Združenje novinarjev in publicistov obsodilo napade na novinarja Možino in zahteva odstop programske svetnice RTV Jedrt Jež Furlan

Jedrt Jež Furlan (foto: STA)

Alibegićeve grožnje s smrtjo, o katerih smo že pisali, še niso dobile svojega epiloga, in prav je tako. Prek Twitterja je Jožetu Možini javno zagrozil, da bi ga povozil, če bi ga videl. Zdaj se je oglasilo Združenje novinarjev in publicistov, ki je v zloglasnem primeru obsodilo tudi novinarko in programsko svetnico RTV Jedrt Jež Furlan. Ta je Alibegićevo objavo všečkala in s tem širši javnosti sporočila, da se strinja z zapisanim, zaradi česar jo omenjeno društvo poziva k odstopu z mesta programske svetnice javne RTV. In kaj na to poreče Društvo novinarjev Slovenije? Krovna novinarska organizacija je podala skromno in do novinarskega kolega zadržano stališče, kar bi sicer, glede na to, da ne gre za ljubljenca režimskih medijev, lahko pričakovali. Ko morajo zaščititi nekoga izmed svojih, namreč ne skoparijo z napadi preko medijske mašinerije. 

Spomnimo: V slogu nedavnih terorističnih napadov je Safet Alibegić prek Twitterja s smrtjo zagrozil znanemu Slovencu, novinarju in voditelju na Televiziji Slovenija Jožetu Možini. Ta s svojimi Pričevalci, kjer javnost ozavešča o travmatičnih časih iz slovenske zgodovine in o revolucionarnih povojnih pobojih, nekaterim, kot kaže, pošteno načenja živce. Eden izmed takih je Safet Alibegić, znan po tem, da se rad vtika v vse in v vsakogar, svoja mnenja pa redno izraža na Twitterju. O njem in o njegovi smrtni grožnji smo pisali pred kratkim, ko je na Twitterju Možini zagrozil s smrtjo, policija in RTV pa se še nista odzvala. S svojim tvitom je Alibegić sporočil, da ga bo, če ga sreča, povozil.

Na zapisano se je odzvalo tudi Združenje novinarjev in publicistov, ki slednjega niti približno ne dopušča, obsodili pa so tudi novinarko in programsko svetnico RTV Jedrt Jež Furlan in jo zaradi njenih dejanj, s katerimi je javnosti dala vedeti, da se z zapisanim strinja, pozvali k odstopu. Novinarko in njeno spodbujanje k nasilju je dobro opisal twiteraš z besedami: “Jedrt Jež Furlan je neprecenljiva. Ponazarja greznico slovenskih “progresivnih intelektualcev.”

Izjava za javnost: Znova grožnje s smrtjo
V Združenju novinarjev in publicistov (ZNP) smo zgroženi zaradi grožnje, ki jo je pred kratkim na twitterju zapisal Safet Alibegić v zvezi z zgodovinarjem in novinarjem RTV Slovenija dr. Jožetom Možino. Zapisal je: “Stojim pred prehodom za pešce pri TV SLO. Gneča. Čez gre Ivo Milovanović. Kar je v redu. Ne vem, kako bi miril konje pod pokrovom motorja, če bi šel Jože Možina. Bi imeli pričevalci kaj povedati.”
V svojem tvitu je omenil tudi televizijsko oddajo Pričevalci, ki jo vodi Možina, preko katere je (televizijska) javnost seznanjena predvsem s travmatičnimi zadevami iz slovenske polpretekle zgodovine. Pričevalci že dolga leta razkrivajo usode žrtev komunističnega revolucionarnega nasilja med in po 2. svetovni vojni.

Podobno grožnjo smo doživeli pred dvema letoma, ko je anonimnež novinarju tednika Demokracija preko omrežja facebook napovedal, da ga bo nataknil na kol. Alibegićevo grožnjo je treba obravnavati še z večjo pozornostjo tudi v luči nedavnih terorističnih napadov s strani islamističnih skrajnežev, ki so z vozili pobijali ljudi po evropskih in ameriških mestih. Dr. Jože Možina, nekdanji direktor TV Slovenija, je poleg oddaje Pričevalci v preteklosti posnel več odmevnih dokumentarnih oddaj, s katerimi je dregnil v “svete krave” slovenske polpretekle zgodovine, med drugim dokumentarec “Zamolčani – moč preživetja”. Nekateri skrajneži bi zaradi tega očitno z novinarjem celo obračunali.
Ob opisani grožnji je posebej zavržno tudi ravnanje članice Programskega sveta RTV Slovenija Jedrt Jež Furlan. Slednja je Alibegićevo grožnjo zoper Možino celo všečkala, kar pomeni, da se z njo strinja, kar pa je v nasprotju z načeli, ki jih morajo zastopati programski svetniki.

Programsko svetnico Jedrt Ježevo zato pozivamo k takojšnjemu odstopu.
Združenje novinarjev in publicistov organe pregona poziva, naj ustrezno ukrepajo proti avtorju groženj, hkrati pa pričakujejo, da so bo tudi RTV Slovenija zavzela za enega svojih najbolj prepoznavnih novinarjev, ki zaradi narave svojega dela očitno tvega tudi življenje.

Upravni odbor ZNP, 12. novembra 2017

Društvo novinarjev Slovenije ob tem zavito v molk, saj v omenjenem primeru ne gre za njihovega ljubljenca režimskih medijev
Zakaj krovna novinarska organizacija Društva novinarjev Slovenije ni obsodila grožnje s smrtjo? Običajno se oglasijo ob vsakem incidentu, a takrat gre po navadi za režimske novinarje. Če poudarimo, da gre za grožnjo novinarju, ki je drugače svetovno nazorsko opredeljen in snema znamenite Pričevalce, kjer podira tabuje o partizanskem “herojstvu”, so razlogi, da se je društvo zavilo v molk, hitro jasni.

