“Včasih se je levica ukvarjala z reveži in delavci, danes se s homoseksualci in transspolniki.”

Članek na MMC (printscreen)

Medtem ko spletni portal MMC dela reklamo predstavnikom teorije spola, priznani znanstveniki po svetu teorijo spola zavračajo in jo primerjajo s prepričanjem o ploščati zemlji. Poglejte kakšne norosti želijo na MMC sprejeti za realnost. norosti, ki jih plačujemo vsi plačniki RTV prispevka!

Spletni portal MMC se je odločil, da svojim bralcem in davkoplačevalcem, ki so prisiljeni v financiranje tega cirkusa vsak mesec, pokaže, kako zares nesmiseln je prispevek za državno televizijo, in objavil, kakor so sami podnaslovili članek “Intervju s transspolnima nebinarnima osebama”.

V intervjuju sta Anja Koletnik, ki dela kot socialna delavka, in Evan Grm dobili priložnost za “ozaveščanje” javnosti o vseh “problemih”, s katerimi naj bi se soočale na dnevni bazi. “Transspolni se na vsakem koraku srečujejo s težavami, z diskriminacijo, tudi ko gre za najosnovnejše stvari, na primer naslavljanje z izrazom gospod/gospa ali obisk stranišča v javnem okolju,” je zapisala Tanja Kozorog Blatnik.

V ostalih biserih, ki se kar vrstijo v intervjuju, tako lahko beremo, kako je slovenščina problematičen jezik, ki izraža predsodke, da operacija za spremembo spola po teoriji spola ni več pogoj za spremembo spola, saj le-ta naj ne bi bil vezan na biološko realnost, in da imajo transspolniki težave z izbiro stranišča, saj se iz neznanega razloga ne morejo odločiti ali za moško ali žensko stranišče, ker naj bi se lahko včasih počutili kot nekaj vmes. Kaj točno to je, je vprašanje, ki si ga postavljamo vsi pri zdravi pameti.

Teorija in praksa: Teorija spola ekvivalentna prepričanju, da je Zemlja ploščata
Zagovorniki teorije spola zanikajo, da je spol vezan na biološke danosti. To bi v praksi pomenilo, da ni česa takega, kot sta moški in ženski spol, ampak da je spol družbeni konstrukt, ki si ga lahko posameznik izbere sam. Znanost je take blodnje zavrnila. Kakor je pojasnil kanadski psiholog Jordan B. Peterson v enem od svojih pogovorov: “Reči, da je spolna identiteta neodvisna od spola, je noro. Napačno je. Znanstveni podatki niso samo jasni, so jasni preko vsake mere dvoma. To je tako hudo, kot če bi trdili, da je svet ploščat.” Dodal je še, da teorija spola, tudi, če bi jo jemali resno, ne pije vode, saj ji manjka kakršnakoli oblika notranje koherence. A to ni nič novega za postmodernizem, ki se že od nekdaj drži heglovskega reka, da če se teorija ne ujema s prakso, toliko slabše za prakso.

Komentatorji na spletnem portalu MMC niso bili prizaneslijivi:

“Včasih se je levica ukvarjala z reveži in delavci, danes se s homoseksualci in transspolniki. Quo vadis levica?” -bin there

“Zelo neprofesionalno je, da novinar pristane na uporabo zaimkov po ideologiji intervjuvanca. A bo recimo novinar v članku tudi mene naslavljal z “maršal”, če si bom to zaželel? Vsaka celica v vašem telesu ima svoj spol, zato biologije ni mogoče spreminjati ne z kirurgijo ne s postmodernističnim palamudenjem.” -miamat

“”Samoidentifikacije, ki je osnova transspolnosti, se pri nas ne jemlje za dovolj legitimno, da si ‘trans,'” a mi lahko kdo to prevede v slovenščino prosim?” -Mitja80

 

Ivan Šokić

 • Viktorh

  Ta pa ima ena dva centa…

 • cosmosjasnovidec

  Včasih so levaški buziči in lezbače prikrivali kaj so in so se zaradi tega samo za krinko ukvarjali z reveži in delavci.Gledali so samo na to ali bi lahko koga spolno naskočili druge koristi pa od njih kot tudi danes ne ni bilo.
  Moral bi se uveljaviti zakon,da bi se jim dalo dol zašiti njihove riti ter jih kastrirati,ker pri teh buzerantskih gnusobah več noben otrok ni varen.

  • Valter BraniSlav

   Ocitno tudi ti Cosmo malo prevec sanjaris o moskih….vecino nas to niti ne zanima niti ne vznemirja.

   • antimur

    Sumljiv si mi ti, preveč bluziš o buzerantih. Normalni osebi se pri spominjanju na te gnusobe obrača želodec, ne pa da bi jih omenjala v vsakem komentarju kot ti.

    • Soave

     Posebej g. Donka ima kar naprej v mislih. Verjetno svoji Venezuelki ni več kos, pa se mu kolcapo lažji . . . . . .

    • Valter BraniSlav

     To POVEJ Franciju in njegovi Danki

   • ahnenpass

    Mene zrajca, ko preberem na nacionalnem portalu hudo neumnost, ki se vsiljuje celo kot znanstveno dejstvo, pa tega modela ne more podkrepiti niti z enim trdnim argumentom, ki bi ga bilo mogoče preizkusiti z nekim korektnim in nevtralnim eksperimentom. Ideje o družbenem spolu tudi ni mogoče uvrstiti nikamor v obstoječ znanstveni model, če ideja nasprotuje ostalim dejstvom, za katere je model že dokazal resničnost in se brezhibno prilegajo v obstoječo celoto znanja, je gotovo napačna oziroma vsaj močno pomanjkljiva.

    • Jeffrey

     “….Ideje o družbenem spolu tudi ni mogoče uvrstiti nikamor v obstoječ znanstveni model….”

     Morda res ne…..po drugi strani pa bi bila norost trditi, da spol nima svojih družbenih nastavkov.

     • ahnenpass

      Ampak to že vemo, ni nam treba neprestano dokazovati očitno, zakaj bi nekdo umetno induciral invalidnost in povzročal nepotrebno, trajno in usodno agonijo?

