Televizija Nova24TV že eno leto drzno razkriva strice in nečake, ki nam vladajo iz ozadja

Ko je pred več kot enim letom začela izhajati naša spletna stran, so jo številni dočakali z navdušenjem. Še večja pričakovanja so bila z oddajanjem televizije, ki je 1. marca lani prvič začela oddajati širom Slovenije. Ni jih bilo malo, ki so nam napovedovali, da bomo hitro propadli. Na veselje prvih in navkljub drugim smo uspeli in obstali. Nismo zgolj obstali, postali smo vpliven medij, ki je pomembno spremenil naš medijski prostor.

Nič več ne more ostati skrito, ker objavimo, kar drugi skrivajo. Stvari prikazujemo iz drugačne perspektive in s tem dajemo bralcem možnost izbire. Ponosni smo na delo, ki ga opravljamo in vztrajali bomo. Bili smo prvi, ki smo prikazali, da begunci niso zgolj begunci, ampak da gre v večini za ilegalne migrante, med katerimi so tudi teroristi. Na začetku so nas napadali, danes to ve cela Slovenija.

Nocoj ob 19.30 uri ne zamudite posebne oddaje Hobotnica, ki bo posvečena 1. rojstnemu dnevu Nova24TV. Voditelj Boris Tomašič napoveduje zanimivo in zabavno oddajo, sodelovali pa bodo vsi voditelji.

Od vprašanj k odgovorom
Bili smo prvi, ki smo strice in nečake iz ozadja, ki brez volitev upravljajo našo državo, imenovali z imeni in priimki. Danes so številni drugi mediji zbrali pogum in govorijo o ljudeh, ki so ugrabili državo. Najbolj pomembno pa je, da rastemo in vsak dan povečujemo svoj vpliv. Postavljamo vprašanja in terjamo odgovore. Zato nam mnogokrat očitajo, da smo predrzni.
Resnica je samo ena
Nismo predrzni, le svoje delo opravljamo. Ostali smo zvesti našemu sloganu. Še zmeraj smo v službi resnice, le da smo po enem letu boljši in bolj izkušeni. Resnica pogosto ni prijetna, zato mnogim ni všeč, kar pišemo. To nas ne moti, vztrajali bomo zaradi tistih, ki nas podpirate, in zato, ker imamo poslanstvo. Naše poslanstvo je razkrivati prikrito in povedati stvari drugače, kot želijo vladajoče elite, da jih vidite.
Boris Tomašič, programski direktor in voditelj oddaje Hobotnica: “Danes mineva eno leto od oddajanja Nove24TV, dolgo pričakovanega projekta, ki razbija monotomijo v medijskem prostoru. Ljudem smo prinesli osvežitev in možnost izbire, da vidijo stvari iz druge perspektive in vidijo, da resnica ni zgolj slika režimskih medijev. Naš vpliv je v enem letu, kljub napovedim o propadu, vsak dan večji. V današnji Hobotnici bomo v posebni izdaji prikazali ozadja nastajanja naših oddaj. Pokazali bomo precej zanimivih odlomkov, ki jih tudi voditelji še niso videli, gledalci pa se boste lahko prepričali, koliko naporov je potrebnih, da nastane takšen medijski projekt in da je lahko uspešen.”

Boris Tomašič, programski direktor in voditelj oddaje Hobotnica (foto: Anja Geč).

Aleksander Rant, urednik in voditelj:Nova24TV je projekt, ki je pomemben za dvig demokratičnega standarda v Sloveniji in za pluralizacijo medijskega prostora. To, kar drugi mediji zamolčijo, mi poročamo. Pišemo o napadih migrantov, poročamo o delovanju stricev iz ozadja, ki obvladujejo večino podsistemov slovenske družbe. Zaradi tega smo tarča napadov režimskih medijev, a to samo potrjuje, da delamo nekaj prav. Ljudje so več kot očitno siti cenzuriranih zgodb, ki zgolj perejo roke odgovornih. Mi pa jih sprašujemo in terjamo odgovornost za storjena dejanja. Osebno sem vesel, da imam možnost sodelovati pri tem projektu. Da imam možnost izražati svoje mnenje in voditi oddaje z gosti, ki jih režimski mediji ne povabijo, ker je resnica nevarna za sistem. Tako portalu kot televiziji se gledanost/branost zvišujeta iz meseca v mesec, mi pa smo ponosni na svoje poročanje in pisanje. Vesel sem, da sem lahko del zgodbe, ki bo Slovenkam in Slovencem omogočila, da na politiko, družbo in gospodarstvo gledajo drugače. Če jih že ne bomo prepričali, pa bomo vsaj predstavili drugo plat kovanca in to je v demokraciji najbolj pomembno.​”

Aleksander Rant, urednik in voditelj (foto: Nova24TV).

Marjanca Scheicher, voditeljica in novinarka: “Biti v službi resnice je svojevrsten izziv, saj na delovnem mestu pod takšnim sloganom lahko naletiš na marsikatere očitke. A trudim se po najboljših močeh, da bi resnica, tista prava, ne prirejena, prišla do Slovenk in Slovencev. Ker si jo zaslužijo in ker si pošteni državljani zaslužimo živeti v pošteni državi. Nadvse sem počaščena, da sem lahko del tega fantastičnega kolektiva z mladostno energijo in da sem dobila priložnost, da se pokažem, da znam biti resna, udarna in provokativna novinarka tudi pri tematikah, ki se razlikujejo od tistih, kar sem pisala pred resnim novinarstvom in kar mi očitajo levičarji in njihovi plačani komentatorji. Moje članke lahko redno spremljate na http://www.nova24tv.si,​ ob nedeljah zvečer pa nastopim kot voditeljica v oddaji Iz oči v oči na Nova24tv, kjer gostim zanimive goste iz sveta estrade. Sogovorniki pred mano pogosto razgalijo svojo dušo in priznajo tisto, kar niso priznali še nobenemu drugemu novinarju oziroma mediju, zato se splača imeti ob 19.30, ob nedeljah, televizor preklopljen na Nova24TV – ker boste zagotovo izvedeli še drugo plat zgodbe.”

Marjanca Scheicher, voditeljica in novinarka (foto: Anja Geč)

Sofija Pika Simič, voditeljica in novinarka: “Veseli me, da sem del ekipe, ki ustvarja vsebine za informativni program Nove24TV. Koliko pa se je, z našim enoletnim obstojem Slovenija postavila na stran demokratičnih držav, ki imajo pluralni medijski prostor, pa je na strani gledalcev. Hvala vsem našim zvestim gledalcem, tako levim kot desnim, ki nas spremljajo. Potrudili se bomo, da boste izvedeli zamolčano in naša naloga je, da objavimo resnico, ker je to naša dolžnost.”

Sofija Pika Simić, voditeljica in novinarka (foto: Nova24TV).

Jure Ferjan, voditelj in urednik ter nekdanji v.d. odgovornega urednika:

“Drage gledalke, spoštovani gledalci,

za nami je 1. leto, ki piše zgodovino. Zapomnili si ga bomo različno, nedvomno pa po odpiranju tem, ki v Sloveniji že leto dni niso več tabu, niso več prepovedane in niso več zamolčane. Okoli 300 vsebinsko bogatih večernih oddaj, kopico prenosov “v živo”, spremljanje interpelacij v Državnem zboru RS in dogodkov po vsej Sloveniji … Ni nam uspelo le preživeti, temveč smo se, z vašo pomočjo, uspeli resno pozicionirati v slovenskem medijskem prostoru. 

