Milivoje Novaković podpisal za Maribor!

Datum:

Milivoje Novaković, ki ga ni potrebno posebej predstavljati, je podpisal za Maribor. Najprej je bil sicer blizu podpisu pogodbe z Olimpijo, a je vse skupaj zavrnil. Sedaj pa se je izkušeni napadalec odločil, da pogodbo podpiše z aktualnimi državnimi prvaki iz Maribora.

Drugi najboljši strelec slovenske reprezentance z 31 zadetki je postal novi član Maribora. Novaković si je zaradi tega zagotovo nakopal veliko jezo navijačev Olimpije in predsednika Milana Mandarića. Prvenstvo, ki se začenja prihodnji konec tedna, postaja s tem še zanimivejše.

Najodmevnejšo okrepitev prihranili za konec
Po vseh pogovorih med Olimpijo in Novakovićem se je slednji zavil v molk in zdelo se je že, da kariere ne bo nadaljeval na tujem. Danes pa je kot strela z jasnega udarila novica, da je Novaković postal novi član vijoličaste zasedbe. Pogodbo naj bi pospisal za leto in pol. Izkušenega napadalca so predstavili danes kar med prijateljsko tekmo z Dniprom. Maribor je s tem zagotovo dobil veliko okrepitev pred zimskim delom sezone, kjer bodo napadali z drugega mesta. Slovenski reprezentant bo konkurenco v napadu Maribora, ki je že tako ali tako velika, le še povečal. Zlatko Zahović je s tem še enkrat več pokazal, da lahko stori, kar drugim nikoli ne bo uspelo.

“V Ljudskem vrtu sem se vedno počutil lepo”
“Vesel sem, da smo s tem podpisom prišli do konca,” je vse, ki so spremljali prijateljsko tekmo Maribora z Dniprom, šokiral Milivoje Novaković, ki je nato še nadaljeval: “Veselim se, da bom spoznal nove soigralce. Zahvalil bi se direktorju Zlatku Zahoviću. Cilji vemo, kakšni so, poskušali bomo osvojiti pokal in prvenstvo. Kar se tiče mene osebno, bom potreboval še nekaj časa, da se pripravim. Vesel sem, da sem doma, moja žena je Štajerka in vedno sem se lepo počutil v Ljudskem vrtu. Tam je zame vedno posebno vzdušje. Ne podcenjujem nobene lige, za ta korak sem se odločil zaradi družine in žene. Kar se tiče Zlatka – poskusil ga bom prehiteti. Vem, da bo težko, a bomo videli, v kakšnem stanju bomo. Moram delati, začenjam z ničle in želim pomagati klubu in soigralcem. Imam velike cilje, ki jih želim uresničiti,” je zaključil Novakovič, ki je s svojim prihodom v Maribor samo še povečal napetost pred večnim derbijem, ki bo na sporedu 5. marca.

Takole je Novaković med prijateljsko tekmo potrdil, da je postal novi član Maribora (foto: facebook).
Takole je Novaković med prijateljsko tekmo potrdil, da je postal novi član Maribora (foto: facebook).

G. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Pirnat je imel odprt davčno ugodnejši s.p.

Pravnik Rajko Pirnat se je nedavno obregnil ob ustavnega...

Bo Golob kot Bratuškova pogorel na zaslišanju, če se samopredlaga za evropskega komisarja?

Tragikomedija z imenovanjem slovenskega spitzenkandidata za evropskega komisarja se...

Protimigracijska AfD postaja prva izbira mladih do 30 let

Nemška mladina je vse bolj desnonazorska. Prva politična izbira...