Twitter zmlel soočenje na RTV SLO: “Zadnje soočenje je sramota za vas, za nas, za demokracijo pa velika krivica”

Foto: STA

V četrtek so državljani Slovenije ob osmi uri zvečer pred malimi ekrani pričakovali pošteno zadnje soočenje na nacionalni televiziji, da bi se lažje odločili, komu bodo izkazali zaupanje, a dobili so vse prej kot to in vsak, ki je spremljal “gostilniško debato”, je bil več kot razočaran. Soočenje so zaznamovali laganje, prikrivanje, podtikanje, nepravične minutaže in vsebinsko revna vprašanja, ki verjetno ne bodo pomagala neopredeljenim volivcem, ampak kvečjemu zbila volilno udeležbo za kar nekaj odstotkov.

Na Twitterju so se zvrstile le kritike, kot so “izrazito slabo soočenje”, “soočenje, ki je doseglo dno”, “razočaran na kvadrat”, “ena sama gonja proti @JJansaSDS in ničesar o ključnih vprašanjih za prihodnost”. Spodnji komentarji povedo vse:

A. G.

 

 

 

 • Franc Šink

  RTV ne gledam več in nikoli več je ne bom.Tudi sinoči jo nisem.

  • dob

   Ne gledaš RTV-ja?
   Potem pa precej izgubljaš. Ne veš nekaj pomembnih življenjskih resnic.

   Recimo te, da je družina Gonzales izgubila očeta, otroci in mati pa ostanejo
   sami na ogromnem posestvu, kjer morajo delati od jutra do mraka, če hočejo preživeti, saj je družinska posest preobremenjena z dolgovi.
   Mati se zato znova poroči, tokrat z bogatim rančerjem Rodrigom, ki v 57-tem nadaljevanju 7. sezone pade s konja in si usodno poškoduje genitalije pri padcu, zato se da operirat!

   Postane ženska, medtem ko je njegova mlada žena že noseča! Ker je zdaj bodoči oče ženska, postane ljubosumna in želi biti on-a mati svojem lastnem otroku.
   Zato počaka do rojstva sina, podkupi zdravnika, da zastrupi mater in tako Rodrigo prevzame celotno haziendo, vendar ne kot gospodar – ampak kot gospodinja! Poleg tega pa naredi filane paprike dost bolš kot pa mrtva žena.
   Na koncu se razkrije, da je ded Don Antonio y Gonzales Moedrendorfer Von Muki sam svoja mama in da je bil posvojen.

   Ampak brez RTV-ja ti tega ne moreš vedeti. Zato ti priporočam, da se priklopiš nazaj na slovensko narodno zavest, da ti ne bi kaj pomembnega ušlo.

   • Franc Šink

    Res sem počaščen. Hvala za to repliko. Boljše je prebrati nekaj takega kot pa gledati RTV.

   • tasilo

    hahaha … dob … legenda … vrhunska dispozicija in še boljša ekspozicija … nasmejal si me do solza … hvala!

    • dob

     hehe…. hvala tasilo.
     Ni lepšega, kot v teh časih koga spraviti v smeh :))

   • Marjan

    Tebi tudi zdravila ne pomagajo več. Ostali pacienti tukaj pa ti še dajejo všečke. Portal norcev!

    • dob

     Tam kjer si ti je najbrž dolgcajt, da skoz visiš tu.

 • Steiermark

  Rdeča septična jama, polna najhujših rdečih virusov kuge, je bruhala svoj gnoj po poštenih in zavezanih Slovencem in Sloveniji ter poštenjakih! Gnoj rdeči!

 • antimur

  Pa kljub temu je Janša pokazal in dokazal tem levaškim predsednikom strank, da so navaden, nesposoben in izredno pokvarjen del državljanov, ki jih je potrebno za vsako ceno poslati v zgodovino, večino pa še prej na terapijo na Dob, z novinarjema na čelu.

 • janez.pokoncni

  Še nekaj zelo zanimivega!!!

  “Naredil sem analizo kandidatov po stalnem bivališču! GRE ZA VELIK POLITIČNI NATEG @StrankaLMS ? Občina Kamnik bo imela 5 mandatov! Osrednja Slovenija se dodatne 3 na račun MB, MS,CE,…(stalno bivalisce izvoljenih) ”

  https://twitter.com/KanglerFranc/status/1002459223584858113

 • bad brains

  V sredo na Siolu, včeraj na RTV. Eno samo bevskanje proti Janši. Na Siolu so večino kandidatov pradstavili kot glasbenike, športnike, itd…Janšo pa so pozdravili s Patrijo. Upam na zmago desnice.

 • marica

  Janša je spet dokazal da dela za tujce. Zdaj se je prodal madžarom. Ta tip nima nobene hrbtenice.

  • Roman

   nimaš pojma kaj pišeš,ker ne poznaš zadeve!

