Združenje VSO: Politiki in mediji Bavčarja potiskajo v zapor, spornega Jankovića pa pustijo pri miru!

Novinarska konferenca Mestne obcine Ljubljana ob zacetku vstopa v leto, ko Ljubljana nosi naziv Zelene prestolnice Evrope. Ljubljanski zupan Zoran Jankovic.

“V Združenju za vrednote slovenske osamosvojitve smo ogorčeni zaradi očitnega povezovanja izvršilne in sodne veje oblasti,” so zapisali v združenju VSO. Opozarjajo na ciljno usmerjene akcije vladnih politikov proti Igorju Bavčarju ter njegovo dvolično medijsko obravnavanje napram Zoranu Jankoviću.

V Združenju za vrednote slovenske osamosvojitve (VSO) so v današnjem sporočilu za javnost kritični do nekaterih slovenskih politikov in pravosodnih organov v zvezi s sojenjem Igorju Bavčarju.  Ti so si po navedbah združenja privoščili nekaj nenavadnih in za normalno demokratično državo škandaloznih izjav. “V zvezi z Bavčarjem je sodišče dobilo politične usmeritve, navsezadnje pa pokroviteljske zahvale in pohvale,” so zapisali. Spomnili so na izjave ministra Gorana Klemenčiča, ko je od sodišča javno zahteval pospešitev zadeve, v nasprotnem pa grozil, da bodo “letele glave” in da bo moralo odgovarjati veliko ljudi.

Sodbo je po navedbah združenja komentiral tudi predsednik vlade Miro Cerar, ki je dejal, da je vesel, da nismo prišli do sramotnega zastaranja in da gre za dogodek, ki kaže, da tudi slovensko pravosodje zmore in zna. Cerar je Bavčarju namenil tudi opazko o “velikih lumpih”, ki so se izogibali roki pravice.

Gre za očiten napad na osamosvojitelje
Na vse to so se v Združenju VSO odzvali z ogorčenjem. Opozorili so na povezovanje izvršilne in sodne veje oblasti, po drugi strani pa so zaskrbljeni zaradi dvojnih meril, ki jih je mogoče zaslediti iz medijev. “V nekaterih primerih, ko gre za očitno izogibanje roki pravice in celo zaporu (primer Zoran Janković), so polni razumevanja, pri Igorju Bavčarju pa izražajo privoščljivost, ki je ne moremo razumeti drugače, kot da gre za novo epizodo omalovaževanja slovenske osamosvojitve,” so zapisali. Kot najbolj šokantno dejstvo izpostavljajo, da je bil Igor Bavčar pravzaprav obsojen na podlagi ovadbe Zorana Jankovića, zoper katerega množice postopkov stojijo (se skrivajo) v kolesju slovenskega (krivo)pravosodja.

C. Š.

 

 • PikaPolonica

  Mogoče ima Janković prvilegije, ker se piše na ić. Mogoče so ti bolj zaščiteni.

  • pajot

   Glede na to,da v sodstvu mrgoli ićev,bi rekel,da si blizu resnici.

   • samsara

    Prevladujejo.

  • opazovalec

   Mogoče se piše na ić, je pa slovenske matere sin! In sprašuje se po materinem jeziku, ne očetovem!

   • Steiermark

    Niti kučko, niti njegova sestra, nista bila in nikoli nebosta Slovenca…..za vse takšne velja tista, ki govori o prašičku ki se je skotil v kravji štali in zato mislil, da pripada kravji rasi….

  • samsara

   Pa v kučanovem vplivnem in interesnem krogu je.

 • RealRevolution

  V zaporu bi morala biti oba,v srednjem pa verjetno sla na sramotilni steber potem pa “finale”.

  Drugace imajo prav,seveda je Zoki pravno in medijsko zelo bolj zasciten…
  Je pa na drzavi ,da spremeni ustavo.Tudi ce bi bil obsojen bi dobil pripor ali pa prestizen zapor za najvec kaksno leto.
  Za majnse prekrske majnse kazni,za velike pa mega visoke kazni.
  In sodni postopek je pocasno katastrofalen.Ce imajo dokaze,mora biti hitrejsa sodba,sploh pri malo majnsih primerih rabijo vec let in se desetletje ali pa prej vse pade v vodo.
  Saj se ve kako je..
  Ce kdo ropa drzavo in ljudstvo in je tako kot zdaj?
  Le kam smo prisli to v 20,sploh v 21 stoletju?
  Le kam ,da drzava ne more obsoditi mega lopova a namale se pa spravlja?
  Saj,ker je res ukradena drzava …

  • Steiermark

   Saj ravno zaradi dejstva, da nas obvladujejo mega jugokomunajzarski mafijaši, se le ti spravljajo na “majhne” ljudi, ki morajo plačevati njihove grehe….

 • Demonkrat

  Namen osamosvojitve je bil kaj ?

  • PikaPolonica

   Verjetno vse pokrast.

   • Demonkrat

    Drugih opicij tudi sam ne vidim.

 • Franjo Trojner

  Očitno smo tudi po
  letu 1991 postali družba nedotakljivih / levih prvorazrednih državljanov in nato še navadnih drugo in tretje razrednih državljanov, čisto na koncu lestvice je g.Janez Janša katerega si naši levici uslužni represivni organi radi vedno znova privoščijo. Nauk te zgodbe, ki jo brezsramno levi politiki preko svojih vdanih medijev in ostalih priveskov sporočajo javnosti je, da ni preveč modro, ker zna kr hitro biti močno neugodno v naši baje samostojni in demokratični Sloveniji biti domoljub, osvoboditelj, osamosvojitelj in Bog varuj simpatizer, podpornik, član ali politik desne politične opcije. Ja mi smo izumili nov demoratičen sistem v katerem vlada vedno samo leva kasta.