Društvo novinarjev Slovenije je želelo pred nekaj meseci s cenzuro vplivati na uredniško politiko Nove24TV
Društvo novinarjev Slovenije je želelo zmešati štrene tudi uredniški politiki Nove24TV. O tem smo že poročali avgusta letos, zgodilo pa se je, da so naokoli pošiljali nenavaden poziv k “varovanju človekove zasebnosti pred neupravičenim razkrivanjem v javnosti in spoštovanju domneve nedolžnosti“. V dopisu so ugotavljali, da je v medijskem prostoru “močno padla občutljivost za temeljno dostojanstvo človekovega bitja po smrti” in da ima vsak človek pravico do pietete, tudi javne osebe, ki so bolj medijsko izpostavljene. Spraševali smo se, ali so s tem poskusili cenzurirati slovenske novinarje in medije, katerih osnovna naloga je objektivno, kritično in celostno poročanje ter obveščanje javnosti. Svoboda govora in obveščenost javnosti so pravice, na katerih temelji sodobna demokracija, cenzuriranje medijev ter selektivno poročanje pa ostanki prejšnjih, totalitarističnih sistemov. Da je spravljanje te ali one moralne policije ob živce tudi namen svobode misli in izražanja, je zatrdil tudi ustavni sodnik in dvojni doktor Klemen Jaklič. “Naloga novinarjev in medijev je, da poročajo, ne da stvari selekcionirajo po svoje,” pa je poziv takrat komentiral Bojan Požar in dodal, da je večina tovrstnih izjav Društva novinarjev Slovenije infantilnih ter da se za njimi običajno skrivajo poskusi cenzure oziroma samocenzure novinarjev in medijev.

A. L.

 

 • janez zorman

  Kaj pijača naredi iz človeka ?!

  • Krtača 20

   Kaj to! Kaj črtice nardijo iz desnice?!

   • janez zorman

    WC metlica, nekaj si govoril o pranju vesti levim in desnim. Kdaj pa so pri tebi levi na vrsti ? Sedaj je pravi trenutek, da izprašaš Milanovo vest glede njegovega kandidata.

    • anzek

     Ne vem, no, tukaj si pa precenil intelekt levakov. Po obnašanju levi sploh nimajo vesti!!

   • dr Janez Sveti

    Narkomani,morilci, kurbe in pedofili so na levi in desni.
    DR Janez Sveti genij

   • sloustava

    V tvoji glavi maligani kar lezejo en preko drugega in si strasno prizadevajo poskati en mozganski vozlicek! Kljub prizadevanju, neskoncnemu prizadevanju, ga ne najdejo. Zdaj vsaj vemo, odkod tebi tako noro razmisljanje in pisanje. Od maliganov, strahu pred treznostjo in resnico. Biti zabubljen v lazeh je tvoj domet in kot takega te bomo sprejemali. In ves kaj? Smilis se nam, da se moras nalokat greznice, saj ti je prepovedano razmisljat s svojo glavo. Boscek!

    • Hun

     taprav se je oglasu, da razmisla s svojo glavo…usmerjeno vodena ovca

 • Franc Šink

  Eden bi si zapomnil, drugi pa kar ubil.

  • MEFISTO

   Slab je učitelj, če ga učenec ne prekosi.

 • totex39

  Ta ženski stvor ni treba, da sploh spregovori, kajti že z obrazno mimiko opozarja kam spada.

 • centurion

  Grda rdeča kurba bi bila rada kar sovoznica
  turčina safeta alibega, ki želi povoziti na prehodu za pešce
  ali pločniku g.Jožeta Možino.
  Sprega LGBT, levičarji in islam deluje tudi v Sloveniji.
  In to KURBO GRDO plačujemo z RTV prispevkom kakor
  LGBT in islamsko skupnost davkoplačevalci-SLOVENCI.
  Pizde pokvarjene, tudi MI imamo avtomobile na katerih
  se lahko zatakne plin in zataji zavora.
  RAUS!

  • von Rhein

   Plus sem ti dal zaradi sočnih izrazov,ki povedo točno to kar te kepe mesa in špeha so.

  • Hun

   ti si se slabsi od tega turcina

   • Steiermark

    Pojasni, kako in zakaj!

    • Hun

     da sam govori pa nc ne naredi…gobezdlanje v prazno

     • Steiermark

      Huniću, balkancem je težko razumeti, kajšele sprejeti evropsko kulturo, ki temelji na krščanstvu, ki ne pozna maščevanja ali okrutnih umorov itd., zato tudi takšno “prazno gobezdanje”, s tvoje strani. Če je pa Centurion napisal, v odgovor tej muslimanski pošasti, ki obljublja umor po muslimansko, kot to na veliko počnejo po celi krščanski Evropi, ravno musliji in tega ne razumeš kot “cinični odgovor” temu mohamedovemu sledilcu, in ne pretnjo, potem se mi prav smiliš……. Koliko stoletij, če ne tisočletij bi bilo potrebno, da bi civilizirali in integrirali musliće, v evropsko kulturo, tega midva nebova nikoli izvedela oz. to je enostavno misija nemogoče!

     • Hun

      Za to so pristojni organi pregona..in upam da preventivno sankcionirajo twiteraskega gobezdalca…
      Hunić je pa katoliske vere tok v vednost ter Slovenski drzavljan po krvi

     • lokec

      Dvomim glede pregona.

     • Steiermark

      Kaj so ti dali transfuzijo krvi, kakšnega “echte” Slovenca in sedaj misliš po vzoru prašičkov, ki so se skotili v kravji štali, da si s tem spremenil svojo rasno pripadnost? Res je, da se trudiš na vsakem koraku prikazati sebe kot pripadnika nacionalne skupnosti Slovencev, vendar ti ne gre od rok, vedno znova s svojimi komentarji dokazuješ, da imaš genske komponente, ki ne pripadajo Slovencem…..in ti preprečujejo dojemanje realnosti po slovensko oz. krščansko….

