To je 11-letni Hans?

Foto: Facebook

Že več mesecev se predsednik vlade Miro Cerar zgraža nad “hujskaštvom” in “nehumanostjo” tistih Slovencev in Slovenk, ki so do sprejemanja migrantov, kar tako vse povprek, zadržani. Očita jim “neutemeljen strah” in vedno znova poudarja, da vlada “obvladuje migrantski tok”. Medtem pa “11-letni migranti”, ki so videti stari najmanj 30 let, s ponarejenimi dokumenti vstopajo na območje EU.

“Če kdo še vedno ne razume, zakaj umirajo ljudje po vsej EU in kaj Cerarjeva vlada v resnici uvaža”, je pod očitno ponarejeno osebno izkaznico nekega 11- letnega Afganistanca, po imenu Hans, zapisal poslanec SDS Branko Grims na svojem Facebook profilu.

Kot pravi, navaja šolski primer “ubogega 11-letnega begunca”, pri katerem lahko “navedejo karkoli in dobijo levičarske medije ter na račun davkoplačevalcev odvetnike, azil, denar, službo, zdravstvo, šole, socialo, stanovanje”. 

Ubogi mladoletniki brez spremstva
Med komentarji pod objavo pa pikre, vendar tehtne pripombe Slovencev in Slovenk, ki se čudijo (najmanj) naivnosti vladajoče koalicije.

“Še en znanstvenik … bo obogatil Evropo ….naši vratovi pa brez glav…”
“Ubogi mladoletniki brez spremstva.”
“Koliko dobi otroških dodatkov?”

Kdo preverja dokumente in dejansko starost prišlekov?
Branko Grims med komentarji odgovarja, da “samo nekaj držav EU dela dejanske medicinske preiskave o starosti migrantov “mladoletnikov”. Cerarjeva vlada seveda ne, kajti za levičarje je to poseg v človekove pravice. O tem, kaj je za radikalni islam Taqhija in kaj Tawrija, nočejo niti slišati”. 

O tem, kako bi bilo potrebno rešiti problem migracij pa: “Moj predlog je bil pospešeno sodelovanje in vključitev v Višegrajsko skupino, ter o migrantih referendum”, zapiše Grims in doda, da je vladajoča koalicija te predloge zavrnila.

V. V.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!