Zdaj na nogah še Slovenija: Ogabne besede doktorice Vesne V. Godina, ki je žrtve spolnega nadlegovanja v hollywoodski aferi označila za sokrive

Vesna Vuk Godina (Foto: STAfoto)

O velikem seksualnem škandalu, ki je Ameriko dvignil na noge, smo že poročali. Gre za hude obtožbe spolnega nadlegovanja žensk s strani slavnega filmskega producenta Harveya Weinsteina, o katerih pa hinavski in levičarski Hollywood modro molči. Zdaj se je oglasila antropologinja Vesna V. Godina, ki v svoji kolumni za posilstvo krivi žrtve same. Njene besede so številni označili za žaljive in skrajno poniževalne. Preberite, kako absurdne misli je zapisala. Oglasilo se je tudi Društvo SOS telefon in v odgovor na njeno kolumno zapisalo nekaj pikrih.

Vesna V. Godina v svoji kolumni celo namiguje, da je spolno nadlegovanje stalna hollywoodska praksa in se je treba s tem sprijazniti. To ni in nikoli ne bo nekaj samoumevnega in nekaj, na kar bi se ljudje morali navaditi. Po zakonu je takšno početje kaznivo, ženske v podrejenem položaju pa so molčale, ker so se bale posledic.

Spomnimo. Weinstein bi nedvomno moral biti obsojen, za kar pa mnogi dvomijo, da se bo dejansko zgodilo. Svojo moč je vedno izkoriščal, tudi seksualno. Javnost se razburja predvsem zaradi dejstva, da je celoten Hollywood, znan po svoji aktivistični levičarski politiki, ki ves čas napada aktualnega predsednika države Donalda Trumpa, ostal hinavsko tiho. Kje so zdaj levičarski aktivisti, feministični lobiji in druge borke za pravice žensk, se sprašujejo mnogi v ZDA, ki Hollywood označujejo za skrajno hinavskega.

Doktorica brez sramu krivi posiljene ženske
O žgoči temi je spregovorila Vesna Vuk Godina, doktorica socioloških znanosti in antropologinja, ki je za revijo Ona Plus napisala kolumno. Njene besede pa se nepredstavljivo razlikujejo od mnenja vseh, ki karkoli vedo o omenjenem škandalu in o posilstvih. Antropologinja namreč krivi žrtve. Na začetku omeni komentarje drugih, ki seksualne perverzije štejejo kot dokaz seksističnega šovinizma v Hollywoodu, kjer imajo ženske podrejeni položaj. In kaj se z njenimi mislimi zgodi potem? Godina hollywoodskega mogotca sicer obsodi pokvarjenosti, a krivdo prevrne na izkoriščane ženske. “Če govorimo o ženskah, ki v tej igri sodelujejo: gre za to, da ženske vedo, da je seks njihovo orožje. Vedo, da ga lahko uporabijo. In ga uporabijo. Ko se jim splača. Gre za delovanje kalkulativnega uma. Po logiki: če bom naredila to, kar hoče, bom dobila, kar hočem. Ta logika implicira, da ženske v njeni realizaciji sodelujejo. Pač zato, da dobijo nagrado. V Hollywoodu vlogo. Torej niso žrtve. So soakterji. Soakterji pa so sokrivci. Zato bi bilo primerneje kot na žrtve, na večino dam, ki so z Weinsteinom v njegovih perverzijah sodelovale, gledati kot na sokrivke,” je med drugim zapisala v kolumni.

Nato brez dlake na jeziku (in očitno tudi brez logičnega premisleka) nadaljuje: “Konec koncev: vsaka, ki jo je Weinstein prisilil v seks ali jo celo posilil, bi lahko odšla takoj na policijo. In dejanje prijavila. Pa ga ni. Bile so tiho. Ker so imele od dejanja koristi. Ali so na korist računale. Zdaj ko koristi ni več, so spregovorile. In bodo imele korist od tega.”

Družbena omrežja se nad njenimi besedami zgražajo in jih označuje za “ogabne”
Kritike njenega zapisa kar dežujejo. Mnogim se zdi žalostno, da lahko ženska z doktoratom to zadevo tako interpretira. Ne razume osnovne dinamike nasilja in nadlegovanja, ko je ženska pod moškim popolnoma nemočna. Mogočni si lahko privoščijo marsikje marsikaj, za to pa vedno izkoristijo tiste, ki so v primerjavi z njimi v poslu bolj malo vredni, brez moči in prave pozicije ter so družbeno in finančno šibkejši.

In odziv organizacije žrtev nasilja? Društvo SOS telefon odgovarja na njeno poniževanje 
Kolumne pa ni moglo prezreti niti Društvo SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja. Namen te neprofitne organizacije je predvsem nudenje podpore, zaščite in pomoči ženskam in otrokom, ki doživljajo nasilje. Na njihovi spletni strani sta predsednica Maja Plaz in vodja programov mag. Špela Veselič konkretno število vrstic namenili odgovoru na zgoraj omenjeno nesprejemljivo in žaljivo kolumno, ki so jo na družbenih omrežij večkrat označili za ”ogabno”.

Med drugim sta zapisali tudi naslednje:

“Spoštovana doktorica Vesna V. Godina in spoštovane sodelavke in kolegice ONA in ONAPLUS
Že ko ste opravičevali nasilje nad otroki, bi se morali oglasiti, saj ste že takrat v najosnovnejši biti prestopili mejo dopustnega in primernega. Še posebej pa ste prestopili mejo spoštljivega. Sedaj v svoji kolumni v Ona Plus (Afera Weinstein ali kako je Weinstein masturbiral, ženske pa molčale.) ponovno ne ponižujete in žalite le žensk nasploh, ampak ponižujete in žalite še posebej ženske z izkušnjo (spolnega) nasilja. Ne verjamemo, da ne razumete pozicij moči, nemoči in nadzora, ki so temelj odnosa, v katerem pride do izsiljevanja (za karkoli in česarkoli), torej nasilja. In ne verjamemo, da se svoje pozicije moči kot (so)kreatorke javnega mnenja, ne zavedate. Vemo, da je osnovna metoda, ki jo uporabljate pri komuniciranju z javnostjo, provokacija. Gre za metodo, ki predpostavlja natančno evalvacijo odgovornosti tiste, ki jo uporablja. Evalvacijo z vprašanji npr. komu, kaj in zakaj. In še posebej evalvacijo pozicije moči ter tej pripadajoče odgovornosti, ki jo imate in ki vam jo dajejo številni slovenski mediji. Menimo, da te evalvacije ponovno niste naredili. In edino, kar je v aferi Weinstein na našem področju v tem trenutku perverzno, je vaša kolumna. Ta je obenem še neodgovorna. Neodgovorna do žensk in neodgovorna do žensk z izkušnjo (spolnega) nasilja.”

/…/

 ““ONAPLUS je revija za ženske z vizijo. Predstavlja pozitivne življenjske zglede in pripovedi, ki jih vsi radi beremo in podoživljamo,” je del vašega slogana. Čudovit in optimističen. Vendarle menimo, da poniževanje žensk, objavljanje odgovorov strokovnjakov in strokovnjakinj, ki menijo, da so žrtve soodgovorne za nasilje, ki so ga doživele/preživele, objavljanje intervjujev z ženskosovražno vsebino in posplošenim obravnavanjem žensk kot lovač, možač, zgodb o ženskah, ki si želijo razburjenje pri problematičnem tipu … ne more in ne sme biti pozitivni življenjski zgled …

A. L.

 • Zima prihaja

  https://youtu.be/5Ll4qOQhpfw
  Dajte si malo pogledat ta video

 • Zima prihaja

  https://youtu.be/n4EfufBl1cU
  No tale je še bolj zanimiv.Govori David Duke.

  • Menim, da take filme gredo gledat samo budale.

 • AlojzZ

  Hollywood. Mesto, kjer se Satan odlično počuti. In to vsi vemo. Še najbolj pa tisti, ki vanj pridejo po slavo.

 • komar marko

  No zelo čuden zapis. FERMACEVTKE bodo vložile peticijo, ker niso omenjene. Ni čudno, če je bila del ORGANIZACIJE, ki je organizirala vstaje. Rabijo ovce za poneumljanje in so del problema in ne rešitve.

 • MEFISTO

  Nekoč nas je mož tisočerih nickov izzival, naj pridemo v neko zakotno gostilno na Gorenjskem, da se z njim in njegovimi nicki pomerimo v ročnih spretnostih.

  Prišli smo, moža tisočerih nickov pa ni bilo, ker se je ustrašil.

  Da ne bi zaman hodili v tisto vukojebino, smo pretepli naključne goste, polomili mize in stole ter razbili šank.

  Le spolnega nasilja ni bilo, ker je dežurna kelnerca sama rada dala.

 • montyamp

  Zakoni narave običajno zmagujejo .
  Pa naj se ženske družijo potem samo z ženskami , moški pa z moškimi .
  Se mi zdi da židovski imperializem igra spet na tiste note , katere so razkurile Nemce že v začetku prejšnjega stoletja .
  Te note so , kulturna dekadenca , nemoralnost , maličenje umetnosti in kulture , ……………………………………

  Na kratko , denar je sveta vladar .

  Ja poglejte si vi HANZI KURBENHAUS in Ljubljano , BALKAN-HOLLYWOOD

  Einstein je rekel takole : ” Človekova norost nima meja ” .

 • MEFISTO

  Nekoč nas je mož tisočerih nickov izzival, naj pridemo v neko zakotno gostilno na Gorenjskem, da se z njim in njegovimi nicki pomerimo v ročnih spretnostih.

  Prišli smo, moža tisočerih nickov pa ni bilo, ker se je ustrašil.

  Da ne bi zaman hodili v tisto vukojebino, smo pretepli naključne goste, polomili mize in stole ter razbili šank.

  Le spolnega nasilja ni bilo, ker je dežurna kelnerca sama rada dala.

 • Bravo Društvo SOS, lepo ste ji odpisali.

 • antimur

  Tako levaška golazen na splošno gleda na takšne zadeve. Godina poizskuša tudi sama s to kolumno priskočiti na pomoč Jankoviću, (čeprav ga ne omenja) ter nekako oprati njegovo zasvinjano ime pred državljani, pravno so ga rešili že tožilci (Žgajnarca) in sodstvo z nosferatom Klemenčičem na čelu.

 • MEFISTO

  O spolnem nasilju lahko kvalificirano debatira le farmacevtka.

  Ostale pa naj molčijo, ker s spolnim nasiljem nimajo nikakršnih izkušenj in jim od spolnih nasilnikov tudi ne preti nikakršna nevarnost.

 • sloustava

  Je to poziv zenskam, naj bodo posiljevane v nedogled? Neverjetno, kdo dobesedno DOBI doktorski naziv! Fuj!

  • šmentanamuha

   Neumno vprašanje. Tista, ki želi ohranit svoje dostojanstvo, se obrne in gre. Lahko pa o tem pove tudi drugim. Ampak vse, so raje molčale na račun ugodnosti, ki so sledile.

  • Viktorh

   Naj se začnejo spoštljivo obnašati do sebe.

 • Zima prihaja

  https://youtu.be/IwC8KILcxRo
  Zelo zanimivo.Na tem svetu je da ne bom pretiraval z 100 % ,99,99% zmešanih ljudi.To je moje mnenje.

 • MEFISTO

  Kakšne igralke so to, da je moral filmski producent pred njimi masturbirati.

  V Ljubljani se mu kaj takega ne bi moglo zgoditi.

 • Steiermark

  Ta srbijanka to že ve, verjetno še, iz lastnih izkušenj, ko je bila v vlogi “titovih pionirčkov”, žrtev pedofilskega morilca tita! Sedaj pa štokholmsi sindrom širi še na vse ostale žrtve psihopatov!

 • delaware

  V tem primeru se strinjam z VVG…če je katerakoli bila posiljena, bi šla na policijo…pa ni…torej?

 • Antonius

  Tale dr. Vesna Vuk Godina pa ni od muh!
  Na hollywoodskem primeru nam antropološka dohtarca dopoveduje, da je ljubljanski penismanković Janković farmacevtkina žrtev, ker se mu je *dvignil* ob njeni socialni stiski.
  Ne vem sicer od kje se je vzelo toliko društev za zaščito žensk, če smo pa moški ves čas ogroženi od ženskega *orožja*?
  Po doktorici Vesni Vuk Godina je zdaj vsem jasno, da šerijatarji ne morejo biti posiljevalci, ker se z od *jeze* otrdelimi tiči samo branijo pred nasilnimi *češpljami*.
  Bemti znanost, kaj in kako bi izvedeli, če se ne bi oglasila tale antropologinja.
  Upam, želim ji, da se jo kdo za kakšnim vogalom v temi spolno loti, pa bo na sodišču prav z njenimi razlagami zlahka uspel!

  • indijanka

   Tega ne smeš želeti nikomur❤.

 • MEFISTO

  Tetka iz ozadja je v družbi samih spolnih pohotnežev dejala, da bi pri spolnem nasilju dala vse od sebe, ker se pri pri svojih častitljivih sedemdestih letih vedno boji, da je zadnjikrat.

  Tudi je dala ženskam nasvet: če je posilstvo neizbežno, lezi in uživaj!

 • pajot

  vesna F. godina komentira dogodke iz Hollywooda v maniri polpismene FDV-jevke. Česa,za boga milega,je sokriva igralka,ki je prišla na pogovor s hudokurčnežem,pa ji ta predlaga,da bi ga gledala kako masturbira.Z ničemer ga ona osebno ni vzpodbudila,da ji predlaga tako dejanje,razen seveda,da ima dobro rit in velike joške.Eklatanten primer spolnega nadlegovanja,nedvomno.
  Seveda ga ni prijavila. Komu pa naj bi ga? Policiji? Smešno. Zato je o tem molčala. In ni prav nič sokriva. vesna F. godina sploh ne ve o čem piše. Zdi se mi da v njenih možganih že ves čas prebiva moški podoben Harryju Weinsteinu.

  • dež

   Imela je možnost reči “Jebi se”, se obrniti in oditi iz njegove pisarne. In kasneje javno povedati svojim kolegicam, kakšna svinja je možakar. Zakaj tega ni naredila ?

   • Cyclopean

    $$$$$$$$

   • pajot

    Njo vprašaj. Dejstvo pa je,da ji je on dal predlog.Spolno jo je nadlegoval. Se strinjaš?

    • dež

     Seveda se, se pa tudi strinjam s pisanjem VVG, v zvezi s to temo.

  • rubec

   Prosim za pojasnilo. F kot firtah ali F kot fertah?

   • pajot

    Tebi rubec pa res ni treba pojasnjevat. saj se razume samo po sebi.

 • indijanka

  Pa se je le zgodil čudež! Prebudila se je ženska energija. Empatija in sočutje do posiljenih žensk. Vztrajanje pri ničelni toleranci do nasilja in zavedanje kaj nasilje je. Zgodba igralk, zgodba naše farmacevtke. Zgodba, ki žrtvam pusti posledice. Po svoje sem Vesni G. hvaležna, hvaležna za njeno provokacijo, ki je prebudila žensko energijo in začela odpirat srca materalističnega sveta. Seks, ki si ga ne želiš, nikoli ni win win situacija ampak ponižanje in nasilje.

 • tarantela

  Treba je ločit od pravega spolnega nasilja tole, kar se dogaja v filmskem svetu. Za kakšno vlogico v pogrošnem filmu marsikatera “igralka” naredi vse. Takšna je pač želja po slavi. “Dive” bi lahko šle delat kaj drugega, namesto, da so čakale v vrsti pred vrati dedca, ki je obljubljal vlogo v filmu.

  • Viktorh

   Zakaj pa apotekarica ni šla v gostilno prati posodo?

 • Cyclopean

  Hipokrizija na kvadrat. Zakaj pa ni takoj zavrnila ponudbe in ga prijavila policiji ali preprosto odkorakala stran? Ja denar in slava nekaterim zelo diši, tudi tako da se požre ta ‘ponižanja’, ki jih potem z milijonih v žepu in leta kasneje razkrivajo.

  • pajot

   Najprej je bilo spolno nadlegovanje s strani producenta. To drži kot pribito. Potem pa se vsaka sama odloči kaj bo storila.Bistvo ni v njeni odločitvi pač pa v tem,kaj se je zgodilo pred tem.

  • šmentanamuha

   Točno tako.