     • Hun

      bolje vam jansistom hendikepiranim sektasem ne bo nikoli

     • Hun

      na svetu steje samo dobra genetika to se zavedajo bogatasi za nadaljne potomce…nacionalnost in narodnost je brez pomena v naravi

     • Steiermark

      Ja, res je, dobro genetiko vam bodo izboljšali tako, da vas bodo še naprej parili z opicami! No potem pa nebo več narodnosti ampak pripadnost živalski vrsti in denar…… takšnih imamo, žal, v Sloveniji, predvsem na mestih, kjer lahko harajo in siromašijo Slovence in Slovenijo, kar za izvoz, nazaj v vaš balanski raj…..

     • Hun

      ti si sigurno sel, k zupniku po blagoslov, da si sestricno vzel za zeno

     • karlina

      PODPIS

     • karlina
     • karlina
  • samsara

   Podoben odtenek komunistično rdeče krasi bujni pričeski dotične, kot tudi njene tovarišice Nussdorferjeve.

  • karlina
 • MEFISTO

  Če enega naženeš s HANZI RTV, nisi naredil nič.

  Nagnati je treba vseh 2.000 ali 3000 in začeti znova.

  • nevtrino

   Ali pa uprabiti njihove metode, kar z buldozerji podreti vse skupaj in narediti nekaj vsaj malo bolj zdravega.

 • zokispoki

  Samo poglejte si te odurne slampe. Le kje jih najdejo, druzbenopoliticne delavke !?

 • bubamara

  Oddaje Pričevalci in Spomini bi morale biti del obveznega učnega programa v Srednji šoli. Meni so pomagale do lažjega dojemanja najbolj žalostnih dogodkov v naši zgodovini. Človek ima možnost izvedeti kako je Slovenija funkcionirala v tistih časih in si lažje predstavlja določene odločitve. SLO zgodovinarji so na splošno politično usmerjeni, tako da veliko stvari preskočijo ali potencirajo nekaj kar v celotni sliki ni pomembno. Bravo g.Možina. In upam, da vam agresivni levičarji ne bodo vzeli poguma za naprej.

  • karlina

   TOČNO, jaz vedno jočem , ko jih poslušam, ker enostavno ne morem in ne morem doumeti, razumeti, oprostiti, kaj so delali tem ubogim SLOVENCEM, moj mož pa noče več gledati, ker se preveč razburi in samo vse skupaj , ki so stali za tem-PREKLINJA !!!!

 • Meho

  Pa nimajo časa za take “malenkosti”. Morajo gruntat, kako od RTV naročnikov scuzat 70.000 evrov, da se bo nafutralo miss Piggy natašo pirc musar. Pa še kaj za njih mora ostat.
  .

 • Silka

  Ko je pa šlo za “prostitutke”, kar dejansko tudi so, pa so to temo nenehno vlačili po medijih in obsojali avtorja na vse pretege. Društvo novinarjev Slovenije je režimska organizacija, ki kliče k uporabi enakih vatlov za vse in zdravemu razumu.

  • von Rhein

   Enake vatle in zdrav razum predlaga Združenje novinarjev in publicistov. Društvo novinarjev Slovenije je res režimska organizacija,ki pa na poročanje gleda v smislu nekdanjega Slovenskega poročevalčca.Torej laži in obramba tekovina.

  • antimur

   Bolj kot klic k uporabi enakih vatlov, je edini klic, ki nam lahko pomaga, klic k orožju.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   točno, ŠE VEDNO NI KONČANO, kolikor je meni znano

 • soc

  DNS? Komu koristi sprenevedanje, da so njegovi člani novinarji? Bili so, so in bodo družbenopolitični delavci tipa Mitje Gorjupa (in Vlada Šlambergerja in Janka Lorencija in…). Ve se, čigavo poslušno orodje.

 • delaware

  osebek je v hudi duševni stiski…sicer pa..jedrt? kaj to pomeni? a je to ime za kakšen kaktus, figo, kamelo?…

  • sprehajalec

   V nižjih slojih prebivalstva je to Jera, v višjih finih in intelektualnih krogih pa je v navadi tudi oblika Jedrt. Oziroma je bila, sedaj ne več.

   Jedrt je poslovenjeno Gertruda,.

   • dare326

    Ljubkovalno tudi Traudi.

 • althar

  Doslej sem mislil, da je Jedrt moško ime, po tej sliki sodeč pa vidim, da se nisem motil.

  • von Rhein

   Po periferiji mesta se je pred meseci potikala psica mešanka.Na ovratnici je bilo s flomastrom napisano Jedra.

  • Slovenka

   Jedrt je poslovenjena verzija Gertrude.

 • Catwoman

  Možina je izjemen novinar in človek z veliko začetnico. Nešteto polen dobiva pod noge in za objave intervjujev se mora boriti.

  Težko mu je delati s takimi režimskimi svinjami.

  • karlina

   Pa saj zato se gre, v njihovi gnojnici ni prostora za -najprej normalne, potem poštene in tretje-PRAVE SLOVENSKE KRISTJANE !!!!!

 • ljubinica

  Jedrtina eksistenca je odvisna od rdecih oblastnikov. Oni ji dajejo delo ali pa ji ga ne dajo ….
  S takimi tviti si pridobiva njihovo naklonjenost, dobila bo nagrado …. PRIDNA.

  .

 • Nekaj takšnega se v demokratični državi ne sme dogajati, ali pa nismo demokratična dežela, kjer se vsak NE počuti svobodnega in srečnega.

  VLADA, ALI SPIŠ ???