     • freedomfighter

      Ce peder bo vedno peder to se ne da spremeniti vedno ga bo privlacil isti spol in tega ne bo mogel spremeniti…lahko zivi in ima normalno druzino ampak.peder bo pa vedno in hudo je neposteno da se npr porocis z zensko ki je lezbika pa to prikriva in poskusa zivet strait zivljenje…oba bosta nesrecna

   • freedomfighter

    Ja on vedno ve kdo so te pedri in posiljevalci…saj ves kaj pravijo vsak najhitreje prepozna svoje

    • Valter BraniSlav

     Tocno. Tat vpije “primite tatu”

 • Jeffrey

  V članku mmc-ja sploh ni govora o teoriji spola. Bili bi naivni, če bi mislili, da avtor članka o teoriji spola ne ve prav nič (čeprav tako izgleda), kajti v bistvu gre le za papagajsko lepljenje iz naftalina potegnjene “teorije spola” na vse mogoče z jasnim ciljem zavajanja javnosti. Tako imenovana “teorija spola ” je že zdavnaj passe (tudi v lgbt krogih) le da jo krogi katerim pripada tudi avtor zgornjega članka uporabljajo kot priročno strašilo za hujskanje ljudstva proti vsem drugačnim. Morda se levica res preveč ukvarja s homoseksualci in transspolniki…ampak veste kaj….desnica jo v tem pogledu že nekaj časa krepko prekaša….^^

  • T-Rex

   Kaj si danes, transspolni neopredeljeni umsko pohabljeni samorog?

   • Jeffrey

    Sem umsko pohabljeni T-Rex..^^

    • T-Rex

     jst saj vem da sem moški.

     • Jeffrey

      Ufff….to je pa res hud dosežek….čestitam…^^

     • T-Rex

      hvala. vem da je danes ob vseh neopredeljenih , nebinarnih samorogih težko biti tisto kar si naravno, še enkrat hvala.

     • Jeffrey

      Hmmm….a se sploh zavedaš, da si s tem samo z drugimi besedami povedal, da pravzaprav nisi siguren sam vase…in to je resnici na ljubo tipičen simptom tistih, ki najbolj lajajo….^^

     • T-Rex

      Sem siguren , da sem moški. kaj ti ni jasno ? si ti siguren sam vase ,da si nebinarni samorog?

     • Jeffrey

      Meni je čisto popolnoma jasno….bolj ko se boš kurčil kakšen moški da si, bolj bo jasno, da nisi siguren sam vase…^^

  • Valter BraniSlav

   Ja desne preganjajo Tito, Lenin, Kucan, zelo zelo zelo mocan gejevski lobi in sedaj poleg teoretikov marksizma se teoretiki spola.
   Desni IGRAJO vlogo zrtve, levi igrajo Mati Terezo ki ljubi muslimane.
   V SLO vsi zivite v oblakih in se nekaj pretvarjate.

 • T-Rex

  https://narobe.si/intervju-sekumady-conde/

  evo, vzorni uslužbenec na rtv. da crkneš.

  • Jeffrey

   Ja…..tud če crkneš ima glede Slovencev čisto prav…^^

   • T-Rex

    potem pa izvoli, odidi v germanistan, tam sprejmejo vse, tudi take stvore retardirane kot si ti :)

    • Jeffrey

     Tole kar si napisal več pove o tebi kot o meni…^^

     • T-Rex

      ja lej , tam je vse normalno, geji, posiljevalci, levičarski fanatiki, umsko bolani samorogi vse, idealen kraj za tebe. pa še v islam se lahko spreobrneš na vsakem koraku. tako da pot pod noge :)

     • Jeffrey

      Spreobračanje v islam bi v vsakem primeru bolj pasalo fanatikom tvojega kova ! ^^

     • T-Rex

      ok smo že tam, začel si govorit levuharske nesmisle. kako tipično, vaši comebacki so ….lol

     • Jeffrey

      No pa mi ti povej kakšen desnuharski smisel, ko si že tak dec….^^

     • T-Rex

      vsi moji komentarji. imajo vsebino in dejstva. tvoji so pa samo levuharsko lapanje :) ampak to itak ne dojameš, levuharji niste nikoli bili znani po inteligenci :)

     • Jeffrey

      Kakšno vsebino….in kakšna dejstva?….vsebujejo natančno to kar pripisuješ meni….lapanje….in nič drugega….sploh pa o kakšni inteligenci ne duha ne sluha…pa tako pameten fant naj bi bil…^^

 • Valter BraniSlav

  Transspolni Francija in njegove Danke ocitno ne zanimajo saj clanek ni njegov.
  Franci Danko sanjari izklucno o moskem homoseksu…. in o tem pise in nas gnjavi 24/7.

 • Božobožo

  A ni cerkev še včeraj trdila da je zemlja ravna in center našega osončja in vesolja. Pa da je zemlja nastala pred ene 6.000 leti.

  • if

   Mar ni Enstein nedolgo tega trdil, da hitreje od svetlobne hitrosti ne gre?

 • antimur

  Pri vseh teh ogabnostih, navdušenju nad multi-kulti idiotizmom, zavračanju vsega, kar je slovenskega, popolne odsotnosti domoljubja, ki so ga nadomestile te odvratnosti, kristjanofobija, kriminal, zločino, kar vse počnejo kučanistični norci, pa res ne sme biti dileme, koga voliti. Zanimivo, vse to podpira, zagovarja in forsira levica ter njen suport v razno raznih levaških “civilnih združenjih”, vse to vodijo preko Foruma21 in Kučana, obenem nas svinjsko ropajo na vseh koncih, da lahko vzdržujejo to svinjarijo. Proti vsem tem ogabnostim, raznarodovanju, ropanju, kristjanofobiji, zločinom in drugim umazanosti, je SDS, zato ne more za nobenega domoljubnega Slovenca biti vprašanje koga voliti.

  • ahnenpass

   Kam si pa ti skrenil, o čem se pa ti pogovarjaš sam s seboj?

 • indijanka

  Spoštovanja ne moreš birokratsko izsiliti ampak si ga moraš ustvariti. Naj tile trans binarni karkoli že so, naredijo nekaj za druge. Za lačne otroke, za žrtve nasilja, za osamljene ali lačne starejše ljudi….. Dobro se povrne z dobrim. Mogoče komu od samoidentificiranih transseksualcev razmišljanje o preživetju, prebudi spol, ki mu ga je poklonila narava.

