Božičnica po Cerarjevo: vsakega državljana bo zadolžil še za 1.680 evrov

Foto: STA

Vse dobre ukrepe vlade Mira Cerarja celo na prste ene roke težko preštejemo, ker je zelo težko šteti nekaj, česar ni. Če imamo seveda v mislih ukrepe, ki bi dvigovali kakovost življenja in blaginjo ljudi. Toda škodljivih ali nekoristnih je bilo veliko.

V naslednjem letu nas bo vlada zadolžila za 3,36 milijarde evrov. Da bo ljudem lažje razumeti, za kako velik znesek gre, povejmo, da bo vsak državljan na novo dolžen za 1.680 evrov oziroma da se bomo zaradi zapravljivosti in nesposobnosti te vlade vsi odrekli več kot eni povprečni plači – in to kljub temu, da je Miro Cerar še nedavno razlagal, da smo stabilizirali javne finance. To lahko razumemo le tako, da je lažnivec ali preprosto bedak.

Ker je vlada dala zdravnikom, je morala dati tudi vsem ostalim državnim uslužbencem
Eden vidnejših ukrepov je bila uvedba 2. januarja kot dela prostega dne. Zelo všečen predlog, ki pa nima popolnoma nobene druge veljave, kot da je všečen. Njegovi učinki pa bodo škodljivi, 35 milijonov evrov nas bo stala ta všečnost. Vlada je bila v zadnjem mesecu zelo radodarna. Poleg 35 milijonov evrov za drugi januar je zdravnikom podarila nekje med 45 in 60 milijonov evrov. Zanimivo, da natančnega zneska ne ve nihče, niti finančna ministrica. Pa kot vemo, se finančna ministrica udeležuje neke vrste spiritualističnih seans in bi ji vsaj tam lahko dali kakšen namig. Ker je vlada dala zdravnikom, je morala dati tudi vsem ostalim državnim uslužbencem. No, slednji so bili prijazni do vlade in so se zadovoljili z zgolj 56 milijoni evrov, kljub temu da so Štrukljevi najprej zahtevali 220 milijonov evrov. Ampak, na koncu so sprejeli le eno četrtino, ker vedo, da so levičarske vlade socialno čuteče in ne bi nikoli delale v škodo tistih, ki delajo, še manj pa tistih, ki zgolj imajo službo.

Pod hudim stresom so, ker jim Anže Logar kar naprej teži in jih kliče na zaslišanja
Toda to še ni vse: 200 milijonov evrov je vložila v dokapitalizacijo SDH in še 50 milijonov evrov v DUTB. Teh zadnjih 50 je bilo nujno potrebnih, ker se pokriva luknja, ki sta jo naredili Factor banka in Pro Banka. Brez reševanja teh dveh bank bi lahko veliko izgubili strici in nečaki iz ozadja, kar pa bi lahko ogrozilo njihovo kolobarjenje po državnih podjetjih. Poleg tega je treba razumeti, da so ti gospodje pod hudim stresom, saj jim Anže Logar kot predsednik preiskovalne komisije kar naprej teži, jih kliče na zaslišanja in jim postavlja neprijetna vprašanja. Anže Logar je zadrt SDS-ovec in nikakor noče razumeti, da mora biti opozicija konstruktivna ter ščititi interese levičarskih tajkunov,  zato je 50 milijonov kar poštena cena za ves stres, ki jim ga povzroča.

No, skromnih 20 milijonov na 200 milijonov evrov podlage je bilo nujno vložiti v podjetje za izgradnjo drugega tira. Da gre za izredno pomemben projekt, je članom Foruma 21 pisal tudi ljubitelj tortic v Zvezdi in nedolžni upokojenec Milan Kučan osebno. In če on reče, da je nekaj pomembno, potem je treba takoj ukrepati. Da bodo pri izvedbi tega projekta ukradli vsaj 500 milijonov evrov, je precej nepomemben podatek. Socializem pač ni poceni.