 • nevtrino

  Kakšni “progresivni intelektualci” neki, tudi “progresivni intelektualci” v tej obliki so možni samo v teh jugobutalah !

 • MEFISTO

  Ste že kdaj slišali ali brali, kako je Avgij očistil hlev?

  • Olga_10

   Sam ga ni, očistil mu ga je Hercules. Kje je, kdo je naš Herkul?

 • PLavi-mil

  Vćeraj v VV faktorju je Lukšič , katerega ne maram, ampak je enkrat za razliko od levosučnih povedal resnico, katera drži kot pribito, gre pa nekako takole: Študentka novinarstva se prijavi za delo v režimskem mediju, je sprejeta samo pod pogojem, da blati vse tiste osebe, katere niso v skladu levosučne doktrine in hvali vse tiste, kateri ližejo rit bivši partijski eliti.

  • karlina

   Pa saj to vemo vsi, ki imamo vsaj malo zdrave kmečke pameti , to velja v vsej javni in predvsem v državni upravi, zato pa naši otroci tukaj ne dobijo služb, ker se ne pišejo prav in ker njihovi svojci niso NIKOLI BILI KOMUNISTI !!!!

 • antimur

  Kako bo DNS obsodil takšne grožnje, če so med njimi v glavnem novinarske barabe 571, tisti, ki s svojimi lažmi ohranjajo zločinski kučanizem, zamrznjenega Kučana pa glorificirajo. Kar se pa Jež Furlanove tiče, je vprašljivo, kako je lahko programska svetnica, če je dokazljivo leva ekstremistka in kot takšna povsem neprimerna za javni zavod. S strinjanjem z muslimanskim pritepencem okrog grožnje z umorom Možine, je pa postavila piko na i, zato je najbolje, da sama odkokodajsa iz RTV, bo še najbolj elegantno in za njo manj boleče.

 • Stajerka

  SDS…..takoj sklicat NUJNO SEJO odbora za kulturo…….ko je bila štala s press-stitukami smo bili prisiljeni poslušat užaljenost, dramo……zakaj torej tokrat ne bi bilo enako??????
  in KDAJ bo DZ obravnaval grožnje v lublanskem mestnem svetu???……Eva Irgl zaspala???…..al je grožnja slučajo dosegla svoj namen???

 • Morala

  Če nekdo užali novinarke, je cel rompompom, tu pa je bila grožnja, da ga bo povozi, pa kot, da se nič ni zgodilo! In, če še takšen tvit dobi všečke od takšne svetnice, pa je skrajno nedopustno. Ali bo kdo ukrepal ali ne? Če policija in državne institucije, ki so dolžne preganjati takšne grožnje, ne bodo ukrepale, zakaj jih potem sploh imamo?!

  • Korenjak

   Imajo jih za to, da jim služijo (mafiji namreč). Prej se boste začeli zavedati, da je slovenska policija le cenena cipa gospodarskemu kriminalu, prej boste spregledali.

   • karlina

    TOČNO,če kdo gleda nadaljevanko Štorije, na Planet tv, med vrsticami, zelo dobro igrajo, kaj se dogaja v Sloveniji, čeprav nekateri mislijo, da so heci, pa niso, niti slučajno !!!!

  • karlina

   TOČNO, gospoda Janšo še vedno tožarita rdeči tovarišici Šetinc in ta grdoba, ki bi lahko strašila ptiče, grrrr, me kar zmrazi, ko jo pogledam, pa je Janša samo po pravici povedal http://www.onaplus.si/tako-ne-morem-vec

 • Caetano

  Ta Jedrt je verjetno tudi sama članica združenja režimskih novinarjev DNS.

  • karlina

   Itak, kakopak drugače

 • Franc Šink

  Dajmo že enkrat te stare komuniste sprečiti Četudi z silo!Ali jim res že teče voda v grlo? Vedno bolj so brez obrazni.

  • karlina

   Vedno bolj???????? Oni so vedno brezobrazni, pa tudi na njihovih obrazih se to kaže, verjetno si opazil

 • Boco

  Ne vem zakaj ob pogledu na ta ksiht dobim asociacijo na eno staro lezbo.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • lokec

  Verjetno bo Safet Alibegić poslanec v stranki M.Šarca

 • xtc

  Ko vidiš sliko babnice vidiš ,da mora biti abotna.
  Všečkanje grožnje z umorom?
  No tovarišica je zašolana v pravoverni rdeči maniri svojih političnih predhodnikov,ki so nenaše pač preprosto počili,ubili s krampom,kolom,ali peljali v Rov,Šaht ali brezno..
  Tovarišica ve ,da je za nevernike v komunizem,socializem in v njihove velike vodje in svečenike le dovolj dobe likvidacija-vse v duhu rdeče vere.
  Babnico bi morali vreči in še kaznovasti,kot onega k,ki grozi,pa saj vemo kaj so rdeči počeli med in po vojni-pobijali vsevprek in to predvsem one ,ki se z njimi niso strinjali-in tovarišica je pravi otrok teh manir.

 • Anja Kovacic

  PREKLETI KOMUNISTI!!!!!!!!!!! 88! 88! 88!