  • Jeffrey

   Kaj pa ti veš kdo za koga kaj naredi? Si ti kaj naredila za lačne otroke, za žrtve nasilja, za osamljene, lačne in starejše ljudi? Če boš malo več razmišljala se ti bodo mogoče prebudili možgani, ki ti jih je poklonila narava.

   • RATATA

    Tvoji možgani na praženi čebuli sklepajo in želijo diskutirati.
    Preveč moderen si za to obdobje in to lokacijo. Za znanost bi bil lahko zelo pomemben vložen v prozornem steklenem kozarcu.

    • Jeffrey

     Tiho….ne ropotaj….a ne vidiš da govorim z indijanko….pejt rezat čebulo…^^

     • RATATA

      Ti ne dojameš, da se leva polovica tvojih možgan pogovarja z desno.

     • Jeffrey

      Iz tvojih komentarjev ni razvidno če namesto mene ti kaj dojameš….^^

     • RATATA

      Vse je razvidno dojemljivim.

     • Jeffrey

      Sumljivo mi je, da se tako vztrajno razglašaš za dojemljivega….takšno vedenje največkrat kaže ravno v nasprotno smer…:)^^

   • indijanka

    Hvala za tvoje mnenje. Niti za milimeter ne spreminja mojega. Že majhna sem popisovala ulice v Lj, ki niso bile dostopne invalidom in prosti čas preživljala s prizadeto deklico moje staroste. Mi je pa tudi Nova dala nekaj, kar prej nisem zmogla.Raje sem preskočila ljudi. Sedaj pa z lahkoto rečem, resnično si kreten z veliko začetnico.

    • Jeffrey

     Karkoli si dobrega naredila je pohvale vredno, ampak to ne pomeni da potem nihče drug ni nič dobrega naredil, pa čeprav je “trans”. Kaj ti je dala Nova si lahko kar mislim ja…nikar pa ne pričakuj da se bom zaradi “kretena z veliko začetnico” spuščal na tvoj nivo….”Nova nivo”….^^

     • ahnenpass

      Duševna bolezen sicer ne pomeni, da bolnik ne more narediti nič dobrega, vprašanje je kaj se še nahaja zraven v tistem paketu dobrote, zagotovo veliko skritih slabih namenov in psihološkega izživljanja.

     • Jeffrey

      Transseksualnost sama po sebi po vsej verjetnosti ne more biti duševna bolezen, je pa res da lahko zaradi takšnih in drugačnih vzrokov vodi v manjše ali večje duševne motnje.

     • ahnenpass

      Trans seksualnost?
      S tem terminom verjetno misliš na nekaj, kar presega običajno človeško seksualnost, s pomočjo raznih tehnologij in doktrin, recimo seks po telefonu ali kaj takega.
      Ker, če misliš na biološki preskok, govoriš o fizičnih mutacijah, kar je zelo nevarno in za subjekte usodno, zavržno in nedopustno skratka. Temu bi lahko rekli enostavno mučenje, namen je zgolj povzročiti agonijo, čeprav je res fascinantno, da se to sploh da in se lahko v resnici dogaja. To ni ravna zemlja, ni zgolj neka zabavna misel ampak resnična, fizična manifestacija zla, ki pa nima nobenega točno določenega cilja. Kaj vse še ne vemo?

     • Jeffrey

      Da ne bom preveč nakladal, ker stvari le niso tako enostavne :
      https://en.wikipedia.org/wiki/Causes_of_transsexuality

     • indijanka

      Širina tvojega uma , globina srca in duha je razpoznavna s tvojimi komentarji. Indijanka sem. Pogosto plavam proti toku na Novi. Nihče izmed desnih komentatorjev me ne ponižuje pri tem. Včasih mi v šaljivem tonu, razložijo svoje mnenje. Ne ponižujejo me niti ob tem, ko pogosto zapišem, da je moj najljubši prijatelj gej. Niti ob tem, da sem počitnice pogosto preživljala z niim in svojo družino. V katero spadata tudi sinova. Ti pa si tu le zato, da ponižuješ in provociraš komentatorje. Sicer pa hvala, ker si mi poklonil redko priložnost, da lahko koga pozmerjam. Nasnejala me je :).

     • Jeffrey

      Aja? A gej da je? A si mu povedala, da naj pod mus naredi kaj dobrega, da se bo končno zavedel v kakšni zmoti živi, če že ni totalen bolnik?
      Koga misliš, da jaz ponižujem?…. Lepo da priznaš, da ti je zmerjanje v veselje…^^

   • ahnenpass

    Kritizira vrh družbe, ki ni opravilno funkcionalen in dopuščaoziroma celo vsiljuje take slabe stvari, meni se zdi, da nekaj je pa le naredila dobrega.

    • Jeffrey

     Eheh….teh “stvari” ni treba dopuščati, ker že od pamtiveka obstajajo same po sebi….vsiljevati pa se jih tudi ne da….če si siguren sam vase ti nihče ne bo nič vsilil !

     • ahnenpass

      Zakaj samo homoseksualnost, spolni ud lahko moški rine skoraj v karkoli,celo v mesoreznico so nekateri duševni bolniki že poskušali. Ker je kul stari, rejva ej, ha. Če pa ni več kul, se vzame pa tableta, al pa dva.

     • Jeffrey

      Ti sprašuješ zakaj samo homoseksualnost….jaz pa vprašam zakaj homoseksualnost tlačiti v isti koš z vsem i svačim…..? Seveda je res, da človeška domišljija ne pozna nobenih meja in tako je tudi na področju spolnosti, ampak čisto vsega se pa tudi ne da postaviti v isto linijo,

  • ahnenpass

   SI predstavljaš, da so te zajeli neki cigani in prodali kot spolno sužnjo, nekje v stari Grčiji?

   Dobro se redko povrne z dobrim, je pa moralno opravičeno nekaj drugega, vrniti slabo s še slabšim, na primer.

   • sodnikisozločinci

    V naravi je samo ena vrsta pravičnosti, zakon močnejšega.

 • Dejan Ribič

  Ti ljudje so bolani in jim je treba pomagat.

  Nekaj mesecev v terapiji pa bi se ti dve normalizirali

  • McBobo

   Treba jim je dati pošteno delo; krampe in lopate v roke, pa marš na ceste, njive, gozdove, da si enkrat dejansko zaslužijo za kruh, ki ga žrejo in ne samo z gobcanjem.
   Pravo delo jim bo izbilo iz glav idiotizme o seksu z vsem drugim, samo ne med žensko in moškim.

