Tedensko tviter dogajanje: Končno razkriti Večerovi novinarji, ki so vstajnikom pomagali rušiti Janševo vlado

Foto: Twitter

Spoštovane bralke, spoštovani bralci. Tudi v tem tednu smo za vas izbrali najbolj udarne in brane tvite. Za nas jih je izbrala in komentirala novinarka Demokracije Petra Janša.

“Taka politika, ki ne spoštuje družine, si zasluži redči karton!”

Na 60. obletnico podpisa Rimske pogodbe je Slovenija dobila novo politično stranko: Glas za otroke in družine  Za otroke (GOD). Tudi na Twitterju. Spremljate jo lahko na (@GlasZaOtroke). Novinar Demokracije, ki se podpisuje s psevdonimom Haspis Yerjanikian‏ (@blagovestGB), je spomnil, da je stranka “nastala prav na peto obletnico referenduma o družinskem zakoniku”. Vidni član GOD Franci Donko (@FranciDonko) je namreč prepričan, da “ko družinski zakon postane nočna mora, se narod zbudi. Če ne bi bilo teh slabih zakonov, bi morda še vedno spali”. Naključje ali ne, tisti dan smo praznovali tudi katoliški praznik Gospodovega oznanjenja – materinski dan oziroma dan družine. Kako simbolično. Izrojena levica je pred leti hotela ukrasti pojem družine, a je nova politična stranka, ki jo vodi Aleš Primc (@ales_primc), tej vrnila mesto, ki ji pripada. Družina je namreč temelj vsake civilizirane družbe. Temelj vsakega zdravega napredka. Izrojena levica s svojo kulturo smrti že desetletja razžira temelje zahodnoevropske civilizacije. Za svoj obstoj in potrebe trenutno ‘uvaža’ tako imenovane migrante, slednjim pa so velike družine v krvi. Evropi se bo multikultura vrnila kot bumerang. Tudi Sloveniji. Da bo slovenski narod stal in obstal, kot bi rekel Primož Trubar, mora nujno spremeniti tudi politiko. Ta mora uporabiti vse mehanizme, ki so ji na voljo in spodbujati kulturo življenja.

Vsem tistim, ki ne razumejo, da ima vsak otrok pravico do zdravega razvoja, pravico do mame in očeta, svetujemo kakšen pogovor pri dobro usposobljenem psihoterapevtu. Isti odgovor glede obiska specialista pa gre tudi tistim, ki pravijo, da bi bilo včasih bolje imeti dve mami ali dva očeta, ko se zakonci med sabo ne razumejo. Ali kot je tvitnila stranka GLAS za otroke‏ (@GlasZaOtroke), “otrok ni igrača, ampak košček večnosti v naročju staršev”.

Prav zato je zadnji čas za drugačno politiko, kot jo trenutno vodi izrojena levica s finančno podporo raznih filantropov in udbomafije.
Predsednik stranke GLAS za otroke‏ (@GlasZaOtroke) Aleš Primc je v svojem nagovoru izpostavil, da je za njih “ključno to, da si bodo lahko družine in službe ustvarili doma. Potrebujemo pogoje za ustvarjanje dobro plačanih delovnih mest.” Podpredsednica stranke Metka Zevnik pa je prepričana, da med državljane Slovenije prinašajo “upanje in pogum za zdrav razum”. “V brezsrčne predpise bomo vnesli ljubezen do otrok, njihovih mamic, očetov in starih staršev,” je dodala Zevnikova in spomnila, da so tudi “upokojenci stari starši”.
Primc (@ales_primc) je na ustanovnem kongresu stranke pravilno ugotavljal: “Če nas družbene stvari ne zanimajo, lahko tisti, ki imajo slabe namene, z nami delajo, kar hočejo.” Zato, “ko oblast po treh referendumih noče razumeti, kako si predstavljamo družino, je čas, da gre ulica v parlament in vlado,” je še napovedal (@ales_primc). Zato je še kako pomembno, da spremljamo dogajanje tudi preko družbenih omrežij, kot je Twitter.

“Da ne bomo nepripravljeni, če/ko se bodo ponovile ‘spontane vseslovenske vstaje’ naperjene proti naslednji pomladni vladi.”

Sobotna oddaja Eksploziv na Novi24TV (@Nova24TV) je bila ponovno eksplozivna. Tokrat je Dejan Kaloh‏ (@DKaloh) gostil nekdanjega novinarja Večera Aljošo Dragaša (@AljosaDragas): “Bravo, @AljosaDragas, za pogum! ’91 si izrezal zvezdo iz okupator. zastave, sedaj se boriš proti medijskim teroristom.” Tudi Legionar‏ (@MatevzNovak) je pohvalil Dragaša: “Kako pa to, da je spregovoril? Tega je treba nagradit’.” Dragaš je tako razkril, kdo so bili Večerovi novinarji, ki so konec leta 2012 in v začetku leta 2013 skupaj z mariborskimi ‘spontanimi vstajniki’ pomagali rušiti drugo Janševo vlado. Tako se je potrdilo to, na kar smo nekateri mediji opozarjali že tedaj, da je šlo pri vseslovenskih vstajah za klasičen državni udar po boljševističnih principih. Nekatere podobnosti okoli organizacije in izvedbe vstaj so malodane srhljive: od novinarjev-hujskačev do plačanih vstajnikov, ki so v policiste in druge državljane metali granitne kocke. Avtorica tega zapisa (petra_jansa) pa se je zaradi ‘spontanosti’ teh pouličnih razgrajačev znašla celo na sodišču. Razen ukradenega časa in izgube nekaj živcev ji tožniki niso prišli do živega.