  • Bozz

   Ti si ali si neumnica, ki še ne ve tega, kar že ptički čivkajo na tujem in pri nas…

   “the nazis were LEFTISTS, socialists. only Stalin labeled them right (of
   communists) Nazis were leftist fascists, and Muslims islamonazis were
   axis, they fought along side Germans in ww2- the Mufti of Jerusalem was
   Nazi. Muslims are more properly labeled leftists b/c they’re collectivists, conformists and totalitarian., which makes them same as regular nazis , leftist fascists. And yes Mein Kampf is still a best seller for Muslims, We never enacted a Marshall plan for middle east collaborators, the seeds of nazism lay dormant and blossomed Arab Springtime for Hitler and Muslims B’s. Nasser was also a nazi- I hope mypost will stir you to research the inversion of left-right on your own…”

   …ali pa levi plačanec, ki hodi na ta portal z namenom, da bi ga ljudje videli kot nacističnega. In očitno je še nekaj idiotov, ki še vedno nasedajo nacistični LEVI propagandi in ti dajejo pluse. Jaz mislim, da si kar levi plačanec in provokator. že samo, če tvojo sliko pogledam in to, da s polnim imenom tukaj propagiraš nacistično številko. Nobeden ne bi s polnim imenom in priimkom objavljal nacistično propagando tukaj. Malo bolj se boš moral potruditi levi plačanec in biti manj prozoren, nasedli ti bodo pa samo tisti z nizkim IQ.

   Torej v 2. svetovni vojni sta se dva levaka, skrajno levi Hitler in skrajno
   skrajno levi Stalin, tepla med sabo, narodi/ljudje pa nasedli in sodelovali v tej kruti igri, oni na vrhu so se pa smejali, ko so financirali obe (levi) strani.

   • Bozz

    Nezaželena populacija pa so bili Judi, slovani, protestanti (Hitler dal zapret v koncentracijsko taborišče 2500 pastorjev, ki niso stopili na njegovo stran), pravoslavci, nekateri liberalni katoliki, ki niso nasedli Vatikansko/nacistični propagandi, in seveda inteligenca (ker levičarji lahko vladajo samo butastim ljudem), in še kdo, ki sem ga pozabil.

    Torej takrat je papež Pij XII. podpiral Nacizem, danes pa Frančišek odprto podpira komunizem in ga propagira. Oboje pa so dve strani znotraj levice. Zbudite se ljudje, tisti, ki še tega ne veste. Torej, če pogledamo, kdo je primarno umiral v 2. svetovni vojni, je 2. svetovna vojna bila navadna inkvizicija, na malo bolj skrit način. Kakor je bila tudi 1. in kakor bo tudi 3. Temni srednji vek se zelo trudi priti nazaj.

  • karlina

   VELIK PODPIS !!!!!

 • Anja Kovacic

  ogabna zenska! sAMO FACO POGLEJTE! fuuuuuuuuuuj!

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Anja, 1000x sem že napisala in še 1000x bom-slabim, nesramnim, zahrbtnim, laznjivim, pokvarjenim, privoščljivim ….. ljudem se vse to vidi najprej na obrazu, ne morejo skrivati, kaj so pod svojo masko in kakšni so njihovi nameni-poglej levičarsko svojat in povej, če lahko na eno roko prišteješ, da ima kdo od njih lep obraz, jaz še do danes nisem našla niti ene, enega osebka..

 • dob

  kučanovo pojmovanje “demokracije” je v tem, da ima vsak kriminalec in utajevalec davkov, prevarant, morilec, posiljevalec… ki pripada njegovi politični opciji, pravico do javnega nastopanja, kjer se lahko v medijih baha in se postavlja pred javnostjo s svojimi dejanji. Ne le, da teh ljudi sploh ni sram zaradi kriminala, ki ga storijo – še hvalijo se z njim!
  Njim vse znese, stvari na sodišču jim redno zastarajo, ker sodniki nimajo časa za preganjanje in kaznovanje Partijskega kriminala, saj morajo tačas preganjati in zmerjati politično opozicijo. Kar počno tudi kučanovi mediji.
  To je kučanova “demokracija”.

  Kritika takšne “demokracije” je takoj označena za sovražni govor in s tem seveda za neupravičen dvom v pravni sistem države.
  Katere države neki?! Mi nimamo države.

 • Jan Kovalski

  Zadrt Jež

 • Viktorh

  Stavim, da ta “dama” ne bo odstopila

  • karlina

   Itak, da ne, strici iz ozadja jo bodo še celo nagradili , verjemi !!!!!!

 • Olga_10

  Volitve in lustracija tudi v “novinarskih” – politkomisarskih krogih! Tovarišici Jedrt pa nogo!

  • karpelec

   Ja Olga volitve, a si videla kaj znesejo volitve?

 • von Rhein

  Uradni prevod grožnje safetobega s sliko in sliko te zagovornice umorov na islamistični način, je treba dostaviti avstrijski in italijanski policiji in naj enega kot drugo ob morebitnem namenu prehoda meje dobro prešlatajo.

 • neny

  Potrebujemo oddajo, ki bi prikazovale strice iz ozadja tudi pri delanju vojn….To si ne upajo ne levi, ne desni, torej ni kaj gledat.

  • von Rhein

   Kaj pa gledaš?

   • neny

    tv-ja ne.

    • von Rhein

     Škoda.Pa tako dober kulturni program ima.

     • neny

      ne gledam.

     • sprehajalec

      Vsaj kakšno kuharsko oddajo bi si lahko ogledala Neny. Je nek kanal, kjer nek Holandec ves čas kuha. Morda pa je vseeno čas, da malo napreduješ v življenju, kaj misliš?

     • neny

      ti si pa tako bogat s temi nicki, da ti napredovanje ni več potrebno.

     • sprehajalec

      Šorf si Neny. Včasih so takšni rekli “šorf baba”.

     • neny

      cerkvena miška res nisem.

     • sprehajalec

      ne vem če bo Švicar zadovoljen. On bo izbral tebe, ker so Švicarke že preveč šorf. Bo pa dobil še hujšo….

     • neny

      kr neki…. pet gramov imam većje možgane od povprećja.

     • sprehajalec

      Za kupovanje v mesnici boš dobra, s tem načinom razmišljanja. Vsak gram tam šteje.

     • neny

      v stranke ne hodim, mislim v mesnice.

     • sprehajalec

      Šorf si neny, znaš pičiti….

      Te ne bo nihče maral, če boš taka. Še najmanj pa Švicar.