 • Cyclopean

  Eno je nasilje pijanega debila, ki se resnično fizično znaša nad žensko, drugo pa to kar doživljajo tele holywoodske princeske, ki se jim povrhu še mastno obrestuje.

  • Marija

   In po 20 letih trdi,da je bila posiljena. Vse skupaj je noro.Po eni strani je Godinova popolnoma prav napisala,pa me obsojate ali ne. Te so se pač imele dvakrat lepo. Prvo dobila je krasno vlogo in denar,sedaj pa bi rade še kaj več ko so za odpis.Res je če nisi šel na sex,ko so te povabili si zgubil delovno mesto. Nisi napredoval itd. pritožiti se nisi imel kam si pač ostal brez kruha.Tako na tem svetu je in bo ostalo. Če bi ženske skupaj stopile ne pa se še rivale med sabo katera bo šla z mogotnežem v posteljo bi bilo drugače. Kakšno rivalstvo je bilo samo pri nas v službi katero bo poslovodja hotel,da bo potem rabila manj delati ali sploh ne. Žrtev je bila edino tista katera ni šla na sex. Zgubila je službo sexačice so še pa pljuvale po njej.Niso ženske tako nedolžne kot se delajo.To so resnice in veliko sem jih doživela na lastni koži zato ima v tem delu Godinova popolnoma prav. Je organsko ne maram samo tu je rekla bobu bob in res je tako.Lp

   • Cyclopean

    Glas razuma.

 • Kučko pod pručko

  Američani imajo Harveya Weinsteina, mi pa Opankovića. Ali je med njima sploh kakšna razlika? Ob izkoriščata svoj položaj in moč za spolno nadlegovanje žensk, ki si skušajo zagotoviti službo in s tem denar za preživetje. Oba sta gnidi, da bolj usrani ne moreta biti in oba sta več kot očitno, nedotakljiva.

  Za Opankovića smo v Sloveniji izumili zastaranje primera in uničenje obremenilnih dokazov, prav zanima pa me, na kakšen način se bo izmazal pokvarjeni Žid. O tem, da na koncu sploh ne bo kriv, niti ne razmišljam!!!

 • antimur

  S kakšno pravico si dovoli ta čefurka učiti Slovence, kaj je prav. Sicer pa med Godino in kravo ni razlik, še po opremi sta slični, krava ima telega, ta pritepenka pa špegle na konc rilca.

 • MEFISTO

  Veliko žensk je na tem svetu,, ki bi bile srečne, da bi bile vsaj posiljene.

 • indijanka

  Neverjetno! Kako ima lahko tako neprijetna ženska kot je Vesna G. tako moč, da se končno pogovarjamo o tem, kaj nasilje je. Kdo ima nadzor in moč nad prisiljenim seksom. Končno so spregovorila srca in se farmacevtkina zgodba jasni.

  • MEFISTO

   O trpečih in posiljenih moških pa ne boš nobene rekla?

 • Oregon

  mogoče bi jo kaki trije, štirje migranti za kakim voglom spravli k pameti, babo pokvarjeno.

 • Cyclopean

  Tele princeske jamrajo kot da jih je nekdo na silo zvlekel v Holywood po slavo in denar, ne farbajte nas dvoličneži prekleti!

 • MEFISTO

  Ko vidim dobro grajeno mladenko, ali ko se oglasi Indijanka, si takoj zaželim, da bi bil posiljen.

  Je zato kaj narobe z menoj?

  • Zgornji

   Ja, pohota te je napadla od znotraj/zadaj, … Žal. Ampak, vsi smo na isto past padli . Žal.

  • sumljivislon

   ..ne !..pazi, da ne zanosiš.. ;)

 • centurion

  Ta ogaba je tako zlobna , ker jo zaradi grdote
  na orgijah ignorirajo tudi bulmastifi.
  Tudi poscat je nočejo.

  • Zgornji

   ;-))

 • sprehajalec

  Če levičar nadleguje, je sprejemljivo in v principu ne gre za nadlegovanje.

 • centurion

  “Vesna V. Godina v svoji kolumni celo namiguje, da je spolno nadlegovanje stalna hollywoodska praksa in se je treba s tem sprijazniti. ….”
  Tudi za farmacevtke v Sloveniji je obvezna praksa.
  Pa za asistentke na univerzi. Obvezna “praksa”.
  Turk je za asistentko Vasilko Sancin tudi precej praksiral….
  V Sloveniji je povsod obvezna praksa.
  Pač praktična država…..

 • MEFISTO

  Po mojih izkušnjah imajo različne ženske različen odnos do spolnega nasilja.

  Poleti sem ustavil neki štoparki.

  Ko je prisedla in se udomačila, sem jo vprašal, ali se kot štoparka dobrega videza ne boji posilstva.

  Ne, je bila kratka in odločna.

  Bolje je imeti 25 cm med nogami, kot 25 km pod nogami, je še poželjivo dodala.

 • Zima prihaja

  https://youtu.be/2CAYDp1Zg1Y
  Zanimivo in to zelo

 • MEFISTO

  Pričakujem, da se je že polegla največja gneča na voliščih.

  Zato se bom začasno poslovil od prijetne teme in se, kot ostali, odpravil obkrožiti zaporedno številko 9.

  • karpelec

   Daj pohiti in preklopi iz črnolaske na blondinko, jaz sem ostala pri blondinki in opravila dolžnost.

  • Franc Šink

   Mefisto, ali veš da bi marsikdo od komentatorjev boljše vodil Državo kot pa 9 pajacev na sliki.
   Mednje spadaš tudi ti in ostali.

 • Transformer

  Zanimivo razmišljanje nepotešene babnice. Zdaj na nogah še Slovenija: Ogabne besede doktorice Vesne V. Godina, ki je žrtve spolnega nadlegovanja v ljubljanski aferi označila za sokrive. To bi rad prebral.

 • domovina mili dom

  Normalno in logično od te komunistične rdeče “intelektualno zblojene babure”. Kajti z obsodbo te holivudske svinjarije, bi priznala in obsodila ljubljansko svinjsko obnašanje “čubana ekonomski fakuljtet, muzićki pravac”

 • Ana Job

  Vesna je bila očitno sama žrtev spolnega napada, zato se ne more otresti krivde in kvasi nebuloze. Razmišlja, kot žrtev.

  • MEFISTO

   Dvomim.

   Ne poznam moškega, ki bi ne imel dobrega okusa za ženske.

   • Ana Job

    Enkrat sem brala, da naj bi bila v mladih letih lepotica.

    • MEFISTO

     “Naj bi” je bilo za vsak slučaj, mar ne?

     • Ana Job

      Seveda, ker je to sama izjavila, ne moremo vedet, kako je zgledala, ker levičarji lažejo.

     • sumljivislon

      …Lažejo in kradejo ………zato danes slavi – desna ….Češka ..:)

 • Zima prihaja

  Levičarski Hollywood?

  • Ana Job

   Opankar bi imel tam veliko dela. Bi se mu še znucal.

 • Janez

  Nekoč
  SEM POSUŠAL
  ENO NJENO GOVORJENJE V NEKI PREDAVALNICI.
  BILO NAJ BI PREDAVANJE
  – A NI BILO: tja v tri dni je nekaj brez smisla nekkaj govoričila.
  Kako?
  Pa študenti ocenjujejo njena ” predavanja”

  KAKŠNIH MEDNARODNO PRIZNANIH DEL – NAJBRŽ – NIMA?! L.r. J. KOMENDA

 • Viktorh

  VVG nikoli nisem maral. Sovražil sem njen način komuniciranja z javnostjo, velikokrat prav v ONA.

  Toda, tokrat se z njo v celoti strinjam.
  Gravža se mi, ko sedaj 40 – 50 let stare babe vpijejo, da jih je nadlegoval, šlatal, slačil, posiljeval.
  Če ne bi hotele, bi ga oklofutale, se umaknile, možnost so imele ga takoj prijaviti.
  Preračunljivost.

  • MEFISTO

   Niso neumne.

   Če bi ga prijavile, jih pa prihodnjič ne bi več nadlegoval.

 • MEFISTO

  Ni nepomembno, da so jo študenti pregnali iz Ljubljane.

  Za Maribor, so dejale ljudske oblasti, bo pa dobra.

  • Ana Job

   Maribor je itak Užiška republika in ne spada k Sloveniji.

 • Egon83

  Že znamenita Marilyn Monroe, ko jo je za tiste čase nek novinar precej drzno povprašal kako je z kavč avdicijami v Hollywoodu, rekla: ”Od seksa ne dobiš raka.” Izjava ženske, ki je vedela v kaj se spušča in igro sprejela – in je profitirala. Tule ne bi napadal Godine, celotna srž problema se skriva v njeni izjavi: ”Vsaka, ki jo je Weinstein prisilil v seks ali jo celo posilil, bi lahko odšla takoj na policijo. In dejanje prijavila. PA GA NI. Bile so tiho. Ker so imele od dejanja koristi. Ali so na korist računale.” Preberite še enkrat to izjavo, če vam ni jasno. Prav je, da Weinstein kazensko odgovarja, če se mu dokaže. Vendar pa je dejstvo, da je moški v seksualnih škandalih izrazito diskriminiran, vnaprej obsojen, poglejte zariple feministke in retardirane liberalne medije: moški je kriv že samo zato, ker ima curaka med nogami. Goran Dragič je rekel, da ga je šokiralo, ko je prišel v NBA, so njega in soigralce po hotelih in kampih čakale skupine kurvet in lovač, ki so samo čakale, da komu od športnikov nastavijo in ga izkoristijo. Za kazensko ovadbo posilstva ženski zadošča že samo IZJAVA – pogosto se je ”posilstvo” zgodilo že pred x-leti. In kako naj moški dokaže, da ženske ni posilil oziroma da je šlo za sporazumni seks? NE MORE! In ona to prekleto dobro ve. Izjava proti izjavi – in ponavadi se verjame ženski, brez dvoma, brez vprašanj, brez dokazov. Veliko karier slavnih moških v vseh sektorjih je propadlo na ta račun – mnoge gotovo neupravičeno! Ženske se prekleto dobro zavedajo, da lahko z mufom manipulirajo na vse pretege, izven postelje celo še bolj kot v postelji. Zato bi, če se ji dokaže, da je dala lažnivo izjavo pod prisego, pokvarjeno cipo poslal v dolgoleten zapor, moški pa naj jo iztoži za astronomsko oškodnino – v poduk vsem ostalim oportunistkam ter v spodbudo žrtvam, da takoj prijavijo in dokažejo resnično spolno nasilje.

  • šmentanamuha

   Hvala Bogu za tudi kakšen razumen komentar.

  • Drago Skubic

   En velik LIKE za pravilno oceno

  • Antonius

   Kaj vas pa sili, da vstopite z žensko v vprašljivi *biznis*, ki ga lahko na koncu pokasirate z obtožbo o spolnem nasilju ali posilstvu.
   Jankovićeva žrtev ga ni čakala v hotelu pred sobo. Prisluhi so nedvoumno izpovedali, kdo je bil posiljena žrtev.
   Hollywood je Hollywood, ljubljanski Janković je pa župan v Ljubljani.
   Naj nekomu dr. V.V.G nastavi svoje *posiljevalsko* premoženje, da ne bo samo večna docentka na faxu, pa bo lahko umovala in pripovedovala iz svojih izkušenj

   Dejstvo je, da bi si vsaka mlada igralka v Hollywoodu zaprla vrata za zmeraj, če bi spolno zlorabo spravila v javnost. Upokojenim igralkam se tega ni bati, zato danes zlorabno početje v Hollywoodu objavljajo.

   • Steiermark

    Tako je Antonius! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Artur

  “Long live America” Povej mi kakšne prakse zagovarjaš pa ti povem kakšna si . Treba raziskati, če ni kakšna pedofilska stanistična sekta tudi že pri nas.
  https://www.youtube.com/watch?v=gl1NN6f4lLc

 • Artur

  “Long live America” Povej mi kakšne prakse zagovarjaš pa ti povem kakšna si . Treba raziskati, če ni kakšna pedofilska stanistična sekta tudi že pri nas………
  https://www.youtube.com/watch?v=gl1NN6f4lLc

 • Artur

  “Long live America” Povej mi kakšne prakse zagovarjaš pa ti povem kakšna si . Treba raziskati, če ni kakšna pedofilska stanistična sekta tudi že pri nas.
  https://www.youtube.com/watch?v=gl1NN6f4lLc

 • dr Janez Sveti

  Takole. Takšno spolno izsiljevanje ni samo v židovskem imperiju filmske industrije , ampak, ga poznamo tudi pri nas. Primer Jankovič!
  Gospa Godina, mi ni všeč, ker sama o sebi meni, da je tako pametna, da lahko soli pamet takšnim genijem, kot sem jaz in zato tudi nosi očala na nosu, da bi imela, tako “intelektualni” videz.
  Moramo si biti na jasnem. Posilstvo se ne izvrši vedno samo z golo fizično silo. Sam menim, da je posilstev z uporabo psihične prisile veeeeeeeeeliko več!
  DR Janez Sveti genij

  • Stajerka

   dobra……Janković je tudi njen dober prijatelj…..med drugim tudi velika podpornica…..

   Kako Zoran Janković in Vesna V. Godina čislata socialo – Finance

 • Stajerka

  ta je ta prava za muslimanski svet……tudi zamotana je večkrat tako……en dokaz več, da je v Sloveniji razkorak med izobrazbo, inteligenco in zdravo kmečko pametjo NEPREMOSTLJIV…….

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !!!

 • Franc Šink

  Vem da se marsikdo ne strinjal z njo, tudi jaz se ne ampak tukaj ima v mnogočem prav.! Ne zatiskajmo si oči Tako pač je in to skozi celotno človeško zgodovino!

  • lukamiha

   Pa je mogoče pozabiti, da se človeštvo zaradi napredka tehnologije obveščanja vse bolj intelektualizira in s tem tudi prosvetljuje, torej postaja kulturnejše, vse manj barbarsko! To me spominja na mantro naših komunistov, da je zgodovina samo ena, tista ki so jo oni zapisali leta 1945, pri tem pozabijo pa na tisto, ki so jo doživeli njihovi nasprotniki popolnoma drugače.?

   • Franc Šink

    Komunisti so nastali iz lenuhov in tja bodo tudi odšli.Evolucija na “dolgi” rok.

 • šmentanamuha

  Vprašanje: ali se kot spolno nasilje lahko kvalificira tudi, ko se gledališki igralec na odru sleče in si ga zdrka pred nič hudega slutečimi gledalci ali ko si goli “igralci” med predstavo ližejo riti ali fukajo, kažejo svoje spolne organe ipd….ali se moramo to obravnavati kot visoko sofisticirano umetnost?

 • centurion

  Ostarela kurba.
  Kot vse LGBT putane.
  Pogoji-
  grda
  pokvarjena
  levičarka
  migrantomusli willcommerka.
  Skratka gnoj.

 • ljubinica

  Meni je ze dolgo jasno, da je Godina mogoce inteligentna, ampak moralno je poden .
  Ce se samo spomnim, kako se je slinila okrog Jankovica, ga vsiljevala slovenskim volilcem kot “oceta naroda”, ker je Zoki taka ocetovska figura, Slovenci pa rabimo oceta …. BRUH.
  Zdaj ko je z dokazi predoceno slovenski javnosti to, kar smo mnogi vedeli ves cas, namrec da je Jankovic skorumpiranec in seksualni predator ne pa “oce naroda” – ta “intelektualka” o Jankovicu in farmacevtki molci kot grob. BRUH.
  In njeno nakladanje o Weinsteinu in njegovih zrtvah je res ostudno.
  Seveda niti z besedo ne omeni, da je W. levicar, prijatelj in financer Clintonov ….
  Pise, da je pojav W. tipicno ameriski, kjer “cilj posvecuje sredstvo” …. HAHA
  Kot da pri nas tega ne bi bilo … Jankovica ni sposobna omeniti.
  In ne misliti, da tega v “socializmu” ni bilo …. Se spomnim, da je igralka Pockajeva javno povedala, da je odsla v trzasko gledalisce, ker so v Lj. reziserji v zameno za vlogo zahtevali posteljne usluge ….

  • von Rhein

   Imaš pra.Pa vseeno,po moje lahko priznamo nekomu,ki je sicer zavožen,tudi svetle prebliske.

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • centurion

  Ta baba bo tudi kurente pregnala z zimo vred.
  Bog mi odpusti….