Začetki so težki. Kritike mnogokrat na mestu, a vztrajamo zaradi pluralizacije slovenskega medijskega prostora, ki potrebuje korenito prevetritev in ta proces se je začel z novo medijsko hišo, s projektom Nova24TV in spletnim portalom Nova24TV.si. Vztrajamo zaradi vas in še naprej bomo – vedno boljši,  prodornejši ter vsebinsko in vizualno privlačnejši. Vse kar lahko spremljate na Nova24TV je rezultat trdega dela ali t. i. mali čudež za katerega, iz dneva v dan, skrbi pridna, neutrudljiva in izjemno predana ekipa sodelavcev in prijateljev – urednikov, voditeljev, novinarjev, snemalcev, montažerjev in seveda vodstvo podjetja.

Vse najboljše Nova24TV, ob tem pa čestitke sodelavkam in sodelavcem za vse kar smo dosegli.”

Jure Ferjan, voditelj in urednik ter nekdanji v.d. odgovornega urednika (foto: Anja Geč).

Hvala vsem, ki ste podprli projekt nove medijske hiše in hvala vsem našim gledalcem. Posebna zahvala in pohvala pa gre naši ekipi, ki že leto dni z zanosom in ponosom, vztrajno in odločno ter zavzeto in predano pripravlja vsebine za televizijski pogram ter portal Nova24TV.si.

Uredništvo Nova24TV – Prvi v službi resnice

 • APMMB

  Pohvalno, a kaj, ko je učeinek neznaten. Slovenci so gluhi, slepi in mutavi.

  • učko

   Glupavi slovenci i oni, malo manje slovenci ali zato toliko glupaviji !!!!!!!!

  • resnicaboli

   To je res ampak vsak začetek je težek posebno če so ljudem vsi mediji 70 let lagali.

 • Novakec1

  Odkrivanje tople vode, še naprej se pa umivate z mrzlo.

 • učko

  Bravo, NovaTV, še naprej je treba zločinski vladajoči režim sesuvat !!!! Samo tako naprej !!!!!

 • Slovenec 33

  Nikjer na svetu okupatorji in izdajalci svojega naroda ne spoštujejo nobenih etičnih ozirma moralnih norm in tudi v Sloveniji je tako.
  Za Nova24TV velja, da zanesljivo ni ne na okupatorski in ne na izdajalski strani.
  Le tako naprej in bodo novi, boljši časi prišli v slovenske dežele.

 • Fireblade

  Lepo, da se trudite, ampak časa zmanjkuje, čas je denar.

  Nova24 povežite s kakšno večjo TV mrežo, ki vam bo dala kaj materiala za na spored, ne poskušajte več sami v tej yugoslovanski zablodi. Kontaktirajte http://www.insidevoa.com/p/5621.html Voice of America. Tudi, če spustite kakšne prispevke v angleščini bo boljše kot nič.

 • Hun

  vse lepo in prav …cakam se na odkritje stricov iz ozadja nasedle nalozbe TES6 in polnenja zeppov z 700milijonov €

 • Svoboda

  Tudi gluhi bi radi gledali nova 24 tv prosim podnapise

  • pajot

   7 plusov? fantiček se zajebava.

 • neny

  Hvala za predstavitev. :)

 • Anton

  bravo Nova24v kar tako korajžno naprej.

 • totex39

  Čestitke, da sta nam razkrili veliko novih informacij, ki so nam do sedaj bili lažno prikazani.

 • Caetano

  Še na mnoga leta!

 • Ryuk

  Vse najboljše, Nova24TV!

 • mona lisa

  Še tako naprej in vse najboljše.

 • janez zorman

  Dobro jih crejo a treba jih bo bolj pritisniti.

 • sprehajalec

  Bravo NovaTV, kar tako naprej.

  Bravo Marjanca Scheicher, strup za levičarje, ki bi žensko radi vtišali za šporget. Kuhinja, Otroci, Likalnik, Pralni stroj pa Postelja na koncu, to so tradicionalne kategorije, ki jih levičarji od nastanka gibanja povezujejo z ženskami in v njih vidijo njihovo vlogo.

 • rubec

  Vse tanartabujši Nova. Pa še nekaj ne smemo pozabiti. ŽIVEL JANEZ JANŠA.

  • von Rhein

   Ej,ne tako glasno.Zbudil boš drekače,ki so levo nogo že položili iz postelje na tla.

   • rubec

    Hehe

   • rubec

    Oni na posteljah bolj visijo kot ležijo. Desne noge postelj imajo odžagane.

    • karpelec

     Pa kljub temu so kolena odžaganih desnih nog najbolj boleča, da so potrebna rehabilitacij.

    • Jefferson Vendski

     Kot Tito.

     • rubec

      Ta je pa za deset let aresta so star oča zašepetali. Jaz sem bil pa kar tiho da ne bi posumili da se midva poznava.

  • pajot

   Pa rubec tud. ŽIVEL RUBEC!

   • rubec

    ŽIVEL PAJOT. Hik.

 • Unikatna

  Čestitke!

 • von Rhein

  Do sedaj same pohvale. Pridružim se jim,ne glede na to,da bi se res našle napake,ki pa ne vplivajo na vsebino in poslanstvo. Torej,v lov za novimi idejami,možnostmi podpore in prikazom zatohlega stanja v naši državi.

  p.s. Ko sem videl sliko Marjance Scheicher mi je postalo jasno zakaj nekateri tako živčno bevskajo v njene prispevke.Muči jih kompleks.

 • Olga

  Čestitke! Bog vas blagoslovi!

 • Krtača17

  Pravljičarji. Ko pride do golih dejstev pa zmrznejo.

  • Olga

   A mislite Pirjevca in kompanijo?!

  • Borut Stari

   Napiši raje tisto, da je cesar gol.

   • Krtača17

    To je pa res ja. Vaš cesar je že zdavnaj plešast ja hahaha. Napište uno pravljico kako pametni lasje zapustijo noro glavo. Ta vam je pisana na kožo.

    • Borut Stari

     Sam nimam cesarja ampak cesarico. Vaš cesar ni plešast ampak ima bujne sive lase ker rastejo iz gnojnice.

   • slosin

    … al pa, da hoče svoje rezance…

  • slosin

   Tu pa tam preberem tvoj komentar in ugotavljam, da so zate dejstva pljuvanje in zmerjanje
   ta ‘desnih’ z JJ na čelu ….tvoja dejstva so res gola…

 • tarantela

  Ste pa res zanimivi: kar se tiče domačih gredic, obdelujete “komunajzarje” in hude jame, kar pa tujih, pa migrante in Trumpa. Kakšen dolgcajt! Zmir zaroštan krompir…

  • Olga

   Vas razumem! Tarantela je parazit, zato se vam vaša baza smili in jo zagovarjate! Pojdite na Hanzi!

   • von Rhein

    Zakaj? Lahko je tu,piše,riše,poje po mili volji in pokaže kaj in koliko razume.Enako velja za vse ostale.Seveda so (kar zadeva mene) izvzeti primitivci z besednim obsegom desetarja v jugo vojski. Argumentov itak nimajo in kritizirajo podolgem in počez samo zato,da so prisotni.

  • von Rhein

   Zanimivo.V začetku sem te glede na vsebino komentarjev štel med tiste,ki precej vedo ( vulgo:so načitani),zanima pa jih tudi tisti del,ki jim je bil prikrit.Sedaj vidim,da si precej konfuzna oseba kar zadeva razumevanje političnih dogodkov.
   Mislil sem,da veš tudi to,da so “komunajzarji ” ena sama huda jama.Umori,poboji in tudi metanje denarja ,tujega zasluženega v svojo jamo. Kdo izpostavlja Trumpa? Komunajzarji ga izpostavljajo na vse možne načine v negativnem pomenu. Migranti? Ali slediš tudi poročilom nevtralnih tujih časopisov? Ne! Samo povzetki in prevodi,ki obveščajo Slovence kdo rine v njihovo deželo so zate moteči. Ali sploh veš koliko negrov,ki trenutno zažirajo proračun medtem,ko čakajo na možnost nadaljnega potovanja v “žermani” se prosto sprehaja po državi? Arabcev sploh ne omenjam. Nič ne veš.ker ti prikrivajo,lažejo in podtikajo lepšo sliko. Tako…ker že kritiziraš portal.