   • dob

    marica ma kurca v riti in ne more dihat.
    brez kisika v glavi ne more bit pametna.

    • pajot

     mi smo včasih rekli marica od mojga qurca glavica….

     • dob

      Mi smo rekli pa Ivica, na mom kurcu glivica!
      Pol smo šli v slaščičarno na Delpinovi po piškotke. Čarovnica nam jih je dala!

   • žogica

    Pa še kako prav vam je napisala marica in zelo dobro pozna zadeve, očitno vam je stopila na krvavi žulj! Prodali ste se Madžarosom…., bljek!

  • Jan Kovalski

   Prodal Madžarom??? A ni ta vlada tista, ki se hvali, da bodo Madžari prispevali 200 milijonov za drugi tir. Kdo se torej prodaja?

   • Krtača 20

    S tem poslom si Madžarska rihta cenejši pretovor preko luke Koper. Če tega posla ne bo, bojo šli pa v Trst pa Reko. Posledično bomanjši zaslužek luke Koper, in ljudi seveda.

    • Jan Kovalski

     Do Trsta je 6 km, do tam se lahko za majhen denar postavi dva tira in imamo takoj DVOTIRNO povezavo: Koper-Trst-Nabrežina-Divača. In še nam ostane en stari tir preko Črnega Kala.
     namesto predrage povezave Koper Divača z 20,5 km tunelov.

 • antimur

  Na hanzi TV, parlamentarni program, pa še zadnji poiskusi z levaškimi barabami kot je Cerar, Möderndorfer in podobna kučanistična golazen, zlivanje gnojnice po SDS in samohvala. Ti so bolj hudobni kot najhujša zver, predvsem pa tako neumni in nesposobni, da človek dvomi, da so si takšni kreteni sami sposobni obrisati rit.

 • Franjo Trojner

  V veliki stiski so bili letos snovalci predvolilnih srečanj v prav vseh dominatnih, levici servilnih medijih.
  Njijova naloga je bila, da nespodoben, nesposoben sestopljen levi vladni luzerski trio v sestavi Cerar, Židan, Rjavec prikažejo, kot bodoče rešitelje Slovenije, kar je misja nemogoče in je bilo že v štartu obsojeno na propad.
  Upam, da vam je sedaj jasno, da je bil edini in glavni cilj levici servilnih medijev zameglevanje dejstev in s tem poizkus preprečitve tekmovanja različnih volilnih programov med seboj, s ciljem, da se volilcem z nejasno situacijo oteži izbrati zmagovit volilni program, stranko.
  Kaj te lahko pokažejo sestopljene luzerske stranke koalicije v sestavi SMC, SD in DESUS razen nesposobnosti in afer ter škandalov, ki so trajno zaznamovali njihov mandat, njihovo vladanje? Še cepec njihovih laži ne bi več kupil!
  Kakšna razlika te je med luzerskim triom Cerar, Židan, Rjavec ali novim luzerskim triom Cerar, Židan, Šarec??? Edina nepomembna razlika je, da je klovna Rjavca zamenjal komedijant Šarec.
  Res že prav butasta je vsa ta propaganda dominatnih medijev, ki se pred volitvami na vse pretege trudijo nedavno sestopljene luzerje volilcem prodati, kot rešitev, ko pa prav vsak, tudi povprečen um ve, da so ravno ti isti luzerji del problema.
  Levica na oblasti je zajebala še tisto, kar se je do nedavnega zdelo, da se zajebati ne da, predvsem pa so zajebali lasten narod, ki se zaradi slabih razmer doma pospešeno seli v tujino. In narod naj zdaj nasede lažnivi levičarski propagandi in sladkim bededam sestopljenega luzerskega tria Cerar, Židan, Rjavec, kako bo zdaj vse drugače.
  V nedeljo bodo volilci politiki trem luzerjem v sestavi Cerar, Židan, Rjavec rekli odločen NE. Veseli me tudi, da so volilci končno prepoznali prevaro levice z podtaknjenimi tako imenovanimi novimi obrazi. Tudi novemu podtaknjencu komedijantu Šarcu podpora volilcev strmo pada, kar predstavlja pravi šok in poraz dominantnih levici vdanih medijev, ki so Šarca brezsramno favorizirali že v predsedniški tekmi in fanatično nadeljevali še v tekmi za vstop v parlament in s tem sestavi, vodenju vlade.
  Samovšečnemu tipu se je čisto obrnilo, on še danes misli, da bo on Šarec predsednik vlade, a ni to že prvi konkretni znak šizofrenije???