 • Viktorh

  Le kje so bile vse te babure iz razno raznih asociacij za zaščito žensk, šibkih, lezbač, ko je opankar natepaval apotekarko?
  Vse molčijo kot, da se ni nič zgodilo.
  Tu je 70 komentarjev, pod članek o jankovićevem nadlegovanju pa 17 in nihče ga ne obsoja.
  Jebi ga.

 • MEFISTO

  Njega dni se je tudi peljala z menoj neka štoparka, zgovorno in sproščeno bitje.

  Veste, je začela že za prvim ovinkom, jaz rada dam. Samo mojemu fantu ne dam, naj misli, kako se poštena.

  Tudi vam dam, če le hočete.

  In sem hotel.

  Nisem se sprenevedal in nisem je prijavil zaradi spolnega nadlegovanja, spolnega nasilja in posilstva, čeprav se ji nisem mogel upirati.

  • dr Janez Sveti

   Malo preveč porno fimov, Mefisto?
   DR Janez Sveti scenarist

   • Franc Šink

    Magister Svete želje in pohote. Da to je naš Mefisto.

    • MEFISTO

     Všeč mi je, da si rekel, naš Mefisto.

     To pomeni, da so me sprejele ljudske množice.

    • dr Janez Sveti

     Vem :) Ima bujni spolno fantazijo.
     DR Janez Sveti

   • MEFISTO

    Samo žensk se ne bojim, kot nekateri.

    • indijanka

     Danes si pa razigran.

     • MEFISTO

      Tole bom štel za nagovarjanje in posledično za spolno nasilje.

     • indijanka

      Ljubi Mefisto.. če ne bi bla sredi pakiranja, ker nekam letim, bi si za to nagovarjanje vzela več časa. Luškan si..kadar si razigran.

    • dr Janez Sveti

     Zakaj bi se nekdo bal žensk?
     DR Janez Sveti vesoljc

  • Franc Šink

   Vidim da se spoznaš na peklenščke.Bravo.

  • šmentanamuha

   Plus za duhovit komentar.

  • ljubinica

   Umazane moske sanje ….

 • MEFISTO

  Posrečena tema za dan svobodnih in poštenih predsedniških volitev.

  Ena sama kurbarija.

 • Janez

  Na
  ENEM
  ” PREDAVANJU ” TE 60 LETNE ” DR. V. V. G.” !
  SE
  MI JE ZDELA LE TAKA ENA TAKA ZELO – “RAZŠTELANA ŽENSKA”,
  KI GOVORI – VSE SORTE.
  V
  GLAVNEM SE JE PA VES ČAS ZARADI ČESA JEZILA:
  – na Univerzo,
  – na študijske programe,
  – na razne pretekle in delujoče prakse, zakone, profesorje itd. L.r. J. KOMENDA

  IN
  ČISTO NIČ NI
  – NITI 15 MINUT
  – NI !!!
  KVALITENO PREDAVALA.
  NON STOP JE GOVORILA : SAMI BERITE, ŠTUDIRAJTE, I.TD.

  SAJ?
  V PRIMERU TE DR. V.V.G. VERJETNO SPLOH NE GRE?
  ZA
  PRIMER ŽENSKE, KATERE MNENJE IMA KAJ TEŽE !
  Veedno
  gobori trditve z malo argumentov.
  Zddi se,
  DA SPLOH NIMA NOBENIH
  METODOLOŠKIH IN VREDNOSTNIH IZHODIŠČ.
  Sploh pa ?
  Njena ” kariera” gre v zaton. 60 let je stara.
  Ali?
  Sploh ima kako branja vredno delo ? L.r. J. KOMENDA

  • šmentanamuha

   Tudi tvoj komentar je na nivoju 60+ starega nakladača, ki porabi 3x preveč prostora za to, da ne pove ničesar. Že to, da poskušaš dikvalificirati žensko glede na njeno starost, pove, da si navaden impotenten primitivec. Godina za razliko od tebe vsaj ve, kaj govori.

   • MEFISTO

    Ne za Vesno in ne zate nisem prepričan, da vesta, kaj govorita.

    • šmentanamuha

     Kar pomeni samo, da pač nisi med najbolj brihtnimi. to je vse.

     • von Rhein

      Ne razumem zakaj se sploh ukvarjaš z osebki na tem nivoju.

 • Osti jarej

  …leta in leta so molčale…leta in leta delale kariero in služile,ter molčale….molčale so tudi,ko so že bile slavne,ko so imele moč,da bi lahko pripomogle k spremembi,če bi spregovorile……tokrat godini dam prav

 • RATATA

  Vsi deci so eni qrčevi vajnštajni!

 • Zima prihaja

  Očitno je to manever ameriške kao desnice nad levico .Proti udarec bo zanimiv in to tako da bo oni Korejec ostal brez dela.

 • MEFISTO

  Povejte, za božjo voljo, še kaj o moških trpinih in o spolnem nasilju, ki ga doživljajo in molčijo.

  Tudi to, da moramo, čeprav si jih ne želimo, da okrog ne lažejo, da nismo mogli, spada k spolnemu nasilju.

 • Osti jarej
 • Igor Karlić

  Vedno sem se nagibal k mnenju, da je sodobni feminizem oblika umske nervoze, če ne že bolezni.

 • Osti jarej
 • Valter BraniSlav

  Kriv je zvepleni 171 cm

 • garfi

  filmarji izrabljajo privlačne ženske že desetletja in do slave pridejo preko seksa

 • ogledalo

  Čudno?! Ko ćelavac zmerja novinarke s prostitutkami ste pa na drugi strani?! Hinavci dvolični sektaški! In NE, ne strinjam se z Godino! Seveda je tudi Trump bil v vaših očeh veliki mačo ob njegovih izjavah o ženskah! Spomin sektaša je spomin nenačelnega lenega krapa!

  • MEFISTO

   Tebe je še manjkalo.

   Zdaj bomo lahko končno kako rekli tudi o homoseksualnem spolnem zlorabljanju in se pogovorili o pomenu riti ter nje izločkih.

   • ogledalo

    No, to je tema zate, tu si pa ti doma. Dokler te šèfè ne izloči boš lahko direktno poročal!

  • garfi

   ni jih zmerjal ampak povedal resnico in leviĆarji ste mnogo hujši kot samo to

 • Zima prihaja

  http://www.slovenskenovice.si/bizarno/video-najstnici-ki-je-devistvo-prodajala-za-novi-iphone-nastavili-past
  VIDEO: Najstnici, ki je devištvo prodajala za novi iphone, nastavili past
  »Vsi moji prijatelji imajo iphone 8s. Tudi jaz si ga želim, a nimam dovolj denarja. Slišala sem, da je punca iz naše šolo nedolžnost prodala in zaslužila precej.« Tako je dejala smrkava nesojena kitajska podjetnica z resno željo po novem modelu mobilnika. Prek oglasa se je dogovorila za srečanje z moškim v hotelski sobi. Takoj ji je pokazal najnovejši iphone, nato pa so iz kopalnice stopili še trije nje željni moški. Skušala se jim je upreti, a zaman.

  Na srečo so ‘posiljevalci’ naivko spustili, na sceno je namreč tedaj stopila ženska, ki ji je povedala, kaj so ji pripravili in da bi jo lahko iphone stal še veliko več. Upamo le lahko, da se je frklja iz dobronamerne lekcije kaj naučila.

 • šmentanamuha

  Godina je v svojem neusmiljenem slogu povedala resnico, ki ji ni kaj dodati. Čeprav je levičarka z neskončno nadležnim glasom, ji moram pritrditi. In ne samo, tole društvo za zaščito žensk pred nasiljem in otrok (kakorkoli se že imenujejo) samo še enkrat več dokazuje svojo zlaganost. Nikjer ne slišimo njihovega glasu, ko gre za otroške poroke pri muslimanih in rezanje klitorisov. Nikjer, Niti v Sloveniji niti v Evropi niti v Ameriki. Kje ste hinavke AFŽjevske, ko vas potrebujejo najbolj ranljivi in nemočni?
  Namesto tega pomagate pri uvozu ilegalnih muslimanov iz držav, ki so ženskam najbolj sovražne, in se potem celo zavzemate do njihove pravice do šeriata, ker je to kao njihova kultura. Prasice. Navadne prasice ste in nič drugega. Ko samo na to pomislim, me pograbi sveta jeza.
  Od Godine pa pričakujem, da bo podala svoje stališče tudi v zvezi s temi grozotam, kjer se male deklice ne morejo braniti niti pobegniti in ve lažne branilke žensk, ste tiho. Te holivudske igralke so imele možnost oditi, se braniti, povedati medijem, odvetnikom, prav tako naša slavna farmacevtka brez imena, ampak ne, raje so dale noge narazen in oddelale svoje plačilo za nagrado za vloge, v katerih so zaslovele, ali službe, kjer so tudi nehote “zaslovele”.
  Da o pedofilskih orgijah svetovne elite (tudi holivudske), kjer otroke tudi razrežejo in pojejo, niti ne govorim. Kje ste hinavci in lažni zagovorniki človekovih pravic?

  • ogledalo

   Se strinjam. Pozabil si na duhovščino!

   • xtc

    Ti tvoj fetiš je očitno posiljevanje duhovnikov si iztirjenec,kjer te posti izdajo vsaj v štirih nickih.

    • MEFISTO

     Slabo ga poznaš.

     Podpisal se je z več nicki.

     • ogledalo

      Seveda. En od njih je mefisto.

     • MEFISTO

      Mefisto je pravi dedec in se ne ukvarja z 10 – 12 letnimi deklicami.

     • ogledalo

      Teb tud viagra ne nuca! Jo vzameš zato da si po nogah ne ščiješ! Kdo pa kje omenja deklice?! Sicer se pa duhovščina (dokazano!) raje ukvarja z dečki!

     • MEFISTO

      Tudi jaz sem imel v mislih enako stare dečke, zaradi lepšega pa sem omenil deklice..

    • ogledalo

     Potemtakem je tvoj fetiš posiljevanje dečkov s strani duhovnikov. Primitivec.

   • garfi

    rdeĆo tudi

    • ogledalo

     Škrlatno.Tudi kardinali niso izvzeti.

     • garfi

      škrlatno rdeči ste ja

     • ogledalo

      In to je odgovor na pedofilijo s strani duhovščine?! Oni lahko delajo kar hočejo?! Bedak sektaški!

     • garfi

      rdeĆuharji odgovarjajte za 70 let zločinov, kriminala, nasilja, uničevanja, laganja…..
      POTEM BOSTE 70 LET TIHO
      šele potem lahko prosiš za besedo

     • tramal

      Naštej katerega ,ko vse veš.

   • šmentanamuha

    Svetovna elita pomeni tudi duhovščino, mimogrede.

    • ogledalo

     Ok.

  • von Rhein

   Odlično.Resnično,pa se bodo kljub temu nekateri oglašali in dopolnjevali,čeprav niso ali ne bodo razumeli.

   • šmentanamuha

    Hvala za podporo.

  • Prle

   Nisi povedala, a otroke skuhajo ali spečejo ali pojedo kar surove. mislim, ko imaš že toliko info. in ko si toliko obveščena, bi človek pomislil, da si bila vsaj enkrat zraven. Pa ja ne gre za žensko domišlijo? Še vprašanje, ali otroke pojedo s kostmi ali brez?

   • šmentanamuha

    Receptura je manj pomembna kot dejstvo, da otroke v teh satanističnih orgijah obredno umorijo. Zanimivo, da nihče več ne pogreša tistih 10.000 otrok, ki so z migracijami prišli v Evropo in izginili neznano kam.

    • Prle

     Će se delno strinjam z zgornjim komentarjem, je pa tole o otrocih malo bosa, da jih pojedo. Daj no, ne lomi ga, izginejo predvsem v druge namene, ne pa, da jih elita poje. Kje je pa to pisalo?

     • šmentanamuha

      Še posebej splavljeni zarodki so posebna specialiteta, zato pa tudi takšna reklama, da je splav posebna pravica in celo vrednota za sodobne ženske. Razumem, da se ti nekatere stvari zdijo neverjetne, ampak resnica je, žal, drugačna. To je najbolj varovana skrivnost svetovne elite, ki pa tudi počasi curlja skozi razpoke. Zakaj pa misliš, da so nas začeli razsvetljevati z največjimi bizarnostmi, ki da so nekaj najbolj normalnega. Če imaš internet, in očitno ga imaš, lahko tudi sam raziščeš v tej smeri. Mani je jasno nekaj: ko gre za “elito” (našo in svetovno) moramo pričakovati najslabše. Vse ostalo je naivnost.

     • Jovo Jamnica

      In tebi je dan vpogled v najbol varovano skrivnost svetovne elite??? Ne smeši se, prosim…

     • šmentanamuha

      To predvsem ni smešno, pametnjakovič.

     • Ana Job

      Jaz sem zadnjič od izobraženih ljudi iz sveta politike, slišala, da Zemljo rajda par ljudi in, da je eden izmed njih slovenskega rodu. Odgovorila sem : “Nič čudnega, da je potem tako sranje na Zemlji!” Noben se ni režal.

     • Steiermark

      joviću, smešiš se ti in sicer zaradi svoje nerazgledanosti. Kar se pa tiče “jedenja” otrok, se je to res dogajalo, predvsem v komunistični rusiji, kjer so ljudje pojedli vse male otroke, zaradi lakote, ki jim jo je prinesel komunizem, s stalinom na čelu! Glede “posebne specialitete” – splavljenih otrok in tudi živečih, pa izgleda da pojma nimaš, da to počne “svetovna elita”, ki jih uporablja za svoje satanistične obrede! Prečitaj malo, po netu, poglej si na youtubu in kaj hitro ti bo v glavo pricurljal kanček dvoma……Izgleda, da tudi pri nas počnejo isto, po vzoru tita, “elita” in ko jim je zmanjkalo otrok, so se spravili kar na uboge psičke……

     • Jovo Jamnica

      A zarat lakote so jih pojedli??? Keri bi si mislo??…

  • ljubinica

   Ha ha
   Godina ne bo podala svojih ” stalisc” do nastetih problemov …
   Ker je ena od “prasic” ….
   Glede holivudskih igralk (in tudi nasih, ne se slepiti ….) nimas prav.
   Ena mlada. ambiciozna igralka pro
   ti mogocnezu W. ne more nic … On lahko z migom mezinca unici vse njene upe …
   Pove prijateljicam? Saj pove, pocetje W. je bila javna tajna ….
   ….
   Se beseda dve o tem hipokritskem drustvu SOS.
   Obsojajo ravnanje W., dalec preko oceana, seksualnega predatorja Jankovica ne omenjajo niti z besedo ….
   Mozno je, da od njaga celo prejemajo denar …

   • šmentanamuha

    Ti dam prav. Zato pa se pogovarjamo tukaj, da pridemo čim globlje v bistvo stvari. O tej hipokriziji se moramo pogovarjati in jo razgaliti. Tudi @dob je napisal odličen sestavek.

    • dob

     Hvala za tole. Rad bi s prstom pritisnil na CINIZEM oblasti. Ta je tisti, ki ustvarja pogoje za nadaljevanje izsiljevanja preko produkcije pomanjkanja. Potem CINIZEM zrelativizira kriminal, tako kot to počne milan kučan in njegovi pristaši, češ pa kaj je to takega, ena milijarda skozi NLB; saj to ni nič, pri vsem prometu….
     Tako so zrelativizirali tudi povojne izvensodne pomore in zdaj še korupcijo. To slednje so spravili na nivo (njihovega!) običajnega poslovanja. Fantje pač obvladajo, a ne, pa kva je to tacga.
     Vi – ste pa ovce! Vi pa pojma nimate.

     Torej, mi, ki imamo neko bedasto atavistično razumevanje za poštenost in za občutek pravičnosti – mi smo ovce! Mi ne znamo.
     Oni pa “obvladajo”.
     Potem pa svoje otroke doma tako učijo.

     • šmentanamuha

      Kot si rekel, bravo. dob.

   • dob

    Točno tako, Odvisniki sami zaščitijo svoje dilerje in zvodnike, ker se bojijo kaj bo, če ostanejo brez njihove zaščite in podpore.

  • delaware

   Vsaka čast za komentar ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • samotoje

   Bravo!

  • Marija

   Bravo tako je.

 • if

  Vesne Vuk Godina zaradi takega razmišljanja ni upravičena do nagovora s spoštovana.