 • janez zorman

  Palicaj in gospodarstvo. Težka kombinacija. To se po navadi ne obnese, še posebej ne pri starejšem kadru, ki je bil vzgojen – indoktriniran v Tacnu. Ostati bi moral tam, v parlamentu in početi tisto za kar je bil rojen – za politika. Podobno kot je bil njegov “spoštovani” trgovski konkurent rojen za nateguna.

 • rubec

  Slovenija ima za župana glavnega mesta srbina. Ne moreš verjet. To je enako tako, kot da bi v pakistanskem Londonu za župana bil anglež.

  • Steiermark

   Prav tako, in ta vsiljuje svojo balkansko nekulturo avtohtonim srednjeevropejcem!

  • rrrrr

   Ali pa član F21 B. Pahor. Mislim Boris.

  • Jovo Jamnica

   Je Franc Kanglar nekoč Petra Bossmana fprašo: “Čuj, ki si se te ti rodil?” Pa mu Peter odgovori: ” V Gani.” Pa se mu Kanglar čudi: “Daj, nea se zajebavaj, povej mi! Kaj bom te vgibo?”
   ——————–
   https://www.youtube.com/watch?v=Raeigp2O6MI

  • pajot

   ha,ha,ha….!!!!!

  • samsara

   Ne vem, če ni bilo nekoč prav tako. Aja, Pakistan in Indija sta šla menda narazen pozneje, ko so gospodarji že odšli.

 • tasilo

  “… Miro Cerar, ki je dejal, da je vesel, da nismo prišli do sramotnega zastaranja in da gre za dogodek, ki kaže, da tudi slovensko pravosodje zmore in zna.”

  Slovensko pravosodje je že velikokrat dokazalo, da zna in zmore … čisto vse, kar se mu zahoče ali kar mu ukažejo, neglede na to, ali je pošteno in pravično, nepošteno, umazano in svinjsko. V Evropi ni bolj pokvarjenih sodnikov kot so slovenski. Pravosodje ni le sistem. Pravosodje so konkretni ljudje iz krvi in mesa.

  • samsara

   Kako je že rekel neki vplivni pravosodnež, “Sfukati ga je treba, popolnoma sfukati”.
   Janeza Janšo seveda.
   Pa nekaj o “tepihovanju”, Slovenije namreč, s strani agresorske jugovojske je tudi pleteničil.

 • totex39

  Za Jankovićeva dejanja stoji ob strani murgelsko kartelo, ki mu omogoča, da je nedotakljiv in lahko počne z pokradenimi milijoni, kar mu je volja, ne da bi o tem sploh odgovarjal.
  Saj drugače človek ne more razumeti, da je lahko tak lopov še na prostosti.

 • MEFISTO

  Vam res ne zadostuj tolažilna in odrešilna izjava ekstremnega ustavnega pravnika, etika in moralika Mira Cerarja?

  Mirno greste lahko nazaj spat ali na počitnice.

  Pravna država dela.

 • Steiermark

  Za takšne rdeče z jugoprašičjo faco pravtakšno pripadnostjo rasi,, verjetno nimajo nobene primerne celice (štale), kam bi jih lahko tudi namestili……

 • RATATA

  Bavčarju obramba ni več potrebna v enem primeru. Napad na župankovića je pa nujen.

 • vsemojebabe

  Vse v življenju se obrne, tudi Janković še pride na vrsto. O cmerarjevi nemorali čivkajo že vrabci, maneken in njegov homoseksualni lobij zaenkrat še rine v rit murgelskemu atu, a spremembe so že na vidiku. Ljudje imajo zadosti diktature mafijskega kvazi proletari_ata, kmalu bodo domine padle in podrle vso slabo zrežirano sceno opevane rdeče zvezde.

  • Anton

   ma tale kavlc Brglez se mi je zdel od zmeri malce čudn, nebi reku, da tud ni na uni strani tople vode

   sarkazem press

 • von Rhein

  Ni mi žal za Bavčarja,ne smili se mi. Iz miličnika je gradil kariero na slovenski politični način in zaradi nesposobnosti voditi gospodarsko podjetje tudi padel. Jezi pa me dvoličnost slovenskih medijev katerim ne priznam več verodostojnosti. So propagandni vojščaki stare komunajzarske bande,ki se skriva po gostilnah na periferiji,v kakšni slaščičarni ali interni seansi kot je npr.Forum 21. Nekateri po “službeni dolžnosti” pokažejo svoje hinavske face na proslavah,povedo kakšno na račun nasprotnika in namignejo kako težko je bilo,ko so se aktivno ukvarjali s priznanjem države. Zadovoljni so,da so si po osamosvojitvi prigrabili bančni,pravosodni in medijski sistem.

  • Anton

   se strinjam

   • Caetano

    Tudi jaz.

  • Borut Stari

   Nesposobnost in neznanje v kombinciji s požrešnostjo na denar, pa to.

  • dob

   NI prav, da napadaš Bavčarja, on je vendar izumil nafto.

   • von Rhein

    Če bi izumil tudi “fajercojg” (Feuerzeug-vžigalnik) ga ne bi napadal.Pa še kresilni kamenček zraven.

    • Jovo Jamnica

     Faracajk pa ošnpehar (vžigalnik in pepelnik), da te malo popravim. To je ta pravi fremtni ausdruk al pa kuhl tajč…

     • von Rhein

      Zelo ti vleče na zagorski.

     • Jovo Jamnica

      ??? Nea vem zakaj in kak si to pogrunto. Moj foter je Krobote “mrzo”. Tut jas jih nea lajdam. Sam po sili razmer, ker sn kolturn človek. Dobenga Krobota več osebno nea poznam. Zadni kolega je naredo samomor. Enkrat ko smo še bli pubeci, nas je povabo na njegovega fotra zidanico f Cestico. Napili smo se ga ko zmaji…

     • tasilo

      Ja šajs no, trotli frdamani, kako ste frderbal našo špraho, da ni za nobeno ordnungo! Prav se vendar reče fajrcajk pa ašnpehar.

