Virus levičarske norosti in radikalnega islama je svetovna epidemija, ki so jo pripeljali Kučan, Fajonova in Soros

Foto: epa, sta

Najbolj daljnovidna misel Winstona Churchilla je bila: “Fašisti prihodnosti bodo sami sebe imenovali antifašisti!” Prave levičarje prepoznamo po patološkem laganju, nagnjenosti k nasilju in vsiljevanju svojih ideoloških laži drugim za vsako ceno. Vsiljevanje svoje ideologije drugim tudi za ceno nasilja je bistvo fašizma. Zato levičarjev zlepa ne spravi nič ob živce tako kot zgoraj napisani, že okoli 70 let star Churchillov stavek. Ker razgalja uničevalno fašistično bistvo modernih levičarjev. Ker pove tisto najhujše, česar noben levičar ne prenese – Resnico. Levičarji bi v besu porabili ure za prepiranje o tem, kdo je ta stavek prvi zapisal, ker bistva sporočila le-tega in s tem resnice ne morejo zanikati …

Evropa je bolna. Virus levega fašizma je okužil njene institucije in od Soroša plačani levičarski politiki in mediji so v podpiranju radikalnega islama  in s tem v uničevanju varnosti, blaginje in civilizacije  vse bolj agresivni. Nasilni levičarski fašisti sami sebe imenujejo antifa(šisti). Kot dokončna potrditev misli Nobelovca V. Havla: “Laž je nesmrtna duša levičarjev!” Nacizem in socializem (komunizem) sta oba utemeljena na Karlu Marxu, ki je prvi zahteval genocid – holokavst …

Antifa je v zadnjem obdobju razbijala po Parizu, Berlinu, Hamburgu … V mnogih mestih je napadala ljudi in njihovo lastnino kar skupaj z ilegalnimi migranti, ki so zavezani tudi radikalnemu islamu. Na severu Nemčije so v več velikih mestih rdeči fašisti Antife radikalnim islamistom pomagali okupirati cele četrti … Levičarji bodo za oblast pač prodali tudi lasten narod in varnost ljudi, samo da uničijo vse, kar je utemeljeno na krščanskem izročilu in varovanju človekovih pravic. Najnovejša žrtev levičarskih huliganskih razbijačev je bil Neapelj v Italiji. Ta primer je tipičen za poročanje soroševcev v Sloveniji.

Prihaja epidemija levičarske norosti in radikalnega islama
Nobena osrednja medijska hiša vam ni povedala, da so rdeči fašisti Antife vandalsko razbijali po Neaplju in da je bilo pri tem hudo ranjeno kar 28 policistov. Izvedeli ste lahko samo, da je »zaradi obiska nekega desnega politika« v Neaplju prišlo do “odločnih demonstracij”. Miren obisk nekega politika po Antifa logiki osrednjih slovenskih medijev že upravičuje skrajno nasilje?! Od Soroševega kapitala podkupljeni mediji zavajajo javnost skladno z Murphijevim zakonom, ki pravi: “Dovolj velikokrat ponovljena laž postane resnica!”

Islamistični skrajneži in levičarji sodelujejo vse bolj odkrito. Svetovne pohode feministk proti Trumpu je vodila ženska, ki je dokazano povezana z organizacijami skrajnega islama in je bila celo že obsojena za teroristična dejanja …! Tragikomičnost bebavih prizorov tistih LGBTQ-aktivistov, ki so na teh shodih nosili napise “Radikalni islam in geji skupaj!”, pa je bila v luči metanja gejev s stolpnic, obešanja in kamenjanja po islamskih državah res pravi presežek levičarske neumnosti.

Virus levičarske norosti v povezavi z radikalnim islamom postaja svetovna epidemija in tudi Slovenija žal ni imuna. Na Kotnikovi v Ljubljani ste že videli zakrinkane prve odrede slovenskih rdečih fašistov Antifa, za katerimi so stali Milan Kučan, Tanja Fajon in nekateri poslanci levih strank. Žalostno je, da so nasledniki tistih, ki so po drugi svetovni vojni pomorili na desettisoče Slovencev, za tujce očitno spet pripravljeni dvigniti roko nad svoj lastni narod. Levičarji so zaman izzivali nasilje, saj so jim nasproti stale starejše gospe s slovensko zastavo in kulturniki, ki so brali Zdravljico. Ker je Antifa laž, je bil to pravi trenutek domoljubne Resnice za Slovenijo.

Branko Grims

 • jože košir

  Soros in Kučan imata toliko skupnega kot Rockefeller in Janša.

  • The Truth Keeper

   Se pravi kar precej…

   • jože košir

    Ja. Soros in Kučan sive lase, Rockefeller in Janša pa plešo.

 • Olga

  Kučan je prava družba za Sorosa! Imata veliko skupnega! Laž, kraja, izdaja, umori….! Oba sodita doživljenjsko v zapor! Tem “antifašistom”, beri komunistom, torrj zločincem, je treba pa samo pipico zapreti!

 • radames

  “…potrditev misli Nobelovca V. Havla: “Laž je nesmrtna duša levičarjev!””

  Gospod Grims se moti. To misel je zapisal poljski novinar Lešek Kolakovski. On je zapisal komunistov, ne levičarjev.

  Ruski pisatelj in Nobelovec Aleksander Solženicin pa je zapisal: Če komunisti prenehajo lagati, propadejo v 14 dneh.

  • Boco

   Sem poguglal tudi za misel Winstona Churchilla:
   “Fašisti prihodnosti bodo sami sebe imenovali antifašisti!”

   Pa je kar debata na internetu a je to Winston res izjavil ali ne. Jaz o tem soditi ne morem, bi se pa kot avtor izognil citiranju taksnih mislil. Se posebej ce bi bil prominentna oseba kot je dr. Branko Grims.
   Da ne bo pomote, se pa strinjam z njim glede levicarske blaznosti, ki unicuje Evropo. Prav tako je potrebno cim bolj izpostavljat levicarske politike, ki podpirajo multikulti priseljevanje in jih oznacit to kar so – izdajalci lastnega naroda.