   • Dejan Ribič

    Maš prav, na vasi kjer je treba delat ni tega sranja

    • McBobo

     Na koncu je še vedno kmečka raja vlekla mestno buržuazijo iz dreka in vedno se dala napaka. V mesta bi morali poriniti vse razno razne izrodke in delomrzneže vseh vrst in nacij, pa naj se tam jebejo in zaplajajo med sabo. Nebi dolgo, ker v mestih-blokih ne raste hrana.

  • Jeffrey

   Če res iskreno misliš da jim je treba pomagati, potem čimprej sporoči medicinski stroki, da se to da uredit v nekaj mesecih….sem prepričan, da ti bodo z zanimanjem prisluhnili..^^

  • sodnikisozločinci

   V Saudski Arabiji bi jih ozdravili še prej, šeriatsko pravo ima tudi zdravilne učinke.

   • Dejan Ribič

    Pa še cenej je, mogoče bi blo pa fajn zadeve pregledat, pa koristne dele š prava kot je ta posvojit :P J/K

 • RATATA

  Pomagati je treba vsem pomoči potrebnim ljudem. Pomoči si morajo želeti.
  Na silo se jim pomagati ne da.
  Zavedenim je nujno odpreti oči.
  Odpirati oči zahteva obilo volje in truda. Tudi drago je. Uspešnost ni zajamčena.
  Pristopi so lahko različni.
  Za začetek in za preizkus verjetnosti, da bo pomoč uspešna je najenostavnejše zgrabit pomoči potrebnega za kravatlc in močno stresti.

 • Slovenec 33

  To so izrodki človeške vrste.
  Ni nobene potrebe, da se jih zatira in onemogoča v primeru, da oni ne zatirajo in onemogočajo okolnih polnopravnih pripadnikov človeške vrste.
  Izrodek v nobenem primeru ne more in ne sme imeti večjega življenjskega prostora kot polnopravni član človeška vrste, ker sam ne omogoča nadaljevanja človeška vrste.
  Samo topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma jih privzdigujejo v nekakšne nadljudi, dejansko pa so izrodki v pravem pomenu te slovenske besede.

  • ahnenpass

   Jaz temu pravim perverzni hedonizem, ki je oblika duševne bolezni, vendar zato homoseksualci še niso izrod.
   Izrod so mogoče tisti posamezniki, ki nam brezbrižno vsiljujejo popolnoma neresnične ideje kot golo resnico. Zakaj bi kdorkoli normalen počel kaj takega,kaj bi lahko imel od tega? Vidiš, to je izrod, popolnoma vseeno je, tako so se pač odločili, oni dobijo za svojo izrojenost celo plačano in ne čutijo nikakršne moralne odgovornosti..

  • Jana učak

   Upam, da ti ne nadaljujes vrste !!!!!

   • šmentanamuha

    Upamo, da ti tudi ne.

   • Slovenec 33

    Jaz pa vem, da je ti ne moreš in nočeš.
    Vedeti je potrebno, da ti izrodki ne delajo drugega kot iz dobre hrane drek.
    Tisti, ki nadaljujemo človeško vrsto, smo omogočili, da dobijo tudi taki kot si ti, to je ubogi na duhu in izrodki sredstva za življenje, da se lahko delajo pametne, ker pametni pa niso, ker ne upoštevajo in ne spoštujejo osnovnih naravnih zakonitosti.
    Pa pustiva to, ker je to že področje blejanja topoumnih produktov usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma

 • Hun

  klerikalci prvo pometajte pred svojim pragom in odpravte celibat v duhovniski spederirano pedofilski srenji…potem pa pametno odpirajte pokvarjene gofle

 • delaware

  jaooo….kdaj gre prva odprava na Mars…se javim…

  • šmentanamuha

   :)

 • ahnenpass

  Hvala za ta članek, že včeraj sem na hitro opazil ta sporni intervju in sem se vprašal, če boste reagirali, in ste. Hvala Bogu vsaj za kritično novinarstvo, če že pravega raziskovalnega še nimamo.

  Teorija spola je napačna besedna zveza. Teorija pomeni, da je nek znanstveni model prešel hipotetično fazo in obstaja vrsta eksperimentov, v katere se lahko vsak sam prepriča, ki dokazujejo pravilnost ideje o spolu, kar seveda nikakor ni res. Pravilno bi bilo zgolj ideja o spolu, ki je tako neumna, da nikoli ne more postati niti hipoteza in jo moramo zato že v tej fazi zavračati kot neumnost.

  Resnična teorija spola namreč pravi, da smo ljudje živa bitja, ločena na točno dve vrsti fizičnega spola, ki nam omogočata razmnoževanje vrste, obstaja namreč zgolj moški in ženski spol, ostalo so razne anomalije in bolezni.

 • macon

  Še nedavno je tovrstne modele urejala psihiatrija. Zdaj je njihova človekova pravica, da so nori in to norost spuščajo v javni prostor, ker je to bojda normalno.

  • ahnenpass

   Zakaj potem nacionalka tega tako ne razloži?

 • čips

  Nič nimam proti nikomur me tudi ne motijo (homo) moti in prav penast pa ratam, ker hočejo to da je homoseksualnost normalna vsem vsipat v glavo kot nekaj normalnega. Homoseksalnost NI NORMALNA IN NIKOL NE BO, sama narava je poskrbela da to dokaže in to tako, da se med sabo ( zenska z zensko ali moški z moškim) ne morjo razmnoževat.

  • ahnenpass

   Ne morejo niti uživati v homoseksualnem odnosu, če pa se morajo vanj vsakič znova najprej prisiliti s homoseksualnim obredom, s katerim relativizirajo zdrave vzgibe in misli. Homoseksualci se zavedajo paradoksa, vendar si sproti izmišljujejo razloge za svoje početje, moralna opravičila za nagonske duševne zavore ter stimulirajo erotične vzgibe.
   Ko berejo kritike homoseksualnost mislijo, da to delamo zato, ker hočemo samo, da se počutijo slabo in trpijo, ne vidijo smisla v tem, sploh pa to ne povežejo s samim seboj ampak obrnejo v obliko napada, pred katerim so se celo dolžni braniti s še hujšim fanatizmom in izprijenostjo.