   • slosin

    Dozdeva se mi, da je tarantela včasih pisala na Delo v pisma bralcev. Če to dela še danes ne vem, ker Dela ne berem več. Glede na slog pisanja bi rekel, da je to ista oseba. Je že dokaj v letih in rada pojamra, doma pa naj bi bila s prijetne vasice na koncu Posavja, kjer so imeli za župnika pedofila…

   • Krtača17

    Žal si sam v zmoti. Tale medij ki se želi predstavljat kot alternativni medij, je žal daleč od resnice. Do zdaj je bil še vsakič ujet na laži – čudim se da stanovski kolegi nič ne ukrepajo. Eno je da ti osvetljuješ ali poudarjaš eno plat medalje in drugo recimo malo manj. Drugo je pa spet napihovanje, laganje, ali pa v primeru nove ki bi želela spremenit kar celo zgodovino. Zdaj bi radi podaljšali že desetdnevno vojno na, ne vem, 15 dni? Novinarji se boste morali naučit, da je treba za dejstvi stat, imet vire, dokumente, slikovno gradivo, pričevanja itd. Če se sredi zgodbe pojavijo novi dokazi, bo treba to popravit, se kdaj znat tudi opravičit. To so vse naštete kvalitete, ki jih nova absolutno nima. Najraje pa nasploh išče teme ki so že zdavnaj prežvečene, ki dvigajo branost v tem smislu da poizkušajo kregat narod in zdraharit – kar je tudi janševa agenda. Žal za vas, je spregledana in ne boste prišli daleč. Lotite se zares aktualnih tem in s kolikor toliko normalnimi objektivnimi članki.

    • von Rhein

     Ujet na laži? konkretno? Kar zadeva “desetdnevno vojno” ti zagotovim,da se je ta vojna pričela leta 1988.Pa ne z aretacijo Janše,pričela se je z vsiljevanjem skupnih jeder in aktivnostjo jugo armije predvsem v kasarnah,v nekem smislu pa celo leta 1980.Vedno je bil izpostavljen zunanji sovražnik,ki pridobiva na moči tudi zaradi notranjih nasprotnikov socialističnega samoupravnega sistema.
     Prežvečene teme? Kdo jih je prežvečil? Mediji? Šolski sistem z učbeniki? Ponarejanje zgodovine in resničnih dogodkov skozi filme? Tukaj se prične “žvečenje” šele ko je predstavljena neka zgodba,ki je bila zamolčana ali je bilo o njej pred časom smrtno nevarno javno govoriti.In na to temo se vsuje plaz neargumentirane kritike z veliko mero primitivizma.
     Odgovoril sem ti,sicer zelo skrajšano,ker vidim,da znaš svoje stališče tudi dovolj kulturno predstaviti.Pa še kaj drugič.

  • dež

   Ne vem zakaj napišeš toliko komentarjev, če je portal tako dolgočasen ?

  • rubec

   Če bi rada izvedela kje je janša dobil denar za letošnjo vinjeto greš pa na rtv pogledat. Simpl kot jota s fržolom. Jaz vedno tudi tja pokukam. Baje je kurba kupil kar dve.

 • T16

  Vse naj naj, odlični ste, prav z veseljem vas beremo in gledamo.

  • Feminist

   Še en intelektualec (haha).

   • pajot

    Mu zavidaš? ker imaš IQ pod lediščem?

    • Feminist

     Kaj misliš ledišče železa ??

 • karpelec

  Ob prazniku pozabite na to, kar je bilo; razmišljajte o tem kar bo in se skupaj z nami veselite lepše prihodnosti.

 • Lisjak

  Leta 1940 je George Orwell napisal ” V času univerzalne prevare,govor resnice postane revolucionarno dejanje”.To je naš položaj danes.

 • Vera

  Še tako naprej NOVA24TV , saj radi komentiramo , poslušamo po TV , nismo pa veseli, da nimate več ” moderatorja ” , ki bi tiste,ki pišejo žaljivo , grozijo kateremu s smrtjo itd. odstranili vsaj za nekaj časa , mogoče se spametujejo .

 • Franc Bizjak

  Iskrene čestitke vsem na NOVA24TV. S svojim obstojem in delom kljubujete “rdeči opranoglavi sodrgi”, ki danes predstavlja največjega sovražnika svobode in napredka v tej državi saj aktivno preprečuje kakršnokoli možnost razvoja, izboljšanja razmer in zmanjšanje korupcije na katerem koli področju. Hvala vam, vse več nas je z vami.

 • Borut Stari

  Kdo nam vlada je znano že vsaj 72 let. Takoj po okupaciji leta 1945, komunistična partija (KPJ) s Titom in njegovimi adlatusi na čelu. Danes 25 let po osamosvojitvi se hegemonija komunistične mafije nadaljuje z današnjimi derivati bivše KPS pod vodstvom še živečih starih prdcev iz ozadja in komando Don Murgleoneja.

  • Krtača17

   Pa dvakrat ste ga volil, sam zdej ko ste kakor prefarbani ste se pa začel sprenevedat ja. Resnica pa boli verjamem….

   • Borut Stari

    Osebno nisem nikoli nikogar volil, Komunistov pa ni treba voliti, Oni so pri nas na oblasti večno. Tako ali drugače. Zlepa ali zgrda.

 • Minovak

  Že prvi dan oddajanja sem vklopil Novo24tv in jo dal pod št. 1, kar tudi je. EDINI medij pri nas, ki objavi neoprano resnico in je res nekaj posebnega v tem rdečem kotlu laži, zavajanj in kraje. Tudi število javljanj po forumu pove, koliko ima bralcev, ki iščejo resnico sredi tega kotla laži in naša največja želja je, da ta resnica še naprej prihaja med nas, čeprav je po svoje žalostno, da nekateri še vedno živijo v prejšnjem režimu zla. Do tega spoznanja, da tistih časov ni več še niso prišli, toda pot vodi samo tja, kjer je doma demokracija, druge poti ni. VSE ČESTITKE NOVA24TV!!!

  • Feminist

   Edini fucking medij ki v resnici ni objavil resničnega članka.

   • von Rhein

    Kako to veš?Šele danes si se pojavil in prišel pogledat kaj je objavljenega.

    • Peter

     Hihi, jp.
     Takle mamo, no…
     En sošolc mu je povedu, da je fajn tabele zajebavat na novi, pa še sam mal proba.
     Sej bo mama hmal duma, pol bo pa mer, no.

   • rubec

    Metelkovec, ste zdaj napušeni še čez dan?

    • pajot

     jest sem tud feminist. Mam rad ženske.

     • rubec

      Zate vemo. Ti bi tudi boeinga v letu če ne bi bil tako visoko.

     • Peter

      Al sletiće on, majke mu…

     • rubec

      Hihihi. Ta pajot je od hudiča. Ga verjetno že nad šenčurjem čaka.

     • Peter

      Ne, pol si lezbijec, no.

     • pajot

      Lahko se tud tko reče.

     • Peter

      Feministke so ene čudne žvali, ne marajo niti same sebe. In zato ne morejo imeti rade nikogar.
      Tko da, roke od njih stran, kaj šele kej druzga, hihihi, no.

     • pajot

      Nisi zastopu. Jest sem feminist.