 • Jan Kovalski

  To soočenje, sem si ga pravkar pogledal na Youtubu, je še ena velika sramota za RTV. Ob vseh problemih, ki jih ima Slovenija, od 5 milijardne bančne luknje do migrantske invazije, sta RTV voditelja , kar 45 minut namenila včerajšnjem politično motiviranemu t.i. shodu proti politiki sovraštva. Torej skoraj polovico oddaje sta namenila tematiki, ki je tudi skozi to oddajo pokazala, da je bil glavni namen shoda diskreditacija stranke SDS tik pred volitvami.
  Se je pa zato oddaja zaključila skoraj sanjsko. Požar je nastavil mino Šarcu, ta se je hotel izvleči z lažjo, Janša pa je prižgal vžigalno vrvico in demontiral Šarca.

  • Lustrator

   Podpis. Genialno sta jim uničila dobro zrežirano predstavo za maloumne pionirčke.

 • Poštenje velja

  JANŠA !!!

  PRVA NALOGA NAJ TI BO UKINIT JAVNO RTV IN JO POSTAVIT NA NOVIH TEMELJI!

  STRANKARSKO NEODVISNO IN POŠTENO.

  • Domus Lubus

   Narediti jo takšno, kot je Nova 24.

   • učko

    LOL

   • Olga2345

    Bolje, da damo Novi denar od Hanzi…Sin ga bolj zasluži!

    • žogica

     Vi si kar financirajte Novo, večjega gnoja pa res ni, kot je NovaTV!

     • tohuvabohu

      A se ti pujsika najraje valjaš po gnoju?

     • dob

      Vidim da si rad na gnoju.

  • dob

   Stranka, ki bo imela namen resno vladati in vzpostaviti Demokracijo v Sloveniji, se bo najprej lotila postavljanja normalnega pravnega reda in normalnih pravnih norm v državi.
   Če ni pravnega reda – ni države!

   Vse drugo bo sledilo samo od sebe, čim bomo imeli pravni red, normalna sodišča ter tožilstvo. Ampak brez urejenega pravnega reda – se ne bo nič spremenilo!

   Do sedaj je nastanek pravnega reda v Sloveniji sabotiral milan kučan.
   In ga bo zato poskušal sabotirati še naprej, ker njemu je to jasno, da je pravni red začetek naše države in konec njegove. Njemu je jasno, kar mnogim našim strankam (če sploh kateri, ampak to bomo še videli!) ni, ali pa ne dovolj.
   Zato bomo takoj videli česa se bo naprej lotil tisti, ki bo sestavljal vlado.
   Če se ne bo najprej lotil pravnega sistema, bo zame to pomenilo da niso resni in bo to bye bye država. Potem je vseeno kdo vlada, ker vlada kučan.

   Navijam za Janšo in Požarja.
   In za Lucijo Šikovec Ušaj kot ministrico za pravosodje!

 • Krtača 20

  Tistile kliki po forumih in plačani študentski sđs komentatorji vam desnim na volitvah ne bojo nič pomagal.

  • učko

   Teb po volitvah pa na kratki rok tablete bodo pomagale, ne skrbi preveč !

 • Čistilec greznice

  Kako prozorni so tile Berganti,Žnidaršike,Mojce Širok in druge moškinje.Nisem mislil,da bom šel v nedeljo volit,škoda časa,po tej greznici včeraj,pa grem,ker norca se pa iz mene ne bo delal noben novinarček

 • montyamp

  RTV-HANZA-KURBENHAUS , cenzura-laži-hipokrizija-presstitucija na položnice

 • montyamp

  Imamo državo ki crkuje na obroke in to zaradi oblasti , ki je gnezdila v udbovsko ovaduških razmerah .
  Murglosrbijo na odpad , živela Slovenija .

 • Jan Kovalski

  Samo en primer
  MAGNA
  Na vsak način so jo hoteli postaviti na rodovitna polja, ker jim je to omogočilo, da so na lahek in poceni način prišli do zemljišč, pod grožnjo, če kmetje ne bodo hoteli prodati za cca 10€ kv. meter, jih bodo razlastili. Kdo od nas lahko kupi gradbeno zemljišče za tako ceno in na njem postavi hišo? Niso hoteli postaviti Magno v Kidričevem, kjer je degradirano industrijsko opuščeno zemljišče z vso komunalo in komunikacijami. Tam bi bili ob možnost kupiti poceni zemljišče od kmetov.
  Popolnoma protizakonito so to Magno postavili na vodovarstveno zemljišče kjer se po vsej znani zakonodaji ne sme postavljati industrijskih objektov. IN, malo kdo ve, da zato še zdaj nimajo okoljevarstvenega dovoljenja in prav lahko se zgodi, da bomo dobili še ene Stožice, nedokončan spomenik Cerarjevi norosti.
  Cerarjeva vlada je dala Magni 50 milijonov subvencije, Magna pa se je morala obvezati, da bo do leta 2022 zaposlila 400 delavcev. Do tega leta jih bo imela lahko zaposlenih znatno manj. Torej 125.000 € za eno delovno mesto!!!!!!! Po letu 2025 bo imela Magna proste roke in bo lahko zapustila ta projekt in odšla drugam!!!! In, mogoče se še kdo spomni, da so od začetka obljubljali najprej 4000 pozneje pa 3000 delovnih mest! Zdaj priznavajo, da jih bo največ 400.
  Samo ta tema je bila veliko bolj pomembna za prvih 45 minut včerajšnjega soočenja, kje je še kakšna korupcija v javnem zdravstvu in ostalo, vendar javna RTV se je odločila za skrajno ideološko obarvano temo, ki je imela edini namen diskreditacijo stranke SDS, tri dni pred volitvami.
  Zamislite se za kaj plačujete vsak mesec za to televizijo?