Torej  oddaja, vredna ponovnega ogleda (https://www.youtube.com/watch?v=Z4WCs4kewjg) ali kot je rekel znani tviteraš Bond007 (@Bond00775328617): “Da ne bomo nepripravljeni, če/ko se bodo ponovile ‘spontane vseslovenske vstaje’, naperjene proti naslednji pomladni vladi.” Da so si oddajo ogledali številni tviteraši, ni dvoma. TOML‏ (@tomltoml) je tvitnil: “Prvorazredni obračun med našim podzemljem in izvoljeno oblastjo: Razkrite povezave med vstajniki in mediji.” Rajko Gavez‏ (@GavezRajko) je povzel dogajanje: “Vstajniki v MB so dosegli to, da so dobili župana, kateri je kar sam sebe predlagal za župana, res velik izkupiček. Naivno, zmanipulirano ljudstvo.” Erika Planinšec‏ (@ErikaPlaninsec) pa je šla v razmišljanju drugam. In sicer je tvitnila: “Včasih so ‘glave letele’ zaradi radarjev … Danes aktualna politika lahko počne vse, pa se narodu ne zdi vredno dvigniti riti #neštekam …” Odgovoril ji je Čričo Anžlovar‏ (@crico111): “Tisti ‘vstajniki’ niso bili narod, ampak plačana falanga članov nevladnih org. In spremljajočih naivcev. Niti 1 podjetnika, obrtnika.”

Falanga, ki jo med drugim plačuje milijarder George Soros
In ko je komisija za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (KNOVS) ta teden razpravljala o varnostnih razmerah v Makedoniji in na Balkanu, je ugotovila, da so za zaostritev razmer na Balkanu v glavnem krivi dejavniki iz tujine. Ocenila je, da pri tem izrazito negativno vlogo igrata milijarderja George Soros in Rockefeller, pa tudi Rusija in Turčija. Predsednik KNOVS Branko Grims (@BrankoGrims1) je celo mnenja, da ti “zunanji faktorji s Sorošem na čelu sodijo na sodišče”. Na Twitterju smo lahko izvedeli še, da sta Soros in socialistično podzemlje hotela kupiti volitve tudi v Makedoniji. Vladimir Krstevski‏ (@vladokrstevski) je ob tem izpostavil tudi vmešavanje jugonostalgičnega evropskega poslanca Iva Vajgla: “Koliko Talerjev stane en Vajgl? Laž je nesmrtna duša komunizma.” Predsednik največje opozicijske stranke Janez Janša‏ (@JJansaSDS) je temu dodal: “Neodgovorno vpletanje @ivajgl @tfajon in Žbogar v #Makedonija destabilizira celotno regijo in povzroča škodo ugledu Slovenije na Z Balkanu.”

“Izrojena levica zlorablja sodstvo in @policija_si za prikrivanje svoje izrojenosti.”

V sredo pa je na Twitterju završalo. Policija je namreč že v zgodnjih jutranjih urah aretirala tožilko Dragico Kotnik pred njenim stanovanjem v Kopru. Kotnikovo, ki je preiskovala primer bulmastifi oziroma afero Baričevič, je zaradi kazenskega pregona nekdanji generalni tožilec Zvonko Fišer suspendiral. V torek ji je suspenz potekel, v sredo pa bi se morala vrniti na delo. A še pred odhodom od doma so jo aretirali kriminalisti in odpeljali v Ljubljano. Z vrhovnega državnega tožilstva so kasneje sporočili, da kazenski pregon v tej zadevi še ni zastaral, ker zastaranje ni teklo v času, ko se je tožilka izmikala sodišču. Mar res?

Portal Nova24TV (@Nova24TV) je kasneje objavil izjavo Dragice Kotnik, ki je med drugim dejala: “Odvetnik na ljubljanskem sodišču je od sodnice izvedel, da je prišel z vrha ukaz, ‘da me morajo …’, pa karkoli že to pomeni.” Matija Jeglič‏ (@ajitamxy) je po naši oceni zadel srčiko težave: “Žalostna ‘pravna’ farsa. Očitno koruptivni obsojajo Kotnikovo, da je koruptivna. Nujna preverba izobrazbe in stanja duha!” Zelo prav pa ima Bojan Požar‏ (@BojanPozar), ko je tvitnil: “Aretacija Dragice Kotnik očitno povezana s tem člankom: http://www.pozareport.si/?Id=necenzurirano&View=novica&novicaID=22724&type=tags …. Rešujejo dejanja (beri: suspenz ali obraz) Zvonka Fišerja.” Namesto da bi slednji kazensko odgovarjal, so, kot dodaja Bojan Požar‏ (@BojanPozar), izvedli nekakšen zakonski trik: “Pravna država na kubik. Kazenski postopek zoper Dragico Kotnik še ni zastaral, vendar sodišče še ne ve, kako so ‘tekli roki zastaranja’!?” Poslanka SDS Anja Bah Žibert (@ANJABAHZIBERT) zato ugotavlja: ”Obračunavanje z Dragico Kotnik nov primer barbarskega in gnilega pravosodja. Saga se nadaljuje tudi pod taktirko Florjančič&Sketa=Klemenčič.” Vsega hudega vajeni predsednik SDS Janez Janša (@JJansaSDS) pa je ob tem dogodku ponovil že večkrat ugotovljeno dejstvo, da ”izrojena levica zlorablja sodstvo in @policija_si za prikrivanje svoje izrojenosti’.’ Tviterašem postaja dejanska situacija v pravosodju vse bolj jasna. Franci Banko‏ (@BankoFranci) zapiše: ”Depala vas, Kramberger, Patria, posiljeni psi, Milko Novič, Balkanski bojevnik, Huda jama, Dragica Kotnik …. Sami udarci krivosodja.” Erika Planinšec (@ErikaPlaninsec) skoraj identično zapiše: ”#Ivan_KRAMBERGER – likvidacija, ki je povod v nove likvidacije, in ni jim videti konca – (Janša, Kramberger, Novič, Magajna, Kotnik itd.).”