 • tramal

  Najprej moramo počistiti lastni gnoj to je komuniste in slovenske izdajalce ,šele potem pridejo na vrsto skrajni muslimani.Dotlej bo slovenija v dreku.

  • Luka Švent

   Se popolnoma strinjam. Najbolj nagravžni pa so bivši komunisti, diplomanti komunistične FDV, ki sedaj opletajo s krščanskim križem in ne znajo pojasniti izvora svojega premoženja. Ogabno do amena. Hkrati pa se še pretvarjajo, da nikoli niso bili partijski kimavci, da jih ni sram, ane??

   Nato pridejo na vrsto skrajni muslimani, namreč zmerni so popolnoma vredu in neproblematični.

   • tramal

    Tudi komunisti ki so spoznali svojo zmoto in se iskreno kesajo za svoje grehe in jih priznavajo so vredni občudovanja.Imeti je treba ponos da priznaš svojo zmoto in grehe.

    • Luka Švent

     In sklepam, da so tisti “ta dobri komunisti” samo v eni stranki, in nikakor ne v katerikoli drugi (če je ta leva), kajne?

     • tramal

      Seveda so komunisti ostali v komunističnih strankah,kam pa lahko gredo ,če niso spremenili komunistično pravljičnega prepričanja.

     • Luka Švent

      Že že, ampak moramo ločiti “ta dobre” komuniste ki so se pokesali in so občudovanja vredni, in tiste ki lažejo, da nikoli niso bili komunisti in sedaj udrihajo čez lastne bivše vrste. Saj na to namiguješ, kajne?

     • tramal

      Kolikor vem so se na desni vsi komunisti pokesali in ne skrivajo da so bili komunisti.Razumljivo da udrihajo po nekdanjih svojih,saj najbolj vedo kakšno svinjarijo so delali

 • rubec

  Če ne drugega, Dragica Podočnjake imata zelo podobne.

  • tzt

   Milanovi so malo bolj spočiti. No, zato pa je tudi denarnica malo tanjša.

 • rubec

  S čem je pa ta fajon gor prilezla ko pa poznavalci pravijo da jo sploh nima? Kar se pa ust tiče pa lahko vsak vidi da ni prostora več kot za en svinčnik.

  • tzt

   Mene je bl zbodu un razmetani zob.

  • karpelec

   Pri njej je tako kot če se vprašamo; kako pa je črv prišel v češnjo? Odgovor je ” po lojtri”

   • rubec

    ********

  • RATATA

   Ja za tehnični svinčnik 0,5 HB

   • rubec

    Alias Barilla št.1

   • Rožle

    Mi smo bili že generacija Rotringa …

    • RATATA

     Z Rotringom čez, na okensko šipo nalepljen A1 paus papir, pa je načrt reduktorja ratu, z evolventami in vijačnicami vred.

     • Rožle

      Aha, strojnik si …

  • Ana Job

   Fajo*n je zlezla gor, da je s ,, ta pravim,, med rjuhe zlezla, ker je več, kot jasno, da nima nobene pameti. Če jo poslušaš 5 minut si lahko ustvariš mnenje o njenem inteligenčnem kvocientom. Verjamem pa, da se je fino napajat z evrops*ko plačo. Jaz bi se tudi! :-)

   • Luka Švent

    Kje si anči, kam si zginla učeri, ko ti je pena začela tečt iz ust?? Pa da me ne pozabiš zmerjati z levakom in komunistom ;))

 • Olga

  V Delu spet izmišljena anketa po naročilu Murgel!

  • domovina mili dom

   To je kodno sporočilo levičarjem “kaj” naj volijo. S kulijem na roko napisane volilne cifre uniformirancem s tremi črtami so preživete. So se modernizirali, da ne bi zopet “budale izpadli in so šli na višjo raven “muzičke naobrazbe”.

   • Olga

    Enako je v parlamentu! Eden pove na glas, nato cela pozicija roke v luft! DESUS-ovi še prebrati ne znajo napisanega! Čegevarovci so pa itak v Venezueli!

  • Janez

   Ja !
   Se strinjam.
   Osebno sem mnenja,
   da je treba proti politično potvorjenim anketam – nastopiti v Parlamentu.
   Gre – v bistvu – za prepovedano politično negativno politizacijo !
   In “hujskanje” neozaveščenih prebivalcev Slovenije !
   Enako !
   Bi bilo potrebno – uradno pozvati
   Dr. Toša – na uradna pojasnila – glede znanih nedvomno potvorjenih “rezultatov” predvolilnih anket – pred zadnjimi predsedniškimi volitvami v R. SLO.
   – DR. TOŠA pozvati v Parlamentarni zagovor in v pojasnjevanje “politično napihnjenih rezultatov anket ” verjetno v ” režiji – dr. Toša in njegovih sodelavcev?!
   Tista rezultatsko verjetno in zagotovo “režirana” anketa, ki je napovedovala zmago hvalabogu neizvoljenega dr. Turka – je vredna in potrebna obravnave v Parlamentu R. SLO.
   IZVEDLI SO JO VERJETNO NAMREČ LJUDJE – KI JIH AKADEMSKI KODEKS ČASTI – ZAVEZUJE – PAČ ?
   K ČASTNEMU VEDENJU, DELU. Mar ne !
   Tiste “lažne, režirane napovedi” zmage dr. Turka ?
   So bile tudi razlog,
   da sem jaz glasilo Delo – odjavil z mojega – vsekakor poštenega – imena.l.r. JANEZ KOMENDA

   • Olga

    Toš bi moral odstopiti! Tej državi v 21. Stoletju vlada gerontokracija (Kućan, Zemljarič, Spomenka Hribar..)

    • Janez

     Hvala !
     Za soglasno mnenje. Zahteva proti dr. Tošu v Parlament. Lepe pozdrave l.r. JANEZ KOMENDA

  • tarantela

   Na ankete nič ne dam, izbirajo, koga bodo kaj vprašali. Mora biti moški pod 65 let starosti, ženske nismo zaželene, preverjeno. So me že nekaj krat poklicali in povedali, da želijo moškega, jaz kot ženska ne pridem v poštev. Toliko o anketah!

  • Prle

   Teta Olga, Kučan je osebno plačal anketo in jo tudi priredil po svoje. Končno jo je on naročil, logično, samo tebi možgančki ne delujejo.