  • Mojca pokraculja

   Zamisliti se jetreba koliko so akterji tega projekta cerar&co pobasali v svoj žep? Za delavca 125.000 x namanj 5, kakor je razmerje med placami?

   • Jan Kovalski

    Če bi si Janševa vlada privoščila Magno bi že imeli proces na sodišču!

    • Mojca pokraculja

     Quod licet Iovi non licet bovi.
     Oblast je samo njihova, njim pripada ze od 45. dalje v socializmu in komunizmu. Od 91 dalje v fake demokraciji. Ampak zakoni naj bi bili za vse enaki. Naj zacnejo soditi v imenu zakona in v vsako razpravno dvorano dajo ta napis. Tako je npr. v Italiji… La lege e uguale per tutti!

     • Hun

      Tusi, Hoferji, Lidli, Merkatorji…so na rodovitni zemlji pa noben nc o tem

     • Aton

      Žal. Toda zrasli so v urbanem okolju, kar je manj hudo od postavitve umazane industrije sredi kmetijskih zemljišč!

     • Hun

      Urbano okolje niso kmetijska zemljisca

     • Mojca pokraculja

      Pa kva pol, če je še magna ! Vsi ste pokasiral, zakaj ne bi še cmero. To maš pa prou!

 • Olga2345

  Očistiti je treba Avgijev hlev, ki ga prisilno plačuje vsak državljan, ki uporablja elektriko!??? Presstituti naj gredo tudi na plačilno listo Murgel, za katere delajo in tam odprejo še svoj kuplaraj!

  • pupa

   Potreben nam je en razsoden človek , ki nas bo popeljal na referendum proti plačevanju take štale kot jo predstavlja RTV SLOVENIJA. Koliko časa še nam je potrebno , da se upremo mafiji take in drugačne sorte. Nihče nima pravice manipulirat z državljani na račun mojega električnega števca.

 • Olga2345

  Včeraj sta skorumpiranca Janković in Erjavec izkoristila za svojo umazano kampanjo Dragića, ki s trdim in poštenim delom služi svoj kruh! Sramota!

  • Jan Kovalski

   Kje?

   • Olga2345

    Na POP… srečanje ob pijači…

 • garfi

  SPOROČILO NEOPREDELJENIM
  udbomafijske “leve” stranke imajo polne gobce boja proti nestrpnosti, proti sovražnemu govoru, proti sovraštvu, proti izključevanju itd itd
  sami pa počnejo vse našteto že 25. let še posebno proti JAnezu JAnši-SDS
  3. JUNIJA NAJ GRE prvorazredna RDEČA BURŽUAZIJA NAZAJ V PRVI RAZRED DEMOKRACIJE !!!
  BANDITI IZKLJUČEVALSKI SO šarec-sd-smc-desus-bratušek-l
  VSI NA VOLITVE IN PODPRIMO SDS….sls, nsi, Požarja, Dobovška….

 • dob

  Vedno sem govoril:
  daj komunistu svinčnik in papir, daj mu možnost da se izraža, pa se bo sam zaklal – z lastnimi besedami!

  Veličastnost puhlosti tako najlepše pride do izraza.

 • Artur

  Pa temu bi se lahko reklo kolikor tolikšno soočenje “žebljico na glavico” brez sprenevedanja politikantstva in oportunizma, kot se to počne z leve in desne . Janša pazi se, če se boš še naprej tako medlo opredeljeval do migrantske problematike in še naprej z levo roko zamahnil glede včerajšnjih in bodočih zborovanj multikulti Šamijevih zblojencev potem k vragu vse skup. 30.05.2018 Vroči stol: Četrto predvolilno soočenje
  https://www.youtube.com/watch?v=mYTZ1lusxkQ

 • sanguis sacrum

  no, to soočenje je bilo pa pod vsakršnim nivojem..nestrokovni in nesposobni voditeljici..v bistvu je šlo za napad in diskreditacijo Janše..in favoriziranje levice..tudi shod je bil temu namenjen..no, potem pa še pristransko poročanje v odmevih ..voditeljica Slavka je pri sovražnem govoru omenila samo Cerarja kot butelja, ni pa pokazala transparent ” smrt janšizmu”, ki je bil izpostavljen v javni rtv, ki jo vsi plačujemo…če sedaj ne bo breaking in pa turning pointa, se nam v Sloveniji zelo , ampak zelo slabo piše, ker ne bomo imeli možnosti niti za enega popravnega izpita, kaj šele za šest..