     • Jovo Jamnica

      Ja, saj sn mislo še dodat, da v Maribori fprašamo… z čim si si te čik zapalo… te rečemo – z faracajgom. Vsaka beseda se mora razločno čut in če se počasi govori, te se meša s pa z. Na hitro pa se odgovori “pravilno” – s faracajgom. Pa tut oni /k/ v faracajk se spremeni v g. Moj foter je vedno reko ošnpehar. Keri drugi pa tut ašnpeher.

     • tasilo

      Večkrat sem se že spraševal, kako neki iz “Feuer-” naredite “fara-“, vsi drugi naredimo pa “fajer-“. Zato za hec pravim, da ste frderbanko frderbali.

     • Jovo Jamnica

      Ne vem, zakaj prihaja do razlik. To so besede, pobrane z ulice. Tudi širhakl (greblica) naprimer, pa kuln kišta, ki ji ponekod rečejo koln kišta… , pa enačenje protror(pečica) in protfan(pekač), saj je protfan – lodn(pekač), ki ga denemo v protror. Da ne govorim o bajdleku (lavor), ki je pri nas sinonim za nerodo. Frdacani ferderberi… :-)

     • tasilo

      Čuj, štojerci fse tote germanizme nekak malo po svoje razumete, ne :) Kolko jas vem, širhakl ni grebljica (oz. je funkcija grebljice šele drugotnega pomena, saj lahko z njim seveda grebeš tudi po ognju ali žerjavici).

      Prvotno pa širhakl pride od nem. GESCHIRR = posoda, posodje (npr. Geschirrspülmaschine = pomivalni stroj – za posodo); + HAKEN = kavelj, kljuka (npr. Hakenkreuz = kljukasti križ).

      Primarno širkakl torej pomeni kavelj, s katerim so vlačili posodo z ognja ali s starih “šporgetov” na drva, z njim so tudi odkrivali vroče pokrove na šporgetu ali odpirali vroča vratca. Tule je slikan šporget, na vratcih pa je obešen širhakl. https://www.google.si/search?q=%C5%A1porget&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjUotnu4NHUAhXEVxQKHaWxBE8Q_AUICigB&biw=1359&bih=750#imgdii=5XWO5ucvFx6aoM:&imgrc=t1DZIf1pnm8MdM:
      Tule se bolj slabo vidi, ampak tele ženska ima v desnici širhakl http://zupnija-lj-crnuce.rkc.si/vt/stran.php?stran=7954

     • Jovo Jamnica

      Ja, saj to štima. Finta je f tem, da v živleju nisn vido dobenga, da bi z širhaklom vlačo piskre po šporheti. Ko je moj foter zgrabo širhakl, je z njim vedno grebo po žerjavici f peči. Širhakl smo meli polek kuln kište na podu. Mati je pa z totim širhaklom vedno one železne rinke na šporhetu bek vlekla, pol pa pisker z rokami gor na lukno porinla. To se spomnim. Naš šporhet f kuhni je biu taki, sam mal majnši. V pretsobi pa smo meli peč na žagovino. Polek šporheta pa so visele kšir fece.

     • tasilo

      Pravzaprav sem ti le pojasnil etimologijo (izvor besede) in zakaj širhakl ni ‘grebljica’, čeprav se uporablja tudi kot grebljica in sploh za vse reči okrog šporgeta na kolm … (So ga znali pa tudi po kakšni pobalinski riti pomeriti.)

     • Jovo Jamnica

      Ja. Foter ga je na moji riti tut ponuco… Mati pa me je branla.

    • dob

     Čak mal, kresilni je izumil Zalar.
     kučan je pa izumil Bavcona, ki je izumil Maslešo, ki je izumil pravni red.

     • Jovo Jamnica

      Švabi prečitajo Zalar kot calar pa bi se o tem tut dalo debatirat… :-)

     • karpelec

      Čak,čak kaj nam bodo samo izumitelji brez izvajalcev?

     • pajot

      Bogve,kdo je izumil moederndorferja?

     • dob

      On se je izumil sam. Sam uporabnosti si še ni domislil za ta izum.

     • tasilo

      Kresalno je izumil pa Senica, ki ga je izumil Baričevič, ki je izumil zakon proti mučenju živali.

     • dob

      Senica sam ni mogel izumiti zakona proti mučenju živali, saj doma na skrivaj lupa majmuna. Zato pa je Senica izumil Baričeviča, ki je izumil garažo v kateri je bil prvič uporabljen novi Baričevičev zakon proti mučenju živali. Poskusne živali so poginile, ker niso prenesle vseh amandmajev.
      Ampak, Levica bo vztrajala, dokler kakšna žvau ne preživi.

 • von Rhein

  Kar zadeva opankoviča pa delno ponovim nekaj kar sem včeraj odgovoril eni izmed simpatičnih obiskovalk tega foruma.Napisala je,da v Beogradu Slovenec nikoli ne bi bil izvoljen za župana. Nisem bil enakega mnenja. Da bi se to zgodilo ni izključeno. Popolnoma nemogoče pa je,da bi bil v Beogradu ,Kragujevcu,Novem Sadi (in še kje)izvoljen za župana opanković. Niti v obrobnih ciganskih naseljih ne bi igral posebne vloge,še pri organizaciji zbiranja starega železa.-rene,ne.

  • Meho

   Točno tako, Še celo v Srbiji so počistili s takimi nateguni. Šalabajzerji tipa Zokun so lahko na fumkciji samo v neki jebeni Jugoveniji, jasno ob pomoči murgelskega pašaluka.

 • Stajerka

  VSI z lepljivimi prsti bi morali pristat za rešetkami, ne samo to – odvzem premoženja do minimuma!!!…..kar se tiče Jankovića je nesmiselno izgubljat besede, ker Klemenčič za šerifa ne bo odrezal nobene glave ……je ne sme, ne upa in noče…….