     • Peter

      ne, ti si lezbijc. lezbijke majo saj ženske rade, feministke pa sovražjo vse, no.

     • pajot

      No,dobr. lezbijc,prav. Ampak ne mi prav nič sram.

     • Peter

      Itak. Ne zamenamo pusi za nc na svetu, hihi, no.

   • pajot

    Sej tud ti nisi resničen. Ti si fucking izmišljotina. Ni te. Razen doma,kjer moraš pod prisilo pomivat posodo. in pometat kuhinjo.

  • alibaba

   veš kaj ko gledam, nova24,se mi zdi da gledam isto tv kot sem pred 40 leti ko sem živel v SFRJ,nostop neko mlatenje prazne slame in šimfanje vsega kar ne paše SDS u in kar dela SDS je vse v redu ostali pa vse narobe in isto se je dogajalo v SFRJ kar je delala KPJ vse ok ostali pa na Goli otok itd

   • rubec

    To se ti zdi zato ker je vse kar SDS dela v redu. Kaj ti ni jasno bebo?

    • alibaba

     nič

     • Peter

      Verjamem. Naj ti ne bo nič jasno kje drugje.
      Jasno?

   • Ruggedplant

    Razumem tvojo poanto. Pa bi znal recimo takole iz glave ali pa v eneotedenski pripravi s somišljeniki navesti vsaj nekaj primerov, kjer so se zlagali oziroma manipulirali, na način kot to počnejo vsi mainstream mediji, ki so navzven “neodvisni”, čeprav je vsakemu s 5 fižolčki v glavi jasna njihova lastniška in oglaševalska struktura?

    • Peter

     Uf, težka bo.
     Veš kok hiter mine en teden, no.

    • alibaba

     težko ,ker” nova 24″ že dolgo ne gledam več

     • Peter

      Tvoj izbor.
      Drugič pa potem tole:
      ….veš kaj ko gledam, nova24,se mi zdi….
      napiši v past tensionu, kot bi rekel naš feministek, no.

     • pajot

      Pa bi jo moral. Po službeni dolžnosti.

     • alibaba

      sem v penziji

     • Peter

      Glede na to, da si v penziji, vem da nimaš veliko časa. Vseeno pa bi ti bil hvaležen, če mi rešiš tale sudoku spodaj…

      …veš kaj ko gledam, nova24,se mi zdi da gledam…

      …težko ,ker” nova 24″ že dolgo ne gledam več…

     • rubec

      Jep. Ornk soduku hehe.

     • Peter

      za penzjoniste, no.

     • pajot

      Se mi je zdel. Partizan,skratka. Ki še ni prilezel iz hoste.

     • pajot

      S 3000 evrčkov na mesec,kenede?

     • Ruggedplant

      Ker ni v sozvočju s TVOJO resnico ali OBJEKTIVNO DOKAZLJIVO resnico? Na tem vprašanju se spotaknejo praktično vsi Nova24 “haterjI”. Enako kot pri vprašanju zakaj KONKRETNO ne prenašajo Janeza Janše in na volitvah podprejo kateregakoli politika razen njega. Nedemokrata ne prepoznam po tem koga voli, ampak po tem kako argumentira razloge za svojo volilno odločitev. Ponavadi je zadosten že en sam stavek, da mi je jasen celoten političen profil. Pa ne ker bi bil tako pameten ali preroški, ampak zato ker se dvem tretjinam slovenskega volilnega telesa kratkomalo “fučka” za politiko in gredo tja povečini glasovati samo proti JJ, če ne zaradi drugega, zato ker tako voli večina. Znano pa je, da kjer vsi mislijo enako, nihče zares ne razmišlja.

     • Peter

      Zelo zanimivi so pogovori z nova hejterji. Sovražijo jo do nezavesti in še naprej, ko pa jih vprašaš, kaj gledajo ali berejo na njihovem portalu, pa jasno odgovorijo, da oni ŽIVI ne bi gledali tega sranja.
      Dolinčki, no.

   • pajot

    alibaba in 40 komunistov. Ti kar živi še naprej v SFRJ.

 • tarantela

  Predlagam NOVI, da piše kaj tudi o raznih ameriških korporacijah, n. pr. o Monsantu. Ameriška vlada je Vietnam prepričala o koristnosti gensko spremenjenih rastlinah in zgodila se je velika škoda. Monsanto je pripeljal v Azijo herbicid, znan pod imenom roundup (tudi pri nas je bil v uporabi), ampak izkazalo se je, da ta strup povzroča avtizem in raka. To so ugotovili in obelodanili celo v Ameriki. Ta strup je kriv tudi za množične pomore čebel. Katastrofa pa je toliko večja, ker gensko spremenjene kulture ne preživijo brez roundupa in posledično so ljudje brez pridelka. V Indiji je zaradi tega storilo samomor 300.000 kmetov.
  Ampak take teme niso za ta portal, menda… Škoda, lahko bi bolj širili znanje med ljudi.
  Kdor bi rad vedel kaj več o tem, pač mora brati tudi “levakarske” cajtenga. Tole o Monsantu je zapisano v zadnji sobotni prilog Dela na zadnji strani.

  • Krtača17

   Res je ja. Glede teh stvari bi imel tudi jaz marsikaj za pokomentirat. Zelo široka tema.

   • rubec

    Tako široka kot tvoja baba hahaha. Tukaj boš težko odgovor našel bebec zarukani.

    • Peter

     Krtača, še en blokeran dolgočasnež, ki ne sprau skupi kej več k neki starih lajn, d je šu jajc u janšo al kva že…dolgčas, no.

     • RATATA

      Sploh ne ve, da Janez nima tako velike luknje, da bi Jajc ušau..

     • Peter

      A ti nis vidu, kako gre večji krogec u manjšga, al kva, no…

     • RATATA

      Meni je Švejk povedal, da je v središču Zemlje še ena večja krogla kot je Zemlja, to vem.
      Da pa to isto velja tudi pri ljudeh pa sem zvedel šele zdaj, ko smi ti povedu das vidu. Saj to dober vidiš a ne?

     • Peter

      odvisn kolk encijana spijem, no.

     • RATATA

      Men se pa dogaja problem s črto. Tisto, ki je ponavadi sredi ceste.
      No, sicer se mi to dogaja samo ko vozim.
      Šele ko na eno oko zamižim je samo ena, drugače sta pa dve.
      K dohtarju si pa ne upam, ker se bojim, da bo kaj slabega zame ugotovil.

     • pajot

      Ti se pa nehi iz krogcov norca delat. Una k je to pogruntala,bo glihkar dobila nobelovo nagrado za bratstvo i jedinstvo naših naroda.

     • Peter

      Pa se dobr zgleda za povrh vsega, no.

     • pajot

      No,jest bi jo,tko kot pravjo bratje Srbi,iz inata.

     • Peter

      Kje v Srbiji pa je ta kraj inat? Isem na guglert pa ne najdem…no.

     • pajot

      he,he,he….

     • Peter

      Nasa ko ciper…

    • indijanka

     Si ne želiš, da bi obstajal širok članek pod katerega bi krtača komentiral, ker pri vseh neširokih molči. Popolnoma.

     • rubec

      Hehe indijanka, aj lau ju.

     • Peter

      Howgh.

     • indijanka

      Ou Ou…♡ kontra

     • pajot

      A tko? Pol jest odpadem al kaj?

     • indijanka

      Hmm..ne. Ti nikol ne bi mogu odpast.

     • pajot

      To se pa že boljše sliši. Hvala,Nšo či.

    • Peter

     Krtača 17, če bi bil pameten, bi ti odgovoril, da nima babe, k ga nubena ne mara.
     Ampak ker se javlja tuki s takimi bebavimi, je jasno, da mu pamet lahko še kako oporekamo.
     Klasičen kavelj 22, no.