  Njen javni zapis v Ona Plus je v funkciji obrambe »farmacevta Jankovića”, ki je zlorabil svoj položaj šefa MOL na enak način kot Harvey Weinstein.

  • Osti jarej

   le zakaj?….v mafijski državi vse mafija uredi

 • Morala

  Nič ne sme biti ali postati stalna praksa, ker je vsako posilstvo, spolno nadlegovanje obsodbe vredno in bi se moralo te osebe kazensko preganjati!

  Razumeti je nekoga, če iz socialne stiske privoli v seks in pričakuje zaradi tega izboljšanje finančnega stanja oz. povračilo usluge kot je bil slovenski primer farmacevtke, nikakor pa ni mogoče razumeti teh igralk, ki se jim je šlo le za boljše vloge v filmih!!! Kaj se je zgodilo, da so spregovorile javno po dolgem času in ne takoj?!

  • Zima prihaja

   Kaj pa če te igralke zdaj igrajo?

 • baubau

  Chercher la femme…

 • WatsonForus

  Zgleda do je že ddoooolllgggooooo ni noben pošten nabrisu!

 • xtc

  Nekaj velja,da del žensk zavestno sodeluje,pač pleza tako enako v modni industriji,vendar pa je velik del tistih,ki jim to ne diši,a jih zlorabljajo z izsiljevanjem z vlogami in še čim če ne pristanejo.
  Sicer nisem zagovornik nadlegovanja a dokler gre le za nagovarjanja k seksu,brez kakih pogojev je še znosno a ko se pojavijo pogoji in zahteve ter izsiljevanja,neokusne opazke tudi po tem,ko ženska jasno pokaže,da so stvari zanjo moteče ali ponižujoče pa ni milosti ni več.
  Godino ve ne maram,a je treba povedati,da del žensk pač gradi kariero na osnovi sexa,le te pa s svojimi dejanji delajo resno škodo drugim,ki tega nočejo.
  Definitivno pa je otipavanje,izsiljevanje za sex ipd popolnoma nesprejemljivo in tukaj je Godinova v zmoti niso vse ženske prostovoljno sodelujoče in sokrive.
  Vse izsiljevalce tipa Winstein,Janković ipd pa je treba trajno pod ključ saj gre za psihopate in kriminalce.

 • bubamara

  Pametna kot lesen tič. Pri nas je najbolj glasen neumen folk. Pameten se ne da sprovocirat jn se spustit na njihov nivo.

  • Prle

   Tebi se prav vidi, da redno uporabljaš lesenega tiča.

  • Hun

   seljak se je nasu doktorci pamet solit..kajneda naduvan desn cepc

 • Zima prihaja
 • Ivan

  Ga. Godina, prav imate.
  Žalosti me, zgolj ena stvar.
  Nekateri so tako grozno omejeni, da je pomembno samo ali si naš, ali ne.
  Naši lahko delajo vse.
  One druge, ki niso naši, je potrebno do konca oblatiti, opljuvati,………..

  • Zima prihaja

   To je na veke vekov tako. Se iz cajtov neandertalcev .

 • Zima prihaja

  https://youtu.be/r7Th6xo9vxM
  Poglejte si še tole.Zelo horney land.

 • MEFISTO

  Mefisto bi vam lahko dneve in dneve pripovedoval o spolnem nasilju žensk nad moškimi.

  Nekega poznegaa jesenskega večera, ko je vlivalo kot iz škafa, sta me štopali še uporabna mati in že godna hći.

  Ko sem ju iz usmiljenja zapeljal do njune hiše, sta me prijazno povabili v stanovanje

  Mati, ki je, kot sem že dejal, še bila uporabna, ki pa se je zavedala močnejše konkurence hčerke, pa mi je že na pragu zagrozila, oprostite njenim izrazom: “Če mislite pofukati hčerko, boste morali tudi mene!!”.

  Ko sem se kasneje peljal mimo postaje ljudske milice, ju nisem prijavil zaradi verižne trgovine.

  Sta me pač pravilno ocenili, da bom zmogel.

  • Prle

   Mirko,Mirko,če nimaš kaj za poseksati,uporabi levo roko. Ja?

   • MEFISTO

    Mirko je desničar, kot vsi poštenjaki.

  • Osti jarej

   …ja?!…ampak pred 30.imi leti..?!

  • šmentanamuha

   Uf, tole je pa že v slogu sanja svinja kukuruz. Težave s prostato? Baje pomaga Prostosan…

  • bednick

   Nakladaj ti stari mami.

   • Prle

    Če se ga ni že odrekla,ha,ha,ha.

    • MEFISTO

     Spet dva, ki res ne nadlegujta žensk, ne marata z njihove čare in nista nikoli žrtvi njihovega spolnega nasilja.

     Pravzaprav, samo eden.

 • dob

  >> Konec koncev: vsaka, ki jo je Weinstein prisilil v seks ali jo celo posilil, bi lahko odšla takoj na policijo. In dejanje prijavila. <<
  Če karikiram: potem bi jo pa še na policiji pofukali. Preden bi jo vrgli na cesto.

  Tako namreč stvari delujejo v Sloveniji!
  Tu vlada cinizem že 26 let, poprej je bila diktatura, toda zdaj je cinizem tisti, ki gradi družbene razmere. Gradi jih pa tako, da režim sam producira pomanjkanje, da potem lahko deli revščino med reveže in povpraševanje po njej.
  Tako ustvarja vtis, da so nekaj le dobili in da sploh obstaja "pravica".
  V takšnih razmerah lahko vladajo Jankovići. Samo v takšnih!

  Zato je ustvarjanje pomanjkanja način življenja in ne "prehodno obdobje" kot bi nam kučan rad naložil.
  Če se spomnite, smo vedno živeli v prehodnem obdobju! Ko se je eno končalo, se je že začelo naseldnje. Prva petletka, pa druga, pa Titovo pismo, pa integracije…. zdaj pa tranzicijsko obdobje, odbobje varčevanja zaradi svetovne finančne krize…
  Tako se ustvarijo obdobja pomanjkanja v katerem kučan in njegova sodrga zaslužijo z revščino!

  Če ne bi bilo pomanjkanja, če bi resno gospodarili, seveda če bi imeli sploh namen resno gospodariti in voditi državo, potem bi poskrbeli za urejen pravni red v državi. Dobili bi družbo, kjer vlada obilje in gotovost predvidevanja prihodnosti.
  Prvi znak urejenosti države je v tem, da ljudje lahko načrtujejo lastno življenje za več let naprej. Kajti, nihče ne gradi hiše samo za pet let, temveč jo gradi za 50 ali 100 let! Nihče ne ustvarja družine in ne rojeva otrok zato, da mu jih bodo pobili. Temveč, da bodo živeli – in ŽIVELI!

  Če namesto pomanjkanja ustvarjaš obilje, potem ne moreš nikogar izsiljevati.
  Zato kučanov slo-komunizem v obilju sploh ni mogoč.

  Ta ideološki kučanov zmazek nikdar ni imel namena ustvarjati obilja, ker potem ne bi mogel nikogar izsiljevati. Kjer vlada obilje, tam za Parazita ni dobička! kučan in njegova sodrga pa služijo z izgubo.

  S tem, da ustvarijo pomanjkanje, ustvarjajo razmere v katerih prosperira manjša skupina posvečenih okrog milana kučana in somišljenikov. Vzdržujejo jih pa ljudje, ki so zaslepljeni verniki komunizma, vzgojeni so kot maščevalci. Njih pošljejo na okope! Polpismeni troli na portalih, ki ne znajo zagovarjati svojih trditev ampak preprosto uporabijo etikete, ki jim jih ponuja milan kučan. Njim ni treba ničesar dokazovati! Poleg tega, da ne znajo. Zato jim je komunizem tako privlačen.
  Infantilen narod ljubi infantilno ideologijo.

  Potem ljudi prepričajo, da moramo imeti banko (oni jo morajo imeti!) in jo moramo zato dokapitalizirati, ker sicer oni ne bodo mogli več oprati milijarde skozi NLB! Kar bi bila velikanska škoda za ves narod. Jaz sicer ne vidim kakšna škoda bi to bila za narod, ampak če kučan reče, pol je pa že res, kenede.

  Če bi šolan človek v tej družbi imel dostojno službo in bi bilo pošteno opravljeno delo cenjeno, in zato pošteno plačevano, potem Janković ne bi mogel farmacevtke izsiljevati.

  Stanovanje bi si lahko sama kupila s plačo, saj bi lahko vzela kredit na banki in si izračunala, kdaj ga bo lahko odplačala. Ne bi bila odvisna od nikogar! Če ima zagotovljeno službo.

  Toda ta režim skrbi zato, da producira pomanjkanje, da lahko izsiljuje ljudi in jih ponižuje, posiljuje in jih sili v situaciji, da eden drugega grizejo v nemoči in sovraštvu do drugega in do samega sebe. Kajti nemoč to šočne!
  Jankovići in kučani in zemljariči…. pa v tem uživajo. Tako sebi zagotavljajo moč nad ljudmi – in vladajo!

  Zato skrbijo, da se pomanjkanje nadaljuje. Samo v pomanjkanju lahko izsilijo svoje pogoje "poslovanja", ki so navadno ropanje, posiljevanje, korupcija. Vse to poteka na državnem nivoju, dokler so oni na oblasti. Mediji so njihovi, kdo bi v kaj popsumil?!

  Potem pa…. mati dveh otrok nastavi rit tistemu, ki ji bo zrihtal streho nad glavo in službo v poklicu, za katerega je študirala. Človek bi rekel – kva pa je to tacga, sej to ima vsak v poštenem sistemu kot je naš, ki skrbi za proletarca, kenede….

  Mladi masovno odhajajo v tujino, ker tu ni zaposlitve. Ni prihodnosti.

  Zakaj torej ponujeno posilstvo? Ki mu ponavadi sledi spakovanje javnosti, pa kaj, saj si je sama kriva?
  Ker on, Janoović, to lahko naredi, da zrihta stanovanje in službo. Ona pa tudi (svoj del dogovora – citat iz prisluhov!). Nerada, ampak alternativa je… revščina!
  Kaj, sama da si je kriva?!

  Večkrat preberemo v časopisu: zakaj pa nisi prijavil! Pojdi pa prijavi! Tvoja dolžnost je, da kriminal, če veš zanj, prijaviš (usrane Moderndforfer ima to ves čas na jeziku, ko v parlamentu izziva SDS).

  Tako si državni cinizem predstavlja samoprijavo! Greš, prijaviš, da kučan pere milijardo v državni banki – in začnejo tebe preiskovati! Imajo vse tvoje podatke, sam se prijaviš.

  Potem te nedolžnega mrcvarijo, te vlečejo po sodiščih in te nedolžnega zaprejo. Na koncu, ko te izpustijo, ker so te zaprli brez dokazov, ti rečejo: pritoži se, saj imamo pravno državo, zato izkoristi pravne možnosti, ki ti jih dajemo! Imaš možnost pritožbe – pritoži se!!!

  Tako deluje državni cinizem.

  Ciniozem je, ko država sama ustvarja razmere, v katerih se mora človek poniževati (pazite: poniževati se mora šolan, sposoben, pošten človek in priden delavec!) da bi lahko dobil nekaj, brez česar ne more živeti. Ponižuje se za tisto, kar mu ustava zagotavlja kot njegovo pravico!

  Potem Jankovići vseh vrst, ki "obvladajo" sceno, ki so jo sami ustvarili (zato pa so jo ustvarili) v tem najdejo svoje lovišče.
  Vsak ima svoj dogovorjeni fevd, lovišča drug drugega med sabo spoštujejo in med sabo sodelujejo.
  Doktorski naslovi so tudi lovišče.

  Tam, ko si enkrat doktor in akademik, si lahko "jako pametan" na tuj račun in vsi te spoštujejo. Soliš pamet revežem okoli sebe, takim, ki "ne obvladajo". Kajti ti, ki si doktor, obvladaš! Obvladaš, ker si Vesna Vuk Godina ali pa Manca Košir in podobne v sebi zverižene kreature, ki so lahko v tej družbi in v tem režimu uspešne. Uspešne so ker "obvladajo" in obvladajo, ker so uspešne.

  Hvalabogu da sem luzer.
  Dovolj dolgo sem delal na tem, da sem zdaj lahko luzer. Znam to ceniti pri sebi.

  • šmentanamuha

   Hvala dob za tvoje stališče, zelo dobro si ga utemeljil.

  • delaware

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
   kako žalostna resnica, ki si jo ti tako lepo obelodanil!

 • Janez

  NO !
  TA “KDOVEKAKŠNA DR.” V.V,G. NAJ RAJE POVE !
  Ali je za pridobitev – svojih nazivov
  TUDI
  ONA UPORABLJALA ?
  KAKŠNE SPOLNE “AKCIJE” – NAPRAM MOŠKIM OSEBAM,
  KI
  SO ODLOČALE O PRIZNANJU – AKADEMSKIH NAZIVOV – NJEJ? Samo vprašam !
  Kskšnega
  MEDNARODNO POMEMBNEGA ANTROPOLOŠKEGA DELA – TS DR. V.V.G. – NI USTVARILA !
  Le
  TAKE POZORNOST ZBUJAJOČA “STROKOVNA MNENJA” ŠIRI !
  In?
  Opleta s svojim doktoratom, ki ga je pridobila? Bogvekako ? Se zdi. L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  KAKO PA JE DR. V.V.G. OCENJENA KOT PREDAVATELJICA – S STRANI – NJENIH ŠTUDENTOV?

 • Olga

  Vukova Produkt je produkt FDV, to pove vse! Mar ji ni mož zbežal z drugo?

  • Prle

   Kot, da tebe kdo mara.

   • Olga

    …pravijo podporniki morilcev in tatov….

    • Prle

     Dokazano si ti podpornica tatov in velikih lažnivcev, torej nisi nič boljša.

     • Olga

      Ne bo držalo! To boste še spoznali!

  • primsek

   a ni to šola, kjer se je s citiranjem Marxa, Kardelja in Luke v diplomi Leskoška proslavil tudi iznoriški psihotični pravljičar? on še na slabšem, z JLA kolaborantskem oddelku za obramboslovje?

   • Olga

    Pameten človek se iz napak kaj nauči, bedaki boste napake ponavljali do smrti!

 • Zima prihaja

  https://youtu.be/pT1xdEH8n_I
  To je prava ljubezen

 • neny

  Ima prav. Inačico zgodbe pa iščejo društva, ki ne znajo ločiti jabolk od hrušk. No so tud ženske, ki pošljejo takega pofuklja v k. in posledica? ja ni take kariere itd….itd…in to jer resnica, te babure so se komaj zdaj zbudile, kje so bile pa prej. Žalost.

 • terminalar

  Doktorji družbenih znanosti, ki mnogokrat nimajo občutka za realen svet in vsakdanje življenje, naj pišejo svoja razmišljanja v blogih.
  Bedak je urednik, ki takele sploh objavlja.

 • bednick

  Resnica nič več nič ne pomeni, nič ne spremeni.
  Pomemben je samo denar.
  In nehajte odkrivat toplo vodo in moralizirat.
  A ponovim?

  • MEFISTO

   Nerad, ker si ravno ti, toda moram se strinjati s teboj.

   • bednick

    Ta tvoj “preobrat ” cenim.

 • MEFISTO

  Z ženskami je res en sam križ.

  Če se jih lotite, zaigrajo, da so užaljene, če se jih pa ne lotite, so pa resnično užaljene.

  • ljubinica

   Si ti musliman?

 • Umazani Harvey

  Ja, kaj vam pa ni logično?

  Dr. VVG pač zelo zelo verjetno sodi kar po sebi in skoraj zagotovo niti ne ve, da na tem svetu obstajajo ženske, katere so sposobne uspeti tudi s trdim delom in dolgoletnim trudom. Niti ji ni jasno, da takšnim potem ni ravno všeč zaradi nekega manijaka, ki ima povezave vsepovsod sebe nastaviti v posmeh policiji ter javnosti in izgubiti kariero.

  Dr.VVG pač verjetno ne razume, da pa vsaka ženska le ni čisto navadna cipa.