K pravemu razumevanju zlorab v slovenskem pravosodju je nedvomno pripomogel Odbor 2014, ki bo prav naslednji četrtek posvetil shod Dragici Kotnik ali, kot je tvitnil predsednik odbora Aleš Primc (@ales_primc), bo to ”Shod za Dragico!” Novinarka Demokracije Vida Kocjan‏ (@VidaKocjan) pa je iz dosedanjih izkušenj pomislila: ”V bistvu me zanima, kaj se danes dogaja v ozadju, kaj počnejo Cerarjevi in ostali, da ne rečem kaj? Da so vrgli kost – aretacija D. Kotnik?” To zanima tudi nas, ki vsak dan gledamo, kako nam oblasti uničujejo državo. To seveda lahko počnejo le s pomočjo ”garažnega pravosodja,” kot ga poimenovala znana tviterašica Janja Kralj (@janjakralj). Ali kot razočarano ugotavlja avtorica prispevka Petra Janša‏ (@petra_jansa): ”Vsak dan bolj res. Balkanski bojevnik Martinčić: ‘Slovenija nima mafije, mafija ima Slovenijo, mafija ima državo’.”

Poslanec SDS in predsednik komisije, ki preiskuje zlorabe v slovenskem bančnem sistemu Anže Logar‏ (@AnzeLog), pa je spet naletel na oviro: ”Hm, spet blokada sodišča pri NLB. Tokrat v imenu sodnice Karmen Erčulj. LJ sodišče ubira pot, za katero sem mislil, da je že presežena …” Kaj je sodišče gnalo k temu nedopustnemu dejanju, ni znano, šušlja pa se, da je ”DZ sprejel nov dogovor, po katerem bo delo preiskovalnih komisij močno omejeno”.
In še tole sodi v ta sklop izbranih tvitov. Janez Janša (@JJansaSDS) je namreč opozoril na tedenski komentar Mira Petka: ”Res #vrednobranja – In mimogrede, @policija_si , ali ste po 15 letih že našli tiste, ki so skoraj umorili @miro5ek?’‘ http://nova24tv.si/kolumna/ulice-so-prazne-bo-treba-na-ulice/

”Čestitke @AleksanderRant, novinarju @Nova24TV, za visoko priznanje, ki mu ga je podelilo Društvo režimskih pisunov z obsodbo njegovega dela.”

Društvo novinarjev Slovenije je dokončno razkrilo svoje poslanstvo. V resnici gre za združenje, ki ščiti leve oblastnike in preganja novinarje, ki opravljajo svoje poslanstvo.
Tako je (režimsko) Novinarsko častno razsodišče (NČR) obsodilo novinarja Nove24TV Aleksandra Ranta (@AleksanderRant) zaradi tako imenovanega sovražnega govora, ki naj bi ga s svojim pisanjem o LGBT širil po širni Sloveniji. Rantu sta se pridružila tudi fotoreporter Ian Jani Božič ter urednik Reporterja Silvester Šurla, onadva zaradi nedovoljenih novinarskih metod. Novinar Peter Jančič (@peterjancic) je tvitnil: ”Precej dopolnjena in popravljena verzija o ‘grehu’ @janibozic in @SilvesterSurla z nekaj zgodovine” ter pripel povezavo na svoj komentar, ki bi si ga moral prebrati vsak novinar: https://spletnicasopis.eu/2017/03/30/castno-razsodisce-kritizira-janija-bozica-in-silvestra-surlo/. Med drugim Jančič zapiše, da je bila “‘nedovoljena metoda’ novinarjev po oceni častnega razsodišča fotografiranje ob izvolitvi Alenke Bratušek za premierko v času fototermina in potem uporaba posnetkov. To je napačna razlaga določb kodeksa,” je prepričan Jančič, ki je na televiziji Nova24TV polemiziral s predsednikom razsodišča Gojkom Bervarjem. ”Za tiste, ki jih zanimajo dileme, je tu povezava do posnetka polemike: https://www.youtube.com/watch?v=xYkOWlTMz5c”. Tviteraš Corey‏ (@AlzheimerUltra) je debato komentiral: ”Peter Jančič v epohalni borbi s predsednikom častnega nov. razsodišča:razum vs blaznost.” Peter Jančič (@peterjancic) pojasnjuje tviterašem: ”Ma, narobe so razsodili: za nikakršno nedovoljeno metodo ne gre, če fotkaš v času fototermina. @janibozic @SilvesterSurla.” Ian (Jani) Bozic‏ (@janibozic), ki sedaj živi in dela v Londonu, Jančiča opozori: ”NČR me je obsodilo po njihovem kodeksu, nikoli pa me kontaktiralo za moj odziv. @novinarSI Mimogrede sem član @ZNPSLO @FreedomofPress.” Prav tako je Božič v angleškem jeziku sporočil, da ga nekateri člani britanskega parlamenta sprašujejo, zakaj omenjeni posnetek ni podnaslovljen, kar pomeni, da se po svetu širi novica, da se Slovenija lahko ‘ponaša’ z dejstvom o zapiranju novinarjev, medtem ko puščamo balkanske bojevnike na svobodi. In to kljub temu da imamo živo pričo, ki bi povedala resnico o tej hudodelski združbi. Česa se ‘elita’ boji?

”Lahko zagrešijo smrt otroka, lahko tudi morijo, pa so nedotakljivi. Ker so #prvorazredni.”