     • neny

      ej zapovej svoji kako lahko misli. Enoumje desnega me ne zanima.

     • sprehajalec

      Potem pa vsaj kaj pametnega daj od sebe, če že želiš aktivno in samostojno misliti…

     • neny

      Bom začela pisat pravljice pod različnimi nicki. Vsaka podobnost izključena. :)

     • sprehajalec

      odkar pomnim, imam samo en nick in to je ta, sprehajalec. Sem pa zasledil, da me tule povezujejo, oziroma me en sam povezuje, lik po nadimku mefisto , češ da sem Foglof Tuppek, pa kaj vem kaj še, oziroma človek tisočerih nickov.

      Sprehajalec je le eden in nihče mu ni enak. Oziroma sprehajalec je vedno lahko takšen kot drugi, vendar nihče ne more biti takšen kot sprehajalec. Nevem zakaj bi menjal nicke? Toliko časa in volje pa spet nimam..

     • karlina

      o, ti si očitno TARANTELA

     • karlina

      24 ur Kitchen

     • karlina

      Samo, da ga prisilno plačuješ, kot vsi državljani, mimogrede, tudi v naši družini že od leta 2014 več ne gledamo murgelj tv, zakaj pa verjetno ni treba razlage.

  • karlina

   Ni treba oddaj, lahko greš samo v Kočevski rog, Cerknico, Barbara rov, ti bo vse jasno, kako so strici, oz. njihovi predniki delali vojno, pardon-genocid nad SLOVENSKIM NARODOM, bo šlo, ali še vedno rabiš oddajo, samo vprašam?????????

 • montyamp

  HANZI KURBENHAUS — cenzura-hipokrizija-laži-pijanci na položnice .
  Banditizem , namesto da bi izumiral , se murglosrbska golazen redi in množi za denar poštenih Slovencev .
  To bo trajalo tako dolgo , dokler teroriziran narod ne spregleda .

  • Bozz

   Narod bo potreboval še en “nov” obraz, še eno prevaro. Ta prevara bo Šarec. Po naslednjih 4. letih, ko pod Šarcem ne bo nič bolje, samo slabše, se bo pa narod zbudil, samo takrat je lahko že prepozno. Se bodo prej začele nekatere stvari v svetu, ki jih je Pahor napovedal v soočenju za predsedniški stol, a je potem hitro obmolknil, ker se mu je očitno zareklo in je razkril malo preveč v želji, da se pokaže kot izkušen (ko je rekel, da se bo Slovenija kmalu znašla v nekaterih kako je že rekel, geopolitičnih ali geostrateških težavah in da zato je bolje, če on ostane predsednik). Pahor je 100% prostozidar, prostozidarji so pa “insiderji” in vedo kaj prihaja, ker oni načrtujejo to kar prihaja.

   • montyamp

    Res je .
    Če boš mel cajt :
    https://www.youtube.com/watch?v=doWI3kOAozU

    • Bozz

     Si bom 100% pogledal, ko bom imel čas. Si videl predavanje o 9/11 od Dr. Judy Wood? Če še nisi vpiši njeno ime v youtube. Ti bodo usta dol padla, ko boš videl s kakšno tehnologijo so v resnici sesuli dvojčka. Tako kot so rekli nekateri, ki zelo poznajo te skrite stvari: Oni na vrhu imajo v lasti skrito tehnologijo, s katero so 50-150 let v prihodnosti pred nami, navadno naivno rajo, ki še vedno kurimo drva pozimi da premoga v termo elektrarnah ne omenjam, oni na vrhu imajo pa tehnologijo za čisto in ZASTONJ energijo, pa nam je ne dajo, ker imajo radi naše položnice za elektriko in s tem našo odvisnost, nesvobodo in podrejenost. Bankir JP Morgan je Nikoli Tesli odtegnil financiranje takoj ko je zvedel, da je Nikola pravi altruist, ki je hotel svojo tehnologijo za čisto zastonj energijo dati vsemu človeštvu zastonj. Oni imajo to tehnologijo že okoli 100 let.

     Takšno tehnologijo imajo, da lahko recimo na nebu povzročijo holograme in prepričajo recimo naivne katolike in ostale, da je to Marija, mati Jezusa ali pa osebnosti iz drugih religij ali pa recimo lažne nezemljane oz. NLP-je. Zato Jezus Kristus v knjigi Razodetja pravi, da bo zver delala lažna znamenja in čudeže in v naših poslednjih dneh s tehnologijo, ki jo imajo lahko počnejo marsikaj “fantastičnega” po mili volji. Ali pa recimo si videl ono tehnologijo, ko si je dal on Ventura eno napravico na grlo pa je slišal zvok v glavi? Torej ni mu bilo potrebno dati na ušesa. Ali pa ono zadevo v ZDA, ki so jo že celo komercialno uporabili za eno nadaljevanko pred leti. Na stavbo so dali nekakšen senzor, ki je oddajala frekvence na točno določeno mesto na pločniku in kdorkoli je šel po pločniku skozi tisto območje je slišal glasove v glavi. In še in še je tega. Imajo pa tudi orožja proti katerim se lahko atomska bomba skrije (ki ne deluje tako kot nas perejo zaradi tega, da nas strašijo – strah je eden primarnih sredstev za kontrolo ljudi). Nikola Tesla je rekel že takrat, da lahko naredi s svojimi napravami frekvenco, ki bi razpolovila zemljo na pol. Kaj veš kaj vse še imajo za kar ne vemo.

     • neny

      DEZINFORMACIJA…..!!!!….škoda.

     • Bozz

      Če ne znaš argumentirat zakaj je moj komentar dezinformacija, je tvoj komentar navadna cointel-pro propaganda.