Ugotovimo lahko, da se je vlada v tem adventnem času zelo izkazala in razdelila veliko denarja. Žal pa volivke in volivci prepogosto pozabljamo, da niso ničesar podarili nam. V resnici delijo naš denar, denar, ki ga s trdim delom v proračun prispeva vsak delavec, obrtnik ali podjetnik. In kot pravijo ljudje: “S tujim po koprivah je lahko.” Krivi smo pa mi, ki jim dovolimo, da se igrajo z našim denarjem. Delavci nimajo nizkih plač zaradi delodajalcev, temveč zaradi nesposobne, zapravljive, lažnive in lopovske vlade. Vlade, ki namesto da bi izkoristila priložnost gospodarske rasti v Evropi in pritegnila tuj kapital, onemogoča sposobne  in jih preganja v tujino.

Če božič res prinaša nov začetek, naj nam prinese čimprejšnji odhod te vlade
Namesto reforme zdravstva nam Miro Cerar prodaja izhodišča, ki “niso izhodišča, razen kadar gre dejansko za izhodišča.” Predsednik se norčuje iz državljanov. Za naš denar je najel tujega dragega strokovnjaka, da ga šola, kako ljudem govoriti neumnosti, da bi jim verjeli. Ta človek ga za naš denar uči, kako prikrivati lastno nesposobnost z deljenjem daril, kot je 2. januar ali voda v Ustavi.

Če božič res prinaša nov začetek, naj nam prinese čimprejšnji odhod te vlade, ki je žalitev za zdrav razum in naravna katastrofa, katere posledice bomo še dolgo odpravljali.

Boris Tomašič

 

 • Krtača17

  Večina še vedno ne verjame in še vedno aja aja ko jaz in še nekaj ljudi opozarjamo da je problem eu sama. Vodi točno tako politiko kot jo je začela FED pred 100 leti – isti scenarij. In bo mogoče tudi isti rezultat a dvomim. Združene države so nekaj drugega kot različne nacije. Skratka spufat narod toliko da prodajo vse svoje imetje pod okrilje ecb. Kdor ima denar, ima pač oblast. Zato pa pravim da je tole kreganje levo in desno en navaden pesek v oči narodu. Janša bi naredil ravno toliko škode, če ne več, kot Cerar. Obojim se pa fajn tresejo hlače ko gledajo kako raste stranka Nevem. Ta pa zna postavit na glavo celotno eu politiko.

  • Darth Vader

   zato sem se šel rajši v SDS takoj vpisat, da ne bo sam stranka Nevem rasla ;)

  • komar marko

   Ni pesek. Je samo vir rdečkotov do programa PUF na PUF in praznjenja JAVNIH NAROČIL v korist preživetja. A si ti že koga videl da je živel od dveh levih rok v podstrehi pa prepih?

 • rubec

  Še v istem tednu ko je bil ta klovn izvoljen sem izgubil mesto v vaškem pevskem zboru. Ko smo na pogrebu peli našemu priljubljenemu gostilničarju nisem mogel tudi ko so krsto že spuščali v jamo, zadrževati smeha.

 • janez.pokoncni

  Za vse sovražnike Slovenije prilagam sliki dveh vodilnih mož Slovenije, ki bosta na pogrebni slovesnosti države Slovenije dobili status relikvij. Pahor je kot predsednik vlade Sloveniji koristil kot katastrofalen potres, potem je prišla nevihta Alenka njej pa je sledil cunami Miro.

  http://siol.net/media/img/62/bf/d7a35ff4c31ba5dd2793.jpeg
  https://jinovsvet.files.wordpress.com/2016/12/boruting.jpeg?w=640—

  • Kučko pod pručko

   SMC – Strašni Murgelski Cunami

 • Shalalabayzer

  Prehajamo iz astronomske dobe MIROvanja v
  novo dobo CRKOvanja

 • Kučko pod pručko

  Že ko smo si pred enim letom želeli SREČNO NOVO LETO, sem vedel, da nam pod to vlado ne bo lahko. In res nam ni, pravzaprav je še slabše, kot sem si predstavljal v najbolj mračnih sanjah predstavljal!!!

 • totex39

  Vse tako kaže, da se jih še naslednje leto ne bomo znebili.