In medtem ko je inštitut ‘bande petih’ iz stranke SD po javnem razkritju odstopil od dogovorjenega posla, pa Rajko Kenda ostaja na funkciji direktorja Pediatrične klinike v Ljubljani. ”Lahko zagrešijo smrt otroka, lahko tudi morijo, pa so nedotakljivi. Ker so #prvorazredni https://www.portalplus.si/mobile/2121/kenda-konec,’‘ je na Twitterju pravilno ugotavljal predsednik SDS Janez Janša (@JJansaSDS). Urednik in novinar Miro Petek‏ (@miro5ek) pa se je pridušal: ‘‘Direktor UKC LJ je pa res naiven, če misli, da bo on odstavljal in nastavljal ljudi v UKC.” Bojan Korsika‏ (@KorsikaB) pa je tvitnil: ”Ob afriški pomilostitvi Kende: Ni važno, če vrač (Kenda) kaj zna ali ne zna, važno je, da je lojalen plemenskemu poglavarju (Jankoviću).” Andrej Novak‏ (@anov4k) se je začudil: ‘‘Kenda pravi, da je prosil za razrešitev? LOL, vsem je jasno, zakaj je nastavljen in od tega ni odstopanj.’
Skorumpiranemu javnemu zdravstvu se pridružuje še nemogoča investicija v tako imenovani 2. tir. Bojan Požar (@BojanPozar) je opozoril: ”Zblojena država! KPK poziva @vladaRS: umaknite predlog Zakon o drugem tiru, saj ‘predstavlja korupcijsko tveganje’.” Janez Janša‏ (@JJansaSDS) mu je odgovoril: ”Država je zgolj talec zblojene oblasti in stricev, ki so 2. tir razglasili za nacionalni interes.” Prav tako je prvak SDS opozoril, da odgovornim ni v interesu razkritje odgovornih glede projekta TEŠ6: ”Poročanje z mojega pričanja na preiskovalni komisiji o T6 na @24ur_com je primer pritlehne manipulacije in skrivanja odgovornih.”
Janša pa je na Twitterju odgovoril tudi zunanjemu ministru Karlu Erjavcu, ki je za primorski časnik pametoval, da ‘Slovenija v 25 letih praktično ni ničesar novega zgradila. To je družba, ki je povsem zavozlana’. ”Zgradila je samostojno državo, vendar ste jo glodalci izrojene levice popolnoma obvladali in zaustavili v razvoju,” je tvitnil (@JJansaSDS).
Kot da ni dovolj katastrof, ki jih moramo gledati slovenski davkoplačevalci, je Nova24TV‏ (@Nova24TV) poročala: ”Najbolj osovražen minister? Židan, ki je zavozil teran, se je zaradi jelenov zameril še 22 tisoč lovcem.” Do kdaj bo minister še židane volje?
Nekaj svetlobe in topline pa je prišlo z vrha stranke (@EPP), kjer so ”razpravljali o napetih razmerah na Zahodnem Balkanu. Zadnji trenutek,” je prepričan predsednik SDS Janez Janša (@JJansaSDS). Janša je politične kolege tudi nagovoril in med drugim dejal: ”Boriti se moramo … za našo dediščino, našo svobodo, naš način življenja in našo kulturo!” Prav tako je Janša (@JJansaSDS) prepričan, da bosta ”prihodnji dve leti za prihodnost EU ključni. Evropa več hitrosti je dejstvo, a ni rešitev”. Besede, katere moramo vzeti resno in se glede na situacijo, v kateri živimo, zamisliti in pripraviti na vse možne scenarije. Kdaj smo se že tako počutili?

Petra Janša

 • črnaovca

  Če lahko nekaj novinarjev zruši vlado ta tako ali tako ni sposobna vladati

  • AlojzZ

   Se strinjam. Ampak! Kaj pa, če so bili novinarji le izvidnica neke številčnejše vojske?

   • janez cepec

    kdo pa ma privat vojsko, razn Žalostna Sova, k je hotu neki eno gardo ustanavlat?

    • AlojzZ

     Vauuu! Bog je resnično milosten! Komu vse je dal dar pisanja! Resnično je dobrotljiv!

     • janez cepec

      ja maš prou, ena sama dobrota ga je, tebe še nebesa čakajo, baje j’ reku, de bo vaše nebeško kraljestvo. s tem je tebe mislu, pa take tvoje sorte, uboge na duhu.

     • Steiermark

      Ti cepec se ne rabiš sekirat, glede “kraljestva nebeškega”, ker ga, navkljub svoji revščini na duhu in odsotnosti duha, nikoli neboš videl….. spadaš pa prav ti, med uboge na duhu…..

 • tarantela

  Na našem vogalu pravjo babnice, da so krivi iluminati…

 • Goran Hvala

  Vir novic pa razni twiter cvekci pa youtube povezavce….pa prav tukaj ste mi dali vedeti da to niso verodostojne informacije….kaj pol so ali niso to verodostojne info??

 • Buksl

  Prva analiza “GOTOVI SO” spod “peke” Aljoše Dragaša, članku ob rob:

  …ZAKAJ DUPLEKIJA TAKO VZTRAJNO TROBI ENO TE ISTO !!!!!!!!

  V sestavku imenovanja D. Kaloha na mesto svetovalca notranjega ministra, kar je

  EVROPSKI NONSENS BREZ PRIMERE,

  saj je k represivnemu organu pristopil nekdo, ki se je imel za novinarja in dejansko to delo celo opravljal

  (pa čeprav preko ideološko- finančno spornega portala, kjer so se, tudi
  dejansko, združili OSEBNI, STRANKARSKI in KAPITALSKI INTERES),

  vsi pa vemo, da naj bi bil NOVINAR STEBER JAVNOSTI,

  v svojem bistvu in početju POPOLNOMA NASPROTEN TISTEMU, KAR POČNO REPRESIVNI ORGANI POD TAKTIRKO DRŽAVNE OBLASTI,

  ugotavljamo, da smo prešli mejo dobrega okusa in minimalne sprejemljivosti.