   • čips

    Nimam nič proti gejem in njihovim pravicamj napisal sem svoje mnenje o naravni selekciji v teh nagnjenjih.

  • Aron

   Torej neplodna ženska ali neplodni moški, ki se ne moreta razmnoževati nista NORMALNA? Župnik, ki se noče razmnoževat ni NORMALEN?

   • čips

    Lej, jaz govorim o gejih prav tako članek oz prispevek ti pa o neplodnosti in celibatu. Kdo tukaj ni normalen?

    • Aron

     Ne maram dvoličnosti, še posebej pa preziram dvolične ksenofobe.

 • althar

  Še vsaka civilizacija je propadla, ko je začela duševno motnjo pojmovati kot normalo. Pa naj gre za Incitatusa v senatu ali jo_ga v jeziku.

  p.s.
  Da si je socialistična levica z odrivanjem delavskega razreda od sebe in preusmeritvijo svojega ideološkega fokusa na umetno vzrejene “depriviligirane” skupine tipa LGBT ali migranti skopala grob, je jasno že nekaj časa. In prav je tako.

  • Jeffrey

   Vprašaj raje kakšne verodostojne zgodovinarje zakaj je kakšna civilizacija crknila…^^

   • althar

    Saj je bilo pričakovati, da ne boš razumel mojega komentarja. A nisi edini, če te to kaj tolaži.

    • Jeffrey

     In kaj naj bi bilo v tvojem postu tako težko razumeti??

  • ahnenpass

   Ni nujno, treba je ostro ločiti zlo od izrojenosti, ker eno je naravna posledica, drugo pa umetno inducirana anomalija, ki je sama sebi namen in bi jo bilo mogoče v vsakem primeru prekiniti, pa ga ni junaka, ki bi pritisnil na gumb za izklop. Zato propadejo cele civilizacije, zaradi zla kot takega nikoli, zaradi izrojenosti pa nujno in absolutno.

 • Zima prihaja

  Pa od kod jim te ideje ?

 • Jure kavčičeu

  A veste, neka politična skupina se lahko ukvarja več kot z enim problemom naenkrat. Lahko se ukvarja z reveži in transspolnimi osebami naenkrat, noro ane? Vi nimate preveč širokega nabora tem, pa vendar ajde, dve pa sta. Kučan pa domobranci, včasih še kaj, če se da ponucat za vašo communist-style propagando. Torej gre, se da.

  • sprehajalec

   juričescu, ukvarjanje z reveži je Levičarska država preložila na Cherity. Ker gre ves denar za reveže namenjen, za plače zaposlenih, ki naj bi tem revežem pomagali. Aparat je sam sebi namen, še štrajkal bo. Ne govori torej, da se kdo razen omenjenega cherity s strani levičarjev ukvarja z reveži. Z migranti da, z slovenskimi reveži ne.

 • Jožef

  Pozdravljeni čitalci tega članka!
  Tisti, ki tako kot jaz vsak večer ždite pred računanikom in se pasete po youtubu, boste z menoj vred lahko z gotovostjo pritrdili, da je takšnih bedakov, ki verjamejo v ploščato zemljo na njej sami veliko, če že ne ogromno. Enako veljaja, da ti lahkoverneži verjamejo tudi, da američani niso bili na luni, da so si samo porušili wtc, sami so napadli Perlharbot in še mnogo tega. Tako nekako primerjam te trditve s temi, ki so predmet omenjega ozima branega članka o lgbta nesmislih. Levica bo pobrala vsako neumnost, tidi tisto o ploščati zemlji, samo da bi ostala na oblasti. Mladi levičarji od sd-a bi še poleg vsega hoteli povratek v komunizem. Sd-v Veber bi pa ponovno vse nacionaliziral (beri pobral) privatno lastnino. V naši podalpski deželici se je nekaj pokvarilo ali zgnilo, če hočete. Izpolnila se je kučanova prerokba o sanjah in novem dnevu.Slovenski plebejci se obnašamo samouničevalno. Podpiramo vse naštete nesmisle, ugotavlamo, da nas elite neizmerno podcenjujejo in izkoriščalo. Ko pa pride čas volitev , se pa lenobo izgovorimo, da so vsi enaki in da se ne izlača dvignili lene riti in iti na volitve. Prosim vas, ljube sestre in bratje v narodu, odprite že enkrat svoje zaspane oči in ušesa. Premagajte svojo lenobo in pojdite volit, ko bodo naslednje volitve. Ne dajte se “nategnit” dominantnim medijem in lažnim obljubam. Izberi že enkrat tiste, v katere zeupate in ki vas niso nešteto krat nalagali. Le s spremembo oblastniko bo prišla sremeba – rešitev za nas Slovevence. Tudi norija lgbtq se bo sčasoma polegla, le pozornosti ji ni potrebno posvečati. Pojav lgbtq je potrebno prebustiti naravi. Narava vedno popravi anomalije, ki jih povzroča človekova pohotnost in izprijenost. Pravijo, da čas ozdravi vse rane.
  Želim vam lep dan in vesele in zadovoljne božične praznike !

  • ahnenpass

   Dejansko pri nas obstaja neka okultna mistična loža, ki se ukvarja z nacistično evgeniko oziroma so del neke širše nacistične organizacije, ki je neverjetno fascinirana s fašističnimi doktrinami, predvsem s tehnikami mučenja in raziskovanja umetno inducirane agonije. To je izrod in je resnično.
   A se ti ne zdi čudno, da sploh niti ne pomislijo več kako hude in zgodovinsko trajne posledice bodo sledile tako izrojeni politiki, a ni čudno, da še pomislijo ne kako bi jih lahko kdo razkrinkal, izpostavil najširši javnost in pokazal njihove izrojene tehnologije, to bo ja škandal svetovnih razsežnosti, ki bo zajel tudi vse njihove najbližje in se ga ne bo dalo nikoli izbrisati? To je več kot norost, to ni samo zlo, tako zgleda in deluje absolutna izrojenost. O teh ljudeh mediji nikoli ne pišejo, zdaj zagotovo vemo le, da v resnici obstajajo in dejansko skušajo kontrolirati ume državljanov, samo vprašanje časa je še kdaj se bo začelo.