 • vsemojebabe

  Za vsakim uspešnim lumpom stoji sistem, ki mu lumparije omogoča!!!
  In normalni ljudje, ki se nočejo vmešavati v politiko.

  Če
  se lahko sodnik/ca šestnajstkrat zmoti, od tega večkrat pri denarju, je
  to še vedno lahko le naključje?

 • Resnica

  Sdsovcam se je rezsnično zmešalo. Prvo branite ustaša, sedaj pa še lopova Bavčarja. Res ste nizkotni in pokvarjeni, zato pa tudi nikoli ne boste prišli na oblast. Slovenski narod gleda in to kar vidi je ogabno.

  • Borut Stari

   Bebo, tu ne gre za Bavčarja ali Jankovića. Gre za pravno enakost pred zakonom.

  • Franjo Trojner

   Ogabno je, da v Sloveniji ne deluje pravna država! Pokvarjeni, ostudni in nizkotni so pa tisti, ko enim sodijo za nič, na drugi strani pa vztrajno gledajo v stran, ko njihovi operejo milijardo $ v državni banki ali banke s svojim ravnanjem spravijo v bankrot. Slovenski narod res gleda in to kar vidi je do pičice enako tistemu izpred leta 1991! Tistemu režimu izpred leta 1991 pri nas pa vsa civilizirana napredna zahodna civilizacija pravi TOTALITARIZEM, kar si pa o totalitarizmu-kumunizmu in kumunistih misli EU je pa lepo zapisano v deklaraciji sveta EU, katero naši kumunisti še vedno ne dovolijo potrditi/sprejeti v parlamentu. Sicer pa je z tipom levosučnih ljudi, ki častijo Stalina, Tita, Che Guevaro, Manduro in onega norega Kim Una nemogoče debatirati, ker so politično in civilizacijsko do skrajnosti deformirani.

  • Igor Kavalar

   Meni je bil Bavčar kot minister za notranje zadeve v času osamosvojitve v redu, enako kot Kacin kot minister za informiranje. Ne vem pa zakaj sta postala člana LDS in obrnila ploščo. Mogoče zaradi denarja, ki odteka iz države na račune levičarske elite? Mogoče.

   • von Rhein

    Oba sta družno ugotovila na kateri način se lažje odpirajo vrata.

  • pajot

   Vsakdo brani svoje. Ti na primer braniš četnike. Na Cecinem koncertu jih je bila polna dvorana.

 • montyamp

  Solatar bi v zaporu koga izdal , tudi kakšnega sudijo .
  Zato Slovenci ,
  dokler vas bo polovica bojkotirala volitve , ne pričakujte ,
  da vam bo kdo dal sodnike namesto te politkomisarske gamadi .

 • RealRevolution

  Osamosvojitev Slovenije je na racun tistih,ki so hoteli imeti svojo prisluzeno drzavo!
  Slovenci…
  A so jo ukradli ter si jo podredili tisti,ki so bili proti njej in se zdaj so.

  Ze Primoz Trubar je naslavljal z >>lubi slovenci<<.
  In ne yugo partija itd.
  Slovenija ne rabi biti podrejena nobeni drzavi,najmanj pa komunistom!.
  In ne sme biti,ce hoce biti res svoja.

  SLOVENIJA RABI OSVOBODITEV!

 • antimur

  Tega čefurskega kriminalca, mislim, da ima vsak domoljub pravico, če že ne dolžnost, nalomit po njegovem odvratnem gobcu.

 • Krtača 17

  Da VSO ni sram da dajo tako spakedranščino iz rok. Tokrat je bil pač na vrsti Bavčar (še prepozno), drugič bo pa kdo drug. V glavnem, vsi bi moral enkrat odgovarjat za svoje grehe, če jih imajo. Zdaj pa spet začnite nabijat o udbomafijskih sodiščih.

  • Steiermark

   Vso udbomafijo in njihove hlapce, ki dovoljuejo oz. kontrolirajo, da se ne preganja njih, kriminalcev in njihovih hlapcev, kot je opankarovič, in ostalih jugoudbovskih podgan, ki so nam vkradle Slovenijo, in posredno po njih še naprej zažirajo slovenski narod in nam preprečujejo preživetje in življenje na moralnem in materialnem nivoju, kot je srednja Evropa, je potrebno takoj in brez pardona, odstranit. Ne rečem, da jih je potrebno zmetati v Barbara rov, kot so oni in njihovi očetje počeli z poštenimi in zavednimi Slovenci, ki niso marali smrdljivega jugokomunizma, ampak zapreti v dosmrtno ječo, tipa n. korea, z vsemi “standardi”, ki jih izvajajo te komunistične zveri v Koreji….

 • Borut Stari

  V realni pravni državi ni pred Pravico razlik med črnimi, belimi, levimi in desnimi.Pravica sodi z zavezanimi očmi in tehtanjem dokzov med tožbo in obrambo. V Sloveniji temu ni tako.Tu Pravica dobro pogleda gdo stoji pred njo.Zato je prav, da se na nepravilnosti in neupoštevaanje enakosti pred zakonom opozarja.

 • Krtača 17

  Bavči gre v zapor 20.julija – dan praznovanja. Sam da ne bo spet srči aua aua.

 • gogopram

  A Janković pa je še hujš bolnik, kot Bavčar ? Janković še ne sme iti na Dob.

 • Anton

  Janković je čistokrvni mešanec!

  sarkazem press

 • Morala

  Če bi bili vsi enaki pred zakonom, bi bilo več reda v Sloveniji!

 • piko8

  srbski zorangutan je polbrat murglske podgane mila kuçana oba takoj na DOŽIVLENSKI ZAPOR S POUDARKOM “PRISILNO DELO”!!!

 • Olga

  Vsi na volitve! To je naša pravica in dolznost! Volimo SDS, ki je zaenkrat edina zanesljiva, sposobna in nepodkupljiva stranka! Po volitvah lustracija! Komunizem mora na smetišče zgodovine!

