihihi, + 10.

  • RATATA

   A si ga predstavljaš, da pokadi cigaret brez filtra (Ibar skopske, alpa Zeta.m)?

 • Make SLO great again

  Bravo klemenčič, da si se ga napil, ampak ali je kaj resnice prišlo iz njegovih ust? Prehitro je končal z mikrofonom hehe, ali pa vino ne deluje na levičarjih.

 • Peter

  halo janez55, hir iz franc75, du ju rid mi? Rođer end aut.
  Še prevod za tumpeka, no
  Oj janeze55, vođe frenk75, đes bolan, dal ti to mene ćitaš? Rođer je izašao.

  • rubec

   Prijatno aprilska. Ker ne vem katera klasa si pa ti bil lahko rečem le Potiljak gušteru hihi.

   • RATATA

    Aprilska je lažnjiva.
    A ste res imel dežnike?

    • rubec

     Res je. Na marelah smo imeli ko si j odprl napisano Živela armija i drug Tito. Zato sem bil jaz moker da še zdaj kašljam.

     • RATATA

      Jaz sem bil brezvezna septembarska klasa. Edino srečo sem mel, ko takrat še nise imel šoferskega izpita. Tisti, ki je izpit imel je moral mene sedečega bika na ćebetu vleči po hodniku, da sva ga glancala.

     • rubec

      Žurka v glavnem.

     • RATATA

      Olvej oldejs…. vpija 48 ur na dan, ker se cenim… ob vsakem vremenu tafttaft… za doručak cigla i jogurt
      Iz SDO menjam ovčetinu za 14 let staro gavrilovičevo jetrno… budale čobanske smrdljive….
      Daj cigaru ako hočeš.

 • macon

  »Video o Klemenčiču ima po dveh dneh na spletu že več ogledov kot večina slovenskih filmov. Klemenčič bo za svoj film prejel zlato rolo«

  Zelo duhovito, bravo, Miro Petek. :)))

  • RATATA

   Sa za zarolane je rola, kaj pa druzga?

  • janez55

   Uliti Vasko je pa užaljen in že piše peticijo proti korumpiranemu uredniku in kolumnistu Nove24TV.

  • Johan

   Vsi želijo videti pijanega Klemenčiča, pa saj to ni prvič !
   Mogoče pa si poje pesem: žena me je zapustila……………..!

 • Peter

  Superhik…jemlje revnim in daje bogatim, no.

 • Vrhovni sodnik

  Super Hiku v vednost, učinek elektronske cigarete je, da da več dima, prikazano v DZ je pa posledica miligančkov ali pa belega praha.

 • domovina mili dom

  Na vse artikle tobačnih izdelkov klemenčičevo sliko v pozi rezultata nikotina.

  • Vrhovni sodnik

   +++++++++++++++++++++, najboljša.

  • Fogglof Tunnek

   Toti fori pa še moram jas dati pluseke ++++++++++++++++++++++++++++++ res je dobra…

  • stajerc5

   Pa se kako imas prav. Ce dajo sliko tega vampirja na skatlice cigaret, lahko zacne Philip Morris razmisljati o konkursu!!!

  • baldeagle

   Na drugo stran cigaretnih škatlic pa še grdo babo Evgenijo Carl. Marsikoga bi odvrnilo od kajenja.

 • Olga

  Po obrazih raznih ljudi, od Sorosa, Kučana, Klemenčiča, Carlove…. vidim, da se hudobija zrcali na njih obrazih in jih razjeda! Sami sebi so največji sovražnik in kazen!

 • učko

  Naš parlament sestavljajo nikotinski zasvojenci, sniferji “snega”, teranopivci, cvičkarji, krvosesi, pijavke in kar je še podobnih suck-head stvorov. Potrebna bo totalna “deratizacija” !!!!

 • xtc

  No Klemenčič je pač tip razočaranca;ki razglaša nedolžni otroški bitji za žrtvii njegove čudaškosti in zamerljivosti:
  No kolikorse spomnim so mediji intimno povezovali JJ in ZIDARJEVO;PRED URŠKO TOREJ JE Klemenčič vsako jutro zamerljiv do JJ ZGOLJ ZATO ;KER POGLEDA HČERKI?
  kDO BI VEDEL_ŽLEHNOBA KAŽE NA TO:
  Očitno pa doma nosi hlače žena in alko je rešitev:
  Kakorkoli že;očitno se družinske težave selijo z alkoholom vred v parlament_definitivno pa ne eno ne drugo ne tračarije ne sodijo vanj:Realno Klemenčič je prešel mejo dopustnega in čas je za slovo:ne GLEDE NA ZAMERE DO JJ;družinske težave itd:

 • rubec

  Kateri slovenski Frankeštajn je pa sestavljal tole Karlovo al kako se mu že reče. Halo zbornica zdravniška, boste njegovo licenco vsaj preverili?

 • samotoje

  Torej že lahko sestavimo seznam tistih, ki bi morali hoditi po svetu s papirnatimi vrečkami na glavah in z napisom: MENE JE FUL SRAM, KER SEM…. (tu predlagam naslednje termine- lopov, goljuf, baraba na kvadrat, nemoralnež, pokvarjenec, lažnivec itd). Seznam: G.Klemenčič, M.Fank, Puljić in Žmavc v kompletu, Brglez, Cerar, Janković itd. Ker gre za odprt seznam, bomo imena dodajali, kot se bodo prikazovala.

 • cosmosjasnovidec

  Ko sem zagledal to sliko Evgenije Carl sem najprej mislil,da je na sliki moški v ženski obleki katero si je oblekel za pusta.
  Z tovarišem “klemenčičem” naj gresta skupaj na plastične operacije njunih ksihtov ali pa še bolje jima naj zamenjajo kar kompletne betice,da ne bosta več strašila otrok naokrog.

 • APMMB

  V anketi sprašujete, ali mora minister Klemenčič odstopiti?
  Nikakor!
  Le večkrat mu je potrebno omogočiti, da pride vinjen v parlament, saj je takrat vzdušje bolj sproščeno in poslanci, zlasti kolaicijski, začno misliti s svojo glavo.

 • Beli Sneg

  Evgenija kje je nadaljevanje poročanja o Ribnikarju (mislim da sem prav napisal) iz Elektra in njegovem ponarejanju znanstvenih del/diplom???? A so vas utišali in bose pozabili naprej raziskovati. A ga Tekavčička brani. Za naše so pripravljeni narediti vse.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!