   • Olga

    Bojim se, da so se vaši skisali! Me menjate s svojo teto!

 • antimur

  Ko bomo urejali zadeve, bi lahko ti omenjeni dve barabi in eno barabinko postavili kar v tem vrstnem redu v vrsto za deratizacijo.

  • karpelec

   Prepozno , so odporni na današnja deratizacijska sredstva.

 • Iza Demos

  “Če začnemo prepir med preteklostjo in sedanjostjo, bomo uvideli, da smo izgubili bodočnost.” Winston Churchill

 • črnaovca

  Da je Kučan tako vsemogočen? Morda pa so samo njegovi nasprotniki panični ker so nesposobni z dobrimi idejami osvojiti volivce.

 • baubau

  Naslov je vseeno trapast:v svetovnem merilu ti Slovenski palčki in palčice pač ne pomenijo nič.Tudi sam črni jurček-Soros ne.

 • The Truth Keeper

  Brane, pospravi se s Churchillom, kripto židom, ki je s svojima plemenskima lažnivcema Rooseveltom in Stalinom odgovoren za največje klanje genetskih bratov in sester v sodobni zgodovini človeštva, za preprečitev česar je bilo ponujenih nešteto mirovnih pogodb, a kaj, ko potem internacionalna klika morilcev ne bi dobila svoje ilegalne države oziroma svojega zatočišča, ter popolno kontrolo nad polovico sveta! Kakšen levi fašizem neki? Fašizem je naturalizem, instinktizem! Je naravni obrambni sistem zdravega organizma pred okužbo talmudskega mentalnega virusa! Vaša politika bi naj izžarevala princip fašizma, a ste le plačana oziroma kontrolirana opozicija, ki deluje po principu Hegela, po principu deljenja in vladanja! Vsakih sto let obračate isto ploščo, a naj bo jasno, to stoletje bo Rimski imperij dokočno padel! Rimski pankrti boste po vzoru inkvizicije s svojimi kvazi žido-slugami pregnani nazaj med sipine, od koder ste v čudovito Evropo privlekli svoj puščavski voodoo! Prebuja se zmeraj več ljudij, zato uživajte v svoji gnusni igri dokler še lahko, a nekaj vam mora biti jasno! Nas, ljudi v polnem pomenu te besede ne zanimajo vaše levo/desne perverzije, ampakl le preživetje bele rase, naše kulture in s tem tudi našega naroda!

  • Janez

   Uh?
   Ti si pa ? Gromozansko informiran ?
   Od?
   Bogve katerih višjih sil. Morda celo oseb?
   Ja, no ?
   Pa?
   Daj nam zaupaj, kako da je normalno razumni, previdni W. CHURCHILL leta 1944 !
   Poslal na nevarno pot v Drvar k “demonsko zlobnemu političnemu morilcu” J. BROZU !
   Kar svojega – lastnega sina Randolpha ?!
   Saj bi znano morilski J. BROZ zlahka – ubogega Randolpha – kar pokonča
   l?
   A ga ni.
   Ker je bil zelo zsebni poslanec Brozovega osebnega prijatelja W. Churchilla.
   Nekaj zelo skrivnostnega ?
   Sta se morala J. Broz in Randolph CHURCHILL pogovarjati v Drvarju ?
   Ali?
   Moerda – celo veš, kaj sta se dogovorila v Drvarju? L.r. JANEZ KOMENDA

  • slosin

   Še en šolan bedak…

 • tarantela
 • Truth must be told

  Grims je retardiran. Churchill tega ni NIKOLI izrekel. Ovce, vgooglajte izjavo. To je bilo v popolnoma drugacnem kontekstu izreceno v ZDA.

  • sprehajalec

   Churchill je rekel takole;

   Il fascismo degli antifascisti non mi fa meno paura di quello dei fascisti.

   • Prle

    Italjianski ali Angleški Churchill?

    • sprehajalec

     Ući jezike Prle, da češ biti možda ko Čerčil.

     • Prle

      Pa bato, tebi i to ne pomaže ništa.

     • sprehajalec

      Nešto izvirnije Prle. Ajde, pokušaj opet.

     • Prle

      Evo ti gore, ha,ha.

  • rubec

   Resnicamorabitipovedana. Ti si bedak.

  • slosin

   Ampak drži pa, a ne..? A imaš kakšen proti argument temu stavku, al boš spet pametoval o Grimsu..?

 • ljubinica

  Da se slovenski desnicar sklicuje na churchila je samomorilsko ….
  Churchil je podpiral komunisticne partizane.
  Par let po koncu vojne po posastnih komunisticnih masacrih je v londonu z vsemi castmi sprejel prijatelja in zaveznika tita …

  • sprehajalec

   Churchill je takrat mislil, ko je sprejel Maršala, da ga bo spravil v Nato. Motil se je, ko je Stalin umrl, se je vrnil Tito k svojim koreninam v Moskvo. Churchil je prvenstveno podpiral Kraljevo Vlado v Londonu. Zato je mislil, da bo z Vlado Tito-Šubašić zaščitil Britanske interese na Balkanu. Tito ga je nategnil.

   • Prle

    Pa ne, da si pod zapisnik podpisan ti. Ko ga je Tito nategnil, ali kaj veš, če je uporabljal kondom in ali je Churchillu pasalo, kje za vraga si se skril, da si z vsem tako sezanjen.

    • sprehajalec

     Škola života i JNA, Prle. Če si tam rekel Tito zajebao i Amerikance i Ruse, si bil že desetar.

     • Prle

      Ti si tipičen rojeni nakladač, ki celo misli, da ima prav kar napiše. Pojma nimaš stari, ha,ha.

     • sprehajalec

      Čuti i čitaj Prle. Da češ možda bit ljudina jednom.

     • Prle

      E, iz tvog komentara, neče bit filma.

     • indijanka

      Vedno se najdeta. Ista energija?

     • sprehajalec

      Za takšnega kot Prle ima psihiatrična stroka izraz zalezovalec.

     • indijanka

      Vedno si za hece :).

     • sprehajalec

      Za vse sorte hece, Indijanka….

