Mariborski vandali sramotno napadli trenerja Olimpije!

Datum:

Pred finalno tekmo Pokala Slovenije se je zgodil neljub oziroma kar sramoten dogodek. V bližini stadiona je skupina mariborskih navijačev fizično in verbalno napadla trenerja Olimpije Rodolfa Vanolija, na srečo pa je policija preprečila še kaj hujšega. Navijači Maribora se očitno še vedno niso sprijaznili z dejstvom, da je Olimpija z Vanolijem na čelu postala novi državni prvak Slovenije.

Rodolfo Vanoli, nekdanji trener Kopra, je pet krogov pred koncem sezone prevzel Olimpijo in štirikrat zmagal ter enkrat izgubil samo proti Mariboru, vendar kljub vsemu zeleno-bele popeljal do naslova državnih prvakov.

Prišel pogledat, s kom bodo igrali državni prvaki, a ga je še prej doletel sramotni dogodek
V bližini stadiona so se pred tekmo našli navijači Maribora, ki so napadli trenerja novih državnih prvakov Vanolija. Sramotno so se spravili nad italijanskega strokovnjaka ter ga fizično in verbalno napadli, poletele so tudi plastenke in še kaj drugega. Kaj hujšega je na srečo preprečila policija, ki je posredovala pri incidentu. Vanoli si je med drugim na Bonifiko, kjer je nekdaj služboval, prišel ogledat finale pokala, ki je določil, kdo se bo pred začetkom prihodnje sezone v superpokalu pomeril z novimi državnimi prvaki iz prestolnice. Na njegovo nesrečo pa je naletel na neljubi dogodek, ki bi se ga morali sramovati tudi klub. Darko Milanič tega incidenta po tekmi ni želel komentirati. “Nimam komentarja” je dejal trener Maribora.

G. V.

Sorodno

Zadnji prispevki