     • neny

      raje ti ne bom.
      lep dan želim

     • Bozz

      Matej
      26 »Ne bojte se jih torej: Nič ni zakritega, kar se ne bo razodelo, in skritega, kar se ne bo spoznalo.
      27 Kar vam pravim v temi, povejte na svetlobi; in kar slišite na uho, oznanite na strehah.
      28 Ne bojte se tistih, ki umorijo telo, duše pa
      ne morejo umoriti. Bojte se rajši tistega, ki more dušo in telo pogubiti
      v peklu.
      29 Ali ne prodajajo dveh vrabcev za en novčič? In vendar nobeden od njiju ne pade na zemljo brez vašega Očeta.
      30 Vam pa so celo vsi lasje na glavi prešteti.
      31 Ne bojte se torej. Vi ste vredni več kakor veliko vrabcev.«

      1 Janez 4
      4 Otroci, vi ste od Boga in ste jih premagali, ker je tisti, ki je v vas, večji od onega v svetu.

      Razodejte 21
      8 Toda strahopetci in neverniki, pokvarjenci in ubijalci, nečistniki in čarovniki, malikovalci in vsi lažnivci bodo dobili svoj delež v jezeru gorečega žvepla. To je druga smrt.

      Ne sme nas biti strah. Danes je zato tako stanje, ker ljudje ne verujejo več v Kristusa in zato so postali stahopetci. Včasih recimo v Cromwellovi Angliji pa v Washingtonovi Ameriki, itd. so ljudje imeli vero v Kristusa in zato so imeli pogum in so lahko spremenili stvari na bolje in so se rešili zveri, ki jo omenja Sveto pismo, za nekaj časa.

      Tudi če nas ubijejo kot so že milijone ljudi pred nami, prve smrti, smrti telesa, nas ne sme biti strah, ampak druge smrti, večnega trpljenja duše za vsa zla dela v peklenskem jezeru gorečega žvepla.

   • neny

    A samo Pahor je pzr…….? :)

    • Bozz

     Ne, vsi so. Vodilni politiki, gospodarstveniki, bogataši, skratka vsi, ki kaj veljajo v družbi so 100% prostozidarji. Pravijo v ZDA, če si fejst bogat, in hočeš vlagat v razno razne zadeve in gradit svoj biznis, tega ne moreš storiti, če nisi prostozidar in te prej ko slej onemogočijo, če jih zavrneš. Zato se ljudje vključujejo v prostozidarstvo, ker hočejo zaslužiti oz. obogateti. 100% je isto pri nas. To sklepam iz Hrvaškega medija Dnevno.hr, ki je razkril njihove prostozidarske politike, pa tudi imaš nekatere Slovence, ki so objavili seznam naših prostozidarskih politikov.

     Prostozidarji pa na vrhu častijo Satana. Pa saj to ni več skrivnost, za vsakega, ki ni navadna ostrižena ovca in malo bolj raziskuje.

     • neny

      ni vse glih…. saj okej…. Hvala.

     • Bozz

      Je je…vse je glih…samo nekateri:
      https://www.youtube.com/watch?v=MMzd40i8TfA

     • montyamp

      Norost človeka nima meja .
      Po Einsteinu .
      Na norosti gradijo norci , zato smo kjer smo .

   • karlina
 • Olga_10

  Je(za)drt tale Jež!

  Žal nisem opazila komentarja Jana Kovalskega spodaj. To pač priča, da osveščeni judje mislimo podobno.

  • ..

   kristjani nismo ž. vere. V svetem pismu, da so Ž poslali Kristusa na Križ, on pa da jih je preklel.

   • Olga_10

    Vi že veste… Vas bo Kučan “nagradil”, ko bo z nakradenim denarjem odmaglil v Rusijo, vi pa na Dob…revolucija žre lastne otroke…

  • Kučko pod pručko

   Judinja? Sedaj mi je šele jasno, zakaj od Olge ne dobim več nobenega všečka!!!

   • Olga_10

    @donmurgleone na delu… Titanik tone.. tika taka…

 • majda božnar

  Priznam, nisem vsega prebrala, ker vem samo to: od svojega nastanka je RTV hiša samih levičarjev, zato pa še vedno plačujemo prispevek……. Se bo pod desnico kaj spremenilo, ker se še levi na RTV grebejo med samo, kdo bo bližje svojemu, od naroda plačanem koritu!

 • MEFISTO

  Prav je, da se je izvedelo, da Safet Alibegić hotel povoziti Možino in da ga je javna delavka javne hiše pri tem podprla, da se ne bi pozabilo , česa so sposobni rdečkarji.

  Preveč je že šlo v pozabo, da smo imeli nekoč na tisoče Safetov Alibegovićev in na desttisoče njihovih žrtev.

  Samo v Sloveniji najmanj 200.000!

 • tomven

  Poglejmo stvar z druge plati. Kako naj reagira rdeča tovarišica, ki so jo starši za vedno zaznamovali z imenom Jedrt… pa še ksiht, ki se ga ne bi branil niti Michael Jackson, ko je snemal Thriller. Očitno je zanimiva samo za alispahiće, ki se sprašujejo kako bi lahko vol krotil konje pod haubo, pa se jim dobrika. Jaz vem, kako so včasih krotili take ćobane, ki so bili preveč pametni. Pa ni prav dolgo nazaj.

 • milanček

  Bog daj, moja Slovenija! Prosim te moj Bog, reši slovenski narod kuge, lakote in kućana ter njegove go-la-zni!

 • Slovenka

  Jedrt. Svetlana Makarovič je zoprna kot sto vragov, toda za svojo Pekarno Mišmaš si zasluži pohvalo. Ženska je že vedela, zakaj je tečno, zoprno baburo v pripovedki poimenovala Jedrt. Novinarka, o kateri je govora, je očitno inkarnacija babšeta iz Pekarne Mišmaš.