  • FRANC3

   +++++++++++++++

 • RdečaZvezda

  Da se zgroziš. Ljudje, popačeni na umu. To je pa res, ko ima žival več pameti, čeprav ima v bistvu samo nagon.

  • ahnenpass

   V tem smislu, so LGTB res samo žrtve, kar pa zagotovo ne velja za izrod, ki vse to kontrolira in skuša manipulirati, pri čemer si drzne zlorabljati celo znanost.

 • FRANC3

  KONEC DEŽELE IN NARODA, KO NORCI PREVZAMEJO OBLAST!
  MI IMAMO NORCE NA OBLASTI IN V VSEH PORAH JAVNEGA ŽIVLJENJA.

 • ahnenpass

  Nekaj dam tem aktivistom za prav, javna stranišča so dejansko problem. Biti človek pomeni nekaj veličastnega in izjemnega, da moramo zato jesti in izločati prebavljeno, smrdljivo zmes iztrebkov in tekočin, pa ni ravno estetsko dejstvo, ki bi ga samoumevno pripisali takim omni biološkim bitjem. A ne bi bil človek lepši, če ne bi sral in scal, če ne bi bil odvisen od hrane in vode na splošno?
  Ravno zemljo si lahko vsakdo predstavlja, pogledaš okoli sebe in vidiš, da je ravno, noben problem. Za razumevanje pomena geometrije telesa, na katerem se nahajamo, pa potrebujemo bolj izumetničeno, kultivizirano in napredno zavest.
  Tudi mene namreč moti, da izmetu ne posvečamo dovolj pozornosti, občine vlečejo ceste in polagajo robnike za pločnike, gradijo podzemno infrastrukturo ter ostalo napeljavo, obstaja cel urbanistični kompleks, v praksi pa se vedno zgodi, da nikjer ne najdeš čistega in prostega WC-ja, ko ga najbolj potrebuješ, kljub vsej lastni vzvišenosti in omnipotentnosti. Ko ga pa najdeš, ga ni junaka, ki ne bi tudi lulal kadar kaka, zato lahko nastane zelo čudna zmes, o kateri ni dobro preveč razmišljati.
  Jaz sem za univerzalne WC-je,ljudje smo praktična in racionalna bitja, če moramo vložiti v dve vrsti toalete, je projekt vedno dražji in bolj kompliciran kot, če bi izdelovali samo eno sorto javnih stranišč. Problem je interakcija obeh spolov, razgaljeni in smrdeči spolni organi bi sprožili vrsto med seboj konfliktnih občutkov, za kar bi bila potrebna neka kulturna revolucija. Pravzaprav smo zato razvili dve vrsti stranišč, oziroma mogoče celo tri, ker rabimo tudi posebej prilagojene za invalide, odkar jim tehnologija omogoča več normalne interakcije v skupnosti, kar je zagotovo dobro.

 • Cucurbita Pepo

  Kdor prebira medije vseh barv in usmerjenosti, je verjetno opazil da so z homosexualnostjo predvsem obremenjeni “desničarji”.

  • sprehajalec

   Nikakor, začelo se je s paradami ponosa in vseobsegajočo propagando v zvezi z njimi. Dobro pokritimi s poročanjem režimskih medijev.

   Pa sramotenjem nacionalnih simbolov, nacionalne politike ter nošnje ljubljanskih simbolov po rokah. Ob ploskanju veleposlanice RS v Berlinu.

   Sramota!

   http://www.berlin.embassy.si/fileadmin/_processed_/0/6/csm_CRIS20_502915e5a9.jpg

   • ahnenpass

    Ni res, pri nas se je začelo s Pahorjem, to je del njegove agende o Novem svetovnem redu in nastanku države Zahodnega balkana,ogromno sil in sredstev je mobiliziranih za ta izrojen projekt, ki je samo del še veliko večjega in daljnosežnega gnusa.

    • sprehajalec

     ah.

   • freedomfighter

    Ja na levici se s pedri ukvarja pet procentov ljudi na desnici pa skoraj vsi pa ne vem kaj je tako narobe s parado ponosa jaz pac ne grem tja pa je tako kot nebi sel na nacisticni shod ker bi me bilo sram…torej spet razumem pedre ki se ukvarjajo s svojimi pravicami ne razumem pa ljudi ki so proti njihovim pravicam no le tiste ki so proti posvojitvam razumem

    • sprehajalec

     Kot je razvidno iz slik gre za grobo sramotenje nacionalnih simbolov.

     Nazi shodov ni več od leta 1945, so pa levičarski shodi podobne vrste, Antifa, pa Wellcome partiji v Ljubljani.

     • freedomfighter

      Sramotenje drzavnih simbolov ??? A peder ni slovenski drzavljan in nima pravice imeti shoda za svoje pravice kot so bili shodi za otroke in druzine…gre za povsem isto stvar le ideolosko nasprotno

     • sprehajalec

      Če nag skače po Berlinu z nacionalno zastavo, pa never Trump ob ploskanju veleposlanice, potem gre za hudo sramotenje Slovenije. ki je tradicionalno krščanska in z takšnimi provokatoskimi karikaturami nima ničesar.

     • freedomfighter

      Ne sramotenje slovenije bi bilo prepovedati miroljuben shod ker bi bil to cisti napad na svobodo izrazanja…pa nekatere krscanske vrednote se bodo mogle tut pocasi spremenit tako kot se ze celo zgodovino ker ce je zate pederski shod provokacija potem je vsak shod provokacija vsaj 90 procentov…tako radi ljudje vedno govorijo kako zatiramo svobode u primerjavi z zahodom a tam nobenemu niti na pamet ne pade da bi prepovedal tak shod razen na vzhodu in jugu seveda…prevec je na ene pustil pecat komunizem ker vidim da bi vsako stvar ki ni v okveru z vasim zivljenjem in prepricanjem prepovedali…to se je vcasih delalo

     • sprehajalec

      da nisi ti tisti nagec v zmajčkovem naročju?

  • šmentanamuha

   Ne, pač pa ste s homoseksualnostjo najbolj obremenjeni homoseksualci in ostale izpeljanke.

 • Ana Job

  Ja, namesto, da bi se levičarji ukvarjali z obubožanimi delavci, ki delajo zastonj, se ukvarjajo z degeneriranci, ki ne vejo na kakšen način bi se še gonili, ker so preizkusili že vse! Sramota!!!