     • indijanka

      To je pa zanimivo slišat … :).

     • sprehajalec

      Še bolj videti…

   • slosin

    Lubenica, dej preber knjigo ‘Titova velika prevara’, tam lepo piše, zakaj je Churchill podpiral partizane…A ti je ta stavek poznan ‘Mislil sem, da je Tito gentleman’..? In sam Churchill je priznal, da ga je Enonogi nategnil…

    • ljubinica

     Churchil je podpiral jugoslovanske komuniste zato ker je bilo to v angleskem interesu. Podpiral bi jih do zadnjega jugoslovana …

    • ljubinica

     Mislil je da je komunist tito gentleman …
     Ha ha ha
     Dobro je vedel kaj so komunisti.
     Saj so se preprosti slovenski kmetje vedeli … c. Pa naj ne bi vedel ..
     Ne bodite tako preklemensko naivni …

   • ljubinica

    Ha ha
    A kar v nato bi sprejeli genocidarja tita ….
    Sem mislila da je nato bolj izbircen …

    • sprehajalec

     Ljubinice, pamet v roke. Pa kakšno knjigo prebrat. Zavezniki so Tita odpisali kot sovjetskega Satelita. Potem se je skregal s Stalinom, ker je bil samovoljen. Hotel je priključiti Albanijo, Grškim komunistom je pošiljal orožje vse na veliko jezo Strička v Moskvi. Zato ga je zavrgel, Tito pa se je zatekel po pomoč na Zahod. Si bila kdaj na Brniku pa tiste avione pred parkiriščem gledala? To so iz te tranše pomoči Zahoda Titu. Malo je manjkalo do podpisa pristopa k Natu. če ne bi Stalin umrl, bi do njega prišlo. Potem je pa Hruščov takoj tekel v beograd in maršala vrnil nazaj v rdečo skupnost.

 • Igor Kavalar

  Nov kanal neodvisnega reporterja slovanskih korenin iz Kanade. Vprašanje direktno iz protestov Antife, zakona o islamofobiji v Kanadi, anti Trump protestih….

  Squatting Slav TV
  https://m.youtube.com/channel/UCpfOW3vhZbPMsPHa8TGjL1Q

  Poglejte kakšen video, priporočam hvala.

 • ljubinica

  Clanek je cisto mimo.
  Grims naj odgovori na bistveno vprasanje … ali podpira amerisko masakriranje bv.

  • sprehajalec

   Masakrira ga tudi Rus. Začeli so pa sami Arabci in naredili kaos. Upor arabskega ljudstva proti svojim bogatim samodržcem.

  • rubec

   Tudi tvoje je čisto mimo. Lojzka na tržnici naj raje pove zakaj ni stročjega fižola.

   • Prle

    Lojzka pravi, da stročjega fižola ni, ker so ji zaplenili vse kole.

    • karpelec

     Ohoho, a stročji fižol raste samo na kolih?

     • sprehajalec

      Prle ga še ni videl rasti. Pozna samo tistega iz najboljšega soseda.

     • Prle

      Ti si njivo ali vrt videl samo virtualno.

     • sprehajalec

      Prebranac Prle. Kako nisam…

     • Prle

      Ne, ampak Lojzka prodaja samo tega(preklar), ker je fižol bližje soncu pa še mački ga ne poserjejo.

     • karpelec

      Slabo opazuješ naravo in sebe, ker dugače bi vedel, da mački kakajo v zemljo in še tam ga zakopljejo.

     • Prle

      Se pardoniram, sem mislil pse.

 • garfi

  Clanek je cisto u nulo.

 • A so Rusi že napadli Estonijo, Latvijo in Litvo?! Resni mediji o tem še nič ne poročajo..

 • Janez

  Z gospo “ljubinico”
  Se absolutno strinjam: W. Churchill je nedvomno podpiral KPJ POLITIČNO MRILSKE STALIN PARTIZANE !
  Ampak !
  Malo – napol – šale !
  Pa ?
  Saj se je J. Broz na obisku v Londonu 1953 ( glej film, repoortažo na Googlu)

  W. CHURCHILLU LEPO ODDOLŽIL – ZA STORJENE MU USLUGE S STRANI – GB.
  – W. Churchilu je uslužno – nežno – z lastno roko – odstranjeval – prah z Churchillovega suknjiča !
  – W. Churchilla, ki je imel težave s hojo – je pozorno pri hoji – držal za roko !
  – lep zahvalni nagovor v čisto korekt angleščini je imel J. Broz – javno !

  – GB tedaj mlado kraljico – je zelo lepo počastil z – lastnoročnim, zelo ok igranjem lepega a težkega CHOPINA – na klavir. Mladi kraljici – v čast.
  Še se v Londonu spomnijo čudovite BROZOVE KLAVIRSKE INTERPRETACIJE – CHOPINA.
  Pa?
  Kako lepo je bil 1953. leta še mladostni, živahni J. BROZ – izbrano oblečen.
  Baje !
  Je GB MLADA KRALJICA TEDAJ REKLA :
  ” ČE JE TA FINI LEPI GOSPOD, PIANIST – KOVINAR ! POTEM – JAZ – PAČ NISEM GB KRALJICA”!
  Torej ?
  Čudežne veščine šlosarja
  Jožeka Broza iz Kumrovca ?!
  Ah !
  Tisti Jožek Broz – baje niti 30 let ni dočakal.
  Kdo je torej igral težkega CHOPINA tako lepo – GB kraljici v čast, 1953. L.r. JANEZ KOMENDA

  P.S. OGLEJTE SI FOTOGRAFIJO J. BRZA ZA KLAVIRJEM. V Google okence vnesete J. Broz klavir.

  • Fogglof Tunnek

   Samo jas ne vem kako lahko šlosar igra klavir…in to celo Chopina???????

 • Fogglof Tunnek

  “Virus levičarske norosti in radikalnega islama je svetovna epidemija, ki so jo pripeljali Kučan, Fajonova in Soros”???????????????????… Prekproklete budale klero-fašistične in klero-nacistične… SPET LAŽETE!!!