  To smo, sicer, v mnogih primerih storili že zdavnaj-

  kot država, družba in posamezniki- in ne nujno samo, ko govorimo o t.i. desnici, pač pa tudi o t.i. levici.

  PA VENDAR OBSTAJA BISTVENA RAZLIKA, ZAKAJ SE TO DOGAJA TUKAJ IN ZDAJ….RAVNO ZDAJ ???!!!

  Imenovanje D.Kaloha na mesto svetovalca ministra za notranje zadeve je

  DIREKTNA DDR-izacija SLOVENIJE;

  je očiten signal tega, kar nas čaka in na kaj se naj pripravimo, če bo
  sprejet že zdavnaj zamišljen načrt velikega vodje Janeza Janše.

  Po tej formuli se naj politično- gospodarsko- brutalno tajkunska
  situacija v Sloveniji ZAOSTRI DO TE MERE, da bo POTREBNO POSREDOVANJE OD
  ZUNAJ !!!

  V skladu z njihovo KULTURO PARANOJE se, seveda, PROTI TEMU NAVIDEZNO
  BORIJO, kar pa nikakor ni res oz. gre za proces imenovan FALSE FLAG !!!

  Prav to je, namreč, tisto, kar si t.i. desna gospoda želi:

  NUJNOST POSREDOVANJA OD ZUNAJ BI, NAMREČ, OPRAVIČILA TOTALITAREN PRISTOP K REŠEVANJU PROBLEMA, pri čemer bodo, kakopak,

  KLJUČNI “NAŠI KADRI” !!!

  Tako svetovni fašistično- finančni totalitarizem dosega svoje zdavnaj
  začrtane cilje in to je, da se nas pretvori v nekakšno KOLONIJO,
  finančno NADZIRANO OD ZUNAJ, na čelu katere bo sedel lokalni PREFEKT, ki
  se itak že od rojstva vidi v tem položaju in kateremu bomo- seveda in
  kakopak- VSI KLICALI, GA ČASTILI in se mu ZAKLINJALI DO SMRTI !!!

  E, pa….MALO MORGEN !!!

  Za SLo t.i. desnico to- spet seveda in kakopak- NI NIČ ČUDNEGA, SAJ SO
  SVOJČAS- pod škofom ROŽMANOM- že prisegali in bi- najbrž- to rade volje
  ponovili.

  NI PA NUJNO, DA SE S TEM STRINJAMO OSTALI !!!!!!!!!

  “Dobro”, boste rekli, “(Alcoholic Press) spet bluzi in je skrenil s teme”, vendar BRATJE IN SESTRE, ravno v tem je CATCH !!!

  Kar počne

  VELIKI LJUBLJENI ČELAVI VODJA

  na državni ravni,

  to počne

  VELIKI LJUBLJENI DUPLEŠKI VODJA

  na lokalni ravni.

  Kar počne VELIKI LJUBLJENI ČELAVI VODJA pod krinko krize na državni ravni

  – IN TO JE ČISTKA KADROV ter UTRJEVANJE POZICIJ-

  to počne VELIKI LJUBLJENI DUPLEŠKI VODJA

  (ravno tako čelav)

  na lokalni ravni.

  Pod krinko vsesplošne krize- posledično krize javnega sektorja, posledično krize prevelikega obsega slednjega-

  POTEKA SELEKCIONISTIČNO ČIŠČENJE oz. ODSTRANJEVANJE NEPOSLUŠNIH KADROV,

  ki se jih naj javno odpiše kot višek; celo tehnološki višek, s čimer samo potenciramo fašističnost početja,

  a ne?!

  Hkrati pa ne eni (SDS) ne drugi (SLS)

  ( v svojem bistvu pa- ISTI)

  NE USPEVAJO POJASNITI, KAKO TO, DA NJIHOVI KADRI ZMERAJ PREŽIVIJO;

  še več-

  NE ČUTIJO SE POKLICANE, DA BI ODGOVORILI- ODGOVARJALI, ZAKAJ JE BILO
  SPLOH POTREBNO ob nastopu mandata PRIPELJATI LASTNE KADRE IN ŠE DODATNO
  OBREMENITI JAVNO UPRAVO in STROŠEK, KI GA SLEDNJA PREDSTAVLJA ???!!!

  KRIV JE, torej, RAJIČ, ker se zavzema za ohranitev obstoječih pravic tamkaj zaposlenih,

  NI pa KRIV, torej, KANGLER,

  ki si je omislil 4 (pazi, ŠTIRI !!!!) PODŽUPAN(j)E,

  od katerih je ena 24 letna smrklja, za katero že itak vemo, kako zgodba gre.

  KRIV JE RAJIČ, ker je- morda ??!!!- ON PRIPELJAL:

  – pol Dupleka v Maribor

  – od te polovice Dupleka kakih 75% na občino v javno upravo

  – si omislil 4 podžupan(j)e

  – obremenil mesto z VRSTO NEPOTERBNIH ORGANIZACIJ, ki se jih drugje
  otepajo, saj – RAZEN DVOMLJIVEGA PRESTIŽA- ne prinašajo ničesar

  – dvignil število zaposlenih, s kadrom iz Dupleka

  – stvar je šla tako daleč, da so minulo zimo na NIGRADu razpisali
  delovno mesto “tamenekega čistača plugov” ali nekaj podobnega….nekdo od
  znotraj mi je cinično zastavil vprašanje: “Kaj misliš, od kod je
  sprejeti?!?”

  Aba natirlih- IZ DUPLEKA !!!!!