  Sicer pa je na področju spolnih zlorab v Holly-peklu tudi že kaj novega, npr. tole, kjer bivša članica precej znanih Pussycat Dolls pove svojo zgodbo spolnih zlorab:

  https://youtu.be/4C6sW7Na7Sw

  https://www.infowars.com/pussycat-dolls-singer-i-wasnt-in-a-girl-group-i-was-in-a-prostitution-ring/

  Če boste dobro preučili ta intervju in še marsikaj drugega dostopnega na spletu vam mogoče postane jasno, kdo vlada v svetu filmske in glasbene industrije in čemu je v filmih polno nasilja, kvaliteta glasbe pa vse večji poden.

 • alojz

  A samo v ameriki se to dogaja? Kaj pa pri nas za službo v lekarni?
  Bomo brali, da je kriva ženska, ker je rabila službo.

 • Umazani Harvey

  Dr. VVG pač zelo zelo verjetno sodi kar po sebi in skoraj zagotovo niti ne ve, da na tem svetu obstajajo ženske, katere so sposobne uspeti tudi s trdim delom in dolgoletnim trudom. Niti ji ni jasno, da takšnim potem ni ravno všeč zaradi nekega manijaka, ki ima povezave vsepovsod sebe nastaviti v posmeh policiji ter javnosti in izgubiti kariero.

  Dr.VVG pač verjetno ne razume, da pa vsaka ženska le ni čisto navadna cipa.

  Sicer pa je na področju spolnih zlorab v Holly-peklu tudi že kaj novega, npr. tole, kjer bivša članica precej znanih Pussycat Dolls pove svojo zgodbo spolnih zlorab:

  https://youtu.be/4C6sW7Na7Sw

  https://www.infowars.com/pussycat-dolls-singer-i-wasnt-in-a-girl-group-i-was-in-a-prostitution-ring/

  Če boste dobro preučili ta intervju in še marsikaj drugega dostopnega na spletu vam mogoče postane jasno, kdo vlada v svetu filmske in glasbene industrije in čemu je v filmih polno nasilja, kvaliteta glasbe pa vse večji poden.

 • Prle

  Pravzaprav gospodje komentatorji,pa niti ne veste ali pa nikoli ne boste izvedeli, kaj vse so pripravljene storiti vaše žene, hčere, mame, da bi prišle do službe , napredovanja, ali pa,ker doma ne dobijo tisto,kar si želijo od deca. Zato se nikar ne postavljajte v vlogo sodnika.

  • luckyss

   Če bi vsi tukajšnji “moralizatorji” vedeli koliko so njihove žene “pušile” za napredovanje ;))

  • terminalar

   Verjetno imaš izkušnje,…

   • Prle

    Točno tako, poznam primere, drugače nebi pisal kar tako na pamet, kot ti.

    • terminalar

     Jaz poznam primere, ki niso hotele dat, in so zato popušile kariero.

     • Prle

      Logično je, da ne padejo vse.

     • terminalar

      Torej, po tvoje, pade jih večina?

     • luckyss

      Slaba polovica po mojih izkušnjah…To ve vsak, ki je imel “pod sabo” vsaj par deset žensk (mislim v službi) ;))
      V stilu, “če se ne bo izvedelo pa sem res pripravljena storiti kaj več od opisa del in nalog;)
      Meni to nikoli ni bil izziv…kot bi lovil ribe v sodu…
      Bolj je fer iti z lokom in puščico na medvedko….če dojameš kaj mislim…

     • MEFISTO

      Dojeli smo, kaj misliš.

      Z lokom in puščico,kot pračlovek.

    • MEFISTO

     Jaz vem, kaj vse sem jaz moral storiti tvoji, da se potem ni preveč hvalila.

  • šmentanamuha

   Nekaj si dvomil v človeško bestialnost in kanibalizem nekaj komentarjev spodaj, ampak tole je še mene osupnilo:

   http://www.zurnal24.si/vizita-za-zivali/novice/turisti-prihajajo-v-beograd-in-posiljujejo-pse-298827

   Zdaj mi je jasno, da tudi Baričevičeve orgije niso izmišljotina in sprva nisem verjela, da je kaj takega mogoče..

 • Get Smart

  Tovarišica MURGL SRBSKO JUGOKOMUNISTIČNA drkađinica Vesna še kako dobro razume, za kaj tu gre, seveda pa je tovarišica predvsem in le
  “družbenopolitična delavka” KOMINTERNE (Holly-wood je TOTALNO v krempljih
  KAVIAR ŽIDOVSKE KOMINTERNE in tovariš WEINSTEIN seveda ni izjema)

  in KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, je “vojakinja revolucije”,
  kot svojim psevdo-učiteljem pravi tovariš MILAN KUćAN,
  predsednik predsedstva CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:
  “Učitelj je namreč vojak revolucije” (Milan Kućan).

  Tukaj recimo tovarišica Vuk s svojim najljubšim oz. samoimenovanim
  najboljš FUK-REKETATORJEM na svet nje:
  https://i.imgur.com/2cE5UD7.jpg

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Spomnite se fukfehtarsko-reketatorskih (izsiljevalno-posiljevalnih zgodb) najboljš fuk-reketatora na svet in u najljepš mest na svet de.
   Te kreature vedno govorijo O SEBI, njihov govor postane LAŽ, ko SVOJA DELA podtaknejo, POTURIJO ljudem, v tem primeru ŽENSKAM.
   Kaj pravi drkađinica?
   Da je SAMA kriva. JA, tovarišice so takorekoč same krive, saj se prostovoljno prepustijo svojim JUGOKOMUNISTIČNIM gazdam, ki so (gazde namreč) lastnice njihovih dupeta.
   ŽENSKE, za razliko od tovarišic,
   pa so dejansko žrtve. ŽRTEV NI in ne more biti SOKRIVA za DEJANJA ZLOČINCA proti človeštvu. KRIV je samo in le KRIC*VEC, tisti, ki človeku dela krivico, tukaj torej ZLOČINCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, v Hollywoodu pa njihovi tamkajšnji
   KAVIAR ŽIDOVSKI KOMUNISTIČNI tovariši.

  • Soave

   Zato je ta članek tudi napisala. V zagovor ” svojim ” gospodarjem.
   In mi se sedaj prerekamo zaradi kosti, ki nam jo je vrgla, da opere šerifa ???
   Poanta Hollywoodskega teatra pa je drugje, Tam so se nekateri ujeli v lastno past, pa morajo biti sedaj tiho !
   Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha.

 • Soave

  Prvo sem prebrala, kaj ste napisali, dragi sokomentatorji. Všeč mi je komentar Šmentanamuha !!
  Ja, ja, Saj vem !! Vesna Godina !! Lepo ste napisali, da se naše feministke ob drugih grozotah ne oglasijo !! Da ne povzdignejo glasu o muslimanski ” kulturi ” , če že zagovarjajo njihov prihod v Evropo. Tam so, z gospo Godina vred lepo tiho. Torej ??

  Njen namen je bil braniti Jankovića – ravno pravi trenutek je prišla ta Hollywoodska afera na plan !! Ta Janković ima res nekaj. . . . . . . neverjetno srečo. Kakorkoli se dedec obrne, ima rit zadaj ??
  Lepo ste tudi napisali o odnosu policije do žensk, ki bi tako nadlegovanje prijavile. Saj tudi, ko nekdo prijavi resnično , nasilno posilstvo, se policija obnaša , kot . da je krivec ta, ki je bil v resnici žrtev.
  Tudi ta besedni termin – spolno nasilje . To je zame samo posilstvo. Če moški poizkuša, nadleguje, postavlja pogoje ali, ali. . . . . . to še ni posilstvo. To je spolno nadlegovanje.Privoliš v to , ali pa ne !! Samo ti dve izbiri sta.

  Vendar je v tem primeru – po moje – mogoče samo eno mnenje. Ženske so same pristale na take odnose. So bile poškodovane ? Pa, prosim, ne mi nakladat o travmah prej in potem !! Jim je fizično grozil ? Zakaj so šele sedaj povedale ? Imele so in imajo uspešno kariero. Kaj jim sedaj koristi tako razkritje ?
  Mar lahko kar napišemo. . . . .delajo si reklamo ?

  • Zima prihaja

   Mene zanima kdo bo največ zaslužil pri tem poslu .Cajtngi ,tiste ki jih kao skrbi za te ženske ,odvetniki,……?

   • Soave

    Ali dvomiš ?? Odvetniki !!!

    • denacifikacija

     Absolutno odvetniki, nekdo mora zavarovati pravne okvirje, v katerih je o dejanju še mogoče debatirati.

  • šmentanamuha

   Najprej nisem pomislila, da bi Godinino mnenje lahko bilo v prid Jankoviču, ampak ste nekateri to dobro utemeljili. Vendar še vedno velja, da je bila kalkulacija na obeh straneh. Tudi ne razumem, kako se po nekaj letih dokazuje spolno nadlegovanje. Res bi ji bilo potrebno postaviti še nekaj vprašanj glede muslimanskih kulturnih “posebnosti”.

   • Soave

    Predvsem to, ja !! Saj je to naš problem, o katerem bomo morali še in še pisati, govoriti.
    Pustimo zmešani Hollywood !

  • denacifikacija

   Zanimivo, torej lahko dejansko posiliš ženko, če se znaš spretno izogniti spolnemu nadlegovanju, ker potem se nima na kaj pritoževati in odkloniti, a ne…

   • Soave

    Hm. . . . kaj pa je zate posilstvo ??
    Oprosti, nisem razumela , kam meriš ? Govoriva o poslistvu, ali nadlegovanju ?
    Kdo se lahko spretno izogne – ženska ? Ja, nadlegovanju se lahko izogne. Pritoževati se , je malo pozno za te gospe v filmski meki.

    • denacifikacija

     Posilstvo je nekaj, o čemer enostavno ne razpravljamo, ker nočemo živeti v družbi, kjer se lahko vsakdo iz teh skrajno intimnih stvari norca dela.
     Po drugi strani imaš seveda prav, kako torej ustvariti kulturo, kjer se nobeno flirtanje ne more tragično končati, mogoče bi moralo biti najprej posilstvo bolj redko, kot če ti pade satelit na glavo. O takih možnostih enostavno ne razmišljamo, ker bi bile izguba časa in živcev. Ženske danes ne pričakujejo več niti klofute, zakaj bi bilo posilstvo kaj drugačno?

 • Get Smart

  Kako je drkađinica Vesna častila najboljš fuk-reketatorja v najljepš mest na svet,
  ko je sicer le ponovila KUČANOVO mantro, da je MURGLSRBSKI JUGOKOMUNISTIČNI ritard in soustanovitelj FORUMA 21 tov. ZORAN JANKOVIć
  “KAPITALIST s SOCIALNIM ČUTOM”,
  potem ko je BOSANSKE RADNIKE, ki so jim gradili nedokončane STOŠCE, poslal domov
  BREZ PLAČILA?
  »Točno, to je Janković, to je tisto, kar Janković ima. Janković ima en adut, ki ga drugi nimajo: socialnost«!
  (Vuk Godina)
  In še:
  »To je ta dimenzija, ki je drugi voditelji v Sloveniji nimajo« (tako še tov. Vesna Vuk Godina).
  Tu Vuk-godinica s svojim najboljš socialnežem nje:
  https://i.imgur.com/2cE5UD7.jpg

  Da niti ne omenjamo diklićk, makarovićk, rakoćević, erćuljk … i tako dalje do tokija,
  ki vam bodo prav tako povedale, da “on neki maaaaaa” nje.
  Ja,
  ima miceno mekanocurico, kot jo imajo vse MURGLSRBSKE JUGOKOMUNISTIČNE mekanecurice.
  Pamet v glavo.

 • macon

  Komunajzarska matrona iz akademske sekcije udbomafije s takimi izvajanji pere Jankovića, nje de.

  • neny

   Godina hollywoodskega mogotca sicer obsodi pokvarjenosti, a krivdo prevrne na izkoriščane ženske. “Če govorimo o ženskah, ki v tej igri sodelujejo: gre za to, da ženske vedo, da je seks njihovo orožje. Vedo, da ga lahko uporabijo. In ga uporabijo. Ko se jim splača. Gre za delovanje kalkulativnega uma. Po logiki: če bom naredila to, kar hoče, bom dobila, kar hočem. Ta logika implicira, da ženske v njeni realizaciji sodelujejo. Pač zato, da dobijo nagrado. V Hollywoodu vlogo. Torej niso žrtve. So soakterji. Soakterji pa so sokrivci. Zato bi bilo primerneje kot na žrtve, na večino dam, ki so z Weinsteinom v njegovih perverzijah sodelovale, gledati kot na sokrivke,” je med drugim zapisala v kolumni.

   • luckyss

    Torej je Godina povedala bistvo zadeve..brez kakšnih lepotnih popravkov…

    • neny

     ja.

   • denacifikacija

    Sodelovale so seveda nekdanje otroške starlete, saj isto delajo kolegice z novinkami v vsaki javni hiši,vsaka mora najprej doživeti kar so one sam. Od takih prijateljic pričakovati kaj pametnega, se mi zdi lapsus.

    • neny

     Playboyka mora vedeti kaj se od nje pričakuje, saj pogoje postavlja hišno pravo. Ne ona. Tako je v vsakem podjetju, sicer kapital ne pozna čustev nikjer.

     • denacifikacija

      Še bolj pomembno se mi zdi, da mora znati tudi spremljevalka svoji stranki diskretno povedati kaj se pričakuje od njega, v naši deželici je ogromno zavrtih maminih sinčkov, goveda se ne znajo brzdati, niti umiti, kaj šele pravilno pristopiti ženski.

     • neny

      Vesna ne govori takih neumnosti. Še enkrat si preberi članek.

  • ljubinica

   Seveda. Hoce povedati, da sta oba enako “kriva” , da je vsak dobil, kar je hotel: Zoki seks, farmacevtka pa sluzbo in stanovanje …
   Volk sit in koza cela, kaj se torej ti desnicarji razburjajo ….

   • denacifikacija

    Torej meniš, da je šlo za denar, zanimivo, da si celo Jankovič, niti v Ljubljani ne more privoščiti bolj seksi in mladostne spremljevalke, saj toliko pa spet ne stanejo.

 • soc

  Baba je nagravžna v svojih ultralevakarskih političnih diskurzih. A tu ji dam prav. Od začetka Hollywooda so starlete delale kariero preko postelj in nekatere celo postale zvezde, če so poleg radodarnosti znale tudi igrati. Everybody happy. Koliko mož je imela poleg ljubimcev poprečna filmska zvezdnica (in obratno)? Film je industrija bolj ali manj prikritega seksa, nasilje, romantika in resna drama ga le dopolnjujejo. In vsi akterji to vedo vnaprej.

  • ljubinica

   1. A je v Sloveniji drugace?
   2, A so za tako stanje krive zenske?
   3, Igralke so bile od nekdaj na slabem glasu. Nekoc se bolj kot zdaj.
   Beri Balzaca: Pred 200 leti igralka sploh ni mogla uspeti, ce ni imela bogatega in vplivnega “zascitnika” ….

 • Janez

  Ah !
  NAJ TA
  VPRAŠLJIVO “KVALITETNA” PROF. IN VERJEETNO “KARDELJ” DR. V. V. G. !
  Raje
  POVE
  ALI
  JE BILO
  PRI PODELJEVANJU AKADEMSKIH NAZIVOV – NJEJ !
  Tudi kaj ?
  Spolno vzbudne njene “soaktivnosti” pred podelitvijo
  – akademskih nazivov – njej ?
  Ne trdim, da so njeni akad. nazivi – “spolno utemelljeni ” . Le vprašamm. L.r. J. KOMENDA

 • Umazani Harvey

  Leta 2009 je v Mladini izjavila, da bo odšla iz Slovenije ter si poiskala službo drugje. Ker je še vedno tukaj, da nam “slovenčkom” soli pamet in celo za davkoplačevalski denar na Mariborski fakulteti vzgaja nov rod oprano-možgancev predlagam, da svoje namene končno uresniči in spoka iz okolja primitivnih “slovenčkov”. Bomo zmogli tudi brez nje.

  Predlog: destinacija Hollywood
  Zaposlitev: ženska antropološka svetovalnica
  Motto: itak smo vse samo kurbe, kaj se pa pritožuješ?

  Sponzor: Umazani Harvey

  • MEFISTO

   Vidiš, da Mladini ne moreš in ne smeš ničesar verjeti.

   • denacifikacija

    Ni res, saj pišejo vse živo, razen o tistih temah, ki niso dobre za njihove sponzorje. Največjo reklamo poglej, to je resnica.

  • Olga

   Kaj bi pa delala? Pometala?