 • Fogglof Tunnek

  Najbolj daljnovidna misel Foglovega Tuneka bo: “Janšisti prihodnosti bojo sami sebe imenovali antijanšisti!”… Samo poglejte na trenutke Cmerota…kvazi-levičarja… dela isto kot je delal Ivan Janez, a ima se za antijanšista!?!?

  Samo Iniciativa za demokratični socializem nas lahko reši neoliberalne norosti… Kapish???

 • Fogglof Tunnek

  A še se spomnite Pariza ko je 130 ljudi postalo žrtef barbarskega terorističnega napada. Storilci so bili izključno FRANCOSKI in BELGIJSKI državljani, odrasli v podivjanih predmestjih Bruslja in Pariza. In zdaj se postavljate na njihovo mesto in govorite, da bomo Islamsko državo (ISIS) oslabili in premagali, ko bomo tudi sami bombardirali in ubijali nedolžne ljudi, ženske in otroke, v Rakki in drugih sirskih mestih. Kakšna neumnost je to? Sprašujem vas desnosučni… fkaterem stoletju prafzapraf živimo?

  • b323130

   Čeprav mnogokrat pišeš neumnosti, se glede tega bombandiranja strinjam s tabo.

 • Janez

  No?
  Morda nam bodo pa ?
  Sedanji
  “fašisti, ki sebe imenujejo – antifašisti ”
  odgovorili, nam ubogim neinformirranim, a slovensko zavednim Slovencem !
  Na “zagonetko” s film dokumentarca o obisku J. BROZA v LONDONU, 1953?
  Ali pa ?
  so “fašistični antifašisti” iz R. SLO ?
  TUDI ČISTO: REALNO NEINFORMIRANI IN ČISTO ZAVEDENI ?
  Kdo?
  Je torej na obisku 1953. leta
  – J. BROZA V LONDONU – W. CHURCHILLU – ČISTIL PRAH S SUKNJIČA ?

  – že pokojni Jožek Broz, šlosar iz Kumrovca,
  – Joshua Ambros – z Dunaja, dober pianist, ali
  – g. L. iz trgovske družine iz Zagreba, poznano dober pianist,
  – Josef Klein iz ? Galicije ..?, katerega znanje Chopina – pa ni znano .

  Verjetno, oz. Kar zahtevajmo !
  Naj nam to – nam prebivalcem Slovenije: povejo – kar v Parlamentu R.SLO.
  Saj !
  Nedvomno gre za informacijo kar velikega – javnega pomena. Mar ne ?
  Ist
  človek, ki je 1953. leta W. CHURCHILLU TAKO VLJUDNO ČISTIL PRAH S SUKNJIČA !
  Je
  Maja 1945 – kruto ukazal ppolk. OZNE JEFTU ŠAŠIĆU: ” POBIJTE SVE”!
  Kar je poslušni kasnejši general J. ŠAŠIĆ – takoj in do avgusta 1945 – tudi – izvršil !
  Namreč !
  Ex KPJ J. BROZ, PPOLK. OZNE JEFTO ŠAŠIĆ – IN NJIMA PODREJENI !
  so maja do avgusta 1945 nesodno, POLITIČNO KPJ STALINISTIČNO !
  nečloveško pomorili tisoče neoboroženih ujetnikov, civilov, žensk, otrok ! Dejstvo.

  Osebna prava identiteta nam znanega človeka,
  KPJ DIKTATORJA J. BROZA – NEDVOMNO JE – JAVNO POMEMBEN PODATEK !? L.r. JANEZ KOMENDA

  P.S. KAR V IMENU NAŠIH DRŽAVLJANSKIH PRAVIC, POŠTENIH, NEKAZNOVANIH DRŽAVLJANOV R.SLO – V PARLAMENT ! S tem vprašanjem o realni identiteti J. Broza.
  Dvomim, da nam spet oglašajoči se F. Tunnek in ostali tu – veste kaj realnega reči – o J. BROZU !

  • Fogglof Tunnek

   Samo jas ne vem kako lahko šlosar igra klavir…in to celo Chopina???????

   • Janez

    Težko !
    F. Tunnek , težko !
    Jaz imam kar nekaj let glasbene šole. – pa ?
    Klasika je lepa – a težka za igranje. Zlasti bajni CHOPIN.
    Tak ?
    Vsestranski naravni talent !
    pa Jožek Broz, šlosar iz Kumrovca – spet – ni bil. Sploh pa ?
    Mrliči – Jožek Broz je bil 1953 !
    – že nad 30 let 99% mrtev. MRLIČI – NE IGRAJO KLAVIRJA ! A ne ? L.r. JANEZ KOMENDA

    • ljubinica

     Slosarja je menda ucila igranja na klavir ena od burzoaznih ljubic …

 • Fogglof Tunnek

  A Kučan in Fajonova sta kriva?… V bombardiranju Sirije so bile zadete bolnišnice in šole. Ne obstaja uradna številka žrtef, toda lahko smo prepričani, da je samo bombardiranje v zadnjih treh tednih v Siriji pobilo več civilistof kot barbarski napad v Parizu. In tudi matere iz Sirije objokujejo svoje otroke. Tudi bombardiranje je teror. Ali bi rade države, ki vodijo vojno, res stavile z ISIS, kdo se bolje spozna na morijo? Kdor to dela, je že izgubil. Ad acta!!!

  • Rožle

   Ne to si ti kriv …

  • učko

   Kučo je kriv za smrt vojaka, ki ga je zakrivila stara, na novo premalana Izraelska haubica, ki sta jo Kacin in Kučan za drag davkoplačevalski denar kupila pri Izraelcih, skupaj s polsko bolnišnico iz SS-a, ki rjavi !!!! Holazen zločinska !!!!!!!!!!!!

 • montyamp

  Soroševalci kot je žvepleni halbmadžar , ki ima na vesti Krambergerja , so voluharji katerim bo v kratkem v luknje pritekla gnojnica .

  Hitro bodo ugotovili , da to ni COCA COLA .