 • garfi

  “soočenje” je udbomafija posvetila organiziranim napadom na SDS in JAneza JAnšo
  za udbomafijske “levico” in njihovo rtv so glavni problemi Slovenije boj proti sovraštvu in financiranje političnih strank to, kar so ustvarili in podtaknili SDS za te volitve
  najpomembnejše teme pa so zmaličili kot vedno z Butalskimi prepiri in tratenjem časa pirata, plačanega vstajnika, lunatika, bratuškove

 • tohuvabohu

  Ni vprašanje, katera stranka bo šla v koalicijo z SDS. Pravo vprašanje je, katera stranka si to zasluži. Prekleto malo jih je.

  • garfi

   sls nsi Dobovšek Požar
   žal tudi klovn šarec

   • tohuvabohu

    Gotovo tudi Kovšca. Problem je v tem, da jih večinoma ne bo v parlamentu.

    • garfi

     ja točno to

     • žogica

      Točno to!

   • Lustrator

    S čim natančno si to zaslužijo SLS, NSi, Dobovšek in Šarec? Je to ironija?

    • garfi

     umetnost mogočega
     preveč je butalcev

 • Pepy

  Ribenčanka, pač – ne se čudit …. zakaj so Gorenjci zbežali …. ! Sicer pa RTV-slo .. BEDA

 • Olga2345

  Če mi ta desni slučajno ne bomo zmagali, bomo pa Vilija Kovačiča angažirali, da bo razveljavil volitve!

 • Olga2345

  Volitve so blizu! Anarhisti spet na delu! Laž, kraja in zloraba!
  Vsi na volitve! Volimo SDS in domoljubno desnico in naredimo red v državi!

 • žogica

  Vsi na volitve in volimo za SLOVENIJO, ne za Madžarose!

  • xtc

   Ti rajš pejt vabit sosedove otroke k “igri v stanovanje” to še najbolj obvladaš dokler ne boš na Dobu med takimi kot si ti.

   • Miro

    RKC je specializirana na otroke

    • Lustrator

     Absolutno. v 30 letih je bila krivda dokazana (še to je vprašljivo) kar trem. Zares grozljiva številka, ni kaj. Še dobro da zunaj Cerkve pedofilije ni.

     • Miro

      ja sami poštenjaki so tam v “breznu zla”….in sami krepostneži….

     • Lustrator

      Izvoli, dokaži nasprotno ali molči. Bi bilo tudi tebi všeč, da bi tebe in celotno tvoje družinsko deblo v vseh medijih okrivil za morilce in pedofile, ker bi se mi pač zdelo, da niste poštenjaki? Razmisli malo kaj pišeš o ostalih in koliko bi ti bilo všeč, če bi bil sam deležen tako umazanih laži in obtožb. Se bo ustavilo pri razmišljanju ali empatiji – ne morem se čisto odločiti kaj vam je komunistom bolj tuje.

     • Miro

      hahaha da niso še tebe tam za zakrstijo…. al kjer se že one to igrajo
      papež je bil verjetno večkrat pijan al pa na koki, ko se je v imenu cerkve opravičeval za nekaj kar farji ne delajo mladim fantkom in punčkam…

     • Lustrator

      Kot sem že rekel – tudi če ne verjameš v Boga, se Mu vsakodnevno zahvaljuj, da vam kristjani nismo podobni, sicer bi si posledice teh besed še kako zapomnil za vse življenje.

     • Miro

      bog ne daj da bi ti bil jaz podoben, tebi in tebi podobnim in tistim z belimi ovratniki

     • Lustrator

      Ne Bog, ampak Tito je tisti, ki ti ne dopusti, da bi postal podoben domoljubom, nematerialistom in demokratom.

     • Miro

      dej pejd psihič poiskat strokovno pomoč če ti že tvoj bog ne more…

   • žogica

    Dob je tvoja in Janezova destinacija, ostalo ti je pa Miro napisal!

  • if

   Voliti Slovenijo, voliti slovensko demokracijo, voliti SDS, voliti JJ, voliti ideje in materializacijo slovenske pomladi voliti ustavo RS “Slovencov porodnico,
   Deželo našo živi Bog, Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom!

   • žogica

    Vas bo Janez v Orbanistan odpeljal, vas je že prodal!

    • if

     Vse bolj se flancate neokomunuisti in migranti z namenom tvoriti komuislamlandijo pod Triglavom.
     Kličem vam “Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom!”