 • lokec

  Kpj, slaba ljubljanska šola itd = VG

 • MEFISTO

  Ste videli, odkar se je tudi mož tisočerih nickov vključil v debato o tej silno pomembni temi, so se odprli novi vidiki tega problema.

  Ker sam nima izkušenj z ženskim nasiljem nad moškimi, govori na pamet in to je tisto, kar je dražljivo in zanimivo.

  • luckyss

   Če imaš sam izkušnje z ženskim nasiljem nad moškimi, potem pač nisi moški…

   • MEFISTO

    Malo sem provociral, pa se je takoj našlo na kupu nekaj nickov.

  • Umazani Harvey

   Te je mama tepla?
   Sestra ni marala?
   Žena zapustila?
   Vsaka, ki te na cesti vidi pa te niti ne povoha?

   Ubogi…a zdaj te pa še druge tepejo? Joj…

 • 5-RA

  Nisem fan tovarišice Godine, vendar je v tej njeni kolumi kar nekaj soli.

 • MEFISTO

  Poslušajte vi amaterski sociologi in antropologi, ste že izkoristili praznik demokracije in volili?

  Za nepismene levičarje naj povem, da je prava številka na zadnjem mestu na glasovnici.

  Zadostuje, da spoštljivo obkožite tisto vijugo, ki ji mi pismeni rečemo št. 9.

  • Viktorh

   Pa saj jim napišejo na dlan kot običjno, da ne pobrkajo….

   • MEFISTO

    Narišejo jim, saj brati ne znajo.

    • Umazani Harvey

     Z rdečo…

  • denacifikacija

   Jaz sem danes z vami samo v mislih.

 • ljubinica

  Kaj je gnusna hipokrizija?
  Tole:
  Drustvo SOS se zgraza nad ravnanjem holivudskega mogotca W. In nad Godinino relativizacijo tega pocetja …
  Hkrati se doslej to drustvo se ni niti z besedo dotaknilo pocetja Jankovica.
  Spodaj sem ugibala, da mogoce SOS financira tudi Jankovic ….
  Zdaj sem pa pogledala njihovo spletno stran … in glej ga zlomka: glavni donatorji eno ministrstvo.FIHO in Jankovicev MOL ….

 • denacifikacija

  Mislim, da bi bilo treba ločiti Disney in Hollywood, ker gre za dve različni kategoriji pornografije. Ko vabijo otročke na avdicije za novo miki miško, za pusta hrusta potem pač ne pričakujejo kurca v usta, medtem ko lahko v filmih za odrasle pričakujejo, da bodo morali znati igrati tudi dildo.
  Po svoje ima antropologinja prav, saj ne govori na pamet ampak črpa iz obstoječe sodne in moralne prakse,dejansko so se starši in skrbniki največkrat pogodili s posiljevalci in umaknili obtožbe o posilstvih svojih otrok, ki so jih pravzaprav zato tja poslali. Mehanski seks je normalna človeška aktivnost, kot oblika druženja, za perverzne hedoniste je to sestavni del življenja, vse civilizacije na planetu cenijo sočno mladost kot posebno delikateso, rezervirano za izbrance.

  Drugače povedano, ne more biti posilstvo, če se je zgodilo na jahti.

  • Umazani Harvey

   Od kje pa veš, zakaj so se pogodili? Če ti mogoče ni jasno, kaj so imeli razen pogoditve na izbiro ti malce prišepnem: ostati brez vsega in gledati, kako se jim bo storilec “nedolžen” pred nosom izmazal in smejal njihovemu ponižanju.

   • denacifikacija

    O okusih ne razpravljamo, kot se tudi ne spodobi debeluhom povedati naravnost, da so predebeli, vem torej kaj se NISO pogovarjali.

 • Goran Hvala

  Kak to da slovenski janezi znate vse pa veste vse ste tam kjer ste…cist neuporaben narod
  ..sam za jamrat dober…sej vem da so komunisti krivi ker danes se niste mogl kakat…

  • MEFISTO

   Ni res, zaradi vas komunistov imamo drisko.

   • denacifikacija

    Nekateri imajo zapeko, par dni ne gre ven, potem se pa vleče ven kot plastelin in zapolni celo školjko, da je ne splakne do večera.

   • Goran Hvala

    Pol pa super…da vas mal spuca…ker ste res full of shit…;-)

  • Umazani Harvey

   Lastna Hvala se pod mizo valja…

 • MEFISTO

  Do 11. ure je glasovalo nekaj manj kot 13 % volilnih upravičencev.

  Svetovni mediji poročajo, da so bili to sami volilci št. 9.

  • denacifikacija

   Če jih ne bo vseh 13.000 pomeni, da so med njimi infiltrirani agenti, bomo videli koliko jih bo na koncu manjkalo, točno toliko je tudi špijunov in saboterjev.

   • MEFISTO

    Prav imaš, udba je povsod prisotna kot Bog.

    • denacifikacija

     Dejansko se imajo za umetnega Hudiča, ker tako se jim zdi njihova duševna motnja posvečena in razumljiva. Menijo, da jih normalni ljudje kritizirajo samo zato, ker hočejo, da bi se potem počutili slabo, ne bi pa radi nič spremenili in naredili kaj sami zase,na njihovem mestu bi bil marsikdo verjetno še slabši. Zdaj zagotovo, komaj čakam, da se obrne, jim bom jaz pokazal kako se to dela, ampak na njihovi koži, nekaj so nas pa le naučili.

    • Umazani Harvey

     Ne kot Bog. Kot Hudič.

     Oba sta povsod, za izbiro pa vsak odgovarja sam.

 • Jožef

  Gospo Godina poznamo Maribortčani iz časa “ljudskih vstaj” ali kako se rešiti Kanglera in Janše. Njen največji dosežek je morda prav medijski umor g. Kanglerja, dočim Janezu Janši pa je samo dvignila samozavest in povečala število njegovih privržencev. Prav naslednje pa nam daje vedeti o dimnih bombicah go. Vesne.
  Ob tem mariborskih vstajah se pa vedno spomnim nekdaj odličnega pisca g. Partljiča. Omenjeni umetnik je spisal kolosalno dobro komedijo (dokumentarec o nekem času) Moj ata socialistični kulak. Nikakor ne morem pri sebi razčistiti, kaj je tega slovitega umetnika privedlo do tega, da se je udeležil teh vstaj. S tem je namreč dosledno popljuval tisto svoje žlahtno delo, ki ga je napisal rojakom Slovencem. Škoda, škoda Tone.

  • MEFISTO

   Nikar o Partljiču, režimskem komediografu in komedijantu.

  • ljubinica

   O Partljicu in igralkah se tudi slisijo pikantne zgodbice ….

 • dob

  Ta ženska razmišlja kot moški.

  • Umazani Harvey

   Ženska?

   To ni ženska, takim se reče hudič babji.

 • Franjo Trojner

  Te moškinje ne marajo nikogar in ničesar! Še posebej zavračajo vse normalno ,moralno kar je Bog po svoji podobi, želji ustvaro. Same so pravo nasprotje naravi in vsemu stvarnemu, zato vsem okoli sebe zagriženo vsiljujejo svoje z naravo in Bogom skregane poglede, predvsem iz razoga, da lahko sami sebi upravičijo svojo drugačnost, svoj obstoj.

  • denacifikacija

   Obleka naredi človeka, nekdo mora biti tudi Rdeča kapica.

 • MEFISTO

  Indijanka je utihnil.

  Zdaj me pa skrbi, da me je šla prijaviti zaradi spolnega napada, ker sem rekel, da ne bi imel nič proti, saj veste čemu, če bi že tako naneslo.

  • Ana Job

   Danes je veliko spolnih bolezni, prenaša se tudi spolni virus HPV in zaradi tega virusa ženske umirajo za rakom na materničnem vratu, ki je na tretji stopnji umrljivosti pri ženskah v Sloveniji. Torej, normalni ljudje se ne gonimo naokrog z naključnimi avtoštoparji, ampak imamo stalnega spolnega partnerja. ;-)

   • denacifikacija

    Nobena še ni prišla iz študenta nazaj nedolžna, niti ena doslej.

   • MEFISTO

    Kako ti je to prišlo na misel ravno takrat, ko sem mislil na Indijanko!?

    Kaj pa če ta tvoj stalni partner lovi štoparke?

    Najbolj varna spolnost je vzdržnost.

    • Viktorh

     …si pa ga dam raje odrezati…

 • Frane Žižnik

  Likovićka zahteva, da vse posiljene ženske donosijo in rodijo nasilno spočetega otroka.
  Še kakšno vprašanje?
  Briga me za holivud. Gnoj imam v svoji državi.

  • Viktorh

   …IN ZA SVOJO HIŠO…

 • Janez

  AH !
  SAJ TO SO LE ČISTO OSEBNA STALIŠČA !
  ENE
  POSAMIČNE OSEBE – ŽENSKE, KI ZASEBNO NIKAKOR NIMA ” SREČNEGA” ŽIVLJENJA.
  PA?
  VERJETNO ZATO – VSE BOLJ? Negativistično gleda.
  Stara je 60 let.
  IZPREMENITI – SE JE NE DA. Je niti ni treba. Naj kar bo taka kot je.
  To!
  KAR GOVORI – PA NI – KAKŠNA – ” Z N A N O S T ” Daleč od tega.
  Le
  osebna gledanja – neverujočče, filozofsko ne zelo podkovane osebe. Se zdi. L. R. J. KOMENDA

  • denacifikacija

   filo-sofija,

   imeti rad takšna,tudi najtežja in najbolj boleča vprašanja ne pomeni, da moraš znati samo ponavljati kar so se že spraševali drugi.

 • Zima prihaja

  Ampak življenje na tem svetu je res ostudno .Dobro da ni večno ,kakšno olajšanje ,neprecenljivo .

 • ljubinica

  Godina, ki je Jankovica propagirala kot “oceta naroda” in “socialno cutecega cloveka”, je pred mestno hiso zupana Kanglerja pozirala s (peceno?) hobotnico ….
  Poden od cloveka.

  • denacifikacija

   V Italiji, je Cicolina med predsedniško kampanijo seksala s pitonom.

 • denacifikacija

  Po 40.letu starosti, itak vse.

  • Zima prihaja

   O moj Bog.

 • denacifikacija

  Po moje, je za medijsko pohujšanje in razvrat najbolj kriva peggy oznaka, ki določa primerno starost občinstva.
  Preveč jih je, ni čudno, če si jih je pa izmislila psihiatrija, dejansko bi morali obstajati edino dve oznaki, ena za večne otroke in ena za prehitro odrasle.

  • Zima prihaja

   Samo dragi Bog ve koliko teh psihiatrov je tipa ala Karadžić,Rugelj ……

 • andreas82

  Priimek ima že taprav hehe

 • hle

  Kaj pa je sploh napisala takšnega kar v veliki meri ni resnica te ženske večinoma že v štartu vejo da bo na poti do cilja potrebno precejkrat dati noge narazen in praviloma se jim to zdi majhna žrtev za slavo in lagodno življenje in prav ima vsaka bi lahko že takoj potem šla na policijo in ga prijavila pa ga ni

  • ljubinica

   Pol je pa vse O.K., tako je pac svet narejen ….
   Zakaj le se ti desnaki razburjajo ….

   • hle

    Nisem rekel da je to OK in menim da ni rekel sem le da je VVG žal napisala resnico

    • ljubinica

     NI napisala resnice.
     W. in neka mlada igralka nista enakopravna.
     Tu gre za podlo zlorabo MOCI.
     Vsi so vedeli, kaj se dogaja, pa ni nihce ukrepal.
     Kaj pa naj stori ena igralka?
     Se izpostavi blarenju na sodiscu in se poslovi od svojih sanj?

  • Umazani Harvey

   Ja. V levičarskem svetu naj bi bilo res tako.

   Desničarji oz. konzervativci: “a person who is averse to change and holds traditional values”.

   Tradicionalne vrednote v tem kulturnem prostoru izvirajo iz tradicije, ki se je začela pred 2000 leti in te bodo preživele.

   Babilonska tradicija Sodome in Gomore, ki je v zadnjem stoletju v polnem, ampak tudi zadnjem zamahu, pa bo kmalu samo še temna plat zgodovine.

 • Jana Novak

  Ona ščiti slovenskega Weinsteina JANKOVIĆA, ki je njen ljubček. Se boji, da bo spet letelo po njemu, pa obtožuje žrtve. Čudno, da ni še Jankovičeve farmacevtke javno napadla, da je kriva.

  • ljubinica

   Napadla jo je posredno ….

 • Minovak

  A ne bi bilo bolje, ko bi spustili tiste začetne besede…spoštovana doktorica…lepo vas prosim, kako je lahko spoštovati smet.

 • exposingTruth900

  ženska ki sili v Hollywood je cipa !! Normalna ženska v Hollywoodu nima kaj iskati.
  Jankoviča pa v dosmrtni zapor, ker izrablja javno funkcijo, katero plačujemo davkoplačevalci.

 • MEFISTO

  Od Vesne Godina k nečemu razburljivejševemu.

  Ko sem ves počaščen sprejemal glasovnico iz rok samega predsednika volilnega odbora, me je prijazno poučil, da obvestilo velja tudi za morebitni drugi krog.

  Ne bo drugega kroga, sem ga potolažil, ker bo št. 9 zmagala že v prvem krogu.

  Kaže res tako, je dejal poznavalsko in dopadljivo.

  • Miro Puci

   Oba bosta v prvo razočaranga,ker zmagala bo šestica,čez določen čas se pa bosta veselila z nami,ker bo stanje že veliko boljše kot je sedaj

   • janez zorman

    Milan je odslužil svoje.

 • bednick

  Pri Jankovićevi farmacevtki si bila drugačnega mnenja.
  Sem mislil, da si načelna.
  heh

 • MEFISTO

  Razne zvezde in zvezdice po Ljubljani pogosto nimajo niti za kruh.

  Lahko si mislite, kaj vse so pripravljene narediti že za dobro večerjo

  • Ana Job

   Ti že veš.

   • MEFISTO

    Si lačna?

 • piko8

  Od srbske kurbe kaj pametnega ni za pričakovati, kot, da brani srbskaga zorangutana!!

 • Janez

  NO JA ?!
  ZAPIS TE GE. DR. VESNE V. G. – JE LE DOKAZ !
  Da
  OSEBNA ŽIVLJENJSKA NESREČA – POVZROČA – NEGATIVIZEM MIŠLJENJA !
  Pri
  VEČINI – KAKORKOLI – RESNEJE PRIZADETIH !

  Bolje bi bilo –
  ko bi ga. Dr. Vesna V. G. – NE KOMENTIRALA ŽIVLJENJ DRUGIH ! Se zdi. L.r. J. KOMENDA

  P.S.
  ZAPISOV O PRECEJ
  “NESREČNEM”
  PRIVATNEM ŽIVLJENJU DR. V.V.G. – JE VELIKO.

  https://www.google.si/search?q=vesna+vuk+godina&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwioysHmpITXAhWG1hoKHasACHAQ_AUIEigB&biw=1280&bih=800#imgrc=uSb7Y_3wWxjlrM:

  https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=2849569

 • bednick
  • Franc Šink

   Bednik utihni že enkrat:

   • bednick

    Tih deževen dan, zaprem oči, potujem daleč stran.
    Čez pretekle dni narišem senco in že me več ni.

 • Franc Šink

  Res ste pametne.

 • Miro Puci

  To je tisto ko so ženske preveč pohlepne in so za vsako ceno pripravljene podarit celo svojo rito..Potem so pa vsi moški pujski..

 • Umazani Harvey

  Poslanec v Srbski Narodni Skupštini torej srbskem parlamentu Boško Obradović o zelo povezani tematiki (še posebej zanimiva in ogleda vredna je zadnja minuta od 9:00 naprej):

  https://youtu.be/R7FvwrLjh-8

 • terminalar

  Škoda, ker v razpravi ni več žensk. Te bi znale opisati svoje občutke oz. nagnjenja ob takih izzivih.
  Moški tukaj več ali manj špekuliramo o ženski kreposti.

 • bednick

  Tokrat se strinjam z Godino!
  Zgleda da FDV le ni tako slaba kot jo nekateri skušate prikazati.

  • Janez

   KAJ ?
   Na
   FDV !
   Povedo o
   STALINOVEM
   ZLOČINSKEM “ROPU S POTRDILOM O HRAMBI”

   ” R O P U ” 510 TON – ŠPANSKEGA DRŽAVNEGA Z L A T A !
   Pa?
   KAKŠNO JE?