  • janez cepec

   koko se ti to predstavlaš, po volitvah, praveš , lustracija. a poj bomo kuj po volitavah vašga dobrega pastirja zaprl, al kuga? ja kva boste pa brez nega, ovce zgublene

   • sprehajalec

    Pastirja ne, njega je že Partija zaprla nekoč. Takšne se ne zapira.

    • janez cepec

     ma to j’ bla bel fora, mau so ga na dopust dal, de se je sladoleda najedu, pa de je obnaulu srbohrvašk jezek, za usak slučaj, če bi še kdej turističnega vodiča po poteh Avnoja špilu. ni mu blo sile. sicer, pa so komunajzarji s svojim, u glavnem, lepo delal

 • Duhec

  VSO se smeši…

 • Olga

  Bravo VSO! Dajte tudi ovadbo proti poveličevalcem komunizma in rdeče zvezde v Ljubljani, proti Svetlani in Zoranu, ki ju krivosodje pusti pri miru, ker sta “naša”!

 • MladiLiberalec

  Ampak bavčar je bil pravnomočno obsojen s strani demokratičnega sodišča. Halooo

 • rrrrr

  Razlika med Bavčarjem in Jankovićem? Majhna in velika hkrati. Majhna v tem, da je razlika v količini nakradenega bogastva obeh udbovskih tajkunov zanemarljiva. In velika je v tem, da je Bavčar vsaj v času osamosvojitvene vojne za Slovenijo odločilno prispeval k zmagi nad okupatorji, med tem ko je Janković še vedno okupator, udbovec in ropar davkoplačevalskega denarja.
  Nekako tako bo tudi zapisano v slovenski zgodovini . Takrat bodo tudi pierazziji in repeti zgodovina, a na istih straneh kot jankovići, kučani, stanovniki, tuerki, petriči, polaniči, mišovići, valanti, voljči itd, itd.

 • if

  Očitno povezovanje izvršilne in sodne veje oblasti dokazuje, da v RS raste totalitarizem.
  To lahko prepreči le volilno telo.

 • Sredina

  Ljudje, ki so bili najbolj glasni proti obtožbam brez dokazov, v nekem odmevnem procesu tega in prejšnjega desetletja, so v zadnjih dneh pokazali, da jim je obtoževanje brez kakršnihkoli dokazov, na podlagi pričanja morilca, kar so vzeli za sveto resnico, še kako blizu in jih to niti nič ne moti

  DVOJNA FUC**** MERILA, sam ne mi srat o krivici ki se je dogaja Janši, poglejte kaj vi počnete tu!!!!!!

  je blo jankoviču kej dokazano?

  Je bil kdaj obsojen?

  Je zlorabljal zdravniška opravičila?

 • Sredina

  Ljudje, ki so bili najbolj glasni proti obtožbam brez dokazov, v nekem odmevnem procesu tega in prejšnjega desetletja, so v zadnjih dneh pokazali, da jim je obtoževanje brez kakršnihkoli dokazov, na podlagi pričanja morilca, kar so vzeli za sveto resnico, še kako blizu in jih to niti nič ne moti

  DVOJNA FUC**** MERILA, sam ne mi srat o krivici ki se je dogaja Janši, poglejte kaj vi počnete tu!!!!!!

  kaj je namen VSO-ja? Kdo so oni sploh?

  • tramal

   Ma katera kobila je tebe povrgla je bila pa res uboga

 • MEFISTO

  Igrajte crvendaši Zorana kolo,
  jebe vas Janković u dupe golo!

 • Sredina

  Ljudje, ki so bili najbolj glasni proti obtožbam brez dokazov, v nekem odmevnem procesu tega in prejšnjega desetletja, so v zadnjih dneh pokazali, da jim je obtoževanje brez kakršnihkoli dokazov, na podlagi pričanja morilca, kar so vzeli za sveto resnico, še kako blizu in jih to niti nič ne moti

  DVOJNA FUC**** MERILA, sam ne mi srat o krivici ki se je dogaja Janši, poglejte kaj vi počnete tu!!!!!!

  Volimo SDS, edina normalna stranka ahah—sledeč iz tega da zagovarjajo morilca, verjetno res LOL

  • Franjo Trojner

   Brez veze! Pravna država je za vse enaka, če ni, pač ne more biti pravna! Sicer pa tebe itak samo g.Janša moti in se takrat, ko so po jemu iz vseh strani protipravno udarjali nisi oglašal. Zame domoljuba je Janez Janša enako Andrej Turjaški! Tebe pač drugi tuji vzgledi vlečejo, mar ne? Nič kaj domoljubno ni, da ima v Ljubljani spomenik tuji Vuk ( katerega je naš Kopitar nagovarjal da je srbom slovnico zapisal) , nima pa ga naš Ivan Cankar.

   • Jovo Jamnica

    Ima ga tudi Napoleon, ki je bil nam Štajercem, seveda okupator in so se Francozom naši brambovci hrabro postavili po robu…

    • Nata

     No, pa ima Napoleon več zaslug, kot Vuk.

    • tohuvabohu

     Zanimivo je, da tistih, ki so pozdravili francosko okupacijo, z Valentinom Vodnikom na čelu, nihče nikoli ni razglasil za izdajalce.

     • Jovo Jamnica

      Jas sn Štajerc. Kaj te mene uskoki brigajo???

 • Sredina

  Ljudje, ki so bili najbolj glasni proti obtožbam brez dokazov, v nekem odmevnem procesu tega in prejšnjega desetletja, so v zadnjih dneh pokazali, da jim je obtoževanje brez kakršnihkoli dokazov, na podlagi pričanja morilca, kar so vzeli za sveto resnico, še kako blizu in jih to niti nič ne moti

  DVOJNA FUC**** MERILA, sam ne mi srat o krivici ki se je dogaja Janši, poglejte kaj vi počnete tu!!!!!!

  komedijanti

  • Franjo Trojner

   Brez veze! . Pravna država je za vse enaka, če ni, pač ne more biti pravna! Sicer pa tebe itak samo g.Janša moti in se takrat, ko so po jemu iz vseh strani protipravno udarjali nisi oglašal. Zame domoljuba je Janez Janša enako Andrej Turjaški! Tebe pač drugi tuji vzgledi vlečejo, mar ne?