  • Ruggedplant

   To je res ključna tema za obstoj Slovenije in Slovenstva, ja.

  • rubec

   Za to je Židan pristojen. Poleg tega da je minister je tudi prvi lik ki so ga spočeli iz gensko spremenjene sperme.

   • Peter

    Glej, dolg časa sem prenašu to tečno tarantelo, pol sm jo pa blokeru.
    Mam raj pajkice na kšnih mladih lepih nogah k pa to tečno zoprno babo, no.

    • rubec

     Zaenkrat ti bom verjetno sledil. Ko iz kevdra privlečem še en buč pa sigurno.

   • karpelec

    S čigavo spermo so jo oplemenitili?

    • rubec

     Vem pa ne povem. Lahko ti pa namignem da jo oplemenitili niso.

     • Peter

      Eh, sej so tud ene plemenite plesni, k jih spustijo na ser, tko d smrdi k stari štumfi pol. Plemenite, pih, no.

     • rubec

      Kam je kar naenkrat zginil tisti fermentiranc al kako se že podpisuje.

     • RATATA

      Po literaturi brska.

     • karpelec

      Se je vmešala glivica in ga prefermentirala v sladkor.

     • karpelec

      Sem si kar mislila, da se jim je poskus ponesrečil, ker je spermi potekel rok uporabe.

     • Peter

      Ma ni bil problem v tem,
      Niso jo odtajal pred uporabo, pa jim je kobila ušla, k ji je blo mal hladno tm zadi, no.

     • RATATA

      Kaj ti si punčka?

     • karpelec

      Ja, pa kako to, me že drugič vprašaš.

     • Peter

      Zanč je biu pjan, dons pa še ni…pjan, no.

     • RATATA

      Zato, ker sem izgubil spomin.
      Si ga bom na novo naložil, pol bom pa vedel, da sem te že dvakrat vprašal.
      Kam pa ti shranjuješ strjeno spermo?

     • karpelec

      Dobra fora, to z nalaganjem; pa se dobro obnese?
      Strjeno spermo ne nalagam nikamor, ker se jo bojim poškodovati.
      Svežo je pa težko dobiti, ker primanjkuje spermodajalcev.

     • RATATA

      Ja, res je težko. Vse se dogaja na skrivaj.
      Ldem je nerodno. Ne vem zakaj.
      Namesto, da rešujemo nlb, nkbm, a, pro … bi bilo bolj pametno investirati v “te” banke.

  • pajot

   V Indiji je zaradi tega storilo samomor 300.000 kmetov.
   No,no…

 • RATATA

  ŽIVELA PROTIKOMUNISTIČNA PARTIJA SLOVENIJE!

  • Feminist

   živela komunistična partija slovenije

   • Peter

    živele vulvete.

   • RATATA

    Občudujem tvoj ponos.
    A luleka si si že dal odrezat?

   • pajot

    Ne bo dolgo. Bomo poskrbel za to.

 • Feminist

  Fuck you you sons of a bitches (nova 24 tv).

  • Peter

   Vidm d sti en študeran člouk, kva to guvuriš? Špansk al kva, no?

   • Feminist

    Angleško ti dumbass.

    • Peter

     Sm koj vedu, d sti en entelektualc, no.

     • von Rhein

      Po moje šele vajenec za entelektualca. Sedaj je še v fazi packanja z grafiti po fasadah.Btw. pa malo poskuša še po forumih.

  • Peter

   Vidm tud, d se ti zdi nobl, k ni mame duma pa lohka pišeš f besede, ne da bi te nagonila okol kepe.
   Le čak se, k bo dam pršla, hihihi, no.

  • slosin

   Tukaj pišemo po slovensko…

   • Peter

    To je pa tko, k eno revše, umsko podhranjeno, poskuša dokazat, kakšen entelektualen domet ma…

  • rubec

   Bebo, špansko znamo mi tudi. Povej kaj po slovensko bebo.

   • Peter

    Ola, guapo…

    • indijanka

     Zdaj sta me pa zmedla. Jst sem šele pri nicku. Razmišljam ali gre online organizacijo študentov in veteranov, ki se ukvarjajo z ženskimi vprašanji ali gre za izpeljanko iz besede feministka, ki jo uporabljajo transseksualci. A zdaj naj pa še po španskih straneh raziskujem?

     • Peter

      E claro, guapa…

     • Peter

      ;-)))

  • pajot

   No,pa si povedal,kdo si.

  • Johan

   No peder si pa vse povedal, na Dnevniku, Delu in ostalih orto medijih, tam komaj čakajo pedre !

  • rubec

   Kam si zdaj poniknil majfrend, padel po štengah ko si v kevder šel po čisto iglo?

 • Ruggedplant

  Čestitke že za samo odločitev, še bolj pa za odločno vztrajanje na tej težki, a nujno potrebni poti. Vse pohvale za odlične kolumne, zanimive članke in izjemno frekvenco pokrivanja aktualnih dogodkov sploh ob številčno zelo omejenem novinarskem kadru in financah. Zame ste prva stran, ki jo odprem, ko me zanimajo dnevne novice, na njej pa “obvisim” predvsem zaradi odlične komentatorske skupnosti, super debat in samih člankov iz katerih le te vzklijejo. Velike pohvale tudi TV delu, ki ima sicer še ogromno prostora za izboljšave, a je vse to glede na finance povsem razumljivo. Pravzaprav je edina stvar, ki bi jo pri tem (morda ključnem?) projektu demokratizacije Slovenije pokritiziral, kadrovska politika. Imeli ste nekaj fantastičnih peres in obrazov (pri slednjem mislim, da vsi vemo za koga gre), pa ste jih iz meni povsem nerazumljivih razlogov grdo nogirali in na njihova mesta postavili druge, ki sicer niso slabi, a žal ne dosegajo standardov nekaterih tistih, ki so odšli/bili primorani oditi. To daje slutiti, da ni šlo le za finančne vzroke, ampak je bilo v ozadju najbrž še kaj drugega, to “drugo” pa nima kaj delati v mediju s tako pomembnim poslanstvom ne le za lastnike, delničarje, forumaše, pač pa vso Slovenijo.

 • Peter

  Spet en kupnovih nickov, registriranih danes …
  Nekdo očitno ne more prebolet, da so ga lepo nažajfal tuki, hihihi, no.

 • Johan

  Ni kaj ste zelo dobri, glede na plačane medije, kot je RTV Slovenija, Delo Dnevnik, Večer itd….
  Še tako naprej !

  • Ruggedplant

   No ja, tisti, ki jih naštevaš pravzaprav sploh niso mediji v evropskem pomenu, so bolj ali manj prikrita partijska glasila “Ministrstva za resnico”, če se izrazim po Orwellovo. Dobri so tudi glede na normalne, torej od partije neodvisne, profesionalne medije v Sloveniji.

 • baubau

  Želim si -in vam- ,da razkrivanje vsakovrstnih škandalov ne bi bil edini cilj Nove. Voditeljem in moderatorjem pa:zgledujte se-vsaj malo-po danes umrlem profesionalcu Sandiju Čolniku(rip)..

  • Peter

   Ko bodo drugi, ti “osrednji” mediji prevzeli vsaj del razkrivanja škandalov, bo Nova lahko pisala tudi o športu, npr.

 • MartinKrpan

  Nova 24 = Black & Decker levakom v koleno ⇝ ena od pametnih stvari po letu 1945. Čestitam.

 • baubau

  Še to:Spremenite že ime portala in nove tv s kakšnim bolj povednim in smiselnim.