     • žogica

      Mi hočemo Slovenijo, ne Madžarose!

  • Lustrator

   Kakšno Slovenijo neki, ko pa rinete nazaj v Jugoslavijo in zapirate v svoje udbovske zapore vse, ki so imeli karkoli opraviti z osamosvojitvijo izpod rdeče tiranije?

 • xtc

  Dejstvo je,da je zadeva namensko vodena tako,saj levim stvari drsijo iz rok in so vse bolj živčni in sedaj vse bolj jasno kažejo ,da je edini program ,ki ga levica še zmore Ne JJ,tega pa se ljudje počasi prenažirajo,saj ne uspejo ničesar sodno dokazati,le narod obremenjujejo z nepotrebnimi tožbami,ki jih nato počasti narod.Šarec je klavrno propadel in edino kar smo videli je to da so se vsi večinoma zaganjali v JJ ne pa predstavljali programe strank.
  V bistvu se levaki oklepajo slamic one o Orbanu in financiranju,tega kako je bil JJ kaznovan in zaprt zato,kar je zagrešil,do tega kako bi bilo treba invazijo nelegalnežev in poročanje o tem razglasiti za sovražni govor in zadevo skriti pred javnostjo.
  Skratka nič o težavah le ideologija.

 • tramal

  Komunajzerske stranke imajo samo eno točko programa .Biti proti osvoboditelju Janezu Janši.Ne bo vam uspelo komunajzerji ker tu je Slovenija

  • Novakec1

   Že kar nekaj časa ni tu več Slovenije, umi si očke.

 • Artur

  Slo RTV žoharji se izogibajo migrantske problematike kot hudič križa , če pa bi jo že dali v razpravo v soočenjih bi večinoma včeraj prisotnih strankarskih vodjij “mešalo meglo” samo,da jim nebi bilo treba reči bobu bob.

  • žogica

   Na migrante pa Janez stavi, oni mu pa res grejo na roko sedaj pred volitvami !

   • Artur

    Hmmm prej bi rekel,da spet razmišlja o kvotah, kot pred tremi leti, da bo”(bruseljski) volk sit in koza cela”
    Včeraj sem pričakoval od njega, da bo že na začetku udaril po mizi v zvezi s pro migrantskim sranjem s strani Šamijevih multikulti zblojenih protestnikov pa se mu to ni zdelo vredno .

    • žogica

     Seveda, a misliš, da lahko ON spremeni migrantsko politiko ? To je velik problem EU, s katerim se bodo morali spopasti čimprej!

     • Artur

      Pa lahko, če se bi zgledoval po Orbanu, ki v zvezi s tem do EU nima dlake na jeziku in tudi ukrepa kot treba za zaščito svoje države pred migrantsko drhaljo kljub EU birokratski gamadi, ki mu zaradi te njegove politike meče polena pod noge , pri nas pa kakor se obrneš levo ali desno servilni hlapčki ostanejo servilni hlapčki , ker pač ne morejo iz svoje kože.

     • žogica

      Kot kaže boste itak živeli pod Orbanom, Janez vas je prodal, prihaja Madžarosa!

     • Artur

      Bolje pod Orbanom kot pod lopovskimi narodno izdajalskimi pro multikulti komunajzli.

 • Gr Enze

  RDEČA KURBARIJA

 • Artur

  SD beda na kvadrat !!!!!
  VOLITVE 2018 – ŠESTO PREDVOLILNO SOOČENJE
  https://www.youtube.com/watch?v=05kPv7_WQN4

 • freedomfighter

  Soocenje je bilo sramota za kandidate ne novinarje…upitje en cez drugega, skakanje v besedo, porabljanje casa za jamranjw kako nepostena je kampanja…daj povejte mi kaj naj potem recejo ameriske stranke ko na volilna soocenja povabijo le dve stranki ostale pa sploh ne omenjajo…pa logicno je da sisko ne more dobiti iste medijske prepoznavnosti kot recimo cerar in jansa…eden je premier drugi pa ze 25 let eden najbolj prepoznavnih politikov in tezko sploh primerjas te ljudi.

  • Lustrator

   Ne razumem s čim naj bi si po tvoje Cmerar zaslužil kakršnokoli medijsko pozornost? 2 tedna pred prejšnjimi volitvami je ustanovil stranko, po zaslugi medijev in političnega zapora ukradel volitve, dosegel rekord v številu kršitev ustave in v 4 letih globalne svetovne prosperritete in 2/3 večine v parlamentu ni izvedel NITI ENE REFORME, nato pa nekaj tednov pred koncev mandata celo sam odstopil. Če je odstopil, zakaj potem spet kandidira?? In če že kandidira – koga sploh še zanima kaj ima za povedati, če mu tega ni uspelo zdaj v 4 letih absolutne večine v parlamentu??