   • Olga

    +++++++++++

 • Sredina

  Ljudje, ki so bili najbolj glasni proti obtožbam brez dokazov, v nekem odmevnem procesu tega in prejšnjega desetletja, so v zadnjih dneh pokazali, da jim je obtoževanje brez kakršnihkoli dokazov, na podlagi pričanja morilca, kar so vzeli za sveto resnico, še kako blizu in jih to niti nič ne moti

  DVOJNA FUC**** MERILA, sam ne mi srat o krivici ki se je dogaja Janši, poglejte kaj vi počnete tu!!!!!!

  če bi bil bavčar nedolžen, se nebi izogibal sodiščem itd.

 • Sredina

  Ljudje, ki so bili najbolj glasni proti obtožbam brez dokazov, v nekem odmevnem procesu tega in prejšnjega desetletja, so v zadnjih dneh pokazali, da jim je obtoževanje brez kakršnihkoli dokazov, na podlagi pričanja morilca, kar so vzeli za sveto resnico, še kako blizu in jih to niti nič ne moti

  DVOJNA FUC**** MERILA, sam ne mi srat o krivici ki se je dogaja Janši, poglejte kaj vi počnete tu!!!!!!

  dejanja posameznika o njegovi vesti povejo veliko

  • tohuvabohu

   Povejo, da si navaden gnoj od človeka, pravzaprav od rdeče gozdne opice.

  • von Rhein

   Bandit,prosil si,prošnja uslišana. Marš u kevdr med podgane.

 • Sredina

  Ljudje, ki so bili najbolj glasni proti obtožbam brez dokazov, v nekem odmevnem procesu tega in prejšnjega desetletja, so v zadnjih dneh pokazali, da jim je obtoževanje brez kakršnihkoli dokazov, na podlagi pričanja morilca, kar so vzeli za sveto resnico, še kako blizu in jih to niti nič ne moti

  DVOJNA FUC**** MERILA, sam ne mi srat o krivici ki se je dogaja Janši, poglejte kaj vi počnete tu!!!!!!

  tudi to, da nekaj obljubljaš in tega potem, ne izpolniš, pa naj gre za kogarkoli (Cerarja, Janšo, Pahorja, name it)

  • Olga

   Komunističnih deset laži… Prozorno!

 • Olga

  Sredina ščiti Jokerja? Koliko ga plačajo? Revček se je naučil pošiljati copy paste?! Lol

 • Olga

  Janković ropa in uničuje Ljubljano! Zaposlene ima otroke “naših”, zato krivosodje nič ne ukrepa! Korupcija v sodstvu?!

 • tohuvabohu

  Nova24, lepo prosim, priskrbite si že enkrat moderatorja. To levičarsko nasilje nad izražanjem mnenj in lomastenje po javnem medijskem prostoru presega vse meje.

  • von Rhein

   Če se to zgodi bo ta levičarski gnoj,ki prihaja sem izzivat hitro zadevo obrnil v kratenje demokratične besede. Naj drekajo v skladu s svojim znanjem ,prepričanjem in se borijo kot pravi borci Turnškove vojske mladincev.No pa kakšen veteran,sicer bolj slabo pismen, je tudi vmes.
   Zdravila in spreje proti temu mrčesu poznamo in imamo.

   • tohuvabohu

    Problem je v tem, ker ti prasci hočejo doseči, da intervenira država in administrativno prepreči delovanje Nove. Zato semkaj pošiljajo plačane provokatorje, ki širijo sovraštvo proti južnjakom, homičem itd.

    • von Rhein

     Ja,na to nisem pomislil.Njihov način….napravi sranje, obtoži drugega. Za to so res dobro instruirani. Sicer se hitro izdajo,ko je dovolj ga rukneš v “kevder med podgane”.

     • tohuvabohu

      To so udbovske metode. Udbovski agenti so v družbi, za šankom, v vojski itd. izbranim tarčam pihali na dušo s “sovražnimi” slogani, in ko so nesrečniki prikimali, so jih zašili.

  • barbara rov

   Kar pusti jih, naj gobcajo. Jih ne bomo utišali, to so počeli komunajzarji. Naj živi svoboda govora. Ne bomo postali taki kot komunajzarji. Sej se kdaj pa kdaj tudi ustrelijo v koleno z gobcanjem…Sploh pa, besedno sranje ki ga producirajo itak prihaja iz njihovih ust in če drek prihaja iz neke vreče lahko ugotoviš da je vreča polna dreka…

   • tohuvabohu

    Večkrat sem že rekel, da nisem za nikakršno cenzuro. Ampak spam in trolanje ne spadata pod svobodo govora. Vsak resen medij moderira komentiranje.

    • Nata

     Predvsem pa copy- paste. Ko nima kaj odgovoriti, pa trobi eno in isto.
     Ker pa ima portal tudi od teh nakladačev nekaj, jih pusti ?.

     • tohuvabohu

      Ne verjamem, da ima kaj od njih.

     • Jovo Jamnica

      Ti že veš…

     • tohuvabohu

      Ne, ne vem. Nimam izkušenj s tem. Če ti veš, pa razloži.

     • Jovo Jamnica

      Komu? Tebi??? Da boš pol pluvo po meni???

     • tohuvabohu

      A misliš kaj grdega povedati? Torej: veš ali ne veš?

     • Jovo Jamnica

      Ja. Jas si mislim, da so tu na Nova dirigirani od nekoga. Kerega? To pa nea vem.