 • Viktorh

  Če nič drugega, za SMC lahko rečemo, da vsaj laže ne: NIČ NISO OBLJUBLJALI – NIČ NISO NAREDILI.

 • VERZIFIKATOR

  Cero Čemernik

  SANJSKO MIROVANJE

  Spravil rad bi zopet v mirovanje,
  kar je v zadnjih letih podivjalo,
  kar iz rok ušlo je, mu zbezljalo,
  storil kakšno krepko bi dejanje.

  To bile so njega nočne sanje,
  ko začeli so glasnó nergati
  okrog njega zdaj že lastni brati,
  živo sanjal fant je mirovanje.

  Da povsem so mirni sindikati,
  so bile zares najslajše sanje,
  bi najraje spet se vračal vanje,
  ko bilo je zjutraj treba vstati.

  Da nergaška se je rjava žaba
  spravila za stalno v mirovanje,
  to za fanta je nebeško stanje,
  v sanjah ves pomirjen vso noč plava.

  Da postal čez noč je malce cenjen,
  ne samo pljuvalnik za kozlanje,
  to mu vrača nado v mirovanje,
  in da že v četrto je oženjen.

  Mirovanje toliko želeno,
  ki po mnenju svojem ga zasluži,
  v njem v nirvani sam se s sabo združi,
  spanje mirno, trdno, prav pošteno.

  Pa miru nihče mu ne privošči,
  vsi sejalci zdaj so že nemira,
  zapusti v nemiru ga še vera,
  upanje, da čevlje zgornjim lošči.

  Da jih zlošči in tako obstane
  nekaj časa še pri mirovanju,
  sicer pri naslednjem pustovanju
  sam brez maske in ves bled ostane.

  Sanjal bi nadvse rad mirovanje,
  pa še sna ne bo mu moč kupiti,
  in nikjer nikogar več dobiti,
  da prodal bi mu »moderne sanje«.

 • Antonius

  Človek celo življenje spremlja politiko, ker je od nje na tak ali drugačen način odvisen, ampak ob početju ‘cerarjeve vlade se mi je pa ZAGRAVŽALA.
  Moralistični pičkus sploh nima več nobenega zadržka do tega kar počne. Z nastavljanjem kadrov po SVOJI izbiri se posmehuje javnim razpisom in dobesedno uničuje konkurenco poštenih in sposobnejših v Sloveniji. Izobrazba, strokovna priporočila, poštenje in osebnostne kvalitete posameznika v Sloveniji sploh nimajo več nobene vrednosti. Kjer temu pičkusu Murglje pustijo svobodo v odločanju, se ceneni ponaredek največjega moralista v državi, mimo vseh priporočil zdrave pameti odloča izključno po poznanstvenih vezah.
  Človeka čudi, ker za kakšnega svojih prijateljev še ni ustanovil agencijo z vsaj dvanajst zaposlenimi, ki bi bedela, nadzirala in odločala o delu vseh zaposlenih vratarjev v javnem sektorju.
  Proslula ‘jasna ‘murgel sicer ni iz Murgelj, paše pa tja, je javno že zdavnaj odčivkala, koga bodo spravili v Ustavno sodišče. ‘crerarjevi tihi družbeniki ga počasi poseljujejo.
  Prezadolženi Slovenci smo v p. materini, ‘murgeljskemu moralistu ‘ceraju se pa =be za nas.
  =bemti volilno pamet, da je tako slepa in še zarukana za povrh.
  Treba se je zavedati, da so bili vsi kleptomanski murgeljski kadri na volitvah izvoljeni.
  “Slovenijaaaaa od kot neumnost tvojaaaaa, da si kopljeeeeš samaaaaa, prerani grob”.

 • PIA PlA

  Dva blondinca, cmerar in brglez, sta šla v gozd po božično jelko. Iščeta in iščeta, po dveh urah se cmerar obrne k brglezu: “V napačen gozd sva šla, tu so samo jelke brez božičnih kroglic.”

 • antimur

  Do kdaj se bodo politični zločinci Kučan, Cerar, Pahor in podobna nesnaga, brezskrbno sprehajali po domovini Sloveniji, ki so jo dobesedno razmesarili, ali bomo končno poskrbeli vsaj za kakšno močno čez njihove rdeče betice.