  • Peter

   ja, pa men gre tale ruska barvna kombinacija mal na jetra, no…

 • tarantela

  Še nekaj zaskrbljujočih zadev. Ne bodo nas uničili komunisti, migranti, ampak zahodne korporacije.

  http://www.24ur.com/uvodnik-skrajni-cas-za-zemljo.html

  • sprehajalec

   Ko se omenijo korporacije, se seveda najprej pomisli na tiste gnile, kapitalistične zahodne iz Marxovega manifesta.

   Te že zdavnaj niso več po večini na zahodu, temveč so že dolgo dobrodošle na Daljnem vzhodu. V veliko veselje Kitajske države in tamkajšnjih prebivalcev, da imajo delo in know how. Vse korporacije na Zahodu so podvržene neprestanemu monitoringu takšnih in drugačnih Organizacij, saj prav vsak levičar tega sveta ve, da ga bodo uničile zahodne korporacije. Ter strogim zahodnim okoljskim predpisom. Medtem ko pa je na Daljem Vzhodu vse v plastiki, reka je polna plastičnih vrečk (če že pri nas visijo iz grmovja pri visoki vodi) kaj je šele tam. Ker razvit odnos do okolja napram Zahodnim državam, imajo prebivalci azijskih držav v razvoju v povojih.

   Druga levičarska neprestano slišana so viri in podnebne spremembe. Leta 1950 je imela Afrika 220 milijonov ljudi, Europa 550. Leta 2017 ima Afrika 1200 milijonov ljudi, Europa 750. Če bi se Afričani plodili po stopnji Europejcev (2 otroka na žensko), bi danes živelo v Afriki 300 milijonov ljudi. Tako pa jih je 900 milijonov več, kot bi jih bilo. 900 milijonov x 37 stopinj Celzije neprestanega segrevanja, poleg metana in žvepla iz prebavnega procesa ter amoniaka, definitivno okolje naredi drugačno. Da tukaj ne omenjam Azije. Zagotoviti vodo za 1 milijon ljudi naprimer, je veliko manjši tehnološki problem, kot za 10 milijonov.

   Pa tako naprej…

 • Krtača17

  Nova24, živ dokaz desne lažnjive greznice. Bolj nizko se ne da. Bravo.

  • rubec

   O pa se da. Včasih grem s tabo v greznico.

   • Peter

    a krtača še kar teži kle? vztrajen pa je, če mu že pameti ne moremo oporekat, no.

  • von Rhein

   Neprestano nekaj trdiš,pri tem pa ne znaš povedati zakaj.Si kot pionirček,ki se je drl živjo tito pa ni vedel komu velja niti kdo je to, dokler mu niso pokazali slike.

   • Peter

    No, glej, bom zdaj odblokiral krtačo, pa mu lepo začnemo odgovarjati na njegove “komentarje”. OK?
    Si prpravljen, krtača 17? 3 4 zdaj…ekšn.

   • Peter

    Sem hotel napisat, da mu še pol ni blo nč jasn. Ampak, s tem bi ga pravzaprav pohvalu, no…

   • Krtača17

    Sem ti obrazložil spodaj sam si preprimitiven in preveč pritlehen kot podlasica.

    • von Rhein

     Razen tumpastega nakladanja nisi povedal nič.Lahko pa ostaneva na tem nivoju,ki si ga izbral.Za začetek…si potuhnjen primitivec.Je v redu?

     • Peter

      Saj še nikol ni…povedal nič.

     • Krtača17

      Da se razumeva, prvi s primitivnostjo začnete vi na tem portalu. Meni ne ostane drugega kot da vam to vašo primitivnost vrnem. Popravi nivo, pa ga bom tudi jaz.

     • Peter

      Krtača, v živo smo tam zgoraj, Kaj se skrivaš tukaj spodaj, ti je nerodno, al kva, no?

 • Peter

  ti kar prjavli krtača, še vsen vela, d si luzer, no…

 • sončnica

  …koga so pa do zdaj odkrili??…kućana??…..

 • Fogglof Tunnek

  sdSSofci poskušajo še z zadnjim napadom ohraniti svoj obstoj, ampak ne bo vam uspelo…. Gotovi ste nazi barabe !!!… Naj vam Brad Pitt vreže svastiko na čelo !!!

 • sprehajalec

  NovaTV, predlagam da se skoncentrirate na novice povezane z genocidom nad slovenskim Narodom v prvih mesecih po kapitulaciji Tretjega Rajha. Grobišč je veliko, ljudi je treba izobraziti, saj o tem nič ne vedo in so bili podvrženi 70 letni indoktrinaciji v zvezi s tem vprašanjem, Rudnik Pečovnik, Lancovo, Toško čelo itd.

  Za podnebne spremembe, pa korporacije itd. je plačana množica ljudi iz proračuna pa od Soroša, da se s tem ukvarjajo. Najdite torej alternativno tržno nišo za bralce in komentatorje, kar vam v večini že uspeva, to je treba priznati…..

  Tiste tri provokatorčke iz levičarskih organizacij in strank pa pustite, saj se na ta način razkriva vsa beda njihove ideologije in načina razmišljanja. Sami po sebi so reklama za Novo.

 • Peter

  tumpek, ne prepevaš več domobranskih pesmi? si spet prešaltal? to pa ne zgleda preveč resn, no…

 • von Rhein

  Nasprotniki Nove 24,dežurni kritiki in ostali nergači. Ne spreglejte,da ta medij nima dovolj sredstev za vzdrževanje pisunov tipa Karba.Ta medij ne more forsirati pisunov v prve vrste poročanja ob času dnevnih novic,niti v oddajo Odmevi.Nova ne more svojim novinarjem zagotoviti napredovanja na kakšno delovno mesto v banki,v upravnem odboru dobre firme ali mogoče kasneje celo v diplomaciji.
  Velik uspeh bo že to,da pridejo mnogi,ki imajo željo vpogleda za kulise banditske politike in se jim počasi začnejo odpirati oči.

  • Fogglof Tunnek

   Velik uspeh je že to, da Tunek tukaj komentira…da so novice kolko tolko verodostojne.

  • karlina

   MOJ VELIK PODPIS, mimogrede, ODMEVOV več ne gledam, kako ta komunistična mrha , ki jih vodi laze, te kar strese in zmrazi, ko jo vidiš.

 • Peter

  zdaj bo tumpek dal v iberture, hihihi, no. sam glejte…je že živćan.

 • Fogglof Tunnek

  “Televizija Nova24TV že eno leto drzno razkriva strice in nečake, ki nam vladajo iz ozadja”… A res?

  Tudi Tunek odkriva hčerke in žene iz ozadja… Popolna družina… državni sekretar Andrej Šircelj in njegova žena Mojca Šircelj, predsednica nadzornega sveta Elektra Slovenija leta 2013. Mojca je za novega direktorja Elektra Slovenija nepričakovano imenovala člana SDS Vitoslava Türka, potem ko je na sporen način odstavila prejšnjega direktorja Milana Jevšenaka. Türka je pred tem SDS-ova koalicija poskušala postaviti na čelo Agencije za upravljanje kapitalskih naložb, a se to manjšim koalicijskim partnericam tedaj ni zdelo higienično. Tudi v SOD je vlada v nadzorni svet imenovala Martina Bratanića, sodelafca ministra Andreja Vizjaka, in izolskega svetnika iz stranke SDS Radivoja Nardina.

  • Olga

   Vi že veste…..

 • Krtača17

  Desni medij ki bi brez parih komentatorjev že zdavnaj crknil. Če bi brali samo desne komentatorje, dalj od hi pa pa haha ne bi prišli. Mogoče uspejo skup spravt še kakšne primitivne dvozložne povedi. To je pa tudi vse. Desnim fašistom so šteti dnevi.