  • viRus

   Torej jih muči gonittiss ? To pa je huda bolezen.

   • Ana Job

    Take zanesljivo nekaj hudo muči v riti, da so tako nasilni in glasni! Poglej navadne delavce, po glavi jim hodijo, jim kradejo ure, dajejo mezde pa so tiho, v kolikor toplovodarji, kar naprej skačejo do stropa!

    • ahnenpass

     Dejansko res ne veš več kdo je večji, bolj mazohističen peder, a so Slovenci danes sami sužnji ali kaj, tudi meni ni nič več jasno.

  • ahnenpass

   Sploh ni res, ne znajo seksati, zato so homoseksualci, pojma nimajo o seksu, ne razumejo lastne duševnosti ali imajo celo realne zdravstvene težave,ki jih skušajo blažiti s priložnostnimi perverzijami in s hedonizmom na splošno. V ozadju agende obstaja pa ogromna sociološka in tudi represivna mašina, ki kontrolira določeno kritično populacijo državljanov, pač izvajajo tak eksperiment in merijo kar se pač izmeriti da, potem bodo merili pa še nepopravljive in usodne posledice, kar bodo pač zahtevali od njih naročniki in investitorji.

   Ni to nič takega, kar se pa medijev tiče, danes je to, jutri bo pa že kaj drugega.

   • freedomfighter

    Jaz sploh ne razumem kaj ljudi briga s kom se kdo poroca in s kom kdo jebe edino pri posvojitvah bi po mojem mnenju druzba imela kaj za govorit pri osebnem pocetju posameznika ki nikomur ne skodi pa ne razumem kako je sploh mogoce da imamo debate o pravicah ki nikomur be skodijo le delu druzbe pomagajo…ker kakorki gleda so pa vsi te apni iztirjenci del druzbe

  • tomven

   Bravo Ana, popolna definicija teh devijantov!

  • freedomfighter

   A se ne ukvarjate tudi vi s temi degenereranci recimo ljudje kot sem jaz smo edini ki se totalno nic ne ukvarjamo s trannevem kaj vseji…ljudje kot si ti se pa mocno ukvarjate s tem priblizno toliko kot ta skrajnolevicarska gibanja le da v drugo smer

 • Norm Kinley

  Degenerirani, defektni abotni duševnobolani žrtvi levičarskega kapitala. Poglejte samo zunanjost-le ta pokaže človekovo notranjost, in ti dve sta prvo telesno defektni in zmaliceni, izrodek evolucije, defektni predstavnici bolane druzbe, drugo sta mentalno defektni, v bistvu telesno in duševno bolani osebi, katere bi morali zdravit v psihiatricni bolnisnici, in cim bolj stran od nasih otrok!

  • ahnenpass

   Ampak to enostavno ni res.
   Ti dve lezbijski, feministki ali karkoli si že domišljata punci da sta, ne delata nič slabega, kar imata med sabo se nas ne tiče. Mogoče je bolano, zagotovo ni normalno, ampak to še ni izrod.
   Izrojeni so tisti, ki zlorabljajo ti dve punci za svoje izrojene cilje, vedoč da jima medijska izpostavljenost ne more prinesti čisto nič dobrega, še manj vztrajanje pri takšni mentaliteti in življenjskem slogu v katerega so potisnili svoje žrtve, pardon, laboratorijske zajčke.

  • tomven

   Ne skrbi, en(a) je socialni delavec(ka), naj si sam(a) prevede kakor hoče… taki ljudje, ki ne vedo, ali bi ali nebi, če bi, ko bi, so zame out. Samo pogledaš fotko, pa je vse jasno.

   • Norm Kinley

    Ko sem se še basal na medicini, mi je vspominu ostalo zelo zelo pomebno dejstvo-ko gre pri zarodku v fazi razvoja spola osebka ena stvar narobe, se plod VEDNO razvije v zensko. Torej, minimalna deviacija, lahko pomanjkanje stotinke pravih hranilnih snovi, narava kot produkt necesa, kar je slo narobe oz.je bilo prisotno pomanjkanje dejavnikov, vedno kot deviacija nastane osebek zenskega spola. Zato moski nikoli recimo v svoji osnovi ne morejo oz.narava enostavno ne dovoli takih fizicnih deviacij, kot jih lahko zal vidite na zgornji sliki…. Moski, ki je “grd”, ni defekten zaradi genskega zapisa oploditeljev, ampak kot tak sam poskrbi, da postane deviacija(pivski trebuh, debelost, itd…) medtem ko pri zenskah lahko pride do deviacij tipa tistih dveh tamle na sliki. Gre za hudo gensko deviacijo, odstop od nekega genskega zapisa. Je pa to verjetno vplivsodobnega okolja (zivljenjske razmere, cisti zrak, kvaliteta prehrane, sodobni motilci hormonov itd itd) in se zal pri zenskah toliko bolj pozna na dejanski fizicni obliki. Mogoce, cisto mogoce sta ti dve “spaki” totalno spolnostno in telesno moteni, ampak za to bi morali imeti zdravstveni program, da se s hormoni take deviacije skusajo pozdraviti, ne pa da imajo ti bolni defekti neko pravico kvarit zdrave, z zdravim spolnim nagonom, nedefektne osebke, se posebej pa otroke!

 • freedomfighter

  Zakaj se normalni posamezniki sploh ukvarjate s temi pedri in ne vem cem vse zaradi mene imajo lahko pravico da majo ku.rac in pi.ko skupej in to na celu imajo se pa za vesolce name in na mojo druzino to nima nobenega vpliva

  • xtc

   Zakaj?
   Ker me posiljujejo s svojimi kretenizmi in blodnjami,imaj pravico do njih vendar tam nekje v kotu in temi ostalo pa me ne zanima.Todi proti njihovem preganjanju sem vendar kot sem dejal-kot in tema in družbeni rob.Ne odrekam pa jim niti pravice do službe ali biločesa,dokler delujejo v meji normale in sprejemljivega.