 • karpelec

  Zgodbe zasnovane v glavi z zasanjanim pogledom so zanjo velike, a premajhne za narod in državo; le ta si z njimi nima kaj spočeti.

 • Vera

  Božiček : Prinesi nam Slovencem novo vlado, ki bo znala upravljati z denarjem nas davkoplačevalcev .

  • komar marko

   Pa še rdečkote naj pospremi , da bomo končno zaživeli v blagostanju!

   • Vera

    Škoda,da jih iz te vlade niso odnesli ” parkeljni “, ki so spremljali sv.Miklavža.

 • VERZIFIKATOR

  Remiro Serares

  REMIRO NOGOBRCAR

  Zopet se oglásil je pred kratkim,
  nogobrcar, znan vsem kot Remiro,
  gladko spet preskočil je oviro
  in zapiskal z glaskom tankim sladkim.

  »Kot kapétan v tej reprezentanci
  nogobrcarski, vrhunsko športni,«
  je začel nagovor svoj eskortni,
  samovšečno, kakor znajo Španci.

  Ni Remiro sicer kakšen Španec,
  ni tako oddaljen fant od nas,
  le da žogobrcanje je vas
  španska zanj, ki naš je dober znanec.

  »Zdaj ni čas nikakor za oceno
  moje igre in dveh let garanja,«
  glej, Remiro medijem oznanja,
  da kar sam določil si bo ceno.

  »Dobro leti dve smo preigrali,
  se po rezultatih jasno vidi,
  optimalni naši so izidi,
  tudi če še nismo gola dali.«

  Navijaška tolčejo trobila:
  »Vse je zakon, kar Remiro pravi,«
  nizko k tlom, že skoraj čisto k travi
  pa medtem se megla je spustila.

  Zdaj še bolj odlična je vidljivost,
  ni težav, ko stvar se komentira,
  zadnja s tem odpadla je ovira,
  navijaška triumfira živost.

  Brcanje v megló je prava stvar,
  v njej Remiro, ki ekipo vodi,
  sam lahko celo o faulih sodi,
  in kako razsoja, kaj ti mar.

  Škoda le, da vreme se spreminja
  razkadé prehitro se meglice,
  za Remira hujše ni krivice,
  kakor da jasnina se odgrinja.

  Kot kapétan se drži prevzetno,
  navijači mu stoje ob strani,
  položaj se spet tako ubrani,
  meglo da ustvarjajo umetno.

  Ko pa tudi to več ne pomaga,
  sonce sproti ko megló razganja,
  le Remiro še naivno sanja,
  da se šteje avtogol kot zmaga.

 • PIA PlA

  Kaj ga kritizirate? Nam je miro dal nazaj praznik zato, da bi delali? On najboljše ve, da gospodarstvo cveti le ob obilni birokraciji, turizem pa s prazniki. Vse dela prav, vi ga pa šinfate.

 • črnaovca

  Logar se je lotil Sifizovega dela kajti mreže so tako prepletene da samo levih ne moreš izločiti ko naletiš na svoje pa ne smeš dalje. Ja mafija ne pozna ideoloških razlik le denar, kajti pri denarju ni brata temveč samo lastnik

  • komar marko

   Ne boš verjel. Za desne so procesi tudi če KIHNEJO preveč naglas. Za rdečkote imate poštimano, samo poglej nekega ŠERIFA, kjer tudi do obtožnice ne pride ker bse ZASTARA pa čeprav ga dobijo v marmeladi.

  • Borut Stari

   Dobro pozna omerto, zakon molka.

 • komar marko

  No rdečkoti rabijo tako vlado, da lahko še naprej lovijo RIBE brez dovoljenja, kakor so se pač navadili! Po potrebi uzurpirajo še kak STASI da preverijo stanje pri vas doma, skratka da imajo vse pod kontrolo. O Bog, reši nas kuge lakote in rdečkotov!