  • von Rhein

   In kdo te dneve šteje? Pa sploh,kdo so desni fašisti?

   • Krtača17

    Tržišče

    • von Rhein

     Boljšji trg še ni tržišče.

     • Krtača17

      To maš pa verjetno še celo prav.Ampak da tako podcenjuješ Slovenijo….?

    • Ruggedplant

     Ob največjem odstotku državnega kapitala v gospodarstvu in hkrati najnižjem tujega, si drzneš ti v slovenistanu govoriti o trgu? Da niti ne omenjam dejstva, da F21 s svojim omrežjem udbovskih firm obvladuje praktično tričetrt mainstream medijev, ki se razlikujejo le po imenih – kar preveri lastniške strukture in glavne oglaševalce pri raznih Delih, Večerih in podobni kanalizaciji.
     No, Pyongyang nacionalka pa je v režimski lasti kar s 100% deležem.

     • Krtača17

      A tebe kot pravega patriota pa skrbi nacionalna tv. Verjetno bi jo že včeraj zaprl? Še eno podvprašanje če te že kaj moti na rtv – če imaš pri mercedezu zlizane gume, a ti avto odpelješ na odpad? Po tvoji logiki bi rekel da ja. Nova si je pa sama izbrala da bo komercialna tv, torej naj tako tudi živi…

     • Ruggedplant

      Tako je, kot domoljuba me pe kako skrbi, če je nacionalka namenjena praktično vsemu razen dobrobiti naroda – lastnega kajpak. Sicer pa me smer v katero gre (opcija kateri vdano službuje že desetletja) niti najmanj ne čudi glede na nedotakljiv statut in posledični monopol, tako kot me ne čudi nedelovanje pravosodnega sistema, ko pa so tisti, ki bi morali nositi največjo odgovornost, praktično razrešeni kakršnekoli odgovornosti za svoja dejanja. In tako je, vsled zapisanega, bi jo že včeraj zaprl, na sodišče pa poklical prav vse lažnive novinarje in urednike, ki so sodelovali v katerikoli javno lansirani laži, manipulaciji ali aferi, ki je pomembno vplivala na politično oziroma gospodarsko situacijo Slovenije. To ne pomeni, da menim, da nacionalke ne potrebujemo, ampak da nacionalke TAKŠNA KOT JE ne potrebujemo, saj naredi precej več škode kot koristi. In tako bo vse dokler ima v njej glavno besedo politika in ne stroka. To velja tudi za državne banke, podjetja in agencije, ki so vse po vrsti izredno neučinkovite izključno zato, ker za uspešnost njihovega delovanja ni odgovoren privaten lastnik, ampak se odgovornost porazdeli na vse državljane. Če si tajkuni že tako želijo svojih medijev, naj si jih tudi plačajo in zanje odgovarjajo z lastnim kapitalom, da pa bom poslušal komunistične manipulacije in partizanske pravljice za lahko noč za svoj LASTEN denar? Ne hvala. Med 100 najbogatejšimi Slovenci so skorajda vsi po vrsti tako ali drugače poslovno povezani s Kučanovim klanom F21, torej imajo več kot zadosti kapitala, da bi si kupili medijske hiše preko katerih bi skušali še naprej prati možgane slovencljem, a le zakaj bi to naredili z “lastnim” denarjem in tvegali bankrot (kot npr. Delo, če ne bi bilo državnega interesa, da do prodaje tujcu ne pride), če pa lahko vso to umazano delo za njih naredi nacionalka, pop, siol, večer, dnevnik, delo, ciciban za naš lasten denar?

  • Fogglof Tunnek

   Na NovaTV so samo tri teme… komunajzerji, islamisti in poveličevaneje Ivana Janeza Velikega.

   • joze

    Prizgati jim je potrebno svecko.

   • karlina

    na levih pa poveličevanje murgeljskega palčka in zagovarjanje migrantov, kar je pa OČITNA RAZLIKA KAJNE

 • Peter

  Vidim, da se krtača pritožuje nad nivojem komentiranja.
  In da trdi, da levičarji gor držijo ultra desni portal.
  Krtača 17, najlepše se ti zahvaljujem za podporo portalu in za klikanje. V upanju, da portala ne boš zapustil, te toplo pozdravljam, hihihi, no.

 • Peter

  Sem pa presenečen, krtača 17, ker si uspel sestaviti skupaj nekaj besed, več kot ponavadi, priden, piškotek, in to brez omenjanja jajca janše ipd.
  Bo še kaj iz tebe, no.

  • von Rhein

   Ko vidim avatar Krtača 17 se spomnim neke stare krtače pri sorodnikih na kmatih.Svoje dni je služila ribanju desk v tim.hiši (nekoč je bila to kmečka dnevna),po izrabi pa je ležala na izhodu iz hleva.Stric je z njo odstranil gnoj,ki se je nabral na škornjih,ko je hodil po štali.

   • Krtača17

    No saj počasi boš dojel zakaj je krtača in kaj dela krtača, tudi na tem portalu.

 • Peter

  tumpek, poklič na pomoč še neki svojih klovnov, ne sfolgate, no…

 • Fogglof Tunnek

  Kaj je resnica in kakšen je njen pomen v današnjem medijskem svetu, kjer fse bolj prevladujejo zgolj mnenja in tudi laži oziroma nepreverjene informacije, ki so namenjene hujskaštvu in podpihovanju sovražnega govora. Za fsem tem stoji jasna desničarska politična agenda, ki danes niti ne skriva več svojih resničnih namenof… Samo poglejte NovoTV…fsk dan nove laži, laži, laži, laži, laži !!!… Desna logika…večkrat ponovi laž, da postane resnica !!!

  • indijanka

   Tunnek, za srce ni dobro, da se tok razburjaš. A si mazohist ..glede na povedano? Bodi trden, ne vdajaj se nasladi, srce in duša trpita. Dvigni glavo in odidi.

   • Peter

    Dvigni glavo in odidi.
    Če bi bil pameten, bi ta modri nasvet upošteval.
    Če bi bil pameten, sploh ne bi prišel sem smetit….no.

 • Peter

  Kaj je zdaj, krtača 17? V živo si, pa nič od tebe, no?
  Daj spusti saj kakšen hihi al pa hehe od sebe, no, če si upaš seveda…

 • Peter

  tumpek, lepo si se naučil.
  zdaj pa zamenjaj levo z desno, novo s hanzi, pa smo spet tam, no.
  Sem pa vesel, da vsak dan težiš tudi vsem levim medijem in jih spodbujaš k temu, da pišejo resnico, ker si s tem res en najvećih carova na portalima, člouk, ki se zavzema za resnico, no…hihihi, butl.

 • Peter

  Aha, očitno je krtača mnenja, da je tukaj zato, da čisti gnoj.
  Zdaj, glede na tvoje dojemanje gnoja in smrada, bom rekel takole: kljub tvoji prisotnosti ni gnoja in smradu tukaj nič manj.
  Ti pa po vsem tem neuspešnem čiščenju smrdiš, hihi.
  Lahko iz tega potegneš kakšen zaključek ali boš še vedno tu, no?

  • Krtača17

   Še en ki mu je potegnil. Ja končno….

  • stajerc5

   Pa kak nebi smrdel, ce si pa tunek svojo rit z krtaco brise…

 • Peter

  Jp, men je potegnil.
  Teb pa mogoče še bo…smrdiš pa še vseen, hihi…no.
  Sam še to mi ni jasn, a si 17 let star al si rojen 2017, no?

  • Krtača17

   Več gnoja, bolj smrdi. Manj svinjajte, manj krtače….

   • Viktorh

    Saj sem ti napisal, da se nehaj namakati v mlaki za štalo skupaj s svojimi svinjami.