  Takih primerov je na tone, vsi pa pričajo eno:

  tako VELIKI LJUBLJENI ČELAVI VODJA, kakor tudi VELIKI LJUBLJENI DUPLEŠKI VODJA (prav tako čelav)

  KRIZO POTREBUJETA KOT KRISTJANI ODREŠITEV !!!

  Samo kriza jim(a), namreč, zagotavlja prepotrebne PREDPOGOJE ZA KULTURO
  PARANOJE in TEORIJO ZAROTE, ki ju edini lahko obdržita na oblasti.

  Vsi vemo, kako to gre: “FIRST A PROBLEM, THAN A SOLUTION!”

  Pod krinko krize smo/ bomo morda priče najbolj brutalni čistki v
  zgodovini države, kar pomeni, da se ideološko še sploh nismo odmaknili
  od let 1939- 1945 !!!

  (Alcoholic Press) alias “FRONC KONGLER””

 • Iza Demos

  Vse lepo in prav, a g.Janša naj ne omenja TEŠ 6, ker so ga spočeli v času njegove vladavine. In težko verjamem, da ni vedel za vsebino osnutka pogodbe ali pa celo za podpisano pogodbo in tisti člen o “preklicu” posla, če se ne plača 85 mio EUR do določenega datuma. Pa je kar molčal.,,,,,,,,,,,,

  • Gru

   JJ ni vedel nic o denarju takrat, saj mu sestricna ni povedala ;)

 • Demokrat

  Kaj šele se je dogajalo v TEŠ 1?

 • Grunf
 • Demokrat
 • Salome
 • karpelec

  Tako smo se veselili samostojne države in samostojnih ljudi v njej, da smo čisto pozabili državo še deratizirati. Tako pa so se v njej zaredili glodalci izrojene levice, ki s pomočjo raznih LGTB in tujih mogočnežev, glodajo državo od spodaj, zgoraj, spredaj, zadaj in od vseh strani, da uboga kura komaj še živi. Čudno, da se neumornim glodalcem kura ne smili, saj je končno tudi njih domovina.

 • janez.pokoncni

  V demokraciji so ugrabljeni mediji glavno orožje naspronikov svobode in razuma. Dokler Slovenci ne bomo zmogli zrušiti Rtvslo in preprečiti kupovanja (reklame in naročnine državnih firm) privatnih medijev izrojeni mafijski levici, enostavno nimamo nobene možnosti. Večina je zaslepljena in načrtno umsko pohabljena in ti ljudje odločajo o naši prihodnosti.
  Šele par let po koncu strupljenja se bomo počasi lahko začeli iti demokracijo.

  • janez cepec

   ja pa kva b’ še radi, desnakarji. mate svoje cajtnge; Reporter, Ognišče, Družina, Demokracija (no ja to j’ res bolj trobilo Žalostne Sove), mate Novo 24, edino ki govori resnico, in samo resnico, zdej pustmo to, de klobasa sam Prerokovo resnico, pa ipak mate kar mate.

 • Fogglof Tunnek

  he he… Janez še se zaj ne more sprijaznit s svojim porazom…

  • Olga

   Državnim udarom! Vpleteni bodo šli za zapahe!

   • janez cepec

    ja prou, sej biu Prerok tud upleten. sam jest ga neb dau u Dob na odprt oddelk, se uhka prehladi. bi ga dau kam drgam, kjer bel dihta

 • šmentanamuha

  Petra janša je lepo povzela dogajanje. To je dobro, ker nam vedno umanjka ta širša slika. Kar tako naprej.

  • Bula

   Petra Janša in Dejan Kaloh, bolnika

 • montyamp

  V Maribor so se med vstajami , katere je vodila murglosrbska udbopartijska teroristična celica , iz pisarn frankenštajnove KPK , z dvema avtobusoma prislinili idioti s kapucami , ki so zaudarjali po burekih , katere jim je plačal žvepleni murgelzwergl al kurćone .
  Golazen , ki je umorila Krambergerja , zgleda nima drugega dela , kot terorizirati slovenski narod , da lahko z manipulacijami uzurpira oblast .
  Žveplenega na kandelaber , pa bo mir .

  • Tetka iz ozadja

   Mi antijanšisti smo žlahtni Slovenci. Skratka cvet naroda

   • Anton

    Ja kot KAMPAVA

    • janez cepec

     reče se Kompava, al pa Bodeča Neža, bunksl

     • Anton

      Če je beseda narečna jo lahko skoraj vsak sosed drugače izgovori…
      Hvala jaz pa Tone.

     • janez cepec

      no ja, sorry

     • Steiermark

      cepec se oglaša……

   • radames

    Vi niste antijanšiti, temveč janšisti. Za vas je Janša notranji sovražnik. Ko njega v politiki ne bo več, ne boste imeli nobenega razloga več za udrihanje po njem. Brez Janše ste MRTVI. Sploh ne bi mogli več živeti.

    PS
    Te imam že blokiranega. Ko osvežim stran, te zame ni več.

    • Gru

     Ooo si ga prizadel cist z tem blokiranjem izdajalec domobranski!!

     • Anton

      Veliko si se naučil v šoli…

     • radames

      Ne sam njega, tud tebe. Se vid po zmerjanju.

     • Steiermark

      ti gru, pojdi raje krulit v svojo otačbino, kar pa Slovenija ni nikoli bila in nikoli nebo! O domobrancih, ki so pa obstajali samo v času, ko ste vi truški hlapci, pod vodstvom velikega psihopata, pedofila in množičnega morilca tita, vdirali v Slovenijo in klali ter posiljevali in ropali poštene Slovence, se pa nehaj pogovarjat, ker bistva njihovega obstoja ne razumeš – ti sploh nič ne razumeš! Ker si pa super teleban, pa ti naj pojasnim, da če nekoga “označiš” z domobrancem, je kar velika čast, ker to pomeni, da se je ta človek pripravljen žrtvovati za svoje najbližje ter izpostavljati svoje življenje zanje! To je ljubezen do svojih in svoje domovine, kar ste pa vi truški hlapci serbusi pozabili oz. nikoli niste poznali takšnih čustev, ki jih pri ropanju drugih narodov in klanju, nemoreš imeti!