 • freedomfighter

  to je še zadnja stvar ki sem jo čakal na nova24…kučan ima vpliv tudi nad sorosom…a se vi zavedate da če bi bilo to kar pišejo na nova 24 res potem je kučan eden največjih političnih umov da lahko vpliva na cel svet in podobno…jaz bi se ga bal na vašem mestu trumpek ni nič v primerjavi z milanom :D

  • xtc

   A bi šlo brez bebavosti?
   Najprep dobro preberi naslov:

  • montyamp

   Če Sorosa srbi tazadnja , se popraska po žveplenem pritlikavcu .
   Vsak levičar leze kakšnemu ” pomembnežu ” v tazadnjo .
   Krog ki je sklenjen ni majhen .
   Ko je morski pes mrcvaril Kućana , mu ni bilo jasno , da lahko pride toliko vritopleznikov iz tazadnje balkanskega žveplenega stvora .

 • b323130

  Sej Trumpek ima tudi Soroševega človeka v svojem kabinetu. Fajn nas je potegnil, pomaranček.

  • Olga

   Je to Kućan?

   • b323130

    Ne, tako pomemben pa Kučan spet ni.

 • xtc

  Poznavalcem zgodovine ne uide to ;d so fašizem in nacionl socializen v bistvu variacije socializma v različnih oblikah vsem pa je skupna “sveta knjiga” Marxa oz: nauki in vsi sovražijo Jude in vsi ti se ali so se navdušvali nad muslimani(tudi Hitler) vsi so sovražili in sovražijo Jude inKrščanstvo in zahodno civilizacijo zato so se sedj povezali v aliannso:
  Vendar so levaki bedaki;čemislijo;da jih bo islam ;če zmaga toleriral poobesili in poklali jihbodo z LGTBQ DRUŠČINO V ENEM ZAMAHU:

 • ljubinica

  Churchill
  Preberite

  Mises institute
  The real churchill
  By adam young
  ……
  Btw mises institute ni nic levicarskega …

  • Janez

   Ja !
   Hvala za info.
   Žal ni nič v textu o relaciji Broz- Churchill, ki pa je bila močna ?
   Verjetno sta si bila osebno dobro znana že dolgo?
   Vsekakor pa je bil prrijateljski odnos Broz-Churchill usodno slab .
   Za naše slovenske “branitelje domov”- domobrance, slo patriote.Domobranci – sami – naivno –
   žal –
   niso slekli
   uniform in
   samostojno vsi odšli v npr. Kanadoo,, v Argentino.
   Angleži ?
   Pa so jih – žal – neoborožene – kar izročili
   KPJ NESODNO MORILSKIM STALIN PATIZANOM. Žalostno, res. Žal – res. L.r. JANEZ KOMENDA

   • ljubinica

    Tudi o relaciji churchill titovi partizani pise …
    Namrec ko so churchilla opozorili da je tito komunist ki bo po vojni uvedel diktaturo
    Je churchill dejal a nameravate po vojni ziveti v jugoslaviji

    • Janez

     Aha ?
     Hvala,
     bom si vzel čas in vse natančno prebral.
     Dober vir
     je tudi fim- dokumentarec z obiska J. Broza v Londonu, 1953. L.r. JANEZ KOMENDA

     • ljubinica

      Ja. Tudi to sem videla.

 • plamen100

  tocno to drzi kot je napisano, da levifasizem in musliskrajnezi hodijo z roko v roki. Se danes nihce ni dal odgovora zakaj Italijani ob libijski obali nalovijo 6000 crncev in jih privlecejo v Evropo?? Istocasno ko slovenska policija na meji v dosledno skenira vse evropejce ti crnci prihajajo v Evropo brez vseh dokumentov nato pa se kotijo kot podgane vsepovsod, tudi po Sloveniji in kdo bo to prezivljal, futral?? Za delati pa je ta rasa popolnoma nesposobna podobno kot arapci. Pa dosti je tega, jasno da je Anglija prav zaradi teh bitij izstopila, italijani pa jih se kar naprej vlacijo noter v EU, potem jih naj tudi imajo ne pa da jih porivajo naokoli, tudi v Slovenijo!

 • montyamp

  Revolucija židovsko-komunističnih opic še kar traja .
  Adolf je delal vse po skrajšanem postopku .
  Preveč podgan je ušlo čez lužo , nazaj pa samo koloradski hrošč .
  Sorosa in žveplenega na kandelaber pa bo mir .

 • garfi

  mafijca na fotografiji se podpirata
  globalistični levuhar soros financira naše komunajzarje in levuharje v nešteto oblikah

 • Janez

  Jaz !
  Bi rekel,
  Da je za upoštevati nasvet, ki ga jr pred časom dal znani gospodarstvenik !
  In velik akter, da so naši Slovenci v Argentini – ohranili – svoje slovenstvo :
  dr. Marko Kremžar je namreč rekel :
  Sprivatizirajte vse gospodarstvo – pa pokomunisti ne bodo imeli več – na čem – parazitirati !
  Bo kar držalo !
  Mar ne ? Ex KP ZK ZDAJ ČRPAJJO IZ –
  JAVNEGA, – DRŽAVNEGA SEKTORJA – SO ZAPOSLENI TAM. Naj odidejo. L.r. JANEZ KOMENDA

  • Janez

   Odidejo ?
   Zakaj? Nič slovenstvu dobrega nimajo ponuditi. Le škodo nam delajo.
   N AJVEČJI PROBLEM JE, KER OBRTI,, LASTNEGA PODJETJA ?
   Niso zmožni?
   122Dolgoletna prisesanost na državo in življenje od poltike, Od države jih je odvadila
   – osebne iniciative, zasebne aktivnosti,
   – niti znanj – za kaj zasebnega – več nimajo. TO JE PPROBLEM.A NE? L.r. JANEZ KOMENDA

 • Vrhovni sodnik

  Sam ratata, fejst žgat po njih.

 • Janez

  Ja ?
  Ex KP, ZK posreden vpliv ns Sorosa – že imajo !
  Zaradi takih kot so oni SOROS in njegovi vedo !
  Kaj ? Vedo: da so na svetu še ljudje, ki jemljejo ” umazan ” denar! Ane ? L.r. JJANEZ KOMENDA

 • učko

  Soroš je Kučota naučil krast milijarde iz Slo bank! Mali se hitro uči, čeprav je že star !