 • Peter

  OK, krtača 17 z nickom sva razčistila. Pa pojdiva k komentarjem.
  Kakšni in kateri argumenti stojijo za tem tvojim komentarjem pod člankom
  “Televizija Nova24TV že eno leto drzno razkriva strice in nečake, ki nam vladajo iz ozadja”..

  Nova24, živ dokaz desne lažnjive greznice. Bolj nizko se ne da. Bravo

  (btw, naslednjič poskusi z “lažnive” se vsaj jezikoslovci ne bodo ukvarjali s tabo, no)

  • indijanka

   Če bi želel bližje resnici, bi se moral s Krtačo1 pogovarjat. A veš kok telefonov je vmes.

 • hle

  Če želiš vsaj približno razbrati resnico moraš danes o isti temi prebrati članek na kurah ali hanzi tv ter na novi in potem to deliti z 2 edino kar kot gledalec moram pohvalit pri novi pa je da imajo najmanj reklam kar za samo hišo najbrž ni najbolje no ja po drugi strani pa je njihov celotni program reklama

 • Krtača17

  A zdaj je pa zmanjkal argumentov, sledijo besede pobrane iz konteksta, laži -peter, ter preganjanje komentatorjev – indijanka. Res greznica, bo treba večjo krtačo vklopt.

 • Peter

  Laži in preganjanje komentatorjev?
  Lepo te vprašam, kaj misliš o komentarju, ti pa tkole, no…

  btw, ti se maš za komentatorja, hihihi, no…

 • stajerc5

  Baje je bil krataca nadpovprecno inteligenten v OS in je preskocil par razredov. V cetrtem so ga vrgli iz sole, potem ga pa nobena ni vec hotela sprejeti. Verjetno zaradi neverjetnega IQ-ja…

  • Peter

   17 je pol ajkju, al kva, no?

   • stajerc5

    Po njihovem je to povprecje leve sredine, nje?

 • Peter

  Oho, v dokaznem postopku so se pojavila nova dejstva:

  Da se razumeva, prvi s primitivnostjo začnete vi na tem portalu. Meni ne
  ostane drugega kot da vam to vašo primitivnost vrnem. Popravi nivo, pa
  ga bom tudi jaz.

  Hm, krtača 17, kdaj si nazadnje prispeval konstruktiven komentar na to stran, no?
  Sprejmem tudi reklamo za Bronhi, če si jo kdaj pripelil, no…

 • Peter

  Zdaj ves besno prijavlja speme, ker mu drugega, revežu ne ostane.
  krtača, ta nivo ni dovolj visok zate, je preveč primitiven?

  • stajerc5

   Mogoce bo prisel nazaj kot tunek?

   • Peter

    tumpek mi zgleda neki zmatran, se mu nč ne lub odkar je tukej prepeval domobransko himno, hihi, no.

    • stajerc5

     Hehe, sem opazil, da psiholosko niso ravno pripravljeni na nizke zadetke, taksne ki jih sicer sami non-stop posiljajo.
     Dobro si jih zmlel!!!

     • Peter

      Ja, v bistvu smo preveč fair z njimi, na njihove bedne in nizke provokacije skušamo odgovarjati z argumenti…

     • stajerc5

      Tako je. Tu in tam tudi meni uide kaksna pod pas, ampak za razliko, da rdecke komaj najdejo kasno nad njim. Taksni so, kaj ces, dedna oz. ze prav genetska deformacija, skozi dolgih vec kot 75 let.

 • Peter

  Eh, tud reklame za Bronhi ni…lakše se diše, krtača, brez takih nergačev brez vzroka, kot si ti…
  pa jutri spet vleti, da boš malo spet dvignil nivo s tiste naše primitivnosti, ki nam jo tako rad vračaš.
  Vilkomen, no…

  • stajerc5

   Pri nas bi rekli: Gotof je!

 • sončnica
  • Vrhovni sodnik

   Edino pravilno, kje smo pa mi, cmerko premišljuje al kaj, že kdaj bi se moral priključiti Višegrajski skupini

   • Peter

    Ko je bil za to čas, smo mi odklonili. Zdaj nas pa oni ne marajo več, no.

 • Vrhovni sodnik

  Kje smo pa mi omenjeni, a sem kaj spregledal, tud besede ni o opravičilu zaradi portala, to ni pošten odnos do javnosti.

 • Peter

  Sončenca, slišim, da rad obsojaš graničarje ubijanja.
  Sam sem bil graničar, malo manj kot eno leto.
  Bova kakšno rekla na to temo, ali boš spet nekaj na splošno nabijala v smislu naši/vaši blablabla, no?

 • Peter

  Kaj bo slovenska politika ukrenila v zvezi z nečim?
  Kako naj mi to tukaj vemo, draga sončenca. Slovenska politika je trenutno SMC + stranke koalicije, ki imajo v rokah parlament in medije, večino, razen Nove in nekaj drugih.
  Se ti ne zdi, da si svoj “komentar” naslovila na napačen naslov, no?

 • Peter

  In če si dovolim malo špekuliranja, tudi če bi opozicija karkoli predlagala, bi bila v parlamentu povožena, v medijih pa obtožena metanja polen pod noge odlični vladi, razdvajanja naroda in podobno.
  Torej?

  • stajerc5

   In potem vse tiho je bilo…

   • Peter

    Kot vedno…nabijajo svoje fraze, ko se soočijo z drugim mnenjem, izginejo.
    In to levosučni, ki se povsod ocenjujejo za cvet inteligence slo naroda, no…

 • tramal

  Čestitam vam na novi in želim še naprej vaš pogum in resnico ki je v komunističnih TV in časopisih ni.

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ

 • KIKI

  Čestitam Vam vsem za pogum, za odkrito besedo,
  za odlične članke, za resnico, ki jo mi, slovenski narod
  potrebujemo bolj kot kruh!
  Hvala za trud!

 • seniorka

  Po daljši prekinitvi spet lahko spremljam vaš TV. Rada gledam vaše oddaje, posebno hobotnico. Iskrene čestitke vam vsem skupaj!

 • Igor Kavalar

  Vse najboljše ;)

 • renee

  Vaš trud bo prej ko slej poplačan ! Hvala Nova pa tako naprej!Complimenti!!!
  Edino kar pogrešam je moderatorja ,da mal očisti nesnago ,ki se je nabrala na portalu.

 • Ana Job

  Iskrene čestitke, s srcem smo z vami! ❤️

 • karlina

  Iskrene čestitke za vas in tudi za nas, ker brez nas tudi vi ne bi bili tako uspešni kajne. Le še tako naprej z vsemi močmi in ne se bati tistih , ki vas zatirajo in o vas lezejo. Pa prosim dobrega moderatorja, da pobriše levičarki gnoj, lepo prosim.

 • piko8

  Samo tako naprej Nova 24 tv odlični ste, dobro delate in ste slišani !!! Hvala vam !

 • Olga

  Sinoči ste se zelo simpaticno predstavili! Čestitke vsem in pogumno naprej!

 • Nata

  https://www.youtube.com/watch?v=EEW97iDBhG4
  Tole je za vašo obletnico. Muzika !!
  Ostalo je pa spodaj lepo napisano.

 • nevtrino

  Čestitke, pa čimveč tega: “Nič več ne more ostati skrito, ker objavimo, kar drugi skrivajo.”

 • 022

  Že prav ,da poveste resnico kaj počnejo leve stranke in njeno posamezniki iz ozadja,prav pa bi bilo ,da bi pogledali resnici v oči tudi iz desne perspektive,ki je z vaše strani nedotakljiva kar je povsem razumljivo.nisem privrženec nobene stranke,toliko v vednost.Pa čestitam tudi jaz.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!