    • Tetka iz ozadja

     Vedno pravim.Levica bi morala Janši postaviti spomenik, saj z njim je levici zagotovljena zmaga. Pravzaprav podarjena

  • Steiermark

   poleg tega, da so zaudarjali po česnu in bureku , tudi slovensko niso znali – “pričali so u svome jeziku” – govori srpski, da te razumije cijeli svijet…….Izgledali so tako, kot teleta pred novimi vrati, ker če si jih kaj vprašal in pač zaradi pripadnosti bureku in česnu, niso razumeli ter so te debelo gledali in nekaj krilili…… isto, kot prejšnjo soboto, ko sem bila v Š. Loki ter sem povprašala po pravi smeri, nekega “mimoidočega trikrat zapečenega” in je samo krilil z rokami in kričal : ne ne ne…..

 • totex39

  V naši državi je zaradi tega tako, ker so se združili sami ” genealci” in uničevalci Slovenije.

 • MižekFiga

  RTV prispevek iz 13 na 5€. To je edino zdravilo za bando protislovencev !!! in tožilstvo pod policajsko skrb. V pol leta bomo zacveteli !!!

  • Tetka iz ozadja

   In kako se počutiš, ko veš, da se to ne bo zgodilo. Imaš občutek, da lažeš sam sebi?

   • MižekFiga

    Vprašaj me, po naslednjih volitvah !!!
    Upam, da bomo ustanovili posebne enote za rdečezvedniške zasvojence. Predvsem futranje bo specialno!

    • Tetka iz ozadja

     Ali že imate spisek koga boste obtožili za poraz na volitvah. Bo zopet kriv Kučan,UDBA, medji, volilni sistem, vreme itd.

     • janez cepec

      ma neki bojpo že našl, tko, de bo Kalimero (Žalostna Sova) uhka spet joku ke okol

     • Steiermark

      Ne, tokrat vam bo preprečeno izvesti volitve po tržiško……gledali vam bomo pod vaše dolge prste! Sicer pa, tetka, ali si pozabil, da je sam stalin, topli bratec tita, rekel, da ni važno, kako kdo voli, važne je kdo šteje glasove (po tržiško….)

     • Tetka iz ozadja

      Tako je.

    • janez cepec

     po naslednih volitvah vas bo ostala ena mejhna čreda ovac, ki jo bo dosmrtno vodu ostareli, za vas, dobri pastir, k’ pa ne bu meu kešnga posebnga upliva. Prerok se j’ pač izpeu, sam to ni ne njemu ne vam jasn, tko, de boste spet popušili.

  • janez cepec

   ja, pod pogojem, sevede, de bi Žalostna Sova zmagu, anede, poj bi pa bli svetilnik u EU, z rumeno modrim nebom, pa oh in sploh bi blo fajn. poj pa svizec zavije čokolado, pa teke stvari

   • MižekFiga

    Davke imaš plačane? Če JA, bomo kmalu vedeli kdo te plačuje! Če NE, sledi tehtanje premoženja glede na plačane davke.
    Če nič obojega velja, da cepec je pač …..poceni (zastonj) cepec.

  • Olga

   Za presstitutke bo tudi 50 centov preveč! Naj gredo h Kućanu ponje!

 • Anton

  Lepo pritiskate komunistom na žulj! Nova24 jih zelo boli.
  Imajo pa nekateri komentatorji od tega korist saj so za svoje bedne izjave lepo plačani. Verjetno za vsakih 10 komentarjev dobi eno frutabelo pa granitno kocko….

  • karpelec

   Kaj pa vikend dežurstvo. Vidiš, da se kar koljejo.

 • radames

  Če bi bil za množična pobijanja med 2.vojno in po vojni obsojen vsaj eden ali dva zločinca, bi bilo stanje v naši družbi malo bolj normalno. Vsi bi se bali pravosodja in poštenega sojenja. Zato bi bilo podobnega kriminala manj. Tako pa lahko počnejo, kar jim pade na pamet. Če je dovoljeno ubijanje, je dovoljeno vse!

 • Gru

  In spet izraz “izrojena levica” uporabljen veckrat. Podlo igro igrate dragi desnaki ;)

  • Anton

   “Morilski komunisti” bi se res lepše in bolj prav slišalo.

   • janez cepec

    zravn morilskih komunajzarju prštej še morislke izdajajalce Slo mnaroda, kolaborante belogardiste

    • Anton

     Ne to pa ne paše zraven to je povsem druga zvrst pisanja katero obvladajo le komunisti.

     • janez cepec

      Janšo upraš, pozna obe strani, iz prve roke

     • Anton

      Ja on je očitno bil zraven pri narodnem izdajstvu jugoslavije, pred hudo jamo in v njej, pri ” osvoboditvi” jugoslavije, v Vitrinju, 70 let je živel v Argentini, bil je pri UDBI, v armiji , v vojski….
      On je vseved

      Naš prerok in bog

      Komunisti pa poznajo samo svojo zlagano zgodovino.

   • Gru

    Dj najt se ponizevalen izraz za desnico ;)

    • Anton

     Vprašaj enga druzga k je za to plačan…

     • Gru

      Tebe sprasujem, sj ti zaljenje gre odlicno ;)

     • Anton

      Zakaj so komunisti užaljeni če jim rečeš morilec? To je že dolgo jasno…
      Škoda je le poštenih slovenskih partizanov da so bili zlorabljeni za umore.