 • Aron

  bodimo natancni, da 50mio za Dutb izhaja iz slabo zavarovanih posojil, ki so se delila v veliki meri med leti 2004-2008, torej za casa desne vlade.

  • slosin

   Desna vlada,kradli so pa na veliko levakarji. Daj malo poguglaj in ugotovi, čigavi so sedeli takrat (in tudi danes) na vodilnih mestih po bankah … Pa najbrž ni Kučan slučajno ustanovil Foruma21 tik preden je nastopila vlada JJ.
   In kot kaže, je vlada JJ najbolj stajkunizirala ta leve, malo čudno, a ne!

   desna opcija : Tovšakova , Lovšin , ZVON 1,2

   tranzicijska levica okrog foruma 21 :

   Zidar, Mermal, Pavček ,Kordež, Rigelnik, Škrabec , Šrot , Bavčar , Černigoj , Dolamič iz GPG-ja , Jankovič, Sraka Energoplan del GREP-a ,Ogrin iz Gradisa , Valant, Bohorič , Petan-DZS in terme ,Raščan delo revije itd ….

  • antimur

   Bedak zaplankani. Si pravi prototip kučanističnega sledilca.

  • Hribouc

   Agitpropovski hlapec!

   • Aron

    boli ane?

  • Janez Novak

   slaba zavarovana posojila ni delila JJvlada ampak ostanek kps.na nlb,nkbm (bratušek)

   • orsa

    Čista resnica, da vlada JJ ni delila nezavarovanih kreditov, kdo jih je podpisal, sigurno ne Janša. Krivci so dobro znani, ščiti jih Kučanov klan, če bi bil Janša kriv, bi ga že zdavnaj zaprli in mu vzeli vso premoženje ( če taki zakon ne obstaja, bi ga pa hitro naredili ).

   • Aron

    trosis neumnosti, preberi si gradivo na to temo, ga je polno na netu

  • traktor

   Tudi, če bi bilo to res, kaj pa je 50 m proti milijardam, ki jih mečemo skozi okno.

  • RATATA

   Kaj ti ješ, das tko fukjen?

 • Osti jarej

  Kraja Slovenije se stopnjuje iz dneva v dan, Ermanova pa je funkcijo prejela zgolj zaradi svoje naravnanosti k demonsko nenadzorovanemu trošenju državnega ljudskega denarja. 250 milijonov bo vrgla v smeti za DUTB in SDH, dve plenilki slovenskega premoženja. Od teh milijonov jih bo DUTB lahko 50 vrgel za roparske dolgove roparskih Factor in Pro banke, SDH pa Cerkvi 200 za nikoli njihove denacionalizirane posesti. Seveda je zdaj jasen smisel dogovora s sindikalisti – njim dobrih 100 za plače, da bodo sprejeli 250 za plačilo roparjem. In tako naša elitna družba dela že 25 let brez kazni. Vi pa se zamislite – imamo 700 milijonov izgube samo letos, pa se je takoj našlo 360 milijonov za povečanje škode. Kje smo, ljudje, zakaj smo tiho? Bomo res v tišini sprejeli, da bosta dve lažni izmišljeni ustanovi za svoje katastrofalno delo prejeli še 250 milijonov? Hudičevi ministrski demoni so že na delu!/publishwall B.Ž./

 • Osti jarej

  ..medtem pa jazbec piše zakon o tem,kako ga lahko (nikoli in nihče ne more) tožijo…..

  • Novakec1

   Samo od Zokita plonka, plagiira.

 • Osti jarej

  . lepa in perspektivna in bogata država,je bila slovenija…pa tako gnojno jamo so iz nje naredili…..vse bi morali lustrirati…narod,ja,bi jih moral lustrirati

 • Olga

  Skrajni čas da gre in neha krasti!

  • Borut Stari

   Olga, on sam ne krade. Vendar s svojim iz ozadja vodenim predsedovanjem to omogoča drugim.

 • Borut Stari

  “Ne sanjat, zdej smo mi na oblasi. In če ne bi bili mi na oblasti, bi bil kdo drug. Tega pa ne bomo nikoli dovolili” je izrekel nekoč Stane Dolanc v imenu Partije. In še danes je tako.