     • Nata

      No, midva sva mislila vse te silne nebuloze in kopiranje svojih komentarjev raznih komentatorjev.
      Tudi ti ne poveš, kar misliš, veš ? Jasno, da je Nova dirigirana od Janše in njegovih. Vendar se to meni ne zdi prav nič narobe, pri vsej tej poplavi levih medijev. Prav je tako.
      Kako je včasih kaj napisano, je tadeva zase. Ampak. . . . . . .. zakaj smo tako natančni samo na tej strani.

     • Jovo Jamnica

      Danes si huda? No, 98 % komentiram na tej strani. Ne verjamem, da se Janša pretirano ukvarja z Novo.

     • tohuvabohu

      Zakaj pa bi se? Za to imajo lastniki (veliko jih je, Janša sploh ni med največjimi) nastavljene ljudi.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Ziher. Zakaj pa bi se??

     • Nata

      Sem malo našpičena, ja.
      Koga si pa potem mislil ? Sem bila prepričana, da vem, kam meriš ?

     • Jovo Jamnica

      Ne morem verodostojno sodit ali obtoževat, ker ne poznam zakulisja. Tukaj so Madžari, Snežič, Petrič…

     • Nata

      Uh, to pa so imena ??
      Hudir je, če lastna država ne da možnosti vsem državljanom !!
      Ampak, veš. Levaki so mojstri v tem, kako nekoga narediti odvisnega. Saj to počno že 70 let !

     • tohuvabohu

      Teoretično bi lahko imeli kakšno besedo oglaševalci. A tudi v tem primeru ne vem, kaj bi lahko imeli od trolanja.

     • Jovo Jamnica

      Spomni se, ko je portal “crkno”, kak smo gnjavli. Nihče iz Nove nas ni šmirglo pet posto. Tudi Antonius se je potožil Škrinjarjevi, pa ne vem, kako je reagirala, če sploh. Viktorh je peno in piho od jeze in jim pisaro mejle. Vse brez rezultata. Zdaj pa bodi pametn…

     • tohuvabohu

      Res je. V celotnem normalnem demokratičnem svetu imajo mediji svoje znane lastnike, ki seveda določajo njihovo usmeritev. Samo pri nas je to prepovedano in sramotno. Mi smo s tremi od štirih nog še v socialističnem blatu in kjer so nekoč bili časnikarji družbenopolitični delavci. Računam, da rabimo še dve do tri destletja, da se izkopljemo iz zaostalosti in da končno svobodno zadihamo.

     • Nata

      Res je . Nas zmerjajo, da smo ovce ??
      Sem že raje razgledana ovca, ki nekaj ve, kot en osel, ki zaradi plašnic ne vidi nikamor.

     • tohuvabohu

      Primitivcem, ki samo zmerjajo, ne da bi karkoli prispevali k debati, in se niti v grobem ne držijo obravnavanih tem, bi bilo treba zapreti vrata, pa svoboda izražanja gor ali dol. Če Disqus tega ne omogoča, bi bilo treba razmisiliti o kakšni drugi možnosti. A uredniki Nove, kot vemo, nimajo pravega posluha za nas, kar smo lepo videli, ko jim je crknil Disqus.

     • Nata

      + + + + Morda imajo res malo ljudi. In še ti najbrže delajo za malo denarja ?
      Bog ve, saj nič ne povedo !
      Jaz jih imam kar nekaj blokiranih. Vendar. . . . . . .to res ni smisel komentiranja. Saj je dobro vedet, videti.
      Eh, meni se zdi, da že 25 let hodimo v krogu. Vedno znova in znova.

     • tohuvabohu

      Dobro si me najdla, hehehe.

     • Nata

      Jojmene, oprosti. . . . . . sedaj sem pa enega kozla ustrelila.
      A popravim ? In napišem, kot en vol ??

     • Jovo Jamnica

      :-)

     • Nata

      Jovo ??
      Pa nisem namerno veš??
      Ta, z avatarjem oslička je dober komentator.

     • Jovo Jamnica

      Ja, saj je dober. No, z mano malo majn… Vem, da nisi namerno. Saj je koj pogrunto. :-)

     • tohuvabohu

      Ah, dej no, hec more bit.

     • tohuvabohu

      A z namenom, da se tukaj lahko serje po njej do onemoglosti? To je res neverjetna domneva.

     • Jovo Jamnica

      Saj pa je na začetku bil moderator. Jaz komentiram tukaj od prvega dne, ko je portal ugledal luč sveta. Nisem jaz moderiranja ukinil.

     • tohuvabohu

      Vem, nisem rekel tega.

     • Nata

      Ne vem , kako te zadeve gredo. Se mi pa zdi, da ima portal zaradi več komentarjev, oz. obiskov višjo oceno ? Morda zato dopuščajo komentiranje in ” komentiranje ” ?

    • tramal

     Pusti bedake naj pišejo ,tako vsaj vidimo kako primitivni so in koliko jih je.

  • Ana Premuž

   Nisem ANČICA ampak ANA in moj oče ima prav če ne tu pa vnebesih kjer je drugi sodnik

   • tohuvabohu

    Ana, povej očitu, da smo v nebesih vsi svetniki. Mnogim je smrt odrešitev. Ampak dokler smo živi, nam to ne pomaga veliko.

 • Olga

  Jokerja v zapor! Plavega v zapor!

 • MEFISTO

  Koliko kazenskih postopkov zoper Jankovića je zastaralo samo danes do 12:30 ure?

  • Olga

   Vsi, ki jih niso “založili”!

 • Ana Premuž

  Še dobro , da je Bavčar tako pošten ,se mi kar smili , če bo moral v zapor bomo pa jokali , bomo ga pospremili z himno SLOVENIJE do zapora , našega osamosvojitelja ,jaz moram tudi moje dolgove plačat , če naredim kaj narobe moram tudi popravit , pa naj še vsi tisti , ki so vse skupaj zašuštrali , pa naj bodo to levi ali desni , me ne zanima , veste ,kaj meni moj oče reče BOG IMA DOLGO ŠIBO PA NA VSAKO R… PAŠE vulgarno ,se ne mislim obnašat ,mi je izpod časti pa lep pozdrav iz ZAPUFANEGA MARIBORA

  • tohuvabohu

   Ančica, povej svojemu očitu, da nima prav. Nekaterih božja šiba nikoli ne doseže.