     • Gru

      Zakaj so levi uzaljeni ce napises ” izrojena levica” in kaj prvo desnak pomisli ob besedi levica, ce v vseh clankih na NORI24tv pise “izrojena levica” ? Podla igra ni kj ;)

     • tohuvabohu

      To ni igra, to je življenje.

 • montyamp

  Izrojena KP morilska sodrga , ki je umorila dobrotnika iz Negove Krambergerja , bo v kratkem plačala za svoje zločine .
  S pokvarjenimi bureki nafilani kapucarji , so šoder , kakršnega premore pasjejebska elita , katere remek delo se imenuje
  BANKROT .

  • Gru

   Haha desnaki pa boste izgubili volitve ;) vse manj vas je ;p

  • ogledalo

   “Ampak da me zdaj ne boste narobe razumeli: Jaz ne šinfam tistih komunistov, ki so POŠTENI. Niso vsi komunisti lopovi, Dragi Slovenci. Tako kot tudi niso vsi duhovniki pokvarjeni.

   Dragi Slovenci, kaj hočem reči. Kar se Janez nauči, to Janez dela. Pri nas pa se je najlažje naučit spreminjat prepričanje. In če se JANEZ NAUČI SPREMINJAT svoje PREPRIČANJE, če se nauči obračanja za koristmi, bo to počel nenehno. Na vaš račun. Vid’te ti so najbolj pokvarjeni. DANES JE KOMUNIST, JUTRI JE CERKVEN.

   Zato pravim, tisti ta pravi komunisti, so to tudi ostali, dragi Slovenci …Ta pa se obrača kot veter, sem pa tja. To so najslabši lumpi. In na nesrečo jih je med nami veliko.”..Ivan Kramberger…..Katerega “janeza” je imel pokojni Ivek v mislih?!

   • Steiermark

    Tisti “komunisti”, ki niso pokvarjeni , so pač bedaki…….ki isto kot musliji živijo in izvajajo zlo, v upanju, da jih bo alah – tito, nagradil…..

    • ogledalo

     Se pravi, da je ivan en tistih, ki niso bedaki?!

 • Kučko pod pručko

  Boštjan M. Turk v Požareportu: Kučan je največja nesreča Slovenije!!!

  • janez cepec

   takoj za B.M.Turkom

  • ogledalo

   takoj za ivanom!

 • fmg9

  Tako je (režimsko) Novinarsko častno razsodišče (NČR) obsodilo novinarja Nove24TV Aleksandra Ranta zaradi tako imenovanega sovražnega govora, ki naj bi ga s svojim pisanjem o LGBT širil po širni Sloveniji.

  Ranta sem pričel spremljati šele na Novi. Vsekakor je izjemen novinar, vzpenjajoča se prespektivna zvezda Resnice. Odlično pisanje, predvsem pa levji pogum. Tako menijo tudi marsikateri zunanji opazovalci dogajanja v Sloveniji.

  V kolikor ga je NČR tako označilo, to samo pomeni, da je na pravi poti in jo v bistvu lahko jemlje kot pohvalo.

  • janez cepec

   ti s’ pa zgleda še ena zaplankana, zavedena ovca dobrega pastirja. ne ti, ne Rant nimata pojma o perspektivi ne o resnici. Bunkslna

  • ogledalo

   ” vzpenjajoča se prespektivna zvezda Resnice”, ha ha ha …..Muahahahahahahaha!!!!!

 • Gru

  Smrt izrojeni levici. Napeti moramo vse moči da levim barabam iztrgamo našo domovino iz rok.

  • ogledalo

   Tako je! Dol z janezi janše!

 • tarantela

  Udri po komunajzarjih! Ampak sam na portalu, ceste so prazne, pravzaprav so ljudje na svojih vrtičkih in uživajo v svojem delu in soncu.

  • radames

   Po vaseh niso na vrtčkih. Ker je nedelja. Le izrojeni in dezorientirani lumpenproletariat danes dela po vrtičkih.

   • tarantela

    Dej no, sej vas bo pobralo! Vsak ima pravico početi kar hoče, če s tem ne dela škode drugemu. Saj si demokrat, menda.

    • janez cepec

     je, ja, Janšev, ti majo pa svojo definicijo demokracije

    • radames

     Po evropsko civiliziranih slovenskih vaseh je tako, da boš stežka našel nekoga, ki bo poleti v nedeljo kosil z motorno kosilnico. V mestih pa že živi podivjana sodrga.

 • ogledalo

  Ćelavi ruši samega sebe in je najslabša opcija za desnico! NSi rules!

 • domovina mili dom

  Počasi pa vendarle bo padla laž.

  • radames

   Tole sem našel v Demokraciji. Izredna analiza. V drugem delu dr. Janez Jerovšek analizira slovenski revolucijo in jo primerja s francosko. Splača se brati.
   http://demokracija.si/fokus/dr-janez-jerovsek-slovenska-in-francoska-revolucija.html

   • domovina mili dom

    Analiza je v redu, mi ki beremo široko paleto mavričnih barv to vemo.
    Tako lahko presojaš kaj je dobro in kaj je zlo.
    Na nekem intervjuju je tuj književnik (v vednost butnglavcev ni bil domobran) izjavil, da je rdeča zvezda simbol primitivnih ljudi. Zgleda, da so ti primitivni ljudje pobirali same ocvirke iz zgodovine, vprašanje kdo jim je bral čtivo.

 • Brandom

  Človeku, ki šest dni v tednu gara za preživetje, se prileže vsaj en dan počivati. Lenuharji in zabušanti pa imajo v Nedeljo “rekreacijo”. Še iz negdanje skupne domovine-bolj kot je moteča-boljša je.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!