  • karlina

   TOČNOOO, že za videti je, katastrofa od ženske

 • T16

  Ta rdeča tovarišica pa zgleda bolj malo spi…..

  • Olga_10

   …je v stalni pripravljenosti..

 • Franjo Trojner

  Še en dokaz več, da smo tudi danes v
  samostojni demokratični državi Sloveniji
  domoljubni verni Slovenci trn v peti levičarskim ideologom/levičarski oblasti in njihovim trobilom! Aprila in maja leta 1945 so nazorno pokazali kako bodo ravnali z sovražniki revolucije! Zaradi umanjkanja lustracije leta 1991 te javno in jasno sporočene grožnje danes namenjene g. Možnini niso nič posebnega in nepričakovanega, so le nadaljevanje terorja, ki so se ga levičarji pri obračunavanju z drugače mislečimi vedno posluževali, to danes lahko nazorno vidimo tudi v nasilnih demonstracijah politične levice ( Antife ) po celem svetu. Sovražen grafit na enem izmed ljubljanskih diskontov ( “Kristjani – klali smo vas 1945 – klali vas bomo 2013,”) s katerim politična levica doma v Sloveniji javno obračunava z KRISTJANI je nazoren dokaz ustrahovanja vernih/drugače mislečih, kristjanofobije. Žaljivo je, da nas KRISTJANE levičarji ljubkovalno označujete za katolibane, ovce in nas zmerjate z fašisti in nacisti, kar posebno skrbi ker se približujejo parlamentarne volitve, zato levičarji mobilizirate svoje volilno telo s tem, da brezsramno udrihate po RKC in kristjanih, ta kristjanofobična dejanja se bodo do dneva volitev samo še stopnjevala. Začne se z kristjanofobičnimi izjavami v medijih, nato posamezniki na družbenih omrežjih javno grozijo vidnim predstavnikom politične desnice in RKC, nato se pričnejo skrunitve naših cerkva z raznoraznimi gnusnimi grafiti in samim fizičnim poškodovanjem verskih objektov. Žalostno toda resnično je dejstvo, da se leva politična opcija z vsemi svojimi civilnimi gibanji in aktivisti spusti na tako nizek nivo obračunavanja z ideološkimi tekmeci. Še posebej če vemo, da se je leta 1991 ob popisu prebivalstva 1369873 državljanov opredelilo za kristjane in 84586 za ateiste, o čem se mi torej danes pogovarjamo? Če je v tej državi kdo diskriminiran smo zagotovo to kristjani! Diskriminacija kristjanov se najpogosteje kaže v naslednjih oblikah:
  a)– zavrnitev človekovih pravic kristjanov
  – kršitev svobode izražanja
  – kršitev svobode vesti
  – kršenje pravic staršev glede vzgoje otrok
  – kršitev institucionalne ali kolektivne razsežnosti verske svobode
  – diskriminatorna politika “enakih možnosti”.

  b) Nestrpnost se kaže v obliki naslednjih dejanj:
  – marginalizacija kristjanov
  – onemogočanje enakega dostopa do služb
  – onemogočanje enakega dostopa pri sklepanju poslov
  – izključitev kristjanov iz javnega življenja
  – izključitev krščanskih simbolov iz javnosti
  – družbena depriviligiranost kristjanov
  – žalitve ali napeljevanje k žalitvam kristjanov
  – zavajajoče predstavljanje kristjanov v medijih preko negativne stereotipizacije.

  c) Sovražna dejanja so navzoča v naslednjih kristjanofobičnih dejanjih:
  – zločini iz sovraštva proti kristjanom
  – sovražna dejanja kot odrekanje storitev
  – vandalizem in onečaščanje verskih objektov.
  Poraja se vprašanje, zakaj slovenski kristjani že desetletja patološko sprejemamo in s tem normaliziramo kristjanofobijo? Sovražni govor, spodbujanje verskega sovraštva ter diskriminacije, vse to je po naši in mednarodni zakonodaji kaznivo! Na vse te številne pojave kristjanogobije bi se morali kristjani organizirano odzvati in združno pritisniti na organe pregona, da kršitelje preganjajo.

 • Jan Kovalski

  Zadrt Jež že išče novo službo, manjka ji samo še študentska napotnica:
  https://twitter.com/JedrtJF/status/928545404110680064

 • Grenze

  Tale alibegić naj se pobere ven iz SLOVENIJE to je navadna baraba muslimanska na gre tja kamor paše med svoje kamelarje kaj tak sploh dela pri nas če mu ni všeč marš cigo

  • karlina

   Če mene vprašaš, če bi se kaj takšnega zgodilo v drugi EU državi, bi dobil takoj najmanj nepovratno vstopnico za vlak v Bosno, tako pa-naša država ni niti demokratična, niti pravična, pač pa še kako zelo, zelo komunistična, mimogrede to si preberite: http://www.24ur.com/novice/slovenija/poslanci-smc-sd-desus-in-levice-pozivajo-mnz-ustavite-deportacijo-sirskega-begunca.html verjetno se vsi spomnite, kako je levičarska banda , ki ima itak dvojna merila, pregnala na Hrvaško, sirsko druzino, ki so bili kristjani, z družino, tako, da -škoda besed, sicer pa je zopet glavna pri tej zadevi, kdo drugi, kot Murgljeva-bilo kuda, Jasna Murgelj svuda !!!!

 • karlina

  Nobenemu se ne bo zgodilo absolutno nič, kajti vsi so povezani, kar se tiče sodišč in policije, pa seveda politike, eden drugemu krijejo hrbet, isti ptiči skupaj letajo, kako pripravni so slovenski pregovori, kar se tiče levičarskih politikov.

 • MižekFiga

  Jedrt Jež Furlan in njen celulit nista v okviru moje domene. Sram me pa je na najini minimalni podobnosti. FUJ njej !!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!