[VIDEO] Če bi lahko videli skozi oči drugih – bi se bolje razumeli

Foto: printscreen

Slovenija je naša skupna domovina.

Poglejte pretresljiv video, ki vam ob odprl oči, v kakšni državi živimo:

 

 • Marjan

  Domobranci so dobili kar so zaslužili.

  • xtc

   Komuniste še čaka in obresti zraven.

 • ĐĐ Style

  SDS načrtno cilja samo na starejšo populacijo, starejši so manj informacisko razgledani in je lažje manipulirat z njimi in jih zastraševati. Za malde desnico boli K**** , ker mladi niso naivni in znajo prepoznati fak-news.

  • xtc

   Najmanj so razgledani ravno “nadpovprečno ” izobraženi levi kadri,ki domujejo predvsem v državnih službah,ali firmah odvisnih od države-saj o za za sebni sektor premalo izobraženi ali nesposobni-sketka neuporabni,kot tudi za tujino zato gnezdijo poSloveniji po državnih firmah in službah.

 • xtc

  Da se strinjam bendar bi se dalo o samem videu še kaj reči
  Vse te anomalije,niso posledica kapitalizma(tega v SLO kjub tolikim leti po propadu Yuge še vedno ni) ampak ne posprave z komunizmom in socializmom in njih kadri.
  Nizke plače in pokojnine nimajo vzroka v kapitalizmu-da je temu tako lahko pogledate že čez A mejo,ampak v komunizmu,ki je v Sloveniji zalezen povsod.
  Komunisti so lahko prvi zastonj polastninili državne firme inzačeli izžemat i delavce,kajti na njihovih plečih so hoteli odkupiti firme,ker so rabili zato posle so preko UDBovskih firm dobivali posle za tujino(še danes) te so pobirale večji % zaslužka,komunisti,ki pa so ulastninili firme pa nižali cene oz. vse bolj delali za vsak denar,nato so to opazili tujci in pričeli z istim na drugih firmah in njih začeli enako tiščati v kot,ker je denarja vse bolj zmanjkovalo in zmanjkuje so firme vedno bolj zadolžene,v lizingih,kreditih in večina delavcev na minimalcu in še ta bo kmalu preveč,saj so firme vse bolj v d****,kljub temu da delajo vse bolj in ravno to je tudi da ni več kadra oz. da kader beži v tujino,kjer ga bolje plačajo,saj večina SLO managerjev niti kalkulacij ne zna narediti in govorijo le o kako moramo biti konkurenčni-vse to pa rezultira,da kadra praktično ni več,kar lahko pobegne v tujino ali penzijo uide ,poznam pa že par firm,ki bodo v parih letih morala zapreti vrata,ker nimajo več kadra,število podobnih pa rase vse bolj.
  Skratka,komunistični prihvatači z državno potuho so uničili državo in nje industrijo in gospodarstvo
  Ker komunisti-oz. leve vlade,ki so svojim dale proste roke za ropanje in izkoriščanje delavcev niso ukrepale;KDO PA BO PROTI SVOJIM-je danes stanje kakršno je in še slabše bo in še hitreje se bo slabšalo tujci pa to pametno izkoriščajo in nas izčrpavajo.

 • karlina

  NI KAJ DODATI, KOT AMEN !!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!