   • freedomfighter

    36 poslancev je zate absolutna vecina…zanimivo imas ti matematiko ali si pa eden barvno slepih ki vidi le rdece belo…po tvoji logiki tudi od sds ne bomo nic novega dobili…ali si ti oni zdijo novinci v politiki

    • Lustrator

     O katerih 36 poslancih natančno govoriš? Tako kot v VSEH dosedanjih sestavah parlamenta, ima tudi tokrat partija (stranke nastale iz nekdanje komunistične partije, ki jih še danes oblikuje v ozadju ISTO omrežje) ustavno večino preko:
     – SMC
     – Desus
     – SD
     – ZL
     – delno celo Nsi

     Edina razlika med S. Korejo in sovjetsko republiko Slovenistan, je tistih 19 demokratov kolikor jih ima SDS v parlamentu in jih še niso zaprli/umorili/deportirali.

     Ps; Se ti zdi da gre Sloveniji res tako dobro, da bi za krmilo bilo primerno spustiti novince, da bi se na naši koži “malo učili” tako kot se to dogaja pod mandatarskimi lutkami rdečih vlad? Nisi resen. Edina stranka, ki poleg Požarjeve prerdstavlja REALNO GROŽNJO obstoječi garnituri in dejansko NOVOSTI v državi, so SDS in Bojan Požar, pa če se na glavo postaviš.

     • freedomfighter

      Zl in smc nimata prav nic skupnega…zl ima vec skupnega s euroskepticnimi strankami…smc so globalisti zl pa komunisti…eni bi zrusli eu drugi bi ga centralizirali…skratka vprasanja ki so zame pomembna…kdo je podpiral katero stran leta 45 je pomembno samo za barvno slepe budala

 • Volimo SDS vsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…

 • Janez bo zmagal…Živela Slovenija… smrt komunizmu za vedno…

 • Hribouc

  Že desetletja velja, da je RTV Slo greznica in leglo rdečefašističnega zla!
  Rdeča greznica, turbopodpora vladajoči Kučanovi eliti tatov, nesposobnežev in ravbarjev kriminalcev, pasjejebcev in fukfehtarjev! HLAPCI !
  Kaj ste pričakovali?
  Dno je dosegla včasih super punca, Erika. Škoda.

  • Lustrator

   Erika je daleč najboljša, najbolj inteligentna in najbolj strokovna novinarka (oziroma pravzaprav edina) na naši nacionalni Pjongjang TV, a kaj ko ji kruh daje prorežimska javna hiša in mora vsaj do neke mere plesati po njihovem taktu, sicer adijo služba. Ni problem v Eriki, problem v je v delodajalcu.

   • Hribouc

    O Eriki se strinjava.
    O situaciji pa nikakor.

   • kalavnik

    Dodaj se migrantsko kvoto s podeljenimi drzavljanstvi in zgodba je naveke vekomaj koncana. Dno bo dosezeno 2018 – 2022, ko bo narod razpadel, kot se je zgodilo bivsi jugi.
    Jaz sicer zivim na bliznjem vzhodu, vendar si ze urejam papirje za zaselitev v mojo novo domovino – Crno Goro. Ne najboljsa, marvec optimalna opcija, kulturno in priloznostno meni osebno najblizja. Vljudno vabljeni vsi, prostora je dovolj za vsaj 300.000 Slovencev.
    Ko jebe to podalpsko vukojebino, kjer vladata mracnjastvo in nepotizem, zacinjena z bodocim politicnim ustrojem, seriatskim pravom.
    Neumno razmisljam? Mogoce, cas bo pokazal, do sedaj se nisem motil.
    lp
    kalavnik

    • dob

     Ne nisi se zmotil, prijatelj kalavnik!

     Vendar se zgodba kljub temu, da je vse tako slabo videti. kot je,
     ne bo tako odvijala.
     Jaz sem – od vseh ljudi, ki jih poznam – res kralj izgubljenih bitk (lost battles) in ti lahko z mirnim srcem zagotovim, da ne bo tako.

    • Lustrator

     Selitev je mogoče dobra poteza zate in za tvoje najbližje, za domovino pa najslabša. Ko je domovina ogrožena, se jo brani, ne pa beži, vsaj dokler obstajajo še neke realne šanse, da nas demokratov vse skupaj ne pokoljejo tako kot so to delali od leta 1941. Če bi se naši predniki izselkjevali iz Slovenije čim jim kaj ne bi prijalo, bi že zdavnaj izginili iz zemljevida narodov, kaj šele držav.

 • ajevsenak

  Teh kreatur na Hanzi TV res ni ničesar več sram. Polovica podtaknjenih kukavičjih jajc je bila tam samo zato, da do pravega soočenja sploh ni moglo priti. Še tisto malo poskusov relevantnega (in upravičenega) razkrivanja nesnage izrojene levice sta v kali zatrla bedna hlapca v vlogi »voditeljev«
  te slaboumne manipulacije. Gnusno, da je kaj.