  • Nata

   No, no, še kakšnega drugega se spomni !! Eno cvetko imate že na občini. Lahko kar tam začneš .

 • učko

  Ko so Janšo sfukali zaradi Depale vasi je imel Bavčar na TV tak arogantno domišljav in do Janše žaljiv govor, da se ga še danes spominjam. Ne vem zakaj je Janša tolk zaljubljen v tega pracsa !!!

  • lokec

   Nekoč sta bila sopotnika.

   • učko

    Mogoče celo ljubimca, ne vem !

 • mapu

  Če bi bila jaz sodnica, bi opanković sedel, dokler ne bi vrnil denarja, katerega je z svojima sinovoma nakradel, Bavčar pa tako in tako preveč ve, da bi sedel…

 • lokec

  Pač obravnava po starem. Leta pa tečejo nične rečejo

 • MEFISTO

  Zakaj pa Kučana ne zaprejo, saj je bil tudi med največjimi osamosvojitelji?

  • učko

   Osramotitelji !!!

   • Jovo Jamnica

    Koga si te ti prvič opkrožo za precednika? Sam zanima me, če se spomniš…

    • učko

     Pučnika !

     • Jovo Jamnica

      Jas sn opkrožo SDSS na državnozborskih. Za precednika se pa ne spomnim. Mislim da nisn volo…

     • tohuvabohu

      Najbrž si bil za Ivčka, ampak tega so skinili.

     • Jovo Jamnica

      Nisn biu za Iveka. Jas sn ipak v mesti gor zrasto…

  • Jovo Jamnica

   Naj ga zaprejo, če čejo. Dol mi visi…

  • tohuvabohu

   Brez pomena. Naslednji dan bi ga BP pomilostil ali pa bi rdeča brigada izvedla bliskovito osvobodilno akcijo.

   • Jovo Jamnica

    fsaj to bi lahko vedo, da se BP pa Pahor gleata postrani… Tut Drniju Kučman ni paso.

    • tohuvabohu

     Eh, nehaj. V politiki ima vsak zakaj svoj zato in nič ni zabetoniranega. Če se Drkovšek in Rdeči pritikavec nista mogla, pomeni, da nista bila politika, kar pa itak že vemo.

     • ogledalo

      Se pravi, da je ćelavi vodja pod vsakim nivojem, ker “ne more” nikogar! In ni politik!?

     • tohuvabohu

      Pazi se, miško, te bo razgnalo od jeze in sovraštva.

     • ogledalo

      Jaz ne sovražim nikogar. Ne maram pa lažnivcev, konvertitov in hujskačev.

     • tohuvabohu

      Kdo te pa hujska?

     • tramal

      Ne mara lopovov in rad ima poštene in obratno ,radi ga imajo pošteni lopovom pa je nočna mora.

     • ogledalo
     • ogledalo

      Povečaj dozo.

 • Majda

  Hik. Klemencic, hik. Cigava “glava bo letela ” naslednja?

 • garfi

  referendum drugi zlati tir
  http://referendumdrugitir.si/

  • Nata

   Ja, tale intervju sem pa gledala. Veliko in dobro je povedal.

 • ogledalo

  Očitno se družinsko delo Brezigarjev močno fiži. V vsem tem času ne najdejo pravih dokazov, da bi obsodili Zokija. In menda je vsem vse znano o njegovih malverzacijah. Da ne gre za podkupovanje tožilstva?

  • Nata

   ti, špeguček, dej no mir.!! Pa menda ne misliš, da imajo Brezigarjevi tam kakšno moč. Ko se v naši Domovini enkrat izjasniš in nisi ta prav, si oplel za celo življenje.

   • ogledalo

    Tako kot ivanova zadeva, ki se je (pre)dolgo valjala po predalih tožilke?

    • Nata

     Katera pa ?

 • Nata

  Dvolićneži brez primere vodijo to državo.Se špegajo po vrhovnem ? Seveda !
  Moja in tvoja resnica. Pa še od koga. Saj vrhovni javno prizna vsaj dve resnici !!

 • garfi

  —levićarji so samo preko pranja denarja nlb dobili 300 MILIJONOV, nobene ovadbe
  VLADAJO NAM RDEĆI KRIMINALCI in s tem denarjem bodo podkupovali tudi naslednje volitve
  potem pa vsegliharsko manipuliranje, da smo vsi isti in vsi krivi
  —s Kurćanovo afero patrija smo izgubili 15 MILIJARD !!!
  —v 10. letih so za PREPLAĆANE žilne opornice ukradli 200 MILIJONOV
  ZLOĆINI IN KRIMINAL JE MOŽEN SAMO ZARADI PASIVNIH, PODKUPLJENIH IN USTAHOVANIH LJUDI
  NASLEDNJE VOLITVE BODO POKAZALE ALI JE ŠE KAJ UPANJA ZA SLOVENIJO
  poslušajte 2017 06 21 Janez Jansa aktualno dogajanje
  http://audio.ognjisce.si/oddaje/Pogovor_o/2017

 • tramal

  Srbijanc jankovič ima sto ovadb pa nikoli ne bo sedel dokler bodo komunisti na oblasti.Krade ,prekopčuje,dela spomenike kot so stožice,sinu kupuje dipolome, intimno napada ženske in še kar kaže ta klovnovski siht.

 • Hanza Gorenjski

  Kdaj pa gre opankar v arest?

  • MEFISTO

   Kdo bo pa potem skrbel za oba nadebudna sinka, snaho in ljubljanske farmacevtke?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!