 • Unikatna

  Stabilizirali so finance z novim zadolževanjem…Kako pa naj jaz stabiliziram svoje finance? :)

 • VERZIFIKATOR

  Ibn Al Calimero

  AL MIRO IN JUDEŽ

  At, kot vemo, tisti je žrebiček,
  ki se ljudsko mu arabec pravi,
  nanj Al Miro jezdec se postavi,
  to njegov bil ljubi je konjiček.

  Ko preskakoval je še konjičke,
  čeznje metal se po beduinsko,
  sinček je njegov tako rutinsko
  jedel še iz čisto majhne žličke.

  Ibn, vemo, je arabsko sin,
  sin očetov Ibn je Al Miro,
  toda jezdec slab čez vsako mero,
  ni kot oče rojen beduin.

  Jezdenje pač sinčku ni v zabavo,
  a da Ibnov rod se nadaljuje,
  v slavi in sijaju razkazuje,
  sin študira šeriatsko pravo.

  Zlahka tu je skakal čez ovire,
  se uspeh v tem svetu podeduje,
  tam, kjer orientalski duh kraljuje,
  kjer poznajo dvojne, trojne mere.

  V emiratu, tam, kjer sin domuje,
  in kjer majhno vse je, prav pritlehno,
  vojne se bojujejo nenehno,
  zoper demokratske sile tuje.

  Ko je emirat pod silno grožnjo,
  spomnijo se mlajšega Al Mira,
  ga kampanja na vso moč podpira,
  njemu da zaupati gre vožnjo.

  »Jezdil ni, pa naj nas torej vozi«,
  rekli šejki so in morje Rdeče
  vzvalovalo je od same sreče,
  prepustijo vajeti mimozi.

  Se Al Miro v vožnji ne odreže,
  medel kot počasen je posnetek,
  velik kiks je, prav noben zadetek,
  ga drže pokonci le še mreže.

  Ker Al Miro Ibn je omrežen,
  karavana komaj se premika,
  v pesku se puščavskem ji zatika,
  on pa kakor v jarem zdi se vprežen.

  Medel je nastop čez vsako mero,
  ki ga zmore sinček konjevodca,
  nič ne more revež brez povodca,
  tak ubožec Ibn je Al Miro.

  Pa se spomni šejkov starih eden,
  da zaveznik mu lahko pomaga,
  preden naš Al Miro ves omaga,
  kot pred njim nikoli ni nobeden.

  Svojčas šejk je trgoval čez mejo,
  z Judi sklepal bratske je kupčije,
  orožarske skupne vragolije,
  skrival v tajnosti jih pod odejo.

  Juda za trenerja zdaj najame,
  ta Al Mirov naj nastop popravi,
  ga za javnost dobro res pripravi,
  ljudstvo da nazadnje mu verjame.

  Trudi Judež se z Al Mirom silno,
  v kredibilnega da ga pretvori,
  in s prijemi da ga otovori,
  da ne bo več deloval sterilno.

  Za denar zgubljeni ni jim mar,
  šejkom, ki za Juda so plačali,
  saj iz javnega so vendar dali,
  kar odslej bo Judežev denar.

  In Al Miro spremeni se res,
  tolče, vpije, kot otrok besni,
  skoraj več ga prepoznati ni,
  kot da sile so čarobne vmes.

  Toda farsa dolgo pač ne traja,
  komaj vlogo osvoji Al Miro,
  vehementno gre čez vsako mero,
  tak je kakor maček, ki zalaja.

  Ker mijavkal vedno je doslej,
  okrog kaše vrele kolovratil,
  kakor maček ljubi čas potratil,
  kaj igral bi kužka nam odslej?

  Glavna je za Bližnji vzhod ovira,
  hitro to spoznali so gledalci,
  ko na sceni takšni so igralci,
  ko Arabca pravi Jud trenira.

  Ni mogoče fanta spremeniti,
  ne z orožjem in ne s podkupnino,
  kjer za medlo skrajno gre sivino,
  pač moža ne moreš narediti.

 • RATATA

  To ni božičnica po cerarjevo.
  To je CERKOVINA.