  Po štirih letih »vladanja« te farsične združbe polpismenih bleferjev (na »moralno etičen« pogon), smo namesto očitkov tej kliki, poslušali udrihanje po edini opoziciji, ki sliši na ime SDS. »Od višine se zvrti«, neizpodbitno velja za prvega v tej katastrofi od vlade, zdaj je tudi jasno zakaj ta veleumni
  »pravni strokovnjak« prodaja svoje umotvore po osnovnih šolah in vrtcih. Pajaca Židan in Erjavec pa tako in tako vedno otepata prazno slamo, pri čemer je »strokovnjak za prašiče«, poleg lunatikov,
  še vedno celo eden paradnih konjev murgelske udbomafije. No ja, naj se vidi, kakšne kapacitete te murgelske lutke so.

  Posebno poglavje je malomarna plagiatorka, šivilja, ki se razglaša za »nekdanjo in potencialno rešiteljico« Slovenije. Še en dokaz več, da med omejenostjo in patološko ambicioznostjo velja premo sorazmerje. Odvratno, ogabno do skrajnosti. O Meščevi falangi militantnih chegevaristov pa je škoda
  kakršnega koli komentarja.

  Nervoza medijskih hlapcev je razumljiva, saj se tudi novo komponirana marioneta »lesarski tehnik« vse bolj sesuva v praznino svojih floskul, pa še zabaven je manj kot kakšen odsluženi Kahl. Po drugi strani pa je Požarjevih 33 »ubijalskih« točk seveda vojna napoved mafiji, posebej še sodstvu in medijem, zato onemogočanje in izločevanje te liste (poleg seveda SDS) nazorno kaže smrtni strah falange 571, ki se obupno trudi umazati vse nezaželene pretendente za krmilo oblasti. Strah in bes. Pljuvanje se bo do volitev histerično nadaljevalo.

  A 3. Junija bo nov dan. Vsi na volitve! Za normalno Slovenijo!

  • Lustrator

   Se strinjam z vsem napisanim. Bo pa zares težka odločitev med SDS-om in Požarjem. To sta na teh volitvah edini opciji, ki sta GARANT za temeljite spremembe. Ostale kvazidesne strančice so tam povečini le iz golih osebnih koristi oziroma drobljenja glasov, torej onemogočanja kakršnihkoli sprememb. Torej lutke s svojimi točno določenimi vlogami v režiji Globoke države.

   • ajevsenak

    Tako je. SLS se je v zadnjem trenutku, po za njih ugodnem razpletu z onemogočenjem Združene desnice, uspešno(?) prišlepala na SDS, NS-ju in Toninu pa preprosto ne verjamem v iskrenost. A vse kaže, da (na njihovo srečo) brez njih ne bo šlo. Če seveda (upajmo) desnica + LBP dobi dovolj…

  • AlternativaZaSlovenijo

   Bravo. Dobro napisano.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Naslov pove vse. Odaja je bila beda. Šarec pa mora najprej k spovedi za laž, potem lahko spet bere berila pri mašah.

  • Hribouc

   Ta zlobec ne more brat svetih besedil!

 • Igor Kavalar

  Slovenski mainstream mediji so dobro plačani amaterji, ki režirajo volitve in sovražijo demokracijo!

 • Slovenka

  Zavedne Slovenke, zavedni Slovenci, pojdimo na volitve 3.6. in zatolčimo izdajalsko, levakarsko svojat, ki raznaroduje Slovenijo že od 1945. Pokažimo jim, kakšno Slovenijo hočemo. SDS, veš svoj dolg? Slovenci računamo nate.

 • TOML

  Ukinit RTV prispevek
  To je navadno rdeče kurbišče Globoke države.
  Ukiniš prispevek in rdeča goveda pocrkajo, to bi bil balzam za domovino.

  • Traveler

   Motis se, ob ukinitvi prispevka bi se za to vsoto podrazala elektrika.

 • Traveler

  Clovek se vprasa kaksen je strah levakov, da mobilizirajo ves drzavni aparat, vkljucno z raznimi bivsimi “upokojenimi” politiki in “kulturniki”, da bi unicili enega cloveka, ki se je zapisal v slovensko zgodovino z zlatimi crkami. Ta, ki je vodil propadlo drzavo do ’91 je tudi imel to priloznost, pa jo je zapravil. Pravi drzavnik in clovek, ki bi zelel Sloveniji dobro, bi po osamosvojitvi prepustil vodenje novim demokraticno izvoljenim silam, ne pa konstantno rovaril proti njim. Tako pa bo ostal v spominu ljudi kot nekdo, ki je Slovence izdal in osiromasil bolj kot vsi Habsburgi skozi dolga stoletja.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!