   • freedomfighter

    Mene pa posiljujejo nekateri z blodnjami o bogu in ne vem cem pa jim ne recem naj se skrijejo ker to zame ni normalno vsak ima pravico izrazar svoje mnenje pa ce je se tako neokusno ker ljudje imamo mocno razlicen odnos do tega kaj je okusno ce te pa tako moti en dan ko pedri paradirajo po cesti pa pac tisti dan ne it v center ljubljane imas se 364 ostalih dni in ce je to prevec potem je jasno da nimas nobene tolerance do drugacnih in drugacemislecih…normalni ljudje pac ne hodimo na take shode ampak jih pa tudi ne preprecujejo ker ce omejimo pedre potem lahko tudi vse ostale ki ne spadajo v kriterij “normalnega”

    • Burek Burecki

     Me zanima, ce to njihovo bolano izrazanje razumejo otroci v vrtcih in solah, kateri so prisiljeni to poslusati v imenu lgtb prijaznega certifikata, ki ni vreden papirja na katerega je sprintan…

     • freedomfighter

      Ne otroci tega ne tazumejo tako kot ne razumejo veliko stvari zato pa jih je treba uciti da se nekateri ljudje rodijo tudi z razlicnimi napakami in ce te napaka ne skodijo ostalim je nesmiselno sa bi jih zaradi tega kakorkoli zatiral…lagat otrokom da pedri ne obstajajo je pa bolano kot da bi se lagal o obstoju davnovega sindroma ali pa katerekoli druge napake

     • Burek Burecki

      Kaj res? Da jim samo hocejo razloziti se zdalec ni resnica. Dobesedno jim perejo mozgane z tem, da imajo pravico do izbire spola. Spol se je dolocil ob spocetju otroka in ne ko je ta star 5, 6, 7…. let. Meni noben ni razlozil to kar si ti napisal pa vseeno vem, da obstajajo. Bmk ka oni pocnejo doma tudi jaz se ne mecem ven pred vsemi, da imam zeno. Ni mi prav, da ti bolniki ne dovolijo otrokom biti otroci. Mislis, da jih spolnost zanima? Zanima jih igra. Ce bi imel otroke bi to tudi razumel…

     • freedomfighter

      No starost kdaj pouciti otroka o teh zadevah to priznam ne vem kdaj bi bila primerna…ti pa lahko povem eden od razlogov zakaj je treba to uciti…ti dam primer pri nas sosedje imajo bolj konzervativen pogled na svet ampak to ni nic narobe cisto vredu problem je ratal ko je ta sosed pred svojim otrokom zacel govorit kako se te pedri ogabni kako bi jih bilo treba kar nekako odstranit iz druzbe in da ce bi on videl pedra bi ga kar udaril…evo zdaj pa povej ce temu otroku ne bo nekdo povedal da to kar govori oce ni sprejemlivo v moderni demokraticni druzbi in da pedri niso navadne umazane zivali ampak ljudje potem bo ta otrok se bolj sovrazen in netoleranten od svojih starsev

 • mefisto

  Levica redči Slovence.

  Tudi forsiranje pedrov, lezbijk in četrtega spola je bližnjica do iztrebljenja tega samovšečnega folka.

 • mefisto

  Oglejte si njenih 150 kg.

  Pri taki teži brez karakterja, ki tehta prav toliko, je zanjo najbolje, da se razglasi za brezspolno bitje in da se ne zanaša na proračunski denar.

 • freedomfighter

  Ok to je res vcasih padem na eaven debate o pedrih ker mi je res fascinantno kako se ljudje pri vseh problemih ki jih imamo najbolj ukvarjajo vprasanjem ki se vecine prebivalcev sploh ne tice

  • Ana Job

   Škoda, res, da nas nora združba LG*TB, kar naprej seznanja s svojimi problemi in organizacijami maškarad, čeprav se nas njihovo dogajanje v spalnicah ne tiče.

 • mefisto

  “Včasih se je levica ukvarjala z reveži in delavci, danes se s homoseksualci in transspolniki”, torej sama s seboj!

  • nevtrino

   In še malo z ubogimi migranti, brivci, in cigojnerji vseh sort… za gnilo solidarnost,…

 • xtc

  Ne glede kaj ti babusi so,že ko jih vidiš veš daniso čisto pri sebi.

 • šmentanamuha

  Tole je tema za psihiatre.

 • soc

  Nebinarna transspolna oseba? Kaj se je tem čudaškim slepim črevesom evolucije povsem utrgalo? Namesto da v miru živijo svojo drugačnost / utrganost, jo postavljajo na piedestal kot vrednoto???

  Očitno jih levaki rabijo kot neke vrste krinko za svoj tretji poskus prevzema totalitarne oblasti nad svetom po 1917 in 1939. Nočna mora. Ali bo normalni del človeštva to dopustil in nato plaval v lastni krvi kot ob prejšnjih poskusih?

  • šmentanamuha

   Tko je to, ko psihotom dovolijo hodit naokoli brez nadzora. Tole neminovno kaže na zaton civilizacije.

 • Teja Tesko

  “….in da imajo transspolniki težave z izbiro stranišča, saj se iz neznanega razloga ne morejo odločiti ali za moško ali žensko stranišče, ker naj bi se lahko včasih počutili kot nekaj vmes…

  OK, IN KAJ IMAMO MI S TEM? SE BO SEDAJ CEL SVET PRILAGAJAL PARIM SPREVRŽENCEM?BRIGA ME, NA KATERI SEKRET BODO ŠLI, MI JE PA DOVOLJ TEGA, DA SE ZARADI PARIH TAKIH SEDAJ ZGANJA TAK TEATER!
  PREDVSEM PA PUSTITE PRI MIRU NAŠE OTROKE! LGTB IN PODOBNO SRANJE, KI HOČE SEDAJ S TEMI IZROJENOSTMI PRODRETI CELO V ŠOLE, VRTCE PA JE TREBA ZATRETI V KALI.
  NOČEMO NOVIH BULMASTIFOV, RAZNIH TIČEV IN PODOBNE SODRGE.

  • Valter BraniSlav

   Teja a tebe bulmastifi fukajo?

 • Valter BraniSlav

  Zakaj desni porabite toliko casa pri ugotavljanju kaj vse vas moti?
  Je vasa samozavest tako na psu da vas ogrozajo celo transspolni?

 • Ivan Friderik Novak

  Kretensko …
  Še huje je, ker vlada zapravlja denar za tovrstne primerke, ki so žrtve igre narave in zblojencev tipa AKM ter drugih.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!