  • Janez

   Morda ?
   VSEKAKOR PA SE MI SLOVENCI ČIMPREJ ZNEBIMO NEGATIVNEGA VPLIVA !
   Že
   MRTVIH – IZ GROBA NEGATIVNO VPLIVAJOČIH
   POLITIČNIH MANIPULANTOV-ZLOČINCEV – KOT JE BIL – “KRVAVI PIANIST” – KPJ J. BROZ !
   VPLIVA
   SEDANJIH MEDNARODNIH NEGATIVNIH POLITIČNIH MANIPULANTOV – TIPA – G. S O R O S !
   IN
   VERJETNO ENAKO NEGATIVNEGA VPLIVA,
   KI GA VERJETNO IZVAJAJO BOLJ PRIKRITO, NEJAVNO R.SLO LJUDJE IZ EX KP, ZK VRST !
   Te
   Nedvomne in verjetne zelo negativne vplive – korektno obravnavajmo in preiščimo !

   Najboljše preiskovalne rezultate doslej je dala Preiskovalna komisija spošt. poslanca A. Logarja.
   Vtej ali tej podobni obliki, načinu – raziščimo tudi – zgornje negativne vplive.

   – Storimo to !
   Brez odlašanja, javno in korektno – PARLAMENTU R.SLO.
   negativne vplive naj javno obravnava PARLAMENT R.SLO !
   Ki je pristojen za to.
   In je?
   Pravo mesto za kočljive obravnave – za. nas Slovence in R.SLO pomembnih javnih zadev.
   Le !
   O NEJASNOSTIH IDENTITETE
   IN NEGATIVNIH VPLIVIH ŽE MRTVEGA EX KPJ – J. BROZA !
   Ki je bil in še je – javna oseba, še vedno – javnega pomena.

   Danes
   me je komentator F. TUNNEK 2X VPRAŠAL
   Pa ?
   “KAKO JE JOŽEK BROZ ŠLOSAR – IGRAL KLAVIR – IN TO – CELO CHOPINA ?!”
   Ja ?
   Težko F. Tunnek in ostali !
   Zelo težko, da je Jožek Broz igral CHOPINA V GB KRALJICI !
   Nam znani J. BROZ – JE 1953. LETA V LONDONU GB KRALJICI – NEDVOMNO IGRAL – CHOPINA

   • Janez

    Nadaljevanje : od Chopina – dalje l.r. Janez KOMENDA
    – 99,9% VERJETNOSTI PA JE –
    – DA TISTI J.BROZ-PIANIST, 1953, V LONDONU
    KI JE W. CHURCHILLU S SVOJO ROKO ČISTIL – PRAH – S SUKNJIČA G. WINSTONA !

    NI ?! NIKAKOR NI BIL,
    NI – BIL – TISTI JOŽEK BROZ, KI GA JE RODILA MARIJA JAVERŠEK:

    – TA JOŽEK BROZ IZ KUMROVCA 99,9% VERJETNO – NI DOČAKAL SVOJEGA 30 LETA.
    Torej !
    RAZUME SE, DA
    MRLIČI – NE IGRAJO CHOPINA, NITI NE ČISTIJO PRAHU S SUKNJIČEV, MAR NE ?

    Kdo – realno – je bil človek imenovan J. BROZ, KI JE OBISKAL1953. LETA LONDON !
    In
    KI NEDVOMNO JE ČISTIL PRAH S SUKNJIČA W. CHURCHILLA !
    In
    KI NEDVOMNO JE POČASTIL 1953.. LETA MLADO KRALJICO GB – Z IGRANJEM – CHOPINA?
    To!
    Pa naj javno, uradno in verodostojno uredi PARLAMENT R.SLO !
    Na
    Način, ki je korekten – v diplomatskem in uradno-državnem smislu.

    REALNA OSEBNA IDENTITETA NAM VSEM ZNANEGA EX KPJ DIKTATORJA – J. BROZA !
    -JE JAVNA ZADEVA. In realna informiranost vsega prebivalstva, zlasti šolajoče se mladine !

    JE JAVEN, UPRAVIČEN INTERES – NEDVOMNO !

    Zapisal sem že, da na internetu, v literaturi itd. krožijo zlasti imena teh treh realnih oseb:

    – Josof KLEIN IZ ? GALICIJE, POLJSKE ? veščina igranja klavirja – ni znana,
    – Joshua AMBROS – Z DUNAJA, DOBER PIANIST,

    – gospod L. Iz Zagreba,, iz znane trgovske družine, znano dober ppianist.
    Morda J. Broz od Drvarja dalje ?
    In še kakšno ime, priimek za osebo nam znanega J. Broza – kroži, je zapisana !

    Jaz sem kot “iskalno specifiko” za ugotavljanje prave identite osebe nam znanega !
    KPJ J. BROZA
    – IZPOSTAVIL REDKO LASTNOST NADPOVPREČNO DOBREGA IGRANJA KLAVIRJA !
    – ki je za nam znanega J. Broza – dokazana !
    ZELO DOBRO IGRANJE J. BROZ LASTNOROČNO – STA POTRDILI
    – ga. ZINKA KUNC, OPERNA PEVKA METROPOLITANKE V ZDA,
    – ga Gabi NOVAK, priznana HR pevka.
    GB virov o J. Brozu- pianistu – tu ne bi navajal. Ugotivijo naj jih R. SLO diplomati.
    NA INTERNETU JE VSAKOMUR NA VOLJO TUDI AVTENTIČNA FOTOGRAFIJA NAM ZNANEGA J. BROZA ZA KLAVIRJEN, FOTOGRAFIRAN V BELEM DVORU V BEOGRADU, V 1950. LETIH.
    To fotografijo vsakdo zlahka dobi z vnosom v Google okence – besed : Josip Broz klavir.