   – ROJSTTNO IME ” MARŠALA TITA” .
   JA, JA !
   “Akademska” ustanova – da te – kap ! To pa zagotovo ! L.r. J. KOMENDA

   • bednick

    A si pod stresom?
    Saj ne bo konec sveta, če bo Pahor zmagal.

    • Janez

     TA
     PISEC
     – KRŠI VOLILNI MOLK ! Kontrolorji. PRIMITE GA ! L.r. Janez KOMENDA

     • bednick

      Boljša Miša Molk kot volilni molk.

     • Janez

      Ne hvali je !
      Ona znan biti – prav grozna !
      Tepla bi te, polivala bi te z vodo. In se ti režala.
      Starega
      Igralca Jurija Součka – je na TV – ZALIVALA – Z VODO. L.R. J.KOMENDA

   • Občasni Komentator

    Kva je s teboj John? Skuliraj se malo, ker si zdravje ogrožaš…pa še neolikan si do drugih z veliko pisavo..

   • MEFISTO

    Mene tudi zanima, koliko prstov na rokah skupaj sta imela oba Josipa Broza

  • MEFISTO

   Še slabša!

 • milanček

  čefurka je nevošćljiva ker njo neče noben posexat! enaka je tudi druga čefurka makarovićka! Normalno, saj sta nagravžni , da se ti vse zagravža!

 • Kosobrin

  Gospa Godina ima do neke mere tudi prav. Ženske bi ga lahko tudi prijavile. Nobena ga ni.

 • Cyclopean

  Zgleda, da morajo na Novi24 malo nazaj se potegniti, saj je bilo v Repoterju nekaj časa nazaj na zadnji strani komentar neke babe, kako tukaj šimfajo da so ženske samo za štedilnik in ‘rojevanje otrok’, s takim neumnim člankom si ne delate nobene usluge. Včasih tudi vaši ideološki nasprotniki povedo kaj pametnega. Tele holywoodske drolje, so vedele, da se ne odpravljajo v samostan, lahko bi živele skromno, pošteno življenje z delovnim človekom, pa brez milijonov. In ko ženska sama razkrije žensko naravo je še toliko večja panika.

  • ljubinica

   Butasto.
   A hoces reci, da je biti filmska igralka isto kot biti prostitutka?

   • Cyclopean

    Biti holywoodska igralka me nebi čudilo. Vsi vemo da je to izjemno pokvarjen in degeneriran elitni svet.

 • Olga

  Razvite italijanske regije na severu že zahtevajo večjo avtonomijo, zaradi nadzora nezakonitih migracij! Evropa se zbuja! Dol z levaki in Sorosovimi skorumpiranci, skupaj z Vukovo!

 • Bozz

  Kako ste slepi, naivni in ignorantni. Dajte pogledat še malo globlje kot samo na površje, kjer vidimo samo kuliso:

  Poslušajte Angelino:

  Angelina Jolie Admits To Illuminati Sacrifice In Leaked Video
  https://www.youtube.com/watch?v=oSK0JFVTUc0

  In sedaj bo ta ženska obtoževala Harveya, ko mu je sama enaka.

  Poslušajte Coreya Feldmana, igralca, ki je bil zlorabljen kot otrok v Hollywoodu in ki je razkril in spregovoril kaj se dogaja v Hollywoodu:

  Corey Feldman: Pedophilia Is Hollywood’s Biggest Problem
  https://www.youtube.com/watch?v=roW238dfUUk

  Poglejte kakšen satanističen ritual so imeli v Hollywoodu (to je seveda za javnost, da se počasi navadi, naskrivaj počnejo mnogo hujše stvari)

  Hollywood Spirit Cooking Party Pics EXCLUSIVE **LEAKED**
  https://www.youtube.com/watch?v=UmLGaJ-oodg

  Katty Perry je priznala, da je svojo dušo prodala hudiču:

  Katy Perry I sold my soul to the devil
  https://www.youtube.com/watch?v=SPvtGvGtOzM

  V luči teh dokazov…

  “Če govorimo o ženskah, ki v tej igri sodelujejo: gre za to, da ženske vedo, da je seks njihovo orožje. Vedo, da ga lahko uporabijo. In ga uporabijo. Ko se jim splača. Gre za delovanje kalkulativnega uma. Po logiki: če bom naredila to, kar hoče, bom dobila, kar hočem. Ta logika implicira, da ženske v njeni realizaciji sodelujejo. Pač zato, da dobijo nagrado. V Hollywoodu vlogo. Torej niso žrtve. So soakterji. Soakterji pa so sokrivci. Zato bi bilo primerneje kot na žrtve, na večino dam, ki so z Weinsteinom v njegovih perverzijah sodelovale, gledati kot na
  sokrivke,”

  “Konec koncev: vsaka, ki jo je Weinstein prisilil v seks ali jo celo posilil, bi lahko odšla takoj na policijo. In dejanje prijavila. Pa ga ni. Bile so tiho. Ker so imele od dejanja koristi. Ali so na korist računale. Zdaj ko koristi ni več, so spregovorile. In bodo imele korist od tega.”

  …je Vesna Godina čisto prav povedala. Ženske v Hollywoodu so navadne z demoni obsedene satanistične vlačuge in moški prav tako.

 • MEFISTO

  Tudi tole je vredno pozornosti in je še hujše od dela ter lika Vesne Godina.

  Ob podpisu pogodbe z MAGNO je Cerar danes povedal, da gre za projekt vseh časov in vseh vlad.

  MAGNA bo po njegovih besedah v 10 letih vložila 100 milijonov in zaposlila 1.000 delavcev.

  Zamolčal pa je, da je Slovenija ta projekt podprla s 7o milijoni in še s kolateralnimi stroški in da bi za ta denar lahko 600 delavcev 10 let prejemalo plače po 1.000 Evrov mesečno in doma afne guncalo.

  • samotoje

   Torej nas je Cerarjeva vlada grobo izrabila (se lepo izražam, ker je Gospodov dan). Hollywood po slovensko.

 • bednick
 • Olga

  Ali ima ta Vukova kakšno hčerko?

 • Bald Eagle

  Moje mnenje o posiljenih ženskah je jasno. S tistimi ženskami, ki so proti svoji volji spolno zlorabljene sam sočustvujem in najostreje obsojam moške, ki žensko spolno zlorabijo proti njihovi volji.
  Tiste ženske, ki pa v spolnost z moškim privolijo prostovoljno zaradi nekih kalkulacij, so pa same krive in naj nosijo tudi vse posledice takih dejanj in naj se ne pritožujejo.

  • cosmosjasnovidec

   Normalno.
   Posilstvo je popolnoma nekaj drugega kot pa je objavljeno tukaj.
   Te prasice,ko gredo tja prav dobro vedo v kaj se spuščajo in da bodo morale širiti mnogim noge narazen.Ko pa zadeve pridejo na dan bi se pa rade delale lepe,da se ne bi vedelo kake navadne cipe so.
   Če bi jaz bil tam bi prav tako vsako nategnil pa še pofafati bi mi ga morala,da se ne bi počutila prikrajšano za kaj.

 • Balkica

  Posilstva in spolne zlorabe se dogajajo in so se dogajale v filmski industriji, v modni industriji in še marsikje. Delno ima g. Godina prav, ampak samo delno! Dejstvo je, da žrtve dobesedno “zmrznejo” in se bojijo komu zaupati, kaj se je zgodilo. Največkrat bi bile žrtve še bolj potlačene, zasramovane in nihče jih ne bi razumel. Za vedno bi izgubile dobro ime in morda tudi možnost za službo.
  Sicer pa – lahko je biti pameten, če se tebi kaj takega ne zgodi.
  Velikokrat so storilci navzven zelo prijazni, uglajeni, skrbni možje in očetje, zato žrtvam nihče ne bi verjel.

  • Bozz

   Potrebno je razločiti med nedolžnimi ženskami in med krivimi ženskami in se ne pretvarjati, da so vse ženske nedolžna, nemočna in čista bitja, ki ne bi nikoli pomislile na takšne stvari.

   Žrtev je recimo nedolžna ženska, ki jo kakšen moški posili sredi ulice nekje (kot muslimani iz Afrike, Pakistana, Afganistana, itd. sredi Evrope, kar se dogaja sedaj), ženske, ki so pa v Hollywoodu so pa z vsemi žavbami namazane, preračunljive, zahrbtne, pokvarjene, povzpetne komolčarke,… Ženske danes, ki gredo v to Hollywood industrijo v večini točno vedo v kaj se spuščajo in si želijo razvrata, sexa, orgij, in tako dalje in izkoriščajo to kar imajo med nogami, da to tudi dosežejo. So izjeme, ampak danes, ko je vse že tako pokvarjeno, so te izjeme verjetno zelo redke ali pa jih v resnici sploh ni več.

   Katy Perry I sold my soul to the devil
   https://www.youtube.com/watch?v=SPvtGvGtOzM

   • Umazani Harvey

    To o tem, da samo takšne v Holly-peklu preživijo drži, ampak ta razprava ni bila odprta zaradi tega. Ta razprava in to razkritje o zlorabah se ukvarja ravno z dejstvom, kaj se v resnici dogaja in kje je vzrok da se to dogaja. Ta vzrok pa ni ženska pokvarjenost ampak se je treba vprašati, kdo organizira in sponzorira take prakse.

    • cosmosjasnovidec

     Daj vzami tableto in se spravi spat saj niti sam nimaš pojma kaj sploh hočeš povedati.

   • cosmosjasnovidec

    Točno tako.Pravilno napisano ++++++++++++++++++++++++++

 • cosmosjasnovidec

  Kaj pa vem kaj reči na vse tole.Vse filmske igralke,manekenke,pevke skratka vsaka katera hoče kam naprej mora najpraj marsikomu razširiti narazen noge in to je že od nekdaj znano vsem.
  Čefutarka pa ima v veliki meri tudi prav,ker to niso posilstva ampak izsiljevanje sexa na enak način kot dela tudi copatar “janković”.Tudi pri nas je že od nekdaj tako predvsem pa je bilo v komunizmu.Vsaka ženska katera je hotela kam za tajnico in podobno je direktorju in še marsikomu morala dati.
  Čefutarke se pri nas na veliko same ponujajo (vem iz lastnih izkušenj) predvsem pa tiste katere so že poročene še rečejo “udri me na punu bo muž kriv ako se nešto uhvati nema problema”.
  Vsaka taka ženska ima namreč na izbiro,da odbije sex takega izsiljevalca (druga zadeva je,če res gre za pravo posilstvo) in ga prijavi nadrejenim organom.
  Seveda ji pa potem tak izprijenec ne bo uredil zadev katere bi hotela.
  Vse katere so v filmski,manekenski ter ostalih položajih so dale to skozi.
  Če bi vprašali Melanijo Trump ne bi vedela točnega števila koliko kurcev je imela v luknji,ko je hotela biti manekenka in je vedela že v naprej v kaj se spušča in drugače ne bo prišla nikamor.
  Prav tako je Trump vedel kaj si je naložil saj sta se spoznala na klic telefona tako,da jo je dejansko kupil.
  Levaki ali desničarji gor dol taka je dejanska resnica katera se mora upoštevati ne pa zatiskati oči pred njo.
  Vsaka taka je enostavno ena velika prasica in nič drugega saj poprej ve v kaj se spušča.
  Zvodniki primer v Italijo odpeljejo ogromno deklet z razlago,da bodo tam manekenke in čeprav vse vedo,da je to le pretveza in tam postanejo prostitutke jim verjamejo in odidejo z njimi.
  Potem pa jok in stok kako so jih prisilili v prostitucijo dejansko so pa same vedele,da bodo na kakršen koli način morale držati razširjene noge narazen vsakemu kateri je udeleženec v teh krogih.

  • Bozz

   Ja, ko stran odvijemo celofan in vato in pretvarjanje… Ne smemo pa pozabiti na tiste ženske, ki so res žrtve in so ugrabljene in prodane kot belo blago.

   • cosmosjasnovidec

    Ja saj.Tisto je pa seveda povsem nekaj drugega in take ugrabitelje je potrebno enostavno pobiti,ker je to najslabša golazen navadnih izmečkov.

  • Umazani Harvey

   Kaj pa pomeni naziv COSMOSJASNOVIDEC, a to da vidiš v kozmos, a to da vse tkole vse tolko natančno veš al pa mogoče celo to, da SI MOGOČE MAL ZA LUNO?

   • cosmosjasnovidec

    COSMOSJASNOVIDEC pomeni,da sem bolj pameten kot ti in ti bom prišel eno primazat okoli ušesa driska nekulturna,če me boš še spraševal take bedarije.
    Boli mene za neko pljuvanje na bilo katerega mi ni pomembno kdo je,če sem prepričan,da imam prav ne bom zaradi lepšega trdil obratno kot to delaš ti in ostala levuharska komunajzerska ter ćefutarska drhal.
    Sicer si se pa dvignil,ker je tvoja žena tudi čefutarka pa jo vprašaj kako je cvilila in vzdihovala ko sem jo nabijal kot svinjo in se je zraven drla jebi me jebi me jaz sem prasica.
    Seveda mi je tudi povedala da že leta ni bila tako nategnjena kot z moje strani,ker od tebe tako nič nima revček.

    • Umazani Harvey

     He, he, he.

     Kozjejebec z velikim gobcem in domišljijo.

     • cosmosjasnovidec

      Boš vedel,ko se ti bo naenkrat zblisnilo okoli ušesa kravji in pasji porivalec tako,da boš mislil da so Slovenijo napadli Rusi.

  • ljubinica

   Musliman po mentaliteti.

 • MEFISTO

  Smejim se vaši naivnosti.

  Ob tem, da imamo Hollyvood v Ljubljani, vas skrbi ameriška filmska meka, ki je bogatejša od Slovenije.

  • Ana Job

   Če pogledamo Tičarja je vse kristalno jasno.

  • KIKI

   V Ameriki so vloge podeljene po protiuslugah za usluge , pri nas
   pa po zaslugah za protiusluge :….

 • Viktorh

  Ta vloga je zanjo najprimernejša…

 • Cyclopean

  Očitno res, hah :)

 • Frane Žižnik

  SDSjeva Romana Tomc je nabrala patetičnih 10%.
  To ja vaša realnost. Še kakšno vprašanje?!

  • Janez

   ZATE NE BI VOLIL – NIHČE !
   Še ti

   SAM ZASE NE BI VOLIL, KER VEŠ, DA SI – S L A B ! L.r. J. KOMENDA

   • Frane Žižnik

    Res je!

  • Olga_disqus_WT4phmLEC6

   Romana sploh ni bila naš favorit, pač pa Angelca!

   • Frane Žižnik

    Še huje!

    • Olga_disqus_WT4phmLEC6

     Še en tatinski Nick? Beda!

   • tohuvabohu

    Prasec rdečkarski, izgini!

   • Olga_disqus_WT4phmLEC6

    Zloraba Nicka! Laž, kraja, podtikanja so “kvalitete” levih teroristov!

  • Viktorh

   Koliko pa je zbrala vaša profesorica, doktorica znanosti, ministrica, članica vlade tov. Maja Makovec Brenčič – SMC, ki je goljufala pri obračunih?

   Kakšno pojasnilo, bebček gorenjski?

   • Frane Žižnik

    Ne vem. Zakaj sprašuješ mene, gnoj desničarski?

    • Viktorh

     Bebček, saj ne veš kaj pišeš.
     Obesi se.

     • MEFISTO

      Škoda štrika.

      V prepad naj se vrže.

  • cosmosjasnovidec

   Obiskal sem nekoliko volišč katera so navadna farsa za goljufanje.Sodelujoči kateri naj bi bila neka komisija katera sploh ni so enaki kot pri 2.tiru drugega nadzora pa ni.
   Ni nadzornih kamer skratka nič tam sedijo le po trije kjer koli sem bil,če so vsepovsod na teh krajih podkupljeni z strani levakov kateri bodo prave lističe zamenjali z drugimi drugačen izhod ne more biti kot zmaga izrojenih pederskih buzerantskih levakov.
   Zato drži gobec driska pedrovska levaška drugače pridem in ti to tvojo zaribano betico zabijem v tvojo buzerantsko rit.

   • Frane Žižnik

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAhahahaha!!!!
    TOP!!!
    TO!!!! PREVARA!!!

    Gnoj zahojen.