 • Anton

  kaj če bi mi Cerar dal tistih 1680 božičnice za novo leto za vse psihične muke, ki sem jih preživel pri aktivnem iskanju zaposlitve?

  sarkazem press

 • dr Janez Sveti

  Dejstvo. Dokler bo še kdo dal kredite in dokler se bo dalo z davki še kaj pobrat tistim, ki ustvarjajo, boo na oblasti “leve” vlade. Kako to ? Ker je toliko podrepnikov,ki odlično živijo samo zato, ker jim sistem ponuja dohodke in ugodnosti, da jim na misel ne pride , da bi zamenejali vlado. Potem bi namreč lahko morali postat običajni državljani, katerih delo je na trgu delovne sile. Tako pa…
  DR Janez Sveti videc

  • RATATA

   Ja, premnogim so podelili privilegije.

 • Poštenje velja

  Moramo jim priznati da so ponovno zmagali na celi črti!
  Čestitam!
  Slovenci si nikoli nismo zaslužili države!

  • Janez Novak

   Slovneci smo že imeli svojo državo in si jo tudi zaslužimo,NIKOLI IN NIKDAR SI PA NISMO ZASLUŽILI JUGOSRANJA. 1918 sta bili od 3možnosti samo dve dobri za Slovence,samostojnost ali obstoj Austro-ogrske. izdajalci so pa izbrali tisto možnost ki je ni bilo in še danes živimo v tistem času.

 • Hribouc

  Multiskorumpirana močniška svojat , ki dela pod nedoločljivo veliko marelo Udbokučanistanke paradržave Miklan Kučan-Plavi + Razširjeni CK F21 + Agitprop 571 + MTS (Milica+Tužilac+ Sudija)
  ima absolutno moč ter vlada z delno prikrito diktaturo rdečega Aparthajd Gulaga Slovenistan.

  g.B.Tomašič, brez dlake na jeziku. Za Resnico, za Pravico, za Svobodo!

  Zdravo, srečno in še bolj uspešno ,A.D.2017, g.Tomašič!

 • zokispoki

  Podgane bi morale odgovarjati, zaradi veleizdaje in gospodarskega kriminala, ki ga neposredno podpirajo, vse po Kučanovih navodilih . Najnovejša hinavska, podla in pritlehna hkrati je ta, z tajkunom, lopovskim Petanom ! Da se ti zmeša. Ne bi me čudilo, če bi se komu nekega dne odtrgalo, potem bo pa sin telovadca imel etiko in moralo !

 • učko

  Cmero vam (nam) ga utero !

 • odzunaj

  NAJ NAM NOVO LETO 2017 ČIM PREJ PRINESE ODHOD VLADE, KATERE DELOVANJE JE TAKO ŠKODLJIVO ZA DRŽAVO IN DRŽAVLJANE , DA PREDSTAVLJA PRAVO IZDAJO NARODA !

  • Novakec1

   Ti ga bo prineslo leto 2017 še za en 4 letni mandat, ga bodo izdajalci in pritepenci izvolil, jih je že več kot razdeljenih avtohtonih na tabele in tardeče.

 • Fireblade

  obeta se začasni 40% DDV, ki ne bo prizadel potrošnikov :)) opanković ® dee™ te parazite bi bilo potrebno obsodit na 300 let prisilnega dela flikanja lukenj po cestah

  • RATATA

   Pod polnim pospešenim prometom

 • Viktorh

  So what?

  To je manj kor znaša moja pokojnina.

  • janez cepec

   sevede, ke maš kot star komunajzar pa UDBOUC prvoborsko penzijo, tle se pa greš enga demokrata

 • garfi

  pripravljajo nove bonbončke kot je pokojnina 500€
  vse bodo storili, da ne zmaga SDS

 • Novakec1

  Počakite da vidite koliko bodo makaronarjem dolga odpisal, še več kot grkom. Pa tok ste pluval čez Titovo ekonomijo zadolževanja, a je sedaj kaj drugače?

 • garfi

  Žan Mahnič: poslanec desusa bral napačno stališče

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!