    Torej !
    Dajem pobudo
    za uradno, javno obravnavo teme
    – “realna identiteta osebe J. BROZ
    – V PARLAMENTU R.SLOVENIJE – ČIMPREJ !
    Tema
    je v nedvomnem javnem interesu vsega prebivalstva R. SLOVENIJE. L.R. JANEZ KOMENDA

    P.s. to temo naj pred parlamentarno onbravnavo – seveda: obravnavajo stranke R. Slovenije.
    UGOTOVITEV REALNE IDENTITETE !
    NAM VSEM ZNANEGA J. BROZA JE POMEMBNA TUDI ZATO,
    KyER GRE ZA OSEBO-KPJ DIKTATORJA, KI JE MAJA 1945 OSEBNO UKAZAL “POBIJTE SVE” PPOLK OZNE JEFTU ŠAŠIĆU IN S TEM UKAZOM PPOVZROČIL ZLOČIN PROTI ČLOVEČNOSTI.
    Ostala
    zgoraj navedene verjetna prikrita politično manipulativna dogajanja – tudi v PARLAMENT !
    Nehajmo !
    Slovenci !
    Že biti končno biti predmet prikritih,, zlonamernih in okoriščevalskih polit- manipulacij !

 • Janez

  A kdo ve ?
  Od kod je tale realna uspavanka ?

  “DAJ, DAJ – MALI – TI LE – RASTI,
  ČIMPREJ SE NAUČI – KRASTI !
  ČE – NE NAUČIŠ SE KRASTI,
  NI TI TRBA – ZRASTI. ”
  Čudna vzgoja otrok, mar ne? A to uspavanko, ene mame – res – pojejo ! Dojenčkom.JANEZ KOMENDA

  • Janez

   Ah !
   Tista Fajonovs – je privatno – baje – nesrečna oseba. Nobenih uspavank.
   Čudni !
   Nefamiliarni ljudje kot je bil Hitler, zdaj pa Merklova – niso za v politiko. L.r. JANEZ KOMENDA

 • Wizeman

  Samo maloumna oseba lahko sproducira tako bedno pisarijo. In potem se čudimo o umskem potencialu komentatorjev….. očitno so samozvani “novinarji” še v veliko hujši inflaciji.

  • Janez

   Tole ,
   KAR SI TI NAPISAL !
   je pa sploh?
   “Horuk” zapis, ki nima nikakršne vrednosti – čeprav je verjetno plačan !

   Ali ?
   nam lahko navedeš kako svoje delo, ki je doseglo nepodkupljeno – javno priznanje !
   In ljudi ?
   – imena oseb iz ex KP ZK vrst, ki so v življenju – že res kaj za nas Slovence in Slovenijo – dejansko storili. Ljudje kot je sivolasi gospod – pardon ex “tavarišč” so destletja bili samo pre-dobro plačani “sistemčiki” – brez javno kreativnih konceptov.
   Veliko denarja so potegnili iz nas Slovencev.
   Od sebe – koristnega – v javnost – pa so dali malo. Ali nič !
   Verjetno pa so. In morda še – nam Slovencem – povzročajo – veliko škode.
   Ali?
   Pa si morda?
   Pre-dobro in iz denarja nas poštenih davkoplačevalcev – plača?
   Kje v kaki v osnovi nepotrebni javni službici.
   Skrbno skrit očem ljudi,
   da te ne vidijo – da za veliko denarja? Ne narediš – praktično – nič ?

   Jaz osebno
   Tu pišem – popolnoma nič plačan – od nikogar.
   Tudi – ne pišem po naročilu nikogar.
   Po 40 letih prizadevnega dela kot knjižničar – v dobro ljudi.
   Zdaj, ko sem drugo leto v pokoju !
   Samo
   Odločno hočem živeti v nkrmalno, tudi politično urejenem okolju !
   Kako?
   Je s teboj?
   Ali samo ?
   Ničvredne pripombarske zapise pišeš? Ali pa tudi kaj – res pozitivnega – narediš.
   Ali?
   Nam boš pomagal ?
   Pospraviti
   Te gore krvavih smeti in dolgov, ki so “vrednote” – njih ex KP, ZK dediščine ?
   Boš
   Pomagal, vsaj posthumno !
   Pri uradni ugotovitvi realnega imena – ex hvalabogu ex “krvavega pianista” KPJ J. BROZA .

   Kakšen nered puščajo za seboj – ti ” luzerji – zgube ” od ex KP, ZK – JEV !
   Kaj pa.
   Velika
   političarka, modra, uspešna vladarica – prava gospa Marija Terezija ?
   Sploh ka veš o njej?
   Vsi naši ex in sedanji ex KP, ZK in pokomunistični “kvazi politiki” ?

   Ji ne sežete – niti do njenih gležnjev. Dejstvo.
   Kaj ?
   javno poznanega- res dobrega – si ti storil – doslej ? A – po resnici, prosim. L.r. JANEZ KOMENDA

  • Janez

   Ali ni tako ?
   Da. – ti – zdajle – “malo umno” sediš, se ne domisliš nič – “umnega”. In kar – molčiš?
   Daj no !
   Napiši !
   nam – kaj – res umnega. Ampak brez čenčanja. . Ali si prebral Sneguljčico? L.r.JANEZ KOMENDA

   P.S. KAJ – VSAJ – NA NIVOJU SNEGULJČICE. A NE RAZBIJ TISTEGA “GOVOREČEGA OGLEDALA”
   OGLEDALA RESNICE.

 • ljubinica

  Tale grimsov spis je res poden.
  Propaganda za tiste z iq pod 100
  Tudi vsi citati so kr neki …
  Npr. Murphyjev zakon pravi da ce nekaj lahko gre narobe bo tudi slo narobe …
  To o tisockrat ponovljeni lazi … je pa goebellsov domislek ..

  Glej google goebells quotes

  • Janez

   Ja ?
   Spošt. g. Grims je zelo delovno obremenjen.
   Vetjetno – na hitro pisan zapis ?
   Včasih res malo
   Zameša avtorje citatov, ki jih navaja – a nič ne de !
   Cenjeni gospod poslanec B. Grims – je žs veliko res dobrega storil za nas Slovence !
   Koliko res dobrega – za nas Slovence in Slovenijo ?
   So pa naredili tisti,
   ki ga kritizirajo – naj pa povedo kritiki sami. Ampak – po resnici. Prosim-o ! L.r. JANEZ KOMENDS

 • sončnica

  …pripeljali so nam tudi ceta,gso,glifosat in še marsikatero drugo svinjarijo…..tudi desni so dvigali tace za to

 • Goran Hvala

  Pozabil ste titota pa stalina….:-)

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!