   • Viktorh

    A ti tudi veš da je buzerant.

    • cosmosjasnovidec

     Vedo že vsi sicer pa kateri levak ni buzerant?

 • Bozz

  Tale Kaja iz Ameriške pop skupine muckastih LUTK tudi pove kaj vse se dogaja, povezano s tem Harveyevim primerom:

  Pussycat Dolls FREEMASON TEMPLE PROSTITUTES EXPOSED, again.
  https://www.youtube.com/watch?v=8D0vjTiPnQo

 • MEFISTO

  Cel svet se vrti okrog denarja in ženskega mednožja, le pri nas bi mnogi radi, da bi se sukal okrog praznih denarnic ter moške riti.

 • MEFISTO

  Mefisto je zadovoljen.

  Romana Tomc je, če se poslužim špotnih ocenjevanj rezultatov, več kot odlična tretja.

  Še najbolj je pa modremu in učenemu Mefistu všeč, da je premagala favoritinjo za zmago že v prvem krogu Ljudomilo Novakovo s 100% razlike in da sta Andrej Šiško ter Boris Popovič nascala kandidatko SMC Majo Makovec Brenčič.

  Berite Mefista in si zapomnite, kar vam modrega pove

 • Fedor Anton Umek

  Go.Godina smatram sicer za eno od levih trobil,ampak v tem konkretnem primeru ima prav.Babice so natačno vedele v kaj se spuščajo in so storile natančno to kar je vodilo do nagrade.To vrsto prostitucije so znanstveniki že opazili tudi pri šimpanzih

  • ljubinica

   Noro. Ce je pogoj za dodelitev vloge v filmu prostituiranje, naj to zapisejo v razpise … da bo vsaki igralki vse jasno ….

 • tohuvabohu

  Ta “družbenoslovna” prismoda VVG ni vredna, da bi jo pes poscal, kaj šele, da bi se kdo ukvarjal z njenimi duhovičenji. Pravzaprav sem si jo zapomnil kot kolumnistko v Delovi prilogi Ona po tem, da rada začenja stavke s “Ki”, nakar so to butasto navado prevzeli mnogi, ki objavljajo tekste v medijih.
  Ceterum censeo: treba je odpraviti študij sociologije, psihologije in antropologije. Od njih ni prav nobene koristi.

 • Antonius

  Vesna Čuk Rodina

  VOLKULJI GODI

  Iz gozda, glej, volkulja nam zatuli,
  volkulja, ki po gozdu sama blodi
  in tuljenje zato ji silno godi,
  ker končno kakšno stvar lahko oguli.

  Se spravi zdaj nad žrtve prav nemočne,
  ki predmet vse so volčjega seksizma,
  obtoži jih volkulja šovinizma,
  češ same da preveč so krvoločne.

  Če volk pohoten žrtev nadleguje,
  je ovca toliko kot on sokriva,
  je kriva, če ostane cela, živa,
  saj ona vendar volka zapeljuje.

  Ona plus še kakšna ovca druga,
  tuli nam volkulja, ker ji godi,
  sama namreč ker po gozdu blodi
  in godi res tovrstna ji usluga.

  Kako antropološko naj bi rekli
  volkuljam takim, kot je tale naša?
  Da takih volk normalen ne prenaša,
  pred njo volkovi vsi so še utekli.

  Zato volkulja tuli cepetaje,
  kako so žrtve pravzaprav zločinke,
  a vidi se ji jasno izpod krinke,
  da ena njih bila bi kar najraje.

 • Janez

  AH !
  Ga. Dr. Vesna V. G.
  – JE SAMO ENS – V BISTVU ZARADI NE RAVNO SREČNEGA
  NOTRANJE MOČNO RAZRVANA OBIČAJNA ŽENSKA.
  Seveda
  KOT FORMALNO SEVEDA IZOBRAŽENA, A MEDNARODNO NIČ PRIZNANA
  ANTROPOLOGINJA ITD.
  MORA GOVORITI, POZNATI RAZNA DOGAJANJA IN ŽIVLJENJA – DRUGIH LJUDI.
  VENDAR
  SE ZDI,
  DA JI NI USPELO
  ZAVZETI NEKEGA – “NADSTALIŠČA” .
  Pa je pač osebno pristranska. Osebnostno ranjena oseba – žal – pač je. L.r. Janez K. KOMENDA

  • neny

   dr, vinko vinko gorenak se zelo motiš.

 • Waltter

  Tale profesorica ozr. dr. je bila nekoč učenka in verjetno je opisala kako je pri njej to potekalo, čisto realno in brez dlake na jeziku. Ampak če vedno ni poklicana da bi svojo izkušnjo pridigala kot edino utemeljeno prakso. Mogoče se iz njenega vidika svet res vrti na osnovi mednožja ženske in precej pomaga če je lepa in postavna, pa vendar to naj ne bi bilo dopustno.
  Je pa v tem nadlegovanju tudi nekaj takšnih ki so se odločile za blagovno menjavo po obrazložitvi te gospe dr. Tudi naša Jankovičeva je verjetno malo prehitro odletela v kremplje presvetlega borca za pravice žensk in proti njihovemu izkoriščanju. Dasiravno da je bila delovnpravna zakonodaja na njeni strani se je zavestno odločila za blagovno menjavo, ker pa je VRLI mojster izsiljevanja torej mister 10% izhoda več ni bilo in bi izgubila še to službo ki jo je imela.
  Že toliko besed je bilo na to temo izgovorjeno pa se ne premakne niti za milimeter, stvari se še vedno dogajajo in zakonodajna veja oblasti nastopi do žensk predvsem poniževalno in jim celo vcepa občutek krivde in celo da je to normalno.
  Ženske z njo na čelu se še sploh zavedati niso začele kako izgubljajo pravice iz dneva v dan z novimi prišleki. Trenutno se sliši še njihov glas vendar stalno tiše in tiše. Torej podpora migracijam bo drago stala v prvi vrsti ženske – sicer pa že to po evropi kar precej občutijo na najbolj brutalen način kar je možno.
  Za njo pa : Baba vzemi eno pošteno oljčno palco namoči v žegnano vodo in se pretepi ko pesa za te tvoje izjave, če ti pa še kaj roji po glavi pa si z žajfo usta operi.

 • Zoran Šuštar

  se strinjam z vesno: vsaka je natančno vedela kaj jo čaka in je vse naprej prekalkulirala, ter iskala svojo korist.

  • MEFISTO

   Vse so natančno vedele, kaj jih čaka.

   Mogoče je bila katera presenečena le nad centimetri.

 • seniorka

  V resnici Vesna Godina daje podporo aferi farmacevtka Jankovića, kot aferi Weinstein. Ženske smo krive a ne, kako žalostno slavna doktorica?

  • MEFISTO

   Ženske so krive za vse.

   Bolj so stare, bolj so krive.

   Sploh pa seniorke.

 • mona lisa

  Ogabna baba ki kvazi neumnosti.

  • janko

   Naj gre nazaj v Črno Goro!

   • Mojca pokraculja

    V Črno goro, je njen dekliški priimek Vuk? Kaj pa Godina ? Kateri Godina, ta od Mance Košir? V svojem življenjepisu o tem ni niti črhnila.

 • odzunaj

  Ogabna ničvredna fašistoidna Vesna Godina

  • primsek

   ona je levičarka, fašisti ste vi na tem orbanovskem portalu. ne zamenjati, kot je to naredil na shodu, kamor se ni upal prikazati, ker je bilo zraven 5x več ljudi proti, Janšari Šipec Natabletkan IZnoriški I : on je pomešal svoje obramboslovno znanje, in je govoril o levem fašizmu. kar so uporabljali boljševiki, ko so hoteli nastopiti proti revizionistom, torej sodialdemokratom. Janšari Bebo, šiptarski kralj iz grosupelj, je pozabil, da je prestopil od boljševikom k socialdemokratom, pri tem politčno ubil in izrinil Pučnika, zato je govoril proti samemu sebi. ker je v Iznoriški psihotični poziciji, ves čas, in kadar j enajbolj luciden, se skriva pred sodišči in misli, da je v partizanih in na poti Vjajce kot vodja mladinske brigade Ivo Lola Ribar

   • MEFISTO

    Tole si pa že stokrat povedal pod najmanj stotimi nicki.

    Staraš in ponavljaš se.

    Leta vsem ne prinašajo pameti.

    Nekaterim jo odnašajo.

 • Pesjan(

  Ni prvič da se ta ogabna ženska oglaša na tak žaljiv način,z tem hoče da se o njej govori,najhuje pa je da ta ženska uči predava na faksu…..

 • Cucurbita Pepo

  Ali je posiljeni ženski dovoljeno splavit ?

 • dob

  Naloga antropologov, psihologov, sociologov, filozofov…. nenazadnje seveda doktorjev prava in ekonomije, kot tudi drugih strokofnekof in vseh sort intelektualcof, je ta, da družbo opozarjajo na anomalije in jo svarijo pred tem kam pelje izprijenost in amoralnost sistema in državne oblasti. Ne pa da imajo rit na toplem, se slikajo s tistimi, ki nas bodo spravili v nesrečo in od njih prejemajo priznanja zato, da ne opravljajo svojega dela (ki je tisto, kar se tu zgoraj naštel!).

  Tako je bilo v SFRJ! Jugoslavijo so uničili sami profesorji, doktorji, super strokovnjaki, priznani akademiki, skratka – odličnjaki! Niti enega cvekarja ni bilo med njimi!
  Ta Intelekt zdaj, je tisti Intelekt iz SFRJ! Samo svoje ne-delo nadaljuje na enak način kot prej!. kučanu v rit lezejo kot prej, in pojma nimajo kam to pelje – kot prej niso vedeli, ker niso opravljali svoje družbene vloge!
  Zdaj imamo situacijo, ko morajo na nepravilnosti v družni opozarjati ljudje, ki niso plačani, da bi to delali!

  In zakaj to oni delajo? Zato, ker tisti, ki so plačani os sistema, da to morajo delati,(policija, razne preiskovalne komisije, tožilci, sodišča, nadzorni organi, skratka kontrola vseh vrst….) tega NE DELAJO! Po domače povedano, plačani so, da gledajo vstran.

  Intelektualci so pa plačani, da glumijo idiote, hodijo na seminarje, predavajo… in se delajo da je vse v redu, do pičice enako kot so to delali tudi v SFRJ! Ki je kar nenadoma eksplodirala sama od sebe – oni pa o tem nič vedeli! Zato tudi opozoriti nikogar niso imeli časa.

  Bo nekdo rekel: pa saj so intelektualci osamosvojili Slovenijo! Saj so napisali revijo 57 in spisali program osamosvoijitve…

  KATERE OSAMOSVOJITVE???
  Se komu zdi, da smo samostojni, s pufom zdaj že 35 milijard evrov?!

  Osamosvojil s eje samo milan kučan od svoje beograjske klape. Uspešno si je priosamosvojil Slovenijo in nadaljeval Jugoslavijo tukaj. Mi smo pa Sovenijo izgubili, še tisto, ki smo jo prej imeli! Tista nam je ušla, nove pa nismo uspeli ustvariti.

  Leta 1991 se ni odcepljala Slovenija od Jugoslavije, temveč se je Jugoslavija odcepila od SFRJ in tukaj preživela! SFRJ je pa povsod drugod propadla, In zdaj Jugoslavija živi naprej tukaj, kot da se ni ničl zgodilo. Drugje je ni.
  Tole je neprijetna resnica o “osamosvojitvi” Slovenije!
  Ki vam je sociolog, antropolog, psiholog, ekonomist, pravnik…. doktor znanosti in akademik…. ne bo povedal! Na seminarjih kamor hodi in vleče plačo, tega ne govorijo, in o tem ne razpravljajo. Njim je dobro! Njim je tudi v SFRJ bilo dobro, zakaj jim torej tudi v tej Jugoslaviji zdaj in tukaj ne bi bilo dobro. Saj jo pomagajo graditi!
  Takšno neodgovorno in zadolženo.

  • Cucurbita Pepo

   Vsi komunisti sovražite izobražene ljudi ?

   • šmentanamuha

    Kretenski komentar. Sploh nisi razumel, kaj si prebral, zato preberi še enkrat.

    • primsek

     če so Jugo zajebali profesorji, so Slovenijo razni obramboslovci, ki so kradli, zavajali, preprodajali, Krka je recimo vozil 12-letnega sina in je ta dobil veteransko penzijo, miličniški pedrajski kot so Vinko Piškotek pa so zdaj namesto profesorjev strokovnjaki za ustavno pravo in podobno. dajmo vrniti čast inteligenci in izrinimo voznike viličarjev, kot je Pojbič, in razne polpismene obrambslovce kot sta Mahnič in Janšari, namesto tega pa naj stroko vodijo spet profesorji in bebci in psihotiki

    • ljubinica

     Zanimivo:
     Cucurbi …. nisem nikoli blokirala, vendar imam blokiranega.
     ????

 • MEFISTO

  Naj se nekdo žrtvuje in samo enkrat dobo spolno osreči Vesno.

  Naj potem antrpolologinja hrepeni in trpi.

  • Štalmajster

   A sam se pa ne bi žrtvoval za …………. skupno dobro ?? ;-)))

   • MEFISTO

    Mene je škoda, ker sem nepogrešljiv na portalu.

 • hribovc

  še to naj pove, mafijankovićeva navijačica, od koga je kupila doktorat ??

 • Štalmajster

  Zaradi takih bab si včasih po tihem želim šeriat v Sloveniji !!

  Weinstein ……..;-)))))) oy vey, oy gevalt,……..
  je iz vrst “izvoljenega” ljudstva in ti so ZMERAJ “nedolžni”,trpeči, povsod se jim godi “KRIVICA” pa radi se borijo za odškodnine!

  • !

   šeriata SI NIKOLI ne želi.

 • dob

  Zoran Janković je Albert Weinstein za Amerikance.
  E=magistrat na kvadrat!

  Posilstvo je relativna stvar. Teorija, ki jo samo avtor razume, pa nihče več na planetu. In vsi se mu klanjajo! Manj ko razumejo, bolj je ta teorija popularna.

 • velijo

  Kak link na tekst gospe Godina? Neee, seveda ne… Tipično desničarsko. Iztrgat kak citat ki se ga da napast in potem udri po levakinji. No, če bi link dali in če bi ga vaši bralci znali uporabiti, bi prebrali misli s katerimi bi se bolj kot ne strinjali. In če ravno zmanjka še kaj sočnega iz kolumne gospe Godina, pol pa podate reakcijo na tekst s strani SOS telefona za žrtve nasilja, ki je štirikrat daljši od citata napadene gospe v katerem se ji očita opravičevanje nasilja nad otroki. Tudi tukaj manjka link, da bralci vidijo kaj je napadena gospa zapisala v bran nasilnežem nad otroki, ampak ni važno. Važen je efekt ki ga vaše umazano novinarstvo producira a to se da videt v enem spodnjih komentarjev: “Zato drži gobec driska pedrovska levaška drugače pridem in ti to tvojo zaribano betico zabijem v tvojo buzerantsko rit”. No, to je tudi sicer nivo vaših bralcev in podpornikov. Ne z vami ne z njimi ne želim imeti nobenega stika, saj so me doma od malega učili, da se takih izogibam v velikem loku, ker da smo mi poštena in olikana družina.
  Še tolk, da poudarim, da se mi spolno in vsako drugo izkoriščanje naravnost gabi ter da ni nobenega opravičila za posilstvo. Zraven bi dodal prvih nekaj stavkov napadene kolumne, da se ve za kaj gre: “Ni dvoma: Weinstein je pokvarjenec. Ki bi moral biti obsojen. Brez
  olajševalnih okoliščin. Kar se ne bo zgodilo. Človek, ki je svojo moč
  izkoriščal. Na raznih področjih. Seksualno je le eno od mnogih.”
  No, ali Weinstejna gospa Godina brani? Ne, ravno nasprotno, ampak ste jo vi napadli češ da ga brani. Podlo in značilno za Nova24tv. Zadeva o vas pove vse

  • velijo

   Seveda, svoj komentar bom kopipejstal in ga shranil, ter fotografiral stran, da se vidi, da je bila objavljena, saj sem prepričan, da bo kmalu izbrisana, ker ne verjamem, da vaša uredniška politika dovoljuje nasprotna mnenja. Sovražni govor da, nasprotno mnenje ne, sploh če je argumentirano. Tipično SDSovsko obnašanje

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!